AFRY AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos AFRY AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Elkraftskonsult till AFRY Distribution

Projekteringsingenjör, elkraft
Läs mer Maj 13
Nytt
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
AFRY har i många år framgångsrikt stöttat energiproducenter och distributörer. Energimarknaden har just nu sin största tillväxt sedan Sverige blev elektrifierat och behovet av investeringar i distributions- och transmissionsnäten är enorma de kommande åren. På AFRY Distribution är vi i dagsläget cirka 50 konsulter som är med och bygger ut och utvecklar framtidens elnät och vi behöver bli fler!
Våra uppdrag kan innefatta alltifrån förstudier, planering och projektering till färdiga anläggningsändringar. Projekten kan ske både i AFRYs regi samt som inhyrd resurs ute hos kund. Vi utför projekt av olika storleksgrad som sträcker sig från underhåll, ombyggnation, nyanslutningar eller reinvesteringar. Vi har med andra ord en bred kompetens som ger oss möjlighet att hjälpa både våra kunder och varandra att utvecklas!
På AFRY får du möjlighet att utvecklas i rollen som Elkraftskonsult och du kommer ha ett nära samarbete med härliga och kompetenta kollegor och du kommer jobba tätt tillsammans med branschens viktigaste kunder. Du kommer bland annat ha möjlighet att jobba med projektering, beredning och konstruktion men även med elkvalitetsutredning, anslutning av vind och solcellsparker, projekt- och byggledning samt uppdragsledning. Är du intresserad av ledarskap så ser vi gärna att du axlar rollen som mentor för juniora kollegor.
Möjliga stationeringsorter är Stockholm, Uppsala, Bollnäs, Östersund, Umeå, Skellefteå, Visby, Halmstad, Malmö, Göteborg, Trollhättan, Norrköping, Linköping, Oskarshamn, Kalmar, Växjö, Hässleholm, Karlskrona, Värnamo, Karlshamn.
Kravspecifikation
Personliga egenskaper är något som vi värderar högt, och för att du ska trivas i rollen - och på AFRY - ser vi att du känner igen dig i våra värdeord BRAVE, DEVOTED, TEAM PLAYERS.
Som person är du flexibel, driven och engagerad. Du har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och är både strukturerad och analytisk. Vidare är du en prestigelös lagspelare med ett genuint intresse av att bygga och bibehålla goda relationer internt så väl som externt, med ett kundorienterat mindset.
För att lyckas i rollen:
Har du relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå med inriktning mot elkraft/el eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Har du minst 3 års kompetens och erfarenhet inom beredning, projektering och projektledning av elnätet.
Har du erfarenhet av rollen som konsult.
Talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska då båda språken frekvent används både inom AFRY och hos våra kunder.

Om rekryteringsprocessen
Om du går vidare i denna rekryteringsprocess kommer vi att använda oss av tester som ett steg i att identifiera din potential. Det vill säga hur väl du matchar de delar av kravprofilen som handlar om personliga egenskaper och problemlösningsförmåga. Testerna hjälper oss också att säkerställa en mer träffsäker och rättvis rekryteringsprocess.
Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtester och säkerhetsprövningar innan anställning kan påbörjas.
Ytterligare information
Vi ser det som naturligt och viktigt att våra medarbetare under hela sin karriär utvecklas och breddas i sin kompetens för att hela tiden stimuleras till att nå sin fulla potential. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal och personalförmåner som flextid och utfyllnad av lön vid föräldraledighet med mera för samtliga av våra medarbetare.
Det våra anställda uppskattar mest bland våra förmåner är erbjudandet inom friskvård och personalföreningen Club AFRY. Genom Club AFRY erbjuder vi en stor variation av intressanta fritidsaktiviteter och möjligheten att ha roligt med kollegor även utanför jobbet inom exempelvis kultur- och sportevenemang, bokklubb, kör, stuguthyrning och sportaktiviteter.
Har vi fångat ditt intresse? Hoppas det!
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-07-07.


Kontaktperson för frågor:
Tf Group Manager Patrik Klintefelt
patrik.klintefelt@afry.com
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Brandkonsult

Brandtekniker
Läs mer Mar 13
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
AFRY konkurrerar med internationella ingenjörsföretag på en global marknad med bas från Norden. AFRY tar andelar och är i en väldigt positiv fas med hög orderstock, vi önskar att även du delar vår ambition och vilja att arbeta i våra lokala eller globala projekt.
På Safety jobbar vi med Brandprojektering, Riskhantering, Arbetsmiljö och Samhällsskydd&Beredskap;. En del jobbar specialiserat inom ett område och andra föredrar att jobba inom flera områden samtidigt. Vi är drygt 80 specialister i Sverige och vi finns på 19 av AFRY:s kontor, från Luleå i norr till Malmö i syd. Vi är ett team som i vardagen kombinerar vår samlade kompetens och geografiska utbredning för att vi som individer ska utvecklas bättre och att vi tillsammans ska uppnå mer.


Jobbeskrivning
Vi behöver bli fler hängivna lagspelare inom Safety! Vi söker framför allt dig som vill jobba med brandprojektering och som vill utgå från AFRY:s huvudkontor i Solna, vårt kontor i Marievik eller från Uppsala. Vi har gott om såväl lokala projekt men också industriprojekt som relaterar till grön omställning, utbyggnaden av järnvägsinfrastrukturen , sjukhusprojekt för både ny- och ombyggnationer eller andra projekt som sträcker sig utanför den omedelbara lokala utgångspunkten.
Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och få med bred kunskap inom alla tekniska områden - vad projektet än kräver kan vi hjälpas åt och lösa det. Vårt arbetsklimat präglas därför av teamwork och framåtanda. Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.


Kravspecifikation
Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta som brandkonsult eller har motsvarande kompetens från att till exempel arbeta med byggnadstekniska brandfrågor på räddningstjänst. Du har Brandingenjörsutbildning eller annan akademisk utbildning som ger motsvarande kompetens.
Även om vi är ett internationellt företag, är det ett krav att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov. Som person vill du nå goda resultat i de projekt du jobbar i och, precis som vi, vill du ha kul på jobbet!


Ytterligare information
Anställningsstart sker efter överenskommelse och dialog, då vi är måna om att det ska fungera optimalt för bägge parter. För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner så som friskvårdsbidrag och en förmånsportal med en mängd rabatter. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, sjunga i kör till att spela brädspel – det finns något för alla.
Vårt arbete med mångfald är också ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina karriärsmål.
I din roll hos oss kan det förekomma resor runt om i och utanför Sverige då vårt verksamhetsområde är internationellt.
Tycker du att detta låter spännande och vill veta mer? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för att höra mer om tjänsten samt om du har några frågor.
Sista ansökningsdag är den 15 juli. Vi arbetar löpande med urval, så vänta inte för länge med din ansökan.
Kontaktuppgifter för frågor:
Johan Blomstrand Martén, Rekryterande chef
johan.blomstrandmarten@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Stockholms bästa juniora projektledare

Projektledare, IT
Läs mer Apr 30
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi söker dig som efter avslutade studier är redo att testa dina vingar på riktigt och inom ett par år ser dig som fullfjädrad projektledare kopplat mot tillverkningsindustrin. Ansök redan nu och se om du har vad som krävs för att bli en del av AFRY Future Graduate Program!
Våra kunder finns inom industri- och teknikbranschen där vi bidrar till att skapa morgondagens smarta produkter och uppkopplade produktion. Många av de projekt där vår hjälp efterfrågas är triggade av elektrifiering, fossilfria material eller digitalisering. Våra kunder finns främst i regionen mellan Stockholm, Södertälje, Västerås och Uppsala och projekt kan bedrivas inom en mängd olika miljöer och på olika företag. För denna roll kommer uppdrag med största sannolikhet genomföras i Södertälje.
Beroende på din bakgrund och dina önskemål kommer du kunna matchas mot det tillgängliga uppdrag där du får en så bra start på din karriär som möjligt!
Kravspecifikation
För att få en god start hos oss vill vi att du nyligen avslutat en civilingenjörsutbildning, redo för en spännande utmaning! Vi ser att din utbildning är inriktad mot maskinteknik eller industriell ekonomi, gärna med inslag av produktion. Meriterande med erfarenhet av något/några av följande områden:
Fordons- och/eller annan tillverkande industri
Produktionsutveckling
Produktionsteknik
Logistik

Du lever upp till AFRYs värdeord; modig, hängiven, lagspelare:
Modig: Du vågar utmana dig själv och vad du vanligtvis är bekväm med. Du blir motiverad av att testa och lära dig nya saker
Hängiven: Du arbetar målfokuserat och ger inte upp förrän arbetet är slutfört. Att ta stort ansvar i ett tidigt skede är inga problem.
Lagspelare: Du är prestigelös och trivs med att ha många sociala kontakter. Du är dessutom ödmjuk och serviceinriktad med ledaregenskaper.

Vi tror dessutom att du har ett intresse av produktion och projektledning. Du ser fram emot att jobba operativt i en industrimiljö med produktion som nära gränssnitt.
Även om vi är ett internationellt och multikulturellt företag, värdesätter vi att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov.
Krav för denna tjänst är att du godtar en projektanställning (se AFRY Future Graduate Program nedan) och är redo att rivstarta din karriär!
På grund av semestertider kommer återkoppling på ansökningar att dröja till mitten av augusti. Sista dagen att ansöka är 2024-06-09.
Ytterligare information
AFRYs Future-koncept ger dig en matchad väg in på arbetsmarknaden och en riktigt bra start på din karriär. Konceptet sker i samarbete med kunden och du får under uppdraget testa på konsultrollen samtidigt som du får en god insikt i en mycket spännande kund. Efter initial anställning i futuresektionen finns möjligheter för anställning hos både kunden och AFRY.


Läs mer om vår Future-väg här https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry/studenter-och-nyexaminerade/afry-future-graduate-program
För frågor kring tjänsten eller Future-konceptet, kontakta rekryterande chef på henrik.kindstrand@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Safety söker specialist inom processäkerhet

Processingenjör, elkraft
Läs mer Maj 8
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.




Jobbeskrivning


Våra kunder finns inom flera branscher, t.ex. förnybara energikällor, skogs-, läkemedels-, stål och kemiindustrin. Du kommer att jobba med en blandning av korta och långa uppdrag. Vidare kommer du ha flera kontaktytor såväl internt som externt, nationellt och internationellt.
Safety inom AFRY består av ett nationellt team av ca 80 specialister som har lång erfarenhet av flera områden inom riskhantering. Vi har en kultur av att hjälpa och utveckla varandra, därför kommer du att kunna växa hos oss. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för våra medarbetare och trygghet genom kollektivavtal. Möjlighet finns att vara drivande av den teknisk utvecklingen genom att engagera sig i medarbetarstyrda arbetsgrupper, ledda av vårt utvecklingsteam.
För att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster söker vi dig som vill arbeta med processäkerhet. Som expert inom processäkerhet skapar du en säker anläggning för våra kunder. Du kommer bland annat jobba med en eller flera tjänsteområden:
Ledning av riskanalyser, t.ex. HAZOP, HAZID, SIL-analyser, osv
Framtagning av dokumentation gällande ATEX, t.ex. framtagning av klassningsplaner, explosionsskyddsdokument,osv
Arbeta med att genomföra riskrelaterade tillståndsärenden, t.ex. Seveso, miljöbalken, LBE, LSO, osv
Agera som HSE-lead i designprojekt som AFRY driver
Beräkna konsekvenser i form av brand, explosion och giftiga utsläpp.



I din roll som riskkonsult hos oss kan det förekomma resor runt i och utanför Sverige då vårt verksamhetsområde är internationellt. Just nu söker vi medarbetare främst vid AFRYs-kontor i Göteborg, Stenungsund, Karlstad, Stockholm, Malmö, Borlänge och Örnsköldsvik. Andra orter kan också diskuteras.
Kravspecifikation
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med processäkerhet, dvs med en eller flera av de nämnda tjänsteområdena ovan, antingen i rollen som konsult eller på en anläggning. Du tycker om att jobba med teknik, är systematisk och gillar att jobba med komplicerade problem samt är en lagspelare. Vi ser gärna att du har en akademisk examen som civilingenjör eller förvärvat din kunskap enligt motsvarande.
I rollen som konsult behöver du bygga personliga nätverk såväl hos kundföretagen som internt hos AFRY. Har du ett uppbyggt nätverk, ser vi det som en stor fördel. Vidare är du duktig på att bibehålla och förvalta dina befintliga relationer och du triggas av att hitta nya affärsmöjligheter. Du behöver också ha förmågan att hantera en budget och leverera med korta deadlines samt själv planera och organisera ditt arbete. Gillar du även att vara uppdragsledare och vägleda dina kollegor ser vi det som ett plus. Om du å andra sidan tycker det är roligare att specialisera dig och ha möjlighet att specialisera dig inom ett visst område, är det en annan egenskap som det också ses positivt på.
För att jobba med säkerhet ställs höga krav på förmågan att kommunicera. Därför kommer det ställas krav på att du behärskar det svenska språket flytande samt är väl förtrogen med engelska i tal och skrift.
Vi värdesätter personlig integritet, noggrannhet och att du har ett genuint intresse för ditt arbete.
Inom Safety arbetar vi med riskhantering, brand, arbetsmiljö samt samhällsskydd och beredskap. Inom riskhantering ingår, förutom processäkerhet, även riskhänsyn i fysisk planering, HSE-samordning, klimatriskanalyser, osv. Har du erfarenheter utöver processäkerhet som ingår i vår tjänsteportfölj är det meriterande.
Vi kommer att gå igenom urvalet löpande, med reservation att det är stiltje under semesterveckorna. Tveka inte, utan hör av dig om det är något som du undrar över!




Ytterligare information


En balans mellan arbete och fritid är något vi på AFRY värdesätter högt. Det erbjuds bland annat gemensamma aktiviteter inom vårt affärsområde Safety och även gemensamma aktiviteter inom Club AFRY där hela det lokala kontoret ingår. Vi jobbar aktivt med att främja mångfald - vi är ett företag som tror att det kommer att göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika.
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-05-30


Kontaktperson för frågor:
I Väst: Sohrab Nassiri, Section Manager / Deputy Market Area Manager
010 - 505 32 42
sohrab.nassiri@afry.com
I Öst: Terese Linder
010 - 505 00 74
terese.linder@afry.com
I Syd: Jennie Ossmark Torstensson
010 - 505 10 48
jennie.ossmark.torstensson@afry.com
I Norr: Nike Schweitzer
010 - 505 78 22
jennie.ossmark.torstensson@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Projektledare inom produktion och intresserad av AFRY?

Civilingenjör, produktion, elkraft
Läs mer Maj 6
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.




Jobbeskrivning


I strävan efter att bidra till skapandet av en mer hållbar värld pågår för närvarande flera spännande projekt över hela Sverige. Har du en passion för att vara en del av och leda projekt som fokuserar på teknisk utveckling och hållbarhet? Då kan rollen som Projektledare på vårt företag vara det du söker.
Våra kunder är ledande inom både teknisk innovation och hållbarhet, vilket präglar de projekt du kommer att vara involverad i. AFRY strävar efter att vara en föregångare inom hållbarhet, och som Projektledare kommer du att spela en betydande roll i att forma en mer hållbar framtid. Projekten inom industrin fokuserar på att skapa hållbara lösningar, inklusive ökad energieffektivitet, högre materialeffektivitet och smartare produktionssystem.
I din roll som konsult och Projektledare kommer du att tillhöra sektionen Project, Control & Management, som är specialiserad inom projektledning och arbetar med olika roller inom projektledning, projekt- och programstyrning samt projektkoordinering. Uppdragen spänner över industrin och teknikbranschen, där vi bidrar till att forma framtidens smarta produktion och produkt. Många projekt drivs av behovet av elektrifiering inom fordonsbranschen, utveckling av fossilfria material eller digitalisering. Uppdragen kan vara hos våra kunder, som befinner sig geografiskt mellan Södertälje och Uppsala, eller på våra egna lokaler.
Vår grupp består för närvarande av 13 projektledare med erfarenhet varierande från 0 till 25 år inom ledande roller inom industrin. De flesta av oss är certifierade enligt PMI eller PRINCE2. Trots vårt tekniska fokus är vår gemensamma drivkraft att utvecklas inom ledarskap och projektledning.
Några citat från medarbetarna inom sektionen om varför de trivs så bra:
Om man gillar att koordinera, hålla ordning och driva små och stora projekt med mycket eget ansvar."
"Bra sektion med härlig sammanhållning där vi stöttar varandra och gärna delar med oss av våra erfarenheter."
"Det finns en stor öppenhet för att komma med egna önskemål om ens personliga utveckling. Dessutom uppmuntras vi att skapa bredd och utvecklas, exempelvis att vi ska certifiera oss som Projektledare."
Varför jobba med mig? – Fredrik, rekryterande chef: Som ledare är jag närvarande, stöttande och möjliggör framgång genom att ta bort hinder. Jag drivs av att prestera tillsammans och imponeras dagligen av vilken potential som finns hos varje medarbetare i gruppen. Mitt främsta mål är att vi som grupp ska leverera den bästa projektledningen till våra kunder samtidigt som vi har grymt kul på jobbet, vilket bygger på att alla tar ansvar för både leverans och teamwork.




Kravspecifikation


Vi söker dig med 2-10 års arbetslivserfarenhet av projektledning inom industrin, gärna inom produktion. Du bör ha en ingenjörsutbildning inom tex maskinteknik eller liknande, och det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom fordon, food & pharma eller liknande industrier.
Som person har du förmågan att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos medarbetare. Du brinner för lagarbete, drivs av utmaningar och älskar tävlingar och sociala sammanhang. Samtidigt tycker du att teknik är intressant och brinner för att utvecklas både som ingenjör och ledare.Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.




Ytterligare information


Du kommer få erfarenhet av att arbeta inom olika intressanta branscher och miljöer med varierande arbetsuppgifter. Vi ger dig möjlighet att lyckas med det vi tillsammans eftersträvar. Vi är ett stort globalt företag som erbjuder framtida intern karriärutveckling, som givetvis supporteras. Den individuella utvecklingen är central, och du kommer växa som person.
För frågor gällande tjänsten, kontakta Sektionschef Fredrik Lindblad, fredrik.f.lindblad@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vill du veta mer om oss så följ oss gärna på #worldclassprojectmanagement på Linked In samt hemsidan Projektkontroll & Projektledning | AFRY
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan.
Välkommen att söka tjänsten, senast den 31 maj!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Projektledare inom hållbar produktutveckling

Produktutvecklare
Läs mer Maj 6
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.




Jobbeskrivning


Våra kunder ligger i framkant när det gäller både teknisk utveckling och hållbarhet, så projekten du kommer bli en del av karaktäriseras av just de områdena. AFRY som företag har som målsättning att vara ledande inom hållbarhet och som Projektledare hos oss kommer du vara starkt bidragande till en hållbar framtid. Hållbara lösningar inom industrin kan exempelvis handla om ökad energieffektivitet, högre materialeffektivitet och smartare produktionssystem.
I din roll som konsult och Projektledare hos oss kommer du tillhöra sektionen Project, Control & Management, som är specialiserade inom projektledning och arbetar med olika roller inom projektledning, projekt- och programstyrning samt projektkoordinering. Uppdragen är inom industrin och teknikbranschen där vi bidrar till att skapa morgondagens smarta produktion och produkt. Många av de projekt där vår hjälp efterfrågas är triggade av elektrifiering av fordonsbranschen, fossilfria material eller digitalisering. I huvudsak är uppdragen hos våra kunder, vilka geografiskt befinner sig mellan Södertälje och Uppsala, alternativt i våra egna lokaler.
Gruppen består idag av 13 projektledare med 0 till 25 års erfarenhet från ledande roller inom industrin. Vi har en jämn fördelning mellan kvinnor som män, om du inte redan är certifierad enligt PRINCE2 och/eller PMI kommer du kunna erbjudas detta via oss. Vi är alla är ingenjörer med genuint teknikintresse i grunden, men vår gemensamma drivkraft är viljan att utvecklas inom ledarskap och projektledning.
Några citat från medarbetarna inom sektionen om varför de trivs så bra:
”Om man gillar att koordinera, hålla ordning och driva små och stora projekt med ansvar”
”Bra sektion med härlig sammanhållning där vi stöttar varandra och gärna delar med oss kring våra erfarenheter”
”Det finns en stor öppenhet för att komma med egna önskemål om ens personliga utveckling. Dessutom uppmuntras vi att skapa bredd och utvecklas, exempelvis att vi ska certifiera oss som Projektledare”
Varför jobba med mig? – Fredrik, rekryterande chef: Som ledare är jag närvarande, stöttande och möjliggöra framgång genom att ta bort hinder. Jag drivs av att prestera tillsammans och imponeras dagligen av vilken potential som finns hos varje medarbetare i gruppen. Mitt främsta mål är att vi som grupp ska leverera den bästa projektledningen till våra kunder samtidigt som vi har grymt kul på jobbet, vilket bygger på att alla tar ansvar för både leverans och teamwork.




Kravspecifikation


Vi söker dig med 2-10 års arbetslivserfarenhet av projektledning inom industrin, gärna inom produktutveckling. I botten har du en ingenjörsutbildning inom tex industriell ekonomi eller liknande och det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom fordon, försvar, elektronik, food & pharma eller liknande industrier.
Som person har du en förmåga att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos medarbetare. Du brinner för lagarbete, drivs av utmaningar och älskar tävlingar och sociala sammanhang. Samtidigt tycker du teknik är intressant och du brinner för att utvecklas som ingenjör och ledare.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.




Ytterligare information


Du kommer få erfarenhet av att arbeta inom olika intressanta branscher och miljöer med varierande arbetsuppgifter. Vi ger dig möjlighet att lyckas med det vi tillsammans eftersträvar. Vi är ett stort globalt företag som erbjuder framtida intern karriärutveckling, som givetvis supporteras. Den individuella utvecklingen är central, och du kommer växa som person.
För frågor gällande tjänsten, kontakta Sektionschef Fredrik Lindblad, fredrik.f.lindblad@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vill du veta mer om oss så följ oss gärna på #worldclassprojectmanagement på Linked In samt hemsidan Projektkontroll & Projektledning | AFRY
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan.
Välkommen att söka tjänsten, senast den 31 maj!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Elkonstruktör till ett av AFRYs mest spännande projekt!

Elkonstruktör
Läs mer Maj 6
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vi är specialister inom industriell automation och söker nu fler medarbetare till vår nystartade sektion och satsning i Stockholm. På AFRY Advanced Automation arbetar vi med spännande och teknikintensiva uppdrag där vi levererar skräddarsydda automationstjänster till kunder inom både den privata och offentliga sektorn.




Jobbeskrivning


Just nu är vi mitt i ett stort ombyggnationsprojekt där vi utvecklar ett reningsverk i Stockholm till ett av världens modernaste. Projektet innefattar en ny reningsanläggning med modern membranteknik för att öka kapaciteten och leva upp till ökade miljökrav. Det är ett spännande projekt där AFRY ansvarar för all elkonstruktion och automation. Idag arbetar ca 35 personer i det interna projektet runt om våra kontor i Stockholm. Arbetet utförs från våra lokaler och projektet går nu in i ett nytt skede vilket gör att vi kommer förstärka projektgruppen med en senior elkonstruktör med placering på vårt kontor i Solna, Liljeholmen/Marievik eller Södertälje.
Som elkonstruktör på AFRY kommer dels att få chansen att följa projekten från idé till driftsatt anläggning för olika kunder. I vissa projekt följer du kundens standard och i andra fall är det du som sätter standarden – din expertis är därför avgörande för flera av våra kunders och AFRYs framgång. När du går in i rollen kommer du att jobba med utförandet i reningsverksprojektet och med ett team av specialister från AFRY vara med i arbetet kring en framtidssäkrad anläggning. Rollen hos oss är bred och varierande och vi som arbetsgivare erbjuder dig ett dynamiskt och utvecklande arbete. Vi ger dig möjligheten att utvecklas i samarbete med en stor skara erfarna specialister tillsammans med branschens viktigaste kunder.




Kravspecifikation


Eftersom du kommer arbetar med att hitta lösningar på avancerade problem så ser vi gärna att du gillar problemlösning. Vi tänker oss att du värdesätter att samarbeta med andra och skapar engagemang, bygger relationer och är ansvarstagande. Utöver detta är du intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du uppfyller följande krav:
Har relevant utbildning inom området, exempelvis som civilingenjör, högskoleingenjör gymnasieingenjör, YH-ingenjör, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Mångårig erfarenhet som elkonstruktör, instrumentingenjör eller från liknande roll.
Erfarenhet från elkonstruktion och apparatskåpskonstruktion inom industri, kraftvärme eller likande.
Goda kunskaper Eplan Electric P8, AutoCAD och ELPROCAD. Erfarenhet av Insyde är starkt meriterande.
Har B-körkort då resor i perioder är en naturlig del av din roll.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.





Ytterligare information


För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet– från friskvårdsbidrag och personalrabatter till förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar. Vår personalklubb Club AFRY arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla. Läs gärna mer om våra förmåner via länk: https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry/lar-kanna-oss


Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina mål. Vi tror även starkt på filosofin att om du ska kunna prestera på jobbet så måste det finnas en bra och hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.


Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?


Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-05-31.


För frågor gällande tjänsten, kontakta:
Emil Winberg
emil.winberg@afry.com
+46 10 505 44 10


För frågor gällande processen, kontakta rekryterare:
Fredrik Lillbäck:
fredrik.lillback@afry.com
+46 10 505 38 94
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Automationsingenjör till stort projekt inom vattenrening

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Maj 6
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vi är specialister inom industriell automation och söker nu fler medarbetare till vår nystartade sektion och satsning i Stockholm. På AFRY Advanced Automation arbetar vi med spännande och teknikintensiva uppdrag där vi levererar skräddarsydda automationstjänster till kunder inom både den privata och offentliga sektorn.




Jobbeskrivning


Just nu är vi mitt i ett stort ombyggnationsprojekt där vi utvecklar ett reningsverk i Stockholm till ett av världens modernaste. Projektet innefattar en ny reningsanläggning med modern membranteknik för att öka kapaciteten och leva upp till ökade miljökrav. Det är ett spännande projekt där AFRY ansvarar för all elkonstruktion och automation. Idag arbetar ca 35 personer i det interna projektet runt om våra kontor i Stockholm. Arbetet utförs från våra lokaler och projektet går nu in i ett nytt skede vilket gör att vi kommer förstärka projektgruppen med en senior automationsingenjör med placering på vårt kontor i Solna, Liljeholmen/Marievik eller Södertälje.
Som Automationsingenjör kommer du att spela en central roll i projektens genomförande från idéstadiet till driftsättning. Du kommer att arbeta med att utforma och implementera automationslösningar enligt kundens behov och kravspecifikationer, där din expertis spelar stor roll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera metodisk felsökning, programmering i PLC/SCADA/DCS samt att agera som tekniskt bollplank för våra kunder för att hitta optimala lösningar.




Kravspecifikation


Eftersom du kommer arbetar med att hitta lösningar på avancerade problem så ser vi gärna att du gillar problemlösning. Vi tänker oss att du värdesätter att samarbeta med andra och skapar engagemang, bygger relationer och är ansvarstagande. Utöver detta är du intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du uppfyller följande krav:
Relevant utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Lång erfarenhet av projekteringsprojekt av nya processanläggningar.
Mångårig erfarenhet som automationsingenjör och goda kunskaper av arbete i Siemens programvaror, speciellt PCS7 men även erfarenhet av andra liknande styrsystem så som ABB 800xA är meriterande.
Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.





Ytterligare information


För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet– från friskvårdsbidrag och personalrabatter till förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar. Vår personalklubb Club AFRY arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla. Läs gärna mer om våra förmåner via länk: https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry/lar-kanna-oss


Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina mål. Vi tror även starkt på filosofin att om du ska kunna prestera på jobbet så måste det finnas en bra och hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.


Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?


Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-05-31.


För frågor gällande tjänsten, kontakta:
Emil Winberg
emil.winberg@afry.com
+46 10 505 44 10


För frågor gällande processen, kontakta rekryterare:
Fredrik Lillbäck:
fredrik.lillback@afry.com
+46 10 505 38 94
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Fältgeotekniker – Nystartsjobb

Geotekniker
Läs mer Maj 6
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Lockas du av geotekniska problemställningar? Trivs du med att arbeta utomhus? Är du nyfiken på att arbeta med maskiner i olika miljöer? Vi vill ge dig som är berättigade till nystartjobb chansen att komma in på ett bolag med många spännande uppdrag och en trygg framtid. Din anställning startar som ett nystartjobb med förhoppningen att vi ska trivas med varandra och att tjänsten ska övergå i en tills vidare anställning.
Vår sektion för geoteknik har vunnit flera spännande och stora uppdrag och vi har förstärkt vår maskinpark med ytterligare två borrbandvagnar och vill gärna att du ansluter till vårt team som fältgeotekniker.


Vi söker:
Biträdande fältgeotekniker med 0–3 års erfarenhet. I rollen som biträdande fältgeotekniker deltar du i allt arbete och utför alla moment med ledning av ansvarig fältgeotekniker. Vi ser att du har en ambition att i framtiden ansvara för utredningar i en roll som ansvarig fältgeotekniker.
Vi bemannar alltid våra borrbandvagnar med två fältgeotekniker för att säkerställa en god arbetsmiljö. Vi arbetar uteslutande med digitala verktyg för planering, redovisning och effektivisering av fältarbeten. Majoriteten av våra uppdrag utförs inom Stockholms län men resor utanför Stockholm förekommer även i arbetet. Fältarbete utförs främst måndag till torsdag. Fredagar nyttjas för att leverera fältdata, att förbereda kommande veckans fältarbete samt strategiskt arbete tillsammans med sektionen.
Kravspecifikation
Vi söker dig som har ett genuint intresse för maskiner samt gärna en utbildning inom geologi. Du tycker om att arbeta utomhus samt att lösa tekniska utmaningar som kan uppstå vid arbete med maskiner och fordon. B-körkort är ett krav och ett extra plus om du även innehar C-körkort eller truckkort.
Som person är du ansvarstagande och flexibel för att passa in i konsultrollen. Du trivs i en grupp med högt i tak där man både lär av andra och lär ut oavsett antalet års erfarenhet. Givetvis är du nyfiken på geoteknik som teknikområde samt att med din kunskap bidra till att lösa projekten tillsammans med våra handläggare.
Att ha roligt på jobbet och tillsammans med kollegor är viktigt för dig.
Är du osäker på om du är kvalificerad för nystartsjobb? prova här: https://arbetsformedlingen.se/for-arbetssokande/extra-stod/stod-a-o/nystartsjobb#Testa
Ytterligare information
Du kommer att tillhöra sektion Geoteknik Stockholm/Öst. Vårt huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor söder om stan och i Uppsala där det finns möjlighet att arbeta ifrån. Vårt fältförråd/verkstad ligger i Södertälje.
Vi är 25 personer fördelade på två grupper som tillsammans arbetar för att alltid kunna leverera de utredningar som våra projekt och beställare är i behov av. Vår avdelning har en stor bredd och erfarenhet inom geoteknik, fältgeoteknik och geofysik. Vi utför gärna mer komplicerade arbeten inom t.ex. marina miljöer, specialmetoder, kärnborrning, inklinometerinstallation, stagspänning och provbelastning.
AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika på marknaden.
Du rapporterar till affärsområdeschefen och din placering kan vara i Stockholm, Göteborg eller Malmö.
Vi ser fram emot din ansökan snarast och senast 26 maj. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Kontaktuppgifter för frågor:
Patrik Lingh, Gruppchef Geoteknik
patrik.lingh@afry.com
Välkommen med din ansökan!


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Resbar projektledare till norra Sverige

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Maj 7
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
AFRY växer i takt med våra kunder och söker just nu en ambitiös ledare med erfarenhet och intresse av investeringsprojekt inom industrin. I strävan efter att skapa en säkrare och mer hållbar värld pågår just nu många stora investeringar i fabriker och produkter. Vill du arbeta hos ett företag där du ges chansen att bidra och vara med och leda dessa? Du kommer tillhöra en grupp som ständigt och aktivt arbetar med att bli bättre och ha roligare tillsammans. Ta chansen att bli en del av AFRY!
Project, Control & management består idag av projektledare med 0 till 25 års erfarenhet från ledande roller inom industrin och de flesta av oss är certifierade enligt PMI eller PRINCE2. Vi är alla är ingenjörer med genuint teknikintresse i grunden, men vår gemensamma drivkraft är viljan att utvecklas inom ledarskap och projektledning.
I din roll som konsult och Projektledare kommer du bli en del av en organisation som är specialiserade inom tekniska lösningar till industrin. Vi som stöttar rekryteringen är affärsområdet Project, Control & Management, som är specialiserade inom projektledning och arbetar med olika roller inom projektledning, projekt- och programstyrning samt projektkoordinering. Vår kompetens ligger främst inom produktion- och produktutveckling. I huvudsak sker uppdragen hos våra kunder alternativt i våra egna lokaler.
Vi ser just nu behov hos vår nära kund som levererar avancerade, tekniska lösningar inom försvar, flyg och säkerhet med fokus på utveckling, tillverkning och support för världsmarknaden.
Varför jobba med mig? – Rekryterande chef Linnéa: ”Jag är en ledare som tycker om struktur, ambition och gemenskap. Jag drivs av utvecklande och spännande uppgifter med tydliga mål. Jag anser att teamwork utnyttjar individers olika styrkor och färdigheter, vilket leder till mer innovativa idéer och kreativa problemlösningar. Jag tror på att varje enskild individ har obegränsad potential så länge drivkraften finns. Att vara ett bra team som stöttar och hjälper varandra gör att arbetsplatsen känns roligare och mer trivsam”.


Kravspecifikation
Vi söker dig med minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av projektledning inom industri, gärna från produktion eller produktutveckling. Du är ingenjör och det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom olika branscher, t.ex. fordon, försvar, papper & massa, energi eller liknande.
Som person är du noggrann och driven med stort tekniskt intresse. Du vill skapa framgångsrika team, drivs av att lösa utmaningar tillsammans med andra och du bidrar alltid med det där lilla extra. Din förmåga att kommunicera med många olika intressenter på ett professionellt och effektivt sätt är viktigt. Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
För vissa av våra kunder är det obligatoriskt med säkerhetskontroll och drogtest, vilket du måste vara bekväm med.
Till den här rollen söker vi dig som är resbar och kan tänka dig konsultuppdrag som innehåller veckopendling.


Ytterligare information
Vi är ett stort globalt företag som erbjuder framtida intern karriärutveckling, som givetvis supporteras. Den individuella utvecklingen är central, och du kommer växa som person.
Våra kunder ligger i framkant när det gäller både teknisk utveckling och hållbarhet, så projekten du kommer bli en del av karaktäriseras av just de områdena. AFRY som företag har som målsättning att vara ledande inom hållbarhet och som projektledare hos oss kommer du vara starkt bidragande till en mer hållbar framtid.
Något av det vi erbjuder dig:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss
Utfyllnad av lön vid föräldraledighet
Vidareutveckling i form av utbildningar och våra uppdrag samt genom att nätverka med våra duktiga konsulter
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, skidresor m.m.

För frågor gällande tjänsten, kontakta Group Manager Linnéa Björkman linnea.bjorkman@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan, senast den 3 juni!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Gruppchef Project management

Gruppchef, teknik
Läs mer Apr 18
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Inom affärsområde Project Management är vi samhällsbyggare som älskar att driva projekt. Vi leder alla aktörer i byggprojekt mot gemensamma mål utifrån beprövade metoder och med hela AFRYs kompetens i ryggen. Vi består av drivna medarbetare som hjälps åt och jobbar tillsammans i team samt genom ömsesidigt utbyte, kompetensutvecklar varandra. Med kompetenta och engagerade projektledare och marknadens mest träffsäkra kalkyler lotsar vi projekten i hamn, från idé till verklighet. Vi har en fantastisk utveckling med mycket god tillväxt och lönsamhet. Idag är Project Management ca 300 medarbetare, såväl erfarna som yngre konsulter.
Jobbeskrivning
Vi söker dig som kan bygga och driva vår verksamhet lokalt, men med nära kontakt och i samarbete med kollegor regionalt inom södra Norrland och Mälardalen. Med dig har du AFRY-medarbetare i hela Sverige som visar lika mycket engagemang och passion som du i sitt arbete.


Vi kommer att tillsätta flera Gruppchefer som kommer att ingå i en sektion som idag består av 20 medarbetare med mycket bred och lång erfarenhet i Byggbranschen från flertalet olika roller och bakgrunder. Sektionen verkar inom området Mälardalen och Södra Norrland. I din roll som Gruppchef kommer du arbeta tätt tillsammans med Sektionschef för att leda och bidra aktivt i den dagliga verksamheten. Detta kan exempelvis innebära: aftersales, bemanning, utveckla kundrelationer, medarbetarengagemang samt handledning och uppdragsledning av medarbetarnas dagliga uppgifter.


Gemensamt med alla roller hos oss är ansvarsbredden och variationen. Vi som arbetsgivare erbjuder dig ett dynamiskt och utvecklade arbete, där vi försöker individanpassa rollbeskrivningen för att stämma med dina förutsättningar. Det betyder att din möjlighet att vara med och utveckla samt forma rollen är stor. På våra kontor finns flera olika discipliner representerade som innebär att stöttning alltid finns nära till hands.


Som Gruppchef har du en central roll med ansvar för att inte bara utveckla och inspirera vår personal, utan också säkerställa effektiv konsultbeläggning samt att erbjuda tekniskt stöd till dina medarbetare. Du kommer att koordinera spännande projekt och vara ansiktet utåt för vårt kontor. Ditt ledarskap kommer att vara nyckeln till vår framgång och vi letar efter någon som har en förmåga att inspirera och motivera personalen.
Kravspecifikation
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av bygg- och projektledning. Vidare ska du ha stark förankring inom sektionens upptagningsområde med omnejd när det kommer till affärer och kontakter i branschen. Utbildningsmässigt tror vi att du har en högskoleutbildning inom bygg- och projektledning eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Du har tidigare erfarenhet av att vara ledare, kanske arbetar du idag som Projektledare eller har personalansvar. Du har flera års erfarenhet som konsult.


Som person är du driven och har lätt att locka till dig kollegor och skapa relationer. Vi söker dig som är en naturlig ledare, lagspelare och kan skapa såväl affärer samt gemenskap runt dig. Du är uppskattad av såväl kollegor som kunder i branschen. Gruppchefen har personalansvar för gruppen och driver på marknaden lokalt. Gruppchefen ska verka för gruppens utveckling såväl kompetensmässigt, rekryteringsmässigt som att säkra resultatet för ekonomin.


För att lyckas i rollen som Gruppchef behövs goda ledar- och teambildningsegenskaper, intresse för marknad, affärs- och produktutveckling, förändringsarbete, ekonomi och resultatstyrning. Avgörande framgångsfaktor är förmågan att implementera idéer och att lyssna av medarbetare, marknadsföra hela bolaget med dess produkter och kompetenser samt att utveckla styrningen av uppdragen genom att själv arbeta aktivt i dessa.
Ytterligare information
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-05-31


Kontaktperson för frågor:
Björn Alsmark, sektionschef Project Management,
070-65 11 135
Bjorn.alsmark@afry.com
Erik Lelander, Marknadsområdeschef Buildings
072-224 92 58
erik.lelander@afry.com


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Senior Technology Specialist Carbon Capture

Informationsspecialist
Läs mer Apr 17
Company Description
AFRY is an international engineering, design and advisory company. We support our clients to progress in sustainability and digitalization. We are 19,000 devoted experts within the fields of infrastructure, industry and energy, operating across the world to create sustainable solutions for future generations.
Making Future


Job Description
Carbon capture technology is gaining an increasing interest in society in general, and among our clients within the process industries. The develop the technology needs efforts in many competence areas such as infrastructure, energy, business management and sustainability.
AFRY’s Process Industries Division serves the Chemicals & Biorefining, Pulp & Paper and Mining & Metals sectors. Our clients are increasingly focusing on developing new sustainable solutions. Many of our clients have CCS/CCU on their agenda and we are working with them in numerous studies and projects.
AFRY Process Industries Division Sweden is looking for a Senior Technology Specialist with deep knowledge and experience within carbon capture technologies to take an important part of our virtual team.
In this role, your task will be to part of AFRY’s team within this field, consisting of representatives and experts from all divisions of the AFRY group. As a team player, you would actively contribute to AFRY’s strategic development. You will need to be able to take the lead in some of our business development activities.


Qualifications
The persons we are looking for have:
Background in chemical or energy sectors, either in research, industry or engineering.
Leading expertise within carbon capture systems and technology.
Experience from project development and larger projects.
Experience from EPC environment or implementation phase projects is meriting.
M.Sc., B.Sc. education or higher.
Excellent interpersonal and communication skills in English language, and preferably also in Swedish
Ability to develop new solutions and approaches in a client- and business-oriented manner.

You are fully supported by multi-skilled colleagues and our international project base provides an opportunity for further professional growth. We are committed to ensure your well-being at work and induct you profoundly to our business.
The position is located in Sweden.


Additional Information
We provide you with a unique global role supported by about 19 000 colleagues in consulting, design, engineering and project implementation. In addition to Process Industry sectors, AFRY’s service offering cover energy, infrastructure, industrial and digital solutions, and management consulting competences.
Our work is demanding, but it is accompanied by freedom – freedom to develop and learn, and to combine professional and private life into a fulfilling match.
We at AFRY want to build a better future and find the best solutions, serving our clients but also the wider society. We are a modern employer strongly driven by our values based on long-term sustainability.
Read more about AFRY and what our employees tell about their work https://afry.com/en/join-us/get-know-us
Contact information
Ulf Strenger
Segment Manager
+46706220146
ulf.strenger@afry.com
Interested in this position? Please submit your application no later than May 31, 2024.

At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Saknar du stimulans söker du en utmaning? Johan söker nu dig som vill

Produktutvecklare
Läs mer Apr 15
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Är du en naturlig ledare och har erfarenhet inom projektledning, vill du kunna påverka/skapa framtidens lösningar inom fordonbranschen? Då finns möjligheten hos oss på AFRY i Stockholm inom divisionen INDUSTRIAL & DIGITAL SOLUTIONS.
Hos oss kommer du få möjlighet att växa och jobba med projektledning av den gröna omställningen inom transportsektorn mot en framtida hållbar värld.
Som projektledare ansvarar du för att projekt utvecklas med en leverans som möter målbild detta i samspel med flera tvärfunktionella grupper. Du har bland annat ansvar för att organisera och leda och allt som ingår i för att driva och leverera projekt.
Du är en coachande lagspelare och ledare som sprider energi i din arbetsgrupp, en plats där man strävar efter att skapa en lärande atmosfär. I denna roll har du kontakt med många olika personer i verksamheten, därför är det av stor vikt att du är en duktig kommunikatör som har förmåga att förklara det komplexa på ett enkelt sätt. Vidare är du även van vid krav och behovs-hantering och har förmåga att sammanställa dessa till konkreta och realistiska mål.


Några citat från medarbetarna inom sektionen om varför de trivs så bra:


AFRY har ett rykte om sig att vara en av de bästa arbetsplatserna i branschen år efter år. Det är en kreativ arbetsmiljö som för samman människor från olika kulturer och utbildningsbakgrund.
Företagskulturen på AFRY tycker jag är en utmärkt blandning av professionalism och att ha roligt på jobbet. På AFRY är vi involverade i många aktiviteter, allt från att utveckla något, arbeta med något slags koncept eller att samarbeta och utvecklas med mina kollegor.
Varför jobba med mig? – Sawen, rekryterande chef: Som ledare är jag närvarande, stöttande och möjliggör framgång genom att visa nya dörrar för konsulterna att kliva igenom. Jag drivs av att prestera tillsammans och imponeras dagligen av vilken potential som finns hos varje medarbetare i gruppen. Mitt främsta mål är att vi som grupp ska leverera den bästa projektledningen till våra kunder samtidigt som vi har grymt kul på jobbet, vilket bygger på att alla tar ansvar för både leverans och teamwork.


Kravspecifikation
Vi söker dig med några års arbetslivserfarenhet av projektledning inom tillverkningsindustri. I botten har du en ingenjörsutbildning och det är meriterande om du har erfarenhet inom fordonsutveckling.


Som person har du en förmåga att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos dina lagkamrater. Du brinner för lagarbete, drivs av utmaningar och älskar sociala sammanhang. Samtidigt tycker du teknik är intressant och du brinner för att utvecklas som ledare.


Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift


Ytterligare information
Vi ger dig möjlighet att lyckas med det vi tillsammans eftersträvar. Vi är ett stort globalt företag som erbjuder framtida intern karriärutveckling, som givetvis supporteras. Den individuella utvecklingen är central, och du kommer växa som person.
Något av det vi kan erbjuda dig:
En trygg anställning med fast lön och kollektivtal – komponenter som är en självklarhet för oss!
En stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner. Vi lär oss av varandra på daglig basis i vårt arbete.
En flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid.
Årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension med personlig rådgivning mm.
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur- och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.


För frågor gällande tjänsten, kontakta Sektionschef Sawen Shawket, sawen.shawket@afry.com


För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Anders Kristiansen, anders.a.kristiansen@afry.com


Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan, senast den 31 Maj.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Devops Engineer

SQE Supplier Quality Engineer
Läs mer Apr 10
Company Description
AFRY is a leading European company with a global reach in technology, design and consulting. We are accelerating the transition towards a sustainable society!
We are 19,000 dedicated experts in infrastructure, industry, energy and digitization, who create sustainable solutions for future generations.
Making Future
Job Description
Do you have experience in software engineering and product development? Do you enjoy working at the intersection of cutting edge technologies and medical technology applications? Do you have a passion for helping people? If you are enthusiastic about software development and DevOps; and are interesting in contributing to medical device product development, then this position is just right for you.
Working with the latest technology and a focus on sustainability, we at AFRY develop solutions of today and tomorrow together with world-leading companies in Stockholm and Uppsala.
Qualifications
You are a Software engineer, located in Stockholm or Uppsala, who enjoys working with product development.
Required qualifications:
A university degree in the relevant field
Good communication skills

Additionally, one or several of the following:
Substantial knowledge about CI
Jenkins knowledge and experience
GIT knowledge and experience
Gerrit knowledge and experience
Worked in Linux environments and in agile teams
Experience and knowledge from scripting languages
Experience with Python programming, shell scripts, Makefiles, yaml and preferably other programming languages
Experience with containers and cloud technologies (eg Docker, Kubernetes, AWS)

Nice to have qualifications:
Jira knowledge
C#
IT infrastructure and network knowledge
Knowledge of Cyber security/cloud competency??
Experience working within regulated environments (i.e. automotive, space, or medical device industries)

It is also important that you are fluent in English, both spoken and written, as this is required in contact with colleagues and customers, and that you have experience of working in international environments. Applicants must reside in Sweden. Swedish language is highly meritorious.
If this opportunity excites you, submit your application today!
Additional Information
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

For questions about the position, contact recruiter maja.lindqvist@afry.com




At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Gruppchef till AFRY Distribution

Gruppchef, teknik
Läs mer Apr 26
Detta är en tjänst med stor frihet att driva och utveckla din egen grupp och med befogenhet över gruppens tillväxt, rekrytering, personal, kunder och marknadsföring. För rätt person finns stora möjligheter till personlig utvecklig och att fortsätta utvecklas inom AFRY. Du ingår i sektionens ledningsgrupp med andra gruppchefer och sektionschef i ett nära samarbete som präglas av tillit och arbetsglädje.
Som gruppchef kommer du att få arbeta med rekrytering av nya gruppmedlemmar och försäljning av deras konsultprofiler. Uppdragen drivs huvudsakligen på plats hos våra kunder eller på våra kontor och då personalen är placerad Stockholm
Det finns stor flexibilitet att forma tjänsten utifrån dina önskemål vad gäller chefsroll och ev. egna uppdrag.
Kravspecifikation
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din potential att utvecklas hos oss. För om vi hittar den matchen så tror vi också att du kommer att trivas hos oss som gruppchef. Win-win!
Vi söker dig som motiveras av att skapa och underhålla många och goda relationer med medarbetare, kunder och kollegor. Kontaktytorna är flera och goda relationer ser vi som bästa grunden för att skapa förtroende ute hos kunderna och för att ge de andra i gruppen de bästa förutsättningarna att lyckas.
Men lika viktigt för rollen är ditt resultatfokus då du på ett effektivt sätt förväntas hålla ihop både affärer och resurser. Du jobbar dessutom ofta i parallella uppdrag och det blir därför även viktigt att du har en förmåga att skapa struktur i din vardag för att kunna hantera dina projekt på bästa sätt både för dig och dina kunder.
Vad behöver du ha med dig för kunskaper och erfarenheter?
Ska-krav:
Tidigare erfarenhet av ledande position
Du skriver och talar obehindrat på både svenska och engelska då båda språken frekvent används både inom AFRY och hos våra kunder.

Meriterande:
Erfarenhet av arbete inom energibranschen.
Tidigare erfarenhet av rollen som chef
Erfarenhet av arbete som konsult
Säljerfarenhet
Rekryteringserfarenhet
Kompetens och erfarenhet inom något av våra leveransområden Beredning , Projektering, Projektledning av elnätet

Om rekryteringsprocessen
Om du går vidare i denna rekryteringsprocess kommer vi att använda oss av tester som ett steg i att identifiera din potential. Det vill säga hur väl du matchar de delar av kravprofilen som handlar om personliga egenskaper och problemlösningsförmåga. Testerna hjälper oss också att säkerställa en mer träffsäker och rättvis rekryteringsprocess.
Eftersom tjänsten verkar inom säkerhetsklassade områden kommer du att genomgå drogtester och säkerhetsprövningar innan anställning kan påbörjas.
Ytterligare information
Vi ser det som naturligt och viktigt att våra medarbetare under hela sin karriär utvecklas och breddas i sin kompetens för att hela tiden stimuleras till att nå sin fulla potential. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal och personalförmåner som flextid och utfyllnad av lön vid föräldraledighet m.m. för samtliga av våra medarbetare.
Det våra anställda uppskattar mest bland våra förmåner är erbjudandet inom friskvård och personalföreningen Club AFRY. Genom Club AFRY erbjuder vi en stor variation av intressanta fritidsaktiviteter och möjligheten att ha roligt med kollegor även utanför jobbet inom tex kultur- och sportevenemang, bokklubb, kör, stuguthyrning, sportaktiviter mm.
Har vi fångat ditt intresse? Hoppas det!
Sista ansökningsdatum är fredagen den 24/5-24
Jag som blir din chef heter Stefan Orsmark. Min ledarskapsfilosofi är att vara lyhörd för varje individ i teamet så alla får rätt stöttning och en intressant utveckling. Jag värdesätter öppenhet hos min omgivning och ger gärna mycket frihet under ansvar. Jag tänker att vår framgång börjar med att du mår bra och har roligt på jobbet!
Tillsammans skapar vi förutsättningarna för en trevlig, spännande och stimulerande arbetsdag.
Kontaktuppgifter: Stefan Orsmark, Sektionschef AFRY Energy Distribution
email: stefan.orsmark@afry.com
Följ Stefan på Linkedin här:
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Fältgeotekniker – Nystartsjobb

Geotekniker
Läs mer Maj 8
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Lockas du av geotekniska problemställningar? Trivs du med att arbeta utomhus? Är du nyfiken på att arbeta med maskiner i olika miljöer? Vi vill ge dig som är berättigade till nystartjobb chansen att komma in på ett bolag med många spännande uppdrag och en trygg framtid. Din anställning startar som ett nystartjobb med förhoppningen att vi ska trivas med varandra och att tjänsten ska övergå i en tills vidare anställning.
Vår sektion för geoteknik har vunnit flera spännande och stora uppdrag och vi har förstärkt vår maskinpark med ytterligare två borrbandvagnar och vill gärna att du ansluter till vårt team som fältgeotekniker.
Vi söker:
Biträdande fältgeotekniker med 0–3 års erfarenhet. I rollen som biträdande fältgeotekniker deltar du i allt arbete och utför alla moment med ledning av ansvarig fältgeotekniker. Vi ser att du har en ambition att i framtiden ansvara för utredningar i en roll som ansvarig fältgeotekniker.
Vi bemannar alltid våra borrbandvagnar med två fältgeotekniker för att säkerställa en god arbetsmiljö. Vi arbetar uteslutande med digitala verktyg för planering, redovisning och effektivisering av fältarbeten. Majoriteten av våra uppdrag utförs inom Stockholms län men resor utanför Stockholm förekommer även i arbetet. Fältarbete utförs främst måndag till torsdag. Fredagar nyttjas för att leverera fältdata, att förbereda kommande veckans fältarbete samt strategiskt arbete tillsammans med sektionen.


Kravspecifikation
Vi söker dig som har ett genuint intresse för maskiner samt gärna en utbildning inom geologi. Du tycker om att arbeta utomhus samt att lösa tekniska utmaningar som kan uppstå vid arbete med maskiner och fordon. B-körkort är ett krav och ett extra plus om du även innehar C-körkort eller truckkort. Goda kunskaper i talad svenska är ett krav och svenska i skrift är en fördel
Som person är du ansvarstagande och flexibel för att passa in i konsultrollen. Du trivs i en grupp med högt i tak där man både lär av andra och lär ut oavsett antalet års erfarenhet. Givetvis är du nyfiken på geoteknik som teknikområde samt att med din kunskap bidra till att lösa projekten tillsammans med våra handläggare.
Att ha roligt på jobbet och tillsammans med kollegor är viktigt för dig.
Är du osäker på om du är kvalificerad för nystartsjobb? prova här: https://arbetsformedlingen.se/for-arbetssokande/extra-stod/stod-a-o/nystartsjobb#Testa


Ytterligare information
Du kommer att tillhöra sektion Geoteknik Stockholm/Öst. Vårt huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor söder om stan och i Uppsala där det finns möjlighet att arbeta ifrån. Vårt fältförråd/verkstad ligger i Södertälje.
Vi är 25 personer fördelade på två grupper som tillsammans arbetar för att alltid kunna leverera de utredningar som våra projekt och beställare är i behov av. Vår avdelning har en stor bredd och erfarenhet inom geoteknik, fältgeoteknik och geofysik. Vi utför gärna mer komplicerade arbeten inom t.ex. marina miljöer, specialmetoder, kärnborrning, inklinometerinstallation, stagspänning och provbelastning.
AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika på marknaden.
Du rapporterar till affärsområdeschefen och din placering kan vara i Stockholm, Göteborg eller Malmö.
Vi ser fram emot din ansökan snarast och senast 26 maj. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Kontaktuppgifter för frågor:
Patrik Lingh, Gruppchef Geoteknik
patrik.lingh@afry.com
Välkommen med din ansökan!
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Systemutvecklare inom samhällsnyttan

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Maj 6
Företagsbeskrivning
AFRY är en europeisk ledare inom ingenjörs-, design- och rådgivningstjänster med global räckvidd. Vi påskyndar omställningen mot ett hållbart samhälle.?Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vår enhet Digital Services verkar över hela utvecklingskedjan med experter inom projektledning, kravanalys, QA och test, systemutveckling, arkitektur, dataanalys och AI, cybersäkerhet m.m.
Jobbeskrivning
Är du en erfaren .NET- eller Java-utvecklare som brinner för att använda din expertis för att göra verklig skillnad? Då kan AFRY Digital Services vara rätt plats för dig! Vi söker nu passionerade seniora utvecklare till våra kunder inom offentlig sektor.
Vi har ramavtal med en rad myndigheter och organisationer inom offentlig sektor och söker nu konsulter för en rad spännande uppdrag under de kommande månaderna. Hos oss får du möjlighet att:
Arbeta med innovativa och samhällsnyttiga projekt. Vi har projekt hos bland annat Försvarets Materielverk, Arbetsförmedlingen och SL, och våra projekt spänner från att utveckla trafikinformationssystem till att effektivisera kliniska studier.
Bli en del av ett team med starkt fokus på kompetensutveckling. Vi satsar stort på våra medarbetares utveckling och erbjuder regelbundna utbildningar och workshops.
Få en flexibel och attraktiv arbetsmiljö. Vi har moderna kontor i Stockholm men vi erbjuder också möjlighet till hybridarbete.

#systemutvecklare #java #.NET #AFRY #samhällsnytta
Kravspecifikation
Vi tror att du är en problemlösare som trivs i en kreativ och utmanande miljö, och att du tycker det är roligt att samarbeta med andra.
Om du även uppfyller nedan kvalifikationer tror vi att du kommer att passa bra in hos oss:
Akademisk examen inom data/IT.
Senior .NET- och/eller Java-utvecklare med minst 5 års arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet av olika molntekniker som Azure/AWS
Professionella kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Är du redo att bidra till samhällsnyttan? Skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig!
Ytterligare information
VÅRT ERBJUDANDE
AFRY Digital Services erbjuder dig:
En attraktiv arbetsmiljö med fokus på trivsel och utveckling. Du får utvecklas kontinuerligt genom individuella kompetensplaner och inspirerande workshops.
Konkurrenskraftiga villkor med förmåner som friskvård, extra semester och generösa föräldraledighetsregler.
Ett stort nätverk av kompetenta kollegor i Sverige och internationellt.

Varmt välkommen till oss!
KONTAKTPERSONER:
Maria Strömbrink, Gruppchef
maria.strombrink@afry.com
?Johan Krii, Sektionschef
johan.krii@afry.com
Rebecka Gravås, Talent Acquisition Partner
rebecka.gravas@afry.com
OM REKRYTERINGSPROCESSEN
Sista ansökningsdag är 2024-05-25. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan dess.
Vår rekryteringsprocess består av:
Urvalsfrågor iva mail eller ett kort första samtal
Två intervjusteg (IRL eller på Teams beroende på situation)
Digital referenstagning via Refapp

AFRY is committed to creating an?inclusive &?diverse?environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of?gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Svetsingenjör

Svetsingenjör
Läs mer Apr 24
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vill du jobba med hela världen men samtidigt ha en trygg samhörighet i ett härligt team med andra specialister där alla bidrar med värdefull kompetens, erfarenhet och glädje?
Som Svetsingenjör kommer du att arbeta på ett flexibelt och kvalitetsinriktat sätt för att hjälpa kunderna till den bästa tekniska och hållbara lösningen. Det är inte ovanligt att du kommer delta i större investeringsprojekt eller vid uppbyggnad av nya fabriker. Majoriteten av din tid kommer du spendera hos våra kunder och då vi både har kunder i Sverige och globalt innebär rollen en del tjänsteresor.
Till vårt marknadsområde Quality Engineering (QE) söker vi nu nya medarbetare till flera av våra kontor i Sverige. I vårt team är vi allt från nyexaminerade till seniora med en bred kompetens inom kvalitet, svets och material.
Kravspecifikation
Som person är du driven, självständig, ansvarsfull, noggrann och kan arbeta både i grupp och självständigt. Du har en ingenjörsbakgrund och minst 1 års svetsteknisk erfarenhet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom processindustrin eller tillverkande industri. Kanske har du tidigare agerat projekt-, konstruktion och/eller kvalitetsledare i projekt och trivs med att vara länken mellan tekniken och affären.
Du har bred kunskap inom svets, IWE-certifikat (alternativt senior IWT) och konstruktion.
Eftersom mycket av arbetet även kan vara mot internationella kunder behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift.
Ytterligare information
Är du intresserad av att jobba i ett teknikintresserat gäng med kunniga specialister, där vi lär av varandra och det ges goda möjligheter för utveckling? Då söker du dig till rätt team! Vi erbjuder ett varierat arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter.
Quality Engineering erbjuder en mångfald bland kollegor med olika specialistområden, en bredd på uppdrag och en möjlighet att själv utvecklas åt det håll man vill!
Vi erbjuder också en arbetsplats med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för samtliga av våra medarbetare. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, sjunga i kör till att spela brädspel – det finns något för alla.
Kontaktperson för frågor gällande tjänsten i Örnsköldsvik: Sektionschef Sami Paloaho, sami.paloaho@afry.com
Kontaktperson för frågor gällande tjänsten i Uppsala, Gävle, Stockholm, Karlstad, Norrköping, Linköping, Jönköping, Kalmar, Oskarshamn och Karlskrona: Sektionschef Johan Andersson, johan.h.andersson@afry.com
Kontaktperson för frågor gällande tjänsten i Malmö, Helsingborg, Göteborg och Trollhättan: Business Unit Manager Fredrik Videll, fredrik.videll@afry.com
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Fanny Sjödell på fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan.
Välkommen att söka tjänsten, senast den 31 maj!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Automationsingenjör med expertis inom tillverkande industri

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Apr 18
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande globalt företag inom teknik, design och konsulttjänster som brinner för att påskynda övergången till ett hållbart samhälle. Med över 19 000 engagerade experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering arbetar vi hårt för att skapa hållbara lösningar som kommer att gynna kommande generationer.
Jobbeskrivning
Hos AFRY Advanced Automation i Stockholm har vi precis startat upp en helt ny sektion, och vi letar nu efter erfarna automationsingenjörer med som jobbat med tillverkande industri. Vi samarbetar tätt med våra befintliga sektioner och vår strävan är att erbjuda en mångfald av projekt inom industriell automation.
Som automationsingenjör hos oss kommer du att vara en nyckelperson i att forma den nya sektionen från grunden. Du kommer att ha möjligheten att samarbeta med våra befintliga team och dra nytta av deras erfarenheter. Vår verksamhet spänner över olika industrisektorer, och vi anpassar våra projekt efter de lokala behoven och kraven. I Stockholm har vi bland annat fått förtroendet att leverera ett nytt automationssystem och utveckla Henriksdals reningsverk till ett av världens modernaste vattenreningsverk.
Ditt arbete kommer att vara varierande, och du kommer att ha möjlighet att nå ut till nya kunder och projekt inom industrin. Vi välkomnar din förmåga att ta initiativ och bidra till att utveckla vår position som ledande inom teknikkonsulttjänster.
Kravspecifikation
För att trivas i denna roll bör du:
Ha gedigen erfarenhet som ingenjör eller tekniker inom automation från tillverkande industri, gärna från fordonsindustrin.
Erfarenhet av SCADA och gärna Ignition-system.
Kunna arbeta flexibelt och hantera flera projekt samtidigt.
Erfarenhet av robotprogrammering är starkt meriterande
Vara villig att arbeta hos kund till 100% under perioder.
Ha körkort B, då resor kan vara en naturlig del av tjänsten.
Behärska både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vi värderar din förmåga att bygga starka relationer, såväl internt som externt, och att dela din kunskap med dina kollegor. Vi tror på att skapa en positiv arbetsmiljö där du kan trivas och utvecklas både professionellt och personligt.
Ytterligare information
På AFRY Advanced Automation erbjuder vi en modern arbetsmiljö i ett globalt sammanhang, där du kan förvänta dig en stimulerande och utvecklande karriär. Våra medarbetare har tillgång till kollektivavtal, personalförmåner och möjligheter till vidareutbildning. Vi uppmuntrar mångfald och främjar en sund balans mellan arbete och privatliv.
Sista ansökningsdatum är?2024-05-19, startdatum för tjänsten bestäms efter dialog och överenskommelse mellan bägge parter. Urval sker löpande så vänta inte med att söka tjänsten!
Kontaktuppgifter för frågor:
Emil Winberg - Sektionschef
+46 10 505 44 10
emil.winberg@afry.com
Externa leverantörer samt övriga frågor om rekryteringsprocessen hänvisas till ansvarig rekryterare:
Fredrik Lillbäck
+46 10 505 38 94
fredrik.lillback@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Försvarsindustrin söker drivna Projektledare

Civilförsvarschef
Läs mer Apr 18
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.




Jobbeskrivning


Vill du tillhöra en gemenskap av ingenjörer med olika erfarenhetsnivåer och inriktningar, där ledarskapet och viljan att göra något spännande i karriären är en gemensam faktor? Då är det vårt team du söker! Du kommer tillhöra en grupp som ständigt vill bli bättre och ha roligt tillsammans.
I din roll som projektledare hos oss kommer du att skapa värde genom att leda projekt av varierande storlek och komplexitet åt några av marknadens mest spännande teknikbolag. Din uppgift är att stödja våra kunder inom försvar, energi, processindustri och tillverkning med allt från investeringsprojekt inom produktion till produktutveckling eller industrialiseringsprojekt.
Som projektledare hos oss kommer du att utveckla och stärka din förmåga att organisera, prioritera och lösa komplexa problem. Du kommer få ansvar att driva projektet framåt och säkerställa att målen uppfylls inom tid och budget. Ditt ledarskap och din förmåga att kommunicera tydligt och effektivt kommer att vara en bidragande faktor för projektets utveckling.
Idag är vi en grupp projektledare med 0 till 25 års erfarenhet från ledande roller inom industrin. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Du kommer att ha förmånen att omges av kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sin erfarenhet och kunskap.
Vi anser även att en god balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt. I huvudsak är uppdragen hos våra kunder, vilka geografiskt befinner sig mellan Södertälje och Uppsala, alternativt i våra egna lokaler eller på distans. Vi får ständigt förfrågningar att hjälpa kunder över hela Sverige, det är därför meriterande om du vill ta uppdrag på andra orter.
Varför jobba med mig? – Rekryterande chef Linnéa: ”Jag är en ledare som tycker om struktur, ambition och gemenskap. Jag drivs av utvecklande och spännande uppgifter med tydliga mål. Jag anser att teamwork utnyttjar individers olika styrkor och färdigheter, vilket leder till mer innovativa idéer och kreativa problemlösningar. Jag tror på att varje enskild individ har obegränsad potential så länge drivkraften finns. Att vara ett bra team som stöttar och hjälper varandra gör att arbetsplatsen känns roligare och mer trivsam.”




Kravspecifikation


Vi söker dig med 5-10 års erfarenhet av projektledning inom industri, gärna från produktion eller produktutveckling. Du är utbildad ingenjör och det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom olika branscher, t.ex. fordon, försvar, energi eller liknande.
Som person har du en förmåga att skapa trygghet, engagemang och framgång inom dina projekt. Du drivs av att lösa utmaningar tillsammans med andra och du bidrar alltid med det där lilla extra. Du är positiv, resultatinriktad och tycker om att arbeta med andra människor.
Är du certifierad inom några av följande ramverk och områden: PMP, IPMA, PRINCE2, Agile eller liknande är detta meriterande, men inget krav. Om du inte redan är certifierad projektledare kommer du få den möjligheten hos oss.
Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
För att vara aktuell för denna tjänst godkänns enbart svenskt medborgarskap. Du kan behöva genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.




Ytterligare information


Club AFRY har en mängd olika klubbar med förmånliga priser för dig som vill vara aktiv även efter arbetstid! Kanske kan vi locka med skidresor, brädspelskvällar eller nybörjarkurs i golf?
Om du är redo att utveckla dig själv i en dynamisk och engagerande miljö, så är detta din möjlighet. Du kan bli en del av vårt team som formar framtiden som projektledare inom industri- och produktutveckling. Ansök idag och bli en del av vårt härliga team!
För frågor gällande tjänsten, teamet och din framtida chef, kontakta Group Manager Linnéa Björkman, linnea.bjorkman@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan, senast den 19 maj!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Energisamordnare

Energirådgivare
Läs mer Apr 18
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning.
Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete. Det är våra passionerade medarbetare som skapar AFRYs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt och prestigelöst.
Jobbeskrivning
Är du en erfaren energisamordnare eller simuleringsexpert som vill ta nya utmaningar?
Vi fortsätter växa och söker nu nya kollegor för energisamordning och simuleringar till vår sektion Energy Management East i Stockholm. Hos oss har du obegränsade möjligheter att utvecklas eller påverkar.
Sektion Energy Management East i Stockholm har olika kompetenser inom energisamordning och diverse simuleringar såsom dagsljus, energi, mm. Vi stödjer våra kunder och tar ansvar för att alla energirelaterade frågor lyfts fram och lösas i tid genom olika faser i byggprojektet.
Vi som är energisamordare samarbetar med och samordnar olika discipliner i ett byggprojekt såsom arkitekter, byggnadskonstruktörer, vvs, mm. Vi ser till att projekt energimål säkerställs och energirelaterade frågor svaras och energiprestanda uppföljs och verifieras. Vi har nära samarbete med miljösamordnare och jobbar i alla miljöcertifieringssystem såsom miljöbyggnad, Svanen, LEED och BREEAM, mm.
Kravspecifikation
Vi söker dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet inom energisamordning eller energiberäkningar.
Har du erfarenhet av energiutredningar, energiuppföljning eller installationer är det meriterande.
Du är troligen civil/högskoleingenjör eller har genomgått en teknisk utbildning och har minst fem års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att självständigt leda och driva uppdrag/projekt.
Det är meriterande om du har erfarenhet inom några av följande områden:
Energisamordningar
Energi- och inneklimatsimuleringar
Dagsljusberäkningar
Köldbryggaberäkningar
Energiuppföljning och energiutredningar
Miljöcertifieringssystem så som Miljöbyggnad, BREEAM, LEED eller Svanen m.fl.
CFD simuleringar
LCA och EU Taxonomi

Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du är engagerad inom ditt område och flexibilitet i ditt sätt att arbete så att du även kan snabbt ställa om och anpassa dig efter ändrade förutsättningar och planer. Som en person trivs du med att genomföra arbetsuppgifter både i grupp och självständigt.
Ytterligare information
Vår unika position ger oss möjligheten att utveckla spetskompetens för de som vill bli experter inom ett specifikt område och samtidigt ständigt utveckla bredden i vår verksamhet. När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på AFRY att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar.
Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för våra medarbetare. Möjlighet finns att vara drivande av den teknisk utvecklingen genom att engagera sig i medarbetarstyrda arbetsgrupper, ledda av vårt utvecklingsteam.


För oss är det viktigt att vidareutveckla oss, därför har vi tydliga karriärvägar inom AFRY. Vilken väg vill du ta?


En balans mellan arbete och fritid är något vi på AFRY värdesätter högt. Det erbjuds bland annat gemensamma aktiviteter inom vårt affärsområde och även gemensamma aktiviteter via Club AFRY där hela det lokala kontoret ingår.


Sista ansökningsdag är 15 maj 2023. Välkommen med din ansökan redan idag!
Making Future.
Kontaktuppgifter för frågor:
Yang Chen, Sektionschef Energy Management East & HVAC 3
+46 105051049
Yang.chen@afry.com


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Linnéa söker dig som vill arbeta som Projektledare inom produktion!

Produktionsledare, tillverkningsindustri
Läs mer Apr 18
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.




Jobbeskrivning


Vill du tillhöra en gemenskap av ingenjörer med olika erfarenhetsnivåer och inriktningar, där ledarskapet och viljan att göra något spännande i karriären är en gemensam faktor? Då är det vårt team du söker! Du kommer tillhöra en grupp som ständigt vill bli bättre och ha roligt tillsammans.
I din roll som projektledare hos oss kommer du att skapa värde genom att leda projekt av varierande storlek och komplexitet åt några av marknadens mest spännande teknikbolag. Din uppgift är att stödja våra kunder inom energi, processindustri och tillverkning med allt från investeringsprojekt inom produktion till produktutveckling eller industrialiseringsprojekt.
Som projektledare hos oss kommer du att utveckla och stärka din förmåga att organisera, prioritera och lösa komplexa problem. Du kommer få ansvar att driva projektet framåt och säkerställa att målen uppfylls inom tid och budget. Ditt ledarskap och din förmåga att kommunicera tydligt och effektivt kommer att vara en bidragande faktor för projektets utveckling.
Idag är vi en grupp projektledare med 0 till 25 års erfarenhet från ledande roller inom industrin. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Du kommer att ha förmånen att omges av kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sin erfarenhet och kunskap.
Vi anser även att en god balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt. I huvudsak är uppdragen hos våra kunder, vilka geografiskt befinner sig mellan Södertälje och Uppsala, alternativt i våra egna lokaler eller på distans. Vi får ständigt förfrågningar att hjälpa kunder över hela Sverige, det är därför meriterande om du vill ta uppdrag på andra orter.
Varför jobba med mig? – Rekryterande chef Linnéa: ”Jag är en ledare som tycker om struktur, ambition och gemenskap. Jag drivs av utvecklande och spännande uppgifter med tydliga mål. Jag anser att teamwork utnyttjar individers olika styrkor och färdigheter, vilket leder till mer innovativa idéer och kreativa problemlösningar. Jag tror på att varje enskild individ har obegränsad potential så länge drivkraften finns. Att vara ett bra team som stöttar och hjälper varandra gör att arbetsplatsen känns roligare och mer trivsam.”




Kravspecifikation


Vi söker dig med 5-10 års erfarenhet av projektledning inom industri, gärna från produktion eller produktutveckling. Du är utbildad ingenjör och det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom olika branscher, t.ex. fordon, försvar, energi eller liknande.
Som person har du en förmåga att skapa trygghet, engagemang och framgång inom dina projekt. Du drivs av att lösa utmaningar tillsammans med andra och du bidrar alltid med det där lilla extra. Du är positiv, resultatinriktad och tycker om att arbeta med andra människor.
Är du certifierad inom några av följande ramverk och områden: PMP, IPMA, PRINCE2, Agile eller liknande är detta meriterande, men inget krav. Om du inte redan är certifierad projektledare kommer du få den möjligheten hos oss.
Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.




Ytterligare information


Club AFRY har en mängd olika klubbar med förmånliga priser för dig som vill vara aktiv även efter arbetstid! Kanske kan vi locka med skidresor, brädspelskvällar eller nybörjarkurs i golf?
Om du är redo att utveckla dig själv i en dynamisk och engagerande miljö, så är detta din möjlighet. Du kan bli en del av vårt team som formar framtiden som projektledare inom industri- och produktutveckling. Ansök idag och bli en del av vårt härliga team!
För frågor gällande tjänsten, teamet och din framtida chef, kontakta Group Manager Linnéa Björkman, linnea.bjorkman@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan, senast den 19 maj!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Uppdragsledare inom VVS

Uppläggare
Läs mer Apr 18
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Är du en erfaren uppdragsledare som söker nya utmaningar?
Vi fortsätter växa ständigt och söker nu nya kollegor som uppdragsledare inom VVS till vår sektion HVAC i Stockholm (kontor i både Marievik och Solna). Vi erbjuder en rolig arbetsmiljö, härliga kollegor och spännande uppdrag. Hos oss får du nära samarbeten med dina kollegor och obegränsade möjlighet för utveckling och påverkan.
I rollen som uppdragsledare kommer du ansvara för att leda och utveckla uppdrag i sin helhet med ansvar för utförande och ekonomi. Uppdragsledarrollen innebär också att du kommer leda mer juniora medarbetare och hjälpa till att lära upp nyanställda.
Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och få med bred kunskap inom alla installationstekniska områden - vad projektet än kräver kan vi hjälpas åt och lösa det. Vårt arbetsklimat präglas därför av teamwork och framåtanda. Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.
Kravspecifikation
Vi ser att du har minst tio års erfarenhet inom VVS-branschen som konsult. Vi tror att du är civilingenjör, högskoleingenjör eller har motsvarande eftergymnasial utbildning alternativt förvärvat motsvarande kunskaper i arbetslivet.
Du arbetar idag självständigt med projektering och uppdragsledning som konsult eller projektledare.
Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativtagande och effektiv. Du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat.
Vidare tror vi att du trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Du gillar utmaningar samt har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder. Problemlösning är för dig en naturlig del i jobbet och du deltar gärna i tekniska diskussioner i uppdragen.
Även om vi är ett internationellt företag, är det ett krav att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Ytterligare information
Vår unika position ger oss möjligheten att utveckla spetskompetens för de som vill bli experter inom ett specifikt område och samtidigt ständigt utveckla bredden i vår verksamhet. När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på AFRY att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar.
Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för våra medarbetare. Möjlighet finns att vara drivande av den teknisk utvecklingen genom att engagera sig i medarbetarstyrda arbetsgrupper, ledda av vårt utvecklingsteam.


För oss är det viktigt att vidareutveckla oss, därför har vi tydliga karriärvägar inom AFRY. Vilken väg vill du ta?


En balans mellan arbete och fritid är något vi på AFRY värdesätter högt. Det erbjuds bland annat gemensamma aktiviteter inom vårt affärsområde och även gemensamma aktiviteter via Club AFRY där hela det lokala kontoret ingår.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete. Det är våra passionerade medarbetare som skapar AFRYs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt och prestigelöst.
Sista ansökningsdag är 2023-03-02
Kontaktuppgifter för frågor:
Yang Chen, Sektionschef Energy Management East & HVAC 3
+46 105051049
Yang.chen@afry.com

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

ASIC/FPGA Developer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Apr 10
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.


We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Making Future.


Job Description
Are you an FPGA-developer looking for your next challenge? Or you are maybe more into FPGA-verification? Would you like to be a part of exciting projects?
In that case we have the right opportunity for you! We see an increase in inquiries from our customers. Therefor we are looking for skilled ASIC/FPGA-designers and verifiers to join us and be part of a successful group. You will be involved in new and existing ASIC/FPGA designs working in teams. You will be involved in new and existing FPGA designs working in teams. The work can be carried out either in the facilities of AFRY’s modern and airy head office in Solna - Stockholm or at our customers offices in the Stockholm area.Keywords: Xilinx, VHDL, ASIC, System Architect, Verilog, Altera, Intel, FPGA, Developer, Embedded Systems, Consulting, Consultant, Design, verification, lab, System Verilog, UVM


Qualifications
In all our recruitments we attach great importance to personal qualities. If you can recognize yourself in our key values - BRAVE, DEVOTED, TEAM PLAYERS - maybe we're the employer you are looking for?
We think that you are an experienced engineer that have good cooperation skills, can work independently, with big drive and a sense of responsibility
We are primary looking for people who are located in Sweden and preferably speak Swedish.
Knowledge and experience:
You have a solid background with more than 3+ years of experience of FPGA development and/or verification, preferably both.
Used to work with large FPGA design
Good command of VHDL, Verilog and/or SystemVerilog
Multi clock domains
Good Swedish and English skills, in both speech and writing

Meritorious if you have:
Experience of systemization
Leadership qualities
Experience from IP block configuration and verification
Backend work with Timing optimization and Place & Route
High speed transceivers
Test bench structuring and design
UVM
Lab experience



Additional Information
Kontaktuppgifter:
Maja Lindqvist
Recruitment partner
maja.lindqvist@afry.com
Jihad Daoud
Hiring manager
jihad.daoud@afry.com
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Test Engineer-Product Development

SQE Supplier Quality Engineer
Läs mer Apr 10
Company Description
AFRY is a leading European company with a global reach in technology, design and consulting. We are accelerating the transition towards a sustainable society!
We are 19,000 dedicated experts in infrastructure, industry, energy and digitization, who create sustainable solutions for future generations.
Making Future
Job Description
Are you passionate about ensuring the quality and reliability of software, hardware, products, and systems in the context of product development? Do you possess strong problem-solving skills and attention to detail? If so, we have an exciting opportunity for you to join our team as a Test Engineer - Product Development at AFRY.
AFRY is a leading global engineering and consulting company, dedicated to creating sustainable solutions for a better future. With expertise in various industries, including energy, infrastructure, and industry, AFRY combines technical excellence with innovative thinking to deliver impactful projects. As a Test Engineer - Product Development, you will play a crucial role in ensuring the success of our software, hardware, products, and systems throughout the product development lifecycle, including testing and quality assurance processes.
Responsibilities:
Collaborate with cross-functional product development teams to understand software, hardware, product, and system requirements and develop comprehensive test strategies.
Design, develop, and execute test plans, test cases, and test scripts to validate software, hardware, product, and system functionality and performance.
Perform various types of testing, including functional, integration, regression, and performance testing, using manual and automated techniques.
Conduct software, hardware, product, and system testing, as per the product development requirements.
Identify, report, and track software, hardware, product, and system defects, working closely with developers, engineers, and stakeholders to resolve issues.
Continuously improve testing processes, methodologies, and tools to enhance efficiency and effectiveness throughout the product development lifecycle.
Collaborate with the product development team to ensure proper integration of testing activities and provide valuable feedback for product enhancements.
Stay updated with the latest industry trends and emerging technologies in software, hardware, product, and system testing and quality assurance.


Qualifications
Bachelor's degree in Computer Science, Engineering, or a related field.
Proven experience as a Test Engineer or in a similar role, with a understanding of software, hardware, product, or system testing concepts and methodologies in the context of product development.
Proficiency in test case design and execution, utilizing test management tools and defect tracking systems.
Experience with both manual and automated testing techniques, including knowledge of test automation frameworks and scripting languages.
Proven electronics experience and using test equipment’s like National instruments and tools like MATLAB.
Proficiency in programming languages such as C/C++, Java, Python.
Familiarity with Agile development methodologies and working in an Agile environment.
Strong analytical and problem-solving abilities with exceptional attention to detail.
Excellent communication and collaboration skills, with the ability to work effectively in a team-oriented setting.
Meritorious:
Swedish work experience is strongly meritorious.
Experience of using Design of Experiments (DOE).
Experience from working with embedded systems
ISTQB certification or equivalent knowledge in software, hardware, product, and system testing.
If you are looking for an exciting opportunity to contribute to the quality of software, hardware, products, and systems within the realm of product development in a global engineering and consulting company, AFRY is the place for you. Apply now and join our talented team of Test Engineers - Product Development!


Additional Information
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.
For questions about the position, contact recruiter maja.lindqvist@afry.com




At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Fuktsakkunnig

Fukttekniker
Läs mer Apr 18
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Är du en erfaren fuktspecialist eller fuktsakkunnig och vill joina oss?
Vi fortsätter växa och söker nu nya kollegor för fuktspecialist till vår sektion Buidling Energy Management i Stockholm. Hos oss har du obegränsade möjligheter att utvecklas eller påverkar.
Sektion Building Energy Management i Stockholm har olika kompetenser inom energisamordning och byggnadsfysik med höga teoretiska kunskap såväl långa praktiska erfarenhet för att möta kundens behov. Vi stödjer våra kunder och tar ansvar för att alla energi- och byggnadsfysik relaterade frågor lyfts fram och lösas i tid i olika faser i byggprojekt.
Vi söker nu en ny kollega som är en erfaren fuktspecialist på fuktfrågor och utredningar. D.v.s. en fuktsakkunnig.
Som fuktspecialist kommer du framförallt att arbeta med fuktstöd och rådgivning till både projektering och möjliga miljöcertifieringar.
Det är viktigt att du har förmågan att på ett pedagogiskt sätt kunna förklara resultat och samband i projektets olika delar. Arbetsuppgifter är bland annat:
Fuktsakkunnig eller stöd i projekt som innefattar alla typer av byggnader
Rådgivning och stöd i fuktfrågor under projektering men även i anbudsarbete och produktion
Hantering av fuktfrågor i samband med olika miljöcertifieringar såsom Miljöbyggnad, BREEAM och Svanen
Leda och samordna andra relaterade discipliner om fuktrelaterade frågor i samma byggprojekt.

Kravspecifikation
Vi söker dig med några års arbetslivserfarenhet med fuktfrågor i projektering och oilka miljöcertifieringar.
Du ska vara en diplomerad fuktsakkunnig eller har längre erfarenhet av fuktsäkerhetsprojektering.
Du är troligen civil/högskoleingenjör eller har gått en teknisk utbildning och har några års arbetslivserfarenhet. Vi vill att du har erfarenhet av att självständigt leda och driva uppdrag/projekt.
Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativtagande och effektiv. Du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat.
Vidare tror vi att du trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Du gillar utmaningar samt har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder. Problemlösning är för dig en naturlig del i jobbet och du deltar gärna i tekniska diskussioner i uppdragen.
Även om vi är ett internationellt företag, är det ett krav att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Ytterligare information
Vår unika position ger oss möjligheten att utveckla spetskompetens för de som vill bli experter inom ett specifikt område och samtidigt ständigt utveckla bredden i vår verksamhet. När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på AFRY att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar.
Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för våra medarbetare. Möjlighet finns att vara drivande av den teknisk utvecklingen genom att engagera sig i medarbetarstyrda arbetsgrupper, ledda av vårt utvecklingsteam.


För oss är det viktigt att vidareutveckla oss, därför har vi tydliga karriärvägar inom AFRY. Vilken väg vill du ta?


En balans mellan arbete och fritid är något vi på AFRY värdesätter högt. Det erbjuds bland annat gemensamma aktiviteter inom vårt affärsområde och även gemensamma aktiviteter via Club AFRY där hela det lokala kontoret ingår.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete. Det är våra passionerade medarbetare som skapar AFRYs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt och prestigelöst.
Sista ansökningsdag: 6 mars 2023.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Making Future.
Kontaktuppgifter för frågor:
Yang Chen, Sektionschef Energy Management East & HVAC 3
+46 105051049
yang.chen@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Tech Lead Electronics

Teamledare
Läs mer Apr 3
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Jag heter Antonio Macao och jag söker hängivna ledare inom elektronik.
På min sektion Project Management inom enheten Connected Products så kommer du få jobba med produktutveckling av högteknologiska och intelligenta produkter för framtidens hållbara värld.
Produkterna kommer från alla de branscher som vi på AFRY Connected Products jobbar med i dagsläget:


- Konsumentprodukter
- Telekom
- Fordon
- Medicinteknik
- Industriteknik
mm.


Som Techlead Electronics ansvarar du för att produkten konstrueras och levereras enligt plan, du har ansvar för att organisera och leda planeringssessioner förutom det tekniska konstruktionsarbetet.


Du coachar och stöttar även dina teammedlemmar och strävar efter en lärande atmosfär i teamet.Du trivs i och vill leda team i en utvecklingsmiljö.
I denna roll har du kontakt med många olika personer i verksamheten, därför är det av stor vikt att du är en duktig kommunikatör som har förmåga att förklara det komplexa på ett enkelt sätt. Vidare är du även van vid krav och behovs-hantering och har förmåga att sammanställa dessa till konkreta och realistiska mål.
Som Techlead Electronics hos oss på AFRY blir du en del av ett fantastiskt och otroligt kompetent gäng kollegor som tillsammans arbetar för att skapa innovativa och hållbara lösningar tillsammans med våra kunder.


Kravspecifikation
Våra värdeord Brave, Devoted & Teamplayers kännetecknar hur vi ser på oss själva. Du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet. Du ser lösningar där andra ser problem vilket innebär att du även har god analytisk-och problemlösande förmåga.
Du har erfarenhet från en liknande roll och vill utvecklas i rollen eller jobbat med utveckling av elektronik ett antal år och nu vill ta klivet upp till Techlead.
Eftersom vi arbetar mot många internationella kunder krävs det även att du kommunicerar obehindrat såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska.
Vidare har du även erfarenhet av att:
Utveckla och dokumenterar komplexa elektroniska och elektriska systemkrav.
Analysera och översätta krav till system-, hård- och mjukvarudesigner och gränssnittsspecifikationer.
Testa och validera för att säkerställa att systemkonstruktioner uppfyller drifts- och funktionskrav.
Löser problem rörande och tillhandahåller annan support av fälthårdvara under hela produktens livscykel.
Koordinera och representera teamet i projektutvecklingsaktiviteter.

Du har också kunskaper inom flera av följande områden:
Höghastighets digital design
Schematisk insamling och PCB-layout
Praktisk lab-erfarenhet med att ta upp hårdvara och felsöka
Grunderna för signal- och strömintegritet
Design för EMC- och EMC-testning
Integration av hårdvara i multifunktionella system
Förtrogenhet med utmaningarna med att ta en produkt från design till produktion
Kandidatexamen i el-/datorteknik eller motsvarande krävs; MSc föredras



Ytterligare information
Roll: Electronics Tech lead | Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid |Placeringsort: Solna, Stockholm | Lön: Efter överenskommelse
Kontakt för frågor:
Maja Lindqvist
Recruitment partner
maja.lindqvist@afry.com
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Elkraftsingenjör

Processingenjör, elkraft
Läs mer Apr 3
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vill du leda spännande projekt inom elkraft?
AFRY är inne i en expansiv fas och letar nu efter passionerade och erfarna individer för att förstärka vårt team inom elkraft. Vi söker dig som brinner för att driva projekt framåt och dela med dig av din kunskap till kollegor. Med din erfarenhet inom projektering av stationsanläggningar för region- och stamnät, från 10 till 400 kV, kan du vara den nyckelspelare vi letar efter.
Vi erbjuder
Spännande projekt: Bli en del av banbrytande projekt som formar Sveriges infrastruktur.
Personlig utveckling: Vi investerar i din utveckling och tillhandahåller resurser för att stödja dig.
Trygghet och förmåner: Vi erbjuder en stabil anställning med konkurrenskraftiga villkor och förmåner.



Som elkraftsingenjör spelar du en nyckelroll i planering och genomförandet av substationsprojekt. Välkommen till en spännande roll där du samordnar med projektledning, konstruktions- och fältteam för att säkerställa framgångsrika projektutfall. Din roll är dynamisk och erbjuder en kontinuerlig professionell utveckling. Tillsammans med ett fantastiskt och socialt arbetslag sträcker du dig över flera regioner i Sverige, där samarbete och gemenskap står i centrum.
Gör din nästa karriärsteg med oss och låt oss tillsammans skapa framgångsrika projekt och en stimulerande arbetsmiljö!
Kravspecifikation
Dina ansvarsområden inkluderar
Projektering av transformatorstationer inom spänningsområdet 10 till 400 kV
Delaktighet i investerings- och reinvesteringsprojekt kopplade till transformatorstationer

Vi söker dig som
Har erfarenhet inom elkraftbranschen och liknande uppgifter
Besitter relevant högskole- eller ingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet
Har goda kunskaper om gällande standarder och branschpraxis
Har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande är om du har
Erfarenhet av konsultarbete, projektledning, entreprenadupphandling och besiktning
Kunskap och erfarenhet av att arbeta enligt nätägares tekniska riktlinjer, såsom Vattenfall VTR eller SVK TR
Ledarerfarenhet med fokus på mentorskap och teamutveckling

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en individ som är ödmjuk, ansvarsfull och driven med en stark vilja att bygga och upprätthålla starka relationer både internt och externt. Vidare är det viktigt att du är strukturerad, har god förmåga att skapa och vårda relationer, är inriktad på samarbete och lyhörd för både din egen och andras utveckling.
Bli en del av vårt framgångsrika team och låt oss tillsammans forma framtiden inom energisektorn
Ytterligare information
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-05-02.


Kontaktperson för frågor:
Jelena Katz Rekryteringspartner
jelena.katz@afry.com


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Vi söker fler konsulter inom kvalitet-, miljö-, hälsa- och säkerhet

Kvalitetsmätare, metallprodukter
Läs mer Mar 28
Företagsbeskrivning
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi påskyndar övergången till ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri, energi och digitalisering som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.
Inkludering och mångfald – Vi vill attrahera personer med olika bakgrund och perspektiv till vår organisation. Mångfald är positivt på många sätt för oss på AFRY. Vi vet att det driver både kreativitet och innovation.
Jobbeskrivning
Vill du vara en viktig del i att hjälpa våra kunder att säkerställa en säker arbetsmiljö? Har du tidigare erfarenhet av frågor inom kvalitet-, miljö-, hälsa- och säkerhet (QEHS)? Då kanske du är den vi söker!
Som konsult hos oss kommer du arbeta ute hos våra kunder med olika uppdrag. Du kan bl.a. få hjälpa dem att:
Planera, initiera, samordna och följa upp processer, rutiner och aktiviteter kopplat till kvalité, miljö, hälsa och säkerhet.
Genomföra nulägesanalyser, leda riskanalyser, rotorsaksanalyser och korrigerande åtgärder, följa upp incidenter och avvikelser, hantera kemiska arbetsmiljörisker, identifiera betydande miljöaspekter, arbeta med lagefterlevnad m.m.
Planera, genomföra och följa upp inspektioner och ronder.
Utbilda andra om QEHS-aktiviteter.
Följa upp uppfyllnad av regelverk eller standarder.
Rapportera till, och förbereda inspektioner, från myndigheter.

Vilka är vi?
Vår sektion Compliance & Quality Management (CQM) består av ca 30 medarbetare i Mälardalen och Göteborg. Sektionen drivs av Britta-Stina tillsammans med gruppchef Lars och våra teamleaders Jacob och Veronica. Bland våra medarbetare som är allt från nyexaminerade till seniora, finns en bred kompetens inom kvalité, produktsäkerhet, miljö, regulatoriska frågor och verksamhetsutveckling. Vi arbetar med produkter i hela dess livscykel eller processer i hela företagets organisation i olika branscher och organisationer.
Kravspecifikation
Vem är du?
Som person är du förtroendeingivande med förmågan att snabbt sätta dig in i nya miljöer, branscher och produkter. Du är självständig men jobbar även gärna med kollegor för att utvecklas och lära av varandra. För att lyckas i rollen som konsult behöver du också vara lyhörd, flexibel och gilla utmaningar.
Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen i grunden och har jobbat med QEHS relaterade aktiviteter baserade på ISO 45001, ISO 14001 och/eller Systematiskt Arbetsmiljöarbete. Du känner till och har erfarenhet av t.ex. riskanalyser, tillbudsutredningar, säkerhetsrevision av utrustningar eller liknande. Har du dessutom erfarenhet av att etablera kvalitetsledningssystem, säkerhetskulturer och leda utbildningar är det ett plus, men inget krav.
Självklart är du noggrann och kvalitetsmedveten med goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Ytterligare information
Vår konsultgrupp präglas av samarbete, öppenhet, professionalism och vi drivs av att skapa mervärde för våra kunder. Vårt affärsområde kan utöver konsulttjänster även erbjuda våra kunder paketerade lösningar och produkter.
Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för samtliga av våra medarbetare. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, sjunga i kör till att spela brädspel – det finns något för alla.
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
Kontaktuppgifter för frågor
För frågor gällande tjänsten, kontakta Segmentschef Britta-Stina Karlsson brittastina.karlsson@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Ansök via ansökningsknappen då vi inte kan ta emot ansökningar via mejl.
Välkommen med din ansökan senast 1/5!


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Beräkningsingenjör inom kärnkraft

Beräkningsingenjör, el-tele
Läs mer Mar 4
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Vi har stor efterfrågan på uppdrag inom strukturmekanik och avser att utveckla vår verksamhet mot kärnkraftsindustrin. Vi söker därför en beräkningsingenjör inom strukturmekanik till vår beräkningsavdelning i Stockholm.
Rollen omfattar i första hand egna tekniska leveranser i uppdrag. Hos AFRYs kunder inom kärnkraftsindustrin pågår många spännande projekt, som bland annat omfattar effekthöjning och livstidsförlängning av befintliga anläggningar. Arbetsuppgifterna omfattar framför allt röranalyser i PIPESTRESS och hållfasthetsutredningar av olika slag och komplexitet. Handledning av kollegor med mindre erfarenhet samt kvalitetssäkring/granskning i andra uppdrag är också en naturlig del av arbetet.
Utveckling av ny kärnkraft ligger i sin linda och vår förväntning är att resursbehoven i branschen som helhet ökar kommande år. AFRY har ett konkurrenskraftigt erbjudande och är väl positionerade för att bidra till framtidens kärnkraftsbransch. Men för att kunna gör det behöver vi anställa fler duktiga medarbetare.
Kravspecifikation
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom teknisk fysik, maskinteknik eller liknande och har erfarenhet av strukturanalys från kärnkrafts och/eller process-industrin. Generell utmattningsanalys, rör- och tryckkärlsanalys samt utvärdering mot inom branschen aktuella standarder tillhör ditt kompetensområde. Du behärskar också kommersiella programvaror, som ANSYS och PIPESTRESS eller motsvarande, inom generell FE-analys och röranalys.
Som person är du analytisk, har du god förståelse för nödvändig kvalitet i dina leveranser och strävar alltid efter att göra ett så bra arbete som möjligt. Du är också en god kommunikatör och har en förmåga att på ett enkelt sätt förklara komplexa tekniska problem. Ditt engagemang framträder tydligt i ditt arbete och du värdesätter ett tätt samarbete med dina kollegor. Slutligen är du resultatinriktad och har tålamodet att långsiktigt och metodiskt arbeta mot uppsatta mål.
Erfarenhet från kärnkraftsindustrin är inget formellt krav men mycket meriterande. Erfarenhet av röranalys, samt att kunna tala och skriva på både svenska och engelska är dock en förutsättning för att lyckas i rollen.
För denna tjänst behöver du vara resbar och arbeta på annan ort ca 2-3 dagar i veckan.
Ytterligare information
Hos oss finns omfattande kunskap och erfarenhet inom både strukturmekanik och strömningsmekanik. Vill du bli en del av Sveriges bästa beräkningsgäng - då har du hittat rätt!
Urval sker kontinuerligt, sänd gärna in din ansökan redan idag! Skicka med CV, studiemeritförteckning samt personligt brev.
Kontaktuppgifter för frågor:
Emil Olofsson
+46 10 505 45 34
emil.olofsson@afry.com
Vi ser fram emot din ansökan, senast 30/4!


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Automationsingenjör PCS7

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Apr 9
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.




Jobbeskrivning


Vi är specialister inom industriell automation och söker nu fler medarbetare till vår nystartade sektion och satsning i Stockholm. På AFRY Advanced Automation arbetar vi med spännande och teknikintensiva uppdrag där vi levererar skräddarsydda automationstjänster till kunder inom både den privata och offentliga sektorn. Vi är aktiva inom flera sektorer och samarbetar med marknadens ledande aktörer för att driva framgångsrika lokala projekt.


Som Automationsingenjör kommer du att spela en central roll i projektens genomförande från idéstadiet till driftsättning. Du kommer att arbeta med att utforma och implementera automationslösningar enligt kundens behov och kravspecifikationer, där din expertis spelar stor roll. Din kompetens inom Siemens PCS 7 är av stor betydelse för våra projekt, men det är också fördelaktigt om du har erfarenhet av andra styrsystem som ABB 800xA. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera metodisk felsökning, programmering i PLC/SCADA/DCS samt att agera som tekniskt bollplank för våra kunder för att hitta optimala lösningar.




Kravspecifikation


Eftersom du kommer arbetar med att hitta lösningar på avancerade problem så ser vi gärna att du är en problemlösare ut i fingerspetsarna. Vi tänker oss att du värdesätter att samarbeta med andra och skapar engagemang, bygger relationer och är ansvarstagande i det du gör. Utöver detta är du intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker det är kul att bygga kontakter både externt och internt. Utöver denna beskrivning så behöver du uppfylla följande krav för att vara aktuell för tjänsten:
Relevant utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Mångårig erfarenhet som automationsingenjör och goda kunskaper av arbete i Siemens programvaror, alternativt andra liknande styrsystem så som ABB 800xA.
Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.





Ytterligare information


För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet och anställningen – från friskvårdsbidrag och personalrabatter till förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar. Vår personalklubb Club AFRY arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla.


Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina mål. Vi tror även starkt på filosofin att om du ska kunna prestera på jobbet så måste det finnas en bra och hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.


Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?


Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-04-30.


För frågor gällande tjänsten, kontakta:
Emil Winberg
emil.winberg@afry.com
+46 10 505 44 10


För frågor gällande processen, kontakta rekryterare:
Fredrik Lillbäck:
fredrik.lillback@afry.com
+46 10 505 38 94
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Erfaren Elkraftsingenjör till AFRY Electrical Power

Processingenjör, elkraft
Läs mer Apr 9
Företagsbeskrivning


AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.




Jobbeskrivning


Du kommer att tillhöra sektionen i Stockholm som driver avancerade elkraftprojekt för våra externa kunder och stöttar även andra divisioner inom AFRY med vår specialistkompetens inom elkraft. Vi är närvarande inom hela AFRY:s kundbas och arbetar med spännande och teknikintensiva uppdrag där vi levererar skräddarsydda lösningar för att möta kundernas behov.
Som Elkraftsingenjör kommer du att spela en central roll i våra projekt, där du kommer att arbeta med allt från utredningar och projektering till konstruktion och drifttagning. Du kommer även att ha möjlighet att arbeta inom andra elkraftsrelaterade områden som reläprovning, mätning och analys av elkvalitet samt besiktning. Din kompetens och erfarenhet kommer att vara avgörande för att säkerställa framgångsrika genomföranden av våra projekt.




Kravspecifikation


Vi söker dig med ett positivt förhållningssätt till teamwork och som delar med dig av dina kunskaper. Det är av vikt att du som person är affärsorienterad då vi arbetar i en kundorienterad verksamhet, vilket förutsätter att du är en god kommunikatör. Med hjälp av din erfarenhet så kan du ta dig an komplexa projekt, samt jobba självständigt och coachande när mindre erfarna kollegor behöver din expertis. Konkret så ser vi att du har med dig följande:
Många års erfarenhet som elkraftsingenjör, mot industriella verksamheter
Relevant utbildning inom området, exempelvis som gymnasieingenjör, YH-ingenjör, högskoleingenjör eller civilingenjör
mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift





Ytterligare information


Anställningsstart sker efter överenskommelse och dialog, då vi är måna om att det ska fungera optimalt för bägge parter. För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner så som friskvårdsbidrag och en förmånsportal med en mängd rabatter. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, sjunga i kör till att spela brädspel – det finns något för alla.
Vårt arbete med mångfald är också ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina karriärmål.
Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-04-30.
Vi rekryterar löpande för denna tjänst. Som en ledande aktör med spännande uppdrag behöver vi kontinuerligt stärka vårt team för att mätta det behov vi ser på marknaden. Om du är redo för nya utmaningar, ser vi fram emot din ansökan när som helst. Ditt nästa karriärsteg kan vara närmare än du tror!


För frågor gällande tjänsten, kontakta sektionschef:
Emil Winberg
emil.winberg@afry.com
+46 10 505 44 10


För frågor gällande processen, kontakta rekryterare:
Fredrik Lillbäck
fredrik.lillback@afry.com
+46 10 505 38 94
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Projektledare inom industriell automation!

Projektledare, reklam
Läs mer Apr 9
Företagsbeskrivning
Vill du vara med och forma framtidens automationsprojekt? AFRY Advanced Automation expanderar och söker nu en projektledare inom automation till vår nystartade sektion i Stockholm. Detta är en spännande möjlighet för dig att ta nästa steg i din karriär och vara med från början i uppbyggnaden av vår nya sektion.
AFRY Advanced Automation är en global ledare inom teknik och konsulttjänster och har en stark vision om att förändra och optimera industrier med hjälp av avancerad automation. Vi tror på att kombinera teknik, innovation och en stark samarbetskultur för att skapa mervärde för våra kunder och samhället i stort. Som projektledare hos oss kommer du att vara en nyckelperson i att driva framgångsrika automationsprojekt och ta del av den senaste tekniken inom området.
Jobbeskrivning
Projektledning: Du kommer att ansvara för att leda automationsprojekt från start till mål hos våra kunder. Detta inkluderar att definiera projektets omfattning, upprätta tidsplaner, göra resursplanering och helt enkelt leda projektet från start till mål.
Teknisk kompetens: Du kommer i våra uppdrag anta en senior och rådgivande roll inom automation där du är med hjälper våra kunder hitta de bästa tekniska lösningarna. Du kommer att analysera deras behov och definiera optimala lösningar.
Sektionsutveckling: Som en av de första anställda i vår nystartade sektion kommer du att ha en unik möjlighet att vara med och forma sektionen från dag 1. Du kommer vara en tongivande medarbetare och kommer vara med och sätta kultur, fokusområden och hjälpa oss utveckla affären hos de första kunderna.

Dina ansvarsområden kan komma att justeras och utvecklas över tid baserat på dialog och behov från våra framtida kunder samt din kompetens och intresse. Din flexibilitet och anpassningsförmåga kommer att vara viktiga för att trivas och vara framgångsrik i rollen som projektledare hos AFRY Advanced Automation.
Kravspecifikation
Vi söker dig med relevant utbildning inom automation eller teknik, samt flera års erfarenhet av projektarbete inom automationsområdet. Din förståelse för automationsprocesser och teknologier, såsom PLC, SCADA, DCS, robot och/eller industriell IT, är avgörande för rollen.
Vi värdesätter analytisk- och problemlösningsförmåga, kommunikations- och samarbetsfärdigheter samt förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ. Dessa egenskaper är kritiska för att ansvara över våra automationsprojekt och möta våra kunders behov. Rollen förutsätter även att du behärskar både det svenska och engelska språket mycket väl.
Sammanfattningsvis kan du, med rätt utbildning, erfarenhet och kompetenser inom automation, ta nästa steg som projektledare inom automation och växa tillsammans med oss.
Ytterligare information
AFRY Advanced Automation erbjuder dig möjligheten att vara med och bygga upp en helt ny sektion inom automation, med fokus på att nå ut till kunder inom automationsområdet. Vi är ett framåtriktat företag som värdesätter innovation, kunskapsdelning och professionell utveckling. Du kommer att få arbeta ute hos kund från början, vilket ger dig möjlighet att skapa starka relationer och utöka ditt nätverk inom branschen.
Utöver detta erbjuder vi dig konkurrenskraftiga anställningsvillkor, möjligheter till vidareutbildning och en stimulerande arbetsmiljö där du kan växa både personligen och professionellt.
Sök nu och ta nästa steg i din karriär!
Om du är redo att ta dig an utmaningen att vara en del av AFRY Advanced Automation och forma framtidens el- och automationsprojekt, skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-04-30. Startdatum för tjänsten bestäms efter dialog och överenskommelse mellan bägge parter. Vi rekryterar löpande för denna tjänst. Som en ledande aktör med spännande uppdrag behöver vi kontinuerligt stärka vårt team för att mätta det behov vi ser på marknaden. Om du är redo för nya utmaningar, ser vi fram emot din ansökan när som helst. Ditt nästa karriärsteg kan vara närmare än du tror!


För frågor, kontakta sektionschef:
Emil Winberg
emil.winberg@afry.com
+46 73 821 05 97
Alternativt kontakta ansvarig rekryterare:
Fredrik Lillbäck
fredrik.lillback@afry.com
+ 46 505 38 94
Välkommen till AFRY Advanced Automation – där vi formar en automatiserad framtid tillsammans!


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

.NET- och Java-utvecklare inom samhällsnyttan

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Apr 9
Företagsbeskrivning
AFRY är en europeisk ledare inom ingenjörs-, design- och rådgivningstjänster med global räckvidd. Vi påskyndar omställningen mot ett hållbart samhälle.?Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vår enhet Digital Services verkar över hela utvecklingskedjan med experter inom projektledning, kravanalys, QA och test, systemutveckling, arkitektur, dataanalys och AI, cybersäkerhet m.m.
Jobbeskrivning
Är du en erfaren .NET- eller Java-utvecklare som brinner för att använda din expertis för att göra verklig skillnad? Då kan AFRY Digital Services vara rätt plats för dig! Vi söker nu passionerade seniora utvecklare till våra kunder inom offentlig sektor.
Vi har ramavtal med en rad myndigheter och organisationer inom offentlig sektor och söker nu konsulter för en rad spännande uppdrag under de kommande månaderna. Hos oss får du möjlighet att:
Arbeta med innovativa och samhällsnyttiga projekt. Vi har projekt hos bland annat Försvarets Materielverk, Arbetsförmedlingen och SL, och våra projekt spänner från att utveckla trafikinformationssystem till att effektivisera kliniska studier.
Bli en del av ett team med starkt fokus på kompetensutveckling. Vi satsar stort på våra medarbetares utveckling och erbjuder regelbundna utbildningar och workshops.
Få en flexibel och attraktiv arbetsmiljö. Vi har moderna kontor i Stockholm men vi erbjuder också möjlighet till hybridarbete.

#systemutvecklare #java #.NET #AFRY #samhällsnytta
Kravspecifikation
Vi tror att du är en problemlösare som trivs i en kreativ och utmanande miljö, och att du tycker det är roligt att samarbeta med andra.
Om du även uppfyller nedan kvalifikationer tror vi att du kommer att passa bra in hos oss:
Akademisk examen inom data/IT.
Senior .NET- och/eller Java-utvecklare med minst 5 års arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet av olika molntekniker som Azure/AWS
Professionella kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Är du redo att bidra till samhällsnyttan? Skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig!
Ytterligare information
VÅRT ERBJUDANDE
AFRY Digital Services erbjuder dig:
En attraktiv arbetsmiljö med fokus på trivsel och utveckling. Du får utvecklas kontinuerligt genom individuella kompetensplaner och inspirerande workshops.
Konkurrenskraftiga villkor med förmåner som friskvård, extra semester och generösa föräldraledighetsregler.
Ett stort nätverk av kompetenta kollegor i Sverige och internationellt.

Varmt välkommen till oss!
KONTAKTPERSONER:
Maria Strömbrink, Gruppchef
maria.strombrink@afry.com
?Johan Krii, Sektionschef
johan.krii@afry.com
Rebecka Gravås, Talent Acquisition Partner
rebecka.gravas@afry.com
OM REKRYTERINGSPROCESSEN
Sista ansökningsdag är 2024-04-30. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan dess.
Vår rekryteringsprocess består av:
Urvalsfrågor iva mail eller ett kort första samtal
Två intervjusteg (IRL eller på Teams beroende på situation),
Tester (tekniskt, problemlösning, personlighet) på distans
Digital referenstagning via Refapp

AFRY is committed to creating an?inclusive &?diverse?environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of?gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

CAE - Structural Analyst

Systemanalytiker/Systemutredare
Läs mer Feb 14
Company Description
AFRY provides engineering, design, digital and advisory services. We are devoted experts in industry, energy and infrastructure sectors, creating impact for generations to come. AFRY has Nordic roots with a global reach. Join us in accelerating the transition towards a sustainable society.


Job Description
AFRY Technical Analysis is the largest consulting CAE-department in Sweden, with extensive experience within structural and fluid mechanics from a wide range of clients in many industries. We are deeply involved in many projects, both national and international, and provide our clients with market leading CAE-competence.
The position is a role as a structural analyst, and the main task is to perform finite element analysis with respect to strength, fatigue and crash/impact. Your assignments will vary in length and complexity, depending on industry and the project at hand, and you will work independently but with great support from your collogues and managers. CAE are often an important part of the product development process and can provide vital input that improve the product quality, safety, and cost. To improve our clients’ products will be your focus and main target.
You will use commercial software like Abaqus, LS-Dyna and ANSYS as your main tools, and for example MATLAB and Phyton as a complement for post-processing and automatization. Analytical calculations are performed mainly to verify the analysis models and results.


Qualifications
We are looking for a CAE-Engineer with and M.Sc. or a Ph.D. in applied mechanics or similar and have a good theoretical knowledge of solid mechanics in general. You have a clear grasp of the basics with respect to strength, fatigue and dynamic analysis, and have performed some finite element analysis during your education. You have used Abaqus, LS-Dyna or ANSYS before and are familiar with the basic FEA-approach, with respect to pre-processing, analysis, and post-processing.
As a person you are meticulous, ambitious, curios and eager to learn. Collaboration comes naturally to you and you are a true team player, and appreciate the value added by working together with your collogues to find the best solution. Lastly, you also have good communicative skills, both oral and in writing, and can explain complex issues in a comprehensible manner.


Additional Information
At AFRY you will work for an inclusive and brave employer! In addition to this, we offer the below stated and more:
*28 days holiday + 23rd of December
*Work life balance
*Access to many activities through our social club: Club AFRY
*Competitive benefits regarding pension, wellness, and parental leave
*Company discounts with external partners through our benefits portal Benify
Does this sound like your next challenge? Apply already today - we are looking forward to it!
Last day of application is 2024-04-31. This is an ongoing recruitment process, which means that the role might be filled before last day of application. We do not accept applications via email. We kindly request to refrain from direct contact from staffing and recruitment agencies as well as providers of additional job ads.
Contact information for questions about the job:
Emil Olofsson - Section Manager, emil.olofsson@afry.com, 010-505 45 34
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Senior Process Engineers within Power-to-X, Hydrogen and Carbon Capture

Processingenjör, el-tele
Läs mer Mar 21
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.


We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


We don’t care much about making history. We care about #MakingFuture


Job Description
AFRY Process Industries Division, Power-to-X, is now looking for Senior Process Engineers and Project Managers that have experience with Green Hydrogen, E-fuels or Carbon Capture for our Power-to-X group. In this role, you will join a well-structured engineering team, working in close interaction with our global network serving a variety of different industries focusing in Power-to-X sector and decarbonization.
The Power-to-X group works with sectors such as offshore wind, e-fuels, e-ammonia, gas infrastructure and logistics. Our clients are increasingly focusing on developing new sustainable solutions within hydrogen and its areas of application.
In this role your task will be to take part in the strategic development of AFRY’s Power-to-X service portfolio and be part of an international team of experts from within AFRY. As a team player your roles can also include leading process teams in project execution, project management and in the offering process.


Qualifications
To be successful in this role we believe that you recognize yourself in this description:
Senior engineer, >3 years project experience
Previous background in chemicals engineering or energy sectors
Hands-on experience of technology within electrolyzers or other hydrogen plants
Hands-on experience of synthesis plants with gaseous feedstocks is also meritorious
Project experience in conceptual & basic engineering
Bachelor’s or Master’s degree in a relevant field of technology
Excellent interpersonal and communication skills in English language
Ability to develop new solutions and approaches in a client-oriented manner

You are fully supported by multi-skilled colleagues and our international project base provides an opportunity for further professional growth. We are committed to ensure your well-being at work and induct you profoundly to our business.
We take your personal qualities in great consideration. Our values, Brave, Devoted & Team player, characterize how we see ourselves. You have a good ability to collaborate and contribute to a team, at the same time you enjoy when you have responsibility and the opportunity to affect.
The position is in Sweden and possible locations are Stockholm, Gothenburg, Malmö, Karlstad or Luleå.


Additional Information
We provide you with a unique global role supported by 19.000 colleagues in consulting, design, engineering and project implementation. In addition to Process Industries sectors, AFRY’s service offering cover energy, infrastructure, industrial and digital solutions, and management consulting competences.
Our work is demanding, but it is accompanied by freedom – freedom to develop and learn, and to combine professional and private life into a fulfilling match.
We at AFRY want to build a better future and find the best solutions, serving our clients but also the wider society. We are a modern employer strongly driven by our values based on long-term sustainability.
Read more about AFRY and what our employees tell about their work Get to know us
Contact information
Emil Lillieblad
Group Manager Power-to X
+46 72 201 98 18
emil.lillieblad@afry.com
Marcus Högberg
Segment Manager Chemicals
+46 73 385 52 55
marcus.hogberg@afry.com
Last application date: 2024-04-30
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Scrum Master

Scrum master
Läs mer Apr 10
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Vi söker nu hängivna Scrum Masters som tror på den agila metoden.
På sektionen Project Management inom enheten Connected Products så kommer du att få jobba med produktutveckling av högteknologiska och intelligenta produkter för framtidens hållbara värld.


Som Scrum Master ansvarar du för att teamet följer den agila processen, du har ansvar för att organisera och leda planeringssessioner, sprint reviews och allt som ingår i Scrum för att leverera en bättre produkt för varje sprint.
Du coachar och stöttar även dina teammedlemmar och strävar efter en lärande atmosfär i teamet. Du trivs i och är van vid att leda agila team i en utvecklingsmiljö.
I denna roll har du kontakt med många olika personer i verksamheten, därför är det av stor vikt att du är en duktig kommunikatör som har förmåga att förklara det komplexa på ett enkelt sätt. Vidare är du även van vid krav och behovs-hantering och har förmåga att sammanställa dessa till konkreta och realistiska mål.
Som Scrum Master hos oss på AFRY blir du en del av ett fantastiskt och otroligt kompetent gäng kollegor som tillsammans arbetar för att skapa innovativa och hållbara lösningar tillsammans med våra kunder. Vi arbetar brett med kunder i många olika branscher, allt ifrån banker och mobilitet till de vassaste produktbolagen i regionen.


Kravspecifikation
Våra värdeord Brave, Devoted & Teamplayers kännetecknar hur vi ser på oss själva. Du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet. Du ser lösningar där andra ser problem vilket innebär att du även har god analytisk-och problemlösande förmåga.
Du har erfarenhet från en liknande roll och vill utvecklas i rollen eller jobbat i agila team ett antal år och nu vill ta klivet upp till Scrum Master.
Eftersom vi arbetar mot många internationella kunder krävs det även att du kommunicerar obehindrat såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska. För denna tjänst behöver du vara bosatt i Sverige.
Vidare ser vi även att du har erfarenhet av:
Organisera/leda möten och andra aktiviteter samt stötta ditt team.
Kommunicera med andra delar av verksamheten kring teamets framgång och progress.

Det är även meriterande om du är/har:
Certifierad ScrumMaster.
Relevant utbildning inom området



Ytterligare information
Kontakt för frågor:
Maja Lindqvist
Recruitment partner
maja.lindqvist@afry.com
Antonio Macao
Rekryterande Chef
antonio.macao@afry.com
Sista ansökningsdatum: 2024-04-29
PLATS: Stockholm
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Projekt- och produktplanerare

Produktutvecklare
Läs mer Mar 26
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Vi söker dig med intresse för planering som vill ta dig an ett uppdrag hos vår kund i norra Stockholm - spana in nedanstående tjänst!
Vår högteknologiska kund söker nu en ingenjör med intresse för logistik och produktion för att förstärka deras organisation med en projekt- och produktplanerare.
Som planerare kommer du bland annat att:
Analysera leveransplaner
Genomföra behovsanalyser och agera baserat på tillgängligt material och kapacitet i produktionen
Hantera eventuella avvikelser
Arbeta med kontinuerliga förbättringar av befintliga verktyg och metoder

Du kommer dessutom ha ansvar för att koordinera pulsmöten och planeringsmöten. Kontakt med bland annat inköpsorganisationen, producerande avdelningar och övriga logistikfunktioner kommer vara en naturlig del av din vardag.
Efter nödvändig upplärning kommer du få stort ansvar i ett tidigt skede över ett spännande område - perfekt uppdrag för en strukturerad och driven ingenjör!


Kravspecifikation
Du är en civilingenjör med inriktning mot logistik, alternativ annan teknisk inriktning med relevant logistisk erfarenhet och har sedan examen hunnit samla på dig åtminstone 2 års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från just produktionsplanering och ett intresse av flygindustrin anses vara extra meriterande.
Som planerare kommer du vara spindeln i nätet och agera högra hand till produktionens delprojektledare. På sikt finns goda möjligheter att själv ta delprojektledarroll inom produktion.
För att lyckas på uppdraget måste du vara analytisk och kommunikativ. Du kommer ha ett stort kontaktnät och ha dialog med många avdelningar varför de är viktigt med tydlighet och struktur. Trots att du som individ kommer ha ett eget ansvarområde sker arbetet inom produktionsplaneringen i team och det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta i grupp.
Du är väldigt bekväm med Office-paketet och har mycket goda kunskaper inom Excel. Språkmässigt behärskar du både engelska och svenska flytande i tal och skrift.
Som person är du drivande, självständig och ansvarstagande; redo att sätta tänderna i ett utmanande men utvecklande uppdrag.
Krav för denna tjänst är att du:
Godtar en visstidsanställning (se information om Future Graduate Program nedan)
Genomgår en obligatorisk säkerhetskontroll och drogtet

Kandidatutvärdering kommer ske löpande så tveka inte att söka direkt! Sista ansökningsdatum 2024-04-28.


Ytterligare information
AFRYs Future Graduate Program dig en konkurrenskraftig väg in på arbetsmarknaden. Konceptet sker i samarbete med ett externt företag och du får under uppdraget testa på konsultrollen samtidigt som du redan från din första dag får en god insikt i vår kunds verksamhet. Efter avslutat Future-uppdrag är ambitionen för kunden att erbjuda konsulten en fast anställning i sin organisation.
Läs mer om vår Future-väg här https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry/studenter-och-nyexaminerade/afry-future-graduate-program
För frågor kring tjänsten eller Future-konceptet, kontakta rekryterande chef på henrik.kindstrand@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Delprojektledare till försvarsindustrin

Civilförsvarschef
Läs mer Mar 26
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Ta chansen att bli en del av AFRY genom detta samarbete med vår kund i norra Stockholm. Få erfarenhet av AFRY samtidigt som ambitionen från vår kund är att erbjuda en fast anställning efter avslutat uppdrag!
Vår kunden står inför en period av flera spännande förändringar och utmaningar och behöver nu stöttning av ingenjörer med erfarenhet av industrin, produktion och projektledning. Då många projekt pågår och många tjänster ska tillsättas är det först vid kundintervju som din profil och intresse matchas mot passande projekt.
Oavsett vilket projekt som blir aktuellt kommer du som delprojektledare få en central roll där du får möjlighet att i team arbeta med tekniska utmaningar. Du kommer ha ett arbete med högt tempo och stort teknikinnehåll där det finns goda möjligheter att visa framfötterna.
Du ser fram emot att:
Jobba i team och vara villig att hjälpa andra
Ta ansvar
Snabbt sätta dig in i nya sammanhang
Sprida positiv energi bland dina kollegor
Behålla ordning och reda, även i stressiga sammanhang
Få möjlighet att snabbt växa och utvecklas som ledare i en teknisk miljö

Rätt kandidat ska ha mycket energi och vara på hugget redan från dag 1!


Kravspecifikation
Du har en civilingenjörsexamen, gärna med inslag av maskinteknik och/eller tillverkande produktionsmiljö. Du har åtminstone 3 års relevant teknisk erfarenhet från produktionsmiljön. Specifik erfarenhet från försvarsindustrin anses vara meriterande.
Du kommer kontinuerligt lära dig och utvecklas i din roll och du ser fram emot att ta större ansvar i takt med att du bevisar din kapabilitet.
Som person är du driven, självgående och en sann teamplayer. Då du kommer ha flera kontaktytor är det viktigt att du är en duktig kommunikatör och att du inte räds för att delta i tekniska diskussioner.
Även om vi är ett internationellt företag, värdesätter vi att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov.
Krav för denna tjänst är att du:
Har avlagt din ingenjörsexamen
Godtar en initial visstidsanställning

Då vår kund verkar inom försvarsindustrin krävs godkänd säkerhetskontroll för att starta i uppdraget.
Kandidatutvärdering och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Sista dag för att skicka in din ansökan är 2024-04-28.


Ytterligare information
AFRYs Future Graduate Program dig en konkurrenskraftig väg in på arbetsmarknaden. Konceptet sker i samarbete med ett externt företag och du får under uppdraget testa på konsultrollen samtidigt som du redan från din första dag får en god insikt i vår kunds verksamhet. Efter avslutat Future-uppdrag är ambitionen för kunden att erbjuda konsulten en fast anställning i sin organisation.
Läs mer om vår Future-väg här https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry/studenter-och-nyexaminerade/afry-future-graduate-program
För frågor kring tjänsten eller Future-konceptet, kontakta rekryterande chef på henrik.kindstrand@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

ASIC/FPGA Developer

Informatiker
Läs mer Mar 27
Company Description


AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.


We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Making Future.


Job Description


Are you an FPGA-developer looking for your next challenge? Or you are maybe more into FPGA-verification? Would you like to be a part of exciting projects?
In that case we have the right opportunity for you! We see an increase in inquiries from our customers. Therefor we are looking for skilled ASIC/FPGA-designers and verifiers to join us and be part of a successful group. You will be involved in new and existing ASIC/FPGA designs working in teams. You will be involved in new and existing FPGA designs working in teams. The work can be carried out either in the facilities of AFRY’s modern and airy head office in Solna - Stockholm or at our customers offices in the Stockholm area.Keywords: Xilinx, VHDL, ASIC, System Architect, Verilog, Altera, Intel, FPGA, Developer, Embedded Systems, Consulting, Consultant, Design, verification, lab, System Verilog, UVM




Qualifications


In all our recruitments we attach great importance to personal qualities. If you can recognize yourself in our key values - BRAVE, DEVOTED, TEAM PLAYERS - maybe we're the employer you are looking for?
We think that you are an experienced engineer that have good cooperation skills, can work independently, with big drive and a sense of responsibility
We are primary looking for people who are located in Sweden and preferably speak Swedish.
Knowledge and experience:
You have a solid background with more than 3+ years of experience of FPGA development and/or verification, preferably both.
Used to work with large FPGA design
Good command of VHDL, Verilog and/or SystemVerilog
Multi clock domains
Good Swedish and English skills, in both speech and writing

Meritorious if you have:
Experience of systemization
Leadership qualities
Experience from IP block configuration and verification
Backend work with Timing optimization and Place & Route
High speed transceivers
Test bench structuring and design
UVM
Lab experience



Additional Information


Kontaktuppgifter:
Maja Lindqvist
Recruitment partner
maja.lindqvist@afry.com
Jihad Daoud
Hiring manager
jihad.daoud@afry.com
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Gruppchef Industrial water and environment

Gruppchef, teknik
Läs mer Mar 25
Företagsbeskrivning


AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi påskyndar övergången till ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri, energi och digitalisering som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.




Jobbeskrivning


Gruppen består idag ett tiotal konsulter som jobbar med processer och teknik inom vatten- och avloppsreningsanläggningar, samt med REACH-relaterade frågor och med miljötillståndsärenden. Gruppens kunder återfinns inom processindustrin, till stor del inom svensk skogsindustri men även många andra branscher såsom gruv- och metallindustrin, läkemedelsindustrin och kemiindustrin. Konsulterna arbetar till stor del med tekniska utredningar och problemlösning kring befintliga anläggningar, REACH konsortiearbete samt tillståndsärenden, men även med koncept- och förstudier gällande kapacitetsutbyggnader eller nybyggnader, dessa förstudier leder oss ofta in till större åtaganden i form av fortsatta studier och även till genomförandeprojekt tillsammans med andra processingenjörskollegor och kollegor från andra discipliner.
Tillsammans med kollegor världen över inom AFRY är vi en av de ledande inom industrin. Enligt den internationellt erkända ENR-rankningen av konsultbolag är exempelvis AFRY nummer ett globalt inom massa- och pappersindustrin. Detta innebär att du hos oss får arbeta med de intressantaste projekten och med de mest kompetenta konsulterna.
Sektionen samarbetar tätt med AFRY-nätverket globalt likväl som med övriga ungefär 120 processingenjörer i Sverige samt med andra ingenjörsdiscipliner. AFRY arbetar generellt med allt från idé- och konceptstudier till genomförandeprojekt och driftsättning.
Din uppgift blir att fortsätta stärka och utveckla gruppen genom utveckling av medarbetarna och viss rekrytering. Vidare förväntas att du skapar nya affärer inom kompetensområdet och har många och täta kundkontakter. Samarbete med andra inom processdisciplinen lokalt och globalt likväl som andra ingenjörsdiscipliner är mycket viktigt.
Rollen innefattar bland annat att:
Coacha och leda konsulterna i teamet och säkerställa att vi har medarbetare som trivs och utvecklas hos oss
Hålla tät dialog med nya och befintliga kunder för att säkerställa att vi stöttar dem på bästa sätt dels genom att följa upp pågående uppdrag och dels genom att sälja nya uppdrag
Ansvara för rekrytering och utveckling av teamet med hjälp av vår rekryterare, affärsutvecklare och givetvis tillsammans med dina chefskollegor och din chef.
Ansvara för din grupps arbetsbeläggning och driva mot uppsatta mål
Ansvara för gruppens uppdrag som projektledare eller projektsponsor

Uppgifterna är mycket dynamiska och du kommer att jobba med flera kontaktytor externt likväl som internt. Du tilldelas en stor frihet i din roll och du kommer att få utrymme för att testa dina metoder för att nå framgång, givetvis med stöd från din närmsta chef.
Gruppen består av många härliga kollegor med hög kompetens som du alldeles säkert kommer att tycka om att jobba med!
Placering är valfri mellan Göteborg, Stockholm eller vid något av våra andra större kontor. De flesta medarbetarna arbetar från Stockholmskontoret så det är att föredra.


Kravspecifikation
Är högskole- eller civilingenjör, eller har motsvarande relevant kunskap.
Har minst 5 års arbetslivserfarenhet från relevant område.
Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.
Är intresserad av ledarskap. Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande.
Relevant bakgrund eller kunskap inom processindustri.
Tidigare erfarenhet av konsultbranschen och köpande/säljande av konsulttjänster ser vi som meriterande.





Ytterligare information


Vi söker dig som vill vara en del av?AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Vi erbjuder dig?ett arbete?på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.
På?AFRY har du även möjlighet att skapa ett hållbart byggande och arbeta i en organisation?som skapar verklighet av visioner. Arbetet är omväxlande med stora möjligheter till personlig utveckling.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Sista ansökningsdag är 5 maj 2024.
Kontaktuppgifter
Ulf Strenger, Business Segment Manager
ulf.strenger@afry.com
+46 10 505 96 37
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen
Jag är intresserad

Ansök nu

Erfaren Solution Architect

Enterprise Architect
Läs mer Apr 9
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Vår enhet Digital Services verkar över hela utvecklingskedjan med experter inom projektledning, kravanalys, QA och test, systemutveckling, arkitektur, dataanalys och AI, cybersäkerhet m.m.
Jobbeskrivning
AFRY söker lösningsarkitekter som vill vara med och göra skillnad.
Vi hjälper våra kunder, som finns inom alla möjliga branscher - både nationellt och internationellt, att utvecklas och driva sin verksamhet framåt. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i spännande projekt som gör skillnad för våra kunder och samhället.
I vår arkitektgrupp är vi 15 konsulter som arbetar med att designa och utveckla lösningar som möter våra kunders behov. Vi är ett dynamiskt team med högt i tak där vi alla delar en passion för teknik. Våra plattformar och verktyg är primärt .NET Core, C#, Java, Angular, React, DB, GitLab, Docker, K8s, Atlassian (Jira, Confluence).
Vad innebär tjänsten som arkitekt hos oss?
Att du får använd dina kunskaper och erfarenheter för att designa och utveckla innovativa lösningar som gör verklig skillnad.
Att du får ansvara över arkitekturen i dina projekt och samtidigt använda dina kunskaper om teknik och affärsprocesser för att skapa lösningar som är både effektiva och användarvänliga.
Att du får möjlighet att använda dina analytiska förmågor för att förstå kundernas behov och krav.
Att arbeta enligt ett teambaserat och agilt arbetssätt.
Kommunikation och relationsbyggande för att skapa långsiktiga relationer med kunderna.
Att vara del av ett team kompetenta och engagerade medarbetare där du få möjlighet att utvecklas och växa.

Utöver härliga och kompetenta kollegor så får du även en dedikerad chef som du tillsammans lägger planen för din karriärutveckling, men även arbetar direkt tillsammans med dig i projekten.
Kravspecifikation
Våra värdeord Brave, Devoted, Teamplayers beskriver väl hur vi ser på oss själva.
Nu letar vi efter dig som är en teamorienterad och engagerad person med en gedigen bakgrund inom systemutveckling. Du har de senaste åren fokuserat på arkitektur och tyngre tekniska roller och motiveras av att skapa värde, både för kunder och dina teamkamrater. I den här rollen behöver du kunna kommunicera på både svenska och engelska.

Vi tror även att du har kommit i kontakt med några av nedan områden:
Informationsmodellering
Kravarbete
.NET Core, C#
Java, JEE
Webtjänster (WCF, SOAP, REST)
Mikrotjänster DDD
DevOps (container, CI/CD, automation, K8s)
, No
Erfarenhet av något Enterprise Arkitekt ramverk
Kunskaper inom moln-teknologier
Utveckling mot integrationsplattformar, API management och streamingplattformar
Erfarenhet av webblösningar för enterprise system
Processmodellering med BPMN
Erfarenhet av något modelleringsverktyg såsom Sparx EA, Draw IO

Sista ansökningsdag är 23 april 2024 och urval görs löpande! Varmt välkommen med din ansökan!
Ytterligare information
Vad erbjuder AFRY dig som anställd?
Vi har regelbundna träffar där temat varierar mellan kompetens och socialt utbyte, eller både och. En bra balans helt enkelt!
Du får du t.ex.:
En AFRY Buddy som bollplank under din första tid som anställd
Balans i arbetslivet med möjlighet till hybridarbete.
Tillgång till Club AFRY där en bredd av spännande och underhållande aktiviteter för våra medarbetare anordnas - det finns något för alla! Läs gärna mer här.
Konkurrenskraftiga förmåner gällande pension, friskvård och föräldraledighet reglerade i vårt kollektivavtal
Företagsrabatter med externa partners genom vår förmånsportal Advantage You.
Friskvårdsbidrag 3000 SEK/år.
Restauranger och kaféer på plats
Ett enormt nätverk av tekniska experter med +19 000 kollegor runtom i världen.

Om rekryteringsprocessen
I alla våra rekryteringsprocesser använder vi oss av kompetensbaserad rekrytering - för en rättvis och träffsäker rekrytering.
Urvalsfrågor via mejl
Intervjusteg 1 (IRL eller på Teams)
Intervjusteg 2 (IRL eller på Teams)
(Eventuellt tester: tekniskt, problemlösning, personlighet)
Referenstagning
Erbjudande


Kontaktpersoner för frågor
Aamir Faried, rekryterande chef
Aamir.faried@afry.com
Rebecka Gravås, rekryteringspartner
rebecka.gravas@afry.com
Tyvärr kan vi inte hantera ansökningshandlingar över mail p.g.a. GDRP.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Tech Lead Electronics

Kvalitetsingenjör, elektronik/Kvalitetstekniker, elektronik
Läs mer Mar 20
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Jag heter Antonio Macao och jag söker hängivna ledare inom elektronik.
På min sektion Project Management inom enheten Connected Products så kommer du få jobba med produktutveckling av högteknologiska och intelligenta produkter för framtidens hållbara värld.
Produkterna kommer från alla de branscher som vi på AFRY Connected Products jobbar med i dagsläget:


- Konsumentprodukter
- Telekom
- Fordon
- Medicinteknik
- Industriteknik
mm.


Som Techlead Electronics ansvarar du för att produkten konstrueras och levereras enligt plan, du har ansvar för att organisera och leda planeringssessioner förutom det tekniska konstruktionsarbetet.


Du coachar och stöttar även dina teammedlemmar och strävar efter en lärande atmosfär i teamet.Du trivs i och vill leda team i en utvecklingsmiljö.
I denna roll har du kontakt med många olika personer i verksamheten, därför är det av stor vikt att du är en duktig kommunikatör som har förmåga att förklara det komplexa på ett enkelt sätt. Vidare är du även van vid krav och behovs-hantering och har förmåga att sammanställa dessa till konkreta och realistiska mål.
Som Techlead Electronics hos oss på AFRY blir du en del av ett fantastiskt och otroligt kompetent gäng kollegor som tillsammans arbetar för att skapa innovativa och hållbara lösningar tillsammans med våra kunder.
Kravspecifikation
Våra värdeord Brave, Devoted & Teamplayers kännetecknar hur vi ser på oss själva. Du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet. Du ser lösningar där andra ser problem vilket innebär att du även har god analytisk-och problemlösande förmåga.
Du har erfarenhet från en liknande roll och vill utvecklas i rollen eller jobbat med utveckling av elektronik ett antal år och nu vill ta klivet upp till Techlead.
Eftersom vi arbetar mot många internationella kunder krävs det även att du kommunicerar obehindrat såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska.
Vidare har du även erfarenhet av att:
Utveckla och dokumenterar komplexa elektroniska och elektriska systemkrav.
Analysera och översätta krav till system-, hård- och mjukvarudesigner och gränssnittsspecifikationer.
Testa och validera för att säkerställa att systemkonstruktioner uppfyller drifts- och funktionskrav.
Löser problem rörande och tillhandahåller annan support av fälthårdvara under hela produktens livscykel.
Koordinera och representera teamet i projektutvecklingsaktiviteter.

Du har också kunskaper inom flera av följande områden:
Höghastighets digital design
Schematisk insamling och PCB-layout
Praktisk lab-erfarenhet med att ta upp hårdvara och felsöka
Grunderna för signal- och strömintegritet
Design för EMC- och EMC-testning
Integration av hårdvara i multifunktionella system
Förtrogenhet med utmaningarna med att ta en produkt från design till produktion
Kandidatexamen i el-/datorteknik eller motsvarande krävs; MSc föredras

Ytterligare information
Roll: Electronics Tech lead | Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid |Placeringsort: Solna, Stockholm | Lön: Efter överenskommelse
Kontakt för frågor:
Maja Lindqvist
Recruitment partner
maja.lindqvist@afry.com
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.



På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Teknikintresserad projektledare, intresserad av nästa steg i din karriär?

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Mar 20
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
I strävan efter att bidra till skapandet av en mer hållbar värld pågår för närvarande flera spännande projekt över hela Sverige. Har du en passion för att vara en del av och leda projekt som fokuserar på teknisk utveckling och hållbarhet? Då kan rollen som Projektledare på vårt företag vara det du söker.
Våra kunder är ledande inom både teknisk innovation och hållbarhet, vilket präglar de projekt du kommer att vara involverad i. AFRY strävar efter att vara en föregångare inom hållbarhet, och som Projektledare kommer du att spela en betydande roll i att forma en mer hållbar framtid. Projekten inom industrin fokuserar på att skapa hållbara lösningar, inklusive ökad energieffektivitet, högre materialeffektivitet och smartare produktionssystem.
I din roll som konsult och Projektledare kommer du att tillhöra sektionen Project, Control & Management, som är specialiserad inom projektledning och arbetar med olika roller inom projektledning, projekt- och programstyrning samt projektkoordinering. Uppdragen spänner över industrin och teknikbranschen, där vi bidrar till att forma framtidens smarta produktion och produkt. Många projekt drivs av behovet av elektrifiering inom fordonsbranschen, utveckling av fossilfria material eller digitalisering. Uppdragen kan vara hos våra kunder, som befinner sig geografiskt mellan Södertälje och Uppsala, eller på våra egna lokaler.
Vår grupp består för närvarande av cirka 11 projektledare med erfarenhet varierande från 0 till 25 år inom ledande roller inom industrin. Vi strävar efter mångfald och ser fram emot att välkomna fler kvinnliga kollegor i vårt team. De flesta av oss är certifierade enligt PMI eller PRINCE2. Trots vårt tekniska fokus är vår gemensamma drivkraft att utvecklas inom ledarskap och projektledning.
Några citat från medarbetarna inom sektionen om varför de trivs så bra:
"Om man gillar att koordinera, hålla ordning och driva små och stora projekt med mycket eget ansvar."
"Bra sektion med härlig sammanhållning där vi stöttar varandra och gärna delar med oss av våra erfarenheter."
"Det finns en stor öppenhet för att komma med egna önskemål om ens personliga utveckling. Dessutom uppmuntras vi att skapa bredd och utvecklas, exempelvis att vi ska certifiera oss som Projektledare."
Varför jobba med mig? – Fredrik, rekryterande chef: Som ledare är jag närvarande, stöttande och möjliggör framgång genom att ta bort hinder. Jag drivs av att prestera tillsammans och imponeras dagligen av vilken potential som finns hos varje medarbetare i gruppen. Mitt främsta mål är att vi som grupp ska leverera den bästa projektledningen till våra kunder samtidigt som vi har grymt kul på jobbet, vilket bygger på att alla tar ansvar för både leverans och teamwork


Kravspecifikation
????Vi söker dig med 2-10 års arbetslivserfarenhet av projektledning inom industrin, gärna inom produktion och/eller produktutveckling. Du bör ha en ingenjörsutbildning, och det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom fordon, food & pharma eller liknande industrier.
Som person har du förmågan att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos medarbetare. Du brinner för lagarbete, drivs av utmaningar och älskar tävlingar och sociala sammanhang. Samtidigt tycker du att teknik är intressant och brinner för att utvecklas både som ingenjör och ledare.
Vi ser gärna att kvinnliga kandidater söker och ser fram emot att skapa en ännu mer mångsidig och inkluderande arbetsmiljö.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.


Ytterligare information
Du kommer få erfarenhet av att arbeta inom olika intressanta branscher och miljöer med varierande arbetsuppgifter. Vi ger dig möjlighet att lyckas med det vi tillsammans eftersträvar. Vi är ett stort globalt företag som erbjuder framtida intern karriärutveckling, som givetvis supporteras. Den individuella utvecklingen är central, och du kommer växa som person.
För frågor gällande tjänsten, kontakta Sektionschef Fredrik Lindblad, fredrik.f.lindblad@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan, senast den 19 april!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till försvarsindustrin

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Mar 20
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Är du mjukvaruutvecklare inom inbyggda system och har ett genuint intresse för teknik?
För vår kunds räkning söker vi dig som vill jobba inom försvarsindustrin. Behovet av mjukvaruutveckling inom området växer och vi behöver bli fler. Här får du chansen att utveckla produkter som bidrar till direkt samhällsnytta.
Kunden är en global aktör inom försvar- och säkerhet, verksam inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De erbjuder sina kunder effektiva lösningar för övervakning, säkerhet och beslutsstöd samt för upptäckt och skydd av hot. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.
För att lyckas i rollen är det viktigt att kunna arbeta strukturerat och följa formella processer, då utvecklingen ofta är säkerhetskritisk. Gällande själva utvecklingen kommer du att arbeta primärt med C/C++/ADA/Python och hårdvarunära programmering och vara en viktig del i utvecklingen av kundens framtida produkter. I rollen kommer du även att vara delaktig i övriga delar av utvecklingsprocessen, exempelvis genom systemarbete, kravhantering, test och leverans.


Kravspecifikation
Som person är du kommunikativ och kreativ med en nyfikenhet på nya och spännande utmaningar. Du gillar även att dela idéer och samarbeta med kollegor. Du kommer ha möjlighet att sätta din prägel på teamets framgång och leverera lösningar i teknikens framkant. I det dagliga arbetet är du med och bidrar till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla.
För att lyckas i rollen har du:
Relevant teknisk utbildning på högskolenivå inom data, elektronik, mekatronik eller inbyggda system, teknisk fysik eller motsvarande.
Minst 2 års erfarenhet av mjukvaruutveckling, gärna inom försvar eller annan reglerad verksamhet.
Goda kunskaper i C och/eller C++
Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav.
Svenskt medborgarskap
Boendes i Sverige

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Ytterligare information
Kontakt för frågor:
Maja Lindqvist
Recruitment partner
maja.lindqvist@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen



På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Fredrik söker DIG, som vill ingå i ett team på AFRY med Projektledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Mar 20
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
I strävan efter att bidra till skapandet av en mer hållbar värld pågår för närvarande flera spännande projekt över hela Sverige. Har du en passion för att vara en del av och leda projekt som fokuserar på teknisk utveckling och hållbarhet? Då kan rollen som Projektledare på vårt företag vara det du söker.
Våra kunder är ledande inom både teknisk innovation och hållbarhet, vilket präglar de projekt du kommer att vara involverad i. AFRY strävar efter att vara en föregångare inom hållbarhet, och som Projektledare kommer du att spela en betydande roll i att forma en mer hållbar framtid. Projekten inom industrin fokuserar på att skapa hållbara lösningar, inklusive ökad energieffektivitet, högre materialeffektivitet och smartare produktionssystem.
I din roll som konsult och Projektledare kommer du att tillhöra sektionen Project, Control & Management, som är specialiserad inom projektledning och arbetar med olika roller inom projektledning, projekt- och programstyrning samt projektkoordinering. Uppdragen spänner över industrin och teknikbranschen, där vi bidrar till att forma framtidens smarta produktion och produkt. Många projekt drivs av behovet av elektrifiering inom fordonsbranschen, utveckling av fossilfria material eller digitalisering. Uppdragen kan vara hos våra kunder, som befinner sig geografiskt mellan Södertälje och Uppsala, eller på våra egna lokaler.
Vår grupp består för närvarande av cirka 11 projektledare med erfarenhet varierande från 0 till 25 år inom ledande roller inom industrin. De flesta av oss är certifierade enligt PMI eller PRINCE2. Trots vårt tekniska fokus är vår gemensamma drivkraft att utvecklas inom ledarskap och projektledning.
Några citat från medarbetarna inom sektionen om varför de trivs så bra:
"Om man gillar att koordinera, hålla ordning och driva små och stora projekt med mycket eget ansvar."
"Bra sektion med härlig sammanhållning där vi stöttar varandra och gärna delar med oss av våra erfarenheter."
"Det finns en stor öppenhet för att komma med egna önskemål om ens personliga utveckling. Dessutom uppmuntras vi att skapa bredd och utvecklas, exempelvis att vi ska certifiera oss som Projektledare."
Varför jobba med mig? – Fredrik, rekryterande chef: Som ledare är jag närvarande, stöttande och möjliggör framgång genom att ta bort hinder. Jag drivs av att prestera tillsammans och imponeras dagligen av vilken potential som finns hos varje medarbetare i gruppen. Mitt främsta mål är att vi som grupp ska leverera den bästa projektledningen till våra kunder samtidigt som vi har grymt kul på jobbet, vilket bygger på att alla tar ansvar för både leverans och teamwork.


Kravspecifikation
Vi söker dig med 2-10 års arbetslivserfarenhet av projektledning inom industrin, gärna inom produktutveckling. Du bör ha en ingenjörsutbildning, och det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom fordon, food & pharma eller liknande industrier.
Som person har du förmågan att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos medarbetare. Du brinner för lagarbete, drivs av utmaningar och älskar tävlingar och sociala sammanhang. Samtidigt tycker du att teknik är intressant och brinner för att utvecklas både som ingenjör och ledare. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.


Ytterligare information
Du kommer få erfarenhet av att arbeta inom olika intressanta branscher och miljöer med varierande arbetsuppgifter. Vi ger dig möjlighet att lyckas med det vi tillsammans eftersträvar. Vi är ett stort globalt företag som erbjuder framtida intern karriärutveckling, som givetvis supporteras. Den individuella utvecklingen är central, och du kommer växa som person.
För frågor gällande tjänsten, kontakta Sektionschef Fredrik Lindblad, fredrik.f.lindblad@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan, senast den 19 april!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Multidisciplinär Projektledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Mar 20
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
AFRY Process Industries har nu etablerat en nystartad multidisciplinär sektion i Malmö & Helsingborg med fokus på att expandera AFRYs verksamhet inom Processindustrin i Skåne - Bli en del av teamet!
För att stärka vår satsning i Skåne behöver vi utöka vår verksamhet med Multidisciplinära projektledare. Eftersom vi etablerat en ny sektion ges du som medarbetare möjlighet att vara med och bidra samt forma ett vinnande team från grunden!
I din roll som projektledare kommer att arbeta med olika typer av projekt och uppdrag inom Processindustrin vilket kommer styras av din kompetens, kundens behov samt din personliga ambition och utvecklingsplan. I rollen som projektledare är du ansvarig för hela projektet från start till överlämnande. Du ansvarar för säkerhet, miljö, scope, budget, tidplan, och kvalitet. Som stöd har du våra resurser för projektstyrning, planering, DCC och inköp, samt stödet i AFRYs gemensamma projektmodell.
Närmast tillhör vi divisionen Process Industries Sverige där vi har samtliga discipliner och teknisk kompetens som krävs för att driva alla typer av projekt, från T&M till EPC och EPCM-projekt i processindustrin. Detta ger oss en bred kompetens att marknadsföra gentemot våra kunder och möjligheter att ta spännande In-house projekt. Vi hoppas du vill vara med på vår fortsatt resa framåt!


Kravspecifikation
Vi tänker oss att du som person drivs av att leda samt hålla ihop projekt där du samtidigt engagerar och inspirerar ditt projektteam. Vi tror att du känner igen dig i AFRYs värdeord och att du ser dig själv som en modig, hängiven lagspelare.
För att lyckas bra i rollen har du tidigare erfarenhet av projektledning av T&M/EPC/EPCM projekt på 1-100Mkr nivå inom processindustrin. Har du dessutom certifiering i PMI eller IPMA, Prince 2 eller liknande modeller är detta meriterande men inget krav. I grunden har du en civil- eller högskoleingenjörsexamen, men du kan också ha förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt.
Som person har du en förmåga att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos medarbetare. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt.
B-körkort ett krav för tjänsten då resor i tjänsten förekommer, i rollen kommer du även ha kontakt med olika kunder och kollegor och du behöver därför ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Ytterligare information
Du kommer närmast tillhöra AFRYs division Process Industries och arbeta i segmentet Local Projects & Engineering South som sträcker sig från Malmö till Lysekil. Vi har redan ett väldigt starkt fäste på västkusten och driver flera stora projekt inom processindustrin med projekthelhetsåtaganden och tjänster inom exempelvis Projektledning, El, Instrument, Automation, Mekanik, Rör, Hälsa- och Säkerhet och HVAC. Nu vill vi sprida oss hela vägen ner till Skåne och söker dig som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss!
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Kontaktuppgifter:
För frågor gällande tjänsten kontakta sektionschef Kristina Jagne:
Kristina.Jagne@afry.com
+46 725 14 08 78
Sista ansökningsdag: 2024-04-30

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Embeddedutvecklare inom video- och signalbehandling

Signalingenjör
Läs mer Mar 20
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Är du en erfaren mjukvaruutvecklare med passion för avancerade teknologier som embedded systems, CUDA och avancerad video- och signalbehandling, inklusive HEVC? Då är du den vi söker för rollen som Embedded Software Developer Specialist på AFRY!
Som Embedded Software Developer på AFRY kommer du att vara en del av vårt team av teknikexperter och arbeta med banbrytande projekt inom olika branscher. Du kommer att få möjlighet att utveckla produkter och lösningar som driver innovation och förändring, samtidigt som du har en stabil och trygg anställning.
Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera utveckling av mjukvara för inbyggda system, optimering av algoritmer för video- och signalbehandling och arbete med GPU-accelererad beräkning för att maximera prestanda.


Kravspecifikation
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom relevant område och minst tre års erfarenhet inom mjukvaruutveckling, med fokus på embedded system och avancerad signalbehandling. Du har gedigen kunskap och erfarenhet av C/C++-programmering och har tidigare arbetat med CUDA.
Du är bekant med avancerade videoformat som HEVC (H.265) och har erfarenhet av att optimera prestanda för sådana algoritmer. Erfarenhet av Linux och andra operativsystem för inbyggda system är meriterande. Vidare är du en problemlösare med stark analytisk förmåga och en lagspelare som trivs med att arbeta i dynamiska projektgrupper.


Ytterligare information
Kontakt för frågor:
Maja Lindqvist
Recruitment partner
maja.lindqvist@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Cost Manager

Fastighetsintendent
Läs mer Mar 20
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi behöver bli fler. Efterfrågan på våra tjänster som ökar kraftigt med att kundernas behov av kostnadsrådgivning växer. Vi erbjuder marknadens träffsäkraste data och ett engagerat team. Vi ligger steget före och erbjuder kostnadsbedömningar och rådgivning redan på idéstadiet inom alla typer av byggnader och byggande. Vill du utveckla och utvecklas? Då passar du hos oss, vi tänker utanför ramarna och arbetar i team där vi tillvaratar och delar kompetenser och erfarenheter med varandra. Vi går till jobbet varje dag och skapar framtiden. Vill du leverera marknadens mest träffsäkra kostnadsbedömningar och lotsa projekten i hamn från idé till verklighet? Om du som vi brinner för design-to-cost och att hitta de bästa lösningarna för kunden, ja då skulle du nog trivas i vårt team.
I rollen som Cost Manager/Cost Advisor arbetar du nära våra kunder med kostnads- bedömningar, analyser, styrning och rådgivning i hela bygg- och förvaltningsprocessen från idéstadie till färdig byggnad. Dina underlag ska ge ökad kunskap om kostnader för alternativa lösningar samt ge förutsättningar att i ett tidigt skede av projekten ta ställning till kostnadskonsekvenser för olika krav och önskemål. Vi ser gärna ett stort intresse av frågor som rör branschen i stort tex klimat, hållbarhet och nya tekniker så vi kan ligga i framkant och leverera bästa möjliga resultat och råd till våra kunder. Uppdragsgivarna är fastighetsutvecklare, investerare, advokatfirmor, offentlig sektor, byggherrar, arkitekter och andra beslutsfattare. Vi jobbar ofta i tvärfunktionella projekt så du kommer i stor utsträckning även att arbeta tillsammans med andra team och funktioner inom bolaget.
Du kommer att tillhöra marknadsområdet Cost Management som är en del av affärsområdet Buildings Region Öst. Du rapporterar till vår sektionschef och tjänsten är placerad på vårt kontor i Marievik/Liljeholmen.
Kravspecifikation
På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om vem vi söker. För den här specifika rollen tror vi att du dessutom har den magiska kombinationen av en analytisk sida och noggrannhet och en utvecklingsdriven, social och relationsskapande sida med fokus på affären. Vi ser gärna ett stort intresse av frågor som rör branschen i stort tex klimat, hållbarhet och nya tekniker så vi kan ligga i framkant och leverera bästa möjliga resultat och råd till våra kunder
För att lyckas i rollen tror vi att du har akademisk bakgrund, gärna gärna inom ingenjörsvetenskap, ekonomi, juridik eller miljö.
Du har flera års erfarenhet inom fastighets- och/eller byggbranschen och med god erfarnhet inom cost management. Du har skaffat dig en god förståelse för byggprocessen och alla regelverk såsom ABK, AB och ABT. Du trivs med och vill arbeta i en bred, omväxlande och rådgivande roll och du uttrycker dig korrekt i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskap inom någon av områdena fastighetsekonomi, miljö samt BIM.
Ytterligare information
Hos oss får du vara med på en framgångsresa i ett internationellt bolag med god tillväxt och lönsamhet. AFRY är dessutom rankade som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Vi är en modern arbetsplats där du får utvecklas i spännande projekt med senaste tekniken och verktygen till din hjälp. Vi erbjuder en arbetsplats och ett team som bäst kan beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt tillsammans!
Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid.
Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.
Sista ansökningsdag är 15/4-2024. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Kontaktpersoner:
Louisa Åkerfeldt (Sektionschef)
+46 (0)10 505 13 63
louisa.akerfeldt@afry.com
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Embedded Software Developer

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Mar 19
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.


Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Making Future
Jobbeskrivning
Är du en mjukvaruutvecklare med stort intresse av inbyggda system och har minst ett års erfarenhet? Vill du ha möjlighet att prova på många olika jobb utan att behöva byta arbetsgivare? Då är konsultrollen på AFRY något för dig! Här får du chansen att utveckla produkter, arbeta i flertalet branscher och företag men samtidigt behålla en trygg och säker anställning.
Att jobba som konsult inom inbyggda system på AFRY innebär att du får jobba med kollegor som är hängivna tekniken och ligger i framkant vad gäller både mjuk- och hårdvaruutveckling.
På AFRY har du en trygg anställning och vår övertygelse är att nöjda medarbetare är vårt recept för framgång! Vi är måna om att du ska trivas på ditt uppdrag, att du känner att du utvecklas, men också att du har utrymme för en meningsfull fritid.
För oss inom produktutveckling har vi ett stort antal kunder inom hela stor-Stockholm, vi har uppdrag inom bland annat konsumentprodukter, energi, elektrifiering, telekommunikation, medicinteknik och försvar. Branschen präglas av innovation och nytänkande både inom hård- och mjukvara. Det finns allt ifrån unga, mindre företag med stor flexibilitet och frihet till stora väletablerade företag med uppstyrda roller och processer. Här finns något för alla! Vanligaste programmeringsspråken är C och C++, men det finns många fler inom detta område. Meriterande är t.ex: Java, Python, C#, Linux, DevOps-kunskaper m.fl.
Som konsult kommer dina arbetsuppgifter variera eftersom du kommer delta i små och stora projekt, såväl inhouse som ute hos våra kunder. Beroende på uppdrag kan dina arbetsuppgifter exempelvis vara att utveckla mjukvara för hårdvarunära applikationer. Du kommer arbeta med testramverk och ibland definiera dem. Vidare arbetsuppgifter kan vara att effektivisera och modernisera befintliga produkter för optimal prestanda.

Kravspecifikation
Vi söker dig som vill lära nytt och utvecklas hos oss! Vi tror att det du inte redan kan, det kommer du att lära dig. Vågar du utmana, är hängiven tekniken, har ett teambaserat mindset och vill vara en del av ett fantastiskt härligt gäng så kommer du trivas hos oss på AFRY.
Du kommer att arbeta agilt och med att utveckla nya eller befintliga system/funktioner i våra kunders system, både egenutvecklade och gemensamma system inom embedded.
Vi ser att du har en högskoleutbildning inom relevant område. Eftersom utveckling, modellering och testning sker främst i C/C ++ och i Linuxplattformar är det önskvärt med minst ett par års erfarenhet inom utveckling och/eller test. Flytande svenska och engelska är ett krav.
Vi söker dig som är analytisk, orädd och en "doer" som får saker gjorda! Du tycker om att träffa nya människor i olika konstellationer och bryr dig lika mycket om dina kollegor som dina arbetsuppgifter. Du bidrar med din energi och kreativitet och du vill ha roligt på jobbet!
Ytterligare information
Du kommer att arbeta inom intressanta områden och miljöer med varierande arbetsuppgifter. Din utveckling är central och vi kommer att försöka hitta det uppdrag som passar just dig och din utveckling. Du kommer att tillhöra ett framgångsrikt globalt företag och arbeta tillsammans med inspirerande och engagerade medarbetare. Vi ser varje anställd som en viktig pusselbit i vår gemensamma framgång och arbetar aktivt med att skapa en utvecklande och trivsam arbetsmiljö genom ett personligt ledarskap. Framförallt har vi roligt tillsammans!
Om du vill ha en roll med många sociala kontakter kombinerat med spännande teknik är det dig vi söker!
För frågor om tjänsten, kontakta rekryterare maja.lindqvist@afry.com
Roll: Embedded Software Developer | Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid |Placeringsort: Stockholm | Lön: Efter överenskommelse



På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu