Diskare jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb som Diskare i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Stockholm från den arbetsgivaren.

Diskare sökes i Stockholmsregionen!

Diskare
Läs mer Maj 13
Om arbetet som diskare
Vi söker flertalet diskare för arbete på såväl förskolor, grundskolor och gymnasieskolor som restauranger,festvåningar ochkonferenser samt en radandra spännande evenemang. Kort och gott får du som diskarehos oss möjligheten att arbeta på massor av olika arbetsplatser inom såväl offentlig som privat sektor i Stockhomregionen - genom en enda arbetsgivare, Miljonbemanning!

Dina arbetsuppgifter:
Diskning
Städning
Kartong-/emballage- och sopslängning
Iordningställande av allt i köket så att det är rent och snyggt vid arbetspassets slut


Vi söker dig som:
Är över 18 år
Har erfarenhet av restaurangarbete och diskarbete sedan tidigare
Är flexibel och stresstålig
Du talar och skriversvenska.


Övrigt
Detta är en visstidsanställning med möjliget till förlängning för dig som är ambitiös.Ditt schema kommer att vara flexibelt med arbetspass som sträcker sig mellan kl. 7.00 och 23.00 från måndag till söndag. Emellertid kommer dina arbetspass inte att överstiga 6 till8 timmar.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill hadin ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på rekrytering@miljonbemanning.se
Om Miljonbemanning
Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.
Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.
Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning.

Ansök nu

Diskare Sommar

Diskare
Läs mer Maj 13
Vad kan man säga om Pickwick. Vi har funnits i över 25 år på hörnet Fredsgatan / Drottninggatan 6.


Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar lunch och a la carte. Vi serverar internationell mat samt husmanskost. Vi serverar lunch och middag och har öppet hela dagen från 11.00 till 01.30


Det är personalen som gör Pickwick till en härlig plats och just nu söker vi nya härliga personer som vill jobba hos oss under sommaren.


Tjänsten är från Maj till slutet av september.Vi ser dig som ett komplement till vårt härliga gäng. Du kan planera och ta ansvar. Har inget emot lite stress och kan du lite om matlagning så skulle det vara ett plus.
Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga diskar uppgifter som inkluderar städning, plocka, städa toalett, hjälpa till i köket, hålla uteserveringen ren, tvätta golv, tvätta kläder, stryka kläder.
Tjänsten är en sommar tjänst från Maj till slutet av september. Möjlighet till förlängning av tjänsten finns. Har du ett beviljat bidrag från arbetsförmedlingen får du gärna skriva det vid ansökan.

Ansök nu

Städare/diskare

Diskare
Läs mer Maj 6
Arbetsplatsbeskrivning
Vår restaurang Lunberg ligger ett stenkast från St Eriksplan . Vi erbjuder både lunch och middag samt har öppet alla dagar i veckan.
Vi serverar främst crossover mat men övriga rätter såsom kött, pasta och förekommer även frekvent på vår meny.
Arbetsbeskrivning
Vi här på Lundberg Restaurang söker en diskare som tillsammans med övriga kockar och restaurangbiträden genomför restaurangens dagliga arbetsuppgifter. Dessa uppgifter för diskaren kommer främst att vara hantera disken och hålla hög kvalitet.
Kvalifikationer
Vi söker dig som kan hantera stress, samarbetsvillig, flexibel och serviceinriktad.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbeten.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Diskare på deltid/extra sökes

Diskare
Läs mer Maj 17
I Sydamerika fastnade vi för kärleken runt grillen. Där man upplever en gemenskap med familj, vänner och bekanta. Något vi vill att våra gäster ska känna när dom besöker vår restaurang på Vasagatan nära centralen i Stockholm city.
Nu vill vi utöka vårt härliga team och söker därför en diskare på deltid alternativt som extra nu till sommarn. Arbetsuppgifterna gäller främst disk, att plocka upp leveranser men även att hjälpa till som runner i restaurangen under rusch. Arbetstiderna är till mestadels kvällar och helger. Erfarenhet är meriterande men inget krav. Vi lär gärna upp dig som har motivation och teamkänsla!

Ansök nu

Diskare Miss Voon Stockholm

Diskare
Läs mer Maj 13
Hejsan,
Nu söker vi en diskare till Miss Voon & GOMA gastropub.
Tjänsten är på 50% & ett vikariat men chans för förlängning är möjlig.
Skicka in din ansökan (CV och personligt brev) redan nu. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

DISKARE MED MYCKET ERFARENHET SÖKES INFÖR SOMMAREN!

Diskare
Läs mer Maj 8
DISKARE MED MYCKET ERFARENHET SÖKES INFÖR SOMMAREN!


Är du på jakt efter ett extrajobb där du kan vara flexibel och hoppa in på kort varsel?
Då har du kommit rätt! På Alpa Bemanning & Rekrytering söker vi nu efter diskare för sommarsäsongen.


Om oss:
Alpa Bemanning & Rekrytering är ett företag som specialiserar sig på att hyra ut personal och bemanna olika restauranger, hotell och event inom hotell- och restaurangbranschen. Vi erbjuder bra lön och följer kollektivavtal.


Om tjänsten:
Det vi erbjuder är en extratjänst där du kan hoppa in på kort varsel under sommarperioden. Arbetstiderna kan variera, men flexibilitet är nyckeln!


Krav:
Minst 4 års erfarenhet som diskare.
Genuin känsla för service och förstår vikten av att alltid prestera på topp!
Noggrann, ansvarsfull, med stort engagemang för människor och service.
Talar flytande på såväl svenska som engelska.
Ser service och kvalitet som förutsättningar för ett gott arbete.
Tillgänglighet att hoppa in på kort varsel
Punktlig och pålitlig
Teamplayer och snabb inlärningVi erbjuder:
Bra lön
Flexibla arbetstider
Möjlighet att vara en del av ett trevligt och professionellt teamVi söker dig som vill ha roligt på jobbet och som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till alla gäster. Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till det.


Tjänsten är en timanställning med tillträde omgående. Arbetstiden är varierande inklusive kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse.


Om du är redo att vara en del av vårt team och bidra till en minnesvärd sommarsäsong, skicka din ansökan med CV, Personligt brev och en kort beskrivning av dig själv.


Skicka in ditt CV & personligabrev till jobb@alpabemanning.se


#HotellRestaurang #TeamWork #Alpabemanning #Bemanning #Hotellpersonal #Restaurangpersonal #Catering #Event #Alpa #Hotell #Diskare #Housekeeping #Serveringspersonal

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Maj 7
Restaurang Catalana ligger centralt, mitt i Kungsträdgården i Stockholm, nära till kollektivtrafik. Vi söker nu ny personal, helst med start omedelbart.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker diskare som kan utföra alla arbetsuppgifter som hör rollen till. Plocka disk, diska och hålla borden rena.


Din personlighet
Vi söker dig som tycker om att ha ett jobb där mycket händer och där tempot är högt stundvis. Vi ser att du är stresstålig, serviceminded och social.


Din ansökan
Skicka in din ansökan via mail snarast då vi går igenom ansökningarna löpande.

