Johansson, Karl jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Johansson, Karl i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Restaurangbiträde hos Karl Johansson 980123-5236

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 19
Karl Johansson 980123-5236 fortsätter att växa så det knakar! Nu söker vi nya hungriga och motiverade personer som kan hjälpa oss på vägen till ännu mer nöjda kunder.
Vi söker dig med kundnöjdhet som mål med stort intresse för mat. Som restaurangbiträde får du vara ansiktet mot våra kunder. Vi vill ha dig som gillar raska tempon och mycket fart och fläng. Du ska kunna ha många bollar i luften och utvecklas med arbetet. Vi välkomnar dig helhjärtat!
Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter inom produktionsköket. Arbetstider: måndag-fredag kl. 11.15-15.00 med rast mellan 12.00-13.30.
Dina arbetsuppgifter är att förbereda mat och servera maten till kunder. Detta innebär att du även tar bort tallrikar och pratar och frågar kunder hur det smakar och sådant emellanåt för att behålla hög kundnöjdhet.
Du har en timlön på 187 kr / h
Din utbildning är betald och utbildningen sträcker sig i en vecka. Denna utbildning blir betald på samma sätt som den fasta lönen här hos Karl Johansson 980123-5236.
Vi anställer löpande så tveka inte på att höra av dig!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Kundservice hos Karl Johansson 980123-5236

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 19
Kundservice sökes till Karl Johansson 980123-5236. Vi söker trevliga och härliga personer till vår kundservice! Vi söker dig som är ute efter en ny utmaning i livet där du kan få testa på att vara kundservice, oavsett tidigare erfarenheter.
Denna tjänst innebär att du får ta kontakt med kunder som vi tillhandahåller tjänster åt. Detta gör du via telefon i ett program som vi lär upp dig inom på utbildningen. Dessa kunder kommer att fråga dig frågor som du ska kunna svara på gällande våra produkter och tjänster. Dessa tjänster är företagsprofilering, marknadsföring, fotografering och systemutveckling. Vi lär dig på plats om vilka tjänster som tillhandahålls och du får medlyssna på andra kundservicearbetare under din utbildning.
Denna tjänst är deltid mellan kl 11.00 till 14.00 med lunchrast mellan 12.00 till 13.00.
Vi söker dig med en positiv inställning som ska hjälpa våra kunder att få det dom önskar. Du anställds av enskilda firman Karl Johansson 980123-5236. Tjänsten är minst 6 månader och vi söker arbetare omgående, så din anställning kan börja så tidigt som möjligt, så tveka inte på att höra av dig!
Din timlön för att arbeta som kundservice hos oss ligger på 185 kr / h.
Din utbildning är betald och utbildningen sträcker sig i två veckor. Denna utbildning blir betald på samma sätt som den fasta lönen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Mediachef hos Karl Johansson 980123-5236

Mediachef
Läs mer Nov 7
Karl Johansson 980123-5236 söker nu nya medarbetare till våra fräscha nya kontor! Vi expanderar dagligen och behöver nu nya medarbetare som kan hjälpa oss på vägen! Du påbörjas med en genomfattande utbildning inom de viktiga områdena för jobbet!
Passar du in hos oss här så tveka inte på att höra av dig via hemsidan!


Dina arbetsuppgifter:
Vi söker nu en mediachef som ska agera som chef över alla våra mediakonsulter. Detta innebär att vi lär ut dig på plats om våra produkter och tjänster som vi tillhandahåller så att du får en helomfattande förståelse av tjänsterna och kan erbjuda våra mediakonsulter den hjälp de behöver. Du får hantera våra tjänster och blir upplärd inom programmen vi arbetar med. Meriterande om du redan är kunnig inom Google Drive och dess tjänster. Din uppgift är att se till att vi har ett konkurrenskraftigt, intressant och nytänkande team som motiveras av dig och din närvaro! Du blir våra anställdas ansikte att se upp till och ska därför ha en auktoritär roll som respekteras. Du får hantera våra mediakonsulters affärer med känslighet och sekretess. Du ska införa viktig information gällande kunderna i våra affärssystem.
Denna tjänst är deltid mellan kl 10.30 till 14.30 med lunchrast mellan 12.00 till 13.00 och rast mellan 13.50 till 14.00.
Din timlön för att arbeta som mediachef hos oss ligger på 275 kr / h.
Just du är välkommen med er ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du anställs av enskilda firman Karl Johansson 980123-5236
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Mediakonsult hos Karl Johansson 980123-5236

Mediakonsulent
Läs mer Nov 5
Karl Johansson 980123-5236 söker nu nya medarbetare till fräscha nya kontor! Vi expanderar dagligen och behöver nu nya medarbetare som kan hjälpa oss på vägen!
Denna tjänst är för dig som mediakonsult där du får konsultera med olika företag gällande olika medier via telefon. Du förmedlar våra tjänster via telefon till olika företag. Detta innebär att du själv värver dina kunder och därmed etablerar en kundkontakt som du sedan får sköta löpande med kunden.
Denna tjänst är heltid mellan kl 09.00 till 17.00 med rast 10.15 till 10.30, lunchrast mellan 12.00 till 13.00 och rast 15.15 till 15.30.
Vi söker dig som är glad, lyhörd och har lätt att lära dig nya saker! Passar du in hos oss här så tveka inte på att höra av dig! Du anställds av enskilda firman Karl Johansson 980123-5236. Tjänsten är tillsvidare och vi söker arbetare omgående, så din anställning kan börja så tidigt som möjligt utan några begränsningar på hur länge du kan stanna hos oss.
Vi erbjuder AWs, kickoffs, mycket skratt och en glad arbetsplats!
Den fasta lönen är 25.000 kr med provision på hur bra du förmedlar tjänsterna till våra potentiella kunder. Dessa provisioner ligger då på 1500 kr per avslutad affär.


Din utbildning är betald och utbildningen sträcker sig i två veckor. Denna utbildning blir betald på samma sätt som den fasta lönen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu