Stockholm: Servitör/Servitris sökes till Restaurang

Hitta ansökningsinfo om jobbet Servitör/Servitris sökes till Restaurang i Stockholm. Är det intressant kan du gå vidare och ansöka jobbet. Annars kan du klicka på arbetsgivaren eller yrkesbenämningen för att se alla jobb i Stockholm inom den kategorin.

Publicerad: 2022-08-22 // Varaktighet: Deltid

Vi är en Persisk Restaurang belägen i Vasastan ett stenkast från Stureplan och funnits är sedan 2013.


Vi serverar lunch från kl.11 på dagen till middag på kvällen alla dagar i veckan.


Tidigare erfarenhet är inget krav.
Vi ser att du har flytande svenska men även behärskar engelska då vi har turister som besöker oss.
Du som sökande ska vara; Utåtriktad, social och trevlig. Arbetsuppgiften innefattar service till restauranggäster. Servera mat, dryck, ta beställningar och dylikt.

Alla platsannonser →

Andra jobb i Stockholm som Servitör/Servitris

Nedan visas andra jobb i Stockholm som Servitör/Servitris.

Spontanansökan - Extrajobb inom event, restaurang och festvåning

Läs mer Okt 28
Känns tanken av ett varierande extrajobb i Stockholm med flexibla arbetstider, där du kan bestämma ditt eget schema lockande? Brinner du för service lika mycket som oss?
Då är det dig vi söker! Skicka in en spontanansökan redan idag för att ansöka om att bli en del av vår bemanningspool.
Kort om Responsa:
Responsa väljer både kandidater och uppdrag med omsorg och gör alltid vårt yttersta för att leverera en så bra matchning som möjligt för alla partner vid varje uppdrag.
Vi som driver Responsa har lång egen erfarenhet från servicebranschen, primärt inom event, administration, kundservice och restaurang. Vi tror att detta ger oss en god förståelse både för kunderna, uppdragen, dig som konsult, ditt arbete och situation, och att detta är en stark nyckelfaktor för våra många lyckade matchningar.
Responsa har kollektivavtal, vi är måna om våra konsulters välmående, och förstår att det finns många anledningar till att man vill ha ett flexibelt extrajobb inom event, restaurang, hotell eller liknande. Att jobba extra som bemanningspersonal är en fantastisk lösning för den som behöver ha ett verkligt flexibelt jobb och schema. Du som konsult styr själv vilka pass du vill ta efter vad som passar dig och din övriga sysselsättning.
Naturligtvis jobbar du alltid med marknadsmässig lön med OB-tillägg samt semesterersättning, och du är försäkrad genom oss på arbetet och kollektivavtalet.
Processen - Hur det funkar att jobba som bemanningspersonal i korthet När vi får in ett uppdrag skickar vi ut förfrågan till de konsulter i poolen som har passande profiler för uppdraget.
Du som erbjuds uppdraget kan välja att tacka ja eller nej med ett enkelt knapptryck på telefonen. Tackar du ja schemaläggs du på passet och vi kontaktar dig för mer information om det specifika uppdraget.
Du gör jobbet, med bravur såklart, rapporterar enkelt in dina timmar via vårt system och får sedan lönen utbetald till den 25e månaden efter utfört arbete. Oavsett vilket uppdrag du är ute på är Responsa din arbetsgivare och vi har kontinuerlig dialog inför, under och efter varje uppdrag för att stämma av så alla partner är nöjda.Vem är du?

Det viktigaste är inte ett långt CV utan personen bakom det, och det mest väsentliga för oss är en positiv inställning till arbetet och att du trivs i olika miljöer. Vi har alltid högt fokus på service och gott värdskap och tror att du som konsult också har det och brinner för mötet med människor. Vi ser ofta att våra mest uppskattade konsulter, och de som också oftast trivs bäst som bemanningspersonal, är alerta, självgående och förstår att flexibilitet och lyhördhet är a och o för att leverera ett gott värdskap – oavsett om rollen är riktad mot gäst eller mot kollegor och kund/uppdragsgivare.
Våra områden:
Vi bemannar primärt roller i mötet med gäst, med fokus på service och värdskap. Vi har valt att benämna våra generella bemanningsområden med underroller som nedan, men utöver detta bemannar vi även skräddarsydda roller efter behov. Skriv gärna i din ansökan om du är intresserad av en eller flera olika typer av arbetsroller!
Hospitality: Eventpersonal, Värd / Värdinna (Fokus gästbemötande t.ex. registrering, guida gäster osv, eller produktionsstöttande funktion. Arbetsledarens ”förlängda arm”)
Reception (Självgående, representativ och servicefokuserad roll ofta med viss administrativ karaktär)
Garderobiärer med eller utan erfarenhet
Servis / Matsal: Servispersonal med olika erfarenhet (t.ex. buffé, catering/event, à la carte)
Runners (stöttande roll ofta i gästfokuserad miljö, fyller på, plockar mm)
Arbetsledning: Hovmästare, produktionsledare/-stöd, arbetsledare (seniora profiler med dokumenterad erfarenhet från ansvarsroller inom sitt fält)

Osäker på vilken roll som känns rätt för dig? Läs mer om rollerna här eller skicka in en ansökan där dina erfarenheter och styrkor framgår så pratar vi om passande arbetsroller för dig då du kommit vidare i processen till intervju.

Vi rekryterar löpande till vår konsultpool och har ingen sista dag för spontanansökan.

Ansök nu

Á la carte servis - Bestäm själv när du jobbar

Läs mer Okt 28
Känns tanken av ett varierande extrajobb i Stockholm med flexibla arbetstider, där du kan bestämma ditt eget schema lockande? Brinner du för service lika mycket som oss?
Då är det dig vi söker!
Kort om jobbet som Serveringspersonal: Du kommer att jobba som bemanningspersonal ute hos våra kunder, pårestauranger du själv väljer.Det kan stundtals kan vara långa avstånd och mycket att göra, varför snabba fötter är en värdefull egenskap. Merparten av uppdragen med oss är centralt i Stockholm, men det kan även förekomma arbetspass utanför stan.
Du får själv vara med och styra över ditt schema och du bestämmer själv hur mycket du vill och kan jobba. Oberoende av om dags-, kvälls- eller helgjobb passar dig bäst så finns fantastiska möjligheter att skräddarsy det perfekta schemat för dig.

Processen - Hur det funkar att jobba som bemanningspersonal i korthet När vi får in ett uppdrag skickar vi ut förfrågan till de konsulter i poolen som har passande profiler för uppdraget.
Du som erbjuds uppdraget kan välja att tacka ja eller nej med ett enkelt knapptryck på telefonen. Tackar du ja schemaläggs du på passet och vi kontaktar dig för mer information om det specifika uppdraget.
Du gör jobbet, med bravur såklart, rapporterar enkelt in dina timmar via vårt system och får sedan lönen utbetald till den 25e månaden efter utfört arbete. Oavsett vilket uppdrag du är ute på är Responsa din arbetsgivare och vi har kontinuerlig dialog inför, under och efter varje uppdrag för att stämma av så alla partner är nöjda.


Vem är du?
Det viktigaste är inte ett långt CV utan personen bakom det, och det mest väsentliga för oss är en positiv inställning till arbetet och att du trivs i olika miljöer. Vi har alltid högt fokus på service och gott värdskap och tror att du som konsult också har det och brinner för mötet med människor. Vi ser ofta att våra mest uppskattade konsulter, och de som också oftast trivs bäst som bemanningspersonal, är alerta, självgående och förstår att flexibilitet och lyhördhet är a och o för att leverera ett gott värdskap – oavsett om rollen är riktad mot gäst eller mot kollegor och kund/uppdragsgivare.
Du behöver kunna klassiska serveringstekniker som bära tre tallrikar och servera dryck från bricka.
Om Responsa:
Vi bemannar primärt roller i mötet med gäst, med fokus på service och värdskap. Skriv gärna i din ansökan om du är intresserad av en eller flera olika typer av arbetsroller!Vi som driver Responsa har lång egen erfarenhet från servicebranschen, primärt inom event, administration, kundservice och restaurang. Vi tror att detta ger oss en god förståelse både för kunderna, uppdragen, dig som konsult, ditt arbete och situation, och att detta är en stark nyckelfaktor för våra många lyckade matchningar.
Responsa har kollektivavtal, vi är måna om våra konsulters välmående, och förstår att det finns många anledningar till att man vill ha ett flexibelt extrajobb inom event, restaurang, hotell eller liknande.
Ansökan:
Vi behöver inget personligt brev av dig, svara i stället på frågorna i ansökningsformuläret. Bifoga också gärna ditt CV som PDF. Om du vill söka utan CV så beskriver du kortfattat din arbetslivserfarenhet i rutan "övriga uppgifter till rekryteraren".Ansökningarna bearbetas löpande och vi har ingen sista ansökningsdag.
Det mest väsentliga för oss är en positiv inställning till arbetet och att du trivs i olika miljöer. Det viktigaste är inte ett långt CV utan personen bakom det.
Låter det som det passar dig? Ansök idag!Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Ansök nu

Servisbiträde deltid (25% - 10h/vecka) - Phil's Burger Danderyd Stockholm

Läs mer Okt 28
Hej, vill du växa med oss?

Phil’s grundades 2014 med målet att förändra snabbmatsbranschen från grunden. Den första restaurangen öppnades på Kungsholmen i Stockholm och idag har vi 8 restauranger runtom i Stockholm och ett team på över 100 härliga kollegor. Men nu behöver vi en till stjärna: Servis till Stockholm.
Mer än bara burgare...Phil's föddes ur övertygelsen att god mat i en inspirerande atmosfär varken behöver vara pretentiöst eller komplicerat. Vi drivs av att skapa en helhetsupplevelse för våra gäster, och även om vi som burgar-älskare tror att en matupplevelse kan börja med en hamburgare i världsklass så vill vi ha en bred meny som passar för både lunch, middag och en AW då och då. Därför är vi precis lika passionerade över att skapa fräscha sallader, vegetariska alternativ och spännande cocktails som vi är över att skapa stilrena, inbjudande restauranger som känns helt rätt oavsett tillfälle eller sällskap. Kan det falla dig i smaken?
Rollen som ServisSom Servis är du Phil’s Burger ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att skapa en trevlig atmosfär i restaurangen, välkomna gäster, ta emot beställningar i kassan eller vid bordet, löpande stämma av väntetider och beställningar med köket, servera mat och dryck, kommunicera med gästen och slutligen se till att gästen lämnar med gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen och att säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.
Teamet är grunden i vårt framgångsreceptVi vill vara restaurangbranschens bästa arbetsplats. Det är stora ord men det är verkligen vår ambition. Vi jobbar i tuff konkurrens med många duktiga branschkollegor. Gamla och ständigt nya. För att lyckas skapa en smakupplevelse och ett gästbemötande som verkligen sticker ut behöver vi också personal som har det där lilla extra. Och för att lyckas attrahera och behålla dessa behöver vi erbjuda en arbetsplats utöver det vanliga.
Det finns många sätt att vara en bra arbetsgivare på. Här är några av de saker vi menar när vi säger att vi ska skapa branschens bästa arbetsplats:
En bra chef som tar fram det bästa i varje individ
Teamkänsla och kollegor som ger energi
Inkludering av alla och frihet att vara sig själv
Tydliga mål och förväntningar
En trygg och säker arbetsmiljö
Möjlighet att ta egna initiativ och ägandeskap
Möjlighet att utmana sig själv och utvecklas
Kontinuerlig feedback
Kollektivavtal och schyssta villkor
Vår Philosofi
Vår kultur skapas av alla oss som jobbar här. För att passa in på Phil's behöver du därför dela vår philosofi. Det betyder att du känner samma passion för god mat och bra service som vi, och att du kan uppvisa följande personliga egenskaper:
Att du vågar utmana dig själv och vill växa som person.
Att du sätter laget före jaget och är en schysst kollega.
Att du är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
Att du bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
Att du är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.

Utöver dessa generella förmågor behöver du förstås också ha tillräckliga kvalifikationer för att klara av arbetsuppgifterna.
Löpande rekrytering – ansök idag!Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu

Flexibelt extrajobb på helgen - Serveringspersonal

Läs mer Okt 10
Är du redo att kombinera ditt nuvarande arbete eller studier med flexibla extrapass inom service? Just nu söker vi medarbetare som vill jobba på helgerna.Ansök till Responsa och njut av friheten att skräddarsy ditt eget arbetschema!
Om tjänsten: Som del av vårt bemanningsteam på Responsa kommer du att arbeta med servering på konferenser, festvåningar, och event i Stockholm. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen och som vill ha möjligheten att själv välja när och var du arbetar.
Så fungerar det – Anpassat för din livsstil
Uppdragsnotiser: Vi skickar SMS eller notifieringar via vår hemsida när nya uppdrag som matchar din profil blir tillgängliga.
Enkelt val av uppdrag: Du kan snabbt tacka ja eller nej till uppdrag direkt genom vårt online-system.
Flexibelt schema: Fullständig frihet att anpassa ditt arbete efter dina andra åtaganden.
Smidig administration: Rapportera dina timmar och hantera dina detaljer enkelt via vår hemsida.

Vem söker vi? Vi söker dig som har bevisad erfarenhet av servering och en stark servicekänsla. Du är en person som är flexibel, självgående och trivs i sociala miljöer där du snabbt anpassar dig.
Om Responsa: Vi är specialister på att bemanna serviceinriktade positioner och vårt mål är att alltid skapa de bästa matchningarna mellan våra kunder och konsulter. Hos oss får du flexibla arbetstider, konkurrenskraftig lön med OB-tillägg och semesterersättning, och du är försäkrad genom vårt kollektivavtal.
Vänta inte – förnya ditt arbetsliv med ett flexibelt och givande extrajobb hos Responsa. Ansök idag!

Ansök nu

Serveringspersonal med erfarenhet av à la Carte sökes!

Läs mer Okt 8
Behöver du en extra inkomst? Vi på Alpa Bemanning & Rekrytering söker nu serveringspersonal med tidigare erfarenheter för att förstärka vårt team under den hektiska HÖST & VINTER SÄSONGEN. Alpa Bemanning söker dig med känsla för värdskap, hög arbetsmoral och professionalism.
Som anställd är du inte bara anställd, du är en av oss!
Önskade kvalifikationer:
Minst 4 års erfarenhet inom restaurangbranschen.
Minst 2 års erfarenhet inom à la Carte.
Genuin känsla för service och förstår vikten av att alltid prestera på topp!
Noggrann, ansvarsfull, med stort engagemang för människor och service.
Talar flytande på såväl svenska som engelska.
Ser service och kvalitet som förutsättningar för ett gott arbete.
Har erfarenhet inom restaurangsystem, specifikt Micros.
Har erfarenhet inom bankett (över 400 personer).
Vinkunskap är meriterande.


Erbjudande:
Flexibla arbetstider som passar dina behov.
Möjlighet till extra arbete vid behov.
Bra lön utlovas för rätt kandidat.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till alla gäster. Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till det.
Tjänsten är en timanställning med tillträde omgående. Arbetstiden är varierande inklusive, kvällar och helger. Lön enligt överenskommelse.
Om du är redo att vara en del av vårt team och bidra till en minnesvärd höstsäsong, skicka din ansökan med CV, Personligt brev och en kort beskrivning av dig själv.

Mvh
Cara & Alex

Ansök nu

Andra jobb i Stockholm från vin&mat gruppen Regeringsgatan AB

Nedan visas andra jobb i Stockholm från vin&mat gruppen Regeringsgatan AB .

Tapas Kock till restaurang vinmakaren

Kock, à la carte
Läs mer Nov 14
Viner med fokus på naturvin i amfora från hela värden söker en tapas kock.
Hej!
Vi på vinmakaren söker en härlig, social och driven kock som är en duktig i spanska köket ...vill ta ansvar och bli en del av vår familj där service ska stå i fokus. Varm/kallkök samt upplägg.
Vi letar efter personal som vill påbörja sin resa med oss i Vasastan och sedan fortsätta på Avenyn.
Nedan är våra krav för anställning. Uppfyller du inte kraven, men anser att du vore en bra kandidat uppmanar vi till att du söker ändå. Vi på Restaurang vinmakaren tror starkt på personlig utveckling och anser att om viljan finns att lära sig så är vi väldigt nöjda med det.
- Minst 1 års erfarenhet inom restaurang
Lön enligt överenskommelse.
Vi håller öppet måndag till lördag , från 16:00 till 22:00.


Välkommen att höra av dig med din ansökan till info@vinmakaren.se, där du berättar lite kort om dig, din bakgrund och utbildning/kunskapsnivå. Allra viktigast är dock att du är rätt person!

Ansök nu

Serveringspersonal till Vinmakaren

Servitör/Servitris
Läs mer Okt 25
Serveringspersonal till vinmakaren

Vi är gäng vinfreaks som ett vineri mitt i stan, som fokuserar på den gamla vinmakningen i amforor av lera.
Vi vill lyfta fram den traditonella och naturliga vinmakningsmetoden, som har lyckats överleva krig, sjukdomar och industrialisering. I vår källare här på Regeringsgatan 111A mitt i Stockholm har vi grävt amforor.


Vi söker en Servitör/Servitris med ett brinnande intresse för vin, som vill vara med på resan att förmedla smak och kunskap om unika viner.
Du behöver inte vara utbildad sommelier, men det är meriterande. Vi kommer successivt att vidareutbilda dig i de viner som vi arbetar med.
vineriet serverar enklare rätter, samt ost och chark,
Vi håller öppet Måndag till lördag , från 16:00 till 22:30.


Välkommen att höra av dig med din ansökan till info@vinmakaren.se, där du berättar lite kort om dig, din bakgrund och utbildning/kunskapsnivå. Allra viktigast är dock att du är rätt person!

Ansök nu

Pizzabagare till Amfora vinbaren

Pizzabagare
Läs mer Sep 19
Vinbar med fokus på naturvin i amfora från Georgien och Armenien
Hej!
Vi på Amfora vinbaren söker en härlig, social och driven pizzabagare som kan jobba måndag till lördag 16-22:00
vill ta ansvar och bli en del av vår familj där service ska stå i fokus. Varm/kallkök samt upplägg.
- Minst 1 års erfarenhet inom restaurang
Lön enligt överenskommelse.
Vi håller öppet måndag till lördag , från 15:00 till 22:00.


Välkommen att höra av dig med din ansökan till info@vinbaren111.se, där du berättar lite kort om dig, din bakgrund och utbildning/kunskapsnivå.

Ansök nu

Serveringspersonal till Veganska ölbaren

Servitör/Servitris
Läs mer Sep 7
Serveringspersonal till Veganska ölbaren Regeringsgatan 111, Stockholm

Vi har nyligen öppnat en vegansk öl-bar och söker nu dig som vill jobba hos oss.

Baren kommer främst ha fokus på ett stort utbud av veganska öl från bryggerier över hela världen. Förutom det kommer vi erbjuda några cider, standarddrinkar, några alkoholfria alternativ och veganska smårätter och pizza från hela världen.

Vi söker nu personal som kan jobba både heltid, deltid och extra.

Öppettiderna är måndag till lördag kl. 16-22.00.

MERITERANDE
Vi ser det som en fördel om du är engagerad i öl och vegansk mat, men alla med intresse och bra servicekänsla är välkomna att söka hos oss.
info@veganskaolbaren.se

KRAV
Du kan kommunicera på svenska och engelska.

Vi ser fram emot din ansökan!
info@veganskaolbaren.se

Ansök nu

Pizzabagare till Amfora vinbaren

Pizzabagare
Läs mer Aug 30
Vinbar med fokus på naturvin i amfora från Georgien och Armenien
Hej!
Vi på Amfora vinbaren söker en härlig, social och driven pizzabagare som kan jobba måndag till lördag 16-22:00
vill ta ansvar och bli en del av vår familj där service ska stå i fokus. Varm/kallkök samt upplägg.
- Minst 1 års erfarenhet inom restaurang
Lön enligt överenskommelse.
Vi håller öppet måndag till lördag , från 15:00 till 22:00.


Välkommen att höra av dig med din ansökan till info@vinbaren111.se, där du berättar lite kort om dig, din bakgrund och utbildning/kunskapsnivå.

Ansök nu

Serveringspersonal till Vinmakaren

Servitör/Servitris
Läs mer Aug 23
Serveringspersonal till vinmakaren på Regeringsgatan 111 A, Stockholm

Vi är gäng vinfreaks som ett vineri mitt i stan, som fokuserar på den gamla vinmakningen i amforor av lera.
Vi vill lyfta fram den traditonella och naturliga vinmakningsmetoden, som har lyckats överleva krig, sjukdomar och industrialisering. I vår källare här på Regeringsgatan 111A mitt i Stockholm har vi grävt amforor.


Vi söker en Servitör/Servitris med ett brinnande intresse för vin, som vill vara med på resan att förmedla smak och kunskap om unika viner.
Du behöver inte vara utbildad sommelier, men det är meriterande. Vi kommer successivt att vidareutbilda dig i de viner som vi arbetar med.
vineriet serverar enklare rätter, samt ost och chark,
Vi håller öppet Måndag till lördag , från 16:00 till 22:30.


Välkommen att höra av dig med din ansökan till info@vinmakaren.se, där du berättar lite kort om dig, din bakgrund och utbildning/kunskapsnivå. Allra viktigast är dock att du är rätt person!

Ansök nu