Verksamhetschef, hälso- och sjukvård jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb som Verksamhetschef, hälso- och sjukvård i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Stockholm från den arbetsgivaren.

Erfaren projektledare inom hälso- och sjukvård till Region Stockholm och...

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 26
Vi sökernu en erfaren projektledare att stötta i pågående implementering av nyajournalssystem.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Självständigt stödja implementeringen av journalsystem för regionerna Stockholm och Gotland.
Strukturera och leda arbetet samt säkra framdrift i alla delar av projektet.
Hantera kontaktytor med leverantörer och vårdpersonal.

Vem tror vi att du är?Du besitter förmågan att vara lyhörd och anpassningsbar. Har en stark känsla för samspel mellan människa och teknik,och förstår vikten av att vårdens behov möts med tekniska lösningar. En strukturerad och kommunikativ inställning, van vid att presentera material och idéer på ett klart och övertygande sätt.
Dessutom är du tekniskt kunnig, med en solid bakgrund i IT-relaterade projekt, särskilt inom hälso- och sjukvårdssektorn. En god förståelse för IT-systemens roll i vården är avgörande. Organisatorisk skicklighet är en kärnkompetens.
I korthet är den ideala kandidaten en person som kombinerar teknisk kompetens med mänsklig insikt, och som kan navigera komplexiteten i projektledning med både förtroende och omsorg.

Nödvändiga kunskaper:
Ha förmåga och erfarenhet av att organisera och leda olika typer av projekt.
Erfarenhet av att färdigställa protokoll och minnesanteckningar från olika möten.
Erfarenhet av att leda IT-relaterade projekt inom hälso- och sjukvård, samt god förståelse för användningen av IT-system i vården. Besitta god teknisk kompetens och ha teknisk utbildning eller motsvarande.
Besitta god förmåga att prioritera och säkerställa framdrift.
Ha god förmåga att uttrycka sig på svenska
Ha mycket god kunskap av att arbeta i Word, Excel och Power Point.

Meriterande:
Ha erfarenhet av projekt i hälso- och sjukvård inom Region Stockholm.
Erfarenhet av integrationer och/eller systeminföranden av system för hälso- och sjukvård

Om uppdraget:Det här är en projektanställning som sträcker sig mellan perioden 2024-06-01 till 2024-12-31 med goda möjligheter till förlängning.Under perioden så kommer du vara anställd som konsult hos oss på Northern Skill.Under rekryteringsprocessen så kommer du behöva uppvisa referensuppdrag samt tillsammans med oss gå igenom och fylla i en kompetensmatris för att säkerställa att du uppfyller dom kvalifikationer som efterfrågas.
AnsökanNorthern Skillär det personliga rekryteringsföretaget med norrländska som koncernspråk och är mer intresserade om vem du är - än hur duktig du är på skriva CV.
Har du inte världens snyggaste CV så kan dualltid presentera dig genom fritext i ansökan,eller varför inteslå en signal? Vi hörs!

Ansök nu

Projektledare Inom Life Science

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 23
Är du en engagerande ledare som drivs av utmanade och spännande projekt, som gillar problemlösning och utveckling? Söker du ett bolag som värdesätter dina kunskaper och erfarenheter, som ser det som en självklarhet att man ska ha roligt på jobbet och en bra balans mellan jobb och fritid?

Det här blir din roll
En projektledare behöver ofta snabbt kunna sätta sig in i nya frågeställningar, hitta kommunikationsvägar i nya organisationer och samarbeta med olika delar av verksamheten. Detta kräver att du som person är självgående, målfokuserad och kommunikativ. I din roll förväntas du ha en förståelse för regelverken och agera utifrån de riktlinjer och krav som styr branschen. Du behöver behärska konsten att planera och driva ditt eget, och andras, arbete framåt för att leverera enligt tidsplan och budget, det är A och O för den här projektledarrollen.

Vill du få möjligheten till detta kan vi erbjuda dig:

- Projektledning av olika typer och ansvarsnivåer, olika storlekar på projekt, och med varierande komplexitet i en bred kundportfölj

- Du ingår i Enheten Management

- Tillhörighet i ett kunskapsdrivet bolag

- Du utgår från vårt huvudkontor i Stockholm/Kista, men uppdragen kan sträcka sig över hela Mälardalsregionen/Sverige

- En individuell utvecklingsplan

Så här kommer du att briljera
Livet som konsult erbjuder en unik möjligt att få se och jobba för olika bolag - en möjlighet till nya spännande projekt utan att behöva byta arbetsgivare och kollegor. Vi arbetar i flera olika branscher och med kunder inom både de större bolagen, de medelstora och de mindre tillväxtbolagen i branschen jobbar vi gemensamt mot att hitta dina drömuppdrag och projekt.

Med en egen drivkraft, ansvarskänsla och förmåga att upprätthålla en bra kundrelation har man stora möjligheter att själv påverka sina uppdrag. Ditt första uppdrag hos oss kommer att styras av din erfarenhet och senioritet, därefter bygger vi tillsammans din framtid och kommande utveckling.

Med en egen drivkraft, ansvarskänsla och förmåga att upprätthålla en bra kundrelation har man stora möjligheter att själv påverka sina uppdrag. Ditt första uppdrag hos oss kommer att styras av din erfarenhet och senioritet, därefter bygger vi tillsammans din framtid och kommande utveckling.

Som projektledare är det självklart att ta fram det bästa ur ditt projektteam och ditt ledarskap byggs genom att skapa förtroende både mot kund och mot ditt team, visa riktning och få teamet att leverera resultat enligt tidsplan och budget. En prestigelös attityd, vilja att samarbete och dela kunskap både med kund och internt ser vi som en självklarhet.

Har du även följande egenskaper så tror vi att du kommer trivas hos oss:

- Du har en förmåga att kunna ta ett steg tillbaka och få ett helhetsgrepp om utmaningar. Du ser sammanhanget och trivs med komplexa strukturer

- Du är lösningsorienterad

- Team-medveten och entusiasmerande ledare utan att tappa fokus på målet

- Du har tidigare haft rollen som projektledare inom regelstyrd verksamhet (Life Science eller likvärdig bransch)

- Du är professionell i din kommunikation och har förmågan att hantera olika intressenter för att nå en gemensam väg framåt

- Att bygga relationer är naturligt för dig och faller sig naturligt internt så väl som hos kund

- Du kommunicerar på en hög nivå, både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska

Att vara en del av Team PV
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med, att skapa en fantastiskt fin kultur.

För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Och nyckeln är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme.

Delaktighet, gemenskap, arbetsglädje ger en välkomnande och inbjudande företagskultur som skapar engagemang. Vi lovar en spännande resa med många utmaningar och mycket roligt under vägen.

Som vår kollega får du bland annat:

- en trygg anställning med fast månadslön, flexbank och klämdagsbank

- en stark kultur som präglas av personlig utveckling och kompetensutveckling

- flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar

- förmåner, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar

- tjänstepension och 30 dagars semester (inkl. förskottssemester)

- ersättning vid föräldraledighet

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Lisa Mejier på 072 159 20 45 eller lisa.mejier@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Ansök nu

Verksamhetschef

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 19
Doktor.se:s vision är vara det självklara valet vid första vårdkontakt. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.
Nu söker vi en verksamhetschef till Doktor.se Katarina Bangata Vårdcentral. Vårdcentralen öppnades 2023 i nya fräscha lokaler och personalgruppen består idag av två specialistläkare, tre sjuksköterskor, en undersköterska, en samtalsterapeut och en medicinsk fotvårdare. I den här rollen kommer du att driva och utveckla vårdcentralen vidare.
Som verksamhetschef ingår du i ett nätverk tillsammans med våra andra verksamhetschefer inom Doktor.se koncernen. Du har även tillgång till våra stödfunktioner såsom ekonomi, HR, chefläkare, marknadsavdelning och IT-avdelning.


Om rollen
I uppdraget som verksamhetschef kommer du att få möjlighet att arbeta med utveckling och struktur på vårdcentralen. Uppdraget innebär dels att du leder din verksamhet, men även att du är en ambassadör för Doktor.se och därmed arbetar för att upprätthålla goda relationer med patienter, uppdragsgivare och myndigheter.
Att arbeta på en vårdcentral med digifysiska arbetssätt innebär nya arbetsmetoder där flera av dem är under utveckling och uppbyggnad. Du och ditt ledarskap är därför en viktig förutsättning för verksamhetens utveckling och framgång.
Ditt uppdrag är:
Leda och fördela verksamheten genom dina medarbetare. Du har med detta ett ansvar för medarbetarresan på vårdcentralen och är ansvarig för att driva igenom Doktor.se:s årliga medarbetaraktiviteter samt eventuella förändringar.
Ha resultat- och budgetansvar för din enhet med uppföljning och rapportering, både internt och till regionen.
Ansvara för att det systematiska arbetsmiljö- och kvalitetsarbetet i verksamheten följs och därmed att god kvalitet levereras.
Säkerställa att Doktor.se:s vision och verksamhetsmodell för digifysisk vård implementeras och efterlevs på vårdcentralen.Om dig
Vi söker dig med ett tydligt och transparent ledarskap. Vi ser att du är trygg i din roll som ledare och har förmåga att skapa engagemang hos dina medarbetare i en föränderlig miljö. Du har en kommunikativ förmåga och hög social kompetens som hjälper dig att styra verksamheten mot de mål som avtal, föreskrifter och lagar föreskriver samt våra uppsatta koncernmål.
Vi söker dig med följande kvalifikationer:
God chefs- eller ledarskapserfarenhet inom primärvården eller likvärdig erfarenhet inom hälso- och sjukvård
God förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift på svenska samt grundläggande kunskaper inom engelska
Du är specialistläkare inom allmänmedicin, distriktssköterska eller annan utbildningsbakgrund som gör att du kan kombinera din ledarroll med att arbeta klinisktVi erbjuder dig
Hos oss får du en arbetsplats att utvecklas på, fenomenala kollegor och att bli en del av en växande vårdkoncern med många kontaktytor. Tillsammans skapar vi härlig teamkänsla, fin gemenskap och stark kultur!
Vi erbjuder dig också:
Kollektivavtal
Tjänstepension
FriskvårdsbidragMer praktiska detaljer
Önskad start är i början på sommaren, lämpligt datum pratar vi ihop oss om i slutet av processen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning
Din placering kommer vara på Doktor.se Katarina Bangata Vårdcentral, Katarina Bangata 80Område
Hammarby kanal?är en planerad?tunnelbanestation, stationen blir den första i Stockholm där plattformen ligger under vatten, nämligen under kanalen som stationen får namn efter. Stationen får en uppgång i norr mot?Vintertullstorget?på?Södermalm?och en uppgång i söder mot Hammarby allé i?Hammarby sjöstad.
Norra Hammarbyhamnen där vårdcentralen är belägen är ett?bostads- och?hamnområde?inom?stadsdelen?Södermalm?i?Stockholm. Området har cirka 11?000 lägenheter för drygt 25?000 invånare och 150?000?m² arbetsplatser.


Kan det vara dig vi söker?
Då ser vi fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan utan skicka gärna in den redan idag – allt du behöver göra är att bifoga CV.

Ansök nu

Verksamhetschef till Assistansporten

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 14
Är du redo för en ny utmaning och vill använda din kompetens för att förbättra vården och faktiskt göra skillnad? Då är detta din chans att göra det! Assistansporten söker nu en ny Verksamhetschef till deras verksamhet i Haninge. Din väg till en meningsfull karriär börjar här - ansök idag då vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Assistansporten grundades 2013 i Haninge med målet att skapa en trygg och positiv upplevelse för den enskilda individen. Assistansportens mål är att varje människa ska få uppleva ett bra och rikt liv. Assistansporten arbetar med personlig assistans, hemtjänst, avlösning och ledsagning samt hushållsnära tjänster. Deras verksamhet utgår från människans olika behov, livsskeenden och livsförhållanden. Assistansportens ledord är kontinuitet, trygghet, delaktighet och omtanke.

I rollen som Verksamhetschef kommer du ha övergripande personalansvar över tjänstemän på din verksamhet. Rollen innebär också övergripande ansvar över kontakter med beställare, kunder, biståndshandläggare osv. Detta innebär en del resande i tjänsten för möten med kommuner. Du kommer att arbeta nära ledningsgruppen, utifrån gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer.

Du erbjuds
- Ledarskapsutbildningar för chefer
- Flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta hemifrån
- God löneutveckling
- En växande arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Leda verksamheten och driva förändringar
* Ansvar för budget, personal och arbetsmiljö
* Rekrytering efter verksamhetens behov
* Skapa starka relationer med sjukvården, myndigheter och andra intresseorganisationer
* Kvalitetsuppföljning av verksamheten


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område, ex. beteendevetare, socionom, sjuksköterska etc.
- Har minst 3 års erfarenhet av personal, budget och arbetsmiljöansvar inom äldreomsorgen de senaste 7 åren.
- Har flytande kunskaper inom svenska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du innehar B-körkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Strategisk
- Serviceinriktad
- Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Assistansporten här

Ansök nu

Verksamhetsutvecklare sökes

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 13
Vi söker nu en person med relevant erfarenhet och akademisk utbildning för rollen som Verksamhetsutvecklare. Personen vi söker har en ekonomisk och kommersiell bakgrund och förstår organisationer och deras struktur. Vi värdesätter etnisk och kulturell mångfald i vårt företag och vill att du ska vara en del av vårt expansiva bolag inom vård och omsorg. Anställningen kan ha en sysselsättningsgrad från minst 50 % upp till 100 %.


Om oss
Vi är i en expansiv fas och erbjuder tjänster inom hemtjänst för äldre, boendestöd, ledsagning och avlösning. Vår vision är att sätta individens välmående i fokus samtidigt som vi bygger en stark och mångsidig organisation. I denna process söker vi en resurs som kan förstärka och komplettera ledningens kompetens vad gäller strategi, organisation och marknad.


Om rollen
Som Verksamhetsutvecklare kommer du att:
Identifiera tillväxtmöjligheter och utveckla strategiska och ekonomiska ramar för att utvärdera och prioritera dessa möjligheter.
Analysera företagets resursallokering (kapital, marknadsförings- och försäljningsbudget, personal, lokaler m.m.) och föreslå korrigerande åtgärder vid behov.
Följa upp företagets prestation i förhållande till målen och analysera risker och möjligheter. Leda intern rapportering av dessa indikatorer.
Analysera konkurrenslandskapet och rekommendera åtgärder för att förbättra företagets konkurrenskraft.
Samarbeta med funktionsansvariga och styrelsen för att säkerställa företagets övergripande effektivitet och tillväxt.Vi söker dig som
har erfarenhet av att bygga upp verksamheter med många anställda, gärna inom varierande branscher,
har minst 3-årig högskoleutbildning,
är analytisk, strategisk och resultatorienterad,
kan kommunicera effektivt på engelska (kunskaper i svenska är meriterande men inte ett krav), och
har förmågan att inspirera och leda i en snabbväxande organisation.Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Verksamhetschef - Stockholm

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 18
Vi är Klara och vi förser våra kunder med rätt kompetens i rätt tid och på rätt plats - sjuksköterskor, rehabpersonal, leg personal inom elevhälsa samt logopeder.

Klara mobila team rehab är en del av Klara som jobbar med Mobila team, dag och jourtid samt Rehab, vi har även affärsområde med bemanning och elevhälsa.

Klara är ett dotterbolag till Ambea som är Nordens största omsorgsbolag och börsnoterat.

Är du fysioterapeut eller arbetsterapeut som inte vill arbeta kliniskt längre?

Vill du sitta i fräscha lokaler mitt på Kungsholmen där du kan stötta med kompetenslösningar? Då kanske det är dig vi söker!

Vi söker dig som vill arbeta som verksamhetschef till ett team fysioterapeuter & arbetsterapeuter i Stockholm som arbetar dagtid.

I arbetet som verksamhetschef kommer du ha ansvar för medarbetare, arbetsmiljö, kvalitet, ekonomi, och kundkontakter. Tjänsten innebär stort eget ansvar och inkluderar även administrativa arbetsuppgifter såsom kvalitets- och utvecklingsarbete, schemaplanering och fakturering. I ditt arbete ingår att coacha dina medarbetare och vara ett stöd i det dagliga arbetet. Som ledare hjälper du medarbetarna att växa och utvecklas i sin yrkesroll.

Vem är Du?

- Du är utbildad fysioterapeut eller arbetsterapeut, erfarenhet från yrket krävs

- Du har erfarenhet från arbete inom LSS och/eller äldreomsorg

- Du är driftig, lösningsfokuserad & kreativ

- Du har tidigare dokumenterad ledarerfarenhet & arbetat med affärsutveckling

- Ett positivt förhållningssätt & sinne för kundsamarbete

- Du har kunskap om budget & ekonomisk uppföljning

- Förmåga att analysera verksamhetens resultat

Om du känner lika stark som vi i teamet gör för vår vision Vi gör världen lite bättre, en människa i taget - Då kommer du trivas bra på Klara!

Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig.

Tjänsten tillträds enligt överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Klara kompetens arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer och GDPR. Vi är ett auktoriserat kompetensföretag och är ISO-certifierat inom kvalité och miljö. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna:

Anna Wångersjö
anna.wangersjo@klarakompetens.se

eller

Anna Kalberg
annamariakarin.kalberg@klarakompetens.se

Ansök nu

Projektledare Inom Life Science

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 15
Är du en engagerande ledare som drivs av utmanade och spännande projekt, som gillar problemlösning och utveckling? Söker du ett bolag som värdesätter dina kunskaper och erfarenheter, som ser det som en självklarhet att man ska ha roligt på jobbet och en bra balans mellan jobb och fritid?

Det här blir din roll
En projektledare behöver ofta snabbt kunna sätta sig in i nya frågeställningar, hitta kommunikationsvägar i nya organisationer och samarbeta med olika delar av verksamheten. Detta kräver att du som person är självgående, målfokuserad och kommunikativ. I din roll förväntas du ha en förståelse för regelverken och agera utifrån de riktlinjer och krav som styr branschen. Du behöver behärska konsten att planera och driva ditt eget, och andras, arbete framåt för att leverera enligt tidsplan och budget, det är A och O för den här projektledarrollen.

Vill du få möjligheten till detta kan vi erbjuda dig:

- Projektledning av olika typer och ansvarsnivåer, olika storlekar på projekt, och med varierande komplexitet i en bred kundportfölj

- Du ingår i Enheten Management

- Tillhörighet i ett kunskapsdrivet bolag

- Du utgår från vårt huvudkontor i Stockholm/Kista, men uppdragen kan sträcka sig över hela Mälardalsregionen/Sverige

- En individuell utvecklingsplan

Så här kommer du att briljera
Livet som konsult erbjuder en unik möjligt att få se och jobba för olika bolag - en möjlighet till nya spännande projekt utan att behöva byta arbetsgivare och kollegor. Vi arbetar i flera olika branscher och med kunder inom både de större bolagen, de medelstora och de mindre tillväxtbolagen i branschen jobbar vi gemensamt mot att hitta dina drömuppdrag och projekt.

Med en egen drivkraft, ansvarskänsla och förmåga att upprätthålla en bra kundrelation har man stora möjligheter att själv påverka sina uppdrag. Ditt första uppdrag hos oss kommer att styras av din erfarenhet och senioritet, därefter bygger vi tillsammans din framtid och kommande utveckling.

Med en egen drivkraft, ansvarskänsla och förmåga att upprätthålla en bra kundrelation har man stora möjligheter att själv påverka sina uppdrag. Ditt första uppdrag hos oss kommer att styras av din erfarenhet och senioritet, därefter bygger vi tillsammans din framtid och kommande utveckling.

Som projektledare är det självklart att ta fram det bästa ur ditt projektteam och ditt ledarskap byggs genom att skapa förtroende både mot kund och mot ditt team, visa riktning och få teamet att leverera resultat enligt tidsplan och budget. En prestigelös attityd, vilja att samarbete och dela kunskap både med kund och internt ser vi som en självklarhet.

Har du även följande egenskaper så tror vi att du kommer trivas hos oss:

- Du har en förmåga att kunna ta ett steg tillbaka och få ett helhetsgrepp om utmaningar. Du ser sammanhanget och trivs med komplexa strukturer

- Du är lösningsorienterad

- Team-medveten och entusiasmerande ledare utan att tappa fokus på målet

- Du har tidigare haft rollen som projektledare inom regelstyrd verksamhet (Life Science eller likvärdig bransch)

- Du är professionell i din kommunikation och har förmågan att hantera olika intressenter för att nå en gemensam väg framåt

- Att bygga relationer är naturligt för dig och faller sig naturligt internt så väl som hos kund

- Du kommunicerar på en hög nivå, både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska

Att vara en del av Team PV
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med, att skapa en fantastiskt fin kultur.

För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Och nyckeln är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme.

Delaktighet, gemenskap, arbetsglädje ger en välkomnande och inbjudande företagskultur som skapar engagemang. Vi lovar en spännande resa med många utmaningar och mycket roligt under vägen.

Som vår kollega får du bland annat:

- en trygg anställning med fast månadslön, flexbank och klämdagsbank

- en stark kultur som präglas av personlig utveckling och kompetensutveckling

- flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar

- förmåner, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar

- tjänstepension och 30 dagars semester (inkl. förskottssemester)

- ersättning vid föräldraledighet

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Lisa Mejier på 072 159 20 45 eller lisa.mejier@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Ansök nu

Verksamhetsledare till Hemtjänst företag

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 23
Vi söker
Nu söker vi för kunds räkning efter en driven och engagerad verksamhetsledare. Du kommer att ha ansvar för att förvalta och utveckla verksamheten, med särskilt fokus på tillväxt. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten. Har du de kvalifikationerna som vi efterfrågar? 
 
Arbetsuppgifter
Leda och utveckla personalen för att säkerställa en hög servicenivå.
Övervaka och förbättra kvaliteten på tjänsterna vi erbjuder genom att bevaka processer, rutiner och ledningssystem
Ekonomiskt ansvar, inklusive budgetering, redovisning och uppföljning.
Kontakt med kommuner och myndigheter.
Affärsutveckling med fokus på tillväxt genom marknadsföring och nätverksbyggande.
Implementering av digitala verktyg och processer för att öka effektiviteten.


Kvalifikationer
 
Relevant utbildning inom vård, helst akademisk bakgrund och erfarenhet inom omsorg eller verksamhetsledning.
Flerårig erfarenhet av att leda en hemtjänstverksamhet eller liknande vårdverksamhet.
God kännedom om lagar och förordningar inom området, exempelvis Socialtjänstlagen.
Erfarenhet av affärsutveckling inom vårdsektorn.
Erfarenhet av verksamhetsutveckling och effektivisering inom relevant sektor.
Stark kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt.
God teknisk förståelse och värdet av digitala verktyg.Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.
Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.
Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Ansök nu

Verksamhetsledare till Hemtjänst företag

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 13
Vårdlänken rekryterar Verksamhetsledare
Nu söker vi för kunds räkning efter en driven och engagerad verksamhetsledare till en verksamhet i Stockholm. Du kommer att ha ansvar för att förvalta och utveckla verksamheten, med särskilt fokus på tillväxt. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten. Har du de kvalifikationerna som vi efterfrågar? 
 
Arbetsuppgifter
Leda och utveckla personalen för att säkerställa en hög servicenivå.
Övervaka och förbättra kvaliteten på tjänsterna vi erbjuder genom att bevaka processer, rutiner och ledningssystem
Ekonomiskt ansvar, inklusive budgetering, redovisning och uppföljning.
Kontakt med kommuner och myndigheter.
Affärsutveckling med fokus på tillväxt genom marknadsföring och nätverksbyggande.
Implementering av digitala verktyg och processer för att öka effektiviteten.


Kvalifikationer
 
Relevant utbildning inom vården; sjuksköterska eller socionom och erfarenhet inom hemtjänst eller omsorg som kräver IVO-tillstånd.
Flerårig erfarenhet av att leda en hemtjänstverksamhet, LSS eller liknande vårdverksamhet.
God kännedom om lagar och förordningar inom området, exempelvis Socialtjänstlagen.
Erfarenhet av affärsutveckling inom vårdsektorn.
Erfarenhet av verksamhetsutveckling och effektivisering inom relevant sektor.
Stark kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt.
God teknisk förståelse och värdet av digitala verktyg.Anställning
Tjänsten är på heltid, kontorstid och verksamheten tillämpar provanställning 6 månader.
Flexibla arbetstider för att underlätta din vardag
Kompetenta medarbetare och en engagerad arbetsgivare
Friskvårdsbidrag, förmånlig pensionslösning och sjukvårdsförsäkring.
 
Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Ansök nu

HSL-Verksamhetschef Stockholm

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 30
Välkommen till en värderingsstyrd organisation
Attendo storsatsar på sina sjuksköterskor och kommer bygga en egen organisation kring HSL i Sverige.
Vi söker därmed HSL-verksamhetschefer för att axla uppdraget att bygga upp en helt ny organisation tillsammans med Regionchef. Regionen kommer innefatta mobila team, rehab och sjukskötersketeamen, bemanningssjuksköterskor samtlig kväll, natt och helgorganisationer.
I din roll som Verksamhetschef arbetar du självständigt med att driva, leda och utveckla de mobila teamen. Du rapporterar direkt till Regionchef. Du ingår i en kompetent ledningsgrupp där du får stöd och vägledning för att nå framgång i din roll. Vi har en decentraliserad organisation där du får utrymme att utveckla dina idéer och ledarstil.
Beskrivning av tjänsten
Tjänsten kommer att innefatta geografiska området Stockholm och Norrtälje.
Du kommer ha personalansvar för sjuksköterskor, fysio- och arbetsterapeuter uppdelade i team på ett geografiskt område. Tjänsten kräver resande.
Du har verksamhets-, budget- och arbetsmiljöansvar över dina team.
Ditt arbete kommer innebära att stötta, skapa engagemang och delaktighet i verksamheten.
Du kommer verka över segmenten SÄBO, LSS och Hemtjänst i Attendo.
Du sitter i HSL-regionledningsgrupp i Attendo.
Du kommer arbeta aktivt med utöka marknadsandelar i ditt geografiska område.
Delaktig på regionledningsmöten i respektive segment/region vid behov.
Tätt samarbete med Verksamheterna där dina medarbetare verkar.
Systematiskt kvalitetsarbete, följer upp avvikelser gällande dina team utreder samt åtgärdar.
Vara en del av att göra Attendo till Sveriges bästa arbetsgivare för HSL-personal.

Vi erbjuder
Utbildningar
Utvecklingsmöjligheter
Personalförmåner
Trygga anställningsvillkor
Digitala arbetsverktyg

Kvalifikationer
För den här tjänsten söker vi dig med sjuksköterske-, arbetsterapeut-, fysioterapeut-, socionom- eller, en för tjänsten, annan lämplig examen.
Du är utvecklingsorienterad, engagerad och lyhörd för dina medarbetares behov.
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av ledning inom äldreomsorg, funktionshinderomsorg eller hälso- och sjukvård samt gällande lagstiftning inom HSL.
Ditt ledarskap präglas av närhet och öppenhet.
Eftersom tjänsten har ett tydligt utvecklingsfokus vill vi att du tidigare har lett verksamhetsutveckling med goda resultat
Du behöver kunna tänka långsiktigt, inte vara rädd för att fatta beslut och ha förmågan att kommunicera ut dessa till verksamheten.
Vi ser att du har erfarenhet från att arbeta med sälj.

Du är trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi lägger vikt vid att du är resultatorienterad och drivs av ständig förbättring. Du är engagerad, flexibel och arbetar strukturerat så väl i grupp som självständigt.
Du har goda kunskaper i Officepaketet och hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift. Ytterligare erfarenhet från servicesektorn och/eller erfarenheter inom försäljning är meriterande.
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista datum, så tveka inte att söka omgående.
Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.
Attendos ledord är Omtanke, Engagemang ochKompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande.
Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.
Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Director of Consumer engagement to Embla Medical

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 2
At Embla Medical, we are dedicated to improving people’s mobility. We do this with compassion and innovation, from how we design our award-winning mobility solutions to how we operate our network of patient care clinics. Embla Medical is home to Össur, a leading global provider of prosthetics and bracing and supports solutions; FIOR & GENTZ, an innovative developer of neuro orthotics; and College Park, creators of custom-built prosthetic solutions for people of all activity levels. Since 1971, we have produced more than 2,100 patents and numerous award-winning designs, renowned advancing the Orthotic & Prosthetic (O&P) industry. Our patient care clinics make up a vast network, spread across multiple countries. They are modern, comfortable spaces where patients have access to innovative solutions, expert guidance, and personalized care and support. Our core values are Honesty, Courage and Frugality.
Your role
As the Director of Consumer engagement at Embla Medical, you will be responsible for developing and implementing consumer engagement and support initiatives that empower amputees to navigate their healthcare journey with confidence and ease. You will work with a dedicated team focused on delivering personalized support services, education, and resources to amputees, caregivers, and healthcare professionals. Reporting to the VP of Business Development, you will collaborate closely with cross-functional teams to enhance patient engagement, adherence, and satisfaction while driving positive health outcomes. Some of your key responsibilities:
Develop and execute a comprehensive amputee support program strategy aligned with the Embla Medicals mission.
Build our DtC engine incl. Consumer marketing and activation.
Lead a team of professionals responsible for providing personalized support services, including patient education, product information, relevant funding assistance, and access to resources.
Collaborate with global and local internal stakeholders, including IT, marketing, sales, and regulatory teams, to ensure alignment and integration of amputee support initiatives across the organization.
Establish and maintain strong relationships with external partners, advocacy groups, healthcare providers, and payers to enhance program reach and impact.
Oversee the development of amputee support materials, including educational resources, toolkits, and digital platforms, to facilitate empowerment and self-management.
Implement processes and systems to track and measure program effectiveness, including key performance indicators (KPIs), consumer outcomes, and satisfaction metrics.
Ensure compliance with regulatory requirements, industry standards, and ethical guidelines governing patient support programs.
Stay informed about emerging trends, best practices, and advancements in patient support services and healthcare technology to drive continuous improvement and innovation.
Provide leadership, guidance, and mentorship to the amputee support team, fostering a culture of collaboration, empathy, and excellence.

Who are you
Master’s degree in business administration or similar
Extensive experience in consumer support, with a strong track record of leadership and program management
Experience in Digital Marketing, DTC (Direct to Consumer), Data and Commercial
Knowledge of the healthcare industry
Excellent communication skills in English

You are a strong leader with a demonstrated ability to inspire, motivate, and develop high-performing teams. You have strong project management skills with the ability to prioritize, plan, and execute multiple initiatives simultaneously. You also have an analytical mindset with the ability to leverage data and insights to evaluate program performance, identify areas for improvement, and drive informed decision-making. To thrive at Embla Medical it is important that you are collaborative, communicative, customer oriented, result driven and like to work in an innovative company that is continuously developing.
The employment
Full time, permanent employment. Start according to agreement. International travelling will be expected 30-60 days a year. Location either Sweden, Denmark or Netherlands.
Application
You apply via our website, please click on the link to proceed: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/OssurCareersGlobal/job/Remote-Denmark/Director-of-Consumer-to-Embla-Medical_REQ-3416
If you already work in the company, please apply internally via Workday Jobs hub.
Last application date is 2024-05-31. Please submit your application as soon as possible, the selection is ongoing and the position may be filled before the last application date.

Ansök nu

Interimschef inom hälso- och sjukvård Stockholm

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Mar 12
Är du en erfaren ledare med legitimation inom vården? Har du lång erfarenhet av att leda olika verksamheter inom akutsjukvård? Ser du dig som en lyhörd och lösningsorienterad person? Acceptus söker just nu konsulter, både med egna företag och för tidsbegränsade anställningar inom Stockholmsområdet som vill ingå i vårt nätverk och ta uppdrag som interimschef.

Här får du arbeta med likasinnade specialister i ett välkänt företag med gott renommé bland såväl kunder som arbetsgivare - Acceptus har nämligen blivit utsedd till ”Great place to work”. Acceptus är ett framåtlutande företag som vill driva förändring i branschen, tillsammans med alla medarbetare och samarbetspartners.

OM ROLLEN

Som Interimschef bjuds du på stor variation, alltifrån kunder till innehåll i uppdrag. Vissa uppdrag karaktäriseras av förvaltning medan andra har fokus på förändringsledning och organisationsutveckling. Som chef ansvarar du för personal, ekonomi och arbetsmiljö. Uppdragen kan variera på olika chefsnivåer.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Kompetensförsörjning
- Organisationsförbättring och/eller förändring, t e x effektivisering av arbetssätt, införande av riktlinjer eller utveckling av personal
- Schemaläggning och planering
- Upprätthålla verksamheten, med personal, kvalitet och ekonomi.

Beroende på erfarenhet och i samråd med din närmaste kontakt från oss kommer du att matchas mot ett passande uppdrag.

VEM ÄR DU?

Du är legitimerad sjuksköterska och har en bred erfarenhet från olika verksamheter inom hälso- och sjukvård. Vidare är du en erfaren chef som är van vid att leda verksamheter inom akutsjukvård. Därmed har du ansvarat för arbetsmiljö, ekonomi och personal - du är van att leda en verksamhet i sin helhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap på olika chefsnivåer.

För att lyckas och trivas i rollen som konsult ser vi att du är trygg i din roll som ledare. Du är lyhörd och lösningsorienterad inför kundens behov samtidigt som du kan vara tydlig med god förmåga att delegera och fatta beslut.

MER INFORMATION
Vi söker dig som har eget företag eller är intresserad av en tidsbegränsad anställning och vill ingå i vårt nätverk. För mer information kontakta ansvarig rekryterare Hanna Westerlind på 0733585616 eller hanna.westerlind@acceptus.se

OM ACCEPTUS
Acceptus grundades 2001, har huvudkontor i Stockholm och har idag 34 medarbetare utspridda över hela landet. Acceptus erbjuder behovsstyrt ledningsstöd (https://acceptus.se/interimschef) samt digitala vårdtjänster (https://acceptus.se/digitala-vardtjanster) och arbetar för att förenkla vardagen i vårdrelaterade verksamheter inom hälsa, vård och omsorg. Här får du vara en del av en stabil organisation med ett närvarande ledarskap och hjälpsamma kollegor. Kulturen är familjär med stor grad av transparens. Acceptus månar om sina medarbetare och värdesätter professionell utveckling, exempelvis genom kompetensutvecklingsplaner, interna utbildningar och mentorskap.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Verksamhetschef till Hemtjänst företag

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Maj 3
Vi söker
Nu söker vi efter en driven och engagerad verksamhetschef till en verksamhet i Stockholms län. Du kommer att ha ansvar för att förvalta och utveckla verksamheten, med särskilt fokus på tillväxt. Tjänsten är på heltid för en hemtjänstverksamhet.
För att vara rätt person för tjänsten ska du ha: 
Relevant utbildning inom vården; sjuksköterska eller socionom och chefserfarenhet inom hemtjänst eller omsorg.
Chefserfarenhet om minst tre år av att leda en hemtjänstverksamhet, SoL och HSL ansvar.
God kännedom om lagar och förordningar inom området, exempelvis Socialtjänstlagen.
Erfarenhet av verksamhetsutveckling och effektivisering inom relevant sektor.
Stark kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt.
God teknisk förståelse

Du är engagerad, flexibel och arbetar strukturerat så väl i grupp som självständigt. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är ett krav i tjänsten. Du ska kunna arbeta på arbetsplatsen. Har du de kvalifikationer som vi efterfrågar?

Skicka in din ansökan redan idag!
Arbetsuppgifter
I rollen som verksamhetschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för personal, ekonomi och arbetsmiljö. Du leder och utvecklar verksamheten tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare och chefskollegor.
Anställning
Tjänsten är på heltid, kontorstid och verksamheten tillämpar provanställning 6 månader.
Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Ansök nu

Verksamhetschef HVB G huset Skarpnäcksgården

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 29
Nu söker vi en driven verksamhetschef till vårt team. Vi erbjuder ledarskapsprogram, ett meningsfullt arbete och möjligheten att göra skillnad!
Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar – respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.
Det här får du hos oss:
Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära
Ledarskapsprogram för samtliga blivande chefer via Lära
Förmånsportal med rabatter och erbjudanden
Coachande och stöttande chefer nära dig
En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare
Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.
Om rollenFör oss är det viktigt att du som verksamhetschefvill vara aktiv och nära verksamheten. Det är en förutsättning för att du ska kunna vårda och utveckla relationerna med medarbetare, boende, närstående och myndigheter. Genom att finnas nära verksamheten,kan du också säkerställa attföretagets värderingar, det pedagogiska ramverket och gällande lagstiftning efterlevs på din verksamhet/verksamheter.Du både vill och har förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar.Du har budget- och resultatansvar samt rapporterar till regionchefen och ingår i hens ledningsgrupp.
Om G husetVi på Nytida Skarpnäcksgården G-Huset är ett drogtolerant boende och hem för vård eller boende (HVB) beläget i Skarpnäck söder om Stockholm. Vårt mål är att skapa trygghet och främja självständighet, vi har plats för 46 boende, män över 20 år med olika utmaningar såsom missbruk, hemlöshet, psykisk ohälsa och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi erbjuder individuellt anpassat stöd och omvårdnad. För oss är det viktigt att erbjuda de boende att delta i meningsfulla aktiviteter. Vårt arbetssätt grundar sig på lågaffektivt bemötande och delaktighet från klienten och deras nätverk. Boendet är centralt beläget med tillgång till gemensamma faciliteter och vår personal har relevant utbildning och kontinuerlig kompetensutveckling genom internutbildningar och handledning.
Aktivt ledarskapFör att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Vi utbildar därför samtliga chefer via Läras ledarprogram.Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare.Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.
Din erfarenhet och kunskapVi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg. Vi ser gärna att du ärsocionom och har erfarenhet från omsorgsverksamhet. Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord kring ledarskap.
Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och utvecklas i sin yrkesroll. Du gillar att ge och ta emot feedback och bryta ned och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.
Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klickahär.
ÖvrigtAnställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning (ändra vid behov)Lön: Vi tillämpar individuell lönesättningTillträdesdag: Vi tillämpar löpande tillsättning.Sista ansökningsdag: 240516Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställning För mer information kontakta: Regionchef Jenny Thelander. jenny.thelander@nytida.seFacklig kontakt:Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se
AnsökanVälkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.
Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.I den här processen genomför vi även bakgrundskontroller på slutkandidaten.
Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea.www.nytida.se

Ansök nu

Ledare till WeMind Individ och Familj

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 15
WeMind Individ och familj består av ett nätverk av HVB, behandlingsskola och öppenvård inom socialtjänstområdet. Nu söker vi nya ledare i en spännande och expansiv fas av vår organisations utveckling.
Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända en negativ utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården utformas och genomförs av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag.
Din nya arbetsplats
WeMind Individ och Familj är i en expansiv fas. Nya verksamheter startar upp och erfarna ledare går över till nya tjänster inom koncernen. Detta gör att vi nu söker nya ledare till följande HVB-verksamheter:
Behandling- och utredningshem i uppstartsfas beläget i Upplands Väsby. Vi söker dig som vill vara drivande i att, tillsammans med vårt erfarna ledningsteam, sätta upp denna verksamhet och forma dess kliniska innehåll. Enheten kommer att bestå av två mindre vårdmiljöer och är tänkt att kunna erbjuda en kombination av kvalificerade sociala insatser och evidensbaserad psykiatri för ungdomar med psykiska funktionsnedsättningar och beteendeproblem.
Behandlingshem i södra Stockholm. Verksamheten arbetar med pojkar med NPF, psykisk ohälsa och social problematik i form av exempelvis skolfrånvaro och konfliktfylld hemmiljö. Här finns en stabil personalgrupp och väl inarbetade rutiner, och samtidigt finns stora möjligheter att forma verksamheten både avseende innehåll och struktur utifrån din kliniska specialkunskap på området.
Behandlingshem i Haninge Skärgård. Verksamheten riktar sig till tonårspojkar med relationsproblem i familjen och stor skolfrånvaro. Orsaken till utmaningarna finns ofta att finna i neuropsykiatri eller psykisk ohälsa både hos den unge och dess nätverk. Här blir du chef över verksamhet i framkant med sitt tvärprofessionella teamupplägg och välutvecklade utvärderingsmetodik.

Läs mer om oss på www.wemindhvb.se samt www.eviagruppen.se
Arbetsbeskrivning i korthet Föreståndare (SoL) och Verksamhetschef (HSL)
Utveckla och kvalitetssäkra vårdinnehållet tillsammans med respektive psykologgrupper
Arbeta delvis kliniskt under uppbyggnaden av verksamheten med komplexa utrednings- och behandlingsuppdrag inom neuropsykiatri, IF, och psykos-området.
Ansvarig chef för verksamheten (budget-, resultat- och kvalitetsansvar)
Lämplighetsbedömning och matchning vid inskrivning
Rekrytering och kompetenssäkring av verksamheten
Handledning av övriga yrkesgrupper
Om dig Psykolog med grund i beteendeanalys med minst tre års erfarenhet (krav)
Klinisk erfarenhet av arbete med ungdomar (meriterande)
Bakgrund inom hvb/SiS/rättpsyk eller liknande heldygnsvård med samverkan soc (meriterande)
Tidigare erfarenhet av ledningsfunktion (meriterande)

Vi tror att du är psykolog med klinisk- och/eller ledningserfarenhet. Med fördel från verksamheter med socialtjänsten som uppdragsgivare men kanske med annan bakgrund inom exempelvis rättspsyk eller öppenvård. Du kommer att med stöd av vårt befintliga ledningssystem och väl inarbetade rutiner för drift av HVB få skapa ett behandlingsinnehåll specifikt för målgruppen tillsammans med din personalgrupp. Under uppbyggnadsfasen av ny verksamhet kommer du även jobba kliniskt vilket innebär komplexa utrednings- och behandlingsuppdrag i familjer som ofta har svåra kommunikationsproblem och är dysfunktionella.Tjänsten kräver att du blir godkänd som föreståndare av IVO.
WeMind erbjuder dig Grundlig och strukturerad introduktion
Regelbunden utbildning och kompetensutveckling, både internt och externt. Exempel på intern utbildning är regelbundna lunchföreläsningar med framstående föreläsare om den senaste forskningen och digitala utbildningar via vår utbildningsplattform
Strukturerade och diagnosspecifika vårdprocesser för bedömning, utredning och behandling med utgångspunkt i nationella vårdprogram och den senaste evidensen
Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
Möjlighet att engagera sig inom utvecklingsprojekt
WeMinds viktigast byggsten är självklart våra medarbetare
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Läs mer om vårt erbjudande.
• Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension samt individuell lönesättning
• Flexibel arbetssituation med möjlighet till visst distansarbete
• Friskvård via Epassi
Din ansökanVälkommen med din ansökan senast den 4 maj 2024. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning
Omfattning: 100%
Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Vid patientnära arbete inom WeMind tillämpas kontroll av yrkeslegitimation och utdrag ur belastningsregistret före beslut om anställning enligt gällande riktlinjer.
För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta
Etablerings- och Utvecklingschef HVB, Gösta Liljeholm 0739-198419
Jag ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!
Varmt välkommen med dig ansökan!
Gösta Liljeholm

Ansök nu

Föreståndare till WeMind Individ och Familj

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Apr 15
WeMind Individ och familj består av ett nätverk av HVB, behandlingsskola och öppenvård inom socialtjänstområdet. Nu söker vi nya ledare i en spännande och expansiv fas av vår organisations utveckling.
Vår utgångspunkt är att vi tror att placerade ungdomar behöver extraordinärt bra insatser för att vända en negativ utveckling. Därför satsar vi på ett koncept där vården utformas och genomförs av högspecialiserade professionella som arbetar nära ungdomarna i deras vardag.
Din nya arbetsplats
WeMind Individ och Familj är i en expansiv fas. Nya verksamheter startar upp och erfarna ledare går över till nya tjänster inom koncernen. Detta gör att vi nu söker nya ledare till följande HVB-verksamheter:
Behandling- och utredningshem i uppstartsfas beläget i Upplands Väsby. Vi söker dig som vill vara drivande i att, tillsammans med vårt erfarna ledningsteam, sätta upp denna verksamhet och forma dess kliniska innehåll. Enheten kommer att bestå av två mindre vårdmiljöer och är tänkt att kunna erbjuda en kombination av kvalificerade sociala insatser och evidensbaserad psykiatri för ungdomar med psykiska funktionsnedsättningar och beteendeproblem.
Behandlingshem i södra Stockholm. Verksamheten arbetar med pojkar med NPF, psykisk ohälsa och social problematik i form av exempelvis skolfrånvaro och konfliktfylld hemmiljö. Här finns en stabil personalgrupp och väl inarbetade rutiner, och samtidigt finns stora möjligheter att forma verksamheten både avseende innehåll och struktur utifrån din kliniska specialkunskap på området.
Behandlingshem i Haninge Skärgård. Verksamheten riktar sig till tonårspojkar med relationsproblem i familjen och stor skolfrånvaro. Orsaken till utmaningarna finns ofta att finna i neuropsykiatri eller psykisk ohälsa både hos den unge och dess nätverk. Här blir du chef över verksamhet i framkant med sitt tvärprofessionella teamupplägg och välutvecklade utvärderingsmetodik.

Läs mer om oss på www.wemindhvb.se samt www.eviagruppen.se
Arbetsbeskrivning i korthet Föreståndare (SoL) och Verksamhetschef (HSL)
Utveckla och kvalitetssäkra vårdinnehållet tillsammans med respektive psykologgrupper
Arbeta delvis kliniskt under uppbyggnaden av verksamheten med komplexa utrednings- och behandlingsuppdrag inom neuropsykiatri, IF, och psykos-området.
Ansvarig chef för verksamheten (budget-, resultat- och kvalitetsansvar)
Lämplighetsbedömning och matchning vid inskrivning
Rekrytering och kompetenssäkring av verksamheten
Handledning av övriga yrkesgrupper
Om dig Psykolog med grund i beteendeanalys med minst tre års erfarenhet (krav)
Klinisk erfarenhet av arbete med ungdomar (meriterande)
Bakgrund inom hvb/SiS/rättpsyk eller liknande heldygnsvård med samverkan soc (meriterande)
Tidigare erfarenhet av ledningsfunktion (meriterande)

Vi tror att du är psykolog med klinisk- och/eller ledningserfarenhet. Med fördel från verksamheter med socialtjänsten som uppdragsgivare men kanske med annan bakgrund inom exempelvis rättspsyk eller öppenvård. Du kommer att med stöd av vårt befintliga ledningssystem och väl inarbetade rutiner för drift av HVB få skapa ett behandlingsinnehåll specifikt för målgruppen tillsammans med din personalgrupp. Under uppbyggnadsfasen av ny verksamhet kommer du även jobba kliniskt vilket innebär komplexa utrednings- och behandlingsuppdrag i familjer som ofta har svåra kommunikationsproblem och är dysfunktionella.Tjänsten kräver att du blir godkänd som föreståndare av IVO.
WeMind erbjuder dig Grundlig och strukturerad introduktion
Regelbunden utbildning och kompetensutveckling, både internt och externt. Exempel på intern utbildning är regelbundna lunchföreläsningar med framstående föreläsare om den senaste forskningen och digitala utbildningar via vår utbildningsplattform
Strukturerade och diagnosspecifika vårdprocesser för bedömning, utredning och behandling med utgångspunkt i nationella vårdprogram och den senaste evidensen
Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter
Möjlighet att engagera sig inom utvecklingsprojekt
WeMinds viktigast byggsten är självklart våra medarbetare
För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Läs mer om vårt erbjudande.
• Kollektivavtal med tillhörande försäkringar och pension samt individuell lönesättning
• Flexibel arbetssituation med möjlighet till visst distansarbete
• Friskvård via Epassi
Din ansökanVälkommen med din ansökan senast den 4 maj 2024. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning
Omfattning: 100%
Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Vid patientnära arbete inom WeMind tillämpas kontroll av yrkeslegitimation och utdrag ur belastningsregistret före beslut om anställning enligt gällande riktlinjer.
För frågor och mer information är du varmt välkommen att kontakta
Etablerings- och Utvecklingschef HVB, Gösta Liljeholm 0739-198419
Jag ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!
Varmt välkommen med dig ansökan!
Gösta Liljeholm

Ansök nu

Vi söker nu en verksamhetschef!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 3
Om oss

Capio SkinDoc är en av Sveriges största hudläkarmottagningar utanför sjukhus. Vi är stolta över vårt varumärke och vår verksamhet som kännetecknas av stort fokus på högkvalitativ vård. Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter där vi tillsammans bygger framtidens vård och drivs av ambitionen att tillsammans med andra hudverksamheter inom Capio vara branschens mest attraktiva arbetsplats.

Capio SkinDoc har >50 000 besök årligen på de två enheterna i Danderyd respektive Liljeholmen. Förutom mottagningsverksamhet för svårare hudsjukdomar och systembehandlingar av hudsjukdomar, bedrivs bl a avancerad hudkirurgi med fokus på ansiktet. På Capio SkinDoc arbetar ca 17 hudläkare och ST-läkare samt ett team av 27 kliniska assistenter (undersköterskor) och administrativa assistenter (kundtjänst, sekreterare mm). Capio SkinDoc är en del av Single Episode, ett patientområde inom Capio Specialistkliniker, som består av 25 verksamheter i Sverige som bedriver elektiv specialistvård inom bland annat kirurgi, gastroenterologi, öron-näsa-hals, gynekologi, urologi, kardiologi, medicin, specialisttandvård och obstetriskt ultraljud.

Din roll

Vi söker dig som vill leda och utveckla våra verksamheter med ett outtröttligt fokus på patientens bästa och med samhällsekonomi som rättesnöre. I befattningen som verksamhetschef har du ett helhetsansvar för verksamheterna i Danderyd och Liljeholmen. Du rapporterar till patientområdeschefen för Single Episode, Terese Sandberg.

Du ansvarar självständigt för att driva utvecklingen för att uppnå uppsatta mål. Du ansvarar för planering, uppföljning och analys av verksamheten så att kvalitets, - produktions, ekonomi-, och miljömål uppnås. Som verksamhetschef har du arbetsmiljöansvar och för att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt och inkluderande ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare.

Du har intresse för och erfarenhet av digitala lösningar och digifysisk vård. Vi tror på en stark utveckling inom digifysisk vård och ser dig som naturlig ledare för det. Ett tydligt uppdrag är att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter inom försäkringsvård och privatbetalande patienter, samt stärka partnerskapet med regionen och remittenter för långvarig effektiv och specialiserad hudsjukvårdvård. Utvecklingen omfattar också integrerad vård genom att stärka relationer och processer med Capio Närsjukvård, andra hudverksamheter inom Capio och andra remittenter så att smidiga vårdkedjor kan uppnås.


Om dig

Du är sannolikt läkare eller sjuksköterska, men du kan också ha en annan bakgrund med akademisk utbildning i botten. Kompetens och erfarenhet inom hudsjukvård är meriterande men inget krav. Du har gedigen erfarenhet av att leda sjukvårdsorganisationer innefattande både personal- och budgetarbete samt resultatansvar. Kompetens att leda mottagningsverksamhet i öppenvård är meriterande.

Du har ett stort intresse av att utveckla verksamheten genom bland annat digitalisering och etablering av nya kundsegment. Du har en god affärsförståelse och förmåga att jobba både strategiskt och operativt. Du entusiasmeras av att utveckla medarbetare och du räds inte att utmana och utveckla etablerade arbetssätt.

Som person kan du skapa entusiasm och delaktighet. Du är ansvarstagande och driven med hög integritet. Vi vill att du som chef/ledare har förmåga att tillsammans med medarbetarna formulera visioner, tydliggöra syften med verksamheten och genom det skapa engagemang och fokus. Du har stor erfarenhet av att arbeta i en miljö med erfarna och kunniga kollegor. Din förmåga att strategiskt och kulturellt kunna staka ut och hålla riktningen även i ett föränderligt landskap värderas högt.

Vi satsar nu för fortsatt utveckling av verksamheten och söker dig som vill vara med och erbjuda Sveriges bästa hudsjukvård. Välkommen att vara med på vår utvecklingsresa!Vi erbjuder dig

Här är några av våra erbjudanden till dig:

- Ett nätverk av stöttande chefskollegor

- En välfungerande supportorganisation

- Ledarskapsutveckling i Capio Academy

- Tryggheten i att ha en stor organisation i bakgrunden som stöd

- Ansvar, mandat och frihet

- Kollektivavtal

- Friskvårdsbidrag

Publicerat: 2023-10-02

Sista ansökningsdag: 2023-10-13

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer ske löpande.

Ansök nu

Läkarchefer till S:t Eriks Ögonsjukhus

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 21
Vill du vara med och utveckla framtidens ögonsjukvård? Har du ett intresse för organisation och ledarskap och vill kombinera det arbetet med klinisk tjänstgöring? Nu kan vi erbjuda ett stimulerande och intressant ledaruppdrag som läkarchef.

Om oss
S:t Eriks Ögonsjukhus är det enda sjukhuset i Sverige inriktat på ett enda organ, ögat. Vi erbjuder akut och specialiserad ögonsjukvård, forskning och utbildning. Vi bedriver högspecialiserad ögonsjukvård för patienter från både regionen och hela landet.

Nu har vi inrättat en ny roll som läkarchef och söker nu fyra läkarchefer; två till verksamhetsområde medicin och två till verksamhetsområde kirurgi.
Om tjänsten
Rollen som läkarchef är ny i vår organisation.  I rollen ingår

Personalansvar för ca 20 läkare. Du leder och fördelar arbetet i din personalgrupp.
Arbetsmiljöansvar.
Medicinskt ledningsansvar för ett antal sektioner.
Ca 50 procents klinisk tjänstgöring

Tillsammans med dina kollegor kommer du att driva verksamhet, vårdprocesser, kvalitet och produktion framåt för att ständigt utveckla och förbättra omhändertagandet av patienter.  I nära samarbete med övriga chefer är du delaktig i verksamhetsområdets alla delar där du skapar goda förutsättningar för forskning, utveckling och utbildning. Du är underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har specialistkompetens inom ögonsjukdomar och har flerårig yrkeserfarenhet av arbete inom regional ögonsjukvård. Du har hög datorvana, vi arbetar bland annat i Orbit, Heroma och Medinet. Tidigare ledarerfarenhet och forskning är meriterande.
Personliga egenskaper
Som person är du tydlig, kommunikativ och lösningsorienterad. Du har lätt för att samverka med andra och skapa goda relationer, inom och utanför ditt verksamhetsområde. Genom ditt ledarskap har du förmåga att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö genom att motivera och entusiasmera dina medarbetare. Du tillvaratar dina medarbetares kompetens och bjuder in till dialog och delaktighet. Då du både arbetar som chef och läkare är det viktigt att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vad erbjuder vi
Vi vill att du ska trivas ut och utvecklas i ditt arbete som chef därför erbjuder vi alla våra chefer ett chef-och ledarskapsprogram för att skap samsyn och samhörighet. Du har även möjlighet att få tillgång en mentor för att ytterligare kunna utveckla ditt ledarskap.

För att se övriga förmåner Dina förmåner - S:t Eriks Ögonsjukhus (sankterik.se)Om S:t Eriks ÖgonsjukhusS:t Eriks Ögonsjukhus är ett av Europas ledande ögonsjukhus. Vi erbjuder högspecialiserad ögonsjukvård och tar varje år emot cirka 175 000 patienter från Stockholms län, Sverige och utlandet. Tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi forskning och utbildning inom ögonområdet. Sjukhuset har 450 medarbetare och drivs som ett aktiebolag med Region Stockholm som ägare.S:t Eriks Ögonsjukhus finns i nybyggda och moderna lokaler i Hagastaden.Se även vår webbplatsFör S:t Eriks Ögonsjukhus är det viktigt att du som medarbetare trivs och är motiverad att driva ögonsjukvården framåt tillsammans med oss. Vi uppmuntrar till nytänkande och kompetensutveckling samt satsar på hälsofrämjande arbetsplatser med god arbetsmiljö.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Projektledare Inom Life Science

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 16
Är du en engagerande ledare som drivs av utmanade och spännande projekt, som gillar problemlösning och utveckling? Söker du ett bolag som värdesätter dina kunskaper och erfarenheter, som ser det som en självklarhet att man ska ha roligt på jobbet och en bra balans mellan jobb och fritid?

Det här blir din roll
En projektledare behöver ofta snabbt kunna sätta sig in i nya frågeställningar, hitta kommunikationsvägar i nya organisationer och samarbeta med olika delar av verksamheten. Detta kräver att du som person är självgående, målfokuserad och kommunikativ. I din roll förväntas du ha en förståelse för regelverken och agera utifrån de riktlinjer och krav som styr branschen. Du behöver behärska konsten att planera och driva ditt eget, och andras, arbete framåt för att leverera enligt tidsplan och budget, det är A och O för den här projektledarrollen.

Vill du få möjligheten till detta kan vi erbjuda dig:

- Projektledning av olika typer och ansvarsnivåer, olika storlekar på projekt, och med varierande komplexitet i en bred kundportfölj
- Du ingår i Enheten Management
- Tillhörighet i ett kunskapsdrivet bolag
- Du utgår från vårt huvudkontor i Stockholm/Kista, men uppdragen kan sträcka sig över hela Mälardalsregionen/Sverige
- En individuell utvecklingsplan


Så här kommer du att briljera
Livet som konsult erbjuder en unik möjligt att få se och jobba för olika bolag - en möjlighet till nya spännande projekt utan att behöva byta arbetsgivare och kollegor. Vi arbetar i flera olika branscher och med kunder inom både de större bolagen, de medelstora och de mindre tillväxtbolagen i branschen jobbar vi gemensamt mot att hitta dina drömuppdrag och projekt.

Med en egen drivkraft, ansvarskänsla och förmåga att upprätthålla en bra kundrelation har man stora möjligheter att själv påverka sina uppdrag. Ditt första uppdrag hos oss kommer att styras av din erfarenhet och senioritet, därefter bygger vi tillsammans din framtid och kommande utveckling.

Som projektledare är det självklart att ta fram det bästa ur ditt projektteam och ditt ledarskap byggs genom att skapa förtroende både mot kund och mot ditt team, visa riktning och få teamet att leverera resultat enligt tidsplan och budget. En prestigelös attityd, vilja att samarbete och dela kunskap både med kund och internt ser vi som en självklarhet.

Har du även följande egenskaper så tror vi att du kommer trivas hos oss:

- Du har en förmåga att kunna ta ett steg tillbaka och få ett helhetsgrepp om utmaningar. Du ser sammanhanget och trivs med komplexa strukturer
- Du är lösningsorienterad
- Team-medveten och entusiasmerande ledare utan att tappa fokus på målet
- Du har tidigare haft rollen som projektledare inom regelstyrd verksamhet (Life Science eller likvärdig bransch)
- Du är professionell i din kommunikation och har förmågan att hantera olika intressenter för att nå en gemensam väg framåt
- Att bygga relationer är naturligt för dig och faller sig naturligt internt så väl som hos kund
- Du kommunicerar på en hög nivå, både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska


Att vara en del av Team PV
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med, att skapa en fantastiskt fin kultur.

För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Och nyckeln är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme.

Delaktighet, gemenskap, arbetsglädje ger en välkomnande och inbjudande företagskultur som skapar engagemang. Vi lovar en spännande resa med många utmaningar och mycket roligt under vägen.

Som vår kollega får du bland annat:

- en trygg anställning med fast månadslön, flexbank och klämdagsbank
- en stark kultur som präglas av personlig utveckling och kompetensutveckling
- flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar
- förmåner, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar
- tjänstepension och 30 dagars semester (inkl. förskottssemester)
- ersättning vid föräldraledighetAnsökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Lisa Mejier på 072 159 20 45 eller lisa.mejier@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Ansök nu

Konsultchef/teamledare – Medicinteknik – Kista

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 2
Konsultchef/teamledare - Medicinteknik - Kista
Brinner du för kundrelationer och ledarskap? Vill du arbeta på ett bolag i framkant? Bli vår nya kollega!

PlantVision Compliance befinner sig i en spännande tillväxtfas där vi hjälper våra kunder inom Life Science att lyckas. Därför söker vi nu konsultchef/teamledare med fokus mot medicinteknik/IVD- branschen. Placeringsort för tjänsten är på vårt kontor i Kista.

Det här blir din roll
Som ledare kommer du ansvara för en grupp konsulter. I den här rollen får du chansen att bygga och utveckla ditt team, utveckla processer och arbetssätt samt löpande ansvara för att konsulterna har uppdrag som motsvarar deras kompetens och främjar individens utveckling. Du har försäljningsansvar och använder naturligt ditt nätverk. Ditt dagliga arbete består till stor del av att ansvara för-, och driva våra kundrelationer och därmed tillsätta kundens behov med matchning mot våra kompetenta konsulter.

Beroende på tidigare erfarenhet kan rollen och ansvarsområden anpassas. Du kommer att tillhöra ett av världens bästa chefsteam och ges möjlighet att utveckla ditt ledarskap.

Vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Vi är stolta över att vi tar stor hänsyn till dig som individ, både i form av vad du vill arbeta med, hur du kan utvecklas professionellt och personligt. Vi är måna om att ta vara på de drivkrafter som finns hos varje enskild medarbetare. Våra konsulter är vår största tillgång och förutsättning för framgång.

Våra konsulter har främst uppdrag och projekt kopplade till kvalitetssäkring och regelverksefterlevnad (testning, validering, QA och RA) inom medicinteknisk industri. Vi fokuserar utifrån kundens behov och verksamhetsutmaningar och tar fram skräddarsydda lösningar som kan vara alltifrån rådgivande roller, konsultuppdrag i kundens organisation och hela projektleveranser.


Så här kommer du att lyckas
Du har ett naturligt ledarskap, är en kommunikativ person, samt har både förmåga och vilja att skapa starka team. För att trivas som ledare hos oss så tror vi att du är en positiv och social person med högt engagemang. Du sätter alltid kunden i fokus, är flexibel och har en stark egen drivkraft i kombination med förmågan att arbeta lösningsorienterat. Vi är i en tillväxtresa där förändring är en del av vår vardag vilket innebär att du som ledare löpande planerar och prioriterar din tid för att nå våra gemensamma mål. Här kommer dina relationsfärdigheter och din branschkunskap till sin rätt då tjänsteförsäljning och rekrytering utgör en stor del av din roll.

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och har minst fem års arbetslivserfarenhet varav tre år inom Life Science. Tjänsten kräver att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Vi ser gärna att du har körkort. Tidigare erfarenhet av personalansvar, tjänsteförsäljning eller rekrytering är meriterande.


Att vara en del av Team PV
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Delvis för de lösningar vi tar fram och delvis för hur vi tar fram dem. Och nyckeln till båda delar är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme. Vi har på sätt och vis mjuka väggar.

Våra kunder möter oss antingen som konsulter i deras egen organisation, som rådgivare eller när vi sköter hela projektleveransen. Oavsett hur, var eller när de träffar oss får de en person som bryr sig både om deras resultat och om sina nya kollegor.

Som vår kollega får du bland annat:

- en trygg anställning med fast månadslön
- en stark kultur som präglas av personlig utveckling och kompetensutveckling
- flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar
- förmåner, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar
- tjänstepension och 30 dagars semester
- ersättning vid föräldraledighet.
Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Ewa Kloskowska på +46 73 092 01 34 eller ewa.kloskowska@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Ansök nu

Projektledare Inom Life Science

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Okt 2
Är du en engagerande ledare som drivs av utmanade och spännande projekt, som gillar problemlösning och utveckling? Söker du ett bolag som värdesätter dina kunskaper och erfarenheter, som ser det som en självklarhet att man ska ha roligt på jobbet och en bra balans mellan jobb och fritid?

Det här blir din roll
En projektledare behöver ofta snabbt kunna sätta sig in i nya frågeställningar, hitta kommunikationsvägar i nya organisationer och samarbeta med olika delar av verksamheten. Detta kräver att du som person är självgående, målfokuserad och kommunikativ. I din roll förväntas du ha en förståelse för regelverken och agera utifrån de riktlinjer och krav som styr branschen. Du behöver behärska konsten att planera och driva ditt eget, och andras, arbete framåt för att leverera enligt tidsplan och budget, det är A och O för den här projektledarrollen.

Vill du få möjligheten till detta kan vi erbjuda dig:

- Projektledning av olika typer och ansvarsnivåer, olika storlekar på projekt, och med varierande komplexitet i en bred kundportfölj
- Du ingår i Enheten Management
- Tillhörighet i ett kunskapsdrivet bolag
- Du utgår från vårt huvudkontor i Stockholm/Kista, men uppdragen kan sträcka sig över hela Mälardalsregionen/Sverige
- En individuell utvecklingsplan


Så här kommer du att briljera
Livet som konsult erbjuder en unik möjligt att få se och jobba för olika bolag - en möjlighet till nya spännande projekt utan att behöva byta arbetsgivare och kollegor. Vi arbetar i flera olika branscher och med kunder inom både de större bolagen, de medelstora och de mindre tillväxtbolagen i branschen jobbar vi gemensamt mot att hitta dina drömuppdrag och projekt.

Med en egen drivkraft, ansvarskänsla och förmåga att upprätthålla en bra kundrelation har man stora möjligheter att själv påverka sina uppdrag. Ditt första uppdrag hos oss kommer att styras av din erfarenhet och senioritet, därefter bygger vi tillsammans din framtid och kommande utveckling.

Som projektledare är det självklart att ta fram det bästa ur ditt projektteam och ditt ledarskap byggs genom att skapa förtroende både mot kund och mot ditt team, visa riktning och få teamet att leverera resultat enligt tidsplan och budget. En prestigelös attityd, vilja att samarbete och dela kunskap både med kund och internt ser vi som en självklarhet.

Har du även följande egenskaper så tror vi att du kommer trivas hos oss:

- Du har en förmåga att kunna ta ett steg tillbaka och få ett helhetsgrepp om utmaningar. Du ser sammanhanget och trivs med komplexa strukturer
- Du är lösningsorienterad
- Team-medveten och entusiasmerande ledare utan att tappa fokus på målet
- Du har tidigare haft rollen som projektledare inom regelstyrd verksamhet (Life Science eller likvärdig bransch)
- Du är professionell i din kommunikation och har förmågan att hantera olika intressenter för att nå en gemensam väg framåt
- Att bygga relationer är naturligt för dig och faller sig naturligt internt så väl som hos kund
- Du kommunicerar på en hög nivå, både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska


Att vara en del av Team PV
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med, att skapa en fantastiskt fin kultur.

För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Och nyckeln är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme.

Delaktighet, gemenskap, arbetsglädje ger en välkomnande och inbjudande företagskultur som skapar engagemang. Vi lovar en spännande resa med många utmaningar och mycket roligt under vägen.

Som vår kollega får du bland annat:

- en trygg anställning med fast månadslön, flexbank och klämdagsbank
- en stark kultur som präglas av personlig utveckling och kompetensutveckling
- flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar
- förmåner, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar
- tjänstepension och 30 dagars semester (inkl. förskottssemester)
- ersättning vid föräldraledighetAnsökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Lisa Mejier på 072 159 20 45 eller lisa.mejier@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Ansök nu

Verksamhetschef till 2 boenden SoL 7.1.2.

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 23
Nu söker vi en driven verksamhetschef till vårt team. Vi erbjuder ledarskapsprogram, ett meningsfullt arbete och möjligheten att göra skillnad!

Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Det här får du hos oss:

- Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära

- Ledarskapsprogram för samtliga blivande chefer via Lära

- Förmånsportal med rabatter och erbjudanden

- Coachande och stöttande chefer nära dig

- En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare

- Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Om rollen
För oss är det viktigt att du som verksamhetschef vill vara aktiv och nära verksamheten. Det är en förutsättning för att du ska kunna vårda och utveckla relationerna med medarbetare, boende, närstående och myndigheter. Genom att finnas nära verksamheten, kan du också säkerställa att företagets värderingar, det pedagogiska ramverket och gällande lagstiftning efterlevs på din verksamhet/verksamheter.

Du både vill och har förmågan att styra och följa upp verksamheten utifrån företagets mål och ekonomiska ramar. Du har budget- och resultatansvar samt rapporterar till regionchefen och ingår i hens ledningsgrupp.

Om Verksamheterna
Det är 2 st boenden på totalt ca 30 platser. Den ena är: Nytida Lotsen, ett boende med särskild service, inom socialpsykiatri, enligt SoL 7.1.2 som ligger i Visättra, Huddinge. Målsättningen på Lotsen är att den enskilde ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån dennes egna förutsättningar. Tillsammans med den enskilde utformar vi en individuell genomförandeplan som tar tillvara den enskildes förmågor för att på sikt nå dennes mål. Vårat arbete präglas av att stötta den enskilde i vardagen, i den utsträckning att vi inte fråntar den enskilde dennes egna förmågor.
Lotsen består av 17 lägenheter fördelade på 3 punkthus. Alla lägenheter är utrustade med eget kök och badrum. Lägenheterna är mellan 40-79 kvm.
Vi ligger geografiskt nära både sjukhus, mataffär och kommunala färdmedel.

Målgrupp

Lotsen vänder sig till vuxna i åldern 20-65 år med psykiska funktionsnedsättningar såsom:

- ADHD

- ADD

- Autismspektrumtillstånd

- bipolär/manodepressivitet

- depression och ångest

- dubbeldiagnoser

- personlighetsstörning

- psykos

- schizofreni

- självskadebeteende

- tvångssyndrom

Lotsen tar ej emot personer med aktivt missbruk.

Så här arbetar vi

Vi arbetar enligt pedagogiken stöd till Ett Självständigt Liv (ESL) som kortfattat innebär att den enskilde själv ska vara delaktig i allt som rör dennes liv. Vårt mål är att göra saker tillsammans med den enskilde - inte åt denne. Vi använder oss också av stödjande samtal och MI motiverande samtal.

- Dygnsrytm

- Vardagsstruktur

- Stödsamtal

- Sysselsättning

Tillsammans med den enskilde arbetar vi för att få till en daglig struktur.

Vi arbetar både individuellt och i grupp och anpassar arbetet utifrån målgruppen och den enskilde.

Fysisk miljö

Lotsens boende finns två kilometer från Flemingsbergs centrum och drygt en halv mil från Huddinge centrum. Våra 17 lägenheter ligger i tre separata hus. Den enskilde hyr och bor i en egen lägenhet, möbler kan tillhandahållas vid behov. Vi har en- och tvårumslägenheter. Busshållplats finns ett par hundra meter bort och gångavstånd till Flemingsbergs station, ICA Maxi och apotek.

Om medarbetarna
På Lotsen är vi cirka 20 medarbetare. (alla anställningsformer) Vi har lång erfarenhet och kunskap med målgruppen. All personal har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning och högskoleutbildning inom social omsorg, special pedagogik samt beteendevetenskap.

Aktivt ledarskap
För att lyckas som chef och ledare hos oss krävs ett aktivt ledarskap som grundar sig i våra värderingar. Vi utbildar därför samtliga chefer via Läras ledarprogram. Ett ledarskap som skapar motivation och engagemang hos våra medarbetare. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor.

Din erfarenhet och kunskap
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg minst 180 hp (ex. socionom, social omsorg) och erfarenhet från omsorgsverksamhet. Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av chefsuppdrag och goda vitsord kring ledarskap.

Du har ett coachande förhållningssätt och vill se dina medarbetare växa och utvecklas i sin yrkesroll. Du gillar att ge och ta emot feedback och bryta ned och arbeta mot uppsatta mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter framför hinder.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/).

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdag: 2024-04-01 eller överenskommet
Sista ansökningsdag: 2024-02-29
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister behövs uppvisas vid en eventuell anställning
För mer information kontakta: Jenny Thelander jenny.thelander@nytida.se
Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

I den här processen genomför vi även bakgrundskontroller på slutkandidaten.

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se

Ansök nu

Interimschef sökes till klinik i Stockholm!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 26
Vi söker
Efter en driven och glad interimschef till en klinik i Stockholm! Söker du efter din nästa utmaning? Se hit! En spännande roll har precis blivit tillgänglig på en klinik som konstant strävar efter att utvecklas och uppnå nya höjder. Du får ta del av en arbetsplats där patienterna är i fokus och där en hög kvalitet eftersträvas. Du är dessutom med och bidrar till arbetsplatsens kontinueliga förbättringsarbete. Detta är en central roll för verksamheten och en rolig utmaning för dig som brinner för att säkerställa förstklassig vård. Vi tror att du som ledare är engagerad, lyhörd och har en förmåga att bygga starka och effektiva team.

I syfte att vara aktuell för konsultuppdraget ser vi att du som söker har en relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet av att driva kliniker inom sjukvård. Du har en gedigen erfarenhet som chef i bagaget och en lätthet för att skapa goda relationer med folk i din omgivning.

Arbetsuppgifter
Din uppgift är att leda och fördela arbete i kliniken. Du har övergripande ansvar för verksamhet-, personal-, budget- och resultatansvar. Du är vidare ansvarig för att utveckla och implementera strategier som främjar patientfokus och högkvalitativ vård.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken

Ansök nu

Verksamhetschef för personlig assistans sökes till Stockholm!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 26
Vi söker
Nu efter en engagerad och trevlig verksamhetschef för personlig assistans till en kommun söder om Stockholm! Är du på jakt efter ett längre konsultuppdrag med start i februari? Då har vi uppdraget för dig! Rollen som verksamhetschef för personlig assistans är en verksamhetsnära roll där du ständigt arbetar med att skapa bästa möjliga förutsättningar för verksamheten och dina medarbetares utveckling. Du kommer arbeta med att skapa och bibehålla goda relationer med såväl brukare som medarbetare. Vi ser att du som söker denna roll har en självklar respekt för människor och sätter brukarens behov i centrum. Du ansvarar för personal, verksamhet, utveckling och ekonomi. Arbetet tar plats i trevliga lokaler och medarbetarna på plats brinner för att hjälpa brukaren till ett så självständigt liv som möjligt. Som person är du tydlig, intiativrik, lyhörd och har en god förmåga att organisera arbetet. Konsultuppdraget börjar i februari och pågår fram tills slutet av sommaren 2024.

I syfte att vara aktuell för rollen så ser vi att du har god erfarenhet av myndighetsutövning och några års erfarenhet av att leda en verksamhet inom socialtjänsten. Vidare har du erfarenhet av LSS-området och goda kunskaper inom det svenska språket i såväl tal som skrift.

Arbetsuppgifter
Du kommer ha det övergripande ansvaret för verksamheten vilket innebär att du ansvarar för det strategiska arbetet med ekonomi-, kvalitets-, verksamhets- och personalansvar. Du leder och fördelar arbetet och gör regelbundna uppföljningar av verksamheten utifrån riktlinjer, budget och mål. Dessutom ansvarar du för att systematiskt arbeta med förbättringsarbete. Vidare kommer du ansvara för ett 60-tal medarbetare som du leder på distans.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken

Ansök nu

Verksamhetschef till Enebacken i Stockholm

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 25
Här kommer du att arbeta:

Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med totalt 108 platser. 2 avdelningar är avsedda för korttids- och växelvård. 3 avdelningar är somatiska och resterande 7 avdelningar har inriktning mot personer med demenssjukdom.

Enebacken ligger vackert i utkanten av Åkersberga med ett villaområde på ena sidan och åkerlandskap och skog på andra sidan.

Vi söker en Verksamhetschef som vill bli en del av vårt fantastiska team!

Vi välkomnar nu en Verksamhetschef som vill vara med och självständigt driva, leda och utveckla verksamheten och dina medarbetare. Du ingår i ett sammanhang med kompetenta supportfunktioner där du får stöd och vägledning för att nå framgång i ditt arbete. På Forenede Care har vi ett starkt fokus på att lyckas tillsammans. Vi värdesätter därför att du får goda möjligheter att utveckla ditt sätt att leda och ges möjlighet att förverkliga dina idéer.

Tjänsten som Verksamhetschef som gör skillnad

I din roll som Verksamhetschef hos Forenede Care har du övergripande ansvar för medarbetare, ekonomi, försäljning och kvalitet. Vidare har du i din roll kontakt med nyckelintressenter som kunder, anhöriga, kommuner och myndigheter. Du har också stöd av våra supportfunktioner inom ekonomi, vård och kvalitet, marknad och kommunikation, affärsutveckling och HR.

Du rapporterar direkt till Regionchef och förväntas vara en aktiv och bidragande del av regionens ledningsgrupp. För oss är det viktigt att du vill vara med att påverka regionens riktning samt utveckling.

Vi erbjuder

I det familjeägda Forenede Care ingår du i ett sammanhang där du varje dag får möjlighet att förändra och göra skillnad genom din personlighet, kompetens och ditt engagemang. Vi erbjuder dig interna och externa utbildningar där du som individ får möjlighet att växa och utvecklas både som människa och i din roll professionellt. i rollen får du även möjlighet att påverka företagets riktning.

Vi har kollektivavtal och naturligtvis erbjuder vi friskvårdbidrag.

Vem är du?

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för att vara framgångsrik i rollen krävs det att du är trygg i ditt ledarskap och har modet att fatta nödvändiga beslut. Du behöver kunna agera strategiskt, analytiskt och lösningsorienterat. Vidare värdesätter vi att du kan strukturera din och verksamhetens vardag och förstår vikten av ett säljande förhållningssätt. Du kommer vara ansvarig för de lagar och krav som styr verksamheten.

Din förmåga att skapa, bygga och bibehålla goda relationer till olika intressenter som kunder, medarbetare, anhöriga, kommuner och beställare är av största vikt. Vidare ser vi att du tillsammans med dina fantastiska medarbetare har viljan att driva arbetet mot bolagets uppsatta mål.

Andra personliga egenskaper som vi värdesätter hos oss på Forenede Care är att du som ledare är ödmjuk, empatisk och bra på att lyssna. Ditt engagemang är viktigt för att lyckas i rollen!

Du som Verksamhetschef ska ha följande kvalifikationer och erfarenheter

Verksamheten är tillståndspliktig och kräver att du har relevant högskoleutbildning då du kommer att stå på tillstånd för verksamheten hos IVO. För att bli aktuell för tjänsten kommer du behöva godkännas av IVO.

- Högskole- och/eller universitetsutbildning, exempelvis sjuksköterska, socionom, beteendevetare eller motsvarande.

- Ledarskapsutbildning samt mer än två års dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda medarbetare och team.

- Aktuell erfarenhet med arbete av socialtjänstlagstiftningen

- Ekonomisk kunskap och förståelse av budgetansvar med tillhörande uppföljningsarbete.

- God kunskap och erfarenhet av arbete och rapportering i olika stödsystem, exempelvis journal-, planerings- och lönesystem.

- B-körkort

Går du vidare i processen kommer vi efterfråga intyg på ovanstående utbildningar.

Meriterande

Vi arbetar med ständig utveckling och förbättring i vår vardag och ser att praktisk erfarenhet av förändringsarbete kommer att underlätta ditt arbete hos oss. Då vi arbetar och samverkar nära våra fackförbund är det bra om du har tidigare erfarenhet av att utveckla fackliga relationer.

Utöver ovan kan dessutom din vardag underlättas om du har B-körkort.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid. Tillsvidareanställning.

Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Lön

Vi tillämpar individuell och marknadsanpassad lönesättning.

Tillträde

Enligt ök.

Sista ansökningsdag

22-02-2024

Kontaktperson

Marzenna Stenström , Regionchef

E-post: marste@forenedecare.se

Intervjuerna sker löpande så vi tar tacksamt emot din ansökan redan idag!

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Ansök nu

Verksamhetschef till Enebacken i Stockholm

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Feb 8
Här kommer du att arbeta:

Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med totalt 108 platser. 2 avdelningar är avsedda för korttids- och växelvård. 3 avdelningar är somatiska och resterande 7 avdelningar har inriktning mot personer med demenssjukdom.

Enebacken ligger vackert i utkanten av Åkersberga med ett villaområde på ena sidan och åkerlandskap och skog på andra sidan.

Vi söker en Verksamhetschef som vill bli en del av vårt fantastiska team!

Vi välkomnar nu en Verksamhetschef som vill vara med och självständigt driva, leda och utveckla verksamheten och dina medarbetare. Du ingår i ett sammanhang med kompetenta supportfunktioner där du får stöd och vägledning för att nå framgång i ditt arbete. På Forenede Care har vi ett starkt fokus på att lyckas tillsammans. Vi värdesätter därför att du får goda möjligheter att utveckla ditt sätt att leda och ges möjlighet att förverkliga dina idéer.

Tjänsten som Verksamhetschef som gör skillnad

I din roll som Verksamhetschef hos Forenede Care har du övergripande ansvar för medarbetare, ekonomi, försäljning och kvalitet. Vidare har du i din roll kontakt med nyckelintressenter som kunder, anhöriga, kommuner och myndigheter. Du har också stöd av våra supportfunktioner inom ekonomi, vård och kvalitet, marknad och kommunikation, affärsutveckling och HR.

Du rapporterar direkt till Regionchef och förväntas vara en aktiv och bidragande del av regionens ledningsgrupp. För oss är det viktigt att du vill vara med att påverka regionens riktning samt utveckling.

Vi erbjuder

I det familjeägda Forenede Care ingår du i ett sammanhang där du varje dag får möjlighet att förändra och göra skillnad genom din personlighet, kompetens och ditt engagemang. Vi erbjuder dig interna och externa utbildningar där du som individ får möjlighet att växa och utvecklas både som människa och i din roll professionellt. i rollen får du även möjlighet att påverka företagets riktning.

Vi har kollektivavtal och naturligtvis erbjuder vi friskvårdbidrag.

Vem är du?

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för att vara framgångsrik i rollen krävs det att du är trygg i ditt ledarskap och har modet att fatta nödvändiga beslut. Du behöver kunna agera strategiskt, analytiskt och lösningsorienterat. Vidare värdesätter vi att du kan strukturera din och verksamhetens vardag och förstår vikten av ett säljande förhållningssätt. Du kommer vara ansvarig för de lagar och krav som styr verksamheten.

Din förmåga att skapa, bygga och bibehålla goda relationer till olika intressenter som kunder, medarbetare, anhöriga, kommuner och beställare är av största vikt. Vidare ser vi att du tillsammans med dina fantastiska medarbetare har viljan att driva arbetet mot bolagets uppsatta mål.

Andra personliga egenskaper som vi värdesätter hos oss på Forenede Care är att du som ledare är ödmjuk, empatisk och bra på att lyssna. Ditt engagemang är viktigt för att lyckas i rollen!

Du som Verksamhetschef ska ha följande kvalifikationer och erfarenheter

Verksamheten är tillståndspliktig och kräver att du har relevant högskoleutbildning då du kommer att stå på tillstånd för verksamheten hos IVO. För att bli aktuell för tjänsten kommer du behöva godkännas av IVO.

- Högskole- och/eller universitetsutbildning, exempelvis sjuksköterska, socionom, beteendevetare eller motsvarande.

- Ledarskapsutbildning samt mer än två års dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda medarbetare och team.

- Aktuell erfarenhet med arbete av socialtjänstlagstiftningen

- Ekonomisk kunskap och förståelse av budgetansvar med tillhörande uppföljningsarbete.

- God kunskap och erfarenhet av arbete och rapportering i olika stödsystem, exempelvis journal-, planerings- och lönesystem.

- B-körkort

Går du vidare i processen kommer vi efterfråga intyg på ovanstående utbildningar.

Meriterande

Vi arbetar med ständig utveckling och förbättring i vår vardag och ser att praktisk erfarenhet av förändringsarbete kommer att underlätta ditt arbete hos oss. Då vi arbetar och samverkar nära våra fackförbund är det bra om du har tidigare erfarenhet av att utveckla fackliga relationer.

Utöver ovan kan dessutom din vardag underlättas om du har B-körkort.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid. Tillsvidareanställning.

Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Lön

Vi tillämpar individuell och marknadsanpassad lönesättning.

Tillträde

Enligt ök.

Sista ansökningsdag

22-02-2024

Kontaktperson

Marzenna Stenström , Regionchef

E-post: marste@forenedecare.se

Intervjuerna sker löpande så vi tar tacksamt emot din ansökan redan idag!

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Ansök nu

Projektledare Inom Life Science

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 4
Är du en engagerande ledare som drivs av utmanade och spännande projekt, som gillar problemlösning och utveckling? Söker du ett bolag som värdesätter dina kunskaper och erfarenheter, som ser det som en självklarhet att man ska ha roligt på jobbet och en bra balans mellan jobb och fritid?

Det här blir din roll
En projektledare behöver ofta snabbt kunna sätta sig in i nya frågeställningar, hitta kommunikationsvägar i nya organisationer och samarbeta med olika delar av verksamheten. Detta kräver att du som person är självgående, målfokuserad och kommunikativ. I din roll förväntas du ha en förståelse för regelverken och agera utifrån de riktlinjer och krav som styr branschen. Du behöver behärska konsten att planera och driva ditt eget, och andras, arbete framåt för att leverera enligt tidsplan och budget, det är A och O för den här projektledarrollen.

Vill du få möjligheten till detta kan vi erbjuda dig:

- Projektledning av olika typer och ansvarsnivåer, olika storlekar på projekt, och med varierande komplexitet i en bred kundportfölj

- Du ingår i Enheten Management

- Tillhörighet i ett kunskapsdrivet bolag

- Du utgår från vårt huvudkontor i Stockholm/Kista, men uppdragen kan sträcka sig över hela Mälardalsregionen/Sverige

- En individuell utvecklingsplan

Så här kommer du att briljera
Livet som konsult erbjuder en unik möjligt att få se och jobba för olika bolag - en möjlighet till nya spännande projekt utan att behöva byta arbetsgivare och kollegor. Vi arbetar i flera olika branscher och med kunder inom både de större bolagen, de medelstora och de mindre tillväxtbolagen i branschen jobbar vi gemensamt mot att hitta dina drömuppdrag och projekt.

Med en egen drivkraft, ansvarskänsla och förmåga att upprätthålla en bra kundrelation har man stora möjligheter att själv påverka sina uppdrag. Ditt första uppdrag hos oss kommer att styras av din erfarenhet och senioritet, därefter bygger vi tillsammans din framtid och kommande utveckling.

Som projektledare är det självklart att ta fram det bästa ur ditt projektteam och ditt ledarskap byggs genom att skapa förtroende både mot kund och mot ditt team, visa riktning och få teamet att leverera resultat enligt tidsplan och budget. En prestigelös attityd, vilja att samarbete och dela kunskap både med kund och internt ser vi som en självklarhet.

Har du även följande egenskaper så tror vi att du kommer trivas hos oss:

- Du har en förmåga att kunna ta ett steg tillbaka och få ett helhetsgrepp om utmaningar. Du ser sammanhanget och trivs med komplexa strukturer

- Du är lösningsorienterad

- Team-medveten och entusiasmerande ledare utan att tappa fokus på målet

- Du har tidigare haft rollen som projektledare inom regelstyrd verksamhet (Life Science eller likvärdig bransch)

- Du är professionell i din kommunikation och har förmågan att hantera olika intressenter för att nå en gemensam väg framåt

- Att bygga relationer är naturligt för dig och faller sig naturligt internt så väl som hos kund

- Du kommunicerar på en hög nivå, både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska

Att vara en del av Team PV
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med, att skapa en fantastiskt fin kultur.

För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Och nyckeln är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme.

Delaktighet, gemenskap, arbetsglädje ger en välkomnande och inbjudande företagskultur som skapar engagemang. Vi lovar en spännande resa med många utmaningar och mycket roligt under vägen.

Som vår kollega får du bland annat:

- en trygg anställning med fast månadslön, flexbank och klämdagsbank

- en stark kultur som präglas av personlig utveckling och kompetensutveckling

- flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar

- förmåner, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar

- tjänstepension och 30 dagars semester (inkl. förskottssemester)

- ersättning vid föräldraledighet


Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Lisa Mejier på 072 159 20 45 eller lisa.mejier@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Ansök nu

Konsultchef – Quality and Compliance (Pharma & Biotech) – Mälardalen

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 4
Konsultchef - Quality and Compliance (Pharma & Biotech) - Mälardalen
Är du en engagerande ledare som samtidigt brinner för kundrelationer och nätverkande? Vill du arbeta på en av Sveriges Bästa Arbetsplatser? Bli vår nya Konsultchef!

PlantVision Quality & Compliance befinner sig i en spännande tillväxtfas där vi hjälper våra kunder inom Life Science att lyckas. Därför söker vi nu konsultchef med fokus mot läkemedels- och bioteknikindustrin med fokus i Mälardalen. Placeringsort för tjänsten är på vårt kontor i Kista.

Det här blir din roll
Som en av våra engagerade konsultchefer kommer du ansvara för en grupp konsulter med uppdrag inom främst validering eller QA hos olika Pharma/Biotech-företag. I den här rollen får du chansen att coacha och utveckla ditt team, arbeta med förbättring av processer och arbetssätt samt löpande ansvara för att konsulterna har uppdrag som motsvarar deras kompetens och främjar individens personliga/professionella utveckling. Du har försäljningsansvar och använder naturligt ditt nätverk och din förmåga för relationsbyggande för att hitta nya möjligheter. Ditt dagliga arbete består till stor del av att ansvara för-, och driva våra kundrelationer och därmed möta kundens behov på bästa sätt genom matchning mot våra kompetenta konsulter.

Beroende på tidigare erfarenhet kan rollen och ansvarsområden anpassas. Du kommer att tillhöra ett av världens bästa chefsteam och ges möjlighet att utveckla ditt ledarskap kontinuerligt.

Vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Vi är stolta över att vi tar stor hänsyn till dig som individ, både i form av vad du vill arbeta med, hur du kan utvecklas professionellt och personligt. Vi är måna om att ta vara på de drivkrafter som finns hos varje enskild medarbetare. Våra konsulter är vår största tillgång och förutsättning till framgång.

Våra konsulter har främst uppdrag och projekt inom läkemedels- och bioteknisk industri och stöttar dagligen kunder för att möjliggöra att produkter och läkemedel med rätt kvalitet kan nå fram till och hjälpa patienter. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att erbjuda dem skräddarsydda lösningar som kan vara alltifrån rådgivande roller, konsultuppdrag i kundens organisation och hela projektleveranser för att möta kundens behov och verksamhetsutmaningar.


Så här kommer du att lyckas
Du har ett naturligt ledarskap, är en kommunikativ person, samt har både förmåga och vilja att skapa starka team. För att trivas som ledare hos oss så tror vi att du är en positiv och social person med högt engagemang. Du sätter alltid kunden i fokus, är flexibel och har en stark egen drivkraft i kombination med förmågan att arbeta lösningsorienterat. Vi är i en tillväxtresa där förändring är en del av vår vardag vilket innebär att du som ledare löpande planerar och prioriterar din tid för att nå våra gemensamma mål. Här kommer dina relationsfärdigheter och din branschkunskap till sin rätt då tjänsteförsäljning och rekrytering utgör en stor del av din roll.

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och har minst fem års arbetslivserfarenhet varav minst tre år inom Life Science. Tjänsten kräver att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Vi ser gärna att du har körkort. Tidigare erfarenhet av personalansvar, tjänsteförsäljning och/eller rekrytering är meriterande.


Att vara en del av Team Plantvision
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Delvis för de lösningar vi tar fram och delvis för hur vi tar fram dem. Och nyckeln till båda delar är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme. Vi har på sätt och vis mjuka väggar.

Våra kunder möter oss antingen som konsulter i deras egen organisation, som rådgivare eller när vi sköter hela projektleveransen. Oavsett hur, var eller när de träffar oss får de en person som bryr sig både om deras resultat och om sina nya kollegor.

Som vår kollega får du bland annat:

- En trygg anställning med fast månadslön

- En stark kultur som präglas av personlig utveckling och kompetensutveckling

- Flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar

- Förmåner, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar

- Tjänstepension och 30 dagars semester

- Ersättning vid föräldraledighet.


Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Jessica Törnquist på +46 72 505 45 94 eller jessica.tornquist@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Ansök nu

Konsultchef – Quality and Compliance (Pharma & Biotech) – Mälardalen

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 18
Konsultchef - Quality and Compliance (Pharma & Biotech) - Mälardalen
Är du en engagerande ledare som samtidigt brinner för kundrelationer och nätverkande? Vill du arbeta på en av Sveriges Bästa Arbetsplatser? Bli vår nya Konsultchef!

PlantVision Quality & Compliance befinner sig i en spännande tillväxtfas där vi hjälper våra kunder inom Life Science att lyckas. Därför söker vi nu konsultchef med fokus mot läkemedels- och bioteknikindustrin med fokus i Mälardalen. Placeringsort för tjänsten är på vårt kontor i Kista.

Det här blir din roll
Som en av våra engagerade konsultchefer kommer du ansvara för en grupp konsulter med uppdrag inom främst validering eller QA hos olika Pharma/Biotech-företag. I den här rollen får du chansen att coacha och utveckla ditt team, arbeta med förbättring av processer och arbetssätt samt löpande ansvara för att konsulterna har uppdrag som motsvarar deras kompetens och främjar individens personliga/professionella utveckling. Du har försäljningsansvar och använder naturligt ditt nätverk och din förmåga för relationsbyggande för att hitta nya möjligheter. Ditt dagliga arbete består till stor del av att ansvara för-, och driva våra kundrelationer och därmed möta kundens behov på bästa sätt genom matchning mot våra kompetenta konsulter.

Beroende på tidigare erfarenhet kan rollen och ansvarsområden anpassas. Du kommer att tillhöra ett av världens bästa chefsteam och ges möjlighet att utveckla ditt ledarskap kontinuerligt.

Vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Vi är stolta över att vi tar stor hänsyn till dig som individ, både i form av vad du vill arbeta med, hur du kan utvecklas professionellt och personligt. Vi är måna om att ta vara på de drivkrafter som finns hos varje enskild medarbetare. Våra konsulter är vår största tillgång och förutsättning till framgång.

Våra konsulter har främst uppdrag och projekt inom läkemedels- och bioteknisk industri och stöttar dagligen kunder för att möjliggöra att produkter och läkemedel med rätt kvalitet kan nå fram till och hjälpa patienter. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att erbjuda dem skräddarsydda lösningar som kan vara alltifrån rådgivande roller, konsultuppdrag i kundens organisation och hela projektleveranser för att möta kundens behov och verksamhetsutmaningar.


Så här kommer du att lyckas
Du har ett naturligt ledarskap, är en kommunikativ person, samt har både förmåga och vilja att skapa starka team. För att trivas som ledare hos oss så tror vi att du är en positiv och social person med högt engagemang. Du sätter alltid kunden i fokus, är flexibel och har en stark egen drivkraft i kombination med förmågan att arbeta lösningsorienterat. Vi är i en tillväxtresa där förändring är en del av vår vardag vilket innebär att du som ledare löpande planerar och prioriterar din tid för att nå våra gemensamma mål. Här kommer dina relationsfärdigheter och din branschkunskap till sin rätt då tjänsteförsäljning och rekrytering utgör en stor del av din roll.

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och har minst fem års arbetslivserfarenhet varav minst tre år inom Life Science. Tjänsten kräver att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Vi ser gärna att du har körkort. Tidigare erfarenhet av personalansvar, tjänsteförsäljning och/eller rekrytering är meriterande.


Att vara en del av Team Plantvision
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Delvis för de lösningar vi tar fram och delvis för hur vi tar fram dem. Och nyckeln till båda delar är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme. Vi har på sätt och vis mjuka väggar.

Våra kunder möter oss antingen som konsulter i deras egen organisation, som rådgivare eller när vi sköter hela projektleveransen. Oavsett hur, var eller när de träffar oss får de en person som bryr sig både om deras resultat och om sina nya kollegor.

Som vår kollega får du bland annat:

- En trygg anställning med fast månadslön

- En stark kultur som präglas av personlig utveckling och kompetensutveckling

- Flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar

- Förmåner, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar

- Tjänstepension och 30 dagars semester

- Ersättning vid föräldraledighet.


Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Jessica Törnquist på +46 72 505 45 94 eller jessica.tornquist@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Ansök nu

Konsultchef/teamledare – Medicinteknik – Kista

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 4
Konsultchef/teamledare - Medicinteknik - Kista
Brinner du för kundrelationer och ledarskap? Vill du arbeta på ett bolag i framkant? Bli vår nya kollega!

PlantVision Compliance befinner sig i en spännande tillväxtfas där vi hjälper våra kunder inom Life Science att lyckas. Därför söker vi nu konsultchef/teamledare med fokus mot medicinteknik/IVD- branschen. Placeringsort för tjänsten är på vårt kontor i Kista.

Det här blir din roll
Som ledare kommer du ansvara för en grupp konsulter. I den här rollen får du chansen att bygga och utveckla ditt team, utveckla processer och arbetssätt samt löpande ansvara för att konsulterna har uppdrag som motsvarar deras kompetens och främjar individens utveckling. Du har försäljningsansvar och använder naturligt ditt nätverk. Ditt dagliga arbete består till stor del av att ansvara för-, och driva våra kundrelationer och därmed tillsätta kundens behov med matchning mot våra kompetenta konsulter.

Beroende på tidigare erfarenhet kan rollen och ansvarsområden anpassas. Du kommer att tillhöra ett av världens bästa chefsteam och ges möjlighet att utveckla ditt ledarskap.

Vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Vi är stolta över att vi tar stor hänsyn till dig som individ, både i form av vad du vill arbeta med, hur du kan utvecklas professionellt och personligt. Vi är måna om att ta vara på de drivkrafter som finns hos varje enskild medarbetare. Våra konsulter är vår största tillgång och förutsättning för framgång.

Våra konsulter har främst uppdrag och projekt kopplade till kvalitetssäkring och regelverksefterlevnad (testning, validering, QA och RA) inom medicinteknisk industri. Vi fokuserar utifrån kundens behov och verksamhetsutmaningar och tar fram skräddarsydda lösningar som kan vara alltifrån rådgivande roller, konsultuppdrag i kundens organisation och hela projektleveranser.


Så här kommer du att lyckas
Du har ett naturligt ledarskap, är en kommunikativ person, samt har både förmåga och vilja att skapa starka team. För att trivas som ledare hos oss så tror vi att du är en positiv och social person med högt engagemang. Du sätter alltid kunden i fokus, är flexibel och har en stark egen drivkraft i kombination med förmågan att arbeta lösningsorienterat. Vi är i en tillväxtresa där förändring är en del av vår vardag vilket innebär att du som ledare löpande planerar och prioriterar din tid för att nå våra gemensamma mål. Här kommer dina relationsfärdigheter och din branschkunskap till sin rätt då tjänsteförsäljning och rekrytering utgör en stor del av din roll.

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och har minst fem års arbetslivserfarenhet varav tre år inom Life Science. Tjänsten kräver att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Vi ser gärna att du har körkort. Tidigare erfarenhet av personalansvar, tjänsteförsäljning eller rekrytering är meriterande.


Att vara en del av Team PV
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Delvis för de lösningar vi tar fram och delvis för hur vi tar fram dem. Och nyckeln till båda delar är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme. Vi har på sätt och vis mjuka väggar.

Våra kunder möter oss antingen som konsulter i deras egen organisation, som rådgivare eller när vi sköter hela projektleveransen. Oavsett hur, var eller när de träffar oss får de en person som bryr sig både om deras resultat och om sina nya kollegor.

Som vår kollega får du bland annat:

- en trygg anställning med fast månadslön
- en stark kultur som präglas av personlig utveckling och kompetensutveckling
- flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar
- förmåner, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar
- tjänstepension och 30 dagars semester
- ersättning vid föräldraledighet.
Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Ewa Kloskowska på +46 73 092 01 34 eller ewa.kloskowska@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Ansök nu

Konsultchef/teamledare – Medicinteknik – Kista

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 18
Konsultchef/teamledare - Medicinteknik - Kista
Brinner du för kundrelationer och ledarskap? Vill du arbeta på ett bolag i framkant? Bli vår nya kollega!

PlantVision Compliance befinner sig i en spännande tillväxtfas där vi hjälper våra kunder inom Life Science att lyckas. Därför söker vi nu konsultchef/teamledare med fokus mot medicinteknik/IVD- branschen. Placeringsort för tjänsten är på vårt kontor i Kista.

Det här blir din roll
Som ledare kommer du ansvara för en grupp konsulter. I den här rollen får du chansen att bygga och utveckla ditt team, utveckla processer och arbetssätt samt löpande ansvara för att konsulterna har uppdrag som motsvarar deras kompetens och främjar individens utveckling. Du har försäljningsansvar och använder naturligt ditt nätverk. Ditt dagliga arbete består till stor del av att ansvara för-, och driva våra kundrelationer och därmed tillsätta kundens behov med matchning mot våra kompetenta konsulter.

Beroende på tidigare erfarenhet kan rollen och ansvarsområden anpassas. Du kommer att tillhöra ett av världens bästa chefsteam och ges möjlighet att utveckla ditt ledarskap.

Vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Vi är stolta över att vi tar stor hänsyn till dig som individ, både i form av vad du vill arbeta med, hur du kan utvecklas professionellt och personligt. Vi är måna om att ta vara på de drivkrafter som finns hos varje enskild medarbetare. Våra konsulter är vår största tillgång och förutsättning för framgång.

Våra konsulter har främst uppdrag och projekt kopplade till kvalitetssäkring och regelverksefterlevnad (testning, validering, QA och RA) inom medicinteknisk industri. Vi fokuserar utifrån kundens behov och verksamhetsutmaningar och tar fram skräddarsydda lösningar som kan vara alltifrån rådgivande roller, konsultuppdrag i kundens organisation och hela projektleveranser.


Så här kommer du att lyckas
Du har ett naturligt ledarskap, är en kommunikativ person, samt har både förmåga och vilja att skapa starka team. För att trivas som ledare hos oss så tror vi att du är en positiv och social person med högt engagemang. Du sätter alltid kunden i fokus, är flexibel och har en stark egen drivkraft i kombination med förmågan att arbeta lösningsorienterat. Vi är i en tillväxtresa där förändring är en del av vår vardag vilket innebär att du som ledare löpande planerar och prioriterar din tid för att nå våra gemensamma mål. Här kommer dina relationsfärdigheter och din branschkunskap till sin rätt då tjänsteförsäljning och rekrytering utgör en stor del av din roll.

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och har minst fem års arbetslivserfarenhet varav tre år inom Life Science. Tjänsten kräver att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Vi ser gärna att du har körkort. Tidigare erfarenhet av personalansvar, tjänsteförsäljning eller rekrytering är meriterande.


Att vara en del av Team PV
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Delvis för de lösningar vi tar fram och delvis för hur vi tar fram dem. Och nyckeln till båda delar är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme. Vi har på sätt och vis mjuka väggar.

Våra kunder möter oss antingen som konsulter i deras egen organisation, som rådgivare eller när vi sköter hela projektleveransen. Oavsett hur, var eller när de träffar oss får de en person som bryr sig både om deras resultat och om sina nya kollegor.

Som vår kollega får du bland annat:

- en trygg anställning med fast månadslön
- en stark kultur som präglas av personlig utveckling och kompetensutveckling
- flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar
- förmåner, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar
- tjänstepension och 30 dagars semester
- ersättning vid föräldraledighet.
Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Ewa Kloskowska på +46 73 092 01 34 eller ewa.kloskowska@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Ansök nu

Projektledare Inom Life Science

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Sep 18
Är du en engagerande ledare som drivs av utmanade och spännande projekt, som gillar problemlösning och utveckling? Söker du ett bolag som värdesätter dina kunskaper och erfarenheter, som ser det som en självklarhet att man ska ha roligt på jobbet och en bra balans mellan jobb och fritid?

Det här blir din roll
En projektledare behöver ofta snabbt kunna sätta sig in i nya frågeställningar, hitta kommunikationsvägar i nya organisationer och samarbeta med olika delar av verksamheten. Detta kräver att du som person är självgående, målfokuserad och kommunikativ. I din roll förväntas du ha en förståelse för regelverken och agera utifrån de riktlinjer och krav som styr branschen. Du behöver behärska konsten att planera och driva ditt eget, och andras, arbete framåt för att leverera enligt tidsplan och budget, det är A och O för den här projektledarrollen.

Vill du få möjligheten till detta kan vi erbjuda dig:

- Projektledning av olika typer och ansvarsnivåer, olika storlekar på projekt, och med varierande komplexitet i en bred kundportfölj
- Du ingår i Enheten Management
- Tillhörighet i ett kunskapsdrivet bolag
- Du utgår från vårt huvudkontor i Stockholm/Kista, men uppdragen kan sträcka sig över hela Mälardalsregionen/Sverige
- En individuell utvecklingsplan


Så här kommer du att briljera
Livet som konsult erbjuder en unik möjligt att få se och jobba för olika bolag - en möjlighet till nya spännande projekt utan att behöva byta arbetsgivare och kollegor. Vi arbetar i flera olika branscher och med kunder inom både de större bolagen, de medelstora och de mindre tillväxtbolagen i branschen jobbar vi gemensamt mot att hitta dina drömuppdrag och projekt.

Med en egen drivkraft, ansvarskänsla och förmåga att upprätthålla en bra kundrelation har man stora möjligheter att själv påverka sina uppdrag. Ditt första uppdrag hos oss kommer att styras av din erfarenhet och senioritet, därefter bygger vi tillsammans din framtid och kommande utveckling.

Som projektledare är det självklart att ta fram det bästa ur ditt projektteam och ditt ledarskap byggs genom att skapa förtroende både mot kund och mot ditt team, visa riktning och få teamet att leverera resultat enligt tidsplan och budget. En prestigelös attityd, vilja att samarbete och dela kunskap både med kund och internt ser vi som en självklarhet.

Har du även följande egenskaper så tror vi att du kommer trivas hos oss:

- Du har en förmåga att kunna ta ett steg tillbaka och få ett helhetsgrepp om utmaningar. Du ser sammanhanget och trivs med komplexa strukturer
- Du är lösningsorienterad
- Team-medveten och entusiasmerande ledare utan att tappa fokus på målet
- Du har tidigare haft rollen som projektledare inom regelstyrd verksamhet (Life Science eller likvärdig bransch)
- Du är professionell i din kommunikation och har förmågan att hantera olika intressenter för att nå en gemensam väg framåt
- Att bygga relationer är naturligt för dig och faller sig naturligt internt så väl som hos kund
- Du kommunicerar på en hög nivå, både muntligt och skriftligt på både svenska och engelska


Att vara en del av Team PV
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med, att skapa en fantastiskt fin kultur.

För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Och nyckeln är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme.

Delaktighet, gemenskap, arbetsglädje ger en välkomnande och inbjudande företagskultur som skapar engagemang. Vi lovar en spännande resa med många utmaningar och mycket roligt under vägen.

Som vår kollega får du bland annat:

- en trygg anställning med fast månadslön, flexbank och klämdagsbank
- en stark kultur som präglas av personlig utveckling och kompetensutveckling
- flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar
- förmåner, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar
- tjänstepension och 30 dagars semester (inkl. förskottssemester)
- ersättning vid föräldraledighetAnsökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Lisa Mejier på 072 159 20 45 eller lisa.mejier@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Ansök nu

Biträdande verksamhetschef till vårt nystartade HVB hem

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 23
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du redo för nästa utmaning, och vill ta nästa kliv i rollen som ledare? Då är detta rollen för dig! Active omsorg söker dig som vill bidra i att stärka upp vårt kommande arbete med starkt fokus på kvalitet, för att bli “bäst på att bli bättre”.

Nu söker vi efter en biträdande verksamhetschef som vill vara med och starta upp vårt  nya HVB hem för ungdomar.

Om Active Omsorg
Active Omsorg är ett vårdföretag som brinner för uppgiften att vara den självklara vägen in till det HVB som våra kunder behöver. Vi erbjuder våra uppdragsgivare en komplett vårdkedja med fokus på kvalitet, trygghet, professionellt stöd och resultat. Med en unik bredd inom HVB bestående av HVB-hem, stödboenden och öppenvård, ser vi till att alla barn och unga, hela branschen och samhället utvecklas framåt.

På HVB Bäckvägen kan vi ge barn och ungdomar i åldern 16-20 med psykosocial problematik en kvalitativ vård och omsorg. Vi erbjuder skräddarsydda behandlingsinsatser utifrån individuella behov, och behandlingen sker främst i ungdomarnas egen lägenhet och i sociala situationer utanför boendet.

Om rollen
Som biträdande verksamhetschef kommer du att vara verksamhetschefens högra hand. I ett tätt samarbete kommer ni att starta upp verksamheten, och bygga upp ett helt nytt team. Ni kommer att fokusera på att skapa en kvalitativ och trygg omsorg för våra ungdomar.

I rollen stöttar du verksamhetschefen, med ett delegerat ansvar för personal, ekonomi och kvalitet. Du följer upp verksamhetens mål och bidrar i det systematiska kvalitetsarbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Rekrytering, resursoptimering och schemaläggning

Bedriva löpande kvalitets- och verksamhetsutveckling

Ansvara för matchning och inskrivningsbeslut för klienterna och bedriva ett gott samarbete med anhöriga, kund och beställare

Säkerställa att avtal, uppdrag och regelverk efterföljs

Säkerställa beläggning utifrån budget och uppsatta mål samt samarbeta med säljfunktionen

Ingå i regionens ledningsgrupp och bidra till samarbete med övriga funktioner inom koncernen

Vem är du?
Du har en stark drivkraft och ser ditt nästa steg i en arbetsledande roll. Du har erfarenhet av arbete inom HVB med inriktning mot vård och behandling för barn och ungdomar.

Vi befinner oss i en utvecklingsfas och ser därför att du är snabblärd, kommunikativ och våga ta ett stort ansvar. Vidare har du ett lösningsfokuserat förhållningssätt, med förmåga att jobba proaktivt och mot uppsatta mål. I ditt dagliga arbete skapar du ett gott samarbete med medarbetare, anhöriga och externa kontakter.

Kvalifikationer:
Högskoleutbildning såsom socionom, beteendevetare eller annan likvärdig utbildning

Erfarenhet av arbete inom HVB-vård för barn och ungdomar och/eller inom socialtjänstens område

Goda kunskaper i metodik inom socialt arbete, ex. lågaffektivt bemötande

Mycket goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift

Goda systemkunskaper

B-körkort

Meriterande om du därtill har

Utbildning inom MI, KBT och Repulse

Erfarenhet av arbete som ledare

Erfarenhet av budgetarbete och ekonomisk analysPlacering
Du kommer att vara placerad på verksamheten i Hägerstensåsen, Stockholm.

Vi erbjuder
Hos oss får du bidra med att utveckla vår organisation och ett av branschens ledande företag. Vi erbjuder dig spännande uppdrag med möjlighet att skapa relationer med kunder, medarbetare och uppdragsgivare på alla nivåer. Hos oss har du stöttande chefer nära, stödteam samt övriga centrala stödfunktioner inom koncernen.

Om rekryteringsprocessen
Sista ansökningsdagen 2024-02-18. Rekrytering sker löpande, och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden. Vi välkomnar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi genomför en bakgrundskontroll i rekryteringsprocessen, vilket du godkänner i samband med att du skickar in din ansökan.

Om tjänsten
Vi tillämpar provanställning: 6 månader
Tjänstgöringsgrad: heltid, tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse

Har du frågor om tjänsten kontakta
Samuel Karlsson Adjei, samuel.karlsson.adjei@activeomsorg.se

Varmt välkommen med din ansökan!

-------------

Team Olivia Group

Team Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. I Team Olivia ingår drygt 50 bolag. Vi sysselsätter idag drygt 12 000 medarbetare och blev år 2023 utsedd till ett av årets Karriärföretag. Med stolthet skapar vi ett rikare liv för de allra mest utsatta i samhället.

Ansök nu

Verksamhetschef till Kirurgi- och anestesikliniken, Ersta Sjukhus

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 28
Vill du vara med på vår expansionsresa inom Kirurgi- och anestesikliniken? Nu öppnar vi upp möjligheten för dig som vill vara med och leda kliniken in i framtiden att bli en del av vårt professionella team på Ersta sjukhus!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2023/2024.

Kirurgi- och anestesikliniken är specialiserad på avancerad kirurgi inom mag- och tarmområdet. Sektionens åtta överläkare inom anestesi har ett nära samarbete med klinikens kirurger inom nedre och övre abdominell kirurgi. På Ersta sjukhus utförs cirka 4500 ingrepp årligen. Vi samarbetar med universitetssjukhus regionalt och nationellt, i första hand för patienter i behov av intensivvård och avancerad cancerkirurgi. Vi har nyligen driftsatt vi vår nya sjukhusbyggnad med nya toppmoderna operationssalar och därmed dubblerat vår operationskapacitet - allt i syfte att hjälpa fler.

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. Vi erbjuder även rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef leder och driver du verksamhetens innehåll och utveckling. Du leder arbetet med att expandera kliniken, införande av nya arbetssätt och identifiering av nya patientgrupper. Tillsammans med sjukhusets övriga ledningsgrupp och stödfunktioner arbetar du givetvis också för att uppnå våra gemensamma mål inom Ersta sjukhus och Ersta diakoni.

Du ansvarar för att verksamheten och organisationen utvecklas i takt med de krav och förväntningar som finns i omvärlden. Att skapa en verksamhet som förmår att över tid hålla högsta kvalitet och kompetens samt vara en attraktiv och hållbar arbetsplats är verksamhetschefens viktigaste uppgift.

Du är en självklar del i sjukhusledningen och rapporterar till sjukhuschefen. Du kommer att vara en viktig del i arbetet med utvecklingen av hela Ersta sjukhus.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• erfarenhet av att framgångsrikt etablera och leda en större sjukvårdsverksamhet, gärna i stark tillväxt
• erfarenhet av kirurgi och anestesi, antingen som läkare specialiserad inom kirurgi, anestesi eller motsvarande, alternativt som specialistsjuksköterska med liknande erfarenheter.

Vi söker dig som har förmåga att framgångsrikt skapa driv och engagemang i verksamheten för att effektivt nå gemensamma mål. Du har helhetssyn, är handlingskraftig och förmår att skapa ett klimat som främjar nytänkande. Du har erfarenhet av att framgångsrikt övergripande planera, organisera och prioritera ditt arbete.

Du delar, är ett föredöme och verkar efter Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tester kan förekomma i rekryteringsprocessen.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. Vi har nyligen invigt vårt nya sjukhus på Folkungagatan placerad i direkt anslutning till vår nuvarande sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här: https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Områdeschef inom sjukvård sökes till Stora Sköndal i Stockholm!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 7
Vi söker
Nu efter en engagerad och erfaren områdeschef som vill vara med och utveckla stiftelsen Stora Sköndal. Stora Sköndal är en icke vinstdrivande organisation med visionen om ett samhälle med en självklar plats för alla. De har verksamhetsområden inom äldreomsorg, förskola, ensamkommande flyktingungdomar, sjukvård, personer med funktionsnedsättning samt delägare i en högskola. Områdeschefen som Stora Sköndal söker kommer ha övergripande ansvar för deras verksamhet inom neurologisk rehabilitering, såväl slutenvård som dagvård, samt en husläkarmottagning. Allt överskott som stiftelsen genererar går alltid tillbaka till verksamheten och deras resurser nyttjas med målet att alltid utföra sina uppdrag med kvalitet och omsorg. Tag chansen att bli en del av en organisation som arbetar för att ge alla individer högklassig vård och främja en god livskvalitet hos alla sina patienter. Deras ledord är jämlikhet, omtanke och förändring.

Du kommer få bli en del av en härlig personalgrupp där arbetsglädje är högt prioriterad i verksamheten. Det är viktigt att du som blir en del av såväl arbetsgruppen som ledningen delar deras värderingar och ledord. Stiftelsen arbetar systematiskt med att förbättra arbetssättet på alla nivåer i organisationen och din uppgift är att vara med i deras kontinuerliga utvecklingsarbete kring detta.

Du som söker denna tjänst har en högskoleexamen inom området hälso- och sjukvård, samt minst 3 års chefserfarenhet i det aktuella verksamhetsområdet, gärna över andra chefer och läkare. Du har erfarenhet av att leda medarbetare och organisation i förändring med goda resultat som påföljd. Passa på att skicka in din ansökan redan idag!


Arbetsuppgifter
I rollen som områdeschef för verksamheten som rör sjukvård kommer du ha ett övergripande ansvar för att verksamheten drivs i enlighet med lag och avtal samt Stiftelsens värdegrund. Detta innebär även att du leder områdets ledningsgrupp, och kommer ha kvalitet-, ekonomi-, personal- och resultatansvar för sjukvården, samt utföra personal- och ekonomiadministration kopplat till verksamheten. Inom tjänsten som områdeschef måste du vara beredd på att vara såväl operativ som strategisk. Vidare kommer du att ingå i Stiftelsens ledningsgrupp och verka för att strategiskt utveckla organisationen som helhet. Du initierar utveckling inom verksamhetsområdet och uppmärksammar potentiella förbättringsområden. Informationsunderlag och rapportering sker till direktor.


Anställning
Detta är en rekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt hos Stora Sköndal, där en 6 månaders provanställning tillämpas. Tjänsten är på heltid med oreglerad arbetstid, företrädesvis vardagar.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken

Ansök nu

Interim verksamhetschef inom personlig assistans - Stockholm

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 26
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en interim verksamhetschef inom personlig assistans till vår kund i Haninge som är öppen för en hybrid arbetsplats.

Verksamheten planeras baserat på brukarens val av insats och i samråd med brukaren eller deras representant om hur insatsen ska genomföras. Målet är att insatsen ska bidra till att brukaren kan leva så självständigt som möjligt med hjälp av sina personliga assistenter i hemmet. Om du brinner för den här typen av frågor kan du vara den vi söker!

Uppdragsbeskrivning verksamhetschef

I rollen som chef och ledare i kundens verksamhet är ditt huvudsakliga ansvar att skapa optimala förutsättningar för verksamheten och medarbetarnas utveckling. Du följer den nationella värdegrunden och visar genom ditt ledarskap att du prioriterar brukarens behov. Genom ett professionellt förhållningssätt gentemot brukare, närstående/god man och kollegor skapar du och upprätthåller positiva relationer. Som chef har du ansvar för personal, verksamhet och ekonomi och ser till att budgeten är i balans. Det är även ditt ansvar att följa kundens personalpolitiska program och riktlinjer för uppdraget.

Som chef och ledare fungerar du som en koppling mellan uppdraget och dess genomförande. Det innebär att du alltid representerar och förmedlar kundens vision, värdegrund och mål som arbetsgivare vilket du visar genom ditt agerande. Du håller dig uppdaterad och efterlever de lagar, regler, riktlinjer och policys som styr verksamheten.

Du har ansvaret för arbetsmiljön och för att driva förbättringsarbetet i verksamheten på ett systematiskt sätt. Som verksamhetschef är du ansvarig för att leda och fördela arbetet inom verksamheten. Ditt chef- och ledarskap bedöms regelbundet baserat på verksamhetens uppdrag, mål och resultat.

Verksamhetschef

• Du har det övergripande ansvaret för att strategiska arbetet med ansvar för ekonomin, kvalitén, verksamheten och personalen.
• Som chef är det ditt ansvar att leda, styra och utvärdera verksamheten.
• Du är ansvarig för att säkerställa att verksamheten följer kundens mål och gällande lagar och regler.
• Du ska följa kvalitetsledningssystemet för att säkerställa hög kvalitet i verksamheten.
• Du har ansvaret att systematiskt arbeta med att förbättra verksamheten.
• Du förväntas planera, följa upp, utvärdera och utveckla verksamheten inom givna ramar.
• Du ska bedriva verksamheten i enlighet med de mål som fastställs av den ansvariga nämnden.
• Du förväntas aktivt delta i verksamhetens arbete med att utveckla vård och omsorg.
• Du ska hålla dig uppdaterad om de senaste framstegen inom ditt verksamhetsområde.
• Det är ditt ansvar att främja och samarbeta effektivt med andra aktörer både inom och utanför organisationen.
• Enligt samverkansavtalet förväntas du samarbeta med fackliga parter.
• Du har ansvar för arbetsmiljön enligt kundens fördelning av arbetsmiljöuppgifter.
• Det är ditt ansvar att hantera alla nödvändiga dokument som Försäkringskassan behöver för att genomföra åtgärden.
• Du har ansvar för att hantera all dokumentation som beställaren kräver avseende ekonomisk ersättning. Detta inkluderar att se till att den ekonomiska ersättningen överensstämmer med de dokument som har skickats in till Försäkringskassan.

Personalansvar

• Du har ansvaret för att leda och organisera arbetet i din verksamhet som chef.
• Du är ansvarig för att hålla i arbetsplatsträffar.
• Det är din plikt att bedriva ett strukturerat arbetsmiljöarbete och förebygga ohälsa och olyckor på arbetsplatsen samt att skapa en bra arbetsmiljö.
• Du ska också utveckla samarbetsformer med andra verksamheter inom ditt område och en förvaltning.
• Samarbeta med andra avdelningar inom verksamheten.
• Samarbeta med andra organisationer för att tillgodose brukares individuella behov.
• Se till att medarbetarna regelbundet får utbildning och utveckling för att kunna utföra sina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt.
• Utvärdera och hålla regelbundna samtal för att diskutera resultat och mål, samt genomföra lönesamtal årligen för att informera medarbetarna om löneöversynsprocessen och vilka kriterier som används.
• Du har ansvaret för att leda och hantera en grupp på cirka 60 medarbetare på distans.
• Övervaka och organisera arbetet som medarbetarna utför i brukarens hem eller på platser där brukaren vistas, såsom sommarstugor eller under semesterresor.

Skallkrav

• Gedigen erfarenhet inom myndighetsutövning.
• God erfarenhet av att optimera verksamheter.
• Omfattande erfarenhet inom ledande befattningar inom socialtjänstens verksamheter.
• Erfarenhet av att driva förändringsledning.
• Erfarenhet av att arbeta inom en organisation med politisk styrning.
• Flytande på svenska, både muntligt och skriftligt.
• Tidigare erfarenhet av LSS.
• Kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret.
• God datorvana.

Börkrav

Du bör vara erfaren inom att styra organisationer som ska utsättas för konkurrens.

Personliga egenskaper

• Som person bör du vara tydlig, proaktiv och inriktad på att uppnå resultat, samt kunna organisera och prioritera på ett effektivt sätt.
• Eftersom konsulten kommer att leda på distans är det viktigt att du är aktiv, lyhörd och närvarande som ledare och kan hantera både ärenden och medarbetare på ett professionellt sätt.
• För att lyckas i rollen tror vi att du är kommunikativ, fokuserad på att hitta lösningar och målmedveten, med förmågan att motivera, samordna och följa upp på ett sätt som skapar engagemang och delaktighet.

Tillträde och ansökan
Startdatum: 2024-02-01
Slutdatum: 2024-08-31. Möjlighet till förlängning
Ort: Haninge, Stockholm
Sista ansökningsdagen: 2024-01-26
Kontaktperson: +46 790 06 27 11
Urval och intervjuer sker löpande!

Om oss
Sway Sourcing är ett modernt företag som rekryterar inom flera branscher på den svenska arbetsmarknaden. Vi matchar kandidaters kompetens och kunskap med företagets behov. Sway Sourcing har en företagsledning och personal med lång erfarenhet i rekryteringsbranschen, både som ägare och anställda. Vi har ett stort nätverk inom de branscher vi specialiserat oss inom och kan därför hitta de kandidater som snabbt blir en tillgång för företagen.

Ansök nu

Verksamhetschef till Moment Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 9
Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård för barn och unga? Som verksamhetschef på vår Barn- och ungdomsmedicinska mottagningen blir du en nyckelspelare i att lyfta fram en verksamhet som skapar hälsa och räddar liv!

Verksamheten arbetar i unikt multidisciplinärt team bestående av specialister i professionerna barnläkare, barnsjuksköterskor, barnpsykiatriker och barnpsykologer. Tillsammans brinner vi för att utveckla vården för barn- och unga och vill bidra till fler broar, färre stuprör och månar om att knyta samman fysiskt och psykisk vård.

Vård på lika villkor är för Moment Barn & ungdom att inte backa för det svåra, hjälpa till och behandla vid möjlighet, och alltid försöka förstå och lotsa rätt vidare i vården när det behövs.

Om organisationen
Moment BUMM bedrivs inom Moment Barn & ungdom och är en specialiserad del av Moment som grundades 2010. Moment har fyra mottagningar, en i centrala Stockholm, en i Malmö, en i Umeå och en Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning i Vällingby som drivs på uppdrag av Region Stockholm. Idag består Moment av ett 80-tal medarbetare: psykologer, läkare, sjuksköterskor och administrativ personal.

Moment grundades med visionen att förbättra kvalitet, tillgänglighet och bemötande inom vårdsektorn. Moment hjälper stora och små att må bättre och är engagerade för att göra skillnad i människors liv. Verksamheten välkomnar alla med omtanke och omsätter specialistkunskap i handfasta råd och insatser.

Om tjänsten

Som verksamhetschef för Barn- och ungdomsmedicinska mottagningen leder du ett team av specialister med stort engagemang för att skapa kvalitet och effektiva vårdprocesser för barn och unga. Vidare har du tillsammans med medarbetarna och ledning en viktig del i att fortsätta utveckla en professionell verksamhet och skapa ett hållbart arbetssätt och kultur. Du utövar ett nära ledarskap med god förståelse för detaljerna i arbetsprocesser. Du ansvarar för att samordna resurser, produktionsplanering och uppföljning inom verksamheten. Du säkerställer kompetensförsörjning på kort och lång sikt. Kliniskt arbete är möjligt till viss del men inget krav.

I rollen ingår budget och personalansvar för mottagningen som består av ca 18 medarbetare. Verksamhetschefen har ett nära samarbete med Medicinsk ledningsansvarig läkare och Chefsstöd vårdadministration. Du ingår även i koncernledningen och kommer vara aktiv i utvecklingen av Moments hela verksamheten. Som verksamhetschef bidrar du till ett gott arbetsklimat som främjar hållbarhet och väl fungerande samarbete med alla delar.

Som verksamhetschef rapporterar du till Vd och är den naturliga kontakten gentemot beställare och uppdragsgivare, med support och stöd från övriga i ledningen.

Verksamheten är under kontinuerlig tillväxt och har fokus på teambaserad kvalitetsutveckling. Moment är ett växande företag med korta beslutsvägar och med goda möjligheter att få vara en del av utvecklingen och att själv utvecklas. Som verksamhetschef får du vara med och påverka, bygga och skapa rutiner för verksamheten och utveckla teamets arbetssätt.

Med kunskap och omtanke om individen arbetar Moment tvärvetenskapligt och skapar ett team för patienten.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av en ledande roll inom hälso-och sjukvård och är sjuksköterska, läkare, eller psykolog i grundprofessionen. Du är exekutiv och en mycket god kommunikatör som förmedlar information tydligt samt hanterar frågor och problem direkt och öppet. Du har förmåga att se till helheten och tar snabbt in ny kunskap. Du är en ledare som motiveras av att skapa engagemang, resultat och framgångsrika team.

Med dig har du tre-fem års chefserfarenhet med personal och budgetansvar. Vidare har du erfarenhet från mottagningsverksamhet, gärna från privat vård. Det är meriterande med en bakgrund inom barn- och ungdomsmedicinsk specialistvård. För rätt person finns det möjlighet att anpassa tjänsten till att innefatta fler ansvarsområden för att möjliggöra en unik och spännande utvecklingsresa med Moment.

Du värnar om fungerande samarbeten och ser värdet av att skapa goda relationer med övriga i organisationen.

Din ledarstil präglas av att bygga tillit, delaktighet och etablera trovärdighet med en förmåga att skapa förutsättningar för andra att vilja uppnå resultat. Du är kommunikativ, lättillgänglig och påverkar din omgivning snarare än reagerar på den.

Förstås ser vi gärna att du delar vår värdegrund:

- VETENSKAPSFÖRANKRING
Vårt arbete utgår från en tydlig förankring i modern forskning och vetenskap. Våra medarbetare har gedigen kunskap och vidareutbildas kontinuerligt

- VÄRDESKAPANDE
Att göra skillnad på riktigt där våra insatser ska generera effekt värd det dubbla både för individen, familjen och samhället

- UTVECKLING
Vi arbetar varje dag med att förbättra oss, utvecklas och alltid sätta våra patienters bästa i första hand.

Vi erbjuder dig
Som verksamhetschef hos oss arbetar du med stort eget ansvar och utifrån målstyrning med fokus på patienternas och verksamhetens bästa. I vårt erbjudande finns även

- Privat vårdförsäkring

- Flexibla arbetstider med fokus på att du ska ha hållbarhet i hela ditt liv

- Möjligheten att kombinera arbete på plats med distansarbete

- Kompetenspeng varje år

- Friskvårdsbidrag

- Konkurrenskraftiga lönevillkor

- Kollektivavtal

Hos oss har vi dessutom en uppskattad tradition som innebär att du alltid är ledig på din födelsedag!

Om oss
Moment grundades 2010 och erbjuder specialisttjänster inom psykologi/psykiatri, barnmedicin och neuropsykiatri till företag, privatpersoner och offentlig sektor.

Företaget leds värderingsstyrt med stort fokus på att skapa samhällsnytta. Moment har haft en mycket stark och sund tillväxt under ett flertal år och blivit utsedda till Gasellföretag fem gånger, senast 2022.

Om anställningen
Tillträde: Snarast med hänsyn till befintlig uppsägningstid.

Tjänstgöringsgrad: 100% (deltid kan diskuteras).

Tjänsten är en tillsvidareanställning men vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 3 september. Vi intervjuar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Skicka därför gärna in din ansökan snarast.

Välkommen att söka tjänsten!

Ansök nu

Verksamhetschef till Enebacken i Stockholm

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 22
Här kommer du att arbeta:

Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med totalt 108 platser. 2 avdelningar är avsedda för korttids- och växelvård. 3 avdelningar är somatiska och resterande 7 avdelningar har inriktning mot personer med demenssjukdom.

Enebacken ligger vackert i utkanten av Åkersberga med ett villaområde på ena sidan och åkerlandskap och skog på andra sidan.

Vi söker en Verksamhetschef som vill bli en del av vårt fantastiska team!

Vi välkomnar nu en Verksamhetschef som vill vara med och självständigt driva, leda och utveckla verksamheten och dina medarbetare. Du ingår i ett sammanhang med kompetenta supportfunktioner där du får stöd och vägledning för att nå framgång i ditt arbete. På Forenede Care har vi ett starkt fokus på att lyckas tillsammans. Vi värdesätter därför att du får goda möjligheter att utveckla ditt sätt att leda och ges möjlighet att förverkliga dina idéer.

Tjänsten som Verksamhetschef som gör skillnad

I din roll som Verksamhetschef hos Forenede Care har du övergripande ansvar för medarbetare, ekonomi, försäljning och kvalitet. Vidare har du i din roll kontakt med nyckelintressenter som kunder, anhöriga, kommuner och myndigheter. Du har också stöd av våra supportfunktioner inom ekonomi, vård och kvalitet, marknad och kommunikation, affärsutveckling och HR.

Du rapporterar direkt till Regionchef och förväntas vara en aktiv och bidragande del av regionens ledningsgrupp. För oss är det viktigt att du vill vara med att påverka regionens riktning samt utveckling.

Vi erbjuder

I det familjeägda Forenede Care ingår du i ett sammanhang där du varje dag får möjlighet att förändra och göra skillnad genom din personlighet, kompetens och ditt engagemang. Vi erbjuder dig interna och externa utbildningar där du som individ får möjlighet att växa och utvecklas både som människa och i din roll professionellt. i rollen får du även möjlighet att påverka företagets riktning.

Vi har kollektivavtal och naturligtvis erbjuder vi friskvårdbidrag.

Vem är du?

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för att vara framgångsrik i rollen krävs det att du är trygg i ditt ledarskap och har modet att fatta nödvändiga beslut. Du behöver kunna agera strategiskt, analytiskt och lösningsorienterat. Vidare värdesätter vi att du kan strukturera din och verksamhetens vardag och förstår vikten av ett säljande förhållningssätt. Du kommer vara ansvarig för de lagar och krav som styr verksamheten.

Din förmåga att skapa, bygga och bibehålla goda relationer till olika intressenter som kunder, medarbetare, anhöriga, kommuner och beställare är av största vikt. Vidare ser vi att du tillsammans med dina fantastiska medarbetare har viljan att driva arbetet mot bolagets uppsatta mål.

Andra personliga egenskaper som vi värdesätter hos oss på Forenede Care är att du som ledare är ödmjuk, empatisk och bra på att lyssna. Ditt engagemang är viktigt för att lyckas i rollen!

Du som Verksamhetschef ska ha följande kvalifikationer och erfarenheter

Verksamheten är tillståndspliktig och kräver att du har relevant högskoleutbildning då du kommer att stå på tillstånd för verksamheten hos IVO. För att bli aktuell för tjänsten kommer du behöva godkännas av IVO.

- Högskole- och/eller universitetsutbildning, exempelvis sjuksköterska, socionom, beteendevetare eller motsvarande.

- Ledarskapsutbildning samt mer än två års dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda medarbetare och team.

- Aktuell erfarenhet med arbete av socialtjänstlagstiftningen

- Ekonomisk kunskap och förståelse av budgetansvar med tillhörande uppföljningsarbete.

- God kunskap och erfarenhet av arbete och rapportering i olika stödsystem, exempelvis journal-, planerings- och lönesystem.

- B-körkort

Går du vidare i processen kommer vi efterfråga intyg på ovanstående utbildningar.

Meriterande

Vi arbetar med ständig utveckling och förbättring i vår vardag och ser att praktisk erfarenhet av förändringsarbete kommer att underlätta ditt arbete hos oss. Då vi arbetar och samverkar nära våra fackförbund är det bra om du har tidigare erfarenhet av att utveckla fackliga relationer.

Utöver ovan kan dessutom din vardag underlättas om du har B-körkort.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid. Tillsvidareanställning.

Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Lön

Vi tillämpar individuell och marknadsanpassad lönesättning.

Tillträde

Enligt ök.

Sista ansökningsdag

24-01-2024

Kontaktperson

Marzenna Stenström , Regionchef

E-post: marste@forenedecare.se

Intervjuerna sker löpande så vi tar tacksamt emot din ansökan redan idag!

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Ansök nu

Verksamhetschef till Enebacken i Stockholm

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 15
Här kommer du att arbeta:

Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med totalt 108 platser. 2 avdelningar är avsedda för korttids- och växelvård. 3 avdelningar är somatiska och resterande 7 avdelningar har inriktning mot personer med demenssjukdom.

Enebacken ligger vackert i utkanten av Åkersberga med ett villaområde på ena sidan och åkerlandskap och skog på andra sidan.

Vi söker en Verksamhetschef som vill bli en del av vårt fantastiska team!

Vi välkomnar nu en Verksamhetschef som vill vara med och självständigt driva, leda och utveckla verksamheten och dina medarbetare. Du ingår i ett sammanhang med kompetenta supportfunktioner där du får stöd och vägledning för att nå framgång i ditt arbete. På Forenede Care har vi ett starkt fokus på att lyckas tillsammans. Vi värdesätter därför att du får goda möjligheter att utveckla ditt sätt att leda och ges möjlighet att förverkliga dina idéer.

Tjänsten som Verksamhetschef som gör skillnad

I din roll som Verksamhetschef hos Forenede Care har du övergripande ansvar för medarbetare, ekonomi, försäljning och kvalitet. Vidare har du i din roll kontakt med nyckelintressenter som kunder, anhöriga, kommuner och myndigheter. Du har också stöd av våra supportfunktioner inom ekonomi, vård och kvalitet, marknad och kommunikation, affärsutveckling och HR.

Du rapporterar direkt till Regionchef och förväntas vara en aktiv och bidragande del av regionens ledningsgrupp. För oss är det viktigt att du vill vara med att påverka regionens riktning samt utveckling.

Vi erbjuder

I det familjeägda Forenede Care ingår du i ett sammanhang där du varje dag får möjlighet att förändra och göra skillnad genom din personlighet, kompetens och ditt engagemang. Vi erbjuder dig interna och externa utbildningar där du som individ får möjlighet att växa och utvecklas både som människa och i din roll professionellt. i rollen får du även möjlighet att påverka företagets riktning.

Vi har kollektivavtal och naturligtvis erbjuder vi friskvårdbidrag.

Vem är du?

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för att vara framgångsrik i rollen krävs det att du är trygg i ditt ledarskap och har modet att fatta nödvändiga beslut. Du behöver kunna agera strategiskt, analytiskt och lösningsorienterat. Vidare värdesätter vi att du kan strukturera din och verksamhetens vardag och förstår vikten av ett säljande förhållningssätt. Du kommer vara ansvarig för de lagar och krav som styr verksamheten.

Din förmåga att skapa, bygga och bibehålla goda relationer till olika intressenter som kunder, medarbetare, anhöriga, kommuner och beställare är av största vikt. Vidare ser vi att du tillsammans med dina fantastiska medarbetare har viljan att driva arbetet mot bolagets uppsatta mål.

Andra personliga egenskaper som vi värdesätter hos oss på Forenede Care är att du som ledare är ödmjuk, empatisk och bra på att lyssna. Ditt engagemang är viktigt för att lyckas i rollen!

Du som Verksamhetschef ska ha följande kvalifikationer och erfarenheter

Verksamheten är tillståndspliktig och kräver att du har relevant högskoleutbildning då du kommer att stå på tillstånd för verksamheten hos IVO. För att bli aktuell för tjänsten kommer du behöva godkännas av IVO.

- Högskole- och/eller universitetsutbildning, exempelvis sjuksköterska, socionom, beteendevetare eller motsvarande.

- Ledarskapsutbildning samt mer än två års dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda medarbetare och team.

- Aktuell erfarenhet med arbete av socialtjänstlagstiftningen

- Ekonomisk kunskap och förståelse av budgetansvar med tillhörande uppföljningsarbete.

- God kunskap och erfarenhet av arbete och rapportering i olika stödsystem, exempelvis journal-, planerings- och lönesystem.

- B-körkort

Går du vidare i processen kommer vi efterfråga intyg på ovanstående utbildningar.

Meriterande

Vi arbetar med ständig utveckling och förbättring i vår vardag och ser att praktisk erfarenhet av förändringsarbete kommer att underlätta ditt arbete hos oss. Då vi arbetar och samverkar nära våra fackförbund är det bra om du har tidigare erfarenhet av att utveckla fackliga relationer.

Utöver ovan kan dessutom din vardag underlättas om du har B-körkort.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid. Tillsvidareanställning.

Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Lön

Vi tillämpar individuell och marknadsanpassad lönesättning.

Tillträde

Enligt ök.

Sista ansökningsdag

24-01-2024

Kontaktperson

Marzenna Stenström , Regionchef

E-post: marste@forenedecare.se

Intervjuerna sker löpande så vi tar tacksamt emot din ansökan redan idag!

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Ansök nu

Verksamhetschef till Enebacken i Stockholm

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 20
Här kommer du att arbeta:

Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med totalt 108 platser. 2 avdelningar är avsedda för korttids- och växelvård. 3 avdelningar är somatiska och resterande 7 avdelningar har inriktning mot personer med demenssjukdom.

Enebacken ligger vackert i utkanten av Åkersberga med ett villaområde på ena sidan och åkerlandskap och skog på andra sidan.

Vi söker en Verksamhetschef som vill bli en del av vårt fantastiska team!

Vi välkomnar nu en Verksamhetschef som vill vara med och självständigt driva, leda och utveckla verksamheten och dina medarbetare. Du ingår i ett sammanhang med kompetenta supportfunktioner där du får stöd och vägledning för att nå framgång i ditt arbete. På Forenede Care har vi ett starkt fokus på att lyckas tillsammans. Vi värdesätter därför att du får goda möjligheter att utveckla ditt sätt att leda och ges möjlighet att förverkliga dina idéer.

Tjänsten som Verksamhetschef som gör skillnad

I din roll som Verksamhetschef hos Forenede Care har du övergripande ansvar för medarbetare, ekonomi, försäljning och kvalitet. Vidare har du i din roll kontakt med nyckelintressenter som kunder, anhöriga, kommuner och myndigheter. Du har också stöd av våra supportfunktioner inom ekonomi, vård och kvalitet, marknad och kommunikation, affärsutveckling och HR.

Du rapporterar direkt till Regionchef och förväntas vara en aktiv och bidragande del av regionens ledningsgrupp. För oss är det viktigt att du vill vara med att påverka regionens riktning samt utveckling.

Vi erbjuder

I det familjeägda Forenede Care ingår du i ett sammanhang där du varje dag får möjlighet att förändra och göra skillnad genom din personlighet, kompetens och ditt engagemang. Vi erbjuder dig interna och externa utbildningar där du som individ får möjlighet att växa och utvecklas både som människa och i din roll professionellt. i rollen får du även möjlighet att påverka företagets riktning.

Vi har kollektivavtal och naturligtvis erbjuder vi friskvårdbidrag.

Vem är du?

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för att vara framgångsrik i rollen krävs det att du är trygg i ditt ledarskap och har modet att fatta nödvändiga beslut. Du behöver kunna agera strategiskt, analytiskt och lösningsorienterat. Vidare värdesätter vi att du kan strukturera din och verksamhetens vardag och förstår vikten av ett säljande förhållningssätt. Du kommer vara ansvarig för de lagar och krav som styr verksamheten.

Din förmåga att skapa, bygga och bibehålla goda relationer till olika intressenter som kunder, medarbetare, anhöriga, kommuner och beställare är av största vikt. Vidare ser vi att du tillsammans med dina fantastiska medarbetare har viljan att driva arbetet mot bolagets uppsatta mål.

Andra personliga egenskaper som vi värdesätter hos oss på Forenede Care är att du som ledare är ödmjuk, empatisk och bra på att lyssna. Ditt engagemang är viktigt för att lyckas i rollen!

Du som Verksamhetschef ska ha följande kvalifikationer och erfarenheter

Verksamheten är tillståndspliktig och kräver att du har relevant högskoleutbildning då du kommer att stå på tillstånd för verksamheten hos IVO. För att bli aktuell för tjänsten kommer du behöva godkännas av IVO.

- Högskole- och/eller universitetsutbildning, exempelvis sjuksköterska, socionom, beteendevetare eller motsvarande.

- Ledarskapsutbildning samt mer än två års dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda medarbetare och team.

- Aktuell erfarenhet med arbete av socialtjänstlagstiftningen

- Ekonomisk kunskap och förståelse av budgetansvar med tillhörande uppföljningsarbete.

- God kunskap och erfarenhet av arbete och rapportering i olika stödsystem, exempelvis journal-, planerings- och lönesystem.

- B-körkort

Går du vidare i processen kommer vi efterfråga intyg på ovanstående utbildningar.

Meriterande

Vi arbetar med ständig utveckling och förbättring i vår vardag och ser att praktisk erfarenhet av förändringsarbete kommer att underlätta ditt arbete hos oss. Då vi arbetar och samverkar nära våra fackförbund är det bra om du har tidigare erfarenhet av att utveckla fackliga relationer.

Utöver ovan kan dessutom din vardag underlättas om du har B-körkort.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid. Tillsvidareanställning.

Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Lön

Vi tillämpar individuell och marknadsanpassad lönesättning.

Tillträde

Enligt ök.

Sista ansökningsdag

24-01-2024

Kontaktperson

Marzenna Stenström , Regionchef

E-post: marste@forenedecare.se

Intervjuerna sker löpande så vi tar tacksamt emot din ansökan redan idag!

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Ansök nu

Verksamhetschef till Enebacken i Stockholm

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 27
Här kommer du att arbeta:

Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med totalt 108 platser. 2 avdelningar är avsedda för korttids- och växelvård. 3 avdelningar är somatiska och resterande 7 avdelningar har inriktning mot personer med demenssjukdom.

Enebacken ligger vackert i utkanten av Åkersberga med ett villaområde på ena sidan och åkerlandskap och skog på andra sidan.

Vi söker en Verksamhetschef som vill bli en del av vårt fantastiska team!

Vi välkomnar nu en Verksamhetschef som vill vara med och självständigt driva, leda och utveckla verksamheten och dina medarbetare. Du ingår i ett sammanhang med kompetenta supportfunktioner där du får stöd och vägledning för att nå framgång i ditt arbete. På Forenede Care har vi ett starkt fokus på att lyckas tillsammans. Vi värdesätter därför att du får goda möjligheter att utveckla ditt sätt att leda och ges möjlighet att förverkliga dina idéer.

Tjänsten som Verksamhetschef som gör skillnad

I din roll som Verksamhetschef hos Forenede Care har du övergripande ansvar för medarbetare, ekonomi, försäljning och kvalitet. Vidare har du i din roll kontakt med nyckelintressenter som kunder, anhöriga, kommuner och myndigheter. Du har också stöd av våra supportfunktioner inom ekonomi, vård och kvalitet, marknad och kommunikation, affärsutveckling och HR.

Du rapporterar direkt till Regionchef och förväntas vara en aktiv och bidragande del av regionens ledningsgrupp. För oss är det viktigt att du vill vara med att påverka regionens riktning samt utveckling.

Vi erbjuder

I det familjeägda Forenede Care ingår du i ett sammanhang där du varje dag får möjlighet att förändra och göra skillnad genom din personlighet, kompetens och ditt engagemang. Vi erbjuder dig interna och externa utbildningar där du som individ får möjlighet att växa och utvecklas både som människa och i din roll professionellt. i rollen får du även möjlighet att påverka företagets riktning.

Vi har kollektivavtal och naturligtvis erbjuder vi friskvårdbidrag.

Vem är du?

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för att vara framgångsrik i rollen krävs det att du är trygg i ditt ledarskap och har modet att fatta nödvändiga beslut. Du behöver kunna agera strategiskt, analytiskt och lösningsorienterat. Vidare värdesätter vi att du kan strukturera din och verksamhetens vardag och förstår vikten av ett säljande förhållningssätt. Du kommer vara ansvarig för de lagar och krav som styr verksamheten.

Din förmåga att skapa, bygga och bibehålla goda relationer till olika intressenter som kunder, medarbetare, anhöriga, kommuner och beställare är av största vikt. Vidare ser vi att du tillsammans med dina fantastiska medarbetare har viljan att driva arbetet mot bolagets uppsatta mål.

Andra personliga egenskaper som vi värdesätter hos oss på Forenede Care är att du som ledare är ödmjuk, empatisk och bra på att lyssna. Ditt engagemang är viktigt för att lyckas i rollen!

Du som Verksamhetschef ska ha följande kvalifikationer och erfarenheter

Verksamheten är tillståndspliktig och kräver att du har relevant högskoleutbildning då du kommer att stå på tillstånd för verksamheten hos IVO. För att bli aktuell för tjänsten kommer du behöva godkännas av IVO.

- Högskole- och/eller universitetsutbildning, exempelvis sjuksköterska, socionom, beteendevetare eller motsvarande.

- Ledarskapsutbildning samt mer än två års dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda medarbetare och team.

- Aktuell erfarenhet med arbete av socialtjänstlagstiftningen

- Ekonomisk kunskap och förståelse av budgetansvar med tillhörande uppföljningsarbete.

- God kunskap och erfarenhet av arbete och rapportering i olika stödsystem, exempelvis journal-, planerings- och lönesystem.

- B-körkort

Går du vidare i processen kommer vi efterfråga intyg på ovanstående utbildningar.

Meriterande

Vi arbetar med ständig utveckling och förbättring i vår vardag och ser att praktisk erfarenhet av förändringsarbete kommer att underlätta ditt arbete hos oss. Då vi arbetar och samverkar nära våra fackförbund är det bra om du har tidigare erfarenhet av att utveckla fackliga relationer.

Utöver ovan kan dessutom din vardag underlättas om du har B-körkort.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid. Tillsvidareanställning.

Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Lön

Vi tillämpar individuell och marknadsanpassad lönesättning.

Tillträde

Enligt ök.

Sista ansökningsdag

24-01-2024

Kontaktperson

Marzenna Stenström , Regionchef

E-post: marste@forenedecare.se

Intervjuerna sker löpande så vi tar tacksamt emot din ansökan redan idag!

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Ansök nu

Klinikchef inom sjukvård sökes till Stora Sköndal i Stockholm!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 14
Vi söker
Nu efter en engagerad och erfaren klinikchef som vill vara med och utveckla stiftelsen Stora Sköndal. Stora Sköndal är en icke vinstdrivande organisation med visionen om ett samhälle med en självklar plats för alla. De har verksamhetsområden inom äldreomsorg, förskola, ensamkommande flyktingungdomar, sjukvård, personer med funktionsnedsättning samt delägare i en högskola. Klinikchefen som Stora Sköndal söker kommer ha övergripande ansvar för deras verksamhet inom neurologisk rehabilitering, såväl slutenvård som dagvård, samt en husläkarmottagning. Allt överskott som stiftelsen genererar går alltid tillbaka till verksamheten och deras resurser nyttjas med målet att alltid utföra sina uppdrag med kvalitet och omsorg. Tag chansen att bli en del av en organisation som arbetar för att ge alla individer högklassig vård och främja en god livskvalitet hos alla sina patienter. Deras ledord är jämlikhet, omtanke och förändring.

Du kommer få bli en del av en härlig personalgrupp där arbetsglädje är högt prioriterad i verksamheten. Det är viktigt att du som blir en del av såväl arbetsgruppen som ledningen delar deras värderingar och ledord. Stiftelsen arbetar systematiskt med att förbättra arbetssättet på alla nivåer i organisationen och din uppgift är att vara med i deras kontinuerliga utvecklingsarbete kring detta.

Du som söker denna tjänst har en högskoleexamen inom området hälso- och sjukvård, samt minst 3 års chefserfarenhet i det aktuella verksamhetsområdet, gärna över andra chefer och läkare. Du har erfarenhet av att leda medarbetare och organisation i förändring med goda resultat som påföljd.

Arbetsuppgifter
I rollen som Klinikchef för verksamheten som rör sjukvård kommer du ha ett övergripande ansvar för att verksamheten drivs i enlighet med lag och avtal samt Stiftelsens värdegrund. Detta innebär även att du leder områdets ledningsgrupp, och kommer ha kvalitet-, ekonomi-, personal- och resultatansvar för sjukvården, samt utföra personal- och ekonomiadministration kopplat till verksamheten. Inom tjänsten som områdeschef måste du vara beredd på att vara såväl operativ som strategisk. Vidare kommer du att ingå i Stiftelsens ledningsgrupp och verka för att strategiskt utveckla organisationen som helhet. Du initierar utveckling inom verksamhetsområdet och uppmärksammar potentiella förbättringsområden. Informationsunderlag och rapportering sker till direktor.

Anställning
Detta är en rekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt hos Stora Sköndal, där en 6 månaders provanställning tillämpas. Tjänsten är på heltid med oreglerad arbetstid, företrädesvis vardagar.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken

Ansök nu

Klinikchef inom sjukvård sökes till Stora Sköndal i Stockholm!

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 7
Vi söker
Nu efter en engagerad och erfaren klinikchef som vill vara med och utveckla stiftelsen Stora Sköndal. Stora Sköndal är en icke vinstdrivande organisation med visionen om ett samhälle med en självklar plats för alla. De har verksamhetsområden inom äldreomsorg, förskola, ensamkommande flyktingungdomar, sjukvård, personer med funktionsnedsättning samt delägare i en högskola. Klinikchefen som Stora Sköndal söker kommer ha övergripande ansvar för deras verksamhet inom neurologisk rehabilitering, såväl slutenvård som dagvård, samt en husläkarmottagning. Allt överskott som stiftelsen genererar går alltid tillbaka till verksamheten och deras resurser nyttjas med målet att alltid utföra sina uppdrag med kvalitet och omsorg. Tag chansen att bli en del av en organisation som arbetar för att ge alla individer högklassig vård och främja en god livskvalitet hos alla sina patienter. Deras ledord är jämlikhet, omtanke och förändring.

Du kommer få bli en del av en härlig personalgrupp där arbetsglädje är högt prioriterad i verksamheten. Det är viktigt att du som blir en del av såväl arbetsgruppen som ledningen delar deras värderingar och ledord. Stiftelsen arbetar systematiskt med att förbättra arbetssättet på alla nivåer i organisationen och din uppgift är att vara med i deras kontinuerliga utvecklingsarbete kring detta.

Du som söker denna tjänst har en högskoleexamen inom området hälso- och sjukvård, samt minst 3 års chefserfarenhet i det aktuella verksamhetsområdet, gärna över andra chefer och läkare. Du har erfarenhet av att leda medarbetare och organisation i förändring med goda resultat som påföljd.

Arbetsuppgifter
I rollen som Klinikchef för verksamheten som rör sjukvård kommer du ha ett övergripande ansvar för att verksamheten drivs i enlighet med lag och avtal samt Stiftelsens värdegrund. Detta innebär även att du leder områdets ledningsgrupp, och kommer ha kvalitet-, ekonomi-, personal- och resultatansvar för sjukvården, samt utföra personal- och ekonomiadministration kopplat till verksamheten. Inom tjänsten som områdeschef måste du vara beredd på att vara såväl operativ som strategisk. Vidare kommer du att ingå i Stiftelsens ledningsgrupp och verka för att strategiskt utveckla organisationen som helhet. Du initierar utveckling inom verksamhetsområdet och uppmärksammar potentiella förbättringsområden. Informationsunderlag och rapportering sker till direktor.

Anställning
Detta är en rekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt hos Stora Sköndal, där en 6 månaders provanställning tillämpas. Tjänsten är på heltid med oreglerad arbetstid, företrädesvis vardagar.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken

Ansök nu

Verksamhetschef till rehabenhet omgående

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jan 5
Vi söker
en verksamhetschef till ett team fysioterapeuter & arbetsterapeuter.
Din bakgrund är fysioterapeut eller arbetsterapeut med flera års erfarenhet som verksamhetschef. Du har tidigare arbetat inom LSS och/eller äldreomsorg.

Uppdraget börjar omgående och pågår fram till sommaren.Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för Verksamhetschef inom Rehab. Du kommer leda och för delat arbetet för ett 30 tal medarbetare tillsammans med en verksamhetsledare.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning & Rekrytering, med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult hos oss erbjuds du:
• Konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag i olika verksamheter
• Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och semesterersättning
• Stora möjligheter att själv välja arbetsplats och arbetstider
• Hjälp med resa och boende om du arbetar på annan ort
• Introduktion och kontinuerlig coachning så att du snabbt kommer in i din roll
• En dedikerad och tillgänglig konsultchef, som själv varit verksam inom ditt yrkesområde
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag genom arbetsgivarorganisationen Almega – en trygghet för dig som konsult. Det innebär bland annat att vi har kollektivavtal och gedigna ansvars- och olycksfallsförsäkringar för våra konsulter, samt att vi betalar in till din tjänstepension från den allra första kronan du tjänar.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande, så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, var vänlig kontakta kontaktpersonen nedan. På www.vardlanken.se/lediga-jobb presenterar vi alla våra lediga uppdrag.

Om oss
Vårdlänken Bemanning & Rekrytering förmedlar intressanta konsultuppdrag och tjänster till dig som är läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, socionom, chef eller har annan profession inom vård eller socialt arbete. Vårt mål är att ge dig ett flexibelt och utvecklande arbetsliv, samtidigt som vi tillsammans bidrar till en välfungerande vård- och omsorgssektor genom rätt kompetens på rätt plats.

Vi har över 25 års erfarenhet av vårdbemanning. Våra kunder är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Vi hjälper dem med skräddarsydda bemanningslösningar och hjälper även till att rekrytera personal till fasta tjänster. Det gör oss till helhetsleverantör av kompetens inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer på www.vardlanken.se, samt följ oss på Linkedin: www.linkedin.com/company/vardlanken

Ansök nu

Verksamhetschef Skogsbo Skyddat boende

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 6
Om verksamheten
Skogsbo är ett skyddat boende som drivs av Frälsningsarmén. Här erbjuder vi ett tryggt boende i en trivsam miljö där kvinnor och barn kan landa och få en plattform för att komma vidare. Vi tar emot kvinnor utsatta för våld i nära relation och människohandel. Skogsbo har plats för 15 kvinnor och ca 21 barn. Arbetsgruppen består av verksamhetschef, bitr verksamhetschef, tre kuratorer, 6 boendestödjare, en boendesamordnare, lokalvårdare och vaktmästare.
Vi jobbar framförallt på uppdrag av socialtjänsten, och stöttar kvinnan i uppbrottsprocess, rättsprocess mm. Vi jobbar med att bygga upp både det yttre och inre skyddet.
Vi vill möta hela människan och erbjuder många olika gemensamma aktiviteter under veckorna.
Vi arbetar utifrån ett empowerment-perspektiv med fokus på det salutogena.
Din roll
Som verksamhetschef har du ansvar för personal, ekonomi och verksamhetsfrågor. Din roll är att stötta personalen och se till att de har vad de behöver för att utföra sitt jobb, genomföra medarbetar och lönesamtal, utveckling av verksamheten, marknadsföring, upphandlingar mm.
Övergripande ansvar för verksamhet, personal och budget.
Budget- och resultatansvar även administrativa arbetsuppgifter inom området.
Systematiskt arbetsmiljöarbete och brandskyddsarbete.
Driva förbättrings- och utvecklingsfrågor.
Marknadsföring av verksamheterna.
Genomföra upphandlingar.
Stötta dina medarbetare i deras arbete.
Samverka med olika aktörer utanför organisationen.
Bemanning och schemaläggning.

Vem söker vi?
Förutom att du är en erfaren ledare samt att har ett starkt engagemang för målgruppen så behöver din utbildningsbakgrund stämma överens med de formella krav som ställs på oss genom avtal.
Du har en socionomexamen.
Är väl förtrogen med lagar, förordningar och föreskrifter inom området SoL.
Har minst två års erfarenhet av arbete med målgruppen.
Du har B körkort.
Du har goda kunskaper i svenska både i skrift och tal.

Du är organiserad och har god förmåga att analysera verksamhetens kvalitet, budget och resultat samt har erfarenhet av ekonomisk uppföljning. Du gillar att arbeta nära verksamheten på ett engagerat sätt.
Du är lugn och trygg som person, har lätt att skapa förtroende, har en god förmåga att lyssna och kommunicera.
För oss är det viktigt att du är aktiv och nära verksamheten vilket är en förutsättning för att vårda relationerna både till medarbetarna och till de boende. Du har ett prestigelöst förhållningssätt, bemöter människor med respekt och har god samarbetsförmåga.
Verksamheten kräver stor flexibilitet och förmåga att fatta snabba beslut, och kunna rycka in där det behövs.
Kväll och helgarbete kan förekomma. Jour varannan vecka.
En förutsättning för ett lyckat samarbete är att du delar Frälsningsarméns värderingar och har en kristen tro.
Då vi är ett skyddat boende för kvinnor, söker vi en kvinnlig verksamhetschef.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställning och ansökan
Anställningen är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Eftersom vi arbetar med barn krävs utdrag från belastningsregistret.
Välkommen att söka genom att mejla CV och personligt brev till christina.vauhkola@fralsningsarmen.se senast den 30 december 2023.

Ansök nu

Konsultchef/teamledare – Medicinteknik – Kista

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jul 3
Konsultchef/teamledare - Medicinteknik - Kista
Brinner du för kundrelationer och ledarskap? Vill du arbeta på ett bolag i framkant? Bli vår nya kollega!

PlantVision Compliance befinner sig i en spännande tillväxtfas där vi hjälper våra kunder inom Life Science att lyckas. Därför söker vi nu konsultchef/teamledare med fokus mot medicinteknik/IVD- branschen. Placeringsort för tjänsten är på vårt kontor i Kista.

Det här blir din roll
Som ledare kommer du ansvara för en grupp konsulter. I den här rollen får du chansen att bygga och utveckla ditt team, utveckla processer och arbetssätt samt löpande ansvara för att konsulterna har uppdrag som motsvarar deras kompetens och främjar individens utveckling. Du har försäljningsansvar och använder naturligt ditt nätverk. Ditt dagliga arbete består till stor del av att ansvara för-, och driva våra kundrelationer och därmed tillsätta kundens behov med matchning mot våra kompetenta konsulter.

Beroende på tidigare erfarenhet kan rollen och ansvarsområden anpassas. Du kommer att tillhöra ett av världens bästa chefsteam och ges möjlighet att utveckla ditt ledarskap.

Vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Vi är stolta över att vi tar stor hänsyn till dig som individ, både i form av vad du vill arbeta med, hur du kan utvecklas professionellt och personligt. Vi är måna om att ta vara på de drivkrafter som finns hos varje enskild medarbetare. Våra konsulter är vår största tillgång och förutsättning för framgång.

Våra konsulter har främst uppdrag och projekt kopplade till kvalitetssäkring och regelverksefterlevnad (testning, validering, QA och RA) inom medicinteknisk industri. Vi fokuserar utifrån kundens behov och verksamhetsutmaningar och tar fram skräddarsydda lösningar som kan vara alltifrån rådgivande roller, konsultuppdrag i kundens organisation och hela projektleveranser.


Så här kommer du att lyckas
Du har ett naturligt ledarskap, är en kommunikativ person, samt har både förmåga och vilja att skapa starka team. För att trivas som ledare hos oss så tror vi att du är en positiv och social person med högt engagemang. Du sätter alltid kunden i fokus, är flexibel och har en stark egen drivkraft i kombination med förmågan att arbeta lösningsorienterat. Vi är i en tillväxtresa där förändring är en del av vår vardag vilket innebär att du som ledare löpande planerar och prioriterar din tid för att nå våra gemensamma mål. Här kommer dina relationsfärdigheter och din branschkunskap till sin rätt då tjänsteförsäljning och rekrytering utgör en stor del av din roll.

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och har minst fem års arbetslivserfarenhet varav tre år inom Life Science. Tjänsten kräver att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Vi ser gärna att du har körkort. Tidigare erfarenhet av personalansvar, tjänsteförsäljning eller rekrytering är meriterande.Att vara en del av Team PV
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Delvis för de lösningar vi tar fram och delvis för hur vi tar fram dem. Och nyckeln till båda delar är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme. Vi har på sätt och vis mjuka väggar.

Våra kunder möter oss antingen som konsulter i deras egen organisation, som rådgivare eller när vi sköter hela projektleveransen. Oavsett hur, var eller när de träffar oss får de en person som bryr sig både om deras resultat och om sina nya kollegor.

Som vår kollega får du bland annat:

- en trygg anställning med fast månadslön

- en stark kultur som präglas av personlig utveckling och kompetensutveckling

- flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar

- förmåner, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar

- tjänstepension och 30 dagars semester

- ersättning vid föräldraledighet.


Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Ewa Kloskowska på +46 73 092 01 34 eller ewa.kloskowska@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Ansök nu

Konsultchef/teamledare – Medicinteknik – Kista

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 14
Konsultchef/teamledare - Medicinteknik - Kista
Brinner du för kundrelationer och ledarskap? Vill du arbeta på ett bolag i framkant? Bli vår nya kollega!

PlantVision Compliance befinner sig i en spännande tillväxtfas där vi hjälper våra kunder inom Life Science att lyckas. Därför söker vi nu konsultchef/teamledare med fokus mot medicinteknik/IVD- branschen. Placeringsort för tjänsten är på vårt kontor i Kista.

Det här blir din roll
Som ledare kommer du ansvara för en grupp konsulter. I den här rollen får du chansen att bygga och utveckla ditt team, utveckla processer och arbetssätt samt löpande ansvara för att konsulterna har uppdrag som motsvarar deras kompetens och främjar individens utveckling. Du har försäljningsansvar och använder naturligt ditt nätverk. Ditt dagliga arbete består till stor del av att ansvara för-, och driva våra kundrelationer och därmed tillsätta kundens behov med matchning mot våra kompetenta konsulter.

Beroende på tidigare erfarenhet kan rollen och ansvarsområden anpassas. Du kommer att tillhöra ett av världens bästa chefsteam och ges möjlighet att utveckla ditt ledarskap.

Vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Vi är stolta över att vi tar stor hänsyn till dig som individ, både i form av vad du vill arbeta med, hur du kan utvecklas professionellt och personligt. Vi är måna om att ta vara på de drivkrafter som finns hos varje enskild medarbetare. Våra konsulter är vår största tillgång och förutsättning för framgång.

Våra konsulter har främst uppdrag och projekt kopplade till kvalitetssäkring och regelverksefterlevnad (testning, validering, QA och RA) inom medicinteknisk industri. Vi fokuserar utifrån kundens behov och verksamhetsutmaningar och tar fram skräddarsydda lösningar som kan vara alltifrån rådgivande roller, konsultuppdrag i kundens organisation och hela projektleveranser.


Så här kommer du att lyckas
Du har ett naturligt ledarskap, är en kommunikativ person, samt har både förmåga och vilja att skapa starka team. För att trivas som ledare hos oss så tror vi att du är en positiv och social person med högt engagemang. Du sätter alltid kunden i fokus, är flexibel och har en stark egen drivkraft i kombination med förmågan att arbeta lösningsorienterat. Vi är i en tillväxtresa där förändring är en del av vår vardag vilket innebär att du som ledare löpande planerar och prioriterar din tid för att nå våra gemensamma mål. Här kommer dina relationsfärdigheter och din branschkunskap till sin rätt då tjänsteförsäljning och rekrytering utgör en stor del av din roll.

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och har minst fem års arbetslivserfarenhet varav tre år inom Life Science. Tjänsten kräver att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Vi ser gärna att du har körkort. Tidigare erfarenhet av personalansvar, tjänsteförsäljning eller rekrytering är meriterande.Att vara en del av Team PV
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Delvis för de lösningar vi tar fram och delvis för hur vi tar fram dem. Och nyckeln till båda delar är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme. Vi har på sätt och vis mjuka väggar.

Våra kunder möter oss antingen som konsulter i deras egen organisation, som rådgivare eller när vi sköter hela projektleveransen. Oavsett hur, var eller när de träffar oss får de en person som bryr sig både om deras resultat och om sina nya kollegor.

Som vår kollega får du bland annat:

- en trygg anställning med fast månadslön
- en stark kultur som präglas av personlig utveckling och kompetensutveckling
- flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar
- förmåner, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar
- tjänstepension och 30 dagars semester
- ersättning vid föräldraledighet.

Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Ewa Kloskowska på +46 73 092 01 34 eller ewa.kloskowska@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Ansök nu

Konsultchef – Quality and Compliance (Pharma & Biotech) – Mälardalen

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Aug 14
Konsultchef - Quality and Compliance (Pharma & Biotech) - Mälardalen
Är du en engagerande ledare som samtidigt brinner för kundrelationer och nätverkande? Vill du arbeta på en av Sveriges Bästa Arbetsplatser? Bli vår nya Konsultchef!

PlantVision Quality & Compliance befinner sig i en spännande tillväxtfas där vi hjälper våra kunder inom Life Science att lyckas. Därför söker vi nu konsultchef med fokus mot läkemedels- och bioteknikindustrin med fokus i Mälardalen. Placeringsort för tjänsten är på vårt kontor i Kista.

Det här blir din roll
Som en av våra engagerade konsultchefer kommer du ansvara för en grupp konsulter med uppdrag inom främst validering eller QA hos olika Pharma/Biotech-företag. I den här rollen får du chansen att coacha och utveckla ditt team, arbeta med förbättring av processer och arbetssätt samt löpande ansvara för att konsulterna har uppdrag som motsvarar deras kompetens och främjar individens personliga/professionella utveckling. Du har försäljningsansvar och använder naturligt ditt nätverk och din förmåga för relationsbyggande för att hitta nya möjligheter. Ditt dagliga arbete består till stor del av att ansvara för-, och driva våra kundrelationer och därmed möta kundens behov på bästa sätt genom matchning mot våra kompetenta konsulter.

Beroende på tidigare erfarenhet kan rollen och ansvarsområden anpassas. Du kommer att tillhöra ett av världens bästa chefsteam och ges möjlighet att utveckla ditt ledarskap kontinuerligt.

Vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Vi är stolta över att vi tar stor hänsyn till dig som individ, både i form av vad du vill arbeta med, hur du kan utvecklas professionellt och personligt. Vi är måna om att ta vara på de drivkrafter som finns hos varje enskild medarbetare. Våra konsulter är vår största tillgång och förutsättning till framgång.

Våra konsulter har främst uppdrag och projekt inom läkemedels- och bioteknisk industri och stöttar dagligen kunder för att möjliggöra att produkter och läkemedel med rätt kvalitet kan nå fram till och hjälpa patienter. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att erbjuda dem skräddarsydda lösningar som kan vara alltifrån rådgivande roller, konsultuppdrag i kundens organisation och hela projektleveranser för att möta kundens behov och verksamhetsutmaningar.


Så här kommer du att lyckas
Du har ett naturligt ledarskap, är en kommunikativ person, samt har både förmåga och vilja att skapa starka team. För att trivas som ledare hos oss så tror vi att du är en positiv och social person med högt engagemang. Du sätter alltid kunden i fokus, är flexibel och har en stark egen drivkraft i kombination med förmågan att arbeta lösningsorienterat. Vi är i en tillväxtresa där förändring är en del av vår vardag vilket innebär att du som ledare löpande planerar och prioriterar din tid för att nå våra gemensamma mål. Här kommer dina relationsfärdigheter och din branschkunskap till sin rätt då tjänsteförsäljning och rekrytering utgör en stor del av din roll.

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och har minst fem års arbetslivserfarenhet varav minst tre år inom Life Science. Tjänsten kräver att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Vi ser gärna att du har körkort. Tidigare erfarenhet av personalansvar, tjänsteförsäljning och/eller rekrytering är meriterande.Att vara en del av Team Plantvision
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Delvis för de lösningar vi tar fram och delvis för hur vi tar fram dem. Och nyckeln till båda delar är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme. Vi har på sätt och vis mjuka väggar.

Våra kunder möter oss antingen som konsulter i deras egen organisation, som rådgivare eller när vi sköter hela projektleveransen. Oavsett hur, var eller när de träffar oss får de en person som bryr sig både om deras resultat och om sina nya kollegor.

Som vår kollega får du bland annat:

- En trygg anställning med fast månadslön

- En stark kultur som präglas av personlig utveckling och kompetensutveckling

- Flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar

- Förmåner, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar

- Tjänstepension och 30 dagars semester

- Ersättning vid föräldraledighet.


Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Jessica Törnquist på +46 72 505 45 94 eller jessica.tornquist@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Ansök nu

Konsultchef – Quality and Compliance (Pharma & Biotech) – Mälardalen

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Jul 3
Konsultchef - Quality and Compliance (Pharma & Biotech) - Mälardalen
Är du en engagerande ledare som samtidigt brinner för kundrelationer och nätverkande? Vill du arbeta på en av Sveriges Bästa Arbetsplatser? Bli vår nya Konsultchef!

PlantVision Quality & Compliance befinner sig i en spännande tillväxtfas där vi hjälper våra kunder inom Life Science att lyckas. Därför söker vi nu konsultchef med fokus mot läkemedels- och bioteknikindustrin med fokus i Mälardalen. Placeringsort för tjänsten är på vårt kontor i Kista.

Det här blir din roll
Som en av våra engagerade konsultchefer kommer du ansvara för en grupp konsulter med uppdrag inom främst validering eller QA hos olika Pharma/Biotech-företag. I den här rollen får du chansen att coacha och utveckla ditt team, arbeta med förbättring av processer och arbetssätt samt löpande ansvara för att konsulterna har uppdrag som motsvarar deras kompetens och främjar individens personliga/professionella utveckling. Du har försäljningsansvar och använder naturligt ditt nätverk och din förmåga för relationsbyggande för att hitta nya möjligheter. Ditt dagliga arbete består till stor del av att ansvara för-, och driva våra kundrelationer och därmed möta kundens behov på bästa sätt genom matchning mot våra kompetenta konsulter.

Beroende på tidigare erfarenhet kan rollen och ansvarsområden anpassas. Du kommer att tillhöra ett av världens bästa chefsteam och ges möjlighet att utveckla ditt ledarskap kontinuerligt.

Vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Vi är stolta över att vi tar stor hänsyn till dig som individ, både i form av vad du vill arbeta med, hur du kan utvecklas professionellt och personligt. Vi är måna om att ta vara på de drivkrafter som finns hos varje enskild medarbetare. Våra konsulter är vår största tillgång och förutsättning till framgång.

Våra konsulter har främst uppdrag och projekt inom läkemedels- och bioteknisk industri och stöttar dagligen kunder för att möjliggöra att produkter och läkemedel med rätt kvalitet kan nå fram till och hjälpa patienter. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att erbjuda dem skräddarsydda lösningar som kan vara alltifrån rådgivande roller, konsultuppdrag i kundens organisation och hela projektleveranser för att möta kundens behov och verksamhetsutmaningar.


Så här kommer du att lyckas
Du har ett naturligt ledarskap, är en kommunikativ person, samt har både förmåga och vilja att skapa starka team. För att trivas som ledare hos oss så tror vi att du är en positiv och social person med högt engagemang. Du sätter alltid kunden i fokus, är flexibel och har en stark egen drivkraft i kombination med förmågan att arbeta lösningsorienterat. Vi är i en tillväxtresa där förändring är en del av vår vardag vilket innebär att du som ledare löpande planerar och prioriterar din tid för att nå våra gemensamma mål. Här kommer dina relationsfärdigheter och din branschkunskap till sin rätt då tjänsteförsäljning och rekrytering utgör en stor del av din roll.

Du har högskoleutbildning eller motsvarande och har minst fem års arbetslivserfarenhet varav minst tre år inom Life Science. Tjänsten kräver att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Vi ser gärna att du har körkort. Tidigare erfarenhet av personalansvar, tjänsteförsäljning och/eller rekrytering är meriterande.Att vara en del av Team Plantvision
Vi är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att vi kan räkna oss till de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att vi även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att vi tillsammans har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

För vi tycker faktiskt att vi skiljer oss från traditionella konsultbolag. Delvis för de lösningar vi tar fram och delvis för hur vi tar fram dem. Och nyckeln till båda delar är vi som jobbar här. Vi har med åren blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos oss är det en värme. Vi har på sätt och vis mjuka väggar.

Våra kunder möter oss antingen som konsulter i deras egen organisation, som rådgivare eller när vi sköter hela projektleveransen. Oavsett hur, var eller när de träffar oss får de en person som bryr sig både om deras resultat och om sina nya kollegor.

Som vår kollega får du bland annat:

- En trygg anställning med fast månadslön

- En stark kultur som präglas av personlig utveckling och kompetensutveckling

- Flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar

- Förmåner, friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar

- Tjänstepension och 30 dagars semester

- Ersättning vid föräldraledighet.


Ansökan
Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Jessica Törnquist på +46 72 505 45 94 eller jessica.tornquist@plantvision.se.

Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.

Ansök nu

Verksamhetschef sökes till (växande) Meliva i Stockholm

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Nov 15
Vi växer i Stockholm - Är du vår nästa verksamhetschef?
Meliva är en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus. Vår ambition är att bidra till utvecklingen av ett hållbart svenskt vårdsystem, arbeta patientcentrerat, samt att bli det självklara valet för medarbetaren.
Inom Stockholmsregionen bedriver idag Meliva 15 vårdcentraler - och vi fortsätter att bli fler. Vi söker därför starka ledare som vill bemöta dagens - och morgondagens - utmaningar och samhällets ambition på ett bredare primärvårdsuppdrag med vårdcentralen som navet i patientresan.
Att bli en del av Melivafamiljen som verksamhetschef innebär att du blir en viktigt del av vår tillväxtresa, får möjlighet till ledarskapsutveckling, tillgång till ett brett nätverk av kompetenta och inspirerande kollegor - men inte minst möjligheten och ansvaret att få bedriva en vårdcentral i region Stockholm. Denna arbetsannons avser inte någon specifik vårdcentral.
Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet
Min. legitimerad hälso- och sjukvårdpersonal.
Tidigare erfarenhet av ledarskaps- eller chefsroll inom vårdcentral
Tidigare erfarenhet av personal- eller samordningsansvar
Grundläggande förståelse för hur en vårdcentrals ekonomi
Grundläggande datorvana
Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Din roll
Verksamhetsansvar. Du har hela ledningsansvaret för din verksamhet. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs enligt förfrågningsunderlaget, Melivas riktlinjer samt att vi följer de gällande lagar och förordningar som omfattar verksamheten. Du ansvarar den dagliga driften genom bl.a. schemaläggning, arbetsfördelning och frånvarohantering. Du samarbetar med medicinsk ledningsansvarig läkare för att säkerställa medicinsk kvalité samt patientsäkerheten.
Mål- och utvecklingsarbete. Du identifierar verksamhetens utvecklingsbehov och sätter mål för verksamheten. Du säkerställer förankring bland medarbetargruppen samt ansvarar för måluppfyllelse. Det kan exempelvis handla om ekonomiska mål, effektivitet- och produktivitetsmål, tillgänglighet eller medicinska mål.
Personal. Du har personalansvar vilket utöver planeringsansvaret bl.a. innefattar lönerapportering, medarbetarsamtal och kompetensutveckling. Som verksamhetschef har du arbetsmiljöansvaret för din arbetsplats.
Ekonomi. Inom Meliva så är det viktigt att verksamhetschefen tar fullt ägandeskap av sin budget. Detta innebär att du förväntas följa relevanta nyckeltal och verksamhetens ekonomiska prestation, samt att vara handlingskraftig vid avvikelser från din ekonomiska plan. Du följer upp på relevanta nyckeltal och rapporterar månatligen till regionchef.
Din profil:
Vi söker dig som är
Trygg med att ta ansvar och är självgående
En person som ser styrkor i andra och hjälper andra att växa i sin roll
Trygg i att ha ett helhetsgrepp och många bollar i luften samtidigt
Vill arbeta med positiv förändring och utveckling
Har en god kommunikationsförmåga

Om Meliva
Melivas resa i Sverige började under 2020 i samgåendet med ett flertal erfarna vårdgivare, och är redan en av landets allra största aktörer inom primärvård med omkring 110 000 listade patienter. Vi har en gedigen erfarenhet bakom oss med rötter från den finska vårdgivaren Mehiläinen, som sedan 1909 varit ledande inom sjuk- och hälsovården i vårt nordiska grannland. Mehiläinen var också tidigt drivande i digitaliseringen av vård i mobilen och datorn, en utveckling Meliva fortsätter att driva i Sverige.
Precis som Mehiläinen tar Meliva stolt arbetet vidare med livet som uppdrag. Oavsett var du möter oss har vi alltid den mänskliga omtanken i främsta rummet. Välkommen att följa med på resan
Om anställningen
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetsgivare: Meliva
Kontakt: Regionchef Stockholm Hussein Al-Saad
Mail: hussein.al-saad@meliva.se

Ansök nu