Searchcompetence Ductum AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Searchcompetence Ductum AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Säljare till nimly

Utesäljare
Läs mer Jun 23
Om nimly (EasyAccess)

Nimly (EasyAccess) förvärvades under 2020 av RCO Gruppen. Läs mer om nimly (EasyAccess): www.nimly.ioÄr du en person som är i början av din säljkarriär och tycker om att träffa människor och göra affärer? Vi söker nu dig som vill vidareutvecklas tillsammans med oss i ett spännande och snabbväxande företag.

Vi är på jakt efter en ung, driven och handlingskraftig säljare som vill ta sig an en spännande utmaning i ett spännande företag. Vi ser gärna att du kommer ifrån eller har erfarenhet av hemelektronikbranschen eller liknande.

Ansvarsområden
I rollen som säljare är dina primära ansvarsområden bearbetning av befintliga och nya kunder på den svenska marknaden. Det är en traditionell säljroll där du bokar dina egna besök och är ute på fältet och genomför säljbesök. Du får stort eget ansvar samtidigt som rollen också innehåller göromål vid sidan av säljrollen som är naturligt i ett mindre bolag som växer snabbt. Du har tillsammans med övriga säljavdelningen ansvar för att nå företagets uppsatta mål. Placeringsort är Stockholm. Du kommer att ingå i ett starkt och kompetent team, präglat av laganda, motivation, glädje och högt tempo.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Boka dina kundbesök.
- Genomföra kundbesök på ett professionellt och affärsmässigt sätt.
- Sköta säljadministration i CRM-system löpande.
- Delta på mässor och kundfrämjande event.
- Orderläggning och uppföljning.
- Vecko- och månadsplanering av dina kundaktiviteter.
- Hantering av viss kundsupport.

Kravprofil

- Du har god förmåga att uttrycka dig i skrift på både svenska och engelska.
- Du har erfarenhet av försäljning i någon form från tidigare anställning.
- God förmåga att skapa ordning och struktur i ditt dagliga arbete.
- Affärsmässig och resultatinriktad.
- En stark vilja att nå dina mål.
- Goda datakunskaper inom MS Office och vana att arbeta i CRM är meriterande.
- Gymnasieexamen är ett krav, eftergymnasial säljutbildning är meriterande.
- Ett genuint teknikintresse är ett måste.
- God samarbetsförmåga.

Viktiga personliga egenskaper

- Glad och positiv.
- Ödmjuk.
- Driven.
- Ansvarsfull.
- Nyfiken.
- Serviceinriktad
- Lagspelare.

Du rapporterar till bolagets försäljningschef, som också är din närmaste chef. Resor i tjänsten förekommer med ca 25–40 övernattningar per år.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar nimly (EasyAccess Sverige AB) med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande, från 18 juli och senaste ansökningsdatum är 21 augusti 2022. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på mobil 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se.

Om RCO Gruppen

RCO Gruppen består av RCO Security, Dinbox och nimly (EasyAccess). Gemensamt för bolagen i gruppen är att de utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem.

RCO Gruppen omsätter drygt 400 miljoner kronor och har cirka 140 medarbetare. RCO Security AB ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas. Dinbox och nimly (EasyAccess) ägs av RCO Security. Läs mer om RCO på deras hemsida: https://www.rco.se

Ansök nu

Content Creator till Dinbox

Marknadskommunikatör
Läs mer Mar 2
Om Dinbox

Dinbox är sedan 2009 Sveriges största leverantör av fastighetsboxar och digitala accesslösningar för det mindre flerbostadsbeståndet. Vi designar, utvecklar och tillverkar smarta helhetslösningar för flerbostaden, både digitala och analoga. Dinbox förvärvades under 2020 av RCO Gruppen. Läs mer om Dinbox: www.dinbox.seFramtiden är digital, uppkopplad och tillgänglig; vi på Dinbox kan glatt konstatera att vi redan är där – men nu behöver vi dig för att sprida budskapet.

Är du en duktig kommunikatör med erfarenhet av att skapa relevant innehåll för flertalet olika kanaler som tycker det är intressant med tekniska lösningar som gör vardagen enklare? Vi söker nu dig som vill utvecklas tillsammans med likasinnade kollegor i ett starkt växande företag. Vi är på jakt efter en driven och handlingskraftig kommunikatör och kreatör som vill ta sig an en spännande utmaning i ett spännande företag.

Ansvarsområden
I rollen som Content Creator är dina primära ansvarsområden att skapa och producera den marknadsföring och kommunikation som krävs för att nå ut med företagets profilering både digitalt och analogt. Det är en bred roll där du får stort eget ansvar samtidigt som rollen också innehåller arbetsuppgifter som att stötta vår säljorganisation med rätt budskap på mässor, event och framtagning av traditionell produktmedia. Du har en viktig roll i hur man når företagets uppsatta kommunikationsmål. Placeringsort är Stockholm. Du kommer att ingå i ett starkt och kompetent team, präglat av laganda, motivation, glädje och högt tempo.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Verkställa såväl interna som externa kommunikationsstrategier för varumärket Dinbox.
- Säkerställa att företagets digitala kanaler hela tiden är uppdaterade och matchar våra kommunikationsmål.
- Producera samt publicera artiklar och inlägg i relevanta kanaler.
- Säkerställa vår digitala närvaro för att öka kännedom och stärka relation till våra målgrupper.
- I samråd med försäljningschef ta fram relevant innehåll och budskap samt säkerställa genomförande av detta.
- Producera text och bild till Hemsida i samarbete med Produktchef
- Genom lyhördhet skapa innehåll och stories baserat på våra olika kunders upplevelser
- I samråd med marknadschef på moderbolaget koordinera och verkställa extern kommunikation kopplat till PR.
- Planera samt från tid till annan, delta vid olika typer av events där företagets varumärke representeras.
- Vara en del av planeringen av evenemang, möten och kommunikationsinsatser.

Kravprofil

- Du kan uttrycka dig i både tal och skrift på svenska. Goda kunskaper i engelska är meriterande.
- God förmåga att skapa, producera och publicera (text, bild, presentations mtrl). Film är meriterande.
- En stark vilja och förmåga att engagera medarbetare mot våra gemensamma mål.
- Gymnasieexamen är ett krav, eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, copy är meriterande.
- Genuint teknikintresse är meriterande.
- God samarbetsförmåga.

Viktiga personliga egenskaper

- Ödmjuk.
- Kreativ.
- Ambitiös.
- Lyhörd.
- Engagerad, engagerande.
- Ansvarsfull.

Du rapporterar till bolagets verkställande direktör, som också är din närmaste chef. Resor i tjänsten förekommer med ca 10–20 övernattningar per år.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Dinbox AB med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 2 april 2022. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på mobil 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se

Om RCO Gruppen
RCO Gruppen består av RCO Security, Dinbox och EasyAccess. Gemensamt för bolagen i gruppen är att de utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem. RCO Gruppen omsätter drygt 400 miljoner kronor och har cirka 140 medarbetare. RCO Security AB ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas. Dinbox och EasyAccess ägs av RCO Security. Läs mer om RCO på deras hemsida: https://www.rco.se

Ansök nu

Supportkoordinator till Dinbox

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Dec 13
Om Dinbox

Dinbox är sedan 2009 Sveriges största leverantör av fastighetsboxar och digitala accesslösningar för det mindre flerbostadsbeståndet. Vi designar, utvecklar och tillverkar smarta helhetslösningar för flerbostaden, både digitala och analoga. Dinbox förvärvades under 2020 av RCO Gruppen. Läs mer om Dinbox: www.dinbox.seFramtidens flerbostad är digital, uppkopplad och tillgänglig; vi på Dinbox kan glatt konstatera att vi redan är där – men nu behöver vi dig för att sprida budskapet och bygga än starkare band till våra stora kunder och partners.

Är du en person som tycker teknik är kul och intressant? Tycker du om att hjälpa andra och är en hejare på att lösa problem? Du har kanske nyligen gått ut skolan och vill ha en bra start på ditt arbetsliv? Då kan du definitivt vara den vi söker!

Ansvarsområden
I rollen som supportkoordinator är dina primära ansvarsområden att ge våra kunder en högkvalitativ och snabb support gällande tekniska frågor, reklamationer, driftsättning, leverans och service av våra produkter och tjänster. Du kommer också att få möjlighet att utbilda våra kunder i våra system och produkter när du vuxit in i rollen. Du kommer även få tillhandahålla och administrera tjänster kopplade till våra system. Du kommer att ingå i ett serviceinriktat och kompetent team om 3 personer, präglat av laganda, motivation, glädje och högt tempo.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Hjälpa kunder med tekniska spörsmål via telefon och mejl.
- Informera kunder och partners om leveransstatus.
- Hålla utbildningar för kunder i våra system.
- Tillhandahålla produktinformation, användar- och installationsmanualer till kunder och partners.
- Hantera beställningar.
- Stödfunktion till övriga avdelningar på företaget i tekniska frågor.
- Fakturering.

Kravprofil

- Du har gymnasieexamen.
- Du gillar att hjälpa andra.
- Du är lite av en problemlösare.
- Goda datakunskaper inom MS Office, övriga system lär vi dig.
- Genuint teknikintresse är meriterande.
- God samarbetsförmåga.

Viktiga personliga egenskaper

- Glad och positiv.
- Ödmjuk.
- Driven.
- Noggrann.
- Ansvarsfull.
- Nyfiken.

Du rapporterar till bolagets chef för Support, service och leverans, som också är din närmaste chef.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Dinbox AB med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 13 januari 2022. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på mobil 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se

 

Om RCO Gruppen
RCO Gruppen består av RCO Security, Dinbox och EasyAccess. Gemensamt för bolagen i gruppen är att de utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem. RCO Gruppen omsätter drygt 400 miljoner kronor och har cirka 140 medarbetare. RCO Security AB ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas. Dinbox och EasyAccess ägs av RCO Security. Läs mer om RCO på deras hemsida: https://www.rco.se

 

Sökord: Support, helpdesk, service, vägledning, utbildning, lösningsorientering

Ansök nu

Customer Success Manager till SKAALA IFN AB

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Okt 15
SKAALA är ett finskt företag och utvecklar, tillverkar och säljer fönster och dörrar samt därtill relaterade tjänster och tillbehör till företagskunder i Sverige. SKAALA är verksamt i Finland, Sverige och Ryssland genom egna landsorganisationer samt i Storbritannien en SKAALA-återförsäljare.Är du en person som har koll på läget, är noggrann och strukturerad samt gillar att ge god service och gärna går den extra distansen för att kunden verkligen ska få uppleva just detta? Ja, då kan du vara rätt person för jobbet!

Din uppgift som Customer Success Manager på SKAALA är att ”hålla” kunden i handen genom kundprojektet.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och spännande arbete i en företagsgrupp som är under stark tillväxt.

Vi söker dig som har god erfarenhet inom Customer Succes Management från tidigare arbetsplats och gärna inom liknande bransch/verksamhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Kundsupport 1st line.
- Hjälpa kund med projekt-onboarding.
- Löpande kontakt och samarbete med fabriken i Finland: - Produktionsplanering.
- Logistikavdelning.
- Eftermarknadsavdelning.


- Ta emot och hantera kundfeedback.
- Hantera eventuella reklamationer, hitta lösning tillsammans med kund.
- Framtagning av projektdokumentation.
- Bevakning och uppföljning logistik.
- Bevakning och uppföljning av eftermarknad och underentreprenörer.
- Säljsupport och offertarbete samt hantera alla kundärenden från web.
- Sköta reservdelshanteringen. Bidra till förbättring av rutiner kring reservdelshantering och eftermarknad.
- Hantering av avtalsdokumentation.
- Administration i affärssystemet WinPlan.

Kravprofil

- Du har 3–5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom närliggande bransch/verksamhet.
- Gymnasieexamen är ett krav, teknisk inriktning är meriterande.
- Stark egen drivkraft och hög servicenivå.
- Van att arbeta i projektform sedan tidigare. Gärna provat på projektledarrollen.
- Intresserad av teknik, bygg och konstruktion. Har teknisk förståelse.
- Lagspelare som kan samarbeta lösningsorienterat med andra funktioner.
- Trygg i att använda MS Office, CRM och affärssystem.
- Språkkunskap, flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Viktiga personliga egenskaper
Serviceorienterad, social, noggrann, engagerad, lösningsorienterad, proaktiv och ambitiös.

Övrigt
Tjänsten är placerad i Årstadal (Stockholm) med möjlighet att jobba ifrån hemmet deltid.  Resor i tjänsten uppskattas till ett par nätter per år. I rollen som Customer Success Manager rapporterar du till After Sales i Finland som representant för den svenska delen av After Sales i SKAALA IFN AB. SKAALA erbjuder ändamålsenliga arbetshjälpmedel samt ett marknadsmässigt ersättnings paket.

Vi erbjuder
Arbete i ett företag med öppet, trivsamt och flexibelt arbetsklimat tillsammans med konkurrenskraftiga anställningsvillkor och mycket intressanta arbetsuppgifter. För den som är intresserad av att utvecklas finns möjligheterna. Tjänsten är på heltid, tills vidare.

Ansökan!
I denna rekrytering samarbetar SKAALA IFN AB med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 2021-11-15. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på Search Competence, 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se.

Ansök nu

Key Account Manager till Dinbox

Key account manager
Läs mer Okt 5
Om Dinbox

Dinbox är sedan 2009 Sveriges största leverantör av fastighetsboxar och digitala accesslösningar för det mindre flerbostadsbeståndet. Vi designar, utvecklar och tillverkar smarta helhetslösningar för flerbostaden, både digitala och analoga. Dinbox förvärvades under 2020 av RCO Gruppen. Läs mer om Dinbox: www.dinbox.seFramtidens flerbostad är digital, uppkopplad och tillgänglig; vi på Dinbox kan glatt konstatera att vi redan är där – men nu behöver vi dig för att sprida budskapet och bygga än starkare band till våra stora kunder och partners.

Är du en duktig relationsbyggare, affärsmässig med bred erfarenhet från fastighets-, bygg- eller säkerhetsbranschen och har ett stort intresse för tekniska lösningar som gör vardagen enklare? Vi söker nu dig som vill utvecklas tillsammans med likasinnade kollegor i ett starkt växande företag. Vi är på jakt efter en driven och handlingskraftig Key Account Manager som vill ta sig an en spännande utmaning i ett spännande företag.

Ansvarsområden
I rollen som Key Account Manager är dina primära ansvarsområden stora nationella kunder inom Byggentreprenörer, Fastighetsbolag och Grossister/Distributörer med fokus att bygga långa och sunda affärsrelationer. Det är en bred roll där du får stort eget ansvar för budget, samtidigt som rollen också innehåller ett viktigt samspel med övriga säljkåren. Placeringsort är Stockholm. Du kommer att ingå i ett starkt och kompetent team, präglat av laganda, motivation, glädje och högt tempo.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Skapa goda affärsrelationer och ett brett kontaktnät hos ledande byggentreprenörer och fastighetsbolag samt odla en djup förståelse i deras organisationer för Dinbox produkter och lösningar.
- Skapa goda affärsrelationer och ett positivt samarbetsklimat med våra grossister/distributörer samt odla en god förståelse i deras sälj- och supportorganisation för Dinbox produkter och lösningar.
- Upprätta affärs- och aktionsplaner för respektive kund.
- Delta på mässor och event.
- Förhandla ramavtal och priser.
- Hantera reklamationsärenden.
- Vara delaktig i prissättning, prisrevision, budgetarbete.
- Framtagning av informationsmaterial, marknads- och konkurrensanalyser.

Kravprofil

- Du har flera års försäljningserfarenhet inom bygg-, fastighets- eller säkerhetsbranschen.
- Du är van att föra säljsamtal inom komplex försäljning.
- Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.
- Van att hålla presentationer inför grupp. Erfarenhet av att hålla utbildningar är meriterande.
- Affärsmässig och resultatinriktad och har god förmåga att se helheten.
- Du har en stark drivkraft och jobbar målmedvetet mot uppsatta mål.
- Goda datakunskaper inom MS Office, CRM- och ERP-system.
- Gymnasieexamen är ett krav, eftergymnasial utbildning inom ekonomi/marknadsföring eller teknik är positivt.
- Genuint teknikintresse är meriterande.
- God samarbetsförmåga.
- Du har körkort B.

 Viktiga personliga egenskaper

- Glad och positiv.
- Ödmjuk.
- Driven.
- Analytisk.
- Engagerad, engagerande.
- Ansvarsfull.
- Nyfiken.

Du rapporterar till bolagets försäljningschef, som också är din närmaste chef. Resor i tjänsten förekommer med ca 25–40 övernattningar per år.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Dinbox AB med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 5 november 2021. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på mobil 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se


Om RCO Gruppen
RCO Gruppen består av RCO Security, Dinbox och EasyAccess. Gemensamt för bolagen i gruppen är att de utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem.

RCO Gruppen omsätter drygt 400 miljoner kronor och har cirka 140 medarbetare. RCO Security AB ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas. Dinbox och EasyAccess ägs av RCO Security. Läs mer om RCO på deras hemsida: https://www.rco.se

 

Sökord: Försäljning, affärsutveckling, teknisk försäljning, lösningsförsäljning, relationsbyggare, sales, technical sales

Ansök nu

Account Manager till EasyAccess

Utesäljare
Läs mer Okt 5
Om EasyAccess

EasyAccess förvärvades under 2020 av RCO Gruppen. Läs mer om EasyAccess: www.easyaccess.noÄr du en person som är i början av din säljkarriär och tycker om att träffa människor och göra affärer? Vi söker nu dig som vill vidareutvecklas tillsammans med oss i ett spännande och snabbväxande företag.

Vi är på jakt efter en ung, driven och handlingskraftig säljare som vill ta sig an en spännande utmaning i ett spännande företag.

Ansvarsområden
I rollen som Account Manager är dina primära ansvarsområden bearbetning av befintliga och nya kunder på den svenska marknaden. Det är en traditionell säljroll där du bokar dina egna besök och är ute på fältet och genomför säljbesök. Du får stort eget ansvar samtidigt som rollen också innehåller göromål vid sidan av säljrollen som är naturligt i ett mindre bolag som växer snabbt. Du har tillsammans med övriga säljavdelningen ansvar för att nå företagets uppsatta mål. Placeringsort är Stockholm. Du kommer att ingå i ett starkt och kompetent team, präglat av laganda, motivation, glädje och högt tempo.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Boka dina kundbesök.
- Genomföra kundbesök på ett professionellt och affärsmässigt sätt.
- Sköta säljadministration i CRM-system löpande.
- Delta på mässor och kundfrämjande event.
- Orderläggning och uppföljning.
- Vecko- och månadsplanering av dina kundaktiviteter.
- Hantering av viss kundsupport.

Kravprofil

- Du har god förmåga att uttrycka dig i skrift på både svenska och engelska.
- Du har erfarenhet av försäljning i någon form från tidigare anställning.
- God förmåga att skapa ordning och struktur i ditt dagliga arbete.
- Affärsmässig och resultatinriktad.
- En stark vilja att nå dina mål.
- Goda datakunskaper inom MS Office och vana att arbeta i CRM är meriterande.
- Gymnasieexamen är ett krav, eftergymnasial säljutbildning är meriterande.
- Ett genuint teknikintresse är ett måste.
- God samarbetsförmåga.

Viktiga personliga egenskaper

- Glad och positiv.
- Ödmjuk.
- Driven.
- Lagspelare.
- Ansvarsfull.
- Nyfiken.
- Serviceinriktad

Du rapporterar till bolagets försäljningschef, som också är din närmaste chef. Resor i tjänsten förekommer med ca 40–50 övernattningar per år.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar EasyAccess Sverige AB med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 5 november 2021. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på mobil 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se.

 

Om RCO Gruppen
RCO Gruppen består av RCO Security, Dinbox och EasyAccess. Gemensamt för bolagen i gruppen är att de utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem.

RCO Gruppen omsätter drygt 400 miljoner kronor och har cirka 140 medarbetare. RCO Security AB ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas. Dinbox och EasyAccess ägs av RCO Security. Läs mer om RCO på deras hemsida: https://www.rco.se

Sökord: Säljare, distriktsäljare, salesman, account manager, teknisk säljare, technical salesman

Ansök nu

Content Creator till Dinbox

Marknadsförare
Läs mer Okt 1
Om Dinbox

Dinbox är sedan 2009 Sveriges största leverantör av fastighetsboxar och digitala accesslösningar för det mindre flerbostadsbeståndet. Vi designar, utvecklar och tillverkar smarta helhetslösningar för flerbostaden, både digitala och analoga. Dinbox förvärvades under 2020 av RCO Gruppen. Läs mer om Dinbox: www.dinbox.seFramtiden är digital, uppkopplad och tillgänglig; vi på Dinbox kan glatt konstatera att vi redan är där – men nu behöver vi dig för att sprida budskapet.

Är du en duktig kommunikatör med bred marknadsföringserfarenhet som tycker att det är intressant med tekniska lösningar som gör vardagen enklare? Vi söker nu dig som vill utvecklas tillsammans med likasinnade kollegor i ett starkt växande företag. Vi är på jakt efter en driven och handlingskraftig kommunikatör som vill ta sig an en spännande utmaning i ett spännande företag.

Ansvarsområden
I rollen som Content Creator är dina primära ansvarsområden att skapa och producera den marknadsföring och kommunikation som krävs för att nå ut med företagets profilering både digitalt och analogt. Det är en bred roll där du får stort eget ansvar samtidigt som rollen också innehåller arbetsuppgifter som att förbereda mässor, event och framtagning av traditionell produktmedia. Du har en viktig roll i hur man når företagets uppsatta kommunikationsmål. Placeringsort är Stockholm. Du kommer att ingå i ett starkt och kompetent team, präglat av laganda, motivation, glädje och högt tempo.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Verkställa såväl interna som externa kommunikationsstrategier för varumärket Dinbox.
- Säkerställa att företagets digitala kanaler hela tiden är uppdaterade och matchar våra kommunikationsmål.
- Säkerställa vår digitala närvaro för att öka kännedom och stärka relation till våra målgrupper.
- I samråd med försäljningschef ta fram koncept och kommunikationsplan samt projektleda genomförande.
- Ansvar för grafisk profil (upprätthållande, uppdatering, användning).
- I samråd med marknadschef på moderbolaget koordinera och verkställa extern kommunikation kopplat till PR.
- Planera samt delta vid olika typer av events där företagets varumärke representeras.
- Planera och projektleda evenemang, möten och kommunikationsinsatser.

Kravprofil

- Du kan uttrycka dig i både tal och skrift på svenska. Goda kunskaper i engelska är meriterande. [EP1]
- God förmåga att skapa, producera och publicera (text, bild, film, presentations mtrl).
- En stark vilja och förmåga att engagera medarbetare mot våra gemensamma mål.
- Gymnasieexamen är ett krav, eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, copy är meriterande.
- Genuint teknikintresse är meriterande.
- God samarbetsförmåga.

Viktiga personliga egenskaper

- Ödmjuk.
- Kreativ.
- Ambitiös.
- Engagerad, engagerande.
- Ansvarsfull.

Du rapporterar till bolagets verkställande direktör, som också är din närmaste chef. Resor i tjänsten förekommer med ca 10–20 övernattningar per år.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Dinbox AB med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 31 oktober 2021. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på mobil 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se

 

Om RCO Gruppen

RCO Gruppen består av RCO Security, Dinbox och EasyAccess. Gemensamt för bolagen i gruppen är att de utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom lås- och säkerhetssystem.

RCO Gruppen omsätter drygt 400 miljoner kronor och har cirka 140 medarbetare. RCO Security AB ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB. Företaget är miljödiplomerat enligt Svensk Miljöbas. Dinbox och EasyAccess ägs av RCO Security. Läs mer om RCO på deras hemsida: https://www.rco.se

 


Sökord: marknadsföring, reklam, marknadsförare, digital marketing, copy, marcom, skribent

Ansök nu

Account Manager till Edenred!

Account manager
Läs mer Sep 6
Edenred Sweden erbjuder tjänster som ska förbättra produktiviteten hos företag, bland annat genom att öka hälsa och motivation hos dess medarbetare. Företaget är mitt inne i en förändringsresa, bland annat tack vare den utveckling av nya och befintliga produkter som skett under de senaste åren. Bolaget är idag en huvudaktör inom sitt marknadssegment med en stadig tillväxt. De varumärken som företaget säljer och marknadsför är Edenred Lunchförmån (f d Rikskuponger), Edenred Friskvårdsbidrag, Edenred Elevkortet och Edenred Delicard.Med 50 miljoner slutanvändare och verksamhet i 45 länder är Edenred världsledande inom förmåner till anställda.

Vill du bli en del av vårt härliga och framgångsrika team?

I rollen som Account Manager ingår du i ett team av professionella medarbetare där du har en viktig roll i utvecklingen av Edenreds verksamhet. Du bearbetar nya kunder på managementnivå samtidigt som du utvecklar redan befintliga kundrelationer. Du leder hela säljprocessen från första kontakt till genomförandet av affären med kund. Tillsammans med dina kollegor inom Edenred skapar ni ett erbjudande som är anpassat utifrån kundens unika förutsättningar. 

Vi söker dig som brinner för försäljning och förstår att affärer skapas ute hos kund. Du har troligtvis dokumenterad erfarenhet av konsultativ tjänsteförsäljning och vana att på egen hand leda hela säljprocesser. I tidigare roller har du agerat som framgångsrik säljare inom B2B-försäljning i minst 3–5 år. Du har en gymnasieexamen, gärna med marknadsekonomisk inriktning.

Som person är du affärsmässig och förstår vikten av att förmedla värde till kund. Du är ödmjuk, prestigelös och tar gärna egna initiativ till att lösa uppgifter. Du har starkt eget driv, är strukturerad och har en stark vilja att leverera goda resultat. Vidare är du en god relationsbyggare och vårdar dina relationer. Självklart är du en teamplayer samtidigt som du trivs att arbeta självständigt. Du har en god kommunikationsförmåga där dina presentations- och retorikkunskaper är av hög kvalitet och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Det är en stor fördel om du är intresserad av förmåner och hur det påverkar en anställds välmående.

Du erbjuds en utvecklande roll i ett världsledande bolag där du säljer mot befattningar på ledningsnivå. Du erbjuds en stor frihet i rollen och har alla förutsättningar att utvecklas som säljare. För rätt person finns det på sikt en fantastisk utvecklingspotential och möjlighet att klättra inom organisationen, även på internationell nivå. Du får möjlighet att sälja en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående.

 

Låter detta intressant för dig? Hör av dig!

I denna rekrytering samarbetar Edenred med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 2021-09-30. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på Search Competence, 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se.

 

Sökord: Säljare, försäljare, salesman, B2B, löneförmåner, förmåner, tjänsteförsäljning, lösningsförsäljning.

Edenred är ett världsledande fintechbolag inom affärslösningar för företag, anställda och handlare, med en totalomsättning på 1,6 miljarder euro 2019, främst via digitala format. Edenred är noterat på aktiebörsen Euronext Paris och är verksamt i 45 länder med närmare 10 000 anställda.

Ansök nu

Merchant Sales till Edenred

Innesäljare
Läs mer Maj 24
Edenred Sweden erbjuder tjänster som ska förbättra produktiviteten hos företag, bland annat genom att öka hälsa och motivation hos dess medarbetare. Företaget är mitt inne i en förändringsresa, bland annat tack vare den utveckling av nya och befintliga produkter som skett under de senaste åren. Bolaget är idag en huvudaktör inom sitt marknadssegment med en stadig tillväxt. De varumärken som företaget säljer och marknadsför är Edenred Lunchförmån (f d Rikskuponger), Edenred Friskvårdsbidrag, Edenred Elevkortet och Edenred Delicard.Med 50 miljoner slutanvändare och verksamhet i 45 länder är Edenred världsledande inom förmåner till anställda.

Vill du bli en del av vårt härliga och framgångsrika team?

Som säljare på säljavdelningen arbetar du i ett av två härliga och energirika team med rollen att utveckla vårt företag och resultat. I dessa roller kommer du att jobba med telefonen som främsta verktyg.

För tjänsten på Merchant Sales kontaktar du restauratörer, caféägare samt företagare inom livsmedelsbranschen för att sälja in våra avtal.

Du kommer att prata med människor på olika nivåer inom företagen, allt som oftast på managementnivå, vilket ställer stora krav på att du är affärsorienterad samt en god människokännare och har lätt för att anpassa dig.

Ungefär en dag i veckan har du en planering- och administrationsdag där du förbereder och planerar veckans försäljning. De övriga dagarna kontaktar du potentiella kunder över telefon för att erbjuda dem Edenreds fantastiska förmånstjänster och avtal. Du lägger själv upp dina egna cases samt uppdaterar kundbilder i systemet. Rollen innebär alltså inte bara telefon utan även en del administration kring kunder.

Tjänsten passar väl för dig som är nyfiken på sälj och vill ta steget att utvecklas mer inom B2B-försäljning. Som stöd i ditt arbete har du erfarna kollegor som gärna hjälper dig utvecklas och leverera bra resultat. Detta är en utmärkt skola och språngbräda för dig som vill utvecklas vidare inom sälj.

Kompetenskrav
Det är starkt meriterande för tjänsten om du har jobbat med uppsökande försäljning tidigare. Du har slutförda gymnasiala studier och vi ser det som ett plus om du har erfarenhet av att ha jobbat med telefonen som ditt huvudsakliga verktyg. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska på en mycket god nivå. Övriga språkkunskaper kan vara meriterande. Du har god datavana, Office-paket och CRM-system. I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. 

Som person är du resultatinriktad och gillar att få din vilja igenom. Du gillar att tävla och drivs av att jobba mot nya mål på såväl kort som lång sikt. Du ger inte upp och du har möjlighet att fatta egna beslut som leder arbetet framåt. Vidare är du trygg i dig själv, vågar fråga om du behöver stöd men tar gärna på dig nya arbetsuppgifter med säkerhet. Du tycker om struktur och vill vara en del av ett framgångsrikt team. Båda tjänsterna är heltid, placeringsort Stockholm.

Det är en stor fördel om du är intresserad av förmåner och hur det påverkar en anställds välmående. Du erbjuds en utvecklande roll i ett världsledande bolag där du säljer mot befattningar på ledningsnivå. Du erbjuds en stor frihet i rollen och har alla förutsättningar att utvecklas. För rätt person finns det på sikt en fantastisk utvecklingspotential och möjlighet att klättra inom organisationen, även på internationell nivå. Du får möjlighet att sälja en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående.

Låter detta intressant för dig? Hör av dig!
I denna rekrytering samarbetar Edenred med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 2021-06-24. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på Search Competence, 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se.

Sökord: B2B, säljare, sales, telemarketing, telefonförsäljning, löneförmåner, förmåner.

Edenred är ett världsledande fintechbolag inom affärslösningar för företag, anställda och handlare, med en totalomsättning på 1,6 miljarder euro 2019, främst via digitala format. Edenred är noterat på aktiebörsen Euronext Paris och är verksamt i 45 länder med närmare 10 000 anställda.

Ansök nu

Inbound Sales till Edenred!

Innesäljare
Läs mer Maj 18
Edenred Sweden erbjuder tjänster som ska förbättra produktiviteten hos företag, bland annat genom att öka hälsa och motivation hos dess medarbetare. Företaget är mitt inne i en förändringsresa, bland annat tack vare den utveckling av nya och befintliga produkter som skett under de senaste åren. Bolaget är idag en huvudaktör inom sitt marknadssegment med en stadig tillväxt. De varumärken som företaget säljer och marknadsför är Edenred Lunchförmån (f d Rikskuponger), Edenred Friskvårdsbidrag, Edenred Elevkortet och Edenred Delicard.Med 50 miljoner slutanvändare och verksamhet i 45 länder är Edenred världsledande inom förmåner till anställda.

Vill du bli en del av vårt härliga och framgångsrika team?

Som säljare på säljavdelningen arbetar du i ett av flera härliga och energirika team med rollen att utveckla vårt företag och resultat. I denna roll, Inbound sales, kommer du att jobba med telefonen som främsta verktyg. Du kontaktar små till medelstora företag för att erbjuda dem tjänsteförmåner i form av lunch, friskvård och Delicard till sina anställda.

Du kommer att prata med människor på olika nivåer inom företagen, allt som oftast på managementnivå, vilket ställer stora krav på att du är affärsorienterad samt en god människokännare och har lätt för att anpassa dig.

Ungefär en dag i veckan har du en planering- och administrationsdag där du förbereder och planerar veckans försäljning. De övriga dagarna kontaktar du potentiella kunder över telefon för att erbjuda dem Edenreds fantastiska förmånstjänster och avtal. Du lägger själv upp dina egna cases samt uppdaterar kundbilder i systemet. Rollen innebär alltså inte bara telefon utan även en del administration kring kunder.

Tjänsten passar väl för dig som nyligen tagit examen, eventuellt redan provat på försäljning tidigare som extrajobb och är nyfiken på sälj och vill ta steget att utvecklas mer inom B2B-försäljning. Som stöd i ditt arbete har du erfarna kollegor som gärna hjälper dig utvecklas och leverera bra resultat. Detta är en utmärkt skola och språngbräda för dig som vill utvecklas vidare inom sälj.

Kompetenskrav
Det är starkt meriterande för tjänsten om du har jobbat med uppsökande försäljning tidigare. Du har slutförda gymnasiala studier och vi ser det som ett plus om du har erfarenhet av att ha jobbat med telefonen som ditt huvudsakliga verktyg. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska på en mycket god nivå. Övriga språkkunskaper kan vara meriterande. Du har god datavana, Office-paket och CRM-system. I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. 

Personliga egenskaper
Som person är du resultatinriktad och gillar att få din vilja igenom. Du gillar att tävla och drivs av att jobba mot nya mål på såväl kort som lång sikt. Du ger inte upp och du har möjlighet att fatta egna beslut som leder arbetet framåt. Vidare är du trygg i dig själv, vågar fråga om du behöver stöd men tar gärna på dig nya arbetsuppgifter med säkerhet. Du tycker om struktur och vill vara en del av ett framgångsrikt team. Tjänsten är heltid, placeringsort Stockholm.

Det är en stor fördel om du är intresserad av förmåner och hur det påverkar en anställds välmående. Du erbjuds en utvecklande roll i ett världsledande bolag där du säljer mot befattningar på ledningsnivå. Du erbjuds en stor frihet i rollen och har alla förutsättningar att utvecklas. För rätt person finns det på sikt en fantastisk utvecklingspotential och möjlighet att klättra inom organisationen, även på internationell nivå. Du får möjlighet att sälja en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående.

Låter detta intressant för dig?
Hör av dig! I denna rekrytering samarbetar Edenred med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 2021-06-18. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på Search Competence, 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se.

 

Sökord: B2B, säljare, sales, telemarketing, telefonförsäljning, löneförmåner, förmåner.

Edenred är ett världsledande fintechbolag inom affärslösningar för företag, anställda och handlare, med en totalomsättning på 1,6 miljarder euro 2019, främst via digitala format. Edenred är noterat på aktiebörsen Euronext Paris och är verksamt i 45 länder med närmare 10 000 anställda.

Ansök nu

Account Manager till Edenred!

Account manager
Läs mer Maj 18
Edenred Sweden erbjuder tjänster som ska förbättra produktiviteten hos företag, bland annat genom att öka hälsa och motivation hos dess medarbetare. Företaget är mitt inne i en förändringsresa, bland annat tack vare den utveckling av nya och befintliga produkter som skett under de senaste åren. Bolaget är idag en huvudaktör inom sitt marknadssegment med en stadig tillväxt. De varumärken som företaget säljer och marknadsför är Edenred Lunchförmån (f d Rikskuponger), Edenred Friskvårdsbidrag, Edenred Elevkortet och Edenred Delicard.Med 50 miljoner slutanvändare och verksamhet i 45 länder är Edenred världsledande inom förmåner till anställda.

Vill du bli en del av vårt härliga och framgångsrika team?

I rollen som Account Manager ingår du i ett team av professionella medarbetare där du har en viktig roll i utvecklingen av Edenreds verksamhet. Du bearbetar nya kunder på managementnivå samtidigt som du utvecklar redan befintliga kundrelationer. Du leder hela säljprocessen från första kontakt till genomförandet av affären med kund. Tillsammans med dina kollegor inom Edenred skapar ni ett erbjudande som är anpassat utifrån kundens unika förutsättningar. 

Vi söker dig som brinner för försäljning och förstår att affärer skapas ute hos kund. Du har troligtvis dokumenterad erfarenhet av konsultativ tjänsteförsäljning och vana att på egen hand leda hela säljprocesser. I tidigare roller har du agerat som framgångsrik säljare inom B2B-försäljning i minst 3–5 år. Du har en gymnasieexamen, gärna med marknadsekonomisk inriktning.

Som person är du affärsmässig och förstår vikten av att förmedla värde till kund. Du är ödmjuk, prestigelös och tar gärna egna initiativ till att lösa uppgifter. Du har starkt eget driv, är strukturerad och har en stark vilja att leverera goda resultat. Vidare är du en god relationsbyggare och vårdar dina relationer. Självklart är du en teamplayer samtidigt som du trivs att arbeta självständigt. Du har en god kommunikationsförmåga där dina presentations- och retorikkunskaper är av hög kvalitet och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Det är en stor fördel om du är intresserad av förmåner och hur det påverkar en anställds välmående.

Du erbjuds en utvecklande roll i ett världsledande bolag där du säljer mot befattningar på ledningsnivå. Du erbjuds en stor frihet i rollen och har alla förutsättningar att utvecklas som säljare. För rätt person finns det på sikt en fantastisk utvecklingspotential och möjlighet att klättra inom organisationen, även på internationell nivå. Du får möjlighet att sälja en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående.

 

Låter detta intressant för dig? Hör av dig!

I denna rekrytering samarbetar Edenred med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 2021-06-18. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på Search Competence, 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se.

 

Sökord: Säljare, försäljare, salesman, B2B, löneförmåner, förmåner, tjänsteförsäljning, lösningsförsäljning.

Edenred är ett världsledande fintechbolag inom affärslösningar för företag, anställda och handlare, med en totalomsättning på 1,6 miljarder euro 2019, främst via digitala format. Edenred är noterat på aktiebörsen Euronext Paris och är verksamt i 45 länder med närmare 10 000 anställda.

Ansök nu

Teknisk Säljare CCTV till AXS Nordic

Systemsäljare
Läs mer Mar 23
AXS Nordic AB startade 2013 i Göteborg. AXS Nordic har ett produktsortiment som vänder sig till segmenten lås-, larm- och säkerhetsinstallatörer, el-installatörer, glasmästeri, fasadtillverkare, dörr- och fönstertillverkare (OEM- marknaden). Vi lagerhåller ett brett sortiment och tillhandahåller kvalitetsprodukter med hög servicegrad och leveransträffsäkerhet.Uppdrag
AXS Nordic AB söker nu en Teknisk Säljare CCTV som med stort engagemang ska driva och utveckla vårt nya sortiment inom CCTV samt vara ett stöd till försäljningsavdelning i Sverige.

Som Teknisk Säljare CCTV är du en del av försäljningsavdelningen och rapporterar till försäljningschefen. Du utgår från Stockholmskontoret och har ansvaret för bolagets CCTV sortiment och försäljningsbudgeten för detta produktområde. Du når dina mål genom god planering och strukturerar försäljningsarbetet parallellt med produktansvaret inom CCTV. Du hjälper även säljkollegor som specialistrådgivare och utbildare hos ÅF, installatörer och slutkunder.  Det förekommer också löpande kontakt med leverantörer inom ditt ansvarsområde, även besök hos leverantör på deras produktionssiter kan förekomma. Ett spännande uppdrag för den som vill ha ett utmanande, händelserikt och omväxlande arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Försäljning med specialistinriktning.
- Produktansvar CCTV.
- Säkerställa priser, produkter och distribution (i samförstånd med försäljningschefen).
- Kundförhandlingar.
- Aktivt samarbeta med marknadsavdelning och externa leverantörer.
- Stödfunktion till säljkåren inom ditt produktområde – kundmöten / utbildning.
- Löpande rapportering, administration, forecast och utfall inom ditt ansvarsområde.
- Ansvara för mässor och kundevent.
- Identifiera marknadsföringsbehov inom ditt ansvarsområde.

Kravprofil

- Flerårig väldokumenterad säljerfarenhet inom säkerhetsbranschen.
- Goda produktkunskaper inom CCTV.
- God kunskap om branschen och dess aktörer i Sverige och Norden.
- Har du en bakgrund som installatör/driftsättare så är det meriterande.
- Gymnasieskola med teknisk inriktning är ett krav och eftergymnasial utbildning är meriterande.
- Van att etablera kundrelationer och skapa långsiktiga affärer.
- Väl utvecklat affärssinne, kunskap i att föra ekonomiska resonemang och argument.
- God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska.
- God samarbetsförmåga.
- Körkort B.
- Goda datakunskaper inom MS Officepaket, CRM och ERP.

Viktiga personliga egenskaper

- Du är glad och positiv.
- Det du tar dig för gör du med starkt engagemang.
- Du trivs att samverka med andra och tar ansvar för din del av leveransen.
- Det är viktigt för dig att lyckas, göra bra ifrån dig.
- Du är nyfiken och bra på att lyssna in.
- Du kan tillfälligt släppa det du har för dig för att hjälpa en utsatt kund eller kollega.

Du kommer att ingå i ett starkt och kompetent team, präglat av laganda, motivation, glädje och högt tempo. Din närmaste chef är Försäljningschef, AXS Nordic AB, som du rapporterar till. Du utgår från företagets kontor i Stockholm. Resor i tjänsten förekommer med ca 50–70 övernattningar per år.

AXS Nordic AB erbjuder ändamålsenliga säljhjälpmedel (dator, mobiltelefon, mobilt bredband), tjänstebil samt ett marknadsmässigt ersättnings paket.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar AXS Nordic AB med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 23 april 2021. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på mobil 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se

 

På AXS har vi en öppen och välkomnande företagskultur. Här jobbar vi hårt för att du ska känna dig som en del av laget och att du ska känna dig trygg och motiverad att nå din fulla potential. Som en lösningsorienterad och positiv medarbetare har du därför goda möjligheter att utvecklas och växa i vår grupp och som individ. Välkommen att bli en del av vårt positiva och uppmuntrande arbetsklimat.

Ansök nu

Säljare till marknadsledare!

Innesäljare
Läs mer Jan 29
Edenred Sweden erbjuder tjänster som ska förbättra produktiviteten hos företag, bland annat genom att öka hälsa och motivation hos dess medarbetare. Företaget är mitt inne i en förändringsresa, bland annat tack vare den utveckling av nya och befintliga produkter som skett under de senaste åren. Bolaget är idag en huvudaktör inom sitt marknadssegment med en stadig tillväxt. De varumärken som företaget säljer och marknadsför är Edenred Lunchförmån (f d Rikskuponger), Edenred Friskvårdsbidrag, Edenred Elevkortet och Edenred Delicard.Med 50 miljoner slutanvändare och verksamhet i 45 länder är Edenred världsledande inom förmåner till anställda.

Vill du bli en del av vårt härliga och framgångsrika team?

Som säljare på säljavdelningen arbetar du i ett av flera härliga och energirika team med rollen att utveckla vårt företag och resultat. I denna roll, Inbound sales, kommer du att jobba med telefonen som främsta verktyg. Du kontaktar små till medelstora företag för att erbjuda dem tjänsteförmåner i form av lunch, friskvård och Delicard till sina anställda.

Du kommer att prata med människor på olika nivåer inom företagen, allt som oftast på managementnivå, vilket ställer stora krav på att du är affärsorienterad samt en god människokännare och har lätt för att anpassa dig.

Ungefär en dag i veckan har du en planering- och administrationsdag där du förbereder och planerar veckans försäljning. De övriga dagarna kontaktar du potentiella kunder över telefon för att erbjuda dem Edenreds fantastiska förmånstjänster och avtal. Du lägger själv upp dina egna cases samt uppdaterar kundbilder i systemet. Rollen innebär alltså inte bara telefon utan även en del administration kring kunder.

Tjänsten passar väl för dig som nyligen tagit examen, eventuellt redan provat på försäljning tidigare som extrajobb och är nyfiken på sälj och vill ta steget att utvecklas mer inom B2B-försäljning. Som stöd i ditt arbete har du erfarna kollegor som gärna hjälper dig utvecklas och leverera bra resultat. Detta är en utmärkt skola och språngbräda för dig som vill utvecklas vidare inom sälj.

Kompetenskrav
Det är starkt meriterande för tjänsten om du har jobbat med uppsökande försäljning tidigare. Du har slutförda gymnasiala studier och vi ser det som ett plus om du har erfarenhet av att ha jobbat med telefonen som ditt huvudsakliga verktyg. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska på en mycket god nivå. Övriga språkkunskaper kan vara meriterande. Du har god datavana, Office-paket och CRM-system. I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. 

Personliga egenskaper
Som person är du resultatinriktad och gillar att få din vilja igenom. Du gillar att tävla och drivs av att jobba mot nya mål på såväl kort som lång sikt. Du ger inte upp och du har möjlighet att fatta egna beslut som leder arbetet framåt. Vidare är du trygg i dig själv, vågar fråga om du behöver stöd men tar gärna på dig nya arbetsuppgifter med säkerhet. Du tycker om struktur och vill vara en del av ett framgångsrikt team. Tjänsten är heltid, placeringsort Stockholm.

Det är en stor fördel om du är intresserad av förmåner och hur det påverkar en anställds välmående. Du erbjuds en utvecklande roll i ett världsledande bolag där du säljer mot befattningar på ledningsnivå. Du erbjuds en stor frihet i rollen och har alla förutsättningar att utvecklas. För rätt person finns det på sikt en fantastisk utvecklingspotential och möjlighet att klättra inom organisationen, även på internationell nivå. Du får möjlighet att sälja en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående.

Låter detta intressant för dig?
Hör av dig!I denna rekrytering samarbetar Edenred med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 2021-03-01. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på Search Competence, 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se.

 

Sökord: Affärsdriven, säljare, sales, telemarketing, telefonförsäljning, B2B, löneförmån, benefits, gåvokort, delicard.

Edenred är ett världsledande fintechbolag inom affärslösningar för företag, anställda och handlare, med en totalomsättning på 1,6 miljarder euro 2019, främst via digitala format. Edenred är noterat på aktiebörsen Euronext Paris och är verksamt i 45 länder med närmare 10 000 anställda.

Ansök nu

Försäljningschef till AXS Nordic AB

Försäljningschef
Läs mer Jan 21
AXS Nordic AB startade 2013 i Göteborg. AXS Nordic har ett produktsortiment som vänder sig till segmenten lås-, larm- och säkerhetsinstallatörer, el-installatörer, glasmästeri, fasadtillverkare, dörr- och fönstertillverkare (OEM- marknaden). Vi lagerhåller ett brett sortiment och tillhandahåller kvalitetsprodukter med hög servicegrad och leveransträffsäkerhet.Uppdrag
AXS Nordic AB söker nu en försäljningschef med affärsinsikt, stort driv och engagemang för att driva och utveckla försäljningsavdelning i Sverige.

Som Försäljningschef ingår du i ledningsgruppen som består av VD och ytterligare tre ansvarspositioner. Du utgår från Göteborgs och Stockholmskontoren och har total ansvaret för bolagets försäljningsbudget. Du når dina mål genom att lägga säljstrategier och strukturera försäljningsarbetet inom försäljningsorganisationen. Driver till viss del även egen försäljning och bygger långsiktiga affärsrelationer med ÅF, installatörer och slutkunder samt att generera en tillfredsställande tillväxt inom ditt ansvarsområde genom utveckling av befintliga affärer samt genom att finna nya intressanta kunder och affärsområden. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Försäljningsstrategi och säljstruktur.
- Säljplanering och coaching av säljarna (4–5).
- Säkerställa priser, produkter och distribution (ledningsgruppen).
- Kundförhandlingar.
- Aktivt samarbeta med säljkår, marknadsavdelning, våra svenska och internationella koncernbolag samt externa leverantörer.
- Hålla i fortlöpande utbildning/utveckling av säljkår.
- Löpande rapportering, administration, forecast och utfall inom ditt ansvarsområde.
- Ansvara för mässor och kundevent.
- Identifiera marknadsföringsbehov inom ditt ansvarsområde.
- Ansvar för kund- och orderadministration i företagets CRM-system.

Kravprofil

- Flerårig väldokumenterad säljerfarenhet som försäljningschef eller Key Account Manager, (inom säkerhetsbranschen eller närliggande bransch är meriterande).
- Gymnasieskola är ett krav och eftergymnasial utbildning är meriterande.
- Van att leda genom individuellt och situationsanpassat ledarskap.
- Van att etablera kundrelationer och skapa långsiktiga affärer.
- Väl utvecklat affärsmannaskap, kunskap i att föra ekonomiska resonemang och argument.
- God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska.
- God teknisk kunskap eller stort tekniskt intresse är meriterande.
- God samarbetsförmåga.
- Körkort B.
- Goda datakunskaper inom MS Officepaket, CRM och ERP.

Viktiga personliga egenskaper

- Glad och positiv.
- Driven och resultatorienterad.
- Självständig och ambitiös.
- Analytisk och Strategisk.
- Engagerad, engagerande.
- Lyhörd, prestigelös och nyfiken.

Du kommer att ingå i ett starkt och kompetent team, präglat av laganda, motivation, glädje och högt tempo. Din närmaste chef är Verkställande Direktör, AXS Nordic AB, som du rapporterar till. Du utgår från företagets kontor i Göteborg alternativt Stockholm. Resor i tjänsten förekommer med ca 70–80 övernattningar per år.

AXS Nordic AB erbjuder ändamålsenliga säljhjälpmedel (dator, mobiltelefon, mobilt bredband), tjänstebil samt ett marknadsmässigt ersättningspaket.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar AXS Nordic AB med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 31 januari 2021. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på mobil 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se.

Sökord: Säljchef, Sales Manager, Säljledare, Sales, Säkerhetsbranschen, Distributör, Grossist, Security, Safety

På AXS har vi en öppen och välkomnande företagskultur. Här jobbar vi hårt för att du ska känna dig som en del av laget och att du ska känna dig trygg och motiverad att nå din fulla potential. Som en lösningsorienterad och positiv medarbetare har du därför goda möjligheter att utvecklas och växa i vår grupp och som individ. Välkommen att bli en del av vårt positiva och uppmuntrande arbetsklimat.

Ansök nu

Försäljningschef till AXS Nordic AB

Försäljningschef
Läs mer Dec 18
AXS Nordic AB startade 2013 i Göteborg. AXS Nordic har ett produktsortiment som vänder sig till segmenten lås-, larm- och säkerhetsinstallatörer, el-installatörer, glasmästeri, fasadtillverkare, dörr- och fönstertillverkare (OEM- marknaden). Vi lagerhåller ett brett sortiment och tillhandahåller kvalitetsprodukter med hög servicegrad och leveransträffsäkerhet.Uppdrag
AXS Nordic AB söker nu en försäljningschef med affärsinsikt, stort driv och engagemang för att driva och utveckla försäljningsavdelning i Sverige.

Som Försäljningschef ingår du i ledningsgruppen som består av VD och ytterligare tre ansvarspositioner. Du utgår från Göteborgs och Stockholmskontoren och har total ansvaret för bolagets försäljningsbudget. Du når dina mål genom att lägga säljstrategier och strukturera försäljningsarbetet inom försäljningsorganisationen. Driver till viss del även egen försäljning och bygger långsiktiga affärsrelationer med ÅF, installatörer och slutkunder samt att generera en tillfredsställande tillväxt inom ditt ansvarsområde genom utveckling av befintliga affärer samt genom att finna nya intressanta kunder och affärsområden. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Försäljningsstrategi och säljstruktur.
- Säljplanering och coaching av säljarna (4–5).
- Säkerställa priser, produkter och distribution (ledningsgruppen).
- Kundförhandlingar.
- Aktivt samarbeta med säljkår, marknadsavdelning, våra svenska och internationella koncernbolag samt externa leverantörer.
- Hålla i fortlöpande utbildning/utveckling av säljkår.
- Löpande rapportering, administration, forecast och utfall inom ditt ansvarsområde.
- Ansvara för mässor och kundevent.
- Identifiera marknadsföringsbehov inom ditt ansvarsområde.
- Ansvar för kund- och orderadministration i företagets CRM-system.

Kravprofil

- Flerårig väldokumenterad säljerfarenhet som försäljningschef eller Key Account Manager, (inom säkerhetsbranschen eller närliggande bransch är meriterande).
- Gymnasieskola är ett krav och eftergymnasial utbildning är meriterande.
- Van att leda genom individuellt och situationsanpassat ledarskap.
- Van att etablera kundrelationer och skapa långsiktiga affärer.
- Väl utvecklat affärsmannaskap, kunskap i att föra ekonomiska resonemang och argument.
- God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska.
- God teknisk kunskap eller stort tekniskt intresse är meriterande.
- God samarbetsförmåga.
- Körkort B.
- Goda datakunskaper inom MS Officepaket, CRM och ERP.

Viktiga personliga egenskaper

- Glad och positiv.
- Driven och resultatorienterad.
- Självständig och ambitiös.
- Analytisk och Strategisk.
- Engagerad, engagerande.
- Lyhörd, prestigelös och nyfiken.

Du kommer att ingå i ett starkt och kompetent team, präglat av laganda, motivation, glädje och högt tempo. Din närmaste chef är Verkställande Direktör, AXS Nordic AB, som du rapporterar till. Du utgår från företagets kontor i Göteborg alternativt Stockholm. Resor i tjänsten förekommer med ca 70–80 övernattningar per år.

AXS Nordic AB erbjuder ändamålsenliga säljhjälpmedel (dator, mobiltelefon, mobilt bredband), tjänstebil samt ett marknadsmässigt ersättningspaket.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar AXS Nordic AB med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 20 januari 2021. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på mobil 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se.

Sökord: Säljchef, Sales Manager, Säljledare, Sales, Säkerhetsbranschen, Distributör, Grossist, Security, Safety

På AXS har vi en öppen och välkomnande företagskultur. Här jobbar vi hårt för att du ska känna dig som en del av laget och att du ska känna dig trygg och motiverad att nå din fulla potential. Som en lösningsorienterad och positiv medarbetare har du därför goda möjligheter att utvecklas och växa i vår grupp och som individ. Välkommen att bli en del av vårt positiva och uppmuntrande arbetsklimat.

Ansök nu

Inbound Sales till Edenred!

Innesäljare
Läs mer Dec 15
Edenred Sweden erbjuder tjänster som ska förbättra produktiviteten hos företag, bland annat genom att öka hälsa och motivation hos dess medarbetare. Företaget är mitt inne i en förändringsresa, bland annat tack vare den utveckling av nya och befintliga produkter som skett under de senaste åren. Bolaget är idag en huvudaktör inom sitt marknadssegment med en stadig tillväxt. De varumärken som företaget säljer och marknadsför är Edenred Lunchförmån (f d Rikskuponger), Edenred Friskvårdsbidrag, Edenred Elevkortet och Edenred Delicard.Med 50 miljoner slutanvändare och verksamhet i 45 länder är Edenred världsledande inom förmåner till anställda.

Vill du bli en del av vårt härliga och framgångsrika team?

Som säljare på säljavdelningen arbetar du i ett av flera härliga och energirika team med rollen att utveckla vårt företag och resultat. I denna roll, Inbound sales, kommer du att jobba med telefonen som främsta verktyg. Du kontaktar små till medelstora företag för att erbjuda dem tjänsteförmåner i form av lunch, friskvård och Delicard till sina anställda.

Du kommer att prata med människor på olika nivåer inom företagen, allt som oftast på managementnivå, vilket ställer stora krav på att du är affärsorienterad samt en god människokännare och har lätt för att anpassa dig.

Ungefär en dag i veckan har du en planering- och administrationsdag där du förbereder och planerar veckans försäljning. De övriga dagarna kontaktar du potentiella kunder över telefon för att erbjuda dem Edenreds fantastiska förmånstjänster och avtal. Du lägger själv upp dina egna cases samt uppdaterar kundbilder i systemet. Rollen innebär alltså inte bara telefon utan även en del administration kring kunder.

Tjänsten passar väl för dig som är nyfiken på sälj och vill ta steget att utvecklas mer inom B2B-försäljning. Som stöd i ditt arbete har du erfarna kollegor som gärna hjälper dig utvecklas och leverera bra resultat. Detta är en utmärkt skola och språngbräda för dig som vill utvecklas vidare inom sälj.

Kompetenskrav
Det är starkt meriterande för tjänsten om du har jobbat med uppsökande försäljning tidigare. Du har slutförda gymnasiala studier och vi ser det som ett plus om du har erfarenhet av att ha jobbat med telefonen som ditt huvudsakliga verktyg. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska på en mycket god nivå. Övriga språkkunskaper kan vara meriterande. Du har god datavana, Office-paket och CRM-system. I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. 

Personliga egenskaper
Som person är du resultatinriktad och gillar att få din vilja igenom. Du gillar att tävla och drivs av att jobba mot nya mål på såväl kort som lång sikt. Du ger inte upp och du har möjlighet att fatta egna beslut som leder arbetet framåt. Vidare är du trygg i dig själv, vågar fråga om du behöver stöd men tar gärna på dig nya arbetsuppgifter med säkerhet. Du tycker om struktur och vill vara en del av ett framgångsrikt team. Tjänsten är heltid, placeringsort Stockholm.

Det är en stor fördel om du är intresserad av förmåner och hur det påverkar en anställds välmående. Du erbjuds en utvecklande roll i ett världsledande bolag där du säljer mot befattningar på ledningsnivå. Du erbjuds en stor frihet i rollen och har alla förutsättningar att utvecklas. För rätt person finns det på sikt en fantastisk utvecklingspotential och möjlighet att klättra inom organisationen, även på internationell nivå. Du får möjlighet att sälja en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående.

Låter detta intressant för dig? Hör av dig!
I denna rekrytering samarbetar Edenred med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 2021-01-14. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på Search Competence, 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se.

 

Sökord: Affärsdriven, säljare, sales, telemarketing, telefonförsäljning, B2B, Löneförmåner.

Edenred är ett världsledande fintechbolag inom affärslösningar för företag, anställda och handlare, med en totalomsättning på 1,6 miljarder euro 2019, främst via digitala format. Edenred är noterat på aktiebörsen Euronext Paris och är verksamt i 45 länder med närmare 10 000 anställda.

Ansök nu

Innesäljare till marknadsledare!

Innesäljare
Läs mer Okt 6
Edenred Sweden erbjuder tjänster som ska förbättra produktiviteten hos företag, bland annat genom att öka hälsa och motivation hos dess medarbetare. Företaget är mitt inne i en förändringsresa, bland annat tack vare den utveckling av nya och befintliga produkter som skett under de senaste åren. Bolaget är idag en huvudaktör inom sitt marknadssegment med en stadig tillväxt. De varumärken som företaget säljer och marknadsför är Edenred Lunchförmån (f d Rikskuponger), Edenred Friskvårdsbidrag, Edenred Elevkortet och Edenred Delicard.Med 50 miljoner slutanvändare och verksamhet i 45 länder är Edenred världsledande inom förmåner till anställda.

Vill du bli en del av vårt härliga och framgångsrika team?

Som säljare på säljavdelningen arbetar du i ett av två härliga och energirika team med rollen att utveckla vårt företag och resultat. I dessa roller kommer du att jobba med telefonen som främsta verktyg.

För tjänsten på Inbound sales kontaktar du små till medelstora företag för att erbjuda dem tjänsteförmåner i form av lunch, friskvård och Delicard till sina anställda.

För tjänsten på Merchant Sales kontaktar du restauratörer, caféägare samt företagare inom livsmedelsbranschen för att sälja in våra avtal.

Du kommer att prata med människor på olika nivåer inom företagen, allt som oftast på managementnivå, vilket ställer stora krav på att du är affärsorienterad samt en god människokännare och har lätt för att anpassa dig.

Ungefär en dag i veckan har du en planering- och administrationsdag där du förbereder och planerar veckans försäljning. De övriga dagarna kontaktar du potentiella kunder över telefon för att erbjuda dem Edenreds fantastiska förmånstjänster och avtal. Du lägger själv upp dina egna cases samt uppdaterar kundbilder i systemet. Rollen innebär alltså inte bara telefon utan även en del administration kring kunder.

Tjänsten passar väl för dig som är nyfiken på sälj och vill ta steget att utvecklas mer inom B2B-försäljning. Som stöd i ditt arbete har du erfarna kollegor som gärna hjälper dig utvecklas och leverera bra resultat. Detta är en utmärkt skola och språngbräda för dig som vill utvecklas vidare inom sälj.

Kompetenskrav
Det är starkt meriterande för tjänsten om du har jobbat med uppsökande försäljning tidigare. Du har slutförda gymnasiala studier och vi ser det som ett plus om du har erfarenhet av att ha jobbat med telefonen som ditt huvudsakliga verktyg. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska på en mycket god nivå. Övriga språkkunskaper kan vara meriterande. Du har god datavana, Office-paket och CRM-system. I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. 

Personliga egenskaper
Som person är du resultatinriktad och gillar att få din vilja igenom. Du gillar att tävla och drivs av att jobba mot nya mål på såväl kort som lång sikt. Du ger inte upp och du har möjlighet att fatta egna beslut som leder arbetet framåt. Vidare är du trygg i dig själv, vågar fråga om du behöver stöd men tar gärna på dig nya arbetsuppgifter med säkerhet. Du tycker om struktur och vill vara en del av ett framgångsrikt team. Båda tjänsterna är heltid, placeringsort Stockholm.

Det är en stor fördel om du är intresserad av förmåner och hur det påverkar en anställds välmående. Du erbjuds en utvecklande roll i ett världsledande bolag där du säljer mot befattningar på ledningsnivå. Du erbjuds en stor frihet i rollen och har alla förutsättningar att utvecklas. För rätt person finns det på sikt en fantastisk utvecklingspotential och möjlighet att klättra inom organisationen, även på internationell nivå. Du får möjlighet att sälja en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående.

Låter detta intressant för dig? Hör av dig!
I denna rekrytering samarbetar Edenred med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 2020-11-06. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på Search Competence, 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se.

 

Sökord: Innesäljare, telemarketing, telefonsäljare, backoffice, säljsupport.

Edenred är ett världsledande fintechbolag inom affärslösningar för företag, anställda och handlare, med en totalomsättning på 1,6 miljarder euro 2019, främst via digitala format. Edenred är noterat på aktiebörsen Euronext Paris och är verksamt i 45 länder med närmare 10 000 anställda.

Ansök nu

Account Manager till marknadsledare!

Systemsäljare
Läs mer Sep 24
Edenred Sweden erbjuder tjänster som ska förbättra produktiviteten hos företag, bland annat genom att öka hälsa och motivation hos dess medarbetare. Företaget är mitt inne i en förändringsresa, bland annat tack vare den utveckling av nya och befintliga produkter som skett under de senaste åren. Bolaget är idag en huvudaktör inom sitt marknadssegment med en stadig tillväxt. De varumärken som företaget säljer och marknadsför är Edenred Lunchförmån (f d Rikskuponger), Edenred Friskvårdsbidrag, Edenred Elevkortet och Edenred Delicard.Med 50 miljoner slutanvändare och verksamhet i 45 länder är Edenred världsledande inom förmåner till anställda.

Vill du bli en del av vårt härliga och framgångsrika team?

I rollen som Account Manager ingår du i ett team av professionella medarbetare där du har en viktig roll i utvecklingen av Edenreds verksamhet. Du bearbetar nya kunder på managementnivå samtidigt som du utvecklar redan befintliga kundrelationer. Du leder hela säljprocessen från första kontakt till genomförandet av affären med kund. Tillsammans med dina kollegor inom Edenred skapar ni ett erbjudande som är anpassat utifrån kundens unika förutsättningar. 

Vi söker dig som brinner för försäljning och förstår att affärer skapas ute hos kund. Du har troligtvis dokumenterad erfarenhet av konsultativ tjänsteförsäljning och vana att på egen hand leda hela säljprocesser. I tidigare roller har du agerat som framgångsrik säljare inom B2B-försäljning i minst 3–5 år. Du har en gymnasieexamen, gärna med marknadsekonomisk inriktning.

Som person är du affärsmässig och förstår vikten av att förmedla värde till kund. Du är ödmjuk, prestigelös och tar gärna egna initiativ till att lösa uppgifter. Du har starkt eget driv, är strukturerad och har en stark vilja att leverera goda resultat. Vidare är du en god relationsbyggare och vårdar dina relationer. Självklart är du en teamplayer samtidigt som du trivs att arbeta självständigt. Du har en god kommunikationsförmåga där dina presentations- och retorikkunskaper är av hög kvalitet och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Det är en stor fördel om du är intresserad av förmåner och hur det påverkar en anställds välmående.

Du erbjuds en utvecklande roll i ett världsledande bolag där du säljer mot befattningar på ledningsnivå. Du erbjuds en stor frihet i rollen och har alla förutsättningar att utvecklas som säljare. För rätt person finns det på sikt en fantastisk utvecklingspotential och möjlighet att klättra inom organisationen, även på internationell nivå. Du får möjlighet att sälja en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående.

Låter detta intressant för dig? Hör av dig!

I denna rekrytering samarbetar Edenred med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 2020-10-24. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på Search Competence, 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se.

Edenred är ett världsledande fintechbolag inom affärslösningar för företag, anställda och handlare, med en totalomsättning på 1,6 miljarder euro 2019, främst via digitala format. Edenred är noterat på aktiebörsen Euronext Paris och är verksamt i 45 länder med närmare 10 000 anställda.

Ansök nu

Innesäljare till SKAALA IFN AB

Innesäljare
Läs mer Sep 21
SKAALA är ett finskt företag och utvecklar, tillverkar och säljer fönster och dörrar samt därtill relaterade tjänster och tillbehör till företagskunder i Sverige. SKAALA är verksamt i Finland, Sverige och Ryssland genom egna landsorganisationer samt i Storbritannien en SKAALA-återförsäljare.Vi erbjuder dig ett stimulerande och spännande arbete i en företagsgrupp som är under stark tillväxt.

Din uppgift som innesäljare på SKAALA är att stötta fältsäljarna med offerter/kalkyler och förslag på projekt-anpassade produktlösningar till de stora aktörerna på byggmarknaden. Du ansvarar för att göra korrekta kalkyler och offerter som ger en sund affär för både kunden och företaget. Du har också löpande kontakt med produktionsenheten i Finland, lägger beställningar, upprättar leveransplaner samt projekt- och betalningsplaner i samråd med berörda parter.

Vi söker dig som har god erfarenhet inom kalkyl-/offertarbete gärna inom fönster- och dörrtillverkning eller liknande branscher. Placeringsort Stockholm/Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Stöd till fältsäljorganisationen.
- Kalkylarbete.
- Skriva offerter.
- Sammanställa leverans-, projekt- och betalplaner för respektive kundprojekt.
- Löpande kontakt med produktionsenheten i Finland.
- Administration i affärssystemet WinPlan.
- Uppföljning av respektive projekt mm.

Kravprofil

- Dokumenterat goda resultat från kalkyl-/offertarbete på tidigare arbetsplats.
- Stark egen drivkraft och uthållighet – vet att hög aktivitetsnivå ger resultat.
- Van att arbeta i projektform sedan tidigare.
- Intresserad av teknik, förstår olika teknologiers för- och nackdelar.
- Lagspelare som kan samarbeta lösningsorienterat med andra funktioner.
- Trygg i att använda MS Office, CRM och affärssystem.
- Språkkunskap, flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Viktiga personliga egenskaper

- Analytisk, tålmodig, noggrann, strukturerad, serviceorienterad, engagerad och resultatorienterad.

Övrigt

Tjänsten kan vara placerad i Årstadal (Stockholm) alternativ kontor i hemmet (hela Sverige). Resor i tjänsten uppskattas till ett par nätter per år. I rollen som innesäljare rapporterar du till Sverige ansvarig, SKAALA IFN AB. SKAALA erbjuder ändamålsenliga arbetshjälpmedel samt ett marknadsmässigt ersättnings paket.

Vi erbjuder

Vi erbjuder arbete i ett företag med öppet, trivsamt och flexibelt arbetsklimat tillsammans med konkurrenskraftiga anställningsvillkor och mycket intressanta arbetsuppgifter. För den som är intresserad av att utvecklas finns möjligheterna. Tjänsten är på heltid, tillsvidare.

Låter detta intressant? Hör av dig!

I denna rekrytering samarbetar SKAALA IFN AB med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 2020-10-20. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på Search Competence, 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se.

 

 

Sökord: Innesäljare, säljsupport, backoffice, offerthanterare, kalkylator.

Ansök nu

Säljare till SKAALA IFN AB

Account manager
Läs mer Jul 10
SKAALA är ett finskt företag och utvecklar, tillverkar och säljer fönster och dörrar samt därtill relaterade tjänster och tillbehör till företagskunder i Sverige. SKAALA är verksamt i Finland, Sverige och Ryssland genom egna landsorganisationer samt i Storbritannien en SKAALA-återförsäljare.Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete i en företagsgrupp som är under stark tillväxt.

Din uppgift som Säljare på SKAALA är att bygga långsiktiga relationer med de stora aktörerna på byggmarknaden. Du ansvarar för att skapa en sund affärsutveckling och tillväxt på ditt distrikt. Du arbetar med både befintliga kunder parallellt med att skapa nya kundrelationer.

Vi söker dig som har god säljerfarenhet gärna inom fönster- och dörrtillverkning eller liknande branscher med ett befintligt kontaktnät inom byggsektorn. Ditt arbetsfält sträcker sig över Stockholm och Mälardalen av Sverige samt i enstaka fall övriga Norden. Arbetet kräver omkring 5 övernattningar per år. Placeringsort Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

·         Öka försäljningen hos potentiella och befintliga kunder.

·         Bygga och utveckla relationer med kundens beslutsfattare.

·         Söka nya applikationer och användningsområden för SKAALAs lösningar.

·         Genomföra behovsanalys hos kunderna och tillsammans med SKAALAs tekniska
          expertis välja den lösning som skapar bäst mervärde för kunden.

·         Demonstrera nya lösningar för olika beslutsfattare hos kunden, exempelvis
          konstruktörer och inköpare.

·         Presentera och följa upp offerter och lösningsförslag med kunden.

·         Utveckla kundsamarbetet genom att regelbundet utvärdera och uppdatera
          produkterbjudande, kommersiella villkor och logistikupplägg mm.


Kravprofil

·         Dokumenterat goda resultat från teknisk B2B försäljning.

·         Stark egen drivkraft och uthållighet – vet att hög aktivitetsnivå ger resultat.

·         Van att boka möten och vet hur man säljer in och motiverar sitt besök.

·         Förmåga till att göra grundlig behovsanalys med hjälp av frågeteknik.

·         Hög kommunikativ förmåga – behärskar muntlig framställning.

·         Intresserad av teknik, förstår olika teknologiers för- och nackdelar.

·         Behärskar hur man kommer till avslut i säljprocessen.

·         Nyfiken på människor och vet hur man hanterar olikheter.

·         Lagspelare som kan samarbeta lösningsorienterat med andra funktioner.

·         Trygg i att använda MS Office, CRM och andra säljrelaterade IT-verktyg.

·         Körkort B-behörighet.

·         Språkkunskap, flytande svenska och engelska i tal och skrift


Viktiga personliga egenskaper

Analytisk, tålmodig, orädd, nyfiken, social, engagerad och resultatorienterad.Övrigt
Tjänsten är placerad i Årstadal (Stockholm).  Resor i tjänsten uppskattas till cirka 5 nätter per år. I rollen som säljare rapporterar du till Sverige ansvarig, SKAALA IFN AB. SKAALA erbjuder ändamålsenliga säljhjälpmedel samt ett marknadsmässigt ersättnings paket.Vi erbjuder
Vi erbjuder arbete i ett företag med öppet, trivsamt och flexibelt arbetsklimat tillsammans med konkurrenskraftiga anställningsvillkor och mycket intressanta arbetsuppgifter. För den som är intresserad av att utvecklas finns möjligheterna. Tjänsten är på heltid, tillsvidare.


Låter detta intressant? Hör av dig!
I denna rekrytering samarbetar SKAALA IFN AB med rekryteringsföretaget Search Competence. Du är varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 2020-08-10. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Johan Halvarsson på Search Competence, 073-838 06 02, johan.halvarsson@searchcompetence.se.

Ansök nu