AFRY AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos AFRY AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Vi söker elektriker med vidareutbildning inom elkraft!

Maskinelektriker
Läs mer Jul 2
Company Description
AFRY är ett ledande globalt företag inom teknik, design och konsulttjänster som brinner för att påskynda övergången till ett hållbart samhälle. Med över 19 000 engagerade experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering arbetar vi hårt för att skapa hållbara lösningar som kommer att gynna kommande generationer.


Job Description
Ta chansen att få en meriterande start på ingenjörskarriären där du har möjlighet att prova på rollen som konsult samtidigt som du får chansen att lära känna en spännande kund! Vi är i dagsläget i behov av juniora elkraftsingenjörer med tidigare erfarenheter från energibranschen och/eller erfarenheter som högspänningselektriker.
Kunden belägen i Stockholm med anläggningar både i centrala och norra delen av staden. Kunden har många spännande projekt med både utbyggnader och uppgraderingar av befintlig anläggning samtidigt som de kontinuerligt jobbar för att åtgärda brister i den befintliga anläggningen.
Som junior elkraftsingenjör hos oss kunden kommer du få möjligheten arbeta med:
Felsökning och rotorsaksanalyser
Utredningar och förstudier
Avhjälpande problem och driva förbättringsprojekt på mellan 3-18 månader
Vara del av stora investeringsprojekt och ansvara för elkraftfrågor i projektet

Gruppen hos kunden består idag av drygt tio medarbetare som är alla är elkraftingenjörer. Majoriteten av gruppen har över 20 års erfarenhet av elkraft och energisektorn, så detta är en stor chans för dig som junior elkraftingenjör att lära dig av seniora kollegor och snabbt växa i din roll.


Qualifications
Eftersom du kommer vara delaktig i att utveckla framtidens tekniska lösningar tror vi att du är en engagerad, nyfiken och teknikintresserad person som driver saker från idé till mål. Vi tänker oss att du värdesätter att samarbeta med andra och skapa engagemang, bygger relationer och att du är ansvarstagande i det du gör. Samtidigt tror vi att du tycker det är viktigt med ordning och reda och du har en god struktur i ditt arbete. Utöver denna beskrivning hoppas vi att du känner igen dig i några av förväntningarna nedan:
Eftergymnasial utbildning inom elkraft eller har tillgodosett dig likvärdig kunskap från praktisk arbetserfarenhet.
Behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs i dialog med både kollegor hos kunden.

Har du dessutom praktisk erfarenhet som service-/industrielektriker eller på något sätt är van att arbeta med el/elkraft rent praktiskt är starkt meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din nyfikenhet, ansvarsfullhet och ditt engagemang.


Additional Information
För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet och anställningen. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och tillgång till vår förmånsportal med en mängd rabatter. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret, med allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla.
Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående och vi tror att en mix av personligheter och bakgrunder gör oss starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Det finns många sätt att vidareutveckla sig hos oss, och vi satsar på våra medarbetare med individuella utvecklingsplaner och möjligheten att gå kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina karriärmål. Vi tror starkt på att en bra balans mellan privat- och arbetsliv är nyckeln till att kunna prestera på jobbet.
Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-08-31. Observera att våra processer kan ta längre tid än normalt under sommaren på grund av ledigheter.
För frågor gällande tjänsten, kontakta sektionschef:
Emil Winberg
emil.winberg@afry.com
+46 10 505 44 10
För frågor gällande processen, kontakta rekryterare:
Fredrik Lillbäck
fredrik.lillback@afry.com
+46 10 505 38 94
Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig och förhoppningsvis välkomna dig till vårt team i Stockholm.
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Elkraftsingenjör

Projekteringsingenjör, elkraft
Läs mer Jun 28
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vill du leda spännande projekt inom elkraft?
AFRY är inne i en expansiv fas och letar nu efter passionerade och erfarna individer för att förstärka vårt team inom elkraft. Vi söker dig som brinner för att driva projekt framåt och dela med dig av din kunskap till kollegor. Med din erfarenhet inom projektering av stationsanläggningar för region- och stamnät, från 10 till 400 kV, kan du vara den nyckelspelare vi letar efter.
Vi erbjuder
Spännande projekt: Bli en del av banbrytande projekt som formar Sveriges infrastruktur.
Personlig utveckling: Vi investerar i din utveckling och tillhandahåller resurser för att stödja dig.
Trygghet och förmåner: Vi erbjuder en stabil anställning med konkurrenskraftiga villkor och förmåner.Som elkraftsingenjör spelar du en nyckelroll i planering och genomförandet av substationsprojekt. Välkommen till en spännande roll där du samordnar med projektledning, konstruktions- och fältteam för att säkerställa framgångsrika projektutfall. Din roll är dynamisk och erbjuder en kontinuerlig professionell utveckling. Tillsammans med ett fantastiskt och socialt arbetslag sträcker du dig över flera regioner i Sverige, där samarbete och gemenskap står i centrum.
Gör din nästa karriärsteg med oss och låt oss tillsammans skapa framgångsrika projekt och en stimulerande arbetsmiljö!
Kravspecifikation
Dina ansvarsområden inkluderar
Projektering av transformatorstationer inom spänningsområdet 10 till 400 kV
Delaktighet i investerings- och reinvesteringsprojekt kopplade till transformatorstationer

Vi söker dig som
Har erfarenhet inom elkraftbranschen och liknande uppgifter
Besitter relevant högskole- eller ingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet
Har goda kunskaper om gällande standarder och branschpraxis
Har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande är om du har
Erfarenhet av konsultarbete, projektledning, entreprenadupphandling och besiktning
Kunskap och erfarenhet av att arbeta enligt nätägares tekniska riktlinjer, såsom Vattenfall VTR eller SVK TR
Ledarerfarenhet med fokus på mentorskap och teamutveckling

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en individ som är ödmjuk, ansvarsfull och driven med en stark vilja att bygga och upprätthålla starka relationer både internt och externt. Vidare är det viktigt att du är strukturerad, har god förmåga att skapa och vårda relationer, är inriktad på samarbete och lyhörd för både din egen och andras utveckling.
Bli en del av vårt framgångsrika team och låt oss tillsammans forma framtiden inom energisektorn
Ytterligare information
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-08-31


Kontaktperson för frågor:
Jelena Katz Rekryteringspartner
jelena.katz@afry.com


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Handläggande konstruktör inom fastighetsautomation

Fartygskonstruktör
Läs mer Jun 6
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
AFRY söker nu erfarna handläggande konstruktörer inom fastighetsautomation.
Våra projekt är både roliga, utmanande och varierande då våra kunder finns inom bland annat fastigheter, industri, skolor och sjukhus. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. I tjänsten ingår att arbeta med allt från tidiga skeden till kalkyler, projektering och ritningar samt att ta fram teknisk dokumentation och handlingar.
Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och få med bred kunskap inom alla installationstekniska områden - vad projektet än kräver kan vi hjälpas åt och lösa det. Vårt arbetsklimat präglas därför av teamwork och framåtanda. Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.
I rollen som handläggande konstruktör kommer du arbeta självständigt med fastighetsautomation. Du kommer delta på projekteringsmöten, vara delaktig i samordning med andra konsulter samt tillsammans med kollegor ta fram tekniska lösningar. Planering av din egna tid och god kommunikation ses som viktiga egenskaper.

I rollen som handläggande konstruktör kommer du ansvara för att leda uppdrag inom din disciplin vad gäller utförande, kvalitet, resursplanering, tider och ekonomi. Du tar ansvar för leveranser och ser till att framdriften i uppdragen motsvarar planeringen.
Hos oss finns både juniora och seniora kollegor, som stöttar varandra i uppdragen.
Kravspecifikation
Du har minst 5 års erfarenhet av självständigt arbete inom fastighetsautomation. Under dina år inom yrket har du lärt känna relevanta aktörer och skapat långvariga relationer. Du har en relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet från branschen.
Några egenskaper som är meriterande är bland annat en bakgrund inom VVS, entreprenadbesiktning samt kunskap inom relevanta ritningsprogram. Eventuellt har du även med dig erfarenhet av samordnad funktionsprovning.
Även om vi är ett internationellt företag, är det ett krav att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov.
I denna rekrytering lägger vi särskild stor vikt vid dina personliga kompetenser, vi söker dig som är kundfokuserad, har god problemlösningsförmåga, är affärsmässig och en teamplayer. Du identifierar möjligheter och löser problem med kreativitet och kommunikation både internt och hos kunden, med förmågan att bedöma genomförbarheten i entreprenadskedet. Att lyssna, förstå och arbeta för att uppfylla kundens behov samt våga föreslå alternativa lösningar när det behövs, med insikt i vår kunds affär eller uppdrag är viktigt för dig. Oavsett roll i uppdraget, ställer du tid och kostnad i relation till arvode, identifierar möjligheter för en gynnsam affär, tar mod till att diskutera ekonomi med kunder och gör realistiska kalkyler baserat på förfrågningsunderlag. Rollen kräver starkt samarbete och tekniskt integrerande av system utifrån information från olika discipliner och beställarens önskemål. Det innebär också samarbete med leverantörer, förståelse för olika fabrikat samt ofta att upprätta gränsdragningslistor mellan teknikdiscipliner och leda möten.
Ytterligare information
Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Läs mer om Club AFRY här. Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.
Sista ansökningsdag 2024-08-31. På grund av semestertider kan återkoppling på din ansökan ta längre tid än vanligt.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktperson för frågor:
Stockholm, Västerås, Örebro och Karlstad
Marcelo da Silva, Section Manager HVAC BMS
marcelo.dasilva@afry.com

Örebro
Stephan Heurlin, BMS Consultant
stephan.heurlin@afry.com

Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Konstruktör inom fastighetsautomation

Fartygskonstruktör
Läs mer Jun 6
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
AFRY söker nu erfarna konstruktörer inom fastighetsautomation.
Våra projekt är både roliga, utmanande och varierande då våra kunder finns inom bland annat fastigheter, industri, skolor och sjukhus. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. I tjänsten ingår att arbeta med allt från tidiga skeden till kalkyler, projektering och ritningar samt att ta fram teknisk dokumentation och handlingar.
Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och få med bred kunskap inom alla installationstekniska områden - vad projektet än kräver kan vi hjälpas åt och lösa det. Vårt arbetsklimat präglas därför av teamwork och framåtanda. Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.
I rollen som konstruktör kommer du arbeta självständigt med fastighetsautomation. Du kommer delta på projekteringsmöten, vara delaktig i samordning med andra konsulter samt tillsammans med kollegor ta fram tekniska lösningar. Planering av din egna tid och god kommunikation ses som viktiga egenskaper.
Hos oss finns både juniora och seniora kollegor, som stöttar varandra i uppdragen.
Kravspecifikation
Du har minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete inom fastighetsautomation. Du har en relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet från branschen.
Några egenskaper som är meriterande är bland annat en bakgrund inom VVS samt kunskap i relevanta ritningsprogram.
Även om vi är ett internationellt företag, är det ett krav att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov.
I denna rekrytering lägger vi särskild stor vikt vid dina personliga kompetenser, vi söker dig som är kundfokuserad, har god problemlösningsförmåga, är affärsmässig och en teamplayer. Du identifierar möjligheter och löser problem med kreativitet och kommunikation både internt och hos kunden, med förmågan att bedöma genomförbarheten i entreprenadskedet. Att lyssna, förstå och arbeta för att uppfylla kundens behov samt våga föreslå alternativa lösningar när det behövs, med insikt i vår kunds affär eller uppdrag är viktigt för dig. Oavsett roll i uppdraget, ställer du tid och kostnad i relation till arvode, identifierar möjligheter för en gynnsam affär, tar mod till att diskutera ekonomi med kunder och gör realistiska kalkyler baserat på förfrågningsunderlag. Rollen kräver starkt samarbete och tekniskt integrerande av system utifrån information från olika discipliner och beställarens önskemål. Det innebär också samarbete med leverantörer, förståelse för olika fabrikat samt ofta att upprätta gränsdragningslistor mellan teknikdiscipliner och leda möten.
Ytterligare information
Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Läs mer om Club AFRY här. Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.
Sista ansökningsdag 2024-08-31. På grund av semestertider kan återkoppling på din ansökan ta längre tid än vanligt.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner för frågor:
Stockholm, Västerås, Örebro och Karlstad
Marcelo da Silva, Section Manager HVAC BMS
marcelo.dasilva@afry.com

Örebro
Stephan Heurlin, BMS Consultant
stephan.heurlin@afry.com
Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Gruppchef till AFRY Advanced Automation

Gruppchef, teknik
Läs mer Jun 27
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vi söker nu en Gruppchef med erfarenhet inom automation och/eller elkraft till vår verksamhet i Stockholm. Sektionen Advanced Automation i Stockholm tillhör affärsområdet Advanced Automation som bestående av ett flertal enheter och sektioner, och tillsammans arbetar vi med framgång mot kunder och projekt inom industrin. Vår verksamhet i Stockholm består av 25 medarbetare och en sektionschef – där vi nu vill utöka teamet med en gruppchef. Vi är specialister inom automation och elkraft, där vi ansvarar både för hela projektleveranser i egen regi, samt i mer klassisk konsultlösningsanda ute i kundens verksamhet.


Jobbeskrivning
Vi söker nu en person med god teknisk kompetens inom automation, alternativt elkraft, som kan driva den tekniska delen av affärsutvecklingen framåt. I rollen får du ta en ledande roll i kalkylering och anbudsarbete, samtidigt som du bygger vår tekniska kompetens och strategi framåt. I och med att det är en ny roll på sektionen så finns möjlighet att antingen vara gruppchef på heltid, eller om vi efter dialog anser det mer passande att inleda rollen på deltid samtidigt som man jobbar i projekt som projektledare eller automationsingenjör, eller kanske ett annat upplägg. Vi är i förändring och vill anpassa rollen därefter beroende på vem du är och vilka erfarenheter du tar med dig till oss. I rollen får du vara med och bygga upp vårt ledarskapsteam, där du får nära stöd av befintlig sektionschef samt Business Unit-chef som båda är stationerade i Stockholm.
Att vara gruppchef innebär att du får möjlighet att vara väldigt verksamhetsnära, med stor varitation i ditt arbete av kontakt med många kontaktytor och ett stort kundfokus. Verksamheten som du tar en ledande roll inom består av 25 medarbetare som arbetar med automation, elkonstruktion, elkraft och projektledning. Uppdragen varierar, från rena fastprisprojekt där AFRY leder helheten av uppförande av nya anläggningar, från projektering till installation och idrifttagning – till konsultuppdrag där medarbetarna arbetar i kundens organisation. Gruppen består av medarbetare med varierad senioritet, från relativt nyutexaminerade till väldigt seniora – gruppen har en hög teknisk kompetens. Denna kompetens vill vi ta vara på på bästa möjliga sätt. Som ledare kommer din coachande roll vara avgörande för att motivera och främja långsiktig utveckling. Med tanke på att vi är ett stort bolag med många projekt igång samtidigt, är det viktigt för oss att våra medarbetare känner att de får möjlighet att vara rätt person på rätt plats i sin karriär.


Kravspecifikation
Det viktigaste för oss är att du en person som har erfarenhet av samt drivs av att utveckla och förbättra både verksamheter och människor. Vi tänker oss att du är en person som är kommunikativ, nyfiken och duktig på att bygga goda relationer. Du motiveras av andras framgång, gillar på att göra saker på nya sätt och trivs i att jobba tätt tillsammans med andra. I kombination med detta har du ett stort intresse för teknik och försäljning, då detta är viktiga komponenter i tjänsten. Du ser utvecklingspotential och har ett stort intresse för marknadsarbete och att skapa affärer, med det sagt så kanske du inte har praktisk erfarenhet av just säljdelen – utan något du känner dig hungrig på att få testa. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. Vi ser även att du har följande med dig:
Ledarerfarenheter i form av tidigare roller så som projektledare, teamlead eller gruppchef.
Tidigare erfarenhet inom liknande verksamhet samt av att driva och arbeta med projekt mot industrin, inom el och/eller automation.
Teknisk förståelse och kunskap inom exempelvis ABB 800xA, Siemens PCS7 eller motsvarande.
Utbildningsmässigt ser vi att du är civilingenjör eller förvärvat motsvarande erfarenhet från annat håll.
B-körkort och behärskar både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av vårt affärsområde och AFRYs resa. Är du intresserad av automation, nyckelfärdiga lösningar och teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Lite av det som vi kan erbjuda dig:
Fast lön och kollektivavtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
Som chef på AFRY erbjuds ledarskapsutveckling, utbildning och du har bra stöttning från HR, rekryterare, säljare och kollegor inom hela AFRY.
Vidareutveckling genom utbildningar och våra uppdrag, samt nätverket av medarbetare.
Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga m.m.
Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina karriärmål. I rollen som sektionschef erbjuds du mycket frihet och ansvar samt god möjlighet till utveckling och stimulans tillsammans med alla nyfikna, automationsintresserade och kompetenta kollegor.

Intervjuer och urval sker löpande under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är 2024-08-31 och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Under sommarperioden kan vår återkoppling komma att dröja.
Kontaktuppgifter för frågor
För frågor gällande tjänsten, kontakta Business Unit-chef Pär Andersson.
par.andersson@afry.com
+46 72 723 25 90
Business Section Manager Emil Winberg
emil.winberg@afry.com
+46 73 821 05 97
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryterare Fredrik Lillbäck:
fredrik.lillback@afry,com
+46 72 201 40 03
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Automationsingenjör ABB 800xA / Siemens PCS 7

Automationsingenjör, maskin
Läs mer Jul 2
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vi är specialister inom industriell automation och söker nu fler medarbetare till vår nystartade sektion och satsning i Stockholm. På AFRY Advanced Automation arbetar vi med spännande och teknikintensiva uppdrag där vi levererar skräddarsydda automationstjänster till kunder inom både den privata och offentliga sektorn.


Jobbeskrivning
Som Automationsingenjör kommer du att spela en central roll i projektens genomförande från idéstadiet till driftsättning. Du kommer att arbeta med att utforma och implementera automationslösningar enligt kundens behov och kravspecifikationer, där din expertis spelar stor roll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera metodisk felsökning, programmering i PLC/SCADA/DCS samt att agera som tekniskt bollplank för våra kunder för att hitta optimala lösningar.
Bland annat så är vi just nu är vi mitt i ett stort ombyggnationsprojekt där vi utvecklar ett reningsverk i Stockholm till ett av världens modernaste. Projektet innefattar en ny reningsanläggning med modern membranteknik för att öka kapaciteten och leva upp till ökade miljökrav. Det är ett spännande projekt där AFRY ansvarar för all elkonstruktion och automation. Idag arbetar ca 35 personer i det interna projektet runt om våra kontor i Stockholm. Arbetet utförs från våra lokaler och projektet går nu in i ett nytt skede vilket gör att vi kommer förstärka projektgruppen med en senior automationsingenjör med placering på vårt kontor i Solna eller Södertälje. Detta är bara en av alla de möjligheter vi kan erbjuda dig som anställd, där vi givetvis är måna om att varje anställd ska känna att de får verka i ett uppdrag där de både trivs och får möjlighet att utvecklas.


Kravspecifikation
Eftersom du kommer arbetar med att hitta lösningar på avancerade problem så ser vi gärna att du gillar problemlösning. Vi tänker oss att du värdesätter att samarbeta med andra och skapar engagemang, bygger relationer och är ansvarstagande. Utöver detta är du intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du uppfyller följande krav:
Relevant utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Lång erfarenhet av projekteringsprojekt av nya processanläggningar.
Mångårig erfarenhet som automationsingenjör och goda kunskaper av arbete i Siemens eller ABB:s programvaror, specifikt PCS7 och ABB 800xA är starkt meriterande.
Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.Ytterligare information
För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet– från friskvårdsbidrag och personalrabatter till förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar. Vår personalklubb Club AFRY arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla. Läs gärna mer om våra förmåner via länk: https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry/lar-kanna-oss


Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina mål. Vi tror även starkt på filosofin att om du ska kunna prestera på jobbet så måste det finnas en bra och hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.


Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?


Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-08-31.


För frågor gällande tjänsten, kontakta:
Emil Winberg
emil.winberg@afry.com
+46 10 505 44 10


För frågor gällande processen, kontakta rekryterare:
Fredrik Lillbäck:
fredrik.lillback@afry.com
+46 10 505 38 94
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Senior Elkonstruktör till spännande uppdrag!

Elkonstruktör
Läs mer Jul 2
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vi är specialister inom industriell automation och söker nu fler medarbetare till vår nystartade sektion och satsning i Stockholm. På AFRY Advanced Automation arbetar vi med spännande och teknikintensiva uppdrag där vi levererar skräddarsydda el- och automationstjänster till kunder inom både den privata och offentliga sektorn.


Jobbeskrivning
Just nu söker vi dig som vill vara med och utveckla att utveckla dagens och framtidens energianläggningar. Vi har många spännande kunder som står inför spännande upprustnings- och utbyggnadsprojekt. Vi söker både dig som har erfarenhet som projektör eller elkraftingenjör och dig som vill jobba med detaljkonstruktion. I Stockholm utgår vi från Solna, och Södertälje men i och med att kundernas anläggningar ligger utanför Stockholm krävs det för denna tjänst att du kan tänka dig vara på plats på kundens anläggning åtminstone två dagar per vecka och jobba från våra kontor eller hemifrån resterande delen av tiden.
Som elkonstruktör på AFRY kommer dels att få chansen att följa projekten från idé till driftsatt anläggning för olika kunder. I vissa projekt följer du kundens standard och i andra fall är det du som sätter standarden. Din expertis är därför avgörande för flera av våra kunders och AFRYs framgång. Du kommer att jobba med utförandet i projekt samt stöd till kunders dagliga verksamhet. Rollen hos oss är bred och varierande och vi som arbetsgivare erbjuder dig ett dynamiskt och utvecklande arbete. Vi ger dig möjligheten att utvecklas i samarbete med en stor skara erfarna specialister tillsammans med branschens viktigaste kunder.


Kravspecifikation
Eftersom du kommer arbetar med att hitta lösningar på avancerade problem så ser vi gärna att du är en person som gillar komplexitet och att lösa kluriga problem inom området. Vi tänker oss att du värdesätter att samarbeta med andra och skapar engagemang, bygger relationer och är ansvarstagande. Utöver detta är du intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du uppfyller följande krav:
Har relevant utbildning inom området, exempelvis som civilingenjör, högskoleingenjör gymnasieingenjör, YH-ingenjör, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Mångårig erfarenhet som elkonstruktör, instrumentingenjör, elkraftingenjör eller från liknande roll.
Erfarenhet från elkonstruktion inom industri, kraftvärme, kärnkraft eller likande.
Goda kunskaper Eplan Electric P8, AutoCAD och ELPROCAD. Kunskaper inom Elmaster är extra meriterande.
Har B-körkort då resor i perioder är en naturlig del av din roll.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.Ytterligare information
För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet– från friskvårdsbidrag och personalrabatter till förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar. Vår personalklubb Club AFRY arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla.


Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina mål. Vi tror även starkt på filosofin att om du ska kunna prestera på jobbet så måste det finnas en bra och hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.


Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?


Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-08-30.
Vi utvärderar kandidater löpande men p.g.a. semestrar kan svar dröja något längre än vanligt.


För frågor gällande tjänsten, kontakta:
Emil Winberg
emil.winberg@afry.com
+46 10 505 44 10


För frågor gällande processen, kontakta rekryterare:
Fredrik Lillbäck:
fredrik.lillback@afry.com
+46 10 505 38 94

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Sektionschef till AFRY Advanced Automation!

Sektionschef, sjukhus
Läs mer Jun 13
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vi söker nu en sektionschef med förmåga att inspirera och engagera människor till vår verksamhet i Stockholm. Sektionen i Stockholm tillhör affärsområdet Advanced Automation bestående av ett flertal enheter och sektioner innehållandes omkring 700 medarbetare, där majoriteten av verksamheten finns i Sverige, men även Danmark och Kina.
Jobbeskrivning
Att vara sektionschef hos oss innebär en roll med stor variation med många kontaktytor och ett stort kundfokus. Du kommer vara drivande i sälj och anbudsarbetet och är ansvarig för sektionens resultat och ekonomiska utveckling. Du agerar ledare till befintliga medarbetare och bidrar till att utveckla dem samtidigt som du rekryterar nya medarbetare till verksamheten. Verksamheten som du tar en ledande roll inom består av 35 medarbetare som arbetar med automation, elkonstruktion, elkraft och projektledning. Uppdragen varierar, från rena fastprisprojekt där AFRY leder helheten av uppförande av nya anläggningar, från projektering till installation och idrifttagning – till konsultuppdrag där medarbetarna arbetar i kundens organisation. Gruppen består av medarbetare med varierad senioritet, från relativt nyutexaminerade till väldigt seniora – gruppen har en hög teknisk kompetens. Denna kompetens vill vi ta vara på på bästa möjliga sätt. Som ledare kommer din coachande roll vara avgörande för att motivera och främja långsiktig utveckling. Med tanke på att vi är ett stort bolag med många projekt igång samtidigt, är det viktigt för oss att våra medarbetare känner att de får möjlighet att vara rätt person på rätt plats i sin karriär.
Det finns idag en chef i verksamheten som kommer vara kvar och driva den tillsammans med dig. Beroende på vilken kandidat som vi rekryterar till positionen kommer rollfördelningen er sinsemellan se lite olika ut – antingen med dig som ny huvudansvarig eller som ansvarig för ett kompetensområden eller geografisk del, det utvärderar vi under processens gång. Du kommer givetvis få vara med och både forma samt styra med din erfarenhet i hur vi på bästa vis utvecklar sektionen vidare. Arbetet bedrivs i nära samarbete med närmaste chef som också sitter i Stockholm, samt med starkt stöd från affärsområdets ledningsgrupp. Vi bedriver även ett nära samarbete med affärsområdets HR-business partner i personalrelaterade ärenden, samt en dedikerad rekryterare med uppgift att stötta upp dig genom hela rekryteringsprocessen vid nya tillsättningar.
Kravspecifikation
Det viktigaste för oss är att du en person som har erfarenhet av samt drivs av att utveckla och förbättra både verksamheter och människor. Vi tänker oss att du är en person som är kommunikativ, nyfiken och duktig på att bygga goda relationer. Du motiveras av andras framgång, gillar på att göra saker på nya sätt och trivs i att jobba tätt tillsammans med andra. I kombination med detta har du ett stort intresse för teknik och försäljning, då detta är viktiga komponenter i tjänsten. Du ser utvecklingspotential och har ett stort intresse för marknadsarbete och att skapa affärer. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – vilket är våran syn på ett modernt ledarskap. Vi ser även att du har följande med dig:
En trygg och engagerande ledarstil kombinerat med erfarenhet av personalansvar och som chef.
Erfarenhet av att arbeta med försäljning, budget och resultat.
Tidigare erfarenhet inom liknande verksamhet samt av att driva och arbeta med projekt mot industrin – helst inom elkraft, el och/eller automation.
Utbildningsmässigt ser vi att du är civilingenjör eller förvärvat motsvarande erfarenhet från annat håll.
B-körkort och behärskar både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av vår organisations och AFRYs resa. Är du intresserad av automation, nyckelfärdiga lösningar och teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Lite av det som vi kan erbjuda dig:
Fast lön och kollektivavtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
Som chef på AFRY erbjuds ledarskapsutveckling, utbildning och du har bra stöttning från HR, rekryterare, säljare och kollegor inom hela AFRY.
Vidareutveckling genom utbildningar och våra uppdrag, samt nätverket av medarbetare.
Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga m.m.
Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina karriärmål. I rollen som sektionschef erbjuds du mycket frihet och ansvar samt god möjlighet till utveckling och stimulans tillsammans med alla nyfikna, automationsintresserade och kompetenta kollegor.

Intervjuer och urval sker löpande under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är 30-08-2024 och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. På grund av sommarperioden med ledigheter kan vår respons komma att dröja, främst under perioden v.28-32.
Kontaktuppgifter för frågor
För frågor gällande tjänsten, kontakta Business Unit-chef Pär Andersson.
par.andersson@afry.com
+46 72 723 25 90
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryterare Fredrik Lillbäck:
fredrik.lillback@afry,com
+46 72 201 40 03


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen
Jag är intresserad

Ansök nu

Svetsingenjör

Svetsingenjör
Läs mer Jun 27
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vill du jobba med hela världen men samtidigt ha en trygg samhörighet i ett härligt team med andra specialister där alla bidrar med värdefull kompetens, erfarenhet och glädje?
Som Svetsingenjör kommer du att arbeta på ett flexibelt och kvalitetsinriktat sätt för att hjälpa kunderna till den bästa tekniska och hållbara lösningen. Det är inte ovanligt att du kommer delta i större investeringsprojekt eller vid uppbyggnad av nya fabriker. Majoriteten av din tid kommer du spendera hos våra kunder och då vi både har kunder i Sverige och globalt innebär rollen en del tjänsteresor.
Till vårt marknadsområde Quality Engineering (QE) söker vi nu nya medarbetare till flera av våra kontor i Sverige. I vårt team är vi allt från nyexaminerade till seniora med en bred kompetens inom kvalitet, svets och material.
Kravspecifikation
Som person är du driven, självständig, ansvarsfull, noggrann och kan arbeta både i grupp och självständigt. Du har en ingenjörsbakgrund och minst 1 års svetsteknisk erfarenhet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom processindustrin eller tillverkande industri. Kanske har du tidigare agerat projekt-, konstruktion och/eller kvalitetsledare i projekt och trivs med att vara länken mellan tekniken och affären.
Du har bred kunskap inom svets, IWE-certifikat (alternativt senior IWT) och konstruktion.
Eftersom mycket av arbetet även kan vara mot internationella kunder behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift.
Ytterligare information
Är du intresserad av att jobba i ett teknikintresserat gäng med kunniga specialister, där vi lär av varandra och det ges goda möjligheter för utveckling? Då söker du dig till rätt team! Vi erbjuder ett varierat arbete med roliga och utmanande arbetsuppgifter.
Quality Engineering erbjuder en mångfald bland kollegor med olika specialistområden, en bredd på uppdrag och en möjlighet att själv utvecklas åt det håll man vill!
Vi erbjuder också en arbetsplats med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för samtliga av våra medarbetare. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, sjunga i kör till att spela brädspel – det finns något för alla.
Kontaktperson för frågor gällande tjänsten i Luleå, Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall: Sektionschef Sami Paloaho, sami.paloaho@afry.com
Kontaktperson för frågor gällande tjänsten i Stockholm, Norrköping, Linköping, Kalmar, Oskarshamn, Karlstad, Växjö och Karlskrona: Sektionschef Johan Andersson, johan.h.andersson@afry.com
Kontaktperson för frågor gällande tjänsten i Varberg, Helsingborg och Malmö: Business Unit Manager Fredrik Videll, fredrik.videll@afry.com
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Fanny Sjödell på fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. På grund av semestertider kommer vi att gå igenom ansökningar i slutet av augusti/början av september. Återkoppling till dig kommer därför att dröja, tack för ditt tålamod och förståelse!
Varmt välkommen med din ansökan, senast den 18 augusti!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Projektledare med passion för produktutveckling – Vi letar efter dig!

Projektledare, IT
Läs mer Jun 27
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Våra kunder ligger i framkant när det gäller både teknisk utveckling och hållbarhet, så projekten du kommer bli en del av karaktäriseras av just de områdena. AFRY som företag har som målsättning att vara ledande inom hållbarhet och som Projektledare hos oss kommer du vara starkt bidragande till en hållbar framtid. Hållbara lösningar inom industrin kan exempelvis handla om ökad energieffektivitet, högre materialeffektivitet och smartare produktionssystem.
I din roll som konsult och Projektledare hos oss kommer du tillhöra sektionen Project, Control & Management, som är specialiserade inom projektledning och arbetar med olika roller inom projektledning, projekt- och programstyrning samt projektkoordinering. Uppdragen är inom industrin och teknikbranschen där vi bidrar till att skapa morgondagens smarta produktion och produkt. Många av de projekt där vår hjälp efterfrågas är triggade av elektrifiering av fordonsbranschen, fossilfria material eller digitalisering. I huvudsak är uppdragen hos våra kunder, vilka geografiskt befinner sig mellan Södertälje och Uppsala, alternativt i våra egna lokaler.
Gruppen består idag av 13 projektledare med 0 till 25 års erfarenhet från ledande roller inom industrin. Vi har en jämn fördelning mellan kvinnor som män, om du inte redan är certifierad enligt PRINCE2 och/eller PMI kommer du kunna erbjudas detta via oss. Vi är alla är ingenjörer med genuint teknikintresse i grunden, men vår gemensamma drivkraft är viljan att utvecklas inom ledarskap och projektledning.
Några citat från medarbetarna inom sektionen om varför de trivs så bra:
”Om man gillar att koordinera, hålla ordning och driva små och stora projekt med ansvar”
”Bra sektion med härlig sammanhållning där vi stöttar varandra och gärna delar med oss kring våra erfarenheter”
”Det finns en stor öppenhet för att komma med egna önskemål om ens personliga utveckling. Dessutom uppmuntras vi att skapa bredd och utvecklas, exempelvis att vi ska certifiera oss som Projektledare”
Varför jobba med mig? – Fredrik, rekryterande chef: Som ledare är jag närvarande, stöttande och möjliggöra framgång genom att ta bort hinder. Jag drivs av att prestera tillsammans och imponeras dagligen av vilken potential som finns hos varje medarbetare i gruppen. Mitt främsta mål är att vi som grupp ska leverera den bästa projektledningen till våra kunder samtidigt som vi har grymt kul på jobbet, vilket bygger på att alla tar ansvar för både leverans och teamwork.


Kravspecifikation
Vi söker dig med 2-10 års arbetslivserfarenhet av projektledning inom industrin, gärna inom produktutveckling. I botten har du en ingenjörsutbildning och det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom fordon, försvar, elektronik, food & pharma eller liknande industrier.
Som person har du en förmåga att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos medarbetare. Du brinner för lagarbete, drivs av utmaningar och älskar tävlingar och sociala sammanhang. Samtidigt tycker du teknik är intressant och du brinner för att utvecklas som ingenjör och ledare.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.


Ytterligare information
Du kommer få erfarenhet av att arbeta inom olika intressanta branscher och miljöer med varierande arbetsuppgifter. Vi ger dig möjlighet att lyckas med det vi tillsammans eftersträvar. Vi är ett stort globalt företag som erbjuder framtida intern karriärutveckling, som givetvis supporteras. Den individuella utvecklingen är central, och du kommer växa som person.
För frågor gällande tjänsten, kontakta Sektionschef Fredrik Lindblad, fredrik.f.lindblad@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vänligen notera att vi nu går in i semestertider och vi kommer att påbörja urvalsprocessen när vi är tillbaka från semester i augusti. Tack för ditt tålamod och förståelse!
Varmt välkommen med din ansökan, senast den 11 augusti!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Fredrik söker DIG, som vill ingå i ett team på AFRY med projektledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 27
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
I strävan efter att bidra till skapandet av en mer hållbar värld pågår för närvarande flera spännande projekt över hela Sverige. Har du en passion för att vara en del av och leda projekt som fokuserar på teknisk utveckling och hållbarhet? Då kan rollen som Projektledare på vårt företag vara det du söker.
Våra kunder är ledande inom både teknisk innovation och hållbarhet, vilket präglar de projekt du kommer att vara involverad i. AFRY strävar efter att vara en föregångare inom hållbarhet, och som Projektledare kommer du att spela en betydande roll i att forma en mer hållbar framtid. Projekten inom industrin fokuserar på att skapa hållbara lösningar, inklusive ökad energieffektivitet, högre materialeffektivitet och smartare produktionssystem.
I din roll som konsult och Projektledare kommer du att tillhöra sektionen Project, Control & Management, som är specialiserad inom projektledning och arbetar med olika roller inom projektledning, projekt- och programstyrning samt projektkoordinering. Uppdragen spänner över industrin och teknikbranschen, där vi bidrar till att forma framtidens smarta produktion och produkt. Många projekt drivs av behovet av elektrifiering inom fordonsbranschen, utveckling av fossilfria material eller digitalisering. Uppdragen kan vara hos våra kunder, som befinner sig geografiskt mellan Södertälje och Uppsala, eller på våra egna lokaler.
Vår grupp består för närvarande av cirka 11 projektledare med erfarenhet varierande från 0 till 25 år inom ledande roller inom industrin. De flesta av oss är certifierade enligt PMI eller PRINCE2. Trots vårt tekniska fokus är vår gemensamma drivkraft att utvecklas inom ledarskap och projektledning.
Några citat från medarbetarna inom sektionen om varför de trivs så bra:
Om man gillar att koordinera, hålla ordning och driva små och stora projekt med mycket eget ansvar."
"Bra sektion med härlig sammanhållning där vi stöttar varandra och gärna delar med oss av våra erfarenheter."
"Det finns en stor öppenhet för att komma med egna önskemål om ens personliga utveckling. Dessutom uppmuntras vi att skapa bredd och utvecklas, exempelvis att vi ska certifiera oss som Projektledare."
Varför jobba med mig? – Fredrik, rekryterande chef: Som ledare är jag närvarande, stöttande och möjliggör framgång genom att ta bort hinder. Jag drivs av att prestera tillsammans och imponeras dagligen av vilken potential som finns hos varje medarbetare i gruppen. Mitt främsta mål är att vi som grupp ska leverera den bästa projektledningen till våra kunder samtidigt som vi har grymt kul på jobbet, vilket bygger på att alla tar ansvar för både leverans och teamwork.


Kravspecifikation
Vi söker dig med 2-10 års arbetslivserfarenhet av projektledning inom industrin, gärna inom produktion/tillverkningsindustrin eller produktutveckling. Du bör ha en ingenjörsutbildning, och det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom fordon, food & pharma eller liknande industrier.
Som person har du förmågan att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos medarbetare. Du brinner för lagarbete, drivs av utmaningar och älskar tävlingar och sociala sammanhang. Samtidigt tycker du att teknik är intressant och brinner för att utvecklas både som ingenjör och ledare.Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.


Ytterligare information
Du kommer få erfarenhet av att arbeta inom olika intressanta branscher och miljöer med varierande arbetsuppgifter. Vi ger dig möjlighet att lyckas med det vi tillsammans eftersträvar. Vi är ett stort globalt företag som erbjuder framtida intern karriärutveckling, som givetvis supporteras. Den individuella utvecklingen är central, och du kommer växa som person.
För frågor gällande tjänsten, kontakta Sektionschef Fredrik Lindblad, fredrik.f.lindblad@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vänligen notera att vi nu går in i semestertider och vi kommer att påbörja urvalsprocessen när vi är tillbaka från semester i augusti. Tack för ditt tålamod och förståelse!
Varmt välkommen med din ansökan, senast den 11 augusti!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Ledande roll i produktutveckling – Är du vår nya projektledare?

Produktutvecklare
Läs mer Jul 1
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Vill du tillhöra ett team med olika erfarenhetsnivåer och inriktningar, där ledarskapet och viljan att göra något spännande i karriären är den gemensamma faktorn? Då är det vårt team du söker!
Som Projektledare hos oss kommer du att driva små, medelstora eller stora projekt för några av marknadens mest spännande bolag. Dessutom kommer du i flera fall arbeta med de modernaste metoderna inom projektstyrning.
I din roll hjälper du våra kunder att möta krav som ställs på deras verksamhet. Ditt uppdrag kan till exempel handla om:
Att ansvara för framtagning av en produkt och leda en grupp ingenjörer från olika discipliner - från idé till produktion, genom kravställande, konstruktion, verifiering/validering och produktion.
Verksamhetsutveckling: att ta fram en dokumenterad utvecklingsmetodik för kundens räkning, vilket inkluderar identifiering av behov, förankring av förslag, beslut kring systemstöd etc.Projekten kan bedrivas hos våra kunder inom Storstockholm (från Uppsala i norr till Södertälje i syd) eller i våra egna lokaler i Solna. Omkring dig kommer du ha många kompetenta kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Våra kunder finns främst representerade inom branscherna Telekom, Fordon, Läkemedel, Verkstad, Medicinsk teknik och Försvar.
Varför jobba med mig? – Rekryterande chef Emma: ”Som ledare är jag stöttande och engagerande. Jag drivs av att samarbeta, att tillsammans uppnå gemensamma mål, tackla utmaningar och samtidigt ha roligt ihop. Jag tycker det är viktigt att skapa en känsla av tillhörighet och stolthet till PCM och AFRY. Vi har inom gruppen många års erfarenhet inom projektledning och ledarskap som alla tillämpar på en hög nivå och gärna delar med sig av och det är något jag är väldigt stolt över.”
Vi står upp för jämställdhet, mångfald och inkludering. Inom PCM blir du en del av en mångsidig, inkluderande organisation där våra skillnader är våra styrkor. Vi respekterar varandra, delar med oss av våra kunskaper och har kul på jobbet.


Kravspecifikation
Du har en ingenjörsutbildning inom exempelvis maskinteknik, elektroteknik eller teknisk fysik. Du har drivit egna projekt i minst 5 år, gärna inom produktutvecklande företag och/eller i industriella projekt. Vi vill gärna att din erfarenhet härstammar från flera av ovanstående branscher, då våra kunders krav och önskemål varierar över tid. Det är meriterande om du även har erfarenhet från projekt med både mjukvara, mekanik och elektronik.
Som Projektledare står du för driv, kommunikation och tydlighet! Du planerar och driver både ditt eget och andras arbete framåt samtidigt som du alltid levererar resultat enligt tidsplan. Du motiveras av att identifiera nya lösningar och att skapa affärsmöjligheter. Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Om du inte redan är certifierad enligt PRINCE2 och/eller PMI kommer du att erbjudas detta via oss.


