Kafé- och konditoribiträden jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb som Kafé- och konditoribiträden i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Stockholm från den arbetsgivaren.

Konditor

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Apr 12
ARBETE PÅ GRAND HÔTEL
Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining.
Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.
Nu söker vi en passionerad och erfaren konditor som kommer att vara avgörande i vår resa mot att sätta Grand Hôtels konditori på kartan och göra det ikoniskt
KONDITORIET
Vårt konditori består av ett starkt team på sju personer som dagligen arbetar med att skapa både klassiska och innovativa desserter, konfektyrer, tårtor och bakverk. Konditoriet samarbetar nära med övriga kök samt eventavdelning. De primära arbetsuppgifterna består av att skapa desserter för evenemang av alla storlekar, temabufféer på våra restauranger, vår välbesökta Afternoon Tea i Cadierbaren samt för beställningar av tårtor för evenemang både inom och utanför hotellet.
Att vara en del av konditori-teamet innebär att vara en pålitlig lagspelare som kan balansera precision och skicklighet samt besitter förmågan att bidra kreativt.
OM ROLLEN
För att trivas i denna position bör du vara en erfaren konditor med utmärkta kommunikationsfärdigheter och kunna samarbeta smidigt med andra avdelningar. Dessutom behöver du vara strukturerad med god planeringsförmåga då konditoriet producerar stora volymer av hög kvalitet där samtliga desserter förväntas vara perfekt tidsatta för varje evenemang.
Vi söker en konditor som inte bara har passion för att skapa fantastiska desserter utan också besitter den kompetens och erfarenhet som krävs för att prestera på en hög nivå. Att vara en del av vårt konditori innebär att vara en viktig pusselbit i teamet som varje dag strävar efter att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster.
Arbetstiderna är huvudsakligen förlagda under dagtid och morgnar alla dagar i veckan.
Som konditor på Grand Hôtel omfattas du av kollektivavtalet med HRF.
VEM ÄR DU?
Vi letar efter en engagerad och passionerad konditor som har:
Dokumenterad utbildning som konditor med minst tre års erfarenhet inom yrket
En stark arbetsmoral och förmåga att hantera stress
Expertis vid samtliga stationer inom ett konditori
Förmågan att arbeta strukturerat och effektivt, särskilt vid produktion av stora volymer
Bevisad förmåga att leverera högkvalitativa desserter vid olika typer av evenemang och mingel
Kommunikativ på både svenska och engelska
Please note that we only consider applicants who has a Swedish work permit

VI ERBJUDER
En spännande utmaning och stimulerande arbete på ett av Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda.
En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster.
En arbetsplats där takhöjden är hög och variationen i arbetsuppgifter är stor.
Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse.
Anställningsförmåner och rabatter inom Grand Group.

Vi genomför bakgrundskontroller som en del av vår rekryteringsprocess. Senaste ansökningsdag med CV är den 1/6 2024.

Ansök nu

Cafébiträde

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Feb 8
Albert Café på Birger Jarlsgatan 5 söker Cafébiträde för tillredning av enklare lunchrätter och bakverk till kaffet.
Dina arbetsuppgifter kommer bl a. Bbestå av att tillreda och servera kaffe, montera ihop rätter som sallader och värma soppor.
Café Albert lägger stor vikt vid att du som söker tjänsten brinner för service, är kreativ och ambitiös.
Café Albert utbildar dig i allt som rör kaffeservering, kassa och service. Barista utbildning ges.
Utbildning/Erfarenhet
Att behärska svenska språket är en förutsättning för att kunna lära dig arbetet. Kunna förstå och göra dig förstådd. Meriterande om du har erfarenhet från serviceyrket men inget krav då utbildning ges.
Bifoga ansökan med ett fotografi.

Ansök nu

Cafèbiträde Mr Cake Rådmansgatan 12

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Apr 16
Hej, om du vill jobba med ett härligt och glatt gäng då ska du kolla hit!

MR Cake är ett kreativt, roligt och fartfyllt företag som alltid vill ligga i framkant genom att vi ständigt vågar att utveckla och utmana oss själva.

Nu söker vi butikspersonal som vill vara med på vår resa.Vi ser gärna att du som söker:
Är serviceinriktad
Har en positiv & glad inställning
Tycker om att arbeta i team och uppskattar att få arbeta med kvalitativa produkter gjorda på de bästa råvarorna
Du ska vara kreativ, positiv, passionerad och stolt i din yrkesroll.
Vissa dagar är det mer att göra än andra därför är det viktigt att du är en person som är framåt och som gillar när det blir högt tempo.
Inget krav men ett plus i kanten om du har:
Erfarenhet från andra cafe, butik eller restaurangjobb.
Baristautbildning
Fördelar med att jobba hos oss

Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag
Flexibla arbetstider (ej sena kvällar)
Tjänsten är heltid eller deltid, med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Du ansöker snabbt och smidigt på några minuter genom att svara på några korta frågor varav några frågor besvaras i videoförmat. Du kan ansöka direkt i mobilen, inget CV eller personligt brev behövs!
Barristautbildning, minst 2 års erfarenhet

Ansök nu

Reception/Cafévärd hos världsledande bilvarumärke

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jan 15
Slash.ten driver tillsammans med Volvo Cars Retail deras reception/Café på deras huvudanläggning i Kista. Här kan inte vem som helst stå och därför söker vi stjärnor som vill och som orkar sprida positiv energi till alla besökare. Är du en av dessa?

VIKTIG INFORMATION

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 10-15 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Kolla gärna denna artikel innan intervjun för tips och tricks: https://www.hubert.ai/insights/tips-och-rad-infor-din-forsta-hubert-intervju

Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare.

Vem är du?

Du har ett genuint intresse av att hjälpa andra människor och sprider naturligt energi till alla du träffar. Du förstår att ditt engagemang på jobbet gör stor skillnad för besökarnas upplevelse och den övergripande framgången av platsen i stort.

Du gillar att lämna avtryck hos människor du möter genom att sprida glädje och bry dig om det du gör! Du tycker som vi att kundbemötandet är en av de absolut viktigaste delarna för att skapa en fantastisk plats människor att vistas!

Du förstår precis som vi att helhetsintrycket sitter i detaljerna i allt som vi gör.

Egenskaper:

- Social och glad - Ihärdig - Engagerad - Ärlig och öppen - Prestigelös - Lagspelare - Strukturerad - Ansvarstagande

Arbetsuppgifter: Som stjärna för Slash.ten är du vår främsta ambassadör och ansikte utåt. Du jobbar på Slash.ten hos Volvo. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att ge Receptionens/Caféts besökare minnesvärda upplevelser som leder till att de förknippar god service och glädje med Volvo.

I dina dagliga uppgifter ingår att servera frukost, fika och lunch till besökarna som lämnat sina bilar på service/reparation eller som är där för att köpa en ny bil, även Volvos anställda som sitter i huset.
Du välkomnar alla och svarar på frågor de kan ha och ser till att de vet vart i huset de ska beroende på vad de har för ärende.
Du håller rent och genomför alla de rutiner som finns i receptionen/cafét i det dagliga arbetet.

Att jobba på Slash.ten innebär en fantastisk möjlighet att utvecklas i en lärorik miljö tillsammans med andra härliga stjärnor. Du får jobba med olika världsledande varumärken inom bl.a. retail och därmed knyta nya kontakter. Det är viktigt att ha ett genuint intresse för människor och kundupplevelser samt att vara initiativrik med ett öga för detaljer

Start och omfattning

Start från februari ca 3-4 ggr/veckan
Arbetstider i shift från 06:00-18:00

Om oss.

Slash.ten är en retailbyrå med en organisation och ett team som har lång och väldokumenterad erfarenhet inom retail. Vi är individer som byggt gasellföretag, utvecklat varumärken och fått utmärkelser för bästa kundservice många år i rad. Vi vill ständigt utveckla branscherna vi verkar inom genom att arbeta med engagerade och motiverade människor. Målsättningen är tydlig; vi vill hela tiden bli bättre och ge energi till alla de människor vi möter. Vi arbetar redan med några av världens största varumärken. www.slashten.net/ (http://www.slashten.net/)

Ansök nu

Konditoribiträde 20% (Varannan helg)

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Maj 13
Just nu söker vi på Vete-Katten fler konditoribiträden till våra caféer runt om i Stockholm!
Är du serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av arbete som cafébiträde? Vi letar efter engagerade konditoribiträden som delar vår passion för kaffe och brinner för att leverera enastående kundservice inom cafébranschen.
Arbetsuppgifter

Arbeta i kassa
Servering
Hantering av espressomaskin
Hos oss medverka du i ett team som levererar en hög kundservicenivå och tillhandahåller en professionell produktkunskap.Om dig

Glad och ansvarstagande – du ger det lilla extra i ditt arbete
Positiv, flexibel och gillar högt tempo – vi värdesätter dessa egenskaper högt och är viktigt i bemötandet för våra gäster
Lösningsorienterad och stresstålig
Samarbetsvillig och bra på att kommunicera
Om oss

Vete-katten är en Stockholmsinstitution – omskriven, omtalad och framför allt besökt av de flesta kända och okända stockholmare så väl som tillresta. Vi bär på en lång svensk konditoritradition som vi känner stolthet över och ett stort ansvar att förvalta. För oss innebär det att vi gör alla våra bakverk och bröd från grunden, med de bästa råvarorna vi kan finna och utan några som helst tillsatser. Vi tar inga genvägar och låter saker ta den tid de behöver.

Ansök nu

Kafémedarbetare, RC Café & Pâtisserie, Stockholm

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Apr 30
Vi har butiker och caféer på Arlanda och i Stockholm. Vi är glada och stolta över att vi växer, och vill hitta medarbetare som vill växa med oss. Nu söker vi dig som vill arbeta i en stimulerande miljö med råvaror och drycker av högsta kvalitet! Vi söker dig som älskar att ge bra service och vill ge varje kund en upplevelse utöver det vanliga på RC i Stockholm.

Du kommer som kafémedarbetare vara ansiktet utåt och vara kundens första intryck av RC. Du kommer få servera över disk, stå i kassan, göra kaffe av hög kvalitet, hålla påfyllt, rent och snyggt i enheten och andra typiska arbetsuppgifter för kaféverksamheter.

Tjänsterna innebär skiftarbete, både på hel- och deltid, och du behöver kunna vara på plats vardag som helg. Vi har öppet 07.00-18.00, varje skift är allt från 6-9 timmar. Flytande svenska och engelska är ett krav.

.

Vi är medlemmar i Visita och följer deras avtal.

Ansök nu

Sommarjobb i kök och matsal på kollo

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Maj 6
Till våra tre kollogårdar i Värmland söker vi nu dig med intresse för matlagning och service som vill utvecklas vidare inom detta. Vi utbildar dig så du behöver ingen formell utbildning, däremot värdesätter vi ditt intresse för matlagning, att du trivs att arbeta i högt tempo och att du vill hjälpa till att utveckla vår verksamhet. Vi tror att du är en naturlig ledare i kök och matsal, van att ta initiativ och att arbeta strukturerat samt trivs i en miljö där barn och ungdomar utgör majoriteten av våra gäster.
Att jobba på kollo innebär att du under sommaren bor på din arbetsplats, på kollogården i Värmland. Du delar boende med dina kollegor under tiden du arbetar, ca 5–6 personer per rum. Jobbet kräver att du under sommaren kan tänka dig vara hemifrån i minst 6 veckor.
Om företaget
Utepedagogik Sverige AB bedriver kollo/lägerverksamhet på flera kollogårdar för barn och ungdomar i åldrarna 9-16 år med inriktning på äventyr och vår verksamhet är inriktat på utepedagogisk verksamhet. Hörnstenarna i Utepedagogik Sverige AB pedagogiska kolloverksamhet är: säkerhet, kvalitet, trygghet och gemenskap, samt att utbildade vuxna med en bred kompetens utgör en god förebild. Våra ledord är "på våra kollogårdar ska du kunna känna dig trygg att vara vem du vill".
Arbetsuppgifter
Som biträde i kollots kök arbetar du i både kök och matsal för att leverera måltider till kollodeltagare och kolloledare. Du kommer rotera mellan olika arbetsområden såsom varm- och kallkök och matsal och vi lär upp dig på plats, du behöver därför inte ha utbildning inom arbete i kök så länge du har ett driv att lära dig.
Köket på kollo är hjärtat i vår verksamhet och som anställd i köket varierar dina arbetsuppgifter mellan matlagning, servering och disk. Du kommer tillsammans med ett team på 6–7 personer ansvara för att leverera frukost, lunch och middag i vår gemensamma matsal till kollodeltagare och kolloledare på våra tre kollogårdar. Därtill kommer du bland annat även ta emot leveranser, ansvara för att kollogårdarna får mellanmål och kvällsfika, samt förbereda mat inför bland annat hajk/utflykt.
Arbetet sker under vägledning av en köksföreståndare. Du ska också efterleva kraven på kvalité och hygien samt kunna bemöta kollodeltagare på ett pedagogiskt och inspirerande sätt då vi att deltagarna ska upptäcka de olika sidorna av matlagning och eventuellt väcka förståelse och ett framtida intresse.
Meriterande erfarenhet
· Erfarenhet av att arbeta inom kök/kafé
· Erfarenhet av att arbeta med barn
· Erfarenhet av kollo- eller lägerverksamhet
· Erfarenhet av serviceyrke
· Meriterande om du har kunskap och tidigare erfarenhet av specialkost
· Meriterande om du har kunskaper om att kunna laga mat i utemiljöer

Personliga egenskaper
· Ansvarstagande
· Strukturerad
· Initiativrik
· Punktlig
· Social
· Bra på att ha många bollar i luften
· Samarbetsförmåga
Du bör även kunna ge och ta feedback samt ha ambitionen och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss. Du bör vara flexibel och uthållig då arbetspassen kan vara både långa och krävande. Vi sätter stort värde på humor och social kompetens.
Anställningsvillkor
Tjänsten omfattar heltidsjobb. Du måste kunna närvara på våra utbildningsdagar på plats på kollogården i Värmland den 28:e april - 1:e maj, samt 9:e-13:e juni. Under sommaren behöver du kunna jobba, och således vara borta hemifrån i minst sex veckor under perioden 14:e juni - 20:e augusti.


Sökord:
sommarjobb säsongsjobb skiftledare skolkök kollo kolloledare kök köket kock café cafébiträde kallskänka köksbiträde storkök säsong läger lägerledare sommar jobb

Ansök nu

Konditoribiträde Heltid

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Apr 11
Just nu söker vi på Vete-Katten fler konditoribiträden till våra caféer runt om i Stockholm!
Är du serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av arbete som cafébiträde? Vi letar efter engagerade konditoribiträden som delar vår passion för kaffe och brinner för att leverera enastående kundservice inom cafébranschen.
Arbetsuppgifter

Arbeta i kassa
Servering
Hantering av espressomaskin
Hos oss medverka du i ett team som levererar en hög kundservicenivå och tillhandahåller en professionell produktkunskap.Om dig

Glad och ansvarstagande – du ger det lilla extra i ditt arbete
Positiv, flexibel och gillar högt tempo – vi värdesätter dessa egenskaper högt och är viktigt i bemötandet för våra gäster
Lösningsorienterad och stresstålig
Samarbetsvillig och bra på att kommunicera
Om oss

Vete-katten är en Stockholmsinstitution – omskriven, omtalad och framför allt besökt av de flesta kända och okända stockholmare så väl som tillresta. Vi bär på en lång svensk konditoritradition som vi känner stolthet över och ett stort ansvar att förvalta. För oss innebär det att vi gör alla våra bakverk och bröd från grunden, med de bästa råvarorna vi kan finna och utan några som helst tillsatser. Vi tar inga genvägar och låter saker ta den tid de behöver.

Ansök nu

cafébiträde

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Apr 25
Observera att detta är ett nystartjobb som kräver att du kan bli beviljad nystartjobb från arbetsförmedlingen.
Bifoga ansökan med ett fotografi
sökes omgående till vårt café på Hammarbyhöjden.
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten ska tillsättas snarast.
I vårt café bjuder vi stolt våra gäster dagsfärska bröd och bullar, smörgåsar och sallader som tillverkas på plats och ett brett sortiment av kaffe och andra drycker.
Vi utbildar all vår personal till barista.
Din profil:
Meriterande om du har tidigare erfarenhet från café och har arbetat med service.
Meriterande om du har barista utbildning. '
Ansökans skickar endast via e-post:
cafefraterno4@gmail.com
Ansökan ska märkas med (nystartJobb)

Ansök nu

cafébiträde

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Apr 25
sökes omgående till vårt café på Hammarbyhöjden.
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten ska tillsättas snarast.
I vårt café bjuder vi stolt våra gäster dagsfärska bröd och bullar, smörgåsar och sallader som tillverkas på plats och ett brett sortiment av kaffe och andra drycker.
I arbetsuppgifterna ingår kundbemötande, kassa, förberedelse, disk, städ, varumottagning osv.
Vi utbildar all vår personal till barista.
Din profil:
Som person är det viktigs att du är service-minded, stresstålig, ansvarsfull, strukturerad, gillar ordning och reda och har god social kompetens.
Meriterande om du har tidigare erfarenhet från café och har arbetat med service.
Meriterande om du har barista utbildning.
Ansökans skickar endast via e-post:
cafefraterno4@gmail.com
Ansökan ska märkas med (Jobb)

Ansök nu

Cafébiträde till Bullar&Bröd (heltid)

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Apr 25
Bullar&Br;öd Stenugnsbageri söker nu ett cafébiträde på heltid, med start i juni 2024.
Bullar&Br;öd Stenugnsbageri är ett hantverksbageri/konditori med butik och servering på Valhallavägen 65 vid Östra Station/Tekniska Högskolan.
Bageriet har funnits i 6 år och vi växer så att vi nu måste förstärka verksamheten med ytterligare ett cafébiträde. Du kommer att ingå i ett team om 7 butikssäljare och kallskänkor som jobbar heltid. Våra öppettider gör att man vardagar arbetar morgonpass eller eftermiddagspass och arbetstiden varierar från 06.00 till 19.00. Man jobbar även vissa helger efter ett rullande schema.
Bageriet är familjeägt och ägarna har stor passion och engagemang för verksamheten. Vi har därmed stora ambitioner med vårt bageri/café och jobbar med hög servicenivå mot våra kunder. Allt bakas från grunden och på högkvalitativa råvaror. Vi vill vara bäst i Sverige och du som söker ska vilja nå dit med oss!
Är du en glad, lättsam och arbetsvillig kille eller tjej som gillar bröd, bullar, mackor och tårtor och som utan problem hugger i där det behövs? Då finns nu chansen att få jobba hos oss. Vi vill att du som söker har:
- Hög servicenivå och ett supertrevligt kundbemötande
- Gärna tidigare erfarenhet av kassaarbete och/eller ett serviceyrke
- Intresse för mat, råvaror och bakverk
Arbetsuppgifterna innefattar butiksarbete såsom försäljning, service, kundkontakt, barista, kassaarbete, att hålla ordning i servering, diskplockning, ta emot beställningar, svara i telefon, städning etc. Jobbet innebär även enklare kallskänksuppgifter såsom beredning av mackor, sallader etc. till butiken.
På Bullar&Br;öd Stenugnsbageri jobbar vi i en öppen miljö med bageri, butik och servering i en och samma unika lokal med "New York känsla". Vi är ett hantverksbageri med hög kvalitet i råvaror och produkter, den som jobbar med försäljning hos oss ska vara genuint intresserad av våra produkter och att ge bästa möjliga service till kunderna. Vi har höga ambitioner med vår verksamhet och vill att du ska sikta högt med oss. Det är också viktigt att du som söker är en lagspelare som kan samarbeta och bidra till ett kul arbetsklimat.
Du behöver behärska svenska i både tal och skrift men vi har även mycket engelskspråkiga gäster så vana och vilja att tala engelska är ett krav.
Välkommen med din ansökan (PERSONLIGT BREV + CV) via mail. Vi intervjuar löpande så ansök direkt om du är intresserad av att bli en av oss.

Ansök nu

Serviceminded butikspersonal till Råbust salladsbar

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Dec 1
Råbust strävar efter att skapa en hälsosam och nyskapande matupplevelse genom sina näringsrika sallads bowls. Med flera planerade filialer runt om i Stockholm expanderar vi och söker nu en passionerad och serviceminded individ som vill vara en del av vårt team.

Arbetsuppgifter:

Som medarbetare på Råbust kommer du att ha en central roll i att skapa de fräscha och läckra salladerna som kunderna älskar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer inkludera:

- Beredning av sallader och tillbehör med fokus på kvalitet och presentation.

- Arbete bakom kassan för att säkerställa en smidig och vänlig kundservice.

- Viss ansvar för caféområdet och dess presentation.

Kvalifikationer:

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har:

- En service-minded attityd och förmåga att arbeta effektivt i team.

- Tidigare erfarenhet av arbete inom livsmedelsbranschen eller liknande service

- Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift.

Arbetsvillkor

- Heltidsanställning, måndag till fredag.

- Placering: Solna eller Stadshagen, beroende på din preferens och våra behov.

- Startdatum: Enligt överenskommelse.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö, möjligheten att vara med och forma Råbust framtid och utveklingsmöjligheterna är stora.

Om du är redo att bli en del av vårt engagerade team , ser vi fram emot att ta emot din ansökan.

Ansök nu

Caféansvarig till Sveriges Riksdag

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Apr 19
Vill du arbeta som Caféansvarig i en helt unik miljö och leverera matupplevelser till landets viktigaste beslutsfattare? På Sabis Riksdagen serverar vi Sveriges riksdag, dess medarbetare och gäster. I huset arbetar ca 1500 personer. Verksamheten består av 2 restauranger, Bistro tre kronoroch Strömmen, representationsvåningar med gästmatsalar, catering till Riksdagens olika kvarter och Villa Bonnier, ett café samt leverans av fruktkorgar. Vi ansvarar också för all mat och dryck till olika representationsmiddagar och event.
Din profil
I rollen som Caféansvarig på Sveriges riksdag blir du en central person i att skapa en välkomnande atmosfär och bygga meningsfulla relationer på vårt café. Genom att ta emot gästerna med omtanke och engagera dig i den dagliga driften är du med och skapar minnesvärda caféupplevelser. Din roll sträcker sig bortom att bara ta emot beställningar och hantera kassan – du är också en ambassadör för vårt café, entusiastiskt rekommenderar våra produkter och bidrar till en känsla av gemenskap.
Din profil:
För att lyckas i rollen söker vi dig som har erfarenhet från caféarbete och som brinner för att leverera förstklassig service. Om du dessutom har kunskaper som barista ser vi det som en extra bonus. Du är en nyfiken själ som trivs med att skapa relationer och utforska nya möjligheter. Genom din positiva inställning och förmåga att hitta lösningar skapar du en arbetsmiljö där alla känner sig välkomna och sedda, både kunder och kollegor.
Vi erbjuder dig:
Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer.
Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget.
En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda.
Subventionerad massage varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer för våra tillsvidareanställda.

Ansökan:
Tjänsten är på Deltid (32 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde September 2024. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Restaurangchef Kristina Olsson på kristina.olsson@sabis.se

Ansök nu

Cafébiträde Södermalm

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Apr 18
Sökes omgående till vårt café på Södermalm.
Observera att detta är ett Nystartsjobb som kräver att du kan bli beviljad nystartsjobb från Arbetsförmedlingen.
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten ska tillsättas snarast.
BULLBON är ett bageri som bakar kvalitetsprodukter i stenugn. Vår ambition har sedan starten varit att erbjuda ett exklusivt sortiment av bröd och bullar av högsta kvalitet.
Vi arbetar kontinuerligt med att förnya våra produkter och att erbjuda ett modernt utbud bakat med traditionella metoder.
I våra butiker erbjuder vi stolt våra gäster dagsfärska bröd och bullar, smörgåsar och sallader som tillverkas på plats och ett brett sortiment av kaffe och andra drycker.
Vi utbildar all vår personal och samtliga får en Barista utbildning under sin anställning.
Din profil:
Meriterande om du har tidigare erfarenhet från café och har arbetat med service.
Meriterande om du har Barista utbildning.
Du talar Svenska.
Du anstränger dig för att nå högsta resultat.
Du arbetar medvetet för att alltid se till att varje gäst lämnar butiken nöjd och gärna med ett leende på läpparna.
Du är effektiv, kommunikativ och organiserad, du förutser problem och löser dem.
Du är stresstålig och sporras av att arbeta i ett högt tempo.
Du är intresserad av smaker, bakning, matlagning och förstår vikten av hög kvalité.
För dig är det självklart att ta ansvar, att du engagerar dig i ditt arbete fullt ut och att du är en bra team-player.
Vi lägger stor vikt vid hur du är som person och hur du skulle passa in med resten av vår personal.
Vi söker främst en lagspelare, med hård arbetsmoral och viljan att hela tiden utvecklas tillsammans med oss.

Ansök nu

Kafébiträde till choklad café

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Apr 17
Vi erbjuder en trevlig cafémiljö och ett roligt arbete på Dirty Coco.
Våra öppettider är kl. 11-20 alla dagar och du förväntas kunna arbeta både vardagar och helger.
Vi söker trevliga och stresståliga cafébiträde till ett roligt och annorlunda café. Du bör ha tidigare erfarenhet av café- eller restaurangarbete, samt arbetat med crêpe och våffel tillagning, utomlands eller i Sverige, och att brygga espresso och andra drycker.

Dina arbetsuppgifter blir att bemöta och servera kunder, att tillaga varierande och goda desserter, att tjänstgöra i kassan, att brygga drycker etc.

Ansök nu

Kandidater sökes

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Apr 12
Vi söker kandidater som har arbetat som Barista
har kunskap om olika brygg metoder och kaffe variant ,förbereder olika typer av sallader och
smörgåsar ,har goda kunskap i svenska språket
vi ser fram emot att höra från dig

Ansök nu

kafebiträde

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Apr 4
Säsongsarbete i föreningens Kafé beläget i den gamlagården Akallaby i Kista.
Du skall kunna laga enklare rätter och även kunna bereda smörgåsar och baka enklare sockerkakor.
Du skall även kunna använda kassa och enkel redovisning.
Mindre Inköp kan förekomma.
Hålla god ordning och följa hygienregler.
Städning och Diskhantering

Ansök nu

Store Manager till Stockholm

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Apr 10
Caffè Nero brand
Vår historia går drygt 20 år tillbaka i tidentill England och vår grundare Gerry Ford. Enligt hans vision är det vårt team och vår service som skiljer oss från andra arbetsplatser. Vi vill ”göra positiv skillnad” för Caffè Neros gäster oavsett vilket land de befinner sig i genom att leverera service och kaffe i världsklass.

Att jobba hos oss innebär att du blir en del av en stor familj - vare sig det är ditt team, dina gäster eller ditt lokalområde. Idag har vi mer än 1000 caféer över hela världen varav drygt 800 i Europa. I Sverige är vi i tillväxtfas där du får möjlighet att vara en del i byggandet av något spännande och speciellt.
Bli en del av Caffè Nero familjen och utvecklas tillsammans med oss - det blir kul! Läs mer om vår resa här https://caffenero.com/welcome-to-nero/our-company/

Din nya roll
Som Store Manager leds du av våra värderingar och skapar och värnar om en kultur där ditt team alltid får rätt förutsättning för att lyckas. Du blir ytterst ansvarig för eget café med personal-, budget- och resultatansvar.
Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Drift: du arbetar i daglig drift där du är en förebild som inspirerar dina kollegor till att göra det lilla extra för varandra och Caffè Neros gäster genom service, bemötande och produktkvalitet i världsklass
Personal: du är delaktig och engagerad i att utveckla dig själv, ditt team, din enhet och Caffè Nero Sverige framåt. Du ansvarar för rekrytering och onboarding av nya medarbetare samt kompetensutveckling, coachning och uppföljning av ditt team
Resultat & Planering: du har ansvar för uppsatta resultatmål, tar fram rutiner och processer
Kompetensutveckling: vara närvarande och delaktig på operationella möten


Krav
Erfarenhet från en arbetsledande roll med personal- och budgetansvar
Erfarenhet av att styra mot ökad försäljning och resultat
Du tycker det är lika kul med det löpande och operativa som med lite mer långsiktigt affärsutvecklande
Minst 2 år inom ett serviceyrke
Du talar och förstår både svenska och engelska


Erfarenhet av café/restaurang och/eller erfarenhet av att ha arbetat med kaffe är ett plus.
För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, målfokuserad, utvecklingsorienterad och bra kommunikatör.

Tickar du inte i alla boxar erfarenhetsmässigt men är motiverad av att lyckas och utvecklas? Då ser vi gärna att du ändå söker tjänsten. Det är inte bara ett jobb vi erbjuder, det är en hel resa. Är du med på den?
Övrig information
Tjänsten är en heltidstjänst och du blir placerad på en avvåra enheter i Stockholmsområdet. Vi har öppet 7 dagar i veckan så flexibilitet är en viktig del i rollen. Sista ansökningsdag är den 2024-04-30 men vi intervjuar löpande. Därför kan tjänsten tillsättas snabbt så välkommen med din ansökan redan idag!*Vi skipparpersonligt brev. Bifoga bara ditt CV och vi guidar dig med några frågor som är kopplade till tjänsten.

Ansök nu

Gelato Crema söker glass skopare!

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Feb 25
Vi söker scoopers på Gelato Crema inför säsongen 2024!
Du ska vara ansiktet utåt för våra gäster och är en bidragande faktor för deras upplevelse. Dina arbetsuppgifter kommer vara scoopa gelato, gör kaffe, stå i kassan och hålla det snyggt i gelaterian.
För att passa in på måste du vara social, trevlig och klara av att arbeta i högt tempo. Du ska även vara initiativrik och självgående. Sist men inte minst bör du självklart gilla glass! (Vem gör inte det?).
Sök gärna inför våren 2024 med start från April för att komma med i rekryteringsrundan inför vår andra säsongen. Vi söker även en andra anställd med start från Maj.
Det är meriterande ifall du/vi kan få stöd från arbetsförmedlingen.
Du bör kunna antingen svenska eller engelska flytande.
Intresserad? Fyll i formuläret på vår hemsida så kommer vi kontakta dig vid intresse.

Ansök nu

Cafébiträde till Sabis hos Unionen

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Mar 27
På Unionens huvudkontor centralt i city sköter vi på Sabis konferenslokaler, mat och service i deras renoverade lokaler mitt i city. Vi bemannar även reception och driver ett populärt café som ligger i entrén. Vi lagar all mat på plats och gör i ordning lunch varje dag för Unionen medarbetare. Vi lagar all mat från grunden och tar hand om såväl de som arbetar i huset som deras besökare på bästa sätt. Vi följer alltid Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollenVi söker nu en entusiastisk cafémedarbetare som vill vara en del av vårt team. Rollen innefattar både produktion och försäljning i caféet samt en del receptionsuppgifter. På Café Passagen välkomnar vi både stamkunder och externa besökare till vår lugna och ljusa miljö. Flexibilitet är viktigt då vi ibland hjälper varandra över arbetsuppgifterna.
Din profilVi letar efter dig med erfarenhet från caféarbete och en passion för förstklassig service. Baristakunskaper, dator ochkassavana är viktiga kompetenser. Administrativa kunskaper är meriterande. Flytande svenska och engelska är ett måste. Som person är du ansvarsfull, flexibel och lösningsorienterad. Vi strävar efter att alla kunder ska känna sig välkomna och sedda, vilket kräver ett positivt och socialt sinne gentemot både kunder och kollegor.
Vi erbjuder dig
· En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete
· Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer
· Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget
· En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
· Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.
Ansökan
Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårPlatschef Anders Isetun på tel. 072-5759130 eller mejla Anders.Isetun@sabis.se.

Ansök nu

Cafébiträde 2024

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Apr 8
Vi söker dig (gärna med arbetslivserfarenhet från café/restaurang) som vill jobba i vårt proffsiga, unga team på Berwaldhallen i Stockholm. Du är serviceinriktad, noggrann, strukturerad, positiv och vill utvecklas. Du tycker om att jobba i högt tempo och ger personlig service i ditt möte med gästen.
Våra serveringar öppnar två timmar före konsertstart och vi har också servering när det är paus. Berwaldhallen genomför cirka 130 konsertarrangemang per år under höst, vinter och vår (sommarstängt). Vi har även gruppbokningar och eventbokningar som kan ske separat eller i samband med konserterna.
Arbetet är oregelbundet och förlagt till eftermiddagar/kvällar/helger. Du kan börja jobba direkt nu och t o m början av juni, därefter stänger Berwaldhallen och vi öppnar caféerna igen senare delen av augusti. Vi söker särskilt dig som kan jobba på helgerna, men även dig som jobba vardagar/vardagskvällar. Du väljer själv vilka pass du vill jobba/ansöka om, en eller flera dagar per vecka vilket gör det perfekt att kombinera med t.ex. studier. Vill du jobba mera och är driven så finns möjligheten att utvecklas till skiftledare. Vi kan också erbjuda en lösning med garanterade timmar och rullande schema om så önskas.
Intervjuer kommer att ske löpande. Vintersäsongen är redan igång med många roliga pass.
Läs mer om konserterna på https://www.berwaldhallen.se/ och https://www.cafeberwald.se/
Elwing & Co. Catering är ett familjeföretag etablerat 1991. Vi har ett väl etablerat varumärke och jobbar med mat, råvaror och service av hög kvalitet. Våra uppdrag innefattar catering och evenemang framför allt till företag. Vårt huvudkontor finns på Anderstorpsvägen 20 i Solna, endast ett par minuters gångväg från Huvudsta Centrums tunnelbana. Vi driver sedan januari 2014 också Bar & Café Berwald på Berwaldhallen i Stockholm.
Elwing & Co. Catering är medlemmar i Visita och tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan endast via mail, skicka CV och personligt brev.

Ansök nu

Arbetsledare/ konditor på daglig verksamhet inom LSS

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Apr 11
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Hägersten-Älvsjö är en av 11 stadsdelsförvaltningar i Stockholms stad med drygt 3000 medarbetare. I dag är vi ett av stadens största stadsdelsområden med ca 130 000 invånare. I Hägersten-Älvsjö har du nära till staden, kommunikationer och naturen. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjligheter för dig att utvecklas i din roll.Välkommen till oss

Arbetsplatsbeskrivning
Glasade Gångens dagliga verksamhet är en yrkesinriktad daglig verksamhet inom LSS.

Vårt mål är att vara så likt en verksamhet ute i samhället som möjligt och vi har fyra enheter som består av restaurang Glasade Gången, Café Hitom, Café Glasade Gården som är beläget i Stockholms Rådhus samt Café Glasklart som bedriver Konstfacks caféverksamhet. På Restaurang Glasade Gången och Café Hitom har vi även konferensrum till uthyrning som bokas både av stadens egna verksamheter och externa företag.
Under våren kommer Glasade Gången öppna ytligare en enhet som består av en butik som kommer sälja bakverk, kryddblandningar, marmelader, drycker med mera som tillverkas på de övriga enheterna. På den nya enheten kommer det produceras konfektyr så som karameller, kolor och chokladpraliner samt packa presentkorgar och presentpåsar.
Vår framgångsfaktor är att vi är vår yrkesinriktning och personal som arbetar hos oss har erfarenhet/ utbildning av pedagogiskt arbete samt djup kunskap av arbete i kök, bageri eller med service.
Vi eftersträvar en verksamhet som har hög kvalitet och är i ständig förnyelse. Vi tror på alla individers rätt till ett meningsfullt arbete där man har möjlighet att utvecklas och växa i sin yrkesroll.
Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande.
Vårt mål är att tillhandahålla ett arbete till personer med funktionsvariation som är så likt ett arbete på öppna arbetsmarknaden som möjligt.

Vi erbjuder

Som månadsanställd har du möjlighet till semesterväxling och friskvårdsbidrag.
Du erbjuds att förmånligt köpa träningskort till Stockholms stads simhallar gym och träningsanläggningar. Därutöver har du som anställd i Stockholms stad för närvarande rabatt på ett flertal andra gym och träningsanläggningar.

Din roll

Arbetsbeskrivning
Vi söker en arbetsledare till vår nya butik som kommer vara belägen i Gröndal. Under hösten 2024 kommer du även vara delaktig i att leda arbetsgruppen på Café Glasade Gården men ha butiken som bas.
Du kommer att vara personalens närmsta ledarskap och kommer arbeta med att implementera rutiner och verka för att rutiner, egenkontroll och arbetssätt följs i en liten arbetsgrupp. Du kommer att ha administrativa uppgifter samt även arbeta direkt i verksamheten. Du kommer att ansvara för rutiner gällande livsmedelsinköp, egenkontroll HACCP, ta emot beställningar och utbudsplanering samt recept.
Vi ser att du är konditor med erfarenhet av tillverkningen av chokladpraliner och konfektyr. Du ska vara tydlig i ditt ledarskap och ha erfarenhet av att leda andra samt kunna arbeta mot uppsatta mål.
Du kommer ingå i en utvecklingsgrupp med verksamhetens övriga arbetsledare.
Du behöver vara organiserad och ha god planeringsförmåga. Vi ser att du både har erfarenhet av arbetsledning inom konditori/ butik samt erfarenhet/ utbildning i pedagogiskt arbete och erfarenhet av målgruppen inom LSS.

Din kompetens och erfarenhet

Erfarenhet och utbildning inom konditori.
Erfarenhet av målgruppen inom LSS.
Vi ser att du har pedagogisk utbildning och erfarenhet, tex barn och fritid, vård och omsorg eller likvärdig utbildning.
Du ska vara pedagogisk och lyhörd och vi ser gärna att du har kunskap kring lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik.
Du ska ha ledarskapserfarenhet och tidigare lett andra.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Söderorts bästa cafebiträde

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Mar 20
Kokvrån i Kärrtorp är ett ambitiöst matcafe och bageri med 28 platser och en bred meny till såväl frukost som lunch. Vi har även olika middags- och temakvällar
Ett andra vardagsrum – Kokvrån är en vrå i hörnet på Kärrtorps torg, nästan längst ut på linje 17 mot Skarpnäck. Vår förhoppning är att du ofta, för att inte säga alltid, ska vilja svänga förbi Kokvrån. För en på-språng kaffe med macka innan du tar t-banan till jobbet, för en långfrukost när du har mer tid, för en lunch eller en fika under dagen, eller för ett glas vin en fredag.. Vi vill vara som ett andra vardagsrum för våra gäster.
Vi söker dig som kan som kan ta ansvar och jobba självständigt. Du kommer arbeta i kassa och på golvet med gästservice, arbetet innefattar även planering av aktiviteter och beställningar.
Du behöver ha FLERA ÅRS ERFSARENHET av servicebranschen, inom cafe eller restaurang. erfarenhet, intresse och en härlig positiv inställning. Du behöver även vara minst 20 år då du kommer hantera alkohol.
Vi är ett litet ställe där vi hjälps åt med alla sysslor, vilket innebär att disk, städning och vis matberedning ingår i arbetet.
Det mesta arbetet sker på egen hand så det är viktigt att du kan arbeta självständigt, noggrant och strukturerat. Du är positiv och har inställningen att allt är möjligt.
Arbetstiderna ä mestadels dagtid, med jobb varannan helg och visa kvällar.
Anställningen är på ca 30-40 timmar i veckan, beroende vad vi kommer överens om. Vi har stängt några veckor över jul och sommaren.
Anställningen påbörjas under april.
För att ansöka så behöver du ha flera års erfarenhet av liknande arbeten. Vi återkopplar enbart till de sökande som motsvarar sökkriterierna.
För mera info om Kokvrån, spana in vårat Instagram @kokvran.karrtorp
Hemsidan www.kokvran.com

Ansök nu

café biträde

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Apr 2
Café Bravo är ett traditionellt café konditori i modern stil. Vi har öppet alla dagar veckan och arbetar stundtals i ett högt tempo. Caféet ligger mitt på Liljeholmstorget och är ett känt märke i omgivningen. För oss är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av liknande arbeten, eftersom du kommer att jobba själv vissa tider. Du bör kunna bemöta och hantera kunder i stressiga situationer. Städning och hygien är något du är van vid. Du jobbar i ett litet team som gör allt förekommande arbete på arbetsplatsen. Beredning av smörgåsar, sallader lättare varma rätter, bakning mm
Vi har våra gäster i fokus, även städning ingår i arbetet.

Ansök nu

choklad måkare och tårtdesigner och tårtbagare

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Mar 17
Du som är chokladmakare och är bekant med smaken av iranska bakverk, gör tårtdesigner och har arbetat med iranska bakverk. Du som kan persiska eftersom vi nästan jobbar med persiska kunder och kan baka persiska kakor och bakverk. du som kan hjälpa oss med olika uppgifter relaterade till caféet/ konditoriet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Cafébiträde

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Mar 4
Sökes omgående till vårt café i Nacka.
Ansökningar behandlas löpande och tjänsterna ska tillsättas snarast.
BULLBON är ett bageri som bakar kvalitetsprodukter i stenugn. Vår ambition har sedan starten varit att erbjuda ett exklusivt sortiment av bröd och bullar av högsta kvalitet.
Vi arbetar kontinuerligt med att förnya våra produkter och att erbjuda ett modernt utbud bakat med traditionella metoder.
I våra butiker erbjuder vi stolt våra gäster dagsfärska bröd och bullar, smörgåsar och sallader som tillverkas på plats och ett brett sortiment av kaffe och andra drycker.
Din profil:
Du har tidigare erfarenhet från café och har arbetat med service i minst 1 år.
Du har B-körkort.
Du talar Svenska.
Du anstränger dig för att nå högsta resultat.
Du arbetar medvetet för att alltid se till att varje gäst lämnar butiken nöjd och gärna med ett leende på läpparna.
Du är effektiv, kommunikativ och organiserad, du förutser problem och löser dem.
Du är stresstålig och sporras av att arbeta i ett högt tempo.
Du är intresserad av smaker, bakning, matlagning och förstår vikten av hög kvalité.
För dig är det självklart att ta ansvar, att du engagerar dig i ditt arbete fullt ut och att du är en bra team-player.
Vi lägger stor vikt vid hur du är som person och hur du skulle passa in med resten av vår personal.
Vi söker främst en lagspelare, med hård arbetsmoral och viljan att hela tiden utvecklas tillsammans med oss.
Baristautbildning är meriterande.

Ansök nu

Cafébiträde

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Mar 4
Sökes omgående till vårt café i Nacka.
Ansökningar behandlas löpande och tjänsterna ska tillsättas snarast.
BULLBON är ett bageri som bakar kvalitetsprodukter i stenugn. Vår ambition har sedan starten varit att erbjuda ett exklusivt sortiment av bröd och bullar av högsta kvalitet.
Vi arbetar kontinuerligt med att förnya våra produkter och att erbjuda ett modernt utbud bakat med traditionella metoder.
I våra butiker erbjuder vi stolt våra gäster dagsfärska bröd och bullar, smörgåsar och sallader som tillverkas på plats och ett brett sortiment av kaffe och andra drycker.
Din profil:
Du har tidigare erfarenhet från café och har arbetat med service i minst 1 år.
Du har B-körkort.
Du talar Svenska.
Du anstränger dig för att nå högsta resultat.
Du arbetar medvetet för att alltid se till att varje gäst lämnar butiken nöjd och gärna med ett leende på läpparna.
Du är effektiv, kommunikativ och organiserad, du förutser problem och löser dem.
Du är stresstålig och sporras av att arbeta i ett högt tempo.
Du är intresserad av smaker, bakning, matlagning och förstår vikten av hög kvalité.
För dig är det självklart att ta ansvar, att du engagerar dig i ditt arbete fullt ut och att du är en bra team-player.
Vi lägger stor vikt vid hur du är som person och hur du skulle passa in med resten av vår personal.
Vi söker främst en lagspelare, med hård arbetsmoral och viljan att hela tiden utvecklas tillsammans med oss.
Baristautbildning är meriterande.

Ansök nu

Kassörska/Barista

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Feb 22
#jobbjustnu


VI SÖKER KASSÖRSKA/BARISTA
som kan arbeta under MAJ - SEPTEMBER.
ARBETET INNEFATTAR ÄVEN HELGER
OM DIG
Du bör vara glad, effektiv och noggrann och vilja ge gästen den bästa servicen. Vi har ett högt tempo på arbetsplatsen, så du bör vara stresstålig. Du arbetar i team. Talar svenska och engelska. Vi ser att du har kassa/barista erfarenhet sedan tidigare.
DINA ARBETSUPPGIFTER
Försäljning över disk av bakverk, smörgåsar och övriga rätter. Barista, kassahantering, städning efter dagens arbete. Även andra uppgifter kan förekomma, såsom diskplock/disk.
Tjänsten förutsätter att du kan arbeta helger.
OM OSS
Familjeägt café sedan 1971. Säsongsöppet (5 månader, maj-sep) med många besökande gäster från hela världen. Mycket vackert läge vid inloppet till Stockholm, beläget längst ut på Djurgården. En härlig miljö med frisk luft, sjövatten och fågelliv och ett lugn. Här vill vi att gästen ska känna sig välkommen och få den bästa servicen. Vi håller hög kvalitet vad gäller matutbud/bakverk. Erbjuder smörgåsar, sallader, enklare varmrätter och bakverk.

Ansök nu

Cafébiträde till Bullar&Bröd (heltid)

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Mar 7
Bullar&Br;öd Stenugnsbageri söker nu ett cafébiträde på heltid, med start i april 2024.
Bullar&Br;öd Stenugnsbageri är ett hantverksbageri/konditori med butik och servering på Valhallavägen 65 vid Östra Station/Tekniska Högskolan.
Bageriet har funnits i 6 år och vi växer så att vi nu måste förstärka verksamheten med ytterligare ett cafébiträde. Du kommer att ingå i ett team om 7 butikssäljare och kallskänkor som jobbar heltid. Våra öppettider gör att man vardagar arbetar morgonpass eller eftermiddagspass och arbetstiden varierar från 06.00 till 19.00. Man jobbar även vissa helger efter ett rullande schema.
Bageriet är familjeägt och ägarna har stor passion och engagemang för verksamheten. Vi har därmed stora ambitioner med vårt bageri/café och jobbar med hög servicenivå mot våra kunder. Allt bakas från grunden och på högkvalitativa råvaror. Vi vill vara bäst i Sverige och du som söker ska vilja nå dit med oss!
Är du en glad, lättsam och arbetsvillig kille eller tjej som gillar bröd, bullar, mackor och tårtor och som utan problem hugger i där det behövs? Då finns nu chansen att få jobba hos oss. Vi vill att du som söker har:
- Hög servicenivå och ett supertrevligt kundbemötande
- Gärna tidigare erfarenhet av kassaarbete och/eller ett serviceyrke
- Intresse för mat, råvaror och bakverk
Arbetsuppgifterna innefattar butiksarbete såsom försäljning, service, kundkontakt, barista, kassaarbete, att hålla ordning i servering, diskplockning, ta emot beställningar, svara i telefon, städning etc. Jobbet innebär även enklare kallskänksuppgifter såsom beredning av mackor, sallader etc. till butiken.
På Bullar&Br;öd Stenugnsbageri jobbar vi i en öppen miljö med bageri, butik och servering i en och samma unika lokal med "New York känsla". Vi är ett hantverksbageri med hög kvalitet i råvaror och produkter, den som jobbar med försäljning hos oss ska vara genuint intresserad av våra produkter och att ge bästa möjliga service till kunderna. Vi har höga ambitioner med vår verksamhet och vill att du ska sikta högt med oss. Det är också viktigt att du som söker är en lagspelare som kan samarbeta och bidra till ett kul arbetsklimat.
Du behöver behärska svenska i både tal och skrift men vi har även mycket engelskspråkiga gäster så vana och vilja att tala engelska är ett krav.
Välkommen med din ansökan (PERSONLIGT BREV + CV) via mail. Vi intervjuar löpande så ansök direkt om du är intresserad av att bli en av oss.

Ansök nu

Cafébiträde

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Feb 28
Vi söker dig som är nyfiken, trivs att arbeta i ett högt tempo och som vill utvecklas i en varierande arbetsmiljö. Vi ser gärna att du är en stjärna på kundservice och har ett intresse för att ge varje kund en trevlig upplevelse här hos oss.
Tidigare erfarenhet inom servicebranschen är ett stort plus. Men, utan erfarenhet och med rätt attityd samt en positiv inställning ser vi inga hinder i att lära upp dig från grunden.
Allt vi säljer produceras på plats och vi jobbar tätt tillsammans med våra bagare och konditorer. Om intresset finns har du all möjlighet att få mer kunskap från våra kunniga kollegor.
Dina arbetsuppgifter består av alltifrån att ge våra kunder bästa tänkbara service, till att bereda kaffe, smörgåsar, lättare luncher och emballering av hyllprodukter. Arbetet är förlagt på vårt bageri och konditori samt vår glass och konfektyr.
Vi ser gärna att du pratar flytande svenska och engelska.
Anställningen avser heltid med varierande arbetstider och helgarbete. Även halvtid & 50 % tjänster finns.
Att läsa din ansökan ser vi mycket fram emot och hoppas att du vill bli en del av vårt team i Hammarby Sjöstad.
Meriterande
· Cafebiträde
· Kundservice
· Barista
· Kallskänk

Ansök nu

Kafe personal till en fantastiskt sommarplats

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Mar 3
Koloni söker glad personal som tycker om att ge personlig service till våra härliga gäster på Skansen!
Det är bra om du arbetat med service på kafé eller snabbmatställe / kiosk innan!
Och att du gillar tempo, teamarbete i en fantastisk sommarmiljö på det fina Skansen och att ge service till härliga gäster från hela världen.
Dina arbetstider är tidigast från 09.00 på morgonen och senast till 23.00 vissa kvällar i veckan.
Vi har alkohol rättigheter och därför behöver du ha fyllt 18 år senast 1 juni i år
Vi vill att du kan arbeta några helger i maj och september Och vi vill att du kan arbeta minst 4 sammanhängande veckor, gärna fler i sommar!
Koloni erbjuder bra lön, OB utbildnings manual och givetvis en säker arbetsplats.
Skicka in ditt CV med ett kort personligt brev med bild till arbete@koloni.se
Skicka in din ansökan senast 20 mars
Vi ser fram emot din härliga ansökan!

Ansök nu

Cafèbiträde MR Cake Regeringsgatan 57

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Dec 20
Hej, om du vill jobba med ett härligt och glatt gäng i vårt nya cafée på Regeringsgatan 57 som öppnar i mitten av mars 2024, då ska du kolla hit!
MR Cake är ett kreativt, roligt och fartfyllt företag som alltid vill ligga i framkant genom att vi ständigt vågar att utveckla och utmana oss själva.
Nu söker vi butikspersonal som vill vara med på vår resa.

Vi ser gärna att du som söker:

Är serviceinriktad
Har en positiv & glad inställning
Tycker om att arbeta i team och uppskattar att få arbeta med kvalitativa produkter gjorda på de bästa råvarorna
Du ska vara kreativ, positiv, passionerad och stolt i din yrkesroll.
Vissa dagar är det mer att göra än andra därför är det viktigt att du är en person som är framåt och som gillar när det blir högt tempo.

Inget krav men ett plus i kanten om du har:

Erfarenhet från andra cafe, butik eller restaurangjobb.
Baristautbildning

Fördelar med att jobba hos oss
Kollektivavtal
Friskvårdsbidrag (endast heltid)
Flexibla arbetstider (ej sena kvällar)

Tjänsten är heltid/deltid/extra med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Du ansöker snabbt och smidigt på några minuter genom att svara på några korta frågor varav några frågor besvaras i videoförmat. Du kan ansöka direkt i mobilen, inget CV eller personligt brev behövs!

Ansök nu

Cafébiträde, extra

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Feb 19
Tjänsten gäller varannan helg


Franska caféet är ett klassiskt café på Nordiska Kompaniet (NK) som serverar både bakverk och enklare rätter.
Du har känsla för vad bra service är och ser till att ge gästerna det lilla extra varje gång.
Vi vill att du som söker är:
- Punktlig
- Organiserad
-Ansvarstagande
Du skall även ha god kundkontakt och tycka om varierande arbetsuppgifter.


I det dagliga arbetet ingår:
Förberedelser inför öppning av caféet
Kassahantering
Hantering av espressomaskin
Smörgås- och salladsberedning
Servering av alkohol
Hålla rent och fint
Ge service i världsklass

Ansök nu

Butiksansvarig - Sickla köpkvarter

Konditoribiträde
Läs mer Sep 27
Är du redo att ta rodret hos Robin Delselius bageri i Sickla Köpkvarter?

Just nu letar vi efter en person som är lika proffsig som de är rolig, och som är redo att bli vårt ställes superstjärna - butiksansvarig!

I rollen som butiksansvarig kommer du vara spindeln i nätet mellan våra sex butiker och vårt fantastiska bageri/konditori med produktionskök. Du blir vår dirigent för att se till att butiken levererar service i världsklass och serverar våra fantastiska råvaror med ett leende.

Vi vill att du är en riktig drivkraft, någon som tar ansvar och är lyhörd för både kunder och kollegor. Att du brinner för att ge bästa möjliga service och sätter försäljningsrekord i sömnen. Att du älskar att möta gäster och är bästa vänner med dina kollegor. Att du har en kommunikationsstil som skulle göra en papegoja grön av avund, och att du trivs med att vara den inspirerande coachen för ditt team.

Vi hoppas att du har minst 2 års erfarenhet inom service- eller restaurangbranschen, och om du tidigare har haft en ansvarsfull roll så är det meriterande nog för att få dig att stå ut ur mängden.

Arbetstiden är som en berg- och dalbana, med helger, kvällar och mornar. Men vet du vad som är konstant? Att du kommer att ha kul och göra skillnad varje dag!

Det här är en tillsvidareanställning med en lön som är enligt överenskommelse.

Intervjuerna kommer att rulla igång snabbare än du kan säga "färskt bröd", och vi kommer att anställa den rätta personen när vi hittar dem.

Så vad väntar du på? Ta chansen att bli vår nästa caféstjärna! Skicka in din ansökan nu, och låt oss se fram emot att träffa dig. Välkommen till Robin Delselius bageri - där ditt leende är den viktigaste ingrediensen! ?????????

Ansök nu

Caféföreståndare

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Feb 14
Vill du vara hjärnan bakom ett härligt café och älskar att förädla kaffeupplevelsen för våra gäster? Då är det dig vi letar efter!


ETC Café Stockholm öppnar dörrarna för en kreativ och passionerad caféföreståndare som brinner för att skapa en oemotståndlig atmosfär för kaffeälskare. Hos oss är det inte bara en tjänst, det är en möjlighet att forma och utveckla vårt café. Du kommer att ta dig an en roll där du inte bara hanterar inköp och redovisar siffror utan även uppdatera våra konton på sociala och även ta hand om distributionen för vår webbshop, www.etcklimatbutik.se.


Vem söker vi?
Vi letar efter dig som äskar både kaffe och människor. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en cafémiljö och brinner för att leverera enastående service till varje gäst.
Erfarenhet av ledarskap är en bonus, då du kommer att vara ansvarig för den extrapersonal som behövs.
Ha goda datorkunskaper för att smidigt hantera olika uppgifter i din roll.
Men viktigast av allt är din passion för kaffe och viljan att göra vårt café till det bästa stället att vara på.


Varför ska du välja oss?
På ETC Café Stockholm är vi mer än bara ett café – vi är en familj som värdesätter mångfald, jämställdhet och hållbarhet. Alla våra produkter är ekologiska och hållbara och där varje besök hos oss stöttar våra gröna initiativ. Som vår caféföreståndare blir du en del av en gemenskap som strävar efter att göra världen lite bättre, en kopp kaffe i taget.


Ansök nu och låt oss tillsammans skriva nästa kapitel i ETC Café Stockholms historia!
johan.alven@etc.se

Ansök nu

Pastry chef till Taverna Brillo

Konditoribiträde
Läs mer Sep 26
Vi har ett nytt spännande koncept på ingång med Danyel Couet och Sebastian Thureson som krögare och nu söker vi en konditor/pastry chef som vill vara med på resan. Vi behöver din kunskap för att tillsammans med oss skapa en spännande dessertmeny som konstant utvecklas.

Om rollen:
Som pastry chef på Taverna Brillo kommer du att vara ansvarig för den dagliga produktionen av en mängd olika typer av desserter och bakverk. Utföra bageriaktiviteter inklusive brödbakning och hantering av degar. I rollen är du även tillsammans med oss ansvarig för att skapa och förnya logistik och receptur löpande. Arbeta med kreativa presentationer och metoder för att säkerställa kvalité och såklart samarbeta med kökspersonalen för att säkerställa ett smidigt arbetsflöde.

Kvalifikationer:
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har flerårig erfarenhet som pastery chef/konditor. Är kreativ med en förmåga att skapa innovativa och aptitretande desserter. Färdigheter i bageri och bakning samt grundläggande kunskaper om livsmedelssäkerhet och hygien.

Vi söker dig som kan leda och utveckla arbetet kring dessertmatlagning. Vi ser även att du är stresstålig, har lätt att samarbeta och trivs i ett högt tempo. Helt enkelt en teamspelare med en passion för mat och en önskan att leverera enastående kundupplevelser.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en spännande och unik utvecklingsresa med en koncern som är mån om hållbara resultat för planeten, människan och vår ekonomi.

Vi vill tillsammans med dig skapa en arbetsplats full med möjligheter och kreativitet. Vi erbjuder en trygg anställning, varierade arbetstider, bra förmåner, tjänstepension, försäkringar och villkor enligt kollektivavtal.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sedvanlig provanställning om 6 månader. Start är enligt överenskommelse men vi ser gärna en så snabb start som möjligt. Tjänsten är framförallt dagtid under vardagar, men kan komma att variera.

Är du intresserad?
Skicka in din ansökan till oss. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ser fram emot att välkomna en talangfull konditor till vårt team och fortsätta leverera fantastiska smakupplevelser till våra gäster på Taverna Brillo.

Om oss
Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Aira, The Hills, Riche Fenix och Ulriksdals Värdshus. Till hösten öppnar vi Gondolen på Södermalm.

I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

Ansök nu

Arbetsintruktör inom service och konferens på daglig verksamhet inom LSS

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Feb 27
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Hägersten-Älvsjö är en av 11 stadsdelsförvaltningar i Stockholms stad med drygt 3000 medarbetare. I dag är vi ett av stadens största stadsdelsområden med ca 130 000 invånare. I Hägersten-Älvsjö har du nära till staden, kommunikationer och naturen. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med möjligheter för dig att utvecklas i din roll.Välkommen till oss

Arbetsplatsbeskrivning:
Glasade Gångens dagliga verksamhet är en yrkesinriktad daglig verksamhet inom LSS.

Vårt mål är att vara så likt en verksamhet ute i samhället som möjligt och vi har fyra enheter som består av restaurang Glasade Gången, Café Hitom, Café Glasade Gården som är beläget i Stockholms Rådhus samt Café Glasklart som bedriver Konstfacks caféverksamhet. På Restaurang Glasade Gången och Café Hitom har vi även konferensrum till uthyrning som bokas både av stadens egna verksamheter och externa företag.
Vår framgångsfaktor är att vi är vår yrkesinriktning och personal som arbetar hos oss har erfarenhet/ utbildning av pedagogiskt arbete samt djup kunskap av arbete i kök, bageri eller med service.
Vi eftersträvar en verksamhet som har hög kvalitet och är i ständig förnyelse. Vi tror på alla individers rätt till ett meningsfullt arbete där man har möjlighet att utvecklas och växa i sin yrkesroll.
Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande.
Vårt mål är att tillhandahålla ett arbete till personer med funktionsvariation som är så likt ett arbete på öppna arbetsmarknaden som möjligt.

Vi erbjuder

Som månadsanställd har du möjlighet till semesterväxling och friskvårdsbidrag.
Du erbjuds att förmånligt köpa träningskort till Stockholms stads simhallar gym och träningsanläggningar. Därutöver har du som anställd i Stockholms stad för närvarande rabatt på ett flertal andra gym och träningsanläggningar.

Din roll

Vi söker en ny kollega till Café Hitom som är ett café som även har ett konferensrum som vi hyr ut till externa mötesgäster som ligger vid Telefonplan i Hägersten. Café och konferensen är öppen för allmänheten måndag till och med fredag under dagtid. Under sommarmånaderna har vi även uteservering.
Vi söker en arbetsinstruktör som ska handleda café och konferensbiträden i vårt café. Ditt arbete består i att deltagarna i den dagliga verksamheten ska stöttas i att bli så självständiga som möjligt i kundmötet. Du kommer även vara behjälplig i den övriga verksamheten med att handleda i bakning samt att förbereda smörgåsar, sallader och konferensfrukost/ fika.
Dina främsta arbetsuppgifter består i att planera, organisera och fördela arbetsuppgifter till deltagarna i verksamheten.
Det är viktigt i rollen som arbetsinstruktör att du är organiserad och kunna skifta i arbetstempo under dagen. Du har hög arbetsmoral och har lätt att samarbeta med dina kollegor. Det är viktigt att du ser och bemöter deltagare och cafégäster på ett trevligt och professionellt vis.
Vi söker dig som har gedigen kunskap av service och arbete inom café och konferens. Vi ser att du har baristaerfarenhet samt har vana att ta emot bokningar från gäster.
Du ska vara pedagogiska och kunna handleda deltagare i verksamheten i sina arbetsuppgifter.

Din kompetens och erfarenhet

Erfarenhet/ utbildning inom café/ restaurang.
Erfarenhet av målgruppen inom LSS.
Vi ser att du har pedagogisk utbildning och erfarenhet, tex barn och fritid, vård och omsorg eller likvärdig utbildning
Du ska vara pedagogisk och lyhörd och vi ser gärna att du har kunskap kring lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik

Vi ser att du är flexibel, organiserad och serviceinriktad.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

Assisterande butikschef Mr Cake

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Feb 9
Hej där! Om du är redo för en riktigt smaskig utmaning och vill vara en viktig del av vårt fantastiska team, då har du hamnat rätt!

Välkommen till MR Cake, en plats där kreativitet, skratt och full fart är vår signatur. Vi letar nu efter en stjärna att bli vår Assisterande Butikschef och göra vår goda resa ännu bättre!

Vad vi önskar att du har i bagaget:

En oemotståndlig passion för service
En strålande, solig attityd som smittar av sig
Teamwork är ditt mellannamn och du älskar att jonglera med kvalitetsprodukter gjorda av de mest förföriska råvarorna
Kreativitet är din lekkamrat, positivitet är din ständiga följeslagare, och stolthet lyser upp din yrkesroll
När tempot ökar är du i ditt esse – högt tempo är din danspartner!

Lite extra guldstjärnor om du även har:

Erfarenhet som teamleader/manager caféer, butiker eller restauranger (härliga bonuspoäng om du kan jonglera med kaffekoppar som en proffs!)
En snitsig baristautbildning som ger kaffe en extra touch av kärlek

Varför kasta dig in i detta smörgåsbord av möjligheter:

Vi har ett kollektivavtal som gör att du kan känna dig extra trygg och värdig
Ett friskvårdsbidrag som ger dig möjlighet att njuta både av goda bakverk och en hälsosam livsstil
Arbetstiderna är lika flexibla som en mjuk chokladkaka (inga sena kvällar som tar sötsuget ifrån dig!)

Tjänsten är som att sätta tänderna i en saftig tårta – helt underbar och full av överraskningar. Startdatum bestäms enligt ömsesidig överenskommelse. Vi kommer att välja ut de bästa kandidaterna allteftersom, så varför vänta? Skicka in din ansökan nu och låt oss se ditt stjärnmaterial!

Att ansöka är enkelt som en bit paj, du kan göra det på några få minuter genom att svara på några korta, roliga frågor – och en del av dem besvaras till och med i videoförmat! Glöm CV och tråkiga personliga brev, vi vill lära känna den riktiga du!

Så, redo att bli en del av vårt bakgalna gäng? Släng in din ansökan s

Ansök nu

Cafébiträde / Barista

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Feb 21
Vi söker Cafébiträden/ Baristor till Vurma Södermalm i Stockholm. Är du den där glada, kreativa och spralliga tjejen/killen som vi söker? . Vi söker personer som älskar att jobba på café och allt vad det innebär. Har du mycket energi och gillar att jobba i högt tempo tycker vi att du skall helst maila ditt CV med ett FOTO och skriv ett par rader om vem du är och varför du skulle passa hos oss. Ring inte tack då det kan störa verksamheten.


OM VURMA
Vurma är ett välbesökt cafe med kvalitet i focus. vi bakar det mesta på plats och ekologiskt. vi har mat och fika för alla och därför en bred kundkrets. Vi har också som alla andra hög och lågsäsong vilket bidrar till extra mycket gäster under sommaren till vår stora uteservering med Mälaren som granne.


ARBETSUPPGIFTER
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att med stort leende och glatt humör hälsa våra gäster välkomna. Hjälpa och vägleda genom meny och utbud. servera kaffe, mat och fika mm. plocka disk och hålla rent och snyggt i restaurangen. Alltid respektera och uppskatta dina kolegor.


KRITERIER .
Att du har mins ett års erfarenhet av liknande arbete.
Kan behärska svenska i både tal och skrift.
Foto med på cv:et
Kan åtminstone arbeta hälften av helgerna också.
välkomna och sök.

Ansök nu

Cafébiträde / Barista

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Feb 21
OM ARBETET
Vi söker Cafébiträden/ Baristor till Vurma Södermalm i Stockholm. Är du den där glada, kreativa och spralliga tjejen/killen som vi söker? . Vi söker personer som älskar att jobba på café och allt vad det innebär. Har du mycket energi och gillar att jobba i högt tempo tycker vi att du skall helst maila ditt CV med ett FOTO och skriv ett par rader om vem du är och varför du skulle passa att jobba hos oss. Ring inte, Tack då det kan störa verksamheten.
OM VURMA
Vurma är ett välbesökt cafe med kvalitet i focus. vi bakar det mesta på plats och ekologiskt. vi har mat och fika för alla och därför en bred kundkrets. Vi har också som alla andra hög och lågsäsong vilket bidrar till extra mycket gäster under sommaren till vår stora uteservering med Mälaren som granne.
ARBETSUPPGIFTER
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att med stort leende och glatt humör hälsa våra gäster välkomna. Hjälpa och vägleda genom meny och utbud. servera kaffe, mat och fika mm. plocka disk och hålla rent och snyggt i restaurangen. Alltid respektera och uppskatta dina kolegor.
KRITERIER .
Att du har mins ett års erfarenhet av liknande arbete.
Kan behärska svenska i både tal och skrift.
Foto med på cv:et
Här kan det bli mycket helger men även vardagar.
välkomna och sök.

Ansök nu

Cafebiträde / Disk

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Feb 15
Om jobbet
Dimas café i kista galleria söker ,cafebiträde,baklawa bagare,diskare Vi erbjuder ett fartfyllt jobb i underbar miljö med sedvanliga uppgifter som kassa,disk och servering m,m.Du ska ha hjärta för service och tycka det är kul att jobba i högt tempo . skriv vilken tjänst du är intresserad av. Lön enligt avtal
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Konditoribiträde Deltid

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Feb 1
Just nu söker vi på Vete-Katten fler konditoribiträden till våra caféer runt om i Stockholm!
Är du serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av arbete som cafébiträde? Vi letar efter engagerade konditoribiträden som delar vår passion för kaffe och brinner för att leverera enastående kundservice inom cafébranschen.
Arbetsuppgifter

Arbeta i kassa
Servering
Hantering av espressomaskin
Hos oss medverka du i ett team som levererar en hög kundservicenivå och tillhandahåller en professionell produktkunskap.Om dig

Glad och ansvarstagande – du ger det lilla extra i ditt arbete
Positiv, flexibel och gillar högt tempo – vi värdesätter dessa egenskaper högt och är viktigt i bemötandet för våra gäster
Lösningsorienterad och stresstålig
Samarbetsvillig och bra på att kommunicera
Om oss

Vete-katten är en Stockholmsinstitution – omskriven, omtalad och framför allt besökt av de flesta kända och okända stockholmare så väl som tillresta. Vi bär på en lång svensk konditoritradition som vi känner stolthet över och ett stort ansvar att förvalta. För oss innebär det att vi gör alla våra bakverk och bröd från grunden, med de bästa råvarorna vi kan finna och utan några som helst tillsatser. Vi tar inga genvägar och låter saker ta den tid de behöver.

Ansök nu

Konditoribiträde 20% (Varannan helg)

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jan 24
Just nu söker vi på Vete-Katten fler konditoribiträden till våra caféer runt om i Stockholm!
Är du serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av arbete som cafébiträde? Vi letar efter engagerade konditoribiträden som delar vår passion för kaffe och brinner för att leverera enastående kundservice inom cafébranschen.
Arbetsuppgifter

Arbeta i kassa
Servering
Hantering av espressomaskin
Hos oss medverka du i ett team som levererar en hög kundservicenivå och tillhandahåller en professionell produktkunskap.Om dig

Glad och ansvarstagande – du ger det lilla extra i ditt arbete
Positiv, flexibel och gillar högt tempo – vi värdesätter dessa egenskaper högt och är viktigt i bemötandet för våra gäster
Lösningsorienterad och stresstålig
Samarbetsvillig och bra på att kommunicera
Om oss

Vete-katten är en Stockholmsinstitution – omskriven, omtalad och framför allt besökt av de flesta kända och okända stockholmare så väl som tillresta. Vi bär på en lång svensk konditoritradition som vi känner stolthet över och ett stort ansvar att förvalta. För oss innebär det att vi gör alla våra bakverk och bröd från grunden, med de bästa råvarorna vi kan finna och utan några som helst tillsatser. Vi tar inga genvägar och låter saker ta den tid de behöver.

Ansök nu

Biträde Butik och Glassbar PÄRLANS KONFEKTYR

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jan 24
Om oss
Vi på Pärlans Konfektyr ägnar oss åt ett delikat hantverk. Vi kokar kolor och kolasås på klassiskt vis med smör, grädde och socker. Den första kolan såldes i december 2010 och i närheten av Nytorget på Södermalm finns vår butik och ett litet kök. Sedan hösten 2017 har vi också ett större kök i en gammal tegelbyggnad i Kräftriket intill Brunnsviken. Våra kolor och vår butik, med sin speciella atmosfär, är omskrivna i allt från New York Times, till Elle och Hemmets Journal och lockar såväl stockholmare som turister på besök.
Våra produkter skickas också till butiker, kaféer, restauranger och hotell runt om i Sverige, och en hel del går på export till länder som Norge, Finland, Tyskland och Japan.
Arbetsuppgifter
Vi söker nu dig som vill ta hand om vår butik i närheten av Nytorget på söder och möta våra fantastiska kunder. Under sommarmånaderna har vi sedan några år tillbaka en mycket populär glassbar där vi säljer kolasås med mjukglass. Så preppning av glass är en viktig del av jobbet, smeten gör vi själva på plats, och mjukglassmaskinen kräver en hel del fix. Du ska älska att skapa minnesvärda upplevelser för människor, göra dem glada, och vi ser gärna att du har en känsla för form och färg och månar om att vår butik alltid ska vara prydlig och inbjudande. Du kommer också ägna en hel del tid åt att packa askar med kolor så det är viktigt att du gillar handarbete och är flink.
Kvalifikationer
Du ska ha tidigare erfarenhet att jobba med service och försäljning i butik och/eller kafé. Formell examen inget krav, det viktiga är din personlighet, erfarenhet och attityd. Då vi har många internationella besökare är det viktigt att du känner dig bekväm med engelskan och ytterligare språk är såklart ett plus.
Vi är ett litet gäng med stort engagemang som jobbar nära varandra. Det är viktigt att vi kan backa upp för varandra och att alla tar ansvar för att det vi gör håller yppersta kvalité. Vi vill att du har en förmåga att se vad som behöver göras och kan jobba självständigt. Sen är det naturligtvis viktigt att du är en glad person som kan behålla ett gott humör och fokus även i stressade situationer.
Typ av anställning
Under våren behöver vi extra personal i butiken på helgerna. När vi sedan drar igång glassen i slutet av april, finns det möjlighet att jobba mer. Under sommaren har vi öppet sju dagar i veckan, och då vill vi gärna ha dig på heltid.
Låter detta som något för dig? Skriv några rader… Skicka till jobb@parlanskonfektyr.se

Ansök nu

Cafebiträde/Kallskänka

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jan 21
Vi bakar allt själva som vi säljer i våran butik.Vi har existerat i ca 60 år på samma plats. Vi söker en glad och utåtriktad medarbetare.Du ska kunna god svenska i tal och skrift.Vara representabel inför våra gäster.
Du ska vara lojal och pålitlig som person.
Du ska passa in i vårat team och vara ett bra ansikte utåt. Vi söker en medarbetare som har glimten i ögat och klarar av att jobba i högt tempo,samt har någon erfarenhet inom yrket dvs.smörgåsgåsberedning,diskning,kassavana osv.
Varierande arbetschema förmiddagar,eftermiddagr samt helger.
Ca 30 till 40 timmar i veckan.
Tjänsten ska träda i kraft omgående.
Möjlighet för vidare anställning.

Ansök nu

Konditoribiträde till specialistkonditori

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jan 20
Vi söker en erfaren och passionerad Konditor till vårt namnkunniga konditori i Vasastan. Om du älskar att skapa fantastiska bakverk med inriktning på cupcakes och tårtor, och har över 2 års erfarenhet som bagare, bakmästare eller konditor, då kan du vara den stjärna vi letar efter.

Cupcake STHLM grundades 2010 och sedan dess har vi etablerat ett starkt förtroende bland Stockholmarna genom att leverera högkvalitativa cupcakes till stora företagsevent, kalas, bröllop, babyshower, gender reveal och mycket mer. Hos oss är kreativiteten avgörande för att uppnå det extraordinära med våra bakelser.
En vanligt dag hos oss


Som konditor hos oss kommer du vara en nyckelperson i att skapa grunden för våra bakelser. Vi söker en specialist som inte bara delar vår passion för bakverk utan också har förmågan att snabbt och effektivt producera smet av högsta kvalitet. Teamarbete och problemlösning är viktiga delar av vår dagliga verksamhet.
Våra cupcakes och tårtor är kända för sina goda smaker och vackra utseende. Därför ser vi att du som specialist har en hög kunskap inom spritsning så att varje bakelse blir en visuell attraktion för ögonen.
Våra arbetstider sträcker sig mellan 07:30 till 16:30, och vi söker någon som först kan arbeta deltid under dagarna måndagar, tisdag, torsdagar och fredagar fram till mitten av april 2024. Därefter planerar vi att övergå till heltidsarbete, vilket innebär att du förväntas vara tillgänglig måndag till fredag.


Utvecklingsmöjligheter hos Cupcake STHLM


Färdighetsfördjupning: Du kommer få möjlighet att fördjupa din förståelse för det konstnärliga och hantverksmässiga teknikerna bakom konditoriberedning och stärka dina färdigheter som bagare/bakmästare/konditor.

Kreativitet: Här har du chansen att inte bara följa recept utan också att experimentera med nya tårtor och cupcakes, vilket ger dig en unik kreativ frihet.

Problemlösning: Vi värdesätter din förmåga att vara en problemlösare. Varje dag är en möjlighet att lösa utmaningar och växa som professionell.

Kundinsikt: Du kommer att få en djupare inblick i vad människor älskar med bakelser och vad som fångar deras uppmärksamhet, vilket hjälper dig att skapa bakelser som tilltalar.

Teamarbete och Målsättning: Att arbeta i vårt team ger dig möjligheten att utveckla dina samarbetsfärdigheter och lära dig att planera och uppnå gemensamma mål.

Om du känner att du är rätt person för denna roll, och att din passion för bakning är något du vill dela med oss, uppmanar vi dig att ansöka omgående. Intervjuer kommer att genomföras löpande, och sista ansökningsdag är 20e februari. Vi ser fram emot att välkomna en passionerad Konditor!

Med vänliga hälsningar,
Alexander Cordova
Cupcake STHLM

Ansök nu

Gateau söker Skiftledare till Centralen

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Feb 8
Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937.
Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som
förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det
innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi butiker
runt om i Stockholm, Uppsala och i Malmöområdet. Vårt bröd säljs även hos ett
åttiotal utvalda livsmedelsbutiker.

Gateau söker just nu skiftledare till Centralen.

I tjänsten kommer du att:
Aktivt medverka i butikens team på ett sätt som skapar en positiv
försäljningstillväxt. Vara en god förebild och ha erfarenhet av att leda ett team.
Leverera en hög kundservicenivå samt tillhandahålla en djup produkt-och
företagskunskap.
Skiftledarens huvuduppgift är att säkerställa att våra gäster alltid lämnar våra
butiker nöjda och glada. Du arbetar nära din butikschef och du ansvarar för att
upprätthålla Gateau standard på dina skift. Vi söker dig som ser långsiktigt på att
jobba hos oss på Gateau.

Vi söker dig som:
Vill utveckla dina ledaregenskaper. Har erfarenhet inom service och försäljning. Vi
söker personal som brinner för försäljning, är serviceinriktade, sociala och har
goda, positiva ledaregenskaper.

Mer information och ansökan:
Tjänsterna är tillsvidareanställning på 80% med
placering på Centralen. Som deltid och heltidspersonal arbetar du på
butikens alla öppettider, du kan ej studera samtidigt.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Butikschef
Ella Hedin, e-mail Ella.hedin@gateau.se.
Välkommen med din ansökan senast 19-02-2024 Ansökningarna
handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden
har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller i butiken

Ansök nu

Konditoribiträde

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jan 18
Om arbetsplatsen
Gunnarsons Specialkonditori är ett klassiskt konditori grundat 1931. VI har bageri, butik och café i samma lokaler på Götgatan i Stockholm. Här bakar vi allt ifrån matbröd och sötebröd till tårtor, bakverk, praliner och glass, för hand och med riktigt bra råvaror. Vårt café i två plan har plats för 130 gäster och är en omtyckt mötesplats på Södermalm. Vi erbjuder anställning i ett mycket välfungerande företag med grymt trevliga kollegor och engagerade chefer. Att trivas på arbetet är A och O!
Om dig
Du har fingertoppskänsla för service och älskar att möta kunder och människor. Du har flera års meriterande erfarenhet från personlig butiksförsäljning och/eller café/restaurang. Du gillar att arbeta, hugger in där det behövs och ger det där lilla extra som gör att arbetsdagen blir rolig. Självklart är du förtjust i bröd och bakverk!
Ordning och noggrannhet, både i själva arbetet och med städning och hygien, är en självklarhet för dig.
Om arbetsuppgifterna
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med smittande entusiasm sälja bröd, bakverk, kakor, tårtor, glass och choklad i vårt café och butik och ta väl hand om våra gäster.
Extra plus om du även arbetat med beredning i kallkök eftersom det kan förekomma bland dina arbetsuppgifter.
Vi har kollektivavtal.

Ansök nu

Kafébiträden till Besökscenter Ulriksdal och Kina slott sommarsäsong 2024

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jan 15
Som medarbetare vid Kungliga Hovstaternas avdelning för publik verksamhet spelar du en avgörande roll i att bidra till besökarens upplevelse av det kungliga kulturarvet. Oavsett om du expedierar kunder i våra butiker, säljer biljetter, serverar gäster i slottskaféerna, vaktar besöksmålen eller håller visningar har du besökaren i fokus och ser till att de får en förstklassig upplevelse.

 Vi söker nu personal till våra besökscenter på Ulriksdal och Kina slott inför sommarsäsongen 2024

Arbetsuppgifter

Våra kafébiträden arbetar med normalt förekommande kafégöromål, försäljning och kundservice. Med hög serviceanda serverar och vägleder du kunderna. Oavsett om du serverar kunden en kopp kaffe eller hjälper någon att hitta den perfekta souveniren ger du kunden ett varmt välkomnande.

Kvalifikationer


• Anställning vid Kungliga Hovstaterna förutsätter att du är minst 18 år.
• Du uttrycker dig väl på svenska och engelska då det krävs i det dagliga arbetet. 
• Tidigare kaféerfarenhet är ett krav.
• Utbildning i livsmedelshygien är meriterande.
• B-körkort är meriterande.
• Tidigare erfarenhet inom alkoholservering är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person tycker du om att ta kontakt och bemöta besökare och kunder. Du är intresserad av att ge bästa möjliga service och har stor ansvarskänsla, är lyhörd, flexibel, stresstålig och kan snabbt ställa om mellan de uppgifter som du tilldelas. Vidare fungerar du bra i grupp, har ett högt säkerhetstänk och tvekar inte att dra ditt strå till stacken.

Övrigt om anställningen


• Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på deltid
• Arbetstiden är dagtid enligt rullande schema med tjänstgöring vardagar och helger.
• Tjänstgöring kan komma att ske på ett eller flera av våra besöksmål
• Du arbetar längre sammanhängande perioder, alternativt helger. Ledigheter kan inte beviljas under anställningsperioden.
• Lön enligt gällande avtal.
• De fackliga organisationerna representeras av Saco-S, Seko och OFR/S.

Ansökan
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 11 februari 2024. Urval sker löpande och vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mer information om tjänsterna
För ytterligare information om rekryteringsprocessen eller tjänsterna är du välkommen att kontakta Gruppchef Maria Lennström på 08-402 60 00.

Fackliga representanter
Katarina Burman, Seko, 08-402 60 00
Mats Larsson, Saco, 08-402 60 00

Kungl. Hovstaterna är den organisation som bistår Statschefen och den Kungliga familjen i deras officiella åtaganden samt i deras arbete i stiftelser med samhällsnyttig verksamhet. Hovstaterna har även till uppgift att visa, vårda och förvalta det kulturarv som är förbundet med monarkin. Kungl. Hovstaterna har ca 290 tillsvidareanställda och därutöver ett stort antal tillfälligt anställda för olika uppdrag och säsongsanställningar. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund.

Ansök nu

Söderorts bästa cafebiträde

Kafébiträde/Konditoribiträde
Läs mer Jan 10
Kokvrån i Kärrtorp är ett ambitiöst matcafe och bageri med 28 platser och en bred meny till såväl frukost som lunch. Vi har även olika middags- och temakvällar
Ett andra vardagsrum – Kokvrån är en vrå i hörnet på Kärrtorps torg, nästan längst ut på linje 17 mot Skarpnäck. Vår förhoppning är att du ofta, för att inte säga alltid, ska vilja svänga förbi Kokvrån. För en på-språng kaffe med macka innan du tar t-banan till jobbet, för en långfrukost när du har mer tid, för en lunch eller en fika under dagen, eller för ett glas vin en fredag.. Vi vill vara som ett andra vardagsrum för våra gäster.
Vi söker dig som kan som kan ta ansvar och jobba självständigt. Du kommer arbeta i kassa och på golvet med gästservice, arbetet innefattar även planering av aktiviteter och beställningar.
Du behöver ha FLERA ÅRS ERFSARENHET av servicebranschen, inom cafe eller restaurang. erfarenhet, intresse och en härlig positiv inställning.
Vi är ett litet ställe där vi hjälps åt med alla sysslor, vilket innebär att disk, städning och vis matberedning ingår i arbetet.
Det mesta arbetet sker på egen hand så det är viktigt att du kan arbeta självständigt, noggrant och strukturerat. Du är positiv och har inställningen att allt är möjligt.
Arbetstiderna ä mestadels dagtid, med jobb varannan helg och visa kvällar.
Anställningen är på ca 30-40 timmar i veckan, beroende vad vi kommer överens om. Vi har stängt några veckor över jul och sommaren.
Anställningen påbörjas under februari.
För att ansöka så behöver du ha flera års erfarenhet av liknande arbeten.
För mera info om Kokvrån, spana in vårat Instagram @kokvran.karrtorp
Hemsidan www.kokvran.com

Ansök nu