Installation, drift, underhåll jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb som Installation, drift, underhåll i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Stockholm från den arbetsgivaren.

Butik- och kundservicespecialist till DriveZone

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Jun 30
Nytt
The DriveZone är en nystartad e-handel och butik med fokus på Amerikanska bildelar, tillbehör, däck & oljor. Företaget säljer idag på den svenska marknaden men står inför en stor Europalansering under nästa år. The DriveZone Speed Shop öppnade i Maj 2022 och är en 350 kvm stor flagshipstore med allt du kan tänkas behöva till din amerikanska bil. Butiken fungerar också som eventyta för DriveZone’s alla event med olika bilklubbar, samarbetspartners m.m. Målet är att bli en naturlig samlingsplats för alla inom USA-bilskulturen i Stockholm och närområde. The DriveZone är en del av KW Parts AB (Klintberg & Way) som ägs av Hedin Group.

Om tjänsten

På KW Parts befinner vi oss i en spännande fas där vi transformerar hela bolaget till en kundorienterad organisation med e-handel och konsumentförsäljning i fokus. Som ett led i detta lanserade vi ett nytt varumärke, DriveZone, där vi genom e-handel, vår nya flagshipstore och roliga kundevents erbjuder privatkonsumenter och bilentusiaster tillgång till Europas starkaste sortiment av amerikanska bildelar och tillbehör. Vi startade starkt och intresset för våra tjänster växer och vi behöver därför redan nu rekrytera mer personal. Därför söker vi nu en bilkunnig kundservicespecialist till vår butik i södra Stockholm.

En av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna i vår affär är en kundupplevelse i världsklass. Det får vi genom motiverade kundservicespecialister med ett stort intresse för bilar, som förstår vad som är viktigt i en digital affär. Som kundservicespecialist för DriveZone möts du av en varierad arbetsdag där du hanterar kundärenden både digitalt, via telefon samt över disk. Genom trevligt bemötande och entusiasm säkerställer du att våra kunder får bästa möjliga bemötande och du stöttar kunderna i frågor som rör allt från produkt- samt fordonsteknik till leveranser och priser. I och med att vår största säljkanal är vår webshop, jobbar du också kontinuerligt för att säkerställa en trevlig och användarvänlig upplevelse och framför värdefull input för både användande och content. Du kommer också att delta vid olika mässor och events, där bilentusiaster från hela Sverige samlas.

I rollen kommer du att ingå i ett team på fyra personer, som jobbar i vår butik i Sätra och du rapporterar till vår butikschef. Arbetstiderna är initialt lagda måndag - fredag, 08:00 - 17:00 men visst helgjobb kan förekomma vid speciella events eller mässor.

Din profil

För att matcha rollen tror vi att du har en fordonsteknisk bakgrund som du fått genom att antingen jobba som fordonstekniker, reservdelsman/-kvinna eller servicerådgivare. Du är van vid kundkontakter och trivs i en utåtriktad roll, där du får utlopp för din goda känsla för service. Vidare är du prestigelös och flexibel, vilket krävs i en nystartad verksamhet, där alla hjälps åt och gör det som behövs. Du har också en stark administrativ ådra och är en van dator-och systemanvändare. Du innehar B-körkort och pratar samt skriver svenska obehindrat i tal och skrift. Gillar du dessutom roliga och fartfyllda bilar så kommer du att trivas mycket bra hos oss.

Vi erbjuder

Hos DriveZone finner du det bästa av två världar; det nystartade bolaget med passion och nybyggaranda i en stor och stark koncernen som erbjuder både trygghet och stabilitet. Du kommer in i en värld av entusiaster som brinner för sitt område och du kommer att få utvecklas och lära dig av de absolut bästa. Hos oss blir du en viktig samt uppskattad spelare och din insats kommer att göra stor skillnad för oss. Därför är du så välkommen till oss och vi kommer att göra allt vi kan för att du ska trivas!

I denna rekrytering samarbetar vi med Starfinder och frågor om tjänsten och processen besvaras av Susanna Haglund på 076 221 67 07 eller av Catrin Fjellström på 070 074 40 18.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Hej fastighetsskötare!

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 29
Hos oss tycker vi om att arbeta mot tydliga mål och hitta nya vägar för att nå nya höjder. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare. Hos oss finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa. Tillsammans under ett tak förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande.

Jag söker dig som vill arbeta som fastighetsskötare/fastighetstekniker och vara med och bidra till vår tillväxtresa samt utvecklas i sin yrkesroll. Du kommer till ett företag med stort framtidsfokus och medarbetare som vill och kan ännu mer.

Om rollen
Som fastighetsskötare/fastighetstekniker hos oss arbetar du i ett team med kollegor från olika avdelningar för att leverera en hög kvalitet till kunderna. Våra kunder är bostadsrättsföreningar, privata hyresvärdar och fastighetsägare med kommersiella lokaler. I rollen ingår förutom tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll även uppgifter som rör brand- och taksäkerhet. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas i rollen och inom området. Som fastighetsskötare/fastighetstekniker förfogar du över en servicebil och större delen av arbetsdagen är du ute i de fastigheter vi förvaltar.

Att arbeta på Fastighetsägarna Service innebär en möjlighet för dig att ha ett varierat och självständigt arbete med många kontaktytor. Här jobbar vi tillsammans, utan gränser, för att utveckla våra kunder och bibehålla långa relationer. På Fastighetsägarna Service är vi vår styrka.

Vem är du?
Jag söker dig som trivs i en roll där du hanterar kontakter med beställare, boende och entreprenörer på ett affärsmässigt och professionellt sätt, du är vårt ansikte utåt! Vår företagskultur präglas av engagemang och passion och för att trivas tror jag att du uppskattar att ha en varierad arbetsdag där har eget ansvar för att prioritera dina arbetsuppgifter. Vidare är det av betydelse att du har god förmåga för att snabbt sätta dig in i nya frågeställningar. Vi tror att kamratskap, laganda och ett gott skratt är viktiga ingredienser för att ha roligt tillsammans på jobbet. Att samarbeta och peppa varandra är också väldigt viktigt för gruppens framgång vilket vi hoppas att även du tycker när du väljer oss.

Att vara fastighetsskötare är ett komplext och varierande arbete där man dagligen ställs inför tekniska utmaningar och för att trivas i rollen krävs att du trivs med att lösa dessa. Vi är och ska vara kollegor som tar initiativ och ligger steget före och det är därför viktigt att du vill göra skillnad tillsammans med mig och resten av företaget. På Fastighetsägarna Service präglas vi av att vi vill och kan ännu mer - tillsammans.

Kvalifikationer

Du har minst ett års dokumenterad erfarenhet av fastighetsskötsel eller annan liknande teknisk erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har god förståelse för fastighetsteknik och grundläggande kunskaper inom el och VVS. Relevant utbildning från gymnasie- eller yrkesskola är en fördel men inte ett krav.

B-körkort är ett krav liksom goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Jobba hos oss!
Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridiska konsultationer, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget 290 miljoner kronor per år och är 250 medarbetare.

Vi sitter alla samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra - varje vecka finns ledarledda träningspass i samarbete med SATS i våra egna lokaler och vi har fullt utrustat och nyrenoverat gym. Du har dessutom tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar. Vill du lära känna oss ännu bättre? Följ oss på Linkedin. (https://se.linkedin.com/company/fastighetsagarna-service)

Sök!
På Fastighetsägarna Service (https://www.fastighetsagarna.se/om-oss/arbeta-hos-oss/) är tempo vår motor - så avvakta inte till sista ansökningsdagen. Får vi in en ansökan från en intressant kandidat så drar vi igång med rekryteringsprocessen direkt!

Har du några frågor eller funderingar så kan du självklart nå mig via kontaktuppgifterna till höger.

Bästa hälsningar,

Nisse Eriksson
Gruppchef, fastighetsservice

Ansök nu

Fastighetsansvarig teknik som brinner för teknik och en aktiv kunddialog

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 29
Vill du också arbeta för en bättre värld på Sveriges största fastighetsbolag? Hos oss på Vasakronan är vi över 300 engagerade medarbetare som varje dag får vara med och påverka utvecklingen av stadsmiljö, arbets- och handelsplatser i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö. Vi beskriver vår företagskultur som öppen, vänlig och inkluderande, alltid med en tydlig gemensam riktning. Vi är nu på jakt efter en kundfokuserad Fastighetsansvarig teknik med en digital nyfikenhet och teknisk kompetens. Är du den vi söker? Välkommen till Vasakronan!

Som Fastighetsansvarig teknik…
kommer du att jobba med några av Vasakronans mest spännande och komplexa fastigheter - i de mest centrala delarna av Stockholm. Med ansvar för ett antal kommersiella fastigheter tar du lead och driver proaktivt klimatsmarta och energieffektiva lösningar.

Den här tjänsten passar dig som trivs bäst med att variera mellan olika arbetsuppgifter i ett högt tempo, samtidigt som du alltid eftersträvar en förståelse för helheten. Vant och prestigelöst agerar du beställare mot externa entreprenörer och leverantörer gällande drift och underhåll, agerar första kontaktperson i kunddialoger, hanterar klimatfelanmälningar, optimerar styrsystem och håller koll på ekonomin från kostnadssidan i dina fastigheter.

Vi söker dig som…
brinner för komplex teknik och en aktiv kunddialog. Du värderar även en innovativ och vänlig företagskultur och känner en stolthet i att bidra till morgondagens pensioner. Ett högt tempo är vad som driver dig och du får en kick av att öppna dörrar utan att riktigt veta vad som väntar bakom - att lösa tekniska problem och frågeställningar är ju lite av din grej. Själv uppfattas du som lyhörd, självgående, initiativrik och möjlighetsorienterad. Ditt driv och din medryckande energi delar du gärna med dig av till människor omkring dig. Likaså din tekniska kunskap och digitala nyfikenhet. Vi söker helt enkelt dig som är en äkta lagspelare som värdesätter bra sammanhållning och vill bidra till densamma.

Är du nyfiken på vad några av dina potentiellt nya kollegor tycker om att jobba på Vasakronan i just den här rollen? Klicka här och låt dem berätta mer.? (https://vasakronan.se/om-vasakronan/jobba-hos-oss/yrkesroller/)?

Våra önskemål till dig:

- Lägst relevant YH- eller Högskoleingenjörsexamen- Några års yrkeserfarenhet inom styr- och reglerteknik, fastighetsteknik eller energi
- Genuint intresse för teknik
- Kundorienterad
Varför Vasakronan?
Som Fastighetsansvarig på Vasakronan blir du del av en kultur som är öppen, vänlig och inkluderande. Våra värderingar är enkla och fast förankrade i vår kultur. Vi tror på öppenhet, glädje, att få saker gjorda på ett schysst och ärligt sätt och vi tar ansvar för helheten. Här tar vi hand om varandra och jobbar tillsammans mot vårt gemensamma mål. Att Vasakronans avkastning går till det allmänna pensionssystemet, och att du på så sätt bidrar till dagens och morgondagens pensioner tror vi att du ser som ett stort plus!

Självklart kommer vi göra allt för att du ska lyckas och här på Vasakronan finns alla möjligheter att driva din egen utveckling. Via olika utbildningar men framför allt genom att delta i eller driva spännande projekt tillsammans med otroligt kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper. Här är det du som sätter gränser för din egen utveckling!

Välkommen till Vasakronan
I denna rekrytering samarbetar vi med Oddwork. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jesper Steenberg, Senior Talent Manager på jesper@oddwork.se (mailto:XXX.XXX@oddwork.se). Ansökningar hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Driftledare till Skandia Fastigheter ????

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 28
Om tjänsten

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma.

Skandia Fastigheter söker nu en driftledare till Tyresö Centrum. Du kommer att bli en del av ett team där du blir ansvarig för centrumets drift. Området är under stor utveckling och flera nya byggprojekt inom energi och hållbarhet är planerade inom kort. Du kommer få en viktig roll i denna expansion. Hos Skandia Fastigheter får du jobba med ett starkt varumärke, en hög kundnöjdhet och engagerade medarbetare. Företagskulturen präglas av öppenhet och stort medarbetarförtroende med eget ansvar. Skandia Fastigheter lägger stor vikt vid sina medarbetares kompetensutveckling och det finns exempelvis möjlighet till olika vidareutbildningar.

Detta är en direktrekrytering via Wrknest med anställning hos Skandia Fastigheter och all kontakt sköts direkt med Wrknest för denna process.

Dina arbetsuppgifter

Rollen innebär att du arbetsleder ditt team som gemensamt kommer att ansvara för att säkerställa effektiv drift av fastigheterna. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att:

- Vara kontaktperson och agera bollplank till hyresgästerna i Tyresö Centrum och ge service i allmänna driftfrågor
- Arbetsleda dagligt arbete
- Systematisk rondering av fastigheten och enklare reparationer
- Energiuppföljning, optimering och uppföljning av fastighetstekniska system
- Vara delaktig i planerat underhåll och driftstrategiplaner för fastigheten
- Säkerställa att aktuella myndighetskrav uppfylls
- Fakturahantering och annan generell administrationVi söker dig som

- Tidigare arbetslivserfarenhet som driftledare, alternativt några års erfarenhet som drifttekniker redo för nästa steg i karriären.
- Har goda ledaregenskaper och är van att arbeta kundfokuserat
- Talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska
Vi ser det som meriterande

- Körkort
- Tidigare erfarenhet av att arbeta som drifttekniker i kommersiella fastigheter som exempelvis köpcentrum eller hotell
- Praktisk erfarenhet av datoriserade styr- och övervakningssystem
- Kunskaper i Microsoft Officepaketet


Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Stockholm, Tyresö

Omfattning: Heltid 40h/v

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget
Skandia Fastigheter är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 121 fastigheter - eller 1,1 miljoner kvadratmeter - huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 150 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Läs mer om Skandia Fastigheter på www.skandiafastigheter.se (http://www.skandiafastigheter.se/)

Ansök nu

Driver/Gardner/Handyman Stockholm

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 30
Nytt
Driver/Gardner/Handyman

We are looking for an experienced Driver / Gardner / Handyman at the Residence of the Ambassador, with a valid EU driver's license, a clean driving record with no traffic violations and willing to work on weekends as needed.

Driver responsibilities include but not limited to:
. Driving daily to the desired destinations
. Maintaining the vehicle safe and clean
. Using navigation apps to determine the best route
. Maintaining and cleaning the assigned vehicle
. Map out driving routes ahead of time to determine the most expedient trip
. Ensure the car seats are clean and comfortable for all riders
. Book car wash and detailing services to maintain interior and exterior cleanliness of the car

Requirements

. Proven experience as a Driver
. A valid EU driver's license
. A clean driving record
. Minimum visual acuity of 20/50 (or corrected to 20/50)
. Familiarity with GPS devices
. Knowledge of area roads and neighborhoods
. Ability to lift heavy packages and luggage
. Availability to occasionally take weekend and night shifts
. A polite and professional disposition
. Ability to remain calm in stressful driving situations (e.g. at rush hour)
. A high school diploma.
. Discretion and confidentiality are mandatory

Gardner / Handyman's responsibilities include but not limited to:

. Install and maintain seasonal plants
. Mow, trim and fertilize green spaces
. Mulch, edge and weed gardens
. Prune and trim trees and bushes
. Maintain all gardening equipment and machinery, e.g. mowers, etc.
. Monitor and maintain the health of plants
. Deal with pest problems that could damage plants
. Keep gardens and green spaces clear of debris and litter
. Regularly check the residence and surrounding grounds
. Undertake any repair or work in and around the residence and grounds as needed/instructed
. Checking the safe operation of electrical equipment
. General DIY and maintenance
. Simple repairs e.g. minor plumbing, changing light bulbs, unblocking drains, etc.
Requirements and skills

. An interest for Gardening
. Familiarity with landscaping
. Knowledge of local pests and how to eliminate them
. Knowledge of state health and safety regulations for landscaping
. The ability to lift heavy objects
. The ability to remain on your feet for long periods of time
. A love of the outdoors and plant life
. Experience as a handyman
. Must have high regard to health and safety rules
. Experience with plumbing and electrical systems.
. Ability to work with hardware tools and power equipment.

About the employment

Salary Fixed salary
Salary type: Fixed monthly
Terms of employment Full Time
Where is the workplace? The workplace is located in Stockholm
The employer United Arab Emirates Embassy in Stockholm

If you feel you qualify for this job, please send your personal letter and CV to:
residencestaffstockholm@gmail.com

Recruitment takes place on an ongoing basis, so send in your application as soon as possible. Probationary employment of six months is applied when the position is filled.

Ansök nu

Elektriker till Solarwork

Installationselektriker
Läs mer Jun 28
Arbetsuppgifter

Som elektriker hos Solarwork kommer du arbeta i Storstockholm och vara ansvarig för installationerna av solcellsanläggningar.
Du kommer arbeta i ett team med montörer ute hos kund och säkerställa att arbetet utförs på ett korrekt sätt.
Tjänsten innebär en varierande vardag med stora utvecklingsmöjligheter.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad elektriker med minst 1 års erfarenhet. Du har tidigare arbetat med kraftinstallationer och har B-körkort.
För att du ska trivas i rollen krävs det att du är van att ta egna initiativ och att du är självgående. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt.

Övrigt

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att XLNT Talent ansvarar för hela rekryteringsprocessen men anställningen sker direkt hos Solarwork.
Tjänsten är på heltid och kommer tillsättas omgående.
Intervjuer sker löpande, tveka inte att höra av dig vid frågor om tjänsten till Fredrik på XLNT Talent mail, fredrik@xlnt.se

Ansök nu

Bilplåtslagare till Werksta Stockholm Sätra

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 28
Är du rätt person för utmaningen att leverera högsta kvalitet som bilplåtslagare i vår fräscha anläggning i Sätra för bl.a. Skoda, Seat, Audi, VW samt VW Transport.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren bilplåtslagare med minst fem års erfarenhet. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, att du har stor social kompetens och god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har datavana samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort. Du behärskar svenska väl i tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med många olika bilmärken och hantera såväl små reparationer som stora strukturskador.

Exempel på arbetsuppgifter;

- Byta och rikta karossdetaljer

- Svetsa, limma och nita

- Demontering och montering

- Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Vi erbjuder dig

Werksta erbjuder dig ett spännande jobb som utmanar allt du kan och bjuder på en utvecklingsresa. Vi har viljan och resurserna att ligga först med ny kunskap och teknik. Du får bli del i en organisation med mycket engagerade medarbetare. Läs mer om vad vi kan erbjuda på vår karriärsida (https://werkstasweden.teamtailor.com/).

Vid frågor om tjänsten, kontakta gärna platschef Jonas Hultgren, 08-449 48 40.

Koncernen Werksta
Werksta Stockholm Sätra är en del av Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werkstagruppen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 18 verkstäder med ca 400 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 23 000 bilar. Vi vill med hög tillgänglighet och god service leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstagruppen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja med över 50 verkstäder samt 8 verkstäder i Norge. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Ansök nu

Driftledare till Skandia Fastigheter ????

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 27
Om tjänsten

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma.

Skandia Fastigheter söker nu en driftledare till Tyresö Centrum. Du kommer att bli en del av ett team där du blir ansvarig för centrumets drift. Området är under stor utveckling och flera nya byggprojekt inom energi och hållbarhet är planerade inom kort. Du kommer få en viktig roll i denna expansion. Hos Skandia Fastigheter får du jobba med ett starkt varumärke, en hög kundnöjdhet och engagerade medarbetare. Företagskulturen präglas av öppenhet och stort medarbetarförtroende med eget ansvar. Skandia Fastigheter lägger stor vikt vid sina medarbetares kompetensutveckling och det finns exempelvis möjlighet till olika vidareutbildningar.

Detta är en direktrekrytering via Wrknest med anställning hos Skandia Fastigheter och all kontakt sköts direkt med Wrknest för denna process.

Dina arbetsuppgifter

Rollen innebär att du arbetsleder ditt team som gemensamt kommer att ansvara för att säkerställa effektiv drift av fastigheterna. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att:

- Vara kontaktperson och agera bollplank till hyresgästerna i Tyresö Centrum och ge service i allmänna driftfrågor
- Arbetsleda dagligt arbete
- Systematisk rondering av fastigheten och enklare reparationer
- Energiuppföljning, optimering och uppföljning av fastighetstekniska system
- Vara delaktig i planerat underhåll och driftstrategiplaner för fastigheten
- Säkerställa att aktuella myndighetskrav uppfylls
- Fakturahantering och annan generell administrationVi söker dig som

- Tidigare arbetslivserfarenhet som driftledare, alternativt några års erfarenhet som drifttekniker redo för nästa steg i karriären.
- Har goda ledaregenskaper och är van att arbeta kundfokuserat
- Talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska
Vi ser det som meriterande

- Körkort
- Tidigare erfarenhet av att arbeta som drifttekniker i kommersiella fastigheter som exempelvis köpcentrum eller hotell
- Praktisk erfarenhet av datoriserade styr- och övervakningssystem
- Kunskaper i Microsoft Officepaketet


Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Stockholm, Tyresö

Omfattning: Heltid 40h/v

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget
Skandia Fastigheter är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 121 fastigheter - eller 1,1 miljoner kvadratmeter - huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 150 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Läs mer om Skandia Fastigheter på www.skandiafastigheter.se (http://www.skandiafastigheter.se/)

Ansök nu

Maintenance 100% at NOFO Hotel & Wine Bar

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 27
NOFO Hotel & Wine Bar

NOFO Hotel & Wine bar är ett familjeägt hotell som ligger i den mest pulserande delen av Södermalm. Vi är brinner för design och service, det sistnämnda skulle vi inte klara av utan vår underbara personal. Vår ambition är att skapa en avslappnad men ändå professionell miljö, där gäst är alltid respekterad och omhändertagen.

Vi söker fastighetsskötare!

Som fastighetsskötare kommer du att ansvara för den dagliga skötseln av hotellets alla ytor. Detta innebär att du tar emot felanmälningar och ansvarar för reparationer, underhåll och tillsyn på hotellet. I rollen arbetar du både självständigt och i grupp, tillsammans med kollegorna på hotellet och planerar din dag utifrån arbetsuppgifter som kommer in. Du har nära samarbete med hotellets Housekeeping Manager för att säkerställa att vårt hotell är i tipptopp form för våra gäster!

Du är händig, gillar fix och trix och vi ser gärna att är tekniskt lagd.

Du ansvarar för vårt systematiska brandskyddsarbete med kontroller, kontakter med fastighetsägare och leverantörer samt över våra tekniska system bland annat hotellnycklar, TV- och WIFI-system. Och såklart, tillsammans med dina kollegor på NOFO sörja du för att alltid leverera positiva och personliga gästupplevelser.

Du rapporterar till Hotel Manager. Tjänsten är 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstiden är generellt måndag-fredag men kan även vara helger. Ansökan görs till via vår hemsidan https://career.nofohotel.se/

Välkommen att ansöka och lycka till!

Hälsningar, Emelie Lilja - Hotel Manager

Ansök nu

Kundtjänst- och lagermedarbetare till medicinföretag

Diversearbetare
Läs mer Jun 24
SNABBFAKTA:

Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17
Ort: Stockholm
Startdatum: Omgående

DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS:

Företaget tillverkar och säljer medicinsk utrustning. Det svenska kontoret är relativt nystartat och befinner sig nu i en expansiv fas och söker en driven och positiv lagspelare som vill vara en del av deras framgång. Kontoret är beläget i Stockholm.

DIN ROLL:

I din roll som kundtjänst- och lagermedarbetare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom fylla på lagret, packa och skicka ut produkter samt hantera inventeringar. Du kommer även att stötta dina kollegor på Customer Service vid behov. Vi ser att du har god datorvana och IT-kunskaper på en nivå att du har lätt att lära dig nya system.

Några av dina arbetsuppgifter:

Packa produkter och säkerställa att all nödvändig dokumentation finns med

Beställa upphämtning från lager och leverans till kunder i Sverige, Norge och Danmark

Registrera orderinformation i SAP

Ordna med retursedlar och upphämtning av returer från kunder till lager

Beställa produkter från det europeiska lagret för påfyllning av lager

Utföra inventering av lager kvartalsvis

Hantering av utgångna produkter för återsändning i tid

Stötta dina kollegor på Customer Service: kundkontakt via telefon/mejl, ta emot returer samt fakturahantering mm.

VEM ÄR DU?

Du kommer att komma in i ett skede där den svenska verksamheten är i full expansion. Du förväntas därför vara prestigelös och kunna kavla upp armarna när det behövs. Du brinner för att leverera högklassig service och är lösningsorienterad. Du har lätt för att lära dig vad som bör prioriteras och när man behöver lägga i en högre växel. Du är bekväm med att jobba mot tydliga deadlines och har ett sinne för ordning och struktur. En lagspelare som även trivs med att arbeta självständigt till och från. Du har en god social förmåga och gillar att hjälp till där det behövs. Det är viktigt att du vill jobba både med support och drift för att du ska trivas i den här rollen.

Vi ser även att du:

Har minst 2 års erfarenhet av service och liknande arbete

Har goda IT-kunskaper samt mycket goda kunskaper inom Officepaketet

Är flytande i svenska och har mycket goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift

Det är meriterande om:

Du har erfarenhet av systemet SAP

VAD ERBJUDER VI?

Som anställd på Ryska Posten Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvård.

ÖVRIG INFORMATION

- Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ryska Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer till en början att vara anställd hos oss på Ryska Posten Bemanning och uthyrd till vår kund, med möjlighet att övergå till anställning hos kund efter 6 månader.

- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se

Ansök nu

Driftledare till Skandia Fastigheter ????

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 23
Om tjänsten

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma.

Skandia Fastigheter söker nu en driftledare till Tyresö Centrum. Du kommer att bli en del av ett team där du blir ansvarig för centrumets drift. Området är under stor utveckling och flera nya byggprojekt inom energi och hållbarhet är planerade inom kort. Du kommer få en viktig roll i denna expansion. Hos Skandia Fastigheter får du jobba med ett starkt varumärke, en hög kundnöjdhet och engagerade medarbetare. Företagskulturen präglas av öppenhet och stort medarbetarförtroende med eget ansvar. Skandia Fastigheter lägger stor vikt vid sina medarbetares kompetensutveckling och det finns exempelvis möjlighet till olika vidareutbildningar.

Detta är en direktrekrytering via Wrknest med anställning hos Skandia Fastigheter och all kontakt sköts direkt med Wrknest för denna process.

Dina arbetsuppgifter

Rollen innebär att du arbetsleder ditt team som gemensamt kommer att ansvara för att säkerställa effektiv drift av fastigheterna. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att:

- Vara kontaktperson och agera bollplank till hyresgästerna i Tyresö Centrum och ge service i allmänna driftfrågor
- Arbetsleda dagligt arbete
- Systematisk rondering av fastigheten och enklare reparationer
- Energiuppföljning, optimering och uppföljning av fastighetstekniska system
- Vara delaktig i planerat underhåll och driftstrategiplaner för fastigheten
- Säkerställa att aktuella myndighetskrav uppfylls
- Fakturahantering och annan generell administrationVi söker dig som

- Tidigare arbetslivserfarenhet som driftledare, alternativt några års erfarenhet som drifttekniker redo för nästa steg i karriären.
- Har goda ledaregenskaper och är van att arbeta kundfokuserat
- Talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska
Vi ser det som meriterande

- Körkort
- Tidigare erfarenhet av att arbeta som drifttekniker i kommersiella fastigheter som exempelvis köpcentrum eller hotell
- Praktisk erfarenhet av datoriserade styr- och övervakningssystem
- Kunskaper i Microsoft Officepaketet


Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Stockholm, Tyresö

Omfattning: Heltid 40h/v

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget
Skandia Fastigheter är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 121 fastigheter - eller 1,1 miljoner kvadratmeter - huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 150 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Läs mer om Skandia Fastigheter på www.skandiafastigheter.se (http://www.skandiafastigheter.se/)

Ansök nu

Driftledare till Skandia Fastigheter ????

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 23
Om tjänsten

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma.

Skandia Fastigheter söker nu en driftledare till Tyresö Centrum. Du kommer att bli en del av ett team där du blir ansvarig för centrumets drift. Området är under stor utveckling och flera nya byggprojekt inom energi och hållbarhet är planerade inom kort. Du kommer få en viktig roll i denna expansion. Hos Skandia Fastigheter får du jobba med ett starkt varumärke, en hög kundnöjdhet och engagerade medarbetare. Företagskulturen präglas av öppenhet och stort medarbetarförtroende med eget ansvar. Skandia Fastigheter lägger stor vikt vid sina medarbetares kompetensutveckling och det finns exempelvis möjlighet till olika vidareutbildningar.

Detta är en direktrekrytering via Wrknest med anställning hos Skandia Fastigheter och all kontakt sköts direkt med Wrknest för denna process.

Dina arbetsuppgifter

Rollen innebär att du arbetsleder ditt team som gemensamt kommer att ansvara för att säkerställa effektiv drift av fastigheterna. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att:

- Vara kontaktperson och agera bollplank till hyresgästerna i Tyresö Centrum och ge service i allmänna driftfrågor
- Arbetsleda dagligt arbete
- Systematisk rondering av fastigheten och enklare reparationer
- Energiuppföljning, optimering och uppföljning av fastighetstekniska system
- Vara delaktig i planerat underhåll och driftstrategiplaner för fastigheten
- Säkerställa att aktuella myndighetskrav uppfylls
- Fakturahantering och annan generell administrationVi söker dig som

- Tidigare arbetslivserfarenhet som driftledare, alternativt några års erfarenhet som drifttekniker redo för nästa steg i karriären.
- Har goda ledaregenskaper och är van att arbeta kundfokuserat
- Talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska
Vi ser det som meriterande

- Körkort
- Tidigare erfarenhet av att arbeta som drifttekniker i kommersiella fastigheter som exempelvis köpcentrum eller hotell
- Praktisk erfarenhet av datoriserade styr- och övervakningssystem
- Kunskaper i Microsoft Officepaketet


Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Stockholm, Tyresö

Omfattning: Heltid 40h/v

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om företaget
Skandia Fastigheter är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 121 fastigheter - eller 1,1 miljoner kvadratmeter - huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med 150 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Läs mer om Skandia Fastigheter på www.skandiafastigheter.se (http://www.skandiafastigheter.se/)

Ansök nu

Projektledare Belysning, Greenled Stockholm

Ledande montör, el
Läs mer Jun 21
Greenled är den ledande totalleverantören av belysningslösningar i Finland och vi har utvidgat vårt unika affärskoncept även till Sverige. Vi genomför smarta belysningslösningar för företag och den offentliga sektorn som sparar energi, pengar och miljön. Vi hjälper våra kunder effektivisera affärsverksamheten samt erbjuder bättre säkerhet och ökar effektiviteten och trivsamheten. Våra strategiska samarbetspartner inom armatur- och styrteknik är bland de ledande i världen inom sin egen bransch. Vi sysselsätter drygt 100 personer. Våra armaturer tillverkas på vår fabrik i Uleåborg i Finland. Vi har kontor i Stockholm och vårt moderbolag Greenled Oy verkar i Uleåborg, Vanda och Tammerfors i Finland.

