AB Previa jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos AB Previa i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

HR Business Partner till Previa i Stockholm

Personalchef/HR-chef
Läs mer Jun 23
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Nordens största koncern inom hälsa i arbetslivet.

Previa kommer snart att byta namn och framöver gå under varumärket Falck. I januari 2023 byts bolagsnamnet, men införandet av det nya varumärket inleds redan i april 2022 och kommer göras steg för steg tills alla Previas närmare 100 enheter över hela Sverige har bytt utseende. Hela namnbytet är klart i början av 2023. Läs mer på previa.se/falck

Vill du jobba i en framtidsbransch och bli en del av ett samarbetsinriktat team som brinner för ett hållbart arbetsliv?

Rollen

Som HR Business Partner hos oss kommer du att vara en av nyckelpersonerna i ett bolag under utveckling och tillväxt. Fokus är att vara ett proaktivt och konsultativt stöd till våra chefer, både i det dagliga arbetet och för att på längre sikt säkerställa ett värdeskapande stöd för affären. Du jobbar med kompetensfrågor, kultur och värderingar, ledarskap, arbetsrätt och förhandlingar, mångfald och inkludering samt givetvis arbetsmiljö och hälsa. Previa är en kunskapsintensiv tjänsteverksamhet med hög kompetens samt ett professionellt och kommunikativt ledarskap.

För att lyckas i rollen är det viktigt att vara lyhörd och ha kunskap och förståelse för verksamheten och dess behov. Det kommer att vara stor variation i ditt arbete och dina dagar kommer att präglas av både operativt och strategiskt arbete inom hela HR-området.

Du kommer vara delaktig i att utveckla HR-initiativ och processer som stödjer företagens övergripande affärsidé och involverad i globala processer och projekt.

Rollen rapporterar till HR-direktören.

Din profil

Du har akademisk examen inom personal, ekonomi, juridik eller liknade samt har minst 5 års dokumenterad erfarenhet i en bred konsultativ HRBP roll nära verksamheten.

Du har erfarenhet från alla delar av HR och erfarenhet från att arbeta i större organisationer, gärna på flera orter där du stöttat chefer på distans. Meriterande att aktivt ha deltagit i internationella projekt.

Du tycker om och är van att arbeta i team men kan även arbeta självständigt och är initiativtagande. Du är prestigelös och ditt arbetssätt präglas av affärsmässighet där du är van att växla fokus mellan operativt och strategiskt arbete.

Vi ser gärna att du är strukturerad, relationsorienterad och van att kommunicera med olika målgrupper. Du är aktiv och tycker om att supportera och lösa utmaningar både med hjälp av erfarenhet men också med hjälp av nya ideér och tankar.

Vi erbjuder

Previa är ett stabilt och lönsamt bolag i kontinuerlig utveckling, vilket ger en trygg anställning. Kulturen präglas av driv, samarbete, positivism och snabbhet till beslut i en platt organisation där medarbetaren står i centrum.

Hos oss finns alla möjligheter att växa och utvecklas i ett innovativt och välrenommerat internationellt bolag som fyller en viktig samhällsfunktion - en del av vår vinst är direkt kopplat till finansiering av forskning kring Alzheimer.

Vi sitter i ljusa lokaler i Vasastan och du får trevliga och positiva kollegor i en organisation där HR fyller en central roll.

En heltidstjänst till marknadsmässig lön, friskvårdsförmåner och andra förmåner.

Mer om rekryteringen

För ytterligare information är du välkommen att kontakta HR-direktör Susanna Lindström tel: 08-627 43 75, susanna.lindstrom@previa.se

Välkommen med din ansökan senast 2022-07-30. Vi jobbar kompetensbaserat och i processen ingår tester, intervjuer och referenstagning. Intervjuer sker löpande fram till början av juli och återupptas eventuellt i augusti om tjänsten inte blivit tillsatt.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Previa söker Arbetsmiljöingenjör med samordningsansvar för tjänsterna inom

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jun 10
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Nordens största koncern inom hälsa i arbetslivet.

Previa kommer snart att byta namn och framöver gå under varumärket Falck. I januari 2023 byts bolagsnamnet, men införandet av det nya varumärket inleds redan i april 2022 och kommer göras steg för steg tills alla Previas närmare 100 enheter över hela Sverige har bytt utseende. Hela namnbytet är klart i början av 2023. Läs mer på previa.se/falck

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss?
Falck och Previa är Nordens ledande hälsoföretag med ett erbjudande för ett hållbart arbetsliv och privatliv. Vi verkar som oberoende experter inom arbetsmiljöfrågor och erbjuder stöd, tjänster och utbildningar för hela organisationen och för enskilda medarbetare. Allt för att våra kunder enkelt ska kunna skapa en hållbar arbetsmiljö.

Nu söker Previa en Samordnare av tjänsterna inom området fysisk arbetsmiljö.

Som Samordnare kommer du äga ansvar för att driva utvecklingen av arbetsmiljöingenjörstjänster tillsammans med Falck och Previas samlade kompetens, vara talesperson inom potentiella/intressanta ämnesområden som synliggör erbjudandet men även bidra till att kraftsamla för den affär vi erbjuder våra kunder. I rollen ingår att bidra till utveckling av affären inom området, säkerställa enhetliga processer och gemensamma arbetssätt. Du måste vara utbildad arbetsmiljöingenjör. Detta är en delad roll där du arbetar 40% som samordnare och 60% som arbetsmiljöingenjör.

Som arbetsmiljöingenjör på Falck och Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar med att stötta våra kundföretag i att utveckla sin verksamhet gällande arbetsmiljöfrågor och synliggöra systematiskt arbetsmiljöarbete som ett effektivt chefsverktyg för verksamhetsledning. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Kvalitetssäkring, digitalisering och uppdatering av gamla och nya tjänster,
• Utveckling av affären,
• Att säkerställa enhetliga processer och gemensamma arbetssätt,
• Bevaka relevant utveckling inom fysisk arbetsmiljö,
• Bedöma och säkra upp kvalitetsaspekter i leverans,
• Hålla dig uppdaterad inom arbetsmiljöområdet
• Vara behjälplig vid upphandlingar när det behövs,
• Ansvara för kundkontakter och chefsrådgivning,
• Genomföra arbetsmiljörelaterade föreläsningar och utbildningar,
• Stödja kundföretag gällande uppfyllandet av myndighetskrav, lagar och förordningar,
• Genomföra tekniska mätningar, kartläggning och riskbedömning inom t.ex. buller, belysning, inneklimat, vibrationer och kemikalier.
• Utvärdera resultat och ta fram åtgärdsförslag tillsammans med kund.
• Vara en aktiv samarbetspartner i det systematiska arbetsmiljöarbetet hos kund.

Vi söker dig som har en arbetsmiljöingenjörsutbildning, högskoleutbildning med inriktning arbetsmiljö eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande men inte nödvändigt att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom branschen. Du har förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Falck och Previas digitala resa.

Som person är du erfaren och drivande, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en pedagogisk förmåga och är tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som anställd i Falck och Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Placering: på någon av Previas enheter runt om i Sverige.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Helena Thuresson på tel nr 08-627 43 17.

Välkommen med din ansökan senast 2022-07-01. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Leg läkare med specialistutbildning till Previa i Stockholm Arlanda/Norrtäl

Specialistläkare
Läs mer Maj 12
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Vi utökar vårt läkarteam på våra enheter på Arlanda och Norrtälje.

Som läkare hos Previa är du en av nyckelpersonerna för kvalificerade arbetsmedicinska tjänster på uppdrag av våra kunder. Du arbetar med hälsofrämjande insatser, lagstadgade undersökningar, arbetsmiljöundersökningar, arbetslivsinriktade rehabiliteringsåtgärder, medicinska bedömningar, utbildningar med mera i samarbete med övriga specialister inom företaget. Dessutom är du en viktig medicinsk stödfunktion internt.

Kompetensprofil:
Du är legitimerad läkare med tilläggsspecialitet inom FHV alternativ specialist i arbets- och miljömedicin, allmän medicin, intern medicin eller psykiatri. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Ditt fokus är människan i relation till sin arbetsbetsplats och att tillsammans med arbetsgivaren verka för en hälsofrämjande arbetsmiljö. Din förmåga att se sambandet mellan arbete, livssituation och prestation värderas högt. Du har ett konsultativt förhållningssätt, egen drivkraft, är kundorienterad och du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser värdet i att använda hela teamets kompetens i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder.

Vi erbjuder dig:

• Inspirerande kundkontakter och möjlighet att skapa resultat
• Trevliga kollegor och arbete i tvärvetenskapliga team
• Previa och Falck kollegor över hela landet med olika spetskompetens
• Ett omväxlande arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Möjligheter till utveckling i ett företag på frammarsch
• Tillgång till ett nära och coachande ledarskap
• Möjlighet att utveckla och påverka arbetssätt och struktur


Som läkare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar – värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad och tillträde efter överenskommelse. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Caroline Matton på caroline.matton@previa.se

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-23. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Chef för Affärstöd-Ekonomi till Previas huvudkontor i Stockholm

Ekonomichef
Läs mer Jun 9
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Nordens största koncern inom hälsa i arbetslivet.

Previa kommer snart att byta namn och framöver gå under varumärket Falck. I januari 2023 byts bolagsnamnet, men införandet av det nya varumärket inleds redan i april 2022 och kommer göras steg för steg tills alla Previas närmare 100 enheter över hela Sverige har bytt utseende. Hela namnbytet är klart i början av 2023. Läs mer på previa.se/falck

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vill du ta nästa steg i din karriär som chef? Då kan det vara dig vi söker!

Nu söker vi en chef för ett spännande uppdrag på Previas enhet Affärsstöd-Ekonomi. Affärsstöd - Ekonomi har en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Vi arbetar som stöd gällande fakturering, avtalshantering och affärssystem för våra kunder, chefer och medarbetare. Du kommer att vara en nyckelperson i arbetet med att utveckla vårt arbetssätt för att fortsätta vara Sveriges bästa företagshälsa!

Som chef för Affärsstöd- Ekonomi kommer du att driva en kundorienterad supportfunktion med fullt ledningsansvar för enheten. Det innefattar bl.a. arbetsmiljö-, ekonomi-, kvalitets- och utvecklingsansvar men även att säkerställa att de dagliga arbetsuppgifterna blir utförda på bästa sätt. Du kommer att ha personalansvar för ca 20 medarbetare. Det är en självklarhet för dig att arbeta för att skapa bra förutsättningar för medarbetarna där de kan utvecklas, prestera och må bra.

Ditt ledarskap skall uppmuntra medarbetarskap och präglas av Previas värderingar modiga, värdeskapande och samspelande.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som chef och ledare. Det är meriterande om du har erfarenhet från kundtjänst alternativt ekonomiavdelning. Du har högskolekompetens med inriktning ekonomi samt erfarenhet inom området. Du behöver ha mycket goda IT-kunskaper och en vana att arbeta i olika affärssystem. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Du besitter en stark drivkraft där du på ett prestigelöst och självständigt sätt tycker om att utveckla och att utvecklas. För att trivas i rollen behöver du vara drivande, modig och tydlig i ditt arbetssätt. Du behöver även ha förmågan att lyssna in och känna av människor.

Den här rollen rapporterar direkt till Administrativ chef, som är en del av Previas ledningsgrupp.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga och kompetenta kollegor som samarbetar med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Övrigt:
Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde snarast. Placering: Previa HK S:t Eriksgatan 113 Stockholm.

Är du intresserad?
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Administrativ chef Margita Hägglund på mail; margita.hagglund@previa.se

Välkommen med din ansökan och CV senast 22 juni. Intervjuer kommer att ske under juni/början av juli..

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Företagssköterska till Previa i Stockholm Gullmarsplan

Företagssjuksköterska/Företagssköterska
Läs mer Maj 20
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Då en av våra företagssköterskor går i pension söker vi nu en företagssköterska som vill vara med på vår resa.

Som företagssköterska i Previa arbetar du bl.a med förebyggande arbetsmiljöarbete, lagstadgade och allmänna hälsoundersökningar, vaccinationer, drogtestning, delaktig i rehabiliterande insatser i arbetslivet, telefonkonsultationer till chef och ledare mm.

Vi söker dig som är minst legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som företagssköterska, distriktssköterska, mottagningsarbete eller arbete från privat verksamhet. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift och är bekväm i att kommunicera på engelska, då många av våra kundföretag använder engelska som koncernspråk.

Som person är du engagerad, målinriktad och flexibel. Du är erfaren och drivande, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en förmåga, utifrån uppdraget att se helheten och är proaktiv i samarbetet med våra kunder samt tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Ett trevligt Gullmarsgäng med många kompetenser
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor
• Anställningen omfattas av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt flertal fina förmåner bla friskvårdsbidrag.

Som företagssköterska i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8–17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Carina Almström på carina.almstrom@previa.se alternativt tel nr 08-722 24 22.

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-10. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Företagssköterska till Previa i Stockholm Arlanda

Företagssjuksköterska/Företagssköterska
Läs mer Maj 25
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som företagssköterska i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar med att stötta chefer och medarbetare på våra kundföretag inom arbetsmiljö- och hälsofrågor. På ett konsultativt sätt ansvarar du för professionell leverans av tjänster till kund. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Kundkontakter, utbildningar, chefsrådgivning samt medicinsk rådgivning
• Förebyggande och hälsofrämjande arbete
• Genomföra och återkoppla resultat från hälso- och arbetsmiljöundersökningar
• Utvärdera resultat och ta fram åtgärdsförslag tillsammans med kund
• Hälsorådgivning och individuella handlingsplaner
• Vaccinationer
• Missbrukshantering, Drogtestning
• Arbetsmiljö/Arbetsmedicin
• Lagstadgade hälsoundersökningar
• Rehabilitering i arbetslivet
• Konsultation per telefon, t. ex medicinsk bedömning eller arbetsmiljöfrågor

Vi söker dig som är minst legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som företagssköterska, distriktssköterska, mottagningsarbete eller arbete från privat verksamhet. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Du är erfaren och drivande, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en förmåga att se helheten och är proaktiv i samarbetet med våra kunder samt tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt. Som person är du engagerad, målinriktad och flexibel.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som företagssköterska i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Karoline Isaksson på karoline.isaksson@previa.se alternativt tel nr 08-593 789 31.

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-09. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Leg psykolog/beteendevetare till Previa i Stockholm Arlanda

Psykolog
Läs mer Maj 25
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som leg psykolog/beteendevetare i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt mot våra kunder som ett stöd för chefer, kontaktpersoner och anställda. Tyngdpunkten i tjänsten är att genomföra insatser på individnivå, men även uppdrag på grupp- och organisationsnivå förekommer i form av exempelvis psykosociala arbetsmiljökartläggningar och handledning av grupper. Tjänsten innebär leverans på plats samt digital leverans lokalt och nationellt. Du blir också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Stödsamtal och samtalsbehandling med fokus på rehabilitering
• Psykosociala arbetsmiljöfrågor
• Kartläggningar
• Handledning av individer och grupper
• Arbetsförmågeutredning

Vi söker dig som är leg psykolog alternativ beteendevetare med adekvat beteendevetenskaplig utbildning på lägst kandidatnivå med inriktning beteendevetenskap/psykologi. Du har intresse och erfarenhet av arbetsrelaterad ohälsa samt erfarenhet av att ha arbetat med individsamtal. Du får gärna ha arbetat med KBT, ACT, eller FACT. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det till effektiva insatser i relation till kund. Du arbetar systematiskt med analys, genomförande och uppföljning.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som leg psykolog/beteendevetare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Karoline Isaksson på karoline.isaksson@previa.se alternativt tel nr 08-593 789 31.

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-09. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Rehabsamordnare till Falck och Previa i Stockholm City

Rehabhandläggare
Läs mer Maj 19
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som rehabsamordnare i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt med att förmedla kunskaper om arbetsmiljö- och hälsofrågor och har ett helhetsansvar för en strukturerad, effektiv rehabiliteringsprocess på våra kundföretag. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Motiverande samtal och psykosocialt stöd till individer i deras rehabiliteringsprocess
• Stöd och nära samarbete med chefer och HR hos kundföretaget för att säkerställa att processen går framåt
• Planering och samordning av rehabplaner som tas fram för att aktivt främja återgång i arbete
• Koordinera och samverka med rehabiliteringsprocessens olika aktörer både externt och inom Previa
• Leda rehabmöten med kundteamet inom Previa samt hos kundföretagen

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alt. arbetsterapeut, fysioterapeut eller socionom med erfarenhet av rehabiliteringsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet inom FHV. Du har goda IT-kunskaper och är bra på att strukturera och planera i ditt arbete. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska ock engelska i tal och skrift. Som person har du stark drivkraft och är engagerad, målinriktad och flexibel. Du har dessutom mycket god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som rehabsamordnare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar – värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Martin Pettersson Wångdahl på martin.pettersson.wangdahl@previa.se alternativt tel nr 08-722 24 11.

Välkommen med din ansökan senast 2022-06-02. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annons- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Leg läkare med specialistutbildning till Falck och Previa i Stockholm Arlan

Specialistläkare
Läs mer Apr 14
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Vi utökar vårt läkarteam på våra enheter på Arlanda och Norrtälje.

Som läkare hos Previa är du en av nyckelpersonerna för kvalificerade arbetsmedicinska tjänster på uppdrag av våra kunder. Du arbetar med hälsofrämjande insatser, lagstadgade undersökningar, arbetsmiljöundersökningar, arbetslivsinriktade rehabiliteringsåtgärder, medicinska bedömningar, utbildningar med mera i samarbete med övriga specialister inom företaget. Dessutom är du en viktig medicinsk stödfunktion internt.

Kompetensprofil:
Du är legitimerad läkare med tilläggsspecialitet inom FHV alternativ specialist i arbets- och miljömedicin, allmän medicin, intern medicin eller psykiatri. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Ditt fokus är människan i relation till sin arbetsbetsplats och att tillsammans med arbetsgivaren verka för en hälsofrämjande arbetsmiljö. Din förmåga att se sambandet mellan arbete, livssituation och prestation värderas högt. Du har ett konsultativt förhållningssätt, egen drivkraft, är kundorienterad och du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser värdet i att använda hela teamets kompetens i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder.

Vi erbjuder dig:

• Inspirerande kundkontakter och möjlighet att skapa resultat
• Trevliga kollegor och arbete i tvärvetenskapliga team
• Previakollegor över hela landet med olika spetskompetens
• Ett omväxlande arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Möjligheter till utveckling i ett företag på frammarsch
• Tillgång till ett nära och coachande ledarskap
• Möjlighet att utveckla och påverka arbetssätt och struktur


Som läkare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar – värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad och tillträde efter överenskommelse. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Caroline Matton på caroline.matton@previa.se

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-05. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Rehabsamordnare till Previa i Stockholm Arlanda

Rehabhandläggare
Läs mer Apr 1
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som rehabsamordnare i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt med att förmedla kunskaper om arbetsmiljö- och hälsofrågor och har ett helhetsansvar för en strukturerad, effektiv rehabiliteringsprocess på våra kundföretag. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Motiverande samtal och psykosocialt stöd till individer i deras rehabiliteringsprocess
• Stöd och nära samarbete med chefer och HR hos kundföretaget för att säkerställa att processen går framåt
• Planering och samordning av rehabplaner som tas fram för att aktivt främja återgång i arbete
• Koordinera och samverka med rehabiliteringsprocessens olika aktörer både externt och inom Previa
• Leda rehabmöten med kundteamet inom Previa samt hos kundföretagen

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alt. arbetsterapeut, fysioterapeut eller socionom med erfarenhet av rehabiliteringsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet inom FHV. Du har goda IT-kunskaper och är bra på att strukturera och planera i ditt arbete. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift. Som person har du stark drivkraft och är engagerad, målinriktad och flexibel. Du har dessutom mycket god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som rehabsamordnare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar – värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Resor i tjänsten kan förekomma vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Karoline Isaksson på karoline.isaksson@previa.se alternativt tel nr 08-593 789 31.

Välkommen med din ansökan senast 2022-04-20. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annons- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Studierektor/Företagsläkare till Previa

Specialistläkare
Läs mer Mar 24
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Det ska vara enkelt med företagshälsa. Det är viktigt för våra kunder och det präglar hela utvecklings- och kundarbetet inom Previa. Vi ska göra det enkelt för våra kunder att få stöd i Hälso- och arbetsmiljöarbetet och det ska vara enkelt att leverera tjänster inom hälsa och arbetsmiljö i Previa.

Previa söker nu en företagsläkare som även kommer att arbeta som studierektor, tjänsten innebär en delad roll fördelad på 10-20 % som studierektor och resterande del av tjänsten arbetar du som företagsläkare inom Previa. Procentsatsen kan variera över tid.

Arbetsområde som Studierektor
I rollen som studierektor är du en organisatorisk rådgivande stödfunktion till verksamhetschefer, handledare och ST-läkare. I samråd med företagsledningen och HR-avdelningen utveckla en strategi för specialistutbildningen inom arbetsmedicin och arbets- och miljömedicin inom verksamheten. Du skapar goda relationer med de samarbetspartners vi samarbetar med. Du förväntas omvärldsbevaka aktuella utbildningar, kurser och frågeställningar som berör specialistutbildningen men även att bidra till kompetensutveckling av andra yrkeskategorier. Du kommer även att ansvara för och samordna introduktionsprogram samt interna och externa utbildningar för våra ST-läkare.

Arbetsområde som Företagsläkare
Som företagsläkare hos oss är du en av nyckelpersonerna för kvalificerade arbetsmedicinska tjänster på uppdrag av våra kunder. Du arbetar med hälsofrämjande insatser, lagstadgade undersökningar, arbetsmiljöundersökningar, arbetslivsinriktade rehabiliteringsåtgärder, medicinska bedömningar, utbildningar med mera i samarbete med övriga specialister inom företaget. Dessutom är du en viktig medicinsk stödfunktion internt.

Du är legitimerad läkare med god erfarenhet inom arbetsmiljömedicin/företagshälsa. Du arbetar proaktivitet med förmåga att ta egna initiativ och är van att hantera parallella projekt. Du har ett konsultativt arbetssätt och trivs med kunddialoger. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och har god förmåga att samarbeta.

Formella Krav

• Leg läkare med specialistutbildning inom lämplig specialitet
• Genomgått handledarutbildning
• God erfarenhet inom arbetsmedicin eller liknande
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
• Meriterande med erfarenhet av projektledning
• Erfarenhet av att ha arbetat digitalt

Övrigt
Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad efter överenskommelse. Placering: På någon utav Previas enheter i Sverige. Sista ansökningsdag 2022-04-10, urval sker löpande.

Är du intresserad?
För ytterligare information är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Aleksandra Garbeska på aleksandra.garbeska@previa.se alternativt tel nr 040-17 42 42.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Handläggare på visstid till Previas Servicecenter i Stockholm

Servicehandläggare
Läs mer Mar 31
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som kundservicehandläggare på Previa Servicecenter hjälper vi våra kunder runt om i hela Sverige i kontakten med Previa. Som medarbetare är du en viktig länk som genom hög servicenivå och vägledande förmåga hjälper till att serva kunderna med information och hjälp i våra olika kommunikationskanaler. Arbetet innebär kundkontakt via telefon, mail och chatt samt hantering av bokningar åt våra operativa konsulter inom företagshälsan i hela landet.

Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning, gärna med vård- eller administrativ inriktning alternativt motsvarande erfarenhet. Du arbetar eller har arbetat i växel eller kundtjänst alternativt har erfarenhet av att arbeta med kundmöte via telefon, e-post och chatt.

Som person är du serviceinriktad, kundorienterad och brinner för att hjälpa till. Du trivs bra med att arbeta i grupp och är en lagspelare med stor social kompetens. Du kan hantera flera uppgifter samtidigt, även under perioder med hög arbetsbelastning och du trivs med att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö. För att lyckas i rollen behöver du ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt behärska konversationsengelska.

Som kundservicehandläggare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar –Värdeskapande, Samspelande och Modiga.

Vi erbjuder dig

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Övrigt:
Visstidsanställning med arbete utefter behov. Arbetstid helgfria vardagar 8-17. Tillträde enligt överenskommelse. Placering: Previas huvudkontor i Stockholm.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta teamledare Tove Viberg på tove.viberg@previa.se alternativt tel nr 08-627 43 13.

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-10. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Handläggare till Previas Servicecenter i Stockholm

Servicehandläggare
Läs mer Mar 31
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Nu växer Previas Servicecenter och söker kundservicehandläggare.

Som kundservicehandläggare på Previa Servicecenter hjälper vi våra kunder runt om i hela Sverige i kontakten med Previa. Som medarbetare är du en viktig länk som genom hög servicenivå och vägledande förmåga hjälper till att serva kunderna med information och hjälp i våra olika kommunikationskanaler. Arbetet innebär kundkontakt via telefon, mail och chatt samt hantering av bokningar åt våra operativa konsulter inom företagshälsan i hela landet.

Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning, gärna med vård- eller administrativ inriktning alternativt motsvarande erfarenhet. Du arbetar eller har arbetat i växel eller kundtjänst alternativt har erfarenhet av att arbeta med kundmöte via telefon, e-post och chatt.

Som person är du serviceinriktad, kundorienterad och brinner för att hjälpa till. Du trivs bra med att arbeta i grupp och är en lagspelare med stor social kompetens. Du kan hantera flera uppgifter samtidigt, även under perioder med hög arbetsbelastning och du trivs med att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö. För att lyckas i rollen behöver du ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt behärska konversationsengelska.

Som kundservicehandläggare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar –Värdeskapande, Samspelande och Modiga.

Vi erbjuder dig

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstid helgfria vardagar 8-17. Tillträde enligt överenskommelse. Placering: Previas huvudkontor i Stockholm.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta teamledare Tove Viberg på tove.viberg@previa.se alternativt tel nr 08-627 43 13.

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-24. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Previa/Falck söker Application Manager

Applikationskonsult
Läs mer Mar 4
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa och Falck?
Vår vision är att skapa ett hållbart liv för alla. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder. Vi levererar våra tjänster både via fysiska möten på någon av våra 100 enheter eller via våra onlinetjänster.

Som Application Manager har du ett ansvar för applikationer och att applikationerna kontinuerligt lever upp till verksamhetens behov och förväntningar.

Du kommer att arbeta i området mellan verksamheten och IT, där du förväntas att bidra med detaljerad kunskap om applikationerna. I rollen som Application Manager skall du i samarbete med interna och externa samarbetspartners tillgodose att infrastruktur och applikationer utvecklas och drivs i överensstämmelse med IT Governance- och säkerhetspolicy.

Du kommer bl.a. att arbeta med och ansvara för:

• Hantering av applikationsincidenter och förändringar
• Underhåll och vidareutveckling av operativa processer och dokumentation
• Beställningar av servrar, certifikat, DNS och brandväggsändringar
• Behörighetsförvaltning
• Uppföljning av system, kontrakt och leverans av leverantörer
• Säkra för att systemen lever upp till IT-regler och krav samt GDPR

Vi söker dig som har:

• Minst 3 års erfarenhet från liknande roll och känner till ”best practices” inom IT-service och drift
• Erfarenhet av att arbeta agilt
• Erfarenhet av Change Management, inklusive kravspecifikation, implementering och testning i samarbete med leverantörer och verksamheten
• Erfarenhet av leverantörshantering, inklusive specifikation av operativa krav och uppföljning av SLA i samarbete med leverantörer och verksamheten
• Erfarenhet av Incident Management, inklusive samordning med affärs- och supportfunktionerna

Vi söker dig som har en stor affärsförståelse i kombination med teknisk insikt och har bra samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Du kan planera och slutföra det du påbörjat, är strukturerad och ansvarar självständigt för dina ansvarsområden. Du måste kunna tala och skriva flytande både på svenska och engelska.

Du är energisk, proaktiv och trygg i en miljö där det hela tiden finns många bollar i luften. Som person lyckas du hantera många komplexa problem samtidigt som du kan arbeta med detaljer.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges viktigaste framtidsbranscher
• Ett spännande och utmanande jobb i en internationell koncern
• Trevliga och kompetenta kollegor
• En tjänst med stora möjligheter inom ett företag i stark utveckling
• Sveriges bästa kunder, både inom privat och offentlig sektor

Övrigt:
Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort. Tjänstgöringsort: Stockholm.

Är du intresserad?
För ytterligare information är du välkommen att kontakta Anna Östling på anna.ostling@previa.se alternativt Kent Tram Møller på kent.tram-moller@falck.com.

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-25. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Kundservicehandläggare till Previas Servicecenter i Stockholm

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 17
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Nu växer Previas Servicecenter och söker kundservicehandläggare.

Som kundservicehandläggare på Previa Servicecenter hjälper vi våra kunder runt om i hela Sverige i kontakten med Previa. Som medarbetare är du en viktig länk som genom hög servicenivå och vägledande förmåga hjälper till att serva kunderna med information och hjälp i våra olika kommunikationskanaler. Arbetet innebär kundkontakt via telefon, mail och chatt samt hantering av bokningar åt våra operativa konsulter inom företagshälsan i hela landet.

Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning, gärna med vård- eller administrativ inriktning alternativt motsvarande erfarenhet. Du arbetar eller har arbetat i växel eller kundtjänst alternativt har erfarenhet av att arbeta med kundmöte via telefon, e-post och chatt.

Som person är du serviceinriktad, kundorienterad och brinner för att hjälpa till. Du trivs bra med att arbeta i grupp och är en lagspelare med stor social kompetens. Du kan hantera flera uppgifter samtidigt, även under perioder med hög arbetsbelastning och du trivs med att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö. För att lyckas i rollen behöver du ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt behärska konversationsengelska.

Som kundservicehandläggare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar –Värdeskapande, Samspelande och Modiga.

Vi erbjuder dig

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstid helgfria vardagar 8-17. Tillträde enligt överenskommelse. Placering: Previas huvudkontor i Stockholm.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta teamledare Tove Viberg på tove.viberg@previa.se alternativt tel nr 08-627 43 13.

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-24. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Leg psykolog/beteendevetare till Previa i Stockholm Arlanda

Psykolog
Läs mer Feb 23
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som leg psykolog/beteendevetare i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt mot våra kunder som ett stöd för chefer, kontaktpersoner och anställda. Tyngdpunkten i tjänsten är att genomföra insatser på individnivå, men även uppdrag på grupp- och organisationsnivå förekommer i form av exempelvis psykosociala arbetsmiljökartläggningar och handledning av grupper. Tjänsten innebär leverans på plats samt digital leverans lokalt och nationellt. Du blir också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Stödsamtal och samtalsbehandling med fokus på rehabilitering
• Psykosociala arbetsmiljöfrågor
• Kartläggningar
• Handledning av individer och grupper
• Arbetsförmågeutredning

Vi söker dig som är leg psykolog alternativ beteendevetare med adekvat beteendevetenskaplig utbildning på lägst kandidatnivå med inriktning beteendevetenskap/psykologi. Du har intresse och erfarenhet av arbetsrelaterad ohälsa samt erfarenhet av att ha arbetat med individsamtal. Du får gärna ha arbetat med KBT, ACT, eller FACT. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det till effektiva insatser i relation till kund. Du arbetar systematiskt med analys, genomförande och uppföljning.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som leg psykolog/beteendevetare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Karoline Isaksson på karoline.isaksson@previa.se alternativt tel nr 08-593 789 31.

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-16. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Företagssköterska till Previa i Stockholm City

Företagssjuksköterska/Företagssköterska
Läs mer Feb 21
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som företagssköterska i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar med att stötta chefer och medarbetare på våra kundföretag inom arbetsmiljö- och hälsofrågor. På ett konsultativt sätt ansvarar du för professionell leverans av tjänster till kund. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Kundkontakter, utbildningar, chefsrådgivning samt medicinsk rådgivning
• Förebyggande och hälsofrämjande arbete
• Genomföra och återkoppla resultat från hälso- och arbetsmiljöundersökningar
• Utvärdera resultat och ta fram åtgärdsförslag tillsammans med kund
• Hälsorådgivning och individuella handlingsplaner
• Vaccinationer
• Missbrukshantering, Drogtestning
• Arbetsmiljö/Arbetsmedicin
• Lagstadgade hälsoundersökningar
• Rehabilitering i arbetslivet
• Konsultation per telefon, t. ex medicinsk bedömning eller arbetsmiljöfrågor

Vi söker dig som är minst legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som företagssköterska, distriktssköterska, mottagningsarbete eller arbete från privat verksamhet. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Du är erfaren och drivande, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en förmåga att se helheten och är proaktiv i samarbetet med våra kunder samt tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt. Som person är du engagerad, målinriktad och flexibel.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som företagssköterska i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Martin Pettersson Wångdahl martin.pettersson.wangdahl@previa.se alternativt tel nr 08-722 24 11.

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-14. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Kundservicehandläggare på visstid till Previas Servicecenter i Stockholm

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 3
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som kundservicehandläggare på Previa Servicecenter hjälper vi våra kunder runt om i hela Sverige i kontakten med Previa. Som medarbetare är du en viktig länk som genom hög servicenivå och vägledande förmåga hjälper till att serva kunderna med information och hjälp i våra olika kommunikationskanaler. Arbetet innebär kundkontakt via telefon, mail och chatt samt hantering av bokningar åt våra operativa konsulter inom företagshälsan i hela landet.

Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning, gärna med vård- eller administrativ inriktning alternativt motsvarande erfarenhet. Du arbetar eller har arbetat i växel eller kundtjänst alternativt har erfarenhet av att arbeta med kundmöte via telefon, e-post och chatt.

Som person är du serviceinriktad, kundorienterad och brinner för att hjälpa till. Du trivs bra med att arbeta i grupp och är en lagspelare med stor social kompetens. Du kan hantera flera uppgifter samtidigt, även under perioder med hög arbetsbelastning och du trivs med att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö. För att lyckas i rollen behöver du ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt behärska konversationsengelska.

Som kundservicehandläggare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar –Värdeskapande, Samspelande och Modiga.

Vi erbjuder dig

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Övrigt:
Visstidsanställning med arbete utefter behov. Arbetstid helgfria vardagar 8-17. Tillträde enligt överenskommelse. Placering: Previas huvudkontor i Stockholm.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta teamledare Tove Viberg på tove.viberg@previa.se alternativt tel nr 08-627 43 13.

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-10. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Administrativ undersköterska till Previa i Stockholm

Administrativ assistent
Läs mer Feb 16
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser att den mänskliga faktorn - medarbetarna - är den överlägset viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet. Sedan 2014 ingår Previa i Falck som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som administrativ undersköterska ansvarar du för att på ett effektivt och serviceinriktat sätt bemöta kundanställda och deras chefer, hantera bokningar löpande i Previas administrativa system och via vår telefonväxel och mail svara på förfrågningar från kund. Du arbetar nära all vår operativa personal, inom alla professioner, och hanterar även den interna administrationen såsom att stödja kollegor i interna bokningar och schemaläggning samt introducera nyanställda.

Vi söker dig som har en vårdrelaterad utbildning och har erfarenhet av att ha arbetat med administration. Vi ser att du har goda administrativa kunskaper då dina arbetsuppgifter främst kommer att vara av administrativ karaktär. Du har förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kund- och affärsrelationer. Vidare har du goda IT-kunskaper då datorn kommer vara ditt främsta arbetsverktyg.

Som person trivs med att vara spindeln i nätet med en stor bredd i dina arbetsuppgifter. Du får energi av att hjälpa andra. Du har mycket god kommunikativ förmåga. Du drivs av att ge professionell service och vara till hjälp för kunder och kollegor. Du är positiv och flexibel i ditt arbetssätt där du både kan arbeta självständigt och i samarbete med kollegor. Vidare är du lösningsfokuserad och arbetar strukturerat och metodiskt.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som administrativ undersköterska på Previa arbetar vi utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor. Arbetstid helgfria vardagar 8-17. Tjänsten innebär arbete på alla våra enheter i Stockholm och på plats på kontoret.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Lisa Bond på lisa.bond@previa.se

Välkommen med din ansökan senast 2022-03-01. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Rehabsamordnare till Previa i Stockholm Vasastan

Rehabhandläggare
Läs mer Feb 9
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som rehabsamordnare i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt med att förmedla kunskaper om arbetsmiljö- och hälsofrågor och har ett helhetsansvar för en strukturerad, effektiv rehabiliteringsprocess på våra kundföretag. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Motiverande samtal och psykosocialt stöd till individer i deras rehabiliteringsprocess
• Stöd och nära samarbete med chefer och HR hos kundföretaget för att säkerställa att processen går framåt
• Planering och samordning av rehabplaner som tas fram för att aktivt främja återgång i arbete
• Koordinera och samverka med rehabiliteringsprocessens olika aktörer både externt och inom Previa
• Leda rehabmöten med kundteamet inom Previa samt hos kundföretagen

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alt. arbetsterapeut, fysioterapeut eller socionom med erfarenhet av rehabiliteringsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet inom FHV. Du har goda IT-kunskaper och är bra på att strukturera och planera i ditt arbete. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift. Som person har du stark drivkraft och är engagerad, målinriktad och flexibel. Du har dessutom mycket god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som rehabsamordnare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar – värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Lisa Bond på lisa.bond@previa.se alternativt tel nr 08-722 24 20.

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-23. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annons- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Key Account Manager till Previas huvudkontor i Stockholm

Key account manager
Läs mer Jan 19
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som Key Account Manager ansvarar du för att driva kundarbetet mot uppsatta mål samt utveckla och förvalta långsiktiga samarbeten med utvalda strategiska befintliga kunder. Vi söker dig som har förmågan att förstå kundens behov, presentera lösningar på ett intressant, engagerande och affärsmässigt sätt samt driva affären till avslut.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Utveckla befintliga affärer och skapa långsiktiga affärsrelationer med Previas strategiska kunder på central nivå.
• Kundansvar mot ett flertal strategiska kunder
• Anbuds- och offertarbete
• Avtalsförhandlingar för Previas största kunder
• Marknadsaktiviteter och marknadsbevakning

Du kommer att vara placerad på huvudkontoret i Stockholm och rapporterar till Previas Försäljnings- och Marknadschef.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för affärer och kundutveckling men även människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder. Du har erfarenhet av att arbeta och förhandla med stora kunder samt erfarenhet av anbuds- och offertarbete. Som person är du förtroendeingivande, resultatorienterad och handlingskraftig. Du är van vid att skapa och genomföra dialoger och presentationer på ledningsgruppsnivå.

Du har en relevant utbildning och erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning inom liknande områden, kundrelationer, marknadsföring och ekonomi. Viktigt att du har en god förmåga att etablera och utveckla bra relationer med beslutsfattare på olika nivåer. Du är van vid att skapa och genomföra dialoger och presentationer på ledningsgruppsnivå.

Du behöver också en god administrativ förmåga och är en van användare av Powerpoint, Excel och IT-stöd, t ex CRM-system. Du har goda kunskaper i att uttrycka dig både på svenska och engelska i tal och skrift.

Som Key Account Manager i Previa arbetar du som ambassadör av våra värderingar – värdeskapande, samspelande och modiga.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher
• Kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• En tjänst med stora möjligheter inom ett företag i stark utveckling
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor


Övrigt:
Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort.

Är du intresserad?
För ytterligare information är du välkommen att kontakta Försäljnings- och Marknadschef Johan Mähler johan.mahler@previa.se eller 08-627 43 18.

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-06. Intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Kundservicehandläggare till Previas Servicecenter i Stockholm

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 25
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Nu växer Previas Servicecenter och söker kundservicehandläggare.

Som kundservicehandläggare på Previa Servicecenter hjälper vi våra kunder runt om i hela Sverige i kontakten med Previa. Som medarbetare är du en viktig länk som genom hög servicenivå och vägledande förmåga hjälper till att serva kunderna med information och hjälp i våra olika kommunikationskanaler. Arbetet innebär kundkontakt via telefon, mail och chatt samt hantering av bokningar åt våra operativa konsulter inom företagshälsan i hela landet.

Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning, gärna med vård- eller administrativ inriktning alternativt motsvarande erfarenhet. Du arbetar eller har arbetat i växel eller kundtjänst alternativt har erfarenhet av att arbeta med kundmöte via telefon, e-post och chatt.

Som person är du serviceinriktad, kundorienterad och brinner för att hjälpa till. Du trivs bra med att arbeta i grupp och är en lagspelare med stor social kompetens. Du kan hantera flera uppgifter samtidigt, även under perioder med hög arbetsbelastning och du trivs med att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö. För att lyckas i rollen behöver du ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt behärska konversationsengelska.

Som kundservicehandläggare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar –Värdeskapande, Samspelande och Modiga.

Vi erbjuder dig

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstid helgfria vardagar 8-17. Tillträde enligt överenskommelse. Placering: Previas huvudkontor i Stockholm.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta teamledare Tove Viberg på tove.viberg@previa.se alternativt tel nr 08-627 43 13.

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-30. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Leg psykolog/beteendevetare till Previa i Stockholm Östermalm

Psykolog
Läs mer Jan 14
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som leg psykolog/beteendevetare i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt mot våra kunder som ett stöd för chefer, kontaktpersoner och anställda. Tyngdpunkten i tjänsten är att genomföra insatser på individnivå, men även uppdrag på grupp- och organisationsnivå förekommer i form av exempelvis psykosociala arbetsmiljökartläggningar och handledning av grupper. Du blir också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Stödsamtal och samtalsbehandling med fokus på rehabilitering
• Psykosociala arbetsmiljöfrågor
• Kartläggningar
• Handledning av individer och grupper
• Arbetsförmågeutredning

Vi söker dig som är leg psykolog alternativt beteendevetare med adekvat beteendevetenskaplig utbildning på lägst kandidatnivå med inriktning beteendevetenskap/psykologi. Du har intresse och erfarenhet av arbetsrelaterad ohälsa samt erfarenhet av att ha arbetat med individsamtal. Du får gärna ha arbetat med KBT, ACT, eller FACT. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det till effektiva insatser i relation till kund. Du arbetar systematiskt med analys, genomförande och uppföljning.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som leg psykolog/beteendevetare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Lisa Bond på lisa.bond@previa.se alternativt tel nr 08-722 24 20.

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-28. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Företagssköterska till Previa i Stockholm Kista

Företagssjuksköterska/Företagssköterska
Läs mer Dec 21
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som företagssköterska i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar med att stötta chefer och medarbetare på våra kundföretag inom arbetsmiljö- och hälsofrågor. På ett konsultativt sätt ansvarar du för professionell leverans av tjänster till kund. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Kundkontakter, utbildningar, chefsrådgivning samt medicinsk rådgivning
• Förebyggande och hälsofrämjande arbete
• Genomföra och återkoppla resultat från hälso- och arbetsmiljöundersökningar
• Utvärdera resultat och ta fram åtgärdsförslag tillsammans med kund
• Hälsorådgivning och individuella handlingsplaner
• Vaccinationer
• Missbrukshantering, Drogtestning
• Arbetsmiljö/Arbetsmedicin
• Lagstadgade hälsoundersökningar
• Rehabilitering i arbetslivet
• Konsultation per telefon, t. ex medicinsk bedömning eller arbetsmiljöfrågor

Vi söker dig som är minst legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som företagssköterska, distriktssköterska, mottagningsarbete eller arbete från privat verksamhet. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Du är erfaren och drivande, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en förmåga att se helheten och är proaktiv i samarbetet med våra kunder samt tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt. Som person är du engagerad, målinriktad och flexibel.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som företagssköterska i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Kathrin Rasset på kathrin.rasset@previa.se alternativt tel nr 08-752 55 10.

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-14. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Hälsoutvecklare till Previa i Stockholm City

Hälsopedagog
Läs mer Dec 14
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som hälsoutvecklare i Previa är du med din specialistkompetens ansvarig för att på individ-grupp och organisationsnivå bidraga till att skapa resultat hos kund inom det hälsofrämjande området. Du kommer arbeta inom ett brett fält, framför allt på organisations- och gruppnivå men ibland även på individnivå. Du är affärsmässig med fokus på att utveckla ett hälsofrämjande arbetssätt hos våra kundföretag. Du ska vägleda kunderna och bidra med kunskap, arbetssätt och insatser för att de ska nå sina mål. Dina insatser ska ge resultat hos kundföretagen och du ska kunna påvisa det.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Hälsocoachning
• Hälsoprofiler, både enstaka hälsoprofiler och projektleda större uppdrag
• Genomföra utbildningar inom levnadsfrågor/livsstilsfrågor och hälsofrämjande ledarskap/arbetsplats
• Processinriktat arbete inom det hälsofrämjande området
• Organisationsstöd inom hälsostrategiskt arbete
• Tillsammans med kund utveckla det strategiska hälsoarbetet i kundens verksamhet och arbetsmiljöarbete
• Administrativa arbetsuppgifterVi söker dig som har högskoleutbildning från hälsopedagogprogrammet/ högskolepromotionsprogrammet samt erfarenhet från arbete som hälsoutvecklare inom privat sektor. Du har mycket goda faktakunskaper inom livsstilsområdena kost, fysisk aktivitet, stress, sömn, återhämtning samt kunskap och förmåga att utföra fysiska tester. För att lyckas i rollen behöver du vara van att driva projekt och arbeta långsiktigt och strategiskt. Erfarenhet från företagshälsa, kunskaper i hälsoekonomi eller annat systematiskt hälsoarbete är meriterande. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du entusiasmerande, resultatorienterad, strukturerad och handlingskraftig. Du har god social förmåga och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du har en mycket god pedagogisk och retorisk förmåga och du brinner för att föra fram vårt budskap, bl a genom att utbilda och informera våra kundföretag. Du känner dig bekväm i att tala inför grupp.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som hälsoutvecklare på Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor och du får gärna ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Martin Pettersson Wångdahl på martin.pettersson.wangdahl@previa.se alternativt tel nr 08-722 24 11.

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-04. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Leg psykolog/beteendevetare till Previa i Stockholm City

Psykolog
Läs mer Dec 14
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som leg psykolog/beteendevetare i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt mot våra kunder som ett stöd för chefer, kontaktpersoner och anställda. Tyngdpunkten i tjänsten är att genomföra insatser på individnivå, men även uppdrag på grupp- och organisationsnivå förekommer i form av exempelvis psykosociala arbetsmiljökartläggningar och handledning av grupper. Du blir också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Stödsamtal och samtalsbehandling med fokus på rehabilitering
• Psykosociala arbetsmiljöfrågor
• Kartläggningar
• Handledning av individer och grupper
• Arbetsförmågeutredning

Vi söker dig som är leg psykolog alternativt beteendevetare med vidareutbildning i psykoterapi, steg 1 eller motsvarande. Du har intresse och erfarenhet av arbetsrelaterad ohälsa. Du får gärna ha arbetat med KBT, ACT, eller FACT. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift. Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det till effektiva insatser i relation till kund. Du arbetar systematiskt med analys, genomförande och uppföljning.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som leg psykolog/beteendevetare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Martin Pettersson Wångdahl på martin.pettersson.wangdahl@previa.se alternativt tel nr 08-7222411.

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-04. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Ergonom/ Leg fysioterapeut till Previa i Stockholm Arlanda och Norrtälje

Ergonom/Företagsgymnast
Läs mer Nov 29
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som ergonom/ leg fysioterapeut i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Vi söker dig som har ett särskilt intresse för människan i arbete. Du kommer att arbeta konsultativt mot våra kunder gällande arbetsrelaterad ohälsa i förebyggande och hälsofrämjande insatser på såväl individ-, grupp- och organisationsnivå. Stort fokus är våra kunders ergonomi och arbetsmiljö. Viss behandling kan förekomma i arbetet.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Bedömning och behandling gällande t. ex rörelseapparaten och stress
• Arbetsförmågeutredning
• Belastningsergonomisk kartläggning på individ- såväl som grupp- och organisationsnivå
• Belastningsergonomisk riskbedömning och intervention
• Arbetsmiljöutbildningar
• Hälsofrämjande arbete

Vi söker en ergonom/ leg fysioterapeut gärna med erfarenhet från företagshälsa. God erfarenhet av bedömning och behandling av besvär från rörelseapparaten. Erfarenhet av arbete som ergonom i olika arbetsmiljöer och helst genomförd ergonomiutbildning är också önskvärda kvalifikationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av TIPPA och MEBA. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du ska vara van vid och intresserad av att hålla utbildningar för större eller mindre grupper vilket innebär att pedagogisk skicklighet värderas högt. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder. Som person är du målmedveten, initiativrik, nyfiken och affärsinriktad med lösningsfokus.

Som fysioterapeut/ergonom i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar – värdeskapande, samspelande och modiga.

Du kommer tillhöra våra enheter på Arlanda och Norrtälje och arbeta med framförallt kunderna kring Arlanda och Norrtälje med omnejd. Men du kan även få uppdrag i övriga Stockholmsregionen. Så flexibilitet är något vi värdesätter högt.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor


Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 % eller enligt ök. Tjänsten innebär resor inom Stockholm, Arlanda och Norrtälje vilket innebär att du måste ha körkort och tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Sara Rådström på sara.radstrom@previa.se alternativt tel nr 08-50892015.

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-31 Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

HR Business partner

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Nov 29
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Se hit du erfarna HR Business Partner!

Om rollen

Previa är ett Sveriges främsta leverantörer av tjänster inom företagshälsovård och ingår i Falck-koncernen. Previa och de andra Falck-bolagen har alla spännande verksamheter där målet är att rädda eller förbättra människors liv. Vi gör skillnad för människor i deras vardag.

Nu kommer vår enormt omtyckta och uppskattade kollega gå i pension. Vi är självklart glada för hennes skull samtidigt som vi kommer att sakna henne. Nu söker vi därmed hennes efterträdare.

Som HRBP i Previa kommer du att ha HR-ansvar för ett antal verksamheter inom organisationen där du dagligen stöttar och utmanar dess chefer. Större delen av din arbetstid utgörs av arbete och coachning i sedvanliga HR-processer men även genomförande av förhandlingar och fackliga kontakter när behov finns.

Din roll kommer dock primärt att fokusera på Previa och våra hälso-relaterade verksamheter tillsammans med några kollegor. Nästa år blir det spännande då vi kommer att implementera nya HR- och löne-system. Du kommer därmed vara delaktig i att utveckla HR intitiativ och processer som stödjer företagens övergripande affärsidé. Vi är idag 16 medarbetare på HR och Lön som arbetar mot samtliga Falck-bolag i Sverige. Totalt är vi ca 3000 medarbetare på över 100 lokationer.

Om dig

För att passa in i verksamheten och i vårt team söker jag dig som kan komplettera oss i vår strävan efter utveckling. För mig är det viktigt att du är en lagspelare med affärs- och människoorientering. Du är förtroendeingivande och en god kommunikatör.

Om din karriär hittills

Vi behöver en erfaren och senior HRBP då verksamheten är komplex, har seniora chefer och därmed utmaningar som matchar. Du har minst 10 års erfarenhet som HRBP och är van att hantera det mesta som kommer din väg. Företaget kommer implementera ett nytt HR-system och erfarenhet av detta samt analys av HR-data är önskvärt.

Din närmaste chef

Jag som blir din närmaste chef heter Eric Björeskog och är HR Direktör för Previa och de andra Falck-bolagen i Sverige. Jag ser fram emot att få dig som teammedlem – du behövs! Du kommer göra skillnad genom att stötta, hjälpa och utmana oss. I rekryteringsprocessen kommer du att få träffa dina HRBP-kollegor och få en bild av vår vardag samt mig som chef.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Allt gott.

Eric

Ansök nu

Previa Digital söker nu beteendevetare

Socionom
Läs mer Nov 29
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Previa växer med många spännande nya kunder och uppdrag över hela landet. Vi behöver därför fler beteendevetare som vill arbeta största delen av sin tid digitalt. Previa Digital är en enhet under tillväxt där vi till största del arbetar med digital leverans.

Som beteendevetare i Previa Digital har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt tillsammans med våra kunder som ett stöd för chefer, kontaktpersoner och medarbetare. Tyngdpunkten i tjänsten är att genomföra insatser på individnivå, men även med webbaserade utbildningar och hälsoprogram såsom tex. sömnskola online, stresshantering online men även andra webbaserade program.

Eftersom enheten är relativt ny så kommer mycket fokus även att ligga på utveckling av våra digitala tjänster och processer. I detta kommer du också ha en viktig roll i att gemensamt med övriga teamet driva denna utveckling.

Vi söker dig som är beteendevetare med vidareutbildning i psykoterapi, steg 1 eller motsvarande. Du har intresse och erfarenhet av arbetsrelaterad ohälsa. Du får gärna ha arbetat med KBT, ACT, eller FACT. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det till effektiva insatser i relation till kund. Du arbetar systematiskt med analys, genomförande och uppföljning. Du skall ha ett brinnande intresse för det digitala och vilja vara med på vår digitala resa.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling
• Intressanta kunder, både inom alla branscher
• Delaktighet i Previas spännande Digitala resa

Som beteendevetare i Previa Digital arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort. Normal arbetstid, helgfria vardagar 8-17, variation utöver normal arbetstid kan förekomma enligt överenskommelse. Placering: Stockholm, Mälardalen.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Roger Jäderberg roger.jaderberg@previa.se eller Sara Rådström på sara.radstrom@previa.se.

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-13. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsför

Ansök nu

Previa Digital söker nu legitimerade psykologer

Psykolog
Läs mer Nov 29
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Previa växer med många spännande nya kunder och uppdrag över hela landet. Vi behöver därför fler beteendevetare som vill arbeta största delen av sin tid digitalt. Previa Digital är en enhet under tillväxt där vi till största del arbetar med digital leverans.

Som legitimerad psykolog i Previa Digital har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt tillsammans med våra kunder som ett stöd för chefer, kontaktpersoner och medarbetare. Tyngdpunkten i tjänsten är att genomföra insatser på individnivå, men även med webbaserade utbildningar och hälsoprogram såsom tex. sömnskola online, stresshantering online men även andra webbaserade program.

Eftersom enheten är relativt ny så kommer mycket fokus även att ligga på utveckling av våra digitala tjänster och processer. I detta kommer du också ha en viktig roll i att gemensamt med övriga teamet driva denna utveckling.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Du har intresse och erfarenhet av arbetsrelaterad ohälsa. Du får gärna ha arbetat med KBT, ACT, eller FACT. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det till effektiva insatser i relation till kund. Du arbetar systematiskt med analys, genomförande och uppföljning. Du skall ha ett brinnande intresse för det digitala och vilja vara med på vår digitala resa.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling
• Intressanta kunder, både inom alla branscher
• Delaktighet i Previas spännande Digitala resa

Som legitimerad psykolog i Previa Digital arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort. Normal arbetstid, helgfria vardagar 8-17, variation utöver normal arbetstid kan förekomma enligt överenskommelse. Placering: Stockholm, Mälardalen.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Roger Jäderberg roger.jaderberg@previa.se eller Sara Rådström på sara.radstrom@previa.se.

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-13. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Företagssköterska till Previa i Stockholm Vasastan

Företagssjuksköterska/Företagssköterska
Läs mer Nov 23
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som företagssköterska i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar med att stötta chefer och medarbetare på våra kundföretag inom arbetsmiljö- och hälsofrågor. På ett konsultativt sätt ansvarar du för professionell leverans av tjänster till kund. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Kundkontakter, utbildningar, chefsrådgivning samt medicinsk rådgivning
• Förebyggande och hälsofrämjande arbete
• Genomföra och återkoppla resultat från hälso- och arbetsmiljöundersökningar
• Utvärdera resultat och ta fram åtgärdsförslag tillsammans med kund
• Hälsorådgivning och individuella handlingsplaner
• Vaccinationer
• Missbrukshantering, Drogtestning
• Arbetsmiljö/Arbetsmedicin
• Lagstadgade hälsoundersökningar
• Rehabilitering i arbetslivet
• Konsultation per telefon, t. ex medicinsk bedömning eller arbetsmiljöfrågor

Vi söker dig som är minst legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som företagssköterska, distriktssköterska, mottagningsarbete eller arbete från privat verksamhet. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Du är erfaren och drivande, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en förmåga att se helheten och är proaktiv i samarbetet med våra kunder samt tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt. Som person är du engagerad, målinriktad och flexibel.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som företagssköterska i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 80-100 %. Arbetstid helgfria vardagar 8-17. Tillträde enligt överenskommelse.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Lisa Bond på lisa.bond@previa.se alternativt tel nr 08-722 24 20.

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-08. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Kundservicehandläggare till Previas Servicecenter i Stockholm

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 22
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Nu växer Previas Servicecenter och söker kundservicehandläggare.

Som kundservicehandläggare på Previa Servicecenter hjälper vi våra kunder runt om i hela Sverige i kontakten med Previa. Som medarbetare är du en viktig länk som genom hög servicenivå och vägledande förmåga hjälper till att serva kunderna med information och hjälp i våra olika kommunikationskanaler. Arbetet innebär kundkontakt via telefon, mail och chatt samt hantering av bokningar åt våra operativa konsulter inom företagshälsan i hela landet.

Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning, gärna med vård- eller administrativ inriktning alternativt motsvarande erfarenhet. Du arbetar eller har arbetat i växel eller kundtjänst alternativt har erfarenhet av att arbeta med kundmöte via telefon, e-post och chatt.

Som person är du serviceinriktad, kundorienterad och brinner för att hjälpa till. Du trivs bra med att arbeta i grupp och är en lagspelare med stor social kompetens. Du kan hantera flera uppgifter samtidigt, även under perioder med hög arbetsbelastning och du trivs med att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö. För att lyckas i rollen behöver du ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt behärska konversationsengelska.

Som kundservicehandläggare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar –Värdeskapande, Samspelande och Modiga.

Vi erbjuder dig

• Ett arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Övrigt:
Visstidsanställning med arbete utefter behov. Arbetstid helgfria vardagar 8-17. Tillträde enligt överenskommelse. Placering: Previas huvudkontor i Stockholm.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta teamledare Tove Viberg på tove.viberg@previa.se alternativt tel nr 08-627 43 13.

Välkommen med din ansökan senast 2021-12-06. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

IT-arkitekt till Falck/Previa

IT-arkitekt/Lösningsarkitekt
Läs mer Okt 28
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Falck/Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor och vår vision är att skapa ett hållbart arbetsliv för alla. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Previa genomgår just nu en stor förändring när det gäller sättet att leverera företagshälsa. Kunderna förväntar sig en högre grad av service ”när som helst var som helst” och vårt mål är att vara det företag i branschen som bäst tar tillvara digitaliseringens möjligheter.

Som IT-arkitekt ansvarar du för den övergripande arkitekturen inom Falck/Previa och att den följer riktlinjerna från Architecture Center Excellence inom Falck. Du är den som driver vilken teknik som ska användas i utvecklings- och digitaliseringsarbetet och hjälper verksamheten att hitta effektiva lösningar för Falck/Previa digitalisering. Du har en viktig roll i Falcks/Previa Agila leveransteam - både för att bryta ner funktioner i användarberättelser, men också för att styra teamets IT-arkitekturaktiviteter mot standardisering för att säkerställa ett mer strömlinjeformat övergripande IT-landskap. Som IT-arkitekt äger du system och applikationslandskapet, ritar upp applikationslandskapet och kartberoenden så att både kunder och utvecklare kan förstå den valda IT-arkitekturen. IT-arkitekten säkerställer dokumentation och att den alltid är uppdaterad.

I denna roll arbetar man nära Falck/Previas affärsutveckling men är anställd på Falcks Globala IT-avdelning.

Du kommer bl.a. att arbeta med och ansvara för:

• Kvaliteten på de IT-lösningar som Falck Global IT levererar
• Att se till att användarberättelser återspeglar företagets krav
• Att säkerställa högkvalitativ design för lösningar
• Att involvera, påverka och utmana intressenter och beslutsfattare inom företaget och IT
• Verifiera att implementeringen uppfyller den överenskomna arkitekturen
• Att hantera potentiella tvärlösningar eller tvärorganisatoriska effekter av lösningsdesign
• Att stödja Architecture Center of Excellence för att bygga roadmaps för IT-arkitekturen
• Att inspirera och påverkar andra om nya sätt att arbeta genom att nyttja teknik
• Att ha input till kontinuerlig förbättring
• Att samarbeta med andra IT-arkitekter i team för att säkerställa konsekvens mellan lösningar och optimering
• Att driva IT-konsolidering och standardisering
• Att säkerställa att IT-arkitekturens principer, standarder, metoder och verktyg följs

Vi söker dig som har:

• Arbetat minst 5 år i IT-miljö
• Universitetsutbildning inom IT-området
• Arbetat minst 2 år som IT-arkitekt
• Arbetat med Agila principer eller i ett Agilt ramverk
• Goda IT-kunskaper

Vi söker dig som har en stor affärsförståelse i kombination med teknisk insikt och har bra samarbetsförmåga, är serviceinriktad och har sinne för humor. Du kan planera och slutföra det du påbörjat, är strukturerad och ansvarar självständigt för dina ansvarsområden. Du måste kunna tala och skriva flytande både på svenska och engelska.

Du är energisk, proaktiv och trygg i en miljö där det hela tiden finns många bollar i luften. Som person lyckas du hantera många komplexa problem samtidigt som du kan arbeta med detaljer. Du vet hur man prioriterar och hittar kärnan i ett problem och löser det på ett strukturerat sätt.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges viktigaste framtidsbranscher
• Ett spännande och utmanande jobb i en internationell koncern
• Trevliga och kompetenta kollegor
• Flexibla arbetstider
• En tjänst med stora möjligheter inom ett företag i stark utveckling
• Sveriges bästa kunder, både inom privat och offentlig sektor

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort. Placering: Stockholm, Mälardalen eller Uppsala.

Är du intresserad?
För ytterligare information är du välkommen att kontakta Martin Bræmer Nielsen på martin.b.nielsen@falck.dk alternativt Anna Östling på anna.ostling@previa.se

Välkommen med din ansökan senast 2021-11-30. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Head of Strategy and Transformation

Verksamhetsanalytiker
Läs mer Okt 4
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Previa och Falck Healthcare, tillsammans med övriga bolag i Falck koncernen, är verksamheter som har som mål att förbättra människors liv. Vi söker nu dig som vill vara med och bidra till ett hälsosamt (arbets)liv. Previa ska rekrytera en ”Head of Strategy and Transformation” och vi vänder oss till dig som lockas av att få arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö. Om du vill ha en verksamhetsnära, bred och utvecklande roll i ett företag som gör skillnad, då ska du definitivt läsa vidare!

Previa befinner sig i en spännande utvecklingsfas då verksamheten kommer att digitaliseras i allt högre grad samt utvecklas genom mer integrerade hälsolösningar för våra kunder och deras anställda.

Vi söker en affärsinriktad och analytisk kollega
För tjänsten som Head of Strategy and Transformation söker vi en affärsinriktad och analytisk kollega. Vi tror att du trivs i en roll med breda kontaktytor och tätt samarbete med ledningsgruppen och våra chefer ute i verksamheten. Du kommer att ha en proaktiv roll där du samarbetar med, utmanar och stöttar verksamhetens ledningsgrupp. Vidare kommer du kontinuerligt att delta i strategiskt förbättrings- och utvecklingsarbete. Huvudfokus för rollen är strategisk analys för att driva utvecklingen av affären inom Previa. I rollen rapporterar du till Previas VD, har en plats i den svenska ledningsgruppen och tjänsten är placerad på Previas huvudkontor i centrala Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten är bred och varierad men dina ansvar och arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

• Övergripande ansvar för att driva utveckling av Previas strategi tillsammans med VD och ledningsgrupp
• Ansvar för att driva övergripande förbättringsarbete genom hela verksamheten kopplat till bland annat digitalisering och operationell effektivitet
• Initiera och driva projekten för strategiska satsningsområden och förbättringsarbeten
• Sätta upp processer och arbetssätt för uppföljning av verksamheten, inkluderat att ta fram verktyg och KPIer för att analysera verksamhetens resultat fortlöpande
• Delta i och förbereda business reviews tillsammans med VD och controlling funktion
• Visualisera strategier och analyser i presentationer på ett pedagogiskt vis
• Genomföra löpande kostnads-, intäkts- och resultatanalyser på övergripande nivå
• Utveckla och förbättra finansiell rapportering och prognosarbete tillsammans med controlling funktion
• Stötta VD i nationella och internationella frågeställningar inom Falck Group

Din profil
Du har en relevant akademisk utbildning i kombination med flera års arbetslivserfarenhet. Du har kanske arbetat som Managementkonsult eller i en liknande roll med fokus på Företagsstyrning, Business Control och Financial Control.

Du är van vid och intresserad av att arbeta med olika system och har mycket goda färdigheter i Excel. En god analytiskt och strategisk förmåga krävs då man även behöver ha förmågan att visualisera analyser, processer och strategier. Du kommunicerar på god engelska då det är koncernspråk. Det är viktigt att du har ett gediget affärsintresse och en stark vilja att lära dig!

Du som person
För att trivas i den här tjänsten är det viktigt att du är en strukturerad person som självständigt tar ansvar för dina uppgifter. Du är noggrann och inser vikten av att leverera arbete av hög kvalitet med fokus på såväl helheten som detaljerna. Du trivs med problemlösning och har förmågan att själv se hur saker kan effektiviseras och utvecklas. Previa befinner sig i en spännande fas och ser positivt på att du kommer med egna initiativ och förslag på förbättringar inom ditt område.

Frågor
Vid frågor kontakta Hans Myraune, +47 414 18 544.

Ansök nu

Talent Acquisition Partner

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Okt 4
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Nu letar vi efter dig som brinner för rekrytering och vill vara med på en spännande utvecklingsresa! Vi söker nu en Talent Acquisition Partner som vill vara med och utveckla vår rekrytering, som ett viktigt steg i vår fortsatta framgång söker vi ytterligare en kollega till vårt härliga team.

På Previa är våra medarbetares engagemang och kompetens grunden för vår framgång. Vår verksamhet präglas av arbetsglädje i en miljö där man kan utvecklas, vara delaktig och känna stolthet i att skapa till ett hållbart arbetsliv.

Om rollen
Som Talent Acquisition Partner kommer din huvuduppgift vara att ansvara för Previas search- och rekryteringsprocesser. Du kommer vara ett konsultativt stöd inom rekrytering och search till Previas chefer och säkerställa att HR tillhandahåller värdeskapande stöd till den affärsmässiga verksamheten.

En del av ditt arbete kommer vara att leda och driva samt utveckla HR strategier och processer inom search och rekrytering som stödjer företagets övergripande affärsidé i nära samarbete med affärsverksamheten. Du är en proaktiv partner inom search och rekrytering och styrkan ligger i att ha en stor kunskap och förståelse för verksamheten och dess behov samt att jobba strategiskt såväl operativt.

Strategiskt och operativt HR stöd inom;

• Search
• Förändringsarbete
• Rekrytering
• Employer branding –attrahera, rekrytera, preboarding
• Projektledning

Om dig
För att lyckas i denna roll tror vi att du har arbetat flera år i en liknande roll. Du har många års erfarenhet från rekrytering och search av specialister både operativt och strategiskt.

Dina erfarenheter:

• Akademisk examen eller annan eftergymnasial utbildning
• Erfarenhet av att driva och presentera rekryteringsfrågor i olika forum
• Mångårig erfarenhet av relations och nätverksarbete
• God ekonomisk förståelse och erfarenhet av att arbeta affärsinriktad med search/rekrytering
• Erfarenhet av projektledning, att arbeta i projekt eller projektliknande former

Som person är du prestigelös, kommunikativ och har en stark teamkänsla. I den här rollen är det viktigt med att samarbeta med olika intressenter och att du är förtroendeingivande. Du har ett stort driv och är affärsmässig samt resultatorienterad, och gillar att jobba mot tydliga mål.

Mer om rekryteringen
Vi på HOME of Recruitment har förmånen att få hjälpa Falck Healthcare med rekryteringen. Sök tjänsten så fort som möjligt, men senast den 25 oktober. För att söka behöver du endast fylla i några frågor samt bifoga din LinkedIn-profil alternativt CV. Vi önskar inte personligt brev. Vi jobbar kompetensbaserat och i processen ingår tester, intervjuer och referenstagning. Vi påbörjar urvalet efter den 2 oktober och processen beräknas vara klar i början av november.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Carola Streng Holgersson (carola@homeofr.se, 072-179 80 16).

Ansök nu

Previa Digital söker nu rehabsamordnare

Rehabhandläggare
Läs mer Sep 6
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Previa Digital är en nyetablerad enhet i Previa där vi enbart arbetar med Onlinebesök. Via ett onlinebesök kan både arbetsgivare och medarbetare enkelt, snabbt och säkert delta genom ett videomöte från smartphone, läsplatta eller dator - oavsett geografisk lokalisering.

Som rehabsamordnare i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt med att förmedla kunskaper om arbetsmiljö- och hälsofrågor och har ett helhetsansvar för en strukturerad, effektiv rehabiliteringsprocess på våra kundföretag.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Motiverande samtal och psykosocialt stöd till individer i deras rehabiliteringsprocess
• Stöd och nära samarbete med chefer och HR hos kundföretaget för att säkerställa att processen går framåt
• Planering och samordning av rehabplaner som tas fram för att aktivt främja återgång i arbete
• Koordinera och samverka med rehabiliteringsprocessens olika aktörer både externt och inom Previa
• Leda rehabmöten med kundteamet inom Previa samt hos kundföretagen
• Jobba som central rehabsamordnare för större företag och samordna kollegor runt om i landet.

Eftersom enheten är ny så kommer mycket fokus även ligga på utveckling av våra digitala tjänster och processer. I detta kommer du också ha en viktig roll i att gemensamt med övriga teamet driva denna utveckling.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alt. arbetsterapeut, fysioterapeut eller socionom med erfarenhet av rehabiliteringsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet inom FHV. Du har goda IT-kunskaper och är bra på att strukturera och planera i ditt arbete. Du har en förmåga och stort intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det till effektiva insatser i relation till kund. Du arbetar systematiskt med analys, genomförande och uppföljning. Du skall ha ett brinnande intresse för det digitala och vilja vara med på vår digitala resa.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling
• Intressanta kunder, både inom alla branscher
• Delaktighet i Previa spännande Digitala resa

Som rehabsamordnare i Previa Digital arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tjänstgöringsgrad enl. ök

Tillträde snarast. Arbetstid: normal arbetstid, helgfria vardagar 8-17, variation utöver normal arbetstid kan förekomma enligt ök.

Placering: Vi planerar att ha nya kontor i Stockholm samt Västerås där man arbetar primärt digitalt men vi har kontor över hela landet där man kan baseras. Självklart kan man även arbeta, en viss del av sin tid hemma men man måste ha möjlighet att arbeta hemifrån med god kvalité.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchefer Roger Jäderberg roger.jaderberg@previa.se eller Sara Rådström på sara.radstrom@previa.se.

Sista ansökningsdag 2021-10-06. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Previa Digital söker nu legitimerade psykologer

Psykolog
Läs mer Sep 6
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Previa Digital är en nyetablerad enhet i Previa där vi till största del arbetar med Onlinebesök. Via ett onlinebesök kan både arbetsgivare och medarbetare enkelt, snabbt och säkert delta genom ett videomöte från smartphone, läsplatta eller dator - oavsett geografisk lokalisering.

Som legitimerad psykolog i Previa Digital har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt mot våra kunder som ett stöd för chefer, kontaktpersoner och anställda. Tyngdpunkten i tjänsten är att genomföra insatser på individnivå, men även med Webbaserade behandlingsprogram online med tex. Sömnskola online, Stresshantering online och Mental träning online men även andra webbaserade program.

Eftersom enheten är ny så kommer mycket fokus även ligga på utveckling av våra digitala tjänster och processer. I detta kommer du också ha en viktig roll i att gemensamt med övriga teamet driva denna utveckling.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Du har intresse och erfarenhet av arbetsrelaterad ohälsa. Du får gärna ha arbetat med KBT, ACT, eller FACT.

Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det till effektiva insatser i relation till kund. Du arbetar systematiskt med analys, genomförande och uppföljning. Du skall ha ett brinnande intresse för det digitala och vilja vara med på vår digitala resa.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling
• Intressanta kunder, både inom alla branscher
• Delaktighet i Previa spännande digitala resa

Som legitimerad psykolog i Previa Digital arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tjänstgöringsgrad enligt ök.

Tillträde snarast. Arbetstid: normal arbetstid, helgfria vardagar 8-17, variation utöver normal arbetstid kan förekomma enligt ök.

Placering: Vi planerar att ha nya kontor i Stockholm samt Västerås där man arbetar primärt digitalt men vi har kontor över hela landet där man kan baseras. Självklart kan man även arbeta, en viss del av sin tid hemma men man måste ha möjlighet att arbeta hemifrån med god kvalité.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchefer Roger Jäderberg roger.jaderberg@previa.se eller Sara Rådström på sara.radstrom@previa.se.

Sista ansökningsdag 2021-10-06. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Previa Digital söker nu beteendevetare

Socionom
Läs mer Sep 6
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Previa Digital är en nyetablerad enhet i Previa där vi till största del arbetar med Onlinebesök. Via ett onlinebesök kan både arbetsgivare och medarbetare enkelt, snabbt och säkert delta genom ett videomöte från smartphone, läsplatta eller dator - oavsett geografisk lokalisering.

Som beteendevetare i Previa Digital har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt mot våra kunder som ett stöd för chefer, kontaktpersoner och anställda. Tyngdpunkten i tjänsten är att genomföra insatser på individnivå, men även med Webbaserade behandlingsprogram online med tex. Sömnskola online, Stresshantering online och Mental träning online men även andra webbaserade program.

Eftersom enheten är ny så kommer mycket fokus även ligga på utveckling av våra digitala tjänster och processer. I detta kommer du också ha en viktig roll i att gemensamt med övriga teamet driva denna utveckling.

Vi söker dig som är beteendevetare med vidareutbildning i psykoterapi, steg 1 eller motsvarande. Du har intresse och erfarenhet av arbetsrelaterad ohälsa. Du får gärna ha arbetat med KBT, ACT, eller FACT.

Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det till effektiva insatser i relation till kund. Du arbetar systematiskt med analys, genomförande och uppföljning. Du skall ha ett brinnande intresse för det digitala och vilja vara med på vår digitala resa.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling
• Intressanta kunder, både inom alla branscher
• Delaktighet i Previa spännande Digitala resa

Som beteendevetare i Previa Digital arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tjänstgöringsgrad enligt ök.

Tillträde snarast. Arbetstid: normal arbetstid, helgfria vardagar 8-17, variation utöver normal arbetstid kan förekomma enligt ök.

Placering: Vi planerar att ha nya kontor i Stockholm samt Västerås där man arbetar primärt digitalt men vi har kontor över hela landet där man kan baseras. Självklart kan man även arbeta, en viss del av sin tid hemma men man måste ha möjlighet att arbeta hemifrån med god kvalité.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchefer Roger Jäderberg roger.jaderberg@previa.se eller Sara Rådström på sara.radstrom@previa.se.

Sista ansökningsdag 2021-10-06. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Konsultchef till Previa i Stockholm Arlanda och Norrtälje

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 24
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Är du en teamspelare? Vill du arbeta i en prestigelös organisation? Tycker du om att coacha medarbetare? Då är det dig vi söker!

Nu söker vi en teamspelande konsultchef till Previa i Stockholm Arlanda och Norrtälje. Den här enheten har 14 medarbetare fördelat på två orter. Våra medarbetares kompetens och engagemang är grunden för Previas framgång. Verksamheten präglas av arbetsglädje i en miljö där man kan utvecklas, vara delaktig och känna stolthet.

I rollen som Konsultchef utövar du ett nära och coachande ledarskap präglat av våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga. Som konsultchef samarbetar du med dina chefskollegor och bidrar därmed aktivt till utvecklingen i Previa. Du kommer att vara en nyckelperson i arbetet att utveckla vårt arbetssätt för att fortsätta vara Sveriges bästa Företagshälsa!

När du arbetar som ledare hos oss är ingen dag den andra lik. Allt från att coacha och utveckla dina medarbetare i vardagen för att säkerställa att de har rätt förutsättningar att utföra sitt arbete, till att möta enhetens kunder, utveckla affären och skapa långsiktiga affärsrelationer. Du kommer även att ha fullt personal-, budget- och resultatansvar. Du skapar en effektiv verksamhetsplanering och hanterar kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor i en föränderlig värld.

Vi söker dig som har:

• Chefs- och ledarerfarenhet av att leda specialister
• Högskoleutbildning
• Kunskap inom och erfarenhet av ekonomistyrning
• Tidigare har haft budget-och resultatansvar för ca 15-30 MSEK
• God kompetens i Excel
• Erfarenhet av att arbeta i större organisationer
• Erfarenhet av sälj- och kundarbete

Vi ser att du är en lyhörd, erfaren och intresserad ledare med driv och förmåga att motivera och engagera andra. Du är bra på att bygga långsiktiga relationer och se nya affärsmöjligheter. Erfarenhet från branschen eller liknande bransch är önskvärt. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 % med tillträde efter överenskommelse. Du rapporterar till Affärsområdeschef för Region Mitt.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Caroline Matton på caroline.matton@previa.se .

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-12. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och annonsföretag.

Ansök nu

Leg läkare med specialistutbildning till Previa i Stockholm

Specialistläkare
Läs mer Jul 7
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Arbetsområde:
Som läkare hos Previa är du en av nyckelpersonerna för kvalificerade arbetsmedicinska tjänster på uppdrag av våra kunder. Du arbetar med hälsofrämjande insatser, lagstadgade undersökningar, arbetsmiljöundersökningar, arbetslivsinriktade rehabiliteringsåtgärder, medicinska bedömningar, utbildningar med mera i samarbete med övriga specialister inom företaget. Dessutom är du en viktig medicinsk stödfunktion internt.

Kompetensprofil:
Du är Legitimerad läkare. Meritande för tjänsten är om du är specialistläkare gärna med tilläggsspecialitet inom FHV alternativ specialist i arbets- och miljömedicin, allmän medicin, intern medicin eller psykiatri. Meriterande för tjänsten är också om du har erfarenhet av ha arbetat med rehabilitering inom FHV. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Ditt fokus är människan i relation till sin arbetsbetsplats och att tillsammans med arbetsgivaren verka för en hälsofrämjande arbetsmiljö. Din förmåga att se sambandet mellan arbete, livssituation och prestation värderas högt. Du har ett konsultativt förhållningssätt, egen drivkraft, är kundorienterad och du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser värdet i att använda hela teamets kompetens i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder.

Vi erbjuder dig:

• Inspirerande kundkontakter och möjlighet att skapa resultat
• Trevliga kollegor och arbete i tvärvetenskapliga team
• Previakollegor över hela landet med olika spetskompetens
• Ett omväxlande arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Möjligheter till utveckling i ett företag på frammarsch
• Tillgång till ett nära och coachande ledarskap
• Möjlighet att utveckla och påverka arbetssätt och struktur


Som läkare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar – värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad och tillträde efter överenskommelse. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Kathrin Rasset på kathrin.rasset@previa.se alternativt tel nr 08-7525510.

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-01. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Leg psykolog/beteendevetare till Previa i Stockholm Östermalm

Psykolog
Läs mer Jun 24
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som leg psykolog/beteendevetare i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt mot våra kunder som ett stöd för chefer, kontaktpersoner och anställda. Tyngdpunkten i tjänsten är att genomföra insatser på individnivå, men även uppdrag på grupp- och organisationsnivå förekommer i form av exempelvis psykosociala arbetsmiljökartläggningar och handledning av grupper. Du blir också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Stödsamtal och samtalsbehandling med fokus på rehabilitering
• Psykosociala arbetsmiljöfrågor
• Kartläggningar
• Handledning av individer och grupper
• Arbetsförmågeutredning

Vi söker dig som är leg psykolog alternativt beteendevetare med vidareutbildning i psykoterapi, steg 1 eller motsvarande. Du har intresse och erfarenhet av arbetsrelaterad ohälsa. Du får gärna ha arbetat med KBT, ACT, eller FACT. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift. Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det till effektiva insatser i relation till kund. Du arbetar systematiskt med analys, genomförande och uppföljning.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som leg psykolog/beteendevetare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde efter överenskommelse. Arbetstid helgfria vardagar 8-17. Placering: Previa Stockholm Östermalm.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Lisa Bond på lisa.bond@previa.se.

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-22. Urval och intervjuer sker löpande.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Chef till Previa i Stockholm Arlanda och Norrtälje

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jul 7
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Är du en teamspelare? Vill du arbeta i en prestigelös organisation? Tycker du om att coacha medarbetare? Då är det dig vi söker!

Nu söker vi en teamspelande konsultchef till Previa i Stockholm Arlanda och Norrtälje. Våra medarbetares kompetens och engagemang är grunden för Previas framgång. Verksamheten präglas av arbetsglädje i en miljö där man kan utvecklas, vara delaktig och känna stolthet.

I rollen som Konsultchef utövar du ett nära och coachande ledarskap präglat av våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga. Som konsultchef samarbetar du med dina chefskollegor och bidrar därmed aktivt till utvecklingen i Previa. Du kommer att vara en nyckelperson i arbetet att utveckla vårt arbetssätt för att fortsätta vara Sveriges bästa Företagshälsa!

När du arbetar som ledare hos oss är ingen dag den andra lik. Allt från att coacha och utveckla dina medarbetare i vardagen för att säkerställa att de har rätt förutsättningar att utföra sitt arbete, till att möta enhetens kunder, utveckla affären och skapa långsiktiga affärsrelationer. Du kommer även att ha fullt personal-, budget- och resultatansvar. Du skapar en effektiv verksamhetsplanering och hanterar kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor i en föränderlig värld.

Vi söker dig som har:

• Chefs- och ledarerfarenhet av att leda specialister
• Högskoleutbildning
• Kunskap inom och erfarenhet av ekonomistyrning
• Tidigare har haft budget-och resultatansvar för ca 15-30 MSEK
• Mycket god kompetens i Excel
• Erfarenhet av att arbeta i större organisationer
• Erfarenhet av sälj- och kundarbete

Vi ser att du är en lyhörd, erfaren och intresserad ledare med driv och förmåga att motivera och engagera andra. Du är bra på att bygga långsiktiga relationer och se nya affärsmöjligheter. Erfarenhet från branschen eller liknande bransch är önskvärt. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 % med tillträde efter överenskommelse. Du rapporterar till Affärsområdeschef för Region Mitt.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Caroline Matton på caroline.matton@previa.se .

Välkommen med din ansökan senast 2021-08-17. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och annonsföretag.

Ansök nu

Leg psykolog/beteendevetare till Previa i Stockholm Kista

Psykolog
Läs mer Maj 28
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som leg psykolog/beteendevetare i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt mot våra kunder som ett stöd för chefer, kontaktpersoner och anställda. Tyngdpunkten i tjänsten är att genomföra insatser på individnivå, men även uppdrag på grupp- och organisationsnivå förekommer i form av exempelvis psykosociala arbetsmiljökartläggningar och handledning av grupper. Du blir också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Stödsamtal och samtalsbehandling med fokus på rehabilitering
• Psykosociala arbetsmiljöfrågor
• Kartläggningar
• Handledning av individer och grupper
• Arbetsförmågeutredning

Vi söker dig som är leg psykolog alternativt beteendevetare eller socionom med vidareutbildning i psykoterapi, steg 1 eller motsvarande. Du har intresse och erfarenhet av arbetsrelaterad ohälsa. Du får gärna ha arbetat med KBT, ACT, eller FACT. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Som person är du drivande och har kunskap om sambandet mellan individ, grupp och organisation samt förmåga att omsätta det till effektiva insatser i relation till kund. Du arbetar systematiskt med analys, genomförande och uppföljning.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som leg psykolog/beteendevetare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Kathrin Rasset på kathrin.rasset@previa.se alternativt tel nr 070-4342312.

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-18. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Rehabsamordnare till Previa i Stockholm Vasastan

Rehabhandläggare
Läs mer Maj 31
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som Rehabsamordnare i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt med att förmedla kunskaper om arbetsmiljö- och hälsofrågor och har ett helhetsansvar för en strukturerad, effektiv rehabiliteringsprocess på våra kundföretag. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Motiverande samtal och psykosocialt stöd till individer i deras rehabiliteringsprocess
• Stöd och nära samarbete med chefer och HR hos kundföretaget för att säkerställa att processen går framåt
• Planering och samordning av rehabplaner som tas fram för att aktivt främja återgång i arbete
• Koordinera och samverka med rehabiliteringsprocessens olika aktörer både externt och inom Previa
• Leda rehabmöten med kundteamet inom Previa samt hos kundföretagen

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alt. arbetsterapeut, fysioterapeut eller socionom med erfarenhet av rehabiliteringsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet inom FHV alternativt inom Försäkringskassan och/eller Arbetsförmedlingen. Du har goda IT-kunskaper och är bra på att strukturera och planera i ditt arbete. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa.
Som person har du stark drivkraft och är engagerad, målinriktad och flexibel. Du har dessutom mycket god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga.

Som rehabsamordnare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar –Värdeskapande, Samspelande och Modiga.

Vi erbjuder dig

• Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Arbetstid helgfria vardagar 8-17. Placering: Previas enhet i Vasastan.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Lisa Bond på lisa.bond@previa.se alternativt 08-7222420.

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-14. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Arbetsmiljöingenjör till Previa i Stockholm Kista

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Maj 21
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som arbetsmiljöingenjör i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar med att stötta våra kundföretag i alla branscher med att utveckla sin verksamhet gällande arbetsmiljöfrågor och synliggöra systematiskt arbetsmiljöarbete. Uppdragen är varierande och kan handla om rådgivning, stöd vid framtagande av olika dokument, utbildning eller undersökning. Du kommer att arbeta med att utveckla kundanpassade erbjudanden och metoder tillsammans med den lokala gruppen om fyra arbetsmiljöingenjörer. Du har tillgång till en bra instrumentpark och har en flexibilitet i att planera ditt arbete. Du har goda möjligheter att få uppdrag inom hela arbetsmiljöområdet.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Kundkontakter, utbildningar samt chefsrådgivning
• Stöd till kundföretag gällande uppfyllandet av myndighetskrav, lagar och förordningar
• Tekniska mätningar, kartläggning och riskbedömning inom t.ex. buller, belysning, inneklimat, vibrationer och kemikalier m.m.
• Utvärdera resultat och ta fram åtgärdsförslag tillsammans med kund
• Att vara en aktiv samarbetspartner i det systematiska arbetsmiljöarbetet hos kund

Vi söker dig som har en arbetsmiljöingenjörsutbildning, högskoleutbildning med inriktning arbetsmiljö eller motsvarande relevant utbildning. Du behöver ha erfarenhet från tidigare arbete som arbetsmiljöingenjör. Du skall inneha ingenjörsmässig kompetens att utreda och analysera den fysiska arbetsmiljön, utvärdera föreslagna lösningar eller bistå med förslag på åtgärder. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa.

Som person är du är erfaren och drivande, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en pedagogisk förmåga, är van att tala inför stora grupper och är tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som arbetsmiljöingenjör i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Kathrin Rassêt på kathrin.rasset@previa.se alternativt tel nr 070-4342312.

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-11. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Administrativ undersköterska till Previa i Stockholm Arlanda

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Maj 28
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som administratör ansvarar du för att på ett effektivt och serviceinriktat sätt bemöta kundanställda och deras chefer, hantera bokningar löpande i Previas administrativa system och via vår telefonväxel svara på förfrågningar från kund. Du arbetar nära all vår operativa personal, framförallt företagssköterskor, och hanterar även den interna administrationen såsom att stödja kollegor i interna bokningar och schemaläggning samt introducera nyanställda.

Som undersköterska bistår du vid behov av bland annat med provtagning, alkohol- och drogtest, EKG och spirometri. I uppdraget ingår även hantering av diverse inventeringar och inköp. Detta är dock en liten del av vardagen, den absoluta merparten består av det administrativa ansvaret.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av att ha arbetat en del med administration. Vi ser att du har goda administrativa kunskaper då dina arbetsuppgifter främst kommer att vara av administrativ karaktär. Du har förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kund- och affärsrelationer. Vidare har du goda IT-kunskaper då datorn kommer vara ditt främsta arbetsverktyg.

Som person trivs med att vara spindeln i nätet med en stor bredd i dina arbetsuppgifter. Du får energi av att hjälpa andra. Du har mycket god kommunikativ förmåga. Du drivs av att ge professionell service och vara till hjälp för kunder och kollegor. Du är positiv och flexibel i ditt arbetssätt där du både kan arbeta självständigt och i samarbete med kollegor. Vidare är du lösningsfokuserad och arbetar strukturerat och metodiskt.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som administrativ undersköterska på Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100%. Arbetstid helgfria vardagar 8-17. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Sara Rådström Julin på sara.radstrom@previa.se alternativt tel nr 08-50892015.

Välkommen med din ansökan senast 2021-06-10. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Leg fysioterapeut/ergonom till Previa i Stockholm Arlanda

Fysioterapeut/Sjukgymnast
Läs mer Apr 19
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som leg fysioterapeut/ergonom i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Vi söker dig som har ett särskilt intresse för människan i arbete. Du kommer att arbeta konsultativt mot våra kunder gällande arbetsrelaterad ohälsa i förebyggande och hälsofrämjande insatser på såväl individ-, grupp- och organisationsnivå. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Bedömning och behandling gällande t. ex rörelseapparaten och stress
• Arbetsförmågeutredning
• Belastningsergonomisk kartläggning på individ- såväl som grupp- och organisationsnivå
• Belastningsergonomisk riskbedömning och intervention
• Arbetsmiljöutbildningar
• Hälsofrämjande arbete


Kompetensprofil:
Vi söker en leg fysioterapeut/ergonom gärna med erfarenhet från företagshälsa. God erfarenhet av bedömning och behandling av besvär från rörelseapparaten. Erfarenhet av arbete som ergonom i olika arbetsmiljöer och helst genomförd ergonomiutbildning är också önskvärda kvalifikationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av TIPPA. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du ska vara van vid och intresserad av att hålla utbildningar för större eller mindre grupper vilket innebär att pedagogisk skicklighet värderas högt.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor, deras hälsa och arbetsmiljö. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder. Som person är du målmedveten, initiativrik, nyfiken och affärsinriktad med lösningsfokus.

Som fysioterapeut/ergonom i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar – värdeskapande, samspelande och modiga.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor


Övrigt:
Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde från 1 september. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8-17. Tjänsten innebär även arbete på Previas enhet i Norrtälje efter behov.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Sara Rådström på sara.radstrom@previa.se alternativt tel nr 08-508 920 15.

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-31. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Innesäljare till Previa i Stockholm

Innesäljare
Läs mer Maj 11
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som innesäljare på Previa behöver du tycka om att arbeta med kunder och göra affärer. För att lyckas i rollen är det viktigt att du brinner för att göra affärer, har hög grad av servicekänsla och har stort kundfokus. Arbetet ställer krav på god kommunikation både internt och externt. Du behöver även ha en god administrativ förmåga och vi utgår från att du är en van användare av digitala kanaler. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med liknande arbetsuppgifter.

Ansvarsområdena kan variera men huvudfokus kommer att vara:

• På ett serviceinriktat sätt bidra till ökade affärer och nöjda kunder.
• Offert och avtalshantering till våra nya och befintliga kunder
• Administration kopplat till kundservicearbetet
• Framtagande av statistik

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och har erfarenhet av tjänsteförsäljning. Har du erfarenhet av att arbeta i CRM är det ett plus. Du är serviceinriktad och en god administratör. Som person är du förtroendeingivande och relationsskapande. Du är handlingskraftig och resultatorienterad med vana att hantera digitala kanaler.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som Innesäljare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 100%. Tillträde efter överenskommelse. Placering: Previas huvudkontor St Eriksgatan 113.

Intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Chef Kundservice Sanna Ankarcrona på sanna.ankarcrona@previa.se.

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-31. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Rehabsamordnare till Previa i Stockholm Arlanda

Rehabhandläggare
Läs mer Apr 19
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som Rehabsamordnare i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt med att förmedla kunskaper om arbetsmiljö- och hälsofrågor och har ett helhetsansvar för en strukturerad, effektiv rehabiliteringsprocess på våra kundföretag. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

• Motiverande samtal och psykosocialt stöd till individer i deras rehabiliteringsprocess
• Stöd och nära samarbete med chefer och HR hos kundföretaget för att säkerställa att processen går framåt
• Planering och samordning av rehabplaner som tas fram för att aktivt främja återgång i arbete
• Koordinera och samverka med rehabiliteringsprocessens olika aktörer både externt och inom Previa
• Leda rehabmöten med kundteamet inom Previa samt hos kundföretagen

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alt. arbetsterapeut, fysioterapeut eller socionom med erfarenhet av rehabiliteringsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet inom FHV. Du har goda IT-kunskaper och är bra på att strukturera och planera i ditt arbete. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Som person har du stark drivkraft och är engagerad, målinriktad och flexibel. Du har dessutom mycket god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig:

• Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher
• Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper
• Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa
• Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor

Som rehabsamordnare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar – värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad 100 %. Tillträde från 1 september. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Sara Rådström på sara.radstrom@previa.se alternativt tel nr 08-508 920 15.

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-31. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annons- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Företagsläkare till Previa i Stockholm

Specialistläkare
Läs mer Apr 22
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Arbetsområde:
Som läkare hos Previa är du en av nyckelpersonerna för kvalificerade arbetsmedicinska tjänster på uppdrag av våra kunder. Du arbetar med hälsofrämjande insatser, lagstadgade undersökningar, arbetsmiljöundersökningar, arbetslivsinriktade rehabiliteringsåtgärder, medicinska bedömningar, utbildningar med mera i samarbete med övriga specialister inom företaget. Dessutom är du en viktig medicinsk stödfunktion internt.

Kompetensprofil:
Du är Legitimerad läkare. Meritande för tjänsten är om du är specialistläkare gärna med tilläggsspecialitet inom FHV alternativ specialist i arbets- och miljömedicin, allmän medicin, intern medicin eller psykiatri. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa.

Ditt fokus är människan i relation till sin arbetsbetsplats och att tillsammans med arbetsgivaren verka för en hälsofrämjande arbetsmiljö. Din förmåga att se sambandet mellan arbete, livssituation och prestation värderas högt. Du har ett konsultativt förhållningssätt, egen drivkraft, är kundorienterad och du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser värdet i att använda hela teamets kompetens i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder.

Vi erbjuder dig:

• Inspirerande kundkontakter och möjlighet att skapa resultat
• Trevliga kollegor och arbete i tvärvetenskapliga team
• Previakollegor över hela landet med olika spetskompetens
• Ett omväxlande arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
• Möjligheter till utveckling i ett företag på frammarsch
• Tillgång till ett nära och coachande ledarskap
• Möjlighet att utveckla och påverka arbetssätt och struktur


Som läkare i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar – värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt:
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad och tillträde efter överenskommelse. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Caroline Matton på caroline.matton@previa.se .

Välkommen med din ansökan senast 2021-05-19.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu