Löne- och personaladministratörer jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb som Löne- och personaladministratörer i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Stockholm från den arbetsgivaren.

Löneadministratör till bolag strax söder om Stockholm

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 16
Är du i starten av din karriär som löneadministratör och vill utmanas i en bred roll med fina möjligheter att snabbt utvecklas i din roll som löneadministratör?Nu söker vi nästa stjärna som löneadministratör/supporthos vår kund. Vår kund erbjuder tjänster inom ekonomiadministration och rådgivning. De har tidigare prisats för att vara en av branschens bästa arbetsgivare samt för sitt hållbarhetstänk och framtidsfokus. De sitter i trevliga lokaler strax söder om Stockholm.
Tjänsten är en konsultrekrytering, vilket innebär att du initialt kommer arbeta som anställd konsult via Newr och förutsatt gott samarbete finns sedan möjlighet till en fast anställning hos vår kund.Om rollenDu kommer arbeta i en delad rollinom både löneadministration och support, perfekt för dig som är i början av din karriär.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:- Löneberedning på enklare nivå- Administrera lön och tillhörande administrativa uppgifter. (Texrapportera till SKV/myndighet)- Ifyllnad av olika blanketter samt arbete kring arbetsgivarintyg m.m.- Hantera och besvara supportmail enligt process- På sikt bistå att bygga upp den interna supporten
Vi söker dig som är i början av din karriär och har grunder i lön/ekonomi. Du har god initiativförmåga, självgående och tar egna beslut. Du är drivensom person, ser vad som kan göras och tar tag i det,trivs att arbeta i högt tempo med många bollar i luften samtidigt.Är du en kommunikativ, drivenoch serviceminded person och söker en social arbetsplats med fin gemenskap, tveka inte att ansöka direkt!Välkommen med din ansökan!Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pontus Palmborg, pontus.palmborg@newr.se

Ansök nu

Administratör

HR-assistent
Läs mer Maj 15
Vi söker administratörer för kommande uppdrag hos våra kunder över hela Stockholm
Viarbetar med flertalet kunder runtom i hela Stockholm och uppdragsperioden kan variera. Se nedan för exempel på uppdragsbeskrivning för kommande uppdrag.
Om tjänsten/uppdraget
Att arbeta som administratör kan innebära en mängd olika arbetsuppgifter, bland annat kan det innefatta att du:
Svarar påinkommande mejl och telefonsamtal från kunder.
Bistår ekonomiavdelning med enklare ekonomiuppgifter.
Hjälper till att hålla konferensrum och kontorslokaler fräscha.
Beställer varor till kontoret.
Posthantering, tar emot paket/gods

Arbetstiderna är vanligtvis förlagda måndag-fredag mellan:
kl. 07:00-16:00 eller 08:00-17:00 med en timmes rast.
(Detta är inte en beskrivning utav en specifik tjänst, utan enbart ett exempel på några vanligt förekommande arbetsuppgifter som du kan stöta på i din roll som administratör)
Kvalifikationer
För att passa irollen som administratör är detfördelaktigt om du:
Är noggrann, strukturerad och flexibel.
Tycker om att arbeta självständigt och ta mycket eget ansvar för ditt arbeteoch alltid gör ditt yttersta för att uppnå bästa resultat.
Är positiv, har god samarbetsförmågaoch ser det som en självklarhet att ställa uppför dina kollegor.
Har datorvana och goda kunskaper inom MS Office.
Kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav.
Så ansöker du:
Passar denna rollen dig? Välkommen med din ansökan!
Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att mejla: kontor@rekryteringsgruppen.com
Vi rekryterar löpande,så skicka in din ansökan redan idag!
Sökord: administratör, administrativassistent, kundtjänst, kontorist, kundtjänstmedarbetare
Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi har vårt kontor i Stockholm. Vi tillsätter en stor variation av tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller högsta servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus.
Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag.
Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com

Ansök nu

HR- och lönekoordinator till Ryds Bilglas

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 15
Är du en engagerad och serviceinriktad person med tidigare erfarenhet av lönearbete? Söker du nya utmaningar i ett företag i ständig utveckling? Då ska du söka tjänsten som HR- och lönekoordinator och bli en del av vårt team på Ryds Bilglas!
Ditt jobb hos oss
I rollen som HR- och lönekoordinator är du en del av HR och löne-avdelningen på Ryds Bilglas där ansvarar du för en smidig och effektiv administration och koordinering av löneunderlag från verksamheten till vår externa lönebyrå. Du är stöd i lönerelaterade frågor till chefer och medarbetare inom Ryds Bilglas med dotterbolag samt för Cary Groups chefer och medarbetare på huvudkontoret.
Du är delaktig i och sköter mycket av administrationen kring olika HR -processer så som;
Anställning och onboarding.
Förändringar och avslut.
Rapportering av HR nyckeltal.
Lönerevision.
Årlig medarbetarundersökning och lönekartläggning.

Som HR och lönekoordinator bidrar du aktivt till att skapa en kontinuerlig och hållbar utveckling av administrativt arbetssätt och rutiner inom HR- och Löneavdelningen.
Tjänsten rapporterar till HR chef Ryds Bilglas.
Det här är vi
Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag en del av Cary Group AB som är en svensk koncern med verksamhet inom fordonsglas och bilskadehantering i flera europeiska länder.
Vi grundades som ett familjeföretag och den känslan sitter inte bara kvar i väggarna på Ryds. Det är så det är. Vi hjälps åt när det behövs och ställer upp för varandra – inom teamet och med andra delar av organisationen. Vi erbjuder en arbetsplats med frihet under ansvar där du får växa i din roll tillsammans med oss. Vi omfattas självklart av kollektivavtal och erbjuder bra förmåner till våra anställda.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad och noggrann. Du är bra på att prioritera och du motiveras av att arbeta i en miljö med högt tempo och ibland snabba förändringar. Det är också viktigt att du är relationsskapande och har god kommunikationsförmåga
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering, men för att vara aktuell för tjänsten behöver du minst tre års erfarenhet av lönearbete, systemkunskap
Krav
Erfarenhet från lönearbete ”från ax till limpa”.
God dator och systemvana
Goda kunskaper i Excel

Meriterande
Erfarenhet från att ha arbetat i lönesystemet Agda lön.

Då vi ständigt arbetar för att förenkla och automatisera processer så ser vi gärna att du har ett starkt intresse av att förstå och bemästra nya system samt jobba fram rutiner och processer så att dessa kan bidra till högre effektivitet.
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Stockholm, Hammarby Kaj
Hur söker du?
Detta är en rekrytering och du blir anställd direkt av kund. Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen ”ansök” längst ner i annonsen registrerar ditt cv och eventuellt personligt. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Cecilia.enfors@hero.se
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
“We are heart working”
Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.

Ansök nu

Lönespecialister till välkänt energibolag i norra Stockholm

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 13
ArbetsbeskrivningNu söker vi dig som har erfarenhet av att arbete med löneadministration. Dettaför ett stort bolagi Sverige där man i rollen som lönespecialistkommer tillhöra ett avtvå löneteam som jobbar med lönehanteringen. Teamet planerar och prioriterar arbetet tillsammans.
I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med löneadministrativt arbete dvs löneberedning, hantering av lönerelaterade ärenden, kvalitetskontroller, avstämningar och skatter, och systemrelaterade uppgifter inom lön samt kvalitetssäkring och utveckling av processer och arbetssätt.
Uppdraget avser att vara 1 år och ska startas så snart som möjligt.
Kvalifikationer och egenskaper
För att passa in i den här rollen krävs att du harminst gymnasieutbildning med påbyggd Yrkeshögskoleutbildning inom Lön. Du harävenminst 2 års erfarenhet av lönearbete, gärna inom ett större bolag/koncern samt erfarenhet av redovisning eller HR specialist med inriktning på lön. Viktigt är även att man hanterar både det Svenska och Engelska språket i såväl tal som skrift.
Har du tidigare arbetat i SAPeller andra större lönesystem är det kvalificerande. Likaså om du tidigare har erfarenhet av ärendehanteringssystem Service Now.
För att passa in i det här teamet och för den här rollenär det önskvärt om man besitter följande personliga egenskaper:
Samarbetsvillig, Kundorienterad, Serviceinriktad, Kommunikativ, Noggrann, Systematisk, Analytisk förmåga, Initiativtagare.
Driven och engagerad samt kunna planera och prioritera arbetet tillsammans med teamet. Förmåga att kunna se ett övergripande perspektiv och vara detaljfokuserad.
Balansera det dagliga lönearbetet med projekt- och förbättringsarbete.
Vilja att bidra och lyckas nå målen tillsammans med teamet.

Detta får du som konsult på AmendoVår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.
Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser. Om AmendoAmendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!
Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.Frågor och kontaktVid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Amendos Talent Acquisition Manager Jenny Nenne Slättenhäll, jenny.slattenhall@amendo.se.Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!
#LI-AH1
#BOFF

Ansök nu

Löneadministratör till Vattenfall

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 13
Din roll
I denna roll kommer du att tillhöra det dedikerade löneteamet för Vattenfalls verksamheter i hela Sverige. Med två dynamiska löneteam som samarbetar nära varandra, prioriterar de att säkerställa en smidig och korrekt lönehantering för deras medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som löneadministratör kommer du att utföra en rad viktiga uppgifter, inklusive löneberedning, hantering av lönerelaterade ärenden, kvalitetskontroller, avstämningar och skatter. Du kommer även att arbeta med systemrelaterade uppgifter inom lön samt bidra till kvalitetssäkring och utveckling av processer och arbetssätt.

Erfarenhetskrav:
Gymnasieutbildning
Yrkeshögskoleutbildning inom Lön eller liknande
Minst 2 års erfarenhet av lönearbete, företrädesvis inom ett större bolag eller koncern
Erfarenhet av redovisning eller HR-specialisering med fokus på lön
Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande erfarenheter:
Erfarenhet av SAP eller andra större lönesystem
Bekantskap med ärendehanteringssystemet Service Now

Önskvärda personliga egenskaperVi söker dig som är samarbetsvillig, kundorienterad, kommunikativ och noggrann. Du är systematisk och har en analytisk förmåga samt tar initiativ i ditt arbete. Du är driven och engagerad och kan balansera det dagliga lönearbetet med projekt- och förbättringsarbete. Du har förmågan att se både det övergripande perspektivet och vara detaljfokuserad samtidigt som du delar Vattenfalls mål att lyckas tillsammans som ett team.Start: 2/6-2024Slut: 31/5-2025Omfattning: Heltid, tidsbegränsat konsultuppdragPlacering: Solna
Rekryteringsprocessen
I denna rekryteringsprocesssamarbetar Vattenfall med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vipå Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.
Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare via clara.strignert@clevry.com.Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Om Clevry
I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.
Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

Ansök nu

LÖNESPECIALIST

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 13
Arbetsuppgifter Din roll som Lönespecialist innefattar löneadministrativt arbete så som löneberedning, hantering av lönerelaterade ärenden, kvalitetskontroller, avstämningar och skatter, samt systemrelaterade uppgifter inom lönehantering. Det inkluderar även att säkerställa korrekthet i löneutbetalningar, systemuppgraderingar och att utveckla effektiva processer.Löneadministration kommer skötas för kundsalla verksamheter i Sverige. Det är två löneteam som jobbar med lönehanteringen ochteamet planerar och prioriterar arbetet tillsammans.
Det är en ansvarsfull roll som kräver noggrannhet och följsamhet med lagkrav och interna policys för att säkerställa en rättvis ersättning för alla anställda.
Kvalifikationer Du har som lägst en gymnasieexamen med en påbyggnads utbildning inom lön eller liknande.
Du har minst två års erfarenhet av lönearbete.
Du har goda kunskaper i SAP eller likvärdigt lönesystem.
Du talar och skriver flytande svenska och engelska.
Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som Lönespecialistär du en samarbetsvillig, kundorienterad och serviceinriktad individ med starka kommunikativa förmågor. Du är noggrann och systematisk, och du har en analytisk förmåga som hjälper dig att lösa problem effektivt. Du tar initiativ och är driven samt engagerad i att planera och prioritera arbetet tillsammans med ditt team. Du kan balansera det dagliga lönearbetet med projekt- och förbättringsarbete och har förmågan att se både det övergripande perspektivet och vara detaljfokuserad. Du strävar efter att bidra till att nå målen tillsammans med ditt team och är redo att ta itu med utmaningar på vägen.
Företagspresentation Vår kund ägs av svenska staten och arbetar för att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Här uppmuntras man att upptäcka sina styrkor och olikheter för att du som konsult ska få möjligheten att vara ditt bästa jag. Vår kund uppmuntrar och utmanar din personliga utveckling!Om ossJobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!
När du blir en av oss Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder därför dig som anställd Företagshälsovård för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.
Lön Enligt överenskommelse.
Tillträde och ansökan Heltid, kontorstider med möjlighet till att arbeta på distans 2 dagar i veckan. Vår kund önskar start 2024-06-02 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2025-05-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan (gärna i Word-format).

Ansök nu

Junior Lönespecialist till Vattenfall

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 13
Din roll
I denna roll kommer du att tillhöra det dedikerade löneteamet för Vattenfalls verksamheter i hela Sverige. Med två dynamiska löneteam som samarbetar nära varandra, prioriterar de att säkerställa en smidig och korrekt lönehantering för deras medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Din roll som löneadministratör innebär att utföra olika viktiga uppgifter såsom löneberedning, hantering av lönerelaterade ärenden, kvalitetskontroller, avstämningar och skatter. Du kommer även att arbeta med systemrelaterade uppgifter inom lön samt bidra till kvalitetssäkring och utveckling av processer och arbetssätt.


Erfarenhetskrav:
Gymnasieutbildning
Yrkeshögskoleutbildning inom Lön eller liknande
Minst 6 månaders erfarenhet av lönearbete, företrädesvis inom ett större bolag eller koncern
Erfarenhet av redovisning eller HR-specialisering med fokus på lön
Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande erfarenheter:
Erfarenhet av SAP eller andra större lönesystem
Bekantskap med ärendehanteringsystemet Service Now

Personliga egenskaperVi söker dig som är samarbetsvillig, kundorienterad, kommunikativ och noggrann. Du är systematisk och har en analytisk förmåga samt tar initiativ i ditt arbete. Du är driven och engagerad och kan balansera det dagliga lönearbetet med projekt- och förbättringsarbete. Du har förmågan att se både det övergripande perspektivet och vara detaljfokuserad samtidigt som du delar vårt mål att lyckas tillsammans som ett team.
Start:3/6-2024Slut: 31/5-2025Omfattning: Heltid, tidsbegränsat konsultuppdragPlacering: SolnaRekryteringsprocessen
I denna rekryteringsprocesssamarbetar Vattenfall med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vipå Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.
Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare via clara.strignert@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Om Clevry
I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.
Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

Ansök nu

Löneadministratör till Swedtrack

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 10
SNABBFAKTA
Omfattning:HeltidArbetstider:Måndag-fredag, 08:00-17:00Ort: Solna,StockholmStartdatum:OmgåendeAnställningsform:Särskild visstidsanställning. Du blir anställd som konsult hos oss på Inte Bara Post Bemanning under 6 månader, efter det finns det stor chans att bli överrekryterad direkttill kund.
DIN FRAMTIDA ARBETSPLATSSwedtrack bedriver järnvägsunderhåll i förhyrda lokaler, reparationer i verkstad av ej egentillverkade lok och andra rullande järnvägs- och spårmaterial. Swedtrack har välutbildad personal med stor erfarenhet av mycket skiftande transporter och växlingsarbete. Företaget utför ett kontinuerligt arbete i syfte att hela tiden förbättra trafiksäkerheten.
Swedtrack har sitt huvudkontor i anslutning till sin verkstad i Hagalund, Solna.
DIN ROLL
I rollen som löneadministratör kommer du ansvara för löner, pensioner och att försäkringar hanteras rätt inom bolaget. Du kommer att arbeta självständigt i rollen och rapportera till ekonomichef. Du kommer att vara ansvarig för att driva projekt i gränslandet mellan HR och ekonomi.
Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
Lön/HR administration
Löneberedning
Reseräkningar
Reservering av lönekostnader och lönebikostnader inför bokslut
Registrera alla personalförändringar i Timeplan och Hogia Lön +
Granskning av inrapporterade tider
Utveckla tidredovisningsmodulen så att den är kopplad till lönesystemet
Registervård av anställda
Avstämning och bokning av samtliga lönerelaterade konton

Tidrapportering, budget & analys
Schemalägga och attestera alla medarbetare I Timeplan
Analysera HR-relaterade kostnader
Analys och rapportering av sjukfrånvaro och övertid
Ansvarig för att driva projekt i gränslandet mellan HR och ekonomi
Underlag för personalbudget
Framtagande av nyckeltal inom HR

Ekonomi
Sköta fakturering löpande under månaden
Granska fakturaunderlag från produktion


VEM ÄR DU?
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är en självgående och ansvarstagande person. Vidare är du noggrann och lyhörd i ditt arbete.
Du som söker uppfyller nedan krav:
Gymnasial eller högreutbildning i ekonomi/redovisning.
Minst 5 års erfarenhet som löneadministratör eller liknande roll.
Erfarenhet av Hogia lön + och Fortnox.
Erfarenhet av löpande bokföring, avstämningar, budget, analys och rapportering.
Mycket goda kunskaper i excel.
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Meriterande:
Vidareutbildning inom kollektivavtal, skatt, löneberedning. Har du erfarenhet från detta väger det tyngre än utbildning.
Erfarenhet av att arbeta med SEKO spårtrafikavtalet.

VAD ERBJUDER VI?
Som anställd på Inte Bara Post Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvård.
ÖVRIG INFORMATION
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Inte Bara Post Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer att vara anställd av oss på Inte Bara PostBemanning och blir uthyrd till vår kund.
Sök tjänsten genom att klicka på Skicka ansökan.Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se. Skriv vilken tjänst det gäller i ditt mail och länka gärna till annonsen.

Ansök nu

Lönekonsult (Deltid) till vår spännande kund inom finanssektorn

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 8
Om uppdraget och dig vi söker
Vi söker en erfaren och traditionell lönekonsult för en deltidstjänst hos vår framstående kund inom finanssektorn. Initialt är omfattningen 50% som sedan övergår till 30% efter implementeringen av ett nytt lönesystem som du är högst involverad i.
Start sker någon gång i juni, och uppdraget sträcker sig långt fram i tiden och har i dagsläget inget slutdatum. I detta uppdrag behöver du alltid varapå plats på kundens kontor centralt i Stockholm.
Om rollen: Vi söker dig som har en omfattande bakgrund inom lönehantering, gärna från mindre företag där du stött på ett brett spektrum av frågor. Du har erfarenhet av olika lönesystem, med fördel Visma eller Agda, och är välbevandrad i alla aspekter av lön som exempelvis förmånsbeskattning ochpension. Du kommer att vara med på resan att implementera ett nytt lönesystem och du kommer även att vara en nyckelspelare i kundens övergång till mer digitala processer.
Vi söker dig som:
Har hög integritet och är skicklig på att bygga relationer och förtroende.
Söker ett långsiktigt uppdrag och vill vara tryggheten kunden behöver.

Vi kommer att lägga särskild vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceorienterad, tar initiativ för att hitta lösningar och gärna hjälper andra med deras frågor och problem. Du arbetar väl tillsammans med andra och förstår värdet av att dela med dig av din kunskap och erfarenhet för att tillsammans uppnå gemensamma mål.
Om du är en engagerad lönekonsult med erfarenhet och intresse för ett långsiktigt uppdrag, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om att vara konsult hos People Experience
Högt som lågt och ibland tvära kast tillhör vardagen som konsult – men ruskigt roligt, varierande och lärorikt är det. Som konsult via People Experience välkomnas du med öppna armar in i vår PX-familj med konsultfrukostar, check-ins och bollplank för att du ska känna samhörighet och utbyte, men alltid med fin balans – för att inte göra anspråk på för stor del av din tid. Formen för ditt konsultuppdrag (dvs om du blir underkonsult eller anställd hos PX för det specifika uppdraget) bestämmer du själv!
Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya potentiella People, Payroll & FinanceConsultants och utökar dagligen vårt nätverk med förtroendeingivande, prestigelösa och flexibla Professionals med både integritet, ödmjukhet och ett starkt ledarskap. I vårt nätverk finns expertis inom hela området och på alla nivåer. Generalister som specialister, seniora som juniora - och det är precis det som gör det hela så givande.
På People Experience kommer vi alltid göra det lilla extra för att se till att du får en positiv upplevelse i mötet med oss – oavsett om du är kund, konsult, medarbetare eller kandidat. Välkommen att skapa denna upplevelse tillsammans med oss!
Om din ansökan
Vi behandlar alla kandidater lika, var vänlig ansök via annonsen om du är intresserad - all kontakt sker genom vårt rekryteringssystem! Detta för att skapa en fin kandidatupplevelse för samtliga kandidater, samtidigt som vi säkrar en rättvis process för alla!
Vi vill bidra till att alla känner sig likvärdiga på arbetsmarknaden. Vi vill uppmuntra alla, oavsett bakgrund att ansöka!
Vi behandlar din personliga information i enlighet med GDPR. Om du önskar att vi raderar din information gör du det enklast genom att begära det via vår karriärsida "Connect". Har du frågor, kontakta vår systemansvariga Lina Roxenback på lina.roxenback@peopleexperience.se.

People Experience är en personlig, innovativ och högst engagerad boutiquebyrå med enorm passion för att hjälpa kunder, konsulter och kandidater att nå tillväxt och framgång genom rätt matchning inom det område där vår erfarenhet och passion är som störst: People, Payroll & Finance.Med visionen att bli Sveriges ledande boutiqebyrå för People, Payroll & FinanceProfessionals, är vi 100 % specialiserade på målgruppen i vår rekrytering och konsulttillsättning.

Ansök nu

Ekonomi & Löneadministratör till HARALD PIHL

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Apr 30
HARALD PIHL, a family of people and metals, is looking for a new family member.
Gör dig redo att bli en viktig del av vårt team som ekonomi- och löneadministratör och leda oss mot framgång! Tillsammans stärker vi vår globala närvaro och ser till att kundfordringarna hanteras smidigt. Här får din potential fullt utrymme att växa och blomstra. Visa din kompetens och bli en oumbärlig del av vårt framgångsrika team med placering i vårt huvudkontor i Arninge, Täby!
DIN VARDAG
I rollen som ekonomi- och löneadministratör med fokus på kundreskontra kommer du att ha en nyckelroll i att säkerställa en smidig och effektiv hantering av våra kundfordringar. Dina ansvarsområden kommer att inkludera:
Fakturering av kundordrar: Fakturera utlevererade kundordrar och säkerställa att alla detaljer är korrekta, rätt certifikat medföljer, korrekt moms debiteras i enlighet med regelverk.
Löpande Bokföring: Ansvar för att utföra och upprätthålla noggrann bokföring av kundtransaktioner och bankbetalningar.
Hantering av Betalningspåminnelser: Aktivt arbeta med att skicka och följa upp betalningspåminnelser
Bankbetalningar: Bokföra kundinbetalningar i olika valutor.
Löneadministration: Lönekörningar för 35 svenska medarbetare, betala reseräkningar, hantera AGI-deklarationer, underhålla tidsstämplingssystem
Övriga Administrativa Uppgifter: Assistera med andra administrativa uppgifter enligt behov och efterfrågan.
Bank- och Kontoavstämningar: Genomföra regelbundna avstämningar för att säkerställa noggrannhet och överensstämmelse med banktransaktioner och kontobalanser.

Din förmåga att kommunicera klart och tydligt på både svenska och engelska är avgörande för att säkerställa smidig kommunikation och hög servicenivå gentemot alla våra kunder, oavsett deras språkliga bakgrund eller geografiska plats. Denna förmåga stärker vår globala närvaro och säkerställer att vi effektivt kan möta kundernas behov och förväntningar. Erfarenhet inom lönehantering, inklusive beräkning, utbetalning och rapportering, är meriterande och bidrar till ökad effektivitet och kompetens inom rollen.
VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har tidigare arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter och gärna erfarenhet från att hantera stora flöden i reskontran. Som person söker vi dig som är ansvarstagande och tar egna initiativ för att driva ditt arbete framåt. Vi tror att du har lätt för att samarbeta med dina kollegor men har samtidigt inga problem med att arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter!
Som svar på frågan "Vad vi erbjuder" beslutade vi oss för att söka insikter från vår VD, Jonas Pihl;
På HARALD PIHL erbjuder vi konkurrenskraftiga förmåner och villkor, men lika viktigt är att vi tror på arbetsglädje. Med tanke på den betydande tid vi alla spenderar på jobbet anser vi att det bör vara en givande och trevlig upplevelse. Det är viktigt att ha roligt och skratta! Detta främjas genom organisationen av olika aktiviteter för vår personal, som väljs genom en demokratisk process. Vi har också höga förväntningar på engagemang och hårt arbete - vilket speglar vår filosofi "Work hard, play nice". När du väl börjar ditt Harald Phil-äventyr kan du förvänta dig en spännande resa, möjligheter till personlig och professionell utveckling och ett jobb som verkligen är tillfredsställande, säger Jonas med ett leende.
VILL DU VETA MER?
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan. Tveka inte att kontakta Executive Search Markus Hanna på Markus.hanna@haraldpihl.com eller ring +46 (0)72 601 33 05 om du vill veta mer om tjänsten. Vi ser fram emot att höra från dig!
STARTDATUM: Juli/Augusti 2024
PLATS: Stockholm, Täby
OMFATTNING: Heltid, 18 månaders vikariat med goda möjligheter till förlängning
OM OSS
En hängiven familj av människor och metall
Är du redo för en karriär inom metall? Vårt personliga, pålitliga och professionella tillvägagångssätt har sina rötter i vår svenska arv och gör oss framstående på den globala scenen. Tillsammans är vi engagerade i att leverera intelligenta och snabba lösningar - där kvalitet och kunden alltid är i fokus.
Vårt långa arv som experter på speciallegeringar inspirerar oss att leda vägen in i framtiden och forma branschen med toppmoderna lösningar.
Ett familjeföretag grundat 1912, HARALD PIHLs idag förvaltas av den fjärde generationen av familjen Pihl. På Harald Pihl är vi experter på speciallegeringar som uppfyller mycket specifika krav och kan hantera extrema miljöer. Vi brinner för att erbjuda de bästa möjliga produkterna och tjänsterna, med konsekvent kvalitet och snabb leverans som våra kännetecken.

Ansök nu

Administratör

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Apr 28
Vi på Submit söker nu efter en Administratör inhouse till vårt kontor i Sickla.Om oss:
Vi på Submit växer och behöver nu ta in en Administratör för att stötta i bla.a löneadministration &fakturering;.Rollen är väldigt bred, därför söker vi någon som har ett strukturerat arbetssätt och är nyfiken på att lära sig nya saker. Mycket av arbetet kommer dessutom att vara att se förbättringsområden och ta initiativ på dessa.Profil:
Vi är ett ungt bolag som spenderar många timmar på kontoret, vi värderar därför personlighet framför erfarenhet. Skön, social och lätt till skratt men vet när man behöver koppla på jobbet för att inte hamna efter i arbetsuppgifterna.

Krav:
Vi ser gärna att du har åtminstone ett par års erfarenhet av något arbete som innefattade mycket administrativa uppgifter med deadline.

Meriterande
Har du idrottat ser vi det som ett stort plus, även om du har någon ekonomiskt erfarenhet eller utbildning.

Plats: Sickla
Start: Omgående
Lön: Enl. ÖK
Arbetstid: 08-17 mån-fre
Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta alexander@submitbemanning.se

Ansök nu

Ekonomiansvarig/ Administratör

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 2
För kunds räkning söker vi nu en ekonomiansvarig för uthyrning under 6 månader för sedan en övergång till kunden.
Kunden är inom brandsäkerhet och verksamma över hela landet, men främst i Stockholm och Mälardalen. Bolaget har vuxit mycket de senaste åren och har en tydlig tillväxtplan de kommande tre åren, med allt ifrån systemstöd till säljavdelning och tekniker. Det är här du kommer in i bilden. Du behövs för att avlasta VD med löpande ekonomiuppgifter men tjänsten är också en hybrid där ekonomi är huvuduppgifterna men också att du kan stötta övriga organisation med diverse admin arbeten.Därför söker dom dig som ska ansvara för:-
Leverantörsreskontra-
Kundreskontra-
Avstämningar-
Moms och AGA-deklarationer
Skatter- Periodiseringar och lagerföra varuinköp-
Lön- Månads- och årsbokslut
Bolaget är idag ca 15 personer och är beläget i fräscha och ljusa lokaler i Kungens Kurva. Det är högt i tak och god stämning bland personalen med mycket skratt. Anställningen är heltid på genomsnitt 40h/vecka med möjlighet till flexibla arbetstider.Vi vet ju givetvis inte vem du är än men för att lyckas i rollen har duen ekonomiutbildning i grunden och 1-2 års erfarenhet av liknande jobb.I denna rekrytering arbetar kunden med oss på Athletic Work, frågor om tjänsten ställs till projektledare Niclas Sörensen.
Välkommen med din ansökan så snart du kan. Intervjuer sker löpande och annonseringen kan komma att avslutas i förtid

Ansök nu

Lönespecialist till Aditro Logistics

Löneassistent/Lönekontorist
Läs mer Maj 15
Nu tillsätter vi till vår kund Aditro Logistics en framåtlutad och affärsorienterad lönespecialist.
Aditro Logistics är ett teknikdrivet företag inom orderhantering. Född inom logistik och uppfostrad av teknik – säger vissa. Vi älskar liksom e-handel, detaljhandel och dagligvaror. Vår mission är ganska enkel. Genom smarta, enkla och flexibla lösningar för orderhantering - med ett teknologiskt och digitalt tankesätt - ger vi våra kunder tydliga konkurrensfördelar. Vi vill kalla det LogTech – du kommer förmodligen kalla det oslagbart.
Om Rollen
I rollen som Lönespecialist kommer du att vara en viktig del av Aditros HR och löne-funktion och personalintensiva verksamhet med många kontaktytor. Din nyfikenhet och din breda erfarenhet inom löneområdet gör dig väl lämpad för rollen. Som en expert inom lönerelevanta frågor kommer du att vara trygg med hela löneprocessen och vara det självklara stödet för chefer och medarbetare.
Huvudsakliga Arbetsuppgifter:
Ansvara för hela löneprocessen
Hantering av löne- och kollektivavtalsfrågor för chefer och medarbetare
Administration kring nyanställningar
Anmälningar till Försäkringskassan och Kronofogden samt rapportera till SCB
Vara involverad i olika HR/lön-projekt
Agera kravställare internt, hantera rapportering och uppdatera dokumentation löpande

Dina erfarenheter
Vi söker dig med minst 2-5 års erfarenhet från en likvärdig löneroll. Du behöver inte vara auktoriserad lönespecialist, men är meriterande. För att lyckas i rollen behöver du ha god förståelse för arbetsrättens lagar och avtal samt starka färdigheter i Excel och Officepaketet. Kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska är viktiga för att lyckas i rollen.
Personliga Egenskaper
Du är serviceinriktad och trivs med att bygga och upprätthålla relationer med både medarbetare och chefer. En positiv och driven attityd, tillsammans med en vilja att lära och utvecklas, är egenskaper som vi värdesätter högt. Flexibilitet, struktur och noggrannhet är andra egenskaper som är viktiga för att lyckas i denna dynamiska roll.
Företagskultur
Aditro sitter i Stadshagen Kungsholmen, de erbjuder en varm och prestigelös atmosfär med flexibilitet. Du kommer att vara en del av ett team där din kompetens och passion för Lön/HR och systemutveckling uppskattas. De tillämpar en hybrid arbetsplatsmodell med möjlighet att arbeta på distans.
Hur söker du?
Detta är initialt ett konsultuppdrag med mycket goda chanser att efter sex månader bli överrekryterad till kunden. Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen ”ansök” längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig johan.iggbom@hero.se
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
“We are heart working”
Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.

Ansök nu

Lönekonsult till ett spännande uppdrag

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Mar 28
Om uppdraget
Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till förlängning, där du blir anställd av Wrknest men jobbar på uppdrag ute hos vår kund.
Krav
*Flera års erfarenhet av lönehantering
Meriterande
* SD Worx erfarenhet

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början – men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är noggrann, strukturerad och serviceminded. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.
Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Omfattning: 100%
Anställningsform: Konsult (Interim)
Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.
Om Wrknest
På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.
Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. www.wrknest.se

Ansök nu

Löneadministratör till solcellsföretag!

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Mar 25
Om oss ??

1KOMMA5° satsar på energismarta lösningar såsom solceller, laddboxar och ellagring samt energistyrsystemet Heartbeat. Företaget grundades 2021 och har idag över 1200 anställda på över 55 olika platser i Norden, Europa och Australien. 1KOMMA5° siktar på att bli marknadsledande i Europa med en försäljning på över 100 miljarder SEK per år senast 2030.??Tillsammans har vi redan installerat över 20 000 anläggningar i Norden.

Om rollen:

Som löneadministratör är du ansvarig för att säkerställa att företagets lönehantering sköts effektivt och korrekt. Du kommer att arbeta nära HR-avdelningen och andra delar av företaget för att säkerställa att alla löner utbetalas korrekt i enlighet med lagar, regler och företagets interna riktlinjer. Detta inkluderar att säkerställa att timmar, övertid, bonusar och andra ersättningar beräknas korrekt. Du kommer även hantera tjänstepension och övriga förmåner.

Vi tror att du:

- Har en eftergymnasial utbildning som rekryteraren bedömer relevant
- Är strukturerad och serviceminded
- Är initiativtagande och självgående
- Har erfarenhet av arbete med hela löneprocessen
- Arbetat med i lönesystem, gärna Visma 600 (meriterande)
- Arbetet med installationsavtalet eller annat kollektivavtal (meriterande)

START: Omgående enligt överenskommelse
PLATS: Johanneshov, Stockholm
OMFATTNING: 100%

1KOMMA5° strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega. För att säkerställa att våra medarbetares värdegrund stämmer överens med 1KOMMA5º tar vi en bakgrundskontroll som en del av rekryteringsprocessen.

Ansök nu

Payroll Specialist

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Mar 6
Om företaget

Clevry är ett konsult- och rekryteringsföretag med kontor på Kungsholmen i Stockholm. Vi är verksamma inom flertalet affärsområden och kan tillgodose behovet av såväl nyexaminerade talanger som seniora. Det som gör oss speciella är vårt fokus på soft skills-tester som ett verktyg att matcha kandidater och arbetsgivare på ett effektivt sätt. Genom att identifiera motivationsfaktorer och drivkrafter kan vi hitta de bästa kandidaterna, förkorta rekryterings- och onboardingtiden och se till att både medarbetare och uppdragsgivare blir nöjda.Din roll

Som lönespecialist på Clevry kommer du att ha ansvaret för lönehanteringen i Sverige för både konsulter och internt anställda. Du är en viktig del av vårt ekonomiteam, som har sin bas på kontoret i Sverige och även på kontoret i Helsingfors.

I din roll kommer du att vara ansvarig för hela löneprocessen och vara experten på lön! Du samarbetar med kollegor i ekonomiteamet och har även kontakt med vårt konsultvårdsteam i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter innefattar att besvara frågor gällande löneärenden från anställda och chefer. Du utför kontroller, korrigering av lön, genomför löneutbetalningar samt administrerar nyanställningar och avslut av anställningar. Utöver detta ingår också att rapportera till olika myndigheter, hantera pensionsrapportering, utfärda arbetsgivarintyg och skapa underlag för bokföring och bokslut. Du kommer också att hantera aspekter som provision, reseräkningar, friskvårdsbidrag och andra förmåner samt skicka ut lönespecifikationer och kontrollera tidrapporter.

I denna position har du möjlighet att vara med och förbättra och automatisera flödet, samt komma med idéer för att öka effektiviteten och kvaliteten!

Din profil

Vi söker dig med 3-5 års arbetslivserfarenhet inom lön och som känner dig trygg med att hantera hela löneprocessen. Du har god förståelse för kollektivavtal, pensioner, arbetsgivardeklarationer och skatt i samband med lönehantering. Erfarenhet av bokföring relaterad till löneadministration är meriterande.

Du kommer att använda systemen Hogia och Recman och arbeta med kollektivavtalet för tjänstemän från Kompetensföretagen.

Som person är du strukturerad, detaljfokuserad och serviceorienterad. Du är även flexibel, ansvarstagande och självgående i ditt arbete!

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, få tillgång till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på linnea.tylenius@clevry.com. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/)

Ansök nu

Lönekonsult för sommaruppdrag!

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Mar 1
Om tjänsten

Vi söker nu en lönekonsult till vår kund för en tidsbegränsad anställning med start i maj till augusti med möjlighet till förlängning. I denna roll kommer du att vara en viktig del av vår kunds HR-team, där du får möjlighet att arbeta självständigt med löneprocessen och bidra till fortsatt framgång. Du kommer att bli en del av ett stort internationellt företag och erbjuds en stimulerande arbetsmiljö, engagerat ledarskap och goda möjligheter till personlig utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

- Hantering av hela löneprocessen, från beräkning till utbetalning

- Support och rådgivning till kollegor och chefer i lönerelaterade frågor

- Arbeta tätt tillsammans med HR-avdelningen för att säkerställa effektiva processer

- Arbeta i lönesystemet Agda och affärssystemet IFS

Vi söker dig som

- Studerar till lönespecialist, är nyexad eller har något års erfarenhet av lönearbete

- Är IT-van och kan Office-paketet

- Har flytande språkkunskaper i svenska

Erfarenhet av att arbeta med tjänstemannaavtal och lönesystemet Agda är meriterande

Personliga egenskaper som värderas högt är noggrannhet, problemlösning och en vilja att lära. Vi hoppas att du brinner för service, är kommunikativ och social. Flexibilitet under sommarperioden är också viktigt då det finns ett extra behov av stöttning under sommaren.

Övrig information

- Start: Maj

- Plats: Marievik, Liljeholmen

- Omfattning: 60-100%

- Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till augusti, med möjlighet till förlängning

- Arbetstider: Vardagar kl. 8:00-17:00Ansök så snart som möjligt då urval sker löpande.Om bakgrundskontroll

En bakgrundskontroll kan komma att genomföras på slutkandidat. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.

Om Wrknest

På Wrknest utmanar vi traditionella rekryteringsmetoder genom att fokusera på kandidatens potential och anpassad uppskilling. Vi ser fram emot att höra från dig och utforska hur du kan bidra till vårt team. Läs mer på www.wrknest.se (http://www.wrknest.se/).

Ansök nu

Ersättnings- och förmånsspecialist till framstående företag

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Feb 28
Är du en erfaren ersättnings- och förmånsspecialist som brinner för att utveckla och administrera förmånsprogram? Då har vi rollen för dig hos ett av Sveriges ledande företag.

Om Uppdraget

Vi söker nu efter en driven ersättnings- och förmånsspecialist till vår kund som är verksamt inom försäkringsbranschen. I den här rollen kommer du att ha en avgörande inverkan på att utveckla och administrera företagets förmånsprogram, vilket inkluderar allt från hantering av kundens belöningsprogram till att supportera chefer inom lön och lönerevisionsområdet.

Tjänsten är på heltid och placeringen är i Stockholm med möjlighet till flexibelt arbete. Uppdraget startar i maj och initialt är det ett tidsbegränsat kontrakt till 2024-12-30 med goda chanser till förlängning. Det kommer finnas möjlighet att arbeta 2 dagar på distans (25%), men vid behov ska du kunna utföra arbetat 100% på plats.


Dina arbetsuppgifter

-
Ansvara för förvaltning av jobbfamiljestrukturer (VY-koder).

- Genomföra lönekostnadsanalyser.

- Bidra i arbetet med den administrativa hanteringen av kundens belöningsprogram, samt kundens personalbilar.

- Driva utredningar inom området personal- och löneadministration.

- Bidra vid framtagande av marknadslönestatistik samt analyser av lönestrukturer.

- Ta fram underlag till kundens lönekommitté.

- Supportera chefer inom lön och lönerevisionsområdet.

- Utveckla, förvalta och följa upp processer inom specialistområde.

- Ingå och bidra i olika utvecklingsuppdrag inom enheten och i verksamheten.

Dina kvalifikationer

-
Hög kompetens inom aktuellt område/roll.

- Kan arbeta självständigt.

- 3-5 års erfarenhet av HR-arbete med tyngdpunkt lön/lönebildning och lönekartläggning.

- Bred kunskap inom HR.

- Kunskap inom lönebildning, jobbstrukturer/arbetsvärdering samt marknadslönedata.

- Erfarenhet av lönerevisionsprocesser, gärna i större organisationer.

- Erfarenhet av fackliga förhandlingar och samverkan.

- Kan uppvisa godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Ladda gärna upp ditt cv i word-format och på svenska. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 8/3

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Kajsa Hessel

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 939 75 00

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Business Administrator

Personaladministratör
Läs mer Feb 27
Vill du vara en del av ett spännande och utmanande affärsklimat där du får stora möjligheter till erfarenhetsutbyte och personlig utveckling?

Vi på Market Partner söker nu en Business Administrator som ska arbeta tätt med vår VD och CFO och spela en central roll i vårt organisation, med fokus på att stödja olika delar av verksamheten.

Vilka är vi på Market Partner?

Vi är ett härligt gäng på cirka 10 medarbetare internt som arbetar med fyra affärsområden - Talent, Event, Academy, och Retail. Talent står för konsultuthyrning till bolag som Meta, Spotify, EQT, Microsoft och Tele2. Event projektleder diverse events som sommarfester och företagsmässor för olika kunder. Academy är proffs på att hålla utbildningar inom Microsofts produkter för partners och slutkunder. Retail arbetar med att promota ASUS-produkter i butik.

Vi värdesätter frihet under ansvar och arbetar i en hybrid modell där vi uppskattar att ses på kontoret på Drottninggatan i centrala Stockholm, men även har möjlighet att utnyttja flexibiliteten att arbeta hemifrån vid behov. Som anställd hos oss på Market Partner kommer du att arbeta i en familjär och prestigelös miljö där teamarbete premieras.

Om rollen:
I rollen som Business Administrator kommer du initialt att arbeta nära vårt ekonomiteam för att lära dig processerna och gradvis ta över mer ansvar. Dina ansvarsområden inkluderar bland annat att hantera leverantörs- och kundreskontra, fakturering samt att stödja vid lönekörning samt hantera tidrapporter och utlägg för konsulter.

Utöver detta kommer du att assistera vår VD och vara involverad i rutindokumentation, där du säkerställer att våra processer och rutiner är tydligt dokumenterade och följs noggrant. Det är viktigt att du är noggrann och kan hantera finansiell dokumentation med precision och integritet.

Denna roll kräver en flexibel och proaktiv inställning samt förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. Du kommer att vara en värdefull resurs för vårt team och bidra till att säkerställa effektivitet och framgång i alla delar av vår verksamhet.

Vem är du?

- Har 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

- Har ett gott öga för detaljer och är noggrann i ditt arbete

- Du har en positiv approach och är lösningsorienterad med en service-minded personlighet

- Du vill lära dig nya saker och utmanas i ditt dagliga arbete

- Extra viktigt att du gillar att arbeta med människor då rollen har mycket kontakt med medarbetare internt, ut mot kund och även mot konsulter ute på uppdrag.

Låter detta som en roll för dig? Tveka då inte att skicka in en ansökan - vi ser fram emot att ta del av dina erfarenheter!

Ansök nu

Payroll, Expense and Benefits Specialist

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Apr 3
At Tobii Dynavox, we empower people with disabilities to do what they once did or never thought possible. We call this mission Power to Be You. Our assistive communication technology helps our customers express themselves, connect with the world, and pursue independence, whether through everyday activities like ordering food or extraordinary feats like running a company. Working at Tobii Dynavox, you’ll become part of a team that spans the globe, with offices in the US, Sweden, the UK, China, and beyond.
To learn more about what we make possible, meet some of our customers or take a look at some of our products.
We are seeking a detail-oriented Payroll, Expenses and Benefits Specialist to join our People and Sustainability team.What you will do:As our Payroll, Expense and Benefits Specialist, you will be taking ownership of the processing of salary payments and expenses to ensure that the payroll process runs smoothly. You will have significant contribution in ensuring our compliance with tax regulations and reporting requirements and keeping Tobii Dynavox updated on relevant and recent payroll laws and regulations.

In this role, you will practice a great level of organizational skills, as you will be partnering with our Finance team and local European providers, which vary from 140 to 2-3 in each country.

Your week will include the following range of tasks:


Partnering with our payroll providers and coordinate payroll information from all European sites to our payroll providers.


Coordinating the scheduling and processing of salary payments together with HR and Finance team.


Supporting our employees with questions regarding payroll, time reporting, benefits, and vacation.


Managing expenses, accounting, pension for all Tobii Dynavox employees in Europe.


Administrating company benefits such as leasing cars and bicycles.


Assist with internal and external audits related to payroll, expenses, and benefits.


Support HR and Finance in administrative tasks if needed.
At Tobii Dynavox, we are committed to building a team with diverse skillset and perspectives. While we appreciate previous experience on Workday as an HRIS and fluency in French and/or German, these are not a requirement. We value your Microsoft Excel proficiency, experience of working with payroll across different European countries and your commitment to maintaining confidentiality.We are looking for someone with:


At least 3 years of experience from independent payroll roles working with the full payroll cycle, ranging from time reporting to booking of salaries.


A degree or equivalent knowledge acquired through work experience in finance, payroll, administration.


Certifications of Global Payroll Management Certification (GPC) and/or Chartered Institute of Payroll Professionals (CIPP)


Knowledge in Swedish compliance procedures on tax regulations.


Ability to communicate clearly, both in speaking and writing, in Swedish and English.
Our team enjoys flexible work hours and a range of benefits to support personal well-being and family commitments. We have a hybrid model. We have a hybrid model, including 2-3 days at our office in Stockholm city.

Please address your questions to mine.hacisalihoglu@tobiidynavox.com and submit your resume and/or LinkedIn profile (in English only) through our career website. We are looking forward to your application!


Where we stand:
We believe diversity not only enriches our workplace culture, but also gives us a strategic advantage. Working with people from a variety of backgrounds and perspectives helps us all become better communicators, better problem solvers, and better human beings. Our differences make us stronger.
Tobii Dynavox values equality of opportunity, human dignity, and racial/ethnic and cultural diversity. Tobii Dynavox does not discriminate against individuals on the basis of race, color, sex, sexual orientation, gender identity, religion, disability, age, veteran status, ancestry, or national or ethnic origin.
Equal Opportunity Employer/AA Women/Minorities/Veterans/Disabled

Ansök nu

Payroll Specialist

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Feb 19
About us
In 2022, Instabee was founded after combining Instabox and Budbee - two leading last-mile delivery companies with three consumer-facing brands: Budbee, Instabox and Porterbuddy. Instabee serves millions of consumers across Europe with convenient deliveries and is on track to become the leading European e-commerce enabler. Always with the customer at heart.

We’re fast, both in terms of parcel delivery and when it comes to growing our business. So far our journey has taken us from Sweden to the rest of Scandinavia and parts of continental Europe, but we have no plans to stop anytime soon. As we continue to expand our product offering to new merchants and geographic regions, our logistical network and operations are getting increasingly complex.

About the role as a Payroll Specialist
We are constantly working to harmonize our working methods to become a central payroll department for the entire organization, today our entire payroll function is outsourced in our five markets, but at the end of 2023 and the beginning of 2024 we will bring home most of our Swedish payroll function - therefore we are now looking for a committed Payroll Specialist to strengthen our payroll team, which will consists of three Payroll Specialist and one Junior Payroll Coordinator, you will report directly to our Payroll Manager.

Some of your key responsibilities

Coordinate and quality-assure the salaries against our external payroll partners in our foreign companies

Ensure payroll services are processed in accordance with established policies, applicable laws, regulations and our CBA

Support managers and employees in questions regarding payroll

Operational responsibility for all aspects of payroll operations.

Work with ongoing development of the payroll processes with the aim of constantly improving and simplifying for our organization

Be responsible for the entire payroll function for our Swedish market, “från ax till limpa”.

Interpret our CBA and ensure that they are complied in the organization and in our salary calculations.

Check and reconcile payroll data from our pre-systems

Ensure that we pay the right salary at the right time

About you
We are looking for someone who has a relevant education within payroll and has worked for 2-3 years with payroll and therefore feel confident working with the entire payroll process. We believe this is the right role for you who want to continue building on your career in a slightly broader and more challenging role. As a person, you can work under pressure, prioritize and meet deadlines, you are efficient, accurate and a team player. You are also not afraid to take your own initiative and go outside the comfort zone when necessary.

In this role you need to be fluent in Swedish and English with written and verbal communication skills.

Relevant education within payroll

2-3 years of experience in payroll

Of course, we have all the necessary and standard benefits in place, but in addition to this, we can also offer:

Sky-High Office: Modern and newly renovated with a 360-degree view around Stockholm.

Puppy Friendly: Bring your dog to work - we've got a whole floor for our furry friends!

Rooftop Fridays: Chill out at our Friday rooftop bar with the best views in town

Fun & Games: Ping pong, Shuffleboard, Foosball, and even a Karaoke Room for your leisure time.

Flexible Hours: Hybrid setup with working hours that adapt to your lifestyle.

Parental Pay for Six Months: Step away from work and provide the best care and love to your little one.

A Day Off on Your Birthday: We love to celebrate, so enjoy your birthday to the fullest with a day off each year!

Diversity and inclusion are very important to us and we are committed to creating an inclusive work environment. We want to be a workplace where everyone’s perspectives and opinions are valued, and we are dedicated to creating opportunities for all employees to thrive and reach their full potential.

This recruitment process consists of background checks via Verifiera as a review of previous public criminal records. The result is public information that is handled confidentially. This is mandatory for all recruitment processes at Instabee (Instabox/Budbee) in Sweden.

Ansök nu

Vikarierande Payroll Lead

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Feb 19
Concentrix + Webhelp söker nu vår nästa Payroll Lead med erfarenhet av hela lönekedjan samt behärskar lönehanteringssystemet Hogia och/eller Workday. Tjänsten är ett vikariat fram till 2025-05-31.

Här får du chansen att arbeta i en internationell miljö och bredda din kompetens inom ledarskap och lönearbete. Hos oss får du ta del av förmånerna:

- Årliga friskvårdsbidrag på 3500kr/år

- Hybridarbete

- Förtroendearbetstid

- 30 semesterdagar/år

- Tillgång till något av våra stora fina kontor i antingen Solna eller Göteborg

Om rollen

Som Payroll Lead kommer du huvudsakligen att ansvara för att säkerställa korrekt, effektiv och smidig lönehantering för vår organisation. Du ser till att riktlinjer följs på ett noggrant sätt.

Vi ser gärna att du har en utmärkta kommunikativa förmåga, då den kommer att vara till stor nytta när du interagerar med både medarbetare och chefer inom olika områden på ett omsorgsfullt sätt. Hos oss blir du en del av en snabb internationell miljö med många kontaktytor, därför blir det av stor vikt att snabbt kunna skifta mellan svenska och engelska

Vi hanterar löner för våra 1900 anställda inom Sverige, det är därför av stor vikt att du har vanan att arbeta inom en liknanade miljö med stora flöden och många kontaktytor.

Vidare har du ett personalansvar för ditt team beståendes av tre medarbetare. Som ledare har du det huvudsakliga personal- och arbetsmiljöansvaret där du stöttar dina medarbetare i det dagliga arbetet. Du ansvarar för genomförandet av lönesamtal, one-to-one-samtal, teamsmöten samt bedriva workshops med ditt team. Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera, där du har viljan att utveckla såväl ditt team som dig själv!Dina arbetsuppgifter:

- Säkerställa att alla löner bearbetas noggrant och i enlighet med lagar och bestämmelser.

- Bedriva förändringsprocesser (ex. införande av lagförändringar eller systembyte

- AGI-hantering

- Pensions- och försäkringsadministration, rapportering till myndigheter

- Förståelse för olika lönearter och hur de påverkar bokföringen

- Årsskifteslönekörningar

- Support till chefer och anställda i lönefrågor

- Arbete med rapporter, sammanställningar och beräkningar i Excel

- Sätta processer, rutiner och prioritera mellan olika arbetsuppgifterVi söker dig som har:

- Grundläggande behörighet

- Minst tre års erfarenhet av lönearbete i en större organisation

- Utmärkta kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Förmåga att coacha och stötta kollegor i deras dagliga arbete

- God analytisk förmåga

- Samarbets- och serviceinriktad

- God kommunikationsförmåga

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!Meriterande:

- Erfarenheter av lönesystem Hogia och/eller Workday

- Erfarenhet av ledarskap är inte nödvändigt. Det viktigaste är att du brinner för att arbeta med människor och har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera

- Kunskaper inom bilfömåner, skatteavdrag samt pension

- Erfarenhet av MS OfficeOm Concentrix + Webhelp

Concentrix + Webhelp är ledande inom outsourcad kundtjänst över hela världen med över 440 000 medarbetare globalt. I Sverige har vi idag sju kontor med totalt cirka 1900 medarbetare, och vår svenska löneavdelning hanterar samtliga löner.


START: omgående, enligt överenskommelse

PLACERINGSORT: vi söker någon som kan ta sig till något av våra kontor i Solna eller Göteborg.

ANSTÄLLNINGSFORM: heltid, vikarierande anställning fram tills 2025.05.31

ARBETSTIDER: kontorstider, mån-fre kl. 08.00 - 16.30

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2024.03.08

We are proudly one team, one company. We are committed to equal employment opportunities for all candidates and a work environment free from discrimination and harassment. All our recruitment practices are based on business needs, job requirements, and professional qualifications, without regard to race, age, gender identity, sexual orientation, religion, ethnicity, family or parental status, national origin, disability, or any other classification protected by applicable national laws.

Ansök nu

Specialist inom lön & förmåner

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jan 30
Välkommen till Skandia. Här kan din insats göra verklig skillnad. Det kräver förstås ditt engagemang och din vilja att utveckla dig själv, kollegorna och affären. Hos oss blandas lång erfarenhet med nya tankar och idéer - vi vill framåt och ge långsiktigt värde. Vi bryr oss på riktigt, om jobbet och om varandra, så vi kan prestera och samtidigt må bra på vägen.

Är du en erfaren och engagerad person med passion för lön- och förmånsfrågor? Trivs du i en ansvarsfull roll där du får huvudansvar för lönefrågor? Då kan det vara dig vi letar efter!

Specialist inom lön & förmåner | vikariat 1 år | Skandia | Stockholm

I rollen som specialist inom lön & förmåner på Skandia kommer du att ha det övergripande ansvaret för lönefrågor och du ingår i teamet som ansvarar för avtal, lön och förmåner. Du blir självklart även en del av en hela team HR som är ett sammansvetsat och drivet gäng med ett gemensamt mål att skapa en medarbetarupplevelse som ständigt förbättras, vilket gör oss till en attraktiv arbetsgivare, internt såväl som externt. Där rätt lön i rätt tid är helt avgörande.

Ditt huvudsakliga ansvar blir att sköta den dagliga operativa lönehanteringen, vilket innebär att du bland annat blir vår primära kontaktpunkt för vår externa löneleverantör, SD Worx. Du kommer också att hantera pensionsärenden och jobba med belöningsfrågor, analysera marknadslönedata, ta fram lönestatistik och förmåner.

Du kommer även att ha ansvaret för att hantera ärenden och frågor som rör just löner och förmåner från olika delar av vår verksamhet. Detta innebär att du blir en viktig del i att se till att alla frågor och problem som uppstår inom ditt ansvarsområde hanteras effektivt och professionellt. Ett nära samarbete med dina kollegor inom HR-teamet är avgörande, inte bara för att säkerställa en smidig hantering av lönefrågor, men också för att underlätta kommunikation och samverkan med övriga delar av företaget.

En annan viktig del av din roll innebär också att bidra till vår kontinuerliga utveckling, med särskilt fokus på digitalisering och förenkling av rutiner och processer. Ditt engagemang och dina insikter kommer att vara viktiga för att driva vår oss framåt, och därmed bidra till att vi fortsätter att vara konkurrenskraftig och framåtblickande.
Vi söker dig som är engagerad, gillar att arbeta strukturerat och kvalitetsmedvetet. Du är van vid att hantera flera uppgifter parallellt och kan hålla reda på detaljer utan att tappa helhetsperspektivet. Att jobba mot deadlines är en självklarhet för dig och du har en förmåga att hålla fokus och jobba mot mål. Och som du säkert har koll på så händer det mycket inom vårt område så ibland behöver man ställa om och här är en av dina styrkor att du är öppen för förändring och har lätt att anpassa dig för nya situationer.

Du är van att arbeta självständigt, är initiativrik och det är något du klarar av tack vare din förmåga att leda dig själv. Det utesluter såklart inte att du även lätt samarbetar med andra när det behövs, alltid med medarbetarupplevelsen i fokus. Även ditt sifferintresse och en hög analytisk förmåga är viktiga egenskaper för att skapa framgång i rollen.

Vi ser även att du:

- Har minst 3 års erfarenhet av lönehantering
- Har erfarenhet förmånshantering inkl. förmånsbeskattning
- Är flytande svenska i tal och skrift är ett krav

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av SD Worx och Workday samt ett intresse för regelefterlevnad och myndighetsrapportering.

Ansökan

Tjänsten är ett vikariat i ett år med start i april 2024 till maj 2025 då en av våra kollegor ska gå på föräldraledighet. När du gör din ansökan kommer du att få svara på några urvalsfrågor. Vi sitter i fina lokaler vid Lindhagen och kontoret utgör navet i arbetet men självklart finns flexibiliteten att jobba hemifrån ibland. Har du fler frågor kan du kontakta rekryterande chef Ralf Lindgren ralf.lindgren@skandia.se. Tänk på att vi inte kan ta emot ansökningar via mejl utan endast genom att du ansöker via den här annonsen.

Vi gör löpande urval, så sök redan idag för att inte missa chansen! Vi ser fram emot din ansökan.

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.

Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.

Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Ansök nu

Payroll/HR assistant

HR-assistent
Läs mer Jan 22
Join our fast-moving company and become a member of an innovative and growing team. You will be working on payroll and HR, an important piece of our puzzle.

Are you an executor with great organizational skills who wants to kickstart your career and gain experience? If so you might be exactly who we are looking for to join our HR team at Kavall! Our People & Culture department is looking for a Payroll/HR Assistant. If you are craving a role where you really can make an impact - this is your time to shine.

WHAT YOU WILL (BUT NOT ONLY) DO

Check and reconcile payroll data from our pre-systems

Ensure that we pay the right salary at the right time

Coordinate and quality-assure the salaries

Administrate invoices

Additional HR/finance/office tasks.

QUALIFICATIONS /WHO YOU ARE

Being in the beginning of your career with a relevant background or strong interest. Experience from Fortnox and Planday is a plus.

Are fluent in Swedish and English

Good skills in Google Suite.

Have a highly structured and organized working style.

Have great communication skills

Are flexible (we are a start-up and processes change all the time)

Enjoys a fast-paced and easy-going environment.

PARTICLE DETAILS

Start date: As soon as possible.

Full time

Location: Stockholm.

WHO WE ARE

We’re Kavall. We’re aiming to create a fun and high-speed work environment. We’re a start-up company, founded back in 2021 that delivers groceries within inner Stockholm.

With a start-up mentality, anything is possible and we are now looking for more hungry and enthusiastic people to join our amazing team.

Ansök nu

Interim Lönekoordinator till kund

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jan 17
Om uppdraget och dig vi söker

Till vår kund söker vi en erfaren lönekoordinator för ett uppdrag med start omgående, på deltid 50-75% och för en period om ca 3 månader. Det kan eventuellt bli förlängt.

Som lönekoordinator har du i detta uppdrag ett övergripande ansvar för företagets outsourcade löneprocess. Du har en nära dialog och samarbete med nyckelpersoner internt men även med företagets externa lönepartner för att säkerställa att processer och system är rätt uppdaterade och att löner och förmåner blir korrekt. Du kommer även var den som som internt är expert på löne- och förmånsfrågor.

För att trivas och bli framgångsrik i uppdraget har du minst 5 års erfarenhet från likande roll och mycket god kunskap i grundläggande lönehantering, skatter, försäkringar och förmåner.

Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från Success Factors och SAP.

Vi tror att du trivs att arbeta i team men har även erfarenhet av att självständigt driva ditt eget arbete framåt. Du är noggrann med ett öga för detaljer, kommunicerar på ett pedagogiskt vis och drivs av att ge service samt utveckla och förbättra processer och rutiner.

Kontor i centrala Stockholm.

Vi startar urvalet omgående så sök gärna redan idag!

Om att vara konsult hos People Experience

Högt som lågt och ibland tvära kast tillhör vardagen som konsult - men ruskigt roligt, varierande och lärorikt är det. Som konsult via People Experience välkomnas du med öppna armar in i vår PX-familj med konsultfrukostar, check-ins och bollplank för att du ska känna samhörighet och utbyte, men alltid med fin balans - för att inte göra anspråk på för stor del av din tid. Formen för ditt konsultuppdrag (dvs om du blir underkonsult eller anställd hos PX för det specifika uppdraget) bestämmer du själv!

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya potentiella People, Payroll & Finance Consultants och utökar dagligen vårt nätverk med förtroendeingivande, prestigelösa och flexibla Professionals med både integritet, ödmjukhet och ett starkt ledarskap. I vårt nätverk finns expertis inom hela området och på alla nivåer. Generalister som specialister, seniora som juniora - och det är precis det som gör det hela så givande.

På People Experience kommer vi alltid göra det lilla extra för att se till att du får en positiv upplevelse i mötet med oss - oavsett om du är kund, konsult, medarbetare eller kandidat. Välkommen att skapa denna upplevelse tillsammans med oss!

Om din ansökan

- Vi behandlar alla kandidater lika, var vänlig ansök via annonsen om du är intresserad - all kontakt sker genom vårt rekryteringssystem! Detta för att skapa en fin kandidatupplevelse för samtliga kandidater, samtidigt som vi säkrar en rättvis process för alla!

- Vi vill bidra till att alla känner sig likvärdiga på arbetsmarknaden. Vi vill uppmuntra alla, oavsett bakgrund att ansöka!

- Vi behandlar din personliga information i enlighet med GDPR. Om du önskar att vi raderar din information gör du det enklast genom att begära det via vår karriärsida "Connect". Har du frågor, kontakta vår systemansvariga Lina Roxenback på lina.roxenback@peopleexperience.se.

People Experience är en personlig, innovativ och högst engagerad boutiquebyrå med enorm passion för att hjälpa kunder, konsulter och kandidater att nå tillväxt och framgång genom rätt matchning inom det område där vår erfarenhet och passion är som störst: People, Payroll & Finance. Med visionen att bli Sveriges ledande boutiqebyrå för People, Payroll & Finance Professionals, är vi 100 % specialiserade på målgruppen i vår rekrytering och konsulttillsättning.

Ansök nu

Interim Löneadministratör

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jan 17
Vi söker på uppdrag från kund en löneadministratör till ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Uppdraget sträcker sig cirka 6 månader och det finns möjlighet för överrekrytering om intressant. Företaget sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

Om rollen
Du kommer vara delaktig i hela löneprocessen från ax till limpa. Detta innebär bl.a att:

- Bistå i arbetet med registrering i Hogia Lön Plus

- Registrering av lönepåverkande transaktioner från bolaget förmånsportal (Benify) samt filhantering till och från systemet.

- Månatliga avstämningar, kontroller och övriga administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer även att stötta anställda och ledare i löneprocessen och utöver detta kommer du att stötta HR-avdelningen med att upprätthålla och uppdatera information knutet till olika system, som exempelvis HR system och frånvarohanteringssystem.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad, flexibel och har god samarbetsförmåga samt kommer från liknande roll.
Vi ser gärna att du har:

- Arbetslivserfarenhet av löneprocesser (ca: 5år)

- Erfarenhet av att arbeta i lönesystem såsom Hogia, Visma eller Agda

- Erfarenhet av HR-system

- Mycket goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift

Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag!
Har du frågor kring uppdraget är du vamt välkommen att höra av dig till ansvarig på Newr - Pontus Palmborg, pontus.palmborg@newr.se

Ansök nu

Interim löneadministratör till kund

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jan 12
Om uppdraget och dig vi söker

För kunds räkning söker vi en interim löneadministratör till ett utvecklade konsultuppdrag. Uppdraget är på 50%, startar omgående och pågår i ca 3 månader med möjlighet till förlängning.

Företaget har kontor i flera städer men i detta uppdraget kommer man att arbeta utifrån kontoret i Stockholm men i nära samarbete med kolleger på andra orter. Man ansvarar för företagets grundläggande löneberedning i samarbete med ekonomi och HR.

Arbetsuppgifter:

- Hantera hela löneprocessen för 5 bolag, ca 200 medarbetare

- Utföra löneberedningsrutiner och löpande lönearbete

- Hantera anställningsformer och tillämpning av arbetsrätt och avtal i
löneberedning, löneformer och lönedelar enligt gällande kollektivavtal

- Sammanställa underlag för statistik, pensions- och försäkringsärenden

- Har god kunskap om skatter, avgifter, lagar, regler, kollektivavtal

- Du bör ha god kännedom om semester, arbetstidslagen samt skatt,
reseräkningar och regler om semester och föräldraledighet är bara ett axplock av
ditt expertisområde

- Expert på lön & KA frågor (semester, övertid/jourtid, schema, pension etc).

- HRIS ansvarig: Lönesystemem AGDA, Visma, etc

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du är organiserad och strukturerad i ditt tillvägagångssätt. Du har ett öga för såväl detaljer som utveckling och driver processer självständig. Vi söker en lösningsinriktad, systemvan och erfaren löneadministratör med minst 7 års erfarenhet.

Kunden har sitt kontor i centrala Stockholm.

Vi startar urvalet omgående så sök gärna redan idag!

Om att vara konsult hos People Experience

Högt som lågt och ibland tvära kast tillhör vardagen som konsult - men ruskigt roligt, varierande och lärorikt är det. Som konsult via People Experience välkomnas du med öppna armar in i vår PX-familj med konsultfrukostar, check-ins och bollplank för att du ska känna samhörighet och utbyte, men alltid med fin balans - för att inte göra anspråk på för stor del av din tid. Formen för ditt konsultuppdrag (dvs om du blir underkonsult eller anställd hos PX för det specifika uppdraget) bestämmer du själv!

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya potentiella People, Payroll & Finance Consultants och utökar dagligen vårt nätverk med förtroendeingivande, prestigelösa och flexibla Professionals med både integritet, ödmjukhet och ett starkt ledarskap. I vårt nätverk finns expertis inom hela området och på alla nivåer. Generalister som specialister, seniora som juniora - och det är precis det som gör det hela så givande.

På People Experience kommer vi alltid göra det lilla extra för att se till att du får en positiv upplevelse i mötet med oss - oavsett om du är kund, konsult, medarbetare eller kandidat. Välkommen att skapa denna upplevelse tillsammans med oss!

Om din ansökan

- Vi behandlar alla kandidater lika, var vänlig ansök via annonsen om du är intresserad - all kontakt sker genom vårt rekryteringssystem! Detta för att skapa en fin kandidatupplevelse för samtliga kandidater, samtidigt som vi säkrar en rättvis process för alla!

- Vi vill bidra till att alla känner sig likvärdiga på arbetsmarknaden. Vi vill uppmuntra alla, oavsett bakgrund att ansöka!

- Vi behandlar din personliga information i enlighet med GDPR. Om du önskar att vi raderar din information gör du det enklast genom att begära det via vår karriärsida "Connect". Har du frågor, kontakta vår systemansvariga Lina Roxenback på lina.roxenback@peopleexperience.se.

People Experience är en personlig, innovativ och högst engagerad boutiquebyrå med enorm passion för att hjälpa kunder, konsulter och kandidater att nå tillväxt och framgång genom rätt matchning inom det område där vår erfarenhet och passion är som störst: People, Payroll & Finance. Med visionen att bli Sveriges ledande boutiqebyrå för People, Payroll & Finance Professionals, är vi 100 % specialiserade på målgruppen i vår rekrytering och konsulttillsättning.

Ansök nu

Bemanning- och rekryteringskoordinator till Middlepoint

HR-assistent
Läs mer Maj 3
Om tjänsten Äntligen finns en chans att bli en del av vårt härliga team! En roll ska tillsättas inom Middlepoint och detta är din möjlighet till en spännande utmaning i karriären. I denna roll kommer du att jobba brett och varierat med bemanning och rekrytering i fokus. Dina dagar kommer bland annat bestå av att:
Coacha och leda medarbetare
Hålla dialog med befintliga och potentiella kunder vid bemanningsbehov
Proaktivt arbeta medbemanning så som semesterplanering och avropsbemanning
Utveckla befintliga processer, rutiner och arbetssätt
Upprätthålla rätt resursnivån av medarbetare utefter säsong
Koordinera helgbemanning och upplärningar
Administrera och koordinera i schemaläggning- och HR-system
Rekrytera behovsanställd personal efter given process
Skapa och publicera annonser
Cv-granska
Förbereda och genomföra intervjuer
Utföra referenstagning
Skriva avtal medmedarbetareDina främsta arbetsverktyg är schemaläggningssystemet Quinyx, rekryteringsverktyget Teamtailor, HR-systemet Success Factors samt officepaketet.Vem är du?Du är ett energiknippe som älskar att jobba varierat och ta mycket ansvar. För att passa i rollen tror vi att du är strukturerad i ditt arbetssätt, gillar och är duktig på att ha många projekt på gång samtidigt. Du är prestigelös och flexibel i ditt arbetssätt. Du ser lösningar där problem uppstår och har en positiv attityd. Du trivs med att äga egna ansvarsområden samtidigt som du är en team player. I och med att rollen är varierad med flera projekt i gång samtidigt så ställs det höga krav på att du är självgående och kan prioritera och organisera dina uppgifter under eget ansvar. Du har lätt för att ta egna beslut och kan snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer i ditt dagliga arbete samarbeta med rekrytering- och bemanningsteamet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en bra människokännare som trivs med att coacha och bidra till medarbetares utveckling.Vad erbjuder viVi erbjuder dig ett omväxlande arbete med kontor mitt i city – ett stenkast ifrån Stureplan. Hos oss och vårt moderbolag Coor finns oändliga möjligheter till utveckling. Vi är ett team som är drivna, ansvarstagande och måna om varandra. Du har möjlighet att varva dagar på kontoret med en viss del av ditt arbete på distans. Vi arbetar hårt om dagarna och tar gärna en aw tillsammans efter jobbet. Utöver den fasta månadslön erbjuder vi friskvårdsbidrag, roliga aktiviteter och utbildningar.Om anställningenAnställningen är en tillsvidareanställning med sex månaders inledande provanställning med start under sommaren 2024. Arbetstiderna är vanligtvis kontorstider.Kvalifikationer
Du har erfarenhet av att jobba inom servicebranchen
Sinne för kvalitet
Flytande svenska och goda kunskaper i engelska
Har systemvana - vi arbetar främst i systemen Teamtailor och Quinyx
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av liknande roller som innefattar personalansvar, rekrytering, event, bemanning eller dyl.Om MiddlepointVi vet att ett personligt och positivt bemötande är grunden till en god serviceupplevelse. Med omtanke och värdskap som röd tråd har Middlepoint levererat högklassig arbetsplats- och frontdeskservice sedan starten 2009. Vi är ISO-certifierade inom kvalité (9001), miljö (14001) och arbetsmiljö (45001) och är ett helägt dotterbolag till Coor. Genom noga och omsorgsfullt utvalda medarbetare skapar vi välkomnande miljöer där vi kan hålla fokus på alla detaljer och göra det lilla extra. Hos oss är kunderna mittpunkten.Tycker du att rollen låter intressant? Ansök med cv och personligt brev via vår karriärssida. Spana gärna in vår instagram för att se vad som händer hos oss!https://www.instagram.com/middlepointab/Varma hälsningar vännerna på Middlepoint!

Ansök nu

Idébanken Startup Sverige AB söker en HR-praktikant!

HR-assistent
Läs mer Maj 13
Idébanken Startup Sverige AB söker en HR-praktikant!
Är du en driven och engagerad person med intresse för HR och företagsutveckling? Då kan det vara du vi söker!
Om oss:
Idébanken Startup Sverige AB är ett aktiebolag som bedriver konsultverksamhet inom områdena företagsutveckling, organisation, finansiering, personal och därmed förenlig verksamhet. Vi är övertygade om att individer med en vision har potential att förändra världen genom att ge människor möjlighet att uppnå ekonomisk frihet med hjälp av att starta företag.
Om tjänsten:
Som HR-praktikant hos oss kommer du att få en bred inblick i arbetet med HR. Du kommer bland annat att få arbeta med följande:
Rekrytering och onboarding av nya medarbetare
Hantering av löner och förmåner
Arrangera HR-evenemang
Utveckling av HR-processer
Stöd till medarbetare i frågor rörande HR

Vi söker dig som:
Studerar en relevant utbildning, exempelvis HR, personalvetenskap eller psykologi.
Är driven och engagerad.
Har goda kommunikations- och samarbetsförmåga.
Har förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Är flexibel och lösningsorienterad.
Du har goda IT-kunskaper.

Erfarenhet inom HR är meriterande, men inget krav.
Praktiken:
Praktiken är på heltid och pågår under 6 månader. Vi erbjuder en god arbetsmiljö, intressanta arbetsuppgifter och möjlighet att lära dig av erfarna kollegor.
Ansökan:
Skicka din ansökan och CV till hridebankenhr@gmail.com senast den 2024-06-30.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jan 12
LönespecialistVi söker dig som trivs att arbeta i en snabb internationell miljö med många kontaktytor och som är duktig på lönehanteringssystemet Visma Agda PS för en roll som lönespecialist hos oss på Teleperformance.

Arbetsbeskrivning

I rollen som lönespecialist kommer du att bli en del av vår ekonomiavdelning och tillsammans med nuvarande lönespecialist hantera ca 1200 löner för företagets anställda i Sverige. Du kommer att arbeta med hela löneprocessen från inrapportering till färdig lönespecifikation och myndighetsrapporering, samt vidare säkerställa att rutiner följs på ett strukturerat och enhetligt sätt.

Teleperformance verkar i contact center-branschen där det är hög omsättning på personal. Detta gör att du som lönespecialist kommer hantera många nyanställningar och anställningsavtal samt skriva arbetsgivarintyg för de som slutat. Lönesystemet som används är Agda PS och du arbetar endast med ett kollektivavtal.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi ser att du är något av en Agda-expert som är van att arbeta med stora flöden. Du har arbetat med lön i minst 5 år och vill fortsätta med det i en platt, prestigelös organisation med högt i tak.

För att trivas i rollen behöver du vara van vid ett högt arbetstempo, vara social, noggrann, strukturerad, flexibel, analytisk samt ha en mycket god kommunikationsförmåga. Du gillar att sätta processer och rutiner och klarar av att lyfta blicken och att prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du har hög integritet, är hjälpsam och tar stort ansvar för att få saker att hända.

Krav på att du har mycket goda kunskaper i:

- Agda

- Svensk arbetsrätt och löneregler

- Redovisning kopplat till lönefrågor

- Excel

- Svenska i både tal och skrift

- Engelska i både tal och skrift

Tjänsten är lokaliserad på vårt trevliga nordiska huvudkontor i Haga Norra, Solna på Råsundvägen 2. Vid frågor om tjänsten så kontakta Carl Börjesson (Head of Business Control & Business Intelligence (carl.borjesson@teleperformance.com)

Ser fram emot din ansökan!

Om Teleperformance

Teleperformance är världens ledande leverantör av outsourcad CRM och kundservice. Vi är strategisk partner till många ledande företag globalt och nordiskt, och tillsammans med våra medarbetare så levererar vi suveräna resultat inom kundservice och teknisk support. Teleperformance grundades 1978 i Paris, Frankrike och finns idag i 73 länder med mer än 300,000 anställda.

Ansök nu

Junior löneadministratör till Klara Consulting!

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jan 4
Om bolaget och tjänsten

Klara Consulting (https://klaraconsulting.se/) är en modern helhetsleverantör inom ekonomitjänster med en stark, unik position på marknaden. Vi är en flerfaldigt prisbelönt koncern med ca 340 medarbetare och vi växer för varje dag som går. Att komma in i förändringens tid där positiva saker händer och få axla en nyckelroll som Junior löneadministratör - det vill du inte missa!

Hos oss präglas stämningen av engagemang, samarbete och framåtanda. Vår kultur bygger på tillit, kunskap och glädje i form av att vi stöttar och hjälper varandra och ser till att ha kul på vägen. Hos oss firar vi framgångar, sätter stort värde på friskvårdsaktiviteter och avslutar veckan med smarrigt fredagsfika.

I din roll som Junior löneadministratör blir du en del av vårt affärsområde Affärsservice som jobbar med Klara Consultings interna funktioner. Här får du chansen att utvecklas inom hela löneområdet och växa i din karriär!

Du erbjuds:

- En stabil men samtidigt växande arbetsplats som satsar på dig och din kompetensutveckling

- Mycket stora utvecklingsmöjligheter där bara du själv sätter gränserna

- Generösa förmåner, trevliga gemensamma aktiviteter och nytt fräscht kontor i centrala Stockholm

- En bra balans mellan arbete och fritid samt uppmaning till friskvårdsaktiviteter och en sund livsstil

Arbetsuppgifter

I rollen som Junior löneadministratör kommer du få jobba med hela löneprocessen för Klara Consulting och tillhörande dotterbolag. Du kommer få stora möjligheter att växa i rollen och arbetsuppgifterna kommer anpassas efter dina tidigare erfarenheter. Du kommer tillhöra ett team på tre personer men även samarbeta nära flera kollegor.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

- Löpande lönehantering

- Pensionsrapportering och annan myndighetsrapportering

- Rapportering till interna organisationen

- Arbetsgivardeklarationer

- Besvara frågor från medarbetare i organisationen

Vem är du?

För att trivas i rollen är det viktigt att du är en nyfiken person som aktivt tar initiativ i både ditt arbete och din fortsatta utveckling. Du är social och duktig på att kommunicera med andra och är, i den aspekten, både orädd och tålmodig. Du är också mycket ansvarstagande.Vi söker dig som:

- Har en eftergymnasial löneutbildning alternativt eftergymnasial ekonomiutbildning

- Har 1-2 års arbetslivserfarenhet från lönearbete

- Har goda kunskaper om semester-och sjuklönelagen

- Har ett intresse/ fallenhet för system

- Är flytande i svenska samt har grundläggande kunskaper i engelska i tal och skriftDet är extra meriterande om du:

- Har erfarenhet av Flex Lön

- Har erfarenhet av kollektivavtal

Är du i början av din karriär och vill utvecklas inom hela löneprocessen? Ansök till rollen som Junior löneadministratör och bli en del av en en växande organisation som sätter dig som medarbetare i fokus!Praktisk information

Start: Omgående

Placering: Stockholm, hybrid

Anställningsform: Heltid, tillsvidare med provanställning.

Lön: Fast enligt överenskommelse

Den här processen hanteras av Klara Consulting Rekrytering & Interim. För frågor om processen vänligen kontakta Lina Granåstedt på lina.granastedt@klaraconsulting.seOm Klara Consulting

Klara Consulting är den nybildade koncernen med djupa rötter. År 2021 beslutade sig KlaraPapper - grundat 1997 - och MPC Consulting - grundat 2007 - att gå samman för att skapa en av Sveriges största aktörer inom outsourcad ekonomi. Med sig in i koncernen fanns tack vare tidigare förvärv också EkonomiPorten AB, Netoffice AB, JL Ekonomi AB samt webbyrån Nitea AB. De kompletterande kompetenserna ger Klara Consulting en stark och unik position på marknaden.

Vi är en flerfaldigt prisbelönt koncern med omkring 230 medarbetare och har kontor i Stockholm, Västerås, Malmö och Östersund. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

För mer information, besök gärna https://klaraconsulting.se/

Ansök nu

Lönechef till Aleris

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 3
Aleris Sjukvård är ett av Skandinaviens ledande vårdföretag och som bedriver specialistvård och nationell högspecialiserad vård. Aleris Sjukvård finns i stora delar av Sverige och vi har ca 2 miljoner patientbesök per år. När patienterna kommer till oss får de träffa någon eller några av våra 4000 medarbetare som tillsammans besitter enorm kompetens inom sina specialist områden. Vår ambition är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv samtidigt som vi bidrar till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar.

Uppdraget

Vi söker nu dig erfarna Lönechef som vill ta strategiskt och operativt ansvar över vår löneavdelning. Du kommer att ansvara för att löneutbetalningar inom Aleris Sjukvård fungerar på bästa sätt och att våra system används optimalt. Till din hjälp har du ett team bestående av en teamledare, tre lönespecialister, en löneekonom, en koordinator och två systemförvaltare.

Teamet inom lön betalar månatligen ut ca 4000 löner och supporterar våra chefer i lönefrågor. Utöver de uppgifter som är direkt kopplade till löneprocessen hanterar teamet även systemförvaltning av HR+ och Medvind, vissa administrativa HR processer såsom registrering av anställning, anställningskontrakt, ägare av pensionshantering, administration av förmånspaket, administration kopplat till löneekonomi inklusive avstämning personalkonton.

Vi är övertygade om att du kommer att komma med nya idéer kring hur vi bör effektivisera våra löneprocesser. Några av de delar vi ser behöver ses över är:

Säkerställa en väl fungerande operativ lönefunktion, tex;

      Sätta och följa upp relevanta mål för funktionen, såsom tex SLA:er
      Utveckla, effektivisera och harmonisera rutiner och processer/arbetssätt
      Vidareutveckla funktionens service och tillgänglighet
      Samarbeta med flera andra funktioner såsom ekonomi, inköp och HR i tex funktionsöverskridande frågor, projekt och årliga processer
      Driva och medverka i verksamhetsprojekt såsom tex verksamhetsövergångar och avveckling av verksamheter


Driva ett strategiskt arbete, tex;

Tillsammans med HR chef sätta en strategisk plan med långsiktiga aktiviteter för funktionen, som bland annat innebär planera för ökad digitalisering och automatisering.Driva ett nära och tillgängligt ledarskap, tex;

      Genom information, målsättning, uppföljning och täta återkopplingar skapa tydlighet kring förväntningar, ansvar, mandat och prestation
      Kompetensplanering och -utveckling avseende både bredd och djup
      Genom inkludering uppmuntra och utveckla självledarskap och jobba aktivt med delegering
      Tillsammans med teamet jobba proaktivt med att underhålla och kontinuerligt förbättra en hälsosam och engagerande arbetsmiljö


 För att lyckas i den beskrivna rollen vill vi att du har följande bakgrund och egenskaper;

      Dokumenterad erfarenhet av att ha drivit en löneavdelning med rapporterande medarbetare
      Flerårig erfarenhet av lönearbete och mycket god systemvana
      Jobbat i verksamheter som är i kontinuerlig transformation med komplex organisationsstruktur
      Mångårig ledarerfarenhet och erfarenhet av att leda och utveckla team med 8+ medarbetare
      Erfarenhet av ”best practice” och ett upparbetat nätverk inom lön
      Van vid att självständigt kunna prioritera, driva utvecklingsinitiativ och sätta långsiktiga planer
      Kunna visa på god analytisk förmåga
      Ha ett prestigelöst förhållningssätt och med lätthet kunna växla mellan operativa och strategiska frågor
      Ha en god social förmåga och otvunget kunna möta medarbetare och chefer oavsett roll


Varför ska du jobba hos oss

Vi har förmånen att arbeta i ett företag och en bransch som faktiskt förändrar människors liv, varje dag. Din roll är oerhört viktig för oss. Vi som jobbar på Aleris Sjukvårds supportfunktioner strävar efter att göra stödprocesserna så enkla som möjligt för våra verksamheter så att de kan fokusera på patienterna. För dig som går igång på förbättringsarbete finns en hel del spännande projekt att driva inom det området.

Vi har kollektivavtal och många fina förmåner kopplade till det såsom tjänstepension, semesterförmåner och utfyllnad av lön vid föräldraledighet. Din huvudsakliga arbetsplats kommer vara på vårt huvudkontor, centralt beläget vid Odenplan och vi erbjuder en flexibel vardag där möjlighet ges till att jobba hemifrån del av tid.

Dessutom erbjuder vi exempelvis löneväxling, kontinuerlig kompetensutveckling och olika friskvårdsrelaterade förmåner.

Och det bästa av allt – du får jobba med oss! Vi är ett härligt gäng som ser fram emot att få jobba med dig.

Ansökan                                                                                                                

Vi samarbetar med Wepartner och Barbara Lidholt i denna rekrytering.Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt! Har du frågor gällande tjänsten så tveka inte att kontakta barbara.lidholt@wepartner.se eller 076 525 90 47.

Välkommen med din ansökan! 

Om Aleris Sjukvård

Aleris Sjukvård är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris Sjukvård erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris Sjukvårds affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Aleriskoncernen har i Skandinavien ca 5 000 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Aleris ägs av Triton.

Ansök nu

Löneadministratör

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jan 2
Vår Omtanke startade 2007 i Malmö, där vi fortfarande har ett lokalkontor.
Huvudkontoret är stationerat i Stockholm.

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu en noggrann och positiv administratör med erfarenhet av lönearbete.
Du kommer att arbeta nära vår löneansvarig men även vara vår kundansvariga behjälplig med diverse administrativa sysslor.
På företaget får du vara en del av ett team med stark framåtanda som gärna åtar sig utmaningar, brinner för verksamhetsutveckling och samtidigt har kul tillsammans.

Vi söker dig:

- som har relevant erfarenhet av lönearbete

- är noggrann och systematisk

- som är social, glad och som tycker om att hjälpa andra

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. inkludera:

- Kontrollera uppgifter i system

- Läsa in lönedata (fr AiAi)

- Behjälplig med skapandet av lönefiler (lönebesked, bankfil, AGI, bokföringsunderlag)

- Fakturering (kommun + region + sjuklöner)

- SCB-statistik

- Göra arbetsgivarintyg

- Svara på förfrågningar från FK och Kronofogden

- Rapportering + betalning till Kronofogden

- Uppdatera inställningar i löneprogrammet utifrån kollektivavtalen (ersättningar för OB, jour etc.)

- Framtagande av diverse rapporter

- Pensionsrapportering

Vill du vara en del av ett engagerat och växande företag?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Skriv "Löneadmin" i ämnesraden på din mail-ansökan.

Anställningsvillkor:

- Heltid, tillsvidare

- Kontorstider

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR- och Löne-kooridnator, Kista

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Jan 2
HR- OCH LÖNE-KOORDIANTOR SÖKES TILL KUND I KISTA

Vår kund, i norra Stockholm, är en global ledare inom tekniska produkter och lösningar som värdesätter sina anställdas kompetens och söker utveckla sina medarbetare. Affärsfilosofin för detta ledande bolag är att ägna intern talang och teknik för att skapa enastående produkter och tjänster som bidrar till ett bättre samhälle. Söker du möjlighet att utvecklas tillsammans med ett globalt och tryggt företag? Då är denna möjlighet helt rätt för dig.OM TJÄNSTEN

I ditt arbete som HR- och löne-koordinator kommer du att ha en avgörande roll i det månadsvisa lönearbetet. Du kommer planera och samordna för löneutbetalningar, arbeta med stöttande HR-frågor samt administration. I ditt arbete säkerställer du högkvalitativa löneprocesser och ett effektivt arbete med det interna Shared Service Centrumet samt löneleverantörer i Norden. I denna roll blir du en del av HR-teamet, utöver det löpande lönearbetet kommer du även få delta i olika projekt rörande lön och HR.Arbetsuppgifter:

- Löneadministration för de nordiska länderna, inklusive försäkring och pension
- Ladda upp löner i det interna HR-systemet på månadsbasis
- Löpande uppdatera masterdata i HR-systemet

- Tillgodose övriga HR-avdelningen med relevanta rapporter och statistik

- HR-helpdesk, support och administration

- Arbeta och genomför Employer Branding aktiviteter och Graduate-program

Annonserad tjänst gäller ett längre uppdrag som konsult. Uppdraget sträcker sig över 2 år och väntas starta omgående eller enligt överenskommelse med kund.

OM DIG

Till tjänsten som HR- och löne-koordinator söker vi dig som har minst 2 års erfarenhet sedan tidigare inom HR och lön. Vi ser gärna att din erfarenhet kommer från en större organisation där du fått förståelse för lönearbete på internationell nivå. Du har erfarenhet av att arbeta med hela löneprocessen inklusive försäkringar och pension.

Som person är du hjälpsam och trivs väl i samarbete med andra, och tycker om att jobba i grupp. Du är analytisk och tycker om problemlösningar, utöver det är du flexibel och anpassar dig med enkelhet till nya rutiner och arbetssätt. Du behöver även vara beredd på att genomföra tjänsteresor emellanåt.

Krav:

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i skrift och tal

- Stark vana av att arbeta med MS Office, allra helst Excel

- 2-5 års erfarenhet av lönearbete på internationell nivå

- Vana av att jobba med försäkringar och pensionATT JOBBA PÅ JOB&TALENT;
På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Payroll and HR Coordinator to Samsung

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Dec 29
We are currently seeking a Payroll and HR Coordinator situated at Samsung's Kista office. In this role, you will be an integral part of the HR team, closely collaborating with the SSC to deliver payroll services to all Nordic countries.

Your responsibilities encompass planning and coordinating payroll activities across SENA, ensuring high-quality payroll processes, and fostering effective cooperation with our shared service center (SSC) and payroll providers across the Nordics.

As the Payroll & HR Coordinator, your main tasks include running monthly payroll processes, delivering payroll data to the SSC & Outsourced payroll, and providing support to the HR department with a diverse range of tasks within the HR area. Additionally, you will actively engage in various payroll and HR projects such as salary reviews, promotions, and performance evaluations throughout the year, complementing the routine monthly payroll process.

Job scope and key deliverables

- Payroll, insurance and pension administration for all Nordic countries

- Upload salaries into internal HR system monthly

- Update HR system Master Data

- Supporting HR department with related reports and statistics

- HR Helpdesk support & Administration

- Support with Employer Branding initiative implementation and Graduate program administration

Most relevant experience, qualifications, education and training

- Minimum of 2-5 years of experience in nordic payroll (not only swedish payroll) from an international/nordic company.

- Experience in handling insurances and pensions.

- General system skilled. Excellent MS Office skills, in particular Excel.

- Fluent in Swedish as well as English.

Main competences required

- Supporting and Co-operating

- Analysing and Interpreting

- Adapting and Coping

About the assignment
For this assignment you will be hired as a full-time consultant by Digitalenta. We offer our consultants a generous package including healthcare allowance, insurance policy, paid vacation days and pension savings. In addition, you'll also have a dedicated consultant manager available throughout your employment with us, in addition to optional networking activities with our network of consultants.

The assignment is full-time, ASAP - until further notice. extension.

Ansök nu

Junior lönespecialist sökes till välkänt energiföretag!

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 16
Har du en yrkesutbildning inom lön och minst 6 månaders erfarenhet av lönearbete? Är du samarbetsvillig, kundorienterad och analytiskt lagd? Då kan du vara lönespecialisten vår kund väntar på!
Om tjänsten
Vi på Perido söker nu en junior löneadministratör till vår kund, ett framstående europeiskt energiföretag som är känt för sitt engagemang för hållbarhet och förnybara energilösningar. Med verksamhet som sträcker sig över flera länder går kundföretaget i bräschen för övergången till renare energikällor som vind-, vatten- och solkraft, med målet att skapa ett fossilfritt liv. Tjänsten är placerad på deras kontor i Solna.
Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du alltså att arbeta med löneadministrativt arbete. Arbetsuppgifterna inom området är löneberedning, hantering av lönerelaterade ärenden, kvalitetskontroller, avstämningar och skatter mm. Det ingår även systemrelaterade uppgifter inom lön samt kvalitetssäkring och utveckling av processer och arbetssätt.
Dina egenskaper
Vi söker dig som är samarbetsvillig, kommunikativ och kundorienterad. Du är driven och kan planera och prioritera ditt arbete tillsammans med teamet. Vidare är du noggrann, har en utpräglad analytisk förmåga och har förmågan att se övergripande perspektiv och samtidigt vara detaljfokuserad. Avslutningsvis vill du bidra med god stämning och engagemang att nå mål tillsammans med teamet.
Är det dig vi söker?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Kvalifikationer:
Minst gymnasieutbildning
Yrkeshögskoleutbildning inom lön
Minst 6 mån erfarenhet av lönearbete, gärna inom ett större bolag/koncern
Erfarenhet av redovisning eller HR specialist med inriktning på lön
Talar och skriver flytande svenska och engelska

Meriterande:
SAP eller andra större lönesystem
Erfarenhet av ärendehanteringssystem Service Now

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till och med 2025-05-31. Start 2024-06-02.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Linn Willberg som kan nås på mejl linn.willberg@perido.se. De flesta frågor eller funderingar kan du hitta svar på under perido.se/vanliga-fragor/. Om du fortfarande inte hittat svaret du söker är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 34609 i ämnesraden. Vänligen notera att vi endast tar emot ansökningar på vår hemsida och att vi inte har möjlighet att svara på hur du ligger till i processen.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och har över 1500 medarbetare över hela landet, varav ett femtiotal arbetar på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: https://perido.se/om-oss/.

Ansök nu

Löneadministratör till Vattenfall

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 13
Vill du jobba som löneadministratör hos Vattenfall i Solna? Har du några års erfarenhet inom området och är en engagerad kollega som vill bidra till förstklassig hjälp mot alla verksamheter i Sverige? Är du dessutom en flexibel och stresstålig person med god kommunikativ förmåga så är denna roll som klippt och skuren för dig. Är du personen som vi söker? Sök då tjänsten redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vattenfalls verksamhet går ut på att mäta förbrukad energi hos kunder och sedan hantera mätrelaterade avvikelser i såväl interna system som hos kunderna. I denna rollen kommer du arbeta med löneadministration för Vattenfalls alla verksamheter i Sverige. Två löneteam som jobbar med lönehanteringen. Teamet planerar och prioriterar arbetet tillsammans.

Detta ansvar omfattar följande arbetsuppgifter:
- Löneadministrativt arbete dvs löneberedning, hantering av lönerelaterade ärenden, kvalitetskontroller, avstämningar och skatter, och systemrelaterade
- Uppgifter inom lön samt kvalitetssäkring och utveckling av processer och arbetssätt

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en avslutad gymnasial utbildning inom lön, redovisning eller HR med inriktning på lön
- Har mycket goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
- Har minst 2 års erfarenhet av lönearbete, gärna inom ett större bolag/koncern
- Erfarenhet av hela löneprocessen och förbättrings- och projektarbete

Det är meriterande om du har:
- SAP eller andra större lönesystem.
- Erfarenhet av ärendehanteringssystem Service Now

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Driven och engagerad samt kunna planera och prioritera arbetet tillsammans med teamet.
- Förmåga att kunna se ett övergripande perspektiv och vara detaljfokuserad.
- Balansera det dagliga lönearbetet med projekt- och förbättringsarbete.
- Vilja att bidra och lyckas nå målen tillsammans med teamet.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 14
Om Norla:
Norla är ett IT- och Managementkonsultföretag som drivs av kundnöjdhet. Vi arbetar i en mångkulturell miljö och vi drivs av vår princip "Mind and Heart". Vi värdesätter att våra relationer med medarbetarna säkerställer deras professionella tillväxt och framgång. Vi arbetar tillsammans i ett nätverk av stora företag för att hitta de bästa talangerna för att stödja våra kunder.


I rollen som löneadministratör kommer du att ansvara för en mängd lönerelaterade uppgifter, inklusive löneberedning, hantering av ärenden, kvalitetskontroller och avstämningar. Du kommer också att arbeta med skatter och systemrelaterade uppgifter inom lön, samt att bidra till kvalitetssäkring och utveckling av processer och arbetssätt.
Erfarenhetskrav:
Minst gymnasieutbildning
Yrkeshögskoleutbildning inom Lön
Minst 2 års erfarenhet av lönearbete, företrädesvis inom ett större bolag eller koncern
Erfarenhet av redovisning eller HR-specialisering med fokus på lön
Flytande i både svenska och engelska

Meriterande erfarenheter:
Kunskap om SAP eller andra stora lönesystem
Erfarenhet av ärendehanteringssystemet ServiceNow

Ansök nu

Lönespecialist

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 14
Har du utbildning och erfarenhet inom lön och vill utvecklas vidare inom rollen? Vi söker dig som vill arbeta som konsult med utvecklande uppdrag hos oss på Addly!
Om tjänsten
Vi söker dig med några års erfarenhet som löneadministratör eller lönespecialist. I rollen kommer du arbeta med olika lönerelaterade administrativa arbetsuppgifter och hantering av skatter, implementera och följa upp rutiner och kvalitet i löneprojekt samt agera bollplank till kunder för frågor inom personalekonomi.
Dina egenskaper
I arbetet som lönespecialist bör du ha fingertoppskänsla för noggrannhet och detaljer för att alltid säkerställa korrekt beräkning och administration av löner. Det är också väldigt viktigt att du har goda kunskaper kring lagar och regler som berör lönehantering, samt förmågan att hålla information konfidentiell. Din goda kommunikationsförmåga är avgörande för att förklara lönerelaterade frågor för anställda och kollegor. Vi tror också att du är flexibel och kan med lätthet hantera förändringar och utmaningar som kan uppkomma.
Du är som person ambitiös, självgående och med stor ansvarskänsla.
Kvalifikationer
För att passa i rollen har du minst avklarad gymnasieutbildning och gärna någon eftergymnasial utbildning från universitet eller yrkesutbildning inom ekonomi/lön. Du har troligen arbetat ett par år i en liknande roll och besitter kunskap inom något större lönesystem som tex. SAP, Hogia eller Visma. Du skriver och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
Om Addly
Som konsult hos Addly Competece AB erbjuds du alltid bra marknadsmässig fast lön, friskvårdsbidrag och förmånlig pensionsavsättning. Inget är viktigare för oss än att du är trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Vi vill vara delaktig i din framgång och vi står beredda att investera i din utveckling inom områden du är intresserad av. Vi erbjuder utbildnings- och certifikatmöjligheter, nära mentorskap och kompetensutbyte med våra duktiga konsulter, bland annat.
Addly är mer än ett rekryterings- och bemanningsföretag. Addly föddes ur idén av att vara det bästa företaget för kunder, kandidater, konsulter och medarbetare. Vi drivs av att utmana och göra skillnad i hur vi hjälper våra kunder och kandidater. Med dryga 10 år i ryggen och med passionerat och outtröttligt arbete har vi utvecklat unika och innovativa metoder för det vi brinner mest för – hjälpa människor och företag att mötas. Vi är den nya tidens specialister på personal- och kompetensförsörjning.
Har du frågor om rollen eller vill skicka din ansökan kontakta Christoffer Sjöström, hej@addly.se Vänta inte med din ansökan!

Ansök nu

Löneadministratör sökes till koncern inom installationsbranschen!

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 14
Har du några års erfarenhet från en liknande roll? Här finns en tillsvidareanställning där du tar ansvar för lönearbetet och som ger dig en chans att växa i takt med koncernen. Är detta något för dig? Läs gärna vidare!
Om tjänsten
Vi på Perido letar efter en löneadministratör till vår kund, en dynamisk koncern driven av entreprenörskap som specialiserar sig på samordning och förvärv av företag inom installationsbranschen inom områdena VVS, el, nätverk, projekt och säkerhet. Tjänsten är placerad i Stockholm, möjlighet att arbeta i Göteborg finns dock också! Du erbjuds en tillsvidareanställning med goda möjligheter att utvecklas och en arbetsplats som präglas av glädje och framåtanda.
Dina arbetsuppgifter
Som löneadministratör kommer ditt huvudsakliga ansvar att vara att administrera löneutbetalningar och samarbeta med flera avdelningar inom moderbolaget och dess dotterbolag. Du kommer att ha ansvaret för att hantera löner och även för framtida personalansvar i takt med avdelningens tillväxt. Dina uppgifter inkluderar även att driva och kvalitetssäkra löneprocessen, övervaka KPI:er, hantera sjukskrivningar och rehabilitering och i anslutning till detta känna till rådande kollektivavtal inom branschen.
Dina egenskaper
Vi söker dig som självständigt tar ansvar för dina arbetsuppgifter och som har en stark känsla för service. Du är mån om att upprätthålla struktur och ordning samt kan arbeta effektivt utan att tumma på noggrannhet. Som person är du positiv och har en god samarbetsförmåga. Du är tydlig och pedagogisk i din kommunikation, både muntligt och skriftligt.
Om du tror att detta är tjänsten för dig är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Kvalifikationer:
Några års erfarenhet av arbete inom löneadministration
God förståelse för lagar och regler inom området
Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift

Meriterande:
Utbildning inom området

Omfattning och tillträde
Tillsvidareanställning hos företaget. Start omgående.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 34567 i ämnesraden. Vänligen notera att vi endast tar emot ansökningar på vår hemsida och att vi inte har möjlighet att svara på hur du ligger till i processen.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och har över 1500 medarbetare över hela landet, varav ett femtiotal arbetar på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: https://perido.se/om-oss/.

Ansök nu

Lönespecialister till välkänt energibolag i norra Stockholm

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 13
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbete med löneadministration. Detta för ett stort bolag i Sverige där man i rollen som lönespecialist kommer tillhöra ett av två löneteam som jobbar med lönehanteringen. Teamet planerar och prioriterar arbetet tillsammans.

I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med löneadministrativt arbete dvs löneberedning, hantering av lönerelaterade ärenden, kvalitetskontroller, avstämningar och skatter, och systemrelaterade uppgifter inom lön samt kvalitetssäkring och utveckling av processer och arbetssätt.

Uppdraget avser att vara 1 år och ska startas så snart som möjligt.

Kvalifikationer och egenskaper

För att passa in i den här rollen krävs att du har minst gymnasieutbildning med påbyggd Yrkeshögskoleutbildning inom Lön. Du har även minst 2 års erfarenhet av lönearbete, gärna inom ett större bolag/koncern samt erfarenhet av redovisning eller HR specialist med inriktning på lön. Viktigt är även att man hanterar både det Svenska och Engelska språket i såväl tal som skrift.

Har du tidigare arbetat i SAP eller andra större lönesystem är det kvalificerande. Likaså om du tidigare har erfarenhet av ärendehanteringssystem Service Now.

För att passa in i det här teamet och för den här rollen är det önskvärt om man besitter följande personliga egenskaper:


Samarbetsvillig, Kundorienterad, Serviceinriktad, Kommunikativ, Noggrann, Systematisk, Analytisk förmåga, Initiativtagare.

Driven och engagerad samt kunna planera och prioritera arbetet tillsammans med teamet. Förmåga att kunna se ett övergripande perspektiv och vara detaljfokuserad.

Balansera det dagliga lönearbetet med projekt- och förbättringsarbete.

Vilja att bidra och lyckas nå målen tillsammans med teamet.


Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.

Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!

Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.

Frågor och kontakt
Vid frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Amendos Talent Acquisition  Manager Jenny Nenne Slättenhäll, jenny.slattenhall@amendo.se.

Då vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

#LI-AH1

#BOFF

Ansök nu

Lönespecialist sökes till välkänt energiföretag!

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 13
Har du någon form av utbildning inom lön? Har du två års arbetslivserfarenhet inom lönearbete? Om du utöver detta även har en god kommunikationsförmåga så hoppas vi att du läser vidare!
Om tjänsten
Vi på Perido söker nu en lönespecialist för vår kunds räkning, ett framstående europeiskt energiföretag som är känt för sitt engagemang för hållbarhet och förnybara energilösningar. Med verksamhet som sträcker sig över flera länder går kundföretaget i bräschen för övergången till renare energikällor som vind-, vatten- och solkraft, med målet att skapa ett fossilfritt liv. Tjänsten är placerad på deras kontor i Stockholm.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som lönespecialist ingår olika lönerelaterade administrativa arbetsuppgifter. Du utför kvalitetskontroller för att säkerställa noggrannhet i löneberäkningar och -registreringar. Avstämningar utförs regelbundet för att säkerställa att löner stämmer överens med avtal och interna riktlinjer. Dina dagliga arbetsuppgifter inkluderar även:
Hantering av skatter
Systemrelaterade uppgifter
Kvalitetssäkring
Utveckling av processer och arbetsflöden
Kvalitetskontroller
Avstämningar

Dina egenskaper
Som lönespecialist bör du vara noggrann och detaljerad för att säkerställa korrekt beräkning och administration av löner. Det är också viktigt att du har god kunskap om lagar och regler som styr lönehantering, samt förmågan att hålla information konfidentiell. Din goda kommunikationsförmåga är avgörande för att förklara lönerelaterade frågor för anställda och kollegor. Slutligen ser vi att du besitter en flexibilitet och förmåga att hantera förändringar och utmaningar som kan uppstå.
Låter detta som en spännande tjänst?
Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen med den redan idag!
Kvalifikationer:
Avklarad gymnasieutbildning
Minst två års erfarenhet av lönearbete, gärna inom ett större bolag/koncernen
Erfarenhet av redovisning eller HR-specialist med inriktning på lön
Yrkeshögskoleutbildning (eller liknande) inom lön
Förmåga att kommunicera obehindrat i tal och skrift

Meriterande:
Erfarenhet av SAP eller andra större lönesystem
Erfarenhet av ärendehanteringssystem Service Now

Omfattning och tillträde
Heltid, konsultuppdrag till och med 2025-05-31. Start 2024-06-01.
Ansökan
Ansökan görs på vår hemsida perido.se/. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information som du behöver.
De flesta frågor eller funderingar kan du hitta svar på under perido.se/vanliga-fragor/. Om du fortfarande inte hittat svaret du söker är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 34607 i ämnesraden. Vänligen notera att vi endast tar emot ansökningar på vår hemsida och att vi inte har möjlighet att svara på hur du ligger till i processen.
Om Perido
Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och har över 1500 medarbetare över hela landet, varav ett femtiotal arbetar på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: https://perido.se/om-oss/.

Ansök nu

Interim junior löneadministratör till kund i energisektorn

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 13
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Om uppdraget och dig vi söker

Vi söker nu en junior löneadministratör till ett mycket intressant och långt uppdrag till vår kund med kontor i Solna. Uppdraget är på heltid och startar i början av juni och pågår till och med maj 2025.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara en viktig del i det team som ansvarar för löneadministrativa uppgifter såsom löneberedning, hantering av lönerelaterade ärenden, kvalitetskontroller, avstämningar och skatter, samt systemrelaterade uppgifter inom lön. En viktig del är även kvalitetssäkring och utveckling av processer och arbetssätt.

Erfarenhetskrav

Krav på att ha genomgått en Yrkeshögskoleutbildning inom Lön

Uppdraget kräver minst 2 års erfarenhet av lönearbete, med fördel inom ett större bolag eller koncern

Mycket god erfarenhet av ett större lönesystem

Flytande behärskning av svenska och engelska i tal och skrift


Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP.


Din profil

För att vara framgångsrik i detta uppdrag så har du en mycket god samarbetsförmåga med ett tydligt kundfokus och känsla för service. Du är kommunikativ, noggrann och arbetar systematiskt med en analytisk förmåga och ett eget initiativtagande.

Vi startar urvalet omgående så sök gärna redan idag!


Om att vara konsult hos People Experience

Högt som lågt och ibland tvära kast tillhör vardagen som konsult – men ruskigt roligt, varierande och lärorikt är det. Som konsult via People Experience välkomnas du med öppna armar in i vår PX-familj med konsultfrukostar, check-ins och bollplank för att du ska känna samhörighet och utbyte, men alltid med fin balans – för att inte göra anspråk på för stor del av din tid. Formen för ditt konsultuppdrag (dvs om du blir underkonsult eller anställd hos PX för det specifika uppdraget) bestämmer du själv!

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya potentiella People, Payroll & Finance Consultants och utökar dagligen vårt nätverk med förtroendeingivande, prestigelösa och flexibla Professionals med både integritet, ödmjukhet och ett starkt ledarskap. I vårt nätverk finns expertis inom hela området och på alla nivåer. Generalister som specialister, seniora som juniora - och det är precis det som gör det hela så givande.

På People Experience kommer vi alltid göra det lilla extra för att se till att du får en positiv upplevelse i mötet med oss – oavsett om du är kund, konsult, medarbetare eller kandidat. Välkommen att skapa denna upplevelse tillsammans med oss!

Om din ansökan

Vi behandlar alla kandidater lika, var vänlig ansök via annonsen om du är intresserad - all kontakt sker genom vårt rekryteringssystem! Detta för att skapa en fin kandidatupplevelse för samtliga kandidater, samtidigt som vi säkrar en rättvis process för alla!

Vi vill bidra till att alla känner sig likvärdiga på arbetsmarknaden. Vi vill uppmuntra alla, oavsett bakgrund att ansöka!

Vi behandlar din personliga information i enlighet med GDPR. Om du önskar att vi raderar din information gör du det enklast genom att begära det via vår karriärsida "Connect". Har du frågor, kontakta vår systemansvariga Lina Roxenback på lina.roxenback@peopleexperience.se.


People Experience är en personlig, innovativ och högst engagerad boutiquebyrå med enorm passion för att hjälpa kunder, konsulter och kandidater att nå tillväxt och framgång genom rätt matchning inom det område där vår erfarenhet och passion är som störst: People, Payroll & Finance. Med visionen att bli Sveriges ledande boutiqebyrå för People, Payroll & Finance Professionals, är vi 100 % specialiserade på målgruppen i vår rekrytering och konsulttillsättning.

Ansök nu

Lönespecialist med kunskap inom redovisning

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 17
Nu söker vi dig som vill vara med på en spännande resa hos vår kund! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid. Uppdragets start är i början av augusti och sträcker sig cirka ett år fram. Kunden sitter centralt i Stockholm och tillämpar en hybridslösning.

*Notera att vi inte tar emot underkonsulter för detta uppdrag.

Ditt uppdrag:

Nu har du chansen att ta dig an ett långt roligt uppdrag som Lönespecialist med ekonomi inriktning. Du kommer främst att ansvara över bolagets löner i SD Worx tillsammans med två kollegor och samarbeta tätt ihop med ekonomi. I rollen som Lönespecialist kommer du också att vara behjälplig med bolagets redovisning. Tillsammans kommer ni att driva utvecklingen framåt och säkra kvaliteten i processerna.

Exempel på arbetsuppgifter:

Löpande redovisning för moderbolag och dotterbolag: Ansvara för att hantera och sammanställa redovisningen inom koncernen.
Momsdeklaration: Förbereda och lämna in momsdeklarationer, säkerställa korrekt beräkning och inbetalning av moms.
Lönehantering: Kvalitetssäkra löneprocessen, inklusive löneberäkningar och utbetalningar enligt gällande lagar och företagspolicyer.
Processförbättring och effektivisering.


Din bakgrund

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom lön och redovisning. Du bör ha erfarenhet av redovisning från ax till limpa och en god förståelse för hela löneprocessen. Erfarenhet av flera olika kollektivavtal samt pensions- och försäkringsadministration är meriterande. Vi ser gärna att du är duktig på Excel och en initiativtagande person som trivs med förändring och att arbeta i ett tillväxtbolag. Meriterande om du har erfarenhet av kundens lönesystem SD Worx.


När du blir en av oss

Som konsult hos oss lovar vi den bästa tiden i din karriär. Du kommer från dag ett att komma in i ett sammanhang som ger dig en snabb utveckling i karriären, samtidigt som du får vara med och påverka framtidens arbetsplatser. Välkommen till en värld full av möjligheter!

Läs mer om livet som konsult vi oss här!

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är kandidatspecialist Emma Gärdebäck (emma.gardeback@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Lönekonsult till Aspia Interim Consulting

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 16
Aspia Interim Consulting Payroll expanderar och erbjuder spännande möjligheter för dig som arbetar inom löneområdet! Vill du bredda och fördjupa din kompetens, få snabb utveckling och utforska nya branscher? Brinner du för lön och vill utveckla ditt affärsmannaskap? Nu har du chansen!

Att vara anställd konsult hos Interim Payroll får du stora utvecklingsmöjligheter, variation och trygghet. Genom att arbeta med kunder över olika branscher och storlekar får du en bred och värdefull erfarenhet. Du erbjuds en stabil anställning med samma förmåner och villkor som dina kollegor på Aspia. Även om du utför uppdrag hos våra kunder som kan vara allt från 4 till 12 månader, är du en viktig del av vårt team.

Aspia Interim Consulting stöttar våra kunder vid exempelvis föräldraledighet, sjukskrivning eller andra tillfälliga vakanser. Det kan också vara under systembyten eller projekt. Du blir en del av ett fantastiskt team med erfarna kollegor inom hela löneområdet. Dessutom får du möjlighet att samarbeta med kollegor från hela Aspias organisation, inklusive interna Payroll, lönespecialister, skattespecialister och redovisningsspecialister. Här kan du aktivt påverka din egen utveckling genom att sätta upp mål på årsbasis och bidra till Aspias affär genom att arbeta affärsnära.

Dina arbetsuppgifter på uppdrag kan inkludera :

- Lönespecialist i hela eller delar av löneprocessen
- Lönekoordinatorroller
- Stödja kunder i digitaliseringsprocessen

Vem är du?

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har en utbildning inom lön tillsammans med flera års erfarenhet av lönearbete, och som kan arbeta självständigt genom hela löneflödet, från ax till limpa. Du bör ha erfarenhet av att kvalitetssäkra löneprocessen och vara bekant med olika lönesystem och kollektivavtal. Vi ser gärna att du har arbetat i olika bolag och branscher. Dessutom är goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, viktigt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av systembyte och är auktoriserad lönekonsult.

Personliga egenskaper:
För att trivas i rollen bör du tycka om föränderliga miljöer och stimuleras av mötet med nya människor. Du är lyhörd och har en affärsmässig inställning. Dessutom är du relationsskapande och resultatinriktad, och du har erfarenhet av att arbeta på ett flexibelt och prestigelöst sätt. Din förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och system är viktig, samt att ha en konsultativ personlighet med ett positivt förhållningssätt gentemot din omgivning.

Praktiskt om tjänsten:
Placeringsort: Stockholm
Start: Enligt överenskommelse

Du erbjuds!
Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du ett arbete med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat.
Låter det som en intressant tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Om du känner att vi väckt din nyfikenhet och att du vill veta mer – låt oss ta ett förutsättningslöst möte! Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Lönnehed, lisa.lonnehed@aspia.se eller rekryterande chef Sofia Ferm, sofia.ferm@aspia.se

Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess och gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens, erfarenhet och potential att växa i rollen.

Du ansöker enkelt med CV och genom att besvara urvalsfrågor direkt i vårt verktyg. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl.

Varmt välkommen med din ansökan!

Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1300 medarbetare på drygt 55 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär!

Ansök nu

Personalsamordnare/administratör prehospitala läkarfunktioner

Personaladministratör
Läs mer Maj 14
Personalsamordnare/administratör prehospitala läkarfunktioner

Vill du vara med och göra verklig skillnad i en samhällsviktig verksamhet? Är du lösningsorienterad med en god kommunikativ förmåga? Då kan tjänsten som Personalsamordnare/administratör för prehospitala läkarfunktioner på AISAB vara något för dig.

AISAB befinner sig i spännande utveckling. Inom det kommande året planeras verksamheten att växa från 600 till ca 1500 anställda när det prehospitala vården inom Region Stockholm övergår till AISAB.

De läkarbemannade prehospitala enheterna är akutläkarbilar, jourläkarbilar, prehospital bakjour och ambulanshelikopter. Enheterna bemannas av läkare med specialitet inom akutsjukvård, anestesi och intensivvård eller allmänmedicin tillsammans med ambulanssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor och ambulanssjukvårdare. Tillsammans med en ambulanssjukvårdare och/eller specialistsjuksköterska med hög kompetens inom prehospital vård.

Din arbetsplats är på AISABs huvudkontor i Årsta. Du har ett nära samarbete med våra personalsamordnare som arbetar med långsiktig schemaläggning ute på våra ambulansstationer i hela regionen. 

Din nästa utmaning:

I rollen som samordnare har du ansvar att underlätta, effektivisera och kvalitetssäkra den dagliga driften i den prehospitala vården. För att verksamheten ska kunna erbjuda befolkningen en god, säker, tillgänglighet och jämställd vård. Du kommer även ha ett nära samarbete med operativ koordinator, ambulansstationernas personalsamordnare samt andra funktioner inom organisationen.

Exempel på arbetsuppgifter:

Säkerställa ett effektivt resursutnyttjande av personal och fordon för läkartjänsterna

- Schemaläggning och planering bemanning läkare jourläkarbilar & akutläkarbilar
- Administrativ hantering av dödsfall
- Nyckelhantering avlidna
- Löpande övervaka och säkerställa den dagliga driften 
- Hantera personalbemanning vid akut korttidsfrånvaro genom att ta emot och boka ersättare på ett kostnadseffektivt sätt och i enlighet med gällande lagar och kollektivavtal
- Följa upp övertid och säkerställa att dygns- och veckovila följs. 

För att lyckas i rollen bör du ha: 

- Lägst gymnasieutbildning?? 
- Erfarenhet inom prehospital vård eller annan hälso- och sjukvård 
- Erfarenhet inom sambands- och bemanningsfunktion? 
- Erfarenhet av att arbeta i personal- och lönesystem?? 
- Kunskap om lagar, regelverk och avtal inom personal- och löneadministration samt andra HR-områden?? 
- Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift? 
- God dator- och systemvana som Officepaketet, e-post med mera.? 

Dina personliga egenskaper: 

- Ett professionellt och serviceinriktad bemötande??
- Hög samarbetsförmåga?
- En god kommunikativ förmåga 
- Hög dos av lösningsorientering
- Ett gott omdöme och förmåga att se helheten 

Anställningsform  

Tillsvidareanställning

Övrigt 

Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor? Kontakta: carolina.fors@regionstockholm.se

Vi erbjuder

- Ett livsviktigt och självständigt arbete med stort eget ansvar
- Kollegor med starkt engagemang och hög kompetens
- 5 000 kr i friskvårdsbidrag per år vid heltid 
- Förmånlig tjänstepension.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar din ansökan! Om AISAB

AISAB ägs av Region Stockholm och är en viktig del av akutsjukvården i regionen. I våra uppdrag samverkar vi främst med Region Stockholms primärvård, akutsjukvård och SOS Alarm AB för att säkerställa snabbt omhändertagande, god vård och säker transport av sjuka och skadade till rätt vårdnivå. Vi bedriver framgångsrikt även ett prehospitalt träningscenter (KTC) och forskning inom prehospital vård. Tillsammans utvecklar vi ambulanssjukvården!https://aisab.nu/sv-se/jobba-hos-ossFölj oss gärna i sociala medier!

https://www.facebook.com/AISAB.nu/

https://www.instagram.com/aisab_ambulanssjukvarden/

https://www.linkedin.com/company/27056850

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Löneadministratör till Swedtrack

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 15
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
SNABBFAKTA
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Måndag-fredag, 08:00-17:00
Ort: Solna, Stockholm
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Särskild visstidsanställning. Du blir anställd som konsult hos oss på Inte Bara Post Bemanning under 6 månader, efter det finns det stor chans att bli överrekryterad direkt till kund.


DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS

Swedtrack bedriver järnvägsunderhåll i förhyrda lokaler, reparationer i verkstad av ej egentillverkade lok och andra rullande järnvägs- och spårmaterial. Swedtrack har välutbildad personal med stor erfarenhet av mycket skiftande transporter och växlingsarbete. Företaget utför ett kontinuerligt arbete i syfte att hela tiden förbättra trafiksäkerheten.

Swedtrack har sitt huvudkontor i anslutning till sin verkstad i Hagalund, Solna.


DIN ROLL

I rollen som löneadministratör kommer du ansvara för löner, pensioner och att försäkringar hanteras rätt inom bolaget. Du kommer att arbeta självständigt i rollen och rapportera till ekonomichef. Du kommer att vara ansvarig för att driva projekt i gränslandet mellan HR och ekonomi.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

Lön/HR administration

Löneberedning

Reseräkningar

Reservering av lönekostnader och lönebikostnader inför bokslut

Registrera alla personalförändringar i Timeplan och Hogia Lön +

Granskning av inrapporterade tider

Utveckla tidredovisningsmodulen så att den är kopplad till lönesystemet

Registervård av anställda

Avstämning och bokning av samtliga lönerelaterade konton


Tidrapportering, budget & analys

Schemalägga och attestera alla medarbetare I Timeplan

Analysera HR-relaterade kostnader

Analys och rapportering av sjukfrånvaro och övertid

Ansvarig för att driva projekt i gränslandet mellan HR och ekonomi

Underlag för personalbudget

Framtagande av nyckeltal inom HR


Ekonomi

Sköta fakturering löpande under månaden

Granska fakturaunderlag från produktion


 
VEM ÄR DU? 

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är en självgående och ansvarstagande person. Vidare är du noggrann och lyhörd i ditt arbete.

Du som söker uppfyller nedan krav:

Gymnasial eller högre utbildning i ekonomi/redovisning.

Minst 5 års erfarenhet som löneadministratör eller liknande roll.

Erfarenhet av Hogia lön + och Fortnox.

Erfarenhet av löpande bokföring, avstämningar, budget, analys och rapportering.

Mycket goda kunskaper i excel.

Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.


Meriterande:

Vidareutbildning inom kollektivavtal, skatt, löneberedning. Har du erfarenhet från detta väger det tyngre än utbildning.

Erfarenhet av att arbeta med SEKO spårtrafikavtalet.VAD ERBJUDER VI?

Som anställd på Inte Bara Post Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvård.


ÖVRIG INFORMATION

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Inte Bara Post Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer att vara anställd av oss på Inte Bara Post Bemanning och blir uthyrd till vår kund.

Sök tjänsten genom att klicka på Skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se. Skriv vilken tjänst det gäller i ditt mail och länka gärna till annonsen.

Ansök nu

Löneadministratör till Swedtrack

Löneadministratör/Lönekonsult
Läs mer Maj 10
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
SNABBFAKTA
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Måndag-fredag, 08:00-17:00
Ort: Solna, Stockholm
Startdatum: Omgående
Anställningsform: Särskild visstidsanställning. Du blir anställd som konsult hos oss på Inte Bara Post Bemanning under 6 månader, efter det finns det stor chans att bli överrekryterad direkt till kund.


DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS

Swedtrack bedriver järnvägsunderhåll i förhyrda lokaler, reparationer i verkstad av ej egentillverkade lok och andra rullande järnvägs- och spårmaterial. Swedtrack har välutbildad personal med stor erfarenhet av mycket skiftande transporter och växlingsarbete. Företaget utför ett kontinuerligt arbete i syfte att hela tiden förbättra trafiksäkerheten.

Swedtrack har sitt huvudkontor i anslutning till sin verkstad i Hagalund, Solna.


DIN ROLL

I rollen som löneadministratör kommer du ansvara för löner, pensioner och att försäkringar hanteras rätt inom bolaget. Du kommer att arbeta självständigt i rollen och rapportera till ekonomichef. Du kommer att vara ansvarig för att driva projekt i gränslandet mellan HR och ekonomi.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

Lön/HR administration

Löneberedning

Reseräkningar

Reservering av lönekostnader och lönebikostnader inför bokslut

Registrera alla personalförändringar i Timeplan och Hogia Lön +

Granskning av inrapporterade tider

Utveckla tidredovisningsmodulen så att den är kopplad till lönesystemet

Registervård av anställda

Avstämning och bokning av samtliga lönerelaterade konton


Tidrapportering, budget & analys

Schemalägga och attestera alla medarbetare I Timeplan

Analysera HR-relaterade kostnader

Analys och rapportering av sjukfrånvaro och övertid

Ansvarig för att driva projekt i gränslandet mellan HR och ekonomi

Underlag för personalbudget

Framtagande av nyckeltal inom HR


Ekonomi

Sköta fakturering löpande under månaden

Granska fakturaunderlag från produktion


 
VEM ÄR DU? 

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är en självgående och ansvarstagande person. Vidare är du noggrann och lyhörd i ditt arbete.

Du som söker uppfyller nedan krav:

Gymnasial eller högre utbildning i ekonomi/redovisning.

Minst 5 års erfarenhet som löneadministratör eller liknande roll.

Erfarenhet av Hogia lön + och Fortnox.

Erfarenhet av löpande bokföring, avstämningar, budget, analys och rapportering.

Mycket goda kunskaper i excel.

Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.


Meriterande:

Vidareutbildning inom kollektivavtal, skatt, löneberedning. Har du erfarenhet från detta väger det tyngre än utbildning.

Erfarenhet av att arbeta med SEKO spårtrafikavtalet.VAD ERBJUDER VI?

Som anställd på Inte Bara Post Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvård.


ÖVRIG INFORMATION

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Inte Bara Post Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer att vara anställd av oss på Inte Bara Post Bemanning och blir uthyrd till vår kund.

Sök tjänsten genom att klicka på Skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se. Skriv vilken tjänst det gäller i ditt mail och länka gärna till annonsen.

Ansök nu

Bemanningsadministratör till Basal Hemsjukvård i Sollentuna!

Personaladministratör
Läs mer Maj 10
Om Aleris Närsjukvård

Aleris Närsjukvård AB bedriver ASIH, sluten palliativ vård, Rehab Station, närakuter och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar ansvarsfullt, enkelt och innovativt.

Vi är en del av Aleris Sverige AB som är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Aleriskoncernen i Skandinavien har ca 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning och uppmuntrar till att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande vaccination av covid-19 vid anställning i vårdnära arbete.

Läs mer på: www.aleris.se

Vill du vara spindeln i nätet, du brinner för planering och bemanning? Vill du arbeta i ett sammansvetsat team där patientens bästa står i centrum? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Om arbetet

Våra Hemsjukvårdsteam för basal hemsjukvård är den förlängda armen till vårdcentralerna och utför hembesök hos våra patienter från klockan 17:00 till 08:00, vardagar och hela dygnet under helger och röda dagar. Vi som arbetar här är undersköterskor och sjuksköterskor.

Som bemanningsadministratör kommer du ingå i vårt administrativa team där du närmast kommer samarbeta med koordinator, samordnande sjuksköterska och enhetschef.

Rollen som bemanningsadministratör innebär i huvudsak att bemanna- och samordna personalresurser, genom att exempelvis:

• Ta emot sjuk- och friskanmälningar
• Ansvara för all schemaläggning av personal i systemet Medvind
• Attesteringar för kliniska medarbetare
• Planera personalens semestrar i samråd med Enhetschef
• Utveckla och förbättra processer och rutiner för att optimera bemanningen och ha ett nära samarbete med chefer och medarbetare i verksamheten
• Vara delaktig i introduktionen av nyanställda.

Arbetstiden är vardagar kl. 08.30-17.00. Placering: Sollentuna.

Varför arbeta hos oss?

Hos oss blir du en del av ett inkluderande team där vi samarbetar för att nå gemensamma mål. Vi har roligt tillsammans och en fin gemenskap.

Vi kan erbjuda dig

• En anpassad och väl utarbetad introduktion med uppföljning
• En företagskultur där medarbetarskap och nya idéer uppmuntras
• Fina förmåner i form av bland annat förmånsportal med rabatter, friskvårdsbidrag och fredagsfrukost
• God arbetsmiljö med korta beslutsvägar och ett närvarande ledarskap

Vi söker dig som har

• En avslutad gymnasieexamen
• Erfarenhet av administration
• Systemvana

Erfarenhet av schemaläggning och personaladministrativa system är meriterande, likaså arbetslivserfarenhet från bemanningsplanering. För att klara den här rollen är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

Du är serviceinriktad, har ett professionellt bemötande och är kundorienterad. Arbetet kräver att du är strukturerad och lösningsfokuserad, har hög kommunikativ förmåga och kan prioritera arbetsuppgifter vid arbetstoppar. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Omfattning: Heltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Lön: Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Har du frågor om tjänsten?

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” längst ner och fylla i dina uppgifter. Eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Driven bemanningskoordinator till Bonliva

HR-assistent
Läs mer Dec 21
Är du en fena på administration, koordinering och älskar att jobba med människor? Vill du ingå i ett ambitiöst team hos ett av landets ledande bemanningsföretag och samtidigt vara med och förbättra Sveriges vård, omsorg och skola?

Då kan tjänsten som bemanningskoordinator vara för dig!ÄR DU EN FÖRBÄTTRARE?

För att trivas hos oss stimuleras du av koordinering och problemlösning i högt tempo. Vi tror att du är driven, initiativtagande, modig och bra på att lägga upp en bra struktur för få ditt arbete klart i tid. Din kommunikation, oavsett om den sker i skrift eller tal, är mycket god. Du är självständig och motiveras av att ta stort ansvar och att tilldelas frihet i ditt arbete. Du trivs med arbete i team, är prestigelös och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Ett stort plus är om du drivs av att arbeta i en föränderlig miljö där vi alla strävar efter att kontinuerligt förbättra situationen för våra konsulter, medarbetare och samarbetspartners mot en mer jämlik vård, skola och omsorg.

KORT OM ROLLEN

Som bemanningskoordinator ingår du i ett av våra snabbt växande bemanningsteam, där du utgör ett viktigt administrativt stöd och är med och bidrar till att våra konsulter och kunder får Sveriges bästa service. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

- Första kontakt med potentiella konsulter

- Schemaläggning

- Konsultvård

- Bemanning av krispass

- Lön- och avtalshantering

- Bokning av konsulters boenden och resor

- Övrigt administrativt stöd till bemanningsverksamhetenFORMELLA ÖNSKEMÅL
För tjänsten ser vi gärna att du har dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete, och/eller arbete inom bemanning eller rekrytering. Utbildning inom personal är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är din personlighet och viljan att förbättra allas vår vardag inom framtidens sjukvård och hälsa.UTVECKLINGSMÖJLIGHETER

Bonliva växer i snabb takt, flera nya verksamhetsområden har etablerats bara i år och vi har ambitiösa mål att jobba mot under de närmaste åren. Tillväxten leder till stora möjligheter för utveckling inom organisationen för rätt person och vi lyssnar gärna in dina drömmar.

VAD VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett expansivt bolag där vi värnar om en omtänksam arbetsplats. Vi kommer satsa på dig långsiktigt och vill att du ska utvecklas och växa med oss. Du kommer tillbringa dagarna med ett positivt och energifullt team i våra nyrenoverade lokaler på två plan i centrala Stockholm. Som anställd har du tillgång till bland annat ett personalgym och gemensamma träningspass. Vi gillar också att ha galet roligt på våra AW:s och aktiviteter och det tror vi att du också gör.

OM URVALSPROCESSEN

Tillsättning sker så snart som möjligt och urval sker löpande så återkom gärna snarast möjligt med din ansökan! I första skedet kommer vi att ha en telefonintervju som följs upp av en personlig intervju på vårt kontor för de kandidater som går vidare. Alla våra slutkandidater gör ett testcase i sista skedet av anställningsprocessen. Inför anställning tar vi även alltid referenser.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 08.00 - 17.00 med en timmes flextid.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader

Plats: Stockholm

OM OSS

Bonliva är Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsbolag inom vård, skola och omsorg. Idag har över 4000 konsulter arbetat för oss, där vi bemannar verksamheter över hela Sverige och i Norge.ANSÖKAN OCH KONTAKT

Ansökan skickar du direkt här via ansökningsformuläret.

För frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta oss på work@bonliva.se.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Ansök nu