I och med att vår verksamhet utvidgas söker vi nu en projektledare för fast anställning inom installationsenheten.

Projektledare
Är du en produktiv och energisk projektledare? Kom och skapa tillväxt tillsammans med ett toppenteam.

Som projektledare ansvarar du främst för utvecklandet av verksamhetsmodellen för projektledning inom Greenleds installationsenhet och dess verksamhet. Du förverkligar även flera större belysningslösningar samtidigt, enligt tidsschemat och på ett högkvalitativt och lönsamt sätt. Du arbetar med både försäljning och installation, deltar i avtalsförhandlingar och säkerställer prognoserna för installationsverksamheten ur resurshanteringens perspektiv.
Du är stationerad i Stockholm , men arbetet inkluderar även resor, särskilt i Sverige, samt vid behov i Finland och de andra nordiska länderna.

Vad önskar vi av dig?
Du har lämplig utbildning för uppgiften och flera års erfarenhet av att på ett framgångsrikt sätt leda större projekt. Du klarar av chefsuppgifter och har flytande kunskaper i engelska. Du agerar effektivt och naturligt med många olika externa och interna intressentgrupper. Du är verkligt kundorienterad och gillar att arbeta med kundservice. Ett IPMA-certifikat på minst C-nivå eller liknande, alternativt motsvarande arbetslivs erfarenhet är meriterande.
Du måste kunna resa i tjänsten, behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, B körkort samt kunskaper i finska är också meriterande.

Vad erbjuder vi dig?
Med hjälp av vårt lösningskoncept kan du enkelt planera konkurrenskraftiga kundlösningar och svara mot våra kunders behov på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder intressanta möjligheter att växa inom ett tillväxtföretag på väg att internationaliseras.

Ansöker gör du snarast via www.rubino.se (http://www.rubino.se/) då vi intervjuar löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930

Välkommen att arbeta i vårt energiska team!

Människorna är Greenleds viktigaste resurs. Vi satsar på medarbetarnas expertis och behandlar varandra rättvist. Du kan på ett genuint sätt påverka trivseln i arbetet och framgången i ett tillväxtföretag inom ett affärsområde som hela tiden utvecklas. Vi är ett kundorienterat, engagerat och motiverat team med ett genuint intresse för det vi gör och en positiv stämning. Vi erbjuder konkurrenskraftiga personalförmåner och vi satsar på våra anställdas expertis och utbildning. Läs mer på www.greenled.se

Ansök nu

Elektriker med ECY-Cert och/eller ?fullständig auktorisation, A

Installationselektriker
Läs mer Jun 21
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-4 års erfarenhet

Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)

Språk
Krav

- Svenska

Meriterande

- Engelska

Körkort
Krav

- B

Ansök nu

Kundtjänst- och lagermedarbetare till medicinföretag

Diversearbetare
Läs mer Jun 21
SNABBFAKTA:

Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17
Ort: Stockholm
Startdatum: Omgående

DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS:

Företaget tillverkar och säljer medicinsk utrustning. Det svenska kontoret är relativt nystartat och befinner sig nu i en expansiv fas och söker en driven och positiv lagspelare som vill vara en del av deras framgång. Kontoret är beläget i Stockholm.

DIN ROLL:

I din roll som kundtjänst- och lagermedarbetare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter såsom fylla på lagret, packa och skicka ut produkter samt hantera inventeringar. Du kommer även att stötta dina kollegor på Customer Service vid behov. Vi ser att du har god datorvana och IT-kunskaper på en nivå att du har lätt att lära dig nya system.

Några av dina arbetsuppgifter:

Packa produkter och säkerställa att all nödvändig dokumentation finns med

Beställa upphämtning från lager och leverans till kunder i Sverige, Norge och Danmark

Registrera orderinformation i SAP

Ordna med retursedlar och upphämtning av returer från kunder till lager

Beställa produkter från det europeiska lagret för påfyllning av lager

Utföra inventering av lager kvartalsvis

Hantering av utgångna produkter för återsändning i tid

Stötta dina kollegor på Customer Service: kundkontakt via telefon/mejl, ta emot returer samt fakturahantering mm.

VEM ÄR DU?

Du kommer att komma in i ett skede där den svenska verksamheten är i full expansion. Du förväntas därför vara prestigelös och kunna kavla upp armarna när det behövs. Du brinner för att leverera högklassig service och är lösningsorienterad. Du har lätt för att lära dig vad som bör prioriteras och när man behöver lägga i en högre växel. Du är bekväm med att jobba mot tydliga deadlines och har ett sinne för ordning och struktur. En lagspelare som även trivs med att arbeta självständigt till och från. Du har en god social förmåga och gillar att hjälp till där det behövs. Det är viktigt att du vill jobba både med support och drift för att du ska trivas i den här rollen.

Vi ser även att du:

Har minst 2 års erfarenhet av service och liknande arbete

Har goda IT-kunskaper samt mycket goda kunskaper inom Officepaketet

Är flytande i svenska och har mycket goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift

Det är meriterande om:

Du har erfarenhet av systemet SAP

VAD ERBJUDER VI?

Som anställd på Ryska Posten Bemanning får du en konsultchef som blir ditt bollplank och coach under hela anställningen. Som konsult blir du också en del i vårt konsultnätverk RPB Insights. RPB Insights ger dig utbildning och utveckling i form av föreläsningar, workshops, nätverksträffar och andra sociala tillställningar. Det ger dig också en möjlighet att träffa andra konsulter. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvård.

ÖVRIG INFORMATION

- Den här rekryteringsprocessen hanteras av Ryska Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Du kommer till en början att vara anställd hos oss på Ryska Posten Bemanning och uthyrd till vår kund, med möjlighet att övergå till anställning hos kund efter 6 månader.

- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se

Ansök nu

Elinstallatör sökes till anställning

Installationselektriker
Läs mer Jun 21
Nu söker vi på Submit Bemanning & Rekrytering AB efter elinstallatörer till vår kund!

Vill du jobba som elinstallatör hos ett modernt och tryggt el-företag?

Som person är du initiativtagande, noggrann, teknikintresserad och drivs av att skapa nöjda kunder. Du är bekväm med att ta egna beslut samtidigt som du förstår vikten av att ta hjälp med det som du inte är helt säker på.

Du har gymnasieutbildning inom el eller annan teknisk utbildning och några års erfarenhet av elinstallationer. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, du behärskar även engelska och innehar körkort.

Arbetsuppgifter:

- Laddstolpar

- Kontorsanpassningar

- Stambyte

- RenoveringarKrav:

- 2-3 års erfarenhet som elinstallatör

- B-körkort

- Tala och skriva på SvenskaStart: Omgående Alt om ca 1 månad

Lön: Efter kollektivavtal

Tveka inte på att skicka din ansökan till Conny@submitbemanning.se

Ansök nu

Elektriker med ECY-Cert och/eller ?fullständig auktorisation, A

Installationselektriker
Läs mer Jun 20
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-4 års erfarenhet

Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)

Språk
Krav

- Svenska

Meriterande

- Engelska

Körkort
Krav

- B

Ansök nu

Skadeberäknare till Hedin Bil Akalla

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 20
Om företaget/Om oss
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom dotterbolagen bedrivs försäljning och eftermarknad för motorbranschen. En styrka är att Hedin Bil idag saluför 32 bilmärken inom segmenten person-, transport- och lastbilar, både till privat- och företagskunder. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

Kanske har du någon gång åkt genom landet och utmed vägen sett vårt företagsnamn på olika byggnader? Faktum är att Hedin Bil är utbrett på över 100 platser i både Sverige, Norge och Belgien. I Sverige kan du hitta oss från Luleå i norr till Trelleborg i söder. Nu söker Hedin Bil en skadeberäknare till sitt team på skadeverkstan i Akalla.

Arbetsuppgifter
Hos Hedin Bil företräder vi starka och välkända varumärken och genom dem erbjuder vi våra kunder ett enkelt bilägande med produkter och tjänster som passar just dem. Servicemarknaden utgör en mycket viktig del i fordonsaffären för så väl våra kunder som för oss och skadeverksamheten däri upptar en både nödvändig och viktig funktion. För att stärka vårt servicemarknadsteam och vår skadeverksamhet söker vi nu en skadeberäknare till vår huvudanläggning i Stockholm, Akalla.

Som skadeberäknare intar du en roll som innefattar många kontakter, både internt samt externt, och du har daglig kontakt med både intern skadeverkstad, kunder, försäkringsbolag, lackverkstad och reservdelsavdelning. Du ansvarar för skadebesiktning av inkommande fordon och arbetar i skadeberäkningssystemet Cabas, där du skapar kalkyler med information om skadan, nödvändig tidsåtgång för reparation samt reservdelsbehov. Du ansvarar även för att boka in kunderna hos verkstaden och följer upp arbetet som görs. Vidare har du också hand om försäkringsärenden, prissättning och fakturering gentemot försäkringsbolagen.

Du ingår i ett tight och duktigt gäng på X personer och du rapporterar till vår skadeverkstadschef. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag.

Din profil
För att matcha rollen tror vi att du:

- Har erfarenhet av rollen som skadeberäknare.
- Har fordonsteknisk utbildning.
- Har erfarenhet av Cabas och kunskap i affärssystem, planeringsverktyg och kalkyleringsprogram som används på en skadeverkstad.
- Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.
- Har B-körkort.


Även om dina tekniska kvalifikationer är viktiga för oss så sätter vi minst lika stort värde på din personlighet och det är viktigt för oss att du är prestigelös, förtroendeingivande och gillar service. Är du också en ansvarstagande person med stark drivkraft och motivation kommer du att komma väl till din rätt i rollen och ha stora möjligheter att utvecklas hos oss.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Starfinder och frågor om tjänsten och processen besvaras av Malin Dunder, 076 777 67 62. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar till tjänsten tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Entreprenad elektriker med ECY-Cert

Installationselektriker
Läs mer Jun 21
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Vi söker flera elektriker för anställning omgående.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-5 års erfarenhet
- Gått på storbygge/större entreprenader som elektriker - 1-5 års erfarenhet
- Ritningsläsning
- Självgående


Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)
- Larm


Språk
Krav

- Tala och förstå svenska

Meriterande

- Engelska
- B-körkort

Ansök nu

Elektriker med ECY-Cert och/eller ?fullständig auktorisation, A

Installationselektriker
Läs mer Jun 20
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-4 års erfarenhet

Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)

Språk
Krav

- Svenska

Meriterande

- Engelska

Körkort
Krav

- B

Ansök nu

Entreprenad elektriker med ECY-Cert

Installationselektriker
Läs mer Jun 20
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Vi söker flera elektriker för anställning omgående.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-5 års erfarenhet
- Gått på storbygge/större entreprenader som elektriker - 1-5 års erfarenhet
- Ritningsläsning
- Självgående


Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)
- Larm


Språk
Krav

- Tala och förstå svenska

Meriterande

- Engelska
- B-körkort

Ansök nu

Entreprenad elektriker med ECY-Cert

Installationselektriker
Läs mer Jun 18
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Vi söker flera elektriker för anställning omgående.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-5 års erfarenhet
- Gått på storbygge/större entreprenader som elektriker - 1-5 års erfarenhet
- Ritningsläsning
- Självgående


Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)
- Larm


Språk
Krav

- Tala och förstå svenska

Meriterande

- Engelska
- B-körkort

Ansök nu

Entreprenad elektriker med ECY-Cert

Installationselektriker
Läs mer Jun 20
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Vi söker flera elektriker för anställning omgående.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-5 års erfarenhet
- Gått på storbygge/större entreprenader som elektriker - 1-5 års erfarenhet
- Ritningsläsning
- Självgående


Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)
- Larm


Språk
Krav

- Tala och förstå svenska

Meriterande

- Engelska
- B-körkort

Ansök nu

Reservdelsspecialist till supporten hos KW Parts

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Jun 17
KW Parts AB grundades 1975 och är idag Europas ledande grossist av reservdelar och tillbehör till amerikanska bilar. Företaget, som ingår i Klintberg & Way Group AB och är en del av Hedin Group AB, har idag 50 anställda och huvudkontor i Kista, Stockholm. Idag befinner man sig i en mycket spännande tillväxtfas då man för närvarande satsar stort inom B2C, e-commerce och digitalisering. Inom kort kommer också konsumentförsäljning över hela Europa att lanseras under två nya spännande varumärken. Läs gärna mer om oss på www.kwparts.com (http://www.kwparts.com).

Dina arbetsuppgifter

KW Parts växer och utökar nu sin kundserviceavdelning och söker dig med goda kunskaper inom fordonsteknik och reservdelar. Idag är vi Europas ledande grossist inom bildelar till amerikanska bilar och har stora visioner och höga målsättningar för kommande år. Vi står inför en oerhört spännande fas där vi transformerar hela bolaget till en kundorienterad organisation med e-handel och konsumentförsäljning i fokus. En av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna i vår affär är en kundupplevelse i världsklass. Det får vi genom motiverade kundservicemedarbetare med ett stort intresse för bilar, som förstår vad som är viktigt i en digital affär. Nu tar vi vår service till nästa nivå, där vi kommer att börja jobba än mer proaktivt med utåtriktad och förebyggande kundvård och -aktivitet.

Som kundservicemedarbetare blir du en viktig del i detta arbete och med din hjälp ökar vi både vår försäljning och kundnöjdhet. Du kommer att serva och bearbeta våra kunder på huvudsakligen den svenska men även den nordiska marknaden, där du via telefon och mail hanterar både in - samt utgående samtal. Du förser våra kunder med en högklassig service och jobbar även med merförsäljning av vårt högkvalitativa och breda produktprogram. Utöver kundservice och försäljning kommer du även att arbeta med tillhörande administrativa uppgifter och du ingår i ett sammansvetsat gäng som består av 11 kunniga medarbetare. Rollen är stationerad i Stockholm, Kista och du kommer att rapportera till vår kundservicechef.

Din profil

För att lyckas i tjänsten tror vi att du har en fordonsteknisk bakgrund, där du jobbat i en teknisk roll alternativt med reservdelar. Du brinner för kundrelationer och strävar alltid efter att ge förstklassig service som överträffar kundernas förväntningar. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat och du har god dator- och systemvana. För att trivas i rollen gillar du också att göra affärer och jobbar gärna med försäljning. Vidare är du en flexibel lagspelare som trivs i en dynamisk och föränderlig miljö och har du likt oss ett stort intresse för bilar så kommer du att trivas mycket bra här.

Vi erbjuder

KW Parts ägs av Hedin Group AB och hos oss finner du en stark och väletablerad aktör på den europeiska fordonsmarknaden med ett komplett, konkurrenskraftigt och aktuellt sortiment samt ett omfattande samarbetsnätverk och branschledande servicepartners. Som kundservicemedarbetare blir du en nyckelspelare i vår fortsatta framgång och du kommer in i en tid av förändring samt förnyelse, där du får möjlighet att påverka. Du blir en viktig spelare i morgondagens reservdelsaffär och din insats kommer både att synas och göra skillnad.

I denna rekrytering samarbetar vi med Starfinder och frågor om tjänsten och processen besvaras av Susanna Haglund på 076 221 67 07 eller av Marcus Sölvin på 070 074 59 18.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Lexium söker Team Manager till kunduppdrag med placering i Stockholm

Driftchef, fastighet
Läs mer Jun 17
Lexium-gruppen är en av de ledande svenska aktörerna inom helhetslösningar till Arbetsplatser, Fastigheter och Industrier på den svenska marknaden.

Ett av våra största affärsområden, IFM, innebär att leverera och utveckla tekniska & säkerhetstjänster ihop med arbetsplatsservice för hyresgäster och fastighetsägare.

Lexium tar ett ekonomiskt och tekniskt helhetsansvar för samtliga fastighetsrelaterade tjänster och produkter samt för att utveckla de fastighets- och arbetsplatsrelaterade tjänsterna över tid. Lösningarna är en kombination av egen personal och starka lokala partners/specialister som verkar i samma IT-system.

Lexiums koncept innefattar en helhetslösning kopplad till en kontaktperson, samlat på ett avtal och koncentrerat till en faktura - allt för att underlätta för våra kunder. Genom att samla det totala tjänstepaketet hos oss som helhetsleverantör sparar kunder tid, pengar och säkerställer samtidigt att kontroll och underhåll utförs korrekt enligt rådande regelverk.

Lexium Service Management AB är det första FM-bolaget i Sverige att ISO-certifieras för Kvalitet (9001), Miljö (14001) och Arbetsmiljö (45001). Hållbarhet och Säkerhet är i högsta fokus, vilket även innefattar Lexiums nätverk av specialister. Lexium finns idag på ett 20-tal orter i Sverige, gruppen beräknas omsätta ca 130 MSEK 2021 och över 500 MSEK 2025.

Lexium drivs i entreprenöriell anda, där varje medarbetare har ett stort eget ansvar och en stor möjlighet att själv påverka verksamheten. Med högt satta tillväxtplaner och ett genomgående tydligt affärsfokus hos samtliga medarbetare, är Lexium en arbetsplats som erbjuder högt tempo och stora möjligheter till personlig utveckling.

Är du vår nästa stjärna och vill bli en del av detta fantastiska team med driva och engagerade medarbetare se nedan;

Är du en strukturerad, relationsbyggande och ambitiös person med nyfikenhet på arbetslivet?

Har du erfarenhet av Facility Management eller möjligen motsvarande utbildning?

Känner du dig triggad på att skapa maximal kundnöjdhet?

Känner du att du tenderar att få mer gjort än andra?

Vill du jobba med service i världsklass?

Då kan du vara vår kandidat till rollen som Team Manager för ett av våra kunduppdrag i Stockholm.

Vår kund är en internationell koncern med säte i Frankrike, och verksamhet runt om i hela världen. I Sverige finns de utspridda på flera orter från Luleå i Norr till Hässleholm i söder. De svenska huvudorterna är Västerås och Stockholm. Du kommer att vara en del av, och samtidigt leda den dagliga operativa verksamheten för Lexiums team på siten. I dagsläget leder du 3 personer, innebärande planering, fördelning av arbetet, utveckling etc.Som vår Team Manager har du ansvaret för att vi levererar enligt avtal på siten. Du leder och fördelar arbetet på bästa sätt och i samråd med Lexiums kundansvarige. Bland de dagliga uppgifterna kan nämnas arbetsledning, leverantörskontakter, arbete med arbetsmiljöfrågor, löpande kunddialog, hoppa in i receptionen, vaktmästeri eller godsmottagning vid hög belastning eller frånvaro, se över och utveckla Lexiums uppdrag på siten, deltaga vid interna möten m.m. Du samarbetar tätt tillsammans med kunden, dina kollegor på Lexium och inte minst med våra partners och leverantörer för uppdraget.

Bland dina uppgifter:

- Arbetsledande befattning, dock ej lönesättande.
- Ansvarig för internservice och reception
- Ansvarig för uppföljning av SLA/KPI.
- Medlem i styrgrupp för Alstom-kontot
- Ansvarig för systemrelaterad uppföljning av inkommande ärenden samt inkommande leverantörsfakturor
- Daglig kontakt med kundrepresentanter på operativ nivå
- Daglig kontakt med underleverantörer för offertinhämtning, beställa jobb och uppföljning av beställda jobb
- Planerat underhåll i samråd med underleverantörer
- Operativa inköp via Lexiums utvalda leverantörer
- Driva kontinuerlig förbättring och innovation
- Delta i operativa möten samt månadsmöten med kund samt internt Lexium
- Rapportering till Alstom kontoansvarig
- Ansvarig för genomförandet inspektioner, revisioner och skyddsronder
Din bakgrund:

Här söker vi en socialt begåvad doer med känsla för vad som behöver göras och när det behöver göras. Du är en god kommunikatör som inte räds att ta ”lead” för att få saker att hända. Du är lika bekväm med det engelska språket, som du är med det svenska dito. Har du även erfarenheter från operativ facility management så äger du en tung merit i detta sammanhang.Startdatum är senast 1 september.

Vi vill ha din ansökan snarast, men senast 2022-06-30.

Frågor kring rollen och processen kan basvaras av Magnus Norrby, 070-7492600 eller magnus.norrby@lexium.se

Urval samt intervjuer kommer att ske löpande under hela ansökningstiden varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.Vi ser framemot din ansökan!

Ansök nu

Elektriker med ECY-Cert och/eller ?fullständig auktorisation, A

Installationselektriker
Läs mer Jun 16
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-4 års erfarenhet

Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)

Språk
Krav

- Svenska

Meriterande

- Engelska

Körkort
Krav

- B

Ansök nu

Elektriker med ECY-Cert och/eller ?fullständig auktorisation, A

Installationselektriker
Läs mer Jun 18
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-4 års erfarenhet

Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)

Språk
Krav

- Svenska

Meriterande

- Engelska

Körkort
Krav

- B

Ansök nu

Teknisk förvaltare sökes till Stockholm

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Jun 16
Är du en teknisk förvaltare som har tekniskt intresse och god ekonomisk förståelse? Ansök till tjänsten idag.

Om uppdraget

Området utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer samtidigt som befintliga områden vidareutvecklas och förvaltas. Därför söker vi nu en teknisk förvaltare som kan effektivisera och optimera verksamhetens fastighetsbestånd.
Uppdraget beräknas påbörja omgående (senast 2022-09-01) och 4-6 månader fram, med stora chanser till förlängning. Placeringsort: Täby

Dina arbetsuppgifter

- Säkerställa optimerad energiförbrukning
- Effektivisera fastigheternas drift
- Initiera och låta utföra underhållsåtgärder på tekniska installationer
- Upphandla och ansvara för miljövänliga och kostnadseffektiva service- och driftavtal
- Ansvara för media- och energibudget samt prognos
- Uppföljning av teknisk förvaltning mot externa fastighetsägare
- Proaktiv omvärldsbevakning inom angränsande lagstiftning och myndighetskrav
- Driva utvecklingsfrågor och samordning av det tekniska arbetet inom enheten
- Delta i arbetet med större investeringar gällande ROT, energi och nyproduktion


Dina kvalifikationer

- Erfarenhet av en liknande roll som teknisk förvaltare, driftingenjör eller motsvarande
- Erfarenhet av energioptimering
- God förståelse för fastighetsekonomi och kunskaper i angränsande lagstiftning
- Gymnasieutbildning med relevant kompletterande utbildning
- Behärska svenska flytande i tal och skrift
- B-körkort


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare: nadine.ayari@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Entreprenad elektriker med ECY-Cert

Installationselektriker
Läs mer Jun 16
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Vi söker flera elektriker för anställning omgående.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-5 års erfarenhet
- Gått på storbygge/större entreprenader som elektriker - 1-5 års erfarenhet
- Ritningsläsning
- Självgående


Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)
- Larm


Språk
Krav

- Tala och förstå svenska

Meriterande

- Engelska
- B-körkort

Ansök nu

Entreprenad elektriker med ECY-Cert

Installationselektriker
Läs mer Jun 15
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Vi söker flera elektriker för anställning omgående.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-5 års erfarenhet
- Gått på storbygge/större entreprenader som elektriker - 1-5 års erfarenhet
- Ritningsläsning
- Självgående


Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)
- Larm


Språk
Krav

- Tala och förstå svenska

Meriterande

- Engelska
- B-körkort

Ansök nu

Vaktmästare till en advokatbyrå

Kontorsvaktmästare
Läs mer Jun 14
SNABBFAKTA:
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Startdatum: omgående

DIN FRAMTIDA ARBETSPLATS:
Vi söker en vaktmästare till en advokatbyrå där du kommer att tillhöra en härlig företagskultur och en arbetsplats där man har roligt tillsammans. Med en god sammanhållning, gemensamma frukostar/fika och andra tillfällen att umgås skapar de tillsammans en arbetsplats med mycket glädje.

Detta är en direktrekrytering där du kommer bli direkt anställd av vår kund. Företagets kontor är beläget centralt i Stockholm i ljusa och fina lokaler. Du har dagligen många kollegor runt omkring dig och du jobbar tätt ihop med ditt eget team.

DIN ROLL:
I rollen som vaktmästare är du en nyckelperson på kontoret. Du har många olika kontaktytor under en dag och ditt arbete är både ansvarsfullt och varierande. Du ansvarar för underhållet av kontoret, vilket bland annat innebär att vara kontaktperson till underleverantörer, genomföra kontroller för brandskyddet, se till att kontorsytorna är snygga och prydliga, sköta inköp av kontorsmaterial och allmän service i lokalerna. Du är även delaktig vid evenemang med att ordna med möbler och andra förberedelser.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis innebära:

- Vara delaktig i brandskyddsorganisationen
- Posthantering - inkommande och utgående post
- Ta emot leveranser
- Göra felanmälningar till fastighetsägaren


- Påfyllning och hantering av multimaskiner (skrivare/kopiatorer)


- Inköp av kontorsmaterial
- Förbereda arbetsplatser vid omflytt/nyanställningar


VEM ÄR DU?
Vi söker dig som:

- Har arbetslivserfarenhet inom serviceyrket, meriterande om du tidigare har arbetat som vaktmästare och/eller tidigare arbetat i kontorsmiljö
- Är teknisk kunnig
- Kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
- Har goda kunskaper i Officepaketet


Som person är du social, utåtriktad och ordningsam. Du är en doer som ser lösningar framför problem och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Du har ett personligt driv och trivs med varierade arbetsuppgifter. Du är hjälpsam och älskar att leverera service i världsklass i alla situationer och tar gärna egna initiativ. Vi ser gärna att du alltid har ett leende på läpparna och är händig.

ÖVRIG INFORMATION

- Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bara Posten Bemanning och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till oss. Detta är en direktrekrytering och du kommer bli anställd direkt hos vår kund.
- Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
- Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på rekrytering@rpbemanning.se


OM BARA POSTEN BEMANNING
Bara Posten Bemanning erbjuder bemanning- och rekryteringslösningar med fokus på kontorsnära tjänster såsom reception, kontorsservice, administration samt tjänster inom ekonomiområdet. Bara Posten Bemanning riktar sig till företag som värdesätter god service och möjligheten att arbeta med duktiga och lösningsorienterade människor.

Ansök nu

Elektriker med ECY-Cert och/eller ?fullständig auktorisation, A

Installationselektriker
Läs mer Jun 15
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-4 års erfarenhet

Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)

Språk
Krav

- Svenska

Meriterande

- Engelska

Körkort
Krav

- B

Ansök nu

Elektriker med ECY-Cert och/eller ?fullständig auktorisation, A

Installationselektriker
Läs mer Jun 14
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-4 års erfarenhet

Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)

Språk
Krav

- Svenska

Meriterande

- Engelska

Körkort
Krav

- B

Ansök nu

Produktionsmedarbetare sökes till södra Stockholm!

Processoperatör, stålindustri
Läs mer Jun 14
Om kundföretaget

Kundföretaget är idag en av Sveriges främsta återvinningsföretag och har anläggningar runt om i hela Sverige och Europa. Anläggningen i södra Stockholm är specialiserade inom fragmentering och hjälper sina kunder med bland annat återvinning, avfallshantering samt uthyrning av container.

Kundföretaget söker nu en driven produktionsmedarbetare som är bekväm med att jobba inom industrin. Du är en lagspelare som bidrar till ett trevligt och positivt arbetsklimat. Att ge god service och stötta dina medarbetare i deras arbete är en självklarhet för dig. Vidare så tycker du att det är viktigt med ordning och reda för att skapa en säker arbetsplats.Arbetsuppgifter

- Köra diverse maskiner

- Sortera och klassa material
- Invägning av material
- Samarbeta tätt ihop med övrig personal
- Delta i utveckling och förbättring av verksamheten tillsammans med dina arbetskollegor
- Alltid jobba med säkerhet och riskbedömningar


För att trivas hos oss är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt. Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö. Vi söker dig som vill utvecklas inom din roll och är redo att ta nästa kliv i karriären.Vem är du?

- Du har B-körkort
- Du är 18 år eller äldre
- Intresse för hållbar återvinning
- Har minst 2 års arbetslivserfarenhet
Meriterande:

- Hjullastare
- Truckkort
- Yrkesutbildning inom maskin


Tjänsten är en heltidsanställning och arbetstiden är förlagd till vardagar. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterande konsultchef på Miljonbemanning.

Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning.

Ansök nu

Entreprenad elektriker med ECY-Cert

Installationselektriker
Läs mer Jun 13
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Vi söker flera elektriker för anställning omgående.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-5 års erfarenhet
- Gått på storbygge/större entreprenader som elektriker - 1-5 års erfarenhet
- Ritningsläsning
- Självgående


Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)
- Larm


Språk
Krav

- Tala och förstå svenska

Meriterande

- Engelska
- B-körkort

Ansök nu

Yamaha Motor Scandinavia söker en Field Service Coordinator - Marinprodu...

Marinmekaniker
Läs mer Jun 13
Yamaha Motor Scandinavia ingår i Yamaha-koncernen. Företaget är generalagent för koncernens samtliga motorprodukter som motorcyklar, båtmotorer, snöskotrar, fyrhjulingar, tillbehör och reservdelar i Sverige, Norge, Danmark samt Island, Grönland och Färöarna. Regionen utgör den största marin- och snöskotermarknaden i Europa och representerar en betydande del av den europeiska marknaden för motorcyklar och terränghjulingar. Man marknadsför och säljer även båtarna Finnmaster, Jeanneau och Husky. Företaget består av 58 personer som är fördelade på tre kontor i Sverige, Norge och Danmark.

Till vår avdelning i Sverige söker vi nu en resande servicekoordinator för våra marina produkter.

Du kommer att vara en del av huvudkontoret i Nacka, Stockholm, där det idag finns 38 anställda. På huvudkontoret finns flera avdelningar inklusive försäljning, service, eftermarknad och marknadsavdelning.

Tjänsten som resande servicekoordnator består av ett varierat arbete, såsom teknisk uppföljning av vårt återförsäljarnätverk, garantihantering och utbildningar av tekniker. Du kommer att arbeta på marinserviceavdelningen, som idag består av ett team om sex personer.

Tjänsten passar bäst för en självständig och proaktiv person med god teknisk insikt. Du är också flexibel och kan arbeta effektivt på resande fot. Det är en fördel om du är bosatt i Stockholmsområdet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

- Teknisk support till återförsäljare genom både fysiska besök, telefon och e-post.
- Garanti/reklamationshantering.
- Rapportering till serviceavdelning och fabrik.
- Planering och utförande av servicekurser för återförsäljare.
Dina kvalifikationer:

- Teknisk utbildning med erfarenhet från verkstadsverksamhet. Gärna från marinbranschen.
- Körkort, klass BE. Har du också erfarenhet av att navigera med båt ses det som meriterande.
- Du behärskar både skandinaviskt språk samt engelska i tal och skrift. Det är meriterande med erfarenhet av teknisk engelska.
- Goda IT-kunskaper.
- God tal- och kommunikationsförmåga, särskilt för anförande vid kurser och föreläsningar.
- Förmåga att arbeta i team, samtidigt som du är självständig i dagliga uppgifter.
Vi erbjuder:

På Yamaha Motor blir du en del av ett internationellt företag, som har ett ledande varumärke och högkvalitativa produkter. Du får en tjänstebil och konkurrenskraftiga förutsättningar med möjlighet att utvecklas inom ett spännande område.

I denna rekrytering samarbetar vi med Starfinder och frågor om tjänsten och processen besvaras av Susanna Haglund på 076 221 67 07. Tjänsten ska tillsättas hösten 2022 och sista ansökningsdag är 7 augusti. Urval kan dock komma att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Entreprenad elektriker med ECY-Cert

Installationselektriker
Läs mer Jun 14
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Vi söker flera elektriker för anställning omgående.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-5 års erfarenhet
- Gått på storbygge/större entreprenader som elektriker - 1-5 års erfarenhet
- Ritningsläsning
- Självgående


Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)
- Larm


Språk
Krav

- Tala och förstå svenska

Meriterande

- Engelska
- B-körkort

Ansök nu

Produktionsmedarbetare sökes till södra Stockholm!

Processoperatör, stålindustri
Läs mer Jun 13
Om kundföretaget

Kundföretaget är idag en av Sveriges främsta återvinningsföretag och har anläggningar runt om i hela Sverige och Europa. Anläggningen i södra Stockholm är specialiserade inom fragmentering och hjälper sina kunder med bland annat återvinning, avfallshantering samt uthyrning av container.

Kundföretaget söker nu en driven produktionsmedarbetare som är bekväm med att jobba inom industrin. Du är en lagspelare som bidrar till ett trevligt och positivt arbetsklimat. Att ge god service och stötta dina medarbetare i deras arbete är en självklarhet för dig. Vidare så tycker du att det är viktigt med ordning och reda för att skapa en säker arbetsplats.Arbetsuppgifter

- Köra diverse maskiner

- Sortera och klassa material
- Invägning av material
- Samarbeta tätt ihop med övrig personal
- Delta i utveckling och förbättring av verksamheten tillsammans med dina arbetskollegor
- Alltid jobba med säkerhet och riskbedömningar


För att trivas hos oss är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt. Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö. Vi söker dig som vill utvecklas inom din roll och är redo att ta nästa kliv i karriären.Vem är du?

- Du har B-körkort
- Du är 18 år eller äldre
- Intresse för hållbar återvinning
- Har minst 2 års arbetslivserfarenhet
Meriterande:

- Hjullastare
- Truckkort
- Yrkesutbildning inom maskin


Tjänsten är en heltidsanställning och arbetstiden är förlagd till vardagar. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du laddar upp din ansökan. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterande konsultchef på Miljonbemanning.

Om Miljonbemanning

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning.

Ansök nu

Elektriker med ECY-Cert och/eller ?fullständig auktorisation, A

Installationselektriker
Läs mer Jun 10
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-4 års erfarenhet

Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)

Språk
Krav

- Svenska

Meriterande

- Engelska

Körkort
Krav

- B

Ansök nu

Junior mekaniker till norra Stockholm

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 10
Är du en nyexad fordontekniker? Då har vi jobbet för dig som vår nästa juniora mekaniker!

Arbetsuppgifter
Brinner du för teknik, mekanik och bilar, samt vill utvecklas i din roll som tekniker? - Då har vi jobbet för dig! Vi söker en ambitiös och driven person till rollen som junior servicemekaniker.

Du kommer att arbeta hos en märkesverkstad med ett team av flera duktiga tekniker. Arbetet består av att utföra liten och stor service, olika typer av reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på personbilar. Det innebär också installation av extrautrustning och tillbehör.

Din profil
Vi ser att du som söker har en fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning.

Som junior mekaniker kommer du så småningom bli självständig genom företagets gedigna introduktion. Vidare har du god dator- och systemvana samt B-körkort. Som person är du social och har lätt att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Du behärskar svenska i tal och skrift. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Detta är en tjänst på heltid 40h/vecka, där arbetstiderna är dagtid, vanligtvis 7-16 måndag till fredag. Start för tjänsten är så snart det är möjligt. I denna rekrytering får du en trygg anställning hos Starfinder och en konsultchef som finns vid din sida längs vägen och stöttar dig till en framgångsrik karriär. Det finns stora möjligheter att få en anställning direkt hos kund.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Nils af Petersens, nils.afpetersens@starfinder.se

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar till tjänsten tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Elektriker med ECY-Cert och/eller ?fullständig auktorisation, A

Installationselektriker
Läs mer Jun 13
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-4 års erfarenhet

Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)

Språk
Krav

- Svenska

Meriterande

- Engelska

Körkort
Krav

- B

Ansök nu

Servicetekniker, Norra Stockholm

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 8
Arbetsuppgifter
Servicetekniker hos Mitsubishi Forklift Trucks arbetar inte bara med att serva och laga truckar - du tillhandahåller service och support för våra kunders alla logistiklösningar. Det är en mycket bred teknisk roll för den händige teknikern och omfattar nästan alla tekniska områden man kan tänka sig: el, mekanik, hydraulik, svets. Till och med enklare programmering om man så vill. Vi är c:a 80 tekniker i Sverige och tillsammans besitter vi en enorm kompetens och stolthet över det vi kan. Serviceteknikerns huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar bl.a. service och support, installation, konfigurering, kalibrering, driftsättning och testning av utrustning. Du diagnostiserar fel eller tekniska problem och bestämmer lämpliga lösningar. Du reparerar och underhåller befintliga lösningar (truckar). Du kan också få utbilda kundens personal i användning av utrustning och maskiner.

Du kommer utgå från ditt hem och arbete gentemot våra kunder i Norra Stockholm med omnejd.

Kvalifikationer
Som servicetekniker hos oss ser vi att du har

- ett stort tekniskt intresse
- hög teknisk kompetens inom truck eller närliggande område.
- god kommunikationsförmåga i tal och skrift på Svenska.Personliga egenskaper
Vi ser att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och noggrann - vi bedöms på hur vi löser våra jobb. Du planerar ditt eget arbete tillsammans med servicechefen för ditt område varför du behöver vara strukturerad och ha god framförhållning. Vårt jobb dokumenteras noggrant och du behöver kunna sköta daglig administration. Eftersom du i arbetet kommer träffa många människor behöver du god social förmåga och gärna också ett affärsintresse då våra tekniker ofta hjälper kunder med mindre affärer.

Vi erbjuder
Som en del i ett stolt kollektiv av duktiga och mycket erfarna tekniker finns det stora möjligheter att utveckla din tekniska kompetens och stolthet. Logisnext har bra intern support och du kommer att förses med alla verktyg du behöver för att göra jobbet.Vi undanber oss all kontakt från rekryteringsföretag eller liknande företag i samband med denna rekrytering.

Ansök nu

Entreprenad elektriker med ECY-Cert

Installationselektriker
Läs mer Jun 7
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Vi söker flera elektriker för anställning omgående.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-5 års erfarenhet
- Gått på storbygge/större entreprenader som elektriker - 1-5 års erfarenhet
- Ritningsläsning
- Självgående


Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)
- Larm


Språk
Krav

- Tala och förstå svenska

Meriterande

- Engelska
- B-körkort

Ansök nu

Lagerarbetare sökes till Stockholm

Kontorsvaktmästare
Läs mer Jun 7
Söker du efter ett spännande arbete? Just nu söker vi lagermedarbetare

Om uppdraget
Vår kund söker just nu konsulter som kan arbeta med lagerarbetsuppgifter på heltid. På detta uppdrag kommer du få arbeta för en av landets viktigaste myndigheter som värnar om våra värderingar och demokrati i landet. Uppdragets preliminära start omgående 2022-06-13 och förväntas pågå till och med den 2023-01-01.För kännedom är detta en säkerhetsklassad tjänst och därav fördröjd rekryteringsprocess än vanligt placeringsort Öster Haninge.

Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du arbeta med att, packa kartonger, göra hål i papper, tryckeri, packa gods, som lagermedarbetare plockar du varor efter beställning på ett lager. Du jobbar med att hålla god ordning och hanterar leveranser samt påfyllnad av varor och material.

Dina kvalifikationer

- Du har en gymnasieutbildning eller motsvarande
- Du har viss relevant erfarenhet för tjänsten
- Du har goda kunskaper i svenska, avseende tal och skrift


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare charlotte.wahlstrom@bemmania.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Elektriker med ECY-Cert och/eller ?fullständig auktorisation, A

Installationselektriker
Läs mer Jun 7
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-4 års erfarenhet

Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)

Språk
Krav

- Svenska

Meriterande

- Engelska

Körkort
Krav

- B

Ansök nu

Entreprenad elektriker med ECY-Cert

Installationselektriker
Läs mer Jun 10
Vi på Service E.M.J söker nu flera duktiga elektriker till vårt team.

Som elektriker på Service EMJ har du stort eget ansvar och är lösningsorienterad. Du tar initiativ och hittar lösningar på våra utmaningar. Du är med och felsöker och stöttar dina medarbetare. Vi löser akuta problem, vi gör ombyggnationer vi kör löpande service. Vi levererar service i världsklass!

Om du har ambition att bli arbetsledare framöver ser vi det som mycket meriterande.

Passar det här in på dig och du känner att du vill vara med att utvecklas med oss vill vi gärna vara med på din resa.

Vi söker flera elektriker för anställning omgående.

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav

- Installationselektriker - 2-5 års erfarenhet
- Gått på storbygge/större entreprenader som elektriker - 1-5 års erfarenhet
- Ritningsläsning
- Självgående


Utbildning
Krav

- Gymnasial utbildning
- ECY-Cert och/eller fullständig auktorisation, A


Kompetenser
Meriterande

- ABL (Allmän behörighet lågspänning, elektronik)
- Larm


Språk
Krav

- Tala och förstå svenska

Meriterande

- Engelska
- B-körkort

Ansök nu

Skadeberäknare till Hedin Bil Akalla

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 2
Om företaget/Om oss
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom dotterbolagen bedrivs försäljning och eftermarknad för motorbranschen. En styrka är att Hedin Bil idag saluför 32 bilmärken inom segmenten person-, transport- och lastbilar, både till privat- och företagskunder. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

Kanske har du någon gång åkt genom landet och utmed vägen sett vårt företagsnamn på olika byggnader? Faktum är att Hedin Bil är utbrett på över 100 platser i både Sverige, Norge och Belgien. I Sverige kan du hitta oss från Luleå i norr till Trelleborg i söder. Nu söker Hedin Bil en skadeberäknare till sitt team på skadeverkstan i Akalla.

Arbetsuppgifter
Hos Hedin Bil företräder vi starka och välkända varumärken och genom dem erbjuder vi våra kunder ett enkelt bilägande med produkter och tjänster som passar just dem. Servicemarknaden utgör en mycket viktig del i fordonsaffären för så väl våra kunder som för oss och skadeverksamheten däri upptar en både nödvändig och viktig funktion. För att stärka vårt servicemarknadsteam och vår skadeverksamhet söker vi nu en skadeberäknare till vår huvudanläggning i Stockholm, Akalla.

Som skadeberäknare intar du en roll som innefattar många kontakter, både internt samt externt, och du har daglig kontakt med både intern skadeverkstad, kunder, försäkringsbolag, lackverkstad och reservdelsavdelning. Du ansvarar för skadebesiktning av inkommande fordon och arbetar i skadeberäkningssystemet Cabas, där du skapar kalkyler med information om skadan, nödvändig tidsåtgång för reparation samt reservdelsbehov. Du ansvarar även för att boka in kunderna hos verkstaden och följer upp arbetet som görs. Vidare har du också hand om försäkringsärenden, prissättning och fakturering gentemot försäkringsbolagen.

Du ingår i ett tight och duktigt gäng på X personer och du rapporterar till vår skadeverkstadschef. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag.

Din profil
För att matcha rollen tror vi att du:

- Har erfarenhet av rollen som skadeberäknare.
- Har fordonsteknisk utbildning.
- Har erfarenhet av Cabas och kunskap i affärssystem, planeringsverktyg och kalkyleringsprogram som används på en skadeverkstad.
- Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.
- Har B-körkort.


Även om dina tekniska kvalifikationer är viktiga för oss så sätter vi minst lika stort värde på din personlighet och det är viktigt för oss att du är prestigelös, förtroendeingivande och gillar service. Är du också en ansvarstagande person med stark drivkraft och motivation kommer du att komma väl till din rätt i rollen och ha stora möjligheter att utvecklas hos oss.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Starfinder och frågor om tjänsten och processen besvaras av Malin Dunder, 076 777 67 62. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar till tjänsten tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fordonstekniker till kvällspass (26h/v) - Europeiska Motor Rissne

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 2
Vill du ha ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta i ett härligt team? Till Toyotaverkstaden hos Europeiska Motor i Rissne rekryterar vi nu flera fordonstekniker till expansionen och uppstarten av deras kvällspass. Här jobbar du 26h/vecka men får betalt för fulltid.

Europeiska Motor grundades 1960 och är Sveriges största enskilda auktoriserade återförsäljare av Toyotabilar. Företaget omsätter 1,3 miljarder kronor och har ca 165 medarbetare. Europeiska Motor är belägna i norra Stockholm där de har fullserviceanläggningar i Rissne, Vällingby, Täby, Arlandastad och Östermalm.

Vår huvudanläggning i Rissne är vårt flaggskepp och här erbjuder vi försäljning av både privat-, företags- och transportbilar. Anläggningen har en modern fullserviceverkstad, där vi också säljer reservdelar. Skadeverkstaden utgör en viktig del av vår servicemarknadsaffär och här tar vi hand om en betydande del av Stockholms toyota-vagnpark.

Arbetsuppgifter
Som fordonstekniker kommer du att jobba tillsammans med ett nytt team av skickliga och erfarna fordonstekniker till det nystartade kvällspasset.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta felsökning, service och reparationer samt utrustning på Toyotabilar. Med er hjälp säkerställer vi en vagnpark med nöjda och återkommande kunder. Därför blir din roll hos oss mycket viktig och din insats kommer både att synas och göra skillnad

Din profil
För att matcha rollen tror vi att du är utbildad fordonstekniker, har runt 2-5 års arbetserfarenhet av rollen som fordonstekniker och att du har jobbat med dagens fordonsteknik. Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom yrket. Mycket meriterande är om du har jobbat med Toyota, Peugeot eller Citroën tidigare. Du har ett långtgående tekniskt intresse och brinner för att lösa problem och hjälpa dina kunder på bästa sätt. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift och förstår instruktioner på engelska. B-körkort är ett krav.

Som person är du social och trevlig med en positiv inställning. Du är självgående, strukturerad, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du är kvalitetsmedveten och serviceinriktad och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Vidare har du en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter och högt tempo. Hos oss är samarbete viktigt och du arbetar med ett stort ordningssinne för att varje jobb skall flyta smidigt. Delar du dessutom vårt stora bilintresse och tycker om ny teknik så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Vi erbjuder
Här arbetar du 26h/vecka men får betalt för fulltid!

Dessutom får du ett kvalificerat arbete på ett modernt och kundfokuserat företag med över 50 år i branschen. Du erbjuds en trygg och stabil arbetsplats med högt i tak, kompetenta och lyhörda ledare samt trevliga och stöttande kollegor. Vi arbetar enligt "The Toyota Way" och har värderingar och arbetssätt som är hyllade världen över. Det här är ett starkt företag som det går mycket bra för och det är också väldigt roligt att jobba med Toyota. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter med en rad vidareutbildningar inom Toyota, både tekniska vidareutbildningar samt utbildningar inom affärsutveckling och ledarskap, för den som önskar. Du erbjuds också friskvårdsbidrag samt företagshälsovård och vi brukar också göra resor tillsammans för att stärka vår gemenskap.

Tillträde och ansökan
Tjänsten är på heltid (26h/vecka, men med full månadslön), med start under våren 2022. Arbetstiderna är förlagda mån-tors 16:30-23:00 och fredagar är man ledig. Detta är en direktrekrytering och du blir anställd av Europeiska Motor i Rissne.

Frågor om tjänsten och processen besvaras av Catrin Fjellström, 070-074 40 18 och Malin Dunder 076-777 67 62. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar och CV tas endast emot via annonsen, p.g.a GDPR.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Servicetekniker, Norra Stockholm

Servicetekniker, maskin
Läs mer Jun 2
Arbetsuppgifter
Servicetekniker hos Mitsubishi Forklift Trucks arbetar inte bara med att serva och laga truckar - du tillhandahåller service och support för våra kunders alla logistiklösningar. Det är en mycket bred teknisk roll för den händige teknikern och omfattar nästan alla tekniska områden man kan tänka sig: el, mekanik, hydraulik, svets. Till och med enklare programmering om man så vill. Vi är c:a 80 tekniker i Sverige och tillsammans besitter vi en enorm kompetens och stolthet över det vi kan. Serviceteknikerns huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar bl.a. service och support, installation, konfigurering, kalibrering, driftsättning och testning av utrustning. Du diagnostiserar fel eller tekniska problem och bestämmer lämpliga lösningar. Du reparerar och underhåller befintliga lösningar (truckar). Du kan också få utbilda kundens personal i användning av utrustning och maskiner.

Du kommer utgå från ditt hem och arbeta gentemot våra kunder i Norra Stockholm med omnejd.

Kvalifikationer
Som servicetekniker hos oss ser vi att du har

- ett stort tekniskt intresse
- hög teknisk kompetens inom truck eller närliggande område.
- god kommunikationsförmåga i tal och skrift på Svenska.Personliga egenskaper
Vi ser att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och noggrann - vi bedöms på hur vi löser våra jobb. Du planerar ditt eget arbete tillsammans med servicechefen för ditt område varför du behöver vara strukturerad och ha god framförhållning. Vårt jobb dokumenteras noggrant och du behöver kunna sköta daglig administration. Eftersom du i arbetet kommer träffa många människor behöver du god social förmåga och gärna också ett affärsintresse då våra tekniker ofta hjälper kunder med mindre affärer.

Vi erbjuder
Som en del i ett stolt kollektiv av duktiga och mycket erfarna tekniker finns det stora möjligheter att utveckla din tekniska kompetens och stolthet. Logisnext har bra intern support och du kommer att förses med alla verktyg du behöver för att göra jobbet.Vi undanber oss all kontakt från rekryteringsföretag eller liknande företag i samband med denna rekrytering.

Ansök nu

Skadeberäknare till Hedin Bil Akalla

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jun 8
Om företaget/Om oss
Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom dotterbolagen bedrivs försäljning och eftermarknad för motorbranschen. En styrka är att Hedin Bil idag saluför 32 bilmärken inom segmenten person-, transport- och lastbilar, både till privat- och företagskunder. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

Kanske har du någon gång åkt genom landet och utmed vägen sett vårt företagsnamn på olika byggnader? Faktum är att Hedin Bil är utbrett på över 100 platser i både Sverige, Norge och Belgien. I Sverige kan du hitta oss från Luleå i norr till Trelleborg i söder. Nu söker Hedin Bil en skadeberäknare till sitt team på skadeverkstan i Akalla.

Arbetsuppgifter
Hos Hedin Bil företräder vi starka och välkända varumärken och genom dem erbjuder vi våra kunder ett enkelt bilägande med produkter och tjänster som passar just dem. Servicemarknaden utgör en mycket viktig del i fordonsaffären för så väl våra kunder som för oss och skadeverksamheten däri upptar en både nödvändig och viktig funktion. För att stärka vårt servicemarknadsteam och vår skadeverksamhet söker vi nu en skadeberäknare till vår huvudanläggning i Stockholm, Akalla.

Som skadeberäknare intar du en roll som innefattar många kontakter, både internt samt externt, och du har daglig kontakt med både intern skadeverkstad, kunder, försäkringsbolag, lackverkstad och reservdelsavdelning. Du ansvarar för skadebesiktning av inkommande fordon och arbetar i skadeberäkningssystemet Cabas, där du skapar kalkyler med information om skadan, nödvändig tidsåtgång för reparation samt reservdelsbehov. Du ansvarar även för att boka in kunderna hos verkstaden och följer upp arbetet som görs. Vidare har du också hand om försäkringsärenden, prissättning och fakturering gentemot försäkringsbolagen.

Du ingår i ett tight och duktigt gäng på X personer och du rapporterar till vår skadeverkstadschef. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag.

Din profil
För att matcha rollen tror vi att du:

- Har erfarenhet av rollen som skadeberäknare.
- Har fordonsteknisk utbildning.
- Har erfarenhet av Cabas och kunskap i affärssystem, planeringsverktyg och kalkyleringsprogram som används på en skadeverkstad.
- Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.
- Har B-körkort.


Även om dina tekniska kvalifikationer är viktiga för oss så sätter vi minst lika stort värde på din personlighet och det är viktigt för oss att du är prestigelös, förtroendeingivande och gillar service. Är du också en ansvarstagande person med stark drivkraft och motivation kommer du att komma väl till din rätt i rollen och ha stora möjligheter att utvecklas hos oss.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Starfinder och frågor om tjänsten och processen besvaras av Malin Dunder, 076 777 67 62. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar till tjänsten tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu