Stockholm: Urban deli söker nytänkande souschef

Hitta ansökningsinfo om jobbet Urban deli söker nytänkande souschef i Stockholm. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Stockholm inom den kategorin.

Publicerad: 2024-02-26 // Varaktighet: Heltid

Den 1 mars öppnar vi på Urban Deli vår femte enhet i fantastiska Hagastaden. Vårt butikskoncept kommer att finnas på plats liksom vår tolkning av en riktigt bra Deli. Vi öppnar också en av Stockholms största restauranger med vedeldad grill och 16 meter bardisk! Har du erfarenhet av att arbeta som kock och är sjukt sugen på ett kul jobb; läs mer här nedanför. Kanske vill du vara med på resan?

Om Urban Deli
Vår vision är att inspirera i omställningen till framtidens mat. Oavsett om du väljer att äta hos oss, hemma eller någon annanstans. Det gör vi bland annat genom att arbeta branschöverskridande. Vi samlar helt enkelt restaurang, bar, butik och deli under ett och samma tak, för att skapa en kul och stimulerande mötesplats.

Idag finns vi på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen (där vi också har hotell och Takpark) och på Centralstationen. 2024 flyttar vi in i den nybyggda fastigheten Forskaren i Hagastaden. På Urban Deli jobbar drygt 250 medarbetare med samma önskan och drivkraft: Att ge våra gäster bra service och dela med sig av kunskap och inspiration om mat och dryck. Vi vill bidra till en framtidssäkrad måltid, utan att det sker på bekostnad av upplevelse, smak eller näringsinnehåll. Ett lyckligare matliv, helt enkelt.

Om Koncepten
I Forskaren kommer vi etablera två schyssta koncept i nybyggda lokaler. I den ena delen kommer det vara en uppdaterad Butik & Deli och i den andra kommer vi presentera vårt nya restaurangkoncept ”Urban Diner”.

Koncept Restaurangen
Urban Diner” är ett möte mellan ett franskt brasserie och amerikansk diner, med nordiska råvaror. Den höga takhöjden, miljön och atmosfären för tankarna till en mer exklusiv restaurant, men så fort du välkomnas av personalen så landar du i känslan av en kvarterskrog där du blir överraskande, omsorgsfullt omhändertagen. Alla känner sig som stammisar.

Maten är tydlig och bekant, men smakerna förvånar. Kockarna planerar och väljer bland utstuderade tillbehör och genomtänkta såser. Till stor del lagas maten över öppen eld i det lika öppna köket. Vi har inga hemligheter och bjuder in gästerna att beskåda men också lära. Vi delar kunskap och inspirerar till helgens matlagning. Vill man köpa med sig en del av upplevelsen så finns butiken runt hörnet.

Maten är straight forward, med massa smak och djup. I kombination med service som är omtänksam och ovanligt vänlig - utan att vara hövlig - skapar vi något nytt i Hagastaden och Stockholm. En restaurangupplevelse som kombinerar den pulserande brasseriestämningen med den personliga och familjära känslan på en diner. Urban Diner.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att vi har produkter av högsta kvalitet, ett bra samarbete och god stämning med övriga avdelningar och är delaktig till att ge våra gäster och kunder en upplevelse i toppklass.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:

- Säkerställa högsta möjliga kvalitet på maten med hållbarhet i fokus

- Säkerställa hygien, service, miljö och koncept

- Säkerställa att alla rutiner följs

- Möjliggöra samarbete och kommunikation mellan alla avdelningar

- Vara en förebild i att leda, inspirera samt ge övrig kökspersonal den kreativa support och den coachning de specifikt behöver för att uppnå önskade resultat

- Ge kreativ support så att Urban Deli följer och utvecklar matkonceptet framåt.

- Alltid ta beslut med gästen i fokus.

- Medverka i diverse möten som rör rollen.

- Medverka i div. kurser ledningen tycker är viktiga för rollen.

Om dig
Det viktigaste med dig är att du verkligen brinner för mat och dryck och gillar att jobba i team. Vi tänker att du, liksom vi, är prestigelösa lagspelare som sätter stor vikt vid samarbete och kommunikation mellan alla kollegor på våra avdelningar. Vi tror även att du triggas av att nå högt uppsatta mål och är en glad, positiv och energisk person med en servicekänsla utöver det vanliga. Urban Deli genomgår just nu en förändringsresa där vi kommer lägga stort fokus på att inspirera i omställningen till framtidens mat. Därför blir det viktigt att även du är nyfiken och kanske redan nu engagerad i frågor kring mat så som hållbarhet, food tech, klimatpåverkan och smakrikedom!

Du gillar högt tempo, har stor driv och kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du trivs i en snabbfotad miljö med schyssta villkor och att få vara en del av en utvecklande arbetskultur. På Urban Deli ska vi inspireras och lära av vår omvärld men också av varandra. Därför uppskattar vi om du vill vara med och ompröva det klassiska och inspirera till det oupptäckta när det kommer till matlagning.

Om vårt erbjudande
Vi är på en resa och vill bygga ett team som ska leda utvecklingen av framtidens mat och vara en frontlöpare för andra i branschen. För att kunna ligga i framkant ska UD präglas av innovation, kunskap och passion och de insikterna delar vi gärna med dig. Vår huvudägare är Axfood och genom att få vara en del av en större koncern så ser vi en massa fördelar med vad våra upptäckter också kan bidra med till våra systerbolag men också till andra. Att vi dessutom får ta del av resurser hos en av Sveriges största Dagligvaruhandlare är ju inte så pjåkigt heller och vill du utvecklas inom Axfood-koncernen så finns det fina karriärmöjligheter till det.

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats i Hagastaden i en spektakulär fastighet med fokus på life-science och forskning. Vi tycker att det är viktigt att du får samma möjlighet till inspiration och kunskap som våra gäster. Därför har du som medarbetare också förmånliga rabatter i restaurangen och butiken, samt får ta del av forskning och tendenser gällande framtidens mat. Självklart får du också en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vårt viktigaste bidrag är nog ändå att tillsammans med oss vara med och inspirera i omställningen till framtidens mat!

Arbetstiderna är blandade dag, kväll & helg. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 75-100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag 1 april. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Länkar:
Urban Deli www.urbandeli.se (http://www.urbandeli.se/)
Forskaren www.forskaren.se (http://www.forskaren.se/)

Alla platsannonser →

Andra jobb i Stockholm som Souschef

Nedan visas andra jobb i Stockholm som Souschef.

Souschef

Läs mer Apr 17
Bockholmengruppensöker nu souschef till restaurangenÖsterlånggatan 17.
Skåla in historiens vingslag i Gamla Stan! Här bodde Hindrich Nyward, vindragarlagets ålderman, för två hundra år sedan, och byggnaden som vi huserar i var plats för ett av Stockholms sista vintapparställen ända upp till slutet av 1800-talet. På Österlånggatan 17 sitter stämningen i klassiska väggarna, och traditionen som kullerstenskvarterens knutpunkt lever vidare.
Prima service, bubblig atmosfär och mat och dryck för alla smaker. Influenserna på vår meny kommer från hela världen, men vi inspireras av, och tar hänsyn till de råvaror vi har här på hemmaplan.
Sitt på övervåningen och blicka ut över Stockholms mest anrika gata, eller häng på i markplan där vi dessutom stoltserar med en av stadsdelens mest charmanta barer.
WE LOVE TO SERVE YOU
Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.
Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren.
Om dig
Vi söker dig- som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök.- som är prestigelös, tydlig och lyhörd somledare- som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål- som ärsocial och trevlig- är initiativtagande
Om tjänsten
Du kommer bl.a. ansvara för- att upprätthålla företages rutiner och policy- egenkontroll – HACCP- leda och coacha medarbetare i köket
Du kommer även vara medansvarig för- inventering, månadsvis- beställningar och returer- säkerställa kvalitén på maten som serveras- recept dokumentation- upplärning av nya rätter- attuppnå uppsatta matprocentmål-optimering av personalkostnader på utsatta pass
Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!
Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Souschef till klassiska Blå Porten på Djurgården

Läs mer Mar 5
På Blå Porten älskar vi tempo, myller av ljud och skratt och dofterna från allt ifrån kanel till pressad gurka. Vi provsmakar ständigt rätter och såser och vi uppmuntrar våra gäster att göra detsamma. Att växa. Att utvecklas.

Vi söker nu en erfaren souschef som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt meriterande ifall du tidigare erfarenhet som Souschef. Du är kreativ och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag.

Eftersom vi inte tror att roller måste vara fasta så kan vi då och då erbjuda vår personal möjligheten att ta en oregelbunden karriärväg. Som ett företag bland åtta dynamiska restauranger utspridda i Sverige är hela vår verksamhet byggd för det. Så när du väl är inne vet du inte vad som händer härnäst.

Du blir en del av vårt team av kockar och kökschef som tillsammans vill ge gästerna en kulinarisk upplevelse."

Vi jobbar med egna och externa bokningar och hjälper ofta konsthallen Liljevalchs med deras bokningar. Det kan vara allt ifrån bröllop, konferenser, födelsedagar till företagsevent. Både utomhus och inomhus. På andra sidan om oss ligger Blå+, ABBA-muséet med hotell och inom några hundra meter hittar du Gröna Lund, Skansen och Cirkus.

Arbetet

Du kommer huvudsakligen att ansvara för tillredning i vårt kök. Där kommer du att vara en del av vårt team av kockar och vår kökschef som tillsammans jobbar mot samma mål - att ge våra gäster en kulinarisk upplevelse.

Vi söker

Blå Porten letar efter en souschef med betydande drivkraft. Du har erfarenhet från yrket, brinner för ditt arbete. Du vill spela en viktig roll för att ta Blå Porten till nästa nivå, så du strävar efter att göra det bästa för att få nå bästa arbetsresultat.
Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av vin och dryck.

Du har

3+ års beprövad erfarenhet som kock på restaurang.
En lagspelare som gärna delar med sig av idéer, tar konstruktiv feedback från lagkamrater och går en extra mil när det behövs
Förbli flexibel och positiv om arbetsmoment behöver ändras eller inriktning ändras
Förmåga att arbeta snabbt utan att kompromissa med kvalitet eller organisation
Du kommunicerar snabbt och effektivt
Du kan hantera och inspirera teamet
Självmotiverad problemlösare, engagemang, positiv attityd och flexibel

Ansök nu

Souschef

Läs mer Feb 27
Souschef till Paraden

Paraden Kvarterskrog & Barservering
Kvarterskrogen Paraden är lite som Lustiga Huset, här har vi skapat liv i varje hörn. Ät i trappan, i baren eller i matsalen. Leta dig upp till övre etage och sitt på balkongen, blicka in i det öppna köket eller låt en söndagsflaska rött gå runt vid det stora familjebordet. Nedervåningens ölbar lockar till småprat över ett glas mikrobrygd, och från köket kommer smårätter med inspiration från Sydeuropa, eller kanske en helstekt svensk bondfågel att dela på.

Paraden är döpt efter kvarteret och biografen som huserade i dessa lokaler på 1930-talet, och var den självklara knytpunkten för vardagsnöjen på norra Östermalm. I dag har filmen bytts ut mot mat och dryck, men andan om en plats för upplevelser och inspiration lever vidare. Denna gång med kniven, gaffeln och gästerna i huvudrollen.

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning om 6 månader
Lön: Enligt överenskommelse

Om jobbet

Vi letar efter en person som är lika proffsig som rolig, och som är redo att bli Paradens mega ?? - souschef!

I rollen som souschef är du en nyckelspelare i köket, hjärtat på restaurangen. Du skapar positiv energi och mat i världsklass tillsammans med teamet! Vi vill att du är någon som tar ansvar och är lyhörd för både gäster och kollegor. Att du brinner för att ge varje gäst en härlig matupplevelse och att du trivs med att vara den inspirerande coachen för ditt team.

Arbetstiden är som en berg- och dalbana, med helger, kvällar och luncher. Det enda som är säkert är att du kommer ha kul och göra skillnad vare dag!

Sammanfattning av rollen:

- Medansvarig för driften av köket tillsammans med köksmästaren

- Arbete mot att uppnå den angivna planen

Viktiga funktioner:

- Säkerställa att den eftersträvade nivån av service- och kvalitet uppnås

- Se över och utveckla rutiner och arbetssätt för köket tillsammans med köksmästaren

- Leda köksteamet och ständigt jobba mot att utvecklas

Du kommer vara medansvarig för:

- inventering, månadsvis

- beställningar och returer

- receptdokumentation

- upplärning av nya rätter

Övrigt:

Goda kunskaper i Officepaketet

Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Souschef

Läs mer Feb 16
Bockholmengruppen söker nu souschef till restaurangen XXX.

Beskrivning om din krog - kopiera in från "info om resp krog"

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren.

Om dig

Vi söker dig
- som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök.
- som är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare
- som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål
- som är social och trevlig
- är initiativtagande

Om tjänsten

Du kommer bl.a. ansvara för
- att upprätthålla företages rutiner och policy
- egenkontroll - HACCP
- leda och coacha medarbetare i köket

Du kommer även vara medansvarig för
- inventering, månadsvis
- beställningar och returer
- säkerställa kvalitén på maten som serveras
- recept dokumentation
- upplärning av nya rätter
- att uppnå uppsatta matprocentmål
- optimering av personalkostnader på utsatta pass

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Andra jobb i Stockholm från Urban Deli AB

Nedan visas andra jobb i Stockholm från Urban Deli AB .

Kock till Urban Deli Nytorget

Kock, à la carte
Läs mer Apr 23
Om Urban Deli
Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall – Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och på Centralstationen i Stockholm. Vi har också en webbutik och ett hotell med 106 designade rum på Urban Deli Sveavägen.
Vi är ett gäng nyfikna och glada innovatörer som med passion för mat vill göra matlivet lyckligt och enkelt. Vi älskar att ge bra service och bidra med kunskap och inspiration, oavsett om det handlar om en restaurangupplevelse hos oss eller hemma. Våra kunder & gäster ska alltid känna sig välkomna och miljön är färgstark och skön med en blandad publik.
Om dig
Till vår restaurang på Nytorget söker vi nu kockar. Urban Deli är en livlig verksamhet med hög beläggning både lunch & middag. Här blandas privatgäster med businessfolk dag som kväll och en brusig stämning byggs upp under AW’n som senare övergår till full matsalsservice. Restaurangen har drygt 120 sittplatser samt en bar och en uteservering(sommaren).
Du älskar mat, dryck, service och restaurangbranschen
Du har erfarenhet från andra stora krogar
Du är en glad, positiv och energisk person med stark servicekänsla
Du är en lagspelare med högt tempo, stort driv och hanterar många olika arbetsuppgifter samtidigt
Du triggas av att nå högt uppsatta mål
Du har mycket goda matlagningskunskaper
Du pratar svenska & engelska obehindrat
Dina arbetsuppgifter
Du rapporterar till din Köksmästare. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att vi har produkter av högsta kvalitet, ett bra samarbete och god stämning med övriga avdelningar och är delaktig till att ge våra gäster och kunder en upplevelse i toppklass.
Dina arbetsuppgifter är bland annat:
Säkerställa högsta möjliga kvalitet på maten
Samarbete med dina kollegor på hela Urban Deli
Kommunikation med övriga avdelningar
Säkerställa hygien, service, miljö och koncept
Säkerställa att alla rutiner följs

Arbetstiderna är blandade dag, kväll & helg. Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 75% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning.
Lön & tillträde enligt överenskommelse. All personal på Urban Deli har generösa rabatter i både restaurangerna & butikerna samt årligt friskvårdsbidrag. Vi har självfallet kollektivavtal.
Urban Deli är en del av Axfood.
Varför Urban Deli?
Vi erbjuder unika mötesplatser för dygnets alla måltider med en kombination av butik, saluhall och restaurang som ger en livlig och kul atmosfär. Mötesplatser där alla är välkomna!
Du får en unik möjlighet att utvecklas inom service då vi driver bar, restaurang, saluhall, butik och hotell under samma varumärke.
Du får vara del av ett gäng som har som ambition att ligga i framkant genom att hela tiden testa nya vägar, produkter och arbetssätt för att bli mer hållbara och inspirera andra – mat ska vara gott för planet, kropp och själ!
Ansökan
Ansök via länken. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Urban deli Hagastaden söker engagerade kockar

Kock, à la carte
Läs mer Feb 26
Den 1 mars öppnar vi på Urban Deli vår femte enhet i fantastiska Hagastaden. Vårt butikskoncept kommer att finnas på plats liksom vår tolkning av en riktigt bra Deli. Vi öppnar också en av Stockholms största restauranger med vedeldad grill och 16 meter bardisk! Har du erfarenhet av att arbeta som kock och är sjukt sugen på ett kul jobb; läs mer här nedanför. Kanske vill du vara med på resan?

Om Urban Deli
Vår vision är att inspirera i omställningen till framtidens mat. Oavsett om du väljer att äta hos oss, hemma eller någon annanstans. Det gör vi bland annat genom att arbeta branschöverskridande. Vi samlar helt enkelt restaurang, bar, butik och deli under ett och samma tak, för att skapa en kul och stimulerande mötesplats.

Idag finns vi på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen (där vi också har hotell och Takpark) och på Centralstationen. 2024 flyttar vi in i den nybyggda fastigheten Forskaren i Hagastaden. På Urban Deli jobbar drygt 250 medarbetare med samma önskan och drivkraft: Att ge våra gäster bra service och dela med sig av kunskap och inspiration om mat och dryck. Vi vill bidra till en framtidssäkrad måltid, utan att det sker på bekostnad av upplevelse, smak eller näringsinnehåll. Ett lyckligare matliv, helt enkelt.

Om Koncepten
I Forskaren kommer vi etablera två schyssta koncept i nybyggda lokaler. I den ena delen kommer det vara en uppdaterad Butik & Deli och i den andra kommer vi presentera vårt nya restaurangkoncept ”Urban Diner”.

Koncept Restaurangen
Urban Diner” är ett möte mellan ett franskt brasserie och amerikansk diner, med nordiska råvaror. Den höga takhöjden, miljön och atmosfären för tankarna till en mer exklusiv restaurant, men så fort du välkomnas av personalen så landar du i känslan av en kvarterskrog där du blir överraskande, omsorgsfullt omhändertagen. Alla känner sig som stammisar.

Maten är tydlig och bekant, men smakerna förvånar. Kockarna planerar och väljer bland utstuderade tillbehör och genomtänkta såser. Till stor del lagas maten över öppen eld i det lika öppna köket. Vi har inga hemligheter och bjuder in gästerna att beskåda men också lära. Vi delar kunskap och inspirerar till helgens matlagning. Vill man köpa med sig en del av upplevelsen så finns butiken runt hörnet.

Maten är straight forward, med massa smak och djup. I kombination med service som är omtänksam och ovanligt vänlig - utan att vara hövlig - skapar vi något nytt i Hagastaden och Stockholm. En restaurangupplevelse som kombinerar den pulserande brasseriestämningen med den personliga och familjära känslan på en diner. Urban Diner.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att vi har produkter av högsta kvalitet, ett bra samarbete och god stämning med övriga avdelningar och är delaktig till att ge våra gäster och kunder en upplevelse i toppklass.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:

- Säkerställa högsta möjliga kvalitet på maten med hållbarhet i fokus

- Säkerställa hygien, service, miljö och koncept

- Säkerställa att alla rutiner följs

Om dig
Det viktigaste med dig är att du verkligen brinner för mat och dryck och gillar att jobba i team. Vi tänker att du, liksom vi, är prestigelösa lagspelare som sätter stor vikt vid samarbete och kommunikation mellan alla kollegor på våra avdelningar. Vi tror även att du triggas av att nå högt uppsatta mål och är en glad, positiv och energisk person med en servicekänsla utöver det vanliga. Urban Deli genomgår just nu en förändringsresa där vi kommer lägga stort fokus på att inspirera i omställningen till framtidens mat. Därför blir det viktigt att även du är nyfiken och kanske redan nu engagerad i frågor kring mat så som hållbarhet, food tech, klimatpåverkan och smakrikedom!

Du gillar högt tempo, har stor driv och kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du trivs i en snabbfotad miljö med schyssta villkor och att få vara en del av en utvecklande arbetskultur. På Urban Deli ska vi inspireras och lära av vår omvärld men också av varandra. Därför uppskattar vi om du vill vara med och ompröva det klassiska och inspirera till det oupptäckta när det kommer till matlagning.

Om vårt erbjudande
Vi är på en resa och vill bygga ett team som ska leda utvecklingen av framtidens mat och vara en frontlöpare för andra i branschen. För att kunna ligga i framkant ska UD präglas av innovation, kunskap och passion och de insikterna delar vi gärna med dig. Vår huvudägare är Axfood och genom att få vara en del av en större koncern så ser vi en massa fördelar med vad våra upptäckter också kan bidra med till våra systerbolag men också till andra. Att vi dessutom får ta del av resurser hos en av Sveriges största Dagligvaruhandlare är ju inte så pjåkigt heller och vill du utvecklas inom Axfood-koncernen så finns det fina karriärmöjligheter till det.

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats i Hagastaden i en spektakulär fastighet med fokus på life-science och forskning. Vi tycker att det är viktigt att du får samma möjlighet till inspiration och kunskap som våra gäster. Därför har du som medarbetare också förmånliga rabatter i restaurangen och butiken, samt får ta del av forskning och tendenser gällande framtidens mat. Självklart får du också en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vårt viktigaste bidrag är nog ändå att tillsammans med oss vara med och inspirera i omställningen till framtidens mat!

Arbetstiderna är blandade dag, kväll & helg. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 75-100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Länkar:
Urban Deli www.urbandeli.se (http://www.urbandeli.se/)
Forskaren www.forskaren.se (http://www.forskaren.se/)

Ansök nu

Butikschef på Urban Deli Nytorget

Avdelningschef, butik
Läs mer Jan 17
Om Urban Deli

Vår vision är att accelerera omställningen till framtidens mat. Oavsett om du väljer att äta hos oss, hemma eller någon annanstans. Det gör vi bland annat genom att arbeta branschöverskridande. Vi samlar helt enkelt restaurang, bar, butik och deli under ett och samma tak, för att skapa en härlig och stämningsfull mötesplats.

Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och Centralstationen. Under 2024 flyttar Urban Deli in Forskaren, med fokus på life science, och därmed öppnar vi vår femte enhet. Denna gång i hjärtat av Hagastaden. Vi skryter gärna om vårt eget Matlabb i Sickla och vårt Hotell med 106 rum på Sveavägen 44, för att inte tala om vår Takpark på samma adress! På Urban Deli jobbar nästan 400 anställda med samma önskan och drivkraft, att ge våra gäster bra service och dela med sig av kunskap och inspiration. Vi vill bidra till en framtidssäkrad måltid, utan att det sker på bekostnad av upplevelse, smak eller näringsinnehåll. Ett lyckligare matliv, helt enkelt.

Om Rollen

Som Butikschef på Urban Deli Nytorget är du ytterst ansvarig för all verksamhet i din avdelning. Syftet med rollen är att leda enheten och dess medarbetare mot uppsatta mål för bl.a. medarbetar- och gästnöjdhet, försäljning och lönsamhet, samt att ständigt utveckla avdelningen gällande exempelvis erbjudanden, värdskap, upplevelser och arbetsmiljö.

Du är medlem i den lokala ledningsgruppen som tillsammans arbetar för att nå målen och ni säkerställer att samtliga medarbetare på er enhet har rätt kompetens och rätt förutsättningar för att nå era mål.

Du och ditt team samarbetar med övriga avdelningschefer och medarbetare för att finna synergier som stimulerar till kompetensåterföring, effektivitet och bättre gästupplevelser inom Urban Deli’s organisation. Förutom kollegorna på din och de övriga enheterna så har du ett Servicekontor som stöd, där bland annat resurser inom HR, sälj, marknad, ekonomi, IT, inköp och innovation finns att tillgå.

I rollen som Butikschef kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:

- LEDARSKAP: Leda dina närmaste medarbetare samt inspirera till en god ledarskapskultur präglad av förtroende, tydlighet och utveckling.

- ORGANISATION: Planera och organisera verksamheten baserat på budget och övriga mål.

- KOMPETENSSÄKRA: Säkra kompetens genom utbildningsinsatser och/eller nyrekrytering.

- LÖNSAMHET: Säkerställa att bemanning och inköp sker i enlighet med vår försäljningsförmåga, med avsikt att ständigt navigera mot att överträffa budgeterade mål.

- UTVECKLA: Driva och/eller vara behjälplig vid innovations- och utvecklingsprojekt på enheten.

- ADMINISTRATION: Hantera det löpande arbetet med attestering och kontering av fakturor för att underlätta bokslut, samt säkra ordning och reda vad gäller daglig uppföljning, schema, anställningsavtal, arbetsbeskrivningar och övrig administration.

- SAMARBETEN: Hantera kontakten och sköta samarbetet med övriga avdelningar & Servicekontorets resurser.

- VARUMÄRKE: Ansvara för att avdelningens verksamhet ständigt representerar Urban Deli’s varumärke och att all kommunikation - i skrift såväl som i tal, tonalitet och värdskap - kommuniceras på rätt sätt.

Om Dig

Så, vem är du då? Det vi vet är att du är en stark ledare i branschen med goda referenser och drivs av försäljning & lönsamhet. Du vill vara en del av vår vision och bidra till omställningen för mer hållbar, god och näringsrik mat. Du älskar mat och dryck i olika upplevelseformat och tycker att det är spännande att utforska gränslandet mellan butik, deli, bar och restaurang. Vi vet också att du har erfarenhet från liknande roller inom butik och/eller restaurang och haft ansvar för budget och medarbetare. Därmed vet vi också att du är en fena på Driftsekonomi inom framför allt butik och har lärt dig många smarta knep för att överträffa uppsatta mål.

Vi tror en del om dig också. Bland annat att du är nyfiken och kommer finna nya sätt att skapa attraktiva erbjudanden i en ständigt föränderlig värld. Vi tror också att du är lika delar inlyssnande, empatisk och lagspelare som du är tydlig, kravställande och ansvarstagande. I punktform så tror vi också att du:

- Känner att det är naturligt för dig att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

- Har god administrativ förmåga och gärna behärskar program som Office365 (Teams, Word, PowerPoint, Excel mm), Caspeco, Palette, Axbo etc.

Om vårt erbjudande

Vi är på en resa och vill bygga ett team som ska leda utvecklingen av framtidens mat och vara en frontlöpare för andra i branschen. För att kunna ligga i framkant ska UD präglas av innovation, kunskap och passion och de insikterna delar vi gärna med dig. Vår huvudägare är Axfood och genom att få vara en del av en större koncern så ser vi en massa fördelar med vad våra upptäckter också kan bidra med till våra systerbolag men också till andra. Att vi dessutom får ta del av resurser hos en av Sveriges största Dagligvaruhandlare är ju inte så pjåkigt heller och vill du utvecklas inom Axfood-koncernen så finns det fina karriärmöjligheter till det.

Vi erbjuder dig en pulserande arbetsplats med verksamheter från tidig morgon till sen kväll. Vi tycker att det är viktigt att du får samma möjlighet till inspiration och kunskap som våra gäster. Därför har du som medarbetare också förmånliga rabatter i restaurangen och butiken, samt får ta del av forskning och tendenser gällande framtidens mat. Självklart får du också en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vårt viktigaste bidrag är nog att få vara med och accelerera omställningen till framtidens mat!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

MEDARBETARE TILL URBAN DELI’S NYA MÖTESPLATS I HAGASTADEN

Hovmästare
Läs mer Jan 17
Om några få månader öppnar vi på Urban Deli vår
femte enhet i fantastiska Hagastaden. Vårt butikskoncept kommer att finnas på
plats liksom vår tolkning av en riktigt bra Deli. Vi öppnar också en av
Stockholms största restauranger med vedeldad grill och 16 meter bardisk! Har du
tidigare jobbat i butik/saluhall, som kock, servis, bartender, eller är du bara
sjukt sugen på ett kul jobb; läs mer här nedanför. Kanske vill du vara med på
resan?

Om Urban Deli

Vår vision är att inspirera i omställningen till framtidens mat. Oavsett om du väljer att äta hos oss, hemma eller någon annanstans. Det gör vi bland annat genom att arbeta branschöverskridande. Vi samlar helt enkelt restaurang, bar, butik och deli under ett och samma tak, för att skapa en kul och stimulerande mötesplats.

Idag finns vi på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen (där vi också har hotell och Takpark) och på Centralstationen. 2024 flyttar vi in i den nybyggda fastigheten Forskaren i Hagastaden. På Urban Deli jobbar drygt 250 medarbetare med samma önskan och drivkraft: Att ge våra gäster bra service och dela med sig av kunskap och inspiration om mat och dryck. Vi vill bidra till en framtidssäkrad måltid, utan att det sker på bekostnad av upplevelse, smak eller näringsinnehåll. Ett lyckligare matliv, helt enkelt.

Om Koncepten
I Forskaren kommer vi etablera två schyssta koncept i nybyggda lokaler. I den ena delen kommer det vara en uppdaterad Butik & Deli och i den andra kommer vi presentera vårt nya restaurangkoncept ”Urban Diner”.

Koncept Butik & Deli

I den nya Delin väljer du själv vad du vill fylla den nybakade bageln med. Delin erbjuder genomarbetade matkomponenter som du utgår ifrån när du tillsammans med våra delikockar plockar ihop din macka, sallad eller maträtt. I butiken finner du vägledning till kvällens middag, helgens lyx eller såsen som gifter sig med råvarorna i din egen kyl.

Utbudet är inspirerat av den amerikanska delin, nordiska råvaror och dagens alla timmar. Du äter här eller där, nu eller sen. Du uppfylls av glädje, lättnad och lycka över att äta mat du aldrig kan äta för ofta men alltid uppskattar och värdesätter. Du är trygg med det som finns men utforskar nyfiket bland råvaror och kombinationer tillsammans med oss.

Koncept Restaurangen
Urban Diner” är ett möte mellan ett franskt brasserie och amerikansk diner, med nordiska råvaror. Den höga takhöjden, miljön och atmosfären för tankarna till en mer exklusiv restaurant, men så fort du välkomnas av personalen så landar du i känslan av en kvarterskrog där du blir överraskande, omsorgsfullt omhändertagen. Alla känner sig som stammisar.

Maten är tydlig och bekant, men smakerna förvånar. Kockarna planerar och väljer bland utstuderade tillbehör och genomtänkta såser. Till stor del lagas maten över öppen eld i det lika öppna köket. Vi har inga hemligheter och bjuder in gästerna att beskåda men också lära. Vi delar kunskap och inspirerar till helgens matlagning. Vill man köpa med sig en del av upplevelsen så finns butiken runt hörnet.

Maten är straight forward, med massa smak och djup. I kombination med service som är omtänksam och ovanligt vänlig - utan att vara hövlig - skapar vi något nytt i Hagastaden och Stockholm. En restaurangupplevelse som kombinerar den pulserande brasseriestämningen med den personliga och familjära känslan på en diner. Urban Diner.

Om Dig

Det viktigaste med dig är att du verkligen är intresserad av att ge överraskande bra service, gillar att jobba i team och att du älskar mat och dryck i olika upplevelseformat. Du tycker också att det är spännande att utforska gränslandet mellan butik, deli, bar och restaurang. Urban Deli genomgår just nu en förändringsresa där vi kommer lägga stort fokus på att inspirera i omställningen till framtidens mat. Därför blir det viktigt att även du är engagerad i frågor kring mat så som hållbarhet, food tech, klimatpåverkan och smakrikedom!

Du har troligtvis en bakgrund inom butik, saluhall, café eller restaurang, men det är inget måste. Är du nyfiken och har gott värdskap så är du minst lika välkommen att söka. Du trivs i en snabbfotad miljö med schyssta villkor och att få vara en del av en utvecklande arbetskultur. På Urban Deli ska vi inspireras av vår omvärld men också av varandra. Därför uppskattar vi om du också har något kul att bidra med, så som makalöst bra värdskap, någon subkultur, matnörderi eller kanske ovanligt vassa säljkunskaper?

Om vårt erbjudande

Vi är på en resa och vill bygga ett team som ska leda utvecklingen av framtidens mat och vara en frontlöpare för andra i branschen. För att kunna ligga i framkant ska UD präglas av innovation, kunskap och passion och de insikterna delar vi gärna med dig. Vår huvudägare är Axfood och genom att få vara en del av en större koncern så ser vi en massa fördelar med vad våra upptäckter också kan bidra med till våra systerbolag men också till andra. Att vi dessutom får ta del av resurser hos en av Sveriges största Dagligvaruhandlare är ju inte så pjåkigt heller och vill du utvecklas inom Axfood-koncernen så finns det fina karriärmöjligheter till det.

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats i Hagastaden i en spektakulär fastighet med fokus på life-science och forskning. Vi tycker att det är viktigt att du får samma möjlighet till inspiration och kunskap som våra gäster. Därför har du som medarbetare också förmånliga rabatter i restaurangen och butiken, samt får ta del av forskning och tendenser gällande framtidens mat. Självklart får du också en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vårt viktigaste bidrag är nog ändå att tillsammans med oss vara med och inspirera i omställningen till framtidens mat!

Klicka på länken och besvara några frågor som gör det lättare för oss att förstå vad du önskar jobba med hos oss, så hör vi av oss inom kort.

Välkommen med din ansökan!

Länkar:

Urban Deli www.urbandeli.se (http://www.urbandeli.se)

Forskaren www.forskaren.se (http://www.forskaren.se)

Ansök nu

Barchef på Urban Deli Nytorget

Barchef
Läs mer Jan 6
Om Urban Deli

Vår vision är att accelerera omställningen till framtidens mat. Oavsett om du väljer att äta hos oss, hemma eller någon annanstans. Det gör vi bland annat genom att arbeta branschöverskridande. Vi samlar helt enkelt restaurang, bar, butik och deli under ett och samma tak, för att skapa en härlig och stämningsfull mötesplats.

Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och Centralstationen. Under 2024 flyttar Urban Deli in Forskaren, med fokus på life science, och därmed öppnar vi vår femte enhet. Denna gång i hjärtat av Hagastaden. Vi skryter gärna om vårt eget Matlabb i Sickla och vårt Hotell med 106 rum på Sveavägen 44, för att inte tala om vår Takpark på samma adress och inte minst Söders finaste uteservering på Nytorget! På Urban Deli jobbar nästan 400 anställda med samma önskan och drivkraft, att ge våra gäster bra service och dela med sig av kunskap och inspiration. Vi vill bidra till en framtidssäkrad måltid, utan att det sker på bekostnad av upplevelse, smak eller näringsinnehåll. Ett lyckligare matliv, helt enkelt. Vi söker nu en Barchef till vår enhet på Nytorget!

Om Rollen

Som Barchef på Urban Deli Nytorget är du ytterst ansvarig för all verksamhet i din avdelning. Syftet med rollen är att leda avdelningen och dess medarbetare mot uppsatta mål för bl.a. innovation, kvalitet, medarbetar- och gästnöjdhet, försäljning och lönsamhet, samt att ständigt utveckla avdelningen gällande exempelvis erbjudanden, värdskap, upplevelser och arbetsmiljö.

Du rapporterar till Restaurangchef och tillsammans arbetar ni för att uppnå era mål och säkerställer att samtliga medarbetare har rätt kompetens och rätt förutsättningar.

Du och ditt team samarbetar med övriga avdelningschefer och medarbetare för att finna synergier som stimulerar till kompetensåterföring, effektivitet och bättre gästupplevelser inom Urban Deli’s organisation. Förutom kollegorna på din och de övriga enheterna så har du ett Supportkontor som stöd, där bland annat resurser inom HR, sälj, marknad, ekonomi, IT, inköp och innovation finns att tillgå.

I rollen som Barchef kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:

- LEDARSKAP: Leda dina närmaste medarbetare samt inspirera till en god ledarskapskultur präglad av förtroende, tydlighet och utveckling.

- ORGANISATION: Planera och organisera verksamheten baserat på budget och övriga mål.

- KOMPETENSSÄKRA: Säkra kompetens genom utbildningsinsatser och/eller nyrekrytering.

- LÖNSAMHET: Säkerställa att bemanning och inköp sker i enlighet med vår försäljningsförmåga, med avsikt att ständigt navigera mot att överträffa budgeterade mål.

- UTVECKLA: Driva och utveckla avdelningens produkter i enligt med gällande policys samt inköps- & samarbetsavtal.

- ADMINISTRATION: Hantera det löpande arbetet med attestering och kontering av fakturor för att underlätta bokslut, samt säkra ordning och reda vad gäller lagerhållning, inventering, daglig uppföljning, schema, anställningsavtal, arbetsbeskrivningar m.m.

- SAMARBETEN: Hantera kontakten och sköta samarbetet med övriga avdelningar & Supportkontorets resurser.

- VARUMÄRKE: Ansvara för att avdelningens verksamhet ständigt representerar Urban Deli’s varumärke och att all kommunikation - i skrift såväl som i tal, tonalitet och värdskap - kommuniceras på rätt sätt.

Om Dig

Så, vem är du då? Det vi vet är att du är en stark ledare i branschen med goda referenser och drivs av att stå i baren och möta våra gäster med försäljning & lönsamhet. Du vill vara en del av vår vision och bidra till omställningen för mer hållbar, god och näringsrik mat och dryck. Du älskar mat och dryck i olika upplevelseformat och tycker att det är spännande att utforska gränslandet mellan butik, deli, bar och restaurang. Vi vet också att du har erfarenhet från liknande roller inom bar och/eller restaurang och haft ansvar för budget och medarbetare. Därmed vet vi också att du är en fena på Driftsekonomi inom framför allt bar och har lärt dig många smarta knep för att överträffa uppsatta mål.

Vi tror en del om dig också. Bland annat att du är nyfiken och kommer finna nya sätt att skapa attraktiva erbjudanden i en ständigt föränderlig värld. Vi tror också att du är lika delar inlyssnande, empatisk och lagspelare som du är tydlig, kravställande och ansvarstagande. I punktform så tror vi också att du:

- Känner att det är naturligt för dig att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

- Har brett kontaktnät inom branschen

- Har vana att arbeta med tydliga riktlinjer gällande koncept, avtal, inköp

- Är innovativ och har vana att driva en verksamhet mer stor variation under året och förstår dess utmaningar

- Har god administrativ förmåga och gärna behärskar program som Office365 (Teams, Word, PowerPoint, Excel mm), Caspeco, Palette, Trivec etc.

Om vårt erbjudande

Vi är på en resa och vill bygga ett team som ska leda utvecklingen av framtidens mat och vara en frontlöpare för andra i branschen. För att kunna ligga i framkant ska UD präglas av innovation, kunskap och passion och de insikterna delar vi gärna med dig. Vår huvudägare är Axfood och genom att få vara en del av en större koncern så ser vi en massa fördelar med vad våra upptäckter också kan bidra med till våra systerbolag men också till andra. Att vi dessutom får ta del av resurser hos en av Sveriges största Dagligvaruhandlare är ju inte så pjåkigt heller och vill du utvecklas inom Axfood-koncernen så finns det fina karriärmöjligheter till det.

Vi erbjuder dig en pulserande arbetsplats med verksamheter från tidig morgon till sen kväll. Vi tycker att det är viktigt att du får samma möjlighet till inspiration och kunskap som våra gäster. Därför har du som medarbetare också förmånliga rabatter i restaurangen och butiken, samt får ta del av forskning och tendenser gällande framtidens mat. Självklart får du också en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vårt viktigaste bidrag är nog att få vara med och accelerera omställningen till framtidens mat!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu