ST-läkare jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb som ST-läkare i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Stockholm från den arbetsgivaren.

ST-psykiatriker för uppdrag i hela Sverige

ST-läkare
Läs mer Jul 12
Nytt
Vi söker nu ST-psykiatriker som vill jobba extra på olika psykiatri mottagningar i Sverige under höst och vinter. .

Beskrivning:
Trygg ST- läkare inom psykiatri sökes till olika psykiatriska akutmottagnar hela Sverige. Du skall ha erfarenhet av att jobba på psykiatrisk akutmottagning och vara trygg i din roll. 
Krav och Kvalifikationer:
ST- läkare inom psykiatri med erfafenhet av psykiatrisk akutmottagning
Förmåga att skapa förtroendefulla relationer med patienter.
Flexibilitet och lyhördhet för individuella behov.

Fördelar med Tjänsten:
Möjlighet att arbeta inom en privat och personlig vårdsituation.
Lång uppdrag med möjlighet till förlängning.
En personlig konsultchef som är med dig hela vägen

 
Ta steget och skicka in din ansökan så berättar vi mer om de spännande möjligheterna som väntar dig i Stockholm!

Ansök nu

ST-tjänst i allmänmedicin på Västervården HLM, Praktikertjänst

ST-läkare
Läs mer Maj 18
ST i allmänmedicin
Nu erbjuder vi ytterligare en ST-tjänst i allmänmedicin hos oss på Västervården husläkarmottagning i Vällingby då vi fått möjligheten att utöka våra ST-tjänster.

Information om arbetsplatsen
Västervården HLM är en väletablerad läkarmottagning inom Praktikertjänst med cirka 9.000 listade patienter. Vi har stabil bemanning med drygt 20 medarbetare som arbetar tillsammans. Ett glatt gäng där arbetsglädje, samarbete, korta beslutsvägar och ett bra bemötande ligger i fokus. Vi är 6 specialister i allmänmedicin, 4 ST-läkare samt en AT-läkare. Vi har sjuksköterskeledda mottagningar inom diabetes, hypertoni och astma/KOL. Vi är en välfungerande arbetsplats och vi har en bra utbildningsmiljö för våra ST-läkare. Vi har ett patientcentrerat arbetssätt genom delaktighet, utbyte av kunskap och kontinuerliga förbättringsarbeten. Vi har regelbunden fortbildning och gemensamma fallgenomgångar varje vecka. Fokus ligger på hög medicinsk kvalitet och på personalens arbetsmiljö och trivsel. Vi finns i moderna och ljusa lokaler högst upp i Vällingby Läkarhus i Vällingby centrum, med tunnelbana och bussar alldeles intill. Dagen inleds med ett kort gemensamt möte för hela mottagningen. Vi har bra förmåner med gemensam frukost, fruktkorg, höst och vår-konferens och generöst friskvårdsbidrag. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som läkare i allmänmedicin med egen mottagning. Du har en utsedd handledare och har en timmes handledning i veckan och det finns alltid en resursläkare (specialist) att fråga under arbetsdagen när det behövs.Kvalifikationer

- Legitimerad läkare som genomgått AT eller BT.
- Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
- Datorvana med vana att skriva sina journaler.
- Erfarenhet av arbete i TakeCare meriterande, men ej nödvändigt.
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Personliga egenskaper

Du har siktet inställt på att bli specialist i allmänmedicin. Du är noggrann, driven och empatisk och strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård i samtliga patientkontakter. Du sprider en positiv stämning omkring dig och vill bidra till en god arbetsmiljö. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper samt förutsättningar för att träda in i en ST-roll.Övrig information
Heltid, deltid kan diskuteras men minst 75% arbetstid.
Välkommen med din ansökan!

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle.

Ansök nu

ST- läkare vuxen psykiatri

ST-läkare
Läs mer Jul 10
Aleris Psykiatri bedriver specialistpsykiatrisk vård inom såväl öppen- som heldygnsvård i Region Stockholm inom allmänpsykiatri, psykos och akutpsykiatri. Utöver detta erbjuder vi, på uppdrag av regionen, ätstörningsbehandling och digital behandling samt psykiatrisk konsultverksamhet gentemot somatisk sjukvård.

ST läkare inom vuxen psykiatri sökes

Söker du en trevlig arbetsplats med en välorganiserad och strukturerad ST-tjänstgöring, korta beslutsvägar och stora möjligheter att delta och engagera dig verksamhetens utveckling? Då har du hamnat rätt!

Aleris Psykiatri bedriver specialistpsykiatrisk vård inom såväl öppen- som heldygnsvård i Region Stockholm. Verksamheten är fördelad på tre sektioner. Allmänpsykiatri, psykos och akutpsykiatri fördelat på 24 enheter i Järva (stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta) och Nordost (kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna och Österåker). Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är att vara ”ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia” genom vilken vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen.

Vi är en verksamhet med cirka 500 medarbetare. Vi har bland annat en psykoterapienhet, två mottagningar för unga vuxna, en mottagning för transkulturell psykiatri, en neuropsykiatrisk utredningsenhet, en ätstörningsenhet samt en digital enhet.

På Danderyds sjukhus har vi en attraktiv och lärorik jourenhet som tillsammans med våra två heldygnsvårdsavdelningar ansvarar för den akutpsykiatriska vården. Vi har avtal med Danderyds sjukhus om psykiatrisk konsultation inom somatisk vård under dygnets alla timmar. Inom Järvaområdet har vi, utöver ordinarie öppenvård, ett jour- och akutteam, JoA, samt en enhet för patienter med komplexa tillstånd med ökat vårdbehov

Det dagliga vårdarbetet är tvärprofessionellt. Som ST-läkare deltar du i hela vårdprocessen med utredning, bedömning, utvärdering, vårdplanering och medicinska behandling. Du erbjuds kontinuerlig klinisk handledning och teoretisk utbildning.

Din ST-tjänstgöring utformas i ett genomtänkt välstrukturerat individuellt utbildningsprogram och dialog mellan dig, studierektorn och din huvudhandledare i enlighet med målbeskrivningen utifrån Socialstyrelsens bestämmelser. Du har gott om utrymme att delta i seminarier, kurser och konferenser och handleda yngre kollegor och leda team inom enheten.

Vi söker dig som är legitimerad läkare och du bör ha ett stort intresse för psykiatri. Du bör ha god samarbetsförmåga och vara engagerad i patientarbetet. Flexibilitet och nyfikenhet på utvecklingsarbete är viktiga egenskaper. Förmågan att tänka i nya banor värderats högt.

Aleris erbjudande:

-Friskvårdsbidrag á 4 000 kronor/år from 2024

-Rabatter hos flertalet gym leverantörer

-Rabatt vid Linsbyte – RLE operation

-Ersättning för sjukvårdskostnader

-Influensavaccin. Mässling vaccin för dig som inte har ingått i Sveriges program för grundvaccinationer

Kollektivavtal som inkluderar:

-Tjänstepension och försäkringar

-Föräldrapenningtillägg/föräldralön

-Fler semesterdagar från 40 års ålder

-Löneväxling

-Rabatt vid hälsoundersökning

-Medarbetarutveckling inom koncernen

-Aleris fonden

Anställningsvillkor:

Anställningsform: tills vidare, provanställning 6 månader tillämpas

Arbetstid per vecka: 40 timmar

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2024-08-18

Lön: individuell lönesättning

Bakgrundskontroll ingår som en del i rekryteringsprocessen

Vi undanber oss kontakt med säljare av annons- och rekryteringstjänster

För information:

Charis Gkegkas, verksamhetschef VO1

charis.gkegkas@aleris.se

Gelawej Bedar, ST studierektor, ST- chef
gelawej.bedar@aleris.se

Kajsa Attner , HR specialist, hjälper oss tills vår nya HR är på plats 12 augusti

Kajsa.Attner@aleris.se

Ansök nu

ST-läkare till Kry vårdcentral Sickla

ST-läkare
Läs mer Jul 3
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Sickla är en modern vårdcentral belägen strax söder om Stockholm. På vårdcentralen arbetar ett kompetensstarkt team på 20 personer som arbetar mot ett gemensamt mål, patienten i fokus. På vårdcentralen arbetar specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och psykologer. På vårdcentralen råder en god och familjär stämning där medarbetarna hjälper varandra.
Om Kry & rollen som ST-läkare
Kry är en av Europas ledande digitala vårdgivare, tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa i bemötande i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
I rollen som ST-läkare på Kry har du omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att möta och rådge många olika patienter, får du vara med och bidra till att utveckla och förändra primärvården där dina idéer skapar värde för verksamheten och Krys arbete att förbättra primärvården. Exempel på arbetsuppgifter är läkarmottagning, placering på BVC och hemsjukvård. Vårdcentralen har förmånen att ha flera ST-läkare och har ambitionen att vara i framkant när det gäller handledning. Du får möjlighet att, tillsammans med övriga medarbetare, utveckla verksamheten och delta i förbättrings- och kvalitetsarbete.
Kvalifikationer & egenskaper
Du har en svensk läkarlegitimation och ett stort intresse för allmänmedicin.
Du har 1 års erfarenhet av arbete på en svensk vårdcentral.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är viktigt att du kan kommunicera obehindrat med patienter, anhöriga och kollegor.
Du lägger stor vikt vid helhetsperspektivet i varje enskilt patientmöte.
Har ett gott bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Har god samarbetsförmåga är lyhörd mot både kollegor och patienter.
Du är noggrann i ditt arbete och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%. Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån)
Plats: Stockholm.
Arbetstider: Mån- fre 08.00 -17.00
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag, vi rekryterar löpande! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på mail amanda.ekendhal@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.
Vi vill informera dig om att det under sommaren kan ta lite längre tid att få återkoppling från oss på grund av semestertider. Vi arbetar för att ge dig ett svar så snart som möjligt och senast i augusti.Tack för ditt tålamod och ha en trevlig sommar!

Ansök nu

ST läkare till Södersjukhuset

ST-läkare
Läs mer Jun 7
Röntgenkliniken:

Röntgenkliniken på Södersjukhuset är en av Sveriges största radiologiska kliniker.

Vi bedriver bred verksamhet, med fokus på akutverksamheten. Vår verksamhet spänner över dygnets alla timmar och vi träffar patienter i livets alla stadier, från helt nyfödda till de mest seniora. Vi stöter på friska patienter, patienter med folksjukdomar och dagligen även ovanliga och utmanande sjukdomstillstånd.

Metoder vi utför är DT, ultraljud, konventionell röntgen, intervention, MRT och nuklearmedicin. Sammanlagt utför vi omkring 130 000 undersökningar per år, med fokus på datortomografi.

Röntgenkliniken ingår i verksamhetsområde Bilddiagnostik, som är ett av sjukhusets tio verksamhetsområden. Verksamhetsområde Bilddiagnostik omfattar i sin tur tre verksamheter: klinisk fysiologi, mammografi och röntgen (inkl nuklearmedicin) där vi idag är ca 160 medarbetare. Kliniken deltar i ett flertal multidisciplinära forskningsprojekt, har en ambition att bedriva egen forskningsverksamhet och ser till att hålla sig i framkant vad gäller användningen av AI.

Arbetsuppgifter:

Vi erbjuder dig en bred ST-utbildning på en kollegial klinik med nära samarbeten både inom kliniken och med våra remittenter. Du exponeras för många och varierande undersökningar, vilket ger en snabb utveckling och en fyllig specialistutbildning. Vi tillämpar dubbelgranskning av specialistkompetent radiolog på alla ST-läkarutlåtanden.

Ditt första år präglas av rotationer inom våra sektioner: skelett, thorax, gastro, neuro, akut, barn, ultraljud och genomlysning. Du kommer också snabbt i kontakt med interventioner. Det första årets introduktion har till syfte att du uppnår primärjourkompetens. Utvärdering och ständig dialog sker i samråd mellan dig, din handledare, specialistkollegorna som dubbelgranskar dig, din chef och din studierektor.

Efter första årets introduktion sker fördjupade rotationer inom samtliga områden i kombination med rondträning, fler praktiska moment och regelbunden jourverksamhet. Vi erbjuder även randning inom neuroradiologi, barnradiologi och nuklearmedicin i samarbete med Karolinska Universitetssjukhuset. Vi har regelbunden regional undervisning varje torsdagseftermiddag samt intern utbildning i form av falldiskussioner tre gånger i veckan. Kongresser och externa kurser erbjuds under utbildningen. Mot slutet av ST-tjänsten uppmuntras och möjliggörs inläsning till och skrivning av den europeiska tentamen inom radiologi (EDiR).

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid, med jourschema. Jourerna är i dagsläget utformade som jourveckor, vilka infaller var 4:e - 5:e vecka.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad läkare med genuint intresse av medicinsk radiologi. Tidigare radiologisk erfarenhet kan vara meriterande, men är ej ett krav. Vi vill att du har god förmåga att samarbeta och kommunicera. Du bör vara målinriktad, lyhörd och ansvarstagande. Kapacitet för jourarbete krävs. Vi sätter särskilt värde vid personlig lämplighet, som vi gärna ser komma fram i det personliga brevet och vid en eventuell intervju.

Information om tjänsten lämnas av:

ST-Läkarchef: Daniel Lindbom tel: 08-123 643 45

HR-partner: Karin Molander Laurén tel: 08-123 615 92

Fackliga företrädare: Läkarförbundet Jenny Carlsson tel: 08-123 635 98

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden

Välkommen med din ansökan!

Övrig information:

Södersjukhuset tillämpar registerkontroll innan anställning
Södersjukhuset är ett av Nordens största akutsjukhus. Akutsjukvården står i centrum och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna vår specialitet. Vi har även en av Sveriges största förlossningskliniker. Hos oss arbetar cirka 5000 medarbetare. Vi bedriver omfattande klinisk forskning och utbildning och för oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära och personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Ansök nu

ST-läkare till Kry vårdcentral Sickla

ST-läkare
Läs mer Maj 13
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Sickla är en modern vårdcentral belägen strax söder om Stockholm. På vårdcentralen arbetar ett kompetensstarkt team på 20 personer som arbetar mot ett gemensamt mål, patienten i fokus. På vårdcentralen arbetar specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och psykologer. På vårdcentralen råder en god och familjär stämning där medarbetarna hjälper varandra.
Om Kry & rollen som ST-läkare
Kry är en av Europas ledande digitala vårdgivare, tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa i bemötande i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
I rollen som ST-läkare på Kry har du omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att möta och rådge många olika patienter, får du vara med och bidra till att utveckla och förändra primärvården där dina idéer skapar värde för verksamheten och Krys arbete att förbättra primärvården. Exempel på arbetsuppgifter är läkarmottagning, placering på BVC och hemsjukvård. Vårdcentralen har förmånen att ha flera ST-läkare och har ambitionen att vara i framkant när det gäller handledning. Du får möjlighet att, tillsammans med övriga medarbetare, utveckla verksamheten och delta i förbättrings- och kvalitetsarbete.
Kvalifikationer & egenskaper
Du har en svensk läkarlegitimation och ett stort intresse för allmänmedicin.
Du har 1 års erfarenhet av arbete på en svensk vårdcentral.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är viktigt att du kan kommunicera obehindrat med patienter, anhöriga och kollegor.
Du lägger stor vikt vid helhetsperspektivet i varje enskilt patientmöte.
Har ett gott bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Har god samarbetsförmåga är lyhörd mot både kollegor och patienter.
Du är noggrann i ditt arbete och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%. Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån)
Plats: Stockholm.
Arbetstider: Mån- fre 08.00 -17.00
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag, vi rekryterar löpande! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på mail amanda.ekendhal@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

ST-läkare i neurologi till Akademiskt Specialistcentrum

ST-läkare
Läs mer Maj 17
Vill du bli en i vårt kompetenta och härliga gäng på Centrum för neurologi? 

Vi är en öppenvårdsverksamhet i fina lokaler på Torsplan och vi söker dig som är nytänkande och som tillsammans med oss och våra patienter vill utveckla vården för patienter med neurologiska sjukdomar.

Akademiskt specialistcentrum är en verksamhet inom Region Stockholm för patienter med Parkinson, multipel skleros (MS), reumatiska sjukdomar, diabetes och obesitas. Inom enheten är forskning, utbildning, utveckling och innovation integrerat i den dagliga vårdverksamheten. I vårt uppdrag ingår att utveckla nya arbetssätt, innovativ användning av medicinsk teknik och e-hälsolösningar, hög patientmedverkan och samverkan med olika vårdgivare och patientföreningar. 

Vi söker nu en ST-läkare till oss på Akademiskt specialistcentrum, Centrum för neurologi. 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är initiativrik och som under din ST vill delta i utvecklingsarbete i vården för patienter med kronisk sjukdom genom forskningsarbete, med digitala verktyg och i nätverk tillsammans med patienten. I tjänsten ingår handledd mottagning inom öppenvårdsneurologi främst inom diagnosgrupperna Parkinson och MS. Du har en namngiven handledare. Vid enheten utbildas blivande läkare och viss handledning av kandidater ingår. Kvalifikationer
Legitimerad läkare med klinisk erfarenhet av neurologi. Erfarenhet av att arbeta med patienter med motorikstörningar, akademisk forskning, innovationsarbete och verksamhetsutveckling samt undervisning är meriterande.Personliga egenskaper
Du har en positiv inställning till arbetet, patienterna och arbetskamraterna. Du kan arbeta både självständigt och i team och har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. Du har en positiv inställning till nya arbetssätt, forskning och utbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

ST-läkare i Klinisk Fysiologi

ST-läkare
Läs mer Maj 13
För dig som är legitimerad läkare finns här möjlighet att dyka in i en inspirerande ST-läkartjänst inom Klinisk Fysiologi, där du inte bara får chansen att utforska ett brett spektrum av sällsynta sjukdomsfall, utan även att utveckla en djupgående fysiologisk förståelse genom vårt högspecialiserade vårduppdrag.

Vi erbjuder

Karolinska universitetssjukhusets uppdrag med högspecialiserad vård ger dig möjlighet till att både lära dig att bemästra ett brett sjukdomspanorama och att uppnå stora patientvolymer av mer ovanliga patientgrupper vilket ger stora möjligheter att erhålla en fysiologisk kunskap med både bredd och djup.

Du kommer självklart även ha möjlighet att ta del av de generella erbjudanden och förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder såsom generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till bruttolöneväxling för individuellt pensionssparande.

Om tjänsten

Vid Klinisk Fysiologi på Karolinska Universitetssjukhuset utför vi diagnostik, forskning och utbildning i nära samarbete med våra remittenter. Med nästan 40 000 undersökningar årligen och knappt 100 medarbetare är vi en av de största fysiologklinikerna i landet. Vi bedriver även hjärtkateterisering och ultraljudsguidning vid olika interventioner. Vid kliniken bedrivs forskning inom hjärt-, kärl- och arbetsfysiologi tillsammans med Karolinska Institutet. 

Som ST-läkare hos oss kommer du att lära dig ett brett utbud av undersökningsmetoder inom bildgivande tekniker såsom ekokardiografi, kärlultraljud, omfattande hjärt-MR-diagnostik, nuklearmedicinsk hjärtdiagnostik, och i samarbete med thoraxröntgen CT-hjärta. Tjänstgöringen innehåller även arbets- och lungfysiologi inklusive ergospirometri, samt arytmidiagnostik (långtids-EKG, TILT). I dina arbetsuppgifter som ST-läkare hos oss ingår att genomföra och bedöma fysiologiska undersökningar, under handledning. I takt med ökad kompetens sker det i ökad grad av självständighet.

Kvalitet- och metodarbete är en viktig del av klinisk fysiologi och flera ST-läkare engagerar sig tidigt inom en sektion eller med ett eget ansvarsområde, med handledning från någon av våra duktiga specialistläkare. Då enheten är involverad i läkar-, BMA-, och sjuksköterskeutbildningen finns goda möjligheter till att undervisa.

Huvuddelen av ST-utbildningen äger rum på hemmakliniken, med sidotjänstgöring inom klinisk
specialitet, thoraxanestesiologi, radiologi och nuklearmedicin.

Jourarbete och ronder ingår på sikt.

Tjänsten innebär ST-utbildning i klinisk fysiologi och bedrivs i enlighet med Socialstyrelsen  målbeskrivning samt rekommendationer från Svensk Förening för Klinisk Fysiologi (SFKF). En utbildningsplan kommer att tas fram tillsammans med din ST-handledare. Tjänstgöringen är förlagd både till Solna och Huddinge. 

Vi söker dig som
har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kan snabbt ändra ditt synsätt
och förhållningssätt. Ser möjligheterna i förändringar.
arbetar bra med andra människor. Relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt.
gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.
är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa.
arbetar bra med komplexa frågor. Analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser komplicerade problem.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Krav:

Svensk läkarlegitimation efter AT eller BT.
Språkkunskaper motsvarande C2 i svenska och minst C1 i engelska enligt den gemensamma europeiska referensramen för språk. (se Medarbetarportalen)

Observera att BT inte är en integrerad del av denna ST. Du som söker måste genomgått AT eller BT för att vara behörig sökande.

Meriterande:

 Erfarenhet av kliniskt arbete inom klinisk fysiologi
Disputation eller annan forskningserfarenhet, gärna aktiv och inom fysiologi
Erfarenhet av handledning och undervisning av yngre kollegor. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation

Sex månaders provanställning tillämpas. Anställning av kandidater kan komma att ske fortlöpande under annonsens publiceringstid.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro

Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar.

https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/

Ansök nu

ST-läkare inom oftalmologi sökes till Skåne

ST-läkare
Läs mer Apr 9
Vi söker nu en ST-läkare inom gynekologi till mottagningsarbete på en privat mottagning i region Stockholm.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är ST-läkare inom gynekologi och inne på minst år 2. Rollen som bemanningsläkare hos oss passar perfekt för dig som är engagerad, lättlärd och trygg i din yrkesroll. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift då god journalföring är viktigt.
Vi lägger stor vikt vid goda referenser. Du ska ha god medicinsk kompetens, ett stort patientfokus samt bra samarbetsförmåga med kollegor.
Omfattning
Heltid eller deltid, 40-100%
Period
Ströveckor eller längre period
Om oss
Clara Care är det personliga bemanning- och rekryteringsföretaget. Vi är lyhörda och hjälper dig att hitta ditt nästa uppdrag. Vi erbjuder bl.a:
Hög ersättning som vårdpersonal förtjänar
Flexibilitet utifrån dina önskemål, behov och förutsättningar
Boende och resa vid uppdrag på annan ort
Avsättning till tjänstepension

Vår vision är ett samhälle med en välfungerande vård och omsorg för alla! Där trivs personalen eftersom de har en hållbar arbetsmiljö, bra villkor och ges förutsättningar att göra ett bra jobb samtidigt som de får möjlighet att utvecklas. Där är patientsäkerheten hög och vårdköerna korta.
Vi vill göra branschen mer human och tillgänglig, Clara Care är din partner!

Ansök nu

ST Läkare

ST-läkare
Läs mer Okt 19
Om oss

Capio Vårdcentral Vårberg är en mindre vårdcentral som håller till i fina nyrenoverade lokaler. Hos oss arbetar 15 engagerade medarbetare som tillsammans tar hand om våra ca 5 300 listade patienter. Medarbetarna har arbetat här sedan öppningen 2010. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära samarbete mellan yrkesgrupperna för att på bästa sätt hjälpa våra patienter. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. På så sätt kan alla vara delaktiga i utvecklingen av vår arbetsplats.

Vi har en stor tilltro till varje människas förmåga och vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. Vår medarbetargrupp består av allmänspecialister, sjuksköterskor, undersköterskor psykolog, rehabkoordinator och receptionist, På så sätt kan alla vara delaktiga i utvecklingen av vår arbetsplats. Vi erbjuder också kontinuerlig kompetensutveckling inom Capios egen Acadamy och uppdragsutbildningar.

Spännande saker är på gång inom Capio Närsjukvård. Vi satsar bland annat stort på modernisering av våra vårdtjänster och olika typer av effektivisering för ökad vårdkvalitet. Vi har dessutom sjösatt vår nya utbildningsinstitution, Capio Academy, som ska ta oss ett steg närmare vår vision - att bli kunskaps- och kvalitetsledande inom svensk primärvård. Inom Capio vill vi skapa långsiktiga relationer med våra medarbetare - vi arbetar aktivt för att utveckla våra medarbetares potential. För engagerade och kunniga medarbetare finns goda karriärmöjligheter och vägar till utveckling inom organisationen.

Din roll

I tjänsten som ST-läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt. Vi har ett starkt fokus på kvalitet och uppföljning av kvalitetsmål är därför en del av det löpande arbetet.

Vi erbjuder dig

- Hos oss får du god handledning och det stöd du behöver för att utvecklas i din roll. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. Vi erbjuder en marknadsmässig lön, därutöver har vi en lönestege för positiv löneutveckling. Utöver de utbildningsinsatser som anordnas gemensamt för alla ST-läkare i region/landsting erbjuder vi även egna ST-läkardagar och ST-läkarnätverk i Capios regi för att ytterligare stimulera utbildningsklimatet.
Ex:
Kollektivavtal
Närvarande chef
Kompetensutveckling, både internt och externt
Friskvårdsbidrag

- Frukost varje torsdag

- Teambaserad arbetsform

- En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

OM DIG

Du är leg. läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation och vill, tillsammans med oss, arbeta för en god vård av hög kvalitet. Att bidra till verksamhetens utveckling ser du som en naturlig del av ditt arbete och du har lätt för att skapa bra möten med både patienter, arbetskamrater och samverkansparter. Du skall kunna kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Publicerat:

Sista ansökningsdag: 2023-11-30

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

ST-läkare till vår fina mottagning Hammarby Sjöstads Husläkare

ST-läkare
Läs mer Jan 10
Information om arbetsplatsen
Vill du bli vår nya ST-läkare med inriktning allmänmedicin och arbeta på vår fina husläkarmottagning Hammarby Sjöstads Husläkare i Stockholm, en mottagning där vi har kul på jobbet?

Hammarby Sjöstads Husläkare är en väletablerad mottagning med en lugn och trivsam atmosfär som välkomnar våra patienter.

Vår vision är en hållbar arbetsmiljö och hög vårdkvalitet med patienten i fokus. Vi har i nuläget ca 12 900 listade patienter och vår hemsjukvård omfattar idag mellan 30 och 40 patienter. Vi erbjuder dig en stabil och välfungerande arbetsplats med korta beslutsvägar och frihet under ansvar. 

Din ST-tjänstgöring blir varierad och innehållsrik och följer målbeskrivningens krav. För att möjliggöra det erbjuder vi bland annat:

* Stabil läkarbemanning sedan många år med fast anställda allmänspecialister.

* Schemalagd handledartid varje vecka, kontinuerlig handledning utöver det.

* Goda kontakter med studierektor.

* Stor möjlighet att tillsammans med din handledare påverka innehållet i din ST-tjänstgöring.

Primärvården erbjuder vård i livets olika skeden och har fokus på bemötande, tillgänglighet och kvalité. Ett spännande val för ett meningsfullt arbete! Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

 

Arbetsuppgifter
Som ST-läkare är du en del av läkargruppen och arbetar i team med övrig personal i ett roligt,
varierande, utmanande samt till viss del fritt arbete. Du har läkarmottagning med planerade och
akuta patientbesök, telefonrådgivning och hantering av ärenden i vår digitala kanal Mitt PTJ. I möjligaste mån delar du lista med din handledare, men vi hjälps alla åt att göra det bästa för mottagningens samtliga patienter och stötta våra kollegor när så behövs. Handledning är schemalagt en timme per vecka, men vi har öppna dörrar och det finns alltid utrymme för frågor och stöttning. En eftermiddag i veckan har du utbildning tillsammans med andra ST-läkare inom Stockholm söder. Idag finns fyra ST-kollegor på mottagningen och vanligen också en AT-kollega.

 

Kvalifikationer
Legitimerad läkare med intresse för primärvård. 

 

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har en god samarbetsförmåga och ett stort engagemang, som på ett effektivt sätt kan prioritera bland dina arbetsuppgifter, du har en positiv attityd, är flexibel, ser möjligheter att göra det bästa för patienten. 


 

Övrig information
Tjänstgöringsgrad 100%, deltid kan diskuteras. Intervjuer sker löpande, så ansök därför gärna redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle.

Ansök nu

Läkare till Meliva

ST-läkare
Läs mer Mar 5
Meliva Vårdcentral Nynäshamn är en fantastiskt fin vårdcentral belägen i Nynäshamn, med en personalgrupp som karaktäriseras av team- och familjekänsla. Vårdcentralen har strax under 7 000 listade patienter samt ca 30 medarbetare. Vi bedriver ordinarie husläkarverksamhet med basal hemsjukvård. Vidare är Meliva Vårdcentral Nynäshamn en del av Meliva, en växande vårdgrupp med många fler verksamheter i Stockholm. Inom kort kommer vi även att tillämpa digitala tjänster. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och ser gärna att du bidrar till utveckling av verksamheten.
Kvalifikationer/Arbetslivserfarenhet
Legitimerad läkare/Allmänspecialist med 1-2 års erfarenhet
Erfarenhet av arbete inom primärvård
Journalsystem Take Care

Din roll
Vi söker dig som är flexibel, varm, jordnära och alltid sätter patientens behov i centrum. Dina arbetsuppgifter kommer att utgöras av sedvanliga läkaruppgifter inom primärvård. Det innebär främst planerade och akuta mottagningsbesök, receptförskrivning, intyg och hemsjukvård. Det är viktigt att du trivs med patientkontakt och att ge ett trevligt och professionellt bemötande då patienter är en betydande del i vårt arbete. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på mottagningen och du kommer att vara en viktig del i att utveckla och förbättra verksamheten.
Ansökan
?Ansökan görs på Medrekmässan Sergel Hub - Sveavägen 10a. den 15 Mars, 2024.
Alternativt på info@medrekmassan.se

Ansök nu

ST-läkare till Region Sörmland

ST-läkare
Läs mer Feb 23
Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!
Vi tror att en relationsbaserad primärvård med fokus på kontinuitet är det bästa för både patienter och medarbetare. Med en avgränsad, blandad patientlista, med frihet att styra din tidbok och ett starkt stöd från kollegor och andra personalgrupper får du möjlighet att ta eget ansvar och göra ett riktigt bra jobb.
Välkommen till en välfungerande vårdcentral med god stämning. Att arbeta som ST-läkare i allmänmedicin kan vara fantastiskt men också utmanande - vi kan ge dig rätt förutsättningar.
Om oss
Vårdcentralen Bagaregatan är belägen i centrala Nyköping med närhet till det mesta, inklusive trevliga lunchrestauranger. En sedan många år välfungerande vårdcentral med ca 13 000 listade invånare och fina, nyrenoverade lokaler. Vi har mycket engagerad personal och god stämning.
Utmärkande är ansvarstagande personalgrupper där alla månar om både patienter och varandra. Vi har en stor och energigivande ST-grupp och fick nyligen utmärkta omdömen av SPUR-inspektionen.
Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter omfattar dagligt mottagningsarbete där du träffar, bedömer utreder och behandlar patienter på vårdcentralen. Arbeta på primärvårdsjour ingår samt senare under ST beredskapsuppdrag.
Som ST-läkare hos oss erbjuds du de bästa förutsättningarna att växa i rollen som allmänspecialist. Hos oss möts du av trygga och rutinerade handledare med flera års erfarenheter både som allmänspecialister och som handledare.
Du blir en del i vår befintliga läkargrupp som idag består av både allmänspecialister, AT /BT-läkare samt 8 ST läkare.
Vi är en läkargrupp med god sammanhållning och högt i tak.
Att göra ST i Sörmland innebär att du har återkommande träffar, seminarium och utbildningar tillsammans med andra ST-läkare i allmänmedicin. Hos oss ger vi dig möjligheten att själv påverka din utbildning och fördjupa dig inom olika specialområden, det är också en självklarhet med schemalagd handledningstid varje vecka med din handledare.
Din kompetens
Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation utfärdad av socialstyrelsen. Som person uppskattar du samarbete över professionerna och har lätt för att skapa bra möten med både patienter, kollegor och samverkanspartners. Vi ser ett värde i att ha medarbetare av olika erfarenhet och bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och referenser. Tidigare dokumenterade erfarenheter av svensk primärvård är meriterande.
Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
?Ansökan görs på Medrekmässan Sergel Hub - Sveavägen 10a. den 15 Mars, 2024.
Alternativt på info@medrekmassan.se

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Barn- och ungdomspsykiatri

ST-läkare
Läs mer Feb 24
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Stockholm

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Stockholm


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 1 mars 2024 (v. 9) - 23 mars 2024 (v.12)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: Löpande

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Psykiatri

ST-läkare
Läs mer Feb 24
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Sollentuna

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Sollentuna


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 29 feb. 2024 (v. 9) - 29 mars 2024 (v.13)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: Löpande

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Ansök nu

ST-läkare till en av våra kunder

ST-läkare
Läs mer Feb 9
Som ST-läkare kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Sergel Hub - Sveavägen 10a. den 15 Mars, 2024. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig på vår hemsida.

Ansök nu

ST-Läkare

ST-läkare
Läs mer Jan 17
Välkommen till Dalens vårdcentral!
Vår arbetsplats präglas av högt i tak, roligt på jobbet och arbete med frihet under eget ansvar. Vi är personalägda och har därför korta beslutsvägar. Alla våra patienter har en namngiven husläkare. Dalens vårdcentral har omkring 16400 listade patienter och som ST-läkare får du två handledare. Vi är 8 specialister i allmänmedicin och 5 ST-läkare. Vi har astma/KOL-sköterska, diabetessköterskor, ett psykosocialt team, en rehabkoordinator och samarbetar med sjukgymnast, lab, röntgen, BVC och geriatriken på Dalens sjukhus.
Vi följer Region Stockholms kravspecifikation för ST-läkare i allmänmedicin, du kommer att arbeta som en av oss och dela lista med dina handledare. Du kommer att kunna ha stort inflytande och delaktighet i verksamheten.


Kvalifikationer
-legitimerad läkare
-Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
-Erfarenhet av arbete i TakeCare meriterande, men ej nödvändigt
-Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet


Personliga egenskaper
Du är noggrann och empatisk och strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård i samtliga patientkontakter. du är öppen och positiv inför förändringar då det händer mycket och snabbt inom primärvården. Vidare bryr du dig genuint om dina kollegor och medarbetare och sprider en positiv stämning omkring dig.


Vi brinner för primärvård och allmänmedicin. Nu söker vi dig som vill förstärka vårt team:)

Ansök nu

ST-läkare till en av våra kunder

ST-läkare
Läs mer Feb 2
Som ST-läkare kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Sergel Hub - Sveavägen 10a. den 15 Mars, 2024. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig på vår hemsida.

Ansök nu

ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Jan 9
Om oss

Capio vårdcentral Åkermyntan ligger i centrala Hässelby med tillhörande BVC / BMM i Åkermyntan centrum. Vårt team på 35 personer tar hand om ca 13 400 listade patienter.

Din roll

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Vi erbjuder dig

Hos oss finner du en framåtlutad arbetsplats som uppmuntrar driv och delaktighet. Vi värnar om vårt närvarande, inkluderande ledarskap - dörren till verksamhetschefen står alltid öppen och du som medarbetare har stor delaktighet i beslutsfattandet.

Om dig

Du är legitimerad läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation.

Vi letar efter en kollega som tar ansvar för gruppen och som är intresserad av att vara med och skapa en härlig arbetsplats där vi arbetar tillsammans.

Sista ansökningsdag: 24-02-02

Ansök nu

ST-läkare till en av våra kunder

ST-läkare
Läs mer Jan 19
Som ST-läkare kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Sergel Hub - Sveavägen 10a. den 15 Mars, 2024. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig på vår hemsida.

Ansök nu

ST-läkare till VO Ortopedi, Danderyds sjukhus

ST-läkare
Läs mer Jan 12
Är du vår nya ST-läkare?

Verksamhetsområde Ortopedi på Danderyds sjukhus är en dygnet-runt-verksamhet med närmare 300 medarbetare.

Vi bedriver både akut och elektiv vård och träffar patienter på vår ortopedmottagning, vid ortopedsektionen på sjukhusets akutmottagning samt vid våra fyra ortopediska slutenvårdsavdelningar. Vi opererar på centraloperation med egen operationspersonal samt bedriver ortopedisk dagoperation. I vår verksamhet ryms även en omfattande paramedicinsk sektion med såväl fysioterapi, arbetsterapi, dietistverksamhet och kuratorsverksamhet. Läkargruppen är organiserad i fyra sektioner; trauma-, ledplastik-, och dagortopediska sektionen samt sektionen för ST- och underläkare. 

 

Vårt anställningserbjudande

Som ST-läkare i ortopedisk kirurgi kommer du att delta i alla delar av klinikens verksamheter. Du kommer att ingå i primärjourslinjen på Akutmottagningen. Du kommer också att handleda läkarstudenter och AT-läkare, samt ta del i klinikens verksamhetsutveckling. För att tillgodose vissa delar av målbeskrivningen kan tjänstgöring på andra sjukhus bli aktuellt.

 

Kvalifikationer

Svensk läkarlegitimation. Tidigare erfarenhet av ortopedi är meriterande liksom dokumenterat intresse och erfarenhet av forskning.

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, utvecklingsinriktad, flexibel och har ett stort intresse för ortopedi. Du samarbetar för att nå våra högt ställda mål, hjälper dina kollegor och tar prestigelöst initiativ, allt för patientens bästa.

I vår verksamhet är teamarbete centralt och du har lätt för att tillsammans med andra arbeta effektivt, men även anpassa dig och förändra tillvägagångssätt och förhålla dig strukturerad och positiv i pressade situationer.

Vi strävar efter ständig utveckling och hos oss har undervisning och forskning en central roll, varför undervisningsintresse är betydelsefullt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrigt

Tillsvidareanställning, 40 timmar/vecka.
Tillträde: 2024-06-01 eller enligt överenskommelse. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.Om Danderyds SjukhusDanderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.

Vi vill vara en arbetsplats att längta till.https://www.ds.se/Om verksamhetenPå verksamhetsområdet Ortopedi har vi stor erfarenhet av basal till komplex fraktur och ledproteskirurgi, samt ligger i framkant gällande behandling av andra skador och sjukdomar i både skelett och mjukdelar. På Ortopedkliniken finns fyra ortopediska slutenvårdsavdelningar samt operationsavdelning, mottagning, paramedicin och dietister. På vårdavdelningarna vårdar vi såväl akuta som elektiva patienter med olika skador i skelettet eller mjukdelar runt skelettet. Vi är en dygnet-runt-verksamhet där cirka 300 personer arbetar.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

ST-läkare till verksamhetsområde akut

ST-läkare
Läs mer Dec 12
Beskrivning
Vi söker dig som har siktet på att bli ST-läkare i akutsjukvård!

Våren 2020 flyttade vi in i nya moderna lokaler och visionen är att akuten helt ska bemannas av akutläkare.

För närvarande finns ett 40-tal specialistläkare i akutsjukvård, ett 40-tal ST-läkare i akutsjukvård och tiotal legitimerade underläkare. Vi har en tillväxtplan för specialistläkare i akutsjukvård.

På akutmottagningen jobbar vi med blandade patientflöden. Alla tider på dygnet finns en specialist i akutsjukvård i tjänst, men vi samarbetar också med övriga traditionella specialiteter.

Vi erbjuder en arbetsplats där du får jobba med akut omhändertagande och differentialdiagnostik. Du kommer även göra en del av din placering på intermediärvårds- och observationsavdelningen.

Arbetsuppgifter
Du tjänstgör på akutmottagningen. Du kommer arbeta med handläggning av alla patientkategorier. Du kommer tidigt få akutrumsövningar och börja handlägga larm med stöd av specialist. Du kommer senare även handleda våra AT-läkare och studenter. I tjänsten ingår kvälls- natt- och helgtjänstgöring både på den egna kliniken men även vid sidotjänstgöring.

Du kommer få inskolning av specialist. Du kommer ha en handledare från start och du har regelbunden handledning. Som ST-läkare har du regelbundna utbildningsdagar och instuderingsdagar.

Vi har goda möjligheter till klinisk forskning i samarbete med flera olika forskargrupper knutna till Karolinska Institutet.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare med svensk legitimation. Goda kunskaper i svenska språket både skriftligt och muntligt. Minimum sex månaders erfarenhet av akutsjukvård.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som gillar ett högt tempo och vill vara där det alltid händer nya saker. Som person är du flexibel och samarbetar bra med andra människor och har en god kommunikativ förmåga. Du har förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du delar vår värdegrund ”För patienten – med patienten” som skall finnas med i varje beslut och varje vägledande i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Södersjukhuset utför registerkontroll före beslut om anställning.

Södersjukhuset är en av Nordens största akutmottagningar med akutsjukvård i centrum och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna vår specialitet. Vi har en av Sveriges största förlossningskliniker med omkring 6300 förlossningar senaste året. Hos oss arbetar cirka 5000 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 130 000 patienter för akuta besök varje år. Vi bedriver även omfattande klinisk forskning och utbildning och för oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

ST-läkare till nyöppnad vårdcentral vid Älvsjö Station(deltid/heltid)

ST-läkare
Läs mer Nov 21
Vi är har sedan september 2022 öppnat en läkardriven vårdcentral i Älvsjö. Vårt patientantal växer stadigt och nu har vi nått ca 5000 patienter. Vi har i samband med detta möjlighet till ytterligare en ST-läkare i vårt team. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med en liten hemsjukvård och mottagningsbesök. Du får en fast handledare och tydlig planering från start kring randningar samt kurser. Hos oss arbetar specialister som är både vana och trivs med handledning.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete. Vi har friskvårdsbidrag och möjlighet till schema som ger flexibilitet.
Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Möjlighet till deltidsarbete finns vid önskan.

Ansök nu

ST- läkare till Psykiatri Södra Stockholm

ST-läkare
Läs mer Okt 31
Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett föredöme inom svensk psykiatri.

Vi arbetar personcentrerat, erbjuder rätt kompetens för patientens behov, betonar tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter god, säker och jämlik vård.Engagerad, nyfiken ST-läkare sökes!


Rollen som ST-läkare 

Hos oss får du en komplett ST-utbildning med engagerad handledning och alla kurser samt sidoutbildningar som du behöver! Vi har ett nära samarbete med Karolinska Institutet och vi välkomnar om du har intresse för vetenskaplig fördjupning. Flera spännande forskningsprojekt pågår inom kliniken. Psykiatri Södra Stockholm har ett brett utbud av psykiatrisk vård. Som ST-läkare hos oss är du placerad på olika avdelningar och mottagningar enligt ditt individuellt utformade utbildningsprogram. Vårt arbetssätt är i multiprofessionella team där patientens integritet och autonomi är i fokus. Klinikens verksamhet, 12 heldygnsvårdsavdelningar med 222 vårdplatser och 11 öppenvårdsmottagningar, finns i de södra stadsdelarna av Stockholm samt i Nacka.

 

Våra förväntningar på dig

Vi söker dig som har ett genuint intresse för psykiatri och som vill vara med och utveckla en av Sveriges största psykiatriska kliniker. Du är engagerad, driven och har viljan att lära och utvecklas. Du delar gärna med dig av erfarenheter samtidigt som du är lyhörd och pedagogisk. Självklart brinner du för frågor kring psykiatrins utveckling och håller dig uppdaterad med det senaste inom området. Vidare ställer vi krav på att du har svensk läkarlegitimation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket (lägst nivå C1).

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är många engagerade medarbetare och handledare. Vår ST-studierektor säkerställer att du får en kvalitativ utbildning. Du får en huvudhandledare som följer dig genom hela din utbildning såväl som du får klinisk handledning på plats. Vi erbjuder möjlighet att arbeta på en arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling på både individuell nivå och gruppnivå.  Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården. Vi har ett aktivt ST-råd som fyller en viktig funktion för både ST-läkarna och kliniken. Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5000 kr i årligt friskvårdsbidrag.

 

Låter det intressant?

Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstidens slut. Tillträde enligt överenskommelse. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Kliniken tillämpar SLSO:s riktlinjer för registerkontroll mot belastnings- och misstankeregistret.

Vi ser fram emot att få träffa dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

ST läkare till Kry vårdcentral Spiran

ST-läkare
Läs mer Okt 31
Om vårdcentralen
Kry söker en ST-läkare till vår vårdcentral Spiran. Krys vårdcentral Spiran är Norrköpings näst största vårdcentral, med 13 700 listade patienter och är belägen i centrala Norrköping. Vårdcentralen erbjuder en stabil arbetsgrupp på 50 medarbetare som arbetar i team på vårdcentralens olika mottagningar.
Om Kry & rollen som ST-läkare
Kry är en av Europas ledande digitala vårdgivare, tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa i bemötande i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
I rollen som ST-läkare på Kry har du omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att möta och rådge många olika patienter, får du vara med och bidra till att utveckla och förändra primärvården där dina idéer skapar värde för verksamheten och Krys arbete att förbättra primärvården. Exempel på arbetsuppgifter är läkarmottagning, placering på BVC och hemsjukvård. Vårdcentralen har förmånen att ha flera ST-läkare och har ambitionen att vara i framkant när det gäller handledning. Du får möjlighet att, tillsammans med övriga medarbetare, utveckla verksamheten och delta i förbättrings- och kvalitetsarbete.
Kvalifikationer & egenskaper
Du har en svensk läkarlegitimation och ett stort intresse för allmänmedicin.
Du har 1 års erfarenhet av arbete på en svensk vårdcentral.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är viktigt att du kan kommunicera obehindrat med patienter, anhöriga och kollegor.
Du lägger stor vikt vid helhetsperspektivet i varje enskilt patientmöte.
Har ett gott bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Har god samarbetsförmåga är lyhörd mot både kollegor och patienter.
Du är noggrann i ditt arbete och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Plats: Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån)
Arbetstider: Norrköping.
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag, vi rekryterar löpande! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på mail amanda.ekendhal@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

ST-läkare i Akutsjukvård till Medicinsk Enhet Akut

ST-läkare
Läs mer Nov 10
En ST-tjänst för dig som är intresserad av tvärprofessionell akutsjukvård och gärna deltar i utbildning, forskning och vidareutveckling av verksamheten inom akutsjukvården.

Läs mer här!


Du erbjuds
Hos oss inom verksamhetsområde Medicinsk Enhet (ME) Akut har du möjlighet att arbeta i en förändringsdriven verksamhet där vi arbetar tillsammans för den akut sjuka patienten. Hela vår verksamhet är fördelad på två siter; Huddinge och Solna. Vi trivs tillsammans och har en god stämning i kollegiet och vår arbetsplats präglas av vårt uppdrag som universitetssjukhus – vård, forskning och utbildning.

Självklart erbjuds du även att ta del av de https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten
Medicinsk Enhet (ME) Akut ingår i Tema Akut och Reparativ Medicin (ARM) och är ett stort organ som inkluderar både akutmottagningen och slutenvården. Akutmottagningen i Huddinge är en av Sveriges största. Vi tar emot cirka 52 000 patientbesök per år. Vi har ett stort, brett och oselekterat patientflöde. Slutenvården i Huddinge har AVA, MAVA och MIMA. Intensivakuten i Solna har ett mindre flöde med cirka 10 000 patientbesök. Hit kommer patienter med ett på förhand definierat högspecialiserat vårdbehov eller som av annan anledning har ett behov av vård på intensivakuten. Sektionen internmedicin Solna består av två slutenvårdsavdelningar; AVA och IMA.

På ME Akut bedrivs en hel del forskning med inriktning mot det akuta omhändertagandet och patientnära diagnostik med till exempel akut ultraljud. Vi ansvarar även för utbildning av omvårdnadspersonal, läkarstudenter och kollegor från angränsande specialiteter.

Vi söker nu tre ST-läkare inom Akutsjukvård. Tjänstgöringen som ST-läkare i akutsjukvård förläggs framför allt på akutmottagningarna i Huddinge och Solna. Viss tjänstgöring kan även förläggas på våra akutvårdsavdelningar (AVA, MAVA, MIMA och IMA) utöver randningar enligt Socialstyrelsens målbeskrivning för Akutsjukvård. Tillsammans med handledare och ST-studierektor upprättas en utbildningsplan som innehåller sidoplaceringar och kurser, detta för att tillgodogöra sig de kunskapskrav som finns specificerade i Socialstyrelsens målbeskrivning för godkänd specialitet i akutsjukvård.

Som ST-läkare på akutmottagningen jobbar du patientnära i tvärprofessionella team under handledning av specialistläkare i akutsjukvård. Du kommer att ha din bas på Huddinge-siten men efter en tid inplaneras rotation mellan Huddinge och Solna.

Vi söker dig som
För att trivas hos oss bör du vara en person som tar ansvar för sin uppgift och driver sina processer vidare. Du är lugn och kontrollerad i pressade situationer och behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker. Vidare är du en god lyssnare som kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Gott omdöme och korrekta avvägningar och prioriteringar är viktiga nyckelord.

Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet. 

Kvalifikationer

Krav:

- Svensk läkarlegitimationMeriterande:

- Tidigare erfarenhet av arbete på akutmottagning
- Särskilt intresse för akutsjukvård

I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med ett fortlöpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin

Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

ST-läkare i neurologi till SÖS

ST-läkare
Läs mer Okt 27
ST-läkare i Neurologi, Södersjukhuset
Nu söker vi dig som vill göra ST-block hos oss på Neurologsektionen på Södersjukhuset; en spännande och lärorik arbetsplats med goda möjligheter till utveckling!

Södersjukhuset har en av norra Europas största akutmottagningar.

Samtidigt är vi största mottagare för stroke och TIA patienter. Vi är sedan flera år tillbaka ett av de sjukhus i landet som ger flest trombolysbehandlingar samt utreder och behandlar ett stort antal akuta neurologiska tillstånd. Akut neurologi är stor andel av våra patienter som söker in sig akut.

Gillar du precis som oss kontinuerligt förbättringsarbete? Då är detta helt rätt plats för dig! Här får du möjligheten att bidra med din kunskap och erfarenhet för att vidareutveckla arbetet inom neurologin och den akuta strokevården. Nya utmaningar väntar!

Som ST-läkare hos oss erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete i team med stort eget ansvar under handledning av kompetenta och engagerade kollegor. Vi är måna om att du ska trivas hos oss och ser gärna ett långsiktigt samarbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform:
Heltid, tillsvidare

Kvalifikationer:

- Legitimerad läkare, kopia av legitimationsbevis ska bifogas i ansökan
- Erfarenhet som legitimerad läkare på neurologisk/neurokirurgisk klinik på akut- eller universitetssjukhus
- Erfarenhet och/eller intresse för undervisning och forskning är meriterande
- Erfarenhet av utvecklings- och förbättringsarbete är meriterande

Personliga egenskaper:

- Empatisk och med förmåga att bemöta patienter, anhöriga och medarbetare med respekt
- Flexibel och noggrann för att kunna möta ständiga förändringar i verksamheten och göra snabba och välgrundade prioriteringar i ditt dagliga arbete
- Mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift
- Välutvecklad samarbetsförmåga
- Intresse för utvecklings- och förbättringsarbete, intresse för forskning

Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för ämnesområdet neurologi och kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Information om tjänsten lämnas av:
VO-chef Internmedicin, Mihaela Oana Romanitan
Tel: 08-616 13 70

Fackliga företrädare:
SACO, Nina Nirvén
Tel: 08-616 30 85

Övrig information:
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning.

Ansök nu

ST-Läkare Klinisk Fysiologi

ST-läkare
Läs mer Okt 23
Vi söker läkare för ST-tjänstgöring inom klinisk fysiologi

Om oss

Hos oss jobbar 9 specialister i klinisk fysiologi, 3 ST-läkare och 18 BMA och vi har nu behov av att utöka vår verksamhet med ytterligare en ST-läkare.

Vi erbjuder en bred fysiologisk specialistkompetens där flera av våra fysiologer är dubbelspecialiserade och många BMA har spetskompetenser inom olika områden. Vi är en Swedac-ackrediterad klinik som har ett nära samarbete med våra sjukhusspecialister.

Capio St Görans sjukhus är en USV-enhet och på Fysiologiska kliniken arbetar en adjungerad professor vid KI.

Vid intresse finns möjlighet att auskultera en dag hos oss.

Din roll

Du jobbar utbildningstjänst inom Klinisk Fysiologi på Capio St Görans sjukhus. Du kommer stegvis utbildas i de olika metoderna inom klinisk fysiologi. En del av ST-utbildningen sker på universitetsklinik, en del via kurser, men den viktigaste tycker vi är den som sker varje dag på kliniken. Allt efter som du blir varm i kläderna kommer arbetsuppgifterna breddas, jourtjänstgöring brukar komma 2-3 år in i ST-utbildningen.

Vi ser gärna att du tar en aktiv del i utbildningen på kliniken, man lär sig bäst genom att vara med och lära andra!

Vi erbjuder dig

Capio St Görans sjukhus är det lilla sjukhuset mitt i stan. Här är det korta beslutsvägar och nära till samtal över klinikgränser. Fysiologiska kliniken ligger centralt och har ett stort flöde av både inneliggande och elektiva patienter. Vi satsar på bred kompetensutveckling och teamarbete är viktigt för oss. Vartannat läkarmöte är vikt för utbildning och varje torsdag har vi klinikgemensamma utbildningar. Vi har också interna och externa ronder varje vecka.

Sjukhuset har ett eget gym och varje år får anställda ett friskvårdsbidrag om 5000 kr.

Om dig

Vi söker dig, leg läk, som har ett brinnande intresse för fysiologi. Du är strukturerad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Tidigare erfarenhet inom klinisk fysiologi eller bilddiagnostik är meriterande men inget krav.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare. Tidigare tjänstgöring inom klinisk fysiologi är meriterande.

Vi gör urval och intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerat:2023-10-23

Sista ansökningsdag: 2023-11-19

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

ST-Läkare Klinisk Fysiologi

ST-läkare
Läs mer Okt 23
Vi söker läkare för ST-tjänstgöring inom klinisk fysiologi

Om oss

Hos oss jobbar 9 specialister i klinisk fysiologi, 3 ST-läkare och 18 BMA och vi har nu behov av att utöka vår verksamhet med ytterligare en ST-läkare.

Vi erbjuder en bred fysiologisk specialistkompetens där flera av våra fysiologer är dubbelspecialiserade och många BMA har spetskompetenser inom olika områden. Vi är en Swedac-ackrediterad klinik som har ett nära samarbete med våra sjukhusspecialister.

Capio S:t Görans sjukhus är en USV-enhet och på Fysiologiska kliniken arbetar en adjungerad professor vid KI.

Vid intresse finns möjlighet att auskultera en dag hos oss.

Din roll

Du kommer stegvis utbildas i de olika metoderna inom klinisk fysiologi. En del av ST-utbildningen sker på universitetsklinik, en del via kurser, men den viktigaste tycker vi är den som sker varje dag på kliniken. Allt efter som du blir varm i kläderna kommer arbetsuppgifterna breddas, jourtjänstgöring bruka komma 2-3 år in i ST-utbildningen.

Vi ser gärna att du tar en aktiv del i utbildningen på kliniken, man lär sig bäst genom att vara med och lära andra!

Vi erbjuder dig

Capio S:t Görans sjukhus är det lilla sjukhuset mitt i stan. Här är det korta beslutsvägar och nära till samtal över klinikgränser. Fysiologiska kliniken ligger centralt och har ett stort flöde av både inneliggande och elektiva patienter. Vi satsar på bred kompetensutveckling och teamarbete är viktigt för oss. Vartannat läkarmöte är vikt för utbildning och varje torsdag har vi klinikgemensamma utbildningar. Vi har också interna och externa ronder varje vecka.

Sjukhuset har ett eget gym och varje år får anställda ett friskvårdsbidrag om 5000 kr.

Om dig

Vi söker dig, leg läk, som har ett brinnande intresse för fysiologi. Du är strukturerad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Tidigare erfarenhet inom klinisk fysiologi eller bilddiagnostik är meriterande men inget krav.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare. Tidigare tjänstgöring inom klinisk fysiologi är meriterande.

Vi gör urval och intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerat:2023-10-23

Sista ansökningsdag: 2023-11-19

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

ST-läkare till en av våra kunder

ST-läkare
Läs mer Nov 13
Som ST-läkare kan du söka jobb på plats på Medrekmässan som arrangeras på Scandic Triangeln plan 3. den 17 November, 2023. 11:00-18:00
Vi har flertalet kunder som efterfrågar just din kompetens. Sök jobbet, lyssna på inspirerande talare och få nya perspektiv och idéer. Du kommer att lämna mässan med inte bara jobbmöjligheter, utan också med en ny gnista i din karriär.
Föranmäl dig nu via mail.

Ansök nu

ST läkare i Endokrinologi Södersjukhuset

ST-läkare
Läs mer Okt 24
Vi söker dig som vill arbeta som ST-läkare inom Endokrinologi på Södersjukhuset!

Arbetsbeskrivning 
Inom vår endokrina öppenvård utreds och behandlas patienter med ett brett spektrum av endokrina diagnoser.

Vår stora diabetesmottagning har ett tätt samarbete med specialistmödravård och sårcentrum. Osteoporosverksamhet är under uppbyggnad. Du kommer få möjlighet att alternera mellan mottagning, dagvård och slutenvården inom sektionen.  Vår slutenvårdsavdelning har för närvarande 12 vårdplatser för patienter med akuta endokrina tillstånd.

Du kommer välkomnas av en läkargrupp som har en bred erfarenhet inom endokrinologi. Endokrinsektionen har härtill en stark akademisk förankring med två professorer, en lektor och kliniska doktorander.

Endokrinsektionen ingår i Verksamhetsområde Internmedicin som har en framträdande position inom den kliniska undervisningen och den patientnära forskningen vid Södersjukhuset. Vårt lokala FoUU-råd har ett nära samarbete med Karolinska Institutet vid Södersjukhuset för att säkerställa klinisk forskning av hög kvalitet. Vi bedriver en högkvalitativ utbildning för läkarstuderande och rankas som en av Sveriges bästa utbildningsplatser på medicinterminen. I tjänsten ingår handledning av läkarstudenter. Du kommer delta i jourlinjer på Internmedicin.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid (40h/v) + jourtjänstgöring.
Tillsättning enligt överenskommelse.

Kvalifikationer 
Krav

- Godkänd läkarlegitimation.

Meriterande

- Erfarenhet som läkare inom internmedicin eller endokrinologi
- Dokumenterad forskningserfarenhet

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid egenskaper som:

- Flexibilitet och god kommunikativ förmåga
- Utåtriktad och stor förmåga att arbeta i team
- Intresse av undervisning av läkarstudenter

Erbjudande
Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

- Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
- Ett generöst friskvårdsbidrag
- Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
- Föräldrapenningtillägg och föräldralön.

Läs mer om vårt erbjudande https://www.sodersjukhuset.se/jobba-pa-sos/personalpolicy/#under-din-foraldraledighet

Övrigt
Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande med urval och intervjuer, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansökan ska innehålla

- Personligt brev som beskriver dina egenskaper och erfarenheter som är lämpliga för tjänsten.
- CV
- Kopia av legitimationsbevis
- Kontaktuppgifter till dina närmsta chefer från dina relevanta anställningar som läkare

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer https://www.regionstockholm.se/jobb om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Södersjukhuset är en av Nordens största akutmottagningar med akutsjukvård i centrum och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna vår specialitet. Vi har en av Sveriges största förlossningskliniker med omkring 6300 förlossningar senaste året. Hos oss arbetar cirka 5000 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 130 000 patienter för akuta besök varje år. Vi bedriver även omfattande klinisk forskning och utbildning och för oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Allmänmedicin

ST-läkare
Läs mer Nov 6
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Stockholm

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Stockholm


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 1 dec. 2023 (v. 48) - 1 jan. 2024 (v.1)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-11-11

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

ST-läkare barn och ungdomsmedicin

ST-läkare
Läs mer Okt 26
Sachsska barn- och ungdomssjukhuset erbjuder akut- och specialiserad vård, vi är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet till alla.

Kliniken har en bred allmänpediatrisk inriktning, en omfattande neonatal och akutpediatrisk verksamhet samt spetskompetens inom flera gren- och subspecialiteter. I verksamheten ingår även tre barn- och ungdomsmedicinska mottagningar i närområdet. FN:s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten. Vi är en arbetsplats med stark företagskultur med högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan yrkeskategorier.

Arbetsbeskrivning 
Du kommer arbeta med ett stort patientflöde och med möjlighet till forskning inom ett flertal områden. Det finns ett stort intresse för utbildning och undervisning på kliniken, med goda omdömen i handledarskap samt en aktiv forskningsverksamhet med ett hundratal publicerade vetenskapliga artiklar per år. 

Tjänstgöringen som ST-läkare är förlagd till klinikens olika enheter samt innebär också fortlöpande deltagande i jourverksamhet. En del av våra ST-läkare är kursamanuenser för läkarutbildningens grundutbildning i pediatrik. Extern randning ingår till viss del i tjänstgöringen, främst inom barn- och ungdomspsykiatri och barnonkologi. I början av ST-utbildningen görs en plan för hela utbildningen och alla ST-läkare deltar i Södersjukhusets utvecklingsprogram inom ledarskap, organisation och vetenskapligt arbete. För närvarande arbetar cirka hundra läkare hos oss, varav drygt 30 med ST-tjänst. 

Kvalifikationer

Vi söker dig med stort intresse för bred allmänpediatrik samt akutpediatrik. Du bör vara flexibel, ha ett gott omdöme och trivas med ett periodvis högt tempo. En annan viktig egenskap är att du har god förmåga att skapa relationer och samarbeta med olika typer av människor. Du har ett eget driv och tar ansvar för din utbildning. Du är dessutom kreativ och bidrar med idéer för att utveckla verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Krav

- Legitimerad läkare.

Meriterande

- Erfarenhet av klinisk tjänstgöring inom barn- och ungdomsmedicin
liksom forskning är meriterande.
- Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1.

Erbjudande
Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

- Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
- Ett generöst friskvårdsbidrag
- Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
- Föräldrapenningtillägg och föräldralön.

Läs mer om vårt erbjudande https://www.sodersjukhuset.se/jobba-pa-sos/personalpolicy/#under-din-foraldraledighet

Övrigt
Södersjukhuset tillämpar kontroll i belastningsregistret före beslut om anställning. I denna rekrytering arbetar vi med löpande med urval och intervjuer, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Sachsska barn- och ungdomssjukhuset utlyser sex ST-tjänster i barn- och ungdomsmedicin med start januari/februari 2024. Sista ansökningsdag 2023-11-08.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer https://www.regionstockholm.se/jobb om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Södersjukhuset är en av Nordens största akutmottagningar med akutsjukvård i centrum och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna vår specialitet. Vi har en av Sveriges största förlossningskliniker med omkring 6300 förlossningar senaste året. Hos oss arbetar cirka 5000 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 130 000 patienter för akuta besök varje år. Vi bedriver även omfattande klinisk forskning och utbildning och för oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Ansök nu

ST-läkare som vill träffa spännande arbetsgivare!

ST-läkare
Läs mer Okt 20
Medrekmässan - Sveriges största Inspirations och rekryteringsmässa inom vården.
Är du Vårdpersonal och nyfiken på att byta arbetsgivare i Sverige eller kanske arbeta i Norge? Se hit!
Nu arrangeras Medrekmässan i Stockholm. Kom och möt Regioner, Kommuner, Sjukhus och Bemanningsföretag på Sveriges största Inspirations och rekryteringsmässa.
Lyssna till inspirerande föreläsare och möt din nästa arbetsgivare!
Sergel Hub
15 Mars 2024 klockan 11:00-18:00
Vi ses!

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Allmänmedicin

ST-läkare
Läs mer Okt 30
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Spånga

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Spånga


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 20 nov. 2023 (v. 47) - 16 dec. 2023 (v.50)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-11-01

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Barn- och ungdomspsykiatri

ST-läkare
Läs mer Okt 18
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Stockholm

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Stockholm


Omfattning: 50%


Tidsperiod: 6 nov. 2023 (v. 45) - 1 dec. 2023 (v.48)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-10-28

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Hud- och könssjukdomar

ST-läkare
Läs mer Okt 11
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Stockholm

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Stockholm

Omfattning: 100%


Tidsperiod: 20 nov. 2023 (v. 47) - 12 dec. 2023 (v.50)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-10-25

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Allmänmedicin

ST-läkare
Läs mer Okt 17
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Märsta

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Märsta


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 1 nov. 2023 (v. 44) - 1 dec. 2023 (v.48)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-10-21

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Allmänmedicin

ST-läkare
Läs mer Okt 17
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Stockholm

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Stockholm


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 1 nov. 2023 (v. 44) - 1 dec. 2023 (v.48)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-10-21

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

ST-läkare som vill träffa spännande arbetsgivare!

ST-läkare
Läs mer Okt 9
Är du Vårdpersonal och nyfiken på att byta arbetsgivare i Sverige eller kanske arbeta i Norge? Se hit!
Nu arrangeras Medrekmässan i Stockholm. Kom och möt Regioner, Kommuner, Sjukhus och Bemanningsföretag på Sveriges största Inspirations och rekryteringsmässa.
Lyssna till inspirerande föreläsare och möt din nästa arbetsgivare!
Sergel Hub
15 Mars 2024 klockan 11:00-18:00
Vi ses!

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Ingen

ST-läkare
Läs mer Okt 13
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Salem

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Salem


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 6 nov. 2023 (v. 45) - 25 nov. 2023 (v.47)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-10-18

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

ST-läkare till Kry vårdcentral Sickla

ST-läkare
Läs mer Sep 18
Om vårdcentralen
Kry vårdcentral Sickla är en modern vårdcentral belägen strax söder om Stockholm. På vårdcentralen arbetar ett kompetensstarkt team på 20 personer som arbetar mot ett gemensamt mål, patienten i fokus. På vårdcentralen arbetar specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och psykologer. På vårdcentralen råder en god och familjär stämning där medarbetarna hjälper varandra.
Om Kry & rollen som ST-läkare
Kry är en av Europas ledande digitala vårdgivare, tillsammans skapar vi morgondagens sjukvård för våra patienter, oavsett var de befinner sig. Med en gemensam vision om patienten i centrum genom hög tillgänglighet och med det bästa i bemötande i branschen vill Kry ge patienterna framtidens primärvård.
I rollen som ST-läkare på Kry har du omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att möta och rådge många olika patienter, får du vara med och bidra till att utveckla och förändra primärvården där dina idéer skapar värde för verksamheten och Krys arbete att förbättra primärvården. Exempel på arbetsuppgifter är läkarmottagning, placering på BVC och hemsjukvård. Vårdcentralen har förmånen att ha flera ST-läkare och har ambitionen att vara i framkant när det gäller handledning. Du får möjlighet att, tillsammans med övriga medarbetare, utveckla verksamheten och delta i förbättrings- och kvalitetsarbete.
Kvalifikationer & egenskaper
Du har en svensk läkarlegitimation och ett stort intresse för allmänmedicin.
Du har 1 års erfarenhet av arbete på en svensk vårdcentral.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är viktigt att du kan kommunicera obehindrat med patienter, anhöriga och kollegor.
Du lägger stor vikt vid helhetsperspektivet i varje enskilt patientmöte.
Har ett gott bemötande och värnar om att sätta patienten först.
Har god samarbetsförmåga är lyhörd mot både kollegor och patienter.
Du är noggrann i ditt arbete och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%. Tillsvidareanställning (med inledande provanställning 6 mån)
Plats: Stockholm.
Arbetstider: Mån- fre 08.00 -17.00
Kontakt
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag, vi rekryterar löpande! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på mail amanda.ekendhal@kry.se. Notera att vi på grund av GDPR inte tar emot ansökningar per mail. För mer information om Kry besök gärna vår hemsida.

Ansök nu

ST-läkare inom internmedicin till Medicinsk Enhet Akut

ST-läkare
Läs mer Okt 3
Vill du bli en del av Europas främst universitetssjukhus där vi bedriver utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden? Vi söker nu ST-läkare med särskilt intresse mot akut omhändertagande och som erbjuds ST-block i internmedicin.

Välkommen med din ansökan - tillsammans är vi Karolinska!

Vi erbjuder
- Goda förutsättningar att erhålla både bredd och djup inom internmedicin.
- Stora möjligheter att förena kliniskt arbete med forskning.
- Möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter inom ME Akut under sidotjänstgöringar på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna.
- ST-planen kommer att utformas i samråd mellan dig som ST-läkare, studierektor och verksamhetschef.

Du kommer självklart även ha möjlighet att ta del av de generella https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/ som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder såsom generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till bruttolöneväxling för individuellt pensionssparande.

Om tjänsten
Karolinska Universitetssjukhuset är idag Europas främsta universitetssjukhus med cirka 17 000 medarbetare. I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden. Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.

Inom Medicinsk Enhet (ME) Akut arbetar internmedicinare och akutläkare tillsammans. Vi bedriver specialiserad vård i ett högt flöde av patienter där varje patient och medarbetare är viktig. Vår akutmottagning i Huddinge är en av Sveriges största och tar emot cirka 50 000 patientbesök per år. Vår intensivakut i Solna är en unik verksamhet för högspecialiserat akut omhändertagande inom en rad olika medicinska discipliner med cirka 11 000 patientbesök per år. 

På ME Akut bedrivs en hel del forskning med inriktning mot det akuta omhändertagandet och patientnära diagnostik med till exempel akut ultraljud. Vi ansvarar även för utbildning av omvårdnadspersonal, läkarstudenter och kollegor från angränsande specialiteter.

I denna tjänst som ST-läkare kommer du att vara på akutvårdsavdelningar, intermediärvårdsavdelningar och akutmottagning. I samråd med handledare och ST-studierektor upprättas en utbildningsplan med sidoplaceringar och kurser för att tillgodogöra sig kunskapskraven specificerade i Socialstyrelsens målbeskrivning för godkänd specialitet inom internmedicin.

I arbetsuppgifterna ingår handledning av medicine kandidater, AT-läkare och omvårdnadspersonal vilket även innebär presentationer i mindre grupp och på större föreläsningar. Vi arbetar i team tillsammans med övriga yrkeskategorier på alla våra enheter.

Information: https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/ansokan-lakartjanster/

Vi söker dig som
- Känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning.
- Bemöter patienter och kolleger med omtanke och respekt, samt bidrar med din kunskap och entusiasm.
- Har en god förmåga att samarbeta med andra och anser det viktigt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens bästa i fokus.
- Har ett stort intresse av att arbeta inom akut internmedicin.

Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

- Legitimerad läkare med erfarenhet och intresse av arbete inom internmedicin.

Om rekryteringsprocessen
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev
2. CV
3. Läkarlegitimation
4. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen
- Bevis om docentur

I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med löpande urval.

Tillträde sker snarast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin

Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Psykiatri

ST-läkare
Läs mer Okt 3
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Stockholm

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Stockholm


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 1 nov. 2023 (v. 44) - 1 dec. 2023 (v.48)


Arbetstider: Måndag- fredag, 08.00-17.00


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: 2023-10-10

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

ST läkare i Hematologi till Södersjukhuset

ST-läkare
Läs mer Sep 21
Nu söker vi söker dig som vill arbeta inom hematologi på Södersjukhuset!

Våra stora hematologiska patientflöden är myelom, MDS, lymfom, och KLL.

Vi har även en mottagning för tromboemboliska sjukdomar. Du kommer få möjlighet att alternera mellan mottagning, avdelning och dagvård. Vår slutenvårdsavdelning har för närvarande 12 vårdplatser och utöver hematologiska patienter vårdar vi där ett brett spektrum av allmän internmedicin-patienter. Det finns goda möjligheter till forskning vid enheten och en klinisk prövningsenhet är under uppbyggnad.

Om tjänsten

Du kommer välkomnas av våra specialister som har en bred erfarenhet inom hematologi, samt våra ST-läkare. Hematologsektionen ingår i Verksamhetsområde Internmedicin. Internmedicin har en framträdande position inom den kliniska undervisningen och den patientnära forskningen. Vårt lokala FoUU-råd har ett nära samarbete med Karolinska Institutet Södersjukhuset för att säkerställa högkvalitativ klinisk forskning. Vi bedriver en högkvalitativ utbildning för läkarstuderande och rankas som en av Sveriges bästa utbildningsplatser på medicinterminen.

Utbildningstjänst enligt Socialstyrelsens målbeskrivning.  ST-tjänsten läggs upp i samråd med studierektor och handledare. Placeringar sker inom sektionen och inom de andra kliniker som krävs för att uppnå målbeskrivningen för specialistkompetens inom hematologi. 

Utöver arbetet i öppen- och slutenvård på sektionen bidrar du till jourverksamheten inom verksamhetsområde internmedicin.

Krav
Godkänd läkarlegitimation.

Meriterande

Erfarenhet av arbete vid hematologisk eller internmedicinsk klinisk.

Erfarenhet av förbättrings-, och kvalitetsarbete.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, flexibel och har ett stort intresse för ortopedi. Du kan arbeta självständigt men har även en god samarbetsförmåga och värdesätter att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid gott omdöme och personlig lämplighet.

Ansökan ska innehålla

Personligt brev som beskriver dina egenskaper och erfarenheter som är lämpliga för tjänsten, CV, kopia av legitimationsbevis, kontaktuppgifter till dina närmsta chefer från relevanta anställningar som läkare.

Övrig information
Inför beslut om anställning kommer registerkontroller att utföras.

Välkommen med din ansökan! 

Med en av Nordens största akutmottagningar är akutsjukvård i centrum för vår verksamhet och utgör tillsammans med de stora folksjukdomarna Södersjukhusets specialitet. Södersjukhuset har även en av Sveriges största förlossningskliniker med omkring 6300 förlossningar senaste året. Södersjukhuset har cirka 4800 medarbetare och till sjukhuset söker ungefär 130 000 patienter för akuta besök varje år. På Södersjukhuset bedrivs omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss på Södersjukhuset är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten. Vår vision är att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Psykiatri

ST-läkare
Läs mer Sep 20
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Sollentuna

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Sollentuna


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 2 okt. 2023 (v. 40) - 1 nov. 2023 (v.44)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: Lopande

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Sjuksyrra AB söker Läkare, Allmänmedicin

ST-läkare
Läs mer Sep 29
Information om uppdraget:
Sjuksyrra AB söker en erfaren leg. läkare till Sundbyberg

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Krav:

- Legitimerad läkare med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Sundbyberg


Omfattning: 100%


Tidsperiod: 2 okt. 2023 (v. 40) - 1 nov. 2023 (v.44)


Arbetstider: Enligt överenskommelse


Journalsystem: TakeCare

Sista ansökningsdag: Lopande

Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. läkare som är redo för nya erfarenheter. Vi är måna om att du ska känna dig sedd och må bra under ditt uppdrag hos oss och finns alltid nära till hands. Vår styrka ligger i att skapa personliga kontakter och få dig att känna dig uppskattad i det viktiga arbete du utför.
Vi erbjuder:

- En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag

- Snabb service och flexibla schemalösningar

- Bra ersättning för din erfarenhet och kompetens

- Tjänstepension från första arbetade timmen

- Fullt försäkringsskydd till, på och från arbetet genom Svedea och FORA

- Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort

- Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare är din primära arbetsplats ute på golvet där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter vår kund- och konsultansvariga Rebecka och Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Våra grundpelare är hög kvalitét, personlighet och flexibilitet.

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande.

Varma hälsningar,
Rebecka, Anna & Magnus

Ansök nu

Legitimerad läkare inför ST

ST-läkare
Läs mer Aug 22
Capio Vårdcentral Åkermyntan i centrala Hässelby är en modern vårdcentral som präglas av samarbete och utveckling och som aldrig tummar på kvaliteten. Vi har i dagsläget ca 13 500 listade patienter och finns i ett lugnt fint område nära Mälaren. Vi håller till i fina lokaler och har goda parkeringsmöjligheter för dig som kommer med bil. Välkommen till en arbetsplats där teamarbete och den goda stämningen genomsyrar vardagen.Kvalifikationer
Du är legitimerad läkare med ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd och variation.

Vi letar efter kollegor som tar ansvar för gruppen och som är intresserade av att vara med och skapa en härlig arbetsplats där vi arbetar tillsammans.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förväntar oss att du är en person som bidrar med engagemang och arbetsglädje.

Övrig information
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: kvalitet, samhällsansvar, innovation och empowerment. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök https://capio.se/.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Legitimerad läkare/ST, Doktor.se Norra Djurgårdens vårdcentral, Stockholm

ST-läkare
Läs mer Apr 6
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Vi är vårdcentralen där primärvård får möjlighet att göras på riktigt, där patienten och den medicinska kvaliteten är i fokus.

Till Doktor.se Norra Djurgården söker vi nu en legitimerad läkare för provtjänstgöring inför en eventuell ST inom Allmänmedicin.Arbetsuppgifter
I rollen som läkare får du arbeta brett med olika patientgrupper. Du ingår i det stora teamet men får under handledning arbeta självständigt och följa dina egna patienter i det mindre teamet. Hos oss får du möjlighet att använda dina läkarkunskaper samt utvecklas inom din profession.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Läkarmottagning

- Äldrevård

- Barnhälsovård

- Jourmottagning

Bra handledarskap och tillgänglighet till kollegor är vårt fokus. Du ska som ST-läkare aldrig känna dig ensam i dina beslut och öppet konsultationsklimat har mycket stor vikt hos oss.
Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Läkarlegitimation

- God datorvana

- Talar flytande svenska i både tal och skrift

- Det är meriterande om du har erfarenhet inom primärvård i Skandinaviskt land eller har gjort AT.


Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper i denna rekrytering och vi söker dig som är nyfiken och vill utvecklas både medicinsk och i din yrkesroll. Vi tror att du är en flexibel person och engagerad i ditt arbete som läkare. Vi vill ha dig som sätter dina patienter i fokus och värdesätter teamarbete. Vi ser gärna att du har bra samarbets- och kommunikationsförmåga.Vi erbjuder dig
En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt och möjligheten till en friskare tillvaro. Vi erbjuder mycket förmånliga villkor, kollektivavtal samt tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vidare erbjuder vi också tid och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen samt kompetensutveckling.

Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid/deltid/allmän visstid, tillsvidare med inledande provanställning

Placering: Bobergsgatan 91, 115 42 Stockholm

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se Norra Djurgården vårdcentral
På Doktor.se Norra Djurgården vårdcentral arbetar vi för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Genom att kombinera digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Vårdcentralen är i Doktor.se regi sedan 2020 och idag är vi 15 anställda med cirka 8000 listade patienter.Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu

Legitimerad läkare/ST, Doktor.se Norra Djurgårdens vårdcentral, Stockholm

ST-läkare
Läs mer Apr 20
Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla.

Vi är vårdcentralen där primärvård får möjlighet att göras på riktigt, där patienten och den medicinska kvaliteten är i fokus.

Till Doktor.se Norra Djurgården söker vi nu en legitimerad läkare för provtjänstgöring inför en eventuell ST inom Allmänmedicin.Arbetsuppgifter
I rollen som läkare får du arbeta brett med olika patientgrupper. Du ingår i det stora teamet men får under handledning arbeta självständigt och följa dina egna patienter i det mindre teamet. Hos oss får du möjlighet att använda dina läkarkunskaper samt utvecklas inom din profession.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Läkarmottagning

- Äldrevård

- Barnhälsovård

- Jourmottagning

Bra handledarskap och tillgänglighet till kollegor är vårt fokus. Du ska som ST-läkare aldrig känna dig ensam i dina beslut och öppet konsultationsklimat har mycket stor vikt hos oss.
Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Läkarlegitimation

- God datorvana

- Talar flytande svenska i både tal och skrift

- Det är meriterande om du har erfarenhet inom primärvård i Skandinaviskt land eller har gjort AT.


Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper i denna rekrytering och vi söker dig som är nyfiken och vill utvecklas både medicinsk och i din yrkesroll. Vi tror att du är en flexibel person och engagerad i ditt arbete som läkare. Vi vill ha dig som sätter dina patienter i fokus och värdesätter teamarbete. Vi ser gärna att du har bra samarbets- och kommunikationsförmåga.Vi erbjuder dig
En möjlighet att bli en del av växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Tillsammans skapar vi en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vi värderar balans mellan arbete och privatliv högt och möjligheten till en friskare tillvaro. Vi erbjuder mycket förmånliga villkor, kollektivavtal samt tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vidare erbjuder vi också tid och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen samt kompetensutveckling.

Övrig information
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid/deltid/allmän visstid, tillsvidare med inledande provanställning

Placering: Bobergsgatan 91, 115 42 Stockholm

Vi har gått ifrån personligt brev i rekryteringsprocesser till förmån för urvalsfrågor och vi går igenom urvalet löpande. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningar via email med hänsyn till GDPR.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Doktor.se Norra Djurgården vårdcentral
På Doktor.se Norra Djurgården vårdcentral arbetar vi för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité! Vi lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. Genom att kombinera digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Vårdcentralen är i Doktor.se regi sedan 2020 och idag är vi 15 anställda med cirka 8000 listade patienter.Om Doktor.se
På Doktor.se vill vi göra saker annorlunda. Vi vill utmana och förändra en hel bransch. Allt började med en idé om att det måste gå att skapa en vårdlösning som är bättre anpassad till vår tid och våra behov. Att det måste gå att få moderna digitala verktyg och traditionell fysisk vård att samverka med utgångspunkt i patientens behov. Och att göra det så att det inte bara blir tillgängligt för våra patienter utan också bidrar till att utveckla det sätt som vård erbjuds på idag. För oss alla. Det här är faktiskt vad vi gör idag. Men vi är långt ifrån klara och är ute på en spännande förändringsresa. Där kan du få vara med och bidra. Så, vill du vara med på vår resa?

Följ oss gärna på Linkedin (https://www.linkedin.com/company/doktor.se/)samt Instagram (https://www.instagram.com/livetpadoktor.se/). Du kan också följa oss på Instagram genom att scanna QR-koden. På livet på Doktor.se får du ta del av våra fantastiska medarbetare och vår företagskultur.

Ansök nu