Peopleprovide AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Peopleprovide AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Client HR Account Manager till PeopleProvide!

Account manager
Läs mer Apr 15
Nu söker vi dig som brinner för att skapa och stärka kundrelationer, har ett intresse för operativ försäljning och ledarskap samt med kunskap inom HR-området. Vidare ser du det som en spännande utmaning att vara en viktig del i PeopleProvides fortsatta utveckling!
Om rollen Med ditt intresse för näringslivet och förståelse för affären bearbetar du aktivt marknaden för att hitta nya möjligheter att förmedla affärsdriven HR. Genom att vara lyhörd gentemot kunder, marknad och konsulter säkerställer du att vi löpande har rätt kompetenser utifrån efterfrågan i aktuella och kommande uppdrag.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Hög aktivitetsnivå när det gäller kundbearbetning och säljaktiviteter
Försäljningsansvar för våra nischade HR erbjudanden
Boka och genomföra kundmöten, ofta tillsammans med en HR-expert, för att lättare förstå våra kunders behov och därmed skapa möjlighet att erbjuda affärsdrivna och hållbara HR-lösningar
Offerthantering och prospektering med en nyfikenhet på HR i samband med affärsutveckling
Ansvarar för delar av våra rutiner och processer som är kopplade till försäljning och affärsutveckling med tillhörande utvecklingsplaner och genomföranden


Vem är du?Vi tror att du vill arbeta i en roll med mycket eget ansvar och relationen i fokus. Du är en social kameleont som brinner för mötet med nya människor, samtidigt som du har förmågan att få befintliga och potentiella kunder att älska affärsdriven HR lika mycket som vi gör! Du är förtroendeingivande i dina kontakter med både kunder och medarbetare och har kunskap om de olika HR-processerna, för att enkelt förstå både kundens och konsultens perspektiv. Du motiveras av att arbeta i en snabbrörlig och prestigelös miljö och är en självdriven och naturlig relationsskapare.
Kompetenskrav för rollen
Erfarenhet av att arbeta i en konsultverksamhet
Erfarenhet av konsultativ tjänsteförsäljning B2B
Intresse för system och att arbeta digitalt
Flytande i svenska och engelska både i tal och skrift


Meriterande
Högskoleutbildning inom ekonomi, beteendevetenskap eller likvärdigt meriterande
Erfarenhet från CRM systemet Upsales
Erfarenhet från offentlig upphandling
Erfarenhet av att arbeta i ett litet bolag med den insikten om att din insats är extra tydlig och viktig


Om PeopleProvide Vi är ett kompetensbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt och engagerat ”provida” den HR som bäst matchar våra kunders behov på ett hållbart och affärsinriktat sätt. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en stark växande aktör i en utmanande bransch. Mer info på www.peopleprovide.se.
Vad kan vi locka med? Vi är ett litet företag – och trivs med det, det ger oss möjlighet att forma både uppdrag och din kompetensutveckling efter dina och PeopleProvides gemensamma önskemål. Vi har bra villkor, härliga sociala tillställningar och friskvårdsengagemang utan dess like! Vi tar också vara på varje medarbetares enskilda intresse - vad kan du bidra med?
Vi sitter i ljusa lokaler centralt på Swedenborgsgatan. Sommartid cyklar vi till våra kunder. Dessutom får du härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet!
Ansökan Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval. För mer information om tjänsten kontakta Jorian Hipp på jorian.hipp@peopleprovide.se

Ansök nu

Sales & marketing success provider till PeopleProvide!

Marknadsassistent
Läs mer Apr 9
Har du bestämt dig för att bli riktigt bra på kundrelationer, så ger vi dig möjlighet genom vårt erbjudande till våra kunder att få vara en del av deras och vår utveckling och framgång.
Har du ett stort egendriv, men vet genom din erfarenhet, att framgång skapas tillsammans och att kunderna är en stor del av utvecklingen och kommunikation i alla kanaler möjliggöraren. Har du en naturlig digital talang och vet att content marketing är en del för att fånga behov och leverera, eller som vi säger “provida” HR- kompetens till våra kunder, så kan du vara aktuell för denna kombinerade sälj- och marknadsroll.
Om rollen:Med ditt intresse för näringslivet och förståelse för affären bearbetar du aktivt marknaden för att hitta nya möjligheter att förmedla affärsdriven HR. Du ansvarar även för vårt CRM-system Upsales för att utveckla och säkerställa ett smidigt och effektivt kundbearbetningsflöde samt genomförande och uppföljning av marknadsföringskampanjer och nyhetsbrev. Vidare får du en central roll i att stötta och utveckla bolagets marknadsföringsstrategier genom användning av bland annat SEO och SEM, såsom Google Ads och Google Analytics. Till din hjälp har du, från tid till annan, extern kompetensbyrå att lyfta och bolla idéer med. Rollen avser vara fördelad med ca 70% marknadsfokus och 30% fokus på sälj- och aktiv egen kundbearbetning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Sälj
Hög aktivitetsnivå när det gäller kundbearbetning och säljaktiviteter, bla genom att ansvara för bearbetning av leads.
Bygga och upprätthålla starka relationer med befintliga och nya kunder.
Delta i kundmöten, ofta tillsammans med en HR-expert, för att lättare förstå våra kunders behov och därmed skapa möjlighet att erbjuda affärsdrivna och hållbara HR-lösningar.

Marknad
Ansvara för vår hemsida i Wordpress; content, uppdateringar och kontinuerliga förbättringar.
Ansvara för vårt CRM system, Upsales; underhåll, förbättringar och genomförande av marknadsaktiviteter.
Genomföra och analysera sökmotoroptimering (SEO) för att förbättra webbplatsens synlighet och rankning i samarbete med extern SEO-byrå.
Hantera och övervaka Google Analytics och Google Ads för att utvärdera prestanda och dra insikter för att optimera marknadsstrategin.
Hålla dig uppdaterad om marknadstrender, sökordsanalys och konkurrentanalys för att uppdatera marknadsföringsstrategin.
Ansvara för våra sociala kanaler.

Vem är du?Vi tror att du vill arbeta i en roll med mycket eget ansvar och relationen i fokus. Du är en social kameleont som brinner för mötet med nya människor, samtidigt som du har förmågan att få befintliga och potentiella kunder att älska affärsdriven HR lika mycket som vi gör!
Vidare har du en förmåga att hålla dig uppdaterad kring de senaste trenderna inom marknadsföring och kommunikation, för att säkerställa att PeopleProvides produkter och tjänster når ut till en bredare målgrupp. Du motiveras av att arbeta i en snabbrörlig och prestigelös miljö. Du är även nyfiken på utvecklingen inom ditt yrkesområde och är inte främmande för att testa nya metoder genom exempelvis AI-verktyg eller dylikt.
Kompetenskrav för rollen:
Högskoleutbildning inom marknadsföring, försäljning eller likvärdigt.
God kunskap och intresse för digitalisering och system.
Ett par års erfarenhet av konsultativ tjänsteförsäljning B2B.
Flerårig praktisk erfarenhet av SEO och SEM-strategier ( nej...det tror jag inte vi kan kräva ....men för att vara säker för annonseringen och om Simon /facket ser detta så är det bra om det står.

Meriterande är om du har;
Tidigare erfarenhet av att implementera digitala lösningar.
Erfarenhet av Wordpress.
Intresse av näringslivet och dess komponenter.
Intresse av generella HR-frågor.
Erfarenhet av att arbeta i en konsultverksamhet.


Om PeopleProvide:Vi är ett kompetensbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt och engagerat ”provida” den HR som bäst matchar våra kunders behov på ett hållbart och affärsinriktat sätt. Den entreprenöriella andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en stark växande aktör i en utmanande bransch. Mer info på www.peopleprovide.se.

Vad kan vi locka med?Vi är ett litet företag – och trivs med det, det ger oss möjlighet att forma både uppdrag och din kompetensutveckling efter dina och PeopleProvides gemensamma önskemål. Vi har bra villkor, härliga sociala tillställningar och friskvårdsengagemang utan dess like! Vi tar också vara på varje medarbetares enskilda intresse - vad kan du bidra med?
Vi sitter i ljusa lokaler centralt på Swedenborgsgatan. Sommartid cyklar vi till våra kunder. Dessutom får du härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet!
Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval.
För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Jorian Hipp, jorian.hipp@peopleprovide.se

Ansök nu

HR Manager till Trexium Group!

HR-chef
Läs mer Apr 5
Ta chansen, bli en nyckelspelare i Trexium Groups resa mot att bli Sveriges bästa arbetsgivare! Med din breda erfarenhet inom HR-arbetet får du som medlem i ledningsgruppen arbeta med såväl strategiska beslut samtidigt som du arbetar affärsnära i operativa delar för att hjälpa organisationen att nå deras högt uppsatta mål.
Som HR Manager är du ensam i din roll men har ett nära samarbete med VD, ekonomi samt övriga i ledningsgruppen. För råd och stöd i din roll har du möjlighet att vända dig direkt till Trexium Groups arbetsgivarorganisation.
”Jag är uthållig, kommunikativ och har hög integritet med en vilja att både förändra och förädla saker till det bättre” är egenskaper som lämpar sig väl inom detta snabbrörliga och säljdrivna IT-bolag.
Uppdraget som HR Manager: Som HR Manager på Trexium Group kommer du självständigt ansvara för såväl strategiska som operativa frågor utifrån ett HR perspektiv. Du arbetar tätt tillsammans med VD som du även rapporterar till. Du kommer löpande stötta ca 10 chefer fördelat på de olika dotterbolagen samt arbeta aktivt för en inkluderande arbetskultur där samarbete leder till de riktigt bra resultaten. I rollen ingår även projektledning kopplat till interna projekt inom HR, administration, system och integrationer vid förvärv.
Exempel på löpande arbetsuppgifter:
· Bidra till ledningsgruppens arbete med planering, prioriteringar och struktur – kopplat till årskalender och ledningssystem
· Driva utvecklingen av ett värderingsstyrt kulturarbete. Koppla samman successionsplanering, utveckling, uppföljning och utbildningar
· Coachning av medarbetare och chefer med övergripande personalfrågor/ärenden med fokus på att medarbetarna ska utvecklas och må bra i en stimulerande miljö
· Arbeta med integrationer, planering och struktur – vid potentiella förvärv, integrationer och eller omstruktureringar
· Fackliga förhandlingar samt säkerställande av att upprätthålla goda relationer med fackliga parter
Den lämpliga kandidaten för denna roll bör ha;
· Högskole-/Universitetsutbildning inklusive arbetsrätt, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
· Ledarskapsutbildning
· Minst 8 års erfarenhet av operativt och strategiskt HR-arbete
· Erfarenhet av ledarskap på gruppnivå
· Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal- och skrift
· God IT-kompetens och meriterande är även erfarenhet från IT-branschen.
Varför Trexium Group?
· Bred och affärsnära roll med stor möjlighet att påverka både strategiskt- och operativt
· Aktivt arbete med Employer Branding och internkulturen för att göra Trexium Group till Sveriges bästa arbetsgivare
· God internsammanhållning med gemensamma frukostar, medarbetarledda events så som träningspass eller paddelturneringar, AWs och dylikt
Start och placering:
Start: Augusti 2024 eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Västberga Allé 50, 126 30 Hägersten (man kommer flytta till Liljeholmen inom kort)
Arbetet utgår främst från kontoret men viss flexibilitet till hybridarbete förekommer
Ansökan: Vi ser fram emot att ta del av dina kompetenser och erfarenheter som kan passa för rollen. Vänligen skicka in ansökan med CV och personligt brev. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jorian Hipp på jorian.hipp@peopleprovide.se
Om Trexium Group:Trexium gör arbetsplatser effektivare. Vi skapar moderna och användarvänliga tjänster med fokus på informations- och dokumenthantering, videomöten och mötesteknik. Vi är 100 anställda som jobbar dagligen för att skapa värde till våra kunder, oavsett om vi är säljare, fälttekniker, arbetar med order och leverans eller med Service Delivery och kundnöjdhet. Vi arbetar dessutom tätt tillsammans med utvalda partners i IT-branschen.Vi erbjuder världsledande produkter, lösningar och service inom dokument- och informationshantering.Trexium koncernen består idag av tre dotterbolag; Prodoc, Modern IT samt Reachtech.

Ansök nu

HR Business Partner till Mysafety!

HR-chef
Läs mer Feb 16
Ta chansen och bli en nyckelspelare i detta expansiva och internationella försäkringsbolag där du med din breda HR kompetens får forma och fortsätta utveckla HR-frågorna inom företagets fortsatta framgångssaga. Som HR Business Partner hos Mysafety får du självständigt arbeta i en kombinerat strategisk och operativ roll som gynnar och har bäring på hela verksamheten för att nå deras uppsatta mål.

HR-avdelningen kommer bestå av tre personer, du som HR Business Partner, en Payroll Manager/HR Administratör samt HR-chefen, tillika VD. Som HR Business Partner är du ensam i din roll men du har ett nära samarbete med Payroll Manager/HR Administratör och Mysafetys chefer. För råd och stöd i din roll har du tillgång till arbetsgivarguide och HR-portal samt möjlighet att vända dig direkt till Mysafetys arbetsgivaorganisation.

Jag är nyfiken, relationsskapande och serviceminded med en förmåga att anpassa mitt agerande efter vad situationen kräver” är egenskaper som lämpar sig väl i detta snabbrörliga försäkringsbolag!

Om Mysafety:
Mysafety grundades 1999 och är idag ledande i Norden inom Bedrägeri- och ID-skyddsförsäkringar. Sedan 2021 erbjuder man exempelvis Sveriges mest omfattande, och än idag enda bedrägeriskyddsförsäkring. En stor del av Mysafetys verksamhet innefattar att arbeta med strategiska partnerskap för att utmana försäkringsbranschen och lösa såväl gamla som nya problem i en alltmer digitaliserad värld.

Uppdraget som HR Business Partner:
Som HRBP hos Mysafety kommer du självständigt ansvara för HR-frågorna på såväl strategisk som operativ nivå. strategiska beslut kommer bland annat innefatta att möta HR-årshjulets utmaningar samt upprätta och driva initiativ inom medarbetarengagemang. Operativa delar innefattar bland annat att löpande stötta ca 20 chefer inom bland annat arbetsrättsliga frågor och rekrytering. Du kommer även, med hjälp från lokala teamet i Finland arbeta för att skapa en gemensam nordisk HR-organisation.

Exempel på löpande arbetsuppgifter:

- Ta fram, utveckla och följa upp organisationens HR-processer, riktlinjer och rutiner

- Aktiv roll i att ta fram HR-hjul, taktisk plan och budget för HR-verksamheten

- Leda arbetet i Arbetsmiljökommittén

- Stödja och coacha chefer i personalrelaterade- och arbetsrättsliga frågor och processer

- Delta i MBL-förhandlingar

- Vara Superuser i Winningtemp

- Upprättande av anställningsavtal och andra arbetsrättsliga dokument.

Kandidaten som ges chansen till denna spännande roll bör ha;

- Högskole- eller universitetsexamen inom personal eller beteendevetenskap eller motsvarande

- Minst 5 års yrkeserfarenhet i en bred HR-roll, som ex HR Business Partner eller liknande

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

- Bred och omfattande förståelse för arbetsrätt och HR-processer så som lönerevision, lönekartläggning, rehabilitering, systematisk arbetsmiljö och rekrytering.

Varför Mysafety?

- Innovativt bolag som verkar för ett säkrare samhälle

- Internationell miljö med kollegor från olika länder

- Mycket frihet under ansvar där du själv får forma rollen och driva HR-arbetet efter bästa praxis

- Framåtlutat bolag i tillväxt med stort fokus på partnersamarbeten

Start och placering:

Start: Maj 2024

Omfattning: Heltid

Placering: Rådmansgatan 40, 113 57 Stockholm

Mysafety tillämpar en hybrid arbetsmodell där arbetet utgår både från kontoret och på distans.

Ansökan:?
Vi ser fram emot att ta del av dina kompetenser och erfarenheter som kan passa för rollen. Vänligen skicka in ansökan med CV och personligt brev. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jorian Hipp på jorian.hipp@peopleprovide.se

Ansök nu

Sales & marketing success provider till PeopleProvide!

Försäljningsassistent/Säljadministratör
Läs mer Apr 9
Har du bestämt dig för att bli riktigt bra på kundrelationer, så ger vi dig möjlighet genom vårt erbjudande till våra kunder att få vara en del av deras och vår utveckling och framgång.
Har du ett stort egendriv, men vet genom din erfarenhet, att framgång skapas tillsammans och att kunderna är en stor del av utvecklingen och kommunikation i alla kanaler möjliggöraren. Har du en naturlig digital talang och vet att content marketing är en del för att fånga behov och leverera, eller som vi säger “provida” HR- kompetens till våra kunder, så kan du vara aktuell för denna kombinerade sälj- och marknadsroll.
Om rollen: Med ditt intresse för näringslivet och förståelse för affären bearbetar du aktivt marknaden för att hitta nya möjligheter att förmedla affärsdriven HR. Du ansvarar även för vårt CRM-system Upsales för att utveckla och säkerställa ett smidigt och effektivt kundbearbetningsflöde samt genomförande och uppföljning av marknadsföringskampanjer och nyhetsbrev. Vidare får du en central roll i att stötta och utveckla bolagets marknadsföringsstrategier genom användning av bland annat SEO och SEM, såsom Google Ads och Google Analytics. Till din hjälp har du, från tid till annan, extern kompetensbyrå att lyfta och bolla idéer med. Rollen avser vara fördelad med ca 70% marknadsfokus och 30% fokus på sälj- och aktiv egen kundbearbetning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Sälj
Hög aktivitetsnivå när det gäller kundbearbetning och säljaktiviteter, bla genom att ansvara för bearbetning av leads.
Bygga och upprätthålla starka relationer med befintliga och nya kunder.
Delta i kundmöten, ofta tillsammans med en HR-expert, för att lättare förstå våra kunders behov och därmed skapa möjlighet att erbjuda affärsdrivna och hållbara HR-lösningar.

Marknad
Ansvara för vår hemsida i Wordpress; content, uppdateringar och kontinuerliga förbättringar.
Ansvara för vårt CRM system, Upsales; underhåll, förbättringar och genomförande av marknadsaktiviteter.
Genomföra och analysera sökmotoroptimering (SEO) för att förbättra webbplatsens synlighet och rankning i samarbete med extern SEO-byrå.
Hantera och övervaka Google Analytics och Google Ads för att utvärdera prestanda och dra insikter för att optimera marknadsstrategin.
Hålla dig uppdaterad om marknadstrender, sökordsanalys och konkurrentanalys för att uppdatera marknadsföringsstrategin.
Ansvara för våra sociala kanaler.

Vem är du? Vi tror att du vill arbeta i en roll med mycket eget ansvar och relationen i fokus. Du är en social kameleont som brinner för mötet med nya människor, samtidigt som du har förmågan att få befintliga och potentiella kunder att älska affärsdriven HR lika mycket som vi gör!
Vidare har du en förmåga att hålla dig uppdaterad kring de senaste trenderna inom marknadsföring och kommunikation, för att säkerställa att PeopleProvides produkter och tjänster når ut till en bredare målgrupp. Du motiveras av att arbeta i en snabbrörlig och prestigelös miljö. Du är även nyfiken på utvecklingen inom ditt yrkesområde och är inte främmande för att testa nya metoder genom exempelvis AI-verktyg eller dylikt.
Kompetenskrav för rollen:
Högskoleutbildning inom marknadsföring, försäljning eller likvärdigt.
God kunskap och intresse för digitalisering och system.
Ett par års erfarenhet av konsultativ tjänsteförsäljning B2B.
Flerårig praktisk erfarenhet av SEO och SEM-strategier ( nej...det tror jag inte vi kan kräva ....men för att vara säker för annonseringen och om Simon /facket ser detta så är det bra om det står.

Meriterande är om du har;
Tidigare erfarenhet av att implementera digitala lösningar.
Erfarenhet av Wordpress.
Intresse av näringslivet och dess komponenter.
Intresse av generella HR-frågor.
Erfarenhet av att arbeta i en konsultverksamhet.


Om PeopleProvide:Vi är ett kompetensbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt och engagerat ”provida” den HR som bäst matchar våra kunders behov på ett hållbart och affärsinriktat sätt. Den entreprenöriella andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en stark växande aktör i en utmanande bransch. Mer info på www.peopleprovide.se.

Vad kan vi locka med? Vi är ett litet företag – och trivs med det, det ger oss möjlighet att forma både uppdrag och din kompetensutveckling efter dina och PeopleProvides gemensamma önskemål. Vi har bra villkor, härliga sociala tillställningar och friskvårdsengagemang utan dess like! Vi tar också vara på varje medarbetares enskilda intresse - vad kan du bidra med?
Vi sitter i ljusa lokaler centralt på Swedenborgsgatan. Sommartid cyklar vi till våra kunder. Dessutom får du härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet!

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast då vi arbetar med ett löpande urval.
För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Jorian Hipp, jorian.hipp@peopleprovide.se

Ansök nu

People And Culture Manager till Epassi!

HR-chef
Läs mer Jan 5
Ta chansen, bli en nyckelspelare i ett entreprenöriellt och snabbväxande bolag där du ges möjligheten, med din gedigna HR kompetens, sätta en positiv effekt för hela verksamheten. Som People & Culture Manager hos Epassi Sweden får du arbeta i en bred, taktisk och ansvarsfull roll i en internationell och utvecklande miljö med fokus på de HR strategier som gynnar verksamhetens förmåga att nå uppsatta mål.

Jag är flexibel, lösningsorienterad med en förmåga att i skarpa lägen prioritera rätt" är egenskaper som kommer väl till hands i detta agila och snabbrörliga techbolag!

Om Epassi:

Epassi is a multi-wallet mobile payment solution that consists of several employee benefits and payment streams. They exist to boost everyday wellbeing. Their vision is to be the leading mobile payments and benefit platform in Europe. As a company, they are inspiring, innovative and have a low hierarchy level, which allows everyone to have their voice heard. Currently they are over 300 employees in five countries and growing! By joining them, you will have an impact on the wellbeing and daily life of nearly 14 million users, and most likely even more in the future as they continue to grow both organically and through M&A! Epassi is awarded by the Financial Times as one of the fastest growing companies in Europe.

Uppdraget som People & Culture Manager:

Som P & C Manager kommer du att vara en central del av det internationella HR-teamet och för Sverige, en del av ledningen. Du kommer även ansvara för att leda och utveckla Performance Management & Talent Development för alla länder i Europa, som är en del av de strategiska HR initiativen. I samarbete med People Operations & Culture Specialisten i Stockholm, kommer du att arbeta för att skapa en inkluderande, engagerande arbetsmiljö med den kulturen som präglar Epassis över 60 anställda i Sverige och över 300 anställda globalt.

Exempel på löpande arbetsuppgifter:

- Ansvara för personalverksamheten i Sverige och ha globalt ägarskap för centrala områden

- Upprätthålla en strategisk koppling mellan Epassis personalstrategi och företagets övergripande mål

- Driva initiativ för att utveckla företagskulturen, inkluderingen och engagemanget både lokalt och globalt

- Implementera och leda årliga HR processer på lokal nivå, kontinuerligt förbättra befintliga processer samt upprätta nya rutiner där det krävs

- Utbilda och coacha linjechefer i deras ledarskap och utveckling

- Arbetsrättsligt stöd för organisationen

Den möjliga kandidaten som ges chansen till denna spännande roll bör;

- Ha erfarenhet från internationellt HR arbete

- Erfarenhet av arbete i ett företag med kontinuerlig tillväxt

- Kunskap om svensk arbetsrätt och dess principer och praxis

- Erfarenhet av att driva kulturutveckling, prestationshantering och talangutveckling globalt

- Starka färdigheter inom projekt- och förändringsledning

- Flytande kunskaper i svenska och engelska

- En mycket duktig kommunikatör och pedagog, där du med din entusiasm kan skapa förståelse och motivation i hela organisationen

Varför Epassi?

- Innovativt scale-up techbolag med stark ekonomi

- Internationell miljö med kollegor från olika länder

- Möjlighet att arbeta i en meningsfull roll för att främja välbefinnande i samhället.

- Stora utvecklingsmöjligheter internt och positiv syn på nya idéer

- Avslappnad arbetskultur med låg hierarkisk anda

Start och placering:
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Omfattning: Heltid

Placering: Ynglingagatan 16, 113 47 Stockholm

Epassi tillämpar en hybrid arbetsmodell där arbetet utgår både från kontoret och på distans.

Ansökan:?
Vi ser fram emot att ta del av ditt CV, med dina kompetenser och erfarenheter som kan passa för rollen. Vänligen skicka in ansökan och CV på engelska. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jorian Hipp 073?821 88 08 eller maila gärna dina frågor till jorian.hipp@peopleprovide.se

Ansök nu

Marketing intern till PeopleProvide!

Marknadsassistent
Läs mer Dec 13
Vill du ta nästa steg och utveckla din roll inom digital marknadsföring och kommunikation?

Då är du välkommen till PeopleProvide, ett bolag som befinner sig i en spännande utvecklingsfas!

En praktikplats hos PeopleProvide innebär inte bara en utvecklingsmöjlighet, där varje dag bjuder på nya, spännande och rörliga utmaningar. Du blir också en del av ett fantastiskt HR-gäng som sitter i härliga lokaler vid Mariatorget, på Södermalm. Som en del av vårt expanderade företag blir du en viktig kraft där du uppmuntras att påverka, utmana och förbättra våra leveranser och kommunikation.

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter inom:

Strategiskt och operativ kommunikation

- I samarbete med marknadsansvarig, skapa och utveckla olika marknadsinitiativ baserade på de trender du studerat eller uppmärksammat.

Digital marknadsföring

- SEO

- SEM

- Paid Social

- Google Analytics

- Marketing Automation

- Wordpress

Eventplanering och koordinering

- Planera, koordinera och delta vid interna och externa event/mässor.

Vi söker dig som:

- Studerar digital marknadsföring eller motsvarande.

- Är initiativtagande, självgående och strukturerad med en vilja att lära och utvecklas.

- Vill praktisera dina teoretiska kunskaper.

- Har kompetens inom Wordpress och Office-paketet. Meriterande om du behärskar Adobe och Canva.

Om oss

PeopleProvide är ett kompetensbolag inom HR där vi erbjuder tjänster inom affärsdriven och hållbar HR. Vårt mål är att enkelt och engagerat ”provida” den HR som bäst matchar våra kunders behov. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en växande aktör i en utmanande bransch. Vi Providare är nyfikna och delar ofta med oss av våra kunskaper till varandra.

Vi är flexibla och tar givetvis hänsyn till din tillgänglighet och önskemål gällande tidsomfattning för praktiken. Helst ser vi att perioden sträcker sig över minst två månader men gärna över en hel termin (20 veckor). Praktiken är obetald.

Ansök genom att connecta och skicka in ditt CV nedan så hör vi av oss inom kort!

Om du har frågor gällande praktiken är du varmt välkommen att höra av dig till Anki på anki@peopleprovide.se eller Jorian på jorian.hipp@peopleprovide.se

Ansök nu

HR Intern PeopleProvide

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Dec 7
Studerar du HR och har som målsättning att lära dig mer om HR och rekrytering? Vill du ha en möjlighet att utmanas och utvecklas i ett härligt HR-gäng med en lärande kultur? Då är PeopleProvide den rätta praktikplatsen för dig!

PeopleProvide är ett kompetensbolag nischade inom HR. Vi arbetar enkelt och engagerat och bemöter våra kunder på ett personligt och professionellt sätt.

För oss är det en självklarhet att en praktikplats ger möjligheter såsom:

- Praktisk erfarenhet och inblick i generellt HR-arbete
- Självständigt och i team stötta pågående HR-projekt
- Tillgång till ett brett HR-nätverk
- Hänga med härligaste gänget som andas HR, både på kontoret och via gemensamma träningsaktiviteter och after works.


Du erbjuds

Som praktikant hos oss kommer du att få vara med och stötta pågående HR-projekt som vi driver, från rekrytering till avveckling. Här är några av dina uppgifter som praktikant:

- Koordinering av och sitta med på intervjuer
- Telefonintervjuer och referenstagningar
- HR-administration
- Stöd i pågående HR-projekt


Du kommer att arbeta nära Providare (medarbetare) inom alla delar av bolaget som berör HR och rekrytering, vilket betyder att du kommer få stor inblick i HR-världens alla områden.

Dina möjligheter
Praktiken är möjlighet för dig att få inblick i och en förståelse för rekrytering och HR. Du får även förutsättningarna för att utöka din kompetens inom HR, vi ser gärna att praktikperioden blir en start för din kommande karriär och kanske leder till en fortsättning med oss på PeopleProvide.

Vem är du?

Du studerar personalvetarprogrammet eller liknande och har en praktikperiod inom ramen för din utbildning. Vi ser gärna att du är initiativtagande, har lätt för att ta eget ansvar och en god social förmåga. Vi tror också att du tycker att det är kul att bemöta människor över telefon, digitalt och i personliga möten.

Om oss

Vi är ett kompetensbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt och engagerat ”provida” den HR som bäst matchar våra kunders behov på ett hållbart och affärsinriktat sätt. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en stark växande aktör i en utmanande bransch. Mer info på www.peopleprovide.se (http://www.peopleprovide.se/).

Vill du ansöka?

Genom att skicka ditt CV eller LinkedIn med en kort beskrivning av varför du söker till oss, så hör vi av oss inom kort! Vänta inte med att skicka in en ansökan då platsen kan komma att bli tagen snabbt.

Ansök nu

HR-chef till TL-Bygg!?

HR-chef
Läs mer Dec 7
En möjlighet för dig, som verkligen vill bidra med din HR kompetens för en direkt effekt på verksamheten. Som HR-chef hos TL Bygg?får du självständigt arbeta i en bred HR roll där dagarna?varierar och där verksamheten starkt kopplas till HR insatser som är både strategiska, ad hoc och operativa. Pålitlighet och ”jag kan göra och genomföra attityd” är två komponenter som är en del av de efterfrågade egenskaper kunden söker och såklart är du även?positiv och relationsorienterad!

Om TL Bygg
TL Bygg AB grundades 1983, men deras historia börjar redan på 1940-talet i Stockholm då Tage Ljungberg grundade en fastighetsrörelse med syfte att tillgodose en ökad efterfrågan på bostäder. Med över fyra decennier inom branschen är bolaget idag känt för att kombinera skickliga hantverkare med erfarna navigatörer för att så säkert och smidigt som möjligt leda kunderna genom byggprocessens alla faser. Deras framgång bygger på att lyssna, förstå och göra sig förstådda. Med pålitlighet, långsiktighet och hjärta tar de sig framåt med starka värderingar som genomsyrar varje interaktion inom organisationen, såväl internt som externt.??TL Bygg är ett engagerat bolag med härliga och motiverade medarbetare som verkligen brinner för vad de gör och håller vad dem lovar! TL Bygg har idag cirka 100 anställda som består av både yrkesarbetare och tjänstemän.?TL Bygg är ett helägt dotterbolag till Atrium Ljungberg vilket resulterar i ekonomisk trygghet och positiva synergier mellan bolagen.

Uppdraget som HR chef
TL Bygg söker nu en HR-chef för att bidra och fortsätta utveckla bolaget på deras fortsatta framgångsresa. Rollen är bred och innefattar både administrativa, operativa och strategiska uppgifter. Som HR-chef?kommer du ansvara för att årets alla HR-processer genomförs samtidigt som du får vara med och lägga den strategiska planen framåt, bland annat inom kompetensutveckling och ledarskap. ?

I rollen ingår även budgetansvar för HR- och kommunikation samt personalansvar för TL Byggs kommunikationsansvarige som rapporterar direkt till HR chefen. Ni kommer arbeta tätt tillsammans för att säkra kommunikationen såväl internt som externt och hålla det varumärkeslöfte som är uppsatt.

Du är medlem i ledningsgruppen och?rollen passar dig som vill, och kan axla ett stort ansvar i en fri och verksamhetsnära roll där du i tätt samarbete med VD och kollegor blir en naturlig del i bolagets fortsatta utvecklingsresa. ?

Exempel på arbetsuppgifter:??

- Rekrytering av tjänstemän- och yrkesarbetare??

- Kompetensutveckling av chefer- och medarbetare??

- Fackliga- och individuella förhandlingar?

- Strategiska beslut tillsammans med övriga medlemmar i ledningsgruppen?

- Aktiva åtgärder för inkluderingsarbete och mångfald?

- Ansvara för att årets alla HR processer genomförs efter HR årets uppsatta mål?

- Intranätets uppdatering vad gäller HR & kommunikation??

- Bistå med nyckeltal samt?ansvara för prognoser som är kopplade till HR med tillhörande rapportering av?sjukfrånvaro och rehabärenden

- Aktivt arbete för att nå TL Byggs mål- och visioner?



Du kommer trivas och lyckas med uppdraget?
Om, du är förtroendeingivande och har lätt att få kontakt med människor samt har ett genuint intresse för affärer. Du är flexibel och stortrivs i en snabbrörlig och entreprenöriell miljö där ena dagen inte är den andra lik och du snabbt kan skifta fokus mellan detalj- och helikopterperspektiv. Vidare har?du en förmåga att strukturera upp ditt arbete på ett effektivt och smidigt sätt för att kunna hantera många uppgifter parallellt utan att tumma på kvalitén. Du drivs av att vara involverad inom organisationens olika delar och kan med lätthet anpassa din retorik till såväl yrkesmedarbetare som till medlemmar i ledningsgruppen. Du har en förmåga att förvalta, förbättra och utveckla HR-processer och rutiner, alltid med utgångspunkt i det bästa för organisationen och dess övergripande målsättningar.??


Kompetenskrav för rollen:?

- Personalvetarutbildning- eller motsvarande??

- Minst 7 års erfarenhet som HRBP, alternativt HR-chef??

- Erfarenhet av arbete med Blue-Collar medarbetare?

- Gedigen erfarenhet av rekryteringsprocessens samtliga delar?

- God kunskap inom svensk arbetsrätt samt erfarenhet från fackliga förhandlingar.??

- God erfarenhet inom digital administration ?


Meriterande för rollen:??

- Erfarenhet från att sitta i ledningsgrupp sedan tidigare?

- Erfarenhet av hållbarhetsarbete?

- Ledarskapsutbildning och kompetensutveckling?



Start och placering:?

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.??

Omfattning: Heltid?

Placering: Hesselmans Torg 5, 131 54 Nacka?

Arbetet utgår främst från kontoret med viss flexibilitet till hybridarbete.??

Ansökan:?
Vi ser fram emot att ta del av ditt CV och dina kompetenser och erfarenheter som kan passa för rollen. Vi tar tyvärr inte emot några ansökningar via mejl, men har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jorian, på jorian.hipp@peopleprovide.se

Ansök nu

Account Manager till Interflora!

Account manager
Läs mer Sep 29
Drömmer du om ett säljdrivet jobb där du får skapa och upprätthålla långsiktiga affärsrelationer? Låter det ännu mer lockande om det är hos Sveriges främsta känsloförmedlare som i år firar 100 år? Nu söker vi en Account Manager med ansvar för försäljning mot våra företagskunder och andra samarbetspartners.

Din huvuduppgift är att utveckla relationen med befintliga kunder, etablera kontakt med nya presumtiva kunder samt säkerställa rätt kunderbjudande idag och imorgon.

DINA ANSVARSOMRÅDEN OCH ARBETSUPPGIFTER

- Planera och genomföra kundbesök hos företag och samarbetspartners

- Ansvara för befintliga och nya företagsavtal

- Planera och genomföra säljaktiviteter

- Delta eller planera mässor och andra event

- Säkra den bästa kundupplevelsen i våra säljkanaler

- Ta fram statistik, analyser och rapporter

DIN PROFIL

- Relevant utbildning, erfarenhet och kompetens inom försäljning

- Hög social kompetens

- God analytisk förmåga

- Stor vana av att arbeta självständigt

- Stor erfarenhet att arbeta mot många kontaktytor

- Erfarenhet av presentation inför grupp

- Goda kunskaper i Officepaket

PERSONLIGHET
I rollen som account manager krävs stor förmåga att skapa struktur, affärsmässighet samt en förmåga att bygga förtroende och skapa relationer. Du är resultatorienterad och driven med starkt affärsfokus. Du är även framåtblickande, innovativ och älskar försäljning. En god förmåga att pendla mellan ett långsiktigt strategiskt och ett omedelbart operativt perspektiv och arbete gör att du når uppsatta mål. I rollen som account manager är det viktigt att kunna arbeta självständigt och du kommer ha ett par resdagar i veckan där du besöker kunder i hela landet. Vi ser att du har relevant utbildning i grunden och att du har viss erfarenhet av rollen eller motsvarande arbetsuppgifter sedan tidigare.

ATT JOBBA HOS INTERFLORA
Interflora erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö som genomsyras av mod och entreprenörsanda där du får möjlighet att påverka och bidra till din och bolagets utveckling. Tillsammans med engagerade och inspirerande kollegor bidrar du till en kultur som genomsyras av där glädje och passion för arbetet.

Du kommer ingå i gruppen Partner Sales under Team Retail. Interflora strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Placering är pa? Interfloras huvudkontor i Alvik, Bromma. Förutom en marknadsanpassad lön erbjuder företaget många fina förmåner.

OM INTERFLORA AB

Interfloras vision är att få fler att älska blommor - och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Interflora startade sin resa 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljer vi Blommogram genom interflora.se och cirka 550 fristående blomsterbutiker.

Skicka din anso?kan med cv och personligt brev senast den 31 oktober 2023. Har du fra?gor om tja?nsten? Kontakta Lars Töverud, Head of Retail & Partner Sales, pa? telefonnummer 08-634 44 05.

Ansök nu

Junior Account Manager till Interflora!

Account manager
Läs mer Okt 5
Drömmer du om ett spännande jobb där du får skapa och upprätthålla långvariga affärsrelationer? Är det extra lockande om det är hos Interflora, Sveriges ledande blomsterleverantör som firar 100 år i år? Vi söker nu en Junior Account Manager med ansvar för försäljning till våra företagskunder och andra samarbetspartners.

Din huvuduppgift är att utveckla relationen med befintliga kunder, etablera kontakt med nya presumtiva kunder samt säkerställa rätt kunderbjudande idag och imorgon. Givetvis med stöttning och guidning från ditt team bestående av erfarna och kompetenta medarbetare!

DITT UPPDRAG INKLUDERAR:

- Planera och genomföra kundbesök hos företag och samarbetspartners

- Hantera nuvarande avtal och skapa nya affärsmöjligheter

- Planera och delta i försäljningsaktiviteter och evenemang

- Skapa fantastiska kundupplevelser genom våra försäljningskanaler

- Förbereda rapporter och analyser

DINA KVALIFIKATIONER:

- Intresse för försäljning och kundrelationer

- Kommunikativ och duktig på att skapa förtroende

- God analytisk förmåga

- Tycker om att arbeta självständigt

- Trivs med att ha många kontaktytor

- Grundläggande kunskaper i Officepaketet

PERSONLIGHET

Som Junior Account Manager är det viktigt att vara organiserad och affärsinriktad. Du är entusiastisk, innovativ och älskar försäljning. Vi ser gärna att du har ett flexibelt tillvägagångssätt med en förmåga att kunna växla mellan strategiskt tänkande och praktiska arbetsuppgifter. Vi tror även att du gillar att arbeta självständigt och proaktivt då en del av jobbet innefattar roliga och spännande resor runtom i landet för att träffa våra kunder.

VARFÖR INTERFLORA?

Interflora erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö som genomsyras av mod och entreprenörsanda där du får möjlighet att påverka och bidra till din och bolagets utveckling. Tillsammans med engagerade och inspirerande kollegor bidrar du till en kultur som genomsyras av glädje och passion för arbetet.

Du kommer ingå i gruppen Partner Sales under Team Retail. Interflora strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Placering är på Interfloras huvudkontor i Alvik, Bromma. Förutom en marknadsanpassad lön erbjuder företaget många fina förmåner.

OM INTERFLORA AB

Interfloras vision är att få fler att älska blommor - och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Interflora startade sin resa 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljer vi Blommogram genom interflora.se och cirka 550 fristående blomsterbutiker.

Skicka din ansökan med cv och personligt brev senast den 31 oktober 2023. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Lars Töverud, Head of Retail & Partner Sales, på? telefonnummer 08-634 44 05.

Ansök nu

HR Consultant - PeopleProvide

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Jul 5
Vi på PeopleProvide är på jakt efter dig som HR-konsult!

Din möjlighet
Som anställd HR-konsult hos PeopleProvide erbjuds du en variation av arbetsuppgifter och blir en viktig kugge i ett nischat kompetensbolag som brinner för HR. Vi söker dig som vill arbeta i en kombinerad roll där du får möjlighet att arbeta både internt för bolaget med HR frågor och vara ute på uppdrag. Just nu söker vi en ny kollega till oss, där första uppdraget blir som HR Business Partner hos en av våra större kunder norr om Stockholm. Uppdraget är 100% på plats hos kunden, med start i mitten av augusti och sträcker sig sedan ca 9 månader framåt.

Du får möjlighet att utvecklas i din HR roll och samtidigt samarbeta med och utvecklas av seniora HR kollegor. PeopleProvide har ett av branschens bredaste HR-nätverk och våra kunder verkar inom bland annat IT, detaljhandel samt teknik- och industribolag.

Ange gärna i din ansökan när du är tillgänglig.

Vem söker vi?
Vi söker dig som besitter goda kunskaper och erfarenheter inom följande områden:

- 5+ års arbetslivserfarenhet inom HR
- Omställning och omstrukturering
- Chefscoach & chefsstöttning
- Rehabärenden
- Arbetsmiljöarbete
- Arbetsrätt
- Arbete med kollektivavtal, både blue- och white-collar


Du delar självklart även vår passion för HR med en hög servicegrad. Vi tror att du är:

- Lösningsorienterad
- Målmedveten
- Strukturerad
- Trygg i dig själv
- Orädd


I bagaget har du en relevant universitets- eller högskoleutbildning inom området. Vi söker dig som tror på affärsdriven och hållbar HR, vilket du bör ha förmåga att leverera både enkelt och engagerat.

Om PeopleProvide
PeopleProvide är ett konsult- och rekryteringsbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt och engagerat ”provida” den HR som bäst matchar våra kunders behov för att leverera affärsdriven och hållbar HR. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en starkt växande aktör i en utmanande bransch.

Vad erbjuder vi?
Utveckling, variation, flexibilitet och en chans att snabbt komma ut i nya intressanta uppdrag och bolag. Samtidigt ges du chansen att snabbt bygga upp ditt eget CV och samla på dig intressanta HR-erfarenheter som hjälper dig att ta nästa kliv i din egen karriär och utveckling inom HR. Du blir en del av en lärande och affärsdriven kultur där den gemensamma nämnaren är vår entreprenörsanda och viljan att utvecklas som grundas i våra värderingar som är Enkelt och Engagerat.

Vi sitter vid Mariatorget, har bra villkor, sociala tillställningar och friskvårdsengagemang som understryker vårt tränings- och hållbarhetsfokus.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via personliga mejl, men har du frågor kring uppdrag som HR-konsult eller vill veta mer om oss så är du välkommen att kontakta Linn Johansson på linn@peopleprovide.se

Ansök nu

People & Culture Manager - PeopleProvide

Personalchef/HR-chef
Läs mer Jun 30
Vill du, som People & Culture Manager delta och fortsätta utvecklingen av våra egna affärsdrivande HR processer som stimulerar den kultur med värderingar som vi arbetar efter enligt People & Prowiding Way. Du ansvarar övergipande för alla HR initiativ och säkrar leverans genom samarbete med kollegor och rapporterar till VD. Din kompetens och affärsdrivna förhållningssät kommer du även att kunna nyttja genom att supportera våra kunder remote i olika projekt, allt från det arbetsrättsliga till utvecklingsorienterade.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ansvara för HR-teamets arbete och säkerställa att de uppfyller de fastställda målen och att uppgifterna utförs på ett effektivt och säkert sätt.

- Implementera och övervaka processer för att följa upp och mäta effektiviteten av kompetensutvecklingsinsatser

- Säkerställa att organisationens HR-policyer och -processer efterlevs och uppdateras regelbundet.

- Genomföra strategiska HR-initiativ och delta i större verksamhetsprojekt.

- Skapa goda relationer med interna och externa intressenter, t.ex. ledning och konsulter.

- Bidra till framgångsrik rekrytering, utveckling och bevarande av organisationens talanger och medarbetare.

- Stötta personalansvariga chefer i dagliga HR-frågor samt utbilda vid behov

- Utveckla och genomföra Learning & Development-program

Din profil

- Relevant akademisk examen inom HR, psykologi, ledarskap eller liknande

- Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom HR

- Erfarenhet av ledningsarbete inom HR och personalansvar

- Erfarenhet och intresse av genomförande av kompetensutvecklingsinsatser

- Kunskap om aktuella metoder och teknologier som är relevant för kompetensutveckling t.ex. e-learning och andra digitala plattformar.

- God förståelse för organisationens mål, strategier och utmaningar

- Kunskap om alla ARUBA-processer på en övergripande nivå

- Stark känsla för service och enkelhet i leverans

- Stark kommunikations- och ledarskapskompetens, med förmåga att leda och coacha HR-teamet.

- Erfarenhet av att driva och initiera aktiviteter i HR agendan som en del av verksamheten på både opeativ och strategisk nivå samt intresse för det affärsdrivna och hållbara (ROI samt mångfald)

Om PeopleProvide

PeopleProvide är ett konsult- och rekryteringsbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt och engagerat ”provida” den HR som bäst matchar våra kunders behov för att leverera affärsdriven och hållbar HR. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en starkt växande aktör i en utmanande bransch.

Vad erbjuder vi?

Du blir en del av en lärande och affärsdriven kultur där den gemensamma nämnaren är vår entreprenörsanda och viljan att utvecklas. Detta grundas i våra värderingar som är Enkelt och Engagerat. Vi erbjuder möjligheter till utveckling, en marknadsmässig lön och möjlighet till bonus. Tjänsten är heltid och tillsvidare med inledande provanställning.

Vi sitter i ljusa lokaler vid Mariatorget, har bra villkor, härliga sociala tillställningar och friskvårdsengagemang som understryker vårt tränings- och hållbarhetsfokus!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR-Konsulter till PeopleProvide

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Maj 19
En anställning som HR-konsult på PeopleProvide passar dig som är ute efter utveckling, stimulans och variation i den tidiga fasen av din HR karriär.

Du blir artisten som får provspela på HR-klubbar med utmanande uppgifter och en varierad publik men med en trygghet och bas hos oss på PeopleProvide.

Din möjlighet
Som HR-konsult hos PeopleProvide erbjuds du en stor variation av arbetsuppgifter och blir en viktig kugge i ett nischat kompetensbolag som brinner för HR. Vi söker dig som vill arbeta i en kombinerad roll där du får möjlighet att både arbeta internt för bolaget med HR stöd och samtidigt vara ute på ett eller flera uppdrag som bland annat HR-Business Partner eller HR-Generalist hos våra kunder runt Stockholmsregionen.

Du får stor möjlighet att utvecklas i din HR roll och samtidigt samarbeta med och utvecklas av seniora HR kollegor via PeopleProvide. PeopleProvide har ett av branschens bredaste HR-nätverk och våra kunder verkar inom bland annat IT, detaljhandel samt teknik- och industribolag.

I din ansökan får du gärna skriva när du är tillgänglig.

Vem söker vi?
Vi söker dig som besitter goda kunskaper och erfarenheter inom följande områden;.

- 5+ års arbetslivserfarenhet inom HR

- Chefscoach & chefsstöttning

- Rehabärenden

- Arbetsmiljöarbete

- Arbetsrätt

- Arbete med kollektivavtal, både blue- och white-collar

Du delar självklart även vår passion och intresse för HR med en hög servicegrad. Vi tror att du är:

- Lösningsorienterad

- Målmedveten

- Strukturerad

- Trygg i dig själv

- Orädd

I bagaget har du en universitets- eller högskoleutbildning inom personal- och arbetsliv eller motsvarande.

Vi söker dig som triggas av enkel och affärsnära HR vilket du bör ha förmåga att leverera både effektivt och engagerat.

Om PeopleProvide
PeopleProvide är ett konsult- och rekryteringsbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt och engagerat ”provida” den HR som bäst matchar våra kunders behov för att leverera affärsdriven och hållbar HR. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en starkt växande aktör i en utmanande bransch.

Vad erbjuder vi?
Utveckling, variation, flexibilitet och en chans att snabbt komma ut i nya intressanta uppdrag och bolag. Samtidigt ges du chansen att snabbt bygga upp ditt eget CV och samla på dig intressanta HR-erfarenheter som hjälper dig att ta nästa kliv i din egen karriär och utveckling inom HR. Du blir en del av en lärande och affärsdriven kultur där den gemensamma nämnaren är vår entreprenörsanda och viljan att utvecklas som grundas i våra värderingar som är Enkelt och Engagerat.

Vi sitter i ljusa lokaler vid Mariatorget, har bra villkor, härliga sociala tillställningar och friskvårdsengagemang som understryker vårt tränings- och hållbarhetsfokus.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via personliga mejl, men har du frågor kring uppdrag som HR-konsult eller vill veta mer om oss så är du välkommen att kontakta Julia Pettersson på julia.pettersson@peopleprovide.se

Ansök nu

HR Coordinator with focus on Learning & Development to Axel Johnson Inte...

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Apr 24
Axel Johnson International is a global industrial group that acquires and develops companies in strategically selected niche markets, primarily technical components, and industrial process solutions. The group comprises 200 companies in 34 countries, organised in six business groups and we are headquartered in Stockholm, Sweden. Axel Johnson International is part of the Swedish corporate group Axel Johnson.

As a family-owned company, we have a value-driven, entrepreneurial culture. With a long-term, financially stable platform as our base, we invest in talent across the group to enable our people and companies to develop, grow and thrive.
The employees are our most valuable resource, and we are committed to an inclusive working environment and diverse work force that values and empowers employees of all backgrounds and experiences.

Our core values are evident in everything we do and are an important guide for our companies and employees: Being far-sighted - Making things happen - Being good to work with.

Learn more at: www.axinter.com

About the position

We are looking for a new colleague who is passionate about Learning & Development as an addition to our central People & Culture team. The People & Culture team supports our Group companies in a broad variety of HR initiatives within Talent Management, Learning & Development, Diversity & Inclusion etc.

In this role you will be responsible for our internal Business School including training programs developed by us centrally as well as trainings held by external partners. You will also run and develop our Talent Acceleration Program and Trainee program. This includes coordination, administration and developing the content and structure of our learning initiatives and programs with an aim to create a learning organization.

Main responsibilities

- Develop structures and processes within L&D to create a best-in-class Business School to meet the development needs short- and long term

- Create and evaluate an annual Learning & Development plan with identified development needs and priority areas in line with the overall strategy

- Collaborate with our training partners to develop our offering and evaluate new suppliers and partners

- Responsible for internal communication regarding L&D and keeping all information channels regarding L&D up to date

- Coordinate and handle administration connected to our Business School offerings

- Keep up to date with trends in learning and best practice

- Coordinate and develop and own our global Talent Acceleration Program (TAP) and our Trainee Program

- General HR tasks such as work environment processes, HR KPI reporting, employment agreements and other HR administrative tasks

- The position is reporting to the Head of People & Culture

We believe you have

- University level HR education or equivalent

- Earlier experience working in HR, preferably within Learning & Development

- Strong communications skills in English & Swedish (both written and verbal)

- Knowledge of labor law in of Sweden

- An innovative, proactive & solutions-driven attitude

- Ability to effectively handle multiple priorities, organize workload, and meet deadlines

- Good social skills - communicative with the ability to build relationships at all levels and with many contact points

- Enjoys taking personal responsibility and acts service-oriented and without prestige

- A structured way of working, with the ability to meet deadlines and prioritize between tasks

- Courage to find new solutions and ways of working

We look forward to your application as soon as possible since selection and interviews are conducted continuously. If you have any questions, please contact our recruitment partner at PeopleProvide: roger.osterman@peopleprovide.se.

Welcome with your application!

Ansök nu

HR Coordinator with focus on Learning & Development to Axel Johnson Inte...

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Apr 19
Axel Johnson International is a global industrial group that acquires and develops companies in strategically selected niche markets, primarily technical components, and industrial process solutions. The group comprises 200 companies in 34 countries, organised in six business groups and we are headquartered in Stockholm, Sweden. Axel Johnson International is part of the Swedish corporate group Axel Johnson.

As a family-owned company, we have a value-driven, entrepreneurial culture. With a long-term, financially stable platform as our base, we invest in talent across the group to enable our people and companies to develop, grow and thrive.
The employees are our most valuable resource, and we are committed to an inclusive working environment and diverse work force that values and empowers employees of all backgrounds and experiences.

Our core values are evident in everything we do and are an important guide for our companies and employees: Being far-sighted - Making things happen - Being good to work with.

Learn more at: www.axinter.com

About the position

We are looking for a new colleague who is passionate about Learning & Development as an addition to our central People & Culture team. The People & Culture team supports our Group companies in a broad variety of HR initiatives within Talent Management, Learning & Development, Diversity & Inclusion etc.

In this role you will be responsible for our internal Business School including training programs developed by us centrally as well as trainings held by external partners. You will also run and develop our Talent Acceleration Program and Trainee program. This includes coordination, administration and developing the content and structure of our learning initiatives and programs with an aim to create a learning organization.

Main responsibilities

- Develop structures and processes within L&D to create a best-in-class Business School to meet the development needs short- and long term

- Create and evaluate an annual Learning & Development plan with identified development needs and priority areas in line with the overall strategy

- Collaborate with our training partners to develop our offering and evaluate new suppliers and partners

- Responsible for internal communication regarding L&D and keeping all information channels regarding L&D up to date

- Coordinate and handle administration connected to our Business School offerings

- Keep up to date with trends in learning and best practice

- Coordinate and develop and own our global Talent Acceleration Program (TAP) and our Trainee Program

- General HR tasks such as work environment processes, HR KPI reporting, employment agreements and other HR administrative tasks

- The position is reporting to the Head of People & Culture

We believe you have

- University level HR education or equivalent

- Earlier experience working in HR, preferably within Learning & Development

- Strong communications skills in English & Swedish (both written and verbal)

- Knowledge of labor law in of Sweden

- An innovative, proactive & solutions-driven attitude

- Ability to effectively handle multiple priorities, organize workload, and meet deadlines

- Good social skills - communicative with the ability to build relationships at all levels and with many contact points

- Enjoys taking personal responsibility and acts service-oriented and without prestige

- A structured way of working, with the ability to meet deadlines and prioritize between tasks

- Courage to find new solutions and ways of working

We look forward to your application as soon as possible since selection and interviews are conducted continuously. If you have any questions, please contact our recruitment partner at PeopleProvide: roger.osterman@peopleprovide.se.

Welcome with your application!

Ansök nu

HR Coordinator with focus on Learning & Development to Axel Johnson Inte...

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Apr 19
Axel Johnson International is a global industrial group that acquires and develops companies in strategically selected niche markets, primarily technical components, and industrial process solutions. The group comprises 200 companies in 34 countries, organised in six business groups and we are headquartered in Stockholm, Sweden. Axel Johnson International is part of the Swedish corporate group Axel Johnson.

As a family-owned company, we have a value-driven, entrepreneurial culture. With a long-term, financially stable platform as our base, we invest in talent across the group to enable our people and companies to develop, grow and thrive.
The employees are our most valuable resource, and we are committed to an inclusive working environment and diverse work force that values and empowers employees of all backgrounds and experiences.

Our core values are evident in everything we do and are an important guide for our companies and employees: Being far-sighted - Making things happen - Being good to work with.

Learn more at: www.axinter.com

About the position

We are looking for a new colleague who is passionate about Learning & Development as an addition to our central People & Culture team. The People & Culture team supports our Group companies in a broad variety of HR initiatives within Talent Management, Learning & Development, Diversity & Inclusion etc.

In this role you will be responsible for our internal Business School including training programs developed by us centrally as well as trainings held by external partners. You will also run and develop our Talent Acceleration Program and Trainee program. This includes coordination, administration and developing the content and structure of our learning initiatives and programs with an aim to create a learning organization.

Main responsibilities

- Develop structures and processes within L&D to create a best-in-class Business School to meet the development needs short- and long term

- Create and evaluate an annual Learning & Development plan with identified development needs and priority areas in line with the overall strategy

- Collaborate with our training partners to develop our offering and evaluate new suppliers and partners

- Responsible for internal communication regarding L&D and keeping all information channels regarding L&D up to date

- Coordinate and handle administration connected to our Business School offerings

- Keep up to date with trends in learning and best practice

- Coordinate and develop and own our global Talent Acceleration Program (TAP) and our Trainee Program

- General HR tasks such as work environment processes, HR KPI reporting, employment agreements and other HR administrative tasks

- The position is reporting to the Head of People & Culture

We believe you have

- University level HR education or equivalent

- Earlier experience working in HR, preferably within Learning & Development

- Strong communications skills in English & Swedish (both written and verbal)

- Knowledge of labor law in of Sweden

- An innovative, proactive & solutions-driven attitude

- Ability to effectively handle multiple priorities, organize workload, and meet deadlines

- Good social skills - communicative with the ability to build relationships at all levels and with many contact points

- Enjoys taking personal responsibility and acts service-oriented and without prestige

- A structured way of working, with the ability to meet deadlines and prioritize between tasks

- Courage to find new solutions and ways of working

We look forward to your application as soon as possible since selection and interviews are conducted continuously. If you have any questions, please contact our recruitment partner at PeopleProvide: roger.osterman@peopleprovide.se.

Welcome with your application!

Ansök nu

HR-Chef till vår kund i Stockholm

Personalchef/HR-chef
Läs mer Mar 24
Om kunden

Vår kund verkar inom arbete för att minska fastigheters klimatpåverkan. Företaget tar ett helhetsgrepp kring ventilation, kyla, värme och fastighetsautomation. Verksamheten har 300 medarbetare och omsätter ca 500 miljoner med kontor på 14 orter och verkar i hela Mälardalen, Storgöteborg och Norrland.

Vår kund söker nu en HR-chef som kan bygga och utveckla HR-funktionen tillsammans med verksamhetens ledning och chefer. Du kommer att stötta verksamhetens samtliga 50 chefer och medarbetare med rådgivning, coachning och utveckling av affärsrelaterade områden, processer och verktyg. Just nu befinner sig verksamheten i en tillväxtfas med kommande nya systemstöd och arbetssätt. Här får du en viktig roll i arbetet med att driva lönefunktionens resa och utveckling framåt. En central uppgift är att implementera det nya lönesystemet och även styra den kommande lönerevisionen.

I denna roll kommer du att rapportera direkt till VD.

Om dig

Du har en högskoleutbildning med inriktning mot personal- och arbetslivsfrågor, beteendevetenskap, eller liknande. Du har dokumenterad, flerårig, erfarenhet av arbete inom personal, rekrytering, lönerevision, implementering av lönesystem och organisationsutveckling.

För att bli framgångsrik i denna roll är det viktigt att du är lyhörd och har förmågan att skapa förtroende och goda relationer oavsett var eller vad du engagerar dig i. Du besitter en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, är noggrann i ditt arbete och projekt samt förmåga att parera strategiskt och operativt arbete i en snabbrörlig organisation som befinner sig i en tillväxtfas.

Det är också av vikt att du har ett eget driv i ditt arbete där du inte räds att ta egna initiativ, samtidigt som du är en flexibel lagspelare med hög empatisk förmåga som trivs med att arbeta nära både verksamheten samt dina chefer och kollegor.

Krav

- Minst 5 års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom personal, rekrytering, lönerevisionsarbete, implementering av lönesystem och organisationsutveckling.

- Erfarenhet inom utformning av befattningsbeskrivningar

- Van att bygga och driva egna HR-processer och system framåt

- God erfarenhet av att bygga och utforma ny HR-funktion

- Kunskap inom regelverken kring arbetsrätt och arbetsmiljö samt erfarenhet av att tolka kollektivavtal.

- Erfarenhet av individ- och grupputveckling, samt erfarenhet av att stötta och coacha chefer

- God kommunikativ förmåga i både tal och skrift, på svenska såväl som engelska

- Examen inom relevant högskoleutbildning

Anställning

Detta är ett konsultuppdrag med omgående start som sträcker sig mellan 3-9 månader framåt. Uppdraget är 100 % på plats i Stockholm. Du blir anställd hos PeopleProvide med möjlighet för tillsvidareanställning och arbetar på uppdrag som konsult hos våra kunder.

Vid frågor om uppdraget

Har du frågor eller funderingar kring uppdraget är du varmt välkommen att ta kontakt med Ondina Moretti på PeopleProvide, ondina.moretti@peopleprovide.se

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ansök nu

HR-Chef till vår kund i Stockholm

Personalchef/HR-chef
Läs mer Mar 24
Om kunden

Vår kund verkar inom arbete för att minska fastigheters klimatpåverkan. Företaget tar ett helhetsgrepp kring ventilation, kyla, värme och fastighetsautomation. Verksamheten har 300 medarbetare och omsätter ca 500 miljoner med kontor på 14 orter och verkar i hela Mälardalen, Storgöteborg och Norrland.

Vår kund söker nu en HR-chef som kan bygga och utveckla HR-funktionen tillsammans med verksamhetens ledning och chefer. Du kommer att stötta verksamhetens samtliga 50 chefer och medarbetare med rådgivning, coachning och utveckling av affärsrelaterade områden, processer och verktyg. Just nu befinner sig verksamheten i en tillväxtfas med kommande nya systemstöd och arbetssätt. Här får du en viktig roll i arbetet med att driva lönefunktionens resa och utveckling framåt. En central uppgift är att implementera det nya lönesystemet och även styra den kommande lönerevisionen.

I denna roll kommer du att rapportera direkt till VD.

Om dig

Du har en högskoleutbildning med inriktning mot personal- och arbetslivsfrågor, beteendevetenskap, eller liknande. Du har dokumenterad, flerårig, erfarenhet av arbete inom personal, rekrytering, lönerevision, implementering av lönesystem och organisationsutveckling.

För att bli framgångsrik i denna roll är det viktigt att du är lyhörd och har förmågan att skapa förtroende och goda relationer oavsett var eller vad du engagerar dig i. Du besitter en mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, är noggrann i ditt arbete och projekt samt förmåga att parera strategiskt och operativt arbete i en snabbrörlig organisation som befinner sig i en tillväxtfas.

Det är också av vikt att du har ett eget driv i ditt arbete där du inte räds att ta egna initiativ, samtidigt som du är en flexibel lagspelare med hög empatisk förmåga som trivs med att arbeta nära både verksamheten samt dina chefer och kollegor.

Krav

- Minst 5 års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom personal, rekrytering, lönerevisionsarbete, implementering av lönesystem och organisationsutveckling.

- Erfarenhet inom utformning av befattningsbeskrivningar

- Van att bygga och driva egna HR-processer och system framåt

- God erfarenhet av att bygga och utforma ny HR-funktion

- Kunskap inom regelverken kring arbetsrätt och arbetsmiljö samt erfarenhet av att tolka kollektivavtal.

- Erfarenhet av individ- och grupputveckling, samt erfarenhet av att stötta och coacha chefer

- God kommunikativ förmåga i både tal och skrift, på svenska såväl som engelska

- Examen inom relevant högskoleutbildning

Anställning

Detta är ett konsultuppdrag med omgående start som sträcker sig mellan 3-9 månader framåt. Uppdraget är 100 % på plats i Stockholm, Du kan välja att gå som partnerkonsult med din egna firma alternativt gå in som löntagare.

Vid frågor om uppdraget

Har du frågor eller funderingar kring uppdraget är du varmt välkommen att ta kontakt med Ondina Moretti på PeopleProvide, ondina.moretti@peopleprovide.se

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ansök nu

HR Coordinator with focus on Learning & Development to Axel Johnson Inte...

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Mar 22
Axel Johnson International is a global industrial group that acquires and develops companies in strategically selected niche markets, primarily technical components, and industrial process solutions. The group comprises 200 companies in 34 countries, organised in six business groups and we are headquartered in Stockholm, Sweden. Axel Johnson International is part of the Swedish corporate group Axel Johnson.

As a family-owned company, we have a value-driven, entrepreneurial culture. With a long-term, financially stable platform as our base, we invest in talent across the group to enable our people and companies to develop, grow and thrive.
The employees are our most valuable resource, and we are committed to an inclusive working environment and diverse work force that values and empowers employees of all backgrounds and experiences.

Our core values are evident in everything we do and are an important guide for our companies and employees: Being far-sighted - Making things happen - Being good to work with.

Learn more at: www.axinter.com

About the position

We are looking for a new colleague who is passionate about Learning & Development as an addition to our central People & Culture team. The People & Culture team supports our Group companies in a broad variety of HR initiatives within Talent Management, Learning & Development, Diversity & Inclusion etc.

In this role you will be responsible for our internal Business School including training programs developed by us centrally as well as trainings held by external partners. You will also run and develop our Talent Acceleration Program and Trainee program. This includes coordination, administration and developing the content and structure of our learning initiatives and programs with an aim to create a learning organization.

Main responsibilities

- Develop structures and processes within L&D to create a best-in-class Business School to meet the development needs short- and long term

- Create and evaluate an annual Learning & Development plan with identified development needs and priority areas in line with the overall strategy

- Collaborate with our training partners to develop our offering and evaluate new suppliers and partners

- Responsible for internal communication regarding L&D and keeping all information channels regarding L&D up to date

- Coordinate and handle administration connected to our Business School offerings

- Keep up to date with trends in learning and best practice

- Coordinate and develop and own our global Talent Acceleration Program (TAP) and our Trainee Program

- General HR tasks such as work environment processes, HR KPI reporting, employment agreements and other HR administrative tasks

- The position is reporting to the Head of People & Culture

We believe you have

- University level HR education or equivalent

- Earlier experience working in HR, preferably within Learning & Development

- Strong communications skills in English & Swedish (both written and verbal)

- Knowledge of labor law in of Sweden

- An innovative, proactive & solutions-driven attitude

- Ability to effectively handle multiple priorities, organize workload, and meet deadlines

- Good social skills - communicative with the ability to build relationships at all levels and with many contact points

- Enjoys taking personal responsibility and acts service-oriented and without prestige

- A structured way of working, with the ability to meet deadlines and prioritize between tasks

- Courage to find new solutions and ways of working

We look forward to your application as soon as possible since selection and interviews are conducted continuously. If you have any questions, please contact our recruitment partner at PeopleProvide: roger.osterman@peopleprovide.se.

Welcome with your application!

Ansök nu

HR Coordinator with focus on Learning & Development to Axel Johnson Inte...

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Mar 30
Axel Johnson International is a global industrial group that acquires and develops companies in strategically selected niche markets, primarily technical components, and industrial process solutions. The group comprises 200 companies in 34 countries, organised in six business groups and we are headquartered in Stockholm, Sweden. Axel Johnson International is part of the Swedish corporate group Axel Johnson.

As a family-owned company, we have a value-driven, entrepreneurial culture. With a long-term, financially stable platform as our base, we invest in talent across the group to enable our people and companies to develop, grow and thrive.
The employees are our most valuable resource, and we are committed to an inclusive working environment and diverse work force that values and empowers employees of all backgrounds and experiences.

Our core values are evident in everything we do and are an important guide for our companies and employees: Being far-sighted - Making things happen - Being good to work with.

Learn more at: www.axinter.com

About the position

We are looking for a new colleague who is passionate about Learning & Development as an addition to our central People & Culture team. The People & Culture team supports our Group companies in a broad variety of HR initiatives within Talent Management, Learning & Development, Diversity & Inclusion etc.

In this role you will be responsible for our internal Business School including training programs developed by us centrally as well as trainings held by external partners. You will also run and develop our Talent Acceleration Program and Trainee program. This includes coordination, administration and developing the content and structure of our learning initiatives and programs with an aim to create a learning organization.

Main responsibilities

- Develop structures and processes within L&D to create a best-in-class Business School to meet the development needs short- and long term

- Create and evaluate an annual Learning & Development plan with identified development needs and priority areas in line with the overall strategy

- Collaborate with our training partners to develop our offering and evaluate new suppliers and partners

- Responsible for internal communication regarding L&D and keeping all information channels regarding L&D up to date

- Coordinate and handle administration connected to our Business School offerings

- Keep up to date with trends in learning and best practice

- Coordinate and develop and own our global Talent Acceleration Program (TAP) and our Trainee Program

- General HR tasks such as work environment processes, HR KPI reporting, employment agreements and other HR administrative tasks

- The position is reporting to the Head of People & Culture

We believe you have

- University level HR education or equivalent

- Earlier experience working in HR, preferably within Learning & Development

- Strong communications skills in English & Swedish (both written and verbal)

- Knowledge of labor law in of Sweden

- An innovative, proactive & solutions-driven attitude

- Ability to effectively handle multiple priorities, organize workload, and meet deadlines

- Good social skills - communicative with the ability to build relationships at all levels and with many contact points

- Enjoys taking personal responsibility and acts service-oriented and without prestige

- A structured way of working, with the ability to meet deadlines and prioritize between tasks

- Courage to find new solutions and ways of working

We look forward to your application as soon as possible since selection and interviews are conducted continuously. If you have any questions, please contact our recruitment partner at PeopleProvide: roger.osterman@peopleprovide.se.

Welcome with your application!

Ansök nu

HR Business Partner till det internationella tech företaget Net Insight

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Mar 16
Vill du vara en del av HR-arbetet i ett tech företag som är mitt uppe i en spännande tillväxtresa? Trivs du i en internationell miljö på ett företag där affären står i centrum? Då kan denna roll vara rätt för dig!

Om Net Insight:?

Net Insight utvecklar och erbjuder skalbara IP videolösningar för videotransport och molntjänster till tv-bolag, produktionsbolag och företagskunder globalt. Lösningarna används främst under liveevenemang inom sport, nyheter och underhållning. Net Insight har även utvecklat en synkroniseringslösning (sync) för 5G-nät som erbjuds till telekomföretag. Net Insight har idag en omsättning på ca. 475 MSEK och ca. 200 anställda huvudsakligen i Sverige, men även i UK, USA och Singapore.

Värdegrund: True Partners, Visionary, Experts

Om rollen:

Som HR Business Partner agerar du strategisk och operativ HR-partner främst till ledare inom försäljningsorganisationen där du ansvarar för samtliga HR frågor och skapar förutsättningar för att säkra fortsatt tillväxt. Du har även ansvar för vissa verksamhetsövergripande HR områden och deltar i utvecklingsprojekt inom HR. Rollen rapporterar till CHRO i Stockholm.

Ditt huvudsakliga ansvar:

- Agera affärsnära och proaktivt stöd samt bollplank till cheferna inom säljorganisationen i samtliga HR-frågor

- Arbeta med att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetenser samt stötta chefer med rekryteringar

- Analysera vårt anställningserbjudande och våra ersättningspaket globalt för att säkra tydliga och konkurrenskraftiga anställningsvillkor och fortsatt tillväxt

- People data - Utveckla arbetet med HR-nyckeltal som stöttar verksamheten.

- Kontinuerligt arbeta med utveckling och förbättring av processer, policys, riktlinjer och rutiner inom ansvarsområdet. Viss HR-administration och rapportering ingår även i arbetsuppgifterna

- Delta i utvecklingsprojekt inom HR, exempelvis projekt inom ledarskap, kultur och internkommunikation

- Kontinuerligt arbeta med utveckling och förbättring av processer, policys, riktlinjer och rutiner inom ansvarsområdet

Kompetenskrav och personliga egenskaper:

Vi söker dig med 2-4 års arbetslivserfarenhet inom brett HR arbete, med vana från arbete i en internationell organisation. Erfarenhet från England eller USA är meriterande. Du har troligtvis erfarenhet från sälj då du i HR relaterade frågor stöttar säljorganisationen. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom arbetsrätt. För denna roll ser vi att du har högskole- eller universitetsexamen inom HR. Då du kommer arbeta internationellt önskar vi att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person har du ett starkt driv och initiativförmåga med god affärsmässig förståelse. Du har ett pragmatiskt förhållningsätt och tar ägandeskap över dina arbetsuppgifter från start till mål. Du är kommunikativt säker med god förmåga att utveckla förtroendefulla relationer med chefer och medarbetare, både i Sverige och internationellt.

Vi är ett litet dedikerat HR-team med högt engagemang och många spännande frågor i fokus. Samarbete och teamwork är en förutsättning för att vi ska lyckas. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett prestigelöst och utvecklingsorienterat team som drivs av att göra skillnad på riktigt. Vi hoppas du vill vara med på vår spännande tillväxtresa!

Ansökan och frågor om tjänsten:

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt!

Kontaktperson vid frågor om uppdraget är Roger Österman, roger.osterman@peopleprovide.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR Business Partner till det internationella tech företaget Net Insight

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Mar 15
Vill du vara en del av HR-arbetet i ett tech företag som är mitt uppe i en spännande tillväxtresa? Trivs du i en internationell miljö på ett företag där affären står i centrum? Då kan denna roll vara rätt för dig!

Om Net Insight:?

Net Insight utvecklar och erbjuder skalbara IP videolösningar för videotransport och molntjänster till tv-bolag, produktionsbolag och företagskunder globalt. Lösningarna används främst under liveevenemang inom sport, nyheter och underhållning. Net Insight har även utvecklat en synkroniseringslösning (sync) för 5G-nät som erbjuds till telekomföretag. Net Insight har idag en omsättning på ca. 475 MSEK och ca. 200 anställda huvudsakligen i Sverige, men även i UK, USA och Singapore.

Värdegrund: True Partners, Visionary, Experts

Om rollen:

Som HR Business Partner agerar du strategisk och operativ HR-partner främst till ledare inom försäljningsorganisationen där du ansvarar för samtliga HR frågor och skapar förutsättningar för att säkra fortsatt tillväxt. Du har även ansvar för vissa verksamhetsövergripande HR områden och deltar i utvecklingsprojekt inom HR. Rollen rapporterar till CHRO i Stockholm.

Ditt huvudsakliga ansvar:

- Agera affärsnära och proaktivt stöd samt bollplank till cheferna inom säljorganisationen i samtliga HR-frågor

- Arbeta med att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetenser samt stötta chefer med rekryteringar

- Analysera vårt anställningserbjudande och våra ersättningspaket globalt för att säkra tydliga och konkurrenskraftiga anställningsvillkor och fortsatt tillväxt

- People data - Utveckla arbetet med HR-nyckeltal som stöttar verksamheten.

- Kontinuerligt arbeta med utveckling och förbättring av processer, policys, riktlinjer och rutiner inom ansvarsområdet. Viss HR-administration och rapportering ingår även i arbetsuppgifterna

- Delta i utvecklingsprojekt inom HR, exempelvis projekt inom ledarskap, kultur och internkommunikation

- Kontinuerligt arbeta med utveckling och förbättring av processer, policys, riktlinjer och rutiner inom ansvarsområdet

Kompetenskrav och personliga egenskaper:

Vi söker dig med 2-4 års arbetslivserfarenhet inom brett HR arbete, med vana från arbete i en internationell organisation. Erfarenhet från England eller USA är meriterande. Du har troligtvis erfarenhet från sälj då du i HR relaterade frågor stöttar säljorganisationen. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom arbetsrätt. För denna roll ser vi att du har högskole- eller universitetsexamen inom HR. Då du kommer arbeta internationellt önskar vi att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person har du ett starkt driv och initiativförmåga med god affärsmässig förståelse. Du har ett pragmatiskt förhållningsätt och tar ägandeskap över dina arbetsuppgifter från start till mål. Du är kommunikativt säker med god förmåga att utveckla förtroendefulla relationer med chefer och medarbetare, både i Sverige och internationellt.

Vi är ett litet dedikerat HR-team med högt engagemang och många spännande frågor i fokus. Samarbete och teamwork är en förutsättning för att vi ska lyckas. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett prestigelöst och utvecklingsorienterat team som drivs av att göra skillnad på riktigt. Vi hoppas du vill vara med på vår spännande tillväxtresa!

Ansökan och frågor om tjänsten:

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt!

Kontaktperson vid frågor om uppdraget är Roger Österman, roger.osterman@peopleprovide.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR Business Partner till det internationella tech företaget Net Insight

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Mar 14
Vill du vara en del av HR-arbetet i ett tech företag som är mitt uppe i en spännande tillväxtresa? Trivs du i en internationell miljö på ett företag där affären står i centrum? Då kan denna roll vara rätt för dig!

Om Net Insight:?

Net Insight utvecklar och erbjuder skalbara IP videolösningar för videotransport och molntjänster till tv-bolag, produktionsbolag och företagskunder globalt. Lösningarna används främst under liveevenemang inom sport, nyheter och underhållning. Net Insight har även utvecklat en synkroniseringslösning (sync) för 5G-nät som erbjuds till telekomföretag. Net Insight har idag en omsättning på ca. 475 MSEK och ca. 200 anställda huvudsakligen i Sverige, men även i UK, USA och Singapore.

Värdegrund: True Partners, Visionary, Experts

Om rollen:

Som HR Business Partner agerar du strategisk och operativ HR-partner främst till ledare inom försäljningsorganisationen där du ansvarar för samtliga HR frågor och skapar förutsättningar för att säkra fortsatt tillväxt. Du har även ansvar för vissa verksamhetsövergripande HR områden och deltar i utvecklingsprojekt inom HR. Rollen rapporterar till CHRO i Stockholm.

Ditt huvudsakliga ansvar:


- Agera affärsnära och proaktivt stöd samt bollplank till cheferna inom säljorganisationen i samtliga HR-frågor

- Arbeta med att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetenser samt stötta chefer med rekryteringar

- Analysera vårt anställningserbjudande och våra ersättningspaket globalt för att säkra tydliga och konkurrenskraftiga anställningsvillkor och fortsatt tillväxt

- People data - Utveckla arbetet med HR-nyckeltal som stöttar verksamheten.

- Kontinuerligt arbeta med utveckling och förbättring av processer, policys, riktlinjer och rutiner inom ansvarsområdet. Viss HR-administration och rapportering ingår även i arbetsuppgifterna

- Delta i utvecklingsprojekt inom HR, exempelvis projekt inom ledarskap, kultur och internkommunikation

- Kontinuerligt arbeta med utveckling och förbättring av processer, policys, riktlinjer och rutiner inom ansvarsområdet

Kompetenskrav och personliga egenskaper:

Vi söker dig med 2-4 års arbetslivserfarenhet inom brett HR arbete, med vana från arbete i en internationell organisation. Erfarenhet från England eller USA är meriterande. Du har troligtvis erfarenhet från sälj då du i HR relaterade frågor stöttar säljorganisationen. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom arbetsrätt. För denna roll ser vi att du har högskole- eller universitetsexamen inom HR. Då du kommer arbeta internationellt önskar vi att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person har du ett starkt driv och initiativförmåga med god affärsmässig förståelse. Du har ett pragmatiskt förhållningsätt och tar ägandeskap över dina arbetsuppgifter från start till mål. Du är kommunikativt säker med god förmåga att utveckla förtroendefulla relationer med chefer och medarbetare, både i Sverige och internationellt.

Vi är ett litet dedikerat HR-team med högt engagemang och många spännande frågor i fokus. Samarbete och teamwork är en förutsättning för att vi ska lyckas. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett prestigelöst och utvecklingsorienterat team som drivs av att göra skillnad på riktigt. Vi hoppas du vill vara med på vår spännande tillväxtresa!

Ansökan och frågor om tjänsten:

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt!

Kontaktperson vid frågor om uppdraget är Roger Österman, roger.osterman@peopleprovide.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR-konsult till PeopleProvide

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Mar 10
En anställning som HR-konsult på PeopleProvide passar dig som är ute efter utveckling, stimulans och variation i den tidiga fasen av din HR karriär.

Du blir artisten som får provspela på HR-klubbar med utmanande uppgifter och en varierad publik men med en trygghet och bas hos PeopleProvide.

Din möjlighet
Som HR-konsult hos PeopleProvide erbjuds du en stor variation av arbetsuppgifter och blir en viktig kugge i ett nischat kompetensbolag som brinner för HR. Vi söker dig som vill arbeta i en kombinerad roll där du får möjlighet att både arbeta internt för bolaget med HR stöd och samtidigt vara ute på ett eller flera uppdrag som HR-administratör eller HR-koordinator hos våra kunder, 1-3 dagar/v.

Du får stor möjlighet att utvecklas i din HR roll och samtidigt samarbeta med och utvecklas av seniora HR kollegor via PeopleProvide. PeopleProvide har ett av branschens bredaste HR-nätverk och våra kunder verkar inom bland annat it, detaljhandel och teknik- och industribolag.

I din ansökan får du gärna skriva när du är tillgänglig

Vi erbjuder
Utveckling, variation, flexibilitet och en chans att snabbt komma ut i nya intressanta uppdrag och bolag. Samtidigt ges du chansen att snabbt bygga upp ditt eget CV och samla på dig intressanta HR-erfarenheter som hjälper dig att ta nästa kliv i din egen karriär och utveckling inom HR.

Vem söker vi?
Vi söker en person med viss systemvana och administrativ förmåga. Du har självklart ett stort intresse för HR och en hög servicegrad. Vi tror du är:

- Målmedveten

- Strukturerad

- Trygg i dig själv

- Orädd

I bagaget har du en universitets- eller högskoleutbildning inom personal- och arbetsliv eller motsvarande. Du har förhoppningsvis också hunnit skaffa dig 1-2 års arbetslivserfarenhet inom HR området. Exempelvis som HR-administratör, HR-koordinator, Löneadministratör, HR-assistent eller Rekryteringsstöd. Erfarenhet inom Comp&Ben; är även meriterande.

Vi söker dig som triggas av enkel och affärsnära HR vilket du bör ha förmåga att leverera både effektivt och engagerat.

Om PeopleProvide
PeopleProvide är ett konsult- och rekryteringsbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt och engagerat ”provida” den HR som bäst matchar våra kunders behov för att leverera affärsdriven och hållbar HR. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en starkt växande aktör i en utmanande bransch.

Vad erbjuder vi?
Du blir en del av en lärande och affärsdriven kultur där den gemensamma nämnaren är vår entreprenörsanda och viljan att utvecklas som grundas i våra värderingar som är Enkelt och Engagerat.

Vi sitter i ljusa lokaler vid Mariatorget, har bra villkor, härliga sociala tillställningar och friskvårdsengagemang som understryker vårt tränings- och hållbarhetsfokus.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via personliga mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Admir Masic på admir.masic@peopleprovide.se

Ansök nu

Konsultchef 360 - HR Business Support

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 3
Rollen som Konsultchef för HR Business Support innebär att du arbetar med hela resan från in-försäljning till försäkran om att våra duktiga HR konsulter bistår våra kunder med rätt HR kompetens. Rollen tillhör vår HR Business Support, en tjänst som innebär en outsourcad HR-funktion för kunder inom alla branscher - precis när de behöver den och just i den omfattning som efterfrågas. Du säkrar och gillar att ha en kontinuerlig kunddialog för att alltid provida bra tjänster och även finna nya kunder.

Försäljning & matchning

Du arbetar dagligen och kontinuerligt med försäljning av hela PeopleProvides tjänsteutbud till nya och befintliga kunder. Du bokar möten, deltar på kundmöten, intervjuar konsulter och jobbar aktivt för att bygga ett levande nätverk av både kunder och HR-konsulter. Genom detta nätverk matchar du konsulter med olika HR uppdrag, initialt med stöd från Business Unit Manager.

Här kan du få chansen att genomföra, utveckla och förbättra vårt erbjudande, digitalisera arbetssätt och underlag och bidra till att säkerställa ett organiserat arbete som drivs på ett konstruktivt och kreativt sätt för att bemöta samt lösa kundernas behov inom HR.

Eget ansvar för del av budget och utökat konsultansvar, är en del av utvecklingsresan i tjänsten, utöver att vara en del av hela bolagets utveckling.

Din profil

Vi söker dig som är driven, övertygande och som ser nyttan av HR kompetens för våra kunder. Du älskar att knyta nya kontakter och säkerställa god kontakt med befintliga.

Vi söker dig som på något sätt tidigare kommit i kontakt med HR och matchning av kompetenser, antingen i en ledarroll eller annan HR position. Du besitter försäljningsvana och har tidigare erfarenhet av att arbeta i en mindre organisation.

Om PeopleProvide
PeopleProvide är ett konsult- och rekryteringsbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt och engagerat ”provida” den HR som bäst matchar våra kunders behov för att leverera affärsdriven och hållbar HR. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en starkt växande aktör i en utmanande bransch.

Vad erbjuder vi?
Du blir en del av en lärande och affärsdriven kultur där den gemensamma nämnaren är vår entreprenörsanda och viljan att utvecklas. Detta grundas i våra värderingar som är Enkelt och Engagerat. Vi erbjuder möjligheter till utveckling, en marknadsmässig lön och möjlighet till bonus. Tjänsten är heltid och tillsvidare med inledande provanställning.

Vi sitter i ljusa lokaler vid Mariatorget, har bra villkor, härliga sociala tillställningar och friskvårdsengagemang som understryker vårt tränings- och hållbarhetsfokus!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

HR Business Partner till Net Insight - ett internationellt tech företag

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Feb 24
Vill du vara en del av HR-arbetet i ett börsnoterat företag som står inför en spännande tillväxtresa? Trivs du i en internationell miljö på ett företag där affären står i centrum? Då kan denna roll vara rätt för dig!



Om Net Insight:?

Net Insight utvecklar och erbjuder skalbara IP videolösningar för videotransport och molntjänster till tv-bolag, produktionsbolag och företagskunder globalt. Lösningarna används främst under liveevenemang inom sport, nyheter och underhållning. Net Insight har även utvecklat en synkroniseringslösning (sync) för 5G-nät som erbjuds till telekomföretag. Net Insight har idag en omsättning på ca. 475 MSEK och ca. 200 anställda huvudsakligen i Sverige, men även i UK, USA och Singapore.
Värdegrund: True Partners, Visionary, Experts.

Om rollen:

Som HR Business Partner agerar du strategisk och operativ HR-partner främst till ledare inom den expansiva och globala försäljningsorganisationen där du ansvarar för samtliga HR frågor och skapar förutsättningar för att säkra tillväxten. Du har även ett övergripande ansvar för vissa verksamhetsövergripande HR områden samt deltar i utvecklingsprojekt inom HR. Rollen rapporterar till CHRO i Stockholm.

Ditt huvudsakliga ansvar:

- Agera affärsnära och proaktivt stöd samt bollplank till cheferna inom säljorganisationen i samtliga HR-frågor. Parallellt med detta kommer du även ha HRBP ansvar för ytterligare några mindre avdelningar

- Säkra tidig HR-involvering vid organisationsförändringar samt ansvara för fackliga förhandlingar inom ansvarsområdet

- Arbeta med att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetenser samt stötta chefer strategiskt och operativt med rekryteringar

- Kontinuerligt analysera vårt erbjudande och våra ersättningspaket globalt för att säkra tydliga och konkurrenskraftiga erbjudanden och fortsatt tillväxt

- People data - Utveckla en struktur för arbetet med HR-nyckeltal som stöttar verksamheten

- Comp. & Ben - Ha ett övergripande ansvar för lönekartläggning, belöningsstruktur för säljare, samarbete med externa Comp & ben leverantörer etc.

- Kontinuerligt arbeta med utveckling och förbättring av processer, policys, riktlinjer och rutiner inom ansvarsområdet. Viss HR-administration och rapportering ingår även i arbetsuppgifterna

- Delta i utvecklingsprojekt inom HR, exempelvis företagsövergripande projekt inom ledarskap, kultur och internkommunikation

- Kontinuerligt arbeta med utveckling och förbättring av processer, policys, riktlinjer och rutiner inom ansvarsområdet

Kompetenskrav och personliga egenskaper:

Vi söker dig med 3-5 års arbetslivserfarenhet inom brett HR arbete, gärna som HR Business Partner med vana från arbete i en internationell organisation. Du har erfarenhet eller intresse och nyfikenhet för Comp & Ben eller People Analytics gällande exempelvis ersättningsfrågor, förmåner, HR-KPIer, lönerevision eller lönekartläggning. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom arbetsrätt och det är meriterande med erfarenhet från England eller USA. För denna roll ser vi att du har högskole- eller universitetsexamen inom HR.

Då du kommer arbeta internationellt önskar vi att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person har du ett starkt driv och initiativförmåga med god affärsmässig förståelse. Du har ett pragmatiskt förhållningsätt och tar stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter från start till mål. Du är kommunikativt säker med god förmåga att interagera och utveckla förtroendefulla relationer med chefer och medarbetare på alla nivåer, både i Sverige och internationellt.

Vi är ett litet dedikerat HR-team med högt engagemang och många spännande frågor i fokus. Samarbete och teamwork är en förutsättning för att vi ska lyckas. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett prestigelöst och utvecklingsorienterat team som drivs av att göra skillnad på riktigt.

Vi hoppas du vill vara med på vår spännande tillväxtresa!



Ansökan och frågor om tjänsten:

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt!

Kontaktperson vid frågor om uppdraget är Roger Österman, roger.osterman@peopleprovide.se eller John Jansson, john.jansson@peopleprovide.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Talent & Leadership Coordinator till mediebolag

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Feb 17
Vill du vara en viktig del av ett Learning & Development-team med fokus på att utveckla talanger och ledare? Vi söker nu, för vår kunds räkning en kandidat att ta sig an denna stora möjlighet. Rollen innebär att agera stöd samt planera och genomföra Trainee- och ledarskapsprogram hos ett globalt mediebolag. Du kommer att rapportera till och arbeta nära chefen för ledarskapsutveckling.

Dina ansvarsområden i rollen

- Ta en aktiv del i Trainee Program ledning och koordinering

- Hjälpa till med schemaläggning och förberedelse av traineeprogramaktiviteter

- Ta ansvar för att koordinera evenemang och hantera logistik

- Skapa och underhålla supportmaterial för traineeprogrammet

- Arbeta med innehållsutvecklingen för kommunikationskampanjerna både för sociala medier och internt, i nära samarbete med Employer Branding-teamet

- Delta i andra projekt och aktiviteter som drivs av teamet

- Delta i utvecklingen av program, initiativ, projekt och system

- Koordinera ledarutvecklingsaktiviteter inom bolaget samt etablera och underhålla processer för att säkerställa effektivitet och leverans

Du kommer arbeta nära olika intressenter inom och utanför bolaget, inklusive det större L&D-teamet, Talent Acquisition Team, Employer Branding Team, Data & Tech communities, Trainees och Line Managers.

Uppdragsinformation
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av PeopleProvide men arbetar ute hos vår kund.
Start: omgående
Omfattning: heltid

Din profil
Den framgångsrika kandidaten kommer att brinna för talent management. Du behöver vara självgående med god kommunikationsförmåga. Vidare är du bekväm med att arbeta med snäva projektdeadlines och ändrade prioriteringar Det är också viktigt att du inte är rädd för att uttrycka din åsikt, tänka utanför ramarna och föreslå nya idéer och kreativa lösningar.


- Kandidat- eller magisterexamen

- Utmärkt muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga

- Kunskaper om Microsoft Office/Google Suit

- Flytande engelska

- Organisatorisk förmåga

- Ha förmågan att prioritera flera projekt/uppgifter och hantera tid effektivt för att möta fastställda tidslinjer

- Är flexibel och anpassningsbar till ändrade scheman och prioriteringar

Du kommer att ingå i ett dynamiskt team som arbetar över geografiska, affärsmässiga och disciplinära gränser. Du kommer att exponeras för många olika talent management-projekt och initiativ. Denna roll ger dig möjligheten till personlig tillväxt och professionell utveckling för att ta dig an nya uppgifter och ansvarsområden inom lärande och utvecklingsområdet.

Möjligheter
Som en del av PeopleProvide ges du möjlighet att lära känna många spännande bolag och kontakter och blir en del av ett affärsdrivet och engagerat gäng. Vi sitter på Mariatorget och erbjuder marknadsmässiga förmåner med extra fokus på friskvård!

Om PeopleProvide
Vi Providar HR-konsulter, Search & Rekrytering och den specifika HR kompetens som bäst matchar våra kunders affär och organisatoriska behov. Vårt agila arbetssätt, ger oss möjlighet att forma både uppdrag och kompetensutveckling efter dina och PeopleProvides gemensamma önskemål.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via personliga mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Admir Masic på admir.masic@peopleprovide.se eller 070 259 87 04.

Ansök nu

Eltel Networks – Löne- och HR administrativ chef

Administrativ chef
Läs mer Feb 2
Är du en serviceinriktad Löne- och HR administrativ chef med erfarenhet av att utveckla hela löneprocessen? Har du en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar? Då kan denna roll vara rätt för dig!

Om rollen

Eltel Networks söker nu en Löne- och HR administrativ chef där du har det övergripande ansvaret för lönefunktionen för att alla löner är korrekt och utbetalningar sker i rätt tid. Uppdraget i rollen innebär även ansvar för den löpande, affärsnära HR administration, så att organisationen och dess chefer kan fokusera på att driva bolagets verksamhet framåt. Som chef, leder du arbetet för tre löne- och HR administrativa medarbetare och du arbetar även operativt i samband med lönekörningar, säkrar efterlevnad av era kollektivavtal samt bistår i övriga stöttande ärenden. Rollen har ett nära samarbete med HRBP och ekonomifunktionen och rapporterar till CHRO.

I rollen kommer du bland annat att

- Säkerställa god kvalitet, service och effektivitet i hela löneprocessen

- Ha personalansvar för 3 medarbetare med ansvaret att stötta och coacha dessa i sina uppdrag och utveckling med fokus på att skapa delaktighet och engagemang hos medarbetarna

- Tillsammans med HRBP utveckla nya processer för on- och offboarding och stötta vid det årliga lönerevisionsarbetet samt lönekartläggningar

- Driva förändringsarbete med stort fokus på fortsatt digitalisering och ökad kvalitet i processer och data

- Dessutom aktivt stötta och skapa förutsättningar för att projekt kopplat till lönehanteringen genomförs med framgång

- Ansvara för omvärldsbevakning, i syfte att ligga i framkant när det gäller att utveckla ansvarsområdet

- Hantera viss ”Cross border workforce” utifrån Eltels geografiska marknad Norden, Polen, Tyskland & Litauen

Kompetenskrav och personliga egenskaper

Vi söker dig med minst 5-10 års erfarenhet av löneadministration samt även HR-administration med god förståelse för alla delar inom löneprocessen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från större företag/koncerner, eventuellt haft din första roll som chef inom lön eller HR-admin eller genom tidigare erfarenheteter är redo att ta steget till att bli ledare. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av SD Worx Lön och har god förmåga att tolka lagar och avtal.

För att trivas hos oss tror vi att du är en person med stor social begåvning som gillar högt tempo och en varierande vardag. Öppenhet och prestigelöshet är egenskaper som vi värderar högt. Du är utåtriktad och har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med ett stort eget ansvar.

Du gillar att ta egna initiativ och har förmågan att förmedla en initiativtagande kultur i en arbetsgrupp.

Vi erbjuder

Kontinuerlig utveckling av våra ledare och medarbetare är grundläggande för vår framgång. Vi skräddarsyr utvecklingsplaner för att ge dig möjlighet att prestera i din roll som proffs eller ledare.

Förutom den utveckling du får i ditt dagliga arbete, erbjuder vi strukturerade lokala och internationella program för att skapa kunskapsutbyte över yrkesgränserna. Vi tror att det bästa sättet att växa som företag, är att inspirera våra medarbetare att tillsammans uppnå mer.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning på vårt kontor i Stockholm, Bromma. Här kan du läsa mer om Eltel: Om Eltel (eltelgroup.com)

Om Eltel Networks

Eltel är en ledande nordisk leverantör av effektiva och innovativa lösningar för el och kommunikationsnät, för en hållbar och uppkopplad värld både idag och för kommande generationer. Eltel tillhandahåller infrastruktur som möjliggör generering av förnybar energi, laddning av elfordon och kommunikationsnät med hög kapacitet och lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning.

Det sker nu en spännande utveckling inom hela branschen där Eltel är väl positionerat och har nu ett stort fokus på tillväxt. Det är också därför vi vill, att du är med på resan.

Under 2021 hade Eltel Sverige en omsättning på 182 MEUR och ca. 1 000 anställda med en nationell närvaro från Kiruna i norr till Malmö i söder. Eltel AB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Ansökan och frågor om tjänsten:

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt. Kontaktperson vid frågor om uppdraget är John Jansson john.jansson@peopleprovide,se eller Roger Österman, roger.osterman@peopleprovide.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Konsultchef till PeopleProvide

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Apr 6
PeopleProvide är ett kompetensbolag inom HR och genom att jobba i team och enligt våra värdeord, enkelt och engagerat, ser vi alltid till att försöka överträffa våra kunders förväntningar vad gäller matchning av HR-kompetens.

I rollen som Konsultschef är det övergripande uppdraget, utifrån ett ”360-perspektiv”, att aktivt säkra fortsatt utveckling av både försäljning och leverans av PeopleProvides produktportfölj av HR-tjänster.

Dina ansvarsområden i rollen

- Försäljning av PeopleProvides tjänster - vilket innefattar införsäljning via telefon och kundmöten, offerering, förhandling samt avtalsskrivning
- Matchning av HR-kompetens med våra kunders behov - vilket innefattar search, intervjuer, referenstagning och koordinering med kunder och kandidater
- Bidra till ökad tillväxt inom affärsområdet genom att utveckla försäljningen tillsammans med kollegor och affärsområdeschef
- Genomföra och agera på bolagets olika marknadsaktiviteter och event
- Aktivt bygga och utöka nätverket av både kunder och kandidater
- Personalansvar för konsulter som är ute på olika HR-gig hos våra kunder


Rollen rapporterar till Affärsområdesansvarig för Interim och Rekryteringsaffären. På sikt ser vi gärna att du blir mer och mer delaktig i budgetarbete, affärsplanering och fortsatta försäljningsstrategin. Till förfogande i rollen har du en väl upparbetad kundbas och ett av Sveriges bästa HR-nätverk. Systemstöd vi arbetar med idag är bland annat Upsales och Teamtailor.

Din profil

Vi söker dig som drivs av försäljning i kombination av mötet med kunder och kandidater och som trivs i en vardag där den ena dagen inte alltid är den andra lik. Du är troligtvis social och har en ”vinnarinsikt” som präglar ditt fokus att leverera både snabbt och med god kvalité och firar gärna gemensamma framgångar. Vidare erfarenheter och kvalifikationer för tjänsten:

- Erfarenhet B2B och tjänsteförsäljning
- Vilja och kapacitet att driva och utveckla en verksamhet framåt
- Konsultativt förhållningssätt gentemot kollegor, kunder och kandidater
- Flera års arbetslivserfarenhet och tidigare erfarenhet av personalansvar
- Erfarenhet från liknande tjänster inom search & rekrytering är meriterande

- Relevant eftergymnasial utbildning


Möjligheter

Som en del av PeopleProvide ges du möjlighet att lära känna många spännande bolag och kontakter och blir en del av ett affärsdrivet och engagerat gäng. Vi sitter på Mariatorget och erbjuder marknadsmässiga förmåner med extra fokus på friskvård!

Om PeopleProvide

Vi Providar HR-konsulter, Search & Rekrytering och den specifika HR kompetens som bäst matchar våra kunders affär och organisatoriska behov. Vårt agila arbetssätt, ger oss möjlighet att forma både uppdrag och kompetensutveckling efter dina och PeopleProvides gemensamma önskemål.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via personliga mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Roger Österman på roger.osterman@peopleprovide.se eller Anna Möller på anna@peopleprovide.se.

Ansök nu

Konsultchef till PeopleProvide

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Feb 1
PeopleProvide är ett kompetensbolag inom HR och genom att jobba i team och enligt våra värdeord, enkelt och engagerat, ser vi alltid till att försöka överträffa våra kunders förväntningar vad gäller matchning av HR-kompetens.

I rollen som Konsultschef är det övergripande uppdraget, utifrån ett ”360-perspektiv”, att aktivt säkra fortsatt utveckling av både försäljning och leverans av PeopleProvides produktportfölj av HR-tjänster.

Dina ansvarsområden i rollen

- Försäljning av PeopleProvides tjänster - vilket innefattar införsäljning via telefon och kundmöten, offerering, förhandling samt avtalsskrivning

- Matchning av HR-kompetens med våra kunders behov - vilket innefattar search, intervjuer, referenstagning och koordinering med kunder och kandidater

- Bidra till ökad tillväxt inom affärsområdet genom att utveckla försäljningen tillsammans med kollegor och affärsområdeschef

- Genomföra och agera på bolagets olika marknadsaktiviteter och event

- Aktivt bygga och utöka nätverket av både kunder och kandidater

- Personalansvar för konsulter som är ute på olika HR-gig hos våra kunder

Rollen rapporterar till Affärsområdesansvarig för Interim och Rekryteringsaffären. På sikt ser vi gärna att du blir mer och mer delaktig i budgetarbete, affärsplanering och försäljningsstrategin. Till förfogande i rollen har du en väl upparbetad kundbas och ett av Sveriges bästa HR-nätverk. Systemstöd vi arbetar med idag är bland annat Upsales och Teamtailor.

Din profil

Vi söker dig som gillar mötet med kunder och kandidater och som trivs i en vardag där den ena dagen inte alltid är den andra lik. Du är troligtvis social och har en ”vinnarinsikt” som präglar ditt fokus att leverera både snabbt och med god kvalité och firar gärna gemensamma framgångar. Vidare erfarenheter och kvalifikationer för tjänsten:

- Vilja och kapacitet att driva och utveckla en verksamhet framåt

- Konsultativt förhållningssätt gentemot kollegor, kunder och kandidater

- Relevant eftergymnasial utbildning

- Erfarenhet B2B och tjänsteförsäljning

- Flera års arbetslivserfarenhet och tidigare erfarenhet av personalansvar

- Erfarenhet från liknande tjänster inom search & rekrytering är meriterande

Möjligheter

Som en del av PeopleProvide ges du möjlighet att lära känna många spännande bolag och kontakter och blir en del av ett affärsdrivet och engagerat gäng. Vi sitter på Mariatorget och erbjuder marknadsmässiga förmåner med extra fokus på friskvård!

Om PeopleProvide

Vi Providar HR-konsulter, Search & Rekrytering och den specifika HR kompetens som bäst matchar våra kunders affär och organisatoriska behov. Vårt agila arbetssätt, ger oss möjlighet att forma både uppdrag och kompetensutveckling efter dina och PeopleProvides gemensamma önskemål.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via personliga mejl, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Linn Johansson på linn@peopleprovide.se.

Ansök nu

HR Advisor - 360

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jan 16
Rollen som HR Advisor 360 innebär att du arbetar med hela resan från införsäljning till leverans av olika HR-projekt. Rollen tillhör vår HR Business Support, en tjänst som innebär en outsourcad HR-funktion för kunder inom alla branscher - precis när de behöver den och just i den omfattning som efterfrågas.

I rollen ingår bland annat nedan ansvar och uppgifter:

HR-leverans & Support

Du tar emot inkommande samtal, mail och ärenden i HR Supporten och driver självständigt projekt och frågeställningar inom de flesta delar inom ARUBA. Det kan handla om allt mellan omorganisationer till att upprätta policyer.

Försäljning & matchning

Du arbetar med försäljning av PeopleProvides tjänster till både nya och befintliga kunder. Du deltar på kundmöten och jobbar aktivt för att bygga ett nätverk av både kunder och HR-konsulter. Genom nätverk matchar du även konsulter med olika HR-uppdrag, i samråd med affärsområdeschef.

Rollinnehavaren förväntas genomföra, utveckla och förbättra leveranserna inom området och på så sätt bidra med att säkerställa att arbetet organiseras och drivs på ett konstruktivt och kreativt sätt för att lösa kundernas behov inom HR.

Din profil

Vi söker dig som är driven, övertygande och erfaren och som arbetat brett inom HR och som är van att jobba med såväl mindre som större HR-relaterade projekt. Kanske har du även erfarenhet av att jobba som konsultchef.

Vi söker dig som gillar att möta nya människor och som har en god social förmåga och får energi av att prata med olika kunder och kontakter. Du motiveras av och har förmågan, att ha flera processer i gång parallellt med kundnyttan i fokus.

Om PeopleProvide
PeopleProvide är ett konsult- och rekryteringsbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt och engagerat ”provida” den HR som bäst matchar våra kunders behov för att leverera affärsdriven och hållbar HR. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en starkt växande aktör i en utmanande bransch.

Vad erbjuder vi?
Du blir en del av en lärande och affärsdriven kultur där den gemensamma nämnaren är vår entreprenörsanda och viljan att utvecklas som grundas i våra värderingar som är Enkelt och Engagerat. Vi erbjuder möjligheter till utveckling, en marknadsmässig lön och möjlighet till bonus. Tjänsten är heltid och tillsvidare med inledande provanställning.

Vi sitter i ljusa lokaler vid Mariatorget, har bra villkor, härliga sociala tillställningar och friskvårdsengagemang som understryker vårt tränings- och hållbarhetsfokus!

Välkommen med din ansökan så återkommer vi efter julledigheten!

Ansök nu

HR-giggare till PeopleProvide

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Jan 12
HR-gig - Ett utmanande projekt som är tidsbegränsat - för dig som är ute efter frihet, stimulans och flexibilitet i arbetslivet och som söker en snabb utveckling i din karriär!

Du blir artisten som får provspela på HR-klubbar med utmanande uppgifter och en varierad publik.

Din möjlighet

HR-gig ger dig möjlighet att arbeta i kortare uppdrag, oftast mellan 3-6 månader, hos någon av våra kunder inom bl.a. fintech, detaljhandel och teknik- och industribolag. Under uppdragstiden blir du projektanställd genom oss på PeopleProvide, men du utför arbetet ute hos våra kunder. Uppdragen varierar i tid och omfattning.

I din ansökan får du gärna skriva när du är tillgänglig och redo för nya uppdrag.

Vi erbjuder

Frihet, flexibilitet och en chans att snabbt komma ut i nya intressanta uppdrag och bolag. Samtidigt ges du chansen att snabbt bygga upp ditt eget CV och samla på dig många kortare men intressanta HR-erfarenheter som hjälper dig att ta nästa kliv i din egen karriär och utveckling.

Vem söker vi?

Vi söker en person med viss systemvana och administrativ förmåga. Du har självklart ett stort intresse för HR och en hög servicegrad. Vi tror du är:


- Strukturerad

- Trygg i dig själv

- Orädd

I bagaget har du en universitets- eller högskoleutbildning inom personal- och arbetsliv eller motsvarande. Förhoppningsvis har du också hunnit skaffa dina första arbetslivserfarenheter inom HR - Kanske under tiden du studerat eller om du hunnit arbeta något år efter studierna.

Vi söker dig som triggas av enkel och affärsnära HR vilket du bör ha förmåga att leverera både effektivt och engagerat.

Om PeopleProvide
PeopleProvide är ett konsult- och rekryteringsbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt och engagerat ”provida” den HR som bäst matchar våra kunders behov för att leverera affärsdriven och hållbar HR. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en starkt växande aktör i en utmanande bransch.

Vad erbjuder vi?
Du blir en del av en lärande och affärsdriven kultur där den gemensamma nämnaren är vår entreprenörsanda och viljan att utvecklas som grundas i våra värderingar som är Enkelt och Engagerat. Vi erbjuder möjligheter till utveckling, en marknadsmässig lön och möjlighet till bonus.

Vi sitter i ljusa lokaler vid Mariatorget, har bra villkor, härliga sociala tillställningar och friskvårdsengagemang som understryker vårt tränings- och hållbarhetsfokus!

Ansök nu

Business Unit Manager - Search & Interim

Personalchef/HR-chef
Läs mer Jan 12
Gillar du nätverkande, försäljning och affärsutveckling och framför allt, leda ett team, där ni alla gemensamt ansvarar för proffsiga HR & rekryteringsleveranser?

Då kanske du är vår engagerade nya kollega?

Till vårt härliga team söker vi nu en kreativ, affärsdriven och positiv Business Unit Manager för affärsområdet Search & Interim.

PeopleProvide är ett kompetensbolag inom HR som gillar människor, sunt förnuft och affärer. Vårt mål är att enkelt och engagerat ”provida” den HR-kompetens som bäst matchar våra kunders behov, på ett affärsinriktat och hållbart sätt.

Om rollen??

Som Business Unit Manager medverkar du till utvecklingen av våra tjänster och därmed bidrar du till hela PeopleProvides fortsatta tillväxtresa. Du ansvarar för matchningsprocesserna, har P&L ansvar och driver affärsområdets utveckling tillsammans med kollegor. Uppgifter som ingår i rollen är bland annat:

- Ta fram och genomföra årliga businessplans för affärsområdet

- Upprätta och förbättra rutiner- och processer inom affärsområdet

- Budget och resultatansvar enligt uppsatta mål samt KPI:er

- Tillsammans med övriga Business Unit Managers ansvara för försäljningsstruktur, för samtliga affärsområden

- Bearbetning av nya, befintliga och återkommande kunder, enligt försäljningsstrategin

- Nätverkande för att fortsätta bygga Sveriges bästa HR-nätverk

- Ansvara för en effektiv och kontinuerligt fortsatt förbättring av kvalitativ tillsättningsprocess till våra kunder

- Tillsammans med L&D fortsätta påbörjad kompetensutvecklingsplan

- Leda och motivera ett grymt leveransteam

Du arbetar nära affärsområdeschef för HR Business Support, rapporterar till företagets VD och har personalansvar för idag, tre konsultchefer. Genom ditt fokus på affären arbetar du löpande med att fortsätta bygga PeopleProvides nätverk av Sveriges bästa HR-profiler, identifiera potentiella uppdrag och utveckla relationer till både nya och befintliga kunder.

Vem är du???

I ett entreprenörsdrivet och bolag i tillväxt är vardagen omväxlande och får vi önska är du både lösningsorienterad, affärsfokuserad och prestigelös i ditt förhållningssätt. Vidare tror vi att du är relationsskapande, förtroendeingivande och har ett driv och en vilja att utveckla både PeopleProvide, affärsområdet, dina medarbetare och dig själv.

Erfarenheter?

- Minst några års relevant erfarenhet inom försäljning, gärna med P/L ansvar samt dokumenterad ledarerfarenhet

- Tidigare erfarenhet av en roll inom HR eller rekrytering

- Relevant eftergymnasial utbildning inom HR, ekonomi, organisation, eller liknande

- Erfarenhet av att arbeta i ett mindre bolag med en omväxlande vardag?

- Eftersom du kan komma att jobba med företag från hela världen är det viktigt att du talar och skriver engelska på hög nivå, samt svenska på professionell nivå

- Tidigare erfarenhet av budgetansvar samt är trygg med att arbeta i Excel

- Erfarenhet av att utveckla processer och arbetssätt i ett ATS

- En digital innovatör som även brinner både för kompetensutveckling, hälsa och hållbarhet

Vad erbjuder vi???

Vi erbjuder möjlighet till utveckling i en roll som du kan forma efter både dina och PeopleProvides gemensamma affärsmål och önskemål. Du har en marknadsmässig lön samt möjlighet till bonus.

Tjänsten är heltid och tillsvidare med en inledande provanställning om 6 månader. ?? ?

Vi sitter i trevliga lokaler vid Mariatorget, har bra villkor, härliga sociala tillställningar och friskvårdsengagemang som understryker vårt friskvårds- och hållbarhetsfokus! Vi tar också vara på varje medarbetares enskilda intresse - vad kan du bidra med????

Dessutom får du härliga kollegor som gillar att ha roligt på jobbet!?? ??

Ansökan??

Välkommen med din ansökan via vår hemsida snarast då vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

Ansök nu

Talent Acquisition Partner till Compass Group

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jan 9
Är du i början av din karriär som rekryterare, eller har du sedan tidigare erfarenhet och en passion för att attrahera och hitta de bästa kandidaterna? Vill du bli en del av Compass Groups spännande tillväxtresa? Då kan detta vara rollen för dig!

Compass Group är en global leverantör av matupplevelser och supporttjänster som finns på fler än 450 enheter i Sverige och i ytterligare 45 länder runtom?i världen. Vår passion för mat och utmärkt service genomsyrar hela vår verksamhet, varje dag, i allt vi gör.

Vi erbjuder restaurang-?och?cafélösningar,?catering, konferens samt olika supporttjänster för arbetsplatsen. Bland våra kunder finns företag, industrier, skolor, äldreomsorg, sjukhus samt försvaret, inom både privat och offentlig sektor.

Compass Group söker nu en Talent Acquisition Partner.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

Som Talent Acquisition Partner ansvarar du för att bygga ett attraktivt arbetsgivarvarumärke som säkrar att Compass Group är positionerat som Employer of Choice i branschen, både för nuvarande och framtida medarbetare. Du arbetar strategiskt, taktiskt och operativt med att utveckla TA-funktionen och genom ett nära samarbete med övriga HR funktionen och organisationens chefer implementera nya initiativ inom Talent Acquisition och rekrytering.



I rollen kommer du bland annat att:

- Självständigt driva aktiviteter som bidrar till att Compass Group ses som den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen

- Ha ett nära samarbete med chefer inom organisationen för att förstå vilken kompetens som efterfrågas samt stötta med kunskap och nya idéer

- Arbeta nära marknad och marknadsföra Compass Group och lediga tjänster via sociala medier

- Ansvara för att utveckla företagets rekryteringsprocesser, rekryteringssystem och annonsmallar

- Ansvara för det interna Awards programmet BE-A-STAR

- Agera rekryteringsstöd och ”second-opinion” för chefer vid intervju av slutkandidater för tjänster på HK

- Vid behov stötta HR-kollegor inom området Development, men även inom Business Support,

- Utveckla samarbetet med externa utbildningspartners, Arbetsförmedlingen, m.fl.

Rätt Kandidat:

Vi ser helst att du har minst 2-5 års erfarenhet inom HR eller rekrytering, men rätt person med rätt driv kan även vara i början av sin HR-karriär.

Som person sprider du härlig energi omkring dig. Du har förmodligen nära till skratt, men har samtidigt en hög integritet i din yrkesroll. Du är en social och utåtriktad kommunikatör med stort intresse för människor och att bygga förtroendefulla relationer. Att vara orädd, självständig och våga testa nya kreativa vägar tror vi beskriver dig. På HR är vi ett prestigelöst team som sätter service i fokus!

Vid frågor om tjänsten:

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan snabbt komma att bli tillsatt. Vid frågor om den här rollen kontakta gärna Roger Österman på, roger.osterman@peopleprovide.se eller John Jansson på john.jansson@peopleprovide.se



Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Talent Acquisition Partner till Compass Group

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Feb 1
Är du i början av din karriär som rekryterare, eller har du sedan tidigare erfarenhet och en passion för att attrahera och hitta de bästa kandidaterna? Vill du bli en del av Compass Groups spännande tillväxtresa? Då kan detta vara rollen för dig!

Compass Group är en global leverantör av matupplevelser och supporttjänster som finns på fler än 450 enheter i Sverige och i ytterligare 45 länder runtom?i världen. Vår passion för mat och utmärkt service genomsyrar hela vår verksamhet, varje dag, i allt vi gör.

Vi erbjuder restaurang-?och?cafélösningar,?catering, konferens samt olika supporttjänster för arbetsplatsen. Bland våra kunder finns företag, industrier, skolor, äldreomsorg, sjukhus samt försvaret, inom både privat och offentlig sektor.

Compass Group söker nu en Talent Acquisition Partner.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

Som Talent Acquisition Partner ansvarar du för att bygga ett attraktivt arbetsgivarvarumärke som säkrar att Compass Group är positionerat som Employer of Choice i branschen, både för nuvarande och framtida medarbetare. Du arbetar strategiskt, taktiskt och operativt med att utveckla TA-funktionen och genom ett nära samarbete med övriga HR funktionen och organisationens chefer implementera nya initiativ inom Talent Acquisition och rekrytering.



I rollen kommer du bland annat att:

- Självständigt driva aktiviteter som bidrar till att Compass Group ses som den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen

- Ha ett nära samarbete med chefer inom organisationen för att förstå vilken kompetens som efterfrågas samt stötta med kunskap och nya idéer

- Arbeta nära marknad och marknadsföra Compass Group och lediga tjänster via sociala medier

- Ansvara för att utveckla företagets rekryteringsprocesser, rekryteringssystem och annonsmallar

- Ansvara för det interna Awards programmet BE-A-STAR

- Agera rekryteringsstöd och ”second-opinion” för chefer vid intervju av slutkandidater för tjänster på HK

- Vid behov stötta HR-kollegor inom området Development, men även inom Business Support,

- Utveckla samarbetet med externa utbildningspartners, Arbetsförmedlingen, m.fl.

Rätt Kandidat:

Vi ser helst att du har minst 2-5 års erfarenhet inom HR eller rekrytering, men rätt person med rätt driv kan även vara i början av sin HR-karriär.

Som person sprider du härlig energi omkring dig. Du har förmodligen nära till skratt, men har samtidigt en hög integritet i din yrkesroll. Du är en social och utåtriktad kommunikatör med stort intresse för människor och att bygga förtroendefulla relationer. Att vara orädd, självständig och våga testa nya kreativa vägar tror vi beskriver dig. På HR är vi ett prestigelöst team som sätter service i fokus!

Vid frågor om tjänsten:

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan snabbt komma att bli tillsatt. Vid frågor om den här rollen kontakta gärna Roger Österman på, roger.osterman@peopleprovide.se eller John Jansson på john.jansson@peopleprovide.se



Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Eltel Networks – Löne- och HR administrativ chef

Administrativ chef
Läs mer Jan 5
Är du en serviceinriktad Löne- och HR administrativ chef med erfarenhet av att utveckla hela löneprocessen? Har du en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar? Då kan denna roll vara rätt för dig!

Om rollen

Eltel Networks söker nu en Löne- och HR administrativ chef där du har det övergripande ansvaret för lönefunktionen för att alla löner är korrekt och utbetalningar sker i rätt tid. Uppdraget i rollen innebär även ansvar för den löpande, affärsnära HR administration, så att organisationen och dess chefer kan fokusera på att driva bolagets verksamhet framåt. Som chef, leder du arbetet för tre löne- och HR administrativa medarbetare och du arbetar även operativt i samband med lönekörningar, säkrar efterlevnad av era kollektivavtal samt bistår i övriga stöttande ärenden. Rollen har ett nära samarbete med HRBP och ekonomifunktionen och rapporterar till CHRO.

I rollen kommer du bland annat att

- Säkerställa god kvalitet, service och effektivitet i hela löneprocessen

- Ha personalansvar för 3 medarbetare med ansvaret att stötta och coacha dessa i sina uppdrag och utveckling med fokus på att skapa delaktighet och engagemang hos medarbetarna

- Tillsammans med HRBP utveckla nya processer för on- och offboarding och stötta vid det årliga lönerevisionsarbetet samt lönekartläggningar

- Driva förändringsarbete med stort fokus på fortsatt digitalisering och ökad kvalitet i processer och data

- Dessutom aktivt stötta och skapa förutsättningar för att projekt kopplat till lönehanteringen genomförs med framgång

- Ansvara för omvärldsbevakning, i syfte att ligga i framkant när det gäller att utveckla ansvarsområdet

- Hantera viss ”Cross border workforce” utifrån Eltels geografiska marknad Norden, Polen, Tyskland & Litauen

Kompetenskrav och personliga egenskaper

Vi söker dig med minst 5-10 års erfarenhet av löneadministration samt även HR-administration med god förståelse för alla delar inom löneprocessen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från större företag/koncerner, eventuellt haft din första roll som chef inom lön eller HR-admin eller genom tidigare erfarenheteter är redo att ta steget till att bli ledare. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av SD Worx Lön och har god förmåga att tolka lagar och avtal.

För att trivas hos oss tror vi att du är en person med stor social begåvning som gillar högt tempo och en varierande vardag. Öppenhet och prestigelöshet är egenskaper som vi värderar högt. Du är utåtriktad och har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med ett stort eget ansvar.

Du gillar att ta egna initiativ och har förmågan att förmedla en initiativtagande kultur i en arbetsgrupp.

Vi erbjuder

Kontinuerlig utveckling av våra ledare och medarbetare är grundläggande för vår framgång. Vi skräddarsyr utvecklingsplaner för att ge dig möjlighet att prestera i din roll som proffs eller ledare.

Förutom den utveckling du får i ditt dagliga arbete, erbjuder vi strukturerade lokala och internationella program för att skapa kunskapsutbyte över yrkesgränserna. Vi tror att det bästa sättet att växa som företag, är att inspirera våra medarbetare att tillsammans uppnå mer.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning på vårt kontor i Stockholm, Bromma. Här kan du läsa mer om Eltel: Om Eltel (eltelgroup.com)

Om Eltel Networks

Eltel är en ledande nordisk leverantör av effektiva och innovativa lösningar för el och kommunikationsnät, för en hållbar och uppkopplad värld både idag och för kommande generationer. Eltel tillhandahåller infrastruktur som möjliggör generering av förnybar energi, laddning av elfordon och kommunikationsnät med hög kapacitet och lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning.

Det sker nu en spännande utveckling inom hela branschen där Eltel är väl positionerat och har nu ett stort fokus på tillväxt. Det är också därför vi vill, att du är med på resan.

Under 2021 hade Eltel Sverige en omsättning på 182 MEUR och ca. 1 000 anställda med en nationell närvaro från Kiruna i norr till Malmö i söder. Eltel AB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Ansökan och frågor om tjänsten:

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt. Kontaktperson vid frågor om uppdraget är John Jansson john.jansson@peopleprovide,se eller Roger Österman, roger.osterman@peopleprovide.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Eltel Networks – Löne- och HR administrativ chef

Administrativ chef
Läs mer Jan 27
Är du en serviceinriktad Löne- och HR administrativ chef med erfarenhet av att utveckla hela löneprocessen? Har du en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar? Då kan denna roll vara rätt för dig!

Om rollen

Eltel Networks söker nu en Löne- och HR administrativ chef där du har det övergripande ansvaret för lönefunktionen för att alla löner är korrekt och utbetalningar sker i rätt tid. Uppdraget i rollen innebär även ansvar för den löpande, affärsnära HR administration, så att organisationen och dess chefer kan fokusera på att driva bolagets verksamhet framåt. Som chef, leder du arbetet för tre löne- och HR administrativa medarbetare och du arbetar även operativt i samband med lönekörningar, säkrar efterlevnad av era kollektivavtal samt bistår i övriga stöttande ärenden. Rollen har ett nära samarbete med HRBP och ekonomifunktionen och rapporterar till CHRO.

I rollen kommer du bland annat att

- Säkerställa god kvalitet, service och effektivitet i hela löneprocessen

- Ha personalansvar för 3 medarbetare med ansvaret att stötta och coacha dessa i sina uppdrag och utveckling med fokus på att skapa delaktighet och engagemang hos medarbetarna

- Tillsammans med HRBP utveckla nya processer för on- och offboarding och stötta vid det årliga lönerevisionsarbetet samt lönekartläggningar

- Driva förändringsarbete med stort fokus på fortsatt digitalisering och ökad kvalitet i processer och data

- Dessutom aktivt stötta och skapa förutsättningar för att projekt kopplat till lönehanteringen genomförs med framgång

- Ansvara för omvärldsbevakning, i syfte att ligga i framkant när det gäller att utveckla ansvarsområdet

- Hantera viss ”Cross border workforce” utifrån Eltels geografiska marknad Norden, Polen, Tyskland & Litauen

Kompetenskrav och personliga egenskaper

Vi söker dig med minst 5-10 års erfarenhet av löneadministration samt även HR-administration med god förståelse för alla delar inom löneprocessen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från större företag/koncerner, eventuellt haft din första roll som chef inom lön eller HR-admin eller genom tidigare erfarenheteter är redo att ta steget till att bli ledare. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av SD Worx Lön och har god förmåga att tolka lagar och avtal.

För att trivas hos oss tror vi att du är en person med stor social begåvning som gillar högt tempo och en varierande vardag. Öppenhet och prestigelöshet är egenskaper som vi värderar högt. Du är utåtriktad och har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med ett stort eget ansvar.

Du gillar att ta egna initiativ och har förmågan att förmedla en initiativtagande kultur i en arbetsgrupp.

Vi erbjuder

Kontinuerlig utveckling av våra ledare och medarbetare är grundläggande för vår framgång. Vi skräddarsyr utvecklingsplaner för att ge dig möjlighet att prestera i din roll som proffs eller ledare.

Förutom den utveckling du får i ditt dagliga arbete, erbjuder vi strukturerade lokala och internationella program för att skapa kunskapsutbyte över yrkesgränserna. Vi tror att det bästa sättet att växa som företag, är att inspirera våra medarbetare att tillsammans uppnå mer.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning på vårt kontor i Stockholm, Bromma. Här kan du läsa mer om Eltel: Om Eltel (eltelgroup.com)

Om Eltel Networks

Eltel är en ledande nordisk leverantör av effektiva och innovativa lösningar för el och kommunikationsnät, för en hållbar och uppkopplad värld både idag och för kommande generationer. Eltel tillhandahåller infrastruktur som möjliggör generering av förnybar energi, laddning av elfordon och kommunikationsnät med hög kapacitet och lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning.

Det sker nu en spännande utveckling inom hela branschen där Eltel är väl positionerat och har nu ett stort fokus på tillväxt. Det är också därför vi vill, att du är med på resan.

Under 2021 hade Eltel Sverige en omsättning på 182 MEUR och ca. 1 000 anställda med en nationell närvaro från Kiruna i norr till Malmö i söder. Eltel AB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Ansökan och frågor om tjänsten:

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt. Kontaktperson vid frågor om uppdraget är John Jansson john.jansson@peopleprovide,se eller Roger Österman, roger.osterman@peopleprovide.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Miljömärkning Sverige AB söker?HR-Chef

Personalchef/HR-chef
Läs mer Jan 5
Miljömärkning Sverige AB söker HR-Chef - låt din drivkraft bli en del av något större i Nordens starkaste miljömärkning!

Om Miljömärkning Sverige AB

Som en av världens mest framgångsrika miljömärkningar är Miljömärkning Sverige en central spelare för att nå hållbar konsumtion och produktion. Miljömärkning Sverige har det övergripande ansvaret för miljömärkena Svanen och EU-Blomman i Sverige. Svanenmärket är den officiella nordiska miljömärkningen, med livscykelbaserade, skarpa krav för minskad miljöbelastning och med hög varumärkeskännedom och trovärdighet. På Miljömärkning Sverige arbetar alla mot samma mål - ett hållbart samhälle! Vi brinner för miljö och hållbarhet och gläds över att vi får ägna våra arbetsdagar åt att bidra till en bättre värld.

Vi är genuint stolta över varandra och det vår organisation åstadkommer. Vi har stort fokus på positiv utveckling bland våra medarbetare med ett enhetligt förhållningssätt där vi alla kommunicerar lika. Med en satt HR-struktur som vi har stor tilltro till söker vi nu dig, vår nästa HR-chef, som tar oss vidare med förväntan att fortsatt utveckla både våra medarbetare och vår organisation framåt!

Om tjänsten

Som HR-chef hos oss har du en central roll i en mycket spännande organisation. Detta genom att säkerställa utvecklingen av det påbörjade strategiska förändrings/kulturarbetet, arbetsgivarvarumärket och säkra att organisationens chefer får ett professionellt HR-stöd, i synnerhet vad gäller implementering av all relevant HR-lagstiftning. Med verksamheten i fokus arbetar du nära VD i det fortsatta utvecklandet av medarbetare och ett välfungerande HR-arbete där alla driver mot samma mål. Du är en del av ledningsgruppen där du aktivt leder HR relaterade frågor och ärenden på agendan.

I rollen som HR-chef ansvarar du för dess verksamhetsplan och säkerställer att HR-stödet är verksamhets- och behovsanpassat. Du säkrar att alla HR-processer genomförs under året, genom att aktivt påminna, stötta, följa upp och summera. I din roll som HR-chef är du ansvarig för att vara uppdaterad och säkra de regler som gäller i Miljömärkning Sveriges kollektivavtal och andra arbetsrättsliga direktiv, förhandlingar och en god samverkan med de fackliga organisationerna.

Här ges du möjlighet att utifrån goda förutsättningar utveckla och påverka en organisation i utveckling där du, genom din erfarenhet, kan påverka de HR-initiativ som ger den bästa nyttan för verksamheten och även, det som Miljömärkning Sverige verkar för, ett hållbart samhälle!

Arbetsuppgifter såsom;

- Stödja chefer i arbetet med att attrahera, rekrytera och behålla engagerade och motiverade medarbetare samt chefer

- Driva kulturutvecklingsarbete med syfte att stärka samarbete och kommunikation mellan ledning, organisation och affärsområden

- Agera stöd till chefer i deras ledarskap och ansvara för hantering av alla förekommande frågor som berör deras personal

- Säkerställa ett rådgivande och stöttande arbete gentemot medarbetarna

- Säkerställa god kännedom kring medarbetarroller och ansvarsområden

- Garantera intern god kännedom om verksamhetens policys och riktlinjer och att de efterlevs

- Ansvara för outsourcad lön

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:

- Examen från PA-programmet eller motsvarande utbildning

- 10 års erfarenhet inom HR där vi ser att du har minst 5 års erfarenhet som HR chef. Gärna i mellanstor likartad organisation.

- Du besitter goda kunskaper och dokumenterad praktisk erfarenhet med arbetsrätt, förhandling samt erfarenhet av framgångsrikt förändringsarbete.

Som person är du tydlig, inlyssnande, med hög integritet och har ett strukturerat arbetssätt. Viktigt för oss är dessutom att du kan se helheten och arbeta lyhört tillsammans med chefer och kollegor. Utifrån din professionalism och trevliga sätt har du god förmåga att skapa trygghet och förutsättningar för att uppnå företagets mål.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett växande verksamhetsområde som präglas av hög kompetens och fokus på resultat. Du arbetar för ett av Sveriges starkaste och mest kända varumärke. Arbetet innebär stor frihet under ansvar med möjlighet till flexibla arbetstider och arbetssätt. Vi sitter i fina lokaler vid Medborgarplatsen på Södermalm.

Mångfald och jämställdhet är viktiga inslag i vårt arbete för att vi ska lyckas väl med uppdraget att nå ut med miljömärkning till alla målgrupper i samhället. Att ha personal med olika bakgrund är därför en viktig förutsättning som berikar och breddar företagets möjligheter.

Vid frågor om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning och en ersättningsrekrytering för en pensionsavgång.

För mer information, kontakta ansvariga rekryterare Roger Österman: roger.osterman@peopleprovide.se & John Jansson: john.jansson@peopleprovide.se

Facklig kontaktperson för Unionen på Miljömärkning Sverige AB är Wilma Bäckström Nilsson: wilma.nilsson@svanen.se -

Facklig representant för Akademikerna på Miljömärkning Sverige AB är Maria Tengqvist: maria.tengqvist@svanen.se

Då urval kommer att ske löpande ser vi fram emot att få din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Eltel Networks – Löne- och HR administrativ chef

Administrativ chef
Läs mer Jan 3
Är du en serviceinriktad Löne- och HR administrativ chef med erfarenhet av att utveckla hela löneprocessen? Har du en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar? Då kan denna roll vara rätt för dig!

Om rollen

Eltel Networks söker nu en Löne- och HR administrativ chef där du har det övergripande ansvaret för lönefunktionen för att alla löner är korrekt och utbetalningar sker i rätt tid. Uppdraget i rollen innebär även ansvar för den löpande, affärsnära HR administration, så att organisationen och dess chefer kan fokusera på att driva bolagets verksamhet framåt. Som chef, leder du arbetet för tre löne- och HR administrativa medarbetare och du arbetar även operativt i samband med lönekörningar, säkrar efterlevnad av era kollektivavtal samt bistår i övriga stöttande ärenden. Rollen har ett nära samarbete med HRBP och ekonomifunktionen och rapporterar till CHRO.

I rollen kommer du bland annat att

- Säkerställa god kvalitet, service och effektivitet i hela löneprocessen

- Ha personalansvar för 3 medarbetare med ansvaret att stötta och coacha dessa i sina uppdrag och utveckling med fokus på att skapa delaktighet och engagemang hos medarbetarna

- Tillsammans med HRBP utveckla nya processer för on- och offboarding och stötta vid det årliga lönerevisionsarbetet samt lönekartläggningar

- Driva förändringsarbete med stort fokus på fortsatt digitalisering och ökad kvalitet i processer och data

- Dessutom aktivt stötta och skapa förutsättningar för att projekt kopplat till lönehanteringen genomförs med framgång

- Ansvara för omvärldsbevakning, i syfte att ligga i framkant när det gäller att utveckla ansvarsområdet

- Hantera viss ”Cross border workforce” utifrån Eltels geografiska marknad Norden, Polen, Tyskland & Litauen

Kompetenskrav och personliga egenskaper

Vi söker dig med minst 5-10 års erfarenhet av löneadministration samt även HR-administration med god förståelse för alla delar inom löneprocessen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från större företag/koncerner, eventuellt haft din första roll som chef inom lön eller HR-admin eller genom tidigare erfarenheteter är redo att ta steget till att bli ledare. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av SD Worx Lön och har god förmåga att tolka lagar och avtal.

För att trivas hos oss tror vi att du är en person med stor social begåvning som gillar högt tempo och en varierande vardag. Öppenhet och prestigelöshet är egenskaper som vi värderar högt. Du är utåtriktad och har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med ett stort eget ansvar.

Du gillar att ta egna initiativ och har förmågan att förmedla en initiativtagande kultur i en arbetsgrupp.

Vi erbjuder

Kontinuerlig utveckling av våra ledare och medarbetare är grundläggande för vår framgång. Vi skräddarsyr utvecklingsplaner för att ge dig möjlighet att prestera i din roll som proffs eller ledare.

Förutom den utveckling du får i ditt dagliga arbete, erbjuder vi strukturerade lokala och internationella program för att skapa kunskapsutbyte över yrkesgränserna. Vi tror att det bästa sättet att växa som företag, är att inspirera våra medarbetare att tillsammans uppnå mer.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning på vårt kontor i Stockholm, Bromma. Här kan du läsa mer om Eltel: Om Eltel (eltelgroup.com)

Om Eltel Networks

Eltel är en ledande nordisk leverantör av effektiva och innovativa lösningar för el och kommunikationsnät, för en hållbar och uppkopplad värld både idag och för kommande generationer. Eltel tillhandahåller infrastruktur som möjliggör generering av förnybar energi, laddning av elfordon och kommunikationsnät med hög kapacitet och lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning.

Det sker nu en spännande utveckling inom hela branschen där Eltel är väl positionerat och har nu ett stort fokus på tillväxt. Det är också därför vi vill, att du är med på resan.

Under 2021 hade Eltel Sverige en omsättning på 182 MEUR och ca. 1 000 anställda med en nationell närvaro från Kiruna i norr till Malmö i söder. Eltel AB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Ansökan och frågor om tjänsten:

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt. Kontaktperson vid frågor om uppdraget är John Jansson john.jansson@peopleprovide,se eller Roger Österman, roger.osterman@peopleprovide.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Talent Acquisition Partner till Compass Group

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Dec 20
Är du i början av din karriär som rekryterare, eller har du sedan tidigare erfarenhet och en passion för att attrahera och hitta de bästa kandidaterna? Vill du bli en del av Compass Groups spännande tillväxtresa? Då kan detta vara rollen för dig!

Compass Group är en global leverantör av matupplevelser och supporttjänster som finns på fler än 450 enheter i Sverige och i ytterligare 45 länder runtom?i världen. Vår passion för mat och utmärkt service genomsyrar hela vår verksamhet, varje dag, i allt vi gör.

Vi erbjuder restaurang-?och?cafélösningar,?catering, konferens samt olika supporttjänster för arbetsplatsen. Bland våra kunder finns företag, industrier, skolor, äldreomsorg, sjukhus samt försvaret, inom både privat och offentlig sektor.

Compass Group söker nu en Talent Acquisition Partner.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

Som Talent Acquisition Partner ansvarar du för att bygga ett attraktivt arbetsgivarvarumärke som säkrar att Compass Group är positionerat som Employer of Choice i branschen, både för nuvarande och framtida medarbetare. Du arbetar strategiskt, taktiskt och operativt med att utveckla TA-funktionen och genom ett nära samarbete med övriga HR funktionen och organisationens chefer implementera nya initiativ inom Talent Acquisition och rekrytering.



I rollen kommer du bland annat att:

- Självständigt driva aktiviteter som bidrar till att Compass Group ses som den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen

- Ha ett nära samarbete med chefer inom organisationen för att förstå vilken kompetens som efterfrågas samt stötta med kunskap och nya idéer

- Arbeta nära marknad och marknadsföra Compass Group och lediga tjänster via sociala medier

- Ansvara för att utveckla företagets rekryteringsprocesser, rekryteringssystem och annonsmallar

- Ansvara för det interna Awards programmet BE-A-STAR

- Agera rekryteringsstöd och ”second-opinion” för chefer vid intervju av slutkandidater för tjänster på HK

- Vid behov stötta HR-kollegor inom området Development, men även inom Business Support,

- Utveckla samarbetet med externa utbildningspartners, Arbetsförmedlingen, m.fl.

Rätt Kandidat:

Vi ser helst att du har minst 2-5 års erfarenhet inom HR eller rekrytering, men rätt person med rätt driv kan även vara i början av sin HR-karriär.

Som person sprider du härlig energi omkring dig. Du har förmodligen nära till skratt, men har samtidigt en hög integritet i din yrkesroll. Du är en social och utåtriktad kommunikatör med stort intresse för människor och att bygga förtroendefulla relationer. Att vara orädd, självständig och våga testa nya kreativa vägar tror vi beskriver dig. På HR är vi ett prestigelöst team som sätter service i fokus!

Vid frågor om tjänsten:

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan snabbt komma att bli tillsatt. Vid frågor om den här rollen kontakta gärna Roger Österman på, roger.osterman@peopleprovide.se eller John Jansson på john.jansson@peopleprovide.se



Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Miljömärkning Sverige AB söker?HR-Chef

Personalchef/HR-chef
Läs mer Jan 4
Miljömärkning Sverige AB söker HR-Chef - låt din drivkraft bli en del av något större i Nordens starkaste miljömärkning!

Om Miljömärkning Sverige AB

Som en av världens mest framgångsrika miljömärkningar är Miljömärkning Sverige en central spelare för att nå hållbar konsumtion och produktion. Miljömärkning Sverige har det övergripande ansvaret för miljömärkena Svanen och EU-Blomman i Sverige. Svanenmärket är den officiella nordiska miljömärkningen, med livscykelbaserade, skarpa krav för minskad miljöbelastning och med hög varumärkeskännedom och trovärdighet. På Miljömärkning Sverige arbetar alla mot samma mål - ett hållbart samhälle! Vi brinner för miljö och hållbarhet och gläds över att vi får ägna våra arbetsdagar åt att bidra till en bättre värld.

Vi är genuint stolta över varandra och det vår organisation åstadkommer. Vi har stort fokus på positiv utveckling bland våra medarbetare med ett enhetligt förhållningssätt där vi alla kommunicerar lika. Med en satt HR-struktur som vi har stor tilltro till söker vi nu dig, vår nästa HR-chef, som tar oss vidare med förväntan att fortsatt utveckla både våra medarbetare och vår organisation framåt!

Om tjänsten

Som HR-chef hos oss har du en central roll i en mycket spännande organisation. Detta genom att säkerställa utvecklingen av det påbörjade strategiska förändrings/kulturarbetet, arbetsgivarvarumärket och säkra att organisationens chefer får ett professionellt HR-stöd, i synnerhet vad gäller implementering av all relevant HR-lagstiftning. Med verksamheten i fokus arbetar du nära VD i det fortsatta utvecklandet av medarbetare och ett välfungerande HR-arbete där alla driver mot samma mål. Du är en del av ledningsgruppen där du aktivt leder HR relaterade frågor och ärenden på agendan.

I rollen som HR-chef ansvarar du för dess verksamhetsplan och säkerställer att HR-stödet är verksamhets- och behovsanpassat. Du säkrar att alla HR-processer genomförs under året, genom att aktivt påminna, stötta, följa upp och summera. I din roll som HR-chef är du ansvarig för att vara uppdaterad och säkra de regler som gäller i Miljömärkning Sveriges kollektivavtal och andra arbetsrättsliga direktiv, förhandlingar och en god samverkan med de fackliga organisationerna.

Här ges du möjlighet att utifrån goda förutsättningar utveckla och påverka en organisation i utveckling där du, genom din erfarenhet, kan påverka de HR-initiativ som ger den bästa nyttan för verksamheten och även, det som Miljömärkning Sverige verkar för, ett hållbart samhälle!

Arbetsuppgifter såsom;

- Stödja chefer i arbetet med att attrahera, rekrytera och behålla engagerade och motiverade medarbetare samt chefer

- Driva kulturutvecklingsarbete med syfte att stärka samarbete och kommunikation mellan ledning, organisation och affärsområden

- Agera stöd till chefer i deras ledarskap och ansvara för hantering av alla förekommande frågor som berör deras personal

- Säkerställa ett rådgivande och stöttande arbete gentemot medarbetarna

- Säkerställa god kännedom kring medarbetarroller och ansvarsområden

- Garantera intern god kännedom om verksamhetens policys och riktlinjer och att de efterlevs

- Ansvara för outsourcad lön

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:

- Examen från PA-programmet eller motsvarande utbildning

- 10 års erfarenhet inom HR där vi ser att du har minst 5 års erfarenhet som HR chef. Gärna i mellanstor likartad organisation.

- Du besitter goda kunskaper och dokumenterad praktisk erfarenhet med arbetsrätt, förhandling samt erfarenhet av framgångsrikt förändringsarbete.

Som person är du tydlig, inlyssnande, med hög integritet och har ett strukturerat arbetssätt. Viktigt för oss är dessutom att du kan se helheten och arbeta lyhört tillsammans med chefer och kollegor. Utifrån din professionalism och trevliga sätt har du god förmåga att skapa trygghet och förutsättningar för att uppnå företagets mål.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett växande verksamhetsområde som präglas av hög kompetens och fokus på resultat. Du arbetar för ett av Sveriges starkaste och mest kända varumärke. Arbetet innebär stor frihet under ansvar med möjlighet till flexibla arbetstider och arbetssätt. Vi sitter i fina lokaler vid Medborgarplatsen på Södermalm.

Mångfald och jämställdhet är viktiga inslag i vårt arbete för att vi ska lyckas väl med uppdraget att nå ut med miljömärkning till alla målgrupper i samhället. Att ha personal med olika bakgrund är därför en viktig förutsättning som berikar och breddar företagets möjligheter.

Vid frågor om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning och en ersättningsrekrytering för en pensionsavgång.

För mer information, kontakta ansvariga rekryterare Roger Österman: roger.osterman@peopleprovide.se & John Jansson: john.jansson@peopleprovide.se

Facklig kontaktperson för Unionen på Miljömärkning Sverige AB är Wilma Bäckström Nilsson: wilma.nilsson@svanen.se -

Facklig representant för Akademikerna på Miljömärkning Sverige AB är Maria Tengqvist: maria.tengqvist@svanen.se

Då urval kommer att ske löpande ser vi fram emot att få din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Miljömärkning Sverige AB söker?HR-Chef

Personalchef/HR-chef
Läs mer Dec 16
Miljömärkning Sverige AB söker HR-Chef - låt din drivkraft bli en del av något större i Nordens starkaste miljömärkning!

Om Miljömärkning Sverige AB

Som en av världens mest framgångsrika miljömärkningar är Miljömärkning Sverige en central spelare för att nå hållbar konsumtion och produktion. Miljömärkning Sverige har det övergripande ansvaret för miljömärkena Svanen och EU-Blomman i Sverige. Svanenmärket är den officiella nordiska miljömärkningen, med livscykelbaserade, skarpa krav för minskad miljöbelastning och med hög varumärkeskännedom och trovärdighet. På Miljömärkning Sverige arbetar alla mot samma mål - ett hållbart samhälle! Vi brinner för miljö och hållbarhet och gläds över att vi får ägna våra arbetsdagar åt att bidra till en bättre värld.

Vi är genuint stolta över varandra och det vår organisation åstadkommer. Vi har stort fokus på positiv utveckling bland våra medarbetare med ett enhetligt förhållningssätt där vi alla kommunicerar lika. Med en satt HR-struktur som vi har stor tilltro till söker vi nu dig, vår nästa HR-chef, som tar oss vidare med förväntan att fortsatt utveckla både våra medarbetare och vår organisation framåt!

Om tjänsten

Som HR-chef hos oss har du en central roll i en mycket spännande organisation. Detta genom att säkerställa utvecklingen av det påbörjade strategiska förändrings/kulturarbetet, arbetsgivarvarumärket och säkra att organisationens chefer får ett professionellt HR-stöd, i synnerhet vad gäller implementering av all relevant HR-lagstiftning. Med verksamheten i fokus arbetar du nära VD i det fortsatta utvecklandet av medarbetare och ett välfungerande HR-arbete där alla driver mot samma mål. Du är en del av ledningsgruppen där du aktivt leder HR relaterade frågor och ärenden på agendan.

I rollen som HR-chef ansvarar du för dess verksamhetsplan och säkerställer att HR-stödet är verksamhets- och behovsanpassat. Du säkrar att alla HR-processer genomförs under året, genom att aktivt påminna, stötta, följa upp och summera. I din roll som HR-chef är du ansvarig för att vara uppdaterad och säkra de regler som gäller i Miljömärkning Sveriges kollektivavtal och andra arbetsrättsliga direktiv, förhandlingar och en god samverkan med de fackliga organisationerna.

Här ges du möjlighet att utifrån goda förutsättningar utveckla och påverka en organisation i utveckling där du, genom din erfarenhet, kan påverka de HR-initiativ som ger den bästa nyttan för verksamheten och även, det som Miljömärkning Sverige verkar för, ett hållbart samhälle!

Arbetsuppgifter såsom;

- Stödja chefer i arbetet med att attrahera, rekrytera och behålla engagerade och motiverade medarbetare samt chefer

- Driva kulturutvecklingsarbete med syfte att stärka samarbete och kommunikation mellan ledning, organisation och affärsområden

- Agera stöd till chefer i deras ledarskap och ansvara för hantering av alla förekommande frågor som berör deras personal

- Säkerställa ett rådgivande och stöttande arbete gentemot medarbetarna

- Säkerställa god kännedom kring medarbetarroller och ansvarsområden

- Garantera intern god kännedom om verksamhetens policys och riktlinjer och att de efterlevs

- Ansvara för outsourcad lön

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:

- Examen från PA-programmet eller motsvarande utbildning

- 10 års erfarenhet inom HR där vi ser att du har minst 5 års erfarenhet som HR chef. Gärna i mellanstor likartad organisation.

- Du besitter goda kunskaper och dokumenterad praktisk erfarenhet med arbetsrätt, förhandling samt erfarenhet av framgångsrikt förändringsarbete.

Som person är du tydlig, inlyssnande, med hög integritet och har ett strukturerat arbetssätt. Viktigt för oss är dessutom att du kan se helheten och arbeta lyhört tillsammans med chefer och kollegor. Utifrån din professionalism och trevliga sätt har du god förmåga att skapa trygghet och förutsättningar för att uppnå företagets mål.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett växande verksamhetsområde som präglas av hög kompetens och fokus på resultat. Du arbetar för ett av Sveriges starkaste och mest kända varumärke. Arbetet innebär stor frihet under ansvar med möjlighet till flexibla arbetstider och arbetssätt. Vi sitter i fina lokaler vid Medborgarplatsen på Södermalm.

Mångfald och jämställdhet är viktiga inslag i vårt arbete för att vi ska lyckas väl med uppdraget att nå ut med miljömärkning till alla målgrupper i samhället. Att ha personal med olika bakgrund är därför en viktig förutsättning som berikar och breddar företagets möjligheter.

Vid frågor om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning och en ersättningsrekrytering för en pensionsavgång.

För mer information, kontakta ansvariga rekryterare Roger Österman: roger.osterman@peopleprovide.se & John Jansson: john.jansson@peopleprovide.se

Facklig kontaktperson för Unionen på Miljömärkning Sverige AB är Wilma Bäckström Nilsson: wilma.nilsson@svanen.se -

Facklig representant för Akademikerna på Miljömärkning Sverige AB är Maria Tengqvist: maria.tengqvist@svanen.se

Då urval kommer att ske löpande ser vi fram emot att få din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Eltel Networks – Löne- och HR administrativ chef

Administrativ chef
Läs mer Dec 14
Är du en serviceinriktad Löne- och HR administrativ chef med erfarenhet av att utveckla hela löneprocessen? Har du en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar? Då kan denna roll vara rätt för dig!

Om rollen

Eltel Networks söker nu en Löne- och HR administrativ chef där du har det övergripande ansvaret för lönefunktionen för att alla löner är korrekt och utbetalningar sker i rätt tid. Uppdraget i rollen innebär även ansvar för den löpande, affärsnära HR administration, så att organisationen och dess chefer kan fokusera på att driva bolagets verksamhet framåt. Som chef, leder du arbetet för tre löne- och HR administrativa medarbetare och du arbetar även operativt i samband med lönekörningar, säkrar efterlevnad av era kollektivavtal samt bistår i övriga stöttande ärenden. Rollen har ett nära samarbete med HRBP och ekonomifunktionen och rapporterar till CHRO.

I rollen kommer du bland annat att;

Säkerställa god kvalitet, service och effektivitet i hela löneprocessen

Ha personalansvar för 3 medarbetare med ansvaret att stötta och coacha dessa i sina uppdrag och utveckling med fokus på att skapa delaktighet och engagemang hos medarbetarna.

Tillsammans med HRBP utveckla nya processer för on- och offboarding och stötta vid det årliga lönerevisionsarbetet samt lönekartläggningar,

Driva förändringsarbete med stort fokus på fortsatt digitalisering och ökad kvalitet i processer och data

Dessutom aktivt stötta och skapa förutsättningar för att projekt kopplat till lönehanteringen genomförs med framgång

Ansvara för omvärldsbevakning, i syfte att ligga i framkant när det gäller att utveckla ansvarsområdet

Hantera viss ”Cross border workforce” utifrån Eltels geografiska marknad Norden, Polen, Tyskland & Litauen.

Kompetenskrav och personliga egenskaper

Vi söker dig med minst 5-10 års erfarenhet av löneadministration samt även HR-administration med god förståelse för alla delar inom löneprocessen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från större företag/koncerner, eventuellt haft din första roll som chef inom lön eller HR-admin eller genom tidigare erfarenheteter är redo att ta steget till att bli ledare. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av SD Worx Lön och har god förmåga att tolka lagar och avtal.

För att trivas hos oss tror vi att du är en person med stor social begåvning som gillar högt tempo och en varierande vardag. Öppenhet och prestigelöshet är egenskaper som vi värderar högt. Du är utåtriktad och har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med ett stort eget ansvar.

Du gillar att ta egna initiativ och har förmågan att förmedla en initiativtagande kultur i en arbetsgrupp.

Vi erbjuder

Kontinuerlig utveckling av våra ledare och medarbetare är grundläggande för vår framgång. Vi skräddarsyr utvecklingsplaner för att ge dig möjlighet att prestera i din roll som proffs eller ledare.

Förutom den utveckling du får i ditt dagliga arbete, erbjuder vi strukturerade lokala och internationella program för att skapa kunskapsutbyte över yrkesgränserna. Vi tror att det bästa sättet att växa som företag, är att inspirera våra medarbetare att tillsammans uppnå mer.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning på vårt kontor i Stockholm, Bromma. Här kan du läsa mer om Eltel: Om Eltel (eltelgroup.com)

Om Eltel Networks

Eltel är en ledande nordisk leverantör av effektiva och innovativa lösningar för el och kommunikationsnät, för en hållbar och uppkopplad värld både idag och för kommande generationer. Eltel tillhandahåller infrastruktur som möjliggör generering av förnybar energi, laddning av elfordon och kommunikationsnät med hög kapacitet och lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning.

Det sker nu en spännande utveckling inom hela branschen där Eltel är väl positionerat och har nu ett stort fokus på tillväxt. Det är också därför vi vill, att du är med på resan.

Under 2021 hade Eltel Sverige en omsättning på 182 MEUR och ca. 1 000 anställda med en nationell närvaro från Kiruna i norr till Malmö i söder. Eltel AB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Ansökan och frågor om tjänsten:

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt. Kontaktperson vid frågor om uppdraget är John Jansson john.jansson@peopleprovide,se eller Roger Österman, roger.osterman@peopleprovide.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Eltel Networks – Löne- och HR administrativ chef

Administrativ chef
Läs mer Dec 14
Är du en serviceinriktad Löne- och HR administrativ chef med erfarenhet av att utveckla hela löneprocessen? Har du en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar? Då kan denna roll vara rätt för dig!

Om rollen

Eltel Networks söker nu en Löne- och HR administrativ chef där du har det övergripande ansvaret för lönefunktionen för att alla löner är korrekt och utbetalningar sker i rätt tid. Uppdraget i rollen innebär även ansvar för den löpande, affärsnära HR administration, så att organisationen och dess chefer kan fokusera på att driva bolagets verksamhet framåt. Som chef, leder du arbetet för tre löne- och HR administrativa medarbetare och du arbetar även operativt i samband med lönekörningar, säkrar efterlevnad av era kollektivavtal samt bistår i övriga stöttande ärenden. Rollen har ett nära samarbete med HRBP och ekonomifunktionen och rapporterar till CHRO.

I rollen kommer du bland annat att

- Säkerställa god kvalitet, service och effektivitet i hela löneprocessen

- Ha personalansvar för 3 medarbetare med ansvaret att stötta och coacha dessa i sina uppdrag och utveckling med fokus på att skapa delaktighet och engagemang hos medarbetarna

- Tillsammans med HRBP utveckla nya processer för on- och offboarding och stötta vid det årliga lönerevisionsarbetet samt lönekartläggningar

- Driva förändringsarbete med stort fokus på fortsatt digitalisering och ökad kvalitet i processer och data

- Dessutom aktivt stötta och skapa förutsättningar för att projekt kopplat till lönehanteringen genomförs med framgång

- Ansvara för omvärldsbevakning, i syfte att ligga i framkant när det gäller att utveckla ansvarsområdet

- Hantera viss ”Cross border workforce” utifrån Eltels geografiska marknad Norden, Polen, Tyskland & Litauen

Kompetenskrav och personliga egenskaper

Vi söker dig med minst 5-10 års erfarenhet av löneadministration samt även HR-administration med god förståelse för alla delar inom löneprocessen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från större företag/koncerner, eventuellt haft din första roll som chef inom lön eller HR-admin eller genom tidigare erfarenheteter är redo att ta steget till att bli ledare. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av SD Worx Lön och har god förmåga att tolka lagar och avtal.

För att trivas hos oss tror vi att du är en person med stor social begåvning som gillar högt tempo och en varierande vardag. Öppenhet och prestigelöshet är egenskaper som vi värderar högt. Du är utåtriktad och har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med ett stort eget ansvar.

Du gillar att ta egna initiativ och har förmågan att förmedla en initiativtagande kultur i en arbetsgrupp.

Vi erbjuder

Kontinuerlig utveckling av våra ledare och medarbetare är grundläggande för vår framgång. Vi skräddarsyr utvecklingsplaner för att ge dig möjlighet att prestera i din roll som proffs eller ledare.

Förutom den utveckling du får i ditt dagliga arbete, erbjuder vi strukturerade lokala och internationella program för att skapa kunskapsutbyte över yrkesgränserna. Vi tror att det bästa sättet att växa som företag, är att inspirera våra medarbetare att tillsammans uppnå mer.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning på vårt kontor i Stockholm, Bromma. Här kan du läsa mer om Eltel: Om Eltel (eltelgroup.com)

Om Eltel Networks

Eltel är en ledande nordisk leverantör av effektiva och innovativa lösningar för el och kommunikationsnät, för en hållbar och uppkopplad värld både idag och för kommande generationer. Eltel tillhandahåller infrastruktur som möjliggör generering av förnybar energi, laddning av elfordon och kommunikationsnät med hög kapacitet och lägger grunden för dagens uppkopplade samhälle och bidrar till en grönare omställning.

Det sker nu en spännande utveckling inom hela branschen där Eltel är väl positionerat och har nu ett stort fokus på tillväxt. Det är också därför vi vill, att du är med på resan.

Under 2021 hade Eltel Sverige en omsättning på 182 MEUR och ca. 1 000 anställda med en nationell närvaro från Kiruna i norr till Malmö i söder. Eltel AB är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Ansökan och frågor om tjänsten:

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt. Kontaktperson vid frågor om uppdraget är John Jansson john.jansson@peopleprovide,se eller Roger Österman, roger.osterman@peopleprovide.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Lagermedarbetare Direktförsäljning gåvor till Interflora

Lagerarbetare
Läs mer Dec 1
Rollen
Rollen som medarbetare på Interfloras lager för direktförsäljning innebär att arbeta noggrant och effektivt med att snyggt förpacka samt skicka gåvor till kund. Du förmedlar beställarens önskemål till en mottagare som de vill uppvakta.

Arbetet består till stor del av att förbereda och packa våra delikatess- och gåvoboxar samt orderutskrifter, presentinslagning och packning av gåvor som skickas till kund.

Din profil
Du är kundorienterad och inställd på att alltid ge bästa möjliga service. En trygg och social lagspelare som gillar att peppa kollegor och sprida positiv energi. Du är ansvarstagande och initiativtagande i ditt arbetssätt.

- Har tidigare erfarenhet inom service eller handel
- Är noggrann och effektiv
- Har en hög grad av estetisk känsla
- Tycker om att arbeta praktiskt
- Är snabblärd

För att trivas på Interfloras lager för direktförsäljning tror vi att du som person gillar ett högt tempo, gillar att ta för dig av nya arbetsuppgifter samt strävar efter att alltid utveckla dig själv och det arbete du utför.

Du erbjuds
Du erbjuds en tjänst i en snabbrörlig miljö, tillsammans med engagerade kollegor. Du kommer att arbeta på vårt lager i Alvik, Bromma.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är förlagda mellan 08.00-17.00 på vardagar. Eventuell övertid och helgarbete förekommer vid speciella högtider som inför jul.

Om Interflora AB
Interflora AB är Sveriges ledande företag inom blomsterfackhandel och driver idag Interflora Blomsterförmedling och fackhandelskedjan Interflora Fresh. Ungefär 730 blomsterbutiker runtom i Sverige är ombud för förmedlingstjänsten Blommogram.

Interflora AB grundades 1923 och driver sedan 1995 framgångsrikt e-handel på nätet. Webbsidan www.interflora.se var en av de allra första e-handelstjänsterna i Sverige och försäljningen av Blommogram på nätet ökar ständigt. Interflora AB har cirka 43 stycken anställda på huvudkontoret i Bromma utanför Stockholm.

Ansökan och frågor om tjänsten
Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt.

Kontaktperson vid frågor om uppdraget är John Jansson, john.jansson@peopleprovide.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CRM & Marketing Automation specialist till Interflora

Marknadskommunikatör
Läs mer Nov 9
Brinner du för CRM, Marketing Automation och att bygga lönsamma kundrelationer? Är du driven, analytisk, har en positiv och problemlösande attityd och trivs i en föränderlig, digital och blomstrande miljö? Då har vi jobbet för dig!

Interflora söker nu en affärsdriven CRM & Marketing Automation specialist med erfarenhet av datadriven marknadsföring och att optimera kundupplevelsen. Med hjälp av kundinsikter kommer du att identifiera och nyttja möjligheter för att utveckla CRM-arbetet och skapa effektiv, relevant och personlig kundkommunikation.

Som CRM-specialist kommer du att säkerhetsställa Interfloras kundkommunikation kopplat till försäljnings- och lojalitetsmål. Du ansvarar för hela processen gällande urval, genomförande och analys och kommer att ha en nyckelroll att utveckla Interfloras Marketing Automation-flöden.

Genom personaliserad, automatisering och datadrivna beslut är du som CRM-specialist med och tar kundklubben samt kundkommunikationen till nästa nivå.

Om rollen:
Du arbetar bland annat med att producera kundanpassade utskick via e-post och sms och sätta upp och utveckla Marketing automation-flöden. Du tar helhetsansvar från segmentering och kanalval till genomförande och uppföljning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Producera, analysera och optimera utskick (e-post och sms)
- Bygga och utveckla kommunikationsflöden/Marketing Automation-flöden
- Bygga, designa samt optimera kampanjer så att rätt kund får rätt erbjudande i rätt kanal vid rätt tillfälle
- Analys och segmentering av kunddatabasen
- Intern och extern kravställning i utvecklingsprojekt


Din profil:
Som person ser vi att du är analytisk, affärsmässig och är duktig på kommunikation. Du är proaktiv och strukturerad och arbetar självständigt - men du har även lätt att samarbete med andra. Du kan arbeta detaljorienterat såväl som att förstå helhetsperspektivet i det du gör. Vi ser att du är van att arbeta datadrivet.

Din erfarenhet:

- Relevant eftergymnasial utbildning
- Minst 2-3 års erfarenhet av arbete med CRM och Marketing Automation - att producera och optimera kundkommunikation via epost och andra kanaler inkl segmentering och tester
- Erfarenhet av att arbeta datadrivet
- Du skriver svenska på en hög nivå och har erfarenhet av kommersiellt skrivande
- Du har känsla för färg, form och har goda kunskaper i Photoshop
- Erfarenhet av Voyado är meriterande
- Erfarenhet av e-handel och retail är meriterande


Du ingår i marknads- och e-handelsavdelningen och rapporterar till CRM-ansvarig.

Ansökan och frågor om tjänsten:
Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vid frågor, kontakta;
Lena Aldeström på e-post lena.aldestrom@interflora.se eller tel 070-777 56 50
John Jansson på e-post john.jansson@peopleprovide.se eller tel 073 - 808 88 72.

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CRM & Marketing Automation specialist till Interflora

Marknadskommunikatör
Läs mer Nov 14
Brinner du för CRM, Marketing Automation och att bygga lönsamma kundrelationer? Är du driven, analytisk, har en positiv och problemlösande attityd och trivs i en föränderlig, digital och blomstrande miljö? Då har vi jobbet för dig!

Interflora söker nu en affärsdriven CRM & Marketing Automation specialist med erfarenhet av datadriven marknadsföring och att optimera kundupplevelsen. Med hjälp av kundinsikter kommer du att identifiera och nyttja möjligheter för att utveckla CRM-arbetet och skapa effektiv, relevant och personlig kundkommunikation.

Som CRM-specialist kommer du att säkerhetsställa Interfloras kundkommunikation kopplat till försäljnings- och lojalitetsmål. Du ansvarar för hela processen gällande urval, genomförande och analys och kommer att ha en nyckelroll att utveckla Interfloras Marketing Automation-flöden.

Genom personaliserad, automatisering och datadrivna beslut är du som CRM-specialist med och tar kundklubben samt kundkommunikationen till nästa nivå.

Om rollen:
Du arbetar bland annat med att producera kundanpassade utskick via e-post och sms och sätta upp och utveckla Marketing automation-flöden. Du tar helhetsansvar från segmentering och kanalval till genomförande och uppföljning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Producera, analysera och optimera utskick (e-post och sms)
- Bygga och utveckla kommunikationsflöden/Marketing Automation-flöden
- Bygga, designa samt optimera kampanjer så att rätt kund får rätt erbjudande i rätt kanal vid rätt tillfälle
- Analys och segmentering av kunddatabasen
- Intern och extern kravställning i utvecklingsprojekt


Din profil:
Som person ser vi att du är analytisk, affärsmässig och är duktig på kommunikation. Du är proaktiv och strukturerad och arbetar självständigt - men du har även lätt att samarbete med andra. Du kan arbeta detaljorienterat såväl som att förstå helhetsperspektivet i det du gör. Vi ser att du är van att arbeta datadrivet.

Din erfarenhet:

- Relevant eftergymnasial utbildning
- Minst 2-3 års erfarenhet av arbete med CRM och Marketing Automation - att producera och optimera kundkommunikation via epost och andra kanaler inkl segmentering och tester
- Erfarenhet av att arbeta datadrivet
- Du skriver svenska på en hög nivå och har erfarenhet av kommersiellt skrivande
- Du har känsla för färg, form och har goda kunskaper i Photoshop
- Erfarenhet av Voyado är meriterande
- Erfarenhet av e-handel och retail är meriterande


Du ingår i marknads- och e-handelsavdelningen och rapporterar till CRM-ansvarig.

Ansökan och frågor om tjänsten:
Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vid frågor, kontakta;
Lena Aldeström på e-post lena.aldestrom@interflora.se eller tel 070-777 56 50
John Jansson på e-post john.jansson@peopleprovide.se eller tel 073 - 808 88 72.

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CRM-Specialist till Interflora

Marknadskommunikatör
Läs mer Nov 4
Brinner du för CRM, Marketing Automation och att bygga lönsamma kundrelationer? Är du driven, analytisk, har en positiv och problemlösande attityd och trivs i en föränderlig, digital och blomstrande miljö? Då har vi jobbet för dig!

Interflora söker nu en affärsdriven CRM-specialist med erfarenhet av datadriven marknadsföring och att optimera kundupplevelsen. Med hjälp av kundinsikter kommer du att identifiera och nyttja möjligheter för att utveckla CRM-arbetet och skapa effektiv, relevant och personlig kundkommunikation.

Som CRM-specialist kommer du att säkerhetsställa Interfloras kundkommunikation kopplat till försäljnings- och lojalitetsmål. Du ansvarar för hela processen gällande urval, genomförande och analys och kommer att ha en nyckelroll att utveckla Interfloras Marketing Automation-flöden.

Genom personaliserad, automatisering och datadrivna beslut är du som CRM-specialist med och tar kundklubben samt kundkommunikationen till nästa nivå.

Om rollen:
Du arbetar bland annat med att producera kundanpassade utskick via e-post och sms och sätta upp och utveckla Marketing automation-flöden. Du tar helhetsansvar från segmentering och kanalval till genomförande och uppföljning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Producera, analysera och optimera utskick (e-post och sms)
- Bygga och utveckla kommunikationsflöden/Marketing Automation-flöden
- Bygga, designa samt optimera kampanjer så att rätt kund får rätt erbjudande i rätt kanal vid rätt tillfälle
- Analys och segmentering av kunddatabasen
- Intern och extern kravställning i utvecklingsprojekt


Din profil:
Som person ser vi att du är analytisk, affärsmässig och är duktig på kommunikation. Du är proaktiv och strukturerad och arbetar självständigt - men du har även lätt att samarbete med andra. Du kan arbeta detaljorienterat såväl som att förstå helhetsperspektivet i det du gör. Vi ser att du är van att arbeta datadrivet.

Din erfarenhet:

- Relevant eftergymnasial utbildning
- Minst 2-3 års erfarenhet av arbete med CRM och Marketing Automation - att producera och optimera kundkommunikation via epost och andra kanaler inkl segmentering och tester
- Erfarenhet av att arbeta datadrivet
- Du skriver svenska på en hög nivå och har erfarenhet av kommersiellt skrivande
- Du har känsla för färg, form och har goda kunskaper i Photoshop
- Erfarenhet av Voyado är meriterande
- Erfarenhet av e-handel och retail är meriterande


Du ingår i marknads- och e-handelsavdelningen och rapporterar till CRM-ansvarig.

Ansökan och frågor om tjänsten:
Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vid frågor, kontakta;
Lena Aldeström på e-post lena.aldestrom@interflora.se eller tel 070-777 56 50
John Jansson på e-post john.jansson@peopleprovide.se eller tel 073 - 808 88 72.

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

CRM-Specialist till Interflora

Marknadskommunikatör
Läs mer Nov 2
Brinner du för CRM, Marketing Automation och att bygga lönsamma kundrelationer? Är du driven, analytisk, har en positiv och problemlösande attityd och trivs i en föränderlig, digital och blomstrande miljö? Då har vi jobbet för dig!

Interflora söker nu en affärsdriven CRM-specialist med erfarenhet av datadriven marknadsföring och att optimera kundupplevelsen. Med hjälp av kundinsikter kommer du att identifiera och nyttja möjligheter för att utveckla CRM-arbetet och skapa effektiv, relevant och personlig kundkommunikation.

Som CRM-specialist kommer du att säkerhetsställa Interfloras kundkommunikation kopplat till försäljnings- och lojalitetsmål. Du ansvarar för hela processen gällande urval, genomförande och analys och kommer att ha en nyckelroll att utveckla Interfloras Marketing Automation-flöden.

Genom personaliserad, automatisering och datadrivna beslut är du som CRM-specialist med och tar kundklubben och kundkommunikationen till nästa nivå.



Om rollen:
Du arbetar bland annat med att producera kundanpassade utskick via e-post och sms och sätta upp och utveckla Marketing automation-flöden. Du tar helhetsansvar från segmentering och kanalval till genomförande och uppföljning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Producera, analysera och optimera utskick (e-post och sms)

Bygga och utveckla kommunikationsflöden/Marketing Automation-flöden

Bygga, designa samt optimera kampanjer så att rätt kund får rätt erbjudande i rätt kanal vid rätt tillfälle

Analys och segmentering av kunddatabasen

Intern och extern kravställning i utvecklingsprojekt

Din profil:
Som person ser vi att du är analytisk, affärsmässig och är duktig på kommunikation. Du är proaktiv och strukturerad och arbetar självständigt - men du har även lätt att samarbete med andra.
Du kan arbeta detaljorienterat såväl som att förstå helhetsperspektivet i det du gör. Vi ser att du är van att arbeta datadrivet.

Din erfarenhet:

Relevant eftergymnasial utbildning

Minst 2-3 års erfarenhet av arbete med CRM och Marketing Automation - att producera och optimera kundkommunikation via epost och andra kanaler inkl segmentering och tester

Erfarenhet av att arbeta datadrivet

Du skriver svenska på en hög nivå och har erfarenhet av kommersiellt skrivande

Du har känsla för färg, form och har goda kunskaper i Photoshop

Erfarenhet av Voyado är meriterande

Erfarenhet av e-handel och retail är meriterande

Du ingår i marknads- och e-handelsavdelningen och rapporterar till CRM-ansvarig.



Om Interflora AB
Interfloras vision är att få fler att älska blommor - och varandra. Det är det vi kallar The Flower Effect. Vi tror att det bästa sättet att visa känslor på är att skicka blommor. För att leendet hos den som får dem är så äkta. För att de kan förvandla ett helt rum. För att de doftar gott. För att man blir lycklig i själen. Vi vet vad blommor betyder. Därför gör vi det enkelt att inreda med snittblommor och skapa gröna rum hemma, där känslan får växa. Interflora startade sin resa 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljer vi Blommogram genom interflora.se och cirka 600 fristående butiker.

Att jobba hos Interflora
Interflora erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö som genomsyras av passion och entreprenörsanda där du får möjlighet att påverka och bidra till din och bolagets utveckling tillsammans med engagerade och inspirerande kollegor.

Vårt kontor ligger i Alvik i Stockholm och du får även möjlighet att arbeta hemifrån.?

Ansökan och frågor om tjänsten:
Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vid frågor, kontakta;
Lena Aldeström på e-post lena.aldestrom@interflora.se eller tel 070-777 56 50
John Jansson på e-post john.jansson@peopleprovide.se eller tel 073 - 808 88 72.

Urval och intervjuer sker löpande, så vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, då rollen kan komma att tillsättas snabbt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu