Inköpsassistent jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb som Inköpsassistent i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet. Du kan också klicka på en arbetsgivare och se alla jobben i Stockholm från den arbetsgivaren.

Inköpsassistent till Åhléns Skönhet

Inköpsassistent
Läs mer Maj 9
Åhléns är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda produkter och lösningar för livets alla dagar. Vårt löfte är att erbjuda våra kunder den bästa tänkbara upplevelsen och vara platsen där livet blir enklare, bättre och härligare! Vi är just nu inne i en spännande förändringsfas där affärsmannaskap och laganda är nyckeln till framgång. Nu söker vi en Inköpsassistent till Skönhet med stort eget ansvar och möjlighet att utvecklas i en entreprenöriell miljö!

Vi erbjuder dig

Som Inköpsassistent jobbar du nära Produktchefen i det dagliga inköpsarbetet med fokus på en effektiv och kvalitativ inköpsadministration. Det är en bred roll där du hanterar många kontaktytor och ingen dag är den andra lik.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå (men inte begränsas) av:

- Hantering av artikeladministration för att säkra produkt, pris, volym och status för sortimentet
- Arbeta med fakturaunderlag och fakturera för leverantörsersättningar
- Uppdatera och kontrollera datakvaliteten i våra system utifrån KPIer
- Kommunikation med leverantörer och varuhus
- Korrekturläsning av produkt- och kampanjinformation för Åhléns magasin
- Koordinera returer och reklamationer från varuhusen till leverantör

Du blir en del av ett engagerat team med hög laganda om 5 personer i Åhléns Inköps-och Sortimentsorganisation. Du kommer jobba nära Produktchefer, andra Inköpsassistenter och Masterdataadministratörer.
Vem söker vi?

Rollen som inköpsassistent innebär koordinerande samt tvärfunktionellt arbete. Därav lägger vi stor vikt vid din förmåga att samarbeta och kommunicera med nya kontakter och upprätthålla relationer. För att lyckas i tjänsten ser vi att du är lösningsorienterad och motiveras av att ta egna initiativ. Med anledning av att du som Inköpsassistent på Åhléns kommer ha en händelserik vardag, är du flexibel och nyfiken. Vidare har du förmågan att hantera stora mängder data och är organiserad i ditt arbete.

Till oss tar du med dig:

-
Relevant utbildning inom exempelvis inköp eller ekonomi

-
Tidigare erfarenhet av rollen som inköpsassistent där du har arbetat med fakturering i någon utsträckning

-
Meriterande med erfarenhet av detaljhandeln och specifikt inom skönhet

-
Goda kunskaper i Excel

-
Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande 6 månaders provanställning. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt där du kommer att bli en del av vårt team på Åhléns huvudkontor på Dalagatan 100.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan och välkomnar dig att bli en del av vårt team på Åhléns!

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag.

www.ahlens.se

Ansök nu

Junior Produktchef till Hem Brands (vikariat)

Inköpsassistent
Läs mer Maj 2
Åhléns affärsområde söker nu en Junior Produktchef med ett brinnande intresse för heminredning!

Vi erbjuder dig

Som Junior Produktchef på Åhléns är ditt uppdrag att tillsammans med övriga produktteamet bygga och utveckla ett starkt och lönsamt sortiment inom Hem Brands. Tillsammans med teamet arbetar du för att erbjuda en modern och relevant varumärkesmix för kategorin utifrån uppsatt strategi. Med kunden i fokus jobbar du med kategoristyrning och tar fram kategoriplaner för ditt område. Du har nära kontakt med leverantörer och driver förhandling för att få de bästa avtalen och sortimentet på plats. Du ansvarar för det dagliga arbetet i inköpsprocessen, från planering till orderplacering och försäljningsuppföljning. Som avdelning vill vi både växa vår omsättning och vår lönsamhet!

Exempel på arbetsuppgifter:

- Att noga följa trender, omvärldsanalys och konkurrenter
- Att säkra en konkurrenskraftigt och relevant sortiments- och varumärkesmix enligt uppsatt strategi/mål med kunden i fokus
- Att agera handelsman för kategorin genom att följa och agera på försäljningen inom ditt sortiment
- Pris- och kampanjförhandlingar
- Driva och säkra leverantörsavtal/produktkalkylen och övergripande lönsamhet för ansvarsområdet
- Assistera och stötta produktchefen
- Säkerställa att varumärkesleverantörerna motsvarar de kriterier Åhléns satt upp rörande exempelvis hållbarhet och etik

Vi letar efter

Vi tror att du är en person som får energi av att förändra och tänka nytt. Du är en problemlösare med god känsla för heminredning och vad som är rätt för just vår hemavdelning. För att lyckas i rollen drivs du av försäljning och försöker hela tiden se hur vi kan tänka annorlunda för att bli lönsamma.

Till oss tar du med dig:

- Erfarenhet som inköpare eller rutinerad inköpsassistent
- Erfarenhet av förhandling med leverantörer
- Erfarenhet av arbete med heminredning
- Meriterande med erfarenhet inom e-com

Tjänsten är ett vikariat på heltid med start så snart som möjligt fram till och med Mars 2025. Tjänsten är placerad på Åhléns huvudkontor på Dalagatan vid Norrtull i Stockholm.

Urval kan komma att ske löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag.

www.ahlens.se

Ansök nu

Inköpare till Södertälje

Inköpsassistent
Läs mer Apr 10
Vi på Future People söker en inköparetill vår kund i Södertälje. Som konsult hos oss får du möjlighet till ett spännande uppdrag hos en av våra kunder samtidigt som du fortsätter att utvecklas inom ditt kompetensområde. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på ditt uppdrag. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.
Ta nästa steg i karriären och utvecklas tillsammans med oss!
Vi söker dig som:
Vill arbeta med inköp såväl medadministrativa som operativa inköpsuppgifter inom området för gummidelar. I den här rollen kommer du att arbeta medhantering av fakturor, uppdatering av priser, analys och visualisering av data, hantering av avvikelser, förhandlingar med leverantörer och implementering av tekniska förändringar på befintliga gummidelar. Här får du chansen att komma in på ett stort internationellt företag som är världsledande inom transportlösningar. Hos vår kund har du möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan.
Krav:
Någon form av akademisk bakgrund inom teknik, ledning, inköpeller liknande. Du har någon tidigare erfarenhet inom inköp och gärna från ett större internationellt företag. Det är meriterande om du har erfarenhet från transport/fordonsindustrin.Som person är du prestigelös, engagerad och har ett starkt driv. Du är utåtriktad, förtroendeingivande och tydlig i din kommunikation. Du har en god samarbetsförmåga och tar gärna egna initiativ.


För oss är det viktigt att varje kandidat ska få en positiv upplevelse hos oss och vi håller dig uppdaterad under hela processen. Du behöver aldrig undra vad som händer och hur just du ligger till i rekryteringsprocessen.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Omfattning: 100%
Start: 1/5
Sista ansökningsdagen: 15/4
Du söker tjänsten på futurepeople.se
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-mail med anledning av GDPR.Har du frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver får du gärna kontakta oss. Vi som arbetar med processen på detta uppdrag är Therese Lönnberg, du når mig på therese.lonnberg@futurepeople.se och Liv Hedström, liv.hedstrom@futurepeople.se. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Välkommen till oss på Future People!

Ansök nu

Säljkoordinator till Lifts All

Inköpsassistent
Läs mer Maj 6
Om företaget
Lifts All AB är en svensk leverantör och tillverkare av komplett lyftutrustning för produkt- och materialhantering till industri, lager och pharma. Vi har tillverkat över 4500 olika lyftslösningar till våra kunder och återförsäljare världen runt. Med våra lyftsystem kan företag skapa en bättre arbetsmiljö genom att ersätta manuella lyft och reducera förslitnings- och arbetsrelaterade skador.Vi har en gedigen erfarenhet av skräddarsydda lyfthjälpmedel med försäljning, utveckling och produktion under samma tak i Stockholm. Vi erbjuder ett komplett och ergonomiskt lyftsystem som är snabbt, säkert och enkelt att använda.

Om tjänstenI rollen som Säljkoordinator blir du en viktig del av organisationens försäljningsavdelning. Din vardag kommer präglas av ett projektbaserat arbetssätt, vilket innebär att du kontinuerligt kommer vara involverad i olika projekt och samordna resurser för att uppnå framgångsrika resultat. Du kommer bland annat att arbeta med offertgenerering, orderläggning, administration och uppföljning av offertrar/ordrar. Därtill arbetar du med att bygga en nära relation med våra kunder samtidigt som du säkerställer att de får sina leveranser i tid. Du jobbar i nära samarbete med andra avdelningar inom organisationen och kommunicerar med kollegor inom inköp, planering, produktion och sälj.
Som Säljkoordinator kommer du att uppleva en dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter att variera dina arbetsuppgifter. Här värdesätter vi rätt inställning, där en avslappnad och bekväm atmosfär präglar vår fantastiska företagskultur. Vi tror på att ha kul och skapa en arbetsplats där skratt och roliga skämt är en naturlig del av vardagen.

Kvalifikationer och egenskaperVi söker en person som trivs med att jonglera med olika uppgifter och har goda datakunskaper framförallt i Officepaketet. Har du även erfarenhet av projektbaserat arbete är det meriterande. På Lifts All arbetar vi tätt med varandra vilket också möjliggör utrymme för personlig och professionell utveckling. Om du söker en engagerande och varierande roll så kan detta vara din drömarbetsplats!
För att sammanfatta så söker vi någon som har:
Erfarenhet från en liknande administrativ tjänst
Goda kunskaper i Officepaketet
Goda datakunskaper


På Lifts All är de personliga egenskaperna något vi värdesätter högt. Anpassningsförmåga och flexibilitet är nyckelkomponenter hos våra framgångsrika medarbetare, och vi värdesätter personer som kan hantera flera bollar i luften samtidigt.

Vi tror på individer med driv, som inte bara ser arbete som en plikt utan som en möjlighet att växa och utvecklas. Att vara en del av vårt team innebär att vara redo för förändringar och att omfamna det oväntade med öppna armar.
Om du är en anpassningsbar och driven person som kan jonglera med olika ansvarsområden samtidigt, då är du precis den vi söker!
Övrig informationVi tillämpar löpande urval i denna process vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar dig därför att ansöka så snart som möjligt!
Har du frågor eller funderingar kring Asta Agencys rekryteringsprocess, tveka inte att höra av dig till kandidat@astaagency.se.
Om Asta Agency
Asta Agency är ett bemannings- och rekryteringsföretag där du som jobbsökare står i fokus. Vi jobbar med attraktiva arbetsgivare i hela tjänstemannasektorn i storstäderna.
Hos Asta Agency har du möjlighet att antingen jobba som konsult eller att bli rekryterad direkt till våra kunder. Vi är din partner på vägen mot en framgångsrik karriär.
Om detta inte skulle vara rollen för dig just nu uppmanar vi dig att connecta med oss eller söka efter fler jobbmöjligheter på vår hemsida.

Ansök nu

Säljkoordinator till Lifts All

Inköpsassistent
Läs mer Mar 20
Om företaget

Lifts All AB är en svensk leverantör och tillverkare av komplett lyftutrustning för produkt- och materialhantering till industri, lager och pharma. Vi har tillverkat över 4500 olika lyftslösningar till våra kunder och återförsäljare världen runt. Med våra lyftsystem kan företag skapa en bättre arbetsmiljö genom att ersätta manuella lyft och reducera förslitnings- och arbetsrelaterade skador.Vi har en gedigen erfarenhet av skräddarsydda lyfthjälpmedel med försäljning, utveckling och produktion under samma tak i Stockholm. Vi erbjuder ett komplett och ergonomiskt lyftsystem som är snabbt, säkert och enkelt att använda.Om tjänsten
I rollen som Säljkoordinator blir du en viktig del av organisationens försäljningsavdelning. Din vardag kommer präglas av ett projektbaserat arbetssätt, vilket innebär att du kontinuerligt kommer vara involverad i olika projekt och samordna resurser för att uppnå framgångsrika resultat. Du kommer bland annat att arbeta med offertgenerering, orderläggning, administration och uppföljning av offertrar/ordrar. Därtill arbetar du med att bygga en nära relation med våra kunder samtidigt som du säkerställer att de får sina leveranser i tid. Du jobbar i nära samarbete med andra avdelningar inom organisationen och kommunicerar med kollegor inom inköp, planering, produktion och sälj.

Som Säljkoordinator kommer du att uppleva en dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter att variera dina arbetsuppgifter. Här värdesätter vi rätt inställning, där en avslappnad och bekväm atmosfär präglar vår fantastiska företagskultur. Vi tror på att ha kul och skapa en arbetsplats där skratt och roliga skämt är en naturlig del av vardagen.Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker en person som trivs med att jonglera med olika uppgifter och har goda datakunskaper framförallt i Officepaketet. Har du även erfarenhet av projektbaserat arbete är det meriterande. På Lifts All arbetar vi tätt med varandra vilket också möjliggör utrymme för personlig och professionell utveckling. Om du söker en engagerande och varierande roll så kan detta vara din drömarbetsplats!

För att sammanfatta så söker vi någon som har:

- Erfarenhet från en liknande administrativ tjänst

- Goda kunskaper i Officepaketet

- Goda datakunskaper

På Lifts All är de personliga egenskaperna något vi värdesätter högt. Anpassningsförmåga och flexibilitet är nyckelkomponenter hos våra framgångsrika medarbetare, och vi värdesätter personer som kan hantera flera bollar i luften samtidigt.

Vi tror på individer med driv, som inte bara ser arbete som en plikt utan som en möjlighet att växa och utvecklas. Att vara en del av vårt team innebär att vara redo för förändringar och att omfamna det oväntade med öppna armar.

Om du är en anpassningsbar och driven person som kan jonglera med olika ansvarsområden samtidigt, då är du precis den vi söker!

Övrig information
Vi tillämpar löpande urval i denna process vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar dig därför att ansöka så snart som möjligt!

Har du frågor eller funderingar kring Asta Agencys rekryteringsprocess, tveka inte att höra av dig till kandidat@astaagency.se.

Om Asta Agency
Asta Agency (https://astaagency.se)är ett bemannings- och rekryteringsföretag där du som jobbsökare står i fokus. Vi jobbar med attraktiva arbetsgivare i hela tjänstemannasektorn i storstäderna.

Hos Asta Agency (https://astaagency.se) har du möjlighet att antingen jobba som konsult eller att bli rekryterad direkt till våra kunder. Vi är din partner på vägen mot en framgångsrik karriär.

Om detta inte skulle vara rollen för dig just nu uppmanar vi dig att connecta med oss eller söka efter fler jobbmöjligheter på vår hemsida.

Ansök nu

Dollarstore söker Masterdata/artikelkoordinator

Inköpsassistent
Läs mer Feb 16
Dollarstore har öppnat över 30 butiker på 4 år.
I Danmark heter konceptet BigDollar där vi finns på fyra orter och
fortsätter att expandera på marknaden.
Här har du chansen att få vara en del i ett bolag med stora visioner!

Dollarstore och Big Dollar befinner sig i en högexpansiv fas med spännande framtidsutsikter. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som gillar tempo och utmaningar. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar i det dagliga arbetet. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. Dollarstore erbjuder varierande arbetsuppgifter och ett utvecklande klimat för dig som gillar att hitta lösningar och är snabb i fötterna. Hos oss har du en möjlighet att göra skillnad på riktigt - att skapa en bättre vardag för våra kunder.

Om tjänsten

Artikelkoordinators huvudansvar är att upprätta och underhålla produkters masterdata i alla affärssystem.

Artikelkoordinator jobbar tätt tillsammans med Category Managers genom att upprätta artiklar i affärssystem. Rollen innefattar även kontakt med butiker, lager och leverantörer för att säkerställa korrekt masterdata. Artikelkoordinator rappoterar till Group Category Manager FMCG.

Ansvarsområden

- Ansvar för att masterdata är korrekt på befintliga produkter

- Ansvar för att upprätta nya artiklar i affärssystem

- Ansvar för att vara med och utveckla Masterdata processen

- Ansvar för att svara och följa upp på artikelmejl från butik

- Ansvar för att säkerställa att produkter har rätt info på hyllkantsetiketter

- Ansvar för att säkerställa att fraktpåslag är korrektKompetenskrav

Vi sätter högt värde på att vi får in rätt personlighet som Masterdata/artikelkoordinator.

Vi söker främst dig som:

Kan hantera många uppgifter samtidigt, är noggrann och konsekvent.
Vi tror även att du är

- Driven och initiativrik

- Social och har rätt energi

- Prestigelös

- Snabbfotad

Följande kunskaper är meriterande

- Goda kunskaper i Excel

- Högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi

- Erfarenhet av IFS

- Erfarenhet av Relex

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning med placering på vårt hemmakontor i Kista.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Det innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden har löpt ut.

Du blir anställd direkt av Dollarstore som i denna rekrytering samarbetar med Storesupport.

Välkommen till Dollarstore och en rolig resa!

Dollarstores/Big Dollars DNA
Vi är närvarande mot kunder och kollegor och tror på att alla människor har rätt till glädje, gemenskap och fantastiska priser.
Vi har de mest upplevelsefyllda butikerna och produkter som hela tiden överraskar.
Vi är alltid ärliga och vi är på riktigt. No monkey business - helt enkelt.
Vi har de lägsta priserna och skapar mest värde till våra konsumenter. Detta görs genom att vi alltid har kostnaderna i fokus.

Ansök nu

SCM Coordinator till Samsung (föräldravikariat)

Inköpsassistent
Läs mer Jan 17
Samsung är ett dynamiskt företag inom en snabbt föränderlig bransch, och det finns många möjligheter till tillväxt och utveckling! För att trivas på Samsung bör du vara en person som uppskattar tempo, förändring och att ta egna initiativ.

Om rollen:

I rollen som SCM Coordinator kommer du att fokusera på hela försörjningskedjan, från fabrik till slutkund. Detta inkluderar att analysera prognoser av efterfrågan, hantera kommunikationen med fabriker och huvudkontor, produktion och leverans, samt distribution till våra kunder.

SCM Coordinator kommer du kontinuerligt att söka förbättringar inom försörjningskedjan för diverse produktgrupp för att säkerställa leverans i rätt tid och rätt kvantitet.

Vi söker dig som:

Har kunskap och erfarenhet inom SCM, såsom prognostisering och efterfrågeplanering, lagerhantering, logistik och orderhantering, samt ERP-kunskap, etc. Du kommer även ansvara för att:

identifiera eller förebygga luckor i processerna

uppnå KPI:er (nyckeltal)

uppnå försäljningsmål, vecko-/månadsvis

analyseringen av PSI för kanaler, dvs övervaka och analysera försäljningsdata, lagerstatus och efterfrågeprognoser

Arbetsuppgifter:

Ansvarig för att mata in och uppdatera AP2-prognoser med hänsyn till marknad, tillgänglighet och PSI för kanaler, med referens till försäljningsorder och AP1-prognoser.

Ha kännedom om schemaläggning för införande av nya modeller och val av kanalmodeller.

Hantera utgående produkter i samarbete med produktledning.

Ansvarig för inköp (rätt kvantitet, rätt tidpunkt och rätt pris).

Kontakta huvudkontor och fabriker för att lösa situationer med brist eller överskott av leveranser.

Övervaka produktions-/leveransstatus och vidta lämpliga åtgärder för att lösa problem.

Ge försörjningsinformation till försäljning och in-house försäljning (AP1) vid behov.

Förbereda och vara en central del av SCM-dagliga möten.

Analysera och rapportera försäljning från kunder, kanallager och WOS (veckor av försäljning).

Korrespondera med huvudkontoret (t.ex. rapportera veckovisa försäljningsavvikelser, uppdaterad efterfrågestatus, samordning av dagliga operativa frågor).

Kontrollera vecko-/månadsförsäljningsframsteg i samarbete med inomhusförsäljning, försäljning och logistik.

Analysera anledningarna till låg AP2- och SCI-prognosnoggrannhet.

Samla in och analysera data för beslut rörande säkerhetslagar och min-/maxnivåer.

Krav för tjänsten:

Företrädesvis examen inom företagsekonomi, handel, industriell teknik, logistik eller motsvarande

Företrädesvis 3-5 års arbetslivserfarenhet inom SCM-relaterade områden

Företrädesvis erfarenhet av att använda MS Office, särskilt Excel

Företrädesvis erfarenhet av SAP

Mycket goda kunskaper i engelska

Goda verbala och skriftliga kommunikationsfärdigheter

Vi söker dig som:

har vana av att kunna arbeta mot deadlines

tar ansvar för handlingar och följer upp åtaganden

är flexibel och anpassningsbar till förändrade krav och prioriteringar

har en förmåga att trivas och slutföra uppgifter i en snabbrörlig miljö

har förmågan att prioritera och hantera flera krav och åtaganden beroende på affärsbehov

har ett analytiskt sinne

Logiskt tänkande och tålmodig med problemlösningsförmåga.

Praktisk information

Start:?Omgående (föräldravikariat t.o.m. september 2024, med möjlighet till förlängning)

Omfattning:?Heltid

Arbetstider:?8-17

Plats:?Kista (hybrid arbetsplats)

Låter det intressant?

Om du är redo för utmaningen och känner att denna position passar din profil vill vi gärna höra från dig. Ansök idag, då vi går igenom ansökningar löpande!

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Samsung med The Wofi. Frågor gällande tjänsten är välkomna till ansvarig rekryterare Linda Gullbrandsson, linda.g@thewofi.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Purchasing Coordinator Danmark

Inköpsassistent
Läs mer Dec 28
Dollarstore har öppnat över 30 butiker på 4 år.
I Danmark heter konceptet BigDollar där vi finns på fyra orter och
fortsätter att expandera på marknaden.
Här har du chansen att få vara en del i ett bolag med stora visioner!

Dollarstore och Big Dollar befinner sig i en högexpansiv fas med spännande framtidsutsikter. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som gillar tempo och utmaningar. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar i det dagliga arbetet. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. Dollarstore erbjuder varierande arbetsuppgifter och ett utvecklande klimat för dig som gillar att hitta lösningar och är snabb i fötterna. Hos oss har du en möjlighet att göra skillnad på riktigt - att skapa en bättre vardag för våra kunder.

Om tjänsten

Som Purchasing Coordinator för Danmark blir du en del av vår fantastiska inköpsavdelning med placering på vårt hemmakontor i Kista med förekommande resor till Danmark. I rollen arbetar du administrativt med att stötta Head of Expansion bl.a. med att registrera, behandla och underhålla artikelinformation, underhålla priser mot kund så de följer den danska marknaden, orderläggning, reklamblad för den danska marknaden och i andra administrativa uppgifter. Som Purchasing Coordinator Danmark har du kontakt med både svenska och utländska leverantörer, marknadsavdelning, försäljningsavdelningen samt butik- och lagerpersonal.

För att trivas i rollen som Purchasing Coordinator Danmark ser vi att du har en god samarbetsförmåga, detta då du kommer ha mycket kontakt med både leverantörer och kollegor. Du är prestigelös, flexibel, strukturerad, har en god administrativ förmåga, kan ha många bollar i luften och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö.

Kompetenskrav

Vi sätter högt värde på att vi får in rätt personlighet som Purchasing Coordinator. Vi söker främst dig som:

Kan hantera många uppgifter samtidigt

- Driven och initiativrik

- Social och har rätt energi

- Prestigelös

- Snabbfotad

Följande kunskaper är meriterande

- Goda kunskaper i Excel

- Högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi

- Erfarenhet av IFS

- Erfarenhet av Relex

- Språkkunskaper i danska

Tjänsten rapporterar till Group Category Manager FMCG.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning med placering på vårt hemmakontor i Kista med förekommande resor till Danmark.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Det innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden har löpt ut.

Du blir anställd direkt av Dollarstore som i denna rekrytering samarbetar med Storesupport.

Välkommen till Dollarstore och en rolig resa!

Dollarstores/Big Dollars DNA
Vi är närvarande mot kunder och kollegor och tror på att alla människor har rätt till glädje, gemenskap och fantastiska priser.
Vi har de mest upplevelsefyllda butikerna och produkter som hela tiden överraskar.
Vi är alltid ärliga och vi är på riktigt. No monkey business - helt enkelt.
Vi har de lägsta priserna och skapar mest värde till våra konsumenter. Detta görs genom att vi alltid har kostnaderna i fokus.

Ansök nu

Doz apotek söker kategoriassistent!

Inköpsassistent
Läs mer Apr 11
Vi söker nu en assistent till inköpsteamet till ett välkänt bolag. Rollen är som kategoriassistent där du är spindeln i nätet och sköter den administrativa delen av inköpsprocessen. Start omgående i 6 månader.

OM TJÄNSTEN
Som kategoriassistent sköter du den administrativa delen av inköpsprocessen. Du säkerställer pris- och masterdata och har löpande ansvar för att uppdatera system med artikel och prisinformation, samt hanteringen av prislistor. Det innebär också ett ansvar för information till och från grossist och leverantörer, artikelinformation och etikett texter.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Säkerställa pris- och masterdata, ha löpande ansvar för att uppdatera system med artikel och prisinformation och hanteringen av prislistor.
* Löpande arbete för att problemlösa och besvara artikel- och prisfrågor.
* Kontinuerligt effektivisera och förbättra system, processer och rutiner.


VI SÖKER DIG SOM
- Vi so?ker dig som har eftergymnasial utbildning ga?rna med ekonomi som inriktning.
- Du har goda kunskaper i Excel samt officepaketet.
- Har goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska.
- Vana av att arbeta i affa?rssystem.

Det är meriterande om du har
- Högre utbildningsnivå
- Har du na?gra a?rs erfarenhet som koordinator eller inko?psassisten och/eller erfarenhet inom retail a?r det meriterande.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Problemlösande
- Initiativtagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Junior Inköpskoordinator till sommaruppdrag hos läkemedelsbolag i city

Inköpsassistent
Läs mer Apr 18
SJR tillsätter nu en Junior Inköpskoordinator till roll som Supply Chain & Procurement Coordiantor hos läkemedelsbolag med kontor i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående på deltid/heltid för upplärning och sedan heltid från början av juni till och med augusti. Därefter finns möjligheten att bli förlängd på deltid under hösten fram till årsskiftet inledningsvis.

Om tjänsten
Som Supply Chain & Procurement Coordinator har man en aktiv roll i S&OP;-processen för sin produktportfölj, vilket säkerställer att vår kund får rätt produkter vid rätt tidpunkt i rätt mängd och rätt skick. Denna roll fungerar som en länk mellan den lokala filialen och logistikpartner. Dessutom kommer man också att ha en aktiv roll i att engagera sig med vår kunds leverantörer i Norden, arbeta med leverantörsutvärderingar och ha en aktiv roll i hela inköpskedjan

Huvudsakliga arbetsuppgifter
-Behovshantering av produktportfölj samt leverera stark prognosnoggrannhet och agera som huvudkontaktperson mellan det lokala driftsbolaget i Sverige och huvudkontoret i Parma, Italien.
-Arbeta med att säkerställa tillgången på produktnummer till Norden.
-Granska månatliga leveransplaner
-Övervaka utgångsdatum för batcher
-Lokal försäljning & distribution
-Orderhantering
-Fakturering till våra kunder
-Lageravstämning och säkerställa korrekt inventering i vårt ERP-system (SAP)
-Stöd med utvecklingen av inköpsfunktionen, engagera med leverantörer, leverantörsutvärderingar, kategorihantering och säkerställa att inköpsprocessen uppfyller våra krav
-Samarbeta med nyckelintressenter (Kvalitet, Regulatoriskt, Kommersiellt, Finansiellt)

Lämplig bakgrund
Detta uppdrag passar dig som är aktiv student inom inköp, supply chain och/eller logistik och som vill bygga på din erfarenhet inom området under våren/sommaren/deltid under hösten. Vi ser gärna att du är en nyfiken person som är snabblärd och självgående samt har en positiv inställning. Du är van användare av Excel och MS Office. Vidare har du utmärkta kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska samt en förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Har du erfarenhet av ERP-system (föredragsvis SAP R/3) och S&OP;-planering (SAP R/3 SD-modulen, APO eller IBP) så är det meriterande.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2024-05-17.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som stöttar dig i din utveckling.

Ansök nu

Logistik- & Servicekoordinator till Marioff

Inköpsassistent
Läs mer Apr 17
Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Marioff.

Om företaget:

Marioff är världens största leverantör av släcksystem med oöverträffad erfarenhet att leverera systemlösningar över hela världen. Marioff´s brandbekämpningssystem, HI-FOG har förmågan att på ett oöverträffat sätt släcka alternativt kontrollera en brand med högtrycksvattendimma, som använder betydligt mindre vatten än konventionella sprinklersystem och är lämplig mot de flesta typer bränder på land och till sjöss. HI-FOG systemen används idag inom en mängd olika applikationer inom t.ex. industri, sjukhus och byggnader.

Marioff´s huvudkontor och fabrik finns i Finland, dotterbolag i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien, Sverige och Storbritannien. De servar även kunder globalt genom deras certifierade partners.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Logistik- och Servicekoordinator arbetar du i en tjänst med två huvudområden, logistik och service. Inom området för service ansvarar du för att koordinera och planera in servicebesök hos Marioffs kunder. Du utför planering av material och ansvarar för beställningar inför servicebesök samt följer upp och dokumenterar rapporter av dessa besök samtidigt som du ständigt lämnar vidare information till Aftersales för merförsäljning. Du arbetar med ständig förbättring och optimering av servicefunktionen. Inom området för logistik ansvarar du för lagerhantering, lagerföring, inventering och lagerstatus. Du arbetar med in- och utleveranser från lagret och tillhörande hantering samt fokus på projekt- och serviceleveranser.

Du samarbetar nära logistikansvarig, projektledare och säljare samt rapporterar till Operations Manager som utgår från kontoret i Kista. På sikt finns stora möjligheter till mer ansvar för funktionen och utveckling i rollen.

• Arbete inom verksamhetens områden för service och logistik
• Koordinering, planering för servicebesök och tillhörande beställningar hos Marioffs kunder
• Uppföljning och dokumentation av service
• Hantering av lager, inventering, lagerstatus och in- och utleveranser samt tillhörande projekt- och serviceleveranser
• Interna och externa samarbeten

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Minst 3 års arbetslivserfarenhet av arbete inom logistikkedjan
• Flytande kunskaper inom svenska och engelska, i tal och skrift
• Meriterande med erfarenhet M-files, iScala och/eller ServiceMax
• Meriterande med erfarenhet och förståelse för tekniska produkter

I rollen trivs du som har förmågan att organisera och strukturera ditt arbete. Du har en hög kommunikativ förmåga och vågar utifrån din roll på företaget ta för dig internt. Samtidigt är det viktigt att du tycker om att samarbeta och är mån om att skapa ett gott arbetsklimat. Som person tar du ansvar för att självständigt driva ditt arbete framåt med kvalitet och noggrannhet. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar på de problem som uppstår.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Procurement Consultant to well-known company!

Inköpsassistent
Läs mer Apr 12
Do you have an academic background within Engineering, Management or similar? Are you a well-structured and communicative person? This might be your next step, keep reading to find out if you agree!
About the position
On behalf of our client, Perido is looking for a Procurement Consultant. The company is a world-leading supplier of transport solutions and is driving the transition to a sustainable transport system. You will be working from the office that is located in Södertälje, with the possibility to work remotely a couple of days a week.
Your daily tasks
As a Procurement Consultant, you will support with both administrative and operational purchasing tasks in the area of rubber parts. To be more specific, your tasks also include:
Invoice handling
Updating prices
Analyzing and visualizing data
Deviation handling
Negotiations with suppliers
Implementation of technical changes on current rubber partsYour characteristics
To succeed in this role, we believe you are a goal-oriented person with the ability to prioritize your own work. You work in a well-structured manner, and you also put a lot of effort into a good collaboration with your colleagues.
Are you the one we are waiting for?
We look forward to reading your application!
Qualifications:
Academic background in Engineering, Management or similar
Basic technical understanding and certain commercial experience
Excellent communication skills, both spoken and written EnglishMeritorious:
Previous experience from working within procurementContract type and hours
Full-time consulting assignment until 2024-10-01. Start 2024-05-01.
Application
Please apply on our website perido.se/lediga-jobb/. Click on the apply button in the job ad and fill in your information and attach your CV. We recommend that you submit your application as soon as possible as selection is ongoing. Note that certain information regarding the assignment and/or the client company may have been deliberately disclosed from the advertisement. If your profile matches what we are looking for, the responsible recruiter will give you all the information you need.
The recruiter responsible for this position is Linn Willberg, you can reach her via linn.willberg@perido.se. If you have questions, you are more than welcome to contact us at fraga@perido.se and one of our recruitment administrators will do their best to help you. Always enter the reference number 34546 in the subject line.
About Perido
Why are we called Perido? It is from the Latin word Peridoneus which means "well matched". Matching our consultant's competence and career focus with our clients' needs is what we do best! Perido is a consulting and recruitment company in the white-collar sector that helps you to the next step in your career and our vision is for everyone to thrive and be engaged at work. We have grown steadily since the start in 2003 and have over 1300 employees across the country, of which about fifty works at our offices in Stockholm and Gothenburg. As a Perido consultant, you become an important part of our organization and you grow together with us by strengthening our clients' organizations with your skills. Please visit our website www.perido.se for more information.

Ansök nu

Supply Chain Coordinator till Norvida

Inköpsassistent
Läs mer Mar 25
Do you have a passion for entrepreneurship and want to be part of a group of exceptional individuals at Norvida, one of Swedens leading FMCG-companies? Are you a detail-oriented and service minded professional with interest in Supply ChainP Then this could be the role for you!

About Norvida
Norvida are not just about meat; they are about the future of taste, fairness and sustainability. As the leading meat import company in the Nordic region, they guide their customers in the world of meat, envisioning a tastier and smarter future.

Established in Stockholm 1990, they serve the retail, food service, and food industry with a presence in Sweden, Finland, Norway and Brazil. Explore their brands, including Naturkött®, Köttkultur™ and many more. Norvida embodies values of competence, commitment, care, commerce, and challenge.

Your role as Supply Chain Coordinator
This position reports to the Sourcing Director of the company, and is a vital part of the decision-making process in the company. Being a small company, everybody at Norvida must be capable of sharing and collaborating with colleagues, thus assuring the best possible outcome for the company in general.

A Supply Chain Coordinator at Norvida is the spider in the web of the sourcing department and is responsible for the administration of the entire supply chain for some of the company's product groups. Currently, there are four Planners/Coordinators employed.

Main responsibilities: Forecasts of volumes together with Strategic Buyers and Product calculations.
Planning and coordination of deliveries together with Norvidas producers, the Brazilian subsidiary, and their purchasing and sales departments.
Planning unloading and logistics from when the goods are dispatched from the supplier in Europe or arrive at the port from outside of Europe.
Administration of goods and transactions in the company's business system (Jeeves).
Calculation of Cost of Goods Sold and invoicing for European deliveries.
Inventory reconciliations against logistics partners in Sweden.
Transactions between the Swedish and Finnish warehouses.
Responsible for supplier reconciliations.
About you:
You are a highly motivated self-starter with a knack for teamwork while having an entrepreneurial mind-set and maintaining a business-oriented approach. As a person you are a natural communicator, who likes meeting new people and building strong relationships. You have strong organizational skills, always trying to combine great results while having fun at work. You are thorough and detail-oriented, used to working towards deadlines.
You have a knack for working with numbers and are efficient with administrative tasks.
You are service minded with strong communication skills, both written and oral.
Excellent skills in Office 360, especially Excel. Big advantage with experience from Jeeves.
Fluent in Swedish and English, proficiency in another Nordic language is a bonus.
Past history and knowledge from the meat industry is a plus.
Practical details:
Start: 1st of June or by agreement
Extent: Full-time
Location: Stockholm

Does the role as Supply Chain Coordinator to Norvida sound interesting? The selection is ongoing so do not hesitate to apply today! We at Needo look forward to hearing from you!

Ansök nu

Inköp & Logistikresurs till tandvårdsbolag i Årsta

Inköpsassistent
Läs mer Nov 2
Till expansivt tandvårdsbolag tillsätter SJR nu en Inköp & Logistikresurs. Vår kund har sitt huvudkontor i Årsta strax söder om Stockholm. I januari flyttar dem kontoret till Alviks strand.

Detta är ett konsultuppdrag via SJR, med start omgående och som inledningsvis pågår i 6 månader där du kommer arbeta som konsult hos vår kund. För rätt person finns det möjlighet till förlängning på uppdraget alternativt anställning hos vår kund.

Vår kund har ett fullsortimentserbjudande till svensk tandvård. Varje dag levererar dem förbrukningsartiklar, utrustning, service och digitala system till tandvårdskliniker runt om i landet. Som helhetsleverantör hjälper dem sina kunder från idé till installation och erbjuder service utförd av certifierade tekniker, leasingmöjligheter och smarta digitala tjänster. Dem grundandes 1989 i Sverige och här jobbar idag drygt 75 personer.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Arbetsuppgifter

- Skapa inköpsorder i ERP (AX) samt avropa beställningar mot leverantörer. Godkännande av leverantörsfakturor.

- Fakturera alla projektorder. Dvs större order med komplexitet.

- Ansvarig för reklamationshantering och krediteringar avseende projektorder.

- Planera, beställa och sköta leveranser till kund.

- Viss masterdata hantering med fokus på inköp.

- Ansvarigt för vissa mindre lagerställen (inkluderat inventering, avstämningar och ev nedskrivningar).

- Samarbete samt samordning med annan personal som arbetar med lager.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasiel utbilidning inom inköp, ekonomi eller liknande. Som person är du självständig som driver sig själv och sitt arbete framåt. Du har erfarenhet av att arbeta med ERP-system, gärna Microsoft AX 2012. Du är kommunikati, självgående, Initiativtagande samt noggrann och strukturerad. Vidare är du prestigelös och kan kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-12-01.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Ansök nu

Sleepo söker ny inköpsassistent!

Inköpsassistent
Läs mer Mar 20
Vi på Sleepo är drivna och ambitiösa och det är viktigt att du trivs i en entreprenöriell miljö där alla arbetar tillsammans för att nå företagets uppsatta mål.
Som inköpsassistent hos oss spelar du en viktig roll tillsammans med resten av inköpsteamet för att säkerställa att Sleepo har ett inspirerande, efterfrågat och försäljningsdrivande produktsortiment. Befattningen är en assistentroll och innebär att du ansvarar för olika administrativa arbetsuppgifter på inköpsavdelningen.
Din roll
Dina huvudsakliga uppgifter kommer innefatta orderhantering, leveransbevakning och leveransuppföljning. I rollen som inköpsassistent får du även möjlighet att stötta våra kategoriansvariga med varierande administrativa uppgifter kring produkterna, saldo- och prisuppdateringar och du kommer även hjälpa till att ta fram olika typer av underlag för rapportering och resultatuppföljning.
I nära samarbete med övriga inköpsteamet bidrar du till att säkerställa att vi får in rätt varor i rätt tid för kunderna. Du kommer ha löpande kontakt med övriga avdelningar på företaget samt med våra produktleverantörer.
Din profil
Vi söker en medarbetare som precis börjat sin karriär inom inköp. Som person är du noggrann, självständig, nyfiken och har en naturlig förmåga att se helheten. Du är lösningsorienterad, har en stark egen drivkraft och uppvisar ett stort engagemang för allt du tar dig för.
Arbetet kräver att du trivs i ett högt tempo, du har en god förmåga att prioritera och organisera ditt arbete effektivt och du är van att ta löpande feedback.
Du har en mycket god samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera med både interna och externa parter. Att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift ser vi som en självklarhet.
Kvalifikationer
- Relevant eftergymnasial utbildning
- God datavana och utförlig kunskap i Excel
- Mycket god kommunikation- och samarbetsförmåga
- Meriterande med tidigare erfarenhet från en liknande roll i samma bransch
Om Sleepo
Sleepo är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på nätet med över 15,000 produkter från en mängd kända varumärken samt vårt snabbt växande egna sortiment. Vi är ett företag i ständig utveckling som erbjuder kunder en förstklassig shopping-upplevelse med ett konkurrenskraftigt kunderbjudande.
Din anställningsform/tjänstgöringsort
Heltid i Stockholm med kontor på Markvardsgatan
Tillträdesdag enligt överenskommelse
Har vi väckt ditt intresse?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att maila CV och personligt brev till join@sleepo.se

Ansök nu

Inköp & Logistikkoordinator till tandvårdsbolag i Årsta

Inköpsassistent
Läs mer Nov 2
Till expansivt tandvårdsbolag tillsätter SJR nu en Inköp & Logistikkoordinator. Vår kund har sitt huvudkontor i Årsta strax söder om Stockholm. I januari flyttar dem kontoret till Alviks strand.

Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, med start omgående och som inledningsvis pågår i 6 månader där du kommer arbeta som konsult hos vår kund. För rätt person finns det möjlighet till förlängning på uppdraget alternativt anställning hos vår kund.

Vår kund har ett fullsortimentserbjudande till svensk tandvård. Varje dag levererar dem förbrukningsartiklar, utrustning, service och digitala system till tandvårdskliniker runt om i landet. Som helhetsleverantör hjälper dem sina kunder från idé till installation och erbjuder service utförd av certifierade tekniker, leasingmöjligheter och smarta digitala tjänster. Dem grundandes 1989 i Sverige och här jobbar idag drygt 75 personer.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Arbetsuppgifter

- Skapa inköpsorder i ERP (AX) samt avropa beställningar mot leverantörer. Godkännande av leverantörsfakturor.

- Fakturera alla projektorder. Dvs större order med komplexitet.

- Ansvarig för reklamationshantering och krediteringar avseende projektorder.

- Planera, beställa och sköta leveranser till kund.

- Viss masterdata hantering med fokus på inköp.

- Ansvarigt för vissa mindre lagerställen (inkluderat inventering, avstämningar och ev nedskrivningar).

- Samarbete samt samordning med annan personal som arbetar med lager.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasiel utbilidning inom inköp, ekonomi eller liknande. Som person är du självständig som driver sig själv och sitt arbete framåt. Du har erfarenhet av att arbeta med ERP-system, gärna Microsoft AX 2012. Du är kommunikati, självgående, Initiativtagande samt noggrann och strukturerad. Vidare är du prestigelös och kan kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-12-01.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Ansök nu

Inköp & Logistikkoordinator till tandvårdsbolag i Årsta

Inköpsassistent
Läs mer Nov 1
Till expansivt tandvårdsbolag tillsätter SJR nu en Inköp & Logistikkoordinator till deras. Vår kund har sitt huvudkontor i Årsta strax söder om Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, med start omgående och som inledningsvis pågår i 6 månader där du kommer arbeta som konsult hos vår kund. För rätt person finns det möjlighet till förlängning på uppdraget

Vår kund har ett fullsortimentserbjudande till svensk tandvård. Varje dag levererar dem förbrukningsartiklar, utrustning, service och digitala system till tandvårdskliniker runt om i landet. Som helhetsleverantör hjälper dem sina kunder från idé till installation och erbjuder service utförd av certifierade tekniker, leasingmöjligheter och smarta digitala tjänster. Dem grundandes 1989 i Sverige och här jobbar idag drygt 70 personer.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter;

- Skapa inköpsorder i ERP (AX) samt avropa beställningar mot leverantörer. Godkännande av leverantörsfakturor.

- Fakturera alla projektorder. Dvs större order med komplexitet.

- Ansvarig för reklamationshantering och krediteringar avseende projektorder.

- Planera, beställa och sköta leveranser till kund.

- Viss masterdata hantering med fokus på inköp.

- Ansvarigt för vissa mindre lagerställen (inkluderat inventering, avstämningar och ev nedskrivningar).

- Samarbete samt samordning med annan personal som arbetar med lager.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasiel utbilidning inom inköp, ekonomi eller liknande. Som person är du självständig som driver sig själv och sitt arbete framåt. Du har erfarenhet av att arbeta med ERP-system, gärna Microsoft AX 2012. Du är kommunikati, självgående, Initiativtagande samt noggrann och strukturerad. Vidare är du prestigelös och kan kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-12-01.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om SJR
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy (https://sjr.se/integritetspolicy/)

Ansök nu

Inköpsassistent till Adlibris!

Inköpsassistent
Läs mer Mar 16
Vill du vara med pa? en spa?nnande resa pa? ett av Nordens ledande e-handelsfo?retag? Just nu genomga?r Adlibris en sto?rre transformation da?r de sta?ller om till en mer va?rde- och datadriven inko?psorganisation. Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter och i en fo?ra?nderlig miljo? med ho?gt tempo. Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Adlibris är en del av Bonnier Group och Nordens största nätbokhandel. Just nu genomga?r de en sto?rre transformation da?r de uppdaterar systemplattformen och sta?ller om till en mer va?rde- och datadriven inko?psorganisation. I samband med detta söker vi för Adlibris räkning en Inköpsassistent till inköpsteamet som idag består av ca 15 kollegor. Du kommer att jobba tillsammans med kunniga och engagerade kollegor med stor passion fo?r e-handel och affa?rsutveckling.

Tjänsten är på heltid med start 2/5 till och med 30/9, med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Adlibris. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Inköp och orderläggning
* Fakturahantering
* Systemkontroller och monitorering
* Analys
* Övriga administrativa uppgifter


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna från inköp eller orderläggning, alternativt annat administrativt arbete
- Har god affärsmässig förståelse
- Vana av att jobba med stora datamängder och i Excel
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
- Trivs i en föränderlig miljö med högt tempo

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystemet M3
- Akademisk utbildning inom relevant område, exempelvis Civilekonom eller Civilingenjör
- Yrkesutbildning inom Inköp
- Har finska eller norska som modersmål

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående med god förmåga att ta eget ansvar
- Noggrann och strukturerad
- Lösningsorienterad och orädd för att ta egna initiativ
- Flexibel med god förmåga att hantera en föränderlig miljö

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Inköpsassistenter över sommaren sökes till Adlibris!

Inköpsassistent
Läs mer Mar 16
Vill du vara med pa? en spa?nnande resa pa? ett av Nordens ledande e-handelsfo?retag? Just nu genomga?r Adlibris en sto?rre transformation och vi söker dig som är student och vill få en unik inblick i en förändringsresa inom en inko?psorganisation. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Adlibris är en del av Bonnier Group och Nordens största nätbokhandel. Just nu genomga?r de en sto?rre transformation da?r de uppdaterar systemplattformen och sta?ller om till en mer va?rde- och datadriven inko?psorganisation. I samband med detta söker vi för Adlibris räkning två studenter till inköpsteamet som idag består av ca 15 kollegor. Du kommer att jobba tillsammans med kunniga och engagerade kollegor med stor passion fo?r e-handel och affa?rsutveckling.

Tjänsten är på heltid med start 2/5 till och med 30/9, med möjlighet till förlängning. Du kommer arbeta på deltid under maj, för att sedan gå över till heltid under juni-september. Efter sommaren kan det finnas möjlighet att fortsätta tjänsten på deltid vid sidan av studierna.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Adlibris. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Inköp och orderläggning
* Fakturahantering
* Systemkontroller och monitorering
* Analys
* Övriga administrativa uppgifter


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en akademisk utbildning inom relevant område, exempelvis Civilekonom eller Civilingenjör alt. yrkesutbildning inom inköp
- Har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna från inköp eller orderläggning, alternativt annat administrativt arbete
- Har god affärsmässig förståelse
- Vana av att jobba med stora datamängder och i Excel
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
- Trivs i en föränderlig miljö med högt tempo

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystemet M3
- Har finska eller norska som modersmål

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående med god förmåga att ta eget ansvar
- Noggrann och strukturerad
- Lösningsorienterad och orädd för att ta egna initiativ
- Flexibel med god förmåga att hantera en föränderlig miljö

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Välkänt bolag söker assistent till inköpsteamet!

Inköpsassistent
Läs mer Mar 9
Vi söker nu en assistent till inköpsteamet till ett välkänt bolag. Rollen är som kategoriassistent där du är spindeln i nätet och sköter den administrativa delen av inköpsprocessen. Start omgående i 3 månader med möjlighet till förlängning.

OM TJÄNSTEN
Som kategoriassistent sköter du den administrativa delen av inköpsprocessen. Du säkerställer pris- och masterdata och har löpande ansvar för att uppdatera system med artikel och prisinformation, samt hanteringen av prislistor. Det innebär också ett ansvar för information till och från grossist och leverantörer, artikelinformation och etikett texter.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Säkerställa pris- och masterdata, ha löpande ansvar för att uppdatera system med artikel och prisinformation och hanteringen av prislistor.
* Löpande arbete för att problemlösa och besvara artikel- och prisfrågor.
* Kontinuerligt effektivisera och förbättra system, processer och rutiner.


VI SÖKER DIG SOM
Vi so?ker dig som har eftergymnasial utbildning ga?rna med ekonomi som inriktning. Ho?gre utbildning a?r meriterande. Du har goda kunskaper i Excell, a?r bra pa? att uttrycka dig i tal och skrift samt vana att arbeta i affa?rssystem. Har du na?gra a?rs erfarenhet som koordinator eller inko?psassisten och/eller erfarenhet inom retail a?r det meriterande.
Du har goda kunskaper i tal/skrift i ba?de svenska och engelska, samt innehar goda kunskaper inom Officepaketet.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Problemlösande
- Initiativtagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Inköpskoordinator| ISS | Manpower

Inköpsassistent
Läs mer Mar 13
Vi söker nu en Inköpskoordinator till en av våra kunder i Stockholm
Vill du arbeta i ett framgångsrikt och globalt bolag där du får vara med och skapa platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro? Då passar den här tjänsten dig! Just nu söker ISS en Inköpskoordinator till deras kontor beläget i Stockholm. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Vi söker nu en Inköpskoordinator till en av våra kunder i Stockholm
Vill du arbeta i ett framgångsrikt och globalt bolag där du får vara med och skapa platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro? Då passar den här tjänsten dig! Just nu söker ISS en Inköpskoordinator till deras kontor beläget i Stockholm. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och ISS Facility Services.
Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.

Omfattning och tillträde:
Konsultuppdraget startar omgående och pågår initialt till augusti.
Tjänsten är på heltid och arbetet kommer utföras under kontorstider. ISS tillämpar hybrid vilket innebär att du får möjlighet att arbeta på distans två dagar i veckan och tre dagar på plats.

Om tjänsten
Du kommer tillhöra inköpsavdelningen som består av 10 medarbetare. I rollen som Inköpskoordinator kommer dina arbetsdagar vara varierade, utmanande och intressanta. Du kommer få arbeta med hela inköpsprocessen kopplat till inköpskategorin Cleaning inkl leverantörsansvar. Du kommer arbeta med leverantörs- och kategoriförvaltning, avtalsuppföljning, hantera av eskaleringar, sortimentsoptimering och support till driften. Vidare kommer du i denna roll att driva specifika projekt och upphandlingar inom andra kategorier både inom Products, men eventuellt även inom Services, beroende på vart behovet vid vart givet tillfälle uppstår.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har en mycket god förmåga att skapa förtroendefulla relationer och är serviceorienterad. Du har en god förmåga att samarbeta i team och har lätt för att kommunicera med andra. Du är driven och ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du tycker om att ta initiativ, är prestigelös, flexibel och öppen för nya lösningar. Som person har du gott omdöme och är pålitlig. Du är noggrann och har förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Vi tror att du är en serviceorienterad person med ett sinne för ekonomi och ser gärna att du har god tidigare arbetslivserfarenhet av inköp och ekonomi.

Vi söker dig som:
* Har tidigare arbetslivserfarenhet som inköpskoordinator/taktisk inköpare
* Mycket goda kunskaper i svenska, i både tal som skrift.
* Mycket goda kunskaper i MS Office (framförallt Excel).

Det är meriterande om du även har:
* Yrkes eller högskoleutbildning inom relevant område.
* Tidigare arbetslivserfarenhet av projektarbete.Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten eller rollen som konsult är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Robin Westin på Robin.Westin@manpower.se

Ansök nu

E-handelsadministratör sökes till Scouterna

Inköpsassistent
Läs mer Feb 23
I Scouterna formas vi av äventyr. De som sker i ute i naturen och de som sker inom oss när vi upptäcker, utmanar och hittar mod tillsammans. I över hundra år har Scouterna sett till att barn och vuxna, från alla delar av samhället, får uppleva äventyr. Idag ger Scouterna över 80 000 barn och vuxna upplevelser som förändrar livet och världen. Vi finns från norr till söder, i 245 av landets kommuner.

Scouterna söker nu efter en e-handelsadministratör till vårt team i Stockholm.

Om tjänsten
Som e-handelsadministratör på Scouterna arbetar du med Scoutshop.se. Du ingår i ett team på fyra personer, där du huvudsakligen kommer att arbeta med produktadministration och online merchandising.

I din roll jobbar du i nära samarbete med e-handelsansvarige. Du publicerar nya produkter, webbanpassar och kvalitetssäkrar produkttexter och bilder för att göra webbplatsen så komplett och informativ som möjligt. Tillsammans kommer ni även att arbeta med att optimera merförsäljning och exponering av produkter utifrån hur kunderna rör sig på webbplatsen. Utöver det kommer du ta fram och administrera statistik och underlag för inköp, assistera med innehåll till nyhetsbrev och sociala medier samt stötta vår kundtjänst med att ta emot inkommande samtal från våra kunder.

Som person ser vi att du trivs med att samarbeta och gärna hugger i där det behövs. Vi ser gärna att du har ett intresse för frågor som försäljning online, digitala trender och hur kunden agerar i den digitala miljön. Du behöver trivas med att jobba i digitala miljöer och vara tekniskt snabb och kunnig. Du vet hur viktigt bemötande är i försäljning och har en självklar serviceinriktning i allt du gör.

Som e-handelsadministratör hos Scouterna blir du en viktig del i försäljningsteamet och är med och bidrar till att förbättra kundupplevelsen och driva Scoutshopens utveckling framåt!

Kvalifikationer:


• Eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknadsföring, e-handel eller motsvarande
• Ett par års arbetslivserfarenhet
• Kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska
• Goda tekniska kunskaper och kunnig i Officepaketet.
• Serviceinriktad

Meriterande:


• Erfarenhet från serviceyrke, försäljning eller något e-handelssystem
• Kunskaper i Google Analytics
• Erfarenhet av ideell sektor

Scouterna erbjuder dig
Scouterna drivs av visionen att ge alla barn en meningsfull fritid. Vi är en organisation som genomsyras av engagemang och där vi värdesätter samarbete, inkludering och gemenskap. Vi strävar efter en mångfald av perspektiv och erfarenheter hos våra medarbetare och välkomnar alla som de är. Scouterna har ca 65 anställda och vi arbetar tätt med våra många ideella krafter.

Ansökningsinformation
Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök här och följa instruktionerna. Vänligen inkom med CV och personligt brev senast den 17 mars 2024 där du beskriver vilka erfarenheter eller kompetenser du har som kan vara av nytta in denna roll. Vi kommer höra av oss till intressanta kandidater efter ansökningsperiodens slut.

Anställningen är en visstidsanställning på 12 månader med möjlighet till förlängning. Startdag så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Scouterna strävar efter mångfald och uppmuntrar sökande oberoende av kön, könsöverskridande identitet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, ålder, funktionsvariaton eller etnicitet.

Kontaktpersoner
För frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna-Karin Öman på anna-karin.oman@scoterna.se

För fackliga frågor är du välkommen att kontakta Sassa Orebring på sassa.orebring@scouterna.se

Ansök nu

Morot & Co söker produktkoordinator

Inköpsassistent
Läs mer Okt 2
Om Morot & Co

Morot & Co erbjuder företag lösningar för att skapa motiverande träffsäkra belöningar för att stärka relationer till deras personal och kunder.

Kulturen på Morot & Co och Mediafy präglas av glädje, nyfikenhet, högt i tak och en stark vilja att göra vårt bästa i allt vi gör.

Morot & Co är Mediafygruppens strategiska tillväxtområde och vi är sedan lanseringen 2019 på en spännande tillväxtresa. Mediafy ägs av Bonnier Capital som är en del av Bonnierkoncernen.Vi behöver dig!

Morot & Co söker nu en vikarierande produktkoordinator, då vår ordinarie kollega ska gå på föräldraledighet. Uppdraget startar i januari 2024 och sträcker sig (ca) 1 år framåt.Rollen

I rollen som produktkoordinator hos oss kommer du att arbeta med projekt och aktiviteter relaterat till sortiment och inköp.

Du arbetar självständigt och proaktivt med att säkerställa upplevelsen av vårt sortiment samt deltar i olika projekt relaterat till kund.Din vardag

Som produktkoordinator kommer du att arbeta med uppgifter som:

- Stötta ansvarig för inköp i produkt- och sortimentadministration samt hantering av olika leverantörsärenden.

- Skapa inköpsordrar och lägga upp produkter i vårt system för produktadministration.

- Säkerställa att bilder och produkttexter håller god kvalitet och representerar vårt sortiment på bästa sätt. Detta gör du både proaktivt och utifrån input från andra.

- Hantera olika leverantörsärenden och sammanställa information och/eller underlag underlag som behövs för att fullfölja ordrar och samarbeten.

- Delta i specifika kundprojekt där unika sortiment behöver sättas ihop och presenteras för kund.

- Hålla nära dialog med vår kundservice, för att svara på frågor men även för att proaktivt ge dem information om sortimentet eller leverantörer.

Vad vi söker

- Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete nära kund - du har känsla för estetik, kvalitet och ser till att göra det där lilla extra.

- Erfarenhet av arbete med systemen Magento, Inventory Planner eller Ongoing är meriterande. Att du har lätt att lära dig att arbeta i nya system är en nödvändighet.

- Som produktkoordinator har du många olika kontaktytor i organisationen. Du trivs med att interagera med många olika personer med ett stort fokus på våra kunders behov.

- Som person har du en mycket god organisationsförmåga och ett stort ordningssinne. Du gillar och har förmågan att hantera flera frågeställningar samtidigt.

- Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

- Som person ser vi att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder

- Vikariat from (ca) 15/1 2024 och 1 år framåt

- En utvecklande roll där du har stor möjlighet att påverka kvalitén för våra kunder och leverantörer

- En mycket trevlig arbetsplats med engagerade kollegor

- Förmåner som friskvård, pension och flexibla arbetstiderSök nu!

Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Skicka då in ditt CV och personligt brev via annonsen (klicka på SÖK NU!) så snart som möjligt. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Junior Inköpare

Inköpsassistent
Läs mer Sep 28
Nu utökar vi vårt härliga inköps- och logistikteam med en Junior Inköpare till oss på Memira. I den här rollen kommer du att ha varierande arbetsuppgifter, med fokus på alla typer av inköp till klinikerna i Norden samt bibehålla och etablera goda samarbeten med våra leverantörer.

Låter detta som tjänsten för dig - sök redan idag!

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer ditt fokus vara på att göra inköp i linje med satta kostnads-, kvalitets- samt leveransmål - där du är en viktig länk mellan klinikerna och våra leverantörer. Det innebär många kontaktytor där du behöver skapa goda relationer. Du kommer även att:

- förvalta och utveckla processer och verktyg för inköp och orderhantering

- säkerställa och prioritera service och reparationer efter behov på klinik

- jobba proaktivt med att estimera framtida inköp

- förhandla med leverantörer

Vi strävar alltid efter att utvecklas, så viktigt är att du tar initiativ till förbättringar och utveckling inom ditt arbetsområde. Du jobbar i ett tätt samarbete med dina kollegor i teamet samt med klinikerna och leverantörer och du rapporterar till vår Supply Chain Manager.

Vem du är

För den här rollen ska du vara kommunikativ, ha lätt att bygga relationer och trivas med många kontaktytor både internt och externt. Du ska ha förmågan att leda projekt och se till att deadline hålls. Viktigt är att du är självgående, tar egna initiativ samt är lösningsorienterad och en ”doer”.

Du ska även ha:

- en relevant eftergymnasial utbildning

- minst ett års erfarenhet av en liknande roll

Vi tillhör en internationell koncern varav du ska kunna engelska flytande i tal och skrift. Du ska ha goda kunskaper i Microsoft Office och meriterande är om du har arbetat i något ERP-system tidigare.

Vad vi kan erbjuda

Vi erbjuder en trivsam arbetsplats med en god sammanhållning och trevlig stämning. Som organisation strävar vi alltid efter att ligga i framkant inom flera olika områden, och hos oss har du möjlighet att utvecklas. Du tillhör ett glatt team som bollar mycket med varandra och har ett högt engagemang. Våra värdeord är engagerad, trygg och handlingskraftig - vilka är egenskaper vi värdesätter högt. Vår atmosfär präglas av glädje, flexibilitet och en can-do-attityd.

Placering: I nybyggda lokaler i Solna, Hagastaden

Omfattning:
Heltid

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, som inleds med 6 månaders provanställning

Start:
Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Sista ansökningsdag är den 15 oktober. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer på vår karriärsida genom att klicka här www.memira.se/jobb (http://www.memira.se/jobb).

Memira Eyecenter har ett komplett erbjudande inom synkorrigering och ögonsjukvård. Vi har samlat ögonläkare, kirurger, specialutbildade optiker, ortoptister och sjuksköterskor som jobbar tätt tillsammans på någon av våra 66 kliniker. Vi är Skandinaviens ledande aktör inom ögonlaser och linsbyten och nu växer vi snabbt inom ögonsjukvård, både offentligt och privat finansierad. Memirakoncernen omsätter idag ca 800 MSEK och är ca 300 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Memira Eyecenters är ”the eye partner for life” genom att samla allt för ögat under ett och samma tak och att driva utvecklingen inom ögonvården.

Nu finns din chans att vara med på resan!

Läs mer på www.memira.se (http://www.memira.se).

Ansök nu

Operativ inköpare på deltid till Mycronic!

Inköpsassistent
Läs mer Feb 9
Mycronic är ett företag i framkant av elektronikindustrin och skapar världsledande produktionsutrustning för elektronik- och bildskärmsprodukter. Deras unika produktionslösningar förverkligar innovationer och gör framtidens teknologi möjlig och deras teknologi används i alltifrån kraftfulla jetmotorer till pacemakers som räddar liv. Är du studerande inom logistik, inköp eller ekonomi och vill samla på dig meriterande erfarenhet vid sidan av dina studier? Välkommen till Mycronic!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Mycronics räkning en Operativ Inköpare. Uppdraget är på deltid med start enligt överenskommelse och sträcker sig initialt 3 månader med goda chanser till förlängning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mycronic. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Operativ Inköpare kommer du stötta flertal avdelningar och vara en kontaktpunkt för organisationen gällande leverantörsleveranser. Du kommer bland annat att hantera inköpsordrar, följa upp leveranser från leverantörer, följa upp fakturor, stödja operativa inköpare med att lägga beställningar och hantera orderbekräftelse. Denna roll ger dig meriterande erfarenhet vid sidan av dina studier där du får möjlighet att tillämpa dina kunskaper i praktiken.

Alla arbetsuppgifter kommer löpande ske i ett nära och bra samarbete med deras interna och externa kunder. Du kommer tillhöra ett team där samtliga arbetar med olika delar inom området inköp. Därav kommer du ha många seniora och duktiga kollegor som stöttar dig och du kommer också bli involverad i deras projekt och stötta i detta.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på eftergymnasial nivå inom logistik, inköp, ekonomi eller annat vi bedömer likvärdigt och har minst 1 år kvar av dina studier
- Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift, då det används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Serviceminded
- Stukturerad
- Flexibel

Som person söker vi dig som är positiv, kommunikativ och har en pedagogisk, kreativ och proaktiv inställning till utmaningar och som alltid jobbar med starkt resultatfokus. Du drivs av att göra affärer, ser lösningar istället för problem. Det är också mycket viktigt att du känner dig bekväm med att ställa krav och att du kan utmana dina intressenter och leverantörer vid behov. Du är välorganiserad och analytisk, trivs i högt tempo och dynamisk miljö.Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid, ca 20 h/v
* Placering: Täby


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Mycronic på deras hemsida: Mycronic

Ansök nu

Inköps och orderassistent

Inköpsassistent
Läs mer Feb 20
Better Bodies and GASP are both community driven global fitness brands.
We make products for athletes by athletes, where we develop products together with our community and athletes!
Our product range is strongly niched gym & fitness wear as well as gym accessories.
www.betterbodies.com
www.gaspofficial.com
We are looking for a driven Buyer with experience from similar positions and who share our common passion for working out.
You will together with your manager and team in Sweden and Dallas plan and place orders.
Mainly focus on planning and maintaining a good inventory of never out of stock products as well as some new products. You will be in daily contact and maintain a close relationship with our suppliers globally.
Essential Duties and Responsibilities
· Develop a good understanding of the assortment and purchase cycles.
· Analyze sales trends and make purchase planning.
· Make the purchase orders and follow up.
· Develop and maintain good relationships with our suppliers.
· Work with supply chain and logistics to make sure we have the right products at the right time in inventory.
· Maintain and develop a good item structure in our systems.
You Are
· Self-motivated and driven.
· Positive minded and fun to work with + enjoy a high phase environment.
· Organized with good admin skills and like to pay attention to details.
· Good skills in Excel and other planning tools.
· Excellent skills in English both in writing and verbally.
· Flexible and solution-oriented team player.
· Working out is an essential part of your lifestyle and you would love to work in a fitness environment.
Even though we highly value the right personality, we require that you have appropriate education and/or a couple of years work experience.
Location: Stockholm, overlooking the water in Hammarby sjöstad.
Working globally, but employment by our Swedish company Swedish Fitness Trading AB: 6-month trail and after this, permanent position.
We like to fill this position as soon as possible and are interviewing as applications drop in, please apply today.
About us
SF Group with offices in Stockholm and Dallas is the parent company of the brands Better Bodies and GASP. Our mission is to create a better world through fitness, making fitness a natural part of our lives.
In large we are a community driven E-commerce company where everything from product development, design, and marketing is done in-house utilizing years of knowledge and experience. Community driven and being environmentally friendly are our top priorities.

Ansök nu

Inköpsassistent till Åhléns

Inköpsassistent
Läs mer Feb 12
Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter samt lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och med omtanke som drivkraft vill vi på så sätt förenkla, förbättra och förgylla våra kunders vardag.

Vi erbjuder dig
Som Inköpsassistent supportar du Inköpare i det dagliga arbetet, du får stort eget ansvar och blir en del av ett ambitiöst och engagerat team. Du ansvarar bland annat för:

- Stötta Produktchefen i det dagliga inköpsarbetet
- Hantering av artikeladministration
- Säkerställa prisjusteringar, utgångsmarkeringar, rea och säsongskodningar
- Onboarding av nya leverantörer
- Leverensbevakning
- Kommunikation med leverantörer, varuhus, lager och produktion
- Insikt i inköpsarbetet och försäljning
- Provhantering

Du blir en del av ett ambitiöst och engagerat team om ca 10 personer. Du kommer jobba nära Produktchef, andra Inköpsassistenter, Designer och Business Controller.
Vem söker vi?
Rollen som inköpsassistent innebär en roll som spindel-i-nätet med stor del tvärfunktionellt arbete och struktur. Därav lägger vi stor vikt vid din kommunikativa förmåga samt din förmåga att samarbeta. För att lyckas i tjänsten behöver du ha ett stort driv och vara nyfiken på att hitta nya affärsmöjligheter. Du ska ha förmågan att hantera stora mängder data och en händelserik vardag och därför ser vi att du är organiserad och initiativtagande.

Till oss tar du med dig

- Utbildning inom Inköp/Ekonomi
- Tidigare erfarenhet av rollen som inköpsassistent, gärna med egen produktutveckling
- Intresse för kategorin Mode, Hem eller Barn
- God systemkunskap med erfarenhet av Excel
- Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande 6 månaders provanställning vi ser gärna att du kan börja hos oss i så snart som möjligt. Du är placerad på Åhléns huvudkontor beläget en promenad från Odenplan i centrala Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är ambitiösa och vill ge allt på jobbet men värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Ayad Al-Saffar är huvudägare och vd för Åhléns.

www.ahlens.se

Ansök nu

Inköpsassistent till Åhléns Mode

Inköpsassistent
Läs mer Sep 1
Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter samt lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och med omtanke som drivkraft vill vi på så sätt förenkla, förbättra och förgylla våra kunders vardag.

Vi erbjuder dig
Som Inköpsassistent supportar du Inköpare i det dagliga arbetet, du får stort eget ansvar och blir en del av ett ambitiöst och engagerat team. Du ansvarar bland annat för:

- Stötta Produktchefen i det dagliga inköpsarbetet
- Hantering av artikeladministration
- Säkerställa prisjusteringar, utgångsmarkeringar, rea och säsongskodningar
- Onboarding av nya leverantörer
- Leverensbevakning
- Kommunikation med leverantörer, varuhus, lager och produktion
- Insikt i inköpsarbetet och försäljning
- Provhantering

Du blir en del av ett ambitiöst och engagerat team om ca 10 personer. Du kommer jobba nära Produktchef, andra Inköpsassistenter, Designer och Business Controller.
Vem söker vi?
Rollen som inköpsassistent innebär en roll som spindel-i-nätet med stor del tvärfunktionellt arbete och struktur. Därav lägger vi stor vikt vid din kommunikativa förmåga samt din förmåga att samarbeta. För att lyckas i tjänsten behöver du ha ett stort driv och vara nyfiken på att hitta nya affärsmöjligheter. Du ska ha förmågan att hantera stora mängder data och en händelserik vardag och därför ser vi att du är organiserad och initiativtagande.

Till oss tar du med dig

- Utbildning inom Inköp/Ekonomi
- Tidigare erfarenhet av rollen som inköpsassistent, gärna med egen produktutveckling
- Intresse för kategorin Mode
- God systemkunskap med erfarenhet av Excel
- Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande 6 månaders provanställning vi ser gärna att du kan börja hos oss i så snart som möjligt. Du är placerad på Åhléns huvudkontor beläget en promenad från Odenplan i centrala Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är ambitiösa och vill ge allt på jobbet men värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Ayad Al-Saffar är huvudägare och vd för Åhléns.

www.ahlens.se

Ansök nu

Inköpsassistent till Åhléns Skönhet

Inköpsassistent
Läs mer Feb 6
Åhléns är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda produkter och lösningar för livets alla dagar. Vårt löfte är att erbjuda våra kunder den bästa tänkbara upplevelsen och vara platsen där livet blir enklare, bättre och härligare! Vi är just nu inne i en spännande förändringsfas där affärsmannaskap och laganda är nyckeln till framgång. Nu söker vi en Inköpsassistent till Skönhet med stort eget ansvar och möjlighet att utvecklas i en entreprenöriell miljö!

Vi erbjuder dig

Som Inköpsassistent jobbar du nära Produktchefen i det dagliga inköpsarbetet med fokus på en effektiv och kvalitativ inköpsadministration. Det är en bred roll där du hanterar många kontaktytor och ingen dag är den andra lik.

Din arbetsuppgifter kommer bestå (men inte begränsas) av:

- Hantering av artikeladministration för att säkra produkt, pris, volym och status för sortimentet
- Arbeta med fakturaunderlag och fakturera för leverantörsersättningar
- Uppdatera och kontrollera datakvaliteten i våra system utifrån KPIer
- Kommunikation med leverantörer och varuhus
- Korrekturläsning av produkt- och kampanjinformation för Åhléns magasin
- Koordinera returer och reklamationer från varuhusen till leverantör

Du blir en del av ett engagerat team med hög laganda om 5 personer i Åhléns Inköps-och Sortimentsorganisation. Du kommer jobba nära Produktchefer, andra Inköpsassistenter och Masterdataadministratörer.
Vem söker vi?

Rollen som inköpsassistent innebär koordinerande samt tvärfunktionellt arbete. Därav lägger vi stor vikt vid din förmåga att samarbeta och kommunicera med nya kontakter. För att lyckas i tjänsten ser vi att du är lösningsorienterad och motiveras av att ta egna initiativ. Med anledning av att du som Inköpsassistent på Åhléns kommer ha en händelserik vardag, är du flexibel och nyfiken. Vidare har du förmågan att hantera stora mängder data och är organiserad i ditt arbete.

Till oss tar du med dig:

-
Relevant utbildning inom exempelvis inköp eller ekonomi

-
Tidigare erfarenhet av rollen som inköpsassistent där du har arbetat med fakturering i någon utsträckning

-
Meriterande med erfarenhet av detaljhandeln och specifikt inom skönhet

-
Goda kunskaper i Excel

-
Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande 6 månaders provanställning. Vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt där du kommer att bli en del av vårt team på Åhléns huvudkontor på Dalagatan 100.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan och välkomnar dig att bli en del av vårt team på Åhléns!

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Ayad Al-Saffar är huvudägare och vd för Åhléns.

www.ahlens.se

Ansök nu

Purchasing Administrator

Inköpsassistent
Läs mer Feb 13
Wroooom! Hör du? Det är Lyko som lagt in ytterligare en växel mot att bli störst inom beauty. Det tog oss elva år att omsätta vår första miljard, men bara ytterligare två år att nå våra andra och i fjol passerade vi vår tredje. Vi siktar på att nå 10 miljarder 2028, det är ett högt uppsatt mål och vi tar stora kliv framåt. Samtliga affärsområden hjälps åt på sitt vis för att bana vägen dit och med gemensamma krafter är vi övertygade om att vi kommer att nå hela vägen fram. Inköp spelar en mycket viktig roll genom att vara länken mellan våra leverantörer och kunder. Det är här vi säkerställer att vi har relevant sortiment till relevanta priser, vilket är direkt kopplat till vår lönsamhet! ???? Vi söker dig som vill axla rollen Purchasing Administrator och bli en del av vår inköpsorganisation. Är du grym på att administrera, älskar att hålla koll på alla detaljer och får en kick av att vara "ordning och redan" när alla runt dig springer snabbt? Är du i början av din karriär eller har något års erfarenhet av arbete inom administration och vill utveckla dina kunskaper inom inköp? Läs mer om rollen nedan.

"Det låter ju spännande! Kan ni berätta mer om tjänsten?"
I rollen kommer du att tillhöra vår inköpsorganisation och arbeta nära våra inköpare. Som inköpsadministratör stödjer du inköpsorganisationen med administrativt arbete i våra interna processer och är den som håller i trådarna för att se till att de administrativa processerna flyter smidigt. I rollen får du insyn i alla områden inom inköp. Du hanterar och följer upp alla varuleverantörsfakturor och jobbar löpande i våra inköpsrelaterade system såsom Jeeves och Medius. Då och då undrar vi "vad har hänt här egentligen?!" och, japp, då är det bara att lyfta luren och reda ut frågetecknen med våra leverantörer så allt blir glasklart igen! ????

Om vi ska göra det lite tydligare kommer du att arbeta med att:

- Följa upp och hantera leverantörsfakturor
- Stödja inköpsorganisationen med administrativt arbete i våra interna processer
- Kontakta leverantörer när vi till exempel behöver kompletterande faktura- eller kreditunderlag
- Hantera reklamationer
- Administrera artiklar

"Okej! Vem är det ni söker då?"
Som en del i ett sammansvetsat team är det viktigt att du är prestigelös, har lätt för att kommunicera med dina kollegor och är självgående i dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen gäller det att du har ordning och reda. Att du är grym på löpande hantering av administrativa uppgifter goes without saying. Med din noggrannhet och ansvarstagande natur är du den som hanterar detaljerna utan att tappa fokus på det stora målet - att skapa inköpsmagi! ?

Vi söker dig som:

- Är en stark administratör och en noggrann "doer"
- Är grym på att samarbeta med inköpsteamet och andra kollegor
- Talar och skriver svenska och engelska utan problem
- Har vana att jobba i olika affärssystem. Har du erfarenhet av Jeevs eller Medius är det ett plus i kanten!

"Check! Låter fantastiskt, men hur tänker ni kring vardagspussel och placering?"
Detta är en heltidstjänst med placering i antingen Vansbro eller Stockholm. Dina närmsta kollegor i teamet samt chef jobbar i Vansbro samtidigt som inköpsorganisationen som helhet har sin placering på båda orter. Det kan därför förekomma resor mellan våra två huvudkontor! Förresten kanske du undrar hur vi tänker kring hybridarbete? Minst tre dagar i veckan vill vi att du är på plats på något av våra kontor – de andra två är upp till dig. En härlig mix som skapar goda förutsättningar för samarbete och flexibilitet tycker vi! ???? Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss – kika in våra karriärsidor!
På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet, så var inte rädd att söka även om du inte bockar av allt i vår önskelista! I linje med det har vi skrotat kravet på CV och personligt brev och använder oss istället av urvalsfrågor och tester när vi rekryterar. Vi hoppas att det ger dig en bättre möjlighet att visa vad du går för inom de områden som är viktiga för oss och vet att det även ger objektivare, schystare och mer rättvisa rekryteringar! ?

Låter som rätt utmaning för dig? Ansök idag eller allra senast 25 februari 2024. Urvalet kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten maila till rekryterande chef Maria Ström, maria.strom@lyko.com. Välkommen med din ansökan!

Psst! Eftersom vi inte vill att några personuppgifter ska riskera att hamna på vift så tar vi inte emot ansökningar via mail utan ansöker gör du enkelt genom att klicka på ”Ansök nu”. Lycka till!

Lyko är en hårvård- och skönhetspecialist med ambition att förändra branschen.

Ansök nu

Norsktalande inköpsassistent | Philip Morris | Stockholm

Inköpsassistent
Läs mer Jan 24
Är du noggrann, strukturerad och har mycket goda kunskaper i norska, svenska och engelska? Vi på Jefferson Wells söker just nu efter en inköpsassistent för ett spännande konsultuppdrag hos vår kund Philip Morris i Stockholm. Ansök idag och påbörja din resa inom inköps- och kontraktshantering!

Ort: Stockholm
Uppdragsstart: Omgående
Uppdragslängd: Mellan 6 månader till ett årArbetsbeskrivning:

Som Norsktalande inköpsassistent hos Philip Morris kommer du att spela en central roll i att hantera och samla in kontrakt från olika interna kontakter inom organisationen. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

* Hantering av listor över befintliga kontrakt och kontakta ansvarig för uppföljning.
* Lagra och arkivera kontrakten enligt rutin.
* Läs kontrakt och sammanfatta dokumenten och ange vilken SLA/KPI-specifikationer som står beskriven i dokumenten för att stötta upphandlingsteamet.
* Koordinera och skicka vidare de kontrakt som inte hanteras på plats till datateamet i Polen.Kravbeskrivning:

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är en positiv person som är van att arbeta med ett högt fokus på noggrannhet, struktur och kvalitet. Vi tror dessutom att du har:

* Universitetsutbildning, gärna inom inköp/logistik/supply chain eller liknande område.
* Mycket goda kunskaper i norska, svenska och engelska.
* Grundläggande erfarenhet inom inköp och förståelse för inköpsterminologi och kontraktshantering är en fördel i rollen.Om Jefferson Wells:

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister. Genom att vi har några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken som kunder har vi stora möjligheter att erbjuda utvecklande uppdrag över tid. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område, som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas.Hur du ansöker:

För att söka tjänsten klickar du på "Ansök nu" och skapar ett konto hos oss. Vi genomför urval löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Demand and Supply Scandinavia Coordinator

Inköpsassistent
Läs mer Aug 18
Om företaget:

AbbVie är ett forskande biopharmaföretag som arbetar för att utveckla innovativa behandlingar och hållbara vårdlösningar mot svåra sjukdomar, med målet att förbättra livet för människor som påverkas av sjukdom. Våra fokusområden är immunologi, neurologi, onkologi, virologi och ögonsjukdomar. AbbVie finns i 170 länder och har cirka 45 000 medarbetare. I Sverige har vi cirka 140 medarbetare och huvudkontor i Solna.

Din roll:

I din roll som Demand and Supply Scandinavia Coordinator kommer du att samarbeta med AbbVies centraliserade servicefunktioner och externa partners. Du kommer ansvara för orderhantering och ha en koordinerande roll. Du kommer vara en operativ kontakt för kunder och grossister i Sverige, Norge, Danmark och vara delaktig i olika projekt. I rollen rapporterar du till Demand & Supply Manager Scandinavia.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Orderhantering i samarbete med AbbVies centraliserade servicefunktioner och externa partners. Inklusive orderadministration, kontroll, arkivering av frakt- och packningsinformation. Certifikatuppladdningar och restorderhantering.

Övervaka grossisternas lager och hantera undantag i samordning med interna intressenter

Samordning av kreditnotor, debetsedlar och returer

Underhålla masterdata (pris, material, kund) tillsammans med centrala SAP-serviceteam och interna intressenter

Lagerstyrning för Förgasare och Duodopa Accessories hos 3PL partners

Deltagande i olika projekt

Utförande av interna kontrollaktiviteter och deltagande i interna och externa revisioner

Placering: Solna Strand, Stockholm

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider (08:00-17:00) med möjlighet till flextid. I tjänsten tillkommer en hybridmodell där vår kund arbetar 3 dagar på kontoret och 2 dagar hemma.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd hos oss på Clevry men arbeta hos vår kund AbbVie. Konsultuppdraget sträcker sig fram till och med slutet av augusti 2024.

Din profil:

Vi söker dig som innehar en eftergymnasial utbildning och har erfarenhet från en liknande roll i minst tre år. Du besitter en utmärkt administrativ förmåga och känner dig bekväm i MS Office (Excel). Det är meriterande om du har arbetat i SAP eller andra databehandlingssystem. Det är viktigt att du innehar ett intresse för branschen alternativt meriterande om du sedan tidigare har förståelse för läkemedelsindustrins krav i hela Skandinavien (GDP). Som person ser vi gärna att du är analytisk och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du besitter en kommunikativ förmåga eftersom du kommer ha mycket dialog internt och externt. Utöver de ser vi att du är snabbtänkt och en lagspelare. Ett krav för rollen är att du behärskar svenska eller annat nordiskt talande språk i flytande form i tal och skrift. Du behöver vara flytande i det engelska språket med i tal och skrift då du kommer att jobba i en internationell miljö.

Varför jobba hos AbbVie:

Du kommer att få chansen att jobba på ett företag som ligger i framkant inom forskning och som har ett mål att förbättra livet för människor som påverkas av sjukdom. Du kommer att vara en del av en passionerad gemenskap som fått nominering att komma med på topplistan ”Great place to work”.

Rekryteringsprocessen:

I denna rekryteringsprocess samarbetar AbbVie med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry:

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry/mycompany/)

Ansök nu

Varuflödesplanerare / Logistikkoordinator till Dagab

Inköpsassistent
Läs mer Jan 4
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag via Bravura där du arbetar hos Dagab. Uppdraget sträcker sig till minst 31-01-2025.

Om företaget:

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor. Välkommen du med!

Arbetsuppgifter:

I rollen som varuflödesplanerare ansvarar du i huvudsak för att planera, genomföra varuinköp och styra flöden av varor till Dagabs lager med fokus på att analysera för att optimera servicegrad, inleveranskapacitet, lageromsättningshastighet, kassationer och kostnader. Du planerar och ansvarar fullt ut för de operativa inköpen från flertal leverantörer inom dagligvaruhandeln. Ditt dagliga arbete består av orderläggning, orderbevakning och förbättringsarbete. Du förväntas att på ett strukturerat och engagerat sätt agera på avvikelser i inköpsflödet genom att hitta lösningar för den utmaning som uppstått. Du ansvarar också för den proaktiva planeringen för att säkra ett bra varuflöde inför exempelvis planerade kampanjer, säsonger och sortimentsskiften.

I rollen har du ett stort kontaktnät och löpande kommunikation med Dagabs leverantörer, transportörer, lagerverksamhet och inköpsfunktion.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Högskoleutbildning inom exempelvis logistik, ekonomi eller Supply Chain
• Goda kunskaper i Officepaketet främst inom Excel
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• 1–2 års arbetslivserfarenhet från Supply Chain är meriterande
• Erfarenhet av arbete inom dagligvaruhandeln är meriterande

För att trivas i rollen är du resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dessa. Vidare är du analytisk lagd och kan snabbt skapa dig en förståelse för siffror och har ett logiskt angreppssätt. Du gör beräkningar och analyserar utfall vilket kräver ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Där till har du har ett öga för detaljer och eventuella avvikelser. Eftersom du i rollen har flera kontaktytor både internt och externt är du kommunikativ och trivs väl i samarbete med andra. Slutligen är du driven och initiativtagande gällande att genomföra förändringar och förbättra processer.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fmcg, axfood, dagab, supply chain, ekonomi, ingenjör, nyexad, nyexaminerad, stockholm, flödesplanering, inköp, koordinering, logistik

Ansök nu

Inköpskoordinator

Inköpsassistent
Läs mer Jan 16
Är du tillgänglig någorlunda omgående och vill arbeta i en administrativ roll som inköpskoordinator? Se hit! Nu söker vi på Maxkompetens dig som har en administrativ fallenhet och en god systemförståelse som vill arbeta hos vår kund som sitter i trevliga lokaler i City.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som inköpskoordinator kommer du att vara administrativt ansvarig för avtalshanteringssystemet, inköpsprocessen och skapa ett hållbart och mer enhetligt arbetssätt för verksamheten kopplat till inköp. Målet med rollen är att bidra till en fungerande inköpsprocess i avtalshanteringssystemet och övergripande hantering av leverantörsavtal, investeringar och konsultavtal baserad på kundens riktlinjer och policys.

I rollen ingår arbetsuppgifter som:

*Vara med att bygga upp och påverka funktionen Inköp.
*Vara administrativt stöd till verksamheten.
*Granska, kontrollera och arkivera avtal.
*Stötta och ansvara för det administrativa inköpsarbetet.
*Effektivisera inköpsarbetet och göra de enklare för organisationen att göra rätt.
*Kontrollerar leverantörer och ansvarar för att allt är rätt i avtalshanteringssystemet.
*Arbetar med uppföljning av avtal som ett stöd till verksamheten.

Din profil
För denna roll söker vi dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, fallenhet för administration samt systemvana. Vi fäster mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en driftig och självgående person med initiativförmåga som trivs i att driva sitt eget arbete framåt. Det viktigaste är att du är kommunikativ och prestigelös i ditt sätt att vara samt har en vilja av att lära dig nya saker. Vi önskar även att du är analytiskt lagd med en förmåga att förstå helheten samt hitta lösningar framåt.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar och möjlighet till hybridarbete. Det finns möjligheter att på sikt växa i företaget. Du kommer att ingå i ett inköpsteam och vår kund sitter i trevliga lokaler i City.

Övrig information
*Placeringsort: Stockholm City.
*Start: Omgående.
*Varaktighet: Som konsult de 6 första månaderna innan intern tillsvidareanställning hos vår kund.
*Arbetstid: Kontorstider med möjlighet till flex.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Maxkompetens. Vid eventuella frågor kan du kontakta rekryteringsansvarig, Jonna Alm, på jonna.alm@maxkompetens.se och 0735405950.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Inköpskoordinator (inköpsassistent) till Rizzo Group

Inköpsassistent
Läs mer Jan 2
Rizzo Group söker till huvudkontoret en inköpskoordinator (inköpsassistent)

Rizzo Group AB är en ledande aktör inom väskor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt 60 fysiska butiker samt onlineförsäljning. Verksamheten drivs genom de helägda kedjorna Rizzo och Morris med ett utbud av egna och externa varumärken.
Som inköpskoordinator är du en del av inköpsteamet som arbetar för att säkerställa att vi har rätt sortiment som tillfredsställer våra kunders högt ställda krav på trend, stil, funktion och pris.
Under hösten har vi tagit ett omtag gällande våra egna varumärken Rizzo och Vezzano samt lanserat RBYR som ett nytt varumärke. Vi satsar stort på att utveckla och förädla våra egna varumärken vidare in i framtiden samtidigt som vi kompletterar sortimentet med kvalitativa och funktionella produkter från välkända externa varumärken. Vi söker dig som skulle älska att få vara med på att få sätta Rizzo på kartan som den ledande aktören inom väskor, resväskor, handskar och accessoarer.I dina arbetsuppgifter ingår bl a

Sköta all administrativ hantering genom hela inköpsprocessen både för interna och externa varumärken
Administrera orderläggning mot leverantör
Ändra in/ut priser, skapa EAN koder och etikettfiler
Ha kontakt med leverantörer och följa upp leveranser
Hantera prover
Arbeta med registervård av våra system och hålla de uppdaterade
Hantera frågor från butik
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete, gärna från ett kedjeföretag med många artiklar i sortimentet. Du har ett stort intresse av inköpsarbetet och ser en framtid inom branschen.

Rollen kräver att du är en fena på administration, kan hantera stora mängder data, är strukturerad och ordningsam. Du tar ett stort ansvar och kan hålla fokus i ett högt tempo. Då vi är ett litet team där alla hjälps åt, är det viktigt att du är villig att hugga in där det behövs. Du är flytande i svenska och engelska samt är en god användare av MS Officepaketet, främst Excel.
Du rapporterar till COO. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Det här är en spännande möjlighet att få arbeta i en positiv företagskultur som präglas av högt engagemang, korta beslutsvägar och en stark vilja att lyckas.
Vi är ett gäng på ca 20 personer som arbetar på huvudkontoret och vi sitter i fina lokaler på Kungsholmstorg i centrala Stockholm. Vi trivs bra på kontoret men självklart finns det möjlighet att arbeta hemifrån vid behov.
Välkommen med din ansökan senast den 22 januari 2024. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum löpt ut.

Ansök nu

Inköpsassistent till spännande uppdrag i Stockholm

Inköpsassistent
Läs mer Aug 4
Har du tidigare erfarenhet av att jobba inom inköp, administration eller ekonomi och vill utvecklas ytterligare? Då kan rollen som inköpsassistent vara något för dig!

Om uppdraget:
Tjänsten är på heltid med start 28 september och pågår till 31 januari 2024, med möjlighet till förlängning. Arbetet sker på plats i kundens lokaler i Stockholm. I detta uppdrag kommer du ingå i kundens inköpsenhet och ha kontakter internt såväl som kontakt med externa samarbetspartners.

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som inköpsassistent kommer du arbeta med att ta eget ansvar för stora och små uppgifter inom inköpsenheten. Du kommer framför allt arbeta med att hantera frågor från kollegor inom företaget, från leverantörer och från allmänheten. Det görs främst genom att svara på frågor som kommer in via kundens funktionsbrevlåda. Därutöver kommer du arbeta med följande arbetsuppgifter:

- Arbeta med avtalsadministration, så som förlängning av avtal och hantering av digitala underskrifter

- Hantera utlämning av handlingar

- Ta fram uppgifter från ekonomisystemet

- Övriga administrativa uppgifter inom inköpsenheten (i mindre omfattning) såsom boka möten etc

Dina kvalifikationer:

- Avslutad och godkänd gymnasieexamen

- Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom inköp, administration/ekonomi eller motsvarande. Tex som inköpsassistent, junior inköpare eller junior handläggare

- Kunna kommunicera obehindrat på svenska med vana av att uttrycka sig formellt (skriftligen och muntligen) samt ha förmåga att läsa och förstå juridiska texter/komplicerade dokumen

- Erfarenhet av att arbeta i flera datorsystem, så som MS Office

Meriterande kvalifikationer:

- Erfarenhet av arbete/praktik av inköpsarbete inom offentlig sektor.

- Kännedom om inköpsprocesser.

- Tidigare erfarenhet av att arbeta inom offentlig sektor.

- Erfarenhet av något/några av följande system: Agresso, Agresso Inköp, Kommers, eDok, TendSign eller e-Avrop

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Juuli Vainio, juuli.vainio@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 070 889 2300

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.

Ansök nu

Avtalsförvaltare till inköpsenheten i Täby kommun

Inköpsassistent
Läs mer Dec 19
Nu söker vi en avtalsförvaltare som ska förstärka vår inköpsenhet. Vi söker dig som vill utveckla och förbättra den offentliga affären i Täby kommun tillsammans med dina kollegor på inköpsenheten och verksamheterna.

Om tjänsten
Du kommer ingå i den centrala inköpsenheten som är organiserad inom ekonomiavdelningen. Inköpsenheten består idag av 13 medarbetare samt inköpschef. Inköpsenheten arbetar kategoristyrt för att möjliggöra kostnadseffektiva inköp och därigenom bidra till effektiva verksamheter med hög kvalitet och god ekonomisk hushållning. För att uppnå detta är avtalsförvaltning och uppföljningen en nyckelfaktor.

I din roll som avtalsförvaltare kommer du primärt att följa upp kommunövergripande avtal. Uppföljningen innefattar såväl ekonomisk uppföljning som uppföljning av kvalitetskrav. Ett av flera avtal som du som avtalsförvaltare kommer att ha huvudansvaret för är kommunens lokalvårdsavtal. För att kunna arbeta proaktivt med detta avtal krävs ett nära samarbete med såväl kommunens verksamheter som leverantörer. Du kommer även att stötta verksamheterna i hur de kan jobba med förvaltning av de avtal de själva följer upp.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Självständigt följa upp och förvalta avtal. I detta arbete ingår såväl proaktivt arbete för att förebygga uppkomsten av avvikelser som direkt avhjälpande åtgärder.
Ha löpande dialog med beställare, leverantörer och övriga intressenter samt driva de frågor som uppstår inom aktuella områden.
Dokumentera och kommunicera erfarenheter för att möjliggöra kunskapsöverföring och utveckling av förvaltade avtal.
Ansvara, projektleda och driva implementering av nya avtal inom aktuellt område.
Hantera avvikelser när våra beställare och leverantörer inte är överens, driva en lösningsorienterad dialog med båda parter samt ta fram åtgärdsplaner, utfärda vite och vid behov samordna med upphandlare och jurist.
Analysera och sammanställa statistik avseende kommunens inköp samt genomföra stickprovskontroller.
Delta i upphandlingar inom aktuella områden.
Delta i och bidra till inköpsenhetens utvecklingsarbete.
Identifiera förbättringsmöjligheter för att addera mervärde i inköpsprocessen.
Hålla dig uppdaterad om relevanta leverantörsmarknader.


Vem är du?
Vi söker dig som har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, inköp, logistik, statsvetenskap, juridik eller liknande alternativt motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.

Du har även:
Minst tre års dokumenterad arbetslivserfarenhet från arbete inom avtalsförvaltning, projektledning/projektadministration, uppdragsledning, ekonomi, juridik, inköp eller närliggande områden.
Vana av att använda IT-verktyg, framför allt goda kunskaper i Office-paketet.
Erfarenhet av lagen om offentlig upphandling (LOU) och avtalsrätt.
Du behärskar svenska språket väl, i både tal och skrift.

Det är meriterande med erfarenhet av avtalsförvaltning och erfarenhet av arbete från offentlig sektor.
Som person trivs du med att självständigt driva, planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du vill genom ett proaktivt arbetssätt bidra till att underlätta för kommunens beställare i deras dagliga arbete. Du är detaljfokuserad men har även förmåga att lyfta blicken och se till helheten. Du drivs av att ur fakta se mönster och identifiera nyckeltal som kan vara till hjälp för att mäta och följa upp det arbetet du utför.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett strukturerat, flexibelt, analytiskt och lösningsorienterat arbetssätt.
Då arbetet innebär många kontakter, ställer detta stora krav på att du har god förmåga att kommunicera, samarbeta, skapa förtroende samt att du är serviceinriktad. Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i din roll.


Om verksamheten
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

På kommunledningskontoret finns de centrala ledningsresurserna och det administrativa stödet till kommunens verksamhetsområden som till exempel ekonomi, utredning, HR och kommunikation. Vi samordnar och driver övergripande utveckling och ansvarar för strategier, riktlinjer och verktyg.

Inköpsenheten verkar för en strategisk och hållbar hantering av kommunens resurser genom en effektiv inköpsprocess där leverantörsdialog, behovs- och marknadsanalys samt avtalsförvaltning ska ha en central roll. Vårt uppdrag är att i samverkan med verksamheterna säkerställa att anskaffningar sker affärsmässigt enligt gällande lagstiftning och kommunens mål och riktlinjer. Vi arbetar faktabaserat och tvärfunktionellt tillsammans med verksamheterna för att skapa effektivitet och största möjliga affärsvärde för kommunen.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en arbetsplats med en positiv anda samt service och bemötande i fokus.
På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun.

Ansök nu

Inköpskoordinator

Inköpsassistent
Läs mer Dec 14
Är du tillgänglig någorlunda omgående och vill arbeta i en administrativ roll som inköpskoordinator? Se hit! Nu söker vi på Maxkompetens dig som har en administrativ fallenhet och en god systemförståelse som vill arbeta hos vår kund som sitter i trevliga lokaler i City.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som inköpskoordinator kommer du att vara administrativt ansvarig för avtalshanteringssystemet, inköpsprocessen och skapa ett hållbart och mer enhetligt arbetssätt för verksamheten kopplat till inköp. Målet med rollen är att bidra till en fungerande inköpsprocess i avtalshanteringssystemet och övergripande hantering av leverantörsavtal, investeringar och konsultavtal baserad på kundens riktlinjer och policys.

I rollen ingår arbetsuppgifter som:

*Vara med att bygga upp och påverka funktionen Inköp.
*Vara administrativt stöd till verksamheten.
*Granska, kontrollera och arkivera avtal.
*Stötta och ansvara för det administrativa inköpsarbetet.
*Effektivisera inköpsarbetet och göra de enklare för organisationen att göra rätt.
*Kontrollerar leverantörer och ansvarar för att allt är rätt i avtalshanteringssystemet.
*Arbetar med uppföljning av avtal som ett stöd till verksamheten.

Din profil
För denna roll söker vi dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, fallenhet för administration samt systemvana. Vi fäster mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en driftig och självgående person med initiativförmåga som trivs i att driva sitt eget arbete framåt. Det viktigaste är att du är kommunikativ och prestigelös i ditt sätt att vara samt har en vilja av att lära dig nya saker. Vi önskar även att du är analytiskt lagd med en förmåga att förstå helheten samt hitta lösningar framåt.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar och möjlighet till hybridarbete. Det finns möjligheter att på sikt växa i företaget. Du kommer att ingå i ett inköpsteam och vår kund sitter i trevliga lokaler i City.

Övrig information
*Placeringsort: Stockholm City.
*Start: 8 januari.
*Varaktighet: Som konsult de 6 första månaderna innan intern tillsvidareanställning hos vår kund.
*Arbetstid: Kontorstider med möjlighet till flex.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Maxkompetens. Vid eventuella frågor kan du kontakta rekryteringsansvarig, Jonna Alm, på jonna.alm@maxkompetens.se och 0735405950.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Ansök nu

Inköpskoordinator till rullande bolag!????

Inköpsassistent
Läs mer Jul 24
Vi på Wrknest samarbetar med Nobina, en ledande aktör inom kollektivtrafikbranschen. Nobina är ett väletablerat företag med en stark närvaro på marknaden. Med fokus på innovation och kvalitet erbjuder Nobina moderna transportlösningar och strävar alltid efter att förbättra och effektivisera sina tjänster.

Som en del av Nobina-teamet får du en fantastisk möjlighet att utvecklas inom kollektivtrafikbranschen och vara en del av ett dynamiskt och engagerat team. Du blir en del av en företagskultur som präglas av samarbete, öppen kommunikation och fokus på medarbetarnas utveckling. Hos Nobina kommer du att vara en viktig del av att forma framtidens kollektivtrafik och bidra till att förbättra resor för människor över hela landet.

Nobina skiljer sig från andra företag i branschen genom sin stabilitet och erfarenhet. Med deras långa historia och djupa branschkunskap är de väl rustade för att möta utmaningarna och driva innovation inom kollektivtrafikområdet. Du kommer att vara en del av en etablerad och respekterad organisation som erbjuder dig trygghet och möjligheter till personlig och professionell tillväxt.

Genom Wrknest får du möjligheten att arbeta med Nobina via ett konsultuppdrag på ca 6 månader med stora chanser till förlängning eller överrekrytering. Wrknest erbjuder support och expertis inom rekrytering och karriärutveckling, vilket ger dig en unik chans att bli en del av Nobina-teamet och dra nytta av deras kunskap och resurser. Som en del av Wrknest-nätverket kommer du att ha tillgång till karriärscoacher och konsultchefer som stöder dig i din professionella utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som inköpskoordinator hos Nobina kommer du att ha en viktig roll inom inköpsavdelningen. Du kommer att ansvara för administrativ support och se till att inköpsprocessen fungerar smidigt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

- Hantering och organisering av inköpsdokumentation, inklusive offertförfrågningar, avtal, beställningar, fakturor och leveransbekräftelser.

- Säkerställande av att alla inköpsrelaterade dokument är korrekt arkiverade och lättillgängliga.

- Underhållning och uppdatering av inköpsdatabaser och elektroniska system för spårning av inköp.

- Insamling och analys av inköpsrelaterad data, såsom kostnadsuppgifter och förbrukningsstatistik.

- Förberedelse av rapporter och presentationer baserade på analyserna för att stödja inköpsbeslutsfattande.

- Identifiering av möjligheter till kostnadsbesparingar och effektiviseringar inom inköpsprocessen.

- Assistens vid förhandlingsprocessen med leverantörer.

- Deltagande i möten och samarbete med olika avdelningar inom företaget.

Vi söker dig som har

- En eftergymnasial examen - gärna inom inköp, företagsekonomi, logistik

- Erfarenhet av arbete inom inköp eller administrativt arbete.

- Kunskap om inköpsprocesser och grundläggande förståelse för ekonomi och affärsprinciper.

- Goda kunskaper i MS Office-program, särskilt Excel och Word.

Vi ser det som meriterande med

- Erfarenhet av att använda inköpssystem och databaser

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hantera detaljerade uppgifter samt har en stark organisatorisk förmåga för att kunna hantera flera uppgifter och deadlines samtidigt. Du bör också ha utmärkta kommunikationsfärdigheter, både skriftligt och muntligt för att kunna interagera effektivt med kollegor och kunder. Vi värdesätter även ditt analytiska tänkande och förmågan att dra slutsatser från data, vilket kommer att vara till nytta för att analysera inköpsrelaterad information och fatta informerade beslut.

Övrig information

Start: Omgående, alternativt Aug/Sep

Plats: Stockholm

Omfattning: Heltid, 100%

Anställningsform: 6 månaders konsultanställning med chans till förlängning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Inköpskoordinator till inköpsenheten i Täby kommun

Inköpsassistent
Läs mer Dec 19
Till inköpsenheten söker vi dig som vill utveckla och förbättra den offentliga affären i Täby kommun tillsammans med dina kollegor på inköpsenheten och verksamheterna.


Om tjänsten
Du kommer ingå i den centrala inköpsenheten som är organiserad inom ekonomiavdelningen. Inköpsenheten består idag av 13 medarbetare samt inköpschef. Tjänsten som inköpskoordinator kommer att utöka enheten och ge oss möjlighet att lägga större fokus på det operativa inköpet. Inköpsenheten arbetar kategoristyrt för att möjliggöra kostnadseffektiva inköp och därigenom bidra till effektiva verksamheter med hög kvalitet och god ekonomisk hushållning.

I din roll som inköpskoordinator kommer du att lägga stort fokus på aktiviteter som kan underlätta för kommunens beställare att göra rätt. Du kommer vara enhetens förlängda arm för att nå ut med information och säkerställa att den information som finns är tillgänglig och korrekt.

Det pågår ett arbete med att öka kontrollen och inköpsstyrningen i kommunen och inköpsutbildningar av beställare genomförs. Du kommer att bidra till fortsatt utveckling och kontinuerligt arbeta för att höja inköpsmognaden i kommunen.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Arbeta proaktivt med att åstadkomma en hög inköpsmognad i kommunen.
Löpande hantera frågor från beställare och leverantörer samt agera rådgivande inom ramen för det operativa inköpet.
Ansvara för uppdatering/administration av inköpsdatabaser och elektroniska system för inköp.
Bistå verksamheterna vid operativa inköpsfrågor och vara ett stöd vid direktupphandling och avrop från ramavtal.
Analysera och sammanställa statistik avseende kommunens inköp.
Delta i och bidra till inköpsenhetens utvecklingsarbete.
Identifiera förbättringsmöjligheter för att addera mervärde i inköpsprocessen.


Vem är du?
Vi söker dig som har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, inköp, logistik, statsvetenskap, juridik eller liknande alternativt motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.

Du har även:
• Minst tre års dokumenterad arbetslivserfarenhet från arbete inom inköp eller närliggande områden.
• Vana av att använda IT-verktyg, framför allt goda kunskaper i Office-paketet.
• Kunskap om inköpsprocesser och grundläggande förståelse för ekonomi och affärsprinciper.
• Du behärskar svenska språket väl, i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att använda inköpssystem och databaser, erfarenhet av arbete från offentlig sektor, erfarenhet av projektledning samt god kännedom om lagen om offentlig upphandling (LOU).

Då arbetet innebär många kontakter, ställer detta stora krav på att du har god förmåga att kommunicera, samarbeta, skapa förtroende samt att du är serviceinriktad.

För att lyckas i rollen bör du vara van att hantera kontakter med beställare i organisationen och leverantörer. Du drivs av att söka information, hantera information samt tillgängliggöra den på ett enkelt och tydligt sätt. Du trivs med att arbeta självständigt och är en bra kommunikatör. Du är inte rädd för att ta initiativ till att driva arbetet framåt.

Vidare är du ansvarsfull och noggrann med detaljer samtidigt som du har förmåga att se helheten. Du har vana av och tycker att det är roligt att skapa ordning och reda och att administrera och hantera information.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett strukturerat, flexibelt, analytiskt och lösningsorienterat arbetssätt.
Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i din roll.


Om verksamheten
Täby är en av Sveriges mest välskötta kommuner med stor valfrihet, välfärdstjänster av hög kvalitet, attraktivt näringslivsklimat och stabil ekonomi. Skolorna i kommunen uppvisar toppresultat, förskolorna erbjuder en trygg och stimulerande miljö och vid kommunens äldreboenden är nöjdheten stor. Läget är attraktivt med närhet till både Stockholm och Arlanda, samtidigt som tillgången till skog, hav och strövområden ger möjlighet till naturupplevelser och rekreation.

Täby utvecklas med nya attraktiva och trygga miljöer och genom att befintliga områden vidareutvecklas – hållbart, med omsorg om kulturarv och där större sammanhängande grönområden värnas. Halva Täby ska vara grönt och hela Täby hållbart. Trafik och infrastruktur ska fungera i vardagen och utvecklas för framtiden.

På kommunledningskontoret finns de centrala ledningsresurserna och det administrativa stödet till kommunens verksamhetsområden som till exempel ekonomi, utredning, HR och kommunikation. Vi samordnar och driver övergripande utveckling och ansvarar för strategier, riktlinjer och verktyg.

Inköpsenheten verkar för en strategisk och hållbar hantering av kommunens resurser genom en effektiv inköpsprocess där leverantörsdialog, behovs- och marknadsanalys samt avtalsförvaltning ska ha en central roll. Vårt uppdrag är att i samverkan med verksamheterna säkerställa att anskaffningar sker affärsmässigt enligt gällande lagstiftning och kommunens mål och riktlinjer. Vi arbetar faktabaserat och tvärfunktionellt tillsammans med verksamheterna för att skapa effektivitet och största möjliga affärsvärde för kommunen.

Täby kommun erbjuder
Förutom ett intressant, utmanande och meningsfullt arbete erbjuder vi också en arbetsplats med en positiv anda samt service och bemötande i fokus.
På vår hemsida www.taby.se kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta i Täby kommun.

Ansök nu

Service Coordinator med start omgående

Inköpsassistent
Läs mer Dec 5
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget.

Om företaget:

Företaget är den största leverantören av företagslägenheter i Stockholm. De erbjuder möblerade och omöblerade tillfälliga lägenheter med ett brett utbud av olika bostadslösningar i Stockholmsområdet. De förser innovativa lägenhetslösningar till allt från större till mindre organisationer, myndigheter och ambassader.

Arbetsuppgifter:

Som Service Coordinator tar du emot inkommande serviceuppdrag för verksamheten. Du koordinerar, planerar och fördelar serviceuppdragen till personalen och ser till att de utförs. Därtill ansvarar du för att inreda och fräscha upp lägenheterna och se till så att de håller en god kvalitet, vilket kräver att du har sinne för färg och form. Du ansvarar för inköp, budget och lagerhållning samt utför löpande analyser så som marknadsanalyser och kostnadsanalyser av företagets externa servicetjänster. Du rapporterar vidare till ekonomi/Sales Team kring renoveringsbehov, lägenhetsskick och dolda inspektioner. Vid behov agerar du även 2line support till Housing Service Teamet. Eftersom du ibland är ute i lägenheterna och hjälper till med möblering innebär det att arbetet till viss del kan vara fysiskt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Arbetserfarenhet av serviceyrken
• God system och datorvana i Officepaketet
• B-körkort
• Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

För att trivas i rollen ser vi att du är en positiv lagspelare som är organiserad och besitter en god förmåga att strukturera ditt arbete. Då rollen innebär många interna såväl externa kontakter är du kommunikativ och trivs i sociala sammanhang. Du besitter en god problemlösningsförmåga och motiveras av att hitta alternativa lösningar på problem som du stöter på. Då rollen innebär stort ansvar med många bollar i luften ser vi att du trivs i en roll där du på egen hand kan driva ditt arbete framåt samt trivs in en föränderlig miljö. Vidare är du även en kreativ person som tycker om att ta egna initiativ och har gärna ett sinne för färg och form.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Bromma, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fordonsinköpare med start omgående

Inköpsassistent
Läs mer Nov 29
Vill du få värdefull erfarenhet inom inköp och kliva in i bilbranschen? Är du dessutom noggrann och gillar att arbeta i Excel? Då har vi jobbet för dig! Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag, då urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN

I rollen som fordonsinköpare kommer du att använda ditt stora intresse och kunskap för bilar, och ta in uppgifter för att kunna beställa och leverera fordonen till dina kunder Du kommer ingå i ett härligt team med hjälpsamma medarbetare där ni har kul tillsammans och en stark sammanhållning. Uppdraget är under 4-5 veckor där du får värdefull erfarenhet.

Du erbjuds
- En engagerad konsultchef från Academic Work som kommer stötta och coacha dig i ditt fortsatta arbete
- Möjligheten att utvecklas på ett personligt och yrkesmässigt plan

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Lägga in orders från excel dokument
* Betala fakturor
* Stötta med administration
* Följa upp beställningar fram till leverans


VI SÖKER DIG SOM


* Har stort intresse för bilar och bilbranschen
* Har goda kunskaper i Excel och Outlook


Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice

För denna rekrytering kommer dina personliga egenskaper att väga tungt. Vi ser att du är en person med driv att göra ett bra jobb och trivs med höga volymer. Vi kommer främst att fokusera på följande personliga egenskaper:
- Strukturerad och noggrann
- Samarbetsinriktad
- Din goda systemvana

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Inköpskoordinator till rullande bolag!????

Inköpsassistent
Läs mer Jul 20
Vi på Wrknest samarbetar med Nobina, en ledande aktör inom kollektivtrafikbranschen. Nobina är ett väletablerat företag med en stark närvaro på marknaden. Med fokus på innovation och kvalitet erbjuder Nobina moderna transportlösningar och strävar alltid efter att förbättra och effektivisera sina tjänster.

Som en del av Nobina-teamet får du en fantastisk möjlighet att utvecklas inom kollektivtrafikbranschen och vara en del av ett dynamiskt och engagerat team. Du blir en del av en företagskultur som präglas av samarbete, öppen kommunikation och fokus på medarbetarnas utveckling. Hos Nobina kommer du att vara en viktig del av att forma framtidens kollektivtrafik och bidra till att förbättra resor för människor över hela landet.

Nobina skiljer sig från andra företag i branschen genom sin stabilitet och erfarenhet. Med deras långa historia och djupa branschkunskap är de väl rustade för att möta utmaningarna och driva innovation inom kollektivtrafikområdet. Du kommer att vara en del av en etablerad och respekterad organisation som erbjuder dig trygghet och möjligheter till personlig och professionell tillväxt.

Genom Wrknest får du möjligheten att arbeta med Nobina via ett konsultuppdrag på ca 6 månader med stora chanser till förlängning eller överrekrytering. Wrknest erbjuder support och expertis inom rekrytering och karriärutveckling, vilket ger dig en unik chans att bli en del av Nobina-teamet och dra nytta av deras kunskap och resurser. Som en del av Wrknest-nätverket kommer du att ha tillgång till karriärscoacher och konsultchefer som stöder dig i din professionella utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som inköpskoordinator hos Nobina kommer du att ha en viktig roll inom inköpsavdelningen. Du kommer att ansvara för administrativ support och se till att inköpsprocessen fungerar smidigt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

- Hantering och organisering av inköpsdokumentation, inklusive offertförfrågningar, avtal, beställningar, fakturor och leveransbekräftelser.

- Säkerställande av att alla inköpsrelaterade dokument är korrekt arkiverade och lättillgängliga.

- Underhållning och uppdatering av inköpsdatabaser och elektroniska system för spårning av inköp.

- Insamling och analys av inköpsrelaterad data, såsom kostnadsuppgifter och förbrukningsstatistik.

- Förberedelse av rapporter och presentationer baserade på analyserna för att stödja inköpsbeslutsfattande.

- Identifiering av möjligheter till kostnadsbesparingar och effektiviseringar inom inköpsprocessen.

- Assistens vid förhandlingsprocessen med leverantörer.

- Deltagande i möten och samarbete med olika avdelningar inom företaget.

Vi söker dig som har

- En eftergymnasial examen - gärna inom inköp, företagsekonomi, logistik

- Erfarenhet av arbete inom inköp eller administrativt arbete.

- Kunskap om inköpsprocesser och grundläggande förståelse för ekonomi och affärsprinciper.

- Goda kunskaper i MS Office-program, särskilt Excel och Word.

Vi ser det som meriterande med

- Erfarenhet av att använda inköpssystem och databaser

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hantera detaljerade uppgifter samt har en stark organisatorisk förmåga för att kunna hantera flera uppgifter och deadlines samtidigt. Du bör också ha utmärkta kommunikationsfärdigheter, både skriftligt och muntligt för att kunna interagera effektivt med kollegor och kunder. Vi värdesätter även ditt analytiska tänkande och förmågan att dra slutsatser från data, vilket kommer att vara till nytta för att analysera inköpsrelaterad information och fatta informerade beslut.

Övrig information

Start: Omgående, alternativt Aug/Sep

Plats: Stockholm

Omfattning: Heltid, 100%

Anställningsform: 6 månaders konsultanställning med chans till förlängning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Inköpskoordinator till rullande bolag!????

Inköpsassistent
Läs mer Jul 14
Vi på Wrknest samarbetar med Nobina, en ledande aktör inom kollektivtrafikbranschen. Nobina är ett väletablerat företag med en stark närvaro på marknaden. Med fokus på innovation och kvalitet erbjuder Nobina moderna transportlösningar och strävar alltid efter att förbättra och effektivisera sina tjänster.

Som en del av Nobina-teamet får du en fantastisk möjlighet att utvecklas inom kollektivtrafikbranschen och vara en del av ett dynamiskt och engagerat team. Du blir en del av en företagskultur som präglas av samarbete, öppen kommunikation och fokus på medarbetarnas utveckling. Hos Nobina kommer du att vara en viktig del av att forma framtidens kollektivtrafik och bidra till att förbättra resor för människor över hela landet.

Nobina skiljer sig från andra företag i branschen genom sin stabilitet och erfarenhet. Med deras långa historia och djupa branschkunskap är de väl rustade för att möta utmaningarna och driva innovation inom kollektivtrafikområdet. Du kommer att vara en del av en etablerad och respekterad organisation som erbjuder dig trygghet och möjligheter till personlig och professionell tillväxt.

Genom Wrknest får du möjligheten att arbeta med Nobina via ett konsultuppdrag på ca 6 månader med stora chanser till förlängning eller överrekrytering. Wrknest erbjuder support och expertis inom rekrytering och karriärutveckling, vilket ger dig en unik chans att bli en del av Nobina-teamet och dra nytta av deras kunskap och resurser. Som en del av Wrknest-nätverket kommer du att ha tillgång till karriärscoacher och konsultchefer som stöder dig i din professionella utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som inköpskoordinator hos Nobina kommer du att ha en viktig roll inom inköpsavdelningen. Du kommer att ansvara för administrativ support och se till att inköpsprocessen fungerar smidigt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

- Hantering och organisering av inköpsdokumentation, inklusive offertförfrågningar, avtal, beställningar, fakturor och leveransbekräftelser.

- Säkerställande av att alla inköpsrelaterade dokument är korrekt arkiverade och lättillgängliga.

- Underhållning och uppdatering av inköpsdatabaser och elektroniska system för spårning av inköp.

- Insamling och analys av inköpsrelaterad data, såsom kostnadsuppgifter och förbrukningsstatistik.

- Förberedelse av rapporter och presentationer baserade på analyserna för att stödja inköpsbeslutsfattande.

- Identifiering av möjligheter till kostnadsbesparingar och effektiviseringar inom inköpsprocessen.

- Assistens vid förhandlingsprocessen med leverantörer.

- Deltagande i möten och samarbete med olika avdelningar inom företaget.

Vi söker dig som har

- En eftergymnasial examen - gärna inom inköp, företagsekonomi, logistik

- Erfarenhet av arbete inom inköp eller administrativt arbete.

- Kunskap om inköpsprocesser och grundläggande förståelse för ekonomi och affärsprinciper.

- Goda kunskaper i MS Office-program, särskilt Excel och Word.

Vi ser det som meriterande med

- Erfarenhet av att använda inköpssystem och databaser

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hantera detaljerade uppgifter samt har en stark organisatorisk förmåga för att kunna hantera flera uppgifter och deadlines samtidigt. Du bör också ha utmärkta kommunikationsfärdigheter, både skriftligt och muntligt för att kunna interagera effektivt med kollegor och kunder. Vi värdesätter även ditt analytiska tänkande och förmågan att dra slutsatser från data, vilket kommer att vara till nytta för att analysera inköpsrelaterad information och fatta informerade beslut.

Övrig information

Start: Omgående, alternativt Aug/Sep

Plats: Stockholm

Omfattning: Heltid, 100%

Anställningsform: 6 månaders konsultanställning med chans till förlängning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Procurement Specialist Marketing till Samsung

Inköpsassistent
Läs mer Nov 29
Har du erfarenhet av att arbeta med inköp inom Marketing och trivs i en snabbrörlig bransch med högt tempo? Titta då hit! Samsung söker nu en Procurement Specialist Marketing till deras huvudkontor i Kista. Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Samsung Procurement fortsätter att växa och söker nu en Procurement Specialist till deras huvudkontor i Kista. Du kommer att ingå i ett levande, dynamiskt team på sex personer och om du är en person som tycker om lagarbete, i en rolig arbetsmiljö, kommer detta att vara rätt plats för dig!

Du erbjuds
- Samsung är ett dynamiskt företag i en snabbrörlig bransch, det finns många möjligheter att växa och utvecklas! För att trivas med att arbeta hos oss måste du vara en person som uppskattar tempo, förändring och att ta egna initiativ.
- Att få arbeta i ett internationellt bolag som alltid ligger i framkant i tech branschen

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Bygg en pipeline av upphandlingsprojekt för regionen i samarbete med lokala intressenter och genomför lokala och regionala affärer inom överenskomna tidsramar
* Uppnå kostnadsminskningsmål/mervärden, utveckla nya mervärdestrategier och förbättra förhandlingsbara utgifter via inköp och efterfrågehantering
* Leda RFP:er och avtalsförhandlingar och stödja analysen av resultaten i nära samarbete med intressenterna och juridiska teamet
* Minimera avtalsrisker för företaget och hantera affärsrelationer med leverantörer i enlighet med Samsungs inköpsprocesser
* Identifiera och utvärdera befintliga och potentiella leverantörer samt etablera och upprätthålla ett tillvägagångssätt för Supplier Relationship Management
* Administrera och bidra till att driva standardiseringen av Samsungs processer och operationer, och säkerställa efterlevnad av inköpspolicyerna inom organisationen


VI SÖKER DIG SOM
- Kandidat- eller magisterexamen (eller motsvarande), gärna inom inköp, ekonomi eller liknande
- Relevant kunskap om olika kategorier av indirekt tjänsteupphandling inom t.ex. Marknadsföring, PR, Översättning, HR, Facility etc.
- Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av sourcing och inköp inom området Marketing och från marknadsbolag.
- Utmärkt i skriftlig och muntlig presentation/kommunikation - måste kunna kommunicera flytande på både svenska och engelska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Organisera och genomföra. Planerar framåt och arbetar på ett systematiskt och organiserat sätt. Följer instruktioner och procedurer. Fokuserar på kundnöjdhet och levererar en kvalitetstjänst eller produkt till överenskomna standarder.
- Analysera och tolka. Visar bevis på tydligt analytiskt tänkande. Kommer till kärnan i komplexa problem och frågeställningar. Tillämpar egen expertis effektivt. Lär sig snabbt ny teknik. Kommunicerar väl skriftligt.
- Stötta och samarbeta. Stöttar andra och visar respekt och positiv hänsyn till dem i sociala situationer. Sätter människor först och arbetar effektivt med individer och team, kunder och personal. Uppträder konsekvent med tydliga personliga värderingar som kompletterar organisationens.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Inköpskoordinator till rullande bolag!????

Inköpsassistent
Läs mer Jul 13
Vi på Wrknest samarbetar med Nobina, en ledande aktör inom kollektivtrafikbranschen. Nobina är ett väletablerat företag med en stark närvaro på marknaden. Med fokus på innovation och kvalitet erbjuder Nobina moderna transportlösningar och strävar alltid efter att förbättra och effektivisera sina tjänster.

Som en del av Nobina-teamet får du en fantastisk möjlighet att utvecklas inom kollektivtrafikbranschen och vara en del av ett dynamiskt och engagerat team. Du blir en del av en företagskultur som präglas av samarbete, öppen kommunikation och fokus på medarbetarnas utveckling. Hos Nobina kommer du att vara en viktig del av att forma framtidens kollektivtrafik och bidra till att förbättra resor för människor över hela landet.

Nobina skiljer sig från andra företag i branschen genom sin stabilitet och erfarenhet. Med deras långa historia och djupa branschkunskap är de väl rustade för att möta utmaningarna och driva innovation inom kollektivtrafikområdet. Du kommer att vara en del av en etablerad och respekterad organisation som erbjuder dig trygghet och möjligheter till personlig och professionell tillväxt.

Genom Wrknest får du möjligheten att arbeta med Nobina via ett konsultuppdrag på ca 6 månader med stora chanser till förlängning eller överrekrytering. Wrknest erbjuder support och expertis inom rekrytering och karriärutveckling, vilket ger dig en unik chans att bli en del av Nobina-teamet och dra nytta av deras kunskap och resurser. Som en del av Wrknest-nätverket kommer du att ha tillgång till karriärscoacher och konsultchefer som stöder dig i din professionella utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som inköpskoordinator hos Nobina kommer du att ha en viktig roll inom inköpsavdelningen. Du kommer att ansvara för administrativ support och se till att inköpsprocessen fungerar smidigt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

- Hantering och organisering av inköpsdokumentation, inklusive offertförfrågningar, avtal, beställningar, fakturor och leveransbekräftelser.

- Säkerställande av att alla inköpsrelaterade dokument är korrekt arkiverade och lättillgängliga.

- Underhållning och uppdatering av inköpsdatabaser och elektroniska system för spårning av inköp.

- Insamling och analys av inköpsrelaterad data, såsom kostnadsuppgifter och förbrukningsstatistik.

- Förberedelse av rapporter och presentationer baserade på analyserna för att stödja inköpsbeslutsfattande.

- Identifiering av möjligheter till kostnadsbesparingar och effektiviseringar inom inköpsprocessen.

- Assistens vid förhandlingsprocessen med leverantörer.

- Deltagande i möten och samarbete med olika avdelningar inom företaget.

Vi söker dig som har

- En eftergymnasial examen - gärna inom inköp, företagsekonomi, logistik

- Erfarenhet av arbete inom inköp eller administrativt arbete.

- Kunskap om inköpsprocesser och grundläggande förståelse för ekonomi och affärsprinciper.

- Goda kunskaper i MS Office-program, särskilt Excel och Word.

Vi ser det som meriterande med

- Erfarenhet av att använda inköpssystem och databaser

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hantera detaljerade uppgifter samt har en stark organisatorisk förmåga för att kunna hantera flera uppgifter och deadlines samtidigt. Du bör också ha utmärkta kommunikationsfärdigheter, både skriftligt och muntligt för att kunna interagera effektivt med kollegor och kunder. Vi värdesätter även ditt analytiska tänkande och förmågan att dra slutsatser från data, vilket kommer att vara till nytta för att analysera inköpsrelaterad information och fatta informerade beslut.

Övrig information

Start: Omgående, alternativt Aug/Sep

Plats: Stockholm

Omfattning: Heltid, 100%

Anställningsform: 6 månaders konsultanställning med chans till förlängning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Inköps- & logistikkoordinator till Rymbolag

Inköpsassistent
Läs mer Okt 27
OHB Sweden är ett svenskt rymdföretag som specialiserar sig på design, utveckling och drift av rymdsystem och satelliter. De söker nu en entusiastisk och hängiven inköps- och logistikkoordinator för arbete i deras produktion och testverksamhet. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:

Som inköps- och logistikkoordinator kommer du att vara en del av produktionsavdelningen, vars primära fokus är att bygga och testa framdrivningsdelsystem och satelliter. Du kommer arbeta nära en mer senior kollega som ansvarar mer för de strategiska inköpen och som du kommer kunna lära dig mycket av. I rollen kommer du arbeta både i kontorsmiljö och labb/renrumsmiljö för att hantera inköp och logistik. Du kommer bland annat att hantera inköp av instrument, material och flyghårdvara, säkerställa lagring och förberedelse inför produktion, ansvara för att instrument är kalibrerade inför användning samt vara behjälplig vid skeppning.

OHB Sweden är ett familjärt bolag med väldigt bra företagskultur och kollegor som längtar efter att gå till kontoret. Bolaget erbjuder bra förmåner för sina anställda och det är en spännande arbetsplats där du får bidra till rymdutveckling.

ARBETSUPPGIFTER:
Inköp och dokumentering av material avseende flyghårdvara, förbrukningsmaterial och instrument
Administrera leverantörer i affärssystemet
Ansvara för in och utplock av fysiskt lager
Utföra produktionsberedning av material (kitting)

VI SÖKER DIG SOM:
Har en avslutad utbildning inom logistik, inköp eller motsvarande
Har 1-2 års tidigare erfarenhet inom inköp och/eller logistik
Har erfarenhet av att skriva dokument och jobba i olika system och databaser
Är flytande i tal och skrift på svenska och engelska, då båda språken används dagligen i arbetet


Det är meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av att arbeta i renrumsmiljöer i verksamheter med höga kvalitetskrav. Som person ser vi att du är strukturerad, kommunikativ och kan arbeta mot en deadline. Det är viktigt att du är en lagspelare som kan samarbeta för att möta projektens behov och krav.

OM KUNDFÖRETAGET:

OHB Sweden är en leverantör av kompletta rymduppdrag, satelliter och delsystem för rymdfarkoster. De har mer än 30 års bevisad framgång från ett brett utbud av rymduppdrag och har skaffat sig ett förstklassigt rykte som erbjuder pålitliga och innovativa lösningar till sina kunder. Genom att bygga sin framgång på sina anställdas passion och exceptionella talang står OHB Sweden starkare än någonsin för att ta sig an nya innovativa rymduppdrag tillsammans med sitt ständigt växande nätverk av partners och kunder.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6–12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Kista, Stockholm
Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Varuflödesplanerare / Logistikkoordinator till Dagab

Inköpsassistent
Läs mer Nov 20
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag via Bravura där du arbetar hos Dagab. Uppdraget sträcker sig till minst 31-01-2025.

Om företaget:

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom bl a Hemköp, Willys, City Gross, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Vi utvecklar också egna varumärken, bl.a. Garant, Eldorado och Såklart. Vår verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur vi agerar mot våra medarbetare. På så sätt ger vi våra kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val.

Med andra ord - hos oss är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor. Välkommen du med!

Arbetsuppgifter:

I rollen som varuflödesplanerare ansvarar du i huvudsak för att planera, genomföra varuinköp och styra flöden av varor till Dagabs lager med fokus på att analysera för att optimera servicegrad, inleveranskapacitet, lageromsättningshastighet, kassationer och kostnader. Du planerar och ansvarar fullt ut för de operativa inköpen från flertal leverantörer inom dagligvaruhandeln. Ditt dagliga arbete består av orderläggning, orderbevakning och förbättringsarbete. Du förväntas att på ett strukturerat och engagerat sätt agera på avvikelser i inköpsflödet genom att hitta lösningar för den utmaning som uppstått. Du ansvarar också för den proaktiva planeringen för att säkra ett bra varuflöde inför exempelvis planerade kampanjer, säsonger och sortimentsskiften.

I rollen har du ett stort kontaktnät och löpande kommunikation med Dagabs leverantörer, transportörer, lagerverksamhet och inköpsfunktion.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Högskoleutbildning inom exempelvis logistik, ekonomi eller Supply Chain
• Goda kunskaper i Officepaketet främst inom Excel
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• 1–2 års arbetslivserfarenhet från Supply Chain är meriterande
• Erfarenhet av arbete inom dagligvaruhandeln är meriterande

För att trivas i rollen är du resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dessa. Vidare är du analytisk lagd och kan snabbt skapa dig en förståelse för siffror och har ett logiskt angreppssätt. Du gör beräkningar och analyserar utfall vilket kräver ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Där till har du har ett öga för detaljer och eventuella avvikelser. Eftersom du i rollen har flera kontaktytor både internt och externt är du kommunikativ och trivs väl i samarbete med andra. Slutligen är du driven och initiativtagande gällande att genomföra förändringar och förbättra processer.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fmcg, axfood, dagab, supply chain, ekonomi, ingenjör, nyexad, nyexaminerad, stockholm, flödesplanering, inköp, koordinering, logistik

Ansök nu

Inköpskoordinator till Nobina!????

Inköpsassistent
Läs mer Jul 2
Vi på Wrknest samarbetar med Nobina, en ledande aktör inom kollektivtrafikbranschen. Nobina är ett väletablerat företag med en stark närvaro på marknaden. Med fokus på innovation och kvalitet erbjuder Nobina moderna transportlösningar och strävar alltid efter att förbättra och effektivisera sina tjänster.

Som en del av Nobina-teamet får du en fantastisk möjlighet att utvecklas inom kollektivtrafikbranschen och vara en del av ett dynamiskt och engagerat team. Du blir en del av en företagskultur som präglas av samarbete, öppen kommunikation och fokus på medarbetarnas utveckling. Hos Nobina kommer du att vara en viktig del av att forma framtidens kollektivtrafik och bidra till att förbättra resor för människor över hela landet.

Nobina skiljer sig från andra företag i branschen genom sin stabilitet och erfarenhet. Med deras långa historia och djupa branschkunskap är de väl rustade för att möta utmaningarna och driva innovation inom kollektivtrafikområdet. Du kommer att vara en del av en etablerad och respekterad organisation som erbjuder dig trygghet och möjligheter till personlig och professionell tillväxt.

Genom Wrknest får du möjligheten att arbeta med Nobina via ett konsultuppdrag på ca 6 månader med stora chanser till förlängning eller överrekrytering. Wrknest erbjuder support och expertis inom rekrytering och karriärutveckling, vilket ger dig en unik chans att bli en del av Nobina-teamet och dra nytta av deras kunskap och resurser. Som en del av Wrknest-nätverket kommer du att ha tillgång till karriärscoacher och konsultchefer som stöder dig i din professionella utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som inköpskoordinator hos Nobina kommer du att ha en viktig roll inom inköpsavdelningen. Du kommer att ansvara för administrativ support och se till att inköpsprocessen fungerar smidigt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

- Hantering och organisering av inköpsdokumentation, inklusive offertförfrågningar, avtal, beställningar, fakturor och leveransbekräftelser.

- Säkerställande av att alla inköpsrelaterade dokument är korrekt arkiverade och lättillgängliga.

- Underhållning och uppdatering av inköpsdatabaser och elektroniska system för spårning av inköp.

- Insamling och analys av inköpsrelaterad data, såsom kostnadsuppgifter och förbrukningsstatistik.

- Förberedelse av rapporter och presentationer baserade på analyserna för att stödja inköpsbeslutsfattande.

- Identifiering av möjligheter till kostnadsbesparingar och effektiviseringar inom inköpsprocessen.

- Assistens vid förhandlingsprocessen med leverantörer.

- Deltagande i möten och samarbete med olika avdelningar inom företaget.

Vi söker dig som har

- En eftergymnasial examen - gärna inom inköp, företagsekonomi, logistik

- Erfarenhet av arbete inom inköp eller administrativt arbete.

- Kunskap om inköpsprocesser och grundläggande förståelse för ekonomi och affärsprinciper.

- Goda kunskaper i MS Office-program, särskilt Excel och Word.

Vi ser det som meriterande med

- Erfarenhet av att använda inköpssystem och databaser

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hantera detaljerade uppgifter samt har en stark organisatorisk förmåga för att kunna hantera flera uppgifter och deadlines samtidigt. Du bör också ha utmärkta kommunikationsfärdigheter, både skriftligt och muntligt för att kunna interagera effektivt med kollegor och kunder. Vi värdesätter även ditt analytiska tänkande och förmågan att dra slutsatser från data, vilket kommer att vara till nytta för att analysera inköpsrelaterad information och fatta informerade beslut.

Övrig information

Start: Omgående, alternativt Aug/Sep

Plats: Stockholm

Omfattning: Heltid, 100%

Anställningsform: 6 månaders konsultanställning med chans till förlängning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu

Inköpsassistent till Nobina! ????

Inköpsassistent
Läs mer Jun 29
Vi på Wrknest samarbetar med Nobina, en ledande aktör inom kollektivtrafikbranschen. Nobina är ett väletablerat företag med en stark närvaro på marknaden. Med fokus på innovation och kvalitet erbjuder Nobina moderna transportlösningar och strävar alltid efter att förbättra och effektivisera sina tjänster.

Som en del av Nobina-teamet får du en fantastisk möjlighet att utvecklas inom kollektivtrafikbranschen och vara en del av ett dynamiskt och engagerat team. Du blir en del av en företagskultur som präglas av samarbete, öppen kommunikation och fokus på medarbetarnas utveckling. Hos Nobina kommer du att vara en viktig del av att forma framtidens kollektivtrafik och bidra till att förbättra resor för människor över hela landet.

Nobina skiljer sig från andra företag i branschen genom sin stabilitet och erfarenhet. Med deras långa historia och djupa branschkunskap är de väl rustade för att möta utmaningarna och driva innovation inom kollektivtrafikområdet. Du kommer att vara en del av en etablerad och respekterad organisation som erbjuder dig trygghet och möjligheter till personlig och professionell tillväxt.

Genom Wrknest får du möjligheten att arbeta med Nobina via ett konsultuppdrag på ca 6 månader med stora chanser till förlängning eller överrekrytering. Wrknest erbjuder support och expertis inom rekrytering och karriärutveckling, vilket ger dig en unik chans att bli en del av Nobina-teamet och dra nytta av deras kunskap och resurser. Som en del av Wrknest-nätverket kommer du att ha tillgång till karriärscoacher och konsultchefer som stöder dig i din professionella utveckling.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som inköpsassistent hos Nobina kommer du att ha en viktig roll inom inköpsavdelningen. Du kommer att ansvara för administrativ support och se till att inköpsprocessen fungerar smidigt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

- Hantering och organisering av inköpsdokumentation, inklusive offertförfrågningar, avtal, beställningar, fakturor och leveransbekräftelser.

- Säkerställande av att alla inköpsrelaterade dokument är korrekt arkiverade och lättillgängliga.

- Underhållning och uppdatering av inköpsdatabaser och elektroniska system för spårning av inköp.

- Insamling och analys av inköpsrelaterad data, såsom kostnadsuppgifter och förbrukningsstatistik.

- Förberedelse av rapporter och presentationer baserade på analyserna för att stödja inköpsbeslutsfattande.

- Identifiering av möjligheter till kostnadsbesparingar och effektiviseringar inom inköpsprocessen.

- Assistens vid förhandlingsprocessen med leverantörer.

- Deltagande i möten och samarbete med olika avdelningar inom företaget.

Vi söker dig som har

- En kandidatexamen, gärna inom inköp, företagsekonomi, logistik eller liknande.

- Erfarenhet av arbete inom inköp eller administrativt arbete.

- Kunskap om inköpsprocesser och grundläggande förståelse för ekonomi och affärsprinciper.

- Goda kunskaper i MS Office-program, särskilt Excel och Word.

Vi ser det som meriterande med

- Erfarenhet av att använda inköpssystem och databaser

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hantera detaljerade uppgifter samt har en stark organisatorisk förmåga för att kunna hantera flera uppgifter och deadlines samtidigt. Du bör också ha utmärkta kommunikationsfärdigheter, både skriftligt och muntligt för att kunna interagera effektivt med kollegor och kunder. Vi värdesätter även ditt analytiska tänkande och förmågan att dra slutsatser från data, vilket kommer att vara till nytta för att analysera inköpsrelaterad information och fatta informerade beslut.

Övrig information

Start: Omgående, alternativt aug/sep

Plats: Västra Skogen, Stockholm

Omfattning: Heltid, 100%

Anställningsform: 6 månaders konsultanställning med chans till förlängning

Sök gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.Om Wrknest

På Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror på att hela tiden våga se nya möjligheter och tänka nytt. När vi startade var det för att utmana gamla sätt att rekrytera på.

Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. Därför gäller det att kunna ställa om snabbt. Det här gör att vi inte enbart tittar på kandidatens CV vid en rekrytering. Istället ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. På så vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. Läs mer på www.wrknest.se (https://wrknest.se/) .

Ansök nu