Bryggeriarbetare jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb som Bryggeriarbetare i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Stockholm från den arbetsgivaren.

Bryggare och produktutvecklare till utvecklingsbryggeriet i Länna

Bryggeriarbetare
Läs mer Dec 20
Anställningsform: provanställning/tillsvidareanställning|Tillträdesdag: efter överenskommelse|Placering:Speditionsvägen 45 L, Skogås
Har du en passion för öl och vill vara en del av att skapa morgondagens smakupplevelser? I vårt utvecklingsbryggeri i Länna utvecklar vi nya produkter men kommer även framöver producera drycker småskaligt till försäljning. Här får du möjligheten att kombinera hantverkets precision med den kraft och innovation som finns hos en av Sveriges ledande bryggerikoncerner – Spendrups. Här arbetar vi med småskalig produktion och produktutveckling i världsklass, med ett tydligt fokus på kvalitet, smak och nytänkande. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa både som team och som företag.
Utvecklingsbryggeriet tillhör Produktutveckling öl som idag består av ett team på 5 personer som vi behöver förstärka med ytterligare en kollega.Om rollen I tjänsten ingår samtliga moment inom produktion av öl, allt från bryggning till tappning, men även dokumentation och rapportering av såväl recept som processer, samt uppföljningar. Allt detta kopplat till de förutsättningar som gäller för livsmedelsproduktion. Planen framåt är att även vara en resurs i utvecklingen av andra produkter än öl.
Tjänsten är plaserad i Länna, och eftersom detta även är en produktionsanläggning så är hemarbete ej möjligt. I tjänsten kan vissa tunga lyft ingå. Detta är en Tjänstemannabefattning och du rapporterar till Produktutvecklingschefen för öl.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Planera och genomföra alla moment inom ölbryggning, från mäskning och jäsning till tappning
Dokumentera och rapportera recept, processer och uppföljningar enligt riktlinjer för livsmedelsproduktion
Underhålla och optimera produktionsutrustning för att säkerställa högsta kvalitet
Bidra till utveckling av nya produkter – inte bara öl utan även andra drycker framöver
Arbeta nära teamet i Länna samt samarbeta med leverantörer och kollegor i hela Spendrups organisation

Vi söker dig som:
Har erfarenhet av ölbryggning från produktionsmiljö och brinner för hantverket
Har en teknisk förståelse och gillar att omsätta teori i praktiskt arbete, till exempel vid underhåll av produktionsutrustning
Är noggrann och strukturerad – du följer rutiner och processer med fokus på kvalitet
Är kommunikativ och samarbetsvillig, både inom teamet och externt med leverantörer
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift, för att kunna kommunicera med leverantörer både i Sverige och utomlands
Erfarenhet från livsmedelsindustrin är meriterande, särskilt inom kvalitet och livsmedelssäkerhet
Kunskap inom dokumentation och rapportering kopplat till livsmedelsproduktion
Minst gymnasial utbildning
B-körkort

Din ansökan
För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV.
Slutkandidater kommerefter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.
Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.
Välkommen in!

Ansök nu

Produktionschef och Bryggare OMAKA - vikariat

Bryggeriarbetare
Läs mer Okt 4
Anställningsform: vikariat 1 år|Tillträdesdag: snarast/efter överenskommelse| Ansök senast: 18 oktober, löpande urval och intervjuer
Är du en erfaren bryggare med en passion för öl och ett öga för produktionsledning? OMAKA söker nu en Produktionschef och Bryggare för ett vikariat på ett år. Vi letar efter dig som vill kombinera bryggarkonsten med ansvar för den dagliga driften av vår produktionsanläggning.
Om rollen
I denna roll kommer du att vara ansvarig för att leda och fördela det dagliga arbetet på bryggeriet, planera produktionen, schemalägga och säkerställa driften samt såklart brygga öl! Du kommer att ha nära samarbete med vår bryggmästare och tillsammans ansvara för kvalitetsarbetet. Rollen är central för att säkerställa flödet av råvaror och insatsmaterial genom inventering och beställningar. Din uppgift blir att se helheten i produktionsprocessen och bidra till att förbättra och effektivisera verksamheten. Du kommer även delta i arbetsmiljöarbetet för att identifiera risker och förebygga för en säker arbetsmiljö tillsammans med hela gruppen.
Även om du inte har formellt personalansvar, är det viktigt att du har en ledarroll i att fördela arbetet och stödja ditt team i produktionen.
Ditt ansvarsområde
Leda och fördela det dagliga arbetet på bryggeriet
Produktionsplanering och schemaläggning
Ansvar för beställning och inventering av råvaror och insatsmaterial
Se till att produktionsflödet är optimalt och att vi följer våra processer
Aktivt delta i ölutvecklingsprocessen med nya kreativa idéer och receptförslag
Driva förbättringsarbete och hitta kostnadseffektiva lösningar

Din profil
Minst 4 års erfarenhet som bryggare
Relevant utbildning inom ölbryggning
God administrativ förmåga
Flytande i både svenska och engelska
Erfarenhet av livsmedelsproduktion och kunskap om livsmedelslagar är meriterande

Vi söker en kreativ och lösningsorienterad person som vågar utmana och tänka nytt. Du trivs med att arbeta i team där alla får komma till tals och bidra till idéutvecklingen. I den här rollen behöver du vara noggrann och ha ett starkt öga för detaljer med fokus på att säkerställa högsta kvalitet och hygienstandarder i arbetet för att kunna leverera produkter av toppkvalitet.
Varför OMAKA?
På OMAKA är vi ett team som vill utforska nya perspektiv på öl, experimentera och göra oväntade samarbeten. Vi ignorerar regler och stilar för att sätta smaken i första rummet. Smak före stil! Vi uppmuntrar våra medarbetare att säga vad de tycker, ifrågasätta processer och komma med förbättringsförslag. Vi tror på att ständigt förbättra våra arbetsprocesser och vara kostnadsmedvetna i allt vi gör.
Detta är ett vikariat på ett år, med möjlighet att bidra till ett innovativt och kreativt bryggteam.
Låter detta som en spännande utmaning för dig? Skicka in din ansökan till oss idag!
Kontaktperson:Olof Molander,073-0693655,Karin Eriksson, HR-specialist rekrytering, karin.eriksson@spendrups.se, 073-9666596
Din ansökan
För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kravenkommer du även att få göratvå urvalstester som skickas tilldin mejl.
Slutkandidater kommerefter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.
Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.
Välkommen in!

Ansök nu

Produktionschef och Bryggare OMAKA - vikariat

Bryggeriarbetare
Läs mer Okt 15
Anställningsform: vikariat 1 år med möjlighet till fortsatt arbete|Tillträdesdag: snarast/efter överenskommelse| Ansök senast: 18 oktober, löpande urval och intervjuer
Är du en erfaren bryggare med en passion för öl och ett öga för produktionsledning? OMAKA söker nu en Produktionschef och Bryggare för ett vikariat på ett år. Vi letar efter dig som vill kombinera bryggarkonsten med ansvar för den dagliga driften av vår produktionsanläggning.
Om rollen
I denna roll kommer du att vara ansvarig för att leda och fördela det dagliga arbetet på bryggeriet, planera produktionen, schemalägga och säkerställa driften samt såklart brygga öl! Du kommer att ha nära samarbete med vår bryggmästare och tillsammans ansvara för kvalitetsarbetet. Rollen är central för att säkerställa flödet av råvaror och insatsmaterial genom inventering och beställningar. Din uppgift blir att se helheten i produktionsprocessen och bidra till att förbättra och effektivisera verksamheten. Du kommer även delta i arbetsmiljöarbetet för att identifiera risker och förebygga för en säker arbetsmiljö tillsammans med hela gruppen.
Även om du inte har formellt personalansvar, är det viktigt att du har en ledarroll i att fördela arbetet och stödja ditt team i produktionen.
Ditt ansvarsområde
Leda och fördela det dagliga arbetet på bryggeriet
Produktionsplanering och schemaläggning
Ansvar för beställning och inventering av råvaror och insatsmaterial
Se till att produktionsflödet är optimalt och att vi följer våra processer
Aktivt delta i ölutvecklingsprocessen med nya kreativa idéer och receptförslag
Driva förbättringsarbete och hitta kostnadseffektiva lösningar

Din profil
Minst 4 års erfarenhet som bryggare
Relevant utbildning inom ölbryggning
God administrativ förmåga
Flytande i både svenska och engelska
Erfarenhet av livsmedelsproduktion och kunskap om livsmedelslagar är meriterande

Vi söker en kreativ och lösningsorienterad person som vågar utmana och tänka nytt. Du trivs med att arbeta i team där alla får komma till tals och bidra till idéutvecklingen. I den här rollen behöver du vara noggrann och ha ett starkt öga för detaljer med fokus på att säkerställa högsta kvalitet och hygienstandarder i arbetet för att kunna leverera produkter av toppkvalitet.
Varför OMAKA?
På OMAKA är vi ett team som vill utforska nya perspektiv på öl, experimentera och göra oväntade samarbeten. Vi ignorerar regler och stilar för att sätta smaken i första rummet. Smak före stil! Vi uppmuntrar våra medarbetare att säga vad de tycker, ifrågasätta processer och komma med förbättringsförslag. Vi tror på att ständigt förbättra våra arbetsprocesser och vara kostnadsmedvetna i allt vi gör.
Detta är ett vikariat på ett år, med möjlighet att bidra till ett innovativt och kreativt bryggteam.
Låter detta som en spännande utmaning för dig? Skicka in din ansökan till oss idag!
Kontaktperson:Olof Molander,073-0693655,Karin Eriksson, HR-specialist rekrytering, karin.eriksson@spendrups.se, 073-9666596
Din ansökan
För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kravenkommer du även att få göratvå urvalstester som skickas tilldin mejl.
Slutkandidater kommerefter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.
Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.
Välkommen in!

Ansök nu

Bryggare - Spendrups Bryggeri

Bryggeriarbetare
Läs mer Apr 23
Anställningsform: Heltid, tillsvidare| Tillträdesdag: enligt överenskommelse| Placeringsort:Speditionsvägen 45 L 142 50 Skogås|Ansök senast: 5 maj
Här har du chansen att jobba småskaligt med alla sysslor i ett mikrobryggeri men samtidigt ha resurserna hos Sveriges största bryggerikoncern, Spendrups, i ryggen! Spendrups Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa både som team och som företag.
Just nu håller vi på att färdigställa vårt nya utvecklingsbryggeri i Länna. Här kommer vi utveckla nya produkter men även producera drycker småskaligt till försäljning. Utvecklingsbryggeriet tillhör Produktutveckling öl som idag består av ett team på 4 personer som vi behöver förstärka med ytterligare en kollega.
Arbetsbeskrivning I tjänsten ingår samtliga moment inom produktion av öl, allt från bryggning till tappning, men även dokumentation och rapportering av såväl recept som processer, samt uppföljningar. Allt detta kopplat till de förutsättningar som gäller för livsmedelsproduktion. Utöver detta har du i rollen ett ansvar för att samordna hela kedjanfrån råvara till färdig produkt, detta innebär bla till att beställa råvaror, logistik och administration kopplat till hela processen. Vissa tunga lyft förekommer.
I tjänsten rapporterar du till öl produktutvecklingschefen. Tjänstengår under LIVS kollektivavtal.
Kravprofil och personliga egenskaper
minst 3 års erfarenhet av småskalig ölproduktion
erfarenhet/kunskap om kvalitet och livsmedelssäkerhet
teknisk förståelse, inte bara teoretiskt utan kan också omsätta detta i praktiken då mycket av underhållet och reparation görs av oss själva
du har ett öppet sinne och lätt för att samarbeta både internt men också externt med olika leverantörer. Då dessa ibland är internationella så värdesätter vi om du kan förstå och göra dig förstådd på engelska utöver svenska
du är bekväm med att följa dokumenterade rutiner och processer, och du är noggrann och strukturerad
du har minst gymnasial utbildning
B-körkort

Kontaktperson:Katarina Dahlin, Utvecklingschef öl, 070-434 29 57,Belull Kidane, HR-praktikant, belull.kidane@spendrups.se
Din ansökan
För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kravenkommer du även att få göratvå urvalstester som skickas tilldin mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.
Slutkandidater kommerefter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.
Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.
Välkommen in!

Ansök nu

Bryggare - Spendrups Bryggeri

Bryggeriarbetare
Läs mer Sep 5
Här har du chansen att jobba småskaligt med alla sysslor i ett mikrobryggeri men samtidigt ha resurserna hos Sveriges största bryggerikoncern, Spendrups, i ryggen! Spendrups Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa både som team och som företag.

Just nu håller vi på att färdigställa vårt nya utvecklingsbryggeri i Länna. Här kommer vi utveckla nya produkter men även producera drycker småskaligt till försäljning. Utvecklingsbryggeriet tillhör Produktutveckling öl som idag består av ett team på 4 personer som vi behöver förstärka med ytterligare en kollega.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår samtliga moment inom produktion av öl, allt från bryggning till tappning, men även dokumentation och rapportering av såväl recept som processer, samt uppföljningar. Allt detta kopplat till de förutsättningar som gäller för livsmedelsproduktion. Utöver detta har du i rollen ett ansvar för att samordna hela kedjan från råvara till färdig produkt, detta innebär bla till att beställa råvaror, logistik och administration kopplat till hela processen.

I tjänsten rapporterar du till produktutvecklingschefen öl. Tjänsten är placerad i Länna. I tjänsten kan vissa tunga lyft ingå.

Kravprofil och personliga egenskaper

-
minst 3 års erfarenhet av småskalig ölproduktion

- erfarenhet/kunskap om kvalitet och livsmedelssäkerhet

- teknisk förståelse, inte bara teoretiskt utan kan också omsätta detta i praktiken då mycket av underhållet och reparation görs av oss själva

- du har ett öppet sinne och lätt för att samarbeta både internt men också externt med olika leverantörer. Då dessa ibland är internationella så värdesätter vi om du kan förstå och göra dig förstådd på engelska utöver svenska

- du är bekväm med att följa dokumenterade rutiner och processer, och du är noggrann och strukturerad

- du har minst gymnasial utbildning

- B-körkort

Sista ansökningsdag: 17 september
Tillträdesdag: efter överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/provanställning, dagtid 7-16
Kollektivavtal: tjänsten går under LIVS avtalet
Placeringsort: Speditionsvägen 45 L 142 50 Skogås
För mer information om tjänsten: Katarina Dahlin, Utvecklingschef öl, 070-434 29 57, Karin Eriksson, HR-specialist rekrytering, karin.eriksson@spendrups.se

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Slutkandidater kommer efter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in!

Ansök nu

Händig person

Bryggeriarbetare
Läs mer Apr 9
KOMBUCHERIET startade 2016 i Bagarmossen hemma i köket hos Fredrik Pettersson och Ailin Lee och har blivit ett välkänt kombuchamärke i Stockholm. Vi vill ersätta ohälsosamma fjärrproducerade drycker med härlig härproducerad kombucha. Det var länge sedan vi lämnade köksbänken men det är fortfarande ett litet mikrobryggeri och nu behöver vi en medarbetare för att vi ska hinna med att förse allt fler runt om i Sverige med våra alkoholfria drycker. Vi försöker jobba resurssmart och klimatkompenserar vår verksamhet.
Arbetsbeskrivning
Du sköter en hel del av det dagliga arbetet med bryggning, rengöring och buteljering men eftersom vi är ett bryggeri i expansion får du vara med på en spännande resa och även vara med och utforma och förbättra våra arbetssätt, lokaler och tekniska system. Du är helst den som pular med de tekniska systemen i bryggeriet (maskiner och installationer) och den som håller utrustning och lokaler i gott skick. Andra uppgifter som ingår i arbetet är enklare provtagning, packning av ordrar och dokumentation av arbetet, och det är bra om du är öppen för att vid behov göra fler av de varierande arbetsuppgifter som behöver utföras i en liten verksamhet.
Omfattning ca 50 % till att börja med men arbetsuppgifter och omfattning kan delvis anpassas efter dina kunskaper och önskemål. Vår ambition är att tjänsten framöver ska utökas till 100 %. Tillträde snarast. Löpande urval.
Tjänsten innebär arbete med en hel del eget ansvar. Noggrannhet i att dokumentera och att följa rutiner och regler för certifierad livsmedelsproduktion är en förutsättning för verksamheten.


Dina kunskaper och egenskaper
Du är nog lite av en fixartyp som lätt blir kompis med maskiner, verktyg och installationer av olika slag.
Positiv och arbetsvillig
Kvalitetsmedveten
Gärna miljömedveten som vi
Kondition och styrka nog att klara ett fysiskt arbete där du är på benen större delen av dagen i en bullrig miljö och ofta gör lyft på upp till 25 kg.
Meriterande men inget krav: om du har jobbat med livsmedel och redan kan CIPa en tank.
Meriterande: B-körkort är ett plus då tjänsten ev. kan utökas till att omfatta leveranser till kunder i Stockholmsområdet.

==> OBS! När du mailar din ansökan, skriv JOBBANSÖKAN i ämnesraden. <==

Ansök nu

Brewer OMAKA

Bryggeriarbetare
Läs mer Okt 18
We need your help in our brewery OMAKA. We are a small restaurant and micro-brewery in the heart of Stockholm. Our goal is to work together as a team to explore new perspectives on beer. OMAKA is a platform for experiments and unexpected collaborations. We ignore rules and styles to put the taste first. Taste before Style!

As a brewer at OMAKA you are part of the entire brewing process. We are looking for someone that is self-sufficient in their work, solution-oriented and has an ambition to contribute to the development of our brewery. This role can offer great opportunities if you have the competence and ambition to be part of our future development.

The brewery works closely with the restaurant, and we all work as a team.

The working hours are flexible and vary according to production.

Background & experience

- completed degree in beer production
- minimum of two years' experience of brewing work
- fluent in Swedish or English
- preferably technical skills and understanding


Personal qualities

We are looking for a person who is committed to maintaining high quality and improving processes. We need a fast learner who is attentive to routines and can effectively communicate with other production staff and management. We would like to find a person with a genuine interest in beer that always strives for high quality and excellent taste.

Sincerely,

Hedda Spendrup, Brewmaster OMAKA

Application: We accept applications on a rolling basis
Start: as soon as possible
Duration / working hours: Until further notice / Full time (varying working hours)
Location: Stockholm
For more information about the position: Hedda Spendrup, Brewmaster OMAKA, tel: 08-7366860

Your application

For this position, we do not need a personal letter, you apply instead simply by answering a few short selection questions and attaching your CV. If you meet the requirements, you will also have to do two selection tests that are sent to your email. These must be completed in order for you to be involved in the recruitment process.

Do not wait with your application and if you are up for tests, complete these as soon as possible as selection and interviews take place on an ongoing basis.

Why do we use selection tests?

To evaluate the candidates who meet the basic requirements as objectively as possible, we use Alva Lab's selection tests. This allows us to find candidates with the greatest potential of fitting in and thriving in the role.

Final candidates will, after their approval, be subject to a background check.

Ansök nu