Sjukhusstädare jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb som Sjukhusstädare i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Stockholm från den arbetsgivaren.

Ambitös och erfaren lokalvårdare

Sjukhusstädare
Läs mer Jul 7
Extra vid behov kvällar/eftermiddagar med goda möjligheter till fast deltidstjänst för rätt person
Denna tjänst kan du komma upp i ca 20 timmar i veckan.
Denna tjänst är helt ny och för en ny kunds räkning i Johanneshov och varför det till en början är extra vid behov tills de etablerat sig. Arbetet kommer succesivt ökas vart efter kunden expanderar då det är i start fasen.
Introduktion för arbetsplatsen för denna tjänst är belägen I Johanneshov. Där kommer du tillsammans med arbetsledaren introduceras till arbetsgifterna som sedan skall utföras ute i samt andra arbetsplatser runt om i stockholm hos befintliga kunder.
Arbetstiderna under introduktionen är måndag-fredag 16.00-20.00 som övergår till ett mer fast schema med tiden.


Exempel på arbetsuppgifter:
Moppning av golv med orange mopp stativs, våt moppning m.m. så moppnings erfarenhet är ett stort plus. Om någon kollega är sjuk m.m. kan lokalvård av uppvaksrum, läkarmottagningar, BVC, OP- salar förekomma.
Det är därför viktigt att du ej har långa naglar och god hygien och ej använder parfym på arbetsplatsen. Har god team känsla och är hjälpsam i en grupp.
Om oss
Vi är ett litet företag där alla arbetar som en liten familj och hjälper varandra att lyckas med lokalvård ute hos våra kunder. Vi ställer upp för varandra när någon är sjuk. Vi alla har väldigt hög arbetsmoral och för att passa in i teamet behöver din arbetsmoral och ambitionsnivå vara hög. Vi värdesätter gruppsamarbeten högt då vi alla arbetar samtidigt och respekterar varandra och varandras tid på arbetsplatsen och är alltid i tid till arbetet så inte någon annan kollega drabbas.
Om dig
Du har arbetat som lokalvårdare minst 1 år och är inte rädd för sjukhusmiljö. Det kan förekomma avtorkning av blod hos vissa kunder i samband med operation städning samt sanitära städ utrymmen. Du talar svenska och kan göra dig förstådd, så du kan förstå arbetsbeskrivningarna på arbetsplatsen och kan börja omgående. God fysik krävs då du ansvarar för sophantering på arbetsplatsen. Du är en lagspelare, älskar ditt yrke och att hjälpa dina kollegor och kunder.
Du är punktlig, noggrann, lyhörd med hög arbetsmoral och vilja lära dig städa olika städmetoder.
Maila din CV, Personligt brev med Foto på dig samt löneanspråk(timlön) : info@coolstad.se
Vi anställer löpande och kan ha tillsatt tjänsterna innan sista ansökningsdatumet. Då vi arbetar ute hos kunder tar vi inga ansökningar över telefon då vi ej får ha mobiler påslagna hos våra sjukhus-kunder, utan endast mail.


Om du har rätt till någon anställningsstöd så informera gärna om det i din ansökan så vi kan ta hänsyn till det.

Ansök nu

lokalvårdare på vårdcentral

Sjukhusstädare
Läs mer Jul 27
hej
vi söker en städare till våran vårdcentral som ligger i spånga
välkommen att mejla till suzanshammas01@gmail.com

Ansök nu

Städerska/husmoder sommarjobb

Sjukhusstädare
Läs mer Maj 16
Platsbeskrivning Proforma Clinic i Stockholm är en av Sveriges största privatägda kliniker med inriktning på estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi samt ögonkirurgi. Vi söker en husmoder/lokalvårdare till vår klinik på Södermalm. Arbetet bedrivs i nyrenoverade och supermoderna lokaler på Södermalm i Stockholm. Vi önskar dig välkommen till vår fantastiska grupp och erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete i en underbar miljö.


Arbetsuppgifter:
- Utföra traditionell städning
- Tvättning och strykning
- Sophantering


Allmänt/egenskaper:
- Glad, positiv och motiverad
- Noggrann och punktlig
- Tillträde enl. överenskommelse
- Lön enligt överenskommelse

Ansök nu

Lokalvårdare med passion för Vård & Omsorg

Sjukhusstädare
Läs mer Maj 19
Vi växer så att det knakar inom vårt segment Vård & Omsorg – Är du den passionerade lokalvårdaren vi söker?
MIAB AB´s kundsegment Vård & Omsorg växer och vi söker nu lokalvårdare som tillsammans med sina kollegor kommer vara nyckelpersoner för att vi har en välfungerande leverans till våra kunder.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
Planera det dagliga arbetet
Dagligen säkerställa kvaliteten och genomförandeplan följs, gentemot våra kunder
Samt övrigt i vanligt förekommande arbetsuppgifter för tjänsten.

Våra förväntningar på dig är:
Att du är ansvarsfull, strukturerad och serviceinriktad
Att du har öga för detaljer och kan föreslå förbättringar
Att du är positivt inställd och lätt för att samarbeta

Dina kvalifikationer:
Språkkrav för tjänsten: Svenska, nivå B1.
Erfarenhet av motsvarande tjänst, minst 1-2 år
Har god kunskap om städteknik och städkvalitet
Ha god kunskap om Basala hygienrutiner
Städutbildning som SRY/PRYL eller likvärdig är ett krav
Utbildning i INSTA 800 är ett krav

Du som vill arbeta i ett dynamiskt och serviceorienterat företag - här väntar många utmaningar och möjligheter för rätt person!
Tjänsten är hel/deltid med sex månaders provanställning. Tillträde kommer att ske i etapper beroende på placering. Första start är 2022-09-01 följt av två till under september samt tre starter i oktober. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktuppgifter och övrig information
Vid frågor, kontakta Driftutvecklare Dragana Evzen, dragana.evzen@miabab.se
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Vikarierande lokalvårdare till ISS Stockholm

Sjukhusstädare
Läs mer Nov 1
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet i Stockholm söker ISS flera positiva och engagerade lokalvårdare för kortare anställningar.

Dina arbetsuppgifter:
Som lokalvårdare arbetar du med städning av en av våra större uppdragsgivares lokaler i Stockholm. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice och skötsel av kaffemaskiner kan ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp. Det är även viktigt att du är flexibel då du som vikarie kan komma att arbeta på olika platser.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är även viktigt att du behärskar svenska språket väl i tal och skrift.

Övrigt:

Tjänsten avser kortare visstidsanställning för att täcka upp vid behov. Arbetstider kan därför variera. Start enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Asif Raza Choudhry, telefonnummer 0734-36 67 83.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan.

Ansök nu

Noggrann och punktlig lokalvårdare sökes omgående

Sjukhusstädare
Läs mer Feb 2
Cool städ AB arbetar främst med vård städningar runt om Stockholms län. Vi är ett litet bolag med 5 anställda.


Om tjänsten
1 årigt vikariat p.g.a. mammaledighet med möjlighet till förlängning.


Arbetstid 16.00-20.00 måndag-fredag i Johanneshov, Introduktions praktik om 3 arbetstillfällen tillämpas(12timmar totalt).


Arbetsuppgifterna är vård städning enligt SRY. Det är en fördel om du genomgått en sådan utbildning men inget krav då vi har en arbetsledare som utbildar på plats. Du har erfarenhet av Lokalvård minst 1 år. Du är inte känslig för avtorkning av blodstänk då tjänsten innehåller städning i operationssal.
Du är punktlig noggrann och lyhörd. Villig att lära dig nya städmetoder och gör ditt bästa på ett effektivt sätt.


Kunden som jobbet sker hos är väldigt noggranna med hur dom önskar sin städning utförd och av den anledning tillämpar vi en praktik period på 3 arbetsdagar (12 timmar) där du ihop med arbetsledaren får lära dig metoderna i städuppdraget om du och arbetsledaren känner att du är kvalificerad för att jobba inom denna typ av vårstädning.


Praktiken kommer ske både i vårdavdelningen och i Operationssalarna ihop med arbetsledaren och ni båda får en chans att känna om det är ett arbete som passar dig och du klarar av.


Personligt brev, med referenser och CV ihop med löneanspråk till info@coolstad.se


Vid frågor och funderingar, v.g ring Sandra på 0707-496888
Körkort är ett stort plus.


Vi är i behov av personal per omgående och anställning kan ske innan sista dag för ansökan.

Ansök nu

Städ personal

Sjukhusstädare
Läs mer Jan 27
Hej
Vi på Hygienteknikerna söker personal som har erfarenhet av lokalvård inom sjukhusmiljö och hemtjänst. Du ska vara självgående, punktlig, ansvarstagande och lyhörd i ditt arbete.

Ansök nu

Städare till uppdrag inom hälso- och sjukvården Stockholm

Sjukhusstädare
Läs mer Dec 18
Vi söker städare för vårt dagliga städ till uppdrag inom hälso- och sjukvården, där städning utgör en viktig del för att skapa en god inomhusmiljö för patienter, vårdtagare, personal och besökare. Att arbeta hoss oss är varierande, utmanande och kräver ett stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbete.

Kvalifikationer/Krav:


• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Grundläggande städutbildning enligt SRY, PRYL eller motsvarande utbildning 
• INSTA 800 nivå 2 är meriterande
• Hygienutbildning är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• God samarbetsförmåga
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar serviceanda, laganda och utveckling

Anställningsform och arbetstider:


• Tim/visstidsanställning
• Dag, kväll och helger

Din ansökan vill vi ha senast den 15 januari 2021. Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida/rekryteringsverktyg.

 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Vi söker Städare till vår städenhet inom serviceorganisationen

Sjukhusstädare
Läs mer Okt 9
Är du noggrann och serviceminded och har några års erfarenhet av städning i sjukhusmiljö? Vill du dessutom vara med på vår resa där vi bygger upp en Servicegrupp med målsättning att ge bästa service till vården i vårt nya sjukhus, ENS? Då har vi drömjobbet för dig.

Med utsikt över Stockholms inlopp och närheten till pulsen i staden bygger Ersta diakoni, Sveriges största ideella aktör inom vård och omsorg, ett helt nytt sjukhus om ca 23 000 kvm. Ersta är en professionell aktör som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning, man har också en egen kyrka och Sveriges enda oblatfabrik.

Servicegruppen är placerad inom Ersta fastighetsavdelning som omfattar ca 40 000 kvm byggnadsyta idag och är ett team om ca 20 medarbetare som sköter allt från att serva sjukhuset med vaktmästeri till fastighetsförvaltningen, energieffektivisering och projekt.

Ersta diakoni är Sveriges största ideella aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning, professionellt och utan vinstsyfte.ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder en spännande och lärorik resa inom Ersta fastigheter och servicegruppen. Vi utvecklar nu en intern serviceorganisation vars uppdrag är att stödja våra olika verksamheter inom Ersta diakoni med olika sorters service; städning, fastighetsservice, vaktmästeri, förrådsservice, andra vårdnära tjänster.

Vi söker nu medarbetare som kommer att arbeta på Ersta sjukhus med sjukhusstädning. Som städare inom Erstas serviceorganisation arbetar du med lokalvård/städning samt viss annan verksamhetsservice som kan förekomma inom ditt område. Du utför ditt arbete noggrant, utifrån överenskomna rutiner och riktlinjer och med hög kvalitet.

Då serviceorganisationen är under utveckling finns stora möjligheter att vara med och påverka utveckling av arbetet.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällar samt helg var 4e vecka, enligt rullande schema.

Det är fyra tjänster som ska tillsättas, heltid och deltid. Tjänsterna är tillsvidare, vi tillämpar provanställning 6 månader.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning samt några års erfarenhet av sjukhusstädning och då gärna erfarenhet och kunskap om städning av operationslokaler. Vi ser gärna att du har någon form av yrkesutbildning, SRY, Pryl eller motsvarande yrkesutbildning.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten, strukturerad och van att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du har en god servicekänsla och känner stolthet i att utföra ett bra arbete med hög kvalitet.

I din roll möter du många människor, både kollegor i olika funktioner inom Ersta och patienter, boenden, anhöriga och besökare, det är viktigt att du har ett gott bemötande och trivs med att möta olika personer i olika situationer. Du har en god samarbetsförmåga och tycker att det är en självklarhet att arbeta i team.

Som medarbetare inom Ersta diakoni är du en viktig bärare av vår värdegrund varje dag: att se hela människan utifrån värdeorden, professionalism, tillit och hopp.

Du har relevant yrkesutbildning samt minst 5 års erfarenhet av städning i vårdlokaler. Vi ser gärna att du har viss datorvana. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har körkort då några av våra verksamheter är placerade i olika delar av Stockholmsområdet, men det är inget krav för anställning.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lokalvårdare till uppdrag inom hälso - och sjukvården , Stockholm

Sjukhusstädare
Läs mer Dec 12
Vill Du jobba i ett globalt företag med flera utvecklingsmöjligheter och där fokus ligger på att bidra till människors livskvalitet? Som arbetsgivare gör vi det genom att till exempel erbjuda kollektivavtal, friskvårdspeng och utbildning.

Vi söker nu Lokalvårdare till ett uppdrag inom hälso- och sjukvården, där städningen utgör en viktig del för att skapa en god inomhusmiljö för patienter, vårdtagare, personal och besökare. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver ett stort personligt engagemang.

Är Du den vi letar efter?

Kvalifikationer/Krav:


• Grundläggande städutbildning enligt SRY, Pryl eller likvärdig utbildning.
• INSTA 800 nivå 2 är meriterande.
• Hygienutbildning är meriterande.

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor.
• God samarbetsförmåga.
• Representativ och vara en god ambassadör.
• Noggrann, strukturerad och systematisk.
• Proaktiv och prestigelös.
• Du delar våra värderingar: Laganda, Serviceanda och Utveckling.

Säkerhet:


• Bära erhållna arbetskläder och ID-brickor.
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Anställningsform och arbetstider:


• Tillsvidareanställning (Sodexo tillämpar 6 månaders provanställning).
• Dag, kväll och helg enligt schema.

Har Du frågor om tjänsten är Du varmt välkommen att kontakta Mirja Broberg, mirja.broberg@sodexo.com

Välkommen med Din ansökan bestående av CV och personligt brev snarast, då urval och intervjuer sker löpande. Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee, senast 2019-01-31.


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Ansök nu

Lokalvårdare till Hässelby vårdcentral

Sjukhusstädare
Läs mer Jun 4
Hässelby vårdcentral är en av landets största vårdcentraler, vi söker nu vana städare.
 

Anställningsform:  
80% allmän visstidsanställning i 6 månader.Tillträde 1 september.
 
Arbetsuppgifter:    
Sedvanliga arbetsuppgifter som städare  på vårdcentral.   
 
Kvalifikationer:  Dokumenterad erfarenhet av arbete som städare inom hälso-och sjukvård.
Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav inom SLL.
 
Personliga egenskaper:    
Flexibel, ha lätt för att samarbeta men också att arbeta självständigt.   
 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 
Stockholms läns landsting tillämpar registerkontroll före beslut om anställning

Ansök nu