Torvalla Bil Haninge AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Torvalla Bil Haninge AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Mekaniker till Torvalla Bil Albyberg

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Maj 10
Är du utbildad fordonstekniker i början av din karriär? Vi söker nu en leveransmekaniker till vår KIA-anläggningen i Albyberg. Tveka inte att söka!
RollenSom leveransmekaniker på Torvalla Bil i Albyberg arbetar du endast med KIA-bilar, både begagnade samt nybilar. I jobbet arbetar du med nymontering av produkter och tillbehör samt iordningställande och kvalitetssäkring av bilen inför leverans. Du utför även återlämningskontroller. Däckskifte samt lättare service kan förekomma i rollen. Vi ser goda utvecklingsmöjligheter där du får möjlighet att utvecklas till nya roller inom verkstaden.
På vår Albyberg-anläggning jobbar idag 16 st glada och engagerade medarbetare inom försäljning och eftermarknad, varav eftermarknadsteamet består av 1 eftermarknadschef, 4 servicerådgivare, 3 inom reservdeldelar, 2 rekondare och 6 mekaniker/tekniker. Hos oss finns mycket kunskap och goda möjligheter till vidareutveckling. Arbetstider är måndag till fredag klockan 7–16. Detta är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Du som söker till ossVi söker dig som är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. För att lyckas väl i rollen är du driven, vetgirig och med viljan att utföra arbete av hög kvalitet lär du dig gärna nya instruktioner. Du arbetar självständigt men har ett nära samarbete med dina kollegor.
Grundläggande krav
B-körkort (manuell)
Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
God datorvana

Om Torvalla bil Albyberg2018 startade vi upp en helt nya KIA-anläggning i Albyberg. Tillsammans med två andra KIA-anläggningar är Torvalla Bil Stockholm största återförsäljare av KIA. Anläggningen har en del med försäljning och en verkstadsdel där vi utför service samt felsökningar och hantering av dessa.
Vi är en auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Kia. Verksamheten bedrivs i en exklusiv Kia-anläggning som ligger strategiskt placerad längs med motorvägen/Nynäsvägen och i nya fordonsdistriktet Albyberg.
Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt.
Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Den familjära känslan genomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund. För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla Bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter.
Ansökan Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Fredrik Videll, eftermarknadschef, på Fredrik.Videll@Torvallabil.se . Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Bilsäljare till Torvalla Bil Sätra KIA

Bilförsäljare
Läs mer Apr 22
Är du en engagerad säljare med passion för bilar? Torvalla Bil söker nu en säljare till vår anläggning i Sätra som enbart fokuserar på försäljning av KIA. Vi söker dig som är en driven lagspelare och brinner för en god bilaffär.
RollenSom säljare på Torvalla Bil har du en stor variation på dina arbetsuppgifter. Våra säljare jobbar med hela kedjan i bilaffären och kundrelationen, dvs. allt från projektering, offerera, försäljning, värdering av inbytesbilar, finansiering, boka och leverera sina sålda bilar samt uppföljning efter leverans. Stor frihet under ansvar där självdisciplin och lagarbete är en stor nyckel till framgång.
Tjänsten är på heltid och innebär helgarbete 8 timmar varannan vecka. Helgarbete kvitteras mot ledig vardag 8 timmar kommande vecka. Du ingår i ett försäljningsteam om fyra personer och rapporterar till försäljningschef. Detta är en tillsvidaretjänst, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Start beräknas omgående eller efter överenskommelse.
Du som söker till ossVi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning och är en stabil lagspelare som drivs av resultaten av ditt och dina kollegors arbete. Du trivs väl med att arbeta i team och hjälper till att lyfta och stötta dina kollegor. Du är engagerad och har ett lösningsorienterad arbetssätt med en god struktur i grunden. Som säljare är du van att ta eget ansvar över dina affärer och är inte rädd att ta egna beslut. Då vi strävar efter jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.
För att trivas i rollen är du driven, social, prestationsinriktad och självdisciplinerad. Du älskar försäljning och kundkontakt samt hålla högt tempo med flera bollar i luften. Det är viktigt att kunna göra en korrekt behovsanalys och alltid sätta kunden i fokus.
Grundläggande krav
Erfarenhet av försäljning
Tidigare erfarenhet av bilförsäljning ses som meriterande
God datorkunskap
Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
B-körkort/manuell

Om Torvalla Bil Sätra KIATorvalla Bil fortsätter växa. 2022 utökade vi vår verksamhet i Sätra med ytterligare en anläggning som enbart fokuserar KIA. Under våren/sommaren 2024 bygger vi ut och gör anläggningen ännu större. Tillsammans med 2 till KIA anläggningar är Torvalla Bil Stockholms största återförsäljare av KIA.
Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Den familjära känslan genomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund som grundpelaren. Ansökan Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Mats Skoglund, Försäljningschef, Mats.Skoglund@Torvallabil.se. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Mekaniker till Torvalla Bil Sätra KIA

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Apr 15
Torvalla Bil Sätra KIAfortsätter att växa och söker nu 1 mekaniker till vår verkstad. Är det dig vi söker? skicka in din ansökan idag!
ErbjudandetPå Torvalla Bil genomsyrar den familjära känslan vår kultur tillsammans med vår värdegrund. Vi tror på att låta medarbetare växa tillsammans med oss och erbjuder därför utbildningar så att du kan fortsätta utvecklas i ditt yrke som mekaniker.
För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla Bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter. Vi säkerställer bra arbetsvillkor och som mekanikeromfattas du av kollektivavtal.
RollenSom mekaniker arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter såsom service, felsökning, reparationer, samt förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar.
Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt. Det finns mycket kunskap hos oss med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra.Tjänsten är heltid. Provanställning 6 månader tillämpas. Arbetstiderna är dagtid 40 timmars arbetsvecka.Tjänsten finns tillgänglig omgående.
Du som söker till ossVi ser att du som söker har en allmänt intresse för bilar och teknik. Likt oss andra är du en glad och social person. Du arbetar självständigt men trivs väl att arbeta i team och samarbeta med dina kollegor. Du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska. Krav på följande• Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet • B-Körkort• Minst 2 års arbetserfarenhet inom bilbranschen• Utbildad i bilglas (meriterande)• Arbetat på auktoriserad bilverkstad (meriterande)
Om Torvalla Bil Sätra KIATorvalla Bil fortsätter växa. 2022 utökade vi vår verksamhet i Sätra med ytterligare en anläggning som enbart fokuserar KIA. Under våren/sommaren 2024 bygger vi ut och gör anläggningen ännu större.Tillsammans med 2 till KIA anläggningar är Torvalla BilStockholms största återförsäljare av KIA.
Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlaralla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för atttillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Den familjära känslangenomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund som grundpelaren.
AnsökanIntervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Markus Johansson, eftermarknadschef, Markus.Johansson@Torvallabil.se. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Fordonstekniker till Torvalla Bil Albyberg

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 28
Har du några års erfarenhet som Tekniker och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på Torvalla Bil och arbeta med KIA? Varmt välkommen att skicka in en ansökan redan idag!
ErbjudandetPå Torvalla Bil genomsyrar den familjära känslan vår kultur tillsammans med vår värdegrund. Vi tror på att låta medarbetare växa tillsammans med oss och erbjuder därför utbildningar så att du kan fortsätta utvecklas i ditt yrke som Tekniker. På sikt ser vi att du kan utbildas till KIA Mastertekniker.
Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus.
För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla Bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter. Vi säkerställer bra arbetsvillkor och du omfattas av kollektivavtal.
RollenSom tekniker på Torvalla bil i Albyberg arbetar du endast med KIA-bilar, på dessa utför du större reparationer och felsökningar. Det ingår även service och förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar.
På vår Albyberg-anläggning jobbar idag 18st glada och engagerade medarbetare inom försäljning och eftermarknad, varav eftermarknadsteamet består av 1 eftermarknadschef, 4 servicerådgivare, 2 inom reservdeldelar och 8 mekaniker/tekniker. Hos oss finns mycket kunskap och goda möjligheter till vidareutveckling. Arbetstider är måndag till fredag klockan 7–16. Detta är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Du som söker till ossVi söker dig som är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. För att lyckas väl i rollen är du vetgirig och med viljan att utföra arbete av hög kvalitet lär du dig gärna nya instruktioner. Du är driven och en problemlösare utav rang. Vi tror att du som söker har ett intresse för bilar och teknik och söker ständigt ny kunskap för att fortsätta utvecklas i ditt yrke. Du arbetar självständigt men har ett nära samarbete med dina kollegor.
Grundläggande krav
5 års erfarenhet av arbete i liknande roll med felsökningar
B-körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Utbildad inom bilglas (meriterande)
Mastertekniker inom något bilmärke (meriterande)

Om Torvalla Bil Albyberg2018 startade vi upp en helt nya KIA-anläggning i Albyberg. Tillsammans med två andra KIA-anläggningar är Torvalla Bil Stockholm största återförsäljare av KIA. Anläggningen har en del med försäljning och en verkstadsdel där vi utför service samt felsökningar och hantering av dessa.
Vi är en auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Kia. Verksamheten bedrivs i en exklusiv Kia-anläggning som ligger strategiskt placerad längs med motorvägen/Nynäsvägen och i nya fordonsdistriktet Albyberg.
Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt.
Ansökan Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Fredrik Videll, eftermarknadschef, på Fredrik.Videll@Torvallabil.se . Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Servicerådgivare till Torvalla Bil

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Feb 15
Vill du ha ett varierande arbete där du får jobba tillsammans med kunniga och härliga kollegor? Till vår nya KIA-anläggning i Sätra söker vi nu en servicerådgivare som drivs av arbete där kunden och service är i fokus. Är du vår nya kollega? Sök till oss idag!

Du som söker till oss
Vi söker en ny glad och positiv stjärna till vårt team som drivs av att ge förstklassig service till våra kunder. Som person är du lösningsorienterad och hanterar enkelt olika typer av arbetssituationer. Du trivs med att ha flera bollar i luften samtidigt och med ett systematiskt arbetssätt levererar du det vi kommit överens om till kund. Du har lätt för att skapa goda relationer och samarbetar väl med dina kollegor.

Rollen
Som servicerådgivare hjälper du våra kunder från start till mål, från att de lämnar in sin bil i verkstaden till att dem hämtar ut den. Du tar emot och lämnar ut bilar samt ansvarar för daglig kundkontakt som sker över disk, telefon & våra digitala kanaler. Med rätt frågor till kund hjälper du till att planera och boka in arbeten hos vår verkstad. Arbetet är till viss del administrativt genom sammanställning och fakturering av färdiga arbeten samt sammanställning av arbetsordrar.

Rollen innebär ett självständigt arbete men med nära samarbete i teamet samt nära kontakt med andra kollegor inom eftermarknad. Tillsammans säkerställer ni en positiv helhetsupplevelse för våra kunder. Du utgår från vår nya KIA-anläggning i Sätra och rapporterar till Servicechef. Tjänsten är på heltid med arbetstider mellan våra öppettider som är mån-tor klockan 7-17 samt fredag klockan 7-16. Detta är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månader provanställning.

Krav för tjänsten

- Tidigare erfarenhet av arbete inom service

- Flytande svenska och goda kunskaper i engelska både tal och skrift

- Grundläggande fordonskunskap eller erfarenhet av liknande roll ses som meriterande

- Minst ett års erfarenhet inom bilbranschen i samma yrkesroll ses som meriterande

- Tidigare arbete inom WinAssist ses som meriterande

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Den familjära känslan genomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund som grundpelaren.

För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning och samarbeten för att kunna växa i rollen och få mer kunskap.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Markus Johansson, servicechef, på Markus.Johansson@Torvallabil.se. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Tekniker till Torvalla Bil Albyberg

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 1
Har du några års erfarenhet som Tekniker och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på Torvalla bil och arbeta med KIA? Varmt välkommen att skicka in en ansökan redan idag!

Erbjudandet
Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Den familjära känslan genomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund. För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter.

Rollen
Som tekniker på Torvalla bil i Albyberg arbetar du endast med KIA-bilar, på dessa utför du större reparationer och felsökningar. Det ingår även service och förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar.

På vår Albyberg-anläggning jobbar idag 18st glada och engagerade medarbetare inom försäljning och eftermarknad, varav eftermarknadsteamet består av 1 eftermarknadschef, 4 servicerådgivare, 2 inom reservdeldelar och 8 mekaniker/tekniker. Hos oss finns mycket kunskap och goda möjligheter till vidareutveckling.

Arbetstider är måndag till fredag klockan 7-16. Detta är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Du som söker till oss
Vi söker dig som är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. För att lyckas väl i rollen är du vetgirig och med viljan att utföra arbete av hög kvalitet lär du dig gärna nya instruktioner. Du är driven och en problemlösare utav rang. Vi tror att du som söker har ett intresse för bilar och teknik och söker ständigt ny kunskap för att fortsätta utvecklas i ditt yrke. Du arbetar självständigt men har ett nära samarbete med dina kollegor.

Grundläggande krav

- 5 års erfarenhet av arbete i liknande roll med felsökningar

- B-körkort

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Utbildad inom bilglas (meriterande)

- Mastertekniker inom något bilmärke (meritrande)

Om Torvalla Bil Albyberg
2018 startade vi upp en helt nya KIA-anläggning i Albyberg. Tillsammans med två andra KIA-anläggningar är Torvalla Bil Stockholm största återförsäljare av KIA. Anläggningen har en del med försäljning och en verkstadsdel där vi utför service samt felsökningar och hantering av dessa.

Vi är en auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Kia.

Verksamheten bedrivs i en exklusiv Kia-anläggning som ligger strategiskt placerad längs med motorvägen/Nynäsvägen och i nya fordonsdistriktet Albyberg.

Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Fredrik Videll, eftermarknadschef, på Fredrik.Videll@Torvallabil.se . Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Tekniker till Torvalla Bil Sätra

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 4
Har du några års erfarenhet som Tekniker och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på Torvalla Bil Sätra och arbeta med Mazda, Suzuki & ORA? Varmt välkommen att skicka in en ansökan redan idag!

Rollen
Som tekniker på Torvalla Bil Sätra arbetar du med Mazda, Suzuki och ORA. På dessa utför du större reparationer och felsökningar. Det ingår även service och förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar.

På vår anläggning i Sätra jobbar idag 15 glada och engagerade medarbetare inom försäljning och eftermarknad, varav eftermarknadsteamet består av 1 eftermarknadschef, 2 servicerådgivare, 1 inom reservdeldelar och 5 mekaniker/tekniker. Hos oss finns mycket kunskap och goda möjligheter till vidareutveckling.

Arbetstider är måndag till fredag klockan 7-16. Detta är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Du som söker till oss
Vi tror att du som söker har ett intresse för bilar och teknik. För att lyckas väl i rollen är du vetgirig med viljan att utföra arbete av hög kvalitet, därför lär du dig gärna nya instruktioner och söker ständigt ny kunskap för att fortsätta utvecklas i ditt yrke. Du är driven och en problemlösare utav rang. Vi söker dig som är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du arbetar självständigt men har ett nära samarbete med dina kollegor.

Grundläggande krav

- 4 års erfarenhet av arbete i liknande roll med felsökningar

- B-körkort

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Utbildad inom bilglas (meriterande)

- AC-utbildad (meritrande)

Om Torvalla Bil Sätra
2007 startade Torvalla Bil upp en ny anläggning i Sätra. Vi är en auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Mazda, Suzuki och ORA. Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag. Den familjära känslan genomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning och samarbeten.

För oss är det viktigt att alla som jobbar hos oss på Torvalla Bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter. Hos oss arbetar du i ett tight team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Ove Andersson, eftermarknadschef, på ove.andersson@torvallabil.se
Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Koncerneftermarknadschef till Torvalla Bil

Administrativ chef
Läs mer Nov 1
Torvalla Bil befinner sig i en spännande resa och utökar nu med en koncerneftermarknadschef som tillsammans med eftermarknadschefer och ledningsgrupp affärsutvecklar och driver eftermarknaden framåt. Låter detta som en spännande utmaning? Tveka inte att söka!

Rollen
I rollen som koncerneftermarknadschef arbetar du tillsammans med eftermarknadscheferna på alla anläggningar för att hålla samman avdelningarna och säkerställa att vi arbetar mot rätt saker. Inom eftermarknaden ligger försäljning av servicetjänster inom verkstad och reservdelar/tillbehör till grund för affären. Med en höjd blick leder du affärsutvecklingen i rätt riktning samtidigt som du säkerställer att vi behåller den familjära känslan som genomsyrar Torvalla Bil. Tillsammans med övriga koncernfunktioner ingår du i Torvalla Bils ledningsgrupp.

Du ansvarar för kvalitetssäkring med fokus på kundvärde, affärsmodell, kundnöjdhet och värdegrund för anläggning i samråd med respektive eftermarknadschef. Rollen har inget direkt personalansvar men eftermarknadscheferna har rapport och resultatkrav gentemot dig. Inom eftermarknadschefsgruppen tillämpas en mötesstruktur på grupp och individnivå vilka du planerar och håller i.

Du utgår från vårt huvudkontor på vår anläggning i Albyberg men eftersom rollen har ett koncernövergripande ansvar förväntas du i viss utsträckning arbeta från alla våra anläggningar. Detta är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Rollen är på heltid med start omgående eller efter överenskommelse.

Du som söker till oss
Vi ser att du som söker är en van kommunikativ ledare som enkelt kan sortera och prioritera utifrån olika kravställningar från Generalagent, lagar, regler etc. Du är en affärsutvecklare som är van vid strategiskt arbete och kan lyfta blicken för att se vart vi bör lägga fokus. Med ledarerfarenhet kan du engagera och inspirera arbete mot samma mål men samtidigt se till varje anläggnings egna behov. Med god samarbetsförmåga arbetar koncerneftermarknadschefen tillsammans med alla avdelningar för att skapa Ett Torvalla Bil.

För att trivas i rollen drivs du av att utveckla andra och verksamheten som helhet snarare än att framhäva ditt egna arbete. Vi söker dig som är rak och ödmjuk med ett coachande förhållningssätt. Du sållar enkelt i mycket information och med god prioriteringsförmåga kan du hålla i flera trådar samtidigt.

Grundläggande krav

- Eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Minst 5 års erfarenhet av en ledarroll

- Arbetat som ledare över andra ledare

- Erfarenhet av arbete med projektledning och affärsutveckling

- Arbetat inom bilbranschen och eftermarknad

- Svenska och engelska i tal och skrift

- B-körkort

- Väldigt goda färdigheter inom Microsoft 365 (Word, Excell, PowerPoint)

- Tidigare erfarenhet inom ledningsgruppsarbete ses som meriterande

Om Torvalla Bil

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Den familjära känslan genomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund som grundpelaren. För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla Bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Mattias Lindberg på Mattias.Lindberg@Torvallabil.se. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Mekaniker/Tekniker till Torvalla Bil Värmdö

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Okt 10
Torvalla Bil Värmdö fortsätter att växa och söker nu ytterligare 2 Mekaniker/Tekniker till vår verkstad. Är det dig vi söker? skicka in din ansökan idag!

Rollen
Som mekaniker arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter såsom service, felsökning, reparationer, samt förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar.

Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt. Det finns mycket kunskap hos oss med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra.

Tjänsten är heltid. Provanställning 6 månader tillämpas. Arbetstiderna är dagtid 40 timmars arbetsvecka.
Tjänsten finns tillgänglig omgående.

Du som söker till oss
Vi ser att du som söker har en allmänt intresse för bilar och teknik. Likt oss andra är du en glad och social person. Du arbetar självständigt men trivs väl att arbeta i team och samarbeta med dina kollegor. Du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska.

Krav på följande
Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
B-Körkort
Minst 2 års arbetserfarenhet inom bilbranschen
Utbildad i bilglas (meriterande)
Arbetat på auktoriserad bilverkstad (meriterande)

Om Torvalla Bil Värmdö
Torvalla Bil Värmdö är en auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Kia och Subaru. Vi har ett tätt arbete ihop med alla avdelningar från VD/Ledning till bilförsäljning och eftermarknad då nyckeln till ett välmående företag och arbetsplats enligt oss är transparens genom hela ledet.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Den familjära känslan genomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund. För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter.

Ansökan
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Jimmy Sunesson, eftermarknadschef, Jimmy.Suneson@Torvallabil.se. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Servicerådgivare till Torvalla Bil Sätra

Servicehandläggare
Läs mer Sep 7
Vill du ha ett varierande arbete där kunden och service är i fokus? Sök rollen som servicerådgivare och få chansen att jobba i vår nya KIA-anläggning i Sätra och arbeta tillsammans med kunniga och härliga kollegor.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Den familjära känslan genomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund som grundpelaren.

För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning och samarbeten för att kunna växa i rollen och få mer kunskap.

Rollen
Som servicerådgivare hjälper du våra kunder från start till mål, från att de lämnar in sin bil på service till att dem hämtar ut den. Du tar emot och lämnar ut bilar samt ansvarar för daglig kundkontakt som förutom över disk sker via telefon & våra digitala kanaler. Med rätt frågor till kund hjälper du till att planera och boka in arbeten hos vår verkstad. Arbetet är till viss del administrativt genom sammanställning och fakturering av färdiga arbeten samt sammanställning av arbetsordrar.

Rollen innebär ett självständigt arbete men med nära samarbete i teamet samt nära kontakt med andra kollegor inom eftermarknad. Tillsammans säkerställer ni en positiv helhetsupplevelse för våra kunder. Du utgår från vår nya KIA-anläggning i Sätra och rapporterar till Servicechef. Tjänsten är på heltid med arbetstider mellan våra öppettider som är mån-tor klockan 7-17 samt fredag klockan 7-16. Detta är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månader provanställning.

Du som söker till oss
För att lyckas väl i rollen som servicerådgivare är du en positiv person som drivs av att ge förstklassig service till våra kunder. Du är lösningsorienterad och hanterar enkelt olika typer av arbetssituationer. Du trivs med att ha flera bollar i luften samtidigt och med ett systematiskt arbetssätt levererar du det vi kommit överens om till kund. Du har lätt för att skapa goda relationer och samarbetar väl med dina kollegor.

Krav för tjänsten

- Tidigare erfarenhet av arbete inom service

- Flytande svenska och goda kunskaper i engelska både tal och skrift

- Grundläggande fordonskunskap eller erfarenhet av liknande roll ses som meriterande

- Minst ett års erfarenhet inom bilbranschen i samma yrkesroll ses som meriterande

- Tidigare arbete inom WinAssist ses som meriterande

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Markus Johansson, servicechef, på Markus.Johansson@Torvallabil.se. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Torvalla Bil i Sätra söker Garantihandläggare!

Backofficepersonal
Läs mer Sep 6
Rollen
Som garantihandläggare säkerställer du att vi följer KIA:s uppsatta krav för garantiärenden och skickar in färdigställda ärenden till generalagent. Du följer hela flödet i garantiärendet och säkerställer att all korrekt information finns med. Vid behov skickar du in förhandsgodkännanden och kompletterar därefter ärendet med resterande information. I rollen är du spindeln i nätet, du hjälper och coachar teknikerna under dagen samt hanterar övriga administrativa uppgifter. Du har direktkontakt med både kunder samt generalagent. Vid behov hjälper du även dina kollegor i kunddisken med den dagliga driften.

Du utgår från vår nya KIA-anläggning i Sätra och rapporterar till Servicechef. Tjänsten är på heltid med arbetstider mellan våra öppettider som är mån-tor klockan 7-17 samt fredag klockan 7-16. Detta är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månader provanställning. Start omgående eller efter överenskommelse.

Du som söker till oss
För att passa väl i rollen som garantihandläggare har du ett lugnt och metodiskt arbetssätt. Du trivs väl med att arbeta både självständigt liksom i team och har en god samarbetsförmåga med såväl kunder som kollegor. Du har ett coachande förhållningssätt och hjälper och stöttar gärna dina kollegor. För att trivas i rollen är du noggrann med ett öga för detaljer och lämnar inte ifrån dig uppgifter ofärdiga. Du är en van administratör och med ett flexibelt arbetssätt prioriterar du enkelt mellan uppgifter.

Grundläggande krav

- Minst 3 års arbetslivserfarenhet från arbete inom eftermarknad, ex servicerådgivare eller mekaniker

- God kunskap i svenska och engelska, tal och skrift

- Tidigare arbete som garantihandläggare (meriterande)

Om Torvalla Bil Sätra
Torvalla Bil fortsätter växa. 2022 utökade vi vår verksamhet i Sätra med ytterligare en anläggning som enbart fokuserar KIA. Tillsammans med 2 till KIA anläggningar är Torvalla Bil Stockholms största återförsäljare av KIA.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Den familjära känslan genomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund som grundpelaren. För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Markus Johansson, servicechef, på Markus.Johansson@Torvallabil.se. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Bilskadereparatör till Torvalla Bil Skadecenter Haninge

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Aug 15
Är du en van skadetekniker som trivs med varierade arbetsuppgifter? Se hit! Torvalla Bil söker en skadetekniker till vårt team i Haninge.

Rollen
Som skadetekniker hos Torvallabil Skadecenter AB arbetar du med att reparera skadade bilar. Både kundbilar och våra egna bilar. Du har ett brett arbetsområde och har därför kunskaper inom flera områden inom skadehantering. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

Utföra skadereparationer
- Strukturarbete, riktbänk, ytriktning, spackling/slipning, de/mo & glas
Utför generella reparationer
- Enklare el-system & diagnostik och chassi
Arbetar med spårbarhet, kvalitetssäkring & avvikelserapportering i CAB-plan.

Du ingår i ett team om 13 personer och rapporterar till Skadechef. Detta är en heltidstjänst med arbetstider måndag-fredag enligt schema. Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som skadetekniker är du flexibel och har ett systematiskt arbetssätt. Du drivs av att förbättra ditt arbete & att vara med och driva utvecklingen framåt. Med ett kommunikativt förhållningssätt har du enkelt att skapa goda relationer med dina arbetskollegor. Som person har du god förståelse för vad som ger en nöjd kund och försöker alltid tillgodose det. Du trivs med att arbeta självständigt och hanterar enkelt olika typer av arbetssituationer. Din datorvana är god och du har enkelt för att lära dig nya verktyg och digitala program. Likt oss andra är du en prestigelös kollega som gillar att hjälpas åt, ta ansvar och ha kul på jobbet.

Grundläggande krav
A-plåtslagare - minst 5 år i yrket
Systemvana - CAB-Plan & digitala verkstadshandböcker
Datorvana - lätt att sätta sig in i nya system
Flytande svenska i både tal & skrift samt god förståelse för teknisk engelska

Om Torvalla Bil Skadecenter
Torvallabil Skadecenter ligger i Handen i ljusa lokaler. Vi är en auktoriserad skadeverkstad för följande bilmärken: Kia, Mazda, Subaru, Ora, Suzuki, Fiat, Jeep och Alfa Romeo.

Vi har även vår egen lackeringsverkstad inom samma anläggning.

Vi är en certifierad ”Kvalitetssäkrad Skadeverkstad” enligt branschnormen vilket ställer höga krav på oss.

Vi har ett tätt arbete ihop med alla avdelningar från VD/Ledning till bilförsäljning och eftermarknad då nyckeln till ett välmående företag och arbetsplats enligt oss är transparens genom hela ledet.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Niclas Andersson, Skadechef, på Niclas.Andersson@Torvallabil.se. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Torvalla Bil söker en Skaderådgivare

Skadereglerare
Läs mer Maj 26
Torvalla Bil fortsätter växa och söker nu en ny skaderådgivare till vårt Skadecenter i Haninge.

Rollen
Som skaderådgivare har du första kontakt med kunder, antingen via telefon eller via mail. Med rätt frågor bokar du in rätt typ av skadereparation åt kunden och har därefter löpande dialog med kunden under hela processens gång. Som skaderådgivare har du ett gott samarbete tillsammans med övriga medarbetare på Skadecenter och tillsammans säkerställer ni nöjda kunder. Rollen är administrativ vilket ställer krav på god datavana då arbetet sker i flera olika system.

Du ingår i ett team om 21 personer och rapporterar till Skadechef. Detta är en heltidstjänst med arbetstider måndag-fredag enligt schema. Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Du som söker till oss
För att lyckas väl i rollen som Skaderådgivare är du trygg och kommunikativ i ditt arbete. Med ett strukturerat arbetssätt samarbetar du väl med berörda parter. Du trivs med att vara spindeln i nätet och är van att hantera flera olika kontaktytor. Med professionalism och god yrkeskunskap gör du arbetet kring skadereperationen så smidig som möjligt för våra kunder. Du är lösningsorienterad och drivs av att driva utvecklingen av Skadecenter framåt. Likt oss andra är du en prestigelös kollega som gillar att hjälpas åt, ta ansvar och ha kul på jobbet.

Grundläggande krav:

- Minst 5 års erfarenhet som skaderådgivare

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift

- Goda kunskaper inom Cabas och Cabplan

- Gymnasial utbildning

- B-körkort

Om Torvalla Bil Skadecenter
Vi är en auktoriserad skadeverkstad för följande bilmärken: Kia, Mazda, Subaru, Suzuki, Fiat, Jeep och Alfa Romeo. Vi har samarbetsavtal med samtliga försäkringsbolag vilka du har löpande kontakt med.

Vi har ett tätt arbete ihop med alla avdelningar från VD/Ledning till bilförsäljning och eftermarknad då nyckeln till ett välmående företag och arbetsplats enligt oss är transparens genom hela ledet.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Niclas Andersson, Skadechef, på Niclas.Andersson@Torvallabil.se. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Tekniker till Torvalla bil Sätra

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 8
Har du några års erfarenhet som Tekniker och vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss på Torvalla Bil Sätra AB och arbeta med Mazda Suzuki ORA? Varmt välkommen att skicka in en ansökan redan idag!

Erbjudandet
2007 startade Torvalla Bil upp en ny anläggning i Sätra. Vi är en auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Mazda, Suzuki och ORA. Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag. Den familjära känslan genomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning och samarbeten för att kunna växa i rollen och få mer kunskap.

För oss är det viktigt att alla som jobbar hos oss Torvalla Bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter. Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt.

Rollen
Som tekniker på Torvalla Bil Sätra AB arbetar du Mazda Suzuki och ORA. På dessa utför du större reparationer och felsökningar. Det ingår även service och förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar.

På vår anläggning i Sätra jobbar idag 15st glada och engagerade medarbetare inom försäljning och eftermarknad, varav eftermarknadsteamet består av 1 eftermarknadschef, 2 servicerådgivare, 1 inom reservdeldelar och 5 mekaniker/tekniker. Hos oss finns mycket kunskap och goda möjligheter till vidareutveckling.
Arbetstider är måndag till fredag klockan 7-16. Detta är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Du som söker till oss
Vi tror att du som söker har ett intresse för bilar och teknik och söker ständigt ny kunskap för att fortsätta utvecklas i ditt yrke. För att lyckas väl i rollen är du vetgirig och med viljan att utföra arbete av hög kvalitet lär du dig gärna nya instruktioner. Du är driven och en problemlösare utav rang. Vi söker dig som är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du arbetar självständigt men har ett nära samarbete med dina kollegor.

Grundläggande krav

- 4 års erfarenhet av arbete i liknande roll med felsökningar

- B-körkort

- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Utbildad inom bilglas (meriterande)

- Mastertekniker inom något bilmärke (meritrande)

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Ove Andersson, servicechef, på ove.andersson@torvallabil.se Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Bilsäljare till Torvalla Bil i Sätra

Bilförsäljare
Läs mer Sep 8
Är du en engagerad säljare med passion för bilar? Torvalla Bil söker nu en säljare till vår anläggning i Sätra. Vi söker dig som är en driven lagspelare och brinner för en god bilaffär.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig en social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Ett företag där du får utvecklas och vara en del av anläggningens utveckling ihop med teamet. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning för att växa i rollen. Vi erbjuder olika förmåner som friskvårdsbidrag, rikskort och förmånliga rabatter. Som säljare har du en fast grundlön och provision som en rörlig del.

Rollen
Som säljare på Torvalla Bil har du en stor variation på dina arbetsuppgifter.
Våra säljare jobbar med hela kedjan i bilaffären och kundrelationen, dvs. allt från projektering, offerera, försäljning, värdering av inbytesbilar, finansiering, boka och leverera sina sålda bilar samt uppföljning efter leverans. Stor frihet under ansvar, där självdisciplin och lagarbete är en stor nyckel till framgång.

Torvalla Bil Sätra driver idag auktoriserad försäljning av tre nybilsmärken: Mazda, Suzuki och Ora samt försäljning av begagnade bilar.
Vi har under de senaste åren haft en försäljning på 750-800 bilar/år

Tjänsten är på heltid och innebär helgarbete 8 timmar varannan vecka. Helgarbete kvitteras mot ledig vardag 8 timmar kommande vecka. Du ingår i ett försäljningsteam om fyra personer och rapporterar till försäljningschef. Detta är en tillsvidaretjänst, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Start beräknas omgående eller efter överenskommelse.

Du som söker till oss
Vi söker dig som är driven, social, prestationsinriktad och självdisciplinerad. Du älskar försäljning och kundkontakt samt hålla högt tempo med flera bollar i luften. Det är viktigt att kunna göra en korrekt behovsanalys och alltid sätta kunden i fokus.

För att trivas i rollen har du ett driv för egen prestation samtidigt som du trivs väl med att arbeta i team och hjälper till att lyfta och stötta dina kollegor. Du är engagerad och har ett lösningsorienterad arbetssätt med en god struktur i grunden. Som säljare är du van att ta eget ansvar över dina affärer och är inte rädd att ta egna beslut. Likt oss andra är du en ambitiös lagspelare som drivs av resultaten av ditt och dina kollegors arbete.

Grundläggande krav

- Minst 2 års erfarenhet av försäljning

- Tidigare erfarenhet av bilförsäljning ses som meriterande

- God datorkunskap

- Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

- B-körkort

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Gordon Gustafsson, Försäljningschef, gordon.gustafsson@torvallabil.se. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Skaderådgivare

Skadetekniker
Läs mer Jan 27
Torvalla Bil är ett familjeföretag med drygt 40 års erfarenhet i bilbranschen. Under åren har vi vuxit till en koncern med 130 medarbetare och en etablering på fyra orter i södra Stockholm: Albyberg, Haninge, Sätra och Värmdö.

Torvalla Bil Skadecenter fortsätter att växa och söker nu en Skaderådgivare till vår skadeverkstad i Haninge. Vi är en auktoriserad skadeverkstad för följande bilmärken: Kia, Mazda, Subaru, Suzuki, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Peugeot & Mitsubishi. Vi har samarbetsavtal med samtliga försäkringsbolag.

Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt.

Rollen
Som Skaderådgivare är ditt huvudsyfte hos oss att hjälpa våra kunder, samt att du underlättar och förbereder vårt flöde av bokade bilar för våra Skadetekniker. Vårt mål är att leverera en trygg och personlig service där du följer hela kundens resa för att säkerställa att vi levererar det vi kommit överens om.

Du har ett brett arbetsområde där du bland annat:
Hjälper våra kunder

Förbereder, planerar arbete & reservdelar

Har kontakt med våra samarbetspartners & leverantörer

Har ytterligare kundkontakt via telefon & via våra digitala kanaler

Sammanställer & fakturerar färdiga arbeten

Profil
Du trivs bra med självständigt arbete & gillar att skapa goda relationer

Du behöver vara flexibel & systematisk i ditt arbete

Du drivs av att förbättra ditt arbete & att vara med och driva utvecklingen framåt

Likt oss andra är du en prestigelös kollega som gillar att hjälpas åt, ta ansvar och ha kul på jobbet.

Du är kommunikativ och har god datorvana samt har lätt att lära dig nya digitala verktyg och program

Du har lätt för att skapa en bra relation med dina arbetskollegor och hantera olika typer av arbetssituationer.

Meriterande
Systemvana - WinAssist, Cabas, CAB-Plan, Centsoft, Reservdelskataloger & GA-system

Datorvana - lätt att sätta sig in i nya system

Kundvana - drivande i att skapa nöjda kunder

Flytande svenska i både tal & skrift samt god förståelse för teknisk engelska

Vi erbjuder
För oss som arbetsgivare är det viktigt att vara en attraktiv och positiv arbetsplats som utvecklas och drivs genom våra fyra kärnvärden:

Personlig | Trygghet | Tydlighet | Effektivitet
Vi har ett tätt arbete ihop med alla avdelningar från VD/Ledning till bilförsäljning och eftermarknad då nyckeln till ett välmående företag och arbetsplats enligt oss är transparens genom hela ledet.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra.

Du kommer att arbeta och utbildas löpande på en auktoriserad skadeverkstad.

Ansökan
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Tillträdesdag: enligt överenskommelse

Tjänsten är heltid. Provanställning 6 månader tillämpas.

Arbetstiderna är dagtid 40 timmars arbetsvecka.

Ansök nu

Tekniker till Torvalla Bil

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 27
Om oss

Torvalla Bil är ett familjeföretag med drygt 40 års erfarenhet i bilbranschen. Under åren har vi vuxit till en koncern med 130 medarbetare och en etablering på fyra orter i södra Stockholm: Albyberg, Haninge, Sätra och Värmdö.

Torvalla Bil Albyberg fortsätter att växa och söker nu en Mekaniker/Tekniker till vår verkstad. Vi är en auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Kia.
Verksamheten bedrivs i en exklusiv Kia-anläggning som ligger strategiskt placerad längs med motorvägen/Nynäsvägen och i nya fordonsdistriktet Albyberg.

På vår Albyberg-anläggning jobbar idag 18st glada och engagerade medarbetare inom försäljning och eftermarknad, varav eftermarknadsteamet ska bestå av: 1st Eftermarknadschef, 3st Servicerådgivare, 2st inom reservdeldelar och 6st mekaniker.

Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt.

Rollen

Som mekaniker arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter såsom service, felsökning, reparationer, samt förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar.

Profil

Goda språkkunskaper i svenska och engelska
Allmänt intresse för bilar och teknik.
Glad och social som gillar att jobba i team.

Krav:
Fordonsteknisk utbildning
Körkort B
18mån arbetserfarenhet inom bilbranschen

Meriterande erfarenhet

Utbildad i bilglas

Vi erbjuder

Löpande utbildning, utveckling och uppföljning.
Bra personalförmåner och fast lön.
Familjärt företag med lång erfarenhet och gott renommé i branschen.

För oss som arbetsgivare är det viktigt att vara en attraktiv och positiv arbetsplats som utvecklas och drivs genom våra fyra kärnvärden:

Personlig | Trygghet | Tydlighet | Effektivitet

Vi har ett tätt arbete ihop med alla avdelningar från VD/Ledning till bilförsäljning och eftermarknad då nyckeln till ett välmående företag och arbetsplats enligt oss är transparens genom hela ledet.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra.

Du kommer att arbeta och utbildas löpande på vår auktoriserade verkstad

Ansökan

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Glöm inte att skriva vilka märken och system du tidigare har arbetat med.

Tjänsten finns tillgänglig omgående

Tjänsten är heltid. Provanställning 6 månader tillämpas.

Arbetstiderna är dagtid 40 timmars arbetsvecka.

Ansök nu

Skadetekniker till Torvalla Bil

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Jan 27
Torvalla Bil är ett familjeföretag med drygt 40 års erfarenhet i bilbranschen. Under åren har vi vuxit till en koncern med 130 medarbetare och en etablering på fyra orter i södra Stockholm: Albyberg, Haninge, Sätra och Värmdö.

Torvalla Bil Skadecenter fortsätter att växa och söker nu en Skaderådgivare till vår skadeverkstad i Haninge. Vi är en auktoriserad skadeverkstad för följande bilmärken: Kia, Mazda, Subaru, Suzuki, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Peugeot & Mitsubishi. Vi har samarbetsavtal med samtliga försäkringsbolag.

Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt.

Rollen

Som skadetekniker är ditt huvudsyfte hos oss att reparera & förbättra skadade bilar. Du har ett brett arbetsområde där du bland annat:
Utför skadereparationer
- Strukturarbete, riktbänk, ytriktning, spackling/slipning, de/mo & glas
Utför generella reparationer
- El-system & diagnostik
Arbetar med spårbarhet, kvalitetssäkring & avvikelserapportering i CAB-plan.

Profil

Du trivs bra med självständigt arbete & gillar att skapa goda relationer
Du behöver vara flexibel & systematisk i ditt arbete
Du drivs av att förbättra ditt arbete & att vara med och driva utvecklingen framåt

Likt oss andra är du en prestigelös kollega som gillar att hjälpas åt, ta ansvar och ha kul på jobbet.
Du är kommunikativ och har god datorvana samt har lätt att lära dig nya digitala verktyg och program.
Du har lätt för att skapa en bra relation med dina arbetskollegor och hantera olika typer av arbetssituationer.

Meriterande
A-plåtslagare
HVT-Tekniker
Systemvana - CAB-Plan & digitala verkstadshandböcker
Datorvana - lätt att sätta sig in i nya system
Kundnöjdhet - god förståelse för vad som ger en nöjd kund
Flytande svenska i både tal & skrift samt god förståelse för teknisk engelska

Vi erbjuder

För oss som arbetsgivare är det viktigt att vara en attraktiv och positiv arbetsplats som utvecklas och drivs genom våra fyra kärnvärden:

Personlig | Trygghet | Tydlighet | Effektivitet

Vi har ett tätt arbete ihop med alla avdelningar från VD/Ledning till bilförsäljning och eftermarknad då nyckeln till ett välmående företag och arbetsplats enligt oss är transparens genom hela ledet.
Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika.
Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra.
Du kommer att arbeta och utbildas löpande på en auktoriserad skadeverkstad.

Ansökan

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Tillträdesdag: 1/9-2021
Tjänsten är heltid. Provanställning 6 månader tillämpas.
Arbetstiderna är dagtid 40 timmars arbetsvecka.

Ansök nu

Tekniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 14
Rollen
Som tekniker på Torvalla bil i Albyberg arbetar du endast med KIA-bilar, på dessa utför du större reparationer och felsökningar. Det ingår även service och förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar.

På vår Albyberg-anläggning jobbar idag 18st glada och engagerade medarbetare inom försäljning och eftermarknad, varav eftermarknadsteamet består av 1 eftermarknadschef, 4 servicerådgivare, 2 inom reservdeldelar och 6 mekaniker/tekniker. Hos oss finns mycket kunskap och goda möjligheter till vidareutveckling.
Arbetstider är måndag till fredag klockan 7-16. Detta är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Du som söker till oss
Vi söker dig som är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. För att lyckas väl i rollen är du vetgirig och med viljan att utföra arbete av hög kvalitet lär du dig gärna nya instruktioner. Du är driven och en problemlösare utav rang. Vi ser att du som söker har ett intresse för bilar och teknik och söker ständigt ny kunskap för att fortsätta utvecklas i ditt yrke. Du arbetar självständigt men har ett nära samarbete med dina kollegor.

Grundläggande krav

- 5 års erfarenhet av arbete i liknande roll med felsökningar

- B-körkort

- flytande svenska och god kunskap i engelska, i tal och skrift

- Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

- Utbildad inom bilglas (meriterande)

- Mastertekniker, även i annat bilmärke än Kia (meriterande)

Om Torvalla bil Albyberg
Vi är en auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Kia.
Verksamheten bedrivs i en exklusiv Kia-anläggning som ligger strategiskt placerad längs med motorvägen/Nynäsvägen och i nya fordonsdistriktet Albyberg.

Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag.

Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Den familjära känslan genomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund. För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som exempelvis rikskort

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Fredrik Videll, eftermarknadschef, på Fredrik.Videll@Torvallabil.se . Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Reservdelsansvarig

Backofficepersonal
Läs mer Feb 16
Gillar du att jobba med bilar och söker ett jobb med eget ansvar där du får jobba administrativt och servicefokuserat? Passa på att sök rollen hos oss som reservdelsansvarig!

Rollen
I rollen som reservdelsansvarig säkerställer du att vi har de reservdelar som behövs till bokade bilar. Du ansvarar registervården samt för beställning av reservdelar vilket antingen görs via ett program alternativt via direkt beställningar från verkstad eller från kund. Vid behov gör du kostnadsförslag och fakturerar. Förutom de administrativa delarna tar du även emot och packar upp gods och ansvarar för lagerhållning.

Vid behov hjälper du till vid kundmottagningen och säkerställer att våra kunder får rätt hjälp vid bokning av service. Du kan även komma att hjälpa till med administrativa uppgifter som att skriva arbetsordrar.

Du som söker till oss
För att lyckas väl i rollen som reservdelsansvarig är du noggrann och ordningsam. Tillsammans med ett systematiskt arbetssätt säkerställer du ett uppdaterat lager enligt behov. Vi ser att du som söker trivs i ett självständigt arbete med eget ansvar samtidigt som du är en lagspelare och samarbetar väl med berörda parter. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och hjälper kollegor inom andra avdelningar när behov finns. Du drivs av resultatet av ditt arbete och likt oss andra har du service i fokus för att tillsammans skapa nöjda kunder.

Krav för tjänsten

- Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

- Erfarenhet av liknande roll, exempelvis arbete med reservdelar eller mekaniker

- Erfarenhet av arbete inom service ses som meriterande

- Goda kunskaper inom Excel

- Tidigare arbete inom WinAssist ses som meriterande

Om Torvalla bil
Torvalla bil fortsätter växa. 2022 utökade vi vår verksamhet i Sätra med ytterligare en anläggning som enbart fokuserar KIA. Tillsammans med 2 till KIA anläggningar är Torvalla bil Stockholms största återförsäljare av KIA.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Markus Johansson, servicechef, på Markus.Johansson@Torvallabil.se. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Servicerådgivare

Frontofficepersonal
Läs mer Feb 16
Vill du ha ett varierande arbete där kunden och service är i fokus? Sök rollen som servicerådgivare och få chansen att jobba i vår nya KIA-anläggning i Sätra och jobba med kunniga och härliga kollegor.

Rollen
Som servicerådgivare hjälper du våra kunder från start till mål, från att de lämnar in sin bil på service till att dem hämtar ut den. Du tar emot och lämnar ut bilar samt ansvarar för daglig kundkontakt som förutom över disk sker via telefon & våra digitala kanaler. Med rätt frågor till kund hjälper du till att planera och boka in arbeten hos vår verkstad. Arbetet är till viss del administrativt genom sammanställning och fakturering av färdiga arbeten samt sammanställning av arbetsordrar.

Rollen innebär ett självständigt arbete men med nära samarbete i teamet samt nära kontakt med andra kollegor inom eftermarknad. Tillsammans säkerställer ni en positiv helhetsupplevelse för våra kunder. Du utgår från vår nya KIA-anläggning i Sätra och rapporterar till Servicechef. Tjänsten är på heltid med arbetstider mellan våra öppettider som är mån-tor klockan 7-17 samt fredag klockan 7-16. Detta är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månader provanställning.

Du som söker till oss
För att lyckas väl i rollen som servicerådgivare är du en positiv person som drivs av att ge förstklassig service till våra kunder. Du är lösningsorienterad och hanterar enkelt olika typer av arbetssituationer. Du trivs med att ha flera bollar i luften samtidigt och med ett systematiskt arbetssätt levererar du det vi kommit överens om till kund. Du har lätt för att skapa goda relationer och samarbetar väl med dina kollegor.

Krav för tjänsten

- Tidigare erfarenhet av arbete inom service

- Flytande svenska och goda kunskaper i engelska både tal och skrift

- Grundläggande fordonskunskap eller erfarenhet av liknande roll ses som meriterande

- Minst ett års erfarenhet inom bilbranschen i samma yrkesroll ses som meriterande

- Tidigare arbete inom WinAssist ses som meriterande

Om Torvalla bil Sätra
Torvalla bil fortsätter växa. 2022 utökade vi vår verksamhet i Sätra med ytterligare en anläggning som enbart fokuserar KIA. Tillsammans med 2 till KIA anläggningar är Torvalla bil Stockholms största återförsäljare av KIA.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Vi erbjuder även utbildning för att kunna växa i rollen och få mer kunskap.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Markus Johansson, servicechef, på Markus.Johansson@Torvallabil.se. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Ansök nu