Bryggeriarbetare jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb som Bryggeriarbetare i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Stockholm från den arbetsgivaren.

Bryggare - Spendrups Bryggeri

Bryggeriarbetare
Läs mer Sep 5
Här har du chansen att jobba småskaligt med alla sysslor i ett mikrobryggeri men samtidigt ha resurserna hos Sveriges största bryggerikoncern, Spendrups, i ryggen! Spendrups Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa både som team och som företag.

Just nu håller vi på att färdigställa vårt nya utvecklingsbryggeri i Länna. Här kommer vi utveckla nya produkter men även producera drycker småskaligt till försäljning. Utvecklingsbryggeriet tillhör Produktutveckling öl som idag består av ett team på 4 personer som vi behöver förstärka med ytterligare en kollega.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår samtliga moment inom produktion av öl, allt från bryggning till tappning, men även dokumentation och rapportering av såväl recept som processer, samt uppföljningar. Allt detta kopplat till de förutsättningar som gäller för livsmedelsproduktion. Utöver detta har du i rollen ett ansvar för att samordna hela kedjan från råvara till färdig produkt, detta innebär bla till att beställa råvaror, logistik och administration kopplat till hela processen.

I tjänsten rapporterar du till produktutvecklingschefen öl. Tjänsten är placerad i Länna. I tjänsten kan vissa tunga lyft ingå.

Kravprofil och personliga egenskaper

-
minst 3 års erfarenhet av småskalig ölproduktion

- erfarenhet/kunskap om kvalitet och livsmedelssäkerhet

- teknisk förståelse, inte bara teoretiskt utan kan också omsätta detta i praktiken då mycket av underhållet och reparation görs av oss själva

- du har ett öppet sinne och lätt för att samarbeta både internt men också externt med olika leverantörer. Då dessa ibland är internationella så värdesätter vi om du kan förstå och göra dig förstådd på engelska utöver svenska

- du är bekväm med att följa dokumenterade rutiner och processer, och du är noggrann och strukturerad

- du har minst gymnasial utbildning

- B-körkort

Sista ansökningsdag: 17 september
Tillträdesdag: efter överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/provanställning, dagtid 7-16
Kollektivavtal: tjänsten går under LIVS avtalet
Placeringsort: Speditionsvägen 45 L 142 50 Skogås
För mer information om tjänsten: Katarina Dahlin, Utvecklingschef öl, 070-434 29 57, Karin Eriksson, HR-specialist rekrytering, karin.eriksson@spendrups.se

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in!

Ansök nu

Händig person

Bryggeriarbetare
Läs mer Apr 9
KOMBUCHERIET startade 2016 i Bagarmossen hemma i köket hos Fredrik Pettersson och Ailin Lee och har blivit ett välkänt kombuchamärke i Stockholm. Vi vill ersätta ohälsosamma fjärrproducerade drycker med härlig härproducerad kombucha. Det var länge sedan vi lämnade köksbänken men det är fortfarande ett litet mikrobryggeri och nu behöver vi en medarbetare för att vi ska hinna med att förse allt fler runt om i Sverige med våra alkoholfria drycker. Vi försöker jobba resurssmart och klimatkompenserar vår verksamhet.
Arbetsbeskrivning
Du sköter en hel del av det dagliga arbetet med bryggning, rengöring och buteljering men eftersom vi är ett bryggeri i expansion får du vara med på en spännande resa och även vara med och utforma och förbättra våra arbetssätt, lokaler och tekniska system. Du är helst den som pular med de tekniska systemen i bryggeriet (maskiner och installationer) och den som håller utrustning och lokaler i gott skick. Andra uppgifter som ingår i arbetet är enklare provtagning, packning av ordrar och dokumentation av arbetet, och det är bra om du är öppen för att vid behov göra fler av de varierande arbetsuppgifter som behöver utföras i en liten verksamhet.
Omfattning ca 50 % till att börja med men arbetsuppgifter och omfattning kan delvis anpassas efter dina kunskaper och önskemål. Vår ambition är att tjänsten framöver ska utökas till 100 %. Tillträde snarast. Löpande urval.
Tjänsten innebär arbete med en hel del eget ansvar. Noggrannhet i att dokumentera och att följa rutiner och regler för certifierad livsmedelsproduktion är en förutsättning för verksamheten.


Dina kunskaper och egenskaper
Du är nog lite av en fixartyp som lätt blir kompis med maskiner, verktyg och installationer av olika slag.
Positiv och arbetsvillig
Kvalitetsmedveten
Gärna miljömedveten som vi
Kondition och styrka nog att klara ett fysiskt arbete där du är på benen större delen av dagen i en bullrig miljö och ofta gör lyft på upp till 25 kg.
Meriterande men inget krav: om du har jobbat med livsmedel och redan kan CIPa en tank.
Meriterande: B-körkort är ett plus då tjänsten ev. kan utökas till att omfatta leveranser till kunder i Stockholmsområdet.

==> OBS! När du mailar din ansökan, skriv JOBBANSÖKAN i ämnesraden. <==

Ansök nu

Brewer OMAKA

Bryggeriarbetare
Läs mer Okt 18
We need your help in our brewery OMAKA. We are a small restaurant and micro-brewery in the heart of Stockholm. Our goal is to work together as a team to explore new perspectives on beer. OMAKA is a platform for experiments and unexpected collaborations. We ignore rules and styles to put the taste first. Taste before Style!

As a brewer at OMAKA you are part of the entire brewing process. We are looking for someone that is self-sufficient in their work, solution-oriented and has an ambition to contribute to the development of our brewery. This role can offer great opportunities if you have the competence and ambition to be part of our future development.

The brewery works closely with the restaurant, and we all work as a team.

The working hours are flexible and vary according to production.

Background & experience

- completed degree in beer production
- minimum of two years' experience of brewing work
- fluent in Swedish or English
- preferably technical skills and understanding


Personal qualities

We are looking for a person who is committed to maintaining high quality and improving processes. We need a fast learner who is attentive to routines and can effectively communicate with other production staff and management. We would like to find a person with a genuine interest in beer that always strives for high quality and excellent taste.

Sincerely,

Hedda Spendrup, Brewmaster OMAKA

Application: We accept applications on a rolling basis
Start: as soon as possible
Duration / working hours: Until further notice / Full time (varying working hours)
Location: Stockholm
For more information about the position: Hedda Spendrup, Brewmaster OMAKA, tel: 08-7366860

Your application

For this position, we do not need a personal letter, you apply instead simply by answering a few short selection questions and attaching your CV. If you meet the requirements, you will also have to do two selection tests that are sent to your email. These must be completed in order for you to be involved in the recruitment process.

Do not wait with your application and if you are up for tests, complete these as soon as possible as selection and interviews take place on an ongoing basis.

Why do we use selection tests?

To evaluate the candidates who meet the basic requirements as objectively as possible, we use Alva Lab's selection tests. This allows us to find candidates with the greatest potential of fitting in and thriving in the role.

Final candidates will, after their approval, be subject to a background check.

Ansök nu