Handpaketerare och andra fabriksarbetare jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb som Handpaketerare och andra fabriksarbetare i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Stockholm från den arbetsgivaren.

KICKS Flagship Store Gallerian söker Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Nov 8
Brinner du för att arbeta med människor och att ge service? Drivs du av försäljning och att arbeta mot uppsatta mål? Då är det kanske dig vi söker.

Som säljare på KICKS är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en lustfylld köpupplevelse. Dagligen driver du försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med KICKS koncept. Du kommer även utföra ansiktsbehandlingar på våra kunder.

Vi söker dig som:

- Brinner för försäljning och trivs med att arbeta mot individuella mål

- Har en genuin servicekänsla och älskar att arbeta med människor

- Alltid har kunden i fokus och drivs av utmaningen att ge varje besökare personlig service

- Har stort intresse för våra produkter och viljan att utvecklas till skönhetsexpert

- Är engagerad, ansvarstagande, ser möjligheter och trivs med att arbeta i team

- Är utbildad hudterapeut

Har du dessutom erfarenhet från liknande tjänst inom detaljhandeln ser vi det som meriterande.

Du får möjligheten att arbeta i en organisation med hög energinivå, tillsammans med kollegor med positiv och öppen attityd.

Tjänsten är en vikariat på cirka 7 timmar per vecka där du kommer ha varierande arbetstider

Tillträde: Enligt överenskommelse

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag. Vi intervjuar löpande. Sista ansökningsdag är 30/11.

Är du nyfiken på allt spännande som händer hos oss, ta en titt på vår Linkedin-sida här (https://se.linkedin.com/company/kicks-kosmetikkedjan-ab).

KICKS anställer inte minderåriga, skulle du vara under 18 och har intresse av KICKS är du välkommen att söka praktik direkt via Butikschef. KICKS genomför bakgrundskontroll på slutkandidater.

På KICKS tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenheter.

Ansök nu

Lagermedarbetare till Dustin Fulfillment Centre Rosersberg

Handpaketerare
Läs mer Sep 13
Vill du jobba hos oss?

Vi utökar vårt team med flera medlemmar och kan erbjuda dig en visstidsanställning på heltid med löpande start. Hos oss har du möjlighet att bidra med dina erfarenheter, men också att utvecklas och skapa nya kontakter!

Arbetet består av att plocka och packa varor för snabb leverans till våra nordiska kunder. Vi arbetar i ett stort och fint Fulfillment Centre i Rosersberg som ligger norr om Stockholm och erbjuder dig ett arbete i moderna lokaler där du har möjlighet att utvecklas. Arbetstiden är 10:00-19:00/07:00-16:00 varannan vecka, med en timmes lunchrast.

Huvudansvaret för rekryteringen sker av våra Team Managers på Fulfillment Centre i Rosersberg. Teamet består av 12 Team Leaders och cirka 90 lagermedarbetare. Vårt arbete präglas av samarbete och god sammanhållning.

Vem är du?

- För att du ska trivas ser vi att det är viktigt att du är uthållig, noggrann, snabb, har ett gott humör och en stark teamkänsla.
- För att allt ska fungera bra är det också en förutsättning att du följer våra säkerhetsregler och är noga med att passa tider.
- Vi vill att du som söker talar, skriver och läser svenska samt engelska.
- Har du truckkort är det meriterande men inget krav.


Vad erbjuder vi dig?

- Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund vilket innebär marknadsmässig lön, pensionsavsättning och försäkringar i arbetet.
- Vi satsar på god hälsa och det finns tillgång till ett gym samt att vi erbjuder friskvårdsbidrag.
- Vi erbjuder personalrabatt på hela vårt sortiment.
- Sist men inte minst får du nya fantastiska kollegor!


Vilka är vi?

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner med verksamhet i Norden och Benelux-området. Vi ser till att våra kunder ligger i framkant genom att förse dem med rätt IT-lösning, vid rätt tidpunkt och till rätt pris. Vi erbjuder cirka 280 000 produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Omsättningen verksamhetsåret 2021/22 uppgick till cirka 23,6 miljarder SEK och drygt 98 procent av intäkterna kom från företagsmarknaden/den offentliga sektorn. Dustin Group har runt 2,400 medarbetare som brinner för, och tror på, teknik och de möjligheter som skapas.

Bolaget är sedan 2015 börsnoterat på Nasdaq Stockholm med huvudkontor i Nacka Strand strax utanför centrala Stockholm.

Våra värderingar är:

- Keep it simple
- Strive to improve
- Challenge all cost
- Live up to promises
- Win as a team


Hur ansöker du?

Du ansöker genom att spela in en kort videopresentation av dig själv där du även berättar vad det är som lockar med ett jobb hos oss på Dustin.

Vi kommer att tillsätta tjänsterna löpande, så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Ansök nu

Laserterapeut

Hudterapeut
Läs mer Dec 1
Nytt
Verksamheten har funnits i ca 3 år och bedrivs av två legitimerade sjuksköterskor. Här jobbar vi med laser- hårborttagning, injektionsbehandlingar som bl.a. fillers, botulinumtoxin, skinboosters och PRP-behandlingar.
Drivs du av försäljning, service, människor och skönhet? Då är du personen vi söker.
Arbetsuppgifter
Jobba med laser-hårborttagning på både kvinnliga och manliga kunder
Hålla i konsultationer fysiskt som digitala och skapa individuella behandlingsplaner för kunderna
Försäljning av produkter och behandlingar
Ansvarig över TikToKVi söker dig som:
Meriterande om du är utbildad hudterapeut/laserterapeut
Arbetserfarenhet från försäljning/servicebranschen
Stort intresse för skönhet, hudprodukter och kroppsvårdVi kommer erbjuda dig
En laserutbildning som är värd 25.000kr
En utvecklande och lugn arbetsmiljö
Vara med och skapa kampanjer och aktiviteter på sociala medier

Ansök nu

Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Nov 28
BEAUTY BOX SÖKER MEDARBETARE

Vår stilrena och attraktiva klinik utanför Bromma Blocks, där har vi funnits sedan 12 år tillbaka.
Beauty Box är ett ständigt utvecklande företag med stora ambitioner. Våra medarbetare är Leg. läkare, kirurger, tandläkare, injektionsspecialister och CIDESCO-examinerade hudterapeuter.
För oss är det viktigt att alltid vara uppdaterade med nyheter och ny kunskap om allt som händer i vår ständigt utvecklande bransch. Därför jobbar Beauty Box endast med de senaste och bästa inom behandlingar och produkter.
Vill du känna dig delaktig i ett företag och dess utveckling framåt, ta mycket ansvar och inspireras av våra duktiga medarbetare? Då kan du vara nästa stjärnskott i teamet!
Du ska vara kreativ, älska utmaningar och ta mycket ansvar. Du ska kunna jobba självständigt men också tillsammans med alla i teamet. Din utbildning ska vara genom SHR och även med en CIDESCO-examen.
Vi är ett relativt litet företag med ett välkänt namn där vi är måna om att jobba tillsammans. Det innebär att om du är rätt person har du möjlighet att få större ansvar utöver tjänsten som du söker.
Hos oss finns det stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.
De tillgängliga tjänsterna är på heltid och deltid. Möjligheten finns för tillsvidareanställning.
Skicka in personligt brev och CV till jobb@beautyboxstockholm.se
För mer information om oss gå in på vår hemsida och instagram:
www.beautyboxstockholm.se
@beautybox.stockholm


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Säljande Hudterapeut till klinik i Stockholm (Vikariat)

Hudterapeut
Läs mer Nov 27
Om Tjänsten
Kliniken Rethink har vuxit sedan de startade verksamheten 2012 och fortsätter att växa. Nu söker vi en person till deras klinik i centrala Stockholm. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader med start 5:e februari. Rethink är en av Nordens främsta kedjor inom tatueringsborttagning, som sedan 2012, erbjuder ett heltäckande utbud av behandlingar för borttagning av tatueringar. Nu söker vi en entusiastisk och självgående hudterapeut.
Arbetsbeskrivning:
Som säljande hudterapeut kommer du att vara ansvarig för att skapa och underhålla starka relationer med kunderna. Du kommer att vara det första ansiktet kunden möter och kommer att hjälpa dem att förstå tjänster, svara på deras frågor och guida dem genom hela processen. Dina uppgifter kommer också att inkludera att uppmuntra potentiella kunder att boka behandlingar och hjälpa dem att känna sig bekväma och trygga med beslutet att välja kliniken. Utbildning i tatueringsborttagning och utrustning ges på plats.
Dina dagliga arbetsuppgifter består av:
Utföra behandlingar på kliniken.
Genomföra konsultationer både på kliniken och digitalt.
Journalföra och dokumentera behandlingar.
Ansvara för den dagliga driften av kliniken samt hålla den ren och fräsch.
Hantera kundkontakter och bokningar via chatt, telefon och e-post (uppdelat mellan klinikerna).

Krav:
Certifierad hudterapeut med
Förmåga att arbeta självständigt och i team.
Erfarenhet av försäljning och kundservice.

Meriterande:
Erfarenhet från vårdsektorn eller liknande medicinska områden.
Kunskap och erfarenhet av laser- eller IPL-teknik.Vi erbjuder:
En spännande möjlighet att vara med i en växande bransch med utmärkta utvecklingsmöjligheter. Ett stödjande och engagerat team. Detta är en unik möjlighet för dig som vill arbeta med laser.
Om du är en positiv, engagerad och självgående person med passion för att hjälpa människor och är redo att ta nästa steg i din karriär, ser vi fram emot din ansökan.
Sök tjänsten:
Skicka din ansökan och CV till info@beautytalents.se. Märk din ansökan med "Hudterapeut Rethink- [Ditt Namn]". Vi kommer att hålla intervjuer löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum om rätt kandidat hittas.

Ansök nu

sökes Hudterapeut, vaxterapeut

Hudterapeut
Läs mer Nov 25
Vi på Beautylounge Stockholm söker just nu efter drivna och professionella hudterapeuter, vaxterapeuter för anställning.
Vi vaxar periodvis väldigt mycket på salongen. Du kommer att få arbeta med intimvaxning/Brasiliansk vaxning så det är meriterande om du redan kan det men ej ett krav. Vidare utbildning inom detta finnas/kommer att erbjudas.
Som Hudterapeut kommer du att få göra sedvanliga arbetsuppgifter på en salong, städ, reception, ta hand om kunder/bokningar. Flertalet behandlingar så som ansiktsbehandlingar, fotvård (viktigt att du kan hantera credo och skalpell i fotvården) vaxning & brasiliansk vaxning, lash lift, brow lift mm vi har även dermapen 4, PRX-T33, Velashape 3, Diodlaser för permanent hårborttagning och spraytan. Samt övriga spa eller kroppsbehandlingar.
Du kommer att ingå i ett fantastiskt team med andra hudterapeuter, nagelterapeuter och fransstylister. Vi erbjuder flera olika behandlingar hos oss och det finns även möjlighet till vidare utbildningar. Salongen ligger centralt på Kungsholmen.
Vi söker både heltid och deltidsanställda med tillträde omgående eller efter överenskommelse. Arbetstider heltid 10-19 på vardagar och 9-17 varannan helg. Kan bli undantag vid sommartider och högtider mm.
Om du har ett öppet sinne, trivs med ett högt snabbt arbetstempo och brinner för att ta hand om kunder och kollegor och samtidigt intresserad av att utvecklas, har hög service anda då är det här jobbet för dig.
Låter det spännande, ta steget och skicka in ett personligt brev och CV till:
Elisabeth Bexter
info@beautylounge.se
www.beautylounge.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Auktoriserad Hudterapeut till Biologique Recherche Nordic AB

Hudterapeut
Läs mer Nov 20
Biologique Recherche - Över fem decennier till hudvårdsinnovation. Exklusiva produkter från Frankrike med aktiva naturliga ingridienser. Vetenskaplig och personlig metod för synliga resultat. Global närvaro i 85+ länder och exklusiva platser. Nu bygger vi upp Biologique Recherche Nordic AB och söker talanger för nordisk expansion.
Vi söker en strukturerad och självgående Hudterapeut som förstår värdet av förstklassig kundsupport och strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar i varje del av kundresan.

Kandidaten - Hudterapeut
Du bör trivas i en exklusiv miljö där kundbemötandet håller lika hög klass som produkternas och behandlingarnas kvalitet. För oss är det viktigt att den rådgivning du ger kunden kring produkterna är baserad på gedigen kunskap, erfarenhet och professionalism och att den skräddarsys efter varje kunds behov och önskemål.


Utöver rådgivning är du primärt ansvarig för att utföra olika ansikts- och kroppsbehandlingar speciellt utformade av Biologique Recherche för att öka, förbättra eller underhålla klientens individuella hudtillstånd. Du rapporterar direkt till klinikchef.


Profil
• CIDESCO-Diplom från godkänd yrkeshögskola är ett krav.
• Du pratar flytande svenska och god engelska.
• Du är en mycket god kommunikatör.
• Du har en naturlig fallenhet för den sociala kommunikationen och hur den anpassas till en exklusiv miljö. Du förstår också att den anpassas efter situation.
• Du värdesätter en hög professionell standard, diskretion och finkänslighet.
• 3+ års erfarenhet av service.
• 2+ års erfarenhet av försäljning.
• God känsla för teamarbete.


Uppdraget
• Du är vår första och viktigaste representant för kliniken, Biologique Recherche och det varumärke och livsstil som det innebär och representerar.
• Genomföra hudkonsultationer i linje med Skin Instant Lab/VisioLab ® eller traditionell konsultation. I detta ingår även utbildning och introduktion av produkter och behandlingar. Det är därför viktigt att du känner dig naturlig i rollen som intervjuare för att lära känna kunden och dennas behov.
• Utföra ansiktsbehandlingar och andra behandlingar baserad på Biologique Recherches metodik.
• Skapa incitament till att kunden fortsätter sin behandling hemma efter din vägledning kring produkterna. Vi tillämpar säljmål för samtliga hudterapeuter.
• Bidra till att skapa och publicera engagerande och relevant innehåll på våra olika sociala plattformar i tätt samarbete med marknadsavdelningen, samt utforska nya och innovativa tillvägagångssätt för att nå och engagera vår målgrupp på sociala medier.
• Delta kontinuerligt i Biologique Recherches interna utbildningar i nya tekniker och produkter.
• Vanligt förekommande arbetsuppgifter som att underhålla och städa dina arbetsutrymmen och behandlingsrum.
• I samband med anställningen genomgår du en omfattande utbildning inom Biologique Recherches metodik och produkter.


Är du intresserad av följande tjänst så skicka CV och CIDESCO diplom till följande email. julia.gavelli@biologique-recherche.com

Ansök nu

Packare till matfabrik i Märsta

Handpaketerare
Läs mer Jun 26
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu flertalet personer åt vår kund i Arlandastaden.

Du kommer att arbeta på ett Produktion/fabriksarbete inom livsmedel, vilket innebär att du både kommer att hjälpa till i produktionen men även i paketeringen.

Projektet startar omgående och är på heltid. Mån-Fre med arbetstiderna: enligt överenskommet

Anställning utan krav på erfarenhet, vi ser enbart att du har följande personliga egenskaper.

Profil:

Du har en god förmåga att ta egna initiativ

Du har inga problem med ett enformigt/monotont arbete

Du är flexibel och kan jobba över om det skulle bli längre dagar.

Du är stresstålig och kan jobba i högt tempo.

Du är noggrann och tar jobbet på största allvarMeriterande med tal i Thailändska eller Mongolska eller Filippinska, Ryska.

Krav:

Svenska eller engelska talande.Känner du dig träffad? Då är du varmt välkommen att skicka din ansökan.För mer info mejla ansvarig rekryterare: Jesper@submitbemanning.se

Ansök nu

Laserterapeut / Skönhetsterapeut Sökes

Hudterapeut
Läs mer Nov 6
Om du gillar att jobba med skönhet se hit!
Jobbet innebär att utföra olika former av behandlingar såsom laserbehandling, ansiktsbehandlingar, fettreducering och mycket mer. Om detta låter intressant och du vill bli en del av Sibling Beauty Estetik familjen ansök idag.


Laserterapeut på Sibling Beauty Estetik
Vill du arbeta med avancerade maskinbehandlingar & resultatinriktade hudvårdsbehandlingar i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens och kundens välbefinnande är i fokus?
På vår klinik utför vi det mesta inom skönhet, hår & kroppsskulpterings maskiner & hudvårdsbehandlingar samt säljer hudvårdsprodukter. Du kommer att samarbeta i team med mycket självständigt jobb. Du jobbar med skönhetsterateter , injektionssjuksköterskor, sjuksköterskor.
Om tjänsten
Bli kundens personliga hudterapeut, vi är med kunden hela vägen, från start när de är osäkra på vad de behöver, till resultat där de uppnått sitt mål. Vi börjar alltid med en kostnadsfri konsultation där du blir kundens personliga hudterapeut. Du går igenom kundens problem och önskemål för att sedan ta fram en skräddarsydd behandlingsplan som passar just kundens hud typ och behov.


Vi söker dig som har hög arbetsmoral och yrkesstolthet.
Du trivs med att arbeta i team men kan också arbeta självständigt. Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig.
Hos oss arbetar du i nära relation till våra kunder och därför ser vi att du har hög social kompetens, känsla för service och är bra på att läsa av kundens behov. Du är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.Utveckling
Vi sätter högt värde på kvalitet & ambition och säkerställer därför att all vår personal har rätt kompetens och är välutbildade inom alla behandlingar som vi utför, vi bistår självklart med utbildning för de maskiner och behandlingar vi utför. Med rätt ambition och engagemang kan vi erbjuda dig mycket goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. Det är viktigt för oss att du har en önskan om att följa med i utvecklingen och lära nytt.

Ansök nu

Behandlingschef till Yasuragi

Hudterapeut
Läs mer Nov 7
Behandlingschef till det Japanska badet

Är du utbildad Hud- eller massageterapeut, en erfaren ledare och vill arbeta på en av Europas främsta spaanläggningar?

Då är Yasuragi arbetsplatsen för dig, endast 20 minuter från Slussen i Stockholm, på natursköna Hasseludden. 2018 öppnade vi ett helt nyrenoverat och ombyggt japanskt bad och behandlingsavdelning. Vi söker nu en Behandlingschef som brinner för yrket och vill vara med och utveckla vårt behandlingskoncept. Du är en erfaren, inspirerande och trygg ledare som får personalen att utvecklas och göra sitt bästa.

Du är operativ, trivs med att vara en del av den dagliga driften och älskar mötet med människor. Vi ser att du är strukturerad och ordningsam och har god förståelse för ekonomi. Du är lösningsorienterad, en god relationsbyggare och tycker om att samarbeta med de andra avdelningarna på hotellet.

Vi erbjuder allt från signumbehandlingar till mer klassiska behandlingar som massage och ansiktsbehandlingar. Huvudsyftet är att ge gästen en oförglömlig behandlingsupplevelse med ett japanskt värdskap. Vi letar efter dig som vill göra allt för att gästen skall få en oförglömlig upplevelse, är intresserad av försäljning samt tycker om att ge förstklassig service.

I detta team känner vi stolthet över att leverera den bästa möjliga japaninspirerade servicen och upplevelsen till våra gäster!

Dina arbetsuppgifter består bl.a. av:

• Personalansvar
• Schemaläggning och bemanning
• Utveckling av produkt- och behandlingsutbud
• Rekrytering och introduktion
• Utveckling av individens- och teamets prestation
• Inköp, lagerhantering, inventering och drift av Spa-shop
• Kostnadsansvar och resultatuppföljning

Vi söker dig som har följande erfarenhet och kunskap:

• Utbildad hud- och/eller massageterapeut
• Minst fem års erfarenhet från Spa-/behandlingsverksamhet
• Minst två års erfarenhet som personalansvarig Behandlings- eller Spa chef
• Erfarenhet att utföra behandlingar
• Mycket goda ledaregenskaper
• Budget- och resultatansvar
• Talar svenska och engelska flytande

Ansökningarna behandlas löpande

OM YASURAGI
Yasuragi erbjuder japanskt bad med tvagning och heta källor ute såväl som inne, avslappnande behandlingar samt energigivande aktiviteter. Här finns 191 hotellrum och sviter i japansk stil, 23 möteslokaler samt tre restauranger med mat inspirerad av det japanska köket. Yasuragi drivs av Nordic Hotels & Resorts AB/AS, som är en del av Petter Stordalens Strawberry Hospitality Group. Yasuragi ligger i ett naturskönt område 20 minuter från Stockholms innerstad.

Yasuragi arbetar aktivt med att vara en hållbar och jämlik arbetsplats. Målet är att alla medarbetare upplever att medarbetarlöftet "Vi har en tillåtande arbetsmiljö där trygghet, välmående och glädje är vårt fokus. Vi samarbetar och stöttar varandra samt tar ett gemensamt ansvar för att alla mår bra på jobbet."

Ansök nu

Massörer/hudterapeuter sökes till Spa i Stockholm till helger

Hudterapeut
Läs mer Aug 13
Om Jobbet
Sparadiset är en Spakedja som erbjuder en mycket spännande och unik miljö till våra gäster, med inspiration från världens alla hörn!
Sparadiset har funnits sedan 2005 och vi har idag tre anläggningar i centrala Stockholm, samt en anläggning på Welcome Hotel i Barkarby där vi erbjuder behandlingar.
Vi är väldigt stolta över den verksamhet vi bedriver och de team vi skapat tillsammans. Där vi alla brinner för att överträffa kundens förväntningar. Det ingår i vårt DNA!
Brinner du för samma sak?
Nu söker vi engagerade och positiva terapeuter till våra anläggningar extra för helger!


I Tjänsten ingår
-I din roll ingår att utföra behandlingar
-Boka in kunder
-Produktförsäljning
-Kassahantering
-Samt vara en del i att skapa det förutsättningar som krävs för en friktionsfri drift.
-Utöver att utöva sin profession som terapeut ska man även ta hand om gästerna på ett genuint sätt, Du är en viktig del i gästens unika upplevelse.

Vem är du?
-Du har godkänd utbildning och är antingen diplomerad, auktoriserad och/eller certifierad Massage terapeut och/eller hudterapeut.
-Strukturerad
-Flexibel
-Punktlig
-Lösningsorienterad
-Att jobba helger/kvällar ser du inte som ett problem
-Stresstålig då tempot i arbetet ofta kan vara högt och krävs att man kan jobba i ett team med sina kollegor och ställer upp för varandra.
- Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet för att skapa de bästa spateamen

Vi Erbjuder
-Spännande miljö
- Friskvårsbidrag
-Härliga kollegor
-Pensionssparande
-Årliga kickoffer/fester
-Möjlighet till interna utbildningar samt påbyggnadsutbildningar inom behandlingsteknik diverse hudvårdsmärken. Vi går även igenom ergonomi.

Om du är positiv och drivs av hälsa och välmående, är det här jobbet för dig!
Skicka in ditt CV och ett personligt brev där du berättar om din erfarenhet och varför du är intresserad av att bli en del av Sparadiset.

Läs mer om om hur vi arbetar och vad vi söker på länken nedan:
https://gansub.com/t/v/2_NTM3MjQzMTQwNTI=/


#jobbjustnu
Rekryteringen sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Diplomerad Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Okt 10
Tessinparkens Hudotek har funnits sedan 2009. Vi är en mysig, personlig hudvårdssalong.
Behandlingar: Vi gör ansiktsbehandlingar med Dermalogica, Exuviance och Cliniccare, frans och brynfärg, Lashlift/browlift, kemiska peelingar, PRX T33, mesoduo, microneedling, microslipning, LPG, Radiofrekvens-behandlingar, vaxning, massage och en del sminkningar med Palina.
Vi söker dig som är glad, social, tillmötesgående, ärlig, fokuserad, lättlärd, noggrann, stresstålig och som gillar att jobba självständigt.
Vi erbjuder allt från topp till tå men våra mest vanliga behandlingar är ansiktsbehandlingar, färgning av fransar och bryn, massage och LPG behandlingar.
Ett plus om du kan något av våra märken samt LPG.
Du ska kunna jobba vardagar, kvällar och varannan helg.
Till en början är tjänsten på 75% men kan bli mer framöver.
Intervjuer görs löpande och tanken är att man ska börja senast i januari 2024.
Vänligen Ellen Forss

Ansök nu

Hudterapeuter sökes i Stockholm ( Mall of Scandinavia)

Hudterapeut
Läs mer Okt 26
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?


Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som etablerades 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det fyra kliniker i Sverige; Göteborg, Stockholm, Jönköping och Täby Centrum.


Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som hudterapeut/laserterapeut. Du skall brinna för ditt yrke och vara beredd på att ge det där lilla extra till kunden samt ha en positiv inställning och aktivt vara delaktig i ett kreativt team som tillsammans ständigt utvecklas.
Vi söker dig som har följande erfarenhet och kunskap:
*Utbildad hudterapeut.
*Talar svenska samt gärna engelska. Övriga språk är meriterande.
*Tycker om att ge god service och det där lilla extra som gör att kunden ser fram emot sitt nästa besök.
*Tycker om att samarbeta, är lyhörd och är nyfiken på att lära sig nya saker.
*Kan ta eget ansvar.
*Flexibel, då tjänsten innebär arbete vardagar, kvällar samt helger.
På Evolution Laser Clinic lägger vi stort engagemang vid att alla skall trivas och vi skapar tillsammans en arbetsplats där alla skall känna trygghet och välmående. Vi samarbetar och stöttar varandra för att alla skall må bra på jobbet.
Laser utbildningen sker internt.
Anställningen är upp till 75%.
Är du intresserad? Skicka in ditt CV och personligt brev till: medina@evolutionlaser.se
Intervjuer sker löpande.


Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fabrikspersonal i Arlanda

Handpaketerare
Läs mer Jun 6
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu flertalet personer åt vår kund i Arlanda.

Du kommer att arbeta på ett Produktion/fabriksarbete inom livsmedel, vilket innebär att du både kommer att hjälpa till i produktionen men även i paketeringen.

Projektet startar omgående och är på heltid. Mån-Fre med arbetstiderna: enligt överenskommet

Anställning utan krav på erfarenhet, vi ser enbart att du har följande personliga egenskaper.

Profil:

Du har en god förmåga att ta egna initiativ

Du har inga problem med ett enformigt/monotont arbete

Du är flexibel och kan jobba över om det skulle bli längre dagar.

Du är stresstålig och kan jobba i högt tempo.

Du är noggrann och tar jobbet på största allvar

Meriterande med tal i Thailändska eller Mongolska.

Känner du dig träffad? Då är du varmt välkommen att skicka din ansökan.För mer info mejla ansvarig rekryterare: Jesper@submitbemanning.se

Ansök nu

Hudterapeut med inriktning medicinsk hårborttagning

Hudterapeut
Läs mer Okt 23
Har du en passion för att göra verklig skillnad i människors liv? ANOVA söker engagerad sjuksköterska eller hudterapeut med enastående kunskaper inom medicinsk hårborttagning.

Ta chansen att arbeta nära patienter som kämpar med PCO och könsdysfori. Låt din kompetens blomstra i en miljö fylld av möjligheter att skapa positiv förändring. Tillsammans skapar vi  en ljusare framtid för våra patienter.

Du erbjuds
- Individanpassad inskolning
- https://inuti.karolinska.se/verksamheter/tema/tema-inflammation-och-aldrande/for-oss/kompetensutveckling/ 
- Möjlighet att engagera sig i olika ansvarsområden
- 2023 är friskvårdsbidrag upp till 5000kr, alternativt friskvårdstimme med 3500kr i friskvårdsbidrag.

Här kan du läsa mer om hur det är att https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/. 

Om tjänsten
Nu utlyser ANOVA en spännande tjänst för en sjuksköterska/ hudterapeut med erfarenhet inom medicinsk hårborttagning, vana av att ta stort eget ansvar samt av patientnära arbete. Du har gärna tidigare erfarenhet av att arbeta med patienter med diagnoserna PCO och könsdysfori. ANOVA bedriver verksamhet i flera underavdelningar och det övergripande syftet med verksamheten är att förebygga sexuell och reproduktiv ohälsa och sexuellt våld genom att bedriva högkvalitativ diagnostik, behandling, forskning, utveckling och undervisning. Vi arbetar också med att utreda och behandla personer med könsdysfori. Hos oss arbetar bland annat läkare, sjuksköterskor, psykologer, psykoterapeuter, biomedicinska analytiker, kuratorer, hudterapeuter samt administrativ personal. Vi är en högspecialiserad verksamhet med aktiv forskning och utveckling och mycket externt utbyte både inom och utom landet. Vi finns i nyinredda skräddarsydda lokaler på Norra Stationsgatan 69 i Stockholm.

Vi söker dig som 
- Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller 
tidsramar
- Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra sitt synsätt och 
förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar
- Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare.
- Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och 
förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.

Kvalifikationer
Krav:

- Sjuksköterska eller hudterapeut med certifikat från godkända skolor
- Erfarenhet av hårborttagning med laser
- Erfarenhet av bokningssystem och Take Care
- God datorvana
- God svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:

- Erfarenhet av att arbeta med många olika yrkeskategorier kring samma patient
- Erfarenhet av Alltid Öppet
- Erfarenhet av ansvarstagande för bokningar, kallelser och administrativ planering av vård i Take Care
- Erfarenhet av TeleQ och patientrådgivning i telefon

 

Varmt välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande

Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, hud och venereologi. Läs mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Vi söker en social och trevlig hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Okt 7
Vi söker en social och trevlig hudterapeut som har erfarenhet av yrket som hudterapeut.
Tjänsten är deltid till en början.
Ansökan sker genom mejl, (Cv med bild)

Ansök nu

Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Okt 6
BEAUTY BOX SÖKER MEDARBETARE!!!

Vår stilrena och attraktiva klinik utanför Bromma Blocks, där har vi funnits sedan 9 år tillbaka.
Beauty Box är ett ständigt utvecklande företag med stora ambitioner. Våra medarbetare är Leg. läkare, kirurger, tandläkare, injektionsspecialister och CIDESCO-examinerade hudterapeuter.
För oss är det viktigt att alltid vara uppdaterade med nyheter och ny kunskap om allt som händer i vår ständigt utvecklande bransch. Därför jobbar Beauty Box endast med de senaste och bästa inom behandlingar och produkter.
Vill du känna dig delaktig i ett företag och dess utveckling framåt, ta mycket ansvar och inspireras av våra duktiga medarbetare? Då kan du vara nästa stjärnskott i teamet!
Du ska vara kreativ, älska utmaningar och ta mycket ansvar. Du ska kunna jobba självständigt men också tillsammans med alla i teamet. Din utbildning ska vara genom SHR och även med en CIDESCO-examen.
De tillgängliga tjänsterna är på heltid och deltid.
Skicka in personligt brev och CV till jobb@beautyboxstockholm.se
För mer information om oss gå in på vår hemsida ochinstagram:
www.beautyboxstockholm.se
@beautybox.stockholm #förbättringutanförändring
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Studerande lagerarbetare sökes till blomsterlager i Årsta!

Packare
Läs mer Okt 26
Är du en pålitlig student som söker ett extrajobb i södra Stockholm? Trivs du med att arbeta noggrant men effektivt under högt tempo? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker för vår kunds räkning extrapersonal till APH/Florahallen i Årsta. Arbetsuppgifterna består främst av att plocka, paketera, etikettera och lasta blomsterordrar. Övriga arbetsuppgifter kan bland annat innebära inventering och att vika lådor.

Arbetsplatsen är belägen i Partihallarna i Årsta och arbetstiderna är förlagda under lördagar ca 7:00-15:00 men även vardagar kan förekomma.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men vara uthyrd till vår kund.

Din profil
Som person är du ordningsam, positiv och en god lagspelare. Vidare ser vi att du är en plikttrogen och initiativtagande person.

- Trivs bra med arbete i högt tempo
-Är noggrann och strukturerad
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % i minst 1 år framåt
-Inte vara känslig för starka dofter
-Tidigare lagererfarenhet är meriterande

Låter detta uppdrag intressant? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Ansök nu

Processoperatör - Packare / Lager / Synare till ett biotekniskt företag

Packare
Läs mer Aug 1
Vill du arbeta på ett växande biotekniskt företag med transportpackning och syning? I den här tjänsten söker vi dig som är mycket noggrann, gillar att arbeta manuellt och har truckkort. Känner du att detta passar in på dig? Välkommen att söka denna tjänst!
Academic Resource söker en packare/synare till ett biotekniskt företag i Stockholm. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med start enligt överenskommelse. Arbetstider: 2-skift


Arbetsuppgifter/Ansvarsområden:
• Transportpackning.
• Arbeta samt utbilda medarbetarna enligt företagets/branschens instruktioner och krav gällande GMP/GDP samt arbetsmiljöregler.
• Avvikelsehantering samt händelserapportering.
• Tillse alla loggböcker samt övrig dokumentation hanteras korrekt enligt instruktionen.
• Aktivt delta i avdelningens förbättringsarbete.
• Kontrollera/granska dokumentation.


Om dig/Kvalifikationer:
• Färdig gymnasieutbildning
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Truckkort är ett krav, det anses meriterande om du har körkort.
• Det är meriterande om du har goda kunskaper i datorstödda administrativa system, erfarenhet av arbete med databaserade styr- och övervakningssystem
• Erfarenhet av arbete enligt GMP är önskvärt men inte ett krav.


För att passa i denna roll är du noggrann, driven, flexibel och en teamplayer.


Som konsult hos Academic Resource erbjuds du:
• Förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och föräldralön.
• Ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär en mycket större trygghet, då du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.
• En engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med dig och kundföretagen under hela din anställning som ser till att du trivs och utvecklas på din arbetsplats!
• Möjlighet att utvecklas genom lärande på arbete såväl som i varierade roller på intressanta kundföretag.


Ansökan:
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: OPS0423


We take you further!

Ansök nu

Deltidsanställning – Packning & Kundtjänst

Packare
Läs mer Aug 5
Vi är ett växande företag med en passion för att leverera högkvalitativa produkter till våra kunder. Nu letar vi efter en ny medlem till vårt team som är lika dedikerad som vi är.
Position:
Deltid, med möjlighet till heltid i framöver.
Arbetsuppgifter:
Sköta packning av varor inför utsändning.
Hantera kundförfrågningar via e-post.
Lösning av kundrelaterade problem och frågor på ett professionellt sätt.
Bidra till lagets generella arbetsflöde och hjälpa där det behövs.
Kvalifikationer:
Organiserad med god förmåga att prioritera uppgifter.
Starka kommunikationsfärdigheter, både skriftligt och muntligt.
Kunskap i svenska (krav) och engelska (meriterande).
Tidigare erfarenhet inom kundtjänst eller liknande position är en fördel men inte ett krav.

Ansök nu

Pålitlig ERFAREN Orderplockare

Packare
Läs mer Sep 28
Vi driver en fysisk butik och webbshop vid Odenplan, som säljer skönhetsprodukter och löshår
Arbetsuppgifter:
I dina arbetsuppgifter ingår att packa företagets försändelser deltid, hantera kundtjänst via mail och telefon. Eftersom vi säljer skönhetsprodukter söker vi dig som har ett stort intresse för skönhet och har koll på de senaste mode trenderna.
Goda kunskaper i svenska/engelska, såväl tal som skrift är ett krav samt att man har en bra känsla för service.
Tillträdesdag:
Efter överenskommelse omgående
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

sökes Hudterapeut, vaxterapeut

Hudterapeut
Läs mer Sep 28
Vi på Beautylounge Stockholm söker just nu efter drivna och professionella hudterapeuter, vaxterapeuter för anställning.
Vi vaxar periodvis väldigt mycket på salongen. Du kommer att få arbeta med intimvaxning/Brasiliansk vaxning så det är meriterande om du redan kan det men ej ett krav. Vidare utbildning inom detta finnas/kommer att erbjudas.
Som Hudterapeut kommer du att få göra sedvanliga arbetsuppgifter på en salong, städ, reception, ta hand om kunder/bokningar. Flertalet behandlingar så som ansiktsbehandlingar, fotvård (viktigt att du kan hantera credo och skalpell i fotvården) vaxning & brasiliansk vaxning, lash lift, brow lift mm vi har även dermapen 4, PRX-T33, Velashape 3, Diodlaser för permanent hårborttagning och spraytan. Samt övriga spa eller kroppsbehandlingar.
Du kommer att ingå i ett fantastiskt team med andra hudterapeuter, nagelterapeuter och fransstylister. Vi erbjuder flera olika behandlingar hos oss och det finns även möjlighet till vidare utbildningar. Salongen ligger centralt på Kungsholmen.
Vi söker både heltid och deltidsanställda med tillträde omgående eller efter överenskommelse. Arbetstider heltid 10-19 på vardagar och 9-17 varannan helg. Kan bli undantag vid sommartider och högtider mm.
Om du har ett öppet sinne, trivs med ett högt snabbt arbetstempo och brinner för att ta hand om kunder och kollegor och samtidigt intresserad av att utvecklas, har hög service anda då är det här jobbet för dig.
Låter det spännande, ta steget och skicka in ett personligt brev och CV till:
Elisabeth Bexter
info@beautylounge.se
www.beautylounge.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Hudterapeut på AcneSpecialisten

Hudterapeut
Läs mer Maj 3
Är du en passionerad och kompetent hudterapeut som söker en utmanande och spännande arbetsplats?
Är du en passionerad och kompetent hudterapeut som söker en utmanande och spännande arbetsplats? Vi på AcneSpecialisten och Sveriges Skönhetscenter söker nu efter nya talanger som vill bli en del av vårt framgångsrika och dynamiska team. Vi erbjuder en unik möjlighet att arbeta med resultatinriktade och avancerade behandlingar i en miljö där arbetsglädje, hög kompetens och kundens välbefinnande står i centrum.

Om oss:

AcneSpecialisten och Sveriges Skönhetscenter är ledande inom skönhet, problemhy och hudvårdsbehandlingar med tre kliniker i Stockholm belägna på Östermalm, Södermalm och Sundbyberg. Sedan grundandet 1994 har vi vuxit till över 20 anställda och fokuserar på att erbjuda våra kunder det absolut bästa inom behandlingar och produkter.

Dina arbetsuppgifter:

Som hudterapeut hos oss kommer du att arbeta med en rad olika behandlingar, allt från avancerade maskinbehandlingar som IPL, laser och kemisk peeling till mer traditionella behandlingar såsom ansiktsbehandlingar i form av acnebehandlingar och portömningar. Du kommer att utföra individuellt anpassade hudkonsultationer och skapa skräddarsydda behandlingsplaner som passar varje kunds unika behov.

På våra kliniker, AcneSpecialisten och Sveriges Skönhetscenter, ligger fokus på att behandla problemhy, vilket innebär att vi utför en stor mängd portömningar och acnebehandlingar. I dessa behandlingar arbetar vi aktivt med att klämma ut inflammationer och pormaskar för att förbättra hudens hälsa och utseende. Som en del av vårt team kommer du att bli en expert på att hantera dessa hudproblem och erbjuda effektiva, skräddarsydda lösningar för att hjälpa våra kunder att uppnå en förbättrad hudkvalitet och ökat välbefinnande.

Vi erbjuder:

- Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

- Ingångslön över branschgenomsnittet

- Heltid 100% under vardagar med endast en helg i månaden (möjlighet att arbeta ytterligare helger för de som önskar)

- Fullt friskvårdsbidrag

- Kontinuerlig kompetensutveckling och utbildningar inom våra behandlingar och produkter

- En arbetsplats där dina idéer och förslag värdesätts och uppmuntras

- En dynamisk och inspirerande arbetsmiljö med engagerade och stöttande kollegor

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad hudterapeut med hög arbetsmoral och yrkesstolthet. Arbetslivserfarenhet är meriterande men inte ett krav, då vi värderar din ambition och inställning högt. Du trivs med att arbeta i team men kan också arbeta självständigt och ansvarstagande. Du är flexibel, trygg i din yrkesroll och har en positiv attityd.

För att lyckas i rollen som hudterapeut hos oss är det viktigt att du:

- Har hög social kompetens och känsla för service

- Är bra på att lyssna och anpassa ditt bemötande efter varje kunds behov

- Är ödmjuk och kommunikativ, med förmåga att förmedla information på ett säkert och förtroendeingivande sätt

- Har en vilja att ständigt lära dig och utvecklas inom ditt yrke

- Är engagerad och nytänkande, med en önskan att bidra till företagets fortsatta framgång

Våra behandlingar och varumärken:

På AcneSpecialisten fokuserar vi på att behandla problemhy såsom acne, rosacea, pormaskar, milier och perioral dermatit. Vi använder oss av extraktioner, hudvårdsprodukter och behandlingar såsom microneedling och CO2-laser för att hjälpa våra kunder att uppnå en frisk och balanserad hud.

Sveriges Skönhetscenter erbjuder en bred palett av skönhetsbehandlingar och avancerade metoder såsom kemisk peeling, TCA & PRX, microneedling, CryoPen, permanent hårborttagning med laser, CO2-laser och IPL. Vi fokuserar på huden och låter andra utövare inom fotvård, vaxning och massage hantera dessa områden. Vi arbetar med ledande varumärken som Dermapen, PRX-T33, Alma - Soprano Ice, Infuzion, Luminis - Splendor X, Skin Tech Peeling, Alma Hybrid - CO2 laser, Powerlite IPL, Alma - Rejuve Dye VL (IPL), Alma - Harmony XL Pro, CryoPen, Stylage, Juvederm, Restylane, DAHL Skincare och Swedskin.

Lön:

Vi erbjuder ett unikt och generöst löneupplägg för våra hudterapeuter, som gör oss till en av de högst betalande arbetsgivarna inom branschen i Sverige. Vår lönestruktur är utformad för att belöna kompetens, erfarenhet och engagemang, vilket ger våra medarbetare möjlighet att växa och utvecklas både professionellt och ekonomiskt. Genom att erbjuda konkurrenskraftiga grundlöner och attraktiva bonusar och förmåner, strävar vi efter att vara det självklara valet för talangfulla och ambitiösa hudterapeuter.

Ansökan:

Är du den vi söker? Skicka din ansökan bestående av CV och personligt brev till via denna länk https://skonhetsgruppen.teamtailor.com (https://skonhetsgruppen.teamtailor.com/) så snart som möjligt, då urval sker löpande. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Peter eller Marcus på info@skonhetsgruppen.se

Vi ser fram emot att höra från dig och att få möjligheten att välkomna dig som en del av vårt fantastiska team på AcneSpecialisten och Sveriges Skönhetscenter!

Besök gärna våra hemsidor för att lära känna oss bättre:

www.acnespecialisten.se (http://www.acnespecialisten.se/)

www.sverigesskonhetscenter.se (http://www.sverigesskonhetscenter.se/)

Ansök nu

Hudterapeut på Sveriges Skönhetscenter

Hudterapeut
Läs mer Maj 3
Är du en passionerad och kompetent hudterapeut som söker en utmanande och spännande arbetsplats?

Vi på Sveriges Skönhetscenter och AcneSpecialisten söker nu efter nya talanger som vill bli en del av vårt framgångsrika och dynamiska team. Vi erbjuder en unik möjlighet att arbeta med resultatinriktade och avancerade behandlingar i en miljö där arbetsglädje, hög kompetens och kundens välbefinnande står i centrum.

Om oss:

Sveriges Skönhetscenter och AcneSpecialisten är ledande inom skönhet, problemhy och hudvårdsbehandlingar med tre kliniker i Stockholm belägna på Östermalm, Södermalm och Sundbyberg. Sedan grundandet 1994 har vi vuxit till över 20 anställda och fokuserar på att erbjuda våra kunder det absolut bästa inom behandlingar och produkter.

Dina arbetsuppgifter:

Som hudterapeut hos oss kommer du att arbeta med en rad olika behandlingar, allt från avancerade maskinbehandlingar som IPL, laser och kemisk peeling till mer traditionella behandlingar såsom ansiktsbehandlingar i form av acnebehandlingar och portömningar. Du kommer att utföra individuellt anpassade hudkonsultationer och skapa skräddarsydda behandlingsplaner som passar varje kunds unika behov.

På våra kliniker, Sveriges Skönhetscenter och AcneSpecialisten, ligger fokus på att behandla problemhy, vilket innebär att vi utför en stor mängd portömningar och acnebehandlingar. I dessa behandlingar arbetar vi aktivt med att klämma ut inflammationer och pormaskar för att förbättra hudens hälsa och utseende. Som en del av vårt team kommer du att bli en expert på att hantera dessa hudproblem och erbjuda effektiva, skräddarsydda lösningar för att hjälpa våra kunder att uppnå en förbättrad hudkvalitet och ökat välbefinnande.

Vi erbjuder:

- Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

- Ingångslön över branschgenomsnittet

- Heltid 100% under vardagar med endast en helg i månaden (möjlighet att arbeta ytterligare helger för de som önskar)

- Fullt friskvårdsbidrag

- Kontinuerlig kompetensutveckling och utbildningar inom våra behandlingar och produkter

- En arbetsplats där dina idéer och förslag värdesätts och uppmuntras

- En dynamisk och inspirerande arbetsmiljö med engagerade och stöttande kollegor

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad hudterapeut med hög arbetsmoral och yrkesstolthet. Arbetslivserfarenhet är meriterande men inte ett krav, då vi värderar din ambition och inställning högt. Du trivs med att arbeta i team men kan också arbeta självständigt och ansvarstagande. Du är flexibel, trygg i din yrkesroll och har en positiv attityd.

För att lyckas i rollen som hudterapeut hos oss är det viktigt att du:

- Har hög social kompetens och känsla för service

- Är bra på att lyssna och anpassa ditt bemötande efter varje kunds behov

- Är ödmjuk och kommunikativ, med förmåga att förmedla information på ett säkert och förtroendeingivande sätt

- Har en vilja att ständigt lära dig och utvecklas inom ditt yrke

- Är engagerad och nytänkande, med en önskan att bidra till företagets fortsatta framgång

Våra behandlingar och varumärken:

Sveriges Skönhetscenter erbjuder en bred palett av skönhetsbehandlingar och avancerade metoder såsom kemisk peeling, TCA & PRX, microneedling, CryoPen, permanent hårborttagning med laser, CO2-laser och IPL. Vi fokuserar på huden och låter andra utövare inom fotvård, vaxning och massage hantera dessa områden. Vi arbetar med ledande varumärken som Dermapen, PRX-T33, Alma - Soprano Ice, Infuzion, Luminis - Splendor X, Skin Tech Peeling, Alma Hybrid - CO2 laser, Powerlite IPL, Alma - Rejuve Dye VL (IPL), Alma - Harmony XL Pro, CryoPen, Stylage, Juvederm, Restylane, DAHL Skincare och Swedskin.

På AcneSpecialisten fokuserar vi på att behandla problemhy såsom acne, rosacea, pormaskar, milier och perioral dermatit. Vi använder oss av extraktioner, hudvårdsprodukter och behandlingar såsom microneedling och CO2-laser för att hjälpa våra kunder att uppnå en frisk och balanserad hud.

Lön:

Vi erbjuder ett unikt och generöst löneupplägg för våra hudterapeuter, som gör oss till en av de högst betalande arbetsgivarna inom branschen i Sverige. Vår lönestruktur är utformad för att belöna kompetens, erfarenhet och engagemang, vilket ger våra medarbetare möjlighet att växa och utvecklas både professionellt och ekonomiskt. Genom att erbjuda konkurrenskraftiga grundlöner och attraktiva bonusar och förmåner, strävar vi efter att vara det självklara valet för talangfulla och ambitiösa hudterapeuter.

Ansökan:

Är du den vi söker? Skicka din ansökan bestående av CV och personligt brev till via denna länk https://skonhetsgruppen.teamtailor.com (https://skonhetsgruppen.teamtailor.com/) så snart som möjligt, då urval sker löpande. För ytterligare information om tjänsten, kontakta Peter eller Marcus på info@skonhetsgruppen.se

Vi ser fram emot att höra från dig och att få möjligheten att välkomna dig som en del av vårt fantastiska team på Sveriges Skönhetscenter och AcneSpecialisten!

Besök gärna våra hemsidor för att lära känna oss bättre:

www.acnespecialisten.se (http://www.acnespecialisten.se/)

www.sverigesskonhetscenter.se (http://www.sverigesskonhetscenter.se/)

Ansök nu

Klinikchef Sökes till Evolution laser Clinic (Mall of Scandinavia)

Hudterapeut
Läs mer Sep 19
Vill du bli en av oss i teamet med auktoriserade hudterapeuter, sjuksköterskor och läkare?


Evolution Laser Clinic är en australiensisk kedja som startade 2003 i Australien med visionen att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar till ett bra pris. I dagsläget finns det fyra kliniker i Sverige; Göteborg och Stockholm (Mall of Scandinavia ) , Göteborg och Täby Centrum


Vi söker dig som är intresserad av att jobba som klinikchef till vår nya klinik i Mall of Scandinavia
Du har sedan tidigare kunskaper och erfarenhet att leda personal samt förmågan att kunna fördela arbetsuppgifterna på ett effektivt sätt. Du älskar att leverera kvalitet i kombination med ett högt tempo samt ha den extra genen som heter "utpräglad servicekänsla". Du bör ha god ekonomisk förståelse samt viss administrativ förmåga.


Du har en utåtriktad och kreativ läggning som initierar till att vilja utveckla vår Klinik, vilket i sin tur ger effekt till såväl våra kunder trivsel som våra medarbetares utveckling.


Du kommer att ha ansvaret för personal, försäljning och butikens drift i allmänhet. Arbetet förutsätter en god pedagogisk förmåga, att du är serviceinriktad, har förmåga att inspirera och stödja medarbetare och att du är en effektiv problemlösare.


Dina meriter:
- Du har erfarenhet från arbete i klinik eller skönhetsbranschen
- Du har erfarenhet från ledande befattning med arbetsledaransvar
- Har du ledarskapsutbildning ses det som meriterande


Dina egenskaper:
- Du är professionell i alla situationer och du är tydlig
- Du inspirerar dina kollegor, och gillar att lyfta andra
- Du tycker om människor och är utåtriktad
- Du tar gärna egna initiativ och du strävar alltid efter att bli bättre
- Du har en god ekonomisk förståelse
- Krav Hudterapuet Utbildning.
-Minst 3 års erfarenhet

Ansök nu

Salong Underbart söker hud- eller spaterapeut.

Hudterapeut
Läs mer Sep 17
Salong Underbart söker ny medarbetare till vår salong i Gamla Stan.
Vi söker Dig som är social, noggrann och som gillar att ta eget ansvar.
Att se vad som behövs göras och ha ett eget driv är viktigt för oss.
Men framförallt prioriterar vi din personlighet, att du trivs på salongen och att vi och våra kunder trivs med dig.
Vid behov finns möjlighet till utbildning.
Vill du veta mer om vilka vi är besök www.salongunderbart.se
Hör av dig om du vill träffa oss!
info@salongunderbart.se

Ansök nu

Hudterapeut sökes till etablerad skönhetsklinik

Hudterapeut
Läs mer Sep 15
Sculpture Aesthetic erbjuder skönhet, avancerad hudvård och laserbehandlingar. Vi erbjuder också injektionsbehandlingar med allt ifrån fillers, rynkbehandlingar och skinbooster. Vi är legitimerade och certifierade och har mångårig erfarenhet.
Som Hudterapeut är du en del av av Sculpture Aesthetic och ansiktet utåt. Du ansvarar för att utveckla Sculpture Aesthetic varumärke och värderingar. På ett professionellt, tillmötesgående och varmt sätt tar du emot, behandlar och ansvarar för våra hudvårdskunder. Du ska även kunna koordinera i organisationen där du utgör support för bl.a. verksamhetschefen med varierande arbetsuppgifter.
Vi förväntar oss även att:
Du är självständig, lösningsorienterad och initiativtagande
Du är mål- och resultatorienterad
Du är strukturerad och noggrann
Du har utmärkta kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska
Tidigare erfarenhet av arbete i journalsystem är meriterande men inget krav
Du har en förmåga att sätta kunden i fokus, kunden ska alltid känna sig välkommen och omhändertagen efter varje besök.Krav: Erfarenhet av att ha jobbat som hudterapeut samt inom försäljning och kundservice.
Rekryteringen sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
Omfattning: deltid med möjlighet att jobba mer.
Arbetstider: Dag och kväll till. Delar av schemat är förlagt varannan/var tredje helg oavsett omfattning.
Om oss: Sculpture Aesthetic erbjuder estetiska behandlingar och skönhetsbehandlingar med omtanke och ett stort engagemang. Vårt team består av läkare, tandläkare och sjuksköterskor. Hos oss kommer du att växa i din roll och utvecklas tillsammans med dina kollegor.
Vi finns i Solna och Sundbyberg. Annonserade tjänsten gäller vår klinik i Solna, precis intill Mall of Scandinavia. Välkommen till oss!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Möbelmontör Lidingö

Handpaketerare
Läs mer Maj 2
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering söker nu en montör för vår kunds räkning. Företaget är en av dom största i Sverige inom sin bransch.

Vi söker en person som är noggrann, ansvarstagande och som är händig. Gillar du även att mecka med tex bilar/mopeder så kommer din startsträcka bli betydligt kortare. Erfarenhet av arbete inom teknik och/eller möbelmontering är meriterande men ej ett krav.

Arbetsbeskrivning:

Montering av specialanpassade stolar

Delmontering av underkomponenter

Limning

Ställdons-byggande

Egenskaper som efterfrågas:

Ordningsam

Noggrann

Självständig

Plikttrogen

Engagerad

Händig

Tillträde: Omgående

Plats: Lidingö

Lön enligt ök.

Arbetstider: Mån-Fre: 06-15

Ansök nu

Packare till Ösmo

Packare
Läs mer Apr 24
Nu söker vi på Submit Bemanning & Rekrytering efter packare/produktionsmedarbetare för att arbeta i en livsmedelsfabrik i Ösmo med fokus på packning och etikettering.
Arbetsuppgifter:

- Paketera livsmedel enligt specifikationer

- Sätta etiketter på paketerade livsmedel

- Kontrollera och sortera färdigpackade produkter

- Utföra kvalitetskontroller och följa säkerhetsföreskrifter

Krav:

- Erfarenhet av produktionsarbete, särskilt inom livsmedelsindustrin är meriterande

- God fysisk kapacitet, då arbetet är fysiskt krävande och innebär stående arbete under längre perioder

- Förmåga att arbeta i team och anpassa sig till olika produktionsbehov

- Noggrannhet och förmåga att följa instruktioner och rutiner

- Flexibilitet och villighet att arbeta skift

- Svenska flytande i tal och skrift

Vi erbjuder:

- En chans att bli en del av ett bransch ledande bolag

- Möjlighet till utveckling och karriärmöjligheter

- En trygg arbetsmiljö med goda arbetsvillkor

Om du är en ambitiös och hårt arbetande person som vill ta dig an en ny utmaning, skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag! OBS: Skicka gärna en video där du berättar vem du är och varför ju du ska få jobbet för större chans till intervju.

Ansök nu

Digital Brand Business Developer to H&M Brand Development

Varumärkare
Läs mer Sep 27
Company Description
We want to make it possible for everyone to look, feel and do good. We take pride in our history of making fashion accessible to everyone and our ambition is to always offer fashion and quality at a great price in a sustainable way.
Do you want to join H&M on a journey to develop our brand for the future? At H&M, we believe that a strong brand is a prerequisite for a healthy business. H&M Brand Development is a global function with the mission to build brand value that grows the business. We set and drive a holistic?brand- and creative?strategy and build an inspiring brand experience across all?touchpoints and every interaction with consumers around the world. We create and steer?brand building marketing. We set the frame and orchestrate the global?marketing budget?and?brand calendar. We support the business with frameworks and tools to empower the regions and business units to grow our customer base.


Job Description
As our Digital Brand Business Developer, you contribute to the strategy for?H&M Brand Experience based on the brand direction and creative framework. You lead the overall brand vision?for the Store Brand Experience?and act as centre of excellence, providing guidance, expertise, and support when it comes to our digital brand.
Your responsibilities include:
Set project plan, project milestones, workstreams & activities for digital
Define resource requirements and managing resource availability & allocation – both internal and third party including external suppliers
Ensure all people participating in the projects get the right information/preconditions to do their job including our markets
Managing and adjusting for any changes in project scope as well as identifying and mitigating potential risks
Plan and manage for any changes in the project budget and production budget costs and requirements, track costs to deliver on budgetQualifications
As a person, we believe you are always an ambassador for H&M and part of leading our company forward where everyone is seen as a leader, both for yourself and the work you do. You actively work to achieve great teamwork where our values are the basis for your work and a natural part of our way of working.
We also see that you have:
Several years' experience of leading projects within digital development, preferably within fashion and lifestyle
Experience of working with creative concepts and building holistic brand experiences.
A few years’ experience of having a strategic role in large complex projects involving many stakeholders
Proven track record of driving and delivering a brand experience based on an overall brand strategy
Experience driving projects from ideation to evaluation.
Excellent communication and collaboration skills, with experience of working with cross-functional teams.Additional information
This is a?full-time permanent?position, starting as soon as possible and is based on-site in our Head Offices in Stockholm.
If you feel that your experience, skills and ambitions are right for this role, please send your CV in English (no cover letter) latest the 10th of October. Due to GDPR we only accept applications through our career page.
We look forward to receiving your application!
H&M is committed to creating a diverse and inclusive environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of race, gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, national origin, disability or age.

Ansök nu

Hud och laserterapeut sökes!

Hudterapeut
Läs mer Sep 8
Positiv hudterapeut med gärna några års erfarenhet.
Laser och sjukvård är meriterande. Nu söker vi en duktig hud och laserterapeut för heltidsanställning!
Här på kliniken, du kommer att vara självgående, administrationsarbete, kommunikation med kunder per telefon samt god datacana är speciellt meriterande.

Du ska ha känsla för service och ha positiv inställning till försäljning.
Vi på kliniken arbetar med märken som Mesoestetic, Dermaceutic och Neostrata, om du jobbat med någon av dessa märken tidigare är det självklart ett stort plus!
Du ska vara noggrann, lyhörd och alltid sätta kunden i största fokus. Sprida positiv energi och vilja lära dig nya behandlingsmetoder ska vara en självklarhet.
God kunskap i Engelska, samt Flytande Svenska är krav!


Tror du att du är rätt person för oss är du välkommen att skicka in ditt Cv med bild till : info@renaissanceclinique.com

Ansök nu

sökes Hudterapeut, vaxterapeut

Hudterapeut
Läs mer Jul 21
Vi på Beautylounge Stockholm söker just nu efter drivna och professionella hudterapeuter, vaxterapeuter för anställning.
Vi vaxar periodvis väldigt mycket på salongen så vi ser helst att du redan kan vaxa brasilianskt och även med sockervax men ej ett krav. Vidare utbildning inom detta finnas att erbjuda.
Som Hudterapeut kommer du att få göra sedvanliga arbetsuppgifter på en salong, städ, reception, ta hand om kunder/bokningar. Flertalet behandlingar så som ansiktsbehandlingar, fotvård (viktigt att du kan hantera credo och skalpell i fotvården) vaxning & brasiliansk vaxning, lash lift, brow lift mm vi har även dermapen 4, PRX-T33, Velashape 3, Diodlaser för permanent hårborttagning och spraytan. Samt övriga spa eller kroppsbehandlingar.
Du kommer att ingå i ett fantastiskt team med andra hudterapeuter, nagelterapeuter och fransstylister. Vi erbjuder flera olika behandlingar hos oss och det finns även möjlighet till vidare utbildningar. Salongen ligger centralt på Kungsholmen.
Vi söker både heltid och deltidsanställda med tillträde omgående eller efter överenskommelse. Arbetstider heltid 10-19 på vardagar och 9-17 varannan helg. Kan bli undantag vid sommartider och högtider mm.
Om du har ett öppet sinne, trivs med ett högt snabbt arbetstempo och brinner för att ta hand om kunder och kollegor och samtidigt intresserad av att utvecklas, har hög service anda då är det här jobbet för dig.
Låter det spännande, ta steget och skicka in ett personligt brev och CV till:
Elisabeth Bexter
info@beautylounge.se
www.beautylounge.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Laserterapeut / Skönhetsterapeut Sökes

Hudterapeut
Läs mer Sep 15
Om du gillar att jobba med skönhet se hit!
Jobbet innebär att utföra olika former av behandlingar såsom laserbehandling, ansiktsbehandlingar, fettreducering och mycket mer. Om detta låter intressant och du vill bli en del av Sibling Beauty Estetik familjen ansök idag.


Skönhetsterapet på Sibling Beauty Estetik
Vill du arbeta med avancerade maskinbehandlingar & resultatinriktade hudvårdsbehandlingar i ett expansivt företag där arbetsglädje, hög kompetens och kundens välbefinnande är i fokus?
På vår klinik utför vi det mesta inom skönhet, hår & kroppsskulpterings maskiner & hudvårdsbehandlingar samt säljer hudvårdsprodukter. Du kommer att samarbeta i team med mycket självständigt jobb. Du jobbar med skönhetsterateter , injektionssjuksköterskor, sjuksköterskor.
Om tjänsten
Bli kundens personliga hudterapeut, vi är med kunden hela vägen, från start när de är osäkra på vad de behöver, till resultat där de uppnått sitt mål. Vi börjar alltid med en kostnadsfri konsultation där du blir kundens personliga hudterapeut. Du går igenom kundens problem och önskemål för att sedan ta fram en skräddarsydd behandlingsplan som passar just kundens hud typ och behov.


Vi söker dig som har hög arbetsmoral och yrkesstolthet.
Du trivs med att arbeta i team men kan också arbeta självständigt. Du är flexibel och trygg i din yrkesroll och en positiv person med intresse i och förmåga att arbeta nytänkande. Du tycker om att ta ansvar och att engagera dig.
Hos oss arbetar du i nära relation till våra kunder och därför ser vi att du har hög social kompetens, känsla för service och är bra på att läsa av kundens behov. Du är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.Utveckling
Vi sätter högt värde på kvalitet & ambition och säkerställer därför att all vår personal har rätt kompetens och är välutbildade inom alla behandlingar som vi utför, vi bistår självklart med utbildning för de maskiner och behandlingar vi utför. Med rätt ambition och engagemang kan vi erbjuda dig mycket goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. Det är viktigt för oss att du har en önskan om att följa med i utvecklingen och lära nytt.

Ansök nu

Auktoriserad Hudterapeut till Biologique Recherche Nordic AB

Hudterapeut
Läs mer Aug 25
Biologique Recherche - Över fem decennier till hudvårdsinnovation. Exklusiva produkter från Frankrike med aktiva naturliga ingridienser. Vetenskaplig och personlig metod för synliga resultat. Global närvaro i 85+ länder och exklusiva platser. Nu bygger vi upp Biologique Recherche Nordic AB och söker talanger för nordisk expansion.
Vi söker en strukturerad och självgående Hudterapeut som förstår värdet av förstklassig kundsupport och strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar i varje del av kundresan.

Kandidaten - Hudterapeut
Du bör trivas i en exklusiv miljö där kundbemötandet håller lika hög klass som produkternas och behandlingarnas kvalitet. För oss är det viktigt att den rådgivning du ger kunden kring produkterna är baserad på gedigen kunskap, erfarenhet och professionalism och att den skräddarsys efter varje kunds behov och önskemål.


Utöver rådgivning är du primärt ansvarig för att utföra olika ansikts- och kroppsbehandlingar speciellt utformade av Biologique Recherche för att öka, förbättra eller underhålla klientens individuella hudtillstånd. Du rapporterar direkt till klinikchef.


Profil
• CIDESCO-Diplom från godkänd yrkeshögskola är ett krav.
• Du pratar flytande svenska och god engelska.
• Du är en mycket god kommunikatör.
• Du har en naturlig fallenhet för den sociala kommunikationen och hur den anpassas till en exklusiv miljö. Du förstår också att den anpassas efter situation.
• Du värdesätter en hög professionell standard, diskretion och finkänslighet.
• 3+ års erfarenhet av service.
• 2+ års erfarenhet av försäljning.
• God känsla för teamarbete.


Uppdraget
• Du är vår första och viktigaste representant för kliniken, Biologique Recherche och det varumärke och livsstil som det innebär och representerar.
• Genomföra hudkonsultationer i linje med Skin Instant Lab/VisioLab ® eller traditionell konsultation. I detta ingår även utbildning och introduktion av produkter och behandlingar. Det är därför viktigt att du känner dig naturlig i rollen som intervjuare för att lära känna kunden och dennas behov.
• Utföra ansiktsbehandlingar och andra behandlingar baserad på Biologique Recherches metodik.
• Skapa incitament till att kunden fortsätter sin behandling hemma efter din vägledning kring produkterna. Vi tillämpar säljmål för samtliga hudterapeuter.
• Bidra till att skapa och publicera engagerande och relevant innehåll på våra olika sociala plattformar i tätt samarbete med marknadsavdelningen, samt utforska nya och innovativa tillvägagångssätt för att nå och engagera vår målgrupp på sociala medier.
• Delta kontinuerligt i Biologique Recherches interna utbildningar i nya tekniker och produkter.
• Vanligt förekommande arbetsuppgifter som att underhålla och städa dina arbetsutrymmen och behandlingsrum.
• I samband med anställningen genomgår du en omfattande utbildning inom Biologique Recherches metodik och produkter.


Är du intresserad av följande tjänst så skicka CV och CIDESCO diplom till följande email. julia.gavelli@biologique-recherche.com

Ansök nu

Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Aug 23
Vi skulle kunna kalla dig för Treatment Master, Beauty Guide eller Skin Expert! Känner du känslan av konfetti, glitter och energi som vibrerar i luften? ????????Vi skriver retailhistoria och omdefinierar vad butik egentligen är och borde vara! Glädje. Upplevelse. Inspiration. Energi. Fest. Inom kort slår vi upp portarna till en helt magisk Lyko Beauty Playground, och du är bjuden! 1500 m2 beautyinspiration på dagarna och galna FOMO-event på kvällarna. ????? Vi snackar landmark och intar Stockholms absolut mest pulserande kärna, Drottninggatan!

Lever du och andas skönhet? Bra! Är du dessutom utbildad Hudterapeut som förutom behandlingar älskar kundmötet och försäljning? Ännu bättre, då kan du vara den vi letar efter! ???? Nu söker vi en Hudterapeut till vår salong som kommer med stora möjligheter till synergieffekter med butiken. Salong + butik = WOW-KOMBO! Det är 30 timmar i veckan och en tillsvidaretjänst med inledande provanställning. Butiken öppnar i november, vi är sååååå taggade! Vill du också hänga med? Välkommen in med din ansökan! ????

Välkommen till Beauty Playground! ???? Som du nog är med på vid det här laget vill vi, tillsammans med dig, skapa en kreativ, fantastisk och inspirerande butik där fantasin kan släppas lös på riktigt! PR event, produktlanseringar, influencer event, livepoddar, livestream och en episk halloweenfest är några av de event vi redan haft på våra playgrounds i Helsingfors och Oslo. Bara fantasin sätter gränserna! Här ska det klämmas, kännas och framför allt testas från morgon till kväll, och tills vardag och fest flyter samman! Visst, vi kommer att ha bästa läge och ett oslagbart utbud (även om alla våra 55 000 produkter från online nog blir stökigt ????) MEN retail är inte längre bara en plats där kunder kan köpa produkter. Vi tycker att retail idag ska vara en upplevelse och det är här du kommer in i bilden! Vi vill arbeta med människor som har det där lilla extra, som är BÄST på service och älskar skönhet lika mycket som vi gör. Känner du dig träffad? Yeay! Let’s do this!

Vad gör en Hudterapeut på Lyko?
Din roll blir att utföra behandlingar på salongen och förutom det att guida, ge råd, peppa och sprida härlig energi och skönhetsglädje till våra kunder. Nörda loss tillsammans! Få kunden att testa en ny ögonkrämen eller det nylanserade serumet som är såååå bra som den aldrig skulle hittat till själv men som blev SÅ rätt. På så sätt kommer du också kunna bredda kundbasen och erbjuda våra kunder rätt behandlingar.

Tillsammans strävar vi hela tiden efter att ge våra kunder en upplevelse i absolut världsklass! Du kan vara den första (och enda?) fysiska Lyko-kontakt en kund har. Därför är det en rätt stor grej för oss. MEN vad innebär det för oss då? På riktigt?! Målbilden är att skapa en playground att mötas på. Vi vill hänga med och lära känna våra kunder och vi vill att de ska hänga med och lära känna oss. Vi vill att det ska vara en samlingsplats där locktänger provas för fullt, skönhetsprodukter som testas, skratt som bubblar och en plats där alla känner sig välkomna!

Vem är du?
Vi söker dig som vill vara med och skapa en upplevelse utöver det vanliga för varje kund. Dig som vill hänga med och lära känna våra kunder på djupet. Dig som älskar skönhet, älskar att dela med dig av dina idéer och som vill att varje kund möts av en WOW-upplevelse. Du är utbildad hudterapeut via godkänd SHR skola, är trygg i din yrkesroll och har stor kompetens inom hudvård och ser vikten av att anpassa behandlingar utifrån kundens hudtyp och behov.
På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet, så var inte rädd att söka även om du inte bockar av allt i vår önskelista! I linje med det har vi skrotat kravet på CV och personligt brev och använder oss i stället av urvalsfrågor och personlighetstest när vi rekryterar. Vi hoppas att det ger dig en bättre möjlighet att visa vad du går för inom de områden som är viktiga för oss och vet att det även ger objektivare, schystare och mer rättvisa rekryteringar!

Sugen på att bygga retailhistoria tillsammans med oss? Ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten maila till Sofi Stenlund, Regionchef på sofi.stenlund@lyko.com

Psst! Eftersom vi inte vill att några personuppgifter ska riskera att hamna på vift så tar vi inte emot ansökningar via mail utan ansöker gör du enkelt genom att klicka på ”Ansök nu”. Lycka till!

This text is hidden

Ansök nu

Hudterapeut sökes Grevgatan Skincare

Hudterapeut
Läs mer Aug 30
Är du vår nya kollega?
Vi på Grevgatan Skincare söker efter en hudterapeut med brinnande intresse för hudvård. Vi söker dig som är social och gillar att vara en del i ett team och tycker om att ta ansvar.
Grevgatan Skincare är en väletablerad salong och vi håller till vid Karlaplan på Östermalm i Stockholm. Vi Söker någon till en fast tjänst heltid eller deltid.
Vi är en etablerad salong med stort kundunderlag och behöver stärka upp med mer personal. Ett plus om du tidigare jobbat med LPG, microneedling, laser, PRX-t33 eller sockervax men inte ett krav.
Är du intresserad så skicka ett mejl till:
regina@grevgatan63.se
/Regina med personal

Ansök nu

Auktoriserad hudterapeut sökes till BARE SKIN HUD & SPA AB

Hudterapeut
Läs mer Aug 25
BARE SKIN HUD & SPA AB söker efter dig som är en glad, engagerad auktoriserad hudterapeut för anställning.
Salongen startades upp 2011 och är ett väletablerat, personligt hudvårdscenter i Kärrtorp C (15 min söder om Sthlm C). Vi är ett gäng på 4 med gedigen utbildning som erbjuder ett brett utbud av hud- och laserbehandlingar samt friskvård och skönhetsbehandlingar i en fin, ren, modern och avkopplande miljö.
Kriterier
· Du är diplomerad Cidesco eller SHR hudterapeut.
· Det är viktigt att du även kan utföra massage- och friskvårdsbehandlingar.
· Har du även fler utbildningar, t.ex. massageterapeut, nagelteknolog, fransstylist, är utbildad inom laser eller PMU artist, ses det som meriterande.
· Du talar och skriver svenska flytande.
· Du ska kunna arbeta både vardagar och helgdagar.
Arbetsuppgifterna är behandlingar, reception, försäljning och städning.
Som person är du självständig, samarbetsvillig, noggrann, hjälpsam, glad, ambitiös och stresstålig.
Varaktighet/Arbetstid
Omfattning: deltid / heltid.
Startdatum är något vi kommer fram till vid möte.
Fast lön, timlön + extra förmåner och provision.
Ansökan ska inkludera 4 delar:
1) CV
2) Personligt brev
3) Nytagen bild
4) Svar på vilket år Bare skin öppnades.
Välkommen att skicka din ansökan till:
bergfalk.anna@gmail.com
*Vi tar endast emot ansökan via e-post (ej telefon). Vi kommer endast svara dig som går vidare i rekryteringsprocessen. Ej komplett ansökan kommer inte behandlas.

Ansök nu

sökes Hudterapeut, vaxterapeut

Hudterapeut
Läs mer Aug 14
Vi på Beautylounge Stockholm söker just nu efter drivna och professionella hudterapeuter, vaxterapeuter för anställning.
Vi vaxar periodvis väldigt mycket på salongen så vi ser helst att du redan kan vaxa brasilianskt och även med sockervax men ej ett krav. Vidare utbildning inom detta finnas att erbjuda.
Som Hudterapeut kommer du att få göra sedvanliga arbetsuppgifter på en salong, städ, reception, ta hand om kunder/bokningar. Flertalet behandlingar så som ansiktsbehandlingar, fotvård (viktigt att du kan hantera credo och skalpell i fotvården) vaxning & brasiliansk vaxning, lash lift, brow lift mm vi har även dermapen 4, PRX-T33, Velashape 3, Diodlaser för permanent hårborttagning och spraytan. Samt övriga spa eller kroppsbehandlingar.
Du kommer att ingå i ett fantastiskt team med andra hudterapeuter, nagelterapeuter och fransstylister. Vi erbjuder flera olika behandlingar hos oss och det finns även möjlighet till vidare utbildningar. Salongen ligger centralt på Kungsholmen.
Vi söker både heltid och deltidsanställda med tillträde omgående eller efter överenskommelse. Arbetstider 10-19 på vardagar och 9-17 på helger.
Om du har ett öppet sinne, trivs med ett högt snabbt arbetstempo och brinner för att ta hand om kunder och kollegor och samtidigt intresserad av att utvecklas, har hög service anda då är det här jobbet för dig.
Låter det spännande, ta steget och skicka in ett personligt brev och CV till:
Elisabeth Bexter
info@beautylounge.se
www.beautylounge.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Pålitlig Orderplockare

Packare
Läs mer Aug 9
Vi driver en fysisk butik och webbshop vid Odenplan, som säljer skönhetsprodukter och löshår
Arbetsuppgifter:
I dina arbetsuppgifter ingår att packa företagets försändelser deltid, hantera kundtjänst via mail och telefon. Eftersom vi säljer skönhetsprodukter söker vi dig som har ett stort intresse för skönhet och har koll på de senaste mode trenderna.
Goda kunskaper i svenska/engelska, såväl tal som skrift är ett krav samt att man har en bra känsla för service.
Tillträdesdag:
Efter överenskommelse omgående
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Hudterapeut sökes till skönhetssalong på Kungsholmen

Hudterapeut
Läs mer Apr 1
Du är glad, positiv, driftig, rökfri, ordningsam, noggrann och tycker om att ta ansvar. Du har stor social kompetens och förstår att service och samarbete skapar värde för kunderna, dina kollegor och dig själv. Du sätter alltid kunden i fokus och har en god känsla för service och kvalité. Vi söker en person som kan möta våra kunder på ett professionellt och engagerat sätt och du har viljan att lära dig mer och utvecklas hos oss.
Du är intresserad av resultatinriktad hudvård och effektiva produkter då vi både informerar om och rekommenderar passande produkter till kunden. Försäljning är på så vis en stor del av yrket. Med generös provision har du stora förutsättningar att växa och utvecklas hos oss.
Du kan antingen vara nyutexaminerad hudterapeut eller ha erfarenhet sedan tidigare. Vi ställer stora krav på din yrkesskicklighet för att kunna upprätthålla den kvalité kunderna förväntar sig när dem besöker Aysel's skönhetssalong. Vi söker efter dig med både sunt förnuft och fingertoppskänsla för hudvård och kunder.
Dina arbetsuppgifter som hudterapeut innebär olika typer av hudvårds- och skönhetsbehandlingar samt personlig rådgivning om behandlingar och produkter. Det är viktigt att du är självgående och kan sköta salongerna genom att hålla ordning och se till att det ser snyggt ut.
Om företaget
Aysel's skönhetssalong finns på Kungsholmen i Stockholm. Vi är medlemmar av Sveriges hudterapeuters Riksorganisation samt är diplomerade av internationella Cidesco.
Om dig
Vi på Aysel's skönhetssalong söker dig som är diplomerad hudterapeut och vill arbeta med hudvårds-och skönhetsbehandlingar. Du är auktoriserad hudterapeut med CIDESCO- eller SHR utbildning.
Övriga krav kompetens och kunskapskrav
Trådning - ögonbrynformning
Vaxning speciellt brasiliansk vaxning
Duktig säljare
Tala svenska flytande i tal och skriftOm du har rätt till anställningsstöd skriv det i din ansökan

Ansök nu

Hudterapeut

Hudterapeut
Läs mer Aug 1
BEAUTY BOX SÖKER MEDARBETARE!!!

Vår stilrena och attraktiva klinik utanför Bromma Blocks, där har vi funnits sedan 9 år tillbaka.
Beauty Box är ett ständigt utvecklande företag med stora ambitioner. Våra medarbetare är Leg. läkare, kirurger, tandläkare, injektionsspecialister och CIDESCO-examinerade hudterapeuter.
För oss är det viktigt att alltid vara uppdaterade med nyheter och ny kunskap om allt som händer i vår ständigt utvecklande bransch. Därför jobbar Beauty Box endast med de senaste och bästa inom behandlingar och produkter.
Vill du känna dig delaktig i ett företag och dess utveckling framåt, ta mycket ansvar och inspireras av våra duktiga medarbetare? Då kan du vara nästa stjärnskott i teamet!
Du ska vara kreativ, älska utmaningar och ta mycket ansvar. Du ska kunna jobba självständigt men också tillsammans med alla i teamet. Din utbildning ska vara genom SHR och även med en CIDESCO-examen.
De tillgängliga tjänsterna är på heltid och deltid.
Skicka in personligt brev och CV till jobb@beautyboxstockholm.se
För mer information om oss gå in på vår hemsida ochinstagram:
www.beautyboxstockholm.se
@beautybox.stockholm #förbättringutanförändring
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Content Manager to H&M Brand Development

Varumärkare
Läs mer Aug 15
Company Description
We want to make it possible for everyone to look, feel and do good. We take pride in our history of making fashion accessible to everyone and our ambition is to always offer fashion and quality at a great price in a sustainable way.
Do you want to join H&M on a journey to develop our brand for the future? At H&M, we believe that a strong brand is a prerequisite for a healthy business. H&M Brand Development is a global function with the mission to build brand value that grows the business. We set and drive a holistic brand- and creative strategy and build an inspiring brand experience across all touchpoints and every interaction with consumers around the world. We create and steer brand building marketing. We set the frame and orchestrate the global marketing budget and brand calendar. We support the business with frameworks and tools to empower the regions and business units to grow our customer base.


Job Description
As our Content Manager, you will be responsible for both editorial and technical activities. Your primary objective will be to ensure that the right content appears at the right time and in the right places. This will involve daily tasks within our Content Management System (CMS), where you will play a crucial role in publishing content across all platforms, including hm.com, e-mail, and push notifications.
Your responsibilities also include, but are not limited to:
Quality checking and optimizing incoming content
Ensuring that our established guidelines are followed once the project is handed over by Art Director/designer
Be the go-to person for all technical specifications related to our CMSQualifications
We believe that you bring our positive service-minded mindset and great administration skills together with a keen eye for detail to this position. You also have the ability to handle several different stakeholders, ensuring successful collaboration through all touchpoints.
We see that you have:
Previous experience working with various digital marketing channels will be advantageous.
Excellent administrations skills.
Proficient in cropping and adjusting images according to our guidelines.
Skilled in managing multiple projects and deliverables simultaneously.Additional Information
This is a full-time permanent position, starting as soon as possible and is based on-site in our Head Offices in Stockholm. If you have any questions, please contact Leyla Jamei at leyla.jamei@hm.com.
If you feel that your experience, skills and ambitions are right for this role, please send your CV in English (no cover letter) latest the 30th of August. Due to GDPR we only accept applications through our career page.
We look forward to receiving your application!
H&M is committed to creating a diverse and inclusive environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of race, gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, national origin, disability or age.

Ansök nu

Hudterapeut på Sveriges Skönhetscenter

Hudterapeut
Läs mer Mar 3
Vi söker engagerade och ambitiösa medarbetare till vårt team på Sveriges Skönhetscenter och AcneSpecialisten

Vi har två varumärken-i-ett där vi erbjuder ett brett utbud av hudvårdsbehandlingar. Som en del av vårt team kommer du att arbeta som en personlig hudterapeut och hjälpa våra kunder genom hela behandlingsprocessen - från kostnadsfria konsultationer till utformning av skräddarsydda behandlingsplaner och uppföljande sessioner hela vägen till ett fullständigt slutresultat.

Rollen passar dig som

- Ambitiös och passionerad om skönhet och hudvård

- Kunskap om olika hudtyper och hudtillstånd

- Förmåga att ge personliga och skräddarsydda behandlingar som passar kundens unika behov

- En stark känsla för kundservice och kvalitetsorientering

- Goda kommunikationsfärdigheter och förmåga att bygga starka relationer med kunder och medarbetare

- Flexibilitet att arbeta kvällar och helger när det behövs

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du kan utvecklas och växa i din karriär inom skönhet och hudvård. Vi investerar i våra medarbetare genom utbildning och vidareutbildning och strävar efter att skapa en positiv och stöttande arbetsplats där alla kan trivas och utvecklas. Vi har en högre ingångslön än branschgenomsnittet och erbjuder goda möjligheter till karriärutveckling.

Som en del av vårt team får du möjlighet att arbeta med några av de bästa varumärkena inom hudvård och skönhet såsom Dermapen, PRX-T33, Alma - Soprano Ice, Infuzion, Luminis - Splendor X och mer. Vi är stolta över att vara en av de högst rankade skönhetssalongerna i Sverige på Trustpilot och vi fortsätter att arbeta hårt för att bli störst i Sverige inom skönhet och hudvård.

Om du har ambitionen att bli en del av vårt team på Sveriges Skönhetscenter och AcneSpecialisten, skicka in din ansökan till oss idag!Du hittar våra hemsidor här

www.acnespecialisten.se (http://www.acnespecialisten.se)

www.sverigesskonhetscenter.se (http://www.sverigesskonhetscenter.se)

Ansök nu

Hudterapeut på AcneSpecialisten

Hudterapeut
Läs mer Mar 3
Vi söker engagerade och ambitiösa medarbetare till vårt team på Sveriges Skönhetscenter och AcneSpecialisten

Vi har två varumärken-i-ett där vi erbjuder ett brett utbud av hudvårdsbehandlingar. Som en del av vårt team kommer du att arbeta som en personlig hudterapeut och hjälpa våra kunder genom hela behandlingsprocessen - från kostnadsfria konsultationer till utformning av skräddarsydda behandlingsplaner och uppföljande sessioner hela vägen till ett fullständigt slutresultat.

Rollen passar dig som

- Ambitiös och passionerad om skönhet och hudvård

- Kunskap om olika hudtyper och hudtillstånd

- Förmåga att ge personliga och skräddarsydda behandlingar som passar kundens unika behov

- En stark känsla för kundservice och kvalitetsorientering

- Goda kommunikationsfärdigheter och förmåga att bygga starka relationer med kunder och medarbetare

- Flexibilitet att arbeta kvällar och helger när det behövs

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du kan utvecklas och växa i din karriär inom skönhet och hudvård. Vi investerar i våra medarbetare genom utbildning och vidareutbildning och strävar efter att skapa en positiv och stöttande arbetsplats där alla kan trivas och utvecklas. Vi har en högre ingångslön än branschgenomsnittet och erbjuder goda möjligheter till karriärutveckling.

Som en del av vårt team får du möjlighet att arbeta med några av de bästa varumärkena inom hudvård och skönhet såsom Dermapen, PRX-T33, Alma - Soprano Ice, Infuzion, Luminis - Splendor X och mer. Vi är stolta över att vara en av de högst rankade skönhetssalongerna i Sverige på Trustpilot och vi fortsätter att arbeta hårt för att bli störst i Sverige inom skönhet och hudvård.Om du har ambitionen att bli en del av vårt team på Sveriges Skönhetscenter och AcneSpecialisten, skicka in din ansökan till oss idag!Du hittar våra hemsidor här:

www.acnespecialisten.se (http://www.acnespecialisten.se/)

www.sverigesskonhetscenter.se (http://www.sverigesskonhetscenter.se/)

Ansök nu

Salong Underbart söker hud- eller spaterapeut.

Hudterapeut
Läs mer Jul 20
Salong Underbart söker ny medarbetare till vår salong i Gamla Stan.
För dig som vill jobba i en trygg och stressfri miljö.
Vi söker Dig som är social, noggrann och som gillar att ta eget ansvar.
Att se vad som behövs göras och ha ett eget driv är viktigt för oss.
Men framförallt prioriterar vi din personlighet, att du trivs på salongen och att vi och våra kunder trivs med dig.
Vid behov finns möjlighet till utbildning.
Vill du veta mer om vilka vi är besök www.salongunderbart.se
Hör av dig om du vill träffa oss!
info@salongunderbart.se

Ansök nu

Salong Underbart söker hud- eller spaterapeut.

Hudterapeut
Läs mer Jul 19
Salong Underbart söker ny medarbetare till vår salong i Gamla Stan.
Tjänsten är till en början deltid men kan övergå till heltid om intresse finns.
Vi söker Dig som är social, noggrann och som gillar att ta eget ansvar.
Att se vad som behövs göras och ha ett eget driv är viktigt för oss.
Men framförallt prioriterar vi din personlighet, att du trivs på salongen och att vi och våra kunder trivs med dig.
Vid behov finns möjlighet till utbildning.
Vill du veta mer om vilka vi är besök www.salongunderbart.se
Hör av dig om du vill träffa oss!
info@salongunderbart.se

Ansök nu

Hudterapeut sökes

Hudterapeut
Läs mer Jul 18
Vi söker en hudterapeut för anställning. Vi söker dig som har ett stort servicekunnande gentemot kund, ansvarstagande och en vilja att alltid ge en hög kvalité på utförda tjänster.
Ellies Hudvårdssalong ligger i Vasastan på Rådmansgatan 84 i Stockholm. Vi kan erbjuda dig en trivsam och avslappnad miljö att arbeta i samt trevliga medarbetare.
Arbetstiderna är varierande och vi vill att du arbetar minst ett par lördagar i månaden. Tjänstgöringsgraden är på 85-90% efter överenskommelse.
Vi söker dig som alltid sätter kundens behov i fokus och har förmågan att förmedla en upplevelse till andra. För att passa för tjänsten är det viktigt att du är exceptionellt serviceinriktad samtidigt som du tar ansvar och är engagerad. Vi ställer stora krav på din yrkesskicklighet.
Du kan vara nyutexaminerad hudterapeut men vi ser helst att du har erfarenhet att arbeta på hudvårdssalong eller motsvarande. Arbetsuppgifterna är hudvårdsbehandlingar, hårborttagning, brasiliansk vaxning, fettreducering, massage samt pedikyr och försäljning av produkter. Gå gärna in på vår hemsida för mer information, www.hudterapeuten.com.

Ansök nu

Hudterapeut till klinik deltid

Hudterapeut
Läs mer Jul 16
Nu utökar vi vårt härliga team med en hudterapeut. Är du den vi söker?
Vi söker dig som är utbildad och auktoriserad hudterapeut och har ett brinnande intresse för skönhet och försäljning!
Som hudterapeut på Sculpture Aesthetic är det viktigt att du har en hög servicekänsla och lyhördhet. Du har en förmåga att sätta kunden i fokus, kunden ska alltid känna sig välkommen och omhändertagen efter varje besök. Vi erbjuder en stor variation av behandlingar inom hud och kroppsvård. Du ska vara en person som ständigt vill lära dig nya saker och utvecklas i din roll, på så sätt kan vi vara i framkant med behandlingar/produkter och kunna hjälpa kunden att uppnå bäst resultat av sina behandlingar och även hemmaprodukter.
Krav: Erfarenhet av att ha jobbat som hudterapeut samt inom försäljning och kundservice.
Rekryteringen sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
Omfattning: 50% med möjlighet att jobba mer.
Arbetstider: Dag och kväll. Delar av schemat är alltid förlagt varannan/var tredje helg oavsett omfattning.


Om oss: Sculpture Aesthetic erbjuder estetiska behandlingar och skönhetsbehandlingar med omtanke och ett stort engagemang. Vårt team består av läkare, tandläkare och sjuksköterskor. Hos oss kommer du att växa i din roll och utvecklas tillsammans med dina kollegor.
Vi finns i Solna och Sundbyberg. Annonserade tjänsten gäller vår klinik i Solna, precis intill Mall of Scandinavia. Välkommen till oss!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Content Manager to H&M Brand Development

Varumärkare
Läs mer Aug 7
Company Description
We want to make it possible for everyone to look, feel and do good. We take pride in our history of making fashion accessible to everyone and our ambition is to always offer fashion and quality at a great price in a sustainable way.
Do you want to join H&M on a journey to develop our brand for the future? At H&M, we believe that a strong brand is a prerequisite for a healthy business. H&M Brand Development is a global function with the mission to build brand value that grows the business. We set and drive a holistic brand- and creative strategy and build an inspiring brand experience across all touchpoints and every interaction with consumers around the world. We create and steer brand building marketing. We set the frame and orchestrate the global marketing budget and brand calendar. We support the business with frameworks and tools to empower the regions and business units to grow our customer base.


Job Description
As our Content Manager, you will be responsible for both editorial and technical activities. Your primary objective will be to ensure that the right content appears at the right time and in the right places. This will involve daily tasks within our Content Management System (CMS), where you will play a crucial role in publishing content across all platforms, including hm.com, e-mail, and push notifications.
Your responsibilities also include, but are not limited to:
Quality checking and optimizing incoming content
Ensuring that our established guidelines are followed once the project is handed over by Art Director/designer
Be the go-to person for all technical specifications related to our CMSQualifications
We believe that you bring our positive service-minded mindset and great administration skills together with a keen eye for detail to this position. You also have the ability to handle several different stakeholders, ensuring successful collaboration through all touchpoints.
We see that you have:
Previous experience working with various digital marketing channels will be advantageous.
Excellent administrations skills.
Proficient in cropping and adjusting images according to our guidelines.
Skilled in managing multiple projects and deliverables simultaneously.Additional Information
This is a full-time permanent position, starting as soon as possible and is based on-site in our Head Offices in Stockholm. If you have any questions, please contact Leyla Jamei at leyla.jamei@hm.com.
If you feel that your experience, skills and ambitions are right for this role, please send your CV in English (no cover letter) latest the 14th of August. Due to GDPR we only accept applications through our career page.
We look forward to receiving your application!
H&M is committed to creating a diverse and inclusive environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of race, gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, national origin, disability or age.

Ansök nu

Social och trevlig, hudterapeut sökes

Hudterapeut
Läs mer Jul 12
Vi på Farsta Laserklinik söker en trevlig och social hudterapeut.
Tjänsten är Deltid/Timanställd men kan bli utökad vid rätt person.
Erfarenhet är ett krav och ansökning sker genom mejl, (Cv med bild).

Ansök nu