Friday Väst AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Friday Väst AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Produktägare till spännande scaleup-bolag!

Projektledare, IT
Läs mer Maj 14
Compodium är ett noterat scale-up techbolag och en av de ledande leverantörerna av säker molnbaserade kommunikationsplattform på den svenska marknaden. Deras plattform säkerställer att känslig information hanteras korrekt och att den personliga integriteten vidmakthålls i all typ av digital kommunikation.




OM TJÄNSTEN:

I din roll som Produktägare är det avgörande att säkerställa att produkten du ansvarar för skapar maximalt värde för kunden. Du tar ansvar för att optimera konverteringsgraden och användningen inom produkten samt att identifiera och åtgärda eventuella painpoints och förbättringsområden. Det är också ditt ansvar att se till att backlogen är väldefinierad, prioriterad och uppdaterad för att säkerställa smidig produktutveckling.

Som en bro mellan tekniska och icke-tekniska intressenter är det din uppgift att regelbundet uppdatera om produktutvecklingsframsteg och hantera eventuella bekymmer. Du samordnar och planerar produktlanseringar och uppdateringar för att säkerställa en smidig implementeringsprocess. Dina andra ansvarsområden inkluderar att bryta ned produktstrategier till konkreta user stories, ge teknisk rådgivning och vägledning till utvecklingsteamet, samt skapa och kommunicera produktens roadmap och arkitektur. Du samverkar också med kunder för att förstå deras tekniska behov och översätta dessa till produktens krav och prioriteringar.

Slutligen är det också viktigt för dig att övervaka och analysera kundfeedbackkanaler och användardata för att identifiera trender och möjligheter för att kontinuerligt förbättra produkten och uppfylla kundernas behov och förväntningar.




VI SÖKER DIG MED:
M.Sc. eller B.Sc. inom datavetenskap, systemvetenskap eller liknande
Erfarenhet av att arbeta som Produktägare eller liknande roll inom en SaaS- eller mjukvaruutvecklingsmiljö
God förståelse för videokonferensteknologi och SaaS-affärsmodeller
Stark förmåga att översätta produktstrategier till konkreta åtgärder och krav
Förmåga att prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt
Goda kommunikations-, organisations- och problemlösningsförmågor





MERITERANDE:
Teknisk förståelse och erfarenhet inom säkerhet, videomöten och API:er





OM KUNDFÖRETAGET: 

Compodium är ett noterat scale-up techbolag och en av de ledande leverantörerna av säker molnbaserade kommunikationsplattform på den svenska marknaden. Deras plattform säkerställer att känslig information hanteras korrekt och att den personliga integriteten vidmakthålls i all typ av digital kommunikation. Med denna kan Compodiums kunder uppfylla alla de regulatoriska krav som ställs på myndigheter och bolag i sin digitala kommunikation med människor. Med deras produkter och tjänster för säker kommunikation med video och meddelanden främjas kommunikationen mellan människor samtidigt som risken för identitetsbedrägerier minskas, att känsliga uppgifter läcker ut och att dataåtkomst från tredje land uppstår.

Deras kunder är myndigheter, kommuner och landsting samt privata aktörer som hanterar känslig information.




OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.




ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Stockholm, Södermalm
Rekryteringsansvarig: erik.nilsson@friday.se
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.




OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: Produktägare, Product Owner, mjukvaruutvecklare, API, SaaS, Scrum

Ansök nu

Lead Test and Operations engineer till spännande bolag inom GreenTech

Driftingenjör, maskin
Läs mer Maj 10
Tillsammans står vi inför klimatförändringar som kräver att vi begränsar koldioxidutsläppen markant och därigenom ökar behovet av elektricitet. Phoenix BioPower utvecklar ny teknik som producerar förnybar el från biomassa vid behov. Tekniken gör att man kan producera dubbelt så mycket el från samma mängd biomassa jämfört med dagens teknik – med noll eller negativa koldioxidutsläpp.

 

Om tjänsten: 

Vi söker en erfaren driftsättningsingenjör eller drifttekniker för att leda Kunds provverksamhet och ansvara för att deras provanläggningar fungerar korrekt för utvecklings- och valideringsprov. Ditt huvudansvar kommer vara att anläggningarna underhålls, uppdateras och driftsätts så att prov kan köras säkert och tillförlitligt samt enligt plan och budget. Du kommer att vara ansvarig för uppdateringar av anläggningarna så de svarar mot krav, inklusive korrekt dokumentation, köpa in material, tjänster, installera och demontera utrustning inför prov, samt kommunicera med leverantörer för inköp och uppföljning. Du kommer också att vara involverad i större projekt med fokus på R&D, där du, i dialog med utvecklingsteamen, genomför beställda provkampanjer och/eller ändringar av riggen. Proven utförs i huvudsak i deras rigg i centrala Stockholm där ett integrerat förgasnings- och förbränningssystem finns men de samarbetar med, och utför prov hos, partners i Sverige och EU.




Arbetsuppgifter: 

Som arbetsledare för provverksamheten kommer du att leda ett litet team om drygt tre personer. Din roll kommer att omfatta förvaltning och utveckling av provriggar så att de uppfyller kraven för att testa och utveckla deras teknik. Du kommer att vara involverad i allt från att underhålla riggen till att vara driftledare under provkörningar till att projektera och genomföra ändringar till anläggningen. Detta inkluderar även att säkerställa att alla uppgraderingar och förändringar på riggen dokumenteras korrekt och de relevanta tillstånden finns. Med ditt team, kommer du jobba periodiskt mycket praktiskt med provförberedelser, installation, driftsättning, felsökning, drift och underhåll.




Vi söker dig med:  
Högskoleingenjörsexamen inom relevant område, exempelvis process eller energiteknik
Minst fem års relevant erfarenhet efter examen
Praktisk erfarenhet av att arbeta med drift av olika process-, energi- eller provanläggningar, särskilt driftsättning av nya anläggningar eller riggar.
Trygg att leda mindre team samt vara initiativtagande 
Trivas med att jobba över många discipliner, t ex process, styr och regler eller el
Noggrannhet och kan hantera och utveckla dokumentation, tex P&ID; eller riskhantering 
Som tycker att säkerhet är en självklar del av arbetet
Flytande engelska i tal och skrift 


  

OM KUNDFÖRETAGET: 

Phoenix BioPower, ett företag i framkant inom förnybar energi, har just inlett en spännande fas i sin kommersialisering av deras revolutionerande BTC-teknik (Biomass-fired TopCycle). Tekniken har potential att omforma biokraften och göra den mer effektiv och miljövänlig än någonsin tidigare. Bolaget har en långsiktig vision att vara en vital aktör i den globala energiomställningen och att göra en mätbar skillnad på global nivå. Genom att erbjuda högeffektiva biokraftverk och integrerad koldioxidinfångning bidrar de aktivt till att minska de negativa påverkningarna av klimatförändringarna. Bolaget har redan en imponerande patentportfölj med 15 beviljade internationella patent och fler patentansökningar och innovationer är på gång. Denna teknologiska grund, tillsammans med bolagets djupa expertis inom området, positionerar Phoenix BioPower som en föregångare inom förnybara energisektorn. Tillsammans står vi inför klimatförändringar som kräver att vi begränsar koldioxidutsläppen markant. Klimatomställningen ökar behovet av ren och förnybar elektricitet för att möta framtidens utmaningar. Kunden utvecklar ny teknik som producerar förnybar el från biomassa efter behov. Tekniken gör att man kan producera dubbelt så mycket el från samma mängd biomassa jämfört med dagens teknik – med noll eller negativ koldioxidutsläpp.




OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direktanställd hos Kund. Friday sköter rekryteringsprocessen och Kund önskar att all kommunikation om tjänsten sker via oss.




ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid 
Start: Efter sommaren 
Placering: Centrala Stockholm 
Rekryteringsansvarig: Erik Nilsson, erik.nilsson@friday.se 
Lön: Marknadsmässig 


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. 

  

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. 

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! 

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det? 

Sökord: green tech, ny teknik, ingenjör, hållbarhet, förnybar el

Ansök nu

Studerande högskoleingenjör med intresse för CAD till SaltX!

Konstruktör, elkraft
Läs mer Maj 3
Är du en studerande högskoleingenjör inom och vill jobba extra på ett spännande företag inom grön teknologi? SaltX söker nu en konstruktör som vill bli en del av deras team på deras kontor i Västertorp. Tjänsten är på heltid under sommarmånaderna och sedan extra under hösten när studierna har dragit igång. I denna roll får du möjlighet att utforska och implementera innovativa lösningar som driver fram hållbar utveckling och banar väg för en mer miljövänlig framtid. Sök idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

I denna roll blir du en del ett växande företag som fokuserar på grön teknologi och arbetar med att utveckla och installera miljövänliga lösningar inom industriell tillverkning. De söker nu en studerande högskoleingenjör på deltid som vill vara med och ta deras kärnprodukt till nästa nivå genom att omvandla ritningar till deras interna system och få en betydande roll i deras CAD-team.

Rollen är på heltid under sommaren och sedan jobbar du extra under hösten när studierna har börjat. Tiderna är flexibla och du får möjlighet att anpassa arbetstimmarna efter dina studier.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med att överföra befintliga ritningar till det interna CAD-systemet. Du kommer att ha möjlighet att vara med och utveckla våra konstruktionsprocesser och vara en viktig del av vårt tekniska team. Arbetet är varierande och du kommer att få möjlighet att arbeta med olika typer av konstruktionsprojekt inom grön teknologi.

Vi söker dig som
Studerar till högskoleingenjör inom relevant område och har ett år kvar av dina studier
Har flytande kunskaper i engelska, tal och skrift
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av CAD-ritningar från studier eller arbete


I denna process kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du har ett genuint intresse och vilja att lära dig om grön teknologi och hållbar utveckling. Som person är du ödmjuk, samarbetsvillig och besitter en positiv attityd.

Om kundföretaget

SaltX har som mål att eliminera industrins beroende av fossila bränslen, börjandes med kalk- och cementindustrin som står för mer än 8% av världens CO2-utsläpp. De driver innovation och industrialiserar elektrifieringsteknologier med syftet att göra en förändring i gigaton-skalan för att nå noll nettoutsläpp från industrin.

Företaget skapar värde genom att vara en strategisk partner för tungt utsläppsintensiva industrier som har förbundit sig att avkarbonisera sina operationer. Det industriella beroendet av fossila bränslen inom högtemperaturuppvärmningsindustrier kan äntligen bli historia tack vare deras patenterade innovation - Electric Arc Calciner (eAC). Deras elektriska plasmateknik ersätter fossildriven uppvärmning med förnybar elektricitet och fångar in de CO2-utsläpp som frigörs under uppvärmningsprocessen.

Om anställningen

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden. 

Övrig info
Omfattning: Deltid
Start: Sommaren 2024
Placering: Västertorp
Lön: Marknadsmässig timlön


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Testare av Elektronik och Hårdvara till Tekniskt företag!

Serviceingenjör, elektronik
Läs mer Apr 3
Vår kund är ett spännande företag med fokus på säkerhet och hållbarhet. De söker nu en ny kollega som vill bli en del av deras avdelning för tester. Antingen är du högskoleingenjör med några års erfarenhet, eller så har du arbetslivserfarenhet inom ett relevant område. Det viktiga är att du har ett genuint intresse för elektronik, teknik och tester av spännande produkter! Sök idag då urval sker löpande.

Om tjänsten

Friday söker för vår kunds räkning en testare inom elektronik och hårdvara till deras avdelning för test i Stockholm. Testverksamheten består av 230 medarbetare som är ingenjörer inom olika områden. Du kommer dagligen att arbeta med funktionstest av elektronik avsedd för exempelvis medicinsk testning, tester inom elektromagnetisk kompatibilitet och analoga tester. I rollen kommer du få testa det senaste inom tekniska områden där du använder dig av allt från oscilloskop och multimeter till att släppa prylar från höga höjder, sätta eld på utrustning och kontrollera att det du testar håller i olika miljöer. I stort så testar vår kund allt från Olympiska medaljer till flygbränsle till Air Force One.

Rollen kräver även att du har en administrativ ådra då den innefattar dokumentation och rapporter av testerna som utförs.

För att du ska trivas i rollen ser vi gärna att du gillar att arbeta i team och söker information självständigt samtidigt som du delar din kunskap och erfarenheter med andra. Du har en bakgrund inom teknik eller elektronik och är nyfiken på hur saker fungerar. Du är också en envis person som gillar ordning och besitter förmåga att tänka kreativt och är en duktig problemlösare.

Vi söker dig som
Har en högskoleingenjörsutbildning inom ett relevant område, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Har intresse för elektronik, driva egna projekt och testa produkter inom olika områden.
Det är meriterande om du har utbildning eller tidigare erfarenhet inom Elektromagnetisk kompabilitet, Radiofrekvenser eller ett liknande område. 


Vi ser alltså att du exempelvis kan ha en bakgrund som elektriker, testare eller liknande praktiskt arbete. I denna process kommer stor vikt läggas vid ditt intresse för tjänsten och tekniken du kommer ha daglig kontakt med.

Om kundföretaget

I över 130 år har företag runt om i världen vänt sig till vår kund för att minimera risker, säkra kvalitet, förbättra hållbarheten och öka säkerheten i sina produkter, processer, system och leverantörskedjor. 

Företaget gör mer än att prova, inspektera och certifiera produkter och processer: de hjälper våra kunder att sova gott om nätterna. Varje dag levererar deras kunniga medarbetare innovativa tjänster inom kvalitetssäkring, riskminimering, hållbarhet och globalt marknadstillträde till kunder runt om i världen.

De tar ett helhetsgrepp om deras kunders behov och stöttar dem genom hela värdekedjan: FoU, råvaruförsörjning, komponentleverantörer, tillverkning, logistik, distribution, försäljning och kundhantering. 

Om anställningen

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden. 

Övrig info
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Kista
Rekryteringsansvarig: Nora Sundberg
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Projektingenjör till tekniktungt bolag inom flygindustrin

Projekteringsingenjör, maskin
Läs mer Apr 25
Bolaget är ledande aktör inom flygindustrin och för deras räkning söker vi för närvarande en engagerad och kunnig projektingenjör för att stödja deras projekt med planering, utförande och slutförande av modifieringar av flygplan och rotorflygplan.




OM TJÄNSTEN:

Bolaget är en ledande aktör inom flygindustrin och för deras räkning söker vi för närvarande en engagerad och kunnig projektingenjör för att stödja deras projekt med planering, utförande och slutförande av modifieringar av flygplan och rotorflygplan. Du som kandidat kommer att spela en avgörande roll för att säkerställa projektets framgång, från konceptuell design till implementering, inom deras dynamiska och innovativa miljö. Som projektingenjör hos vår kund kommer du att vara väldigt engagerad i designprocessen både i planering och förberedelse av leveranser. Du kommer att rapportera direkt till Designchefen och arbeta tillsammans med deras erfarna ingenjörsteam för att framgångsrikt slutföra olika projekt. För att trivs i rollen behöver du vara organiserad med förmåga att hantera flera projekt samtidigt, en proaktiv problemlösare, trivs med ansvar, drivs av att uppnå projektmål och deadlines samt vara bekväm att arbeta i en flexibel arbetsmiljö.




ARBETSUPPGIFTER: 
Bidra till planerings-, design- och genomförandefasen av ingenjörsprojekt
Bedöma projektspecifikationer, identifiera krav och sätta mål
Övervaka projektförloppet, adressera potentiella problem och implementera lösningar
Förbereda dokumentation och leveranser
Säkerställa överensstämmelse med flygindustrins standarder, säkerhetsföreskrifter och Design Organisation Procedures





VI SÖKER DIG MED:
En högskole- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis maskinteknik eller likvärdigt område
Cirka 3 års arbetslivserfarenhet inom ingenjörsvetenskapen
Starka analytiska färdigheter och ett öga för detaljer
Utmärkta kommunikations- och teamwork-förmågor 
Engelska i tal och skrift





MERITERANDE:
Kännedom om EASA-regler och flygindustrins standarder
Tidigare erfarenhet av design- och CAD-program 
Svenska i tal och skrift





OM KUNDFÖRETAGET:

Bolaget är ett flygunderhållsföretag som grundades år 1979 genom förvärvet av ett annat företag som hade agentur för flera flygplansmärken som till exempelvis Gulfstream. Under de första åren hade företaget endast ett fåtal anställda och fokuserade främst på underhåll av vissa flygplanstyper. År 2000 hade företaget växt till att ha ett betydande antal anställda. När det tidigare ägandet av företaget blev tillgängligt för försäljning, valde en grupp anställda att gå samman och köpa företaget. Därefter ökade företaget sin verksamhet och erbjöd ett brett utbud av tjänster inom flygunderhåll. Sedan 2018 äger företaget även ett dotterbolag och arbetar med utveckling och installation av ett maritimt övervakningssystem för olika flygplan. Bolaget har sin verksamhet centralt i Stockholm.




OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden efter initial anställning via oss på Friday.




ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Stockholm
Rekryteringsansvarig: Erik Nilsson, erik.nilsson@friday.se
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.




OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: aviation, project engineer, flygindustrin, analytisk, flygplan

Ansök nu

Machine Learning Engineer till SAAB

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Maj 13
Electronic Warfare (EW) Systems är en affärsenhet inom affärsområdet Surveillance som levererar signalintelligenssystem och självskyddssystem i världsklass för nästa generation JAS Gripen och Global Eye bland annat. Till EW-system letar vi nu efter systemutvecklare inom AI.




OM TJÄNSTEN:

SAAB har ett växande behov av att integrera AI-teknik i sina lösningar och förbereder sig för en framtid där AI kommer att spela en allt viktigare roll. De ser en ökad efterfrågan på kompetenser som kan arbeta med spännande AI-drivna applikationer och hantera den omfattande datamängd som krävs för att driva dessa lösningar. I deras nuvarande team finns både juniora och seniora medarbetare som delar en gemensam vision om att vara ledande inom AI-området. De tror på att bygga starka tekniska grunder genom att utforska nya teknologier och genomföra innovativa projekt. För att lyckas i denna roll är det avgörande att du har en stark teknisk bakgrund och erfarenhet av att arbeta med både backend- och fullstack-utveckling. SAAB erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att utvecklas och växa i din roll som utvecklare inom AI. Om du delar deras passion för ny teknik och är redo att ta nästa steg i din karriär, ser vi fram emot att träffa dig. Denna kompetens kommer vara extremt efterfrågad framåt, så vänta inte med att skicka in din ansökan.




ARBETSUPPGIFTER:
Samla in signaldata från deras system och simulatorer 
Utforska data för mönster och extrahera högre nivåers funktioner 
Organisera och annotera data 
Utveckla maskininlärningslösningar för komplexa problem





VI SÖKER DIG MED:
En högskole- eller civilingenjörsutbildning inom datateknik eller likvärdigt område
Ett genuint intresse för AI, mjukvaruutveckling och ny teknik
Goda programmeringskunskaper i Python
Relevanta hobbyprojekt eller erfarenhet från arbetslivet
Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken kommer att användas i arbetet





Vidare kommer stort vikt att läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen krävs det att du som person är prestigelös, driven och tycker om att arbeta. Vidare är du nyfiken samtidigt som du vill dela med dig av din kunskap till andra. Då du arbetar i team tillsammans med andra kollegor samt har kontakt med företagets kunder ser vi att du är kommunikativ och har lätt att skapa goda relationer internt såväl som externt.




OM KUNDFÖRETAGET:

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Affärsområdet Surveillance erbjuder effektiva lösningar för säkerhet och trygghet, för övervakning och beslutsstöd samt för hotdetektering och skydd. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och sjöbaserade radar, elektronisk krigföring, stridsystem och C4I-lösningar samt trafikledningssystem. Saab verkar över hela världen och förutom Sverige anses Sydafrika tillsammans med USA, Australien och Storbritannien som viktiga platser. Electronic Warfare (EW) Systems är en affärsenhet inom affärsområdet Surveillance som levererar signalintelligenssystem och självskyddssystem i världsklass för nästa generation JAS Gripen och Global Eye bland annat. Till EW-system letar vi nu efter kunniga och sociala systemutvecklare. Välkommen till en arbetsplats med inspirerande utmaningar där mötet mellan kompetens och personlighet bygger grunden för SAAB:s framgång.




OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6 månader blir direktanställd hos kunden. 




ÖVRIG INFO: 
Omfattning: Heltid
Start: Efter sommaren
Placering: Stockholm, Järfälla
Rekryteringsansvarig: Erik Nilsson, erik.nilsson@friday.se
Lön: Marknadsmässig





Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.




OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?




Sökord: AI, Machine Learning, SAAB, developer, Python

Ansök nu

Systemingenjör till Mycronic

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Apr 30
Det här är en spännande möjlighet för dig som vill utvecklas i en roll som Systemingenjör på ett världsledande bolag. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:

Mycronic letar för närvarande efter en Systemingenjör att ansluta sig till deras utvecklingsteam. Ditt uppdrag kommer att vara att arbeta med världens mest avancerade laser-mönstergeneratorer för fotomasksskrivning. Nästan alla bildskärmar du ser omkring dig i TV-apparater, datorer, surfplattor, mobiltelefoner osv. tillverkas med hjälp av deras teknologi! Som en Systemingenjör på Mycronic AB kommer du att göra ett viktigt bidrag för att utveckla och säkerställa hög prestanda och avancerad funktionalitet i deras produkter.

Arbetsuppgifter:

Integrera nya delsystem i det kompletta systemet
Verifiera system- och delsystemfunktionalitet
Kalibrera och finjustera systemet för att uppfylla specificerad prestanda
Avancerad felsökning och analys
Bearbeta och mäta masker
Bygga prototyper och testbänkar


Arbetsuppgifterna innefattar en blandning av praktiska element, såsom hands-on arbete med systemen, och teoretisk analys och förståelse av systemprinciper. Arbetet görs till stor del i en renrumsmiljö.

VI SÖKER DIG SOM:
Har en examen inom teknik (helst inom fysik, maskinteknik, elektronik eller liknande)
Talar flytande engelska, både skriftligt och i tal
Har viss kunskap i Linux/Unix


Du är mycket motiverad, självgående, har en öppen attityd och bra kommunikationsförmåga. Du är lösningsorienterad och analytisk. Du trivs med att arbeta praktiskt för att få saker att fungera. Slutligen har du ett stort intresse för teknik och tycker om att arbeta i ett team. Vi tror att du nyligen har examineras eller har några års erfarenhet, att du är nyfiken och mycket villig att bidra i ett team som utvecklar produkter i världsklass.

OM KUNDFÖRETAGET:

Mycronic är ett svenskt högteknologiskt företag med mer än 1200 anställda idag. De är banbrytande på sin marknad och har i över 40 år utvecklat och tillverkat komponenter för elektronik- och displaytillverkare för att förbli konkurrenskraftiga. Idag har de kunder och distributörer i över globalt där deras innovativa produkter, tjänster och lösningar levereras för att skapa morgondagens elektronik.

Mycronic erbjuder dig chansen att komma in i ett lönsamt och växande bolag med öppen arbetskultur och erfarna kollegor. Det är en miljö där kollegor lär och utvecklas av varandra för att driva innovationen och öka kundvärdet. Bolaget fortsätter genom sin teknik göra det omöjliga möjligt.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Mycronic och vår sida är att du efter några månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Täby, Stockholm
Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Renrumsoperatör till SAAB

Kontrolloperatör, metallprodukter
Läs mer Apr 26
Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet. Magnetronavdelningen tillhör produktion inom Surveillance och sitter i Järfälla.




OM TJÄNSTEN: 

Verksamheten har idag hand om produktion, kontroll, förråd, leveranser och kvalitetssäkring när det gäller produkten magnetron. Vi tillhandahåller även all dokumentation såsom upprättande/ändringar av arbetsbeskrivningar, processbeskrivningar och protokoll. Avdelningen består för närvarande av 12 personer. Du kommer att ingå i ett självstyrande team där flexibilitet och självständighet är en nödvändighet. Det dagliga arbetet kommer att ske i renrum och består av trimning av radarprodukter för att möta specifika frekvensområden. Arbetet ställer höga krav på din finmotorik och små justeringar på produkten kan ge stor påverkan på slutresultat.




ARBETSUPPGIFTER: 
Med hjälp av data justera och trimma in frekvens för radarprodukter
Finmekanisk montering under mikroskop i renrumsmiljö
Läsa ritningar
Skapa och underhålla tillverkningsunderlag/processbeskrivningar





VI SÖKER DIG MED:
Finmotoriskt handlag och tidigare erfarenhet av finmekaniskt arbete
Kunna läsa och förstå ritningar
Goda språkfärdigheter i svenska och engelska
Tålmodig och nyfiken inställning till nya kunskapsområden





MERITERANDE:
Erfarenhet av renrumsarbete
Kvalitetsmedvetenhet
Förmåga och vilja att arbeta självständigt, men även i lag
Gymnasiekompetens
Relevanta kunskaper inom området





OM KUNDFÖRETAGET: 

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet. Magnetronavdelningen tillhör produktion inom Surveillance och sitter i Järfälla. Magnetronen är ett sändarrör där elektrisk och magnetisk energi omvandlas till mikrovågsenergi. Magnetroner sitter företrädesvis i olika radarapplikationer. Saab är ett företag där människan står i centrum. De har en god arbetsmiljö där de stöttar och hjälper varandra att göra deras bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där de alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.




OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6 månader blir direktanställd hos kunden.




ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Stockholm/Järfälla
Rekryteringsansvarig: erik.nilsson@friday.se
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.




OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: renrum, saab, finmotorik, förbättring, radarprodukter

Ansök nu

Mechanical engineer @ SAAB

Maskinkonstruktör
Läs mer Apr 23
Är du en skicklig mekanikkonstruktör och besitter ett genuint intresse för teknik och design? Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en spännande och komplex miljö? Välkommen med din ansökan!




OM TJÄNSTEN
Saab söker nu en kommunikativ och driven mekanikkonstruktör. De jobbar för att kunna erbjuda effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd samt system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Saab vill nu utöka sitt team i Stockholm/Järfälla och söker en mekanikkonstruktör. Du kommer att vara baserad i Järfälla, men förväntas samarbeta och interagera med alla Surveillance-sajter, inklusive Göteborg och Huskvarna.

Som mekanikkonstruktör får du vara med under hela produktutvecklingskedjan genom att utveckla och designa produkter, från koncept till färdig produkt. Detta kommer ske tillsammans med andra ingenjörsdiscipliner i något av vår kunds tvärfunktionella utvecklingsteam. I rollen kommer även fokus att ligga på att uppdatera utgående underlag och material som exempelvis produktritningar. Du kommer arbeta med konstruktion inom skärbearbetning, plåt och ytbehandlingar samt utföra strukturella och/eller termiska beräkningar. Du kommer främst att arbeta med CAD-program som exempelvis Siemens NX. 

Du kommer tillhöra avdelningen Hardware Engineering som utvecklar och designar hårdvaran till signalspanings- och självskyddsprodukter. Då efterfrågan på vår kunds produkter ökar globalt behöver de nu stärka teamet med fler vassa och nyfikna konstruktörer.




VI SÖKER DIG SOM
Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis maskinteknik eller likvärdigt område.
Har kunskaper i något CAD-program, exempelvis Siemens NX.
Har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.  
Besitter ett genuint intresse för design, konstruktion och ny teknik. 
Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken kommer att användas i arbetet. 


Vidare kommer stort vikt att läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen krävs det att du som person är prestigelös, driven och tycker om att arbeta. Vidare är du nyfiken samtidigt som du vill dela med dig av din kunskap till andra. Då du arbetar i team tillsammans med andra kollegor samt har kontakt med företagets kunder ser vi att du är kommunikativ och har lätt att skapa goda relationer internt såväl som externt.




OM KUNDFÖRETAGET
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Affärsomrädet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom ö

Ansök nu

Business Analyst med intresse för PLM till Mycronic

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Apr 3
Mycronic är en ledande global leverantör av produktionsutrustning med hög precision och tillsammans med deras kunder flyttar de fram gränserna för vad som är möjligt.




OM TJÄNSTEN:

I rollen som 'Business Analyst med intresse för PLM' kommer du att få arbeta med kundens PLM-system (Aras Innovation) som är integrerat med CAD, EI-CAD, ERP och Jira. Du kommer att arbeta nära PLM Application Manager för att utföra bland annat applikationsutveckling och underhåll för att uppnå de satta affärsmålen. Vidare kommer du att vara en del av applikationsgruppen och arbeta nära affärsanvändare, deras utvecklare och systemägare i deras R&D-avdelning. De dagliga uppgifterna inkluderar att förstå affärsbehoven och skapa funktionalitetsspecifikationer eller gå in i detaljer med programmering. Utöver detta kommer du också att lära dig Mycronic Aras-lösningen i detalj med felsökning av , frågor och livscykeladministration för de olika komponenterna som är anslutna till systemet. Tillsammans med utvecklarna felsöker och utvecklar du systemintegrationerna.

Avdelningen heter Business Application IT och består av 5 personer och som nu ska växa. De som arbetar i teamet är Application Managers för olika system såsom ERP, PLM, Finansiella system med mera. Gruppen förvaltar och utvecklar de core- system som bolaget har och hanterar allt från att fånga upp behov och krav till att förvalta, utveckla och förbättra systemen. I arbetet med detta ingår även arbete med integrationer och mycket mer.

Som person är du noggrann, kommunikativ och social. Du har förmågan att jobba nära såväl IT som verksamhet och din analytiska förmåga gör att du har lätt att fånga upp behov och krav rörande förbättring och utveckling. Du har ett säkerhetstänk i ditt arbete. Du arbetar bra i såväl grupp som självständigt och har en vilja att lära dig nya saker och lösa problem samt känner ett stort ansvar för dina uppgifter. Ditt stora teknikintresse gör att du löpande omvärldsbevaka för att veta vad som händer inom ditt område. Då vi är en liten grupp som arbetar nära varandra är det viktigt att du är prestigelös och ser det som naturligt att vid behov även hjälpa till inom kringliggande IT-delar.




VI SÖKER DIG MED:
Vana att arbeta nära verksamheten för att fånga upp krav och behov
Erfarenhet att arbeta nära System Owners, Power Users och externa leverantörer
Relevant eftergymnasial teknisk utbildning
Teknisk förståelse kopplat till flöden, beroenden, programmering i system
Engelskkunskaper, tal och i skrift


 

Meriterande:
Erfarenhet från tillverkande industri
Erfarenhet från mekanisk eller elektronisk konstruktion





OM KUNDFÖRETAGET: 

Mycronic är en ledande global leverantör av produktionsutrustning med hög precision och tillsammans med deras kunder flyttar de fram gränserna för vad som är möjligt. De hjälper elektronik- och displaytillverkare att förbli konkurrenskraftiga, lönsamma och relevanta även på lång sikt. Ledande aktörer inom SMT-, halvledar- och fordonsindustrin använder deras innovativa produkter, tjänster och lösningar för att skapa morgondagens elektronik – från avancerade skärmar till livräddande medicinska implantat och nästa generations satelliter.

 

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden vid ett senare tillfälle.

 

ÖVRIG INFO:

Omfattning: Heltid

Start: Omgående

Placering: Stockholm

Rekryteringsansvarig: Erik Nilsson - erik.nilsson@friday.se

Lön: Marknadsmässig

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 

Sökord: Business Analyst, PLM, Engineer, Tech

Ansök nu

Supporttekniker inom säkerhet!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Mar 26
Varför söka rollen som Supporttekniker? Du blir en nyckelperson inom nätverkssäkerhet, levererar högkvalitativ IT-support och löser komplexa utmaningar i en stimulerande miljö. Om du letar efter en meningsfull och dynamisk roll, är detta platsen för dig. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN:
Vi letar efter en entusiastisk och tekniskt kunnig individ för rollen som Teknisk Supporttekniker hos en av våra kunder. Du kommer att vara en viktig del av ett grymt team och kommer att arbeta med både interna och externa IT-relaterade frågor.

Ansvarsområden:

Ge teknisk support både internt och externt för en blandning av Linux- och Windowsmiljöer
Installera och konfigurera datorer, skrivare, och nätverksenheter
Hantera interna ärenden och support för att säkerställa smidig drift av IT-system
Arbeta med VPN och säkerhetsrelaterade nätverkstekniker
Drift och underhåll av Linux-servrar

VI SÖKER DIG SOM: 
Har erfarenhet inom IT support eller drifttekniker och är serviceinriktad
Stort intresse för IT-säkerhet
Erfarenhet av Linux och Windowsmiljöer, server och klienter samt nätverkskunskaper i switchning, routing, TCP/IP
Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift


En anställning hos vår kund innebär att du är placerad i säkerhetsklass och säkerhetsprövning med registerkontroll kommer därför att genomföras vid

anställning.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund, ett privatägt svenskt företag grundat 1992, har sedan dess specialiserat sig på att utveckla högkvalitativa nätverkskrypteringslösningar för militära, myndighets- och företagskunder som verkar inom områden där absolut säkerhet i kommunikationen är av yttersta vikt.

Som en oberoende aktör inom branschen samarbetar de nära med näringslivet och olika myndigheter för att kunna erbjuda pålitliga, säkra och kostnadseffektiva krypteringslösningar som kan tillgodose deras specifika säkerhetsbehov.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Placering: Solna, Stockholm
Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Testchef till Interspiro

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 18
Är du är en problemlösare med en passion för teknisk utveckling och vill arbeta med innovativa produkter inom andningsutrustning? Då kan den här tjänsten vara din nästa stora möjlighet. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN: 

Interspiro är ett ledande företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av andningsutrustning för räddningspersonal och professionella dykare. Det är en dynamisk arbetsplats med hög trivsel och stark sammanhållning. Som Testchef kommer du att vara en nyckelperson i teamet och arbeta med alla aspekter av produktutvecklingen. Du kommer att leda och koordinera aktiviteter för ett team på 3 personer samt planera och utföra tester, prototyptillverkning och utredningar i samband med reklamationer. Du kommer även att vara delaktig i praktiskt arbete i laboratoriet och hantera en rad tekniska utmaningar inom elektronik, mekanik och materialvetenskap.

VI SÖKER DIG SOM: 
Har en högskoleutbildning inom maskinteknik eller likvärdig
Har ett par års erfarenhet inom produktutveckling eller konstruktion
Har ett stort tekniskt intresse och gillar att arbeta handson
Har goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift


Det är meriterande men inget krav om du:

Har erfarenhet av elektronik, mätteknik, pneumatik och/eller polymera material.


Som person är du drivande, flexibel och har en god teknisk allmänbildning.

OM KUNDFÖRETAGET: 

Interspiro är ett företag som specialiserar sig på utveckling, tillverkning och försäljning av andningsutrustning för olika yrkesgrupper, särskilt räddningspersonal och professionella dykare. Deras produkter inkluderar andningsapparater och andra relaterade produkter som används i krävande miljöer och situationer där andningsskydd är av yttersta vikt. Deras utrustning används av brandmän, kemdykare, militära dykare och andra yrkesgrupper som arbetar i farliga eller utmanande miljöer där det finns risk för syrebrist eller andra andningsrelaterade faror. Huvudkontoret har ca 50 medarbetare och är beläget i Täby.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos Interspiro. Friday ansvarar för rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till Friday.

ÖVRIG INFO: 
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Täby, Stockholm
Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Junior Mekanikkonstruktör till Tekniskt Bolag

Civilingenjör, maskin
Läs mer Apr 15
Vår kund inom den globala massa- och pappersindustrin söker nu en junior mekanikkonstruktör. Vill du arbeta i en bred roll där du ständigt får utvecklas kan det här vara rollen för dig. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:
I rollen som mekanikkonstruktör kommer du få rita, beräkna, ta fram tillverkningsunderlag för produkten. Du får under projektets gång aktivt delta i utvecklingens alla steg, från idé till framtagning av prototyper för tester och validering och därefter även följa den färdiga produkten in i produktionssättning. Det är en bred teknisk roll där du får utvecklas och för dig som har ambitioner att i framtiden få en ledarroll finns möjligheter.

VI SÖKER DIG SOM:
Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik eller likvärdigt
Har stort tekniskt intresse och gärna mekar på fritiden
Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift

OM KUNDFÖRETAGET:

Vår klient är en världsledande tillverkare av utrustning för kvalitetskontroll och processoptimering inom massa- och pappersindustrin. Huvudkontoret, inklusive R&D och tillverkning, ligger i Kista, Stockholm. Deras enhet består av cirka 80 personer, där försäljning, produkthantering, tillverkning, underhåll och R&D alla sitter under ett tak.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Enlig överenskommelse
Placering: Kista
Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Systemintegratör med fokus på IT-säkerhet till Saab

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 13
Saab söker nu en Windows- och Linuxkunnig person som kan vara med och ta fram samt vidareutveckla stridsledningssystem till det svenska Flygvapnet. Rollen passar dig som har ett stort intresse för IT-säkerhet. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN

I rollen som Systemintegratör kommer du arbeta med att integrera olika mjukvaruprodukter på Saabs säkra Windows-plattform som de härdar genom olika metoder, då deras system har väldigt höga krav på IT-säkerhet. Tillsammans i teamet tar ni fram system som ska köras på kommersiell hårdvara. De levererar hela system inklusive hårdvara, så arbetet kan även innefatta etablerande av referenssystem i deras egna lokaler, men även installation och driftsättning i Flygvapnets anläggningar. Den primära slutkunden är det svenska Flygvapnet där deras utvecklingsorganisation har ett unikt förtroende. I nära samarbete med Försvarets materielverk och företrädare för Försvarsmakten och Flygvapnet utvecklar och vidmakthåller de militära lednings- och informationssystem som är avgörande för Flygvapnets funktion i fred, kris och krig. Även arbete mot kunder i andra delar av världen kan bli aktuellt.

Du kommer bli en del av ett sammansvetsat team på cirka 10 personer där ledorden är samarbete, ödmjukhet och prestigelöshet. Det är alltid nära till någon att fråga, på samma sätt som att det förväntas att alla ska hjälpa varandra om det behövs. Eftersom det är ett relativt litet team kommer alla i teamet att komma i kontakt med de flesta arbetsuppgifterna, så du kan förvänta dig att du kommer att lära dig mycket inom flera olika områden. Teamet är även del av ett större projekt som utvecklar olika system vilket ger stora möjligheter till professionell och personlig utveckling. 

VI SÖKER DIG SOM
Har en högskoleingenjörsexamen inom relevant område
Har ett stort tekniskt intresse
Har kunskap inom Windows och Linux


Det är meriterande men inget krav om du dessutom har erfarenhet av: Windows Server, Active Directory, Powershell, OS Deployment och VMWare

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

OM KUNDFÖRETAGET

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Affärsomrädet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet. Saab är ett företag där människan står i centrum. De har en god arbetsmiljö där de stöttar och hjälper varandra att göra deras bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där de alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

OM ANSTÄLLNINGEN

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

ÖVRIG INFO
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Järfälla
Rekryteringsansvarig: Nora Sundberg
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Administratör till Saab i Järfälla

Lagerplanerare
Läs mer Apr 12
Saab i Järfälla söker nu en stresstålig och serviceinriktad administratör till deras förråd. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:

Saab söker en förrådsadministratör som ska inventera, plocka och hålla koll på deras förråd. För att passa i rollen ska du vara strukturerad, ha hög kvalitetsmedvetenhet och ha god förmåga att hantera flera olika uppgifter parallellt.

Arbetet omfattar i huvudsak:

Inventering av material
Inläggning och utplock av material
Felsökning vid felaktiga komponentutplock

VI SÖKER DIG SOM:
Har en gymnasieutbildning inom elektronik och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom elektroniktillverkning
Har goda datakunskaper och erfarenhet av ERP-system
Har goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift


Meriterande:

Erfarenhet av lageradministration i ERP-system inom elektronikproduktion


Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

OM KUNDFÖRETAGET:

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Järfälla
Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Mekanisk Konstruktör till Saab i Järfälla

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Apr 8
Friday söker nu en Mekanisk konstruktör till Saab i Järfälla. Du kommer att vara en del av avdelningen för hårdvaru­teknik som utvecklar och designar hårdvaran för signalspaning och elektronisk krigföring med syfte att skydda nästa generations plattformar t.ex. GlobalEye och Gripen. Sök idag då urval sker löpande!

OM ROLLEN: 

I din roll som mekanisk konstruktör kommer du att vara en del av hela utvecklingsprocessen från konceptdesign till skapande av det slutliga produkten. Detta inkluderar produktförbättring, livscykelhantering och kommunikation med underleverantörer. Ditt dagliga arbete består av att dela med dig av din kunskap och omfamna ny teknik såsom nya tillverkningsmetoder och processförbättringar.

Du kommer att vara en del av ett pålitligt och hjälpsamt team med olika bakgrunder och en öppen och inkluderande arbetskultur. De värdesätter ständigt lärande och förbättring och därför uppmuntras du att delta och påverka på ditt unika sätt, din röst spelar en viktig roll. Om du visar engagemang och entusiasm finns det stora möjligheter att arbeta inom områden som du brinner för!

VI SÖKER DIG SOM: 
Har en kandidat- eller masterexamen inom maskinteknik
Har erfarenhet av mekanisk konstruktion
Har god kunskap om CAD-modellering


Meriterande färdigheter/erfarenheter:

Har erfarenhet av elektromekanisk design

OM KUNDFÖRETAGET: 

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Saab och vår sida är att du efter konsultperioden blir direktanställd hos Saab.

ÖVRIG INFO: 
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Järfälla
Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Software Tester to Company in the Music Industry

Systemtestare/Funktionstestare
Läs mer Apr 4
Do you want to be involved and contribute to development in a fast-moving, innovative and playful organization? Do you have a great interest in working with test and want the opportunity to grow with a company that takes advantage of your skills? Are you also interested in music and want to work with products in this industry? Then do not wait to submit your application today!

ABOUT THE POSITION:

Friday is looking for a driven Software Tester on behalf of our client within the audio electronics market. In this role, you will be working with test and validate the functionality of their mobile app, ensuring it meets user needs and expectations.

By joining our client, you also become part of a multicultural family that welcomes you for who you are. You will be surrounded by lovely colleagues who make your working day more than just work.

Example of what you will do:

Develop and execute test cases, focusing on manual testing and bug reporting
Collaborate with the product development team to understand user requirements and product functionality
Provide timely feedback on bugs and issues
Remake the app and ensure thorough testing of the new version

IDEAL CANDIDATE:
An education in software engineering, testing or equivalent
Relevant knowledge/experience in software testing
Strong knowledge of English, both spoken and written, as it is the core language of the company


For this role, great emphasis will be placed on personal suitability. In order to both succeed and thrive in the role, you are a creative and driven person who likes to find solutions to problems. We would like to see that you are social and thrive in a multicultural environment and are comfortable speaking English in your daily work. Furthermore, you should have a great technical interest.

ABOUT THE EMPLOYMENT:

This is a consulting assignment meaning you will initially be employed by Friday.

ADDITIONAL INFORMATION:
Employment type: Full-time
Start: Immediately
Location: Stockholm
Recruitment manager: Johanna Nilsson
Salary: Fixed monthly salary

ABOUT FRIDAY:

By being a partner to our clients and candidates, we strive to find the best match for both parties. We achieve this by really getting to know our clients and candidate’s needs! Of course, we will ensure that requirements and skillsets match. But above all, we focus on the importance to find harmony between values and corporate culture which both candidate and client consider optimal.

Our passion is to help people to the right position, workplace and context within the IT and Technology field. That's also the reason to why we founded Friday, with the aim to help you find the job that gives you that Friday feeling – every day!

We mainly focus on young engineers who either are at the beginning of their career or soon graduating from university within the IT/Tech field.

Our belief is that people reach their fullest potential when looking forward to going to work each morning. "Friday - everyday", how about that?

Ansök nu

Junior Teknisk Skribent till Saab Järfälla!

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Apr 15
Att arbeta på SAAB innebär att få vara en del av ett spännande och innovativt företag med teknisk excellens och en stark global närvaro. Här får du möjlighet att bidra till utvecklingen av avancerade produkter och lösningar inom en tekniskt utmanande och viktig bransch. Tar du examen till sommaren och sugen på att ta del av Saabs Academy Program? Sök redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:

Som Teknisk Skribent på SAAB är det din uppgift att upprätta manualer till företagets kunder och användarna av SAABs navala system. Du arbetar utifrån tekniska underlag som fortlöpande kompletteras och uppdateras vartefter produkterna och systemen närmar sig leverans. Du samarbetar bland annat med: konstruktörer, systemingenjörer, utvecklare och olika specialister, för att få information och underlag till att färdigställa moduler om produkter och system på SAAB Surveillance Naval Combat Systems.



Det dagliga arbetet omfattar produktion av systembeskrivningar, användarmanualer, underhållsmanualer och vissa andra tekniska beskrivningar och instruktioner, samt vissa bisysslor som korrekturläsning. Du samlar in information, strukturerar den på ett pedagogiskt sätt och säkerställer att textinnehållet och illustrationerna är aktuella och korrekta enligt gällande standarder och kundkrav. Du kommer att fungera som en länk mellan produktutveckling, olika SAAB-projekt och SAAB:s uppdragsgivare och slutkunder. Vissa internationella kontakter kan förekomma.



Du kommer att erhålla utbildning om produkterna, systemen och deras användning och bli kollega med ett kunnigt och kamratligt sällskap i en korridor på en arbetsplats med över ett tusen anställda i Järfälla nordväst om Stockholm. Här får du möjligheten att ingå i deras Academy Program som ger fina förutsättningar att komma in i din roll och som ny på Saab.





VI SÖKER DIG SOM:
Har en relevant utbildning från högskola eller universitet (gärna inom Kognitionsvetenskap)
Har goda kunskaper att uttrycka dig i text, troligen har du från studier eller tidigare arbete vana av att skriva längre texter
Obehindrat talar och skriver på engelska och svenska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet


Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

OM KUNDFÖRETAGET:

SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser må

Ansök nu

Kvalitetskontrollant till Boule

Produktionstekniker, maskin/Produktionstekniker, verkstad
Läs mer Mar 7
Vill du arbeta i Sveriges största diagnostikföretag? Då kan Boule vara precis rätt för dig. Hos Boule får du arbeta med världsledande produkter inom hematologi i ett expansivt företag. De sitter i ljusa lokaler i Spånga där deras utveckling, produktion och marknad/försäljning finns baserad. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN: 

Boules Produktionsteknikavdelning söker nu en Ankomstkontrollant. Arbetet är varierande och du kommer ha nära samarbete med övriga avdelningar på bolaget. Du kommer ingå i det produktionstekniska teamet och rollen har goda utvecklingsmöjligheter framåt. 



Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Övervaka kvalitet och hantera inkommande material till produktionen
Identifiera avvikelserna från leverantörer
Utveckla inspektionsmetoder till nästa nivå
Du kommer lösa problem tillsammans med övriga avdelningar inom verksamheten, så som produktion, lager, kvalitet och inköp

VI SÖKER DIG SOM: 
Har en utbildning inom relevant område
Har erfarenhet av liknande kvalitetsarbete inom elektronik och/eller mekanik
Har goda kunskaper i svenska och engelska


Det är meriterande men inget krav om du:

Har grundkunskap om olika mätinstrument
Har erfarenhet från bearbetningsprocesser inom elektronik och mekanik


Som person är du driven, ansvarstagande och lösningsorienterad. I din roll måste du kunna arbeta både i grupp och självständigt. Du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. 

OM KUNDFÖRETAGET: 

Boule Diagnostics AB är ett globalt diagnostikbolag som utvecklar, tillverkar och säljer system och förbrukningsvaror för blodcellräkning (hematologi). Bolaget riktar sig främst till små och medelstora sjukhus, kliniker och laboratorier samt till andra diagnostikbolag inom såväl human- som veterinärhematologi. Verksamheten bedrivs genom rörelsedrivande dotterbolag i Sverige, USA, Mexiko och Ryssland. Försäljning sker globalt, företrädesvis via distributörer med stöd av Boules egna lokala säljare och servicepersonal. Boule Diagnostics aktie är sedan 2011 noterad på Nasdaq Stockholm.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos Boule. Friday ansvarar för rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till Friday.

ÖVRIG INFO: 
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Spånga, Stockholm
Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Account Manager till Friday Stockholm

Account manager
Läs mer Mar 20
Friday utgår ifrån övertygelsen om att människor som är på rätt plats har en större sannolikhet att nå sin fulla potential.

Vi växer och vill bli fler kollegor till vårt kontor i Stockholm, vi söker därför efter dig som vill arbeta med försäljning och affärsutveckling. Rollen som Account Manager är en viktig pusselbit för oss att säkerställa att vi har intressanta jobbmöjligheter att erbjuda våra fantastiska kandidater.

Vi är ett bra gäng med en härlig kultur och trevlig atmosfär. Hängivenheten i att göra ett bra arbete och ständigt utvecklas präglar oss både som individer och som team. Vi lägger stor vikt vid att ständigt försöka överträffa våra kunder och kandidaters förväntningar. 

Tillsammans tar vi oss an de utmaningar vi ställs inför och firar de framgångar vi når. 

VAD KOMMER DU ATT GÖRA?
Du kommer att arbeta med hela försäljningsprocessen från att hitta potentiella kunder till att etablera samarbeten med rätt satta förväntningar.
Du kommer att vara en viktig del av ett lagbygge där samarbeten är hela framgången, vi formas tillsammans och din möjlighet att påverka och bidra är stor.
Du kommer att få ta ett stort ansvar för din egen personliga utveckling med god hjälp och med de verktyg som behövs från företaget.

VEM ÄR DU?
Vi vill att du är en person med ett starkt?driv?och en förmåga att?ta eget ansvar.  
Du är en person med en positiv inställning och en ”can do” attityd. 
Vi ser med fördel att du har en?reflekterande personlighet som vill utvecklas.
Rollen kräver att?du?är duktig på att?samarbeta med både kollegor och kunder. Det är starkt meriterande om du har en bakgrund som lagidrottare.  
Krav på B-körkort  


Vi strävar efter en miljö där vi utmanar och utvecklar varandra. Därför tror vi att du är en prestigelös lagspelare. Vi har alltid en hög ambitionsnivå i allt vi tar oss an, det tror vi att du också har. Du är orädd, hungrig och lockas av vår gemensamma strävan att bli bäst på det vi gör. En stor del av bedömningen kommer att ske utifrån personliga egenskaper. 

VAD ERBJUDER VI HOS OSS?
Hos oss finns fina utvecklingsmöjligheter, vi är i början på en spännande resa.
Bra prestationer belönas på Friday. Du erbjuds en bra fast månadslön med bonus.  
Konkurrenskraftiga villkor gällande försäkring, friskvård & pension 
Provanställning med tillsvidareanställning

ÖVRIG INFORMATION: 
Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. 
Placering: Skeppsbron 38, Stockholm
Kontaktperson: Jon Zetterholm, jon.zetterholm@friday.se


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. 

OM OSS
Friday startades 2018 av personer med gedigen erfarenhet från rekrytering och konsultuthyrning inom tech, med ambitionen att erbjuda en bättre tjänst för både kandidater och kunder. Idag arbetar vi med kunder i alla storlekar, från stora, välkända och globala företag till mindre startups och allt däremellan. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kandidater möjligheter, oavsett vad de värdesätter i sina nästa utmaningar.  

Friday finns med kontor i Göteborg och Stockholm och genomför över 1000 karriärmöten årligen. Vi arbetar fokuserat med juniora tjänster inom IT & Teknik! Vi är experter på det vi gör och vill hjälpa våra kandidater i sina karriärsval. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när de ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. 

 

 

Sökord: Säljare, Account Manager, Rekrytering, Kompetensförsörjning, Kundansvarig, Business Manager, Business Developer

Ansök nu

Testutvecklare till SAAB

Elkonstruktör
Läs mer Mar 15
SAAB är en ledande försvars- och säkerhetskoncern med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen.




OM TJÄNSTEN:

Nu söker vi dig som vill arbeta som testutvecklare för produktionstest av hårdvara. SAAB utvecklar automattester inom tre olika områden kraft, digitalt och radiofrekvens. Du behöver vara flexibel för att hantera ständiga förändringar i planer och har lätt att kommunicera. Du kommer att var en del av Production development som ansvarar för utveckling inom produktion i Järfälla och tillhöra affärsområde Surveillance. Affärsområdet erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot olika typer av hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marin radar, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet. Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan SAAB mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. De är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men delar samma mål - att skydda människor.




ARBETSUPPGIFTER: 
Ta fram hårdvarutestlösningar för produktions- och underhållstester
Utveckla automatiska kretskortstester, vi arbetar med programmerings-språken C/C++, Java och LabView
Utveckla Boundary Scan tester
Ta fram testfixturer där elektronikkonstruktion igår
Underhålla befintliga testlösningar liksom utföra felsökning
Ge stöd till utvecklingsavdelningen med kunskap om testvänlig elektronikkonstruktion och layout samt driva frågor kring test





VI SÖKER DIG MED:
Kandidat- eller masterutbildning inom elektro, mekatronik eller motsvarande inriktning
Goda elektronikkunskaper som erhållits genom studier, eget intresse eller arbete
Goda kunskaper i svenska och engelska språket





MERITERANDE:
Goda programmeringskunskaper
Goda kunskaper inom mätteknik
Arbetat med Boundary Scan-verktyg
Kunskaper inom RF (Radiofrekvens)


 

OM KUNDFÖRETAGET:

SAAB är en ledande försvars- och säkerhetskoncern med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med över 19 000 medarbetare utvecklar de tillsammans SAAB:s tekniker och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marin radar, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet. SAAB är ett företag där människan står i centrum. De har en god arbetsmiljö där de stöttar och hjälper varandra att göra deras bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där de alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

 

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden vid ett senare tillfälle. 

 

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Stockholm, Järfälla
Rekryteringsansvarig: erik.nilsson@friday.se
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 

Sökord: test, hårdvara, C/C++, utveckling, SAAB, Surveillance

Ansök nu

Junior Teknisk Skribent till Saab Järfälla!

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Feb 29
Att arbeta på SAAB innebär att få vara en del av ett spännande och innovativt företag med teknisk excellens och en stark global närvaro. Här får du möjlighet att bidra till utvecklingen av avancerade produkter och lösningar inom en tekniskt utmanande och viktig bransch. Tar du examen till sommaren och sugen på att ta del av Saabs Academy Program? Sök redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:

Som Teknisk Skribent på SAAB är det din uppgift att upprätta manualer till företagets kunder och användarna av SAABs navala system. Du arbetar utifrån tekniska underlag som fortlöpande kompletteras och uppdateras vartefter produkterna och systemen närmar sig leverans. Du samarbetar bland annat med: konstruktörer, systemingenjörer, utvecklare och olika specialister, för att få information och underlag till att färdigställa moduler om produkter och system på SAAB Surveillance Naval Combat Systems.



Det dagliga arbetet omfattar produktion av systembeskrivningar, användarmanualer, underhållsmanualer och vissa andra tekniska beskrivningar och instruktioner, samt vissa bisysslor som korrekturläsning. Du samlar in information, strukturerar den på ett pedagogiskt sätt och säkerställer att textinnehållet och illustrationerna är aktuella och korrekta enligt gällande standarder och kundkrav. Du kommer att fungera som en länk mellan produktutveckling, olika SAAB-projekt och SAAB:s uppdragsgivare och slutkunder. Vissa internationella kontakter kan förekomma.



Du kommer att erhålla utbildning om produkterna, systemen och deras användning och bli kollega med ett kunnigt och kamratligt sällskap i en korridor på en arbetsplats med över ett tusen anställda i Järfälla nordväst om Stockholm. Här får du möjligheten att ingå i deras Academy Program som ger fina förutsättningar att komma in i din roll och som ny på Saab.





VI SÖKER DIG SOM:
Har en relevant utbildning från högskola eller universitet (gärna inom Kognitionsvetenskap)
Har goda kunskaper att uttrycka dig i text, troligen har du från studier eller tidigare arbete vana av att skriva längre texter
Obehindrat talar och skriver på engelska och svenska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet


Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

OM KUNDFÖRETAGET:

SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser må

Ansök nu

Testare inom Medicinteknik!

Medicinteknisk ingenjör
Läs mer Feb 27
Vår kund är ett spännande företag med fokus på säkerhet och hållbarhet. De söker nu en ny kollega som vill bli en del av deras avdelning av medicinteknik. Antingen är du en nyexaminerad högskoleingenjör, eller så har du redan arbetslivserfarenhet inom ett relevant område. Det viktiga är att du har ett genuint och brett intresse för elektronik, teknik samt testning av medicintekniska produkter! Sök idag då urval sker löpande.

Om tjänsten

På enheten Medical provas allt från ventilatorer, blodanalysinstrument, medicinska robotar och röntgenutrustning. I rollen som provningsingenjör får du möjligheten att fördjupa dig i olika typer av medicintekniska apparaters funktion, konstruktion och dokumentation. Du kommer göra såväl praktiska som teoretiska utvärderingar med avseende på elsäkerhet, riskhantering och dokumentation.

Du arbetar i en projektbaserad arbetsform och ingår i ett team där vi dagligen samarbetar för att tillsammans hjälpa våra kunder på vägen till exempelvis marknadstillträde. I teamet ingår både juniora och seniora ingenjörer och du har goda förutsättningar att utvecklas både i din roll och i din kompetens. Vår avdelning är i ständig utveckling och du kommer ges möjlighet att delta och forma processer och arbetssätt vid sidan av ditt dagliga arbete.

Arbetsuppgifter 
Utföra elsäkerhetsprovningar med avseende på elektricitet, brand och mekanik enligt applicerbara produktstandarder som IEC 60601 och IEC 61010
Löpande analysera och dokumentera dina resultat
Säkerhetsställa att produkterna uppfyller internationella tilläggskrav
Kommunicera med svenska och internationella kunder

Vi söker dig som

Vi söker dig som är högskoleingenjör och har arbetslivserfarenhet inom relevant område och har god förståelse för ellära/elektronik/elteknik och har grundläggande kunskaper i el-schemaläsning. Eftersom du har kontakt med kunder över hela världen har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du trivs med att ingen dag är den andra lik och har lätt att anpassa dig utifrån olika förutsättningar.

Det är meriterande om du:

Har erfarenhet av röntgen eller medicinska gassystem såsom ventilatorer
Har erfarenhet av EN/IEC 60601 eller EN/IEC 61010
Har erfarenhet av ISO 14971 och riskhantering
Har erfarenhet av arbete som tekniker i sjukhusmiljö eller servicetekniker 

Om kundföretaget

I över 130 år har företag runt om i världen vänt sig till vår kund för att minimera risker, säkra kvalitet, förbättra hållbarheten och öka säkerheten i sina produkter, processer, system och leverantörskedjor. 

Företaget gör mer än att prova, inspektera och certifiera produkter och processer: de hjälper våra kunder att sova gott om nätterna. Varje dag levererar deras kunniga medarbetare innovativa tjänster inom kvalitetssäkring, riskminimering, hållbarhet och globalt marknadstillträde till kunder runt om i världen.

De tar ett helhetsgrepp om deras kunders behov och stöttar dem genom hela värdekedjan: FoU, råvaruförsörjning, komponentleverantörer, tillverkning, logistik, distribution, försäljning och kundhantering. 

Om anställningen

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden. 

Övrig info
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Kista
Rekryteringsansvarig: Nora Sundberg
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Konsult inom Tele till Incoord

Teleingenjör
Läs mer Mar 26
Incoord söker ständigt nya lösningar för att skapa ett hållbart samhälle där människor, hus och miljö mår bra över tid. De är nu på jakt efter en telekonsult som har erfarenhet av brandlarm och inbrottslarm.

OM TJÄNSTEN:

Incoord är ett konsultbolag specialiserat inom energi och hållbart byggande. Med 100 medarbetare har de en platt organisation och erbjuder utrymme för egna initiativ. De är kända för deras höga ambitionsnivåer och involvering i utmanande projekt. De sätter värde på helhetsansvar och kombinerar olika kompetenser för att uppnå bästa resultat.

I rollen som telekonsult kommer att arbeta med både korta och långa projekt. Du kommer planera, beräkna och rita hur byggnaders el-, kraft- och telesystem ska utformas för att få belysning och kraftmätning att fungera i byggnadernas alla delar. Du kommer dimensionera och utforma hur exempelvis nödsignalsystem och inbrottslarmssystem ska fungera.

VI SÖKER DIG SOM:
Har läst en YH-utbildning som exempelvis elkonstruktör
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Har erfarenhet av att arbeta som teleprojektör inom el- och teleinstallation

OM KUNDFÖRETAGET:

Incoord är en teknikkonsult med stark miljömission. Genom helhetsperspektiv, engagemang, enkelhet och nytänkande skapar de lösningar som får människor, hus och miljö att må bra på lång sikt.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden efter 12 månader.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Stockholm, Mörby
Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Juniora Civilingenjörer inom Elektroteknik till SAAB!

Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Läs mer Mar 4
Tar du examen till sommaren och vill bidra till en säkrare värld? SAAB Fire Control Electronics söker nu nyexaminerande Civilingenjörer inom Elektroteknik som genom ett Talangprogram vill kickstarta sin karriär och få bli en del av deras team i Järfälla. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:

SAAB söker nyexaminerade civilingenjörer inom elektroteknik som vill arbeta med kretskortsdesign och utveckling. Du kommer tillsammans med flera andra nyexaminerade civilingenjörer att till en början få ta del av SAABS Talangprogram som sträcker sig över sex månader. Talangprogrammet innebär stora möjligheter att utvecklas inom det tekniska området och innefattar bland annat föreläsningar och studiebesök. I rollen kommer du ingå i ett team på avdelningen för Fire Control Electronics. 

Arbetsuppgifter:

Nyutveckling och uppdatering av kretskort
Rita scheman och välja ut komponenter till kretskort
Testa och verifiera funktionalitet av kretskort
Problemlösning vid produktion

VI SÖKER DIG SOM:
Tar examen 2024 från en civilingenjörsutbildning inom Elektroteknik
Har flytande kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift


Meriterande

Du har läst kurser inom FGPA-design och programmering
Du har ett gediget intresse för elektronik och mekatronik


I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. För att du ska lyckas och trivas i rollen ser vi att du har en god samarbetsförmåga och lätt tar tag i saker.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

OM KUNDFÖRETAGET:

SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du på sikt blir direktanställd hos Kunden.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Augusti
Placering: Järfälla
Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
Lön: Marknadsmässig

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

MJUKVARUUTVECKLARE SÖKES FÖR KOMMANDE UPPDRAG!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 7
Om tjänsten:

Vi på Friday träffar studenter, nyexaminerade och juniorer inom IT, året runt. Vi fungerar som en jobbagent för dig som student, nyexaminerad eller som är i början av din karriär. Vi vill ge dig alternativ till olika tjänster inom ditt område. Vi tillsammans med våra kunder gör uppstarten enklare för dig som nyexaminerad eller junior då vi tillsammans med våra kundföretag anpassar och gör utvecklingsplan för din första tid som student, nyexaminerad eller junior. Detta för att du ska få så snabb utveckling i din roll som möjligt.

Vi lyssnar till vad som är viktigt för dig och vad du vill göra. Friday samarbetar främst med produktbolag i Göteborgs- och Stockholmsområdet, stora som små inom de flesta branscher. Vi är alltid intresserade av att träffa dig inom IT och teknikområdet för att kunna matcha dig mot våra partnerföretag. Dels mot de uppdrag vi hanterar just nu dels för löpande eller framtida inkommande förfrågningar från våra kunder.

Vi vet att du kanske har flera jobberbjudanden redan innan du tagit din examen, vilket är bra! MEN, det finns många intressanta företag och tjänster som du troligen inte hört talas om. Låt oss ge dig alternativ på jobb, kanske är det ditt drömjobb vi kan erbjuda. Kom in på en fika hos Friday på Skeppsbron 38!



Vi söker dig som:

har en eftergymnasial utbildning inom data/ IT eller liknande och är i början av din karriär! Oavsett om du fortfarande är studerande, nyexaminerad eller redo för nästa steg finns vi här för dig! Vi söker dig som har stort intresse för programmering och gillar problemlösning.

För att vara aktuell för något av våra partnerföretag tror vi att du har goda kunskaper inom objektorienterad-programmering, exakt vilket programmeringsspråk spelar mindre roll. Vi tror också att du är flytande i svenska samt engelska i både tal och skrift, eftersom den stora majoriteten av våra partnerföretag använder båda språk i intern och extern kommunikation.

Det är meriterande om du har hobbyprojekt att visa upp eller prata om och/eller relevant erfarenhet från arbetslivet.

För att kunna matcha dina kunskaper, erfarenheter och önskemål jobbar vi med företag i olika storlekar och inom olika branscher och med olika teknikinriktningar. Våra partnerföretag finns bland annat inom följande branscher:

- Fordon

- Musik

- Medtech

- Fintech

- Automation

- Produktion

- Konsult

- Statligt

- Bygg

- Marin

- Försvar

- Livsmedel

- Retail

Övrig info:

Ansök genom att klicka på länken nedan. Om du har en profil som vi tror passar något eller några av våra partnerföretag hör vi av oss för en telefonavstämning. Därefter bjuder vi eventuellt in dig på ett första möte där vi får lära känna dig och du oss.



Om Friday:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps-och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan –varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday –everyday”, hur låter det?

Sökord: backend, backendutvecklare, utvecklare, programmerare, mjukvaruutvecklare, software developer, software engineer, java, javautvecklare, Python, .net, C#, fullstack.

Ansök nu

Fullstackutvecklare till spännande scale-up!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Feb 28
Compodium är ett noterat scale-up techbolag och en av de ledande leverantörerna av säker molnbaserade kommunikationsplattform på den svenska marknaden.




OM TJÄNSTEN:

I den här rollen kommer du att arbeta nära produktägare och infrastrukturteamet och du kommer att ges möjlighet att växa, ta ledningen och lära dig - och vara en del av en spännande resa. Som utvecklare hos Compodium kommer du att ha en central roll i design, utveckling, testning, implementering och underhåll av deras produkter. Du kommer att använda React och TypeScript för att skapa dynamiska användargränssnitt.Du har en mycket god problemlösningsförmåga och uppmärksamhet på detaljer. Därtill önskar kund att du har en god kommunikativ förmåga och gillar att vara en del av ett dedikerat team. En god samarbetsförmåga är a och o då vi har ett tight samarbete både inom grupp och tvärfunktionellt. Allas bidrag och kompetenser lika viktiga för helheten – och inga roller har sina absoluta gränser. I denna roll är det viktigt att du har en förmåga att anpassa sig till en dynamisk och växande miljö med tanke på att det är en scale-up-verksamhet. Compodium växer och behöver förstärka deras produktteam med en mjukvaruutvecklare.




VI SÖKER DIG MED:
M.Sc. eller B.Sc. inom datavetenskap, systemvetenskap eller liknande.
Erfarenhet av React och TypeScript för att skapa dynamiska användargränssnitt.
Ett intresse för att utveckla digitala kundgränssnitt och kundresor
Förståelse för säkerhetskrav och betydelsen av säkerhetsåtgärder.
Förståelse för säkerhetskrav och kryptering. 
Förmåga att förstå och hantera säkra meddelandetjänster. 
Erfarenhet av Node.js i Backend samt erfarenheter av REST API





MERITERANDE: 
Flexibel och öppen för nya uppgifter och teknologier.
Bra kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga.
Förmåga att arbeta självständigt och i team.
Meriterande med kunskap inom WebRTC eller videolösningar samt användarfederering och autentisering
Kunskap om Docker och/eller Kubernetes 





OM KUNDFÖRETAGET:

Compodium är ett noterat scale-up techbolag och en av de ledande leverantörerna av säker molnbaserade kommunikationsplattform på den svenska marknaden. Deras plattform säkerställer att känslig information hanteras korrekt och att den personliga integriteten vidmakthålls i all typ av digital kommunikation. Med denna kan Compodiums kunder uppfylla alla de regulatoriska krav som ställs på myndigheter och bolag i sin digitala kommunikation med människor. Med deras produkter och tjänster för säker kommunikation med video och meddelanden främjas kommunikationen mellan människor samtidigt som risken för identitetsbedrägerier minskas, att känsliga uppgifter läcker ut och att dataåtkomst från tredje land uppstår.

Deras kunder är myndigheter, kommuner och landsting samt privata aktörer som hanterar känslig information.   




OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden. 




ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Stockholm
Rekryteringsansvarig: erik.nilsson@friday.se
Lön: Marknadsmässig





Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.




OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?




Sökord: fullstackutvecklare, frontend, backend, react, start-up, scale-up

Ansök nu

Data Scientist to leading manufacturer in industrial technology

Civilingenjör, systemutveckling
Läs mer Mar 28
THE POSITION:

Our clients Data Driven Services team needs reinforcement with a self-driven and skilled Data Scientist for further development of a Machine Learning feature deployed in a cloud-based Data Driven Services platform. The team of ~25 people consists of a Product Owners, Backend developers, Data Scientists, UX/frontend resources and Testers.

They work in an agile way and you will belong to one Agile team of Data Scientists and a ML Ops Engineer.

 In this assignment, you will:

Collaborate in the development and refinement of production-level models, ensuring their reliability and scalability for tasks like predictions and anomaly detection. This involves actively contributing to the data labeling processes to guarantee that the models are trained on meticulously categorized and high-quality data.
Strengthening and maintaining their data science environment, which encompasses both operational models and the essential infrastructure required to support them effectively.

THE IDEAL CANDIDATE:
Master in STEM
Deep learning data scientist or engineer >3 years of experience
Good coding skills in Python
Experience in running DeepLearning algorithms in production
Experience with Pytorch


Bonus/good to have:

Hands-on experience with Azure ML and Azure DevOps

ABOUT THE COMPANY:

Our client are pioneers in industrial technology, driving innovation and shaping the future of manufacturing worldwide. With a rich history spanning over a century, they have established themselves as a global leader in providing cutting-edge solutions for a wide range of industries, from mining and construction to manufacturing and beyond.

Their commitment to excellence is evident in everything they do. From their state-of-the-art tools and equipment to their advanced digital solutions, they empower their customers to increase productivity, reduce environmental impact, and enhance safety in their operations. With a diverse portfolio of products and services, they cater to the evolving needs of their customers, delivering tailored solutions that drive performance and efficiency.

ABOUT THE EMPLOYMENT:
This is a consulting assignment which means that you will initially be employed by Friday. The ambition is that the assignment will result in a permanent position at the client company after a duration of 9 months.

START DATE:
Immediately/Upon agreed start date.

ADDITIONAL INFORMATION:
Employment type: Full time
Location: Stockholm, Sickla
Contac person: Mattias Isik
Salary: Fixed monthly


Apply by clicking the link below. Remember to be quick with your application as we make continuous selection of candidates and the position can be filled before the application deadline is due. 

ABOUT FRIDAY:
By being a partner to our clients and candidates, we strive to find the best match for you both. We achieve this by really getting to know our clients and candidate’s needs! Of course, we will ensure that requirements and skillsets match. But above all, we focus on the importance to find harmony between values ??and corporate culture which both candidate and client considers optimal.

Our passion is to help people to the right position, workplace and context and we work in the field between IT and Technology. That's why we founded Friday, with the ambition to help you with the job that gives you the Friday feeling - every day!

We mainly focusing on young engineers who are at the beginning of their careers or soon concluding college / university within the IT and Technology field.

Our belief is that people reach their fullest potential when looking forward to going to work each morning. "Friday - everyday", how about that?

Ansök nu

Produktägare till spännande scaleup-bolag!

Produktutvecklare
Läs mer Mar 5
Compodium är ett noterat scale-up techbolag och en av de ledande leverantörerna av säker molnbaserade kommunikationsplattform på den svenska marknaden. Deras plattform säkerställer att känslig information hanteras korrekt och att den personliga integriteten vidmakthålls i all typ av digital kommunikation.




OM TJÄNSTEN:

I din roll som Produktägare är det avgörande att säkerställa att produkten du ansvarar för skapar maximalt värde för kunden. Du tar ansvar för att optimera konverteringsgraden och användningen inom produkten samt att identifiera och åtgärda eventuella painpoints och förbättringsområden. Det är också ditt ansvar att se till att backlogen är väldefinierad, prioriterad och uppdaterad för att säkerställa smidig produktutveckling.

Som en bro mellan tekniska och icke-tekniska intressenter är det din uppgift att regelbundet uppdatera om produktutvecklingsframsteg och hantera eventuella bekymmer. Du samordnar och planerar produktlanseringar och uppdateringar för att säkerställa en smidig implementeringsprocess. Dina andra ansvarsområden inkluderar att bryta ned produktstrategier till konkreta user stories, ge teknisk rådgivning och vägledning till utvecklingsteamet, samt skapa och kommunicera produktens roadmap och arkitektur. Du samverkar också med kunder för att förstå deras tekniska behov och översätta dessa till produktens krav och prioriteringar.

Slutligen är det också viktigt för dig att övervaka och analysera kundfeedbackkanaler och användardata för att identifiera trender och möjligheter för att kontinuerligt förbättra produkten och uppfylla kundernas behov och förväntningar.




VI SÖKER DIG MED:
M.Sc. eller B.Sc. inom datavetenskap, systemvetenskap eller liknande
Erfarenhet av att arbeta som Produktägare eller liknande roll inom en SaaS- eller mjukvaruutvecklingsmiljö
God förståelse för videokonferensteknologi och SaaS-affärsmodeller
Stark förmåga att översätta produktstrategier till konkreta åtgärder och krav
Förmåga att prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt
Goda kommunikations-, organisations- och problemlösningsförmågor





MERITERANDE:
Teknisk förståelse och erfarenhet inom säkerhet, videomöten och API:er





OM KUNDFÖRETAGET: 

Compodium är ett noterat scale-up techbolag och en av de ledande leverantörerna av säker molnbaserade kommunikationsplattform på den svenska marknaden. Deras plattform säkerställer att känslig information hanteras korrekt och att den personliga integriteten vidmakthålls i all typ av digital kommunikation. Med denna kan Compodiums kunder uppfylla alla de regulatoriska krav som ställs på myndigheter och bolag i sin digitala kommunikation med människor. Med deras produkter och tjänster för säker kommunikation med video och meddelanden främjas kommunikationen mellan människor samtidigt som risken för identitetsbedrägerier minskas, att känsliga uppgifter läcker ut och att dataåtkomst från tredje land uppstår.

Deras kunder är myndigheter, kommuner och landsting samt privata aktörer som hanterar känslig information




OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden. 




ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Stockholm, Södermalm
Rekryteringsansvarig: erik.nilsson@friday.se
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.




OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?




Sökord: Produktägare, Product Owner, mjukvaruutvecklare, API, SaaS

Ansök nu

Javautvecklare till spännande scale-up!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Feb 28
Compodium är ett noterat scale-up techbolag och en av de ledande leverantörerna av säker molnbaserade kommunikationsplattform på den svenska marknaden.




OM TJÄNSTEN:

I den här rollen kommer du att arbeta nära produktägare och infrastrukturteamet och du kommer att ges möjlighet att växa, ta ledningen och lära dig - och vara en del av en spännande resa. Som Javautvecklare hos Compodium kommer du att ha en central roll i design, utveckling, testning, implementering och underhåll av deras produkter. Du får ett övergripande ansvar för den fortsatta utvecklingen av deras tjänst och stor teknisk frihet på resan med att utveckla deras säkra kommunikationsprodukter. I denna roll är det viktigt att du har en förmåga att anpassa sig till en dynamisk och växande miljö med tanke på att det är en scale-up-verksamhet. Compodium växer och behöver förstärka deras produktteam med en mjukvaruutvecklare. Vi söker dig som brinner för att bygga skalbara, säkra och pålitliga mjukvarusystem med hjälp av avancerad teknik.




VI SÖKER DIG MED:
M.Sc. eller B.Sc. inom datavetenskap, systemvetenskap eller liknande.
Erfarenhet av mjukvaruutveckling i Java
Förståelse för säkerhetskrav och betydelsen av säkerhetsåtgärder.
Erfarenhet inom offentlig sektor är meriterande, särskilt med god kännedom om interna strukturer inom offentliga organisationer.
Något års arbetslivserfarenhet är önskvärt
Förmåga att förstå och hantera säkra meddelandetjänster. 
Goda kunskaper i att hantera second line-supportfrågor.





MERITERANDE:
Flexibel och öppen för nya uppgifter och teknologier.
Bra kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga.
Kunskap om ramverk som SDK från offentlig sektor är fördelaktigt.
Förmåga att arbeta självständigt och i team.
Intresse och ambition att utvecklas till produktägare.
Arbete inom offentlig sektor och kännedom om dess interna strukturer.
Kunskap om Docker och/eller Kubernetes.





OM KUNDFÖRETAGET:

Compodium är ett noterat scale-up techbolag och en av de ledande leverantörerna av säker molnbaserade kommunikationsplattform på den svenska marknaden. Deras plattform säkerställer att känslig information hanteras korrekt och att den personliga integriteten vidmakthålls i all typ av digital kommunikation. Med denna kan Compodiums kunder uppfylla alla de regulatoriska krav som ställs på myndigheter och bolag i sin digitala kommunikation med människor. Med deras produkter och tjänster för säker kommunikation med video och meddelanden främjas kommunikationen mellan människor samtidigt som risken för identitetsbedrägerier minskas, att känsliga uppgifter läcker ut och att dataåtkomst från tredje land uppstår.

Deras kunder är myndigheter, kommuner och landsting samt privata aktörer som hanterar känslig information.   




OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos kunden. 




ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Stockholm
Rekryteringsansvarig: erik.nilsson@friday.se
Lön: Marknadsmässig





Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.




OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?




Sökord: Java, utvecklare, datavetenskap, systemutvecklare,

Ansök nu

Java-utvecklare till innovativt Tech-bolag!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jan 18
Vår kund håller just nu på att expandera och söker nu två Java-utvecklare som vill bli en del av denna resa! Du kommer bli del av ett företag med högt i tak som värdesätter balans i livet samt få en betydande roll i att bygga upp ett industribolag från grunden. Har du ett par år erfarenhet av Java och letar efter en ny utmaning kan detta vara rollen för dig! Sök idag då urval sker löpande.

Om tjänsten

Företaget består av cirka 70 entusiaster (i Göteborg, Stockholm, Piteå, Luleå och Skellefteå) med fokus på digital transformation. De arbetar designdrivet och användarcentrerat, där lösningar utvecklas baserat på kundens och användarens behov. Bolaget drivs av att använda teknologi för att utveckla lösningar som ger ökad effektivitet och en bättre vardag för användare - i slutändan är resultatet det viktigaste. Vi engagerar oss aktivt i projekt, i samarbete med systerbolaget för att främja jämställdhet inom teknik.

I rollen som Java-utvecklare blir du en del av ett ny uppstartat team som ska vara del av ett långsiktigt projekt hos en av företagets kunder. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att arbeta med all arkitektur kring bland annat stödsystem och affärssystem. Du kommer ingå i ett entreprenörsdrivet team och företag vars främsta fokus är teknik, användarvänliga system, servicedesign och UX-design. Det viktigaste är att vara flexibel och skapa de bästa lösningarna för kunden. På företaget är det organisationen och verksamheten som styr snarare än tekniken och du kommer snabbt få en nyckelroll i ett innovativt projekt på ett nytänkande utvecklar – och digitaliseringsbolag. 

För att du ska trivas och lyckas i rollen ser vi att du är en teknik-intresserad Java-utvecklare som är sugen på utvecklingsmöjligheter. Som person är du en driven och ansvarstagande lagspelare. Vi vill träffa dig som vill arbeta i framkant av den gröna övergången och arbeta med hållbar förändring, med Java/Kotlin och Spring Boot som bas. Du trivs med att samarbeta i ett team som designar, utvecklar och integrerar anpassade lösningar i en mikrotjänstarkitektur med REST-API:er. Du kan resa i arbetet vid behov, men är baserad antingen i Luleå eller Stockholm.

Vi söker dig som
Har en yrkeshögskole - eller civilingenjörsutbildning inom ett relevant område 
Några års erfarenhet av en liknande roll
Goda kunskaper i Java
Tidigare erfarenheter av .NET, Springboot, Kotlin och Python


För att du ska trivas och lyckas i rollen ser vi att du är teknisk nyfiken och lägger stor vikt vid samarbete och kunskapsdelning, du tror att man skapar de bästa lösningarna tillsammans. Som person är du en driven och ansvarstagande, prestigelös och målinriktad. Vi vill träffa dig som vill arbeta i framkant av den gröna övergången och arbeta med hållbar förändring, med Java/Kotlin och Spring Boot som bas. Du trivs med att samarbeta i ett team som designar, utvecklar och integrerar anpassade lösningar i en mikrotjänstarkitektur med REST-API:er. Du kan resa i arbetet vid behov, men är baserad antingen i Luleå eller Stockholm.

Om anställningen

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden. 

Övrig info
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Stockholm
Rekryteringsansvarig: Nora Sundberg
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Senior Utvecklare till Sweet Systems!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 15
Sweet Systems är inne i en expansion och förstärker nu med ännu en stjärna som ska bli en del av deras utvecklingsteam i Stockholm. De söker dig som har erfarenhet av att jobba som utvecklare och vill komma till ett företag där du får jobba nära produkten och använda dina tekniska kunskaper för att implementera programvara. Sök idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

I rollen som senior utvecklare kommer du, tillsammans med affärsutvecklare och projektledare, att arbeta i väl sammansatta kundteam och spela en central teknisk roll när vi gemensamt designar och utvecklar nya lösningar för våra kunder och växer tillsammans med dem. Du behöver förstå hur integrationer fungerar och ha ett öga för hur vi kan stärka produkten och kontinuerligt bygga bort och undvika äldre teknik i lösningarna. I denna roll kommer du få möjlighet att använda din tekniska kompetens för att skapa den bästa lösningen från kunden. Det är fördelaktigt om du har arbetat som konsult tidigare och besitter därför ett konsultmässigt tänk, då det kommer krävas i rollen.

Under den första tiden kommer du få en gedigen upplärning för att lära dig och förstå företagets system och arbetssätt, för att sedan bli mer och mer självständig i ditt arbete. Vi letar efter dig som har arbetat några år i utvecklar-rollen, du har begått några misstag men också lärt dig av dem. Du trivs med att arbeta under förhållanden som kräver en viss flexibilitet, men där det också finns förståelse för behovet av koncentrerad tid. Rollen förutsätter en hög grad av ansvar och kommunikation.

Vi söker dig som
Har mycket goda kunskaper i Server, C# och .NET
Har tidigare erfarenheter av att jobba i HTML, CSS, jQuery-JavaScript
Har erfarenhet av systemintegrationer, Azure molntjänster, databasapplikationer, migration, Windows-tjänster och Rest-teknologi
Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.

Om kundföretaget

"Vi är en färgglad plats för innovation, samarbete och enkelhet. Vi utmanar våra kunder med kunskap, kreativitet och passion som grundläggande principer för att hjälpa organisationer nå sina mål. Vi är den sista pusselbiten där allting faller på plats och förvandlar komplexitet till något busenkelt – Sweet, eller hur?"

Om anställningen

Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos Sweet Systems. Friday ansvarar för rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till Friday.

Övrig info
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Stockholm
Rekryteringsansvarig: Nora Sundberg
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Teknisk Laboratorieassistent till OHB Sweden

Laborant, kemi
Läs mer Feb 13
I rollen som Labbassistent kommer du få arbeta i en spännande och utvecklande miljö på ett familjärt bolag. Är du en junior labbassistent med tekniskt intresse kan det här vara rollen för dig. Sök idag då urval sker löpande!





OM TJÄNSTEN:

Som laboratorieassistent kommer du att vara en del av produktionsavdelningen, vars primära fokus är att bygga och testa framdrivningsdelsystem och satelliter. Arbetet innebär support inom produktion av bränslesystemrör och mindre flygkomponenter. I rollen kommer du arbeta både i kontorsmiljö och labb/renrumsmiljö för att rengöra, analysera och hantera hårdvara, samt instrumenthantering. Du rapporterar till Produktionsavdelningschef.

 Dina arbetsuppgifter och ansvar:

Planering och organisering av det dagliga arbetet på ett strukturerat och effektivt sätt
Precisionsrengöring och analys av flyghårdvara
Ihopkoppling av känslig flyghårdvara med testutrustning
Rengöring/hantering av mindre komponenter
Penetrantprovning
Hantering av kemikalier och lösningsmedel
Instrumenthantering inkluderande felsökning och underhåll
Generell teknisk problemlösning
Dokumentering av utfört arbete
Kitting (produktionsberedning av material)
Teknisk dokumentation på engelska

VI SÖKER DIG SOM:
Har avslutad teknisk utbildning inom kemi eller motsvarande, från gymnasium eller högskola
Har ett analytiskt tankesätt med känsla för detaljer samt fingerfärdighet
Har erfarenhet av att implementera och följa arbetsrutiner och krav
Har goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet


Det är inget krav men meriterande om du:

Har erfarenhet av att arbeta i en typisk ingenjörs-/projektmiljö
Har erfarenhet av att arbeta i labb- och renrumsmiljö
Har erfarenhet från verksamhet med höga kvalitetskrav såsom kemi-, rymd- eller medicinsk inriktad verksamhet.


Som person ska du gilla att arbeta självständigt men också ingå i ett team för att tillsammans möta projektens behov och krav. Projekten kräver noggrannhet, ansvarstagande, kvalitetsmedvetenhet och en hög disciplin i utförandet. På OHB är alla initiativtagande och problemlösare för att de ska kunna hålla rätt kvalité och leverera i tid, därför behöver de en person som också besitter dessa egenskaper.

OM KUNDFÖRETAGET:

OHB Sweden är en leverantör av kompletta rymduppdrag, satelliter och delsystem för rymdfarkoster. De har mer än 30 års bevisad framgång från ett brett utbud av rymduppdrag och har skaffat sig ett förstklassigt rykte som erbjuder pålitliga och innovativa lösningar till sina kunder. Genom att bygga sin framgång på sina anställdas passion och exceptionella talang står de starkare än någonsin för att ta sig an nya innovativa rymduppdrag tillsammans med sitt ständigt växande nätverk av partners och kunder.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6–12 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Stockholm
Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Backendutvecklare till Cure Media

Backend-utvecklare
Läs mer Feb 6
Cure Media befinner sig i en spännande fas då de ska bygga upp en ny tech-avdelning i Stockholm. Vill du bli en del av ett kul gäng som har roligt på jobbet så är det här en roll för dig. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN: 

Cure Media är ett framgångsrikt bolag inom influencer marketing som har en tydlig plan för hur de ska utvecklas för att bli världsledande i branschen. Redan i somras fick de pris på Global Influencer Marketing Awards i London för Top 3 bästa influencer plattform i världen, men de är inte nöjda förrän de är nummer ett. Bolaget har byggt en egen plattform som används av såväl kunder, influencers och de själva för att kunna arbeta på ett mer datadrivet sätt. Systemet är stort och komplext och i det kan man exempelvis skapa kampanjer, ladda upp utkast och få betalt.

Tech-teamet sitter just nu i Ukraina men Cure Media söker nu den första backendutvecklaren som ska arbeta i Stockholm. I rollen kommer du ha ett nära samarbete med kollegorna i Ukraina och även bolagets CTO. Rollen passar dig som har ett starkt tekniskt intresse och brinner för programmering. Du kommer ges stor frihet i rollen att utveckla produkten och komma med nya idéer. Teamet arbetar agilt i sprintar och använder Python med ramverket Flask. Bolaget arbetar mycket med machine learning så du kommer också få möjlighet att vara med och implementera det i koden.

VI SÖKER DIG SOM: 
Har ett par års arbetslivserfarenhet inom programmering
Har goda kunskaper i Python och Flask
Har erfarenhet av att arbeta med databaser
Har erfarenhet av Microsoft Azure
Har goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift


Det är meriterande men inget krav om du:

Kan hantera ports & adapters


Som person är du noggrann, självgående och tekniskt intresserad. Du kommer ingå i ett team men då du är ensam i rollen i Stockholm är det viktigt att du tar egna initiativ och vågar fråga för att komma in i arbetet.

OM KUNDFÖRETAGET: 

Cure Media är ett av Sveriges mest framgångsrika tillväxtbolag och ledande i Norden inom influencer marketing. De blev nyligen utsedd till Agency of the Year och jobbar med varumärken som H&M, Sephora, NK, Philips och Kappahl. Sedan starten 2014 har de lyckats prestera lönsam tillväxt varje år samt blivit utsedda till DI Gasell 2019-2022. De är på god väg mot deras mål att bli etta i Europa inom deras nisch. Huvudkontoret ligger på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Bolaget erbjuder goda förmåner i form av friskvårdsbidrag, frukost på kontoret, möjlighet till träning på jobbet och påkostade konferensresor.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos Cure Media. Friday ansvarar för rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till Friday.

ÖVRIG INFO: 
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Stockholm
Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Junior Mekanikkonstruktör till SAAB

Maskinkonstruktör
Läs mer Feb 20
Ska du examineras till sommaren som blivande maskiningenjör och vill arbeta som mekanikkonstruktör samt besitter ett genuint intresse för teknik och design? Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en spännande och komplex miljö? Varmt välkommen med din ansökan!




OM TJÄNSTEN
SAAB söker nu två (2) stycken drivna juniora mekanikkonstruktörer till deras Academy Program (Talangprogram) med start i augusti. De jobbar för att kunna erbjuda effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd samt system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. SAAB vill nu utöka sitt team i Stockholm och söker två juniora mekanikkonstruktörer. Ni kommer att vara baserade i Järfälla, men förväntas samarbeta och interagera med alla Surveillance-sajter, inklusive Göteborg och Huskvarna. 

Som mekanikkonstruktör får du vara med under hela produktutvecklingskedjan genom att utveckla och designa produkter, från koncept till färdig produkt. Detta kommer ske tillsammans med andra ingenjörsdiscipliner i något av vår kunds tvärfunktionella utvecklingsteam. I rollen kommer även fokus att ligga på att uppdatera utgående underlag och material som exempelvis produktritningar. Du kommer arbeta med konstruktion inom skärbearbetning, plåt och ytbehandlingar samt utföra strukturella och/eller termiska beräkningar. Du kommer främst att arbeta med CAD-program som exempelvis Siemens NX. 

Du kommer tillhöra avdelningen Hardware Engineering som utvecklar och designar hårdvaran till signalspanings- och självskyddsprodukter. Då efterfrågan på vår kunds produkter ökar globalt behöver de nu stärka teamet med fler vassa och nyfikna konstruktörer.




VI SÖKER DIG SOM
Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis maskinteknik eller likvärdigt område.
Har kunskaper i något CAD-program, exempelvis Siemens NX.
Har något/några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.  
Besitter ett genuint intresse för design, konstruktion och ny teknik. 
Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken kommer att användas i arbetet.





Vidare kommer stort vikt att läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen krävs det att du som person är prestigelös, driven och tycker om att arbeta. Vidare är du nyfiken samtidigt som du vill dela med dig av din kunskap till andra. Då du arbetar i team tillsammans med andra kollegor samt har kontakt med företagets kunder ser vi att du är kommunikativ och har lätt att skapa goda relationer internt såväl som externt.




OM KUNDFÖRETAGET
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Affärsomrädet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet. Saab är ett företag där människan står i centrum. De har en god arbetsmiljö där de stöttar och hjälper varandra att göra deras bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där de alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.




OM ANSTÄLLNINGEN
Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig under sex månader vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kund och vår sida är att konsultuppdraget sedan övergår i en anställning hos kunden.




ÖVRIG INFO
Omfattning: Heltid
Start: Augusti
Placering: Järfälla
Rekryteringsansvarig: Erik.nilsson@friday.se
Lön: Marknadsmässig





Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.




OM FRIDAY
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: Mekanikkonstruktör, Mekanikingenjör, Maskiningenjör, CAD, Siemens NX.

Ansök nu

Junior embedded-utvecklare till framstående industribolag

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Feb 29
Är du i slutet på dina studier och vill kick-starta karriären på ett internationellt industriföretag? Har du ett brinnande intresse för embedded-utveckling och vill vara med och utveckla smarta verktyg? Läs då vidare och välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Just nu hjälper vi vår kund inom smarta verktyg med en Embedded-utvecklare med start efter sommaren. Här får du möjligheten att jobba med avancerade mätinstrument och ingå i ett team bestående av kompetenta kollegor inom olika discipliner. Rollen som Embedded-utvecklare är bred och du kommer ha ett varierat arbete med breda arbetsuppgifter. För att passa in i rollen ser vi gärna att du har ett genuint intresse för teknik och hårdvara.

VI SÖKER DIG SOM:
Har en högskole/universitetsexamen inom datateknik, elektronik, mekatronik eller liknande
Goda kunskaper inom Embedded programmering, framför allt C men även C++
Goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken kommer att användas i arbetet

OM KUNDFÖRETAGET:

Vår kund är ett globalt industriföretag baserat i Stockholm, Sverige.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Ambitionen från vår kunds och vår sida är att du därefter blir direktanställd hos dem. 

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Augusti.
Placering: Stockholm
Rekryteringsansvarig: Mattias Isik 
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Sökord: utvecklare, mjukvaruutvecklare, hårdvara, embedded, inbyggda system, smarta verktyg, industri, junior, nyexaminerad, ingenjör, C, C++, Stockholm.

Ansök nu

WELDING ENGINEER @ POLARIUM

Svetsingenjör
Läs mer Jan 26
Climate change is the biggest challenge of our time. CO2 emissions need to decrease by half every decade until 2050 in order to reach net zero. We need to move from 80% fossil dependencies to 90% renewables in 30 years.

 ABOUT THE POSITION

Climate change is the biggest challenge of our time. CO2 emissions need to decrease by half every decade until 2050 in order to reach net zero. We need to move from 80% fossil dependencies to 90% renewables in 30 years. Storing renewable energy so that it can be used not only when produced, but when it is needed, is one of the greatest barriers to the clean energy transition. Energy storage is the missing link in the sustainable energy system. Our mission is to unlock endless energy. Join our costumer Polarium as a welding engineer to help them solve the problems of today for a better tomorrow.

 

RESPONSIBILITIES:
Wire Bonded Weld design development
Welding Procedure Specification (WPS) in MFG operations
Process Failure modes and effects analysis (P-FMEA)
Work instructions development and approvals
Development and management in Production processes
Supporting and contributing in Design producibility review (DPR) processes
Manufacturing execution system (MES) systems configurations alignment with process
Drive for continuous improvements in Production, including improved work environment and increased operational efficiency and output with increased quality


 

QUALIFICATIONS:
Minimum 1+ years production engineering experience
Bachelor Engineering Degree (Electronic / Mechanical Engineering or similar experience)
Wire bonding experience required
Can work independently, take initiatives as well as lead the agenda
English working proficiency


 

MERITORIOUS:
MES expertise
Experience with Kaizen, Lean and / or CIP processes
Welding Engineering certification
Senior level welding inspection certification


 

ABOUT POLARIUM:

Polarium is a leading energy storage developer. They make energy storage and optimization solutions built on lithium-ion battery technology for businesses within telecom, commercial, industrial and residential facilities across the world. Polarium was founded in 2015 on the conviction that safe, smart and sustainable energy storage solutions will be key to empower the transition to a truly, sustainable energy future. They are an impact business contributing to the sustainable energy transformation by enabling renewables, electrification and intermittent power supply. Their cutting-edge and easily adaptable modular battery technology enables us to be in the forefront of developing state-of-the art sustainable energy storage and optimization solutions for today – and tomorrow. Polarium is a fast growing, entrepreneurial company headquartered in Stockholm, with production in Mexico, South Africa and Vietnam, customers across the world from Ghana to Svalbard and ?500 employees.

 

ABOUT THE EMPLOYMENT:

This is a consulting assignment, which means that initially you will be employed by Friday. The ambition from the client and our side is that you will be directly employed by the client.

 

OTHER DETAILS:
Scope: Full time
Start date: As soon as possible
Location: Stockholm
Recruiter in charge: erik.nilsson@friday.se
Salary: Market-based





Apply by clicking the link below. Remember to submit your application promptly as we conduct ongoing candidate selection, and the advertisement may be closed before the position is filled if we have moved on to the selection and interview phases.

 

ABOUT FRIDAY:

By being a partner to both our candidates and clients, we strive to find the best match. We achieve this by truly getting to know our clients and candidates! Naturally, we ensure that knowledge and experience requirements align, but above all, we place importance on shared values and company culture that both parties value.

Our passion is to help people find the right role, workplace, and context within IT and technology. That's why we founded Friday with the ambition to help you find the job that gives you that Friday feeling – every day!

We primarily target those who are early in their careers or studying at college/university within IT and Technology.

We believe that people achieve their full potential when they look forward to going to work every morning. "Friday – everyday," how does that sound?

 

Keywords: WELDING ENGINEER, WIRE BONDING, SVETSINGENJÖR, CLEAN ENERGY, BATTERY

Ansök nu

Telekonsult till Incoord

Teleingenjör
Läs mer Jan 23
Incoord söker ständigt nya lösningar för att skapa ett hållbart samhälle där människor, hus och miljö mår bra över tid. De är nu på jakt efter en telekonsult som har erfarenhet av brandlarm och inbrottslarm.

OM TJÄNSTEN:

Incoord är ett konsultbolag specialiserat inom energi och hållbart byggande. Med 100 medarbetare har de en platt organisation och erbjuder utrymme för egna initiativ. De är kända för deras höga ambitionsnivåer och involvering i utmanande projekt. De sätter värde på helhetsansvar och kombinerar olika kompetenser för att uppnå bästa resultat.

I rollen som telekonsult kommer att arbeta med både korta och långa projekt. Du kommer planera, beräkna och rita hur byggnaders el-, kraft- och telesystem ska utformas för att få belysning och kraftmätning att fungera i byggnadernas alla delar. Du kommer dimensionera och utforma hur exempelvis nödsignalsystem och inbrottslarmssystem ska fungera.

VI SÖKER DIG SOM:
Har läst en YH-utbildning som exempelvis elkonstruktör
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Har erfarenhet av att arbeta som teleprojektör inom el- och teleinstallation

OM KUNDFÖRETAGET:

Incoord är en teknikkonsult med stark miljömission. Genom helhetsperspektiv, engagemang, enkelhet och nytänkande skapar de lösningar som får människor, hus och miljö att må bra på lång sikt.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden efter 12 månader.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Stockholm, Mörby
Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Styrövervakningskonsult till Incoord

Ventilationsingenjör
Läs mer Jan 23
Incoord söker ständigt nya lösningar för att skapa ett hållbart samhälle där människor, hus och miljö mår bra över tid. De är nu på jakt efter en ny kollega som har erfarenhet av att arbeta med fastighetsautomation.

OM TJÄNSTEN:

Incoord är ett konsultbolag specialiserat inom energi och hållbart byggande. Med 100 medarbetare har de en platt organisation och erbjuder utrymme för egna initiativ. De är kända för deras höga ambitionsnivåer och involvering i utmanande projekt. De sätter värde på helhetsansvar och kombinerar olika kompetenser för att uppnå bästa resultat.

I rollen som styrövervakningskonsult kommer du se till att byggnaders värme-, kyl- och ventilationssystem styrs och regleras efter behov för att upprätthålla ett bra inomhusklimat. Du kommer även se till att teknisk utrustning övervakas så att eventuella driftfel eller störningar kan upptäckas och på så sätt åtgärdas.

VI SÖKER DIG SOM:
Har läst en YH-utbildning inom relevant område
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Har erfarenhet av att arbeta med fastighetsautomation

OM KUNDFÖRETAGET:

Incoord är en teknikkonsult med stark miljömission. Genom helhetsperspektiv, engagemang, enkelhet och nytänkande skapar de lösningar som får människor, hus och miljö att må bra på lång sikt.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden efter 12 månader.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Stockholm, Mörby
Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Windowsintegratör till Saab

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 23
Saab söker nu en Windows- och Linuxkunnig person som kan vara med och ta fram samt vidareutveckla stridsledningssystem till det svenska Flygvapnet. Rollen passar dig som har ett stort intresse för IT-säkerhet. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:

I rollen som Systemintegratör kommer du arbeta med att integrera olika mjukvaruprodukter på Saabs säkra Windows-plattform som de härdar genom olika metoder, då deras system har väldigt höga krav på IT-säkerhet. Tillsammans i teamet tar ni fram system som ska köras på kommersiell hårdvara. De levererar hela system inklusive hårdvara, så arbetet kan även innefatta etablerande av referenssystem i deras egna lokaler, men även installation och driftsättning i Flygvapnets anläggningar. Den primära slutkunden är det svenska Flygvapnet där deras utvecklingsorganisation har ett unikt förtroende. I nära samarbete med Försvarets materielverk och företrädare för Försvarsmakten och Flygvapnet utvecklar och vidmakthåller de militära lednings- och informationssystem som är avgörande för Flygvapnets funktion i fred, kris och krig. Även arbete mot kunder i andra delar av världen kan bli aktuellt.

Du kommer bli en del av ett sammansvetsat team på cirka 10 personer där ledorden är samarbete, ödmjukhet och prestigelöshet. Det är alltid nära till någon att fråga, på samma sätt som att det förväntas att alla ska hjälpa varandra om det behövs. Eftersom det är ett relativt litet team kommer alla i teamet att komma i kontakt med de flesta arbetsuppgifterna, så du kan förvänta dig att du kommer att lära dig mycket inom flera olika områden. Teamet är även del av ett större projekt som utvecklar olika system vilket ger stora möjligheter till professionell och personlig utveckling. 

VI SÖKER DIG SOM:
Har en högskoleingenjörsexamen inom relevant område
Har ett stort tekniskt intresse
Har kunskap inom Windows och Linux


Det är meriterande men inget krav om du dessutom har erfarenhet av: Windows Server, Active Directory, Powershell, OS Deployment och VMWare

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

OM KUNDFÖRETAGET:

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Affärsomrädet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet. Saab är ett företag där människan står i centrum. De har en god arbetsmiljö där de stöttar och hjälper varandra att göra deras bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där de alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Järfälla
Rekryteringsansvarig: Nora Sundberg
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Beredare inom Mekanik till Saab Muskö

Arbetsledare, maskintillverkning, verkstadsprodukter
Läs mer Dec 19
På Muskövarvet arbetar de med reparation, modifiering och underhåll av flottans stridsfartyg. De utökar nu sin verksamhet och söker en beredare som har erfarenhet av mekaniskt arbete men nu vill ta nästa steg i karriären. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:

Som beredare inom mekanik arbetar du i ett nära samarbete med projektledare, andra beredare och arbetsledare för de åtta olika verkstäderna. Du arbetar i Saabs projekteringsverktyg där projektledarna lägger upp alla aktiviteter som ska ske på ett fartyg som kommer in. Ditt arbete blir sedan att specificera och förbereda jobbet så att det blir tydligt för dina kollegor på verkstäderna vad som ska göras. Att genomföra underhåll och modifieringar på stridsfartyg innebär att många arbeten pågår samtidigt på en begränsad yta, en genomtänkt planering är därför grunden för att kunna leverera fartyget på planerad tid och kostnad. Du är ansvarig för att rätt förutsättningar i form av material och underlag finns framme för genomförandet av projekten.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

Delta i planering av de projekt som Saab genomför
Säkerställa ett effektivt genomförande av projekten och ansvara för att rätt förutsättningar finns för uppdragen. Det kan t.ex. vara underlag och ritningar samt material vid uppdrag som byte av olika marina komponenter, planerat marint underhåll, felavhjälpning och ombyggnationer.
Samarbete med projektledare och varvets övriga organisation i det dagliga arbetet
Arbetet innebär till största delen kontorsarbete, dock finns fartygen i din närhet vilket innebär att du enkelt kan besöka dessa för att kontrollera olika detaljer

VI SÖKER DIG SOM: 
 Har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete, exempelvis arbete i verkstad
Har god förståelse för mekaniskt arbete
Har god datavana och kunskap i MS Office. Det är meriterande om du har erfarenhet av projekteringsverktyg
Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift

OM KUNDFÖRETAGET: 

SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN: 

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

ÖVRIG INFO: 
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Muskö
Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Systemingenjör till Mycronic

Civilingenjör, teknisk fysik
Läs mer Jan 11
Det här är en utmärkt möjlighet för dig som vill vara en del av ett dynamiskt och innovativt företag som strävar efter att ligga i framkant när det gäller teknisk utveckling och produktinnovation. Rollen passar dig som är i början av karriären och är intresserad av att arbeta globalt då arbetet innebär 90-120 resdagar per år. Om du är intresserad av denna utmaning, skicka in din ansökan så snart som möjligt!



OM TJÄNSTEN:

I rollen som Systemingenjör kommer du att ta del av hela implementeringsprocessen av systemen, från uppstart i renrum i Sverige till installation och driftsättning hos internationella kunder, främst i Asien. Teamet består av 21 personer men du kommer att arbeta i mindre projektgrupper på cirka 3-4 personer. Varje projekt pågår i 4-5 månader och innebär att projektgruppen får en maskin från produktionen, ni arbetar med att säkerställa att allt fungerar i cirka 2 månader innan maskin skeppas till bolag utomlands och projektgruppen reser då dit för att installera maskinen på plats. Till stor del kommer du att arbeta i det interna systemet med felsökning, problemlösning och trimning. Under hela projektet kommer du att arbeta med optisk inriktning, finjustering av elektriska och mekaniska delsystem. De första 6 månaderna kommer du arbeta i Sverige med olika delar av projekten för att lära dig arbetet, men vartefter du kommer in i arbetet kommer du att få fler ansvarsområden för att sedan få åka på uppdrag utomlands. Totalt kommer du att tillbringa 90-120 dagar utomlands på årsbasis. Detta är en fantastisk möjlighet för dig att utvecklas inom ett växande globalt företag och utöver det en unik chans att se världen.

Det är en väldigt bred roll där du kommer att kunna utvecklas mycket och bolaget har en tydlig karriärsstege för ingenjörer. I rollen kommer du att få göra allt från att jobba med mjukvara och det finmekaniska till att smutsa ner dig och skruva på maskinerna.

VI SÖKER DIG SOM:
Har en ingenjörsexamen gärna inom fysik, maskinteknik, elektronik eller motsvarande
Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift. Kunskaper i japanska, koreanska eller kinesiska är meriterande
Har ett väldigt stort teknikintresse och erfarenhet av servicearbete
Har en vilja att arbeta globalt och resa cirka 100 dagar per år


I denna rekrytering kommer vi utöver formella kompetenser även lägga stort vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för rollen. Motivera väl i din ansökan varför du är intresserad. De viktigaste personliga kompetenserna är att du social, nyfiken och engagerad.

OM KUNDFÖRETAGET:

Mycronic är ett svenskt högteknologiskt företag med mer än 1200 anställda idag. De är banbrytande på sin marknad och har i över 40 år utvecklat och tillverkat komponenter för elektronik- och displaytillverkare för att förbli konkurrenskraftiga. Idag har de kunder och distributörer i över globalt där deras innovativa produkter, tjänster och lösningar levereras för att skapa morgondagens elektronik.

Mycronic erbjuder dig chansen att komma in i ett lönsamt och växande bolag med öppen arbetskultur och erfarna kollegor. Det är en miljö där kollegor lär och utvecklas av varandra för att driva innovationen och öka kundvärdet. Mycronic fortsätter genom sin teknik göra det omöjliga möjligt.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Mycronic och vår sida är att du efter 6 månader blir direktanställd hos kunden.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Stockholm
Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Ekonomiassistent till Ledande Tekniskt Bolag

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 10
Vi söker en engagerad och kunnig ekonomiassistent med tidigare erfarenhet av en liknande roll. Här får du möjlighet att bli del av ett innovativt bolag i framkant. Vi söker en självgående och ansvarstagande individ som är redo för nästa utmaning!

OM TJÄNSTEN:

I rollen som ekonomiassistent blir du en nyckelperson för att säkerställa noggrannhet och effektivitet i de ekonomiska processerna för vår kund. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar verifiering och attestering av inkommande fakturor, kontering av omkostnadsfakturor samt matchning av lagerfakturor med relaterade utredningar. Du kommer också att bevaka förfallodatum, hantera påminnelser och säkerställa korrekta betalningar.

Vi söker en självgående ekonomiassistent med stark noggrannhet och djup förståelse för ekonomiska system. Om du är redo att professionellt hantera vår kunds ekonomiska processer och trivs med att samarbeta i en teambaserad miljö tror vi att det här kan vara en roll för dig. 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:

Verifiera inkommande fakturor i vårt elektroniska system för distribution och attest av fakturor
Kontera omkostnadsfakturor
Matcha lagerfakturor och utredningar relaterat till detta
Bevaka förfallodatum
Hantera påminnelser

VI SÖKER DIG SOM:
Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom en högteknologisk bransch
Har erfarenhet av leverantör- och kundreskontra
Har tidigare erfarenhet av att arbeta på ett internationellt bolag
Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då det används i rollen. Det är meriterande om du har kunskaper i tyska



OM KUNDFÖRETAGET:

Bolaget är ett svenskt högteknologiskt företag med mer än 1200 anställda idag. De är banbrytande på sin marknad och har i över 40 år utvecklat och tillverkat komponenter för elektronik- och displaytillverkare för att förbli konkurrenskraftiga. Idag har de kunder och distributörer i över 50 länder världen över. De är ledande aktörer inom SMT-, halvdelar- och fordonsindustrin. Deras innovativa produkter, tjänster och lösningar levereras för att skapa morgondagens elektronik – från avancerade skärmar till livräddande medicinska implantat och nästa generations satelliter.

Bolaget erbjuder dig chansen att komma in i ett lönsamt och växande bolag med öppen arbetskultur och erfarna kollegor. Det är en miljö där kollegor lär och utvecklas av varandra för att driva innovationen och öka kundvärdet. Bolaget fortsätter genom sin teknik göra det omöjliga möjligt.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du blir direktanställd hos kunden efter 6 månader.





ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Stockholm, Täby
Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist & Johanna Nilsson
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Studerande Rekryterare till Friday i Stockholm

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 27
Long for tomorrow! Ja precis så vill vi att känslan ska vara! Att du längtar och är lite nyfiken på vad morgondagen ska erbjuda! Vi utgår ifrån övertygelsen om att människor som är på rätt plats har en större sannolikhet att nå sin fulla potential. Vi är också övertygade om att människor på rätt plats gör morgondagen värd att längta efter. 

Friday växer och vi vill nu anställa drivna rekryterare som hjälper oss på vägen mot vår vision “A world where people look forward to go to work everyday.”  

VEM SÖKER VI?

Nu söker vi dig, vår nästa rekryterare som parallellt med studierna vill bli en viktig pusselbit på vår marsch framåt. Du vill vara del av en framåtlutad organisation med en gemensam vision – att skapa en miljö där varje individ längtar efter morgondagen.

Friday är talangbyrån som matchar drivna juniora talanger med arbetsgivare inom Tech. Vi är idag ett av de snabbast växande bolagen i vår bransch och vi har bara börjat vår resa! 

På Friday lägger vi stolthet i vår kvalité, kunskap, hängivenhet och strävan efter att överträffa våra kunder och kandidaters förväntningar. Tillsammans tar vi oss an de utmaningar vi ställs inför och firar de framgångar vi når.   

För att trivas i rollen tror vi att du är nyfiken som person och intresserad av att utvecklas i en entreprenörsmiljö. Även om vi har mycket på plats i organisationen finns det en massa kvar att påverka. 

Friday har kontor både i Göteborg och Stockholm, i denna rollen kommer du sitta på vårt kontor på Skeppsbron i Stockholm. På Stockholmskontoret sitter 10 härliga kollegor, varav hälften arbetar med sälj och andra hälften inom leverans med ett tätt samarbete däremellan. I rollen som rekryterare kommer du ingå i vårt leveransteam där du kommer få möjlighet att jobba med alla delar av rekryterings- och konsultprocessen. 

VAD KOMMER DU ATT GÖRA?

Ditt primära ansvarsområde kommer vara att stötta våra konsultchefer i det dagliga arbetet. Det kan exempelvis vara selektering, annonsskrivning, intervjuer, tester eller tidsrapportering. Allt eftersom du blir varm i kläderna kommer du få fler ansvarsområden. Professionalism och relationsskapande är nyckeln till vår framgång. Det gör du genom att agera partner och specialist gentemot våra kandidater i tätt samarbete med övriga kollegor. För oss är teamet allt! Laget före jaget. För att lyckas hos oss så värdesätter du samarbete. Glöm inte, vi firar alltid tillsammans!

VEM ÄR DU?
Läser en relevant utbildning som exempelvis HR och har minst ett år av dina studier kvar
Du har ett stort intresse och fallenhet för affärer. Du drivs av att göra affärsnytta tillsammans med oss på Friday
Du har med största sannolikhet en bakgrund från service och trivs i en roll där din prestation uppmärksammas
Du talar och skriver flytande på svenska samt du är bekväm i att även använda engelska i både tal och skrift, då detta används dagligen i kontakt med kandidater och kunder


Det är meriterande om du har erfarenhet från rekryteringsbranschen och/eller IT/Teknikrelaterat arbete. Du ska vara nyfiken på IT/teknik, men viktigast av allt, du brinner för att jobba med människor. En stor del av bedömningen kommer att ske utifrån personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du är en prestigelös och flexibel person då arbetsuppgifterna kommer att variera. Det viktigaste är att du, liksom vi, är orädd att testa nya vägar med strävan att bli bäst på det vi gör. Ser du dig som en ambitiös, engagerad och vetgirig person, då kan du vara vår nästa kollega!

VAD ERBJUDER VI HOS OSS?

Utvecklingsmöjligheten hos oss är enorm. Vi har bara startat vår resa och för rätt person finns det ingen begränsning. Kanske är det du som leder företaget i framtiden? Dagligen kommer du omges av vårt inspirerande nätverk både gällande, kandidater, konsulter & kunder. Du kommer få arbeta i en kreativ, utvecklande och ambitiös miljö med peppande och erfarna kollegor som varit inom branschen länge.

ÖVRIG INFORMATION:
Startdatum: Januari
Anställningen är en behovsanställning där vi förväntar oss att du är på plats ca två dagar / 16 timmar i veckan 
Placering: Skeppsbron 38, Stockholm
Kontaktperson: Johanna Nilsson och Elin Dahlqvist
Ansök genom att klicka på länken nedan


Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OSS:

Friday startades 2018 av personer med gedigen erfarenhet från rekrytering och konsultuthyrning inom tech, med ambitionen att erbjuda en bättre tjänst för både kandidater och kunder. Idag arbetar vi med kunder i alla storlekar, från stora, välkända och globala företag till mindre startups och allt däremellan. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kandidater möjligheter, oavsett vad de värdesätter i sina nästa utmaningar.  

Friday finns med kontor i Göteborg och Stockholm och genomför över 1000 karriärmöten årligen. Vi arbetar fokuserat med juniora tjänster inom IT & Teknik! Vi är experter på det vi gör och vill hjälpa våra kandidater i sina karriärsval. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när de ser fram emot att gå till jobbet varje morgon.

Ansök nu

Testare av Elektronik och Hårdvara till Tekniskt företag!

Serviceingenjör, elektronik
Läs mer Sep 28
Vår kund är ett spännande företag med fokus på säkerhet och hållbarhet. De söker nu en ny kollega som vill bli en del av deras avdelning för tester. Antingen är du en nyexaminerad högskoleingenjör, eller så har du redan arbetslivserfarenhet inom ett relevant område. Det viktiga är att du har ett genuint intresse för elektronik, teknik och tester av spännande produkter! Sök idag då urval sker löpande.

Om tjänsten

Friday söker för vår kunds räkning en testare inom elektronik och hårdvara till deras avdelning för test i Stockholm. Testverksamheten består av 230 medarbetare som är ingenjörer inom olika områden. Du kommer dagligen att arbeta med funktionstest av elektronik avsedd för exempelvis medicinsk testning, tester inom elektromagnetisk kompatibilitet och analoga tester. I rollen kommer du få testa det senaste inom tekniska områden där du använder dig av allt från oscilloskop och multimeter till att släppa prylar från höga höjder, sätta eld på utrustning och kontrollera att det du testar håller i olika miljöer. I stort så testar vår kund allt från Olympiska medaljer till flygbränsle till Air Force One.

Rollen kräver även att du har en administrativ ådra då den innefattar dokumentation och rapporter av testerna som utförs.

För att du ska trivas i rollen ser vi gärna att du gillar att arbeta i team och söker information självständigt samtidigt som du delar din kunskap och erfarenheter med andra. Du har en bakgrund inom teknik eller elektronik och är nyfiken på hur saker fungerar. Du är också en envis person som gillar ordning och besitter förmåga att tänka kreativt och är en duktig problemlösare.

Vi söker dig som
Har en högskoleingenjörsutbildning inom ett relevant område, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Har intresse för elektronik, driva egna projekt och testa produkter inom olika områden.
Det är meriterande om du har utbildning eller tidigare erfarenhet inom Elektromagnetisk kompabilitet, Radiofrekvenser eller ett liknande område. 


Vi ser alltså att du exempelvis kan ha en bakgrund som elektriker, testare eller liknande praktiskt arbete. I denna process kommer stor vikt läggas vid ditt intresse för tjänsten och tekniken du kommer ha daglig kontakt med.

Om kundföretaget

I över 130 år har företag runt om i världen vänt sig till vår kund för att minimera risker, säkra kvalitet, förbättra hållbarheten och öka säkerheten i sina produkter, processer, system och leverantörskedjor. 

Företaget gör mer än att prova, inspektera och certifiera produkter och processer: de hjälper våra kunder att sova gott om nätterna. Varje dag levererar deras kunniga medarbetare innovativa tjänster inom kvalitetssäkring, riskminimering, hållbarhet och globalt marknadstillträde till kunder runt om i världen.

De tar ett helhetsgrepp om deras kunders behov och stöttar dem genom hela värdekedjan: FoU, råvaruförsörjning, komponentleverantörer, tillverkning, logistik, distribution, försäljning och kundhantering. 

Om anställningen

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden. 

Övrig info
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Kista
Rekryteringsansvarig: Nora Sundberg
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Junior Logistikingenjör till SAAB

Logistikingenjör
Läs mer Jan 8
I den här rollen kommer att analysera produktionsflöden, utvärdera material- och resursbehov samt säkerställa att produktionen följer givna tidsramar och kvalitetsstandarder. Det här är möjligheten för dig som junior kandidat att växa i rollen och ta ansvar inom produktionsplaneringen.

OM TJÄNSTEN:
Saab AB, ett av världens ledande försvars- och säkerhetsföretag, söker nu en junior logistikingenjör/produktionsplanerare med fokus på att planera och koordinera produktionen av komplexa system och produkter inom försvarsindustrin.

Du kommer att analysera produktionsflöden, utvärdera material- och resursbehov samt säkerställa att produktionen följer givna tidsramar och kvalitetsstandarder. Du ansvarar för dina produkter från produktionsbehov är initierat till dess att produkterna är färdigmonterade klara för leverans.

Utöver detta kommer du att ha en central roll i att driva och genomföra verksamhetsutvecklingsprojekt inom Produktionen i Järfälla. Du kommer att samarbeta med olika avdelningar och intressenter för att identifiera förbättringsområden och implementera effektiva processer och strategier.

Du kommer tillhöra ett team av logistikingenjörer, produktionsplanerare och projektledare som arbetar tätt ihop med planeringen och framdriften av produktionsprojekten där spannet på erfarenhet, kompetenser och ålder är stort. SAAB har en jämställd arbetsmiljö och värderar varandras åsikter högt samt arbetar systematiskt med arbetsmiljön. Du kommer vara en viktig kugge i verksamhetsutveckling och likriktade arbetssätt då det just nu sker mycket spännande förändringar inom området projekt och produktionsplanering.

VI SÖKER DIG SOM HAR: 
En BSc eller Master inom produktion, Supply chain, logistik eller produktionsplanering.

Då vardagen kan vara omväxlande krävs flexibilitet och förmåga att tänka nytt när du ställs inför utmaningar. Du har som social och utåtriktad person fördel inom rollen och det krävs att du är kommunikativ där lösningsorientering och framåtanda ligger till grund för resultat. Då rollen har ett brett internt nätverk är det viktigt med en god samarbetsförmåga, att du är lyhörd samt att du har en nyfiken inställning till förändring och förbättring.

Förkunskaper inom Excel, VBA, och IFS är meriterande.

OM KUNDFÖRETAGET: 
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 18 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

 Affärsområdet Surveillance erbjuder världsledande sensorteknik inom övervakning och beslutsstöd för att skydda mot hot. Portföljen omfattar luftburna, markbaserade och marina radarer, elektronisk krigföring, stridsledning, flygsystem och cybersäkerhet. Verksamheten bedrivs i Sverige, USA, UK, Australien, Tyskland, Sydafrika, Förenade Arabemiraten, Danmark och Finland.

ANSTÄLLNINGEN: 
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. På sikt finns goda möjligheter till anställning hos kundföretaget.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Järfälla
Kontaktuppgifter: Mattias Isik
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Produktionstekniker med fokus på test till OHB Sweden

Kvalitetsingenjör, elektronik/Kvalitetstekniker, elektronik
Läs mer Jan 24
OHB Sweden är ett svenskt rymdföretag som specialiserar sig på design, utveckling och drift av rymdsystem och satelliter. De söker nu en junior kollega som vill utvecklas i rollen som produktionstekniker och arbeta med produkter som i slutändan faktiskt kommer hamna i rymden. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:

I rollen som Produktionstekniker arbetar du på produktionsavdelningen tillsammans med flera andra tekniker vars främsta arbetsuppgifter är att bygga och testa framdrivningsdelsystem och satelliter. Du kommer framförallt att arbeta i renrumsmiljöer där du tillsammans med dina kollegor bygger, testar och hanterar både hårdvara och elektronik. I rollen ingår ett par resor per år där du kommer vara bortrest några veckor i sträck för att arbeta med OHB Swedens satelliter som har sålts utomlands.

OHB Sweden är ett familjärt bolag med väldigt bra företagskultur och kollegor som längtar efter att gå till kontoret. Bolaget erbjuder bra förmåner för sina anställda och vartefter du utvecklas i rollen kommer du få möjlighet att gå olika utbildningar och få certifieringar inom andra områden. Dessa utbildningar sker på välkända skolor runt om i Europa.

Läs mer om vad William får göra idag i sin roll som Produktionstekniker på OHB Sweden här.

ARBETSUPPGIFTER:
Bygge och routing av kablage inkluderande krimpning
Mekanisk integration
Testning av hårdvara
Dokumentering av utfört arbete samt markera avvikelser



VI SÖKER DIG SOM:
Har en avslutad ingenjörsutbildning inom elektronik, elektroteknik eller liknande. Gärna med inriktning på branscher som har höga kvalitetskrav
Har god teknisk förståelse och kan förstå invecklade instruktioner
Goda kunskaper i både svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet


Det är meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av att arbeta i renrumsmiljöer i verksamheter med höga kvalitetskrav. Som person ser vi att du är väldigt noggrann, problemlösande och kvalitetsmedveten. Det är viktigt att vara observant och förstå vilka konsekvenser olika beslut kan få.

OM KUNDFÖRETAGET:

OHB Sweden är en leverantör av kompletta rymduppdrag, satelliter och delsystem för rymdfarkoster. De har mer än 30 års bevisad framgång från ett brett utbud av rymduppdrag och har skaffat sig ett förstklassigt rykte som erbjuder pålitliga och innovativa lösningar till sina kunder. Genom att bygga sin framgång på

Ansök nu

Junior IT-Support till Bedege!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 16
Ta chansen att spänna bågen och forma din framtid inom IT! Hos oss på Bedege erbjuds du som junior en unik möjlighet att växa och utvecklas i en familjär arbetsmiljö där fokus ligger på att investera i våra medarbetare. Vi söker passionerade talanger som är redo att ta klivet in i yrkeslivet och bygga på sina IT-färdigheter. Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt härliga team – Bedege väntar på sina nästa stjärnor och vill ha dig med omedelbar verkan!

OM TJÄNSTEN:

Upptäck en dynamisk arbetsmiljö hos Bedege, där varje dag bjuder på spännande IT-utmaningar. Som en del av ett dedikerat supportteam får du möjligheten att navigera genom ärenden med eget ansvar och precision. Bedege är ett komplett IT-bolag inriktat på Retail och restaurang, och deras familjära arbetskultur, centralt belägna kontor i Norrtull, samt möjlighet till personlig utveckling gör dem till det perfekta steget för din karriär inom IT.

Anslut till Bedege och forma din framtid i en plats där du inte bara blir sedd som en individ, utan där du blir en oumbärlig del av vårt sammanhållna team. Vi erbjuder en gedigen introduktion, stöd från erfarna kollegor, och en inspirerande arbetsmiljö där du kan växa inom det som driver dig mest inom IT.

ARBETSUPPGIFTER:

I rollen som Supporttekniker hjälper du Bedeges kunder med 1st- och 2nd line-ärenden, primärt via telefon men även via mail, fjärrstyrning samt ärenden som kommer in via deras ärendeportal. Ärendena varierar och det kan exempelvis handla om:

Felsökning i dataflöden och backoffice-system
Återställa lösenord via Active Directory
Guida kund gällande omstart av terminaler och utrustning på plats
Stötta ekonomiansvariga då problem med bokföringen uppstår i systemet
Felsökning av specifik hårdvara
Nätverksproblem





VI SÖKER DIG SOM:
Har ett gediget intresse för IT, kanske har du studerat en teknisk linje på gymnasiet eller tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande område
Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i ditt arbete





OM KUNDFÖRETAGET:

Bedege har en unik branschkunskap tillsammans med en lång och fin historia, där deras erfarenheter både inom IT och verksamhetsstyrning och främst inom detaljhandeln, har sin början i mitten av åttiotalet. Mycket har hänt på deras resa och de är mycket stolta över deras bakgrund, men de vill ändå fokusera på nuet och kanske ännu hellre titta framåt. Det är ju på detta sätt Bedege ska växa; tillsammans med kunderna.

I denna bransch är kundbasen ingen mindre än några av de mest framstående namnen på marknaden. Supportleveransen håller öppet 365 dagar om året, mellan 06:00-22:00 på vardagar samt under helgerna. Detta dedikerade tillvägagångssätt syftar till att säkerställa en förstklassig service och möjliggöra för deras kunder att kontinuerligt driva sina verksamheter och öka sin försäljning. Arbetsdagen följer ett rullande schema, och helgpass ingår ungefär var fjärde till femte vecka för att säkerställa en sömlös och effektiv support.





OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos Bedege. Friday ansvarar för rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till Friday.

 

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Placering: Stockholm City
Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.





OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Junior Fullstackutvecklare till Nore!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 15
Här ges en möjlighet att bli en del av ett framgångsrikt team! Med över tio års banbrytande arbete och fokus på att skapa den ledande plattformen för automatiserad finansiell rådgivning, söker de nu nya talanger som delar deras passion för systemutveckling. Om du är intresserad av att arbeta i en högpresterande miljö och bidra till deras fortsatta framgång, läs vidare och utforska de spännande möjligheterna som erbjuds.

OM TJÄNSTEN:

Nore är en framstående aktör inom mjukvaruutveckling och har framgångsrikt utvecklat sin banbrytande plattform, Consilio. Denna innovativa mjukvara automatiserar finansiell rådgivning och möjliggör för kunder att på ett effektivt sätt förbättra sin rådgivning. Nore strävar efter att erbjuda hög kvalitet, trovärdighet och nära samarbete med varje kund.

Med en tydlig inriktning på att skapa värde för sina kunder samarbetar Nore med betydande finansiella aktörer, främst i Sverige men även internationellt. Deras projekt är omfattande och kundfokuserade, och de genomförs med användning av spännande tekniker. Denna arbetsmiljö ger dig som mjukvaruutvecklare utmärkta möjligheter att kontinuerligt utvecklas i din roll som utvecklare.





ARBETSUPPGIFTER:

I rollen som utvecklare hos Nore förväntas du samarbeta med teamet för att genomföra kundanpassningar och driva vidareutvecklingen av plattformen. En betydande del av denna utveckling fokuserar på nyskapande lösningar. Det kan inkludera upphöjning av lösningar till nya teknologier, förbättring av befintliga funktioner i plattformen eller skapande av helt nya lösningar enligt kundernas behov.

 Ditt arbete kommer att omfatta både backend- och frontendutveckling, och du kommer att använda en rad olika tekniker, bland annat .NET, C#, F#, React, TypeScript och Azure med flera.

VI SÖKER DIG SOM:
Har en avslutad civilingnejörsutbilding
Har kunskaper inom objektorienterad programmering, gärna erfarenhet eller intresse för funktionell programmering
Har flytande kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i ditt arbete


Nore välkomnar detaljorienterade och ambitiösa individer som trivs i en balanserad arbetsmiljö. Kvalitet prioriteras över snabbhet, och samarbete uppmuntras. Organisationen är känd för sin tillmötesgående och stöttande atmosfär, där eget driv och engagemang uppskattas. Den som delar synen på detaljer, teamwork och en harmonisk arbetsplats är välkommen att bli en värdefull medlem hos Nore.

OM KUNDFÖRETAGET:

Nore är en ledande mjukvaruutvecklare inom automatisering av finansiell rådgivning. Med fokus på hög kvalitet och nära samarbete erbjuder de Consilio, en avancerad systemplattform som effektiviserar och kvalitetssäkrar rådgivningsprocessen. Genom att göra det komplicerade enkelt strävar Nore efter att leverera marknadens bästa lösningar för automatisering av finansiell rådgivning. Produkten, Consilio, har utvecklats över flera år och implementerats av flera kunder. Nore är dedikerade till långsiktighet och kvalitet i sina lösningar och leveranser.



OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Nore och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos Nore.





ÖVRIG INFO:

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Stockholm City
Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Backendutvecklare till Zaver

Backend-utvecklare
Läs mer Dec 12
Vill du arbeta på en snabbt växande fintech-startup så kan Zaver vara rätt arbetsplats för dig. De söker nu en erfaren backendutvecklare som älskar att lösa problem och har ett starkt kundfokus. Sök idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN:

Som Backendutvecklare kommer du vara en stor del i utvecklingen av Zavers betalningsplattform. Du kommer att arbeta med allt från kreditriskbedömning till deras internt utvecklade bankbackoffice-plattform. Som en del av ett litet team på cirka 10 personer kommer du att få stort inflytande över arkitektur och fokusera på skalbarhet och tillförlitlighet. Du kommer att få arbeta med underhåll av en växande produkt samt utveckla nya funktioner. Du kommer att arbeta med teknologier som Java, Spring Boot och Postgre, men kommer ibland att bekanta dig med deras Angular-webbgränssnitt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

Delta i olika stadier av produktlivscykeln: design, implementation, testning, distribution och underhåll
Arbeta över hela den tekniska stacken: backend, mobilappar och webb
Samarbeta över Zavers organisation med storskaliga och småskaliga projekt


Tjänsten utgår 100% från Zavers kontor på Sveavägen.

VI SÖKER DIG SOM:
Har ett par års erfarenhet av programmering
Har goda kunskaper i Java och Spring Boot
Har erfarenhet av att arbeta med databaser
Har goda kunskaper i svenska och engelska


Det är meriterande men inget krav om du har erfarenhet av DevOps.

OM KUNDFÖRETAGET:

Zaver är en snabbt växande fintech-startup baserad i Stockholm. De utvecklar innovativa betallösningar för att påskynda revolutionen av mobila betalningar. Det första stoppet på deras resa är att ersätta fysiska kortläsare och äldre kassor med en blixtsnabb upplevelse. De arbetar hårt för att utmana de äldre jättarna inom branschen, och nu börjar de se resultatet av allt det hårda arbetet. Zaver for Business lanserades 2019 och sedan dess har de gått från 0 till miljarder SEK i total transaktionsvolym. Allt detta utan att spendera en enda krona på marknadsföring.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos Zaver. Friday ansvarar för rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till Friday. Zaver står under Finansinspektionen och en bakgrundskontroll kommer att genomföras under rekryteringsprocessen.

ÖVRIG INFO:
Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Stockholm
Rekryteringsansvarig: Johanna Nilsson
Lön: Marknadsmässig


Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. 

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu