AB Effektiv Borås jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos AB Effektiv Borås i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Enhetschef Öppenvårdsenheten till Ekerö kommun

Enhetschef inom socialtjänst
Läs mer Jul 12
Nytt
Till Ekerö kommun söker vi nu en enhetschef till öppenvårdsenheten, en möjlighet för dig som vill göra skillnad på riktigt. Har du tidigare chefserfarenhet och erfarenhet av öppenvårdsarbete? Vill du jobba i en kommun som värdesätter engagemang, kompetens och som främjar utveckling?

Då kan det vara dig vi söker!

Din framtida arbetsgivare
I Ekerö har vi målet att alltid leverera med hög kvalitet till våra medborgare och ser till att alltid göra vårt yttersta – något vi är stolta över. Vi har en väl fungerande individ- och familjeomsorg som vi fortsätter att utveckla för att skapa ännu bättre förutsättningar för att möta framtidens välfärdsuppdrag.

Individ- och familjeomsorgen är indelad i fem enheter – mottagnings- och vuxenenhet, utredningsenhet, placeringsenhet, enhet för ekonomiskt bistånd och öppenvårdsenhet.
Öppenvården erbjuder ett brett utbud av biståndsbedömda insatser och öppna förebyggande insatser riktade mot både barn, ungdomar, familjer och vuxna. Hos oss arbetar familjebehandlare, vuxenbehandlare, behandlingsassistenter, nätverksledare och kurator.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som enhetschef söker vi nu dig som vill leda en öppenvårdsenhet med fokus på förebyggande arbete, tidiga insatser och kvalificerat behandlingsarbete. Öppenvården är gemensam för barn, ungdom, familj och vuxen, och erbjuder stöd till alla IFO:s målgrupper.

Vanligt förekommande ansvarsområden:
• Planera och organisera verksamheten och se till att den utförs enligt direktiv, lagstiftning och riktlinjer
• Budget-, personal- och arbetsmiljöansvar för enheten
• Genom ett närvarande ledarskap stödja, utveckla och engagera medarbetarna
• Du tydliggör övergripande mål, ser till helheten och arbetar med utveckling och uppföljning med individens bästa i fokus och för en verksamhet med hög kvalitet
• Du bidrar aktivt till en god samverkan med kollegor såväl inom förvaltningen som utanför

Som enhetschef ingår du i verksamhetsområdets ledningsgrupp vilken leds av verksamhetschef. Du leder ett team om ca 18 medarbetare och rapporterar till verksamhetschef.

Vem är du?
Vi söker dig med socionomexamen och flerårig dokumenterad erfarenhet av en chefsposition inom socialtjänsten. Du har erfarenhet av öppenvårdsarbete riktat mot barn och ungdomar, verksamhetsutveckling och du brinner för att få andra människor att växa.

Som enhetschef är du trygg och tydlig och skapar engagemang och delaktighet för att ge dina medarbetare förutsättningar att lyckas i sina uppdrag. Du kommer att leda en senior arbetsgrupp vilket ställer krav på att du är driven, framåtlutad och har ett tydligt utvecklingsfokus. Du har förmågan att se helheten och lyfta blicken ur ett strategiskt perspektiv, vilket tillsammans med nytänkande idéer och visioner mynnar ut i välfungerande strategier för enheten.

Då tjänsten innebär många kontaktytor är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga, samarbetsförmåga och har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer. Som person är du strukturerad, lösningsfokuserad, flexibel och lyhörd. Du vågar och vill ta ansvar.

Är detta din perfekta match?
Ekerö är en relativt liten kommun – vilket gör chefernas roll ännu större och viktigare. Förtroendevalda och kommunledning har stor tillit till cheferna – du blir lyssnad på, kan planera din egen arbetsdag och har möjlighet att driva utveckling. Här värdesätts engagerade och kompetenta medarbetare och chefer – därför satsas det på kompetensutveckling, interna nätverk och kunskapsdelning.

Hos Ekerö kommun finns all möjlighet att göra skillnad för såväl medarbetare som för medborgare.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Ekerö kommun.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och sista ansökningsdatum är 2024-08-16. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Gabriella på gabriella.uddh@effektiv.se eller Elin på elin.fernstrom@effektiv.se

Ansök nu

Kontorschef / Delägare till Effektiv Stockholm

Affärsområdeschef
Läs mer Jun 28
Är du en affärsorienterad ledare som älskar att driva team till framgång? Är du intresserad av delägarskap? Vill du vara med och skala upp vår verksamhet? Då kan du vara precis den vi söker som vår nästa kontorschef på vårt kontor i Stockholm.

Din framtida arbetsgivare
Effektiv är det personliga kompetensföretaget med tjänster som rekrytering, bemanning, verksamhetsutveckling, coachning, matchning och human tech. Inom vår koncern finns också techbolaget iPool – ditt Workforce Management (WFM) SaaS som årligen bemannar mer än 1 000 000 arbetspass på över 1 700 arbetsplatser.

Effektiv består av 11 bolag och omsätter cirka 400 miljoner kr. Vi är en innovativ och snabbrörlig koncern där innovation och digitalisering är både vår nutid och framtid. Effektiv har blivit utsedd till Årets Karriärföretag för femte året i rad och nyligen korade till Årets Rekryteringsföretag i Sverige av Recruitment Awards.

Vi på Effektiv är lagspelare som vill ta GULD varje dag tillsammans. Kultur, värderingar och gemenskap är viktiga nycklar till vår framgång. Vi vill ge tillbaka till samhället och stöttar över 170 lokala föreningar i hela Sverige. Läs mer om Effektiv och vårt samhällsengagemang på effektiv.se.

Effektiv Stockholms kontor finner du centralt på Olof Palmes Gata 11.

Vad erbjuder rollen?
Som kontorschef får du möjlighet att driva ditt bolags framgångsresa och tillväxt tillsammans med ett litet men fantastiskt team. Du har en roll som är både operativ och strategisk och ansvarar för försäljning, personal, kunder, leverans och affärsutveckling.

Detta innebär att du:
• Aktivt identifierar och bearbetar nya affärsmöjligheter på marknaden.
• Leder och utvecklar personal och kunder i linje med våra värderingar.
• Kvalitetssäkrar att kontoret följer lagar, regler och arbetar med god kvalitet.
• Arbetar operativt med rekrytering och/eller bemanning.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
• Driva affärsutvecklingen och ansvara för bolagets resultatutveckling.
• Ta ett helhetsansvar för rekryteringsprocesser, från analys till avslut och uppföljning.
• Delta aktivt i branschnätverk och evenemang för att stärka Effektivs närvaro och engagemang lokalt och regionalt.
• Aktivt bidra i forum inom koncernen och delta i utvecklingen av Effektiv.

Beroende på möjligheter och intresse finns det även utrymme att diskutera ett upplägg med delägarskap i bolaget.

Vem är du?
Du är en passionerad och målinriktad ledare med gedigen erfarenhet inom rekrytering och bemanning. Du är van att navigera i en snabbrörlig kontext och att bidra till teamets insats. Du ser dig som affärssinnad men också värderingsstyrd med "hjärtat på rätt ställe", något som du tar med dig in i ditt ledarskap.

För att lyckas i rollen har du tidigare arbetat inom branschen i en ledande befattning (kontorschef, gruppchef, affärsområdeschef eller liknande) med både personal- och resultatansvar. Du känner väl till bemannings- och rekryteringsaffären ”från ax till limpa” och har själv arbetat med leverans. Du är van vid att ta helhetsansvar för både större och mindre kunder, och du är trygg i att förhandla prisvillkor och säkerställa leverans utifrån avtal.

För att lyckas i rollen ser vi det som viktigt att du har ett upparbetat lokalt nätverk och känner till marknaden i Stockholm med omnejd. Givetvis är du strukturerad och organiserad, vilket gör att du effektivt hanterar administrativa detaljer och upprätthåller ordning i komplexa projekt. Du är van att arbeta i affärssystem och andra digitala miljöer och har en nyfikenhet och driv för att nyttja digitala verktyg för att bli mer effektiv.

För denna roll ser vi att du har akademisk utbildning inom relevant område eller motsvarande relevant erfarenhet. B-körkort är ett krav, och det är meriterande om du är certifierad och har arbetat med personbedömningsverktyg.

Är detta din perfekta match?
Vi erbjuder dig en ansvarsfull nyckelroll i en organisation som siktar högt, där alla är involverade och engagerade. Som kontorschef finns det goda möjligheter att påverka och se tydliga resultat på dina insatser i ett dynamiskt företag med korta beslutsvägar och engagerade ägare. Välkommen till ett bolag där laget står i centrum och där du får chansen att ta bolaget till en ny nivå – alltid med innovation som ledord!

Om Team Effektiv
Vi är stolta över vår interna struktur med dedikerade bolag över olika orter. I rollen som kontorschef får du stöd av Effektivs centrala funktioner som stärker varje bolag genom samordning av gemensamma resurser och expertis, vilket ger det bästa av både lokalt engagemang och central styrka. Du blir en del av ett företag som värderar personalens kompetens och arrangerar roliga aktiviteter, med ett stort samhällsengagemang. Vi lever våra värdeord varje dag: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga (GULD!) – vi hoppas att du delar dessa med oss.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Sista ansökningsdatum är 14 augusti 2024. Vi kommer primärt att kalla till intervju efter sista ansökningsdatum, men är du intresserad och vill veta mer om tjänsten, kontakta gärna Mathias Svensson på mathias@effektiv.se, eller Kristina Halovanic på kristina@effektiv.se.

Sökord
Kontorschef, Bemanning, Rekrytering, Stockholm, Affärsutveckling, Personalansvar, Affärsområdeschef, Gruppchef, Staffing, Recruitment, Partner, Delägare, Delägarskap, Försäljning, Talent Acquisition, TA, Rekryteringskonsult, Konsultchef, Ledarskap, Chef

Ansök nu

Gruppchef till lager i Jordbro

Arbetsledare, lager
Läs mer Jul 1
Nu söker vi en gruppchef till ett e-handelsföretag söder om stan. Är du en entusiasmerande ledare med erfarenhet av lager, logistik och/eller e-handel? Då kan det vara dig vi söker!

Vad erbjuder rollen?
Som gruppchef ansvarar du över ett team om ca 25 personer där en stor del av tjänsten handlar om att leda och motivera medarbetarna och säkerställa en effektiv drift och hög produktivitet.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Personalansvar med tillhörande ansvarsområden såsom medarbetarsamtal, lönesamtal och medarbetaruppföljning
• Motivera, utveckla och leda teamet för att främja arbetsglädje och produktivitet
• Planera och koordinera den dagliga driften
• Implementera och upprätta rutiner för lagerhantering och säkerhet
• Arbeta nära andra avdelningar för att optimera lagerflödet och förbättra kundupplevelsen


Vem är du?
Vi söker dig med ett pars års erfarenhet från en ledande roll inom lager eller logistik, gärna inom e-handel. Förslagsvis har du arbetat som teamledare, arbetsledare eller gruppchef tidigare och har vana av att hantera personal. Har du erfarenhet av automation är det meriterande då företaget nyligen satsat på att automatisera hela lagerverksamheten. Vidare har du god teknisk kompetens, systemvana och kommunicerar väl på svenska och engelska.

Ditt ledarskap präglas av entusiasm, mod och driv. Du tycker om att motivera och utmana ditt team och värderar en god sammanhållning och lagkänsla. Du är prestigelös och har inga problem att kliva in och hjälpa till när och där det behövs. Vidare har du ett lösningsorienterat och proaktivt förhållningssätt samt en hög social kompetens och god kommunikationsförmåga.

Är detta din perfekta match?
I den här rollen ges du möjlighet att vara med på en fortsatt tillväxtresa i ett bolag där personalen är i fokus. Här erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter, årliga konferenser utomlands och bra villkor i form av generöst friskvårdsbidrag, 30 dagars semester och konkurrenskraftig lön.

Det här är helt enkelt en chans du inte vill missa!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Gabriella på gabriella.uddh@effektiv.se

Ansök nu

Revisorassistent till Hummelkläppen

Revisorsassistent
Läs mer Jun 18
Är du en senior revisorassistent som vill hitta en arbetsplats där du kan utvecklas och arbeta självständigt? Vi söker dig som är ambitiös, självgående och redo att anta varierande och utmanande arbetsuppgifter. Hos Hummelkläppen får du en arbetsmiljö där du kan växa i din egen takt, samtidigt som du skrattar och trivs med dina kollegor. Ta chansen och ansök redan idag!

Din framtida arbetsgivare
Med över 30 års erfarenhet erbjuder Hummelkläppen helhetslösningar inom redovisning, lön, HR och revision. Deras medarbetare arbetar med hög kompetens och professionalism för att kunna ge sina kunder den service de behöver eller inte visste att de var i behov av.

På Hummelkläppen är huvudfokus att medarbetare ska må bra och utvecklas. Därför erbjuder de en stimulerande arbetsplats där de skrattar och har kul tillsammans. De tror på att om du som medarbetare mår bra, presterar du bra. Presterar medarbetarna bra så blir deras kunder nöjda. Nöjda kunder leder i sin tur till fler nöjda kunder och lyckade samarbeten. Det är exakt så Hummelkläppen vill ha det.

Vad erbjuder rollen?
Som revisorsassistent hos Hummelkläppen får du möjligheten att engagera dig i både revision och rådgivning för små och medelstora företag. I denna roll kommer du att arbeta både självständigt och i nära samverkan med andra revisorsassistenter samt auktoriserade revisorer.

Du kommer att hantera ett brett spektrum av branscher och uppgifter, vilket ger dig en mångsidig erfarenhet och en möjlighet att utvecklas professionellt. De värdesätter din personliga och yrkesmässiga utveckling och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kan växa i din egen takt. Tillsammans med Hummelkläppens erfarna medarbetare får du stöd och möjligheter att forma din karriär och bidra till företagets framgång. Exempel på arbetsuppgifter:

• Arbeta med revision för en mängd olika företag, från små lokala verksamheter till medelstora företag inom olika sektorer.

• Säkerställa att företagen följer lagstadgade krav och redovisningsstandarder.

• Ge professionell rådgivning och konsultation baserad på kundernas specifika behov

• Hantera hela revisions- och rådgivningsprocessen från början till slut.

• Bygga långvariga relationer och agera som huvudkontakt för kunderna, vilket ger en djupare insikt och förståelse för deras verksamheter.


Vem är du?
Vem är du?
Du har en examen inom ekonomi från högskola, universitet eller yrkeshögskola och har minst flerårig erfarenhet av en liknande roll. Vidare har du en god systemvana och trivs med att arbeta digitalt. Du drivs av att arbeta tillsammans med dina kollegor i team och du behärskar både engelska och svenska flytande i tal och skrift.

Vi söker dig som arbetar självständigt och vågar ta initiativ. Du är trygg i din roll och hjälper gärna andra mer juniora kollegor. Att ha roligt under din arbetsdag ser du som en självklarhet. Vidare är du en person som tycker det är kul att hantera mer komplexa problem och ser dig själv envis i att lösa dessa problem. Du brinner för revision och kanske vill du framåt utvecklas och siktar på auktorisation inom några år?

Är detta din perfekta match?
Hummelkläppen erbjuder friskvårdsbidrag och möjlighet till massage på jobbet en gång i månaden. För andra året certifierade enligt ”a great place to work”. De sitter i trevliga lokaler på Östermalm nära till kommunikationer, det finns möjlighet till visst distansarbete.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista
ansökningsdatum är 16/7. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin på elin.fernstrom@effektiv.se eller Gabriella på gabriella.uddh@effektiv.se.

Sökord
Revisorassistent, revision,

Ansök nu

Chaufför på deltid till ICA i Brunna

Budbilsförare
Läs mer Maj 27
Letar du extrajobb? Vi söker just nu efter fler duktiga B-korts chaufförer till ICA i Brunna. Det här är ett jobb för dig som trivs i en roll där du får leverera god service och vara ansiktet utåt för ditt företag. Givetvis tycker du om att köra bil och har en god körvana i Stockholmsområdet.

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som chaufför hos ICA kommer du att leverera matkassar till kunder i Stockholmsområdet. Du är ansiktet utåt för ICA:s kunder och rollen kräver hög serviceförmåga och engagemang. Arbetspassen är måndag-fredag mellan 06.00-23.00 där start-och sluttid kan variera. Högst tryck är under dagtid och framförallt måndagar därför vi önskar att du ska kunna arbeta ca 2 pass/vecka under tiderna 06-18. Start för tjänsten sker löpande och du kommer att genomgå 5 dagars utbildning dagtid innan du kommer kunna lägga in din egen tillgänglighet.

Vem är du?
Vi letar efter dig som är student och har minst ett års återstående studier eller en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. För att trivas i rollen är det viktigt att du tar eget ansvar och kan planera ditt arbete effektivt. Du har en stark lokalkännedom och har inga problem med att hitta till olika gator och adresser. Att arbeta i högt tempo är något som passar dig, och du förstår vikten av att alltid hålla kunden nöjd. Dessutom är du en skicklig lagspelare med utmärkt kommunikationsförmåga.

Krav:
- B-körkort minst 2 år
- Datavana
- Flytande svenska i tal och skrift
- Kan arbeta minst 2 dagar/veckan
- Studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Möjlighet att utbildas dagtid måndag-fredag sammanhängande vecka

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av att köra budbil eller erfarenhet av stadskörning
- God lokalkännedom och kan följa GPS

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Sökord
chaufför, B-körkort, budbilschaufför, matkasse, budbil, ICA, Brunna, Stockholm, service, körkort

Ansök nu

Rekryterare till Effektiv Stockholm

Researcher, rekrytering
Läs mer Maj 6
Brinner du för att matcha rätt spelare med rätt lag? Nu utökar vi på Effektiv Stockholm laget med en rekryterare vars främsta uppgift är att hitta nya stjärnor till våra kunder.

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom kompetensförsörjning med tjänster som bland annat rekrytering, bemanning, interim och coachning. Vi är ett företag som motiveras av lagspel, utveckling, långsiktiga relationer och framgång. Effektiv satsar vidare och fortsätter växa. Vi behöver nu stärka vårt lag i Stockholm med en kollega som vill arbeta för att skapa vinnare i arbetslivet.

Vad erbjuder rollen?
I tjänsten som rekryterare hos oss på Effektiv arbetar du med rekryteringsprocessens samtliga faser, från annonsering och urval till intervjuer och tillsättning. Du teamar med konsultchef och till viss del rekryteringskonsult i det dagliga arbetet och rollen innebär ett stort eget ansvar över rekryteringsprocesserna.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
• Ta kravprofiler tillsammans med konsultchef
• Skriva och publicera annonser
• Genomföra urval
• Hålla telefonintervjuer
• Intervjua kandidater, både digitalt och på plats på kontoret
• Utföra referenstagning
• Presentera kandidater för konsultchef/kund
• Ansvara för att bygga upp Effektivs kandidatbank i ett proaktivt syfte

I rollen ingår även att utveckla nya vägar och metoder för att utöka kandidatnätverket samt övrig administration. Du ingår i ett mindre team tillsammans med kontorschef, konsultchef, säljare och rekryteringskonsult. För denna tjänst är du placerad i Stockholm.

Vem är du?
Vi söker en prestigelös, snabbfotad och framåtlutad kollega som vill vara med oss på en expansiv resa framåt. En eftergymnasial utbildning inom HR/personal samt erfarenhet inom rekrytering/bemanning är meriterande, men inte ett krav.

Vi värdesätter driv, engagemang och din personlighet högt i den här rekryteringen. För att trivas hos oss bör du tycka om att jobba i en flexibel arbetsmiljö i en föränderlig bransch. Du är självgående och vet hur du på bästa sätt strukturerar och planerar dina arbetsuppgifter. Vidare är du initiativtagande och trivs i en roll med högt tempo och med frihet under ansvar.

Är detta din perfekta match?
Vi erbjuder dig en variationsrik roll med eget ansvar i ett team som har kul tillsammans, där alla är involverade och engagerade. Ett företag som ser personalens kompetens och hittar på roliga aktiviteter med ett hjärta som klappar extra för våra ideella samarbeten. Här lever vi våra värdeord: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – vi hoppas att du delar dessa med oss.

Välkommen att bli Effektiv med oss!

Varmt välkommen med din ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella på gabriella.uddh@effektiv.se - hoppas vi hörs!

Ansök nu

Transportbilssäljare till Din Bil Täby

Bilförsäljare
Läs mer Maj 8
Brinner du för att göra femstjärniga affärer och skapa långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder? Till Din Bil Täby söker vi nu en transportbilssäljare för Volkswagen transportbilar, en möjlighet för dig som söker ett utvecklande jobb samt chansen att representera ett av världens starkaste varumärken!

Din framtida arbetsgivare
Din Bil Gruppen är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. De representerar märkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche och Europcar på den svenska marknaden och har drygt 60 olika anläggningar i regionerna Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna.

Vad erbjuder rollen?
Som transportbilssäljare hos Din Bil Täby kommer du att lägga ner mycket tid på att arbeta proaktivt med att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Med telefon som främsta verktyg skapar du en personlig och tät kontakt med nya kunder inom försäljningsdistriktet. Du kommer även att befinna dig en stor del ute hos kunden.

Du kommer att arbeta långsiktigt och skapa relationer, men också driva försäljningsprocessen framåt mot effektiva avslut. Tjänsten innebär nybilsförsäljning av transportbilar där du strukturerat offererar, skapar order, levererar bilar och följer upp affären.

Du kommer att vara kundens kontakt genom hela processen och även ge kundstöd efter avslutat köp. Du ska se till att kunderna blir utomordentligt bemötta under sin affär samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås.

Tillsammans i säljteamet hjälps ni åt att ansvara för bilhallen, demonstrationsbilarna samt annonsering av bilar på nätet.

Vem är du?
För den här tjänsten söker vi dig som har minst 2 års dokumenterad arbetserfarenhet av relationsskapande försäljning. Har du även erfarenhet av bilförsäljning är det starkt meriterande. Genom din tidigare erfarenhet från försäljning är du väl insatt i processens alla steg och har god insikt i vad som krävs för att skapa långsiktiga relationer med kunder.

Du bör ha goda kunskaper i Office-paketet samt kunna tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Har du erfarenhet och kunskaper i säljstödsystemet SAMS är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven, engagerad och har en stark känsla för affärsnytta samt en förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du bör trivas i en roll med högt tempo och vara bekväm i att arbeta mot budgetmål i en roll med ett eget lönsamhetsansvar samt ha ett stort intresse för affärer. Du är en lagspelare, har en positiv inställning samt bred social kompetens.

Är detta din perfekta match?
Hos Din Bil Gruppen får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. De erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom de värnar om de anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Din Bil Gruppen.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Gabriella på gabriella.uddh@effektiv.se.

Ansök nu

Transportbilssäljare till Din Bil Täby

Bilförsäljare
Läs mer Maj 8
Brinner du för att göra femstjärniga affärer och skapa långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder? Till Din Bil Täby söker vi nu en transportbilssäljare för Volkswagen transportbilar, en möjlighet för dig som söker ett utvecklande jobb samt chansen att representera ett av världens starkaste varumärken!

Din framtida arbetsgivare
Din Bil Gruppen är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. De representerar märkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche och Europcar på den svenska marknaden och har drygt 60 olika anläggningar i regionerna Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna.

Vad erbjuder rollen?
Som transportbilssäljare hos Din Bil Täby kommer du att lägga ner mycket tid på att arbeta proaktivt med att bearbeta och utveckla såväl nya som befintliga kundkontakter. Med telefon som främsta verktyg skapar du en personlig och tät kontakt med nya kunder inom försäljningsdistriktet. Du kommer även att befinna dig en stor del ute hos kunden.

Du kommer att arbeta långsiktigt och skapa relationer, men också driva försäljningsprocessen framåt mot effektiva avslut. Tjänsten innebär nybilsförsäljning av transportbilar där du strukturerat offererar, skapar order, levererar bilar och följer upp affären.

Du kommer att vara kundens kontakt genom hela processen och även ge kundstöd efter avslutat köp. Du ska se till att kunderna blir utomordentligt bemötta under sin affär samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås.

Tillsammans i säljteamet hjälps ni åt att ansvara för bilhallen, demonstrationsbilarna samt annonsering av bilar på nätet.

Vem är du?
För den här tjänsten söker vi dig som har minst 2 års dokumenterad arbetserfarenhet av relationsskapande försäljning. Har du även erfarenhet av bilförsäljning är det starkt meriterande. Genom din tidigare erfarenhet från försäljning är du väl insatt i processens alla steg och har god insikt i vad som krävs för att skapa långsiktiga relationer med kunder.

Du bör ha goda kunskaper i Office-paketet samt kunna tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Har du erfarenhet och kunskaper i säljstödsystemet SAMS är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven, engagerad och har en stark känsla för affärsnytta samt en förmåga att självständigt organisera det dagliga arbetet. Du bör trivas i en roll med högt tempo och vara bekväm i att arbeta mot budgetmål i en roll med ett eget lönsamhetsansvar samt ha ett stort intresse för affärer. Du är en lagspelare, har en positiv inställning samt bred social kompetens.

Är detta din perfekta match?
Hos Din Bil Gruppen får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. De erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom de värnar om de anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Din Bil Gruppen.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Gabriella på gabriella.uddh@effektiv.se.

Ansök nu

Klubbchef till Ekerö IK

Sportchef
Läs mer Maj 10
Ekerö IK söker en ny klubbchef! Är du en engagerad och stark ledare med ett hjärta som klappar lite extra för idrott och föreningsliv? Nu har du möjligheten att få driva och fortsätta utveckla denna väletablerade fleridrottsförening.
Välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
Ekerö IK bildades 1921 och är idag en fleridrottsförening med drygt 2000 idrottare. Klubben erbjuder fotboll, innebandy, badminton, bordtennis, bågskytte, futsal, skridsko, armbrytning, parasport och multisport. Visionen lyder att "Genom ett brett urval av aktiviteter främjar vi rörelseglädje och gemenskap varje dag året om".

Kansliet är beläget på Ekerövägen 65 (Träkvistavallen).

Vad erbjuder rollen?
Som klubbchef hos Ekerö IK har du i uppdrag att verkställa de beslut som föreningsstyrelsen fattar i verksamhetsplaner, budget, organisation och instruktion. Du leder den dagliga verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv och ansvarar för att revidera och upprätthålla föreningsinstruktionen samt säkerställa efterlevnaden av den.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:
• Utvärdera, planera och följa upp verksamheten
• Övergripande kostnads- och intäktsansvar, budget och ekonomi
• Öka samarbete med sponsorer och näringslivet för att skapa bättre resurser för föreningen
• Organisations- och personalansvar med inkluderande medarbetarsamtal, utvecklingssamtal, stöd och coachning för ditt team om 5 direktrapporterande medarbetare
• Kommunikationsansvarig internt och externt
• Samverkan med andra klubbar
• Ansvarig i samarbetet med kommun, politiker och andra externa parter
• Ansvarig för rapportering av verksamheten till föreningsstyrelsen, kommunen och Riksidrottsförbundet


Vem är du?
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av verksamhetsledning, gärna inom föreningsliv och meriterande inom någon av Ekerö IK:s kärnverksamheter. Du har en stark kommunikativ förmåga och räds inte att på ett strukturerat sätt jobba med organisationsstruktur och målstyrning.

Som person är du karismatisk, samverkande och framåtlutad. Du är en trygg ledare som via ett entusiasmerande och inkluderade ledarskap säkerställer en välfungerande och framåtlutad verksamhet och personalstyrka.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Ekerö IK.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och sista ansökningsdatum är 31/5. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Gabriella på gabriella.uddh@effektiv.se.

Ansök nu

Säljare till Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice AB

Account manager
Läs mer Maj 3
Vi söker en driven och engagerad säljare till Söder om Söder i Älvsjö. Här spelar du en avgörande roll i att identifiera och tillgodose kundernas behov genom att erbjuda kvalitetstjänster inom Facility Management.

Är du en erfaren säljare av FM-lösningar som trivs i en dynamisk arbetsmiljö med mycket eget ansvar? Välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice AB är en helhetsleverantör av FM-lösningar så som lokalvård, förbrukningsmaterial, kontorsmaterial, fruktkorgar, växter, kaffe och kaffemaskiner. Tjänsterna kännetecknas av högsta kvalité och minskad miljöpåverkan i enlighet med företagets certifieringar; ISO 9001 och ISO 14001.

De har sedan starten 2009 byggt på sig en lång erfarenhet, välutbildad personal och ett gediget renommé. Med kunder i alla storlekar och branscher finns möjlighet och förutsättning att fortsätta växa med bolaget.

Vad erbjuder rollen?
Som säljare hos Söder om Söder ansvarar du för hela säljprocessen, från prospektering till avslutad affär, och jobbar mot kunder i Storstockholmsområdet. Du kommer få möjlighet att vidareutveckla redan befintliga kundkontakter men stor vikt läggs vid nykundsbearbetning och utveckling av kundportföljen.

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:
• Prospektering och nykundsbearbetning
• Mötesbokning, kundbesök och prissättning
• Presentation av anbud och tjänster för samtliga av företagets FM-lösningar
• Representera varumärket Söder om Söder Kontor & Fastighetsservice i ett dedikerat distrikt med stor utvecklingspotential
• Resultatansvar mot uppsatt budget
• Genomföra kundaktiviteter

Du rapporterar till VD och utgår från kontoret i Älvsjö.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av B2B-försäljning, gärna inom någon av bolagets FM-lösningar; lokalvård, förbrukningsmaterial, kontorsmaterial, fruktkorgar, växter, kaffe och kaffemaskiner. Du har vana av att driva försäljningsprocessen från start till mål och är bekväm med att ta kontakt med beslutsfattare på högre nivå för att driva affärer framåt.

För att lyckas i rollen som säljare hos Söder om Söder är det avgörande att du besitter ett starkt eget driv och fokus. Du är förtroendeingivande och skicklig på att skapa och upprätthålla relationer. Vidare är du tävlingsinriktad, resultatfokuserad och har ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning. Sist men inte minst är du lyhörd för att kunna möta och överträffa kundernas förväntningar.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Söder om Söder.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Gabriella på gabriella.uddh@effektiv.se.

Ansök nu

Kalkylator till Sofia Rör

Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör
Läs mer Apr 24
Gillar du att arbeta i ett högt tempo och vill vara en viktig tillgång i Sofia Rörs fortsatta tillväxt- och utvecklingsarbete. Har du tidigare erfarenhet inom VVS-branschen som kalkylator och är trygg i att arbeta självständigt? Då kan du vara den vi söker!

Din framtida arbetsgivare
Din framtida arbetsgivare
Sofia Rör är ett etablerat VVS-bolag med rötter från 1989 och är i dagsläget 45 anställda. Genom kontinuerlig utbildning av deras personal säkrar det deras möjligheter att hänga med i den tekniska utvecklingen. Sofia Rör vill kunna hålla en fullgod service genom att hitta flexibla lösningar på olika problem. Deras tillhörighet i en stor installationskoncern innebär ett omfattande kontaktnät över hela Sverige, vilket möjliggör samarbete och kunskapsutbyte på en nationell nivå.

Vad erbjuder rollen?
Som kalkylator på Sofia Rör får du möjlighet att delta i en mängd olika spännande byggprojekt, vilket gör din roll varierad där ingen dag är den andra lik. Sofia Rör erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får ett betydande eget ansvar i ett företag som strävar efter fortsatt tillväxt där du spelar en central roll i deras fortsatta framgångsresa.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Beräkna och fastställa materiel- och arbetskostnader från förfrågningsunderlag
• Ansvara för hela anbudsprocessen från förfrågan till anbud
• Kalkyler
• Medverka vid anbudsgenomgångar och avtalsförhandlingar vid behov
• Bevaka prisläge samt olika kanaler och säljforum inom branschen
• Åka ut på platsbesök
• Kundkontakt


Vem är du?
För att lyckas i rollen som kalkylator har du goda kunskaper inom upphandling, inköp, kalkylering och installationsprocesser. Dessutom har du en gedigen förståelse för entreprenadjuridiken. Vidare har du arbetat några år i en liknande roll inom VVS-branschen samt har en relevant examen för tjänsten. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift samt har B-körkort.

Som person är du strukturerad, noggrann samt tävlingsinriktad där du trivs att arbeta i ett högt tempo. Det är även viktigt att du trivs i en social roll då du har mycket kontakt med kunder, både via telefon och genom fysiska platsbesök.


Är detta din perfekta match?
Sofia Rör erbjuder en utvecklande roll i ett stabilt och växande företag med engagerade kollegor. De erbjuder även tjänstebil, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning. Sofia Rör är kollektivanslutna.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 19/5. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin på elin.fernstrom@effektiv.se.

Sökord
Kalkylator, VVS, Kalkyl

Ansök nu

Chaufför på deltid till ICA i Brunna

Budbilsförare
Läs mer Apr 15
Letar du extrajobb? Vi söker just nu efter fler duktiga B-korts chaufförer till ICA i Brunna. Det här är ett jobb för dig som trivs i en roll där du får leverera god service och vara ansiktet utåt för ditt företag. Givetvis tycker du om att köra bil och har en god körvana i Stockholmsområdet.

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som chaufför hos ICA kommer du att leverera matkassar till kunder i Stockholmsområdet. Du är ansiktet utåt för ICA:s kunder och rollen kräver hög serviceförmåga och engagemang. Arbetspassen är måndag-fredag mellan 06.00-23.00 där start-och sluttid kan variera. Högst tryck är under dagtid varför vi önskar att du ska kunna arbeta ca 2 pass/vecka under tiderna 06-21. Start för tjänsten sker löpande och du kommer att genomgå 5 dagars utbildning dagtid innan du kommer kunna lägga in din egen tillgänglighet.

Vem är du?
Vi letar efter dig som är student och har minst ett års återstående studier eller en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. För att trivas i rollen är det viktigt att du tar eget ansvar och kan planera ditt arbete effektivt. Du har en stark lokalkännedom och har inga problem med att hitta till olika gator och adresser. Att arbeta i högt tempo är något som passar dig, och du förstår vikten av att alltid hålla kunden nöjd. Dessutom är du en skicklig lagspelare med utmärkt kommunikationsförmåga.

Krav:
- B-körkort minst 2 år
- Datavana
- Flytande svenska i tal och skrift
- Kan arbeta minst 2 dagar/veckan
- Studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Möjlighet att utbildas dagtid måndag-fredag sammanhängande vecka

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av att köra budbil eller erfarenhet av stadskörning
- God lokalkännedom och kan följa GPS

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Sökord
chaufför, B-körkort, budbilschaufför, matkasse, budbil, ICA, Brunna, Stockholm, service, körkort

Ansök nu

Ekonomiassistent 80 % till Veidekke

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 3
Veidekke Entreprenad utökar sitt team med en ekonomiassistent och letar efter någon med tidigare erfarenhet av kundreskontra. Om du är intresserad av att arbeta 80% med möjlighet till heltid framåt på en fantastisk arbetsplats i deras nya lokaler, kan detta vara den perfekta tjänsten för dig!

Ta chansen och sök tjänsten redan idag. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.


Om företaget
Det började med vägbeläggning i Norge 1936. Idag bygger Veidekke vägar, tunnlar, broar och hus i hela Skandinavien. De är en entreprenören som sätter människorna först. Deras värderingar har sina rötter i Norge, men är lika viktiga för verksamheten i Sverige. Profesjonell, Redelig, Entusiastisk och Grensesprengende, är det som styr deras arbete varje dag.

Vad erbjuder rollen?
Veidekke Entreprenad söker efter sin nästa stjärna till redovisningsavdelningen. Denna spännande möjlighet är initialt på 80%, med goda möjligheter till övertag och en eventuell utökning till en heltidstjänst. Exempel på arbetsuppgifter inkluderar:

• Kundfakturering
• Registrering av bokföringsordrar
• Redovisning och utbetalning av utlägg
• Övriga adhoc-uppgifter som är vanliga på en redovisningsavdelning.

Om du är redo att bli en del av ett dynamiskt team på Veidekke Entreprenad och ta dig an dessa utmaningar? Då kan detta vara din nästa karriärmöjlighet!

Vem är du?
För att vara aktuell för uppdraget har du en relevant gymnasieutbildning samt arbetslivserfarenhet. Du bör ha arbetat i en liknande roll tidigare och ha en förståelse för arbetet på en redovisningsavdelning. Det är meriterande om du har erfarenhet av Agresso, byggbranschen samt arbete med omvänd moms.

Som person är du lugn och trygg. Du har inga problem med att arbeta med repetitiva och förvaltande arbetsuppgifter. Vidare är du noggrann, ansvarstagande och flexibel. Du är duktig på att kommunicera och att leverera god service ser du som en självklarhet. Du trivs i att vara en del i en grupp lika bra som du arbetar självständigt.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista
ansökningsdatum är 12/5. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin på elin.fernstrom@effektiv.se.

Sökord
ekonomiassistent, ekonomi, kundreskontra, service

Ansök nu

Platsansvarig kock till Djurgårdens IF

Chefskock
Läs mer Apr 15
Djurgårdens IF fortsätter satsa och kommer inom kort starta upp ett café och en köksverksamhet på Östermalms IP. Nu söker vi dig som vill axla rollen som platsansvarig och därmed få möjligheten att vara med på resan att bygga upp verksamheten från start. Är du en passionerad kock med erfarenhet av restaurangbranschen samtidigt som du har ett brinnande intresse för föreningsliv och gemenskap?

Ta chansen att bli en del av Stockholms stolthet!

Din framtida arbetsgivare
Djurgårdens IF är en av Sveriges största fotbollsföreningar med elitverksamhet för dam och herr samt en barn- och ungdomsverksamhet med över 2300 spelare och över 500 ideella ledare. Djurgården Ungdom bedriver verksamhet i hela Stockholms innerstad och har på sina två huvudanläggningar, Hjorthagens IP och Östermalms IP, en cafeteriaverksamhet som är i behov av ett omtag respektive nysatsning. På båda idrottsplatserna är det verksamhet under eftermiddagar och kvällar hela veckan med helgerna fylls av matcher i alla olika former. Idrottsplatserna är välbesökta av ledare, spelare och vårdnadshavare från Djurgården och andra föreningar.

Cafeterian på Östermalms IP ska över tid fungera som ett produktionskök som tillhandahåller mat till vårt damlag och arrangemang, och givetvis driva en cafeteriaverksamhet med spännande utbud på kvällar och helger. Därtill finns många intressanta möjligheter för ytterligare produktion av mat till olika delar av verksamheten. Cafeterian på Hjorthagens IP, Jompas café, är och ska vara en cafeteriaverksamhet med spännande utbud på kvällar och helger.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som platsansvarig för matverksamheten har du det yttersta ansvaret i att säkerställa en välfungerande verksamhet och en förstklassig matupplevelse för medlemmar och besökare. Du är med och sätter prägel på köket och rollen innebär ett stort ansvar och frihet i att driva konceptet framgångsrikt.

Dina ansvarsområden inkluderar bland annat:
• Fullt ansvar gällande organisation och ledning av köket
• Personalansvar, inklusive utbildning och utveckling av kökspersonalen
• Rekrytering av extrapersonal
• Schemaläggning och tidrapportering
• Budget- och inköpsansvar
• Utveckling och implementering av koncept
• Design och planering av meny
• Hygien- och arbetsmiljöansvar

Vem är du?
Vi letar efter dig med en gedigen erfarenhet av restaurangbranschen och med vana av att driva köks- och personalfrågor. Du har tidigare haft såväl personal- som rekryteringsansvar och du har erfarenhet och förståelse för vanligt förekommande situationer i denna typ av verksamhet. Har du tidigare drivit en egen restaurang är det meriterande.

Som person är du driven, målinriktad och kreativ. Du har ett hjärta för föreningsidrott och troligtvis brinner du extra för Djurgården. Det här är en tjänst för dig som är självgående och trivs i att få ta mycket egna beslut och initiativ. Vi söker dig som vill bidra till en stärkt gemenskap och en ännu starkare kultur hos en av Stockholms främsta idrottsföreningar.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Djurgårdens IF.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Gabriella på gabriella.uddh@effektiv.se

Ansök nu

Servicetekniker till ITO Pallpack

Servicetekniker, maskin
Läs mer Mar 28
Nu letar vi efter en driven servicetekniker till ITO Pallpack i Stockholm. Är du en händig och positiv lagspelare som vill anta nästa utmaning och arbeta med service, reparation och driftsättning av lager-och logistiksystem? Då kan det vara just dig vi letar efter!

Din framtida arbetsgivare
ITO Pallpack är ett bolag på offensiven – de frågar varför mer än nödvändigt och har det roligt på vägen. Framförallt handlar det om deras kunder och användare. Att alltid ha dem i fokus när de tänker, pratar och utför sitt jobb. Om de inte gör sitt jobb, kan heller inte kunden göra sitt. Att förstå detta är nyckeln för bolagets framgång.

“Vår kärnkompetens är att effektivisera våra kunders produktflöde. Vi har 60 år i branschen, och är en av marknadsledare inom vårt segment, vilket gett oss en gedigen kompetens och erfarenhet. Samtidigt ser vi till att hela tiden lära oss något nytt, både hemma och utomlands”.

Läs mer på www.pallpack.se

Vad erbjuder rollen?
Hos ITO Pallpack erbjuds du ett jobb där du kan utvecklas, i en miljö med duktiga kollegor som värdesätter att ha roligt på jobbet. Du ges stor frihet och eget ansvar och bör trivas i en arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
• Utföra planerat och avtalsenligt underhåll
• Utföra reparationer och felsökning
• Dokumentering och loggning
• Driftsättning av nya anläggningar
• Support via telefon och direktuppkoppling mot anläggning
• Ha kontakt med leverantörer och kunder i de nordiska länderna och utomlands

Vem är du?
• Teknisk kunnig inom mekanik, el- och automation men med tyngdpunkt på mekanik
• Bör ha ett intresse i alla tre områden – el, IT och mekanik
• Gillar kundkontakt och har ett representativt förhållningssätt i kommunikationen med kunder
• Vill arbeta självständigt och ta ansvar
• Stor vilja till att resa och vara flexibel med sina arbetstider då största delen av arbetstiden är hos kund

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information, kontakta Gabriella på gabriella.uddh@effektiv.se

Sökord
Servicetekniker, tekniker, mekanik, el, mekaniker, servicemontör, teknik, stockholm, logistiklösning

Ansök nu

Chaufför på deltid till ICA i Brunna

Budbilsförare
Läs mer Mar 4
Letar du extrajobb? Vi söker just nu efter fler duktiga B-korts chaufförer till ICA i Brunna. Det här är ett jobb för dig som trivs i en roll där du får leverera god service och vara ansiktet utåt för ditt företag. Givetvis tycker du om att köra bil och har en god körvana i Stockholmsområdet.

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Välkommen med din ansökan!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som chaufför hos ICA kommer du att leverera matkassar till kunder i Stockholmsområdet. Du är ansiktet utåt för ICA:s kunder och rollen kräver hög serviceförmåga och engagemang. Arbetspassen är måndag-fredag mellan 06.00-23.00 där start-och sluttid kan variera. Högst tryck är under dagtid varför vi önskar att du ska kunna arbeta ca 2 pass/vecka under tiderna 06-16. Start för tjänsten sker löpande och du kommer att genomgå 5 dagars utbildning dagtid innan du kommer kunna lägga in din egen tillgänglighet.

Vem är du?
Vi letar efter dig som är student och har minst ett års återstående studier eller en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. För att trivas i rollen är det viktigt att du tar eget ansvar och kan planera ditt arbete effektivt. Du har en stark lokalkännedom och har inga problem med att hitta till olika gator och adresser. Att arbeta i högt tempo är något som passar dig, och du förstår vikten av att alltid hålla kunden nöjd. Dessutom är du en skicklig lagspelare med utmärkt kommunikationsförmåga.

Krav:
- B-körkort minst 2 år
- Datavana
- Flytande svenska i tal och skrift
- Kan arbeta minst 2 dagar/veckan
- Studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Möjlighet att utbildas dagtid måndag-fredag sammanhängande vecka

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av att köra budbil eller erfarenhet av stadskörning
- God lokalkännedom och kan följa GPS

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Sökord
chaufför, B-körkort, budbilschaufför, matkasse, budbil, ICA, Brunna, Stockholm, service, körkort

Ansök nu

Chaufför Deltid Norr om Stockholm

Budbilsförare
Läs mer Feb 13
Är du en person som värdesätter att ge förstklassig service och har vana att köra bil? Är du kanske student på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, men letar efter ett extrajobb? Vi letar just nu efter dig som har god lokalkännedom och är intresserad av att arbeta som budbilschaufför Norr om Stockholm. Vi genomför urval och intervjuer löpande. Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Välkommen att bli en del av vårt team!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som budbilschaufför kommer du att leverera till kunder i Stockholmsområdet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av budbil, men också att du på ett smidigt sätt kan arbeta fysiskt och service inriktat. Du kommer att arbeta självständigt vilket gör att du som person ska kunna vara flexibel och kunna samarbeta på ett strukturerat vis. I arbetet krävs det också att du är kvalité- och serviceinriktad. Arbetspassen är måndag-fredag med varierande tider, men ett krav är att du ska kunna arbeta mellan 06.00-15.00 du kommer behöva vara tillgänglig minst 2 dagar i veckan.
Start för tjänsten sker löpande och du kommer att genomgå 5 dagars utbildning dagtid innan du kommer kunna lägga in din egen tillgänglighet.

Vem är du?
Vi letar efter dig som är student och har minst ett års återstående studier eller en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. För att trivas i rollen är det viktigt att du tar eget ansvar och kan planera ditt arbete effektivt. Du har en stark lokalkännedom och har inga problem med att hitta till olika gator och adresser. Att arbeta i högt tempo är något som passar dig, och du förstår vikten av att alltid hålla kunden nöjd. Dessutom är du en skicklig lagspelare med utmärkt kommunikationsförmåga. I det här arbetet kommer du att ha daglig kontakt med både kollegor och kunder, så det är en fördel om du talar och skriver flytande svenska.

Krav:
- B-körkort minst 2 år.
- Hög servicenivå.
- Datavana.
- Flytande svenska i tal och skrift.
- God fysik.
- Kan arbeta minst 2 dagar/veckan.
- Kan starta V.10
- Studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av att köra budbil eller erfarenhet av stadskörning.
- God lokalkännedom och kan följa GPS.
- Erfarenhet av matbutik.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin Fernström på elin.fernstrom@effektiv.se eller Gabriella Uddh på gabriella.uddh@effektiv.se

Ansök nu

Orderadministratör till Sofia Rör

Orderadministratör
Läs mer Nov 24
Gillar du en arbetsplats där inte den andra dagen är sig lik? Vill du ha ett jobb med ett högt tempo och flera olika kontaktytor? Då kan vikariatet som orderadministratör till Sofia rör vara din perfekta match!

Om företaget
Sofia Rör AB, grundat 1989 och sedan 2021 en del av Hjo Installation, har lång erfarenhet inom VVS-branschen. Företaget erbjuder expertis inom värme, vatten, kyla och stadsgas. Målet är att ge kunder trygghet genom professionell entreprenörsservice, där uppdrag utförs tekniskt korrekt, i rätt tid och till rätt pris.

Genom ett etablerat samarbete med pålitliga underentreprenörer kan Sofia Rör erbjuda specialiserad kompetens för olika projekt och ta ansvar för totalentreprenader. Med ett stort nätverk och 46 anställda med olika behörigheter och certifikat, har företaget utökat sin verksamhet under 2022.

Vad erbjuder rollen?
Sofia rör söker nu en orderadministratör för ett vikariat på ca 4 veckor med start i början av januari. I rollen som orderadministratör ansvarar du för att ta emot och registrera de beställningar som kommer in. Din arbetsdag kommer bestå av mycket samtal samt arbete i olika system. Exempel på arbetsuppgifter:
• Ta emot och registrera kundbeställningar.
• Säkerställa att orderinformationen är komplett och korrekt.
• Skapa och uppdatera orderdokumentation.
• Kontakt både internt samt externt
• Svara på samtal från växeln

Arbetstid: 7-16
Placering: Högdalen
Omfattning: Heltid (vikariat på ca 4 veckor)
Start: Januari 2024

Det är meriterande ifall du har erfarenhet från VVS-branschen samt systemet hanverksdata.

Vem är du?
För att trivas i rollen bör du ha god systemvana samt vara trygg i att kommunicera på svenska. Det är viktigt att du trivs i en kommunikativ roll och drivs av att arbeta i ett högt tempo. Vidare ser vi att du har en gymnasialutbildning.

Som person är du glad och social. Du trivs på en arbetsplats där det är högt i tak och där man vill ha roligt på sin arbetsplats.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.
Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.
För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se eller Elin på elin.fernstrom@effektiv.se

Sökord
orderadministratör, orderhantering, administratör, vvs

Ansök nu

Receptionist till Veidekke

Receptionist, telefonist
Läs mer Dec 4
Är du student och vill ha ett roligt extra jobb? Är du en duktig administratör och receptionist som nu vill säkra en extra inkomst under våren och sommaren? Då har vi tjänsten till dig!

Om företaget
Det började med vägbeläggning i Norge 1936. Idag bygger Veidekke vägar, tunnlar, broar och hus i hela Skandinavien. De är en entreprenören som sätter människorna först. Deras värderingar har sina rötter i Norge, men är lika viktiga för verksamheten i Sverige. Profesjonell, Redelig, Entusiastisk och Grensesprengende, är det som styr deras arbete varje dag.

Vad erbjuder rollen?
Veidekke entreprenad AB ska under december och januari flytta till nya kontor i Solna Business Park. Under denna period kommer de behöva hjälp av en person som kan hjälpa till att administrera flytten och senare under våren och sommaren hjälpa till och bemanna receptionen på det nya kontoret. Exempel på arbetsuppgifter under flytten:
• Uppmärkning av möbler
• Sortering i förråd
• Packning
• Ta emot leverantörer som ska hämta saker, som arkivhämtning, växter, kanske möbelhämtningar mm
• Installera hyllor på nya kontoret (börja planera, märka upp etc.)

Arbetsuppgifter som extra personal till receptionen (från mars):
• Hantera besök
• Växel
• Posthantering
• Underhåll av kaffemaskiner och påfyllnad i pentryn
• Utformning av enklare rutiner tillsammans med kontorschef
• Ombesörja frukost/fika
• Hantera beställningar
• Sköta informations- och receptionsmail för kontoret

Vem är du?
Vi söker dig som nu vill både hjälpa till administrativt med Veidekkes flytt och sedan under våren med start i mars även hjälpa till i deras reception ca 1-2 pass i månaden. Under sommaren är det 2-4 veckor heltids arbete. Det är meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter eller erfarenhet av att arbeta som receptionist.

För att passa i rollen ser vi att du trivs i en varierande roll. Du är lugn och trygg som person samt flexibel. För dig är det en självklarhet att leverera service i världsklass.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista
ansökningsdatum är 10/12. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin på elin.fernstrom@effektiv.se.


Sökord
receptionist, administratör, student, extrajobb

Ansök nu

Teknisk säljare till Ravema

Maskinsäljare, entreprenad
Läs mer Nov 8
Är du en erfaren säljare redo att ansluta till ett företag med gedigen historia? Har du erfarenhet inom produktion och strävar efter att använda den i din säljande roll? Älskar du att interagera med kunder och bygga långsiktiga affärsrelationer? Skicka in din ansökan och bli en viktig del av Ravemas framgångsrika säljteam!

Din framtida arbetsgivare
Ravema är en ledande partner till nordisk industri och erbjuder kompletta lösningar för produktionsutrustning, verktyg, mätteknik, automation och med marknadens mest kompletta service- och eftermarknad. Ravema finns i Sverige, Norge och Finland med huvudkontoret i Värnamo i centrala Småland där också deras unika Teknikcenter finns med utställning av nyheter och demonstrationer av deras produkter året om.

Ravema ingår i Pronect som är en teknikhandelskoncern med försäljning i Norden och Baltikum. I Pronect ingår företagen Ravema, Din Maskin och PLM Group.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som säljare på Ravema kommer du ha ett övergripande ansvar i att driva försäljningen inom skärande- och lasermaskiner samt mätmaskiner inom ditt distrikt. Ravema arbetar med varumärket Mazak när det gället svarvar och fleroperationsmaskiner samt Wenzel och Jenoptiks mätmaskiner. Ditt distrikt kommer vara delar av Mälardalen, Stockholm, Uppland, Dalarna och Gästrikland. Vi tror att du är bosatt inom distriktet och du har flexibiliteten och viljan att resa över hela ditt geografiska ansvarområde med hemmet som utgångspunkt. Exempel på arbetsuppgifter:

• Utveckla samt förbättra affärserbjudandet inom ditt distrikt
• Bearbetning av befintliga och nya kunder
• Skapa långsiktiga affärsmässiga relationer
• Ledning av större försäljningsprojekt med specialisering inom skärande bearbetningsmaskiner

Vidare har rollen ett budget- och resultatansvar och du rapporterar till försäljningschefen inom Ravema Maskiner.

Vem är du?
För att trivas i rollen bör du ha erfarenhet av att driva och planera större införsäljningsprojekt. Du kommer att vara en nyckelperson och bör därför ha en bred förståelse för produktionsprocesser och maskininvesteringar för att lösa kundernas utmaningar. Ditt främsta fokus kommer vara att bygga långsiktiga och givande affärsrelationer, samtidigt som du driver arbetet framåt med struktur och engagemang.

Vi söker dig med en eftergymnasial teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, som dessutom behärskar engelska flytande i både tal och skrift.

Är detta din perfekta match?
Ravema erbjuder ett omväxlande arbete med stort eget ansvar och möjligheter att utvecklas. Hos dem kommer du att få verka i en organisation med stor entreprenörsanda, korta beslutsvägar och stort kundfokus i varje led. För tjänsten ingår tjänstebil samt fast lön och en bonusmodell.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Ravema.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista
ansökningsdatum är 26/11. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin på elin.fernstrom@effektiv.se.

Sökord
Säljare, teknisk säljare, teknik, försäljning, sales, maskiner, Mazak, Mälardalen

Ansök nu

Sales Agent B2B till Fortum

Telefonförsäljare
Läs mer Okt 25
Är du redo för nästa utmaning? Söker du efter en spännande karriärmöjlighet inom försäljning? Vi söker säljare till Fortum som har ett-två års erfarenhet av försäljning, som tidigare bearbetat kalla kunder och vill ta nästa steg i karriären. Fortum är ett stort och etablerat företag som är ledande inom sin bransch och ständigt under utveckling. Ansök idag!

Om företaget
Fortum är ett ledande energi­bolag som de tredje största producenten av koldioxidfri el i Europa och erbjuder deras kunder lösningar inom el, värme, kyla, återvinning och avfalls­han­tering.
Deras värderingar - nyfikenhet, ansvarstagande, integritet och respekt - är grunden för alla aktiviteter. Fortum är en arbetsplats som erbjuder utmaningar och ansvarstagande, baserat på stor tillit. Som medarbetare blir du coachad och uppmuntrad att hitta dina egna lösningar och att utmana etablerade arbetssätt samt att det finns goda karriärmöjligheter internt.

Vad erbjuder rollen?
I rollen kommer du att kontakta redan bearbetade företagskunder via telefon, en mötesbokare har bokat mötet med kunden men det blir din uppgift att slutföra processen för att teckna eller omförhandla deras elavtal,. Du blir en rådgivande part för kunderna när det gäller avtal, flytt och fakturor samt erbjuder tilläggstjänster och arbetar aktivt med merförsäljning. Du kommer att vara en del av ett dedikerat team som arbetar för att göra Fortum till Sveriges ledande energibolag och erbjuda den bästa möjliga kundupplevelsen. Du kommer också få coachning för att optimera dina samtal.

Arbetstider: Måndag - torsdag 8-17, fredagar 8-16.30
Lön: Fast lön och provision
Kontoret ligger i Solna med nära anslutning till Solna Station.

Vem är du?
Vi söker personer som har viljan för att utvecklas och är målmedvetna lagspelare med ett stort driv. Du har ett till två års erfarenhet inom försäljning, har arbetat med kallförsäljning och trivs i att ha nära kontakt med kunderna. Du tycker om att jobba i team, sprider en positiv känsla samt är kundorienterad, flexibel och kommunikativ. Du talar flytande svenska i både tal och skrift.

Är detta din perfekta match?
Letar du efter ett företag med stora möjligheter att växa, såväl som person som i din karriär där det premieras hårt slit och driv. Där du har roligt på jobbet, kan påverka din egen lön, sätter själv gränserna för vad som är möjligt och är omringad av likasinnade människor? Då tror vi det här är en bra match för dig!Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna emma.lindberg@effektiv.se

Ansök nu

Klubbchef till Täby FK

Sportchef
Läs mer Nov 3
Nu har du chansen att söka rollen som Klubbchef till Sveriges sjätte största fotbollsförening, Täby FK. Är du en van ledare som brinner för att skapa engagemang och bygga vinnande lag? Då kan det vara dig vi söker!

Din framtida arbetsgivare
Täby Fotbollsklubb bildades år 2012 och är en fotbollsförening som bedriver verksamhet i Täby kommun med centrala Täby som naturlig hemvist, Tibblevallen som huvudarena och Stockholms nordöstra region som målgrupp. Föreningen bedriver verksamhet för över 3 000 medlemmar varav ca 2 600 spelare och ca 500 ledare. Deras värderingar är ansvar, ambition och utveckling och deras vision är att fotbollsintresserade flickor, pojkar och deras familjer i Stockholms Nordostregion alltid väljer Täby FK som första alternativ för sin fotbollsupplevelse.

Vad erbjuder rollen?
Som Klubbchef hos Täby FK är ditt främsta uppdrag att utveckla klubben och sköta föreningens drift genom ett affärsmässigt- och engagerande tillvägagångssätt. Du leder och fördelar arbetet på kansliet och säkerställer att medarbetare och medlemmar får det stöd och ledarskap som de behöver. Du har personalansvar med tillhörande ansvarsområden såsom medarbetar- och utvecklingssamtal samt ansvar över nyrekrytering.

Vidare har du ett övergripande intäkts- och kostnadsansvar och ansvarar för att stärka föreningens ekonomi genom bland annat ökad sponsring och ökat engagemang kring föreningen. Du är en duktig kommunikatör och säkerställer att information kommuniceras på ett professionellt och transparent plan ut mot medlemmar, media och andra intressenter.

Vem är du?
Vi söker dig som har många års erfarenhet av ledarskap med tillhörande personalansvar. Du är en god lyssnare, trygg i att fatta beslut och förstår vikten av att höja, engagera och motivera dina anställda. Du får saker gjorda och är inte rädd för att strukturera och delegera arbetsuppgifter. Du har enkelt för att bygga lag och får med dig teamet, och föreningen, att jobba mot gemensamma mål.

Vi tror att du har gedigen erfarenhet från föreningsliv och ett brinnande intresse för idrott och lagsport. Har du arbetat i en liknande roll i en större förening är det meriterande, likaså om du har ett starkt kontaktnät och erfarenhet av att arbeta med sponsring och med intäktsdrivande insatser. Relevant utbildning och utbildningar inom Uefa, SvFF & SEF är även det meriterande.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Täby FK.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Vänta inte med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning förväntas ske så snart som möjligt. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Gabriella på gabriella.uddh@effektiv.se eller 0735-195441.

Sökord
Klubbchef, föreningsliv, Täby FK, Täby, fotboll, förening, idrott, sport, sponsring, tränare, fotbollstränare

Ansök nu

Inköp och produktutvecklare till Djurgårdens Merchandise HB

Inköpare
Läs mer Okt 26
Letar du efter en spännande möjlighet inom inköp och produktutveckling? Har du flerårig erfarenhet inom området och söker en självständig roll där initiativförmåga, driv och nyfikenhet premieras? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som inköpare till Djurgårdens Merchandise HB!

Din framtida arbetsgivare
Djurgården Fotboll och Djurgården Ishockey bedriver sedan 2017 souvenirförsäljningen i en samägd verksamhet med namnet Djurgårdens Merchandise Handelsbolag (DMHB). DMHB marknadsför och säljer merchandise och souvenirer på matcharenorna; Avicii Arena, Johanneshov Isstadion (Hovet), Stockholms Stadion, Stockholmsarenan (Tele2), i Djurgårdsbutiken Globen Shopping och på DIFbutiken.se samt i sociala medier.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som inköpare och produktutvecklare hos DMHB ansvarar du för att upprätthålla och utveckla den övergripande sortimentstrategin. Du har en tät dialog med leverantörer och säkerställer att ni tar fram produkter och koncept som ligger i linje med DMHBs standard och i framkant i jämförelse med liknande verksamheter i Europa. Förväntningarna är högt ställda på personen som skall axla arvet och fortsätta bidra till den fortsatta utveckling och framgång som verksamheten har kopplat till försäljningen av merchandise och souvenirer.

Exempel på ansvarsområden:
• Budget och genomförandet av relevanta inköp utifrån strategin
• Utveckla och följa upp leverantöravtalsstrukturer samt upprätthålla affärsmässiga relationer med parterna
• Dokumentera och registrera inköp
• Upprätthålla och synka produktlanseringskalendern mot övergripande aktivitetsplaner
• Tätt samarbete med Djurgården Fotboll och Djurgården Hockeys relevanta funktioner

Du kommer att tillhöra ett team om 10 personer och rapporterar till verksamhetsansvarig hos DMHB.

Vem är du?
Vi söker dig med flerårig erfarenhet från en ledande befattning inom inköp och produktutveckling. Har du tidigare arbetat inom mode, sourcing och produktion är det starkt meriterande men vi välkomnar även sökande med erfarenhet ifrån andra branscher. Du har en gedigen förståelse för hela inköpsprocessen och trivs med att självständigt driva projekt från start till mål. Vidare har du en eftergymnasial utbildning, erfarenhet av att arbeta i affärssystem samt erfarenhet av Adobe-programmen och andra relevanta programvaror kopplat till rollen.

Som person är du nyfiken, strukturerad och affärsmässig. Du har ett intresse för färg och form och drivs av att ständigt utveckla och optimera processer. Det här är en roll för dig som har en förmåga att kunna tänka i flera led och med inställningen att man alltid kan göra allt lite bättre!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Djurgårdens Merchandise.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-11-19. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Gabriella på gabriella.uddh@effektiv.se.

Ansök nu

Matsäkerhetstekniker till Anticimex!

Livsmedelsinspektör
Läs mer Okt 9
Söker du efter en meningsfull deltidsanställning? Har du tidigare arbetat inom livsmedelsbranschen? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande och den kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om företaget
Anticimex är det moderna serviceföretaget som tack vare förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex ska vara bäst på det vi gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen samt ge våra kunder professionell och personlig service. Att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet är grunden i Anticimex hållbarhetsarbete. Anticimex har ca 10 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är vi 1500 medarbetare.

Vad erbjuder rollen?
Att arbeta som matsäkerhetstekniker hos Anticimex innebär att ansvara för deras serviceavtal och hygienprogram för restauranger, livsmedelsbutiker och andra livsmedelshanterande verksamheter. Arbetet består av att ge deras kunder stöd i deras matsäkerhetsarbete genom förebyggande inspektioner, riskbedömningar, provtagningar, dokumentation och utbildningar. Rollen innefattar även skadedjursinspektioner samt eventuell avhjälpning och sanering av våra kunders uppkomna problem. Uppdragen och kundbesöken ligger i Stockholms regionen.

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom livsmedelsbranschen, butik eller restaurang. Denna bakgrund kommer att vara till nytta när du utför dina arbetsuppgifter.


Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att skapa goda relationer till kund samt att du anpassar dig i olika situationer och miljöer. För att trivas i rollen bör du ha ett eget driv och trivas att arbeta under eget ansvar.

Då tjänsten är bilburen så krävs det att du har körkort. Vidare talar du obehindrat på både svenska och engelska. Du har även goda kunskaper inom Office-paketet och är van att dokumentera och delvis arbeta administrativt.

Är detta din perfekta match?
Anticimex erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med möjligheter till personlig utveckling och kontinuerlig intern utbildning. De ger också sina anställda frihet att ta ansvar och påverka sitt arbete. Deras ledarskap är engagerat och stöttar medarbetarna i deras professionella utveckling. De erbjuder även förmåner som tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se.

Ansök nu

B-chaufför på deltid till Dagab

Budbilsförare
Läs mer Okt 5
Vi välkomnar dig som har en huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill utföra arbete som B-chaufför. Oavsett om du är student eller har en annan deltidsanställning, om du trivs med självständigt arbete och ansvar i en fysiskt krävande roll där du möter olika kunder dagligen, så kan detta vara rätt för dig! Skicka din ansökan nu!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som B-chaufför är din främsta arbetsuppgift att leverera matkassar till kunder i Stockholmsområdet. Du börjar ditt arbetspass med att packa och kontrollera din körning, för att sedan ta dig an dagens rutt och leverans. Du bör tycka om ett fysiskt arbete då rollen innefattar tunga lyft och en hel del trappträning. Vidare är du ansiktet utåt för företaget och du förväntas ge en hög service och ett bra bemötande i samtliga leveranser.

B-körkort och god körvana är ett krav för tjänsten och rekryteringsprocessen inkluderar även ett körprov. Det är starkt meriterande om du har god lokalkännedom och förmåga att följa GPS. Arbetstiderna är varierande och vi ser gärna att du kan arbeta oregelbundna tider måndag-söndag.

Vem är du?
Vi söker dig som kan arbeta 3-5 pass i veckan och har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du har tidigare arbetat som B-chaufför eller i en liknande roll. Har du även erfarenhet från serviceyrke är det meriterande. Vidare är du duktig på att köra bil och känner dig trygg med att manövrera i Stockholmstrafiken. Du trivs i ett högt tempo och har inga problem med att arbeta självständigt, samtidigt som du brinner för att ge god service och förstår vikten av att göra kunden nöjd.

Du talar och skriver flytande svenska samtidigt som du har en god datorvana och har enkelt för att ta instruktioner. Även om du till största del arbetar självständigt ser vi gärna att du har en god teamkänsla och tillsammans med övriga i teamet säkerställer en utvecklande, motiverande och glädjefylld arbetsvardag.

Du behöver kunna visa upp ett studieintyg, anställningsavtal eller annat intyg som stärker att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% för att vara aktuell för denna deltidstjänst.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se

Sökord
B-chaufför, chaufför, dagab, matkassar, körkort, leverans, transport, Willys, Hemköp

Ansök nu

Mekaniker till Din Bil Täby

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Sep 27
Vi söker en skicklig och erfaren mekaniker till Din Bil Täby. Har du en passion för bilar och en stark teknisk kompetens som mekaniker? Är du redo att ta nästa steg i din yrkeskarriär och arbeta i en dynamisk och välrenommerad fordonsverkstad? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Det här är en roll för dig som vill vara en del av ett företag som prioriterar kompetens, utveckling och trivsel på arbetsplatsen.

Din framtida arbetsgivare
Din Bil Gruppen är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. De representerar märkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche och Europcar på den svenska marknaden och har drygt 60 olika anläggningar i regionerna Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna.

Vad erbjuder rollen?
Som mekaniker hos Din Bil Täby är ditt ansvarsområde att utföra service, elektronikjobb, felsökning, reparationer, aggregatarbeten och diagnos på Din Bils märken Volkswagen personbilar, Skoda, Seat & Cupra. Det är en självklarhet för dig att följa företagets kvalitetspolicy samt säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöregler.

Du kommer att vara en värdefull medlem i ett starkt team om 20 mekaniker som består av kompetenta och engagerade mekaniker. Ditt arbete kommer att bidra till att säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet och arbetskvalité för deras kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av rollen som mekaniker och är trygg i din tekniska kompetens. Du har en fordonsteknisk utbildning eller på annat håll skaffat dig likvärdig erfarenhet av mekaniskt arbete på personbilar. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift, har god datavana och minst B-körkort.

Som person är du självgående, initiativtagande och en duktig problemlösare. Du har en god samarbetsförmåga och trivs i en utmanande miljö där du bidrar till teamet med expertis och yrkesstolthet.

Är detta din perfekta match?
Hos Din Bil Täby får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. De erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom de värnar om deras anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Din Bil Täby.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se eller Gabriella på Gabriella.uddh@effektiv.se

Sökord
Mekaniker, bilmekaniker, Volkswagen, Skoda, Din Bil, Täby, felsökning, reparation, service, fordonsbranschen

Ansök nu

Senior Redovisningskonsult till Hummelkläppen

Redovisningskonsult
Läs mer Sep 28
Är du en senior redovisningskonsult som har tidigare erfarenhet av koncernredovisning? Vill du arbeta på en arbetsplats där man arbetar i team och ser till varje individs potentiella utveckling? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Din framtida arbetsgivare
Med över 30 års erfarenhet erbjuder Hummelkläppen helhetslösningar inom redovisning, lön, HR och revision. Deras medarbetare arbetar med hög kompetens och professionalism för att kunna ge sina kunder den service de behöver eller inte visste att de var i behov av.

På Hummelkläppen är huvudfokus att medarbetare ska må bra och utvecklas. Därför erbjuder de en stimulerande arbetsplats där de skrattar och har kul tillsammans. De tror på att om du som medarbetare mår bra, presterar du bra. Presterar medarbetarna bra så blir deras kunder nöjda. Nöjda kunder leder i sin tur till fler nöjda kunder och lyckade samarbeten. Det är exakt så Hummelkläppen vill ha det.


Vad erbjuder rollen?
Hummelkläppen är på en spännande resa och söker nu en erfaren och engagerad senior redovisningskonsult som är redo att ta sig an utmaningen och stärka deras redovisningsteam. Du kan inte bara "hantera allt inom redovisning från ax till limpa", utan är även är en passionerad problemlösare som trivs med att ta itu med komplexa redovisningsfrågor. Du kommer att vara deras bollplank när det gäller frågor inom koncernredovisning.

På Hummelkläppen får du inte bara möjligheten att visa upp din expertis inom redovisning, du får även ta del av en entusiastisk arbetsmiljö som värdesätter ditt arbete och dina insatser.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Kunskap i löpande bokföring
• Självständig inom bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer
• Erfarenhet inom koncernredovisning och konsolidering
• Arbete med K2 & K3

Meriterande ifall du tidigare arbetat med internationella kunder, Excel och trivs i en nätverkande roll.

Vem är du?
Du har en examen inom ekonomi från högskola, universitet eller yrkeshögskola och har minst flerårig erfarenhet av en liknande roll. Vidare har du en god systemvana och trivs med att arbeta digitalt. Du drivs av att arbeta tillsammans med dina kollegor i team och du behärskar både engelska och svenska flytande i tal och skrift.

Som person är du ödmjuk och delar gärna dina kunskaper med dina kollegor. Du är trygg i dina arbetsuppgifter och har inga problem att snabbt komma in i en ny roll och arbeta självständigt. Hos Hummelkläppen får du möjlighet att utvecklas efter dina individuella mål.

Är detta din perfekta match?
Hummelkläppen erbjuder friskvårdsbidrag och möjlighet till massage på jobbet en gång i månaden. För andra året certifierade enligt ”a great place to work”. De sitter i trevliga lokaler på Östermalm nära till kommunikationer, finns möjlighet till visst distansarbete.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista
ansökningsdatum är 22/10. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin på elin.fernstrom@effektiv.se eller gabriella.uddh@effektiv.se.

Sökord
redovisningskonsult, redovisning, redovisningsekonom

Ansök nu

B-chaufförer sökes

Budbilsförare
Läs mer Sep 19
Till vår kund strax söder om Stockholm söker vi nu B-chaufförer för ett långsiktigt uppdrag. Det här är en roll för dig som trivs med att arbeta självständigt i en fysiskt krävande roll med mycket eget ansvar. Här möter du olika kunder varje dag och du är ansiktet utåt för några av Sveriges största dagligvarukedjor! Visst låter det roligt? Välkommen med din ansökan.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som B-chaufför är din främsta arbetsuppgift att leverera matkassar till kunder i Stockholmsområdet. Du börjar ditt arbetspass med att packa och kontrollera din körning, för att sedan ta dig an dagens rutt och leverans. Du bör tycka om ett fysiskt arbete då rollen innefattar tunga lyft och en hel del trappträning. Vidare är du ansiktet utåt för företaget och du förväntas ge en hög service och ett bra bemötande i samtliga leveranser.

B-körkort och god körvana är ett krav för tjänsten och rekryteringsprocessen inkluderar även ett körprov. Det är starkt meriterande om du har god lokalkännedom och förmåga att följa GPS. Arbetstiderna är varierande och vi ser gärna att du kan arbeta oregelbundna tider måndag-söndag. Vi välkomnar även ansökningar från dig som vill arbeta deltid – under förutsättning att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %.

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat som B-chaufför eller i en liknande roll. Har du även erfarenhet från serviceyrke är det meriterande. Vidare är du duktig på att köra bil och känner dig trygg med att manövrera i Stockholmstrafiken. Du trivs i ett högt tempo och har inga problem med att arbeta självständigt, samtidigt som du brinner för att ge god service och förstår vikten av att göra kunden nöjd.

Du talar och skriver flytande svenska samtidigt som du har en god datorvana och har enkelt för att ta instruktioner. Även om du till största del arbetar självständigt ser vi gärna att du har en god teamkänsla och tillsammans med övriga i teamet säkerställer en utvecklande, motiverande och glädjefylld arbetsvardag.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning/övertag av kund.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se

Sökord
B-chaufför, chaufför, matkassar, körkort, leverans, transport

Ansök nu

Däckskiftare till Din Bil Täby

Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Läs mer Sep 27
Vintersäsongen närmar sig och nu söker vi däckskiftare till Din Bil Täby! Är du en person som trivs med att arbeta praktiskt, har en passion för bilar och vill vara en del av ett dedikerat team? Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som sträcker sig från mitten av oktober till slutet av december.

Vad erbjuder rollen?
Som däckskiftare är ditt huvudsakliga ansvar att hantera och underhålla fordonens däck. Arbetet innebär däckskifte, balansering, tvätt och inspektion. Du arbetar i ett team där ni hjälps åt att möta varje enskild kund med entusiasm. Tunga lyft förekommer varför god fysik är en förutsättning för att trivas i rollen.

Arbetstid: Måndag-fredag, 07.30-16.30
Varaktighet: Ca 2 månader
Placering: Täby, Stockholm

Vem är du?
Vi söker dig som trivs med att arbeta i en praktisk roll i ett högt tempo. Har du erfarenhet av arbete som däckskiftare är det starkt meriterande men inget krav - det viktigaste är att du har en positiv inställning och vilja att lära dig. Du har B-körkort, hanterar svenska i tal och skrift och en god datavana.

Som person är du initiativtagande, arbetsam och ansvarstagande. I rollen som däckskiftare har du daglig kontakt med kunder och det är därmed viktigt att du har en god servicekänsla och kommunikativ förmåga.

Är detta din perfekta match?
Vi hoppas det! Det här är en möjlighet för dig som vill ta steget in i fordonsbranschen. Här får du chansen att utvecklas i rollen som däckskiftare men även möjlighet att få insyn i verksamheten som helhet. Din Bil Gruppen är ett välkänt bolag med starkt renommé vilka erbjuder en arbetsplats präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se eller Gabriella på gabriella.uddh@effektiv.se

Sökord
Däckskifte, däckskiftare, däckbyte, Volkswagen, Din Bil, B-körkort, säsongsarbete, service, däckmontör, hjulskiftare, montör, Täby

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare på deltid till Anticimex

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 15
Är du ute efter ett deltidsjobb och trivs i en roll där du får ge förstklassig service? Vi söker just nu kundtjänstmedarbetare med tidigare erfarenhet av service och support. Är du en strukturerad, kommunikativ person som tycker om att prata med människor? Välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag på deltid, behovet är främst måndagar och tisdagar och uppdraget sträcker sig tillsvidare.

Om företaget
Anticimex är det moderna serviceföretaget som tack vare förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex ska vara bäst på det vi gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen samt ge våra kunder professionell och personlig service. Att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet är grunden i Anticimex hållbarhetsarbete. Anticimex har ca 10 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är vi 1500 medarbetare.

Vad erbjuder rollen?
Din huvudsakliga uppgift och ansvar i rollen som kundtjänstmedarbetare på Anticimex är att leverera bästa möjliga serviceupplevelse för kunden. Arbetsuppgifterna varierar mellan att informera och vara en rådgivande part om exempelvis skadedjur samt övriga administrativa uppgifter. Utöver dina arbetsuppgifter kommer du att ingå till ett härligt kundserviceteam med en bra teamkänsla!

Arbetstid: 07.30-16.30
Placering: Stockholm
Omfattning: Deltid, primärt måndagar och tisdagar

Vem är du?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av service och support. Du tycker om att prata i telefon och är duktig på att vägleda kunderna med ett pedagogiskt och serviceinriktat bemötande. Vi ser att du är en positiv, lugn och trygg person som kan ta dig an arbetsuppgifterna på ett strukturerat och professionellt sätt. Kunden är alltid ditt största fokus och du värderar att ge en god service, i alla lägen!

Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vidare är du bekväm i att hantera Office-paketet.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se

Sökord
Kundtjänst, kundservice, service, support, Anticimex, kundtjänstmedarbetare, administration

Ansök nu

Account Manager till Zendr

Account manager
Läs mer Sep 15
Är du en stjärna på sälj och brinner för att knyta affärer? Älskar du att kasta dig in i en arbetsmiljö full av energi och adrenalinkickar? Ta då chansen och sök tjänsten som Account Manager till Zendr!

Din framtida arbetsgivare
Zendr erbjuder en enkel bokningsportal för frakt som hjälper företag att spara tid och pengar. Deras mål är att erbjuda bästa möjliga kundservice och enkelhet i fraktbokning. Genom sin bokningsportal kan företag hantera all frakt på ett ställe, oavsett transportör, och integrera den med sina affärssystem eller webbshoppar för att automatisera bokningsflödet.

Vad erbjuder rollen?
Zendr är på en tillväxtresa och du i rollen som Account Manager har huvudrollen! På Zendr har vi ett öppet företagsklimat med trevliga kollegor – vi har roligt på jobbet tillsammans. Älskar du att ringa samtal och ta in nya kunder så kommer det här jobbet passa dig. Hög aktivitet inom samtliga funktioner driver oss framåt.

Att göra affärer är det som får dig att kliva upp på morgonen och här har du eget ansvar över din säljbudget och ser själv till att uppnå uppsatta resultatkrav. Fast lön + procent på din kundportfölj som växer varje år.

Som Account Manager tar du ansvar över säljprocessen från start till mål, från prospektering till att sätta din signatur på affären. Några exempel på arbetsuppgifter är:

• Prospektering
• Uppsökande försäljning via telefon
• Ansvar över säljbudget
• Utföra demos
• Återkoppling och uppföljning

Så varför nöja dig med ett vanligt jobb när du kan vara Stjärnan och bygga din egen säljportfölj? Vänta inte utan ansök redan idag till att bli en del av detta fantastiska team!


Vem är du?
Vi ser att du som söker har ett eller ett par års erfarenhet från en säljroll och trivs i att vara en del av ett säljteam. Du har förståelse för hela säljprocessen och tar ansvar över uppföljning och återkoppling till kunderna. Vidare kommunicerar du bra på både svenska och engelska och du är bekväm i din presentationsteknik.

Det är meriterande om du har erfarenhet från logistikbranschen då detta kan bidra till en djupare förståelse för branschen och dess unika utmaningar, vilket kan vara till fördel när du skapar affärsmöjligheter och bygger relationer med kunder inom logistiksektorn.

Är detta din perfekta match?
Varför inte börja morgonen med en härlig hotellfrukost (japp, Zendr har gratis hotellfrukost varje morgon!) tillsammans med dina kollegor. Inte nog med detta utan det finns också gym och tillgång till fri parkering.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista
ansökningsdatum är 1/10. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin på elin.fernstrom@effektiv.se.


Sökord
Account Manager, säljare, försäljning, sales

Ansök nu

Customer Success Manager till Zendr

Innesäljare
Läs mer Sep 15
Vi söker en Customer Success Manager till Zendr´s växande team i Stockholm! Vill du bygga långsiktiga kundrelationer? Trivs du med att arbeta med merförsäljning till befintliga kunder? Då är det dig vi söker!

Din framtida arbetsgivare
Zendr erbjuder en enkel bokningsportal för frakt som hjälper företag att spara tid och pengar. Deras mål är att erbjuda bästa möjliga kundservice och enkelhet i fraktbokning. Genom sin bokningsportal kan företag hantera all frakt på ett ställe, oavsett transportör, och integrera den med sina affärssystem eller webbshoppar för att automatisera bokningsflödet.

Vad erbjuder rollen?
Det här är en ny roll hos Zendr och du kommer att ingå i säljteamet som idag består av 7 personer. På Zendr har vi ett öppet företagsklimat med trevliga kollegor – vi har roligt på jobbet tillsammans. Älskar du att bearbeta befintliga kunder och skapa långsiktiga relationer så kommer det här jobbet passa dig. Hög aktivitet inom samtliga funktioner driver oss framåt.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Bygga och underhålla starka och positiva relationer med kunder
• Förstå kundernas affärsbehov och mål
• Utveckla redan befintliga kundavtal
• Proaktiv support
• Onboarding av större kunder

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av service och kundrelationer, gärna i en CSM-roll. Meriterande är om du har erfarenhet från logistikbranschen men det är inget krav. Du har en god datavana, gillar att arbeta administrativt och hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina sociala egenskaper och förmåga att skapa långsiktiga, starka relationer. Din förmåga att koordinera, agera proaktivt och arbeta självständigt i en snabbt föränderlig miljö är av stort intresse.

Är detta din perfekta match?
Varför inte börja morgonen med en härlig hotellfrukost (japp, Zendr har gratis hotellfrukost varje morgon!) tillsammans med dina kollegor. Inte nog med detta utan det finns också gym och tillgång till fri parkering.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista
ansökningsdatum är 1/10. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin på elin.fernstrom@effektiv.se.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Anticimex

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 21
Är du ute efter ett heltidsjobb och trivs i en roll där du får ge förstklassig service? Vi söker just nu kundtjänstmedarbetare med tidigare erfarenhet av service och support. Är du en strukturerad, kommunikativ person som tycker om att prata med människor? Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Anticimex är det moderna serviceföretaget som tack vare förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex ska vara bäst på det vi gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen samt ge våra kunder professionell och personlig service. Att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet är grunden i Anticimex hållbarhetsarbete. Anticimex har ca 10 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är vi 1500 medarbetare.

Vad erbjuder rollen?
Din huvudsakliga uppgift och ansvar i rollen som kundtjänstmedarbetare på Anticimex är att leverera bästa möjliga serviceupplevelse för kunden. Arbetsuppgifterna varierar mellan att informera och vara en rådgivande part om exempelvis skadedjur samt övriga administrativa uppgifter. Utöver dina arbetsuppgifter kommer du att ingå till ett härligt kundserviceteam med en bra teamkänsla!

Arbetstid: 07.30-16.30
Placering: Stockholm
Omfattning: Heltid måndag-fredag

Vem är du?
Vi söker dig som tycker om att arbeta med service. Du tycker om att prata i telefon och är duktig på att vägleda kunderna med ett pedagogiskt och serviceinriktat bemötande. Vi ser att du är en positiv, lugn och trygg person som kan ta dig an arbetsuppgifterna på ett strukturerat och professionellt sätt. Kunden är alltid ditt största fokus och du värderar att ge en god service, i alla lägen!

Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vidare är du bekväm i att hantera Office-paketet.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se

Ansök nu

Leveransplanerare Anticimex

Transportadministratör
Läs mer Sep 15
För konsultuppdrag söker vi nu en leveransplanerare till Anticimex i Västertorp. Tycker du om att arbeta i en supporterande roll där planering, struktur och problemlösning är i fokus? Då tror vi att du skulle vara en bra match!

Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt varför urval och intervjuer sker omgående och löpande.

Om företaget
Anticimex är det moderna serviceföretaget som tack vare förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex ska vara bäst på det vi gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen samt ge våra kunder professionell och personlig service. Att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet är grunden i Anticimex hållbarhetsarbete. Anticimex har ca 10 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är vi 1500 medarbetare.

Vad erbjuder rollen?
I din roll som leveransplanerare kommer du att stötta upp och supportera redan befintligt team. Du planerar teknikernas arbete ute hos Anticimex kunder och arbetar för att optimera och effektivisera så att rätt kompetens används på rätt plats och tid. Du har daglig kontakt med teknikerna och säkerställer att de är uppdaterade på eventuella avvikelser i planeringen. Vidare arbetar du i Anticimex ruttplaneringssystem där du övervakar och hanterar eventuella förändringar.

Arbetstid: 07-16
Plats: Västertorp

Vem är du?
Vi söker dig som är trygg med att arbeta i system och i en koordinerande, planerande roll. Du har förslagsvis arbetat i en administrativ roll tidigare och förstår vikten av tydlig kommunikation och hög service. Du är en strukturerad, organiserad person men räds inte snabba förändringar och problemlösning.

Vidare hanterar du svenska och engelska samt Office-paketet.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se

Ansök nu

Vitvarusäljare till Elon i Barkarby

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Aug 31
Är du en serviceorienterad person som brinner för försäljning? Trivs du i en arbetsroll där kunden är ditt största fokus där du ansvarar för att alltid leverera den bästa lösningen?
Då är detta en tjänst för just dig!

Din framtida arbetsgivare
Elon är Sveriges och Nordens största butikskedja inom vitvaror och hemelektronik med 274 butiker fördelade över landet. Elonbutiken i Barkarby är ett privatbolag som är en del av butikskedjan Elon. Ett familjärt företag som arbetar för att deras kunder ska få ut det bästa av livet hemma genom att erbjuda lösningar som gör den praktiska delen av hemlivet så bekymmersfri och njutbar som möjligt. De erbjuder ett brett sortiment av vitvaror, småelsprodukter och kompletta kök med köksinredning. En arbetsplats som erbjuder händelserika dagar och stora utvecklingsmöjligheter.

Vad erbjuder rollen?
Som vitvarusäljare hos Elon ansvarar du för att bemöta kunderna på bästa möjliga sätt. Du erbjuds en omväxlande och spännande roll där du arbetar för att identifiera varje kunds behov och vägleda dem till rätt produkt. Du arbetar för att alla kunder ska känna sig välkomna och få den bästa möjliga servicen. Du bidrar med ett genuint engagemang i varje kund och tar dig an diverse utmaningar på ett lösningsfokuserat sätt.

Vem är du?
I den här tjänsten värderas personlighet före arbetslivserfarenhet. Är du i början av din karriär och söker en arbetsplats där du kan utvecklas? Ingen fara, vi har möjlighet att utbilda och lära sålänge inställningen är rätt. Vi söker dig som är engagerad, framåt och flexibel. Du är en positiv person som har en god inställning i de utmaningar som du tar dig för. En frisk fläkt som inte är rädd för att ta egna initiativ.

Du får kollegor som alltid har nära till skratt och därför ser vi att du är en lagspelare som är lyhörd för dina kollegor och kan bli en del av teamet. Du har ett stort driv, bra säljkondition och vilja att bli grym på det du tar dig an. Rollen innefattar en del tunga lyft varför god fysik är ett krav.

Kvalifikationer:
• Tidigare arbetserfarenhet av en serviceinriktad roll
• Tidigare erfarenhet av försäljning (meriterat om du arbetar inom liknande bransch)
• Goda kunskaper inom svenska och engelska
• Körkort

Övrigt:
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 9-18 mån-fre samt varannan helg
Plats: Stockholm – Barkarby

Är detta din perfekta match?
Elonbutiken i Barkarby erbjuder nu dig en spännande roll inom ett väletablerat och familjärt bolag. En arbetsroll där du har möjlighet att bidra, utmanas och utvecklas. Visst låter det intressant!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Varmt välkommen med din ansökan
För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Vid eventuella frågor kring tjänsten hör gärna av dig till Josefine på josefine.jisland@elon.se eller 0709-192563.

Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt före sista ansökningsdag. Så välkommen med din ansökan redan idag!
Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Sökord
Vitvarusäljare, säljare, Elon, butikssäljare, sälj, försäljning, butik, vitvaror, hemelektronik

Ansök nu

Nykundssäljare till Rexel Sverige AB!

Innesäljare
Läs mer Aug 18
Just nu söker vi en driven junior säljare med fokus på nykundsbearbetning till Rexel Sverige i Stockholm med start omgående. Är du i början av din karriär och brinner för försäljning samt service? Här får du chansen att utvecklas inom försäljning och möjligheten att skapa långsiktiga affärsrelationer!

Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Rexel Sverige AB är en del av världens största elgrossistkoncern med verksamhet i 26 länder. I Sverige är de verksamma med varumärket REXEL och har ca 750 medarbetare på 57 platser och en omsättning på ca 6 miljarder svenska kronor. Rexel utvecklar innovativa konceptlösningar och erbjuder material för elförsörjningen i alla typer av byggnader inom tung industri och kraftbolag, såväl som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem.

Tillsammans med Rexel får du varierande och utmanande arbetsuppgifter, drivna kollegor samt en kultur med högt tempo. Du får chansen att arbeta hos en av världens största elgrossistkoncerner i teknisk framkant.

Vad erbjuder rollen?
Som säljare hos Rexel arbetar du främst med nykundsbearbetning där små- och medelstora elinstallatörsföretag är i fokus. I din bearbetning ingår även att till viss del bearbeta befintliga kunder. Du ansvarar för hela processen med kunderna, allt från första kontakt till avslut på affärer.

Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
– Bearbeta nya elinstallatörer inom givna segment via telefon och kundbesök
– Genomföra säljmöten fysiskt och digitalt mot kund
– Starta igång säljrelationerna med kunderna och utveckla de vidare över tid
– Genomföra merförsäljning på nya och befintliga kunder

Vem är du?
För att trivas i rollen som nykundssäljare drivs av att göra dina kunder nöjda, är resultat- och målinriktad samt besitter en vinnarskalle av rang! Vi tror att du tidigare arbetat med försäljning eller service men behöver inte tidigare ha arbetat med tekniska lösningar, den kunskapen ger Rexel dig! Krav för tjänsten är B-körkort och flytande svenska i tal och skrift. Vidare är du en driven person med viljan att utvecklas, gillar stundtals högt tempo och drivet att bli en riktig duktig säljare!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se.

Sökord
Sälj, säljare, försäljning, nykund, nykundsbearbetning, teknik, Huntersäljare, elprodukter, Stockholm, Heltid, Junior-säljare, account manager

Ansök nu

Sommarjobb Skadedjurstekniker

Underhållsarbetare
Läs mer Aug 11
Skadedjurstekniker under sommaren 2023 – Spännande sommarjobb med stort kundfokus!

Letar du fortfarande jobb över sommaren med varierande uppgifter med fokus på kundservice? Vill du vara en hjälte i nöden och fungera som en detektiv? Ta då chansen att arbeta som Skadedjurstekniker under sommarperioden 2023 med chans till förläning. Här erbjuds du en trevlig arbetsgemenskap och frihet under ansvar. Välkommen att läsa vidare för att ta reda på mer!

Om företaget
Anticimex är det moderna serviceföretaget som tack vare förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex ska vara bäst på det vi gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen samt ge våra kunder professionell och personlig service. Att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet är grunden i Anticimex hållbarhetsarbete. Anticimex har ca 10 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är vi 1500 medarbetare.

Vad erbjuder rollen?
Som Skadedjurstekniker hos Anticimex kommer du att hjälpa och ge service till våra kunder genom att förebygga och lösa olika problem med skadedjur. Du agerar som en detektiv genom att inspektera både privat- och företagskunder för att identifiera eventuella risker. Du analyserar vilken typ av skadedjur som orsakar problemet och hittar lämpliga lösningar för att förebygga och åtgärda det. Arbetet kan utföras både självständigt och i team, där alla arbetar tillsammans som ett lag.

Tjänsten är placerad i Stockholm, men du kommer att arbeta hos kunderna och utgå från ditt hem. Kunden kan vara både privatpersoner och företag. Ingen dag är den andra lik, och uppdragen varierar beroende på årstid och månad. Kundfokus och problemlösning är genomgående i rollen, både genom att vidta åtgärder och ge rådgivning.

Placering: Stockholm
Anställningsgrad: Heltid
Tidsperiod: Juni - Augusti
Arbetstider: 07:45-16:30

Vem är du?
Vi söker dig som tycker om att ge högklassig service och som trivs med många kontaktytor. Du har lätt för att skapa relationer och agerar förtroendeingivande. Du är kommunikativ, flexibel och har även en pedagogisk förmåga. Det är fördelaktigt om du är händig och har fallenhet för praktiskt arbete samt bekväm i att jobba i digitala verktyg. Vidare motiveras du av utmaningar och är lösningsorienterad. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, har du även andra språkkunskaper är det meriterande. I rollen krävs B-körkort.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 25 juni. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma Lindberg på emma.lindberg@effektiv.se

Ansök nu

Produktspecialist till Fisher & Paykel Healthcare AB

Affärsresesäljare
Läs mer Jul 23
Marknadsledande företaget Fisher & Paykel söker nu en driven och självgående Produktspecialist till Stockholmsregionen. Har du sjukvårdsbakgrund och letar efter nya utmaningar, då kanske det är dig vi söker?

Din framtida arbetsgivare
Fisher & Paykel Healthcare är marknadsledande inom befuktning av andningsvägar för patienter med respiratoriska problem och vår portfölj innefattar bland annat produkter inom Nasal Högflödesterapi (NHF), NIV och Invasiv. Några av våra mest kända produktergrupper är Airvo och Optiflow.
Våra produkter används av sjukhus på t.ex. IVA för både vuxna och barn, lungavdelningar, neonatal, akuten och sömnapnémottagningar.


Vad erbjuder rollen?
Till vårt växande företag söker vi nu en produktspecialist till ett geografiskt ansvarsområde som för närvarande innefattar Region Stockholm, Region Uppsala och Region Västmanland. Positionen som produktspecialist kommer med mycket frihet där du planerar och genomför din egen arbetsvecka. Arbetet kommer även med mycket ansvar där du själv förväntas vara en god organisatör, motiverad att kunna arbeta på egen hand och ha en stor vilja att bistå våra kunder genom att vara närvarande i deras vardag. Du måste känna dig bekväm med att leda utbildningar av vårdpersonal på avdelningsnivå, kunna diskutera behandlingsterapier med läkare och sjuksköterskor, samt hitta nya lösningar tillsammans med vårdpersonal.

Under din arbetsvecka utgår du ifrån din egen bostad. Du besöker kunder i ditt distrikt fyra dagar per vecka och har en dag per vecka för att sköta administrativa uppgifter. Du deltager vid mässor runt om i Sverige, medverkar vid interna möten med dina kollegor i Sverige och är en aktiv deltagare vid möten med våra övriga europeiska kollegor. Övernattningar efter behov på hotell är del av tjänsten och sker även utomlands vid olika typer av möten. Du ansvarar för de kundavtal som finns i din region och är aktiv i upphandlingar.

Vem är du?
Vi söker nu dig med relevant sjukvårdsbakgrund. Vi tror att du är utbildad och erfaren sjuksköterska som känner dig bekväm med att röra dig inom ett sjukhus alla delar och gillar att prata med människor. Det är inget krav, men en fördel om du har en bakgrund där du har mött den typ av patienter som Fisher & Paykel Healthcare vänder sig emot. Kanske är du redan idag produktspecialist som är van vid landstingsupphandlingar och vill ta steget vidare till ett internationellt företag. Som person är du optimistisk, nyfiken, karismatisk, glad och har lätt för att prata med människor du möter på alla nivåer. Du är en ”teamplayer” som samarbetar med dina kollegor i Sverige. Vidare känner dig bekväm med att arbeta inom MS Office och har en grundläggande god ekonomisk förståelse. Vi arbetar även med ”CRM Dynamics” för att följa upp vårt dagliga arbete.

Du är svensk medborgare och både talar och skriver svenska flytande. Du är bosatt i Stockholmsregionen och har körkort.
Som produktspecialist vid Fisher & Paykel Healthcare har du förmånsbil, marknadsmässig lön, dator, mobiltelefon, tjänstepension mm.Är detta din perfekta match?
Detta är den perfekta matchen för dig som vill vara med och bli en viktig del i Fisher & Paykels fortsatta utvecklingsresa där dina kunskaper och erfarenheter värdesätts, och du får chansen att växa och utvecklas ihop med företaget!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.
Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Fisher & Paykel Healthcare AB .


Varmt välkommen med din ansökan
Du kan läsa mer om Fisher & Paykel Healtchare på: www.fphcare.com
Intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning av tjänsten sker så snart som möjligt efter ö.k.
Har du frågor kring tjänsten? Kontakta Christoffer Heleander, Business Manager Sweden: christoffer.heleander@fphcare.se

Ansök nu

Sommarjobb Skadedjurstekniker

Underhållsarbetare
Läs mer Jul 11
Skadedjurstekniker under sommaren 2023 – Spännande sommarjobb med stort kundfokus!

Letar du fortfarande efter ett varierande sommarjobb med fokus på kundservice? Vill du vara en hjälte i nöden och fungera som en detektiv? Ta då chansen att arbeta som Skadedjurstekniker under sommarperioden 2023. Här erbjuds du en trevlig arbetsgemenskap och frihet under ansvar. Välkommen att läsa vidare för att ta reda på mer!

Om företaget
Anticimex är det moderna serviceföretaget som tack vare förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex ska vara bäst på det vi gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen samt ge våra kunder professionell och personlig service. Att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet är grunden i Anticimex hållbarhetsarbete. Anticimex har ca 10 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är vi 1500 medarbetare.

Vad erbjuder rollen?
Som Skadedjurstekniker hos Anticimex kommer du att hjälpa och ge service till våra kunder genom att förebygga och lösa olika problem med skadedjur. Du agerar som en detektiv genom att inspektera både privat- och företagskunder för att identifiera eventuella risker. Du analyserar vilken typ av skadedjur som orsakar problemet och hittar lämpliga lösningar för att förebygga och åtgärda det. Arbetet kan utföras både självständigt och i team, där alla arbetar tillsammans som ett lag.

Tjänsten är placerad i Stockholm, men du kommer att arbeta hos kunderna och utgå från ditt hem. Kunden kan vara både privatpersoner och företag. Ingen dag är den andra lik, och uppdragen varierar beroende på årstid och månad. Kundfokus och problemlösning är genomgående i rollen, både genom att vidta åtgärder och ge rådgivning.

Placering: Stockholm
Anställningsgrad: Heltid
Tidsperiod: Juni - Augusti
Arbetstider: 07:45-16:30

Vem är du?
Vi söker dig som tycker om att ge högklassig service och som trivs med många kontaktytor. Du har lätt för att skapa relationer och agerar förtroendeingivande. Du är kommunikativ, flexibel och har även en pedagogisk förmåga. Det är fördelaktigt om du är händig och har fallenhet för praktiskt arbete samt bekväm i att jobba i digitala verktyg. Vidare motiveras du av utmaningar och är lösningsorienterad. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, har du även andra språkkunskaper är det meriterande. I rollen krävs B-körkort.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 25 juni. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma Lindberg på emma.lindberg@effektiv.se

Ansök nu

Brandskyddstekniker till Anticimex

Brandman
Läs mer Jul 12
Söker du en tjänst där ingen dag är lik den andra? Vill du ha ett arbete där du kan utvecklas? Är du utbildad brandman och trivs i mötet med kund? Då kan vi ha tjänsten till dig!

Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande och den kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din framtida arbetsgivare
Anticimex är det moderna serviceföretaget som tack vare förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex ska vara bäst på det vi gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen samt ge våra kunder professionell och personlig service. Att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet är grunden i Anticimex hållbarhetsarbete. Anticimex har ca 10 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är vi 1500 medarbetare.

Vad erbjuder rollen?
Anticimex Brandskydd har sedan 2005 hjälpt företag med deras systematiska brandskydd. De söker nu dig som vill ha ett stimulerande och utvecklande jobb inom förebyggande brandskydd. Du arbetar främst i södra Stockholmsområdet och har ditt hemkontor i Hägersten.

Som brandskyddstekniker kommer du bland annat att jobba med:
• Kartläggning och riskbedömning
• Behovsanpassad brandskyddslösning och dokumentation
• Service, montering och kontroll av utrustning
• Utbildningar (inom brandskydd samt livräddande utbildningar såsom HLR, första hjälpen osv)

Arbetstid: 0745-1615
Placering: Stockholm (Hägersten)
Omfattning: Heltid

Vem är du?
För att vara kvalificerad för tjänsten krävs det att du har en utbildning som brandman enligt kraven fastställda av Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap (MSB) eller en SMO-examen. Utöver den nödvändiga utbildningen är det viktigt att du verkligen brinner för att ge god service och upprätthålla starka kundrelationer. Dessutom bör du ha ett intresse för brandskyddsarbete och vara motiverad att arbeta inom den här sektorn.

Datorvana och kunskaper i Office-paketet är också viktiga kompetenser för tjänsten. Slutligen krävs det att du har körkort B för att vara aktuell för tjänsten.

Är detta din perfekta match?
Anticimex erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med möjligheter till personlig utveckling och kontinuerlig intern utbildning. De ger också sina anställda frihet att ta ansvar och påverka sitt arbete. Deras ledarskap är engagerat och stöttar medarbetarna i deras professionella utveckling. De erbjuder även förmåner som tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin på elin.fernstrom@effektiv.se

Ansök nu

Platschef till Kvalitetsbygg

Platschef, bygg
Läs mer Jun 16
Letar du efter nästa steg i din karriär som platschef? Har du erfarenhet av att arbeta med LOU-projekt och brinner för att leverera högkvalitativa resultat? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Din framtida arbetsgivare
Kvalitetsbyggsgruppen är en miljövänlig byggkoncern med cirka 80 anställda som utför entreprenader inom nyproduktion, ROT, mark och betong åt nöjda och återkommande kunder. De erbjuder merparten av byggrelaterade tjänster under ett och samma tak och kunderna är såväl företag som privatpersoner.

De grundades 2006 och huvudkontoret är i Västberga, Stockholm.
Affärsidén är att tillfredsställa kundernas behov av kostnadseffektiva lösningar och högkvalitativa byggnadsarbeten via hög kompetens, miljövänliga och kvalitativa produkter samt tjänster till rätt pris, i rätt tid och med rätt servicenivå.

Vad erbjuder rollen?
Som platschef hos Kvalitetsbygg kommer du ingå i ett team där ni driver spännande LOU-projekt. Du kommer ha en central roll i att säkerställa att projekten drivs och genomförs enligt de riktlinjer och krav som fastställts enligt LOU.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Leda och övervaka projekt från start till mål och se till att detta genomförs inom den givna tidsramen samt budget
• Övergripande ansvar för ekonomi och juridik
• Koordinera och kommunicera med intressenter som ex. underleverantörer, kunder samt myndigheter
• Ansvara för att upprätthålla och följa de regelverk och riktlinjer som gäller för LOU-projekt
• Hantera och lösa problem som uppkommer under projektens gång

Vem är du?
För att trivas i rollen bör du ha minst 2 års erfarenhet som platschef där du har arbetat med LOU. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande om du har erfarenhet av systemet Byggsamordnaren.

Som person trivs i att arbeta i ett högt tempo med en varierande vardag. Du är noggrann och trivs i att ha stort ansvar över projekt och deras utfall. Vi söker dig som vill växa tillsammans med ett företag på deras utvecklingsresa.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-08-09. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin Fernström på elin.fernstrom@effektiv.se.

Sökord
Platschef, byggbranschen, LOU-projekt

Ansök nu

Produktchef till Debe Flow Group

Produktutvecklare
Läs mer Jul 5
Är du en driven, nytänkande person med ett stort tekniskt intresse? Har du en bakgrund inom VVS eller bygg och får ofta idéer om hur produkter kan utvecklas? Då kan du vara rätt person för Debe Flow Groups R&D och rollen som produktchef.

Din framtida arbetsgivare
Debe Flow Group verkar för en renare värld och är därför en helhetsleverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening, cirkulation, avlopp samt styr- och reglerteknik för vattenburna värmesystem. Sedan år 1956 har de etablerat sig som ett marknadsledande bolag på den svenska marknaden och i övriga Europa. Trots att de har vuxit under de senaste åren finns kundnärheten, flexibiliteten och lyhördheten kvar som kärnvärden i verksamheten. Med huvudkontor i Stockholm och verksamhet i Växjö, Borås och Marbäck är de idag cirka 100 anställda i koncernen. Debe Flow Group är inne i en otroligt positiv och kraftig tillväxtfas och de ser optimistiskt på framtiden.

Företaget har vuxit genom förvärv av några tillverkande bolag som alla har spetskompetens inom sitt område. Det finns ett genomgående fokus på produktutveckling och innovation och de levererar såväl helhetslösningar och enskilda produkter till sina kunder i Europa.

Vad erbjuder rollen?
I tjänsten som produktchef arbetar du med produktutveckling hela vägen från idé till färdig produkt. Du kommer att besöka företagets produktionsanläggningar och vara med på kundbesök och mässor för att samla in tankar och idéer samt för att agera tekniskt bollplank. Det är sedan din uppgift att förvandla dessa idéer till färdig produkt! Mycket fokus läggs på kostnadsbesparingar som rör både produkter och processer kring produkterna för att tillgodose och överträffa kundernas behov. En del resor ingår i tjänsten och du kommer ha tillgång till tjänstebil.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Samla in information kring produktidéer och tekniska rationaliseringar
- Dokumentera krav och framställa tekniska underlag såsom specifikationer och ritningar i CAD
- Ta fram testplaner och utföra enklare tester
- Teknisk support till inköp och marknad
- Utbilda i tekniska frågor både internt och hos företagets kunder

Är detta din perfekta match?
- Ingenjörsutbildning
- Branscherfarenhet
- Erfarenhet av produktframtagning
- Produktionstekniskt kunnande
- Erfarenhet av arbete i CAD, exempelvis SOLIDWORKS eller MagiCAD
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
- B-körkort

För att lyckas i rollen som produktchef ser vi att du är lyhörd, positiv och flexibel. Du har ett kundfokus och ett lösningsorienterat tankesätt. Då du kommer att agera teknisk expert och support internt samt vara ute hos kunderna har du en god social kompetens. Det förekommer dokumentation genom hela processen vilket ställer krav på att du även är ordningsam och noggrann.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2023-07-28. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Sofie Egebrant på sofie.egebrant@effektiv.se.

Sökord
produktutveckling, produktutvecklare, R&D, produktchef, VVS, produktchef

Ansök nu

Mötesbokare till Fortum

Telefonförsäljare
Läs mer Jun 28
Vi söker fler mötesbokare till Fortum Sverige AB - ett av Sveriges ledande energibolag. Trivs du att ha mycket kundkontakt och vill bidra till att företaget fortsätter växa? Då är detta rollen för dig, så ta nu möjligheten och ansök redan idag!

Om företaget
Fortum är ett ledande energi­bolag som de tredje största producenten av koldioxidfri el i Europa och erbjuder deras kunder lösningar inom el, värme, kyla, återvinning och avfalls­han­tering.

Deras värderingar - nyfikenhet, ansvarstagande, integritet och respekt - är grunden för alla aktiviteter. Fortum är en arbetsplats som erbjuder utmaningar och ansvarstagande, baserat på stor tillit. Som medarbetare blir du coachad och uppmuntrad att hitta dina egna lösningar och att utmana etablerade arbetssätt samt att det finns goda karriärmöjligheter internt.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som mötesbokare hos Fortum är dina huvudsakliga arbetsuppgift att kontakta och boka in möten med företagskunder, samtalen kommer utgå från färdiga listor. Under din tid på Fortum kommer du att erbjudas en unika säljutbildning där du har möjlighet att bli certifierad säljare. Tillsammans med ditt team arbetar ni för att göra Fortum till Sveriges ledande energibolag och erbjuda bästa möjliga kundupplevelse. Du kommer att bli coachad i dina samtal för att lyckas på bästa sätt, samt har goda möjligheter att utvecklas inom företaget och ta nästa steg,

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
- Erbjuda Fortums produktportfölj och boka in möten med nya företagskunder över telefon (B2B)
- Administrera och ansvara för ditt eget arbete
- Ansvara för att resultat- och budgetmål hålls

Arbetstiderna är måndag till fredag 8-17 med start 1 Augusti. Du erbjuds en fast grundlön samt en generös provisionsmodell vilket innebär att du har stor möjlighet att påverka din lön. Kontoret ligger i Solna med nära anslutning till Solna Station.

Vem är du?
Vi söker dig som är ny in i arbetslivet och vill påbörja din resa inom säljbranschen. Du är en social person som är trygg att prata u telefon och trivs att ha mycket kundkontakt. Du talar och skriver svenska flytande, har god vana att arbeta med dator samt telefon som arbetsverktyg.

Vidare ser vi att du är en kommunikativ, ambitiös och driven person. Du motiveras av utmaningar och uppsatta mål samt är en lagspelare och trivs i en miljö där man uppmuntrar och peppar varandra. Möjligtvis har du tidigare erfarenhet av sälj eller serviceyrken som kan hjälpa dig att lättare komma in i rollen som mötesbokare.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, uppdraget startar 1 Augusti 2023. Sista ansökningsdatum är 20 juli. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emna.lindberg@effektiv.se

Ansök nu

Vitvarusäljare till Elon i Barkarby

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Jun 7
Är du en serviceorienterad person som brinner för försäljning? Trivs du i en arbetsroll där kunden är ditt största fokus där du ansvarar för att alltid leverera den bästa lösningen? Då är detta en tjänst för just dig!

Din framtida arbetsgivare
Elon är Sveriges och Nordens största butikskedja inom vitvaror och hemelektronik med 274 butiker fördelade över landet. Elon i Barkarby är ett privatbolag som är en del av butikskedjan Elon. Ett familjärt företag som arbetar för att deras kunder ska få ut det bästa av livet hemma genom att erbjuda lösningar som gör den praktiska delen av hemlivet så bekymmersfri och njutbar som möjligt. De erbjuder ett brett sortiment av vitvaror, småelsprodukter, belysning och kompletta kök med köksinredning. En arbetsplats som erbjuder händelserika dagar och stora utvecklingsmöjligheter.

Vad erbjuder rollen?
Som vitvarusäljare hos Elon ansvarar du för att bemöta kunderna på bästa möjliga sätt. Du erbjuds en omväxlande och spännande roll där du arbetar för att identifiera varje kunds behov och vägleda dem till rätt produkt. Du arbetar för att alla kunder ska känna sig välkomna och få den bästa möjliga servicen. Du bidrar med ett genuint engagemang i varje kund och tar dig an diverse utmaningar på ett lösningsfokuserat sätt.

Vem är du?
Som person är du engagerad, framåt och flexibel. Du är en positiv person som har en god inställning i de utmaningar som du tar dig för. En frisk fläkt som inte är rädd för att ta egna initiativ. Du får kollegor som alltid har nära till skratt och därför ser vi att du är en lagspelare som är lyhörd för dina kollegor och kan bli en del av teamet. Du har ett stort driv, bra säljkondition och vilja att bli grym på det du tar dig an.

Kvalifikationer:
• Tidigare arbetserfarenhet av en serviceinriktad roll
• Tidigare erfarenhet av försäljning (meriterat om du arbetar inom liknande bransch)
• Goda kunskaper inom svenska och engelska
• Körkort

För Elon värderas personlighet före arbetslivserfarenhet i den här tjänsten.

Övrigt:
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm – Barkarby

Är detta din perfekta match?
Elon erbjuder nu dig en spännande roll inom ett väletablerat och familjärt bolag. En arbetsroll där du har möjlighet att bidra, utmanas och utvecklas. Visst låter det intressant!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Varmt välkommen med din ansökan
För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Vid eventuella frågor kring tjänsten hör gärna av dig till butikschef Benita Thunberg på benita.thunberg@elon.se eller 070-3769032.

Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt före sista ansökningsdag. Så välkommen med din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Sökord
Vitvarusäljare, butikspersonal, säljare, butikssäljare, Elon, Barkarby, butik, hemelektronik, vitvaror

Ansök nu

Montör till QSEC Sverige AB

VVS-montör
Läs mer Jun 2
Är du snabblärd, engagerad och serviceinriktad med känsla för VVS och teknik? QSEC Sverige AB söker montörer till Stockholm. Är du en kommunikativ spelare med intresse för energi, vatten och innovativa lösningar? Välkommen med din ansökan!

Din framtida arbetsgivare
QSEC Sverige AB arbetar med energieffektivisering och bedriver energibesparingsprojekt för såväl förskolor som flerbostadshus. De levererar helhetslösningar – från beräkning till färdigt montage och har sitt huvudkontor i Göteborg men även filialer i Stockholm och Malmö. Totalt är de runt 40 anställda, varav montageavdelningen i Stockholm består av fyra montörer.

1999 slog de upp portarna i Göteborg och i dag är QSEC verksamma över hela Sverige. Mycket har hänt sedan starten men en sak förblir den samma: med professionellt och personligt engagemang kan de garantera trygg och skräddarsydd energieffektivisering som snabbt betalar av sig.

Vad erbjuder rollen?
Som montör hos QSEC kommer du att ansvara för injustering av värmesystem. Du kommer att utföra montering av element, byta termostater och radiatorventiler. Arbetet utförs i team om två personer och ni kommer att besöka olika fastighetshus i Stockholmsregionen.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta i team och använda din tekniska expertis. Varje dag möter du nya människor och utmanas i din kommunikationsförmåga. Vi värdesätter engagemang, driv och noggrannhet i arbetsuppgifterna.

Omfattning: 100%
Arbetstider: 7-16 eller 8-17
Tillträde enligt överenskommelse

Vem är du?
Vi tror att du som söker har ett par års erfarenhet av arbete inom branschen, alternativt liknande branscher. Du har ett intresse och god förståelse för teknik, VVS och bygg samt gillar att arbeta praktiskt. Vidare är du en god kommunikatör, kan hantera svenska flytande i tal samt innehar B-körkort.

Du är en engagerad och ambitiös individ som trivs med fysiskt arbete och har utmärkt kommunikationsförmåga. Du har en stark arbetsmoral, är produktiv och noggrann i utförandet av dina arbetsuppgifter. Du är självgående och har lätt för att ta till dig instruktioner, samtidigt som du är skicklig på att samarbeta när det krävs.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till direktanställning hos kund efter ett tags inhyrning.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se eller 073-519 54 44.

Ansök nu

Ekonomiassistent till kund söder om Stockholm

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 13
Är du redo att ge liv åt siffrorna och ta leverantörsreskontra till nya höjder? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Vår kund, belägen i det charmiga Västberga, behöver en ekonomiassistent omgående som kan sätta sin magiska touch på deras redan suveräna team. Du kommer att arbeta som ekonomiassistent hos oss i sex månader och därefter är planen att du kommer bli anställd av kunden.

Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vad erbjuder rollen?
Som ekonomiassistent ut hos vår kund kommer du att vara den oöverträffade mästaren i hanteringen av leverantörsreskontra. Du kommer ingå i ett team på 7 personer. Dina mest centrala arbetsuppgifter är:

• Hantering av leverantörsfakturor
• Avstämningar
• Kommunikation med leverantörer samt intern personal angående fakturor och betalningar
• Kundreskontra (ca 20 %)


Vem är du?
Vi söker dig som har ca 1 års erfarenhet av en liknande roll och vill nu fortsätta utvecklas som ekonomiassistent. Du är system van och trygg i att arbeta med Pivot tabeller i Excel. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Vidare trivs du i en kommunikativ roll och är van att hantera samtal både internt men även externt.

Vidare söker vi någon som har en positiv attityd, sprider energi och entusiasm till resten av teamet. Du är den som ser utmaningar som möjligheter och alltid strävar efter att utvecklas och växa i din roll. Din nyfikenhet är lika stor som din passion för siffror, och du drivs av en utvecklande arbetsplats.

Kanske letar du efter en tjänst där du kan komma in i början av din karriär, växa och se vart det bär av framåt!Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med möjlighet till anställning hos kund.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Senaste ansökningsdag är 25 juni, intervjuerna sker löpande och vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin på elin.fernstrom@effektiv.se eller Emma på emma.lindberg@effektiv.se.

Sökord
ekonomiassistent, ekonom, administratör, leverantörsreskontra, Stockholm, byggbranschen

Ansök nu

Driven inköpare till Kvalitetsbygg

Inköpare
Läs mer Maj 12
Arbetar du i byggbranschen och söker nya utmaningar inom inköp? Vill du dessutom jobba hos ett bolag som karaktäriseras av entreprenörskap och framåtanda, Då kan vi ha tjänsten till dig!

Din framtida arbetsgivare
Kvalitetsbyggsgruppen är en byggkoncern med cirka 80 anställda som till återkommande kunder utför entreprenader täckande nyproduktion av flerbostadshus och kommersiella fastigheter, stambyten, LOU-uppdrag samt större och mindre ROT-arbeten. De erbjuder ansvarstagande och transparanta affärer åt kunder som är såväl företag som privatpersoner. De grundades 2006 och huvudkontoret är i Västberga, Stockholm.

Läs mer på www.kvalitetsbygg.se

Vad erbjuder rollen?
Som inköpare hos Kvalitetsbygg jobbar du brett inom olika projekt. Arbetsuppgifterna varierar och du bör trivas i en dynamisk roll med mycket eget ansvar. Du ingår i ett team om i dagsläget 5 personer som vars uppgift är att stödja företagets olika avdelningar med spetskompetens inom kalkyl och inköp.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

· Kontakt med leverantörer, entreprenörer och externa parter

· Sammanställa och skapa förfrågningsunderlag samt sköta utskick av desamma

· Granska, utvärdera och godkänna specifikationer för inhämtande av anbud

· Förhandla, utforma och ingå avtal med leverantörer

· Planera, följa upp och styra projektens inköpsbudget

· Stötta personal i deras inköpsarbete

Vem är du?
För att trivas i rollen bör du ha minst 10 års erfarenhet från branschen samt goda kunskaper i Office-paketet. Du bör tidigare ha haft en liknande roll under ett par år samt kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Eftersom tjänsten innebär ett övergripande ansvar i inköpsprocessen bör du ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik, vilket kan ha förvärvats antingen genom erfarenhet eller utbildning.

Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo med en varierande vardag. Att arbeta prestigelöst ser du som en självklarhet och du visar engagemang och driv i ditt arbete. Du är nyfiken och ifrågasättande och drivs av att hitta den kostnadseffektivaste produkten/tjänsten för slutkundens behov.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar

initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin Fernström på elin.fernstrom@effektiv.se.

Ansök nu

Sommarjobb Skadedjurstekniker

Underhållsarbetare
Läs mer Maj 2
Söker du ett varierande arbete med stort kundfokus? Vill du vara en räddare i nöden och fungera lite som en detektiv? Passa då på att ta chansen att arbeta som Skadedjurstekniker under sommarperioden 2023. Här erbjuds du bra gemenskap och frihet under ansvar. Varmt välkommen att läsa vidare!

Om företaget
Anticimex är det moderna serviceföretaget som tack vare förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex ska vara bäst på det vi gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen samt ge våra kunder professionell och personlig service. Att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet är grunden i Anticimex hållbarhetsarbete. Anticimex har ca 10 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är vi 1500 medarbetare.

Vad erbjuder rollen?
Som skadedjurstekniker på Anticimex kommer du att hjälpa, ge service och bemöta våra kunder genom att förebygga och åtgärda olika skadedjurproblem. Du fungerar lite som en detektiv, där du genom inspektioner hos privat- och företagskunder, söker efter eventuella risker. Du analyserar vilken typ av skadedjur som orsakar problemet samt finner lämpliga lösningar för att förebygga och åtgärda. Arbetet kan ske både självständigt och i team, där alla hjälps åt som ett lag.

Tjänsten är placerad i Stockholm men du arbetar ute hos kunderna och utgår hemifrån. Kunderna kan vara både privat- och företagskunder. Ingen dag är den andra lik och uppdragen varierar utefter olika årstider och månader. Genomgående i rollen är kundfokus och problemlösning både genom åtgärder och rådgivning.

Placering: Stockholm
Omfattning: Heltid
Tidperiod: Juni – Augusti
Arbetstider: 07:45-16:30

Vem är du?
Vi söker dig som tycker om att ge högklassig service och som trivs med många kontaktytor. Du har lätt för att skapa relationer och agerar förtroendeingivande. Du är kommunikativ, flexibel och har även en pedagogisk förmåga. Det är fördelaktigt om du är händig och har fallenhet för praktiskt arbete samt bekväm i att jobba i digitala verktyg. Vidare motiveras du av utmaningar och är lösningsorienterad. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, har du även andra språkkunskaper är det meriterande. I rollen krävs B-körkort.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande . Sista ansökningsdatum är 25 Maj. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare sökes!

Underhållsarbetare
Läs mer Apr 27
Trivs du i en roll där du får ge förstklassig service, är flexibel och noggrann? Vi söker kundservicemedarbetare som har tidigare erfarenhet av serviceyrken eller kundtjänst som vill jobba under sommarperioden med start omgående! Passar du in i beskrivningen? Ansök redan idag!

Om företaget
Anticimex är det moderna serviceföretaget som tack vare förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Anticimex ska vara bäst på det vi gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen samt ge våra kunder professionell och personlig service. Att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet är grunden i Anticimex hållbarhetsarbete. Anticimex har ca 10 000 anställda och finns i 21 länder. I Sverige är vi 1500 medarbetare.

Vad erbjuder rollen?
Din huvudsakliga uppgift och ansvar i rollen som kundservicemedarbetare på Anticimex är att leverera bästa möjliga serviceupplevelse för kunden. Arbetsuppgifterna varierar mellan att informera och vara en rådgivande part om exempelvis skadedjur samt övriga administrativa uppgifter. Du kommer att arbeta tätt ihop med skadedjursteknikerna, då du är den som bokar ut och omboka teknikerna till de kunder som har behov och kommer där av att skapa effektiva och välplanerade rutter för teknikerna. Utöver dina arbetsuppgifter kommer du att ingå till ett härligt kundserviceteam med en bra teamspirit.

Arbetstid: 8-17
Placering: Stockholm
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstidsanställning

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättas så snart vi hittat rätt, så ansök redan idag. Sista ansökningsdatum är 15 Maj. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se

Sökord
kundservice, Stockholm, kundservicemedarbetare, sommarjobb, kundtjänst, Anticimex

Ansök nu

Winback Sales Agent till Fortum

Innesäljare
Läs mer Apr 14
Vi söker ny en ny Sales Agent till Fortums Winback avdelning. Är du en målmedveten person som är kommunikativ och är målmedveten? Är du redo för en ny utmaning inom elhandelsbranschen och vill arbeta för Sveriges ledande energibolag? Sök tjänsten redan idag!

Om företaget
Fortum är ett ledande energi­bolag som de tredje största producenten av koldioxidfri el i Europa och erbjuder deras kunder lösningar inom el, värme, kyla, återvinning och avfalls­han­tering.
Deras värderingar – nyfikenhet, ansvarstagande, integritet och respekt – är grunden för alla aktiviteter. Fortum är en arbetsplats som erbjuder utmaningar och ansvarstagande, baserat på stor tillit. Som medarbetare blir du coachad och uppmuntrad att hitta dina egna lösningar och att utmana etablerade arbetssätt samt att det finns goda karriärmöjligheter internt.

Vad erbjuder rollen?
De huvudsakliga uppgifter att kontakta och bearbeta tidigare Fortum kunder via telefon och precis som det låter.. vinna tillbaka dem till Fortum när deras nuvarande elavtal gått ut. Kunderna har sedan tidigare en relation till Fortum, vilket brukar underlätta i säljprocessen och generera i fler sälj. Du kommer att arbeta i ett tätt sammansvetsat team som tillsammans skapar goda förutsättningar för att lyckas och ha roligt samtidigt.

- Omfattning: 100%
- Arbetstider: 8-17, måndag till torsdag på kontoret och fredagar arbetar du hemifrån.
- Kontoret ligger i Solna med nära anslutning till Solna pendelstation
- Du kommer att erbjudas en fast lön + en provision, vilket innebär att du själv har möjlighet att påverka din egen lön.

Vem är du?
Vi på Effektiv letar nu efter dig som har erfarenhet av säljbranschen och gärna inom el eller winback. Du bör ha en balans mellan sälj och service, samt en förmåga att förmedla ett förtroende till kunden. För att trivas i rollen bör du vara en tävlingsinriktad person som ser varje nytt samtal som en möjlighet, gillar att ha kundkontakt och vill ta sin säljkarriär till nästa steg.
Du kan flytande Svenska i både tal och skrift.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Emma på emma.lindberg@effektiv.se eller 0735195444.

Sökord
Salesperson, Elavtal, Energi, Säljare, Privatkunder, Winback, Försäljning, Telemarketing, Fortum

Ansök nu