Kock, storhushåll jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb som Kock, storhushåll i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Stockholm från den arbetsgivaren.

Kock till Ballbreaker Kungsholmen

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 8
Står hög kvalité högst upp på din meny? Då tror vi att du kan vara kocken vi söker!

Vi söker just nu flertalet kockar till restaurangen Ballbreaker på Kungsholmen. Ballbreaker erbjuder, utöver en fantastiskt matupplevelse även sina kunder mycket nöje i form av bowling och massa andra roliga aktiviteter.

Arbetsmiljön präglas av härlig stämning och samarbetsförmåga, du kommer bli del av ett stort team kockar som alla arbetar i tidsvis högt tempo. Rollen som kock innebär att du ansvarar över att se till så att maten håller hög och jämn kvalité när den serveras till gästerna. Arbetstiden är framför allt på kvällar och helger, men även lunchpass förekommer. Detta är en vid behovs anställning.

Den ultimata kandidaten har

- 5 års tidigare erfarenhet som kock
- Erfarenhet och kunskap inom det svenska köket
- Goda kunskaper i svenska, du förstår och kan kommunicera


Vi går igenom ansökningar löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 1
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

NR Drift restaurang Almas i Liseberg/Älvsjö Är ett produktionskök där vi lagar och packar mat till ett antal omsorgsboenden runtom i Stockholm.

VI serverar även lunch i våra 2 restauranger belägna i Liseberg och Svalnäs. Vi producerar mat och håller restaurangerna öppna alla dagar på året.

Vi söker:

Hit söker vi nu en driven och självständig kock för en heltidstjänst som innefattar arbete varannan helg. Du har erfarenhet av kock- och serviceyrket och är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning. Tjänsten kan tillträdas omgående eller enligt överenskommelse

Arbetstiderna är främst dagtid måndag-Söndag.

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Det är meriterande om du har:

Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

Erfarenhet utav Storkök

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Omfattning: Heltid

Ansökan: Skicka din ansökan senast 3 Juni. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Ansök nu

Kock till Taste Arlanda Terminal 5

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 30
Vi söker nu en kock till Taste Arlanda by Nordrest.

Taste by Nordrest Arlanda är den första buffétrestaurangen inne på Terminal 5.
Vårt mål är att restaurangen ska bli den mest välbesökta inne på airside Arlanda.

Konceptet Taste by Nordrest är en vällagad, varierad och inbjudande buffé som ändras under dagen. Från den bästa äggröran på frukosten till den godaste mjukglassen på middagen. Självklart kommer vi förutom buffén att erbjuda sallader, smörgåsar mm i vår kafédel.

Vi söker:

Dig som gillar tempo och att ha många kastruller i luften.

Dig som gillar att sprida glädje och ordning.

Dig som vill vara en lagspelare.

Dig som tycker om att utveckla dig själv, dina kollegor och överaska våra gäster.

Dig som har några års erfarenhet som kock inom restaurang men som inte är främmande för att hoppa in där det behövs.

Dig som har goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Det är meriterande om du har:

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att både KRAV-certifieras och miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Innan anställning krävs registerutdrag och godkänd säkerhetsprövning. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar.

Arbetstider: Skiftarbete med tjänstgöring helg och kväll enligt rullande schema.

Omfattning: Heltid

Anställning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Ansökan: Skicka din ansökan senast 2022-07-15. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: Hotell och restaurang

Ansök nu

Kock och köksbiträde till BoCenter

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 20
Vill du göra skillnad för personer i hemlöshet? Vi söker både kockar och köksbiträde som vill arbeta på timmar under sommaren!

Som kock och köksbiträde erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar och serverar goda och näringsriktiga måltider till våra deltagare. Ditt arbete är varierande med alla vanligt förekommande arbetsuppgifter i ett kök - matlagning, menyplanering, beställning utav varor, ansvar för kökets egenkontroll och städrutiner.

I rollen ingår också att samarbeta med Stockholms Stadsmissions övriga verksamheter, såsom Matbanken, och på så vis sträva mot hållbarhet och ekonomiskt mervärde.
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom hotell och restaurang och minst 2 års erfarenhet inom yrket. Du har goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift, och har lätt för att skapa och bibehålla relationer. För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, stresstålig och arbetar bra tillsammans med andra. Du har ett gott bemötande gentemot kollegor och deltagare med förmågan att sätta dig in i andras situation. Självklart identifierar du dig med Stockholms Stadsmissions värdegrund och har ett stort intresse för matlagning.

Vidare är det meriterande om du har:

- Erfarenhet av serviceyrke eller arbete i utsatta miljöer
- Erfarenhet av arbete med personer i hemlöshet, missbruk och/eller psykisk ohälsa

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett roligt extrajobb där du får chansen att göra stor nytta för människor i hemlöshet och andra typer av utsatta situationer, tillsammans med härliga kollegor. Som timvikarie blir du inbokad på pass vid sjukdom eller ledighet bland ordinarie personal. Under sommaren kommer vi att behöva förstärkning juni-augusti.

Välkommen med din ansökan!

Stockholms Stadsmission är en idéburen organisation som arbetar för att skapa ett mänskligare samhälle för alla. Detta gör vi genom att arbeta med social omsorg, utbildning och arbetsintegration. Något som vi gjort ända sedan 1853 då vi bildades för att hjälpa dem som hade det sämst i samhället.

Vårt mål är att alla ska få nya livschanser, stärka sin egenmakt och vara delaktiga i samhället. Stockholms Stadsmission erbjuder människor akut hjälp, råd och stöd till sociala rättigheter, boende, arbetsträning samt utbildning för att förebygga och bryta utanförskap. Vårt främsta verktyg är att människor stärker sin tro på sig själva och sin egen förmåga. På så sätt skapar vi tillsammans ett hållbart och mänskligare samhälle för alla.

Ansök nu

Extrajobb som kock till rättsväsendet

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 13
Är du utbildad kock med erfarenhet av storkök? Vill du utmanas och utvecklas på olika arbetsplatser runt om i Stockholm med omnejd? Du kan du vara den vi söker!

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika tjänster.
Vi har i nuläget avtal med flera kunder i Stockholms län för konsulter inom storkök.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som kock hos Bemannia kräver att du är flexibel och öppen för att möta nya arbetsplatser varje dag där din huvudsakliga sysselsättning är att arbeta köket hos våra kunder i främst för och grundskola samt inom rättsväsendet där du kommer att ersätta ordinarie personal vid behov. Tjänsten passar som ett extrajobb där du kallas in vid behov.

Dina kvalifikationer

Du har utbildning inom hotell- och restaurang, varm- och kallkök samt erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 2 år. Du har kunskap och utbildning i livsmedelshygien, kunskap i specialkost, egenkontrollprogram och datorvana.

Vi tror att du är positiv, flexibel i resväg, har lätt för att samarbeta och är serviceminded. Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult hos Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag vis oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten via vår hemsida. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att tjänsten är en behovsanställning.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Extrajobb som kock till rättsväsendet

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 17
Är du utbildad kock med erfarenhet av storkök? Vill du utmanas och utvecklas på olika arbetsplatser runt om i Stockholm med omnejd? Du kan du vara den vi söker!

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika tjänster.
Vi har i nuläget avtal med flera kunder i Stockholms län för konsulter inom storkök.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som kock hos Bemannia kräver att du är flexibel och öppen för att möta nya arbetsplatser varje dag där din huvudsakliga sysselsättning är att arbeta köket hos våra kunder i främst för och grundskola samt inom rättsväsendet där du kommer att ersätta ordinarie personal vid behov. Tjänsten passar som ett extrajobb där du kallas in vid behov.

Dina kvalifikationer

Du har utbildning inom hotell- och restaurang, varm- och kallkök samt erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 2 år. Du har kunskap och utbildning i livsmedelshygien, kunskap i specialkost, egenkontrollprogram och datorvana.

Vi tror att du är positiv, flexibel i resväg, har lätt för att samarbeta och är serviceminded. Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult hos Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag vis oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten via vår hemsida. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att tjänsten är en behovsanställning.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Extrajobb som kock inom rättsväsendet

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 2
Är du utbildad kock med erfarenhet av storkök? Vill du utmanas och utvecklas på olika arbetsplatser runt om i Stockholm med omnejd? Du kan du vara den vi söker!

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika tjänster.
Vi har i nuläget avtal med flera kunder i Stockholms län för konsulter inom storkök.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som kock hos Bemannia kräver att du är flexibel och öppen för att möta nya arbetsplatser varje dag där din huvudsakliga sysselsättning är att arbeta köket hos våra kunder i främst för och grundskola samt inom rättsväsendet där du kommer att ersätta ordinarie personal vid behov. Tjänsten passar som ett extrajobb där du kallas in vid behov.

Dina kvalifikationer

Du har utbildning inom hotell- och restaurang, varm- och kallkök samt erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 2 år. Du har kunskap och utbildning i livsmedelshygien, kunskap i specialkost, egenkontrollprogram och datorvana.

Vi tror att du är positiv, flexibel i resväg, har lätt för att samarbeta och är serviceminded. Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult hos Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag vis oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten via vår hemsida. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att tjänsten är en behovsanställning.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Extrajobb som kock inom rättsväsendet

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 13
Är du utbildad kock med erfarenhet av storkök? Vill du utmanas och utvecklas på olika arbetsplatser runt om i Stockholm med omnejd? Du kan du vara den vi söker!

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika tjänster.
Vi har i nuläget avtal med flera kunder i Stockholms län för konsulter inom storkök.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som kock hos Bemannia kräver att du är flexibel och öppen för att möta nya arbetsplatser varje dag där din huvudsakliga sysselsättning är att arbeta köket hos våra kunder i främst för och grundskola samt inom rättsväsendet där du kommer att ersätta ordinarie personal vid behov. Tjänsten passar som ett extrajobb där du kallas in vid behov.

Dina kvalifikationer

Du har utbildning inom hotell- och restaurang, varm- och kallkök samt erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 2 år. Du har kunskap och utbildning i livsmedelshygien, kunskap i specialkost, egenkontrollprogram och datorvana.

Vi tror att du är positiv, flexibel i resväg, har lätt för att samarbeta och är serviceminded. Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult hos Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag vis oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten via vår hemsida. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att tjänsten är en behovsanställning.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Extrajobba som kock inom rättsväsendet

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 9
Är du utbildad kock med erfarenhet av storkök? Vill du utmanas och utvecklas på olika arbetsplatser runt om i Stockholm med omnejd? Du kan du vara den vi söker!

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika tjänster.
Vi har i nuläget avtal med flera kunder i Stockholms län för konsulter inom storkök.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som kock hos Bemannia kräver att du är flexibel och öppen för att möta nya arbetsplatser varje dag där din huvudsakliga sysselsättning är att arbeta köket hos våra kunder i främst för och grundskola samt inom rättsväsendet där du kommer att ersätta ordinarie personal vid behov. Tjänsten passar som ett extrajobb där du kallas in vid behov.

Dina kvalifikationer

Du har utbildning inom hotell- och restaurang, varm- och kallkök samt erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 2 år. Du har kunskap och utbildning i livsmedelshygien, kunskap i specialkost, egenkontrollprogram och datorvana.

Vi tror att du är positiv, flexibel i resväg, har lätt för att samarbeta och är serviceminded. Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult hos Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag vis oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten via vår hemsida. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att tjänsten är en behovsanställning.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Extrajobb som kock inom rättsväsendet

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 30
Nytt
Är du utbildad kock med erfarenhet av storkök? Vill du utmanas och utvecklas på olika arbetsplatser runt om i Stockholm med omnejd? Du kan du vara den vi söker!

Om uppdraget

Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag med 35 års erfarenhet av bemanning och rekrytering inom en mängd olika tjänster.
Vi har i nuläget avtal med flera kunder i Stockholms län för konsulter inom storkök.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som kock hos Bemannia kräver att du är flexibel och öppen för att möta nya arbetsplatser varje dag där din huvudsakliga sysselsättning är att arbeta köket hos våra kunder i främst för och grundskola samt inom rättsväsendet där du kommer att ersätta ordinarie personal vid behov. Tjänsten passar som ett extrajobb där du kallas in vid behov.

Dina kvalifikationer

Du har utbildning inom hotell- och restaurang, varm- och kallkök samt erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök under minst 2 år. Du har kunskap och utbildning i livsmedelshygien, kunskap i specialkost, egenkontrollprogram och datorvana.

Vi tror att du är positiv, flexibel i resväg, har lätt för att samarbeta och är serviceminded. Du ska kunna behärska det svenska språket i tal och skrift.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vad vi erbjuder dig

Som konsult hos Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag vis oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten via vår hemsida. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att tjänsten är en behovsanställning.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på vikarie@bemannia.se alternativt 08-122 00 450.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Ansök nu

Chef to restaurant in Stockholm

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 12
We are now looking for a chef to a restaurant in Stockholm, who value the quility in the food. Here you would be working mostly during the day, at the lunch hour. We will be able to offer you great colleagues and an environment characterized by joy and community. It is also easy to commute to the resturant with public transport.

Who are we looking for?

- Experience as a chef

- Efficient and stress-tolerant

- English skills, both spoken and written

- A team player who enjoys working with other people

- Punctual, meticulous, and positive attitude towards work tasksDo not hesitate to submit your application immediately, as recruitment is ongoing!

Ansök nu

Snabb med kniven Mice au place kock sökes!

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 12
Kock sökes för prepppass inom Stockholm.

Känns tanken av att jobba med varierande förberedelser spännande.

Är du där i livet att jobba dagar är lättare för livspusslet eller bara inte känner för att jobba sena kvällar.

Gillar du att köra mice au place och köra på med kniven, ugnen.

Då är det dig vi söker!

Med Responsa bemanning finns stora möjligheter att klättra och göra karriär eller hitta ett ställe där du kan tänka dig att vara i några år. Så om du är på jakt efter nya utmaningar och vill utforska vad för typ av olika kök som finns tillgängliga, skicka då in en ansökan, så återkopplar vi till dig så snart vi kan.

Du får själv vara med och styra över ditt schema med lite olika tider i veckan.

Naturligtvis jobbar du alltid med marknadsmässig lön med ob-tillägg samt semesterersättning och du är försäkrad genom oss på arbetet.
Finns alltid stora möjligheter att gå upp i lön och ansvar.

Vem är du?

Trivs i en bra arbetsmiljö och vill testa på olika inriktningar av kök.

Du tycker om att bemöta nya människor och eftersträvar alltid kvalitet på mat och service.

Tycker det är viktigt med detaljer , lätt för att kommunicera.

Gillar att jobba i ett team, där du känner dig behövd.

Det mest väsentliga för oss är en positiv inställning till arbetet och att du trivs i olika miljöer. Det viktigaste är inte ett långt CV utan personen bakom det.

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av arbete i kök.
Vi ser gärna fyllt 18 år och är klar med dina gymnasiestudier.

Ansök nu

Kock till Hotel Odin

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 4
Om vår kund

Vi söker en kock till Hotel Odin som är en del av Clarion Collection. Hotellet präglas av en varm, mysig och modern miljö med Skandinavisk design och ligger bara några minuter från Göteborg C. Som gäst möts man av en välkomnande och avslappnad atmosfär där man alltid får en fantastisk frukostbuffé, fika och kvällsmat. Till hösten kommer hotellet även öppna sin populära lunch igen. Hotel Odin har 180 rum, 420 bäddar, tre konferenslokaler och en restaurang med 150 platser.

Om tjänsten

I rollen som kock arbetar du i ett team om åtta personer som består av köksansvarig, köksbiträden och diskare. Köket levererar frukost, fika och middag till hotellets gäster. Fr.om. september börjar man återigen servera lunch som är populär bland hyresgästerna i området. Du kommer ha stort fokus på att laga husmanskost och gärna från grunden. Då det är stora volymer bör du trivas med att arbeta i ett produktionskök och där maten serveras i bufféform.

Inledningsvis arbetar du kvällstid och varannan helg. Fr.om. september börjar hotellet med luncher igen varpå du övergår till att arbeta dagtid måndag till fredag.

Din profil

Vi ser med fördel att du arbetat några år som kock och har ett intresse för mat. Du trivs i en miljö med lättsam stämning och högt i tak, samtidigt som du alltid har ett professionellt förhållningssätt mot hotellets gäster. Därtill är du en teamspelare som gärna ställer upp för dina kollegor och hjälper till där det behövs för stunden. Du är skicklig på att servera stora volymer mat och har vana av att servera buffémat.

- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
- Intresse för dryck och mat.


Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Ansök nu

Kock-dagtid

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 31
Vi söker nu en kock till Tidningshuset by Pontus och Pocket Café på Kungsholmen.

Tidningshuset by Pontus är en modern stor och trivsam kantin restaurang med nya spännande rätter varje dag. I vårt franskinspirerade Pocket Café hittar man allt från frukost, sallader, soppa och våra hembakta sötsaker.

Vi behöver nu stärka upp vårt team i köket och söker en trevlig social kock med stor passion för matlagning. Vi lagar allt från svensk husman till hela världen.

Köket vi serverar maten ifrån är ett öppet kök så ibland är kockarna de första gästerna möter. Kundnöjdhet och personlig service är något som ligger dig varmt om hjärtat och att du trivs med att vara ute bland våra gäster är viktigt för oss.

Vi ser gärna att du har ett gediget intresse och gärna kunskap av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001.Pontus Frithiof och Nordrest har sedan många år ett framgångsrikt samarbete och driver flertalet verksamheter tillsammans så som Tidningshuset by Pontus och Pocket Café.

