Stockholm: Kock

Hitta ansökningsinfo om jobbet Kock i Stockholm. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Stockholm inom den kategorin.

Publicerad: 2023-05-25 // Varaktighet: Heltid

Bockholmengruppen söker nu kock till restaurangen Österlånggatan 17.

Skåla in historiens vingslag i Gamla Stan! Här bodde Hindrich Nyward, vindragarlagets ålderman, för två hundra år sedan, och byggnaden som vi huserar i var plats för ett av Stockholms sista vintapparställen ända upp till slutet av 1800-talet. På Österlånggatan 17 sitter stämningen i klassiska väggarna, och traditionen som kullerstenskvarterens knutpunkt lever vidare.

Prima service, bubblig atmosfär och mat och dryck för alla smaker. Influenserna på vår meny kommer från hela världen, men vi inspireras av, och tar hänsyn till de råvaror vi har här på hemmaplan.

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Som kock är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen och köksmästaren. Ditt arbete går ut på att säkerhetsställa att maten tillagas enligt recept och självklart kunna arbeta bra både ensam och i grupp.

Om dig

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du
- har stor passion för mat och service
- är initiativtagande
- är social och trevlig
- är en teamplayer

Om tjänsten

Du kommer bl.a. ansvara för
- din station i köket
- att maten tillagas enligt recept och standard
- att upprätthålla företages rutiner och policy

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med intervju-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Alla platsannonser →

Andra jobb i Stockholm som Kock, à la carte

Nedan visas andra jobb i Stockholm som Kock, à la carte.

Á la carte Kock sökes!

Läs mer Jun 2
Arbetsbeskrivning

Våra uppdragsgivare söker nu flera riktigt bra kockar som är lika engagerade i deras gästers mat upplevelser som de själva är.

ALPA bemanning & rekrytering söker dig som vill laga riktigt god mat gillar att arbeta i team och arbeta flexibelt där du kan vara med och påverka din arbetstid.

Som anställd är du inte bara anställd, du är en av oss!

Kvalifikationer

- Minst 4 års erfarenhet. (Meriterande om du tidigare haft en ledande roll)
- Flexibel för varierande tider och pass.
- Genuin känsla för service och förstår vikten av att prestera på topp.
- Noggrann, ansvarsfull, med stort engagemang för människor och service.
- Talar flytande svenska eller engelska och har lätt att samarbeta i ett kök.


Vi erbjuder en spännande och kreativ arbetsmiljö. I rollen som kock är det viktigt att du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt under tidspress och tycker om det du gör. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Dina arbetsuppgifter som kock är sedvanliga arbetsuppgifter i ett kök.

Du ska kunna ta egna initiativ och vara självgående och samarbeta bra tillsammans med kökschef och övriga kollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Lön enligt överenskommelse.


Vi vet att vår personal är vår största tillgång och just därför gör vi vårt bästa för att skapa de bästa förutsättningarna för er. Hos oss är alla välkomna oavsett kön, bakgrund, etnicitet, och ålder. Du anställs av oss på ALPA och arbetar hos våra uppdragsgivare. Hos oss får du ett stimulerande och utvecklande arbete där ingen dag är den andra lik. Vår värdegrund och vision är att alla våra medarbetare ska trivas och utvecklas samt känna sig omhändertagna på bästa sätt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Köksbiträde deltid (0-20h/v) - Phil's Burger Fleminggatan Stockholm

Läs mer Jun 2
Hej, vill du växa med oss?



Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Kock till Stockholm.

Mer än bara burgare...
Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som burgar-älskare tror att en matupplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa fräscha sallader, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Rollen som Kock
Som Kock jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara restaurangbranschens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff konkurrens med många duktiga branschkollegor. Gamla och ständigt nya. För att lyckas skapa en smakupplevelse och ett gästbemötande som verkligen sticker ut behöver vi också personal som har det där lilla extra. Och för att lyckas attrahera och behålla dessa behöver vi erbjuda en arbetsplats utöver det vanliga.

Det finns många sätt att vara en bra arbetsgivare på. Här är några av de saker vi menar när vi säger att vi ska skapa branschens bästa arbetsplats:

- En bra chef som tar fram det bästa i varje individ
- Teamkänsla och kollegor som ger energi
- Inkludering av alla och frihet att vara sig själv
- Tydliga mål och förväntningar
- En trygg och säker arbetsmiljö
- Möjlighet att ta egna initiativ och ägandeskap
- Möjlighet att utmana sig själv och utvecklas
- Kontinuerlig feedback
- Kollektivavtal och schyssta villkor


Vår Philosofi
Vår kultur skapas av alla oss som jobbar här. För att passa in på Phil's behöver du därför dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Köksbiträde deltid (0-20h/v) - Phil's Burger Gärdet Stockholm

Läs mer Jun 2
Hej, vill du växa med oss?



Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Kock till Stockholm.

Mer än bara burgare...
Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som burgar-älskare tror att en matupplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa fräscha sallader, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Rollen som Kock
Som Kock jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara restaurangbranschens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff konkurrens med många duktiga branschkollegor. Gamla och ständigt nya. För att lyckas skapa en smakupplevelse och ett gästbemötande som verkligen sticker ut behöver vi också personal som har det där lilla extra. Och för att lyckas attrahera och behålla dessa behöver vi erbjuda en arbetsplats utöver det vanliga.

Det finns många sätt att vara en bra arbetsgivare på. Här är några av de saker vi menar när vi säger att vi ska skapa branschens bästa arbetsplats:

- En bra chef som tar fram det bästa i varje individ
- Teamkänsla och kollegor som ger energi
- Inkludering av alla och frihet att vara sig själv
- Tydliga mål och förväntningar
- En trygg och säker arbetsmiljö
- Möjlighet att ta egna initiativ och ägandeskap
- Möjlighet att utmana sig själv och utvecklas
- Kontinuerlig feedback
- Kollektivavtal och schyssta villkor


Vår Philosofi
Vår kultur skapas av alla oss som jobbar här. För att passa in på Phil's behöver du därför dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Köksbiträde deltid (0-20h/v) - Phil's Burger Sergel Stockholmser

Läs mer Jun 2
Hej, vill du växa med oss?



Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 13 restauranger runtom i Sverige och ett team på över 200 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Kock till Stockholm.

Mer än bara burgare...
Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som burgar-älskare tror att en matupplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa fräscha sallader, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?

Rollen som Kock
Som Kock jobbar du med hjärtat i vårt företag - maten! Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att förbereda råvaror och tillaga mat i våra kök. Det kan innebära stekning av kött eller halloumi, rostning av bröd, fritering av pommes eller kyckling, montering av hamburgare och sallader, uppläggning för servering eller take-away och mycket annat. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen, samt hantering av disk och städ.

Teamet är grunden i vårt framgångsrecept
Vi vill vara restaurangbranschens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff konkurrens med många duktiga branschkollegor. Gamla och ständigt nya. För att lyckas skapa en smakupplevelse och ett gästbemötande som verkligen sticker ut behöver vi också personal som har det där lilla extra. Och för att lyckas attrahera och behålla dessa behöver vi erbjuda en arbetsplats utöver det vanliga.

Det finns många sätt att vara en bra arbetsgivare på. Här är några av de saker vi menar när vi säger att vi ska skapa branschens bästa arbetsplats:

- En bra chef som tar fram det bästa i varje individ
- Teamkänsla och kollegor som ger energi
- Inkludering av alla och frihet att vara sig själv
- Tydliga mål och förväntningar
- En trygg och säker arbetsmiljö
- Möjlighet att ta egna initiativ och ägandeskap
- Möjlighet att utmana sig själv och utvecklas
- Kontinuerlig feedback
- Kollektivavtal och schyssta villkor


Vår Philosofi
Vår kultur skapas av alla oss som jobbar här. För att passa in på Phil's behöver du därför dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:

- Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
- Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.


Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.

Löpande rekrytering - ansök idag!
Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Á la carte Kock sökes!

Läs mer Maj 31
Arbetsbeskrivning

Våra uppdragsgivare söker nu flera riktigt bra kockar som är lika engagerade i deras gästers mat upplevelser som de själva är.

ALPA bemanning & rekrytering söker dig som vill laga riktigt god mat gillar att arbeta i team och arbeta flexibelt där du kan vara med och påverka din arbetstid.

Som anställd är du inte bara anställd, du är en av oss!

Kvalifikationer

- Minst 4 års erfarenhet. (Meriterande om du tidigare haft en ledande roll)
- Flexibel för varierande tider och pass.
- Genuin känsla för service och förstår vikten av att prestera på topp.
- Noggrann, ansvarsfull, med stort engagemang för människor och service.
- Talar flytande svenska eller engelska och har lätt att samarbeta i ett kök.


Vi erbjuder en spännande och kreativ arbetsmiljö. I rollen som kock är det viktigt att du kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt under tidspress och tycker om det du gör. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Dina arbetsuppgifter som kock är sedvanliga arbetsuppgifter i ett kök.

Du ska kunna ta egna initiativ och vara självgående och samarbeta bra tillsammans med kökschef och övriga kollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Lön enligt överenskommelse.


Vi vet att vår personal är vår största tillgång och just därför gör vi vårt bästa för att skapa de bästa förutsättningarna för er. Hos oss är alla välkomna oavsett kön, bakgrund, etnicitet, och ålder. Du anställs av oss på ALPA och arbetar hos våra uppdragsgivare. Hos oss får du ett stimulerande och utvecklande arbete där ingen dag är den andra lik. Vår värdegrund och vision är att alla våra medarbetare ska trivas och utvecklas samt känna sig omhändertagna på bästa sätt.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Andra jobb i Stockholm från Bockholmen Gruppen AB

Nedan visas andra jobb i Stockholm från Bockholmen Gruppen AB .

Restaurangchef till Bockholmengruppen!

Restaurangchef
Läs mer Jun 1
Om Bockholmengruppen

Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för 20 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen. Det blev succé!

Prima service, bubblig atmosfär och mat och dryck för alla smaker. Influenserna på vår meny kommer från hela världen, men vi inspireras av, och tar hänsyn till de råvaror vi har här på hemmaplan.

Med prestigelös service och stor flexibilitet vill vi skapa en prisvärd helhetsupplevelse i stimmig kvarterskrogmiljö! Med den filosofin har vi fortsatt till Söder, Gamla Stan, Hötorget och Gärdet, och i dag driver vi inom Bockholmengruppen nio restauranger Stockholmsområdet.

Om tjänsten
Tjänsten ingår i vår driftgrupp och rapporterar direkt till vice VD och VD.
Du ansvarar för matsalen, kökets och barens budget samt att kvalitetssäkra mat, dryck och service på din restaurang.

Vår ambition är att bli den bästa arbetsgivaren inom restaurang och målet är att tillsammans med prestigelös service och stor flexibilitet skapa en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Våra värdeord är personligt, med hjärta, generöst, spontanitet och prestigelöst. Det lever vi och andas varje dag!

Du trivs med arbete i en fartfylld miljö där vi jobbar i ett högt tempo med intentionen att vara en avslappnad familjär hemmamiljö för våra gäster. Vi delar glädjen & passionen för mat, dryck och service.

Vi vill jobba med en schysst ledare och modig förebild som ser till att skapa magiska gästupplevelser varje dag. Vår målsättning är att du skall le och ha ett sunt mindset. Du är ledaren som tränar, coachar och lyfter ditt team till att bli starkt och framgångsrikt! Vi älskar din kreativitet och drivkraft och förutsätter att du ser teamet som ditt bästa verktyg för att lyckas. Hos oss är det människorna som gör skillnad, därför letar vi efter en stark karaktär med sprudlande energi - det är din personlighet, ditt ledarskap och din drift som kommer att vara avgörande. Rollen kommer att kräva både mod, engagemang och massor med energi.

Vi utgår från att du har dokumenterad erfarenhet som framgångsrik ledare, gärna med bakgrund från matsal och service.

Sammanfattning av rollen:
- Ansvarar för driften av restaurangen som helhet
- Arbete mot att uppnå den angivna planen och budgeten

Viktiga funktioner:
- Säkerställa att den eftersträvade nivån av service- och kvalitet uppnås
- Se över och utveckla rutiner och arbetssätt för de olika avdelningarna
- Rekrytering
- Leda restaurangteamet och ständigt jobba mot att utvecklas genom tex. dryckesprovningar och aktiviteter
- Administrativt arbete (löner, schema, kalkylering etc.)
- Ekonomiskt ansvar
- Löpande ekonomisk rapportering samt se till att den satta budgeten följs
- Kännedom om HR-frågor och lagar gällande personal

Övrigt:
Goda kunskaper i Officepaketet.
Systemkännedom om Personalkollen, Ancon, Waiteraid, Teamtailor och Bazaro.

Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Servis

Servitör/Servitris
Läs mer Maj 26
Bockholmengruppen söker nu servis till restaurangen Österlånggatan 17.

Skåla in historiens vingslag i Gamla Stan! Här bodde Hindrich Nyward, vindragarlagets ålderman, för två hundra år sedan, och byggnaden som vi huserar i var plats för ett av Stockholms sista vintapparställen ända upp till slutet av 1800-talet. På Österlånggatan 17 sitter stämningen i klassiska väggarna, och traditionen som kullerstenskvarterens knutpunkt lever vidare.

Prima service, bubblig atmosfär och mat och dryck för alla smaker. Influenserna på vår meny kommer från hela världen, men vi inspireras av, och tar hänsyn till de råvaror vi har här på hemmaplan.

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Om dig

Vi söker dig som
- är minst 20 år
- har 2 års erfarenhet av bordsservering
- är stresstålig
- är social, trevlig och utåtriktad
- är flexibel och strukturerad
- är problemlösare
- är initiativtagande
- kan jobba bra i grupp och ensam
- är en teamplayer

Om tjänsten

Dina ansvarsområden
- stationsansvar
- säker alkoholservering
- lära dig och ha kunskap om vår mat- och dryckesutbud
- kassahantering och betalning
- öppning/stängning av restaurangen



Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med intervju-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Ansök nu

Hovmästare

Hovmästare
Läs mer Maj 26
Bockholmengruppen söker nu hovmästare till restaurangen Österlånggatan 17.

Skåla in historiens vingslag i Gamla Stan! Här bodde Hindrich Nyward, vindragarlagets ålderman, för två hundra år sedan, och byggnaden som vi huserar i var plats för ett av Stockholms sista vintapparställen ända upp till slutet av 1800-talet. På Österlånggatan 17 sitter stämningen i klassiska väggarna, och traditionen som kullerstenskvarterens knutpunkt lever vidare.

Prima service, bubblig atmosfär och mat och dryck för alla smaker. Influenserna på vår meny kommer från hela världen, men vi inspireras av, och tar hänsyn till de råvaror vi har här på hemmaplan.

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Som hovmästare är din uppgift att säkerhetsställa att din restaurang är en välfungerande och lönsam restaurang med välmående personal. Som hovmästare har du alltid det yttersta ansvaret för att bemöta våra gäster på ett professionellt och välkomnande sätt.

Om dig

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du
- har tidigare erfarenhet av liknande tjänster
- är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare
- motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål
- är social och trevlig
- är initiativtagande
- är ambitiös och målmedveten
- är passionerad i mat, dryck och bra service
- är en teamplayer

Om tjänsten

Du kommer bl.a. ansvara för
- driften av restaurangen när restaurangchefen ej är på plats
- planering av skift för dag och kväll
- planering av bokningar
- svara i telefon och mail
- gästklagomål
- kassarapporter
- upprätthålla företages rutiner och policy
- upplärning av nyanställda

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med intervju-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Ansök nu

Kallskänka

Kallskänka
Läs mer Maj 25
Bockholmengruppen söker nu kallskänka till restaurangen Österlånggatan 17.

Skåla in historiens vingslag i Gamla Stan! Här bodde Hindrich Nyward, vindragarlagets ålderman, för två hundra år sedan, och byggnaden som vi huserar i var plats för ett av Stockholms sista vintapparställen ända upp till slutet av 1800-talet. På Österlånggatan 17 sitter stämningen i klassiska väggarna, och traditionen som kullerstenskvarterens knutpunkt lever vidare.

Prima service, bubblig atmosfär och mat och dryck för alla smaker. Influenserna på vår meny kommer från hela världen, men vi inspireras av, och tar hänsyn till de råvaror vi har här på hemmaplan.

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Som kallskänka är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen och köksmästaren. Ditt arbete går ut på att säkerhetsställa att maten tillagas enligt recept och självklart kunna arbeta bra både ensam och i grupp.

Om dig
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du
- har stor passion för mat och service
- är initiativtagande
- är social och trevlig
- är en teamplayer

Om tjänsten

Du kommer bl.a. ansvara för
- din station i köket
- att maten tillagas enligt recept och standard
- att upprätthålla företages rutiner och policy

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med intervju-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Ansök nu

Kock Sommarjobb

Kock, à la carte
Läs mer Maj 18
Bockholmengruppen söker nu kock till restaurangen Bockholmen Hav &Restaurang;.

Vi söker förstärkning inför sommaren. Juni - september

Bockholmen hav & Restaurang
Varmt välkommen till vår första restaurang! På Bockholmen i Stockholms skärgård har vi med kärlek, övertygelse och hundratals timmar förvandlat en gammal sekelskiftesvilla till en bubblande skärgårdsbistro - ett vardagsrum vid vattnet som lockat både båtälskare och cityfolk i över 18 år.

I Orangeriet bjuder vi in till stans mysigaste separée, och Kärleksbaren vid vattnet serverar pastellfärgade drinkar i solen innan grillandet tar vid.

På Bockholmen Hav och Restaurang är ett somrigt glas Chablis till skaldjursplatån lika självklart som en värmande irish coffee i vintermysiga julbordstider.

Här får du en totalupplevelse i förtrollande miljö, kryddad med med prestigelös service, stor meny och hjärtlig atmosfär - öppet från morgon till kväll.



WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Som kock är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen och köksmästaren. Ditt arbete går ut på att säkerhetsställa att maten tillagas enligt recept och självklart kunna arbeta bra både ensam och i grupp.

Om dig

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du
- har stor passion för mat och service
- är initiativtagande
- är social och trevlig
- är en teamplayer

Om tjänsten

Du kommer bl.a. ansvara för
- din station i köket
- att maten tillagas enligt recept och standard
- att upprätthålla företages rutiner och policy

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med intervju-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Ansök nu