Crisp Film AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Crisp Film AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Produktionsledare till Crisp Film

Projektledare, reklam
Läs mer Nov 1
Vi söker dig som är produktionsledare och har stenkoll på hur man tar ett manus och gör det till film. Med struktur, finess och stort ansvar planerar, koordinerar och driver du produktioner från idé till färdig film och ser till att bygga starka kundrelationer på vägen.

Om rollen

Som produktionsledare är du ansvarig för alla delar produktionen samt ser till att teamet håller både budget och projektplan. Du gillar att leda både team och produktion för flera projekt och kunder samtidigt - det är då du är som mest produktiv! Du arbetar tätt med kund och leverantörer externt likväl som producenter och produktionsteamet internt.

Du är trygg i din roll och gillar när det går snabbt. Om andra beskriver dig i din roll tror vi att de säger något i stil med “spindeln i nätet”, “lugnet i stormen” eller kanske till och med “navet” i en produktion. Din inställning till kreativa idéer, budgetar och filmskapande är att inget är omöjligt, åtminstone inte tills motsatsen är bevisad.

Vi tror att du

- Är van och trivs med att ta stort ansvar.
- Är strukturerad, noggrann och gillar att effektivisera.
- Kan hantera flera löpande produktioner i olika storlekar samtidigt.
- Ser helheten, samtidigt som du ser detaljer och kvalitetssäkrar i alla led.
- Är fantastisk på att kommunicera och skapa bästa förutsättningarna för både projekt och dina kollegor.
- Håller ihop processer och får med dig alla att sträva mot samma mål.
- Är nyfiken, intresserad och vill utvecklas individuellt och som del av ett kreativt team.


Du har

- Flera års erfarenhet som produktionsledare.
- Arbetat med film eller annan rörlig produktion.
- Erfarenhet av att arbeta med både mindre och större produktioner.
- Erfarenhet från att ansvara för tidsplaner, resursplanering och budgetering.
- Gott affärssinne och förstår vikten av att skapa (och hålla) budgetar, effektivisera processer och bygga starka kundrelationer.
- Språkkunskaper i svenska och engelska (vissa av våra kunder är engelsktalande).


Känner du igen dig?

Känns det som att du och Crisp Film är en bra match? Varmt välkommen att ansöka!

Vår rekryteringspartner UrbanUrban hanterar samtliga ansökningar och kontaktperson är Helena Melin (helena@urbanurban.se). Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att jobba på Crisp Film

På Crisp Film jobbar människor med passion för rörlig kommunikation och film. Vår arbetsplats består av drivna personer med bakgrund inom film, tv och reklamfilmsproduktion där alla har närhet till alla delar av verksamheten och möjlighet att påverka. Precis som vi arbetar för att skapa positiv förändring genom film vill vi skapa en arbetsplats där vi arbetar ständigt för att förbättras. Välkommen att skapa med oss.

Ansök nu