G.O.A.T Accelerate AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos G.O.A.T Accelerate AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Corporate Business Developer som brinner för sälj till Aimo Share

Account manager
Läs mer Apr 9
Vill du arbeta med försäljning och affärsutvecklingpå ett bolag medframtiden i sikte? Motiveras du av att bidra till ett bolagtillväxt genom dina prestationer? Justnu ska Aimo förstärka säljteamet inom B2B och söker dig som vill vara med och bidra till en mer miljövänlig vardag, samtidigt som Aimos tjänst är snäll mot kundens plånbok!Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningarunderlättar vår kundmänniskors vardag. Det enda du behöver göra är att ladda ner appen Aimo Share för att sedan kunna ta dig från punkt A till punkt B utan krångel där allt ingår.
Aimo Share erbjuder dig att vara med på en spännande tillväxtresa och vill vara den aktör alla pratar om i branschen!
Om rollenI rollen som Corporate Business Developerär du en viktig nyckelspelare där du ingår i ett sammansvetsat team som dagligen arbetar mot samma mål.I rollen kommer du att fokusera på att både skapa, bygga ochutveckla dina affärer med kunder, vilket kräver att du är en förtroendegivande person som drivs av att hjälpa andra.Du kommer att få planera och genomföra kundpresentationer samt driva hela kundresan i säljprocessen från start till slut med fokus på att hjälpa kunder till en lösning som matchar dem bäst.
Arbetsuppgifter: Dagligen arbetaförsäljning av bildelningslösningar gentemot företag
Aktivt skapa nya affärsmöjligheterhosnya potentiella kunder och utveckla affären hos befintliga kunder
Ansvara för hela försäljningsprocessen från start till slut
Affärsutveckling av produkten och företagets tjänster
Arbeta mot KPI:er och uppsatta mål individuellt samt för teamet

Aimo Share erbjuder dig att vara med på en spännande tillväxtresa och vill vara den aktör alla pratar om i branschen.Du kommer vara en viktig del av den fortsatta resan och få ett stort förtroende att utveckla verksamheten och utvecklas som person. Du kommer även få vara med på ledningsmöten då de gärna ser att alla på bolaget är involverade i deras affärer.
Är du den vi söker?
För att lyckas i denna roll krävs minst 2 års erfarenhet av B2B-försäljning. Utöver det söker vidig somärnyfiken, driven och brinner för att utveckla både dig själv och teamet på Aimo Share.Som person är duflexibel och kan snabbt anpassa dig och ändra prioriteringar i enlighet med verksamhetens behov. Du har ett prestationsinriktat förhållningsätt till dina arbetsuppgifter och är inte den som ger sig i första taget. Vidare är du en personsom drivs av prestationer och är en "high-performer" som brinner för att skapa relationer, värde och affärsnytta.
Om företagetAimo Share är Sveriges nya bildelningstjänst av elbilar som är både miljövänliga och bra för plånboken!Aimo Share har som målsättning att bli den mest eftertraktade och rekommenderade samarbetspartnern för parkerings- och mobilitetslösningar i Norden.Vägen dit går genom innovation, kundnöjdhet, funktionell kvalitet och ett hållbart finansiellt resultat.Aimo Share passar perfekt för privatkunder och företag som enkelt vill boka och köra en Aimo. Som prenumerant på din egen elbil slipper du allt krångel där allt ingår, lite som all inclusive .Aimo Share ägs och finansieras av det japanska investmentbolaget Sumitomo Corporation som har en framgångsrik historia av att investera i och utveckla framtidsdrivna företag.Totalt har företaget drygt 72 000 anställda i 65 länder.
Skicka in din ansökan redan idag!Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!
Ort:Stockholm
Start:Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Lön:Fast lön
Omfattning:Heltid

Ansök nu

IT-rekryterare till konsultbolag

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 29
Vi söker en erfaren och engagerad IT-rekryterareför att bli en del av vår kunds dynamiska team på ConsultingIT. Som IT-rekryterarekommer du att spela en avgörande roll i att attrahera och rekrytera talanger inom IT-branschen och säkerställa att vi har de bästa kompetenserna för att möta våra kunders behov. För att lyckas i denna roll behöver du gilla högt tempo och motiveras av att arbeta i en föränderlig miljö där vardagen bjuder på varierande arbetsuppgifter.
Genom att bygga starka relationer med både kandidater och teamet på ConsultingIT kommer du att vara en viktig länk som matchar rätt personer med rätt uppdrag och bidrar till att stärka vår position som en ledande aktör inom IT-konsultation
Om rollenÄr du en hejare på att hitta fantastiska människor? Vår kund behöver en skicklig IT-rekryterare som kan hitta trevliga och kompetentakollegor i raketfart när de växer. Dessutom kommer du att vara med och rocka fram deras arbetsstrukturer och välja de bästa samarbetskanalerna.
ConsultingITsöker någon som kan vara en viktig kugge i deras hjul av framgång och som kan tillföra kunskap och erfarenhet med stil. I den här rollen är det proaktivt arbete som gäller, och de älskar om du kan tänka utanför boxen och kasta in en gnutta kreativitet.
Och kom ihåg, vi vill ha en IT-rekryterare som kan bygga starka band med våra kollegor och kunder, för det är precis vad ConsultingIT handlar om.
Dina ansvarsområden kommer att inkludera:
Identifiera och attrahera kvalificerade IT-kandidater genom olika rekryteringskanaler och nätverk.
Genomföra noggranna urvalsprocesser, inklusive CV-granskning, telefonintervjuer och personliga intervjuer.
Utvärdera och bedöma kandidaters tekniska färdigheter och erfarenheter.
Bygga starka relationer med kandidater och fungera som en professionell och hjälpsam kontaktperson genom hela rekryteringsprocessen.
Samarbeta med teamet för att förstå våra kunders behov och säkerställa att ConsultingIT matchar rätt kandidater till rätt uppdrag.
Hålla dig uppdaterad om den senaste IT-branschutvecklingen och trenderna för att kunna identifiera och locka till dig de bästa talangerna.
Är du den vi söker?
Kvalifikationer som vi söker efter för denna roll:
Minst 2-3 års erfarenhet av IT-rekrytering och kunskap om IT-branschen.
Starka kunskaper inom search, kandidatsökning och rekryteringsmetoder.
Förmåga att utvärdera tekniska färdigheter och bedöma kandidaters kompetens.
Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter.
Flytande kunskaper i svenska i både tal- och skrift.
Organiserad och förmåga att hantera flera rekryteringsprocesser samtidigt.
En passion för att hitta och attrahera de bästa talangerna inom IT-branschen.
Vara social, engagerad och driven.
Om företaget
ConsultingIT är ett bolag med starka värderingar där fokus ligger på människan. De är övertygade att det är minst lika viktigt att matcha rätt personlighet till deras kunder som det är att ta fram rätt teknisk profil. Det är först när denna kombination finns hos en kandidat som de ser magin. Det är anledningen till deras slogan som är ”Mer än bara ett CV”
Företaget har sedan starten 2016 vänt sig mot de mer etablerade bolagen i Sverige och gjort det med framgång. De ser en start tillväxt på bolaget och stärker nu upp både säljavdelning samt leveransavdelningen med kollegor som fortsatt skall vara en del av deras resa.
ConsultingIT vänder sig till medarbetare som vill tillhöra en organisation som präglas av en vinnarkultur, har viljan att utvecklas och som förstår att engagemang lönar sig! De förstår att skillnaden mellan dem och andra konsultbolag är viljan och förmågan att leverera gång efter gång utan att ta något förgivet.
Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av ConsultingIT är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.
Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!
Ort:Stockholm
Lön:Fast lön plus provision
Start:Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning:Heltid

Ansök nu

Account Manager till företag inom IT-konsultbranschen!

Account manager
Läs mer Mar 19
ConsultingIT är i en spännande och expansiv utvecklingsfas där de förnyar och förbättrar sig mot framtida affärsområden. De söker därför en till säljare med ett utpräglat affärssinne som vill arbeta med uppsökande säljverksamhet inom konsultbranschen.

Vi letar efter en driven och resultatorienterad säljare som vill bli en del av vår kunds framgångsrika team på ConsultingIT. Som Account Manager kommer du att spela en central roll i att driva försäljningen av deras IT-konsulttjänster och bidra till att stärka deras position som en ledande aktör inom IT-konsultation.

OM ROLLEN
ConsultingIT kan erbjuda ett arbete som ger dig möjlighet och stort utrymme att utöva sälj och entreprenörskap på en växande marknad. Som vägledning och stöd har du deras värderingar och strategier samt entusiastiska kollegor som kan hantverket och som ligger i framkant inom vårt verksamhetsområde.

På ConsultingIT blir din främsta uppgift att inta en aktiv säljroll med ansvar för hela säljprocessen, från att prospektera kunder till avtalshantering och uppföljning.

Dina ansvarsområden kommer att inkludera:

- Proaktivt identifiera och kontakta potentiella kunder för att skapa nya affärsmöjligheter.

- Bygga starka och långvariga relationer med befintliga kunder för att öka försäljningen och utöka vårt tjänsteutbud.

- Förstå kundernas specifika behov och utmaningar för att kunna erbjuda skräddarsydda IT-konsultlösningar.

- Utveckla och presentera försäljningsförslag och offerter som tydligt kommunicerar värdet av våra tjänster.

- Delta i förhandlingar och avslut för att säkerställa att vi uppnår framgångsrika affärer.

- Hålla dig uppdaterad om de senaste IT-trenderna och branschutvecklingen för att kunna ge kunderna rätt råd och vägledning.

VAD ERBJUDS DU?

- Arbeta med att skapa nya affärsmöjligheter samt utveckla befintliga kunder.

- Växa i ditt affärsmannaskap.

- Goda möjligheter att bygga karriär inom ett framgångsrikt företag med höga ambitioner.

- En riktigt stark ersättningsmodell.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Kvalifikationer som vi söker efter för denna roll:

- Erfarenhet av uppsökande försäljning inom IT-konsultation eller relaterade områden.

- En stark förmåga att bygga och underhålla relationer med kunder.

- God kunskap om IT-branschen och förståelse för olika IT-lösningar och teknologier.

- Förmåga att identifiera affärsmöjligheter och genomföra hela försäljningscykeln.

- Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter.

- Självgående och resultatorienterad, med förmåga att arbeta mot uppsatta mål.

- En passion för teknik och en stark vilja att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna inom IT.

OM FÖRETAGET
ConsultingIT är ett bolag med starka värderingar där fokus ligger på människan. De är övertygade att det är minst lika viktigt att matcha rätt personlighet till deras kunder som det är att ta fram rätt teknisk profil. Det är först när denna kombination finns hos en kandidat som de ser magin. Det är anledningen till deras slogan som är ”Mer än bara ett CV”

Företaget har sedan starten 2016 vänt sig mot de mer etablerade bolagen i Sverige och gjort det med framgång. De ser en start tillväxt på bolaget och stärker nu upp både säljavdelning samt leveransavdelningen med kollegor som fortsatt skall vara en del av deras resa.

ConsultingIT vänder sig till medarbetare som vill tillhöra en organisation som präglas av en vinnarkultur, har viljan att utvecklas och som förstår att engagemang lönar sig! De förstår att skillnaden mellan dem och andra konsultbolag är viljan och förmågan att leverera gång efter gång utan att ta något förgivet.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av ConsultingIT är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN REDAN IDAG!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Administratör till växande assistansbolag

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Mar 19
Vill du vara med bidra ett företags fortsatta tillväxt inom personlig assistans? Är du administrativt duktig och brinner för att jobba med varierande arbetsuppgifter? Då kan denna roll vara nästa steg för dig!

Vår kund Wera Omsorg som är ett familjeföretaget växer och ska nu anställa strukturerad och lösningsorienterad administratör till deras verksamhet.

Om rollen
Som administratör hos Wera Omsorg har du många och varierande arbetsuppgifter. Du administrerar och koordinerar den dagliga driften både för den enskilde brukaren och för medarbetaren. Du ansvarar också för den digitala planeringsprocessen och tar på uppdrag av chef fram statistik och rapporter. I denna roll arbetar du i många olika integrerade datorsystem. Rollen innebär samverkan med flera olika professioner där du behöver kunna anpassa din kommunikation i både tal och skrift.

Som administratör avlastar du chef administrativt genom att planera, leda och fördela det dagliga arbetet. Du avlastar också inom arbetsrätt, ekonomi, digitalisering och kvalitetsarbete.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du har möjlighet att bli enhetschef på sikt.

Är du den vi söker?
Arbetet passar dig som är strukturerad, flexibel, stresstålig, serviceinriktad, kommunikativ och lösningsfokuserad.

Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. I svåra situationer har du förmåga att behålla lugnet. Du skiljer på sak och person och kan ta välgrundade beslut under tidspress. I din roll som administratör använder du tiden effektivt och arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Krav:

- B-körkort

- Flytande kunskaper i engelska och svenska, såväl i tal som skrift

- God datorvana och erfarenhet av Office35

- Gymnasieexamen

Meriterande:

- Arbetat i programmet AIAI

- Arbetat inom området personlig assistans eller vård och omsorg.

- Administration mot försäkringskassan och kommunen

Om företaget
Wera Omsorg är ett privatägt assistansbolag som ser människan bakom sina kunder samt medarbetare. De arbetar mycket nära sina medarbetare, har täta dialoger med deras kunder och kan därför säkerställa att du hos Wera Omsorg blir sedd och känner dig hemma. Företagets grundare i verksamheten har varit verksamma inom omsorgen sedan 2005 där passionen att arbeta inom LSS och främst assistans växte fram.

Wera Omsorg har årligen sedan starten 2019 haft en stadig tillväxt och med 100% kundnöjdhet. De kan med stolthet säga att deras kunder väljer dem genom rekommendationer. Det tror dem är resultatet utav ett hårt arbete, en tydlig vision och en passion för det företaget gör.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Wera Omsorg är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Säljsupport till fastighetsmäklarföretag

Backofficepersonal
Läs mer Mar 8
Vi hjälper nu vår kund T|F Agency Real Estate (https://tfagency.se/) att hitta sin nästa stjärna för rollen Säljsupport för att bidra till företagets fortsatta tillväxt. Detta är för dig som letar efter en intressant och givande utmaning att frodas i! I denna rollen kommer du vara i centrum för stöd inom analys och försäljning av bostäder.

T|F Agency är ett innovativt hybridmäkleri som kombinerar det traditionella fastighetsmäkleriet och tech-mäkleri. Dem är nu är i en expansiv fas och behöver därför förstärka deras team med ytterligare en person som vill arbeta som Säljsupport hos dem på deras huvudkontor i Stockholm.

Din vardag som Säljsupport
I rollen som Säljsupport hos T|F Agency kommer du att vara en viktigt spelare och jobba nära våra fastighetsmäklare. Du kommer att agera säljstöd förbereda bostäder inför annonsering och försäljning, analys och värdering av bostäder, förbereda inför kundmöten och visningar och andra administrativa och koordinerande uppgifter. Du kommer vara spindeln i nätet och en viktig kugge för våra mäklare och kunder.

Vad TF Agency erbjuder dig:

- Fast lön + möjlighet till bonus

- Friskvårdsbidrag + gemensamma träningar

- Teambuilding + aktiviteter

- Möjlighet till viss arbete hemifrån

- Utbildning + löpande fortutbildningar

- Möjlighet till utveckling inom organisationen

Vem söker vi
Som person är det givande för rollen att vara organiserad, serviceinriktad och en lagspelare. Du trivs i en miljö där det är fart och fläkt och fokus på att nå bästa möjliga resultat för alla medarbetare och för våra kunder.

Du ska trivas med administrativa arbetsuppgifter, att ha flera bollar i luften och ha ett övergripande ansvar.

Vidare bör du ha flytande språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi ser gärna att du åtminstone har cirka 1-2 års arbetslivserfarenhet sedan tidigare, men behöver inte vara i början i din karriär. Det är fördelaktigt om en person har tidigare erfarenhet av administrativa uppgifter som involverar en betydande interaktion med människor.

Om företaget - Ett fastighetsmäkleri som vill utmana marknaden!

Vår kund T|F Agency Real Estate (https://tfagency.se/) är mäkleriet med yrkesstolthet, goda värderingar och gedigen försäljningsförmåga.

T|F Agency älskar försäljning och konsten att mäkla en bostad är ett hantverk som de tar på fullaste allvar. Deras expertis är förhandling, försäljning och transparens som utövas av yrkesstolta fastighetsmäklare.

För T|F Agency är nöjda säljare och köpare det vackraste som finns.

T|F Agency är mäklaren för dem som inte enbart vill få bäst betalt för sin bostad - utan även en garanti för att försäljningen går till på ett säkert sätt.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Fast lön + möjlighet till bonus

Omfattning: Heltid och anställning är hos vår kund

Ansök nu

Säljande Business Developer till Aimo Share

Account manager
Läs mer Feb 29
Vill du arbeta med försäljning och affärsutveckling på ett bolag med framtiden i sikte? Motiveras du av att bidra till ett bolag tillväxt genom dina prestationer? Just nu ska Aimo förstärka säljteamet inom B2B och söker dig som vill vara med och bidra till en mer miljövänlig vardag, samtidigt som Aimos tjänst är snäll mot kundens plånbok!

Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vår kund människors vardag. Det enda du behöver göra är att ladda ner appen Aimo Share för att sedan kunna ta dig från punkt A till punkt B utan krångel där allt ingår.

Aimo Share erbjuder dig att vara med på en spännande tillväxtresa och vill vara den aktör alla pratar om i branschen!

Om rollen
I rollen som Corporate Business Developer är du en viktig nyckelspelare där du ingår i ett sammansvetsat team som dagligen arbetar mot samma mål. I rollen kommer du att fokusera på att både skapa, bygga och utveckla dina affärer med kunder, vilket kräver att du är en förtroendegivande person som drivs av att hjälpa andra. Du kommer att få planera och genomföra kundpresentationer samt driva hela kundresan i säljprocessen från start till slut med fokus på att hjälpa kunder till en lösning som matchar dem bäst.

Arbetsuppgifter:
- Dagligen arbeta försäljning av bildelningslösningar gentemot företag

- Aktivt skapa nya affärsmöjligheter hos nya potentiella kunder och utveckla affären hos befintliga kunder

- Ansvara för hela försäljningsprocessen från start till slut

- Affärsutveckling av produkten och företagets tjänster
- Arbeta mot KPI:er och uppsatta mål individuellt samt för teamet


Aimo Share erbjuder dig att vara med på en spännande tillväxtresa och vill vara den aktör alla pratar om i branschen. Du kommer vara en viktig del av den fortsatta resan och få ett stort förtroende att utveckla verksamheten och utvecklas som person. Du kommer även få vara med på ledningsmöten då de gärna ser att alla på bolaget är involverade i deras affärer.Är du den vi söker?
För att lyckas i denna roll krävs minst 2 års erfarenhet av B2B-försäljning. Utöver det söker vi dig som är nyfiken, driven och brinner för att utveckla både dig själv och teamet på Aimo Share. Som person är du flexibel och kan snabbt anpassa dig och ändra prioriteringar i enlighet med verksamhetens behov. Du har ett prestationsinriktat förhållningsätt till dina arbetsuppgifter och är inte den som ger sig i första taget. Vidare är du en person som drivs av prestationer och är en "high-performer" som brinner för att skapa relationer, värde och affärsnytta.

Om företaget
Aimo Share (https://aimoshare.se/?gclid=CjwKCAjw7IeUBhBbEiwADhiEMQY18Wuw62vEBiMe_gZNi_uMiUjh6jee2FndnUTzUe21stk5kAIeVhoCFgEQAvD_BwE) är Sveriges nya bildelningstjänst av elbilar som är både miljövänliga och bra för plånboken! Aimo Share har som målsättning att bli den mest eftertraktade och rekommenderade samarbetspartnern för parkerings- och mobilitetslösningar i Norden. Vägen dit går genom innovation, kundnöjdhet, funktionell kvalitet och ett hållbart finansiellt resultat. Aimo Share passar perfekt för privatkunder och företag som enkelt vill boka och köra en Aimo. Som prenumerant på din egen elbil slipper du allt krångel där allt ingår, lite som all inclusive ????. Aimo Share ägs och finansieras av det japanska investmentbolaget Sumitomo Corporation som har en framgångsrik historia av att investera i och utveckla framtidsdrivna företag. Totalt har företaget drygt 72 000 anställda i 65 länder.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Fast lön

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Enhetschef till växande assistansbolag

Enhetschef inom social omsorg/Föreståndare inom social omsorg
Läs mer Feb 20
Vill du vara med och utveckla en verksamhet och bidra till företagets fortsatta tillväxt? Gillar att att ansvara för personal, budget och kvalitetssäkring? Då kan denna roll vara nästa steg för dig!

Vår kund Wera Omsorg som är ett familjeföretaget växer och ska nu anställa affärsorienterad och entreprenörsdriven Enhetschef till deras verksamhet.

Om rollen
Vi söker en enhetschef som ska leda och utveckla Wera Omsorgs verksamhet inom personlig assistans. Du kommer att ansvara för personal, budget och kvalitetssäkring av företagets tjänster. Du kommer också att arbeta för att skapa en trygg och säker arbetsmiljö för både medarbetare och kunder.

Som enhetschef inom personlig assistans kommer du vara med och utveckla verksamheten mot en målbild med högt ställda krav. I tjänsten ingår att ansvara för att säkerställa och utveckla kvaliteten i verksamheten enligt Socialstyrelsens och Arbetsmiljöverkets riktlinjer och krav.

Du ingår i företagets ledningsgrupp och tillsammans med övriga chefskollegor medverkar du till utveckling av den samlade verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Ansvar för HR-området, arbetsmiljö och kraven gentemot IVO.

- Budgetansvar med löpande resultatuppföljning och rapportering till ledningsgruppen.

- Hantera personalfrågor, schemaläggning/bemanning, medarbetarsamtal och rekrytering av personal utifrån personalbehovet.

- Bedriva kontakt med kund, beställare och anhöriga.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då företagets målbild för denna roll är att på personen i denna roll sikt kunna bli VD för företaget.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som vill och kan leda Wera Omsorg in i framtiden. Vi ser gärna att du hade tidigare erfarenhet av liknande arbete, antingen inom liknande verksamhetsområde, inom vård och omsorg eller på ett tjänsteföretag. Du behöver ha ett engagemang, driv och en vilja att vara med och utveckla verksamheten.

För att lyckas i rollen som enhetschef har du förmåga att prioritera ditt arbete, se olika lösningar, visa handlingskraft samt fatta beslut. Du behöver ett visst mått av mod och kreativitet för att kunna möta nya utmaningar och framtida frågor. Du är en närvarande chef som gärna befinner dig i verksamhetens kärna och tillsammans med dina medarbetare skapar du en meningsfull tillvaro för medarbetarna.

Tillsammans med chefskollegor driver du verksamhetsgemensamma frågor mot uppsatta mål. Du är en trygg ledare och ditt ledarskap präglas av en öppen och rak kommunikation, prestigelöshet och lyhördhet. Arbetet innebär hög grad av samverkan vilket ställer krav på att skapa goda relationer och ett gott samarbete. Vi ser gärna att du är en god förebild som har förmåga att inspirera dina medarbetare och kollegor.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av att jobba med myndighet och kommuner.

- Arbetat inom området personlig assistans eller vård och omsorg.

- Utbildad socionom.

Om företaget
Wera Omsorg är ett privatägt assistansbolag som ser människan bakom sina kunder samt medarbetare. De arbetar mycket nära sina medarbetare, har täta dialoger med deras kunder och kan därför säkerställa att du hos Wera Omsorg blir sedd och känner dig hemma. Företagets grundare i verksamheten har varit verksamma inom omsorgen sedan 2005 där passionen att arbeta inom LSS och främst assistans växte fram.

Wera Omsorg har årligen sedan starten 2019 haft en stadig tillväxt och med 100% kundnöjdhet. De kan med stolthet säga att deras kunder väljer dem genom rekommendationer. Det tror dem är resultatet utav ett hårt arbete, en tydlig vision och en passion för det företaget gör.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Wera Omsorg är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Account Manager till företag inom IT-konsultbranschen!

Account manager
Läs mer Feb 8
ConsultingIT är i en spännande och expansiv utvecklingsfas där de förnyar och förbättrar sig mot framtida affärsområden. De söker därför en till säljare med ett utpräglat affärssinne som vill arbeta med uppsökande säljverksamhet inom konsultbranschen.

Vi letar efter en driven och resultatorienterad säljare som vill bli en del av vår kunds framgångsrika team på ConsultingIT. Som Account Manager kommer du att spela en central roll i att driva försäljningen av deras IT-konsulttjänster och bidra till att stärka deras position som en ledande aktör inom IT-konsultation.

OM ROLLEN
ConsultingIT kan erbjuda ett arbete som ger dig möjlighet och stort utrymme att utöva sälj och entreprenörskap på en växande marknad. Som vägledning och stöd har du deras värderingar och strategier samt entusiastiska kollegor som kan hantverket och som ligger i framkant inom vårt verksamhetsområde.

På ConsultingIT blir din främsta uppgift att inta en aktiv säljroll med ansvar för hela säljprocessen, från att prospektera kunder till avtalshantering och uppföljning.

Dina ansvarsområden kommer att inkludera:

- Proaktivt identifiera och kontakta potentiella kunder för att skapa nya affärsmöjligheter.

- Bygga starka och långvariga relationer med befintliga kunder för att öka försäljningen och utöka vårt tjänsteutbud.

- Förstå kundernas specifika behov och utmaningar för att kunna erbjuda skräddarsydda IT-konsultlösningar.

- Utveckla och presentera försäljningsförslag och offerter som tydligt kommunicerar värdet av våra tjänster.

- Delta i förhandlingar och avslut för att säkerställa att vi uppnår framgångsrika affärer.

- Hålla dig uppdaterad om de senaste IT-trenderna och branschutvecklingen för att kunna ge kunderna rätt råd och vägledning.

VAD ERBJUDS DU?

- Arbeta med att skapa nya affärsmöjligheter samt utveckla befintliga kunder.

- Växa i ditt affärsmannaskap.

- Goda möjligheter att bygga karriär inom ett framgångsrikt företag med höga ambitioner.

- En riktigt stark ersättningsmodell.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Kvalifikationer som vi söker efter för denna roll:

- Erfarenhet av uppsökande försäljning inom IT-konsultation eller relaterade områden.

- En stark förmåga att bygga och underhålla relationer med kunder.

- God kunskap om IT-branschen och förståelse för olika IT-lösningar och teknologier.

- Förmåga att identifiera affärsmöjligheter och genomföra hela försäljningscykeln.

- Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter.

- Självgående och resultatorienterad, med förmåga att arbeta mot uppsatta mål.

- En passion för teknik och en stark vilja att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna inom IT.

OM FÖRETAGET
ConsultingIT är ett bolag med starka värderingar där fokus ligger på människan. De är övertygade att det är minst lika viktigt att matcha rätt personlighet till deras kunder som det är att ta fram rätt teknisk profil. Det är först när denna kombination finns hos en kandidat som de ser magin. Det är anledningen till deras slogan som är ”Mer än bara ett CV”

Företaget har sedan starten 2016 vänt sig mot de mer etablerade bolagen i Sverige och gjort det med framgång. De ser en start tillväxt på bolaget och stärker nu upp både säljavdelning samt leveransavdelningen med kollegor som fortsatt skall vara en del av deras resa.

ConsultingIT vänder sig till medarbetare som vill tillhöra en organisation som präglas av en vinnarkultur, har viljan att utvecklas och som förstår att engagemang lönar sig! De förstår att skillnaden mellan dem och andra konsultbolag är viljan och förmågan att leverera gång efter gång utan att ta något förgivet.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av ConsultingIT är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN REDAN IDAG!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Säljande Business Developer till Aimo Share

Account manager
Läs mer Feb 7
Vill du arbeta på ett bolag med framtiden i sikte? Motiveras du av att bidra till tillväxt genom dina presterade säljresultat?Just nu ska Aimo förstärka säljteamet inom B2B och söker dig som vill vara med och bidra till en mer miljövänlig vardag samtidigt som Aimos tjänst är snäll mot kundens plånbok!

Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vår kund människors vardag. Det enda du behöver göra är att ladda ner appen Aimo Share för att sedan kunna ta dig från punkt A till punkt B utan krångel där allt ingår.

Aimo Share erbjuder dig att vara med på en spännande tillväxtresa och vill vara den aktör alla pratar om i branschen!

Om rollen
I rollen som Corporate Business Developer är du en viktig nyckelspelare där du ingår i ett sammansvetsat team som dagligen arbetar mot samma mål. I rollen kommer du att fokusera på att både skapa, bygga och utveckla dina affärer med kunder, vilket kräver att du är en förtroendegivande person som drivs av att hjälpa andra. Du kommer att få planera och genomföra kundpresentationer samt driva hela kundresan i säljprocessen från start till slut med fokus på att hjälpa kunder till en lösning som matchar dem bäst.

Arbetsuppgifter:
- Aktivt arbeta med försäljning av bildelningslösningar gentemot företag
- Ansvara för hela försäljningsprocessen från start till slut
- Kontakta både nya- och befintliga kunder
- Aktivt skapa nya affärsmöjligheter
- Daglig kontakt med både befintliga och potentiella kunder
- Aktivt arbeta mot KPI:er


Aimo Share erbjuder dig att vara med på en spännande tillväxtresa och vill vara den aktör alla pratar om i branschen. Du kommer vara en viktig del av den fortsatta resan och få ett stort förtroende att utveckla verksamheten och utvecklas som person. Du kommer även få vara med på ledningsmöten då vi gärna ser att alla på bolaget är involverade i våra affärer.Är du den vi söker?
Vi söker dig som är nyfiken, driven och brinner för att utveckla både dig själv och teamet på Aimo Share. Som person är du flexibel och kan snabbt anpassa dig och ändra prioriteringar i enlighet med verksamhetens behov. Du har ett prestationsinriktat förhållningsätt till dina arbetsuppgifter och är inte den som ger sig i första taget. Vidare är du en person som drivs av prestationer och är en "high-performer" som brinner för att skapa relationer, värde och affärsnytta.

Om företaget
Aimo Share (https://aimoshare.se/?gclid=CjwKCAjw7IeUBhBbEiwADhiEMQY18Wuw62vEBiMe_gZNi_uMiUjh6jee2FndnUTzUe21stk5kAIeVhoCFgEQAvD_BwE) är Sveriges nya bildelningstjänst av elbilar som är både miljövänliga och bra för plånboken! Aimo Share har som målsättning att bli den mest eftertraktade och rekommenderade samarbetspartnern för parkerings- och mobilitetslösningar i Norden. Vägen dit går genom innovation, kundnöjdhet, funktionell kvalitet och ett hållbart finansiellt resultat. Aimo Share passar perfekt för privatkunder och företag som enkelt vill boka och köra en Aimo. Som prenumerant på din egen elbil slipper du allt krångel där allt ingår, lite som all inclusive ????. Aimo Share ägs och finansieras av det japanska investmentbolaget Sumitomo Corporation som har en framgångsrik historia av att investera i och utveckla framtidsdrivna företag. Totalt har företaget drygt 72 000 anställda i 65 länder.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Fast lön

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Redovisningskonsult till byrå

Redovisningskonsult
Läs mer Feb 5
Vill du hjälpa företag att förenkla sin vardag? Är du redo att arbeta närmre och mer rådgivande gentemot dina kunder? Vår kund är ett växande gäng med stora ambitioner som levererar exceptionellt bra service inom redovisning och juridik - är du redo att testa dina vingar i ett utmanande sammanhang!

Vi rekryterar nu en Redovisningskonsult för anställning direkt hos vår kund som har kontor på Södermalm.

Om rollen
Som Senior Redovisningskonsult hos oss hjälper du företagets kunder med samtliga delar av deras löpande redovisning och agerar även rådgivande för att stödja deras affärsverksamhet. Utöver den löpande redovisningen så bistår du i alla frågor som rör företagande och ser till att kunden får den hjälp som behövs.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

- Handha samtliga delar i löpande redovisning

- Sätta upp rutiner och processer för redovisningen

- Upprätta årsredovisningar

- Rådgivning för kunder kopplat till redovisning

- Onboarding av nya kunder

I din roll så arbetar du självständigt och tar stort eget ansvar. Du är med och bidrar till att utveckla företagets tjänster mot kund, deras interna arbete och delaktig i att hitta, attrahera och onboarda nya kunder i vår verksamhet. Vår kund erbjuder en dynamisk, entreprenöriell och väldigt positiv miljö där de dagligen tillför stort värde till deras kunder.

Noterbart är att denna roll är en anställning direkt hos kund. Det är inte aktuellt med att anställa någon fakturerande konsult eller interimslösning. Därför undanbedes vänligen sådana förfrågningar.

Är du den vi söker?
Till denna roll söker vi dig som vill mer - du är redan skicklig på löpande redovisning, men har både viljan och kapaciteten att göra mer för dina kunder. Du har lätt för att se helheten och gillar att bidra med din kunskap.

Formella erfarenhetskrav inkluderar:

- Flera års erfarenhet av att hantera samtliga delar i den löpande redovisningen

- Erfarenhet av att upprätta årsredovisningar

- God vana av att arbeta i Fortnox

- Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Gillar du att djupdyka i siffror och analysera och förklara samband så är detta ett stort plus. Meriterande är även erfarenhet av koncernredovisning, affärsutveckling, controlling och/eller företagande generellt.

Vi söker dig som drivs av utveckling, effektivisering och god service.

Om företaget
Vår kund är en fullservicebyrå inom ekonomi och juridik som levererar tjänster skräddarsydda efter våra kunders behov. De är ett mindre team med stora ambitioner som levererar exceptionellt bra service.

Vår kunds ambition är att stötta sina kunder med ekonomiska och juridiska råd i deras dagliga verksamhet, så de kan fokusera på annat. Kunderna får en kontakt och en partner som lär känna företaget väl och som ger en skräddarsytt stöd anpassat till företagets verksamhet. Med vår kunds hjälp sparar kunderna tid, kan sova gott om natten och kan lägga all fokus på att utveckla sitt företag!

Deras värdeord; Proaktivitet, Ägarskap, Flexibilitet och Teamwork utmärker dem för vilka de är och vad de står för i sitt dagliga arbete.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av vår kund är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Södermalm, Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Tillväxtbolag inom fintech söker driven företagssäljare!

Innesäljare
Läs mer Feb 1
Vill du jobba med B2B försäljning på ett snabbväxande fintech-bolag och vara med på en häftig tillväxtresa? Vår kund söker just nu efter en målinriktad och energifylld medarbetare som är redo för nästa steg i sin karriär. Är du ute efter en härlig arbetsplats med stark gemenskap där du får hjälpa ett bolag att expandera? Läs vidare och ansök redan idag!

Om rollen
I rollen som Sales Development Representative så kommer du ansvara för att nå ut till potentiella kunder och vara en del av hela försäljningsprocessen. Du kommer också att vara involverad i många olika processer och får stora möjligheter att utvecklas i din roll.

Arbetsuppgifter:

- Prospektering

- Boka digitala möten

- Genomföra och presentera demo av företags produkt

- Följa upp kunddialoger och stänga affärer

- Kundvård och uppföljning

Är du den vi söker?
För att lyckas i denna roll söker vi en en driven, energifylld och prestigelös lagspelare som har lätt att skapa nya kontakter och långsiktiga relationer med olika typer av människor. Vi ser både att du är målmedveten och har ett tydligt driv. Du har inga problem med kalla samtal och är en självgående och strukturerad person. Sist men inte minst ser vi att du älskar stark gemenskap och en rolig arbetsplats!

Önskade kvalifikationer:

- 1-3 års erfarenhet av försäljning (gärna inom B2B).

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Om företaget
Vår kund är ett snabbväxande företag som har tagit fram en fantastisk produkt för företag som vill digitalisera sin dagliga verksamhet inom ekonomi och redovisning. De sitter på en attraktiv adress och har kontor mitt i Stockholm. Nu ska de fortsätta sin stark tillväxtresa och du får möjlighet att vara med på den!

Möjlighet att arbeta remote finns, men du gynnas av att vara på kontoret. Du får friskvårdsbidrag, tjänstepension och 25 dagars semester. Du får även förmånen att bli en del av ett härligt och högpresterande team som inte har något emot aktiviteter såsom GoKart, Padel och AWs.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Fast lön och provision utan tak

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Business Owner till ett av Europas ledande konsultbolag

Försäljningschef
Läs mer Feb 1
Ett av Europas ledande konsultbolag inom digital transformation söker nu efter en Business Owner till deras enhet Cloud med placering i Stockholm. I denna roll kommer du ha en varierande och stimulerande vardag då ditt fokus kommer att ligga inom ledarskap, affärsutveckling och försäljning!

Om rollen
Som Business Owner för Cloud har du det övergripande ansvaret för enhetens fortsatta utveckling vad gäller kunder, medarbetare och tjänsteutbud. Ansvara för att leda och utveckla företagets Cloud-satsning, vilket innebär ett ansvar inom strategi, utveckling och resultat.

Ansvarsområden:
Strategi, utveckling och resultat

- Upprätta affärsplan (kunder, tjänster, aktiviteter)

- Ansvara för att uppnå finansiella mål (PBR, omsättning, headcount)

- Ansvara för prognoser, resultatuppföljning (PBR, omsättning, headcount), kostnadskontroll och rapportering

- Ansvara för vision (ambitioner, tillväxt, försäljning, leveranser)

Försäljning och beläggning

- Ansvara för försäljning, upphandlingar och kundbearbetning och uppföljning av detta (etablera och upprätthålla egna affärsrelationer)

- Ansvara för resursallokering

- Organisation och ledning

- Personalledning och personalhantering

- Ansvara för tillväxt, rekrytering, successionsplanering och personalomsättning

Erbjudanden och kompetens

Ansvara för att utveckla, förvalta och profilera erbjudanden, tjänster och kompetenser i linje med vad som efterfrågas på marknaden

Kunder & Partners

- Ansvara för att säkerställa leveranser med hög kvalitet, nöjda kunder och god lönsamhet

- Managera relevanta partnerskap

Kvalifikationer
Krav för rollen

- 3-5 års erfarenhet av ledarskap och försäljning avseende tjänstebaserade lösningar inom IT eller närliggande bransch

- Stark förmåga att etablera, upprätthålla och utveckla egna affärsrelationer

- 2-3 års erfarenhet som chef, gärna från vår bransch

- Flytande i svenska och engelska

Meriterande

- Kunskap och förståelse för nyckelfunktioner inom Cloud-området och förmåga att förstå hur vi med hjälp av dessa kan lösa våra kunders behov/problem/utmaningar

- Konsulterfarenhet inom IT, verksamhetsutveckling eller liknande

Personliga egenskaper

- Affärs- och värdedriven (att i lika stor utsträckning drivas av att skapa tydlig kundnytta, göra många och goda affärer samt att upprätthålla ett bra arbetsklimat)

- Hög arbetskapacitet

- God självkännedom särskilt i relation till andra

- Trivs att jobba i en miljö av andra högpresterande och lösningsorienterade personer

- Ödmjuk framförallt inför din egen utveckling

Om företaget
Europas ledande konsultbolag inom digital transformation och jobbar tillsammans mot ett bättre samhälle.

Vår kund är ett globalt konsultbolag inom digital transformation med 60 000 medarbetare i 30 länder, varav 4000 är anställa i Skandinavien. De bygger samhället genom designdriven innovation, teknisk utveckling med kunskap om marknadens ledande plattformar och driftlösningar (managed services). De brinner för bra användarupplevelser som i kombination med modern teknologi och en gedigen affärsförståelse gör oss till en ledande helhetspartner i den digitala transformationsresan.

2023 utsågs företaget till Sveriges bästa arbetsplats av GPTW, de har tilldelats utmärkelsen Karriärföretag flera år i rad och Gartner har listat oss vår kund som ett topp 5 bolag inom digital transformation.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av vår kund är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Fast lön, plus bonus och attraktiva förmåner

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Account Executive till bolag inom treasury management

Key account manager
Läs mer Jan 31
Är du en driven person som tidigare har arbetat med B2B-försäljning och som tycker om att samarbeta med dina kollegor? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa i ett familjärt och härligt bolag? Då kanske rollen som Account Executive hos vår kund Nordkap kan vara något för dig!

Om rollen
I rollen som Account Executive kommer du att driva hela försäljningsprocessen inom norden. Du kommer att ansvara för att ta dina prospekts från första kontakt till avslutade affärer och att fortsätta utveckla relationen och skapa värde för kunden.

Arbetsuppgifter:

- Prospektering av kontaktpersoner och företag

- Boka möten

- Utföra personliga möten med potentiella kunder

- Ta fram relevanta affärsförslag

- Följa upp befintliga avtalskunder

- Nätverka för att hitta nya affärsmöjligheter

Är du den vi söker?

För att passa i rollen som Account Executive hos Nordkap ser vi att du är resultatfokuserad och har en stark förmåga att skapa nya affärsrelationer. Du är en självgående passionerad säljare som har drivet och tålamodet att arbeta med längre säljprocesser samtidigt som du är en teamplayer som vill vara med och lyfta gruppen.

Rollen kräver att du är affärsmässig och pedagogisk i presentation mot kund vilket innebär att du har ett strukturerat och proaktivt arbetssätt. Vi söker dig som är målmedveten, tar egna initiativ och har förståelse och tycker det är kul att bolaget befinner sig en expansiv och föränderlig fas!

Krav för rollen:

- Arbetslivserfarenhet inom B2B-försäljning, minst 5 år.

- Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande:

- Närliggande branscherfarenhet så som finans- eller fastighetsbranschen.

- Erfarenhet från ekonomi- och redovisningsbranschen.

- Jobbat inom SaaS-miljö tidigare.

Vad erbjuds du?

- Möjligheten att vara med på en spännande resa med fantastiska kollegor!
- En flexibel arbetsplats som värdesätter sina anställda

- Friskvårdsbidrag på 5000 kr

- Friskvårdstimme varje vecka

- Förmånlig sjukförsäkring och pensionsavsättning

Om företaget
Nordkap har gått från att ha varit ett litet bolag med fokus på Norden men har vuxit och nu blivit ett marknadsledande treasury management bolag inom fastighetssegmentet med en global närvaro. Idag är deras system det mest framgångsrika Treasury Management Systemet i Norden; en användarvänlig SaaS-lösning för alla typer av fastighetsbolag, oavsett hur stort eller litet bolaget är.

Idag är de strax över 30 personer som längtar efter nya kollegor som vill vara med på deras fortsatta expansionsresa!

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Nordkap är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående

Lön: Grundlön plus provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Partner / Underkonsult inom rekryteringsbranschen

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jan 31
Är du trött på att "bara vara anställd" och vill kunna tjäna mer på din prestation? Gillar du genuint att jobba med försäljning och motiveras av slå uppsatta mål? Då kan detta vara något för dig!

Vi söker en orädd, ambitiös och hungrig person som inte bara brinner för försäljning och rekrytering, utan också vill bli en del av vår framtid som partner (underkonsult) och få en större del av kakan baserat på ditt framgångsrika arbete. Du blir en del av GOAT-familjen, vilket innebär att du får tillgång till vår infrastruktur, verktyg och kompetensutbildning. Detta för att bli den bästa versionen

Rollbeskrivning
Vi söker en dynamisk och resultatinriktad individ för rollen som Recruitment Broker på vårt företag. För att bli Recruitment Broker och partner hos oss behöver du ha ett eget bolag att fakturera ifrån som underkonsult. Som Recruitment Broker kommer du att vara ansvarig för både försäljning och rekrytering, och din viktigaste uppgift blir att matcha kandidater med spännande jobbmöjligheter. Om du är en driven person med förmågan att bygga starka relationer och identifiera bästa kandidater, då kan detta vara rätt jobb för dig!

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att växa och utvecklas i din karriär som Recruitment Broker. Karriärstrappan finns på plats redan där du har möjlighet att utvecklas i din roll och inom vår verksamhet. Du kommer att ha tillgång till resurser, verktyg och stöd för att lyckas i din roll.

Arbetsuppgifter:

- Proaktivt marknadsföra och sälja in våra rekryteringstjänster till potentiella kunder och upprätta nya affärsrelationer.

- Utveckla och underhålla långsiktiga samarbeten med befintliga kunder genom att förstå deras rekryteringsbehov och leverera kvalitativa lösningar.

- Identifiera och attrahera potentiella kandidater genom olika kanaler, inklusive sociala medier, jobbportaler, nätverk och referenser.

- Genomföra telefonintervjuer och personliga möten med kandidater för att bedöma deras kompetens och matchning mot befintliga jobb.

- Bygga upp en kandidatdatabas och upprätthålla en stark pipeline av potentiella kandidater.

- Hantera förhandlingar och erbjudanden mellan kunder och kandidater för att säkerställa en framgångsrik anställning.

- Delta i affärsutveckling och bidra med idéer för att förbättra våra rekryteringsprocesser och tjänster.

Kvalifikationer

- Möjlighet att fakturera som underkonsult

- Tidigare erfarenhet inom försäljning och/eller rekrytering är starkt önskvärt.

- En förmåga att bygga starka relationer och ett starkt nätverk.

- Utmärkta kommunikationsfärdigheter i svenska i både tal och skrift.

- En resultatorienterad inställning med en förmåga att arbeta mot uppsatta mål och deadlines.

- En förmåga att analysera behov och matcha kandidater med rätt jobb.

- Organisationsförmåga och förmåga att hantera flera rekryteringsprojekt samtidigt.

- En passion för att hjälpa människor att hitta sina drömjobb och företag att hitta sina drömkandidater.

- En entreprenöriell inställning och en ambition att vilja uppnå framgång.

Om GOAT Accelerate
Vi är ett företag inom personal- och kompetensförsörjning med fokus på rekrytering och headhunting på uppdrag av våra kunder. Vi strävar efter att hjälpa företag och individer att bli den bästa versionen av sig själva i arbetslivet. Det gör vi genom att bidra med vår metod, kompetens och expertis till de företag som vill accelerera sin verksamhet och individer som vill ta sig an nästa utmaning i sin karriär.

Vi vill skapa mervärde i de samarbeten vi kliver in gällande rekrytering av personal. Därför fortsätter vi där andra inom vår bransch slutar. Efter genomförd rekryteringsprocess vill vi skapa möjligheter för företag och individer att fortsätta förbättras i jakten på att utvecklas och bli en bättre version av sig själva. Det gör vi genom att erbjuda mervärde i form av värdefulla verktyg inom onboarding och kompetensutveckling.

Vad väntar du på? Skicka in din ansökan!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Kontor: Stockholm

Omfattning: Heltid

Övrigt: Denna roll är för dig som vill arbeta som konsult och fakturera din omsättning

Ansök nu

UX-designer till växande SaaS-bolag inom parkeringsbranschen

Användbarhetsexpert
Läs mer Jan 22
Vår kund Parkit (https://parkit.se/)som är ett av Sveriges snabbast växande parkeringsföretag söker en duktig och driven UX-designer till deras team i Stockholm!

Nu söker vi en passionerad och erfaren UX-Designer som kan ta ledningen i att skapa användarcentrerade och effektiva gränssnitt för Parkits produktportfölj. Denna roll är en viktig pusselbit i att fortsätta utveckla Parkits tekniska lösningar och digitala plattform.

Om rollen

Du kommer i denna roll att arbeta nära stakeholders, PM och BA för att definiera krav och mål för nya funktioner. Utveckla och designa användargränssnitt för både webb- och mobilapplikationer med fokus på genomtänkta och användarvänliga layouter. Analysera befintlig funktionalitet för att identifiera förbättringsmöjligheter och författa tydliga krav för utvecklingsteamet. Genomför användartester och samlar feedback för kontinuerlig förbättring av användarupplevelsen.

Är du den vi söker?
Vi är på jakt efter en person som har minst 1 års erfarenhet av UX-design för B2B och kompetens inom design för både webb och mobil. Du har stark förmåga att samarbeta och kommunicera med produktägare och utvecklarteam. Innehar djup förståelse för användarcentrerad design och användbarhet. Förmåga att analysera produktfunktioner och översätta dem till effektiva krav-specar. God förståelse för de senaste trenderna och teknologierna inom UX-design och produktledning.

Viktigaste egenskaperna för att bli framgångsrik i denna roll är att du är initiativtagande, framåtsträvande och har en hunger för att faktiskt vara med och skapa och driva Parkits produkt.

Skallkrav för rollen:

- Relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

- Portfölj som visar tidigare UX-designprojekt och resultat.

- Utmärkta kommunikations- och samarbetsförmågor.

- Förmåga att arbeta självständigt och inom deadlines.

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Om företaget
Parkit grundades i Stockholm 2021 med målet att göra det enklare för markägare och BRF:er att hantera sina parkeringsplatser. De senaste 15 åren har tekniken utvecklats, engagerat och förändrat världen omkring oss, men hanteringen över parkeringsplatserna har stått stilla. Därför har Parkit skapat en komplett helhetslösning för att göra parkeringen enkel, säker och framförallt så smidig som möjligt.

Parkit är en framstående leverantör av smarta och effektiva parkeringslösningar. De arbetar för att skapa en enklare och smidigare parkeringsupplevelse genom deras automatiserade betalningssystem och avancerade övervakningsteknik. Deras mål är att erbjuda innovativa lösningar för både privatpersoner och företag och förbättra parkeringsbranschen som helhet.

Vad erbjuds du i rollen hos Parkit?
Parkit erbjuder dig en utmanande och spännande roll i ett snabbväxande företag. Du kommer att få arbeta i en modern arbetsmiljö med hög teknisk kompetens och engagerade kollegor. De erbjuder konkurrenskraftig lön med bonus och förmåner, samt möjlighet till karriärutveckling inom företaget. Hos oss får du dessutom:

- Underbara kollegor

- Främjande av friskvårdsaktiviteter

- Rekryteringsbonus

- Tjänstepension

- Friskvårdsbidrag

- Flexibla timmar

- Event och tillställningar

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Parkit är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Key Account Manager till företag inom videokonferens och mötesteknik

Key account manager
Läs mer Jan 22
Har du flera års erfarenhet av B2B-försäljning? Är din passion att arbeta med skapa och våra kundrelationer? Brinner du för att stänga affärer och ha nöjda återkommande kunder? Då kan denna roll verkligen vara något för dig!

Vår kund är en ledande aktör inom mötesrumsteknik, videokonferens, videostudio och utskriftshantering. Vi är nu på jakt efter en Key Account Manager som ska jobba med komplex försäljning, affärsutveckling och nykundsförsäljning i kombination med att förvalta befintliga kunder!

Om rollen
Adestia öppnar nu upp för en exceptionell möjlighet att ta nästa steg i din karriär. Som strategisk säljare och storkundsansvarig blir du en nyckelspelare i att etablera och stärka företagets affärsrelationer. Med en prospektlista på cirka 3 000 företag och ett ständigt inflöde av leads, får du det stöd som du behöver i din roll för att lyckas. De första sex månaderna erbjuds du en generös garantiprovision för att underlätta startsträckan. Hos Adestia är det inte kvantitet utan kvalitet och fokus ligger på att erbjuda en högklassig service till företagets kunder och prospekts.

Vad du erbjuds i rollen
Adestia sätter dig i bästa möjliga position för framgång. Du får en konkurrenskraftig lön, garantiprovision de första sex månaderna och en generös provisionsmodell. En förmånsbil, högt friskvårdsbidrag och möjlighet att jobba hemifrån en dag i veckan ingår. Hos oss finns ingen detaljstyrning; istället förväntas du arbeta efter parollen "frihet under ansvar". Ta chansen att utvecklas och vara en del av Adestias spännande tillväxtresa.

Om företaget
Adestia är ledande aktör inom mötesrumsteknik, videokonferens, videostudio och utskriftshantering. Deras framgångsresa bygger på att skapa en optimal kundupplevelse från första mötet till leverans och service. Med en sällsynt förmåga att behålla kunder och generera återkommande intäkter, omsätter Adestia över 80 miljoner kronor och har vunnit Dagens Industri's gasellpris fyra år i rad. Deras kunder älskar den höga kvaliteten, servicen och den transparenta affärsmodellen som skiljer Adestia från andra aktörer på marknaden.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och alla relevanta frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in in ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse och vi är flexibla med startdagen. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Plats: Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

Lön: Fast lön och provision. Garantiprovision under första månaderna erbjuds.

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Account Manager till Office Development

Account manager
Läs mer Dec 26
Triggas du av att dra in affärer och motiveras av egna goda prestationer som du belönas för? VIll du vara en del av ett ungt expansivt företag där du som säljare har fantastiska karriärs möjligheter? Då kan denna roll vara något för dig!

Vi söker nu efter Account Managers till vår kund Office Development som sitter på Gärdet i Stockholm. De söker nu nya medarbetare att förstärka sitt säljteam med, då de är i en expansiv fas. Haka på och var med på denna resa och sök jobbet redan idag!

Om rollen
Du äger hela försäljningsprocessen och arbetar självständigt med att utveckla och driva affärerna. Vi arbetar strukturerat mot tydliga mål och vi förser dig med de verktyg och det stöd du behöver för att utvecklas och lyckas i rollen.

Arbetsuppgifter:

- Boka möten

- Genomföra bokade möten ute hos kund samt via Teams.

- Sälja och marknadsföra bolagets produkter och tjänster.

- Minst en gång per vecka rapportera status avseende pågående och planerade åtgärder

- Ansvara för egen budget

- Följa bolagets policys och föreskrifter

Är du den vi söker?
- Tävlingsinriktad

- Driven av att tjäna pengar

- Orädd för utmaning

Utöver det är det meriterande om du har erfarenhet av att jobba med telefonen som arbetsredskap, jobbat inom telekom/IT eller någon form av erfarenhet inom försäljning, såväl B2C som B2B.

Om företaget
Office Development är en helhetsleverantör av kontorsteknik. De säljer, installerar samt driver service och support på deras lösningar. De investerar hela tiden i våra anställda till att utvecklas genom utbildning. De vill framåt och dit når man när man satsar på den anställde. Det ska vara roligt att gå till jobbet, hos oss är ledordet stöttning och gemenskap för tillsammans nå framgång. För att det ska vara inspirerande och roligt erbjuder de sin personal: resor, kickoffer, friksvårdsbidrag(4500kr/år), kvartalsfester, rikslunch (1892kr/mån)

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Office Development är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Account Manager till Blocket Inhouse sökes!

Account manager
Läs mer Dec 26
Är du i början av din säljkarriär och bestämt dig för att bli Sveriges bästa mediasäljare?Hos Internetbroker får du jobba på uppdrag av ett av Sveriges starkaste varumärken, Blocket Inhouse. Du får sitta i fina lokaler med sjöutsikt och omges av drivna kollegor. Har du viljan att lyckas så kan Internet Broker ge dig alla förutsättningar!

Om rollen
Hos vår kund Internetbroker och på uppdrag hos Blocket Inhouse har du möjlighet att arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken och de ser att du är med på lång sikt för att växa tillsammans med dem som företag.

Till deras Blocket Inhouse-team söker de nu fler drivna personer som kan hjälpa deras kunder att växa sin marknadsföring på Sveriges största köp och sälj sajt.

Om rollen:
I din roll som Account Manager arbetar du med digital marknadsföring på Blocket.se.

- Du kommer arbeta med befintliga kunder men stort fokus ligger även på att hitta nya affärsmöjligheter.

- Du kommer att arbeta i en kultur där utveckling är en självklar del av vardagen med kollegor som arbetar hårt mot sina mål.

- Du behöver förstå vikten av att alltid kunna presentera den bästa möjliga lösningen för kunden.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

- Du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering till sälj och uppföljning.

- Hög aktivitet är en förutsättning för att lyckas i ditt arbete.

- Bidra till utvecklingen av koncept som löser kundens utmaningar.

- Ta ansvar för egen utveckling och kunskap inom media.

- Vara en bidragande del i att skapa bra säljkultur med kunskap, inspiration, lagkänsla och vinnarinstinkt.

- Budgetansvar för både dig själv och teamet.

- Följa upp sina individuella mål och föra prognoser.


Är du den vi söker?
Du har en imponerande förmåga att skapa förtroende och övertyga i dina interaktioner med kunder. Ditt starka engagemang och affärsmässighet är avgörande för att etablera nya kontakter och bygga starka relationer med befintliga kunder.

Vi är övertygade om att du är en lagspelare med en positiv inställning och en stark drivkraft att bli den främsta mediasäljaren i Sverige. Du är inte rädd för att ta initiativ och ta eget ansvar för din egen utveckling. Du trivs bäst i en arbetsmiljö med högt tempo.

Internetbroker och Blocket Inhouse erbjuder dig en teambaserad kultur med öppen feedback, där skratt och omsorg om varandras framgångar är viktiga.

Om företaget
Hos Internet Broker får du jobba tillsammans med ca 50 st glada och starkt motiverade kollegor i fina lokaler i Hammarby Sjöstad. Inbjudande företagskultur där du kan ta för dig men det finns också mycket hjälp och coachning att få. Utöver det får du:

- Grundlön + attraktiv provisionsmodell
- Middagar och AW:s
- Tävlingar
- Jobba med några av Sveriges starkaste varumärken
- Friskvårdsbidrag
- Utbildningar från Schibsted och Blocket
- Personlig utvecklingsplan


Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Internet Broker är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Account Manager till företag inom IT-konsultbranschen!

Account manager
Läs mer Dec 26
ConsultingIT är i en spännande och expansiv utvecklingsfas där de förnyar och förbättrar sig mot framtida affärsområden. De söker därför en till säljare med ett utpräglat affärssinne som vill arbeta med uppsökande säljverksamhet inom konsultbranschen.

Vi letar efter en driven och resultatorienterad säljare som vill bli en del av vår kunds framgångsrika team på ConsultingIT. Som Account Manager kommer du att spela en central roll i att driva försäljningen av deras IT-konsulttjänster och bidra till att stärka deras position som en ledande aktör inom IT-konsultation.

Om rollen
ConsultingIT kan erbjuda ett arbete som ger dig möjlighet och stort utrymme att utöva sälj och entreprenörskap på en växande marknad. Som vägledning och stöd har du deras värderingar och strategier samt entusiastiska kollegor som kan hantverket och som ligger i framkant inom vårt verksamhetsområde.

På ConsultingIT blir din främsta uppgift att inta en aktiv säljroll med ansvar för hela säljprocessen, från att prospektera kunder till avtalshantering och uppföljning.

Dina ansvarsområden kommer att inkludera:

- Proaktivt identifiera och kontakta potentiella kunder för att skapa nya affärsmöjligheter.

- Bygga starka och långvariga relationer med befintliga kunder för att öka försäljningen och utöka vårt tjänsteutbud.

- Förstå kundernas specifika behov och utmaningar för att kunna erbjuda skräddarsydda IT-konsultlösningar.

- Utveckla och presentera försäljningsförslag och offerter som tydligt kommunicerar värdet av våra tjänster.

- Delta i förhandlingar och avslut för att säkerställa att vi uppnår framgångsrika affärer.

- Hålla dig uppdaterad om de senaste IT-trenderna och branschutvecklingen för att kunna ge kunderna rätt råd och vägledning.

Är du den vi söker?
Kvalifikationer som vi söker efter för denna roll:

- Erfarenhet av försäljning inom IT-konsultation eller relaterade områden.

- En stark förmåga att bygga och underhålla relationer med kunder.

- God kunskap om IT-branschen och förståelse för olika IT-lösningar och teknologier.

- Förmåga att identifiera affärsmöjligheter och genomföra hela försäljningscykeln.

- Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter.

- Självgående och resultatorienterad, med förmåga att arbeta mot uppsatta mål.

- En passion för teknik och en stark vilja att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna inom IT.

Om företaget
ConsultingIT är ett bolag med starka värderingar där fokus ligger på människan. De är övertygade att det är minst lika viktigt att matcha rätt personlighet till deras kunder som det är att ta fram rätt teknisk profil. Det är först när denna kombination finns hos en kandidat som de ser magin. Det är anledningen till deras slogan som är ”Mer än bara ett CV”

Företaget har sedan starten 2016 vänt sig mot de mer etablerade bolagen i Sverige och gjort det med framgång. De ser en start tillväxt på bolaget och stärker nu upp både säljavdelning samt leveransavdelningen med kollegor som fortsatt skall vara en del av deras resa.

ConsultingIT vänder sig till medarbetare som vill tillhöra en organisation som präglas av en vinnarkultur, har viljan att utvecklas och som förstår att engagemang lönar sig! De förstår att skillnaden mellan dem och andra konsultbolag är viljan och förmågan att leverera gång efter gång utan att ta något förgivet.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av ConsultingIT är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Junior webbutvecklare inom Wordpress och WooCommerce till bolag inom e-h...

Webbansvarig/Webbstrateg
Läs mer Dec 6
Vår kund som en ledande aktör inom e-handel och specialiserade på att erbjuda högkvalitativa produkter söker just nu söker vi en initiativtagande, serviceorienterad och passionerad webbutvecklare med särskild färdighet inom WordPress. Vår kunds arbetsmiljö präglas av professionalism, samarbete och en viljan att ständigt sträva efter högsta kvalitet och hög kundnöjdhet.

Om rollen
Som Webbutvecklare kommer du att ansvara för att utveckla, förbättra och underhålla vår kunds WordPress-webbplats. Dina uppgifter inkluderar att implementera designspecifikationer, optimera prestanda och säkerställa en användarvänlig upplevelse för kunderna och konsumenterna som besöker vår kunds webbplats. I denna roll får du möjlighet att arbeta i en växande och innovativ organisation inom e-handel. Fortbildningsmöjligheter för att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom webbutveckling med fokus på Wordpress och WooCommerce.

Krav för denna roll är att du har ett portfolio som visar tidigare Wordpress-projekt och har en relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör även ha kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska, så väl i tal som i skrift.

Är du den vi söker?
För att lyckas i denna roll bör du ha tidigare erfarenhet av Wordpress-utveckling och även kunskaper inom WooCommerce är meriterande. Vidare bör du ha goda kunskaper inom HTML, CSS och JavaScript. Givande för rollen är även om du har förmåga att förstå och implementera SEO-principer. Det är meriterande om du har kunskaper inom design och UI/UX.

Som person bör du ha en förmåga att arbeta självständigt och i team. Vidare krävs det för rollen att du har en utmärkt problemlösningsförmåga, är initiativtagande och kommunikativ samt har en god social kompetens.

Om företaget
Vår kund är ett innovativt företag som har etablerat sig som en framstående aktör inom e-handelsbranschen. Bolaget har specialiserat sig på att erbjuda högkvalitativa produkter inom sin bransch och har på kort tid blivit ett känt namn på marknaden. Bakom företagets framgång ligger en passionerad och dedikerad grupp av specialister som strävar efter att erbjuda en överlägsen kundupplevelse. I hjärtat av verksamheten finns en stark betoning på att leverera produkter av högsta kvalitet samtidigt som man förstår och möter kundernas behov.

Vår kund skapar en atmosfär av innovation och framsteg, där medarbetare uppmuntras att utveckla sina färdigheter och bidra till företagets tillväxt. Den anonyma och inkluderande arbetsmiljön främjar samarbete och kreativitet, vilket har varit en nyckelfaktor för framgången.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av vår kund är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön plus bonus.

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Digital Specialist inom SEM & Paid Social till innovativt AI-bolag

Marknadsförare
Läs mer Dec 4
Vår kund BrightBid är idag ett av Sveriges snabbast växande AdTech-bolag som drivs av att skapa tydliga resultat och mervärde för våra kunder. De älskar att göra det enkelt för sina kunder att synas online med hjälp av AI. Transparens, kontinuitet och resultat är orden som genomsyrar deras verksamhet.

De jobbar enbart med den senaste tekniken inom varje segment och genom samarbeten samt egenutvecklade innovationer hjälper de till att driva branschen framåt. Från deras lokaler i centrala Stockholm introducerar de den senaste tekniken inom digital marknadsföring till Sveriges alla företag ????

Om rollen
Brightbid drivs av att skapa tydliga och smarta lösningar för sina kunder. Deras kunders mål gör dem kreativa, inspirerande och resultatorienterade. Du kommer att vara ansvarig för onboarding av nya kunder och jobba tätt tillsammans med dem. Du är med och formar strategier och ger taktiska rekommendationer kring deras kunders digitala närvaro, samtidigt som du är den som operativt sköter, identifierar, analyserar och optimerar datadrivna möjligheter i Brightbid kunders digitala kanaler.

Tjänsten är en bred roll men har ett primärt fokus på paid search för Google Ads. I rollen kommer du att vara en go-to-person när det kommer till frågor om digital marknadsföring.

Arbetsuppgifter:

- Starta, optimera & analysera SEM & Paid Social kampanjer

- Sätta upp, sköta och optimera våra kunders kampanjer i Google Ads, Facebook Business Manager, LinkedIn Ads, m.fl

- Rådge kunder om deras digitala närvaro och hjälpa dem sätta KPI:er i förhållande till sina affärs- och kommunikationsmål

Kvalifikationer

- 3+ års erfarenhet & dokumenterade resultat inom SEM

- Goda kunskaper inom Google Ads. Du ska ha satt upp kampanjer sen tidigare

- Kunskaper inom Google Analytics, Google Data Studio

- En stark analytisk förmåga och har erfarenhet av att leda presentationer

- Är effektiv, organiserad, social och pratglad personlighet och att du även har ett öga för detaljer.

Varför jobba hos Brightbid?

- Flexibla arbetstider ?

- Frukost varje morgon ????

- 3000 SEK friskvårdsbidrag ?????

- Ett tight team i trevliga lokaler centralt i Stockholm (Kungsgatan 12-14) ????

- Två tävlingsresor per år med teamet! ??

Om BrightBid
Brightbid är en techdriven digitalbyrå om drivs av att skapa tydliga resultat och mervärde för deras kunder. De gör skillnad med datadriven marknadsföring där de hjälper sina kunder att framföra rätt budskap till rätt målgrupp vid rätt tid - med bättre avkastning och resultat. Deras självlärande AI robot optimerar deras kunder annonsering och jobbar för dem 24/7.

Transparens, kontinuitet och resultat är orden som genomsyrar BrightBids verksamhet. De jobbar enbart med den senaste tekniken inom varje segment och genom samarbeten samt egenutvecklade innovationer hjälper de till att driva branschen framåt. De har lång erfarenhet inom digital marknadsföring och verktygen för att göra verksamheter synliga på ett enkelt sätt online.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Brightbid är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in in ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Fast lön och möjlighet till löpande bonus

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Redovisningskonsult till nytänkande och professionell byrå

Redovisningskonsult
Läs mer Dec 4
Vi söker nu en redovisningskonsult till vår kund som är en redovisningsbyrå i framkant, belägen på härliga Östermalm i Stockholm som nu vill utöka sitt duktiga team.

Vår kund My Business Controller söker en person som vill utvecklas vidare hos dem och som vill fortsätta den påbörjade resan mot att få Sveriges nöjdaste byrå-kunder!

Om rollen
Teamet hos My Business Controller växer och vi söker nu ytterligare en redovisningskonsult som vill vara med och vidareutveckla bolaget. I din roll som redovisningskonsult kommer du att ha kundansvar och dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

- Bokföring

- Fakturering

- Leverantörsfakturahantering

- Bokslut

- Upprätta årsredovisningar

- Löneadministration

- Övriga administrativa arbetsuppgifter

Utför du bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer självständigt är detta starkt meriterande.

Vad erbjuds du?

Du erbjuds en utvecklande och spännande tjänst på en ung och modern byrå. Vi lägger stor vikt vid att personalen ska trivas och på kontoret är det högt i tak och god stämning. Vi strävar också efter en öppen och prestigelös miljö och att alla kollegor ska känna att de får den stöttning och utbildning de behöver. Vi sitter i fina lokaler mitt i centrala Stockholm och det finns möjlighet att jobba på distans.

Kvalifikationer

- Vi söker dig som har arbetat inom redovisningsbranschen tidigare med minst två års erfarenhet.

- Erfarenhet av att ha arbetat i Fortnox eller annat ekonomisystem.

- Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

- Du är snabblärd, har ett prestigelöst förhållningssätt, god analytisk förmåga samt är lösningsorienterad.

- Du har en god förmåga att kunna kombinera din noggrannhet med effektivitet i dina utföranden.

- Du har en vilja att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med kunder

Om företaget
My Business Controller är en auktoriserad redovisningsbyrå inom SRF som är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Genom många år i branschen har MBC fått bred kunskap inom de flesta branscher och bolagsformer för både små och stora företag.

Genom ett bra samarbete med mycket personlig kontakt kan de tillsammans med sina kunder ta fram de viktigaste nycklarna för företag som hjälper dem ta rätt beslut!

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av My Business Controller är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Östermalm, Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Ansök nu

IT-rekryterare till företag inom konsultbolag

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 27
Vi söker en erfaren och engagerad IT-rekryterare för att bli en del av vår kunds dynamiska team på ConsultingIT. Som IT-rekryterare kommer du att spela en avgörande roll i att attrahera och rekrytera talanger inom IT-branschen och säkerställa att vi har de bästa kompetenserna för att möta våra kunders behov.

Genom att bygga starka relationer med både kandidater och teamet på ConsultingIT kommer du att vara en viktig länk som matchar rätt personer med rätt uppdrag och bidrar till att stärka vår position som en ledande aktör inom IT-konsultation

Om rollen
Är du en hejare på att hitta fantastiska människor? Vår kund behöver en skicklig IT-rekryterare som kan hitta trevliga kollegor i raketfart när de växer. Dessutom kommer du att vara med och rocka fram deras arbetsstrukturer och välja de bästa samarbetskanalerna.

ConsultingIT söker någon som kan vara en viktig kugge i deras hjul av framgång och som kan tillföra kunskap och erfarenhet med stil. I den här rollen är det proaktivt arbete som gäller, och de älskar om du kan tänka utanför boxen och kasta in en gnutta kreativitet.

Och kom ihåg, vi vill ha en IT-rekryterare som kan bygga starka band med våra kollegor och kunder, för det är precis vad ConsultingIT handlar om.

Dina ansvarsområden kommer att inkludera:

- Identifiera och attrahera kvalificerade IT-kandidater genom olika rekryteringskanaler och nätverk.

- Genomföra noggranna urvalsprocesser, inklusive CV-granskning, telefonintervjuer och personliga intervjuer.

- Utvärdera och bedöma kandidaters tekniska färdigheter och erfarenheter.

- Bygga starka relationer med kandidater och fungera som en professionell och hjälpsam kontaktperson genom hela rekryteringsprocessen.

- Samarbeta med teamet för att förstå våra kunders behov och säkerställa att ConsultingIT matchar rätt kandidater till rätt uppdrag.

- Hålla dig uppdaterad om den senaste IT-branschutvecklingen och trenderna för att kunna identifiera och locka till dig de bästa talangerna.

Är du den vi söker?
Kvalifikationer som vi söker efter för denna roll:

- Minst 2-3 års erfarenhet av IT-rekrytering och kunskap om IT-branschen.

- Starka kunskaper inom search, kandidatsökning och rekryteringsmetoder.

- Förmåga att utvärdera tekniska färdigheter och bedöma kandidaters kompetens.

- Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter.

- Flytande kunskaper i svenska i både tal- och skrift.

- Organiserad och förmåga att hantera flera rekryteringsprocesser samtidigt.

- En passion för att hitta och attrahera de bästa talangerna inom IT-branschen.

- Vara social, engagerad och driven.Om företaget
ConsultingIT är ett bolag med starka värderingar där fokus ligger på människan. De är övertygade att det är minst lika viktigt att matcha rätt personlighet till deras kunder som det är att ta fram rätt teknisk profil. Det är först när denna kombination finns hos en kandidat som de ser magin. Det är anledningen till deras slogan som är ”Mer än bara ett CV”

Företaget har sedan starten 2016 vänt sig mot de mer etablerade bolagen i Sverige och gjort det med framgång. De ser en start tillväxt på bolaget och stärker nu upp både säljavdelning samt leveransavdelningen med kollegor som fortsatt skall vara en del av deras resa.

ConsultingIT vänder sig till medarbetare som vill tillhöra en organisation som präglas av en vinnarkultur, har viljan att utvecklas och som förstår att engagemang lönar sig! De förstår att skillnaden mellan dem och andra konsultbolag är viljan och förmågan att leverera gång efter gång utan att ta något förgivet.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av ConsultingIT är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Account Manager till företag inom IT-konsultbranschen!

Account manager
Läs mer Nov 27
ConsultingIT är i en spännande och expansiv utvecklingsfas där de förnyar och förbättrar sig mot framtida affärsområden. De söker därför en till säljare med ett utpräglat affärssinne som vill arbeta med uppsökande säljverksamhet inom konsultbranschen.

Vi letar efter en driven och resultatorienterad säljare som vill bli en del av vår kunds framgångsrika team på ConsultingIT. Som Account Manager kommer du att spela en central roll i att driva försäljningen av deras IT-konsulttjänster och bidra till att stärka deras position som en ledande aktör inom IT-konsultation.

Om rollen
ConsultingIT kan erbjuda ett arbete som ger dig möjlighet och stort utrymme att utöva sälj och entreprenörskap på en växande marknad. Som vägledning och stöd har du deras värderingar och strategier samt entusiastiska kollegor som kan hantverket och som ligger i framkant inom vårt verksamhetsområde.

På ConsultingIT blir din främsta uppgift att inta en aktiv säljroll med ansvar för hela säljprocessen, från att prospektera kunder till avtalshantering och uppföljning.

Dina ansvarsområden kommer att inkludera:

- Proaktivt identifiera och kontakta potentiella kunder för att skapa nya affärsmöjligheter.

- Bygga starka och långvariga relationer med befintliga kunder för att öka försäljningen och utöka vårt tjänsteutbud.

- Förstå kundernas specifika behov och utmaningar för att kunna erbjuda skräddarsydda IT-konsultlösningar.

- Utveckla och presentera försäljningsförslag och offerter som tydligt kommunicerar värdet av våra tjänster.

- Delta i förhandlingar och avslut för att säkerställa att vi uppnår framgångsrika affärer.

- Hålla dig uppdaterad om de senaste IT-trenderna och branschutvecklingen för att kunna ge kunderna rätt råd och vägledning.

Är du den vi söker?
Kvalifikationer som vi söker efter för denna roll:

- Erfarenhet av försäljning inom IT-konsultation eller relaterade områden.

- En stark förmåga att bygga och underhålla relationer med kunder.

- God kunskap om IT-branschen och förståelse för olika IT-lösningar och teknologier.

- Förmåga att identifiera affärsmöjligheter och genomföra hela försäljningscykeln.

- Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter.

- Självgående och resultatorienterad, med förmåga att arbeta mot uppsatta mål.

- En passion för teknik och en stark vilja att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna inom IT.

Om företaget
ConsultingIT är ett bolag med starka värderingar där fokus ligger på människan. De är övertygade att det är minst lika viktigt att matcha rätt personlighet till deras kunder som det är att ta fram rätt teknisk profil. Det är först när denna kombination finns hos en kandidat som de ser magin. Det är anledningen till deras slogan som är ”Mer än bara ett CV”

Företaget har sedan starten 2016 vänt sig mot de mer etablerade bolagen i Sverige och gjort det med framgång. De ser en start tillväxt på bolaget och stärker nu upp både säljavdelning samt leveransavdelningen med kollegor som fortsatt skall vara en del av deras resa.

ConsultingIT vänder sig till medarbetare som vill tillhöra en organisation som präglas av en vinnarkultur, har viljan att utvecklas och som förstår att engagemang lönar sig! De förstår att skillnaden mellan dem och andra konsultbolag är viljan och förmågan att leverera gång efter gång utan att ta något förgivet.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av ConsultingIT är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Javautvecklare till innovativt företag inom fintech!

Backend-utvecklare
Läs mer Nov 27
Mynt har vuxit med rekordfart under den senaste tiden och de behöver nu stärka sitt utvecklingsteam med fler utvecklare i världsklass. Som en del i deras Java utvecklingsteam kommer du att jobba nära CPO, CTO och ett team med stora visioner inom Fintech som arbetar med de senaste teknologierna!

Mynt är ett bolag som skapar nästa generations finansiella tjänster som underlättar för företagare! Vi söker topputvecklare åt Mynts räkning som har en passion för utveckling och trivs i en entreprenöriell miljö där man har stor möjlighet att påverka resultat och bolagets fortsatta expanision.

Om rollen

Hos Mynt får du programmera i de senaste teknikerna och ta stort eget ansvar. Du kommer att bli en del av ett ambitiöst team, bestående av flera utvecklare med senior bakgrund och kunskap, både från finans- och konsultbranschen. På Mynt jobbar de i agila sprintar, tätt tillsammans men med stor grad av frihet.

Som Javautvecklare kommer du bygga affärslogik och APIer (app och webb) i tätt samarbete med produktansvariga för respektive område. Testning, TDD och automation är en naturlig del av processen. Du kommer även vara en del av arkitekturprocessen där du får vara med och ta fram nya produkter och arbeta med de senaste teknikerna. Mynt utvecklar ständigt sin produkt och erbjudande, vilket innebär att du kommer få möjlighet att arbeta med serversystemet för Företagskortet och nästa generations finansiella tjänster.

Du erbjuds möjligheten att bygga en ny produkt i ett spännande skede med de senaste teknikerna, så som Java, MongoDB, My, Redis, Amazon AWS, Docker, CircleCI.

Är du den vi söker?

Förväntas av dig:

- Högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område

- Ha minst 5 års praktisk erfarenhet av backend- eller fullstack-programmering, där du programmerat i Java

- Ha en stark passion för att lyckas och kunna agera självgående

- Gilla en entreprenöriell miljö med mycket utrymme att påverka och eget ansvar

- Det är meriterande men inte ett krav att du har kunskap i Amazon AWS och React.

- Kanske viktigast av allt, du är en hacker som är grym på programmering och älskar att hitta nya lösningar på problem!

Vad Mynt erbjuder

- Bli en del av ett team i en lovande och snabbt växande start-up, med korta beslutsvägar och stort utrymme att påverka.

- Vara med på Mynts utvecklingsresa, där du får utvecklas med både juniora och seniora kollegor.

- Jobba med en clean kodbas baserat på senaste teknologierna.

- Deltagande i företagets framgång genom vårt optionspaket.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Enlig överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Account Manager till Blocket Inhouse sökes!

Account manager
Läs mer Nov 27
Är du i början av din säljkarriär och bestämt dig för att bli Sveriges bästa mediasäljare?Hos Internetbroker får du jobba på uppdrag av ett av Sveriges starkaste varumärken, Blocket Inhouse. Du får sitta i fina lokaler med sjöutsikt och omges av drivna kollegor. Har du viljan att lyckas så kan Internet Broker ge dig alla förutsättningar!

Om rollen
Hos vår kund Internetbroker och på uppdrag hos Blocket Inhouse har du möjlighet att arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken och de ser att du är med på lång sikt för att växa tillsammans med dem som företag.

Till deras Blocket Inhouse-team söker de nu fler drivna personer som kan hjälpa deras kunder att växa sin marknadsföring på Sveriges största köp och sälj sajt.

Om rollen:
I din roll som Account Manager arbetar du med digital marknadsföring på Blocket.se.

- Du kommer arbeta med befintliga kunder men stort fokus ligger även på att hitta nya affärsmöjligheter.

- Du kommer att arbeta i en kultur där utveckling är en självklar del av vardagen med kollegor som arbetar hårt mot sina mål.

- Du behöver förstå vikten av att alltid kunna presentera den bästa möjliga lösningen för kunden.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

- Du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering till sälj och uppföljning.

- Hög aktivitet är en förutsättning för att lyckas i ditt arbete.

- Bidra till utvecklingen av koncept som löser kundens utmaningar.

- Ta ansvar för egen utveckling och kunskap inom media.

- Vara en bidragande del i att skapa bra säljkultur med kunskap, inspiration, lagkänsla och vinnarinstinkt.

- Budgetansvar för både dig själv och teamet.

- Följa upp sina individuella mål och föra prognoser.


Är du den vi söker?
Du har en imponerande förmåga att skapa förtroende och övertyga i dina interaktioner med kunder. Ditt starka engagemang och affärsmässighet är avgörande för att etablera nya kontakter och bygga starka relationer med befintliga kunder.

Vi är övertygade om att du är en lagspelare med en positiv inställning och en stark drivkraft att bli den främsta mediasäljaren i Sverige. Du är inte rädd för att ta initiativ och ta eget ansvar för din egen utveckling. Du trivs bäst i en arbetsmiljö med högt tempo.

Internetbroker och Blocket Inhouse erbjuder dig en teambaserad kultur med öppen feedback, där skratt och omsorg om varandras framgångar är viktiga.

Om företaget
Hos Internet Broker får du jobba tillsammans med ca 50 st glada och starkt motiverade kollegor i fina lokaler i Hammarby Sjöstad. Inbjudande företagskultur där du kan ta för dig men det finns också mycket hjälp och coachning att få. Utöver det får du:

- Grundlön + attraktiv provisionsmodell
- Middagar och AW:s
- Tävlingar
- Jobba med några av Sveriges starkaste varumärken
- Friskvårdsbidrag
- Utbildningar från Schibsted och Blocket
- Personlig utvecklingsplan


Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Internet Broker är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Sales Executive till företag inom juridiken

Account manager
Läs mer Nov 27
Vår kund Blendow Lexnova söker nu efter förstärkning till deras växande säljteam. Lexnova är en del av Blendow Group som är ett marknadsledande kunskapsföretag med juridiken i centrum. De levererar Sveriges vassaste juridiska nyhetsbevakning, kompetensutveckling i absolut framkant, specialiserad rekrytering och juridiskt stöd till företag.

Vi söker nu en Sales Executive till vår kund Blendow Lexnova! Motiveras du av att tjäna pengar på din prestation? Tycker du juridik är ett intressant område? Brinner du för att göra affärer? Då kan denna roll vara något för dig!

Om rollen
Som en Sales Executive är din roll att vara en expert inom dina kunders verksamhetsområden och se till att de investerar i de rätta lösningarna för att hålla sig uppdaterade inom deras önskade rättsområde. Du är en kommunikativ mästare som interagerar med beslutsfattare och specialister både inom den privata näringslivet och den offentliga sektorn. Genom din inspirerande och förtroendeingivande kommunikation skapar du ett betydande mervärde för både enskilda individer och deras organisationer som helhet.

I din roll innebär det att du har ansvar för att skapa affärer med nya kunder i första hand, men du kommer också att bearbeta befintliga kunder inom din kundportfölj för att generera merförsäljning. Med datorn och telefonen som dina främsta arbetsredskap skapar du de bästa förutsättningarna för en framgångsrik arbetsdag.

Du kommer att samarbeta nära med dina kollegor inom sälj- och marknadsavdelningen, vilket ger dig en enastående möjlighet att optimera din kundportfölj. Eftersom du arbetar både med organisationer som helhet och individuella användare är det av yttersta vikt att du kan strukturera dina dagar för att uppnå maximal effektivitet. Du kommer också att använda SalesForce, vårt CRM-verktyg, för att underlätta ditt arbete

Är du den vi söker?
Vi förväntar oss att du besitter en förmåga att skapa lönsamma affärsrelationer och att du har god vana av uppsökande försäljning genom att prospektera, arbeta med telefonen som verktyg och boka möten med potentiella kunder och gillar att vara ute på fältet för att träffa kunder.

Du bör vara nyfiken, energisk och bra på att hitta samt skapa affärsmöjligheter. Du behöver vara kommunikativ, strukturerad och framför allt resultatorienterad. Vår kund är ett framåtlutande företag med ambitiösa medarbetare och de söker någon som delar deras vision om lönsam tillväxt och inneha en ledande position inom deras bransch. Kunskaper inom det juridiska området och ett omfattande nätverk är fördelaktigt.

Om företaget
Blendow Lexnova är Sveriges ledande juridiska nyhetsbyrå. De ingår i koncernen Blendow Group med totalt 80 anställda och 300 av Sveriges främsta juridiska experter knutna till bolaget. Blendow Lexnova har levererat juridiska nyheter och analyser sedan 2006. Deras nyheter är en viktig källa för att sprida juridisk kunskap till landets jurister. Lexnova kultur kan beskrivas som entreprenöriell och med en ständig nyfikenhet på hur vi kan förbättra och utveckla våra produkter och processer.

Blendows kontor är beläget på Humlegårdsgatan, i moderna och representativa lokaler nära Östermalms torg i Stockholm. De är en sammanhållen grupp där sälj, marknad och redaktion har daglig kontakt. De arbetar främst från kontoret, men det finns möjlighet till hybridarbete för att skapa en balans mellan arbetsliv och personliga åtaganden. Blendow värdesätter sina medarbetares välbefinnande högt och strävar efter att skapa en positiv arbetsmiljö.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Blendow Lexnova (Blendow Group) är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Account Manager till Office Development

Account manager
Läs mer Nov 27
Triggas du av att dra in affärer och motiveras av egna goda prestationer som du belönas för? VIll du vara en del av ett ungt expansivt företag där du som säljare har fantastiska karriärs möjligheter? Då kan denna roll vara något för dig!

Vi söker nu efter Account Managers till vår kund Office Development som sitter på Gärdet i Stockholm. De söker nu nya medarbetare att förstärka sitt säljteam med, då de är i en expansiv fas. Haka på och var med på denna resa och sök jobbet redan idag!

Om rollen
Du äger hela försäljningsprocessen och arbetar självständigt med att utveckla och driva affärerna. Vi arbetar strukturerat mot tydliga mål och vi förser dig med de verktyg och det stöd du behöver för att utvecklas och lyckas i rollen.

Arbetsuppgifter:

- Boka möten

- Genomföra bokade möten ute hos kund samt via Teams.

- Sälja och marknadsföra bolagets produkter och tjänster.

- Minst en gång per vecka rapportera status avseende pågående och planerade åtgärder

- Ansvara för egen budget

- Följa bolagets policys och föreskrifter

Är du den vi söker?
- Tävlingsinriktad

- Driven av att tjäna pengar

- Orädd för utmaning

Utöver det är det meriterande om du har erfarenhet av att jobba med telefonen som arbetsredskap, jobbat inom telekom/IT eller någon form av erfarenhet inom försäljning, såväl B2C som B2B.

Om företaget
Office Development är en helhetsleverantör av kontorsteknik. De säljer, installerar samt driver service och support på deras lösningar. De investerar hela tiden i våra anställda till att utvecklas genom utbildning. De vill framåt och dit når man när man satsar på den anställde. Det ska vara roligt att gå till jobbet, hos oss är ledordet stöttning och gemenskap för tillsammans nå framgång. För att det ska vara inspirerande och roligt erbjuder de sin personal: resor, kickoffer, friksvårdsbidrag(4500kr/år), kvartalsfester, rikslunch (1892kr/mån)

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Office Development är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Account Manager till företag inom telefonitjänster!

Account manager
Läs mer Nov 27
Vår kund Cloudwiser ska nu förstärka och utöka sitt säljteam med ytterligare en Account Manager. Cloudwiser är idag en av Sveriges ledande återförsäljare inom kommunikationslösningar till företag. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och operatörer så kan de erbjuda och förvalta de bästa lösningarna för företag i Sverige.

Sök jobbet redan idag och bli en del av Cloudwiser fortsatta resa!

Om rollen
I rollen som Account Manager kommer du att driva din egna försäljning av telefonitjänster till företag runt om i hela Sverige med 20-150 anställda. Du kommer att hantera hela säljprocessen på egen hand samt ta hand om förnyelse av avtal med befintliga kunder som du har i din befintliga kundstock.

Du kommer att boka möten, genomföra möten, skriva avtal och därefter lämna över till Customer Success som förvaltar kunden. När det närmar sig förnyelse och skriva nytt avtal, då tar du som säljare vid igen för att förlänga avtalet med kund.

Kundmöten genomförs primärt över Teams, men kan även utföras på plats vid önskemål från kund och du avgör själv hur du vill göra på den fronten.

Vad du erbjuds av Cloudwiser:

- Bra förmåner

- Sälj och resetävlingar

- Generös årsbonus vid uppnådda mål som team och individ

- Utbildning

- En rolig arbetsplats med glädje och energi

Är du den vi söker?
Krav för rollen:

- Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning

- Gymnasial utbildning

Det är meriterande om du har erfarenhet av telekombranschen, tidigare arbetat med digitala och fysiska kundmöten eller har en bakgrund inom idrotten.

Om företaget
Cloudwiser AB är ett personalägt företag med säte i Stockholm. Emil Hedsén och Andreas Varnava som grundat företaget har båda en gedigen bakgrund inom elitidrott och senare IT och försäljning B2B. 2018 startades Cloudwiser AB med ambitionen att göra det enklare för svenska företag att hitta rätt molntjänst till sin verksamhet.

Cloudwiser är idag en av Sveriges ledande återförsäljare inom kommunikationslösningar till företag. Tillsammans med marknadsledande leverantörer och operatörer så kan vi erbjuda och förvalta de bästa lösningarna för företag i Sverige. Vi söker nu nya kollegor till vårt Stockholmskontor som vill vara med på en spännande resa och sätta avtryck i branschen tillsammans med oss.

Cloudwiser består av ett hårt arbetande team med lång erfarenhet av telefoni och IT branschen, där en röd tråd också är bakgrund från idrott. Vi har högt i tak och jobbar tätt tillsammans.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Cloudwiser är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Digital Specialist (SEM) till Sveriges snabbast växande AdTech-bolag! ????

Marknadskonsult
Läs mer Nov 8
Vår kund BrightBid är idag ett av Sveriges snabbast växande AdTech-bolag som drivs av att skapa tydliga resultat och mervärde för våra kunder. De älskar att göra det enkelt för sina kunder att synas online med hjälp av AI. Transparens, kontinuitet och resultat är orden som genomsyrar deras verksamhet.

De jobbar enbart med den senaste tekniken inom varje segment och genom samarbeten samt egenutvecklade innovationer hjälper de till att driva branschen framåt. Från deras lokaler i centrala Stockholm introducerar de den senaste tekniken inom digital marknadsföring till Sveriges alla företag ????

Om rollen
Brightbid drivs av att skapa tydliga och smarta lösningar för sina kunder. Deras kunders mål gör dem kreativa, inspirerande och resultatorienterade. Du kommer att vara ansvarig för onboarding av nya kunder och jobba tätt tillsammans med dem. Du är med och formar strategier och ger taktiska rekommendationer kring deras kunders digitala närvaro, samtidigt som du är den som operativt sköter, identifierar, analyserar och optimerar datadrivna möjligheter i Brightbid kunders digitala kanaler.

Tjänsten är en bred roll men har ett primärt fokus på paid search för Google Ads. I rollen kommer du att vara en go-to-person när det kommer till frågor om digital marknadsföring.

Arbetsuppgifter:

- Starta, optimera & analysera SEM & Paid Social kampanjer

- Sätta upp, sköta och optimera våra kunders kampanjer i Google Ads, Facebook Business Manager, LinkedIn Ads, m.fl

- Rådge kunder om deras digitala närvaro och hjälpa dem sätta KPI:er i förhållande till sina affärs- och kommunikationsmål

Kvalifikationer

- 3+ års erfarenhet & dokumenterade resultat inom SEM

- Goda kunskaper inom Google Ads. Du ska ha satt upp kampanjer sen tidigare

- Kunskaper inom Google Analytics, Google Data Studio

- En stark analytisk förmåga och har erfarenhet av att leda presentationer

- Är effektiv, organiserad, social och pratglad personlighet och att du även har ett öga för detaljer.

Varför jobba hos Brightbid?

- Flexibla arbetstider ?

- Frukost varje morgon ????

- 3000 SEK friskvårdsbidrag ?????

- Ett tight team i trevliga lokaler centralt i Stockholm (Kungsgatan 12-14) ????

- Två tävlingsresor per år med teamet! ??

Om BrightBid
Brightbid är en techdriven digitalbyrå om drivs av att skapa tydliga resultat och mervärde för deras kunder. De gör skillnad med datadriven marknadsföring där de hjälper sina kunder att framföra rätt budskap till rätt målgrupp vid rätt tid - med bättre avkastning och resultat. Deras självlärande AI robot optimerar deras kunder annonsering och jobbar för dem 24/7.

Transparens, kontinuitet och resultat är orden som genomsyrar BrightBids verksamhet. De jobbar enbart med den senaste tekniken inom varje segment och genom samarbeten samt egenutvecklade innovationer hjälper de till att driva branschen framåt. De har lång erfarenhet inom digital marknadsföring och verktygen för att göra verksamheter synliga på ett enkelt sätt online.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Brightbid är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in in ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Fast lön och möjlighet till löpande bonus

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Redovisningskonsult till nytänkande byrå

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 7
Vi söker nu en redovisningskonsult till vår kund som är en redovisningsbyrå i framkant, belägen på härliga Östermalm i Stockholm som nu vill utöka sitt duktiga team.

Vår kund My Business Controller söker en person som vill utvecklas vidare hos dem och som vill fortsätta den påbörjade resan mot att få Sveriges nöjdaste byrå-kunder!

Om rollen
Teamet hos My Business Controller växer och vi söker nu ytterligare en redovisningskonsult som vill vara med och vidareutveckla bolaget. I din roll som redovisningskonsult kommer du att ha kundansvar och dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

- Bokföring

- Fakturering

- Leverantörsfakturahantering

- Bokslut

- Upprätta årsredovisningar

- Löneadministration

- Övriga administrativa arbetsuppgifter

Utför du bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer självständigt är detta starkt meriterande.

Vad erbjuds du?

Du erbjuds en utvecklande och spännande tjänst på en ung och modern byrå. Vi lägger stor vikt vid att personalen ska trivas och på kontoret är det högt i tak och god stämning. Vi strävar också efter en öppen och prestigelös miljö och att alla kollegor ska känna att de får den stöttning och utbildning de behöver. Vi sitter i fina lokaler mitt i centrala Stockholm och det finns möjlighet att jobba på distans.

Kvalifikationer

- Vi söker dig som har arbetat inom redovisningsbranschen tidigare med minst två års erfarenhet.

- Erfarenhet av att ha arbetat i Fortnox eller annat ekonomisystem.

- Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

- Du är snabblärd, har ett prestigelöst förhållningssätt, god analytisk förmåga samt är lösningsorienterad.

- Du har en god förmåga att kunna kombinera din noggrannhet med effektivitet i dina utföranden.

- Du har en vilja att skapa och bibehålla långsiktiga relationer med kunder

Om företaget
My Business Controller är en auktoriserad redovisningsbyrå inom SRF som är den ledande branschorganisationen inom redovisning och lön. Genom många år i branschen har MBC fått bred kunskap inom de flesta branscher och bolagsformer för både små och stora företag.

Genom ett bra samarbete med mycket personlig kontakt kan de tillsammans med sina kunder ta fram de viktigaste nycklarna för företag som hjälper dem ta rätt beslut!

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av My Business Controller är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Östermalm, Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Personlig tränare till innovativt och härlig träningsanläggning i Solna

Personlig tränare/PT
Läs mer Nov 7
Är du passionerad för hälsa, välmående och att hjälpa andra att nå sina träningsmål? Vill du vara en del av ett dynamiskt och engagerat team som drivs av att göra verklig skillnad i människors liv? Då kan du vara den kollegan vi söker till vårt fantastiska och samspelade team på Drivkraft!Om rollen


Vi söker dig som vill i verksamheten på Drivkraft som personlig tränare där du håller individuella träningssessioner, pt-grupper och kurser. Koncept som vi redan innehar men som du själv även får vara med och skapa. Vi ser även att du gillar det sociala och gärna står i receptionen och håller gruppträningspass. Genom att ge professionell träning och motiverande coaching kommer du att hjälpa våra medlemmar att övervinna hinder, nå sina mål och uppnå en varaktig förändring.Dina huvudsakliga ansvarsområden:

- Personlig träning individuellt och i grupp.

- Reception och försäljning.

- Gruppträningsklasser

- Designa och genomföra individuellt anpassade träningsprogram.

- Ge professionell och motiverande coaching

- Följa upp och utvärdera medlemmarnas framsteg.

- Delta i gruppaktiviteter, event och evenemang för att främja en gemenskapsskapande atmosfär.

Vem vi söker


Vi söker en passionerad person som är utbildad personlig tränare och som är hängiven att hjälpa andra att nå sina mål. Du är lyhörd, kommunikativ och har förmågan att skapa en positiv och stöttande miljö för våra medlemmar. Du är utbildad inom träning och har erfarenhet av att arbeta med olika träningsnivåer och åldersgrupper. Ditt engagemang för hälsa och välbefinnande inspirerar andra och du är öppen för att utveckla dina kunskaper inom området.Kvalifikationer och erfarenhet:

- Relevant utbildning inom träningsvetenskap eller motsvarande.

- Erfarenhet av att arbeta som personlig tränare är meriterande.

- Bekväm med sociala medier.

- God kommunikationsförmåga på svenska och engelska.

- Social och har lätt för att kommunikation.

Om företaget
Drivkraft har funnits i över 15 år och har idag över 1300 medlemmar. Blev 2018 utsedda till "Årets gym" i Sverige.

Utöver en fantastiskt serviceinriktad personalstyrka erbjuder de även Solnas bredaste variation av träning på hela 2000 kvm. Här hittar du det mesta inom gruppträning, en stor konditionsavdelning med de senaste maskinerna, EasyLine som de brukar rekommendera nybörjare, ett fullutrustat gym med fria vikter och en egen avdelning för funktionell träning. Hos Drivkraft kan du även göra inbodymätningar, besöka deras osteopat, få massage eller såklart träna med en av deras personliga tränare.

Och vill du bara relaxa så kan du göra det i deras vattenmassagesäng, i bastun eller bara ta en kopp kaffe och hänga med dem i loungen. I år har de även investerat i en golfstudio för att kunna ge golfare möjligheten till vinterträning i form och golfträning men även pass som rörlighet och styrka för golfare.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Drivkraft är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående enligt överenskommelse

Lön: Fast lön enligt överenskommelse. Möjlighet till provision.

Förmåner: Tjänstepension och flexibla arbetstider

Omfattning: Heltid (Alternativt 75%)

Ansök nu

Account Manager till Office Development

Account manager
Läs mer Okt 26
Triggas du av att dra in affärer och motiveras av egna goda prestationer som du belönas för? VIll du vara en del av ett ungt expansivt företag där du som säljare har fantastiska karriärs möjligheter? Då kan denna roll vara något för dig!

Vi söker nu efter Account Managers till vår kund Office Development som sitter på Gärdet i Stockholm. De söker nu nya medarbetare att förstärka sitt säljteam med, då de är i en expansiv fas. Haka på och var med på denna resa och sök jobbet redan idag!

Om rollen
Du äger hela försäljningsprocessen och arbetar självständigt med att utveckla och driva affärerna. Vi arbetar strukturerat mot tydliga mål och vi förser dig med de verktyg och det stöd du behöver för att utvecklas och lyckas i rollen.

Arbetsuppgifter:

- Boka möten

- Genomföra bokade möten ute hos kund samt via Teams.

- Sälja och marknadsföra bolagets produkter och tjänster.

- Minst en gång per vecka rapportera status avseende pågående och planerade åtgärder

- Ansvara för egen budget

- Följa bolagets policys och föreskrifter

Är du den vi söker?
- Tävlingsinriktad

- Driven av att tjäna pengar

- Orädd för utmaning

Utöver det är det meriterande om du har erfarenhet av att jobba med telefonen som arbetsredskap, jobbat inom telekom/IT eller någon form av erfarenhet inom försäljning, såväl B2C som B2B.

Om företaget
Office Development är en helhetsleverantör av kontorsteknik. De säljer, installerar samt driver service och support på deras lösningar. De investerar hela tiden i våra anställda till att utvecklas genom utbildning. De vill framåt och dit når man när man satsar på den anställde. Det ska vara roligt att gå till jobbet, hos oss är ledordet stöttning och gemenskap för tillsammans nå framgång. För att det ska vara inspirerande och roligt erbjuder de sin personal: resor, kickoffer, friksvårdsbidrag(4500kr/år), kvartalsfester, rikslunch (1892kr/mån)

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Office Development är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Account Manager till Blocket Inhouse sökes!

Account manager
Läs mer Okt 13
Är du i början av din säljkarriär och bestämt dig för att bli Sveriges bästa mediasäljare?Hos Internetbroker får du jobba på uppdrag av ett av Sveriges starkaste varumärken, Blocket Inhouse. Du får sitta i fina lokaler med sjöutsikt och omges av drivna kollegor. Har du viljan att lyckas så kan Internet Broker ge dig alla förutsättningar!

Om rollen
Hos vår kund Internetbroker och på uppdrag hos Blocket Inhouse har du möjlighet att arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken och de ser att du är med på lång sikt för att växa tillsammans med dem som företag.

Till deras Blocket Inhouse-team söker de nu fler drivna personer som kan hjälpa deras kunder att växa sin marknadsföring på Sveriges största köp och sälj sajt.

Om rollen:
I din roll som Account Manager arbetar du med digital marknadsföring på Blocket.se.

- Du kommer arbeta med befintliga kunder men stort fokus ligger även på att hitta nya affärsmöjligheter.

- Du kommer att arbeta i en kultur där utveckling är en självklar del av vardagen med kollegor som arbetar hårt mot sina mål.

- Du behöver förstå vikten av att alltid kunna presentera den bästa möjliga lösningen för kunden.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

- Du ansvarar för hela säljprocessen från prospektering till sälj och uppföljning.

- Hög aktivitet är en förutsättning för att lyckas i ditt arbete.

- Bidra till utvecklingen av koncept som löser kundens utmaningar.

- Ta ansvar för egen utveckling och kunskap inom media.

- Vara en bidragande del i att skapa bra säljkultur med kunskap, inspiration, lagkänsla och vinnarinstinkt.

- Budgetansvar för både dig själv och teamet.

- Följa upp sina individuella mål och föra prognoser.


Är du den vi söker?
Du har en imponerande förmåga att skapa förtroende och övertyga i dina interaktioner med kunder. Ditt starka engagemang och affärsmässighet är avgörande för att etablera nya kontakter och bygga starka relationer med befintliga kunder.

Vi är övertygade om att du är en lagspelare med en positiv inställning och en stark drivkraft att bli den främsta mediasäljaren i Sverige. Du är inte rädd för att ta initiativ och ta eget ansvar för din egen utveckling. Du trivs bäst i en arbetsmiljö med högt tempo.

Internetbroker och Blocket Inhouse erbjuder dig en teambaserad kultur med öppen feedback, där skratt och omsorg om varandras framgångar är viktiga.

Om företaget
Hos Internet Broker får du jobba tillsammans med ca 50 st glada och starkt motiverade kollegor i fina lokaler i Hammarby Sjöstad. Inbjudande företagskultur där du kan ta för dig men det finns också mycket hjälp och coachning att få. Utöver det får du:

- Grundlön + attraktiv provisionsmodell
- Middagar och AW:s
- Tävlingar
- Jobba med några av Sveriges starkaste varumärken
- Friskvårdsbidrag
- Utbildningar från Schibsted och Blocket
- Personlig utvecklingsplan


Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Internet Broker är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Sales Executive till företag inom juridiken

Account manager
Läs mer Okt 13
Vår kund Blendow Lexnova söker nu efter förstärkning till deras växande säljteam. Lexnova är en del av Blendow Group som är ett marknadsledande kunskapsföretag med juridiken i centrum. De levererar Sveriges vassaste juridiska nyhetsbevakning, kompetensutveckling i absolut framkant, specialiserad rekrytering och juridiskt stöd till företag.

Vi söker nu en Sales Executive till vår kund Blendow Lexnova! Motiveras du av att tjäna pengar på din prestation? Tycker du juridik är ett intressant område? Brinner du för att göra affärer? Då kan denna roll vara något för dig!

Om rollen
Som en Sales Executive är din roll att vara en expert inom dina kunders verksamhetsområden och se till att de investerar i de rätta lösningarna för att hålla sig uppdaterade inom deras önskade rättsområde. Du är en kommunikativ mästare som interagerar med beslutsfattare och specialister både inom den privata näringslivet och den offentliga sektorn. Genom din inspirerande och förtroendeingivande kommunikation skapar du ett betydande mervärde för både enskilda individer och deras organisationer som helhet.

I din roll innebär det att du har ansvar för att skapa affärer med nya kunder i första hand, men du kommer också att bearbeta befintliga kunder inom din kundportfölj för att generera merförsäljning. Med datorn och telefonen som dina främsta arbetsredskap skapar du de bästa förutsättningarna för en framgångsrik arbetsdag.

Du kommer att samarbeta nära med dina kollegor inom sälj- och marknadsavdelningen, vilket ger dig en enastående möjlighet att optimera din kundportfölj. Eftersom du arbetar både med organisationer som helhet och individuella användare är det av yttersta vikt att du kan strukturera dina dagar för att uppnå maximal effektivitet. Du kommer också att använda SalesForce, vårt CRM-verktyg, för att underlätta ditt arbete

Är du den vi söker?
Vi förväntar oss att du besitter en förmåga att skapa lönsamma affärsrelationer och att du har god vana av uppsökande försäljning genom att prospektera, arbeta med telefonen som verktyg och boka möten med potentiella kunder och gillar att vara ute på fältet för att träffa kunder.

Du bör vara nyfiken, energisk och bra på att hitta samt skapa affärsmöjligheter. Du behöver vara kommunikativ, strukturerad och framför allt resultatorienterad. Vår kund är ett framåtlutande företag med ambitiösa medarbetare och de söker någon som delar deras vision om lönsam tillväxt och inneha en ledande position inom deras bransch. Kunskaper inom det juridiska området och ett omfattande nätverk är fördelaktigt.

Om företaget
Blendow Lexnova är Sveriges ledande juridiska nyhetsbyrå. De ingår i koncernen Blendow Group med totalt 80 anställda och 300 av Sveriges främsta juridiska experter knutna till bolaget. Blendow Lexnova har levererat juridiska nyheter och analyser sedan 2006. Deras nyheter är en viktig källa för att sprida juridisk kunskap till landets jurister. Lexnova kultur kan beskrivas som entreprenöriell och med en ständig nyfikenhet på hur vi kan förbättra och utveckla våra produkter och processer.

Blendows kontor är beläget på Humlegårdsgatan, i moderna och representativa lokaler nära Östermalms torg i Stockholm. De är en sammanhållen grupp där sälj, marknad och redaktion har daglig kontakt. De arbetar främst från kontoret, men det finns möjlighet till hybridarbete för att skapa en balans mellan arbetsliv och personliga åtaganden. Blendow värdesätter sina medarbetares välbefinnande högt och strävar efter att skapa en positiv arbetsmiljö.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Blendow Lexnova (Blendow Group) är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Account Executive till bolag inom Treasury Management

Key account manager
Läs mer Okt 13
Är du en driven person som tidigare har arbetat med B2B-försäljning och som tycker om att samarbeta med dina kollegor? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa i ett familjärt och härligt bolag? Då kanske rollen som Account Executive hos vår kund Nordkap kan vara något för dig!

Om rollen
I rollen som Account Executive kommer du att driva hela försäljningsprocessen inom norden. Du kommer att ansvara för att ta dina prospekts från första kontakt till avslutade affärer och att fortsätta utveckla relationen och skapa värde för kunden.

Arbetsuppgifter:

- Prospektering av kontaktpersoner och företag

- Boka möten

- Utföra personliga möten med potentiella kunder

- Ta fram relevanta affärsförslag

- Följa upp befintliga avtalskunder

- Nätverka för att hitta nya affärsmöjligheter

Är du den vi söker?

För att passa i rollen som Account Executive hos Nordkap ser vi att du är resultatfokuserad och har en stark förmåga att skapa nya affärsrelationer. Du är en självgående passionerad säljare som har drivet och tålamodet att arbeta med längre säljprocesser samtidigt som du är en teamplayer som vill vara med och lyfta gruppen.

Rollen kräver att du är affärsmässig och pedagogisk i presentation mot kund vilket innebär att du har ett strukturerat och proaktivt arbetssätt. Vi söker dig som är målmedveten, tar egna initiativ och har förståelse och tycker det är kul att bolaget befinner sig en expansiv och föränderlig fas!

Krav för rollen:

- Arbetslivserfarenhet inom B2B-försäljning, minst 5 år.

- Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande:

- Närliggande branscherfarenhet så som finans- eller fastighetsbranschen.

- Erfarenhet från ekonomi- och redovisningsbranschen.

- Jobbat inom SaaS-miljö tidigare.

Vad erbjuds du?

- Möjligheten att vara med på en spännande resa med fantastiska kollegor!
- En flexibel arbetsplats som värdesätter sina anställda

- Friskvårdsbidrag på 5000 kr

- Friskvårdstimme varje vecka

- Förmånlig sjukförsäkring och pensionsavsättning

Om företaget
Nordkap har gått från att ha varit ett litet bolag med fokus på Norden men har vuxit och nu blivit ett marknadsledande treasury management bolag inom fastighetssegmentet med en global närvaro. Idag är deras system det mest framgångsrika Treasury Management Systemet i Norden; en användarvänlig SaaS-lösning för alla typer av fastighetsbolag, oavsett hur stort eller litet bolaget är.

Idag är de strax över 30 personer som längtar efter nya kollegor som vill vara med på deras fortsatta expansionsresa!

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Nordkap är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående

Lön: Grundlön plus provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Sales Team Lead till "grönt" spännande bolag

Teamledare
Läs mer Okt 13
Har du arbetat med ledarskap, teambuilding och haft en coachande roll samt ansvarat för ett säljteam tidigare? Då kan denna möjlighet vara klockren för dig!

Vår kund Office Recycling är en ledande aktör inom miljö och hållbarhet där företaget de senaste åren mottagit de prestigefyllda priset som "Årets Gasellföretag" i Sverige.

Företaget är i en expansiv fas och behöver nu förstärka försäljningsavdelningen med ytterligare en Team Leader i Stockholm.

Rollbeskrivning
I rollen som Sales Team Lead kommer din huvudsakliga uppgift vara att coacha och utveckla våra säljares kompetenser genom dina egna erfarenheter och kunskaper samt ta ett helhetsansvar för att resultat och energi hålls uppe. Rollen är fördelad på 50% egen försäljning och 50% team leader. I ditt dagliga arbete kommer du ansvara över följande:

Ledning av team

- Löpande coaching, utbildning och uppföljning av resultat med ditt team. Detta innebär bland annat att hålla individuella uppföljningsmöten månadsvis.

- Löpande arbeta med att bygga och upprätthålla en motiverande kultur i teamet, bland annat genom nära samarbete, utbildningar och genomförande av tävlingar.

- Rekrytering och onboarding av nya teammedlemmar i samarbete med HR-avdelningen.

- Aktivt delta i att utveckla försäljningsorganisationen tillsammans med Försäljningschef och din andra TL-kollega.


Försäljning

Försäljning

- Hantering av såväl teamets som egen försäljningsbudget.

- Nykundsförsäljning, främst genom uppsökande försäljning, bokning och genomförande av egna möten, men även genom leads.

- Förvaltning, kundvård och utveckling av egen kundportfölj, inklusive merförsäljng mot den egna kundportföljen.

- Försäljningsadminstrativa uppgifter (CRM, Mail, Arbetsbok, etc.).

- Planera och utföra löpande interna säljträningar med säljarna samt delta i mässor, seminarium och dylikt.

Du kommer att ingå i ett team på ca 12 personer där du kommer vara Team Lead för 5 av dem och rapportera till Emanuel Tanno, Chief Sales Officer.

Om dig:
Vi tror att rätt kandidat för den här rollen har:

- Arbetslivserfarenhet av dokumenterat framgångsrikt försäljningsarbete inom B2B.

- Arbetslivserfarenhet av att operativt coacha team.

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

- Meriterande med erfarenhet av närliggande bransch såsom facility management.

Som person ser vi gärna att du är strukturerad i att följa och utveckla arbetsstrukturer och processer. Vidare så är du pedagogisk i att lära ut och följa upp på teamets arbetssätt. Slutligen så är du ansvarstagande, för sitt eget och teamets arbete.

Vad Office Recykling erbjuder dig

- Fast grundlön + provision utan tak ????

- En arbetsplats att utvecklas på, i ett bolag som är i en spännande fas

-
Här (https://karriar.officerecycling.se/) hittar du mer information om deras förmåner samt medarbetarporträtt där du kan läsa mer om hur det är att jobba på Office Recycling

Om Office Recycling
Office Recycling (https://officerecycling.se/) är Sveriges grönaste återvinningsföretag. Deras kärnverksamhet bygger på att hjälpa företag och kontor med deras återvinning. De hämtar alla typer av material och hjälper deras kunder löpande med att optimera sina lösningar i syfte att öka sina återvinningsgrader. För en grönare värld, helt enkelt!

Deras vision är att hela Stockholm ska bryta sitt beroende av tunga dieseltransportera och att varenda kontor, fastighet och verksamhet ska anlita fossilfria transporter för att neutralisera sin miljöpåverkan.

De är ett innovativt och framgångsrikt företag i stark tillväxt. Deras försäljningsteam växer och behöver nu förstärkning av en affärsdriven Team Lead.

Skicka in din ansökan redan idag!
Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön och provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Digital Specialist (SEM) till Sveriges snabbast växande AdTech-bolag! ????

Marknadskonsult
Läs mer Okt 13
Vår kund BrightBid är idag ett av Sveriges snabbast växande AdTech-bolag som drivs av att skapa tydliga resultat och mervärde för våra kunder. De älskar att göra det enkelt för sina kunder att synas online med hjälp av AI. Transparens, kontinuitet och resultat är orden som genomsyrar deras verksamhet.

De jobbar enbart med den senaste tekniken inom varje segment och genom samarbeten samt egenutvecklade innovationer hjälper de till att driva branschen framåt. Från deras lokaler i centrala Stockholm introducerar de den senaste tekniken inom digital marknadsföring till Sveriges alla företag ????

Om rollen
Brightbid drivs av att skapa tydliga och smarta lösningar för sina kunder. Deras kunders mål gör dem kreativa, inspirerande och resultatorienterade. Du kommer att vara ansvarig för onboarding av nya kunder och jobba tätt tillsammans med dem. Du är med och formar strategier och ger taktiska rekommendationer kring deras kunders digitala närvaro, samtidigt som du är den som operativt sköter, identifierar, analyserar och optimerar datadrivna möjligheter i Brightbid kunders digitala kanaler.

Tjänsten är en bred roll men har ett primärt fokus på paid search för Google Ads. I rollen kommer du att vara en go-to-person när det kommer till frågor om digital marknadsföring.

Arbetsuppgifter:

- Starta, optimera & analysera SEM & Paid Social kampanjer

- Sätta upp, sköta och optimera våra kunders kampanjer i Google Ads, Facebook Business Manager, LinkedIn Ads, m.fl

- Rådge kunder om deras digitala närvaro och hjälpa dem sätta KPI:er i förhållande till sina affärs- och kommunikationsmål

Kvalifikationer

- 3+ års erfarenhet & dokumenterade resultat inom SEM

- Goda kunskaper inom Google Ads. Du ska ha satt upp kampanjer sen tidigare

- Kunskaper inom Google Analytics, Google Data Studio

- En stark analytisk förmåga och har erfarenhet av att leda presentationer

- Är effektiv, organiserad, social och pratglad personlighet och att du även har ett öga för detaljer.

Varför jobba hos Brightbid?

- Flexibla arbetstider ?

- Frukost varje morgon ????

- 3000 SEK friskvårdsbidrag ?????

- Ett tight team i trevliga lokaler centralt i Stockholm (Kungsgatan 12-14) ????

- Två tävlingsresor per år med teamet! ??

Om BrightBid
Brightbid är en techdriven digitalbyrå om drivs av att skapa tydliga resultat och mervärde för deras kunder. De gör skillnad med datadriven marknadsföring där de hjälper sina kunder att framföra rätt budskap till rätt målgrupp vid rätt tid - med bättre avkastning och resultat. Deras självlärande AI robot optimerar deras kunder annonsering och jobbar för dem 24/7.

Transparens, kontinuitet och resultat är orden som genomsyrar BrightBids verksamhet. De jobbar enbart med den senaste tekniken inom varje segment och genom samarbeten samt egenutvecklade innovationer hjälper de till att driva branschen framåt. De har lång erfarenhet inom digital marknadsföring och verktygen för att göra verksamheter synliga på ett enkelt sätt online.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Brightbid är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in in ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Fast lön och möjlighet till löpande bonus

Omfattning: Heltid

Ansök nu

CTO till växande SaaS-bolag inom parkeringsbranschen!

Driftchef, data
Läs mer Okt 4
Vår kund Parkit (https://parkit.se/)som är ett av Sveriges snabbast växande parkeringsföretag söker en duktig och vass CTO som blir en viktig pusselbit i bolagets fortsatt tillväxtresa!

Vi söker en innovativ, engagerad och kommunikativ CTO som ska leda företagets utvecklingsteam. Som CTO kommer du att ha en avgörande roll i att fortsätta utveckla Parkits tekniska lösningar och digitala plattform.

Om rollen

I din roll som CTO kommer du att utveckla och kommunicera en övergripande teknisk strategi som är i linje med företagets affärsstrategi. Du kommer att jobba hands on och leda ett utvecklingsteam om 10 st personer på distans där ditt fokus kommer vara leda, motivera och coacha där du sätter en roadmap tillsammans med VD. Du är ansvarig för företagets tekniska projekt där du dokumenterar, sätter kravspecifikationen för utförandet och sedan exekverar arbetet.

Ansvarig för teknikbudget, resursallokering och val av techstack. Identifiera nya teknologier och trender som kan ge fördelar för företaget och driva innovation. Vidare ska du i rollen säkerställa hög säkerhet och integritet för företagets tekniska plattformar och data.

Nära samarbete med VD och andra avdelningar för att förstå deras tekniska behov och se till att de tekniska lösningarna är skräddarsydda för att möta dessa behov. Som CTO är du bryggan mellan IT och ledningen.Techstack du kommer att jobba med:
AWS, DynamoDB, ElasticSearch, Kubernetes, Docker, Kotlin, Micronaut/Spring, React, React Native, Node.js. Github-action och Argo-rollout.

Är du den vi söker?
För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet som utvecklare och även haft en ledande roll inom tech där du har lett ett team av utvecklare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med en SaaS-lösning och erfarenhet av att jobba på en start up eller scale up.

Till denna roll söker vi en person som är socialt kompetent, kommunikativ, doer och gillar att jobba i högt tempo samt har förståelse för att skifta fokus då start up-och scale up-miljöer är en föränderlig värld som man behöver kunna anpassa sig efter vid behov. Du bör även vara en tekniskt förstående person som har förmågan att omvandla dialoger och information till tekniskt utförande.

Om företaget
Parkit grundades i Stockholm 2021 med målet att göra det enklare för markägare och BRF:er att hantera sina parkeringsplatser. De senaste 15 åren har tekniken utvecklats, engagerat och förändrat världen omkring oss, men hanteringen över parkeringsplatserna har stått stilla. Därför har Parkit skapat en komplett helhetslösning för att göra parkeringen enkel, säker och framförallt så smidig som möjligt.

Parkit är en framstående leverantör av smarta och effektiva parkeringslösningar. De arbetar för att skapa en enklare och smidigare parkeringsupplevelse genom deras automatiserade betalningssystem och avancerade övervakningsteknik. Deras mål är att erbjuda innovativa lösningar för både privatpersoner och företag och förbättra parkeringsbranschen som helhet.

Vad erbjuds du i rollen hos Parkit?
Parkit erbjuder dig en utmanande och spännande roll i ett snabbväxande företag. Du kommer att få arbeta i en modern arbetsmiljö med hög teknisk kompetens och engagerade kollegor. De erbjuder konkurrenskraftig lön med bonus och förmåner, samt möjlighet till karriärutveckling inom företaget. Hos oss får du dessutom:

- Underbara kollegor

- Främjande av friskvårdsaktiviteter

- Rekryteringsbonus

- Tjänstepension

- Friskvårdsbidrag

- Flexibla timmar

- Event och tillställningar

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av Parkit är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Sponsor- och konceptsäljare till fotbollsklubb i tillväxt!

Account manager
Läs mer Sep 27
Är du en relationsbyggande, affärsorienterad och engagerad säljare? Har du en stor passion för fotbollen och förstår dess värde kopplat till business? Brinner du för att göra affärer och ha möjligheten att tjäna en hacka på din prestation?

För att ytterligare förstärka FC Stockholms organisation söker vi en sponsor- och konceptsäljare som kommer att ha stora möjligheter att påverka FC Stockholms fortsätta kommersiella framgång genom att bidra till klubbens sponsorintäkter och leverera hög kundnöjdhet till FC Stockholms partners.

Detta är en roll som kommer att avlönas baserat på provision och kan kombineras med annan aktuell huvudsaklig sysselsättning.

Om rollen
Som sponsor- och konceptsäljare hos FC Stockholm ansvarar du för försäljning av sponsoravtal och varumärkesrättigheter gentemot olika företag inom varierande branscher. Du blir en nyckelperson i vår organisation med ansvar för att både initiera och genomföra olika typer av försäljnings- och utvecklingsaktiviteter mot potentiella och befintliga sponsorer.

Du förväntas kunna hantera hela säljprocessen och kommer att ha ett nära samarbete med Klubbchef och Sälj- och marknadschef samt övriga medarbetare inom klubben. Den största delen i denna roll kommer att ligga på att självständigt identifiera nya potentiella sponsorföretag och att kontakta dessa samt att se till att ni tillsammans når fram till en affärsöverenskommelse som innebär ett partnersamarbete. Detta innebär att du kommer att tillbringa en stor del av din tid i denna roll ute på fältet. Du kommer också att använda en del av din tid till att utveckla och fördjupa samarbetet med vissa befintliga sponsorer.

Detta är en perfekt roll för dig som vill kombinera fotboll och försäljning vid sidan av din huvudsakliga sysselsättning eller på heltid, du väljer själv! Då FC Stockholm är en ideell fotbollsförening så är lönen för denna roll provisionsbaserad likt andra yrken inom området försäljning på dagens marknad.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från försäljning av sponsoravtal/media/marknadsföring eller från annan typ av försäljning av tjänster eller koncept. Du har erfarenhet från att arbeta operativt och målorienterat ute på fältet för att nå dina resultat. Du passar in i en mindre organisation där kommunikation och samarbete är nyckelord för att lyckas. Det är också viktigt att du är van att arbeta självständigt och kan hantera både små och större uppgifter parallellt.

Som person är du en operativ utåtriktad person och en stark idé- och konceptsäljare som inser att resultat når man genom hårt arbete och fokusering. Du drivs av att bygga långsiktiga relationer och att skapa resultat tillsammans med dina kollegor och kunder. Du har ett intresse för idrott samtidigt som du är en mycket stark nätverkare som har förmåga att skapa goda relationer på alla nivåer. Du gillar också utmaningar och att få hjälpa dina kunder att utveckla sin verksamhet genom att ingå i vårt affärsnätverk.

Om företaget
FC Stockholm är en ung, kreativ och innovativ fotbollsklubb som tänker utanför boxen och har som ambition att bli Stockholms fjärde lag. Klubben grundades 2010 och har sedan dess lyckats med att klättra från division sju till Ettan, en bedrift som ingen annan klubb i Stockholm tidigare lyckats med. När klubben grundades var ambitionen att gå hela vägen till Allsvenskan, vilket är ambitionen än idag och klubben har kommit en bit på vägen mot det stora målet. Förra året hade klubben en tillväxt om 1100% sett till antalet utövande lag inom föreningen. Planen är att fortsätta växa!

FC Stockholm har sitt säte innanför tullarna och hemmaplan är Kristinebergs IP på Kungsholmen. Klubben har idag svensk rekord i antal fotbollsmatcher i seriespel utan förlust, ett rekord som togs utav Malmö FF. Företag som idag är sponsor- och partners till klubben är bland annat Kichi Invest, OPR Finance, Volkswagen, Puma, Unisport, Norr Company, Coeli med flera.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående enligt överenskommelse

Lön: 100% provision

Omfattning: Heltid/Deltid

Ansök nu

Corporate Business Developer till Aimo Share

Account manager
Läs mer Sep 19
Vill du arbeta på ett bolag med framtiden i sikte? Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vår kund människors vardag. Det enda du behöver göra är att ladda ner appen Aimo Share för att sedan kunna ta dig från punkt A till punkt B utan krångel där allt ingår. Just nu ska Aimo förstärka B2B-teamet och söker dig som vill vara med och bidra till en mer miljövänlig vardag samtidigt som Aimos tjänst är snäll mot kundens plånbok!

Aimo Share erbjuder dig att vara med på en spännande tillväxtresa och vill vara den aktör alla pratar om i branschen.

Om rollen
I rollen som Corporate Business Developer är du en viktig nyckelspelare där du ingår i ett sammansvetsat team som dagligen arbetar mot samma mål. I rollen kommer du att fokusera på att både skapa, bygga och utveckla dina affärer med kunder, vilket kräver att du är en förtroendegivande person som drivs av att hjälpa andra. Du kommer att få planera och genomföra kundpresentationer samt driva hela kundresan i säljprocessen från start till slut med fokus på att hjälpa kunder till en lösning som matchar dem bäst.

Arbetsuppgifter:
- Aktivt arbeta med försäljning av bildelningslösningar gentemot företag
- Ansvara för hela försäljningsprocessen från start till slut
- Kontakta både nya- och befintliga kunder
- Aktivt skapa nya affärsmöjligheter
- Daglig kontakt med både befintliga och potentiella kunder
- Aktivt arbeta mot KPI:er


Aimo Share erbjuder dig att vara med på en spännande tillväxtresa och vill vara den aktör alla pratar om i branschen. Du kommer vara en viktig del av den fortsatta resan och få ett stort förtroende att utveckla verksamheten och utvecklas som person. Du kommer även få vara med på ledningsmöten då vi gärna ser att alla på bolaget är involverade i våra affärer.Är du den vi söker?
Vi söker dig som är nyfiken, driven och brinner för att utveckla både dig själv och teamet på Aimo Share. Som person är du flexibel och kan snabbt anpassa dig och ändra prioriteringar i enlighet med verksamhetens behov. Du har ett prestationsinriktat förhållningsätt till dina arbetsuppgifter och är inte den som ger sig i första taget. Vidare är du en person som drivs av prestationer och är en "high-performer" som brinner för att skapa relationer, värde och affärsnytta.

Om företaget
Aimo Share (https://aimoshare.se/?gclid=CjwKCAjw7IeUBhBbEiwADhiEMQY18Wuw62vEBiMe_gZNi_uMiUjh6jee2FndnUTzUe21stk5kAIeVhoCFgEQAvD_BwE) är Sveriges nya bildelningstjänst av elbilar som är både miljövänliga och bra för plånboken! Aimo Park har som målsättning att bli den mest eftertraktade och rekommenderade samarbetspartnern för parkerings- och mobilitetslösningar i Norden. Vägen dit går genom innovation, kundnöjdhet, funktionell kvalitet och ett hållbart finansiellt resultat. Amio Share passar perfekt för privatkunder och företag som enkelt vill boka och köra en Aimo. Som prenumerant på din egen elbil slipper du allt krångel där allt ingår, lite som all inclusive ????. Aimo Share ägs och finansieras av det japanska investmentbolaget Sumitomo Corporation som har en framgångsrik historia av att investera i och utveckla framtidsdrivna företag. Totalt har företaget drygt 72 000 anställda i 65 länder.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Fast lön

Omfattning: Heltid

Ansök nu

IT-rekryterare till företag inom konsultbolag

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 14
Vi söker en erfaren och engagerad IT-rekryterare för att bli en del av vår kunds dynamiska team på ConsultingIT. Som IT-rekryterare kommer du att spela en avgörande roll i att attrahera och rekrytera talanger inom IT-branschen och säkerställa att vi har de bästa kompetenserna för att möta våra kunders behov.

Genom att bygga starka relationer med både kandidater och teamet på ConsultingIT kommer du att vara en viktig länk som matchar rätt personer med rätt uppdrag och bidrar till att stärka vår position som en ledande aktör inom IT-konsultation

Om rollen
Är du en hejare på att hitta fantastiska människor? Vår kund behöver en skicklig IT-rekryterare som kan hitta trevliga kollegor i raketfart när de växer. Dessutom kommer du att vara med och rocka fram deras arbetsstrukturer och välja de bästa samarbetskanalerna.

ConsultingIT söker någon som kan vara en viktig kugge i deras hjul av framgång och som kan tillföra kunskap och erfarenhet med stil. I den här rollen är det proaktivt arbete som gäller, och de älskar om du kan tänka utanför boxen och kasta in en gnutta kreativitet.

Och kom ihåg, vi vill ha en IT-rekryterare som kan bygga starka band med våra kollegor och kunder, för det är precis vad ConsultingIT handlar om.

Dina ansvarsområden kommer att inkludera:

- Identifiera och attrahera kvalificerade IT-kandidater genom olika rekryteringskanaler och nätverk.

- Genomföra noggranna urvalsprocesser, inklusive CV-granskning, telefonintervjuer och personliga intervjuer.

- Utvärdera och bedöma kandidaters tekniska färdigheter och erfarenheter.

- Bygga starka relationer med kandidater och fungera som en professionell och hjälpsam kontaktperson genom hela rekryteringsprocessen.

- Samarbeta med teamet för att förstå våra kunders behov och säkerställa att ConsultingIT matchar rätt kandidater till rätt uppdrag.

- Hålla dig uppdaterad om den senaste IT-branschutvecklingen och trenderna för att kunna identifiera och locka till dig de bästa talangerna.

Är du den vi söker?
Kvalifikationer som vi söker efter för denna roll:

- Minst 2-3 års erfarenhet av IT-rekrytering och kunskap om IT-branschen.

- Starka kunskaper inom search, kandidatsökning och rekryteringsmetoder.

- Förmåga att utvärdera tekniska färdigheter och bedöma kandidaters kompetens.

- Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter.

- Flytande kunskaper i svenska i både tal- och skrift.

- Organiserad och förmåga att hantera flera rekryteringsprocesser samtidigt.

- En passion för att hitta och attrahera de bästa talangerna inom IT-branschen.

- Vara social, engagerad och driven.Om företaget
ConsultingIT är ett bolag med starka värderingar där fokus ligger på människan. De är övertygade att det är minst lika viktigt att matcha rätt personlighet till deras kunder som det är att ta fram rätt teknisk profil. Det är först när denna kombination finns hos en kandidat som de ser magin. Det är anledningen till deras slogan som är ”Mer än bara ett CV”

Företaget har sedan starten 2016 vänt sig mot de mer etablerade bolagen i Sverige och gjort det med framgång. De ser en start tillväxt på bolaget och stärker nu upp både säljavdelning samt leveransavdelningen med kollegor som fortsatt skall vara en del av deras resa.

ConsultingIT vänder sig till medarbetare som vill tillhöra en organisation som präglas av en vinnarkultur, har viljan att utvecklas och som förstår att engagemang lönar sig! De förstår att skillnaden mellan dem och andra konsultbolag är viljan och förmågan att leverera gång efter gång utan att ta något förgivet.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av ConsultingIT är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Ansök nu

CTO till bolag inom AI och leadshantering!

Backend-utvecklare
Läs mer Sep 14
Vår kund söker nu en Chief Technology Officer där ditt främsta uppdrag kommer att vara att bygga företagets tekniska system och sätta infrastrukturen kring den tekniska biten. Du kommer även att bygga ditt egna techteam som du sedan kommer att leda.

Vår kund Qualifier.ai ska fortsätta växa och har en spännande tillväxtresa framför sig! Har du erfarenhet av Ruby on rails eller Python? Då kan detta vara något för dig!

Om rollen
Din roll som Chief Technology Officer kommer vara att utveckla vår kunds tekniska system, inklusive att ta alla tekniska beslut om arkitekturen, val av programmeringsspråk, hosting och allt som hör till. Förutom att vara tekniskt ansvarig kommer du framåt att bygga ett techteam där du ska rekrytera in teknisk kompetens och bra medarbetare som du därefter även ska leda och ha personalansvar för. I denna roll måste du vara bekväm med att fatta tekniska beslut, rekrytera personal och leda människor.

Techstack:

- Ruby on Rails

- Typescript

- Postgres

- Redis, memcached

- Google Cloud

Är du den vi söker?
Du är en senior och tekniskt kunnig fullstack-utvecklare som fortfarande kodar dagligen och är bekväm med att bygga stora system från grunden och tycker det är roligt. Utöver det bör du ha erfarenhet av att rekrytera personal och leda andra personer.

För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av att koda i Ruby on Rails, om inte så kan det vara relevant med erfarenhet av Python, Django eller/och Elixir.

Om företaget
Qualifier.ai är ett svenskt AI Scaleup-bolag som är marknadsledande inom automatiserad prospektering och leadsgenerering. Sedan företaget grundades 2018 har vi vuxit från 2 till 20 anställda och tagit oss ifrån 2 MSEK till 20,5 MSEK i omsättning.

Kort info:

- Medarbetare 20+

- Grundat 2018

- Omsättning 20 miljoner SEK

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av vår kund är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Sales Team Lead till "grönt" spännande bolag

Teamledare
Läs mer Sep 14
Har du arbetat med ledarskap, teambuilding och haft en coachande roll samt ansvarat för ett säljteam tidigare? Då kan denna möjlighet vara klockren för dig!

Vår kund Office Recycling är en ledande aktör inom miljö och hållbarhet där företaget de senaste åren mottagit de prestigefyllda priset som "Årets Gasellföretag" i Sverige.

Företaget är i en expansiv fas och behöver nu förstärka försäljningsavdelningen med ytterligare en Team Leader i Stockholm.

Rollbeskrivning
I rollen som Team Leader har du möjlighet att forma ditt team med ledarskap, nära coachning och rutiner från start. Du kommer vara en del av ett bolag på ca. 60 medarbetare där 12 st i dagsläget jobbar på säljavdelningen i form av Account Managers, KAM, Försäljningschef samt en Team Leader i dagsläget. Då bolaget är i en tillväxtfas kommer flera nya härliga kollegor att komma in i under året. Du rapporterar till företagets Försäljningschef och kommer vara placerad på företagets huvudkontor mitt i centrala Stockholm på Östermalm.

Som Team Leader på Office Recycling bär du närmaste personalansvar över ditt säljteam och är ansvarig för teamets försäljning gentemot uppsatt budget. Vilket innebär att du kommer att jobba med att coacha och motivera säljarna, följa upp det dagliga arbetet, sätta rutiner och struktur för att nå resultat och uppsatta KPI:er. I din roll förväntas det att du bidrar till en positiv företagskultur och vid behov driva rekrytering av nya säljare till teamet. Du har även en egen försäljningsbudget att arbeta mot att nå, vilket innebär att rollen som Team Leader hos Office Recycling är ca. 50% ledarskap och leda teamet och 50% egen försäljning.

Dina arbetsuppgifter innefattar försäljnings- och personaladministrativa arbetsuppgifter och kommer att konstant ligga under revidering och utveckling. Du förväntas nå och aktivt sträva efter att du och ditt team överträffar de KPI:er som satts upp. En ytterligare del av ditt ansvar ligger i rapportering till Försäljningschef i form av statusrapporter, nyckeltal och kultur.

Arbetsuppgifter inom ledarskap:
- Löpande uppföljning tillsammans med dina säljare.
- Att coacha, utbilda och följa upp resultat med ditt team.
- Att aktivt delta i att tillsammans med Försäljningschef/TL utveckla försäljningsorganisationen och komma med relevant feedback för hur vi kan utvecklas.
- Att hålla ett individuellt uppföljningsmöte en gång per månad individuellt med samtliga personer i ditt team.
- Att hantera rekrytering och onboarding, samt sammanställa löpande rapporter om detta till Försäljningschef.
- Att delta i varje års budgetarbete.
- Att hela tiden vara en god förebild och representera OR på bästa möjliga sätt såväl i externa som interna kanaler.
- Att vara en kulturbärare som inte drar sig för att vara sist på kontoret eller göra det lilla extra för teamet.


Ansvarsområden inom försäljning:
- Sätta din budget för din egen del och för ditt team.
- Olika typer av synergiförsäljningar.
- Nykundsförsäljning samt hantering av inkommande leads.
- Försäljningsadminstrativa uppgifter. (CRM, Mail, Arbetsbok, etc.)
- Försäljning mot din egna kundstock.
- Bokning och genomförande av egna möten.
- Förvaltning, kundvård och utveckling av egen kundportfölj.
- Max ca. 50 st Befintliga kunder samt 50 st nyintagna kunder som förvaltas i egen regi.
- Kontakta befintliga kunder i din kundstock åtminstone en gång per kvartal.
- Deltagande på säljträningar & utbildningar efter bästa förmåga.


Övriga förväntningar:
- Planera och utföra aktiviteter som representerar Office Recycling externt och internt, i sammanhang såsom; Mässor, Seminarium, Event, Säljträning, Intern utbildning / månadsmöten, produktpresentationer med mera.
- Hantera storkunder (Uppsökande, signering & förvaltning av storkunder).
- Tillsammans med KAM hantera/stötta i upphandlingar (Söka upp, delta i och representera Office Recycling i upphandling).
- Hantera din egen försäljningsbudget.
- Sköta ditt arbete självgående.
Din bakgrund och erfarenhet
För att lyckas i denna roll bör du vara affärsfokuserad, duktig på att coacha, motivera och utveckla både befintliga säljare samt nya och samtidigt kunna hantera din egna försäljning mot uppsatt budget. Vidare bör du gilla att ta stort eget ansvar och trivs med en tempofylld vardag med händelserika och varierande arbetsdagar.

För vår kund är det viktigt att ta in personer som är beredda att lägga ned extra mycket energi på att bygga bolaget tillsammans med övriga kollegor. Bolaget är i en expansiv tillväxtfas där nya möjligheter dyker upp hela tiden. Framgångsfaktorerna för denna roll är att ha en egen försäljningsbakgrund inom B2B med dokumenterat goda resultat och erfarenhet av att coacha och motivera andra säljare i en liknande roll som denna.

Utöver ovan är det viktigt att du är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift både på svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av närliggande bransch som t.ex. facility management och/eller fastighetsbranschen.

Om Office Recycling
Office Recycling (https://officerecycling.se/) är Sveriges grönaste återvinningsföretag. Deras kärnverksamhet bygger på att hjälpa företag och kontor med deras återvinning. De hämtar alla typer av material och hjälper våra kunder löpande med att optimera sina lösningar i syfte att öka sina återvinningsgrader. För en grönare värld, helt enkelt!

Deras vision är att hela Stockholm ska bryta sitt beroende av tunga dieseltransportera och att varenda kontor, fastighet och verksamhet ska anlita fossilfria transporter för att neutralisera sin miljöpåverkan.

De är ett innovativt och framgångsrikt företag i stark tillväxt. Deras försäljningsteam växer och behöver nu förstärkning av en affärsdriven Team Lead.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön och provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

CTO till bolag inom AI och leadshantering!

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Sep 14
Vår kund söker nu en Chief Technology Officer där ditt främsta uppdrag kommer att vara att bygga företagets tekniska system och sätta infrastrukturen kring den tekniska biten. Du kommer även att bygga ditt egna techteam som du sedan kommer att leda.

Vår kund Qualifier.ai ska fortsätta växa och har en spännande tillväxtresa framför sig! Har du erfarenhet av Ruby on rails eller Python? Då kan detta vara något för dig!

Om rollen
Din roll som Chief Technology Officer kommer vara att utveckla vår kunds tekniska system, inklusive att ta alla tekniska beslut om arkitekturen, val av programmeringsspråk, hosting och allt som hör till. Förutom att vara tekniskt ansvarig kommer du framåt att bygga ett techteam där du ska rekrytera in teknisk kompetens och bra medarbetare som du därefter även ska leda och ha personalansvar för. I denna roll måste du vara bekväm med att fatta tekniska beslut, rekrytera personal och leda människor.

Techstack:

- Ruby on Rails

- Typescript

- Postgres

- Redis, memcached

- Google Cloud

Är du den vi söker?
Du är en senior och tekniskt kunnig fullstack-utvecklare som fortfarande kodar dagligen och är bekväm med att bygga stora system från grunden och tycker det är roligt. Utöver det bör du ha erfarenhet av att rekrytera personal och leda andra personer.

För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av att koda i Ruby on Rails, om inte så kan det vara relevant med erfarenhet av Python, Django eller/och Elixir.

Om företaget
Qualifier.ai är ett svenskt AI Scaleup-bolag som är marknadsledande inom automatiserad prospektering och leadsgenerering. Sedan företaget grundades 2018 har vi vuxit från 2 till 20 anställda och tagit oss ifrån 2 MSEK till 20,5 MSEK i omsättning.

Kort info:

- Medarbetare 20+

- Grundat 2018

- Omsättning 20 miljoner SEK

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av vår kund är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Javautvecklare till innovativt företag inom fintech!

Backend-utvecklare
Läs mer Sep 14
Mynt har vuxit med rekordfart under den senaste tiden och de behöver nu stärka sitt utvecklingsteam med fler utvecklare i världsklass. Som en del i deras Java utvecklingsteam kommer du att jobba nära CPO, CTO och ett team med stora visioner inom Fintech som arbetar med de senaste teknologierna!

Mynt är ett bolag som skapar nästa generations finansiella tjänster som underlättar för företagare! Vi söker topputvecklare åt Mynts räkning som har en passion för utveckling och trivs i en entreprenöriell miljö där man har stor möjlighet att påverka resultat och bolagets fortsatta expanision.

Om rollen

Hos Mynt får du programmera i de senaste teknikerna och ta stort eget ansvar. Du kommer att bli en del av ett ambitiöst team, bestående av flera utvecklare med senior bakgrund och kunskap, både från finans- och konsultbranschen. På Mynt jobbar de i agila sprintar, tätt tillsammans men med stor grad av frihet.

Som Javautvecklare kommer du bygga affärslogik och APIer (app och webb) i tätt samarbete med produktansvariga för respektive område. Testning, TDD och automation är en naturlig del av processen. Du kommer även vara en del av arkitekturprocessen där du får vara med och ta fram nya produkter och arbeta med de senaste teknikerna. Mynt utvecklar ständigt sin produkt och erbjudande, vilket innebär att du kommer få möjlighet att arbeta med serversystemet för Företagskortet och nästa generations finansiella tjänster.

Du erbjuds möjligheten att bygga en ny produkt i ett spännande skede med de senaste teknikerna, så som Java, MongoDB, My, Redis, Amazon AWS, Docker, CircleCI.

Är du den vi söker?

Förväntas av dig:

- Högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område

- Ha minst 5 års praktisk erfarenhet av backend- eller fullstack-programmering, där du programmerat i Java

- Ha en stark passion för att lyckas och kunna agera självgående

- Gilla en entreprenöriell miljö med mycket utrymme att påverka och eget ansvar

- Det är meriterande men inte ett krav att du har kunskap i Amazon AWS och React.

- Kanske viktigast av allt, du är en hacker som är grym på programmering och älskar att hitta nya lösningar på problem!

Vad Mynt erbjuder

- Bli en del av ett team i en lovande och snabbt växande start-up, med korta beslutsvägar och stort utrymme att påverka.

- Vara med på Mynts utvecklingsresa, där du får utvecklas med både juniora och seniora kollegor.

- Jobba med en clean kodbas baserat på senaste teknologierna.

- Deltagande i företagets framgång genom vårt optionspaket.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Enlig överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Account Manager till företag inom IT-konsultbranschen!

Account manager
Läs mer Sep 14
ConsultingIT är i en spännande och expansiv utvecklingsfas där de förnyar och förbättrar sig mot framtida affärsområden. De söker därför en till säljare med ett utpräglat affärssinne som vill arbeta med uppsökande säljverksamhet inom konsultbranschen.

Vi letar efter en driven och resultatorienterad säljare som vill bli en del av vår kunds framgångsrika team på ConsultingIT. Som Account Manager kommer du att spela en central roll i att driva försäljningen av deras IT-konsulttjänster och bidra till att stärka deras position som en ledande aktör inom IT-konsultation.

Om rollen
ConsultingIT kan erbjuda ett arbete som ger dig möjlighet och stort utrymme att utöva sälj och entreprenörskap på en växande marknad. Som vägledning och stöd har du deras värderingar och strategier samt entusiastiska kollegor som kan hantverket och som ligger i framkant inom vårt verksamhetsområde.

På ConsultingIT blir din främsta uppgift att inta en aktiv säljroll med ansvar för hela säljprocessen, från att prospektera kunder till avtalshantering och uppföljning.

Dina ansvarsområden kommer att inkludera:

- Proaktivt identifiera och kontakta potentiella kunder för att skapa nya affärsmöjligheter.

- Bygga starka och långvariga relationer med befintliga kunder för att öka försäljningen och utöka vårt tjänsteutbud.

- Förstå kundernas specifika behov och utmaningar för att kunna erbjuda skräddarsydda IT-konsultlösningar.

- Utveckla och presentera försäljningsförslag och offerter som tydligt kommunicerar värdet av våra tjänster.

- Delta i förhandlingar och avslut för att säkerställa att vi uppnår framgångsrika affärer.

- Hålla dig uppdaterad om de senaste IT-trenderna och branschutvecklingen för att kunna ge kunderna rätt råd och vägledning.

Är du den vi söker?
Kvalifikationer som vi söker efter för denna roll:

- Erfarenhet av försäljning inom IT-konsultation eller relaterade områden.

- En stark förmåga att bygga och underhålla relationer med kunder.

- God kunskap om IT-branschen och förståelse för olika IT-lösningar och teknologier.

- Förmåga att identifiera affärsmöjligheter och genomföra hela försäljningscykeln.

- Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter.

- Självgående och resultatorienterad, med förmåga att arbeta mot uppsatta mål.

- En passion för teknik och en stark vilja att hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna inom IT.

Om företaget
ConsultingIT är ett bolag med starka värderingar där fokus ligger på människan. De är övertygade att det är minst lika viktigt att matcha rätt personlighet till deras kunder som det är att ta fram rätt teknisk profil. Det är först när denna kombination finns hos en kandidat som de ser magin. Det är anledningen till deras slogan som är ”Mer än bara ett CV”

Företaget har sedan starten 2016 vänt sig mot de mer etablerade bolagen i Sverige och gjort det med framgång. De ser en start tillväxt på bolaget och stärker nu upp både säljavdelning samt leveransavdelningen med kollegor som fortsatt skall vara en del av deras resa.

ConsultingIT vänder sig till medarbetare som vill tillhöra en organisation som präglas av en vinnarkultur, har viljan att utvecklas och som förstår att engagemang lönar sig! De förstår att skillnaden mellan dem och andra konsultbolag är viljan och förmågan att leverera gång efter gång utan att ta något förgivet.

Rekryteringsprocessen hanteras av GOAT Accelerate och önskemål av ConsultingIT är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av GOAT Accelerate.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Growth Marketing Manager till växande SaaS-bolag!

Marknadschef
Läs mer Sep 14
Är du en målinriktad person med några års erfarenhet av Growth Marketing? Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och vill vara med och modernisera hur vår kund arbetar med sin försäljning idag? Då kan rollen som Growth Marketing Manager hos vår kund Qualifier kanske vara något för dig! ????????

Om rollen
I rollen som Growth Marketing Manager på Qualifier.ai kommer du att ha en central roll i ett snabbväxande bolag med ett revolutionerande erbjudande. Som Growth Marketing Manager kommer ditt huvudsakliga fokus vara att sätta en marknadsstrategi och hitta vägar för att driva tillväxt och stärka vårt varumärke i alla våra olika digitala kanaler.

I rollen kommer du få jobba med att utveckla deras inbound marketing- strategi, och hantera bland annat nyhetsbrev och webb. Du kommer även ansvara för att att driva deras betalda marknadsföring i olika kanaler för att driva trafik och nå ut med deras lösning Qualifier.ai. Du behöver ha erfarenhet och tycka det är roligt att äga stort ansvar själv och a/b testa olika lösningar för hitta den bästa vägen för Qualifier att konvertera inkommande leads. Allt ifrån sätta upp plan till att genomföra det själv, och på sikt kunna bygga upp / ingå i ett större marketing-team .

Qualifier.ai planerar att expandera och fortsätta kunna hålla den tillväxttakt som de har gjort sedan starten och som Growth Marketing Manager kommer du axla ett stort ansvar för att vara med och bygga varumärkets närvaro på dessa nya marknader.

Arbetsuppgifter/ansvarsområden

- Bygga och implementera en strategi för både organisk och betald marknadsföring

- Ansvara för fördelning av marknadsbudget i våra olika kanaler

- Ansvara för att driva och optimera betalda kampanjer på Linkedin, Google och andra kanaler

- Ansvara för och utveckla våra inbound-kanaler, Nurture, Drip och webb.

- Vara med och sätta upp och driva webinars

- Ansvara för att att driva och skapa ny content

- Analysera och rapportera relevanta KPI:er för våra kanaler

- Vara med och utveckla kommunikationen gentemot våra kunder och stötta teamen inom sälj och och customer success.

- Ansvara för kravställning och kommunikation med externa partners inom marknad

- Komma med idéer för projekt/förbättringar inom marknad och exekvera på dessa.

- Ansvara och se till att vi har den mest uppdaterade och bäst konverterade hemsidan för våra besökare via whitepapers, free trials, content och annat.

- Du rapporterar direkt till VD

Är du den vi söker?
Kravprofil

- Minst 2-3 års erfarenhet av Growth Marketing eller liknande roller (inom SaaS)

- Mycket god kunskap inom både betald och organisk marknadsföring (SEM/Paid Search och SEO)

- Erfarenhet från att jobba med marknadsföring och leads-generering inom B2B

- Erfarenhet av att skapa och implementera marknadsstrategier med fokus på tillväxt

- Kunna skriva och kommunicera på Svenska & Engelska

- Van att driva projekt och koordinera partners inom marknad

- Erfarenhet av Hubspot

Personliga egenskaper

- Du har ett starkt genomförande-mindset

- Du är nytänkande och har en vilja att testa nya vägar för att nå dina mål

- Du är självgående och flexibel

- Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra

Vad erbjuds du hos Qualifier??

SL-kort

Hos oss är det viktigt att alla ska kunna ta sig in till kontoret på ett smidigt sätt, därför ingår det SL-kort till våra anställda.

Fredagsöl
Vi har fredagsöl tillsammans varje vecka, för att summera veckan och få en bra start på helgen!

Friskvårdsbidrag
Vi värderar work life balance högt, därför erbjuder vi 5.000 SEK i friskvård per år till varje anställd.

Centralt kontor
Vi sitter på Sturegatan 50 nära till kollektivtrafik och många bra lunchresturanger.

Om företaget
Qualifier.ai är ett svenskt AI Scaleup bolag som är marknadsledande inom automatiserad prospektering och leadsgenerering. Sedan företaget grundades 2018 har vi vuxit från 2 till 20 anställda????

Grundat 2018

Medarbetare 20+

Omsättning 20 miljoner SEK

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Sales Executive till växande företag inom MarTech!

Account manager
Läs mer Sep 14
Nu är vi på jakt efter en motiverad och affärsorienterad säljare som vill ta sin karriär till nästa nivå.

Ungapped är en rejäl utmanare i MarTech-branschen och i stark tillväxt med ett tydligt mål i att bli störst i Sverige. Vi söker dig som trivs i en entreprenöriell miljö och vara med på bolagets tillväxtresa.

Därför söker vi högpresterande säljare som lockas av att jobba med förstklassiga marknadsföringsprodukter och vill vinna mycket affärer.

Om rollen
Tjänsten som Sales Executive innebär att du primärt kommer att identifiera nya affärsmöjligheter, bryta ny mark, genomföra säljmöten, förhandla samt skicka och följa upp offerter. Kort och gott: Allt som krävs för att vinna affärer!

Arbetsuppgifter:

- Prospektering via kalla samtal, mail eller sociala medier

- Discovery calls med kvalificerade leads

- Boka in demo/ säljmöte

- Genomföra produktdemo

- Skicka offerter

- Följa upp offerter och stäng affär

Är du den vi söker?
För att lyckas i den här rollen tror vi att du är en riktig hunter som älskar att vinna nya affärer och drivs av möjligheten att tjäna mycket pengar!

Det är meriterande om du har en bakgrund inom SaaS- försäljning alternativt marknadsföring. Men fokus läggs mest på din personlighet och driv.

Om företaget
Ungapped är ett familjärt bolag med 14 stycken lojala och engagerade medarbetare med stark entreprenörsanda och där alla, oavsett avdelning, strävar efter att skapa den bästa kundupplevelsen. Samtliga medarbetare förväntas ta ansvar för sina egna prestationer och trivs i ett högt tempo. Bolaget har kontor i centrala Stockholm men erbjuder stor frihet i var och hur du utför dina arbetssysslor.

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Grundlön + provision

Omfattning: Heltid

Ansök nu

Growth Marketing Manager till växande SaaS-bolag!

Marknadsförare
Läs mer Sep 14
Är du en målinriktad person med några års erfarenhet av Growth Marketing? Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och vill vara med och modernisera hur vår kund arbetar med sin försäljning idag? Då kan rollen som Growth Marketing Manager hos vår kund Qualifier kanske vara något för dig! ????????

Om rollen
I rollen som Growth Marketing Manager på Qualifier.ai kommer du att ha en central roll i ett snabbväxande bolag med ett revolutionerande erbjudande. Som Growth Marketing Manager kommer ditt huvudsakliga fokus vara att sätta en marknadsstrategi och hitta vägar för att driva tillväxt och stärka vårt varumärke i alla våra olika digitala kanaler.

I rollen kommer du få jobba med att utveckla deras inbound marketing- strategi, och hantera bland annat nyhetsbrev och webb. Du kommer även ansvara för att att driva deras betalda marknadsföring i olika kanaler för att driva trafik och nå ut med deras lösning Qualifier.ai. Du behöver ha erfarenhet och tycka det är roligt att äga stort ansvar själv och a/b testa olika lösningar för hitta den bästa vägen för Qualifier att konvertera inkommande leads. Allt ifrån sätta upp plan till att genomföra det själv, och på sikt kunna bygga upp / ingå i ett större marketing-team .

Qualifier.ai planerar att expandera och fortsätta kunna hålla den tillväxttakt som de har gjort sedan starten och som Growth Marketing Manager kommer du axla ett stort ansvar för att vara med och bygga varumärkets närvaro på dessa nya marknader.

Arbetsuppgifter/ansvarsområden

- Bygga och implementera en strategi för både organisk och betald marknadsföring

- Ansvara för fördelning av marknadsbudget i våra olika kanaler

- Ansvara för att driva och optimera betalda kampanjer på Linkedin, Google och andra kanaler

- Ansvara för och utveckla våra inbound-kanaler, Nurture, Drip och webb.

- Vara med och sätta upp och driva webinars

- Ansvara för att att driva och skapa ny content

- Analysera och rapportera relevanta KPI:er för våra kanaler

- Vara med och utveckla kommunikationen gentemot våra kunder och stötta teamen inom sälj och och customer success.

- Ansvara för kravställning och kommunikation med externa partners inom marknad

- Komma med idéer för projekt/förbättringar inom marknad och exekvera på dessa.

- Ansvara och se till att vi har den mest uppdaterade och bäst konverterade hemsidan för våra besökare via whitepapers, free trials, content och annat.

- Du rapporterar direkt till VD

Är du den vi söker?
Kravprofil

- Minst 2-3 års erfarenhet av Growth Marketing eller liknande roller (inom SaaS)

- Mycket god kunskap inom både betald och organisk marknadsföring (SEM/Paid Search och SEO)

- Erfarenhet från att jobba med marknadsföring och leads-generering inom B2B

- Erfarenhet av att skapa och implementera marknadsstrategier med fokus på tillväxt

- Kunna skriva och kommunicera på Svenska & Engelska

- Van att driva projekt och koordinera partners inom marknad

- Erfarenhet av Hubspot

Personliga egenskaper

- Du har ett starkt genomförande-mindset

- Du är nytänkande och har en vilja att testa nya vägar för att nå dina mål

- Du är självgående och flexibel

- Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra

Vad erbjuds du hos Qualifier??

SL-kort

Hos oss är det viktigt att alla ska kunna ta sig in till kontoret på ett smidigt sätt, därför ingår det SL-kort till våra anställda.

Fredagsöl
Vi har fredagsöl tillsammans varje vecka, för att summera veckan och få en bra start på helgen!

Friskvårdsbidrag
Vi värderar work life balance högt, därför erbjuder vi 5.000 SEK i friskvård per år till varje anställd.

Centralt kontor
Vi sitter på Sturegatan 50 nära till kollektivtrafik och många bra lunchresturanger.

Om företaget
Qualifier.ai är ett svenskt AI Scaleup bolag som är marknadsledande inom automatiserad prospektering och leadsgenerering. Sedan företaget grundades 2018 har vi vuxit från 2 till 20 anställda????

Grundat 2018

Medarbetare 20+

Omsättning 20 miljoner SEK

Skicka in din ansökan redan idag!
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ort: Stockholm

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Ansök nu