Aura Personal AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Aura Personal AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Trafikvakter sökes omgående till kund

Trafikvakt
Läs mer Mar 28
Nytt
Nu söker vi på Aura personal AB, trafikvakter till en av våra kunder!

 

Om oss:
Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter.

Arbetsbeskrivning:
Som Trafikvakt ansvarar du för att dirigera trafik som flaggvakt eller trafiklots vid vägarbetsområden runt om i Stockholm. Uppgifterna kan variera från att vara på mindre landsvägar till mer komplexa trafiksituationer i stadsmiljöer. Flexibilitet vad gäller arbets- och arbetstider krävs, då vissa uppdrag kan utföras nattetid, som exempelvis beläggningsarbeten på motorvägar.

Ansvarsområden:

• Vara trafikvakt vid riskzoner.
• Dirigera transporter till och från byggområdet.
• Styra civila personer runt arbetsområdet.
• Kommunicera effektivt med transporter för korrekt ruttplanering.

Önskade egenskaper:

• Serviceinriktad och lösningsorienterad.
• Tar eget initiativ och ansvar.
• Kan arbeta både självständigt och i team.
• Målmedveten och har god kommunikationsförmåga på svenska.

Meriterande kompetenser:

• Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
• Tidigare arbete inom väg sektorn.
• B-körkort.
• APV 1.1 -1.3

Heltidstjänst med varierande arbetstider både på dag och nattetid.

 

Start: Omgående 

Lön: Enligt kollektivavtal 

Ort: Stockholm 

 

Om du känner känner att du skulle passa för denna roll, tveka inte på att ansöka med ditt CV nedan!

Ansök nu

Personbilsmekaniker hos Volkswagen Hammarby

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 26
Om Tjänsten

Är du en skicklig och passionerad mekaniker med erfarenhet av att arbeta med bilar? Då har du möjligheten att bli en del av vårt dynamiska team på Volkswagen Hammarby och arbeta med ett av världens mest kända varumärken.
Vi söker en erfaren mekaniker som är redo att ta sig an utmaningarna med att underhålla och reparera Volkswagen-bilar av högsta kvalitet. Du kommer främst genomföra service, underhåll och uppdatering på bilar, men även felsökning och reparationer kan ingå. På Volkswagen Hammarby är vi dedikerade till att erbjuda våra kunder en enastående serviceupplevelse, och som mekaniker kommer du att spela en central roll i att upprätthålla vår höga standard.

Krav och kvalifikationer:

• Erfarenhet av att arbeta som mekaniker, företrädesvis med Volkswagen-bilar.
• Erfarenhet av våra system Automaster eller Odis är meriterande.
• Kunskap om moderna fordonsdiagnosverktyg och -tekniker.
• Förmåga att arbeta självständigt och effektivt inom ett team.
• Relevant utbildning inom fordonsmekanik eller liknande område, samt jobbat som mekaniker i minst ett år.
• Manuellt B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder:

• En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling.
• Som anställd erbjuder vi
• En chans att arbeta med en av världens ledande biltillverkare och bidra till att leverera enastående service till våra kunder.

 

Om företaget
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Inköpare sökes till Riddermark Bil i Alvik!

Bilförsäljare
Läs mer Mar 20
Inköpare sökes till Riddermark Bil i Alvik!

Vill du ta nästa steg i din karriär och vara en del av en framgångsrik och växande organisation? Riddermark Bil erbjuder en spännande möjlighet för dig att bli en del av deras expansiva team!

Riddermark Bil är ledande på marknaden för begagnade bilar i Sverige och expanderar snabbt. Just nu expanderar de deras inköpsteam på huvudkontoret i Alvik och söker nya talanger att välkomna ombord.

 

Information om anställningen:

Omfattning: Heltid, med varierande arbetstider mellan 09.00-18.30 på vardagar och 10.00-18.00 på helger.

Provanställning: 6 månader

Lön: Fast lön plus provisionsbaserad ersättning

Plats: Stockholm, Bromma (Alviks torg)

Om Tjänsten som inköpare:

Som Säljande Inköpare kommer du att hantera potentiella och befintliga kunder genom telefon- och e-postkontakt. Du kommer att vara ansvarig för hela affärsprocessen, från första kontakten med kunden till att affären är slutförd. Rollen innebär både snabba transaktioner och långsiktiga affärsrelationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom försäljning eller kundservice sedan tidigare.

 

Vi erbjuder:

-En modern arbetsmiljö som ständigt utvecklar bilbranschen i Sverige med nya idéer och digitala verktyg.

-Möjligheter till karriärutveckling genom internrekrytering till ledande befattningar. Många av Riddermark Bils anställda har gått från inköpare eller säljare till butiks- och säljchefer samt områdesansvariga för flera butiker. Riddermark Bil tror på att ge utrymme för personlig utveckling för den som visar engagemang och vilja.

Meriterande kvalifikationer:

-Förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

-Erfarenhet av försäljning eller kundservice är meriterande.

-Flerspråkighet är meriterande.

Som Säljande Inköpare hos Riddermark Bil kommer du att trivas extra bra om du är resultatdriven, positiv och har ambitioner att växa och utvecklas inom företaget. Du kommer att vara en del av ett team på 30 personer och rapportera till teamledaren.

Ansök nu

B-Chaufför sökes omgående!

Distributionsförare
Läs mer Mar 20
Tycker du om att köra bil, träffa människor och se nya platser? Då kan du vara vår nästa chaufför!

Vi söker i dagsläget chaufförer som kan tänka sig att jobba på heltid eller vid behov. Vi samarbetar idag med ett snabbväxande transportföretag inom fordonsbranschen. Din uppgift kommer vara att transportera personbilar av olika märken och modeller runt om i hela landet och även sköta viss kundkontakt.

Det krävs att du innehar manuellt B-körkort och att du är flexibel med arbetstider då du ibland kommer att köra sena kvällar och eventuellt övernatta på förutbestämd ort. Du kommer att utgå från Kungsängen, men det kan även ske att du utgår hemifrån. 

Vi ser gärna att du stämmer in på följande punkter för att lyckas väl i rollen som chaufför:

• Flexibel.
• Stresstålig.
• God körvana.
• Erfarenhet från kundbemötande.
• Manuellt B-körkort är ett krav.
• Flyttande i svenska i både tal och skrift.

Tillsättning sker löpande, tveka inte med att skicka in din ansökan idag så att du kan säkra en plats hos en aktör inom fordonsbranschen!

Ansök nu

Däckskiftare sökes i Stockholm (Utbildning ingår)

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Mar 12
Om jobbet:
Vi söker nu personal inför kommande däcksäsong! Där ingår tjänsterna som däckskiftare och lagerpersonal med placering hos våra kunder i Stockholm. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna så som Volvo, Audi och Porsche. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i några av Stockholms mest moderna däck- och bilverkstäder.

Vi erbjuder en utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från vinter- till sommardäck. Under däcksäsongen arbetar man med noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Din profil:
Som person är du social, kommunikativ och en lagspelare. Du arbetar på ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Att ge service till kunder är något du ser som en självklarhet samtidigt som du klarar av att arbeta i högt tempo.

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult på Aura Personal.

Anställningen är på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.
Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker

Ansök nu

Diagnostekniker sökes till Porsche Service Center Östermalm!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 12
Trivs du med att vara det viktiga länken mellan kunder och deras drömbilar? Vill du ha möjligheten att utvecklas och arbeta i en inspirerande miljö bland andra passionerade tekniker? Då kan du vara vår nästa diagnostekniker hos Porsche på Östermalm.

Hos Porsche kan du förvänta dig en arbetsplats där du inte bara är anställd, utan där du blir en del av en stolt gemenskap som andas Driv, Integritet, och Hållbarhet. Som diagnostekniker kommer du att få vara en nyckelspelare i ett företag som värnar om din utveckling och välbefinnande.

 

Varför oss?

• Storhet i Samhörighet: Bli en del av vår välrenommerade märkesverkstad och arbeta sida vid sida med andra skickliga tekniker.

• Trygghet och Utveckling: Vi erbjuder inte bara tryggheten av ett stort företag med kollektivavtal, utan också kontinuerlig utveckling och tillväxtmöjligheter.

• Förmåner som Inspirerar: Utnyttja våra förmåner, inklusive generösa personalrabatter och ett friskvårdsbidrag som visar att vi bryr oss om din hälsa.

• Modern Verksamhet, God Stämning: Jobba i en modern miljö med likasinnade kollegor där arbetsglädje är lika viktigt som teknisk skicklighet.

 

Dina uppgifter: Som diagnostekniker kommer du att vara hjärtat i att felsöka och reparera kunders bilar. Din roll innefattar också servicearbeten, där du använder rätt verktyg och processer för att hålla våra kunder femstjärnigt nöjda.

Din erfarenhet: Vi letar efter dig med en 3-årig fordonsteknisk utbildning och minst tre års dokumenterad erfarenhet från arbete som tekniker på märkesverkstad. Du är självständig, van vid felsökningar, och har en passion för att leverera högsta kvalitet. Vi värdesätter även goda språkkunskaper och datavana, samt meriterande erfarenhet av system som Elsa, Odis, och Automaster.

Personliga egenskaper: Vi söker en noggrann och kommunikativ individ med en stark känsla för service. Din förmåga att samarbeta och skapa förtroende är avgörande. Med en positiv attityd och yrkesstolthet är du självgående och redo att ta ansvaret för att lösa varje kunds problem på bästa möjliga sätt.

Din personlighet är vår fokus: I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet för att säkerställa att du passar in i vårt team och delar vår passion för exceptionell service och kvalitet.

Ansökan
Om du är en driven och kunnig Diagnostekniker som är redo för en spännande utmaning hos Porsche, ser vi fram emot att ta emot din ansökan. Vid eventuella frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Filip Sörensen på 073 525 10 64 eller filip.sorensen@aurapersonal.se

Ansök nu

Reservdelsman till Hedin Bil Akalla!

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Mar 12
Trivs du med att vara en nyckelspelare i en framstående organisation? Hedin Bil Akalla söker nu en passionerad Reservdelsman för att stärka sitt team.

 

Som Reservdelsman kommer du ha en central roll i vår skadeverkstad, ansvarig för att säkerställa att våra tekniker har tillgång till de reservdelar de behöver. Utöver detta kommer du aktivt delta i förbättringsarbete och utveckling av befintliga processer. Denna mångsidiga roll inkluderar även försäljning över disk, telefonrådgivning och lageroptimering.

Du kommer att vara en del av ett dynamiskt team på cirka 10 personer, där kunskapsdelning och samarbete driver vår reservdelsaffär framåt.

Hedin Bil i Akalla, med sina imponerande 33 000 kvm, är Nordeuropas största bilanläggning och representerar hela 25 bilmärken. Att vara en del av detta företag ger dig en unik möjlighet att engagera dig hos en av Sveriges mest inflytelserika aktörer.

 

Din profil:

Vi söker dig med grundläggande fordonskunskap och en passion för branschen. Ordningssinne och strävan efter utmärkt service är viktigt då du dagligen interagerar med verkstad, leverantörer och kunder. God administrativ kompetens och förmåga att använda telefon och dator som verktyg är ett krav. B-körkort är nödvändigt och flytande svenska och engelska är ett måste.

Meriterande är även fordonsteknisk utbildning eller tidigare erfarenhet av reservdelar, samt kännedom om system som Cabas eller Kobra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Om företaget:

Hedin Bil-koncernen, dotterbolag till Hedin Group, är en framstående aktör inom motorbranschen i Sverige, Norge och Belgien. Med 39 bilmärken representerade på 108 platser erbjuder koncernen både nya och begagnade fordon inom olika kategorier.

Att vara en del av Hedin Group innebär att delta i en spännande tillväxtresa. Vi värdesätter drivna och engagerade medarbetare och ser varje individuell kompetens som en tillgång. Tillsammans skapar vi starka och innovativa team, där dina kvaliteter och styrkor får ta plats och bidra till hela företagets framgång.

Hos oss får du möjlighet att utveckla din yrkeskunskap och skapa många minnesvärda erfarenheter, vilket gynnar både dig och Hedin Group i vår gemensamma tillväxt.

Ansök nu

Vi söker konsultchef till Aura Personal!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 12
Vi söker vår nästa konsultchef!

Aura personal är ett bemanning och rekryteringsföretag och vi söker nu "Aura" nummer tre som kommer att få möjligheten att under ett års tid arbeta med rekrytering, försäljning och personalansvar. Som "Aura" får du en unik inblick i ett företag med stark entreprenöriell anda där alla är delaktiga i bolagets framgång. Tjänsten som "Aura" är krävande men också oerhört givande för rätt person.

Vi söker dig som precis gått ut gymnasiet. Du är ambitiös och har tidigare erfarenhet från försäljning eller service. För tjänsten krävs att du är målinriktad och har siktet inställt på att i framtiden göra karriär men redan nu vill testa på att arbeta i en roll med mycket eget ansvar och tuffa mål. Du som söker ska ha gymnasieexamen från ekonomiskt, naturvetenskapligt eller samhällsvetenskapligt program. Om du har ett år som utbytesstudent är det meriterande. B-körkort är ett krav eftersom du kommer att tillbringa mycket tid ute hos våra kunder.

Hos oss är ingen dag den andra lik varför stor förmåga till flexibilitet är avgörande. Vi tror på att våga så den som söker rollen är van att fatta beslut och inte rädd för att göra fel.

Som "Aura" kommer du att jobba tillsammans med ett team som brinner för uppgiften och inte går hem förrän arbetet är slutfört, vilket ger dig som "Aura" en unik bas att stå på inför framtiden. För rollen krävs känsla och intresse för affärer, service och analytisk förmåga. Hos oss får du möjlighet att testa dina gränser och utvecklas samtidigt som du har ett starkt team bakom dig.

Vi vågar sticka ut hakan och påstå att detta är marknadens starkaste jobberbjudande för dig som precis gått ut gymnasiet. Den erfarenhet du får som "Aura" kommer att ge dig en unik start efter skolan och något du kommer att bära med dig resten av livet.

Ansök nu

Mekaniker sökes till Kihlströms Transport och Lastbilscenter!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 12
Om tjänsten
Är du en kompetent och erfaren mekaniker som nu är ute efter en ny utmaning? Då kan arbetet som mekaniker på Kihlströms Transport och Lastbilscenter i Spånga vara något för dig! De söker nu efter en ny trevlig medarbetare som kan ingå i deras härliga gemenskap. Kihlströms Transport och Lastbilscenter är i en expansiv fas och gjorde sitt bästa år någonsin under 2022. De arbetar både med försäljning och reparation av bilar inom transportbilsbranschen och har samarbeten med bland annat Ica, Mathem och Instabox. Arbetet innefattar reparation, underhåll och service av lätta lastbilar. Du kommer att bli en viktig del av företaget genom att du ser till så att budbilschaufförerna kan leverera varor till sina kunder på ett säkert och smidigt sätt.

 

Kihlströms Transport och Lastbilscenter erbjuder ett varierande arbete med konkurrenskraftiga villkor. Anställningen är på heltid med start utefter överenskommelse. Detta är en rekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt hos vår kund.

Din profil
Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning i grunden (eller motsvarande erfarenhet) plus ett par års erfarenhet som personbilsmekaniker eller lastbilsmekaniker. Du är självgående i ditt arbete och har en god samarbetsförmåga. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och slutför arbeten i tid. Vidare talar du svenska obehindrat och har manuellt B-körkort. Det är meriterande om du har C-körkort, arbetat med transportbilar sedan tidigare och har en kylutbildning.

Intervjuer kommer att ske löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Ansök nu

Juniormekaniker sökes till Porsche Center Stockholm!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 12
Om tjänsten:

Vi söker en entusiastisk och motiverad juniormekaniker för att ansluta till Porsche i Smista. Som juniormekaniker kommer du att arbeta under uppsikt av erfarna mekaniker och lära dig färdigheterna för att bli en framgångsrik mekaniker.

 

Arbetsuppgifter:

-Assistera erfarna mekaniker med reparationer och underhåll av fordon och utrustning

-Lära sig att använda verktyg och utrustning som krävs för att utföra arbetsuppgifter

-Felsöka, diagnostisera och rapportera eventuella problem med fordon och utrustning

-Utföra underhåll och service på fordon och utrustning enligt schemalagd serviceplan

-Följa arbetsplatsens säkerhetsföreskrifter och procedurer

Kvalifikationer:

-Tidigare erfarenhet av fordonsmekanik är en fördel men inte ett krav

-Teknisk utbildning inom mekanik är önskvärt men inte ett krav

-God förmåga att arbeta i team och kommunicera tydligt

-Grundläggande kunskaper i datoranvändning

-Förmåga att lära sig nya färdigheter och uppgifter snabbt och effektivt

 

Meriterande:

- Behärskar engelska eller annat språk.

 

Om oss:

Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

Sökord: Mekaniker , Fordon , Tekniker , Bilar

Ansök nu

Däckmontör sökes till Porsche Center Stockholm! (start omgående)

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Mar 12
Vi söker nu en däckmontör till Porsche Center Stockholm! Vi ser att du har tidigare jobbat under däcksäsongen och har erfarenhet av däck montering samt balansering. Du kommer att arbeta på heltid måndag till fredag 07–16 med förutsättning att arbeta övertid.

Du kommer att arbeta både administrativt samt praktiskt i form av kundbemötande, kundrådgivning samt montering av däck. All typ av tidigare erfarenhet av verkstadsmiljö, fordonsteknisk utbildning alternativt däck är mycket relevant för denna tjänst.

Detta är en bra möjlighet för dig som vill utvecklas och skapa nya kontakter inom fordonsbranschen.

Vi söker dig som:

- Har driv och vill lära dig nya saker.

- Är lösningsorienterad och social.

- Har kapacitet att arbeta fysiskt.

- Behärskar svenska i tal och skrift.

-Tidigare erfarenheter/utbildning inom fordonsbranschen.

-Har B-Körkort

 

Meriterande:

- Militär tjänstgöring.

- Engelska eller annat språk.

 

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Filip Sörensen på 073 525 10 64 alternativt filip.sorensen@aurapersonal.se

 

Om oss:

Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker

Ansök nu

Kundmottagare sökes till Euromaster Kungsholmen, start omgående!

Receptionist, telefonist
Läs mer Mar 12
Vi söker kundmottagare till Euromaster på Kungsholmen!

Du kommer vara ansiktet utåt på vår kunds däckcenter på Kungsholmen. Din primära uppgift kommer vara att säkerställa god kundnöjdhet och service. Tjänsten omfattar varierande arbetsuppgifter men kundkontakt kommer vara återkommande i arbetet.

I arbetet ingår även uppgifter som att

- Sälja däck

- Hantera fakturor

- Administration

- Kundrelationer

- Rekommendationer av däck

Som person behöver du kunskap om service och kundrelationer, vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet som kundmottagare eller likande roll. Alternativt tidigare erfarenhet inom fordonsbranschen Tjänsten kräver stort ansvar eftersom du kommer jobba med rådgivning och försäljning. Krav för tjänsten är b – körkort, serviceminded, arbetsvillig och lösningsorienterad. Personlighet värderas högt och tillsättning sker löpande, så skicka in din ansökan direkt!

Vi erbjuder spännande arbetsuppgifter hos ett väletablerat företag med stora utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är på heltid där du kommer arbeta måndag – fredag under kontorstider. Vi erbjuder en 6 månaders provanställning med fast lön.

Vill du veta mer om företaget och tjänsten, skicka in din ansökan nu så berättar vi gärna mer.

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Ansök nu

Verkstadsansvarig sökes till Euromaster Kungsholmen!

Verkstadschef
Läs mer Mar 12
Om tjänsten:

Har du flera års erfarenhet av fordonsbranschen och vill ta steget in i ett mer ansvarstagande yrke? Då kan rollen som verkstadsansvarig vara något för dig. Arbetet som verkstadsansvarig är varierande i den mån att du dels arbetar med verkstadsplanering och garantihandläggning, dels ger stöd åt mekanikerna i verkstaden. Då rollen innefattar både praktiska och administrativa moment är det en fördel att ha tidigare erfarenhet av olika roller inom branschen. I rollen som verkstadsansvarig har du ansvar för den dagliga driften av verkstaden och kontakten med kunderna, det är därför viktigt att du som person är serviceinriktad och ansvarstagande. Du kommer vara en viktig del av företaget och arbetar tillsammans med dina medarbetare mot att ständigt förbättra verkstaden och kvaliteten på arbetsuppgifterna. Vi ser att du som person är driven och lösningsorienterad, samt stimuleras av att arbeta i ett högt tempo.

Euromaster är ett mycket väletablerat företag inom fordonsbranschen och på just denna verkstad skulle du jobba tillsammans med ca. 11st andra mekaniker/däckmontörer innehavande god kompetens. Arbetet är en heltidstjänst med start omgående eller utefter överenskommelse. Intervjuer kommer ske löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Passa därför på att ansöka redan idag!

 

Arbetsuppgifter:

Som verkstadscoach hos vår kund har du en bred roll, där du har ansvar för den dagliga driften av verkstaden. Arbetsuppgifterna som bland annat ingår i yrket är att planera och följa upp verksamheten, ta hand om befintliga leverantörs- och kundrelationer, samt skapa nya kontakter.

Din profil:

I syfte att lyckas i tjänsten som verkstadsansvarig ser vi att du bör ha:

- En fordonsteknisk utbildning eller arbetserfarenhet som kan anses likvärdig.

- Några års erfarenhet av en ledande roll.

- Innehaver B-körkort.

- Behärskar svenska och engelska väl i såväl skrift som tal.

 

Det är meriterande om du:

-Har tidigare erfarenhet av att vara verkstadsadministratör, försteman eller teamleader.

-Har god datorvana.

 

Du som person:

-Drivs av att entusiasmera andra och skapa en bra teamkänsla.

-Engagerad och lägger ned tid och energi på ditt arbete.

-Är intresserad av utveckling inom företaget och av medarbetare.

-Gillar utmaningar och problemlösning.

-Trivs i en roll med mycket ansvar.

 

Ansökan:

Detta är en tills vidare heltidstjänst med omgående anställning. Vi gör löpande urval samt intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Filip Sörensen på 073 525 10 64

Ansök nu

Reservdelsman sökes till Spånga!

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Mar 12
Om tjänsten
Är du intresserad av att arbeta både praktiskt, administrativt och socialt? Då kan tjänsten som reservdelsman vara något för dig. Rollen som reservdelsman är ett varierande och roligt arbete för dig som har kunskap om och intresse för bilar. Arbetsuppgifterna innefattar planering och beställning av reservdelar, hantering av inkommande gods och lager, returhantering, intern service till övriga medarbetare, samt andra tillkommande administrativa uppgifter. I rollen som reservdelsman är du en viktig del av verksamheten, eftersom du säkerställer att både bilförsäljning och verkstad får tillgång till reservdelar och tillbehör som efterfrågas. Arbetet sker i nära samarbete med verkstadens olika roller, medarbetarna är glada och stämningen präglas av en teamkänsla. Du erbjuds möjligheten att utvecklas tillsammans med dina kollegor på en fin och fräsch verkstad/bilåterförsäljare. 

 

Tjänsten är på heltid med start omgående eller utefter överenskommelse. Fast lön tillämpas. Arbetet som reservdelsman är en rekrytering och du kommer anställas direkt hos vår kund. Intervjuer kommer ske löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Passa därför på att söka redan idag!

Din profil
I syfte att lyckas i tjänsten som reservdelsman krävs det att du:
-Har tidigare erfarenhet av reservdelshantering på en bilverkstad.
-Har god datorvana eftersom du i arbetet ska kunna hantera olika reservdelssystem.
-Talar svenska och engelska obehindrat.
-Innehar B-körkort.

Det är meriterande om du:
-Arbetat i reservdelssystem tidigare.

Du som person är:
-Strukturerad, ordningsam och noggrann.
-Serviceinriktad och lösningsorienterad.
-Ansvarstagande och självgående.
-Tekniskt lagd.

 

Om oss
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Bilförsäljare sökes till kund i Spånga!

Bilförsäljare
Läs mer Mar 12
Om tjänsten
Brinner du för försäljning och bilar? Då kan arbetet som bilförsäljare vara något för dig! Vi söker nu en glad och serviceorienterad individ med goda kunskaper om bilar. Rollen som bilförsäljare är ett stimulerande och roligt arbete för dig som brinner för att skapa långsiktiga kundrelationer och kundnöjdhet. Du hjälper kunden genom försäljningsprocessen och allt som hör till. Du erbjuder rådgivning efter kundens behov och bistår med information om tillbehör och finansieringslösningar. Tillgänglighet och engagemang är egenskaper som beskriver dig väl. I arbetet som bilförsäljare så har du en viktig roll i att säkerställa återförsäljarens fortsatta framgång. Vi ser därför att du är hårt arbetande, kreativ och lösningsorienterad.

 

Tjänsten är på heltid med start efter överenskommelse. Arbetet som bilförsäljare är en rekrytering, vilket innebär att du blir anställd hos vår kund. Mer information ges vid intervjutillfället. Intervjuer kommer ske löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Passa därför på att ansöka redan idag!

Din profil
I syfte att lyckas i rollen som bilförsäljare tror vi att du har tidigare erfarenhet av försäljning och arbete inom fordonsbranschen i en serviceorienterad roll. Du har intresse för och grundläggande kunskaper om bilar. Som person är du positiv, social och ambitiös. Du är bra på att kommunicera och har erfarenhet av att skapa långsiktiga kundrelationer. Vidare använder du Officepaketet obehindrat och behärskar svenska, samt engelska. Körkort är ett krav.

 

Om oss
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Bilförsäljare sökes till kund i Kista!

Bilförsäljare
Läs mer Mar 12
Om tjänsten
Brinner du för försäljning och bilar? Då kan arbetet som bilförsäljare vara något för dig! Vi söker nu en glad och serviceorienterad individ med goda kunskaper om bilar. Rollen som bilförsäljare är ett stimulerande och roligt arbete för dig som brinner för att skapa långsiktiga kundrelationer och kundnöjdhet. Du hjälper kunden genom försäljningsprocessen och allt som hör till. Du erbjuder rådgivning efter kundens behov och bistår med information om tillbehör och finansieringslösningar. Tillgänglighet och engagemang är egenskaper som beskriver dig väl. I arbetet som bilförsäljare så har du en viktig roll i att säkerställa återförsäljarens fortsatta framgång. Vi ser därför att du är hårt arbetande, kreativ och lösningsorienterad.

 

Tjänsten är på heltid med start efter överenskommelse. Arbetet som bilförsäljare är en rekrytering, vilket innebär att du blir anställd hos vår kund. Mer information ges vid intervjutillfället. Intervjuer kommer ske löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Passa därför på att ansöka redan idag!

Din profil
I syfte att lyckas i rollen som bilförsäljare tror vi att du har tidigare erfarenhet av försäljning och arbete inom fordonsbranschen i en serviceorienterad roll. Du har intresse för och grundläggande kunskaper om bilar. Som person är du positiv, social och ambitiös. Du är bra på att kommunicera och har erfarenhet av att skapa långsiktiga kundrelationer. Vidare använder du Officepaketet obehindrat och behärskar svenska, samt engelska. Körkort är ett krav.

 

Om oss
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Reservdelsman sökes till Porsche Center Stockholm!

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Mar 12
Om tjänsten
Är du intresserad av att arbeta både praktiskt, administrativt och socialt? Då kan tjänsten som reservdelsman vara något för dig. Rollen som reservdelsman är ett varierande och roligt arbete för dig som har kunskap om och intresse för bilar. Arbetsuppgifterna innefattar planering och beställning av reservdelar, hantering av inkommande gods och lager, returhantering, intern service till övriga medarbetare, samt andra tillkommande administrativa uppgifter. I rollen som reservdelsman är du en viktig del av verksamheten, eftersom du säkerställer att både bilförsäljning och verkstad får tillgång till reservdelar och tillbehör som efterfrågas. Arbetet sker i nära samarbete med verkstadens olika roller, medarbetarna är glada och stämningen präglas av en teamkänsla. Du erbjuds möjligheten att utvecklas tillsammans med dina kollegor på en fin och fräsch verkstad/bilåterförsäljare. 

 

Tjänsten är på heltid med start omgående eller utefter överenskommelse. Fast lön tillämpas. Om du har frågor så går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Filip Sörensen på 073 525 10 64. Intervjuer kommer ske löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Passa därför på att söka redan idag!

Din profil
I syfte att lyckas i tjänsten som reservdelsman ser vi att du:
-Har tidigare erfarenhet av reservdelshantering på en bilverkstad.
-Har god datorvana eftersom du i arbetet ska kunna hantera olika reservdelssystem.
-Talar svenska och engelska obehindrat.
-Innehar B-körkort.

Det är meriterande om du:
-Arbetat i reservdelssystem tidigare.

Du som person är:
-Strukturerad, ordningsam och noggrann.
-Serviceinriktad och lösningsorienterad.
-Ansvarstagande och självgående.
-Tekniskt lagd.

 

Om oss
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Vi letar efter erfarna plåtslagare till vår kund!

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Läs mer Mar 12
Om jobbet:

Om du har erfarenhet av bilskadereparationer och strävar efter hög kvalitet i ditt arbete, så söker vi nu en plåtslagare till vår kunds anläggning.

Som anställd hos vår kund kommer du att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal. Du kommer även att ha goda utvecklingsmöjligheter i en företagskultur präglad av drivkraft, integritet och hållbarhet. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med skickliga kollegor i en positiv arbetsmiljö.

Om tjänsten:

Som bilplåtslagare/plåtslagare kommer du att ha en varierande arbetsdag där du utför olika typer av bilskadereparationer för att återställa kundens bil till sitt ursprungliga skick. Du kommer att ingå i ett dedikerat team med erfarna kollegor som arbetar med både mindre och större skador, främst inom bilplåt.

Kvalifikationer:

Vi letar efter dig som har en fordonsteknisk utbildning och har arbetat några år som skadetekniker/bilplåtslagare. Det är viktigt att du är noggrann och har en medvetenhet om kvalitet, då skadetekniker är ett hantverksyrke. Du bör kunna arbeta självständigt men även uppskatta fördelarna med att arbeta i team. Kunskaper i hantering av IT-system (meriterande med Automaster, Elsa eller Cabas), goda kunskaper i svenska samt B-körkort krävs. Vi ser också att du har goda kommunikations- och samarbetsfärdigheter. Du bör vara ambitiös och ta egna initiativ,

Om företaget

Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Inköpare sökes till kund i Stockholm

Bilförsäljare
Läs mer Mar 12
Vill du vara en del av ett expanderande bolag? Har du har ett öga för detaljer och skulle beskriva dig som noggrann, kommunikativ och strukturerad? Trivs du med att arbeta i team mot gemensamt uppsatta mål och i ett högt tempo? Då kan vi ha nästa tjänst för dig.

Vår kund växer och många bilar säljs dagligen från deras butiker runt om i landet, därför söker vi nu någon som vill vara delaktig i vår kunds Inköpsteam.

Det vi behöver tillsätta omgående är en Värderare/inköpare. Detta är en tjänst för dig som gillar mycket ansvar och att arbeta i ett högt tempo men allra viktigast, en person som älskar att göra affärer.

Tjänsten innefattar att möjliggöra affärer i våra största inköpskanaler så som auktioner och privatinköpsaffären där vi dagligen gör affärer. Följande så kan rollen även innebära kontakt med bilhandlare, att värdera inbytesbilar till bolagets säljare och prissättningar av försäljningsbilar mm. En bred roll med mycket ansvar men med huvudfokus att sätta priser på bilar och göra affärer.

Vi söker dig som är:
• Målmedveten
• Gillar att arbeta i grupp och mot gemensamma mål
• Drivs av att lära sig nya saker
• Har ett öga för detaljer
• Som tycker om att ha många bollar i luften
• Är stresstålig

Meriterande:
• Helst ser vi att du jobbat inom fordonsbranschen tidigare men inget måste.
• Allmän affärsinsikt i bilaffären.
• Stort intresse för bilar och gillar att följa marknadsutveckling

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Filip Sörensen på 073 525 10 64 alternativt filip.sorensen@aurapersonal.se

Omfattning: Heltidsanställning Lön: Fast lön + provision.

Arbetstider: 09.00-18.30 vardagar, helger vid behov

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter. Aura personal vill hjälpa dig i din utveckling genom att erbjuda Aura Academy. Det är en kostnadsfri utbildning inom lager, verkstad samt heta arbeten. För mer information besök gärna vår hemsida eller kontakt oss!

Ansök nu

Karriärmöjlighet som Servicerådgivare inom exklusiva sportbilar

Kundmottagare, bilverkstad/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Mar 12
Om tjänsten:

Drömmer du om att arbeta inom den spännande världen av sportbilar? Har du en passion för förstklassig service och njuter av att ha daglig kontakt med kunder? Då kan jobbet som servicerådgivare på vårt företag vara precis rätt för dig. Vi är ett väletablerat företag som specialiserar oss på att sälja sportbilar i absolut världsklass, och vi söker nu efter en servicerådgivare som vill bli en del av vårt team och hjälpa till att upprätthålla vår exceptionella standard.

Som servicerådgivare kommer du att få möjligheten att arbeta med några av de mest prestigefyllda sportbilsmärkena på marknaden. Du kommer att vara involverad i en stimulerande och social arbetsmiljö, där kundbemötandet spelar en avgörande roll för vår fortsatta framgång. Vi söker dig som är både noggrann, positiv och har en stark serviceinriktning, eftersom varje kundinteraktion är en möjlighet att skapa en minnesvärd upplevelse.

Som en del av vår kunds team kommer du att få arbeta i en inspirerande miljö där du kontinuerligt kommer att utbildas och utvecklas inom din roll. Du kommer att ha möjlighet att växa och avancera inom företaget, samtidigt som du får vara en del av ett engagerat och härligt team.

Dina dagliga arbetsuppgifter som servicerådgivare kommer att vara varierande och spännande. Du kommer att få ta emot bokningar och samtal från entusiastiska kunder som är lika passionerade som du när det gäller bilar. Du kommer att erbjuda rådgivning och support, ta fram skräddarsydda offerter och prisförslag för reparationer samt sköta inköp av bildelar. Dessutom kommer du att få äran att välkomna kunderna personligen, besvara deras frågor och vara den viktiga länken mellan dem och vår verkstad. För att underlätta ditt arbete kommer du även att använda dig av moderna digitala system och verktyg, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i sådana miljöer.

Din profil

-God datorvana, gärna erfarenhet av olika system.
-B-körkort.

Det är meriterande om du har:

-Tidigare erfarenhet av att arbeta i Winassist

Vi erbjuder en heltidstjänst med arbetstider under kontorstider, vilket ger dig möjlighet att upprätthålla en god balans mellan arbete och fritid. Dessutom erbjuder vi utvecklingsmöjligheter inom företaget, där du har chansen att bygga en långsiktig karriär inom sportbilsbranschen.

Så om du brinner för att erbjuda enastående service, älskar bilar och vill vara en del av ett väletablerat företag med spännande utvecklingsmöjligheter, vänta inte längre! Ansök idag och bli en värdefull del av vårt motiverade team.

Ansök nu

Unik Karriärmöjlighet hos Aura Personal - Bli vår nästa AURA

Account manager
Läs mer Mar 12
Aura Personal söker vår nästa Aura och vi erbjuder dig en oerhört attraktiv möjlighet att under ett års tid arbeta med rekrytering, försäljning och personalansvar. Som "Aura" kommer du att få en enastående inblick i ett företag med stark entreprenöriell anda, där alla medarbetare spelar en avgörande roll i bolagets framgång. Tjänsten som "Aura" är krävande men samtidigt oerhört givande för rätt person.

Vi söker dig som precis har avslutat din gymnasieutbildning. Du är ambitiös och har tidigare erfarenhet inom försäljning eller service. För att trivas i denna roll behöver du vara målinriktad och ha framtidens karriär i sikte. Du är redo att anta utmaningen och vill redan nu testa på att arbeta med mycket eget ansvar och tuffa mål. Vi ser gärna att du har en gymnasieexamen från ekonomiskt, naturvetenskapligt eller samhällsvetenskapligt program. Om du dessutom har spenderat ett år som utbytesstudent ser vi det som en fördel. Ett B-körkort är ett krav då du kommer att tillbringa mycket tid ute hos våra kunder.

Hos oss på Aura Personal är ingen dag den andra lik, vilket gör att flexibilitet är en avgörande egenskap. Vi tror på att våga ta beslut och inte vara rädd för att göra fel. Som "Aura" kommer du att arbeta tillsammans med ett passionerat team som brinner för sina uppgifter och inte lämnar förrän arbetet är slutfört. Detta ger dig som "Aura" en unik grund att stå på inför framtiden. För att lyckas i rollen behöver du ha en genuin känsla och intresse för affärer, service och analytisk förmåga. Hos oss kommer du att få möjlighet att utmana dina gränser och utvecklas samtidigt som du har ett starkt team som stöttar dig.

Vi vågar sticka ut hakan och påstå att detta är marknadens mest attraktiva jobberbjudande för dig som precis har avslutat gymnasiet. Den erfarenhet du kommer att få som "Aura" kommer att ge dig en unik start i arbetslivet och vara en tillgång för resten av ditt liv.

Ansök nu

Unik Karriärmöjlighet hos Aura Personal - Bli vår nästa AURA

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Mar 12
Aura Personal söker vår nästa Aura och vi erbjuder dig en oerhört attraktiv möjlighet att under ett års tid arbeta med rekrytering, försäljning och personalansvar. Som "Aura" kommer du att få en enastående inblick i ett företag med stark entreprenöriell anda, där alla medarbetare spelar en avgörande roll i bolagets framgång. Tjänsten som "Aura" är krävande men samtidigt oerhört givande för rätt person.

Vi söker dig som precis har avslutat din gymnasieutbildning. Du är ambitiös och har tidigare erfarenhet inom försäljning eller service. För att trivas i denna roll behöver du vara målinriktad och ha framtidens karriär i sikte. Du är redo att anta utmaningen och vill redan nu testa på att arbeta med mycket eget ansvar och tuffa mål. Vi ser gärna att du har en gymnasieexamen från ekonomiskt, naturvetenskapligt eller samhällsvetenskapligt program. Om du dessutom har spenderat ett år som utbytesstudent ser vi det som en fördel. Ett B-körkort är ett krav då du kommer att tillbringa mycket tid ute hos våra kunder.

Hos oss på Aura Personal är ingen dag den andra lik, vilket gör att flexibilitet är en avgörande egenskap. Vi tror på att våga ta beslut och inte vara rädd för att göra fel. Som "Aura" kommer du att arbeta tillsammans med ett passionerat team som brinner för sina uppgifter och inte lämnar förrän arbetet är slutfört. Detta ger dig som "Aura" en unik grund att stå på inför framtiden. För att lyckas i rollen behöver du ha en genuin känsla och intresse för affärer, service och analytisk förmåga. Hos oss kommer du att få möjlighet att utmana dina gränser och utvecklas samtidigt som du har ett starkt team som stöttar dig.

Vi vågar sticka ut hakan och påstå att detta är marknadens mest attraktiva jobberbjudande för dig som precis har avslutat gymnasiet. Den erfarenhet du kommer att få som "Aura" kommer att ge dig en unik start i arbetslivet och vara en tillgång för resten av ditt liv.

Ansök nu

Unik Karriärmöjlighet hos Aura Personal - Bli vår nästa AURA

Telefonförsäljare
Läs mer Mar 12
Aura Personal söker vår nästa Aura och vi erbjuder dig en oerhört attraktiv möjlighet att under ett års tid arbeta med rekrytering, försäljning och personalansvar. Som "Aura" kommer du att få en enastående inblick i ett företag med stark entreprenöriell anda, där alla medarbetare spelar en avgörande roll i bolagets framgång. Tjänsten som "Aura" är krävande men samtidigt oerhört givande för rätt person.

Vi söker dig som precis har avslutat din gymnasieutbildning. Du är ambitiös och har tidigare erfarenhet inom försäljning eller service. För att trivas i denna roll behöver du vara målinriktad och ha framtidens karriär i sikte. Du är redo att anta utmaningen och vill redan nu testa på att arbeta med mycket eget ansvar och tuffa mål. Vi ser gärna att du har en gymnasieexamen från ekonomiskt, naturvetenskapligt eller samhällsvetenskapligt program. Om du dessutom har spenderat ett år som utbytesstudent ser vi det som en fördel. Ett B-körkort är ett krav då du kommer att tillbringa mycket tid ute hos våra kunder.

Hos oss på Aura Personal är ingen dag den andra lik, vilket gör att flexibilitet är en avgörande egenskap. Vi tror på att våga ta beslut och inte vara rädd för att göra fel. Som "Aura" kommer du att arbeta tillsammans med ett passionerat team som brinner för sina uppgifter och inte lämnar förrän arbetet är slutfört. Detta ger dig som "Aura" en unik grund att stå på inför framtiden. För att lyckas i rollen behöver du ha en genuin känsla och intresse för affärer, service och analytisk förmåga. Hos oss kommer du att få möjlighet att utmana dina gränser och utvecklas samtidigt som du har ett starkt team som stöttar dig.

Vi vågar sticka ut hakan och påstå att detta är marknadens mest attraktiva jobberbjudande för dig som precis har avslutat gymnasiet. Den erfarenhet du kommer att få som "Aura" kommer att ge dig en unik start i arbetslivet och vara en tillgång för resten av ditt liv.

Ansök nu

Rivning/grovarbetare sökes i Stockholm

Demonteringsarbetare/Rivningsarbetare
Läs mer Mar 12
Nu söker vi på Aura personal AB, rivnings/grovarbetare till en av våra kunder i Norra Stockholmsområdet! 

 

Om oss:
Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter.

Arbetsuppgifter:
I denna roll kommer du att arbeta runt om i Stockholm med varierande projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

Grov rivning av olika byggnads strukturer.
Deltagande i stambyten och relaterade byggprojekt.
Noggrann sortering och bortforsling av avfalls material.
Hantering av att skydds täcka för att säkerställa att omgivande områden skyddas under arbetet.

Vi söker dig som:

• Har gedigen erfarenhet av rivning och grovarbete.
• Är noggrann och har öga för detaljer.
• Har tidigare erfarenhet av stambytesprojekt.
• Kan arbeta självständigt och effektivt.
• Har körkort (B-körkort är meriterande).
• Behärskar svenska eller engelska väl.

Personliga egenskaper:
Vi värdesätter noggrannhet och engagemang i vårt arbete.

Du bör vara självgående, ha hög arbetsmoral och vara van vid att arbeta i olika projekt.

Flexibilitet och förmåga att anpassa dig till olika arbetsuppgifter är viktiga egenskaper.

 

Start: Omgående 

Lön: Enligt kollektivavtal 

Ort: Norra Stockholm 

 

Om du känner känner att du skulle passa för denna roll, tveka inte på att ansöka med ditt CV nedan!

Ansök nu

Reservdelsman sökes till anläggning i Segeltorp!

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Mar 12
Om tjänsten

Ta nästa steg i din karriär som Reservdelsman - en omväxlande och stimulerande roll där du kan utnyttja dina praktiska, administrativa och sociala färdigheter. Arbetet innefattar att planera och beställa reservdelar, hantera inkommande gods och lager, hantera returer, ge intern service till kollegor samt andra administrativa uppgifter. Du blir en viktig kugge i verksamheten, där du säkerställer tillgång till eftertraktade reservdelar och tillbehör för både bilförsäljning och verkstad. Tillsammans med engagerade kollegor kommer du att trivas i en samarbetsinriktad miljö där teamandan är på topp.

Dessutom får du möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor i en modern och välskött verkstad/bilåterförsäljare.

Tjänsten är på heltid och kan starta omgående eller enligt överenskommelse. Vi erbjuder fast lön och du blir direktanställd hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta vår konsultchef Filip Sörensen på 073 525 10 64. Intervjuer kommer att genomföras löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök därför redan idag!

Dina kvalifikationer:

-Tidigare erfarenhet av reservdelshantering på en bilverkstad.

-God datorvana för att hantera olika reservdelssystem.

-Flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

-B-körkort.

 

Meriterande:

-Erfarenhet av att arbeta med reservdelssystem tidigare.

-Personliga egenskaper:

-Strukturerad, ordningsam och noggrann.

-Serviceinriktad och lösningsorienterad.

-Ansvarstagande och självgående.

-Tekniskt intresserad.

 

Om oss
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Reservdelsman sökes till Kista!

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Mar 12
Om tjänsten
Är du intresserad av att arbeta både praktiskt, administrativt och socialt? Då kan tjänsten som reservdelsman vara något för dig. Rollen som reservdelsman är ett varierande och roligt arbete för dig som har kunskap om och intresse för bilar. Arbetsuppgifterna innefattar planering och beställning av reservdelar, hantering av inkommande gods och lager, returhantering, intern service till övriga medarbetare, samt andra tillkommande administrativa uppgifter. I rollen som reservdelsman är du en viktig del av verksamheten, eftersom du säkerställer att både bilförsäljning och verkstad får tillgång till reservdelar och tillbehör som efterfrågas. Arbetet sker i nära samarbete med verkstadens olika roller, medarbetarna är glada och stämningen präglas av en teamkänsla. Du erbjuds möjligheten att utvecklas tillsammans med dina kollegor på en fin och fräsch verkstad/bilåterförsäljare. 

 

Tjänsten är på heltid med start omgående eller utefter överenskommelse. Fast lön tillämpas. Arbetet som reservdelsman är en rekrytering och du kommer anställas direkt hos vår kund. Intervjuer kommer ske löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Passa därför på att söka redan idag!

Din profil
I syfte att lyckas i tjänsten som reservdelsman krävs det att du:
-Har tidigare erfarenhet av reservdelshantering på en bilverkstad.
-Har god datorvana eftersom du i arbetet ska kunna hantera olika reservdelssystem.
-Talar svenska och engelska obehindrat.
-Innehar B-körkort.

Det är meriterande om du:
-Arbetat i reservdelssystem tidigare.

Du som person är:
-Strukturerad, ordningsam och noggrann.
-Serviceinriktad och lösningsorienterad.
-Ansvarstagande och självgående.
-Tekniskt lagd.

 

Om oss
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Reservdelsman sökes till Älvsjö!

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Mar 12
Om tjänsten
Är du intresserad av att arbeta både praktiskt, administrativt och socialt? Då kan tjänsten som reservdelsman vara något för dig. Rollen som reservdelsman är ett varierande och roligt arbete för dig som har kunskap om och intresse för bilar. Arbetsuppgifterna innefattar planering och beställning av reservdelar, hantering av inkommande gods och lager, returhantering, intern service till övriga medarbetare, samt andra tillkommande administrativa uppgifter. I rollen som reservdelsman är du en viktig del av verksamheten, eftersom du säkerställer att både bilförsäljning och verkstad får tillgång till reservdelar och tillbehör som efterfrågas. Arbetet sker i nära samarbete med verkstadens olika roller, medarbetarna är glada och stämningen präglas av en teamkänsla. Du erbjuds möjligheten att utvecklas tillsammans med dina kollegor på en fin och fräsch verkstad/bilåterförsäljare. 

 

Tjänsten är på heltid med start omgående eller utefter överenskommelse. Fast lön tillämpas. Arbetet som reservdelsman är en rekrytering och du kommer anställas direkt hos vår kund. Intervjuer kommer ske löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Passa därför på att söka redan idag!

Din profil
I syfte att lyckas i tjänsten som reservdelsman krävs det att du:
-Har tidigare erfarenhet av reservdelshantering på en bilverkstad.
-Har god datorvana eftersom du i arbetet ska kunna hantera olika reservdelssystem.
-Talar svenska och engelska obehindrat.
-Innehar B-körkort.

Det är meriterande om du:
-Arbetat i reservdelssystem tidigare.

Du som person är:
-Strukturerad, ordningsam och noggrann.
-Serviceinriktad och lösningsorienterad.
-Ansvarstagande och självgående.
-Tekniskt lagd.

 

Om oss
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Reservdelsman sökes till Hagsätra!

Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Läs mer Mar 12
Om tjänsten
Är du intresserad av att arbeta både praktiskt, administrativt och socialt? Då kan tjänsten som reservdelsman vara något för dig. Rollen som reservdelsman är ett varierande och roligt arbete för dig som har kunskap om och intresse för bilar. Arbetsuppgifterna innefattar planering och beställning av reservdelar, hantering av inkommande gods och lager, returhantering, intern service till övriga medarbetare, samt andra tillkommande administrativa uppgifter. I rollen som reservdelsman är du en viktig del av verksamheten, eftersom du säkerställer att både bilförsäljning och verkstad får tillgång till reservdelar och tillbehör som efterfrågas. Arbetet sker i nära samarbete med verkstadens olika roller, medarbetarna är glada och stämningen präglas av en teamkänsla. Du erbjuds möjligheten att utvecklas tillsammans med dina kollegor på en fin och fräsch verkstad/bilåterförsäljare. 

 

Tjänsten är på heltid med start omgående eller utefter överenskommelse. Fast lön tillämpas. Arbetet som reservdelsman är en rekrytering och du kommer anställas direkt hos vår kund. Intervjuer kommer ske löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Passa därför på att söka redan idag!

Din profil
I syfte att lyckas i tjänsten som reservdelsman krävs det att du:
-Har tidigare erfarenhet av reservdelshantering på en bilverkstad.
-Har god datorvana eftersom du i arbetet ska kunna hantera olika reservdelssystem.
-Talar svenska och engelska obehindrat.
-Innehar B-körkort.

Det är meriterande om du:
-Arbetat i reservdelssystem tidigare.

Du som person är:
-Strukturerad, ordningsam och noggrann.
-Serviceinriktad och lösningsorienterad.
-Ansvarstagande och självgående.
-Tekniskt lagd.

 

Om oss
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Rivning/grovarbetare sökes i Stockholm

Demonteringsarbetare/Rivningsarbetare
Läs mer Mar 12
Nu söker vi på Aura personal AB, rivnings/grovarbetare till en av våra kunder i Södra Stockholmsområdet! 

 

Om oss:
Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter.

Arbetsuppgifter:
I denna roll kommer du att arbeta runt om i Stockholm med varierande projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

Grov rivning av olika byggnads strukturer.
Deltagande i stambyten och relaterade byggprojekt.
Noggrann sortering och bortforsling av avfalls material.
Hantering av att skydds täcka för att säkerställa att omgivande områden skyddas under arbetet.

Vi söker dig som:

• Har gedigen erfarenhet av rivning och grovarbete.
• Är noggrann och har öga för detaljer.
• Har tidigare erfarenhet av stambytesprojekt.
• Kan arbeta självständigt och effektivt.
• Har körkort (B-körkort är meriterande).
• Behärskar svenska eller engelska väl.

Personliga egenskaper:
Vi värdesätter noggrannhet och engagemang i vårt arbete.

Du bör vara självgående, ha hög arbetsmoral och vara van vid att arbeta i olika projekt.

Flexibilitet och förmåga att anpassa dig till olika arbetsuppgifter är viktiga egenskaper.

 

Start: Omgående 

Lön: Enligt kollektivavtal 

Ort: Södra Stockholm 

 

Om du känner känner att du skulle passa för denna roll, tveka inte på att ansöka med ditt CV nedan!

Ansök nu

Fordonstekniker sökes till bilåterförsäljare i Segeltorp!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Mar 12
Är du en erfaren fordonstekniker som söker nya spännande utmaningar? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

 

Din Profil:

Vi letar efter dig som strävar efter att fortsätta utvecklas som fordonstekniker. Hos oss kommer du att arbeta på en auktoriserad märkesverkstad, omgiven av ett team av skickliga tekniker. Dina arbetsuppgifter kommer att vara mångfacetterade och inkludera allt från mindre servicearbeten till större reparationer, felsökningar och förebyggande underhåll av personbilar.

Kvalifikationer:

• Du har en formell utbildning inom fordonsteknik eller motsvarande eftergymnasial utbildning.
• Goda dator- och systemvana.
• B-körkort.
• Flytande svenska i tal och skrift alternativt engelska.

 

Vilka är vi?

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag nischade inom fordonsbranschen. Vi har nära samarbeten med flera stora verkstäder och bilåterförsäljare i Stockholm.

Tjänsten är på heltid med arbetstider förlagda under dagtid, måndag till fredag. Du kommer att vara anställd som konsult hos Aura Personal och ha en dedikerad konsultchef som stöttar dig genom hela din anställning.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen? Kontakta ansvarig rekryterare Filip Sörensen på 073 525 10 64. Intervjuer genomförs löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team!

Ansök nu

Betongarbetare sökes till långt projekt i Stockholm

Betongarbetare
Läs mer Mar 12
Om oss:

Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter.

Aura Personal AB samarbetar med kunder som söker en erfaren betongarbetare för långsiktiga projekt. Vi erbjuder möjligheten att ansluta dig till ett pålitligt och engagerat team inom byggbranschen.

Arbetsuppgifter:

Gjutning, armering och byggande av formar för betongkonstruktioner.
Lapp- och lagarbete för reparationer och justeringar.
Ritningsläsning och följa tekniska specifikationer.
Säkerställa säkerhet och kvalitet inom projekten.

Krav:

Minst 5 års erfarenhet som betongarbetare.
Punktlig, självgående och utmärkt teamarbete.
Förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar noggrant.

Personliga egenskaper: 

Vi värdesätter noggrannhet och engagemang i vårt arbete.

Du bör vara självgående, ha hög arbetsmoral och sköta tider.

Flexibilitet och förmåga att anpassa dig till olika arbetsuppgifter är viktiga egenskaper.

Erbjudande:

Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Spännande och varierande projekt.
Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
Stödjande arbetsmiljö.

 

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering till Conny.bucht@aurapersonal.se.

Ansök nu

Inköpare sökes till Riddermark Bil i Alvik!

Bilförsäljare
Läs mer Mar 7
Inköpare sökes till Riddermark Bil i Alvik!

Vill du ta nästa steg i din karriär och vara en del av en framgångsrik och växande organisation? Riddermark Bil erbjuder en spännande möjlighet för dig att bli en del av deras expansiva team!

Riddermark Bil är ledande på marknaden för begagnade bilar i Sverige och expanderar snabbt. Just nu expanderar de deras inköpsteam på huvudkontoret i Alvik och söker nya talanger att välkomna ombord.

 

Information om anställningen:

Omfattning: Heltid, med varierande arbetstider mellan 09.00-18.30 på vardagar och 10.00-18.00 på helger.

Provanställning: 6 månader

Lön: Fast lön plus provisionsbaserad ersättning

Plats: Stockholm, Bromma (Alviks torg)

Om Tjänsten som inköpare:

Som Säljande Inköpare kommer du att hantera potentiella och befintliga kunder genom telefon- och e-postkontakt. Du kommer att vara ansvarig för hela affärsprocessen, från första kontakten med kunden till att affären är slutförd. Rollen innebär både snabba transaktioner och långsiktiga affärsrelationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom försäljning eller kundservice sedan tidigare.

 

Vi erbjuder:

-En modern arbetsmiljö som ständigt utvecklar bilbranschen i Sverige med nya idéer och digitala verktyg.

-Möjligheter till karriärutveckling genom internrekrytering till ledande befattningar. Många av Riddermark Bils anställda har gått från inköpare eller säljare till butiks- och säljchefer samt områdesansvariga för flera butiker. Riddermark Bil tror på att ge utrymme för personlig utveckling för den som visar engagemang och vilja.

Meriterande kvalifikationer:

-Förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

-Erfarenhet av försäljning eller kundservice är meriterande.

-Flerspråkighet är meriterande.

Som Säljande Inköpare hos Riddermark Bil kommer du att trivas extra bra om du är resultatdriven, positiv och har ambitioner att växa och utvecklas inom företaget. Du kommer att vara en del av ett team på 30 personer och rapportera till teamledaren.

Ansök nu

Kundmottagare sökes till återförsäljare!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 7
Om tjänsten:
Är du passionerad över att erbjuda förstklassig service och finner glädje i daglig kundinteraktion? Då kan rollen som kundmottagare vara det perfekta jobbet för dig. Som kundmottagare får du möjligheten att arbeta på ett väletablerat företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom kundbemötande och kan kickstarta din karriär inom fordonsbranschen. Vi söker dig som är pålitlig, positiv och har en stark serviceinriktning, eftersom kundbemötandet spelar en avgörande roll för verksamhetens framgång. Du kommer att vara en del av ett inspirerande och härligt team. Arbetsuppgifterna är varierande, men en återkommande del av ditt arbete kommer vara att hantera både nya och befintliga kunder.

Som kundmottagare kommer du dagligen ta emot telefonsamtal för att ta bokningar, ge rådgivning samt att upprätta offerter. Dessutom kommer du att interagera med kunder personligen för att besvara deras frågor och fungera som en länk mellan kunden och verkstaden. Arbetet inkluderar även att använda olika digitala system, så det är viktigt att du har god datavana. Det är en heltidstjänst och arbetstiderna är inom kontorstid.

Krav:
• Tidigare erfarenhet av att arbeta inom service och ha daglig kundkontakt.
• Goda datorkunskaper och gärna erfarenhet av olika system.
• B-körkort, manuellt. (Automat kan fungera)
• Kan uttrycka dig väl i tal, och har lätt att kommunicera med kunder såväl som medarbetare.

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet inom däck eller bilar.

Som person:
• Är du ambitiös, hårt arbetande och driven.
• Brinner du för service och att ge kunderna en bra upplevelse.
• Är du lättlärd och vill ständigt utvecklas.
• Strävar du efter att skapa en positiv arbetsmiljö.

Om oss:
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med erfarna rekryterare som sammanlagt har över 20 års erfarenhet inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Vårt nytänkande, lösningsorienterade och effektiva arbetssätt har gjort oss framgångsrika på kort tid. Vi tror på flexibla bemanningslösningar som anpassas efter varje kunds specifika behov, och vi värdesätter transparent kommunikation både med kunder och kandidater. Som kandidat

Ansök nu

Kundmottagare sökes till däckverkstad!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Mar 7
Om tjänsten:
Är du passionerad över att erbjuda förstklassig service och finner glädje i daglig kundinteraktion? Då kan rollen som kundmottagare vara det perfekta jobbet för dig. Som kundmottagare får du möjligheten att arbeta på ett väletablerat företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom kundbemötande och kan kickstarta din karriär inom fordonsbranschen. Vi söker dig som är pålitlig, positiv och har en stark serviceinriktning, eftersom kundbemötandet spelar en avgörande roll för verksamhetens framgång. Du kommer att vara en del av ett inspirerande och härligt team. Arbetsuppgifterna är varierande, men en återkommande del av ditt arbete kommer vara att hantera både nya och befintliga kunder.

Som kundmottagare kommer du dagligen ta emot telefonsamtal för att ta bokningar, ge rådgivning samt att upprätta offerter. Dessutom kommer du att interagera med kunder personligen för att besvara deras frågor och fungera som en länk mellan kunden och verkstaden. Arbetet inkluderar även att använda olika digitala system, så det är viktigt att du har god datavana. Det är en heltidstjänst och arbetstiderna är inom kontorstid.

Krav:
• Tidigare erfarenhet av att arbeta inom service och ha daglig kundkontakt.
• Goda datorkunskaper och gärna erfarenhet av olika system.
• B-körkort, manuellt. (Automat kan fungera)
• Kan uttrycka dig väl i tal, och har lätt att kommunicera med kunder såväl som medarbetare.

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet inom däck eller bilar.

Som person:
• Är du ambitiös, hårt arbetande och driven.
• Brinner du för service och att ge kunderna en bra upplevelse.
• Är du lättlärd och vill ständigt utvecklas.
• Strävar du efter att skapa en positiv arbetsmiljö.

Om oss:
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med erfarna rekryterare som sammanlagt har över 20 års erfarenhet inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Vårt nytänkande, lösningsorienterade och effektiva arbetssätt har gjort oss framgångsrika på kort tid. Vi tror på flexibla bemanningslösningar som anpassas efter varje kunds specifika behov, och vi värdesätter transparent kommunikation både med kunder och kandidater. Som kandidat

Ansök nu

Inköpare sökes till Riddermark Bil i Alvik!

Bilförsäljare
Läs mer Feb 23
Inköpare sökes till Riddermark Bil i Alvik!

Vill du ta nästa steg i din karriär och vara en del av en framgångsrik och växande organisation? Riddermark Bil erbjuder en spännande möjlighet för dig att bli en del av deras expansiva team!

Riddermark Bil är ledande på marknaden för begagnade bilar i Sverige och expanderar snabbt. Just nu expanderar de deras inköpsteam på huvudkontoret i Alvik och söker nya talanger att välkomna ombord.

 

Information om anställningen:

Omfattning: Heltid, med varierande arbetstider mellan 09.00-18.30 på vardagar och 10.00-18.00 på helger.

Provanställning: 6 månader

Lön: Fast lön plus provisionsbaserad ersättning

Plats: Stockholm, Bromma (Alviks torg)

Om Tjänsten som inköpare:

Som Säljande Inköpare kommer du att hantera potentiella och befintliga kunder genom telefon- och e-postkontakt. Du kommer att vara ansvarig för hela affärsprocessen, från första kontakten med kunden till att affären är slutförd. Rollen innebär både snabba transaktioner och långsiktiga affärsrelationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom försäljning eller kundservice sedan tidigare.

 

Vi erbjuder:

-En modern arbetsmiljö som ständigt utvecklar bilbranschen i Sverige med nya idéer och digitala verktyg.

-Möjligheter till karriärutveckling genom internrekrytering till ledande befattningar. Många av Riddermark Bils anställda har gått från inköpare eller säljare till butiks- och säljchefer samt områdesansvariga för flera butiker. Riddermark Bil tror på att ge utrymme för personlig utveckling för den som visar engagemang och vilja.

Meriterande kvalifikationer:

-Förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.

-Erfarenhet av försäljning eller kundservice är meriterande.

-Flerspråkighet är meriterande.

Som Säljande Inköpare hos Riddermark Bil kommer du att trivas extra bra om du är resultatdriven, positiv och har ambitioner att växa och utvecklas inom företaget. Du kommer att vara en del av ett team på 30 personer och rapportera till teamledaren.

Ansök nu

Personbilsmekaniker hos Volkswagen Hammarby

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 22
Om Tjänsten

Är du en skicklig och passionerad mekaniker med erfarenhet av att arbeta med bilar? Då har du möjligheten att bli en del av vårt dynamiska team på Volkswagen Hammarby och arbeta med ett av världens mest kända varumärken.
Vi söker en erfaren mekaniker som är redo att ta sig an utmaningarna med att underhålla och reparera Volkswagen-bilar av högsta kvalitet. Du kommer främst genomföra service, underhåll och uppdatering på bilar, men även felsökning och reparationer kan ingå. På Volkswagen Hammarby är vi dedikerade till att erbjuda våra kunder en enastående serviceupplevelse, och som mekaniker kommer du att spela en central roll i att upprätthålla vår höga standard.

Krav och kvalifikationer:

• Erfarenhet av att arbeta som mekaniker, företrädesvis med Volkswagen-bilar.
• Erfarenhet av våra system Automaster eller Odis är meriterande.
• Kunskap om moderna fordonsdiagnosverktyg och -tekniker.
• Förmåga att arbeta självständigt och effektivt inom ett team.
• Relevant utbildning inom fordonsmekanik eller liknande område, samt jobbat som mekaniker i minst ett år.
• Manuellt B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder:

• En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling.
• Som anställd erbjuder vi
• En chans att arbeta med en av världens ledande biltillverkare och bidra till att leverera enastående service till våra kunder.

 

Om företaget
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Personbilsmekaniker hos Volkswagen Hammarby

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 22
Om Tjänsten

Är du en skicklig och passionerad mekaniker med erfarenhet av att arbeta med bilar? Då har du möjligheten att bli en del av vårt dynamiska team på Volkswagen Hammarby och arbeta med ett av världens mest kända varumärken.
Vi söker en erfaren mekaniker som är redo att ta sig an utmaningarna med att underhålla och reparera Volkswagen-bilar av högsta kvalitet. Du kommer främst genomföra service, underhåll och uppdatering på bilar, men även felsökning och reparationer kan ingå. På Volkswagen Hammarby är vi dedikerade till att erbjuda våra kunder en enastående serviceupplevelse, och som mekaniker kommer du att spela en central roll i att upprätthålla vår höga standard.

Krav och kvalifikationer:

• Erfarenhet av att arbeta som mekaniker, företrädesvis med Volkswagen-bilar.
• Erfarenhet av våra system Automaster eller Odis är meriterande.
• Kunskap om moderna fordonsdiagnosverktyg och -tekniker.
• Förmåga att arbeta självständigt och effektivt inom ett team.
• Relevant utbildning inom fordonsmekanik eller liknande område, samt jobbat som mekaniker i minst ett år.
• Manuellt B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder:

• En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling.
• Som anställd erbjuder vi
• En chans att arbeta med en av världens ledande biltillverkare och bidra till att leverera enastående service till våra kunder.

 

Om företaget
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Servicerådgivare sökes till kund i Norra Stockholm

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 22
Är du passionerad över att erbjuda förstklassig service och finner glädje i daglig kundinteraktion? Då kan rollen som servicerådgivare vara det perfekta jobbet för dig. Som servicerådgivare får du möjligheten att arbeta på ett väletablerat företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som är pålitlig, positiv och har en stark serviceinriktning, eftersom kundbemötandet spelar en avgörande roll för verksamhetens framgång. Du kommer att vara en del av ett inspirerande och härligt team. Arbetsuppgifterna är varierande, men en återkommande del av ditt arbete kommer vara att hantera både nya och befintliga kunder.

Som servicerådgivare kommer du dagligen ta emot telefonsamtal för att ta bokningar, ge rådgivning, göra inköp av bildelar samt att upprätta offerter och prissätta reparationer. Dessutom kommer du att interagera med kunder personligen för att besvara deras frågor och fungera som en länk mellan kunden och verkstaden. Arbetet inkluderar även att använda olika digitala system, så det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i sådana system. Det är en heltidstjänst och arbetstiderna är inom kontorstid.

Krav:

• Tidigare erfarenhet av att arbeta inom service och ha daglig kundkontakt.
• En grundläggande förståelse för bilar och deras olika delar.
• Goda datorkunskaper och gärna erfarenhet av olika system.
• B-körkort.

Meriterande:

• Tidigare erfarenhet som servicerådgivare, reservdelsman eller inom en liknande position.
• Erfarenhet av att arbeta med olika system, inklusive Kobra.

Som person:

• Är du ambitiös, hårt arbetande och driven.
• Brinner du för service och att ge kunderna en bra upplevelse.
• Är du lättlärd och vill ständigt utvecklas.
• Strävar du efter att skapa en positiv arbetsmiljö.

Om oss:

Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med erfarna rekryterare som sammanlagt har över 20 års erfarenhet inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Vårt nytänkande, lösningsorienterade och effektiva arbetssätt har gjort oss framgångsrika på kort tid. Vi tror på flexibla bemanningslösningar som anpassas efter varje kunds specifika behov, och vi värdesätter transparent kommunikation både med kunder och kandidater. Som kandidat

Ansök nu

Montör sökes Norra delen av Stockholm!

Installationstekniker
Läs mer Feb 22
Vi söker just nu flera montörer till ett av våra väletablerade företag

Arbetsuppgifter:
Som montör hos oss kommer dina huvudsakliga uppgifter vara montering och installations av nya system, samt underhåll och service av IT-utrustning. Arbetet kommer utgå från vår kunds huvudkontor, där en del arbete förekommer, men du kommer också åka i väg till olika delar av Stockholms län.

Din profil:
Du har erfarenhet av el och IT-installationer helst inom fordon, eller annan erfarenhet med liknade kompetenser. Du tycker om problemlösning och har förståelse för hur system fungerar tillsammans. Det är viktigt att du kan vara flexibel och har möjlighet till att resa bort under kortare perioder. B -körkort är ett krav.

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: el , fordon , montör, IT, nätverk

Ansök nu

Karriärmöjlighet som Servicerådgivare inom exklusiva sportbilar

Kundmottagare, bilverkstad/Verkmästare, bilverkstad
Läs mer Feb 14
Om tjänsten:

Drömmer du om att arbeta inom den spännande världen av sportbilar? Har du en passion för förstklassig service och njuter av att ha daglig kontakt med kunder? Då kan jobbet som servicerådgivare på vårt företag vara precis rätt för dig. Vi är ett väletablerat företag som specialiserar oss på att sälja sportbilar i absolut världsklass, och vi söker nu efter en servicerådgivare som vill bli en del av vårt team och hjälpa till att upprätthålla vår exceptionella standard.

Som servicerådgivare kommer du att få möjligheten att arbeta med några av de mest prestigefyllda sportbilsmärkena på marknaden. Du kommer att vara involverad i en stimulerande och social arbetsmiljö, där kundbemötandet spelar en avgörande roll för vår fortsatta framgång. Vi söker dig som är både noggrann, positiv och har en stark serviceinriktning, eftersom varje kundinteraktion är en möjlighet att skapa en minnesvärd upplevelse.

Som en del av vår kunds team kommer du att få arbeta i en inspirerande miljö där du kontinuerligt kommer att utbildas och utvecklas inom din roll. Du kommer att ha möjlighet att växa och avancera inom företaget, samtidigt som du får vara en del av ett engagerat och härligt team.

Dina dagliga arbetsuppgifter som servicerådgivare kommer att vara varierande och spännande. Du kommer att få ta emot bokningar och samtal från entusiastiska kunder som är lika passionerade som du när det gäller bilar. Du kommer att erbjuda rådgivning och support, ta fram skräddarsydda offerter och prisförslag för reparationer samt sköta inköp av bildelar. Dessutom kommer du att få äran att välkomna kunderna personligen, besvara deras frågor och vara den viktiga länken mellan dem och vår verkstad. För att underlätta ditt arbete kommer du även att använda dig av moderna digitala system och verktyg, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i sådana miljöer.

Din profil

-God datorvana, gärna erfarenhet av olika system.
-B-körkort.

Det är meriterande om du har:

-Tidigare erfarenhet av att arbeta i Winassist

Vi erbjuder en heltidstjänst med arbetstider under kontorstider, vilket ger dig möjlighet att upprätthålla en god balans mellan arbete och fritid. Dessutom erbjuder vi utvecklingsmöjligheter inom företaget, där du har chansen att bygga en långsiktig karriär inom sportbilsbranschen.

Så om du brinner för att erbjuda enastående service, älskar bilar och vill vara en del av ett väletablerat företag med spännande utvecklingsmöjligheter, vänta inte längre! Ansök idag och bli en värdefull del av vårt motiverade team.

Ansök nu

Unik Karriärmöjlighet hos Aura Personal - Bli vår nästa AURA

Account manager
Läs mer Feb 14
Aura Personal söker vår nästa Aura och vi erbjuder dig en oerhört attraktiv möjlighet att under ett års tid arbeta med rekrytering, försäljning och personalansvar. Som "Aura" kommer du att få en enastående inblick i ett företag med stark entreprenöriell anda, där alla medarbetare spelar en avgörande roll i bolagets framgång. Tjänsten som "Aura" är krävande men samtidigt oerhört givande för rätt person.

Vi söker dig som precis har avslutat din gymnasieutbildning. Du är ambitiös och har tidigare erfarenhet inom försäljning eller service. För att trivas i denna roll behöver du vara målinriktad och ha framtidens karriär i sikte. Du är redo att anta utmaningen och vill redan nu testa på att arbeta med mycket eget ansvar och tuffa mål. Vi ser gärna att du har en gymnasieexamen från ekonomiskt, naturvetenskapligt eller samhällsvetenskapligt program. Om du dessutom har spenderat ett år som utbytesstudent ser vi det som en fördel. Ett B-körkort är ett krav då du kommer att tillbringa mycket tid ute hos våra kunder.

Hos oss på Aura Personal är ingen dag den andra lik, vilket gör att flexibilitet är en avgörande egenskap. Vi tror på att våga ta beslut och inte vara rädd för att göra fel. Som "Aura" kommer du att arbeta tillsammans med ett passionerat team som brinner för sina uppgifter och inte lämnar förrän arbetet är slutfört. Detta ger dig som "Aura" en unik grund att stå på inför framtiden. För att lyckas i rollen behöver du ha en genuin känsla och intresse för affärer, service och analytisk förmåga. Hos oss kommer du att få möjlighet att utmana dina gränser och utvecklas samtidigt som du har ett starkt team som stöttar dig.

Vi vågar sticka ut hakan och påstå att detta är marknadens mest attraktiva jobberbjudande för dig som precis har avslutat gymnasiet. Den erfarenhet du kommer att få som "Aura" kommer att ge dig en unik start i arbetslivet och vara en tillgång för resten av ditt liv.

Ansök nu

Unik Karriärmöjlighet hos Aura Personal - Bli vår nästa AURA

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Feb 14
Aura Personal söker vår nästa Aura och vi erbjuder dig en oerhört attraktiv möjlighet att under ett års tid arbeta med rekrytering, försäljning och personalansvar. Som "Aura" kommer du att få en enastående inblick i ett företag med stark entreprenöriell anda, där alla medarbetare spelar en avgörande roll i bolagets framgång. Tjänsten som "Aura" är krävande men samtidigt oerhört givande för rätt person.

Vi söker dig som precis har avslutat din gymnasieutbildning. Du är ambitiös och har tidigare erfarenhet inom försäljning eller service. För att trivas i denna roll behöver du vara målinriktad och ha framtidens karriär i sikte. Du är redo att anta utmaningen och vill redan nu testa på att arbeta med mycket eget ansvar och tuffa mål. Vi ser gärna att du har en gymnasieexamen från ekonomiskt, naturvetenskapligt eller samhällsvetenskapligt program. Om du dessutom har spenderat ett år som utbytesstudent ser vi det som en fördel. Ett B-körkort är ett krav då du kommer att tillbringa mycket tid ute hos våra kunder.

Hos oss på Aura Personal är ingen dag den andra lik, vilket gör att flexibilitet är en avgörande egenskap. Vi tror på att våga ta beslut och inte vara rädd för att göra fel. Som "Aura" kommer du att arbeta tillsammans med ett passionerat team som brinner för sina uppgifter och inte lämnar förrän arbetet är slutfört. Detta ger dig som "Aura" en unik grund att stå på inför framtiden. För att lyckas i rollen behöver du ha en genuin känsla och intresse för affärer, service och analytisk förmåga. Hos oss kommer du att få möjlighet att utmana dina gränser och utvecklas samtidigt som du har ett starkt team som stöttar dig.

Vi vågar sticka ut hakan och påstå att detta är marknadens mest attraktiva jobberbjudande för dig som precis har avslutat gymnasiet. Den erfarenhet du kommer att få som "Aura" kommer att ge dig en unik start i arbetslivet och vara en tillgång för resten av ditt liv.

Ansök nu

Unik Karriärmöjlighet hos Aura Personal - Bli vår nästa AURA

Telefonförsäljare
Läs mer Feb 14
Aura Personal söker vår nästa Aura och vi erbjuder dig en oerhört attraktiv möjlighet att under ett års tid arbeta med rekrytering, försäljning och personalansvar. Som "Aura" kommer du att få en enastående inblick i ett företag med stark entreprenöriell anda, där alla medarbetare spelar en avgörande roll i bolagets framgång. Tjänsten som "Aura" är krävande men samtidigt oerhört givande för rätt person.

Vi söker dig som precis har avslutat din gymnasieutbildning. Du är ambitiös och har tidigare erfarenhet inom försäljning eller service. För att trivas i denna roll behöver du vara målinriktad och ha framtidens karriär i sikte. Du är redo att anta utmaningen och vill redan nu testa på att arbeta med mycket eget ansvar och tuffa mål. Vi ser gärna att du har en gymnasieexamen från ekonomiskt, naturvetenskapligt eller samhällsvetenskapligt program. Om du dessutom har spenderat ett år som utbytesstudent ser vi det som en fördel. Ett B-körkort är ett krav då du kommer att tillbringa mycket tid ute hos våra kunder.

Hos oss på Aura Personal är ingen dag den andra lik, vilket gör att flexibilitet är en avgörande egenskap. Vi tror på att våga ta beslut och inte vara rädd för att göra fel. Som "Aura" kommer du att arbeta tillsammans med ett passionerat team som brinner för sina uppgifter och inte lämnar förrän arbetet är slutfört. Detta ger dig som "Aura" en unik grund att stå på inför framtiden. För att lyckas i rollen behöver du ha en genuin känsla och intresse för affärer, service och analytisk förmåga. Hos oss kommer du att få möjlighet att utmana dina gränser och utvecklas samtidigt som du har ett starkt team som stöttar dig.

Vi vågar sticka ut hakan och påstå att detta är marknadens mest attraktiva jobberbjudande för dig som precis har avslutat gymnasiet. Den erfarenhet du kommer att få som "Aura" kommer att ge dig en unik start i arbetslivet och vara en tillgång för resten av ditt liv.

Ansök nu

Montör sökes Norra delen av Stockholm!

Installationstekniker
Läs mer Feb 14
Vi söker just nu flera montörer till ett av våra väletablerade företag

Arbetsuppgifter:
Som montör hos oss kommer dina huvudsakliga uppgifter vara montering och installations av nya system, samt underhåll och service av IT-utrustning. Arbetet kommer utgå från vår kunds huvudkontor, där en del arbete förekommer, men du kommer också åka i väg till olika delar av Stockholms län.

Din profil:
Du har erfarenhet av el och IT-installationer helst inom fordon, eller annan erfarenhet med liknade kompetenser. Du tycker om problemlösning och har förståelse för hur system fungerar tillsammans. Det är viktigt att du kan vara flexibel och har möjlighet till att resa bort under kortare perioder. B -körkort är ett krav.

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: el , fordon , montör, IT, nätverk

Ansök nu

Personbilsmekaniker hos Volkswagen Hammarby

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 13
Om Tjänsten

Är du en skicklig och passionerad mekaniker med erfarenhet av att arbeta med bilar? Då har du möjligheten att bli en del av vårt dynamiska team på Volkswagen Hammarby och arbeta med ett av världens mest kända varumärken.
Vi söker en erfaren mekaniker som är redo att ta sig an utmaningarna med att underhålla och reparera Volkswagen-bilar av högsta kvalitet. Du kommer främst genomföra service, underhåll och uppdatering på bilar, men även felsökning och reparationer kan ingå. På Volkswagen Hammarby är vi dedikerade till att erbjuda våra kunder en enastående serviceupplevelse, och som mekaniker kommer du att spela en central roll i att upprätthålla vår höga standard.

Krav och kvalifikationer:

• Erfarenhet av att arbeta som mekaniker, företrädesvis med Volkswagen-bilar.
• Erfarenhet av våra system Automaster eller Odis är meriterande.
• Kunskap om moderna fordonsdiagnosverktyg och -tekniker.
• Förmåga att arbeta självständigt och effektivt inom ett team.
• Relevant utbildning inom fordonsmekanik eller liknande område, samt jobbat som mekaniker i minst ett år.
• Manuellt B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder:

• En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling.
• Som anställd erbjuder vi
• En chans att arbeta med en av världens ledande biltillverkare och bidra till att leverera enastående service till våra kunder.

 

Om företaget
Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kompetenta rekryterare som totalt har över 20 års erfarenhet av bemannings- och rekryteringsarbete. Ett nytänkande, lösningsorienterat och effektivt arbetssätt har gjort att vi under kort tid blivit framgångsrika i vårt arbete. Vi tror på flexibla bemanningslösningar utefter varje kunds respektive behov och värdesätter transparent kommunikation med såväl kund som kandidat. Som kandidat eller medarbetare hos oss blir du en viktig del av vår verksamhet. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Servicerådgivare sökes till kund i Norra Stockholm

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Feb 14
Är du passionerad över att erbjuda förstklassig service och finner glädje i daglig kundinteraktion? Då kan rollen som servicerådgivare vara det perfekta jobbet för dig. Som servicerådgivare får du möjligheten att arbeta på ett väletablerat företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som är pålitlig, positiv och har en stark serviceinriktning, eftersom kundbemötandet spelar en avgörande roll för verksamhetens framgång. Du kommer att vara en del av ett inspirerande och härligt team. Arbetsuppgifterna är varierande, men en återkommande del av ditt arbete kommer vara att hantera både nya och befintliga kunder.

Som servicerådgivare kommer du dagligen ta emot telefonsamtal för att ta bokningar, ge rådgivning, göra inköp av bildelar samt att upprätta offerter och prissätta reparationer. Dessutom kommer du att interagera med kunder personligen för att besvara deras frågor och fungera som en länk mellan kunden och verkstaden. Arbetet inkluderar även att använda olika digitala system, så det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i sådana system. Det är en heltidstjänst och arbetstiderna är inom kontorstid.

Krav:

• Tidigare erfarenhet av att arbeta inom service och ha daglig kundkontakt.
• En grundläggande förståelse för bilar och deras olika delar.
• Goda datorkunskaper och gärna erfarenhet av olika system.
• B-körkort.

Meriterande:

• Tidigare erfarenhet som servicerådgivare, reservdelsman eller inom en liknande position.
• Erfarenhet av att arbeta med olika system, inklusive Kobra.

Som person:

• Är du ambitiös, hårt arbetande och driven.
• Brinner du för service och att ge kunderna en bra upplevelse.
• Är du lättlärd och vill ständigt utvecklas.
• Strävar du efter att skapa en positiv arbetsmiljö.

Om oss:

Aura Personal är ett rekryterings- och bemanningsföretag med erfarna rekryterare som sammanlagt har över 20 års erfarenhet inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Vårt nytänkande, lösningsorienterade och effektiva arbetssätt har gjort oss framgångsrika på kort tid. Vi tror på flexibla bemanningslösningar som anpassas efter varje kunds specifika behov, och vi värdesätter transparent kommunikation både med kunder och kandidater. Som kandidat

Ansök nu

Däcktekniker sökes till Stockholm med start omgående!!

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Feb 14
Vi söker däcktekniker!

Vi ser gärna att du har tidigare jobbat under däcksäsongen och letar nu efter en tills vidare anställning hos oss. Du kommer att arbeta på heltid måndag till fredag 07–16 tillsammans med ett glatt team.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att göra hjulinställningar, monteringar, reparationer samt skifta.. All typ av tidigare erfarenhet verkstadsmiljö, fordons utbildning alternativt däckerfarenhet är mycket relevant för denna tjänst.
Detta är en bra möjlighet för dig som vill utvecklas och skapa nya kontakter inom fordons branschen.

Vi söker dig som:
- Har driv och vill lära dig nya saker.
- Är lösningsorienterad och social.
- Har kapacitet att arbeta fysiskt.
- Behärskar svenska i tal och skrift.
-Tidigare erfarenheter/utbildning inom fordonsbranschen.
- B - Körkort.

 

Meriterande:
- Militär tjänstgöring.
- Engelska eller annat språk.

 

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: Däck, Montör, Fordon, Mekaniker

Ansök nu

Rivning/grovarbetare sökes i Stockholm

Demonteringsarbetare/Rivningsarbetare
Läs mer Feb 14
Nu söker vi på Aura personal AB, rivnings/grovarbetare till en av våra kunder i Södra Stockholmsområdet! 

 

Om oss:
Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter.

Arbetsuppgifter:
I denna roll kommer du att arbeta runt om i Stockholm med varierande projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

Grov rivning av olika byggnads strukturer.
Deltagande i stambyten och relaterade byggprojekt.
Noggrann sortering och bortforsling av avfalls material.
Hantering av att skydds täcka för att säkerställa att omgivande områden skyddas under arbetet.

Vi söker dig som:

• Har gedigen erfarenhet av rivning och grovarbete.
• Är noggrann och har öga för detaljer.
• Har tidigare erfarenhet av stambytesprojekt.
• Kan arbeta självständigt och effektivt.
• Har körkort (B-körkort är meriterande).
• Behärskar svenska eller engelska väl.

Personliga egenskaper:
Vi värdesätter noggrannhet och engagemang i vårt arbete.

Du bör vara självgående, ha hög arbetsmoral och vara van vid att arbeta i olika projekt.

Flexibilitet och förmåga att anpassa dig till olika arbetsuppgifter är viktiga egenskaper.

 

Start: Omgående 

Lön: Enligt kollektivavtal 

Ort: Södra Stockholm 

 

Om du känner känner att du skulle passa för denna roll, tveka inte på att ansöka med ditt CV nedan!

Ansök nu

Rivning/grovarbetare sökes i Stockholm

Demonteringsarbetare/Rivningsarbetare
Läs mer Feb 14
Nu söker vi på Aura personal AB, rivnings/grovarbetare till en av våra kunder i Norra Stockholmsområdet! 

 

Om oss:
Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter.

Arbetsuppgifter:
I denna roll kommer du att arbeta runt om i Stockholm med varierande projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:

Grov rivning av olika byggnads strukturer.
Deltagande i stambyten och relaterade byggprojekt.
Noggrann sortering och bortforsling av avfalls material.
Hantering av att skydds täcka för att säkerställa att omgivande områden skyddas under arbetet.

Vi söker dig som:

• Har gedigen erfarenhet av rivning och grovarbete.
• Är noggrann och har öga för detaljer.
• Har tidigare erfarenhet av stambytesprojekt.
• Kan arbeta självständigt och effektivt.
• Har körkort (B-körkort är meriterande).
• Behärskar svenska eller engelska väl.

Personliga egenskaper:
Vi värdesätter noggrannhet och engagemang i vårt arbete.

Du bör vara självgående, ha hög arbetsmoral och vara van vid att arbeta i olika projekt.

Flexibilitet och förmåga att anpassa dig till olika arbetsuppgifter är viktiga egenskaper.

 

Start: Omgående 

Lön: Enligt kollektivavtal 

Ort: Norra Stockholm 

 

Om du känner känner att du skulle passa för denna roll, tveka inte på att ansöka med ditt CV nedan!

Ansök nu

Däckmontör sökes i Stockholm!

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Feb 13
Vi söker nu däckmontörer till våra kunder i Stockholm! Vi ser att du har tidigare jobbat under däcksäsongen och har erfarenhet av däck montering samt balansering. Du kommer att arbeta på heltid måndag till fredag 08–17 med goda förutsättningar att arbeta övertid.

Arbetsuppgifterna består främst av montering, balansering samt reparationer av däck. Även truckkörning, däckskifte och däcktvätt kan ingå. All typ av tidigare erfarenhet av verkstadsmiljö, fordons utbildning alternativt däck är mycket relevant för denna tjänst.

Detta är en bra möjlighet för dig som vill utvecklas och skapa nya kontakter inom fordonsbranschen.

Vi söker dig som:

- Har driv och vill lära dig nya saker.

- Är lösningsorienterad och social.

- Har kapacitet att arbeta fysiskt.

- Behärskar svenska i tal och skrift.

- Tidigare erfarenheter/utbildning inom fordonsbranschen.

- Har B-Körkort

Meriterande:

- Militär tjänstgöring.

- Engelska eller annat språk.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då tillsättningar sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig konsultchef Markus Jakobsson på 073 537 41 40 alternativt markus.jakobsson@aurapersonal.se

Om oss:
Aura personal tror på människor och att alla som vill kan. Våra år i branschen har gjort oss övertygade om att många fler kan skapa sin egen framgång bara någon ser dem och ger dem chansen. Vårt fokus ligger på att hitta just de som vill utvecklas och se möjligheter.

Sökord: däck , fordon , bilar , mekaniker

Ansök nu