Ytterligare information
Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner, kompetensutveckling, mentorskap samt en individuell karriärutvecklingsplan – just för dig!
Vi är ett härligt gäng projektledare som umgås regelbundet genom bland annat ”erfarenhetsåterträffar” och AW:s och det finns även möjlighet att vara med i vår fantastiska personalklubb Club AFRY. Personalklubben arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, yogalektioner, sjunga i kör, spela brädspel till gästföreläsningar – det finns något för alla.
Vill du veta mer om oss så följ oss gärna på #worldclassprojectmanagement på LinkedIn samt hemsidan Projektkontroll & Projektledning | AFRY
För frågor gällande tjänsten, kontakta Sektionschef Emma Nilsson, emma.nilsson@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vänligen notera att vi nu går in i semestertider och vi kommer att påbörja urvalsprocessen när vi är tillbaka från semester i augusti. Tack för ditt tålamod och förståelse!
Varmt välkommen med din ansökan, senast den 11 augusti!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Utveckla och leda: Projektledare för stora projekt

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jul 1
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Är du en erfaren projektledare med en passion för ledarskap och för att hantera stora och komplexa projekt? Är du redo att ta ledningen för banbrytande initiativ och driva framgång för våra kunder? Då kan det här vara din nästa karriärmöjlighet!
Som Projektledare hos oss kommer du att driva medelstora eller stora projekt för några av marknadens mest spännande bolag. Dessutom kommer du i flera fall arbeta med de modernaste metoderna inom projektstyrning.
I din roll hjälper du våra kunder att möta krav som ställs på deras verksamhet. Ditt uppdrag kan till exempel handla om:
Att ansvara för framtagning av en produkt och leda en grupp ingenjörer/delprojektledare från olika discipliner - från idé till produktion, genom kravställande, konstruktion, verifiering/validering och produktion.
Verksamhetsutveckling: att ta fram en dokumenterad utvecklingsmetodik för kundens räkning, vilket inkluderar identifiering av behov, förankring av förslag, beslut kring systemstöd etc.

Projekten kan bedrivas hos våra kunder inom Storstockholm (från Uppsala i norr till Södertälje i syd). Vi strävar alltid efter att finna rätt upplägg som passar just dig för att få ihop livspusslet. Omkring dig kommer du ha många kompetenta kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Våra kunder finns främst representerade inom branscherna Fordon, Försvar, Läkemedel, Verkstad, Medicinsk teknik och Telekom.
Varför jobba med mig? – Rekryterande chef Emma: ”Som ledare är jag stöttande och engagerande. Jag drivs av att samarbeta, att tillsammans uppnå gemensamma mål, tackla utmaningar och samtidigt ha roligt ihop. Jag tycker det är viktigt att skapa en känsla av tillhörighet och stolthet till PCM och AFRY. Vi har inom gruppen många års erfarenhet inom projektledning och ledarskap som alla tillämpar på en hög nivå och gärna delar med sig av och det är något jag är väldigt stolt över.”
Vi står upp för jämställdhet, mångfald och inkludering. Inom PCM blir du en del av en mångsidig, inkluderande organisation där våra skillnader är våra styrkor. Vi respekterar varandra, delar med oss av våra kunskaper och har kul på jobbet.


Kravspecifikation
Du har en ingenjörsutbildning inom exempelvis maskinteknik, elektroteknik eller teknisk fysik. Du har drivit egna projekt i minst 10 år, gärna inom svensk industri. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån både produktion och produktutveckling.
Som Projektledare står du för driv, kommunikation och tydlighet! Du planerar och driver både ditt eget och andras arbete framåt samtidigt som du alltid levererar resultat enligt tidsplan. Du motiveras av att identifiera nya lösningar och att skapa affärsmöjligheter. Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Vi ser gärna att du är certifierad enligt PRINCE2 och/eller PMI, om inte så kommer du att erbjudas detta via oss.


Ytterligare information
Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner, kompetensutveckling, mentorskap samt en individuell karriärutvecklingsplan – just för dig!
Vi är ett härligt gäng projektledare som umgås regelbundet genom bland annat ”erfarenhetsåterträffar” och AW:s och det finns även möjlighet att vara med i vår fantastiska personalklubb Club AFRY. Personalklubben arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, yogalektioner, sjunga i kör, spela brädspel till gästföreläsningar – det finns något för alla.
Vill du veta mer om oss så följ oss gärna på #worldclassprojectmanagement på LinkedIn samt hemsidan Projektkontroll & Projektledning | AFRY
För frågor gällande tjänsten, kontakta Sektionschef Emma Nilsson, emma.nilsson@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vänligen notera att vi nu går in i semestertider och vi kommer att påbörja urvalsprocessen när vi är tillbaka från semester i augusti. Tack för ditt tålamod och förståelse!
Varmt välkommen med din ansökan, senast den 11 augusti!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Driven projektledare inom R&D och produktion? AFRY vill träffa dig!

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jul 1
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Vill du tillhöra ett team med olika erfarenhetsnivåer och inriktningar, där ledarskapet och viljan att göra något spännande i karriären är den gemensamma faktorn? Då är det vårt team du söker!
Som Projektledare hos oss är din uppgift att leda projekt med fokus på industrialisering för några av marknadens mest spännande bolag. Din uppgift är att vara länken mellan utveckling och produktion, vilket innebär tät kontakt med både utvecklingsavdelningen, produktionen och underleverantörer. I din roll hjälper du våra kunder att fungera som produktionens kravställare i projekten där du stämmer av koncept mot tillverkningens kapabilitet för att sedan projektleda industrialiseringen i produktionen. Det kan handla om att ta fram nya produktionslayouter, investeringar eller nya arbetssätt.
Projekten kan bedrivas hos våra kunder inom Storstockholm (från Uppsala i norr till Södertälje i syd) eller i våra egna lokaler i Solna. Omkring dig kommer du ha många kompetenta kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte. Våra kunder finns främst representerade inom branscherna Fordon, Verkstad, Försvar, Läkemedel, Medicinsk teknik och Telekom.
Varför jobba hos oss? – Några kommentarer ifrån teamet:
”Trivsamma chefer, trivsamma kollegor och möjligheten till att utbilda/utvecklas samt prova på olika kunder/projekt”
”Man har många mentorer/bollplank och coacher här”
”En mångfaldig grupp med ett inkluderande klimat, många ledande kvinnor i företaget"


Kravspecifikation
Du har en ingenjörsutbildning inom exempelvis maskinteknik, elektroteknik eller teknisk fysik. Du har drivit egna projekt i minst 5 år, gärna inom produktutvecklande företag och/eller i industriella projekt. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån både produktion och produktutveckling.
Som Projektledare står du för driv, kommunikation och tydlighet! Du planerar och driver både ditt eget och andras arbete framåt samtidigt som du alltid levererar resultat enligt tidsplan. Du motiveras av att identifiera nya lösningar och att skapa affärsmöjligheter. Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Om du inte redan är certifierad enligt PRINCE2 och/eller PMI kommer du att erbjudas detta via oss.


Ytterligare information
Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner, kompetensutveckling, mentorskap samt en individuell karriärutvecklingsplan – just för dig!
Vi är ett härligt gäng projektledare som umgås regelbundet genom bland annat ”erfarenhetsåterträffar” och AW:s och det finns även möjlighet att vara med i vår fantastiska personalklubb Club AFRY. Personalklubben arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, yogalektioner, sjunga i kör, spela brädspel till gästföreläsningar – det finns något för alla.
Vill du veta mer om oss så följ oss gärna på #worldclassprojectmanagement på LinkedIn samt hemsidan Projektkontroll & Projektledning | AFRY
För frågor gällande tjänsten, kontakta Sektionschef Emma Nilsson, emma.nilsson@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vänligen notera att vi nu går in i semestertider och vi kommer att påbörja urvalsprocessen när vi är tillbaka från semester i augusti. Tack för ditt tålamod och förståelse!
Varmt välkommen med din ansökan, senast den 11 augusti!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Konsult inom CE-märkning, Maskinsäkerhet, Processäkerhet & Arbetsmiljö

Marknadskonsult
Läs mer Jul 12
Nytt
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Safety & EHS Management är AFRY’s center of excellence inom maskinsäkerhet och arbetsmiljö och sträcker sig från norra Sverige till södra Danmark med projekt och uppdrag över hela världen.
Vi söker flera medarbetare till våra sektioner med fokus på riskhantering, CE-märkning, arbetsmiljö och teknisk dokumentation inom industrin. Om du är en Junior eller senior spelar ingen roll, det finns plats för dig oavsett i vårt team.
Vi har stor erfarenhet av hur industriella innovations- och förändringsarbeten ska ledas från start till mål. Vi arbetar med allt från miljardinvesteringar till enskilda uppfinnare som utvecklar en produkt. Våra kunder finns främst inom tillverknings- och processindustri och anledningen att de behöver vårt stöd är att de investerar i ny teknik eller behöver säkerställa att de uppfyller nationella samt internationella krav på säkerhet.
Exempel på teknikområden vi arbetar med är; Maskinsäkerhet, Processäkerhet, PED, ATEX och säkerhetssystem. Förekommer även medicintekniska-, elektriska- samt konsumentprodukter.
Vi ser ett ökat behov av våra tjänster och lösningar på marknaden och utökar därför våra team inom riskhantering, CE-märkning, arbetsmiljö och dokumentation. Här finns med andra ord erfarna kollegor som kommer att handleda dig i din nya roll hos oss. Som konsult inom hos oss har du ett superroligt och omväxlande jobb där du får möjlighet att ständigt utvecklas inom teknikområdet.
I stora drag kommer dina arbetsuppgifter vara att utföra och leda uppdrag, huvudsakligen inom ovan nämnda områden. Du kommer att leda projektmöten med kund och övriga projektdeltagare, på ett lättsamt och inkluderande sätt som sakkunnig. Till din hjälp använder du dig av våra webbapplikationer, som du även kommer att bidra till att vidareutveckla. Du har en säljande roll där du presenterar våra erbjudanden på ett kunnigt och trovärdigt sätt för potentiella kunder.
För att trivas i rollen bör du ha ett intresse för affärsprocesser och kopplingen mellan verksamhet och teknik. Du brinner för problemlösning och att söka upp information på egen hand. Utöver detta ser vi gärna att du trivs med att ha mycket kundkontakt, har en positiv grundinställning och ett inre driv. Vidare behöver du ha en god samarbetsförmåga, kunna arbeta självständigt och med stor noggrannhet och ansvarstagande.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Kravspecifikation
För att lyckas i rollen tror vi att du har en ingenjörsexamen eller motsvarande. För att fungera i den miljö våra kunder verkar inom, är det en fördel om du har någon form av erfarenhet från anläggnings-, process-, eller tillverkningsindustrin, men du kan vara rätt ”grön” efter studierna men känner dig lockad av jobba med säkerhetsfrågor. Vi hoppas också att du har tidigare erfarenhet av säkerhet och arbetsmiljö och viss IT-vana.
Det är meriterande och du redan är certifierad inom maskinsäkerhet eller CE-märkning.
Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska, såväl i tal som skrift samt att du har körkort.
Ytterligare information
Vi har idag medarbetare från Luleå i norr till Malmö i syd fördelade över lokala grupper i Umeå, Sundsvall och Gävle, Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg och Malmö.
Under industrisemestern (juli/augusti) kommer att ha begränsad möjlighet att återkoppla p.g.a ledighet..
Välkommen med din ansökan, vi anställer löpande.
Kontaktperson för frågor Umeå:
Markus Astergren, Head of Process & Machinery Safety
Markus.astergren@afry.com
Kontaktperson för frågor Sundsvall:
Kennet Nybäck, Gruppchef Zert QHSE Sundsvall
Kenneth.Nyback@afry.com
Kontaktperson för frågor Gävle:
Christian Kron, Gruppchef Zert QHSE Gävle
Christian.Kron@afry.com
Kontaktperson för frågor Göteborg-Malmö:
Igor Bogunic, Head of Safety & EHS Management
Igor.Bogunic@afry.com
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.
Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiveter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Ta din projektledarkarriär till nya höjder med AFRY inom produktion!

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 27
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
I strävan efter att bidra till skapandet av en mer hållbar värld pågår för närvarande flera spännande projekt över hela Sverige. Har du en passion för att vara en del av och leda projekt som fokuserar på teknisk utveckling och hållbarhet? Då kan rollen som Projektledare på vårt företag vara det du söker.
Våra kunder är ledande inom både teknisk innovation och hållbarhet, vilket präglar de projekt du kommer att vara involverad i. AFRY strävar efter att vara en föregångare inom hållbarhet, och som Projektledare kommer du att spela en betydande roll i att forma en mer hållbar framtid. Projekten inom industrin fokuserar på att skapa hållbara lösningar, inklusive ökad energieffektivitet, högre materialeffektivitet och smartare produktionssystem.
I din roll som konsult och Projektledare kommer du att tillhöra sektionen Project, Control & Management, som är specialiserad inom projektledning och arbetar med olika roller inom projektledning, projekt- och programstyrning samt projektkoordinering. Uppdragen spänner över industrin och teknikbranschen, där vi bidrar till att forma framtidens smarta produktion och produkt. Många projekt drivs av behovet av elektrifiering inom fordonsbranschen, utveckling av fossilfria material eller digitalisering. Uppdragen kan vara hos våra kunder, som befinner sig geografiskt mellan Södertälje och Uppsala, eller på våra egna lokaler.
Vår grupp består för närvarande av 13 projektledare med erfarenhet varierande från 0 till 25 år inom ledande roller inom industrin. De flesta av oss är certifierade enligt PMI eller PRINCE2. Trots vårt tekniska fokus är vår gemensamma drivkraft att utvecklas inom ledarskap och projektledning.
Några citat från medarbetarna inom sektionen om varför de trivs så bra:
Om man gillar att koordinera, hålla ordning och driva små och stora projekt med mycket eget ansvar."
"Bra sektion med härlig sammanhållning där vi stöttar varandra och gärna delar med oss av våra erfareter."
"Det finns en stor öppenhet för att komma med egna önskemål om ens personliga utveckling. Dessutom uppmuntras vi att skapa bredd och utvecklas, exempelvis att vi ska certifiera oss som Projektledare."
Varför jobba med mig? – Fredrik, rekryterande chef: Som ledare är jag närvarande, stöttande och möjliggör framgång genom att ta bort hinder. Jag drivs av att prestera tillsammans och imponeras dagligen av vilken potential som finns hos varje medarbetare i gruppen. Mitt främsta mål är att vi som grupp ska leverera den bästa projektledningen till våra kunder samtidigt som vi har grymt kul på jobbet, vilket bygger på att alla tar ansvar för både leverans och teamwork.


Kravspecifikation
Vi söker dig med 2-10 års arbetslivserfarenhet av projektledning inom industrin, gärna inom produktion/tillverkningsindustrin. Du bör ha en ingenjörsutbildning, och det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom fordon, food & pharma eller liknande industrier.
Som person har du förmågan att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos medarbetare. Du brinner för lagarbete, drivs av utmaningar och älskar tävlingar och sociala sammanhang. Samtidigt tycker du att teknik är intressant och brinner för att utvecklas både som ingenjör och ledare. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.


Ytterligare information
Du kommer få erfarenhet av att arbeta inom olika intressanta branscher och miljöer med varierande arbetsuppgifter. Vi ger dig möjlighet att lyckas med det vi tillsammans eftersträvar. Vi är ett stort globalt företag som erbjuder framtida intern karriärutveckling, som givetvis supporteras. Den individuella utvecklingen är central, och du kommer växa som person.
För frågor gällande tjänsten, kontakta Sektionschef Fredrik Lindblad, fredrik.f.lindblad@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vänligen notera att vi nu går in i semestertider och vi kommer att påbörja urvalsprocessen när vi är tillbaka från semester i augusti. Tack för ditt tålamod och förståelse!
Varmt välkommen med din ansökan, senast den 11 augusti!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Resbar projektledare till norra Sverige

Projektledare: kultur, media, film, scen
Läs mer Jun 26
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
AFRY växer i takt med våra kunder och söker just nu en ambitiös ledare med erfarenhet och intresse av investeringsprojekt inom industrin. I strävan efter att skapa en säkrare och mer hållbar värld pågår just nu många stora investeringar i fabriker och produkter. Vill du arbeta hos ett företag där du ges chansen att bidra och vara med och leda dessa? Du kommer tillhöra en grupp som ständigt och aktivt arbetar med att bli bättre och ha roligare tillsammans. Ta chansen att bli en del av AFRY!
Project, Control & management består idag av projektledare med 0 till 25 års erfarenhet från ledande roller inom industrin och de flesta av oss är certifierade enligt PMI eller PRINCE2. Vi är alla är ingenjörer med genuint teknikintresse i grunden, men vår gemensamma drivkraft är viljan att utvecklas inom ledarskap och projektledning.
I din roll som konsult och Projektledare kommer du bli en del av en organisation som är specialiserade inom tekniska lösningar till industrin. Vi som stöttar rekryteringen är affärsområdet Project, Control & Management, som är specialiserade inom projektledning och arbetar med olika roller inom projektledning, projekt- och programstyrning samt projektkoordinering. Vår kompetens ligger främst inom produktion- och produktutveckling. I huvudsak sker uppdragen hos våra kunder alternativt i våra egna lokaler.
Vi ser just nu behov hos vår nära kund som levererar avancerade, tekniska lösningar inom försvar, flyg och säkerhet med fokus på utveckling, tillverkning och support för världsmarknaden.
Varför jobba med mig? – Rekryterande chef Linnéa: ”Jag är en ledare som tycker om struktur, ambition och gemenskap. Jag drivs av utvecklande och spännande uppgifter med tydliga mål. Jag anser att teamwork utnyttjar individers olika styrkor och färdigheter, vilket leder till mer innovativa idéer och kreativa problemlösningar. Jag tror på att varje enskild individ har obegränsad potential så länge drivkraften finns. Att vara ett bra team som stöttar och hjälper varandra gör att arbetsplatsen känns roligare och mer trivsam”.
Kravspecifikation
Vi söker dig med minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av projektledning inom industri, gärna från produktion eller produktutveckling. Du är ingenjör och det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom olika branscher, t.ex. fordon, försvar, papper & massa, energi eller liknande.
Som person är du noggrann och driven med stort tekniskt intresse. Du vill skapa framgångsrika team, drivs av att lösa utmaningar tillsammans med andra och du bidrar alltid med det där lilla extra. Din förmåga att kommunicera med många olika intressenter på ett professionellt och effektivt sätt är viktigt. Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
För vissa av våra kunder är det obligatoriskt med säkerhetskontroll och drogtest, vilket du måste vara bekväm med.
Till den här rollen söker vi dig som är resbar och kan tänka dig konsultuppdrag som innehåller veckopendling.
Ytterligare information
Vi är ett stort globalt företag som erbjuder framtida intern karriärutveckling, som givetvis supporteras. Den individuella utvecklingen är central, och du kommer växa som person.
Våra kunder ligger i framkant när det gäller både teknisk utveckling och hållbarhet, så projekten du kommer bli en del av karaktäriseras av just de områdena. AFRY som företag har som målsättning att vara ledande inom hållbarhet och som projektledare hos oss kommer du vara starkt bidragande till en mer hållbar framtid.
Något av det vi erbjuder dig:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss
Utfyllnad av lön vid föräldraledighet
Vidareutveckling i form av utbildningar och våra uppdrag samt genom att nätverka med våra duktiga konsulter
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, skidresor m.m.

För frågor gällande tjänsten, kontakta Group Manager Linnéa Björkman linnea.bjorkman@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vänligen notera att vi nu går in i semestertider och vi kommer att påbörja urvalsprocessen när vi är tillbaka från semester i augusti. Tack för ditt tålamod och förståelse!
Varmt välkommen med din ansökan, senast den 11 augusti!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Internationella handläggare fastighetsinstallation

Fastighetsingenjör
Läs mer Jul 11
Företagsbeskrivning


AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning


Vårt affärsområde Buildings är med över 1500 medarbetare en av Sveriges största aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. Vi skapar hållbara, byggnadsrelaterade teknik- och designlösningar för fastighetsägare, entreprenörer och industri. Med utgångspunkt i våra kvalitativa erbjudanden och produkter tillsammans med fokus på tillväxt, hållbarhet och digitalisering, ser vi många möjligheter och ljust på framtiden.
Vi söker nu över hela landet, handläggare inom fastighetsinstallation för att möta behovet hos oss i uppdrag med internationell karaktär. Kolla gärna på vår lista med kontor för att hitta just din framtida arbetsplats: Kontor i Sverige.
I uppdraget ingår att handleda och samordna alla teknikslag som finns inom AFRY Buildings: Konstruktion, VVS, el, tele, brand, energieffektivisering och så vidare. Det kan till exempel handla om att upprätta tydliga projektplaneringar, budgetar samt vara en tydlig ledare för kollegor och kunder.
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta handlägga allt från mindre till större projekt och kommer emellanåt kräva en del utlandsvistelse. Då våra kunder och kollegor kommer från alla delar av världen sker kommunikationen både på svenska och engelska. Ibland kan du behöva avlasta avdelningen som Projektör och/eller Handläggare.

Med denna tjänst finns stor möjlighet att sätta sin prägel på rollen och bidra till en positiv utveckling i ett expansivt skede!
Kravspecifikation


Som person har du höga ambitioner och vill utveckla både dig själv och tekniken i ett varmt engagerat gäng. Du har högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot något av våra teknikområden. Vi är också öppna för dig som har anskaffat liknande kunskap genom yrkeserfarenhet i stället.
Du har minst 10 års erfarenhet inom yrken relevant för rollens discipliner, gärna från konsult- eller entreprenadverksamhet. Vi förutsätter att du har god systemförståelse för ditt område samt kan sätta din roll i ett större sammanhang. Tidigare erfarenhet är meriterande men ett driv att lära och utveckla sin förmåga att samordna internationella resurser är ett krav.
Vi är ett internationellt företag, därför är det ett krav att du behärskar det svenska och engelska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov.
Vi har behov av en strukturerad person som gillar utmaningar. Du vill utveckla din förmåga att skapa internationella relationer med både kunder och kollegor. Oavsett roll i uppdraget, ställer du tid och kostnad i relation till projektets budget, identifierar möjligheter för en gynnsam affär, tar mod till att diskutera ekonomi med kunder och gör realistiska kalkyler baserat på förfrågningsunderlag.
Ytterligare information


Placeringsort enligt överenskommelse, du hittar alla våra kontor här: Kontor i Sverige.
Sista ansökningsdag 2024-09-02. På grund av semestertider kan svar dröja längre än vanligt.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktperson för frågor:
Anders Fritzon, Marknadsområdeschef Center of Excellence
anders.fritzon@afry.com
Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Projekt Controller

Controller
Läs mer Jul 10
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom områdena industri, energi- och infrastruktur. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Vi vill tillsammans med våra kunder skapa värde och en bättre värld, nu genast och för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
AFRY har en lång och framgångsrik historia inom energibranschen, och vår Division Energy är stolt över att erbjuda en omfattande portfölj av tjänster inom produktion, distribution och lagring av energi.
Som konsulter och rådgivare hjälper vi beslutsfattare, energiföretag, industriaktörer, byggherrar, finansiärer och slutanvändare att definiera lämpliga åtgärder under alla steg i energiomställningen. Vi strävar efter att vara ledande inom Clean Energy-konceptet, vilket innebär en övergång till ren, förnybar och hållbar kraft- och värmeproduktion.
Innovation, ständigt lärande och utveckling – För oss är det inte bara roligt och inspirerande, utan också nödvändigt, att varje dag bli lite bättre och vara innovativa och kreativa för att hitta nya lösningar. Vi lyckas med detta genom att vara nyfikna och prestigelösa, samt genom att ha en trygg företagskultur där vi vill säga vad vi tycker och genom att ha stöttande chefer och kollegor.
Vi söker nu efter en affärsorienterad och engagerad Projektcontroller som vill vara del av ett team som strävar att göra en skillnad. Om du är en person som älskar att dyka djupt in i detaljerna, men också kan se den större bilden, då är detta rollen för dig.
Som Projektcontroller kommer du att vara en nyckelspelare i vårt team, med att:
• Skapa framgångsrika projektleveranser. Genom ett nära samarbete med våra uppdragsledare och projektledare bidra till att säkerställa att våra projekt levereras inom budget och tid.
• Navigera i ekonomiska landskapet: Du kommer att bistå uppdragsledare och styrgruppen med att analysera lönsamheten för uppdraget, bevaka ekonomiska risker och flagga avvikelser.
• Upprätthålla integritet: Du kommer att ansvara för att siffror är korrekta och en tydlighet råder i ekonomiska rapporter, dagboksfiler och annan ekonomisk redovisning internt och gentemot kunden. Din noggrannhet kommer att bidra till att upprätthålla förtroendet för vårt team och våra kunder.
Kravspecifikation
Med en Master eller Bachelor inom ekonomi eller ingenjör, har du ett skarpt sinne för affärer, siffror och människor. Du har redan 1-2 års erfarenhet av ekonomiskt arbete och dataanalys. Du är lika bekväm med att arbeta på svenska som på engelska, och du har god kunskap i Excel och vana i att arbeta i affärssystem.
Din personlighet är mycket viktig då vi, för att lyckas i rollen som projektcontroller, vet att du behöver vara en god kommunikatör som har lätt för att nå fram och interagera med olika människor. Struktur och ordning är självklart samt vana av att arbeta med mycket analys. Vi tror också att du är en driven problemlösande, positiv lagspelare som gillar att ha kul på jobbet!
Vem är du?
För att vara framgångsrik i denna roll bör du ha en stark förståelse för projektledning och finansiell planering. Du bör också ha förmågan att arbeta självständigt och i team, och ha en stark känsla för detaljer och organisation. Vi värdesätter en person som är kommunikativ, har god presentationsförmåga och kan arbeta effektivt i ett team.
Ytterligare information
På AFRY är vi många som är passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre! Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.
Inkludering och mångfald – Vi vill attrahera personer med olika bakgrund och perspektiv till vår organisation. Mångfald är positivt på många sätt för oss på AFRY. Vi vet att det driver både kreativitet och innovation.
Därför passar vi på att redan här nämna några av de förmåner du erhåller om du börjar hos oss:
Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
Vidareutveckling i form av utbildningar och våra uppdrag samt genom att nätverka med våra duktiga konsulter
Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga mm.

Har vi fångat ditt intresse? Hoppas det!
Varmt välkommen att kontakta mig vid frågor eller funderingar
Recruitment Partner jelena.katz@afry.com
Sista ansökningsdag 31/8 2024. Välkommen med din ansökan!
Läs mer om oss här: http://www.afry.com
Making Future.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Erfaren miljökonsult inom luft och klimat

Miljösamordnare/Miljökoordinator
Läs mer Jul 10
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill vara en del av AFRY:s spännande framtid. Brinner du för att lösa miljöutmaningar och bidra till framtidens samhälle? Vill du vara med och ta lead på teknisk utveckling där miljö, hållbarhet och digitala lösningar samspelar? Då finns möjligheterna för att göra detta tillsammans med andra #teamplayers inom AFRY:s affärsområde Environment.
Inom affärsområde Environment erbjuder AFRY kvalificerade konsulttjänster inom förorenade områden, miljö och hållbarhet. I Östergötland och Stockholm har AFRY sektioner med miljökonsulter som arbetar med bland annat anmälnings- och tillståndsärenden, vatten- och luftutredningar, miljökonsekvensbeskrivningar, miljöutredningar, miljötekniska markundersökningar, naturvård och hållbarhet. Våra kunder finns både inom den privata, såväl som den kommunala och statliga sektorn.
Just nu söker vi dig som vill komplettera och utöka sektionernas erbjudande inom luft- och klimatkompetens.
Dina uppdrag varierar och kan omfatta allt från konsekvensbedömningar av utsläpp till luft, datasamordning och analys samt fältjobb. Du kommer att arbeta med utredningar avseende utsläpp till luft med åtgärdsförslag samt bidra i framtagning av miljökonsekvensbeskrivningar och tekniska beskrivningar. AFRY har en grupp av konsulter med fokus på luft som samarbetar över hela landet. Tillsammans ser vi till att kvalitetssäkra uppdragen samt utbyta viktiga kunskaper, erfarenheter, stötta varandra och bevaka branschens utveckling.
Som erfaren miljökonsult hos oss får du möjlighet till stor variation i uppdrag både lokalt, regionalt och nationellt. Du har ett stort eget ansvar och får möjlighet att axla projektledarrollen, ha kundkontakter, och vid intresse även arbeta i internationella uppdrag.
Tillsammans med andra konsulter på AFRY är du en del av en helhetslösning och du får möjlighet att utveckla förståelse för olika delar i ett projekt. Hos oss på AFRY blir du även en del av ett internationellt nätverk av miljökonsulter som alla drivs av att skapa framtidens lösningar
Kravspecifikation
På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om vem vi söker! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi värdesätter engagemang, flexibilitet och förmåga att samarbeta med andra. Vi söker en modig och hängiven lagspelare som trivs med att dela kunskap och hjälpa andra att utvecklas. Vi tror att du brinner för att se människor växa och tillsammans åstadkomma bra lösningar.
För tjänsten krävs att du har en universitets- eller högskoleexamen inom miljövetenskap eller motsvarande utbildning inom atmosfärvetenskap eller annat område kopplat till luft. Vi ser gärna att du har arbetat i åtminstone några år inom offentlig eller privat sektor och att du har kunskaper inom luftkvalitetsfrågor, atmosfäriska processer, spridningsberäkningar, partikelmätningar i fält, reningstekniker inom luftområdet, carbon capture, och/eller kunskap inom miljölagstiftning kopplat till luftområdet. Har du annan kompetens inom luftområdet finns även möjlighet att delta i utvecklingen av vårt tjänsteutbud. Erfarenhet av uppdragsledning eller projektledning är också meriterande.
Du bör ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift då våra kunder främst är inom Sverige. Då vi samverkar internationellt med övriga AFRY och internationella kunder är det dessutom önskvärt att ha goda kunskaper i engelska.
Vid sidan av din analytiska förmåga och det tekniska/processmässiga kunnandet är det viktigt att du är affärsmässig och har god förmåga att kommunicera med medarbetare och kunder. För att lyckas i rollen bör du ha goda kunskaper inom miljö- och luftområdet och god förmåga att förstå olika kunders behov.
Ytterligare information
Vi erbjuder en arbetsplats och ett team som bäst kan beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt tillsammans!
AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna och hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.
Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.
För den här tjänsten söker vi konsulter förutom till kontoren i Östergötland (Norrköping eller Linköping) även till kontoret i Stockholm. Vi är tacksamma om du anger vilken ort du söker för i ansökan.
Sista ansökningsdag är den 14 augusti 2024.
Nu har vi beskrivit den vi söker och har du några som helst frågor om rollen eller om AFRY som arbetsgivare är du varmt välkommen att höra av dig. Vi ber dock om överseende att återkoppling kan komma att dröja på grund av semesterperiod.
Kontaktuppgifter för frågor:
Therése Andersén, Sektionschef, Miljö och hållbarhet Östergötland
010-505 25 73
therese.andersen@afry.com
Anna Forsmark, Sektionschef, Miljö och hållbarhet Stockholm
010-505 66 07
anna.forsmark@afry.com
Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Affärsutvecklingsassistent

Affärsutvecklare
Läs mer Jul 8
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Affärsområde Buildings är med över 1500 medarbetare en av Sveriges största aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. Vi skapar hållbara, byggnadsrelaterade teknik- och designlösningar för fastighetsägare, entreprenörer och industri.
Som affärsutvecklingsassistent hos oss kommer du att spela en central roll i vår organisation. Du kommer att arbeta med en mängd olika uppgifter för att stödja vårt initiativ inom affärsutveckling och säkerställa att vår kommunikation är effektiv samt professionell.
Du kommer ingå i stabsteamet tillsammans med HR, ekonomi, kommunikation, affärsutveckling och operations. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att arbeta med planering av interna sammankomster, kundevent, marknadsmaterial, utveckling av våra produkt- och tjänstespecifika webbsidor inom energieffektivisering samt fastighetsförvaltning. Det ingår också arbete med sociala medier och sökordsoptimering, jobba med innehåll och layout i presentationer, utveckla samt uppdatera affärsområdets intranät. Dessutom administrerar du ett antal för organisationen viktiga branschabonnemang och jobbar löpande med att hitta besparingar i dessa.
Är du en driven och strukturerad person med erfarenhet av affärsutveckling? Vill du vara med och utveckla våra affärsprocesser, skapa marknadsmaterial och hantera viktiga administrativa uppgifter? Då kan du vara den vi söker!
Kravspecifikation
Vi tror att du som söker har med dig en utbildning inom marknadsföring, webbutveckling eller liknande. Du har hunnit få några års erfarenhet av en roll som liknar den vi beskriver ovan. Du har goda kunskaper inom webbutveckling och sökordsoptimering samt är van att arbeta med verktyg som PPT, Indesign och E-marketeer.


Som person är du noggrann och har en god administrativ förmåga. Du har ett genuint intresse för affärsutveckling och arbetar strukturerat och målinriktat, samt har förmåga att på egen hand driva projekt. Därtill har du ett professionellt och samarbetsorienterat förhållningssätt med ett eget inre driv vilket du bidrar till verksamhetens framgång.
Även om vi är ett internationellt företag, är det ett krav att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov.
På AFRY arbetar vi alltid efter våra värdeord Brave, Devoted och Team player.
Ytterligare information
Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-08-31. På grund av semestertider kan svar dröja längre än vanligt.

Kontaktuppgifter för frågor
Lennart Edéus, COO Business Area Buildings
lennart.edeus@afry.com

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

GIS-Samordnare

GIS-samordnare
Läs mer Jul 8
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
AFRY Energy finns representerade på flertalet platser i landet. Bland annat Malmö, Göteborg, Trollhättan, Stockholm, Uppsala och Karlstad. Energisektorn i Sverige växer och likaså våra kunders efterfrågan på din kompetens inom GIS-samordning. Är du personen som ser GIS?tillämpningar överallt i din omvärld och bultar ditt hjärta för att bidra till den gröna energiomställningen med dina GIS-kunskaper? Då ska du söka denna tjänst!
På AFRY spelar GIS en central roll i alla projekt. Projekt som sträcker sig från tillstånds- och förstudieskede till detaljprojektering och entreprenadskedet. Projekten rör kraftledningar, vindkraft, förnybar energi, fjärrvärme med mera i både Sverige, Norden och Europa. Den gemensamma nämnaren är att projekten rör energisektorn och, som du, om du kommit så här långt i annonsen redan insett, att det finns en geografisk koppling.
Som ett exempel på projekt du kan bli en del av kan nämnas Inlandspaketet. Ett helt unikt projekt med tanke på storlek, 30 mil dubbel 400 kV luftledning samt rivning av 50 mil befintlig luftledning, och omfattning där tillståndsarbete i form av lokaliseringsutredning, byggbarhetsanalys, samråd, miljökonsekvensbeskrivning, koncessionsansökan, samt all geoteknisk undersökning kopplat till de nya ledningarna, drivs som ett projekt. Något som ställer stora krav på samordningen mellan de olika teknikområdena och där GIS är lösningen.
Då branschen genomgår en omfattande digitalisering finns utöver GIS-samordnarrollen även omfattande utvecklingsarbete på agendan. För att lösa detta har du i din grupp 9 kollegor och på AFRY Geospatial ytterligare resurser som stöttar globalt. Dessutom finns det på sektionen ytterligare 60 kollegor med expertis inom tillståndsfrågor, projektering och konstruktion. Som ett team hjälps ni åt att hitta de bästa lösningarna för just era projektet.
Kravspecifikation
Vi söker dig som tycker om att skapa goda och förtroendefulla relationer med olika typer av människor, både inom organisationen och hos kunder. Du har god kommunikativ förmåga och trivs både med att samarbeta med andra och arbeta självständigt.
För att lyckas i rollen behöver du ha följande erfarenheter och bakgrund:
Minst 2 års yrkeserfarenhet av arbete med GIS, fjärranalys och en relevant examen inom detsamma.
Behärska svenska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har något av följande:
Erfarenhetsbas i ESRI-plattformen med fokus på användning av ArcGIS Enterprise.
Erfarenhet av FME och/eller scripting med t.ex. Python
Erfarenhet inom BIM-samordning, openBIM och IFC-användning
Erfarenhet av insamling och förädling av data från luftburna och markbaserade aktiva och passiva sensorer
Har arbetat med geografisk analys kopplat till lämplighets- och/eller framkomlighetsstudier.
Har arbetat aktivt med utvecklingsprojekt i nuvarande eller tidigare organisation

Ytterligare information
Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY har vi en kultur som präglas av att dela kunskap med varandra.


Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!
Läs mer om att arbeta på AFRY här https://afry.com/sv/bli-en-del-av-afry
Din chef blir jag, Anthon Samuelsson. Jag tror att det är bra när människor får frihet att ta ansvar för sitt arbete. Genom att ha intressanta och utmanande uppgifter, och samarbeta med andra, växer man och blir sitt bästa jag. Jag ser fram emot att höra av dig!
Sista ansökningsdatum är 31/08 2024. Vi ber om överseende att återkoppling kan komma att dröja på grund av semesterperiod.
Kontaktuppgifter
Anthon Samuelsson, Gruppchef Geospatial
anthon.samuelsson@afry.com


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Senior miljökonsult inom förorenade områden

Miljösamordnare/Miljökoordinator
Läs mer Jul 8
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill vara en del av AFRY´s spännande framtid. Brinner du för att lösa miljöutmaningar och bidra till framtidens samhälle? Vill du vara med och ta lead på teknisk utveckling där miljö, hållbarhet och digitala lösningar samspelar? Då finns möjligheterna för att göra detta tillsammans med andra #teamplayers inom AFRY's affärsområde Environment.
Inom affärsområde Environment erbjuder AFRY kvalificerade konsulttjänster inom förorenade områden samt miljö & hållbarhet. I Solna har AFRY i dagsläget två sektioner som arbetar med anmälnings- och tillståndsärenden, vatten- och luftutredningar, miljökonsekvensbeskrivningar, miljöutredningar, miljötekniska markundersökningar, miljökontroller, riskbedömningar, hållbarhet, revision, miljöledning och kvalitetsledning. Våra kunder finns både inom den privata såväl som den kommunala och statliga sektorn.
Vi söker dig som är en erfaren miljökonsult inom förorenade områden. Som en del av vårt team kommer du att spela en central roll i att leda uppdrag eller ingå som expert. Huvudfokus för rollen som erfaren miljökonsult inom förorenade områden är projekt- och utvecklingsarbete. Du kommer att arbeta nära våra kunder för att identifiera, bedöma och hantera miljörisker. Affärsmässighet är viktigt och du kommer arbeta i uppdrag från anbudsskede till genomförande och rapportering. Vi värdesätter din förmåga att analysera komplexa situationer och din erfarenhet av att hantera projekt från start till mål. Som en del av vårt team kommer du att ha möjlighet att arbeta med erfarna kollegor både lokalt och nationellt inom området för att bidra till att skapa hållbara lösningar för miljön. Du kommer även vara delaktig i att utbilda och utveckla juniora kollegor.
Inom AFRY finns möjlighet att bidraga och driva teknikutvecklingen nationellt inom våra olika teknikområden där förorenade områden har ett eget teknikområde med kopplingar till universitet och forskning. Flera av våra erfarna konsulter har forskarbakgrund och har pågående samarbeten tillsammans med högskolor och universitet.
På AFRY är du en del av en helhetslösning och du får möjlighet att utveckla din teknikkompetens inom en stor variation av branscher.
Kravspecifikation
På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om vem vi söker! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi värdesätter engagemang, flexibilitet och förmåga att samarbeta med andra.
För att lyckas bra och trivas i din roll som senior miljökonsult söker vi dig som har:
Universitets- eller högskoleexamen inom miljöområdet
Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Flera års erfarenhet inom förorenade områden
Erfarenhet av att driva uppdrag i rollen som uppdragsledare eller projektledare
B-körkort

Vi ser gärna att du har erfarenhet av infrastrukturprojekt, anläggningsentreprenader, exploateringsuppdrag, masshantering, sediment eller vattenkvalité.
Det är meriterande, men inte ett krav, om du erfarenhet inom något av områdena riskbedömning, huvudstudier, åtgärdsutredning eller sanering.
Ytterligare information
Vi erbjuder en arbetsplats och ett team som bäst kan beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt tillsammans!
AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.
Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. På AFRY jobbar vi aktivt för en jämn könsfördelning och ser därför gärna manliga sökande.
Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 19 augusti 2024. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Vi reserverar oss dock för att det kan ta lite längre tid för oss att svara med tanke på semestertider.
Kontaktperson för frågor
Mikaela Pettersson, Sektionschef förorenade områden, Stockholm
010 505 4908
mikaela.pettersson@afry.com


Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Miljökonsult inom förorenade områden

Miljösamordnare/Miljökoordinator
Läs mer Jul 8
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi är hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Tillsammans accelererar vi omställningen mot ett hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi söker dig som vill vara en del av AFRY´s spännande framtid. Brinner du för att lösa miljöutmaningar och bidra till framtidens samhälle? Vill du vara med och ta lead på teknisk utveckling där miljö, hållbarhet och digitala lösningar samspelar? Då finns möjligheterna för att göra detta tillsammans med andra #teamplayers inom AFRY's affärsområde Environment.
Inom affärsområde Environment erbjuder AFRY kvalificerade konsulttjänster inom förorenade områden samt miljö & hållbarhet. I Solna har AFRY i dagsläget två sektioner som arbetar med anmälnings- och tillståndsärenden, vatten- och luftutredningar, miljökonsekvensbeskrivningar, miljöutredningar, miljötekniska markundersökningar, miljökontroller, riskbedömningar, hållbarhet, revision, miljöledning och kvalitetsledning. Våra kunder finns både inom den privata såväl som den kommunala och statliga sektorn.
I rollen som miljökonsult kommer du arbeta med projekt- och fältarbeten samt löpande kontakt med kunder och tillsynsmyndigheter. Exempel på arbetsuppgifter och ansvar som ingår i rollen som miljökonsult inom förorenade områden är att:
Tillsammans med uppdragsledare planera och utföra miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar och åtgärdsutredningar
Genomföra fältarbeten, både inom mark, vatten och sediment
Agera miljöstöd och genomföra miljökontroller i åtgärdsskedet
Delta i bygg- och projektmöten, både internt och externt
Rapportskrivning samt framtagande av anmälningsärenden till tillsynsmyndighet

Då stor del av arbetsuppgifterna sker i form av fältarbete utomhus ser vi att du gillar att vara utomhus och kombinera praktiskt arbete med teoretiskt. Som en del av vårt team kommer du att arbeta med erfarna kollegor både lokalt och nationellt inom området för att bidra till att skapa hållbara lösningar för miljön.
Inom AFRY finns möjlighet att bidraga och driva teknikutvecklingen nationellt inom våra olika teknikområden där förorenade områden har ett eget teknikområde med kopplingar till universitet och forskning. Flera av våra erfarna konsulter har forskarbakgrund och har pågående samarbeten tillsammans med högskolor och universitet.
På AFRY är du en del av en helhetslösning och du får möjlighet att utveckla din teknikkompetens inom en stor variation av branscher.
Kravspecifikation
På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om vem vi söker! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, då vi värdesätter engagemang, flexibilitet och förmåga att samarbeta med andra.
För att lyckas bra och trivas i din roll som miljökonsult söker vi dig som har:
Eftergymnasial utbildning, antingen YH eller en akademisk naturvetenskaplig/teknisk utbildning med avlagd examen inom miljöområdet eller motsvarande
Mycket god samarbetsförmåga och intresse av att lära av andra samt att bidra med din erfarenhet
Ett analytiskt och strategiskt tänkesätt med god förmåga att se möjligheter och lösningar som adderar värde till våra kunder.
Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Gillar att vara ute i fält
B-körkort

Vi ser gärna att du har erfarenhet av fältarbete och miljölagstiftning. Det är meriterande, men inte ett krav, om du har:
Erfarenhet av provtagning av jord samt grund- och ytvatten eller SGFs certifieringskurser.
Erfarenhet inom t.ex. industri- eller infrastruktursektorn, alternativt tillsynsfrågor mot förorenade områden från kommunal sektor.

Ytterligare information
Vi erbjuder en arbetsplats och ett team som bäst kan beskrivas som professionella, affärsmässiga och som har roligt tillsammans!
AFRY rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.
Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor! Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående. En mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. På AFRY jobbar vi aktivt för en jämn könsfördelning och ser därför gärna manliga sökande.
Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 19 augusti 2024. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Vi reserverar oss dock för att det kan ta lite längre tid för oss att svara med tanke på semestertider.
Kontaktperson för frågor:
Mikaela Pettersson, Sektionschef förorenade områden, Stockholm
010 505 4908
mikaela.pettersson@afry.com


Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

System Engineer

SQE Supplier Quality Engineer
Läs mer Jul 2
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vill du jobba som konsult med produktutveckling inom flertalet branscher? Vill du skapa nya produkter och se till att nya tekniska lösningar kommer användare till godo?
AFRY söker systemingenjörer för att ta tekniskt ledarskap i utveckling av produkter och tjänster inom vårt affärsområde Connected Products. Som systemingenjör är du drivande i att definiera nya produkter baserat på användarbehov och möjliga tekniska lösningar. Du är navet i utvecklingsteamet och knyter ihop de olika utvecklingsdisciplinerna. Rollen innebär även att se till att helheten fungerar och möter användarens behov genom produktutvecklingens alla faser.
Typiska arbetsuppgifter är exempelvis:
Samverka med affärsägare, projektledare och utvecklingsteam för att definiera projekt och produkt
Definiera produkt och systemkrav samt bryta ner systemkrav i underliggande kravnivåer
Definiera systemarkitektur och koncept
Bygga och testa prototyper och funktionsmodeller
Planera och genomföra verifieringsaktiviteter
Agera teknisk projektledare och driva planering av utvecklingsaktiviteter
Ta helhetsansvar för den tekniska dokumentationen

Kravspecifikation
Du har flerårig erfarenhet av produktutvecklingsprojekt. Ditt intresse för teknik är genuint, vilket gett dig en stark förståelse för hur produkter är uppbyggda och fungerar. Självklart tycker du om att hitta tekniska lösningar på utmanande problem!
Krav för tjänsten är:
M.Sc. Teknisk fysik, Datateknik, Maskinteknik, Elektroteknik eller liknande.
Minst 2-5 års arbetslivserfarenhet av produktutveckling, gärna från initiering till marknadslansering
Arbetslivserfarenhet av några eller något av följande: Integration, test och verifiering i produktutvecklingsprojekt, formulering av produkt och systemkrav
God kommunikativ förmåga och har lätt att göra dig förstådd både på svenska och engelska i tal och skrift.
Bosatt i Sverige

Ytterligare information
Som konsult hos oss på AFRY kommer du att kunna utforska en mängd olika möjligheter och utmaningar där du erbjuds en varierande vardag!
Hos oss får du chansen att jobba mot olika kunder och uppdrag, på plats hos kunden eller i något av våra in-house-team – utan att behöva byta arbetsgivare. Vi ger dig möjligheten att få testa nytt och utvecklas, beroende på vad du vill göra nu och vad du ser dig själv göra längre fram. Vi kommer göra allt och lite till för att du ska trivas och utvecklas hos oss.
Roll: Systemingenjör | Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid |Placeringsort: Stockholm | Lön: Efter överenskommelse
På grund av stundande sommarsemestrar kan återkoppling gällande din ansökan komma att ske under augusti.
Recruiter Maja Lindqvist, maja.lindqvist@afry.com


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Projektledare automation inom energiindustri

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jul 2
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Vi är specialister inom industriell automation och söker nu fler medarbetare till vår nystartade sektion och satsning i Stockholm. På AFRY Advanced Automation arbetar vi med spännande och teknikintensiva uppdrag där vi levererar skräddarsydda automationstjänster till kunder inom både den privata och offentliga sektorn.


Jobbeskrivning
Just nu ser vi ett ökat behov bland våra energikunder och letar därför efter vår nästa projektledare inom automation. Du kommer att ansvara över att leda automationsprojekt från start till mål på en av våra kunders anläggningar. Detta inkluderar att definiera projektets omfattning, upprätta tidsplaner, att tillsammans med projektgruppen ta fram funktionsbeskrivningar och takta entreprenör/utförare för att se till att projektet håller tidsplan och budget. Vi söker både dig som har lång erfarenhet av projektledning och dig som har mångårig erfarenhet som automationsingenjör inom process- och energiindustrin och nu börjat ta klivet mot projektledning.


Kravspecifikation
För att lyckas i tjänsten så tror vi du har en förmåga att skapa trygghet, engagemang och framgång inom dina projekt. Du drivs av att lösa utmaningar tillsammans med andra och du bidrar alltid med det där lilla extra. Du är positiv, resultatinriktad och tycker om att arbeta med andra människor. Utöver detta så har du följande erfarenhet:
Mångårig erfarenhet från arbete inom kraftvärme- och energiindustri, tung processindustri, eller annan industriell verksamhet. Både erfarenhet som automationsingenjör och/eller projektledare/delprojektledare är meriterande.
Erfarenhet av moderna DCS-system som ABB 800xa och Siemens PCS7/T3000.
Tidigare erfarenhet av att driva investeringsprojekt och bekväm med att ta fram tekniska kravställningar och andra underlag är meriterande.
Erfarenhet av upphandlingar, investeringskalkylering och entreprenadsjuridik är meriterande.
Då mycket av arbetet utförs på våra kunders anläggningar i Stockholmsområdet är körkort ett krav.
Du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift.
Är du certifierad inom några av följande ramverk och områden: PMP, IPMA, PRINCE2 eller liknande är detta meriterande, men inget krav. Om du inte redan är certifierad projektledare kommer du få den möjligheten hos oss.Ytterligare information
För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet– från friskvårdsbidrag och personalrabatter till förmånliga privata grupp- och sjukförsäkringar. Vår personalklubb Club AFRY arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla.


Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående, en mix av personligheter och bakgrunder gör oss ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Dessutom finns det många sätt att vidareutveckla sig hos oss! Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina mål. Vi tror även starkt på filosofin att om du ska kunna prestera på jobbet så måste det finnas en bra och hälsosam balans mellan privat- och arbetsliv.


Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-08-31. Startdatum för tjänsten bestäms efter dialog och överenskommelse mellan bägge parter. Vi rekryterar löpande för denna tjänst, men vill på grund av semestrar under sommaren flagga för att vår återkoppling kan komma att dröja längre än normalt. Som en ledande aktör med spännande uppdrag behöver vi kontinuerligt stärka vårt team för att mätta det behov vi ser på marknaden.
Kontaktuppgifter:
Emil Winberg – Sektionschef AFRY Stockholm
emil.winberg@afry.com
+46 73 821 05 97
Fredrik Lillbäck – Rekryteringspartner
fredrik.lillback@afry.com
+46 10 505 38 94

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Ingenjör med kompetens inom Product Compliance

Processingenjör, elkraft
Läs mer Jun 28
Företagsbeskrivning
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi påskyndar övergången till ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri, energi och digitalisering som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.
Inkludering och mångfald – Vi vill attrahera personer med olika bakgrund och perspektiv till vår organisation. Mångfald är positivt på många sätt för oss på AFRY. Vi vet att det driver både kreativitet och innovation.
Jobbeskrivning
EMC, GPSD, REACH, ROHS, RED, TSD, MDR och IVDR. Gillar du liksom vi lagstiftning, standarder och direktiv utan att för den delen vara alldeles för fyrkantig? I så fall vill vi att du fortsätter att läsa!
Vi behöver förstärka vår sektion med ytterligare en ödmjuk person med kompetens inom Product Compliance, certifiering, homologisering eller standardisering för att kunna fortsätta hjälpa våra kunder att identifiera och ta fram produktkrav så att deras produkter blir säkra, uppfyller kundernas förväntningar och är säljbara på kundens samtliga försäljningsmarknader. Gillar du att utreda legala och marknadsspecifika krav och omvandla kraven till tekniska specifikationer som du förmedlar och följer upp internt hos kunden och mot deras underleverantörer är det kanske dig vi söker!
Som konsult hos oss kommer du arbeta ute hos våra kunder med olika uppdrag. Du kan bl.a. få arbeta med att:
utreda legala och marknadsspecifika krav och omvandla kraven till tekniska specifikationer,
dokumentera och kommunicera produktkrav mot inköp, utveckling, produktion och externa testlabb,
tolka standarder,
genomföra riskanalyser och GAP-analyser,
driva CE-märkning och certifieringsprocesser,
ta fram strategier och metoder för test och verifiering.

Vilka är vi?
Vår sektion Compliance & Quality Management (CQM) består av ca 30 medarbetare i Mälardalen, Malmö och Göteborg. Sektionen drivs av Britta-Stina tillsammans med gruppchef Lars och vår teamleader Jacob. Bland våra medarbetare som är allt från nyexaminerade till seniora, finns en bred kompetens inom kvalité, compliance och verksamhetsutveckling. Vi arbetar med produkter i hela dess livscykel eller processer i hela företagets organisation i olika branscher och organisationer.
Kravspecifikation
Du är förtroendeingivande och har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya miljöer, branscher och produkter. Du är självständig och jobbar även gärna med andra kollegor för att dela med dig av din kunskap. Vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer att lära oss av dig!
Du har:
2-5 års relevant erfarenhet, är du mer erfaren än så är det bara ett plus!
en högskole- eller civilingenjörsexamen
kunskap inom en eller flera produktrelaterade lagstiftningar så som Batteridirektivet, EMC, MD, MDR, REACH, RoHS eller GPSD

Självklart är du noggrann och kvalitetsmedveten och har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
Ytterligare information
Vår konsultgrupp präglas av samarbete, öppenhet, professionalism och vi drivs av att skapa mervärde för våra kunder. Vårt affärsområde kan utöver konsulttjänster även erbjuda våra kunder paketerade lösningar och produkter.
Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för samtliga av våra medarbetare. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, sjunga i kör till att spela brädspel – det finns något för alla.
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
Kontaktuppgifter för frågor
För frågor gällande tjänsten, kontakta Segmentschef Britta-Stina Karlsson brittastina.karlsson@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Ansök via ansökningsknappen då vi inte kan ta emot ansökningar via mejl.
Vi är nu på väg på välförtjänt sommarsemester och börjar hantera ansökningarna när vi är tillbaka i augusti så ha tålamod med återkopplingen. Välkommen med din ansökan senast 30/8!
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

SCADA Utvecklare till AFRY

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 28
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Vi söker nu erfarna SCADA-utvecklare till vårt team i Stockholm, med placering i Solna eller Södertälje. Hos oss får du möjligheten att arbeta med spännande projekt för några av de mest framstående aktörerna inom automationsbranschen. Vi har människan i fokus och tror på att stöttande och engagerade arbetsmiljöer skapar de bästa resultaten. Du som anställd blir en del av affärsområdet Advanced Automation, där vi levererar allt från nyckelfärdiga lösningar till expertis i kundernas verksamhet för områdena inom automation, elkraft och industriell digitalisering i allmänhet.
Som SCADA-utvecklare hos oss kommer du att arbeta i varierande projekt tillsammans med ett kompetent och engagerat team. Våra projekt utgår dels från våra egna kontor, men även direkt ute i våra kunders verksamhet där vi levererar till branschens största aktörer. Vi är en fabrikatsoberoende leverantör med starka partnerskap med ledande produktleverantörer, vilket ger dig möjlighet att utvecklas inom flera olika system.
Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera nyutveckling, underhåll och daglig drift av kundernas system. Du kommer också att sätta upp databaser och analysera data, arbeta med virtualisering och nätverkskonfiguration, samt identifiera och genomföra förbättringsåtgärder. Tillsammans med ditt team ansvarar du för att leverera projekt i rätt tid, med rätt kvalitetskrav och inom budget.
Kravspecifikation
Vi söker dig som är flexibel, problemlösningsorienterad och trivs med att vara där det händer. Du är en positiv och öppen lagspelare som är bra på att kommunicera och har en hög grad av servicekänsla.
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
Har en eftergymnasial utbildning inom automation, systemvetenskap eller motsvarande erfarenhet.
Har arbetslivserfarenhet av automation inom infrastruktur, industri och/eller fastigheter.
Flera års erfarenhet av SCADA systemintegration med gedigen kompetens inom något av systemen Citect, Ignition eller liknande
Talar och skriver på svenska obehindrat.
Har svenskt medborgarskap då vissa av våra kunder arbetar i projekt som är säkerhetsklassade.

Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av vårt affärsområde och AFRYs resa. Är du intresserad av automation, nyckelfärdiga lösningar och teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Lite av det som vi kan erbjuda dig:
Fast lön och kollektivavtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss!
Vidareutveckling genom utbildningar och våra uppdrag, samt nätverket av medarbetare.
Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, yoga m.m.
Vi satsar på våra medarbetare och har individuella utvecklingsplaner där du får möjligheten att gå utvecklande kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina karriärmål. I rollen som sektionschef erbjuds du mycket frihet och ansvar samt god möjlighet till utveckling och stimulans tillsammans med alla nyfikna, automationsintresserade och kompetenta kollegor.

Intervjuer och urval sker löpande under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är 2024-08-31 och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Under sommarperioden kan vår återkoppling komma att dröja.
Kontaktuppgifter för frågor
För frågor gällande tjänsten, kontakta:
Business Section Manager Emil Winberg
emil.winberg@afry.com
+46 73 821 05 97
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryterare Fredrik Lillbäck:
fredrik.lillback@afry,com
+46 72 201 40 03
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Kvalitetsfokuserad ingenjör med erfarenhet av ledningssystem

Kvalitetsmätare, metallprodukter
Läs mer Jun 28
Företagsbeskrivning
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi påskyndar övergången till ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri, energi och digitalisering som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.
Inkludering och mångfald – Vi vill attrahera personer med olika bakgrund och perspektiv till vår organisation. Mångfald är positivt på många sätt för oss på AFRY. Vi vet att det driver både kreativitet och innovation.
Jobbeskrivning
Tycker du precis som vi att det ska vara lätt att göra rätt? Vill du hjälpa våra kunder att förflytta sitt ledningssystem från dammiga pärmar på vinden till att bli ett levande och integrerat stöd i organisationen?
Som konsult hos oss kommer du få möjlighet att hjälpa våra kunder med olika typer av kvalitet- och processrelaterade arbetsuppgifter så som:
Bygga upp nya eller förbättra redan befintliga processer
Bygga upp nya ledningssystem
Tillsammans med processägare implementera processer
Hålla utbildningar
Genomföra revisioner
Jobba i kvalitetsrelaterade processer som ändringar och avvikelser.

Du kommer att arbeta med många olika kontaktytor hos kunderna och förväntas vara drivande i det dagliga arbetet. De flesta av våra uppdrag sker ute hos kund så du ska kunna hantera balansen mellan att ingå i, och aktivt bidra till, vår sektion samtidigt som du sitter hos kund.
Vilka är vi?
Vår sektion Compliance & Quality Management (CQM) består av ca 30 medarbetare i Mälardalen, Malmö och Göteborg. Sektionen drivs av Britta-Stina tillsammans med gruppchef Lars och vår teamleader Jacob. Bland våra medarbetare som är allt från nyexaminerade till seniora, finns en bred kompetens inom kvalité, compliance och verksamhetsutveckling. Vi arbetar med produkter i hela dess livscykel eller processer i hela företagets organisation i olika branscher och organisationer.
Kravspecifikation
Du är förtroendeingivande och har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya miljöer, branscher och produkter. Du är självständig och jobbar även gärna med andra kollegor för att dela med dig av din kunskap. Vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer att lära oss av dig!
Du har också:
3-8 års erfarenhet av kvalitetsrelaterade arbetsuppgifter
en högskole- eller civilingenjörsexamen
arbetat med ISO 9001, 13485, 14001, 27001 eller 45001 i en tillverkande organisation eller inom kommun eller landsting

Självklart är du noggrann och kvalitetsmedveten med en dos pragmatism och har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Vi värdesätter kunskap och erfarenhet av leverantörsstyrning, ändrings- eller avvikelsehantering samt tillämpning av revisioner.
Ytterligare information
Vår konsultgrupp präglas av samarbete, öppenhet, professionalism och vi drivs av att skapa mervärde för våra kunder. Vårt affärsområde kan utöver konsulttjänster även erbjuda våra kunder paketerade lösningar och produkter.
Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för samtliga av våra medarbetare. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, sjunga i kör till att spela brädspel – det finns något för alla.
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
Kontaktuppgifter för frågor
För frågor gällande tjänsten, kontakta Segmentschef Britta-Stina Karlsson brittastina.karlsson@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Ansök via ansökningsknappen då vi inte kan ta emot ansökningar via mejl.
Vi är nu på väg på välförtjänt sommarsemester och börjar hantera ansökningarna när vi är tillbaka i augusti så ha tålamod med återkopplingen. Välkommen med din ansökan senast 30/8!
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Är du en ingenjör i början av din karriär?

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Jun 27
Företagsbeskrivning
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi påskyndar övergången till ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri, energi och digitalisering som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.
Inkludering och mångfald – Vi vill attrahera personer med olika bakgrund och perspektiv till vår organisation. Mångfald är positivt på många sätt för oss på AFRY. Vi vet att det driver både kreativitet och innovation.
Jobbeskrivning
Vi har alltid en stor efterfrågan från våra kunder på juniora konsulter och därför söker vi efter dig som är i början av din ingenjörskarriär och tycker att det är kul med kvalité, standarder och/eller processer!
Vill du lära dig mer om vilka produktrelaterade lagkrav som behöver uppfyllas för att man ska få sälja en produkt i ett specifikt land eller vill du vara med och säkerställa kvalitén på produkten innan lansering? Älskar du precis som vi att organisera din omgivning och komma på smartare mer effektiva arbetssätt? Då är du förhoppningsvis vår nästa medarbetare och kollega!
I din roll som junior konsult kommer du att vara i uppdrag ute hos någon av våra kunder och t.ex. arbeta med att:
Följa upp produktkvalitet och leverantörer genom mätning eller ankomstkontroll.
Utreda kvalitetsproblem eller genomföra avvikelseutredningar.
Ta fram processbeskrivningar, skapa smarta mallar och skriva lättlästa arbetsinstruktioner.
Delta i produktutvecklingsprocessen t.ex. genom att testa och verifiera och sammanställa underlag till produktansökningar.
Delta i GAP-analyser, riskanalyser, datainsamling och interna revisioner.

Vilka är vi?
Vår sektion Compliance & Quality Management (CQM) består av ca 30 medarbetare i Mälardalen, Malmö och Göteborg. Sektionen drivs av Britta-Stina tillsammans med gruppchef Lars och vår teamleader Jacob. Bland våra medarbetare som är allt från nyexaminerade till seniora, finns en bred kompetens inom kvalité, compliance och verksamhetsutveckling. Vi arbetar med produkter i hela dess livscykel eller processer i hela företagets organisation i olika branscher och organisationer.
Kravspecifikation
Du är en civil-/högskoleingenjör i början av din karriär som tycker att kvalitet, standarder, maskin- och/eller produktsäkerhet, arbetsmiljö, teknisk dokumentation och/eller verksamhetsutveckling verkar spännande! Har du något eller några års erfarenhet inom området är det såklart intressant men inget krav.
Du är på jakt efter ett jobb som är utmanande, roligt och kräver handlingskraft samtidigt som du så klart kommer att få stöd av seniora kollegor. Du är flexibel, har ett strukturerat arbetssätt och är bra på att arbeta självständigt. Du är dessutom bra på att kommunicera och har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Ytterligare information
Vår konsultgrupp präglas av samarbete, öppenhet, professionalism och vi drivs av att skapa mervärde för våra kunder. Vårt affärsområde kan utöver konsulttjänster även erbjuda våra kunder paketerade lösningar och produkter.
Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för samtliga av våra medarbetare. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Allt från skidresor, sjunga i kör till att spela brädspel – det finns något för alla.
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
Kontaktuppgifter för frågor
För frågor gällande tjänsten, kontakta Segmentschef Britta-Stina Karlsson brittastina.karlsson@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Ansök via ansökningsknappen då vi inte kan ta emot ansökningar via mejl.
Vi är nu på väg på välförtjänt sommarsemester och börjar hantera ansökningarna när vi är tillbaka i augusti så ha tålamod med återkopplingen. Välkommen med din ansökan senast 30/8!


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Embeddedutvecklare inom cybersecurity & cloud

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 26
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.


Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Making Future
Jobbeskrivning
Är du en mjukvaruutvecklare med stort intresse av inbyggda system och har minst ett års erfarenhet? Vill du ha möjlighet att prova på många olika jobb utan att behöva byta arbetsgivare? Då är konsultrollen på AFRY något för dig! Här får du chansen att utveckla produkter, arbeta i flertalet branscher och företag men samtidigt behålla en trygg och säker anställning.
Att jobba som konsult inom inbyggda system på AFRY innebär att du får jobba med kollegor som är hängivna tekniken och ligger i framkant vad gäller både mjuk- och hårdvaruutveckling.
På AFRY har du en trygg anställning och vår övertygelse är att nöjda medarbetare är vårt recept för framgång! Vi är måna om att du ska trivas på ditt uppdrag, att du känner att du utvecklas, men också att du har utrymme för en meningsfull fritid.
För oss inom produktutveckling har vi ett stort antal kunder inom hela stor-Stockholm, vi har uppdrag inom bland annat konsumentprodukter, energi, elektrifiering, telekommunikation, medicinteknik och försvar. Branschen präglas av innovation och nytänkande både inom hård- och mjukvara. Det finns allt ifrån unga, mindre företag med stor flexibilitet och frihet till stora väletablerade företag med uppstyrda roller och processer. Här finns något för alla! Vanligaste programmeringsspråken är C och C++, men det finns många fler inom detta område. Meriterande är t.ex kunskap inom: Cloud, Cyber Security, Java, Python, C#, Linux, DevOps-kunskaper m.fl.
Som konsult kommer dina arbetsuppgifter variera eftersom du kommer delta i små och stora projekt, såväl inhouse som ute hos våra kunder. Beroende på uppdrag kan dina arbetsuppgifter exempelvis vara att utveckla mjukvara för hårdvarunära applikationer. Du kommer arbeta med testramverk och ibland definiera dem. Vidare arbetsuppgifter kan vara att effektivisera och modernisera befintliga produkter för optimal prestanda.

Kravspecifikation
Vi söker dig som vill lära nytt och utvecklas hos oss! Vi tror att det du inte redan kan, det kommer du att lära dig. Vågar du utmana, är hängiven tekniken, har ett teambaserat mindset och vill vara en del av ett fantastiskt härligt gäng så kommer du trivas hos oss på AFRY.
Du kommer att arbeta agilt och med att utveckla nya eller befintliga system/funktioner i våra kunders system, både egenutvecklade och gemensamma system inom embedded.
Vi ser att du har en högskoleutbildning inom relevant område. Eftersom utveckling, modellering och testning sker främst i C/C ++ och i Linuxplattformar är det önskvärt med minst ett par års erfarenhet inom utveckling och/eller test. Flytande svenska och engelska är ett krav.
Vi söker dig som är analytisk, orädd och en "doer" som får saker gjorda! Du tycker om att träffa nya människor i olika konstellationer och bryr dig lika mycket om dina kollegor som dina arbetsuppgifter. Du bidrar med din energi och kreativitet och du vill ha roligt på jobbet!
Ytterligare information
Du kommer att arbeta inom intressanta områden och miljöer med varierande arbetsuppgifter. Din utveckling är central och vi kommer att försöka hitta det uppdrag som passar just dig och din utveckling. Du kommer att tillhöra ett framgångsrikt globalt företag och arbeta tillsammans med inspirerande och engagerade medarbetare. Vi ser varje anställd som en viktig pusselbit i vår gemensamma framgång och arbetar aktivt med att skapa en utvecklande och trivsam arbetsmiljö genom ett personligt ledarskap. Framförallt har vi roligt tillsammans!
Om du vill ha en roll med många sociala kontakter kombinerat med spännande teknik är det dig vi söker!
För frågor om tjänsten, kontakta rekryterare maja.lindqvist@afry.com
Roll: Embedded Software Developer | Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid |Placeringsort: Stockholm | Lön: Efter överenskommelse
På grund av stundande sommarledighet kan återkoppling gällande din ansökan komma att ske under augusti.På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Elektronikdesigner

Elektronikkonstruktör
Läs mer Jun 26
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi tycker att elektronikdesign är en konstform! Tycker du om att utveckla elektronik och gillar utmaningar: Börja i vårt team!
Sökord: embedded systems, inbyggda system, elektronikkonstruktion, electronic design, PCB, hardware developer
Inom enheten Connected Products så kommer du få jobba med produktutveckling av högteknologiska och intelligenta produkter för framtidens hållbara värld. Produkterna kommer från alla de branscher som vi på AFRY Connected Products jobbar med i dagsläget:


- Medicinteknik
- Industriteknik
- Telekom
- Konsumentprodukter
- Fordon
Din arbetsplats kan antingen bli ute hos kund eller på vårt kontor i Solna. Möjligheten att testa på en variation av uppdrag och branscher utan att behöva byta arbetsgivare får du hos oss!
Kravspecifikation
Förutom en akademisk utbildning ser vi att du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har goda kunskaper i svenska. Vidare söker vi dig som:

Är bosatt i Sverige
Har jobbat ett tag med elektronikkonstruktion
Har järnkoll på digitalkonstruktion, ofta med hög hastighet
Har en känsla för trådlöst och hur man bygger ett schyst spänningsagg
Du vet hur man tystar störningar
Har erfarenhet av kablage och gärna verktygen Saber ES Designer och/eller E3 Zuken.

Kan du hacka lite kod eller systemera så är det välkommet!
Såklart lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som konsult är det viktigt att du jobbar självständigt och är van att ta egna initiativ. Då många uppdrag är i samarbete med såväl kunder som kollegor bör du även ha god social förmåga och tycka att det är roligt att jobba i grupp.

Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
Roll: Elektronikdesigner | Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid |Placeringsort: Stockholm | Lön: Efter överenskommelse
Kontakt för frågor:
Maja Lindqvist
Recruitment partner
maja.lindqvist@afry.com
På grund av stundande sommarledighet kan återkoppling gällande din ansökan komma att ske under augusti.

Ansök nu

Projektledare inom Produktutveckling

Produktutvecklare
Läs mer Jun 26
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi söker nu hängivna projektledare inom Produktutveckling(R&D). Inom vår sektion Project Management inom enheten Connected Products så kommer du få jobba med produktutveckling av högteknologiska och intelligenta produkter för framtidens hållbara värld. Produkterna kommer från alla de branscher som vi på AFRY Connected Products jobbar med i dagsläget:


- Konsumentprodukter
- Telekom
- Fordon
- Medicinteknik
- Industriteknik


Som Projektledare Produktutveckling ansvarar du för att projektet levereras enligt plan, du har ansvar för att organisera och leda planeringssessioner, budgetuppföljning och allt som ingår i för att driva och leverera projektet och produkten enligt eller över förväntan.


Du coachar och stöttar även dina projektmedlemmar och strävar efter en lärande atmosfär i teamet. Du trivs i och är van vid att leda team i en utvecklingsmiljö.
I denna roll har du kontakt med många olika personer i verksamheten, därför är det av stor vikt att du är en duktig kommunikatör som har förmåga att förklara det komplexa på ett enkelt sätt. Vidare är du även van vid krav och behovs-hantering och har förmåga att sammanställa dessa till konkreta och realistiska mål.
Som Projektledare Produktutveckling hos oss på AFRY blir du en del av ett fantastiskt och otroligt kompetent gäng kollegor som tillsammans arbetar för att skapa innovativa och hållbara lösningar tillsammans med våra kunder.
Kravspecifikation
Våra värdeord Brave, Devoted & Teamplayers kännetecknar hur vi ser på oss själva. Du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet. Du ser lösningar där andra ser problem vilket innebär att du även har god analytisk-och problemlösande förmåga.
Du har erfarenhet från en liknande roll och vill utvecklas i rollen eller jobbat med utveckling av produkter inom Mjukvara, Elektronik eller Mekanik ett antal år och nu vill ta klivet upp till Projektledare. Eftersom vi arbetar mot många internationella kunder krävs det även att du kommunicerar obehindrat såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska.
Vidare ser vi även att du har/är:
Bosatt i Sverige
Organisera/leda möten och andra aktiviteter samt stötta ditt team.
Kommunicera med andra delar av verksamheten kring teamets framgång och progress.

Det är även meriterande om du är/har:
Certifierad Projektledare(PMI, IPMA eller Prince2 t.ex.).
Erfarenhet av agilt arbete
Relevant utbildning inom området

Ytterligare information
Roll: Projektledare inom produktutveckling | Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid |Placeringsort: Stockholm | Lön: Efter överenskommelse
Kontakt för frågor:
Maja Lindqvist
Recruitment partner
maja.lindqvist@afry.com
På grund av stundande sommarledighet kan återkoppling gällande din ansökan komma att ske under augusti.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Försvarsindustrin söker drivna projektledare!

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 21
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Vill du tillhöra en gemenskap av ingenjörer med olika erfarenhetsnivåer och inriktningar, där ledarskapet och viljan att göra något spännande i karriären är en gemensam faktor? Då är det vårt team du söker! Du kommer tillhöra en grupp som ständigt vill bli bättre och ha roligt tillsammans.
I din roll som projektledare hos oss kommer du att skapa värde genom att leda projekt av varierande storlek och komplexitet åt några av marknadens mest spännande teknikbolag. Din uppgift är att stödja våra kunder inom försvar, energi, processindustri och tillverkning med allt från investeringsprojekt inom produktion till produktutveckling eller industrialiseringsprojekt.
Som projektledare hos oss kommer du att utveckla och stärka din förmåga att organisera, prioritera och lösa komplexa problem. Du kommer få ansvar att driva projektet framåt och säkerställa att målen uppfylls inom tid och budget. Ditt ledarskap och din förmåga att kommunicera tydligt och effektivt kommer att vara en bidragande faktor för projektets utveckling.
Idag är vi en grupp projektledare med 0 till 25 års erfarenhet från ledande roller inom industrin. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Du kommer att ha förmånen att omges av kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sin erfarenhet och kunskap.
Vi anser även att en god balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt. I huvudsak är uppdragen hos våra kunder, vilka geografiskt befinner sig mellan Södertälje och Uppsala, alternativt i våra egna lokaler eller på distans. Vi får ständigt förfrågningar att hjälpa kunder över hela Sverige, det är därför meriterande om du vill ta uppdrag på andra orter.
Varför jobba med mig? – Rekryterande chef Linnéa: ”Jag är en ledare som tycker om struktur, ambition och gemenskap. Jag drivs av utvecklande och spännande uppgifter med tydliga mål. Jag anser att teamwork utnyttjar individers olika styrkor och färdigheter, vilket leder till mer innovativa idéer och kreativa problemlösningar. Jag tror på att varje enskild individ har obegränsad potential så länge drivkraften finns. Att vara ett bra team som stöttar och hjälper varandra gör att arbetsplatsen känns roligare och mer trivsam.”


Kravspecifikation
Vi söker dig med 5-10 års erfarenhet av projektledning inom industri, gärna från produktion eller produktutveckling. Du är utbildad ingenjör och det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom olika branscher, t.ex. fordon, försvar, energi eller liknande.
Som person har du en förmåga att skapa trygghet, engagemang och framgång inom dina projekt. Du drivs av att lösa utmaningar tillsammans med andra och du bidrar alltid med det där lilla extra. Du är positiv, resultatinriktad och tycker om att arbeta med andra människor.
Är du certifierad inom några av följande ramverk och områden: PMP, IPMA, PRINCE2, Agile eller liknande är detta meriterande, men inget krav. Om du inte redan är certifierad projektledare kommer du få den möjligheten hos oss.
Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
För att vara aktuell för denna tjänst godkänns enbart svenskt medborgarskap. Du kan behöva genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Ytterligare information
Club AFRY har en mängd olika klubbar med förmånliga priser för dig som vill vara aktiv även efter arbetstid! Kanske kan vi locka med skidresor, brädspelskvällar eller nybörjarkurs i golf?
Om du är redo att utveckla dig själv i en dynamisk och engagerande miljö, så är detta din möjlighet. Du kan bli en del av vårt team som formar framtiden som projektledare inom industri- och produktutveckling. Ansök idag och bli en del av vårt härliga team!
För frågor gällande tjänsten, teamet och din framtida chef, kontakta Group Manager Linnéa Björkman, linnea.bjorkman@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vänligen notera att vi nu går in i semestertider och vi kommer att påbörja urvalsprocessen när vi är tillbaka från semester i augusti. Tack för ditt tålamod och förståelse!
Varmt välkommen med din ansökan, senast den 11 augusti!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Stockholms bästa projektledare inom produktion!

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 21
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.


Jobbeskrivning
Vill du tillhöra en gemenskap av ingenjörer med olika erfarenhetsnivåer och inriktningar, där ledarskapet och viljan att göra något spännande i karriären är en gemensam faktor? Då är det vårt team du söker! Du kommer tillhöra en grupp som ständigt vill bli bättre och ha roligt tillsammans.
I din roll som projektledare hos oss kommer du att skapa värde genom att leda projekt av varierande storlek och komplexitet åt några av marknadens mest spännande teknikbolag. Din uppgift är att stödja våra kunder inom energi, processindustri och tillverkning med allt från investeringsprojekt inom produktion till produktutveckling eller industrialiseringsprojekt.
Som projektledare hos oss kommer du att utveckla och stärka din förmåga att organisera, prioritera och lösa komplexa problem. Du kommer få ansvar att driva projektet framåt och säkerställa att målen uppfylls inom tid och budget. Ditt ledarskap och din förmåga att kommunicera tydligt och effektivt kommer att vara en bidragande faktor för projektets utveckling.
Idag är vi en grupp projektledare med 0 till 25 års erfarenhet från ledande roller inom industrin. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Du kommer att ha förmånen att omges av kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sin erfarenhet och kunskap.
Vi anser även att en god balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt. I huvudsak är uppdragen hos våra kunder, vilka geografiskt befinner sig mellan Södertälje och Uppsala, alternativt i våra egna lokaler eller på distans. Vi får ständigt förfrågningar att hjälpa kunder över hela Sverige, det är därför meriterande om du vill ta uppdrag på andra orter.
Varför jobba med mig? – Rekryterande chef Linnéa: ”Jag är en ledare som tycker om struktur, ambition och gemenskap. Jag drivs av utvecklande och spännande uppgifter med tydliga mål. Jag anser att teamwork utnyttjar individers olika styrkor och färdigheter, vilket leder till mer innovativa idéer och kreativa problemlösningar. Jag tror på att varje enskild individ har obegränsad potential så länge drivkraften finns. Att vara ett bra team som stöttar och hjälper varandra gör att arbetsplatsen känns roligare och mer trivsam.”


Kravspecifikation
Vi söker dig med 5-10 års erfarenhet av projektledning inom industri, gärna från produktion eller produktutveckling. Du är utbildad ingenjör och det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom olika branscher, t.ex. fordon, försvar, energi eller liknande.
Som person har du en förmåga att skapa trygghet, engagemang och framgång inom dina projekt. Du drivs av att lösa utmaningar tillsammans med andra och du bidrar alltid med det där lilla extra. Du är positiv, resultatinriktad och tycker om att arbeta med andra människor.
Är du certifierad inom några av följande ramverk och områden: PMP, IPMA, PRINCE2, Agile eller liknande är detta meriterande, men inget krav. Om du inte redan är certifierad projektledare kommer du få den möjligheten hos oss.
Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.


Ytterligare information
Club AFRY har en mängd olika klubbar med förmånliga priser för dig som vill vara aktiv även efter arbetstid! Kanske kan vi locka med skidresor, brädspelskvällar eller nybörjarkurs i golf?
Om du är redo att utveckla dig själv i en dynamisk och engagerande miljö, så är detta din möjlighet. Du kan bli en del av vårt team som formar framtiden som projektledare inom industri- och produktutveckling. Ansök idag och bli en del av vårt härliga team!
För frågor gällande tjänsten, teamet och din framtida chef, kontakta Group Manager Linnéa Björkman, linnea.bjorkman@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Vänligen notera att vi nu går in i semestertider och vi kommer att påbörja urvalsprocessen när vi är tillbaka från semester i augusti. Tack för ditt tålamod och förståelse!
Varmt välkommen med din ansökan, senast den 11 augusti!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Senior Embedded Software Developer (C++)

Webmaster
Läs mer Jun 18
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.
Job Description
Are you looking for a position where you will work more with design/architecture? And together with other senior developers technically lead development teams? Do you want to explore what you dream of, but maintain security and fellowship in your work-life, then we're the right employer for you.
With us, you will work as a senior software developer and contribute with deep knowledge in hardware-related software development. You are very comfortable with languages ??like C / C ++ and Linux platforms and probably have a lot of meritorious skills such as:
Python, Java or C #
CI and DevOps
Yocto

At AFRY, we work in a wide range of industries and projects, either at the customer or internally at AFRY. Our customers are mainly in telecom, automotive, medical technology, and defense. With us, you will have secure employment with collectively agreed terms, good benefits, and an organization that cares about you. At AFRY you can be yourself!
Start: Immediately, in consideration to notice period | Location: Stockholm | Salary: By agreement
Qualifications
We believe that you have an engineering degree, either through a BSc or MSc, in computer science, electronics, mechatronics, telecommunications, embedded systems, or equivalent.
You probably have a great interest in embedded systems and have at least 6 years of experience in C / C ++. We think that you're a good team player and like to share your knowledge with your colleagues. You have a good ability to work together with others, and you enjoy having a lot of responsibility and the opportunity to influence. In addition to this, you like to come up with new suggestions and ideas for the group's future development. You speak and write fluent English as this is required in contact with colleagues and customers. You must reside and be eligible to work in Sweden. Swedish language is highly meritorious.
Due to summer holidays, the recruitment process might be ongoing until august.
Additional Information
We offer:
At AFRY you will work at an attractive and exciting employer!
In addition to this, we offer the below stated and more:
28 days holiday
Work life balance
Access to many activities through our social club: Club AFRY, such as Hackathons, Yoga and more
Competitive benefits regarding pension, wellness, and parental leave
Company discounts with external partners through our benefits portal: Advantage You
Restaurants and cafés on site (location dependent)
A huge network of developers
+ 19,000 colleagues with offices in 50 countries but projects in 100


Contact information:
Maja Lindqvist
Recruiter
maja.lindqvist@afry.com

About the recruitment process:
Our recruitment process consists of a short telephone interview, a programming test, 1-2 physical / digital interviews and finally references and offer.
In our job application guide, you can find more information about recruitment within AFRY: https://afry.com/en/join-us/job-application-guide
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Produktutvecklare inom MedTech

Produktutvecklare
Läs mer Jun 18
Företagsbeskrivning
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.


We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Making Future
Jobbeskrivning
Kunskap om hur teknik fungerar i samspel med människokroppen är central för att rädda liv. Medicintekniska produkter är ett sånt exempel där vi som ingenjörer kan göra skillnad och ja, faktiskt både rädda och förbättra liv! Med ny och modern teknik utvecklar vi på AFRY dagens och morgondagens medicintekniska produkter och vi vill ha med DIG på den resan.
Vi levererar lösningar inom medtech till både stora och små företag i Stockholm och Uppsala, där vi växer så det knakar! Merparten av konsulterna samarbetar i tvärfunktionella team där kompetenser inom hård och mjukvara, mekanik, system och kemi ryms. Flera av våra projekt är kopplade till ledande forskning inom området. Vi fokuserar på R&D inom medtech, och våra uppdrag spänner över hela produktutvecklingskedjan. Vi tar oss även an uppdrag inom teknisk projektledning för området.
Kravspecifikation
Vår ambition är att styrka våra befintliga utvecklingsteam med personer som har ett eller några års erfarenhet inom industrin. Du har arbetat som projektledare, utvecklare inom mjukvara, hårdvara eller mekanik, alternativt som systemerare eller med verifiering & validering. För att passa in i vår grupp ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom medicinteknik, maskinteknik, elektronik, data, system eller mekatronik. Det är starkt meriterande om du har jobbat inom reglerad verksamhet så som medicinteknik eller rymdindustri, samt om du har tidigare erfarenhet av instrumentutveckling.
Det viktigaste är att du brinner för teknik och att göra gott i samhället! Vi tror att din erfarenhet kan expandera gruppens kompetens. För att vara en konsult som lätt kan integreras i våra kunders verksamheter är det viktigt att du kan tala och skriva både svenska och engelska. I de flesta uppdrag används båda språken i vardagliga sammanhang och arbetsuppgifter.
Är du redo för en större uppgift och vill vara med och göra skillnad? Skicka in din ansökan redan idag.
Ytterligare information
Kontaktuppgifter:
Maja Lindqvist, Talent Acquisition Partner
maja.lindqvist@afry.com
På grund av stundande sommarledighet kan återkoppling gällande din ansökan komma att ske under augusti.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Embeddedutvecklare inom cybersecurity & cloud

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 18
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.


Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Making Future
Jobbeskrivning
Är du en mjukvaruutvecklare med stort intresse av inbyggda system och har minst ett års erfarenhet? Vill du ha möjlighet att prova på många olika jobb utan att behöva byta arbetsgivare? Då är konsultrollen på AFRY något för dig! Här får du chansen att utveckla produkter, arbeta i flertalet branscher och företag men samtidigt behålla en trygg och säker anställning.
Att jobba som konsult inom inbyggda system på AFRY innebär att du får jobba med kollegor som är hängivna tekniken och ligger i framkant vad gäller både mjuk- och hårdvaruutveckling.
På AFRY har du en trygg anställning och vår övertygelse är att nöjda medarbetare är vårt recept för framgång! Vi är måna om att du ska trivas på ditt uppdrag, att du känner att du utvecklas, men också att du har utrymme för en meningsfull fritid.
För oss inom produktutveckling har vi ett stort antal kunder inom hela stor-Stockholm, vi har uppdrag inom bland annat konsumentprodukter, energi, elektrifiering, telekommunikation, medicinteknik och försvar. Branschen präglas av innovation och nytänkande både inom hård- och mjukvara. Det finns allt ifrån unga, mindre företag med stor flexibilitet och frihet till stora väletablerade företag med uppstyrda roller och processer. Här finns något för alla! Vanligaste programmeringsspråken är C och C++, men det finns många fler inom detta område. Meriterande är t.ex kunskap inom: Cloud, Cyber Security, Java, Python, C#, Linux, DevOps-kunskaper m.fl.
Som konsult kommer dina arbetsuppgifter variera eftersom du kommer delta i små och stora projekt, såväl inhouse som ute hos våra kunder. Beroende på uppdrag kan dina arbetsuppgifter exempelvis vara att utveckla mjukvara för hårdvarunära applikationer. Du kommer arbeta med testramverk och ibland definiera dem. Vidare arbetsuppgifter kan vara att effektivisera och modernisera befintliga produkter för optimal prestanda.

Kravspecifikation
Vi söker dig som vill lära nytt och utvecklas hos oss! Vi tror att det du inte redan kan, det kommer du att lära dig. Vågar du utmana, är hängiven tekniken, har ett teambaserat mindset och vill vara en del av ett fantastiskt härligt gäng så kommer du trivas hos oss på AFRY.
Du kommer att arbeta agilt och med att utveckla nya eller befintliga system/funktioner i våra kunders system, både egenutvecklade och gemensamma system inom embedded.
Vi ser att du har en högskoleutbildning inom relevant område. Eftersom utveckling, modellering och testning sker främst i C/C ++ och i Linuxplattformar är det önskvärt med minst ett par års erfarenhet inom utveckling och/eller test. Flytande svenska och engelska är ett krav.
Vi söker dig som är analytisk, orädd och en "doer" som får saker gjorda! Du tycker om att träffa nya människor i olika konstellationer och bryr dig lika mycket om dina kollegor som dina arbetsuppgifter. Du bidrar med din energi och kreativitet och du vill ha roligt på jobbet!
Ytterligare information
Du kommer att arbeta inom intressanta områden och miljöer med varierande arbetsuppgifter. Din utveckling är central och vi kommer att försöka hitta det uppdrag som passar just dig och din utveckling. Du kommer att tillhöra ett framgångsrikt globalt företag och arbeta tillsammans med inspirerande och engagerade medarbetare. Vi ser varje anställd som en viktig pusselbit i vår gemensamma framgång och arbetar aktivt med att skapa en utvecklande och trivsam arbetsmiljö genom ett personligt ledarskap. Framförallt har vi roligt tillsammans!
Om du vill ha en roll med många sociala kontakter kombinerat med spännande teknik är det dig vi söker!
För frågor om tjänsten, kontakta rekryterare maja.lindqvist@afry.com
Roll: Embedded Software Developer | Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid |Placeringsort: Stockholm | Lön: Efter överenskommelse
På grund av stundande sommarledighet kan återkoppling gällande din ansökan komma att ske under augusti.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Project Manager- Software Product Development

Manager
Läs mer Jun 18
Företagsbeskrivning
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.


We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Making Future
Jobbeskrivning
Vi på enheten Connected Products på AFRY är inne i en stark tillväxtfas och i många av våra uppdrag är det ett stort behov av kompetenta projektledare! Vi söker därför projektledare, allt ifrån några års erfarenhet till mer erfarna inom området mjukvaruutveckling.
Sökord: Technical Project Manager, Project Manager, Projektledare, Embedded System, IPMA/PMI, Engineer, ScrumMaster, Agile, Product Owner, Technical Lead, SW development
Som projektledare på AFRY kommer du att driva små, medelstora eller stora projekt för några av marknadens mest spännande bolag. Projekten kan bedrivas hos våra kunder inom Storstockholm eller i våra egna lokaler i Solna.Våra kunder finns främst representerade inom branscherna: Telekom, Fordon, Konsumentprodukter, Verkstad, Medicinsk teknik, Försvar och mycket mer.
Kravspecifikation
Du ska ha en akademisk ingenjörsexamen inom datateknik, teknisk fysik, elektroteknik eller liknande.
Du ska ha arbetat som projektledare, scrum master eller produktägare inom utveckling av mjukvara.
Du ska ha god erfarenhet av utveckling av mjukvaruprodukter eller produkter med inbyggd mjukvara(embedded).
Du ska ha erfarenhet av både traditionella- och agila metoder.
Arbetet kräver även goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
Meriterande att inneha en certifiering så som IPMA/PMI, scrum master eller produktägare.

Som konsultbolag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som projektledare är handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Det är även viktigt att och har en god kommunikationsförmåga för att säkerställa att samtliga i projekten är informerade och på samma nivå.
START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
PLATS: Stockholm
Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.


AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Kontaktuppgifter:
Maja Lindqvist (Rekryteringspartner)
maja.lindqvist@afry.com
På grund av stundande sommarledighet kan återkoppling gällande din ansökan komma att ske under augusti.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Projektledare Connected Products IoT

Projektledare, reklam
Läs mer Jun 18
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Vi söker hängivna projektledare som vill hjälpa våra kunder att bli bäst på uppkopplade produkter och system, så kallade Internet of Things (IoT).
På sektionen Project Management inom enheten Connected Products så kommer du få jobba med produktutveckling av högteknologiska och intelligenta produkter för framtidens hållbara värld.
Produkterna kommer från alla de branscher som vi på AFRY Connected Products jobbar med i dagsläget:


- Konsumentprodukter
- Telekom
- Fordon
- Medicinteknik
- Industriteknik m.m.


Som Projektledare Connected Products IoT ansvarar du för att projektet levereras enligt plan, du har ansvar för att organisera och leda planeringssessioner, budgetuppföljning och allt som ingår i för att driva och leverera projektet och produkten enligt eller över förväntan.


Du coachar och stöttar även dina projektmedlemmar och strävar efter en lärande atmosfär i teamet. Du trivs i och är van vid att leda team i en utvecklingsmiljö.
I denna roll har du kontakt med många olika personer i verksamheten, därför är det av stor vikt att du är en duktig kommunikatör som har förmåga att förklara det komplexa på ett enkelt sätt. Vidare är du även van vid krav och behovs-hantering och har förmåga att sammanställa dessa till konkreta och realistiska mål.
Som Projektledare Connected Products IoT hos oss på AFRY blir du en del av ett fantastiskt och otroligt kompetent gäng kollegor som tillsammans arbetar för att skapa innovativa och hållbara lösningar tillsammans med våra kunder.
Kravspecifikation
Våra värdeord Brave, Devoted & Teamplayers kännetecknar hur vi ser på oss själva. Du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet. Du ser lösningar där andra ser problem vilket innebär att du även har god analytisk-och problemlösande förmåga.
Du har erfarenhet från en liknande roll och vill utvecklas i rollen eller jobbat med utveckling av produkter inom Mjukvara, Elektronik eller Mekanik ett antal år och nu vill ta klivet upp till Projektledare.
Eftersom vi arbetar mot många internationella kunder krävs det även att du kommunicerar obehindrat såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska.
Vidare har du även erfarenhet av att:
Organisera/leda möten och andra aktiviteter samt stötta ditt team.
Kommunicera med andra delar av verksamheten kring teamets framgång och progress.

Det är även meriterande om du är/har:
Certifierad Projektledare (PMI, IPMA eller Prince2 t.ex.).
Erfarenhet av agilt arbete som ScrumMaster, Product Owner eller agil projektledare.
Relevant utbildning inom området(MSc, BSc eller liknande)

Ytterligare information
Kontakt för frågor:
Maja Lindqvist
Recruitment partner
maja.lindqvist@afry.com
Antonio Macao
Rekryterande Chef
antonio.macao@afry.com
PLATS: Stockholm
På grund av stundande sommarledighet kan återkoppling gällande din ansökan komma att ske under augusti.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Elektronikdesigner

Elektronikmontör
Läs mer Jun 18
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi tycker att elektronikdesign är en konstform! Tycker du om att utveckla elektronik och gillar utmaningar: Börja i vårt team!
Sökord: embedded systems, inbyggda system, elektronikkonstruktion, electronic design, PCB, hardware developer
Inom enheten Connected Products så kommer du få jobba med produktutveckling av högteknologiska och intelligenta produkter för framtidens hållbara värld. Produkterna kommer från alla de branscher som vi på AFRY Connected Products jobbar med i dagsläget:


- Medicinteknik
- Industriteknik
- Telekom
- Konsumentprodukter
- Fordon
Din arbetsplats kan antingen bli ute hos kund eller på vårt kontor i Solna. Möjligheten att testa på en variation av uppdrag och branscher utan att behöva byta arbetsgivare får du hos oss!
Kravspecifikation
Förutom en akademisk utbildning ser vi att du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har goda kunskaper i svenska. Vidare söker vi dig som:

Är bosatt i Sverige
Har jobbat ett tag med elektronikkonstruktion
Har järnkoll på digitalkonstruktion, ofta med hög hastighet
Har en känsla för trådlöst och hur man bygger ett schyst spänningsagg
Du vet hur man tystar störningar
Har erfarenhet av kablage och gärna verktygen Saber ES Designer och/eller E3 Zuken.

Kan du hacka lite kod eller systemera så är det välkommet!
Såklart lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som konsult är det viktigt att du jobbar självständigt och är van att ta egna initiativ. Då många uppdrag är i samarbete med såväl kunder som kollegor bör du även ha god social förmåga och tycka att det är roligt att jobba i grupp.

Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
Roll: Elektronikdesigner | Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid |Placeringsort: Stockholm | Lön: Efter överenskommelse
Kontakt för frågor:
Maja Lindqvist
Recruitment partner
maja.lindqvist@afry.com
På grund av stundande sommarledighet kan återkoppling gällande din ansökan komma att ske under augusti.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Scrum Master

Lastningsförman/Load master
Läs mer Jun 18
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Vi söker nu hängivna Scrum Masters som tror på den agila metoden.
På sektionen Project Management inom enheten Connected Products så kommer du att få jobba med produktutveckling av högteknologiska och intelligenta produkter för framtidens hållbara värld.


Som Scrum Master ansvarar du för att teamet följer den agila processen, du har ansvar för att organisera och leda planeringssessioner, sprint reviews och allt som ingår i Scrum för att leverera en bättre produkt för varje sprint.
Du coachar och stöttar även dina teammedlemmar och strävar efter en lärande atmosfär i teamet. Du trivs i och är van vid att leda agila team i en utvecklingsmiljö.
I denna roll har du kontakt med många olika personer i verksamheten, därför är det av stor vikt att du är en duktig kommunikatör som har förmåga att förklara det komplexa på ett enkelt sätt. Vidare är du även van vid krav och behovs-hantering och har förmåga att sammanställa dessa till konkreta och realistiska mål.
Som Scrum Master hos oss på AFRY blir du en del av ett fantastiskt och otroligt kompetent gäng kollegor som tillsammans arbetar för att skapa innovativa och hållbara lösningar tillsammans med våra kunder. Vi arbetar brett med kunder i många olika branscher, allt ifrån banker och mobilitet till de vassaste produktbolagen i regionen.
Kravspecifikation
Våra värdeord Brave, Devoted & Teamplayers kännetecknar hur vi ser på oss själva. Du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet. Du ser lösningar där andra ser problem vilket innebär att du även har god analytisk-och problemlösande förmåga.
Du har erfarenhet från en liknande roll och vill utvecklas i rollen eller jobbat i agila team ett antal år och nu vill ta klivet upp till Scrum Master.
Eftersom vi arbetar mot många internationella kunder krävs det även att du kommunicerar obehindrat såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska. För denna tjänst behöver du vara bosatt i Sverige.
Vidare ser vi även att du har erfarenhet av:
Organisera/leda möten och andra aktiviteter samt stötta ditt team.
Kommunicera med andra delar av verksamheten kring teamets framgång och progress.

Det är även meriterande om du är/har:
Certifierad ScrumMaster.
Relevant utbildning inom området

Ytterligare information
Kontakt för frågor:
Maja Lindqvist
Recruitment partner
maja.lindqvist@afry.com
Antonio Macao
Rekryterande Chef
antonio.macao@afry.com
PLATS: Stockholm
På grund av stundande sommarledighet kan återkoppling gällande din ansökan komma att ske under augusti.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare till försvarsindustrin

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 18
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Är du mjukvaruutvecklare inom inbyggda system och har ett genuint intresse för teknik?
För vår kunds räkning söker vi dig som vill jobba inom försvarsindustrin. Behovet av mjukvaruutveckling inom området växer och vi behöver bli fler. Här får du chansen att utveckla produkter som bidrar till direkt samhällsnytta.
Kunden är en global aktör inom försvar- och säkerhet, verksam inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De erbjuder sina kunder effektiva lösningar för övervakning, säkerhet och beslutsstöd samt för upptäckt och skydd av hot. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.
För att lyckas i rollen är det viktigt att kunna arbeta strukturerat och följa formella processer, då utvecklingen ofta är säkerhetskritisk. Gällande själva utvecklingen kommer du att arbeta primärt med C/C++/ADA/Python och hårdvarunära programmering och vara en viktig del i utvecklingen av kundens framtida produkter. I rollen kommer du även att vara delaktig i övriga delar av utvecklingsprocessen, exempelvis genom systemarbete, kravhantering, test och leverans.


Kravspecifikation
Som person är du kommunikativ och kreativ med en nyfikenhet på nya och spännande utmaningar. Du gillar även att dela idéer och samarbeta med kollegor. Du kommer ha möjlighet att sätta din prägel på teamets framgång och leverera lösningar i teknikens framkant. I det dagliga arbetet är du med och bidrar till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla.
För att lyckas i rollen har du:
Relevant teknisk utbildning på högskolenivå inom data, elektronik, mekatronik eller inbyggda system, teknisk fysik eller motsvarande.
Minst 2 års erfarenhet av mjukvaruutveckling, gärna inom försvar eller annan reglerad verksamhet.
Goda kunskaper i C och/eller C++
Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav.
Svenskt medborgarskap
Boendes i Sverige

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Ytterligare information
Kontakt för frågor:
Maja Lindqvist
Recruitment partner
maja.lindqvist@afry.com
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen
På grund av stundande sommarledighet kan återkoppling gällande din ansökan komma att ske under augusti.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Projektledare inom Produktutveckling

Projektledare, reklam
Läs mer Jun 18
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi söker nu hängivna projektledare inom Produktutveckling(R&D). Inom vår sektion Project Management inom enheten Connected Products så kommer du få jobba med produktutveckling av högteknologiska och intelligenta produkter för framtidens hållbara värld. Produkterna kommer från alla de branscher som vi på AFRY Connected Products jobbar med i dagsläget:


- Konsumentprodukter
- Telekom
- Fordon
- Medicinteknik
- Industriteknik


Som Projektledare Produktutveckling ansvarar du för att projektet levereras enligt plan, du har ansvar för att organisera och leda planeringssessioner, budgetuppföljning och allt som ingår i för att driva och leverera projektet och produkten enligt eller över förväntan.


Du coachar och stöttar även dina projektmedlemmar och strävar efter en lärande atmosfär i teamet. Du trivs i och är van vid att leda team i en utvecklingsmiljö.
I denna roll har du kontakt med många olika personer i verksamheten, därför är det av stor vikt att du är en duktig kommunikatör som har förmåga att förklara det komplexa på ett enkelt sätt. Vidare är du även van vid krav och behovs-hantering och har förmåga att sammanställa dessa till konkreta och realistiska mål.
Som Projektledare Produktutveckling hos oss på AFRY blir du en del av ett fantastiskt och otroligt kompetent gäng kollegor som tillsammans arbetar för att skapa innovativa och hållbara lösningar tillsammans med våra kunder.
Kravspecifikation
Våra värdeord Brave, Devoted & Teamplayers kännetecknar hur vi ser på oss själva. Du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet. Du ser lösningar där andra ser problem vilket innebär att du även har god analytisk-och problemlösande förmåga.
Du har erfarenhet från en liknande roll och vill utvecklas i rollen eller jobbat med utveckling av produkter inom Mjukvara, Elektronik eller Mekanik ett antal år och nu vill ta klivet upp till Projektledare. Eftersom vi arbetar mot många internationella kunder krävs det även att du kommunicerar obehindrat såväl muntligt som skriftligt på svenska och engelska.
Vidare ser vi även att du har/är:
Bosatt i Sverige
Organisera/leda möten och andra aktiviteter samt stötta ditt team.
Kommunicera med andra delar av verksamheten kring teamets framgång och progress.

Det är även meriterande om du är/har:
Certifierad Projektledare(PMI, IPMA eller Prince2 t.ex.).
Erfarenhet av agilt arbete
Relevant utbildning inom området

Ytterligare information
Roll: Projektledare inom produktutveckling | Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid |Placeringsort: Stockholm | Lön: Efter överenskommelse
Kontakt för frågor:
Maja Lindqvist
Recruitment partner
maja.lindqvist@afry.com
På grund av stundande sommarledighet kan återkoppling gällande din ansökan komma att ske under augusti.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Relationsskapande & säljande sektionschef

Sektionschef, sjukhus
Läs mer Jun 18
Företagsbeskrivning
Brinner du för att träffa människor och bygga relationer? Vill du hjälpa andra människor att utvecklas och växa både som individer och kunskapsmässigt?
Är du dessutom lösningsorienterad och gillar att det händer mycket, då har vi en fantastisk och väldigt varierande möjlighet för just dig.
Nu söker vi nämligen ytterligare en konsultchef till vår gruppering inom produktutveckling.
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Inom AFRYS affärsområde Connected Products i Stockholm rör vi oss brett mellan teknikområdena elektronik, mjukvara, mekanik och projektledning. Våra kunder utvecklar framtidens teknik inom ett brett spektrum av olika branscher och produktområden, vilket gör att vi kan erbjuda våra konsulter och dig stor variation i arbetet.
Du kommer att ingå i ett fantastiskt team med 5 chefskollegor och säljare med mycket erfarenhet och kunskap som gillar att hjälpas åt!
Som sektionschef hos oss arbetar du med sälj, personal, rekrytering, ekonomi och strategier. Du kommer att ansvara för en egen konsultgrupp med ca 15st elektronikutvecklare. Förutom att ta väl hand om din personal kommer du tillsammans med en stor mängd andra kollegor att leta efter matchande uppdrag hos både nya och befintliga kunder.
Kravspecifikation
Vi letar efter dig som är en positiv och affärsinriktad lagspelare, motiverad av att skapa många och goda relationer med både kunder och medarbetare. Du gillar utmaningar och drivs av att nå uppsatta mål. Du får energi av att göra affärer och gillar att hitta nya affärsmöjligheter då stort fokus kommer att vara ute hos våra kunder.
Du kommer att ha personalansvar och säljansvar, och du kommer att ha en fri roll där du utvecklar din grupp och ditt kundansvar.
Som ledare har du en coachande stil och du brinner för att jobba med människor och för att få dem att utvecklas.
För att passa in i denna roll är din personlighet och dina drivkrafter viktiga, men det är även en stor fördel om du har en förståelse för produktutveckling och i synnerhet inom elektronik. Du kanske har arbetat som utvecklare själv eller projektlett inom dessa områden tidigare.
Vi tror att du:
Har en utbildning som Civil- eller Högskoleingenjör eller liknande
Har erfarenhet av elektronikutveckling
Har erfarenhet av försäljning av tjänster och/eller produkter.
Har erfarenhet från en ledande roll
Har erfarenhet som konsult (ej krav)
Uttrycker dig obehindrat på engelska och svenska, både i tal och skrift då rollen innebär många kontakter både internt och externt.
Har Svenskt B-körkort.

Vi ser varje anställd som en viktig pusselbit i vår gemensamma framgång och arbetar aktivt med att skapa en utvecklande och trivsam arbetsmiljö genom ett personligt ledarskap. Framför allt har vi roligt tillsammans!
Om du vill ha en roll med många sociala kontakter kombinerat med spännande teknik är det dig vi söker!
Ytterligare information
Kontakt för frågor:
Maja Lindqvist
Recruitment partner
maja.lindqvist@afry.com
På grund av stundande sommarledighet kan återkoppling gällande din ansökan komma att ske under augusti.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Vill du bidra till ett säkrare Sverige? Bli projektledare inom...

Projektledare, reklam
Läs mer Maj 22
Företagsbeskrivning
AFRY provides engineering, design, digital and advisory services. We are devoted experts in industry, energy and infrastructure sectors, creating impact for generations to come. AFRY has Nordic roots with a global reach. Join us in accelerating the transition towards a sustainable society.
Jobbeskrivning
Vill du tillhöra en gemenskap av ingenjörer med olika erfarenhetsnivåer och inriktningar, där ledarskapet och viljan att göra något spännande i karriären är en gemensam faktor? Då är det vårt team du söker! Du kommer tillhöra en grupp som ständigt vill bli bättre och ha roligt tillsammans.
I din roll som projektledare hos oss kommer du att skapa värde genom att leda projekt av varierande storlek och komplexitet åt några av marknadens mest spännande teknikbolag. Din uppgift är att stödja våra kunder inom försvar, energi, processindustri och tillverkning med allt från investeringsprojekt inom produktion till produktutveckling eller industrialiseringsprojekt.
Som projektledare hos oss kommer du att utveckla och stärka din förmåga att organisera, prioritera och lösa komplexa problem. Du kommer få ansvar att driva projektet framåt och säkerställa att målen uppfylls inom tid och budget. Ditt ledarskap och din förmåga att kommunicera tydligt och effektivt kommer att vara en bidragande faktor för projektets utveckling.
Idag är vi en grupp projektledare med 0 till 25 års erfarenhet från ledande roller inom industrin. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Du kommer att ha förmånen att omges av kompetenta kollegor som gärna delar med sig av sin erfarenhet och kunskap.
Vi anser även att en god balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt. I huvudsak är uppdragen hos våra kunder, vilka geografiskt befinner sig mellan Södertälje och Uppsala, alternativt i våra egna lokaler eller på distans. Vi får ständigt förfrågningar att hjälpa kunder över hela Sverige, det är därför meriterande om du vill ta uppdrag på andra orter.
Varför jobba med mig? – Rekryterande chef Linnéa: ”Jag är en ledare som tycker om struktur, ambition och gemenskap. Jag drivs av utvecklande och spännande uppgifter med tydliga mål. Jag anser att teamwork utnyttjar individers olika styrkor och färdigheter, vilket leder till mer innovativa idéer och kreativa problemlösningar. Jag tror på att varje enskild individ har obegränsad potential så länge drivkraften finns. Att vara ett bra team som stöttar och hjälper varandra gör att arbetsplatsen känns roligare och mer trivsam.”
Kravspecifikation
Vi söker dig med 5-10 års erfarenhet av projektledning inom industri, gärna från produktion eller produktutveckling. Du är utbildad ingenjör och det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom olika branscher, t.ex. fordon, försvar, energi eller liknande.
Som person har du en förmåga att skapa trygghet, engagemang och framgång inom dina projekt. Du drivs av att lösa utmaningar tillsammans med andra och du bidrar alltid med det där lilla extra. Du är positiv, resultatinriktad och tycker om att arbeta med andra människor.
Är du certifierad inom några av följande ramverk och områden: PMP, IPMA, PRINCE2, Agile eller liknande är detta meriterande, men inget krav. Om du inte redan är certifierad projektledare kommer du få den möjligheten hos oss.
Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
För att vara aktuell för denna tjänst godkänns enbart svenskt medborgarskap. Du kan behöva genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Ytterligare information
Club AFRY har en mängd olika klubbar med förmånliga priser för dig som vill vara aktiv även efter arbetstid! Kanske kan vi locka med skidresor, brädspelskvällar eller nybörjarkurs i golf?
Om du är redo att utveckla dig själv i en dynamisk och engagerande miljö, så är detta din möjlighet. Du kan bli en del av vårt team som formar framtiden som projektledare inom industri- och produktutveckling. Ansök idag och bli en del av vårt härliga team!
För frågor gällande tjänsten, teamet och din framtida chef, kontakta Group Manager Linnéa Björkman, linnea.bjorkman@afry.com
För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com
Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan, senast den 16 juni!
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Senior Embedded Software Developer (C++)

Produktutvecklare
Läs mer Jun 14
Company Description
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 16,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Job Description
Are you looking for a position where you will work more with design/architecture? And together with other senior developers technically lead development teams? Do you want to explore what you dream of, but maintain security and fellowship in your work-life, then we're the right employer for you.
With us, you will work as a senior software developer and contribute with deep knowledge in hardware-related software development. You are very comfortable with languages ??like C / C ++ and Linux platforms and probably have a lot of meritorious skills such as:
Python, Java or C #
CI and DevOps
Yocto

At AFRY, we work in a wide range of industries and projects, either at the customer or internally at AFRY. Our customers are mainly in telecom, automotive, medical technology, and defense. With us, you will have secure employment with collectively agreed terms, good benefits, and an organization that cares about you. At AFRY you can be yourself!
Start: Immediately, in consideration to notice period | Location: Stockholm | Salary: By agreement


Qualifications
We believe that you have an engineering degree, either through a BSc or MSc, in computer science, electronics, mechatronics, telecommunications, embedded systems, or equivalent.
You probably have a great interest in embedded systems and have at least 6 years of experience in C / C ++. We think that you're a good team player and like to share your knowledge with your colleagues. You have a good ability to work together with others, and you enjoy having a lot of responsibility and the opportunity to influence. In addition to this, you like to come up with new suggestions and ideas for the group's future development. You speak and write fluent English as this is required in contact with colleagues and customers. You must reside and be eligible to work in Sweden. Swedish language is highly meritorious.
The selection process is ongoing and the position may be filled before the last application date!


Additional Information
We offer:
At AFRY you will work at an attractive and exciting employer!
In addition to this, we offer the below stated and more:
28 days holiday
Work life balance
Access to many activities through our social club: Club AFRY, such as Hackathons, Yoga and more
Competitive benefits regarding pension, wellness, and parental leave
Company discounts with external partners through our benefits portal: Advantage You
Restaurants and cafés on site (location dependent)
A huge network of developers
+ 19,000 colleagues with offices in 50 countries but projects in 100


Contact information:
Maja Lindqvist
Recruiter
maja.lindqvist@afry.com

About the recruitment process:
Our recruitment process consists of a short telephone interview, a programming test, 1-2 physical / digital interviews and finally references and offer.
In our job application guide, you can find more information about recruitment within AFRY: https://afry.com/en/join-us/job-application-guide
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future.

Ansök nu

Verksamhetsarkitekt IT

Verksamhetsarkitekt
Läs mer Jun 14
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Vårt affärsområde Digital Services verkar över hela IT-utvecklingskedjan med experter inom projektledning, kravanalys, QA/test, systemutveckling, arkitektur, dataanalys och AI, cybersäkerhet m.m. Är du vår nästa IT-kollega?


Jobbeskrivning
I rollen som verksamhetsarkitekt arbetar du med att leda våra kunder i digitaliseringsuppdrag. Beroende på uppdrag kommer du att arbeta självständigt eller tillsammans med någon eller några av kollegorna hos oss. Du kommer att tillhöra en gruppering med ledare, experter och IT arkitekter.
AFRY söker verksamhetsarkitekt som vill vara med och göra skillnad.
Vi hjälper våra kunder, som finns i olika branscher - både nationellt och internationellt, att utvecklas och driva sin verksamhet framåt. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i spännande projekt som gör skillnad för våra kunder och samhället.
Vad innebär tjänsten som verksamhetsarkitekt hos oss?
Att du får använda dina kunskaper och erfarenheter för att designa och utveckla innovativa lösningar som gör verklig skillnad.
Samarbeta nära med intressenter för att förstå affärsmål, processer och utmaningar.
Använda din IT-bakgrund för att bedöma teknisk genomförbarhet och konsekvenser av föreslagna lösningar.
Utveckla och upprätthålla affärsarkitekturramverk, modeller och roadmaps.
Fungera som länken mellan affärs- och IT-team, säkerställa överensstämmelse och förståelse för mål.
Leda utformningen och genomförandet av affärsdrivna IT-lösningar som driver värde och effektivitet.
Erbjuda strategisk vägledning och rekommendationer baserade på branschens best practice och nya teknologier.

Utöver härliga och kompetenta kollegor så får du även en dedikerad chef som du tillsammans med lägger planen för din karriärutveckling, men som även arbetar direkt?tillsammans med dig i projekten.


Kravspecifikation
Våra värdeord?Brave, Devoted, Team players?beskriver väl hur vi ser på oss själva.
Nu letar vi efter dig som är en teamorienterad och engagerad person med en gedigen bakgrund inom systemutveckling. Du har en kandidat- eller masterexamen i företagsekonomi, datavetenskap eller relaterat område och har de senaste åren arbetat i rollen som verksamhetsarkitekt och tyngre tekniska roller. Du motiveras av att skapa värde, både för kunder och dina teamkamrater. I den här rollen behöver du kunna kommunicera på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Vi tror även att du har erfarenhet av nedan:
Driva digitaliseringsprojekt i tidiga skeden där förändringsledning varit en naturlig del av ditt arbete.
Agera rådgivare till kunder gällande verksamhets- och arkitekturfrågor.
Skriva krav och kravleda.
Arbetat i rollen som verksamhetsarkitekt, eller relaterad roll.
God förståelse för affärsprocesser, IT-system och arkitekturprinciper.
Förmåga att översätta affärsbehov till tekniska specifikationer och vice versa.
Kunskaper inom moln-teknologier
Utveckling mot integrationsplattformar, API management och streamingplattformar
Erfarenhet av webblösningar för enterprise system

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Rollen ställer stora krav på kommunikativa färdigheter och att bygga förtroende.
**Obs! Sista ansökningsdag är måndag 12:e augusti 2024 och urval och intervjuer påbörjas först därefter.**
Varmt välkommen med din ansökan!


Ytterligare information
Vad erbjuder AFRY dig som anställd?
Vi har regelbundna träffar där temat varierar mellan kompetens och socialt utbyte, eller både och. En bra balans helt enkelt!
Du får du?t.ex.:
En AFRY Buddy som bollplank under din första tid som anställd
Balans i arbetslivet med möjlighet till hybridarbete.
Tillgång till Club AFRY där en bredd av spännande och underhållande aktiviteter för våra medarbetare anordnas - det finns något för alla! Läs gärna mer?här.
Konkurrenskraftiga förmåner?gällande pension, friskvård?och föräldraledighet reglerade i vårt kollektivavtal
Företagsrabatter med externa partners genom vår förmånsportal Advantage You.
Friskvårdsbidrag 3000 SEK/år.
Restauranger och kaféer på plats
Ett enormt nätverk av tekniska experter med +19 000 kollegor runtom i världen.

Kontaktpersoner för frågor:
Aamir Faried, rekryterande chef
Aamir.faried@afry.com
Rebecka Gravås, rekryteringspartner
rebecka.gravas@afry.com
Om rekryteringsprocessen
I alla våra rekryteringsprocesser använder vi oss av kompetensbaserad rekrytering - för en rättvis och träffsäker rekrytering.
Urvalsfrågor via mejl eller kortare telefonsamtal
Intervjusteg 1 (IRL eller på Teams)
Intervjusteg 2 (IRL eller på Teams)
(Eventuellt tester: tekniskt, problemlösning, personlighet)
Referenstagning
ErbjudandeVi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Solution Architect IT

Produktutvecklare
Läs mer Jun 14
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Vårt affärsområde Digital Services verkar över hela IT-utvecklingskedjan med experter inom projektledning, kravanalys, QA/test, systemutveckling, arkitektur, dataanalys och AI, cybersäkerhet m.m. Är du vår nästa kollega?


Jobbeskrivning
AFRY söker lösningsarkitekter som vill vara med och göra skillnad.
Vi hjälper våra kunder, som finns inom en mängd olika branscher - både nationellt och internationellt, att utvecklas och driva sin verksamhet framåt. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete i spännande projekt som gör skillnad för våra kunder och samhället.
I vår arkitektgrupp är vi 15 konsulter som arbetar med att designa och utveckla lösningar som möter våra kunders behov. Vi är ett dynamiskt team med högt i tak där vi alla delar en passion för teknik. Våra plattformar och verktyg är primärt .NET Core, C#, Java, Angular, React, DB, GitLab, Docker, K8s, Atlassian (Jira, Confluence).
Vad innebär tjänsten som arkitekt hos oss?
Att du får använd dina kunskaper och erfarenheter för att designa och utveckla innovativa lösningar som gör verklig skillnad.
Att du får ansvara över arkitekturen i dina projekt och samtidigt använda dina kunskaper om teknik och affärsprocesser för att skapa lösningar som är både effektiva och användarvänliga.
Att du får möjlighet att använda dina analytiska förmågor för att förstå kundernas behov och krav.
Att arbeta enligt ett teambaserat och agilt arbetssätt.
Kommunikation och relationsbyggande för att skapa långsiktiga relationer med kunderna.
Att vara del av ett team kompetenta och engagerade medarbetare där du få möjlighet att utvecklas och växa.

Utöver härliga och kompetenta kollegor så får du även en dedikerad chef som du tillsammans lägger planen för din karriärutveckling, men även arbetar direkt tillsammans med dig i projekten.


Kravspecifikation
Våra värdeord Brave, Devoted, Teamplayers beskriver väl hur vi ser på oss själva.
Nu letar vi efter dig som är en teamorienterad och engagerad person med en gedigen bakgrund inom systemutveckling. Du har de senaste åren fokuserat på arkitektur och tyngre tekniska roller och motiveras av att skapa värde, både för kunder och dina teamkamrater. I den här rollen behöver du kunna kommunicera på både svenska och engelska.

Vi tror även att du har kommit i kontakt med några av nedan områden:
Informationsmodellering
Kravarbete
.NET Core, C#
Java, JEE
Webtjänster (WCF, SOAP, REST)
Mikrotjänster DDD
DevOps (container, CI/CD, automation, K8s)
, No
Erfarenhet av något Enterprise Arkitekt ramverk
Kunskaper inom moln-teknologier
Utveckling mot integrationsplattformar, API management och streamingplattformar
Erfarenhet av webblösningar för enterprise system
Processmodellering med BPMN
Erfarenhet av något modelleringsverktyg såsom Sparx EA, Draw IO

**Obs! Sista ansökningsdag är måndag 12:e augusti 2024 och urval och intervjuer påbörjas först därefter.**


Ytterligare information
Vad erbjuder AFRY dig som anställd?
Vi har regelbundna träffar där temat varierar mellan kompetens och socialt utbyte, eller både och. En bra balans helt enkelt!
Du får du t.ex.:
En AFRY Buddy som bollplank under din första tid som anställd
Balans i arbetslivet med möjlighet till hybridarbete.
Tillgång till Club AFRY där en bredd av spännande och underhållande aktiviteter för våra medarbetare anordnas - det finns något för alla! Läs gärna mer här.
Konkurrenskraftiga förmåner gällande pension, friskvård och föräldraledighet reglerade i vårt kollektivavtal
Företagsrabatter med externa partners genom vår förmånsportal Advantage You.
Friskvårdsbidrag 3000 SEK/år.
Restauranger och kaféer på plats
Ett enormt nätverk av tekniska experter med +19 000 kollegor runtom i världen.

Kontaktpersoner för frågor:
Aamir Faried, rekryterande chef
Aamir.faried@afry.com
Rebecka Gravås, rekryteringspartner
rebecka.gravas@afry.com
Om rekryteringsprocessen
I alla våra rekryteringsprocesser använder vi oss av kompetensbaserad rekrytering - för en rättvis och träffsäker rekrytering.
Urvalsfrågor via mejl eller kortare telefonsamtal
Intervjusteg 1 (IRL eller på Teams)
Intervjusteg 2 (IRL eller på Teams)
(Eventuellt tester: tekniskt, problemlösning, personlighet)
Referenstagning
Erbjudande

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Teknisk Projektledare / Installationsledare till AFRY i Stockholm

Projektledare, IT
Läs mer Jun 14
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Vi söker en engagerad och erfaren Teknisk Projektledare med industrierfarenhet till vår sektion i Stockholm. I denna roll kommer du att spela en central roll i att driva tekniska projekt och installationer. Du kommer att vara en nyckelperson i planeringen, uppföljningen och samordningen av interna och externa resurser.
Som första uppdrag kommer du få möjligheten att ansvara för att projektleda installationer i ett av Sveriges största infrastrukturprojekt. Det är en spännande miljö med många tekniska utmaningar. Du kommer även få utveckla din förmåga att hantera och planera flertalet entreprenörer.


Kravspecifikation
För att lyckas i denna roll tror vi att du motiveras av att arbeta i en utmanande och dynamisk arbetsmiljö samt har ett naturligt intresse för människor och planering. Med det sagt så vet vi att vi tillsammans behöver skapa rätt förutsättningar för detta, vilket är varför vi också värdesätter din samarbets- och kommunikationsförmåga samt ditt initiativtagande.
Vi ser gärna att du har en lämplig teknisk utbildning i grunden och/eller motsvarande erfarenhet. Du bör ha erfarenhet av att arbeta i projekt inom industrin och ha samlat på dig kunskap kring hur projekt drivs tekniskt, ekonomiskt och tidsmässigt. Vi ser det även som meriterande om du har jobbat som ledande montör tidigare under din karriär. Att ha B-körkort är ett krav då resor i perioder kan förekomma. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är också nödvändiga. Erfarenhet som projektledare och formell kunskap eller certifieringar inom PMP, IPMA, PRINCE2, Agile eller liknande är meriterande, men inget krav.
Vi tror att du är en naturlig ledare med fokus på affärsmässighet och resultat, samtidigt som du kombinerar detta med en ödmjuk inställning och nyfikenhet. Du har en god planeringsförmåga, är relationsbyggande och trivs med att arbeta med många kontaktytor.


Ytterligare information
För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet och anställningen. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och tillgång till vår förmånsportal med en mängd rabatter. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret, med allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla.
Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående och vi tror att en mix av personligheter och bakgrunder gör oss starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Det finns många sätt att vidareutveckla sig hos oss, och vi satsar på våra medarbetare med individuella utvecklingsplaner och möjligheten att gå kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina karriärmål. Vi tror starkt på att en bra balans mellan privat- och arbetsliv är nyckeln till att kunna prestera på jobbet.
Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-08-30. Observera att våra processer kan ta längre tid än normalt under sommaren på grund av ledigheter.
För frågor gällande tjänsten, kontakta sektionschef:
Emil Winberg
emil.winberg@afry.com
+46 10 505 44 10
För frågor gällande processen, kontakta rekryterare:
Fredrik Lillbäck
fredrik.lillback@afry.com
+46 10 505 38 94
Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig och förhoppningsvis välkomna dig till vårt team i Stockholm.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu