G.O.A.T Accelerate AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos G.O.A.T Accelerate AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Key Account Manager till framgångsrikt IT-bolag!

Account manager
Läs mer Jun 30
Nytt
Är du taggad på en ny utmaning i en säljande roll där du ska vårda befintliga kunder och vidareutveckla affären men samtidigt gillar att etablera nya affärskontakter? Vill du vara en del av ett högpresterande team och samtidigt arbeta för ett av Norra Europas ledande tech-konsultbolag?

Rollen som Key Account Manager hos vår kund HiQ kan vara nästa steg för dig som tänker JA på ovan frågor!

Din vardag i denna roll
I rollen som Key Account Manager kommer du att fokusera främst på befintliga kunder för att utveckla det existerande samarbetet tillsammans med företagets Delivery Managers. Du kommer tillsammans med ditt team bygga upp ett affärsområde inom ett brett segment. I rollen ansvarar du för hela processen gentemot dina kunder för att hjälpa dem med allt från tillfälliga konsultlösningar till större långsiktiga digitaliseringsprojekt. Du är således även involverad från första kontakt, behovsanalys, avtalsskrivning, implementation och uppföljning. Du arbetar även aktivt med att etablera fler kontaktytor inom olika större organisationer.

Är du den vi söker?
Till denna roll söker vi en person som är målmedveten, framåtsträvande och resultatorienterad. Du brinner för att nätverka, ha kontakt med kundkontakter, vårda befintliga relationer och innehar viljan att skapa nya kontakter för att skapa långsiktiga relationer. Du bör i denna roll trivas med att ta egna initiativ och bidra till affären.

Önskade kvalifikationer:
- Erfarenhet av nykundsbearbetning och försäljning inom B2B.
- Flytande svenska i tal och skrift.
- Erfarenhet av arbete inom SaaS-området, IT-konsultbranschen eller rekryteringsbranschen är meriterande.


Om HiQ
HiQ är ett av norra Europas ledande tech-konsultbolag. Deras kunder är marknadsledande globala aktörer inom allt från fordonsindustrin, finans, försäkring, retail, media och gaming samt en stor del inom offentlig sektor. Teamet i Stockholm ligger bland annat bakom Sveriges mest använda app Swish.

Här kommer du in i en större organisation med tydlig vision framåt och ambition att växa. Du har stor chans att påverka och bidra med förändring i ett team med stor utvecklingspotential. Teamet är i behov av fler Key Account Managers då de har en stark tillväxt vision kommande år och söker dig som vill vara del av denna resa!

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Asp.Net Core / C# utvecklare till IT-bolag

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 23
För en kunds räkning söker vi en Asp.Net core utvecklare som gillar att jobba i ett snabbväxande IT bolag. Du kommer få ta ansvar för dina egna uppgifter och möjligheten att utveckla dina professionella egenskaper i deras splitter nya kontor.

Om rollen
Du kommer vara ansvarig för uppdatera, reparera, modifiera och utveckla nuvarande programvara i en molnbaserad Azure miljö. Men huvuduppgiften kommer vara att modernisera deras flaggskepp. Där kommer du få använda bland de senaste teknikerna,

- .Net Core
- C#
- Python
- Azure DevOps
- Git


Är du den vi söker?
För att trivas i denna roll älskar du problemlösning, är analytisk och kan strukturera dina uppgifter och gillar att arbeta i team. Det kan vara en fördel om du kan skriva och tala på svenska men det är inget krav.

- 3 års arbetslivserfarenhet av Asp.Net Core
- Varit i ett projekt från ax till limpa.
- En förståelse för affärsprocessen
- Du ska ha en förmåga att kunna berätta och delge information till icke så teknisk kollegor.


Om företaget
Bolaget är ett snabbväxande IT-företag med lång erfarenhet av elektronisk faktureringen och avtalshantering. De är specialiserade på att utveckla och marknadsföra applikationer som ökar företagens lönsamhet.

Deras lösningar tar hand om mer än 20 miljoner faktureringar och 300 000 kontrakt årligen spridda i företag runt om i världen.

Huvudkontoret finns i Sverige men de har även kontor i Danmark, Nederländerna, USA och Australien med cirka 90 anställda över hela världen.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Account Manager/ Innesäljare

Innesäljare
Läs mer Jun 23
Är flyttlasset på väg upp till Stockholm men du har inget jobb? Vi söker just nu efter flera Account Managers / Innesäljare till flertalet kunder till oss inom olika branscher runt om i Stockholm.

Är du driven och motiverad person som gillar hantverket "försäljning" och som vill bli den bästa versionen av dig själva inom just Försäljning? Då har du hittat rätt annons.

Rollen som Account Manager
Att vara Account Manager är lite som att driva ditt eget företag i företaget då du själv väljer hur du planerar dina arbetsdagar. Du jobbar efter tydliga mål för att hela tiden sträva efter att bli den bästa versionen av dig själv inom försäljning genom självutveckling och på så vis nå goda resultat. Du kommer även ha stöd från bland annat de närmsta kollegorna.

Att jobba med försäljning hos någon av våra kunder innebär i korthet att du identifierar eventuella behov av de tjänster som du erbjuder till företagskunder på marknaden. För varje affär du tar hem hjälper du företag att göra tillväxt - samtidigt som du gör goda resultat och visar framfötterna.

Vad är dina arbetsuppgifter?
Som Account Manager hos någon av våra kunder bygger och utvecklar du dina egna kundrelationer. Inledningsvis handlar det mycket om prospektering och mötesbokning, därefter fördjupade samarbeten och mer komplexa affärer.

En vanlig dag för dig som Account Manager innebär att söka upp och kontakta nya företag och personer samt utföra personliga möten med fokus på behovsanalys och kundnöjdhet.

Är du den som kommer göra jobbet?
Som person har du ett stark drivkraft och stort engagemang som driver dig framåt i arbetet. Du driv av att skapa långsiktiga relationer och brinner för att service. Du har en god affärsförståelse och har lätt för att skapa dig en helhetssyn över situationer som kan uppstå. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med B2B försäljning och nykundsbearbetning. Våra kunder lägger stor vikt vid din potential och dina personliga egenskaper som i sin tur kommer avgöra om du både trivs och lyckas i rollen som Account Manager.

Ansökan och kontaktuppgifter
De olika uppdrag hos våra kunder är en tillsvidareanställningar med placering i Stockholm. Vårt mål är att matcha din profil utifrån vart du är på väg och vad du vill i kombination med vad våra kunder söker i sin framtida säljare hos dem.

Vi utför urval och intervjuer löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan så fort du kan.

Ansök nu

Mötesbokare till ett Adtech-bolag!

Innesäljare
Läs mer Jun 23
BrightBid expanderar och växer så det knakar vilket innebär att de söker flera ambitiösa och duktiga mötesbokare. Vi söker dig som tillsammans med BrightBid vill vara med och fortsätta bygga bolaget som just nu är i en stark tillväxt. De har på två år gått från 1 till 28 anställda. De har nyligen öppnat kontor i Norge och inom kort öppnar de även upp i England.

Om rollen
Som mötesbokare kommer du att ingå i ett team som dagligen arbetar med att tillföra struktur och driva processer hos kunder där du ringer upp kunder och boka in möten. Med telefonen som ett av dina främsta arbetsverktyg kommer du att ta kontakt med kunder vilket kräver att du inte är rädd för att "lyfta lur". Du kommer ta kontakt med både kalla och varma kunder för att boka in möten, samt driva säljprocessen framåt.Är du den vi söker?
Denna roll om mötesbokare passar perfekt för dig om gillar utmaningar, är ambitiös, prestigelös, tävlingsinriktad och är bredd att ta i och arbeta hård och målfoksuerat. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som mötesbokare och vill ta nästa steg i karriären. Det är meriterande om du har tidigare jobbat inom IT, Management branschen. För att lyckas i rollen som mötesbokare ser vi att du som person är lyhörd, framåt, orädd och duktig på att skapa förtroende hos människor du möter. Utöver det triggas du av nya utmaningar och är duktig på att skapa värde hos kunder. Sist men inte minst drivs du av att tjäna pengar och vill samarbeta med Europas ledande och spännande företag.

Om BrightBid
BrightBid är ett AdTech-bolag som drivs av att skapa tydliga resultat och mervärde för deras kunder. De älskar att göra det enkelt för deras kunder att synas online via digital marknadsföring.

BrightBid består av ett ambitiöst team som brinner för att skapa grymma resultat för våra kunder. Vi fokuserar på Google Ads och vi har erfarenhet av att jobba med alla möjliga kunder i olika branscher, stora som små. Vi jobbar enbart med den senaste tekniken inom varje segment och genom egenutvecklade innovationer hjälper vi till att driva branschen framåt. Vi har lång erfarenhet inom digital marknadsföring och verktygen för att göra verksamheter synliga på ett enkelt sätt online.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund

Ansök nu

Affärsfokuserad Account Manager till AdTech-bolag!

Account manager
Läs mer Jun 23
Just nu är vi på jakt efter affärsorienterade och motiverade personer som vill fortsätta sin framgångsrika säljkarriär hos vår kund BrightBid.

BrightBid expanderar och växer så det knakar vilket innebär att de söker flera ambitiösa och duktiga säljare till rollen som Account Manager. Vi söker dig som tillsammans med BrightBid vill vara med och fortsätta bygga bolaget som just nu är i en stark tillväxt. De har på två år gått från 1 till 28 anställda. De har nyligen öppnat kontor i Norge och inom kort öppnar de även upp i England.

Därför söker vi dig som är sugen på en ny utmaning inom försäljning och lockas av att vara en del av BrightBids framfart och jobba med produkter/tjänster inom adtech för att skapa värde hos företagets kunder.

Om rollen
Tjänsten som Account Manager är en bred roll där du kommer att få arbeta med varierande arbetsuppgifter som att prospektera fram nya kunder, genomföra kundmöten och boka möten med nya samt befintliga kunder.

Arbetsuppgifter
Som Account Manager kommer du att arbeta med arbetsuppgifter så som:

- Prospektering av kontaktpersoner och företag
- Boka möten
- Utföra personliga möten med potentiella kunder
- Ta fram relevanta affärsförslag
- Följa upp befintliga avtalskunder
- Nätverka för att hitta nya affärsmöjligheter


Rollen innefattar nykundsbearbetning för att bidra till den fortsatta tillväxtresan och kräver därför att du är en nyfiken och orädd person som brinner för att skapa nya relationer. Tjänsten passar dig som vill få in en fot hos en intressant starkt växande startup som har en fortsatt spännande tillväxtresa framför sig och samtidigt få fortsätta din individuella utveckling som säljare för att bidra till företaget. För dig som visar framfötterna kommer det finnas mycket goda utvecklingsmöjligheter och även förtjänstmöjligheter utöver det vanliga inom branschen.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Account Manager är du resultatfokuserad och har en stark förmåga att skapa nya affärsrelationer. Du är en självgående passionerad säljare som har drivet och tålamodet att arbeta med längre säljprocesser samtidigt som du är en teamplayer som vill vara med och lyfta gruppen.

Rollen kräver att du är affärsmässig och pedagogisk i presentation mot kund vilket innebär att du har ett strukturerat och proaktivt arbetssätt. Vi söker dig som är målmedveten, tar egna initiativ och ansvar för att skapa långsiktiga samarbeten med företag.

Krav för rollen:
- Arbetslivserfarenhet inom B2B-försäljning, minst 2-3 år.
- Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.


Meriterande:
- Bransch eller närliggande branscherfarenhet
- Kunskap i Google Analytics
- Uppsökande försäljning / nykundsbearbetning
- Kunskap inom SEO, SEM och webbutveckling
Om BrightBid
BrightBid är ett AdTech-bolag som drivs av att skapa tydliga resultat och mervärde för deras kunder. De älskar att göra det enkelt för deras kunder att synas online via digital marknadsföring.

BrightBid består av ett ambitiöst team som brinner för att skapa grymma resultat för våra kunder. Vi fokuserar på Google Ads och vi har erfarenhet av att jobba med alla möjliga kunder i olika branscher, stora som små. Vi jobbar enbart med den senaste tekniken inom varje segment och genom egenutvecklade innovationer hjälper vi till att driva branschen framåt. Vi har lång erfarenhet inom digital marknadsföring och verktygen för att göra verksamheter synliga på ett enkelt sätt online.

Skicka in in ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Grundlön plus provision

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund BrightBid

Ansök nu

Junior Account Manager till prisbelönt Gasell-företag!

Account manager
Läs mer Jun 23
Dags för en ny utmaning? Vill du satsa på din karriär inom B2B- försäljning? Arbeta på ett företag som inte bara gör gott för miljön utan även har kul tillsammans där du dagligen blir omringad utav ett grymt team som dagligen motiverar, stöttar och hittar på saker tillsammans?


Om tjänsten
I din roll som Account Manager arbetar du dagligen med att skapa relationer med kunder. Du kommer att ansvara för att skapa, utveckla och bibehålla affärsrelationer med nya och befintliga kunder och löpande bevaka och följa upp de affärsmöjligheter som du skapat. Du kommer vara en del utav Office Recyclings säljavdelning som dagligen motiverar, pushar och hjälper varandra att överträffa sina individuella mål och företagets mål. Har du energin och engagemanget så är ”sky's the limit!”

Arbetsuppgifter
Som Account Manager kommer du att arbeta med följande arbetsuppgifter:

- Prospektera nya kunder
- Boka möten och besöka kunder
- Behovsanalyser och offerering
- Stänga affärer
- Möjlighet att bli ansvarig föra nya affärsben


Din främsta uppgift kommer vara att sälja in återvinningslösningar via telefonen vilket därför kräver att du är en orädd och social person som drivs av att skapa nya relationer och hjälpa sina kunder. Genom daglig kontakt med kunder kommer du att få en bättre förståelse för den marknaden du jobbar mot och skapar värde i det du gör.

Vem är du?
För att briljera i rollen som Account manager hos oss Office Recycling ser vi gärna att du som person är du driven, målmedveten och lyhörd. Du är inte rädd att kontakta kunder via telefon och motiveras utav att se resultat. Du har god social kompetens och tycker att det är roligt att skapa kontakt med nya människor. Utöver det har du en passion för försäljning, nätverksbyggande och tillväxt.

Vem söker vi efter:

- Tidigare erfarenhet inom B2B (Försäljning inom Facility Management är ett plus!)
- Målmedveten person som är strukturerad och jobbar effektivt
- Driven, energisk och positiv som person
- Social och kan hantera olika typer av människor
- Motiveras av utveckling och resultat


Om Office Recycling
Office Recycling är Sveriges grönaste återvinningsföretag. De har skapat ett framgångsrikt recept för att hjälpa företag att öka sin återvinning kombinerat med fossilfria transporter till samma pris som ett oljeberoende alternativ. De är Sveriges enda återvinningsföretag med Bra Miljöval från Naturskyddsföreningen. Det är ett innovativt och framgångsrikt företag i stark tillväxt!

Kärnverksamheten går ut på att hjälpa företag och kontor med deras återvinning, genom att hämta alla typer av material som normalt förbrukas på ett kontor. Deras vision är att hela Stockholm ska bryta sitt beroende av tunga dieseltransporter och att vartenda kontor ska använda sig av fossilfria transporter för att neutralisera sin miljöpåverkan. Företaget präglas av en positiv anda där du som är social kommer att trivas!

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision utan tak

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund Office Recycling

Ansök nu

Account Executive till ett entreprenörsföretag!

Innesäljare
Läs mer Jun 23
Vår kund växer så att det knakar! Därför söker vi just nu efter en viktig pusselbit till deras team. Har du minst ett års erfarenhet inom telefonförsäljning eller liknande och brinner för att skapa nya affärsmöjligheter? Är duktig på att bibehålla en god relationer med kunder och kontinuerligt arbeta med att få in nöjda kunder. Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av ett team som varje dag arbetar med att lösa sina kunders problem och utmaningar - ditt ansvarsområde är främst försäljning (innesälj). Du kommer bli tilldelad ett antal företag och du kommer snabbt få ett nätverk av företagskunder inom branschen. Målet är att bli serviceverkstans högra hand. På daglig basis kontaktar du nya kunder, tar hand om befintliga företagskunder samt introducerar nya kunder till produktutbud samt hjälper kunder som inte kommer vidare i webbshopen. Till viss del är kunderna även potentiella leverantörer vilket gör det viktigt att du undersöker frågan och vid de tillfällen även ansvarar för prisförhandlingar.

Du bearbetar kunder främst via telefon, e-post men också genom möten och via digitala kanaler (SMS och nyhetsbrev). Du kommer även delta på kundmöten och mässor vid behov.

Är du den vi söker?
Du kommer vara kundens ansikte utåt och dina arbetsuppgifter är att skapa nya kunder, stärka och bibehålla en god relation med våra befintliga kunder. För att lyckas med ditt arbete har du hög aktivitetsnivå, sätter upp tydliga mål, älskar att utmana dig själv och ger inte upp fören du sett resultatet av ditt arbete. Du är duktig på att genomföra dina arbetsuppgifter och gör det på ett metodiskt sätt.

Har du även kunskaper i andra språk som finska, danska eller norska är det ett extra plus.

Om företaget
Vår kund grundades år 2012 och är en av de ledande aktörer inom mobilreservdelar B2B. Bolaget har varit lönsamma från start och uppnådde 60 miljoner i omsättning (2019).

Bolagets HQ finns i Stockholm men delar av teamet finns i Kina, Tyskland, Ukraina, Polen och Makedonien. De har över 5000 kunder (mobil repair centers) och finns i hela världen, alltifrån Nya Kaledonien, Estland, Argentina, USA, Tunisien, Saudi Arabien, San Marino, Ryssland och Malaysia. Tillsammans med sina kunder som finns i ca 28 länder växer de kontinuerligt. Deras filosofi är att växa tillsammans med sina kunder genom att tillhandahålla de bästa produkter och tjänsterna på marknaden. Just nu expanderar de och därmed söker nya stjärnor som vill vara med på deras utvecklingsresa.

Som anställd hos våran kund erbjuds du följande:
- En positiv stämning med stark entreprenörsanda

- Utbildningar och workshops

- Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget, det är bara du som sätter gränserna!

- En attraktiv arbetsplats i stora nyrenoverade lokaler

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund

Ansök nu

Green Tech Account Manager till ett tillväxtbolag!

Innesäljare
Läs mer Jun 23
Har du tidigare erfarenhet av B2B- försäljning och ett genuint intresse för teknik? Vill du arbeta på ett företag som inte bara gör gott för miljön utan även har kul tillsammans där du dagligen blir omringad utav ett grymt team som dagligen motiverar, stöttar och hittar på saker tillsammans?


Om tjänsten
I din roll som Green Tech Account Manager arbetar du dagligen med att skapa, utveckla och bibehålla affärsrelationer med nya och befintliga kunder och löpande bevaka och följa upp de affärsmöjligheter som du skapat. Det är viktigt att du är självgående, nyfiken och genuint vill hjälpa dina kunder. Du kommer vara en del utav Office Recyclings säljavdelning som dagligen motiverar, pushar och hjälper varandra att överträffa sina individuella mål och företagets mål. Har du energin och engagemanget så är ”sky's the limit!”

Arbetsuppgifter
Som Green Tech Account Manager kommer du att arbeta med följande arbetsuppgifter:

- Prospektera nya kunder
- Boka möten och besöka kunder
- Behovsanalyser och offerering
- Stänga affärer
- Möjlighet att bli ansvarig föra nya affärsben


Din främsta uppgift kommer vara att sälja in återvinningslösningar via telefonen vilket därför kräver att du är en orädd och social person som drivs av att skapa nya relationer och hjälpa sina kunder. Genom daglig kontakt med kunder kommer du att få en bättre förståelse för den marknaden du jobbar mot och skapar värde i det du gör.

Vem är du?
För att briljera i rollen som Green Tech Account Manager hos Office Recycling ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med B2B-försäljning. Det är meriterande om du har ett genuint intresse för teknik. Som person är du driven, målmedveten och lyhörd. Du är inte rädd att kontakta kunder via telefon och motiveras utav att se resultat. Du har god social kompetens och tycker att det är roligt att skapa kontakt med nya människor. Utöver det har du en passion för försäljning, nätverksbyggande och tillväxt.

Vem söker vi efter:

- Tidigare erfarenhet inom B2B (Försäljning inom Facility Management är ett plus!)
- Målmedveten person som är strukturerad och jobbar effektivt
- Driven, energisk och positiv som person
- Social och kan hantera olika typer av människor
- Motiveras av utveckling och resultat


Om Office Recycling
Office Recycling är Sveriges grönaste återvinningsföretag. De har skapat ett framgångsrikt recept för att hjälpa företag att öka sin återvinning kombinerat med fossilfria transporter till samma pris som ett oljeberoende alternativ. De är Sveriges enda återvinningsföretag med Bra Miljöval från Naturskyddsföreningen. Det är ett innovativt och framgångsrikt företag i stark tillväxt!

Kärnverksamheten går ut på att hjälpa företag och kontor med deras återvinning, genom att hämta alla typer av material som normalt förbrukas på ett kontor. Deras vision är att hela Stockholm ska bryta sitt beroende av tunga dieseltransporter och att vartenda kontor ska använda sig av fossilfria transporter för att neutralisera sin miljöpåverkan. Företaget präglas av en positiv anda där du som är social kommer att trivas!

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision utan tak

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund Office Recycling

Ansök nu

Entreprenörsdriven Head of Sales till expansivt bolag!

Försäljningschef
Läs mer Jun 23
Är du nyfiken på en ny utmaning i en nyckelroll hos ett företag med ambitionen att bli Europas bästa affärsmäklarbyrå för konsultföretag? Är du en affärsfokuserad person som gillar att arbeta entreprenöriellt och är vass på att driva försäljning? Då kan detta jobb vara något för dig!

Vår kund GATLING (https://www.gatling.se/) söker nu efter en Head of Sales som kommer ha en bidragande roll till företagets fortsatta tillväxt. Rollen är operativ och strategisk, vilket innebär att man i denna roll kommer att bidra till bolagets fortsatta tillväxt genom att driva försäljningen och även utveckla samt påverka strukturen och processen för försäljningen. Förutom att driva försäljningen kommer du utan direkt personalansvar även att coacha, motivera och utbilda kollegor!

Om rollen
Rollen som Head of Sales är en ny nyckelroll inom GATLINGs organisation där du får möjlighet att forma din roll, sätta egna ramar och påverka din egen utveckling. I rollen som Head of Sales ansvarar du för att driva företagets försäljning tillsammans med VD där du har ett försäljning- och budgetansvar. Du kommer aktivt att arbeta operativt med försäljningsprocessen där du kommer att boka möten med potentiella företagskunder, genomföra kundmöten och sedan skriva offerter samt samarbetsavtal.

I din roll som Head of Sales kommer du även vara delaktig i det strategiska arbetet där du kommer att utvärdera och utveckla befintlig försäljningsprocess. Det innebär att du kommer bidra till att utveckla och bygga försäljningsstrukturen hos Gatling för att hjälpa bolaget att bli ännu bättre och på så sätt nå nya höjder. Du kommer utan direkt personalansvar även att coacha, motivera och utbilda kollegor inom området försäljning och kundservice.

För rätt person i denna roll finns fina utvecklingsmöjligheter. I takt med att företaget växer finns det möjlighet att bygga sitt eget säljteam och övergå till att ha direkt personalansvar.

Du sitter med i ledningsgruppen hos Gatling och rapporterar till VD.

Vem söker vi?
För att lyckas i denna roll bör ha arbetat med B2B-försäljning i minst fem år med bevisat goda resultat. Det är meriterande om du tidigare varit delaktig i att bygga upp ett säljteam eller haft en ledande position inom försäljning. Det är till din fördel om du tidigare arbetat med konsultföretag eller tjänsteförsäljning och då gärna mot företag inom IT, Teknik, Management och Juridik.

Vår kund söker efter en person som är förtroendeingivande, strukturerad, kreativ och har en entreprenörsanda. Då denna roll är ny inom företaget är det även viktigt att man är flexibel och förstående för att saker inte är färdigt och att man har möjlighet att bidra och påverka för att driva bolaget framåt tillsammans med övriga på företaget.

Vi ser gärna att du har flytande kunskaper i svenska och har god förståelse i engelska, både i tal och skrift.

Om GATLING
GATLING grundades år 2015 och har under åren byggt upp en stark kundbas med över 40 konsultbolag inom IT, management, juridik, ekonomi, projektledning och teknik. GATLING grundare har över 15 års erfarenhet inom försäljning av komplexa tjänster. Deras bakgrund som konsult- och försäljningschefer har bidragit till en insikt och förståelse kring säljprocessers kritiska steg och vad som krävs för att uppnå exemplariska resultat. Med utsikt över Slussen och Gamla stan i Stockholm arbetar de med uppdrag som sträcker sig över hela Europa. Deras vision är att bli Europas affärmäklarbyrå för konsultbolag. För att lyckas med detta fokuserar de på rätt personal, rätt kunder och att alltid sträva efter att leverera en tjänst i toppklass.

Vad GATLING erbjuder sina medarbetare
- Friskvårdsbidrag
- Attraktiv arbetsplats som dagligen erbjuder frukost och AW på fredagar
- Provision utan tak
- Företagsaktiviteter i form av AW, middagar och resor
- Ett sammansvetsat team med många års erfarenhet inom branschen


Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision utan tak

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund GATLING

Ansök nu

Frontend Developer Consultant to: This is Deploy

Frontend-utvecklare
Läs mer Jun 23
You will join a highly motivated team and will be working on a modern solution. We are looking for technology experts who want to make an impact on new business by applying their best practices. With your teammates, you’ll be solving complex code related challenges and you’ll be continuously making an impact!

Tasks:
- Have a strong voice in choosing languages, frameworks and application architecture for new projects. Currently used technologies in selection include React, Angular, Vue, TypeScript, GraphQL, ReactNative.
- Be involved in infrastructure work such as cloud server orchestration, with tools like Docker, Kubernetes.
- Be exposed to the whole product development process, in an environment where your ideas count.
- Participate in code review, to make sure we ship the best possible code.
- Work closely with the business team, fellow developers and UX experts to plan and execute product releases with an agile team.
Are you the one we are looking for?
- Have a minimum five years actively working with JavaScript.
- Have a good understanding of the current state of JavaScript.
- Have production experience in at least one of the main JavaScript Frameworks, e.g., React, Vue, or Angular.
- Have experience in setting up and configuring webpack
- Have experience in TypeScript and GraphQL
- Have experience in working with Node/Express.
- Have a good knowledge of HTML and CSS
- Have a good eye for details


About the company
To be on the forefront of digitalisation and IT you have to rely on people. That is why Deploy as an organization is built on trust and responsibility, with a comprehensive personal development program. All consultants work on-site with companys clients, but while its on-site all of Deploys combined knowledge is available. A culture where you are never afraid of turning to each other for input - because they cherish diverse experiences, knowledge sharing and personal values at Deploy. Since this is Deploy started in 2017 they have grown fast and employed 10+ people and have assisted clients such as Klarna, BoardClic, Care to translate, and Jobylon to mention a few. Deploy produce work that they can be proud of, and it is done through a tight-knit team built on trust and responsibility.As employee you will receive:
- A unique opportunity of being a part of a really dynamic scaleup-team!
- Possibility to continuously grow and gain valuable experience
- An experienced and creative team to learn from
- A strong, care-oriented community, eager to help eachother
- Swedish benefits such as pension, insurances, health care allowance, phone and computer


Submit your application today!
Does this sound like something for you? You are welcome with your application! Access is by agreement. We read applications and call for an interview on an ongoing basis. We look forward to hear from you!

Work place: Stockholm

Start: Immediately taking into account the notice period

Salary: Basic salary

Extent: Full-time (consultant work on-site)

Ansök nu

Account Executive till SaaS-bolag inom kundservice!

Account manager
Läs mer Jun 23
Hello Ebbot är på en resa att ta kundservice till framtiden med hjälp av Artificiell Intelligens. Idag används deras teknik mest i deras väl omtyckta, intelligenta chatbot Ebbot, men även deras AI-drivna chattverktyg för människor.

De är i ett läge där deras tjänst har fått ordentligt fäste på marknaden. De jobbar idag med företag som NetOnNet, Nelly.com, Rusta, Byggmax & ett flertal kommuner och högskolor.

Om rollen
I rollen som Account Executive på Hello Ebbot kommer du tillsammans med nuvarande team fortsätta bygga upp Ebbots säljavdelning. Här kommer självklart försäljningen i sig vara en stor del av arbetet, du har eget ansvar över hela säljcykeln, från prospektering till långsiktig kundvård. Här finns de bästa verktygen på marknaden för att lyckas så bra som möjligt.

Tiden läggs i huvudsak på att bygga relationer med beslutsfattare, organisera marknadsaktiviteter för att höja awareness av Ebbot, och projektleda pågående säljprocesser.

Hello Ebbot tror att LinkedIn är ett av de bästa verktygen just nu för försäljning, och din närvaro på plattformen tror de är en viktig faktor för att lyckas i arbetet.

Säljcykeln kan vara lång, komplicerad, och omfatta ett flertal stakeholders. Försäljning när den är som roligast helt enkelt.

Då företaget fortfarande är relativt unga finns oändliga möjligheter att utvecklas och på sikt växa inom organisationen.

Vem är du som vi söker?
Vi söker efter en proaktivt arbetande person som till vardags är en lagspelare, nyfiken på att lära sig nya saker, har ett "growth-mindset" samt har vana av att sätta upp mål och strukturera ditt arbete för att nå dem.

Du är bekväm med Linkedin som verktyg i din försäljning och behärskar flera bollar i luften samtidigt.

För att lyckas i rollen bör du även vara en social kameleont som har ett intresse av kommunikation, gillar att bygga relationer och är en god lyssnare för att kunna anpassa din dialog utefter personen du pratar med.

Krav för rollen:
- Du har minst 2 års erfarenhet av B2B försäljning.
- Du talar flytande svenska och engelska i tal och skrift.
- Tekniskt intresse.


Meriterande:
- Du har jobbat med SaaS-försäljning.
- Du har erfarenhet av komplexa försäljingsprocesser.
- Du jobbat med kundservice.


Om företaget
På Hello Ebbot älskar de kundservice och framtiden. Företaget använder den senaste tekniken inom AI för att fortsatt utveckla deras väl omtyckta chatbot Ebbot, men har även förstått att för att leverera en kundupplevelse i världsklass behöver de människan på rätt ställen.

Samarbetet mellan Ebbot och deras fullspäckade chattklient är därför något de lagt sina hjärtan i. Målsättningen är att Ebbot ska ta hand om majoriteten av repetitiva frågor, vilket leder till att tid frigörs för människan att leverera service i världsklass. Dessutom hålls motivationen uppe då lättlösta "själsdödande" frågor byts ut mot mer komplexa problem.

Hello Ebbot har lärt oss mycket av att genomföra projekt i organisationer med komplexa kundcenter, och de vet att genom att ta en aktiv roll i ett automatiseringsprojekt kan de försäkra kvalitet samt inte ta upp allt för mycket resurser hos deras kunder.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Nordisktalande Account Manager

Innesäljare
Läs mer Jun 23
Vi söker just nu efter flera Account Managers / Innesäljare till flertalet kunder till oss inom olika branscher runt om i Stockholm.

Är du driven och motiverad person som gillar hantverket "försäljning" och som vill bli den bästa versionen av dig själva inom just Försäljning? Då har du hittat rätt annons.

Rollen som Account Manager
Att vara Account Manager är lite som att driva ditt eget företag i företaget då du själv väljer hur du planerar dina arbetsdagar. Du jobbar efter tydliga mål för att hela tiden sträva efter att bli den bästa versionen av dig själv inom försäljning genom självutveckling och på så vis nå goda resultat. Du kommer även ha stöd från bland annat de närmsta kollegorna.

Att jobba med försäljning hos någon av våra kunder innebär i korthet att du identifierar eventuella behov av de tjänster som du erbjuder till företagskunder på marknaden. För varje affär du tar hem hjälper du företag att göra tillväxt - samtidigt som du gör goda resultat och visar framfötterna.

Vad är dina arbetsuppgifter?
Som Account Manager hos någon av våra kunder bygger och utvecklar du dina egna kundrelationer. Inledningsvis handlar det mycket om prospektering och mötesbokning, därefter fördjupade samarbeten och mer komplexa affärer.

En vanlig dag för dig som Account Manager innebär att söka upp och kontakta nya företag och personer samt utföra personliga möten med fokus på behovsanalys och kundnöjdhet.

Är du den som kommer göra jobbet?
Som person har du ett stark drivkraft och stort engagemang som driver dig framåt i arbetet. Du driv av att skapa långsiktiga relationer och brinner för att service. Du har en god affärsförståelse och har lätt för att skapa dig en helhetssyn över situationer som kan uppstå. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med B2B försäljning och nykundsbearbetning. Våra kunder lägger stor vikt vid din potential och dina personliga egenskaper som i sin tur kommer avgöra om du både trivs och lyckas i rollen som Account Manager.

Ansökan och kontaktuppgifter
De olika uppdrag hos våra kunder är en tillsvidareanställningar med placering i Stockholm. Vårt mål är att matcha din profil utifrån vart du är på väg och vad du vill i kombination med vad våra kunder söker i sin framtida säljare hos dem.

Vi utför urval och intervjuer löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan så fort du kan.

Ansök nu

Börsnoterat bolag söker Sales Development Representative!

Innesäljare
Läs mer Jun 23
Är du en driven och positiv person som tidigare har arbetat med B2B-försäljning? Drivs du av att skapa affärsmöjligheter och vill vara en del av ett nytänkande och spännande SaaS-bolag? Då kanske detta kan vara något för dig! Vår kund Bidbrain söker nu en person som kommer vara den första i rollen som Sales Development Representative!

Om rollen
I rollen som Sales Development representative kommer du att vara en nyckelspelare för Bidbrains fortsatta tillväxtresa. Du kommer att fokusera främst på de inledande stadierna i deras säljprocess och vara den första kontakten mellan potentiella kunder och Bidbrain. I rollen kommer du att ha fördelen att arbeta med kompetenta och vänliga kollegor i både sälj och - marknadsteamet. Du kommer också att ha möjlighet att påverka tillväxten av Bidbrain, samtidigt som du utvecklar dina egna färdigheter och kunskaper.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Prospektera nya kunder
- Kontakta potentiella kunder genom e-post och kalla samtal
- Sätta upp möten mellan potentiella kunder och Bidbrains säljteam
- Presentera Bidbrains produkt för potentiella kunder


Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som Sales Development Representative hos vår kund Bidbrain tror vi att du tidigare har arbetat med försäljning på ett SaaS-bolag. Vi tror också att du är en målinriktad person som drivs av att prestera och nå uppsatta mål. Du är även självgående och nyfiken på att lära dig nya saker. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med performance marketing eller Google Shopping är det en stor fördel - men inte något krav.

Vi ser gärna att du också:

- Har kunskap om CRM system, Hubspot är ett extra plus
- Är datadriven - På Bidbrain älskar de data och hoppas att även du gör det
- Har en god kommunikationsförmåga
- Tycker om att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo.


Om företaget
Bidbrain är en svensk SaaS-plattform som hjälper e-handlare att öka prestandan för Google Shopping-kampanjer med hjälp av toppmodern AI-teknik. De lanserade Bidbrain för allmänheten förra året och har en serie e-handelskunder live på plattformen med hjälp av deras budgivningsalgoritm för Google shopping. De är i dagsläget utrustade med ett fantastiskt Bidbrain-team på plats, samt en produkt som får dragkraft, vilket gör det möjligt för dem att fortsätta sin internationella tillväxtresa.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Seniora redovisningskonsulter, se hit!

Redovisningskonsult
Läs mer Jun 23
Har du tidigare arbetat på en redovisningsbyrå och nu vill hitta nya utmaningar och utvecklas och axla en mer ansvarstagande roll? Är redovisning, kryptovalutor, rådgivning till företag, att leda ditt eget team i något uppdrag eller kanske gå in i ett interimsuppdrag en period något som intresserar dig? Hos vår kund NS Accounting finns det inga begränsningar och möjligheterna är stora!

Låter det som en spännande utmaning för dig? Läs vidare!

Om rollen
I rollen som redovisningskonsult hos NS Accounting kommer du att vara en del av ett team på 10 kompetenta och drivna personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att tillsammans med ditt team ansvara för leveransen samt bolagets kunders redovisning, bokslut och årsredovisningar. I rollen kommer du också få möjligheten att gå in i olika projekt och aktivt arbeta med regelverk, systemfrågor mm. Hos NS Accounting blir du en nyckelspelare för deras resa mot ökad tillväxt.

Arbetsuppgifter:
- Löpande bokföring och redovisning åt deras kunder
- Årsredovisning
- Inkomstdeklarationer
- Koncernredovisning
- Ansvara för teamet och leverans
- Controlling


Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som redovisningskonsult hos NS Accounting ser vi gärna att du tidigare har arbetat på en redovisningsbyrå och har arbetat självständigt med flertalet årsredovisningar. Du är också en social och nyfiken person som tycker om att arbeta i team och samarbeta med dina kollegor.

Du har även:

- En kandidatexamen inom Ekonomi
- Minst 5 års erfarenhet från en redovisningsbyrå
- Ett enormt driv och brinner för redovisning


Vad kan NS Accounting erbjuda dig?
- Möjlighet till egen personlig utveckling
- Att bli en del av ett härligt gäng med stark teamkänsla
- Ett kontor mitt i Stockholm
- Friskvårdsbidrag
- Privat sjukvårdsförsäkring
- Tjänstepension
- Bonusprogram


Om företaget
Nascent Strategy Accounting är en redovisningsbyrå belägen på Norrlandsgatan mitt i city. Det är en redovisningsbyrå med starkt ägande, kompetent ledning och en enorm tillväxtpotential. Det är också ett modernt bolag som i dagsläget jobbar med ca 80 kunder, bland deras kunder finns många välkända och spännande bolag i varierande storlek och de är ett av få bolag som idag har kunskap om och kan redovisa kryptovalutor.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Finsktalande Account Manager till ett entreprenörsföretag!

Innesäljare
Läs mer Jun 23
Vår kund växer så att det knakar! Därför söker vi just nu efter en viktig pusselbit till deras team. Har du minst ett års erfarenhet inom telefonförsäljning eller liknande och brinner för att skapa nya affärsmöjligheter? Är duktig på att bibehålla en god relationer med kunder och kontinuerligt arbeta med att få in nöjda kunder. Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av ett team som varje dag arbetar med att lösa sina kunders problem och utmaningar - ditt ansvarsområde är främst försäljning (innesälj). Du kommer bli tilldelad ett antal företag och du kommer snabbt få ett nätverk av företagskunder inom branschen. Målet är att bli serviceverkstans högra hand. På daglig basis kontaktar du nya kunder, tar hand om befintliga företagskunder samt introducerar nya kunder till produktutbud samt hjälper kunder som inte kommer vidare i webbshopen. Till viss del är kunderna även potentiella leverantörer vilket gör det viktigt att du undersöker frågan och vid de tillfällen även ansvarar för prisförhandlingar.

Du bearbetar kunder främst via telefon, e-post men också genom möten och via digitala kanaler (SMS och nyhetsbrev). Du kommer även delta på kundmöten och mässor vid behov.

Är du den vi söker?
Du kommer vara kundens ansikte utåt och dina arbetsuppgifter är att skapa nya kunder, stärka och bibehålla en god relation med våra befintliga kunder. För att lyckas med ditt arbete har du hög aktivitetsnivå, sätter upp tydliga mål, älskar att utmana dig själv och ger inte upp fören du sett resultatet av ditt arbete. Du är duktig på att genomföra dina arbetsuppgifter och gör det på ett metodiskt sätt.

Har du även kunskaper i andra språk som finska, danska eller norska är det ett extra plus.

Om företaget
Vår kund grundades år 2012 och är en av de ledande aktörer inom mobilreservdelar B2B. Bolaget har varit lönsamma från start och uppnådde 60 miljoner i omsättning (2019).

Bolagets HQ finns i Stockholm men delar av teamet finns i Kina, Tyskland, Ukraina, Polen och Makedonien. De har över 5000 kunder (mobil repair centers) och finns i hela världen, alltifrån Nya Kaledonien, Estland, Argentina, USA, Tunisien, Saudi Arabien, San Marino, Ryssland och Malaysia. Tillsammans med sina kunder som finns i ca 28 länder växer de kontinuerligt. Deras filosofi är att växa tillsammans med sina kunder genom att tillhandahålla de bästa produkter och tjänsterna på marknaden. Just nu expanderar de och därmed söker nya stjärnor som vill vara med på deras utvecklingsresa.

Som anställd hos våran kund erbjuds du följande:
- En positiv stämning med stark entreprenörsanda

- Utbildningar och workshops

- Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget, det är bara du som sätter gränserna!

- En attraktiv arbetsplats i stora nyrenoverade lokaler

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund

Ansök nu

Quality Assurance till spännande bolag!

Systemtestare
Läs mer Jun 23
Är du en noggrann och analytisk person som älskar att lösa problem? Har du tidigare arbetat med automatiserade tester? Vill du vara en del av ett familjärt och växande SaaS-bolag? Då kanske rollen som QA hos vår kund LeadPilot är något för dig!

Om rollen
Som Quality Assurance/testare hos LeadPilot kommer du att arbeta med olika typer av testning - med ett huvudfokus på automatiserade metoder. Du kommer också att jobba nära LeadPilots utvecklarteam som idag består av fyra stycken utvecklare. Då denna roll är ny inom bolaget är det viktigt att man är flexibel och har förståelse för att saker inte är färdigt och att man har möjlighet att bidra och påverka för att tillsammans med kollegorna driva bolaget framåt.

Arbetsuppgifter:
- Ansvarig över plattformens kvalitetssäkring och testning

- Skapa automatiserade tester i PHP och Javascript, testramverk och dokumentation för plattformen och dess funktioner

- Arbeta tight med utvecklarteamet

- Använda och utveckla befintligt testsytem och kvalitetssäkring

- Testa, utvärdera och utveckla befintlig funktionalitet

- Se över hela plattformen och dess funktioner och förstå hur de påverkas av ny funktionalitet och skapa rutiner kring detta.


Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som QA/testare hos LeadPilot är du en noggrann och analytisk person som älskar problemlösning. Du bör även ha arbetat med automatiserade tester och olika testramverk, samt har god kännedom och erfarenhet av testning inom PHP och Javascript.

Vi ser gärna att du även har:

- 2+ år av yrkeserfarenhet inom QA
- Färdighet inom kvalitetssäkring och testning av system eller webbplattformar. Extra meriterande är erfarenhet inom SaaS
- Du är bekväm med mycket ansvar och inte rädd för att driva egna idéer framåt


Vad kan LeadPilot erbjuda dig?
- Tidig fas i företagets resa, stora möjligheter att påverka
- Flexibla arbetstider och arbetsplats
- Fast månadslön och bra villkor
- Roliga aktiviteter tillsammans med teamet och hela företaget


Om företaget
LeadPilot är ett av Sveriges mest snabbväxande SaaS-bolag som hjälper sina kunder växa genom att öka deras försäljning. LeadPilots egenutvecklade AI-plattform automatiserar de första stegen i säljprocessen och hjälper kunderna att komma i kontakt med nya potentiella kunder. Detta ger säljare möjligheten att göra mer av det dem gör bäst, hålla nykundsmöten och stänga nya affärer istället för att lägga sin tid på prospektering och kallringning.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Finsktalande Account Executive!

Account manager
Läs mer Jun 23
Vår kund Qualifier växer och vill nu lägga i ytterligare en växel och öka sin närvaro på den finska marknaden. Därför söker vi nu en målmedveten och driven person som tycker om att jobba mot högt uppsatta mål och trivs i ett högt tempo!

Är dina kollegors mål minst lika viktiga som dina egna och du är en nyfiken person som drivs av att konstant förbättras? Då kan rollen som finsktalande Sales Executive vara något för dig. Läs mer!

Om rollen
I rollen som finsktalande Sales Executive ligger fokus på att växa Qualifiers kundbas genom aktiv nykundsförsäljning på den finska marknaden. Dina kunder kommer att använda deras AI lösning för att öka sin försäljning och marknadsnärvaro mot deras målgrupp. Du kommer vara delaktig i att växa Qualifiers affär genom att vara den första och enda finsktalande säljaren i bolaget.

Arbetsuppgifter:
- Växa företagets abonnemangs bas på den finska marknaden genom proaktiv och konsultativ nykundsförsäljning

- Arbeta mot tydliga och högt uppsatta mål
- Hålla en hög aktivitetsnivå i din försäljning
- Kontraktsskrivning och förhandling
- Utveckla och underhålla ett nätverk av nya kunder och kundsegment


Är du den vi söker?
Vår kund söker dig som har ett starkt säljfokus och som triggas av möjligheten att alltid utvecklas och bli ännu bättre. Du är också en person som tror på laget framför jaget. Du är också en duktig säljare som tycker om att hålla hög aktivitet för att nå dina och ditt teams mål. Det är också viktigt att du är effektiv och proaktiv samt att du kan följa en viss typ av struktur i ditt arbete.

- Tidigare erfarenheter från en kundnära roll
- Erfarenhet av B2B försäljning är ett stort plus
- Akademisk utbildning eller tävlingsbakgrund på högnivå är meriterande
- Flytande på finska och engelska, andra språk är ett plus


Om företaget
Qualifier.ai är ett svenskt AI Scaleup-bolag som är marknadsledande inom automatiserad prospektering och leadsgenerering. Sedan företaget grundades 2018 har vi vuxit från 2 till 20 anställda och tagit oss ifrån 2 MSEK till 20,5 MSEK i omsättning.

Kort info:

- Medarbetare 20
- Grundat 2018
- Omsättning 20 miljoner SEK


Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Customer sales representative till Pandy!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 23
Är du en driven och positiv person som älskar att sätta dina kunder i fokus? Brinner du för att skapa affärsmöjligheter och nå uppsatta mål? Då kanske rollen som Customer Sales Representative kan vara något för dig!

Vår kund Pandy växer ordentligt och behöver nu en stjärna till sitt B2C team som vill vara med på deras spännande tillväxtresa. Pandy är ett innovativt och familjärt bolag som med sina smarta och genomtänkta lösningar hjälper både hushåll och kontor att bli mer tidseffektiva med mindre miljöpåverkan. Dessutom består Pandy av ett otroligt härligt gäng och längtar nu efter sin nästa kollega! Läs mer, det kan vara du! ????

Om rollen
I rollen som Customer Sales Representative hos Pandy kommer du att ha daglig kundkontakt och både jobba med merförsäljning till befintliga kunder och samt ta hand om inkommande leads och nya kunder. Din allra viktigaste uppgift kommer vara att lyssna in, förstå kundens behov, stänga affärer och skapa bästa möjliga kundupplevelse för Pandys kunder.

Arbetsuppgifter:
- Försäljning av Pandys tjänster till nya- och befintliga kunder

- Daglig dialog med driftavdelningen

- Problemlösning av olika kundcase

- Driva försäljningsprocesser från första kundkontakt till stängd affär

- Jobba mot uppsatta försäljningsmål


Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen måste du vara en människoälskare, kommunikativ och alert. Vi tror också att du tidigare har erfarenhet av att arbeta i en säljande eller kundnära roll. Det är självklart meriterande om du tidigare har jobbat med försäljning, kundservice eller utveckling av kundrelationer.

Vår kund söker en person som är resultatinriktad och brinner för sina kunder och att skapa affärsmöjligheter. De ser gärna att du också är ordningsam, strukturerad och helt enkelt tycker om att alltid ha koll på läget.

Ett extra plus om du älskar hundar, de finns nämligen några på kontoret!

Om företaget
Pandy är ett helt nytt typ av Serviceföretag! Genom att hjälpa sina kunder med fix, flytt och städ gör dem både hem och kontor effektiva. Pandy är ett ungt och innovativt bolag med sitt huvudkontor mitt på Östermalm, Stockholm.

Förutom att Pandy dessutom har en fantastisk företagskultur med mycket skratt, aktiviteter och AW:s kommer du få möjligheten att påverka din egen roll och klättra inom bolaget. Du kommer även ha stora möjligheter att få vara med och påverka samt lyfta nya idéer.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Partner manager till IT-konsultbolag!

Key account manager
Läs mer Jun 23
Vår kund växer så det knakar och därför söker de nu efter en Partner Manager som kommer spela en viktig roll för deras tillväxtresa! Har du tidigare erfarenhet av IT-konsult branschen och brinner för affärer?

Vår kund är ett IT-konsultbolag som utmanar de traditionella aktörerna på marknaden. De är ett entreprenörsdrivet bolag där utvecklingsmöjligheterna är stora! Känns det här som ett företag för dig? Läs vidare!

Om rollen
I rollen som Partner Manager hos vår kund kommer du ha det primära ansvaret för samarbeten med deras underleverantörer. På daglig basis kommer du att stödja, samordna, koordinera och administrera bolagets affärsmöjligheter, både inom den privata och offentliga sektorn. Rollen innebär också att skala upp företagets konsultnätverk och samarbetspartners.

Du kommer även vara en del av ett litet men härligt och sammansvetsat team. Samt få möjligheten att vara med och bidra till att vidareutveckla företaget!

Är du den vi söker?
I rollen kommer du ha ett stort ansvar och för att lyckas med ditt arbete är du orädd och tar gärna egna initiativ. Du är också en positiv person som brinner för affärer. Din förmåga att skapa nya kontakter och förtroende hos andra människor kommer också spela en viktig roll. Vidare är du också en lagspelare som tillsammans med dina kollegor strävar efter ständig utveckling.

Vi ser gärna att du även har:

- Erfarenhet av bemanning/rekrytering, konsultförmedling eller försäljning.
- Har ett stort driv.
- Är en socialt bekväm person som har lätt för att bygga relationer.
- Du är strukturerad, självgående, lösningsorienterad och uppskattar ett högt tempo.


Det är meriterande om du har ett genuint intresse för- eller besitter kunskaper från IT-branschen

Om företaget
Vår kund är en entreprenörsdriven konsultgrupp inom IT, management och systemutveckling. Bolaget ägs gemensamt av medarbetarna och tillsammans bygger dem det företag de själva vill jobba på.

Deras vision är att vara Sveriges bästa arbetsgivare för konsulter. Att de blivit certifierade av Great Place to Work® fem år i rad är ett bevis på deras höga mål kring företagskultur. Deras tankar om delaktighet, påverkansmöjligheter och respekt för individens egna val och möjligheter fungerar.

Företaget har kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Örebro och Jönköping.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ansök nu

UX-Designer till spännande bolag!

Systemdesigner
Läs mer Jun 23
Är du en duktig och erfaren UX/UI-designer som är nyfiken på en ny utmaning? Är du en person som är bekväm med mycket ansvar och orädd för att driva dina egna idéer? Då kanske detta jobb kan vara något för just dig!

Vår kund LeadPilot söker nu efter en UX/UI-designer som kommer att spela en viktig roll i deras team. I rollen förväntas du ansvara för användarupplevelsen på plattformen och bygga upp samt utveckla plattformens gränssnitt, dokumentation och på sikt ett UI/UX-team. Förutom detta så kommer du även få jobba i ett modernt bolag med ett stort fokus på kundnöjdhet och kvalitet samt en otroligt familjär och peppande kultur!

Om rollen
I rollen som UX/UI-designer kommer du att arbeta tätt med utvecklarteamet och Customer Success för att kunna skapa en så användarvänlig plattform som möjligt! Förutom att arbeta med plattformen i sig kommer du även att arbeta med deras externwebb.

Arbetsuppgifter:
- Skapa wireframes, prototyper, presentationer och slutgiltiga gränssnitt för plattformen och dess funktioner
- Använda och utveckla befintligt designsystem och komponentbibliotek
- Testa, utvärdera och utveckla befintlig funktionalitet
- Översätta komplexa användar- och affärsmål till enkla, tillgängliga och användarvänliga lösningar
- Definiera vad som är viktigt att fokusera på för att förbättra produkt och användarupplevelse
- Hålla koll på konkurrenters produkter, senaste UI/UX-trenderna och bäst praxis
- Medverka och analysera användartester av produkten och dess funktioner


Är du den vi söker?
För att lyckas i denna roll bör du vara användarfokuserad, lösningsorienterad och innovativ. Du är också en person som tycker om och trivs i en roll där du får ta mycket ansvar. Då denna roll är ny inom företaget är det även viktigt att man är flexibel, nytänkande och driven då man har möjlighet att bidra och påverka för att driva bolaget framåt tillsammans med övriga på företaget.

- 3+ år av yrkeserfarenhet inom tillgänglighets- och gränssnittsdesign
- Färdighet inom tillgänglighet, användarvänlighet och design av gränssnitt
- Stark portfolio av tidigare uppdrag


Vad erbjuder dem?

- Tidig fas i företagets resa, stora möjligheter att påverka
- Flexibla arbetstider och arbetsplats
- Fast lön och bra villkor
- Mycket gemensamma aktiviteter och en härlig företagskultur


Om företaget
LeadPilot är ett av Sveriges mest snabbväxande SaaS-bolag ???? som hjälper sina kunder att växa genom att öka deras försäljning. LeadPilots egenutvecklade AI-plattform automatiserar de första stegen i säljprocessen och hjälper kunderna att komma i kontakt med nya potentiella kunder. Detta ger säljare möjligheten att göra mer av det dem gör bäst, hålla nykundsmöten och stänga nya affärer istället för att lägga all sin tid på prospektering och kallringning.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Customer Success Manager!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 23
Vår kund växer så det knakar! Tycker du om kundrelationer, drivs av nya utmaningar och är målmedveten? Då kan du vara rätt för rollen som Customer Success Manager till vår kund som har sitt kontor ett stenkast från Stureplan.

Vår kund är ett ambitiöst SaaS-bolag som är ledande i sin bransch och fortsätter att växa med raketfart! De arbetar med automatiserad prospektering och leadsgenerering för företag.

Läs mer om det låter som något för dig!

Om rollen
I rollen som Customer Success Manager kommer du spela en viktig del i att Qualifiers kunder blir så framgångsrika som möjligt med Qualifier.ai. Förutom att onboarda nya kunder i deras plattform kommer du också kontinuerligt att utbilda och stötta kunder när det kommer till frågor om produkten. Du kommer också vara ansvarig för att optimera deras existerande kunders resultat och användande av produkten.

Den rätta personen kommer att få mycket ansvar från dag ett, eftersom vi tror att de nästa personerna som vi anställer kommer att spela en väldigt stor roll i Qualifiers framtida tillväxt, både genom att vara en utmärkt Customer Success Manager samt genom affärs-, och produktutveckling.

Andra områden i rollen:
- Vara en viktig del i att utveckla och bygga upp Customer Success-avdelningen, där rätt personer och processer ska sättas för fortsatt stark tillväxt.
- Vara en viktig del i vår fortsatta produktutveckling med viktiga insikter från våra kunder.
- Tillsammans med teamet vara ansvarig för förlängning av avtal samt merförsäljning på befintliga kunder.


Är du den vi söker?
Vår kund söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en kundorienterad roll och har ett stort kundfokus i ditt arbete. Du är också en lösningsorienterad person som tycker om att ta stort ansvar och drivs av att utveckla ett bra samarbete med dina kunder. Du är även en positiv, ödmjuk och glad teamplayer som alltid ser möjligheter.

Om företaget
Qualifier.ai är ett svenskt AI Scaleup-bolag som är marknadsledande inom automatiserad prospektering och leadsgenerering. Sedan företaget grundades 2018 har vi vuxit från 2 till 20 anställda och tagit oss ifrån 2 MSEK till 20,5 MSEK i omsättning.

Kort info:

- Medarbetare 20
- Grundat 2018
- Omsättning 20 miljoner SEK


Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision)

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Backend Developer Consultant to: This is Deploy

Frontend-utvecklare
Läs mer Jun 23
You will join a highly motivated team and will be working on a modern solution. We are looking for technology experts who want to make an impact on new business by applying their best practices. With your teammates, you’ll be solving complex code related challenges and you’ll be continuously making an impact!

As a Senior Backend Developer at Deploy You:


- Have a strong voice in choosing languages, frameworks and application architecture for new projects. Currently used technologies in selection include Node, Express, Elixir, Ruby on Rails, RabbitMQ, Sidekiq, Elasticsearch, TypeScript
- Are involved in infrastructure work such as cloud server orchestration, with tools like Docker, Kubernetes, Terraform and Ansible
- Are exposed to the whole product development process, in an environment where your ideas count
- Participate in code review, to make sure we ship the best possible code
- Work closely with the core business team, fellow developers and UX experts to plan and execute product releases with an agile team.
Are you the one we are looking for?
- Have a minimum of five years of professional experience in web development, ideally a lead role in building web applications.
- Be highly skilled in at least one modern backend language/framework, e.g., Node/Express, Ruby/Rails, Python/Django, PHP/Laravel, Go, Elixir, etc.
- Be comfortable with agile and Test Driven Development
- Have experience in diversified projects, reference cases (open/close source projects, etc.)
- Have a good sense of code quality and knowing when and where to enforce it
- Thrive in a team setup
- Experience is GraphQL is a plus
About the company
To be on the forefront of digitalisation and IT you have to rely on people. That is why Deploy as an organization is built on trust and responsibility, with a comprehensive personal development program. All consultants work on-site with companys clients, but while its on-site all of Deploys combined knowledge is available. A culture where you are never afraid of turning to each other for input - because they cherish diverse experiences, knowledge sharing and personal values at Deploy. Since this is Deploy started in 2017 they have grown fast and employed 10+ people and have assisted clients such as Klarna, BoardClic, Care to translate, and Jobylon to mention a few. Deploy produce work that they can be proud of, and it is done through a tight-knit team built on trust and responsibility.As employee you will receive:
- A unique opportunity of being a part of a really dynamic scaleup-team!
- Possibility to continuously grow and gain valuable experience
- An experienced and creative team to learn from
- A strong, care-oriented community, eager to help eachother
- Swedish benefits such as pension, insurances, health care allowance, phone and computer


Submit your application today!
Does this sound like something for you? You are welcome with your application! Access is by agreement. We read applications and call for an interview on an ongoing basis. We look forward to hearing from you!

Work place: Stockholm

Start: Immediately taking into account the notice period

Salary: Basic salary

Extent: Full-time (consultant work on-site)

Ansök nu

Key Account Manager till Gasellföretag inom hållbarhet

Account manager
Läs mer Jun 23
Gasellföretaget Office Recycling letar efter sin nästa säljstjärna som ska kliva in i rollen som Key Account Manager för bidra till företagets fortsatta frammarsch som ledande aktör inom miljö och hållbarhet!

Detta är en perfekt roll för dig som genuint gillar B2B-försäljning och vill jobba med nyckelkunder och större företagskonton i din dagliga arbetsroll. I denna roll får du möjlighet att bidra och påverka i din vardag som KAM.

Om rollen
I rollen som Key Account Manager är du ansvarig för att införskaffa och sedan ta hand om företagets storkunder som även är nyckelkunder för företaget. Du förväntas förutom dina direkta arbetsuppgifter att ha en god omvärldskoll för att kunna bidra proaktivt till att utveckla bolagets kunder över en långsiktig period. Som Key Account Manager är du med och utvecklar den produkt och tjänst du säljer för att anpassas efter nyckelkunders nutida och framtida behov. Du förväntas driva ett långsiktigt arbete i enlighet med egenskrivna KAM-planer för respektive kunder och förväntas uppnå tillväxt inom både monetärt värde och relation inom dessa kunder.

Arbetsuppgifter:
Du förväntas driva och ansvara för försäljningen mot branscher där affärsmöjligheter med potentiella nyckelkunder kan finnas.

- Prospektera och sälja in till nya kunder.
- Behålla samt utveckla befintliga nyckelkunder i enlighet med bolagets och kundens ambitioner.
- Identifierar, segmenterar och planerar både befintliga och nya kunder inom relevant område/bransch och storlek som klassificeras som nyckelkunder för bolaget.
- Ingå i KAM-team som tillsammans rapporterar, utvecklar och stöttar i teamets försäljning mot nyckelkunder.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som har bevisat goda försäljningsresultat från tidigare roller inom B2B-försäljning. Som person är du självgående och inte rädd för att jobba hårt direkt från start med prospektering, kundbearbetning och införsäljning för att bygga upp en egen kundportfölj mot fastighetsmarknaden för att sedan optimera och bygga vidare på befintlig kundstock. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom fastighetsmarknaden och/eller facility management.

Om Office Recycling
Office Recycling (https://officerecycling.se/) är Sveriges grönaste återvinningsföretag. De har skapat ett framgångsrikt recept för att hjälpa företag att öka sin återvinning kombinerat med fossilfria transporter till samma pris som ett oljeberoende alternativ. De är Sveriges enda återvinningsföretag med Bra Miljöval från Naturskyddsföreningen. Det är ett innovativt och framgångsrikt företag i stark tillväxt!

Kärnverksamheten går ut på att hjälpa företag och kontor med deras återvinning, genom att hämta alla typer av material som normalt förbrukas på ett kontor. Deras vision är att hela Stockholm ska bryta sitt beroende av tunga dieseltransporter och att vartenda kontor ska använda sig av fossilfria transporter för att neutralisera sin miljöpåverkan.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Fullstack Utvecklare med intresse för sport och fritid!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 23
Är du i början av din utvecklarkarriär och letar efter en spännande utmaning? Nu behöver vår kund BookSpot utöka sitt utvecklarteam! BookSpot är en startup i ett tidigt skede som hjälper människor att ta sig ut på roliga aktiviteter i naturen. På BookSpot brinner de för kombinationen av friluftsliv och tech!

Låter detta som något för dig? Läs vidare!

Om rollen
I rollen som Fullstack utvecklare till BookSpot kommer du vara en del av ett mindre men härligt och agilt utvecklarteam. Just nu pågår många spännande aktiviteter i digitaliseringens spår och de behöver därför förstärka gruppen med en utvecklare som kan hjälpa dem att bygga vidare, förbättra och förvalta deras nuvarande bokningssystem. På BookSpot arbetar de i tekniker som Laravel 8, Vue, My och Gitlab.Är du den vi söker?
Vi tror att du är en utvecklare som är i början av din karriär och eventuellt har något års erfarenhet av programmering. Viktigast är att du har ett stort intresse för att vilja bygga användarvänliga och stabila produkter samt gillar att arbeta i olika delar av tech-stacken.

Du har tidigare bekantat dig med något av de ramverk BookSpot använder sig av, alternativt är bekväm i andra programmeringsspråk, det är även meriterande om man har kunskaper i . Du är en ödmjuk och prestigelös person som gärna delar med dig av din nya kunskap och erfarenhet. Du trivs med att aktivt ta del av diskussioner som för teamet framåt. Koden du skriver är lätt att läsa och förstå! Meriterande om du har en universitetsutbildning.

Om företaget
De som grundat BookSpot (https://bookspot.io/en/) brinner för digitalisering, optimering och tillväxt. De har sedan 2012 drivit kajak och SUP-verksamhet på Långholmen i centrala Stockholm och är idag den kajakuthyrning som har flest kunder i Sverige.

Deras vision är att hjälpa människor ut i naturen och med BookSpot får de möjlighet att hjälpa andra aktörer att göra samma resa som de har gjort med Långholmen kajak.

Det bokningssystem som de byggde 2013 har under 8 års tid utvecklats och förfinats - allt för att skapa en så bra stomme som möjligt för att optimera och skala upp deras uthyrningsverksamhet på Långholmen. Fokus har varit att skapa enkelhet i bokningsprocessen för såväl kunder som för deras egna personal. Det bokningssystem de byggt är en stor anledning till att de kunnat öka sin omsättning med drygt 500% på 6 år.

År 2019 valde de att ”knoppa av” bokningssystemet till en egen produkt, för att med denna hjälpa andra aktörer göra liknande tillväxtresa - detta under namnet BookSpot.

De vågar påstå att BookSpot är det bästa bokningssystemet för aktivitetsbranschen. Med ett dedikerat och snabbväxande team jobbar de nu för att göra BookSpot tillgängligt för så många aktörer som möjligt, både i Sverige och internationellt.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Client Manager med intresse för arkitektur och inredning!

Account manager
Läs mer Jun 23
Tillbringar du mycket tid på Hemnet? Har du ett intresse för inredning? Gillar du arkitektur? Då kan denna roll som Client Manager vara nästa steg i karriären för dig!

Vill du arbeta på ett modernt, snabbt växande och framgångsrikt bolag med en touch av stark kultur som präglas av höga ambitioner, ansvarstagande och gemenskap- då är wec360° rätt företag för dig! Just nu är vi på jakt efter en serviceorienterad person som brinner för att etablera och utveckla relationer med företag och människor.


Om rollen
Som Client Manager är du en viktig nyckelspelare där du ingår i ett större sammansvetsat team. Du kommer att få planera och genomföra kundpresentationer samt driva hela kundresan i säljprocessen från start till slut med fokus på att hjälpa kunder att utveckla sin affär. I denna roll jobbar du med kontinuerlig dialog med företag och detta är en relationsbyggande roll där du skapar din egen framgång och kan påverka din vardag. Då wec360° jobbar mot byggprojekt och fastigheter kommer du i första hand komma i kontakt med målgrupper så som; byggherrar, fastighetsutvecklare, arkitekter och marknadsteam. Möten med kund kommer att främst ske digitalt men även kundresor och mässor kan förekomma i tjänsten. I denna roll kommer du hjälpa företag att genom wec360°s digitala plattform att visualisera sina bostäder på bästa sätt för kunden.

Wec360° är ett av Skandinaviens ledande bolag inom tekniska lösningar för presentation av byggprojekt och fastigheter. Deras verksamhet vilar på egenutvecklade system med stor flexibilitet som bedriver löpande ett aktivt utvecklingsarbete för att ligga i pole position i deras nisch. Kunden befinner sig i en stark tillväxtfas där deras lösningar används idag i 8 länder.

Företag som ingår i företagets kundportfölj är bland annat PEAB, JM, Oscar Properties och Skanska.

Vem är du?
Vi söker dig som är relationsskapande och förtroendegivande person med goda sociala egenskaper. Du har en inre drivkraft som hjälper dig att övervinna utmaningar i arbetet och är duktig på att lösa problem. Som person är du framåt, tävlingsinriktad och målfokuserad. Du har ett prestationsinriktat förhållningsätt till dina arbetsuppgifter och är inte den som ger sig i första taget. Då wec360° är i framkant i en ständigt föränderlig värld innebär rollen mycket eget ansvar, varierande arbetsuppgifter och möjlighet att växa med bolaget.

Kvalifikationer/Önskemål:

- Avslutad eftergymnasial utbildning.
- Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
- Kunskap och intresse inom försäljning, kundservice och/eller marknadsföring.
- Intresse för inredning, arkitektur och fastigheter.


Meriterande:
- Bakgrund från bygg/fastighetsbranschen.
- Andra språk än svenska och engelska.


För att lyckas i rollen som Client Manager tror vi att du är en person med ordningssinne. Du är trygg i dig själv och har ett intresse för försäljning och resultat. Som person är du tävlingsinriktad och motiveras av att arbeta självständigt och ta ett stort eget ansvar över ditt arbete. Vi ser vidare att du är prestationsinriktad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål, både självständigt och tillsammans med andra.

Erbjudandet från wec360°
I rollen som Client Manager erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter hos ett bolag som växer på flera nya marknader. Du får jobba i ett bolag som arbetar aktivt med att ta fram nya tekniska lösningar för att digitalisera bygg- och fastighetsbranschen.

Du kommer arbeta i ett offensivt företag som under 2021 har tagit in kapital för fortsatt internationell tillväxt samt produktutveckling.

wec360° är mån om att du som anställd ska trivas då våra medarbetare är bolagets viktigaste tillgång.

wec360° är kollektivavtalsanslutna vilket medför bland annat bra försäkringar och pensionsförmåner. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag.


Skicka din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund wec360°

Ansök nu

Digital Marketing Specialist - Paid Search

Marknadsförare
Läs mer Jun 23
Vår kund som är en digital marknadsbyrå ska nu förstärka sitt team Digital Marketing och vi hjälper dem att hitta nästa talang som ska bidra till deras verksamhet och skapa värde för deras kunder. Vi letar efter en digital hjälte med intresse för Paid Search och som är duktig på att arbeta med Google Ads & SEM.

Vår kund är nu på jakt efter en Digital Marketing Specialist som är digitalt kunnig och har ett stort brinnande intresse för marknadsföring. Kan det vara du?

Rollbeskrivning
Vi föreställer oss att du är en digital kunnig person med ett stort intresse för marknadsföring som vill vara med på deras tillväxtresa som de har framför sig.

I rollen som Digital Specialist kommer du att arbeta med data-driven marknadsföring i alla möjliga former. De tjänster som de erbjuder för sina kunder skiljer sig mycket eftersom varje kund är unik men de arbetar alltid hårt för att leverera bra resultat. Du kommer främst att arbeta med områden som Paid Search, men även med SEO, Paid Social, Programmatic Display & Video. Här kommer du att planera, ställa in, övervaka och optimera digitala marknadsföringsinsatser.

Ansvarsområden:
- Utforska, skapa, hantera och analysera kampanjer i Paid Search och i många fall: Paid Social och Programmatic Display & Video. Inklusive arbete med kontinuerlig optimering.
- Bygga instrumentpaneler och presentera resultat & insikter för kunder.
- Observera förändringar och innovationer i branschen för att omvandla dessa insikter till strategiska initiativ och nytta.
- Utbilda nya teammedlemmar inom Paid Social och andra områden inom digital marknadsföring.


Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll behöver du ha minst 12 månaders arbetslivserfarenhet inom området digital marknadsföring och främst inom Paid Search. Du bör även ha några års erfarenhet och genuint intresse för Google Ads och SEM.

Vidare bör du ha goda kunskaper i Excel eller liknande program och vi ser gärna att du har någon utbildning inom digital marknadsföring, statistik, ekonomi eller likvärdigt.

Det är ett stort plus om du har erfarenhet av Paid Social eller kunskaper inom JavaScript, men det är inget krav utan endast meriterande för denna roll.

I denna roll bör du ha flytande kunskaper inom svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Om vår kund
Vår kund är en marknadsbyrå, full av specialister, som fokuserar på digital tillväxt genom optimerad marknadsföring. Deras tjänster inkluderar digital marknadsföring (ägda och köpta medier), Measurement & Analytics, Conversion Rate Optimization, Growth Advisory med mera.

Deras vision ärr att alltid vara proaktiva - de anser att en nära tvåvägskommunikation är en viktig framgångsfaktor. Vår kund är experter och ska alltid sträva efter att tillföra mer värde än vad som förväntas av dem och sträva efter att ses som en del av deras kunds team, inte som en extern byrå. De kommer att komma dit med proaktivitet och intresse samtidigt som de ständigt utvecklar sin egna kompetens.

Idag finns tre avdelningar hos vår kund:
- Digital Marketing (din avdelning)
- E-commerce Optimization (du kommer att arbeta nära detta team)
- Digital Growth Advisory (du kommer att ha ett nära samarbete med detta team i olika projekt)


Skicka in in ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund

Ansök nu

Account Executive till MillionMind ????

Account manager
Läs mer Jun 23
Vill du jobba med gamification och gillar att nätverka, träffa kunder samt skapa värde?

MillionMind fortsätter att växa och söker ytterligare en stjärna till sitt kontor i Stockholm! De söker en duktig säljare som är bra på att bibehålla en god relation med kunder och kontinuerligt arbeta med att få in nöjda kunder.

Om rollen
Som Account Executive kommer du att ansvara för att bygga upp din egen kundportfölj genom kvalitativ prospektering- och försäljningsarbete. Med din kunskap och erfarenhet kommer du att utveckla och driva många stora varumärken inom en mängd olika branscher. Du får möjligheten att driva hela säljprocessen från prospektering till mötesbokning, nykundsmöten, uppföljningar och merförsäljning. Utöver det ansvarar du för kundnöjdhet och tillväxt av kunderna över tid. Du får chansen att inspireras och ta lärdom av kollegor med gedigen kunskap inom såväl branschen som konsten att skapa och förvalta kundrelationer.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har energi, eget driv och ett affärssinne som präglas av en prestigelös och ödmjuk inställning. Du är duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter, arbetar strukturerat och ihärdigt för att nå resultat och skapa värde ute hos dina kunder. Du har en doer-mentalitet och har förståelse för vad det innebär att jobba på ett mindre bolag där varje insats har betydelse. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med B2B försäljning och långsiktiga relationer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba på eller mot mediebyrå, mediebolag med annonsförsäljning gärna 2-3 år. Sist men inte minst ser vi gärna till att du vill arbeta på ett företag som alltid levererar bra service, skapar leads och förenar nytta med nöje för sina kunder.

Om företaget

MillionMind arbetar med kommunikation, marknadsföring och utbildningar online, med gamification och quiz som metod skapar de mer värde hos människor. Gamification som har sin grund i spelelement och spelmetodik, handlar om att förstå vad det är som gör spel så engagerande och överföra den förståelsen till andra områden - som marknadsföring, utbildning, information och lojalitetsskapande - för att få ut mer inom respektive område. Vill du lära känna MillionMind bättre? Gå in och gör quizet: Gamification - Så engagerar du din målgrupp | Se demo här! | MillionMind (https://millionmind.com/#demo)

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Norsktalande Account Executive till ett entreprenörsföretag!

Innesäljare
Läs mer Jun 23
Vår kund växer så att det knakar! Därför söker vi just nu efter en viktig pusselbit till deras team. Har du minst ett års erfarenhet inom telefonförsäljning eller liknande och brinner för att skapa nya affärsmöjligheter? Är duktig på att bibehålla en god relationer med kunder och kontinuerligt arbeta med att få in nöjda kunder. Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av ett team som varje dag arbetar med att lösa sina kunders problem och utmaningar - ditt ansvarsområde är främst försäljning (innesälj). Du kommer bli tilldelad ett antal företag och du kommer snabbt få ett nätverk av företagskunder inom branschen. Målet är att bli serviceverkstans högra hand. På daglig basis kontaktar du nya kunder, tar hand om befintliga företagskunder samt introducerar nya kunder till produktutbud samt hjälper kunder som inte kommer vidare i webbshopen. Till viss del är kunderna även potentiella leverantörer vilket gör det viktigt att du undersöker frågan och vid de tillfällen även ansvarar för prisförhandlingar.

Du bearbetar kunder främst via telefon, e-post men också genom möten och via digitala kanaler (SMS och nyhetsbrev). Du kommer även delta på kundmöten och mässor vid behov.

Är du den vi söker?
Du kommer vara kundens ansikte utåt och dina arbetsuppgifter är att skapa nya kunder, stärka och bibehålla en god relation med våra befintliga kunder. För att lyckas med ditt arbete har du hög aktivitetsnivå, sätter upp tydliga mål, älskar att utmana dig själv och ger inte upp fören du sett resultatet av ditt arbete. Du är duktig på att genomföra dina arbetsuppgifter och gör det på ett metodiskt sätt.

Har du även kunskaper i andra språk som finska, danska eller norska är det ett extra plus.

Om företaget
Vår kund grundades år 2012 och är en av de ledande aktörer inom mobilreservdelar B2B. Bolaget har varit lönsamma från start och uppnådde 60 miljoner i omsättning (2019).

Bolagets HQ finns i Stockholm men delar av teamet finns i Kina, Tyskland, Ukraina, Polen och Makedonien. De har över 5000 kunder (mobil repair centers) och finns i hela världen, alltifrån Nya Kaledonien, Estland, Argentina, USA, Tunisien, Saudi Arabien, San Marino, Ryssland och Malaysia. Tillsammans med sina kunder som finns i ca 28 länder växer de kontinuerligt. Deras filosofi är att växa tillsammans med sina kunder genom att tillhandahålla de bästa produkter och tjänsterna på marknaden. Just nu expanderar de och därmed söker nya stjärnor som vill vara med på deras utvecklingsresa.

Som anställd hos våran kund erbjuds du följande:
- En positiv stämning med stark entreprenörsanda

- Utbildningar och workshops

- Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget, det är bara du som sätter gränserna!

- En attraktiv arbetsplats i stora nyrenoverade lokaler

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund

Ansök nu

Sales Development Representative till börsnoterat SaaS-bolag!

Innesäljare
Läs mer Jun 20
Är du en driven och positiv person som tidigare har arbetat med B2B-försäljning? Drivs du av att skapa affärsmöjligheter och vill vara en del av ett nytänkande och spännande SaaS-bolag? Då kanske detta kan vara något för dig! Vår kund Bidbrain söker nu en person som kommer vara den första i rollen som Sales Development Representative!

Om rollen
I rollen som Sales Development representative kommer du att vara en nyckelspelare för Bidbrains fortsatta tillväxtresa. Du kommer att fokusera främst på de inledande stadierna i deras säljprocess och vara den första kontakten mellan potentiella kunder och Bidbrain. I rollen kommer du att ha fördelen att arbeta med kompetenta och vänliga kollegor i både sälj och - marknadsteamet. Du kommer också att ha möjlighet att påverka tillväxten av Bidbrain, samtidigt som du utvecklar dina egna färdigheter och kunskaper.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Prospektera nya kunder
- Kontakta potentiella kunder genom e-post och kalla samtal
- Sätta upp möten mellan potentiella kunder och Bidbrains säljteam
- Presentera Bidbrains produkt för potentiella kunder


Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som Sales Development Representative hos vår kund Bidbrain tror vi att du tidigare har arbetat med försäljning på ett SaaS-bolag. Vi tror också att du är en målinriktad person som drivs av att prestera och nå uppsatta mål. Du är även självgående och nyfiken på att lära dig nya saker. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med performance marketing eller Google Shopping är det en stor fördel - men inte något krav.

Vi ser gärna att du också:

- Har kunskap om CRM system, Hubspot är ett extra plus
- Är datadriven - På Bidbrain älskar de data och hoppas att även du gör det
- Har en god kommunikationsförmåga
- Tycker om att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo.


Om företaget
Bidbrain är en svensk SaaS-plattform som hjälper e-handlare att öka prestandan för Google Shopping-kampanjer med hjälp av toppmodern AI-teknik. De lanserade Bidbrain för allmänheten förra året och har en serie e-handelskunder live på plattformen med hjälp av deras budgivningsalgoritm för Google shopping. De är i dagsläget utrustade med ett fantastiskt Bidbrain-team på plats, samt en produkt som får dragkraft, vilket gör det möjligt för dem att fortsätta sin internationella tillväxtresa.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Researcher till entreprenörsdrivet företag!

Researcher, rekrytering
Läs mer Jun 14
Vill du bli en del av ett entreprenöriellt team och haka på vår fortsatta tillväxtresa på GOAT Accelerate?

Denna roll är perfekt för dig som nyligen avslutat dina studier på universitet eller högskola, alternativt vill få in en fot inom området rekrytering och vill testa vingarna inom en ny bransch!

På GOAT Accelerate erbjuder vi dig rätt verktyg för att lära dig search, rekrytering och headhunting från grunden samt goda karriärmöjligheter tack vare vår tydliga och klara karriärstrappa!

Om rollen
I rollen får du möjlighet att vara delaktig genom hela processen för att på så sätt få en god kunskap kring hela vår rekryteringsprocess dvs. från kundmöten till tillsättning av kandidater.

Om du vill vara med och utveckla både din roll och bolaget tillsammans med oss så kan detta vara rätt plats för dig. Vi letar efter en Researcher som har ett stort intresse för andra människor och drivs av att skapa fantastiska resultat med högt kvalitetsfokus och relationer med kunder, kandidater och kollegor. Du trivs med att hålla dig á jour med vad som händer på arbetsmarknaden och är en fena på att hitta och skapa kontakt med attraktiva kandidater på marknaden. I rollen har du naturligtvis stort stöd från våra Rekryterare men bör trivas med stort mått av eget ansvar.

Vi söker dig som vill utveckla en gedigen kunskapsbank för att på sikt växa in i rollen som Rekryterare, vilket möjliggörs genom vår karriärstrappa!

Arbetsuppgifter:
- Identifiera och kartlägga relevanta kandidater samt kontakta och telefonintervjua dessa
- Arbeta proaktivt för att bygga nätverk av kandidater i relevanta branscher och funktioner
- Hantera ansökningar och göra urval samt boka intervjuer med ansvarig Recruitment Broker
- Tillsammans med ansvarig Recruitment Broker hålla i longlistmöten med kund, där utkomsten av searcharbetet presenteras
- Skriva annonser och marknadsmaterial för de rekryteringsuppdrag du jobbar med


Vad vi kan på GOAT erbjuda:
- Attraktiv bonusmodell och belöningsprogram
- Kontinuerlig kompetensutveckling
- Utvecklingsmöjligheter som få i branschen kan erbjuda
- Möjlighet att själv vara med och utforma roll och arbetsuppgifter
- Friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och personlig träning av en coach från vårt syskonbolag GOAT Sports
- Spela padel med kollegor, kunder och leverantörer


Är du den vi söker?
Vi ser gärna att du, liksom vi, motiveras av utmaningar, höga mål och har ett stort fokus för att uppnå resultat. Att du är engagerad i ditt arbete och håller fokus på resultatet även när du står inför utmaningar. Du har förmåga att planera ditt eget arbete på ett realistiskt sätt och tycker om att jobba tillsammans med andra, eftersom vi andra i teamet jobbar mycket självständigt men älskar att samarbeta och utvecklas tillsammans.

För att lyckas i denna roll bör du ha ett brinnande affärsintresse och vara prestations- och målinriktad. Du har en god känsla när det kommer till service och drivs av att vilja göra det lilla extra. I ditt arbete är du nyfiken och har ett genuint driv av att vilja utvecklas.

Det är meriterande om du har erfarenhet av rekrytering, service, telefonförsäljning, mötesbokning eller liknande.

Om GOAT Accelerate
Vi är ett företag inom personal- och kompetensförsörjning med fokus på rekrytering och headhunting på uppdrag av våra kunder. Vi strävar efter att hjälpa företag och individer att bli den bästa versionen av sig själva i arbetslivet. Det gör vi genom att bidra med vår metod, kompetens och expertis till de företag som vill accelerera sin verksamhet och individer som vill ta sig an nästa utmaning i sin karriär.

Vi vill skapa mervärde i de samarbeten vi kliver in gällande rekrytering av personal. Därför fortsätter vi där andra inom vår bransch slutar. Efter genomförd rekryteringsprocess vill vi skapa möjligheter för företag och individer att fortsätta förbättras i jakten på att utvecklas och bli en bättre version av sig själva. Det gör vi genom att erbjuda mervärde i form av värdefulla verktyg inom onboarding och kompetensutveckling.

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontor: Odenplan, Stockholm

Omfattning: Heltid

Omfattning: Fast lön + bonus

Ansök nu

Nyexaminerad personalvetare som vill jobba som konsultchef?

HR-konsult/PA-konsult
Läs mer Jun 13
Har du nyligen tagit examen eller kanske till och med precis gjort det nu i sommar? Vill du få in en fot i branschen och arbeta på ett modernt och växande bolag? Vår kund som är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management söker nu sin nästa stjärna. I rollen som konsultchef hos vår kund kommer du få möjligheten att ansvara för dina egna uppdrag och konsulter, samt chansen att utvecklas! Något för dig? Läs vidare!

Om rollen
I rollen som konsultchef hos vår kund kommer du spela en viktig roll och ansvara för den dagliga bemanningen ute hos deras kunder. I rollen som konsultchef kommer du även att hantera allt som rör bemanning och rekrytering. Du är också den närmaste chefen för bolagets konsulter som är ute på uppdrag och ha daglig kontakt med både konsulter och kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Lägga ut platsannonser
- Urval i ansökningar
- Intervjua kandidater
- Kundkontakt
- Avtalsskrivning


Är du den vi söker?
Vi ser gärna att du är en person som har en utbildning inom HR -och personal. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med rekrytering eller HR-relaterade frågor. Du har ett gediget intresse för branschen och är hungrig på att lära dig!

Som person är du självgående och tycker om att driva dina egna processer. Dessutom har du en stark administrativ förmåga och kan hantera korta deadlines. Du har även bra samarbetsförmåga, är kommunikativ, ansvarstagande och noggrann.

Vad kan vår kund erbjuda?

- Möjlighet till personlig utveckling
- Att bli en del av ett skarpt och drivet gäng med härlig teamkänsla
- Ett fint kontor i Hammarby sjöstad med två terrasser
- Friskvårdsbidrag
- Mycket roliga gemensamma aktiviteter och AW's


Om företaget
Vår kund är marknadsledande inom kontraktslogistik i Norden och finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2020 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Customer Sales Representative till Pandy!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 13
Är du en driven och positiv person som älskar att sätta dina kunder i fokus? Brinner du för att skapa affärsmöjligheter och nå uppsatta mål? Då kanske rollen som Customer Sales Representative kan vara något för dig!

Vår kund Pandy växer ordentligt och behöver nu en stjärna till sitt B2C team som vill vara med på deras spännande tillväxtresa. Pandy är ett innovativt och familjärt bolag som med sina smarta och genomtänkta lösningar hjälper både hushåll och kontor att bli mer tidseffektiva med mindre miljöpåverkan. Dessutom består Pandy av ett otroligt härligt gäng och längtar nu efter sin nästa kollega! Läs mer, det kan vara du! ????

Om rollen
I rollen som Customer Sales Representative hos Pandy kommer du att ha daglig kundkontakt och både jobba med merförsäljning till befintliga kunder och samt ta hand om inkommande leads och nya kunder. Din allra viktigaste uppgift kommer vara att lyssna in, förstå kundens behov, stänga affärer och skapa bästa möjliga kundupplevelse för Pandys kunder.

Arbetsuppgifter:
- Försäljning av Pandys tjänster till nya- och befintliga kunder

- Daglig dialog med driftavdelningen

- Problemlösning av olika kundcase

- Driva försäljningsprocesser från första kundkontakt till stängd affär

- Jobba mot uppsatta försäljningsmål


Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen måste du vara en människoälskare, kommunikativ och alert. Vi tror också att du tidigare har erfarenhet av att arbeta i en säljande eller kundnära roll. Det är självklart meriterande om du tidigare har jobbat med försäljning, kundservice eller utveckling av kundrelationer.

Vår kund söker en person som är resultatinriktad och brinner för sina kunder och att skapa affärsmöjligheter. De ser gärna att du också är ordningsam, strukturerad och helt enkelt tycker om att alltid ha koll på läget.

Ett extra plus om du älskar hundar, de finns nämligen några på kontoret!

Om företaget
Pandy är ett helt nytt typ av Serviceföretag! Genom att hjälpa sina kunder med fix, flytt och städ gör dem både hem och kontor effektiva. Pandy är ett ungt och innovativt bolag med sitt huvudkontor mitt på Östermalm, Stockholm.

Förutom att Pandy dessutom har en fantastisk företagskultur med mycket skratt, aktiviteter och AW:s kommer du få möjligheten att påverka din egen roll och klättra inom bolaget. Du kommer även ha stora möjligheter att få vara med och påverka samt lyfta nya idéer.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Senior redovisningskonsult till spännande bolag!

Redovisningskonsult
Läs mer Jun 13
Har du tidigare arbetat på en redovisningsbyrå och nu vill hitta nya utmaningar och utvecklas och axla en mer ansvarstagande roll? Är redovisning, kryptovalutor, rådgivning till företag, att leda ditt eget team i något uppdrag eller kanske gå in i ett interimsuppdrag en period något som intresserar dig? Hos vår kund NS Accounting finns det inga begränsningar och möjligheterna är stora!

Låter det som en spännande utmaning för dig? Läs vidare!

Om rollen
I rollen som redovisningskonsult hos NS Accounting kommer du att vara en del av ett team på 10 kompetenta och drivna personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att tillsammans med ditt team ansvara för leveransen samt bolagets kunders redovisning, bokslut och årsredovisningar. I rollen kommer du också få möjligheten att gå in i olika projekt och aktivt arbeta med regelverk, systemfrågor mm. Hos NS Accounting blir du en nyckelspelare för deras resa mot ökad tillväxt.

Arbetsuppgifter:
- Löpande bokföring och redovisning åt deras kunder
- Årsredovisning
- Inkomstdeklarationer
- Koncernredovisning
- Ansvara för teamet och leverans
- Controlling


Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen som redovisningskonsult hos NS Accounting ser vi gärna att du tidigare har arbetat på en redovisningsbyrå och har arbetat självständigt med flertalet årsredovisningar. Du är också en social och nyfiken person som tycker om att arbeta i team och samarbeta med dina kollegor.

Du har även:

- En kandidatexamen inom Ekonomi
- Minst 5 års erfarenhet från en redovisningsbyrå
- Ett enormt driv och brinner för redovisning


Vad kan NS Accounting erbjuda dig?
- Möjlighet till egen personlig utveckling
- Att bli en del av ett härligt gäng med stark teamkänsla
- Ett kontor mitt i Stockholm
- Friskvårdsbidrag
- Privat sjukvårdsförsäkring
- Tjänstepension
- Bonusprogram


Om företaget
Nascent Strategy Accounting är en redovisningsbyrå belägen på Norrlandsgatan mitt i city. Det är en redovisningsbyrå med starkt ägande, kompetent ledning och en enorm tillväxtpotential. Det är också ett modernt bolag som i dagsläget jobbar med ca 80 kunder, bland deras kunder finns många välkända och spännande bolag i varierande storlek och de är ett av få bolag som idag har kunskap om och kan redovisa kryptovalutor.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Account manager till Consid!

Account manager
Läs mer Jun 13
B2B-säljare, se hit! Vår kund Consid söker nu en ny stjärna till sitt säljteam. Vår kund tror på att göra gott. Både mot deras medarbetare, kunder och i världen överlag. Consid jobbar för att digitalisera Sverige, nå jämställdhet i IT -branschen och arbeta i framkant med innovation. Consid har fått många utmärkelser som de är väldigt stolta över. Kan du vara deras nästa Account Manager? Läs mer om rollen redan idag!

Om rollen
I rollen som Account Manager ska du vara driven, prestigelös och klara av att driva processen framåt på egen hand. Du tar för dig, är en problemlösare och kan ta egna beslut. Consid erbjuder frihet under ansvar men ser gärna att man är på plats och blir en i gänget. Här får du chansen att jobba med några av Sveriges största bolag.

Arbetsuppgifter:
- Matcha konsulter med kund / rekrytering
- Lösa problem
- Ansvara för ljumma samtal
- Ta hand om och ansvara för nya kunder / sälj


Är du den vi söker?
Är du hungrig, driven och sugen på att jobba på ett spännande och växande IT-konsultbolag med goda värderingar som vill se dig utvecklas. Då kan du vara den de söker. Du ska vara din egen entreprenör och trivas med att ta ansvar. Att lyfta luren och ringa bör vara något som känns bra för dig.

Om Consid
Consid grundades för 20 år sedan och växer så det knakar, de är Nordens största IT-konsultbolag! Idag finns de i 33 städer och fortsätter att växa för varje år. Deras fokus är problemlösning, oavsett om det är ett stort eller litet problem. De är experter inom hela digitaliseringsresan. Du får jobba med ett ödmjukt team där man hjälps åt och stöttar varandra.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision)

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Green Tech Account Manager till ett tillväxtbolag!

Account manager
Läs mer Jun 8
Har du tidigare erfarenhet av B2B- försäljning och ett genuint intresse för teknik? Vill du arbeta på ett företag som inte bara gör gott för miljön utan även har kul tillsammans där du dagligen blir omringad utav ett grymt team som dagligen motiverar, stöttar och hittar på saker tillsammans?


Om tjänsten
I din roll som Green Tech Account Manager arbetar du dagligen med att skapa, utveckla och bibehålla affärsrelationer med nya och befintliga kunder och löpande bevaka och följa upp de affärsmöjligheter som du skapat. Det är viktigt att du är självgående, nyfiken och genuint vill hjälpa dina kunder. Du kommer vara en del utav Office Recyclings säljavdelning som dagligen motiverar, pushar och hjälper varandra att överträffa sina individuella mål och företagets mål. Har du energin och engagemanget så är ”sky's the limit!”

Arbetsuppgifter
Som Green Tech Account Manager kommer du att arbeta med följande arbetsuppgifter:

- Prospektera nya kunder
- Boka möten och besöka kunder
- Behovsanalyser och offerering
- Stänga affärer
- Möjlighet att bli ansvarig föra nya affärsben


Din främsta uppgift kommer vara att sälja in återvinningslösningar via telefonen vilket därför kräver att du är en orädd och social person som drivs av att skapa nya relationer och hjälpa sina kunder. Genom daglig kontakt med kunder kommer du att få en bättre förståelse för den marknaden du jobbar mot och skapar värde i det du gör.

Vem är du?
För att briljera i rollen som Green Tech Account Manager hos Office Recycling ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med B2B-försäljning. Det är meriterande om du har ett genuint intresse för teknik. Som person är du driven, målmedveten och lyhörd. Du är inte rädd att kontakta kunder via telefon och motiveras utav att se resultat. Du har god social kompetens och tycker att det är roligt att skapa kontakt med nya människor. Utöver det har du en passion för försäljning, nätverksbyggande och tillväxt.

Vem söker vi efter:

- Tidigare erfarenhet inom B2B (Försäljning inom Facility Management är ett plus!)
- Målmedveten person som är strukturerad och jobbar effektivt
- Driven, energisk och positiv som person
- Social och kan hantera olika typer av människor
- Motiveras av utveckling och resultat


Om Office Recycling
Office Recycling är Sveriges grönaste återvinningsföretag. De har skapat ett framgångsrikt recept för att hjälpa företag att öka sin återvinning kombinerat med fossilfria transporter till samma pris som ett oljeberoende alternativ. De är Sveriges enda återvinningsföretag med Bra Miljöval från Naturskyddsföreningen. Det är ett innovativt och framgångsrikt företag i stark tillväxt!

Kärnverksamheten går ut på att hjälpa företag och kontor med deras återvinning, genom att hämta alla typer av material som normalt förbrukas på ett kontor. Deras vision är att hela Stockholm ska bryta sitt beroende av tunga dieseltransporter och att vartenda kontor ska använda sig av fossilfria transporter för att neutralisera sin miljöpåverkan. Företaget präglas av en positiv anda där du som är social kommer att trivas!

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision utan tak

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund Office Recycling

Ansök nu

Finsktalande Account Manager till ett entreprenörsföretag!

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Vår kund växer så att det knakar! Därför söker vi just nu efter en viktig pusselbit till deras team. Har du minst ett års erfarenhet inom telefonförsäljning eller liknande och brinner för att skapa nya affärsmöjligheter? Är duktig på att bibehålla en god relationer med kunder och kontinuerligt arbeta med att få in nöjda kunder. Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av ett team som varje dag arbetar med att lösa sina kunders problem och utmaningar - ditt ansvarsområde är främst försäljning (innesälj). Du kommer bli tilldelad ett antal företag och du kommer snabbt få ett nätverk av företagskunder inom branschen. Målet är att bli serviceverkstans högra hand. På daglig basis kontaktar du nya kunder, tar hand om befintliga företagskunder samt introducerar nya kunder till produktutbud samt hjälper kunder som inte kommer vidare i webbshopen. Till viss del är kunderna även potentiella leverantörer vilket gör det viktigt att du undersöker frågan och vid de tillfällen även ansvarar för prisförhandlingar.

Du bearbetar kunder främst via telefon, e-post men också genom möten och via digitala kanaler (SMS och nyhetsbrev). Du kommer även delta på kundmöten och mässor vid behov.

Är du den vi söker?
Du kommer vara kundens ansikte utåt och dina arbetsuppgifter är att skapa nya kunder, stärka och bibehålla en god relation med våra befintliga kunder. För att lyckas med ditt arbete har du hög aktivitetsnivå, sätter upp tydliga mål, älskar att utmana dig själv och ger inte upp fören du sett resultatet av ditt arbete. Du är duktig på att genomföra dina arbetsuppgifter och gör det på ett metodiskt sätt.

Har du även kunskaper i andra språk som finska, danska eller norska är det ett extra plus.

Om företaget
Vår kund grundades år 2012 och är en av de ledande aktörer inom mobilreservdelar B2B. Bolaget har varit lönsamma från start och uppnådde 60 miljoner i omsättning (2019).

Bolagets HQ finns i Stockholm men delar av teamet finns i Kina, Tyskland, Ukraina, Polen och Makedonien. De har över 5000 kunder (mobil repair centers) och finns i hela världen, alltifrån Nya Kaledonien, Estland, Argentina, USA, Tunisien, Saudi Arabien, San Marino, Ryssland och Malaysia. Tillsammans med sina kunder som finns i ca 28 länder växer de kontinuerligt. Deras filosofi är att växa tillsammans med sina kunder genom att tillhandahålla de bästa produkter och tjänsterna på marknaden. Just nu expanderar de och därmed söker nya stjärnor som vill vara med på deras utvecklingsresa.

Som anställd hos våran kund erbjuds du följande:
- En positiv stämning med stark entreprenörsanda

- Utbildningar och workshops

- Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget, det är bara du som sätter gränserna!

- En attraktiv arbetsplats i stora nyrenoverade lokaler

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund

Ansök nu

Frontend Developer Consultant to: This is Deploy

Frontend-utvecklare
Läs mer Jun 8
You will join a highly motivated team and will be working on a modern solution. We are looking for technology experts who want to make an impact on new business by applying their best practices. With your teammates, you’ll be solving complex code related challenges and you’ll be continuously making an impact!

Tasks:
- Have a strong voice in choosing languages, frameworks and application architecture for new projects. Currently used technologies in selection include React, Angular, Vue, TypeScript, GraphQL, ReactNative.
- Be involved in infrastructure work such as cloud server orchestration, with tools like Docker, Kubernetes.
- Be exposed to the whole product development process, in an environment where your ideas count.
- Participate in code review, to make sure we ship the best possible code.
- Work closely with the business team, fellow developers and UX experts to plan and execute product releases with an agile team.
Are you the one we are looking for?
- Have a minimum five years actively working with JavaScript.
- Have a good understanding of the current state of JavaScript.
- Have production experience in at least one of the main JavaScript Frameworks, e.g., React, Vue, or Angular.
- Have experience in setting up and configuring webpack
- Have experience in TypeScript and GraphQL
- Have experience in working with Node/Express.
- Have a good knowledge of HTML and CSS
- Have a good eye for details


About the company
To be on the forefront of digitalisation and IT you have to rely on people. That is why Deploy as an organization is built on trust and responsibility, with a comprehensive personal development program. All consultants work on-site with companys clients, but while its on-site all of Deploys combined knowledge is available. A culture where you are never afraid of turning to each other for input - because they cherish diverse experiences, knowledge sharing and personal values at Deploy. Since this is Deploy started in 2017 they have grown fast and employed 10+ people and have assisted clients such as Klarna, BoardClic, Care to translate, and Jobylon to mention a few. Deploy produce work that they can be proud of, and it is done through a tight-knit team built on trust and responsibility.As employee you will receive:
- A unique opportunity of being a part of a really dynamic scaleup-team!
- Possibility to continuously grow and gain valuable experience
- An experienced and creative team to learn from
- A strong, care-oriented community, eager to help eachother
- Swedish benefits such as pension, insurances, health care allowance, phone and computer


Submit your application today!
Does this sound like something for you? You are welcome with your application! Access is by agreement. We read applications and call for an interview on an ongoing basis. We look forward to hear from you!

Work place: Stockholm

Start: Immediately taking into account the notice period

Salary: Basic salary

Extent: Full-time (consultant work on-site)

Ansök nu

Account Executive till MillionMind ????

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Vill du jobba med gamification och gillar att nätverka, träffa kunder samt skapa värde?

MillionMind fortsätter att växa och söker ytterligare en stjärna till sitt kontor i Stockholm! De söker en duktig säljare som är bra på att bibehålla en god relation med kunder och kontinuerligt arbeta med att få in nöjda kunder.

Om rollen
Som Account Executive kommer du att ansvara för att bygga upp din egen kundportfölj genom kvalitativ prospektering- och försäljningsarbete. Med din kunskap och erfarenhet kommer du att utveckla och driva många stora varumärken inom en mängd olika branscher. Du får möjligheten att driva hela säljprocessen från prospektering till mötesbokning, nykundsmöten, uppföljningar och merförsäljning. Utöver det ansvarar du för kundnöjdhet och tillväxt av kunderna över tid. Du får chansen att inspireras och ta lärdom av kollegor med gedigen kunskap inom såväl branschen som konsten att skapa och förvalta kundrelationer.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har energi, eget driv och ett affärssinne som präglas av en prestigelös och ödmjuk inställning. Du är duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter, arbetar strukturerat och ihärdigt för att nå resultat och skapa värde ute hos dina kunder. Du har en doer-mentalitet och har förståelse för vad det innebär att jobba på ett mindre bolag där varje insats har betydelse. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med B2B försäljning och långsiktiga relationer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba på eller mot mediebyrå, mediebolag med annonsförsäljning gärna 2-3 år. Sist men inte minst ser vi gärna till att du vill arbeta på ett företag som alltid levererar bra service, skapar leads och förenar nytta med nöje för sina kunder.

Om företaget

MillionMind arbetar med kommunikation, marknadsföring och utbildningar online, med gamification och quiz som metod skapar de mer värde hos människor. Gamification som har sin grund i spelelement och spelmetodik, handlar om att förstå vad det är som gör spel så engagerande och överföra den förståelsen till andra områden - som marknadsföring, utbildning, information och lojalitetsskapande - för att få ut mer inom respektive område. Vill du lära känna MillionMind bättre? Gå in och gör quizet: Gamification - Så engagerar du din målgrupp | Se demo här! | MillionMind (https://millionmind.com/#demo)

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Account Executive till ett entreprenörsföretag!

Account manager
Läs mer Jun 8
Vår kund växer så att det knakar! Därför söker vi just nu efter en viktig pusselbit till deras team. Har du minst ett års erfarenhet inom telefonförsäljning eller liknande och brinner för att skapa nya affärsmöjligheter? Är duktig på att bibehålla en god relationer med kunder och kontinuerligt arbeta med att få in nöjda kunder. Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av ett team som varje dag arbetar med att lösa sina kunders problem och utmaningar - ditt ansvarsområde är främst försäljning (innesälj). Du kommer bli tilldelad ett antal företag och du kommer snabbt få ett nätverk av företagskunder inom branschen. Målet är att bli serviceverkstans högra hand. På daglig basis kontaktar du nya kunder, tar hand om befintliga företagskunder samt introducerar nya kunder till produktutbud samt hjälper kunder som inte kommer vidare i webbshopen. Till viss del är kunderna även potentiella leverantörer vilket gör det viktigt att du undersöker frågan och vid de tillfällen även ansvarar för prisförhandlingar.

Du bearbetar kunder främst via telefon, e-post men också genom möten och via digitala kanaler (SMS och nyhetsbrev). Du kommer även delta på kundmöten och mässor vid behov.

Är du den vi söker?
Du kommer vara kundens ansikte utåt och dina arbetsuppgifter är att skapa nya kunder, stärka och bibehålla en god relation med våra befintliga kunder. För att lyckas med ditt arbete har du hög aktivitetsnivå, sätter upp tydliga mål, älskar att utmana dig själv och ger inte upp fören du sett resultatet av ditt arbete. Du är duktig på att genomföra dina arbetsuppgifter och gör det på ett metodiskt sätt.

Har du även kunskaper i andra språk som finska, danska eller norska är det ett extra plus.

Om företaget
Vår kund grundades år 2012 och är en av de ledande aktörer inom mobilreservdelar B2B. Bolaget har varit lönsamma från start och uppnådde 60 miljoner i omsättning (2019).

Bolagets HQ finns i Stockholm men delar av teamet finns i Kina, Tyskland, Ukraina, Polen och Makedonien. De har över 5000 kunder (mobil repair centers) och finns i hela världen, alltifrån Nya Kaledonien, Estland, Argentina, USA, Tunisien, Saudi Arabien, San Marino, Ryssland och Malaysia. Tillsammans med sina kunder som finns i ca 28 länder växer de kontinuerligt. Deras filosofi är att växa tillsammans med sina kunder genom att tillhandahålla de bästa produkter och tjänsterna på marknaden. Just nu expanderar de och därmed söker nya stjärnor som vill vara med på deras utvecklingsresa.

Som anställd hos våran kund erbjuds du följande:
- En positiv stämning med stark entreprenörsanda

- Utbildningar och workshops

- Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget, det är bara du som sätter gränserna!

- En attraktiv arbetsplats i stora nyrenoverade lokaler

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund

Ansök nu

Spansktalande innesäljare till ett snabbväxande företag!

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Vår kund växer så att det knakar! Därför söker vi just nu efter en viktig pusselbit till deras team. Vi söker dig om talar och skriver obehindrat på både engelska och spanska, då det används i det dagliga arbetet.

Har du minst ett års erfarenhet inom telefonförsäljning eller liknande och brinner för att skapa nya affärsmöjligheter? Är duktig på att bibehålla en god relationer med kunder och kontinuerligt arbeta med att få in nöjda kunder. Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av ett team som varje dag arbetar med att lösa sina kunders problem och utmaningar - ditt ansvarsområde är främst försäljning (innesälj). Du kommer bli tilldelad ett antal företag och du kommer snabbt få ett nätverk av företagskunder inom branschen. Målet är att bli serviceverkstans högra hand. På daglig basis kontaktar du nya kunder, tar hand om befintliga företagskunder samt introducerar nya kunder till produktutbud samt hjälper kunder som inte kommer vidare i webbshopen. Till viss del är kunderna även potentiella leverantörer vilket gör det viktigt att du undersöker frågan och vid de tillfällen även ansvarar för prisförhandlingar.

Du bearbetar kunder främst via telefon, e-post men också genom möten och via digitala kanaler (SMS och nyhetsbrev). Du kommer även delta på kundmöten och mässor vid behov.

Är du den vi söker?
Du kommer vara kundens ansikte utåt och dina arbetsuppgifter är att skapa nya kunder, stärka och bibehålla en god relation med våra befintliga kunder. För att lyckas med ditt arbete har du hög aktivitetsnivå, sätter upp tydliga mål, älskar att utmana dig själv och ger inte upp fören du sett resultatet av ditt arbete. Du är duktig på att genomföra dina arbetsuppgifter och gör det på ett metodiskt sätt.

Det är meriterande om du kan andra språkkunskaper såsom italienska, tyska, arabiska eller franska.

Om företaget
Vår kund grundades år 2012 och är en av de ledande aktörer inom mobilreservdelar B2B. Bolaget har varit lönsamma från start och uppnådde 60 miljoner i omsättning (2019).

Bolagets HQ finns i Stockholm men delar av teamet finns i Kina, Tyskland, Ukraina, Polen och Makedonien. De har över 5000 kunder (mobil repair centers) och finns i hela världen, alltifrån Nya Kaledonien, Estland, Argentina, USA, Tunisien, Saudi Arabien, San Marino, Ryssland och Malaysia. Tillsammans med sina kunder som finns i ca 28 länder växer de kontinuerligt. Deras filosofi är att växa tillsammans med sina kunder genom att tillhandahålla de bästa produkter och tjänsterna på marknaden. Just nu expanderar de och därmed söker nya stjärnor som vill vara med på deras utvecklingsresa.

Som anställd hos våran kund erbjuds du följande:
- En positiv stämning med stark entreprenörsanda

- Utbildningar och workshops

- Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget, det är bara du som sätter gränserna!

- En attraktiv arbetsplats i stora nyrenoverade lokaler

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund

Ansök nu

Junior Account Manager till prisbelönt Gasell-företag!

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Dags för en ny utmaning? Vill du satsa på din karriär inom B2B- försäljning? Arbeta på ett företag som inte bara gör gott för miljön utan även har kul tillsammans där du dagligen blir omringad utav ett grymt team som dagligen motiverar, stöttar och hittar på saker tillsammans?


Om tjänsten
I din roll som Account Manager arbetar du dagligen med att skapa relationer med kunder. Du kommer att ansvara för att skapa, utveckla och bibehålla affärsrelationer med nya och befintliga kunder och löpande bevaka och följa upp de affärsmöjligheter som du skapat. Du kommer vara en del utav Office Recyclings säljavdelning som dagligen motiverar, pushar och hjälper varandra att överträffa sina individuella mål och företagets mål. Har du energin och engagemanget så är ”sky's the limit!”

Arbetsuppgifter
Som Account Manager kommer du att arbeta med följande arbetsuppgifter:

- Prospektera nya kunder
- Boka möten och besöka kunder
- Behovsanalyser och offerering
- Stänga affärer
- Möjlighet att bli ansvarig föra nya affärsben


Din främsta uppgift kommer vara att sälja in återvinningslösningar via telefonen vilket därför kräver att du är en orädd och social person som drivs av att skapa nya relationer och hjälpa sina kunder. Genom daglig kontakt med kunder kommer du att få en bättre förståelse för den marknaden du jobbar mot och skapar värde i det du gör.

Vem är du?
För att briljera i rollen som Account manager hos oss Office Recycling ser vi gärna att du som person är du driven, målmedveten och lyhörd. Du är inte rädd att kontakta kunder via telefon och motiveras utav att se resultat. Du har god social kompetens och tycker att det är roligt att skapa kontakt med nya människor. Utöver det har du en passion för försäljning, nätverksbyggande och tillväxt.

Vem söker vi efter:

- Tidigare erfarenhet inom B2B (Försäljning inom Facility Management är ett plus!)
- Målmedveten person som är strukturerad och jobbar effektivt
- Driven, energisk och positiv som person
- Social och kan hantera olika typer av människor
- Motiveras av utveckling och resultat


Om Office Recycling
Office Recycling är Sveriges grönaste återvinningsföretag. De har skapat ett framgångsrikt recept för att hjälpa företag att öka sin återvinning kombinerat med fossilfria transporter till samma pris som ett oljeberoende alternativ. De är Sveriges enda återvinningsföretag med Bra Miljöval från Naturskyddsföreningen. Det är ett innovativt och framgångsrikt företag i stark tillväxt!

Kärnverksamheten går ut på att hjälpa företag och kontor med deras återvinning, genom att hämta alla typer av material som normalt förbrukas på ett kontor. Deras vision är att hela Stockholm ska bryta sitt beroende av tunga dieseltransporter och att vartenda kontor ska använda sig av fossilfria transporter för att neutralisera sin miljöpåverkan. Företaget präglas av en positiv anda där du som är social kommer att trivas!

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision utan tak

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund Office Recycling

Ansök nu

Account Executive till SaaS-bolag inom kundservice!

Account manager
Läs mer Jun 8
Hello Ebbot är på en resa att ta kundservice till framtiden med hjälp av Artificiell Intelligens. Idag används deras teknik mest i deras väl omtyckta, intelligenta chatbot Ebbot, men även deras AI-drivna chattverktyg för människor.

De är i ett läge där deras tjänst har fått ordentligt fäste på marknaden. De jobbar idag med företag som NetOnNet, Nelly.com, Rusta, Byggmax & ett flertal kommuner och högskolor.

Om rollen
I rollen som Account Executive på Hello Ebbot kommer du tillsammans med nuvarande team fortsätta bygga upp Ebbots säljavdelning. Här kommer självklart försäljningen i sig vara en stor del av arbetet, du har eget ansvar över hela säljcykeln, från prospektering till långsiktig kundvård. Här finns de bästa verktygen på marknaden för att lyckas så bra som möjligt.

Tiden läggs i huvudsak på att bygga relationer med beslutsfattare, organisera marknadsaktiviteter för att höja awareness av Ebbot, och projektleda pågående säljprocesser.

Hello Ebbot tror att LinkedIn är ett av de bästa verktygen just nu för försäljning, och din närvaro på plattformen tror de är en viktig faktor för att lyckas i arbetet.

Säljcykeln kan vara lång, komplicerad, och omfatta ett flertal stakeholders. Försäljning när den är som roligast helt enkelt.

Då företaget fortfarande är relativt unga finns oändliga möjligheter att utvecklas och på sikt växa inom organisationen.

Vem är du som vi söker?
Vi söker efter en proaktivt arbetande person som till vardags är en lagspelare, nyfiken på att lära sig nya saker, har ett "growth-mindset" samt har vana av att sätta upp mål och strukturera ditt arbete för att nå dem.

Du är bekväm med Linkedin som verktyg i din försäljning och behärskar flera bollar i luften samtidigt.

För att lyckas i rollen bör du även vara en social kameleont som har ett intresse av kommunikation, gillar att bygga relationer och är en god lyssnare för att kunna anpassa din dialog utefter personen du pratar med.

Krav för rollen:
- Du har minst 2 års erfarenhet av B2B försäljning.
- Du talar flytande svenska och engelska i tal och skrift.
- Tekniskt intresse.


Meriterande:
- Du har jobbat med SaaS-försäljning.
- Du har erfarenhet av komplexa försäljingsprocesser.
- Du jobbat med kundservice.


Om företaget
På Hello Ebbot älskar de kundservice och framtiden. Företaget använder den senaste tekniken inom AI för att fortsatt utveckla deras väl omtyckta chatbot Ebbot, men har även förstått att för att leverera en kundupplevelse i världsklass behöver de människan på rätt ställen.

Samarbetet mellan Ebbot och deras fullspäckade chattklient är därför något de lagt sina hjärtan i. Målsättningen är att Ebbot ska ta hand om majoriteten av repetitiva frågor, vilket leder till att tid frigörs för människan att leverera service i världsklass. Dessutom hålls motivationen uppe då lättlösta "själsdödande" frågor byts ut mot mer komplexa problem.

Hello Ebbot har lärt oss mycket av att genomföra projekt i organisationer med komplexa kundcenter, och de vet att genom att ta en aktiv roll i ett automatiseringsprojekt kan de försäkra kvalitet samt inte ta upp allt för mycket resurser hos deras kunder.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Nordisktalande Account Manager!

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Vi söker just nu efter flera Account Managers / Innesäljare till flertalet kunder till oss inom olika branscher runt om i Stockholm.

Är du driven och motiverad person som gillar hantverket "försäljning" och som vill bli den bästa versionen av dig själva inom just Försäljning? Då har du hittat rätt annons.

Rollen som Account Manager
Att vara Account Manager är lite som att driva ditt eget företag i företaget då du själv väljer hur du planerar dina arbetsdagar. Du jobbar efter tydliga mål för att hela tiden sträva efter att bli den bästa versionen av dig själv inom försäljning genom självutveckling och på så vis nå goda resultat. Du kommer även ha stöd från bland annat de närmsta kollegorna.

Att jobba med försäljning hos någon av våra kunder innebär i korthet att du identifierar eventuella behov av de tjänster som du erbjuder till företagskunder på marknaden. För varje affär du tar hem hjälper du företag att göra tillväxt - samtidigt som du gör goda resultat och visar framfötterna.

Vad är dina arbetsuppgifter?
Som Account Manager hos någon av våra kunder bygger och utvecklar du dina egna kundrelationer. Inledningsvis handlar det mycket om prospektering och mötesbokning, därefter fördjupade samarbeten och mer komplexa affärer.

En vanlig dag för dig som Account Manager innebär att söka upp och kontakta nya företag och personer samt utföra personliga möten med fokus på behovsanalys och kundnöjdhet.

Är du den som kommer göra jobbet?
Som person har du ett stark drivkraft och stort engagemang som driver dig framåt i arbetet. Du driv av att skapa långsiktiga relationer och brinner för att service. Du har en god affärsförståelse och har lätt för att skapa dig en helhetssyn över situationer som kan uppstå. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med B2B försäljning och nykundsbearbetning. Våra kunder lägger stor vikt vid din potential och dina personliga egenskaper som i sin tur kommer avgöra om du både trivs och lyckas i rollen som Account Manager.

Ansökan och kontaktuppgifter
De olika uppdrag hos våra kunder är en tillsvidareanställningar med placering i Stockholm. Vårt mål är att matcha din profil utifrån vart du är på väg och vad du vill i kombination med vad våra kunder söker i sin framtida säljare hos dem.

Vi utför urval och intervjuer löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan så fort du kan.

Ansök nu

Affärsfokuserad Account Manager till AdTech-bolag!

Innesäljare
Läs mer Jun 8
Just nu är vi på jakt efter affärsorienterade och motiverade personer som vill fortsätta sin framgångsrika säljkarriär hos vår kund BrightBid.

BrightBid expanderar och växer så det knakar vilket innebär att de söker flera ambitiösa och duktiga säljare till rollen som Account Manager. Vi söker dig som tillsammans med BrightBid vill vara med och fortsätta bygga bolaget som just nu är i en stark tillväxt. De har på två år gått från 1 till 28 anställda. De har nyligen öppnat kontor i Norge och inom kort öppnar de även upp i England.

Därför söker vi dig som är sugen på en ny utmaning inom försäljning och lockas av att vara en del av BrightBids framfart och jobba med produkter/tjänster inom adtech för att skapa värde hos företagets kunder.

Om rollen
Tjänsten som Account Manager är en bred roll där du kommer att få arbeta med varierande arbetsuppgifter som att prospektera fram nya kunder, genomföra kundmöten och boka möten med nya samt befintliga kunder.

Arbetsuppgifter
Som Account Manager kommer du att arbeta med arbetsuppgifter så som:

- Prospektering av kontaktpersoner och företag
- Boka möten
- Utföra personliga möten med potentiella kunder
- Ta fram relevanta affärsförslag
- Följa upp befintliga avtalskunder
- Nätverka för att hitta nya affärsmöjligheter


Rollen innefattar nykundsbearbetning för att bidra till den fortsatta tillväxtresan och kräver därför att du är en nyfiken och orädd person som brinner för att skapa nya relationer. Tjänsten passar dig som vill få in en fot hos en intressant starkt växande startup som har en fortsatt spännande tillväxtresa framför sig och samtidigt få fortsätta din individuella utveckling som säljare för att bidra till företaget. För dig som visar framfötterna kommer det finnas mycket goda utvecklingsmöjligheter och även förtjänstmöjligheter utöver det vanliga inom branschen.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Account Manager är du resultatfokuserad och har en stark förmåga att skapa nya affärsrelationer. Du är en självgående passionerad säljare som har drivet och tålamodet att arbeta med längre säljprocesser samtidigt som du är en teamplayer som vill vara med och lyfta gruppen.

Rollen kräver att du är affärsmässig och pedagogisk i presentation mot kund vilket innebär att du har ett strukturerat och proaktivt arbetssätt. Vi söker dig som är målmedveten, tar egna initiativ och ansvar för att skapa långsiktiga samarbeten med företag.

Krav för rollen:
- Arbetslivserfarenhet inom B2B-försäljning, minst 2-3 år.
- Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.


Meriterande:
- Bransch eller närliggande branscherfarenhet
- Kunskap i Google Analytics
- Uppsökande försäljning / nykundsbearbetning
- Kunskap inom SEO, SEM och webbutveckling
Om BrightBid
BrightBid är ett AdTech-bolag som drivs av att skapa tydliga resultat och mervärde för deras kunder. De älskar att göra det enkelt för deras kunder att synas online via digital marknadsföring.

BrightBid består av ett ambitiöst team som brinner för att skapa grymma resultat för våra kunder. Vi fokuserar på Google Ads och vi har erfarenhet av att jobba med alla möjliga kunder i olika branscher, stora som små. Vi jobbar enbart med den senaste tekniken inom varje segment och genom egenutvecklade innovationer hjälper vi till att driva branschen framåt. Vi har lång erfarenhet inom digital marknadsföring och verktygen för att göra verksamheter synliga på ett enkelt sätt online.

Skicka in in ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Grundlön plus provision

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund BrightBid

Ansök nu

Rekryteringsansvarig till tillväxtbolag på framfart!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 8
Vi på GOAT Accelerate fortsätter att växa och söker nu ytterligare en stjärna inom rekrytering till vårt kontor i Stockholm! Ta chansen att bli en del av vårt växande team och var med på vår spännande tillväxtresa som vi har framför oss.

Detta är en perfekt roll för dig som genuint gillar rekrytering, service och att nätverka med andra människor!

Om rollen
I rollen som Rekryteringsansvarig arbetar du med både rekrytering och företagsservice. I din vardag driver du rekryteringsprojekt för kunds räkning inom white-collar. Arbetsroller du rekryterar aktivt och proaktivt är främst inom försäljning, marknad, management, HR och IT.

Du har eget ansvar för hela rekryteringsprocessen från start till mål och jobbar mot uppsatta mål och budget där du kan dra nytta av din egen prestation. Du driver flera rekryteringsprocesser parallellt och arbetar även med att utveckla befintliga kundrelationer samt aktivt försöka skapa ny affärsmöjligheter som gynnar dig och företaget i din roll.

Du får hos oss en gedigen onboarding behandlar bland annat vår metodik, arbetssätt, rekrytering i allmänhet, affären och branschen. Du ges stort eget ansvar med flexibilitet och har goda möjligheter att påverka både din egen och GOAT Accelerates utveckling.

Vad vi kan på GOAT erbjuda:

- Attraktiv bonusmodell och belöningsprogram
- Kontinuerlig kompetensutveckling
- Utvecklingsmöjligheter som få i branschen kan erbjuda
- Möjlighet att själv vara med och utforma roll och arbetsuppgifter
- Friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och personlig träning av en coach från vårt syskonbolag GOAT Sports
- Spela padel med kollegor, kunder och leverantörer


Är du den vi söker?
Vi söker efter en person som har ca 1-2 års erfarenhet av en liknande roll inom rekrytering eller en bakgrund inom B2B-försäljning. Vidare ser vi gärna att du är en social person, serviceinriktad, med ett intresse för relationsbyggande. Dessutom bör du vara en lagspelare med ett strukturerat och lösningsinriktat fokus. Arbetet kommer bestå utav mycket eget ansvar. Därför värderar vi även självständighet högt och förmågan att kunna driva processer framåt på eget initiativ.

Du bör även ha hög kommunikativ förmåga i svenska i både tal och skrift. Utbildning på universitet/högskola är meriterande men inte ett krav, viktigast är att du har tidigare erfarenhet av rekrytering och/eller försäljning och har rätt drivfaktorer.

Om GOAT Accelerate
Vi är ett företag inom personal- och kompetensförsörjning med fokus på rekrytering och headhunting på uppdrag av våra kunder. Vi strävar efter att hjälpa företag och individer att bli den bästa versionen av sig själva i arbetslivet. Det gör vi genom att bidra med vår metod, kompetens och expertis till de företag som vill accelerera sin verksamhet och individer som vill ta sig an nästa utmaning i sin karriär.

Vi vill skapa mervärde i de samarbeten vi kliver in gällande rekrytering av personal. Därför fortsätter vi där andra inom vår bransch slutar. Efter genomförd rekryteringsprocess vill vi skapa möjligheter för företag och individer att fortsätta förbättras i jakten på att utvecklas och bli en bättre version av sig själva. Det gör vi genom att erbjuda mervärde i form av värdefulla verktyg inom onboarding och kompetensutveckling.

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontor: Odenplan, Stockholm

Omfattning: Heltid

Övrigt: Fast lön plus provision

Ansök nu

Backend Developer Consultant to: This is Deploy

Backend-utvecklare
Läs mer Jun 8
You will join a highly motivated team and will be working on a modern solution. We are looking for technology experts who want to make an impact on new business by applying their best practices. With your teammates, you’ll be solving complex code related challenges and you’ll be continuously making an impact!

As a Senior Backend Developer at Deploy You:


- Have a strong voice in choosing languages, frameworks and application architecture for new projects. Currently used technologies in selection include Node, Express, Elixir, Ruby on Rails, RabbitMQ, Sidekiq, Elasticsearch, TypeScript
- Are involved in infrastructure work such as cloud server orchestration, with tools like Docker, Kubernetes, Terraform and Ansible
- Are exposed to the whole product development process, in an environment where your ideas count
- Participate in code review, to make sure we ship the best possible code
- Work closely with the core business team, fellow developers and UX experts to plan and execute product releases with an agile team.
Are you the one we are looking for?
- Have a minimum of five years of professional experience in web development, ideally a lead role in building web applications.
- Be highly skilled in at least one modern backend language/framework, e.g., Node/Express, Ruby/Rails, Python/Django, PHP/Laravel, Go, Elixir, etc.
- Be comfortable with agile and Test Driven Development
- Have experience in diversified projects, reference cases (open/close source projects, etc.)
- Have a good sense of code quality and knowing when and where to enforce it
- Thrive in a team setup
- Experience is GraphQL is a plus
About the company
To be on the forefront of digitalisation and IT you have to rely on people. That is why Deploy as an organization is built on trust and responsibility, with a comprehensive personal development program. All consultants work on-site with companys clients, but while its on-site all of Deploys combined knowledge is available. A culture where you are never afraid of turning to each other for input - because they cherish diverse experiences, knowledge sharing and personal values at Deploy. Since this is Deploy started in 2017 they have grown fast and employed 10+ people and have assisted clients such as Klarna, BoardClic, Care to translate, and Jobylon to mention a few. Deploy produce work that they can be proud of, and it is done through a tight-knit team built on trust and responsibility.As employee you will receive:
- A unique opportunity of being a part of a really dynamic scaleup-team!
- Possibility to continuously grow and gain valuable experience
- An experienced and creative team to learn from
- A strong, care-oriented community, eager to help eachother
- Swedish benefits such as pension, insurances, health care allowance, phone and computer


Submit your application today!
Does this sound like something for you? You are welcome with your application! Access is by agreement. We read applications and call for an interview on an ongoing basis. We look forward to hearing from you!

Work place: Stockholm

Start: Immediately taking into account the notice period

Salary: Basic salary

Extent: Full-time (consultant work on-site)

Ansök nu

Key Account Manager till Gasellföretag inom hållbarhet

Key account manager
Läs mer Jun 8
Gasellföretaget Office Recycling letar efter sin nästa säljstjärna som ska kliva in i rollen som Key Account Manager för bidra till företagets fortsatta frammarsch som ledande aktör inom miljö och hållbarhet!

Detta är en perfekt roll för dig som genuint gillar B2B-försäljning och vill jobba med nyckelkunder och större företagskonton i din dagliga arbetsroll. I denna roll får du möjlighet att bidra och påverka i din vardag som KAM.

Om rollen
I rollen som Key Account Manager är du ansvarig för att införskaffa och sedan ta hand om företagets storkunder som även är nyckelkunder för företaget. Du förväntas förutom dina direkta arbetsuppgifter att ha en god omvärldskoll för att kunna bidra proaktivt till att utveckla bolagets kunder över en långsiktig period. Som Key Account Manager är du med och utvecklar den produkt och tjänst du säljer för att anpassas efter nyckelkunders nutida och framtida behov. Du förväntas driva ett långsiktigt arbete i enlighet med egenskrivna KAM-planer för respektive kunder och förväntas uppnå tillväxt inom både monetärt värde och relation inom dessa kunder.

Arbetsuppgifter:
Du förväntas driva och ansvara för försäljningen mot branscher där affärsmöjligheter med potentiella nyckelkunder kan finnas.

- Prospektera och sälja in till nya kunder.
- Behålla samt utveckla befintliga nyckelkunder i enlighet med bolagets och kundens ambitioner.
- Identifierar, segmenterar och planerar både befintliga och nya kunder inom relevant område/bransch och storlek som klassificeras som nyckelkunder för bolaget.
- Ingå i KAM-team som tillsammans rapporterar, utvecklar och stöttar i teamets försäljning mot nyckelkunder.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som har bevisat goda försäljningsresultat från tidigare roller inom B2B-försäljning. Som person är du självgående och inte rädd för att jobba hårt direkt från start med prospektering, kundbearbetning och införsäljning för att bygga upp en egen kundportfölj mot fastighetsmarknaden för att sedan optimera och bygga vidare på befintlig kundstock. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom fastighetsmarknaden och/eller facility management.

Om Office Recycling
Office Recycling (https://officerecycling.se/) är Sveriges grönaste återvinningsföretag. De har skapat ett framgångsrikt recept för att hjälpa företag att öka sin återvinning kombinerat med fossilfria transporter till samma pris som ett oljeberoende alternativ. De är Sveriges enda återvinningsföretag med Bra Miljöval från Naturskyddsföreningen. Det är ett innovativt och framgångsrikt företag i stark tillväxt!

Kärnverksamheten går ut på att hjälpa företag och kontor med deras återvinning, genom att hämta alla typer av material som normalt förbrukas på ett kontor. Deras vision är att hela Stockholm ska bryta sitt beroende av tunga dieseltransporter och att vartenda kontor ska använda sig av fossilfria transporter för att neutralisera sin miljöpåverkan.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Customer Sales Representative!

Account manager
Läs mer Jun 7
Är du en driven och positiv person som älskar att sätta dina kunder i fokus? Brinner du för att skapa affärsmöjligheter och nå uppsatta mål? Då kanske rollen som Customer Sales Representative kan vara något för dig!

Vår kund Pandy växer ordentligt och behöver nu en stjärna till sitt B2C team som vill vara med på deras spännande tillväxtresa. Pandy är ett innovativt och familjärt bolag som med sina smarta och genomtänkta lösningar hjälper både hushåll och kontor att bli mer tidseffektiva med mindre miljöpåverkan. Dessutom består Pandy av ett otroligt härligt gäng och längtar nu efter sin nästa kollega! Läs mer, det kan vara du! ????

Om rollen
I rollen som Customer Sales Representative hos Pandy kommer du att ha daglig kundkontakt och både jobba med merförsäljning till befintliga kunder och samt ta hand om inkommande leads och nya kunder. Din allra viktigaste uppgift kommer vara att lyssna in, förstå kundens behov, stänga affärer och skapa bästa möjliga kundupplevelse för Pandys kunder.

Arbetsuppgifter:
- Försäljning av Pandys tjänster till nya- och befintliga kunder

- Daglig dialog med driftavdelningen

- Problemlösning av olika kundcase

- Driva försäljningsprocesser från första kundkontakt till stängd affär

- Jobba mot uppsatta försäljningsmål


Är du den vi söker?
För att lyckas i rollen måste du vara en människoälskare, kommunikativ och alert. Vi tror också att du tidigare har erfarenhet av att arbeta i en säljande eller kundnära roll. Det är självklart meriterande om du tidigare har jobbat med försäljning, kundservice eller utveckling av kundrelationer.

Vår kund söker en person som är resultatinriktad och brinner för sina kunder och att skapa affärsmöjligheter. De ser gärna att du också är ordningsam, strukturerad och helt enkelt tycker om att alltid ha koll på läget.

Ett extra plus om du älskar hundar, de finns nämligen några på kontoret!

Om företaget
Pandy är ett helt nytt typ av Serviceföretag! Genom att hjälpa sina kunder med fix, flytt och städ gör dem både hem och kontor effektiva. Pandy är ett ungt och innovativt bolag med sitt huvudkontor mitt på Östermalm, Stockholm.

Förutom att Pandy dessutom har en fantastisk företagskultur med mycket skratt, aktiviteter och AW:s kommer du få möjligheten att påverka din egen roll och klättra inom bolaget. Du kommer även ha stora möjligheter att få vara med och påverka samt lyfta nya idéer.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Nordisktalande Innesäljare sökes!

Innesäljare
Läs mer Jun 2
Vi söker just nu efter flera Account Managers / Innesäljare till flertalet kunder till oss inom olika branscher runt om i Stockholm.

Är du driven och motiverad person som gillar hantverket "försäljning" och som vill bli den bästa versionen av dig själva inom just Försäljning? Då har du hittat rätt annons.

Rollen som Account Manager
Att vara Account Manager är lite som att driva ditt eget företag i företaget då du själv väljer hur du planerar dina arbetsdagar. Du jobbar efter tydliga mål för att hela tiden sträva efter att bli den bästa versionen av dig själv inom försäljning genom självutveckling och på så vis nå goda resultat. Du kommer även ha stöd från bland annat de närmsta kollegorna.

Att jobba med försäljning hos någon av våra kunder innebär i korthet att du identifierar eventuella behov av de tjänster som du erbjuder till företagskunder på marknaden. För varje affär du tar hem hjälper du företag att göra tillväxt - samtidigt som du gör goda resultat och visar framfötterna.

Vad är dina arbetsuppgifter?
Som Account Manager hos någon av våra kunder bygger och utvecklar du dina egna kundrelationer. Inledningsvis handlar det mycket om prospektering och mötesbokning, därefter fördjupade samarbeten och mer komplexa affärer.

En vanlig dag för dig som Account Manager innebär att söka upp och kontakta nya företag och personer samt utföra personliga möten med fokus på behovsanalys och kundnöjdhet.

Är du den som kommer göra jobbet?
Som person har du ett stark drivkraft och stort engagemang som driver dig framåt i arbetet. Du driv av att skapa långsiktiga relationer och brinner för att service. Du har en god affärsförståelse och har lätt för att skapa dig en helhetssyn över situationer som kan uppstå. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med B2B försäljning och nykundsbearbetning. Våra kunder lägger stor vikt vid din potential och dina personliga egenskaper som i sin tur kommer avgöra om du både trivs och lyckas i rollen som Account Manager.

Ansökan och kontaktuppgifter
De olika uppdrag hos våra kunder är en tillsvidareanställningar med placering i Stockholm. Vårt mål är att matcha din profil utifrån vart du är på väg och vad du vill i kombination med vad våra kunder söker i sin framtida säljare hos dem.

Vi utför urval och intervjuer löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan så fort du kan.

Ansök nu

Spansktalande innesäljare till ett snabbväxande företag!

Innesäljare
Läs mer Jun 2
Vår kund växer så att det knakar! Därför söker vi just nu efter en viktig pusselbit till deras team. Vi söker dig om talar och skriver obehindrat på både engelska och spanska, då det används i det dagliga arbetet.

Har du minst ett års erfarenhet inom telefonförsäljning eller liknande och brinner för att skapa nya affärsmöjligheter? Är duktig på att bibehålla en god relationer med kunder och kontinuerligt arbeta med att få in nöjda kunder. Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av ett team som varje dag arbetar med att lösa sina kunders problem och utmaningar - ditt ansvarsområde är främst försäljning (innesälj). Du kommer bli tilldelad ett antal företag och du kommer snabbt få ett nätverk av företagskunder inom branschen. Målet är att bli serviceverkstans högra hand. På daglig basis kontaktar du nya kunder, tar hand om befintliga företagskunder samt introducerar nya kunder till produktutbud samt hjälper kunder som inte kommer vidare i webbshopen. Till viss del är kunderna även potentiella leverantörer vilket gör det viktigt att du undersöker frågan och vid de tillfällen även ansvarar för prisförhandlingar.

Du bearbetar kunder främst via telefon, e-post men också genom möten och via digitala kanaler (SMS och nyhetsbrev). Du kommer även delta på kundmöten och mässor vid behov.

Är du den vi söker?
Du kommer vara kundens ansikte utåt och dina arbetsuppgifter är att skapa nya kunder, stärka och bibehålla en god relation med våra befintliga kunder. För att lyckas med ditt arbete har du hög aktivitetsnivå, sätter upp tydliga mål, älskar att utmana dig själv och ger inte upp fören du sett resultatet av ditt arbete. Du är duktig på att genomföra dina arbetsuppgifter och gör det på ett metodiskt sätt.

Det är meriterande om du kan andra språkkunskaper såsom italienska, tyska, arabiska eller franska.

Om företaget
Vår kund grundades år 2012 och är en av de ledande aktörer inom mobilreservdelar B2B. Bolaget har varit lönsamma från start och uppnådde 60 miljoner i omsättning (2019).

Bolagets HQ finns i Stockholm men delar av teamet finns i Kina, Tyskland, Ukraina, Polen och Makedonien. De har över 5000 kunder (mobil repair centers) och finns i hela världen, alltifrån Nya Kaledonien, Estland, Argentina, USA, Tunisien, Saudi Arabien, San Marino, Ryssland och Malaysia. Tillsammans med sina kunder som finns i ca 28 länder växer de kontinuerligt. Deras filosofi är att växa tillsammans med sina kunder genom att tillhandahålla de bästa produkter och tjänsterna på marknaden. Just nu expanderar de och därmed söker nya stjärnor som vill vara med på deras utvecklingsresa.

Som anställd hos våran kund erbjuds du följande:
- En positiv stämning med stark entreprenörsanda

- Utbildningar och workshops

- Möjligheten att klättra till högre tjänster inom bolaget, det är bara du som sätter gränserna!

- En attraktiv arbetsplats i stora nyrenoverade lokaler

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid och anställning är tillsvidare hos vår kund

Ansök nu