Pontus group efterstra?var ho?gsta ta?nkbara kvalitet i allt vi go?r, men aktar oss samtidigt fo?r att fastna i varje form av o?verpretentio?s stelhet eller konstlad snobbism. Vi vill vara ba?st pa? det vi erbjuder, men samtidigt pa? ett avslappnat och charmigt sa?tt. Vi vill att va?ra ga?ster njuter och har kul i alla la?gen, och att vi fa?r dela den gla?djen med dem genom va?r fo?rstklassiga mat, dryck och service. Ho?gsta klass och kompromisslo?s kvalitet, men med glimten i o?gat och na?ra till skrattet, det a?r va?rt DNA. En nypa fla?rd helt enkelt.

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Våra värderingar:

Kvalitet - Flärd - Generositet

Överraska positivt - Sprida glädje - Vara tillgängligaSom arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet!

Arbetstiderna är främst dagtid måndag-fredag.

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Goda kunskaper i svenska och engelska

Omfattning: Heltid

Ansökan: Skicka din ansökan senast 20/4 Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Ansök nu

Kock Sveacater Liseberg-Stockholm

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 17
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Vi håller till i ett produktionskök i Liseberg/Älvsjö där vi lagar mat 365 dagar om året, som sedan skickas iväg till våra kunder runt om i Stockholm , samt serveras i våra 2 matsalar som är belägna i Liseberg/Älvsjö samt Svalnäs/täby.

Vi söker:

Hit söker vi nu en driven och självständig kock för varannan helg fredag till söndag. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Du har erfarenhet av kock- och serviceyrket och är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning.

Arbetstiderna är främst dagtid.

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

B-körkort

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Omfattning: Deltid

Ansökan: Skicka din ansökan senast 22 April ! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Ansök nu

Kock Liseberg-Stockholm

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 29
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Vi håller till i ett produktionskök i Liseberg/Älvsjö där vi lagar mat 365 dagar om året, som sedan skickas iväg till våra kunder runt om i Stockholm , samt serveras i våra 2 matsalar som är belägna i Liseberg/Älvsjö samt Svalnäs/täby.

Vi söker:

Hit söker vi nu en driven och självständig kock för varannan helg fredag till söndag. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. Du har erfarenhet av kock- och serviceyrket och är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning.

Arbetstiderna är främst dagtid.

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

Erfarenhet av menyplanering och varubeställning

B-körkort

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Omfattning: Deltid

Ansökan: Skicka din ansökan senast 22 April ! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Ansök nu

Nu söker vi kock

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 26
Nu söker vi kock
Westmanska palatset Våra ambitioner är höga. Restaurangen i city har uppmärksammats av många för vår höga ambition och kvalitet på maten och servicen! Hos oss är matgästerna i fokus och det viktigt att maten är god och tilltalande.
Om tjänsten:
Vi söker en person som är engagerad i sitt arbete och har en positiv och lösningsorienterad inställning. För att lyckas i rollen bör du ha både hög stresströskel och stor kapacitet då det förekommer perioder med hög arbetsbelastning. Du sätter våra matgäster i fokus. Du ska kunna arbeta i ett kök ur ett arbetsmiljöperspektiv. För arbetet krävs att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Du ska ha erfarenhet från storkök/à la carte, svensk husmanskost.
Löneform: Behovs- eller timanställning med möjlighet till en heltidsanställning
Arbetstider: Lunchtid/ Kvällsevent
Anställningsform: Behovs- eller timanställning med möjlighet till en heltidsanställning
Maila ditt CV till: ansokan@westmanska.se
Kontaktperson: Saber Hanna
Referens: RWKock2022
Varmt välkommen till oss på Restaurang Westman på Wallingatan 2!

Ansök nu

Kock till restaurang Ekbacken i Sundbyberg

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 14
Hej!
Vi söker en ambitiös och motiverad kock till Restaurang Ekbacken på Swedbanks huvudkontor i Sundbyberg. Vi serverar dagens lunch som består av en kötträtt, en fiskrätt och en vegetarisk rätt med tillhörande grönsaksbuffé, en ”klassiker”, bowls och matigare sallader.
Vi har även 40-tal konferensrum där vi serverar luncher i från vår à la carte meny. Utöver detta så så har vi ett café och ett bageri där allt bröd till restaurangen och bullar, kakor, tårtor m.m. till caféet bakas.
Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag, inga helger.
Vill du vara en del i ett team med hög kompetens och höga ambitioner?
Då är detta helt rätt för dig.
Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 11
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Taste By Nordrest KTH är en nystartad restaurang med ett nytt och uppskattat lunchkoncept. Restaurangen ligger centralt mitt i campusområdet KTH. Vi serverar en generös lunchbuffé och har även ett stort cateringutbud. Kvällsevenemang förekommer med sittande middagar och finare kvällsbufféer. Vi tillagar maten från grunden med mycket kärlek och fantasi. Vi arbetar med anpassade menyer utefter säsong.

Vi söker:

Vi söker nu en driven och självständig kock till ett härligt gäng med bra sammanhållning, då en av våra kockar tyvärr lämnar oss för nya äventyr. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör vår meny lockande. Du har erfarenhet av kock- och serviceyrket och är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara en bra lagspelare och en god arbetskamrat.

Arbetstiderna är främst dagtid måndag-fredag men kvällar och helger kan förekomma.

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande.

Minst 3 års arbetslivserfarenhet som kock.

Goda kunskaper i svenska är ett krav. Goda kunskaper i engelska är ett plus.

Datavana är ett krav.

Det är meriterande om du har:

Erfarenhet av menyplanering och varubeställning.

Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Omfattning: Heltid

Ansökan: Skicka din ansökan senast 30 april. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Ansök nu

Kock till Bromstensskolan

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 29
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
Bromstensskolan är en F-åk 6 skola med tre parallella klasser i alla årskurser.

Skolan ligger i Bromsten, Spånga. På skolan går ca 500 elever och den är också en arbetsplats för 80 engagerade och drivna vuxna.

Den äldsta byggnaden på Bromstensskolan är mer än 100 år gammal och den omgivande skolgården erbjuder möjligheter både till olika bollspel, lek, undervisning och rekreation. Skolan ligger inom gångavstånd från Bromstens IP och skogen. På Bromstensskolan arbetar vi i arbetslag. Tillsammans kompletterar personalen varandra kompetensmässigt för att våra elever ska nå sina mål i skolan. På Bromstensskolan vill vi att både elever och vuxna trivs. Vi har ambitiösa medarbetare och glada barn. Bromstensskolan ska vara den bästa skolan för alla våra elever.

Lägg till länk till skolan. http://Bromstenssskolan.stockholm.se

Arbetsbeskrivning
Du kommer i rollen som kock dagligen arbeta med att förbereda och tillaga lunch till skolans elever och skolpersonal tillsammans med övrig personal i skolrestaurangen. Som kock deltar du även i arbetet med planering av meny, beställningar och specialkost. Du tar emot leveranser och ansvarar för att köket är i god ordning. Du kommer även utföra egenkontroll, disk och upplockning av matvaror.

Maten som serveras i skolrestaurangen ska alltid vara, god, tilltalande, modern, nyttig. Tillsammans arbetar vi för att minska matsvinnet, höja andelen ekologiskt och utveckla skolmåltiden. Skolmaten är viktig för att eleverna ska få en bra skoldag och skolresultat. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasieexamen från livsmedelsprogrammet eller motsvarande kompetens och har erfarenhet från att arbeta i storkök.

3-4 års erfarenhet av arbete i storkök/restaurang är en förutsättning för att lyckas i rollen som kock. God datorvana är ett krav.


För att lyckas i rollen som kock krävs det att du är organiserad, stresstålig och tycker om att arbeta strukturerat. Du har en hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt vis. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift.
 
Vi söker dig, kock som har ett öppet sinne för nytänk. Bromstensskolan strävar efter att laga all mat från grunden så det är viktigt att du delar vårt mål.  Som kock på Bromstensskolan behöver du ha ett prestigelöst förhållningssätt och mycket lätt för samarbete och du obehindrat rör dig mellan kökets olika arbetsstationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urvalsarbetet sker löpande. Interjuver kommer att påbörjas i augusti. Vi kan komma att tillämpa provanställning.

Övrigt
I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Feb 24
Vi söker nu en kock till Tidningshuset by Pontus och Pocket Café på Kungsholmen.

Tidningshuset by Pontus är en modern stor och trivsam kantin restaurang med nya spännande rätter varje dag. I vårt franskinspirerade Pocket Café hittar man allt från frukost, sallader, soppa och våra hembakta sötsaker.

Vi behöver nu stärka upp vårt team i köket och söker en trevlig social kock med stor passion för matlagning. Vi lagar allt från svensk husman till hela världen.

Köket vi serverar maten ifrån är ett öppet kök så ibland är kockarna de första gästerna möter. Kundnöjdhet och personlig service är något som ligger dig varmt om hjärtat och att du trivs med att vara ute bland våra gäster är viktigt för oss.

Vi ser gärna att du har ett gediget intresse och gärna kunskap av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001.Pontus Frithiof och Nordrest har sedan många år ett framgångsrikt samarbete och driver flertalet verksamheter tillsammans så som Tidningshuset by Pontus och Pocket Café.

Pontus group efterstra?var ho?gsta ta?nkbara kvalitet i allt vi go?r, men aktar oss samtidigt fo?r att fastna i varje form av o?verpretentio?s stelhet eller konstlad snobbism. Vi vill vara ba?st pa? det vi erbjuder, men samtidigt pa? ett avslappnat och charmigt sa?tt. Vi vill att va?ra ga?ster njuter och har kul i alla la?gen, och att vi fa?r dela den gla?djen med dem genom va?r fo?rstklassiga mat, dryck och service. Ho?gsta klass och kompromisslo?s kvalitet, men med glimten i o?gat och na?ra till skrattet, det a?r va?rt DNA. En nypa fla?rd helt enkelt.

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Våra värderingar:

Kvalitet - Flärd - Generositet

Överraska positivt - Sprida glädje - Vara tillgängligaSom arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet!

Arbetstiderna är främst dagtid måndag-fredag.

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Goda kunskaper i svenska och engelska

Omfattning: Heltid

Ansökan: Skicka din ansökan senast 20/3 Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Ansök nu

Vi söker vikarierande kockar till förskole- och skolkök

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 16
Om oss
BILDA Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma i branschen i över 20 år och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang. 

Vi på BILDA har ett behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete under skolterminerna. Vi erbjuder arbete helgfria vardagar (måndag-fredag) under dagtid (ca 6:30-16:00).

Dina arbetsuppgifter
Som kockvikarie via BILDA arbetar du i kök på en förskola eller skola. I skola är det oftast ett större kök och flera personer som arbetar i köket och i ett förskolekök arbetar man oftast ensam. Du som kock ansvarar då för att självständigt eller med övrig personal för att förbereda och servera lunch till eleverna. Ibland ingår även andra måltider som till exempel frukost eller mellanmål.
I vissa kök ska maten tillagas från grunden och i andra är det endast uppvärmning av mat. Du ansvarar även för att köket hålls rent och fräscht, att gällande regler kring egenkontroll och hygien efterlevs samt vid behov uppackning och beställning av matvaror.

BILDA erbjuder en flexibel anställning där du själv bestämmer hur mycket du vill jobba. Som vikarie arbetar du på olika förskolor och/eller skolor i hela Stockholmsområdet. Uppdragens längd varierar men är oftast en eller flera dagar. Vidare erbjuder vi introduktionsutbildning samt löpande stöd och dialog med en tilldelad kontaktperson här på BILDA. Du som anställd omfattas även av kollektivavtal.


Din profil
• Du har en svensk kockutbildning (intyg måste uppvisas)
• Du har ett intresse för mat
• Du är flexibel och anpassningsbar
• Är engagerad och ansvarstagande

Om du har de rätta egenskaperna och erfarenhet från liknande arbete ber vi dig skicka in din ansökan och CV via ansökningslänken så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

För att arbeta med barn behöver du enligt lag ha ett utdrag ur Polisen belastningsregistret. Via vår hemsida kan du hitta information och ladda ner blanketten "begäran om utdrag ur belastningsregistret för förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg": https://www.bildapersonal.se/sok-jobb/registrera-cv
Beställ gärna belastningsregistret redan idag så går processen snabbare om du går vidare i rekryteringen.

Ansök nu

Kock till nyöppnad restaurang i Sollentuna

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 23
Kock till nyöppnad enhet i Sollentuna.

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Kunnig i både varm och kallkök . Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om restaurang
Compass Group kommer den 1 okt öppna upp en ny restaurang med ca 250 sittplatser

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Ansök nu

Kock till skolrestaurang

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 20
Nu söker vi en förste kock till vår lunchrestaurang Skeppet. En KRAV-certifierad och White Guide Junior nominerad skolrestaurang.
Vi söker dig som är självgående, intiativtagande och med god samarbetsförmåga. Arbete i en skolrestaurang kräver också att du är morgonpigg och flexibel.
Dina arbetsuppgifter består av att tillaga dagens lunch och dagens vegetariska rätt tillsammans med kockbiträde. I din tjänst ingår det till viss del att ansvara för planering av meny, inköp och leda arbetet på golvet. Du ansvarar för specialkosten.
Vi serverar dagligen drygt 1000 portioner lunch samt frukost och mellanmål för de lägre åldrarna. Vi tror att bra mat som barnen tycker om lägger en viktig grund för barnens kunskapsinlärning i skolan.
Vi ser att du har en slutförd gymnasieutbildning Hotell och restaurang eller likvärdigt. Erfarenhet och goda kunskaper om olika typer av specialkost är nödvändigt och utbildning i HACCP är också viktigt.
Västerholm arbetar ständigt med att hålla en trygg och stimulerande skolmiljö. Vi har höga förväntningar där vi genom stort engagemang och ansvarstagande i alla situationer skapar möjlighet för alla att nå sin fulla potential och lära för livet, såväl kunskapsmässigt som socialt och kreativt. Vi tycker gemenskap och en vilja att stötta varandra i vårt uppdrag är en viktig del i vårt arbete.
Västerholm är en fristående grundskola belägen i ett naturskönt område i Skärholmen. Skolan är en F-9 skola med drygt 840 elever.
Tjänsten startar 1 september om inte annat är överenskommet. Tjänstetillsättning kan komma att ske under ansökningsperioden.
Bifoga CV och personligt brev.

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 23
Söker kock till vårt team i Stockholm
Kleinskitchen är en etablerad skolmatsleverantör i Stockholmsområdet. Vi utvecklas hela tiden och expanderar med försiktighet då vi vill behålla en mycket god kundorientering. Kleinskitchen är familjeägt sedan starten för över 20 år sedan och vi fäster stor betydelse vid våra policys och anställda.
Inför hösten söker vi dig med dokumenterad erfarenhet av storkök, gärna minst 2 år, som vill och kan laga smakrik, näringsriktig och god mat i större drift. Har du intresse för att utvecklas inom specialkost så är det ett plus. Vi har idag flera produktionskök i Stockholmsområdet och söker nu förstärkning till våra kök. För rätt person så kan en kökschefsroll bli aktuell. Tillträde i augusti.
Arbete dagtid. Inga helger eller röda dagar.
Fast lön enligt överenskommelse.
Besök oss gärna på www.kleinskitchen.se och kontakta oss gärna för ytterligare info på info@kleinskitchen.se

Ansök nu

Kockar till skola och förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 27
Är du trött på att jobba kvällar och helger? Känner du att du har fastnat i din utveckling? Vill du kunna jobba just de dagar som passar dig? Då kan detta vara något för dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller relevant lärlingsutbildning och några år i branschen. Du har kunskap och utbildning i specialkost, egenkontroll och livsmedelshygien (HACCP).

Du är är social och trevlig, ansvarstagande och organiserad. Du trivs att arbeta hos olika kunder både i kortare perioder samt vid längre vikariat. Du gillar ditt arbete och du har lätt för att jobba med nya människor i olika miljöer.

För denna tjänst är det ett krav att du talar flytande svenska.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Blir du kallad till intervju vill vi att du kan uppvisa ett nytt registerutdrag från polisen. Du kan skicka efter ett sådant via denna länk https://polisen.se/tjanster-ti... (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Observera att tjänsten är en behovsanställning.

RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. RestaurangAssistans är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.

Ansök endast via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via epost eller telefon

Ansök nu

Kockar till skola och förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 23
Är du trött på att jobba kvällar och helger? Känner du att du har fastnat i din utveckling? Vill du kunna jobba just de dagar som passar dig? Då kan detta vara något för dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller relevant lärlingsutbildning och några år i branschen. Du har kunskap och utbildning i specialkost, egenkontroll och livsmedelshygien (HACCP).

Du är är social och trevlig, ansvarstagande och organiserad. Du trivs att arbeta hos olika kunder både i kortare perioder samt vid längre vikariat. Du gillar ditt arbete och du har lätt för att jobba med nya människor i olika miljöer.

För denna tjänst är det ett krav att du talar flytande svenska.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Blir du kallad till intervju vill vi att du kan uppvisa ett nytt registerutdrag från polisen. Du kan skicka efter ett sådant via denna länk https://polisen.se/tjanster-ti... (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Observera att tjänsten är en behovsanställning.

RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. RestaurangAssistans är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.

Ansök endast via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via epost eller telefon

Ansök nu

Bromma: Producerande kock till Maxi ICA

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 2
Vi söker nu en producerande kock!

Vill du bli en del av vårt lag på ICA Maxi Bromma?

För oss är det viktigt att du är en positiv och engagerad lagspelare som älskar mötet med kunden. Vårt motto är ”laget går före jaget och vi gör våra kunder stolta”.

Våra värderingar är viktiga för oss i vår vardag och kan sammanfattas i ordet Spegel.

S tolthet - jag känner stolthet över vår butik och våra kunder.
P rofessionellt - jag agerar alltid professionellt gentemot mina kollegor, våra kunder och våra leverantörer.
E nkelhet - jag arbetar enkelt och kommer med förslag på att förenkla och förbättra våra arbetssätt.
G lädje - jag bidrar med glädje och en bra arbetsmiljö till mina kollegor.
E ngagemang - jag känner engagemang och motiveras av att göra ett bra jobb.
L ojalitet- jag är lojal mot företaget och arbetar enligt våra rutiner och riktlinjer.
 

Om tjänsten:

Huvuduppgiften är att tillaga mat i stordrift i vårt eget kök. Här produceras både matlådor, sallader, goda röror och catering mm. Köket tillagar maten som ska ligga i vår färdigmatsdisk.

Köket är en är viktig del av butiken för att få till det där lilla extra. Det är den avdelningen som kan göra så att Maxi ICA Stormarknad blir det självklara valet för kunden i Bromma.

Som person:

Du föregår med gott exempel och har hög social kompetens med positiv inställning som smittar av sig till både medarbetare och kunder. Vi ser att du är ordningsam och gärna jobbar i högt tempo. Det är enkelt att samarbeta med dig där du är van med att snabbt kunna flytta fokus mellan olika arbetsuppgifter.

Du drivs av försäljning och har ett stort intresse för mat, gillar att hänga med i trender och nyheter inom branschen.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i livsmedelsbutik (gärna ICA), arbetat med produktion samt kunskaper inom HACCP (egenkontroll).

Krav är att du fyllt 18 år.

Känner du att våra värderingar speglar dina egna så tveka inte att skicka in din ansökan senast den 31/7 via vår hemsida.

Anställningstyp: Provanställning 6 månader, deltid/heltid
Arbetstider: dag, kväll och helg
Lön: Enligt kollektivavtal

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kockar till skola och förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 14
Är du trött på att jobba kvällar och helger? Känner du att du har fastnat i din utveckling? Vill du kunna jobba just de dagar som passar dig? Då kan detta vara något för dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller relevant lärlingsutbildning och några år i branschen. Du har kunskap och utbildning i specialkost, egenkontroll och livsmedelshygien (HACCP).

Du är är social och trevlig, ansvarstagande och organiserad. Du trivs att arbeta hos olika kunder både i kortare perioder samt vid längre vikariat. Du gillar ditt arbete och du har lätt för att jobba med nya människor i olika miljöer.

För denna tjänst är det ett krav att du talar flytande svenska.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Blir du kallad till intervju vill vi att du kan uppvisa ett nytt registerutdrag från polisen. Du kan skicka efter ett sådant via denna länk https://polisen.se/tjanster-ti... (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Observera att tjänsten är en behovsanställning.

RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. RestaurangAssistans är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.

Ansök endast via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via epost eller telefon

Ansök nu

Kockar till skola och förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 21
Är du trött på att jobba kvällar och helger? Känner du att du har fastnat i din utveckling? Vill du kunna jobba just de dagar som passar dig? Då kan detta vara något för dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller relevant lärlingsutbildning och några år i branschen. Du har kunskap och utbildning i specialkost, egenkontroll och livsmedelshygien (HACCP).

Du är är social och trevlig, ansvarstagande och organiserad. Du trivs att arbeta hos olika kunder både i kortare perioder samt vid längre vikariat. Du gillar ditt arbete och du har lätt för att jobba med nya människor i olika miljöer.

För denna tjänst är det ett krav att du talar flytande svenska.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Blir du kallad till intervju vill vi att du kan uppvisa ett nytt registerutdrag från polisen. Du kan skicka efter ett sådant via denna länk https://polisen.se/tjanster-ti... (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Observera att tjänsten är en behovsanställning.

RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. RestaurangAssistans är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.

Ansök endast via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via epost eller telefon

Ansök nu

Förskolorna Upptäckarna AB söker utbildad kock

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 29
Förskolorna Upptäckarna AB söker kock till en av sina fyra enhet.
Vår matfilosofi grundar sig i god näringsrik mat, tillagad för att väcka barns lust och nyfikehet på mat. Vi lagar allt från grunden. Vi anser att mat ska vara nyttig, fin att titta på och naturligtvis god att äta.
Vi arbetar med vidarutbildning, tillgodoser arbetskläder, ergonomiska hjälpmedel, friskvårdspeng, friskvårdsaktiviteter mm.

Ansök nu

Ansvarig kock

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 29
Högst upp i Gymnastik & Idrottshögskolan, ligger restaurang Matoteket i ljusa, fräscha lokaler omgiven av en stor terrass med fantastisk utsikt. Restaurangen har öppet 07.30-15.00 måndag till fredag.
Restaurangen har 120 platser och serverar i första hand husets personal och studenter, men även externa gäster.
Maten på Matoteket varierar från ny nordiskt till när och fjärran, här serveras allt från raggmunk till grön curry.
KOCK MED ANSVAR
Arbetstiderna för tjänsten är mestadels förlagt till dagtid, måndag till fredag men kan innebära kvällar och helger vid förbokade event.
Som ansvarig kock har du övergripande ansvar för den dagliga driften av verksamheten och implementerar, följer upp och utvecklar rutiner kring förberedelse och tillagning av maten samt kökets hygien. Du planerar och skriver menyer, budgetansvar, schemaläggning av personalgruppen. Viktigt är att du kan prioritera och strukturera arbetet samt är en naturlig lagledare med förmågan att motivera de runt omkring dig. Du jobbar i ett tätt samarbete med andra köksmästare inom företaget.
Vi söker dig med erfarenhet och goda kunskaper i lunchmatlagning (gärna i stora volymer). För ansvarstjänsten krävs minst 5 års erfarenhet. För båda tjänster söker vi dig med passion för bra mat och råvaror som trivs i en arbetsmiljö med varierande uppgifter där du bland annat ofta möter matgästen i ditt dagliga arbete.
Som person tror vi att du är pålitlig, lösningsorienterade och snäll! Här jobbar vi i ett team som stöttar varandra. Att den dagliga verksamheten fungerar och att teamet når sina mål är allas ansvar oavsett position.
Här finns alla chanser för dig som brinner för matlagning att utvecklas och inspireras!
ÖNSKVÄRT OCH MERITERANDE
Menyskrivning
Inköp mot budget
Snäll lagledare
Strukturerad
Flytande svenska i tal och skrift
Datakunskap, word, exel och outlook
Kunskap inom hållbarhet samt a la carte
CAROLAS EKO
Carolas Eko driver 3 restauranger i Stockholm. Matoteket på GIH, Matmekka på Etnografiska museet och Stora Skuggans Värdshus på Norra Djurgården. Maten som lagas hos oss är lagad från grunden på ekologiska råvaror i största mån och gärna närproducerade. På Carolas Eko vill vi sprida kunskap och passion för bra mat, hälsa och miljö och driva arbetet för en hållbar framtid. Under pandemin öppnade vi även ett surdegsbageri som levererar till alla våra restauranger.
KONTAKT
Tjänsten kommer att tillsättas vid skolstart och pågår fram till jul som det ser ut just nu.
Skicka ansökan till info@carolaseko.se
Ange i ämnesraden KOCK MED ANSVAR

Ansök nu

Kock till Coor i centrala Stockholm*

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 22
Är du en passionerad och erfaren kock som brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser? Ser du en tjusning i en i att skapa förstklassig matupplevelse för såväl enklare luncher som finare banketter? Då ska du söka den här tjänsten!

Coor driver restauranger i egen regi och vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat och dryck – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. På Coor värdesätter vi ett lokalt entreprenörskap där den enskilda restaurangen ges stor frihet att utforma verksamhetens inriktning. Är du vår nya kollega? 

Om rollen
Vi ska nu utöka vårt team med en kock till vårt storkök som vill vara med och bidra till en fortsatt utveckling av vår verksamhet hos ett av våra prestigeuppdrag i centrala Stockholm. Här finns en variation i matlagningen och det blir allt från enklare luncher till finare banketter.

Som kock arbetar du mestadels i varmköket samtidigt som har ett tätt samarbete med övrig kökspersonal samt ansvarig för caféet och catering. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter som innebär att förbereda och tillaga maten till lunchrestaurangen så arbetar vi över gränser och stöttar varandra i verksamheten.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:


• Förbereda och tillaga maten i köket till lunchrestaurangen
• Samarbeta tätt ihop med övrig kökspersonal samt café och catering
• Vara synlig, närvarande och aktiv i verksamheten samt säkerställa att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster
• Delta i utveckling och förbättring av verksamheterna tillsammans med dina kollegor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Stockholm. Du kommer främst att arbeta dagtid på vardagar mellan kl. 07-16 och enstaka kvällar kan förekomma.

Vår kandidat
För att lyckas i rollen ser vi att du har en kockutbildning med inriktning mot varmkök och har arbetat som kock i minst tre år, varav minst ett år i ett storkök. Som kock har du ett brinnande intresse för matlagning och dess råvaror samt är trygg i dina kökskunskaper. Du talar och förstår svenska obehindrat och har god kunskap inom branschens hygienregler. Vi ser positivt på vidareutbildningar eller erfarenhet inom HACCP, hälsa och hållbarhet.

Din personlighet
Mat är din stora passion och du brinner för att skapa och utveckla nya måltidsupplevelser på ett ekonomiskt och hållbart sätt. Vi ser att du har en god känsla för det kreativa, är prestigelös och har en hög servicekänsla. Vidare ser vi att du är självgående med en hög ansvarskänsla och förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Eftersom vårt team präglas av en stark service och laganda ser vi självklart att du har lätt för att samarbeta och aktivt bidrar till en arbetsplats med god stämning.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivmed att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.?Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Tjänsten ligger i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du på vår hemsida.

Vid frågor om rollen vänligen kontakta rekryterande chef Niklas Johansson på niklas.johansson2@coor.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

#tipsaCoor
Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök nu

KOCK TILL DELIBRUKET, SOLLENTUNA

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 22
Vi söker en kock till vår lunchrestaurang i Sollentuna. Vi söker en person som är duktig på både planera, räkna och laga och som har bra koll på övrigt köksarbete i form av HACCP och inköp. Förutom lunch på plats så har vi även en deI catering.
Delibruket ligger i Sollentuna, längs med E4. Vi serverar lunch och catering och är uppskattade i stora delar av norrort för vår mat och service. Vi jobbar med bra råvaror och gillar att utmana oss själva med smaker och presentation.
Vi erbjuder en tjänst som är mångsidig och låter dig vara kreativ. Vi är kollektivanslutna och lön sätts efter överenskommelse.
Tjänsten kan tillsättas omgående alt. efter överenskommelse.

Ansök nu

Kock/kallskänka SÖKES!!

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 21
I rollen som kock kommer du bland annat att tillaga mat och ansvara för dess kvalitet, planera matlagning och utforma och planera matutbudet. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på köksavdelningen.
Är du rätt person för jobbet?
Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre, där ingen dag är den andra lik. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet av att arbeta som kock och god generell förståelse för matlagning.
Det här är ett jobb där bara din fantasi sätter gränserna. Du har fria händer att testa nya rätter/arbetssätt ihop med dina kollegor.
Arbetstider
Dagtid (flexibla), möjlighet till jobb varannan helg.
Är du den vi söker, tveka inte att höra av dig!

Ansök nu

Erfaren kock som gärna lagar husmanskost, med start i höst?

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 19
.

Vi söker en självständig kock, gärna med lång erfarenhet av såväl krog, konferens... Har du dessutom jobbat i storkök? Ja, då ska du söka denna tjänsten. Det är viktigt att du känner dig trygg med att arbeta självständigt men samtidigt har en god samarbetsförmåga. Arbetstider är oftast 07.00-16.00, det kan variera ngt och det kan också bli någon helg då och då vid behov..  

Detta är en Heltidstjänst med 6 månaders provanställning.

Hos oss så lär du känna våra kunder, våra kunder lär känna dig. Många av våra kockar går på långvikariat, för att det passar just då. Andra kockar går runt till flera olika kunder och backar dem när deras egen personal är kort/långtidssjukskrivna, mammalediga eller annat. Du bygger på ditt egna nätverk.

Som kock hos oss, gäller det att vara flexibel och anpassningsbar,ha ett positivt tänk och vara lösningsorienterad.
Det gäller att ha en ödmjuk approach till ditt arbete då arbetsuppgifter kan variera från tillagning av frukost, lunch, middag, mellanmål, hantering av disk, rengöring av kök och utrustning. Du får gärna tycka om att baka och sätta en deg.Med andra ord, vanliga arbetsuppgifter för en kock, men i olika kök. 

Du har:

* Dokumenterad utbildning från restaurangskola, lägst gymnasienivå - storhushållsutbildning eller motsvarande
* Kunskaper i livsmedelslagstiftning, HACCP och specialkost. 
* Du pratar och skriver svenska flytande.
* Bra fysik, det är tunga lyft och stort kök
* Giltigt utdrag ur polisens belastningsregister (det kan du fylla i här) men är en förutsättning för anställning.
* Körkort är ett krav, och bil är ett plus.


Är du intresserad av att söka tjänsten? Gör det genom att majla in till oss ditt CV ( eller skriv var du har jobbat som kock och hur länge) med ett personligt brev om dig själv. E-post till: jobba@fourservice.se Vi berättar med om tjänsten vid en intevrjuv.
Vi jobbar stenhårt på att DU ska trivas. Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon, personalbrev och interna sidor på nätet. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar. 

Är du nyfiken och vill veta mer? Ring  08-578 578 03. Svarar vi inte? Lämna ett meddelande så ringer vi upp.Varmt välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!!

jobba@fourservice.se

Ansök nu

Kallskänka/Köksbiträde måndag till fredag, dagtid

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 17
Tekniska Högskolans Studentkår, THS, är en anrik studentkår som bildades 1902. I kårhuset på KTH samt på arkitekturskolan bedriver vi lunchrestaurang (Restaurang Nymble), caféverksamhet (THS Café), catering samt festvåning. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet och relevant utbildning samt goda kunskaper i livsmedelshygien.
Arbetstiden är huvudsakligen förlagd måndag till fredag, 7-16. Det är viktigt du är noggrann, ansvarsfull, kreativ & flexibel. Då det stundtals är stressigt så söker vi dig som både klarar av att arbeta i ett högt tempo men samtidigt klarar av att sysselsätta dig när det är lugnt.
Till vårt köksgäng på 4 personer söker vi nu en till person. Denna tjänst är placerad i köket och innefattar till stor del matlagning till våra caféer, dels smörgåsar, wraps och sallader men även varm lunchmat. Förutom matlagning tillkommer andra uppgifter såsom portionering, varumottagning, städning, disk osv. Vi är ett team som hjälps åt med det som behöver göras, därför kan arbetsuppgifterna variera.
Vi ser långsiktigt på våra anställda och det är en fördel om du som söker planerar att stanna i din tjänst i minst ett år. Låter detta som något för dig? I så fall är du varmt välkommen med en CV, bifoga bild då vi har många sökanden.
Märk gärna din ansökan med "kök"

Ansök nu

Kock - timvikarie/kortare vikariat på Lindeparkens Gymnasiesärskola

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 17
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
Lindeparkens gymnasiesärskola är en skola för elever med funktionsvariationer.

Vi finns centralt vid Skärholmens centrum med närhet till vacker natur och allmänna kommunikationer. Här går idag ca 80 elever på vårt individuella program.

Vår profil kultur och hälsa genomsyrar verksamheten och estetiska lärprocesser, pedagogisk odling, fysisk aktivitet och friluftsaktiviteter är framträdande. Vi erbjuder även korttidstillsyn (KTT) för elever, före och efter skoldagen samt under lov, i skolans lokaler.

Läs mer på http://lindeparkensgymnasiesarskola.stockholm.seArbetsbeskrivning
Vi söker en timvikarie som även kan ta ett kortare vikariat på 2-3 månader (heltid) under höstterminen. Då vi i dagsläget inte vet när vikariatet kommer börja är det viktigt att du är flexibel och kan börja med kort framförhållning. Trolig start för vikariatet är under september månad. Vi vill att du är tillgänglig för inskolning och arbete på timmar från 15 augusti. 

Lindeparkens gymnasiesärskola har ett tillagningskök och vi serverar ca 150 portioner per dag. Av dessa portioner är stor del specialkost och annan individuellt behovsanpassad kost, då vår verksamhet kräver flexibilitet och anpassning till den enskilda eleven. Till de ungdomar som har korttidstillsyn serveras även frukost och mellanmål samt luncher under lov.

Tillsammans med övriga medarbetare i köket (kock och köksbiträde) förbereder och tillagar du lunch, specialkost och annan individuellt behovsanpassad kost. Du deltar i planering av meny och beställningar, tar emot leveranser och ansvarar för att köket är i god ordning. Du kommer även utföra egenkontroll, disk och upplockning av matvaror.

Maten som serveras i skolmatsalen ska alltid vara god, tilltalande, modern och nyttig. Tillsammans arbetar vi för att minska matsvinnet, höja andelen ekologiskt och utveckla skolmåltiden. Skolmaten är viktig för att eleverna ska få en bra skoldag.

Tjänsten kräver stor flexibilitet och det är viktigt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt och att du kan samarbeta med övrig personal på skolan. Du måste vara anpassningsbar och arbetet kräver att du är stresstålig, har bra tålamod samt god fysik.Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieexamen från livsmedelsprogrammet eller motsvarande kompetens och erfarenhet från att arbeta i storkök. Meriterat är yrkesutbildning samt erfarenhet från särskola eller annan verksamhet riktad till personer med funktionsvariationer.

För denna tjänst behöver du hantera svenska i tal och skrift. 

För att lyckas i rollen som kock krävs det att du är organiserad, stresstålig och tycker om att arbeta strukturerat. Du har en hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt vis. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Övrigt
I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och 30 gymnasieskolor med olika inriktningar.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

KOCK LUNCH

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 12
Lunchkock sökes!
Restaurang Nytorpet söker en erfaren lunchkock som kan laga husmanskost för lunchservering. Personen ska kunna arbeta självständigt som en del av ett team och kunna skriva sin egen lunchmeny, veckovis. Minst 5 års erfarenhet krävs!
Välkommen med din ansökan till info@nytorpet.se

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 25
Kleinskitchen söker kock till kök i Sigtuna.
Kleinskitchen är en etablerad skolmatsleverantör i Stockholmsområdet. Vi utvecklas hela tiden och expanderar med försiktighet då vi vill behålla en mycket god kundorientering. Kleinskitchen är familjeägt sedan starten för över 20 år sedan och vi fäster stor betydelse vid våra policys och anställda.
Inför hösten söker vi dig med dokumenterad erfarenhet av storkök, gärna minst 2 år, som vill och kan laga smakrik, näringsriktig och god mat i större drift. Har du intresse för att utvecklas inom specialkost så är det ett plus. Vi har idag flera produktionskök i Stockholmsområdet och söker nu förstärkning till Sigtuna. Tillträde i augusti.
Arbete dagtid. Inga helger eller röda dagar.
Fast lön enligt överenskommelse.
Besök oss gärna på www.kleinskitchen.se och kontakta oss gärna för ytterligare info på info@kleinskitchen.se

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 24
Kleinskitchen söker kock till kök i Sigtuna.
Kleinskitchen är en etablerad skolmatsleverantör i Stockholmsområdet. Vi utvecklas hela tiden och expanderar med försiktighet då vi vill behålla en mycket god kundorientering. Kleinskitchen är familjeägt sedan starten för över 20 år sedan och vi fäster stor betydelse vid våra policys och anställda.
Inför hösten söker vi dig med dokumenterad erfarenhet av storkök, gärna minst 2 år, som vill och kan laga smakrik, näringsriktig och god mat i större drift. Har du intresse för att utvecklas inom specialkost så är det ett plus. Vi har idag flera produktionskök i Stockholmsområdet och söker nu förstärkning till Sigtuna. Tillträde i augusti.
Arbete dagtid. Inga helger eller röda dagar.
Fast lön enligt överenskommelse.
Besök oss gärna på www.kleinskitchen.se och kontakta oss gärna för ytterligare info på info@kleinskitchen.se

Ansök nu

JENSEN förskola Zinkensdamm söker vikarierande Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 9
Nu söker JENSEN förskola Zinkensdamm en kock med intresse för hälsosam mat! JENSEN förskola Zinkensdamm på Södermalm i Stockholm slog upp portarna 2015. Vi är en fristående och således en relativt nystartad förskola men som under två år utvecklat en stabil verksamhet med tydliga rutiner och en trygg grundverksamhet. Atmosfären vuxna och barn emellan karaktäriseras av trygghet, respekt, nyfikenhet och glädje.

Som kock får du vara med och skapa en skolrestaurang där hälsosam, god och näringsrik mat serveras till elever i grundskolan samt våra pedagoger och lärare. Som kock arbetar du i ett team där ni tillsammans lagar hälsosam och näringsriktig mat från grunden. Här får du chans att vara med och lägga grunden till många barns livslånga hälsosamma matvanor.

Detta söker vi
Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för att laga en god, varierad och hälsosam kost. Du vill ge eleverna möjlighet till nya smakupplevelser och känslan av att mat är något både roligt och gott!

Arbetet i köket är både självständigt och mycket socialt, den som lagar mat är en viktig person och du ska känna dig som en del av verksamheten. Du är en kreativ och idérik matlagare som tycker om att ta egna initiativ. Du är ansvarstagande och har stor samarbetsförmåga med både barn och vuxna.

Du har kockutbildning, eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. En förutsättning för att klara arbetet är att du är kvalitetsmedveten och har goda kunskaper om allergier, specialkost, näringslära och god hälsa. Viktigt är också att du är flexibel och självgående då arbetet kan innebära snabba förändringar. Grundläggande datorkunskap är nödvändigt.

Arbetsuppgifter
Arbetet innehåller både planering och förberedelser av frukost, mellanmål och lunch. Du ansvarar för att maten fylls på och att serverings enheterna i matsalen är rena, både under lunchen men också efter lunch. Vidare ansvarar du för specialkost vilket innebär att det är viktigt att ha kunskap om ingredienserna i maten och kunna redovisa dem så att elever som till exempel har en allergi får säkrad och bra kost. Uppföljning och egenkontroller ingår i rollen och du förväntas kunna skapa bra rutiner som följer de regler som gäller för livsmedelshantering såsom att kylar, köksutrymmen och maskiner är i bra skick och rena enligt HACCP standard.

Anställningsform
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på heltid fr.o.m. augusti till november med möjligheter till fortsättning inom företaget på annan enhet.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem.  Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar upp till 14 dagar att få utdraget.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två arbetspsykologiska tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Christian Johansson på christian.johansson@jenseneducation.se 

Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål” genomsyrar all verksamhet.

Vi har förtroendet att utbilda drygt 13 000 studerande inom fem olika verksamhetsområden – förskola (start 2005), grundskola (start 2008), gymnasium (start 2003), vuxenutbildning (start 1996) och yrkeshögskola (start 1999). JENSEN education har knappt 900 medarbetare och omsätter 1000 MSEK.

Ansök nu

Kockar till skola och förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 9
Är du trött på att jobba kvällar och helger? Känner du att du har fastnat i din utveckling? Vill du kunna jobba just de dagar som passar dig? Då kan detta vara något för dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller relevant lärlingsutbildning och några år i branschen. Du har kunskap och utbildning i specialkost, egenkontroll och livsmedelshygien (HACCP).

Du är är social och trevlig, ansvarstagande och organiserad. Du trivs att arbeta hos olika kunder både i kortare perioder samt vid längre vikariat. Du gillar ditt arbete och du har lätt för att jobba med nya människor i olika miljöer.

För denna tjänst är det ett krav att du talar flytande svenska.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Blir du kallad till intervju vill vi att du kan uppvisa ett nytt registerutdrag från polisen. Du kan skicka efter ett sådant via denna länk https://polisen.se/tjanster-ti... (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Observera att tjänsten är en behovsanställning.

RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. RestaurangAssistans är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.

Ansök endast via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via epost eller telefon

Ansök nu

1:a kock till lunchrestaurang

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 9
Vi serverar husmanskost på buffé och söker någon som kan laga vällagad mat och klarar av ett högt tempo. Vi ser gärna att du är ordningsam, punktlig och social.
Vi erbjuder ett jobb med bra arbetstider, högt tempo och trevliga kollegor.
Vi kommer hålla löpande intervjuer och om det är intressant så får du komma in och provjobba en period för att se om det passar.

Ansök nu

Kock

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 17
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
Abrahamsbergskolan, byggd 1946, är en kommunal F-9 skola i Bromma med omkring 700 elever.

Vi som arbetar på skolan vill skapa den bästa studiemiljö vi kan för att ge en god kunskapsgrund att stå på när eleven går vidare till gymnasiet.
Tack vare erfarna och välutbildade lärare, studiemotiverade elever och föräldrar med höga förväntningar är Abrahamsbergsskolan en skola med höga studieresultat och en skola att trivas i.
Vår vision är att vara en av Stockholms bästa skolor på att utveckla våra elever utifrån sina
förutsättningar.
Skolans motto är Trygghet och Kunskap. Utan trygghet är det svårt att tillägna sig kunskap och kunskap ger trygghet.

Läs mer om oss på http://abrahamsbergsskolan.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning
Du kommer i rollen som kock dagligen arbeta med att förbereda och tillaga lunch till skolans elever tillsammans med övrig personal i skolrestaurangen. Som kock deltar du även i arbetet med planering av meny, beställningar och specialkost. Du tar emot leveranser och ansvarar för att köket är i god ordning. Du kommer även utföra egenkontroll och upplockning av matvaror. Maten som serveras i skolrestaurangen ska alltid vara, god, tilltalande, modern, nyttig. Tillsammans arbetar vi för att minska matsvinnet, höja andelen ekologiskt och utveckla skolmåltiden. Skolmaten är viktig för att eleverna ska få en bra skoldag och skolresultat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieexamen från livsmedelsprogrammet eller motsvarande kompetens och har erfarenhet från att arbeta i storkök. 3-4 års erfarenhet av arbete i storkök/restaurang är en förutsättning för att lyckas i rollen som kock.

För att lyckas i rollen som kock krävs det att du är organiserad, stresstålig och tycker om att arbeta strukturerat. Du har en hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt vis. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Vi söker kockar som vill vikariera i sommar på förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 21
Om uppdraget
Vi söker kockar för omgående anställning. Vi har flera förskolor runtom i Stockholm som under sommaren behöver hjälp av en duktig kock. Första uppdraget startar vecka 26.

Som kock i förskola är du med och väcker barnens intresse för smaker, skapar matglädje och bidrar till långsiktiga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa. Förutom ditt primära uppdrag att tillaga maten kan det även vara aktuellt att ansvara för diskning och städning. Oftast finns en matsedel att följa men i de fall planering saknas är det av vikt att vara lösningsorienterad för att snabbt kunna leverera en så smaklig och innehållsrik måltid som möjligt.Din profil
Precator Pedagogerna söker dig som är utbildad kock eller har motsvarande erfarenhet från storkök.

Det är meriterande om du tidigare arbetat i kök inom förskola eller skola. Arbetet ställer krav på en god kännedom om specialkost samt de lagar och rekommendationer som styr arbetet med livsmedel i förskolor och skolor. Som person har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt. Då du ansvarar för arbetsuppgifterna i köket ser vi att du som person är ansvarstagande och självständig.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072 536 38 89.
Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former.

Ansök nu

Kockar till skola och förskola

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 3
Är du trött på att jobba kvällar och helger? Känner du att du har fastnat i din utveckling? Vill du kunna jobba just de dagar som passar dig? Då kan detta vara något för dig!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller relevant lärlingsutbildning och några år i branschen. Du har kunskap och utbildning i specialkost, egenkontroll och livsmedelshygien (HACCP).

Du är är social och trevlig, ansvarstagande och organiserad. Du trivs att arbeta hos olika kunder både i kortare perioder samt vid längre vikariat. Du gillar ditt arbete och du har lätt för att jobba med nya människor i olika miljöer.

För denna tjänst är det ett krav att du talar flytande svenska.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Blir du kallad till intervju vill vi att du kan uppvisa ett nytt registerutdrag från polisen. Du kan skicka efter ett sådant via denna länk https://polisen.se/tjanster-ti... (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Observera att tjänsten är en behovsanställning.

RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. RestaurangAssistans är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.

Ansök endast via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via epost eller telefon

Ansök nu

Kock som vill jobba extra på helger? Har du annan sysselsättning dagtid?

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 3
.

Vi söker kockar för anställningar på helger.
Därför behöver vi nu dig, du som vill kliva på en anställning som bemanningskock. Våra kunder finns inom krog, konferens, hotell, catering så ju bredare erfarenhet du har -desto bättre. Har du rätt profil, så är detta ett guldjobb.
Du är ute hos våra kunder (restauranger) och hjälper dem när dem har behov. Det kan vara vid sjukdom, vid pappa/mammaledighet, ja eller att dem behöver stärka upp köket med ett par extra händer... Din fasta trygga punkt blir vi, det är vi som blir din arbetsgivare och som ser till att du får roliga och bra jobb.

Som kock hos oss, kommer du i vissa perioder jobba runt mellan olika kök hos någon av alla våra trevliga kunder. Flexibilitet och förmåga att anpassa sig efter olika situationer är därför egenskaper vi värdesätter högt hos våra medarbetare.


* 3-årig restaurang gymnasium samt några års arbetslivfarenhet
* Minst 2 års arbetslivserfarenhet
* Lätt för att samarbeta
* Positiv och glad
* Strukturerad och lösningsorienterad


Vi söker både dig som är ny i branschen och dig som är etablerad sedan länge i köksmiljön. Svenska i tal och skrift är ett måste, då receptur och instruktioner är på svenska. Körkort är ett plus och bil har vi..


Låter detta som något du vill prata vidare om? Är du nyfiken på våra löneförmåner?  Skicka då in din CV och/eller ett personligt brev så hör vi av oss och bokar upp en intervju här hos oss på Arenavägen vid Globen. Maila till: jobba@fourservice.se, har du några frågor kan du ringa oss på 08-578 578 03. Svarar vi inte, lämna ett meddelande så ringer vi upp.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se

Ansök nu

Effektiv och kunnig Kallskänka/kock som kan ta ansvar!

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 7
Vi har nu möjligheten att förstärka vårt team med en erfaren, glad och driftig Kallskänksansvarig som ska fortsätta att utveckla vår gastronomi tillsammans med vårt team i köket.
På Stockholmsmässan finns 12 serveringar med 3 tillhörande kök, allt i Mässrestaurangers regi. Vi söker nu en kallskänka/ kock som vill vara med och delaktig i våra olika leveranser allt ifrån Banketter, pop-up restauranger, konferenser, mingel till moderna à la carte-restauranger på den kalla sidan i köket. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.
Arbetsuppgifter och ansvar
Du kommer att ha helhetsansvaret för den kallaproduktionen i hela huset vilket innebär arbetsledning, utveckling och ekonomisk uppföljning. Du kommer att leda, inspirera och utveckla våra koncept och produkter tillsammans med kökschef och köksmästare inom ditt ansvarsområde. Du är en naturlig ledare som brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare, informera och skapa dialog känns självklart för dig och du har lätt för att samarbeta med andra.
Du är ansvarig för den ekonomiska rapporteringen, prissättning, menyskrivning samt kalkyleringar på råvarorna för din verksamhet och har dokumenterad erfarenhet av detta i tidigare yrkesroll. Du är även ansvarig för inköp i samråd med kökschef för våra råvaror.
Verksamheten är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar. Du rapporterar direkt till vår Kökschef.
Den vi söker
Som person är du en strukturerad, effektiv och ansvarstagande person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet och framförallt för det kalla i köket. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden vilket kräver planering och intresse.
Den tjänst vi nu söker ligger tonvikten på arbetet att tillverka smörgåsar, desserter, sallader och andra kalla rätter till våra stora arrangemang som äger rum i huset. Vi arbetar i ett team som tillsammans har stor betydelse för våra gästers matupplevelse. Du ska ha erfarenhet av att jobba i kallkök och har god matlagningskännedom och brinner för det du gör. Har du även jobbat i varmkök är det meriterande.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Vi kan erbjuda
Vi är ett glatt gäng med lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer under högsäsong, vår och höst, men vi vet i god tid när det är. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag samt stora möjligheter för den som vill till utveckling och växande inom vår restauranggrupp.
Ansökan
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande under ansökningstiden och vår verksamhet startar i mitten av augusti.
Skicka din ansökan redan idag för att öka dina chanser då anställning kan ske innan ansökningstidens slutdatum. Har du frågor kan du maila dem till mikael.amundsson@massrestauranger.se vår Kökschef här på Mässrestauranger.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Manager for our Ghost Kitchen!

Kock, storhushåll
Läs mer Jan 11
Your workplace:

A Ghost Kitchen is a restaurant kitchen where a number of different types of foods and dishes are prepared and cooked under various different brands. One minute you could get an order for a vietnamese baguette and the next minute you’ll prepare a classic american hamburger. The dishes are prepped and cooked to perfection by the kitchen staff, picked up by a rider and then home-delivered to the customer.

A Ghost Kitchen just like that is located in Värtahamnen and we are looking for a unit manager!

Your responsabilites:

First and foremost you will be preparing, cooking and packaging our delicous food concepts. As a unit manager, it is also your task to make sure that your collegues follow your already great example. You will be the corner pillar at this unit and will overlook all the small details as well as making sure the daily operations are running smooth.

You will be in charge of all the employees at your unit which means your work week will also include scheduling, planning and giving instructions aswell as other adminstration such as ordering. Long term, once you have grown confident in all there is to being a unit manager, you will be able to start developing new food concepts and together with developing managers take our Ghost Kitchens and EaTable to the skies!

Your profile:

Experience from working in a kitchen or restaurant is a bonus but we are first and foremost looking for a responsible, fast learning person who has a great eye for details as well as the ability to see the bigger picture and be able to prioritize well. You should know what it is like to work under high pressure and as the unit manager you are comfortable in wearing the lead jersey. If you are an organized person that likes structure, we like you!

Lastly, we hope that you are inspired and intrigued to work at a young start-up where the possibilites are endless!

About EaTable AB:

EaTable is a food-tech startup that developes food concepts, made for home delivery, to meet the growing trend of ordering food. Burgers, sandwiches, salads and much more are cooked in our Virtual- and Ghost Kitchens!

Ansök nu