Stockholm: Kallskänka

Hitta ansökningsinfo om jobbet Kallskänka i Stockholm. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Stockholm inom den kategorin.

Publicerad: 2023-05-25 // Varaktighet: Heltid

Bockholmengruppen söker nu kallskänka till restaurangen Österlånggatan 17.

Skåla in historiens vingslag i Gamla Stan! Här bodde Hindrich Nyward, vindragarlagets ålderman, för två hundra år sedan, och byggnaden som vi huserar i var plats för ett av Stockholms sista vintapparställen ända upp till slutet av 1800-talet. På Österlånggatan 17 sitter stämningen i klassiska väggarna, och traditionen som kullerstenskvarterens knutpunkt lever vidare.

Prima service, bubblig atmosfär och mat och dryck för alla smaker. Influenserna på vår meny kommer från hela världen, men vi inspireras av, och tar hänsyn till de råvaror vi har här på hemmaplan.

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Som kallskänka är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen och köksmästaren. Ditt arbete går ut på att säkerhetsställa att maten tillagas enligt recept och självklart kunna arbeta bra både ensam och i grupp.

Om dig
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du
- har stor passion för mat och service
- är initiativtagande
- är social och trevlig
- är en teamplayer

Om tjänsten

Du kommer bl.a. ansvara för
- din station i köket
- att maten tillagas enligt recept och standard
- att upprätthålla företages rutiner och policy

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med intervju-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Alla platsannonser →

Andra jobb i Stockholm som Kallskänka

Nedan visas andra jobb i Stockholm som Kallskänka.

Köksbiträde / kallskänka

Läs mer Apr 25
Nytt
Kom och jobba med oss på Robin Delselius Bageri!Vi söker en kollega som har erfarenhet och glädje kring att arbeta som köksbiträde / kallskänka som är redo för att ta utvecklas tillsammans med oss.
Här i Grisslinge vill vi lägga mycket kraft på att utveckla våra luncher och catering och söker nu en ny stjärna för att hjälpa till att bidra med utvecklingen av just dessa bitar. Tidigare erfarenhet från att jobba inom kök/kallkök är ett krav.
Du bör vara en glad och positiv person som gillar att arbeta med service i högt tempo. Har för vana att jobba självständigt såväl som i grupp, ditt mål ska alltid vara att tillsammans med ditt team vilja sträva mot bästa möjliga kvalitet och kreativa rätter.
I tjänsten ingår förutom att laga god mat även att vara delaktig i planering produktionen till våra butiker.
Är du redo för denna utmaning? Skicka in din ansökan redan idag!Tjänsten avser heltid, lön efter kollektivavtal.
Varierande arbetstider och tillträde enligt överneskomelse.

Ansök nu

Kökspersonal / Kallskänka KAJSAS

Läs mer Apr 1
Gillar du högt tempo och brinner för mat och service? KAJSAS söker nu drivenkökspersonal / kallskänkatill sommarsäsongen 2024 för KAJSAS I PARKEN och KAJSAS ITULLEN.
Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet med att jobba med mat - vare sig du har arbetat i storkök på en väletablerad krog eller i ett snabbmatskök med fastfood kan du vara rätt person för oss! Du ska vara driven och van att arbeta vid ett högt tempo och tydligt kunna kommunicera med dina kollegor.
Om oss
KAJSAS drivs idag av två drivna systrar, Elaine och Stephanie, som tillsammans med sin mamma Eva har drivit caféverksamhet både på Södermalm och runt om i stan över 20 år.
KAJSAS I PARKEN är en sommarbistro belägen i Vitabergsparken på Södermalm och är en av områdets mest vältrafikerade uteserveringar.
KAJSAS I HORNSTULL är vårt tredje tillskott till vår familj av enheter på Södermalm och öppnade i November 2022. Serveringen är belägen vid Bergsundsstrand / Hornstulls Strand och serverar bla hamburgare, korv, svalkande drycker och glass.
Båda serveringarna har fullständiga rättigheter.
Rollen och arbetsuppgifter
Rollen som kökspersonal / kallskänka hos KAJSAS innebär främst arbete i service med tillagning av mat - framförallt ivarmkök, kallrök och prepp.
Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi lagar mat av högsta möjliga kvalité, bidrar till en härlig arbetsplats och ger våra gäster högsta möjliga service. För den som visar framfötterna och har ambition för yrket finns stora möjligheter att växa hos KAJSAS.
Dina arbetsuppgifter hos KAJSAS är bland annat:
Bra samarbete med dina kollegor
Köksarbete – hantera stekbord, fritös och komponera maträtter
Prepp
Inventering/ Beställningar
Följa givna direktiv
Följa rutiner gällande hygien, service, miljö och koncept
Följa rutiner inför öppning/stängning

Anställning
Tjänsterna vi tillsätter är både hel- och deltid och arbetstider är blandade dag, kväll och helg. Tjänsten är säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Urval och intervjuer sker löpande. Anställningmed uppstart i drift i Maj.Lönesättning tillämpas individuellt enligt överenskommelse.
Fullständigt ifyllda ansökningar är ett krav, svara på frågorna samt bifoga CV och personligt brev. Ansökan endast via länk.
Hoppas vi hörs snart!

Ansök nu

Morgonpersonal KAJSAS PÅ KAJEN

Läs mer Feb 6
Vi söker dig som är en morgonpigg och ansvarsfull person med tidigare erfarenhet från café/restaurang! Sök idag och få chansen att bli en del av vårt fantastiska team!
Om oss
KAJSAS på KAJEN är beläget vid Barnängsbryggan på Södermalm. På KAJSAS lagar vi vår egen mat, med bra kvalitet och fina råvaror. Som anställd kommer du jobba i ett tight team tillsammans med dina kollegor och arbeta utifrån ett brett sortiment av premium korvar, klassisk korv i bröd, mosbrickor, tunnbrödsrullar och grillade paninis samt kaffe, dryck, fika och glass.

Vem är du?
Vi söker dig som är minst 22 år fyllda, tycker om tidiga morgnar och kan jobba självständigt. Arbetet kräver att du är noggrann och har en känsla för vikten av ordning och reda på din arbetsplats samt alltid sätter gästen i fokus. Du har inga problem med att ha flera bollar i luften samtidigt som du är effektiv och kan planera ditt arbetspass.

Om tjänsten
Under handledning av nuvarande platsansvarig lär du dig jobbet på plats steg för steg. Arbetsuppgifterna som morgonpersonal hos oss innebär att du ansvarar för att öppna upp verksamheten. Detta innefattar att ställa ut uteserveringen, ta emot och kontrollera tidiga leveranser, förbereda kök för service samt ta emot dagens första gäster.

Arbetstiderna är tidiga morgnar, uppskattningsvis 06:00-10:00, där både vardagar och helger förekommer.

Villkor
Tjänsten vi erbjuder är en tillsvidareanställning på deltid med tillämpad provanställning. Lön enligt överenskommelse. Ansökningar tas emot löpande med start enligt överenskommelse.

Observera att fullständigt ifyllda ansökningar är ett krav! Vi ser fram emot att du svarar på frågorna nedan och bifogar ditt CV samt en kort film om dig själv.

Hoppas vi hörs snart!

För mer info om KAJSAS, kika in på www.kajsas.se (http://www.kajsas.se/) eller på våra sociala medier.

Ansök nu

Morgonpersonal KAJSAS PÅ KAJEN

Läs mer Mar 1
Vi söker dig som är en morgonpigg och ansvarsfull person med tidigare erfarenhet från café/restaurang! Sök idag och få chansen att bli en del av vårt fantastiska team!
Om oss
KAJSAS på KAJEN är beläget vid Barnängsbryggan på Södermalm. På KAJSAS lagar vi vår egen mat, med bra kvalitet och fina råvaror. Som anställd kommer du jobba i ett tight team tillsammans med dina kollegor och arbeta utifrån ett brett sortiment av premium korvar, klassisk korv i bröd, mosbrickor, tunnbrödsrullar och grillade paninis samt kaffe, dryck, fika och glass.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har minst två till tre års erfarenhet i branschen. Du är en morgonpigg person och kan jobba självständigt. Arbetet kräver att du är noggrann och har en känsla för vikten av ordning och reda på din arbetsplats samt alltid sätter gästen i fokus. Du har inga problem med att ha flera bollar i luften samtidigt som du är effektiv och kan planera ditt arbetspass.

Om tjänsten
Under handledning av nuvarande platsansvarig lär du dig jobbet på plats steg för steg. Arbetsuppgifterna som morgonpersonal hos oss innebär att du ansvarar för att öppna upp verksamheten. Detta innefattar att ställa ut uteserveringen, ta emot och kontrollera tidiga leveranser, förbereda kök för service samt ta emot dagens första gäster.

Arbetstiderna är tidiga morgnar, uppskattningsvis 06:00-10:00, där både vardagar och helger förekommer.

Villkor
Tjänsten vi erbjuder är en tillsvidareanställning på deltid med tillämpad provanställning. Lön enligt överenskommelse. Ansökningar tas emot löpande med start enligt överenskommelse.

Observera att fullständigt ifyllda ansökningar är ett krav! Vi ser fram emot att du svarar på frågorna nedan och bifogar ditt CV samt en kort film om dig själv.

Hoppas vi hörs snart!

För mer info om KAJSAS, kika in på www.kajsas.se (http://www.kajsas.se/) eller på våra sociala medier.

Ansök nu

Cafébiträde med fokus på kallkök till Vasamuseet

Läs mer Jan 30
Är du i början av din karriär och är genuint intresserad av att lära dig matlagning?

Vasamuseet är en kreativ och inspirerande arbetsplats som lagar all mat från
grunden. Här arbetar vi med svenska, närproducerade och ekologiska råvaror på en
av Stockholms mest besökta attraktionsplatser och en av stadens högst rankade
matupplevelserna i segmentet festvåning. Det sagt av beställarna.

Idag består vårt team av lika delar tjejer och killar, i blandade åldrar med olika
bakgrunder, kompetenser och erfarenheter. Med andra ord kommer du att få
möjligheten att skapa dig de absolut bästa förutsättningar för framtiden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom kallköket kommer att vara

- Planering

- Prepp

- Tillagning

- Service

DET HÄR ÄR DU

- Du har genuint intresse för mat & matlagning med svenska, ekologiska och närproducerade råvaror.

- Du vill arbeta i en kreativ miljö

- Du gillar att utveckla och utvecklas

- Här erbjuder vi unika karriärsmöjligheter.

DET HÄR FÅR DU

- Laga all mat från grunden

- Unika karriärsmöjligheter

- Branschens bästa arbetstider (rullande schema där du jobbar dagar, kvällar och varannan helg. Det efter verksamhetens behov och beställningar)

- En viktig roll i vår utveckling

Tjänsten är 100% (6 månaders provanställning tillämpas)
Tillsättning: Mars

HAR DU FRÅGOR KRING JOBBET OCH PROCESSEN?
Magnus Olsson
magnus@progressioswe.se

OM VASAMUSEET
Vi serverar dagligen lunch för mellan 200-400 nöjda gäster. Det 365 dagar om året.
Vår festvåningsverksamhet har vi ca 100 st oliva evenemang varje år under kvällarna. Det i olika storlekar med upp till 800 gäster sittande i Skeppshallen.

Kollektivavtal finns på arbetsplatsen.

Ansök nu

Andra jobb i Stockholm från Bockholmen Gruppen AB

Nedan visas andra jobb i Stockholm från Bockholmen Gruppen AB .

Kock

Kock, à la carte
Läs mer Apr 17
Bockholmengruppensöker nu kocktill restaurangen Österlånggatan 17.
Skåla in historiens vingslag i Gamla Stan! Här bodde Hindrich Nyward, vindragarlagets ålderman, för två hundra år sedan, och byggnaden som vi huserar i var plats för ett av Stockholms sista vintapparställen ända upp till slutet av 1800-talet. På Österlånggatan 17 sitter stämningen i klassiska väggarna, och traditionen som kullerstenskvarterens knutpunkt lever vidare.
Prima service, bubblig atmosfär och mat och dryck för alla smaker. Influenserna på vår meny kommer från hela världen, men vi inspireras av, och tar hänsyn till de råvaror vi har här på hemmaplan.
Sitt på övervåningen och blicka ut över Stockholms mest anrika gata, eller häng på i markplan där vi dessutom stoltserar med en av stadsdelens mest charmanta barer.
WE LOVE TO SERVE YOU
Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.
Som kock är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen och köksmästaren. Ditt arbete går ut på att säkerhetsställa att maten tillagas enligt recept och självklart kunna arbeta bra både ensam och i grupp.
Om dig
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du- har stor passion förmat och service- är initiativtagande- är social och trevlig- är en teamplayer
Om tjänsten
Du kommer bl.a. ansvara för- din station i köket- att maten tillagas enligt recept och standard- att upprätthålla företages rutiner och policy
Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!
Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Souschef

Souschef
Läs mer Apr 17
Bockholmengruppensöker nu souschef till restaurangenÖsterlånggatan 17.
Skåla in historiens vingslag i Gamla Stan! Här bodde Hindrich Nyward, vindragarlagets ålderman, för två hundra år sedan, och byggnaden som vi huserar i var plats för ett av Stockholms sista vintapparställen ända upp till slutet av 1800-talet. På Österlånggatan 17 sitter stämningen i klassiska väggarna, och traditionen som kullerstenskvarterens knutpunkt lever vidare.
Prima service, bubblig atmosfär och mat och dryck för alla smaker. Influenserna på vår meny kommer från hela världen, men vi inspireras av, och tar hänsyn till de råvaror vi har här på hemmaplan.
Sitt på övervåningen och blicka ut över Stockholms mest anrika gata, eller häng på i markplan där vi dessutom stoltserar med en av stadsdelens mest charmanta barer.
WE LOVE TO SERVE YOU
Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.
Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren.
Om dig
Vi söker dig- som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök.- som är prestigelös, tydlig och lyhörd somledare- som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål- som ärsocial och trevlig- är initiativtagande
Om tjänsten
Du kommer bl.a. ansvara för- att upprätthålla företages rutiner och policy- egenkontroll – HACCP- leda och coacha medarbetare i köket
Du kommer även vara medansvarig för- inventering, månadsvis- beställningar och returer- säkerställa kvalitén på maten som serveras- recept dokumentation- upplärning av nya rätter- attuppnå uppsatta matprocentmål-optimering av personalkostnader på utsatta pass
Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!
Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Sommarpersonal - Servis

Servitör/Servitris
Läs mer Feb 29
Österlånggatan 17 i Gamla stan söker nu servis till sommaren.

Anställning kan komma att förlängas efter sommaren om behovet finns.

