Säkerhetsarbete jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb som Säkerhetsarbete i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Stockholm från den arbetsgivaren.

Strategisk riskanalytiker & risksamordnare

Riskingenjör, risk management
Läs mer Jun 16
Aticc Sweden är ett modernt konsult och rekryteringsföretag som brinner för individen. Vi tror till 100% att medarbetare lyckas bättre i sitt arbete om vi som arbetsgivare skapar en flexibel, rättvis och rolig plattform att verka på. Med vårt medarbetarägda företag så skapar vi tillsammans den plattformen. Läs mer på www.aticc. (http://www.ahlstrom-munksjo.com/)se

Just nu söker vi ytterligare strategisk riskanalytiker & risksamordnare som likt oss trivs i en organisation med stor frihet. Du är kanske rätt person för oss?

Arbetsuppgifter

I rollen som strategisk riskanalytiker & risksamordnare så kommer du arbeta ute hos någon av våra kunder och arbeta med spännande och komplexa projekt.

Du kommer att ha i uppdrag att forma och etablera ett ändamålsenligt risk-baserat arbetssätt för områdena arkitektur och informationssäkerhet samt även stödja avdelningen i sitt systematiska riskarbete. I rollen ligger att proaktivt analysera avdelningens risker och vidareutveckla metodik och arbetssätt för att följa upp dessa risker, i stark samverkan med centrala funktionen för riskkontroll.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Styra och samordna avdelningens riskarbete och riskrapportering.
- Samverka med beställarens centrala funktion för risk och kontroll.
- Vidareutveckla och etablera metodik och arbetssätt för analys, kontroll och uppföljning.
- Stödja verksamheten inom praktiskt riskarbete.
- Stödja avdelningens riskarbete inom kontinuitet och beredskap.
- Genomföra utbildning och kompetenshöjande aktiviteter i syfte att öka riskmedveten.


Då vi stenhårt tror på rättvisa så har vi hoppat över alla överbetalda chefer som sladdar in halv tio på morgonen. Du rapporterar därmed direkt till dig själv! Men oroa dig inte, vi ingår alla i Aticc laget och hjälper varandra så fort det behövs.

Din bakgrund

Vi ser att du erhåller minst 5 års erfarenhet av uppdrag med roller inom riskanalys och erfarenhet av arbete med informationssäkerhet om minst 2 tidigare uppdrag. Dessutom bör du varit del av minst ett tidigare uppdrag kring utveckling av metodik och arbetssätt för riskanalys, riskkontroll och riskuppföljning.

Vidare ser vi gärna att du har ett intresse av att komma in som delägare i Aticc och vara med och bygga företaget vidare.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats där det finns ett starkt engagemang för verksamheten och innehållsrika dagar. Bli en del av en gemenskap som är värdestyrd, omtänksam och som välkomnar mångfald. Vi tror på kraften att arbeta i team för att ge de bästa resultaten, både för bolaget men också för teammedlemmarnas individuella ambitioner. Tillsammans skapar vi det företaget vi vill att vi ska vara.

Vi har en rättvis lönemodell och erbjuder delägarskap.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Anticimex Stockholm söker en besiktningstekniker med energikompetens!

Energideklarerare/Energiexpert
Läs mer Maj 20
Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 7000 anställda i 19 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2020 en sammanlagd omsättning på ca 8 miljarder kronor.

Arbetsbeskrivning
Ditt huvudsakliga ansvar blir att utföra besiktningar av hus och bostadsrätter samt utreda fukt- och mögelskador. Du hjälper våra kunder med att upptäcka eventuella skador vid försäljning/köp av fastighet och om problem redan uppstått ger du kunden råd utifrån din kompetens. För att få en heltäckande bild av byggnaden använder du olika arbetsverktyg, men även dina sinnen, syn, känsel och lukt. Efter besiktningen ska du på ett pedagogiskt sätt förklara för kunden hur huset mår samt skriva ett utförligt protokoll. Jobbet kan också komma att innebära arbete med att vara behjälplig inom Anticimex andra tjänsteområden. En del arbeten sker på stegar och i trånga utrymmen. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Vi erbjuder dig
• En gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor
• En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande internutbildning
• Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
• Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify

Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Vem är du?
• Du har relevant utbildning inom bygg- och anläggning, alternativt praktisk erfarenhet inom husbesiktning, nyproduktion, byggskador, renovering, el, VVS, energi eller ventilation.
• För denna tjänst är det mycket meriterande om du har erfarenhet från arbetsuppgifter med nära anknytning till energianvändning och inomhusmiljö, med fördel innehar du någon form av utbildning inom energi.
• Du brinner för att ge service, har lätt för att kommunicera och för att skapa relationer
• Du är förtroendeingivande, noggrann och analytisk
• Du talar och skriver svenska obehindrat, även andra språkkunskaper är meriterande
• Du innehar B-körkort

Ansökan
Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2022-10-31. Vi tar inte emot ansökningar via epost. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Vestin, Servicechef.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Trygghet/säkerhet- och samverkanssamordnare

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Apr 26
Transdev söker en Trygghet/säkerhet- och samverkanssmordnare till region Stockholm Nord

Vill du arbeta för ett marknadsledande bolag som har en samhällsviktig funktion och arbeta med att fokusera på trygghet och säkerhet för våra medarbetare och våra resenärer? Kan du vara våra nya Trygghet/säkerhet- och samverkanssmordnare.

Om rollen

Transdev kommer under hösten 2022 ta över busstrafiken i Norra Stockholm och Norrtälje och tillsammans med vårt redan befintliga trafikavtal i Märsta skapar vi en ny regionorganisation som ska ansvara för leveransen gentemot vår huvudman SL Trafikförvaltningen. Vi söker dig som vill axla vår nyinrättade roll inom vår regionsorganisation som Trygghet/säkerhet- och samverkanssmordnare.

Som Trygghet/säkerhet- och samverkanssmordnare kommer du ha ansvar för det strategiska och systematiska trygghets- och säkerhetsarbetet ur ett brett perspektiv och med utgångspunkt från både gällande avtal och Transdevs övergripande behov och strategiska riktning. Du kommer fokusera på trygghet och säkerhet för våra medarbetare och våra resenärer.

I rollen kommer du att övervaka och fånga upp trygghets- och säkerhetsarbetet inom regionen i ett brett perspektiv med utgångspunkt från våra avtal och gällande policys och lagkrav. Du har ett samarbete med både vår centrala trygghetsansvarige och våra säkerhetsamordnare, för att bryta ner Transdevs övergripande mål och ta fram och föreslå regionala årsmål för trygghet och säkerhet samt regionala aktiviteter som stödjer Transdevs strategiska plan för trygghet och säkerhet.

Som Trygghet/säkerhet- och samverkanssmordnare strukturerar och vidareutvecklar du arbetet avseende trygghet och säkerhet i regionen samt arbetar med styrande dokument, planerar utbildningar samt följer upp nyckeltal och genomför analyser och utredningar av händelser och statistik inom våra trafikområden i regionen. Vidare kommer du driva och utveckla säkerhets- och trygghetsskapande åtgärder både ur ett arbetstagar- och resenärsperspektiv, vilket även inkluderar kameraövervakningsarbete, personskydd, trygghetsmätningar samt framtagning och uppföljning av handlingsplaner.

Du rapporterar till Affärschefen för region Stockholm Nord och kommer ha din placering i Märsta. Du kommer även att arbeta på våra andra depåer i regionen, som är Täby, Vallentuna och Norrtälje.

I dina arbetsuppgifter och ansvar ingår det bland annat att:

- Driva, koordinera och utveckla det trygghets- och säkerhetsarbetet inom regionen
- Löpande rapportering om trygghets- och säkerhetsarbetet och eventuella behov av förbättring.
- Informera om utfall från lokala trygghetsmätningar, eventuella risker och inkomna synpunkter från regions-organisationen.
- Föreslå riktlinjer, planera och följa upp företagets säkerhets- och trygghetsarbete inklusive säkerhets- och trygghetsskapande åtgärder och handlingsplaner (mot exempelvis hot och våld, trafiksäkerhet etc).
- Utveckla metoder för uppföljning av trygghets- och säkerhetsarbetet.
- Delta i interna och externa revisioner.
- Kommunicera resultat av genomförda trygghetsaktiviteter och utfall i regionen.


Vi söker dig som har:

Vi söker dig som har utbildning från högskola eller skaffat dig motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet. Du får gärna vara precis i början av din karriär och känner att det här är ett område du vill arbeta och utvecklas inom.

Arbetet med trygghet och säkerhet är viktigt och vi kommer därför lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha en god logisk och analytisk förmåga samt har en naturlig fallenhet för att omvandla analys till handling. Du har en god förmåga att arbeta systematiskt och målinriktat och ser struktur och ordning som en självklarhet i ditt arbete. Vidare är du proaktiv och gillar att arbeta i en miljö där det händer mycket. Som person är du kommunikativ och har lätt för att bygga gynnsamma relationer med både interna kollegor såväl som externa parter samt att du gärna delar med dig av dina kunskaper.

Vi erbjuder

Transdev Sverige (www.transdev.se) med ca 5 300 medarbetare ingår i koncernen Transdev Group (https://www.transdev.com/en/), som driver persontrafik och skapar integrerade transportlösningar i 18 länder. Varje dag möjliggör våra 80 000 medarbetare mer än 11 miljoner effektiva, smidiga och miljövänliga resor världen över. Transdev är ett företag med en uttalad ambition att vara ett persontransportföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar för att öka kollektivtrafiken.

Våra värderingar ”handling, ansvar, nytänkande och samspel”, styr vår vardag och du blir en viktig resurs i det arbetet.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Transdev vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen kontakta Susanna Ask ansvarig HR, susanna.ask@transdev.se tel. 08-629 50 22

Då vi sköter processen löpande kan vi komma att tillsätta rollen innan sista ansökningsdag löpt ut. Du söker via vårt rekryteringssystem senast den 15 maj

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Floor Security

Säkerhetsvakt
Läs mer Apr 21
Vill du jobba med säkerhet och bli en del av en spännande värld i ett hus som aldrig sover? Nu söker vi dig som vill ta dig an rollen som Floor Security extra vid behov. Välkommen till Casino Cosmopol - en helt ovanlig arbetsplats. Med stort fokus på ansvar får du tillsammans med oss möjlighet att bjuda våra gäster på minnesvärda upplevelser.

Du - en nyckelperson
Som Casino Associate/Floor Security ansvarar du för säkerheten på casinot. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

- Ge förstklassig service till våra gäster
- Ansvara för inpassering och registrering av gäster
- Förebygga ordningsstörningar och agera vid oönskade händelser
- Kontrollera brandskyddsutrusning, brandlarmsystem och utrymningsvägar


Vi söker dig som
Vi söker dig som är serviceminded, trivs med ett omväxlande arbetstempo och känner dig bekväm med att stå i händelsernas centrum. Du är lösningsorienterad, beslutsam och relationsbyggande samt har goda kunskaper i både svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från säkerhetsarbete, men det är inget krav. Anställningen börjar med en utbildning som lär dig det du behöver kunna.

Vårt erbjudande
Detta är en avtalad visstidsanställning, extra vid behov. Hos oss kan du vänta dig ett spännande arbete hos en trygg arbetsgivare som värnar om dig, och ger bra anställningsvillkor och förmåner. Våra casinon är som världen utanför - fyllda av människor från världens alla hörn, med olika bakgrund, kultur, språk och erfarenheter. För att trivas i vår gemenskap förutsätter vi att du är lika öppen och inkluderande som vi på Casino Cosmopol är. Läs mer om oss på vår karriärsida.

Vi har öppet kl.16.00- 02.00 eller kl.16- 04.00, varje dag, året om. Det innebär att du jobbar varierande arbetstider, med fokus på nätter och helger.Vill du bli en av oss?
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. I samband med din ansökan kommer du också att få ett test skickat till din mail, vi ber dig att genomföra dessa inom en vecka.

Vi värdesätter trygghet och därför genomgår alla medarbetare en säkerhetsintervju innan anställning. Alla som arbetar hos oss måste vara 20 år fyllda. Har du frågor? Kontakta: Rebecca Poncin, rebecca.poncin@casino.cosmopol.se Vänligen observera att inga ansökningar tas emot via mail.

Om oss
Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Vi ska, med fokus på ansvar, skapa minnesvärda upplevelser med gästen i centrum. För att överträffa gästernas förväntningar har alla medarbetare casinots servicekoncept, Creating Memories, till sin hjälp och ledstjärna.

Här kan du läsa mer om Casino Cosmopol: www.casinocosmopol.se (https://www.casinocosmopol.se/stockholm/om-casino-cosmopol)

Ansök nu

OMC Larmcentralen söker operatör

Larmoperatör
Läs mer Maj 25
Inom den Svenska larmcentralsorganisationen är vi cirka 200 medarbetare som ansvarar för hanteringen av ca 80000 anslutningar, ett stort antal kamerainstallationer och en mängd olika service-/ jouruppdrag. Vi har som mål att ständigt ligga i framkant, leda utvecklingen samt bidra till en säker och stabil drift för våra kunder. En effektiv larmcentral kännetecknas främst av korta svarstider, korta larmhanteringstider samt ett trevligt och professionellt bemötande. Larmcentralerna är under kraftig tillväxt och har många spännande utvecklingsområden för framtiden. Operation Monitoring Centra ingår i den Svenska ledningsgruppen.

Arbetstider: Varierande
Tjänsteställe: Västberga Allé 11, Hägersten
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kvalifikationer: 
I arbetet som operatör har du ett stort ansvar och kraven på dig är höga. Du måste vara socialt kompetent, ha god simultankapacitet och vara teknisk och noggrann. Det här är ett teamarbete där du behöver kunna fungera i grupp, men också kunna fatta egna beslut. Eftersom du är "rösten utåt" är det viktigt att du behärskar svenska och engelska såväl i tal som skrift. Vi söker dig som har fyllt 20 år, är ostraffad, har gymnasiekompetens samt ordnad ekonomi. Du ska ha erfarenhet från säkerhetsbranschen eller en liknande tjänst. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet.

Arbetsuppgifter:
Arbetet i en larmcentral innebär arbete på dygnets alla timmar vid årets alla dagar. Som larmoperatör har du den första kontakten med kunder, väktare, larminstallatörer, polis och andra myndigheter. Du arbetar med att ta emot och förmedla såväl larmhändelser som felanmälningar åt våra kunder. I ditt arbete kommer du att komma i kontakt med en stor skara människor via telefon. Till din hjälp har du en mängd datorprogram som hjälper dig att hantera bland annat larmhändelser, telefonsamtal, kameraövervakning och positionering vid överfallslarm.

 Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:
- fyllt 18 år och vara ostraffad 
- drogfri
- gymnasiekompetens
- god svenska i tal och skrift
- god hälsa och fysik
- ordnad ekonomi

Urval av kandidater kommer att ske löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tester kommer att tillämpas i rekryteringsprocessen. 

Om du redan är anställd, sök tjänsten via vårt intranät/lediga tjänster och om du söker externt - sök via vår hemsida - vi tar inte emot ansökningar via mejl.


Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 500 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.

Ansök nu

Arbetsplatsinspektör

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 16
Vi söker ARBETSPLATSINSPEKTÖRER till vårt tjänsteområde Arbetsplatskontroller.
Vill du bli en del av ANSVAR SÄKERHET och jobba med att bekämpa arbetslivskriminalitet?
Har du tidigare erfarenhet av operativt arbete från Polismyndigheten, Arbetsmiljöverket, Skatteverket eller från säkerhets- och bevakningsbranschen?
Just nu utökar vi vår kontrollverksamhet och söker dig som vid behov kan stötta oss i våra spännande uppdrag i en expansiv bransch.
Som inspektör hos oss gör du arbetsplatskontroller och andra kontroller inom ramen för vårt tjänsteutbud.
En arbetsplatskontroll syftar till att granska företag samt enskilda personer för att tillse att gällande lagstiftning och avtal följs.
Vi är verksamma i hela landet varför resor förekommer. Vi välkomnar om du behärskar polska, ryska eller något av de baltiska språken.
ANSVAR SÄKERHET har sitt säte i Stockholm. Då vi är verksamma i hela landet förekommer resor.
Formell kompetens och erfarenhet:
Du har arbetslivserfarenhet från risk- eller säkerhetsarbete.
Du kan styrka din formella risk- och säkerhetskompetens genom relevanta utbildningar, kurser, certifieringar eller motsvarande.

Det är meriterande om du har erfarenhet från Polisens Arbetsmiljöverkets eller Skatteverkets kontrollverksamhet.
Du som vill jobba hos oss på ANSVAR SÄKERHET tycker att det är spännande att komma in i en snabbväxande verksamhet där dina erfarenheter och tankar hörsammas. Vi vill att du är med och utvecklar verksamheten.
För att jobba hos oss behöver du behärska svenska, vara strukturerad, noggrann, pålitlig och ha integritet. Du har god förmåga att kommunicera, är stabil, har social förmåga och kan hantera mötet med människor också under pressade situationer i skiftande miljöer. Som en i teamet blir du en viktig del av en kundorienterad organisation. För den som är utåtriktad och engagerad, finns det goda möjligheter att utvecklas på det personliga och professionella planet. Vi tar löpande emot intresseanmälningar.
E-posta din ansökan med ett personligt brev och CV till rekrytering@ansvarsakerhet.se
Har du frågor kan du kontakta rekryterande chef, Mattias Eklöf 0790-651302 eller mattias.eklof@ansvarsakerhet.se
Om oss:
ANSVAR SÄKERHET är ett privat gransknings- och säkerhetsföretag. Vårt team, inklusive analytiker i flera länder har lång och mycket specialiserad erfarenhet inom bakgrundskontroll, arbetsplatskontroll och analys av organiserad brottslighet.
Tillsammans med våra kunder skapar vi en transparent och socialt hållbar marknad, fri från svartarbete och arbetskraftsexploatering.
www.ansvarsakerhet.se
#tryggtvittsäkert

Ansök nu

Flygplatskontrollant till Arlanda

Flygplatskontrollant
Läs mer Mar 16
Som Flygplatskontrollant kommer du att arbeta både i säkerhetskontrollen samt runt omkring flygplatsområdet på Arlanda flygplats. Vi söker dig som har ett högt säkerhetstänk, hög arbetsmoral och socialt kompetent. I tjänsten så kommer man möta människor med mycket varierande erfarenhet av att resa varför dina egenskaper skall täcka både säkerhet samt service för de människor du kommer att möta på flygplatsen.

Kravprofilen för Flygplatskontrollanter är:

- Du är minst 18 år.
- Du är ostraffad och laglydig.
- Du är svensk medborgare.
- Du har goda kunskaper inom svenska och engelska språken.
- Du har god hälsa och fysik.
- Du har gymnasiekompetens.
- Du skall kunna ta dig till Arlanda för start av arbetsdagen till 04:00.
- Du skall genomgå en godkänd säkerhetsprövning, där Du bland annat skall redovisa och styrka Din sysselsättning de senaste 5 åren genom dokumentation.


Som alltid för jobb via Athletic Work så är en idrottsbakgrund meriterande.

Ansök nu

Väktare rondbil NATT

Väktare
Läs mer Apr 8
Vi söker flexibla väktare till heltidstjänst, deltidstjänst samt behovsanställning. Tjänsterna är nattetid i rondbil på både stationärt uppdrag samt ronderande uppdrag i centrala Stockholm. Varierande arbetstider mellan 16:30 - 05:00 och 20:00 - 07:00 där schemaläggningen kan varierar från kvartal till kvartal.
För att trivas med denna tjänst tror vi att du är en riktig lagspelare, flexibel och prestigelös. Du är hjälpsam, noggrann, punktlig och ansvarstagande. Dessutom är du en stjärna på att skriva rapporter och behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift.
Vi söker dig som;
- Har fullständig och giltig väktarutbildning VU1 och VU2
- Har B-körkort
- Är laglydig, drogfri och har ordnad ekonomi utan betalningsanmärkningar
- Är godkänd av länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
Tempest framgång beror till stor del på den personliga och nära kontakten vi har med kunden och en noggrann och professionell matchning mellan objekt och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid den personliga lämpligheten i varje rekrytering vilket har betydelse för denna tjänst.
Du som söker;
- Har hög social kompetens och stor anpassningsförmåga till platser och situationer
- Är vänlig och tillmötesgående
- Är ärlig, ansvarstagande och hjälpsam
- Är stresstålig och flexibel samt gillar när det är tvära kast mellan arbetsuppgifterna
- Möter problemlösning med nyfiken och positiv attityd
- Förstår logistik och snabbt kan tänka om samt prioritera
- Vill arbeta med bevakning och säkerhet samt leverera detta med service och kunden i fokus
- Fungerar väl i grupp likväl som självständigt
- Kan läsa, förstå och följa skrivna instruktioner
- Är kommunikativ och behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift
- Är tekniskt lagd, van vid att hantera larm och rapporteringssystem samt överhuvudtaget duktig på att skriva rapporter
Meriterande är;
- Skyddsvaktsutbildning
- HAS- utbildning
- Genomförd GMU
- Tidigare erfarenhet av bilburen rondverksamhet
Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön enligt kollektivavtal. Vi rekryterar löpande varför tjänsten kan bli tillsatta före sista ansökningsdag.
Är det dig vi söker? Vi ser fram emot din ansökan där du laddar upp för tjänsten nödvändiga utbildningsbevis, CV samt ett personligt brev där du berättar varför du passar för denna tjänst.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ordningsvakter till Tingsrätten

Ordningsvakt
Läs mer Maj 4
Vi söker nu ordningsvakter för tjänstgöring på Tingsrätterna i Stockholm vid behov.


Arbetstid dagtid, även helger.

Vi söker dig som;

- har ordningsvaktsutbildning med giltigt förordnande
- är ostraffad, drogfri och godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag

Tempest framgång beror till stor del på den personliga och nära kontakten vi har med kunden och en noggrann och professionell matchning mellan objekt och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid den personliga lämpligheten i varje rekrytering.

Du som söker;

- har en hög social kompetens och är utåtriktad
- är mycket flexibel och prestigelös i din roll som arbetstagare
- är ärlig, ansvarstagande och hjälpsam
- är kommunikativ i ditt sätt att arbeta och behärskar det svenska språket flytande i tal
- fungerar väl i grupp men kan arbeta självständigt
- vill arbeta med service som huvudfokus

Meriterande är;

- 2a och 2b i förordnande
- flerspråkig

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi rekryterar löpande varför tjänsterna kan bli tillsatta före sista ansökningsdag.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsmiljöspecialist

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jun 20
Vill du vara med och ta fram struktur och system för nästa generations arbetsmiljöarbete samt utveckla säkrare och hållbara arbetsplatser och miljöer? Rollen är varierande där du i vardagen arbetar operativt med detaljer parallellt som du leder eller medverkar i övergripande arbeten för Serneke Sveriges verksamhet. Välkommen att söka!

Din roll

Rollen är mångfacetterad utifrån både operativt och delvis strategiskt arbete där du har en central roll inom vårt affärsområde Serneke Sverige. Du ansvarar för att analysera nuläge och därefter utveckla metoder, processer, arbetssätt samt synsätt inom arbetsmiljö och säkerhet. Du bidrar med din expertis i tidiga skeden där du analyserar och följer upp incidenter samt arbetar med det systematiska arbetet i arbetsmiljöprocesser och kommunicerar risker samt föreslår adekvata lösningar.

Du deltar i arbetet med KMA-strategi och mål för Serneke Sverige samt tar fram förslag på målsättningar och handlingsplaner inom Arbetsmiljöområdet. Du medverkar också i underhåll och vidareutveckling av verksamhetssystemet bl.a. genom aktuella ISO-standarder, samt i nära samarbete med regionala KMA samordnare och produktion med övergripande utveckling av rutiner, processer och mallar rörande arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet.

Du ansvarar för att driva implementering av fastställda bolags- och koncerngemensamma rutiner inom arbetsmiljö och säkerhet samt planerar och genomför beslutade förbättringsprojekt inom arbetsmiljö och säkerhet. Du medverkar även och initierar revidering av bolagets övergripande riskbedömning inom arbetsmiljö och säkerhet.

Du är ett operativt stöd till verksamheten i vilken du:

- Stödjer ledning, chefer, övriga stödfunktioner och regionala KMA samordnare i frågor rörande arbetsmiljö och säkerhet inom Serneke Sverige
- Stöttar produktion vad gäller KMA-frågor
- Samordnar, medverkar och initierar framtagandet av interna arbetsmiljöutbildningar
- Deltar vid utredningar och krisarbete vid allvarliga tillbud och olyckor
- Samordnar IA-systemet och är superadministratör inom Serneke Sverige
- Är projektansvarig för olika regelbundna projekt såsom den årliga interna arbetsmiljöveckan


I rollen ansvarar du också för att följa upp lagefterlevnad inom arbetsmiljö och säkerhet samt sammanställer statistik över arbetsmiljö-och säkerhetsarbetet. Du medverkar i det förberedande arbetet för externa revisioner samt deltar vid och genomför interna revisioner med fokus på arbetsmiljö. Du är redaktör för området Arbetsmiljö på intranätet och håller löpande omvärlds-och lagbevakar arbetsmiljöområdet.

I rollen samarbetar du med kollegor inom KMA samt chefer på alla nivåer inom Serneke Sverige. Du har även tät kontakt med vår HR-avdelning och övriga koncernfunktioner såsom inköp, anbud, juridik, marknad/kommunikation, platsledning i entreprenadprojekt samt externa kontakter såsom branschorganisationer och myndigheter.

Din profil

För att ta dig an rollen på bästa sätt vill vi att du är lösningsorienterad och kommer med egna idéer och angreppssätt i arbetsrelaterade frågor, ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till önskat resultat. Du samarbetar bra tillsammans med andra människor där du i relationer är lyhörd, kommunikativ och tydlig. Rollen kräver att du är operativ samt tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på olika frågor. Du är duktig på att lösa olika typer av utmaningar och har en god förståelse för hur människan tar till sig kunskap. För dig är det självklart att varje individ har olika förutsättningar i vilket du är anpassningsbar för att nå önskat resultat.

Vidare har du en lång erfarenhet av arbete med arbetsmiljö i bygg- och/eller anläggningsbranschen och goda kunskaper inom arbetsmiljölagstiftning. Du har tidigare erfarenhet av utvecklingsarbete i en specialist- eller stabsfunktion, och har du utöver det arbetat med andra frågor inom KMA och/eller verksamhetsutveckling eller har produktionserfarenhet inom bygg- och/eller anläggning är detta mycket meriterande.

Du är utbildad inom olycksutredning och det är meriterande om du har en fortsättningsutbildning/kvalificerad utbildning inom detta område. Högskoleutbildning är meriterande men ej ett krav och vi ser det också som ett plus om du har andra uppdaterade utbildningar inom området såsom: BAS-U/BAS-P, BAM, SAM och OSA.

Du är en god dataanvändare och van att arbeta i system såsom Office-program, Dalux och BIA. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav och det är viktigt att du i det också kan skriva pedagogiskt och tydligt.

Vi ser att du kan vara placerad i antingen Stockholm, Malmö eller Göteborg, annan ort kan diskuteras.

Vi erbjuder

När du börjar arbeta hos oss kommer du märka att Serneke präglas av engagemang, mod, respekt och enkelhet. Det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen och vi uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med korta beslutsvägar, mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter framåt.

Övriga förmåner du får del av som anställd på Serneke: Karriärsida/förmåner (https://www.serneke.se/karriar/formaner/)

Information och ansökan

Om du har frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till vår KMA chef Monika Gustavsson, 070-732 77 44, monika.gustavsson@serneke.se eller till rekryteringschef Kicki Olsson-Billing, 070-083 82 68, kicki.olsson-billing@serneke.se.

Är tjänsten något för dig? Ansök genom att bifoga CV eller din Linkedin-profil. Sista ansökningsdag är måndagen den 21 augusti, men sök redan idag då urval sker löpande. Vi har begränsad möjlighet att svara på frågor under semesterperioden, men vi återkommer till dig så snart vi är på plats igen.

Vi genomför bakgrundskontroller på slutkandidater.

Om Serneke

Serneke är en växande koncern med ett konkurrenskraftigt helhetserbjudande inom entreprenad och projektutveckling. Vårt mål är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. Nästa generation är vårt löfte till våra kunder. Och världen. Hela Serneke inkapslat i en enda mening. Som nästa generation byggkoncern utmanar vi branschen, engagerar samtiden och inspirerar framtiden.

Koncernen grundades 2002 och Serneke Group driver idag verksamhet i tre affärsområden; Serneke Sverige, Serneke Invest och Serneke International. Företagets verksamhet finns främst i Sverige i regionerna Väst, Öst, Syd, Mitt och Norr. I regionerna finns vår...

Ansök nu

Tullverket söker Vakthavande Befäl på TLC, Kontrollavdelningen

Tulltjänsteman
Läs mer Jun 29
Vill du ha ett omväxlande och meningsfullt arbete med spännande arbetsuppgifter där du har möjlighet att bidra till att skapa ett tryggt och säkert samhälle? Då är jobbet som vakthavande befäl på Tullverkets ledningscentral något för dig.

Ledningscentralen tillhör organisatoriskt Tullverkets kontrollavdelning men ledningscentralen stöttar hela den händelsestyrda operativa verksamheten. Kontrollavdelningen har ett brett uppdrag som ska säkerställa att endast godkända varor passerar Sveriges gräns. Uppdraget går ut på att genomföra tullkontroller på in- och utförsel där Tullverket letar efter varor som strider mot restriktioner samt även för att säkerställa att rätt tullavgifter och skatter tas ut. Uppdraget är även att stoppa eller allvarligt störa den organiserade brottsligheten och säkra konkurrensneutralitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I arbetet som vakthavande befäl vid Tullverkets ledningscentral ingår att leda och prioritera det operativa arbetet inom Tullverket, det vill säga hantera brådskande operativa ärenden och vidta initiala åtgärder. Du kommer att vara förundersökningsledare, vilket innebär att följa aktuella utredningar och ta ställning till vilka utredningsåtgärder och beslut som krävs. I rollen som vakthavande befäl ingår bland annat att stötta och hantera frågor från den operativa verksamheter, kontakter med samverkande myndigheter samt vara tjänsteman i beredskap (TiB).

Vakthavande befäl ska upprätthålla en aktuell lägesbild i den operativa verksamheten.
I sitt arbete har vakthavande befäl stöd av ledningscentralens operatörer och inre befäl i myndighetens fyra områden.

Verksamheten bedrivs dygnet runt, året runt.

Vi söker dig som har:

• Minst fem års arbetslivserfarenhet inom verksamhetsområdet operativ ledning från brottsbekämpande myndighet
• Minst tre års arbetslivserfarenhet att planera, genomföra och leda operativa insatser från brottsbekämpande myndighet
• Genomförd och godkänd gymnasieutbildning.
• Mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, och god förmåga att uttrycka sig tydligt i tal och skrift.
• Kunskap i Officepaketet.
• Körkort, B-behörighet.
• Svenskt medborgarskap.

Det är meriterande om du har:

• Erfarenhet som chef/ledare.
• Ledarskapsutbildning.
• Erfarenhet av Tullverkets kontrollverksamhet, hämtad från brottsbekämpning, underrättelse- eller klareringsverksamhet.
• Kunskap om gällande arbetstidsavtal.
• Förundersökningsledare.
• Tjänsteman i beredskap.
• Erfarenhet av arbete som vakthavande befäl/inre befäl eller motsvarande roller.

Personliga egenskaper

• Stabil, lugn och trygg vid pressade situationer.
• Mycket god samarbetsförmåga för att på alla nivåer kunna samverka, såväl internt som externt.
• Beslutsam och handlingskraftig. Kunna fatta snabba beslut och agera utifrån dessa trots svåra omständigheter.
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Förmåga att såväl vid muntliga som skriftliga presentationer uttrycka sig strukturerat och tydligt.
• Tydlig kommunikatör. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för berörda parter.
• Omdömesgill. Göra korrekta avvägningar och prioriteringar i såväl enkla som komplexa operativa ärenden.
• Flexibel, med förmåga att kunna anpassa sig till ändrade omständigheter.
• Kunna motivera medarbetarna och skapa delaktighet och engagemang.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Övrigt

Referensnummer: PER 2022-580.

Placeringsort: Stockholm.

Tullverket tillämpar 6 månaders provanställning.

Genomförande av tester kan bli aktuella under rekryteringsprocessen.

Innan beslut om anställning fattas kommer du att få genomgå drogtest. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Bakgrundskoll samt säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen genomförs före anställning, då tjänsten är placerad i säkerhetsklass.

För mer information och ansökan

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av Jörgen Larsson, tel. 08-405 01 25 och Niklas Athley, tel. 08-405 01 22. För frågor om rekryteringsprocessen går det bra att ringa Tullverkets PA-support tel. 060-67 25 85.

Fackliga företrädare är för OFR-P/TULL-KUST, Svjetlana Buco, tel. 011-15 85 44 och för Saco-S, Lena Edehag, tel. 08-456 58 68.

Din ansökan med ett medföljande personligt brev samt CV/meritförteckning, ska ha inkommit till Tullverket senast den 14 augusti 2022. Du ansöker via det elektroniska ansökningsformuläret här nedan.

Ansök nu

Säkerhetshandläggare | WSP | Stockholm

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 29
Säkerhetsskyddad upphandling innebär att förebyggande åtgärder vidtas i samband med upphandlingar som har betydelse för Sveriges säkerhet.

På senare tid har behovet hos WSP:s kunder ökat att beakta säkerhetsskydd i olika sammanhang. WSP är en stark leverantör av tekniska tjänster inom offentlig sektor och behöver förstärka förmågan centralt för att möta det ökade behovet. Det du gör kommer att synas och uppmärksammas, regionalt och globalt.

Till vår säkerhetsfunktion på WSP söker vi nu en engagerad och framåt handläggare inom säkerhetsskyddad upphandling. Du arbetar nära och rapporterar till säkerhetschefen på WSP och har hjälp av ett administrativt stöd. Vår enhet är på en förändringsresa och här finns stora möjligheter att få vara med och utveckla och bygga vidare på enheten.

Din roll
Att vara handläggare inom säkerhet på WSP Sverige AB med inriktning säkerhetsskyddad upphandling innebär att arbeta i en central operativ roll med ansvar för den administrativa processen. I din roll är du samordnande och rådgivande samt deltar i utformning och säkerställande av att rutiner och processer efterlevs. Viss utbildning av intern personal i relevanta regelverk och processer samt att delta i systematisk uppföljning ingår också.

Du kommer att stödja hela organisationen i det pågående utvecklingsarbetet och föra WSP framåt inom säkerhetsskyddsområdet. Du kommer hantera säkerhetsklassade ärenden genom hela processen d.v.s. du vägleder och stödjer interna beställare, tar fram och genomför anpassade utbildningar för medarbetare. Det är också du som upprättar våra säkerhetsskyddsavtal. Vidare kommer du genomföra uppföljning och kvalités granskning.

Din profil
Vi söker dig med minst gymnasieexamen och relevant utbildning inom säkerhetsskydd eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt som WSP bedömer som likvärdig.

Du har god kunskap om säkerhetsskyddslagen och minst två års relevant arbetslivserfarenhet. För att lyckas ser vi att du har god IT-kunskap som användare samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då vår vardag ofta involverar internationella kontakter. Vidare ser vi att du också har erfarenhet av upphandlingar.

Det är meriterande med kunskap om offentlighets- och sekretesslag (OSL), erfarenhet av arbete med säkerhet- och säkerhetsskyddsanalyser samt erfarenhet av säkerhetsprövning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som har ett prestigelöst förhållningssätt är förtroendeingivande och utåtriktad. Du är en självgående och strukturerad person med en vilja att driva, utveckla och påverka.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar WSP med Experis IT. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsult Pia Boström, 0703-14 68 66, pia.bostrom@se.experis.com.

Tjänsten är säkerhetsklassad och kräver svenskt medborgarskap.
Anställningsort är flexibel men viss tid kan behöva förläggas i Stockholm.
Resor kan förekomma i tjänsten.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Då vi nu går in i sommarledigheter kommer intervjuer kunna ske först i mitten av augusti.

Välkommen med din ansökan!

På WSP blir du en del av ett familjärt men hungrigt team som spänner över flera länder och otaliga kunskapsområden, där du får god möjlighet att påverka din egen och avdelningens utveckling. Vi sätter stor vikt på att jobba ihop som ett lag för att göra varandra bättre och att ha roligt på jobbet. Här ger vi flexibilitet i arbetstid och plats. Vi gör resan tillsammans!

Ansök nu

Arbeta som Väktare i Stockholm?

Väktare
Läs mer Jun 27
Vill du arbeta som väktare i Stockholm? Har du över ett års erfarenhet av branschen och vill utvecklas ytterligare?

Cubsec AB har över 700 medarbetare runt om i Sverige, som tillsammans arbetar för att skapa ett tryggare samhälle. Vi letar nu efter ansvarsfulla och ambitiösa väktare som vill vara med och göra skillnad. Cubsec erbjuder dig en arbetsplats med möjlighet till stor personlig utveckling där arbetsuppgifterna är varierande, och består av både ronderande och stationära uppdrag i många olika miljöer.

Cubsec erbjuder dig:

Behovsanställning med god möjlighet till heltid framöver.
En arbetsplats där din insats har stor betydelse för de människor du möter.
Att vara en del av en gemenskap som bygger på delaktighet och personligt engagemang.
En möjlighet att få arbeta förebyggande och vara medansvarig för uppdraget.

Vem är du?

Då du som väktare har till uppgift att skapa en trygg och säker miljö för de som både bor och verkar i de olika områdena är det viktigt att du innehar stor social kompetens, och känner dig bekväm i olika former av sociala situationer. Arbetsuppgifterna består av traditionell bevakning, men en väsentlig del av bevakningstiden används även till att skapa och upprätthålla goda relationer till boende, arbetande och besökare i områdena. Vi ser därför att du känner dig trygg i det sociala mötet med andra.

Vi ser även att du har en god säkerhetsmedvetenhet, stresstålighet och en positivitet i ditt sätt arbeta då du potentiellt kommer att ställas inför oväntade situationer. Att ha en inre trygghet och en naturlig drivkraft till att vilja hjälpa till och stå till tjänst för andra värdesätts högt.

Grundläggande krav för tjänsten:

Fyllt 18 år.
Minst genomgått VU1.
Minst ett års erfarenhet av bevakningsbranschen.
Körkort för personbil.
Du ska vara ostraffad och utan betalningsanmärkningar.
Kunna tala och skriva flytande svenska.
Kunna arbeta nätter och helger.

Låter detta som något för dig?
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Projektledare Suicidprevention inom SL:s spårbundna trafik

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 29
Nu söker vi dig som vill driva ett viktigt och spännande tvåårigt projekt som ska leda till en effektivare suicidprevention inom SL:s spårbundna trafik.

Om tjänsten
Du kommer att vara anställd vid vår säkerhetssektion som ansvarar för att säkerställa att trafikförvaltningen upprätthåller den säkerhetsnivå som trafikförvaltningen och olika säkerhetsmyndigheter föreskriver.

Sektionens ansvar omfattar ämnesområdena trafiksäkerhet, brandsäkerhet, security, informationssäkerhet, säkerhetsskydd och totalförsvar samt krisberedskap.

Arbetet kommer bedrivas i mycket nära samarbete med Nationellt Centrum för Suicidforskning och prevention (NASP) som sedan 1993 är Region Stockholms och sedan 1994 statens expertorgan för suicidprevention.

I tjänsten ingår vanligen förekommande arbetsuppgifter för en projektledare, såsom framtagande av projektplan, tidplan, budget, rapporter samt intern och extern samverkan.

Du får bland annat jobba med:

- Flera delprojekt, av större och mindre tekniska såväl genomförandeprojekt som utredningsprojekt
- Initiera operativa och fysiska åtgärder i SL:s spårmiljö i suicidpreventivt syfte
- Intern och extern samverkan där Trafikverket och SL:s entreprenörer blir viktiga samverkansparter
- Genomföra olycksutredningar och granska filmmaterial från olyckshändelser (detta kan för vissa personer upplevas som obehagligt varför du bör vara medveten om detta då du söker tjänsten)

Startdatum enligt överenskommelse.

Vad vi söker efter
Vi söker dig som är strukturerad, resultatinriktad och har en förmåga att självständigt driva ditt arbete i riktning mot uppställda mål samt ha har förmåga att både analysera och lösa problem som uppstår.

Vi ser gärna att du har en förmåga att sammanställa, värdera och presentera underlag till olika målgrupper på ett pedagogiskt sätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga och för att trivas i rollen är du en relationsbyggande person som har lätt för att skapa kontakter och få förtroende.

Du kommer tillhöra ett team men dina specifika arbetsuppgifter kommer vara unika för dig varför du ska trivas med att arbeta självständigt och fatta beslut inom ramarna för ditt uppdrag.

Vidare har du:
- Flerårig arbetslivserfarenhet som projektledare
- Utmärkta kunskaper i svenska (tal och skrift)

Det är meriterande om du även har:

- Utbildning riskingenjör/MTO
- Utbildning i och/eller erfarenhet av att arbeta med suicidprevention och/eller olycksprevention
- Relevant utbildning och/eller erfarenhet av trafikstyrning och/eller teknik inom spårbunden trafik
- Erfarenhet av operativt arbete med spårbunden trafik
- Kunskap inom statistisk metod och sammanställa data
- Goda kunskaper i engelska (tal och skrift)

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

Information och ansökan
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Pelle Rytterlund, tfn 08-1233 1881 eller Johan Fredin (NASP) 073-664 01 34. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Charlotte Sujeebun Olofsson, tfn 08-1233 3222. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal kommer att genomföras innan anställning.

Intervjuer kommer att ske i augusti och sista ansökningsdag är 2022-08-07. Vi ser fram emot din ansökan!

Webb och sociala medier
För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida www.regionstockholm.se/tfjobb. Du hittar oss också på Linkedin.

Nyckelord: Suicidprevention, projektledning, SL:s spårbundna trafik

Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/

Ansök nu

Väktare till Stockholm

Väktare
Läs mer Jun 7
Dina arbetsuppgifter
I rollen som väktare ingår du i vårt team av väktare som arbetar dygnet runt, året om arbetar du på uppdrag av vår kund. Därför bör du ha förutsättningar att kunna arbeta långa pass och varierande arbetstider. Vi söker säkerhetsmedvetna, sociala, stresståliga och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Väktare arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter - vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang. Vi ser även gärna att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Din profil
Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:

•Väktarutbildning 1 & 2
•Erfarenhet från bevakningsbranschen
•gymnasiekompetens
•god svenska i tal och skrift
•god hälsa och fysik
•ordnad ekonomi
•B-körkort
•För anställning på QSG Bevakning AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.

Väktarutbildning är ett krav. Andra erfarenheter eller kvalifikationer av arbete i bevakningsbranschen är meriterande.
Arbetstider: Varierande

Varaktighet: Heltid med 6 månaders provanställning.


Om företaget
QSG Bevakning AB är ett helägt dotterbolag till Sandarna holding Väst AB. Bolaget erbjuder ett flertal tjänster till såväl privata som publika bolag, läs mera under länken ”tjänster”.
Vi vill inte profilera oss som ett traditionellt bevakningsbolag, vi vill behålla det personliga engagemanget. Kunden skall alltid vara i fokus och kvalitet skall genomsyra hela verksamheten. Verksamheten skall utmärkas av Säkerhet, Service och Trivsel såväl mot kunden, tredje man och vår egen personal.

Vårt motto: ”Ingen kund är för liten, inget uppdrag är för stort!”

Ansök nu

Skyddsvakt natt till Bromma Flygplats

Skyddsvakt
Läs mer Maj 24
Vi i Securitaskoncernen finns i 47 länder runtom i världen och har 355000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10 000 medarbetare skillnad.

Våra medarbetare verkar på flygplatser där vi tillhandahålla kompletta säkerhetslösningar för flygplatser, myndigheter, flygbolag och andra verkande aktörer på flygplatsen. Det är ofta tillträdesskydd och passerkontroll, säkerhetskontroller av passagerare, bagage och gods, identitetskontroll och profilering av passagerare samt genomsökning och skydd av flygplan.


Har du en lugnande effekt på din omgivning och är på jakt efter en roll där du får komma i kontakt med många människor? Vi på Securitas letar nu efter dig som vill arbeta som skyddsvakt och bidra till att skapa ett tryggare samhälle. Vill du göra skillnad i människors vardag på ditt arbete? Läs mer nedan.

Om rollen

Som skyddsvakt är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder. Till vårt uppdrag på Bromma flygplats söker vi en skyddsvakt till en heltidstjänst nattetid. 

Du kommer till exempel att:

Patrullering och övervakning av skyddsobjektet.
Säkerställa att inga obehöriga äger tillträde till flygplatsområdet.
Bemanna flygplatsens ledningscentral.
Tjänsten passar dig som gillar att jobba med människor och hjälpa dem i deras vardag. Ibland är det tufft att vara den som står mellan hot och medmänniska. Som tur är har vi en stark gemenskap bland oss kollegor som gör att vi klarar det mesta. Vill du bli en del av ett sammansvetsat gäng, är detta tjänsten för dig.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Vi söker dig som…

Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.

Eftersom rondering i bil är en del av uppdraget är B-körkort ett krav för tjänsten.

Vi söker i första hand dig som är utbildad väktare och skyddsvakt, helst med utbildning och erfarenhet av vapenbärande tjänst. 

Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav.

Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person och litar på din egen förmåga förstår snabbt problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Mer information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: daniel.e.a.bergman@securitas.se eller mandy.carlin@securitas.se


Tjänsten är en heltidsanställning natt med tillträde enligt överenskommelse.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Om Securitas

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet – Securitas tar hand om dig.

Ansök nu

Energistrateg

Energideklarerare/Energiexpert
Läs mer Maj 27
Vill du axla en nyckelroll på ett spännande, börsnoterat, företag i tillväxt där du kommer få utrymme att vara kreativ och agera utifrån strategier och mål? Trivs du i en företagskultur som präglas av öppenhet, professionalitet och engagemang? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig! John Mattson expanderar och söker nu enEnergistrateg, Stockholm
I rollen som energistrateg är du en viktig del av John Mattsons expansion och resa framåt. Du kommer få möjlighet att utveckla och arbeta med hållbara energilösningar inom såväl befintligt bestånd som nyproduktion.
Du utgår från något av kontoren i centrala Stockholm eller på Lidingö med Storstockholm som ansvarsområde och rapporterar till chef för Projekt och Teknik. Tjänsten är nyskapad vilket innebär att du har möjlighet att sätta din egen prägel på rollen. Eventuellt arbetar du idag som projektledare inom energi, fastighetsförvaltare eller energispecialist och är redo att ta ett nytt steg i karriären.
För att passa i rollen

·       Ett par års erfarenhet av en liknande roll och att driva projekt inom energiområdet

·       Ett starkt affärstänk

·       Drivs av att arbeta såväl visionärt som strategiskt
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du driven med hög ambitionsnivå, kreativ och ser möjligheter. Du arbetar strukturerat och målinriktat. Vidare har du ett ekonomiskt tänk samt har lätt att skapa relationer då tjänsten kräver ett gott samarbete såväl internt som externt.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:

·       Ta fram strategier, handlingsplaner och kalkyler för energieffektiviseringar’

·       Ta fram standarder för vår nyproduktion

·       Ansvara för att identifiera, initiera, driva och utveckla energiprojekt tillsammans med förvaltning

·       Utveckla det systematiska energiarbetet i nära samarbete med teknisk förvaltare och drifttekniker
Du erbjuds

·       En nyskapad och skräddarsydd roll, med goda möjligheter att påverka.

·       En tjänst med stort utrymme och mandat att driva dina frågor

·       Ett långsiktigt, börsnoterat, företag i tillväxt med kompetenta medarbetare
Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar John Mattson med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Om John Mattson

John Mattson är ett bostadsfastighetsbolag med 4 500 hyreslägenheter och med verksamhet i fem kommuner i Stockholmregionen; Lidingö, Sollentuna, Stockholm, Nacka och Upplands Väsby. Vår ambition är att fortsätta växa i bra marknadslägen i Stockholmsregionen. Bolagets strategi fokuserar på förvaltning, förädling, förtätning och förvärv. Verksamheten etablerades 1965 av byggmästare John Mattson och värdegrunden – långsiktighet, professionalitet och engagemang – är lika stark idag som då. Vår vision är att skapa goda livsmiljöer över generationer. Vi vill erbjuda en välfungerande vardag för alla, genom förvaltning och utveckling av trivsamma bostäder och trygga boendemiljöer. John Mattson är noterat på Nasdaq Stockholm. Läs mer om oss på: www.johnmattson.se

Ansök nu

Väktare till Stockholm

Väktare
Läs mer Jun 27
Dina arbetsuppgifter
I rollen som väktare ingår du i vårt team av väktare som arbetar dygnet runt, året om arbetar du på uppdrag av vår kund. Därför bör du ha förutsättningar att kunna arbeta långa pass och varierande arbetstider. Vi söker säkerhetsmedvetna, sociala, stresståliga och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Väktare arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter - vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang. Vi ser även gärna att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Din profil
Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:

•Väktarutbildning 1 & 2
•Erfarenhet från bevakningsbranschen
•gymnasiekompetens
•god svenska i tal och skrift
•god hälsa och fysik
•ordnad ekonomi
•B-körkort
•För anställning på QSG Bevakning AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.

Väktarutbildning är ett krav. Andra erfarenheter eller kvalifikationer av arbete i bevakningsbranschen är meriterande.
Arbetstider: Varierande

Varaktighet: Heltid med 6 månaders provanställning.


Om företaget
QSG Bevakning AB är ett helägt dotterbolag till Sandarna holding Väst AB. Bolaget erbjuder ett flertal tjänster till såväl privata som publika bolag, läs mera under länken ”tjänster”.
Vi vill inte profilera oss som ett traditionellt bevakningsbolag, vi vill behålla det personliga engagemanget. Kunden skall alltid vara i fokus och kvalitet skall genomsyra hela verksamheten. Verksamheten skall utmärkas av Säkerhet, Service och Trivsel såväl mot kunden, tredje man och vår egen personal.

Vårt motto: ”Ingen kund är för liten, inget uppdrag är för stort!”

Ansök nu

Ordningsvakter - behovsanställning och heltid som sommarextra

Ordningsvakt
Läs mer Jun 30
Nytt
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 480 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland.

ORDNINGSVAKTER – behovsanställda och heltid som sommarextra

Nu söker vi nya kollegor till 2022 som vill komma att arbeta behov eller sommaren hos oss med goda möjligheter till deltid- eller heltidsanställning. Som kollega på CSG kan du förvänta dig att du är en tillgång som gör skillnad. Det är du som har kompetens och erfarenhet att genom synlighet och närvaro medverka till att upprätthålla den allmänna ordningen för kunds räkning. 

För arbetet som ordningsvakt är dina personliga egenskaper viktiga och vi söker dig som har ett högt säkerhetstänk och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Arbetet kräver även att du kan tempoväxla utifrån olika situation samt bemöta och kommunicera med olika typer av människor på ett professionellt och vänligt sätt.

Våra förväntningar på dig:


• Att du har genomfört ordningsvaktsutbildning med godkänt resultat och har ett giltigt ordningsvaktsförordnande
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Att du är ostraffad. Bakgrundskontroller kommer att genomföras inför anställning.

Körkort är meriterande.

För anställning inom CSG krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.

Alla uppdragsutbildningar som krävs tillhandandahålls av oss samt kunden.

Utbildningstillfället kommer ske: löpande under maj och juni 2022

Välkommen med din ansökan via vår hemsida https://csgab.se/jobba-hos-oss/

"Vi finns där när du behöver oss"

Ansök nu

Senior Credit Risk Officer

Riskingenjör, risk management
Läs mer Jun 30
Nytt
Risk - CCB WE Cluster – Senior Credit Risk Officer / Credit Approvals – SVP

Our people make all the difference in our success.

Citi Commercial Bank (CCB) is a global line of business at Citigroup that provides commercial banking services to mid-sized companies. CCB aspires to be the global bank of choice for trade-oriented companies, with revenues between $50MM – $2.5Bn with an array of products and services, that include: Lending, Cash Management, Trade, Foreign Exchange, Interest Rate Derivatives and Capital Markets solutions. CCB has operations in 25 countries. CCB WE Cluster will be a fast growth business with vision to significantly scale up over the first five years and beyond. There must be sufficient capacity in the Risk management team to face this growth and be able to maintain the health of the portfolio, where approval is one of the primary roles to support the Business.

Key Outline

The Senior Credit Risk Officer is a strategic professional who will be exercising sound credit judgment to ensure prudent risk decision consistent with the Citi’s risk appetite and the balanced objectives of protecting the bank and enabling sustainably profitable business. Strong communication skills required in order to negotiate internally, often at a senior level.

This position reports to the Head of CCB WE Cluster Risk Management and is based in Stockholm.


Key Responsibilities
· Strategic professional who will undertake quality judgmental lending including exercising delegated approval authority to ensure that good business opportunities are not lost yet safeguarding the business interests of the Bank.
Responsible for critical assessment, recommendation and approval of credit proposals incorporating financial analysis, risk assessment and credit structure.

· Oversee deal approvals including timing of approvals and turnaround in collaboration with business partners.
· Keep abreast with latest industry and sector developments and apply them meaningfully in credit assessment.
Supplement analysis with research and evaluations from a wide variety of sources to develop an assessment of client, competitor/ industry risks and trends for senior management
Proactive involvement in active risk management through monitoring an assigned credit portfolio with a thorough understanding of the content and aggregate risks within the portfolio, trends and other key statistics.
Assist in the development of appropriate procedures around approvals, underwriting, and portfolio functions such as lending, early warning, derivatives, collateral, country appendix, remedial management etc.in consultation with senior business leaders.
Participate in any ad-hoc projects with meaningful contribution.


Critical Competencies of the ideal Candidate
Extensive credit experience with proven track record of successfully managing leveraged finance portfolios in the commercial/corporate lending space.
Excellent communication and diplomacy skills in order to negotiate internally, often at a senior level and occasionally with external customers.
Thorough credit and analytical skills, knowledge of credit products & derivatives.
Leads through change and ambiguity by communicating effectively both in person and in written.
Sound ability to train, recruit, and mentor teams of professionals.
Bold in approach to approve sound credit with highly collaborative work style.
Unwavering enthusiasm with a commitment to excellence, tenacity, attention to detail and integrity.


Requirements:
Minimum BA/BS degree, Master’s degree preferred
12 or more years of credit approval experience within Commercial /Mid Corporate Banking domain.
Strong analytical and problem-solving skills.
Strong verbal and written communication skills.
Industry specialisation and product knowledge will be beneficial.


This job description provides a high-level review of the types of work performed. Other job-related duties may be assigned as required.
Exceptional candidates who do not meet these criteria may be considered for the role provided they have the necessary skills and experience.

Valuing Diversity
Demonstrates an appreciation of a diverse workforce. Appreciates differences in style or perspective and uses differences to add value to decisions or actions and organizational success.

Ansök nu

Butik och event Bevakningsbolag söker fler kollegor

Väktare
Läs mer Jun 30
Nytt
Våra Väktare arbetar i stads- och butiksmiljöer, event, mässor, museum och hotell i Stockholms innerstad.
Arbetstiderna är vanligtvis förlagda till dagtid och innefattar arbete både vardagar och helger. Nattarbete kan förekomma.
Anställningen kommer att innebära arbete i väktarkostym eller basuniform.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är säkerhetsintresserad, noggrann och tycker om att jobba efter skriftliga instruktioner.
Vi söker dig som är en lagspelare och arbetar för teamets bästa.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, har en positiv attityd och har ett tydligt servicemedvetet engagemang.
Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i säkerhetsbranschen, körkort B, och ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska.
Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:
* Fyllt 20 år och vara ostraffad. Godkännande hos Länsstyrelsen är förutsättning för anställning.
* Slutfört gymnasial utbildning
* flytande kunskaper i svenska. Tal (för att ta del av den dagliga radiokommunikationen med kollegor) och skrift (för att du rapporterar skriftligt till arbetsledare efter varje arbetspass du jobbat)
* God hälsa och fysik samt ett välvårdat yttre.
* Ordnad ekonomi
* För ansökan som väktare: Giltig väktarutbildning VU1. Butikskontrollant- och Ordningsvaktsutbildning är meriterande
Välkommen att skicka din ansökan till Trygghetsbevakning Stockholm AB arbetsledare@trygghetsbevakning.se
Bifoga ditt CV samt kopior på relevanta utbildningar och referenser samt ett foto.
Vi tar INTE emot några ansökningar per telefon.
Intervjuer av de kandidater vi väljer att gå vidare med kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Ansök nu

Ordningsvakter till Karolinska Universitetssjukhuset NKS

Ordningsvakt
Läs mer Jun 30
Nytt
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 480 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland.

Nu söker vi medarbetare till vårt nya uppdrag – Karolinska Universitetssjukhuset NKS med uppdragsstart 2022-08-01.

Vi söker nu dig som är utbildade och erfaren ordningsvakt som vill jobba heltid eller behov hos oss i vårt nya uppdrag NKS. Som medarbetare på CSG kan du förvänta dig att du är en tillgång som gör skillnad. Det är du som har kompetens och erfarenhet att genom synlighet och närvaro medverka till att upprätthålla den allmänna ordningen och skapa trygghet för kund, personal och besökare. 

För arbetet som ordningsvakt är dina personliga egenskaper viktiga och vi söker dig som har ett högt säkerhetstänk och kan hantera konflikter på ett professionellt sätt. Arbetet kräver även att du kan tempoväxla utifrån olika situation samt bemöta och kommunicera med olika typer av människor.

Våra krav på dig:


• Att du har genomfört ordningsvaktsutbildning med godkänt resultat och har ett giltigt ordningsvaktsförordnande.
• Minst två års erfarenhet som ordningsvakt.
• Goda kunskaper i svenska och engelska 
• Att du är ostraffad. Bakgrundskontroller kommer att genomföras inför anställning.
• Drogfri. Alkohol- och drogtest genomförs inför anställning och slumpvisa tester genomförs under anställningen.

Körkort är meriterande samt om du har erfarenhet av jobb inom sjukhusmiljö.

Alla uppdragsutbildningar som krävs tillhandandahålls av oss samt kunden.

För anställning inom CSG krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.

 "Vi finns där när du behöver oss"

Ansök nu

Junior arbetsmiljöingenjör till konsultbolag i centrala Stockholm

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jun 29
Är redo för din start i karriären eller är sugen på en ny möjlighet? Har du studerat eller har erfarenhet som arbetsmiljöingenjör och vill utvecklas vidare i ett stort och väletablerat konsultföretag i centrala Stockholm?

Missa inte chansen utan sök redan idag!Om rollen
I rollen som arbetsmiljöingenjör kommer din uppgift vara att se till att undvika arbetsmiljörisker som kan uppstå vid byggskeden eller bruksskeden på grund av planering och projekteringen enligt Bas -P och Bas- U. Detta görs i samspel med olika projektgrupperna och föra dokumentation av detta.
I denna tjänst kommer du ingå i en grupp på 11 personer och denna tjänst kommer främst vara baserad på deras fräscha öppna landskapskontor som är placerat centralt i Stockholm. Antal projekt som man jobbar med kan vikariera beroende på projektets storlek.


Arbetsuppgifterna är bla:
•Medverka i möten inför kommande projekt
•Medverka på större projekt tillsammans med din mentor
•Dokumentera lösningar och planera arbetsplaner
•Följa upp att lagstiftelsen följs i projekten och dokumentera eventuella kommande problem
•Utbilda projektkörerna i arbetsmiljörisker för att minimera framtida risker

Vem är du?
För att passa in i rollen är du en person som har lätt för att kommunicera med olika arbetsgrupper och människor. Du gillar att hitta lösningar på problem och är lyhörd för andras Idéer och lösningar.


Vi ser gärna att du har•Yrkeshögskola/högskole-civilingenjörsutbildning som arbetsmiljöingenjör eller ha arbetserfarenhet inom liknande arbete
•Läst kurser inom Bas P eller U
•Svenska och engelska i tal och skift


Meriterande för tjänsten
•Erfarenhet av att jobba som konsult
•B- körkort

Om arbetsplatsen
Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar de hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. De har sedan starten 1942 utvecklats till en koncern med 2 400 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England och Estland. Vår kund är stiftelseägt och deras ägandeform gör det möjligt för dem att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under ca 7 månader vara anställd genom oss på Framtiden som konsult för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Process
Telefonintervju
Intervju
Referenser
Möte med kundÖvrigtStartdatum: augusti/september
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Stockholm, Södermalm
Arbetstider: Heltid, kontorstiderUrval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Ansök nu

Kvalitetschef sökes till Newrest!

Arbetsmiljöinspektör
Läs mer Jun 15
Om Newrest

Newrest är specialister på cateringlogistik och har verksamhet i 57 länder. Företaget är en av de världsledande aktörerna inom cateringlogistik och den enda aktören som är verksam inom alla sektorer av catering. Våra 29 500 engagerade och begåvade medarbetare gör vad som krävs för att erbjuda konsumenterna balanserade och välsmakande måltider samtidigt som de noggrant respekterar hygien- och livsmedelssäkerhetsstandarder.
Newrest ägs till 94,6 % av ledningen, och dess 340 nuvarande chefer äger dess kapital. Newrest är engagerad i ständig förbättring och innovation för sina kunder, välbefinnandet och utvecklingen för sina anställda och chefer, en hållbar och varaktig utveckling av företaget med stor respekt för sociala och miljömässiga värden i all verksamhet. Newrests värderingar är ödmjukhet, effektivitet, enkelhet och ansvarstagande och det är viktigt att alla medarbetares arbete präglas av värderingarna.

Vill du läsa mer om Newrest: Klicka in här https://www.Newrest.eu/

Är du Newrests nya Kvalitetschef? Vill du få chans att jobba i en internationell koncern som till 95 % ägs av sina egna chefer? Har du erfarenhet från livsmedelsindustrin och är nyfiken på att utvecklas inom flygindustrin? Drivs du av att få utveckla kvalitets-, säkerhets- och miljö arbetet i en modern organisation? Sök tjänsten som Kvalitetschef till Newrest redan idag!

Rollen som QHSE Manager

Som Kvalitetschef har du ett ansvar över QHSE (Quality, Health, Safety and Enviorment) avdelningarna för Stockholm Arlanda. Du deltar i arbetet med att driva och utveckla processer, håller utbildningar inom QHSE och ser till att medarbetarna on-site utvecklas och upprätthåller de standarder och riktlinjer som finns.

Du ansvarar bland annat för att:
* Främja medvetenhet kring kvalitet, hälsa, säkerhet och miljö.
* Ge nödvändigt stöd och identifiera utbildningsbehov och krav inom säkerhet och kvalitet.
* Genomföra utredning av eventuella tillbud/olyckor.
* Genomföra kvalitets-, hälso-, säkerhets- och miljörevisioner.
* Säkerställa kundfokus.
* Upprätthålla befintliga certifieringar med målet att ständigt driva förbättringar.
* Övervaka och driva efterlevnad av Newrests policyer och standarder.

Är du rätt för uppdraget?

Här söker vi dig som är kommunikativ och driven. Du brinner för att driva arbetet framåt och vi ser att du har ett genuint intresse för kvalitet och miljö. Du backar inte för några utmaningar och du levererar som allra bäst i en internationell atmosfär. Vidare ser vi mer än gärna att du har tidigare erfarenhet från cateringbranschen eller livsmedelsindustrin!

Mer specifikt söker vi dig som:

* har ett par års erfarenhet av en liknande roll inom livsmedelsindustrin.
* behärskar svenska eller engelska obehindrat i både tal och skrift.
* Har relevant kandidat- eller masterexamen, tex inom hygien, säkerhet, kvalitet, miljö.
* Behärskar ISO 9001 & ISO 22000.
* Har kunskaper av HCCP implementering.
* Fördjupad kunskap & erfarenhet av system och programvaror, exempelvis MS Office 365.

Vill du bli en del av en stor internationell koncern som ägs till 95 % av dess ledare och är sugen på att arbeta med ett av koncernens stora projekt? Ansök nu!

Hur söker jag jobbet?

Att ansöka är enkelt! Klicka bara på ansök-knappen och följ instruktionerna. Vänligen notera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida. Urval och tillsättningar av tjänsten sker löpande, det innebär att annonsen kan stängas ner innan sista ansökningsdagen. Har du frågor gällande tjänsten är du mer än välkommen att kontakta Safiyah Ali via email: Safiyah.Ali@Manpower.se
Rekryteringen sköts av Manpower Talent Solutions men du blir anställd av Newrest.

Ansök nu

Senior Security Consultant

Väktare
Läs mer Jun 27
Vill du arbeta på en spännande och dynamisk arbetsplats där dina kollegor representerar säkerhetsbranschens spetskompetens? Då kan du vara den vi söker till vårt SRS Senior Security Consultant team!

 

Arbetet är varierat med basen i vår operativa verksamhet och exempel på uppgifter är projektledning av eventsäkerhet och fysisk säkerhet, personskydd nationellt och internationellt, resesäkerhet, rapportskrivning, utbildning samt säkerhetsanalyser för internt och externt bruk. För att passa i rollen som Senior Security Consultant behöver du vara trygg i arbetet med personsäkerhet och att lösa komplexa problem. Du behöver också vara bekväm i att kommunicera med och presentera lösningar för våra kunder vilka är allt från privatpersoner till företag och myndigheter.

I vår verksamhet händer det mycket och ingen dag är den andra lik. Samtidigt som det finns tydliga processer och metoder vilka är viktiga att följa, krävs det också en stor flexibilitet och du bör gilla att ha många bollar i luften samtidigt och vara duktig på att planera och strukturera ditt arbete.

 

Vi söker dig som har


• Minst 10 års erfarenhet av arbete i säkerhetsbranschen
• Lång erfarenhet av att arbeta med personsäkerhet
• Mycket god förmåga att uttrycka sig korrekt i tal och skrift på svenska och engelska
• Erfarenhet och intresse av att utbilda
• Operativ erfarenhet från högriskländer är meriterande
• Militär eller polisiär erfarenhet är meriterande

                 

Ansökan

SRS välkomnar mångfald! Olikheter skapar möjligheter och nytänkande som tillför nya perspektiv och idéer och hjälper oss att leverera bättre lösningar, produkter och råd till våra kunder och samarbetspartners.

 

Välkommen med din ansökan där du bifogar CV och personligt brev. Skicka in din ansökan senast 20 augusti. Intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas innan sista dagen för ansökan. Vi kommer att genomföra arbetspsykologiska tester samt bakgrundskontroller.

Ansök nu

Resultatenhetschef inom säkerhetsskydd till Combitech

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 14
Det försämrade säkerhetsläget i Europa har medfört ett ökat intresse för säkerhetsskyddsfrågor, civilt försvar, informationssäkerhet och krisberedskap. Combitech är ett av Sveriges största konsultbolag inom dessa områden och efterfrågan på våra tjänster inom t.ex. säkerhetsskydd är stor i hela landet. Vi jobbar idag med utmanande uppdrag hos flera av Sveriges viktigaste aktörer och nu behöver vi bli fler!

Din roll som Resultatenhetschef inom säkerhetsskydd

Vi stödjer våra kunder i att analysera och uppfylla de krav som ställs på dem avseende säkerhetsskydd, i syfte att förebygga brott mot rikets säkerhet, såsom spioneri, sabotage och terrorism.I din roll som Resultatenhetschef har du ansvar för att leda enheten framåt, stötta vår affärsutveckling i strävan efter bästa leveransprecision och du är en viktig del i utvecklingen av vårt växande område inom Säkerhetsskydd. I chefsrollen ingår personal- och ekonomiansvar, framtagning av mål- och verksamhetsplan samt att utveckla befintliga och nya kunder. Då Säkerhetsskydd spänner över flera olika verksamhetsområden där Combitech bedriver konsultverksamhet förväntas du samverka med andra chefer och experter.Resultatenheten är nystartad, men växer succesivt och stadigt enligt vår utvecklingsplan, i din roll ingår det att fortsatt driva denna utveckling. Du ingår i affärsområdets ledningsgrupp tillsammans med resultatenhetschefen för Crisis Management.Som Resultatenhetschef har du fortfarande möjlighet att jobba i uppdrag, vilket vi uppmuntrar, då det är viktigt att inte tappa kontakt med kunderna och utvecklingen inom området. Det kan t.ex. handla om att utreda och analysera olika aktörers roller och ansvar, identifiera skyddsvärda tillgångar, hot och sårbarheter samt behov och användning av signalskydd. Det kan också innebära att få utbilda inom området, hålla workshops, skriva vägledningar och planer, samt stödja kunder i arbetet med säkerhetsskyddsanalyser, säkerhetsskyddsplaner och säkerhetsskyddsavtal.Våra kunder finns inom både den offentliga och privata sektorn över hela landet, likaså våra kontor och konsulter, det innebär att resor förekommer i tjänsten.

Vem är du?

Vi vill att du som söker har kunskap inom, och erfarenhet från, området säkerhetsskydd och gärna med den bredd som området innebär. Vi vill att du ska ha ambition och förmåga att vidareutveckla våra affärer samt aktivt säkerställa den expertkompetens som behövs.Du kommer ha kontakter med kunder och vara ansvarig för din enhets affärer, varför erfarenhet inom det är meriterande. Har du tidigare haft personalansvar eller någon form av ledarroll är detta meriterande.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, initiativrik och utåtriktad i kombination med stor ansvarskänsla. Du gillar att kommunicera, bygga relationer och bidra till en god stämning i grupper. Du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla enheten. Vi ser det som viktigt att du har en önskan att vidareutveckla både dig själv och dina medarbetare, därför ser vi gärna att du har ett coachande förhållningssätt och intresse av att utveckla verksamheten.


Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande, dock med paus för semester under juli och början av augusti.


Kom & gör skilnad

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Ansök nu

Security Vetting Specialist - Vattenfall

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 20
På Vattenfall arbetar vi för att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Vi söka dig som vill bidrag med dina kunskaper till att säkerställa att Vattenfalls samhällsviktiga uppdrag som Security Vetting Specialist.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur. Det innebär att många av våra tjänster är placerade i säkerhetsklass enligt Säkerhetsskyddslagen (2018:585).
För att efterleva säkerhetsskyddslagstiftningen ansvarar Security Vetting Unit för säkerhetsprövningsprocessen tillsammans med Vattenfalls säkerhetsorganisation. Teamet är operativt ansvariga för genomförande av registerkontroller, bakgrundskontroller och säkerhetsprövningsintervjuer inför anställningar och andra befattningar som är placerade i säkerhetsklass. Teamet består idag 19 medarbetare fördelat på specialister, utredare, administratörer och chef. Vi fortsätter nu att utveckla verksamheten och behöver förstärka med ytterligare en registerkontrollhandläggare med placering i Solna.


Dina arbetsuppgifter som Vetting-Specialist
Som Vetting Specialist inom Security Vetting Unit på Vattenfall bidrar du till möjligheten att skapa ett fossilfritt liv genom att säkerställa att rätt personer tas in till Vattenfalls säkerhetsklassade tjänster.
Du har en viktig funktion inom avdelningen för att säkerställa att våra ärenden hanteras noggrant, i rätt tid och med rätt kvalitet. Du arbetar nära andra kollegor inom teamet för att hantera inkommande ärenden samt identifiera och lösa uppkomna operativa och administrativa utmaningar kopplat till säkerhetsprövningsprocessens olika steg.
Du kommer i huvudsak att handlägga registerkontrollärenden för vidarebefordran till vår tillsynsmyndighet Svenska Kraftnät (SvK).
Du kommer att samarbeta med Vattenfalls rekryteringsorganisation, rekryterande chefer och inte minst Vattenfalls säkerhetsskyddsorganisation. Du har också kontakt med våra kandidater och arbetar aktivt och förebyggande i syfte att bidra till en bra kandidatupplevelse genom ett professionellt och inkluderande arbete.


Din Kompetens
Du har ett genuint intresse av mängdhantering av information, vidare har du en väl utvecklad förmåga att noggrant kunna bedöma riktigheten i inkomna handlingar. Du är arbetar med en tydlig struktur och har en hög säkerhetsmedvetenhet. Du har ett gott omdöme, är öppensinnad och fördomsfri och tycker om att tillhöra ett team, även om du ofta utför dina arbetsuppgifter på egen hand.
Du tar ett tydligt ägandeskap för ditt ansvarsområde och driver självständigt ditt arbete framåt. Du arbetar aktivt med att skapa och förvalta goda relationer inom och utanför organisationen.


Förutom ovanstående kvalifikationer har du:
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom området registerkontrollhantering och personalsäkerhet med fokus på det förstnämnda.
- Akademisk examen inom säkerhetsområdet, beteende- eller personalvetenskap, alternativt arbetslivserfarenhet som Vattenfall anser lämplig för tjänsten.
- Dokumenterad kunskap och/eller erfarenhet om registerkontrollhandläggning.
- Goda kunskaper i Officepaketet samt i att använda systemstöd
- Flytande Svenska och Engelska i såväl tal som skrift.
- Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Vad vi erbjudande
Som registerkontrollhandläggare inom Security Vetting Unit på Vattenfall får du förtroendet att arbeta med en blandning av operativa uppgifter och administrativa uppgifter. Du blir del av ett öppet och positivt team som jobbar för att stärka Sveriges säkerhet och skydda det skyddsvärda.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Placering: Solna Resor till övriga Vattenfalletableringar i Sverige förekommer.
Anställning: Visstidsanställning (1 år)


För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Magnus Hilding magnus.hilding@vattenfall.com eller rekryterare Teri-Anne Brink teri-anne.brink@vattenfall.com
Fackliga representanter är Rolf Ohlsson (Akademikerna), Inger Strandberg (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Lennart Bengtsson (SEKO). Du når alla via Vattenfalls växel, 08- 739 50 00


Vi ser fram emot din ansökan med personligt brev och cv via länken nedan senast 24:e juli 2022.


?Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad, därför kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Säkerhetsspecialist med inriktning säkerhetsskydd

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 27
Vill du bidra till att utveckla säkerhetsarbetet vid riksdagen och Riksdagsförvaltningen som säkerhetsspecialist i en föränderlig och spännande tid?

Under de senaste åren har säkerhetshoten mot Sverige förändrats, och demokratiska värden utmanas i och med en breddad och komplex hotbild. Detta får konsekvenser för riksdagens arbete och ledamöternas uppdrag. Säkerhetsarbetet är högt prioriterat och Riksdagsförvaltningen behöver säkerställa att den parlamentariska processen fungerar oavsett situation, det vill säga såväl i vardagen som vid incidenter, kriser och ytterst vid krigsfara och krig. Säkerhetsavdelningen strävar efter att tillämpa ett ändamålsenligt och systematiskt tillvägagångssätt i säkerhetsarbetet.

Enheten verksamhets- och säkerhetsskydd är en av fyra enheter vid avdelningen och ansvarar bland annat för säkerhetsteknik, säkerhetsskydd, verksamhetsskydd samt funktionen nycklar och kort. Vid enheten kommer huvudinriktningen för ditt arbete att vara inom området säkerhetsskydd.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer i din roll som säkerhetsspecialist på säkerhetsavdelningen i huvudsak att arbeta med att planera, genomföra och följa upp Riksdagsförvaltningens arbete inom verksamhets- och säkerhetsskydd. Det innebär att arbeta med att


• planera, genomföra och följa upp säkerhetsskyddsanalyser/-planer
• stödja verksamheten med kravställning och rådgivning i frågor om verksamhetsskydd och säkerhetsskydd
• genomföra säkerhetsprövningar
• utföra säkerhetsskyddade upphandlingar
• utveckla och upprätta styrdokument och arbetsformer inom säkerhetsskyddsområdet
• planera och genomföra utbildningar inom säkerhetsskydd
• ständigt förbättra och vid behov initiera utveckling inom ansvarsområdet
• i olika samarbetsformer delta i säkerhetsavdelningens övriga arbetsuppgifter som till exempel beredskapsarbete.

Dina kvalifikationer
Du har relevant högskoleutbildning eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har minst fem års erfarenhet av tillämpat arbete inom säkerhetsskyddsområdet, bland annat med att göra säkerhetsskyddsanalyser. Du har mycket god kunskap om lagar, förordningar, föreskrifter och vägledningar inom säkerhetsskyddsområdet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av


• arbete med personalsäkerhet
• arbete med säkerhetsskyddad upphandling
• arbete med metod- och processutveckling
• genomförande av övningar och utbildningar inom säkerhetsskydds- eller beredskapsområdet
• arbete i offentlig förvaltning
• signalskyddsarbete
• arbete med informationssäkerhet
• arbete inom krisberedskap och totalförsvar.

Riksdagsförvaltningen lägger stor vikt vid personliga egenskaper och strävar efter en jämn könsfördelning. Vi förutsätter att du är engagerad och strukturerad och har en väl utvecklad helhetssyn. För denna tjänst är det viktigt att du har integritet och god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Därtill har du god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska, så att budskapet också anpassas utifrån olika målgrupper.

Anställningen är placerad i säkerhetsklass, vilket i detta fall ställer krav på svenskt medborgarskap och godkänd säkerhetsprövning.

Vi erbjuder dig
I Riksdagsförvaltningen får du jobba med stimulerande, utvecklande och samhällsnyttiga arbetsuppgifter nära demokratins kärna. Här får du yrkesmässiga utmaningar och bra villkor kring semester, tjänstepension, föräldraledighet och kompetensutveckling. I riksdagens lokaler finns gym och träningslokal med olika träningspass varje dag. Vi strävar efter att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan jobb och fritid. 


• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Omfattning: Heltid

Riksdagsförvaltningen tillämpar provanställning.

Ansökan
Ansök via www.riksdagen.se, senast den 22 juli 2022.
Referensnummer: 2325-2021/22

Övrigt
Riksdagsförvaltningen har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber sig alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontakta oss 

• Mattias Lindblom, enhetschef, 08-786 54 56
• Pär Bernhardsson, säkerhetsspecialist, 08-786 66 56

Fackliga representanter

• Helena Fridman Konstantinidou, Saco, 08-786 40 00
• Anneli Löfling, ST, 08-786 40 00
• Lars Vestberg, Seko, 08-786 40 00


Riksdagen är hjärtat i den svenska demokratin. Riksdagsförvaltningens uppgift är att skapa bästa möjliga förutsättningar för riksdagen och dess ledamöter. Det är ett unikt uppdrag vi är stolta över. Vi har spännande arbetsuppgifter där vi utmanas yrkesmässigt. Samtidigt har vi god balans mellan arbete och fritid. Våra värdeord kvalitet, kompetens och engagemang ger oss en gemensam riktning. Tillsammans ser vi till att demokratin fungerar.

Ansök nu

Civil väktare/Butikskontrollant

Väktare
Läs mer Jun 22
Vi söker nu personer för anställning som väktare och butikskontrollant i Stockholm. Som butikskontrollant kommer du i huvudsak att utföra civil bevakningstjänst hos våra kunder.
Som väktare på Plan B Bevakning AB kommer du ingå i ett arbetslag med kunniga och engagerade medarbetare. Vi lägger därför stor tonvikt på personliga egenskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet från bevakningsarbete i publika miljöer och/eller som butikskontrollant.
Du kan vara den vi söker om du uppfyller kraven och har följande egenskaper:
Ansvarskännande
Omdömesgill
Noggrann
Flexibel
Stresstålig
God förmåga att kommunicera med människor
Lugn och stabil
Serviceinriktad
Godkänd, giltig väktarutbildning och butikskontrollantsutbildning är meriterande.


KRAV:
För anställning inom Plan B Bevakning AB kräver vi följande:
- Bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag
- Godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna
- Gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska/engelska motsvarande betyg 3/G
- På förfrågan genomgå lämplighetstest och läkarundersökning/drogtest med godkänt resultat
- B-körkort och tillgång till egen bil
- Ostraffad
- Ordnad privatekonomi


Plan B Bevakning AB är ett auktoriserat bevakningsföretag med ursprung och huvudkontor i Göteborg. Vi är specialiserade på civil bevakning och kontrolltjänster i publika miljöer med butikskontroll som kärnverksamhet. Vi är i dag verksamma i Västra Götaland, Norra Halland, Jönköping, Stockholm och Värmland och utökar löpande vår verksamhet i nya regioner i takt med att efterfrågan på våra tjänster ökar.
Vår målsättning är att vara branschledande inom bevakning i handelsmiljö och att genom god arbetsmiljö, kontinuerliga utbildnings- och fortbildningsinsatser samt ett aktivt friskvårdsarbete stärka vår personal och skapa bästa möjliga förutsättningar för våra väktare och butikskontrollanter.


Läs mer om oss på http://www.planbbevakning.se
Varaktighet, arbetstider och omfattning:


Behov / timmar / deltid / heltid.
Provanställning tillämpas, Varierande tider, även kvällar och helger. Behovsanställningen kan på sikt övergå i fast arbetstidsmått/tillsvidareanställning
Ersättning enligt kollektivavtal.


Så ansöker du: VIKTIGT!
- Ditt CV, personligt brev och eventuella utbildningsbevis skall bifogas ansökan.
- Ofullständiga ansökningar behandlas ej.
- Ansökan via e-post till
info@planbbevakning.se
- Plan B Bevakning undanbeder sig vänligen men bestämt kontakt med säljare av platsannonser eller rekryteringsföretag.

Ansök nu

Erfaren KMA-ansvarig till växande byggbolag inom nyproduktion

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Feb 2
Är du en erfaren KMA-samordnare som vill jobba i ett växande byggbolag där du blir en nyckelperson i verksamheten? Då kan detta vara jobbet för dig!

Kund är ett bolag som utför projektering och bygger nyproducerade bostäder. De riktar sig främst till fastighetsbolag, utvecklare och kommuner som vill uppföra nya bostads- eller hyresrätter. Ett företag som bygger allt ifrån en villa till stora lägenhetskomplex med flera hundra lägenheter. Företaget ingår även i en koncern med flertalet andra bolag som besitter expertis inom olika delar av bygg- och fastighetsbranschen. Tillsammans sitter alla bolag i koncernen på ett kontor med nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm.

De vill nu stärka sitt team med en KMA-ansvarig som kommer att bygga upp företagets KMA-system och ingå i ledningsgruppen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Samordna KMA-fra?gor, skapa ett KMA-system och certifiera det enligt BKMA.
- Samordna, leda och genomfo?ra interna revisioner om hur systemet efterlevs.
- Driva arbetet med att go?ra fo?retagets ma?l, policy och strategier va?l ka?nda och se till att de efterlevs i organisationen.
- Vara sto?dresurs till projekten och ansvara fo?r att startpaketet fo?r arbetsmiljo? finns vid produktionsstart.
- Inventera utbildningsbehov gällande KMA samt se till att nyheter avseende KMA sprids inom organisationen.
- Sammansta?lla underlag fo?r ledningsgruppen och delta i ledningsgrupparbete.


I tjänsten är du placerad på kontoret i Stockholm men kommer även att göra platsbesök ute i pågående projekt.

Vi söker dig som

- Har flera års erfarenhet av fullständigt KMA-arbete i byggbranschen och besitter kunskap om hur man driver en certifieringsprocess enligt BKMA.
- Är utbildad inom områdena kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
- Brinner för ditt område och är duktig på att entusiasmera och få med dig andra.
- Driver igenom fattade beslut och är van vid att självständigt strukturera ditt arbete.
- Talar och skriver flytande svenska samt innehar B-körkort.


Du erbjuds

- En arbetsmiljö som har högt i tak, där du som individ värdesätts.
- Möjligheten att komma in i ett växande företag och vara delaktig i en spännande resa.
- Korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka.
- Goda anställningsvillkor och förmåner.


Övrig information

- Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
- Omfattning: Heltid
- Placering: Kontoret samt ute i projekt
- Eventuella frågor besvaras av rekryterare Tess Karke:
076-346 69 96 / tess@futuriapeople.se


Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Futuria People men du kommer anställas direkt hos kund.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!Futuria People är rekryteringsföretaget som hjälper individer att nästa steg i sin karriär och företag att attrahera nya medarbetare. Genom uppsökande rekrytering och kvalitativ annonsering har vi hjälpt hundratals kandidater till ett nytt jobb och en mer stimulerande vardag.

Ansök nu

Vi söker fordonstestare till vår kund i Spånga!

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Jun 21
Vi söker Fordonstestare!

Som fordonstestare jobbar du med att besikta fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav utifrån ett digitalt protokoll. Du får ett arbete som lägger stort fokus på att skapa nya kontakter inom branschen samt service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt och noggrant arbete med tidvis högt tempo då det är vänte kunder, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se till att alla kunder är nöjda. Du kommer att arbeta dels självständigt men och i team tillsammans med övriga kollegor. Tjänsten kommer att vara på heltid måndag – fredag med goda möjligheter till arbeta övertid.

Vi söker dig
Som är motiverad, engagerad och van vid att arbeta under ett högt tempo. Du bör även ha tidigare fordonskunskap via arbetserfarenheter eventuellt utbildning.
Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse och trivs att arbeta med människor. Du har en positiv inställning och tycker om att samarbeta med dina kollegor.

Vi söker dig som:
• Service intresse
• B-körkort utan begränsningar
• Teknisk fordonskunskap
• Grundläggande datakunskaper
Meriterande: Tillgång till egen bil. Språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

Ansök nu

Besiktningstekniker till Stockholm!

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Jun 21
Vi söker besiktningstekniker!
Som besiktningstekniker jobbar du med att besikta fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav utifrån ett digitalt protokoll. Du får ett arbete som lägger stort fokus på att skapa nya kontakter inom branschen samt service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt och noggrant arbete med tidvis högt tempo då det är vänte kunder, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se till att alla kunder är nöjda. Du kommer att arbeta dels självständigt men och i team tillsammans med övriga kollegor. Tjänsten kommer att vara på heltid måndag – fredag med goda möjligheter till arbeta övertid.

Vi söker dig
Som är motiverad, engagerad och van vid att arbeta under ett högt tempo. Du bör även ha tidigare fordonskunskap via arbetserfarenheter eventuellt utbildning.
Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse och trivs att arbeta med människor. Du har en positiv inställning och tycker om att samarbeta med dina kollegor.

Vi söker dig som:
• Service intresse
• B-körkort utan begränsningar
• Teknisk fordonskunskap
• Grundläggande datakunskaper
Meriterande: Tillgång till egen bil. Språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

Ansök nu

Besiktningstekniker till vår kund i Stockholm!!

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Jun 21
Vi söker besiktningstekniker!
Som besiktningstekniker jobbar du med att besikta fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav utifrån ett digitalt protokoll. Du får ett arbete som lägger stort fokus på att skapa nya kontakter inom branschen samt service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt och noggrant arbete med tidvis högt tempo då det är vänte kunder, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se till att alla kunder är nöjda. Du kommer att arbeta dels självständigt men och i team tillsammans med övriga kollegor. Tjänsten kommer att vara på heltid måndag – fredag med goda möjligheter till arbeta övertid.

Vi söker dig
Som är motiverad, engagerad och van vid att arbeta under ett högt tempo. Du bör även ha tidigare fordonskunskap via arbetserfarenheter eventuellt utbildning.
Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse och trivs att arbeta med människor. Du har en positiv inställning och tycker om att samarbeta med dina kollegor.

Vi söker dig som:
• Service intresse
• B-körkort utan begränsningar
• Teknisk fordonskunskap
• Grundläggande datakunskaper
Meriterande: Tillgång till egen bil. Språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

Ansök nu

Parkeringsvakt som vill jobba natt till Aimo Park i södra Stockholm

Parkeringsvakt
Läs mer Jun 20
Om Aimo park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Vill du ha ett arbete där du får röra mycket på dig samt trivs med att jobba nätter?

Vi söker nu ett flertal parkeringsvakter till vårt affärsområde i södra Stockholm. Tjänsterna är på heltid och arbetstiden är under natten med start ca 17.00-03.30.

Att vara en del av Aimo Park-teamet handlar om att växa tillsammans. Våra medarbetares insikter och expertis kommer att vara en nyckelkomponent för framtiden. Det är därför vi värdesätter samarbete över hela organisationen - en framåtriktad rörelse som drivs av kollektiv kunskap.

Om tjänsten

I tjänsten som Parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning och ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Du har ett fritt arbete men med ett viktigt ansvar. Bland annat är du med och självständigt planerar ditt körschema för tilldelat bevakningsområde.

En annan del av jobbet är att proaktivt hjälpa till när våra kunder har frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tiderna varierar och natt och helgarbete förekommer. Du kommer att tillhöra affärsområde Stockholm Södra med utgångspunkt från Kungens Kurva.

Vi erbjuder

Som medarbetare på Aimo Park kommer du att ingå i ett team med fantastisk sammanhållning och få jobba tillsammans med kunniga kollegor. Det är ett fritt och omväxlande arbete för dig som gillar att ta ansvar. Vidare är det ett aktivt jobb som passar för den som gillar att röra på sig. Aimo Park tillämpar kollektivavtal och har friskvårdsbidrag,

Vem är du vi söker?

För att passa in i vårt team har du en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt är duktig på att kommunicera med andra människor.

För att trivas hos oss tror vi att du är:

• Serviceinriktad
• Bra på att förklara och lyssna
• Noggrann
• Van att möta människor i olika situationer
• Klarar av att vara bestämd och saklig
• En god representant för Aimo Park

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke. Har du arbetat som parkeringsvakt innan och kan regelverket är det mycket meriterande, Krav är att du har körkort B. Vidare ska du ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Innan anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister. Då bilkörning är en stor del av tjänsten är även fortkörningsböter och andra trafikförseelser av vikt att det inte förekommer.

Ansökan

Vi ser fram emot att få din ansökan senast 2022-07-20 men vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan gör du via www.aimopark.se

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Har du eventuella frågor om tjänsten? Kontakta områdesansvarig Theodora Petrovic theodora.petrovic@aimopark.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Vill du utbilda blivande byggnadsnämnds handläggare?

Bygglovshandläggare
Läs mer Maj 20
Vill du vara med och bidra till Sveriges framtid och tillväxt? Vill du vara med och utveckla vuxna i utbildning? Vill du dela med dig av den kunskap du samlat på dig under ditt yrkesliv? Tycker du om att föreläsa? Om du har svarat ja på alla frågor är det självklart att du ska utbilda med oss på Ackebrink!
Ackebrink AB är ett kunskapsföretag som hjälper yrkeshögskoleanordnare med att hitta duktiga yrkeskompetenta och branscherfarna utbildare till sina kurser och utbildningar. Läs mer om oss på ackebrink.se.
Vi erbjuder dig möjligheten att utbilda morgondagens kollegor inom just din bransch. Utbildningsuppdrag via oss innebär att du jobbar ute hos Yrkeshögskoleanordnare . Det är en fantastisk dynamisk och stimulerande arbetsmiljö. Du jobbar direkt med vuxna motiverade studerande som läser olika yrkeshögskoleutbildningar på olika orter runt om i Sverige.
Vi tror du är egen företagare som vid sidan av dina övriga uppdrag vill utbilda blivande yrkeskollegor eller att du har en lucka i ditt yrkesliv och därför äntligen kan ta chansen att få utbilda andra.
Vi söker dig som brinner för att kunskapsöverföra till andra och som trivs i en utbildande roll. Du är prestigelös som person men vågar sätta ner foten där det behövs. Du gillar att befinna dig i sociala sammanhang och handleda både grupper och individer och locka fram det bästa hos båda.
Du behöver inte ha utbildat förut men älska att förmedla kunskap och brinna för att utbilda blivande branschkollegor!
Vi söker någon som vill utbilda blivande handläggare på byggnadsnämnd i diverse olika kurser och ämnen kommande läsår. Man undervisar cirka tre dagar i veckan och kurserna är cirka fyra till tio veckor långa. Det är både för en klass på plats i Stockholm men även en klass som läser helt på distans. Kurser som är aktuella är bland annat PBL, byggteknik, statsplanering, tillsyn etc. Du behöver inte ha erfarenhet av att utbilda men gilla och trivas med att kunskapsöverföra till andra.
Vi tar endast emot ansökan via mail!
Utbildarintroduktion
Alla våra utbildare genomgår innan kursstart en lärarintroduktion, där vi går igenom vad som förväntas av dig som utbildare. Vi hjälper dig även med att planera din första kurs och ditt kursmaterial. Vi ger dig även tips, råd och stöd på vägen.
Ackebrink har funnits i mer än 15 år och år 2013 och 2014 blev vi utnämnda till ett Gasellföretag. Idag levererar vi upp mot 250 kurser per år och våra kunder finns idag från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi levererar utbildningskonsulter inom allt från projektledning och ekonomi till sprängteknik, VA-teknik och matematik med mycket mera.
Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat, skicka gärna in en ansökan till oss eller registrera dig via vår hemsida så kontaktar vi dig - ackebrink.se/kontakta-mig

Ansök nu

Säkerhetsskyddschef/Säkerhetsadministratör till ManpowerGroup

Säkerhetsrådgivare
Läs mer Jun 20
Vi söker nu en säkerhetsskyddschef/Säkerhetsadministratör till ett internt konsultuppdrag med placering på HR ManpowerGroup. Det är ett spännande uppdrag där du kommer att arbeta med frågor inom säkerhetsskydd i nära samarbete med våra konsultchefer och säljare samt myndigheter på nationell nivå. Du kommer att sitta på vårt fina kontor på Södermalm, Stockholm med start är så snart som möjligt. Låter det intressant? Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Ort: Stockholm
Start: Snarast
Omfattning: 100%, kontorstider
Uppdragslängd: Inledningsvis konsultuppdrag på 6 månader och för rätt person kan detta komma att leda till anställning hos ManpowerGroup efter uppdragsperioden.


Om arbetet

Som Säkerhetsskyddschef/ Säkerhetsadministratör är du ansvarig för säkerhetsskyddet för samtliga bolag inom ManpowerGroup och jobbar med att aktivt leda och samordna säkerhetsskyddsarbetet samt driva utveckling och förbättring. Du har inte personal- eller budgetansvar, men är ansvarig för säkerhetsskyddsavtal och registerkontroller på ManpowerGroup.

Rollen är operativ och du kommer vara ett viktigt stöd för kollegor i organisationen. Du kommer att arbeta självständigt i din roll men med stöd av säkerhetschefen som finns där som bollplank.

Arbetsuppgifter:

* Löpande hot- och säkerhetsanalyser.
* Koordinering och planering av säkerhetsskyddsanalys och säkerhetsskyddsåtgärder
* Kontrollera att verksamheten bedrivs enligt lagen och de föreskrifter som har meddelats i anslutning till lagen
* Säkerställa att ManpowerGroup uppfyller kraven i säkerhetsskyddsavtalen.
* Tillser att hantering av säkerhetsskyddsincidenter, SUA och personalsäkerhetsärenden hanteras enligt gällande lagstiftning.
* Vara rådgivande till företagsledningen och övriga delar av organisationen som arbetar med säkerhetsskydd.
* Nära samarbete myndigheter och kunder beträffande säkerhetsskyddsområdet.
* Arbetar operativt med säkerhetsskyddet för hela ManpowerGroup.Den vi söker

Rollen passar dig som är duktig på administration där noggrannhet är av stor vikt. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av arbete med säkerhetsskyddsfrågor. Du har lätt för att läsa och förstå lagtext och avtal. Som person är du analytisk och beslutsam att lösa ärenden. Du är engagerad i din roll och tar stort ansvar i ditt arbete

Då rollen innebär att du kommer att arbeta i nära samarbete med andra, är det därför viktigt att du har lätt för att kommunicera och är duktig på att förmedla information på ett pedagogiskt sätt.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Dokumenterad erfarenhet av arbete inom säkerhet eller säkerhetsskyddsområdet är meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är krav.

Vad vi på Jefferson Wells kan erbjuda dig:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Vi är ett av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på Jefferson Wells: https://www.jeffersonwells.se/sv/karriar/konsult-pa-jefferson-wells

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Ansökan tas ej emot via e-mail.

Ansök nu

Larmtekniker / säkerhetstekniker

Säkerhetsingenjör
Läs mer Jun 17
Safeguard Sweden AB är ett modernt säkerhetsföretag och är en utav Securitas största samarbetspartner i Stockholm.
Vi säljer, installerar och utför service på larm, kameraövervakning, passersystem, dimgeneratorer, lås och jalusier till företag.
Med mer än 2000 nöjda kunder och över 20 års erfarenhet inom säkerhetsbranschen, är vi på Safeguard självsäkra med att vi är den bästa säkerhetsleverantören för dig.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som larmtekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att installera nya säkerhetssystem samt utföra service- & underhållsarbeten på befintliga enheter. Varje vecka har du ett möte med Chefsteknikern där ni planerar in kommande installationer och servicearbeten.
För att passa den profil vi söker behöver du vara välorganiserad, serviceinriktad, ha ett professionellt bemötande, disciplinerade nog att sköta ditt eget schema och du måste ha relevant utbildning inom larm- och kameraövervakning.
Safeguard kan erbjuda dig ett fantastiskt team som du kan känna dig bekväm och säker med från start. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare måste du trivas med att arbeta i team och bidra till fortsatt utveckling.


Krav
Relevant utbildning inom svagström eller nätverksteknik, exempelvis gymnasieexamen inom el-och energiprogrammet
Minst 2 års erfarenhet vid installation av säkerhetssystem
Goda datakunskaper
Ha goda språkkunskaper inom svenska och engelska
B-körkort
Straffri (utdrag ur brottsregistret krävs vid anställning)
Vid start får du arbetskläder, företagstelefon, dator och en tjänstebil
Om du känner att denna tjänst är något för dig, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Baserad på erfarenhet
Kontakt: sara@safeguard.se

Ansök nu

Junior arbetsmiljöingenjör till framgångsrikt företag i centrala stockholm

Arbetsmiljöingenjör
Läs mer Jun 16
Är redo för din start i karriären eller är sugen på en ny möjlighet? Har du studerat eller har erfarenhet som arbetsmiljöingenjör och vill utvecklas vidare i ett stort och väletablerat företag placerat i centrala Stockholm?

Missa inte chansen utan sök redan idag!Om rollen
I rollen som arbetsmiljöingenjör kommer din uppgift vara att se till att undvika arbetsmiljörisker som kan uppstå vid byggskeden eller bruksskeden på grund av planering och projekteringen enligt Bas -P och Bas- U. Detta görs i samspel med olika projektgrupperna och föra dokumentation av detta.
I denna tjänst kommer du ingå i en grupp på 11 personer och denna tjänst kommer främst vara baserad på deras fräscha öppna landskapskontor som är placerat centralt i Stockholm. Antal projekt som man jobbar med kan vikariera beroende på projektets storlek.


Arbetsuppgifterna är bla:
•Medverka i möten inför kommande projekt
•Medverka på större projekt tillsammans med din mentor
•Dokumentera lösningar och planera arbetsplaner
•Följa upp att lagstiftelsen följs i projekten och dokumentera eventuella kommande problem
•Utbilda projektkörerna i arbetsmiljörisker för att minimera framtida risker

Vem är du?
För att passa in i rollen är du en person som har lätt för att kommunicera med olika arbetsgrupper och människor. Du gillar att hitta lösningar på problem och är lyhörd för andras Idéer och lösningar.


Skallkrav
•Yrkeshögskola/högskole-civilingenjörsutbildning som arbetsmiljöingenjör eller ha arbetserfarenhet inom liknande arbete
•Läst Bas P eller U
•Svenska och engelska i tal och skift


Meriterande för tjänsten
•Erfarenhet att jobbat som konsult
•B- körkort

Om företaget
Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar de hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. De har sedan starten 1942 utvecklats till en koncern med 2 400 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England och Estland. Vår kund är stiftelseägt och deras ägandeform gör det möjligt för dem att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet.


Om oss
Här erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt. Du som junior får en chans att starta din karriär på ett hållbart och rättvist sätt. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering och finns till för att skapa känslan av "äntligen måndag" för fler människor!
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under ca 7 månader vara anställd genom oss på Framtiden som konsult för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


Process
Telefonintervju
Intervju
Referenser
Möte med kundVillkor
Startdatum: augusti/september
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Stockholm, Södermalm
Arbetstider: Heltid, kontorstiderUrval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Ansök nu

Besiktningstekniker till vår kund i Stockholm!!

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Jun 13
Vi söker besiktningstekniker!
Som besiktningstekniker jobbar du med att besikta fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav utifrån ett digitalt protokoll. Du får ett arbete som lägger stort fokus på att skapa nya kontakter inom branschen samt service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt och noggrant arbete med tidvis högt tempo då det är vänte kunder, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se till att alla kunder är nöjda. Du kommer att arbeta dels självständigt men och i team tillsammans med övriga kollegor. Tjänsten kommer att vara på heltid måndag – fredag med goda möjligheter till arbeta övertid.

Vi söker dig
Som är motiverad, engagerad och van vid att arbeta under ett högt tempo. Du bör även ha tidigare fordonskunskap via arbetserfarenheter eventuellt utbildning.
Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse och trivs att arbeta med människor. Du har en positiv inställning och tycker om att samarbeta med dina kollegor.

Vi söker dig som:
• Service intresse
• B-körkort utan begränsningar
• Teknisk fordonskunskap
• Grundläggande datakunskaper
Meriterande: Tillgång till egen bil. Språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

Ansök nu

Besiktningstekniker till Stockholm!

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Jun 13
Vi söker besiktningstekniker!
Som besiktningstekniker jobbar du med att besikta fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav utifrån ett digitalt protokoll. Du får ett arbete som lägger stort fokus på att skapa nya kontakter inom branschen samt service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt och noggrant arbete med tidvis högt tempo då det är vänte kunder, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se till att alla kunder är nöjda. Du kommer att arbeta dels självständigt men och i team tillsammans med övriga kollegor. Tjänsten kommer att vara på heltid måndag – fredag med goda möjligheter till arbeta övertid.

Vi söker dig
Som är motiverad, engagerad och van vid att arbeta under ett högt tempo. Du bör även ha tidigare fordonskunskap via arbetserfarenheter eventuellt utbildning.
Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse och trivs att arbeta med människor. Du har en positiv inställning och tycker om att samarbeta med dina kollegor.

Vi söker dig som:
• Service intresse
• B-körkort utan begränsningar
• Teknisk fordonskunskap
• Grundläggande datakunskaper
Meriterande: Tillgång till egen bil. Språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Wilhelm Aabö på 076 589 00 07 alternativt wilhelm.aabo@aurapersonal.se

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

Ansök nu

Kvalité- och miljöansvarig till Samhall

Riskingenjör, risk management
Läs mer Jun 13
Samhall söker en Kvalité- och miljöansvarig, Stockholm

Till ett omväxlande och stimulerande arbete söker vi en kvalité- och miljöansvarig. Samhalls uppdrag är att skapa utvecklande jobb för personer med funktionsvariationer och ge dem en given plats på den ordinarie arbetsmarknaden. Samhall arbetar dagligen med att bryta utanförskapet, stärka självkänslan hos sina medarbetare och bidra till en ökad mångfald i arbetslivet. Som ett viktigt led i att stärka det systematiska kvalité- och miljöarbetet söker vi nu dig som kan bidra med din expertis på området.

Ditt anställningserbjudande

Samhall söker nu en kvalité- och miljöansvarig och i denna roll får du möjligheten att arbeta på Sveriges viktigaste företag där du gör skillnad för många. Du erbjuds möjligheten att jobba både strategiskt och operativt med miljö- och kvalitetsfrågor brett över Samhalls olika verksamhetsområden. I din roll arbetar du tvärfunktionellt mot många olika intressenter, och är ett stöd i kontakt med kunder och olika myndigheter. Här får du möjlighet att till stor del forma din vardag och påverka avdelningens arbete för framtiden.
Du erbjuds fina förmåner såsom 6 veckors semester, arbetstidsförkortning och förtroendetid.

Vill du ställa frågor till facklig representant är du välkommen att kontakta: Siwert Ahlm (Unionen) 070-546 87 17, Asim Zilic (SACO) 070-359 45 15 alternativt Pontus Dilén (Ledarna) 070-621 72 24

Dina arbetsuppgifter

• Ansvarig för externt certifieringsarbete och auktorisation inom Kvalitet och Miljö (ISO 9001 och 14001, Svanen, T-märkning).
• Leda och utveckla Samhalls nätverk av miljö- och kvalitetsprojektledare
• Arbeta med att kontinuerligt utveckla och förbättra Samhalls kvalitets- och miljöarbete, exempelvis genom att upprätta processer och rutiner inom miljö och kvalitet eller genom att delta i projekt.
• Stötta verksamheten i olika miljö- och tillståndsfrågor.
• Övergripande planera, samordna och följa upp Samhalls interna revisioner.
• Samordna och stötta organisationen i att applicera miljö- och kvalitetsfrågor i den dagliga verksamheten.
• Hålla interna utbildningar inom miljö- och kvalitet & Samhalls ledningssystem.

Värt att veta

Du rapporterar till Hållbarhetschefen och ingår i ett team med tre andra kollegor där du jobbar tvärfunktionellt och kommunicerar samt samarbetar med stora delar av verksamheten. Resor i tjänsten förekommer.

Våra förväntningar

Du har högskoleutbildning med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning eller motsvarande och några års erfarenhet arbeta med kvalitets- och miljöledningssystem, interna och externa revisioner samt operativt miljöarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva och leda utvecklingsprojekt samt erfarenhet från större organisationer.
Som person delar du Samhalls grundläggande värderingar: pålitlig, uppmärksam och engagerad. Du är systematisk, resultatorienterad, uthållig och har en mycket stor förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål. För att lyckas i rollen har du en kommunikativ förmåga och är bra på att nå ut med ditt budskap. Vidare är du positiv och flexibelt inställd till förändringar och ser det som en möjlighet till utveckling, både som individ och medarbetare.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Ansök nu

Väktare för utpasseringskontroller + stationär bevakning med manuellt B ...

Väktare
Läs mer Jan 24
Vi söker dig som är färdigutbildad väktare och har gått både VU1 och VU2 och har manuellt B körkort.

Tjänsten innebär främst utpasseringskontroller på butiker i Stockholmsområdet men även stationär bevakning på stor kosmetikkedja i Stockholm. Denna post är en extra vid behovsanställning. Tjänsten kan komma att förlängas för rätt person. Du behöver vara tillgänglig för jobb minst 4 dagar i veckan för att kunna söka tjänsten. Arbetspassen kommer vara både vardagar, helger och kvällar.

Vi tar endast emot ansökningar via jobbannonsen.

Det är meriterande om du har butikskontrollantsutbildning och tidigare erfarenhet av väktaryrket. Vidare är du noggrann och har god förmåga att planera ditt arbete och ta ansvar. Du kommer även att hantera enklare rapportskrivning i din telefon.

Arbetet utförs självständigt och den stationerade bevakningen utförs under butikens öppettider i butiksmiljö i Stockholms både på helger och vardagar. Utpasseringskontroller skrev främst kvällstid och eftermiddag.

Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete i butiksmiljö samt vana av att hantera stökiga personer. Det är viktigt att du har god social kompetens och är en lugn person med förmåga att kommunicera med andra människor i din omgivning.

Precont AB är ett auktoriserat bevakningsföretag specialiserat på kontrolltjänster och kvalitetsmätningar. Vi är ett nordiskt ledande tillväxtbolag specialiserat inom kontrolltjänster och kvalitetsmätningar med huvudkontor i Bromma. Totalt arbetar ca 120 st personer inom bolaget i Sverige och Finland. Precont omsätter ca 40 mkr och är inne en spännande tillväxtresa och med ett tydligt mål att fortsätta växa i Norden. För rätt person finns det utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot din ansökan.

Ansök nu

Vi söker fordonstestare till vår kund i Spånga!

Besiktningstekniker, bilprovning
Läs mer Jun 13
Vi söker Fordonstestare!

Som fordonstestare jobbar du med att besikta fordon och kontrollerar att de uppfyller uppställda miljö- och säkerhetskrav utifrån ett digitalt protokoll. Du får ett arbete som lägger stort fokus på att skapa nya kontakter inom branschen samt service och säkerhet. Det är ett ansvarsfullt och noggrant arbete med tidvis högt tempo då det är vänte kunder, det är därför viktigt att kunna vara flexibel och se till att alla kunder är nöjda. Du kommer att arbeta dels självständigt men och i team tillsammans med övriga kollegor. Tjänsten kommer att vara på heltid måndag – fredag med goda möjligheter till arbeta övertid.

Vi söker dig
Som är motiverad, engagerad och van vid att arbeta under ett högt tempo. Du bör även ha tidigare fordonskunskap via arbetserfarenheter eventuellt utbildning.
Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse och trivs att arbeta med människor. Du har en positiv inställning och tycker om att samarbeta med dina kollegor.

Vi söker dig som:
• Service intresse
• B-körkort utan begränsningar
• Teknisk fordonskunskap
• Grundläggande datakunskaper
Meriterande: Tillgång till egen bil. Språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

Ansök nu

Extrajobb som simlärare

Badmästare
Läs mer Jun 28
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Genom oss på idrottsförvaltningen skapas förutsättningar för alla stockholmare att kunna vara fysiskt aktiva. Vi öppnar staden som arena och erbjuder stockholmarna en stor variation av idrotts- och motionsmöjligheter för en aktivare livsstil. Allt arbete på idrottsförvaltningen utgår från våra tre kärnvärden: välkomnande – trovärdiga – framåtanda. Vi vill leva som vi lär och verkar för att alla medarbetare ska hitta sitt sätt att må bra. Läs gärna mer om idrottsförvaltningens uppdrag och verksamhet på motionera.stockholm.Välkommen till en aktiv och mångsidig arbetsplats!Är du en person som får energi av att arbeta med människor? Uppskattar du ett rörligt arbete och älskar att se barn, unga och vuxna växa med nya kunskaper? Vill du vara med och påverka för att få fler simkunniga och därmed rädda liv?

Om svaret är ja på dessa frågor tror vi att simlärare är det perfekta extrajobbet för dig!

Just nu söker idrottsförvaltningen simlärare till hösten på flera av Stockholm stads simhallar.

Som simlärare leder du tillsammans med en kollega, simskoleundervisning för barn, vuxna och personer med särskilda behov. Du har ett helhetsansvar för undervisningen och är delaktig i både planering, genomförande och uppföljning av aktiviteterna. På alla simhallar finns en simskoleansvarig som har det övergripande ansvaret för simskoleundervisningen och är den som har den närmsta kontakten med simlärarna.

Vem söker vi?

Du måste vara 18 år fyllda för att arbeta som simlärare. Du är en ansvarstagande person som är pedagogiskt lagd och har ett lyhört och flexibelt sätt. Är du redan utbildad simlärare är det meriterande, annars har du möjlighet att gå Stockholms stads interna simlärarutbildning.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift och framför allt kunna anpassa din kommunikation beroende på vem eller vilka du talar med.

Simkunnighet är givetvis ett krav och för att arbeta som simlärare behöver du även klara av att dyka på det djup som finns på respektive simhall.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
För denna anställning tillämpar vi lämplighetsprövning och kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister innan tillsättning. Eftersom handläggningstiden är lång ber vi dig att redan nu begära ett registerutdrag för arbete med barn i annan verksamhet än skola och barnomsorg via polisens https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-ovrigt-arbete-barn/.

 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Entrévärd i handelsmiljö

Säkerhetsvakt
Läs mer Jun 12
Vi söker en entrévärd för tjänstgöring heltid/deltid samt vid behov i handelsmiljö i Stockholmsområdet.
Vi söker dig som kan kombinera god service med ett högt säkerhetstänk, samt att du även har kommunikations- och samverkansförmåga.
Du är en självständig person och litar på din egen förmåga med ett öga för detaljer.
I övrigt ser vi det som en självklarhet att du är punktlig och har en hög arbetsmoral med en vilja att alltid göra ditt bästa.
Vi söker dig:
• Som är serviceinriktad.
• Med god hälsa och fysik.
• Med god förmåga att kommunicera i både tal och skrift.
• Ostraffad
Meritererande:
• Erfarenhet av att arbeta inom säkerhet.
Stämmer detta in på dig?
Tveka då inte att höra av dig till mario.l@retailsecuritasstockholm.com för mer information.

Ansök nu

Client Safety Manager

Skyddsingenjör
Läs mer Jun 24
As a Client Safety Manager at Linesight, you will work with highly experienced, culturally diverse, and passionate teams nurturing a strong social dynamic and a shared sense of achievement. You will gain vast industry experience that will open doors for you, extend your skillset and expand your perspective. We will empower, support, and enable you to take real responsibility in your role so that you can take charge of your career progression with us. You will be mentored and supported by industry leaders and given the tools to grow. You will also be involved in and contribute to our business strategy as we continue to evolve. For us lasting trusted relationships are everything, both with our teams and our clients.
In this role you will:
Collaborate with key partners to build a Quality, Health, Safety and Environment culture across all projects by implementing best-in-class processes and focusing on continual improvement
Communicate QHSE activities to all key players including the executive leadership team
Conduct internal audits and provide support for non-conformances and continuous improvements
Create and implement the quality strategy and procedures for the project, engaging all partners to actively support across all areas
Establish key performance indicators to monitor quality and share on-going results via dashboards
Facilitate external audits with ISO certification providers and confirm continuous ISO accreditation
Oversee projects and support functions to ensure that QHSE processes and procedures are being utilized
Participate in risk reviews, identifying and managing potential QHSE risks across all facets of the business

We would love to hear from you if you:
Have led QSHE teams in construction and project management consultancies across a range of sectors and technologies
Have sound knowledge of all elements of Quality, Health, Safety and Environment Management, with a specific expertise in Quality Management
Have experience in ISO certification process for Quality, Health, Safety and Environment
Have a Quality Management System Auditor certification or are on the path to complete it. We can help
Have a degree or comparable experience in a project management or construction discipline
Are enthusiastic about being part of a global team, and able to flex your hours to engage across regions and time zones
Are an excellent communicator verbally and in writing
Thrive on balancing analytical and strategic approaches in your leadership

Ansök nu

Brandskyddsspecialist

Brandinspektör
Läs mer Jun 13
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6000 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

MTR Nordic är koncernbolaget för MTR Nordic Group som inkluderar MTR Tunnelbanan, MTR Pendeltågen, MTR Tech, MTRX, MTR Facility Management och MTR Mälartåg. Inom koncernbolaget samlas koncernens gemensamma stöd- och ledningsfunktioner som tex. legal, säkerhet, lön, IT, finans, verksamhetsutveckling, HR och Kommunikation.

På säkerhetsavdelningen arbetar specialister inom järnvägs-/fordonssäkerhet och trygghet. I rollen som brandskyddsspecialist blir du en del av en avdelning som arbetar varje dag för säkerhet och trygghet i alla våra verksamheter, tillsammans med våra operativa bolag där säkerheten också är högst på agendan!

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande:
- Säkerställa MTR:s kunskapsnivå inom brandskydd samt företräda MTR i relevanta forum.
- Rådgivning och stöttning till MTR:s operativa bolag.
- Genomföra uppföljning av bolagens verksamhet genom inspektioner och revisioner.
- Utvärdera, analysera och rapportera brandsäkerhetsrelaterade händelser och föreslå förbättringsåtgärder.
- Ansvara för rådgivning, kravställning och uppföljning av brandskyddsarbetet inom MTR Nordic och för koncernövergripande dokument för styrning av brandskydd samt granska bolagsspecifika brandskyddsdokument.
- Råda våra operativa bolag angående förändringar i lagar och föreskrifter.
- Aktivt verka för att bibehålla kunskap om systematiskt brandskyddsarbete, inbegripande interna brandskyddskontroller.
- Ansvara för rapportering inom brandskyddsområdet till trafikhuvudmän.
- I förekommande fall genomföra utbildningar inom brandskydd.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som kan ta ett helhetsansvar inom området brandskydd och självständigt kan bidra till utveckling inom området. Du är en god kommunikatör och har lätt för att samverka internt med våra bolag och externt med t.ex. myndigheter och våra trafikhuvudmän.
Rollen innebär många kontakter både externt och internt, vilket kräver att du har ett förtroendeingivande sätt och är en utåtriktad person med en förmåga och vilja att bygga relationer.

Vidare har du:
Gymnasieexamen
Utbildning inom området såsom SMO, brandskyddsledare eller motsvarande
3 års erfarenhet inom brandskydd
God kunskap om tillämpning av office-paketet
God kunskap i det svenska språket
God kunskap i det engelska språket

Ansök nu

Larmtekniker / säkerhetstekniker

Säkerhetsingenjör
Läs mer Jun 9
Safeguard Sweden AB är ett modernt säkerhetsföretag och är en utav Securitas största samarbetspartner i Stockholm.
Vi säljer, installerar och utför service på larm, kameraövervakning, passersystem, dimgeneratorer, lås och jalusier till företag.
Med mer än 2000 nöjda kunder och över 20 års erfarenhet inom säkerhetsbranschen, är vi på Safeguard självsäkra med att vi är den bästa säkerhetsleverantören för dig.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
I rollen som larmtekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att installera nya säkerhetssystem samt utföra service- & underhållsarbeten på befintliga enheter. Varje vecka har du ett möte med Chefsteknikern där ni planerar in kommande installationer och servicearbeten.
För att passa den profil vi söker behöver du vara välorganiserad, serviceinriktad, ha ett professionellt bemötande, disciplinerade nog att sköta ditt eget schema och du måste ha relevant utbildning inom larm- och kameraövervakning.
Safeguard kan erbjuda dig ett fantastiskt team som du kan känna dig bekväm och säker med från start. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare måste du trivas med att arbeta i team och bidra till fortsatt utveckling.


Krav
Relevant utbildning inom svagström eller nätverksteknik, exempelvis gymnasieexamen inom el-och energiprogrammet
Minst 2 års erfarenhet vid installation av säkerhetssystem
Goda datakunskaper
Ha goda språkkunskaper inom svenska och engelska
B-körkort
Straffri (utdrag ur brottsregistret krävs vid anställning)
Vid start får du arbetskläder, företagstelefon, dator och en tjänstebil
Om du känner att denna tjänst är något för dig, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Baserad på erfarenhet
Kontakt: sara@safeguard.se

Ansök nu

Personskyddsväktare behovsbasis

Väktare
Läs mer Jun 8
Vill du arbeta i ett expansivt företag med branschens bästa kollegor? Då är du den vi letar efter! SRS Security söker personskyddsväktare på behovsbasis till Stockholmsområdet.

Som behovsanställd Personskyddsväktare hos SRS Security har du utgångspunkt Stockholm men tjänstgöring i andra delar av Sverige kan förekomma. Alla våra medarbetare representerar SRS och vår humana och etiska värdegrund genom ett professionellt och självständigt uppträdande som skapar både reell och upplevd trygghet hos kunder.

Vi söker dig som


• Har minst 5 års erfarenhet av operativt säkerhetsarbete
• Innehar B-körkort
• Uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska
• Inte har tidigare missbruk av alkohol, droger eller narkotikaklassade läkemedel
• Andra operativa utbildningar så som Skyddsvakt, HAS och expanderbar batong meriterande
• Bakgrund inom Försvarsmakten meriterande

För att passa i rollen behöver du ha en hög social kompetens och kunna kommunicera med ödmjukhet samt integritet med våra kunder och samarbetspartners. Arbetsuppgifterna kommer att vara både kortare uppdrag samt vakanslösning på längre uppdrag.

Att jobba för SRS innebär att du står för en hög etisk värdegrund, både på jobbet och privat. Genom att söka den här tjänsten försäkrar du att du delar våra värderingar samt att du tidigare inte har brutit mänskliga rättigheter.

Ansökan

SRS välkomnar mångfald! Olikheter skapar möjligheter och nytänkande som tillför nya perspektiv och idéer och hjälper oss att leverera bättre lösningar, produkter och råd till våra kunder och samarbetspartners.

Välkommen med din ansökan där du bifogar CV och personligt brev. Skicka in din ansökan senast 31 Auguati 2022. Intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas innan sista dagen för ansökan. Vi kommer att genomföra arbetspsykologiska tester, bakgrundskontroll, fystest samt eventuellt taktiska tester.

Ansök nu

Nu söker vi sommarextra och behovsanställda Trygghetsvärdar

Väktare
Läs mer Jun 2
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som etablerades 2003. Med bred kompetens och stor erfarenhet bland våra ca 480 medarbetare, erbjuder vi tjänster där vi verkar för en trygg och säker miljö - både inom den offentliga och privata sektorn. Vi finns idag verksamma i Stockholm, Mälardalen och Värmland.

TRYGGHETSVÄRD – sommarextra och behovsanställda

Under sommaren kommer vi att behöva ett antal sommarextra och behovsanställda, så att våra kollegor kan ha välförtjänt semesterledighet. Under semesterperioderna är det heltid som erbjuds. Goda möjligheter till fortsatt anställning finns både före och efter semesterperioderna.


• 2021-06-29--2021-07-26
• 2021-07-27--2021-08-23

Din främsta uppgift som trygghetsvärd är att genom synlighet och närvaro i samverkan med andra trygghetsresurser, lokala aktörer och frivilligorganisationer bidra till en trygg och säker miljö för resenärer och kollektivtrafikens medarbetare.

Våra förväntningar på dig:


• Att du är minst 20 år fyllda
• Har 2års arbetslivserfarenhet
• Har gymnasiekompetens - med goda kunskaper i svenska och engelska
• Om du har gått VU1 ser vi det som en merit
• Att du är ostraffad

Alla uppdragsutbildningar som krävs tillhandandahålls av oss.

SES VI I SOMMAR?

Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.csgab.se/jobb

Ansök nu