Stockholm: Kock

Hitta ansökningsinfo om jobbet Kock i Stockholm. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Stockholm inom den kategorin.

Publicerad: 2024-09-04 // Varaktighet: Heltid

Företag Suhani & Nandini AB driver restaurang verksamhet i centrala Stockholm. Restaurang är känd för äkta Indisk mat och matbanor. Förstärka sin verksamhet letar företag efter en kock med indisk matkultur.

Alla platsannonser →

Andra jobb i Stockholm som Kock, à la carte

Nedan visas andra jobb i Stockholm som Kock, à la carte.

REKRYTERINGSDAG 25 MARS!

Läs mer Mar 20
Varmt välkommen till vår rekryteringsdag! Vi söker nya medarbetare! Högsäsongen närmar sig och RestaurangAssistans söker just nu personal till massor av spännande tjänster! Därför bjuder vi nu in till en rekryteringsdag på vårt kontor där du får träffa rekryterare från Hotell-, Kök- och Matsalsavdelningen.
Vi söker kockar, köksbiträden, diskare, servispersonal, restaurangbiträden, bartenders, receptionister och hotellstädare, . Hos oss får du möjlighet att jobba med massor av roliga uppdrag och på några av Stockholms mest största och häftigaste hotell och restauranger!
Vi kommer att ha öppet hus klockan 10.00-12.00 så det går bra att komma förbi när du vill. Ta med dig ditt CV och ditt bästa mingelhumör!
Datum: 25 mars
Tid: 10.00-12.00
Adress: Norra Stationsgatan 93D, 113 64 Stockholm.

Vi bjuder på kaffe & fika och hoppas på att på att få träffa just dig denna dag! Tipsa gärna dina vänner och bekanta. Läs mer på vår Facebooksida och Anmäl ditt intresse här

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från prisade stjärnkrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotellkedjor, företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och stora arenor. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar.

Ansök nu

Hälsomedveten och kreativ kock till Carotte på Epicenter

Läs mer Jan 30
Om Arbetsplatsen
Epicenter, i hjärtat av Stockholm på Malmskillnadsgatan 44, är Nordens första digitalainnovationshus. Idag är det en grupp av flera lokala innovationshus som erbjuder ett community, en plattform för kunskap och en mötesarena för lokala entreprenörer och innovatörer att växla upp deras tillväxt och ha en positiv inverkan på samhället i stort.
I de häftiga lokalerna driver Carotte restaurang- och caféverksamhet med fokus på hälsosam, kreativ och smakrik mat inspirerat av världens blå zoner.Utöver restaurangen serveras catering i hela huset och självklart är vi med vid stora tillställningar och event.
Fem regioner i världen klassas som de blå zonerna.Här lever människorna i snitt längre och friskare än i resten av världen. Gemensamma nämnare för regionerna är hur de väljer att leva deras liv med fokus på gemenskap, vardagsmotion, stresshantering och ren och hälsosam mat.
Om tjänsten
För att restaurangen på Epicenterska komma till liv och vår gemensamma vision ska bli sann så söker vi efter en eldsjäl som brinner för hälsosam och kreativ matlagning. Någonsom vill förverkliga samt anamma de blå zonernas tänk och omsätta till verklighet.
Som kock på Epicenter jobbar du med en annan kollega och ansvarar för lunchservering för runt 70-100 portioner om dagen. Med fokus på det gröna och gästernas upplevelse är tjänsten en social roll där inspirationen för meny och utvecklingen av konceptet ska komma av Epicenters medlemmar, kollegor och gäster.
Lunchen tillagas till stor del på plats och all världens mat och smaker återfinns på menyn. Den gröna maten är i fokus men inga råvaror utesluts. Gemensamtlevererar man service och mat som förhöjer allas vardag.I tjänsten ingår även inventering, beställningar och hygienkontroll.
Tjänsten har tillträde omgående och är på heltid, tillsvidare. Arbetstiderna är främst förlagda under vardagar, dagtid men kvällar och helger kan förekomma vid event och större tillställningar.
Vi söker dig som
Har viljanatt jobba som kock i ett kreativt kök
Är social, självgående och brinner för utmaningar
Gillar att hålla dig uppdaterad om mattrender och att testa nya smaker och kombinationer, särskilt inom det gröna köket
Kan jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare
Talar svenska och engelska obehindrat

Om oss
Carottes framgångssaga startade 1982 och är en av Sveriges snabbast växande företagsgrupper inom Soft Facility Services med fokus på möten & upplevelser. Med nyskapande catering, restaurang, event, bemanning, kontorsservice & lokalvård skapar vi attraktiva arbetsplatser och evenemang. Carotte har kontor i Stockholm, Göteborg & Jönköping och kunder över hela Sverige.
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper vårakunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Viskräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifikabehov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen ochbesöksnäringen.
Välkommen med din ansökan!
Denna rekrytering sker i samarbetemed Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på nicole@carotte.se. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Ansök nu

Kock till prestigeuppdrag på advokatbyrå i Stockholm!

Läs mer Jan 29
Majola RestaurangKonsult söker nu en kock till ett av våralöpande uppdrag på en advokatbyrå i centrala Stockholm! Du arbetar i företagets egna restaurang tillsammans med ambitiösa kollegor där du själv har mycket goda möjligheter att utvecklas i dina kunskaper.

OM TJÄNSTEN:
Denna tjänstsom kock är på en framståendeadvokatbyrå inomaffärsjuridik som i fina och modernalokaler i centrala Stockholm även driver enegenrestaurang för sina anställda och derasklienter. Som kock arbetar du ibåde varm- och kallkök tillsammans med mycket kompetenta ochdrivna kollegor. Standarden på måltiderna är mycket hög och med noga utvaldaråvaror. Det du och teametskapar serveras på luncher, möten, konferenser och event som enviktig bidragande del till helhetsupplevelsen av företaget.
Arbetstiderna är i huvudsak förlagda måndag till fredagdagtid med 4 kvällar fram till ca 19,30 under en 3-veckorsperiod. Tjänsten är på heltid och du blir anställd av Majola men du kommer att arbeta löpandepå den aktuella advokatbyrån där vi står för en stor del av personalen i köket.
Med god stämning, bra samarbete och omfattande gastronomiska kunskaper i teametkommer du att både ha väldigt trevligt på jobbet och utvecklas i ditt yrke!

OM DIG SOM SÖKER:
Till denna tjänst söker vi dig som är utbildad kockmed kunskap inom både varm- och kallkök. Du är självgående, driven, intresserad av ditt yrke och lägger stor vikt viddin egna yrkesmässiga och personligautveckling. Vidare ser vi att duär kvalitetsmedveten och ambitiös samt har en positiv inställning ochtrivs i en miljö som ställer höga krav. Du är social med både gäster och kollegor och ser långsiktigt på att vara en del av teamet på advokatbyrån.
För att jämna ut könsfördelningen i köket ser vi gärna kvinnliga ansökanden.Erfarenhet från stjärnkrog och fine diningär meriterande.
Obs! För denna tjänst kommer bakgrundskontroller att göras.
Är detta tjänsten för dig så skicka in en ansökan omgående, tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person. Ansökdirekt via vår annons redan idag!

Ansök nu

Kock heltid/deltid

Läs mer Jan 24
Vid Henriksdalshamnen i Hammarby Sjöstad ligger restaurang Marina Tapas. En av de viktigaste faktorerna till Marina Tapas framgång är vårt fokus på kvalitén i det vi tillagar och serverar och kärleken till råvarorna.
Rollen som kock hos oss innebär tillagning av spanska tapasrätter och du bör därför ha erfarenhet av detta sedan tidigare. Du blir en del av vårt team och bidrar med att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster.
Vi tror att du är stresstålig, gillar ordning och reda, är utåtriktad och självgående.
Du gillar att samarbeta och ingå i ett team, du är lyhörd och ser om någonting saknas och kan då fatta snabba självständiga beslut.
Vi söker en kock på 100% omgående och en kock nu och 2 till sommarsäsongen 2025
Arbetstiderna är främst belagda till kvällar och helger.
Lön enligt överenskommelse.
Mejla din ansökan till gamberitapas@gmail.com
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Andra jobb i Stockholm från Suhani och Nandini AB

Nedan visas andra jobb i Stockholm från Suhani och Nandini AB .