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Om dig

Vi söker dig som
- är minst 20 år
- har 2 års erfarenhet av bordsservering
- är stresstålig
- är social, trevlig och utåtriktad
- är flexibel och strukturerad
- är problemlösare
- är initiativtagande
- kan jobba bra i grupp och ensam
- är en teamplayer

Om tjänsten

Dina ansvarsområden
- stationsansvar
- säker alkoholservering
- lära dig och ha kunskap om vår mat- och dryckesutbud
- kassahantering och betalning
- öppning/stängning av restaurangen

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Souschef

Souschef
Läs mer Feb 27
Souschef till Paraden

Paraden Kvarterskrog & Barservering
Kvarterskrogen Paraden är lite som Lustiga Huset, här har vi skapat liv i varje hörn. Ät i trappan, i baren eller i matsalen. Leta dig upp till övre etage och sitt på balkongen, blicka in i det öppna köket eller låt en söndagsflaska rött gå runt vid det stora familjebordet. Nedervåningens ölbar lockar till småprat över ett glas mikrobrygd, och från köket kommer smårätter med inspiration från Sydeuropa, eller kanske en helstekt svensk bondfågel att dela på.

Paraden är döpt efter kvarteret och biografen som huserade i dessa lokaler på 1930-talet, och var den självklara knytpunkten för vardagsnöjen på norra Östermalm. I dag har filmen bytts ut mot mat och dryck, men andan om en plats för upplevelser och inspiration lever vidare. Denna gång med kniven, gaffeln och gästerna i huvudrollen.

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning om 6 månader
Lön: Enligt överenskommelse

Om jobbet

Vi letar efter en person som är lika proffsig som rolig, och som är redo att bli Paradens mega ?? - souschef!

I rollen som souschef är du en nyckelspelare i köket, hjärtat på restaurangen. Du skapar positiv energi och mat i världsklass tillsammans med teamet! Vi vill att du är någon som tar ansvar och är lyhörd för både gäster och kollegor. Att du brinner för att ge varje gäst en härlig matupplevelse och att du trivs med att vara den inspirerande coachen för ditt team.

Arbetstiden är som en berg- och dalbana, med helger, kvällar och luncher. Det enda som är säkert är att du kommer ha kul och göra skillnad vare dag!

Sammanfattning av rollen:

- Medansvarig för driften av köket tillsammans med köksmästaren

- Arbete mot att uppnå den angivna planen

Viktiga funktioner:

- Säkerställa att den eftersträvade nivån av service- och kvalitet uppnås

- Se över och utveckla rutiner och arbetssätt för köket tillsammans med köksmästaren

- Leda köksteamet och ständigt jobba mot att utvecklas

Du kommer vara medansvarig för:

- inventering, månadsvis

- beställningar och returer

- receptdokumentation

- upplärning av nya rätter

Övrigt:

Goda kunskaper i Officepaketet

Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Souschef

Souschef
Läs mer Feb 16
Bockholmengruppen söker nu souschef till restaurangen XXX.

Beskrivning om din krog - kopiera in från "info om resp krog"

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren.

Om dig

Vi söker dig
- som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök.
- som är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare
- som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål
- som är social och trevlig
- är initiativtagande

Om tjänsten

Du kommer bl.a. ansvara för
- att upprätthålla företages rutiner och policy
- egenkontroll - HACCP
- leda och coacha medarbetare i köket

Du kommer även vara medansvarig för
- inventering, månadsvis
- beställningar och returer
- säkerställa kvalitén på maten som serveras
- recept dokumentation
- upplärning av nya rätter
- att uppnå uppsatta matprocentmål
- optimering av personalkostnader på utsatta pass

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Souschef

Souschef
Läs mer Feb 16
Bockholmengruppen söker nu souschef till restaurangen XXX.

Beskrivning om din krog - kopiera in från "info om resp krog"

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren.

Om dig

Vi söker dig
- som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök.
- som är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare
- som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål
- som är social och trevlig
- är initiativtagande

Om tjänsten

Du kommer bl.a. ansvara för
- att upprätthålla företages rutiner och policy
- egenkontroll - HACCP
- leda och coacha medarbetare i köket

Du kommer även vara medansvarig för
- inventering, månadsvis
- beställningar och returer
- säkerställa kvalitén på maten som serveras
- recept dokumentation
- upplärning av nya rätter
- att uppnå uppsatta matprocentmål
- optimering av personalkostnader på utsatta pass

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Ansök nu