Stockholm: O'Learys Gamla Stan letar efter nya mästare/ FOODMEISTERS

Hitta ansökningsinfo om jobbet O'Learys Gamla Stan letar efter nya mästare/ FOODMEISTERS i Stockholm. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Stockholm inom den kategorin.

Publicerad: 2023-11-01 // Varaktighet: Deltid

O'Learys Gamla Stan letar efter nya mästare/ FOODMEISTERS till vårt back of house-team!

Du behöver inte vara Gordon Ramsay för att laga mat! Om mat är din passion, ditt fokus är kvalité, du kan hantera stress väl och är noggrann för att alltid säkerställa bästa möjliga upplevelse för våra gäster, då är O'Learys arbetsplatsen för dig!

Om oss: På O’Learys handlar allt om social eatertainment - vi kombinerar sport, spel och andra sociala aktiviteter med amerikanskinspirerad mat och dryck. Vi är ditt andra vardagsrum och erbjuder en social plats för människor i alla åldrar.

Vi ÄLSKAR att...

leverera en fantastisk matupplevelse för våra gäster

hjälpa våra lagmedlemmar att växa

ha kul och umgås.

Hos O'Learys är lagandan det allra viktigaste, och samarbete är det som värderas högst av alla våra lagmedlemmar.

Våra medarbetare vill att deras nya lagmedlemmar ska:

- ha en passion för mat, dryck, sport och människor.

- gilla att CHILLA, GRILLA & UPPFYLLA!

- vara flexibla och ha ett öppet sinne.

- kunna handskas med både knivar och eld :)


- vara bra på att skapa goda relationer och gilla att arbeta som en del av ett team.

- vilja bli en kock för äran och berömmelsen.

Coachen vill att du:

Pratar ett av de skandinaviska språken eller engelska och ...inga fler krav eftersom vi ANSTÄLLER MÄNNISKOR MED DEN RÄTTA INSTÄLLNINGEN OCH TRÄNAR FÖR FÄRDIGHETER! Vi ser till att du får rätt träning och kompetens för att kunna arbeta i köket.

Arbetsuppgifter: I grunden går jobbet ut på att dyka upp i tid, laga mat, interagera med dina kollegor och skapa oförglömliga matupplevelse för våra gäster.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag!

START: Omgående eller enligt överenskommelse

OMFATTNING: 100%, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Varierande arbetstider enligt överenskommelse

PLATS: O'Learys Gamla Stan

Läs mer om O'Learys på www.olearystrademark.com

Alla platsannonser →

Andra jobb i Stockholm som Kock, à la carte

Nedan visas andra jobb i Stockholm som Kock, à la carte.

A la carte kock sökes till våra restaurangkunder inom Stockholm

Läs mer Apr 29
Nytt
Vi på Submit söker nu efter enA la carte kock till vår kund i Stockholm.Om oss:
Vi på Submit kännetecknas av ett genuint engagemang och strävar alltid efter att skapa de mest gynnsamma förutsättningarna. Vi värdesätter varje individ och sätter stor värdering på att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare inte bara trivs utan också har möjlighet att utvecklas fullt ut.Som konsult hos Submit öppnas dörrar till professionell tillväxt och möjligheter att bygga värdefulla nätverk som kommer att vara en tillgång för dig i framtiden. Vi tror på att investera i våra medarbetares personliga och professionella utveckling. Därför tillhandahåller vi en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din resa, och som finns där för att ge vägledning och stöd på vägen mot framgång.
Om kunden:
Våra kunder är gourmetrestauranger som strävar efter att erbjuda enastående matupplevelser med högklassiga råvaror och exceptionell kvalitet. Dessa restauranger satsar på att tillfredsställa sina gäster med smakfulla och innovativa rätter som skapar minnesvärda gastronomiska ögonblick. Utöver maten erbjuder gourmetrestauranger ofta ett brett urval av desserter, premium alkoholhaltiga drycker och förstklassigt kaffe för att komplettera måltiden och ge en helhetsupplevelse av gastronomisk lyx och njutning.
Arbetsuppgifter:- Inköp av färska och högkvalitativa råvaror- Behärskning av olika matlagningstekniker- Skapande av estetiskt tilltalande presentationer- Strikt kvalitetskontroll av varje rätt- Strukturera i köket och hålla ordning och reda- Utföra städning och underhåll av arbetsområdet- Förbereda mise en place för en smidig arbetsdag- Säkerställa en kontinuerlig och effektiv kommunikation med kollegor
Profil:
Kreativ och passionerad för matlagning
Noggrann och precis med detaljer
Flexibel och anpassningsbar till olika situationer
Organiserad och effektiv i sitt arbete
Teamorienterad och samarbetsvillig
Kritiskt tänkande för att skapa balanserade rätter

Krav:
Expertis inom matlagning, råvaror och kökstekniker
Kreativitet för att skapa innovativa rätter och presentationer
Fingerfärdighet och precision i tillagningen
Förmåga att hantera stressiga situationer
Förståelse för och balansering av smaker
Kundfokus för att leverera enastående matupplevelser
Strikt följa hygienstandarder
Passion för matlagning och delning av matupplevelser
Erfarenhet inom matlagning, med minst 3 års arbetslivserfarenhet
Flytande i svenska, både i tal och skrift
Utbildning inom Hotell & Restaurang

Plats: Stockholm
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Varierande
Låter detta som något för dig? Ansök idag! Vid frågor om tjänsten kontakta Ramin@submitbemanning.se

Ansök nu

Kock till Urban Deli Nytorget

Läs mer Apr 23
Om Urban Deli
Urban Deli är inte bara en restaurang, en matbutik eller en saluhall – Urban Deli är en blandning av allt detta. Idag finns vi i lite olika skepnader på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen och på Centralstationen i Stockholm. Vi har också en webbutik och ett hotell med 106 designade rum på Urban Deli Sveavägen.
Vi är ett gäng nyfikna och glada innovatörer som med passion för mat vill göra matlivet lyckligt och enkelt. Vi älskar att ge bra service och bidra med kunskap och inspiration, oavsett om det handlar om en restaurangupplevelse hos oss eller hemma. Våra kunder & gäster ska alltid känna sig välkomna och miljön är färgstark och skön med en blandad publik.
Om dig
Till vår restaurang på Nytorget söker vi nu kockar. Urban Deli är en livlig verksamhet med hög beläggning både lunch & middag. Här blandas privatgäster med businessfolk dag som kväll och en brusig stämning byggs upp under AW’n som senare övergår till full matsalsservice. Restaurangen har drygt 120 sittplatser samt en bar och en uteservering(sommaren).
Du älskar mat, dryck, service och restaurangbranschen
Du har erfarenhet från andra stora krogar
Du är en glad, positiv och energisk person med stark servicekänsla
Du är en lagspelare med högt tempo, stort driv och hanterar många olika arbetsuppgifter samtidigt
Du triggas av att nå högt uppsatta mål
Du har mycket goda matlagningskunskaper
Du pratar svenska & engelska obehindrat
Dina arbetsuppgifter
Du rapporterar till din Köksmästare. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att vi har produkter av högsta kvalitet, ett bra samarbete och god stämning med övriga avdelningar och är delaktig till att ge våra gäster och kunder en upplevelse i toppklass.
Dina arbetsuppgifter är bland annat:
Säkerställa högsta möjliga kvalitet på maten
Samarbete med dina kollegor på hela Urban Deli
Kommunikation med övriga avdelningar
Säkerställa hygien, service, miljö och koncept
Säkerställa att alla rutiner följs

Arbetstiderna är blandade dag, kväll & helg. Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 75% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning.
Lön & tillträde enligt överenskommelse. All personal på Urban Deli har generösa rabatter i både restaurangerna & butikerna samt årligt friskvårdsbidrag. Vi har självfallet kollektivavtal.
Urban Deli är en del av Axfood.
Varför Urban Deli?
Vi erbjuder unika mötesplatser för dygnets alla måltider med en kombination av butik, saluhall och restaurang som ger en livlig och kul atmosfär. Mötesplatser där alla är välkomna!
Du får en unik möjlighet att utvecklas inom service då vi driver bar, restaurang, saluhall, butik och hotell under samma varumärke.
Du får vara del av ett gäng som har som ambition att ligga i framkant genom att hela tiden testa nya vägar, produkter och arbetssätt för att bli mer hållbara och inspirera andra – mat ska vara gott för planet, kropp och själ!
Ansökan
Ansök via länken. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Kock

Läs mer Apr 17
Bockholmengruppensöker nu kocktill restaurangen Österlånggatan 17.
Skåla in historiens vingslag i Gamla Stan! Här bodde Hindrich Nyward, vindragarlagets ålderman, för två hundra år sedan, och byggnaden som vi huserar i var plats för ett av Stockholms sista vintapparställen ända upp till slutet av 1800-talet. På Österlånggatan 17 sitter stämningen i klassiska väggarna, och traditionen som kullerstenskvarterens knutpunkt lever vidare.
Prima service, bubblig atmosfär och mat och dryck för alla smaker. Influenserna på vår meny kommer från hela världen, men vi inspireras av, och tar hänsyn till de råvaror vi har här på hemmaplan.
Sitt på övervåningen och blicka ut över Stockholms mest anrika gata, eller häng på i markplan där vi dessutom stoltserar med en av stadsdelens mest charmanta barer.
WE LOVE TO SERVE YOU
Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.
Som kock är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen och köksmästaren. Ditt arbete går ut på att säkerhetsställa att maten tillagas enligt recept och självklart kunna arbeta bra både ensam och i grupp.
Om dig
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du- har stor passion förmat och service- är initiativtagande- är social och trevlig- är en teamplayer
Om tjänsten
Du kommer bl.a. ansvara för- din station i köket- att maten tillagas enligt recept och standard- att upprätthålla företages rutiner och policy
Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!
Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Vi vill bli fler i köket på Pinchos Farsta!

Läs mer Apr 17
Vi söker ny kollega till köket!
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre!
Till köket på Pinchosvälkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan.
Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära!
Vilka är vi?På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet!
Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt.
Vi kan erbjuda dig en rolig arbetsplats
storamöjligheter att utvecklas i kedjan
ett innovativt koncept
fantastiska kollegor
För att passar bra hos oss tror vi att du har tidigare erfarenheter från arbete i kök
är flexibel och innovativ
trivs med högt tempo
uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
sprider positiv energi omkring dig
är bra på att säkerställa kvalitet
uppskattar att vår mat tillagas efter recept
är snabb, noggrannoch effektiv
kan och villbjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!

Ansök nu

Är du kock och i början av din karriär?

Läs mer Apr 11
Är du nyfiken och driven.Här finns alla möjligheter dig med att sätta grunden för framtiden.På Vasamuseet jobbar ett tight team i köketdär vi i dagsläget är lika mångakillar ochtjejer som vill åt samma håll. Att fortsätta leverera fantastiska matupplevelser på den allrahögsta nivån. All mat är lagad från grunden med fokus på modern nordisk matlagning.Vi letar nu efterdig med enstark karaktär med sprudlande energi som vill vara med på denna resan. Det viktigaste är din inställning och ambitioner framåt.Våra ambitioner är höga och vi ser att kvalité och noggrannhet är någontingsom utmärker dig och ditt arbetssätt. Det under ett högt tempo med stort fokus påvarje tallrik och gäst.
DET HÄR ÄR DU
Du har genuint intresse för mat &matlagning; med svenska, ekologiska och närproducerade råvaror.
Du vill arbeta ien kreativ miljö
Du gillar attutveckla och utvecklas
Här erbjuder vi unika karriärsmöjligheter.

DET HÄR FÅR DU
Laga all mat från grunden
Unika karriärsmöjligheter
Branschens bästa arbetstider(rullande schema där du jobbar dagar, kvällar och varannanhelg. Det efter verksamhetens behov och beställningar)
En viktig roll i vår utveckling


I köket kommunicerar vi på svenska och engelska.Tjänsten är 100% (6 månaders provanställning tillämpas)Tillsättning:MajMärk ansökan "Kock Vasamuseet"HAR DU FRÅGOR KRING JOBBET OCH PROCESSEN?Magnus Olssonmagnus@progressioswe.seOM VASAMUSEETVi serverar dagligen lunch för mellan 200-400 nöjda gäster. Det 365 dagar om året.Vårfestvåningsverksamhet har vi ca 100 st oliva evenemang varje år under kvällarna. Det i olikastorlekar med upptill 800 gäster sittande i Skeppshallen.
Kollektivavtal finns på arbetsplatsen.

Ansök nu

Andra jobb i Stockholm från O'learys Trademark AB

Nedan visas andra jobb i Stockholm från O'learys Trademark AB .

Sous Chef Gamla Stan

Souschef
Läs mer Nov 1
O’Learys Gamla Stan söker Sous Chef med passion för mat, människor och gästupplevelse!

Vi söker dig som:

Är utbildad kock och har minst 3 års arbetslivserfarenhet från arbete i kök som Sous Chef eller liknande på à la carte-restaurang.

Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på att bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet. Som Sous Chef på O'Learys är du en del av ett glatt och härligt team, därför ser vi att du är en lagspelare som kan bidra till att skapa ett starkt team och god atmosfär i köket.

Som Sous Chef stöttar du Kökschefen i att leda köket och kockarna framåt. Du är resultatinriktad, strategisk och tar ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i framgång som i motgång. Du tar ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att köket, verksamheten och medarbetarna ska uppnå sina mål, både under lugna tillfällen och när vår lokal är fylld med gäster.

Du är en förebild för köket när det kommer till matlagning, att hålla rutiner och upprätthålla ordning och reda i köket. Vi ser även att du har en mycket god samarbetsförmåga och agerar lyhört och uppmärksamt mot dina kollegor. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för mat och kök men även för ledarskapsfrågor och drivs av att skapa resultat och ta ansvar över köket.

Arbetsuppgifter:

Som Sous Chef på O’Learys får du chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Du ansvarar för förberedelser av maträtter i enlighet med O’Learys recept för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet. Du planerar och leder arbetet i köket tillsammans med Kökschefen vilket kan innebära stöttning vid rekrytering, bemanning, beställning av varor och underhåll av ytor och utrustning.

Ditt ansvar som Sous Chef är även att bidra till ett starkt team och atmosfär i köket genom gott ledarskap och personalutveckling. Tillsammans med kökschefen och de andra kockarna utvecklar ni köksverksamheten och med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster.

Vad vi erbjuder dig:

En häftig miljö där mat, sport och aktiviteter skapar en härlig atmosfär och där den familjära stämningen ska genomsyra hela personalen från baren till servisen till köket. Vår á la carte meny förnyas löpande vilket skapar en varierande miljö i köket. Det finns även goda chanser till vidareutveckling inom koncernen.

Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: 100%, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Varierande arbetstider enligt överenskommelse

PLATS: Gamla Stan

Om O'Learys

O'Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats fylld av aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan.

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Ansök nu

OLearys Gamla Stan söker Restaurangchef

Hovmästare
Läs mer Nov 1
O’Learys Gamla Stan söker en erfaren och mångsidig Restaurangchef!

Vi söker dig som

Har minst tre års arbetslivserfarenhet som skiftledare/områdesansvarig i restaurang/bar och har god kassavana. Vi ser att du har bred erfarenhet inom restaurangyrket och har arbetat både som bartender och servis under flera år och söker nu en ledarroll inom restaurangyrket. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är mångsidig, lyhörd och uppmärksam på vad som behöver göras i restaurangen samt är snabb på att hjälpa till där det behövs.

Du är en naturlig ledare, problemlösare och en förebild för personalen när det kommer till hur man agerar och sköter sig i samtliga delar i restaurangen. Du är även en duktig och ödmjuk projektledare som delegerar uppgifter på ett tydligt sätt under både lugna och stressiga förhållanden. Vi ser även att du är bra på att skapa goda relationer, både med gäster och personal, och gillar att jobba som en del av ett team.

Arbetsuppgifter

Din yttersta roll som Restaurangchef är att stötta Platschef/Restaurangchef genom att leda personalen under ditt skift och se till att verksamheten rullar på felfritt innefattande servis, bar, kök, aktiviteter, lokaler, gäster etc.

Du delegerar uppgifter, coachar personalen och kvalitetssäkrar samtliga områden under drift. Du arbetar själv i driften, är flexibel och arbetar där det behövs såsom i servisen, som bartender eller som aktivitetsansvarig.

Som Restaurangchef kommer du exempelvis att:

- Coacha och kvalitetssäkra personalen under ditt skift

- Ansvara för att checklistor ges ut, delegeras, samlas in och kontrolleras

- Arbeta själv i drift där det behövs såsom i servis, hov, bar, aktivitet, spelreception etc

- Ser till att kassasystem, betalningsterminaler och övrig teknik fungerar under drift

- Ansvara för att lösa problem som kan uppkomma under drift och koppla in de parter som behövs vid behov

- Huvudsakligt ansvar för gästnöjdhet under ditt skift

- Huvudsakligt ansvar för att öppnings- & stängningsrutiner följs om inte Platschef är på plats



Om O'Learys

O'Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats fylld av aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan.

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag

Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: 50-100%

ARBETSTIDER: Dag/Kvällar/Helger

PLATS: O'Learys Gamla Stan

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö, ett härlig team och goda chanser till vidareutbildning inom företaget.

Ansök nu

O'Learys Norrtull letar efter nya mästare/ FOODMEISTERS

Kock, à la carte
Läs mer Nov 1
O'Learys Norrtull letar efter nya mästare/ FOODMEISTERS till vårt back of house-team!

Du behöver inte vara Gordon Ramsay för att laga mat! Om mat är din passion, ditt fokus är kvalité, du kan hantera stress väl och är noggrann för att alltid säkerställa bästa möjliga upplevelse för våra gäster, då är O'Learys arbetsplatsen för dig!

Om oss: På O’Learys handlar allt om social eatertainment - vi kombinerar sport, spel och andra sociala aktiviteter med amerikanskinspirerad mat och dryck. Vi är ditt andra vardagsrum och erbjuder en social plats för människor i alla åldrar.

Vi ÄLSKAR att...

leverera en fantastisk matupplevelse för våra gäster

hjälpa våra lagmedlemmar att växa

ha kul och umgås.

Hos O'Learys är lagandan det allra viktigaste, och samarbete är det som värderas högst av alla våra lagmedlemmar.

Våra medarbetare vill att deras nya lagmedlemmar ska:

- ha en passion för mat, dryck, sport och människor.

- gilla att CHILLA, GRILLA & UPPFYLLA!

- vara flexibla och ha ett öppet sinne.

- kunna handskas med både knivar och eld :)


- vara bra på att skapa goda relationer och gilla att arbeta som en del av ett team.

- vilja bli en kock för äran och berömmelsen.

Coachen vill att du:

Pratar ett av de skandinaviska språken eller engelska och ...inga fler krav eftersom vi ANSTÄLLER MÄNNISKOR MED DEN RÄTTA INSTÄLLNINGEN OCH TRÄNAR FÖR FÄRDIGHETER! Vi ser till att du får rätt träning och kompetens för att kunna arbeta i köket.

Arbetsuppgifter: I grunden går jobbet ut på att dyka upp i tid, laga mat, interagera med dina kollegor och skapa oförglömliga matupplevelse för våra gäster.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag!

START: Omgående eller enligt överenskommelse

OMFATTNING: 100%, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Varierande arbetstider enligt överenskommelse

PLATS: O'Learys Norrtull

Läs mer om O'Learys på www.olearystrademark.com

Ansök nu

OLearys Norrtull söker Restaurangchef

Restaurangchef
Läs mer Okt 23
O’Learys Norrtull söker en erfaren och mångsidig Restaurangchef!

Vi söker dig som

Har minst tre års arbetslivserfarenhet som skiftledare/områdesansvarig i restaurang/bar och har god kassavana. Vi ser att du har bred erfarenhet inom restaurangyrket och har arbetat både som bartender och servis under flera år och söker nu en ledarroll inom restaurangyrket. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du glad, utåtriktad, gillar att träffa nya människor och brinner för att ge den absolut bästa kundupplevelsen till gästerna. Du är mångsidig, lyhörd och uppmärksam på vad som behöver göras i restaurangen samt är snabb på att hjälpa till där det behövs.

Du är en naturlig ledare, problemlösare och en förebild för personalen när det kommer till hur man agerar och sköter sig i samtliga delar i restaurangen. Du är även en duktig och ödmjuk projektledare som delegerar uppgifter på ett tydligt sätt under både lugna och stressiga förhållanden. Vi ser även att du är bra på att skapa goda relationer, både med gäster och personal, och gillar att jobba som en del av ett team.

Arbetsuppgifter

Din yttersta roll som Restaurangchef är att stötta Platschef/Restaurangchef genom att leda personalen under ditt skift och se till att verksamheten rullar på felfritt innefattande servis, bar, kök, aktiviteter, lokaler, gäster etc.

Du delegerar uppgifter, coachar personalen och kvalitetssäkrar samtliga områden under drift. Du arbetar själv i driften, är flexibel och arbetar där det behövs såsom i servisen, som bartender eller som aktivitetsansvarig.

Som Restaurangchef kommer du exempelvis att:

- Coacha och kvalitetssäkra personalen under ditt skift

- Ansvara för att checklistor ges ut, delegeras, samlas in och kontrolleras

- Arbeta själv i drift där det behövs såsom i servis, hov, bar, aktivitet, spelreception etc

- Ser till att kassasystem, betalningsterminaler och övrig teknik fungerar under drift

- Ansvara för att lösa problem som kan uppkomma under drift och koppla in de parter som behövs vid behov

- Huvudsakligt ansvar för gästnöjdhet under ditt skift

- Huvudsakligt ansvar för att öppnings- & stängningsrutiner följs om inte Platschef är på plats



Om O'Learys

O'Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats fylld av aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan.

Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag

Välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: 50-100%

ARBETSTIDER: Dag/Kvällar/Helger

PLATS: O'Learys Norrtull

VI ERBJUDER DIG: En häftig arbetsmiljö, ett härlig team och goda chanser till vidareutbildning inom företaget.

Ansök nu

O'Learys Norrtull söker Platschef

Restaurangchef
Läs mer Okt 22
O’Learys i Norrtull söker Platschef med passion för att driva verksamheten framåt tillsammans med ett engagerat team!

Inledning
Drömmer du om att driva och leda en verksamhet? Är du driven, trivs med att ta stort ansvar och leda personal? Har du dessutom intresse av att arbeta inom restaurang och nöjesbranschen kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Vi söker nu en driven och engagerad Platschef som vill stå längst fram i ledet tillsammans med ett engagerat Team!

Arbetsuppgifter
Som Platschef på O’Learys ansvarar du för driften av hela restaurangen och dess olika delar med restaurangdel, bar, eventcenter och löpande happenings. Du ser till att driva försäljningen utifrån uppsatta mål, optimera arbetssätt, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet.

Du kommer att leda ett team med anställda som arbetar inom olika kategorier såsom bar, servering, kök och aktiviteter. Ditt ansvar som Platschef är att skapa ett starkt team och atmosfär genom gott ledarskap och personalutveckling. Tillsammans med Restaurangchefen och ert team utvecklar ni verksamheten och med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster.

Som Platschef ansvarar du även för rekrytering, schemaläggning, planering och budgetering samt utbildning av personalen. Du ser till att löpande underhållsarbete i restaurangen sköts och rapporterar löpande till ägarna. Vid din sida kommer du att ha restaurangchef, skiftledare och kökschef samt övriga områdesansvariga som stöttar dig i ditt arbete.

Som Platschef kommer du exempelvis att:

- Vara behjälplig i den dagliga driften

- Leda personalen inom varje kategori och säkerställa att varje individ har möjlighet att göra sitt bästa

- Utbilda personal så att ekonomiska mål och kvalitetsmål uppnås

- Rekrytera personal och lägga upp arbetsschema för de olika stationerna

- Arbeta med administrativa uppgifter som rör verksamheten och personal

- Sammanställa dagliga rapporter såsom försäljningsstatistik samt analysera statistik och nyckeltal

- Beställa och distribuera varor och utrustning för hela restaurangen och verksamheten

- Vara ytterst ansvarig för att gemensamt uppsatta mål för enheten följs

Vi söker dig som

Har minst 5 års erfarenhet från restaurang, meriterande från O'Learys, och har arbetat som ledare med medarbetaransvar i minst 3 år. Vi ser det även som fördelaktigt om du har drivit restauranger med flera delar utöver bara servering, såsom aktiviteter eller andra nöjen. Du känner dig bekväm i en snabb arbetsmiljö och du har god erfarenhet när det kommer till att leverera kvalitativ service till gästerna samt att leda och coacha medarbetare till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans. Erfarenhet av Caspeco Cloud kassasystem innefattande schemaläggning, budgetering och lönehantering etc är meriterande.

Som person är du resultatinriktad, strategisk och tar ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i framgång som i motgång. Du tar ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att verksamheten ska uppnå sina mål. Då du kommer att arbeta i en bred roll har du en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa på ett strategiskt sätt och även anpassa dig med lätthet till ändrade förutsättningar och omständigheter.

Som ledare agerar du med trovärdighet, självförtroende och respekt samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga. Du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för ledarskapsfrågor, drivs av att skapa resultat och ta stort ansvar. Du erbjuds här stora möjligheter att påverka verksamhetens utformning och utveckling, samtidigt som du har ett nära samarbete med restaurangchef, ägare, ledningsgrupp och andra platschefer inom O'Learys

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

START: Omgående eller enligt överenskommelse

OMFATTNING: 100%, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Varierande arbetstider enligt överenskommelse

PLATS: O'Learys Norrtull



Om O'Learys

O'Learys är mer än bara en restaurang. Det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats fylld av aktiviteter och nöjen alla dagar i veckan. Utöver vårt stora aktivitetsutbud med allt för både stora och små, erbjuder vi även live evenemang och konserter med DJ's, band och artister.

Ansök nu