Ansök nu

Stockholms bästa diskhjälte sökes

Diskare
Läs mer Maj 17
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för service och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig.
Om jobbet:
Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.
Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.

Vem är du?
Minst 12 månaders erfarenhet från diskarbete inom hotell och restaurangbranschen i Norden.
Du har arbetat med minst två av följande maskiner
Tunnelmaskin
Huvmaskin
Grovdiskmaskin/Granuldisk
Goda kunskapar inom svenska eller engelska språket.

Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.
Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.
Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen!

Ansök nu

Stockholms bästa diskhjälte sökes

Diskare
Läs mer Maj 3
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för service och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig.
Om jobbet:
Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.
Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.

Vem är du?
Minst 12 månaders erfarenhet från diskarbete inom hotell och restaurangbranschen i Norden.
Du har arbetat med minst två av följande maskiner
Tunnelmaskin
Huvmaskin
Grovdiskmaskin/Granuldisk
Goda kunskapar inom svenska eller engelska språket.

Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.
Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.
Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen!

Ansök nu

Diskare/köksbiträde

Diskare
Läs mer Maj 8
Saya Sushi grundades 2012 och vi har tre restauranger i centrala Stockholm med ca 20 anställda. Vi erbjuder även take-away och catering.
Vi söker i första hand en diskare men som också ska kunna vara behjälplig som köksbiträde vid behov.
Gärna erfarenhet inom kök.
Heltid (40 tim/vecka) enligt schema.
Anställningsform: 6 mån provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning
Vi är anslutna till kollektivavtal.
Skicka in din ansökan (CV och personligt brev) redan nu till jobb@sayasushi.se, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Stockholms bästa diskhjälte sökes

Diskare
Läs mer Apr 28
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för service och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig.
Om jobbet:
Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.
Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.

Vem är du?
Minst 12 månaders erfarenhet från diskarbete inom hotell och restaurangbranschen i Norden.
Du har arbetat med minst två av följande maskiner
Tunnelmaskin
Huvmaskin
Grovdiskmaskin/Granuldisk
Goda kunskapar inom svenska eller engelska språket.

Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.
Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.
Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen!

Ansök nu

Hermans söker en diskare

Diskare
Läs mer Apr 30
Hermans är en vänlig vegansk familjerestaurang med många anställda som arbetat länge hos oss. Nu erbjuds en deltidstjänst som diskare på en av Stockholms vackraste arbetsplatser. Vi söker dig som har en passion för disk och ordning. Arbetstid är morgon 07-15 eller 16-23. Du arbetar i nära samarbete med köket och servisen då vi är ett team. Det finns checklistor för passen och du får gärna bidra med egna idéer om hur arbetet kan förbättras. Vi ser gärna att du har erfarenhet av grov- och findisk sedan tidigare. Skriv personligt mail om varför just du är den bästa kandidaten. Vi har kollektivavtal.
Vi tar enbart emot ansökningar via mail. Vänligen respektera detta då vi kallar till intervju de ansökande vi finner lämpliga.
Hermans är en rökfri arbetslats.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Diskare/städpersonal

Diskare
Läs mer Apr 29
Vi är en charmig och välbesökt restaurang belägen på Södermalm i Stockholm. Med en passion för god mat och en varm atmosfär strävar vi efter att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse varje gång de besöker oss.
Jobbbeskrivning:
Vi söker efter erfarna diskare och städpersonal inför sommarperioden.
Krav:
Erfarenhet av disk och städ.
God kommunikationsförmåga.
Teamplayer med förmåga att arbeta effektivt i en stressig miljö
Flexibilitet att arbeta kvällar och helger

Vi erbjuder:
En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling
Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor
Möjlighet att vara en del av ett passionerat team som strävar efter att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster

Ansök nu

Städare, Diskare vikarie

Diskare
Läs mer Apr 22
Vi söker dig som är punktligt, skötsam och själv gående samt kan göra sig förstått i svenska under perioden Maj-September

Ansök nu

Diskare sökes!

Diskare
Läs mer Apr 12
I världsarvet Drottningholm ligger Karamellan Café och Restaurang på Drottningholm.
Vi serverar klassisk svensk mat, samt har ett brett utbud av smörgåsar och bakverk.
Restaurangen har 120 sittplatser inne och ca 300 platser på uteserveringen.
Nu söker en ny medarbetare som vill jobba som diskare/städare här på Karamellan under sommarsäsongen 2024.
Vi söker dig som brinner för ditt arbete och kan jobba rent, snabbt och effektivt. Utöver vanliga arbetsuppgifter i disken ingår även uppgifter att fylla på glas, tallrikar och bestick, hålla rent och snyggt på gården och i disken, samt att hjälpa till med enklare föreberedelser i köket vid behov.
Som person ser vi gärna att du är glad och engagerad samt har en bra kommunikation med dina kollegor,det är viktigt att du är självgående och kan jobba under hektiska dagar.
Vi har öppet Måndag - Söndag 10-17 på så arbetet är främst dagtid, under 19/11-19/12 har vi julbord och då arbetar vi även kvällar.
Krav att du pratar Engelska och/eller Svenska.
Meriterande är att du har jobbat i disken tidigare.
Påbörjad anställning from: Omgående
Vi ser fram emot att din ansökan!

Ansök nu

Diskare Stockholm - Extrajobb - Lön inom 48h????

Diskare
Läs mer Apr 27
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR
På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.
Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.

VILKA ÄRFRAM BEMANNING?
På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta pårestaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.
Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigtbrinner för restaurangbranschen.
Självklart är vi ettauktoriserat bemanningsföretag,medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.
Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt,tar inga fångar ochhar för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen.
FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterkrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger och mötesanläggningardär gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå och god stämning.När du jobbar med oss behöver du aldrig att behöva skämmas för det som går ut genom luckan.
Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen,fastanställning (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit).
VEM ÄR DU?
FRAM söker dig som som är hel och ren, talar svenska,har jobbat några år som diskare och har lite koll på det mesta. Du har jobbat med stora diskmaskiner, tillhörande redskap och kemikalier. Du behöver inte vara superutinerad men dina dojjor ska varasnabba och du hjälper gärna till där det behövs i restaurangen eller i köket.
Du är sådär lagom social som bara du är, håller rent och snyggt runtomkring digoch gillar service.
FRAM ERBJUDER!
Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAMså kommerdu, ditt välbefinnade alltid först och främst och vi kommer alltidatt hålla din rygg.
Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det.
Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart.
Betalda resor till och från jobbet vid längre resor.
Jobba när du vill, som du vill.
Arbetskläder.
FLEXIBEL LÖN.
Vierbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?ANSÖKAN.
Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag.I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i april och maj.Start: Snarast möjligt.Lön: Bra!Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.
Sökord: köksbiträde, diskare,restaurangbiträde, disk,souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunch, restaurang, konferens, service,

Ansök nu

runner

Diskare
Läs mer Maj 3
Ristorante Rodolfino kvarterskrog, som har legat på Stora Nygatan 1 i Gamla Stan sedan 1972. Har varit i Italiensk regi sedan dess. Vår fokus är på traditionell och kvalitativa produkter från Italien.
Tidigare erfarenhet av Á la carte servering är ett krav. Talar du italienska är det en merit men engelska är ett krav samt Svenska är ett krav.
VI BEHÖVER BLI FLER TILL
SOMMAREN 2024 !!
Teamet hos oss på Restaurang Rodolfino since 1972 behöver bli större. Vi behöver dig antingen deltid eller heltid. vi behöver en diskare som plockar disk, diskar och hjälper oss med lite allt möjligt. Är du intresserad av högt tempo och ett otroligt roligt och tufft jobb, då vill vi gärna komma i kontakt med dig. Skicka oss ett mail.
Erfarenhet minst 2 år krävs.
Endast skriftlig ansökan.
Skicka ditt CV med bild.

Ansök nu

Dishwasher & Plater

Diskare
Läs mer Apr 9
Founded in 2020, VEAT is a VC-backed startup on a mission to make crave-worthy, plant-based cuisine available to everybody — at unbeatable prices. We serve hyperlocal communities and people on the go with fresh, plant-based meals and we believe that everybody should have access to delicious, nutritious food without hurting either the wallet or the planet.
Combining dark kitchens and a unique distribution model, VEAT offers ready to eat plant-based food through a network of vending machines. VEAT is rapidly increasing its production capacity and is searching for a Dishwasher & Plater to join the kitchen team.
What you will do
Load and unload dishwashing machines
Store clean utensils, containers and trays in an organised structured routine
Maintain cleaning supplies stock (e.g. detergents) and inform ops manager when required
Check washing machines’ operation and promptly report any technical/performance issues
Remove garbage regularly
Sanitise the whole kitchen area including dishwasher and the floor every night
Assist platers with plating dishes when there is no dishwashing tasks to complete

Who you are
Meticulous, well-organised and a self-starter who works well as part of a team
Strong attention to detail and cleanliness to meet food safety standards
Comfortable working in a repetitive nature environment following Standard Operating Procedures (SOPs)
A humble and open-minded attitudeWhat we offer
A unique opportunity to join VEAT at its founding stage and grow with it as it grows
A friendly and fun work environment with a diverse group of motivated, talented and visionary colleagues
Delicious lunches and tastings
Working Hours Sunday 16-23. Monday & Tuesday 17:00-23:00

Ansök nu

Diskare sökes till restaurang i Gamla stan

Diskare
Läs mer Maj 7
Nu söker vi diskare/köksbiträde till en restaurang i Gamla stan. Tempot kan vara högt så du behöver vara snabb, nogrann och stresstålig. Är du den vi söker? Tveka inte att göra en ansökan.

Ansök nu

Stockholms bästa diskhjälte sökes

Diskare
Läs mer Apr 19
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för service och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig.
Om jobbet:
Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.
Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.

Vem är du?
Minst 12 månaders erfarenhet från diskarbete inom hotell och restaurangbranschen i Norden.
Du har arbetat med minst två av följande maskiner
Tunnelmaskin
Huvmaskin
Grovdiskmaskin/Granuldisk
Goda kunskapar inom svenska eller engelska språket.

Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.
Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.
Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen!

Ansök nu

Diskare till unik skola mitt i stan

Diskare
Läs mer Apr 2
Föreningen Hillel är en organisation som ligger centralt på Östermalm och som funnits sedan mitten av 50-talet. Föreningen driver den judiska skolan samt en förskola och ett fritidshem. Totalt omfattar verksamheten ca 400 barn och har ca 80 medarbetare. Vi är en liten familjär skola med judisk profil, från förskoleklass till och med klass 6. Skolan har idag ca 280 elever och förskolan 125 barn. Vi flyttade för ca 8 år sedan in i helt nya och anpassade lokaler i hjärtat av Östermalm med skolgård på skolans tak med utsikt över Stockholms takåsar. Skolköket är ett nytt och funktionellt kök. Hos oss finner du en närhet mellan såväl föräldrar, kollegor och ledning som är lite utöver det vanliga. I vår senaste medarbetarundersökning visar siffrorna på att vi är en attraktiv arbetsplats vilket vi är stolta över. Här är några röster från enkäten: "Jag tycker att Hillel tar hand om sin personal väl, Trivselaktiviteter, familjekänsla, Professionell skola, tydliga mål och vänligt arbetsklimat, unik arbetsplats, öppen arbetsplats där det finns ett bra samarbete mellan kollegor och nära kontakt med ledningen".
Vi söker nu en diskare med start den 12 augusti som kommer vara en del av vårt arbetslag i köket . Du kommer i första hand ansvara för diskstationen men andra enklare sysslor kan inkluderas i uppdraget. Tjänsten är på 75% och förlagd till dagtid mellan ca kl 9-16. Kökets arbetslag består av totalt 5 personer som tillsammans ser till att våra barn, elever och kollegor får både lunch och mellanmål serverat. Vi lagar kosher mat vilket betyder att det är fisk och vegetarisk mat på menyn.
Vem är du då? Vi vill ha en person som vill arbeta i en skola bland elever. Du ska gilla ditt arbete, vara en lagspelare, vara ordningsam och effektiv. Du pratar svenska, är rökfri och du ska tycka det är viktigt att jobba på en arbetsplats där eleverna är i fokus, vilja jobba med relationer till dem, precis som alla vuxna gör i denna verksamhet. Det är något vi uppmuntrar. Du är dessutom öppen för att lära dig mer om judisk kultur och nyfiken på de judiska traditionerna, det är något som genomsyrar vår verksamhet. Du har huvudet på skaft, hjärtat på rätta stället och brinner för din profession.
Tacksam om bemanningsföretag inte kontaktar oss gällande denna annons. Hittar vi rätt kandidat kan tjänsten tillsättas även om ansökningstiden inte gått ut. Vi kommer inte behandla sena ansökningar.

Ansök nu

Diskare till krog i Stockholm City

Diskare
Läs mer Apr 23
Vi är krogen i city som aldrig sover!
Vi är det självklara valet för kompisgänget, kollegorna och tjejgänget på väg ut i stan. Med DJ’s varje kväll och öppet till 03.00 alla dagar i veckan är vi stället som det alltid händer något på.
Vi erbjuder en arbetsplats i hjärtat av Stockholm City, endast två minuters gångavstånd från Centralstationen.
Vi söker dig som:
- Drivs av att jobba effektivt och att alltid prestera ditt bästa.
- Trivs med att jobba i ett team men kan även arbeta självständigt.
- Har en god känsla för kvalité och förstår vikten av god hygien och renlighet.
- Värdesätter bra service, god ton och gott humör.
- Är van vid att hålla ordning och reda runt omkring dig.
- Är punktlig och noggrann.
- Gillar att hålla ett högt tempo och bibehåller en positiv inställning i alla situationer.
Vi ser gärna att du kan svenska eller engelska men med rätt vilja och inställning kommer språkbarriären inte vara ett hinder
Dina arbetsuppgifter är att plocka disk, diska och städa restaurangen. Du skall inte va rädd för att ta i där det behövs.
Intervjuer sker löpande.

Ansök nu

Runner Extrajobb

Diskare
Läs mer Mar 11
Crazy Horse är en restaurang & bar med fokus på välsmakande mat och dryck i en varm och avslappnad pub miljö. Vi söker dig som trivs med att jobba i ett högt tempo och har en positiv inställning.
Om du är pigg och har lätt att kommunicera och finna din plats i ett arbetslag är vi helt säkra på att det är dig vi söker!
Vi ser gärna att du kan svenska eller engelska men med rätt vilja och inställning kommer språkbarriären inte vara ett hinder.
Dina arbetsuppgifter är att servera mat, plocka disk, diska och städa restaurangen. Du skall inte va rädd för att ta i där det behövs.
Det krävs att du kan jobba helger samt sena kvällar till 03.

Ansök nu

Stockholms bästa diskhjälte sökes

Diskare
Läs mer Apr 8
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för service och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig.
Om jobbet:
Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.
Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.

Vem är du?
Minst 12 månaders erfarenhet från diskarbete inom hotell och restaurangbranschen i Norden.
Du har arbetat med minst två av följande maskiner
Tunnelmaskin
Huvmaskin
Grovdiskmaskin/Granuldisk
Goda kunskapar inom svenska eller engelska språket.

Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.
Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.
Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.
Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen!

Ansök nu

Diskare Stockholm - Extrajobb - Lön inom 48h????

Diskare
Läs mer Apr 10
JOBBA SOM KONSULT - PÅ DINA VILLKOR
På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.
Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.

VILKA ÄRFRAM BEMANNING?
På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta pårestaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.
Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigtbrinner för restaurangbranschen.
Självklart är vi ettauktoriserat bemanningsföretag,medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.
Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt,tar inga fångar ochhar för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen.
FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterkrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger och mötesanläggningardär gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå och god stämning.När du jobbar med oss behöver du aldrig att behöva skämmas för det som går ut genom luckan.
Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen,fastanställning (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit).
VEM ÄR DU?
FRAM söker dig som som är hel och ren, talar svenska,har jobbat några år som diskare och har lite koll på det mesta. Du har jobbat med stora diskmaskiner, tillhörande redskap och kemikalier. Du behöver inte vara superutinerad men dina dojjor ska varasnabba och du hjälper gärna till där det behövs i restaurangen eller i köket.
Du är sådär lagom social som bara du är, håller rent och snyggt runtomkring digoch gillar service.
FRAM ERBJUDER!
Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAMså kommerdu, ditt välbefinnade alltid först och främst och vi kommer alltidatt hålla din rygg.
Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det.
Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart.
Betalda resor till och från jobbet vid längre resor.
Jobba när du vill, som du vill.
Utbildning inom mat, dryck och service.
Busskort.
Gymkort.
Arbetskläder.
FLEXIBEL LÖN.
Vierbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?ANSÖKAN.
Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag.I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i april.Start: Snarast möjligt.Lön: Bra!Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.
Sökord: köksbiträde, diskare,restaurangbiträde, disk,souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunch, restaurang, konferens, service,

Ansök nu

Stockholms bästa diskhjälte sökes

Diskare
Läs mer Mar 15
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för service och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig.

Om jobbet:

Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.Vem är du?

Minst 12 månaders erfarenhet från diskarbete inom hotell och restaurangbranschen i Norden.

Du har arbetat med minst två av följande maskiner

- Tunnelmaskin

- Huvmaskin

- Grovdiskmaskin/Granuldisk

- Goda kunskapar inom svenska eller engelska språket.

Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen!

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Apr 16
Barrels Burgers & Beer öppnade upp våren 2015 och blev en succé redan på premiärdagen. Vi är stolta över att vi lyckats skapa en trivsam och fartfylld arbetsmiljö med en stark teamkänsla. Alla medarbetare hjälps åt att leverera en så bra kundupplevelse som möjligt och tillsammans nå uppsatta mål. Lyckas vi med det åker hela personalen på en årlig inspirationsresa för att stärka teamet och tillhörigheten ytterligare.


Arbetsuppgifter
Ta emot leveransen, assistera kök och service personal , städa, diska mm.


Utbildning/Erfarenhet
Du måste ha en fantastisk personlighet. En genuint vänlig attityd och en "Jag kan" mentalitet. Vi vill att våra besökare ska få en "hemma hos" känsla när de äter hos oss. Framförallt ska du i alla avseenden vara pålitlig och passa bra in i Barrelsteamet. Om du vill jobba ihop med likasinnade människor som är vänliga, positiva och som älskar att jobba på en spännande arbetsplats så vill vi höra ifrån dig.


Bifoga Gärna bild med cv!

Ansök nu

Stockholms bästa diskhjälte sökes

Diskare
Läs mer Mar 22
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för service och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig.

Om jobbet:

Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.Vem är du?

Minst 12 månaders erfarenhet från diskarbete inom hotell och restaurangbranschen i Norden.

Du har arbetat med minst två av följande maskiner

- Tunnelmaskin

- Huvmaskin

- Grovdiskmaskin/Granuldisk

- Goda kunskapar inom svenska eller engelska språket.

Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen!

Ansök nu

Diska och Städa

Diskare
Läs mer Apr 10
Restaurangen söker en ny medarbetare som sköter disk och städning för anställning så fort som möjligt. Vid intervju berättar jag mera om tjänsten.

Ansök nu

Diskare Stockholm - Extrajobb - Lön inom 48h????

Diskare
Läs mer Nov 2
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM!

VILKA ÄR FRAM BEMANNING?

På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta på restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigt brinner för restaurangbranschen.

Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt, tar inga fångar och har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen.

FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterkrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger och mötesanläggningar där gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå och god stämning. När du jobbar med oss behöver du aldrig att behöva skämmas för det som går ut genom luckan.

Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen, fastanställning (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit).

VEM ÄR DU?

FRAM söker dig som som är hel och ren, talar svenska, har några år under bältet som diskare och har lite koll på det mesta. Du har jobbat med stora diskmaskiner, tillhörande redskap och kemikalier. Du behöver inte vara superuttad men dina dojjor ska vara snabba och du hjälper gärna till där det behövs i restaurangen eller i köket.

Du är sådär lagom social som bara du är, kan tugget och genuint gillar service.

FRAM ERBJUDER!

Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAM så kommer du, ditt välbefinnade alltid först och främst och vi kommer alltid att hålla din rygg.

Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det.

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart.

Betalda resor till och från jobbet vid längre resor.

Jobba när du vill, som du vill.

Utbildning inom mat, dryck och service.

Busskort.

???? Gymkort.

Arbetskläder.

FLEXIBEL LÖN.

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

ANSÖKAN.

Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag. I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i november.
Start: Snarast möjligt.
Lön: Helt ok!
Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.

Sökord: köksbiträde, diskare, restaurangbiträde, disk, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunch, restaurang, konferens, service,

Ansök nu

Grovdiskare med erfarenhet

Diskare
Läs mer Mar 20
Gör skillnad på Godisträdet – Arbeta med oss!
Vill du vara en del av ett team som levererar service till några av Stockholms mest ikoniska arenor? Hos Godisträdet får du chansen att arbeta på platser som Friends Arena, Globen och Annexet, där varje dag är en ny möjlighet till spännande upplevelser.
Om jobbet:
Vi söker dig som trivs i ett dynamiskt arbetsklimat där ingen dag är den andra lik. Arbetet är varierande och innebär både fysiskt engagemang och flexibla arbetstider, inklusive helg- och kvällsarbete. Som en del av vårt team kommer du arbeta med en mängd olika uppgifter inom restaurang- och arenaverksamhet, inklusive lagerhantering, plockning, diskning och mycket mer.
Exempel på arbetsuppgifter:
Underhåll av personalmatsal
Hantering av materialförråd
Mottagande och distribution av gods och material
Samordning av produkter enligt plocklistor
Transport och leverans av material
Diskning och grovstädningVi söker dig som:
Vi letar efter en engagerad och flexibel person som trivs i ett högt tempo och har god kännedom inom restaurang-, arena- och lagerhantering. Du ska vara självgående, punktlig och ansvarsfull med förmågan att ta initiativ och lösa problem. Erfarenhet från liknande arbete, särskilt inom diskning, är ett måste minst 2 års erfarenhet av grovdisk. Dessutom är det viktigt att du kan kommunicera på svenska.
OBS! Ansökningar som inte uppfyller kraven kommer inte att behandlas.
Sök redan idag och bli en del av vårt team som levererar förstklassig service till Stockholms största evenemang!

Ansök nu

Ledig tjänst som diskare

Diskare
Läs mer Mar 20
Vi söker nu efter en diskare till vårt fantastiska team. Tjänsten är på heltid med start omgående. Tjänsten är på heltid.

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Mar 19
Ingångsättning av diskstation. Genomgång av porslin, glas, bestick mm. Upphämtning av disk vid station. Placering av avdiskat gods till utvald plats för glas, tallrikar, bestick mm. Renhållning av diskstation och upphämtningsplats. Placering av matavfall mm från diskstation till miljöstation. Avslutande åtgärder såsom avstädning och nedstängning av diskstation.

Ansök nu

Diskare sökes för extra jobb!

Diskare
Läs mer Mar 20
Vi behöver utöka vår pool med ytterligare medarbetare som vill jobba extra.

Vi söker endast dig som har annat jobb och vill jobba extra enstaka dagar.

Arbetstiden är förlagt på dagtid, oftast onsdag och torsdag ca kl. 10,00-15,00 eller efter behov.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i olika typer av restaurangkök med varierande arbetsuppgifter där både fin- och grovdisk ingår samt andra förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök. Vill du jobba extra under kvällstid så är körkort ett krav.

OM MAJOLA OCH VÅRA UPPDRAG:

Majola RestaurangKonsult är ett av Sveriges största bemannings- och rekryteringsföretag inom hotell- och restaurangbranschen. Vi bemannar restauranger, hotell, skolor, kursgårdar, caféer & personalrestauranger i hela Stockholms län och kombinerar den bästa bemanningslösningen med att samtidigt ha full fokus på våra medarbetare.

Vi söker dig som har erfarenhet inom disk där det även ingår andra arbetsuppgifter såsom städning, sopsortering och enklare köksarbete. Meriterande är dokumenterad erfarenhet av dessa arbetsuppgifter.

OM DIG SOM SÖKER:

Nu söker dig som är pensionär, har ett annat jobb eller studerar och vill jobba extra.

Vi har många kunder som behöver hjälp några timmar över lunchen, så dessa uppdrag passar dig som har möjlighet att kombinera med ett annat jobb på kvällen.

Vi söker dig som är driven, flexibel, noggrann och stresstålig. Du måste ha arbetat som diskare tidigare och kunna arbeta dagtid inom stor Stockholm.

Du måste ha antingen svenskt medborgarskap eller svenskt uppehållstillstånd och arbetstillstånd.

Observera att detta endast är för dig som redan har ett annat jobb eller studerar och vill jobba extra!

Som anställd på Majola har du en personlig kontakt med oss som arbetar på kontoret. Vi ser fram emot att du hör av dig och hoppas att du vill bli en av oss!Skicka din ansökan direkt via annonsen på vår hemsida!

Ansök nu

Diskare Stockholm - Extrajobb - Lön inom 48h????

Diskare
Läs mer Okt 27
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM!

VILKA ÄR FRAM BEMANNING?

På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta på restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigt brinner för restaurangbranschen.

Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt, tar inga fångar och har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen.

FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterkrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger och mötesanläggningar där gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå och god stämning. När du jobbar med oss behöver du aldrig att behöva skämmas för det som går ut genom luckan.

Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen, fastanställning (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit).

VEM ÄR DU?

FRAM söker dig som som är hel och ren, talar svenska, har några år under bältet som diskare och har lite koll på det mesta. Du har jobbat med stora diskmaskiner, tillhörande redskap och kemikalier. Du behöver inte vara superuttad men dina dojjor ska vara snabba och du hjälper gärna till där det behövs i restaurangen eller i köket.

Du är sådär lagom social som bara du är, kan tugget och genuint gillar service.

FRAM ERBJUDER!

Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAM så kommer du, ditt välbefinnade alltid först och främst och vi kommer alltid att hålla din rygg.

Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det.

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart.

Betalda resor till och från jobbet vid längre resor.

Jobba när du vill, som du vill.

Utbildning inom mat, dryck och service.

Busskort.

???? Gymkort.

Arbetskläder.

FLEXIBEL LÖN.

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

ANSÖKAN.

Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag. I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i november.
Start: Snarast möjligt.
Lön: Helt ok!
Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.

Sökord: köksbiträde, diskare, restaurangbiträde, disk, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunch, restaurang, konferens, service,

Ansök nu

Effektiv diskare sökes

Diskare
Läs mer Feb 13
Vi söker nu dig som vill jobba som diskare!
Vår kund söker nu en självgående person som vill jobba som diskare. Vi söker dig som är lyhörd, flexibel och noggrann.
Nu söker vi 1-2 diskare till en finare hamburgerrestaurang, där de specialiserar sig på högrevsburgare. Restaurangen ligger på Aspudden och har fokus på lunch- och middagsservering.
Dina arbetsuppgifter som diskare är att vara en alltiallo i köket, du ska både plocka disk, städa och kunna hjälpa med mindre kökssysslor.
Arbetsuppgifter:
Som diskare kommer du att jobba med:
Plocka disk
Hantering av diskmaskin
Städning av köket

Kvalifikationer:
För att du ska kunna utföra ett bra jobb på arbetsplatsen behöver uppfylla följande kvalifikationer:
stresstålig
bra samarbetsförmåga
flexibel
självgående
erfarenhet är inget krav, du får lära upp dig på plats.

Om du går vidare i rekryteringsprocessen så kommer du först att gå på en intervju hos oss, och efter ytterligare urval av kandidater så får du sedan gå på intervju hos arbetsgivaren! Du blir sedan anställd hos arbetsgivaren om allt känns bra!


Låter tjänsten intressant?
Sök jobbet idag, då vi går igenom ansökningarna löpande.
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!


Om oss på JobYard
Vårt mål på JobYard är att hitta drivna kandidater till bra arbetsgivare där du som arbetstagare får möjligheten att utvecklas och klättra i din karriär.
Vi jobbar mot alla branscher men har främst kunder inom restaurang, lager och logistik, lokalvård, administration, och hälso- och sjukvård.
Vi söker dig som är motiverad, driven att jobba mot gemensamma mål, och som vill lära sig nya saker.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Diskare Stockholm - Extrajobb - Lön inom 48h????

Diskare
Läs mer Okt 27
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM!

VILKA ÄR FRAM BEMANNING?

På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta på restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigt brinner för restaurangbranschen.

Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt, tar inga fångar och har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen.

FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterkrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger och mötesanläggningar där gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå och god stämning. När du jobbar med oss behöver du aldrig att behöva skämmas för det som går ut genom luckan.

Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen, fastanställning (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit).

VEM ÄR DU?

FRAM söker dig som som är hel och ren, talar svenska, har några år under bältet som diskare och har lite koll på det mesta. Du har jobbat med stora diskmaskiner, tillhörande redskap och kemikalier. Du behöver inte vara superuttad men dina dojjor ska vara snabba och du hjälper gärna till där det behövs i restaurangen eller i köket.

Du är sådär lagom social som bara du är, kan tugget och genuint gillar service.

FRAM ERBJUDER!

Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAM så kommer du, ditt välbefinnade alltid först och främst och vi kommer alltid att hålla din rygg.

Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det.

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart.

Betalda resor till och från jobbet vid längre resor.

Jobba när du vill, som du vill.

Utbildning inom mat, dryck och service.

Busskort.

???? Gymkort.

Arbetskläder.

FLEXIBEL LÖN.

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

ANSÖKAN.

Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag. I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i oktober.
Start: Snarast möjligt.
Lön: Helt ok!
Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.

Sökord: köksbiträde, diskare, restaurangbiträde, disk, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunch, restaurang, konferens, service,

Ansök nu

Extrapersonal Servis

Diskare
Läs mer Mar 8
Hotell Zinkensdamm ligger innanför tullarna, men samtidigt naturskönt med oslagbar miljö i närheten av Årstaviken. Vi bedriver hotell-, konferens- och vandrarhemsverksamhet.

På Hotell Zinkensdamm serverar vi frukost, lunch och à la carte. Vi serverar även konferens- och gruppmåltider samtidigt som vi har en bar och ett café.

Nu söker vi vår nästa medarbetare som vill arbeta extra vid behov i disken i vår restaurang

För den här tjänsten kommer vi att rekrytera löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Diskare/Städare

Diskare
Läs mer Mar 13
Sovel kött & grill arbetar med bra råvaror i allmänhet och fantastiskt kött i synnerhet. Vi producerar mycket mat som dels serveras i vår kolgrill-restaurang och dels säljs över disk. För att hålla den höga standard måste alla medarbetare hålla samma höga nivå.


Sovel kött & grill i Sickla köpkvarter söker fler medarbetare.
Just nu behöver vi en glad och arbetsvillig medarbetare som städare och diskare och en del lättare köksuppgifter. Svenska eller Engelska språkkunskaper är ett krav. Vi söker personal för deltid.


Den vi söker ska vara noggrann, stresstålig, glad o tycka om att ingå i ett team där alla arbetar hårt för att nå det bästa resultatet. Vi gillar att jobba över de traditionella yrkesgränserna i branschen, det innebär att alla hugger i och tar tag i det som behövs göras. Att arbeta hos oss innebär långa dagar med en hel del tunga arbetsmoment, därför är uthållighet och styrka positiva egenskaper.

Ansök nu

Diskare Stockholm - Extrajobb - Lön inom 48h????

Diskare
Läs mer Okt 25
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM!

VILKA ÄR FRAM BEMANNING?

På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta på restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigt brinner för restaurangbranschen.

Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt, tar inga fångar och har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen.

FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterkrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger och mötesanläggningar där gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå och god stämning. När du jobbar med oss behöver du aldrig att behöva skämmas för det som går ut genom luckan.

Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen, fastanställning (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit).

VEM ÄR DU?

FRAM söker dig som som är hel och ren, talar svenska, har några år under bältet som diskare och har lite koll på det mesta. Du har jobbat med stora diskmaskiner, tillhörande redskap och kemikalier. Du behöver inte vara superuttad men dina dojjor ska vara snabba och du hjälper gärna till där det behövs i restaurangen eller i köket.

Du är sådär lagom social som bara du är, kan tugget och genuint gillar service.

FRAM ERBJUDER!

Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAM så kommer du, ditt välbefinnade alltid först och främst och vi kommer alltid att hålla din rygg.

Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det.

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart.

Betalda resor till och från jobbet vid längre resor.

Jobba när du vill, som du vill.

Utbildning inom mat, dryck och service.

Busskort.

???? Gymkort.

Arbetskläder.

FLEXIBEL LÖN.

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

ANSÖKAN.

Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag. I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i oktober.
Start: Snarast möjligt.
Lön: Helt ok!
Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.

Sökord: köksbiträde, diskare, restaurangbiträde, disk, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunch, restaurang, konferens, service,

Ansök nu

Diskare till barer i Stockholm

Diskare
Läs mer Mar 13
Retro är en bar och restaurangkedja i Stockholm. Vi har öppet alla dagar till 01 eller 03. Vi söker trevliga medarbetare som kan jobba i en stressig men rolig barmiljö i Stockholm. Du ska vara flexibel och tycka om att arbeta på restaurang/bar. Hjälpa till att plocka disk och diska, torka bord och städa hela lokalen och vid behov även toaletterna. Arbetet gäller kvällstid och helger i en barmiljö.
Vi söker personal med omgående anställning.

Ansök nu

Diskare Stockholm - Extrajobb - Lön inom 48h????

Diskare
Läs mer Okt 26
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM!

VILKA ÄR FRAM BEMANNING?

På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta på restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigt brinner för restaurangbranschen.

Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt, tar inga fångar och har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen.

FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterkrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger och mötesanläggningar där gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå och god stämning. När du jobbar med oss behöver du aldrig att behöva skämmas för det som går ut genom luckan.

Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen, fastanställning (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit).

VEM ÄR DU?

FRAM söker dig som som är hel och ren, talar svenska, har några år under bältet som diskare och har lite koll på det mesta. Du har jobbat med stora diskmaskiner, tillhörande redskap och kemikalier. Du behöver inte vara superuttad men dina dojjor ska vara snabba och du hjälper gärna till där det behövs i restaurangen eller i köket.

Du är sådär lagom social som bara du är, kan tugget och genuint gillar service.

FRAM ERBJUDER!

Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAM så kommer du, ditt välbefinnade alltid först och främst och vi kommer alltid att hålla din rygg.

Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det.

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart.

Betalda resor till och från jobbet vid längre resor.

Jobba när du vill, som du vill.

Utbildning inom mat, dryck och service.

Busskort.

???? Gymkort.

Arbetskläder.

FLEXIBEL LÖN.

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

ANSÖKAN.

Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag. I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i oktober.
Start: Snarast möjligt.
Lön: Helt ok!
Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.

Sökord: köksbiträde, diskare, restaurangbiträde, disk, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunch, restaurang, konferens, service,

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Apr 8
Vi söker en diskare till vårt team på Pitchers Norrmalm. Arbetsuppgifterna består av bl.a av att diska, ta hand om grovrengöringen, kasta sopor, städa och skura golv och kylar och även vara en hjälpande hand till köket med enkla sysslor. Anställningen är på deltid men kan även vara heltid, kvällar och helger. Anställningen kan tillsättas omgående.
Du måste ha bra fysik och vara pedant, renlig och organiserad.
Bifoga brev / CV via mail tack !

Ansök nu

Steward Supervisor

Diskare
Läs mer Mar 13
Situated in central Stockholm, the 414 room Radisson Blu Waterfront Hotel, is an ideal spot for both business and leisure travelers. Above and beyond the convenient location, our hotel provides guests with a wide array of services and amenities.

Our rooms have scenic views of both the city and the cay to create a unique atmosphere for our guests and our on-site dining serves delicious international cuisine at the RBG Bar & Grill. Guests can also work up a sweat in the fitness center. Connected to the Radisson Blu Waterfront Hotel, Stockholm Waterfront Congress Center, offers unmatched flexibility for up to 3000 people.Vill du vara en del av ett team som strävar efter att leverera enastående gästupplevelser? På Radisson Blu Waterfront Hotel letar vi efter en passionerad och pålitlig Stewarding Supervisor för att leda vårt dedikerade team.
Som teamledare för diskavdelningen på vårt hotell är din roll att leda och organisera vårt diskteam för att säkerställa effektiv drift och högkvalitativ service. Du planerar arbetsuppgifter, stödjer andra avdelningar, och ansvarar för renlighetsstandarder och underhåll. Dessutom hanterar du utrustning för möten och evenemang. Din uppgift är att motivera teamet, säkerställa att servicestandarder uppfylls och att erbjuda utvecklingsmöjligheter.
Huvudansvar: 

Planera och organisera diskteamet för att säkerställa högkvalitativ diskning och optimal bemanning
Stödja smidig drift av diskavdelningen och fokusera på att upprätthålla höga standarder för gästmat- och dryckesupplevelsen
Skapa och genomföra effektiva program för djuprengöring och underhåll för att upprätthålla renlighetsstandarder och hantera underhållsfrågor
Ansvara för korrekt leverans av utrustning för möten och evenemang samt tilldelning av rengöringsuppgifter
Motivera och utveckla Stewarding-teamet för att förbättra tjänstekvaliteten och möta hotellens behov genom lämplig utbildning och utvecklingKrav på Stewarding Supervisor:

3+ års relevant erfarenhet av Stewarding
Beprövad erfarenhet av en förvaltningstjänst, helst i en hotellmiljö och för att kunna visa utmärkta standarder och ledning av teammedlemmar
Ett positivt förhållningssätt, utmärkt organisatorisk förmåga och en passion för att producera högkvalitativ kundvård
Driven och ambitiös för att inspirera teamet att konsekvent leverera och överträffa servicestandarder
Tydlig tänkare med utmärkt kommunikationsförmåga
Förmåga att samarbeta över funktioner och kulturer 
Om du har en stark känsla för renlighet och strävar efter att göra varje detalj till en betydelsefull del av våra gästers upplevelse, då är denna position passande för dig. Vi inbjuder dig att ansluta dig till vårt team och bidra till att varje ögonblick för våra gäster blir meningsfullt och minnesvärt. 


Därför erbjuder vi bland annat: 

Du blir en del av en arbetsplats som rankades som den #3 bästa arbetsgivaren inom resebranschen globalt av Forbes år 2023
Särskilda priser för våra anställda samt deras vänner och familj när de reser och bor på våra hotell
Vi tar vårt motto "We grow talent, talent grows us" på allvar. Hos oss får du förmånen av ett brett utbud av utvecklingsmöjligheter som stödjer din inlärning och tillväxt från din onboarding. Detta inkluderar en individuell utvecklingsplan och obegränsad tillgång till över +20 000 lärandemoduler och program genom Radisson Academy
Du har möjlighet att bidra till vårt "Responsible Business". Du kommer faktiskt att vara med och driva en ansvarsfull verksamhet tillsammans med dina kollegor på hotellet och inom samhället, där vi arbetar för att skapa gemensamt värde, en bättre framtid och en bättre planet för alla
En arbetsplats som är täckt av kollektivavtal och erbjuder ordnade förhållanden 
Förmånliga medarbetarpriser på våra egna restauranger 
En internationell arbetsplats med kollegor och gäster från hela världen 
Möjlighet till kantinmatserviceAv hänsyn till datasäkerheten tar vi inte emot ansökningar via e-post, endast genom vår karriärsida. 
Bli en del av en värld av Moment Makers - vi ser fram emot att lära känna dig!

Ansök nu

Professionell och passionerad diskare till nya AMI mitt i Stockholm

Diskare
Läs mer Mar 8
Om Niklas & Friends AB

Efter många år som kock på välrenommerade krogar runt om i världen och Stockholm kände jag att jag ville göra något eget - tillsammans med människor jag gillar. Detta resulterade i Niklas & Friends som jag sedan 2015 byggt upp och driver tillsammans med mitt underbara team. Det är jag och mina Friends som gör det vi gör, hos oss är alla lika viktiga. Under åren har vi byggt upp ett kompetent team som tillsammans fixar allt från riktigt bra mat och en snygg paketering. Hos oss hittar du kockar och personal med gedigna bakgrunder från Sveriges främsta restauranger och krogar. Drivkraften är viljan. Inte bara att laga riktigt god mat, utan även att bjuda på upplevelser. Där dofter, smaker och texturer tillsammans gör matupplevelsen. Vi skapar levande och kreativa miljöer i Niklas & Friends anda där mat och dryck står i fokus. Internationell frukost och café, vällagade luncher inspirerade från vårt kök som vi kallar New York- köket. Smårätter, snittar, veggie, spännande viner och och drinkar från världens alla hörn. Vår catering är i världsklass med flera tusen portioner året runt om i Storstockholm och på Gotland under Almedalen. Vi har idag 4 st restauranger i City, Hammarby Sjöstad och Sickla.
 
Väl mött Niklas Nordberg med TEAM


Professionell, personlig och passionerad? Då vill vi vara din arbetsgivare.Vi söker nu en professionell och passionerad diskare till vår nya härliga enhet mitt i Stockholm City.

På ca 500 kvm har vi öppnat en ny destination med restaurang och bar för människor som älskar mat och dryck, så vi förutsätter att du gör detsamma. 

Hos oss vill vi att våra gäster skall känna sig som hemma och få den absolut bästa upplevelsen - och du kommer vara en del av det.  

Schemat är varierande mellan dag, kväll och helg. 

Självklara saker hos dig:


Längre erfarenhet, kunskap och nyfikenhet

Känner dig som hemma i disken men gillar att ta tag i andra uppgifter

Nyfiken på vad som händer

Svenska och/eller engelska i tal 

Självklara saker hos oss:


Lön enligt överenskommelse

Trygg och välkomnande arbetsplats

Viktigast av allt, att ha kul på jobbet 

Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!

Med Vänlig Hälsning

AMI by Niklas & Friends 


1-2 års erfarenhet

Ansök nu

Ledig tjänst som diskare

Diskare
Läs mer Mar 12
Vi söker efter en diskare som kan jobba tillsvidare. Start omgående. Arbetet är fördelat både dag och kväll samt helger. Lön enligt kollektivavtal.

Ansök nu

Diskare Stockholm - Extrajobb - Lön inom 48h????

Diskare
Läs mer Okt 20
SVERIGES ROLIGASTE RESTAURANGFÖRETAG

Vi ska bli Sveriges roligaste restaurangföretag tillsammans med dig. Låter det ambitiöst? Det är det också!

Vi tycker nämligen att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och glädje är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM!

VILKA ÄR FRAM BEMANNING?

På FRAM är vi helt övertygande om att arbeta på restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna och gästerna. Att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få Frammare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och på riktigt brinner för restaurangbranschen.

Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i Visita och anslutna till kollektivavtal.

Vi har framgångsrikt tagit över stora delar av marknaden i Göteborg, Malmö och nu har FRAM etablerat sig här i Stockholm på riktigt med ruttade kollegor som kan branschen i alla avseenden. Vi satsar stenhårt, tar inga fångar och har för avsikt att bli den i särklass bästa arbetsgivaren för oss branschfolk inom hotell- och restaurangbranschen.

FRAM väljer vilka vi jobbar med. Våra kunder är allt från schyssta kvarterkrogar, ledande hotellkedjor, företagsrestauranger och mötesanläggningar där gemensamma nämnaren är att det är reko arbetsplaster med schysst nivå och god stämning. När du jobbar med oss behöver du aldrig att behöva skämmas för det som går ut genom luckan.

Vi söker dig som vill vara en jäkla viktig pusselbit för gulduppdrag med oss och joinar du FRAM snart så kan du iskallt räkna med en plats i innersta kretsen, fastanställning (om du vill) med toppenpröjs där vi på FRAM, helt och hållet, anpassar oss efter dig (inget bullshit).

VEM ÄR DU?

FRAM söker dig som som är hel och ren, talar svenska, har några år under bältet som diskare och har lite koll på det mesta. Du har jobbat med stora diskmaskiner, tillhörande redskap och kemikalier. Du behöver inte vara superuttad men dina dojjor ska vara snabba och du hjälper gärna till där det behövs i restaurangen eller i köket.

Du är sådär lagom social som bara du är, kan tugget och genuint gillar service.

FRAM ERBJUDER!

Låt oss skippa skitsnacket. Joinar du oss på FRAM så kommer du, ditt välbefinnade alltid först och främst och vi kommer alltid att hålla din rygg.

Extra eller tillsvidareanställning efter provanställning om hellre vill det.

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte bråka om sånt som är självklart.

Betalda resor till och från jobbet vid längre resor.

Jobba när du vill, som du vill.

Utbildning inom mat, dryck och service.

Busskort.

???? Gymkort.

Arbetskläder.

FLEXIBEL LÖN.

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat, tjänat med möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

ANSÖKAN.

Du har bergis ett gäng frågor! Skicka in en ansökan så lovar vi att vi återkommer inom en arbetsdag. I denna här rekryteringen lägger vi stor vikt på personlig lämplighet och intervjuer sker löpande i oktober.
Start: Snarast möjligt.
Lön: Helt ok!
Övriga villkor enligt rådande kollektivavtal.

Sökord: köksbiträde, diskare, restaurangbiträde, disk, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunch, restaurang, konferens, service,

Ansök nu

Diskare

Diskare
Läs mer Feb 22
Vi söker DISKARE under säsongen MAJ - SEPTEMBER
DINA ARBETSUPPGIFTER
Diskare, städning, renhållning
Arbetet innefattar även helger.
OM OSS
Familjeägt café sedan 1971. Säsongsöppet (5 månader, maj-sep) med många besökande gäster från hela världen. Mycket vackert läge vid inloppet till Stockholm, beläget längst ut på Djurgården. En härlig miljö med frisk luft, sjövatten och fågelliv och ett lugn. Här vill vi att gästen ska känna sig välkommen och få den bästa servicen. Vi håller hög kvalitet vad gäller matutbud/bakverk. Erbjuder smörgåsar, sallader, enklare varmrätter och bakverk.

Ansök nu

Stockholms bästa diskhjälte sökes

Diskare
Läs mer Feb 16
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för service och som brinner för yrket! Hos oss får du möjligheten att styra ditt eget schema och arbeta när det passar dig.

Om jobbet:

Vi söker dig som vill arbeta inom bemanning och trivs att arbeta i olika miljöer och ser det som en rolig utmaning att inte ha en fast plats att arbeta på varje dag.

Arbetstiderna är varierande och det förekommer både dagtid, kvällar och helger.Vem är du?

Minst 12 månaders erfarenhet från diskarbete inom hotell och restaurangbranschen i Norden.

Du har arbetat med minst två av följande maskiner

- Tunnelmaskin

- Huvmaskin

- Grovdiskmaskin/Granuldisk

- Goda kunskapar inom svenska eller engelska språket.

Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, har en god förmåga att samarbeta och vågar ta för dig på en ny arbetsplats.

Du är nyfiken, arbetsvillig och lösningsfokuserad.

Du är självgående men har inga problem att arbeta i team.

Då man ofta byter arbetsplats ligger det en stor vikt att du har en hög social kompetens, är ansvarstagande, organiserad och flexibel.Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi söker dig som studerar eller har ett annat jobb och vill fylla upp med extra timmar. Vi ser att du jobbar minst 5 pass per månad.

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.

Vänligen ansöka via "Ansök här" knappen!

Ansök nu

Köksbiträden och Diskare till Birka Gotland

Diskare
Läs mer Jan 17
Är du en serviceinriktad lagspelare som ser köket som en enhet och gärna arbetar i högt tempo? Trivs du med att jobba effektivt under en längre period för att sedan vara ledig lika länge? Vill du lära dig nytt och utvecklas inom ditt yrke? Då är det dig vi söker!
Birka Gotland är Östersjöns nya nöjeskryssare med rekreation och upplevelser för vardagssmitaren. Fartyget drivs av bolaget Gotland Alandia Cruises, grundat 2023 som en gemensam satsning mellan rederierna Viking Line och Gotlandsbolaget. Birka Gotland erbjuder kryssningar och reguljärresor mellan Stockholm, Mariehamn och Visby från och med våren 2024.
Nu söker vårt kök – ett sammansvetsat team på cirka 40 personer - nya kollegor. Vi är nu ute efter dig som antingen är yrkeskunnig biträde/kallskänk, eller dig som kanske inte har bakgrund inom kök men är van vid fysiskt tungt arbete och vill jobba i disken. Oavsett bakgrund är du flexibel, stresstålig och har en vilja att tillsammans med oss servera den bästa maten på Östersjön.
Att arbeta på Birka Gotland
Ett arbetspass ombord kan vara allt från en kryssning ända upp till 14 stycken.
Vi arbetar enligt 1:1 system, där varje arbetsperiod följs av en lika lång betald ledighet.
I samtliga roller ingår säkerhetsuppgifter.
Säkerhetsspråket ombord är engelska.
Arbetskläder samt all mat ombord ingår och du bor i egen hytt.Just nu söker vi i första hand vikarier för kortare eller längre inhopp men för rätt person kan det finnas möjlighet längre vikariat eller fast anställning.

Ansök nu