Mässrestauranger AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Mässrestauranger AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Bankett - & Eventkoordinator

Projektledare: kultur, media, film, scen
Läs mer Nov 22
Vi på Mässrestauranger står för all mat och dryck på Stockholmsmässan. Vi har flera permanenta restaurangkoncept och vid behov erbjuder vi catering av mat och dryck till montrar för utställare i våra konferenslokaler.
Vi har en kalender med spännande bokningar framför oss och vårt team behöver växa med en till projektledare till som har mat- och dryckeskunskaper.
Hos oss är våra event av olika karaktär och storlek; till exempel Food & Wine, Allt för sjön, Trädgårdsmässan samt kongresser, konferenser och banketter. Kundernas och gästernas behov skiftar från gång till gång och vi anpassar vårt serveringssätt, utbud och helhetsupplevelse till deras önskemål.
Att få jobba så här varierat är det som gör rollen som projektledare oerhört spännande och omväxlande men också utmanande.
Om rollen
Planera, leda och administrera är en del av ditt dagliga jobb, likaså att arbeta operativt i driften (t.ex. att iordningsställa bord, dukar och porslin inför en lunchbuffé eller att agera hovmästare vid en bankettmiddag). En stor del av ditt arbete handlar om kommunikation, det gäller att ge tydliga instruktioner både digitalt och muntligt för att skapa trygghet och effektivitet i verksamheten. I rollen ingår även arbetsledning av personal. Ditt arbete är varierat och kräver ett logistiktänk och god planering in i minsta detalj.
Du ansvarar för dina projekts körschema, skapar PM, offerter och all annan nödvändig administration. Till din hjälp har du Caspeco ordersystem.
Om dig
Vi söker en proaktiv och strukturerad projektledare som är van vid både nationella och internationella kontakter och möten. Då vi under året arbetar med många medarbetare som är anställda extra vid behov är det också viktigt att du trivs med och har erfarenhet av att arbetsleda personal. Har du erfarenhet från restaurang- och/eller eventbranschen ser vi det som meriterande. Det är även en fördel om du har tidigare erfarenhet av att leda projekt. Vidare är du van vid att arbeta i olika system och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Du behöver ha egen drivkraft framåt, god samarbetsförmåga och vara lösningsorienterad. Du är en teamspelare som sprider din glädje och positiva grundinställning samt smittande energi för att vi tillsammans ska nå stora framgångar. Vi ser också att du är flexibel och prestigelös, du hjälper gärna till på flera olika positioner och täcker upp där det behövs.
I vår företagskultur är Service inifrån och ut ledstjärnan och vi hjälps åt i alla lägen för att underlätta för varandra för den bästa gästupplevelsen men också för trivsel i teamet.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna består av dagtid, kvällar och helger på schema utifrån årsarbetstid eftersom vår verksamhet är säsongsbetonad. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef Maria Granvik på maria.granvik@massrestauranger.se
Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Du skickar in din ansökan och bifogar ditt CV och personliga brev samt besvarar våra urvalsfrågor.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Erfarenhet av att arbetsleda personal
God svenska och engelska i tal och skrift
Goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av att använda administrativa stödsystem
Kunskap i CRM system

Meriterande
Erfarenhet från restaurang- och/eller eventbranschen

Projektledarerfarenhet

Ansök nu

Souschef till Mässrestauranger i Älvsjö

Souschef
Läs mer Nov 16
Vi söker dig som älskar gastronomi, matlagning och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Du är själv en passionerad kock med vassa smaklökar som drivs av att själv röra i grytorna.
Ansvarsområde och kvalifikationer:
Som souschef hos oss lägger vi stor vikt vid din förmåga att inspirera, coacha och leda personalgrupper, stora som små. I arbetet ingår också att tillsammans med kökschefen planera menyer och sköta dagliga inköp. Du brinner för matlagning och är smaksäker. Du är en driven person med öga för det lilla extra och tycker om att skapa positiva upplevelser för gästen.
Vi erbjuder:
Vår verksamhet är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar. Vi serverar gärna mat från svenska råvaror och lagar mat från grunden. Vi är Kravmärkta vilket kräver planering och stort intresse för en hållbar gastronomi. Vi erbjuder ett väl fungerande kök/arbetsplats med mycket trevliga arbetskamrater.
Anställning:
Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer regelbundet. Anställningen är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Vi har sammanhängande ledigheter runt jul/nyår och sommartid.
Intresserad? Skicka då din ansökan redan idag, rekryteringen kommer att ske löpande med tillsättning omgående.
För mer information kan du kontakta Maria Granvik, maria.granvik@massrestauranger.se
Krav
Relevant utbildning.


Talar och förstår svenska och/eller engelska obehidrat.


Minst 6 års erfarenhet av kockyrket.



Meriterande
Har arbetat på större event.

Ansök nu

IT-ansvarig / Projektledare till Mässrestauranggruppen

Driftledare, IT
Läs mer Jan 2
I tjänsten är du en av nyckelpersonerna mellan IT och företagets verksamhet. Du ansvarar för att skapa de rätta förutsättningarna för en god IT-miljö. I arbetet ingår även att utveckla vår verksamhet till en modernare IT-miljö. Du har ett övergripande driftansvar och jobbar med underhåll såväl som med utveckling. Till din hjälp har du även en IT tekniker som du har personalansvar för.
Du kommer att vara drivande i att utveckla, förnya och förvalta våra system och IT-miljö. Samt säkerställer att projekten uppfyller målen och leveranser inom given tidsram och budget.
Vi är ett företag med försäljning i flera olika kanaler så som kassa, ordersystem (CRM) samt webbshop. Vi har även ett antal lokala servrar i vår miljö.
Som person är du driven, lösningsorienterad, en riktig ”doer” som tycker om blandningen mellan operativt och strategiskt arbete. Du är en lagspelare med en positiv attityd och du tycker om att ha många aktiviteter igång samtidigt.
Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med högt tempo och högt i tak. Du blir en del av ett branschledande företag där du får möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor och med alla aspekter inom IT. Vi följer kollektivavtal (HRF/Unionen) och erbjuder friskvård.
Tjänsten är en heltidsanställning, tillsvidare som inleds med 6 månaders provanställning och placeringsorten är Älvsjö / Stockholm. Du arbetar dagtid men under högsäsong kommer arbete behöva utföras vissa helger och kvällar enligt schema då vi har verksamhet som genomförs alla veckans dagar.
Har du frågor om tjänsten kontakta Fredrik Stridh, fredrik.stridh@massrestauranger.se
Ansök till tjänsten genom att klicka på ”sök detta jobb” och bifoga ditt CV och personliga brev.

Ansök nu

Vi söker extrapersonal till mässor och event på Stockholmsmässan i Älvsjö

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 16
På Mässrestauranger i Älvsjö serverar vi mat och dryck till olika evenemang, mässor, kongresser och banketter som genomförs i ett hus som levererar många olika upplevelser. Vill du vara med och bidra till service i världsklass?
Brinner du för service, restaurang- och eventbranschen då kan det vara just dig vi söker! Vi jobbar med "service inifrån och ut" vilket är ett viktigt ledord i vår verksamhet och är ett naturligt arbetssätt för dig att ge service. Vi kan erbjuda flera olika roliga roller så hoppas att du vill jobba med oss på Mässrestauranger.
De roller vi söker är:
biträden (restaurang, café och kök)
kassörer
lunch- och bankettservis
hovmästare
städ- och diskpersonal
reception, lager och flytt av inventarier



Arbetsuppgifter:
Att förbereda enklare mat, smörgåsar, sallader, hamburgare, bowls m.m.
Att servera vid lunchbufféer och i á la carte samt servering på banketter och företagsevent
Städ- och diskuppgifter samt att plocka disk ute i restaurangerna, torka bord och hålla rent och snyggt ingår också.
Att leverera mat och dryck till mässans restauranger, caféer och utställarnas montrar samt konferensrum.
Kassaarbete i våra olika restauranger.

Kompetens:
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, kunna ta instruktioner
Du ska ha ett servicetänk och ett bra bemötande mot gäster och arbetskamrater.
Du ska kunna hantera all slags mat (även fläsk) och alkohol
Erfarenhet:
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av kök, restaurang, service eller städ, men inget krav utan arbetsgivaren lär dig på plats.
Förståelse av att jobba klimatsmart, hållbarhet och hantering av svinn.
Följa regler kring hygien
Anställning:
Tjänsten är en anställning extra vid behov, på timmar, och vi har kollektivavtal med HRF. Arbetstiderna är flexibla på dag/kväll/helg.
Ansökan:
Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på ”sök detta jobb”. Vi kallar de vi önskar träffa till eventet.
När:
Kallade kommer onsdagen den 10:e januari kl 15-17 på Stockholmsmässan i Älvsjö hos Mässrestauranger.
Krav
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, kunna ta instruktioner


Du ska kunna hantera all slags mat (även fläsk) och alkohol


Service inifrån och ut

Meriterande
Tidigare erfarenhet från service-/ restaurangbranschen
Kassavana

Ansök nu

IT-support (tidsbegränsad anställning):

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 2
Vi söker vi nu en ny kollega som vill arbeta med och bidra till vår IT-support. Genom att kombinera ditt intresse och erfarenhet av IT-support med en positiv attityd bidrar du till vårt löpande arbete. Du kommer att arbeta tillsammans med vår IT-tekniker. I avdelningen ingår även en IT-ansvarig
Vi söker dig som är en riktig problemlösare med bred ”datorvana” och med stort intresse för IT. Att du är bekant med hur telefonväxlar och skrivare fungerar ser vi som en självklarhet liksom att du är bekant med office 365.
I dina arbetsuppgifter ingår att:
Supportera och hjälpa medarbetare i frågor och uppsättning kring IT och deras digitala arbetsplats inom samtliga bolag inom koncernen
Konfigurera kassor samt kassasupport under drift
Hantera konton och policys i active directory (on prem + azure)
Supportera användare i hårdvara och mjukvara både på plats och via teamviewer

Vi erbjuder dig att vara en del i ett restaurangföretag med stort intresse för hållbarhet, miljö, service, mat och dryck. Utöver en kreativ och stimulerande arbetsplats kommer du att få många nya kollegor.
Du kommer till ett företag med högt tempo och högt i tak. Vi följer kollektivavtal (HRF/Unionen).
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under perioden januari 2024 -- juni 2024. Du ges möjlighet att arbeta heltid eller deltid. Du arbetar dagtid men arbete på kvällar och helger förekommer frekvent enligt schema då vi har verksamhet som genomförs alla dagar i veckan.
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Fredrik Stridh
fredrik.stridh@massrestauranger.se
Du ansöker genom att klicka på ”sök detta jobb” och bifoga din CV.
Välkommen!

Ansök nu

Projektledare Event

Projektledare: kultur, media, film
Läs mer Nov 16
Vi på Mässrestauranger genomför många stora och betydelsefulla arrangemang på Stockholmsmässan som till exempel Food & Wine, Allt för sjön, Trädgårdsmässan samt kongresser, konferenser och banketter. Vi söker nu en driven projektledare, gärna med erfarenhet från eventbranschen!
Många möjligheter inom ett och samma företag
Vår verksamhet driver flera restauranger på Stockholmsmässan. Vi har flera permanenta restaurangkoncept och vid behov erbjuder vi catering av mat och dryck till montrar för utställare i våra konferenslokaler. Att få jobba så här varierat är det som gör rollen som projektledare oerhört spännande och omväxlande men också utmanande.
Om rollen
I rollen som projektledare hos oss driver du våra event. Du arbetar både operativt i driften men ansvarar även för att planera, leda och administrera. En stor del av ditt arbete handlar om kommunikation, det gäller att ge tydliga instruktioner både digitalt och muntligt för att skapa trygghet och effektivitet i verksamheten. I rollen ingår även arbetsledning av personal.
Du ansvarar för dina projekts körschema, skapar PM, offerter och all annan nödvändig administration. Till din hjälp har du Caspeco ordersystem.
Om dig
Vi söker en proaktiv och strukturerad projektledare som är van vid både nationella och internationella kontakter och möten. Då vi under året arbetar med många medarbetare som är anställda extra vid behov är det också viktigt att du trivs med och har erfarenhet av att arbetsleda personal. Har du erfarenhet från restaurang- och/eller eventbranschen ser vi det som meriterande. Det är även en fördel om du har tidigare erfarenhet av att leda projekt. Vidare är du van vid att arbeta i olika system och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Som person är du kommunikativ, ansvarstagande och har förmåga att fatta egna beslut. Du har ett logiskt tänk och ser utmaningen samt glädjen i att arbeta med service genom att skapa mervärde både för kunden och för dina kollegor. Vi ser också att du är flexibel och prestigelös, du hjälper gärna till på flera olika positioner och täcker upp där det behövs. Självklart ser du vikten av att leverera kvalitet och professionalism. Du trivs med att jobba i team men är även van vid att arbeta självständigt med ett eget driv.
Då ett av våra viktigaste ledord inom företaget är - service inifrån och ut - lägger vi stor vikt vid att du har ett trevligt bemötande och hög servicekänsla.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef Maria Granvik på maria.granvik@massrestauranger.se
Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Du skickar in din ansökan och bifogar ditt CV och personliga brev samt besvarar våra urvalsfrågor.
Välkommen med din ansökan!


Krav
Erfarenhet av att arbetsleda personal
God svenska och engelska i tal och skrift
Goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av att använda administrativa stödsystem
Kunskap i CRM system



Meriterande
?Erfarenhet från restaurang- och/eller eventbranschen
Projektledarerfarenhet

Ansök nu

Projektledare Event

Projektledare: kultur, media, film
Läs mer Okt 16
Vi på Mässrestauranger genomför många stora och betydelsefulla arrangemang på Stockholmsmässan som till exempel Food & Wine, Allt för sjön, Trädgårdsmässan samt kongresser, konferenser och banketter. Vi söker nu en driven projektledare, gärna med erfarenhet från eventbranschen!
Många möjligheter inom ett och samma företag
Vår verksamhet driver flera restauranger på Stockholmsmässan. Vi har flera permanenta restaurangkoncept och vid behov erbjuder vi catering av mat och dryck till montrar för utställare i våra konferenslokaler. Att få jobba så här varierat är det som gör rollen som projektledare oerhört spännande och omväxlande men också utmanande.
Om rollen
I rollen som projektledare hos oss driver du våra event. Du arbetar både operativt i driften men ansvarar även för att planera, leda och administrera. En stor del av ditt arbete handlar om kommunikation, det gäller att ge tydliga instruktioner både digitalt och muntligt för att skapa trygghet och effektivitet i verksamheten. I rollen ingår även arbetsledning av personal.
Du ansvarar för dina projekts körschema, skapar PM, offerter och all annan nödvändig administration. Till din hjälp har du Caspeco ordersystem.
Om dig
Vi söker en proaktiv och strukturerad projektledare som är van vid både nationella och internationella kontakter och möten. Då vi under året arbetar med många medarbetare som är anställda extra vid behov är det också viktigt att du trivs med och har erfarenhet av att arbetsleda personal. Har du erfarenhet från restaurang- och/eller eventbranschen ser vi det som meriterande. Det är även en fördel om du har tidigare erfarenhet av att leda projekt. Vidare är du van vid att arbeta i olika system och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Som person är du kommunikativ, ansvarstagande och har förmåga att fatta egna beslut. Du har ett logiskt tänk och ser utmaningen samt glädjen i att arbeta med service genom att skapa mervärde både för kunden och för dina kollegor. Vi ser också att du är flexibel och prestigelös, du hjälper gärna till på flera olika positioner och täcker upp där det behövs. Självklart ser du vikten av att leverera kvalitet och professionalism. Du trivs med att jobba i team men är även van vid att arbeta självständigt med ett eget driv.
Då ett av våra viktigaste ledord inom företaget är - service inifrån och ut - lägger vi stor vikt vid att du har ett trevligt bemötande och hög servicekänsla.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Platschef Maria Granvik på maria.granvik@massrestauranger.se
Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Du skickar in din ansökan och bifogar ditt CV och personliga brev samt besvarar våra urvalsfrågor.
Välkommen med din ansökan!


Krav
Erfarenhet av att arbetsleda personal
God svenska och engelska i tal och skrift
Goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av att använda administrativa stödsystem
Kunskap i CRM system



Meriterande
?Erfarenhet från restaurang- och/eller eventbranschen
Projektledarerfarenhet

Ansök nu

Vi söker extrapersonal till mässor och event på Stockholmsmässan i Älvsjö

Restaurangbiträde
Läs mer Aug 1
Anmäl dig till vårt Rekryteringsevent - Vi söker nya medarbetare till hösten. Är du ett Serviceproffs inom kök / restaurang!
Brinner du för service, restaurang- och eventbranschen då kan det vara just dig vi söker! Vi jobbar med "service inifrån och ut" vilket är ett viktigt ledord i vår verksamhet och är ett naturligt arbetssätt för dig att ge service. Vi kan erbjuda flera olika roliga roller så hoppas att du vill jobba med oss på Mässrestauranger.
De roller vi söker är:
biträden (restaurang, café och kök)
kassörer
lunch- och bankettservis
hovmästare
städ- och diskpersonal
reception, lager och flytt av inventarier

Arbetsuppgifter:
Att förbereda enklare mat, smörgåsar, sallader, hamburgare, bowls mm
Att servera vid lunchbufféer och i à la carte samt servering på banketter och företagsevent.
Städ- och diskuppgifter samt att plocka disk ute i restaurangerna, torka bord och hålla rent och snyggt ingår också.
Att leverera ut mat och dryck till mässans restauranger, caféer och utställarnas montrar samt till konferensrummen.
Kassaarbete i våra olika restauranger.

Kompetens:
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, kunna ta instruktioner
Du ska ha ett servicetänk och ett bra bemötande mot gäster och arbetskamrater.
Du ska kunna hantera all slags mat (även fläsk) och alkohol
Kortare utbildningsinsats inom området planeras under januari.

Erfarenhet:
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av kök, restaurang, service eller städ, men inget krav utan arbetsgivaren lär dig på plats.
Förståelse av att jobba klimatsmart, hållbarhet och hantering av svinn.
Följa regler kring hygien

Anställning:
Tjänsten är en anställning extra vid behov, på timmar, vi har kollektivavtal med Visita och Hotell och restaurangfacket.
Omfattning: Flexibel med arbetstider, är enligt schema både dag/kväll/helger.
Ansökan:
Klicka på länken så kommer du till vår hemsida och sedan klicka på "Anmäl dig till vårt rekryteringsevent".
Inskickad ansökan krävs för att få vara med på denna rekryteringsträff!
När: Onsdag 13 september 2023, kl 14.00 – 16.00 på Stockholmsmässan i Älvsjö hos Mässrestauranger.
Hitta till oss: Vår personalingång är nästan uppe vid Älvsjö pendeltågsstation, gå ner för en järntrappa mot mässans baksida och ring på dörren som det står "personalingång Mässrestauranger" på och gå in i receptionen så ses vi där.
OBS! Föranmälan/ansökan krävs och vi kallar aktuella kandidater till denna träff!!!

Ansök nu

Projektledare för större event, kongresser och mässor.

Projektledare: kultur, media, film
Läs mer Apr 3
Projektledare med erfarenhet från eventbranschen!
Mässrestauranger på Stockholmsmässan söker nu en driven Projektledare med mycket goda administrativa kunskaper och erfarenhet från eventbranschen inför våra konferenser, banketter och mässor hösten 2023 och framåt.
Vi söker en proaktiv och strukturerad projektledare som har erfarenhet av restaurang- och eventbranschen och är van vid både nationella och internationella kontakter och möten.
Egenskaper vi söker
Att du är stresstålig, strukturerad och välorganiserad person.
Att du tycker om att jobba i team men även van att jobba självständigt med ett eget driv.
Att du ser service som en självklarhet i din vardag.
Att du tycker om att arbeta med kvalitet och professionalism.

Många möjligheter inom ett och samma företag.
Vår verksamhet driver flera restauranger på Stockholmsmässan. Vi har flera permanenta restaurangkoncept och vid behov erbjuder vi catering av mat och dryck till montrar för utställare i våra konferenslokaler.
Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang t.ex Food & wine, Allt för sjön, Trädgårdsmässan samt kongresser, konferenser och banketter där vi behöver dig som är duktig projektledare, administratör men som även kan bidra i driften ute i våra restauranger.
Du brinner för service och har ordning och reda och tycker om att jobba i olika verksamheter samt med administrativa stödsystem. Att få jobba så här varierat i olika roller är bland annat det som gör vår verksamhet oerhört spännande och omväxlande men också utmanande och det är något du gillar, omväxling!
Arbetsbeskrivning
Du har ett gediget intresse för projektledning, med ett logiskt tänk och ser utmaningen samt glädjen i att arbeta med service genom att skapa mervärde både för kund och dina kollegor. Du trivs med att jobba både operativt i driften samt att ansvara för planering, leda och administrera. Du är duktig på att ge tydliga instruktioner både digitalt och muntligt för att skapa trygghet och effektivitet i verksamheten.
Vi arbetar i Caspeco ordersystem, där du registrerar och administrerar samtliga kunder som besöker oss. Du ansvarar för dina projekts körschema, skapar PM, offerter mm. Krav är att du har jobbat i ett CRM system tidigare.
Då vi under året arbetar med många medarbetare som är anställda extra vid behov är det också viktigt att du trivs med och har erfarenhet av att arbetsleda personal. Du är en entusiasmerande och ansvarstagande person som är strukturerad, noggrann och kan ta beslut när det behövs.
Vi ser också att du är bra på att kommunicera, är flexibel och prestigelös, du har inga problem med att hjälpa till på flera olika positioner och täcka upp där det behövs. Du drivs av att leda och arbeta i ett högt tempo.
Du talar, skriver och förstår svenska och engelska obehindrat.
Då ett av våra viktigaste ledord inom företaget är - service inifrån och ut - lägger vi stor vikt vid att du har ett trevligt bemötande och hög servicekänsla.
Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta vår Platschef Maria Granvik på maria.granvik@massrestauranger.se
Ansökan
Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Du skickar in din ansökan och bifoga ditt CV och personliga brev samt besvara våra urvalsfrågor.

Ansök nu

Arbetsledare för städ- och diskavdelningen

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Mar 28
Vi söker dig som är en stark arbetsledare och som har en bra logistik- och servicekänsla. Vår internservice är en viktig funktion och en nyckelposition i vår verksamhet för att allt ska fungera – Hos oss gäller ”Service inifrån och ut” vilket är en grundvärdering i vår företagskultur.
Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan i Älvsjö. Vi har ca 10 fasta restauranger och sätter upp extra caféer och restauranger i hallarna vid behov under mässor och andra evenemang vilket kräver logiskt tänkande, struktur och planering med god framförhållning - har du de egenskaperna är du kanske den vi söker!
Internservice hos oss
Tjänsten är en nyckelfunktion för oss då en effektiv och optimal planering har stor ekonomisk betydelse i vår verksamhet. Du har ansvar för att våra lokaler är rena, att disken är diskad, kläderna tvättade och att allt vårt porslin samt engångsmaterial hanteras och lagras på rätt sätt. Du tar emot våra medarbetare i vår reception och ger dem en bra start på dagen. Vi behöver ständigt utveckla vårt arbetssätt och effektivisera planeringen för bästa resultat både praktiskt, ekonomiskt och trivselmässigt vilket vi tror att du är riktigt duktig på.
Du kommer att ingå i driftgruppen och delaktig i all planering för ditt område.
Ansvar i rollen
Receptionen där du välkomnar och tar emot alla våra medarbetare.
Vara behjälplig vid frukostserveringen vid behov och planering
Rekryterar, planering och schemaläggning av disk- och städpersonal.
Introduktion och utbildning av "egen" personal vad gäller säkerhet och hantering av olika material vid städ- och diskarbete
Husfrufunktionen med ansvar över arbetskläder, dukar, textilier samt tvätten.
Ansvara för engångsmaterial och inventering av inventarier för att kunna köpa nytt/ laga vid behov.
Öppning/låsning av företaget, larmning, inpassering, säkerhetstänk.

Om dig
Du blir en av våra nyckelspelare och är praktiskt lagd, med intresse för att hålla våra lokaler rena och hela, har ett öga för detaljer och kan planera verksamheten så effektivt som möjligt. Du har stark service- och säkerhetstänk i kombination med logistikkunnande och strukturkänsla. Du har god förmåga att göra en effektiv arbetsplanering för din verksamhet och i samarbete med övriga avdelningar. Allt vi gör syftar till att leverera en positiv upplevelse för kunden/gästerna/besökarna.
Meriterande är om du har utbildning och kunskaper inom städteknik, diskverksamhet och tillhörande material och medel som krävs för detta. Vi är Svanen- och Kravmärkt verksamhet.
Du behöver ha vana av Officepaketet och meriterande om du tidigare har arbetat i ett schemaläggningssystem, vi arbetar idag i Caspeco cloud. Det är också en stor fördel om du har erfarenhet från restaurang- eller eventbranschen eller annan relevant verksamhet.
Du kommer vara en del i driften och arbeta praktiskt ute på golvet periodvis, därför behöver du ha en god fysik för det är långa sträckor att gå då vår anläggning är stor och det ibland krävs lyft av material och inventarier.
Personalansvar
I rollen ingår personalansvar för ett flertal extra anställd personal, därför behöver du ha tidigare dokumenterad erfarenhet av att leda medarbetare. Introduktion och arbetsrutiner, instruktioner är viktiga delar i ditt ansvar som ansvarig arbetsledare.
Du har också erfarenhet av rekrytering, schemaläggning och godkännande av medarbetares tider samt att ha arbetat mångkulturellt. Vi har flera medarbetare från olika länder och då krävs att du talar och förstår utöver svenska även engelska obehindrat, fler språk är meriterande. Även kunskap i att anställa medarbetare inom EU samt utanför EU är meriterande.
Vi erbjuder
Ett modernt restaurangföretag med trevliga arbetskamrater där vi alla drivs av "service inifrån och ut". Vi har ibland ett högt arbetstempo och däremellan lugnare perioder. Rollen är flexibel och varierande med större och mindre projekt och evenemang. Du kommer att få vara med på olika roliga jobbrelaterade utvecklingsaktiviteter och resor kan förekomma.
Vi har frisvårdsbidrag. Vi följer Visita – HRF/Unionens kollektivavtal och betalar in pensioner och försäkringar enligt avtal samt erbjuder måltider under din arbetsdag. Vi har de kläder och skyddsutrustning som krävs för vår verksamhet att låna eller bidrag till.
Anställning
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med säsongsvariationer enligt årasbetstidsavtal, med 6 månaders provanställning. Individuell lönesättning.
Vi arbetar vissa perioder både helger och kvällar under högsäsong, ledigt har vi huvudsakligen under jul/nyår samt sommartid.
Ansökan
Du är välkommen med Din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev.

Ansök nu

Restaurangbiträden på mässor och event

Restaurangbiträde
Läs mer Jan 12
Café-/ Restaurang-/ Köksbiträden samt Servis
Brinner du för service och restaurang- och eventbranschen då är vi arbetsplatsen för dig! Vi finns i Stockholmsmässans lokaler i Älvsjö och serverar mat och dryck till alla evenemang, mässor, kongresser och banketter som genomförs i ett hus som kan leverera många olika upplevelser.
Vill DU arbeta som serviceproffs hos oss?
Vi kommer att ha ett rekryteringsevent den 26 januari kl. 14.00 i Älvsjö, vi kommer att bjuda in relevanta kandidater till detta event, så sök redan idag om det här känns som ett extra jobba för dig!
Vi söker flera olika roller under våren som kan arbta extra vid behov.
biträden (restaurang, café och kök)
kassörer
lunch- och bankettservis
hovmästare

Är du nyfiken på att veta mer om våra olika avdelningar kan du läsa vidare nedan.
Fastfood
Är den avdelningen som har överlägset flest bollar i luften under en mässa. Under en stor mässa kan vi ha runt hundra medarbetare inne på en dag!
Fastfood har sex stycken fasta enheter – i gallerigången hittar vi Street Eats, Café Galleria och nyöppnade Bowls & Buns. I C-hallen har vi ytterligare en Street Eats, C Café och Bar and Coffee. Ytterligare extracaféer runtom i huset är mer en regel än ett undantag och dessa byggs upp tillfälligt i samråd med Stockholmsmässan och projektet för respektive mässa. På Fastfoods enheter arbetar biträden och kassörer.
Entréavdelningarna
Här hittar vi Flavour Bar, den av våra enheter som är öppen oftast - för in- & utflytt samt under våra event. Smörgåsar, bakverk och kaffe står på menyn, vid behov serverar vi även dagens rätt. Flavour Kitchen är vår lunchrestaurang med självservering där vi serverar ramen, wok, grillat och husman.
I Flavour bar och Flavour Kitchen arbetar biträden och kassörer. I The Garden arbetar a la carteservis, runners och hovmästare med de gäster som föredrar att sitta ner i avkopplande miljö och unna sig lyxen att få beställa och bli serverade vid bordet.
Bankett & Event
Den här avdelningen har ett brett spektrum såsom pressfrukostar, pop up-krogar, bufféluncher, affärsluncher, leveranser till alla mötesrum i huset, heldagskonferenser, bankettmiddagar, mingel och kongresser för tusentals delegater – det finns inte mycket som den här avdelningen inte redan gjort! Här arbetar biträden, kassörer, runners, lunch- & bankettservis, bartenders och hovmästare.
Under avdelningen B & E hittar vi även Roomcatering som levererar mat och dryck till alla våra mötesrum samt Montercatering som levererar mat, dryck, kaffemaskiner, material och ibland serveringspersonal till utställarnas montrar. För att arbeta på Montercatering och Roomcatering så krävs hyfsat snabba fötter och bra lokalsinne då hela huset är din arbetsplats!
Reception/internservice
Mässrestaurangers hjärta - här hittar du gänget som tar emot dig när du kommer till jobbet. Av dem får du dina arbetskläder, din skåpnyckel och ett hjärtligt välkomnande! Intern service är också behjälplig med att bygga upp extraenheter, packa och leverera möbler och material som ska användas på event ute i hallarna.
Precis som det låter så arbetar de med service internt – service inifrån och ut börjar i receptionen och sprider sig till er som tar det vidare till våra gäster ute på enheterna!
Våra kök
På Mässrestauranger har vi tre produktionskök – The Parkside, AE-köket och Entré köket. Under större events i huset finns ofta möjligheten att hjälpa till i kallskänken på morgonen med lättare göromål som till exempel att göra smörgåsar – vips så har man ökat på timsaldot! I våra kök gör vi allt ifrån snittar, kanapéer, hot pots, ofantliga mängder räksmörgåsar, andra matiga mackor och färgsprakande sallader.
Ibland flyttar vi ut våra kockar till en spännande pop up-krog, till exempel under Möbelmässan. Vi serverar flotta bankettmiddagar, konferensluncher, vi lagar husmanskost, wok och ramen. Vi bakar dessutom våra egna bakverk - vi har till och med en egen bakbok – det ni! I våra kök jobbar kockar, kallskänkor och köksbiträden.
Mässrestauranger är KRAV-märkta på nivå 1 och 2019 är vi uppe i 21 produkter. KRAV är Sveriges mest kända miljömärkning för mat med extra höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan.
Ansökan
Sök jobbet klicka på "sök detta jobb" svara på frågorna och bifoga ditt CV och personliga brev.
Har du frågor om tjänsterna kan du kontakta vår bemanningsansvariga Madeleine på mejladress madeleine.axner@massrestauranger.se
Välkommen till oss!

Ansök nu

Vi söker nu fler duktiga lokalvårdare!

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Dec 26
FairClean är en betydelsefull leverantör av disk och städtjänsterna i bolaget och nu behöver vi utöka företaget med fler städare. Som Lokalvårdare kommer du att ansvara för den dagliga driften av vården av våra lokaler på vår arbetsplats. Du kommer att vara en viktig medarbetare för FairClean och våra kunder.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lokalvård på företag av större storlek. Du har kunskap i yrket och är duktig på att se detaljerna som avgör helheten där rena och snygga lokaler är av yttersta vikt. Du kommer att rapportera till avdelningsansvarig för FairClean.
Jobbar du hos oss en tid finns möjlighet till att bli en person med mer ansvar och viss arbetsledning vid större evenemang.
Kunskap
Som person har du en naturlig servicekänsla och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs.
Du är framåt och öppen med mycket positiv energi, och har förmågan att genomföra och är stolt och engagerad i din yrkesroll. Du är även ordningsam, strukturerad, välorganiserad, noggrann och flexibel.
Har du erfarenheter från restaurang- och hotellbranschen är det meriterande.
Krav är att du talar och läser svenska och/eller engelska obehindrat.
Du har god fysik eftersom arbetet kräver viss kondition och smidighet och kan vara tungt i vissa moment.
Om du är utbildad i SRY eller liknande är det en merit men inget krav.

Anställning och arbetstider
Eftersom våra företag har öppet i princip alla dagar under året arbetar vi både dagtid, kvällar och helger på rullande schema. Tjänsten är på timme vid behov.
Vi erbjuder arbete vid bla följande evenemang: http://www.stockholmsmassan.se/program. Arbetstiden är minst 3 timmar per dag och kan bli upp till 5-8 timmar.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande i januari efter nyår, så för att öka dina chanser till anställning skicka din ansökan redan idag!
Urval sker i början av januari och uppfyller du våra krav så kontaktar vi dig för intervju i och anställningen gäller från februari eller enl överenskommelse.
Välkommen till oss!

Ansök nu

Söker fler Diskare till mässor och event

Diskare
Läs mer Dec 26
FairClean är en betydelsefull leverantör av disk och städtjänsterna i bolaget och nu behöver vi utöka företaget med fler diskare. Som diskare hos oss kommer du att ansvara för den dagliga driften av disk och övriga lokalsysslor på våra olika arbetsplatser. Du kommer att vara en viktig medarbetare för FairClean och våra kunder.
Arbetsuppgifter och personligaegenskaper
Meriterande är om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta som diskare, du är framåt och öppen med mycket positiv energi samtidigt som du är ordningsam, strukturerad, noggrann och flexibel då kan det här vara ett jobb för dig.
Som diskare hos oss är du en viktig del i vår verksamhet och du kommer också jobba med diskplock, att transportera och fylla på lagret vid stora leveranser, möblering samt hjälpa till med möblering, städ och storstädningar. Det innebär att en god fysik krävs för att kunna utföra ett bra arbete hos oss.
Meriterande är om du arbetat inom serviceyrket tidigare och med liknande arbetsuppgifter som vi söker.
Utbildning sker på plats.
Du måste ha fyllt 18 år för att kunna arbeta hos oss.
Krav är att du kan tala och läsa svenska och/eller engelska obehindrat för att arbeta hos oss.

Som person har du en naturlig servicekänsla och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs. Jobbar du hos oss en tid finns möjlighet till att bli en person med mer ansvar och viss arbetsledning vid större evenemang.
Vi erbjuder arbete vid bla följande evenemang: http://www.stockholmsmassan.se/program. Arbetstiden är minst 3 timmar per dag och kan bli upp till 5-8 timmar.
Anställning
Eftersom vi har öppet i princip alla dagar under året, högsäsong vår och höst, arbetar vi både dagtid, kvällar och helger. Tjänsten är extra vid behov enligt kollektivavtal.
Urval av kandidater sker i januari efter nyår och om du uppfyller våra krav, så kontaktar vi dig för intervju och anställningen gäller från februari eller enl överenskommelse.
Öka dina chanser till anställning genom att skicka din ansökan redan idag!
Välkommen till oss!

Ansök nu

Kock för roliga event och mässor!!

Kock, storhushåll
Läs mer Dec 22
Tycker du om att arbeta med service och att leverera "det lilla extra"? Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör!
Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang och flera mässor av olika slag där vi kommer att behöva dig som är duktig, lojal och driven. Vi söker dig som vill vara med och ge våra gäster och besökare något alldeles extra i matväg.
Vår verksamhet
I huset finns flera restauranger och tre större kök under Stockholmsmässans tak, allt ifrån caféer, fastfood till moderna à la carte restauranger. Förutom våra restaurangkoncept driver vi även catering till montrarna ute i våra lokaler.
Här går kvantitet och kvalité, hand i hand. Vi serverar mat och dryck för hundratals gäster under en mässdag, kongress eller bankett i form av à la carte samt lunch. Verksamheten är varierande och omväxlande beroende på kund samt målgrupp och kräver bred kunskap i gastronomi för att matcha våra gästers förväntningar.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av kockyrket och ett genuint intresse för matlagning. Som kock hos oss arbetar vi både i det varma och kalla köket. Du kommer att vara en del av vårt köksteam som har ett ekologiskt tänk och serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar all mat från grunden vilket kräver planering samt ett logistiskt tänk.
Du har yrkeserfarenhet och grundläggande utbildning samt brinner för det du gör.
Vi erbjuder
En inspirerande och händelserik arbetsplats med kunniga, engagerade och hjälpsamma medarbetare i en trivsam arbetsmiljö. Arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer periodvis under säsongen februari - maj.
Anställning:
Tjänsten är en säsongsanställning januari - maj 2023, kan eventuellt blii längre. Vi har kollektivavtal med HRF och erbjuder en trygg anställning enligt avtal.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Kökschef; Mikael Amundsson på mail: mikael.amundsson@massrestauranger.se
Ansökan:
Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på ”sök detta jobb”
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och urval sker under ansökningsperioden, varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kallskänksansvarig till roliga event och mässor

Kallskänka
Läs mer Aug 25
Kallskänksansvarig på Mässrestauranger!
Vi har nu möjligheten att förstärka vårt team med en erfaren, glad och driftig Kallskänksansvarig som ska fortsätta att utveckla vår gastronomi tillsammans med vårt team i köket.
På Stockholmsmässan finns 12 serveringar med 3 tillhörande kök, allt i Mässrestaurangers regi. Vi söker nu en kallskänka/ kock som vill vara med och delaktig i våra olika leveranser allt ifrån Banketter, pop-up restauranger, konferenser, mingel till moderna à la carte-restauranger på den kalla sidan i köket. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.
Arbetsuppgifter och ansvar
Du kommer att ha helhetsansvaret för den kallaproduktionen i hela huset vilket innebär arbetsledning, utveckling och ekonomisk uppföljning. Du kommer att leda, inspirera och utveckla våra koncept och produkter tillsammans med kökschef och köksmästare inom ditt ansvarsområde. Du är en naturlig ledare som brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare, informera och skapa dialog känns självklart för dig och du har lätt för att samarbeta med andra.
Du är ansvarig för den ekonomiska rapporteringen, prissättning, menyskrivning samt kalkyleringar på råvarorna för din verksamhet och har dokumenterad erfarenhet av detta i tidigare yrkesroll. Du är även ansvarig för inköp i samråd med kökschef för våra råvaror.
Verksamheten är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar. Du rapporterar direkt till vår Kökschef.
Den vi söker
Som person är du en strukturerad, effektiv och ansvarstagande person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet och framförallt för det kalla i köket. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden vilket kräver planering och intresse.
Den tjänst vi nu söker ligger tonvikten på arbetet att tillverka smörgåsar, desserter, sallader och andra kalla rätter till våra stora arrangemang som äger rum i huset. Vi arbetar i ett team som tillsammans har stor betydelse för våra gästers matupplevelse. Du ska ha erfarenhet av att jobba i kallkök och har god matlagningskännedom och brinner för det du gör. Har du även jobbat i varmkök är det meriterande.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Vi kan erbjuda
Vi är ett glatt gäng med lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer under högsäsong, vår och höst, men vi vet i god tid när det är. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag samt stora möjligheter för den som vill till utveckling och växande inom vår restauranggrupp.
Ansökan
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande under ansökningstiden och vår verksamhet startar i mitten av augusti.
Skicka din ansökan redan idag för att öka dina chanser då anställning kan ske innan ansökningstidens slutdatum. Har du frågor kan du maila dem till vår Platschef, Maria Bramer Granvik; maria.granvik@massrestauranger.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Städ - och diskledare till större event och mässor

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Aug 23
Vi söker en disk- och städansvarig arbetsledare
I denna roll kommer du att ansvara för den dagliga driften av disk och lokalvård tillsammans med vår Internservice chef. Du ingår i driftgruppen och har stora möjligheter att påverka, du kommer att vara en viktig ledare och medarbetare för oss och våra kunder.
Vi söker dig som har erfarenhet av städ och disk på företag av större storlek. Du har god kunskap i yrket och är en fena på att se detaljerna som avgör helheten där rena och snygga lokaler är av yttersta vikt. Har du erfarenheter från restaurang- och hotellbranschen är det meriterande.
Kompetens och erfarenhet
Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet av resultatuppföljning samt av att kvalitetssäkra verksamheten. Du har tidigare gjort inventering och egen kontroll där du jobbat. Meriterande är om du jobbat i storköksmiljö inom restaurang tidigare.
Du är ansvarig för rekrytering och schemaläggning av din avdelning. Du introducerar och handleda nya medarbetare på arbetsplatsen vilket är för dig en naturlig del av jobbet samt att tillhandahålla utbildning vid behov.
Meriterande kompetenser och ett intresse av att lära dig:
Hotell & restaurangutbildning med ekonomisk inriktning eller motsvarande (gymnasienivå)
SRY-utbildning inom lokalvård.
Dokumenterad handledarutbildning samt yrkeserfarenhet.
Dokumenterad diskutbildning.
Dokumenterad livsmedelshygienutbildning.
Tekniska kunskaper för mindre reparationer av diskmaskiner mm.
God datorvana, Officepaketet, schemaläggning- och tidrapporteringssystem.
Flytande svenska i tal och skrift.

Den vi söker
Har du en naturlig servicekänsla och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs. Du är framåt och öppen med mycket positiv energi, och har förmågan att genomföra och driva arbetet framåt samt är stolt och engagerad i din yrkesroll. Du är ordningsam, strukturerad, välorganiserad och noggrann. Du är bra på att planera och hålla tidsgränser utifrån kundens krav och behov. Du ger service inifrån och ut – dvs både internt i företaget och ut mot gäst på ett professionellt och affärsmässigt sätt.
Du har tidigare erfarenhet av arbetsledning och av att coacha medarbetare så att de gör ett bra arbete. Du är lyhörd och prestigelös med bra kommunikationsförmåga. En god fysik krävs eftersom arbetet många gånger kan vara fysiskt tungt och krävande.
Vår verksamhet
Vårt företag har öppet alla dagar under året vilket innebär att vi arbetar både dagtid, kvällar och helger på rullande schema. Högsäsong är höst och vår med ledighet vid jul/nyår och på sommaren. Det här är en tillsvidaretjänst på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande med tillsättning enl överenskommelse, så för att öka dina chanser till anställning skicka din ansökan redan idag!
Frågor om tjänsten besvaras av Maria Granvik; maria.granvik@massrestauranger.se
Välkommen till oss!

Ansök nu

Housekeeping manager

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Jul 20
Vi söker dig som är en stark arbetsledare och som har en bra logistik- och servicekänsla. Vår internservice är en viktig funktion och en nyckelposition i vår verksamhet för att allt ska fungera – Hos oss gäller ”Service inifrån och ut” vilket är en grundvärdering i vår företagskultur.
?Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan i Älvsjö. Vi har ca 10 fasta restauranger och sätter upp extra caféer och restauranger i hallarna vid behov under mässor och andra evenemang vilket kräver logiskt tänkande, struktur och planering med god framförhållning - har du de egenskaperna är du kanske den vi söker!
Internservice hos oss
Tjänsten är en nyckelfunktion för oss då en effektiv och optimal planering har stor ekonomisk betydelse i vår verksamhet. Du har ansvar för att våra lokaler är rena, att disken är diskad, kläderna tvättade och att allt vårt porslin samt engångsmaterial hanteras och lagras på rätt sätt. Du tar emot våra medarbetare i vår reception och ger dem en bra start på dagen. Vi behöver ständigt utveckla vårt arbetssätt och effektivisera planeringen för bästa resultat både praktiskt, ekonomiskt och trivselmässigt vilket vi tror att du är riktigt duktig på.
Du kommer att ingå i driftgruppen och delaktig i all planering för ditt område.
Ansvar i rollen
Receptionen där du välkomnar och tar emot alla våra medarbetare.
Vara behjälplig vid frukostserveringen vid behov och planering
Rekryterar, planering och schemaläggning av disk- och städpersonal.
Introduktion och utbildning av "egen" personal vad gäller säkerhet och hantering av olika material vid städ- och diskarbete
Husfrufunktionen med ansvar över arbetskläder, dukar, textilier samt tvätten.
Ansvara för engångsmaterial och inventering av inventarier för att kunna köpa nytt/ laga vid behov.
Öppning/låsning av företaget, larmning, inpassering, säkerhetstänk.

Om dig
Du blir en av våra nyckelspelare och är praktiskt lagd, med intresse för att hålla våra lokaler rena och hela, har ett öga för detaljer och kan planera verksamheten så effektivt som möjligt. Du har stark service- och säkerhetstänk i kombination med logistikkunnande och strukturkänsla. Du har god förmåga att göra en effektiv arbetsplanering för din verksamhet och i samarbete med övriga avdelningar. Allt vi gör syftar till att leverera en positiv upplevelse för kunden/gästerna/besökarna.
Meriterande är om du har utbildning och kunskaper inom städteknik, diskverksamhet och tillhörande material och medel som krävs för detta. Vi är Svanen- och Kravmärkt verksamhet.
Du behöver ha vana av Officepaketet och meriterande om du tidigare har arbetat i ett schemaläggningssystem, vi arbetar idag i Caspeco cloud. Det är också en stor fördel om du har erfarenhet från restaurang- eller eventbranschen eller annan relevant verksamhet.
Du kommer vara en del i driften och arbeta praktiskt ute på golvet periodvis, därför behöver du ha en god fysik för det är långa sträckor att gå då vår anläggning är stor och det ibland krävs lyft av material och inventarier.
Personalansvar
I rollen ingår personalansvar för ett flertal extra anställd personal, därför behöver du ha tidigare dokumenterad erfarenhet av att leda medarbetare. Introduktion och arbetsrutiner, instruktioner är viktiga delar i ditt ansvar som ansvarig arbetsledare.
Du har också erfarenhet av rekrytering, schemaläggning och godkännande av medarbetares tider samt att ha arbetat mångkulturellt. Vi har flera medarbetare från olika länder och då krävs att du talar och förstår utöver svenska även engelska obehindrat, fler språk är meriterande. Även kunskap i att anställa medarbetare inom EU samt utanför EU är meriterande.
Vi erbjuder
Ett modernt restaurangföretag med trevliga arbetskamrater där vi alla drivs av "service inifrån och ut". Vi har ibland ett högt arbetstempo och däremellan lugnare perioder. Rollen är flexibel och varierande med större och mindre projekt och evenemang. Du kommer att få vara med på olika roliga jobbrelaterade utvecklingsaktiviteter och resor kan förekomma.
Vi har frisvårdsbidrag. Vi följer Visita – HRF/Unionens kollektivavtal och betalar in pensioner och försäkringar enligt avtal samt erbjuder måltider under din arbetsdag. Vi har de kläder och skyddsutrustning som krävs för vår verksamhet att låna eller bidrag till.
Anställning
Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Individuell lönesättning.
Vi arbetar vissa perioder både helger och kvällar enligt ett årsarbetstidsavtal, ledigt har vi huvudsakligen under jul/nyår samt sommartid.
Ansökan
Du är välkommen med Din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev.

Ansök nu

Städpersonal

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jul 20
Städpersonal, Stockholmsmässan i Älvsjö
FairClean är en betydelsefull leverantör av disk och städtjänsterna i bolaget och nu behöver vi utöka företaget med fler diskare. Som städare hos oss kommer du att ansvara för den dagliga driften av städ och övriga lokalsysslor på våra olika arbetsplatser. Du kommer att vara en viktig medarbetare för FairClean och våra kunder.
?Meriterande är om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta som städare, du är framåt och öppen med mycket positiv energi samtidigt som du är ordningsam, strukturerad, noggrann och flexibel då kan det här vara ett jobb för dig. Krav är att du kan tala och läsa svenska obehindrat för att arbeta hos oss och som person har du en naturlig servicekänsla och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs. Jobbar du hos oss en tid finns möjlighet till att bli en person med mer ansvar och viss arbetsledning vid större evenemang.
Som städare hos oss är du en viktig del i vår verksamhet och du kommer också jobba med kontors och restaurangstädning, vara behjälplig vid möblering samt och storstädningar. Det innebär att en god fysik krävs för att kunna utföra ett bra arbete hos oss.
Utbildning sker på plats. Meriterande är om du arbetat inom serviceyrket tidigare och med liknande arbetsuppgifter som vi söker. Du måste ha fyllt 18 år för att kunna arbeta hos oss.
Eftersom våra företag har öppet i princip alla dagar under året arbetar vi både dagtid, kvällar och helger. Tjänsten är extra vid behov enligt kollektivavtal.
Arbetstiden är minst 3 timmar per dag och kan bli upp till 5-8 timmar.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så för att öka dina chanser till anställning skicka din ansökan redan idag! Uppfyller du våra krav så kontaktar vi dig för intervju och anställningen gäller från mitten av augusti alt i september.
Välkommen till oss!

Ansök nu

Diskare till roliga event

Diskare
Läs mer Jul 20
Diskpersonal, Stockholmsmässan i Älvsjö
FairClean är en betydelsefull leverantör av disk och städtjänsterna i bolaget och nu behöver vi utöka företaget med fler diskare. Som diskare hos oss kommer du att ansvara för den dagliga driften av disk och övriga lokalsysslor på våra olika arbetsplatser. Du kommer att vara en viktig medarbetare för FairClean och våra kunder.
?Meriterande är om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta som diskare, du är framåt och öppen med mycket positiv energi samtidigt som du är ordningsam, strukturerad, noggrann och flexibel då kan det här vara ett jobb för dig. Krav är att du kan tala och läsa svenska obehindrat för att arbeta hos oss och som person har du en naturlig servicekänsla och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs. Jobbar du hos oss en tid finns möjlighet till att bli en person med mer ansvar och viss arbetsledning vid större evenemang.
Som diskare hos oss är du en viktig del i vår verksamhet och du kommer också jobba med diskplock, att transportera och fylla på lagret vid stora leveranser, möblering samt hjälpa till med möblering, städ och storstädningar. Det innebär att en god fysik krävs för att kunna utföra ett bra arbete hos oss.
Utbildning sker på plats. Meriterande är om du arbetat inom serviceyrket tidigare och med liknande arbetsuppgifter som vi söker. Du måste ha fyllt 18 år för att kunna arbeta hos oss.
Eftersom våra företag har öppet i princip alla dagar under året arbetar vi både dagtid, kvällar och helger. Tjänsten är extra vid behov enligt kollektivavtal.
Arbetstiden är minst 3 timmar per dag och kan bli upp till 5-8 timmar.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så för att öka dina chanser till anställning skicka din ansökan redan idag! Uppfyller du våra krav så kontaktar vi dig för intervju och anställningen gäller från mitten av augusti alt i september.
Välkommen till oss!

Ansök nu

Housekeeping manager

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Jun 3
Vi söker dig som är en stark arbetsledare och som har en bra logistik- och servicekänsla. Vår internservice är en viktig funktion och en nyckelposition i vår verksamhet för att allt ska fungera – Hos oss gäller ”Service inifrån och ut” vilket är en grundvärdering i vår företagskultur.
?Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan i Älvsjö. Vi har ca 10 fasta restauranger och sätter upp extra caféer och restauranger i hallarna vid behov under mässor och andra evenemang vilket kräver logiskt tänkande, struktur och planering med god framförhållning - har du de egenskaperna är du kanske den vi söker!
Internservice hos oss
Tjänsten är en nyckelfunktion för oss då en effektiv och optimal planering har stor ekonomisk betydelse i vår verksamhet. Du har ansvar för att våra lokaler är rena, att disken är diskad, kläderna tvättade och att allt vårt porslin samt engångsmaterial hanteras och lagras på rätt sätt. Du tar emot våra medarbetare i vår reception och ger dem en bra start på dagen. Vi behöver ständigt utveckla vårt arbetssätt och effektivisera planeringen för bästa resultat både praktiskt, ekonomiskt och trivselmässigt vilket vi tror att du är riktigt duktig på.
Du kommer att ingå i driftgruppen och delaktig i all planering för ditt område.
Ansvar i rollen
Receptionen där du välkomnar och tar emot alla våra medarbetare.
Vara behjälplig vid frukostserveringen vid behov och planering
Rekryterar, planering och schemaläggning av disk- och städpersonal.
Introduktion och utbildning av "egen" personal vad gäller säkerhet och hantering av olika material vid städ- och diskarbete
Husfrufunktionen med ansvar över arbetskläder, dukar, textilier samt tvätten.
Ansvara för engångsmaterial och inventering av inventarier för att kunna köpa nytt/ laga vid behov.
Öppning/låsning av företaget, larmning, inpassering, säkerhetstänk.

Om dig
Du blir en av våra nyckelspelare och är praktiskt lagd, med intresse för att hålla våra lokaler rena och hela, har ett öga för detaljer och kan planera verksamheten så effektivt som möjligt. Du har stark service- och säkerhetstänk i kombination med logistikkunnande och strukturkänsla. Du har god förmåga att göra en effektiv arbetsplanering för din verksamhet och i samarbete med övriga avdelningar. Allt vi gör syftar till att leverera en positiv upplevelse för kunden/gästerna/besökarna.
Meriterande är om du har utbildning och kunskaper inom städteknik, diskverksamhet och tillhörande material och medel som krävs för detta. Vi är Svanen- och Kravmärkt verksamhet.
Du behöver ha vana av Officepaketet och meriterande om du tidigare har arbetat i ett schemaläggningssystem, vi arbetar idag i Caspeco cloud. Det är också en stor fördel om du har erfarenhet från restaurang- eller eventbranschen eller annan relevant verksamhet.
Du kommer vara en del i driften och arbeta praktiskt ute på golvet periodvis, därför behöver du ha en god fysik för det är långa sträckor att gå då vår anläggning är stor och det ibland krävs lyft av material och inventarier.
Personalansvar
I rollen ingår personalansvar för ett flertal extra anställd personal, därför behöver du ha tidigare dokumenterad erfarenhet av att leda medarbetare. Introduktion och arbetsrutiner, instruktioner är viktiga delar i ditt ansvar som ansvarig arbetsledare.
Du har också erfarenhet av rekrytering, schemaläggning och godkännande av medarbetares tider samt att ha arbetat mångkulturellt. Vi har flera medarbetare från olika länder och då krävs att du talar och förstår utöver svenska även engelska obehindrat, fler språk är meriterande. Även kunskap i att anställa medarbetare inom EU samt utanför EU är meriterande.
Vi erbjuder
Ett modernt restaurangföretag med trevliga arbetskamrater där vi alla drivs av "service inifrån och ut". Vi har ibland ett högt arbetstempo och däremellan lugnare perioder. Rollen är flexibel och varierande med större och mindre projekt och evenemang. Du kommer att få vara med på olika roliga jobbrelaterade utvecklingsaktiviteter och resor kan förekomma.
Vi har frisvårdsbidrag. Vi följer Visita – HRF/Unionens kollektivavtal och betalar in pensioner och försäkringar enligt avtal samt erbjuder måltider under din arbetsdag. Vi har de kläder och skyddsutrustning som krävs för vår verksamhet att låna eller bidrag till.
Anställning
Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Individuell lönesättning.
Vi arbetar vissa perioder både helger och kvällar enligt ett årsarbetstidsavtal, ledigt har vi huvudsakligen under jul/nyår samt sommartid.
Ansökan
Du är välkommen med Din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev.

Ansök nu

Effektiv och kunnig Kallskänka/kock som kan ta ansvar!

Kock, storhushåll
Läs mer Jun 7
Vi har nu möjligheten att förstärka vårt team med en erfaren, glad och driftig Kallskänksansvarig som ska fortsätta att utveckla vår gastronomi tillsammans med vårt team i köket.
På Stockholmsmässan finns 12 serveringar med 3 tillhörande kök, allt i Mässrestaurangers regi. Vi söker nu en kallskänka/ kock som vill vara med och delaktig i våra olika leveranser allt ifrån Banketter, pop-up restauranger, konferenser, mingel till moderna à la carte-restauranger på den kalla sidan i köket. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.
Arbetsuppgifter och ansvar
Du kommer att ha helhetsansvaret för den kallaproduktionen i hela huset vilket innebär arbetsledning, utveckling och ekonomisk uppföljning. Du kommer att leda, inspirera och utveckla våra koncept och produkter tillsammans med kökschef och köksmästare inom ditt ansvarsområde. Du är en naturlig ledare som brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare, informera och skapa dialog känns självklart för dig och du har lätt för att samarbeta med andra.
Du är ansvarig för den ekonomiska rapporteringen, prissättning, menyskrivning samt kalkyleringar på råvarorna för din verksamhet och har dokumenterad erfarenhet av detta i tidigare yrkesroll. Du är även ansvarig för inköp i samråd med kökschef för våra råvaror.
Verksamheten är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar. Du rapporterar direkt till vår Kökschef.
Den vi söker
Som person är du en strukturerad, effektiv och ansvarstagande person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet och framförallt för det kalla i köket. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden vilket kräver planering och intresse.
Den tjänst vi nu söker ligger tonvikten på arbetet att tillverka smörgåsar, desserter, sallader och andra kalla rätter till våra stora arrangemang som äger rum i huset. Vi arbetar i ett team som tillsammans har stor betydelse för våra gästers matupplevelse. Du ska ha erfarenhet av att jobba i kallkök och har god matlagningskännedom och brinner för det du gör. Har du även jobbat i varmkök är det meriterande.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Vi kan erbjuda
Vi är ett glatt gäng med lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer under högsäsong, vår och höst, men vi vet i god tid när det är. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag samt stora möjligheter för den som vill till utveckling och växande inom vår restauranggrupp.
Ansökan
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande under ansökningstiden och vår verksamhet startar i mitten av augusti.
Skicka din ansökan redan idag för att öka dina chanser då anställning kan ske innan ansökningstidens slutdatum. Har du frågor kan du maila dem till mikael.amundsson@massrestauranger.se vår Kökschef här på Mässrestauranger.
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektledare med restaurangerfarenhet till roliga event och mässor!

Restaurangchef
Läs mer Maj 6
Mässrestauranger på Stockholmsmässan söker nu en Projektledare med erfarenhet av restaurangbranschen inför våra konferenser, banketter och mässor hösten 2022.
?Vi söker en projektledare som har erfarenhet av restaurangbranschen och är van vid både nationella och internationella kontakter och möten. Du är strukturerad och välorganiserad för att göra en effektiv planering både utifrån kundens perspektiv och företagets. Det är viktigt att du arbetar bra i team och att du ser service som en självklarhet. Du tycker om att arbeta med kvalitet och professionalism.
Många möjligheter inom ett och samma företag.
Vår verksamhet driver flera restauranger på Stockholmsmässan. Vi har flera permanenta restaurangkoncept och vid behov erbjuder vi catering av mat och dryck till montrar för utställare i våra konferenslokaler. Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang t.ex Gastronord, Food & wine, Allt för sjön samt företagsevent och banketter där vi behöver dig som är duktig projektledare, administratör och även kan bidra i driften.
Du brinner för service och har ordning och reda och tycker om att jobba i olika verksamheter samt med stödsystem. Att få jobba så här varierat i olika roller är bland annat det som gör vår verksamhet oerhört spännande och omväxlande samt utmanande och något du gillar.
Egenskaper och kunskap
Du har ett gediget intresse för projektledning, med ett logiskt tänk och ser utmaningen samt glädjen i att arbeta med service genom att skapa mervärde både för kund och dina kollegor. Du trivs med att jobba både operativt i driften samt att ansvara för planering, leda och administrera. Du är duktig på att ge tydliga instruktioner både digitalt och muntligt för att skapa trygghet och effektivitet i verksamheten.
Vi arbetar i Carpeco ordersystem, där du registrerar och administrerar samtliga kunder som besöker oss. Du ansvarar för dina projekts körschema, skapar PM, offerter mm. Meriterande är om du tidigare har arbetat i ett CRM system och haft ett liknande ansvar inom event-/ restaurangbranschen.
Då vi under året arbetar med många medarbetare som är anställda extra vid behov är det också viktigt att du trivs med och har erfarenhet av att arbetsleda personal. Du är en entusiasmerande och ansvarstagande person som är strukturerad, noggrann och kan ta beslut när det behövs. Introduktion, utbildning, schemaläggning samt godkännande av tider är en arbetsuppgift du hanterar väl så att vår extrapersonal känner sig sedd och får förutsättningar att bidra på ett bra sätt på våra event, middagar och mässor.
Vi ser att du är bra på att kommunicera, är flexibel och prestigelös, du har inga problem med att hjälpa till på flera olika positioner och täcka upp där det behövs. Du drivs av att leda och arbeta i ett högt tempo. Du är stresstålig och har förmåga att leda med professionalism även under press. Du talar, skriver och förstår svenska och engelska obehindrat.
Då ett av våra viktigaste ledord inom företaget är - service inifrån och ut - lägger vi stor vikt vid att du har ett trevligt bemötande och hög servicekänsla.
Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, med start enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta vår Platschef Maria Granvik på maria.granvik@massrestauranger.se
Ansökan
Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Du skickar in din ansökan och bifoga ditt CV och personliga brev samt besvara våra urvalsfrågor.

Ansök nu

Restaurangbiträden och servis sökes till roliga event!

Restaurangbiträde
Läs mer Mar 1
Mässrestauranger på Stockholmsmässan söker nu serverings-och biträdespersonal till vårens mässor, konferenser samt banketter är du intresserad av att vara med i vårt gäng?
Hos oss finns många möjligheter inom ett och samma företag då vi driver flera restauranger på Stockholmsmässan. Vi har både à la carte och lunch servering på våra olika restauranger.
Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang där vi behöver dig som är duktig, lojal och brinner för service.
Om tjänsten
Som servis/biträde hos oss är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av att servera, varit kassabiträde eller restaurangbiträde, men vill du lära dig så lär vi dig bara du har rätt attityd och inställning. Du bör vara en flexibel och mycket noggrann person, som ser och gör det lilla extra för ett bra bemötande, service inifrån och ut.
Du talar svenska och engelska obehindrat då vi har många internationella gäster som besöker oss.
Du är serviceinriktad och har ett gott bemötande.
Du är stresstålig och van vid att jobba i ett högt tempo.
Du tycker om att hålla fräscht och påfyllt så att det blir en trevlig upplevelse för våra gäster att äta hos oss.

Anställning
Eftersom vi har öppet i princip alla dagar under året arbetar vi både dagtid, kvällar och helger med betoning på vår och höst kan arbetstiderna vara varierande enl schema. Tjänsten är extra vid behov/ visstid med start slutet av mars tom maj med möjlighet till förlängning och vi har kollektivavtal med HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Bankett- och eventchef; Carl Westerberg på mail: carl.westerberg@massrestauranger.se
Ansökan
Om du är intresserad av att jobba hos oss skicka då in din ansökan genom att klicka på länken och sedan "sök detta jobb".
Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden och tillsättning kan ske tidigare än slutdatum.
Välkommen till oss!

Ansök nu

Kock till roliga event och mässor!

Kock, storhushåll
Läs mer Mar 1
Tycker du om att arbeta med service och att leverera "det lilla extra"? Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör!
Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang och flera mässor av olika slag där vi kommer att behöva dig som är duktig, lojal och driven. Vi söker dig som vill vara med och ge våra gäster och besökare något alldeles extra i matväg.
Vår verksamhet
I huset finns flera restauranger och tre större kök under Stockholmsmässans tak, allt ifrån caféer, fastfood till moderna à la carte restauranger. Förutom våra restaurangkoncept driver vi även catering till montrarna ute i våra lokaler.
Här går kvantitet och kvalité, hand i hand. Vi serverar mat och dryck för hundratals gäster under en mässdag, kongress eller bankett i form av à la carte samt lunch. Verksamheten är varierande och omväxlande beroende på kund samt målgrupp och kräver bred kunskap i gastronomi för att matcha våra gästers förväntningar.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och ett genuint intresse av matlagning. Vi söker kockar både i vårt varma kök liksom i vårt kalla kök. Du kommer att vara en del av vårt köksteam som har ett ekologiskt tänk och serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar all mat från grunden vilket kräver planering samt ett logistiskt tänk.
Du har yrkeserfarenhet och grundläggande utbildning samt brinner för det du gör.
Vi erbjuder
En inspirerande och händelserik arbetsplats med kunniga, engagerade och hjälpsamma medarbetare i en trivsam arbetsmiljö. Arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer periodvis under säsongen februari - maj.
Anställning:
Tjänsten är extra vid behov (timanställning) och vi har kollektivavtal med HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Kökschef; Mikael Amundsson på mail: mikael.amundsson@massrestauranger.se
Ansökan:
Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på länken och sedan ”sök detta jobb”
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och urval sker under ansökningsperioden, varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Marknadskoordinator till Sveriges roligaste restaurang-och eventgrupp

Marknadskommunikatör
Läs mer Feb 1
Mässrestauranger är en privatägd företagsgrupp som driver restaurangverksamhet i Stockholm, Malmö och Dubai. Vi ansvarar för mat och dryck på Stadshusrestauranger, Stockholmsmässan, Malmömässan, Scandinavian XPO vid Arlanda, Teaterbaren i Kulturhuset på Sergels Torg och Engsholms Slott på Mörkö. Gruppen driver också festvåningen i den svenska paviljongen på världsutställningen, Expo2020, i Dubai.
I rollen som marknadskoordinator har du många interna kontaktytor då du arbetar för alla våra olika bolag. Vi söker dig med stort intresse och kunskap om digital marknadsföring och varumärkeskommunikation. Du har god kännedom om dagens sociala medieplattformar och är duktig på att formulera dig. Du har också ett öga för färg och form och är van vid att skapa grafiskt material. För att lyckas i rollen som marknadskoordinator tror vi att du är en sann doer. Du är initiativtagande, noggrann och strukturerad i ditt arbete.
Du är en skicklig kommunikatör som förstår vad som driver försäljning och hur man når ut till olika målgrupper. Du förstår hur man lyssnar in ett företags tonalitet i såväl bild som text. I vårt fall, många olika bolags tonalitet!
Vi söker dig som har:
Eftergymnasial utbildning med inriktning mot marknadsföring, media & kommunikation eller liknande.
God kunskap och erfarenhet av att jobba med digital marknadsföring, kanalval och mätning/effekt
Erfarenhet från WordPress eller liknande webbpublicerings-verktyg.
Erfarenhet av nyhetsmail
Goda kunskapar i Indesign, Photoshop, Illustrator.
Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl svenska som engelska
Erfarenhet av att arbeta i projekt
God förmåga att hantera administrativa system
Goda kunskaper i Office-paketet

Vår förhoppning är att vi hittar dig som har ett stort intresse och mycket god förståelse för restaurangbranschen. Det är viktigt att du ha passion för mat och dryck och har bra koll på Stockholms krogliv. Minimum arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter: ca 3 år.
Dina arbetsuppgifter hos oss innefattar bland annat:
Skapa kommunikation mot gäst utifrån våra bolags varumärken och grafiska identitet.
Sociala medier: producera innehåll till våra kanaler på linkedIn, facebook och instagram.
Underhåll av webbplatser: innehållsproduktion, sökmotoroptimering, uppdateringar kopplat till designmässiga och tekniska ändringar i plattform.
SEO/SEM: viss bevakning och underhåll av annonser och innehåll.
Säljstöttande material: koordinera framtagandet av bilder, rörligt material, presentationer, menyer och trycksaker.
Design av marknadsmaterial

Vi söker en person som är orädd, prestigelös och har lätt för samarbete. Du har en stor portion energi och är strukturerad. Du kommer bli en del i ett litet marknadsteam i en spännande företagsgrupp som rymmer flera intressanta bolag.
Anställning
Tjänsten är en tillsvidare och på heltid. Placeringen kommer vara på våra olika kontor, dels i Älvsjö på våra lokaler på Stockholmsmässan och dels på Kulturhuset och Stadshuset i Stockholmscity.
För mer information kontakta HR chef Lotta Eckerud på mailadress: lotta.eckerud@massrestauranger.se
Notera att vi inte tar emot några ansökningar via mail detta enligt GDPR förordningen.
Ansökan
Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Du skickar in din ansökan genom att klicka på länken och sedan ”sök detta jobb” och bifoga ditt CV och personliga brev samt svarar på några frågor.

Vi undan ber oss alla säljsamtal från rekryteringsföretag för denna tjänst, då vi har valt att sköta rekryteringen själva.

Ansök nu

Fastfoodansvarig på mässor och event

Restaurangchef
Läs mer Dec 3
I våra fastfood enhet ingår flera olika caféer och restauranger som serverar hamburgare, bowls & buns, sallader, räksmörgåsar, hembakade kakor och mycket mer. Vi söker nu dig som vill ta ett extra ansvar för våra goda hamburgare på Street Eats. Har du tidigare erfarenhet från liknande verksamhet är det ett stort plus.
Vår verksamhet
Vi kommer att genomföra många roliga och inspirerande mässor och arrangemang här på Stockholmsmässan varför vi nu behöver utöka vår personalstyrka med en driven och kunnig medarbetare som kommer arbeta hos oss som ansvarig för framför allt Street Eats som serverar hamburgare.
Ansvarar för
Du har alltid gästen i fokus och du har förmåga att få medarbetare och restaurangen att se fräsch och inbjudande ut med många goda måltider.
Du jobbar själv i på golvet tillsammans med ditt team och står i kassan, tillagar hamburgare med tillbehör med professionalism. Du har även möjlighet att arbeta på andra enheter om du skulle vilja och lära dig mer om service och matlagning. I denna tjänst måste du ha fyllt 18 år och eftersom vi arbetar i en internationell miljö kräver vi att du förutom svenska även talar engelska obehindrat.
För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som gillar service, du kommer vara en viktig del för våra gästers helhetsupplevelse. Vi erbjuder en rolig, inspirerande familjär arbetsplats med många härliga kollegor.
Vi erbjuder
Ett modernt restaurangföretag och trevliga arbetskamrater där vi alla drivs av "service inifrån och ut". Rollen är varierande och du kommer vara en viktig del i större och mindre evenemang. Tjänsten är en tidsbegränsad visstidsanställning vid behov med timlön enl. kollektivavtal. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.
Vi arbetar vardagar, helger och kvällar enl. schema som styrs utifrån de event vi har i huset, vilket kräver att du kan arbeta flexibelt.
Har du frågor om tjänsten kan du ställa dem till vår platschef Maria Granvik; maria.granvik@massrestauranger.se
Välkommen med din ansökan!
Ansöker gör du genom att klicka på länken och sedan "Sök detta jobb" och bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer ske löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden är slut.
Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med den nya GDPR förordningen.
Välkommen med in ansökan till oss!

Ansök nu

Hovmästare med projektledarkunskaper till roliga event och mässor!

Hovmästare
Läs mer Dec 3
Mässrestauranger på Stockholmsmässan söker nu Hovmästare med administrativ förmåga till våra konferenser och banketter och mässor våren 2022.
Vi söker nu en hovmästare som har dokumenterad arbetslivserfarenhet, minst 2 år i restaurangbranschen. Du ska tycka om att arbeta med kvalitet och professionalism. Det är viktigt att du arbetar bra i team och att du ser service som en självklarhet.
Många möjligheter inom ett och samma företag.
Vår verksamhet driver flera restauranger på Stockholmsmässan. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang t.ex Gastronord, Food & wine, Allt för sjön samt företagsevent och banketter där vi behöver dig som är duktig i driften, brinner för service och har ordning och reda samt kan administrera och jobba i olika roller, verksamheter samt med stödsystem. Allt detta tillsammans gör vår verksamhet oerhört spännande och omväxlande.
Som Hovmästare hos oss ska du:
Har ett gediget intresse för ditt jobb och ser utmaningen och glädjen i att arbeta med service inifrån och ut. Du trivs med att jobba både operativt i driften samt att sköta en del administration och hjälpa projektledarkontoret. Du kommer få göra körschema, skapa PM, skyltar etc. Meriterande är att du tidigare har arbetat i ett CRM system.
Då vi under året arbetar med många medarbetare som är anställda vid behov är det viktigt att du trivs med och har dokumenterad erfarenhet av att arbetsleda personal. Du är en entusiasmerande och ansvarstagande person som är strukturerad, noggrann och kan ta beslut när det behövs.
Vi ser att du är bra på att kommunicera, är flexibel och prestigelös, du har inga problem med att hjälpa till på flera olika positioner och täcka upp där det mest behövs. Du drivs av att arbeta i ett högt tempo. Då ett av våra viktigaste ledord inom företaget är - service inifrån och ut - lägger vi stor vikt vid att du har ett trevligt bemötande och hög servicekänsla.
Anställning
Tjänsten är en säsongs/visstidsanställning från 1 februari – 30 april 2022, med möjlighet till förlängning. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta vår Platschef Maria Granvik på maria.granvik@massrestauranger.se
Notera att vi inte tar emot några ansökningar via mail detta enligt GDPR förordningen.
Ansökan
Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Du skickar in din ansökan genom att klicka på länken och sedan ”sök detta jobb” och bifoga ditt CV och personliga brev samt svarar på några frågor.
Vi undan ber oss alla säljsamtal från rekryteringsföretag för denna tjänst, då vi har valt att sköta rekryteringen själva.

Ansök nu

Kreativ Köksmästare till event och mässor på Stockholmsmässan i Älvsjö

Köksmästare
Läs mer Dec 27
Du älskar att laga mat och du är en erfaren, glad och driftig köksmästare som ska fortsätta att utveckla vår gastronomi tillsammans med våra duktiga medarbetare.
Vår verksamhet är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, mässa eller arrangemang vilket kräver både bred och djup kunskap av dig inom gastronomi och logistik för att matcha våra kunders/gästers förväntningar.
Vi har många olika restauranger under Stockholmsmässans tak där vi har olika Foodcourt med caféer, Streetfood, och konferensluncher, middagar mm helt beroende på vilket event vi har just idag i huset. Vi bygger även upp tillfälliga pop-up restauranger caféer ute i hallarna vilket kräver logistik och kreativt tänkande från vår köksmästare att hitta smarta mat- och dryckesalternativ, spara tid och personaltimmar på ett effektivt och lönsamt sätt men fortfarande behålla hög kvalité på maten och ge en positiv upplevelse för gästen. Service i världsklass!
Kvalifikationer för tjänsten:
Som person är du en strukturerad ledare som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden vilket kräver planering och genuint intresse. Men då omvärlden ställer krav på oss krävs även ett bredare spektrum och influenser i matlagningen vid vissa event.
Den köksmästare vi söker är en ledare med glädje för matlagning och kreativitet i sin roll. Du har både ett ekonomiskt- och personalansvar för varm- och kallköket och du är duktig på att organisera, göra kalkyler och inköp enl avtal på ett ekonomiskt och kvalitetsmässigt sätt. Du har tidigare haft en liknande position och är bra på att inspirera och leda större och mindre personalgrupper och tycker om att coacha, planera samt har ett väl utvecklat logistiskt tänk. Har du en bred tidigare erfarenhet av både à la carte, bankett, hotellverksamhet är det meriterande.
Att arbeta hos oss:
Vi erbjuder ett väl fungerande kök/arbetsplats med mycket trevliga arbetskamrater och högsta standard på lokaler och utrustning. Arbetet är dagtid, måndag – fredag, helger och kvällar (under vår och höst) men vi vet i god tid när olika event ska genomföras vilket gör att du kan planera och ha en bra balans mellan arbete och fritid.
Krav är att du talar, läser och förstår svenska.
Anställning:
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och individuell lönesättning enl kollektivavtal. Vi har oftast en sammanhängande ledighet runt jul/nyår och sommarmånaderna. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF och ingår i Visitas arbetsgivarorganisation.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Kökschef Mikael Amundsson; mikael.amundsson@massrestauranger.se
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Ansökan:
Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på länken och sedan ”sök detta jobb”
Intervjuer kommer att starta i januari med tillsättning enl överenskommelse och tillsättning kan ske innan ansökningstiden har löpt ut så passa på att söka redan idag.

Ansök nu

Erfaren Ekonom med service inifrån och ut

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 2
Om du vill jobba med ekonomi inom besöksnäringen, med mat och dryck i fokus är du troligen kanske den vi söker. Här har vi en varierande vardag och där våra kunder och gäster ska få en god stund och upplevelse när de besöker oss.
Du kommer tillhöra en central ekonomiavdelning som jobbar mot flera av våra bolag i gruppen, arbetet utgår dels från vårt kontor på Stockholmsmässan i Älvsjö men kommer även vissa dagar i månaden ute på våra enheter som exempelvis Teaterbaren i Kulturhuset Stadsteatern och på Scandinavian XPO, Arlandastad.
Ekonomiavdelningen består i nuläget av Ekonomichef, Redovisningsansvarig samt två ekonomer/löneadministratörer.
Det huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
Ankomstregistrering och kontering av leverantörsfakturor
Löpande bokföring, balansavstämningar, avstämning bank, inbetalningar
Kassahantering, avstämningar och bokföring
Fakturering och avstämning kundreskontra
Löneadministration, löneutbetalning samt lönebokföring
Andra förekommande administrativa arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning

Vi ser att du har studerat ekonomi på eftergymnasial nivå eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har arbetat med kund- och leverantörsreskontra och redovisning under några år.
I rollen kommer du att arbeta i nära samarbete med övriga på avdelningen. Vi ser gärna att du har ett prestigelöst, öppet och positivt sätt och en vilja att arbeta tillsammans samt att bidra till utvecklingen av rutiner och processer.
Meriterande är om du har arbetet med lönebokföring och löneadministration tidigare. Meriterande är även erfarenhet av Palette, Visma Control och Caspeco som är de system vi arbetar med.
Anställning
Tjänsten är en heltidsanställning, tillsvidare med 6 månaders provanställning och placeringsort är Älvsjö/Stockholm men kortare resor till våra olika företag i gruppen förekommer i viss regelbundenhet. Du arbetar dagtid men under högsäsong kommer arbete behöva utföras vissa helger och kvällar enligt schema då vi har verksamhet som genomförs alla veckans dagar.
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Karin Sundberg; karin.sundberg@massrestauranger.se
Ansökan
Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tillsättning i januari eller enl överenskommelse.
Du klickar på länken och skickar in din ansökan genom att klicka på ”sök detta jobb” och bifoga ditt CV och personliga brev samt svarar på några frågor.
Notera att vi inte tar emot några ansökningar via mail detta enligt GDPR förordningen.
Vi undan ber oss alla säljsamtal från rekryteringsföretag för denna tjänst, då vi har valt att sköta rekryteringen själva.

Ansök nu

IT-samordnare / Projektledare

IT-samordnare
Läs mer Okt 15
Vi söker dig som är en stjärna på att leda projekt inom IT och att hålla ordning och reda samt driva olika IT frågor i mål. Du är en lagspelare som kan hålla många bollar i luften och få saker och ting att hända. Du är tålmodig och drivande inom ditt område och älskar att arbeta i servicebranschen!
I rollen som IT samordnare/projektledare kommer du att arbeta både operativt och strategiskt och ansvara för våra IT system och infrastruktur på samtliga av våra företag i vår restauranggrupp.
Om tjänsten
Som vår nya kollega på IT arbetar du med att leda, fördela, förvalta samt modernisera vår IT-miljö och infrastruktur. Detta kombinerat med att ge support och hjälpa våra medarbetare med frågor kring IT och deras digitala arbetsplats. Genom att kombinera din erfarenhet av IT och IT-administration med en resultatinriktad inställning och positiv attityd utvecklar du oss vidare inom ditt område.
Du kommer planera, ansvara för och genomföra aktiviteter och projekt i allt från vår servermiljö, nätverk, klienter till mjukvara och applikation. Du kommer att ansvara för infrastrukturen och support för samtliga av våra företag som i dagsläget är; Mässrestauranger i Stockholm och Malmö, Stadshusrestauranger, Teaterbaren, Great events XPO, FairClean.
Du har erfarenhet av och föredrar att arbeta med en bredd inom IT snarare än att vara specialist och för att lyckas har du troligen tidigare arbetat i roller som IT-administratör, IT-support eller IT-ansvarig på ett mindre bolag, men vill nu ta dig an nya utmaningar. Du har ett övergripande driftansvar och jobbar med underhåll och utveckling. Du genomför uppdatering och implementering av ny teknik och programvara själv eller med hjälp av konsulter/partners. Du har stora möjligheter att bidra och utveckla vår verksamhet till modernare IT miljöer på flera plan.
Du rapporterar direkt till ansvarig för strategisk verksamhetsutveckling och IT och ingår i driftsgruppen, samt har ett nära samarbete med vår IT supporttekniker.
Vi söker dig som har en eller flera erfarenheter av:
Microsoft Exchange, administration konto och policies.
Office 365 (Exchange, SharePoint, Office klientpgm)
Windows Server 2012 eller senare, sätta upp och administrera.
Klienter Windows-miljö (Windows 10), sätta upp och administrera.
TCP/IP och administration av brandvägg.
Planera och koordinera leveranser från it-partners.
Har du erfarenhet av följande system ser vi det som en merit, kassasystem som Winpos/Anker, Open Pos och Trivec.

Saknar du någon eller några erfarenheter ovan så har du garanterat en ambition och nyfikenhet att lära dig.
Vi tänker att du är en person som;
Tycker om att driva projekt.
En ”doer” som ser till att saker blir gjorda.
Nyfiken och med en ambition att hela tiden lära dig nya saker.
En lagspelare som är social och positiv.
Lösningsorienterad, drivs av att nå resultat och att lösa problem samt är inte rädd för att ta hjälp av andra, service inifrån och ut.
Stresstålig och van vid att hantera flera aktiviteter samtidigt.
Bra på att planera, genomföra och återkoppla till berörda i dina olika projekt och ledningen.

Vårt koncernspråk är svenska, varför det är ett krav att du skriver, läser och pratar svenska obehindrat. Har du dessutom arbetat inom servicebranschen är detta meriterande.
Vad Mässrestauranger erbjuder dig:
Vi är ett restaurangföretag med stort intresse för hållbarhet, miljö, service, mat och dryck. Utöver en kreativ och stimulerande arbetsplats, kommer du att få många nya vänner. Du blir en del av ett branschledande företag där du får möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor och alla aspekter av IT.
Du kommer till ett företag med högt tempo som har högt i tak. Vi följer kollektivavtal (HRF/Unionen) och erbjuder friskvårdsbidrag. Du kommer arbeta närmast våra härliga kollegor på kontoret som jobbar med ekonomi och HR, och även ha stora kontaktytor ut mot övriga anställda i driften och våra platschefer.
Anställning
Tjänsten är en heltidsanställning, tillsvidare med 6 månaders provanställning och placeringsort är Älvsjö/Stockholm. Du arbetar dagtid men under högsäsong kommer arbete behöva utföras vissa helger och kvällar enligt schema då vi har verksamhet som genomförs alla veckans dagar.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Fredrik Stridh, fredrik.stridh@massrestauranger.se
Ansökan
Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Du gör din ansökan genom att klicka på länken och ”sök detta jobb” och bifoga ditt CV och personliga brev samt svarar på några frågor.
Notera att vi inte tar emot några ansökningar via mail detta enligt GDPR förordningen.
Vi undan ber oss alla säljsamtal från rekryteringsföretag för denna tjänst, då vi har valt att sköta rekryteringen själva.

Ansök nu

Disk- och städpersonal till roliga event

Diskare
Läs mer Sep 11
Som disk- och städpersonal hos oss kommer du att arbeta i den dagliga driften med disk och städ på våra olika arbetsplatser i Stockholm city och Älvsjö. Du kommer att vara en viktig medarbetare för oss och våra kunder.
FairClean är en betydelsefull leverantör av disk och städtjänsterna internt i vår restauranggrupp och nu behöver vi utöka företaget med fler medarbetare.
Att arbeta hos oss
Som diskare hos oss är du en viktig del i vår verksamhet och du kommer förutom att diska också jobba med diskplock, att transportera och fylla på lagret vid stora leveranser, möblering samt hjälpa till med städ och storstädningar. Det innebär att en god fysik krävs för att kunna utföra ett bra arbete hos oss.
Utbildning sker på plats hos oss.
Jobbar du hos oss en tid och visar talang för yrket finns möjlighet till att bli en person med mer ansvar och viss arbetsledning vid större evenemang.
Kvalifikationer för tjänsten
Meriterande är om du har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta som diskare/städare. Du är framåt och öppen med mycket positiv energi samtidigt som du är ordningsam, strukturerad, noggrann och flexibel då kan det här vara ett jobb för dig.
Krav är att du kan tala och läsa svenska och/eller engelska obehindrat för att arbeta hos oss och som person har du en naturlig servicekänsla och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs.
Meriterande är också om du arbetat inom serviceyrket tidigare och med liknande arbetsuppgifter som vi söker. Du måste ha fyllt 18 år för att kunna arbeta hos oss.
Anställning
Eftersom våra företag har öppet i princip alla dagar under året arbetar vi både dagtid, kvällar och helger.
Med start i september/oktober 2021 eller enligt överenskommelse, det är en anställning på timmar - extra vid behov med möjlighet till visstidsanställning. Vi har kollektivavtal med HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Platschef; Eila Isoniemi eila.isoniemi@fairclean.se
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Ansökan
Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på länken och sedan ”sök detta jobb” bifoga CV och personligt brev.
https://www.jobbet.se/pagaende-rekryteringar/fair-clean-ab/disk-och-stadpersonal/cktfnssb49wbf07368yizdi5a
Intervjuer kommer att ske löpande med start v 38 så för att öka dina chanser till anställning skicka din ansökan redan idag! Uppfyller du våra krav så kontaktar vi dig för intervju.

Ansök nu

Barchef till Världsutställningen Expo 2020, i Dubai

Barchef
Läs mer Jun 30
Letar du efter en spännande utmaning i en internationell miljö och vill ansvara för barverksamheten i vår Roof Top Lounge är du kanske den vi söker?
Vi söker en erfaren Barchef till Världsutställningen Expo2020, i Dubai
Stadshusrestauranger i Stockholm har uppdraget att sköta mat och dryck i konferens- och festvåningen i den svenska paviljongen på världsutställningen i Dubai, Expo2020. Den svenska paviljongen är byggd helt i trä och heter The Forest, vilket också är vårt gastronomiska tema. Med råvaror från skog, sjö, fjäll, ängar och hav tar vi svensk gastronomi till Dubai.
Vem är du
Vi söker nu en kunnig och erfaren barchef med välutvecklade och dokumenterade ledaregenskaper. Du har minst 5 års yrkeserfarenhet och har arbetat i roller som barmästare eller bartender, meriterande är också om du har internationell arbetslivserfarenhet.
Vår barchef behöver vara en god kommunikatör med bra språkkunskaper då dina kollegor, medarbetare och gäster kommer från flera olika länder. Du har förmåga att informera och utbilda på ett pedagogiskt och inspirerande sätt. Vårt språk på arbetsplatsen kommer vara engelska, både i tal och skrift.
Verksamheten
Vi bedriver verksamhet från morgon till kväll i form av lunch, middag, cocktailmottagningar och såklart Swedish fika. Det blir omväxlande arbetsdagar i en internationell och spännande miljö. Dubai är en spännande och kreativ megastad med ett fantastiskt klimat. Din arbetstid är i huvudsak förlagd på kvällstid.
Organisation och gäster
Restaurangorganisationen kommer bestå av medarbetare från våra företag i Sverige men även lokalt anställda medarbetare och vi vill tillsammans ge våra gäster en minnesvärd upplevelse av svensk gastronomi och service och bidra till ett lyckat besök på världsutställningen.
Vi vill att du brinner för att ta Sverige ut i världen och representera Sverige. Du är en trygg ledare, kreativ, gärna med internationell erfarenhet. Du har ett flexibelt sinne men med ordning och reda. Du bidrar till en god stämning på arbetsplatsen vilket också är viktigt för dig utan att ge avkall på service eller kvalitet. Du hanterar utmaningar och löser problem tillsammans med platschefen och övriga i vårt team.
Vi erbjuder
En minnesvärd upplevelse på Världsutställningen, Expo2020, i Dubai vilken äger rum mellan den 1 oktober 2021 till och med 31 mars 2022. Över 190 länder förväntas delta och utställningen uppskattas få omkring 25 miljoner besökare.
Tjänsten som barchef är en nyckelbefattning i vår organisation och vi står för resa, boende och ordinarie företagsförsäkring samt sjukförsäkring. Individuell lönesättning enligt svenskt kollektivavtal. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med start 1 september 2021 till och med 31 mars 2022.
Vi erbjuder en möjlighet till internationell exponering i en av världens mest intressanta regioner i samband med det uppmärksammade megaevent som Expo2020 i Dubai kommer att vara.
Vi är ett modernt restaurangföretag som drivs av "service inifrån och ut" och präglas av professionalism, stolthet och utveckling.
För mer information hör av dig till Nils Axing nils.axing@forestfoodhall.se
Skicka din ansökan genom att kopiera/klicka på den här länken och "sök detta jobb":
https://www.jobbet.se/pagaende-rekryteringar/stadshuskallaren/-barchef-till-varldsutstallningen-expo-2020-i-dubai/ckqj8bxi2ph8607369js6xw3f
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista dag för annonsen, så sök redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg (ej via mail) pga GDPR förordningen och för att vi vill skydda dina personuppgifter.

Ansök nu

Marknadsansvarig komunikatör

Marknadschef
Läs mer Dec 28
MARKNADSANSVARIG KOMMUNIKATÖR

Vi är en privatägd restauranggrupp med spännande och utmanande uppdrag främst i Stockholm som söker dig som vill utveckla vår kommunikation och ha ett totalansvar för våra varumärken till olika målgrupper. Vår vision är ”En god och personlig upplevelse för varje gäst”.

Du blir en del av en av Sveriges största och mest spännande restauranggrupper. Ditt jobb innebär att du har en aktiv roll i ledningsgruppen och leder både det strategiska marknadsarbetet och kommunikationen för mässrestaurang-verksamheterna och våra restauranger i Kulturhuset och i Stadshuset.

Du kommer att tillsammans med övriga ledningen sätta agendan och prioriteringarna för marknadsarbetet, driva idé- och förändringsarbete, varumärkesutveckling, digital implementering, kvalitetssäkra material och kommunikation både i stort och till våra restauranger och arrangemang. Du har kunskap och förmåga att ta oss vidare in i ett mer omfattande digitalt arbete relaterat till vår kommunikation.

Vi har många målgrupper på många marknader, både svenska och internationella, och du behöver därför ha en bred bas för ditt kunnande och erfarenhet. Vi samarbetar med våra huvudmän i de hus vi är verksamma i men är måna om vår egen profil och varumärke. Du har viljan att med stort engagemang leda samarbetet både internt såväl som med våra huvudmän/samarbetspartners.

Vi vill att du har erfarenhet från hospitalitymarknaden för ett aktuellt nätverk och en samtida tolkning av såväl kunders som gästers behov och förväntningar.

Vi vill att du har ett intresse för restaurangbranschen, mat och dryck, och drivs av att utveckla och kan konkretisera och visualisera dina tankar för förankring. Vår verksamhet präglas av en ständigt föränderlig miljö och vi söker därför dig som trivs med ett högt tempo där nya utmaningar ständigt dyker upp, samtidigt som du har förmåga att behålla riktningen i det långsiktiga. Du gillar helheter, struktur, och kan prioritera, sätter dig in i hela processen från gästens/besökarens upplevelse av vår totala leverans till medarbetarnas förutsättningar. Du har drivkraft och en snabb uppfattningsförmåga, en stark personlighet och vågar argumentera för det du tror på.

Vi ser att du har kunskap och erfarenhet av:
- Relevant eftergymnasial utbildning i marknadsföring och kommunikation.
- Projektledning
- Kommunikation i digitala kanaler och social media
- Vana att upphandla och utvärdera arbeten från ex reklambyrå, fotografer m fl
- Vara en god förhandlare
- Ha stor förståelse för kundnytta och förmåga att bygga långsiktiga relationer internt, med kunder och andra intressenter
- Du har en strategisk förmåga, hittar lösningar och ser möjligheter vid utmaningar
- Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
- Har vana av att skriva copy för olika målgrupper och anpassar naturligt språk och tonalitet

Din placering är på Stockholmsmässan i Älvsjö men med mycket kontakter med övriga bolag. Anställning enligt överenskommelse. Vi har individuell lönesättning och tillämpar 6 månaders provanställning eller är öppna för olika former av projektanställning samt har kollektivavtal, Visita - Unionen. Rekryteringen kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har varit.

Har du frågor kontakta; VD Maria Stridh på, maria.stridh@massrestauranger.se

Välkommen att söka till oss redan idag!

www.massrestauranger.se
www.stadshusrestauranger.se
www.teaterbaren.se
www.engsholm.se

Vi vill också att du är nyfiken, öppen och kommer med nya idéer och infallsvinklar för hur vi kan vidareutveckla våra varumärken och restauranger. Vi är i ständig rörelse och strävar efter att hela tiden vässa oss själva för att höja upplevelsen för våra gäster. Din ledarstil är prestigelös, tydlig, inspirerande och inkluderande. Du har ett coachande ledarskap mot dina två medarbetare.


Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang.

Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi.
I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen.
Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie.
Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.

Ansök nu

Operativ CFO

Ekonomichef
Läs mer Dec 28
Är du en klippa på ekonomi och IT och gillar omväxling i din vardag? Klarar du av att arbeta både strategiskt och operativt inom dessa två kompetensområden och kan driva utveckling samtidigt som förvaltning med hjälp av dina goda ledaregenskaper då är det här kanske drömjobbet för dig!

Ansvar:

Du har ett övergripande ansvar och är chef över ekonomi och IT avdelningen, har ansvaret att utveckla en strategisk plan och strategi för verksamheten på kort och lång sikt tillsammans med vice VD och ledningsgruppen. Att vara proaktiv, skapande och kontinuerligt jobba med positionering och utveckling av vår verksamhet. Gillar du mat och dryck är det ett plus och har förståelse för restaurangekonomi och dess komplexitet. 

Du håller medarbetarsamtal och lönesamtal med dina närmasta medarbetare och säkerställer processen ner i organisationen. Arbetar med övergripande personalfrågor i nära samarbete med HR-chef.

- Du ingår i lednings- och driftsgruppen.
- Tillsammans med vice VD är du ansvarig för att ta fram budget och målsättning för avdelningen.
- Leda ekonomi och IT arbetet i alla våra bolag
- Utveckla och genomföra projekt, följa upp
- Arbeta med förnyelse inom ekonomi och IT
- Arbetsleda och följa upp ekonomi- och IT chef
- Systemägare/ ledare för andra systemägare
- Leda bokslutsarbetet för alla bolag
- Budgetarbete för alla bolagen
- Vidareutveckla och följa upp ekonomistyrningen i alla bolagen
- Finansieringsfrågor alla bolag
- Företagsförsäkring för alla bolagen
- Övergripande avtalsfrågor

Uppdraget:
- Jobbar utifrån företagets vision, affärsidé, företagskultur och kvalitetskriterierna. Uppdraget är att arbeta med alla våra bolag i företagsgruppen, Stockholm och Malmö.
- Utifrån vår omvärldsbevakning hela tiden hålla oss uppdaterade på nya trender och händelser som skulle kunna påverka våra produkter, alltid ligga steget före.
- Med professionellt samarbete med platschefer mfl för att kunna planera och leverera en bra produkt till våra gäster/kunder
Personliga egenskaper

Du är en ledare som kan motivera och engagera personer omkring dig samt kan ta beslut. Personliga egenskaper är att vara strukturerad och självgående, planerar och organiserar aktiviteter effektivt, tar ansvar för uppgiften och driver processer i mål. Måste vara relationsskapande med förmåga att underhålla och utveckla yrkesmässiga relationer. Du är affärsmässig och har stor förmåga att kommunicera och samarbeta.

Krav
För uppdraget relevant högskole-/universitetsutbildning inom Ekonomi/ controlling och IT, systemkunskap.
Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska både skriftligt och muntligt.
Meriterande är att ha tidigare erfarenhet
Goda systemkunskap

Merit
Meriterande är att ha tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen med goda kunskaper i mat och dryck.

Vi tar endast emot ansökan via vårt rekryteringssystem (enl GDPR) men har du frågor om tjänsten kan du kontakta HR chef Lotta Eckerud, lotta.eckerud@massrestauranger.se



Personliga egenskaper
Du är en ledare som kan motivera och engagera personer omkring dig samt kan ta beslut. Personliga egenskaper är att vara strukturerad och självgående, planerar och organiserar aktiviteter effektivt, tar ansvar för uppgiften och driver processer i mål. Måste vara relationsskapande med förmåga att underhålla och utveckla yrkesmässiga relationer. Du är affärsmässig och har stor förmåga att kommunicera och samarbeta.

Om arbetsgivaren
Mässrestauranger driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan där vi årligen har ca 300 evenemang, allt från fackmässor som Möbelmässan, Formex och Nordbygg, publika mässor som Båtmässan, Antikmässan, Nordiska Trädgårdar och Stockholm Food & Wine, samt internationella kongresser, konferenser, banketter och andra typer av evenemang. Stadshusrestauranger ansvarar för all mat och dryck i Stockholms Stadshus vilket innefattar alla evenemang i Blå Hallen och Gyllene Salen samt restaurang Stadshuskällaren och Ragnars Skafferi. I KulturhusetStadsteatern på Sergels Torg driver Glada Ankan Restaurang & Catering flera serveringar, bl a Teaterbaren som också är pausservering för Stadsteaterns Stora Scen. Mässrestauranger i Malmö driver all restaurangverksamhet på i Malmömässans lokaler i Hyllie. Engsholms Slott på Mörkö är ett mötesslott med både anor och kreativitet.

Ansök nu

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 1
Till Mässrestauranger på Stockholmsmässan i Älvsjö, Stockholm, söker vi dig som har en ekonomisk utbildning och erfarenhet av redovisning. Du har även kunskaper av att arbeta i ekonomisystem och goda kunskaper i Officepaketet och då framförallt i Excel. Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta i restaurangbranschen är det meriterande.

I arbetsuppgifterna ingår:
- Fakturering
- Kassaansvarig såsom utbildning av kassapersonal, upplägg av säljartiklar, bokföring och avstämning av transaktionsflöden
- Löpande bokföring
- Kontroll och avstämningar
- Medverkan i månadsbokslut och årsbokslut

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du gillar att samarbeta och är stresstålig, kommunikativ och strukturerad. Vi ser också att du drivs av utveckling och gillar att träffa nya människor. Då ett av våra viktigaste ledord inom företaget är - service inifrån och ut - lägger vi stor vikt vid att du har ett trevligt bemötande och hög servicekänsla. Hos oss är alla beredda att hugga i när det behövs och därför bör du ha ett prestigelöst förhållningssätt! 

Kravprofil
- Gymnasieekonom med inriktning redovisning
- Du har något års erfarenhet av att jobba med ekonomisk redovisning
- Erfarenhet av ekonomisystem
- God datorvana

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Tjänsten är heltid tillsvidare med tillträde omgående, 6 månaders provanställning. Dina arbetstider blir vardagar på dagtid men eftersom vår verksamhet har intensiva perioder förekommer vid högsäsong även visst kvälls- och helgarbete.

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen in med din ansökan till oss redan idag!

OBS! Rekryterings-, annonserings- och konsultsamtal undanbedes då vi sköter rekryteringen själva.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du gillar att samarbeta och är stresstålig, kommunikativ och strukturerad. Vi ser också att du drivs av utveckling och gillar att träffa nya människor. Då ett av våra viktigaste ledord inom företaget är - service inifrån och ut - lägger vi stor vikt vid att du har ett trevligt bemötande och hög servicekänsla. Hos oss är alla beredda att hugga i när det behövs och därför bör du ha ett prestigelöst förhållningssätt! 

Om arbetsgivaren
På kreativa och internationella mötesplatser driver systrarna Maria Stridh och Kerstin Johanssons restaurang- och bankettverksamhet. Stadshusrestauranger ansvarar för banketter och fester i Stockholms Stadshus samt à la carte restaurang Stadshuskällaren och lunchrestaurang Ragnars skafferi. På Mässrestauranger i Stockholm och Malmö finns caféer, à la carterestauranger och eventhallar där vi lagar god mat till tusentals gäster på arrangemang. I Kulturhuset Stadsteatern driver vi Teaterbaren med lunch, café och à la carte restaurang. Engsholm Slott på Mörkö, i Stockholms södra skärgård, är specialister på exklusiva konferenser men även bröllop och weekends.

Ansök nu

Restaurangbiträde

Restaurangbiträde
Läs mer Jul 23
Vi söker glada och engagerade serviceproffs som vill arbeta som Café- & Restaurangbiträde under hösten 2018! Gillar du att jobba i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik och gillar service.

I våra Fastfood avdelning ingår flera olika caféer och restauranger som serverar hamburgare, sushi, wok, sallader, wraps och hembakade kakor mm. Vi kommer att ha många roliga mässor och arrangemang här på Stockholmsmässan så därför vill vi utöka vår personalstyrka med dig som är driven och som vill arbete som ett serviceproffs hos oss.

Dina arbetsuppgifter är att arbeta med gästen i fokus på något av våra caféer eller restauranger. Du ser till att våra enheter är rena, snygga och påfyllda med rätt sortiment. Du står i kassan, tillverkar kaffedrycker, serverar lunch eller gör hamburgare, sushi beroende på i vilken restaurang du just den dagen arbetar på. Här har du stora möjligheter att lära dig många roliga arbetsuppgifter inom restaurang.

Eftersom vi arbetar i en internationell miljö kräver vi att du förutom svenska även talar och engelska obehindrat. Meriterande är också om du har kassavana och tidigare erfarenhet från restaurangbranschen. För mer ansvar och hantering av kassa krävs att du fyllt 18 år.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som gillar service, för du kommer vara en viktig del för våra gästers helhetsupplevelse på Stockholmsmässan. Vi erbjuder en rolig, inspirerande familjär arbetsplats med många härliga kollegor.

Vi erbjuder arbete vid bla följande evenemang: http://www.stockholmsmassan.se/program. Arbetstiden är minst 3 timmar per dag och kan bli upp till 8 timmar. Vi har inte verksamhet varje dag utan det varierar vecka för vecka beroende på vilka mässor vi har i huset. Vi har evenemang både vardagar, kvällar och helger så hoppas att du är flexibel och kan jobba lite olika, varierat under säsongen.

Intervjuer kommer att ske i mitten av augusti och för att öka dina chanser till anställning skicka då din ansökan redan idag!

Har du frågor kan du maila till fastfood@massrestauranger.se

Välkommen till oss!

Eftersom vi arbetar i en internationell miljö kräver vi att du förutom svenska även talar och engelska obehindrat. Meriterande är också om du har kassavana och tidigare erfarenhet från restaurangbranschen. För mer ansvar och hantering av kassa krävs att du fyllt 18 år.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som gillar service, för du kommer vara en viktig del för våra gästers helhetsupplevelse på Stockholmsmässan. Vi erbjuder en rolig, inspirerande familjär arbetsplats med många härliga kollegor.

På kreativa och internationella mötesplatser driver systrarna Maria Stridh och Kerstin Johanssons restaurang- och bankettverksamhet. Stadshusrestauranger ansvarar för banketter och fester i Stockholms stadshus samt à la carte restaurang Stadshuskällaren och lunchrestaurang Ragnars skafferi. På Mässrestauranger i Stockholm och Malmö finns caféer, à la carterestauranger och eventhallar där vi lagar god mat till tusentals gäster på arrangemang som tex. Kristallen och Bocuse d’Or. I Kulturhuset Stadsteatern driver vi Teaterbaren med lunch, café och à la carte restaurang. Engsholm Slott på Mörkö, i Stockholms södra skärgård, är specialister på exklusiva konferenser men även bröllop och weekends.

Ansök nu

Diskare med erfarenhet

Diskare
Läs mer Jul 23
FairClean är en betydelsefull leverantör av disk och städtjänsterna och nu behöver vi utöka företaget med fler diskare. Som diskare hos oss kommer du att ansvara för den dagliga driften av disk och övriga lokalsysslor i Stockholmsmässans lokaler i Älvsjö. Du kommer att vara en viktig medarbetare för FairClean och våra kunder.

Som diskare hos oss är du en viktig del i vår verksamhet och du kommer också jobba med diskplock, att transportera och fylla på lagret vid stora leveranser, möblering samt hjälpa till med städ och storstädningar vid behov. Det innebär att en god fysik krävs för att kunna utföra ett bra arbete hos oss. Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta som diskare, du är framåt och öppen med mycket positiv energi samtidigt som du är ordningsam, strukturerad, noggrann och flexibel då kan det här vara ett jobb för dig.

Krav är att du kan tala och läsa svenska och/eller engelska obehindrat för att arbeta hos oss och som person har du en naturlig servicekänsla och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlighet och eget driv i denna rekrytering. Jobbar du hos oss en tid finns möjlighet till att bli en person med mer ansvar och ha viss arbetsledning vid större evenemang. Utbildning sker på plats och du måste ha fyllt 18 år för att kunna arbeta hos oss.

Eftersom våra företag har öppet i princip alla dagar under året arbetar vi både dagtid, kvällar och helger. Tjänsten är extra vid behov enligt kollektivavtal.
Vi erbjuder arbete vid bla följande evenemang: http://www.stockholmsmassan.se/program. Arbetstiden är minst 3 timmar per dag och kan bli upp till 8 timmar och ibland mer.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och urval och intervjuer sker i början av augusti så för att öka dina chanser till anställning skicka din ansökan redan idag! Uppfyller du våra krav så kontaktar vi dig för intervju.

Välkommen till oss!

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet av att arbeta som diskare, du är framåt och öppen med mycket positiv energi samtidigt som du är ordningsam, strukturerad, noggrann och flexibel då kan det här vara ett jobb för dig.
Krav är att du kan tala och läsa svenska obehindrat för att arbeta hos oss och som person har du en naturlig servicekänsla och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlighet och eget driv i denna rekrytering. Jobbar du hos oss en tid finns möjlighet till att bli en person med mer ansvar och ha viss arbetsledning vid större evenemang.

På kreativa och internationella mötesplatser driver systrarna Maria Stridh och Kerstin Johanssons restaurang- och bankettverksamhet. Stadshusrestauranger ansvarar för banketter och fester i Stockholms stadshus samt à la carte restaurang Stadshuskällaren och lunchrestaurang Ragnars skafferi. På Mässrestauranger i Stockholm och Malmö finns caféer, à la carterestauranger och eventhallar där vi lagar god mat till tusentals gäster på arrangemang som tex. Kristallen och Bocuse d’Or. I Kulturhuset Stadsteatern driver vi Teaterbaren med lunch, café och à la carte restaurang. Engsholm Slott på Mörkö, i Stockholms södra skärgård, är specialister på exklusiva konferenser men även bröllop och weekends.

Ansök nu

Restaurangbiträde

Restaurangbiträde
Läs mer Mar 15
Mässrestauranger är utvald restauratör på Stockholmsmässan. Här serverar företaget sina gäster allt ifrån en kopp kaffe i farten till trerätters à la carte i världsklass. Tillsammans med Stockholmsmässan arrangerar vi storslagna banketter med tusentals gäster. Mässrestauranger ingår i ett familjeföretag som driver även restaurang- och bankettverksamhet på flera kreativa och internationella mötesplatser så som MalmöMässan, Kulturhuset Stadsteatern, Stockholms Stadshus och Engsholms Slott.

Vi söker glada och engagerade serviceproffs som vill arbeta som Restaurangbiträde hos oss under våren/hösten till Flavour Bar/Café där vi serverar hembakt kakaor, dryck, smörgåsar, kaffe m.m Flavour Kitchen serverar bricklunch och kan ha upp tlll 6 olika rätter så som tex husmansrätter, grill, sallader m.m

Vill du vara med och skapa minnesvärda helhetsupplevelser för våra gäster? Gillar du att jobba i en miljö där den ena dagen inte är den andra lik? Då kan du vara den vi söker efter.

Vi kommer att genomföra flera roliga mässor och arrangemang här på Stockholmsmässan och nu behöver utöka vår personalstyrka med drivna och lojala medarbetare som kommer arbeta hos oss som serviceproffs.

Du kommer att arbeta med gästen i fokus på något av vårt café eller restaurang. Du ser till att våra enheter är rena, snygga och påfyllda med rätt sortiment. Du står i kassan, tillverkar kaffedrycker, serverar lunch eller håller restaurangen snygg beroende på var du arbetar just då.

I denna tjänst måste du ha fyllt 18 år då vi jobbar sena kvällar och hantering av pengar förekommer. Eftersom vi arbetar i en internationell miljö kräver vi att du förutom svenska även talar och läser engelska obehindrat.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som gillar service, du kommer vara en viktig del för våra gästers helhetsupplevelse på Stockholmsmässan. Vi erbjuder en rolig, inspirerande familjär arbetsplats med många härliga kollegor.

Vi erbjuder arbete vid bla följande evenemang: http://www.stockholmsmassan.se/program. Arbetstiden är minst 3 timmar per dag och kan bli upp till 5-8 timmar. Lön enligt kollektivavtal.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så för att öka dina chanser till anställning skicka din ansökan redan idag!

Välkommen till oss!

Ansök nu

A la carte servis

Servitör/Servitris
Läs mer Mar 15
Mässrestauranger är utvald restauratör på Stockholmsmässan. Här serverar företaget sina gäster allt ifrån en kopp kaffe i farten till trerätters à la carte i världsklass. Tillsammans med Stockholmsmässan arrangerar vi storslagna banketter med tusentals gäster. Mässrestauranger ingår i ett familjeföretag som driver även restaurang- och bankettverksamhet på flera kreativa och internationella mötesplatser så som MalmöMässan, Kulturhuset Stadsteatern, Stockholms Stadshus och Engsholms Slott.

Mässrestauranger på Stockholmsmässan söker nu servitris/servitör till vår à la carte restaurang The Garden!

Vi söker nu erfaren och driven serveringspersonal med erfarenhet av a la carte servering. Minst 2 år Du ska tycka om att arbeta med kvalitet och professionalism. Det är viktigt att du kan arbetar i team och att du brinner för personlig service. Restaurang The Garden är vår à la carte restaurang med ca 260 sittplatser.

Den vi söker;
Har ett gediget intresse för mat & dryck och ser utmaningen och glädjen i att arbeta med det du gör. Du är en glad och ansvarstagande person som är strukturerad, noggrann och kan ta snabba beslut när det behövs. Rollen ställer krav på att du får verksamheten att "rulla" vilket innebär att du behöver vara bra på att kommunicera, vara flexibel och prestigelös. Du drivs av att arbeta i ett högt tempo. Då ett av våra viktigaste ledord inom företaget är - service inifrån och ut - lägger vi stor vikt vid att du har ett trevligt bemötande och hög servicekänsla.

Många möjligheter inom ett och samma företag:
Vår verksamhet driver flera restauranger på Stockholmsmässan. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna. Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang t ex Gastronord, Kristallengalan, Kockarnas Krog, Konditorernas Café där vi behöver dig som är duktig, lojal och brinner för service. Allt detta tillsammans gör vår verksamhet oerhört spännande samt utmanande.

Om du är intresserad av denna tjänst hos oss skicka då in din ansökan redan idag!
Rekryteringen kommer att ske löpande och lön enligt kollektivavtal.

Välkommen till oss!

Ansök nu