Aleris Psykiatri AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Aleris Psykiatri AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Psykolog eller psykoterapeut med KBT-kompetens

Psykolog
Läs mer Jun 11
Aleris Psykiatri bedriver specialistpsykiatrisk vård inom såväl öppen- som heldygnsvård i Region Stockholm inom allmänpsykiatri, psykos och akutpsykiatri. Utöver detta erbjuder vi, på uppdrag av regionen, ätstörningsbehandling och digital behandling samt psykiatrisk konsultverksamhet gentemot somatisk sjukvård.

Aleris Psykiatri, som är en del av division sjukvård inom Aleris Sverige, består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, jourverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård. vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi är engagerade i ett långsiktigt utvecklingsarbete med fokus på patientsäkerhet, effektiva möten och vårdprocesser med balans i patientflöde och tidsbegränsade vårdperioder. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen. Vi arbetar med att ta fram digitala stödsystem för vårdprocesser och dokumentation. Det är viktigt för oss att i vårt fortsatta utvecklingsarbete tillvarata och stärka medarbetarnas kompetens och engagemang.

Dagsjukvård

Som ett steg i vår utveckling av verksamheten och ambitionen att leda utvecklingen för en effektiv och tillgänglig vård så har vi startat en dagsjukvård på Danderyds sjukhus för att kunna möta sviktande, slutenvårdsnära allmänpsykiatriska patienter med strukturerade behandlings- och stödinsatser. Syftet är att vara ett komplement till ordinarie öppenvård med möjlighet att med mer intensiva insatser kunna upprätthålla och förstärka patientens autonomi och funktion och därmed förebygga behov av inläggning inom heldygnsvården samtidigt som insatsen möjliggör ett mer stabilt och långsiktigt vårdåtagande inom öppenvården.

Patienterna har en tidsbegränsad kontakt med dagsjukvården som bedrivs vardagar 8.30–16 och baseras på gruppbehandling med individuell uppföljning. Vi har mobila öppenvårdsteam som kan möta upp patienterna kvällar och helger.

Det har nyligen varit en psykiatriupphandling i region Stockholm och dagsjukvården (Aleris Psykiatri) står inför en eventuell verksamhetsövergång, i skrivande stund är det inte riktigt klart.

Medarbetare

Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och är utvecklingsorienterad. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med gruppbehandling, särskilt utifrån Unified protocol och DBT.

Arbetsuppgifter psykolog/psykoterapeut med KBT-kompetens

Gemensamt med annan behandlare ansvara för gruppbehandling med fokus på känsloregleringsfärdigheter utifrån Unified Protocol på förmiddagarna. Gemensamt med annan behandlare hålla eftermiddagsgruppen med fokus på fysisk aktivitet och levnadsvanor. Uppdatera och anpassa material, att hålla i enskilda besök och som en del i teamet finnas som en resurs för varandra. Nära samverkan med både slutenvård och öppenvård. Utskrivningsförberedande gruppbehandling på allmänpsykiatrisk vårdavdelning 151.

Handledning
Vi erbjuder fortlöpande handledning i behandlings- och utvecklingsarbetet

Förmåner
Flextid, pension enligt kollektivavtal samt friskvård á 4000kr/år.

Urval
Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss kontakt med säljare av annons- och rekryteringstjänster.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.

Arbetstid per vecka: 40 timmar/vecka

Tillträdesdatum 24 08 19, eller enligt överenskommelse

För information

Ellinor Pantefors

Sjuksköterska, enhetschef

Ellinor.Pantefors@aleris.se

Ansök nu

Legitimerad Psykolog till privat psykiatrimottagning

Psykolog
Läs mer Jul 8
Aleris Psykiatri bedriver specialistpsykiatrisk vård inom såväl öppen- som heldygnsvård i Region Stockholm inom allmänpsykiatri, psykos och akutpsykiatri. Utöver detta erbjuder vi, på uppdrag av regionen, ätstörningsbehandling och digital behandling samt psykiatrisk konsultverksamhet gentemot somatisk sjukvård.

Vi söker nu en engagerad psykolog som vill bidra till vårt arbete på en central mottagning i Stockholm.

Om arbetet och din utveckling
Vi är en mindre arbetsgrupp om ca 10-12 medarbetare på en arbetsplats som präglas av engagemang, professionalism och gott samarbete. Vi arbetar med både upphandlad regionsfinansierad vård och vård för privatbetalande patienter. I dina arbetsuppgifter ingår bedömningar, individuella behandlingsinsatser, att hålla föreläsningar samt leda gruppbehandlingar med inriktning mot framförallt KBT. Utifrån din kompetens och intresse finns även möjligheter att delta i utvecklingsarbeten och metodutveckling. Enheten genomgår just nu stora förändringar vilket innebär att man kommer att få vara delaktig i att forma arbetet och enhetens fortsatta tillväxt. Arbetet är på plats men det kan finnas viss möjlighet till distansarbete.

Om dig vi söker

Som person
Förutom att vi söker dig som legitimerad psykolog med KBT inriktning lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då vi arbetar i ett sammansvetsat team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt verkar för ett gott arbetsklimat. Du ska ha förmåga att driva ditt arbete självständigt framåt men trivs med att arbeta i team tillsammans med andra professioner som är specialister inom sina områden. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för att arbeta kliniskt och träffa patienter och att du delar våra värderingar – omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande.

Bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad psykolog, med kompetens inom kognitiv beteendeterapi. Du bör vara nyfiken och engagerad och har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och tycker om att arbeta i en verksamhet som ständigt utvecklas för att anpassa vården för de vi är till för. Du ska vara trygg i din roll och kunna möta patienter utifrån olika behov och svårigheter.

Särskild vikt läggs vid:

Arbetslivserfarenhet från psykiatri eller primärvård

Erfarenhet och kunskap om ätstörningar och evidensbaserad ätstörningsbehandling

Erfarenhet och intresse av att leda och hålla i gruppbehandling

Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar

Det är meriterande om du har:

Erfarenhet av att utföra digital vård liksom internetbaserad KBT

Kunskap om journalsystem Webdoc och Take Care

Arbetat med utveckling av behandlingsmaterial

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare
• Arbetstid: 100%
• Tillträde: Snarast
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2024-08-19 men i och med att vi intervjuar löpande rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Vi kan komma att avsluta rekryteringen innan utsatt datum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Erika Nyman Carlsson på tel: 070-166 9764 eller erika.nyman-carlsson@aleris.se

Hoppas att vi hörs!

Ansök nu

ST- läkare vuxen psykiatri

ST-läkare
Läs mer Jul 10
Aleris Psykiatri bedriver specialistpsykiatrisk vård inom såväl öppen- som heldygnsvård i Region Stockholm inom allmänpsykiatri, psykos och akutpsykiatri. Utöver detta erbjuder vi, på uppdrag av regionen, ätstörningsbehandling och digital behandling samt psykiatrisk konsultverksamhet gentemot somatisk sjukvård.

ST läkare inom vuxen psykiatri sökes

Söker du en trevlig arbetsplats med en välorganiserad och strukturerad ST-tjänstgöring, korta beslutsvägar och stora möjligheter att delta och engagera dig verksamhetens utveckling? Då har du hamnat rätt!

Aleris Psykiatri bedriver specialistpsykiatrisk vård inom såväl öppen- som heldygnsvård i Region Stockholm. Verksamheten är fördelad på tre sektioner. Allmänpsykiatri, psykos och akutpsykiatri fördelat på 24 enheter i Järva (stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta) och Nordost (kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna och Österåker). Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är att vara ”ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia” genom vilken vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen.

Vi är en verksamhet med cirka 500 medarbetare. Vi har bland annat en psykoterapienhet, två mottagningar för unga vuxna, en mottagning för transkulturell psykiatri, en neuropsykiatrisk utredningsenhet, en ätstörningsenhet samt en digital enhet.

På Danderyds sjukhus har vi en attraktiv och lärorik jourenhet som tillsammans med våra två heldygnsvårdsavdelningar ansvarar för den akutpsykiatriska vården. Vi har avtal med Danderyds sjukhus om psykiatrisk konsultation inom somatisk vård under dygnets alla timmar. Inom Järvaområdet har vi, utöver ordinarie öppenvård, ett jour- och akutteam, JoA, samt en enhet för patienter med komplexa tillstånd med ökat vårdbehov

Det dagliga vårdarbetet är tvärprofessionellt. Som ST-läkare deltar du i hela vårdprocessen med utredning, bedömning, utvärdering, vårdplanering och medicinska behandling. Du erbjuds kontinuerlig klinisk handledning och teoretisk utbildning.

Din ST-tjänstgöring utformas i ett genomtänkt välstrukturerat individuellt utbildningsprogram och dialog mellan dig, studierektorn och din huvudhandledare i enlighet med målbeskrivningen utifrån Socialstyrelsens bestämmelser. Du har gott om utrymme att delta i seminarier, kurser och konferenser och handleda yngre kollegor och leda team inom enheten.

Vi söker dig som är legitimerad läkare och du bör ha ett stort intresse för psykiatri. Du bör ha god samarbetsförmåga och vara engagerad i patientarbetet. Flexibilitet och nyfikenhet på utvecklingsarbete är viktiga egenskaper. Förmågan att tänka i nya banor värderats högt.

Aleris erbjudande:

-Friskvårdsbidrag á 4 000 kronor/år from 2024

-Rabatter hos flertalet gym leverantörer

-Rabatt vid Linsbyte – RLE operation

-Ersättning för sjukvårdskostnader

-Influensavaccin. Mässling vaccin för dig som inte har ingått i Sveriges program för grundvaccinationer

Kollektivavtal som inkluderar:

-Tjänstepension och försäkringar

-Föräldrapenningtillägg/föräldralön

-Fler semesterdagar från 40 års ålder

-Löneväxling

-Rabatt vid hälsoundersökning

-Medarbetarutveckling inom koncernen

-Aleris fonden

Anställningsvillkor:

Anställningsform: tills vidare, provanställning 6 månader tillämpas

Arbetstid per vecka: 40 timmar

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2024-08-18

Lön: individuell lönesättning

Bakgrundskontroll ingår som en del i rekryteringsprocessen

Vi undanber oss kontakt med säljare av annons- och rekryteringstjänster

För information:

Charis Gkegkas, verksamhetschef VO1

charis.gkegkas@aleris.se

Gelawej Bedar, ST studierektor, ST- chef
gelawej.bedar@aleris.se

Kajsa Attner , HR specialist, hjälper oss tills vår nya HR är på plats 12 augusti

Kajsa.Attner@aleris.se

Ansök nu

Leg Psykolog

Psykolog
Läs mer Jun 26
Aleris Psykiatri bedriver specialistpsykiatrisk vård inom såväl öppen- som heldygnsvård i Region Stockholm inom allmänpsykiatri, psykos och akutpsykiatri. Utöver detta erbjuder vi, på uppdrag av regionen, ätstörningsbehandling och digital behandling samt psykiatrisk konsultverksamhet gentemot somatisk sjukvård.

Om Aleris Kista

Välkommen till vår öppenvårdsmottagning där vi tar emot patienter med alla diagnoser som tillhör specialistpsykiatrin.

Vi är ett erfaret gäng som arbetat länge med denna patientgrupp. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, psykiatriker, läkare, psykoterapeuter, psykologer, arbetsterapeut, rehabkoordinator, administratörer, kuratorer, enhetschef och biträdande enhetschefer.

Vi söker nu flera psykologer på hel eller deltid eller som önskar jobba på timme.. Tjänsterna är i nuläget viss tid men det finns möjlighet till förlängning. Vi erbjuder möjlighet att arbeta med basutredningar, fördjupade utredningar och neuropsykiatriska utredningar då vi önskar korta ner våra köer. Vill man även arbeta med terapeutiska insatser individuelle eller i grupp så finns den möjligheten också. Vi värnar om en god arbetsmiljö där medarbetarna känner sig delaktiga och kan vara med och påverka arbetet inom vår verksamhet.

Om arbetet och din utveckling

På Aleris erbjuder vi ett stimulerande arbete i en verksamhet som är specialiserad och ligger i framkant inom området. Som sjuksköterska hos oss får du ta del av en arbetsplats med erfaren personal som arbetat länge men också nya medarbetare som bidragit med nya erfarenheter och engagemang.

Genom våra värderingar: Ansvarsfullt, enkelt och innovativt skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss och du skapar dig nya erfarenheter.

Arbetsuppgifterna som psykolog är varierande och utmanande, vilket bidrar till en ständig utveckling.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som sjuksköterska är du van att arbeta självständig och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför.

Bakgrund
Du är legitimerad psykolog med tidigare erfarenhet av psykiatri.

Övrigt

• Anställningsform: På timme eller under en begränsad tid utifrån dina önskemål. Som längst till och med 2025-02-28 men möjlighet till förlängning.
• Tillträde: Efter överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2024-07-27, i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Marianne Hedmark på tel. 08-128 892 80

Hoppas att vi hörs!

Ansök nu

Överläkare psykiater

Läkare
Läs mer Jun 18
Aleris Psykiatri bedriver specialistpsykiatrisk vård inom såväl öppen- som heldygnsvård i Region Stockholm inom allmänpsykiatri, psykos och akutpsykiatri. Utöver detta erbjuder vi, på uppdrag av regionen, ätstörningsbehandling och digital behandling samt psykiatrisk konsultverksamhet gentemot somatisk sjukvård.

Aleris allmänpsykiatri Lidingö söker nu en psykiater!

Aleris Psykiatri Lidingö är en allmänpsykiatrisk mottagning för vuxna belägen precis efter Lidingöbron. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, medicinska sekreterare, administratör och enhetschef. Vi söker nu en överläkare som vill vara med och skapa den moderna vården med oss.

• Anställningsform: tills vidare
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2024-07-31 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sotiris Greveniotis på tel. 08 128 893 01.

Hoppas att vi hörs!

Ansök nu

Arbetsterapeut + steg 1-utbildning

Arbetsterapeut
Läs mer Maj 29
Om Aleris psykiatri, Spånga

Anställningen är i Aleris Psykiatri AB och placeringen på vår allmänpsykiatriska mottagning i gamla Spånga. Mottagningen vänder sig till patienter från 18 år och uppåt och ligger idylliskt med egen trädgård i ett villaområde nära buss och pendeltåg. Under sensommar 2024 flyttar vi till helt nyrenoverade lokaler lika nära kommunikationer.

Vi söker nu en engagerad arbetsterapeut med steg 1-utbildning som vill bidra till vårt arbete.

Om arbetet
I arbetsuppgifterna ingår bla kartläggning och bedömning av aktivitetsförmåga, arbeta med vardagsstruktur, aktivitetsbalans och med förskrivning, utprovning och träning av kognitiva hjälpmedel, individuella behandlingsinsatser samt psykoedukation samt att leda gruppbehandlingar. Även psykologisk behandling kommer vara en del i arbetet.

Om dig vi söker

Som person
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt verkar för ett gott arbetsklimat. Du är van att arbeta självständigt men trivs med att arbeta i team tillsammans med andra professioner som är specialister inom sina områden. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för rehabiliteringsarbete och att du delar våra värderingar – omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande.

Bakgrund
Vi söker dig som är arbetsterapeut med steg 1-utbildning med kompetens inom kognitiv beteendeterapi. Arbetslivserfarenhet från psykiatri, primärvård eller arbetslivsinriktad rehabilitering är meriterande.

Övrigt

• Anställningsform: heltid, tillsvidareanställning
• Arbetstid: vardagar dagtid
• Tillträde: omgående eller efter överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdspeng

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2024-06-23 men i och med att vi intervjuar löpande rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Jonas Åström på tel. 08-128 89 209

Hoppas att vi hörs!

Ansök nu

PTP-psykolog till Aleris Psykiatri SIA-teamet

PTP-psykolog
Läs mer Maj 31
På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Har du en examen från psykologprogrammet med inriktning KBT och letar efter en PTP-plats där du har möjlighet att bedriva intensifierad och flexibel vård på en arbetsplats som har teamarbete som grund? Är du också intresserad av DBT samt att få bred erfarenhet av olika psykologuppgifter såsom basutredningar, neuropsykiatriska utredningar, personlighetsutredningar och olika former av psykologiska behandlingar? Varmt välkommen till Aleris Psykiatri, SIA-teamet i Rinkeby!

Om Aleris Psykiatri Rinkeby SIA-teamet
SIA-teamets uppdrag är att erbjuda en intensifierad och flexibel vård för allmänpsykiatriska patienter med hög grad av komplexitet i sjukdomsbilden. Detta innebär att våra patienter oftast har en eller flera diagnoser inom neuropsykiatriska tillstånd, affektiv sjukdom, trauma och/eller personlighetssyndrom samt behov av intensifierat behandlingsarbete som ej ryms inom sedvanligt allmänpsykiatriskt öppenvårdsarbete. Ofta träffar vi patienterna under flera behandlingsbesök per vecka, både på och utanför mottagningen. Teamarbete är grunden för vården i SIA. I teamet arbetar psykologer, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeut samt kurator, enhetschef för teamet är psykolog. Det är alltid flera behandlare inkopplade på varje patient. Utöver patientarbetet möts behandlare på teamkonferenser samt månatliga utvecklingsmöten. Arbetsplatsen värderar högt att alla medarbetare ska trivas på arbetet och känna gemenskap, därav uppmuntras sociala aktiviteter såväl på som utanför arbetet. Vi tror på att ett kontinuerligt arbete mot ökad samhörighet, ett tryggt och öppet klimat också kommer att förbättra vår arbetsprestation.

Om arbetet och din utveckling
Som PTP-psykolog i SIA kommer du att få PTP-handledning inklusive metodhandledning i KBT av psykologer som arbetar på mottagningen. Du kommer likväl att erhålla extern grupphandledning i psykologisk behandling samt neuropsykiatriska utredningar. Utöver detta kommer du att delta i regionens PTP-program samt i Aleris egna PTP-program i vilket det ingår auskultation under två veckor på mottagningarna Aleris Psykiatri Unga vuxna samt Aleris Psykiatri Lotsa.

Hur ditt arbete kommer att se ut under din PTP kommer att beslutas i samråd med din PTP-handledare samt chef men vårt mål är att du ska få testa på många olika psykologuppgifter. Däribland att genomföra nybesöksbedömningar, utforma en initial behandlings- och åtgärdsplan, fördjupade utredningar inklusive neuropsykiatriska utredningar samt olika former av psykologiska behandlingar.

Under 2021 påbörjade SIA-teamet en satsning mot att förutom att bedriva vår sedvanliga vård likväl erbjuda dialektisk beteendeterapi i vårt behandlingsutbud. Vi ser det därför som ett plus om du är intresserad av att arbeta med terapiformen.

Om dig vi söker

• Du har en psykologexamen och gått KBT-inriktning under psykologprogrammet
• Du har känner en nyfikenhet inför andra människor, deras svårigheter och resurser
• Du ser framemot att arbeta med vård på ett flexibelt sätt utifrån individens aktuella förutsättningar
• Du har ett intresse för att arbeta med dialektisk beteendeterapi
• Du vill arbeta i ett team och samarbeta med personer med annan yrkesbakgrund
• Du söker en social arbetsplats som värderar ett tryggt och öppet klimat
• Meriterande är om du har B-körkort samt erfarenhet av psykiatriskt arbete

Om Aleris Sjukvård

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Aleris vision är att leda vägen till morgondagens hälsa och vård. Genom innovativa lösningar skapar vi möjligheter till ett bättre och friskare liv samtidigt som vi bidrar till ökad tillgänglighet och samhällsnytta. Aleris är en skandinavisk vårdgivare med två miljoner patientbesök om året och bedriver specialistsjukvård på över 130 platser i Sverige, Norge och Danmark.

Övrig information
Anställningsform: Visstidsanställning (1 år), på grund av upphandling kan annan vårdgivare komma att ta över verksamheten under anställningstiden
Tillträde: Enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på "ansök här" till höger och fylla i dina uppgifter. I och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef/leg. psykolog Cecilia Göransson på telefon 08-128 894 61 eller på mail cecilia.goransson@aleris.se.

Hoppas att vi hörs!

--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Underläkare till teamet för nyinsjuknade psykos

Läkare
Läs mer Maj 20
Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och tydliga möjligheter att delta i verksamhetsutveckling?

Aleris Psykiatri är en verksamhet i Järva och nordöstra Stockholm med ca 500 medarbetare som arbetar på 18 enheter. Vi erbjuder öppen- och heldygnsvård inom allmänpsykiatri och psykosvård. Vi har bland annat en psykoterapienhet, två mottagningar för unga vuxna, en mottagning för transkulturell psykiatri samt en neuropsykiatrisk utredningsenhet. Aleris Psykiatri arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm. Aleris Psykiatris vision är att vara ”ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia”. Vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård.

Om Aleris Psykiatri Rinkeby

Aleris Psykiatri Rinkeby är en av regionens största specialistpsykiatriska mottagningar inriktad mot psykos och komplex allmänpsykiatri. Psykosmottagningen är samlokaliserad med vår allmänpsykiatriska verksamhet (SIA-teamet) och vår Jour-och akutverksamhet. Psykosmottagningen är organiserad i tre vårdteam med uppdraget utredning, behandling och rehabilitering vid förstagångsinsjuknande i psykos och schizofrenispektrumtillstånd. Vi arbetar enligt modellen Flexibel ACT vilket innebär att de psykiatriska teamen ger en flexibel vård i tät samverkan med vårdgrannar och nätverk. Övergripande målsättningar i behandlingsarbetet är att höja livskvalitet, förhindra återinsjuknande och verka för social- och arbetsmässig återhämtning.

Vi söker nu en engagerad underläkare till vår psykosmottagning för placering i teamet för nyinsjuknade som har uppdraget utredning och behandling i den första fasen av sjukdomsförloppet. Som underläkare kommer du att arbeta i nära samarbete med teamets erfarna specialistläkare med psykiatrisk utredning, läkemedelsbehandling, uppföljning kring biverkningar och metabola parametrar, årskontroller, utfärdande av remisser och intyg. I tjänsten igår även placering på mottagningens dagjour.

Om arbetet och din utveckling

Det dagliga vårdarbetet är tvärprofessionellt och du kommer arbeta i nära samverkan med övriga kollegor; specialistläkare, sjuksköterskor, casemanagers, kuratorer, psykologer och arbetsterapeuter. Som underläkare deltar du i hela vårdprocessen med basutredning, bedömning, utvärdering, vårdplanering och medicinsk behandling. Vi utvecklar just nu våra arbetssätt med tät uppföljning och hembesök till våra svårast sjuka patienter. Det innebär att många av dina patientmöten kommer ske i patientens hemmiljö.

Om dig vi söker

Du som söker är legitimerad läkare.

Som person
Vi söker dig som värnar om att sätta patienten i centrum och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. God svenska i tal och skrift är ett krav.

Övrigt

Ordinarie arbetstid är heltid dagtid vardagar. Du har regelbunden handledning av specialistläkare och deltar i de professionsmöten som hålls regelbundet med andra läkare på mottagningen.

• Anställningsform: visstid 6 månader, eventuellt med möjlighet till förlängning
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsersättning 4000 kr/år
• Flextidsavtal
• Bakgrundskontroll ingår i rekryteringsprocessen

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker tjänsten låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2024-06-20. Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Fanny Holmkvist 08-128 89 446

Hoppas att vi hörs!

Ansök nu

Psykolog

Psykolog
Läs mer Maj 15
Om Aleris Kista

Välkommen till vår öppenvårdsmottagning där vi tar emot patienter med alla diagnoser som tillhör specialistpsykiatrin.

Vi är ett erfaret gäng som arbetat länge med denna patientgrupp. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, psykiatriker, läkare, psykoterapeuter, psykologer, arbetsterapeut, rehabkoordinator, administratörer, kuratorer, enhetschef och biträdande enhetschefer.

Vi söker nu en engagerad psykolog som vill vara med oss och fortsätta vår resa gällande att vara en trygg enhet för patienter och medarbetare. Vi värnar om en god arbetsmiljö där medarbetarna känner sig delaktiga och kan vara med och påverka arbetet inom vår verksamhet.

Om arbetet och din utveckling

På Aleris erbjuder vi ett stimulerande arbete i en verksamhet som är specialiserad och ligger i framkant inom området. Som psykolog hos oss får du ta del av en arbetsplats med erfaren personal som arbetat länge men också nya medarbetare som bidragit med nya erfarenheter och engagemang.

Genom våra värderingar: Ansvarsfullt, enkelt och innovativt skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss och du skapar dig nya erfarenheter.

Arbetsuppgifterna som psykolog är varierande och utmanande, vilket bidrar till en ständig utveckling. Du kommer bland annat att arbeta med basutredningar, fördjupade utredningar, neuropsykiatriska utredningar och psykoterapeutisk behandling individuellt och eller i grupp. Som psykolog är du även fast vårdkontakt till ett begränsat antal patienter.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som psykolog är du van att arbeta självständig och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför.

Bakgrund
Du är legitimerad psykolog gärna med tidigare erfarenhet av psykiatri.

Övrigt

• Anställningsform: Visstidsanställning fram till och med 2025-02-28 med möjlighet till förlängning.
• Tillträde: Efter överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2024-06-15 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Marianne Hedmark på tel. 08-128 892 80

Hoppas att vi hörs!

Vi söker nu en engagerad psykolog som vill bidra till vårt arbete.

Om arbetet och din utveckling
I arbetsuppgifterna ingår bedömningar, individuella behandlingsinsatser, att hålla föreläsningar samt leda gruppbehandlingar med inriktning mot KBT .

Om dig vi söker

Som person
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt verkar för ett gott arbetsklimat. Du är van att arbeta självständigt men trivs med att arbeta i team tillsammans med andra professioner som är specialister inom sina områden. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för rehabiliteringsarbete och att du delar våra värderingar – omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande.

Bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad psykolog, med kompetens inom kognitiv beteendeterapi.

Övrigt

• Anställningsform: Visstid fram till och med 20250228
• Arbetstid: Hel eller deltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 20XX-XX-XX men i och med att vi intervjuar löpande rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta XX på tel. XX.

Hoppas att vi hörs!

Ansök nu

Psykolog

Psykolog
Läs mer Maj 15
Om Aleris Kista

Välkommen till vår öppenvårdsmottagning där vi tar emot patienter med alla diagnoser som tillhör specialistpsykiatrin.

Vi är ett erfaret gäng som arbetat länge med denna patientgrupp. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, psykiatriker, läkare, psykoterapeuter, psykologer, arbetsterapeut, rehabkoordinator, administratörer, kuratorer, enhetschef och biträdande enhetschefer.

Vi söker nu en engagerad psykolog som vill vara med oss och fortsätta vår resa gällande att vara en trygg enhet för patienter och medarbetare. Vi värnar om en god arbetsmiljö där medarbetarna känner sig delaktiga och kan vara med och påverka arbetet inom vår verksamhet.

Om arbetet och din utveckling

På Aleris erbjuder vi ett stimulerande arbete i en verksamhet som är specialiserad och ligger i framkant inom området. Som psykolog hos oss får du ta del av en arbetsplats med erfaren personal som arbetat länge men också nya medarbetare som bidragit med nya erfarenheter och engagemang.

Genom våra värderingar: Ansvarsfullt, enkelt och innovativt skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss och du skapar dig nya erfarenheter.

Arbetsuppgifterna som psykolog är varierande och utmanande, vilket bidrar till en ständig utveckling. Du kommer bland annat att arbeta med basutredningar, fördjupade utredningar, neuropsykiatriska utredningar och psykoterapeutisk behandling individuellt och eller i grupp. Som psykolog är du även fast vårdkontakt till ett begränsat antal patienter.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som psykolog är du van att arbeta självständig och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför.

Bakgrund
Du är legitimerad psykolog gärna med tidigare erfarenhet av psykiatri.

Övrigt

• Anställningsform: Visstidsanställning fram till och med 2025-02-28 med möjlighet till förlängning.
• Tillträde: Efter överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2024-06-15 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Marianne Hedmark på tel. 08-128 892 80

Hoppas att vi hörs!

Vi söker nu en engagerad psykolog som vill bidra till vårt arbete.

Om arbetet och din utveckling
I arbetsuppgifterna ingår bedömningar, individuella behandlingsinsatser, att hålla föreläsningar samt leda gruppbehandlingar med inriktning mot KBT .

Om dig vi söker

Som person
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt verkar för ett gott arbetsklimat. Du är van att arbeta självständigt men trivs med att arbeta i team tillsammans med andra professioner som är specialister inom sina områden. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för rehabiliteringsarbete och att du delar våra värderingar – omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande.

Bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad psykolog, med kompetens inom kognitiv beteendeterapi.

Övrigt

• Anställningsform: Visstid fram till och med 20250228
• Arbetstid: Hel eller deltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 20XX-XX-XX men i och med att vi intervjuar löpande rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta XX på tel. XX.

Hoppas att vi hörs!

Ansök nu

Psykolog

Psykolog
Läs mer Maj 15
Om Aleris Kista

Välkommen till vår öppenvårdsmottagning där vi tar emot patienter med alla diagnoser som tillhör specialistpsykiatrin.

Vi är ett erfaret gäng som arbetat länge med denna patientgrupp. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, psykiatriker, läkare, psykoterapeuter, psykologer, arbetsterapeut, rehabkoordinator, administratörer, kuratorer, enhetschef och biträdande enhetschefer.

Vi söker nu en psykolog som önskar jobba på timme eller under en begränsad tid med Basutredningar, fördjupade utredningar och neuropsykiatriska utredningar då vi önskar korta ner våra köer. Vi värnar om en god arbetsmiljö där medarbetarna känner sig delaktiga och kan vara med och påverka arbetet inom vår verksamhet.

Om arbetet och din utveckling

På Aleris erbjuder vi ett stimulerande arbete i en verksamhet som är specialiserad och ligger i framkant inom området. Som sjuksköterska hos oss får du ta del av en arbetsplats med erfaren personal som arbetat länge men också nya medarbetare som bidragit med nya erfarenheter och engagemang.

Genom våra värderingar: Ansvarsfullt, enkelt och innovativt skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss och du skapar dig nya erfarenheter.

Arbetsuppgifterna som psykolog är varierande och utmanande, vilket bidrar till en ständig utveckling. Du kommer att arbeta med basutredningar, fördjupade utredningar och neuropsykiatriska utredningar.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som sjuksköterska är du van att arbeta självständig och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför.

Bakgrund
Du är legitimerad psykolog med tidigare erfarenhet av psykiatri.

Övrigt

• Anställningsform: På timme eller under en begränsad tid utifrån dina önskemål.
• Tillträde: Efter överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2024-06-15 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Marianne Hedmark på tel. 08-128 892 80

Hoppas att vi hörs!

Ansök nu

Sjuksköterska

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Maj 14
På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv.

Om Aleris Kista

Välkommen till vår öppenvårdsmottagning där vi tar emot patienter med alla diagnoser som tillhör specialistpsykiatrin.

Vi är ett erfaret gäng som arbetat länge med denna patientgrupp. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, psykiatriker, läkare, psykoterapeuter, psykologer, arbetsterapeut, rehabkoordinator, administratörer, kuratorer, enhetschef och biträdande enhetschefer.

Vi söker nu en engagerad sjuksköterska som vill vara med oss och fortsätta vår resa gällande att vara en trygg enhet för patienter och medarbetare. Vi värnar om en god arbetsmiljö där medarbetarna känner sig delaktiga och kan vara med och påverka arbetet inom vår verksamhet.

Om arbetet och din utveckling

På Aleris erbjuder vi ett stimulerande arbete i en verksamhet som är specialiserad och ligger i framkant inom området. Som sjuksköterska hos oss får du ta del av en arbetsplats med erfaren personal som arbetat länge men också nya medarbetare som bidragit med nya erfarenheter och engagemang.

Genom våra värderingar: Ansvarsfullt, enkelt och innovativt skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss och du skapar dig nya erfarenheter.

Arbetsuppgifterna som sjuksköterska är varierande och utmanande, vilket bidrar till en ständig utveckling. Du kommer bland annat att arbeta med basutredningar, 1177, ADHD- mottagning, stödjande/stabiliserande/hälsofrämjande samtal och vara fast vårdkontakt för ett antal patienter.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som sjuksköterska är du van att arbeta självständig och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför.

Bakgrund
Du är legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av psykiatri.

Övrigt

• Anställningsform: Visstidsanställning fram till och med 2025-02-28
• Tillträde: Efter överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2024-06-14 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Marianne Hedmark på tel. 08-128 892 80

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Sjuksköterska till psykosmottagning Rinkeby

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 3
Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och tydliga möjligheter att delta i verksamhetsutveckling? Vi söker nu en sjuksköterska för visstidsanställning för att stärka upp ett av våra psykosteam.

Aleris Psykiatri är en verksamhet i Järva och nordöstra Stockholm med ca 500 medarbetare som arbetar på 18 enheter. Vi erbjuder öppen- och heldygnsvård inom allmänpsykiatri och psykosvård. Vi har bland annat en psykoterapienhet, två mottagningar för unga vuxna, en mottagning för transkulturell psykiatri samt en neuropsykiatrisk utredningsenhet. Aleris Psykiatri arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm. Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia. Vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård.

Om Aleris Psykiatri Rinkeby Psykos

Aleris Psykiatri Rinkeby är en av regionens största specialistpsykiatriska mottagningar inriktad mot psykos och komplex allmänpsykiatri. Vi verkar i upptagningsområdet Spånga-Tensta, Rinkeby-Kista och vårt arbete utförs i nära samverkan med stadsdelarnas vårdgrannar och myndigheter. Psykosmottagningen är samlokaliserad med vår allmänpsykiatriska verksamhet (SIA-teamet) och vår mobila Jour och Akutverksamhet. Det ger oss möjligheten att arbeta både flexibelt och med snabba insatser. Psykosmottagningen är organiserad i tre vårdteam med uppdraget utredning, behandling och rehabilitering vid nydebuterad psykos och psykossjukdom. Just nu pågår utvecklingsarbete med införande av F-ACT modellen som arbetsform och implementering av de nya nationella vårdförloppen vid psykos.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter är psykiatrisk omvårdnad, läkemedelsadministrering/uppföljning och samordning av vård- och stödinsatser. Som nyanställd får du en mentor och en strukturerad introduktionsperiod.

Om dig vi söker

Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som sjuksköterska är du van att arbeta självständigt mot uppsatta mål och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens utveckling.

Bakgrund
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom psykiatri, meriterande med specialistutbildning inom psykiatri.

Övrigt

• Anställningsform: visstidsanställning tom 2025-02-28
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsersättning 4000 kr/år
• Flextidsavtal
• Bakgrundskontroll ingår i rekryteringsprocessen

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2024-06-02, vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Fanny Holmkvist på tel. 08-12889446.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Psykolog till digital psykiatrimottagning, tidsbegränsad anställning

Psykolog
Läs mer Maj 7
En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Digital Psykiatri
Aleris Digital Psykiatri är en nystartad mottagning som erbjuder digital psykologisk behandling i form av internetförmedlad KBT, IKBT. Teamet består idag av 4 psykologer, enhetschef samt medicinsk sekreterare. Vi söker nu en engagerad psykolog som vill bidra till vårt arbete.

Om arbetet och din utveckling
I arbetsuppgifterna ingår att genomföra basutredningar, bedömningar samt att bedriva IKBT för tillstånd såsom depression, olika ångesttillstånd samt ADHD. Arbetet sker uteslutande digitalt och det finns goda möjligheter till distansarbete. Vi har också trevliga lokaler på Danderyds sjukhusområde.

Om dig vi söker

Som person
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då samarbete i teamet är centralt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt verkar för ett gott arbetsklimat. Du är van att arbeta självständigt men trivs med att arbeta i team tillsammans. Vi ser också gärna att du har vana av att arbeta i olika tekniska plattformar och att du uppskattar ett digitalt arbetssätt. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för psykologisk behandling och att du delar våra värderingar – enkelt, ansvarsfullt och innovativt.

Bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad psykolog, med kompetens inom kognitiv beteendeterapi och erfarenhet från behandlingsarbete. Arbetslivserfarenhet från psykiatri eller primärvård samt erfarenhet av digital vård och IKBT är också meriterande.

Övrigt

• Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till och med 250228
• Omfattning: Heltid eller deltid, omfattning kan diskuteras
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2024-05-31 men i och med att vi intervjuar löpande rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Lina Anderhell Öberg på mejl lina.anderhell.oberg@aleris.se

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Specialistläkare i psykiatri till psykosmottagning Rinkeby

Specialistläkare
Läs mer Mar 28
Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och tydliga möjligheter att påverka vårdens utveckling? Vill du tillsammans med ett engagerat psykiatriskt vårdteam vara med och utveckla psykosvården i Järva, då är denna tjänst något för dig!

På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv för både våra patienter och medarbetare. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt för att möta behovet hos människor som behöver stöd och hjälp.

Om Aleris Psykiatri Rinkeby Psykos

Aleris Psykiatri Rinkeby är en av regionens största specialistpsykiatriska mottagningar inriktad mot psykos och komplex allmänpsykiatri. Vi verkar i upptagningsområdet Spånga-Tensta, Rinkeby-Kista och vårt arbete utförs i nära samverkan med stadsdelarnas vårdgrannar och myndigheter. Psykosmottagningen är samlokaliserad med vår allmänpsykiatriska verksamhet (SIA-teamet) och vår mobila Jour och Akutverksamhet. Det ger oss möjligheten att arbeta både flexibelt och med snabba insatser. Psykosmottagningen är organiserad i tre vårdteam med uppdraget utredning, behandling och rehabilitering vid nydebuterad psykos och psykossjukdom. Just nu pågår utvecklingsarbete med införande av F-ACT modellen som arbetsform och implementering av de nya nationella vårdförloppen vid psykos.

Om arbetet och din utveckling
Som specialistläkare på Aleris Psykiatri Rinkeby Psykos kommer du få ett omväxlande arbete i ett engagerat psykiatriskt team. Vi är måna om att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö där det finns tid i veckoschemat för både intern och extern samverkan, administration och fortbildning. Att vi är en stor arbetsplats ger även möjlighet till brett kollegialt stöd och kunskapsutbyte över team- och professionsgränser. Vi tar emot både AT läkare och ST läkare som gör sina placeringar i psykosverksamheten, där du som specialistläkare har en viktig roll som handledare. För din introduktion har vi ett strukturerat onboardingprogram där du kommer ha avsatt tid för både utbildning och mentorsträffar. Vi ser vidareutbildning och kontinuerlig kompetensutveckling som självklara inslag för specialistläkaren.

Om dig vi söker

Vi söker dig som sätter patienten i centrum, har en god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för psykosvård.

Övrigt

• Anställningsform: tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Möjlighet till hemarbete med distanskontakter en dag i veckan
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsersättning 4000 kr/år
• Flextidsavtal
• Bakgrundskontroll ingår i rekryteringsprocessen

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker tjänsten låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2024-05-19. Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Fanny Holmkvist på tel. 08-128 89 446

Hoppas att vi hörs!

Ansök nu

Leg läkare

Läkare
Läs mer Maj 10
På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv.

Om Aleris psykiatri, Spånga

Anställningen är i Aleris Psykiatri AB och placeringen på vår allmänpsykiatriska mottagning i gamla Spånga. Mottagningen vänder sig till patienter från 18 år och uppåt och ligger idylliskt med egen trädgård i ett villaområde nära buss och pendeltåg. Under sensommar/höst 2024 flyttar vi till helt nyrenoverade lokaler lika nära kommunikationer.

Vi söker nu en engagerad läkare som vill bidra till vårt arbete.

Om arbetet

I arbetsuppgifterna ingår bla psykiatriska bedömningar, suicidriskbedömning, basutredningar, insättning och uppföljning av medicin, vårdplanering, samverkan med försäkringskassa/arbetsförmedling osv.

Vi som arbetare här är ett gäng med hög kompetens och stor vilja att förändra varje människas enskilda situation till det bättre. Vi som arbetar här är utbildade psykologer, sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, rehab-koordinator och medicinsk sekreterare samt förstås specialistläkare. Vi har även ett par medarbetare som kombinerar sitt yrke med steg-1 utbildning i psykoterapi.

Vi använder oss av såväl grupp- som individuell behandling.

Om dig vi söker

Som person
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt verkar för ett gott arbetsklimat. Du är van att arbeta självständigt men trivs med att arbeta i team tillsammans med andra professioner som är specialister inom sina områden. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för rehabiliteringsarbete och att du delar våra värderingar – omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande.

Bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för psykiatri. Arbetslivserfarenhet från psykiatri och eller primärvård är meriterande.

Övrigt

• Anställningsform: heltid, visstidsanställning tom februari 2025
• Arbetstid: vardagar dagtid
• Tillträde: omgående eller efter överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsbidrag

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2024-05-16 men i och med att vi intervjuar löpande rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Jonas Åström på tel. 08-128 89 209

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Psykolog

Psykolog
Läs mer Apr 26
På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv.

Om Aleris psykiatri, Spånga

Anställningen är i Aleris Psykiatri AB och placeringen på vår allmänpsykiatriska mottagning i gamla Spånga. Mottagningen vänder sig till patienter från 18 år och uppåt och ligger idylliskt med egen trädgård i ett villaområde nära buss och pendeltåg. Under sensommar/höst 2024 flyttar vi till helt nyrenoverade lokaler lika nära kommunikationer.

Vi söker nu en engagerad psykolog som vill bidra till vårt arbete.

Om arbetet
I arbetsuppgifterna ingår bla bedömningar, NP-utredningar, individuella behandlingsinsatser samt att leda gruppbehandlingar med inriktning mot KBT.

Om dig vi söker

Som person
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt verkar för ett gott arbetsklimat. Du är van att arbeta självständigt men trivs med att arbeta i team tillsammans med andra professioner som är specialister inom sina områden. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för rehabiliteringsarbete och att du delar våra värderingar – omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande.

Bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med kompetens inom kognitiv beteendeterapi. Arbetslivserfarenhet från psykiatri, primärvård eller arbetslivsinriktad rehabilitering är meriterande.

Övrigt

• Anställningsform: heltid, visstidsanställning tom februari 2025
• Arbetstid: vardagar dagtid
• Tillträde: omgående eller efter överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2024-05-15 men i och med att vi intervjuar löpande rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Jonas Åström på tel. 08-128 89 209

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Underläkare sökes till Aleris psykiatri Rinkeby

Läkare
Läs mer Mar 25
Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och tydliga möjligheter att delta i verksamhetsutveckling?

Aleris Psykiatri är en verksamhet i Järva och nordöstra Stockholm med ca 500 medarbetare som arbetar på 18 enheter. Vi erbjuder öppen- och heldygnsvård inom allmänpsykiatri och psykosvård. Vi har bland annat en psykoterapienhet, två mottagningar för unga vuxna, en mottagning för transkulturell psykiatri samt en neuropsykiatrisk utredningsenhet. Aleris Psykiatri arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm. Aleris Psykiatris vision är att vara ”ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia”. Vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård.

Om Aleris Psykiatri Rinkeby

Aleris Psykiatri Rinkeby är en av regionens största specialistpsykiatriska mottagningar inriktad mot psykos och komplex allmänpsykiatri. Psykosmottagningen är samlokaliserad med vår allmänpsykiatriska verksamhet (SIA-teamet) och vår Jour-och akutverksamhet. Psykosmottagningen är organiserad i tre vårdteam med uppdraget utredning, behandling och rehabilitering vid förstagångsinsjuknande i psykos och schizofrenispektrumtillstånd. Vi arbetar enligt modellen Flexibel ACT vilket innebär att de psykiatriska teamen ger en flexibel vård i tät samverkan med vårdgrannar och nätverk. Övergripande målsättningar i behandlingsarbetet är att höja livskvalitet, förhindra återinsjuknande och verka för social- och arbetsmässig återhämtning.

Vi söker nu en engagerad underläkare med primär placering i jour-och akutenheten men där även hantering av subakuta ärenden på mottagningen ingår.

Om arbetet och din utveckling

Det dagliga vårdarbetet är tvärprofessionellt och du kommer arbeta i nära samverkan med övriga kollegor; specialistläkare, sjuksköterskor, casemanagers, kuratorer, psykologer och arbetsterapeuter. Som underläkare deltar du i hela vårdprocessen med basutredning, bedömning, utvärdering, vårdplanering och medicinsk behandling. Vi utvecklar just nu våra arbetssätt med tät uppföljning och hembesök till våra svårast sjuka patienter. Det innebär att många av dina patientmöten kommer ske i patientens hemmiljö.

Om dig vi söker

Du som söker är legitimerad läkare.

Som person
Vi söker dig som värnar om att sätta patienten i centrum och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. God svenska i tal och skrift är ett krav.

Övrigt

Ordinarie arbetstid är heltid dagtid vardagar. Du har regelbunden handledning av specialistläkare och deltar i de professionsmöten som hålls regelbundet med andra läkare på mottagningen.

• Anställningsform: visstid 6 månader, eventuellt med möjlighet till förlängning
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsersättning 4000 kr/år
• Flextidsavtal
• Bakgrundskontroll ingår i rekryteringsprocessen

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker tjänsten låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2024-04-25. Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Fanny Holmkvist 08-128 89 446

Hoppas att vi hörs!

Ansök nu

Arbetsterapeut till Aleris psykiatri Lidingö

Arbetsterapeut
Läs mer Feb 14
Om Aleris Psykiatri Lidingö

En del av Aleris Psykiatri AB.

Om Aleris Psykiatri Lidingö

Aleris Psykiatri Lidingö är en allmänpsykiatrisk mottagning för vuxna belägen precis efter Lidingöbron. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, medicinska sekreterare, administratör och enhetschef. Vi söker nu en engagerad arbetsterapeut som vill vara med och skapa den moderna vården med oss.

Om arbetet och din utveckling
Vår verksamhet präglas av kontinuerlig metodutveckling, där medarbetarna är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande.

Som arbetsterapeut på Aleris psykiatri har du ett omväxlande arbete och kommer att arbeta med arbetsterapeutiska bedömningar, behandling och utredning både i hemmiljö och på mottagning eller annan plats.

Om dig vi söker

Som person
Vi söker dig som sätter patienten i fokus, har god samarbetsförmåga och drivs av att inspirera och motivera patienter i det hälsofrämjande arbetet. Du trivs med att arbeta självständigt men också i team, är flexibel samt har intresse för utveckling och nytänkande för att hitta nya lösningar i den moderna vården. Vi erbjuder korta beslutsvägar och en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord.

Bakgrund
Du är leg. arbetsterapeut med några års erfarenhet inom yrket. Har du tidigare erfarenhet av allmänpsykiatri är det meriterande för tjänsten.

Övrigt

• Anställningsform: tillsvidare heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du senast 2024-03-31 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Sotiris Greveniotis på tel. 08-12889300.

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Aleris Unga vuxna Danderyd söker PTP-psykolog!

PTP-psykolog
Läs mer Feb 20
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Psykiatri Unga vuxna

Aleris Psykiatri Unga vuxna präglas av stort engagemang och hög kompetens. Vi tar emot patienter i åldern 18-25 år. Det dagliga arbetet är tvärprofessionellt och genomsyras av ett nära samarbete med teamets övriga yrkesgrupper. På mottagningen erbjuder vi individuella behandlingskontakter och ett stort utbud av gruppbehandlingar. Vi har kommit långt i den digitala utvecklingen vilket ger en flexibilitet i arbetet och gagnar vår patientgrupp på flera sätt. Förutom det dagliga kollegiala utbytet så har vi teamhandledning, regelbundet intern- och extern handledning samt interna- och externa föreläsningar.

Hos oss är den kollegiala stämningen och samarbetet viktigt. Det gör att vi har en stabil arbetsgrupp där många arbetat länge och trivs tillsammans. Vi som arbetar på mottagningen är leg psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, specialistläkare samt medicinska sekreterare, teamledare och enhetschef.

Mottagningen ligger i en egen byggnad på Danderyds sjukhusområde. Kommunikationerna är goda och geografiskt ligger vi nära så väl våra slutenvårdsavdelningar som vår jourverksamhet. Personalen nyttjar dagligen närheten till Edsviken för lunchpromenader och badas görs det året om.

Vi söker nu en PTP-psykolog.

Om arbetet

PTP-psykologens arbetsuppgifter innefattar bland annat att under handledning arbeta med psykologisk behandling individuellt och i grupp, göra bedömningar och utredningar samt att bidra till utveckling av verksamheten. Som PTP hos oss deltar du både i Aleris lokala PTP-program och i Region Stockholms PTP-program. Här ingår PTP-seminarium, studiebesök, föreläsningar och auskultationer som riktar sig specifikt till dig som är ny i yrket.

Om dig som vi söker

Vi söker dig som har avlagt psykologexamen med KBT-inriktning. Tidigare erfarenhet av psykiatri eller annan relevant kompetens är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som lugn, trygg och lyhörd. Du har god samarbetsförmåga och vill verka aktivt för ett gott arbetsklimat. Du stimuleras av att arbeta med komplexa frågor och varierande arbetsuppgifter.

Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för människor och att du delar våra värderingar - omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande.

Övrigt

• Anställningsform: Allmän visstidsanställning.
• Arbetstid: Heltid.
• Tillträde: april 2024 eller enligt överenskommelse.
• Individuell lönesättning.
• Kollektivavtal finns.

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter i vårt rekryteringsverktyg på denna sida.

Sista ansökningsdag är 2024-03-15 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta elin.strid@aleris.se

Varmt välkommen med din ansökan!

–--------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Sjuksköterska till Aleris Psykiatri Lidingö

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Jan 17
Om Aleris Psykiatri Lidingö

En del av Aleris Psykiatri AB.

Om Aleris Psykiatri Lidingö
Beskrivning av verksamheten

Aleris Psykiatri Lidingö är en allmänpsykiatrisk mottagning för vuxna belägen precis efter Lidingöbron. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, medicinska sekreterare, administratör och enhetschef. Vi söker nu en engagerad sjuksköterska som vill vara med och skapa den moderna vården med oss.

Om arbetet och din utveckling
På Aleris erbjuder vi ett stimulerande arbete i en verksamhet som är specialiserad och ligger i framkant inom området. Som sjuksköterska hos oss får du ta del av en arbetsplats med välplanerade lokaler med ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Arbetsuppgifterna som sjuksköterska är varierande och utmanande, vilket bidrar till en ständig utveckling. Du kommer att ha sedvanlig sjuksköterskeuppgifter inom psykiatri och stötta patienten till återhämtning från psykisk ohälsa.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som sjuksköterska är du van att arbeta självständig och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens utveckling och i samarbete med dina kollegor verka för en modern och effektiv vård.

Bakgrund
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet inom psykiatri. Du får också gärna vara utbildad specialistsjuksköterska inom psykiatri (VUB) och/eller ha läst grundutbildning i psykoterapi (steg 1).

Övrigt

• Anställningsform: tills vidare
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2024-02-16 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sotiris Greveniotis på tel. 08 128 893 00.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Specialistsjuksköterska Aleris Psykiatri Rinkeby

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Okt 27
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och tydliga möjligheter att påverka vårdens utveckling? Vill du tillsammans med ett engagerat psykiatriskt vårdteam vara med och utveckla psykosvården i Järva, då är denna tjänst något för dig!

På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv för både våra patienter och medarbetare. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt för att möta behovet hos människor som behöver stöd och hjälp.

Om Aleris Psykiatri Rinkeby Psykos

Du kommer ha din tjänst i ett av våra multiprofessionella team på Psykosmottagningen där du tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor arbetar för att ge en effektiv och patientcentrerad vård. Vi värnar om en arbetsmiljö som präglas av omtänksamhet och hjälpsamhet och är stolta över att vara en viktig vårdgivare i en utsatt del av Stockholm. Som psykiatrisjuksköterska hos oss kommer du att få en spännande tjänst med goda förutsättningar att växa i din yrkesroll. Vi ser kontinuerlig kompetensutveckling som ett självklart inslag i vår arbetsvardag.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter är läkemedelsadministrering/uppföljning kring läkemedelsinsatser, hälsoinsatser och samordning av vård- och stödsystemet kring patienten. Du arbetar både självständigt i rollen som patientansvarig sjuksköterska/fast vårdkontakt och i samarbete med övriga kollegor i vårdteamet. Som nyanställd får du en mentor och en strukturerad introduktionsperiod.

Om dig vi söker

Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som sjuksköterska är du van att arbeta självständigt mot uppsatta mål och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Du är ansvarstagande och noggrann. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens pågående utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Du är specialistsjuksköterska med vidareutbildning psykiatri. Meriterande är erfarenhet av arbete med patientgruppen.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Friskvårdsbidrag
• Förmånsportal med erbjudanden till medarbetarna inom Aleris

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Löpande rekrytering. Sista ansökningsdag är 2023-11-30. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Hernestam på tel. 08-12889489.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

PTP-Psykolog till Aleris Ätstörning

PTP-psykolog
Läs mer Okt 6
En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Vill du tillsammans med ett kompetent och engagerat team vara med och bedriva specialiserad öppenvård och göra skillnad för patienter med ätstörning, då är detta något för dig.

Om Aleris Psykiatri
Aleris har lång erfarenhet av att bedriva specialiserad psykiatri. Vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi strävar efter enkelhet, innovation och att vara ansvarsfulla. Med snabba beslutsvägar och tydligt ledarskap är vi snabbfotade och ledande inom psykiatrisk vård.

Om arbetet och vad vi erbjuder dig

Välkommen att söka din PTP-tjänst hos oss på Aleris Psykiatri.

Vi utlyser nu en PTP-tjänst inför våren 2024. Vi en specialiserad öppenvårdsmottagning som primärt arbetar med bedömning och behandling av ätstörningar. Vi finns i fina lokaler vid Hötorget och är en mindre mottagning om ca 8-10 medarbetare.

I tjänsten ingår både bedömning som individuell- och gruppbehandling. I samarbete med våra övriga mottagningar kommer du också få möjlighet att genomföra neuropsykiatriska utredningar och askultera på våra andra enheter och våra slutenvårdsavdelningar.

Vi söker nu en engagerad PTP-psykolog som tycker om att utvecklas i snabb takt. Att vara PTP hos oss innebär inte att du specialiserar dig på enbart ätstörningar utan du kommer att få en bredd kring alla typer psykiatriska sjukdomar då hög samsjuklighet förekommer i denna patientgrupp. Arbetet är omväxlande, där du har mycket självbestämmande i samarbete med din handledare och övriga kollegor. Du kommer att kunna bli riktigt bra på något snabbt och det är en bra kompetens att ha med sig vidare i yrkeslivet.

Arbetet är platsbaserat med viss möjlighet till distansarbete enligt schema. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till nytänkande och initiativrikedom. Teamet består av drivna och engagerade kollegor som tillsammans hjälps åt för att utveckla verksamheten vidare.

Om dig vi söker

Som person
Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Arbetet präglas av variation och det är därför viktigt att du är initiativtagande och att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, samtidigt som du ger god service och ett gott bemötande. Som person är du trygg, prestigelös, empatisk och har lätt att samarbeta. Du är också nyfiken, flexibel och tycker det är stimulerande att arbeta på en mottagning som är under utveckling.

• God vana av att hantera olika tekniska plattformar är meriterande då vi använder flera digitala system för kommunikation och behandling

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Övrigt:

• Anställningsform: PTP-tjänst om ett år
• Tillträde mitten på våren 2023
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsbidrag
• Sjukvårdsförmåner och försäkringar

Ansökan och kontakt: Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 231105 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erika Nyman Carlsson, enhetschef, på erika.nyman-carlsson@aleris.se

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till ny digital psykiatrimottagning

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Sep 25
En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Vill du tillsammans med ett engagerat team vara med och vidareutveckla en ny psykiatrisk mottagning med fokus på digital vård, då är detta något för dig.

Om Aleris Psykiatri
Aleris har lång erfarenhet av att bedriva specialiserad psykiatri. Vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi strävar efter enkelhet, innovation och att vara ansvarsfulla. Med snabba beslutsvägar och tydligt ledarskap är vi snabbfotade och ledande inom psykiatrisk vård.

Om arbetet och vad vi erbjuder dig
Vi söker nu en engagerad medicinsk sekreterare till vår nya digitala mottagning. Ditt arbete kommer att vara omväxlande. Förutom sedvanliga sekreteraruppgifter som journalskrivning och hantering av bokningar kommer du också att ha en viktig roll i att utveckla och forma verksamheten genom att vara delaktig i utformning av rutiner och arbetssätt.

Arbetet kommer att ske på distans eller i våra lokaler vid Danderyds sjukhus. Det finns goda möjligheter till ett flexibelt arbetssätt. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till nytänkande och initiativrikedom. Teamet består av drivna och engagerade kollegor som tillsammans hjälps åt för att utveckla verksamheten vidare.

Om dig vi söker

Som person
Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Arbetet präglas av variation och det är därför viktigt att du är initiativtagande och att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, samtidigt som du ger god service och ett gott bemötande. Som person är du trygg, prestigelös, empatisk och har lätt att samarbeta. Du är också nyfiken, flexibel och tycker det är stimulerande att arbeta på en mottagning som är under utveckling.

Bakgrund

• Adekvat utbildning (godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande godkänd utbildning till medicinsk sekreterare)
• Tidigare erfarenhet som medicinsk sekreterare är meriterande
• God vana av att hantera olika tekniska plattformar

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Övrigt:

• Anställningsform: tillsvidareanställning, heltid
• Tillträde enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsbidrag
• Sjukvårdsförmåner och försäkringar

Ansökan och kontakt: Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 231031 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Anderhell Öberg, enhetschef, på lina.anderhell.oberg@aleris.se

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Okt 11
Om Aleris Psykiatri

Aleris Psykiatri Spånga ligger nära Spånga centrum och är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som riktar sig till personer över 18 år boende huvudsakligen i Spånga-Tensta stadsdel.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv.

Om Aleris specialistvård:

Om arbetet och din utveckling: Ditt arbete kommer att vara omväxlande. Förutom sedvanliga sekreteraruppgifter med journalskrivning i MedSpeech kommer du att arbeta i vår reception, ta hand om bokningar och vara ansiktet utåt när kunden kommer till oss. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till nytänkande och initiativrikedom för att utveckla verksamheten vidare. Du har två medicinska sekreterare som dina närmaste kollegor.

Om dig vi söker: Som person Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Arbetet präglas av variation, det är viktigt med initiativförmåga och att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi tror också att Du trivs bra med många dagliga sociala kontakter och har lätt för att samarbeta och ger en god service och ett gott bemötande. Till sist ser vi gärna att du har några års erfarenhet som medicinsk sekreterare.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetet.

Våra värderingar är: Omtänksamhet – Vi bemöter alla med respekt och värdighet Professionella – Vi gör saker på rätt sätt Engagerade- Vi har stort engagemang och gör gärna det lilla extra Nytänkande – Nyfikenhet och att hitta smarta lösningar för att ständigt förbättras

Vi hoppas du känner igen dig i beskrivningen. Iså fall är du välkommen med din ansökan till vår arbetsplats som förutom ovanstående beskrivning även har korta beslutsvägar. Smarta lösningar, samarbete, långsiktighet och kvalitet med kunden i centrum är våra ledord.

Bakgrund

• Adekvat utbildning (godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration alternativt motsvarande godkänd utbildning till medicinsk sekreterare)
• Tidigare erfarenhet som medicinsk sekreterare är meriterande

Övrigt:

• Anställningsform: visstidsanställning, 75-100 %
• Tillträde: enlig överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt: Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 15/10 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Jonas Åström 08-128 89 209 eller Medicinsk sekreterare Nina Koski 08-128 89 200

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till psykiatrisk jourverksamhet

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Sep 25
Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och tydliga möjligheter att delta i verksamhetsutveckling?

Aleris Psykiatri är en verksamhet i Järva och nordöstra Stockholm med ca 500 medarbetare som arbetar på 18 enheter. Vi erbjuder öppen- och heldygnsvård inom allmänpsykiatri och psykosvård. Vi har bland annat en psykoterapienhet, två mottagningar för unga vuxna, en mottagning för transkulturell psykiatri samt en neuropsykiatrisk utredningsenhet. Aleris Psykiatri arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm. Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia. Vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård.

Om Jour-och akutenheten Aleris psykiatri
Jour-och akutenheten handlägger akut och planerad specialistpsykiatrisk vård alla dagar mellan kl 08-22. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm och har Järva som upptagningsområde.

Vi utgår från mottagningen i Rinkeby där vi sitter samlokaliserade med vår psykosmottagning och vår allmänpsykiatriska mottagning (SIA-teamet). Den mobila verksamheten är en stor del av uppdraget och patientkontakten sker i huvudsak via hembesök. Under hela arbetspasset finns en jourläkare kopplad till teamet och arbetet utförs i vårdpar, vanligen en sjuksköterska och en skötare/case manager.

Om arbetet och din utveckling
Hos oss kommer du att få en varierande tjänst med goda förutsättningar att växa i din yrkesroll. Som sjuksköterska bidrar du med din professionsspecifika kompetens för att tillsammans med teamet skapa en god och personcentrerad vård för våra patienter.

I arbetsuppgifterna ingår

• Telefonrådgivning med patienter, närstående och vårdgrannar
• Akuta psykiatriska bedömningar, bedömning av vårdnivå -i patientens bostad, via telefon/videobesök samt på mottagningen
• Samarbete med jourläkare, konsultativt och i teambesök
• Iordningställande och administrering av läkemedel
• utföra hembesök för psykiatrisk bedömning samt bevittna intag av läkemedel (teambesök)

Jourenheten samarbetar även med mottagningens psykosteam för de patienter som är i behov av intensifierade psykiatriska insatser enligt F-ACT (Flexibel Assertive Community Treatment).

Arbetsuppgifterna bjuder på stor variation där den ena dagen sällan är den andra lik. Teamarbete är grunden för jourens arbete och det är alltid flera behandlare inkopplade på varje patient. Teamet arbetar fortlöpande med verksamhetsutveckling för att öka säkerheten och kvalitén på den vård som erbjuds.

Vi söker nu en engagerad sjuksköterska som vill vara med och skapa den moderna vården med oss.

Om dig vi söker

Som person

Vi söker dig som värnar om att ge ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Du är van att arbeta självständigt mot uppsatta mål och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Du har god samarbetsanda och goda kommunikationsfärdigheter. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens utveckling och i samarbete med dina kollegor verka för en patientcentrerad och effektiv vård.

Bakgrund
Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av psykiatrisk vård. Det är meriterande men inte ett krav med specialistutbildning inom psykiatri.

Övrigt

• Schematjänstgöring med arbete var fjärde helg
• Anställningsform: tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsersättning 3500 kr/år
• Flextidsavtal
• Bakgrundskontroll ingår i rekryteringsprocessen

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-10-29, vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Fanny Holmkvist på tel. 08-12889446.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Specialistläkare psykiatri

Specialistläkare
Läs mer Aug 28
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om oss, arbetet och din utveckling

Som överläkare på Aleris Psykiatri Kista unga vuxna kommer du ha din tjänst på vår enhet för unga vuxna i åldern 18-25 år, en enhet som präglas av nytänkande och gott arbetsklimat. Det dagliga vårdarbetet är tvärprofessionellt. och som överläkare deltar du i hela vårdprocessen med utredning, bedömning, utvärdering, vårdplanering och medicinsk behandling. Du arbetar tillsammans med teamets övriga yrkesgrupper vid behandlingskonferenser och deltar i samverkan med vårdgrannar och andra aktörer.

Vi som arbetar på mottagningen är leg psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, arbetsterapeut/rehabkoordinator, specialistläkare och underläkare samt medicinska sekreterare, enhetschef och biträdande enhetschef.

Vi strävar efter en god arbetsmiljö för medarbetarna och jobbar aktivt med verksamhetsutveckling i syfte att bland annat minska belastningen av administrativt arbete.

Till vår hjälp har vi inom Aleris Psykiatri ett jourteam, psykosenhet samt enhet för intensiv allmänpsykiatri för patienter med behov som inte en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning kan möta. Vid behov av slutenvård samarbetar vi med Norra Stockholms Psykiatri och våra egna avdelningar på Danderyds sjukhus.

Vi har god tillgång på läkare och andra yrkeskategorier med olika inriktningar på hela mottagningen i Kista. Våra medarbetare har generellt hög kompetensnivå, men framför allt en stor portion humor och trots ett ofta tungt arbete har vi dagligen många glada skratt tillsammans. Stolthet över arbetet, gott samarbete och en god stämning kännetecknar verksamheten.

Sommaren 2024 kommer vi flytta in i nyrenoverade lokaler.

Forsknings- och utvecklingsarbete uppmuntras. Utåtriktat arbete förekommer och vi vill att du deltar i förbättrings- och utvecklingsarbete. Vi har goda samverkanskanaler med sjukvård och samhällsaktörer.

Ofta har vi randande ST/AT-läkare, sköterske-, psykolog- eller sekreterar-studenter på mottagningen.

Verksamhetschef är läkare, enhetschef sjuksköterska och biträdande enhetschef är psykolog.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god vård, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som läkare är du van att arbeta självständigt och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens utveckling och i samarbete med dina kollegor verka för en modern och effektiv vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bakgrund
Du som söker är läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Vi söker dig som värnar om att sätta patienten i centrum och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare med prövotid om 6 månader
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Hel eller deltid
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal och försäkringar

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter i vårat rekryteringsverktyg på denna sida.

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2023-10-28 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef marianne.hedmark@aleris.se.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Skötare sökes till timvikariat på psykiatrisk jourverksamhet

Skötare
Läs mer Sep 14
På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Kontinuerlig utveckling av arbetssätt och metoder är del av vår arbetsvardag. Hos Aleris Psykiatri Rinkeby finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande.

Om Aleris Psykiatri Rinkeby Jourenheten
Jourenheten handlägger akut och planerad specialistpsykiatrisk vård alla dagar mellan kl 08-22. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm och har Järva som upptagningsområde.

Vi utgår från mottagningen i Rinkeby där vi sitter samlokaliserade med vår psykosmottagning och vår allmänpsykiatriska mottagning (SIA-teamet). Den mobila verksamheten är en stor del av jouruppdraget och patientkontakten sker i huvudsak via hembesök. Under hela arbetspasset finns en jourläkare kopplad till teamet och arbetet utförs i vårdpar skötare-sjuksköterska.

Om arbetet och din utveckling
Som skötare hos oss kommer du att få varierade arbetsuppgifter i ett team med hög gemenskap och med goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

I arbetsuppgifterna ingår

-telefonrådgivning med patienter, närstående och vårdgrannar

-samarbete med jourläkare, konsultativt och i teamarbete

- att tillsammans med sjuksköterska utföra hembesök för psykiatrisk bedömning och läkemedelsadministrering (teambesök)

Jourenheten verkar även som ett stöd för övriga team på mottagningen för de patienter som är i behov av intensifierade psykiatriska insatser enligt F-ACT (Flexibel Assertive Community Treatment).

Arbetsuppgifterna bjuder på stor variation där den ena dagen sällan är den andra lik. Teamarbete är grunden för jourens arbete och det är alltid flera behandlare inkopplade på varje patient. Teamet arbetar fortlöpande med verksamhetsutveckling för att öka säkerheten och kvalitén på den vård som erbjuds.

Vi söker nu en engagerad skötare som vill vara med och skapa den moderna vården med oss.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som sjuksköterska är du van att arbeta självständig och anpassar dig lätt till de situationer du ställs inför. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens utveckling och i samarbete med dina kollegor verka för en modern och effektiv vård.

Behovet av timvikarier varierar men för närvarande söker vi främst en person som kan arbeta kvällar på vardagar.

Bakgrund
Vi söker dig som är utbildad skötare eller undersköterska. Vi tar också emot ansökan från dig som studerar på exempelvis läkar-, sjuksköterske-socionom, arbetsterapeut eller psykologprogrammet (med erfarenhet av omvårdnad). Vi ser gärna att du har erfarenhet från psykiatrisk öppenvård, heldygnsvård eller psykiatrisk akutverksamhet.

B-körkort är ett krav.

• Anställningsform: vid behov visstidsanställning
• Möjlighet till arbete kväll och helg
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-10-15.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Timanställd sjuksköterska sökes till Aleris Psykiatri AB, frivillig psykiat

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Aug 18
En del av Aleris Psykiatri AB

Aleris Psykiatri består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, akutverksamheter samt två heldygnsvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia, genom vilken vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi är inne i en utvecklingsperiod med fokus på patientsäkerhet, effektiva möten och vårdprocesser med balans i patientflöde och tidsbegränsade vårdperioder. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen.

Avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk avdelning som bedriver heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholm och Österåkers kommun. Vi har 16 vårdplatser för patienter med depression, bipolär sjukdom, kris- eller ångestproblematik. Vården bedrivs enligt HSL, enbart frivillig vård. På avdelningen är vi drygt 30 medarbetare, en trygg arbetsgrupp med lång erfarenhet.

Till avdelningen hör ett mobilt team, MÖT 151, som fungerar som en brygga mellan heldygnsvård och öppenvårdsmottagningarna och utför uppföljning via videokontakt, planerade hembesök, stödjande samtal och akuta bedömningar veckans alla dagar. Utöver det mobila teamet MÖT151 är även en dagsjukvård kopplad till avdelningen.

Personalen på avdelningarna är fördelad i två vårdlag bestående av sjuksköterska, skötare, läkare samt kurator. Vårdlagen har god administrativ uppbackning av våra medicinska sekreterare och i köket finns under vardagarna vårt trogna köksbiträde.

Vi söker nu en sjuksköterska som vill arbeta hos oss som timvikarie framöver, störst behov har vi vardagar dagtid. Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en psykiatrisk vårdavdelning så som medicindelning, provtagning, observation, rapportering, dokumentation, stödjande samtal och samordning. Bedömningar samt beslut om omvårdnadsinsatser ingår också i vårt dagliga arbete. Samverkan med närstående, öppenvård och andra instanser utgör också viktiga inslag. Individuell vård- och omvårdnadsplan skrivs för varje patient.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom psykiatri eller flerårig erfarenhet inom psykiatrisk heldygnsvård/psykiatrisk akutverksamhet men vi välkomnar även en ansökan från dig som nyutexaminerad och är påtagligt intresserad av psykiatri.

Om intresse finns kan även tjänstgöring i mobilt team bli aktuellt, körkort är en merit, men inget krav.

Goda kunskaper i det svenska språket är ett måste och erfarenhet av journalsystemet Take Care är ett plus.

Personliga egenskaper

Vi önskar att du som söker är motiverad och har lätt att motivera andra, att du vill göra ditt bästa och gärna bidra med goda idéer för att utveckla verksamheten. Vi hoppas att du har en riktigt god samarbetsförmåga och vill som oss, ha en fin stämning och roligt på arbetet för att kunna ge ditt bästa i kontakten med patienterna.

Å våra patienters räkning söker vi någon som vill kunna göra skillnad och ingjuta hopp.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

För information

Ellinor Pantefors

Sjuksköterska och enhetschef avdelning 151

0790 71 91 63

Ellinor.Pantefors@aleris.se

Ansök nu

Specialistläkare Aleris Psykiatri Rinkeby

Specialistläkare
Läs mer Aug 15
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och tydliga möjligheter att påverka vårdens utveckling? Vill du tillsammans med ett engagerat psykiatriskt vårdteam vara med och utveckla psykosvården i Järva, då är denna tjänst något för dig!

På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv för både våra patienter och medarbetare. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt för att möta behovet hos människor som behöver stöd och hjälp.

Om Aleris Psykiatri Rinkeby Psykos

Aleris Psykiatri Rinkeby är en av regionens största specialistpsykiatriska mottagningar inriktad mot psykos och komplex allmänpsykiatri. Vi verkar i upptagningsområdet Spånga-Tensta, Rinkeby-Kista och vårt arbete utförs i nära samverkan med stadsdelarnas vårdgrannar och myndigheter. Psykosmottagningen är samlokaliserad med vår allmänpsykiatriska verksamhet (SIA-teamet) och vår mobila Jour och Akutverksamhet. Det ger oss möjligheten att arbeta både flexibelt och med snabba insatser. Psykosmottagningen är organiserad i tre vårdteam med uppdraget utredning, behandling och rehabilitering vid nydebuterad psykos och psykossjukdom. Just nu pågår utvecklingsarbete med införande av F-ACT modellen som arbetsform och implementering av de nya nationella vårdförloppen vid psykos.

Om arbetet och din utveckling
Som specialistläkare på Aleris Psykiatri Rinkeby Psykos kommer du få ett omväxlande arbete i ett engagerat psykiatriskt team. Vi är måna om att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö där det finns tid i veckoschemat för både intern och extern samverkan, administration och fortbildning. Att vi är en stor arbetsplats ger även möjlighet till brett kollegialt stöd och kunskapsutbyte över team- och professionsgränser. Vi tar emot både AT läkare och ST läkare som gör sina placeringar i psykosverksamheten, där du som specialistläkare har en viktig roll som handledare. För din introduktion har vi ett strukturerat onboardingprogram där du kommer ha avsatt tid för både utbildning och mentorsträffar. Vi ser vidareutbildning och kontinuerlig kompetensutveckling som självklara inslag för specialistläkaren.

Om dig vi söker

Vi söker dig som sätter patienten i centrum, har en god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för psykosvård.

Övrigt

Ordinarie arbetstid är heltid dagtid vardagar. Vi erbjuder ett friskvårdsbidrag, tjänstepension , flertalet försäkringar och en förmånsportal med olika erbjudanden till medarbetarna. För dig som önskar ger vi även möjlighet till arbete hemifrån med distanskontakter.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker tjänsten låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2023-09-29. Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Cecilia Hernestam på tel. 08-12889489

Hoppas att vi hörs!

Ansök nu

Läkare

Läkare
Läs mer Aug 29
Om Aleris Psykiatri

Aleris Psykiatri Spånga ligger nära Spånga centrum och är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som riktar sig till personer över 18 år boende huvudsakligen i Spånga-Tensta stadsdel.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv.

Om Aleris Spånga

Aleris Psykiatri Spånga är en specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som främst vänder sig till personer över 25 år med psykisk ohälsa. Vi är en arbetsgrupp bestående av specialistläkare, psykologer, sjuksköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeuter och administrativ personal. Mottagningen ligger nära Spånga Torg med goda kommunikationer i form av pendeltåg och bussar samt med parkeringsmöjlighet precis utanför.

Vi månar om varandra och ser en god arbetsmiljö/trivsel som en förutsättning för att kunna genomföra god vård.

Om arbetet och din utveckling

I arbetsuppgifterna ingår bla bedömningar, utredningar, läkemedelsbehandling med mera.

Som person

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt verkar för ett gott arbetsklimat. Du är van att arbeta självständigt men trivs med att arbeta i team tillsammans med andra professioner som är specialister inom sina områden. Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för att göra skillnad för patienten.

Bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Arbetslivserfarenhet från psykiatri, primärvård eller arbetslivsinriktad rehabilitering är meriterande.

Övrigt

Anställningsform: visstidsanställning

Arbetstid: heltid

Tillträde: enligt överenskommelse

Individuell lönesättning tillämpas

Kollektivavtal finns

Friskvårdsbidrag

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2023-09-17 men i och med att vi intervjuar löpande rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Åström på telefon 08-128 89 209

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Leg Sjuksköterska Aleris Psykiatri Rinkeby

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Aug 8
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och tydliga möjligheter att påverka vårdens utveckling? Vill du tillsammans med ett engagerat psykiatriskt vårdteam vara med och utveckla psykosvården i Järva, då är denna tjänst något för dig!

På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv för både våra patienter och medarbetare. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt för att möta behovet hos människor som behöver stöd och hjälp.

Om Aleris Psykiatri Rinkeby

På Aleris Psykiatri i Rinkeby bedriver vi vård inriktad mot psykossjukdom och komplex allmänpsykiatri. Du kommer ha din tjänst i ett av våra multiprofessionella team på Psykosmottagningen där du tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor arbetar för att ge en effektiv och patientcentrerad vård. Vi värnar om en arbetsmiljö som präglas av omtänksamhet och hjälpsamhet och är stolta över att vara en viktig vårdgivare i en utsatt del av Stockholm. Som sjuksköterska hos oss kommer du att få en spännande tjänst med goda förutsättningar att växa i din yrkesroll. Vi ser vidareutbildning och kontinuerlig kompetensutveckling som ett självklart inslag i vår arbetsvardag.

Arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter är psykiatrisk omvårdnad, läkemedelsadministrering/uppföljning och samordning av vård- och stödinsatser. Som nyanställd får du en mentor och en strukturerad introduktionsperiod.

Om dig vi söker

Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som sjuksköterska är du van att arbeta självständigt mot uppsatta mål och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens pågående utvecklingsarbete.

Bakgrund
Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av arbete inom psykiatri.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Friskvårdsbidrag
• Förmånsportal med erbjudanden till medarbetarna inom Aleris

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Löpande rekrytering. Sista ansökningsdag är 2023-08-31. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Hernestam på tel. 08-12889489.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Specialistläkare till Aleris Psykiatri Rinkeby Psykos

Specialistläkare
Läs mer Maj 2
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och tydliga möjligheter att påverka vårdens utveckling? Vill du tillsammans med ett engagerat psykiatriskt vårdteam vara med och utveckla psykosvården i Järva, då är denna tjänst något för dig!

På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv för både våra patienter och medarbetare. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt för att möta behovet hos människor som behöver stöd och hjälp.

Om Aleris Psykiatri Rinkeby Psykos

Aleris Psykiatri Rinkeby är en av regionens största specialistpsykiatriska mottagningar inriktad mot psykos och komplex allmänpsykiatri. Vi verkar i upptagningsområdet Spånga-Tensta, Rinkeby-Kista och vårt arbete utförs i nära samverkan med stadsdelarnas vårdgrannar och myndigheter. Psykosmottagningen är samlokaliserad med vår allmänpsykiatriska verksamhet (SIA-teamet) och vår mobila Jour och Akutverksamhet. Det ger oss möjligheten att arbeta både flexibelt och med snabba insatser. Psykosmottagningen är organiserad i tre vårdteam med uppdraget utredning, behandling och rehabilitering vid nydebuterad psykos och psykossjukdom. Just nu pågår utvecklingsarbete med införande av F-ACT modellen som arbetsform och implementering av de nya nationella vårdförloppen vid psykos.

Om arbetet och din utveckling
Som specialistläkare på Aleris Psykiatri Rinkeby Psykos kommer du få ett omväxlande arbete i ett engagerat psykiatriskt team. Vi är måna om att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö där det finns tid i veckoschemat för både intern och extern samverkan, administration och fortbildning. Att vi är en stor arbetsplats ger även möjlighet till brett kollegialt stöd och kunskapsutbyte över team- och professionsgränser. Vi tar emot både AT läkare och ST läkare som gör sina placeringar i psykosverksamheten, där du som specialistläkare har en viktig roll som handledare. För din introduktion har vi ett strukturerat onboardingprogram där du kommer ha avsatt tid för både utbildning och mentorsträffar. Vi ser vidareutbildning och kontinuerlig kompetensutveckling som självklara inslag för specialistläkaren.

Om dig vi söker

Vi söker dig som sätter patienten i centrum, har en god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för psykosvård.

Övrigt

Ordinarie arbetstid är heltid dagtid vardagar. Vi erbjuder ett friskvårdsbidrag, tjänstepension , flertalet försäkringar och en förmånsportal med olika erbjudanden till medarbetarna. För dig som önskar ger vi även möjlighet till arbete hemifrån med distanskontakter.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker tjänsten låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2023-07-31. Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Cecilia Hernestam på tel. 08-12889489

Hoppas att vi hörs!

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till psykosmottagning Aleris psykiatri

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 14
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Aleris Psykiatri är en verksamhet i Järva och nordöstra Stockholm med ca 500 medarbetare som arbetar på 18 enheter. Vi erbjuder öppen- och heldygnsvård inom allmänpsykiatri och psykosvård. Vi har bland annat en psykoterapienhet, två mottagningar för unga vuxna, en mottagning för transkulturell psykiatri samt en neuropsykiatrisk utredningsenhet. Aleris Psykiatri arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm. Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia. Vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård.

Om Aleris Psykiatri Rinkeby Psykosmottagning
Psykosmottagningen i Rinkeby är organiserad i tre team inriktat mot utredning och behandling vid förstagångsinsjuknande i psykos samt vård vid schizofrenispektrumtillstånd. Övergripande målsättningar i behandlingsarbetet är att höja livskvalitet, förhindra återinsjuknande och verka för social- och arbetsmässig rehabilitering. Vi arbetar utifrån modellen Flexibel Assertive Community Treatment (F-ACT). Psykosmottagningen är samlokaliserad med vår allmänpsykiatriska verksamhet (SIA-teamet) och vår Jour och Akutverksamhet. Vi finns i nyrenoverade lokaler med god tillgänglighet.

Vi söker nu en engagerad sjuksköterska till ett av våra behandlingsteam!

Om arbetet och din utveckling
Hos oss kommer du att få en varierande tjänst med goda förutsättningar att växa i din yrkesroll. Som sjuksköterska bidrar du med din professionsspecifika kompetens för att tillsammans med teamet skapa en god och personcentrerad vård för våra patienter. I dina arbetsuppgifter ingår administrering av läkemedel, uppföljning av medicinering, hälsosamtal och att tillsammans med Case manager samordna patientens behov av vård, omsorg och behandling.

Teamarbete och hembesök är en viktig del av arbetet, både för att möta patienternas behov men också för att säkerställa en god arbetsmiljö där teamet tillsammans tar ansvar för patienter med utökade vårdbehov.

Om dig vi söker

Som person

Vi söker dig som värnar om att ge ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Du är van att arbeta självständigt mot uppsatta mål och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Du har god samarbetsanda och goda kommunikationsfärdigheter. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens utveckling och i samarbete med dina kollegor verka för en patientcentrerad och effektiv vård.

Bakgrund
Du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är specialistutbildning inom psykiatri samt erfarenhet av arbete inom psykiatri och/eller beroendevård.

Övrigt

• Anställningsform: tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Bakgrundskontroll ingår i rekryteringsprocessen
• Friskvårdbidrag á 3500 kronor/år
• Rabatter hos flertalet gymleverantörer
• Rabatt vid linsbyte – RLE operation
• Ersättning för sjukvårdskostnader upp till högkostnadsskydd
• Influensavaccin
• Kollektivavtal – inkluderar tjänstepension och försäkringar
• Fler semesterdagar vid 40 års ålder
• Rabatt vid hälsoundersökning

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-07-14, vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tf Enhetschef Fanny Holmkvist på tel. 08-12889446.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Underläkare

Läkare
Läs mer Maj 5
Om Aleris Psykiatri

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om oss, arbetet och din utveckling

Som underläkare på vår mottagning Aleris Psykiatri Kista kommer du vara en del i våra team som präglas av nytänkande och utveckling. På mottagningen har vi tre team. Teamet för unga, behandlingsteamet och teamet med fokus på trauma och stress utifrån migrationserfarenhet. Vilket innebär att du får en bred kompetens och utveckling.

Det dagliga vårdarbetet är tvärprofessionellt. Som underläkare deltar du i hela vårdprocessen med utredning, bedömning, utvärdering, vårdplanering och medicinsk behandling. Du arbetar tillsammans med fast vårdkontakt och patient gentemot teamets övriga yrkesgrupper där ytterligare insatser behövs. Du är delaktig vid behandlingskonferenser och deltar i samverkan med vårdgrannar och andra aktörer.

Vi som arbetar på mottagningen är leg psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, arbetsterapeut/rehabkoordinator, specialistläkare och underläkare samt medicinska sekreterare, enhetschef och biträdande enhetschefer. Teamen består av medarbetare i alla åldrar, en hög kompetens och erfarenhet. Samt en gemensam värdegrund för alla människors lika värde.

Vi strävar efter en god arbetsmiljö för medarbetarna och jobbar aktivt med verksamhetsutveckling i syfte att bland annat minska belastningen av administrativt arbete.

Till vår hjälp har vi inom Aleris Psykiatri ett jourteam, psykosenhet samt enhet för intensiv allmänpsykiatri för patienter med behov som inte en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning kan möta. Vid behov av slutenvård samarbetar vi med Norra Stockholms Psykiatri och våra egna avdelningar på Danderyds sjukhus.

Vi har god tillgång på läkare och andra yrkeskategorier med olika inriktningar på hela mottagningen i Kista. Våra medarbetare har en hög kompetensnivå, men framför allt en stor portion humor och trots ett ofta tungt arbete har vi dagligen många glada skratt tillsammans. Stolthet över arbetet, gott samarbete och en god stämning kännetecknar verksamheten.

Vi har goda samverkanskanaler med sjukvård och samhällsaktörer.

Ofta har vi randande ST/AT-läkare, sköterske-, psykolog- eller sekreterar-studenter på mottagningen.

Verksamhetschef är läkare, enhetschef sjuksköterska och biträdande enhetschefer sjuksköterska, psykolog och psykoterapeut.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god vård, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som läkare behöver du kunna arbeta självständigt och i team och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför med god möjlighet till handledning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bakgrund
Du som söker är legitimera läkare . Vi söker dig som värnar om att sätta patienten i centrum och som genom din professionalitet upprätthåller god kvalitet i patientarbetet.

Övrigt

• Anställningsform: Vikariat
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Omfattning: Hel eller deltid
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal och försäkringar

Ansökan och kontakt

Vi hoppas du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter i vårat rekryteringsverktyg på denna sida.

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2023-07-12 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta marianne.hedmark@aleris.se

Välkommen!

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Psykolog till ny digital psykiatrimottagning

Psykolog
Läs mer Maj 19
En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Vill du tillsammans med ett engagerat team vara med och bygga upp en ny psykiatrisk mottagning med fokus på digital vård, då är detta något för dig.

Om Aleris Psykiatri
Aleris har lång erfarenhet av att bedriva specialiserad psykiatri. Vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi strävar efter enkelhet, innovation och att vara ansvarsfulla. Med snabba beslutsvägar och tydligt ledarskap är vi snabbfotade och ledande inom psykiatrisk vård.

Om arbetet och vad vi erbjuder dig

Vi söker nu en engagerad psykolog som vill arbeta med digital öppenvårdspsykiatri på vår nya digitala mottagning. Du kommer att arbeta med:

• Bedömningssamtal via video
• Digital psykologisk behandling
• Bistå enhetschef i utvecklingen av verksamheten

Arbetet kommer att ske på distans, i våra lokaler vid Danderyds sjukhus eller centralt vid Hötorget. Det finns goda möjligheter till ett flexibelt arbetssätt.

Eftersom mottagningen är nystartad så kommer du självklart att ha en viktig roll i att utveckla och forma verksamheten genom att vara delaktig i utformning av rutiner, riktlinjer och vårdprocesser.

Om dig vi söker

Som person
Vi söker dig som brinner för modern psykologisk behandling. Du drivs av att öka tillgänglighet och effektivitet inom psykiatrin genom digitalt patientarbete. Som person är du trygg, prestigelös, empatisk och har lätt att samarbeta. Du är självgående, initiativtagande och strukturerad i ditt arbete.

Bakgrund

• Legitimerad psykolog med inriktning inom kognitiv beteendeterapi
• Erfarenhet av kliniskt arbete inom psykiatrin och/eller primärvården
• Erfarenhet av digitalt patientarbete
• God vana att hantera olika tekniska plattformar

Övrigt

• Anställningsform: Heltid, deltid eller timanställning
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsbidrag
• Sjukvårdsförmåner och försäkringar

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2023-06-27 men i och med att vi intervjuar löpande rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Anderhell Öberg, enhetschef, på 070-0021940 eller lina.anderhell.oberg@aleris.se

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Sjuksköterska Aleris psykiatri Lidingö

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Apr 13
Om Aleris Psykiatri Lidingö

En del av Aleris Psykiatri AB.

Om oss: Aleris Psykiatri Lidingö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som erbjuder specialistpsykiatrisk utredning och behandling för personer över 18 år. Vår mottagning ligger centralt på Lidingö, precis vid Lidingöbron och nära allmänna kommunikationer. Hos oss arbetar olika yrkeskategorier enskilt och i team. Vi som arbetar här är psykiatriker, ST-läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, psykoterapeuter, administratörer, medicinska sekreterare samt enhetschefer. Vi utökar nu vår sjuksköterskegrupp med ytterligare en sjuksköterska.

Adress: Stjärnvägen 2, 181 50 Lidingö

Om arbetet: Ditt arbete kommer att vara omväxlande och ske nära samarbete med läkare och övriga yrkeskategorier på mottagningen. Du stöttar patienter till återhämtning från psykisk ohälsa. Utöver sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, såsom medicinuppföljning, medicindelningar och registerregistreringar, kommer du att vara fast vårdkontakt till patienter samt erbjuda stöd- och krissamtal och anhörigstöd.

Om dig som person: Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Arbetet präglas av variation, det är viktigt med initiativförmåga och att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi tror också att Du trivs bra med många dagliga sociala kontakter och har lätt för att samarbeta.

Bakgrund

• Sjuksköterskeutbildning.
• Du får gärna ha tidigare erfarenhet inom psykiatrin och/eller vidareutbildning såsom grundutbildning i psykoterapi (steg 1) eller specialistsjuksköterskeutbildning med inriktning mot psykiatrisk vård (VUB).

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetet.

Övrigt:

• Anställningsform: tills vidare
• Tjänstgöringsgrad: heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt: Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 12 maj, men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa enhetschef Sotiris Greveniotis eller bitr. enhetschef Julia Jonaszon på telefonnummer 08 128 893 00.

Välkommen!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Timanställd sjuksköterska sökes till Aleris Psykiatri AB, frivillig psykiat

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Apr 25
En del av Aleris Psykiatri AB

Aleris Psykiatri består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, akutverksamheter samt två heldygnsvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia, genom vilken vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi är inne i en utvecklingsperiod med fokus på patientsäkerhet, effektiva möten och vårdprocesser med balans i patientflöde och tidsbegränsade vårdperioder. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen.

Avdelning 151 är en allmänpsykiatrisk avdelning som bedriver heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholm och Österåkers kommun. Vi har 16 vårdplatser för patienter med depression, bipolär sjukdom, kris- eller ångestproblematik. Vården bedrivs enligt HSL, enbart frivillig vård. På avdelningen är vi drygt 30 medarbetare, en trygg arbetsgrupp med lång erfarenhet.

Till avdelningen hör ett mobilt team, MÖT 151, som fungerar som en brygga mellan heldygnsvård och öppenvårdsmottagningarna och utför uppföljning via videokontakt, planerade hembesök, stödjande samtal och akuta bedömningar veckans alla dagar. Utöver det mobila teamet MÖT151 är även en dagsjukvård kopplad till avdelningen.

Personalen på avdelningarna är fördelad i två vårdlag bestående av sjuksköterska, skötare, läkare samt kurator. Vårdlagen har god administrativ uppbackning av våra medicinska sekreterare och i köket finns under vardagarna vårt trogna köksbiträde.

Vi söker nu en sjuksköterska som vill arbeta hos oss som timvikarie framöver - hjärtligt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en psykiatrisk vårdavdelning så som medicindelning, provtagning, observation, rapportering, dokumentation, stödjande samtal och samordning. Bedömningar samt beslut om omvårdnadsinsatser ingår också i vårt dagliga arbete. Samverkan med närstående, öppenvård och andra instanser utgör också viktiga inslag. Individuell vård- och omvårdnadsplan skrivs för varje patient.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom psykiatri eller flerårig erfarenhet inom psykiatrisk heldygnsvård/psykiatrisk akutverksamhet men vi välkomnar även en ansökan från dig som nyutexaminerad och är påtagligt intresserad av psykiatri.

Om intresse finns kan även tjänstgöring i mobilt team bli aktuellt, körkort är en merit, men inget krav.

Goda kunskaper i det svenska språket är ett måste och erfarenhet av journalsystemet Take Care är ett plus.

Personliga egenskaper

Vi önskar att du som söker är motiverad och har lätt att motivera andra, att du vill göra ditt bästa och gärna bidra med goda idéer för att utveckla verksamheten. Vi hoppas att du har en riktigt god samarbetsförmåga och vill som oss, ha en fin stämning och roligt på arbetet för att kunna ge ditt bästa i kontakten med patienterna.

Å våra patienters räkning söker vi någon som vill kunna göra skillnad och ingjuta hopp.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

För information

Ellinor Pantefors

Sjuksköterska och enhetschef avdelning 151

0790 71 91 63

Ellinor.Pantefors@aleris.se

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till psykosmottagning Aleris psykiatri

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Apr 14
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och tydliga möjligheter att delta i verksamhetsutveckling?

Aleris Psykiatri är en verksamhet i Järva och nordöstra Stockholm med ca 500 medarbetare som arbetar på 18 enheter. Vi erbjuder öppen- och heldygnsvård inom allmänpsykiatri och psykosvård. Vi har bland annat en psykoterapienhet, två mottagningar för unga vuxna, en mottagning för transkulturell psykiatri samt en neuropsykiatrisk utredningsenhet. Aleris Psykiatri arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm. Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia. Vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård.

Om Aleris Psykiatri Rinkeby Psykosmottagning
Psykosmottagningen i Rinkeby är organiserad i tre team inriktat mot utredning och behandling vid förstagångsinsjuknande i psykos samt vård vid schizofrenispektrumtillstånd. Övergripande målsättningar i behandlingsarbetet är att höja livskvalitet, förhindra återinsjuknande och verka för social- och arbetsmässig rehabilitering. Vi arbetar utifrån modellen Flexibel Assertive Community Treatment (F-ACT). Psykosmottagningen är samlokaliserad med vår allmänpsykiatriska verksamhet (SIA-teamet) och vår Jour och Akutverksamhet. Vi finns i nyrenoverade lokaler med god tillgänglighet.

Vi söker nu en engagerad sjuksköterska till ett av våra behandlingsteam!

Om arbetet och din utveckling
Hos oss kommer du att få en varierande tjänst med goda förutsättningar att växa i din yrkesroll. Som sjuksköterska bidrar du med din professionsspecifika kompetens för att tillsammans med teamet skapa en god och personcentrerad vård för våra patienter. I dina arbetsuppgifter ingår administrering av läkemedel, uppföljning av medicinering, hälsosamtal och att tillsammans med Case manager samordna patientens behov av vård, omsorg och behandling.

Teamarbete och hembesök är en viktig del av arbetet, både för att möta patienternas behov men också för att säkerställa en god arbetsmiljö där teamet tillsammans tar ansvar för patienter med utökade vårdbehov.

Om dig vi söker

Som person

Vi söker dig som värnar om att ge ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Du är van att arbeta självständigt mot uppsatta mål och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Du har god samarbetsanda och goda kommunikationsfärdigheter. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens utveckling och i samarbete med dina kollegor verka för en patientcentrerad och effektiv vård.

Bakgrund
Du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är specialistutbildning inom psykiatri samt erfarenhet av arbete inom psykiatri och/eller beroendevård.

Övrigt

• Anställningsform: tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Bakgrundskontroll ingår i rekryteringsprocessen
• Friskvårdbidrag á 3500 kronor/år
• Rabatter hos flertalet gymleverantörer
• Rabatt vid linsbyte – RLE operation
• Ersättning för sjukvårdskostnader upp till högkostnadsskydd
• Influensavaccin
• Kollektivavtal – inkluderar tjänstepension och försäkringar
• Fler semesterdagar vid 40 års ålder
• Rabatt vid hälsoundersökning

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-05-14, vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tf Enhetschef Fanny Holmkvist på tel. 08-12889446.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Timanställd sjuksköterska sökes till Aleris Psykiatri AB, frivillig psykiat

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Läs mer Mar 27
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Aleris Psykiatri består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, akutverksamheter samt två heldygnsvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia, genom vilken vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi är inne i en utvecklingsperiod med fokus på patientsäkerhet, effektiva möten och vårdprocesser med balans i patientflöde och tidsbegränsade vårdperioder. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen.

Avdelning 150 och 151 är psykiatriska avdelningar (psykos/allmänpsykiatri) som bedriver heldygnsvård för vuxna över 18 år boende i Danderyd, Täby, Vallentuna, Lidingö, Vaxholm och Österåkers kommun. Vi har 16 vårdplatser för patienter med psykossjukdom, depression, bipolär sjukdom, kris- eller ångestproblematik. Vården bedrivs enligt HSL, enbart frivillig vård. På avdelningarna är vi drygt 30 medarbetare (på vardera), trygga arbetsgrupper med lång erfarenhet.

Till avdelningarna hör varsitt mobilt team, MÖT 150/151, som fungerar som en brygga mellan heldygnsvård och öppenvårdsmottagningarna och utför uppföljning via videokontakt, planerade hembesök, stödjande samtal och akuta bedömningar veckans alla dagar.

Personalen på avdelningarna är fördelad i två vårdlag bestående av sjuksköterska, skötare, läkare samt kurator. Vårdlagen har god administrativ uppbackning av våra medicinska sekreterare och i köket finns under vardagarna vårt trogna köksbiträde.

Vi söker nu en sjuksköterska som vill arbeta hos oss som timvikarie framöver - hjärtligt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en psykiatrisk vårdavdelning så som medicindelning, provtagning, observation, rapportering, dokumentation, stödjande samtal och samordning. Bedömningar samt beslut om omvårdnadsinsatser ingår också i vårt dagliga arbete. Samverkan med närstående, öppenvård och andra instanser utgör också viktiga inslag. Individuell vård- och omvårdnadsplan skrivs för varje patient.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom psykiatri eller flerårig erfarenhet inom psykiatrisk heldygnsvård/psykiatrisk akutverksamhet men vi välkomnar även en ansökan från dig som nyutexaminerad och är påtagligt intresserad av psykiatri.

Om intresse finns kan även tjänstgöring i mobilt team (MÖT 150/151) bli aktuellt, körkort är en merit, men inget krav.

Goda kunskaper i det svenska språket är ett måste och erfarenhet av journalsystemet Take Care är ett plus.

Personliga egenskaper

Vi önskar att du som söker är motiverad och har lätt att motivera andra, att du vill göra ditt bästa och gärna bidra med goda idéer för att utveckla verksamheten. Vi hoppas att du har en riktigt god samarbetsförmåga och vill som oss, ha en fin stämning och roligt på arbetet för att kunna ge ditt bästa i kontakten med patienterna.

Å våra patienters räkning söker vi någon som vill kunna göra skillnad och ingjuta hopp.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

För information

Ghazal Valatabar

Sjuksköterska och tf enhetschef för avdelning 150

0790719171

Ghazal.Valatabar@aleris.se

Ellinor Pantefors

Sjuksköterska och enhetschef för avdelning 151

0790 71 91 63

Ellinor.Pantefors@aleris.se

Ansök nu

ST- läkare vuxen psykiatri

ST-läkare
Läs mer Apr 13
Om Aleris Psykiatri Ledning

En del av Aleris Psykiatri AB.

ST läkare inom vuxen psykiatri sökes

Söker du en trevlig arbetsplats med en välorganiserad och strukturerad ST-tjänstgöring, korta beslutsvägar och stora möjligheter att delta och engagera dig verksamhetens utveckling? Då har du hamnat rätt!

Aleris Psykiatri bedriver specialistpsykiatrisk vård inom såväl öppen- som heldygnsvård i Region Stockholm. Verksamheten är fördelad på tre sektioner. Allmänpsykiatri, psykos och akutpsykiatri fördelat på 24 enheter i Järva (stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta) och Nordost (kommunerna Danderyd, Lidingö, Täby, Vallentuna och Österåker). Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är att vara ”ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia” genom vilken vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen.

Vi är en verksamhet med cirka 500 medarbetare. Vi har bland annat en psykoterapienhet, två mottagningar för unga vuxna, en mottagning för transkulturell psykiatri samt en neuropsykiatrisk utredningsenhet. Vi har en nyöppnad ätstörningsenhet för patienter från 18 år. Vi utvecklar just nu även olika former av digital psykiatrisk specialistvård. Vi har en digital enhet som är under utveckling.

På Danderyds sjukhus har vi en attraktiv och lärorik jourenhet som tillsammans med våra två heldygnsvårdsavdelningar ansvarar för den akutpsykiatriska vården. Vi har avtal med Danderyds sjukhus om psykiatrisk konsultation inom somatisk vård under dygnets alla timmar. Inom Järvaområdet har vi, utöver ordinarie öppenvård, ett jour- och akutteam, JoA, samt en enhet för patienter med komplexa tillstånd med ökat vårdbehov.

Det dagliga vårdarbetet är tvärprofessionellt. Som ST-läkare deltar du i hela vårdprocessen med utredning, bedömning, utvärdering, vårdplanering och medicinska behandling. Du erbjuds kontinuerlig klinisk handledning och teoretisk utbildning.

Din ST-tjänstgöring utformas i ett genomtänkt välstrukturerat individuellt utbildningsprogram och dialog mellan dig, studierektorn och din huvudhandledare i enlighet med målbeskrivningen utifrån Socialstyrelsens bestämmelser. Du har gott om utrymme att delta i seminarier, kurser och konferenser och handleda yngre kollegor och leda team inom enheten.

Vi söker dig som är legitimerad läkare med stort intresse för psykiatri. Viktiga egenskaper är god samarbetsförmåga, engagemang i patientarbetet, flexibilitet och nyfikenhet på utvecklingsarbete samt att tänka i nya banor är något vi värderar högt.

Övrig information:

Vi erbjuder även:

Friskvårdbidrag á 3500 kronor/år

Rabatter hos flertalet gymleverantörer

Rabatt vid linsbyte – RLE operation

Ersättning för sjukvårdskostnader upp till högkostnadsskydd

Kollektivavtal – inkluderar tjänstepension och försäkringar

Löneväxling

Anställningsvillkor:

Anställningsform: tillsvidare, provanställning 6 månader tillämpas

Arbetstid per vecka: 40 timmar

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Lön: individuell lönesättning

Bakgrundskontroll ingår som en del i rekryteringsprocessen

Vi undanber oss kontakt med säljare av annons- och rekryteringstjänster

För information:

Christian Johansson Fagerlind
Verksamhetschef, verksamhetsområde 2
christian.johansson@aleris.se

Gelawej Bedar
ST studierektor, ST- chef
gelawej.bedar@aleris.se

Karin Jacobson
HR specialist
karin.jacobson@aleris.se

Ansök nu

Administratör/receptionist sökes till psykiatrisk öppenvårdsmottagning

Receptionist, telefonist
Läs mer Apr 3
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Om Aleris Psykiatri Rinkeby -en del av Aleris psykiatri AB

Mottagningen i Rinkeby är en av regionens största specialistpsykiatriska mottagningar. Vi består av tre vårdteam med uppdrag Psykos (Psykosmottagningen), ett vårdteam inriktat mot komplex allmänpsykiatri (SIA-teamet) och en Jour-och akutverksamhet (JoA). Tillsammans verkar vi för att ge specialistpsykiatrisk vård med hög kvalitet till personer boende i stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta. Vi finns i nyrenoverade lokaler med god tillgänglighet.

Vi söker nu en engagerad receptionist/ administratör som vill vara med och bygga upp en effektiv och stabil administrativ funktion inom enheten.

Om arbetet och din utveckling

Hos oss kommer du att få en varierande tjänst med goda förutsättningar att växa i din yrkesroll. Du kommer att ingå i ett administrativt team tillsammans med medicinska sekreterare på mottagningen som har veckovisa möten med den lokala ledningsgruppen och gott stöd avseende support och utbildning.

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara arbete i reception med registrering av patientbesök, administrativa arbetsuppgifter och handläggning av vårdavgifter i kassafunktion. Du kommer att jobba med erfaren personal.

Om dig vi söker

Som person

Vi söker dig som värnar om att ge ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i mötet med patienter och kollegor. Som receptionist/ administratör är du van att arbeta självständigt anpassar dig lätt till nya uppgifter. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens utveckling.

Bakgrund

Vi söker dig som har relevant gymnasieutbildning och som har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt har god datorvana. Erfarenhet av administrativa uppgifter inom sjukvården är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker någon som är kommunikativ och serviceinriktad med god problemlösande förmåga.

Övrigt:

· Anställningsform: visstidsanställning tom 2023-12-31, heltid. Eventuellt med möjlighet till förlängning

· Tillträde: enligt överenskommelse

· Individuell lönesättning

· Friskvårdsersättning, 3500kr/år

· Kollektivavtal finns

· Bakgrundskontroll ingår i rekryteringsprocessen

Ansökan och kontakt: Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 30/4 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tf Enhetschef Fanny Holmkvist, telefon: 08-128 89 446

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Medicinsk sekreterare sökes till psykiatrisk öppenvårdsmottagning

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Mar 20
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

Om Aleris Psykiatri Rinkeby -en del av Aleris psykiatri AB

Mottagningen i Rinkeby är en av regionens största specialistpsykiatriska mottagningar. Vi består av tre vårdteam med uppdrag Psykos (Psykosmottagningen), ett vårdteam inriktat mot komplex allmänpsykiatri (SIA-teamet) och en Jour-och akutverksamhet (JoA). Tillsammans verkar vi för att ge specialistpsykiatrisk vård med hög kvalitet till personer boende i stadsdelarna Rinkeby-Kista och Spånga-Tensta. Vi finns i nyrenoverade lokaler med god tillgänglighet.

Vi söker nu en engagerad medicinsk sekreterare som vill vara med och bygga upp en effektiv och stabil administrativ funktion inom enheten.

Om arbetet och din utveckling
Hos oss kommer du att få en varierande tjänst med goda förutsättningar att växa i din yrkesroll. Du kommer att ingå i ett administrativt team om fyra medicinska sekreterare på mottagningen som har veckovisa möten med den lokala ledningsgruppen och gott stöd avseende support och utbildning.

Om dig vi söker

Som person
Vi söker dig som värnar om att ge ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i i mötet med patienter och kollegor. Som medicinsk sekreterare är du van att arbeta självständigt mot uppsatta mål och anpassar dig lätt till nya uppgifter. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens utveckling.

Bakgrund
Du är medicinsk sekreterare gärna med erfarenhet av arbete inom psykiatri. Meriterande är erfarenhet av journalföringssystemet Take Care samt BI-verktyget Qlick sense. Finns det även intresse för och/eller vana av att hålla i utbildningsinsatser för personalgrupper är det ett extra plus.

Övrigt:

• Anställningsform: tillsvidareanställning, heltid (vi tillämpar 6 månaders provanställning)
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Friskvårdsersättning, 3500kr/år
• Kollektivavtal finns
• Bakgrundskontroll ingår i rekryteringsprocessen

Ansökan och kontakt: Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 20/4 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tf Enhetschef Fanny Holmkvist, telefon: 08-128 89 446

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Specialistläkare psykiatri

Läkare
Läs mer Mar 20
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om oss, arbetet och din utveckling

Som överläkare på Aleris Psykiatri Kista Unga Vuxna kommer du vara en del i vårt team som präglas av nytänkande och utveckling.

Det dagliga vårdarbetet är tvärprofessionellt. Som överläkare deltar du i hela vårdprocessen med utredning, bedömning, utvärdering, vårdplanering och medicinsk behandling. Du arbetar tillsammans med fast vårdkontakt och patient gentemot teamets övriga yrkesgrupper där ytterligare insatser behövs. Du är delaktig vid behandlingskonferenser och deltar i samverkan med vårdgrannar och andra aktörer.

Vi som arbetar på mottagningen är leg psykologer, psykoterapeuter, sjuksköterskor, arbetsterapeut/rehabkoordinator, specialistläkare och underläkare samt medicinska sekreterare, enhetschef och biträdande enhetschef. Teamet består av medarbetare i alla åldrar, en hög kompetens och erfarenhet. Samt en gemensam värdegrund för alla människors lika värde.

Vi strävar efter en god arbetsmiljö för medarbetarna och jobbar aktivt med verksamhetsutveckling i syfte att bland annat minska belastningen av administrativt arbete.

Till vår hjälp har vi inom Aleris Psykiatri ett jourteam, psykosenhet samt enhet för intensiv allmänpsykiatri för patienter med behov som inte en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning kan möta. Vid behov av slutenvård samarbetar vi med Norra Stockholms Psykiatri och våra egna avdelningar på Danderyds sjukhus.

Vi har god tillgång på läkare och andra yrkeskategorier med olika inriktningar på hela mottagningen i Kista. Våra medarbetare har en hög kompetensnivå, men framför allt en stor portion humor och trots ett ofta tungt arbete har vi dagligen många glada skratt tillsammans. Stolthet över arbetet, gott samarbete och en god stämning kännetecknar verksamheten.

Forsknings- och utvecklingsarbete uppmuntras. Utåtriktat arbete förekommer och vi vill att du deltar i förbättrings- och utvecklingsarbete. Vi har goda samverkanskanaler med sjukvård och samhällsaktörer.

Ofta har vi randande ST/AT-läkare, sköterske-, psykolog- eller sekreterar-studenter på mottagningen.

Verksamhetschef är läkare, enhetschef sjuksköterska och biträdande enhetschef sjuksköterska

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god vård, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som läkare är du van att arbeta självständigt och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens utveckling och i samarbete med dina kollegor verka för en modern och effektiv vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bakgrund
Du som söker är läkare med specialistkompetens inom psykiatri. Vi söker dig som värnar om att sätta patienten i centrum och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare med prövotid om 6 månader
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Omfattning: Hel eller deltid
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal och försäkringar

Ansökan och kontakt

Vi hoppas du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att fylla i dina uppgifter i vårat rekryteringsverktyg på denna sida.

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2023-04-30 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta marianne.hedmark@aleris.se

Välkommen!

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Specialistläkare i psykiatri sökes till ett unikt allmänpsykiatriskt specia

Specialistläkare
Läs mer Feb 10
Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och möjlighet att påverka vårdens utveckling? Gillar du teamarbete och vill vara med och utveckla den psykiatriska öppenvården i Järva, då är denna tjänst inom Sektionen för Intensiv Allmänpsykiatri något för dig!

På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt för att möta behovet hos människor som behöver stöd och hjälp, det är något vi gillar och även tycker utmärker oss. Flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om Aleris Psykiatri Rinkeby SIA-teamet
SIA står för Sektionen för Intensiv Allmänpsykiatri och har som uppdrag att erbjuda en intensifierad och flexibel vård för allmänpsykiatriska patienter med hög grad av komplexitet i sjukdomsbilden. Det innebär att våra patienter oftast har en eller flera diagnoser inom neuropsykiatriska tillstånd, affektiv sjukdom, trauma och/eller personlighetssyndrom samt behov av intensifierat behandlingsarbete som ej ryms inom sedvanligt allmänpsykiatriskt öppenvårdsarbete. Ofta träffar vi patienterna under flera behandlingsbesök per vecka, både på och utanför mottagningen. Teamarbete är grunden för vården i SIA. I teamet arbetar psykologer, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeut, kurator samt case manager. Det är alltid flera behandlare inkopplade på varje patient. Vissa av medlemmarna i teamet arbetar likväl i ett DBT-team på enheten som bedriver fullvärdig DBT. Utöver patientarbetet möts behandlare på teamkonferenser och i SIA:s egen kontinuerliga seminarieserie. Arbetsplatsen värderar högt att alla medarbetare ska trivas på arbetet och känna gemenskap, därav uppmuntras sociala aktiviteter såväl på som utanför arbetet. Vi tror på att ett kontinuerligt arbete mot ökad samhörighet, ett tryggt och öppet klimat också kommer att förbättra vår arbetsprestation.

Om arbetet och din utveckling

Som specialistläkare inom Aleris Psykiatri Rinkeby SIA-teamet har du ett omväxlande arbete i ett engagerat och kompetent psykiatriskt team. Eftersom teamet bedriver vård till en grupp som har en hög grad av komplexitet i sjukdomsbilden värdesätter vi teamarbete över olika yrkeskategorier i syfte att få en så omfattande helhetsbild som möjligt av svårigheter och förutsättningar. Detta märks i det dagliga arbetet bland annat genom att SIA är organiserat i en teammodell vilket innebär att besök med läkare sker tillsammans med annan behandlare. För att det ska vara hållbart för läkare och andra yrkesgrupper att arbeta teambaserat och intensifierat på detta sätt har vi en vårdplatslista med ett relativt litet antal patienter, vilket resulterat i att teamet, inklusive läkare, har god kännedom om alla patienter. Vi är måna om att skapa förutsättningar för en god arbetsmiljö där både tid för intern och extern samverkan, administration och fortbildning får plats i veckoschemat. Vi har ett strukturerat onboardingprogram där du får tid avsatt till introduktion. Vi ser även vidareutbildning och kontinuerlig kompetensutveckling som självklara inslag för specialistläkaren.

Om dig vi söker

• Du är specialistläkare inom psykiatri
• Du känner en nyfikenhet inför andra människor, deras svårigheter och resurser
• Du ser fram emot att arbeta med vård på ett flexibelt sätt utifrån individens aktuella förutsättningar
• Du vill arbeta i ett team och samarbeta med personer med annan yrkesbakgrund
• Du söker en social arbetsplats som värderar ett tryggt och öppet klimat

Övrig information

Förutom en företagskultur med god arbetsmiljö, korta beslutsvägar flexibilitet där medarbetarskap och nya idéer uppmuntras erbjuder vi

• Friskvårdbidrag á 3500 kronor/år
• Rabatter hos flertalet gymleverantörer
• Rabatt vid linsbyte – RLE operation
• Ersättning för sjukvårdskostnader upp till högkostnadsskydd
• Influensavaccin
• Kollektivavtal – inkluderar tjänstepension och försäkringar
• Fler semesterdagar vid 40 års ålder
• Löneväxling
• Rabatt vid hälsoundersökning
• Möjlighet till arbete hemifrån med distanskontakter en dag/vecka.

• Anställningsvillkor: tillsvidareanställning, provanställning 6 månader tillämpas
• Omfattning: heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse.
• Lön: individuell lönesättning
• Bakgrundskontroll ingår som en del i rekryteringsprocessen

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker tjänsten låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-04-15 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef/psykolog Cecilia Göransson på telefon 08-12 88 94 61 eller på mail cecilia.goransson@aleris.se, verksamhetschef/specialistläkare Christian Johansson Fagerlind på mail christian.johansson@aleris.se eller HR Karin Jacobsson på mail karin.jacobsson@aleris.se.

Hoppas att vi hörs!

Ansök nu

Leg Psykoterapeut/Leg Psykolog

Psykoterapeut
Läs mer Feb 20
Om Aleris Psykiatri

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Nu går en av våra leg psykoterapeuter i pension och vi söker därmed en kollega till vårt behandlingsteam i Kista

Är du den leg psykolog eller leg psykoterapeut med KBT inriktning som vi söker och intresserad av att arbeta med oss och våra patienter på vår allmänpsykiatriska mottagning Kista?

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och radiologi i Sverige, Norge, Danmark och Litauen.

Aleris Psykiatri består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, akutverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är ”Vi leder vägen till morgondagens hälsa och vård" genom vilken vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi är inne i en utvecklingsperiod med fokus på patientsäkerhet, effektiva möten och vårdprocesser med balans i patientflöde och tidsbegränsade vårdperioder. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen.

Vår verksamhet
Aleris Psykiatri, Kista är en av våra större specialistpsykiatriska mottagningar. Vår verksamhet är organiserad i tre enheter; ett team för unga vuxna i åldern 18-25, ett behandlingsteam för patienter i åldern 25-65, samt en verksamhet för trauma och stress patienter med migrationserfarenhet.

Vi söker nu en kollega till vårt behandlingsteam i åldern 25-65 år.

Vi arbetar med en tydlig struktur för utredning, behandling, uppföljning och rehabilitering. Vi är en utvecklingsorienterad verksamhet som fortlöpande jobbar med kvalitets- och processutveckling utifrån patientnytta, arbetsmiljö och ekonomi.

Om arbetet och din utveckling

Som leg psykoterapeut eller leg psykolog på vår mottagning för patienter med allmänpsykiatriska diagnoser kommer du att vara en del i ett etablerat team där arbetsmiljön är god och kompetensen hög.

Alla våra enheter i Kista präglas av nytänkande där ett kontinuerligt förbättringsarbete pågår. Vi har en god struktur som vi fortlöpande arbetar med för att bibehålla och utveckla. Vi har arbetsgrupper inom respektive mottagning som arbetar med lokala utvecklingsfrågor.

Vi som arbetar på mottagningen är sjuksköterskor, psykologer, psykoterapeuter, läkare, administratörer, arbetsterapeut/rehabkoordinator. Vi tar emot randande ST läkare från vårdcentral, AT läkare och sjuksköterskestudenter.

I din roll som terapeut/psykolog ingår att göra basutredningar på alla nya patienter, därefter erbjuda behandling individuellt och eller i grupp. Vi erbjuder handledning en gång i månaden och har team/behandlingskonferenser varje vecka, där vi bland annat drar ärenden gemensamt. Som psykolog gör man även neuropsykiatriska utredningar och har även handledning i detta.

Vi erbjuder våra nya patienter förberedande grupp innan behandling, för att det ska vara så välinformerade som möjligt inför sin behandling och att det får ut så mycket som möjligt av sin tid inom allmänpsykiatrin.

Om dig vi söker

Du som söker är leg psykoterapeut och eller leg psykolog med erfarenhet av psykiatri och ett stort intresse för den här patientgruppen.

Vi söker dig som värnar om att sätta patienten i centrum . Du har ett intresse av kvalitets- och förbättringsarbete. Ser vikten av en god arbetsmiljö där alla är med och bidrar till vårt positiva klimat.

Övrigt
Tjänsten är hel eller deltid. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension och flertalet försäkringar i vår förmånsportal.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker tjänsten låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag (psykiatrijobb@aleris.se)

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Marianne Hedmark på tel. 08-12889280

Sista ansökningsdag
20230402

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till specialistpsykiatrisk jourverksamhet

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 27
Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och tydliga möjligheter att delta i verksamhetsutveckling?

Aleris Psykiatri är en verksamhet i Järva och nordöstra Stockholm med ca 500 medarbetare som arbetar på 18 enheter. Vi erbjuder öppen- och heldygnsvård inom allmänpsykiatri och psykosvård. Vi har bland annat en psykoterapienhet, två mottagningar för unga vuxna, en mottagning för transkulturell psykiatri samt en neuropsykiatrisk utredningsenhet. Aleris Psykiatri arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm. Aleris Psykiatris vision är att vara ledande inom psykiatrisk vård med respekt och förståelse för individens unika historia. Vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård.

Om Jour-och akutenheten Aleris psykiatri
Jour-och akutenheten handlägger akut och planerad specialistpsykiatrisk vård alla dagar mellan kl 08-22. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm och har Järva som upptagningsområde.

Vi utgår från mottagningen i Rinkeby där vi sitter samlokaliserade med vår psykosmottagning och vår allmänpsykiatriska mottagning (SIA-teamet). Den mobila verksamheten är en stor del av uppdraget och patientkontakten sker i huvudsak via hembesök. Under hela arbetspasset finns en jourläkare kopplad till teamet och arbetet utförs i vårdpar, vanligen en sjuksköterska och en skötare/case manager.

Om arbetet och din utveckling
Hos oss kommer du att få en varierande tjänst med goda förutsättningar att växa i din yrkesroll. Som sjuksköterska bidrar du med din professionsspecifika kompetens för att tillsammans med teamet skapa en god och personcentrerad vård för våra patienter.

I arbetsuppgifterna ingår

• Telefonrådgivning med patienter, närstående och vårdgrannar
• Akuta psykiatriska bedömningar, bedömning av vårdnivå -i patientens bostad, via telefon/videobesök samt på mottagningen
• Samarbete med jourläkare, konsultativt och i teambesök
• Iordningställande och administrering av läkemedel
• utföra hembesök för psykiatrisk bedömning samt bevittna intag av läkemedel (teambesök)

Jourenheten samarbetar även med mottagningens psykosteam för de patienter som är i behov av intensifierade psykiatriska insatser enligt F-ACT (Flexibel Assertive Community Treatment).

Arbetsuppgifterna bjuder på stor variation där den ena dagen sällan är den andra lik. Teamarbete är grunden för jourens arbete och det är alltid flera behandlare inkopplade på varje patient. Teamet arbetar fortlöpande med verksamhetsutveckling för att öka säkerheten och kvalitén på den vård som erbjuds.

Vi söker nu en engagerad sjuksköterska som vill vara med och skapa den moderna vården med oss.

Om dig vi söker

Som person

Vi söker dig som värnar om att ge ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Du är van att arbeta självständigt mot uppsatta mål och anpassar dig lätt till de olika situationer du ställs inför. Du har god samarbetsanda och goda kommunikationsfärdigheter. Vi ser gärna att du vill engagera dig i verksamhetens utveckling och i samarbete med dina kollegor verka för en patientcentrerad och effektiv vård.

Bakgrund
Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av psykiatrisk vård. Det är meriterande men inte ett krav med specialistutbildning inom psykiatri.

Övrigt

• Schematjänstgöring med arbete var fjärde helg
• Anställningsform: tillsvidareanställning, heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Friskvårdsersättning 3500 kr/år
• Flextidsavtal
• Bakgrundskontroll ingår i rekryteringsprocessen

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-04-27, vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Fanny Holmkvist på tel. 08-12889446.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Läkare till Aleris Psykiatri Lidingö

Läkare
Läs mer Feb 14
Om Aleris Psykiatri Lidingö

En del av Aleris Psykiatri AB.

Om oss: Aleris Psykiatri Lidingö är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som erbjuder specialistpsykiatrisk utredning och behandling för personer över 18 år. Vår mottagning ligger centralt på Lidingö, precis vid Lidingöbron och nära allmänna kommunikationer. Hos oss arbetar olika yrkeskategorier enskilt och i team. Vi som arbetar här är psykiatriker, ST-läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, psykoterapeuter, administratörer, medicinska sekreterare samt enhetschefer. Vi utökar nu vår läkargrupp med ytterligare en läkare.

Adress: Stjärnvägen 2, 181 50 Lidingö

Om arbetet: Som överläkare deltar du i hela vårdprocessen med utredning, bedömning, utvärdering, vårdplanering och medicinsk behandling och arbetar i nära samarbete med övriga yrkeskategorier på mottagningen.

Om dig som person: Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Arbetet präglas av variation, det är viktigt med initiativförmåga och att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi tror också att du trivs bra med många dagliga sociala kontakter och har lätt för att samarbeta.

Bakgrund

• Specialistläkare i psykiatri

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet för arbetet.

Övrigt:

• Anställningsform: tills vidare
• Tjänstgöringsgrad: heltid
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt: Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 10 mars, men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa enhetschef Sotiris Greveniotis eller bitr. enhetschef Julia Jonaszon på telefonnummer 08 128 893 00.

Välkommen!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Legitimerad psykolog med intresse för Neuropsykiatri

Psykolog
Läs mer Feb 23
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Om Aleris Neuropsykiatri

Aleris Neuropsykiatri är en specialistmottagning som arbetar med det primära uppdraget att utföra neuropsykiatriska utredningar. Efter utredning utbildar vi patienterna som får diagnos och erbjuder KBT-baserad gruppintervention för de patienter som har exekutiva svårigheter. Vi handleder utredande psykologer vid andra mottagningar samt håller föreläsningar för PTP-psykologer. På vår mottagning arbetar vi tätt tillsammans i team bestående av psykologer, läkare och arbetsterapeut. Aleris Neuropsykiatri ingår i affärsområdet för digital utveckling och ett viktigt mål för verksamheten är att utveckla våra utredningsmetoder och med hjälp av tekniska innovationer och hjälpmedel skapa effektiva flöden och arbetssätt. Vi söker nu en engagerad och driven psykolog som vill bidra till vårt arbete och vara med att utveckla verksamheten.

Om arbetet och din utveckling

I arbetsuppgifterna ingår främst neuropsykiatriskt utredningsarbete, föreläsningar och gruppbehandlingar för patienter med neuropsykiatriska diagnoser. Vi är måna om att hålla oss uppdaterade kring aktuella riktlinjer och senaste forskningen och har handledning både internt och externt.

Om dig vi söker

Som person
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt verkar för ett gott arbetsklimat. Du är van att arbeta självständigt men trivs med att arbeta i team tillsammans med andra professioner som är specialister inom sina områden. Du har god förmåga till att självständigt planera och genomföra ditt arbete, såväl det patientrelaterade arbetet som det administrativa. Kollegor som känner dig väl beskriver dig som driven, innovativ, effektiv, flexibel och strukturerad.

Bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad psykolog, med kompetens inom kognitiv beteendeterapi samt erfarenhet inom neuropsykiatriskt utredningsarbete och behandling av dessa tillstånd.

Övrigt

Hos oss får du både intern ärendehandledning samt extern handledning med fokus på kunskapsfördjupning och uppdatering utifrån den senaste forskningen. Möjlighet finns att förlägga delar av arbetet hemifrån. Hos oss finns det blivande kollegor som på lunchen gillar att kallbada i Edsviken, springa backintervaller och promenera i de fina omgivningarna.

Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för neuropsykiatri och att du delar våra värderingar – omtanke, engagemang, professionalism och nytänkande.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6-månadersprovanställning
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2023-03-20 men i och med att vi intervjuar löpande rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Louise Frödell Larsson, louise.frodell@aleris.se

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu

Psykoterapeut/Psykolog

Psykoterapeut
Läs mer Jan 30
Om Aleris Psykiatri

En del av Aleris Psykiatri AB.

Nu går en av våra leg psykoterapeuter i pension och vi söker därmed en kollega till vårt team unga vuxna.

Är du den leg psykolog eller leg psykoterapeut som vi söker och intresserad av att arbeta med patienter på vår allmänpsykiatriska mottagning Kista unga vuxna.

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och radiologi i Sverige, Norge, Danmark och Litauen.

Aleris Psykiatri består av 18 enheter i nordöstra Stockholm och i Järva. Verksamheten innefattar allmänpsykiatri, psykosvård, akutverksamheter samt två slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Vi arbetar utifrån vårdavtal med region Stockholm.

Aleris Psykiatris vision är ”Vi leder vägen till morgondagens hälsa och vård" genom vilken vi erbjuder våra patienter och deras närstående hög tillgänglighet, delaktighet, gott bemötande och evidensbaserad vård. Vi är inne i en utvecklingsperiod med fokus på patientsäkerhet, effektiva möten och vårdprocesser med balans i patientflöde och tidsbegränsade vårdperioder. Vi lyfter särskilt fram nödvändigheten av rätt vårdnivå för varje patient både inom verksamheten och i samarbete med vårdgrannar och andra aktörer, ett arbete som utgår från specialistpsykiatrisk gränsdragning och LEON-principen.

Vår verksamhet
Aleris Psykiatri, Kista är en av våra större specialistpsykiatriska mottagningar. Vår verksamhet är organiserad i tre enheter; ett team för unga vuxna i åldern 18-25, ett behandlingsteam för patienter i åldern 25-65, samt en verksamhet för trauma och stress för patienter med migrationserfarenhet.

Vi söker nu en kollega till vårt team unga vuxna.

Vi arbetar med en tydlig struktur för utredning, behandling, uppföljning och rehabilitering. Vi är en utvecklingsorienterad verksamhet som fortlöpande jobbar med kvalitets- och processutveckling utifrån patientnytta, arbetsmiljö och ekonomi.

Om arbetet och din utveckling

Som leg psykoterapeut eller leg psykolog på vår mottagning för patienter med allmänpsykiatriska diagnoser. kommer du att vara en del i ett etablerat team där arbetsmiljön är god och kompetensen hög.

Alla våra enheter i Kista präglas av nytänkande där ett kontinuerligt förbättringsarbete pågår. Vi har en god struktur som vi fortlöpande arbetar med för att bibehålla och utveckla. Vi har arbetsgrupper inom respektive mottagning som arbetar med lokala utvecklingsfrågor.

Vi som arbetar på mottagningen är sjuksköterskor, psykologer, psykoterapeuter, läkare, administratörer, arbetsterapeut/rehabkoordinator. Vi tar emot randande ST läkare från vårdcentral, AT läkare och sjuksköterskestudenter.

I din roll som terapeut/psykolog ingår att göra basutredningar på alla nya patienter, därefter erbjuda behandling individuellt och eller i grupp. Vi erbjuder handledning en gång i månaden och har team/behandlingskonferenser varje vecka, där vi bland annat drar ärenden gemensamt. Som psykolog gör man även neuropsykiatriska utredningar och har även handledning i detta.

Om dig vi söker

Du som söker är leg psykoterapeut och eller leg psykolog med erfarenhet av psykiatri och ett stort intresse för den här patientgruppen.

Vi söker dig som värnar om att sätta patienten i centrum . Du har ett intresse av kvalitets- och förbättringsarbete. Ser vikten av en god arbetsmiljö där alla är med och bidrar till vårt positiva klimat.

Övrigt
Tjänsten är hel eller deltid. Vi erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension och flertalet försäkringar i vår förmånsportal.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker tjänsten låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag (psykiatrijobb@aleris.se)

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Marianne Hedmark på tel. 08-12889280

Sista ansökningsdag
20230315

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

Ansök nu