AB Gröna Lunds Tivoli jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos AB Gröna Lunds Tivoli i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Operativ Chef Grönan Live 2022

Konsertarrangör
Läs mer Nov 30
Evenemang & Säkerhetsavdelningen, Gröna Lund

Magiska konserter, pirriga karuseller och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa fina minnen likaså. Vill du arbeta i denna unika miljö och bli en del av vårt glada team? Då är detta något för dig!

Vi söker nu en Operativ chef till våra scener, där din främsta uppgift blir att tillsammans med dina medarbetare skapa de bästa förutsättningarna åt produktionerna och artisterna som uppträder hos oss.

Vad innebär rollen?

I rollen som Operativ chef så kommer du tillsammans med Programchefen att ansvara för avdelningens operativa drift vilket innebär att du aktivt kommer att leda arbetet både på scenen och backstage. Du har även personalansvar där du kommer leda våra tekniska entreprenörer, scenpersonal, cateringavdelning samt vara behjälplig i frågor som rör schemaläggning, bemanning samt rekrytering.

Under utvalda konserter kommer du att inneha en operativ roll med ansvar för ledning och styrning av all personal, teknik och produktionerna i sin helhet.

Dina arbetsuppgifter kommer även att innefatta förproduktion där du har kontakt med produktionsbolagen, svarar på frågor och säkerställer att artisten/bandens riders och önskemål uppfylls i största möjliga mån. Du kommer att hålla i utbildningar och introduktioner för nya medarbetare. Du kommer att rapportera direkt till Gröna Lunds Programchef.

Vem är du?

Vi tror att du är en social person som gillar samarbete och diskussion, är engagerad och har mycket energi. Du vill ha en arbetsplats där glädje, musik och upplevelse står i centrum.

Vi ser det som meriterande om du har utbildning inom evenemang och konsertverksamhet eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna med en ledande befattning inom evenemang och scenproduktion.

Eftersom du aktivt ska arbeta för att utveckla både medarbetare och verksamheten krävs att du har en mycket god förmåga i att kunna lyfta blicken. Eftersom arbetet också inkluderar förproduktion, planering och genomförande behöver du vara strukturerad och ha en mycket god administrativ förmåga. Du kommer även att vara en viktig länk mellan Evenemang & Säkerhetsavdelningen och övriga avdelningar på Gröna Lund.

Tjänsten är en säsongsanställning från 1 mars – 30 september 2022. Varierade arbetstider där dag-, kvälls och helgpass ingår. Lön enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdagen är 7 Januari 2022. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

HR Business Partner med fokus arbetsmiljö till Gröna Lund!

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Nov 25
Gillar du karuseller och är en mästare på både arbetsrätt, arbetsmiljö och vill arbeta med att bli besöksnäringens bästa arbetsgivare?

HR-avdelningen på Gröna Lund söker nu en ny stjärna till sin HR-organisation. Tjänsten innebär ansvar för HR-frågor på flera av Gröna Lunds affärsområden. I rollen som HR Business Partner arbetar du affärsnära med att stödja chefer i operativa HR-frågor. I arbetet ingår bland annat rekrytering, bemanningsplanering, arbetsrätt och arbetsmiljö. Som HR Business Partner ansvarar du för samtliga HR-processer på affärsområdet såsom kontakter med fackliga representanter och utbildning av ledare.

Ett av dina stora fokusområden är att stötta våra ledare och medarbetare till att fortsätta utvecklas och att tycka det är roligt att gå till jobbet. Ett annat stort fokus kommer att vara inom arbetsmiljöområdet, där vi gärna ser att du är en specialist inom området och har drivit större projekt och processer. Du kommer ha personalansvar för en HR Generalist som tillsammans med dig jobbar mot det affärsområde som du stöttar. Det är mycket möjligt att det här är Sveriges roligaste HR-jobb just nu!

Vi söker dig som brinner för att ge ett bra och effektivt HR-stöd till våra chefer och som tycker det är roligt med arbetsmiljöfrågor. Som person skall du vara effektiv, målmedveten och framåtsträvande. Därtill är du förtroendeingivande och socialt skicklig. Du tycker om att arbeta nära cheferna och är gärna ute i verksamheten bland våra medarbetare på tivolit.

Du som söker skall ha avslutad högskoleutbildning med inriktning HR. Du skall ha minst fem års erfarenhet av att arbeta brett med operativt och konsultativt HR-arbete. Du skall själv ha drivit arbetsrättsliga frågor samt fackliga förhandlingar. Du har erfarenhet av att leda projekt inom HR och är van vid att driva stora processer framåt. Det är meriterade om du har erfarenhet från personalintensiva organisationer, gärna inom upplevelsebranschen.

Vi tror att du har specialiserat dig inom arbetsmiljöområdet har stora erfarenheter från att driva stora långsiktiga processer med fokus arbetsmiljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är den 19 december. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal mellan Unionen och Visita.

Precis som ett besök på Gröna Lund kantas jobbet av snabba vändningar, hög fart och många skratt - det är därför viktigt att du som person som gillar att arbeta i ett högt tempo i en verksamhet där ingen sitter still i båten. Obs det är ett krav att åka attraktion på slutintervjun.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Kristofer Sandström

HR-chef Gröna Lund

kristofer.sandstrom@gronalund.comOm Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Servis och Bartender till Tyrols Vilda Julbord

Bartender
Läs mer Nov 4
Tyrols Vilda Julbord startade 1983 och är en matupplevelse utöver det vanliga. Med parollen "från natur till tallrik" har vi dukat upp ett 35 meter långt buffébord med de finaste råvarorna och de mest spännande vilträtterna.

 

Tyrols Vilda Julbord startade 1983 och vi är stolta och glada över att kunna fortsätta denna tradition även i år. Julbordet på Tyrol är en matupplevelse utöver det vanliga. Med parollen "från natur till tallrik" har vi dukat upp ett 35 meter långt buffébord med de finaste råvarorna och de mest spännande vilträtterna från norrland blandat med klassisk julmat.

Nu söker vi dig som vill vara med och leverera ett julbord i världsklass och som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till gästen. Gemensamt för alla tjänster är att du ska gilla att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Då tempot på julbordet många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vi jobbar tillsammans för att upplevelsen för gäst ska bli den optimala samtidigt som vi bibehåller säkerheten för alla.

Nedan ser du de tjänster vi söker riktiga Gröna Lunds stjärnor till. Julbordet serveras från 25 november till och med julafton 24 december.

Urval sker löpande, sök idag!

 

Servis

Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för servis med bordsservering med ansvar för egen station och kassa. Det förekommer ofta stora sällskap.

Krav: Du har flerårig erfarenhet av servisyrket på a´la carte restaurang och haft ansvar för egen kassa. Du har god kännedom om de hygienkrav som gäller för branschen. Du har fyllt 18 år.

Meriterande: Du har genomgått en STAD-utbildning och har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC

 

Bartender

Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter i baren som att fylla på och förbereda baren, servera gäster och expediera servis. Det förekommer arbete även utomhus.

Krav: Du har flerårig erfarenhet av bartenderyrket med alkoholhaltiga drycker på restaurang och haft ansvar för kassa. Du har god kännedom om de hygienkrav som gäller för branschen. Du har fyllt 18 år.

Meriterande: Du har genomgått en STAD-utbildning och har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC

 

 

 

 

 

 Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Hovmästare till Halloween

Hovmästare
Läs mer Sep 16
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare, konsertgäster som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.

Som hovmästare erbjuds du ett kul och omväxlande arbete som arbetsledare på någon av Gröna Lunds restauranger. Ditt huvudsakliga fokus som hovmästare är att vara närvarande i driften på restaurangen och se till att våra gäster får bra service och att din personal trivs. I arbetet ingår en del administration som t.ex. beställningar, kontera fakturor samt tidsrapportering.

Till denna tjänst söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som hovmästare eller i liknande ansvarstjänst. Du känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift. Tempot på våra restauranger kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta och har ett ekonomiskt tänk. Du skall även vara en bra ledare och förebild för din personal. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning, STAD-utbildning samt har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC och bokningssystemet Caspeco. 

Som Hovmästare på Gröna Lund kommer du att få utbildningar inom ledarskap, service och våra interna system.

Anställningen är en allmän visstidsanställning med start 11 oktober till 10 november.

Urval sker löpande, skicka in din ansökan idag. Vi tar inte emot ansökan via email.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vid frågor kontakta Niclas Andersson, Restaurangchef Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Nu söker vi Souschefer till Gröna Lunds Tivoli

Souschef
Läs mer Sep 13
Är du redo för nya spännande utmaningar? Då kan det här vara chansen för dig!

Visst är vi kända för snirkliga berg-och-dalbanor, snurriga karuseller och lustiga hus. Men för många av våra gäster är god mat och dryck lika uppskattat som häftiga attraktioner. Varje dag serverar vi tusentals smakupplevelser från världens alla hörn. Från smarriga biffar till svalkande drinkar. Nu söker vi Souschefer inför hösten och vinterns verksamhet.
 
Under hösten bjuder parken in till Oktoberfest, Halloween och så avslutar vi året med Stockholms största julbord, nu söker vi dig som kan jobba med start 1 oktober året ut.

Som souschef erbjuds du ett kul och omväxlande arbete som arbetsledare. Ditt huvudsakliga fokus under hösten och vintern kommer variera. Vid drift kommer du som souschef är att vara närvarande på restaurangen och se till att våra gäster får bra service och att din personal trivs. När parken håller stängt kommer ditt arbete vara mer fokuserat på att arbeta förberedande inför öppning av våra restauranger. I arbetet ingår en del administration som t.ex. beställningar, kontera fakturor samt tidsrapportering.

Till denna roll söker vi dig med stort intresse för mat och dryck, och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som Souschef eller i liknande ansvarstjänst. Du känner dig bekväm med svenska såväl som engelska i både tal och skrift samt har datorvana. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare är du ansvarstagande och har ett ekonomiskt tänk i ditt dagliga arbete. Som ledare är du en entusiasmerande förebild och du trivs i en ansvarstagande roll.

Tjänsten är en visstidsanställning året ut med möjlighet till förlängning.

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag, har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Kökschef Samuel Cabrera.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Attraktionsmekaniker till Gröna Lund

Maskinmekaniker, industri/varvsindustri
Läs mer Sep 24
Attraktionsmekaniker till Gröna Lund
Karuseller och berg- och dalbanor blir allt häftigare och mer extrema. Det gäller även tekniken och styrsystemen bakom upplevelsen. Vi söker nu ytterligare attraktionstekniker som vill åka med på vår utvecklande och roliga resa framåt. 

I rollen som attraktionsmekaniker arbetar du med service och underhåll av våra karuseller och berg- och dalbanor. Du utför både förebyggande och akut avhjälpande underhåll, alltid med säkerhet och driftsäkerhet i fokus. Arbetsuppgifterna består främst av underhåll, reparationer och säkerhetskontroller av våra 30 attraktioner. Det innebär arbetsuppgifter inom mekanik men även hydraulik, pneumatik och verkstadsarbete.

Vi söker dig som gillare att meka och du har gärna en utbildning inom teknik/mekanik i grunden. Du har tidigare jobbat som mekaniker/servicetekniker inom bilindustri, produktion, pappersbruk, värmeverk eller liknande alternativt erfarenhet som maskinmekaniker. Då vi jobbar med karuseller på hög höjd är det viktigt att du inte är höjdrädd. Du talar och läser svenska och kan du dessutom engelska och tyska är det meriterande.

Som person har du god förståelse och erfarenhet av metodisk felsökning. Du är lösningsorienterad och älskar utmaningar, är strukturerad och har alltid fokus på att leverera hög kvalitet i det du lämnar ifrån dig.  Du brinner för service till såväl gäster som medarbetare och arbetar gärna i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett nära samarbete där nya tankar och idéer alltid välkomnas.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, under säsongen ingår arbete på kvällar och helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning initialt och med start så snart som möjligt. Lön enligt överenskommelse.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan så snart du kan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, utan via vår hemsida.

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Erik Göranson via mail erik.goranson@gronalund.com. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta baruth Morales, HR-Ansvarig, baruth.morales@gronalund.com.

På Gröna Lund finns en lokal fackklubb dit du kan vända dig för frågor gällande en eventuell tjänst hos oss. Du når dem via mail; hrf@gronalund.com.

Välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Ordningsvakt till Gröna Lund

Ordningsvakt
Läs mer Okt 4
För fjärde gången, och mer kusligt än någonsin, slår Gröna Lund upp portarna för en oförglömlig Halloween 2021. Under några dagar och helger i slutet av oktober och början av november kommer parken att förvandlas till en verklig mardröm. Hjulen kommer snurra kusligt, attraktionerna rulla i skrämmande takt och maten kokas i bubblande kittel. En förutsättning för att Gröna Lund ska kunna vara en plats där magiska minnen skapas är att vi alltid har stort fokus på säkerhet och trygghet i parken.

För att trivas och lyckas i rollen som Ordningsvakt på Gröna Lund så inspireras du av att träffa människor från alla delar av Sverige och världen. Du har en mycket god förmåga i att kommunicera med människor och du tycker det är en självklarhet att alltid försöka lösa uppkomna situationer eller konflikter på ett verbalt sätt. Som person är du lugn och stabil. Du utstrålar service och trygghet och vill alltid hjälpa till. Du kommer att ses som en förebild av stora och små besökare men även av Gröna Lunds alla medarbetare. Det ställer höga krav på ansvarskännande och professionalism. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete i publika miljöer som t.ex. andra konsertarenor, festivaler eller kanske tidigare erfarenhet av Gröna Lund. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta med ungdomar i någon form, t.ex. ungdomsledare inom idrott eller annan ungdomsverksamhet. Eftersom du kommer ha många kollegor tycker du om att samarbeta och sprider positiv energi till dina kollegor. Vidare så är det ett krav att du har genomfört en godkänd Ordningsvaktsutbildning, har ett giltigt Ordningsvaktsförordnande och är minst 20 år fyllda.

Vi söker dig som kan arbeta 15 oktober - 17 oktober, 22 oktober - 24 oktober samt 29 oktober - 7 november. Tjänsten innebär varierande arbetstider där dag-, kvälls och helgpass ingår. Vi söker både dig som vill jobba på ett schema men också kan tänka dig att jobba på behov under hela perioden. Möjligheten till en vidare anställning kommande säsong kan bli aktuellt.

Vi har inget sista ansökningsdatum men urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Har du några frågor om tjänsten kontakta oss på Rekryteringen, rekrytering@parksandresorts.com.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Säsongstekniker till Gröna Lund

Underhållsmekaniker
Läs mer Sep 29
Vill du vara kuggen i ett välsmort maskineri och jobba på världens bergochdalbanetätaste nöjesplats? Då är detta något för dig! Nu söker vi ansvarsfulla och teknikintresserade problemlösare som vill arbeta som säsongstekniker på Gröna Lund under Halloween. Läs mer om rollen nedan.

Säsongstekniker
Som säsongstekniker hos oss arbetar du med våra maskiner och vår tekniska utrustning i våra parkfoodenheter. Du kommer att ingå i en grupp som arbetar med att sköta uppstarten och den dagliga kontrollen av våra parkfood- och restaurangmaskiner samt vid behov utföra underhåll. De vanligaste maskinerna som vi arbetar med är sockervaddsmaskiner, våffeljärn, popcornmaskiner, glassmaskiner, stekbord, fritöser samt kylar och frysar. Du har mycket kontakt med övriga medarbetare på Gröna Lund.

Vi söker dig som har en grundläggande elkunskap och en avslutad gymnasial utbildning inom el/mekanik eller motsvarande. Du har gärna en pågående eller avslutade eftergymnasial utbildning med inriktning på elektroteknik, maskinteknik eller mekanik. Arbetstiden är varierande och uppdelad i dag- och kvällsskift såväl vardagar som helger. För denna tjänst bör du vara intresserad av mekaniska och elektroniska system. Du trivs att arbeta i team och gillar att ge god service till både gäster och andra medarbetare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med service mot kunder/gäster. 

Vem söker vi till dessa tjänster?
För att trivas i rollerna som säsongstekniker bör du vara teknikintresserad, gilla utmaningar och tycka om att lösa problem. Du är även serviceinriktad, självgående och drivs av att arbeta förebyggande såväl som att rycka ut för att utföra reparationer under parkens öppettider. Du är minst 18 år fyllda.

Mer information om tjänsten
Vi söker dig som kan arbeta 15 oktober - 17 oktober, 22 oktober - 24 oktober samt 29 oktober - 7 november. 

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Skräckinjagande Aktörer till Halloween på Gröna Lund

Skådespelare
Läs mer Okt 8
Vill du ha höstens läskigaste men också roligaste jobb? Då ska du se hit!

Halloween på Gröna Lund
För fjärde gången, och mer kusligt än någonsin, slår Gröna Lund upp portarna för en oförglömlig Halloween. Under några dagar och helger i slutet av oktober och början av november kommer parken att förvandlas till en verklig mardröm. Hjulen kommer snurra kusligt, attraktionerna rulla i skrämmande takt och maten kokas i bubblande kittel. Det kanske kommer dyka upp några skrämmande figurer i höstmörkret… Vill du vara en del av att bjuda våra gäster på en skräckfylld upplevelse i världsklass väntar vi spänt på att få träffa dig!

Att jobba som aktör
Som aktör på Halloween jobbar du i någon av våra skräckhus som till exempel ond clown, sektmedlem eller zombie. Din uppgift blir att skrämma våra gäster för att maximera deras fasanfulla upplevelse. Rollerna varierar, men de flesta karaktärer jobbar huvudsakligen med att skrämmas. Det finns ett fåtal mer avancerade roller, både läskiga och mindre läskiga.

Vad som krävs
Till de här rollerna söker vi dig som älskar teater, improvisation eller bara att skrämmas! Du kan arbeta 15-17 oktober, 22-24 oktober samt fredagen den 29 oktober till söndagen den 7 november. Arbetstiderna varierar och innefattar arbete både dagtid, kvällstid och helg. Du som söker behöver utöver detta också:


• Klara av att jobba i mörka och trånga utrymmen med höga ljud
• Kunna ta regi
• Vara stresstålig
• Kunna läsa av människor och anpassa ditt agerande därefter

Andra krav för denna tjänst är att du är minst 18 år fyllda, kan kommunicera på svenska, och framförallt ser du fram emot en spöklik tillställning för våra gäster. Har du utbildning och/eller yrkesvana inom teater eller motsvarande är det meriterande men inget krav. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. Vissa roller har ansvarstillägg beroende på rollens komplexitet. Oavsett vilken aktörsoll du har kommer du att arbeta efter angivna riktlinjer och förutsättningar som finns inom ramen för det skräckhus/område som du arbetar i. I samband med anställningens start får du en ordentlig utbildning inom det område du skall jobba på där du får lära dig hur du ska jobba med din karaktär på ett tryggt och säkert sätt utifrån rätt riktlinjer och förutsättningar.

Våra roller
Vi delar upp våra aktörsroller i två olika kategorier, skrämsel-roller och avancerade roller:

Skrämselroll
Inom denna kategori finns de flesta av våra roller och det finns roller både för dig som har teatererfarenhet och för dig som inte har det. Dessa roller innebär att man genom sitt agerande skapar skräckfyllda upplevelser för alla våra gäster. Enklare improvisation är varmt välkommet! Du behöver kunna anpassa ditt agerande utefter vilka gäster du har framför dig, små som stora.  Exempel på roller är zombie, clown och diverse andra onda väsen. 

Avancerad roll
I den här kategorin finns både roller med färdiga monologer och roller med mer improvisation. Rollerna kräver mycket erfarenhet. Målet är såklart även här att underhålla och/eller skrämma våra gäster. I rollerna utgår du från en karaktärsbeskrivning med vissa riktlinjer, men förväntas också kunna agera och improvisera inom ramen för karaktären. Vissa av de avancerade rollerna är helt och hållet baserade på improvisation och kräver mer av dig som aktör. Du behöver kunna ta regi och inom ramarna kunna lägga din personliga touch på rollen. Ett exempel på en avancerad roll är Mäster Makaber, ledaren för clownerna i Olustiga Huset, som underhåller gästerna i kön genom att interagera och improvisera. Våra avancerade roller är röstkrävande och passar dig som har erfarenhet av röstövningar. Ansvarstillägg tillkommer utöver grundlönen inom denna kategori av roller. Om du väljer att söka en avancerad roll kommer första steget i rekryteringsprocessen vara en videoaudition.

 
Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag!

Ge dig in i leken, om du leken kan tåla...

Varmt välkommen med din ansökan!

 Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Restaurangstjärnor till Halloween på Gröna Lund!

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 16
När man besöker oss på Gröna Lund som gäst ska man inte bara få riktigt bra service- det ska vara världsklass, varje gång. Vi söker nu Dig som har ett genuint intresse för mat och dryck och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar!

Du som söker har ett gott öga för detaljer, är effektiv i ditt sätt att arbeta och har verkligen gästen i fokus i alla lägen.  För att vi ska kunna leverera service i världsklass till alla våra gäster är vårt team både i och utanför köket starkt präglat av samarbete, glädje & kommunikation- för oss är det väldigt viktigt att vi tillsammans har kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad och delar vårt synsätt ” Är det kul gör vi det bra!”. Du är helt enkelt en stark lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det bäst behövs.

Inför Halloween 2021 söker vi olika roller som vill vara med och bidra till våra gästers matupplevelser på olika sätt.

Kanske är du vår nästa kreativa kock, en lösningsfokuserad servis eller en glädjespridande diskare?  Vi söker även initiativtagande restaurangbiträden, bartenders och köksbiträden! För att läsa mer om våra olika spännande & utmanande roller och vem det är vi söker, gå in på www.magisksommar.se och skicka gärna din ansökan redan idag!

Information om tjänsterna

Samtliga tjänster är tidsbegränsade anställningar och sträcker sig mellan den 15-17 oktober, 22-24 oktober samt 29 oktober - 7 november där arbetet ofta är förlagt kvällar och helger. Dagtid kan även förekomma. Vissa arbetspass är kortare och vissa arbetspass är längre. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. Om inte annat anges i rollbeskrivningen behöver du vara minst 18 år fyllda.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se . 

Varmt välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Skräckinjagande Aktörer till Halloween på Gröna Lund

Skådespelare
Läs mer Sep 21
Vill du ha höstens läskigaste men också roligaste jobb? Då ska du se hit!

Halloween på Gröna Lund
För fjärde gången, och mer kusligt än någonsin, slår Gröna Lund upp portarna för en oförglömlig Halloween. Under några dagar och helger i slutet av oktober och början av november kommer parken att förvandlas till en verklig mardröm. Hjulen kommer snurra kusligt, attraktionerna rulla i skrämmande takt och maten kokas i bubblande kittel. Det kanske kommer dyka upp några skrämmande figurer i höstmörkret… Vill du vara en del av att bjuda våra gäster på en skräckfylld upplevelse i världsklass väntar vi spänt på att få träffa dig!

Att jobba som aktör
Som aktör på Halloween jobbar du i någon av våra skräckhus som till exempel ond clown, sektmedlem eller zombie. Din uppgift blir att skrämma våra gäster för att maximera deras fasanfulla upplevelse. Rollerna varierar, men de flesta karaktärer jobbar huvudsakligen med att skrämmas. Det finns ett fåtal mer avancerade roller, både läskiga och mindre läskiga.

Vad som krävs
Till de här rollerna söker vi dig som älskar teater, improvisation eller bara att skrämmas! Du kan arbeta 15-17 oktober, 22-24 oktober samt fredagen den 29 oktober till söndagen den 7 november. Arbetstiderna varierar och innefattar arbete både dagtid, kvällstid och helg. Du som söker behöver utöver detta också:


• Klara av att jobba i mörka och trånga utrymmen med höga ljud
• Kunna ta regi
• Vara stresstålig
• Kunna läsa av människor och anpassa ditt agerande därefter

Andra krav för denna tjänst är att du är minst 18 år fyllda, kan kommunicera på svenska, och framförallt ser du fram emot en spöklik tillställning för våra gäster. Har du utbildning och/eller yrkesvana inom teater eller motsvarande är det meriterande men inget krav. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. Vissa roller har ansvarstillägg beroende på rollens komplexitet. Oavsett vilken aktörsoll du har kommer du att arbeta efter angivna riktlinjer och förutsättningar som finns inom ramen för det skräckhus/område som du arbetar i. I samband med anställningens start får du en ordentlig utbildning inom det område du skall jobba på där du får lära dig hur du ska jobba med din karaktär på ett tryggt och säkert sätt utifrån rätt riktlinjer och förutsättningar.

Våra roller
Vi delar upp våra aktörsroller i två olika kategorier, skrämsel-roller och avancerade roller:

Skrämsel-roll
Inom denna kategori finns de flesta av våra roller och det finns roller både för dig som har teatererfarenhet och för dig som inte har det. Dessa roller innebär att man genom sitt agerande skapar skräckfyllda upplevelser för alla våra gäster. Enklare improvisation är varmt välkommet! Du behöver kunna anpassa ditt agerande utefter vilka gäster du har framför dig, små som stora.  Exempel på roller är zombie, clown, galen patient och diverse andra onda väsen. Till dessa roller söker vi helt enkelt dig som verkligen gillar att agera och röra på dig! Kanske är du en atletisk läskig clown i Olustiga huset eller en skräckinjagande, galen patient i House of even worse Nightmares?

Avancerad roll
I den här kategorin finns både roller med färdiga monologer och roller med mer improvisation. Rollerna kräver mycket erfarenhet. Målet är såklart även här att underhålla och/eller skrämma våra gäster. I rollerna utgår du från en karaktärsbeskrivning med vissa riktlinjer, men förväntas också kunna agera och improvisera inom ramen för karaktären. Vissa av de avancerade rollerna är helt och hållet baserade på improvisation och kräver mer av dig som aktör. Du behöver kunna ta regi och inom ramarna kunna lägga din personliga touch på rollen. Ett exempel på en avancerad roll är Mäster Makaber, ledaren för clownerna i Olustiga Huset, som underhåller gästerna i kön genom att interagera och improvisera. Våra avancerade roller är röstkrävande och passar dig som har erfarenhet av röstövningar. Ansvarstillägg tillkommer utöver grundlönen inom denna kategori av roller. Om du väljer att söka en avancerad roll kommer första steget i rekryteringsprocessen vara en videoaudition.

 
Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag!

Ge dig in i leken, om du leken kan tåla...

Varmt välkommen med din ansökan!

 Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Skräckinjagande Aktörer till Halloween på Gröna Lund

Skådespelare
Läs mer Okt 6
Vill du ha höstens läskigaste men också roligaste jobb? Då ska du se hit!

Halloween på Gröna Lund
För fjärde gången, och mer kusligt än någonsin, slår Gröna Lund upp portarna för en oförglömlig Halloween. Under några dagar och helger i slutet av oktober och början av november kommer parken att förvandlas till en verklig mardröm. Hjulen kommer snurra kusligt, attraktionerna rulla i skrämmande takt och maten kokas i bubblande kittel. Det kanske kommer dyka upp några skrämmande figurer i höstmörkret… Vill du vara en del av att bjuda våra gäster på en skräckfylld upplevelse i världsklass väntar vi spänt på att få träffa dig!

Att jobba som aktör
Som aktör på Halloween jobbar du i någon av våra skräckhus som till exempel ond clown, sektmedlem eller zombie. Din uppgift blir att skrämma våra gäster för att maximera deras fasanfulla upplevelse. Rollerna varierar, men de flesta karaktärer jobbar huvudsakligen med att skrämmas. Det finns ett fåtal mer avancerade roller, både läskiga och mindre läskiga.

Vad som krävs
Till de här rollerna söker vi dig som älskar teater, improvisation eller bara att skrämmas! Du kan arbeta 15-17 oktober, 22-24 oktober samt fredagen den 29 oktober till söndagen den 7 november. Arbetstiderna varierar och innefattar arbete både dagtid, kvällstid och helg. Du som söker behöver utöver detta också:


• Klara av att jobba i mörka och trånga utrymmen med höga ljud
• Kunna ta regi
• Vara stresstålig
• Kunna läsa av människor och anpassa ditt agerande därefter

Andra krav för denna tjänst är att du är minst 18 år fyllda, kan kommunicera på svenska, och framförallt ser du fram emot en spöklik tillställning för våra gäster. Har du utbildning och/eller yrkesvana inom teater eller motsvarande är det meriterande men inget krav. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. Vissa roller har ansvarstillägg beroende på rollens komplexitet. Oavsett vilken aktörsoll du har kommer du att arbeta efter angivna riktlinjer och förutsättningar som finns inom ramen för det skräckhus/område som du arbetar i. I samband med anställningens start får du en ordentlig utbildning inom det område du skall jobba på där du får lära dig hur du ska jobba med din karaktär på ett tryggt och säkert sätt utifrån rätt riktlinjer och förutsättningar.

Våra roller
Vi delar upp våra aktörsroller i två olika kategorier, skrämsel-roller och avancerade roller:

Skrämsel-roll
Inom denna kategori finns de flesta av våra roller och det finns roller både för dig som har teatererfarenhet och för dig som inte har det. Dessa roller innebär att man genom sitt agerande skapar skräckfyllda upplevelser för alla våra gäster. Enklare improvisation är varmt välkommet! Du behöver kunna anpassa ditt agerande utefter vilka gäster du har framför dig, små som stora.  Exempel på roller är zombie, clown och diverse andra onda väsen. 

Avancerad roll
I den här kategorin finns både roller med färdiga monologer och roller med mer improvisation. Rollerna kräver mycket erfarenhet. Målet är såklart även här att underhålla och/eller skrämma våra gäster. I rollerna utgår du från en karaktärsbeskrivning med vissa riktlinjer, men förväntas också kunna agera och improvisera inom ramen för karaktären. Vissa av de avancerade rollerna är helt och hållet baserade på improvisation och kräver mer av dig som aktör. Du behöver kunna ta regi och inom ramarna kunna lägga din personliga touch på rollen. Ett exempel på en avancerad roll är Mäster Makaber, ledaren för clownerna i Olustiga Huset, som underhåller gästerna i kön genom att interagera och improvisera. Våra avancerade roller är röstkrävande och passar dig som har erfarenhet av röstövningar. Ansvarstillägg tillkommer utöver grundlönen inom denna kategori av roller. Om du väljer att söka en avancerad roll kommer första steget i rekryteringsprocessen vara en videoaudition.

 
Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag!

Ge dig in i leken, om du leken kan tåla...

Varmt välkommen med din ansökan!

 Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Ordningsvakt till Gröna Lund

Ordningsvakt
Läs mer Sep 24
För fjärde gången, och mer kusligt än någonsin, slår Gröna Lund upp portarna för en oförglömlig Halloween 2021. Under några dagar och helger i slutet av oktober och början av november kommer parken att förvandlas till en verklig mardröm. Hjulen kommer snurra kusligt, attraktionerna rulla i skrämmande takt och maten kokas i bubblande kittel. En förutsättning för att Gröna Lund ska kunna vara en plats där magiska minnen skapas är att vi alltid har stort fokus på säkerhet och trygghet i parken.

För att trivas och lyckas i rollen som Ordningsvakt på Gröna Lund så inspireras du av att träffa människor från alla delar av Sverige och världen. Du har en mycket god förmåga i att kommunicera med människor och du tycker det är en självklarhet att alltid försöka lösa uppkomna situationer eller konflikter på ett verbalt sätt. Som person är du lugn och stabil. Du utstrålar service och trygghet och vill alltid hjälpa till. Du kommer att ses som en förebild av stora och små besökare men även av Gröna Lunds alla medarbetare. Det ställer höga krav på ansvarskännande och professionalism. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete i publika miljöer som t.ex. andra konsertarenor, festivaler eller kanske tidigare erfarenhet av Gröna Lund. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta med ungdomar i någon form, t.ex. ungdomsledare inom idrott eller annan ungdomsverksamhet. Eftersom du kommer ha många kollegor tycker du om att samarbeta och sprider positiv energi till dina kollegor. Vidare så är det ett krav att du har genomfört en godkänd Ordningsvaktsutbildning, har ett giltigt Ordningsvaktsförordnande och är minst 20 år fyllda.

Vi söker dig som kan arbeta 15 oktober - 17 oktober, 22 oktober - 24 oktober samt 29 oktober - 7 november. Tjänsten innebär varierande arbetstider där dag-, kvälls och helgpass ingår. Vi söker både dig som vill jobba på ett schema men också kan tänka dig att jobba på behov under hela perioden. Möjligheten till en vidare anställning kommande säsong kan bli aktuellt.

Vi har inget sista ansökningsdatum men urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Har du några frågor om tjänsten kontakta oss på Rekryteringen, rekrytering@parksandresorts.com.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Jobba på Gröna Lund under Halloween 2021

Kassapersonal
Läs mer Sep 17
För fjärde gången, och mer kusligt än någonsin, slår Gröna Lund upp portarna för en oförglömlig Halloween 2021. Under några dagar och helger i slutet av oktober och början av november kommer parken att förvandlas till en verklig mardröm. Hjulen kommer snurra kusligt, attraktionerna rulla i skrämmande takt och maten kokas i bubblande kittel. Vill du vara en del av höstens roligaste event och bjuda våra gäster på en upplevelse i världsklass väntar vi spänt på din ansökan!

Vi söker dig som kan arbeta fredag 15 oktober - 17 oktober, 22 oktober - 24 oktober samt fredag 29 oktober till söndag 7 november. Arbetstiderna varierar och innefattar arbete både dagtid, kvällstid och helg. Du är minst 16 år fyllda, kan kommunicera på svenska, och framförallt ser du fram emot en magisk tillställning för våra gäster. Lön enligt kollektivavtal.Servicekära tivolivärdar 

Inom detta område finns det flera olika tjänster. Det kan vara så att du arbetar som parkfoodvärd i någon eller några av våra snabbmatsenheter. Där du är en viktig del i att leverera Gröna Lunds unika matutbud till våra gäster. Du kan till exempel jobba i någon av våra kiosker och snurra sockervadd, skopa glass, egentillverka donuts, churros eller poppa popcorn. Eller så arbetar du som attraktionsvärd med att spänna bälten i Fritt Fall eller riva biljetter i Cirkuskarusellen. För tjänsten som attraktionsvärd är du minst 18 år fyllda. Eller så kan du vara parkvårdare och se till att hela tivolit är fasansfullt rent. Vi har också tjänster inom butik, som butiksvärd och jobba med försäljning av butiksvaror och attraktionsfoton i någon av våra butik- eller fotoenheter. Som spelvärd peppar du våra gäster i femkampsspel eller lyckohjul.

Effektiva skräckhusvärdar

Som skräckhusvärd jobbar du som biljettkontrollant och kövärd vid något av våra skräckhus. Du spelar en viktig roll i att bygga upp gästens förväntan och se till att vi har ett effektivt flöde av gäster genom skräckhusen. När du arbetar som biljettkontrollant tar du emot biljetter och välkomnar gästen, samt informerar om det gästen behöver veta inför sitt besök. När du arbetar som kövärd varierar uppgifterna, men det handlar främst om att vara tillgänglig och informera gästerna i kön. Tjänsten passar dig som tycker om att prata med människor, är pedagogisk och vill bidra till att höja våra gästers skräckhusupplevelse. Du är minst 18 år fyllda.

Sprudlande entrévärdar

Inom detta område arbetar du som entrévärd och är den första och sista våra gäster möter när de besöker vår park. Som entrévärd arbetar du vid Gröna Lunds entréer och utgångsgrindar. Genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse. ll denna roll söker vi dig som gillar att tala i mikrofon. Du är minst 18 år fyllda.

Värdar till gästservice

Till Gästservice kommer våra gäster med frågor och funderingar innan, under eller efter sitt besök. Då tempot ibland kan vara högt ser vi att du är stresstålig, ansvarsfull och lösningsorienterad. Vidare är du lättlärd och är van att arbeta i olika system. Du har minst ett års erfarenhet från serviceyrket och kan uttrycka dig korrekt och professionellt på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är minst 18 år fyllda.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan, skicka in den redan idag!

Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Skräckinjagande Aktörer till Halloween på Gröna Lund

Skådespelare
Läs mer Sep 6
Vill du ha höstens läskigaste men också roligaste jobb? Då ska du se hit!

Halloween på Gröna Lund
För fjärde gången, och mer kusligt än någonsin, slår Gröna Lund upp portarna för en oförglömlig Halloween. Under några dagar och helger i slutet av oktober och början av november kommer parken att förvandlas till en verklig mardröm. Hjulen kommer snurra kusligt, attraktionerna rulla i skrämmande takt och maten kokas i bubblande kittel. Det kanske kommer dyka upp några skrämmande figurer i höstmörkret… Vill du vara en del av att bjuda våra gäster på en skräckfylld upplevelse i världsklass väntar vi spänt på att få träffa dig!

Att jobba som aktör
Som aktör på Halloween jobbar du i någon av våra skräckhus som till exempel ond clown, sektmedlem eller zombie. Din uppgift blir att skrämma våra gäster för att maximera deras fasanfulla upplevelse. Rollerna varierar, men de flesta karaktärer jobbar huvudsakligen med att skrämmas. Det finns ett fåtal mer avancerade roller, både läskiga och mindre läskiga.

Vad som krävs
Till de här rollerna söker vi dig som älskar teater, improvisation eller bara att skrämmas! Du kan arbeta 15-17 oktober, 22-24 oktober samt fredagen den 29 oktober till söndagen den 7 november. Arbetstiderna varierar och innefattar arbete både dagtid, kvällstid och helg. Du som söker behöver utöver detta också:


• Klara av att jobba i mörka och trånga utrymmen med höga ljud
• Kunna ta regi
• Vara stresstålig
• Kunna läsa av människor och anpassa ditt agerande därefter

Andra krav för denna tjänst är att du är minst 18 år fyllda, kan kommunicera på svenska, och framförallt ser du fram emot en spöklik tillställning för våra gäster. Har du utbildning och/eller yrkesvana inom teater eller motsvarande är det meriterande men inget krav. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. Vissa roller har ansvarstillägg beroende på rollens komplexitet. Oavsett vilken aktörsoll du har kommer du att arbeta efter angivna riktlinjer och förutsättningar som finns inom ramen för det skräckhus/område som du arbetar i. I samband med anställningens start får du en ordentlig utbildning inom det område du skall jobba på där du får lära dig hur du ska jobba med din karaktär på ett tryggt och säkert sätt utifrån rätt riktlinjer och förutsättningar.

Våra roller
Vi delar upp våra aktörsroller i två olika kategorier, skrämsel-roller och avancerade roller:

Skrämsel-roll
Inom denna kategori finns de flesta av våra roller och det finns roller både för dig som har teatererfarenhet och för dig som inte har det. Dessa roller innebär att man genom sitt agerande skapar skräckfyllda upplevelser för alla våra gäster. Enklare improvisation är varmt välkommet! Du behöver kunna anpassa ditt agerande utefter vilka gäster du har framför dig, små som stora.  Exempel på roller är zombie, clown, galen patient och diverse andra onda väsen. Till dessa roller söker vi helt enkelt dig som verkligen gillar att agera och röra på dig! Kanske är du en atletisk läskig clown i Olustiga huset eller en skräckinjagande, galen patient i House of even worse Nightmares?

Avancerad roll
I den här kategorin finns både roller med färdiga monologer och roller med mer improvisation. Rollerna kräver mycket erfarenhet. Målet är såklart även här att underhålla och/eller skrämma våra gäster. I rollerna utgår du från en karaktärsbeskrivning med vissa riktlinjer, men förväntas också kunna agera och improvisera inom ramen för karaktären. Vissa av de avancerade rollerna är helt och hållet baserade på improvisation och kräver mer av dig som aktör. Du behöver kunna ta regi och inom ramarna kunna lägga din personliga touch på rollen. Ett exempel på en avancerad roll är Mäster Makaber, ledaren för clownerna i Olustiga Huset, som underhåller gästerna i kön genom att interagera och improvisera. Våra avancerade roller är röstkrävande och passar dig som har erfarenhet av röstövningar. Ansvarstillägg tillkommer utöver grundlönen inom denna kategori av roller. Om du väljer att söka en avancerad roll kommer första steget i rekryteringsprocessen vara en videoaudition.

 
Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag!

Ge dig in i leken, om du leken kan tåla...

Varmt välkommen med din ansökan!

 Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Restaurangstjärnor till Halloween på Gröna Lund!

Restaurangbiträde
Läs mer Aug 5
När man besöker oss på Gröna Lund som gäst ska man inte bara få riktigt bra service- det ska vara världsklass, varje gång. Vi söker nu Dig som har ett genuint intresse för mat och dryck och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar!

Du som söker har ett gott öga för detaljer, är effektiv i ditt sätt att arbeta och har verkligen gästen i fokus i alla lägen.  För att vi ska kunna leverera service i världsklass till alla våra gäster är vårt team både i och utanför köket starkt präglat av samarbete, glädje & kommunikation- för oss är det väldigt viktigt att vi tillsammans har kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad och delar vårt synsätt ” Är det kul gör vi det bra!”. Du är helt enkelt en stark lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det bäst behövs.

Inför Halloween 2021 söker vi olika roller som vill vara med och bidra till våra gästers matupplevelser på olika sätt.

Kanske är du vår nästa kreativa kock, en lösningsfokuserad servis eller en glädjespridande diskare?  Vi söker även initiativtagande restaurangbiträden, bartenders och köksbiträden! För att läsa mer om våra olika spännande & utmanande roller och vem det är vi söker, gå in på www.magisksommar.se och skicka gärna din ansökan redan idag!

Information om tjänsterna

Samtliga tjänster är tidsbegränsade anställningar och sträcker sig mellan den 15-17 oktober, 22-24 oktober samt 29 oktober - 7 november där arbetet ofta är förlagt kvällar och helger. Dagtid kan även förekomma. Vissa arbetspass är kortare och vissa arbetspass är längre. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. Om inte annat anges i rollbeskrivningen behöver du vara minst 18 år fyllda.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se . 

Varmt välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Jobba på Gröna Lund under Halloween 2021

Kassapersonal
Läs mer Jul 30
För fjärde gången, och mer kusligt än någonsin, slår Gröna Lund upp portarna för en oförglömlig Halloween 2021. Under några dagar och helger i slutet av oktober och början av november kommer parken att förvandlas till en verklig mardröm. Hjulen kommer snurra kusligt, attraktionerna rulla i skrämmande takt och maten kokas i bubblande kittel. Vill du vara en del av höstens roligaste event och bjuda våra gäster på en upplevelse i världsklass väntar vi spänt på din ansökan!

Vi söker dig som kan arbeta fredag 15 oktober - 17 oktober, 22 oktober - 24 oktober samt fredag 29 oktober till söndag 7 november. Arbetstiderna varierar och innefattar arbete både dagtid, kvällstid och helg. Du är minst 16 år fyllda, kan kommunicera på svenska, och framförallt ser du fram emot en magisk tillställning för våra gäster. Lön enligt kollektivavtal.Servicekära tivolivärdar 

Inom detta område finns det flera olika tjänster. Det kan vara så att du arbetar som parkfoodvärd i någon eller några av våra snabbmatsenheter. Där du är en viktig del i att leverera Gröna Lunds unika matutbud till våra gäster. Du kan till exempel jobba i någon av våra kiosker och snurra sockervadd, skopa glass, egentillverka donuts, churros eller poppa popcorn. Eller så arbetar du som attraktionsvärd med att spänna bälten i Fritt Fall eller riva biljetter i Cirkuskarusellen. För tjänsten som attraktionsvärd är du minst 18 år fyllda. Eller så kan du vara parkvårdare och se till att hela tivolit är fasansfullt rent. Vi har också tjänster inom butik, som butiksvärd och jobba med försäljning av butiksvaror och attraktionsfoton i någon av våra butik- eller fotoenheter. Som spelvärd peppar du våra gäster i femkampsspel eller lyckohjul.

Effektiva skräckhusvärdar

Som skräckhusvärd jobbar du som biljettkontrollant och kövärd vid något av våra skräckhus. Du spelar en viktig roll i att bygga upp gästens förväntan och se till att vi har ett effektivt flöde av gäster genom skräckhusen. När du arbetar som biljettkontrollant tar du emot biljetter och välkomnar gästen, samt informerar om det gästen behöver veta inför sitt besök. När du arbetar som kövärd varierar uppgifterna, men det handlar främst om att vara tillgänglig och informera gästerna i kön. Tjänsten passar dig som tycker om att prata med människor, är pedagogisk och vill bidra till att höja våra gästers skräckhusupplevelse. Du är minst 18 år fyllda.

Sprudlande entrévärdar

Inom detta område arbetar du som entrévärd och är den första och sista våra gäster möter när de besöker vår park. Som entrévärd arbetar du vid Gröna Lunds entréer och utgångsgrindar. Genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse. ll denna roll söker vi dig som gillar att tala i mikrofon. Du är minst 18 år fyllda.

Värdar till gästservice

Till Gästservice kommer våra gäster med frågor och funderingar innan, under eller efter sitt besök. Då tempot ibland kan vara högt ser vi att du är stresstålig, ansvarsfull och lösningsorienterad. Vidare är du lättlärd och är van att arbeta i olika system. Du har minst ett års erfarenhet från serviceyrket och kan uttrycka dig korrekt och professionellt på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är minst 18 år fyllda.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan, skicka in den redan idag!

Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Attraktionselektriker till Gröna Lund

Automationselektriker
Läs mer Aug 23
Nervkittlande höjder i Fritt fall, pirriga berg- och dalbanor och kiknande skrik är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika minnen likaså. Vill du arbeta i denna unika tivolimiljö och brinner för teknik är detta något för dig!

Vi söker nu en grym attraktionselektriker som vill vara med och sköta om och utveckla styrsystemen för våra attraktioner.

I denna roll arbetar du med service, felsökning, kontroller, underhåll och reparationer av Gröna Lunds attraktioner och teknisk utrustning, alltid med säkerhet som första värdeord. Det inkluderar allt från styr- och säkerhetssystem till avancerade belysningar och maskiner.

Vi söker dig som har en elektrikerutbildning gärna med inriktning på styr- och reglerteknik. Du har gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har bred elkunskap och god förståelse för komplexa arbetsuppgifter, som exempelvis PLC-programmering, metodisk felsökning och hantering av styrskåp. Att läsa och förstå elscheman samt utföra en metodisk felsökning ser du som en spännande utmaning och har du tidigare arbetat med processtyrning är det meriterande.

Precis som ett besök på Gröna Lund är en arbetsdag full av snabba vändningar, hög fart och många skratt. Därför är du som person grym på teknik, självgående, flexibel och du behåller lugnet vid högt tempo. Vidare tar du gärna egna initiativ och är bekväm vid snabba förändringar och nya beslut. Samtidigt sätter du säkerheten främst och tar alltid hjälp av dina kollegor när det behövs. I denna roll kommer du att ha kontakt med leverantörer från olika delar av världen, därför behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse. Tjänsten gäller dagtid men jourtjänstgöring kan ske under säsong. Lön enligt överenskommelse.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gröna Lunds elchef Jesper Frantzén på jesper.frantzen@gronalund.com eller på telefonnummer 010-708 92 49. Har du frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Baruth Morales via mail på baruth.morales@gronalund.com.

Välkommen med din ansökan! Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Skräckinjagande Aktörer till Halloween på Gröna Lund

Skådespelare
Läs mer Aug 16
Vill du ha höstens läskigaste men också roligaste jobb? Då ska du se hit!

Halloween på Gröna Lund
För fjärde gången, och mer kusligt än någonsin, slår Gröna Lund upp portarna för en oförglömlig Halloween. Under några dagar och helger i slutet av oktober och början av november kommer parken att förvandlas till en verklig mardröm. Hjulen kommer snurra kusligt, attraktionerna rulla i skrämmande takt och maten kokas i bubblande kittel. Det kanske kommer dyka upp några skrämmande figurer i höstmörkret… Vill du vara en del av att bjuda våra gäster på en skräckfylld upplevelse i världsklass väntar vi spänt på att få träffa dig!

Att jobba som aktör
Som aktör på Halloween jobbar du i någon av våra skräckhus som till exempel ond clown, sektmedlem eller zombie. Din uppgift blir att skrämma våra gäster för att maximera deras fasanfulla upplevelse. Rollerna varierar, men de flesta karaktärer jobbar huvudsakligen med att skrämmas. Det finns ett fåtal mer avancerade roller, både läskiga och mindre läskiga.

Vad som krävs
Till de här rollerna söker vi dig som älskar teater, improvisation eller bara att skrämmas! Du kan arbeta 15-17 oktober, 22-24 oktober samt fredagen den 29 oktober till söndagen den 7 november. Arbetstiderna varierar och innefattar arbete både dagtid, kvällstid och helg. Du som söker behöver utöver detta också:


• Klara av att jobba i mörka och trånga utrymmen med höga ljud
• Kunna ta regi
• Vara stresstålig
• Kunna läsa av människor och anpassa ditt agerande därefter

Andra krav för denna tjänst är att du är minst 18 år fyllda, kan kommunicera på svenska, och framförallt ser du fram emot en spöklik tillställning för våra gäster. Har du utbildning och/eller yrkesvana inom teater eller motsvarande är det meriterande men inget krav. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. Vissa roller har ansvarstillägg beroende på rollens komplexitet. Oavsett vilken aktörsoll du har kommer du att arbeta efter angivna riktlinjer och förutsättningar som finns inom ramen för det skräckhus/område som du arbetar i. I samband med anställningens start får du en ordentlig utbildning inom det område du skall jobba på där du får lära dig hur du ska jobba med din karaktär på ett tryggt och säkert sätt utifrån rätt riktlinjer och förutsättningar.

Våra roller
Vi delar upp våra aktörsroller i två olika kategorier, skrämsel-roller och avancerade roller:

Skrämsel-roll
Inom denna kategori finns de flesta av våra roller och det finns roller både för dig som har teatererfarenhet och för dig som inte har det. Dessa roller innebär att man genom sitt agerande skapar skräckfyllda upplevelser för alla våra gäster. Enklare improvisation är varmt välkommet! Du behöver kunna anpassa ditt agerande utefter vilka gäster du har framför dig, små som stora.  Exempel på roller är zombie, clown, galen patient och diverse andra onda väsen. Till dessa roller söker vi helt enkelt dig som verkligen gillar att agera och röra på dig! Kanske är du en atletisk läskig clown i Olustiga huset eller en skräckinjagande, galen patient i House of even worse Nightmares?

Avancerad roll
I den här kategorin finns både roller med färdiga monologer och roller med mer improvisation. Rollerna kräver mycket erfarenhet. Målet är såklart även här att underhålla och/eller skrämma våra gäster. I rollerna utgår du från en karaktärsbeskrivning med vissa riktlinjer, men förväntas också kunna agera och improvisera inom ramen för karaktären. Vissa av de avancerade rollerna är helt och hållet baserade på improvisation och kräver mer av dig som aktör. Du behöver kunna ta regi och inom ramarna kunna lägga din personliga touch på rollen. Ett exempel på en avancerad roll är Mäster Makaber, ledaren för clownerna i Olustiga Huset, som underhåller gästerna i kön genom att interagera och improvisera. Våra avancerade roller är röstkrävande och passar dig som har erfarenhet av röstövningar. Ansvarstillägg tillkommer utöver grundlönen inom denna kategori av roller. Om du väljer att söka en avancerad roll kommer första steget i rekryteringsprocessen vara en videoaudition.

Sista ansökningsdag?
Sista ansökningsdag är 6 september men urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag!

Ge dig in i leken, om du leken kan tåla...

Varmt välkommen med din ansökan!

 Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Nu söker vi Souschefer till Gröna Lunds Tivoli

Souschef
Läs mer Aug 20
Är du redo för nya spännande utmaningar? Då kan det här vara chansen för dig!

Visst är vi kända för snirkliga berg-och-dalbanor, snurriga karuseller och lustiga hus. Men för många av våra gäster är god mat och dryck lika uppskattat som häftiga attraktioner. Varje dag serverar vi tusentals smakupplevelser från världens alla hörn. Från smarriga biffar till svalkande drinkar. Nu söker vi Souschefer inför hösten och vinterns verksamhet.
 
Under hösten bjuder parken in till Oktoberfest, Halloween och så avslutar vi året med Stockholms största julbord, nu söker vi dig som kan jobba med start 1 oktober året ut.

Som souschef erbjuds du ett kul och omväxlande arbete som arbetsledare. Ditt huvudsakliga fokus under hösten och vintern kommer variera. Vid drift kommer du som souschef är att vara närvarande på restaurangen och se till att våra gäster får bra service och att din personal trivs. När parken håller stängt kommer ditt arbete vara mer fokuserat på att arbeta förberedande inför öppning av våra restauranger. I arbetet ingår en del administration som t.ex. beställningar, kontera fakturor samt tidsrapportering.

Till denna roll söker vi dig med stort intresse för mat och dryck, och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som Souschef eller i liknande ansvarstjänst. Du känner dig bekväm med svenska såväl som engelska i både tal och skrift samt har datorvana. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare är du ansvarstagande och har ett ekonomiskt tänk i ditt dagliga arbete. Som ledare är du en entusiasmerande förebild och du trivs i en ansvarstagande roll.

Tjänsten är en visstidsanställning året ut med möjlighet till förlängning.

Sista ansökningsdatum 30 augusti, skicka in din ansökan redan idag, har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Kökschef Samuel Cabrera.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Jobba på Gröna Lund under Halloween 2021

Kassapersonal
Läs mer Jul 30
För fjärde gången, och mer kusligt än någonsin, slår Gröna Lund upp portarna för en oförglömlig Halloween 2021. Under några dagar och helger i slutet av oktober och början av november kommer parken att förvandlas till en verklig mardröm. Hjulen kommer snurra kusligt, attraktionerna rulla i skrämmande takt och maten kokas i bubblande kittel. Vill du vara en del av höstens roligaste event och bjuda våra gäster på en upplevelse i världsklass väntar vi spänt på din ansökan!Matintresserade Serviceproffs

Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och gästservice! Du kommer antingen få arbeta som parkfoodvärd i någon av våra snabbmatsenheter och tillverka egengjorda pizzor, langos, galetter eller tacos. Eller så jobbar du som köksbiträde i någon av Gröna Lunds restauranger. Som parkfoodvärd kommer du vara en viktig del av att leverera vårt unika matutbud till gästerna. Dina arbetsuppgifter kommer variera från kassaarbete, tillredning av mat och renhållning i både kök och försäljningsdiskar. Om du hellre jobbar som köksbiträde kommer du arbeta med enklare uppgifter som förekommer i ett restaurangkök, och vara en viktig del i att gästerna får en smakupplevelse i världsklass.

Servicekära tivolivärdar 

Inom detta område finns det flera olika tjänster. Du kan till exempel jobba i någon av våra kiosker och snurra sockervadd, skopa glass, egentillverka donuts, churros eller poppa popcorn. Eller så arbetar du som attraktionsvärd med att spänna bälten i Fritt Fall eller riva biljetter i Cirkuskarusellen. Eller så kan du vara parkvårdare och se till att hela tivolit är fasansfullt rent. En tjänst är att vara värd i Gästservice, där hanterar du bland annat bokningar och andra spännande gästärenden. Vi har också tjänster inom butik, som butiksvärd och jobba med försäljning av butiksvaror och attraktionsfoton i någon av våra butik- eller fotoenheter. Restaurangbiträde är ett spännande och varierande arbete för dig som är nyfiken på restaurangbranschen. Det finns också tjänster som barista eller cafébiträde. Som spelvärd peppar våra gäster i femkampsspel eller lyckohjul.

Effektiva skräckhusvärdar

Som skräckhusvärd jobbar du som biljettkontrollant och kövärd vid något av våra skräckhus. Du spelar en viktig roll i att bygga upp gästens förväntan och se till att vi har ett effektivt flöde av gäster genom skräckhusen. När du arbetar som biljettkontrollant tar du emot biljetter och välkomnar gästen, samt informerar om det gästen behöver veta inför sitt besök. När du arbetar som kövärd varierar uppgifterna, men det handlar främst om att vara tillgänglig och informera gästerna i kön. Tjänsten passar dig som tycker om att prata med människor, är pedagogisk och vill bidra till att höja våra gästers skräckhusupplevelse.

Sprudlande entrévärdar och värdar till gästservice

Inom detta område arbetar du som entrévärd och är den första och sista våra gäster möter när de besöker vår park. Som entrévärd arbetar du vid Gröna Lunds entréer och utgångsgrindar. Eller så jobbar du som värd i gästservice och svarar på våra gästers frågor och funderingar. Du tar även emot våra gäster som har olika synpunkter om sitt besök.

 

Vi söker dig som kan arbeta fredag 15 oktober - 17 oktober, 22 oktober - 24 oktober samt fredag 29 oktober till söndag 7 november. Arbetstiderna varierar och innefattar arbete både dagtid, kvällstid och helg. Du är minst 16 år fyllda, kan kommunicera på svenska, och framförallt ser du fram emot en magisk tillställning för våra gäster. 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan, skicka in den redan idag!

Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Jobba på Gröna Lund under Halloween 2021

Kassapersonal
Läs mer Jul 23
För fjärde gången, och mer kusligt än någonsin, slår Gröna Lund upp portarna för en oförglömlig Halloween 2021. Under några dagar och helger i slutet av oktober och början av november kommer parken att förvandlas till en verklig mardröm. Hjulen kommer snurra kusligt, attraktionerna rulla i skrämmande takt och maten kokas i bubblande kittel. Vill du vara en del av höstens roligaste event och bjuda våra gäster på en upplevelse i världsklass väntar vi spänt på din ansökan!Matintresserade Serviceproffs

Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och gästservice! Du kommer antingen få arbeta som parkfoodvärd i någon av våra snabbmatsenheter och tillverka egengjorda pizzor, langos, galetter eller tacos. Eller så jobbar du som köksbiträde i någon av Gröna Lunds restauranger. Som parkfoodvärd kommer du vara en viktig del av att leverera vårt unika matutbud till gästerna. Dina arbetsuppgifter kommer variera från kassaarbete, tillredning av mat och renhållning i både kök och försäljningsdiskar. Om du hellre jobbar som köksbiträde kommer du arbeta med enklare uppgifter som förekommer i ett restaurangkök, och vara en viktig del i att gästerna får en smakupplevelse i världsklass.

Servicekära tivolivärdar 

Inom detta område finns det flera olika tjänster. Du kan till exempel jobba i någon av våra kiosker och snurra sockervadd, skopa glass, egentillverka donuts, churros eller poppa popcorn. Eller så arbetar du som attraktionsvärd med att spänna bälten i Fritt Fall eller riva biljetter i Cirkuskarusellen. Eller så kan du vara parkvårdare och se till att hela tivolit är fasansfullt rent. En tjänst är att vara värd i Gästservice, där hanterar du bland annat bokningar och andra spännande gästärenden. Vi har också tjänster inom butik, som butiksvärd och jobba med försäljning av butiksvaror och attraktionsfoton i någon av våra butik- eller fotoenheter. Restaurangbiträde är ett spännande och varierande arbete för dig som är nyfiken på restaurangbranschen. Det finns också tjänster som barista eller cafébiträde.

Effektiva skräckhusvärdar

Som skräckhusvärd jobbar du som biljettkontrollant och kövärd vid något av våra skräckhus. Du spelar en viktig roll i att bygga upp gästens förväntan och se till att vi har ett effektivt flöde av gäster genom skräckhusen. När du arbetar som biljettkontrollant tar du emot biljetter och välkomnar gästen, samt informerar om det gästen behöver veta inför sitt besök. När du arbetar som kövärd varierar uppgifterna, men det handlar främst om att vara tillgänglig och informera gästerna i kön. Tjänsten passar dig som tycker om att prata med människor, är pedagogisk och vill bidra till att höja våra gästers skräckhusupplevelse.

Sprudlande spel- och entrévärdar

Inom detta område arbetar du antingen som spelvärd och peppar våra gäster i femkampsspel eller lyckohjul. Eller så arbetar du som entrévärd och är den första och sista våra gäster möter när de besöker vår park. Som entrévärd arbetar du vid Gröna Lunds entréer och utgångsgrindar.

Vi söker dig som kan arbeta fredag 15 oktober - 17 oktober, 22 oktober - 24 oktober samt fredag 29 oktober till söndag 7 november. Arbetstiderna varierar och innefattar arbete både dagtid, kvällstid och helg. Du är minst 16 år fyllda, kan kommunicera på svenska, och framförallt ser du fram emot en magisk tillställning för våra gäster. 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan, skicka in den redan idag!

Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Skräckinjagande Aktörer till Halloween på Gröna Lund

Skådespelare
Läs mer Jul 23
Vill du ha höstens läskigaste men också roligaste jobb? Då ska du se hit!

Halloween på Gröna Lund
För fjärde gången, och mer kusligt än någonsin, slår Gröna Lund upp portarna för en oförglömlig Halloween. Under några dagar och helger i slutet av oktober och början av november kommer parken att förvandlas till en verklig mardröm. Hjulen kommer snurra kusligt, attraktionerna rulla i skrämmande takt och maten kokas i bubblande kittel. Det kanske kommer dyka upp några skrämmande figurer i höstmörkret… Vill du vara en del av att bjuda våra gäster på en skräckfylld upplevelse i världsklass väntar vi spänt på att få träffa dig!

Att jobba som aktör
Som aktör på Halloween jobbar du i någon av våra skräckhus som till exempel ond clown, sektmedlem eller zombie. Din uppgift blir att skrämma våra gäster för att maximera deras fasanfulla upplevelse. Rollerna varierar, men de flesta karaktärer jobbar huvudsakligen med att skrämmas. Det finns ett fåtal mer avancerade roller, både läskiga och mindre läskiga.

Vad som krävs
Till de här rollerna söker vi dig som älskar teater, improvisation eller bara att skrämmas! Du kan arbeta 15-17 oktober, 22-24 oktober samt fredagen den 29 oktober till söndagen den 7 november Arbetstiderna varierar och innefattar arbete både dagtid, kvällstid och helg. Du som söker behöver utöver detta också:


• Klara av att jobba i mörka och trånga utrymmen med höga ljud
• Kunna ta regi
• Vara stresstålig
• Kunna läsa av människor och anpassa ditt agerande därefter

Andra krav för denna tjänst är att du är minst 18 år fyllda, kan kommunicera på svenska, och framförallt ser du fram emot en spöklik tillställning för våra gäster. Har du utbildning och/eller yrkesvana inom teater eller motsvarande är det meriterande men inget krav. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. Vissa roller har ansvarstillägg beroende på rollens komplexitet. Oavsett vilken aktörsoll du har kommer du att arbeta efter angivna riktlinjer och förutsättningar som finns inom ramen för det skräckhus/område som du arbetar i. I samband med anställningens start får du en ordentlig utbildning inom det område du skall jobba på där du får lära dig hur du ska jobba med din karaktär på ett tryggt och säkert sätt utifrån rätt riktlinjer och förutsättningar.

Våra roller
Vi delar upp våra aktörsroller i två olika kategorier, skrämsel-roller och avancerade roller:

Skrämsel-roll
Inom denna kategori finns de flesta av våra roller och det finns roller både för dig som har teatererfarenhet och för dig som inte har det. Dessa roller innebär att man genom sitt agerande skapar skräckfyllda upplevelser för alla våra gäster. Enklare improvisation är varmt välkommet! Du behöver kunna anpassa ditt agerande utefter vilka gäster du har framför dig, små som stora.  Exempel på roller är zombie, clown, galen patient och diverse andra onda väsen. Till dessa roller söker vi helt enkelt dig som verkligen gillar att agera och röra på dig! Kanske är du en atletisk läskig clown i Olustiga huset eller en skräckinjagande, galen patient i House of even worse Nightmares?

Avancerad roll
I den här kategorin finns både roller med färdiga monologer och roller med mer improvisation. Rollerna kräver mycket erfarenhet. Målet är såklart även här att underhålla och/eller skrämma våra gäster. I rollerna utgår du från en karaktärsbeskrivning med vissa riktlinjer, men förväntas också kunna agera och improvisera inom ramen för karaktären. Vissa av de avancerade rollerna är helt och hållet baserade på improvisation och kräver mer av dig som aktör. Du behöver kunna ta regi och inom ramarna kunna lägga din personliga touch på rollen. Ett exempel på en avancerad roll är Mäster Makaber, ledaren för clownerna i Olustiga Huset, som underhåller gästerna i kön genom att interagera och improvisera. Våra avancerade roller är röstkrävande och passar dig som har erfarenhet av röstövningar. Ansvarstillägg tillkommer utöver grundlönen inom denna kategori av roller. Om du väljer att söka en avancerad roll kommer första steget i rekryteringsprocessen vara en videoaudition.

Sista ansökningsdag?
Sista ansökningsdag är 23 augusti men urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag!

Ge dig in i leken, om du leken kan tåla...

Varmt välkommen med din ansökan!

 Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Bartender till Gröna Lund

Bartender
Läs mer Jul 28
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare eller vänner som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.

Nu söker vi bartenders till Gröna Lunds restauranger. Som bartender på Gröna Lund jobbar du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som tidigare har jobbat som bartender. Det är meriterande om du genomgått en bartenderutbildning. Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Tempot på våra restauranger är ofta högt, därför är du snabb och stresstålig. Till dessa roller är du minst 18 år fyllda, du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har genomgått en STAD-utbildning samt har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC.

Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta.

Mer information om tjänsten

Alla som arbetar på Gröna Lund genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av.

Tjänsten är säsongsanställning med start omgående och som sträcker sig till mitten av september. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Kock/Kallskänka

Kock, à la carte
Läs mer Jul 22
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Här finns flera restauranger, alla med olika koncept och inriktning. Vill du laga finlirad á la carte eller svänger du hellre ihop en schysst pizza? Langa nygrillade ribs eller vara dirigent för stora showmiddagar?

Nu söker vi kockar/kallskänkor till våra restauranger.

På Gröna Lund lagar vi vår egen mat, med bra kvalité och schyssta råvaror. Till rollen som kock/kallskänka söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som tidigare har arbetat i liknande roll. Du arbetar gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Du är minst 18 år fyllda och ser fram emot att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!

Dessa tjänster är säsongsanställningar under perioden april till september. Vissa tjänster löper under hela säsongen och vissa tjänster löper enbart under högsäsong, dvs juni till augusti. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong och är anpassade efter verksamhetens öppettider där man jobbar både dagtid, kvällar samt helger.

 

Mer om tjänsterna

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Servis till Gröna Lund

Servitör/Servitris
Läs mer Jul 22
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du gäster som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.


Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som servis med à la carte och haft ansvar för egen station och kassa.  

Vi söker också dig som har viss restaurangerfarenhet och vill fortsätta utvecklas. Varje år erbjuder vi ett antal platser i Gröna Lunds egen servisakademi där du får utbildning och förutsättningar att ta nästa steg till en servisroll. 

Som servis på Gröna Lund jobbar du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. Ofta är tempot högt. Du gillar att vara i centrum och som person är du snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska i både tal och skrift. 

Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning, STAD-utbildning och har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC. Du är minst 18 år fyllda.

Alla som arbetar på Gröna Lund genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av. Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från juli till september. Vi har vissa tjänster som arbetar en kortare period, dvs delar av säsongen. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Bartender till Gröna Lund

Bartender
Läs mer Jul 20
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare eller vänner som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.

Nu söker vi bartenders till Gröna Lunds restauranger. Som bartender på Gröna Lund jobbar du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som tidigare har jobbat som bartender. Det är meriterande om du genomgått en bartenderutbildning. Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Tempot på våra restauranger är ofta högt, därför är du snabb och stresstålig. Till dessa roller är du minst 18 år fyllda, du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har genomgått en STAD-utbildning samt har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC.

Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta.

Mer information om tjänsten

Alla som arbetar på Gröna Lund genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av.

Tjänsten är säsongsanställning med start omgående och som sträcker sig till mitten av september. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Servis till Gröna Lund

Servitör/Servitris
Läs mer Jul 7
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du gäster som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.


Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som servis med à la carte och haft ansvar för egen station och kassa.  

Vi söker också dig som har viss restaurangerfarenhet och vill fortsätta utvecklas. Varje år erbjuder vi ett antal platser i Gröna Lunds egen servisakademi där du får utbildning och förutsättningar att ta nästa steg till en servisroll. 

Som servis på Gröna Lund jobbar du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. Ofta är tempot högt. Du gillar att vara i centrum och som person är du snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska i både tal och skrift. 

Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning, STAD-utbildning och har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC. Du är minst 18 år fyllda.

Alla som arbetar på Gröna Lund genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av. Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från juli till september. Vi har vissa tjänster som arbetar en kortare period, dvs delar av säsongen. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Kock/Kallskänka

Kock, à la carte
Läs mer Jul 6
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Här finns flera restauranger, alla med olika koncept och inriktning. Vill du laga finlirad á la carte eller svänger du hellre ihop en schysst pizza? Langa nygrillade ribs eller vara dirigent för stora showmiddagar?

Nu söker vi kockar/kallskänkor till våra restauranger.

På Gröna Lund lagar vi vår egen mat, med bra kvalité och schyssta råvaror. Till rollen som kock/kallskänka söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som tidigare har arbetat i liknande roll. Du arbetar gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Du är minst 18 år fyllda och ser fram emot att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!

Dessa tjänster är säsongsanställningar under perioden april till september. Vissa tjänster löper under hela säsongen och vissa tjänster löper enbart under högsäsong, dvs juni till augusti. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong och är anpassade efter verksamhetens öppettider där man jobbar både dagtid, kvällar samt helger.

 

Mer om tjänsterna

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Säsongstekniker till Gröna Lund

Underhållsmekaniker
Läs mer Jul 6
Vill du vara kuggen i ett välsmort maskineri och jobba på världens bergochdalbanetätaste nöjesplats? Då är detta något för dig!

Nu söker vi ansvarsfulla och teknikintresserade problemlösare som vill arbeta som säsongstekniker på Gröna Lund. Läs mer om rollen nedan:

 

Säsongstekniker

Som säsongstekniker hos oss arbetar du med våra maskiner och vår tekniska utrustning i våra parkfoodenheter. Du kommer att ingå i en grupp som arbetar med att sköta uppstarten och den dagliga kontrollen av våra parkfood- och restaurangmaskiner samt vid behov utföra underhåll. De vanligaste maskinerna som vi arbetar med är sockervaddsmaskiner, våffeljärn, popcornmaskiner, glassmaskiner, stekbord, fritöser samt kylar och frysar. Du har mycket kontakt med övriga medarbetare på Gröna Lund.

Vi söker dig som har en grundläggande elkunskap och en avslutad gymnasial utbildning inom el/mekanik eller motsvarande. Du har gärna en pågående eller avslutade eftergymnasial utbildning med inriktning på elektroteknik, maskinteknik eller mekanik. Arbetstiden är varierande och uppdelad i dag- och kvällsskift såväl vardagar som helger. För denna tjänst bör du vara intresserad av mekaniska och elektroniska system. Du trivs att arbeta i team och gillar att ge god service till både gäster och andra medarbetare. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med service mot kunder/gäster. 

Vem söker vi till dessa tjänster?

För att trivas i rollerna som säsongstekniker bör du vara teknikintresserad, gilla utmaningar och tycka om att lösa problem. Du är även serviceinriktad, självgående och drivs av att arbeta förebyggande såväl som att rycka ut för att utföra reparationer under parkens öppettider. Du är minst 18 år fyllda.

Mer information om tjänsterna

För tjänsten gäller säsongsanställning, under perioden juli – slutet av september. 

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Bartender till Gröna Lund

Bartender
Läs mer Jul 1
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare eller vänner som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.

Nu söker vi bartenders till Gröna Lunds restauranger. Som bartender på Gröna Lund jobbar du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som tidigare har jobbat som bartender. Det är meriterande om du genomgått en bartenderutbildning. Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Tempot på våra restauranger är ofta högt, därför är du snabb och stresstålig. Till dessa roller är du minst 18 år fyllda, du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har genomgått en STAD-utbildning samt har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC.

Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta.

Mer information om tjänsten

Alla som arbetar på Gröna Lund genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av.

Tjänsten är säsongsanställning med start omgående och som sträcker sig till mitten av september. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Bartender till Gröna Lund

Bartender
Läs mer Jun 28
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare eller vänner som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.

Nu söker vi bartenders till Gröna Lunds restauranger. Som bartender på Gröna Lund jobbar du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som tidigare har jobbat som bartender. Det är meriterande om du genomgått en bartenderutbildning. Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Tempot på våra restauranger är ofta högt, därför är du snabb och stresstålig. Till dessa roller är du minst 18 år fyllda, du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har genomgått en STAD-utbildning samt har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC.

Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta.

Mer information om tjänsten

Alla som arbetar på Gröna Lund genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av.

Tjänsten är säsongsanställning med start omgående och som sträcker sig till mitten av september. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Kock/Kallskänka

Kock, à la carte
Läs mer Jun 22
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Här finns flera restauranger, alla med olika koncept och inriktning. Vill du laga finlirad á la carte eller svänger du hellre ihop en schysst pizza? Langa nygrillade ribs eller vara dirigent för stora showmiddagar?

Nu söker vi kockar/kallskänkor till våra restauranger.

På Gröna Lund lagar vi vår egen mat, med bra kvalité och schyssta råvaror. Till rollen som kock/kallskänka söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som tidigare har arbetat i liknande roll. Du arbetar gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Du är minst 18 år fyllda och ser fram emot att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!

Dessa tjänster är säsongsanställningar under perioden april till september. Vissa tjänster löper under hela säsongen och vissa tjänster löper enbart under högsäsong, dvs juni till augusti. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong och är anpassade efter verksamhetens öppettider där man jobbar både dagtid, kvällar samt helger.

 

Mer om tjänsterna

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Bartender till Gröna Lund

Bartender
Läs mer Jun 22
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare eller vänner som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.

Nu söker vi bartenders till Gröna Lunds restauranger. Som bartender på Gröna Lund jobbar du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som tidigare har jobbat som bartender. Det är meriterande om du genomgått en bartenderutbildning. Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Tempot på våra restauranger är ofta högt, därför är du snabb och stresstålig. Till dessa roller är du minst 18 år fyllda, du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har genomgått en STAD-utbildning samt har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC.

Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta.

Mer information om tjänsten

Alla som arbetar på Gröna Lund genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av.

Tjänsten är säsongsanställning med start omgående och som sträcker sig till mitten av september. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Bartender till Gröna Lund

Bartender
Läs mer Jun 15
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare eller vänner som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.

Nu söker vi bartenders till Gröna Lunds restauranger. Som bartender på Gröna Lund jobbar du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som tidigare har jobbat som bartender. Det är meriterande om du genomgått en bartenderutbildning. Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Tempot på våra restauranger är ofta högt, därför är du snabb och stresstålig. Till dessa roller är du minst 18 år fyllda, du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har genomgått en STAD-utbildning samt har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC.

Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta.

Mer information om tjänsten

Alla som arbetar på Gröna Lund genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av.

Tjänsten är säsongsanställning med start omgående och som sträcker sig till mitten av september. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Servis till Gröna Lund

Servitör/Servitris
Läs mer Jun 21
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du gäster som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.


Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som servis med à la carte och haft ansvar för egen station och kassa.  

Vi söker också dig som har viss restaurangerfarenhet och vill fortsätta utvecklas. Varje år erbjuder vi ett antal platser i Gröna Lunds egen servisakademi där du får utbildning och förutsättningar att ta nästa steg till en servisroll. 

Som servis på Gröna Lund jobbar du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. Ofta är tempot högt. Du gillar att vara i centrum och som person är du snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska i både tal och skrift. 

Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning, STAD-utbildning och har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC. Du är minst 18 år fyllda.

Alla som arbetar på Gröna Lund genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av. Tjänsten är en säsongsanställning som sträcker sig från juli till september. Vi har vissa tjänster som arbetar en kortare period, dvs delar av säsongen. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Kock/Kallskänka

Kock, à la carte
Läs mer Jun 15
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Här finns flera restauranger, alla med olika koncept och inriktning. Vill du laga finlirad á la carte eller svänger du hellre ihop en schysst pizza? Langa nygrillade ribs eller vara dirigent för stora showmiddagar?

Nu söker vi kockar/kallskänkor till våra restauranger.

På Gröna Lund lagar vi vår egen mat, med bra kvalité och schyssta råvaror. Till rollen som kock/kallskänka söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som tidigare har arbetat i liknande roll. Du arbetar gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Du är minst 18 år fyllda och ser fram emot att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!

Dessa tjänster är säsongsanställningar under perioden april till september. Vissa tjänster löper under hela säsongen och vissa tjänster löper enbart under högsäsong, dvs juni till augusti. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong och är anpassade efter verksamhetens öppettider där man jobbar både dagtid, kvällar samt helger.

 

Mer om tjänsterna

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Kock/Kallskänka

Kock, à la carte
Läs mer Jun 4
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Här finns flera restauranger, alla med olika koncept och inriktning. Vill du laga finlirad á la carte eller svänger du hellre ihop en schysst pizza? Langa nygrillade ribs eller vara dirigent för stora showmiddagar?

Nu söker vi kockar/kallskänkor till våra restauranger.

På Gröna Lund lagar vi vår egen mat, med bra kvalité och schyssta råvaror. Till rollen som kock/kallskänka söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som tidigare har arbetat i liknande roll. Du arbetar gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Du är minst 18 år fyllda och ser fram emot att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!

Dessa tjänster är säsongsanställningar under perioden april till september. Vissa tjänster löper under hela säsongen och vissa tjänster löper enbart under högsäsong, dvs juni till augusti. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong och är anpassade efter verksamhetens öppettider där man jobbar både dagtid, kvällar samt helger.

 

Mer om tjänsterna

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Kock/Kallskänka

Kock, à la carte
Läs mer Jun 9
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Här finns flera restauranger, alla med olika koncept och inriktning. Vill du laga finlirad á la carte eller svänger du hellre ihop en schysst pizza? Langa nygrillade ribs eller vara dirigent för stora showmiddagar?

Nu söker vi kockar/kallskänkor till våra restauranger.

På Gröna Lund lagar vi vår egen mat, med bra kvalité och schyssta råvaror. Till rollen som kock/kallskänka söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som tidigare har arbetat i liknande roll. Du arbetar gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Du är minst 18 år fyllda och ser fram emot att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!

Dessa tjänster är säsongsanställningar under perioden april till september. Vissa tjänster löper under hela säsongen och vissa tjänster löper enbart under högsäsong, dvs juni till augusti. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong och är anpassade efter verksamhetens öppettider där man jobbar både dagtid, kvällar samt helger.

 

Mer om tjänsterna

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Kock/Kallskänka

Kock, à la carte
Läs mer Maj 28
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Här finns flera restauranger, alla med olika koncept och inriktning. Vill du laga finlirad á la carte eller svänger du hellre ihop en schysst pizza? Langa nygrillade ribs eller vara dirigent för stora showmiddagar?

Nu söker vi kockar/kallskänkor till våra restauranger.

På Gröna Lund lagar vi vår egen mat, med bra kvalité och schyssta råvaror. Till rollen som kock/kallskänka söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som tidigare har arbetat i liknande roll. Du arbetar gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Du är minst 18 år fyllda och ser fram emot att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!

Dessa tjänster är säsongsanställningar under perioden april till september. Vissa tjänster löper under hela säsongen och vissa tjänster löper enbart under högsäsong, dvs juni till augusti. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong och är anpassade efter verksamhetens öppettider där man jobbar både dagtid, kvällar samt helger.

 

Mer om tjänsterna

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Bartender till Gröna Lund

Bartender
Läs mer Jun 4
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare eller vänner som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.

Nu söker vi bartenders till Gröna Lunds restauranger. Som bartender på Gröna Lund jobbar du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som tidigare har jobbat som bartender. Det är meriterande om du genomgått en bartenderutbildning. Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Tempot på våra restauranger är ofta högt, därför är du snabb och stresstålig. Till dessa roller är du minst 18 år fyllda, du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har genomgått en STAD-utbildning samt har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC.

Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta.

Mer information om tjänsten

Alla som arbetar på Gröna Lund genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av.

Tjänsten är säsongsanställning med start omgående och som sträcker sig till mitten av september. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Bartender till Gröna Lund

Bartender
Läs mer Maj 26
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare eller vänner som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.

Nu söker vi bartenders till Gröna Lunds restauranger. Som bartender på Gröna Lund jobbar du i en föränderlig miljö då vår målgrupp är varierande. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som tidigare har jobbat som bartender. Det är meriterande om du genomgått en bartenderutbildning. Vi söker dig som har ett intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som också drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Tempot på våra restauranger är ofta högt, därför är du snabb och stresstålig. Till dessa roller är du minst 18 år fyllda, du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har genomgått en STAD-utbildning samt har erfarenhet av kassasystemet TRIVEC.

Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta.

Mer information om tjänsten

Alla som arbetar på Gröna Lund genomgår värdefulla utbildningar inom service och de system vi använder oss av.

Tjänsten är säsongsanställning med start omgående och som sträcker sig till mitten av september. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Kock/Kallskänka

Kock, à la carte
Läs mer Maj 25
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Här finns flera restauranger, alla med olika koncept och inriktning. Vill du laga finlirad á la carte eller svänger du hellre ihop en schysst pizza? Langa nygrillade ribs eller vara dirigent för stora showmiddagar?

Nu söker vi kockar/kallskänkor till våra restauranger.

På Gröna Lund lagar vi vår egen mat, med bra kvalité och schyssta råvaror. Till rollen som kock/kallskänka söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som tidigare har arbetat i liknande roll. Du arbetar gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Du är minst 18 år fyllda och ser fram emot att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!

Dessa tjänster är säsongsanställningar under perioden april till september. Vissa tjänster löper under hela säsongen och vissa tjänster löper enbart under högsäsong, dvs juni till augusti. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong och är anpassade efter verksamhetens öppettider där man jobbar både dagtid, kvällar samt helger.

 

Mer om tjänsterna

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Gruppledare för Ordningsvakter

Ordningsvakt
Läs mer Maj 10
Tycker du om att till vardags få kombinera fria fall från hissnande höjder och skrikande skratt med strukturerat säkerhetstänk? Har du dessutom tidigare erfarenhet från en ledande befattning i bevakningsbranschen och vill vara en viktig del i Gröna Lunds säkerhetsorganisation? Och du brinner för att ge Gröna Lunds besökare service i världsklass – varje gång? Då är det dig vi letar efter!

En förutsättning för att Gröna Lund ska kunna vara en plats där magiska minnen skapas är att vi alltid har stort fokus på säkerhet och trygghet i parken. Gröna Lund söker för kommande säsong Gruppledare och Ordningsvakter vars främsta uppgift är att säkerställa trygghet och säkerhet för våra besökare.

Som Gruppledare kommer du att leda och fördela arbetet för Gröna Lunds Ordningsvakter. På Gröna Lund är sällan den ena dagen den andra lik. Våra besökare kommer från olika delar av Sverige och hela världen. För att trivas och lyckas i rollen som Gruppledare tror vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i publika miljöer, t.ex. andra större arenor eller kanske en tidigare erfarenhet av Gröna Lund. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en liknande befattning eller har arbetat med arbetsledning tidigare. Du utstrålar service och trygghet och vill alltid hjälpa till. Som person är du lugn och stabil och du har en mycket god förmåga av att kommunicera med människor. Du kommer att vara en viktig förebild för både våra besökare och medarbetare vilket ställer höga krav på professionalism och du tycker alltid att det är bäst att försöka lösa problem och utmaningar på ett verbalt sätt.

Vidare har du genomfört en godkänd Ordningsvaktsutbildning och har ett giltigt Ordningsvaktsförordnande.

Tjänsten är en säsongsanställning mellan juni och september. Arbetstider varierar med mellan dagpass, kvällspass samt helger på ca 30 timmar i veckan. Vi kommer att genomföra bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater som en del i rekryteringsprocessen.

Sista ansökningsdagen är den 31 maj men urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Inspireras du av att arbeta i en miljö som präglas av högt tempo med många härliga besökare och kollegor så tveka inte att ansöka.

Välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Kock/Kallskänka

Kock, à la carte
Läs mer Maj 11
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Här finns flera restauranger, alla med olika koncept och inriktning. Vill du laga finlirad á la carte eller svänger du hellre ihop en schysst pizza? Langa nygrillade ribs eller vara dirigent för stora showmiddagar?

Nu söker vi kockar/kallskänkor till våra restauranger.

På Gröna Lund lagar vi vår egen mat, med bra kvalité och schyssta råvaror. Till rollen som kock/kallskänka söker vi dig med stort intresse för mat och dryck och som tidigare har arbetat i liknande roll. Du arbetar gärna i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att skapa detta. Du känner dig bekväm med svenska och/eller engelska och det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Du är minst 18 år fyllda och ser fram emot att leverera smakupplevelser utöver det vanliga till våra gäster, varje gång!

Dessa tjänster är säsongsanställningar under perioden april till september. Vissa tjänster löper under hela säsongen och vissa tjänster löper enbart under högsäsong, dvs juni till augusti. Arbetstider varierar beroende på låg- eller högsäsong och är anpassade efter verksamhetens öppettider där man jobbar både dagtid, kvällar samt helger.

 

Mer om tjänsterna

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

IT-artist till Gröna Lund

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Maj 24
Nervkittlande höjder i Fritt fall, pirriga berg- och dalbanor och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika minnen likaså. Vill du arbeta i denna unika tivolimiljö och brinner för IT är detta något för dig!

Som IT-artist arbetar du med support av parkens IT-miljö under drift. Rollen innefattar främst support och underhåll av kassor i butik, entrén och restaurang/park food och diverse IT-relaterad kringutrustning för parkens drift I vissa förekommande fall även användarrelaterad support till andra avdelningar. Du täcker hela kedjan från mottagande av felanmälan, felsökning, åtgärd och återrapportering. I rollen har du stöd från koncernens IT-avdelning. Du har även en strålande möjlighet att avlasta dina kollegor i parken vid behov & tillfälle.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT. Våra system anses som enkla att felsöka och har du ett intresse så kommer du efter den utbildning du får klara arbetet galant. Du har en mycket hög servicekänsla, gillar att ta egna initiativ samt arbetar bra såväl självständigt som i grupp. Vi tror att du är en problemlösare och har ett positivt sätt att se på lösningar av problem. Tidigare erfarenhet av kassasystem är meriterande.

Tjänsten är en säsongsanställning med start omgående och som sträcker sig till september.

Sista ansökningsdagen är den 30 maj, men urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Caféchef Classic café

Hovmästare
Läs mer Maj 3
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.

Bakom Dansbanan på Lilla området ligger parkens lugnaste och mysigaste oas. På Classic café serveras smörgåsar, bakverk, fikabröd, sallader och en buffé av pannkakor och lasagne och naturligtvis massor av gott kaffe.           

Vad innebär rollen?  

Som Caféchef är du jämte köksmästaren ansvarig för den dagliga verksamheten och dess medarbetare samt optimering av driften. Du är steget mellan det strategiska och det operativa arbetet och ska säkerställa att restaurangen levererar enligt visionen ”En helhetsupplevelse i världsklass, varje gång”. Du är närmaste chef för samtliga medarbetare i matsalen. Att du är driftsnära innebär att du själv går i service flera dagar och kvällar i veckan på inplanerade pass.

Vi söker dig!

Till denna tjänst söker vi dig med stort intresse för kaffe, bakverk och mat som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift. Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta och har ett ekonomiskt tänk. Du skall vara en bra ledare och förebild för din personal och du har erfarenhet av liknande tjänst sen tidigare. Det är meriterande om du genomgått en barista- eller restaurangutbildning samt STAD-utbildning.

Mer om tjänsten

Som medarbetare på Gröna Lund kommer du att få utbildningar inom ledarskap, service och våra interna system.

Anställningstiden är maj till september, detta förutsatt att vi i maj fått besked om öppning. Det är av stor vikt att du kan arbeta heltid under större delen av vår säsong. 

Vi har inget sista ansökningsatum men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Caféansvarig Classic café

Hovmästare
Läs mer Maj 3
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.

Bakom Dansbanan på Lilla området ligger parkens lugnaste och mysigaste oas. På Classic café serveras smörgåsar, bakverk, fikabröd, sallader och en buffé av pannkakor och lasagne och naturligtvis massor av gott kaffe.           

Vad innebär rollen?  

Som Caféchef är du jämte köksmästaren ansvarig för den dagliga verksamheten och dess medarbetare samt optimering av driften. Du är steget mellan det strategiska och det operativa arbetet och ska säkerställa att restaurangen levererar enligt visionen ”En helhetsupplevelse i världsklass, varje gång”. Du är närmaste chef för samtliga medarbetare i matsalen. Att du är driftsnära innebär att du själv går i service flera dagar och kvällar i veckan på inplanerade pass.

Vi söker dig!

Till denna tjänst söker vi dig med stort intresse för kaffe, bakverk och mat som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift. Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta och har ett ekonomiskt tänk. Du skall vara en bra ledare och förebild för din personal och du har erfarenhet av liknande tjänst sen tidigare. Det är meriterande om du genomgått en barista- eller restaurangutbildning samt STAD-utbildning.

Mer om tjänsten

Som medarbetare på Gröna Lund kommer du att få utbildningar inom ledarskap, service och våra interna system.

Anställningstiden är maj till september, detta förutsatt att vi i maj fått besked om öppning. Det är av stor vikt att du kan arbeta heltid under större delen av vår säsong. 

Vi har inget sista ansökningsatum men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Ekonomiassistent till Gröna Lund

Ekonomiassistent
Läs mer Maj 3
Nervkittlande höjder i Fritt fall, pirriga berg- och dalbanor och kiknande skratt är en del av vår vardag. Att sprida glädje och skapa sagolika minnen likaså. Vill du arbeta i denna unika tivolimiljö och brinner för ekonomi är detta något för dig!

Om rollen

Som ekonomiassistent hos oss kommer du att arbeta med den löpande bokföringen för Gröna Lund. Du kommer även att arbeta med leverantörsbetalningar, dagskassor, kundfakturering, kravhantering samt vara behjälplig med övrigt förekommande uppgifter inom avdelningen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har något års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Precis som ett besök i någon av våra parker är en arbetsdag full av snabba vändningar, hög fart och många skratt. Därför är du som person självgående, flexibel och du behåller lugnet vid högt tempo. Vidare tar du gärna egna initiativ och gillar struktur. I denna roll kommer du att ha mycket kontakt med våra övriga avdelningar inom Gröna Lund. Vi tror därför att du trivs med att skapa relationer och att arbeta i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett nära samarbete. Vi ser gärna att du har en avslutad eller pågående utbildning inom Ekonomi.

Tjänsten är en säsongsanställning med start så snart som möjligt till och med 31/8-2021. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Sista ansökningsdagen är 17/5. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Redovisningsekonom Jacob Ulrichs på 010-708 91 18 eller mail  jacob.ulrichs@parksandresorts.com

Välkommen in med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu

Caféansvarig Classic café

Hovmästare
Läs mer Mar 30
Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Våra restauranger har alla olika inriktning. På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare som alla har det gemensamt att de vill äta och dricka något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken.

Bakom Dansbanan på Lilla området ligger parkens lugnaste och mysigaste oas. På Classic café serveras smörgåsar, bakverk, fikabröd, sallader och en buffé av pannkakor och lasagne och naturligtvis massor av gott kaffe.           

Vad innebär rollen?  

Som caféansvarig erbjuds du ett kul och omväxlande arbete som arbetsledare på Gröna Lunds största café. Ditt huvudsakliga fokus är att vara närvarande i driften och se till att våra gäster får bra service och att din personal trivs. I arbetet ingår en del administration som t.ex. beställningar, kontera fakturor samt tidsrapportering.

Vi söker dig!

Till denna tjänst söker vi dig med stort intresse för kaffe, bakverk och mat som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du känner dig bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift. Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta och har ett ekonomiskt tänk. Du skall vara en bra ledare och förebild för din personal och du har erfarenhet av liknande tjänst sen tidigare. Det är meriterande om du genomgått en barista- eller restaurangutbildning samt STAD-utbildning.

Mer om tjänsten

Som medarbetare på Gröna Lund kommer du att få utbildningar inom ledarskap, service och våra interna system.

Anställningstiden är april till september, detta förutsatt att vi i april fått besked om öppning. Det är av stor vikt att du kan arbeta heltid under större delen av vår säsong. 

Vi har inget sista ansökningsatum men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Välkommen med din ansökan!Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Ansök nu