Jurek Recruitment & Consulting AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Jurek Recruitment & Consulting AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

TechSverige söker kvalificerad arbetsrättsjurist med affärsfokus

Företagsjurist
Läs mer Maj 22
Placeringsort: Stockholm

 

Vill du jobba med och för den växande techbranschen och stötta it-, telekom- och techföretag i deras roll som arbetsgivare? Vill du vara en del av ett starkt team som har fullt fokus på att erbjuda god och tillgänglig arbetsgivarservice och skapa bästa möjliga villkor för techbranschen. Då har vi på TechSverige flera mycketintressanta tjänster för dig.

 

TechSverige är en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag inom techbranschen. Bland våra cirka 1 400 medlemsföretag – som sammantaget har närmare 100 000 medarbetare i Sverige – återfinns allt ifrån startup-bolag till stora, multinationella företag med tusentals anställda runtom i världen.

 

I vårt uppdrag stärker vi våra medlemmar i rollen som attraktiva arbetsgivare, tecknar kollektivavtal för it-, tech- och telekombolag och ger medlemmarna arbetsgivarservice i form av rådgivning, förhandlingsstöd, utbildning och rättskydd vid arbetsrättstvister för att stödja medlemsföretagen som arbetsgivare. TechSverige är idag en del av Almega men kommer att från och med den 1 januari 2025 att bli ett helt fristående förbund med en egen arbetsgivarverksamhet skräddarsydd efter våra medlemmars unika behov.

 

Vi söker därför flera nya förhandlare och arbetsrättsjurister som vill vara en del av ett starkt team som levererar den bästa arbetsgivarservicen för techbranschen.

Vi söker nu en kvalificerad arbetsrättsjurist med affärsfokus.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en driven och erfaren arbetsrättsjurist med affärsfokus, som vill vara med på TechSveriges utvecklingsresa och brinner för att ge den bästa arbetsgivarservicen till våra medlemsföretag. I rollen kommer du att ha ett brett ansvarsområde, men med särskilt ansvar för komplexare frågor kopplat till gränsöverskridande arbetsrätt, såsom utstationering och arbetstillstånd, samt arbetsrättsliga aspekter av dataskydd och säkerhetsskyddslagstiftning.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

• ge kvalificerad rådgivning och stöd till medlemsföretag i frågor som rör arbetsrätt och kollektivavtal

• bistå medlemmar i förhandlingar med fackliga organisationer och bidra till att utveckla kollektivavtal och andra överenskommelser

• bevaka ny lagstiftning på arbetsrättens område och annan närliggande lagstiftning, såväl nationell som från EU, som kan påverka företagen i sin arbetsgivarroll samt säkerställa en kvalificerad och enhetlig rådgivning till TechSveriges medlemsföretag

• göra rättsutredningar och bidra till den interna kompetensutvecklingen av arbetsrättsjurister/förhandlare i teamet

• granska och utforma arbetsrättsliga avtal och andra juridiska dokument

• ta fram och hålla utbildningar och webbinarier för medlemmar om arbetsrättsliga frågor på svenska och engelska

• kontaktperson till företag i internationella koncerner

• i övrigt bistå medlemmar med löpande arbetsgivarservice samt bistå vid värvning/rekrytering av nya medlemmar

Vem är du?

Vi söker dig som har en juristexamen och minst 5 års erfarenhet från arbetsgivarorganisation, advokatbyrå, bolagsjurist eller liknande.

För att lyckas i rollen tror vi att du har särskild expertis inom gränsöverskridande arbetsrättsliga frågeställningar, såsom utstationering och arbetstillstånd inklusive arbetsmiljörelaterade frågor kopplat till detta, samt kunskap om dataskydd (GDPR)/AI-regelverk. Erfarenhet av och kunskap om associationsrätt, säkerhetsskyddslagstiftning eller offentlig upphandling är meriterande. Du har mycket god juridisk och analytisk förmåga.

Du är kommunikativ och har lätt för att omsätta juridiken till praktisk rådgivning. Som person är du serviceinriktad, flexibel och lösningsorienterad. Vidare är du prestigelös och förtroendeingivande. Du trivs med att ha många kontaktytor både internt och externt.

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Självklart är du intresserad av digitalisering och den snabba teknikutvecklingen för egen del som stöd i ditt arbete och generellt.

Du erbjuds

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde senast december 2024. Placering är på TechSveriges huvudkontor, centralt i Stockholm, där vi sitter tillsammans med Svenskt Näringsliv och flertalet andra bransch- och arbetsgivarorganisationer.

En mycket intressant tjänst för dig som vill jobba nära de spännande företagen inom it, telekom och vara med och skapa de bästa förutsättningarna för techföretagen i sin roll som arbetsgivare. En dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och göra verklig skillnad.

Du får även kontinuerlig utveckling och möjligheter till karriärtillväxt. Självklart får du kollektivavtalade pensioner och försäkringar, friskvårdsbidrag och trevliga kollegor i ett team med andra skickliga experter och förhandlare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Law.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt telefon 0766 33 14 40. Vi intervjuar löpande. Du söker tjänsten via vår hemsida www.jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Engagerad Executive Assistant till kund i centrala Stockholm

VD-sekreterare
Läs mer Jul 10
Är du en erfaren, trygg och kommunikativ Executive Assistant som är redo för ditt nästa uppdrag efter sommaren? Trivs du som bäst i dynamisk- och affärsmässig miljö, där du får arbeta brett och supporterande? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Executive Assistent kommer du assistera 2-3 seniora ledare med alltifrån kalenderhantering till koordinering av events, teamaktiviteter och kommunikation. Du kommer också ha ett visst kontorsansvar, vilket framför allt innebär att organisera och koordinera både interna och externa events, arrangera olika typer av sociala aktiviteter och att säkerställa kontoret är representativt.

Vem är du?

Personen vi söker till detta uppdrag kommer med flerårig erfarenhet av motsvarande roll och är van att stötta seniora ledare. Troligen har du tidigare erfarenhet av konsultrollen och är van att snabbt sätta dig in i nya miljöer och etablera nya relationer. Du trivs som bäst, och är van vid, snabbrörliga organisationer där du får ta ett stort eget ansvar. Som person är du kommunikativ, strukturerad och har ett proaktivt förhållningssätt.

Du erbjuds

Här erbjuds du ett spännande och brett uppdrag hos ett välkänt bolag, med kontor centralt placerat i Stockholm. För rätt person finns här goda möjligheter att växa och utvecklas. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek, med start i mitten på augusti och löpande fram till sommaren 2025. Vid frågor rörande uppdraget är du välkommen att ta kontakt med ansvarig Konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Urval och intervjuer kommer hanteras löpande, så vänta inte med att visa ditt intresse!

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker,
med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek.

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek 

Sökord: assistent, ledningsgruppsassistent, VD-assistent, EA.

Ansök nu

Skattejurist till AMF

Företagsjurist
Läs mer Jul 11
Är du en engagerad och prestigelös jurist som brinner för skattefrågor och har erfarenhet av bolagsskatt, moms och skatt relaterat till investeringar? Trivs du i en familjär och dynamisk organisation där du får ansvara för och driva skatterättsliga frågor?

Då kan rollen som skattejurist i AMF Tjänstepension vara rätt för dig.

 

AMF ligger mitt i centrala Stockholm och vi är idag cirka 350 medarbetare. Med över fyra miljoner kunder och ett förvaltat kapital på drygt 800 miljarder kronor, har vi ett stort samhällsansvar, och är en av de största aktörerna på den svenska pensionsmarknaden. Vårt uppdrag är att ge våra kunder en så hög och trygg pension som möjligt. Vi ägs av fack och arbetsgivare tillsammans.

 

AMF Fonder AB är ett helägt dotterbolag till AMF Tjänstepension AB. AMF Fonder förvaltar AMF Tjänstepensions tillgångar i den traditionella livförsäkringsportföljen och erbjuder fonder som är valbara inom ramen för olika tjänstepensionslösningar och även kan köpas för privat sparande.

AMFs vision är "en framtid att se fram emot". Vi drivs av ett stort engagemang för våra kunder och en stolthet för vårt uppdrag. Vi lever enligt våra värdeord; enkelt, tryggt och mänskligt. Därför tycker vi att det är viktigt att visa varandra respekt och öppenhet på jobbet. Vi jobbar också för ett tydligt ledarskap, jämlikhet och mångfald genom rätten att få vara sig själv. Vi vill att alla ska känna arbetsglädje och trivas hos oss.

 

Nu söker vi en Skattejurist till vår juridikavdelning, är du vår blivande kollega?

Om rollen

AMF Tjänstepension AB söker en erfaren skattejurist till juridikavdelningen för en nyinrättad roll för att bistå AMF Tjänstepension AB och AMF Fonder AB med råd och stöd i skatterättsliga frågor, huvudsakligen inom bolagsskatt, moms och skatt relaterat till investeringar.
AMF:s juridikavdelning består av åtta jurister och avdelningen tillhandahåller legal rådgivning till AMF Tjänstepension och AMF Fonder inom samtliga rättsområden.

I arbetet kommer du att jobba nära stora delar av verksamheten, vilket kräver att du har god samarbetsförmåga tillsammans med en god förståelse för verksamhetens förutsättningar och utmaningar.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

- bistå verksamheten, ledningen och styrelsen med skatterättslig rådgivning
- bevaka nya och ändrade skatteregler
- utveckla och förvalta AMF:s skattepolicy och övriga styrdokument samt återrapportera till ledning och styrelse i skattefrågor
- utveckla processen för identifiering och hantering av skatterisker som en del av riskhanteringssystemet
- utgöra beställare till specialistkompetens inom ramen för olika investeringar eller i andra sammanhang

Vem är du

Du har juristexamen och minst sju års erfarenhet av att arbeta som skattejurist, i eller mot försäkringsbolag/tjänstepensionsbolag och kapitalförvaltningsorganisationer. För att lyckas i rollen, behöver du ha en omfattande och bred erfarenhet av att jobba med skatterättsliga frågor i liknande organisationer.

Eftersom rollen är nyinrättad och du kommer att vara den enda skattejuristen i organisationen behöver du vara trygg med att få ett stort eget ansvar för att driva och utveckla rollen samt i att etablera välfungerande samarbeten.

Vi söker en driven, affärsmässig person som är positiv och kommunikativ. Vi utgår från att du har en god analytisk förmåga och är en noggrann, strukturerad och resultatinriktad person, som ser till helheten. Vidare är du ansvarsfull, initiativtagande och prestigelös i ditt sätt. Du har god självinsikt, är van att arbeta självständigt och lösningsorienterat. Du är socialt kompetent och trivs med att ha många kontaktytor.

Du erbjuds

En mycket intressant tjänst för dig som brinner för skattefrågor och som vill arbeta i en utmanande och dynamisk miljö med trevliga kollegor. Tjänsten är baserad på AMF:s trivsamma kontor på Klara Södra Kyrkogata i centrala Stockholm. Då vi har ett tätt samarbete och är måna om att bygga en stark företagskultur så utförs arbetet i huvudsak på kontoret, med viss möjlighet till att arbeta på distans.

Läs gärna mer om hur det är att arbeta på AMF: https://www.amf.se/om-amf/det-har-ar-amf/jobba-hos-amf/

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Law. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt telefon 0766 33 14 40. Vi intervjuar löpande. Du söker tjänsten via vår hemsida www.jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ekonomiassistent/administratör till Born Advokater

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 9
Born Advokater är en av Sveriges ledande advokatbyråer med fokus på affärsjuridik och tvistelösning. Vi söker nu en engagerad och noggrann ekonomiassistent/administratör till vårt kontor i centrala Stockholm.

Vill du bli en del av ett dynamiskt team och bidra till vår fortsatta framgång? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Arbetsuppgifter

Hos Born Advokater kommer du att arbeta i en stimulerande och snabbfotad miljö där ingen dag är den andra lik. Vi värdesätter självständigt arbete såväl som stark laganda, och du kommer att spela en nyckelroll i vårt team.

Rollen som ekonomiassistent/administratör är varierande där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

• Löpande fakturering till klienter
• Leverantörsfaktura registrering
• Stötta klienter i fakturafrågor
• Stötta redovisningsbyrån med betalning och påminnelsehantering
• Kvittoredovisning
• Administrativa uppgifter kring ekonomi och tidsredovisning
• Ta emot inkommande kundärenden via telefon, e-mail, web
• Ärendehantering och felanmälan
• Onboarding av ny personal
• Scanning och arkivering av dokument och avtal
• Administrativa uppgifter som abonnemang och kreditkort
• Systemadministratör

Vem är du?

Vi söker dig som är strukturerad och noggrann, men också utåtriktad och positiv. Du trivs i en miljö med snabba förändringar och är alltid redo att ta egna initiativ. Du är prestigelös och hjälper gärna till där det behövs. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet i liknande roll. Du har en god systemvana och har du tidigare erfarenhet från Fortnox och Saturnus är det meriterande men inget krav.

Du erbjuds

En rolig och omväxlande roll på ett framgångsrikt bolag där du blir en del av en familjär, öppen och driven företagskultur. Kontoret är placerat i fina lokaler på Strandvägen.

I den här processen samarbetar Born Advokater med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 9343 alt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Born Advokater grundades med målet att erbjuda högkvalitativ juridisk rådgivning. Vi har sedan starten framgångsrikt hjälpt våra klienter att navigera genom komplexa affärsjuridiska frågor och tvister. Genom en djup förståelse för våra klienters behov skapar vi långsiktiga värden och framgångsrika resultat.

Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt framgångsrika team!

www.born.se

Ansök nu

Arbetsrättsexpert med arbetsgivarpolitiskt fokus - TechSverige

Företagsjurist
Läs mer Maj 22
Placeringsort: Stockholm

Vill du jobba med och för den växande techbranschen och stötta it-, telekom- och techföretag i deras roll som arbetsgivare? Vill du vara en del av ett starkt team som har fullt fokus på att erbjuda god och tillgänglig arbetsgivarservice och skapa bästa möjliga villkor för techbranschen. Då har vi på TechSverige flera mycket intressanta tjänster för dig.

 

TechSverige är en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag inom techbranschen. Bland våra cirka 1 400 medlemsföretag – som sammantaget har närmare 100 000 medarbetare i Sverige – återfinns allt ifrån startup-bolag till stora, multinationella företag med tusentals anställda runtom i världen.

 

I vårt uppdrag stärker vi våra medlemmar i rollen som attraktiva arbetsgivare, tecknar kollektivavtal för it-, tech- och telekombolag och ger medlemmarna arbetsgivarservice i form av rådgivning, förhandlingsstöd, utbildning och rättskydd vid arbetsrättstvister för att stödja medlemsföretagen som arbetsgivare. TechSverige är idag en del av Almega men kommer att från och med den 1 januari 2025 att bli ett helt fristående förbund med en egen arbetsgivarverksamhet skräddarsydd efter våra medlemmars unika behov.

 

Vi söker därför flera nya förhandlare och arbetsrättsjurister som vill vara en del av ett starkt team som levererar den bästa arbetsgivarservicen för techbranschen.

Vi söker nu en kvalificerad arbetsrättsexpertmed arbetsgivarpolitiskt fokus.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en samhällsengagerad och kunnig arbetsrättsexpert med arbetsgivarpolitiskt fokus, som vill vara med på TechSveriges utvecklingsresa. Som arbetsrätts- och arbetsgivarpolitisk expert hos TechSverige kommer du att spela en nyckelroll i att stödja våra medlemmar inom områden som arbetsrätt, kollektivavtal och arbetsgivarpolitik.

Dina arbetsuppgifter innefattar huvudsakligen följande.:

• rådgivning och förhandlingar: Ge kvalificerad rådgivning till medlemsföretag som rör arbetsrätt och kollektivavtal. Delta i förhandlingar med fackliga organisationer och bidra till att utveckla kollektivavtal och andra överenskommelser

• omvärldsbevakning: Följa och analysera rättsutvecklingen – såväl nationellt som på EU-nivå – samt politiska och samhälleliga trender som påverkar arbetsmarknaden och techföretagens arbetsgivarroll

• samverkan: Samverka inom Svenskt Näringsliv, med fackliga organisationer samt med andra samarbetsparter. Tillsammans med TechSveriges näringspolitiska experter etablera och upprätthålla kontakter med politiker och andra beslutsfattare

• policyutveckling: utveckla och implementera arbetsgivarpolitiska strategier som stärker techbranschens position och underlättar för våra medlemsföretag i sin arbetsgivarroll

• påverkansarbete och opinion: ta fram statistik, underlag och rapporter kopplat till lön, lönebildning och svenska modellen, jämställdhetsfrågor, pension, arbetsmiljö, ledarskap och andra arbetsgivarfrågor samt skriva remissvar för att förbättra villkoren för arbetsgivare i branschen

• utbildning och information: Ta fram och hålla utbildningar och seminarier för medlemmar om aktuella arbetsrättsliga och arbetsgivarpolitiska frågor på svenska och engelska

Vem är du?

Vi söker dig som haren juristexamen eller motsvarande arbetsrättslig kompetens och minst 5 års erfarenhet inom arbetsrätt från arbetsgivarorganisation, arbetstagarorganisation, Regeringskansliet, EU:s institutioner eller liknande.

För att lyckas i rollen har du god kännedom om den svenska arbetsmarknadsmodellen och om det politiska systemet i Sverige och EU. Erfarenhet av påverkansarbete och kollektivavtalsförhandlingar samt EU-rättslig kompetens och kunskap om statistik är meriterande.

Du har en tydlig arbetsgivarkompass och en analytisk och strategisk förmåga att hantera komplexa frågor och hitta lösningar som gynnar våra medlemsföretag och arbetsmarknadens utveckling. . Som person är du serviceinriktad och har lätt för att knyta kontakter, är flexibel och lösningsorienterad. Vidare är du prestigelös och förtroendeingivande med stark kommunikations- och presentationsförmåga.

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Självklart är du intresserad av digitalisering och den snabba teknikutvecklingen för egen del som stöd i ditt arbete och generellt.

Du erbjuds

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt. Placering är på TechSveriges huvudkontor, centralt i Stockholm, där vi sitter tillsammans med Svenskt Näringsliv och flertalet andra bransch- och arbetsgivarorganisationer.

En mycket intressant tjänst för dig som vill jobba nära tillsammans med de spännande företagen inom tech, och vara med och skapa de bästa förutsättningarna för techföretagen i sin roll som arbetsgivare. En dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och göra verklig skillnad.

Du får även kontinuerlig utveckling och möjligheter till karriärtillväxt. Självklart får du kollektivavtalade pensioner och försäkringar, friskvårdsbidrag och trevliga kollegor i ett team med andra skickliga experter och förhandlare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Law. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt telefon 0766 33 14 40. Vi intervjuar löpande. Du söker tjänsten via vår hemsida www.jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Serviceinriktad Receptionist till Jurek!

Receptionist, telefonist
Läs mer Jul 9
Brinner du för att ge förstklassig service?
Vi på Jurek tillsammans med våra systerbolag söker nu en dynamisk och engagerad Receptionist till vårt kontor i Stockholm! Är du en person som brinner för service och älskar att skapa glädje och trivsel? Har du en naturlig talang för att få människor att känna sig välkomna och omhändertagna? Då är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning 
Som Receptionist kommer du vara ansiktet utåt för vår verksamhet. Din roll är avgörande för att skapa en positiv och professionell atmosfär för våra kunder, kandidater och medarbetare. Du kommer att vara den första personen våra gäster och kollegor möter, och ditt engagemang och din prestigelösa inställning kommer att sätta tonen för hela deras upplevelse.
Dina arbetsuppgifter inkluderar:

•  Bemanna receptionen och hålla den representativ
• Välkomna och assistera besökare samt säkerställa att de får en förstklassig upplevelse
• Hantera inkommande telefonsamtal och e-post, och dirigera dessa till rätt avdelning
• Administrativa uppgifter såsom posthantering, bokning av mötesrum och beställning av kontorsmaterial.
• Samordning av interna och externa möten och evenemang.
• Stötta kollegor med administrativa och tekniska uppgifter vid behov
• Stötta vår marknadsavdelning

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har tidigare erfarenhet från liknande serviceyrken och är tillgänglig relativt omgående. Har du erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen och/eller kundservice är det meriterande.
Som person är du positiv med en inställning att ingen utmaning är för stor eller komplex för att lösa. Du är utåtriktad och trivs i en roll där du får ha många kontaktytor men samtidigt kan arbeta självgående. Vidare ser vi att du är iniativtagande, noggrann, lösningsorienterad och prestigelös. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska samt är en van systemanvändare med goda kunskaper i Office-paketet.
Vad vi erbjuder:
Detta är ett vikariat på heltid som löper under 12 månader med goda möjligheter till förlängning. Vi erbjuder en bred och utvecklande roll i en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer jobba med kompetenta och driva arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och business support. Tjänsten är placerad i moderna och trevliga lokaler ett stenkast från Stureplan i centrala Stockholm.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Towe Karlsson, towe.karlsson@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.
Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag ca 100 medarbetare internt och har ca 320 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Ansök nu

TechSverige söker arbetsrättsjurist / processjurist

Företagsjurist
Läs mer Maj 22
Placeringsort: Stockholm

 

Vill du jobba med och för den växande techbranschen och stötta it-, telekom- och techföretag i deras roll som arbetsgivare? Vill du vara en del av ett starkt team som har fullt fokus på att erbjuda god och tillgänglig arbetsgivarservice och skapa bästa möjliga villkor för techbranschen. Då har vi på TechSverige flera mycket intressanta tjänster för dig.

 

TechSverige är en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag inom techbranschen. Bland våra cirka 1 400 medlemsföretag – som sammantaget har närmare 100 000 medarbetare i Sverige – återfinns allt ifrån startup-bolag till stora, multinationella företag med tusentals anställda runtom i världen.

 

I vårt uppdrag stärker vi våra medlemmar i rollen som attraktiva arbetsgivare, tecknar kollektivavtal för it-, tech- och telekombolag och ger medlemmarna arbetsgivarservice i form av rådgivning, förhandlingsstöd, utbildning och rättskydd vid arbetsrättstvister för att stödja medlemsföretagen som arbetsgivare. TechSverige är idag en del av Almega men kommer att från och med den 1 januari 2025 att bli ett helt fristående förbund med en egen arbetsgivarverksamhet skräddarsydd efter våra medlemmars unika behov.

 

Vi söker därför flera nya förhandlare och arbetsrättsjurister som vill vara en del av ett starkt team som levererar den bästa arbetsgivarservicen för techbranschen.

 

Vi söker nu en kvalificerad arbetsrättsjurist med intresse för tvistlösning och processföring.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en arbetsrättsjurist med intresse för processföring, som vill vara med på TechSveriges utvecklingsresa och brinner för att ge den bästa arbetsgivarservicen till våra medlemsföretag. I rollen kommer du att ha ett brett ansvar med särskilt fokus på att förebygga tvister men även att som ombud företräda medlemsföretagen i eventuella domstolstvister.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

• säkerställa en kvalificerad och enhetlig rådgivning till TechSveriges medlemsföretag för att förebygga tvister

• bistå medlemsföretagen i förhandlingar med arbetstagare och fackliga motparter samt tillsammans med chefsjuristen företräda medlemsföretag i eventuella domstolstvister

• bevaka och informera om ny lagstiftning på arbetsrättens område, såväl nationell som från EU, och annan närliggande lagstiftning som kan påverka företagen i sin arbetsgivarroll

• göra rättsutredningar och processlägesbedömningar samt granska och utforma arbetsrättsliga avtal och dokument

• säkra den interna kompetensutvecklingen till övriga arbetsrättsjurister/förhandlare i teamet

• ta fram och hålla utbildningar för medlemmar, på svenska och engelska, om aktuella arbetsrättsliga frågor

• i övrigt bistå medlemmar med löpande arbetsgivarservice samt bistå vid värvning/rekrytering av nya medlemmar

Vem är du?

Vi söker dig som har juristexamen och minst 3 års erfarenhet av praktisk arbetsrätt från arbetsgivarorganisation, arbetstagarorganisation, advokatbyrå eller bolag. Du har förhandlingsvana och erfarenhet av tvistlösning. Erfarenhet av processföring i domstol är mycket meriterande.

Särskild expertis inom arbetsmiljö, associationsrätt, säkerhetsskyddslagstiftning eller GDPR är meriterande. Du har mycket god juridisk och analytisk förmåga och har lätt för att omsätta juridiken till praktisk rådgivning och vägledning. Som person är du serviceinriktad, flexibel och lösningsorienterad. Vidare är du prestigelös och förtroendeingivande. Du trivs med att ha många kontaktytor både internt och externt.

Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Självklart är du intresserad av digitalisering och den snabba teknikutvecklingen för egen del som stöd i ditt arbete och generellt.

Du erbjuds

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde senast december 2024. Placering är på TechSveriges huvudkontor, centralt i Stockholm, där vi sitter tillsammans med Svenskt Näringsliv och flertalet andra bransch- och arbetsgivarorganisationer.

En mycket intressant tjänst för dig som vill jobba nära tillsammans med de spännande företagen inom it, telekom och vara med och skapa de bästa förutsättningarna för techföretagen i sin roll som arbetsgivare. En dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och göra verklig skillnad.

Du får även kontinuerlig utveckling och möjligheter till karriärtillväxt. Självklart får du kollektivavtalade pensioner och försäkringar, friskvårdsbidrag och trevliga kollegor i ett team med andra skickliga experter och förhandlare.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Law. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt telefon 0766 33 14 40. Vi intervjuar löpande. Du söker tjänsten via vår hemsida www.jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Projektledare sökes till lärosäte i Stockholm

Servicehandläggare
Läs mer Jul 8
Vi söker nu en projektledare för införande av gemensam registratur till lärosäte i Stockholm! Har du tidigare erfarenhet av både arkiv och registratur på myndighet? Är du intresserad av ett heltidsuppdrag med start i augusti?

Varmt välkommen att läsa vidare annonsen och skicka in en ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Enheten för Arkiv & Registratur har fått i uppdrag att införa en gemensam funktion för arkiv & registratur vid lärosätet. I detta ingår att arbeta med att införa redan beslutade förändringar som rör organisation och nya rutiner samt utvärdera.

Uppdraget består av att:

• planera, leda, utveckla och följa upp projekt
• säkerställa att projektaktiviteter bedrivs i enlighet med fastställda processer, rutiner, riktlinjer och direktiv
• ansvara för att leveranser sker enligt tidplan, inom budget och med överenskommen funktion och kvalitet
• löpande rapportera status till styrgrupp
• ansvara för kommunikationen inom projektet samt utåt till intressenter.

Vem är du?

Erbjuden konsult ska uppfylla nedan kompetenskrav;

• akademisk utbildning för uppdragsområdet, alt minst 5 års arbetslivserfarenhet och yrkeserfarenhet som kunden anser vara motsvarande kompetens 
• erfarenhet från att bedrivit likande projekt på högskole/universitetet eller myndighet 
• erfarenhet av förändringsarbete
• minst 2 års erfarenhet av PMP
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.

Konsulten bör minst ha:

• erfarenhet av projektledning inom arkiv och/eller registratur inom de senaste 3 åren
• tidigare erfarenhet av både arkiv och registratur på myndighet 
• 60 hp arkiv och registratur. 

Du erbjuds

Du kommer att bli anställd av Jurek Talents och vara uthyrd till vår kund på ett konsultuppdrag med omfattning 100 %. Uppdraget kommer starta i augusti/september  och förväntas pågå till och med 2025-02-28 med eventuell möjlighet till förlängning. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån 2 dagar i veckan. Placering är i Stockholm. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se alt Emelie Kumlin på emelie.kumlin@jurek.se. 
Om verksamheten
Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Analytisk HR Controller till Samhall

Controller
Läs mer Jun 19
Vill du vara en del av ett företag som förändrar liv och skapar en mer inkluderande framtid? Samhall är Sveriges viktigaste företag, där vi varje dag arbetar för att bryta utanförskap, stärka våra medarbetares självkänsla och främja mångfald i arbetslivet. Hos oss får personer med funktionsnedsättning chansen att utveckla sin arbetsförmåga genom meningsfulla kunduppdrag, vilket ökar deras möjligheter att få arbete på den reguljära arbetsmarknaden.

Nu söker vi en driven och engagerad controller som vill vara med och göra skillnad. Om du brinner för siffror och analyser och vill vara med på vår resa mot en mer inkluderande arbetsmarknad så kanske detta är tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning

Som HR-controller på Samhall får du en unik möjlighet att arbeta nära ledningsgruppen och påverka vårt strategiska arbete. Här handlar det inte bara om siffror och analyser – du bidrar till att skapa mervärde för hela organisationen genom att leverera insikter och utveckla processer som styr vår verksamhet mot framgång.

Du kommer ansvara för att följa upp Samhalls ägarmål och specifika HR-nyckeltal som är avgörande för vårt uppdrag att utveckla våra medarbetare. Du rapporterar till Chefscontroller men blir även en viktig del av den centrala HR-staben. Samtidigt samarbetar du tätt med HR-chefer, CFO, Business Controllers, IT och ekonomiavdelningen i Linköping.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

• Följa upp Samhalls ägarmål och HR-nyckeltal
• Genomföra månadsuppföljning och analys av statistik inom HR-området
• Supportera ledning med strategiskt beslutsstöd inom HR-området
• Framtagning och utveckling av Personalnyckeltal
• Sammanställa och presentera månatliga rapporter för olika intressentgrupper
• Utveckla och förbättra rapporter från HR- och BI-verktyg
• Delta i kvartals- och årsredovisningar samt hållbarhetsredovisningar
• Arbeta proaktivt med nyckeltalsanalyser och föreslå åtgärder för att nå våra mål

För att lyckas hos oss behöver du vara strukturerad, noggrann och ha en analytisk förmåga att förstå komplexa sammanhang. Dessutom är du en nätverkare som på ett proaktivt sätt skapar och underhåller relationer inom organisationen.

Vem är du?

Vi söker dig med en civilekonomexamen eller motsvarande och med minst 5 års erfarenhet av liknande roll med fokus på ekonomi- och verksamhetsstyrning. Du har erfarenhet från personalintensiva verksamheter och en god vana att hantera stora mängder data. Du har mycket goda färdigheter i Officepaketet och en förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Erfarenhet av BI-verktyg är meriterande.

För att lyckas hos oss behöver du vara strukturerad, noggrann och ha en analytisk förmåga att förstå komplexa sammanhang. Dessutom är du en nätverkare som på ett proaktivt sätt skapar och underhåller relationer inom organisationen. Du är driven, prestigelös och självgående. Du har stor initiativförmåga, är kommunikativ och kan pedagogiskt förmedla information. Du samarbetar lätt med olika människor och bygger starka relationer.

Vad vi erbjuder

På Samhall får du möjlighet att arbeta i en öppen företagskultur där vi alla brinner för samhällsnyttan. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på 070-751 93 43 eller marie.kallstrom@jurek.se. Ansök via www.jurek.se – vi tar inte emot ansökningar via mail.

För fackliga frågor, kontakta:
Siwert Ahlm Unionen, 070-546 87 17
Asim?Zilic?SACO, 070-359 45 15
Maria Sköld, Ledarna 073-063 50 40

Om Samhall

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör, med tjänster inom städning, tvätt, fastighetsskötsel, logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi har över 25 000 anställda på cirka 600 orter och en omsättning på över nio miljarder kronor per år. Vår styrka ligger i att utveckla personer med funktionsnedsättning genom att matcha rätt person till rätt arbete, vilket ger en oslagbar kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta.

Gör skillnad med oss – ansök idag!

Ansök nu

Controller sökes för konsultuppdrag på myndighet!

Controller
Läs mer Jul 4
Jurek söker en erfaren controller för ett långt konsultuppdrag i centrala Stockholm till myndighet inom rättsväsendet. Har du minst tre års erfarenhet som controller samt minst ett års erfarenhet med ekonomisk planering och uppföljning inom offentlig verksamhet?

Varmt välkommen att läsa annonsen och ansök uppdraget redan idag!

Om uppdraget
Vi söker en controller med god kunskap och erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning. Uppdraget är placerat på enheten för ekonomi inom ekonomiavdelningen ute hos myndigheten. I rollen kommer du tillsammans med övriga medarbetare tar ett helhetsgrepp kring ekonomin för myndigheten. Du kommer inom ramen för uppdraget vara stöd till chefer i den operativa verksamheten gällande ekonomiska frågeställningar.
Arbetsuppgifter
Konsulten kommer bland annat att ansvara för följande arbetsuppgifter:

• Sammanställning och analys av månads-, delårs- och årsbokslut
• Sammanställning av budget och framtagande av prognoser
• Ansvara för specifika utredningar och framtagande av beslutsunderlag inom ansvarsområdet
• Samarbeta tillsammans med övriga enheter på ekonomiavdelningen och aktivt bidra till arbetet med ett integrerat ekonomi- och verksamhetsperspektiv
• Aktivt bidra till enhetens utvecklings- och förbättringsarbete i syfte att skapa tydliga, ändamålsenliga och effektiva processer.

Vem är du?

Erbjuden konsult ska uppfylla nedan kompetenskrav;

• Akademisk examen inom ekonomi
• Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som controller
• Erfarenhet av att arbeta med utveckling och förändring av processer och beslutsstöd
• Goda generella IT-kunskaper med erfarenhet från större ekonomisystem, Excel och PowerPoint
• Analytisk och noggrann med en förmåga att se helheten
• Mycket god förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

• Minst ett (1) års erfarenhet av att arbeta med ekonomisk planering och uppföljning inom offentlig verksamhet.

Du erbjuds
Du erbjuds ett konsultuppdrag på heltid ute hos vår kund i centrala Stockholm. Uppdraget kommer påbörjas 2024-09-10 och kommer pågå till 2025-09-09. Omfattningen är heltid, 40h per vecka. Distansarbete kommer att vara aktuellt, 2 dagar per vecka, efter en tids introduktion.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Emelie Kumlin emelie.kumlin@jurek.se eller Therese Sundin Therese.sundin@jurek.se 
Om verksamheten
Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management

Ansök nu

Registratorer sökes till uppdrag hos Kammarkollegiet!

Registrator
Läs mer Jun 28
Är du intresserad av att ta dig an ett uppdrag inom registratur i centrala Stockholm?

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som registrator i minst ett år och har en registratorsutbildning på högskolenivå eller likvärdigt?

Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
I denna tjänst kan nedan arbetsuppgifter förekomma:

• Daglig postöppning, registrering, diarieföring och expediering.
• Aktläggning och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden.
• Kontakter med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar i enlighet med offentlighetsprincipen.
• Framtagande av information om pågående och avslutade ärenden.
• Ta fram statistik över pågående och avslutade ärende.

Utöver dessa uppgifter kan konsulten förväntas att ta ansvar för:

• Kontinuerlig kvalitetskontroll över diarieföring i systemet.

Vem är du?
Vi söker dig som har:

• Registratorsutbildning på högskolenivå eller likvärdig utbildning. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt ett (1) års arbetslivserfarenhet som registrator.
• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
• Kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis Public360, W3D3 eller Visual Arkiv m.fl.).
• Kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registratorsfunktion och ansvar.
• Förmåga att kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Utöver dessa kompetenskrav ska du ha:

• Sammanlagt minst ett års erfarenhet av arbete i offentlig sektor. 

Du erbjuds;

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund på heltid 100% med preliminär start 2024-08-19 och förväntas pågå till 2025-06-01. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en tidsbegränsad anställning. Placering i Stockholm i Kammarlogiets lokaler. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elvira Björebäck på Elvira.Bjoreback@jurek.se

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Ansök nu

Ekonomiassistent/administratör till Born Advokater

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 9
Born Advokater är en av Sveriges ledande advokatbyråer med fokus på affärsjuridik och tvistelösning. Vi söker nu en engagerad och noggrann ekonomiassistent/administratör till vårt kontor i centrala Stockholm.

Vill du bli en del av ett dynamiskt team och bidra till vår fortsatta framgång? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Arbetsuppgifter

Hos Born Advokater kommer du att arbeta i en stimulerande och snabbfotad miljö där ingen dag är den andra lik. Vi värdesätter självständigt arbete såväl som stark laganda, och du kommer att spela en nyckelroll i vårt team.

Rollen som ekonomiassistent/administratör är varierande där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

• Löpande fakturering till klienter
• Leverantörsfaktura registrering
• Stötta klienter i fakturafrågor
• Stötta redovisningsbyrån med betalning och påminnelsehantering
• Kvittoredovisning
• Administrativa uppgifter kring ekonomi och tidsredovisning
• Ta emot inkommande kundärenden via telefon, e-mail, web
• Ärendehantering och felanmälan
• Onboarding av ny personal
• Scanning och arkivering av dokument och avtal
• Administrativa uppgifter som abonnemang och kreditkort
• Systemadministratör

Vem är du?

Vi söker dig som är strukturerad och noggrann, men också utåtriktad och positiv. Du trivs i en miljö med snabba förändringar och är alltid redo att ta egna initiativ. Du är prestigelös och hjälper gärna till där det behövs. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet i liknande roll. Du har en god systemvana och har du tidigare erfarenhet från Fortnox och Saturnus är det meriterande men inget krav.

Du erbjuds

En rolig och omväxlande roll på ett framgångsrikt bolag där du blir en del av en familjär, öppen och driven företagskultur. Kontoret är placerat i fina lokaler på Strandvägen. Born har för andra året i rad blivit certifierade enligt Great Place to Work Institutes internationella ranking, senast med hela 93% i s.k. Trust Index.

I den här processen samarbetar Born Advokater med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 9343 alt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Born Advokater grundades med målet att erbjuda högkvalitativ juridisk rådgivning. Vi har sedan starten framgångsrikt hjälpt våra klienter att navigera genom komplexa affärsjuridiska frågor och tvister. Genom en djup förståelse för våra klienters behov skapar vi långsiktiga värden och framgångsrika resultat.

Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt framgångsrika team!

Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss: www.born.se

Ansök nu

HR People & Communications Generalist

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Jul 8
As our new HR Generalist in our Head Quarters in Kista, you´ll play a crucial role in supporting our local operations in Sweden. You will work in close collaboration with our two senior HR Business Partners and your colleagues in the Nordic People Operations Team. You´ll ensuring smooth onboarding and offboarding processes and manage local benefits administration as well as support organizational data management activities. Additionally, you´ll advise line managers and employees on usage of our People & Communication operating model. You will also contribute to different initiatives within culture, diversity, equity and inclusion. If you´re passionate about driving positive change and contributing to a mission-driven organization, we´d love to hear from you!

Responsibilities

• Ensure smooth onboarding and offboarding processes and drive culture, diversity, equity, and inclusion activities.

• Manage local benefits administration and related communications and provide relocation support for local hires from abroad.
• Assist with employment, time and attendance, and payroll-related preparations promote usage of available Workday reports and dashboards.
• Support annual People & Communications processes (e.g., translations, process trainings) and prepare and deliver Leadership and Talent Review sessions.
• Support engagement surveys and results analysis.

Requirements

M.Sc. or Bachelor degree in a relevant field or equivalent experience and minimum 3-5 years of HR experience. Fluency in English and Swedish. Understanding of key people and processes and knowledge of locally required people operations and legislation. Project management capabilities, it´s a merit with exoerience from Workday. 

Skills

You demonstrate strong analytical skills and the ability to solve complex problems effectively and pays meticulous attention to detail and follows established procedures and guidelines meticulously.
You work well in a team environment and have strong communication skills and efficiently manages tasks. It´s important for you to uphold ethical standards and act with honesty and transparency.
Apply now and be part of our clients dynamic team!

Apply for the position

We look forward receiving your application as soon as possible since we are interviewing on a regular basis. If you have any questions, please contact our Recruitment Consultant at Jurek Recruitment & Consulting ylva.ottosson@jurek.se or Search Assistant bano.mohammad@jurek.se

Ansök nu

HR-konsult till spännande deltidsuppdrag i Stockholm

HR-specialist/HR-advisor
Läs mer Jul 8
Är du en erfaren HR-konsult som söker en deltidstjänst i en dynamisk och internationell miljö? Vi erbjuder nu en unik möjlighet att arbeta med en välkänd organisation som arbetar med att förbättra barns rättigheter och levnadsvillkor världen över. Ta chansen att bli en del av ett engagerat team och bidra till ett meningsfullt arbete!

Arbetsuppgifter
I rollen som HR-konsult kommer du att ha en central roll i HR-avdelningen och stötta i olika administrativa och operativa arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera:

• Administrera delar av löneprocessen, inklusive att säkerställa att tidrapporter attesteras, ladda upp löneunderlag, granska lönespecifikationer och godkänna bankfiler för löner
• Stötta HR-chefen med diverse administrativa uppgifter
• Administrera nyanställningar och skriva avtal
• Attestera fakturor
• Hantera föräldraledigheter, tjänstledigheter och sjukskrivningar
• Stötta chefer i rekryteringsprocesser, inklusive publicera annonser och genomföra referenstagningar
• Administrera offboarding och hålla exit-samtal
• Upphandla företagshälsovård

Vem är du?
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och självständig, med en stark förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. För att lyckas i rollen behöver du ha en högskole- eller KY-utbildning inom HR eller motsvarande, samt minst 18 månaders erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom HR. Det är också viktigt att du har erfarenhet av att arbeta i HR-system och Office-paketet. Då arbetet kräver kommunikation på både svenska och engelska, måste du behärska båda språken väl. Meriterande är om du har erfarenhet av systemen Flex HRM, Jobylon, Benify, &frankly; och M-files. Det är också en fördel om du är van vid att använda AI i ditt arbete samt har erfarenhet av att upphandla HR-stöd, såsom företagshälsovård eller lönebolag.

Du erbjuds
Hos vår kund har du möjligheten att arbeta i en internationell organisation med ett viktigt uppdrag, där du får möjlighet att utvecklas inom HR-området. Uppdraget är på 40–60% med förväntad start i augusti och kommer att fortlöpa under 7 månader. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Om oss
Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Konsult hos Jurek
År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek
Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek

Ansök nu

Ekonomiassistent inom konkursbokföring till Lindskog Malmström

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 10
För Lindskog Malmström advokatbyrå söker vi nu en ekonomiassistent med fokus på konkursbokföring. I din roll som ekonomiassistent kommer du självständigt ansvara för hela redovisningsprocessen kopplat till konkurser. Detta omfattar löpande bokföring, utbetalningar, redovisning av moms och andra skatter, avstämningar, framtagande av underlag för rapportering till myndighet samt upprättande av avslutande redovisning i konkurser. Redovisningen sker enligt konkurslagen och visst intresse för juridik tror vi därför är nödvändigt.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Löpande redovisning
• Momsredovisning
• Framtagande av underlag för myndighetsrapportering
• Upprättande av slutredovisningshandlingar i konkurser

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från rollen som ekonomiassistent och ser det som meriterande om du har arbetat med konkursbokföring. Du har god förståelse för redovisningstekniska frågor och är van att ha både intern och extern kontakt. För att lyckas i rollen hos Lindskog Malmström är du van att arbeta mot en rad olika intressenter och trivs med ett självständigt arbete. Vidare är du strukturerad, noggrann och lägger stor vikt vid att hålla deadlines. Du trivs i ett hjälpsamt och öppet klimat och är en van användare av Excel. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds

Du kommer att bli en del av konkursteamet och erbjuds en tillsvidareanställning hos Lindskog Malmström med start så snart om möjligt. Lindskog Malmström Advokatbyrå sitter i attraktiva lokaler vid Norrmalmstorg och erbjuder en välkomnande och inkluderande miljö där din kompetens och ambition tas tillvara på bästa sätt och där du får möjlighet att möta många inspirerande människor.

I den här processen samarbetar Lindskog Malmström med Jurek Recruitment and Consulting AB och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Lindskog Malmström advokatbyrå

Lindskog Malmström Advokatbyrå erbjuder kvalitativ och engagerad rådgivning inom områdena allmän affärsjuridik, fastighets- och miljörätt, private law, obeståndsrätt samt skatterätt. Byrån har idag ca 50 medarbetare och sitter i centralt belägna lokaler vid Norrmalmstorg i Stockholm (läs gärna mer på www.lmlaw.se).

Ansök nu

Redovisningsansvarig till eventbolag i entreprenöriell koncern

Redovisningschef
Läs mer Maj 19
Söker du en spännande roll med möjlighet att ta helhetsansvaret för redovisningen i ett bolag med stort engagemang i en rolig bransch.

Vi söker en trygg och engagerad redovisningsansvarig som brinner för noggrannhet och kvalitet samtidigt som man ska navigera i lite komplexa ekonomiska processer. Som redovisningsansvarig i Jurek koncernen kommer du ha helhetsansvaret för 3 av bolagen och tillsammans med dedikerade kollegor vara en del i att driva och utveckla bolaget framåt.

Arbetsuppgifter

Vi på Jurek Recruitment & Consulting AB söker tillsammans med vårt systerbolag Life Event Sweden AB en erfaren Redovisningsansvarig. I din roll som Redovisningsansvarig kommer du ha ett självständigt bolagsansvar för ett antal bolag i koncernen, av olika karaktär och storlek. Vidare kommer du att vara involverad i projekt som syftar till att effektivisera ekonomifunktionen i koncernen.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

• Kvalitetssäkring av löpande bokföring
• Fakturering
• Projektredovisning
• Momsavstämningar och momsdeklarering
• Månads- och årsbokslut
• Supporta övrig organisation i ekonomirelaterade frågor
• Likviditetsarbete (likviditetsplanering, påminnelsehantering etc.)
• Ad hoc uppgifter

Du har ett nära samarbete med Jurek-koncernens Head of Accounting och rapporterar till Head of Finance.

Vem är du?

För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett snabbrörligt bolag med stort eget ansvar. Som person är du noggrann, effektiv och prestigelös med en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Du trivs med att ta stort ansvar för ett brett område och är van att arbeta självständigt. Du har ett driv och en vilja att kunna göra skillnad med en god problemlösningsförmåga. Du är en positiv och serviceinriktad och hjälpsam person både mot kunder och kollegor. Vi är en koncern med stark entreprenöriell anda varför du bör trivas i en miljö med högt i tak, fart och fläkt, snabba beslutsvägar och dedikerade kollegor

Du har en relevant ekonomisk utbildning och erfarenhet från liknande roll eller redo att axla den rollen nu. Din kunskapsnivå inom redovisning och skatt är hög. Du har en stor systemförståelse och mycket goda kunskaper i Office-paketet (i huvudsak i Excel). Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då du har mycket kontakt med såväl interna medarbetare som kunder och leverantörer. Tidigare erfarenhet av självständiga bokslut är ett krav och det är meriterande om du har erfarenhet inom projektredovisning.

Du erbjuds

Det här är en utvecklande, utmanade och rolig tjänst i en organisation med driv och engagemang. Du kommer att vara involverad i flera av koncernens bolag som verkar inom vitt skilda branscher. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Tjänsten är placerad i fina och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Vi ser gärna en omgående start alternativt enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Källström på marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Koncernen, som består av totalt femton bolag, drivs i en entreprenöriell anda. Flera framgångsrika bolag såsom Jurek Recruitment & Consulting AB, Hammer & Hanborg Sverige AB, ID. Entity AB, Life Event Sweden AB och NO VI Resort AB ingår i koncernen. Jurek Rekrytering & Bemanning är koncernens största bolag. Bolaget bildades 2006 och har haft en stark tillväxt och inte mindre än sex gånger har bolaget utsetts till DI-gasell. Samtliga bolag i koncernen drivs av entreprenören Shervin Razani och koncernen omsätter runt 600 MSEK årligen. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vår ekonomiavdelning med en Redovisningsansvarig.

Ansök nu

Erfaren controller sökes för uppdrag på myndighet!

Controller
Läs mer Jul 5
Jurek söker en erfaren controller för ett konsultuppdrag på myndigheten SBU i centrala Stockholm. Har du minst fem års erfarenhet som controller och har tidigare arbetat för myndighet? Är du tillgänglig i mitten av augusti?

 

Varmt välkommen att läsa annonsen och ansök uppdraget redan idag!

Om uppdraget 
 SBU är en statlig myndighet som har regeringens uppdrag att utvärdera det vetenskapliga stödet för nya eller etablerade insatser inom hälso- och sjukvård, tandvård och socialtjänst. Utvärderingarna lyfter fram medicinska, sociala, etiska och hälsoekonomiska perspektiv. 

SBU söker nu en självständig controller i några månader framåt som är väl förtrogen med ekonomiskt arbete. 

 

Arbetsuppgifter 

Konsulten kommer bland annat att ansvara för följande arbetsuppgifter:

• Stratsys verktyg - Budgetarbete, ekonomiska tertialuppföljningar & framtagning av budget i samarbete med ledningen
• Hantering av bidrags/regeringsuppdrags medel, rekvirering samt ekonomisk återrapportering
• Avtalsdatabas – kontroll av avtalsgiltighet
• Driva upphandlingar och avrop
• Systemansvarig för ekonomisystem Unit4
• Kontakt med Riksrevisionen
• Bokslutsarbete
• Årsredovisning – resultatredovisning, projektredovisning, indikatorer mm
• Hermes rapportering
• Avgiftssamråd ESV (först 2026)
• Månatliga avstämningar av balanskonton
• Avstämning mot personalkostnader
• Analys SPV premier, resurshantering

 

Vem är du?

Erbjuden konsult ska uppfylla nedan kompetenskrav;

• Minst fem (5) års erfarenhet av motsvarande uppdrag
• Under de tre (3) senaste åren genomfört minst tre (3) uppdrag inom statlig myndighet, innefattande controller arbete
• Innehar en högskoleexamen inom lämpligt område

 
Du erbjuds...
Ett konsultuppdrag som är på heltid 100% med start i mitten av augusti och beräknas pågå fram till årsskiftet. Placeringsort för uppdraget är centrala Stockholm och det finns möjlighet till viss distansarbete. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Therese Sundin på therese.sundin@jurek.se 
Om verksamheten
Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management

Ansök nu

Inköpscontroller till Comfort-kedjan

Controller
Läs mer Jul 5
Vill du bli en del av ett framstående företag som erbjuder högkvalitativa produkter och tjänster inom installationsbranschen?
Comfort söker nu en driven och engagerad inköpscontroller som vill vara med och forma framtiden i vår spännande och expansiva tillväxtresa.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som brinner för att arbeta både med siffror och med människor till rollen som Inköpscontroller. I rollen har du ett nära samarbete med inköpsavdelningen, de lokala Comfortbolagen samt externa parter vilket innebär att du trivs både i en kommunikativ och analytisk roll. Du arbetar självständigt i en samarbetsorienterad miljö och förväntas bidra med ett professionellt och ambitiöst förhållningssätt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

• Hantera, prognostisera och följa upp intäkter utifrån inköpsvolymer
• Delta vid bokslut utifrån estimerade intäkter
• Äga, driva och effektivisera processen för tjänsteintäkter inom Comfort
• Bistå och stötta inköpsorganisationen vid avtalstecknande
• Driva förbättrings- och förändringsprojekt inom inköps-/intäktsprocessen
• Underhålla avtalsinformation i systemen
• Ansvara för fakturaflödet från avtalsleverantörer till Comfortbolagen
• Delta i systemtester och utveckling av systemstöd
• Support till Comfortbolag och leverantörer gällande avtal, tjänsteintäkter och övriga inköpsfrågor.
• Bistå inköpsavdelningen med rapporter/analyser

Vem är du?

Vi ser att du har en högskoleutbildning inom ekonomi samt minst 3 - 5 års erfarenhet av controlling eller liknande analytisk roll. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet och du motiveras av att arbeta med siffror och finansiell information där du får möjlighet att ta egna initiativ. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är positiv och professionell med förmåga att både arbeta självständigt, strukturerat samt i team med andra. Du har en god problemlösningsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt. Du uppskattar att arbeta i en föränderlig organisation i tillväxt där du kan bidra till både din och bolagets utveckling. Vidare värdesätter vi att du är en noggrann person som uppskattar bra teamwork.

Du erbjuds

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas i din yrkesroll. Comfort är en ledande aktör inom vår bransch och vi är stolta över vår höga servicenivå och vårt fokus på kundnöjdhet. Så om du är redo att ta steget in i en spännande roll som inköpscontroller hos Comfort, där du kommer att bli en viktig del av vår framgångshistoria, ser vi fram emot att höra från dig. Tillsammans kan vi skapa en framgångsrik framtid för Comfort och våra kunder.

Välkommen till Comfort - där möjligheter väntar!

I den här processen samarbetar Comfort med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070?751 9343 alt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Comfort är en multidisciplinär kedja bestående av medlemsföretag, delägare och dotterbolag. Med över 2500 medarbetare på 139 orter erbjuder vi helhetslösningar inom VS, ventilation och el med allt från material och installation till service och underhåll. Vår samlade erfarenhet, lokala anknytning och det faktum att vi finns över hela landet gör oss till en pålitlig partner.

Ansök nu

Associate till Middle Office and Trade hos Credit Agricole CIB

Bokförare
Läs mer Jul 5
Credit Agricole CIB söker nu en ambitiös och driven Associate for Middle Office and Trade Support till vårt dynamiska team i centrala Stockholm. En spännande roll där du får möjlighet att utvecklas och arbeta i en internationell miljö med stort fokus på våra kunder.

Som Associate for Middle Office and Trade Support kommer du att vara ansvarig för att stödja och administrera handelsaffärer, säkerställa att våra kunder får en smidig och effektiv process samt samarbeta och stötta brett inom lån.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en central roll i Middle office teamet där du behöver ha en känsla för service både mot våra kunder och interna avdelningar som bla Front Office, Risk, Finance och huvudkontoret.

Du har en ambition att möta och överträffa kundernas förväntningar och leverera mervärdestjänster som skapar verkligt värde och stärker våra kundrelationer. Din insats kommer vara viktig och bidra till bankens fortsatta framgång och tillförlitlighet på marknaden.

Rollen innebär bland annat att:

• Administration av garantier tillsammans med kunder, lokalt team och Back Office i Paris.
• Administration av lån, supply chain, finance, forfeiting och diskontering av krediter tillsammans med Back Office i Mumbai.
• Ansvara för och hantera datainsamling i system som administrering av ALM-relaterade uppgifter, centralbankens clearing-system, utföra lokala kontroller och assistera i alla administrativa uppgifter inom Business Support Group.
• Möjlighet att delta i Letters of Credit-produktflöden vid intresse.
• Utföra kontroller och avstämningar.
• Hjälpa till med intern och extern rapportering.

Vem är du?

Du är utbildad ekonom från yrkeshögskola eller liknande. Du har minst 3 års erfarenhet från liknande roll inom trade finance alternativt en administrativ roll inom branschen. Du har goda kunskaper i Excel och talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person är du flexibel och har förmågan att arbeta självständigt. Rollen kräver att man tycker om att arbeta i en snabbrörlig miljö vilket betyder att man både måste kunna ta initiativ och arbeta proaktivt. Du är prestigelös, noggrann och resultatorienterad med god förmåga att samarbeta inom gruppen.

Vi ser gärna att du tycker om att lära dig nya saker och att du har en känsla för service då du kommer arbeta ut mot våra kunder. Har du dessutom tidigare erfarenhet från Trade finance och/eller lån är det meriterande.

Vi erbjuder

Du kommer vara en del i ett team på 6 personer placerad i fina lokaler i centrala Stockholm. Du kommer spela en viktig roll med möjligheter till utveckling.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Credit Agricole CIB med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström, tel. 0707-51 93 43. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Om Crédit Agricole CIB

Crédit Agricole Corporate and Investment Bank är en internationell affärsbank som ingår i Crédit Agricole koncernen, den näst största finanskoncernen i Europa mätt efter tier 1-kapital (The Banker, June 2022). Crédit Agricole CIB finns representerad i 30 länder i Europa, Amerika, Asien och Mellanöstern och verkar för att hjälpa sina kunder möta sina finansieringsbehov runt om i världen.

I Norden har banken varit verksam sedan 1986 och erbjuder stora företag och institutioner sina produkter och tjänster inom områden som Capital Markets, Investment Banking, Trade & Export Finance och Corporate Banking. I Stockholm sitter banken i centralt belägna lokaler med ett 60-tal anställda.

Ansök nu

Business Controller at Samsung

Controller
Läs mer Jul 4
Everything we do at Samsung is driven by an unyielding passion for excellence—and an unfaltering commitment to develop the best products and services on the market. In today´s fast-paced global economy, change is constant and innovation is critical to a company´s survival. As we have done for 80 years, we set our sights on the future, anticipating market needs and demands so we can steer our company toward long-term success. As Business Controller, you will have an integral part in ensuring we stay on top of the market and continue to enrich and simplify the consumers´ lives.

Role and Responsibilities

You will be responsible for forecasting & closing activities of sales deduction costs, i.e the contracted and non-contracted activities towards the customers, ensuring that the rolling forecast reflects expected costs accurately and budget is controlled. Together with the team, we ensure sufficient accrual levels, support daily business through budget management, perform analysis, and provide process guidance to the organization. The scope of this job also entails a supporting role for coordination in various improvement projects, such as our quarterly price planning process development and efficient reporting tools. Business analysis and reporting for management (incl. European HQ & Global HQ), along with other ad-hoc assignments from the Business Control Manager (IM), are also to be expected.

 

Skills and qualifications

We would love to work with you who are analytical and accurate, structured, business oriented, and have great communication skills. You will be working with various systems as well as cubes, therefore excellent skills in excel together with interest and understanding of systems and datasets is essential to succeed in this role. Ideally, you have also worked for about 2-5 years with similar responsibilities, holding bachelors or master´s degree in finance or accounting. As a person, you have high sense of responsibility; you do not easily give up, and reliable. You are open minded and flexible, good at working with changing priorities, and solution oriented.

Other beneficial experiances to succeed even further in this position: 

• SAP knowledge (or similar ERP systems)
• Working with databases
• Deadlines
• Running projects
• Excellent English required, and good knowledge either in Swedish or Korean is a plus

 

What we offer

The position is part of our consulting business, which means that you will be employed at Jurek and work at Samsung´s offices in Kista. It is a full-time assignment  with immediate start and expected to run continiously. For further information about the position, please contact the responsible consulting manager My Andersson at my.andersson@jurek.se or reseacher Hedda Grenlöv at hedda.grenlov@jurek.se

Ansök nu

Salary Partner inom fastighetsrätt till medelstor advokatbyrå

Advokat
Läs mer Jul 4
Vår kund är en medelstor affärsjuridisk fullservice advokatbyrå i centrala Stockholm. Byrån är stor nog att ge fullservice inom alla affärsjuridiska områden, men samtidigt liten nog att behålla ett personligt engagemang.

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vår kund en Salary Partner med fokus på fastighetstransaktioner och/eller kommersiell hyresrätt som vill satsa mot ett framtida delägarskap samt bidra och delta i byråns fortsatta tillväxtresa.

Vem är du?

Du är en driven jurist som vill ansluta till en modern och hungrig byrå med fokus på kompetens och tillväxt. Vi ser att du är en erfaren jurist med minst 5 års erfarenhet från advokatbyrå eller bolag, specialiserad inom fastighetstransaktioner och/eller kommersiell hyresrätt. Du driver dina ärenden självständigt och trivs när du får stor egen frihet och ansvar för din egen affär och entreprenörskap.

Vi lägger också stor vikt på din sociala förmåga och att du vill arbeta i en dynamisk och trevlig miljö med fokus på klienten.

Du erbjuds

Vår kund är idag en byrå med öppen och tillåtande kultur med en platt hierarki och ett stort gemensamt driv och kollegialitet. Detta är en mycket fin möjlighet för rätt person att få komma till en byrå som erbjuder både möjlighet och stöd att driva sina egna affärer. Du kommer in som Salary Partner och målet är att du inom kort tar steget mot att bli fullvärdig delägare.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar vår kund med Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas emot via www.jurek.se, vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lovisa Zedendahl via lovisa.zedendahl@jurek.se eller 076-495 49 42.

Ansök nu

Sales Support Agent till KONE

Servicehandläggare
Läs mer Jul 4
Har du tidigare erfarenhet från kundservice eller säljsupport, är en driven och engagerad person som är hungrig på att lära dig nytt?

I rollen som Sales Support Agent hos Kone får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med spännande utmaningar och stora utvecklingsmöjligheter.
Arbetsbeskrivning
I rollen som Sales Support hos KONE kommer du tillhöra en second line support där du stöttar både interna kollegor och slutkunder. Du kommer att arbeta med avtalsadministration och upprätthållande av masterdata i affärssystemet SAP.

Din vardag kommer att vara varierande, från att lösa komplexa kundärenden kopplade till avtal och masterdata, till att generera rapporter för säljteamet och ledningen. Kommunikation sker huvudsakligen via e-post och ärendehanteringssystem.

Vem är du?
För att passa i rollen som Sales Support är du en lyhörd och serviceinriktad person som trivs i en miljö där daglig kommunikation främst sker via e-post och telefon används endast i undantagsfall. Du är en trygg och modig lagspelare som naturligt samarbetar och stöttar kollegor.

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice/-support eller säljstödsuppgifter. Du har goda kunskaper i Excel och erfarenhet av arbete i affärssystem och/eller CRM-system, främst Salesforce och SAP, är meriterande.

Du erbjuds
På KONE får du möjlighet att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll i ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av frihet under ansvar, flexibilitet och öppenhet. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget, både i Sverige och internationellt.

Det här är ett konsultuppdrag via Jurek med start i mitten av augusti och kommer att löpa minst ett år framåt, med mycket goda chanser till förlängning inom KONEs administrativa organisation. Kones huvudkontor är placerat i Kista och du har möjlighet att arbeta hemma flera dagar i veckan. Vi söker dig som är engagerad och ser din anställning långsiktigt. 

Är du intresserad av att höra mer om tjänsten eller våra övriga konsultuppdrag och hur det är att jobba som konsult hos oss, är du välkommen att kontakta Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se eller Hedda Grenlöv på hedda.grenlov@jurek.se

Konsult hos Jurek
År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek.

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek.

 

 

Sökord: kundservice, sales support, support, säljstöd, kundsupport, administration, Stockholm, heltid

Ansök nu

Juriststudent till spännande deltidsjobb

Juristassistent/Paralegal
Läs mer Jul 3
För kunds räkning söker vi en jurist- eller paralegalstudent för en spännande och meriterande tjänst på 50 %

Arbetsbeskrivning
Du kommer att stötta den juridiska enheten i en multinationell organisation där ditt huvudfokus kommer att vara att supportera bolagsjuristerna i deras dagliga arbete. Detta är ett mycket lärorikt extraarbete där du får insikt i hur det är att arbeta på en juridisk avdelning inom en internationell organisation.

Vem är du?
Vi söker dig som studerar antingen juridik eller till paralegal och har möjlighet att arbeta cirka 50 % vid sidan av dina studier. Vi ser att du har erfarenhet av någon form av juridiskt arbete sedan tidigare och har goda kunskaper i MS Office. Du är en driven och engagerad person som är strukturerad, professionell och har en god känsla för service. En serviceinriktad och positiv inställning är avgörande, och vi värdesätter en vilja att kontinuerligt lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

Vi erbjuder
Detta är ett konsultuppdrag med mycket fin möjlighet för dig som jurist- eller paralegalstudent att växa och lära dig mycket i praktiken. Du är anställd som konsult hos Jurek men arbetar hos vår kund som har sitt kontor beläget norr om Stockholm.

Uppdraget planeras starta efter sommaren och är en tjänst om ca 50%

Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande. Du är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se eller My Andersson på my.andersson@jurek.se

 
Om oss
Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

 
Konsult hos Jurek
År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek

Ansök nu

Redovisningsekonom till KAMIC Group

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 3
Production Technology är ett av fyra affärsområden inom KAMIC Group med huvudfokus på försäljning av produktionsutrustning och förbrukningsmaterial samt supporttjänster för elektronikproduktion och industriautomatisering. Vi söker nu en redovisningsekonom med placering på affärsområdets kontor i Spånga. I den här rollen kommer du att ansvara för redovisningen i några av affärsområdets dotterbolag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

• Löpande redovisning
• Inkomst-, skatte- och momsdeklarationer
• Upprättande och rapportering av månads- och årsbokslut samt årsredovisningar
• Upprätta budget, prognoser och analyser av månadens resultat

Vem är du?

Vi ser att du har en ekonomisk utbildning och några års praktisk erfarenhet av att arbeta med redovisning och bokslut. Du är van vid att arbeta självständigt och har en god förmåga att planera och prioritera. Du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet från Jeeves och Visma ser vi det som meriterande.

Vi erbjuder dig

Som redovisningsekonom hos KAMIC Group får du möjlighet att arbeta inom ett affärsområde med korta beslutsvägar och med en prestigelös atmosfär. Du kommer att ingå i ett härligt och kompetent gäng som arbetar tillsammans för att uppnå bästa resultat. Vi sitter i trevliga lokaler i Spånga med bra parkeringsmöjligheter. Allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal, lokala regler och avtal.

I den här processen samarbetar KAMIC Group med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

KAMIC Group är en företagsgrupp bestående av närmare 40 bolag verksamma inom såväl handel som tillverkning. Vårt gemensamma mål är att vara en framstående leverantör av tekniska produkter och tjänster inom utvalda produkt- och marknadsnischer. Tillsammans är vi cirka 1700 anställda i 14 länder och har en årlig omsättning på cirka 3.7 miljarder kronor. www.kamicgroup.com

Ansök nu

Senior Accountant till OneMotion

Bokförare
Läs mer Jul 8
Vi söker nu dig som är stark inom redovisning och som trivs i en dynamisk och kreativ miljö, där du får ansvara för projektredovisning och vara en viktig stöttepelare till verksamheten i frågor kopplat till ekonomi.

Vi söker dig som är en engagerad och erfaren ekonom, som brinner för att arbeta med moms, redovisning och ekonomisk analys. Som Senior Accountant hos Onemotion så kommer du att ha en nyckelroll och arbeta nära projektledare och tillsammans med CFO effektivisera ekonomiprocesser. Dina huvudsakliga ansvarsområden blir

• Moms – VMB, samt moms inom och utanför EU
• Månadsbokslut och projektredovisning med successiv vinstavräkning.
• Projektuppföljning - Skapa och utveckla uppföljningsrapporter i Excel och BI-system.
• Ansvara för likviditetsplanering och dess rapporter
• Implementering av CSR-riktlinjer och andra processer tillsammans med CFO.

Vem är du?

Du är en kommunikativ och pedagogisk person som kan översätta ekonomiska termer till förståelig information för projektledare och andra kollegor. Du är serviceinriktad och vill bidra till att effektivisera och förbättra processer. Du har gedigen erfarenhet av momsfrågor, inklusive VMB, svensk moms och erfarenhet av att hantera moms inom och utanför EU.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att påverka och utvecklas.

I denna rekrytering samarbetar Onemotion med Jurek Recruitment and Consulting. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se  eller Nina Hallin på nina.hallin@jurek.se. 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Onemotion

Passion, nyfikenhet och massor av brains. Onemotion IMC är en kreativ byrå. Sätter du en pin på oss hamnar vi i gränslandet mellan kreativitet och innovation. Vägen hit går genom multikompetens, mod och glädje. Det är inte så krångligt egentligen. Vi tror på människor. Och när de säger "Jag arbetar på världens bästa byrå" eller Jag arbetar med världens bästa" vet vi att vi jobbar i rätt riktning. Oavsett om uppdragen kommer från världsrenommerade skönhetsaktörer, bilmärken, techinnovatörer eller kulturvärlden. Vår kommunikation berör. Och vi vill teama med dig, som liksom vi, får det lilla extra att hända. Oftare. Mer. Och smartare.

Ansök nu

Strategic Sales till IDEMIA

Account manager
Läs mer Jul 2
IDEMIA söker nu en Strategic Sales som kommer driva nya affärsmöjligeheter, etablera och vårda strategiska partnerskap och sälja in nya lösningar, med fokus på digitala tjänster inom betalningar samt biometriska kort och metallkort.

IDEMIA är marknadsledande med verksamhet i över 50 länder med 15000 medarbetare inom högteknologiska säkra betalningslösningar, kunder är några av de största aktörerna inom Banking, Transport och Retail. IDEMIA har en årlig försäljning på över 3 miljarder €.

Om rollen
Detta är en nyckelroll inom strategisk försäljning som är avgörande för att öka intäkterna över budgetmål, skapa viktiga partnerskap, expandera marknadsnärvaron inom digitala lösningar, biometriska- och metallkort, öka konkurrensfördelar gentemot konkurrenter och processorer, samt stärka kundlojaliteten och driva innovation inom företaget.

Som Strategic Sales kommer du att fokusera på nyförsäljning till befintliga kunder samt även att vinna nya kunder. Huvudfokus kommer att vara IDEMIA´s digitala tjänster inom betalningar, samt deras starka tjänsteerbjudande inom metallkort och biometriska kort.

Ansvarsområden
• Identifiera och rikta in dig på affärsmöjligheter, förhandla komplexa avtal och maximera försäljningspotentialen.
• Etablera och vårda strategiska partnerskap med nyckelkunder, leverantörer och branschaktörer för att skapa långsiktiga affärsrelationer.
• Fokusera på strategiska försäljningsinitiativ för att nå nya marknader, arbeta mot olika kundsegment och utöka företagets räckvidd bortom traditionella gränser.
• Stödja företaget i att ligga steget före konkurrenterna genom att proaktivt identifiera marknadstrender, kundbehov och nya möjligheter.
• Samarbeta med produktutvecklings- och marknadsföringsteam för att ta fram innovativa lösningar som möter kundernas krav och ligger i framkant av branschtrenderna.

Kvalifikationer
• Erfarenhet av att arbeta inom en finansiell institution, banksektorn och/eller fintech samt betalsystem.
• Flytande svenska och engelska; ytterligare ett nordiskt språk är en merit.
• Universitetsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom ett område relevant för rollen.
• Du har god förståelse för betalningsindustrin, samt betalningsteknologi.
• Du är van att arbeta proaktivt, är handlingskraftig och har eget driv.
• Du är baserad i Stockholm.

Vi erbjuder
• Formella och informella utbildningsprogram.
• Hälso- och träningsförmåner.
• Gruppförsäkring.
• Lunchförmån.
• Hybrid arbetsmodell.

I den här processen samarbetar IDEMIA med Jurek och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Boo på charlotta.boo@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande så är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Ansök nu

Bolagsjurist till Teracom

Bolagsjurist
Läs mer Jul 1
Är du intresserad av att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor? Vill du arbeta med samhällskritisk infrastruktur där varje sekund gör skillnad? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Rollen

Vi söker nu en bolagsjurist med särskild erfarenhet av och intresse för fastighetsrätt men även affärsjuridik i allmänhet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

• hantera hela avtalsarbetet relaterat till vår egen infrastruktur; arrendeavtal, vägavtal och liknande avtal, såväl som blandade hyresrättsliga frågor
• hantera ansökningar av ledningsrätter och servitut samt initiering av andra lantmäteriförrättningar
• handha och företräda Teracom vid överklagande av bygglov
• hantera andra blandade frågor relaterade till vår infrastruktur

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen eller motsvarande relevant bakgrund och med god erfarenhet från självständigt arbete med fastighetsrätt och särskilt nyttjanderätter, samt med vana av att ha kontakt med markägare, myndigheter och liknande organisationer. Andra meriterande områden är miljörätt, offentlig rätt, offentlig upphandling och relaterade regleringsfrågor.

Vi söker en person som vill arbeta nära verksamheten i en rådgivande och relationsskapande funktion. Du bör ha ett genuint intresse för kommunikation, säkerhet och samhällsviktig verksamhet. Eftersom du är van vid att självständigt styra och prioritera ditt arbete och hantera en stor variation av frågor ser du det som en rolig utmaning att få vara del i affärsprocesserna och bistå med effektiv rådgivning som är praktiskt användbar. Vidare är du en god kommunikatör och har förmågan att uttrycka dig rakt och enkelt i skrift på såväl svenska som engelska.

Som person är du engagerad och serviceinriktad samt drivs av att göra ett bra arbete samt att utvecklas inom för dig nya områden. Du är social och trivs med att arbeta självständigt och i grupp och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du trivs i förändring, förstår vikten av ett väl fungerande samarbete och värnar om att skapa en god stämning på jobbet.

Naturligtvis är du också en person som identifierar dig med Teracoms tre kärnvärden; Ansvarstagande, Lösningsorienterade och Engagerade.

Vi erbjuder

Hos Teracom Samhällsnät får du vara med och göra skillnad varje dag. Det är vårt gemensamma ansvar att de samhällsviktiga tjänster vi levererar, med höga krav på både tillgänglighet, säkerhet och kvalitet, fungerar dygnet runt, året runt - oavsett. Vi erbjuder ett positivt arbetsklimat med högt engagemang och ansvarstagande och kompetenta kollegor. Hos oss får du vara med och påverka och bidra till bolagets fortsatta utveckling. På Teracom Samhällsnät strävar vi efter att skapa en kultur som inspirerar till lärande och utveckling där medarbetarna känner engagemang och trivs på jobbet, samtidigt som vi värnar om balans mellan arbete och fritid.

Vi betraktar olikheter mellan människor som en styrka och är övertygade om att det bidrar till ett kreativt och trivsamt arbetsklimat

Övriga upplysningar

Tjänsten är placerad på Teracoms huvudkontor i Stockholm, Lindhagensgatan 122. Rapportering sker till Teracoms chefsjurist.

För anställning krävs att godkänd drog- och alkoholtest genomförs och att godkänd bakgrundskontroll liksom godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll genomförs, då tjänsten är i säkerhetsklass. Med anledning av detta krävs även svenskt alternativt nordiskt medborgarskap.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Teracom med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om Teracom

Teracom samhällsnät bidrar till ett tryggare samhälle genom att våra tjänster ser till att information och kommunikation kan fungera för de allra viktigaste samhällsfunktionerna även i kris och krig. Våra uppdrag inkluderar utsändningen av public servicekanalerna för radio och tv, beredskapsuppdraget Viktigt Meddelande till Allmänheten och ansvaret för kommunikationssystemet Rakel (det svenska blåljusnätet). Vi utvecklar och levererar också allt fler beredskapstjänster samt olika typer av kommunikationslösningar till totalförsvarsviktiga aktörer. Vi är ett statligt bolag och i Sverige är vi ca 500 medarbetare som finns på ca 50 orter i landet. Vår vision är att vi, i samarbete med våra uppdragsgivare, ska göra Sverige tryggare där det behövs, när det behövs.

Ansök nu

Executive Assistant till Avonova Hälsa

VD-sekreterare
Läs mer Jul 1
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag!

Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling. Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 130 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.

Avonova Hälsa söker en ambitiös ny kollega som har erfarenhet från och trivs i en assistentroll med många och varierande arbetsuppgifter. Vi ser en spännande utveckling framåt och vill gärna ha med oss dig på den resan!

Ansvarsområden och uppgifter
Du kommer stötta vår VD och koncernledning, men också hjälpa till med olika frågor kopplat till vårt trevliga kontor på Klarabergsviadukten 90, helt nära Centralstationen.

Exempel på dina arbetsuppgifter
• Arrangera fysiska möten
• Optimera CEO´s kalender
• Resebokningar och utläggsredovisningar
• Boka möten och aktiviteter med bland annat styrelse och ägare
• Arrangera off-site-möten
• Office management
• Ta fram PowerPoint-presentationer och förbereda annan dokumentation inför möten
• Skriva protokoll och action-listor från möten

Personliga egenskaper och kompetenskrav
Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet från en liknande roll. Du är akademiker eller har en eftergymnasial utbildning och är mycket bekväm att skriva professionellt både på engelska och svenska. Du vill utvecklas framåt och det finns fina möjligheter att bredda din kompetens hos oss.
Du är bra på att planera din tid på ett effektivt sätt, besitter eget driv, kan prioritera och brinner för service och support. Andra egenskaper som är kännetecknande för dig är självgående, noggrann, positiv, nyfiken och flexibel.

Att arbeta proaktivt är en naturlig del av ditt arbete och du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga och kan anpassa din kommunikation mot olika personer och sammanhang. Vidare har du mycket goda kunskaper i Officepaketet, framför allt Power Point, och har generell lätt att lära nya system.

Ansöka
I den här rekryteringen samarbetar Avonova med Jurek Recruitment & Consulting. Du söker tjänsten via annonsen på jurek.se och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar per mejl utan hanterar enbart ansökningar som kommer in via ansökningslänken. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ylva Ottosson på ylva.ottosson@jurek.se alt 073-391 41 08 eller rekryteringskonsult Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se 070-696 67 10

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Compliance Officer till VIEW Group, Stockholm

Internrevisor
Läs mer Jul 2
Är du stark inom redovisningsregler och drivs av att säkerställa kvalitet och se förbättringsmöjligheter i processer? Nu finns en riktigt spännande möjlighet där du får vara med och bygga upp compliance avdelningen i Sverige och bli en del av VIEW Group.

Arbetsuppgifter

I din roll som Compliance Officer har du fokus på det största affärsområdet inom VIEW Group, som är ekonomi, lön och rådgivning. Tillsammans med redovisningskonsulter inom affärsområdet, ser du till att lagar och regler efterföljs och håller dig uppdaterad kring nyheter inom området. Du kommer löpande följa upp och utveckla arbetssätt och processer, uppdatera policys och genomföra stickprovskontroller på regelefterlevnaden i verksamheten samt utreda eventuella incidenter i förhållande till gällande regelverk. I rollen ingår också att genomföra riskbedömningar och identifiera områden för förbättring. Du blir en viktig rådgivare till avdelningschefer runt om i landet och ett stöd vid frågeställningar kopplat till Compliance. Som Compliance Officer kommer du att vara ansvarig för att utbilda medarbetare i de regelverk som råder, hur man ska arbeta för att motverka penningtvätt (AML) och tillämpa dataskyddsförordningen (GDPR). VIEW Group är anslutna till Srf konsulterna.

Du rapporterar till affärsområdeschefen och är med i affärsområdets ledningsgrupp. Du ingår också i koncernens Complianceteam och rapporterar vid behov avvikelser till vår svenska VD och styrelse.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Compliance Officer ser vi att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll och är väl insatt i processer och arbetssätt på en redovisningsbyrå. Du har en högskoleexamen alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har mycket goda kunskaper inom redovisningsregler. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i moderna system för kvalitetssäkring och kundkännedom.

Som person är du driven, ansvarsfull och social. Du trivs med kombinationen av självständigt arbete och att arbeta i team. Vidare är du pedagogisk, kommunikativ och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är lösningsorienterad och van att ha många bollar i luften och samtidigt driva ditt arbete framåt. Du har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift.

Du erbjuds

I din roll som Compliance Officer hos VIEW Group får du arbeta tillsamammans med ett härligt gäng kollegor, i fina nyrenoverade lokaler vid Mariatorget. Du erbjuds en spännande möjlighet att vara med och bygga upp Complianceavdelningen i Sverige där du får utveckla processer och rutiner i en växande koncern. VIEW Group är ett internationellt företag som ligger i framkant när det kommer till digitalisering och som lägger stort fokus på kompetensutveckling och att ha roligt tillsammans.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Recruitment and Consulting och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se

Om VIEW Group

VIEW Group består av drygt 800 medarbetare i Norge, Sverige, Finland och England. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom ekonomi, lön, IT och telefoni, i kombination med system för ekonomihantering och business intelligence.

Hos oss skapar vi framtidens sätt att arbeta med outsourcing! Med smarta digitala lösningar och smidiga integrationer automatiserar vi processer som förenklar våra kunders arbetsvardag. Våra kunder finns representerade i olika branscher och storlekar, från ägarledda till stora bolag och organisationer. Att jobba hos oss innebär att du får tillhöra en bransch i förändring där vi ligger i framkant när det kommer till att arbeta automatiserat och digitaliserat.

På VIEW Group får du arbeta med ett gäng härliga kollegor! Med olika bakgrund och erfarenheter blir det en god stämning på kontoret och vi bidrar alla till en utvecklande kultur där vi delar med oss av våra kunskaper till varandra. Hos oss blir du del av ett internationellt och teknikdrivet företag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till KONE

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 28
Kone söker nu en engagerad och initiativrik kundservicemedarbetare som vill bli en del av vårt team i Stockholm. Om du har en positiv inställning och älskar att lösa problem, kan detta vara rätt jobb för dig!

Här får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med spännande utmaningar och stora utvecklingsmöjligheter.

KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering för byggnaders hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader.
 
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att via telefon ta emot felanmälningar och larmsamtal från kunder och privatpersoner. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta mot att nå företagets högt uppställda servicemål.

Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, självständig och har ett genuint intresse av kundservice. Du är en problemlösare med en positiv inställning och gillar att arbeta i team.

För att lyckas i rollen tror vi att du har följande kvalifikationer:

• Något års erfarenhet av kundservice eller callcenter
• Självständig och initiativrik
• Genuint intresse av kundservice
• Positiv och en teamplayer
• Van användare av Office-paketet
• Obehindrat kunna arbeta på svenska och engelska i både tal och skrift

Du erbjuds
Hos oss får du chansen att utvecklas inom ett framgångsrikt företag med hög ambition och stark teamkänsla. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till person-lig och professionell utveckling.
Detta är ett konsultuppdrag med omgående start. Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten, kontakta gärna ansvarig konsultchef Evelina Thimper på eveina.thimper@jurek.se

Om oss
Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsult-tjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Konsult hos Jurek
År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek.

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek.

 

Sökord: kundservice, support, felanmälan, larm, problemlösning, teamplayer, Stockholm, heltid

Ansök nu

Receptionist till Setterwalls

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 30
Är du serviceinriktad, har ett öga för detaljer och ser dig själv i en roll där du tillhandahåller bästa tänkbara serviceupplevelse för både kollegor och besökare? Nu finns möjligheten att bli en del av Sveriges ledande affärsjuridiska byrå. Vi söker en receptionist till Setterwalls!

I rollen som receptionist kommer du att arbeta i en professionell och dynamisk miljö, omgiven av ambitiösa och målmedvetna kollegor. Som en del av vår reception är du ansiktet utåt och är en viktig del i att säkerställa förstklassig service. Setterwalls klienter kommer från hela världen så det är viktigt att du kan både svenska och engelska flytande, i både tal och skrift. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter i reception och även vara delaktig vid event och konferens.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innefattar att ta emot besökare och bud, ta emot samtal och hantera förekommande administrativa uppgifter samt kontorsservice. Rollen innefattar även ett tätt samarbete med vår konferensavdelning där man också arbetar på byråns interna och externa events. Huvudsakliga arbetsuppgifter blir att

• Ta emot besökare i receptionen
• Växel, telefon- och mejlhantering
• Post- och budhantering
• Kontorsservice
• Administrativa arbetsuppgifter
• Kontakt med leverantörer
• Servering av mat och dryck

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med kvalificerad service, gärna från liknande bransch, konsultverksamhet eller hotell. Du är en pålitlig lagspelare med en varm personlighet och har nära till ett leende. Som person ser vi att du är ordningsam, självgående samt har lätt att anpassa dig till olika situationer med ödmjukhet. Du har en god förmåga att växla mellan arbetsuppgifter, är lösningsorienterad och har en god initiativförmåga.

Du erbjuds

Hos Setterwalls erbjuds du en spännande roll på ett framgångsrikt bolag där man värdesätter sina medarbetare och erbjuder bra förmåner och roliga aktiviteter. Vi strävar efter att vara det självklara valet för både klienter och medarbetare. För att uppnå detta satsar vi mycket på våra medarbetares välmående och utveckling i kombination med generösa förmåner. Under din första tid hos oss genomgår du en omfattande onboarding där du introduceras till Setterwalls, branschen och din nya arbetsroll.

I den här processen samarbetar Setterwalls med Jurek Recruitment and Consulting och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se eller Nina Hallin på nina.hallin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Setterwalls

Setterwalls är en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer, tredje störst i Sverige och med ett välrenommerat rykte både bland klienter, jurister och juriststudenter. Setterwalls erbjuder förstklassig juridisk rådgivning och vår framgång bygger på våra medarbetares kompetens och engagemang. Setterwalls finns representerat i Stockholm, Göteborg och Malmö där du kommer att arbeta lokalt och vara första ansiktet utåt mot klienter så väl som medarbetare i Stockholm.

Ansök nu

Ekonomichef till utbildningskoncern i centrala Stockholm

Ekonomichef
Läs mer Jun 28
Arbetsuppgifter

Till vår kund, som är en internationell utbildningskoncern, söker vi nu en ekonomichef där du initialt kommer att kliva in i en konsultroll med möjlighet till överrekrytering till vår kund på sikt. I rollen kommer du att ta ett helhetsgrepp om den svenska finansorganisationen och ansvara för både redovisnings- och controllerteamen. I din roll kommer du att identifiera förbättringsmöjligheter och driva förändringar samt föreslå och implementera nya lösningar, inklusive att veta delaktig i en långsiktig planering för ett nytt globalt ERP-system. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Kvalitetssäkring av redovisningen i koncernens dotterbolag
• Kompetenskartläggning av finansteamet
• Kvalitetssäkring av de utländska dotterbolagens rapporterade bokslut
• Föreslå och driva igenom förbättringsprocesser

Vem är du?

Du har en utbildning inom ekonomi och har några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiskt arbete. Du behöver inte ha haft personalansvar sedan tidigare men du har en förmåga att få med dig ett team och skapa en god sammanhållning i gruppen. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och kan säkerställa korrekt rapportering samt se över teamets kompetenser och utveckla juniora medarbetare genom ett gott ledarskap. Har du tidigare erfarenhet av driva implementeringsprojekt är detta meriterande. Du har en god förmåga att anpassa dig och agera i en dynamisk och föränderlig miljö och du kommunicerar väl på både svenska och engelska.

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Jurek med start i augusti. Uppdraget förväntas löpa 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering. Du kommer att arbeta hos vår kund i fina lokaler i centrala Stockholm. Arbetet är förlagt på heltid med viss möjlighet till distansarbete.

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek

Ansök nu

Biträdande jurist i början av sin karriär

Biträdande jurist
Läs mer Jun 28
Lindhés Advokatbyrå erbjuder specialistkompetens huvudsakligen inom fastighetsrätt, föreningsrätt och miljöskador, och har ett särskilt fokus på enskilda vägar. Verksamheten på Lindhés Advokatbyrå består, förutom av juridiska uppdrag och rådgivning till enskilda, företag och föreningar, av stiftelseförvaltning och fastighetsförvaltning. Vi söker nu en biträdande jurist som vill utvecklas vidare tillsammans med oss!

Arbetsbeskrivning

I rollen som biträdande jurist hos Lindhés Advokatbyrå tillhandahåller du juridisk rådgivning till byråns klienter inom byråns samtliga verksamhetsområden. Arbetsuppgifterna är varierande och du arbetar med fastighetsrätt, hyresrätt, plan- och byggrätt, miljöskador, arvsrätt, expropriation samt väg- och föreningsjuridik. Byrån är specialiserad på väg- och föreningsjuridik och har ett samarbete med Riksförbundet Enskilda Vägar och tillhandahåller därigenom rådgivning till förbundets medlemmar.

Hos oss får du stort eget ansvar och kommer ges goda möjligheter att utvecklas i din juristroll. Du arbetar självständigt men får god vägledning av byråns erfarna delägare. Du får tidigt medverka i processer i tingsrätt, hyresnämnd och mark- och miljödomstol, när möjlighet ges. Utöver tillhandahållande av juridisk rådgivning har byrån uppdrag att förvalta fastigheter och stiftelser som innebär administrativa uppgifter för samtliga medarbetare på byrån.

Vem är du?

Vi söker dig som har juristexamen och som nyligen avslutat din juristexamen alternativt din notarietjänstgöring företrädesvis vid allmän domstol. Du bör ha ett intresse av att processa och du förväntas arbeta obehindrat på svenska.

Som person är du driven och prestigelös. Du har god social förmåga och är bra på att anpassa dig efter olika situationer. Vidare har du en god kommunikationsförmåga och är bra på att målgruppsanpassa ditt budskap. Då du kommer till en mindre organisation är det viktigt att du trivs på en mindre arbetsplats i en familjär miljö. Vi lägger stor vikt vid din sociala förmåga och att du vill arbeta i en serviceroll med fokus på klienten.

Du erbjuds:

Du kommer till en inkluderande och familjär arbetsplats med korta beslutsvägar och work-life balance. Du får tidigt mycket eget ansvar och arbetar brett inom byråns verksamhetsområden.

Kontoret är beläget i fina lokaler på Riddargatan i Stockholm.

Ansökan

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst snarast via vår hemsida www.jurek.se

Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Lindhés Advokatbyrå med Jurek Law. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt på telefonnummer 0766 33 14 40.

Ansök nu

Key Account Manager till Jurek

Account manager
Läs mer Jun 26
Till vårt härliga kontor på Stureplan i Stockholm söker vi en driven senior Key Account Manager med tidigare erfarenhet från upphandling, implementering och försäljning av större ramavtal.

En unik möjlighet har därmed öppnat sig på Jurek, då det för rätt person nu finns en väl upparbetad kundportfölj att ta över och utveckla till nya höjder. I denna portfölj finns flera av Jureks viktigaste kunder och ramavtal med några av Stockholms och Sveriges mest attraktiva och välrenommerade bolag. Detta är därför en nyckelrekrytering för oss och vi söker dig som vill följa med oss på en riktig tillväxtresa!

Kanske har du lärt känna vår entreprenörsdrivna VD och grundare Shervin Razani i Draknästet? Då kan du räkna med att det blir precis samma fart, fläkt och glädje hos oss på Jurek! Är du en person med grym social kompetens och som drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer? Trivs du dessutom i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus och en tempofylld entreprenöriell arbetsmiljö? Då vill vi ha med dig på resan!

Arbetsbeskrivning

I rollen som senior Key Account Manager på Jurek kommer du sälja kvalificerade rekryterings – och bemanningstjänster till större företag och organisationer. Du ansvarar för din egen kundstock med en individuell budget och tillväxtmål. Utöver att vinna förtroendet hos nya större, gärna nationella kunder, kommer du att få ta över en befintlig portfölj med våra större nyckelkunder. Vi söker därför dig som har tidigare erfarenhet av rollen och som nu vill ta ett kliv i karriären, och därmed vara med och bidra till Jureks utveckling. Din roll som KAM innebär att du är ytterst ansvarig för ramavtalen i portföljen men har alltid ett projektteam till ditt förfogande i samtliga led. Vårt arbetssätt präglas av ett nära samarbete med BID-teamet, konsultcheferna samt rekryteringskonsulterna då vi tillsammans bildar oslagbara team.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av B2B-försäljning inom rekryterings- och bemanningsbranschen, med erfarenhet av upphandlingar och ramavtal. Du är strukturerad, självgående och har en hög social kompetens. Du älskar att arbeta med människor och har ett starkt affärsintresse. Du tar ansvar för ditt arbete, är lösningsorienterad och trivs i en föränderlig miljö.

Vi ser gärna att du:

• Har en stor egen drivkraft och arbetar långsiktigt och strukturerat.
• Är framgångsrik i privata upphandlingar, förhandlingar och dialoger med ledningsgrupper i större bolag.
• Älskar att använda ditt nätverk såväl som telefonen för att kontakta nya och befintliga kunder.
• Är en teamplayer som alltid tänker på företagets bästa.
• Arbetar målmedvetet mot högt uppsatta mål.
• Gillar utmaningar och trivs i en snabbföränderlig och entreprenöriell miljö.
• Har en relevant eftergymnasial utbildning.
• Är van vid att arbeta strukturerat i CRM-system och med Office-paketet.

Du erbjuds:

Vi erbjuder ett mycket stimulerande KAM-jobb med goda förtjänstmöjligheter i ett av marknadens bästa säljteam. Vi präglas av en inkluderande företagskultur som formas av driv, kvalitet, engagemang, kundfokus och inte minst samarbete och arbetsglädje. Tack vare en väl utformad onboarding samt vår framgångsmodell "Jurek way of selling" kommer du både få kunskap och verktyg för att snabbt komma in i rollen. Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö i en koncern med stark entreprenörsanda och inte minst sitta på ett av Stockholms finaste kontor på Biblioteksgatan 11 ett stenkast från Stureplan.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Sofia Fridell på sofia.fridell@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Jurek AB har blivit gasellföretag 6 år i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och vill nu utöka vårt team med en Senior Account Manager till vårt kontor i Stockholm. Du rapporterar till Försäljningschef.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi är idag ca 60 medarbetare internt och har 250 konsulter.

Bli en del av Jurek och var med och driv vår framgångssaga vidare!

Ansök nu

Driven HR-koordinator och internkommunikatör till Bankomat

HR-assistent
Läs mer Jun 25
Lockas du av att få vara med på en spännande resa där du får vara högst delaktig i att bygga upp struktur, rutiner och processer inom HR- och internkommunikationsområdet för en ny verksamhetsgren inom företaget? Är du en handlingskraftig, engagerad och administrativt lagd person som kommer din rätt i en familjär, prestigelös och föränderlig miljö där man sätter laget före jaget? Då kan rollen som HR-koordinator och internkommunikatör hos Bankomat vara rätt för dig!

Bankomat, som är Sveriges ledande aktör inom kontanthantering med uttagsautomater på nära 600 orter i Sverige, befinner sig på en spännande utvecklingsresa då de har inlett ett förberedande arbete för att starta en egen värdehantering med syftet att transportera kontanter mellan företagets depåer och automater i egen regi. Verksamheten, som idag består av drygt 50 anställda, kommer att växa kraftigt kommande år varför vi behöver stärka upp HR-funktionen med ytterligare en kollega.

Om rollen
Tjänsten som HR-koordinator och internkommunikatör är ny och du kommer, tillsammans med HR-avdelningen, få vara med och bygga upp och implementera rutiner, processer och system inom HR-området. Även om ditt främsta ansvar kommer att vara att hantera de HR-administrativa uppgifterna, så kommer du också att involveras i andra HR-processer. Utöver detta kommer du också driva det operativa arbetet med vår internkommunikation.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att;

• ansvara för det HR-administrativa arbetet
• vara drivande i och ansvara för att identifiera, kartlägga och upprätta HR-processerna för hela Bankomat i nära samarbete med HR Business Partner
• arbeta med Bankomats internkommunikation i samarbete med ansvarige för internkommunikation, inklusive sociala medier relaterade till HR-området
• koordinera samarbetet med outsourcad lönefunktion avseende löner, pensioner och förmåner samt supportera organisationen i dessa frågor
• supportera HR Business Partner i det bredare HR-arbetet
• delta i rekryteringsarbete
• delta i olika HR-relaterade projekt

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande HR-koordinerande roll. Du har goda systemkunskaper, trivs i en HR-administrativ roll och har ett intresse och fallenhet för internkommunikation där du har en mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal som skrift. En stor fördel är om du tidigare har varit med och byggt upp rutiner, processer och system inom HR-området, likväl som om du har goda kunskaper inom löneområdet och har arbetat mot en outsourcad löneleverantör. Har du dessutom erfarenhet av en HR-koordinerande roll i verksamhet med kollektivanställda eller annan schemalagd personal är det också ett plus.

För att trivas hos oss är du en prestigelös, serviceinriktad och teamorienterad person. Du är handlingskraftig, har ett strukturerat arbetssätt samt en förmåga att hitta lösningar och självständigt driva ditt arbete framåt. Eftersom vi befinner oss på en förändringsresa är det viktigt att du trivs i en föränderlig miljö med ett högt tempo och att du har en förmåga att navigera genom det och fokusera på det som behöver prioriteras. Rollen innebär både interna och externa kontaktytor varför vi ser att du är bra på att skapa och upprätthålla goda och förtroendefulla relationer.

Ansökan och övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning om 6 månader. Kontoret ligger centralt i Stockholm city och vi erbjuder en hybrid lösning där man har möjlighet att varva kontorsarbete med arbete hemifrån.

I denna rekrytering samarbetar Bankomat AB med Jurek HR. Du söker tjänsten via annonsen och vi ser fram emot att få din ansökan snarast möjligt då intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Strååt på cecilia.straat@jurek.se alt 076-002 69 75. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om Bankomat AB
Bankomat är Sveriges ledande aktör inom kontanthantering. Vi erbjuder människor möjlighet att ta ut och sätta in kontanter via våra välkända blå automater, som idag finns på nära 600 orter i Sverige. För oss är det viktigt att de som vill använda kontanter har den möjligheten. Vi har en heltäckande infrastruktur av uttags- och insättningsautomater över hela landet.

Vi är en verksamhet som arbetar nära varandra, våra kunder och våra underleverantörer. Vår arbetsplats präglas av professionalism, engagemang och respekt. Här finns goda möjligheter för dig att vara initiativrik, att påverka ditt arbete samt att utvecklas vidare. Läs mer om oss på www.bankomat.se.

Ansök nu

Redovisningsekonom till bolag inom finansbranschen

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 24
Arbetsuppgifter

Vår kund är ett auktoriserat kreditmarknadsbolag och vi söker nu dig som är redovisningsekonom, gärna med några års erfarenhet från finans- eller försäkringsbranschen. Du kommer att bli en del av ett team på 8 personer som jobbar mot den nordiska marknaden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat: 

• Redovisning och månads-/årsbokslut 
• Koncernrapportering till Group Finance enligt IFRS
• Moms- och skatterapportering
• Årsredovisning samt delårsrapporter
• Hantera frågor kopplat redovisning, skatt och moms

Vem är du?

Du är civilekonom eller motsvarande och har några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har gediget kunnande inom redovisning och har kännedom om koncernredovisning. Det är meriterande om du har erfarenhet av redovisning inom bank- eller finansbranschen, alternativt från revisionsbyrå. Du har kännedom inom IFRS och har viss inblick i filialer och transfer pricing samt myndighetsrapportering. Vidare har du en god systemvana och är van användare av Excel. Du behärskar engelska i tal och skrift. Som person är du öppen, strukturerad och drivande. Du gillar att arbeta självständigt, värdesätter god kvalitet och är målfokuserad.  Vi ser gärna att du har ett intresse för finansmarknaden i stort och ett proaktivt förhållningssätt.

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Jurek med start i början/mitten av augusti. Uppdraget förväntas löpa 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering. Du kommer att arbeta hos vår kund i fina lokaler i Solna. Arbetet är förlagt på heltid med viss möjlighet till distansarbete.

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek

Ansök nu

Executive Assistant to Patricia Industries

VD-sekreterare
Läs mer Maj 24
Patricia Industries, a part of Investor AB, is now looking for an experienced Executive Assistant to join the dynamic team in Stockholm!

Patricia Industries is a part of the industrial holding company Investor AB, whose main owner is Wallenberg Foundations. Patricia is a long-term owner that invests in private companies and works to develop each company to its full potential, focused on the Nordic and North American regions. As of the end of 2023, the Patricia portfolio consisted of ten platform companies, six in the Nordics and four in North America, with aggregate employees of ~20k, sales of SEK ~60bn, EBITDA of ~15bn and a value of ~200bn. Patricia is made up of a diverse team of 30 people located at two offices, one in New York responsible for North American investments and one in Stockholm responsible for Nordic investments, and led by two Co-Heads, one based in New York and one in Stockholm.

 
Your Role
Patricia is now looking for an experienced Executive Assistant to join the team in the Nordics. This role is one of two EAs who work as a team together at Patricia´s office in Stockholm. In this role, you will support the full Nordic-based team.

This is a very dynamic role with responsibility for a wide range of duties and projects. The ideal candidate is self-motivated, proactive, capable of independently managing workload and priorities, service-minded and a real team player. The two Stockholm-based EAs work closely and support each other in the daily work. You will also be part of the wider network of assistants at Investor AB and its listed and private portfolio companies, which regularly do joint activities.

Key Responsibilities
The responsibilities include planning, scheduling, and coordination for the Nordic team as well as administrative tasks, including calendar management, invoicing, travel booking, website updates, coordinating monthly reports and board material etc., along with planning and organization of various events. This requires a broad range of contacts with many different stakeholders, both internally and externally.

Who We Are Looking For

• A team player with a down-to-earth, prestigeless, positive attitude, and high energy.
• You have good judgement and an ability to make sound decisions without direct supervision.
• You have an interest in trying new ideas and tools to continuously improve ways of working.
• Interpersonal skills, building and maintaining strong relationships based on trust.
• Excellent communication skills, in Swedish and English, and ability to find the right ´tonality´ in the different interactions.
• Strong organizational skills, with an ability to balance the big picture with a good attention to details.
• Structured, well organized, but still flexible.
• Good knowledge of Microsoft Office, and aptitude to work with new digital tools.
• We also think that you are highly proactive with strong drive and service-mindedness.

Apply Now!
In this recruitment process, Patricia Industries collaborates with Jurek Recruitment & Consulting. Please reach out to Evelina Thimper evelina.thimper@jurek.se or Nina Hallin nina.hallin@jurek.se if you have any questions about the position.

We do not have the ability to accept applications via email; therefore, please submit your application through Jurek´s website and click on "ansök nu" to the right.

We look forward to welcoming a new member to our Patricia Industries and Investor AB family!

Ansök nu

Interim bolagsjurist med inriktning entreprenadrätt, Stockholm

Företagsjurist
Läs mer Jun 19
Vill du arbeta med spännande fastighetsprojekt längs den svenska järnvägen och bidra till framgång? Vi söker nu, för kunds räkning, en interim bolagsjurist som vill bli en del av deras dynamiska team och hjälpa dem på deras tillväxtresa. Detta konsultuppdrag ger dig möjlighet att arbeta med högprofilerade projekt i en statligt ägd organisation.

Arbetsuppgifter

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Ge juridiskt stöd åt förvaltningen och utvecklingsprojekt.
• Arbeta med allmän affärsjuridik, fastighetsrätt och entreprenadrätt.
• Hantera tvister och förse vår transaktionsavdelning med juridiskt stöd.
• Arbeta både självständigt och som en del av vårt juristteam, som kommer består av fem jurister och en lantmätare.

Vem är du?

Vi söker dig som har en juristexamen och minst 3–5 års erfarenhet inom fastighetsjuridik samt erfarenhet av arbete med fastighetstransaktioner. Du är affärsinriktad med ett starkt eget driv och har förmågan att arbeta självständigt och fatta beslut. Du besitter en utvecklad social kompetens och god samarbetsförmåga samt kan ge tydliga, konkreta och användbara juridiska råd. Din personlighet präglas av att du är framåt och driven, orädd och beslutsam, samt social och teamorienterad.

Du erbjuds

Du erbjuds en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö med möjlighet att påverka. Tjänsten har placering i Stockholm. Förväntad uppstart kommer ske i september och uppdraget kommer att fortlöpa under ett år. Rollen innebär stor självständighet och ansvar, och arbetstiden är flexibel med en omfattning om ca 50–75%. Hos vår kund kommer du få möjlighet att bidra till utveckling och växa tillsammans med teamet. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Claudia Bernárdzon på claudia.bernárdzon@jurek.se eller Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker,

med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek

Ansök nu

Interim Manager till Jurek!

Företagsjurist
Läs mer Jun 19
Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang och affärsfokus? Är du jurist och har arbetat som jurist i några år, men känner att du vill prova på att göra något annat där din juristerfarenhet och kompetens fortfarande är relevant? Då kan denna roll som Interim Manager hos Jurek vara precis det du letar efter!

Arbetsbeskrivning

Till Jureks Stockholmskontor utökar vi nu vårt konsultchefsteam med en Interim Manager med fokus på vår Law-affär. Här kommer du ingå i ett team om konsultchefer och Interim Managers med specialistkompetens, där du är med och driver och utvecklar konsultverksamheten framför allt inom Law, men också inom Finance.

Detta innebär ansvar för våra konsulter som löser våra kunders interimsbehov samt att fånga upp behov hos våra kunder och arbeta med att hitta rätt konsult till rätt uppdrag. Du arbetar relationsorienterat mot konsulterna som är allt ifrån juniora juristkonsulter till mycket erfarna bolagsjurister och mot kunderna som verkar i många olika branscher. Du fungerar som kontaktperson för de underkonsulter du anlitar. Som Interim Manager kommer du hantera flera konsultprocesser parallellt, ofta med krav på snabb leverans vilket betyder en förmåga att arbeta i högt tempo med bibehållen kvalitet. Du har daglig och fortlöpande kontakt med konsulter, kunder och kandidater.

Dina konsultuppdrag kommer in genom våra kundansvariga med vilka du kommer att ha ett nära samarbete. Som Interim Manager kommer du tillsammans med respektive kundansvarig följa med på kundmöten där din roll blir en viktig del av arbetet. Du kommer även ha ett tätt samarbete med dina kollegor i teamet – där vi hjälper och stöttar varandra för att ta hand om våra kunder och konsulter på bästa möjliga sätt.
Du har ett tydligt fokus på att bygga vidare på och utveckla vårt nätverk av konsulter. Du kommer agera som en naturlig samarbetspartner till konsulterna och vara den som hjälper dem till nästa uppdrag. I samarbete med Sales och Marketing är du aktiv i att öka kännedomen om Jureks tjänster inom dina områden samt att driva olika kund- och kandidatfrämjande aktiviteter som till exempel:

- Kandidatutskick/kampanjer med tillgängliga konsulter
- Öppet hus/seminarium riktat mot målgruppen
- Deltagande i relevanta nätverk, mässor och dylikt.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad jurist och har arbetat som jurist under ett par år. Genom din arbetslivserfarenhet har du en god förståelse för kundernas olika behov och kan också vara en relevant samarbetspartner för juristkonsulten när det gäller att hjälpa dem till nästa uppdrag. Har du erfarenhet från rekryteringsbranschen ses detta som meriterande men är inget krav. Vi lägger stort vikt vid din personlighet och ser gärna att du en hög ambitionsnivå och ett starkt driv. Du trivs med att arbeta målfokuserat och har en positiv attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss.

För att lyckas i rollen som Interim Manager tror vi att det är viktigt att du:

- Har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor
- Har ett intresse för affärer
- Tar ett stort ansvar för ditt arbete och är lösningsorienterad
- Gillar utmaningar och har förmågan att arbete i en föränderlig miljö

Du erbjuds

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda där du kommer att ha ett tätt samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och Business Support. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler ett stenkast från Stureplan i centrala Stockholm.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Head of Business Unit Helena Woodcock på helena.woodcock@jurek.se alternativt HR-Chef Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag ca 100 medarbetare internt och har ca 320 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Sökord: Konsultchef, Rekryteringskonsult, Researcher, Talent Manager, Rekrytering, Bemanning, Interim Manager.

Ansök nu

Jurist till rollen som Rekryteringskonsult i Stockholm

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 19
Jurek Law är det affärsområde inom Jurek som arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom juridik och compliance. Vi är ett härligt gäng om sex personer som tillsammans hjälper jurister att ta nästa steg i sin karriär och kunder att få sin nya stjärna!

Vill du bli vår nya kollega?

Arbetsbeskrivning
I rollen som rekryteringskonsult ansvarar du för hela rekryteringsprocessen. Du tar kundmöten, upprättar kravprofiler, skriver annonser, genomför intervjuer, personlighetstester och referenstagningar. Du har daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kund och det är du som driver processen framåt tills dess anställningsavtal är signat. Du kommer att hantera flera rekryteringsprocesser parallellt där det är viktigt att leverera i tid med hög kvalitet. Du har också många förutsättningslösa möten där du får träffa jurister i olika roller och funktioner.

Uppdragen kommer framför allt in genom våra kundansvariga med vilka du kommer att ha ett nära samarbete. Som rekryteringskonsult tar ni kundmötena tillsammans där din roll blir en mycket viktig del av arbetet. Ni bildar ett team, hjälper och stöttar varandra samt tar hand om kunden på bästa möjliga sätt.

Jurek Law Stockholm består idag av fyra rekryteringskonsulter, en konsultchef och en researcher. Du rapporterar till Head of Business Unit Law. Vi sitter i fina och helt nyrenoverade lokaler på Biblioteksgatan 11, ett stenkast från Stureplan i centrala Stockholm.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom juridik samt ett par års arbetslivserfarenhet i rollen som jurist. Du är nyfiken på att göra något annat samtidigt som du får nytta av din juristbakgrund, och du letar efter en roll där dina sociala och relationsskapande förmågor får än mer utrymme. För att lyckas i rollen krävs det att du har en mycket god kommunikationsförmåga, du har stor social kompetens och mycket lätt för att skapa förtroende. Du är prestigelös och närvarande. Du trivs som bäst när du får arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer.

Du är en person med hög ambitionsnivå som tar ansvar för ditt arbete, har stor egen drivkraft och arbetar strukturerat. Vidare är du lösningsorienterad och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. Då många av kunderna är internationella behärskar du förutom svenska också engelska flytande i både tal och skrift.

Du erbjuds
Du erbjuds en specialistroll som rekryteringskonsult på ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag! Jurek Law är marknadsledande inom juridik och compliance och vi har en stor mängd spännande uppdrag från ett brett utbud av kunder. Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Molin på sara.molin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten
Som Rekryteringskonsult blir du en del av en fartfylld organisation med korta och snabba beslutsvägar i ett team som kännetecknas av stark entreprenörsanda, engagemang och professionalism. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och vi sitter i trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta med kompetenta och drivna kollegor på ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och kommunikation.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi är idag drygt 110 medarbetare internt och ca 300 konsulter uthyrda till våra kunder.

Sökord: Konsultchef, Rekryteringskonsult, Researcher, Talent Manager, Rekrytering, Bemanning, Juridik, Jurist, Law

Ansök nu

Utbildningsadministratör till Svenska Institutet för Standarder

Servicehandläggare
Läs mer Jun 19
Svenska Institutet för Standarder är en internationell organisation som leder experter från olika branscher som vill utveckla standarder. Nu söker dem en utbildningsadministratör som vill vara spindeln i nätet kring deras utbildningar. Om du brinner för administration och utbildning är detta ett uppdrag för dig!

Arbetsuppgifter
Som utbildningsadministratör kommer du att ha en central roll i utbildningsverksamheten. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Planera, leverera och administrera utbildningsarrangemang och seminarier
• Möta upp utbildningsledare och utbildningsdeltagare vid utbildningar
• Boka lokaler och förtäring för utbildningstillfällen
• Ge teknisk support till utbildningsledare kring våra digitala verktyg (Zoom/Teams, SharePoint)
• Hjälpa utbildningsdeltagare med bokningar och hantera frågor via telefon och e-post

Vem är du?
Vi söker dig som minst har en gymnasieutbildning och god erfarenhet av administrativa uppgifter. Du är tekniskt kunnig och har erfarenhet av att arbeta i Office-paketet samt olika digitala plattformar som Simployers bokningssystem, SalesForce CRM och SAP ekonomisystem. Du är en serviceinriktad och prestigelös person som kan arbeta i högt tempo när det behövs. Du gillar att ha många processer i gång samtidigt och har ett koordinerande och tydligt kommunikativt arbetssätt. Eget driv och förmåga att arbeta självständigt är viktigt för denna roll, liksom en lösningsfokuserad inställning. Vi ser att du är en utåtriktad och social person som ser kvalitet som en självklarhet i ditt arbete. Svenska är ett språkkrav och du bör även kunna behärska engelska.

Du erbjuds
Hos SIS får du möjlighet att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö inom en internationell organisation. Du kommer att vara en central del av deras utbildningsverksamhet och få chansen att utvecklas både personligt och professionellt. Du kommer att arbeta tillsammans med ett engagerat team och erbjudas förmåner samt utvecklingsmöjligheter som stödjer din tillväxt inom företaget. Uppdraget förväntas starta i mitten på augusti och fortgå under ett år med en god chans till överrekrytering efter uppdraget. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande. Du är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se eller Hedda Grenlöv på hedda.grenlov@jurek.se. 

Om oss
Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Konsult hos Jurek
År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek

Ansök nu

Driven Account Manager New Sales till Jurek

Account manager
Läs mer Jun 19
Nu söker vi i Region Stockholm en driven Account Manager inom New Sales!
Du kanske har hört talas om Jurek Recruitment & Consulting? Kanske har du lärt känna vår entreprenörsdrivna VD och grundare Shervin Razani i Draknästet?

Vill du arbeta i ett företag med en stark entreprenörsanda? Trivs du i en företagskultur som kännetecknas av högt i tak, engagemang, affärsfokus och en tempofylld arbetsmiljö? Då kan denna roll som Account Manager inom New Sales vara en "Perfect Match" för dig!

Arbetsbeskrivning
I rollen som Account Manager inom New Sales på Jurek kommer du att ansvara för din egen kundstock och budget. Du säljer våra konsult- och rekryteringstjänster och kommer att arbeta branschoberoende och göra affärer tillsammans med beslutsfattare på olika chefsnivåer – främst inom juridik, ekonomi, HR, och administration. Du bedriver ditt försäljningsarbete självständigt, både gällande nyförsäljning genom att bearbeta kunder som finns i vårt CRM system och att prospektera nya företag som vi borde uppsöka.

Du kommer att arbeta nära övriga säljavdelningen samt ha ett nära samarbete med konsultcheferna och rekryteringskonsulter då vi tillsammans bildar ett oslagbart team. Vi ställer höga krav på aktivitetsnivå och har kontinuerligt individuella och gemensamma tävlingar för att nå våra mål. Du kommer att få mycket individuellt stöd av försäljningschefen för att komma i gång med dina möten och affärer.

Vem är du?
Vi söker dig som är i början utav din karriär, kanske har du precis avslutat en relevant utbildning inom försäljning eller ekonomi och/eller arbetat som innesäljare/bokare på ett företag med tjänsteförsäljning.

Du ser chansen att komma in i ett expanderande företag där du steg för steg lär dig kedjan inom försäljning i praktiken och utvidgar ditt kontaktnät genom att boka spännande möten hos kunder. Du är en riktig "hunter" och låter dig inte nedslås utav ett "nej" på telefon, utan ser snarare detta som motivation. Det är viktigt att du är prestigelös och har rätt attityd samt att du förstår värdet av din roll i försäljningskedjan.

För att lyckas i rollen krävs det att du är tävlingsorienterad, brinner för service och mötet med människor. Du är en driven och nätverkande person som är lätt att tycka om, är nyfiken, intresserad och värdesätter relationer med kunder och kollegor. Du inser att kundmöten är grunden till affärer samt värdet av att lyssna och göra en ordentlig behovsanalys med det personliga mötet i fokus. Du känns motiverad och drivs av att utveckla kunder och få affären att växa samtidigt som du värdesätter vikten av att ha kul på jobbet.

Vi ser gärna att du:

• Har stor egen drivkraft och ett långsiktigt strukturerat arbetssätt
• Har en hög social kompetens och förmåga att skapa förtroende
• Arbetar med målmedvetenhet mot högt uppsatta mål
• Gillar utmaningar och trivs med att arbeta i en snabb, föränderlig miljö

"Hälsning från din blivande chef"
Vad har precis alla företag gemensamt, jo att de vill sälja något. Att tidigt i karriären lära sig försäljning är en fantastisk möjlighet och ovärderlig investering för framtiden. Att dessutom sälja en tjänst som innebär att du lär känna svenskt näringsliv och får ökad förståelse för hur olika branscher och organisationer fungerar är en otrolig USP för denna roll.

Jag heter Sofia och tillsammans med ett seniort team om ca 10 säljare blir vi dina närmsta kollegor. Kan garantera att här finns både kunskap och gemenskap, som kommer bidra till att du kommer bli en vass säljare inom snar framtid om ambition finns!

Känner mig trygg med att säga att detta är ett av de bästa jobben att inleda en karriär med, är själv så tacksam att jag tog en liknande roll tidigt i mitt arbetsliv, värdefull kunskap och erfarenhet för framtiden för den som är hungrig. Med inställningen "hur kan jag hjälpa dig" så blir säljyrket både meningsfullt och utmanande, samt aldrig tråkigt. Välkommen med din ansökan till en utvecklande och givande roll!

Du erbjuds:
Vi erbjuder ett mycket stimulerande säljjobb med goda förtjänstmöjligheter i ett av marknadens bästa säljteam. Tack vare en väl utformad onboarding samt vår framgångsmodell "Jurek way of selling" kommer du både få kunskap och verktyg för att bli en duktig säljare.
Vi präglas av en inkluderande företagskultur som präglas av driv, kvalitet, engagemang, kundfokus och inte minst arbetsglädje. Hos oss får du utvecklas i en expansiv miljö i en koncern med stark entreprenörsanda och inte minst sitta på ett av Stockholms finaste kontor på Biblioteksgatan 11, ett stenkast från Stureplan.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Sofia Fridell på sofia.fridell@jurek.se alt Sara Molin på sara.molin@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten
Jurek AB utsågs år 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och vill nu utöka vårt team med en Account Manager inom New Sales till vårt Stockholmskontor. Du rapporterar till Försäljningschef.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi är idag ca 60 medarbetare internt och har 250 konsulter.

Sökord: Säljare, Account Manager, New Sales, Rekrytering, Bemanning.

Ansök nu

Kredithandläggare till kund på Kungsholmen

Kredithandläggare
Läs mer Maj 27
Arbetsbeskrivning:

Till vår kund söker vi nu en kredithandläggare att bli en del av ett positivt team. Du kommer att arbeta med inkassohantering, handläggning av ärenden och konkursobestånd för koncernens samtliga dotterbolag. Du kommer att arbeta med stora kontaktytor och kundkontakter samt månatligen sammanställa rapporter över befarade kundförluster. Du kommer att rapportera direkt till kreditchefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Kreditbedömning
• Konkursobestånd
• Inkassohantering

Vem är du?

Du är en noggrann och strukturerad person med en positiv teamkänsla och laganda. Du kan arbeta i en transaktionsintensiv miljö utan att tumma på service och trivs att jobba med både interna och externa kontaktytor. Du har med fördel arbetat med inkasso sedan tidigare, eller har erfarenhet från en kundreskontraavdelning med kravrelaterade frågor. Vidare är du bekväm att kommunicera i både tal och skrift med kunder, både på svenska och engelska. 

Vad vi Erbjuder

Vi erbjuder en konsultanställning via oss på Jurek där du arbetar ute hos vår kund med fina lokaler på Kungsholmen. Du kommer att bli en del av ett härligt gäng med ett gott samarbete. Uppdraget förväntas starta efter sommaren och fortlöpa i 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering direkt till kund efter avslutat uppdrag. Uppdraget är förlagt på heltid och möjlighet till visst hemarbete erbjuds.

Hos Jurek Recruitment & Consulting är vi stolta över att kunna erbjuda dig en attraktiv och konkurrenskraftig månadslön. Din professionella och personliga välbefinnande är viktiga för oss, och därför inkluderar vårt erbjudande även en generös semesterförmån samt möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Vi tror på att stötta och engagera våra konsulter på bästa sätt, och därför tillhandahåller vi även en dedikerad konsultchef som finns där för att stödja dig i din arbetsresa.

Om du har några frågor eller vill veta mer om denna spännande tjänst är du varmt välkommen att kontakta vår konsultchef, Sara Winberg, via e-post på sara.winberg@jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur denna möjlighet kan vara nästa steg i din karriär..

Om Oss

Jurek Recruitment & Consulting erbjuder en omfattande portfölj av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områden som juridik, ekonomi, HR, marknadsföring och administration. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!

Ansök nu

General Counsel to DigitalRoute

Affärsjurist
Läs mer Jun 17
DigitalRoute is an essential driver of the massive shift to subscription and consumption-based business models. Our customers are some of the world´s most iconic brands, and we help them process their data to find out how their services are used. Every time you make a phone call, book a flight, or watch a streaming service, there is a good chance our software is involved.
We are now hiring our General Counsel. Take the opportunity and jump in to create a lasting impact with us!

The Role

As General Counsel you are responsible for leading DigitalRoutes legal and compliance function. As such, you will play a critical role in supporting the company´s operational and strategic initiatives by providing legal advice, ensuring compliance with applicable laws and regulations, and managing risks effectively.

The role is broad, and you will provide legal advice to various departments within the company on a wide range of legal issues, including commercial contracts, corporate governance, intellectual property and compliance matters. Most of your working time will be dedicated to drafting, reviewing, and negotiating commercial contracts, primarily software and other IT-related agreements where you will be working closely with the commercial teams. Further, you will assist with corporate governance within the Group´s legal entities. You will also advise in various compliance matters such as GDPR and business ethics, and you are responsible for managing disputes and the cooperation with external legal advisors.
You will report to the Group CEO and the place of work is Stockholm.

Who are you?

You have a Swedish LL.M. degree followed by at least ten years of experience from a law firm and/or as an in-house legal counsel. To succeed in this position experience from working in an international environment and being fluent in English is key. You have a solid legal background and broad experience from general commercial and corporate law. You have a strong interest in IT and tech and you have specific experience in drafting and negotiating software and other IT-related commercial agreements. You have significant exposure to working across multiple jurisdictions and cultures and you can juggle priorities effectively. To be successful in this role, you need to take initiative and manage activities on your own. Important qualifications are abilities to cooperate and communicate. We want you to be a person with integrity but also easy to work with. You are positive and committed, and you enjoy working in an international and entrepreneurial environment.

What we offer you

The role as General Counsel is crucial in facilitating business objectives while safeguarding the company´s interests and maintaining its standing in the industry. We offer you an exciting opportunity in an entrepreneurial fast-paced company operating in multiple territories.

Application

In this recruitment process, DigitalRoute is supported by Jurek Rekrytering & Bemanning. Interviews will be carried out as applications are received so please apply as soon as possible via www.jurek.se. Please note that we do not accept applications by mail. For any questions, please contact recruitment consultant Helena Woodcock by phone 0733 – 109585, or by email at helena.woodcock@jurek.se

DigitalRoute wants to be part of an inclusive and diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, sexual orientation, ethnicity, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths.

About us

DigitalRoute processes data about how customers use digital services. Our software is used by telecoms, streaming services, SaaS companies, and many others. Why does this data matter? Data about usage helps companies send accurate invoices, improve customer experiences, and control how much of a service is used. It even helps companies create entirely new services based on customer behavior. We help some of the world´s most iconic brands shift to subscription and usage-based services.

Our company is headquartered in Stockholm, Sweden, but the workforce is globally spread in US, Malaysia, Bulgaria, APAC, EMEA

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till kund i Norrort!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 13
Vi söker för kunds räkning en engagerad och initiativrik kundservicemedarbetare som vill bli en del av vårt team i Stockholm. Om du har en positiv inställning och älskar att lösa problem, kan detta vara rätt jobb för dig!

Här får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med spännande utmaningar och stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att via telefon ta emot felanmälningar och larmsamtal från kunder och privatpersoner. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta mot att nå företagets högt uppställda servicemål.

Vem är du?
Vi söker dig som är noggrann, självständig och har ett genuint intresse av kundservice. Du är en problemlösare med en positiv inställning och gillar att arbeta i team.

För att lyckas i rollen tror vi att du har följande kvalifikationer:

• Något års erfarenhet av kundservice eller callcenter
• Självständig och initiativrik
• Genuint intresse av kundservice
• Positiv och en teamplayer
• Van användare av Office-paketet
• Obehindrat kunna arbeta på svenska och engelska i både tal och skrift

Du erbjuds
Hos oss får du chansen att utvecklas inom ett framgångsrikt företag med hög ambition och stark teamkänsla. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till person-lig och professionell utveckling.
Detta är ett konsultuppdrag med omgående start. Då urvalsprocessen och intervjuer sker lö-pande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten, kontakta gärna ansvarig konsultchef Evelina Thimper på eveina.thimper@jurek.se

Om oss
Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsult-tjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Konsult hos Jurek
År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek.

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek.

 

Sökord: kundservice, support, felanmälan, larm, problemlösning, teamplayer, Stockholm, heltid

Ansök nu

Interimsjurist med inriktning mot kommersiella avtal, Stockholm

Bolagsjurist
Läs mer Jun 13
Vill du ha möjlighet att arbeta i en dynamisk och internationell miljö där du får kombinera juridisk kompetens med ett kommersiellt tänkande? Vi söker just nu en bolagsjurist för att förstärka vår kunds Corporate Legal Affairs team. Om du letar efter ett uppdrag i ett internationellt börsnoterat företag med goda utvecklings- och karriärmöjligheter är det här chansen för dig.

Vill du ha möjlighet att arbeta i en dynamisk och internationell miljö där du får kombinera juridisk kompetens med ett kommersiellt tänkande? Vi söker just nu en bolagsjurist för att förstärka vår kunds Corporate Legal Affairs team. Om du letar efter ett uppdrag i ett internationellt börsnoterat företag med goda utvecklings- och karriärmöjligheter är det här chansen för dig.

Arbetsuppgifter:

I denna roll kommer du att tillhandahålla kommersiellt juridiskt stöd i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland och Lettland. En betydande del av rollen innebär att utarbeta och granska kontrakt, stödja kontraktsförhandlingar och hjälpa kommersiella team att slutföra affärer med kunder. Förhandlingarna kommer att variera från små engagemang till komplexa, storskaliga, fler-geografiska hanterade kontrakt.

• Utarbeta och granska kontrakt för att säkerställa att de uppfyller både lokala och regionala krav.
• Stödja kontraktsförhandlingar och hjälpa kommersiella team att stänga affärer med kunder.
• Rådgiva om lokala och regionala frågor för att identifiera och lösa komplexa juridiska, regulatoriska och affärsmässiga problem.
• Bidra med lokal expertis vid utformningen, implementeringen och utrullningen av standardavtalsmallar och processer.
• Ge kommersiella råd vid produktutveckling och säkerställa att affärsverksamheten effektivt stöds.
• Förbättra processer, uppdatera mallar, granska styrningsstrukturer och bidra till att verksamheten fungerar smidigt.
• Tillhandahålla kommersiell juridisk rådgivning och stöd vid krav och tvister i Norden i samordning med vårt globala team för tvister och arbetsrätt.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en dynamisk och internationell miljö där du spelar en nyckelroll i att stödja och utveckla vår affärsverksamhet. Vi värdesätter innovation, samarbete och professionell utveckling, och erbjuder en arbetskultur som uppmuntrar tillväxt och kreativitet. Om du är en engagerad och driven juridisk expert med en passion för affärsjuridik och internationella relationer, kommer du att trivas och utvecklas i denna roll.

Vem är du?

Vi söker en driven och erfaren jurist med en svensk juristexamen och minst tre års kommersiell juridisk erfarenhet från den finansiella sektorn, antingen som intern jurist eller från advokatbyrå. För att passa in i denna roll behöver du ha en passion för att stödja affärsverksamhet genom din juridiska expertis, med särskild erfarenhet av att arbeta med kommersiella kontrakt.

Du ska ha flytande kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift, vilket är ett absolut måste. Andra språkkunskaper är meriterande, särskilt finska, estniska och lettiska. En god förståelse för data- och analysbranschen samt teknisk förståelse är också meriterande. Erfarenhet av effektiv kommunikation både internt och externt är också mycket viktigt.

Du erbjuds

Vi erbjuder en konsultanställning via oss på Jurek där du arbetar ute hos vår kund med start omgående. Du kommer att få vara ett härligt och engagerat team som vill göra skillnad tillsammans. Det kommer finnas möjlighet till hybridarbete för att ge dig den flexibilitet du behöver. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Claudia Bernárdzon på claudia.bernardzon@jurek.se

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker,med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek

Ansök nu

Bolagsjurist inom försäkringsrätt i Stockholm

Bolagsjurist
Läs mer Jun 12
Är du en erfaren jurist som vill vara en del av ett globalt ledande försäkringsbolag? Vi söker just nu en bolagsjurist för kunds räkning. Du erbjuds möjligheten att arbeta i en dynamisk miljö där du kan göra skillnad och utvecklas professionellt. Vår kund rankas som en av världens mest hållbara försäkringsgivare och erbjuder en inspirerande arbetsplats med fokus på innovation och samarbete.

Arbetsuppgifter

Som bolagsjurist kommer du att ha ett övergripande ansvar för juridiska frågor inom den nordiska verksamheten, med särskilt fokus på Norge. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

• Juridisk rådgivning och stöd till ledningen
• Underwriting
• Kontraktsutformning och förhandling.
• Anlitande och instruerande av externa jurister.
• Tvistemålsförvaltning och hantering av regulatoriska frågor.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som jurist i en affärsmiljö eller på advokatbyrå, gärna med tidigare erfarenhet av att arbeta som jurist i en reglerad miljö. Du har utmärkta kunskaper och förståelse för allmänna företags- och kommersiella rättsfrågor samt en hög grad av professionell etik och integritet. Det är viktigt att du är flytande i engelska och svenska och har en juristexamen från Sverige. Vi värdesätter stark analytisk förmåga, gott omdöme och att du är socialt utåtriktad. Du trivs i en inkluderande och samarbetsinriktad miljö och har ett affärsorienterat tänkesätt.

Du erbjuds

Vi erbjuder en konsultanställning via oss på Jurek där du arbetar ute hos vår kund. Du kommer att vara en del av ett dynamiskt och inkluderande team där samarbete och personlig utveckling står i fokus. Det kommer finnas möjlighet till en hybrid arbetsmodell med hög flexibilitet, vilket innebär att du kan arbeta både på kontoret och hemifrån. Uppdraget förväntas starta omgående och fortlöpa i 6 månader upp till ett år. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Claudia Bernardzon på claudia.bernardzon@jurek.se

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker,med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek

Ansök nu

Projektledare sökes till lärosäte i Stockholm

Servicehandläggare
Läs mer Jun 12
Vi söker nu en projektledare för införande av gemensam registratur till lärosäte i Stockholm! Har du tidigare erfarenhet av både arkiv och registratur på myndighet? Är du intresserad av ett heltidsuppdrag med start i augusti?

Varmt välkommen att läsa vidare annonsen och skicka in en ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Enheten för Arkiv & Registratur har fått i uppdrag att införa en gemensam funktion för arkiv & registratur vid lärosätet. I detta ingår att arbeta med att införa redan beslutade förändringar som rör organisation och nya rutiner samt utvärdera.

Uppdraget består av att:

• Planera, leda, utveckla och följa upp projekt säkerställa att projektaktiviteter bedrivs i enlighet med fastställda processer, rutiner, riktlinjer och direktiv
• ansvara för att leveranser sker enligt tidplan, inom budget och med överenskommen funktion och kvalitet
• löpande rapportera status till styrgrupp
• ansvara för kommunikationen inom projektet samt utåt till intressenter.

Vem är du?

Erbjuden konsult ska uppfylla nedan kompetenskrav;

• gymnasium eller likvärdig utbildning
• minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som projektledare
• goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• erfarenhet att arbeta enligt någon av de vanligaste förekommande projektmodellerna t.ex PMP, Lean, Sig Sigma, Prince 2
• kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift
• tidigare erfarenhet av både arkiv och registratur på myndighet
• minst 2 års erfarenhet av PMP
• erfarenhet från att bedrivit liknande projekt på högskola/universitet eller myndighet

Konsulten bör minst ha:

• erfarenhet av projektledning inom arkiv och/eller registratur inom de senaste 3 åren
• 60 hp arkiv och registratur
• erfarenhet av förändringsarbete

Du erbjuds

Du kommer att bli anställd av Jurek Talents och vara uthyrd till vår kund på ett konsultuppdrag med omfattning 100 %. Uppdraget kommer starta 2024-08-28 och förväntas pågå till och med 2025-02-28 med eventuell möjlighet till förlängning. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån 2 dagar i veckan. Placering är i Stockholm. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Emelie Kumlin på emelie.kumlin@jurek.se. 
Om verksamheten
Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Stillfront söker bolagsjurist med fokus på dataskydd

Bolagsjurist
Läs mer Jun 11
Stillfront är en global koncern inom spelutveckling som grundades 2010 med huvudkontor i centrala Stockholm. Vi söker nu en bolagsjurist i en bred roll med inriktning mot dataskydd som delas mellan att stödja vårt huvudkontor och våra spelstudios runt om i världen. Är du rätt person får du en unik möjlighet att utvecklas i takt med bolaget.

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist på Stillfront kommer du att stödja verksamheten inom framför allt dataskydd och även stötta organisationen med allehanda legal rådgivning, exempelvis inom områdena för kapitalmarknadsrätt, immaterialrätt och avtalsrätt. Vad gäller dataskydd kommer du att ansvara för att vidareutveckla och vidhålla den interna styrningen bland annat genom att löpande se över och uppdatera processer och styrdokument. Du kommer även hålla interna utbildningar gällande hantering av personuppgifter samt hantera externa förfrågningar såsom återkallande av samtycke, rätten att bli glömd och liknande rättigheter. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt såväl som i den svenska verksamheten som internationellt. Du kommer att samarbeta med många viktiga affärsområden, särskilt med våra specialister inom IT och data, för att säkerställa att dataskyddsfrågor övervägs i samband med nya projekt, produkter och initiativ.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat 1 - 3 år på advokatbyrå, revisionsbyrå eller bolag och har erfarenhet från att arbeta med dataskyddsfrågor. Du är intresserad av teknik och IT och har förmåga att sätta dig in i och förstå olika dataflöden. Du gillar att utmanas, är nyfiken på att lära dig mer och har ett stort eget driv. Du är van att ta ansvar, arbeta självständigt och har erfarenhet av att arbeta i projekt. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav på grund av arbetets internationella prägel där koncernens arbetsspråk är engelska. Som jurist är du pragmatisk och har en förmåga att förklara juridiska aspekter för övriga delar av verksamheten. Arbetet är stundom intensivt och kan omfatta både stora och små frågor vilket ställer krav på effektivitet, flexibilitet och prioriteringsförmåga. Som person är du prestigelös, van vid ett högt tempo och kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Stillfront med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om verksamheten

Stillfront är en global koncern inom spelutveckling som grundades 2010 med huvudkontor i Stockholm. Vi utvecklar digitala spel för en bred spelarpublik och våra många spel används av mer än 60 miljoner människor varje månad. Stillfront fokuserar på tillväxtsynergier genom att koppla samman och stärka våra spelutvecklare över hela världen genom vår plattform Stillops. Vi är ett snabbväxande företag och en aktiv global strategisk förvärvare av såväl bolag som tillgångar. Våra över 1 500 anställda jobbar i en organisation där entreprenörsandan står i centrum. Stillfronts aktier (SF) är noterade på Nasdaq Stockholm.

Ansök nu

Juriststudenter till Jurek

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 11
Studerar du Juridik och är redo för spännande utmaningar inom konsult- och rekryteringsbranschen? Vill du vara en del av ett företag med stark entreprenörsanda och ta dig an en inspirerande roll där du får möjlighet att utvecklas?

 

Vi söker nu en rekryteringsassistent till vårt Stockholmskontor!

Din roll
Som Rekryterings- och konsultchefsassistent hos Jurek får du inte bara en god inblick i branschen, utan du får också chansen att växa och utvecklas tillsammans med oss. Du kommer framförallt arbeta tillsammans med vårt specialistteam Law, men roll sträcker sig även över våra andra specialistområden - Finance, HR, Business Support och Marketing & Communication, 

I rollen kommer du stödja dina kollegor i olika delar av rekryteringsprocessen och samtidigt arbeta proaktivt och relationsinriktat för att utöka Jureks nätverk av kandidater och konsulter. Din vardag kommer också inkludera personaladministration, uppdatera information i vårt rekryteringssystem ZeroLime, samt delta på studentmässor och arbetsmarknadsdagar.

Vi tror på din potential och ser fram emot att du växer tillsammans med oss. På sikt har du möjlighet att driva dina egna rekryteringsprocesser och ta ett större ansvar genom att vikariera som konsultchef eller rekryteringskonsult.

Vem är du?
Vi letar efter dig som studerar och har minst ett år kvar av dina studier inom juridik. Oavsett om du har erfarenhet av området sedan tidigare så är det din inställning och ditt driv som är viktigast för oss. Vi söker en orädd lagspelare som är nyfiken, ansvarstagande och har en positiv "can-do" attityd. 

Vi ser att du har möjlighet att arbeta 10–16 timmar per vecka utöver dina studier och heltid under sommarmånaderna.
 Vad vi erbjuder
Sedan starten 2006 har Jurek varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Nu fortsätter vi vår framgångsrika utveckling och gör en nysatsning av Jurek Academy där du som student får möjlighet att växa tillsammans med oss.

Hos Jurek får möjligheten att arbeta tillsammans med kompetenta och drivna kollegor i en utvecklande och expansiv miljö. Många av våra nuvarande och tidigare teammedlemmar har startat sin karriär i denna roll och har nått framgång både inom och utanför Jurek.

På grund av semestertider kommer återkoppling i denna rekryteringsprocess ske i slutet av augusti. 

Gör ditt nästa karriärsteg med oss!

Om Jurek
Jurek Recruitment & Consulting är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se. Vi kommer hantera urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan via www.jurek.se så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu