Carotte Staff AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Carotte Staff AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Kock till omväxlande bemanningsuppdrag

Kock, à la carte
Läs mer Jun 1
Om tjänsten

Till våra välrenommerade kunder och egna restauranger söker vi nu kockar med passion för yrket. Att vara bemanningskock kräver en stor flexibilitet och glädje i utmaningen att ständigt skifta arbetsplats. Du kommer ha en dynamisk och spännande vardag och få insyn i olika verksamheter och deras arbetssätt. Att vara en öppen individ som har lätt att knyta nya kontakter och våga ta för sig är viktigt då du snabbt behöver komma in i teamet och kunna leverera i ett högt tempo.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet av arbete som kock
- Gillar en vardag där ingen dag är den andra lik
- Lösningsorienterad och flexibel i arbetet
- Kan jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare
- Talar svenska och engelska obehindrat
- Har annan huvudsaklig sysselsättning
Övrigt

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov under dagar, kvällar och helger.

Lön: Timlön

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via mail men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Rekrytering- och bemanningsassistent till Carotte Staff

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Maj 30
Om Carotte

Carotte består idag av fem bolag, Catering, Restauranger, Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades 1982 och har kontor i Stockholm och Göteborg. De senaste fem åren har Carotte genom nya ägare förnyat organisationen och adderat fyra nya bolag till koncernen. År 2019 köpte starka investerare, som arbetat inom koncernen i olika roller, upp Carotte. Ägarnas perspektiv är långsiktiga och tillväxt- och utvecklingsmålen är högt uppsatta. Vi har snabbt tagit marknadsandelar och kommer under 2022 minst dubbla vår omsättning från 2021. Vår ambition är att växa till Sveriges främsta bolag inom Soft Facility Management och att fortsätta etablera kontor på nya regioner. Dock är det viktigt för oss att bibehålla kvalitén under resan och att alltid sträva mot marknadens nöjdaste kunder. Under hösten väljer vi att växla upp och fortsätta ta marknadsandelar. Som ett led i att utveckla bolaget till nya höjder söker vi nu efter en bemanningsassistent till vårt rekrytering- och bemanningsbolag Carotte Staff i Stockholm.

Carotte Staff matchar ihop självgående och ansvarstagande personal som brinner för att ge förstklassig service med våra kunders team, oavsett om det handlar om att bemanna eller rekrytera. Genom våra egna träffsäkra utbildningar utvecklar vi servicepersonal med det där lilla extra - engagemanget, glöden och känslan för detaljer som gör skillnad. Vi hyr ut, rekryterar och utbildar Stockholms, Göteborgs och Malmös främsta servicepersonal.

Om tjänsten

I rollen som assisterande rekrytering- och bemanningsassistent kommer du att arbeta parallellt med våra härliga energiknippen i rekryterings- och bemanningsteamet.

Din vardag är varierande och består till stor del av att assistera vår leveransavdelning med att stötta upp där det behövs. Du kommer bland annat att hjälpa till att sortera i annonser, boka in intervjuer till våra rekryterare och hålla i egna rekryteringsprocesser. Vidare kommer du att tillsammans med teamet leverera professionella konsult- och kandidatupplevelser och bygga starka relationer med såväl konsulter och kandidater som kunder.

Att vara flexibel och prestigelös är av stor vikt i denna roll och man ska trivas med en varierande vardag där man lätt kan anpassa sig till rådande situation.

Vad kan vi erbjuda dig:

- Förståelse för kompetensbranschen
- Förståelse för hur en organisation i stark tillväxt fungerar
- Inblick i organisationen, från sälj till projektledning, ekonomi och ledning
- Goda möjligheter att skapa ett nätverk inom besöksnäringen.


Arbetsuppgifter

- Assistera vår rekryterings- och bemanningsavdelning
- Rekrytera nya stjärnor till vår personalpool
- Koordinera och schemalägga våra konsulter
- Delta vid och koordinera våra utbildningar i Carotte Academy
- Arbeta hos våra kunder tillsammans med våra konsulter


Och mycket mer…

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet inom service, har viss administrativ erfarenhet och vill ta ett nästa kliv i karriären.

Vi söker dig som

- Brinner för service och kvalitet
- Har administrativ erfarenhet
- Har erfarenhet från servering/restaurangbranschen
- Är en social stjärna som har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv attityd, är ödmjuk och prestigelös, en förebild helt enkelt
- Är flexibel gällande arbetstider
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. För att trivas i rollen tror vi att du är en riktig teamplayer. Du gillar när det är full fart, ger inte upp när det känns motigt och du blir lite extra glad när du fått bidra till att ha satt ytterligare en person i jobb

Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare . Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt med CV och personligt brev.

Start: Enligt överenskommelse
Placering: Stockholm

Ansök nu

Driftchef till Carotte Housekeeping

Arbetsledare, städ/Städledare
Läs mer Maj 23
OM OSS

Carotte är en av Sveriges snabbast växande företagsgrupper inom Facility Services med fokus på möten & upplevelser. Med nyskapande catering, restaurang, event, bemanning, kontorsservice & lokalvård skapar vi attraktiva arbetsplatser och evenemang. Carotte har kunder över hela Sverige och lokala kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö & snart i Jönköping.

Carotte Housekeeping är idag ett av de snabbast växande bolagen inom koncernen. För oss handlar Housekeeping om kontorsstäd med det lilla extra. Vi levererar kvalitativ städ och med stort fokus på god kontorshygien. Vi arbetar idag med ett stort antal kunder som efterfrågar denna typen av tjänster samtidigt som vi ser ett stort behov på marknaden av ett högkvalitativt städbolag. Vår vision är att höja kvalitén inom branschen och leverera en förstklassig Housekeeping till företagskunder. Vi söker nu en driftchef till region Stockholm.

OM TJÄNSTEN

Huvudansvar

I rollen som driftchef får du en bred och varierande roll. Du ansvarar för att leda organisationen med fokus på tillväxt, kvalité, service och trivsel bland medarbetarna. Vår säljavdelning ansvarar för att boka in möten med såväl nya som befintliga kunder. I arbetsuppgifterna ingår rekrytering och bemanning av vår housekeeping-personal. Du arbetar nära bolagets VD, som har gedigen erfarenhet från branschen.

Arbetsuppgifter

- Rekrytering, upplärning och uppföljning av Housekeepers
- Bemanning och frånvarohantering
- Personaladministration (anställningsavtal, schemaläggning, tidsredovisning, löneunderlag, APT, årliga medarbetarsamtal)
- Starta upp nya kunduppdrag och hantera extrauppdrag
- Kvalitetskontroller och kundmöten
- Merförsäljning
- Inköp och underhåll av städutrustning och material
- Resultatanalys
VI SÖKER DIG SOM

- Är affärsorienterad, serviceminded och nytänkande
- Erfarenhet av att arbete som ledare inom städbranschen
- Goda ledaregenskaper
- Arbetat operativt inom Housekeeping
- Har erfarenhet av administrativt arbeteÖVRIG INFORMATION

Välkommen med din ansökan genom att klicka på skicka ansökan. Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla mig på rekrytering@carotte.se.

Ansök nu

Produktionsledare till Carotte Catering

Eventproducent
Läs mer Maj 23
OM VÅR KUND

Carotte är en av Sveriges snabbast växande företagsgrupper inom Facility Services med fokus på möten & upplevelser. Med nyskapande catering, restaurang, event, bemanning, kontorsservice & lokalvård skapar vi attraktiva arbetsplatser och evenemang. Carotte har kontor i Stockholm, Göteborg & Malmö och kunder över hela Sverige.

Carotte Catering grundades 1982 och har sedan dess levererat kvalitativ catering i Stockholm. Med en stor dos kärlek och passion lagas all mat från grunden i Frihamnen och levereras till kunder över hela Stockholm. Utöver cateringverksamheten har Carotte fem restauranger. Som Stockholms största kvalitetscateringbolag är tempot ofta högt och visionerna stora. Under året planerar vi att öppna ytterligare ett antal restaurangenheter och cateringkök.

OM TJÄNSTEN
I rollen som produktionsledare kommer du ha en bred och viktig roll. Du är projektledarnas högra hand och länken mellan köket och våra kunder. I ditt arbete har du daglig kundkontakt via telefon, mail och chatt. Dessutom har du ansvar för egna kunder, från beställning till genomförande. Hantering av diverse administrativa arbetsuppgifter är en stor del av arbetet. Här trivs du som vill arbeta i en snabbt växande koncern och är redo att kavla upp ärmarna när det behövs.

Tjänsten är heltid med start i augusti. Du kommer arbeta på vårt huvudkontor på Sandhamnsgatan. Arbetet är primärt förlagt vardagar under kontorstid, men arbete kan tillkomma vid enstaka lördagar.

ARBETSUPPGIFTER

Ta emot beställningar via telefon och mejl

Boka bud, skriva matskyltar och andra administrativa uppgifter

Vara projektledarnas högra hand

Bearbeta och ha daglig kunddialog med befintliga kunder

Dagliga avstämningar med köket om kommande beställningar

VI SÖKER DIG SOM

Arbetar strukturerat och trivs i en koordinerande roll

Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Är självgående, ansvarstagande och en riktigt teamspelare

Har tidigare erfarenhet från liknande roll (meriterande)

Arbetat inom restaurangbranschen tidigare (meriterande)

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. För att trivas i rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

OM OSS

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

ÖVRIG INFORMATION
Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten? Tveka inte att mejla oss på constanze@carotte.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl!

Ansök nu

Affärsorienterad VD till Carotte Catering

Verkställande direktör
Läs mer Maj 11
Om Carotte

Carotte Concierge erbjuder kvalitativ Soft Facility Management och förvandlar våra kunders kontor och fastigheter till mötesplatser som gör skillnad och där människor vill vistas. Oavsett om det handlar om ett smakfullt event, företagsrestaurang, servicepersonal eller att leverera förstklassig catering till både vardag och fest. Våra största drivkrafter är kvalitetshöjd, kreativitet och att hålla en servicenivå som vida överträffar våra kunders förväntningar.

Carotte består idag av fem bolag, Catering, Deli, Event, Housekeeping och Staff med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Carotte Catering grundades till 1982 och har sedan dess levererat högkvalitativ catering i Stockholm. Vi har bidragit till branschens utveckling och vill fortsätta vara en stark innovatör på marknaden. I september 2022 etablerar vi Carotte Catering på Läppstiftet i Göteborg och ytterligare en stad 2023. Som ett led i detta rekryterar vi en VD som får en nyckelroll i den nya organisationen. Bolagets nuvarande VD och partner kommer börja som CFO på moderbolaget efter att den nya VD'n tillträtt.

Om tjänsten

Som VD för Carotte Catering driver du utvecklingen för ett väletablerat bolag som befinner sig i stark tillväxt. Du får en nyckelroll i bolagets nyetableringar och säkerställer bolagets affär i Stockholm, Göteborg och en ny stad 2023. Du ansvarar för en ledningsgrupp som driver den dagliga verksamheten. Ditt fokus blir att driva nya affärer och intäkter med god lönsamhet tillsammans med säljavdelningen, marknad och eventuella partnerskap. Du ingår i koncernens strategiska ledningsgrupp samtidigt som du arbetar mot egna budgetmål och ansvarar för att bolagets tillväxt och resultat. Ambitionerna för bolaget är höga och tillväxt med bibehållen kvalité är i fokus.

Dina ansvarsområden:

- Utveckla och stärka varumärket Carotte Catering
- Bidra till en positiv företagskultur på koncernnivå
- Resultat- och budgetansvar
- Ansvarig för bolagets affär
- Driva verksamheten framåt med hjälp av en väletablerad koncern
- Leda, coacha och följa upp dina medarbetare mot uppsatta mål
- Driva projekt och strategifrågor


Din profil

Du har arbetat minst 5 år i en ledande roll inom catering, event- och/eller mötesbranschen i Stockholm. Du har under dessa år ansvarat för att utveckla bolagets affärer med starkt resultatfokus. Du har förmågan att hantera stora kunder på ett professionellt och affärsmässigt sätt. Vi ser inte att du behöver vara väl bevandrad inom bokföring eller övrig administration, utan fokus är på affären och personalen. Rollen är bred och innebär såväl operativt som strategiskt arbete, vilket ställer krav på att du är handlingskraftig likväl som du kan ta ett helikopterperspektiv.

Du har hunnit bygga upp ett stort nätverk under dina år som yrkesverksam. Ofta kontaktar kunderna dig direkt med förfrågningar om uppdrag, det är dig de köper och snarare än varumärket du jobbar för. Du är affärsmässig, professionell och levererar alltid 100%. Därtill har du starka ledaregenskaper och brinner för att bygga högpresterande team.

Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sker med hjälp av Carotte Staff, koncernens egna rekrytering- och bemanningsföretag. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på oscar@carotte.se. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Ansök nu

Kontorsassistent till Börsnoterat företag i Alvik (deltid)

Receptionist, telefonist
Läs mer Maj 5
Om vår kund

Vi söker en kontorsassistent med körkort under 4-6 till börsnoterat företag i Alvik. Företaget är ett internationellt bolag som genom sin digitala plattform har innoverat bilbranschen. På bara några få år har de gått från att vara en start-up till ett börsnoterat mångmiljardbolag. Deras svenska huvudkontor ligger i Alvik, precis intill tunnelbanan. Bolaget har idag kontor i över 30 länder. Kontoret präglas av en internationell arbetsmiljö som är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier och korta beslutsvägar.

Om tjänsten

I rollen som kontorsassistent arbetar du några dagar i veckan med varierande uppgifter av olika komplexitet och omfattning. Du kommer dels att vara ansiktet utåt för bolaget och dina arbetsuppgifter innefattar bland annat ansvar för kontorets samtliga ytor, mejl- och telefonhantering samt viss administration. Du kommer även ta emot bilar som levereras till kontoret som du sedan kör ut till olika enheter.

Arbetet är 2-3 dagar i veckan under 4-6 veckor med omgående start.

Vi söker dig som har

Erfarenhet av liknande arbete, gärna inom reception eller administration

B-körkort

Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Du besitter en god social kompetens och är en skicklig kommunikatör, har lätt att skapa nya relationer, är resultatorienterad och gillar utmaningar. För att trivas och vara framgångsrik i rollen bör du vara en flexibel och prestigelös person, som trivs med en vardag i högt tempo och många kontaktytor. Du har en administrativ ådra, gillar att utveckla nya kontakter och älskar förstklassig service. Med en positiv attityd, engagemang och så finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå i denna roll.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på constanze@carotte.se.

Ansök nu

Kock till Hotel Odin

Kock, storhushåll
Läs mer Maj 4
Om vår kund

Vi söker en kock till Hotel Odin som är en del av Clarion Collection. Hotellet präglas av en varm, mysig och modern miljö med Skandinavisk design och ligger bara några minuter från Göteborg C. Som gäst möts man av en välkomnande och avslappnad atmosfär där man alltid får en fantastisk frukostbuffé, fika och kvällsmat. Till hösten kommer hotellet även öppna sin populära lunch igen. Hotel Odin har 180 rum, 420 bäddar, tre konferenslokaler och en restaurang med 150 platser.

Om tjänsten

I rollen som kock arbetar du i ett team om åtta personer som består av köksansvarig, köksbiträden och diskare. Köket levererar frukost, fika och middag till hotellets gäster. Fr.om. september börjar man återigen servera lunch som är populär bland hyresgästerna i området. Du kommer ha stort fokus på att laga husmanskost och gärna från grunden. Då det är stora volymer bör du trivas med att arbeta i ett produktionskök och där maten serveras i bufféform.

Inledningsvis arbetar du kvällstid och varannan helg. Fr.om. september börjar hotellet med luncher igen varpå du övergår till att arbeta dagtid måndag till fredag.

Din profil

Vi ser med fördel att du arbetat några år som kock och har ett intresse för mat. Du trivs i en miljö med lättsam stämning och högt i tak, samtidigt som du alltid har ett professionellt förhållningssätt mot hotellets gäster. Därtill är du en teamspelare som gärna ställer upp för dina kollegor och hjälper till där det behövs för stunden. Du är skicklig på att servera stora volymer mat och har vana av att servera buffémat.

- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
- Intresse för dryck och mat.


Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Ansök nu

Kock till omväxlande bemanningsuppdrag

Kock, à la carte
Läs mer Apr 12
Om tjänsten

Till våra välrenommerade kunder och egna restauranger söker vi nu kockar med passion för yrket. Att vara bemanningskock kräver en stor flexibilitet och glädje i utmaningen att ständigt skifta arbetsplats. Du kommer ha en dynamisk och spännande vardag och få insyn i olika verksamheter och deras arbetssätt. Att vara en öppen individ som har lätt att knyta nya kontakter och våga ta för sig är viktigt då du snabbt behöver komma in i teamet och kunna leverera i ett högt tempo.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet av arbete som kock
- Gillar en vardag där ingen dag är den andra lik
- Lösningsorienterad och flexibel i arbetet
- Kan jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare
- Talar svenska och engelska obehindrat
- Har annan huvudsaklig sysselsättning
Övrigt

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov under dagar, kvällar och helger.

Lön: Timlön

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via mail men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Kock till omväxlande bemanningsuppdrag

Kock, à la carte
Läs mer Apr 29
Om tjänsten

Till våra välrenommerade kunder och egna restauranger söker vi nu kockar med passion för yrket. Att vara bemanningskock kräver en stor flexibilitet och glädje i utmaningen att ständigt skifta arbetsplats. Du kommer ha en dynamisk och spännande vardag och få insyn i olika verksamheter och deras arbetssätt. Att vara en öppen individ som har lätt att knyta nya kontakter och våga ta för sig är viktigt då du snabbt behöver komma in i teamet och kunna leverera i ett högt tempo.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet av arbete som kock
- Gillar en vardag där ingen dag är den andra lik
- Lösningsorienterad och flexibel i arbetet
- Kan jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare
- Talar svenska och engelska obehindrat
- Har annan huvudsaklig sysselsättning
Övrigt

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov under dagar, kvällar och helger.

Lön: Timlön

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via mail men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök nu

Receptionist och konferensvärdinna

Kontorsreceptionist
Läs mer Apr 6
Om företaget

Arbetsplatsen är en konferensanläggning med attraktivt läge mitt i city vid T-centralen. Här kan gästerna konferera i moderna och välinredda lokaler. Anläggningen erbjuder hälsosamma frukostar, utsökt fika, goda luncher och dignande efterrättsbuffér.

Om tjänsten

Till receptionen med tillhörande konferensverksamhet söker vi dig som vill välkomna gästerna med ett stort leende och hög service. Du kommer att dirigera dem rätt, ta emot bokningar och sköta enklare administrativa uppgifter. Vid behov kommer du även att hjälpa till som konferensvärdinna med allehanda uppgifter. Arbetet är i stora drag självständigt men självklart kommer du också vara en del av det gemytliga teamet.

Tjänsten är tidsbegränsad och under perioden 25/4 - 3/6

Arbetet är förlagt måndag - fredag mellan 08.00 - 17.00 eller 09.00 - 17.30 beroende på arbetsplatsens behov.

Din profil

I denna roll lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet. Självklart utför du ditt arbete i positiv anda med ett prestigelöst mindset. För att trivas i rollen bör du tycka om att skapa nya relationer och vara en skicklig kommunikatör då en stor del av arbetet innebär att ge gästerna ett minnesvärt möte. Då ditt arbete i stora drag är väldigt självständigt är det viktigt att du är bekväm i att vara självgående och initiativtagande. Självklart är du också en teamplayer som ställer upp för dina kollegor och alltid är redo att hugga i där det behövs. Vi ser gärna att du är tekniskt lagd och har god systemvana. Givetvis delar du våra värderingar; kvalitet, förebild, service och nyskapande

Om Carotte

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på beatrice@carotte.se. Sök snarast då vi hanterar ansökningarna löpande och behöver tillsätta tjänsten omgående.

Ansök nu

Rekrytering- och bemanningsassistent till Carotte Staff

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Apr 5
Om Carotte

Carotte består idag av fem bolag, Catering, Restauranger, Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades 1982 och har kontor i Stockholm och Göteborg. De senaste fem åren har Carotte genom nya ägare förnyat organisationen och adderat fyra nya bolag till koncernen. År 2019 köpte starka investerare, som arbetat inom koncernen i olika roller, upp Carotte. Ägarnas perspektiv är långsiktiga och tillväxt- och utvecklingsmålen är högt uppsatta. Vi har snabbt tagit marknadsandelar och kommer under 2022 minst dubbla vår omsättning från 2021. Vår ambition är att växa till Sveriges främsta bolag inom Soft Facility Management och att fortsätta etablera kontor på nya regioner. Dock är det viktigt för oss att bibehålla kvalitén under resan och att alltid sträva mot marknadens nöjdaste kunder. Under hösten väljer vi att växla upp och fortsätta ta marknadsandelar. Som ett led i att utveckla bolaget till nya höjder söker vi nu efter en bemanningsassistent till vårt rekrytering- och bemanningsbolag Carotte Staff i Stockholm.

Carotte Staff matchar ihop självgående och ansvarstagande personal som brinner för att ge förstklassig service med våra kunders team, oavsett om det handlar om att bemanna eller rekrytera. Genom våra egna träffsäkra utbildningar utvecklar vi servicepersonal med det där lilla extra - engagemanget, glöden och känslan för detaljer som gör skillnad. Vi hyr ut, rekryterar och utbildar Stockholms, Göteborgs och Malmös främsta servicepersonal.

Om tjänsten

I rollen som assisterande rekrytering- och bemanningsassistent kommer du att arbeta parallellt med våra härliga energiknippen i rekryterings- och bemanningsteamet.

Din vardag är varierande och består till stor del av att assistera vår leveransavdelning med att stötta upp där det behövs. Du kommer bland annat att hjälpa till att sortera i annonser, boka in intervjuer till våra rekryterare och hålla i egna rekryteringsprocesser. Vidare kommer du att tillsammans med teamet leverera professionella konsult- och kandidatupplevelser och bygga starka relationer med såväl konsulter och kandidater som kunder.

Att vara flexibel och prestigelös är av stor vikt i denna roll och man ska trivas med en varierande vardag där man lätt kan anpassa sig till rådande situation.

Vad kan vi erbjuda dig:

- Förståelse för kompetensbranschen
- Förståelse för hur en organisation i stark tillväxt fungerar
- Inblick i organisationen, från sälj till projektledning, ekonomi och ledning
- Goda möjligheter att skapa ett nätverk inom besöksnäringen.


Arbetsuppgifter

- Assistera vår rekryterings- och bemanningsavdelning
- Rekrytera nya stjärnor till vår personalpool
- Koordinera och schemalägga våra konsulter
- Delta vid och koordinera våra utbildningar i Carotte Academy
- Arbeta hos våra kunder tillsammans med våra konsulter


Och mycket mer…

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet inom service, har viss administrativ erfarenhet och vill ta ett nästa kliv i karriären.

Vi söker dig som

- Brinner för service och kvalitet
- Har administrativ erfarenhet
- Har erfarenhet från servering/restaurangbranschen
- Är en social stjärna som har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv attityd, är ödmjuk och prestigelös, en förebild helt enkelt
- Är flexibel gällande arbetstider
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. För att trivas i rollen tror vi att du är en riktig teamplayer. Du gillar när det är full fart, ger inte upp när det känns motigt och du blir lite extra glad när du fått bidra till att ha satt ytterligare en person i jobb

Välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare . Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt med CV och personligt brev.

Start: April/Maj
Placering: Stockholm

Ansök nu

Kallskänka till Waxholms Hotell

Kallskänka
Läs mer Mar 24
Om vår kund

Skärgårdshotellet Waxholms Hotell är vackert beläget i centrala Vaxholm i Stockholms skärgård. Verksamheten erbjuder en genuin skärgårdsupplevelse med hotell, konferens, restauranger och barer.

Det anrika hotellet har i över 100 år lockat gäster med god mat, härlig stämning och underbara vyer. Huvudattraktionen på hotellet är restaurang Matsalen med lång historia och ett unikt läge vid Vaxholmskajen. Matsalen är känd för sin höga kvalitet sedan urminnes tider, en tradition som man naturligtvis värnar om och menyn växlar med årstiderna och tillgången på råvaror. Till hotellet hör även sommarrestaurangen Kabyssen med stor uteservering.

Hotellet har klarat sig starkt under pandemin och fortsätter satsa för framtiden. Under året ska man exempelvis bygga en ny bar högst upp på hotellet och ett nytt spa. Hotellet har öppet sju dagar per vecka under högsäsong och sex dagar per vecka under lågsäsong. Det finns boende att tillgå på hotellet vid behov.

Om tjänsten

I rollen som kallskänka arbetar du i ett team av flertal kockar och kallskänkor. Du arbetar brett med alla delar i det kalla köket, från bakverk och bröd till sallader, prepp och såser. Hotellet har en bred matverksamhet och levererar allt från frukost, luncher och middagar till konferens- och bröllopsmenyer. Köket strävar att efter att leverera en hög kvalité och här trivs du som brinner för matlagning med känsla för det estetiska. Schemat är varierande och du arbetar såväl morgon som kväll samt varannan helg.

Din profil

Du är en erfaren kallskänka som gärna besitter några års erfarenhet. Du trivs bra med att arbeta i team och i en organisation där gästen alltid är i fokus. Att arbetet är varierande är något du ser som positivt. Du är noggrann, har ett öga för detaljer och har en positiv inställning.Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Souschef till Waxholms Hotell

Souschef
Läs mer Mar 24
Om vår kund

Skärgårdshotellet Waxholms Hotell är vackert beläget i centrala Vaxholm i Stockholms skärgård. Verksamheten erbjuder en genuin skärgårdsupplevelse med hotell, konferens, restauranger och barer.

Det anrika hotellet har i över 100 år lockat gäster med god mat, härlig stämning och underbara vyer. Huvudattraktionen på hotellet är restaurang Matsalen med lång historia och ett unikt läge vid Vaxholmskajen. Matsalen är känd för sin höga kvalitet sedan urminnes tider, en tradition som man naturligtvis värnar om och menyn växlar med årstiderna och tillgången på råvaror. Till hotellet hör även sommarrestaurangen Kabyssen med stor uteservering.

Hotellet har klarat sig starkt under pandemin och fortsätter satsa för framtiden. Under året ska man exempelvis bygga en ny bar högst upp på hotellet och ett nytt spa. Hotellet har öppet sju dagar per vecka under högsäsong och sex dagar per vecka under lågsäsong. Det finns boende att tillgå på hotellet vid behov.

Om tjänsten

I rollen som souschef kommer du att arbeta nära kökschefen och leda köket när han inte är på plats. Då det finns flera kök på hotellet kan du även komma att ha ett extra ansvar de dagar kökschefen är på plats. Arbetet är varierande och du arbetar i såväl drift som med planering av schema, inköp och ekonomiuppföljning. Du går på rullande schema schema och arbetar varannan helg. Under sommaren arbetar ett stort antal säsongsanställda och en bra dag serveras upp till 800 mat i huset. Under övrig säsong är hotellet populärt för såväl lokalbefolkningen som för konferens- och bröllopsgästen.

Köket är främst klassiskt där man följer årets säsonger med inslag av moderna favoriter och gärna med asiatiska inslag. Fokus ligger på att i första hand välja hållbara och gärna ekologiska produkter från hav och skog för komponering av menyer och självklart värna om lokala producenter. Genom att kreera nya spännande smaker förgyller köket gästens upplevelse, samtidigt som de värnar om det klassiska konceptet.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde omgående.

Din profil

Du är en kreativ och driven ledare med fokus på maten och trivs i en varierande roll. Att arbeta mot högt uppsatta mål för både personal- och gästnöjdhet är något du drivs av och du säkerställer ett välfungerande och lönsamt kök med välmående personal, genom att vara synlig, närvarande och aktiv i verksamheten. Vi ser med fördel att du arbetat några år som souschef.

För dig är det lika självklart att möta gästerna i matsalen som att hjälpa till med städningen efter stängning. Noggrannhet, kommunikativ förmåga och goda ledaregenskaper är viktigt för oss. Vidare brinner du för yrket och vill ha en långsiktig tjänst och arbetsplats med ambitioner att lyfta verksamheten ytterligare.

- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
- Erfarenhet av att arbeta som souschef
- Du har med fördel körkort och tillgång till bil, även om det finns goda kommunikationsmöjligheter samt tillgång till personalboende.


Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Sista ansökningsdag.

Ansök nu

Hovmästare till Waxholms Hotell

Hovmästare
Läs mer Mar 24
Om vår kund

Skärgårdshotellet Waxholms Hotell är vackert beläget i centrala Vaxholm i Stockholms skärgård. Verksamheten erbjuder en genuin skärgårdsupplevelse med hotell, konferens, restauranger och barer.

Det anrika hotellet har i över 100 år lockat gäster med god mat, härlig stämning och underbara vyer. Huvudattraktionen på hotellet är restaurang Matsalen med lång historia och ett unikt läge vid Vaxholmskajen. Matsalen är känd för sin höga kvalitet sedan urminnes tider, en tradition som man naturligtvis värnar om och menyn växlar med årstiderna och tillgången på råvaror. Till hotellet hör även sommarrestaurangen Kabyssen med stor uteservering.

Hotellet har klarat sig starkt under pandemin och fortsätter satsa för framtiden. Under året ska man exempelvis bygga en ny bar högst upp på hotellet och ett nytt spa. Hotellet har öppet sju dagar per vecka under högsäsong och sex dagar per vecka under lågsäsong. Det finns boende att tillgå på hotellet vid behov.

Om tjänsten

I rollen som hovmästare ingår du i ett sammansvetsat team med stort intresse för mat och dryck. Du är med och leder den dagliga driften i matsalen och är restaurangchefens förlängda arm i matsalen. Som hovmästare trivs du även med att arbeta i driften och med att arbeta i de olika restaurangerna, konferenserna och bröllopen på hotellet. I ditt dagliga arbete kommer du placera gäster, hantera bokningar och vara behjälplig med schemaläggning. Alla hovmästare på hotellet arbetar operativt i matsalen och har ett prestigelöst förhållningssätt. Har du ett intresse för vin finns goda möjligheter att få hålla vinprovningar samt vara med och driva den nya vinbaren som byggs högst upp på hotellet med magisk utsikt över skärgården.

Din profil

Vi ser med fördel att du arbetat några år med servering och/eller som hovmästare och har ett intresse för mat och dryck. Du trivs i en miljö med lättsam stämning och högt i tak, samtidigt som du alltid har ett professionellt förhållningssätt mot hotellets gäster. Därtill är du en teamspelare som gärna ställer upp för dina kollegor och hjälper till där det behövs för stunden.

- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
- Intresse för dryck och mat.


Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Ansök nu

Serveringsstjärnor till roliga uppdrag

Servitör/Servitris
Läs mer Mar 16
Om tjänsten

Vi är nu på jakt efter serveringspersonal som brinner för att leverera service i världsklass. Uppdragen varierar, allt från stora events och middagar ute hos våra välrenommerade kunder till mer intima cateringuppdrag hos privatpersoner.
Vi har en bred kundbas som innefattar allt ifrån konferensanläggningar, á la carterestauranger, kontorshotell och festvåningar. Med andra ord finns möjligheten till olika typer av serveringsuppdrag utifrån vad just du har för erfarenhet och mål.

Du kommer ha ett flexibelt schema där du har möjligheten att skräddarsy din vardag och kombinera jobb med t.ex. studier eller annan sidosysselsättning. Vi erbjuder dig härliga kollegor, marknadsmässig lön och en dynamisk vardag där inget uppdrag är det andra likt.

Har du ingen erfarenhet eller utbildning inom servering och catering? Ingen fara! Vi kommer att erbjuda dig en grundläggande utbildning för att du ska känna trygg i att hantera arbetsuppgifterna och leverera förstklassig service till våra kunder.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett drivet team med passion för att leverera grym service. Dina arbetsuppgifter inkluderar att duka upp bord, välkomna gäster, servera mat och dryck, kassahantering, plocka disk och det viktigaste av allt; leverera service i världsklass.

Din profil

Du är glad, utåtriktad, har förmågan att ge utmärkt service och utför ditt arbete prestigelöst med ett glatt humör. Som Carottestjärna är du ansvarstagande, gillar att ta egna initiativ och har lätt för att anpassa dig till nya situationer, kan du vidare hantera ett högt arbetstempo och har en god samarbetsförmåga så är du definitivt rätt person. Vi förutsätter naturligtvis att du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Våra värdeord är förebilder, kvalitet, personligt och nyskapande- precis så vill vi att våra kunder och deras gäster ska uppleva oss.

I den här rekryteringsprocessen letar vi efter stjärnor som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra hos oss. Vi kommer lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. För att trivas i arbetet tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha många bollar i luften och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov, utöver din huvudsakliga sysselsättning

Lön: Timlön

Placering: Stockholm

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar kontakta gärna ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Receptionist / Konferensvärd till Vasakronan Arena

Kontorsreceptionist
Läs mer Jun 14
OM FÖRETAGET

Vasakronan är Sveriges största fastighetsbolag. De äger, förvaltar och utvecklar centralt belägna kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. På Vasakronan drivs hållbarhetsarbetet som en integrerad del av verksamheten och i 2019 års upplaga av Global Real Estate Sustainability Benchmark, GRESB, placerade sig Vasakronan återigen som ett av de mest hållbara fastighetsbolagen i världen.

Vasakronans egna coworking koncept - Vasakronan Arena

Arena sergel ligger centralt beläget vid Sergels torg i Stockholm. På tre våningsplan finns det mer än 30 konferens- och mötesrum samt över 150 flexarbetsplatser. Utöver det har Arenan en magisk takterrass med slående utsikt över Stockholm. Självklart finns det flertalet lounger för event, mingel eller en trevlig pratstund i en av de sköna fåtöljerna.

På Arenan är det stort fokus på service och välmående. En arbetsplats utöver det vanliga! Alla material är noga utvalda och med hjälp av ljud, ljus och doft har man skapat en arbetsplats för alla att trivas på. Smart teknik och funktion är ledorden och varje yta ska förse en med nya intryck.


OM TJÄNSTEN

I rollen som receptionist och konferensvärd är du ansiktet utåt för Arenan. Din främsta uppgift är att skapa ett förstklassigt bemötande för gästerna. I det dagliga arbetet tar du emot gäster och besökare i receptionen. Du visar de till sina rum och ordnar med mat, fika och kaffe som har beställts. Självklart har du innan ankomst säkerställt att rummen är påfyllda med papper, penna och andra diverse nödvändigheter.

I denna roll är relationsskapande och teamwork det viktigaste. Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningar att alltid leverera service på högsta nivå. Att synas för medlemmar och gäster är din prioritet och att alltid ge det lilla extra.

Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt kontorstider under måndag till fredag med start i september. Du är anställd hos Carotte och uthyrd till Vasakronan.

VI SÖKER DIG SOM HAR

Erfarenhet av liknande arbete, gärna inom reception, konferens eller restaurang/café

Ett brinnande intresse för service och människor

Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Som person är du energisk, noggrann, omhändertagande, positiv, initiativtagande och tar ansvar för ditt egna arbete. Du är en skicklig relationsskapare som inte bara gillar att samarbeta, utan har en vilja att göra det - på absolut bästa sätt.

OM CAROTTE

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på constanze@carotte.se. Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök nu

Ikoniska ICEHOTEL söker F&B Manager

Restaurangchef
Läs mer Jun 29
Om kunden

ICEHOTEL, beläget i Jukkasjärvi, har sedan 1989 lockat besökare från världens alla hörn. Det spektakulära hotellet byggs årligen upp av is som skördas från Torne älv och inhyser vacker iskonst och häpnadsväckande arkitektur unik i sitt slag. Hotellet erbjuder en arktisk upplevelse utöver det vanliga med naturnära aktiviteter i sensationella omgivningar. Naturen spelar huvudrollen även i de kulinariska upplevelserna, med fokus på lokala och naturnära smaker. Genom konceptet ICEHOTEL 365 kan besökare året runt kliva in och förundras av den vackra iskonsten och unika isrummen även om sommaren utomhus står i full blom.

Om tjänsten

ICEHOTEL behöver nu stärka upp organisationen med en Food & Bevarage Manager. Restaurangerna är en essentiell del i den upplevelse som hotellet erbjuder och eftersträvar därmed en mycket hög kvalitet och service i världsklass.
ICEHOTEL's F&B har en viktig roll i att ge gästen en oförglömlig upplevelse. Det görs genom en välfungerande personalplanering, från rekrytering till rätt placering av personalen. F&B jobbar i ett tätt samarbete mellan de två restaurangcheferna, köksmästaren och hotellchefen som tillsammans med hotellets ledningsgrupp driver verksamheten i rätt anda.

Tjänsten innebär ansvar för den ikoniska isbaren, de olika restaurangerna samt konferenser, event och bröllop. Det är av största vikt att det läggs lika mycket kärlek på alla avdelningarna, från frukost, sen kväll till ett spektakulärt event. Genom sinne för detaljer och strategisk planering faller inget mellan stolarna och utgör en stabil bas för att snabbt kunna hantera både interna och externa påverkansfaktorer.

Med välberäknade insatser jobbar F&B för att främja den ekonomiska utvecklingen med hjälp av budgetering, taktiska inköp och riskanalysering.

Primära ansvarsområden

- Övergripande ansvar för hotellets alla restaurangdelar
- Schemaläggning
- Utveckling av verksamheten
- Budgetering och inköp
- Menyplanering tillsammans med köksmästaren
- Arbetsmiljöarbete
- Rekrytering och bemanningDin profil

Är du redo för att starta ett nytt kapitel av livet i det natursköna Lappland? ICEHOTEL är beläget i det lilla samhället Jukkasjärvi endast 20 minuter med bil ifrån Kiruna stad. Att bo uppe i det arktiska landskapet gör att norrsken, skidåkning, flugfiske och andra naturupplevelser blir en naturlig del av dina dagar.

Du gillar att utveckla verksamheter och ständigt arbeta mot förbättrade resultat genom merförsäljning, effektivisering och gott ledarskap. Med ett helikopterperspektiv arbetar du alltid proaktivt i ett förebyggande syfte för att driva organisationen framåt på bästa sätt. I och med att personalstyrkan varierar i storlek utifrån säsong tycker du om utmaningen i att ständigt arbeta med att rekrytera och hitta rätt person till rätt plats i det ständigt föränderliga teamet. Vidare har du god administrativ förmåga och lätt för siffror.Vi söker dig som

- Har erfarenhet av liknande arbete, gärna på hotell
- Har ett stort intresse för mat och dryck
- Trivs i en bred roll med omväxlande vardag
- Gillar att jobba mot resultatförbättring
- Talar svenska och engelska obehindrat


Övrig information

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: 40 timmar per vecka med varierande arbetstider

Lön: Enligt överenskommelse

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på madelene@carotte.se

Sökord..F&B Manager, Restaurangchef, Icehotel, Jukkasjärvi

Ansök nu

Ikoniska ICEHOTEL söker F&B Manager

Restaurangchef
Läs mer Jun 29
Om kunden

ICEHOTEL, beläget i Jukkasjärvi, har sedan 1989 lockat besökare från världens alla hörn. Det spektakulära hotellet byggs årligen upp av is som skördas från Torne älv och inhyser vacker iskonst och häpnadsväckande arkitektur unik i sitt slag. Hotellet erbjuder en arktisk upplevelse utöver det vanliga med naturnära aktiviteter i sensationella omgivningar. Naturen spelar huvudrollen även i de kulinariska upplevelserna, med fokus på lokala och naturnära smaker. Genom konceptet ICEHOTEL 365 kan besökare året runt kliva in och förundras av den vackra iskonsten och unika isrummen även om sommaren utomhus står i full blom.

Om tjänsten

ICEHOTEL behöver nu stärka upp organisationen med en Food & Bevarage Manager. Restaurangerna är en essentiell del i den upplevelse som hotellet erbjuder och eftersträvar därmed en mycket hög kvalitet och service i världsklass.
ICEHOTEL's F&B har en viktig roll i att ge gästen en oförglömlig upplevelse. Det görs genom en välfungerande personalplanering, från rekrytering till rätt placering av personalen. F&B jobbar i ett tätt samarbete mellan de två restaurangcheferna, köksmästaren och hotellchefen som tillsammans driver verksamheten i rätt anda.

Tjänsten innebär ansvar för den ikoniska isbaren, de olika restaurangerna samt konferenser, event och bröllop. Det är av största vikt att det läggs lika mycket kärlek på alla avdelningarna, från frukost, sen kväll till ett spektakulärt event. Genom sinne för detaljer och strategisk planering faller inget mellan stolarna och utgör en stabil bas för att snabbt kunna hantera både interna och externa påverkansfaktorer.

Med välberäknade insatser jobbar F&B för att främja den ekonomiska utvecklingen med hjälp av budgetering, taktiska inköp och riskanalysering.

Primära ansvarsområden

- Övergripande ansvar för hotellets alla restaurangdelar
- Schemaläggning
- Utveckling av verksamheten
- Budgetering och inköp
- Menyplanering tillsammans med köksmästaren
- Arbetsmiljöarbete
- Rekrytering och bemanningDin profil

Är du redo för att starta ett nytt kapitel av livet i det natursköna Lappland? ICEHOTEL är beläget i det lilla samhället Jukkasjärvi endast 20 minuter med bil ifrån Kiruna stad. Att bo uppe i det arktiska landskapet gör att norrsken, skidåkning, flugfiske och andra naturupplevelser blir en naturlig del av dina dagar.

Du gillar att utveckla verksamheter och ständigt arbeta mot förbättrade resultat genom merförsäljning, effektivisering och gott ledarskap. Med ett helikopterperspektiv arbetar du alltid proaktivt i ett förebyggande syfte för att driva organisationen framåt på bästa sätt. I och med att personalstyrkan varierar i storlek utifrån säsong tycker du om utmaningen i att ständigt arbeta med att rekrytera och hitta rätt person till rätt plats i det ständigt föränderliga teamet. Vidare har du god administrativ förmåga och lätt för siffror.Vi söker dig som

- Har erfarenhet av liknande arbete, gärna på hotell
- Har ett stort intresse för mat och dryck
- Trivs i en bred roll med omväxlande vardag
- Gillar att jobba mot resultatförbättring
- Talar svenska och engelska obehindrat


Övrig information

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: 40 timmar per vecka med varierande arbetstider

Lön: Enligt överenskommelse

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på madelene@carotte.se

Sökord..F&B Manager, Restaurangchef, Icehotel, Jukkasjärvi

Ansök nu

Ikoniska ICEHOTEL söker F&B Manager

Restaurangchef
Läs mer Jun 29
Om kunden

ICEHOTEL, beläget i Jukkasjärvi, har sedan 1989 lockat besökare från världens alla hörn. Det spektakulära hotellet byggs årligen upp av is som skördas från Torne älv och inhyser vacker iskonst och häpnadsväckande arkitektur unik i sitt slag. Hotellet erbjuder en arktisk upplevelse utöver det vanliga med naturnära aktiviteter i sensationella omgivningar. Naturen spelar huvudrollen även i de kulinariska upplevelserna, med fokus på lokala och naturnära smaker. Genom konceptet ICEHOTEL 365 kan besökare året runt kliva in och förundras av den vackra iskonsten och unika isrummen även om sommaren utomhus står i full blom.Om tjänsten

ICEHOTEL behöver nu stärka upp organisationen med en Food & Bevarage Manager. Restaurangerna är en essentiell del i den upplevelse som hotellet erbjuder och eftersträvar därmed en mycket hög kvalitet och service i världsklass.
ICEHOTEL's F&B har en viktig roll i att ge gästen en oförglömlig upplevelse. Det görs genom en välfungerande personalplanering, från rekrytering till rätt placering av personalen. F&B jobbar i ett tätt samarbete mellan de två restaurangcheferna, köksmästaren och hotellchefen som tillsammans med hotellets ledningsgruppen driver verksamheten i rätt anda.

Tjänsten innebär ansvar för den ikoniska isbaren, de olika restaurangerna samt konferenser, event och bröllop. Det är av största vikt att det läggs lika mycket kärlek på alla avdelningarna, från frukost, sen kväll till ett spektakulärt event. Genom sinne för detaljer och strategisk planering faller inget mellan stolarna och utgör en stabil bas för att snabbt kunna hantera både interna och externa påverkansfaktorer.

Med välberäknade insatser jobbar F&B för att främja den ekonomiska utvecklingen med hjälp av budgetering, taktiska inköp och riskanalysering.

Primära ansvarsområden

- Övergripande ansvar för hotellets alla restaurangdelar
- Schemaläggning
- Utveckling av verksamheten
- Budgetering och inköp
- Menyplanering tillsammans med köksmästaren
- Arbetsmiljöarbete
- Rekrytering och bemanningDin profil

Är du redo för att starta ett nytt kapitel av livet i det natursköna Lappland? ICEHOTEL är beläget i det lilla samhället Jukkasjärvi endast 20 minuter med bil ifrån Kiruna stad. Att bo uppe i det arktiska landskapet gör att norrsken, skidåkning, flugfiske och andra naturupplevelser blir en naturlig del av dina dagar.

Du gillar att utveckla verksamheter och ständigt arbeta mot förbättrade resultat genom merförsäljning, effektivisering och gott ledarskap. Med ett helikopterperspektiv arbetar du alltid proaktivt i ett förebyggande syfte för att driva organisationen framåt på bästa sätt. I och med att personalstyrkan varierar i storlek utifrån säsong tycker du om utmaningen i att ständigt arbeta med att rekrytera och hitta rätt person till rätt plats i det ständigt föränderliga teamet. Vidare har du god administrativ förmåga och lätt för siffror.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet av liknande arbete, gärna på hotell
- Har ett stort intresse för mat och dryck
- Trivs i en bred roll med omväxlande vardag
- Gillar att jobba mot resultatförbättring
- Talar svenska och engelska obehindrat


Övrig information

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: 40 timmar per vecka med varierande arbetstider

Lön: Enligt överenskommelse

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på madelene@carotte.se

Sökord..F&B Manager, Restaurangchef, Icehotel, Jukkasjärvi

Ansök nu

Ikoniska ICEHOTEL söker F&B Manager

Restaurangchef
Läs mer Jun 28
Om kunden

ICEHOTEL, beläget i Jukkasjärvi, har sedan 1989 lockat besökare från världens alla hörn. Det spektakulära hotellet byggs årligen upp av is som skördas från Torne älv och inhyser vacker iskonst och häpnadsväckande arkitektur unik i sitt slag. Hotellet erbjuder en arktisk upplevelse utöver det vanliga med naturnära aktiviteter i sensationella omgivningar. Naturen spelar huvudrollen även i de kulinariska upplevelserna, med fokus på lokala och naturnära smaker. Genom konceptet ICEHOTEL 365 kan besökare året runt kliva in och förundras av den vackra iskonsten och unika isrummen även om sommaren utomhus står i full blom.

Om tjänsten

ICEHOTEL behöver nu stärka upp organisationen med en food & bevarage manager. Restaurangerna är en essentiell del i den upplevelse som hotellet erbjuder och eftersträvar därmed en mycket hög kvalitet och service i världsklass.
ICEHOTEL's F&B har en viktig roll i att ge gästen en oförglömlig upplevelse. Det görs genom en välfungerande personalplanering, från rekrytering till rätt placering av personalen. F&B jobbar i ett tätt samarbete mellan de två restaurangcheferna, köksmästaren och hotellchefen som tillsammans driver verksamheten i rätt anda.

Tjänsten innebär ansvar för den ikoniska isbaren, de olika restaurangerna samt konferenser, event och bröllop. Det är av största vikt att det läggs lika mycket kärlek på alla avdelningarna, från frukost, sen kväll till ett spektakulärt event. Genom sinne för detaljer och strategisk planering faller inget mellan stolarna och utgör en stabil bas för att snabbt kunna hantera både interna och externa påverkansfaktorer.

Med välberäknade insatser jobbar F&B för att främja den ekonomiska utvecklingen med hjälp av budgetering, taktiska inköp och riskanalysering.

Primära ansvarsområden

- Övergripande ansvar för hotellets alla restaurangdelar
- Schemaläggning
- Utveckling av verksamheten
- Budgetering och inköp
- Menyplanering tillsammans med köksmästaren
- Arbetsmiljöarbete
- Rekrytering och bemanningDin profil

Är du redo för att starta ett nytt kapitel av livet i det natursköna Lappland? ICEHOTEL är beläget i det lilla samhället Jukkasjärvi endast 20 minuter med bil ifrån Kiruna stad. Att bo uppe i det arktiska landskapet gör att norrsken, skidåkning, flugfiske och andra naturupplevelser blir en naturlig del av dina dagar.

Du gillar att utveckla verksamheter och ständigt arbeta mot förbättrade resultat genom merförsäljning, effektivisering och gott ledarskap. Med ett helikopterperspektiv arbetar du alltid proaktivt i ett förebyggande syfte för att driva organisationen framåt på bästa sätt. I och med att personalstyrkan varierar i storlek utifrån säsong tycker du om utmaningen i att ständigt arbeta med att rekrytera och hitta rätt person till rätt plats i det ständigt föränderliga teamet. Vidare har du god administrativ förmåga och lätt för siffror.Vi söker dig som

- Har erfarenhet av liknande arbete, gärna på hotell
- Har ett stort intresse för mat och dryck
- Trivs i en bred roll med omväxlande vardag
- Gillar att jobba mot resultatförbättring
- Talar svenska och engelska obehindrat


Övrig information

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: 40 timmar per vecka med varierande arbetstider

Lön: Enligt överenskommelse

Boende: Betalt boende i 1 år

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på beatrice@carotte.se

Ansök nu

Ikoniska ICEHOTEL söker F&B Manager

Restaurangchef
Läs mer Jun 28
Om kunden

ICEHOTEL, beläget i Jukkasjärvi, har sedan 1989 lockat besökare från världens alla hörn. Det spektakulära hotellet byggs årligen upp av is som skördas från Torne älv och inhyser vacker iskonst och häpnadsväckande arkitektur unik i sitt slag. Hotellet erbjuder en arktisk upplevelse utöver det vanliga med naturnära aktiviteter i sensationella omgivningar. Naturen spelar huvudrollen även i de kulinariska upplevelserna, med fokus på lokala och naturnära smaker. Genom konceptet ICEHOTEL 365 kan besökare året runt kliva in och förundras av den vackra iskonsten och unika isrummen även om sommaren utomhus står i full blom.

Om tjänsten

ICEHOTEL behöver nu stärka upp organisationen med en Food & Bevarage Manager. Restaurangerna är en essentiell del i den upplevelse som hotellet erbjuder och eftersträvar därmed en mycket hög kvalitet och service i världsklass.
ICEHOTEL's F&B har en viktig roll i att ge gästen en oförglömlig upplevelse. Det görs genom en välfungerande personalplanering, från rekrytering till rätt placering av personalen. F&B jobbar i ett tätt samarbete mellan de två restaurangcheferna, köksmästaren och hotellchefen som tillsammans driver verksamheten i rätt anda.

Tjänsten innebär ansvar för den ikoniska isbaren, de olika restaurangerna samt konferenser, event och bröllop. Det är av största vikt att det läggs lika mycket kärlek på alla avdelningarna, från frukost, sen kväll till ett spektakulärt event. Genom sinne för detaljer och strategisk planering faller inget mellan stolarna och utgör en stabil bas för att snabbt kunna hantera både interna och externa påverkansfaktorer.

Med välberäknade insatser jobbar F&B för att främja den ekonomiska utvecklingen med hjälp av budgetering, taktiska inköp och riskanalysering.

Primära ansvarsområden

- Övergripande ansvar för hotellets alla restaurangdelar
- Schemaläggning
- Utveckling av verksamheten
- Budgetering och inköp
- Menyplanering tillsammans med köksmästaren
- Arbetsmiljöarbete
- Rekrytering och bemanningDin profil

Är du redo för att starta ett nytt kapitel av livet i det natursköna Lappland? ICEHOTEL är beläget i det lilla samhället Jukkasjärvi endast 20 minuter med bil ifrån Kiruna stad. Att bo uppe i det arktiska landskapet gör att norrsken, skidåkning, flugfiske och andra naturupplevelser blir en naturlig del av dina dagar.

Du gillar att utveckla verksamheter och ständigt arbeta mot förbättrade resultat genom merförsäljning, effektivisering och gott ledarskap. Med ett helikopterperspektiv arbetar du alltid proaktivt i ett förebyggande syfte för att driva organisationen framåt på bästa sätt. I och med att personalstyrkan varierar i storlek utifrån säsong tycker du om utmaningen i att ständigt arbeta med att rekrytera och hitta rätt person till rätt plats i det ständigt föränderliga teamet. Vidare har du god administrativ förmåga och lätt för siffror.Vi söker dig som

- Har erfarenhet av liknande arbete, gärna på hotell
- Har ett stort intresse för mat och dryck
- Trivs i en bred roll med omväxlande vardag
- Gillar att jobba mot resultatförbättring
- Talar svenska och engelska obehindrat


Övrig information

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: 40 timmar per vecka med varierande arbetstider

Lön: Enligt överenskommelse

Boende: Betalt boende i 1 år

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på madelene@carotte.se

Sökord..F&B Manager, Restaurangchef, Icehotel, Jukkasjärvi

Ansök nu

Hovmästare till Fotografiskas meeting & event

Hovmästare
Läs mer Jun 28
Om vår kund

Fotografiska är det världsberömda museet precis vid vattnet vid Stadsgårdshamnen. Här visas 365 dagar om året flertalet utställningar av berömda fotografer och konstnärer. Utöver inspirerande och gripande konst hittar man på tredje våningen, med slående utsikt över såväl havet som Gröna Lund, en restaurang och bistro med något utöver det vanliga.

Fokus på hållbarhet och det växtbaserade köket genomsyrar hela verksamheten. I anslutningen till restaurangen samt på nedre plan i huset hittar man flertalet eventlokaler i varierande storlek. Här möts såväl företag som privatpersoner för diverse firanden, underbara middagar och konferenser. På Fotografiska jobbar kreativa och nyskapande människor som alla brinner för hållbarhet, att visa råvarors fulla och hela potential och framförallt att bjuda gäster på fantastiska smaksensationer och upplevelser utöver det vanliga.

Om rollen

Som hovmästare på Fotografiskas event och mötesavdelning skapar du tillsammans med ditt team fantastiska upplevelser för gästerna. Du arbetsleder personalen i deras arbete och säkerställer kvalitet, kundnöjdhet och trivsel bland medarbetarna. Främst kommer du ansvara för middagar och konferenser i varierande storlek. Du är delaktig genom hela projektet, från planering till leverans och uppföljning. Att vara med från start till mål och vara gästernas främsta kontaktperson är något du trivs med. Tjänsten är mestadels operativ men viss administration förekommer.

Dina främsta uppgifter är:

- arbetsledning av ditt team
- planering och koordinering
- schemaläggning
- kassarapporter
- upplärning av nyanställda


Tjänsten startar i mitten på augusti och tillsvidare.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete. Att service och ditt värdskap sätter tonen för hela upplevelsen är något du drivs av. I rollen som ledare känner du dig trygg och du är mån om att skapa ett starkt team som samarbetar med varandra och köket. Du har en passion för mat, dryck och bra service. Vidare tar du egna initiativ, är prestigelös och är en lyhörd ledare.

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Sökord: Hovmästare, Event, Restaurang, konferens

Ansök nu

Bistro Manager / Restaurangchef till berömda Fotografiska

Restaurangchef
Läs mer Jun 16
Om vår kund:

Fotografiska är det världsberömda museet precis vid vattnet vid Stadsgårdshamnen. Här visas 365 dagar om året flertalet utställningar av berömda fotografer och konstnärer. Utöver inspirerande och gripande konst hittar man på tredje våningen, med slående utsikt över såväl havet som Gröna Lund, en restaurang och bistro med något utöver det vanliga. Fokus på hållbarhet och det växtbaserade köket genomsyrar allt. 2021 prisades restaurangen med Guide Michelins Gröna stjärna. Dessutom utsågs de samma år till Sveriges bästa och mest hållbara restaurang av 360 Eat Guide. På Fotografiskas restaurang och bistro jobbar kreativa och nyskapande människor som alla brinner för hållbarhet, att visa råvarors fulla och hela potential och framförallt att bjuda gäster på fantastiska smaksensationer!

Om rollen:

Till bistron, alldeles intill restaurangen på Fotografiska, söker vi ny efter en Bistro Manager som tillsammans med teamet vill utveckla och bjuda på fler oförglömliga upplevelser till besökare från hela världen.

Bistron har öppet sju dagar i veckan från 11.00 - 23.00. Det är oftast högt tempo och många gäster som fördelat över dagen vill äta lunch, fika, äta middag och självklart ta en AW. Det finns upp till 120 sittplatser och som Bistro Manager blir man ansvarig för ett team om cirka 12 serveringspersonal. Som Manager har du det övergripande ansvaret för verksamheten. Till din hjälp har du hovmästare som arbetsleder teamet och hanterar sjukfrånvaro. Du arbetar i nära samarbete med restaurangen och hovmästarna arbetar på båda enheterna.

Mestadels av din tid kommer vara i drift tillsammans med personalen. Du kvalitetssäkrar och utbildar personalen till att bli ett sammansvetsat och drivet team. En dag i veckan jobbar du rent administrativt med stort fokus på schemaläggning. Fotografiska arbetar med Caspeco.

Tjänsten startar i mitten på augusti och tillsvidare.

Vi söker dig som

- Har tidigare erfarenhet som restaurangchef i en sto?rre verksamhet
- Är trygg i din ledarroll
- Inte är konfliktra?dd och van att handskas med mycket personal med varierande erfarenhet
- Trivs med ho?g ga?stintensitet
- Tycker det är kul att jobba på golvet och i service största delen av arbetstiden
- Uppskattar att utveckla snarare a?n att fo?rvalta
- Intresserad av mat & dryck med inriktning på hållbarhet
- Förståelse för hur man schemalägger i enlighet med kollektivavtalet
- Besitter god ekonomisk förståelse
- Är resultatorienterad och har stort säljdriv


Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!Sökord: Restaurangchef, Bistro Manager, Restaurang, Restaurangansvarig

Ansök nu

Glittrig event- och serveringspersonal till After Dark

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 7
Om tjänsten

Just nu söker vi sprudlande och utåtriktad personal till glamorösa showfenomenet After Dark Vasateatern. Dina främsta uppgifter är att servera mat, ta beställningar och se till att gästerna har en magisk kväll. Du kommer att vara en del av showen, det är därför viktigt att du gillar att bjuda på dig själv och älskar att ge bästa service med glimten i ögat. Inta en roll, där glitter och glamour står i fokus.

Uppdraget startar i mitten av augusti och håller på fram till början av oktober. Man jobbar torsdagar, fredagar och lördagar från ca 16.00-23.30.

Ta chansen och arbeta på ett av Stockholms roligaste evenemang!

Vi söker dig som

- Har ett intresse för service och att leverera kvalitet
- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv attityd, är ödmjuk, flexibel och prestigelös, en förebild helt enkelt
- Gillar att jobba i team och att ständigt utmanas
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Tala obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Mitten av augusti, efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Stockholm

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte att kontakta nicole@carotte.se

Ansök nu

Servitris / Servitör på heltid till Fotografiska

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 4
Om Företaget:

Fotografiska söker erfaren serveringspersonal till sin restaurang och bistro. Som anställd här får du gå i bräschen för en hållbar utveckling då en av restaurangens hjärtefrågor är ekologisk och hållbar matkultur. De jobbar med ett prisbelönt helhetskoncept och du får vara med och bidra till förändring.

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som serveringspersonal kommer du jobba nära dina gäster och självständigt se till att deras helhetsupplevelse blir något att minnas. Vare sig det är i restaurangen eller bistron ska du med glädje och härlig energi tillmötesgå gästerna och leverera förstklassig service. I din roll ingår alla klassiska serveringsuppgifter, från att ta beställning till att servera och duka av. Självklart rekommenderar du gärna rätter och passande dryck. Att jobba nära köket och tillsammans skapa trivsel är en självklarhet. Under ledning av hovmästaren ser ni till att varje service blir en succé.

Din profil:

Vi ser att du är en person som tycker att det roligaste med servering är kontakten med gästen och du vet hur du ska anpassa din service för att din gäst ska känna sig speciell. Du har enkelt för att bygga en relation till dina gäster och förstår att det är den kontakten som ofta är avgörande i om gästen går därifrån nöjd. Du är öppensinnad och brinner för att lära dig nytt och arbeta utifrån ett nytänkande perspektiv. Ett intresse för det ekologiska och hållbara köket är ett måste för att trivas på arbetsplatsen men förkunskaper är inte ett krav.

Vi ser gärna att du har tidigare á la carte erfarenhet och att du jobbat minst ett par år i branschen. Du brinner för yrket och vill ha en långsiktig tjänst och arbetsplats.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med start i augusti. Schemat är varierande dagtid, kvällar och helger.

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Ansök nu

Serveringsstjärnor till roliga uppdrag

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 21
Om tjänsten

Vi är nu på jakt efter serveringspersonal som brinner för att leverera service i världsklass. Uppdragen varierar, allt från stora events och middagar ute hos våra välrenommerade kunder till mer intima cateringuppdrag hos privatpersoner.
Vi har en bred kundbas som innefattar allt ifrån konferensanläggningar, á la carterestauranger, kontorshotell och festvåningar. Med andra ord finns möjligheten till olika typer av serveringsuppdrag utifrån vad just du har för erfarenhet och mål.

Du kommer ha ett flexibelt schema där du har möjligheten att skräddarsy din vardag och kombinera jobb med t.ex. studier eller annan sidosysselsättning. Vi erbjuder dig härliga kollegor, marknadsmässig lön och en dynamisk vardag där inget uppdrag är det andra likt.

Har du ingen erfarenhet eller utbildning inom servering och catering? Ingen fara! Vi kommer att erbjuda dig en grundläggande utbildning för att du ska känna trygg i att hantera arbetsuppgifterna och leverera förstklassig service till våra kunder.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett drivet team med passion för att leverera grym service. Dina arbetsuppgifter inkluderar att duka upp bord, välkomna gäster, servera mat och dryck, kassahantering, plocka disk och det viktigaste av allt; leverera service i världsklass.

Din profil

Du är glad, utåtriktad, har förmågan att ge utmärkt service och utför ditt arbete prestigelöst med ett glatt humör. Som Carottestjärna är du ansvarstagande, gillar att ta egna initiativ och har lätt för att anpassa dig till nya situationer, kan du vidare hantera ett högt arbetstempo och har en god samarbetsförmåga så är du definitivt rätt person. Vi förutsätter naturligtvis att du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Våra värdeord är förebilder, kvalitet, personligt och nyskapande- precis så vill vi att våra kunder och deras gäster ska uppleva oss.

I den här rekryteringsprocessen letar vi efter stjärnor som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra hos oss. Vi kommer lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. För att trivas i arbetet tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha många bollar i luften och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov, utöver din huvudsakliga sysselsättning

Lön: Timlön

Placering: Stockholm

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar kontakta gärna ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Extrajobb inom event och servering

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 21
Om tjänsten

Vi söker driven och utåtriktad personal som vill arbeta inom vår populära event-, servering- och cateringverksamhet, på diverse uppdrag. Eventen varierar från stora till små, från spännande företagsfester, nylanseringar och stora banketter. Arbetet är förlagt under dag, kväll- och helgtid. Vi arbetar med allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell och lokala restauranger. I denna roll har du möjlighet att påverka dina tider helt utifrån ditt privata schema. För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning och mer ansvar.

Har du ingen erfarenhet eller utbildning inom servering eller catering? Ingen fara! Alla som blir anställda hos oss får gå Carotte Acdemy, vår egna serviceutbildning, så ni känner er trygga och kan leverera förstklassig service till våra kunder.

Arbetsuppgifter

Beroende på uppdrag så varierar arbetsuppgifterna. Det kan vara digitala event där du arbetar hemifrån, eventpersonal/värdar som välkomnar gästerna, catering- och serveringsuppdrag eller á la carte servering.

Exempel på arbetsuppgifter:

Duka och göra det fint inför att gästerna anländer
- Ta emot beställningar av mat och dryck
- Välkomna gästerna
Servera mat och dryck
Plocka disk


Vi söker dig som

- Servicestjärna som älskar att leverera service i världsklass
- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv och ödmjuk attityd
- Är flexibel och prestigelös
- Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Motivera gärna i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Stockholm

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på beatrice@carotte.se.

Ansök nu

Bli en del av service- och eventbranschen!

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 21
Om tjänsten

Vi söker ambitiös och utåtriktad personal som vill arbeta inom vår populära event-, servering- och cateringverksamhet på diverse uppdrag. Eventen varierar från stora till små, från roliga företagsfester till konserter och stora banketter. Vi arbetar med konferensanläggningar, hotellkedjor, moderna företag och lokala restauranger. Arbetet är förlagt under dag, kväll- och helgtid. I denna roll har du möjlighet att påverka dina tider helt utifrån ditt privata schema. För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning och mer ansvar.

Har du ingen erfarenhet eller utbildning inom servering eller catering? Ingen fara! Alla som blir anställda hos oss får gå Carotte Academy, vår egna serviceutbildning, så ni känner er trygga och kan leverera förstklassig service till våra kunder.

Arbetsuppgifter

Beroende på uppdrag så varierar arbetsuppgifterna. Det kan vara digitala event där du arbetar hemifrån, eventpersonal/värdar som välkomnar gästerna, catering- och serveringsuppdrag eller á la carte servering.

Exempel på arbetsuppgifter:

Välkomna gästerna
Duka och göra det fint inför att gästerna anländer
- Ta emot beställningar av mat och dryck
Servera mat och dryck
Avdukning och plock
Garderobiär


Vi söker dig som

- Servicestjärna som älskar att leverera service i världsklass
- Är social, utåtriktad och kommunikativ
- Har en positiv och ödmjuk attityd
- Är flexibel och prestigelös
- Är en teamplayer
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Motivera gärna i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Stockholm

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på hanna@carotte.se.

Ansök nu

Passionerad á la carte servis för varierade uppdrag

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 21
Om tjänsten

Vi söker passionerad, driven och utåtriktad servispersonal som vill arbeta på á la carte restauranger ute hos våra kunder. På Carotte arbetar vi tillsammans med en bred kundbas, allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell och och välrenommerade restauranger. Längd och omfattning på uppdragen varierar och i denna roll har du möjlighet att påverka dina tider helt utifrån ditt privata schema. Vi är måna om vår personal och erbjuder löpande kompetensutveckling. Givetvis får du också massa härliga kollegor, varierande uppdrag och en marknadsmässig lön. För rätt person finns det goda möjligheter för vidareutbildning och mer ansvar.

Har du ingen erfarenhet eller utbildning inom servering, catering eller att ta bordsbeställningar? Ingen fara! Vi kommer att erbjuda dig en grundläggande utbildning för att du ska känna trygg i att hantera arbetsuppgifterna och leverera förstklassig service till våra kunder.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett team med brinnande passion för mat och dryck. Dina arbetsuppgifter inkluderar att duka fantastiska bord, välkomna gäster, ta bordsbeställningar, servera mat och dryck, kassahantering, plocka disk, diska och det viktigaste av allt: leverera personlig service.

Din profil

Du är glad, utåtriktad, har förmågan att leverera service utöver det vanliga och utför ditt arbete prestigelöst med ett glatt humör. Som Carottestjärna är du ansvarstagande, gillar att ta egna initiativ och har lätt för att anpassa dig till nya situationer, kan du vidare hantera ett högt arbetstempo och har en god samarbetsförmåga så är du definitivt rätt person. Vi förutsätter naturligtvis att du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Våra värdeord är förebilder, kvalitet, personligt och nyskapande- precis så vill vi att våra kunder och deras gäster ska uppleva oss.

I den här rekryteringsprocessen letar vi efter stjärnor som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra hos oss. Vi kommer lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. För att trivas i rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha många bollar i luften och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov, utöver din huvudsakliga sysselsättning

Lön: Timlön

Placering: Stockholm

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar kontakta gärna ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Bartender - extrajobb på roliga uppdrag

Bartender
Läs mer Jun 21
Om tjänsten

Vi söker driven och utåtriktad bartender som vill arbeta extra på spännande arbetsplatser. Vart du jobbar kan variera från storslagna företagsfester, nylanseringar, restauranger, barer och banketter. Arbetet är förlagt under dag, kväll- och helgtid.

Självklart är du redan en stjärna på service, men för att få uppleva vår härliga företagskultur får du gå vår egna Carotte Acdemy; Där får du möjlighet att lära känna dina nya kollegor, lära dig om Carottes historia och våra värdegrunder.

Exempel på olika uppdrag

- Restaurang
- Festlokal
- Bankett
- Catering


Vi söker dig som

- Älskar att leverera kvalitativ service i världsklass
- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv och ödmjuk attityd
- Är flexibel och prestigelös
- Gillar att jobba i team och att ständigt utvecklas
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Talar obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Stockholm

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på beatrice@carotte.se

Ansök nu

Hovmästare - extrajobb inom event och servering

Hovmästare
Läs mer Jun 21
Om tjänsten

Vi söker driven och utåtriktad hovmästare som vill arbeta extra på spännande uppdrag. Arbetsplatserna varierar från storslagna event, företagsfester, nylanseringar, stora banketter och restauranger. Arbetet är förlagt under dag, kväll- och helgtid.

Självklart är du redan en stjärna på service, men för att få uppleva vår härliga företagskultur får du gå vår egna Carotte Acdemy; Där får du möjlighet att lära känna dina nya kollegor, lära dig om Carottes historia och våra värdegrunder.

Exempel på olika uppdrag

- Restaurang
- Festlokal
- Bankett
- Catering
- Digitala event
- Konserthuset


Vi söker dig som

- Har ett intresse för service och att leverera kvalitet
- Är social, utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med människor
- Har en positiv och ödmjuk attityd
- Är flexibel och prestigelös
- Gillar att jobba i team och leda
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning (studier, annat arbete etc.)
- Tala obehindrat på svenska och engelska


I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet. För att trivas i den här rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, gillar att ha mycket att göra och förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder.

Om Carotte Academy

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen genom en kostnadsfri utbildning i flera steg. I introduktionsutbildningen får du som ny i branschen de teoretiska och praktiska grundkunskaper som krävs för att kunna arbeta med service hos Carotte Staff. Med rätt inställning får du möjligheten att avancera inom bolaget och kan bli en Carotte Leader.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, alternativt efter överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Lön: Timlön

Placering: Stockholm

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på beatrice@carotte.se

Ansök nu

Serveringspersonal till Camp Ripan

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 28
Om kunden

Camp Ripan är ett familjeföretag som välkomnar såväl långväga konferensgäster som privatpersoner. Att skapa upplevelser för gästerna vare sig det handlar om en avslappnande stund i Aurora spa till fartfyllda äventyrsupplevelser i den omvälvande naturen görs det med stort hjärta och eftertanke. En central del i verksamheten är restaurang Ripan som med stort fokus på lokala råvaror och matlagningstekniker skapar utsökta smakupplevelser som lockar både öga och gom. Besökare från världens alla hörn har gjort att hotellet utformat en plats för alla att få uppleva det spektakulära Kiruna i sin helhet vare sig det är utomhus eller inomhus genom genomtänka inredningsval som speglar naturen och kulturen i det arktiska landskapet.

Om tjänsten

Restaurang Ripan letar nu efter serveringspersonal för den stundande sommarsäsongen. Maten i restaurangen ska precis som hotellet i sin helhet spegla Kiruna och dess natur, därmed är det stark inriktning på lokalt producerade råvaror och här lagas mat med influenser från den Svenska, Samiska och Tornedalska kulturen. I din roll ingår alla klassiska serveringsuppgifter, från att ta beställning till att servera och duka av. Självklart rekommenderar du gärna rätter och passande dryck. Att jobba nära köket och tillsammans skapa trivsel är en självklarhet. Under ledning av hovmästaren ser ni till att varje service blir en succé.

Din profil
Vi ser med fördel att du arbetat några år med servering och har ett intresse för mat och dryck. Du trivs i en miljö med lättsam stämning och högt i tak, samtidigt som du alltid har ett professionellt förhållningssätt mot Camp Ripans gäster. Därtill är du en teamspelare som gärna ställer upp för dina kollegor och hjälper till där det behövs för stunden. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.Start: Omgående- September 2022 (viss flexibilitet finns)
Omfattning: Heltid på rullande schema
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Personalboende ingår
Transport: Resa t/r ingår.

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på madelene@carotte.se

Ansök nu

Office & Mood Manager till börsnoterade Auto1

Kontorsreceptionist
Läs mer Jun 23
Om vår kund

Auto1 är ett internationellt bolag som genom sin digitala plattform har innoverat bilbranschen. På bara några få år har de gått från att vara en start-up till ett börsnoterat mångmiljardbolag. Deras svenska huvudkontor ligger i Alvik, precis intill tunnelbanan. Bolaget har idag kontor i över 30 länder. Kontoret präglas av en internationell arbetsmiljö som är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier och korta beslutsvägar. På kontoret i Alvik arbetar cirka 110 personer.

Om tjänsten

I rollen som Office & Mood Manager arbetar du brett med varierande uppgifter av olika komplexitet och omfattning. Du kommer dels att vara ansiktet utåt för bolaget och dina arbetsuppgifter innefattar bland annat ansvar för kontorets samtliga ytor, administrering av leverantörsavtal, inköp av kontorsmaterial, mejl- och telefonhantering.

Därtill har du en viktig del i medarbetarresan på företaget, där du bland annat är involverad av såväl on- som offboarding av ny personal. Löpande planerar du sociala aktiviteter för de anställda, exempelvis afterworks, personalfester och andra events. Du fungerar som spindeln i nätet och arbetar flexibelt med de uppgifter som är mest prioriterade för stunden.

Tjänsten startar i juli och tillsvidare.

Vi söker dig som har

- Erfarenhet av liknande arbete, gärna inom reception

- God datorvana

- B-körkort

- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


Du besitter en god social kompetens och är en skicklig kommunikatör, har lätt att skapa nya relationer, är resultatorienterad och gillar utmaningar. För att trivas och vara framgångsrik i rollen bör du vara en flexibel och prestigelös person, som trivs med en vardag i högt tempo och många kontaktytor. Du har en administrativ ådra, gillar att utveckla nya kontakter och älskar förstklassig service. Med en positiv attityd och engagemang så finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå i denna roll.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på constanze@carotte.se.

Ansök nu

Restarangbiträde till äventyrliga Sälen

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 28
Om kunden
Sälen. Ett familjeparadis för vintersport har länge varit signumet för området. Men bara vintrar är ett minne blott. Sommartid är det en oas av utomhusaktiviteter, friluftsliv och ett resmål för de som eftersöker en aktiv semester med stora möjligheter för avkoppling.
Experium är en unik upplevelsevärld i Lindvallen. Här kan du uppleva allt från äventyrsbad och surfing inomhus, till 3D-bio, shopping, god mat och avkopplande spabehandlingar.
I området finner du klätterparker, höghöjdsbanor, ziplines och downhill cykling. I Kläppen Arena kan du t.o.m. prova på skidor och snowboard sommartid om du inte föredrar att åka skateboard, kickbike eller inlines. Kort sagt, är natur och aktiviteter dina måsten för sommaren är Sälen resmålet.

Om tjänsten restaurangbiträde
Vi söker glad, motiverad och lyhörd restaurangbiträde som vill arbeta i Experiums a la carterestauranger. Du kommer att vara en del av ett team med brinnande passion för mat och dryck. Dina arbetsuppgifter inkluderar bl.a. plocka tallrikar, gå ut med mat samt assistera kök och servispersonal på plats.

Din profil
Du är positiv, social, kan ta direktiv och utför ditt arbete med ett glatt humör. Du är ansvarstagande och har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Kan du vidare hantera ett högt arbetstempo och har en god samarbetsförmåga så är du definitivt rätt person. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Övrig information
Start: 22 Juni 2022 - September 2022 (viss flexibilitet finns)
Omfattning: Heltid på rullande schema
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Personalboende ingår
Transport: Resa t/r ingår.
Extra: Personalkort med kopplade förmåner ger tillträde/möjlighet till aktiviteter och anläggningar i området

Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på madelene@carotte.se

Ansök nu

Serveringspersonal för sommarsäsong på världskända ICEHOTEL

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 21
Om kunden

ICEHOTEL, beläget i Jukkasjärvi, har sedan 1989 lockat besökare från världens alla hörn. Det spektakulära hotellet byggs årligen upp av is som skördas från Torne älv och inhyser vacker iskonst och makalös arkitektur unik i sitt slag. Hotellet erbjuder en arktisk upplevelse utöver det vanliga med spännande aktiviteter i spektakulära omgivningar. Naturen spelar huvudrollen även i de kulinariska upplevelserna, med fokus på lokala och naturnära smaker. Genom konceptet ICEHOTEL 365 kan besökare året runt kliva in och förundras av den vackra iskonsten och unika isrummen även om sommaren utomhus står i full blom.

Om tjänsten

ICEHOTEL letar nu efter sina nya serveringsstjärnor. Restaurangerna är en essentiell del i upplevelsen som hotellet vill ge sina gäster, vilket innebär en mycket hög kvalitet och service i världsklass. Som servitör/servitris har du en viktig roll i att ge gästen en minnesvärd upplevelse. Med en positiv attityd kommer du att arbeta i de olika restaurangerna samt konferenser, event och bröllop. Det är stundvis högt tryck och stundvis perioder av lugn, du bör uppskatta båda delarna för att trivas i rollen.
Med ditt relationsskapande sätt genererar du ett angenämt klimat för både kollegor och gäster att vistas i.

Primära ansvarsområden

Du kommer att vara en del av ett team med brinnande passion för mat och dryck. Dina arbetsuppgifter inkluderar att duka fantastiska bord, välkomna gäster, ta bordsbeställningar, servera mat och dryck, kassahantering och det viktigaste av allt: leverera personlig service.

Vi söker dig som

- Har god erfarenhet som a la carteservis
- Har ett stort intresse för mat och dryck
- Brinner för att skapa goda relationer
- Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
- Talar svenska och engelska obehindrat


Övrig information
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid på rullande schema
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Personalboende ingår
Transport: Resa t/r ingår.

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på mattias@carotte.se

Ansök nu

Account Manager till Carotte

Account manager
Läs mer Jan 20
Om Carotte

Carotte Concierge erbjuder kvalitativ Soft Facility Management och förvandlar våra kunders kontor till en mötesplats som gör skillnad och där medarbetarna vill vistas. Oavsett om det handlar om ett smakfullt event, servicepersonal eller att leverera förstklassig catering till både vardag och fest. Våra största drivkrafter är kvalitetshöjd, kreativitet och att hålla en servicenivå som vida överträffar våra kunders förväntningar.

Carotte består idag av fem bolag, Catering, Deli, Event, Housekeeping och Staff. Tillsammans tar vi ett helhetsgrepp om allt som har med mat, möten och service att göra hos våra kunder. Koncernen grundades till 1982 och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. De senaste fem åren har Carotte genom nya ägare förnyat organisationen och adderat fyra nya bolag till koncernen. Vi har snabbt tagit marknadsandelar och kommer under 2022 dubbla vår omsättning från 2021. Vår ambition är att växa till Sveriges främsta bolag inom Soft Facility Management och att fortsätta etablera kontor på nya regioner. Dock är det viktigt för oss att bibehålla kvalitén under resan och att alltid sträva mot marknadens nöjdaste kunder. Under hösten väljer vi att växla upp och fortsätta ta marknadsandelar. Som ett led i detta rekryterar vi in två kundansvariga till vårt säljteam.

Om tjänsten

Carotte växer i raketfart och i denna roll får du möjligheten att växa tillsammans med oss. Som kundansvarig är du en del av ett seniort säljteam med stark laganda. Du kommer få en gedigen onboardingprocess och arbeta tätt med vår försäljnings- samt koncernchef, med ambitionen att du ska få de bästa möjliga förutsättningarna att lyckas. Du ansvarar du för hela försäljningsprocessen. Arbetsuppgifterna innefattar allt från prospektering och mötesbokning till att vårda befintliga kundrelationer. Du kommer att arbeta upp din egen kundstock, följa en egen budget och ansvara för att vidareutveckla samarbetet med de kunder du drar in. För rätt person finns ingen begränsning på hur långt du kan utvecklas inom bolaget på sikt.

Vi söker dig som

Framgångsrikt har arbetat med tjänsteförsäljning B2B

Har lätt för att skapa nya relationer, är van vid att boka dina egna möten, är resultatorienterad och gillar utmaningar

Erfarenhet från Facility Management, Event och/eller catering är meriterande

Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt på din personliga lämplighet och din motivation för rollen. För att trivas i rollen tror vi att du är en riktig teamplayer, drivs av att utveckla och utvecklas samt förstår vikten av att alltid leverera den bästa servicen till våra kunder. Därtill drivs du av att leverera mot högt uppsatta mål. Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansök. Det kan hända att vi tillsätter rollen innan utsatt slutdatum. Startdatum 1a september 2021. Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla mig på oscar@carotte.se. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kockar upp till upplevelserika Sälen

Kock, à la carte
Läs mer Jun 17
Om kunden
Sälen. Ett familjeparadis för vintersport har länge varit signumet för området. Men bara vintrar är ett minne blott. Sommartid är det en oas av utomhusaktiviteter, friluftsliv och ett resmål för de som eftersöker en aktiv semester med stora möjligheter för avkoppling.
Experium är en unik upplevelsevärld i Lindvallen. Här kan du uppleva allt från äventyrsbad och surfing inomhus, till 3D-bio, shopping, god mat och avkopplande spabehandlingar.
I området finner du bowling, klätterparker, höghöjdsbanor, ziplines och downhill cykling. I Kläppen Arena kan du t.o.m. prova på skidor och snowboard sommartid om du inte föredrar att åka skateboard, kickbike eller inlines. Kort sagt, är natur och aktiviteter dina måsten för sommaren är Sälen resmålet.

Om tjänsten

Vi söker nu kockar till en av Experiums restauranger O´Learys. Du kommer ha en dynamisk och spännande vardag där ingen dag är lik den andra. Att vara en öppen individ som har lätt att knyta nya kontakter och våga ta för sig är viktigt då du snabbt behöver komma in i teamet och kunna leverera i ett högt tempo.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet av arbete som kock
- Känner dig trygg i köksmiljöer och van att jobba i team.
- Är prestigelös, flexibel och lyhörd i ditt arbete.
- Talar svenska och engelska obehindrat


Övrig information
Start: 22 Juni 2022 - September 2022 (viss flexibilitet finns)
Omfattning: Heltid på rullande schema
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Personalboende ingår
Transport: Resa t/r ingår.
Extra: Personalkort med kopplade förmåner ger tillträde/möjlighet till aktiviteter och anläggningar i området

Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på madelene@carotte.se

Ansök nu

Hovmästare till Camp Ripan

Hovmästare
Läs mer Jun 29
Om kunden

Camp Ripan är ett familjeföretag som välkomnar såväl långväga konferensgäster som privatpersoner. Att skapa upplevelser för gästerna vare sig det handlar om en avslappnande stund i Aurora spa till fartfyllda äventyrsupplevelser i den omvälvande naturen görs det med stort hjärta och eftertanke. En central del i verksamheten är restaurang Ripan som med stort fokus på lokala råvaror och matlagningstekniker skapar utsökta smakupplevelser som lockar både öga och gom. Besökare från världens alla hörn har gjort att hotellet utformat en plats för alla att få uppleva det spektakulära Kiruna i sin helhet vare sig det är utomhus eller inomhus genom genomtänka inredningsval som speglar naturen och kulturen i det arktiska landskapet.

Om tjänsten

Restaurang Ripan letar nu efter hovmästare för den stundande sommarsäsongen. Maten i restaurangen ska precis som hotellet i sin helhet spegla Kiruna och dess natur, därmed är det stark inriktning på lokalt producerade råvaror och här lagas mat med influenser från den Svenska, Samiska och Tornedalska kulturen. Du är med och leder den dagliga driften i matsalen. Alla hovmästare arbetar operativt i matsalen och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Din profil
Vi ser med fördel att du arbetat några år som hovmästare och har ett brinnande intresse för mat och dryck. Du trivs i en miljö med lättsam stämning och högt i tak, samtidigt som du alltid har ett professionellt förhållningssätt mot Camp Ripans gäster. Därtill är du en teamspelare som gärna ställer upp för dina kollegor och hjälper till där det behövs för stunden. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.Start: Omgående - September 2022 (viss flexibilitet finns)
Omfattning: Heltid på rullande schema
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Personalboende ingår
Transport: Resa t/r ingår.

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på madelene@carotte.se

Ansök nu

Köksbiträden till sommarens äventyrliga Sälen

Köksbiträde
Läs mer Jun 18
Om kunden
Sälen. Ett familjeparadis för vintersport har länge varit signumet för området. Men bara vintrar är ett minne blott. Sommartid är det en oas av utomhusaktiviteter, friluftsliv och ett resmål för de som eftersöker en aktiv semester med stora möjligheter för avkoppling.
Experium är en unik upplevelsevärld i Lindvallen. Här kan du uppleva allt från äventyrsbad och surfing inomhus, till 3D-bio, shopping, god mat och avkopplande spabehandlingar.
I området finner du bowling, klätterparker, höghöjdsbanor, ziplines och downhill cykling. I Kläppen Arena kan du t.o.m. prova på skidor och snowboard sommartid om du inte föredrar att åka skateboard, kickbike eller inlines. Kort sagt, är natur och aktiviteter dina måsten för sommaren är Sälen resmålet.

Om tjänsten

Vi söker nu köksbiträden till en av Experiums restauranger O´Learys. Du kommer ha en dynamisk och spännande vardag där ingen dag är lik den andra. Att vara en öppen individ som har lätt att knyta nya kontakter och våga ta för sig är viktigt då du snabbt behöver komma in i teamet och kunna leverera i ett högt tempo.

Vi söker dig som

- Har dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock eller köksbiträde.
- Känner dig trygg i köksmiljöer och van att jobba i team.
- Är prestigelös, flexibel och lyhörd i ditt arbete.
- Talar svenska eller engelska obehindrat


Övrig information
Start: 22 Juni 2022 - September 2022 (viss flexibilitet finns)
Omfattning: Heltid på rullande schema
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Personalboende ingår
Transport: Resa t/r ingår.
Extra: Personalkort med kopplade förmåner ger tillträde/möjlighet till aktiviteter och anläggningar i området

Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på madelene@carotte.se

Ansök nu

Hovmästare till midnattssolens land

Hovmästare
Läs mer Jun 17
Om kunden

Camp Ripan är ett familjeföretag som välkomnar såväl långväga konferensgäster som privatpersoner. Att skapa upplevelser för gästerna vare sig det handlar om en avslappnande stund i Aurora spa till fartfyllda äventyrsupplevelser i den omvälvande naturen görs det med stort hjärta och eftertanke. En central del i verksamheten är restaurang Ripan som med stort fokus på lokala råvaror och matlagningstekniker skapar utsökta smakupplevelser som lockar både öga och gom. Besökare från världens alla hörn har gjort att hotellet utformat en plats för alla att få uppleva det spektakulära Kiruna i sin helhet vare sig det är utomhus eller inomhus genom genomtänka inredningsval som speglar naturen och kulturen i det arktiska landskapet.

Om tjänsten

Restaurang Ripan letar nu efter hovmästare för den stundande sommarsäsongen. Maten i restaurangen ska precis som hotellet i sin helhet spegla Kiruna och dess natur, därmed är det stark inriktning på lokalt producerade råvaror och här lagas mat med influenser från den Svenska, Samiska och Tornedalska kulturen. Du är med och leder den dagliga driften i matsalen. Alla hovmästare arbetar operativt i matsalen och har ett prestigelöst förhållningssätt.

Din profil
Vi ser med fördel att du arbetat några år med servering och/eller som hovmästare och har ett intresse för mat och dryck. Du trivs i en miljö med lättsam stämning och högt i tak, samtidigt som du alltid har ett professionellt förhållningssätt mot Camp Ripans gäster. Därtill är du en teamspelare som gärna ställer upp för dina kollegor och hjälper till där det behövs för stunden. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.Start: 22 Juni 2022 - September 2022 (viss flexibilitet finns)
Omfattning: Heltid på rullande schema
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Personalboende ingår
Transport: Resa t/r ingår.

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på madelene@carotte.se

Ansök nu

Kockar upp till upplevelserika Sälen

Kock, à la carte
Läs mer Jun 28
Om kunden
Sälen. Ett familjeparadis för vintersport har länge varit signumet för området. Men bara vintrar är ett minne blott. Sommartid är det en oas av utomhusaktiviteter, friluftsliv och ett resmål för de som eftersöker en aktiv semester med stora möjligheter för avkoppling.
Experium är en unik upplevelsevärld i Lindvallen. Här kan du uppleva allt från äventyrsbad och surfing inomhus, till 3D-bio, shopping, god mat och avkopplande spabehandlingar.
I området finner du bowling, klätterparker, höghöjdsbanor, ziplines och downhill cykling. I Kläppen Arena kan du t.o.m. prova på skidor och snowboard sommartid om du inte föredrar att åka skateboard, kickbike eller inlines. Kort sagt, är natur och aktiviteter dina måsten för sommaren är Sälen resmålet.

Om tjänsten

Vi söker nu kockar till en av Experiums restauranger O´Learys. Du kommer ha en dynamisk och spännande vardag där ingen dag är lik den andra. Att vara en öppen individ som har lätt att knyta nya kontakter och våga ta för sig är viktigt då du snabbt behöver komma in i teamet och kunna leverera i ett högt tempo.

Vi söker dig som

- Har erfarenhet av arbete som kock
- Känner dig trygg i köksmiljöer och van att jobba i team.
- Är prestigelös, flexibel och lyhörd i ditt arbete.
- Talar svenska och engelska obehindrat


Övrig information
Start: 22 Juni 2022 - September 2022 (viss flexibilitet finns)
Omfattning: Heltid på rullande schema
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Personalboende ingår
Transport: Resa t/r ingår.
Extra: Personalkort med kopplade förmåner ger tillträde/möjlighet till aktiviteter och anläggningar i området

Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på madelene@carotte.se

Ansök nu

Köksbiträden till sommarens äventyrliga Sälen

Köksbiträde
Läs mer Jun 28
Om kunden
Sälen. Ett familjeparadis för vintersport har länge varit signumet för området. Men bara vintrar är ett minne blott. Sommartid är det en oas av utomhusaktiviteter, friluftsliv och ett resmål för de som eftersöker en aktiv semester med stora möjligheter för avkoppling.
Experium är en unik upplevelsevärld i Lindvallen. Här kan du uppleva allt från äventyrsbad och surfing inomhus, till 3D-bio, shopping, god mat och avkopplande spabehandlingar.
I området finner du bowling, klätterparker, höghöjdsbanor, ziplines och downhill cykling. I Kläppen Arena kan du t.o.m. prova på skidor och snowboard sommartid om du inte föredrar att åka skateboard, kickbike eller inlines. Kort sagt, är natur och aktiviteter dina måsten för sommaren är Sälen resmålet.

Om tjänsten

Vi söker nu köksbiträden till en av Experiums restauranger O´Learys. Du kommer ha en dynamisk och spännande vardag där ingen dag är lik den andra. Att vara en öppen individ som har lätt att knyta nya kontakter och våga ta för sig är viktigt då du snabbt behöver komma in i teamet och kunna leverera i ett högt tempo.

Vi söker dig som

- Har dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock eller köksbiträde.
- Känner dig trygg i köksmiljöer och van att jobba i team.
- Är prestigelös, flexibel och lyhörd i ditt arbete.
- Talar svenska eller engelska obehindrat


Övrig information
Start: 22 Juni 2022 - September 2022 (viss flexibilitet finns)
Omfattning: Heltid på rullande schema
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Personalboende ingår
Transport: Resa t/r ingår.
Extra: Personalkort med kopplade förmåner ger tillträde/möjlighet till aktiviteter och anläggningar i området

Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på madelene@carotte.se

Ansök nu

Erfarna kockar till berömda Fotografiska

Kock, à la carte
Läs mer Jun 13
Om vår kund:

Vi söker flertalet kockar till centralt och vackert belägna restaurangen Fotografiska i Stockholm. Som medarbetare får du gå i bräschen för en hållbar utveckling då en av restaurangens hjärtefrågor är ekologisk och hållbar matkultur.
Du kommer att arbeta i en härlig temamiljö, med mycket fart och liv. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider både dagtid, kvällstid och helger. Start enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor, kommer du i rollen som kock att laga god mat med fokus på hållbarhet. Då restaurangen serverar en populär brunchbuffé, lunch och middag kommer dina arbetsuppgifter vara varierande.

Vi söker dig som

- Har arbetat som kock inom Á la carte i minst 2-3 år
- Har ett intresse för det ekologiska och hållbara köket
- Tycker om att jobba i team för att ge gästerna en matupplevelse som överträffar deras förväntan
- Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
- Talar svenska och/eller engelska obehindrat


Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Ansök nu

Hovmästare till Fotografiskas meeting & event

Hovmästare
Läs mer Jun 13
Om vår kund

Fotografiska är det världsberömda museet precis vid vattnet vid Stadsgårdshamnen. Här visas 365 dagar om året flertalet utställningar av berömda fotografer och konstnärer. Utöver inspirerande och gripande konst hittar man på tredje våningen, med slående utsikt över såväl havet som Gröna Lund, en restaurang och bistro med något utöver det vanliga.

Fokus på hållbarhet och det växtbaserade köket genomsyrar hela verksamheten. I anslutningen till restaurangen samt på nedre plan i huset hittar man flertalet eventlokaler i varierande storlek. Här möts såväl företag som privatpersoner för diverse firanden, underbara middagar och konferenser. På Fotografiska jobbar kreativa och nyskapande människor som alla brinner för hållbarhet, att visa råvarors fulla och hela potential och framförallt att bjuda gäster på fantastiska smaksensationer och upplevelser utöver det vanliga.

Om rollen

Som hovmästare på Fotografiskas event och mötesavdelning skapar du tillsammans med ditt team fantastiska upplevelser för gästerna. Du arbetsleder personalen i deras arbete och säkerställer kvalitet, kundnöjdhet och trivsel bland medarbetarna. Främst kommer du ansvara för middagar och konferenser i varierande storlek. Du är delaktig genom hela projektet, från planering till leverans och uppföljning. Att vara med från start till mål och vara gästernas främsta kontaktperson är något du trivs med. Tjänsten är mestadels operativ men viss administration förekommer.

Dina främsta uppgifter är:

- arbetsledning av ditt team
- planering och koordinering
- schemaläggning
- kassarapporter
- upplärning av nyanställda


Tjänsten startar i mitten på augusti och tillsvidare.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete. Att service och ditt värdskap sätter tonen för hela upplevelsen är något du drivs av. I rollen som ledare känner du dig trygg och du är mån om att skapa ett starkt team som samarbetar med varandra och köket. Du har en passion för mat, dryck och bra service. Vidare tar du egna initiativ, är prestigelös och är en lyhörd ledare.

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Sökord: Hovmästare, Event, Restaurang, konferens

Ansök nu

Hovmästare till Fotografiskas meeting & event

Hovmästare
Läs mer Maj 22
Om vår kund

Fotografiska är det världsberömda museet precis vid vattnet vid Stadsgårdshamnen. Här visas 365 dagar om året flertalet utställningar av berömda fotografer och konstnärer. Utöver inspirerande och gripande konst hittar man på tredje våningen, med slående utsikt över såväl havet som Gröna Lund, en restaurang och bistro med något utöver det vanliga.

Fokus på hållbarhet och det växtbaserade köket genomsyrar hela verksamheten. I anslutningen till restaurangen samt på nedre plan i huset hittar man flertalet eventlokaler i varierande storlek. Här möts såväl företag som privatpersoner för diverse firanden, underbara middagar och konferenser. På Fotografiska jobbar kreativa och nyskapande människor som alla brinner för hållbarhet, att visa råvarors fulla och hela potential och framförallt att bjuda gäster på fantastiska smaksensationer och upplevelser utöver det vanliga.

Om rollen

Som hovmästare på Fotografiskas event och mötesavdelning skapar du tillsammans med ditt team fantastiska upplevelser för gästerna. Du arbetsleder personalen i deras arbete och säkerställer kvalitet, kundnöjdhet och trivsel bland medarbetarna. Främst kommer du ansvara för middagar och konferenser i varierande storlek. Du är delaktig genom hela projektet, från planering till leverans och uppföljning. Att vara med från start till mål och vara gästernas främsta kontaktperson är något du trivs med. Tjänsten är mestadels operativ men viss administration förekommer.

Dina främsta uppgifter är:

- arbetsledning av ditt team
- planering och koordinering
- schemaläggning
- kassarapporter
- upplärning av nyanställda


Tjänsten startar i mitten på augusti och tillsvidare.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete. Att service och ditt värdskap sätter tonen för hela upplevelsen är något du drivs av. I rollen som ledare känner du dig trygg och du är mån om att skapa ett starkt team som samarbetar med varandra och köket. Du har en passion för mat, dryck och bra service. Vidare tar du egna initiativ, är prestigelös och är en lyhörd ledare.

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Sökord: Hovmästare, Event, Restaurang, konferens

Ansök nu

Dedikerade kockar/kallskänkor till Fabrikören i Nacka strand

Kock, à la carte
Läs mer Jun 23
Om kunden

Fabrikören är vackert beläget vid kajen i Nacka strand. Det är en levande plats som under sommarhalvåret inkvarterar flera olika restaurangenheter utöver den stående á la carterestaurangen som är öppen året runt. Den digra menyn erbjuder svensk- och franskinspirerade klassiker men rymmer även rätter med influenser från det asiatiska köket. Här finns något som passar alla! Är du sugen på något enklare finns även det att tillgå; på sommarhalvåret öppnar en restaurang kallad JunkFoodKitchen, här kan du frestas av b.la. frasiga fish and chips eller en saftig hamburgare. Ytterligare en restaurang som slår upp dörrarna när sommaren stundar är Kajen sea grill, där det på den stora uteserveringen serveras en fräsch grillmeny.

Inför den kommande sommarsäsongen söker nu Fabrikören efter både kockar och kallskänkor.

Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare får du en dynamisk vardag med möjlighet att jobba på alla de olika enheterna. Att vara trygg i din arbetsroll och bekväm på alla stationer i ett kök är viktigt då du kommer att vara delaktig vid både preppning, service och vid matlagning samt evenemang. För att trivas är du också självgående och initiativtagande då det är en bred roll med många olika delar att manövrera. Att vara en god förebild och ha ett pedagogiskt mindset är önskvärt då det arbetar många ungdomar på restaurangen som kan komma att behöva vägledning.

Säsongsanställning perioden maj - juli (ev förlängning till augusti) med varierande arbetstider både dagtid, kvällstid och helger.

Vi söker dig som

- Har arbetat som kock/kallskänka minst 2-3 år
- Är en teamplayer
- Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
- Talar svenska obehindrat
- Gillar att arbeta i en ombytlig miljö
- Besitter tålamod


Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Ansök nu

Dedikerade kockar/kallskänkor till Fabrikören i Nacka strand

Kock, à la carte
Läs mer Maj 24
Om kunden

Fabrikören är vackert beläget vid kajen i Nacka strand. Det är en levande plats som under sommarhalvåret inkvarterar flera olika restaurangenheter utöver den stående á la carterestaurangen som är öppen året runt. Den digra menyn erbjuder svensk- och franskinspirerade klassiker men rymmer även rätter med influenser från det asiatiska köket. Här finns något som passar alla! Är du sugen på något enklare finns även det att tillgå; på sommarhalvåret öppnar en restaurang kallad JunkFoodKitchen, här kan du frestas av b.la. frasiga fish and chips eller en saftig hamburgare. Ytterligare en restaurang som slår upp dörrarna när sommaren stundar är Kajen sea grill, där det på den stora uteserveringen serveras en fräsch grillmeny.

Inför den kommande sommarsäsongen söker nu Fabrikören efter både kockar och kallskänkor.

Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare får du en dynamisk vardag med möjlighet att jobba på alla de olika enheterna. Att vara trygg i din arbetsroll och bekväm på alla stationer i ett kök är viktigt då du kommer att vara delaktig vid både preppning, service och vid matlagning samt evenemang. För att trivas är du också självgående och initiativtagande då det är en bred roll med många olika delar att manövrera. Att vara en god förebild och ha ett pedagogiskt mindset är önskvärt då det arbetar många ungdomar på restaurangen som kan komma att behöva vägledning.

Säsongsanställning perioden maj - juli (ev förlängning till augusti) med varierande arbetstider både dagtid, kvällstid och helger.

Vi söker dig som

- Har arbetat som kock/kallskänka minst 2-3 år
- Är en teamplayer
- Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
- Talar svenska obehindrat
- Gillar att arbeta i en ombytlig miljö
- Besitter tålamod


Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Ansök nu

Restarangbiträde till äventyrliga Sälen

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 8
Om kunden
Sälen. Ett familjeparadis för vintersport har länge varit signumet för området. Men bara vintrar är ett minne blott. Sommartid är det en oas av utomhusaktiviteter, friluftsliv och ett resmål för de som eftersöker en aktiv semester med stora möjligheter för avkoppling.
Experium är en unik upplevelsevärld i Lindvallen. Här kan du uppleva allt från äventyrsbad och surfing inomhus, till 3D-bio, shopping, god mat och avkopplande spabehandlingar.
I området finner du klätterparker, höghöjdsbanor, ziplines och downhill cykling. I Kläppen Arena kan du t.o.m. prova på skidor och snowboard sommartid om du inte föredrar att åka skateboard, kickbike eller inlines. Kort sagt, är natur och aktiviteter dina måsten för sommaren är Sälen resmålet.

Om tjänsten restaurangbiträde
Vi söker glad, motiverad och lyhörd restaurangbiträde som vill arbeta i Experiums a la carterestauranger. Du kommer att vara en del av ett team med brinnande passion för mat och dryck. Dina arbetsuppgifter inkluderar bl.a. plocka tallrikar, gå ut med mat samt assistera kök och servispersonal på plats.

Din profil
Du är positiv, social, kan ta direktiv och utför ditt arbete med ett glatt humör. Du är ansvarstagande och har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Kan du vidare hantera ett högt arbetstempo och har en god samarbetsförmåga så är du definitivt rätt person. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Övrig information
Start: 22 Juni 2022 - September 2022 (viss flexibilitet finns)
Omfattning: Heltid på rullande schema
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Personalboende ingår
Transport: Resa t/r ingår.
Extra: Personalkort med kopplade förmåner ger tillträde/möjlighet till aktiviteter och anläggningar i området

Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på madelene@carotte.se

Ansök nu

Office & Mood Manager till börsnoterade Auto1

Kontorsreceptionist
Läs mer Jun 3
Om vår kund

Auto1 är ett internationellt bolag som genom sin digitala plattform har innoverat bilbranschen. På bara några få år har de gått från att vara en start-up till ett börsnoterat mångmiljardbolag. Deras svenska huvudkontor ligger i Alvik, precis intill tunnelbanan. Bolaget har idag kontor i över 30 länder. Kontoret präglas av en internationell arbetsmiljö som är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier och korta beslutsvägar. På kontoret i Alvik arbetar cirka 110 personer.

Om tjänsten

I rollen som Office & Mood Manager arbetar du brett med varierande uppgifter av olika komplexitet och omfattning. Du kommer dels att vara ansiktet utåt för bolaget och dina arbetsuppgifter innefattar bland annat ansvar för kontorets samtliga ytor, administrering av leverantörsavtal, inköp av kontorsmaterial, mejl- och telefonhantering.

Därtill har du en viktig del i medarbetarresan på företaget, där du bland annat är involverad av såväl on- som offboarding av ny personal. Löpande planerar du sociala aktiviteter för de anställda, exempelvis afterworks, personalfester och andra events. Du fungerar som spindeln i nätet och arbetar flexibelt med de uppgifter som är mest prioriterade för stunden.

Tjänsten startar i juli och tillsvidare.

Vi söker dig som har

- Erfarenhet av liknande arbete, gärna inom reception

- God datorvana

- B-körkort

- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


Du besitter en god social kompetens och är en skicklig kommunikatör, har lätt att skapa nya relationer, är resultatorienterad och gillar utmaningar. För att trivas och vara framgångsrik i rollen bör du vara en flexibel och prestigelös person, som trivs med en vardag i högt tempo och många kontaktytor. Du har en administrativ ådra, gillar att utveckla nya kontakter och älskar förstklassig service. Med en positiv attityd och engagemang så finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå i denna roll.

Om oss

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 40 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra.

Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på constanze@carotte.se.

Ansök nu

Souschef till sjönära Restaurang Göteborg

Kock, à la carte
Läs mer Jun 13
Om vår kund

Med en fantastisk uteservering precis vid vattnet är Restaurang Göteborg en given destination under sommarmånaderna. Denna mysiga kvarterskrog bjuder dock på en upplevelse året om och är inte bara uppskattad bland Hammarby sjöstads invånare utan lockar gäster från alla Stockholms hörn. Med både klassiska svenska rätter på menyn och grymma burgare finns det något för alla åldrar och smaker. Hit kommer man för en avslappnad stund och härligt häng tillsammans med nära och kära.

Om tjänsten

I rollen som souschef kommer du vara arbetsledaren i köket. Tillsammans med ditt team på runt sex kockar arbetar ni för att skapa minnen för gästerna och leverera mat i toppklass. Svensk husmanskost med inslag av andra favoriter finns på menyn och ditt kvalitets-och säsongstänk speglar såväl menyn som tillagningen. Att skapa en laganda och trivsel i köket samt ett bra samarbete med serveringspersonalen är viktigt. Du är van att jobba i ett högt tempo där det inte tummas på kvalitén eller glädjen i arbetet. Tillsammans med köksansvarige tar du hand om beställningar och har självklart erfarenhet från egenkontroll och goda hygienrutiner.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde omgående. Arbetstider är varierande efter behov.

Din profil

Du är en kreativ och driven kock som antingen redan har erfarenhet av att arbetsleda eller ser möjligheten att göra detta i denna roll. Det viktigaste är din passion för mat och gästupplevelsen. Att vara strukturerad och kunna arbeta i högt tempo är en förutsättning. Ditt team ska känna ditt driv och vilja att vara en del av restaurangens utveckling och framgång. Du månar om alla och skapar förutsättningar för att varje dag leverera det bästa.

- Minst 3 års erfarenhet som á la carte kock
- Erfarenhet av att arbeta som souschef (meriterande)
- Brinner för mat, kvalité och att vara en bra ledare


Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Ansök nu