Transport jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb som Transport i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Stockholm från den arbetsgivaren.

Vitvaruinstallatör till Bravida ?????????

Vitvarumontör
Läs mer Jun 30
Nytt
Om tjänsten
Wrknest söker nu nästa stjärna till Bravida, en Vitvaruinstallatör! Bravida ger fastigheter liv - dygnet runt, året om. Det gör de med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Du utför service, reparation samt garantiuppdrag på vitvaror. Ett nära samarbete med kunder och beställare ser de som en självklarhet men även internt inom avdelningen. Kommunikation och eget ansvar säkerställer ett starkt samarbete samt det goda resultat de vill uppnå.

Detta är en konsultroll där du blir anställd som konsult hos Wrknest och uthyrd till Bravida. Deras mål är en fast anställning på sikt om det känns bra för alla parter.

Dina framtida arbetsuppgifter
Som Vitvaruinstallatör kommer du att installera vitvaror och tvättstugor. En vanlig dag är att man ses på lagret och går igenom dagens stopp, därefter åker man ut med sin partner och installerar vitvaror hos kunder. Mot dagens slut avrapporterar man och slänger de trasiga vitvarorna man plockat upp hos kunderna under dagen. Du hjälper kunder att få fungerande hem, att få vara med i ett härligt team och ha ett aktivt och fysiskt arbete. Ta chansen att bli en del av en organisation med spännande och stora projekt, erfarna kollegor och där det dessutom erbjuds goda utvecklingsmöjligheter!

Vi söker dig som har
- Tidigare erfarenhet av Vitvaruinstallation
- Flytande i Svenska tal och skrift samt goda kunskaper i Engelska
- B-körkort

Meriterande
- Elutbildning

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är driven, social och arbetar bra i team. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information
Tjänsten avser heltid, 40h/v med arbetstider 07-16.
Plats: Årsta, Stockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

För att snabbt komma in i företaget och arbetsuppgifterna kommer du att få en onboarding i samband med start. Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Se filmen om Bravida nedan!

Ansök nu

Ansvarsfull chaufför med C-körkort

Djurtransportförare
Läs mer Jun 30
Nytt
Vi söker nu erfarna c-chaufförer till vår verksamhet i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
Vi på Widriksson arbetar med distributionskörning i Stockholmsområdet. Vi har flera olika uppdrag och därför kan arbetsuppgifterna och typ av körning variera.

Du arbetar med att lasta gods på vår terminal. Därefter levererar du till olika företag och organisationer runt om i Stockholm. Vi arbetar med digital skanning och därför behöver du vara van vid att använda handdator eller skanner. Stora delar utav körningarna sker i tätbebyggt område vilket ställer krav på att ha kontroll på din omgivning. Du erbjuds ett arbete med stort eget ansvar i ett värderingsdrivet företag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper:
Vi söker dig med C-kort, som är självgående och trivs med att ta stort ansvar.

Att vara noggrann, punktlig samt att sköta om gods och fordon ser du som en självklarhet i ditt yrkesutövande. Då du kommer möta många kunder är det viktigt med ett positivt bemötande. Vi ser även att du är noggrann när det kommer till dokumentation då vissa arbetsmoment innefattar det.

Krav för tjänsten:

- C-körkort.
- Giltig YKB.
- God svenska.


Det är meriterande om:

- Du har tidigare erfarenhet av transportbranschen (i synnerhet distribution).
- Giltig ADR Grund
- Du har CE-kort.
- Du har god lokalkännedom.


Start: Omgående.
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt kollektivavtal, transport. 6 mån provanställning.
Förmåner: Friskvårdsbidrag och rikskuponger.
Placering: Du utgår från våra lokaler i Västberga.

Ansök nu

Chaufför med C-körkort

Distributionsförare
Läs mer Jun 30
Nytt
Om oss
Instabox är ett tech/logistik företag som vill förändra branschen för en smartare och fossilfri framtid. Vi tycker att det ska vara okrångligt att handla på nätet och erbjuder därför våra kunder ett snabbt och smidigt leveransalternativ, allt för att göra vardagen enklare. Vår resa startade i Stockholm 2015 och har redan tagit oss runt Norden och detta är bara början!

På Instabox är du välkommen för den du är, så länge du motiveras av att ständigt utmana marknaden tillsammans med oss. Vi har en passion för innovation och älskar när våra anställda känner detsamma. Fler och fler kunder och samarbetspartners ser värdet i vår okrångliga lösning. Det gör att vi växer mycket snabbt. Därför är vi på jakt efter bra chaufförer och det är där du kommer in i bilden!

Om jobbet
Vi har kommit till den punkten då vi växt så pass mycket att vi behöver utöka vårt team i hjärtat av vår verksamhet - produktionen. Låt oss därför presentera rollen som Chaufför med C-körkort! Att arbeta som Chaufför hos oss innebär mer än att du är bra på att köra bil. Vi söker dig som också tycker om att ge bra service.

Jobbet är på deltid och arbetstiderna kommer att variera mellan 07-23 efter ett rullande schema veckans alla dagar. Du kommer att utgå från vår hubb i Bromma. Arbetsuppgifterna består av upphämtning av gods hos våra e-handlare och körning mellan terminaler samt paketskåp.

Om dig som söker
För att lyckas i den här rollen bör du vara en person som älskar att köra bil! Hos oss trivs du om du triggas av en arbetsmiljö i ständig rörelse och med snabba förändringar. Vi söker dig som gillar att jobba efter uppsatta deadlines för att säkerställa att våra paket kommer fram till rätt plats på rätt tid. Du är pålitlig, noggrann ut i fingerspetsarna och personen som löser problem på ett okrångligt sätt. Hos oss är teamwork väldigt viktigt för att vi ska fortsätta växa, så vi ser gärna att du motiveras av att samarbeta. Sist men inte minst är du såklart taggad på att vara med och skapa Sveriges okrångligaste fraktalternativ!

Krav

- Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Tidigare erfarenhet från serviceyrken
- C-körkort, YKB och Digitalt förarkort
- Snabb tillgänglighet


Meriterande

- CE-körkort
- Idrottsbakgrund, helst lagsport
- Tekniskt intresse


Övrigt
Som en del av vårt arbete med att skapa en trygg arbetsplats genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller (https://sri.se/faq-kandidat-bakgrundskontroll/).

Vi erbjuder dig
Vi kan lova dig att du kommer få möjligheten till personlig utveckling på Instabox. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer väldigt mycket vilket gör att rätt personer kan erbjudas andra utvecklingsmöjligheter snabbt. Vår resa är en del av målet, därför är det av största vikt att vi gör den fantastisk, tillsammans.
Som anställd hos oss erbjuder vi även dig såklart en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag efter 6 månader samt pension för dig som är 25+ via FORA, men mer om det tar vi i ett senare skede….
Välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

C-Chaufförer Återvinning/Container norra Stockholm

Liftdumper- och lastväxlarförare
Läs mer Jun 29
Ditt nya jobb
Vi söker nu 3 återvinnings chaufförer med behörighet C till vår kund i norra Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag heltids-chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra lastbil (liftdumper) och samla in container och kärl runt om i norra Stockholm. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag 06:00-15:00, viss övertid kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort
- YKB
- Förarkort


Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning

Renhållningsförare
Läs mer Jun 29
Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort
- YKB
- Förarkort


Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

C-Chaufförer Återvinning/Container norra Stockholm

Liftdumper- och lastväxlarförare
Läs mer Jun 29
Ditt nya jobb
Vi söker nu 3 återvinnings chaufförer med behörighet C till vår kund i norra Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag heltids-chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra lastbil (liftdumper) och samla in container och kärl runt om i norra Stockholm. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag 06:00-15:00, viss övertid kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort
- YKB
- Förarkort


Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning

Renhållningsförare
Läs mer Jun 29
Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort
- YKB
- Förarkort


Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

C & CE Chaufförer till hösten

Distributionsförare
Läs mer Jun 28
Vi söker nu C & CE-chaufförer till uppdrag i stockholmsregionen! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett eller flera företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service.

Detta uppdrag omfattar heltid och då arbetstiderna varierar kan arbetet vara dagtid och kvällstid.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet C och/eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:
Engelska i tal och skrift
Erfarenhet av lager och logistik
Erfarenhet av distribution
Erfarenhet av renhållning
Erfarenhet av serviceyrken

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning

Renhållningsförare
Läs mer Jun 28
Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort
- YKB
- Förarkort


Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Vitvaruinstallatör till Bravida ?????????

Vitvarumontör
Läs mer Jun 27
Om tjänsten
Wrknest söker nu nästa stjärna till Bravida, en Vitvaruinstallatör! Bravida ger fastigheter liv - dygnet runt, året om. Det gör de med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Du utför service, reparation samt garantiuppdrag på vitvaror. Ett nära samarbete med kunder och beställare ser de som en självklarhet men även internt inom avdelningen. Kommunikation och eget ansvar säkerställer ett starkt samarbete samt det goda resultat de vill uppnå.

Detta är en konsultroll där du blir anställd som konsult hos Wrknest och uthyrd till Bravida. Deras mål är en fast anställning på sikt om det känns bra för alla parter.

Dina framtida arbetsuppgifter
Som Vitvaruinstallatör kommer du att installera vitvaror och tvättstugor. En vanlig dag är att man ses på lagret och går igenom dagens stopp, därefter åker man ut med sin partner och installerar vitvaror hos kunder. Mot dagens slut avrapporterar man och slänger de trasiga vitvarorna man plockat upp hos kunderna under dagen. Du hjälper kunder att få fungerande hem, att få vara med i ett härligt team och ha ett aktivt och fysiskt arbete. Ta chansen att bli en del av en organisation med spännande och stora projekt, erfarna kollegor och där det dessutom erbjuds goda utvecklingsmöjligheter!

Vi söker dig som har
- Tidigare erfarenhet av Vitvaruinstallation
- Flytande i Svenska tal och skrift samt goda kunskaper i Engelska
- B-körkort

Meriterande
- Elutbildning

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är driven, social och arbetar bra i team. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information
Tjänsten avser heltid, 40h/v med arbetstider 07-16.
Plats: Årsta, Stockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

För att snabbt komma in i företaget och arbetsuppgifterna kommer du att få en onboarding i samband med start. Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Se filmen om Bravida nedan!

Ansök nu

Miljöarbetare med C-Körkort

Renhållningsförare
Läs mer Jun 27
Vi är branschens främsta servicebolag inom återvinning.

Miljö är av yttersta vikt för oss och därför kör vi uteslutande med lastbilar som drivs med Biogas. Då våra fordon är din arbetsplats så har vi bilar som kommer direkt ifrån fabrik till högst 5 år gamla. För vårt kontorsåtervinningskoncept söker vi nu en Serviceman/kvinna, som kommer köra i våra C - lastbilar med skåp och bakgavellyft.

Jobbet består i att åka till olika kunder i Storstockholm och tömma deras återvinningskärl av varierande storlekar och mängder. Våra kunder är allt ifrån dom stora bolagen till det lilla kontoret, skolor, fastighetsbolag med flera.

Ibland tar vi även hand om större kontorstömningar och därför förekommer tunga lyft i form av möbler och liknande med jämna mellanrum. Jobbets fysiska krav går att jämföra med ett flyttföretag, så vi ser gärna att du är van vid fysiskt arbete och inte är rädd för att hugga i.

C - Körkort, YKB och att du ska kunna skriva och tala svenska obehindrat är ett krav.

Man utgår ifrån vårt lager i Spånga, omfattningen är heltid och arbetstiderna är:

07.30 - 16.30 mån-tisdag och 07.30 - 14.30 på fredagar

Om Oss:

Smart Recycling är ett modernt serviceföretag inom återvinningsbranschen. Vår huvudverksamhet är att erbjuda skräddarsydda återvinningslösningar för alla typer av kontor runt om i stor Stockholm samt erbjuda fastighetsägare en problemfri vardag genom vår tjänst för skötsel av miljörum i kommersiella fastigheter. Med hög kundservice, flexibilitet och stor effektivitet hämtar vår servicepersonal in det material som företagen lämnar för återvinning. Vi erbjuder även tömningar av lager, kontor och dylikt vid flytt eller liknande där saker antingen behöver gå till återvinning eller återanvändning.

Ansök nu

Vi eftersöker lastbilschaufförer till vår samarbetspartner!

Distributionsförare
Läs mer Jun 27
Om jobbet
Vi söker lastbilschaufförer med C behörighet till vår samarbetspartner söder om Stockholm. Vår samarbetspartnerhar söker dig som har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär, en person som är; disciplinerad, noggrann, självständig och trivs bra med eget ansvar.

Om jobbet: Tjänsten är en heltidstjänst.

Vi söker dig som är redo att jobba heltid som C-Chaufför åt ett bolag som är verksam med partihandel (frukt & grönt samt bär). Som chaufför är det viktigt att du klarar av att framföra fordonet på ett tryggt och säkert.

Arbetsuppgifter:

- Framföra fordonet på ett säkert sätt
- Ansvara för godset i bilen
- Leverera med ett leende på läpparna


Om dig:

Denna roll passar dig som har god körvana med C-Fordon.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

- Positiv och prestigelös
- C-Körkort samt YKB
- Kunna tala och skriva svenska eller engelska.
- God fysik


Start omgående.

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning

Renhållningsförare
Läs mer Jun 23
Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort
- YKB
- Förarkort


Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Vitvaruinstallatör till Bravida ?????????

Vitvarumontör
Läs mer Jun 23
Om tjänsten
Wrknest söker nu nästa stjärna till Bravida, en Vitvaruinstallatör! Bravida ger fastigheter liv - dygnet runt, året om. Det gör de med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Du utför service, reparation samt garantiuppdrag på vitvaror. Ett nära samarbete med kunder och beställare ser de som en självklarhet men även internt inom avdelningen. Kommunikation och eget ansvar säkerställer ett starkt samarbete samt det goda resultat de vill uppnå.

Detta är en konsultroll där du blir anställd som konsult hos Wrknest och uthyrd till Bravida. Deras mål är en fast anställning på sikt om det känns bra för alla parter.

Dina framtida arbetsuppgifter
Som Vitvaruinstallatör kommer du att installera vitvaror och tvättstugor. En vanlig dag är att man ses på lagret och går igenom dagens stopp, därefter åker man ut med sin partner och installerar vitvaror hos kunder. Mot dagens slut avrapporterar man och slänger de trasiga vitvarorna man plockat upp hos kunderna under dagen. Du hjälper kunder att få fungerande hem, att få vara med i ett härligt team och ha ett aktivt och fysiskt arbete. Ta chansen att bli en del av en organisation med spännande och stora projekt, erfarna kollegor och där det dessutom erbjuds goda utvecklingsmöjligheter!

Vi söker dig som har
- Tidigare erfarenhet av Vitvaruinstallation
- Flytande i Svenska tal och skrift samt goda kunskaper i Engelska
- B-körkort

Meriterande
- Elutbildning

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är driven, social och arbetar bra i team. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information
Tjänsten avser heltid, 40h/v med arbetstider 07-16.
Plats: Årsta, Stockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

För att snabbt komma in i företaget och arbetsuppgifterna kommer du att få en onboarding i samband med start. Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Se filmen om Bravida nedan!

Ansök nu

Flyttarbete till Stockholmsområdet

Bohags- och flyttbilsförare
Läs mer Jun 23
Vi växer så det knakar och söker just nu nya stjärnor till vårt team. Vi ser gärna att du är likasinnad som oss med en hög arbetsmoral och kan jobba strukturerat och effektivt. Work Performance är en snabbt växande organisation och vi söker dig som vill växa tillsammans med oss mot nya höjder.

Vad söker vi?

Vi söker dig som har hög arbetsmoral, god fysisk hälsa och har en känsla för service och kan jobba flexibla tider. Som flyttpersonal kommer du att tillbringa mycket tid ute med att hjälpa kunder med deras flytt. Du kör lätt lastbil som kräver B-körkort till och från adressen och du spenderar som mest tid med att lasta kartonger, möbler och andra typer av varor.

Typ av tjänst:

Denna tjänst är för deltid.

Meriter:

- Svensktalande, spansktalande & engelsktalande

- Innehar B-körkort

- Tidigare erfarenhet inom flytt & städ.

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning

Renhållningsförare
Läs mer Jun 22
Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort
- YKB
- Förarkort


Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Truckförare sökes till Dahl i Kallhäll

Truckförare
Läs mer Jun 22
Dina Arbetsuppgifter och profil

Vi söker en gedigen person som har jobbat inom lagerbranschen sedan innan.
Arbetet kommer bestå av truckkörning, registrering och plock av artiklar som sedan kommer levereras till kunder runt om i Sverige.
Vi söker folk till flera avdelningar på Dahl, såsom motviktsförare (B1), skjutstativförare (B3) och höglyftande plocktruck (B4).

Lagret är öppet Mån-Fre 06:00-24:00, arbetstiderna är 08:00-17:00.

Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Vi erbjuder dig en visstidsanställning på 6 månader och därefter en tillsvidareanställning om nu båda parterna skulle vara nöjda med samarbetet.

Villkor
-Truckkort A1-A4 och B1-B4
-Ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
-Ha praktisk erfarenhet av truckkörning.

Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Medåkare Återvinning

Lastare
Läs mer Jun 22
Ditt nya jobb
Vi söker nu medåkare till vår återvinnings kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids medåkare. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att åka med en renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Du som person
Du ska vara hjälpsam, noggrann, kommunikativ och bra på att passa tider. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och att du tycker om fysiskt arbete.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

C-chaufför, Serviceman/kvinna

Distributionsförare
Läs mer Jun 22
Vi är branschens främsta servicebolag inom återvinning.

Miljö är av yttersta vikt för oss och därför kör vi uteslutande med lastbilar som drivs med Biogas. För vårt kontorsåtervinningskoncept söker vi nu en Serviceman/kvinna, som kommer köra i våra C - lastbilar med skåp och bakgavellyft.

Framför allt är det vår höga servicenivå som kännetecknar oss, vilket betyder att vi söker dig som dels är en driven serviceperson men också en duktig relationsbyggare. Du förstår att vikten av god service ger mervärde för kunderna och du har lätt för att bjuda på ett leende.

Jobbet består i att åka till olika kunder i Storstockholm och tömma deras återvinningskärl av varierande storlekar och mängder. Våra kunder är allt ifrån dom stora bolagen till det lilla kontoret, skolor, fastighetsbolag med flera.

Ibland tar vi även hand om större kontorstömningar och därför förekommer tunga lyft i form av möbler och liknande med jämna mellanrum. Jobbets fysiska krav går att jämföra med ett flyttföretag, så vi ser gärna att du är van vid fysiskt arbete och inte är rädd för att hugga i.

C - Körkort, YKB och att du ska kunna skriva och tala svenska obehindrat är ett krav.

Vi är idag en blandad grupp med både manliga och kvinnliga förare och vi ser fram emot att just du ska ingå i vårt härliga team.

Smart Recycling är ett modernt serviceföretag inom återvinningsbranschen. Vår huvudverksamhet är att erbjuda skräddarsydda återvinningslösningar för alla typer av kontor runt om i stor Stockholm samt erbjuda fastighetsägare en problemfri vardag genom vår tjänst för skötsel av miljörum i kommersiella fastigheter. Med hög kundservice, flexibilitet och stor effektivitet hämtar vår servicepersonal in det material som företagen lämnar för återvinning. Vi erbjuder även tömningar av lager, kontor och dylikt vid flytt eller liknande där saker antingen behöver gå till återvinning eller återanvändning.

Ansök nu

Vitvaruinstallatör till Bravida ?????????

Vitvarumontör
Läs mer Jun 22
Om tjänsten
Wrknest söker nu nästa stjärna till Bravida, en Vitvaruinstallatör! Bravida ger fastigheter liv - dygnet runt, året om. Det gör de med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Du utför service, reparation samt garantiuppdrag på vitvaror. Ett nära samarbete med kunder och beställare ser de som en självklarhet men även internt inom avdelningen. Kommunikation och eget ansvar säkerställer ett starkt samarbete samt det goda resultat de vill uppnå.

Detta är en konsultroll där du blir anställd som konsult hos Wrknest och uthyrd till Bravida. Deras mål är en fast anställning på sikt om det känns bra för alla parter.

Dina framtida arbetsuppgifter
Som Vitvaruinstallatör kommer du att installera vitvaror och tvättstugor. En vanlig dag är att man ses på lagret och går igenom dagens stopp, därefter åker man ut med sin partner och installerar vitvaror hos kunder. Mot dagens slut avrapporterar man och slänger de trasiga vitvarorna man plockat upp hos kunderna under dagen. Du hjälper kunder att få fungerande hem, att få vara med i ett härligt team och ha ett aktivt och fysiskt arbete. Ta chansen att bli en del av en organisation med spännande och stora projekt, erfarna kollegor och där det dessutom erbjuds goda utvecklingsmöjligheter!

Vi söker dig som har
- Tidigare erfarenhet av Vitvaruinstallation
- Flytande i Svenska tal och skrift samt goda kunskaper i Engelska
- B-körkort

Meriterande
- Elutbildning

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är driven, social och arbetar bra i team. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information
Tjänsten avser heltid, 40h/v med arbetstider 07-16.
Plats: Årsta, Stockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

För att snabbt komma in i företaget och arbetsuppgifterna kommer du att få en onboarding i samband med start. Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Se filmen om Bravida nedan!

Ansök nu

Site Manager - Stockholm Syd

Arbetsledare, lager
Läs mer Jun 22
Airmee är ett av Sveriges snabbast växande logistikstartup. Backat av några av de största investerarna och entreprenörerna i Sverige revolutionerar vi hur sista-milen leveranser sker och upplevs. Genom vår forskningsbaserade teknologi inom maskininlärning hjälper vi e-handlare att erbjuda sina kunder de snabbaste och mest bekväma leveranserna på marknaden.

Detta är en bred och utmanande roll för den som vill växa och komma in tidigt i ett startup som är i en stor expanderingsfas. I rollen som Site manager kommer du att ingå i ett sammansvetsat team som alla jobbar tillsammans för att nå våra högt uppsatta mål.

Du kommer att ansvara över inkommande och utgående volymer, sortering av kundgods, hantering av returförsändelser och leda arbetet kring lastning. På vår terminal kommer du vara en viktig del i Airmees resa till att bli Sveriges bästa sista-milen leverantör.

Med stor noggrannhet och med positiv attityd kommer din insats vara en viktig del av vår verksamhet. Du rapporterar till vår Terminal Manager och du kommer övertid att skapa en organisation för att lösa den dagliga driften. Vi växer i snabb takt så du måste vara van vid att förändringar och förbättringar sker på veckobasis och ibland dagligen.

Du har en stark vilja att driva verksamheten framåt, lösa problem som dyker upp och ta tag i saker innan någon annan gör det.

Terminalen är förlagd i Farsta.Vi efterfrågar följande kompetenser:

- Du har tidigare arbetat med arbetsledning inom lager-/terminalverksamhet
- Du har erfarenhet med att bedriva ett systematiskt arbetsmiljöarbete
- Du har en god förmåga att ta egna initiativ i ditt dagliga arbete
- Du har erfarenhet att leda och fördela de dagliga arbetsuppgifterna
- Du har en god förmåga att arbeta både operativt och strategiskt
- Du är självgående, lösningsorienterad och kan enkelt hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt.
- Du har erfarenheten av att arbeta med processutveckling
- Du har tidigare arbetet i gränssnittet terminal och transport
- Du har haft resultatansvar


Som person:

- Du är positiv och trivs i en internationell arbetsmiljö med högt tempo
- Du ser lösningar där andra ser problem
- Du tycker om att jobba i team mot uppsatta produktionsmål
- Du är prestigelös, engagerad och ansvarstagande
- Du trivs i en miljö som är under konstant förändring
- Du trivs med en kontinuerlig uppföljning och triggas av att utvecklas både som person och i ditt arbete


Det här är en roll för dig som vill vara med i Airmees resa och tillväxt. Det erbjuds goda möjligheter att avancera inom din roll och bolaget. Sök redan idag då urval sker löpande!

Ansök nu

Teamleader Terminal - Stockholm Syd

Arbetsledare, lager
Läs mer Jun 22
Airmee är ett av Sveriges snabbast växande logistikstartup. Vi levererar e-handelsvaror samma dag och så snabbt som inom en timme. Vi gör detta genom att optimera vår flotta i realtid med ny teknologi baserat på världsledande forskning på KTH. Vi jobbar med flera stora e-handlare och växer för varje vecka. Vi söker därför en driven medarbetare till vår terminal som vill vara med på en global tillväxtresa.

Detta är en bred och utmanande roll för den som vill växa och komma in tidigt i ett startup som är i en stor expansionsfas. I rollen som Teamleader kommer du att ingå i ett sammansvetsat team. Du kommer att ansvara över inkommande och utgående volymer, sortering av kundgods, hantering av returförsändelser och leda arbetet kring lastning. På vår terminal kommer du vara en viktig del i Airmee’s resa till att bli Sveriges bästa lastmile leverantör.

Med stor noggrannhet och med positiv attityd kommer din insats vara en viktig del av vår verksamhet. Du rapporterar till våra produktionsledare och ingår i en grupp av teamledare som hjälper, stöttar och fördelar ut de dagliga arbetsuppgifterna kring sina respektive ansvarsområden. Vi växer i snabb takt så du måste vara van vid att förändringar och förbättringar sker på veckobasis och ibland dagligen. Du måste också vilja driva verksamheten framåt, lösa problem som dyker upp och ta tag i saker innan någon annan gör det. I denna roll är det viktigt att vara prestigelös.

Terminalen är förlagd i Farsta.

Vi efterfrågar följande kompetenser:

- Du har tidigare arbetat med arbetsledning inom lager-/terminalverksamhet
- Du talar obehindrat på svenska och/eller engelska
- Du har en god förmåga att ta egna initiativ i ditt dagliga arbete.
- Du har erfarenhet att leda och fördela de dagliga arbetsuppgifterna
- Kan hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt.
- Du har truckkort A1-A4


Som person:

- Du är positiv och trivs i en internationell arbetsmiljö med högt tempo.
- Du ser lösningar där andra ser problem.
- Du tycker om att jobba mot uppsatta produktionsmål
- Du är en engagerad och ansvarstagande person
- Du vill arbeta i team och utvecklas som person.
- Du trivs i en miljö där saker och ting kan förändras från dag till dag.
- Du trivs med en kontinuerlig uppföljning och triggas av att utvecklas både som person och i ditt arbete.


Det här är en roll för dig som vill vara med i Airmee’s resa och tillväxt. Det erbjuds goda möjligheter att avancera inom sin roll och bolaget. Sök redan idag då urval sker löpande!

Ansök nu

C Chaufförer till renhållningsuppdrag

Renhållningsförare
Läs mer Jun 22
Vi söker nu drivna C chaufförer som är intresserade av återvinning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen. .

Arbetet kräver god servicenivå samt ett bra bemötande mot kunder. Du är företagets ansikte ut och kommer regelbundet arbeta i miljöer kring kunder. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag är under undersemesterperioden med möjlighet till förlängning. Uppdraget är måndag till fredag dagtid.

Din profil

Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft kan förekomma. Du är ansvarstagande och gillar att jobba med och runt människor.

Krav:
Körkort med behörighet C och/eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning

Renhållningsförare
Läs mer Jun 21
Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort
- YKB
- Förarkort


Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Medåkare Återvinning

Lastare
Läs mer Jun 21
Ditt nya jobb
Vi söker nu medåkare till vår återvinnings kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att åka med en renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Du som person
Du ska vara hjälpsam, noggrann, kommunikativ och bra på att passa tider. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och att du tycker om fysiskt arbete.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning

Renhållningsförare
Läs mer Jun 21
Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort
- YKB
- Förarkort


Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Erfarna truckförare sökes på heltid

Truckförare
Läs mer Jun 20
Skulle du beskriva dig som en ansvarsfull och driven person med stort intresse för att jobba inom lager och logistik. Har du tidigare erfarenhet av terminalarbete, truckkort och vill fortsätta din utveckling? Då är det dig vi söker!

Dina Arbetsuppgifter och Profil

Vi söker efter konsulter med truckvana från höglyftande plocktruck, skjutstativare samt motviktstruck som kan arbeta hos vår kund i Kallhäll norr om Stockholm.

Som person är du engagerad, ansvarsfull och initiativrik. Du gillar att arbeta såväl självständigt som i team och gör ditt yttersta för att nå uppsatta mål. Du är flexibel och ställer upp där behov finns. Du tar dig lätt till, från och mellan våra kunder i Norrort.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid.Villkor för den här tjänsten

- Du ska vara fyllda 18år.
- B-körkort meriterande.
- Truckkort A1-4, B1-4.
- B1+B3 är ett krav.
- Behärska svenska i tal och skrift.
- Den här tjänsten innebär att du blir anställd som konsult i Insiteparts bemanningsverksamhet och blir uthyrd till vår kund i Stockholm med omnejd.
- Som en del i rekryteringsprocessen görs en bakgrundkontroll på slutkandidaterna.
Låter detta som din nästa utmaning?

På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person. Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater, skicka därför gärna in din ansökan redan idag!

Du söker tjänsten genom att trycka på "ansök idag". Notera att du endast kan söka tjänsten genom den här annonsen, vi hanterar inte jobbansökningar via mail.

Ansök nu

Tranpenad söker lagerarbetare till kund i Sätra!

Truckförare
Läs mer Jun 20
Har du tidigare erfarenhet av rollen som lagerarbetare? Vill du arbeta heltid i ett sammansvetsat team med god teamkänsla? Då tycker vi du ska läsa vidare!

OM TJÄNSTEN

Nu söker en ny kollega som vill arbeta hos vår kund i Skärholmen. Du kommer att ingå i ett härligt team med god sammanhållning. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att packa ordrar på ett företag som arbetar med fjärrkontroller till lyftkranar.

Arbetsuppgifter:

Packa ordrar

OM DIG SOM SÖKER

Vi tror att du tidigare har arbetat med något typ av lagerarbete. För att vara framgångsrik i tjänsten behöver du vara noggrann och effektiv. Har du tidigare arbetat med lagerarbete så är det högt meriterande, men inget krav. Du står upp hela dagarna så du behöver vara en person som tycker om att vara aktiv.

Krav:

Obehindrad svenska i tal och skrift
- Tidigare arbetslivserfarenhet av liknade arbetsuppgifter


Meriterande:

Tidigare erfarenhet av arbete med packning av ordrar
Truckkort A+B
Tidigare erfarenhet av truckkörning


VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Vardagar mellan 07.00-16.00 (flextid mellan kl 07-09)

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt kollektivavtal

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

OM OSS PÅ TRANPENAD

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 000 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega.

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa behöver du genomföra så snart som möjligt efter att du fått testlänken skickad till dig från testleverantören Alva Labs.

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning

Renhållningsförare
Läs mer Jun 20
Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort
- YKB
- Förarkort


Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Ung driven person till flytt och transportföretag

Flyttkarl/Stadsbud
Läs mer Jun 20
Om uppdraget:
Ungdomskraft samarbetar med en flyttfirma i södra Stockholm där du kommer ingå i deras personalstyrka. Arbetsuppgifter kommer vara att hjälpa privatpersoner i Stockholm med möbeltransporter men även enklare bohagsflyttar. Du kommer ingå i ett team om 2-4 personer.

Vill du jobba med personer i din ålder?
Ungdomskraft söker drivna medarbetare med B-körkort på heltid. Majoriteten av oss på Ungdomskraft är mellan åldrarna 19-25 år gamla.

Vem söker vi?
Vi på Ungdomskraft förstår att alla inte har ett perfekt CV i början av sin karriär och väljer därför personlighet före vad som står på pappret. Vi söker dig som är social och framåt, noggrann, flexibel och arbetsvillig.

Din profil:
-B-körkort - Manuellt
-Talar och förstår svenska flytande
-Godkänt belastningsregister
-Gillar fysiskt arbete

Om Ungdomskraft
Ungdomskraft är framtidens problemlösare med kund och personal i fokus. Vår affärsidé är tydlig, att hjälpa unga, drivna talanger ut i arbetslivet och därmed namnet - Ungdomskraft.
Läs mer om oss: www.ungdomskraft.com (http://www.ungdomskraft.com/?fbclid=IwAR1jgHka9Nd10XSqueOf5bpg6OASp1ckH0ze2sN7I-LFD2T3kif_qoXOc30)

Ansök nu

Trafikledare

Trafikplanerare, transportföretag
Läs mer Jun 20
Uppskattar du ett omväxlande arbete, att hitta lösningar på problem och att vara en del av ett växande team? Vill du vara med och utveckla vår serviceförmåga och våra arbetssätt för att möta och överträffa våra kunders förväntningar? Då ska du söka jobbet som Trafikledare hos oss.

Vi söker dig som inte är rädd för att ta i, har ett stort engagemang, bra kundfokus och vill leverera en utomordentlig service till slutkund. Detta gör du i samarbete med alla våra chaufförer som du tillsammans med övriga trafikplanerare kommer att trafikleda från vårt huvudkontor i Västberga. Som trafikledare är du en del av hjärtat i vår verksamhet som får resterande delar att fungera och uppdragen att lyckas.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och krav

Som trafikledare hos oss ansvarar du för kontakt och support till våra chaufförer, kunder och kollegor. Du ser till att arbetsdagens transporter löper på smidigt, även när oförutsedda situationer uppstår. Huvuduppgifterna är att ha en helhetssyn över chaufförernas rutter, lösa problem och frågor som uppstår under deras rutt och att kommunicera med kunder via vår digitala leveransplattform, e-post och telefon. Du blir en viktig del för att säkerställa kundnöjdheten hos våra kunder. Ett av våra viktigaste nyckeltal!

Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon, det är därför ett krav att du har god datorvana och systemförståelse. Kunduppdragen du kommer att trafikleda pågår främst på vardagar men då vi har verksamhet dygnet runt kan arbetstiderna komma att variera.

Tempot är periodvis högt och ställer därmed krav på att du är effektiv, strukturerad och trots det höga tempot kan behålla fokus.

Vi ser gärna att du har en bakgrund från liknande tjänst eller erfarenhet från kundservice som ställt krav på din kommunikativa förmåga och din fallenhet för service.

Meriterande

- tidigare erfarenhet som trafikledare i Storstockholm

- god lokalkännedom i Stockholm med omnejd

- tidigare arbetat i affärssystem kopplat till trafikledning - C-körkort och YKB

Personliga egenskaper

Vi söker dig med god social förmåga som har en serviceinriktad personlighet och är duktig på att bemöta kunder på ett professionellt sätt. Du har en positiv inställning, är flexibel och kan hantera ett högt tempo med bibehållen kvalitet. Som person är du noggrann, punktlig och ansvarsfull.

Övrig information

Start för uppdrag: Omgående

Omfattning: 100%

Lön: Individuell lönesättning tillämpas

Förmåner: Friskvårdsbidrag

Placeringsort: Västberga

Arbetstider: Varierade tider, vardagarTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Kollektivavtal som tillämpas är Tjänstemannaavtalet för transportföretagen.Om Widriksson

Widriksson Logistik är en ledande last mile-aktör med verksamhet i större städer. Företaget erbjuder kundunika logistiklösningar med tydligt hållbarhetsfokus och eget affärsområde för utvecklingen av digitala produkter. Widriksson omsätter strax under 300 MSEK, sysselsätter 200 personer och disponerar 120 fordon. Samtliga fordon körs på fossilfria bränslen och vissa transporter är märkta Bra Miljöval. Dagligen hanteras ca 5000 tidskänsliga storstadsleveranser med krav på temperaturhållning och varsam hantering. Sedan 2021 ingår Widriksson i Tempcon Group.

Ansök nu

C-Chaufför för kunds räkning sökes omgående

Distributionsförare
Läs mer Jun 20
Jobb-ID
1022047

Jobbeskrivning
Förtroendet för Reko Consulting växer och vi har därför fått nya uppdrag för kunds räkning. Vi söker nu ytterligare lastbilsförare med C-behörighet. Dina arbetsuppgifter kommer vara distribution av paket och annan gods till olika kunder. Arbetsdagen startar från vår kunds terminal men du kommer därefter vara på vägarna enligt planerad rutt.


Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Stockholm
Arbetstider: 7-16

KOMPETENSKRAV

- Behärskar svenska i tal och skrift
- C-körkort
- Giltigt YKB
- Digitalt förarbevis
- Truckkort


DINA ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består bland annat av lastning, lossning och transport av gods till kunder i Stockholm med omnejd. Du utgår från kundens terminal i norra Stockholm och distribuerar paket till kunder i Stockholm med omnejd. Du kommer att vara anställd hos oss på Reko Consulting och vara uthyrd till vår kund. Starten sker omgående där upplärning ingår. Uppdraget är en provanställning på sex månader med goda chanser till fortsatt anställning efter avklarad uppdrag.

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett växande bolag som verkat i många år i branschen. Företaget är noggrann och har ett starkt fokus på kvalité i sina produkter och tjänster.

Företaget har flera terminaler runtom Stockholm. Den här tjänsten är för att stärka upp teamet då företaget växer.

DIN PROFIL
För att lyckas i den här rollen behöver du ha en hög arbetsmoral och en positiv inställning som en lastbilschaufför. Du behöver tala och skriva svenska samt kunna läsa. Det är viktigt att du är morgonpigg då lastning och lossning sker tidigt på morgonen. Det är viktigt att du som person är noggrann och ansvarstagande då mycket av jobbet sker på eget ansvar.

OM OSS
Som anställd på Reko Consulting kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Reko Consulting får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Reko arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Reko för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Ansök nu

C-Chaufför under sommaren för kunds räkning sökes omgående

Distributionsförare
Läs mer Jun 20
Jobb-ID
1022048

Jobbeskrivning
Förtroendet för Reko Consulting växer och vi har därför fått nya uppdrag för kunds räkning. Kunden behöver nu extra personal under sommaren. Därför söker vi nu lastbilsförare med C-behörighet. Jobbet kommer att pågå under sommaren med goda chanser för förlängning efter sommaren. Dina arbetsuppgifter kommer vara distribution av paket och annan gods till olika kunder. Arbetsdagen startar från vår kunds terminal men du kommer därefter vara på vägarna enligt planerad rutt.


Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Stockholm
Arbetstider: 7-16
Period: V.25-37

KOMPETENSKRAV

- Behärskar svenska i tal och skrift
- C-körkort
- Giltigt YKB
- Digitalt förarbevis
- TruckkortDINA ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består bland annat av lastning, lossning och transport av gods till kunder i Stockholm med omnejd. Du utgår från kundens terminal i norra Stockholm och distribuerar paket till kunder i Stockholm med omnejd. Du kommer att vara anställd hos oss på Reko Consulting och vara uthyrd till vår kund. Starten sker omgående där upplärning ingår. Uppdraget är en tidsbegränsad anställning på heltid mellan vecka 25 - 37, med goda chanser till fortsatt anställning efter avklarad uppdrag.

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett växande bolag som verkat i många år i branschen. Företaget är noggrann och har ett starkt fokus på kvalité i sina produkter och tjänster.

Företaget har flera terminaler runtom Stockholm. Den här tjänsten är för att stärka upp teamet då företaget växer.

DIN PROFIL
För att lyckas i den här rollen behöver du ha en hög arbetsmoral och en positiv inställning som en lastbilschaufför. Du behöver tala och skriva svenska samt kunna läsa. Det är viktigt att du är morgonpigg då lastning och lossning sker tidigt på morgonen. Det är viktigt att du som person är noggrann och ansvarstagande då mycket av jobbet sker på eget ansvar.

OM OSS
Som anställd på Reko Consulting kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Reko Consulting får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Reko arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Reko för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Ansök nu

Jobba extra som lagermedarbetare i Stockholm

Lagerarbetare
Läs mer Jun 21
Dina Arbetsuppgifter och profil
Vi är i behov av att stärka upp med duktig personal hos våra kunder i Stockholm! Här kommer du att arbeta med sedvanliga uppgifter inom lager, såsom orderplock och pack. För att passa in i tjänsten så ser vi att du är noggrann och gillar att arbeta i tempo enligt utsatta plockmål. Du hjälper till där det behövs och är en riktig lagspelare.

Observera att för att vara aktuell för den här tjänsten så måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning antingen studier på 100% eller ett annat arbete på minst 50%.


Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor
- Kunna arbeta mot utsatta plockmål
- Arbetstiderna är varierande och förlagda främst måndag till fredag.
- Du har hög arbetsmoral
- Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
- Den här tjänsten innebär att du blir anställd som konsult hos Insitepart och jobbar ute hos vår kund.
- Insitepart tillämpar utdrag ur brottsregistret hos de kandidater vi väljer att anställa.


Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in dina ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Jobba extra som lagermedarbetare i Stockholm

Lagerarbetare
Läs mer Jun 20
Dina Arbetsuppgifter och profil
Vi är i behov av att stärka upp med duktig personal hos våra kunder i Stockholm! Här kommer du att arbeta med sedvanliga uppgifter inom lager, såsom orderplock och pack. För att passa in i tjänsten så ser vi att du är noggrann och gillar att arbeta i tempo enligt utsatta plockmål. Du hjälper till där det behövs och är en riktig lagspelare.

Observera att för att vara aktuell för den här tjänsten så måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning antingen studier på 100% eller ett annat arbete på minst 50%.


Vi erbjuder dig
Du som jobbar hos oss får en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att du ska få utvecklas och få alla möjligheter till att nå goda resultat. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket betyder att vi följer alla rådande lagar och erbjuder dig som anställd säkra arbetsvillkor och kollektivavtal. Våra flexibla medarbetare är kärnan i vår verksamhet och en viktig faktor till vår starka tillväxt.

Villkor
- Kunna arbeta mot utsatta plockmål
- Arbetstiderna är varierande och förlagda främst måndag till fredag.
- Du har hög arbetsmoral
- Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
- Den här tjänsten innebär att du blir anställd som konsult hos Insitepart och jobbar ute hos vår kund.
- Insitepart tillämpar utdrag ur brottsregistret hos de kandidater vi väljer att anställa.


Låter detta som din nästa utmaning?
På Insitepart är alla välkomna att söka jobb oavsett ålder, kön, erfarenhet eller etnisk bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar, för vi vet att rätt person på rätt plats skapar ett stort mervärde för både kund och dig som person.

Skicka gärna in dina ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kommer att tillsättas när vi funnit rätt kandidater.

Ansök nu

Servicepersonal / C-chaufför

Renhållningsförare
Läs mer Jun 19
Är du intresserad av ett jobb där du får arbeta på en arbetsplats med möjligheten att vara med och påverka och utvecklas som person?

Om tjänsten Du kommer att ingå i ett dynamiskt och driftigt team som tycker om att ge fulländad service och överträffa kundens förväntningar. Tjänsten som servicepersonal innebär många olika arbetsuppgifter. Varje dag ställs du inför nya utmaningar och nya miljöer. Du kommer att besöka våra kunder för att hämta upp deras återvinning för att sedan leverera det till vår egna anläggning på Ekerö. Vi hämtar allting, stort som smått. Därför är det även viktigt att du känner dig bekväm med tyngre lyft. Tjänsten är på heltid mellan kl. 08-17 och du arbetar vardagar måndag - fredag. Start enligt överenskommelse.

Vad vi erbjuder dig

Kollektivavtalad heltidsanställning

Provisionsbaserad bonus

Tjänstepension

Personalaktiviteter och event

Diverse olika tävlingar varje månad

En varierande arbetsmiljö

Nya roller uppstår ofta i växande företag som vårt. Har du energin och engagemanget så är ”sky´s the limit!”

Vi kommer under 2022 även bygga helt nytt kontor på anläggningen.

Vi är inte bara ett företag som gör gott, vi har också sjukt kul tillsammans! Omkring dig har du ett grymt team där alla är motiverade och stöttande, och vi firar varje framgång och hittar på saker tillsammans.

Vi söker dig som har dessa kvalitéer

C körkort

Bra lokalkännedom över Stockholm

Talar svenska obehindrat

Anpassningsförmåga

Hög arbetsmoral

Tävlingsinriktad

LösningsorienteradDina arbetsuppgifter

Köra lastbil

Hämta upp återvinning

Sälja in merförsäljnig på befintliga kunder

Hjälpa till på vår anläggning i Ekerö

Delegerade uppgifter ifrån närmsta chef

Du rapporterar till ServicechefLön

Vi erbjuder en fast lön samt en provision baserad del på allting som körs in utöver ens månadsbudget.Om oss

Office Recycling är Sveriges grönaste återvinningsföretag. Vi har skapat ett framgångsrikt recept för att hjälpa företag att öka sin återvinning kombinerat med fossilfria transporter till samma pris som ett oljeberoende alternativ. Vi är världens enda återvinningsföretag med Bra Miljöval från Naturskyddsföreningen. Vi är ett innovativt och framgångsrikt företag i stark tillväxt!

Kärnverksamheten går ut på att hjälpa företag och kontor med deras återvinning. Vi hämtar alla typer av material som normalt förbrukas på ett kontor. Vår vision är att hela Stockholm ska bryta sitt beroende av tunga dieseltransporter och att vartenda kontor ska använda sig av fossilfria transporter för att neutralisera sin miljöpåverkan.OBS! Vi säkerhets prövar all vår personal via vår samarbetspartner samt via Polisen brotts - och belastningsregister.

Ansök nu

Servicepersonal / C1 chaufför

Renhållningsförare
Läs mer Jun 19
Är du intresserad av ett jobb där du får arbeta på en arbetsplats med möjligheten att vara med och påverka och utvecklas som person?

Om tjänsten Du kommer att ingå i ett dynamiskt och driftigt team som tycker om att ge fulländad service och överträffa kundens förväntningar. Tjänsten som servicepersonal innebär många olika arbetsuppgifter. Varje dag ställs du inför nya utmaningar och nya miljöer. Du kommer att besöka våra kunder för att hämta upp deras återvinning för att sedan leverera det till vår egna anläggning på Ekerö. Vi hämtar allting, stort som smått. Därför är det även viktigt att du känner dig bekväm med tyngre lyft. Tjänsten är på heltid mellan kl. 08-17 och du arbetar vardagar måndag - fredag. Start enligt överenskommelse.

Vad vi erbjuder dig

Kollektivavtalad heltidsanställning

Provisionsbaserad bonus

Tjänstepension

Personalaktiviteter och event

Diverse olika tävlingar varje månad

En varierande arbetsmiljö

Nya roller uppstår ofta i växande företag som vårt. Har du energin och engagemanget så är ”sky´s the limit!”

Vi kommer under 2022 även bygga helt nytt kontor på anläggningen.

Vi är inte bara ett företag som gör gott, vi har också sjukt kul tillsammans! Omkring dig har du ett grymt team där alla är motiverade och stöttande, och vi firar varje framgång och hittar på saker tillsammans.

Vi söker dig som har dessa kvalitéer

C1 körkort (meriterande med C kort)

Bra lokalkännedom över Stockholm

Talar svenska obehindrat

Anpassningsförmåga

Hög arbetsmoral

Tävlingsinriktad

LösningsorienteradDINA ARBETSUPPGIFTER

Köra lastbil

Hämta upp återvinning

Sälja in merförsäljnig på befintliga kunder

Hjälpa till på vår anläggning i Ekerö

Delegerade uppgifter ifrån närmsta chef

Du rapporterar till ServicechefLön

Vi erbjuder en fast lön samt en provision baserad del på allting som körs in utöver ens månadsbudget.Om oss

Office Recycling är Sveriges grönaste återvinningsföretag. Vi har skapat ett framgångsrikt recept för att hjälpa företag att öka sin återvinning kombinerat med fossilfria transporter till samma pris som ett oljeberoende alternativ. Vi är världens enda återvinningsföretag med Bra Miljöval från Naturskyddsföreningen. Vi är ett innovativt och framgångsrikt företag i stark tillväxt!

Kärnverksamheten går ut på att hjälpa företag och kontor med deras återvinning. Vi hämtar alla typer av material som normalt förbrukas på ett kontor. Vår vision är att hela Stockholm ska bryta sitt beroende av tunga dieseltransporter och att vartenda kontor ska använda sig av fossilfria transporter för att neutralisera sin miljöpåverkan.OBS! Vi säkerhets prövar all vår personal via vår samarbetspartner samt via Polisen brotts - och belastningsregister.

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning

Renhållningsförare
Läs mer Jun 17
Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort
- YKB
- Förarkort


Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

C1/C-Chaufförer sökes till uppdrag omgående

Bohags- och flyttbilsförare
Läs mer Jun 17
Vi söker nu drivna C1 & C-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är för en välkänd flytt och städfirma. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag omfattar heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag med möjlighet till extrajobb på helger.

Din profil

Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kunder, därför är det viktigt att du håller en god servicenivå trots pressat tidsschema och högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med minst behörighet C1
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift

Meriterande:
Körkort med behörighet C
YKB
Erfarenhet inom flyttverksamhet eller lager
Erfarenhet inom serviceyrke

Ansök nu

Transport & kundtjänstmedarbetare

Transportplanerare
Läs mer Jun 17
Smart Recycling söker nu en medarbetare till Trafikledningen/Kundtjänst.

Har du svart bälte i problemlösningar? Brottar du ner motgångarna på mattan och bjuder du upp utmaningarna till dans? Gillar du när det är högt till tak och är ett leende på läpparna en del av ditt standardutförande? Då är just DU helt rätt person för oss.

I din roll som Trafikledningsmedarbetare/Kundtjänst kommer din dag fyllas med olika arbetsuppgifter, ingen dag kommer att vara den andra lik. Grundpelarna är att du har en stor organisationsförmåga, kan hantera tvära kast som sätter prov på din flexibilitet och klarar av att ta snabba beslut i pressade situationer. Vi lägger ett stort värde i att du är administrativt stark och kan utrycka dig väl i både tal och skrift.

Tjänsten innebär att du t.ex:

Schemaläggning - Planera rutter för våra drivna servicemän så att de på miljövänligaste och bästa sätt kan hantera alla våra kunder i Stockholm. Det är därför betydelsefullt att du har en god lokalkännedom över Stockholm med omnejd.

Dagligen tar emot inkommande samtal och mail ifrån våra kunder. Du kommer att svara på frågor gällande bland annat vår ordinarie service, extratömningar med mera.

Du kommer att ha ett nära samarbete med våra säljare och administrera nya kunder i systemet.

Precis som resten av organisationen står du kontinuerligt redo att rycka ut för att hjälpa till där det behövs

Viktigt att ha i beaktning är att det finns hundar på kontoret, vi ser såklart gärna att du inte har något problem att omge dig med dessa.Smart Recycling är ett modernt serviceföretag inom återvinningsbranschen.

Vår huvudverksamhet är att erbjuda skräddarsydda återvinningslösningar för alla typer av kontor runt om i stor Stockholm samt erbjuda fastighetsägare en problemfri vardag genom vår tjänst för skötsel av miljörum i kommersiella fastigheter. Med hög kundservice, flexibilitet och stor effektivitet hämtar vår servicepersonal in det material som företagen lämnar för återvinning.

Vi erbjuder även tömningar av lager, kontor och dylikt vid flytt eller liknande där saker antingen behöver gå till återvinning eller återanvändning. Vi är branschens främsta servicebolag och miljö är av yttersta vikt för oss. Därför kör vi uteslutande i lastbilar som drivs med Biogas

Ansök nu

C1/C-Chaufförer sökes till uppdrag omgående

Bohags- och flyttbilsförare
Läs mer Jun 22
Vi söker nu drivna C1 & C-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är för en välkänd flytt och städfirma. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag omfattar heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag med möjlighet till extrajobb på helger.

Din profil

Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kunder, därför är det viktigt att du håller en god servicenivå trots pressat tidsschema och högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med minst behörighet C1
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift

Meriterande:
Körkort med behörighet C
YKB
Erfarenhet inom flyttverksamhet eller lager
Erfarenhet inom serviceyrke

Ansök nu

Gruppchef till utleverans helg

Arbetsledare, lager
Läs mer Jun 17
Vi vill att det skall vara enkelt och smidigt, ja till och med härligt, att handla på apotek. MEDS är ett snabbt växande onlineapotek som lanserades 2018. Målet är att bli hela Sveriges favoritapotek, och det når vi genom att erbjuda den bästa kundupplevelsen med ett väldigt brett utbud av produkter, personlig rådgivning och blixtsnabba leveranser var du än befinner dig - även sena kvällar och helger. Att jobba på MEDS innebär en miljö där det ständigt är mycket på gång och där vi har väldigt roligt tillsammans på vägen.

På MEDS säljer vi receptbelagda och receptfria läkemedel online - både till dig, din familj och ditt husdjur. Vi har ett stort sortiment inom hälsa och skönhet, allt för ditt välmående. Att jobba på MEDS innebär en miljö där det ständigt är mycket på gång och där vi har väldigt roligt tillsammans på vägen.

Rollen
Vi söker nu en Gruppchef till utleverans helg. Som gruppchef är du ansvarig för att vårt lager ska bli ett av Sveriges bästa! Det bidrar du till genom att fortsätta bygga den härliga kulturen på vårt lager, med bra driv och laganda. Du är en operativ, driftnära ledare med tidigare erfarenhet inom logistik eller annan relevant verksamhet. Rollen rapporterar till Lagerchef.

Tjänsten är förlagd från lördag till och med onsdag varje vecka med arbetstiderna 07:00-15:45.

Alla paket ska packas och skickas i tid och vi ska vara effektiva i vår drift. Det är du som säkerställer detta genom att motivera och leda teamet på lagret.

Arbetsuppgifter
Rollen innebär att du ansvarar för att motivera ditt team att nå uppsatta mål inom produktivitet och kvalitet. Du brinner för ordning och reda och ser till att vi följer rutinerna i den dagliga driften.

- Säkerställa att vi på ett effektivt sätt får ut samtliga paket till våra kunder och att vi håller angivna deadlines.
- Utveckla och motivera dina medarbetare, samt följa upp deras prestation.
- Säkerställa att medarbetare har de bästa möjliga förutsättningarna för att göra sitt jobb.
- Ansvarig för nyckeltal och KPI inom utleverans
- Delegerat arbetsmiljöansvar
- Operativ planering tillsammans med lagerchef och produktionsplanerareDin bakgrund
Vi tror att du har tidigare erfarenhet som Gruppchef eller liknande roll inom logistik där du har haft personalansvar för en större grupp medarbetare. Som person tror vi att du är prestigelös, stresstålig, engagerad och har förmågan att sprida detta till dina medarbetare. Vi tror att du har lätt för att förstå processer, system och arbetssätt. Du trivs också i en mycket operativ roll med stor närvaro i produktionen och nära samarbete med samtliga medarbetare. Sist men inte minst så har du en mycket god kommunikationsförmåga.

Vi erbjuder dig

- En entreprenörsdriven och välfinansierad verksamhet i en spännande bransch, med stor potential!
- Stora karriärmöjligheter med varierande och utmanande arbetsuppgifter samt frihet under ansvar
- Generöst friskvårdsbidrag
- Tjänstepension
- Grym personalrabatt!Tjänsten omfattar heltid med start så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Vid frågor, vänligen ta kontakt med: Mathilda Berg, People and Culture Generalist: mathilda.berg@meds.se

Ansök nu

Nu söker vi duktiga och erfarna skjutstativförare!

Truckförare
Läs mer Jun 16
Vi söker dig som har god lagervana med minst ett års erfarenhet. Arbetsuppgifter som förekommer är sortera, packa, plocka, hissa upp varor och organisera diverse material i lagret och dylikt.

Tempot är högt och det gäller att vara både snabb och noggrann.

Vi vill att du:
- Är drivande, självgående och ansvarstagande
- Är lyhörd, tydlig och öppen för varierande arbetsuppgifter samt kan
- Hantera snabba puckar, men ändå fokus på kvalité och säkerhet!
- Har god förmåga att samarbeta och bygga relationer med kollegor
- Är engagerad, resultatorienterad och initiativrik.
- Är morgonpigg!
- Är lösningsorienterad
- Kan jobba sena kvällar

Meriterande:

- B-körkort

Krav:

- Lagervana utav att ha kört skjutstativtruck i minst 1 år
- God svenska eller engelska i både tal och skrift
- Truckkort A1-A4 och B1-B4


Arbetsort: Kungsängen/Brunna
Arbetsomfattning: Deltid - Vardag samt Helger
Arbetstider: Skiftarbete förekommer dag och kvälls pass

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi att du är engagerad, initiativtagande och social liksom trivs i en lager miljö. om du dessutom kan beskriva dig själv som målinriktad och får arbetet gjort, är detta en tjänst för dig.

Om Miljonbemanning:

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning.

Ansök nu

Arbetsledare inom logistik

Arbetsledare, lager
Läs mer Jun 16
Vi söker nu drivna arbetsledare med ett intresse för logistik! Du kommer bli anställd som konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom logistikbranschen.

Arbetet innefattar bland annat arbete med planering, kvalitetskontroll och arbetsledning. Då arbetet innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut och sköter kontakt med såväl kund som chaufförer.

Detta uppdrag omfattar heltid men det finns även möjlighet till deltid samt helger. Uppdraget är i norrort.

Uppdraget har start från september men med möjlighet till tidigare start.

Vi ser gärna ansökningar från kvinnliga arbetsledare.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Har lätt för att samarbeta och har en tydlig kommunikation.

Krav:
C-körkort
Erfarenhet av Outlook och Excell
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:
Körkort med behörighet CE
Erfarenhet inom logistik
Erfarenhet av livsmedelshantering (kyl och frys)
Vana vid hand-enheter
Engelska i tal och skrift

Ansök nu

Nu söker vi erfarna Lageroperatörer till Heltidstjänst i Järna, Södertälje!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 16
Nu söker vi duktiga samt erfarna operatörer till ett heltidsuppdrag i Järna.

Vi söker dig som har god lagervana med minst ett års erfarenhet. Arbetsuppgifter som förekommer är sortera, packa, plocka och organisera diverse material i lagret och dylikt.

Tempot är högt och det gäller att vara både snabb och noggrann.

Vi vill att du:
- Är drivande, självgående och ansvarstagande
- Är lyhörd, tydlig och öppen för varierande arbetsuppgifter samt kan
- Hantera snabba puckar, men ändå fokus på kvalité och säkerhet!
- Har god förmåga att samarbeta och bygga relationer med kollegor
- Är engagerad, resultatorienterad och initiativrik.
- Är morgonpigg!
- Är lösningsorienterad

Meriterande:

- B-körkort
- Truckkort A1-A4 och B1-B4


Krav:

- Lagervana
- God svenska i både tal och skrift


Arbetsort: Järna, Södertälje
Arbetsomfattning: Heltid
Arbetstider: Skiftarbete förekommer dag och kvälls pass

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi att du är engagerad, initiativtagande och social liksom trivs i en lager miljö. om du dessutom kan beskriva dig själv som målinriktad och får arbetet gjort, är detta en tjänst för dig.

Om detta låter intressant och du passar in på beskrivningen så skicka din ansökan redan idag frågor besvaras av rekryteringsavdelningen på info@miljonbemanning.se samt på 08-400 22 750. Urvalsprocessen sker löpande därav kommer tjänsten tillsättas innan annonserings perioden är slut!

Om oss: Miljonbemanning är en organisation som kännetecknas av mångfald och en inställning av gynnsamhet. Vi är specialiserade på att se till att kompetens och trivsamhet går hand i hand. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss.

Ansök nu

CE Chaufförer sökes till distributionsuppdrag

Distributionsförare
Läs mer Jun 16
Vi söker nu drivna CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom distributionsbranschen.

Arbetet innefattar bland annat arbete med livsmedel till butiksverksamheter. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund.

Detta uppdrag omfattar heltid och är uppdelat i skift då arbetet bedrivs under dygnets alla timmar och veckans alla dagar. Uppdraget utgår från norr-ort men kan innebära arbete på annan ort.

Uppdraget har start från september men med möjlighet till tidigare start.

Vi ser gärna ansökningar från kvinnliga chaufförer.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet CE
YKB
Digitalt förarkort
Truckkort A
ADR 1.3
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

Meriterande:

Erfarenhet inom distributionskörning
Livsmedelshantering (kyl och frys)
Vana vid hand-enheter

Ansök nu

C- och CE-chaufförer till distribution

Distributionsförare
Läs mer Jun 16
Vi söker nu drivna C- och CE-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal på heltid och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Uppdraget utgår från Årsta och påbörjas med en längre körning för att sedan distribuera på annan ort.

Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är företagets ansikte ut mot kund. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Din profil

Som person är du flexibel, pålitlig och stresstålig samt att du snabbt kan sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft kan förekomma i arbetet.

Krav:
Körkort med behörighet C eller CE
YKB
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska
Truckkort A

Meriterande:

Erfarenhet inom distribution

Ansök nu

C1/C-Chaufförer sökes till uppdrag omgående

Bohags- och flyttbilsförare
Läs mer Jun 16
Vi söker nu drivna C1 & C-chaufförer som brinner för distributionskörning! Du kommer bli anställd som ambulerande konsult hos Arena Personal och vara ute på uppdrag hos ett välkänt företag inom yrkeschaufförsbranschen.

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är för en välkänd flytt och städfirma. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork.

Detta uppdrag omfattar heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag med möjlighet till extrajobb på helger.

Din profil

Som chaufför är du företagets ansikte ut mot kunder, därför är det viktigt att du håller en god servicenivå trots pressat tidsschema och högt arbetstempo. Du har lätt för att samarbeta och innehar god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet.

Krav:
Körkort med minst behörighet C1
YKB
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift

Meriterande:
Körkort med behörighet C
Erfarenhet inom flyttverksamhet eller lager
Erfarenhet inom serviceyrke

Ansök nu

C-Chaufför Återvinning

Renhållningsförare
Läs mer Jun 16
Ditt nya jobb
Vi söker nu återvinnings chaufförer till vår kund i Stockholm. Detta är en attraktiv arbetsplats där det självklart erbjuds kollektivavtal och en bra lön. Vi söker till detta uppdrag både hel-, och deltids chaufförer. Skynda dig att söka! Platserna kommer tillsättas och schemaläggas snarast.

Arbetsuppgifter
Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra renhållnings lastbil och samla in återvinnings material runt om i Stockholm. Du lastar på kärl med material med hjälp utav en baklyft. Det är även arbete utanför lastbilen, vilket kräver en god fysik.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Du har yrkesrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du arbetat som renhållnings-chaufför tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.

- C-körkort
- YKB
- Förarkort


Du som person
Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på WeStaff Sweden erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Din nya arbetsgivare WeStaff Sweden är ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.

Ansök nu

Vitvaruinstallatör till Bravida ?????????

Vitvarumontör
Läs mer Jun 15
Om tjänsten
Wrknest söker nu nästa stjärna till Bravida, en Vitvaruinstallatör! Bravida ger fastigheter liv - dygnet runt, året om. Det gör de med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.

Du utför service, reparation samt garantiuppdrag på vitvaror. Ett nära samarbete med kunder och beställare ser de som en självklarhet men även internt inom avdelningen. Kommunikation och eget ansvar säkerställer ett starkt samarbete samt det goda resultat de vill uppnå.

Detta är en konsultroll där du blir anställd som konsult hos Wrknest och uthyrd till Bravida. Deras mål är en fast anställning på sikt om det känns bra för alla parter.

Dina framtida arbetsuppgifter
Som Vitvaruinstallatör kommer du att installera vitvaror och tvättstugor. En vanlig dag är att man ses på lagret och går igenom dagens stopp, därefter åker man ut med sin partner och installerar vitvaror hos kunder. Mot dagens slut avrapporterar man och slänger de trasiga vitvarorna man plockat upp hos kunderna under dagen. Du hjälper kunder att få fungerande hem, att få vara med i ett härligt team och ha ett aktivt och fysiskt arbete. Ta chansen att bli en del av en organisation med spännande och stora projekt, erfarna kollegor och där det dessutom erbjuds goda utvecklingsmöjligheter!

Vi söker dig som har
- Tidigare erfarenhet av Vitvaruinstallation
- Flytande i Svenska tal och skrift samt goda kunskaper i Engelska
- B-körkort

Meriterande
- Elutbildning

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är driven, social och arbetar bra i team. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Övrig information
Tjänsten avser heltid, 40h/v med arbetstider 07-16.
Plats: Årsta, Stockholm
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

För att snabbt komma in i företaget och arbetsuppgifterna kommer du att få en onboarding i samband med start. Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Se filmen om Bravida nedan!

Ansök nu