Hälso- och sjukvård jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb som Hälso- och sjukvård i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Stockholm från den arbetsgivaren.

Stresstålig tandsköterska med sinne för service till Hjorthagen

Tandsköterska
Läs mer Jul 1
Nytt
Om dig

Du har tandsköterskeutbildning med kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift. Flerspråkighet är meriterande. Vi vill att du har goda datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna Carita Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: nyfikenhet, ansvarstagande och lojalitet.

Dina arbetsuppgifter

Som tandsköterska arbetar du med såväl barn & ungdomar som vuxna. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat undersöknings- och röntgenassistans åt tandläkare, operationsuppdukning, sterilarbete, receptionsarbete samt administrativa uppgifter såsom kallelser, kreditansökningar, och hantering i Libretto. Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är att möta kunder och anhöriga på ett bra sätt. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning. Vi är många engagerade kollegor och här finns stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig och ditt engagemang.

Om oss

Tandea är en av de större tandvårdskedjorna i Stockholm med över 50 000 besök varje år. Vi finns på åtta orter runt om i Stockholm, samt ett eget tandtekniskt laboratorium. Hos oss arbetar ett 60-tal personer. Vår vision är ” Friska tänder livet ut”. Tandea behandlar patienter i livets alla skeden. Vi erbjuder allt från bastandvård till avancerade bettrehabiliteringar. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Tandea Hjorthagen är en nybyggd klinik i Hjorthagen (Ropsten) i Stockholm. Vi har som målsättning att bli områdets tandläkare för hela familjen. Det byggs och området växer och vi med det. Den tandvård som bedrivs är modern tandvård med modern utrustning och vi försöker hela tiden att utvecklas för att bli bättre. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får arbeta med trevliga och tacksamma patienter.

Ansök nu

Seniorer sökes till Ica, Coop, Hemköp i Stockholm

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 30
Nytt
Om tjänsten

I denna roll arbetar du ute hos alla våra kunder inom dagligvaruhandeln i Stockholms län. Vi erbjuder dig chansen att arbeta i flera olika butiker- och kedjor som ger dig en bred och värdefull kompetens inom dagligvaruhandeln. Arbetsuppgifterna är vid start främst kassaarbete och varuplock men andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i butik kan komma att inkluderas.

Personliga egenskaper

- Vi ser det som positivt om du tidigare har arbetat inom dagligvaruhandeln
- Har en mycket god känsla för service och kundbemötande
- Du tycker om att arbete självständigt och i grupp
- Du är flexibel och kan arbeta med kort varsel
- Gillar att hålla ett högt tempo när du arbetar


Anställningsform

Vi erbjuder arbete för dig som är senior eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Som extraanställd hos oss lägger du själv in din tillgänglighet vecka för vecka. Du ska ha möjlighet att jobba 2-3 dagar i veckan utspritt på vardagar och helgdagar, både dag- och kvällstid. Ditt schema kommer att bestå av såväl inplanerade som akuta arbetspass vilket ställer höga krav på din flexibilitet och tillgänglighet.

Du kommer att ingå i vår pool i Stockholmsområdet och vi söker dig som tycker det är kul med arbete i butik.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär nedan. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Bli en Storesupportare och sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Har du några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen? Då är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare;

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Matbutiken Götgatsbacken söker Butiksmedarbetare på heltid

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 30
Nytt
Om tjänsten

I denna roll arbetar du dagligen tillsammans med butiksteamet att skapa och erbjuda en köpupplevelse utöver det vanliga. Du kommer att få möjligheten att arbeta inom samtliga områden i butiken och dess sortiment.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

- Varuplock
- Kassaarbete
- Varumottagning
- Färskvaruhantering
- Kundservice
- Inventering


Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat inom dagligvaruhandeln eller som på annat sätt har haft en yrkesroll där service har varit en central del. Du som person är driven och positiv i ditt kundbemötande samtidigt som du arbetar effektivt och tar egna initiativ i ditt dagliga arbete.

Då du kontinuerligt kommunicerar internt och externt med kollegor och kunder krävs det att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Tjänsten kräver dessutom att du har fyllt 18 år.

Anställningsform

Du kommer att vara anställd hos matbutiken Götgatsbacken. Tjänsten är på 38,25 timmar i veckan där arbetstiderna styrs av butikens öppettider. Start omgående.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Vi är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Storesupport ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. www.storesupport.se

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

ICA Kvantum Kungens Kurva söker Mejeri 2:a -Heltid

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 30
Nytt
ICA Kvantum i Kungens Kurva är en av Sveriges största ICA-butiker, med huvudsaklig inriktning på hög kvalité, stort sortiment och hög servicegrad med kunnig personal. Vår butik finns strax söder om Stockholm, mitt emot IKEA invid E4. Vi omsätter över en halv miljard kr per år på drygt 7.100 kvm och har mer än 170 anställda. Vi har öppet alla dagar 08-22.I tjänsten som Mejeri 2:a jobbar du mycket med order, kvalitetsvarv, leveranser och skyltar. Du Arbetar tätt med Säljledare Mejeri.

Vi söker dig som:

- Jobbat några år i större ICA?butik med varuinköpsansvar/varupåfyllning.
- Erfarenhet från Mejeri är meriterande.

- Utbildningsmässigt ? helst BLU, varukunskapsutbildning är meriterande.
- Butiksdataerfarenhet (Store Office, AOB, VIB, Reklamationsverktyget)
- Klara av att arbeta med stora volymer i ett "rationellt/lönsamt sortiment".
- Erfarenhet från arbete som kassareserv är önskvärt.
- Behärska det svenska språket i tal och skrift.
- Körkort för personbil
- Icke rökare (ej heller ”feströkare”)
- Är flexibel och gillar att arbeta i ett högt tempo.
- Är beredd att ge våra kunder ”Kunglig Service”.
- Är glad och positiv.
- Är engagerad och målmedveten.
- Är ansvarstagande och pålitlig.
Tjänsten gäller heltid, tillträde och lön efter överenskommelse.

Är detta rätt utmaning för dig?
Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag. Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande.

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Du bli anställd direkt av ICA Kvantum i Kungens Kurva som i denna rekrytering samarbetar med Storesupport.

Välkommen till ICA Kvantum i Kungens Kurva!

Ansök nu

Matbutiken Götgatsbacken söker Butiksmedarbetare på heltid

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 29
Om tjänsten

I denna roll arbetar du dagligen tillsammans med butiksteamet att skapa och erbjuda en köpupplevelse utöver det vanliga. Du kommer att få möjligheten att arbeta inom samtliga områden i butiken och dess sortiment.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

- Varuplock
- Kassaarbete
- Varumottagning
- Färskvaruhantering
- Kundservice
- Inventering


Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat inom dagligvaruhandeln eller som på annat sätt har haft en yrkesroll där service har varit en central del. Du som person är driven och positiv i ditt kundbemötande samtidigt som du arbetar effektivt och tar egna initiativ i ditt dagliga arbete.

Då du kontinuerligt kommunicerar internt och externt med kollegor och kunder krävs det att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Tjänsten kräver dessutom att du har fyllt 18 år.

Anställningsform

Du kommer att vara anställd hos matbutiken Götgatsbacken. Tjänsten är på 38,25 timmar i veckan där arbetstiderna styrs av butikens öppettider. Start omgående.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Vi är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Storesupport ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. www.storesupport.se

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Matbutiken Götgatsbacken söker Butiksmedarbetare på heltid

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 29
Om tjänsten

I denna roll arbetar du dagligen tillsammans med butiksteamet att skapa och erbjuda en köpupplevelse utöver det vanliga. Du kommer att få möjligheten att arbeta inom samtliga områden i butiken och dess sortiment.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

- Varuplock
- Kassaarbete
- Varumottagning
- Färskvaruhantering
- Kundservice
- Inventering


Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat inom dagligvaruhandeln eller som på annat sätt har haft en yrkesroll där service har varit en central del. Du som person är driven och positiv i ditt kundbemötande samtidigt som du arbetar effektivt och tar egna initiativ i ditt dagliga arbete.

Då du kontinuerligt kommunicerar internt och externt med kollegor och kunder krävs det att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Tjänsten kräver dessutom att du har fyllt 18 år.

Anställningsform

Du kommer att vara anställd hos matbutiken Götgatsbacken. Tjänsten är på 38,25 timmar i veckan där arbetstiderna styrs av butikens öppettider. Start omgående.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Vi är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Storesupport ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. www.storesupport.se

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarvikarier till Olivia Hemomsorg i Högdalen!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 29
Vi söker nya grymma sommarvikarier för vår verksamhet!

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

Personlig omvårdnad, hygien, hjälp med måltider, förflyttningar.

Upprätta genomförandeplaner och dokumentera.

Inköp, avlastning och ledsagning.

Då din arbetsplats är hemma hos våra kunder är det viktigt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann, självständig, serviceinriktad och ansvarsfull. Du är glad och lösningsfokuserad. Om Du har ett varmt hjärta och ett stort engagemang, som tycker om utmaningar och brinner för att arbeta med äldre människor i behov av stöd. Då är du rätt person för oss!

KRAV:

Du behöver vara flytande i svenska språket i tal och skrift.

Du har körkort.

Meriterande:

Du är utbildad undersköterska / vårdbiträde.

Du är kunnig, fokuserad och självgående i ditt arbetsrätt.

Team Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. Verksamheten bedrivs nära kunderna där våra bolag finns etablerade under lokala varumärken.

Ansök nu

ICA Kvantum Kungens Kurva söker Mejeri 2:a -Heltid

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 29
ICA Kvantum i Kungens Kurva är en av Sveriges största ICA-butiker, med huvudsaklig inriktning på hög kvalité, stort sortiment och hög servicegrad med kunnig personal. Vår butik finns strax söder om Stockholm, mitt emot IKEA invid E4. Vi omsätter över en halv miljard kr per år på drygt 7.100 kvm och har mer än 170 anställda. Vi har öppet alla dagar 08-22.I tjänsten som Mejeri 2:a jobbar du mycket med order, kvalitetsvarv, leveranser och skyltar. Du Arbetar tätt med Säljledare Mejeri.

Vi söker dig som:

- Jobbat några år i större ICA?butik med varuinköpsansvar/varupåfyllning.
- Erfarenhet från Mejeri är meriterande.

- Utbildningsmässigt ? helst BLU, varukunskapsutbildning är meriterande.
- Butiksdataerfarenhet (Store Office, AOB, VIB, Reklamationsverktyget)
- Klara av att arbeta med stora volymer i ett "rationellt/lönsamt sortiment".
- Erfarenhet från arbete som kassareserv är önskvärt.
- Behärska det svenska språket i tal och skrift.
- Körkort för personbil
- Icke rökare (ej heller ”feströkare”)
- Är flexibel och gillar att arbeta i ett högt tempo.
- Är beredd att ge våra kunder ”Kunglig Service”.
- Är glad och positiv.
- Är engagerad och målmedveten.
- Är ansvarstagande och pålitlig.
Tjänsten gäller heltid, tillträde och lön efter överenskommelse.

Är detta rätt utmaning för dig?
Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag. Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande.

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Du bli anställd direkt av ICA Kvantum i Kungens Kurva som i denna rekrytering samarbetar med Storesupport.

Välkommen till ICA Kvantum i Kungens Kurva!

Ansök nu

Kom och jobba i vår nattpatrull!

Vårdbiträde
Läs mer Jun 28
Bli en del av vårt jour-team

Vår nattpatrull opererar i Stockholms innerstad samt i stadsdelar i Västerort

Vi söker nu nya medarbetare till vårt gäng som vill arbeta på timmar vid behov samt för sommarvikariat med heltid. Arbetstiden är mellan klockan 21:50-07:05.

Det finns god chans till förlängning av anställningen efter sommaren.

Beskrivning av tjänsten

Som nattarbetare hos oss kommer du att delta i ett team som fältarbetare med ett självständigt schema med fasta nattbesök och ett flexibelt larmansvar. Tidigare erfarenhet av nattjänst är meriterande men inte ett krav. För att arbeta självständigt på natten ser vi att man gärna har tidigare erfarenhet av vårdarbete under dag och kvällstid inom antingen hemtjänst eller vårdboende.

Undersköterskeutbildning är meriterande men inte ett krav.

OBS - B-körkort är ett krav

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

- Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga.

- Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person som brinner för vården av äldre.

- Du finner det stimulerande att samarbeta i ett team och är inte rädd för att göra snabba bedömningar i en hektisk miljö.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Ansök nu

Undersköterska- Bli en av oss! - Fast tjänst.

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 28
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Just nu letar vi efter undersköterskor som vill arbeta hos oss i Bredäng. Vi letar efter dig som har goda kunskaper i svenska, du som brinner för äldreomsorg och vill leverera en god kvalitet. Körkort är ett krav för att kunna arbeta hos oss.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem.

- Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p.
- Goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift)
- God datorkunskap/datorvana
- Meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen
- Körkort B är ett krav!


Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov. Att ha en arbetsledande roll är stimulerande och du gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Vi har även krav på vaccination mot covid-19 och kommer att kontrollera vaccinationsbevis innan anställning.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Läkare till ny digifysisk roll!

Läkare
Läs mer Jun 27
Vi fortsätter växa och har behov av att förstärka vårt läkarteam. Nu finns möjligheten för dig att arbeta i en helt ny unik roll som bygger på att du arbetar 60% på Rosenlunds Vårdcentral och 40% i vår digitala verksamhet. Vi ser det som oerhört positivt att våra medarbetare arbetar inom flera delar av vår verksamhet och att vi på så sätt lära av varandra. En roll som denna kan också erbjuda nya möjligheter för dig som uppskattar ett varierat arbete i en kombination av fysiskt på vårdcentral men att också att några dagar i veckan kunna arbeta på distans i den digitala verksamheten.

Börjar du hos oss kommer du att vara med på en spännande resa och bidra till utvecklingen av den digifysiska vården!

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du dels att arbeta med digital sjukvårdsrådgivning och bedömning, men också fysiskt på vår vårdcentral Rosenlund på Södermalm. I den digitala verksamheten kommer du att ta emot patienter från hela Sverige och hantera varierande primärvårdsärenden. Du kan själv välja om du vill arbeta ifrån vårt kontor på Sveavägen eller på distans inom Sverige. När du börjar hos oss kommer din handledare bistå med en grundlig introduktion under dagtid eller kvällstid, vi är flexibla.

De dagar du arbetar på vårdcentralen sitter du tillsammans med ca 45 kollegor i stora, ljusa lokaler på Rosenlunds sjukhus mitt på Södermalm. Här finns flera sjuksköterskeledda specialistmottagningar som t ex diabetes- och tyroideamottagning. Även i den fysiska vården kan du använda digitala verktyg för t ex videobesök och hantering av sjukskrivningsprocessen. För hjälp med rehabärenden finns även rehabkoordinator på plats.

I samma byggnad sitter flera olika vårdgivare som vi har nära samarbete med. Vi ligger också nära Södersjukhuset och Södermalms psykiatriska öppenvårdsmottagning.

Som medarbetare kommer du att kunna ta del av både regelbundna gemensamma utbildningar men också individuella utbildningar. Vi tror på en differentierad arbetsgrupp där vi kan lära oss av varandra och erbjuder utbildning för ST-läkare, AT-läkare och läkarstudenter.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är legitimerad läkare med minst 6 månaders fysisk primärvårdserfarenhet efter din AT alternativt är du specialist- eller ST-läkare inom allmänmedicin
- Du är flytande i svenska, motsvarande svenska C1 eller högre och du behärskar engelska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande
- Du besitter god datavana och har intresse för digitaliseringSom person ser du positivt på utvecklingen av digitalvården i kombination med den fysiska vården. Du är nytänkande och har ett genuint intresse för primärvård. Du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ. Vidare är du lösningsorienterad, lyhörd, flexibel i ditt sätt att arbeta och bemöter patienter med god kvalité.

Vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att gå arbeta med det man har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi brinner för att ge alla människor en friskare tillvaro, dels genom den verksamhet vi bedriver men också för våra medarbetare där t.ex. balans mellan arbeta och privatliv är något som värderas högt. Vi erbjuder dig också fenomenala kollegor, kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag m.m.

Övrig information

Omfattning: Heltid/deltid enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Ort: Stockholm

Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Ansök nu

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Sagoskogen Vårdcentral, Stockholm

Distriktssköterska
Läs mer Jun 27
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Vi etablerar nu en ny vårdcentral Vårberg i sydvästra Stockholm och söker dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska och vill vara med på resan mot framtidens primärvård!

Vi erbjuder:

En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt och möjligheten till en friskare tillvaro. Vi erbjuder mycket goda villkor samt kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vidare erbjuder vi också tid och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen samt kompetensutveckling.

Om tjänsten

Som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss kommer arbeta med sedvanligt mottagningsarbete, triagering och akuta patientflöden. På sikt kommer du få möjligheten att vara med och utveckla primärvården genom att arbeta med digifysiska processer. Du kommer att arbeta patientcentrerat i ett team där ett nära samarbete och vård av hög kvalitet är av högsta prioritet.

För att du ska trivas i rollen ser vi att du trygg i din yrkesroll och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö där du får chans att påverka och bidra med initiativ och nytänkande.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Du legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och har erfarenhet av primärvården
- Du arbetar evidensbaserat och är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först
- Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Talar du fler språk är det meriterande.


Som person är du positiv och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel och lösningsorienterad, trivs i att arbeta i föränderlig miljö, är tydlig och samtidigt lyhörd. Vidare är du noggrann och strukturerad i ditt arbete.


Övrig information

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Sagoskogen Vårdcentral, Vårberg, Stockholm.

Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid, mån-fre.

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Annonsen kan stängas ned innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Doktor.se

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar ambitiöst för att göra primärvården tillgänglig för alla. Doktor.se är en personlig och snabbväxande aktör inom digital sjukvårdsrådgivning sedan 2016 som för närvarande är det tredje största bolaget i Europa inom sin nisch och bland de topp två ledande aktörerna i Sverige. Doktor.se äger flera egna vårdcentraler i Sverige och har ambitionen att fortsätta växa i Sverige och internationellt. Doktor.se:s plattform används runtom i världen och tillsammans arbetar vi för att utforma morgondagens digifysiska vård.

Ansök nu

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Sagoskogen Vårdcentral, Stockholm

Distriktssköterska
Läs mer Jun 28
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Vi etablerar nu en ny vårdcentral Vårberg i sydvästra Stockholm och söker dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska och vill vara med på resan mot framtidens primärvård!

Vi erbjuder:

En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt och möjligheten till en friskare tillvaro. Vi erbjuder mycket goda villkor samt kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vidare erbjuder vi också tid och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen samt kompetensutveckling.

Om tjänsten

Som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss kommer arbeta med sedvanligt mottagningsarbete, triagering och akuta patientflöden. På sikt kommer du få möjligheten att vara med och utveckla primärvården genom att arbeta med digifysiska processer. Du kommer att arbeta patientcentrerat i ett team där ett nära samarbete och vård av hög kvalitet är av högsta prioritet.

För att du ska trivas i rollen ser vi att du trygg i din yrkesroll och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö där du får chans att påverka och bidra med initiativ och nytänkande.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Du legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och har erfarenhet av primärvården
- Du arbetar evidensbaserat och är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först
- Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Talar du fler språk är det meriterande.


Som person är du positiv och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel och lösningsorienterad, trivs i att arbeta i föränderlig miljö, är tydlig och samtidigt lyhörd. Vidare är du noggrann och strukturerad i ditt arbete.


Övrig information

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Sagoskogen Vårdcentral, Vårberg, Stockholm.

Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid, mån-fre.

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Annonsen kan stängas ned innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Doktor.se

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar ambitiöst för att göra primärvården tillgänglig för alla. Doktor.se är en personlig och snabbväxande aktör inom digital sjukvårdsrådgivning sedan 2016 som för närvarande är det tredje största bolaget i Europa inom sin nisch och bland de topp två ledande aktörerna i Sverige. Doktor.se äger flera egna vårdcentraler i Sverige och har ambitionen att fortsätta växa i Sverige och internationellt. Doktor.se:s plattform används runtom i världen och tillsammans arbetar vi för att utforma morgondagens digifysiska vård.

Ansök nu

Köttansvarig till butik i söderort

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 23
Vi söker för kundsräkning en erfaren köttansvarig till en butik i söderort som har ett stort fokus på färskvaror.

Som?Köttansvarig i butikens köttavdelning ?kommer du att:?

- Arbeta med personalledning, planering och uppföljning inom ansvarsområdet.

- Arbeta med att samordna resurserna och säkerställa att kompetensen används på ett effektivt sätt, för att nå uppsatta mål.

- Ansvara för uppnå uppsatta ekonomiska mål.

- Medverka till att vi erbjuder en fräsch och inspirerande köttavdelning.

- Arbeta aktivt i butiken och köttavdelningen, vilket kräver att du är kreativ och inspireras av att möta och utveckla andra människor.

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Du rapporterar till Säljchef Färskvaror som också har personalansvaret för avdelningen.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:??

- Har relevant utbildning inom området.
- Har erfarenhet från styckning och packning.
- Har flerårig detaljhandelserfarenhet i arbetsledande befattning, gärna inom färskvaror och kött/styckning.
- Har mycket goda färskvarukunskaper.
- Har goda kunskaper i butiksekonomi, försäljning och personledning.
- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice


För att lyckas i rollen som Teamledare till vår köttavdelning ser vi att du har ett starkt driv, ett prestigelöst förhållningssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, framförallt vad gäller ledarskap.

Vi erbjuder
Tjänsten erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Tjänsten är på heltid med start omgående.

Tillsättning sker löpande

Ansök nu

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Sagoskogen Vårdcentral, Stockholm

Distriktssköterska
Läs mer Jun 23
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Vi etablerar nu en ny vårdcentral Vårberg i sydvästra Stockholm och söker dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska och vill vara med på resan mot framtidens primärvård!

Vi erbjuder:

En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt och möjligheten till en friskare tillvaro. Vi erbjuder mycket goda villkor samt kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vidare erbjuder vi också tid och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen samt kompetensutveckling.

Om tjänsten

Som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss kommer arbeta med sedvanligt mottagningsarbete, triagering och akuta patientflöden. På sikt kommer du få möjligheten att vara med och utveckla primärvården genom att arbeta med digifysiska processer. Du kommer att arbeta patientcentrerat i ett team där ett nära samarbete och vård av hög kvalitet är av högsta prioritet.

För att du ska trivas i rollen ser vi att du trygg i din yrkesroll och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö där du får chans att påverka och bidra med initiativ och nytänkande.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Du legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och har erfarenhet av primärvården
- Du arbetar evidensbaserat och är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först
- Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Talar du fler språk är det meriterande.


Som person är du positiv och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel och lösningsorienterad, trivs i att arbeta i föränderlig miljö, är tydlig och samtidigt lyhörd. Vidare är du noggrann och strukturerad i ditt arbete.


Övrig information

Start: Enligt överenskommelse.

Plats: Sagoskogen Vårdcentral, Vårberg, Stockholm.

Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse.

Arbetstider: Dagtid, mån-fre.

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Annonsen kan stängas ned innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan, vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.

Om Doktor.se

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar ambitiöst för att göra primärvården tillgänglig för alla. Doktor.se är en personlig och snabbväxande aktör inom digital sjukvårdsrådgivning sedan 2016 som för närvarande är det tredje största bolaget i Europa inom sin nisch och bland de topp två ledande aktörerna i Sverige. Doktor.se äger flera egna vårdcentraler i Sverige och har ambitionen att fortsätta växa i Sverige och internationellt. Doktor.se:s plattform används runtom i världen och tillsammans arbetar vi för att utforma morgondagens digifysiska vård.

Ansök nu

Kry söker en legitimerad läkare till vårdcentral i Vasastan

Läkare
Läs mer Jun 23
Tjänsten är en längre tillsvidareanställning med chans till ST inom allmänmedicin på sikt. Start omgående i augusti.

Om vårdcentralen
Krys vårdcentral Haga består av ett kompetent gäng medarbetare som alla arbetar teambaserat. På vårdcentralen finns sedvanlig distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/KOL-mottagning, ett psykosocialt team, BVC samt en rehabkoordinator, allmänspecialister, läkare och fysioterapeut.

Vi söker dig som

- Har en svensk läkarlegitimation.

- Har tidigare arbetat på en vårdcentral och/eller akutmottagning.

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

- Har goda tekniska kunskaper, om du tidigare arbetat med digitala vårdmöten är det meriterande.

- Är bekväm med att skriva journaler själv, alternativt dikterat via Max Manus.

- Arbetar evidensbaserat, är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först.

- Har god samarbetsförmåga och är lyhörd mot både kollegor och patienter.Vi erbjuder

- En vårdcentral under förändring och utveckling, med stort fokus på bemötande där vi sätter medicinsk kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.

- Möjligheten att vara med och utveckla en vårdcentral under och därmed vara med på resan att förändra primärvården.

- Involvering i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen med verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer.

- En positiv arbetsplats, kollektivavtal och trevliga förmåner.Övrig information

Start: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.
Plats: Hälsingegatan 49, Stockholm.
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning.
Arbetstider: Mån-fre, 08-17.
Lön: Månadslön enligt överenskommelse.

Om Kry

Kry är en av de snabbast växande aktörerna inom primärvård i Sverige. Men vi skiljer oss från mängden på fler sätt än så. Hos oss är innovation ett ledord, och genom att utmana status quo driver vi en utveckling som gör högkvalitativ, modern vård mer tillgänglig för alla. Allt vi gör är utformat efter hur människor faktiskt lever sina liv idag. Genom att bygga vårdmottagningar med fokus på patienternas behov, anställa enastående vårdpersonal och se till att de trivs, samt utveckla teknik som gör det enklare att få - och ge - vård, revolutionerar vi sjukvården och skapar verklig förändring i människors liv.

Kry lyder under Socialstyrelsens föreskrifter samt IVO:s tillsyn och omfattas bl.a. av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen. För mer information om Kry besök gärna vår (https://www.kry.se/om/).

Kontakt

Låter tjänsten intressant? Skicka enkelt in din ansökan genom att svara på urvalsfrågorna, vi rekryterar löpande! Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare edwin.andersson@kry.se eller klicka här (https://www.kry.se/for-kliniker/) för att läsa mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss!

Ansök nu

Attendo Hemtjänst Norrmalm söker engagerade medarbetare.

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 23
Välkommen till en värderingsstyrd organisationAttendo hemtjänst i Norrmalm söker nu Dig som vill arbeta dag, kväll samt helg vid behov. Attendo Hemtjänst har varit verksam i 35 år och vi har lång erfarenhet av att bedriva hemtjänst.Beskrivning av tjänsten

Vi söker dig med undersköterskeutbildning eller likvärdig utbildning som har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Stor vikt läggs vid bemötande, kommunikation, kontaktmanskap och dokumentation i journalsystem. Som undersköterska i hemtjänsten utför du både service och omsorg, enligt biståndsbedömda insatser, samt svarar på trygghetslarm hos våra kunder i Stockholm stad.

Du behöver ha ett brinnande intresse för att arbeta med äldre. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift samt datavana. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt, samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar.

Vi söker serviceinriktade, ansvarstagande medarbetare som även bidrar till ett positivt arbetsklimat. Team work är grunden i vårt arbetssätt.

Undersköterskeutbildning (eller likvärdig utbildning) om minst 1350p

- Ha goda kunskaper i det svenska språket.
- Ha ett gott bemötande, vara ansvarsfull och serviceinriktad för att ge våra kunder trygghet i sitt hem.
- Erfarenhet från hemtjänst och/ eller övrig vård- och omsorg är meriterande.
- B-körkort är fördelaktigt för att kunna arbeta i fler av våra områden
- Kunna cykla är ett krav
- Du ska vara fullvaccinerat mot Covid-19


Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Som person ska du vara positiv, flexibel, empatisk, lösningsfokuserad och ordningsam. Du ska även ha god förmåga att både samarbeta med arbetskollegor och arbeta självständigt. Vi ser det som en självklarhet att du arbetar efter våra ledord: engagemang, kompetens och omtanke.

Om AttendoPå Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan!Vi går igenom ansökningarna löpande.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Erfaren delikatessmedarbetare i Stockholm

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 23
Arbetsuppgifter

- Medverka till att erbjuda en fräsch och inbjudande fisk & delikatessavdelning

- Arbeta med kundservice i form av manuell försäljning över disk

- Arbeta med varupåfyllnad

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö- Placering
Stockholm- Personliga egenskaper/kvalifikationer
Vi söker dig som trivs med ett aktivt arbete där du ständigt är i rörelse. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.
För tjänsten behöver du kunna kombinera ett högt tempo med stor noggrannhet. Tjänsten kräver att man har en god samarbetsförmåga då man tillsammans med butikens medarbetare ska skapa en säljande avdelning.
Lexman är ledande inom sin branch, Engagemang, erfarenhet och kvalité är vad vi står för.
Det kommer genomlysa vår rekryteringsprocess, att alltid leverera våra tjänster i rätt tid, till rätt kompetens och med rätt erfarenhet.
För att trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Arbetsplatsintroduktion, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska svenska språket.
Vi gör en granskning i belastningsregistret för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.- Erfarenhet/Kompetens krav

- Du ska vara 18 år fyllda och ha tidigare erfarenhet från matbutik eller restaurang, samt ha jobbat med delikatess, chark och fisk - antingen från en matbutik eller från restaurangbranschen.- Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.Vilka är vi?
Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.
Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Är du intresserad?
Intervjuer och anställning kommer att ske löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Bagare/ konditor i Stockholm.

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 23
Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor
- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö
- Placering
Stockholm- Personliga egenskaper/kvalifikationer

Vi söker dig som trivs med ett aktivt arbete där du ständigt är i rörelse. För tjänsten behöver du kunna kombinera ett högt tempo med stor noggrannhet. Tjänsten kräver att man har en god samarbetsförmåga. Lexman är ledande inom sin branch, Engagemang, erfarenhet och kvalité är vad vi står för. Det kommer genomlysa vår rekryteringsprocess, att alltid leverera våra tjänster i rätt tid, till rätt kompetens och med rätt erfarenhet. För att trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Arbetsplatsintroduktion, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska svenska språket.
Vi gör en granskning i belastningsregistret för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

- Erfarenhet/Kompetens krav

- Du ska vara 18 år fyllda
- Har en bageriutbildning
- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri
- Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.Vilka är vi?
Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.
Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Läkare till ny digifysisk roll!

Läkare
Läs mer Jun 23
Vi fortsätter växa och har behov av att förstärka vårt läkarteam. Nu finns möjligheten för dig att arbeta i en helt ny unik roll som bygger på att du arbetar 60% på Rosenlunds Vårdcentral och 40% i vår digitala verksamhet. Vi ser det som oerhört positivt att våra medarbetare arbetar inom flera delar av vår verksamhet och att vi på så sätt lära av varandra. En roll som denna kan också erbjuda nya möjligheter för dig som uppskattar ett varierat arbete i en kombination av fysiskt på vårdcentral men att också att några dagar i veckan kunna arbeta på distans i den digitala verksamheten.

Börjar du hos oss kommer du att vara med på en spännande resa och bidra till utvecklingen av den digifysiska vården!

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du dels att arbeta med digital sjukvårdsrådgivning och bedömning, men också fysiskt på vår vårdcentral Rosenlund på Södermalm. I den digitala verksamheten kommer du att ta emot patienter från hela Sverige och hantera varierande primärvårdsärenden. Du kan själv välja om du vill arbeta ifrån vårt kontor på Sveavägen eller på distans inom Sverige. När du börjar hos oss kommer din handledare bistå med en grundlig introduktion under dagtid eller kvällstid, vi är flexibla.

De dagar du arbetar på vårdcentralen sitter du tillsammans med ca 45 kollegor i stora, ljusa lokaler på Rosenlunds sjukhus mitt på Södermalm. Här finns flera sjuksköterskeledda specialistmottagningar som t ex diabetes- och tyroideamottagning. Även i den fysiska vården kan du använda digitala verktyg för t ex videobesök och hantering av sjukskrivningsprocessen. För hjälp med rehabärenden finns även rehabkoordinator på plats.

I samma byggnad sitter flera olika vårdgivare som vi har nära samarbete med. Vi ligger också nära Södersjukhuset och Södermalms psykiatriska öppenvårdsmottagning.

Som medarbetare kommer du att kunna ta del av både regelbundna gemensamma utbildningar men också individuella utbildningar. Vi tror på en differentierad arbetsgrupp där vi kan lära oss av varandra och erbjuder utbildning för ST-läkare, AT-läkare och läkarstudenter.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är legitimerad läkare med minst 6 månaders fysisk primärvårdserfarenhet efter din AT alternativt är du specialist- eller ST-läkare inom allmänmedicin
- Du är flytande i svenska, motsvarande svenska C1 eller högre och du behärskar engelska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande
- Du besitter god datavana och har intresse för digitaliseringSom person ser du positivt på utvecklingen av digitalvården i kombination med den fysiska vården. Du är nytänkande och har ett genuint intresse för primärvård. Du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ. Vidare är du lösningsorienterad, lyhörd, flexibel i ditt sätt att arbeta och bemöter patienter med god kvalité.

Vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att gå arbeta med det man har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi brinner för att ge alla människor en friskare tillvaro, dels genom den verksamhet vi bedriver men också för våra medarbetare där t.ex. balans mellan arbeta och privatliv är något som värderas högt. Vi erbjuder dig också fenomenala kollegor, kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag m.m.

Övrig information

Omfattning: Heltid/deltid enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Ort: Stockholm

Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Ansök nu

Vill du arbeta med mat på heltid, sök till vår delikatess utbildning!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 23
Vi utbildar löpande medarbetare till vår delikatess pool.

Brinner du för mat, service och att arbeta i team är det här yrket för dig, för att utbilda sig behöver man inte sen tidigare ha erfarenhet av yrket men följande egenskaper är ett krav:

- Genuint intresse för mat
- Baskunskaper i matlagning
- Intresse för mötet mellan människor
- Är kommunikativ, positiv och engagerad.


Meriterande om du har tidigare erfarenhet av kallskänk, kock och café, det är dock inget krav.

Utbildningen är praktisk och är förlagd ute i butik.

Momenten du kommer utbildas i:

- Fiskdisk

- Köttdisk

- Chark/Ost

- Färdigmat/Salladsbar/Grillning

Utöver den praktiska delen kommer du även få utbildning i Livsmedelshygien, varmhållning/Temperaturkontroller samt Kundbemötande.

Placering: Stockholm

Utbildningstid: Heltid pågår under en veckas tid

Målet med utbildningen är att du ska kunna arbeta både självständigt och i ett team som håller ett högt tempo. Där fokus ligger på expediering över disk till kund.Vilka är vi?
Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.
Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Ansök nu

Matbutiken Götgatsbacken söker Butiksmedarbetare på heltid

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 23
Om tjänsten

I denna roll arbetar du dagligen tillsammans med butiksteamet att skapa och erbjuda en köpupplevelse utöver det vanliga. Du kommer att få möjligheten att arbeta inom samtliga områden i butiken och dess sortiment.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

- Varuplock
- Kassaarbete
- Varumottagning
- Färskvaruhantering
- Kundservice
- Inventering


Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat inom dagligvaruhandeln eller som på annat sätt har haft en yrkesroll där service har varit en central del. Du som person är driven och positiv i ditt kundbemötande samtidigt som du arbetar effektivt och tar egna initiativ i ditt dagliga arbete.

Då du kontinuerligt kommunicerar internt och externt med kollegor och kunder krävs det att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Tjänsten kräver dessutom att du har fyllt 18 år.

Anställningsform

Du kommer att vara anställd hos matbutiken Götgatsbacken. Tjänsten är på 38,25 timmar i veckan där arbetstiderna styrs av butikens öppettider. Start omgående.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Vi är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Storesupport ingår i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. www.storesupport.se

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Flexibel säljare sökes till Shewy i Stockholm!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 23
Shewy grundades 2018 och är ett företag som arbetar efter nya innovativa sätt att främja människors hälsa på. De vill även motverka vitaminbrist genom sina sockerfria tuggummin berikade med både vitaminer och mineraler. Genom tuggummits ingredienser stärks immunförsvaret, prestandan och energin hos individen! För mer information om Shewy klicka dig vidare på följande länk:
Tuggummi med vitaminer | Shewy Vitamin Gum - Shewy.co (https://shewy.co/)

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare kommer du att vara ansiktet utåt för Shewy i syfte att stärka och besvara dess varumärke. Du kommer att ha ett eget distrikt att driva där du dagligen kommer att bygga relationer, presentera kampanjer och föreslå nya exponeringsmöjligheter. Utöver att arbetet i huvudsak innefattar försäljning, kommer arbetsdagarna även bestå av behovsanalyser, budgetarbete, varuplock och driva diverse kampanjer.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för försäljning och relationer. Att ha tidigare säljerfarenhet är inget krav, men absolut meriterande. Då arbetet innebär mycket självständigt arbete så söker vi efter dig som är bekväm med att axla eget ansvar. Vidare ser vi att du som person är självgående, engagerad och mål-och resultatinriktad. Du har även en god samarbetsförmåga och kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Du är en trygg och ansvarsfull person med stor känsla för service. Du behärskar svenska obehindrat både i tal och i skrift. Grundläggande kunskaper i engelska är meriterande. Då rollen är utåtriktad så behöver du ha fallenhet för att skapa kontakter och goda relationer.

Krav

- Körkort
- Tillgång till egen bil.


Anställningsform

Du kommer att vara uthyrd via Storesupport, men arbeta direkt ute för Shewy med start v.26. Du kommer att arbeta ute i butikerna en till två dagar i veckan där arbetsdagarna är flexibelt och kan variera. Arbetstiderna för dessa dagar är mellan kl. 08.00-17.00. Anställningen är perfekt lämpad för dig som studerar eller har en deltidsanställning hos annan arbetsgivare. Möjlighet för fortsatt anställning i höst finns även.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är det dig vi pratar om?

Om du är en fena på försäljning och vill bli en del av Shewys fortsatta framgångsrika resa, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kom och jobba i vår nattpatrull!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 23
Bli en del av vårt jour-team

Vår nattpatrull opererar i Stockholms innerstad samt i stadsdelar i Västerort

Vi söker nu nya medarbetare till vårt gäng som vill arbeta på timmar vid behov samt för sommarvikariat med heltid. Arbetstiden är mellan klockan 21:50-07:05.

Det finns god chans till förlängning av anställningen efter sommaren.

Beskrivning av tjänsten

Som nattarbetare hos oss kommer du att delta i ett team som fältarbetare med ett självständigt schema med fasta nattbesök och ett flexibelt larmansvar. Tidigare erfarenhet av nattjänst är meriterande men inte ett krav. För att arbeta självständigt på natten ser vi att man gärna har tidigare erfarenhet av vårdarbete under dag och kvällstid inom antingen hemtjänst eller vårdboende.

Undersköterskeutbildning är meriterande men inte ett krav.

OBS - B-körkort är ett krav

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

- Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga.

- Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person som brinner för vården av äldre.

- Du finner det stimulerande att samarbeta i ett team och är inte rädd för att göra snabba bedömningar i en hektisk miljö.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Ansök nu

Läkare till ny digifysisk roll!

Läkare
Läs mer Jun 22
Vi fortsätter växa och har behov av att förstärka vårt läkarteam. Nu finns möjligheten för dig att arbeta i en helt ny unik roll som bygger på att du arbetar 60% på Rosenlunds Vårdcentral och 40% i vår digitala verksamhet. Vi ser det som oerhört positivt att våra medarbetare arbetar inom flera delar av vår verksamhet och att vi på så sätt lära av varandra. En roll som denna kan också erbjuda nya möjligheter för dig som uppskattar ett varierat arbete i en kombination av fysiskt på vårdcentral men att också att några dagar i veckan kunna arbeta på distans i den digitala verksamheten.

Börjar du hos oss kommer du att vara med på en spännande resa och bidra till utvecklingen av den digifysiska vården!

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du dels att arbeta med digital sjukvårdsrådgivning och bedömning, men också fysiskt på vår vårdcentral Rosenlund på Södermalm. I den digitala verksamheten kommer du att ta emot patienter från hela Sverige och hantera varierande primärvårdsärenden. Du kan själv välja om du vill arbeta ifrån vårt kontor på Sveavägen eller på distans inom Sverige. När du börjar hos oss kommer din handledare bistå med en grundlig introduktion under dagtid eller kvällstid, vi är flexibla.

De dagar du arbetar på vårdcentralen sitter du tillsammans med ca 45 kollegor i stora, ljusa lokaler på Rosenlunds sjukhus mitt på Södermalm. Här finns flera sjuksköterskeledda specialistmottagningar som t ex diabetes- och tyroideamottagning. Även i den fysiska vården kan du använda digitala verktyg för t ex videobesök och hantering av sjukskrivningsprocessen. För hjälp med rehabärenden finns även rehabkoordinator på plats.

I samma byggnad sitter flera olika vårdgivare som vi har nära samarbete med. Vi ligger också nära Södersjukhuset och Södermalms psykiatriska öppenvårdsmottagning.

Som medarbetare kommer du att kunna ta del av både regelbundna gemensamma utbildningar men också individuella utbildningar. Vi tror på en differentierad arbetsgrupp där vi kan lära oss av varandra och erbjuder utbildning för ST-läkare, AT-läkare och läkarstudenter.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är legitimerad läkare med minst 6 månaders fysisk primärvårdserfarenhet efter din AT alternativt är du specialist- eller ST-läkare inom allmänmedicin
- Du är flytande i svenska, motsvarande svenska C1 eller högre och du behärskar engelska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande
- Du besitter god datavana och har intresse för digitaliseringSom person ser du positivt på utvecklingen av digitalvården i kombination med den fysiska vården. Du är nytänkande och har ett genuint intresse för primärvård. Du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ. Vidare är du lösningsorienterad, lyhörd, flexibel i ditt sätt att arbeta och bemöter patienter med god kvalité.

Vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att gå arbeta med det man har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi brinner för att ge alla människor en friskare tillvaro, dels genom den verksamhet vi bedriver men också för våra medarbetare där t.ex. balans mellan arbeta och privatliv är något som värderas högt. Vi erbjuder dig också fenomenala kollegor, kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag m.m.

Övrig information

Omfattning: Heltid/deltid enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Ort: Stockholm

Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Ansök nu

Leg. Sjuksköterska till QA Nursescare

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 22
QA Nursescare AB söker sjuksköterskor på allmän visstidsanställning med placering inom Stockholm.

QA Nursescare AB är ett bemanningsbolag inom vården som tillhandahåller kvalificerade och kompetenta sjuksköterskor för bemanningsuppdrag inom öppen- och slutenvård. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga hälso- och sjukvårdsaktörer främst i Stockholm och dess närområden.

LinkedIn - QA Nursescare (https://www.linkedin.com/company/qanursescare/?originalSubdomain=se)QA Nursescare:s grundare är utbildad specialist-sjuksköterska med lång erfarenhet av vård och brinner för att ge god vård till dem som behöver det mest. Vår långa erfarenhet gör att vi på ett snabbt och effektivt sätt förstår kundens behov och kan avgöra vilken resurs som passar bäst för uppdraget. Vi arbetar värderingsstyrt och drivs av tron på att grunden till en lyckad vård bygger på tillit och trygghet hos patienten, bland annat genom att med empati behandla och vårda andra som en själv vill bli behandlad. Vi jobbar med dedikerade kontaktpersoner för uppdraget från första mötet tills uppdraget avslutats. Detta bidrar till att skapa ett stabilt, säkert och tryggt samarbete för såväl uppdragsgivare som våra sjuksköterskor. Vi följer upp och justerar kontinuerligt arbetet under våra uppdrag och är mån om att våra sjuksköterskor känner sig trygga och väl förberedda på uppdragsplatsen.Som Sjuksköterska kommer du bland annat:

- utföra sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor

Krav:

- Leg. Sjuksköterska
- minst 2 års erfarenhet som sjuksköterska
- god svenska i tal och skrift
Vi söker dig som:

är initiativtagande och vill utvecklas i en flexibel roll där samarbete och prioritering är centralt. Du har ett naturligt professionellt bemötande inför din omgivning och är mån om att genomföra dina uppgifter på bästa sätt. Du kan kommunicera på ett tydligt och strukturerat vis och vill vara tillgänglig för arbete med minst 6 arbetspass per månad. Du brinner för att ge god vård med empati och kvalitet och har förståelse för att du representerar QA Nursescare hos kund.

Övrigt:

Start: Omgående

Arbetstider: Möjlighet att boka pass (minst 6 pass/mån)

Placering: Stockholms region

Anställningsform: Allmän visstidsanställningUrval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

Pga teknikaliteter hos Arbetsförmedlingen står Tillväxt Väsbys partner Thread AB som arbetsgivare i annonsens faktatext längst ner på annonsen i platsbanken. Tjänsten som beskrivs ovan är hos den arbetsgivare som omnämns i ovanstående text och det är också de som blir din arbetsgivare om det blir du som får tjänsten. Arbetsgivaren får rekryteringsstöd av Tillväxt Väsby för att hitta just dig.

Ansök nu

Leg. Sjuksköterska till QA Nursescare

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 29
QA Nursescare AB söker sjuksköterskor på allmän visstidsanställning med placering inom Stockholm.

QA Nursescare AB är ett bemanningsbolag inom vården som tillhandahåller kvalificerade och kompetenta sjuksköterskor för bemanningsuppdrag inom öppen- och slutenvård. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga hälso- och sjukvårdsaktörer främst i Stockholm och dess närområden.

LinkedIn - QA Nursescare (https://www.linkedin.com/company/qanursescare/?originalSubdomain=se)QA Nursescare:s grundare är utbildad specialist-sjuksköterska med lång erfarenhet av vård och brinner för att ge god vård till dem som behöver det mest. Vår långa erfarenhet gör att vi på ett snabbt och effektivt sätt förstår kundens behov och kan avgöra vilken resurs som passar bäst för uppdraget. Vi arbetar värderingsstyrt och drivs av tron på att grunden till en lyckad vård bygger på tillit och trygghet hos patienten, bland annat genom att med empati behandla och vårda andra som en själv vill bli behandlad. Vi jobbar med dedikerade kontaktpersoner för uppdraget från första mötet tills uppdraget avslutats. Detta bidrar till att skapa ett stabilt, säkert och tryggt samarbete för såväl uppdragsgivare som våra sjuksköterskor. Vi följer upp och justerar kontinuerligt arbetet under våra uppdrag och är mån om att våra sjuksköterskor känner sig trygga och väl förberedda på uppdragsplatsen.Som Sjuksköterska kommer du bland annat:

- utföra sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor

Krav:

- Leg. Sjuksköterska
- minst 2 års erfarenhet som sjuksköterska
- god svenska i tal och skrift
Vi söker dig som:

är initiativtagande och vill utvecklas i en flexibel roll där samarbete och prioritering är centralt. Du har ett naturligt professionellt bemötande inför din omgivning och är mån om att genomföra dina uppgifter på bästa sätt. Du kan kommunicera på ett tydligt och strukturerat vis och vill vara tillgänglig för arbete med minst 6 arbetspass per månad. Du brinner för att ge god vård med empati och kvalitet och har förståelse för att du representerar QA Nursescare hos kund.

Övrigt:

Start: Omgående

Arbetstider: Möjlighet att boka pass (minst 6 pass/mån)

Placering: Stockholms region

Anställningsform: Allmän visstidsanställningUrval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

Pga teknikaliteter hos Arbetsförmedlingen står Tillväxt Väsbys partner Thread AB som arbetsgivare i annonsens faktatext längst ner på annonsen i platsbanken. Tjänsten som beskrivs ovan är hos den arbetsgivare som omnämns i ovanstående text och det är också de som blir din arbetsgivare om det blir du som får tjänsten. Arbetsgivaren får rekryteringsstöd av Tillväxt Väsby för att hitta just dig.

Ansök nu

Vill du arbeta med mat på heltid, sök till vår delikatess utbildning!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 22
Vi utbildar löpande medarbetare till vår delikatess pool.

Brinner du för mat, service och att arbeta i team är det här yrket för dig, för att utbilda sig behöver man inte sen tidigare ha erfarenhet av yrket men följande egenskaper är ett krav:

- Genuint intresse för mat
- Baskunskaper i matlagning
- Intresse för mötet mellan människor
- Är kommunikativ, positiv och engagerad.


Meriterande om du har tidigare erfarenhet av kallskänk, kock och café, det är dock inget krav.

Utbildningen är praktisk och är förlagd ute i butik.

Momenten du kommer utbildas i:

- Fiskdisk

- Köttdisk

- Chark/Ost

- Färdigmat/Salladsbar/Grillning

Utöver den praktiska delen kommer du även få utbildning i Livsmedelshygien, varmhållning/Temperaturkontroller samt Kundbemötande.

Placering: Stockholm

Utbildningstid: Heltid pågår under en veckas tid

Målet med utbildningen är att du ska kunna arbeta både självständigt och i ett team som håller ett högt tempo. Där fokus ligger på expediering över disk till kund.Vilka är vi?
Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.
Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Ansök nu

Barnmorska - Kom och jobba på BBSÖS mot Framtidens förlossningsvård

Barnmorska
Läs mer Jun 17
Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även Sveriges största förlossningsklinik med omkring 8000 förlossningar per år. Södersjukhuset har cirka 5000 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 150 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs även omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision; Sveriges ledande akutsjukhus.Vi söker dig som är barnmorska med lång erfarenhet i yrket, dig som har arbetat några år eller dig som är i början av din utveckling i rollen som barnmorska.

BBSÖS står inför en tid av positiv utveckling nu när vi har tillfälle att skapa den förlossningsvård som länge efterfrågats av blivande föräldrar och medarbetare. För att nå målet en barnmorska en födande och en god och hållbar arbetsmiljö behöver vi bli flera

Hos oss kan alla föda! Vi arbetar evidensbaserat för en trygg, säker och personcentrerad vård med den blivande och nyblivna familjen i fokus. Det friska värnas i det normala såväl som i det som komplicerade födandet.

Du väljer tjänstgöringsgrad, heltid/deltid eller timanställning. Du kan arbeta dag eller natt men även blanda dag och natt.  För helhetens skulle ser vi gärna att du roterar mellan enheterna. Vi arbetar aktivt med kompetensstegen för barnmorskor och vill att du själv på olika sätt ska kunna påverka din kompetensutveckling och karriär.  

BBSÖS FÖRLOSSNING

Vår styrka är den breda kompetens med många års samlad erfarenhet som finns i en stor andel seniora barnmorskor vilket visar sig i våra kvalitetsparametrar. På förlossningen arbetar vi i mindre team tvärprofessionellt; undersköterskor, assistenter, barnmorskor och läkare tillsammans.

Vårt mål är att utveckla en till en vård, dvs att som barnmorska ha en födande i aktivt skede.

BBSÖS ANTENATAL och EFTERVÅRD

På antenatal och eftervård arbetar vi i team, barnmorska, undersköterska och läkare och målet är att alla familjer ska få den vård som just de behöver.    

BB SÖS har två medicinska eftervårdsavdelningar och en avdelning för friska mammor och barn. Vi har sedan lång tid tillbaka en väl fungerande återbesöks- och amningsmottagning som skapar förutsättningar för familjer att känna trygghet hela vägen och hemgång i rätt tid.

Vårt gemensamma mål är en tätare bemanning inom eftervården.

Oavsett var du vill arbeta så kommer du att möta en kompetent och engagerad personalgrupp som har varje enskild familj i centrum.

Kvalifikationer
Legitimerad barnmorska.

Personliga egenskaper

Du bör tycka om att arbeta i team och ha en god samarbetsförmåga samtidig som du trivs med att arbeta självständigt. Du är van och trygg med att fatta beslut och prioritera i akuta situationer.  Arbetsglädje och nytänkande är viktigt för oss på BBSÖS. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningsform

Vi erbjuder dag eller nattjänstgöring, med möjlighet till blandad dag och nattjänstgöring. Heltid/deltid.

Information av tjänsten lämnas av: Eva Jansson, Vårdchef Obstetriken, tel: 070-1607318

Fackliga företrädare: Vårdförbundet Centra Söder tel: 070-484 33 10

Övrigt

Innan anställning kommer registerkontroll att genomföras enligt Södersjukhusets rutin. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/

Ansök nu

Sommarvikariat: Sjuksköterskor/Distriktssköterskor till vårdcentral

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 21
Krys vårdcentral Gallerian i Stockholm söker sommarvikarier under sommarmånaderna juni, juli och augusti. På vårdcentralen kommer du att arbeta på en modern och nyrenoverad arbetsplats där du tillhör ett kompetensstarkt team som bland annat består av allmänspecialister, ST-läkare, legitimerade läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer samt en rehabkoordinator.

Arbetsbeskrivning

I rollen som sjuksköterska på mottagningen har du en central roll i samverkan kring patienten. Du kommer att ha egen mottagning med både fysiska och digitala besök. Utöver detta kan du komma att arbeta i vår centrala telefontriage. Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där du får möjligheten att möta och rådge många patienter, kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla och förändra primärvården.

Kvalifikationer & egenskaper

- Du har en svensk legitimation som sjuksköterska eller distriktssköterska.

- Du har 1-2 års yrkeserfarenhet från svensk sjukvård, har du tidigare erfarenhet av mottagningsarbete på en svensk vårdcentral är det meriterande.

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift (viktigt då du ska kunna kommunicera obehindrat med patienter, anhöriga och kollegor). Patientmöten på engelska kan också förekomma så det är av vikt att du är bekväm med dina engelskakunskaper.

- Goda tekniska kunskaper, har du tidigare arbetat med digitala vårdmöten är det meriterande.

- Som person är du lyhörd för våra patienters behov och bemöter varje individ professionellt. Vi värdesätter laganda samt förmågan och viljan att ta egna initiativ.Övrigt information

Period: Mellan vecka 26-35.
Arbetstider: Varierande, vårdcentralen har öppet Mån-Fre 08-20, Lör 10-18, Sön 11-18.
Omfattning: Heltid/Deltid, Visstidsanställning/konsultuppdrag.
Plats: Hamngatan 37, Stockholm.
Lön: Timlön/Månadslön/Konsultarvode enligt överenskommelse.

Kontakt

Låter tjänsten intressant? Klicka på knappen "Ansök här" och skicka enkelt in din ansökan genom att svara på urvalsfrågorna, vi rekryterar löpande! Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare på tove.prohorenko@kry.se eller klicka här (https://www.kry.se/for-kliniker/) för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss! För mer information om Kry besök gärna vår hemsida (https://www.kry.se/om/).

Ansök nu

Attendo Östermalm söker sommarvikarier!

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 21
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Bli en del av vårt team

Attendo hemtjänst Lidingö och Östermalm söker nu timvikarier som vill arbeta dagar kvällar och helger. Du ska vid behov kunna ringas in med kort varsel.
B-körkort är ett krav och ansökningar utan körkort kommer ej behandlas.

Ta chansen nu och bli en del av vårt härliga gäng! Attendo hemtjänst har varit verksamma i 30 år och vi har lång erfarenhet av att bedriva hemtjänst.

Beskrivning av tjänsten

Som undersköterska/vårdbiträde i hemtjänsten utför du både service och omsorg, enligt biståndsbedömda insatser, samt svarar på trygghetslarm hos våra kunder i Stockholm stad.

Kvalifikationer:

- Goda kunskaper i det svenska språket både muntligt och skriftligt.
- Kunskaper om samt erfarenhet av att dokumentera enligt socialtjänstlagen.
- Erfarenhet från hemtjänst och/ eller övrig vård- och omsorg är meriterande.
- Kunna cykla är ett krav
- B-körkort samt körvana är krav!


Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga. Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person som brinner för vården av äldre. Du finner det stimulerande med en arbetsledande roll och gillar att handleda dina kollegor i hälso- och sjukvårdsfrågor.

Kontaktuppgifter

Verksamhetschef Fernanda Nevalainen

Fernanda.nevalainen@attendo.se

073-666 17 60

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Ansök nu

Erfaren delikatessmedarbetare i Stockholm

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 21
Arbetsuppgifter

- Medverka till att erbjuda en fräsch och inbjudande fisk & delikatessavdelning

- Arbeta med kundservice i form av manuell försäljning över disk

- Arbeta med varupåfyllnad

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö- Placering
Stockholm- Personliga egenskaper/kvalifikationer
Vi söker dig som trivs med ett aktivt arbete där du ständigt är i rörelse. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.
För tjänsten behöver du kunna kombinera ett högt tempo med stor noggrannhet. Tjänsten kräver att man har en god samarbetsförmåga då man tillsammans med butikens medarbetare ska skapa en säljande avdelning.
Lexman är ledande inom sin branch, Engagemang, erfarenhet och kvalité är vad vi står för.
Det kommer genomlysa vår rekryteringsprocess, att alltid leverera våra tjänster i rätt tid, till rätt kompetens och med rätt erfarenhet.
För att trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Arbetsplatsintroduktion, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska svenska språket.
Vi gör en granskning i belastningsregistret för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.- Erfarenhet/Kompetens krav

- Du ska vara 18 år fyllda och ha tidigare erfarenhet från matbutik eller restaurang, samt ha jobbat med delikatess, chark och fisk - antingen från en matbutik eller från restaurangbranschen.- Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.Vilka är vi?
Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.
Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Är du intresserad?
Intervjuer och anställning kommer att ske löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Specialistläkare i allmänmedicin till Rosenlund Vårdcentral, Stockholm

Specialistläkare
Läs mer Jun 21
På grund av den ökade tillväxten på vårdcentralen önskar vi förstärka vårt läkarteam och söker en engagerad och flexibel specialistläkare i allmänmedicin.

Vi har stora, ljusa lokaler på Rosenlunds sjukhus mitt på Södermalm. Vi är 45 anställda, varav 15 är läkare. Vi har sjuksköterskeledda mottagningar bland annat Astma-KOL mottagning, diabetesmottagning, hypertonimottagning, tyroideamottagning och äldremottagning. Vi har digitala verktyg för vår lättakut, för videobesök och för hantering av sjukskrivningsprocessen. Vi erbjuder dessutom insatser från vår rehabkoordinator.

I samma byggnad har vi nära samarbete med psykoterapeuter. Närakuten, ÖNH-mottagning, Gynmottagning, sjukgymnast, arbetsterapeut, dietist, kiropraktor, Unilabs och Aleris röntgen. Vi ligger nära Södersjukhuset och Södermalms psykiatriska öppenvårdsmottagning.

Vi satsar mycket på regelbundna gemensamma utbildningar och individuella utbildningar. Vi erbjuder utbildning för ST-läkare, AT-läkare och läkarstudenter.

Varaktighet/Arbetstid:
Heltid eller deltid.

Lön Fast lön:
Individuell lönesättning.

Ansökan Vi tar emot ansökan via e-post:
noel.mikha@doktor.se

Kontaktperson:
Verksamhetschef Noel Mikha 0702772955.

Arbetsgivare:
Doktor.se Rosenlunds vårdcentral.

Besöksadress:
Tideliusgatan 12, 4tr. 118 69 Stockholm.

Hemsida:
https://doktor.se/mottagningar/rosenlunds-vardcentral/

Ansök nu

Kom och arbeta i vår nattpatrull

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Läs mer Jun 21
Bli en del av vårt jour-team

Vår nattpatrull opererar i Stockholms innerstad samt i stadsdelar i Västerort

Vi söker nu nya medarbetare till vårt gäng som vill arbeta på timmar vid behov samt för sommarvikariat med heltid. Arbetstiden är mellan klockan 21:50-07:05.

Det finns god chans till förlängning av anställningen efter sommaren.

Beskrivning av tjänsten

Som nattarbetare hos oss kommer du att delta i ett team som fältarbetare med ett självständigt schema med fasta nattbesök och ett flexibelt larmansvar. Tidigare erfarenhet av nattjänst är meriterande men inte ett krav. För att arbeta självständigt på natten ser vi att man gärna har tidigare erfarenhet av vårdarbete under dag och kvällstid inom antingen hemtjänst eller vårdboende.

Undersköterskeutbildning är meriterande men inte ett krav.

OBS - B-körkort är ett krav

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

- Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga.

- Du skulle beskriva dig själv som en självständig och ansvarsfull person som brinner för vården av äldre.

- Du finner det stimulerande att samarbeta i ett team och är inte rädd för att göra snabba bedömningar i en hektisk miljö.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Ansök nu

Erfaren delikatessmedarbetare i Stockholm

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 22
Arbetsuppgifter

- Medverka till att erbjuda en fräsch och inbjudande fisk & delikatessavdelning

- Arbeta med kundservice i form av manuell försäljning över disk

- Arbeta med varupåfyllnad

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö- Placering
Stockholm- Personliga egenskaper/kvalifikationer
Vi söker dig som trivs med ett aktivt arbete där du ständigt är i rörelse. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.
För tjänsten behöver du kunna kombinera ett högt tempo med stor noggrannhet. Tjänsten kräver att man har en god samarbetsförmåga då man tillsammans med butikens medarbetare ska skapa en säljande avdelning.
Lexman är ledande inom sin branch, Engagemang, erfarenhet och kvalité är vad vi står för.
Det kommer genomlysa vår rekryteringsprocess, att alltid leverera våra tjänster i rätt tid, till rätt kompetens och med rätt erfarenhet.
För att trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Arbetsplatsintroduktion, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska svenska språket.
Vi gör en granskning i belastningsregistret för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.- Erfarenhet/Kompetens krav

- Du ska vara 18 år fyllda och ha tidigare erfarenhet från matbutik eller restaurang, samt ha jobbat med delikatess, chark och fisk - antingen från en matbutik eller från restaurangbranschen.- Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.Vilka är vi?
Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.
Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Är du intresserad?
Intervjuer och anställning kommer att ske löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Legitimerad djursjukskötare sökes till AniCura Gärdets Djurklinik i cent...

Djursjukskötare
Läs mer Jun 21
OM OSS
AniCura Gärdets Djurklinik är en personlig klinik med bred kompetens. Vi är centralt belägna mitt i Stockholm med trogna och trevliga djurägare. Vi arbetar i team med specialområden som mjukdelskirurgi, internmedicin, ultraljud och tand. Vi har öppet på vardagar och vissa kvällar. Vi har även akutmottagning flera dagar i veckan

VI ERBJUDER
Här får du ett omväxlande och utvecklande arbete på en mycket populär djurklinik med stort utbud av vårdtjänster för främst hund och katt. Du får arbeta i ett sammansvetsat team tillsammans med erfarna veterinärer och sköterskor, där alla hjälps åt att lösa utmaningar som vi ställs inför. Du kommer ha ett arbete som innebär mycket eget ansvar och stor utvecklingspotential, både som person och i din yrkesroll.

DIN PROFIL
Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare. Kanske vill du vara med och utveckla vår akutmottagning, ha egna sköterskelistor eller varför inte jobba inne på våran vår operationsavdelning? Vi är öppna för idéer

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad på 100 % eller enligt överenskommelse.

Intervjuer och urval sker löpande.

För frågor kontakta Veronica Landelius 070 299 1780

Veronica.landelius@anicura.se

Ansök senast 31 augusti 2022

Ansök nu

Bagare/ konditor i Stockholm.

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 21
Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor
- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö
- Placering
Stockholm- Personliga egenskaper/kvalifikationer

Vi söker dig som trivs med ett aktivt arbete där du ständigt är i rörelse. För tjänsten behöver du kunna kombinera ett högt tempo med stor noggrannhet. Tjänsten kräver att man har en god samarbetsförmåga. Lexman är ledande inom sin branch, Engagemang, erfarenhet och kvalité är vad vi står för. Det kommer genomlysa vår rekryteringsprocess, att alltid leverera våra tjänster i rätt tid, till rätt kompetens och med rätt erfarenhet. För att trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Arbetsplatsintroduktion, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska svenska språket.
Vi gör en granskning i belastningsregistret för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

- Erfarenhet/Kompetens krav

- Du ska vara 18 år fyllda
- Har en bageriutbildning
- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri
- Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.Vilka är vi?
Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.
Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Köttansvarig till butik i söderort

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 22
Vi söker för kundsräkning en erfaren köttansvarig till en butik i söderort som har ett stort fokus på färskvaror.

Som?Köttansvarig i butikens köttavdelning ?kommer du att:?

- Arbeta med personalledning, planering och uppföljning inom ansvarsområdet.

- Arbeta med att samordna resurserna och säkerställa att kompetensen används på ett effektivt sätt, för att nå uppsatta mål.

- Ansvara för uppnå uppsatta ekonomiska mål.

- Medverka till att vi erbjuder en fräsch och inspirerande köttavdelning.

- Arbeta aktivt i butiken och köttavdelningen, vilket kräver att du är kreativ och inspireras av att möta och utveckla andra människor.

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Du rapporterar till Säljchef Färskvaror som också har personalansvaret för avdelningen.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:??

- Har relevant utbildning inom området.
- Har erfarenhet från styckning och packning.
- Har flerårig detaljhandelserfarenhet i arbetsledande befattning, gärna inom färskvaror och kött/styckning.
- Har mycket goda färskvarukunskaper.
- Har goda kunskaper i butiksekonomi, försäljning och personledning.
- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice


För att lyckas i rollen som Teamledare till vår köttavdelning ser vi att du har ett starkt driv, ett prestigelöst förhållningssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, framförallt vad gäller ledarskap.

Vi erbjuder
Tjänsten erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Tjänsten är på heltid med start omgående.

Tillsättning sker löpande

Ansök nu

Vill du arbeta med mat på heltid, sök till vår delikatess utbildning!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 21
Vi utbildar löpande medarbetare till vår delikatess pool.

Brinner du för mat, service och att arbeta i team är det här yrket för dig, för att utbilda sig behöver man inte sen tidigare ha erfarenhet av yrket men följande egenskaper är ett krav:

- Genuint intresse för mat
- Baskunskaper i matlagning
- Intresse för mötet mellan människor
- Är kommunikativ, positiv och engagerad.


Meriterande om du har tidigare erfarenhet av kallskänk, kock och café, det är dock inget krav.

Utbildningen är praktisk och är förlagd ute i butik.

Momenten du kommer utbildas i:

- Fiskdisk

- Köttdisk

- Chark/Ost

- Färdigmat/Salladsbar/Grillning

Utöver den praktiska delen kommer du även få utbildning i Livsmedelshygien, varmhållning/Temperaturkontroller samt Kundbemötande.

Placering: Stockholm

Utbildningstid: Heltid pågår under en veckas tid

Målet med utbildningen är att du ska kunna arbeta både självständigt och i ett team som håller ett högt tempo. Där fokus ligger på expediering över disk till kund.Vilka är vi?
Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.
Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Ansök nu

Leg. sjuksköterska - Vårdcentral Västerort

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 21
Hej, Vi på BigCare söker ssk för uppdrag inom primärvården. Uppdraget avser arbete inom vårdcentral - Västerort. Perioden v26,28,30,31 och 32. Arbetstider 8-16,30. Arbetsuppgifter är telefonrådgivning smat mottagningsarbete. Krav är ett års erfarenhet inom primärvården.

Kvalifikationskrav

- Svenskt sjuksköterskelegitimation
- Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska
- Adekvat svenska i tal såväl som skrift
- 1 år erfarenhet inom primärvård


Meriterande

- Tidigare anställning som hyr-sjuksköterska
- Specialisering
Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner.

Ansök nu

Köttansvarig till butik i söderort

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 21
Vi söker för kundsräkning en erfaren köttansvarig till en butik i söderort som har ett stort fokus på färskvaror.

Som?Köttansvarig i butikens köttavdelning ?kommer du att:?

- Arbeta med personalledning, planering och uppföljning inom ansvarsområdet.

- Arbeta med att samordna resurserna och säkerställa att kompetensen används på ett effektivt sätt, för att nå uppsatta mål.

- Ansvara för uppnå uppsatta ekonomiska mål.

- Medverka till att vi erbjuder en fräsch och inspirerande köttavdelning.

- Arbeta aktivt i butiken och köttavdelningen, vilket kräver att du är kreativ och inspireras av att möta och utveckla andra människor.

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Du rapporterar till Säljchef Färskvaror som också har personalansvaret för avdelningen.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:??

- Har relevant utbildning inom området.
- Har erfarenhet från styckning och packning.
- Har flerårig detaljhandelserfarenhet i arbetsledande befattning, gärna inom färskvaror och kött/styckning.
- Har mycket goda färskvarukunskaper.
- Har goda kunskaper i butiksekonomi, försäljning och personledning.
- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice


För att lyckas i rollen som Teamledare till vår köttavdelning ser vi att du har ett starkt driv, ett prestigelöst förhållningssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, framförallt vad gäller ledarskap.

Vi erbjuder
Tjänsten erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Tjänsten är på heltid med start omgående.

Tillsättning sker löpande

Ansök nu

Receptionist/butiksmedarbetare till AniCura Gärdets djurklinik

Djursjukskötare
Läs mer Jun 21
AniCura Gärdets Djurklinik är en personlig klinik med bred kompetens. Vi är centralt belägna mitt i Stockholm med trogna och trevliga djurägare. Vi arbetar i team med specialområden som mjukdelskirurgi, internmedicin, ultraljud och tand. Vi har öppet på vardagar och vissa kvällar. Vi har även akutmottagning flera dagar i veckan.

VI ERBJUDER

Här får du ett omväxlande och utvecklande arbete på en mycket populär djurklinik med stort utbud av vårdtjänster för främst hund och katt. Du får arbeta i ett sammansvetsat team tillsammans med erfarna veterinärer, sköterskor och receptionister, där alla hjälps åt att lösa utmaningar som vi ställs inför. Du kommer ha ett arbete som innebär mycket eget ansvar och stor utvecklingspotential, både som person och i din yrkesroll.

Vi söker dig som som brinner för kundservice, som alltid har kunden i centrum och ett lösningsorienterat servicetänk i allt du gör. Du är nyfiken, utåtriktad och trivs med att ingen dag är den andra lik.

Tjänsten innefattar arbete i både receptionen, telefonrådgivning och i vår butik med hund- och kattfoder och tillbehör. Du är en del av kundens första och sista intryck och vill göra allt du kan för att ge kunden en positiv upplevelse av sitt besök hos oss. Du har en nära kontakt med både veterinärer och sköterskor och fungerar som en viktig länk mellan dem och våra kunder.

All utbildning och erfarenhet inom djurvård, djursjukvård och läkemedelshantering är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad på 100 % eller enligt överenskommelse.

Intervjuer och urval sker löpande.

För frågor kontakta Veronica Landelius 070 299 17 80

veronica.landelius@anicura.se

Ansök nu

Vill du arbeta med mat på heltid, sök till vår delikatess utbildning!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 20
Vi utbildar löpande medarbetare till vår delikatess pool.

Brinner du för mat, service och att arbeta i team är det här yrket för dig, för att utbilda sig behöver man inte sen tidigare ha erfarenhet av yrket men följande egenskaper är ett krav:

- Genuint intresse för mat
- Baskunskaper i matlagning
- Intresse för mötet mellan människor
- Är kommunikativ, positiv och engagerad.


Meriterande om du har tidigare erfarenhet av kallskänk, kock och café, det är dock inget krav.

Utbildningen är praktisk och är förlagd ute i butik.

Momenten du kommer utbildas i:

- Fiskdisk

- Köttdisk

- Chark/Ost

- Färdigmat/Salladsbar/Grillning

Utöver den praktiska delen kommer du även få utbildning i Livsmedelshygien, varmhållning/Temperaturkontroller samt Kundbemötande.

Placering: Stockholm

Utbildningstid: Heltid pågår under en veckas tid

Start: Vecka 26

Målet med utbildningen är att du ska kunna arbeta både självständigt och i ett team som håller ett högt tempo. Där fokus ligger på expediering över disk till kund.Vilka är vi?
Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.
Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Ansök nu

Läkare till ny digifysisk roll!

Läkare
Läs mer Jun 20
Vi fortsätter växa och har behov av att förstärka vårt läkarteam. Nu finns möjligheten för dig att arbeta i en helt ny unik roll som bygger på att du arbetar 60% på Rosenlunds Vårdcentral och 40% i vår digitala verksamhet. Vi ser det som oerhört positivt att våra medarbetare arbetar inom flera delar av vår verksamhet och att vi på så sätt lära av varandra. En roll som denna kan också erbjuda nya möjligheter för dig som uppskattar ett varierat arbete i en kombination av fysiskt på vårdcentral men att också att några dagar i veckan kunna arbeta på distans i den digitala verksamheten.

Börjar du hos oss kommer du att vara med på en spännande resa och bidra till utvecklingen av den digifysiska vården!

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du dels att arbeta med digital sjukvårdsrådgivning och bedömning, men också fysiskt på vår vårdcentral Rosenlund på Södermalm. I den digitala verksamheten kommer du att ta emot patienter från hela Sverige och hantera varierande primärvårdsärenden. Du kan själv välja om du vill arbeta ifrån vårt kontor på Sveavägen eller på distans inom Sverige. När du börjar hos oss kommer din handledare bistå med en grundlig introduktion under dagtid eller kvällstid, vi är flexibla.

De dagar du arbetar på vårdcentralen sitter du tillsammans med ca 45 kollegor i stora, ljusa lokaler på Rosenlunds sjukhus mitt på Södermalm. Här finns flera sjuksköterskeledda specialistmottagningar som t ex diabetes- och tyroideamottagning. Även i den fysiska vården kan du använda digitala verktyg för t ex videobesök och hantering av sjukskrivningsprocessen. För hjälp med rehabärenden finns även rehabkoordinator på plats.

I samma byggnad sitter flera olika vårdgivare som vi har nära samarbete med. Vi ligger också nära Södersjukhuset och Södermalms psykiatriska öppenvårdsmottagning.

Som medarbetare kommer du att kunna ta del av både regelbundna gemensamma utbildningar men också individuella utbildningar. Vi tror på en differentierad arbetsgrupp där vi kan lära oss av varandra och erbjuder utbildning för ST-läkare, AT-läkare och läkarstudenter.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Du är legitimerad läkare med minst 6 månaders fysisk primärvårdserfarenhet efter din AT alternativt är du specialist- eller ST-läkare inom allmänmedicin
- Du är flytande i svenska, motsvarande svenska C1 eller högre och du behärskar engelska i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande
- Du besitter god datavana och har intresse för digitaliseringSom person ser du positivt på utvecklingen av digitalvården i kombination med den fysiska vården. Du är nytänkande och har ett genuint intresse för primärvård. Du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ. Vidare är du lösningsorienterad, lyhörd, flexibel i ditt sätt att arbeta och bemöter patienter med god kvalité.

Vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i Doktor.se:s framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att gå arbeta med det man har passion för. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi brinner för att ge alla människor en friskare tillvaro, dels genom den verksamhet vi bedriver men också för våra medarbetare där t.ex. balans mellan arbeta och privatliv är något som värderas högt. Vi erbjuder dig också fenomenala kollegor, kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag m.m.

Övrig information

Omfattning: Heltid/deltid enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Start: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Ort: Stockholm

Om Doktor.se

På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Ansök nu

Erfaren tandläkare med intresse för pedodonti- Delad tjänst Södermalm/Sj...

Tandläkare
Läs mer Jun 20
Om dig

Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet och att du är intresserad av pedodonti. Du skall vara självgående och arbeta med hög kvalité och ha lätt med barn. Vi vill att du känner dig bekväm med att terapiplanera, sedera och att du kan utföra arbetet på egen hand. Vi söker någon som är driven och ambitiös och som brinner för barntandvård. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Dina arbetsuppgifter

Som allmäntandläkare tar du hand om alla typer av patienter och behandlingar. Hos oss arbetar du i en nybyggda kliniker med ny utrustning. Lokalerna är fräscha och rummen är stora och trevliga att arbeta i. Du arbetar givetvis tillsammans med en sköterska. Du arbetar framförallt med barn patienter, viss vuxentandvård kan förekomma.

Bra utvecklingsmöjligheter med tillgång till erfarna handledare, och möjlighet till fördjupning inom pedodonti.

Om Tjänsten

Heltid, med delad tjänst på Södermalm och Sjöstaden (3 dgr på Söder och 2 dgr i Sjöstaden)

Om oss

Tandea är ett familjeföretag, och en av de större tandvårdskedjorna i Stockholm med över 50 000 besök varje år. Vi finns på 8 orter runt om i Stockholm och med ett eget tandtekniskt laboratorium. Hos oss arbetar ett 70-tal personer. Vår vision är ” Friska tänder livet ut”. Tandea behandlar patienter i livets alla skeden. Vi erbjuder allt från bastandvård till avancerade bettrehabiliteringar. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Klinikerna på Söder och i Sjöstaden är nybyggda, med ljusa fräscha lokaler, toppmodern utrusning. Det går väldigt bra för klinikerna med hög patienttryck. I framtiden har vi har som mål att växa med ännu fler tandläkarteam. Den tandvård som bedrivs är modern tandvård med modern utrustning och vi försöker hela tiden att utvecklas för att bli bättre. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får arbeta med trevliga och tacksamma patienter.

Ansök nu

Vi söker Receptionist!

Tandsköterska
Läs mer Jun 20
Är du vår nästa Receptionist?
Om oss
Tandcentralen ligger i mångkulturella områden med en varierande patientklientel. Våra patienter är en blandning av invånare i området men till stor del även invånare från andra delar av Stockholm, Sverige och trevligt nog även utanför Sverige. Det gör patientarbetet intressant och varierande.

Hos oss ligger fokus på att skapa goda relationer, förtroende och kontinuitet. Vi som jobbar här är ett samspelt och stabilt gäng som ställer upp för varandra. Vi har ett kreativt och förbättringsinriktat klimat, där alla kan bidra.

I Stockholm ligger två kliniker som ingår i samma fusion, i fusionen har man en gemensam administrationsgrupp och nu söker vi dig som vill bli en del av vårat team kliniken i Tensta.

Klinikerna är trivsamma och har ett nära och utvecklande samarbete. Vi värdesätter möjligheter till ett brett kunskapsutbyte mellan kollegor.

Klinikerna i Husby och Tensta är belägna i centrum i anslutning till vårdcentraler, restauranger, butiker, kollektivtrafik och ett stort genomflöde av människor.

Du välkomnas till kollegor med nära samarbete och hög delaktighet.

Kvalifikationer och Arbetsbeskrivning
Det viktigaste för oss är ett varmt, personligt patientomhändertagande och att alla mår bra på jobbet.

Du kommer arbeta i en välorganiserad klinik med digitaliserat arbetsflöde. Som person brinner du för ditt yrke. Du vill utvecklas och växa med oss. Du är serviceminded och kan hantera många bollar i luften. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Du bemöter alla människor på ett trevligt sätt och är lösningsorienterad. Ditt arbete innebär receptionist/administration och du ansvarar för daglig drift på kliniken och rapporterar till Klinikchefen.

- Som receptionist/administrativansvarig har du en viktig roll, då det är du som ska se till att allt fungerar runt driften av kliniken och att patienten känner sig trygg och välkommen.
- Du har en tandsköterskeexamen, erfarenhet inom tandsköterskeyrket eller annan yrkeskunskap inom tandvården.
- Du har erfarenhet av OPUS journalsystem.
- Erfarenhet av Libretto och Symfoni är meriterande men inget krav.
- Du finner glädje i att interagera med och hjälpa andra - du är serviceinriktad.
- En medarbetare som tycker om telefonkontakt
- En person som har sinne för ordning och reda
- Behärskar svenska väl i tal och skrift. Engelska och andra språk är meriterande, men inget krav.
Bra att veta
- Yrke: Receptionist
- Ort: Stockholm - Tensta
- Klinik: Tandcentralen Tensta
- Omfattning: Hel eller deltid
- Start: Omgående eller enligt ök.
- Öppettider: 8.00-17.00
- Friskvårdsbidrag: Ja
Känner du dig redo nu för nästa kapitel? Vi ser fram emot din ansökan!

Besök gärna (https://nybrokliniken.se/om-oss/medarbetare/) för att lära känna oss mera.

Intervjuerna sker löpande så dröj inte med din intresseanmälan, just dessa tjänster är populära hos oss.

Ansök nu

Köttansvarig till butik i söderort

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 20
Vi söker för kundsräkning en erfaren köttansvarig till en butik i söderort som har ett stort fokus på färskvaror.

Som?Köttansvarig i butikens köttavdelning ?kommer du att:?

- Arbeta med personalledning, planering och uppföljning inom ansvarsområdet.

- Arbeta med att samordna resurserna och säkerställa att kompetensen används på ett effektivt sätt, för att nå uppsatta mål.

- Ansvara för uppnå uppsatta ekonomiska mål.

- Medverka till att vi erbjuder en fräsch och inspirerande köttavdelning.

- Arbeta aktivt i butiken och köttavdelningen, vilket kräver att du är kreativ och inspireras av att möta och utveckla andra människor.

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö

Du rapporterar till Säljchef Färskvaror som också har personalansvaret för avdelningen.

Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

Vi söker dig som:??

- Har relevant utbildning inom området.
- Har erfarenhet från styckning och packning.
- Har flerårig detaljhandelserfarenhet i arbetsledande befattning, gärna inom färskvaror och kött/styckning.
- Har mycket goda färskvarukunskaper.
- Har goda kunskaper i butiksekonomi, försäljning och personledning.
- Är en lagspelare och brinner för att leverera god kundservice


För att lyckas i rollen som Teamledare till vår köttavdelning ser vi att du har ett starkt driv, ett prestigelöst förhållningssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, framförallt vad gäller ledarskap.

Vi erbjuder
Tjänsten erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Vårt arbete grundar sig i våra värderingsord - kundfokuserade, resultatdrivna, inkluderande och ansvarstagande. Tillsammans möter vi kundernas behov, driver försäljning och skapar en atmosfär av öppenhet och förtroende.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder. ?

Tjänsten är på heltid med start omgående.

Tillsättning sker löpande

Ansök nu

Fitness24Seven söker Site Responsible till Stockholm Bredäng på 50%

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 20
Fitness24Seven söker Site Responsible till Stockholm Bredäng på 50%!

En dag på Fitness24Sevens kan enklast beskrivas som en berg- och dalbana. Börja dagen med att hjälpa en kund att bli medlem hos oss, fortsätt med att ge ett träningstips till en medlem samtidigt som du chattar med en kollega som har problem med trasiga löpband i Bangkok.

Låter detta som en vardag du mer än gärna gör till din? Härligt, då är du precis den som vi letar efter. På Fitness24Seven är det ständigt något på gång och som vår Site Responsible har du i uppgift att sköta det dagliga arbetet på vårt gym samtidigt som du ger förstklassig service till våra fantastiska medlemmar. Välkommen till ett företag där allt, och lite till, kan hända!

Som Site Responsible på Fitness24Seven är du regent över ditt egna gym för dagen. Du har i uppgift att sköta det dagliga arbetet på detta gymmet vilket innebär alltifrån att arbeta i receptionen till att underhålla våra maskiner och redskap samt det allra viktigaste - att ta hand om våra träningssugna medlemmar. Vi vill att alla ska trivas på gymmet och det är din uppgift att se till att alla medlemmar lämnar sitt träningspass med ett leende på läpparna - oavsett hur tufft eller svettigt det varit.

För att du ska kunna göra ett riktigt bra jobb som Site Responsible tror vi att du är en social och ansvarsfull och som aldrig skulle låta en medlem gå hem med mungiporna nere. Att arbeta på egen hand är inga problem för dig och du har lätt för att hantera oväntade situationer. Framför allt har du ett brinnande intresse för träning - och vill precis som vi gör världen till en lite hälsosammare plats.

Som Site Responsible på 50% jobbar du måndag - torsdag mellan kl. 15:45 - 20:15. Dina dagar ser alltid olika ut och du står ständigt inför nya utmaningar. Självklart ingår du i ett team med flera andra peppade Sites Responsibles i din region som du träffar regelbundet på olika möten och events.

Arbetsuppgifter
Detta kommer du göra som Site Responsible

Ha daglig kundkontakt, hjälpa medlemmar i alla möjliga situationer både på plats på gymmet men även via mail och telefon.
Hålla ordning på anläggningen genom att plocka vikter och torka maskiner.
Leda mindre gruppträningspass i gymmet 1 timme i veckan.
Löpande följa rutiner och föreskrifter som finns kopplade till företaget.
Arbeta mot uppsatta mål och budgetar samt hantera beställningar.

Vi söker dig som…
är van att jobba varierat i ett högt tempo med flexibla arbetsuppgifter
.. är flytande i tal och skrift i svenska
.. bara brinner för träning och hälsa och som är redo att ge allt!

Meriterande om du har erfarenhet av:
att ha arbetat på gym eller i reception

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal.

Om oss
Fitness24Seven är en av Europas absolut snabbast växande gymkedja och vi riktar oss till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har vi gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha 230 anläggningar i 5 länder som Sverige, Norge, Finland, Colombia och Thailand. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Vi har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar.

Ansök nu

Erfaren delikatessmedarbetare i Stockholm

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 20
Arbetsuppgifter

- Medverka till att erbjuda en fräsch och inbjudande fisk & delikatessavdelning

- Arbeta med kundservice i form av manuell försäljning över disk

- Arbeta med varupåfyllnad

- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö- Placering
Stockholm- Personliga egenskaper/kvalifikationer
Vi söker dig som trivs med ett aktivt arbete där du ständigt är i rörelse. Du trivs i mötet med kunden och strävar alltid efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.
För tjänsten behöver du kunna kombinera ett högt tempo med stor noggrannhet. Tjänsten kräver att man har en god samarbetsförmåga då man tillsammans med butikens medarbetare ska skapa en säljande avdelning.
Lexman är ledande inom sin branch, Engagemang, erfarenhet och kvalité är vad vi står för.
Det kommer genomlysa vår rekryteringsprocess, att alltid leverera våra tjänster i rätt tid, till rätt kompetens och med rätt erfarenhet.
För att trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Arbetsplatsintroduktion, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska svenska språket.
Vi gör en granskning i belastningsregistret för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.- Erfarenhet/Kompetens krav

- Du ska vara 18 år fyllda och ha tidigare erfarenhet från matbutik eller restaurang, samt ha jobbat med delikatess, chark och fisk - antingen från en matbutik eller från restaurangbranschen.- Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.Vilka är vi?
Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.
Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Är du intresserad?
Intervjuer och anställning kommer att ske löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Bagare/ konditor i Stockholm.

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Jun 20
Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor
- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad, kundbeställningar och uppföljning
- Tillsammans med dina kollegor medverka till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö
- Placering
Stockholm- Personliga egenskaper/kvalifikationer

Vi söker dig som trivs med ett aktivt arbete där du ständigt är i rörelse. För tjänsten behöver du kunna kombinera ett högt tempo med stor noggrannhet. Tjänsten kräver att man har en god samarbetsförmåga. Lexman är ledande inom sin branch, Engagemang, erfarenhet och kvalité är vad vi står för. Det kommer genomlysa vår rekryteringsprocess, att alltid leverera våra tjänster i rätt tid, till rätt kompetens och med rätt erfarenhet. För att trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

Arbetsplatsintroduktion, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att du behöver behärska svenska språket.
Vi gör en granskning i belastningsregistret för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

- Erfarenhet/Kompetens krav

- Du ska vara 18 år fyllda
- Har en bageriutbildning
- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri
- Vad erbjuder vi dig?

- Välbetald och trygg anställning med kollektivavtal och förmånliga villkor.

- Möjlighet till vidareutbildning inom Detalj/Dagligvaruhandeln.

- Fasta tider

- En spännande utmaning med fantastiska kollegor.Vilka är vi?
Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.
Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu