Stockholm: Souschef

Hitta ansökningsinfo om jobbet Souschef i Stockholm. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Stockholm inom den kategorin.

Publicerad: 2023-04-10 // Varaktighet: Heltid

Hötorget Kvarterskorg
På Hötorget Kvarterskrog har vi skapat en miljö där ett öppet kök med gäster sittandes runtomkring och en stor pampig bar stor i fokus mitt i lokalen. Längs fönstren har vi vår matsal, här är det soffor som dominerar i lite olika färgskalor och även golvet skiftar mellan matta, trä och stengolv. Precis som på våra andra kvarterskrogar fyller vi krogen med olika armaturer hängande från taket, sittandes på väggarna och infällda i snickerierna.

Vi kommer att ha öppet 7 dagar i veckan, 365 dagar om året från tidig morgon till sen kväll, med breda menyer med igenkännande rätter och vi vill upplevas samtida. Vi kommer att kännas prisvärda med en prisbild likt den vi har på våra andra kvarterskrogar.

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren.

Om dig

Vi söker dig
- som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök.
- som är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare
- som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål
- som är social och trevlig
- är initiativtagande

Om tjänsten

Du kommer bl.a. ansvara för
- att upprätthålla företages rutiner och policy
- egenkontroll - HACCP
- leda och coacha medarbetare i köket

Du kommer även vara medansvarig för
- inventering, månadsvis
- beställningar och returer
- säkerställa kvalitén på maten som serveras
- recept dokumentation
- upplärning av nya rätter
- att uppnå uppsatta matprocentmål
- optimering av personalkostnader på utsatta pass

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med intervju-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Alla platsannonser →

Andra jobb i Stockholm som Souschef

Nedan visas andra jobb i Stockholm som Souschef.

Souschef till klassiska Blå Porten på Djurgården

Läs mer Mar 5
På Blå Porten älskar vi tempo, myller av ljud och skratt och dofterna från allt ifrån kanel till pressad gurka. Vi provsmakar ständigt rätter och såser och vi uppmuntrar våra gäster att göra detsamma. Att växa. Att utvecklas.

Vi söker nu en erfaren souschef som brinner för service, har talang för att skapa en god gästupplevelse samt meriterande ifall du tidigare erfarenhet som Souschef. Du är kreativ och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Hos oss får du möjlighet att jobba i en pulserande miljö där din talang för service får komma till användning varje dag.

Eftersom vi inte tror att roller måste vara fasta så kan vi då och då erbjuda vår personal möjligheten att ta en oregelbunden karriärväg. Som ett företag bland åtta dynamiska restauranger utspridda i Sverige är hela vår verksamhet byggd för det. Så när du väl är inne vet du inte vad som händer härnäst.

Du blir en del av vårt team av kockar och kökschef som tillsammans vill ge gästerna en kulinarisk upplevelse."

Vi jobbar med egna och externa bokningar och hjälper ofta konsthallen Liljevalchs med deras bokningar. Det kan vara allt ifrån bröllop, konferenser, födelsedagar till företagsevent. Både utomhus och inomhus. På andra sidan om oss ligger Blå+, ABBA-muséet med hotell och inom några hundra meter hittar du Gröna Lund, Skansen och Cirkus.

Arbetet

Du kommer huvudsakligen att ansvara för tillredning i vårt kök. Där kommer du att vara en del av vårt team av kockar och vår kökschef som tillsammans jobbar mot samma mål - att ge våra gäster en kulinarisk upplevelse.

Vi söker

Blå Porten letar efter en souschef med betydande drivkraft. Du har erfarenhet från yrket, brinner för ditt arbete. Du vill spela en viktig roll för att ta Blå Porten till nästa nivå, så du strävar efter att göra det bästa för att få nå bästa arbetsresultat.
Du har ett stort intresse för mat och vi ser gärna att du även har ett intresse av vin och dryck.

Du har

3+ års beprövad erfarenhet som kock på restaurang.
En lagspelare som gärna delar med sig av idéer, tar konstruktiv feedback från lagkamrater och går en extra mil när det behövs
Förbli flexibel och positiv om arbetsmoment behöver ändras eller inriktning ändras
Förmåga att arbeta snabbt utan att kompromissa med kvalitet eller organisation
Du kommunicerar snabbt och effektivt
Du kan hantera och inspirera teamet
Självmotiverad problemlösare, engagemang, positiv attityd och flexibel

Ansök nu

Urban deli söker nytänkande souschef

Läs mer Feb 26
Den 1 mars öppnar vi på Urban Deli vår femte enhet i fantastiska Hagastaden. Vårt butikskoncept kommer att finnas på plats liksom vår tolkning av en riktigt bra Deli. Vi öppnar också en av Stockholms största restauranger med vedeldad grill och 16 meter bardisk! Har du erfarenhet av att arbeta som kock och är sjukt sugen på ett kul jobb; läs mer här nedanför. Kanske vill du vara med på resan?

Om Urban Deli
Vår vision är att inspirera i omställningen till framtidens mat. Oavsett om du väljer att äta hos oss, hemma eller någon annanstans. Det gör vi bland annat genom att arbeta branschöverskridande. Vi samlar helt enkelt restaurang, bar, butik och deli under ett och samma tak, för att skapa en kul och stimulerande mötesplats.

Idag finns vi på Nytorget, i Sickla, på Sveavägen (där vi också har hotell och Takpark) och på Centralstationen. 2024 flyttar vi in i den nybyggda fastigheten Forskaren i Hagastaden. På Urban Deli jobbar drygt 250 medarbetare med samma önskan och drivkraft: Att ge våra gäster bra service och dela med sig av kunskap och inspiration om mat och dryck. Vi vill bidra till en framtidssäkrad måltid, utan att det sker på bekostnad av upplevelse, smak eller näringsinnehåll. Ett lyckligare matliv, helt enkelt.

Om Koncepten
I Forskaren kommer vi etablera två schyssta koncept i nybyggda lokaler. I den ena delen kommer det vara en uppdaterad Butik & Deli och i den andra kommer vi presentera vårt nya restaurangkoncept ”Urban Diner”.

Koncept Restaurangen
Urban Diner” är ett möte mellan ett franskt brasserie och amerikansk diner, med nordiska råvaror. Den höga takhöjden, miljön och atmosfären för tankarna till en mer exklusiv restaurant, men så fort du välkomnas av personalen så landar du i känslan av en kvarterskrog där du blir överraskande, omsorgsfullt omhändertagen. Alla känner sig som stammisar.

Maten är tydlig och bekant, men smakerna förvånar. Kockarna planerar och väljer bland utstuderade tillbehör och genomtänkta såser. Till stor del lagas maten över öppen eld i det lika öppna köket. Vi har inga hemligheter och bjuder in gästerna att beskåda men också lära. Vi delar kunskap och inspirerar till helgens matlagning. Vill man köpa med sig en del av upplevelsen så finns butiken runt hörnet.

Maten är straight forward, med massa smak och djup. I kombination med service som är omtänksam och ovanligt vänlig - utan att vara hövlig - skapar vi något nytt i Hagastaden och Stockholm. En restaurangupplevelse som kombinerar den pulserande brasseriestämningen med den personliga och familjära känslan på en diner. Urban Diner.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att vi har produkter av högsta kvalitet, ett bra samarbete och god stämning med övriga avdelningar och är delaktig till att ge våra gäster och kunder en upplevelse i toppklass.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:

- Säkerställa högsta möjliga kvalitet på maten med hållbarhet i fokus

- Säkerställa hygien, service, miljö och koncept

- Säkerställa att alla rutiner följs

- Möjliggöra samarbete och kommunikation mellan alla avdelningar

- Vara en förebild i att leda, inspirera samt ge övrig kökspersonal den kreativa support och den coachning de specifikt behöver för att uppnå önskade resultat

- Ge kreativ support så att Urban Deli följer och utvecklar matkonceptet framåt.

- Alltid ta beslut med gästen i fokus.

- Medverka i diverse möten som rör rollen.

- Medverka i div. kurser ledningen tycker är viktiga för rollen.

Om dig
Det viktigaste med dig är att du verkligen brinner för mat och dryck och gillar att jobba i team. Vi tänker att du, liksom vi, är prestigelösa lagspelare som sätter stor vikt vid samarbete och kommunikation mellan alla kollegor på våra avdelningar. Vi tror även att du triggas av att nå högt uppsatta mål och är en glad, positiv och energisk person med en servicekänsla utöver det vanliga. Urban Deli genomgår just nu en förändringsresa där vi kommer lägga stort fokus på att inspirera i omställningen till framtidens mat. Därför blir det viktigt att även du är nyfiken och kanske redan nu engagerad i frågor kring mat så som hållbarhet, food tech, klimatpåverkan och smakrikedom!

Du gillar högt tempo, har stor driv och kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du trivs i en snabbfotad miljö med schyssta villkor och att få vara en del av en utvecklande arbetskultur. På Urban Deli ska vi inspireras och lära av vår omvärld men också av varandra. Därför uppskattar vi om du vill vara med och ompröva det klassiska och inspirera till det oupptäckta när det kommer till matlagning.

Om vårt erbjudande
Vi är på en resa och vill bygga ett team som ska leda utvecklingen av framtidens mat och vara en frontlöpare för andra i branschen. För att kunna ligga i framkant ska UD präglas av innovation, kunskap och passion och de insikterna delar vi gärna med dig. Vår huvudägare är Axfood och genom att få vara en del av en större koncern så ser vi en massa fördelar med vad våra upptäckter också kan bidra med till våra systerbolag men också till andra. Att vi dessutom får ta del av resurser hos en av Sveriges största Dagligvaruhandlare är ju inte så pjåkigt heller och vill du utvecklas inom Axfood-koncernen så finns det fina karriärmöjligheter till det.

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats i Hagastaden i en spektakulär fastighet med fokus på life-science och forskning. Vi tycker att det är viktigt att du får samma möjlighet till inspiration och kunskap som våra gäster. Därför har du som medarbetare också förmånliga rabatter i restaurangen och butiken, samt får ta del av forskning och tendenser gällande framtidens mat. Självklart får du också en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Vårt viktigaste bidrag är nog ändå att tillsammans med oss vara med och inspirera i omställningen till framtidens mat!

Arbetstiderna är blandade dag, kväll & helg. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 75-100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag 1 april. Vi intervjuar löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Länkar:
Urban Deli www.urbandeli.se (http://www.urbandeli.se/)
Forskaren www.forskaren.se (http://www.forskaren.se/)

Ansök nu

Andra jobb i Stockholm från Bockholmen Gruppen AB

Nedan visas andra jobb i Stockholm från Bockholmen Gruppen AB .

Sommarpersonal - Servis

Servitör/Servitris
Läs mer Feb 29
Österlånggatan 17 i Gamla stan söker nu servis till sommaren.

Anställning kan komma att förlängas efter sommaren om behovet finns.

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Om dig

Vi söker dig som
- är minst 20 år
- har 2 års erfarenhet av bordsservering
- är stresstålig
- är social, trevlig och utåtriktad
- är flexibel och strukturerad
- är problemlösare
- är initiativtagande
- kan jobba bra i grupp och ensam
- är en teamplayer

Om tjänsten

Dina ansvarsområden
- stationsansvar
- säker alkoholservering
- lära dig och ha kunskap om vår mat- och dryckesutbud
- kassahantering och betalning
- öppning/stängning av restaurangen

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Servis

Servitör/Servitris
Läs mer Feb 12
Spanjorskan söker servis!

Spanjorskan
Välkommen till allt som får oss att längta till sydligare breddgrader.

Den livliga, stökiga stämningen i ett ”hål i väggen” på en av Madrids bakgator. Dofterna av stekt fågel från rotisseriet, hel piggvar ur ugnen, spädgris eller räkor på grillen. Matglädjen i San Sebastian. Sältan hos färska skaldjur på stora fat i Barcelona. Faten skramlar, glasen klirrar och skratten klingar. Rosmarin, saffran, lök stekt tills den är gyllene och söt, den syrligt feta doften från en tunt skuren pata negra. Att komma till Spanjorskan på Nybrogatan 42 är som en kort resa till Spanien, men ändå inte. Ta en läskande gin tonic efter jobbet eller sätt dig i baren med ett glas fino och en skål salta marconamandlar. Samla familjen i lädersofforna i våra sköna bås och dela på en helgrillad bläckfisk och otaliga serveringar småplock. På Spanjorskan flödar riojan och samtalen hela kvällen över ett bord fullt av tallrikar och glas.

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Om dig

Vi söker dig som
- är minst 20 år
- har 2 års erfarenhet av bordsservering
- är stresstålig
- är social, trevlig och utåtriktad
- är flexibel och strukturerad
- är problemlösare
- är initiativtagande
- kan jobba bra i grupp och ensam
- är en teamplayer

Om tjänsten

Dina ansvarsområden
- stationsansvar
- säker alkoholservering
- lära dig och ha kunskap om vår mat- och dryckesutbud
- kassahantering och betalning
- öppning/stängning av restaurangen

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Ansök nu