KFX HR-partner Skandinavien AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos KFX HR-partner Skandinavien AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Ekonomiassistent inom kundreskontra till bolag i Liljeholmen

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 30
Nytt
Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu en positiv och lättlärd ekonomiassistent på 100 %. Har du en utbildningsbakgrund inom ekonomi och/eller erfarenhet av ekonomirelaterat arbete? Då kan du vara den vi söker!

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Om företaget
Kunden är ett stort företag med svenskt huvudkontor beläget i Liljeholmen i södra Stockholm. Vår kund är en ledande teknisk distributör av installationsprodukter, verktyg och maskiner.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med kundreskontra och administration kring företagets fakturor. Ta emot och registrera betalningar, utreda felbetalningar, kravhantering. Därutöver tillkommer det mycket telefon och mailkontakt, begäran om fakturakopior, reskontrafrågor samt större utredningar.

Kvalifikationer
Den vi söker tycker om att sprida god stämning runt omkring sig och har nära till skratt. I ditt arbetssätt är du analytisk, strukturerad och organiserad. Du har en förmåga att kunna arbeta såväl självständigt som i grupp, en positiv inställning till att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och är snabblärd. Självklart har du också ett intresse för ekonomi!

För att vara kvalificerad för tjänsten har du gymnasial utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du tidigare har kommit i kontakt med liknande arbetsuppgifter genom antingen studier eller arbete. Vi ser det även som meriterande om du tidigare arbetat administrativt.

Övrigt
Tillträde för tjänsten är 11 augusti och intervjuer sker löpande, sök därför tjänsten redan idag! Arbetstiderna är 8.00 -16.45 och behovet är fram till december 2023. Du kommer att vara anställd av oss på KFX HR-partner men arbeta hos vår kund på Liljeholmen.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00.

Ansök nu

Kontorsassistent på deltid till IT-bolag på Kungsholmen

Kontorsreceptionist
Läs mer Jun 29
Om tjänsten
Söker du ett deltidsarbete med varierande arbetsuppgifter där du får ta mycket eget ansvar? Vill du arbeta på ett mindre bolag med att ge intern service till kollegor och kunder? Som kontorsassistent hos vår kund får du möjlighet till allt detta. Låter det intressant? Sök då tjänsten redan idag!

Tjänsten är på deltid 16 timmar per vecka med start i Augusti. Vår kund är ett mindre IT-bolag som har sitt kontor på Kungsholmen.

Om oss
KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
Viktigt är att du trivs med arbetsuppgifter som varierar från högt till lågt. I din roll ingår det att vara behjälplig där behovet finns, vilket bland annat innefattar:

• Hålla snyggt och rent i kontorets lokalert ex tömma diskmaskinen, rengöra kaffemaskinen och plocka undan efter möten
• Ansvara för inköp till kontoret och hantera befintliga samt nya avtal med leverantörer
• Planera och boka event, konferenser och tjänsteresor
• Ordna med frukost och fika samt inhandla blommor och presenter inför födelsedagar
• Assistera ledningen och övriga medarbetare med praktiska och administrativa arbetsuppgifter

Kvalifikationer
Vi söker dig som älskar att ge medarbetare och kunder det där lilla extra som gör att just du blir oumbärlig! Du har erfarenhet från serviceyrket med arbetsuppgifter som varierar från högt till lågt. Vidare har du goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift.

För att trivas som kontorsassistent är du servicemedveten, prestigelös och självgående. Du är social, positiv till förändringar och kommer med egna initiativ och kreativa idéer. Vidare har du ett noggrant, strukturerat och innovativt arbetssätt. Som företagets ansikte utåt förväntas du alltid vara trevlig, representativ och relationsbyggande.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i början på augusti. Du blir anställd konsult på KFX HR-partner och arbetar ute hos vår kund på Kungsholmen.

Samtliga frågor hänvisas till ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00. Du kan även maila in dina frågor till lisa.hagglund@kfx.se, vänligen notera att vi ej tar emot ansökningar via mail.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Controller till Svenska Röda Korsets Ungdomsförbund

Controller
Läs mer Jun 23
Om tjänsten
Tycker du om att arbeta brett med ekonomifrågor i ett högt tempo? Är du pedagogisk och har en förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt mot deadlines? Då kanske detta är en tjänst för dig!

Just nu söker vi en controller till vår kund Röda Korsets Ungdomsförbund som under ett 4 månaders uppdrag kan stötta i breda ekonomifrågor. Rollen som controller innebär att du snabbt kan sätta dig in i verksamheten och de behov som finns både inom organisationen och gentemot viktiga finansiärer.


Om företaget
Svenska Röda Korsets Ungdomsförbund är en frivilligorganisation som arbetar för ett medmänskligt samhälle där barn och unga har det bra och ses som en resurs. De är en fristående del av Svenska Röda Korset som erbjuder stöd, kunskap och gemenskap för och med unga samt bedriver påverkansarbete. Deras 18 medarbetare arbetar med att stödja verksamheter och lokalföreningar runtom i landet. Röda Korsets Ungdomsförbund finansieras genom bidrag från Svenska Röda Korset och externa projektmedel från myndigheter, organisationer och fonder.

Arbetsuppgifter
I rollen som controller ansvarar du för det löpande ekonomiska arbetet. Du arbetar nära ledningsgrupp och samarbetar med kollegor på Svenska Röda Korset. I tjänsten ingår också vissa administrativa uppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• övergripande ekonomihantering såsom budgetering, redovisning och rapportering.
• projektbudgetering, bidragsuppföljning och återrapportering gentemot externa finansiärer, inklusive företagssamarbeten.
• samarbetet med Svenska Röda Korset avseende ekonomisystem, bokslut, bokföring, fakturahantering, lönehantering och administration.
• att kommunicera ekonomifrågor, budget och resultat internt och externt.
• administration såsom avtalshantering och arkivering.


Kvalifikationer
För denna roll söker vi dig som har:
• högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi.
• erfarenhet av ekonomisk planering och uppföljning samt utveckling av processer och strukturer, gärna inom ideell sektor.
• utmärkt samarbets- och kommunikationsförmåga.
• förmåga att snabbt sätta dig in i nya tekniska system.
• erfarenhet av projektinriktat arbete är meriterande.

Som person är du en problemlösare som ser möjligheter och som trivs i en omväxlande miljö. Du är analytisk, utvecklingsinriktad och ansvarstagande med förmåga att avgränsa och prioritera. Vi välkomnar särskilt dig som kompletterar arbetsplatsen med avseende på mångfald och jämställdhet.


Övrigt
Detta är ett visstidsuppdrag med start i slutet på Augusti fram till årsskiftet 2022/2023. Du blir anställd hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund Röda Korsets Ungdomsförbund på deras kontor vid Mariatorget i Stockholm.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08 663 99 00.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till IT-bolag i Solna

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 22
Om tjänsten
Trivs du i en roll där service och högt tempo står i fokus? Är positiva, lösningsorienterade och energiska egenskaper som beskriver dig? Då är denna tjänst perfekt för dig!


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Om företagetArbetsuppgifter
I rollen som kundservicemedarbetare kommer du tillsammans med dina teamkollegor att ansvara för:
- Alla inkommande samtal och mail
- Registrera serviceärenden
- Registrera förbrukningsordrar
- Arbeta aktivt för att uppnå gruppens mål


Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har:
- Grundutbildning
- Flytande svenska samt engelska i skrift och tal
- Datorvana
- Teknisk erfarenhet och kunskap är mycket meriterande

För att trivas i rollen gillar du att arbeta i ett högt tempo. Du är en teamorienterad person som även kan fatta egna beslut och ta egna initiativ. Som person är du serviceorienterad och vill alltid ge kunden det bästa bemötandet. Vidare är du även en detaljfokuserad och noggrann person.


Övrigt
Start för tjänsten: Under Augusti månad
Omfattning: Heltid och tillsvidare. Arbetstider: 08.00-17.00

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00.

Ansök nu

Receptionist på heltid till företag i Solna

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 22
Om tjänsten
I samarbete med vår kund i Solna söker vi nu en trevlig receptionist med stort fokus på att leverera förstklassig service. Detta är tjänsten för dig som letar efter ett varierande arbete i en spännande bransch!

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.
Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter
Som receptionist fyller du en viktig funktion och har en central roll med mycket kontakter både utåt mot kund och internt inom företaget. Tjänsten som receptionist innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en reception. Dina dagar består exempelvis av att:

- Ansvara för telefon och växel
- Ta emot besökare och hänvisa dem rätt
- Ha övergripande ansvar för receptionen och att internservice fungerar
- Göra beställningar av luncher och fika
- Sköta kontakten med leverantörer
- Kontera fakturor
- Vara behjälplig och ha ansvar för bokningar av konferensrum och poolbilar
- Vara behjälplig gällande telefoni samt starta och avsluta abonnemang
- Vid behov hjälpa till och delta vid företagsevent
- Sköta övriga administrativa arbetsuppgifter

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare serviceerfarenhet och som förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Vidare kan du uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du har även goda datorkunskaper samt teknikkunskaper och har tidigare arbetat med Office-paketet.

För att passa i rollen har du hög social kompetens, är utåtriktad, stresstålig och trevlig. Du har även skinn på näsan när det behövs. Vidare är det viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras och att du som person är självständig, ordningsam, prestigelös och flexibel. Vi ser även att du är lösningsorienterad och inte är rädd att söka information på egen hand.

Övrigt
Du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Start för tjänsten är i mitten av augusti och är en visstidsanställning t.o.m. oktober. Arbetstiderna är måndag – fredag kl. 8.00 -17.00. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos vår kund i Solna.

Ansök nu

Receptionist på deltid till bolag i centrala Stockholm

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 17
Om tjänsten
Är du en person som gillar att vara ansiktet utåt och leverera service på hög nivå då är det här en tjänst för dig.
Just nu söker vi en receptionist som vill jobba 50-80% till vår kund som har sitt kontor i centrala Stockholm. I tjänsten får man möjligheten att utvecklas i rollen som receptionist och samtidigt arbeta administrativt.
Start för tjänsten är augusti.


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter
Som receptionist kommer du att vara företagets ansikte utåt och är då ansvarig för att ta emot företagets kundbesök. I tjänsten ingår varierande arbetsuppgifter som att:

- Ta emot besökare
- Ta hand om företagets telefonväxel
- Bokning skötsel av konferensrum
- Post- och budhantering
- Bokning av resor
- Inköp av kontorsmaterial

Arbetstiderna är fördelade mellan måndag-fredag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av service och som förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Du får gärna ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du har en hög social kompetens och ett trevligt och utåtriktat sätt. Vidare är det viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras och att du som person är självständig och prestigelös.

Det är även viktigt att du har goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska samt har god datorvana.

Övrigt
Låter detta som någonting för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare på 08- 663 99 00
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Receptionist på heltid i Stockholm

Kontorsreceptionist
Läs mer Jun 16
Om tjänsten
Är du en person som gillar att vara ansiktet utåt och leverera service på hög nivå då är det här en tjänst för dig.
Som receptionist kommer du att vara företagets ansikte utåt och är då ansvarig för att ta emot företagets kundbesök. I tjänsten ingår varierande arbetsuppgifter som att ta hand om företagets telefonväxel, bokning och skötsel av konferensrum samt post- och budhantering. Vidare innefattar tjänsten viss administration så som bokning av resor och inköp av kontorsmaterial.

Tjänsten är på heltid och vi ser gärna att du kan börja omgående!

Om oss
KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
I tjänsten som receptionist fungerar du som spindeln i nätet på arbetsplatsen. På ett professionellt och tillmötesgående sätt tar du emot besökare och kunder, svarar i telefon och på mail. Du kommer ha ett stort kontaktnät såväl internt som externt och där kommer din goda förmåga att kommunicera och koordinera väl till användning. Vanligt förekommande arbetsuppgifter som receptionist är:

- Ta emot besökare, växelservice och mailhantering
- Ansvara för att kontorets lokaler är representativa
- Kontakt med servicefunktioner och leverantörer
- Beställning av kontorsmaterial, mat och fika
- Posthantering, resebokningar och annan administration
- Springa ärenden, planera interna konferenser och event


Kvalifikationer
- Erfarenhet av service
- Kunskaper i Microsoft Office
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Meriterande om du har erfarenhet av administration och något större växelsystem

Som person är du utåtriktad och har ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt.Övrigt
Urval sker löpande! Du blir tillsvidareanställd hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är kl. 08:00 – 17:00. Start för tjänsten är omgående.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot några ansökningar via mail.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00.

Ansök nu

Redovisningsansvarig till företag i tillväxt

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 23
Om tjänsten
Har du en bakgrund inom redovisning och känner dig nyfiken på en roll med helhetsansvar på ett företag i tillväxtfas? Är du en optimistisk, ansvarstagande och strukturerad person och hungrig på en ny utmaning? Här ges möjligheten att bli en del av ett kompetent ekonomi-team med direktanställning hos vår kund.


Om företaget
Kunden är en global leverantör av digitaliseringslösningar, inklusive tjänster, främst inriktade på forskning och utveckling, produktion och eftermarknadsutmaningar. Kunden vägleder främst tillverkande företag i den digitala transformationen.

Företaget har anställda i flera europeiska länder bla. Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Storbritannien samt USA. Huvudkontoret är placerat i Stockholm. Totalt har företaget ca. 400 anställda, varav ca. 80 personer utgår från norden. Engelska är företagets officiella affärsspråk.

Arbetsuppgifter
I rollen som redovisningsansvarig kommer du ha helhetsansvar för:
• Bolagets redovisning i Sverige
• Skatteredovisning i Sverige
• Bolagets redovisning i norden samt dess skatteredovisning, i samråd med kollegor
• Årsredovisning inför revison
• Ytterst säkerställa att den ekonomiska datan är korrekt i samråd med kollegor och affärsenhetschefer
• Finnas behjälplig åt chefer och medarbetare vid ekonomiska frågor

I rollen som redovisningsansvarig rapporterar du till bolagets VP of Operations.
Företaget är under en tillväxtfas, det finns därför stora möjligheter att få utökat ansvar på sikt.
Kvalifikationer
För att kvalificeras till rollen som redovisningsansvarig bör du känna dig trygg inom svenska redovisningslagar och praxis och besitta minst 5 års erfarenhet inom redovisning i Sverige. Du ska ha god kunskap inom skattelagstiftning relaterat till moms gärna från ett exporterande bolag. Du ska självständigt ha upprättat månads och helårsbokslut tidigare och ha en vana i att förbereda inför revison. Meriterande är motsvarande erfarenheter inom dansk, norsk eller finsk redovisning, men det är inget krav.

Vidare ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Då kunden är ett internationellt bolag ser vi att du hanterar svenska och engelska flytande, såväl i skrift som i tal. Vidare ser vi att du har en enkelhet för att sätta dig in i system och goda kunskaper i Microsoft Office, främst Excel.

Som person är du optimistisk, ansvarstagande och strukturerad. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och tycker det är roligt att arbeta på ett företag i tillväxt och förändring. Du har ett lösningsorienterat och anpassningsbart sätt att se på problem som dyker upp och hanterar tidspress väl. Du är social och trivs som en aktiv medlem i ett team samtidigt som du hanterar dina ansvarsområden självständigt.

Övrigt
Anställning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Anställningsort: Göteborg eller Stockholm

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Paula Jansson på 031-711 98 00.

Ansök nu

Receptionist på heltid i Stockholm

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 2
Om tjänsten
Är du en person som gillar att vara ansiktet utåt och leverera service på hög nivå då är det här en tjänst för dig.
Som receptionist kommer du att vara företagets ansikte utåt och är då ansvarig för att ta emot företagets kundbesök. I tjänsten ingår varierande arbetsuppgifter som att ta hand om företagets telefonväxel, bokning och skötsel av konferensrum samt post- och budhantering. Vidare innefattar tjänsten viss administration så som bokning av resor och inköp av kontorsmaterial.

Tjänsten är på heltid och vi ser gärna att du kan börja omgående!

Om oss
KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
I tjänsten som receptionist fungerar du som spindeln i nätet på arbetsplatsen. På ett professionellt och tillmötesgående sätt tar du emot besökare och kunder, svarar i telefon och på mail. Du kommer ha ett stort kontaktnät såväl internt som externt och där kommer din goda förmåga att kommunicera och koordinera väl till användning. Vanligt förekommande arbetsuppgifter som receptionist är:

- Ta emot besökare, växelservice och mailhantering
- Ansvara för att kontorets lokaler är representativa
- Kontakt med servicefunktioner och leverantörer
- Beställning av kontorsmaterial, mat och fika
- Posthantering, resebokningar och annan administration
- Springa ärenden, planera interna konferenser och event


Kvalifikationer
- Erfarenhet av service
- Kunskaper i Microsoft Office
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Meriterande om du har erfarenhet av administration och något större växelsystem

Som person är du utåtriktad och har ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt.Övrigt
Urval sker löpande! Du blir tillsvidareanställd hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är just nu kl. 08:00 – 17:00, med 1 timmes lunch start för tjänst med start omgående.
Vi erbjuder dig förmåner som friskvårdsbidrag.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Lisa Hägglund på 08-663 99 00.

Ansök nu

Receptionist & kontorsassistent till Castellum

Kontorsreceptionist
Läs mer Jun 7
Om tjänsten
Är du en person som gillar att vara ansiktet utåt och leverera service på hög nivå? Gillar du att vara ansiktet utåt och att arbeta i en varierad roll? Vi söker nu en receptionist & kontorsassistent till Castellum med start omgående.

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
Som receptionist & kontorsassistens fyller du en viktig och central roll med mycket kontakter både utåt mot kund och internt inom företaget. Du arbetar tillsammans med en kollega i receptionen. I rollen förekommer arbetsuppgifter såsom:

-Inkommande ärenden via växeltelefonen
-Bud och posthantering
-Förbereda inför frukostar
-Bistå vid interna och externa event
-Förbereda konferenser
-Inköp
-Se över att kontorsytor är representativa såsom konferensrum, kök etc.
-Övriga administrativa uppgifter.


Kvalifikationer
Vi söker dig som:

• Har erfarenhet av service
• Kunskaper i Microsoft Office
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i reception eller med liknande arbete inom service.
Du är strukturerad och kan ha många bollar i luften – samtidigt som du har ett leende på läpparna och levererar service i toppklass. I ditt arbetssätt är du strukturerad, noggrann och trivs med att se till att allt är fint runt omkring dig. Du är utåtriktad, trevlig och professionell i ditt bemötande. Vidare har du hög integritet. Du tar dig an arbetsuppgifter med stort engagemang och sprider positiv energi runt omkring dig


Övrigt
Tjänsten är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos KFX HR-partner. Tjänsten är ett visstidsuppdrag fram tills årsskiftet, med goda chanser till förlängning. Start för tjänsten är omgående. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker. För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Berg på 08-663 99 00.

Ansök nu

Växeltelefonist till företag i Stockholm

Växeltelefonist
Läs mer Jun 17
Om tjänsten

Vi på KFX HR-partner söker nu en ambitiös och vältalig växeltelefonist med förmåga att hantera många saker samtidigt. Som växeltelefonist räds du inte att ta emot de allra tuffaste samtalen och hanterar dessa på ett förstklassigt sätt.

Låter detta som ett passande jobb för dig? Skicka i så fall in din ansökan redan idag!


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
Som växeltelefonist är du en viktig första kontakt på företaget! Ditt arbete innbär att ta emot inkommande samtal och kopplar dessa vidare. Du ger kunden ett förstaklassigt bemötande och ser till att de blir hänvisade till rätt person. I rollen ansvarar du även för att gå igenom mailen löpande samt uppdatera de interna systemen.

Kvalifikationer
För att du ska passa som växeltelefonist ser vi att du är serviceminded, stresstålig och har en god simultanförmåga då du ofta kommer försättas i situationer där flera saker behöver göras samtidigt. Utöver detta är det bra om du har en god datorvana och gärna har jobbat med service i någon form tidigare, detta är dock inget krav. Då samtalen och de meddelanden som kommer via mail kan vara på både på svenska och engelska krävs det att du har goda kunskaper i dessa båda språk.

Övrigt
Tjänsten i fråga är ett konsultuppdrag där du kommer att ha oss på KFX HR-partner som arbetsgivare och representera oss ute hos vår kund. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00.

Ansök nu

Receptionist på heltid i Stockholm

Kontorsreceptionist
Läs mer Maj 16
Om tjänsten
Är du i början av din karriär och vill arbeta i en varierande roll där det gäller att leverera bra service? Är du en person som gillar att vara ansiktet utåt och där det ställs höga krav på din flexibilitet, din känsla för service samt att du kan hantera dagar som kan kantas av snabba beslut? Du får chans att se olika branscher och växa i din roll. Vi på KFX HR-partner söker just dig, så sök tjänsten redan idag!

Om oss
KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter
I tjänsten som receptionist fungerar du som spindeln i nätet på arbetsplatsen. På ett professionellt och tillmötesgående sätt tar du emot besökare och kunder, svarar i telefon och på mail. Du kommer ha ett stort kontaktnät såväl internt som externt och där kommer din goda förmåga att kommunicera och koordinera väl till användning. Vanligt förekommande arbetsuppgifter som receptionist är:

- Ta emot besökare, växelservice och mailhantering
- Ansvara för att kontorets lokaler är representativa
- Kontakt med servicefunktioner och leverantörer
- Beställning av kontorsmaterial, mat och fika
- Posthantering, resebokningar och annan administration
- Springa ärenden, planera interna konferenser och event


Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- Erfarenhet av service
- Kunskaper i Microsoft Office
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
- Meriterande om du har erfarenhet av administration och något större växelsystem

Som person är du utåtriktad och har ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt.


Övrigt
Låter detta som någonting för dig? Skicka in din ansökan direkt! Vi går löpande igenom urvalet och kommer att höra av oss till dig som vi anser har en profil som matchar det vi söker. KFX HR-partner har kollektivavtal med Unionen och om du vill kan du lösa ut rikskort och vi har även avtal med ett antal friskvårdsanläggningar som erbjuder dig gynnsamma rabatter då du är anställd av oss.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. För att få mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på KFX HR-partner på 08-663 99 00.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Teamansvarig telefonist till internationellt mediaföretag

Växeltelefonist
Läs mer Maj 13
Om tjänsten
Har du tidigare erfarenhet av service och söker en social- kommunikativ tjänst på ett spännande internationell företag? Vill du ha ett arbete där du får utvecklas och var med att utveckla? Då kan detta vara tjänsten för dig!

För vår kunds räkning, som är ett av Europas ledande mediaföretag beläget i centrala Stockholm, söker vi nu en telefonist med teamansvar på heltid. Arbetstiderna är på rullande schema 8-16:30 eller 9:20-18, måndag till fredag.


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
Som teamleader ansvarar du för att det dagliga arbetet löper på och arbetar mycket med att lösa eventuella problem som uppstår. Tillsammans med ditt team på 3 personer tar ni emot inkommande samtal och mail samt ger kunden förstklassigt bemötande och ser till att de blir hänvisade till rätt person. Utöver detta ansvarar du för att uppdatera såväl mallar som system och kommer att få vara delaktig i att utveckla systemet så att det på bästa sätt är anpassat för arbetet som utförs.Kvalifikationer
För att passa som teamansvarig telefonist hos vår kund har du:
- Tidigare erfarenhet av arbete i en liknande serviceroll
- Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och i skrift
- Mycket god telefon, system- och datavana

Som person är du lyhörd, positiv, utåtriktad och har god problemlösningsförmåga.
Du känner dig bekväm i servicerollen och kan hantera tuffa samtal från kunder. Vidare är du en person som trivs i ett högt tempo, arbetar strukturerat och känner dig trygg med att skapa struktur i ditt arbete.


Övrigt
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och tillsvidare där du blir anställd hos oss på KFX HR-partner.Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00

Ansök nu

Växeltelefonist till företag i Stockholm

Växeltelefonist
Läs mer Maj 13
Om tjänsten

Vi på KFX HR-partner söker nu en ambitiös och vältalig växeltelefonist med förmåga att hantera många saker samtidigt. Som växeltelefonist räds du inte att ta emot de allra tuffaste samtalen och hanterar dessa på ett förstklassigt sätt.

Låter detta som ett passande jobb för dig? Skicka i så fall in din ansökan redan idag!


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
Som växeltelefonist är du en viktig första kontakt på företaget! Ditt arbete innbär att ta emot inkommande samtal och kopplar dessa vidare. Du ger kunden ett förstaklassigt bemötande och ser till att de blir hänvisade till rätt person. I rollen ansvarar du även för att gå igenom mailen löpande samt uppdatera de interna systemen.

Kvalifikationer
För att du ska passa som växeltelefonist ser vi att du är serviceminded, stresstålig och har en god simultanförmåga då du ofta kommer försättas i situationer där flera saker behöver göras samtidigt. Utöver detta är det bra om du har en god datorvana och gärna har jobbat med service i någon form tidigare, detta är dock inget krav. Då samtalen och de meddelanden som kommer via mail kan vara på både på svenska och engelska krävs det att du har goda kunskaper i dessa båda språk.

Övrigt
Tjänsten i fråga är ett konsultuppdrag där du kommer att ha oss på KFX HR-partner som arbetsgivare och representera oss ute hos vår kund. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00.

Ansök nu

Receptionist på heltid till bolag i centrala Stockholm

Kontorsreceptionist
Läs mer Maj 10
Om tjänsten
Lockas du av att arbeta i en professionell miljö på ett företag som präglas av nytänk och entreprenörsanda? Som receptionist hos vår kund har du varierande arbetsuppgifter inom kontor och administration. Tjänsten är på heltid och du arbetar hos vår kund som har kontor i centrala Stockholm.

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.Arbetsuppgifter
Viktigt är att du trivs med arbetsuppgifter som varierar från högt till lågt. I din roll ingår det att vara behjälplig där behovet finns, vilket bland annat innefattar:

• Ta emot besökare, servera kaffe/te och utföra ärenden
• Hålla snyggt och rent i kontorets lokalert ex tömma diskmaskinen, rengöra kaffemaskinen och plocka undan efter möten
• Ansvara för inköp till kontoret och hantera befintliga samt nya avtal med leverantörer
• Planera och boka event, konferenser och tjänsteresor
• Ordna med frukost och fika samt inhandla blommor och presenter inför födelsedagar
• Assistera ledningen och övriga medarbetare med praktiska och administrativa arbetsuppgifter


Kvalifikationer
Vi söker dig som älskar att ge medarbetare och kunder det där lilla extra som gör att just du blir oumbärlig! Du har erfarenhet från serviceyrket med arbetsuppgifter som varierar från högt till lågt och är van vid att arbeta i olika system. Vidare har du goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift.

För att trivas som receptionist är du servicemedveten, prestigelös och självgående. Du är social, positiv till förändringar och kommer med egna initiativ och kreativa idéer. Vidare har du ett noggrant, strukturerat och innovativt arbetssätt. Som företagets ansikte utåt förväntas du alltid vara trevlig, representativ och relationsbyggande.


Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse, gärna omgående om du har möjlighet. Du blir anställd konsult på KFX HR-partner och arbetar ute hos vår kund i centrala Stockholm.

Samtliga frågor hänvisas till ansvarig rekryterare på 08-663 99 00. Vänligen notera att vi ej tar emot ansökningar via mail.

Ansök nu

Kontorskoordinator på deltid till företag i Stockholm

Administrativ assistent
Läs mer Maj 6
Om tjänsten
Nu söker vi en initiativtagande och social Kontorskoordinator till väletablerad kund i Stockholm.
Trivs du med att vara spindeln i nätet och ha ett stort eget ansvar? Då är du välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande.


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
- Administrativ support
- Beställa catering och frukost/fika
- Ha kontakt med bland annat leverantörer
- Eventansvarig
- Förbereda inför konferenser
- Supportera IT-avdelningen
- Hantera inkommande post
- Se till att det är god ordning på kontoret och en trevlig arbetsmiljö

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett gott ordningssinne, är lösningsorienterad och som inte är rädd för att ta tag i saker. Du har många kontaktytor så det är viktigt att du är serviceinriktad och kommunikativ. För att passa till tjänsten behöver du trivas i en roll där du får ta eget ansvar och ha varierande arbetsuppgifter. Du behöver ha goda kunskaper i engelska, samt god datavana.

Övrigt
Tjänstens omfattning är på 60%, men kan komma att öka så du behöver kunna arbeta heltid om behov finns. Arbetstiderna är flexibla och enligt överenskommelse.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida. Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Office Manager till bolag i centrala Stockholm

Kontorsreceptionist
Läs mer Maj 5
Om tjänsten
Är du en do:er med driv och engagemang för ditt arbete? Brinner du för ordning och reda, problemlösning och söker en social arbetsroll? Läs då vidare kring rollen som Office Manager!

Just nu söker vi en Office Manager med personalansvar för 3 personer till ett välkänt bolag i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.Om oss
KFX HP-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en allt mer digital värd. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.


Arbetsuppgifter
I denna roll ansvarar du för servicen på bolagets kontor tillsammans med din personal, bestående utav två receptionister och en vaktmästare. Din roll är bred med varierande arbetsuppgifter från högt till lågt. I din roll är du exempelvis:
- Ansvarig för att kontorets lokaler, möbler och teknik fungerar som det ska
- Ansvarig kontaktperson gentemot leverantörer och fastighetsägare
- Ansvarig för kontorets säkerhets- och operativa brandrutiner
- Delaktig i onboarding av nya medarbetare
- Ansvarig för att skapa en trivsam och fungerande kontorsmiljö
- Ansvarig för personalgruppens dagliga arbete och utveckling.

Du rapporterar till ledningsgruppen och är delaktig i den strategiska planeringen för bolagets employer brand.Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- Tidigare erfarenhet från servicebranschen och/eller en liknande roll.
- Mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket
- System- och datorvana
- Körkort B
Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha personalansvar inom liknande roller.

För att axla denna roll på bästa sätt tror vi att du är en person som tycker om att arbeta i en bred och ansvarstagande roll. Du är personen som kan växla mellan allt ifrån att skruva ihop ett nytt skrivbord till att skriva rapporter till ledningsgruppen. I din roll är du en person med stora kontaktytor både internt och externt, och vi tror därför att du är en relationsskapande, kommunikativ och social person. Vidare arbetar du i nära samarbete med din personalgrupp och även HR-avdelningen. Du är en handlingskraftig person som är lösningsorienterad och har god prioriteringsförmåga.

Övrigt
Samtliga frågor kring tjänsten och rekryteringsprocessen hänvisas till ansvarig rekryterare Lisa Hägglund 08-663 99 00. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon och vi arbetar även med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Backoffice koordinator till revisionsbyrå i Stockholm

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Maj 2
Om tjänsten
Brinner du för att hjälpa människor och leverera service i världsklass? Är du flexibel, lösningsorienterad och har erfarenhet av konferens, backoffice, värdinna och administration? Då kanske detta är tjänsten för dig?

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter
Som backoffice koordinator/konferensvärdinna hos vår kund kommer dina dagliga arbetsuppgifter innefatta bland annat:
- Ansvara för att hålla det rent och snyggt i konferensrum, kök och allmänna utrymmen
- Hälsa besökare såsom kunder och leverantörer välkomna
- Ta emot inkommande samtal
- Beställa kontorsmaterial och förbrukningsvaror
- Hantera post och paket
- Förbereda inför frukost- och lunchmöten
- Kontorsronder för att säkerställa att allmänna utrymmen är representativa
- Administration, såsom passerkort, deklarationer etc.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av backoffice, konferens och administration. Meriterande om du har erfarenhet av yrken inom hotell, konferens eller liknande. Du skall även kunna skriva samt tala engelska och svenska bra. Goda datakunskaper är också ett krav.

Som person ska du ta tag i dina arbetsuppgifter med energi och glädje. Du ingår i ett team där du och din kollega ansvarar för att kontoret är representativt. Du ska vara flexibel och ha förmåga att prioritera, lyfta blicken samt att samarbeta och kommunicera med olika parter. I denna roll ställs även krav på gott omdöme, initiativförmåga och personlig mognad. Att ge gäster och besökare service i världsklass ska vara en självklarhet! Som backoffice koordinator/konferensvärdinna är du ansiktet utåt för företaget och därför kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet. Här värdesätts även en problemlösaranda samt en professionell och affärsmässig inställning.


Övrigt
Du blir tillsvidareanställd hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är just nu kl. 08:00 – 17:00, med 1 timmes lunch. Uppdraget startar i slutet av maj, men urval sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Rebecka Berg på 08-663 99 00.

Ansök nu

Extrajobb för studenter i Stockholm

Receptionist, telefonist
Läs mer Maj 3
Om tjänsten
Är du student och känner att du har lite mer att ge i kombination till dina studier? Vill du ta dig an nya spännande utmaningar och ta chansen att skaffa dig mer arbetslivserfarenhet? Vi söker drivna medarbetare för kommande uppdrag.

Detta är en allmän annons inför kommande extrajobb inom administration, reception, konferens, kundtjänst och internservice i Stockholm.


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
Är du intresserad av arbete inom kontorsbranschen och vill arbeta med administration, konferens eller service tar vi nu gärna emot din ansökan. Vi arbetar med företagskunder i hela Stockholmregionen.

Att arbeta som konsult ute hos våra kundföretag innebär ett roligt och varierande arbete med många nya utmaningar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är klassiska receptionistuppgifter som att ta emot besökare och vara behjälplig via telefonen. Andra arbetsuppgifter är posthantering, inköp av kontorsmaterial samt administration.

Då vi har olika typer av extrajobb vill vi att du i din ansökan berättar när du är tillgänglig för start och vilken bransch samt roll du är intresserad av.


Kvalifikationer
Som person är du utåtriktad och har ett genuint intresse av människor. På en ny arbetsplats kliver du in med självförtroende, engagemang och en positiv inställning. Du ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Du är lojal mot din arbetsgivare och mogen och professionell i ditt arbetssätt.

* Erfarenhet av service
* Kunskaper i Microsoft Office
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Meriterande om du har erfarenhet av administration och något större växelsystem, affärssystem eller liknande.
Vi lägger stor vikt på rätt personlighet så lyft gärna dina styrkor och tidigare erfarenheter i din ansökan och så ska vi se till att hitta rätt match för just dig!


Övrigt
Detta är en allmän annons och intervjuer sker löpande.

Kunskap- och personlighetstester samt en bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater.

Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida.
Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Nasrin Rashidi på 08- 663 99 00.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Kontorsassistent till centrala Stockholm

Administrativ assistent
Läs mer Maj 2
Om tjänsten
Har du erfarenhet av service och administrativt arbete? Är du dessutom en strukturerad och självgående person som trivs i en koordinerande roll. Vi söker nu en servicetänkande och administrativ kontorsassistent till vår kund.

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter
Som kontorsassistent är du ansvarig för den interna service som krävs för arbetsplatsen. I rollen är du företagets ansikte utåt. Det är viktigt att du skapar en positiv och välkomnande upplevelse för såväl interna medarbetare som externa besökare.

I rollen ansvarar du bland annat för:
• Inkommande mail
• Resebokningar
• Ta emot besökare
• Övergripande ansvar för kontoret och aktiviteter som sker på kontoret
• Bud- och posthantering
• Kvittoredovisning och fakturahantering
• Beställningar och förberedelser av luncher, fika och vid event.
• Andra administrativa arbetsuppgifter kan tillkomma

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en liknande roll eller motsvarande. För att trivas som kontorsassistent är du initiativtagande och gillar att arbeta självständigt. Du är proaktiv och självgående i ditt arbete och tar med glädje an uppgifter. Som person är du en problemlösare, servicetänkande, noggrann och bra på att bygga relationer. Du har även en förmåga att se vad som behövs göras och ser till att det blir gjort. Du behöver även besitta förmågan att kunna prioritera och sätta gränser på ett trevligt sätt.

Du har datavana och är van att arbeta administrativt i Word, Excel och PowerPoint. Vidare behärskar du det svenska och engelska språket väl i både tal och skift samt har god kommunikativ förmåga.


Övrigt
Tjänsten är på heltid med start omgående. Du kommer vara anställd hos oss på KFX HR-partner men arbeta på uppdrag hos vår kund. Vi vill gärna ha din ansökan snarast möjligast då vi arbetar med urval löpande. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Berg på telefonnummer 08-663 99 00.

Välkommen att söka tjänsten!

Ansök nu

Konferensassistent på deltid till mediabolag i Stockholm

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Mar 17
Om tjänsten
Har du en bakgrund inom konferens eller restaurang? Är du studerande, egen företagare eller av någon annan anledning har tid över till extraarbete? Vi söker dig som trivs med att arbeta i en roll där du får användning av dina sociala färdigheter samt att få leverera service på en hög nivå i högt tempo.
Tjänsten är på deltid, 40 % tillsvidare med start omgående. Du arbetar måndag till och med torsdag mellan 10:00-14:00 med viss flexibilitet dagtid och kvällstid.
Skicka in din ansökan idag!


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.
Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
I rollen som konferensassistent arbetar du i en professionell kontorsmiljö med många kontakter, både externt och internt. Du är kundens ansikte utåt och därmed en mycket viktig del av dina medarbetares, kunders och besökares upplevelse av företaget. Som konferensassistent på vår kunds konferensavdelning består dina arbetsuppgifter av att sköta företagets kök och konferens. Du ger service till internt anställda och gäster och förser dem med önskvärd mat och dryck. du tar hand om disk, viss städning och avfallshantering.

Kvalifikationer
För att vara kvalificerad för tjänsten hos vår kund är det önskvärt att du har serviceerfarenhet, gärna från café eller restaurang. Då kraven på servicenivån och professionalitet är höga hos vår kund söker vi dig som älskar service, drivs av att hjälpa andra människor och är naturligt lösningsorienterad.
Du är en glad och social person som samtidigt har skinn på näsan. Vi tror att du är en ansvarstagande individ som är flexibel och prestigelös. Vi ser att du har en god förmåga att kunna arbeta självständigt och även kan samarbeta med olika typer av människor. Då många av vår kunds anställda är från olika delar av världen är det viktigt att du obehindrat behärskar att tala på både svenska och engelska.


Övrigt
Detta är ett konsultuppdrag och du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i centrala Stockholm. Start för tjänsten är omgående och är på tillsvidarebasis. Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag! Vid frågor, kontakta någon av våra rekryterare på 08-663 99 00.

Ansök nu

Administrativ assistent

Administrativ assistent
Läs mer Apr 12
Om tjänsten
Är du serviceinriktad och noggrann person som gillar att ha många bollar i luften samtidigt? Just nu söker vi en driven administrativ assistent inom ekonomi hos en av våra kunder i centrala Stockholm. Tjänstens utformning innebär flertalet utvecklande uppgifter och vi förutsätter att du har intresse för ekonomi.

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.
Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
I rollen som administrativ assistent kommer du arbeta stöttande inom en rad olika uppgifter. Du kommer att ha ett stort kontaktnät internt inom organisationen och agera administrativ länk mellan två team. Exempel på arbetsuppgifter är:

-Hantera interna såväl som externa mailen
-Hantera utläggsredovisningar
-Hantering av företagskort
-Faktureringsfrågor
-Kvittohantering och påminnelser
-Leverantörsfakturor

Då detta är en ny tjänst hos kunden ges du möjlighet att vara med att påverka och utveckla rollen.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en avslutad gymnasial utbildning inom ekonomi alternativt vidare utbildning med ekonomisk inriktning.
Du är en glad, driven och flexibel person som vill vara en del av ett härligt team. Vidare är du framåt och vågar ta eget initiativ. Du har en stark vilja att lära dig samt har ett gott siffersinne. Förutom dessa egenskaper är du intresserad av ekonomi och föredrar att arbeta strukturerat.


Övrigt
Låter detta intressant? Tveka inte med att skicka in din ansökan! Uppstart för uppdraget är i början av maj. Uppdraget är ett visstidsuppdrag på sex månader, men med god chans till förlängning. Du arbetar vanliga kontorstider.
Samtliga frågor hänvisas till ansvarig rekryterare Rebecka Berg på 08-663 99 00 alternativt rebecka.berg@kfx.se. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Kontorsassistent till Perrigo

Administrativ assistent
Läs mer Apr 19
Om tjänsten
Vi söker en kontorsassistent, till vår kund Perrigo ett innovativt företag inom hudvård. Som kontorsassisten kommer du att ha övergripande ansvar för kontoret, assistera HR och Ekonomi med enklare administration.

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.
Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget
Perrigo är ett ledande världsomspännande egenvårdsföretag som fokuserar på att erbjuda prisvärda egenvårdsprodukter med hög kvalitet. Vi på Perrigo brinner för att hitta nytänkande lösningar som kan hjälpa människor att må bättre och njuta av ett friskt liv - allt i enlighet med mottot "get well, stay well, live well".

Perrigo Sverige AB utvecklar och marknadsför främst hudprodukter. Varumärket ACO är ledande på den svenska marknaden och en stor aktör även på den nordiska marknaden. Förutom hudvårdsprodukter, finns varumärken såsom, Panodil, Nezeril, Salivin, Paranix m-fl. Perrigo har genomgått stora förändringar och sitter idag i moderna och fräscha lokaler vid Kista centrum.

Arbetsuppgifter
I rollen som kontorsassistent, ansvarar du för att:

* Kontorets lokaler är representativa, hålla snyggt och rent, tömma diskmaskinen, plocka undan i konferensrummen och fylla på i kontorsförrådet.
* Du ansvarar även för inköp till kontoret, beställningar av lunch och bokningar av hotell, taxi etc. Dagligen sortera post och paket, men även packa varuprover och paket och påfyllning i lager och hyllor.
* Vidare ingår uppdateringar i olika system, sköta mejlen, ta emot och koppla samtal. Även att vara behjälplig vid enklare IT frågor och installationer.
* Som kontorsassistent hjälper du nyanställda tillrätta och assisterar HR-chefen vid behov. Även enklare ekonomiuppgifter såsom scanna fakturor, registrera och kontera kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och någon yrkeserfarenhet inom servicebranschen, gärna inom reception/kontor eller administration. Du skall ha goda kunskaper i Officepaketet och ha lätt för att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du öppen, positiv, serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är kommunikativ, prestigelös och har ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du tycker om att ha ordning och reda omkring dig, hjälper till där det behövs och är flexibel i ditt arbete.

Övrigt
Tjänsten är på heltid med start i slutet av maj. Du kommer vara anställd hos oss på KFX HR-partner men arbeta på uppdrag hos vår kund Perrrigo. Vi vill gärna ha din ansökan snarast möjligast då vi arbetar med urval löpande. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Berg på telefonnummer 08-663 99 00.
Välkommen att söka tjänsten!

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare på heltid i Solna

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Apr 28
Om tjänsten
Du som brinner för service och har ett intresse för IT - läs vidare! Trivs du i en roll där service står i fokus? Är positiv, lösningsorienterad och energisk egenskaper som beskriver dig? För vår kunds räkning söker vi nu dig som letar efter ett företag att växa inom. Rollen som kundtjänstmedarbetare hos vår kund är bred och ger utrymme att ta nästa steg i karriären!

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.


Arbetsuppgifter
I rollen som kundtjänstmedarbetare fungerar du som en länk mellan företaget och kunden. Det är du, som tillsammans med dina kollegor i teamet, ser till att kunden får ett professionellt och trevligt bemötande på både telefon och mail. Du hjälper kunden att hitta rätt och lösa problem, i frågor som rör företagets många olika tjänster. Kundtjänsten är företagens hjärta och det är här kunderna får ett första intryck. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i:

- Hantera företagets växel och supportärenden, tillsammans med kollegorna i ditt team
- Leverera data och information till företagets kunder
- Besvara mail från både privat kunder och företagskunder
- Hantera ärenden och frågor i flertalet olika system

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av service samt god datavana och intresse för IT/teknik. Detta är en tjänst för dig som vill utvecklas och växa, i en serviceinriktad tjänst. Du som söker trivs i en miljö där tempot stundtals är högt och klimatet dynamiskt! Du motiveras av samarbete och laganda, samt skulle beskriva dig själv som snabblärd, anpassningsbar och nyfiken.

Då telefonen är ditt främsta verktyg ska du känna dig trygg och bekväm med detta. Ett krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift, samt känner dig mycket bekväm med datorn och att lära dig nya system.

Övrigt
Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan direkt! Har du några frågor eller funderingar kontakta oss på 08-663 99 00 eller maila ansvarig rekryterare.

Ansök nu

Växeltelefonist till företag i Stockholm

Växeltelefonist
Läs mer Maj 10
Om tjänsten

Vi på KFX HR-partner söker nu en ambitiös och vältalig växeltelefonist med förmåga att hantera många saker samtidigt. Som växeltelefonist räds du inte att ta emot de allra tuffaste samtalen och hanterar dessa på ett förstklassigt sätt.

Låter detta som ett passande jobb för dig? Skicka i så fall in din ansökan redan idag!


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
Som växeltelefonist är du en viktig första kontakt på företaget! Ditt arbete innbär att ta emot inkommande samtal och kopplar dessa vidare. Du ger kunden ett förstaklassigt bemötande och ser till att de blir hänvisade till rätt person. I rollen ansvarar du även för att gå igenom mailen löpande samt uppdatera de interna systemen.

Kvalifikationer
För att du ska passa som växeltelefonist ser vi att du är serviceminded, stresstålig och har en god simultanförmåga då du ofta kommer försättas i situationer där flera saker behöver göras samtidigt. Utöver detta är det bra om du har en god datorvana och gärna har jobbat med service i någon form tidigare, detta är dock inget krav. Då samtalen och de meddelanden som kommer via mail kan vara på både på svenska och engelska krävs det att du har goda kunskaper i dessa båda språk.

Övrigt
Tjänsten i fråga är ett konsultuppdrag där du kommer att ha oss på KFX HR-partner som arbetsgivare och representera oss ute hos vår kund. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00.

Ansök nu

Växeltelefonist till företag i Stockholm

Växeltelefonist
Läs mer Apr 29
Om tjänsten

Vi på KFX HR-partner söker nu en ambitiös och vältalig växeltelefonist med förmåga att hantera många saker samtidigt. Som växeltelefonist räds du inte att ta emot de allra tuffaste samtalen och hanterar dessa på ett förstklassigt sätt.

Låter detta som ett passande jobb för dig? Skicka i så fall in din ansökan redan idag!


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
Som växeltelefonist är du en viktig första kontakt på företaget! Ditt arbete innbär att ta emot inkommande samtal och kopplar dessa vidare. Du ger kunden ett förstaklassigt bemötande och ser till att de blir hänvisade till rätt person. I rollen ansvarar du även för att gå igenom mailen löpande samt uppdatera de interna systemen.

Kvalifikationer
För att du ska passa som växeltelefonist ser vi att du är serviceminded, stresstålig och har en god simultanförmåga då du ofta kommer försättas i situationer där flera saker behöver göras samtidigt. Utöver detta är det bra om du har en god datorvana och gärna har jobbat med service i någon form tidigare, detta är dock inget krav. Då samtalen och de meddelanden som kommer via mail kan vara på både på svenska och engelska krävs det att du har goda kunskaper i dessa båda språk.

Övrigt
Tjänsten i fråga är ett konsultuppdrag där du kommer att ha oss på KFX HR-partner som arbetsgivare och representera oss ute hos vår kund. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00.

Ansök nu

Växeltelefonist till företag i Stockholm

Växeltelefonist
Läs mer Apr 19
Om tjänsten

Vi på KFX HR-partner söker nu en ambitiös och vältalig växeltelefonist med förmåga att hantera många saker samtidigt. Som växeltelefonist räds du inte att ta emot de allra tuffaste samtalen och hanterar dessa på ett förstklassigt sätt.

Låter detta som ett passande jobb för dig? Skicka i så fall in din ansökan redan idag!


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
Som växeltelefonist är du en viktig första kontakt på företaget! Ditt arbete innbär att ta emot inkommande samtal och kopplar dessa vidare. Du ger kunden ett förstaklassigt bemötande och ser till att de blir hänvisade till rätt person. I rollen ansvarar du även för att gå igenom mailen löpande samt uppdatera de interna systemen.

Kvalifikationer
För att du ska passa som växeltelefonist ser vi att du är serviceminded, stresstålig och har en god simultanförmåga då du ofta kommer försättas i situationer där flera saker behöver göras samtidigt. Utöver detta är det bra om du har en god datorvana och gärna har jobbat med service i någon form tidigare, detta är dock inget krav. Då samtalen och de meddelanden som kommer via mail kan vara på både på svenska och engelska krävs det att du har goda kunskaper i dessa båda språk.

Övrigt
Tjänsten i fråga är ett konsultuppdrag där du kommer att ha oss på KFX HR-partner som arbetsgivare och representera oss ute hos vår kund. Vi går löpande igenom våra urval och kommer höra av oss till dig om vi tycker att du har en profil som matchar det vår kund eftersöker.

För att få mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00.

Ansök nu

Ledningsassistent till hotell- och restaurangfacket i centrala Stockholm

Administrativ assistent
Läs mer Apr 22
Om tjänsten
Har du erfarenhet av arbete som sekreterare eller assistent? Vill du utvecklas i en roll där du får ta mycket ansvar och bidra till strukturen i förbundets dagliga arbete? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Just nu söker vi en ledningsassistent till hotell- och restaurangfacket som sitter i centrala Stockholm. Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med goda möjligheter till förlängning.


Om företaget
Hotell- och restaurangfacket (HRF) är det fackförbund som organiserar och tecknar kollektivavtal för anställda inom besöksnäringen, Sveriges framtidsbransch.

HRF är en demokratisk facklig organisation, vilket innebär att det är medlemmarna som bestämmer vilka frågor föreningen ska driva. HRF är en given part i branschen för såväl anställda som arbetsgivare. Tillsammans arbetar vi för schysta villkor.


Arbetsuppgifter
• Förbereda, planera och administrera möten.
• Förbereda, samordna och sköta planering inför styrelsens sammanträden.
• Hantera underlag och sätta dagordning samt föra protokoll
• Bokning av hotell, konferenser och delvis resor
• Fakturahantering
• Sköta kalenderbokningar
• Övriga assistentuppgifter

Kvalifikationer
För att vara kvalificerad för denna tjänst har du:
• Erfarenhet av liknande administrativt arbete. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll som exempelvis VD-assistent eller sekreterare
• Mycket god kommunikativ förmåga, d v s att formulera sig på svenska språket i tal och skrift på ett korrekt sätt
• God förståelse för datorprogram och system samt erfarenhet av Office365

Som person ser vi att du är en nyfiken och lättlärd person med stort engagemang för det du tar dig an. Då rollen kan innebära snabba kast bör du vara prestigelös och trivas i en föränderlig arbetsmiljö. En förutsättning är även att du förstår vikten av sekretess och integritet i arbetet.

I rollen som ledningsassistent är samarbete med dina kollegor och chefer en självklarhet och vi ser därför att du som person är mycket hjälpsam, positiv och en riktig lagspelare. Vidare har du en god analytisk förmåga, arbetar proaktivt och har ett strukturerat arbetssätt. Slutligen tror vi att du är positiv, social och tycker om att bidra till god stämning.


Övrigt
Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Samtliga frågor om tjänsten hänvisas till facklig företrädare Rasmus Cedergren på rasmus.cedergren@hrf.net.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Ledningsassistent till hotell- och restaurangfacket i centrala Stockholm

Administrativ assistent
Läs mer Apr 22
Om tjänsten
Har du erfarenhet av arbete som sekreterare eller assistent? Vill du utvecklas i en roll där du får ta mycket ansvar och bidra till strukturen i förbundets dagliga arbete? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Just nu söker vi en ledningsassistent till hotell- och restaurangfacket som sitter i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och tillsvidare

Om företaget
Hotell- och restaurangfacket (HRF) är det fackförbund som organiserar och tecknar kollektivavtal för anställda inom besöksnäringen, Sveriges framtidsbransch.

HRF är en demokratisk facklig organisation, vilket innebär att det är medlemmarna som bestämmer vilka frågor föreningen ska driva. HRF är en given part i branschen för såväl anställda som arbetsgivare. Tillsammans arbetar vi för schysta villkor.


Arbetsuppgifter
• Förbereda, planera och administrera möten.
• Förbereda, samordna och sköta planering inför styrelsens sammanträden.
• Hantera underlag och sätta dagordning samt föra protokoll
• Bokning av hotell, konferenser och delvis resor
• Fakturahantering
• Sköta kalenderbokningar
• Övriga assistentuppgifter

Kvalifikationer
För att vara kvalificerad för denna tjänst har du:
• Erfarenhet av liknande administrativt arbete. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll som exempelvis VD-assistent eller sekreterare
• Mycket god kommunikativ förmåga, d v s att formulera sig på svenska språket i tal och skrift på ett korrekt sätt
• God förståelse för datorprogram och system samt erfarenhet av Office365

Som person ser vi att du är en nyfiken och lättlärd person med stort engagemang för det du tar dig an. Då rollen kan innebära snabba kast bör du vara prestigelös och trivas i en föränderlig arbetsmiljö. En förutsättning är även att du förstår vikten av sekretess och integritet i arbetet.

I rollen som ledningsassistent är samarbete med dina kollegor och chefer en självklarhet och vi ser därför att du som person är mycket hjälpsam, positiv och en riktig lagspelare. Vidare har du en god analytisk förmåga, arbetar proaktivt och har ett strukturerat arbetssätt. Slutligen tror vi att du är positiv, social och tycker om att bidra till god stämning.


Övrigt
Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Samtliga frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08 663 99 00, alternativt lisa.hagglund@kfx.se.

Facklig företrädare Rasmus Cedergren nås på rasmus.cedergren@hrf.net.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Entreprenadansvarig konsultchef till KFX HR-partner i Stockholm

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Apr 27
Om tjänsten
Nu söker vi en driven och strukturerad kollega till rollen som Entreprenadansvarig. I denna roll kommer du som konsultchef att ansvara för KFX entreprenaduppdrag inom bl.a. reception, konferens och internservice. Här består dagarna av spännande möten med nya människor, affärsutveckling och snabba beslut som kräver noggrannhet och en känsla för detaljer.

Om oss
KFX HR-partner är ett tryggt, stabilt och familjeägt bolag med 35 år i branschen. Vi är i dag drygt 300 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Vår målsättning är att kommunikationen, både internt och mot våra kunder, alltid ska präglas av respekt, lyhördhet och tydlighet. Hos oss kan du alltid komma med idéer, input och förslag – oavsett roll eller år inom bolaget!

Vårt arbetsklimat präglas av affärsfokus, entreprenörsanda och teamkänsla! På KFX stöttar vi varandra i motgångar och gläds åt varandras och vår gemensamma framgång.

Arbetsuppgifter
Som Entreprenadansvarig får du en roll med tre huvudsakliga fokusområden;

Ditt första fokus är konsultchefsrollen vilket innebär personalansvar för konsulter på KFX Stockholms entreprenaduppdrag och kundansvar för de kunder där dina konsulter arbetar. Rollen som konsultchef innebär löpande uppföljning med konsulterna, utvecklingssamtal, lönerevisionsarbete, arbetsrättsliga ärenden och avtalsfrågor. Du säkerställa kundnöjdheten genom regelbundna möten med beställande kund och även se över hur KFX kan utveckla affären hos befintlig kund.

Ditt andra fokus är rekryteringen till entreprenaduppdrag då du självständigt kommer att rekrytera de konsulter som du sedan blir ansvarig för. KFX har gedigen och väl genomarbetad rekryteringsprocess där du driver processen från kravprofilsmöte till avtalsskrivning med kandidaten.

Ditt tredje fokus är affärsutveckling. Vi på KFX har högt satta målutsättningar om hur vi ska utveckla affärsområdet entreprenad. Du kommer i din roll därför ha en stor påverkan i hur vi utvecklar vår affär och blir en ännu bättre arbetsgivare för våra konsulter och leverantör till våra kunder.

Kvalifikationer
Hos oss arbetar du tillsammans med kollegor i ett sammansvetsat team där alla hjälps åt och stöttar varandra. Samtidigt kommer du från första dag erbjudas stort ansvar och utmaningar för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Dina arbetsdagar fylls med varierande och roliga arbetsuppgifter.

Du är extrovert, flexibel och handlingskraftig. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att fatta snabba beslut och arbetar strukturerat. Här gläds vi när det går bra och slår våra kloka huvuden ihop för att nå framgång.

Gymnasieutbildning är ett krav och vi ser gärna att du har en högskoleexamen inom exempelvis personal, HR, beteendevetenskap eller ekonomi alternativt att du har en relevant arbetslivserfarenhet inom vår bransch eller inom rekrytering och administration. Du talar och skriver obehindrat på svenska och är bekväm med att kommunicera på engelska. Körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt
Tjänsten är på heltid på vårt Stockholmskontor beläget vid Humlegården. Tillträde sker med fördel under Q1 2022. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Regionchef William Ericson, william.ericson@kfx.se eller 08-663 99 00.

Ansök nu

Rekryterande konsultchef till KFX HR-partner i Stockholm

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Apr 27
Om tjänsten
Kom och bli en del av Stockholmsteamet på KFX HR-partner!

Vi söker nu vår nästa rekryterande konsultchef som i en ”360-roll” kommer arbeta brett inom HR med fokus på rekrytering och konsultansvar. KFX HR-partner var ett av Sveriges första bemanningsföretag och är än idag ett de allra mest välrenommerade med kunder i så gott som alla branscher. Hos arbetar du i en varm och familjär miljö med stor påverkansförmåga.

Har du erfarenhet av rekrytering eller konsultarbete, är nyfiken, framåt och driven ser vi gärna att du skickar in din ansökan!

Om oss
KFX HR-partner är ett tryggt, stabilt och familjeägt bolag med 35 år i branschen. Vi är i dag drygt 300 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Vår målsättning är att kommunikationen, både internt och mot våra kunder, alltid ska präglas av respekt, lyhördhet och tydlighet. Hos oss kan du alltid komma med idéer, input och förslag – oavsett roll eller år inom bolaget!

Vårt arbetsklimat präglas av affärsfokus, teamkänsla och en positiv anda! På KFX stöttar vi varandra i motgångar och gläds åt varandras och vår gemensamma framgång.

Arbetsuppgifter
Som rekryterande konsultchef hos oss arbetar du i ett sammansvetsat team tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Från din första dag kommer du att erbjudas stort ansvar - du kommer självständigt följa upp dina kunder i personliga möten, driva flera parallella rekryteringsprocesser från början till slut samt ha personalansvar för de konsulter du rekryterat.

KFX HR-partner arbetar primärt med tjänster inom kontorsservice och administration och det är till dessa roller du kommer att rekrytera till.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

- Kravprofilsmöten hos våra kunder och utifrån dessa skapa annonser
- Hantera ansökningar och gå igenom urval
- Genomföra telefonintervjuer samt kompetensbaserade djupintervjuer
- Administrera och återkoppla personlighets- och färdighetstester
- Personalansvar för konsulter på längre uppdrag; löpande uppföljning, utvecklingssamtal, lönerevisionsarbete, arbetsrättsliga ärenden och avtalsfrågor
- Kundansvar innebärande löpande möten för uppföljning av konsulter, merförsäljning på befintlig kund, prognosarbete
- Löpande personal- och mötesadministration

Kvalifikationer
På KFX värdesätter vi i första hand din personlighet, ditt engagemang och din inställning! Teamets främsta egenskaper är det genuina intresset för människor, ett lösningsfokuserat samarbete, fokus på affärsmässighet och omtanken för varandra. Vi tror att du som söker känner igen dig i detta och vill vara med att bidra till den goda stämningen på vårt kontor! Som person är du nyfiken, driven, målmedveten och handlingskraftig. Här är ingen dag är den andra lik och du behöver konstant prioritera bland dina arbetsuppgifter. Därför är du flexibel och anpassningsbar samtidigt som du bibehåller struktur och noggrannhet i det du gör. Vidare så trivs du med att ta stort eget ansvar i det arbete och är duktig på att skapa och bibehålla relationer.

För att vara kvalificerad för denna tjänst har du flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift. Vi önskar att du har arbetat med kund- och konsultverksamhet eller med bemanning och rekrytering tidigare. Du har god administrativ vana och framförallt – du brinner för rekrytering! Du har körkort och innehar en högskoleexamen som personalvetare, beteendevetare eller motsvarande.

Övrigt
Tjänsten är på KFX kontor i Stockholm på Sturegatan 38 precis invid Humlegården. Önskvärd start för tjänsten är under Q1 2022. På KFX HR-partner erbjuds du en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner. Denna tjänst är på heltid och tillsvidare.

Samtliga frågor kring rekryteringsprocessen och tjänsten hänvisas till Regionchef, William Ericson på william.ericson@kfx.se. Vi går igenom urvalet löpande, så skicka in din ansökan idag!

Ansök nu

Konferensvärdinna

Konferensvärd/Konferensvärdinna
Läs mer Apr 22
Om tjänsten
Är du en person med service ut i fingerspetsarna? Har du en bakgrund inom restaurangbranschen och är redo för nästa steg i karriären? Då kan denna tjänst vara någonting för dig!

Just nu söker vi en konferensvärd/-värdinna för ett uppdrag på heltid hos vår kund.


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör

Om företaget
Vår kund är ett mediebolag beläget i centrala Stockholm. Arbetstiderna är 10:00-14:00 under måndag-torsdag, med goda möjligheter för fler timmar.

Du arbetar i en grupp tillsammans med två andra kollegor.

Arbetsuppgifter
I rollen som konferensvärd/-värdinna hos vår kund arbetar du i en internationell miljö med många kontakter, både externt och internt. Du är kundens ansikte utåt och därmed en mycket viktig del av klienters och besökares upplevelse. Som konferensvärd/-
värdinna innefattar dina arbetsuppgifter att sköta företagets konferensrum och kök. I din roll ger du service till anställda och gäster genom servering samt att vara företagets ansikte utåt.

Kvalifikationer
Vår kund ställer höga krav vad gäller servicenivå och ett professionellt bemötande. Vi söker därför dig som brinner för service och för att assistera andra människor! För att passa in hos vår kund och i gruppen är du en flexibel och anpassningsbar person. Du är glad och trevlig samtidigt som du har skinn på näsan. Vidare är du lyhörd, har god förmåga att se vad som behöver göras
och tar egna initiativ. Du är bekväm att tala svenska och engelska.

Övrigt
Tjänsten är på deltid (40%) med start omgående. Du kommer vara anställd hos oss på KFX HR-partner men arbeta på uppdrag hos vår kund. Vi vill gärna ha din ansökan snarast möjligast då vi arbetar med urval löpande. Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Berg på telefonnummer 08-663 99 00.

Välkommen att söka tjänsten!

Ansök nu

Receptionist till företag i Liljeholmen

Kontorsreceptionist
Läs mer Apr 8
Om tjänsten
Har du erfarenhet inom reception eller service och vill arbeta i en omväxlande roll där du har många bollar i luten samtligt?
Är du social och tillmötesgående såväl som lösningsorienterad och är bra på att ta egna initiativ för att få saker att hända? Då har vi den perfekta receptionisttjänsten för dig!


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna för denna roll omfattar bland annat löpande ansvar för den dagliga driften av receptionen men även en helhetsservice för alla som arbetar på kontoret. Det innebär bland annat:
• Beställningar, kontakt med leverantörer och hantering av passerkort.
• Ansvara för konferensrum är iordningställda och presentabla
• Ansvarar för frukost/lunch samt beställer och serverar mat och dryck.
• Bud- och posthantering på daglig basis
• Arrangera och driva kontorsevent exempelvis julfester, AWs etc

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för den här tjänsten. För att vara framgångsrik i rollen ska du kunna arbeta självständigt men även i grupp och vara lösningsorienterad. Samtidigt har du en positiv inställning, är flexibel och prestigelös i ditt sätt att arbeta. Självfallet brinner du för service och har ett stort kundfokus. Du tar gärna egna initiativ, är stresstålig och är mån om att driva dina uppgifter i mål med goda resultat. Du är nyfiken och kreativ, prestigelös och samarbetsinriktad. Dessutom gillar du högt tempo.

För att vara aktuell för rollen ska du ha:
• Gymnasiekompetens
• Relevant erfarenhet av liknande serviceyrke och arbetsuppgifter.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
• Goda kunskaper inom Office-paketet


Övrigt
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på KFX HR-partner och arbetar hos vår kund i Liljeholmen. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med start under maj månad.

På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Teamansvarig telefonist till internationellt mediaföretag

Växeltelefonist
Läs mer Apr 29
Om tjänsten
Har du tidigare erfarenhet av service och söker en social- kommunikativ tjänst på ett spännande internationell företag? Vill du ha ett arbete där du får utvecklas och var med att utveckla? Då kan detta vara tjänsten för dig!

För vår kunds räkning, som är ett av Europas ledande mediaföretag beläget i centrala Stockholm, söker vi nu en telefonist med teamansvar på heltid. Arbetstiderna är på rullande schema 8-16:30 eller 9:20-18, måndag till fredag. Start för uppdraget är under maj månad.


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
Som teamleader ansvarar du för att det dagliga arbetet löper på och arbetar mycket med att lösa eventuella problem som uppstår. Tillsammans med ditt team på 3 personer tar ni emot inkommande samtal och mail samt ger kunden förstklassigt bemötande och ser till att de blir hänvisade till rätt person. Utöver detta ansvarar du för att uppdatera såväl mallar som system och kommer att få vara delaktig i att utveckla systemet så att det på bästa sätt är anpassat för arbetet som utförs.Kvalifikationer
För att passa som teamansvarig telefonist hos vår kund har du:
- Tidigare erfarenhet av arbete i en liknande serviceroll
- Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och i skrift
- Mycket god telefon, system- och datavana

Som person är du lyhörd, positiv, utåtriktad och har god problemlösningsförmåga.
Du känner dig bekväm i servicerollen och kan hantera tuffa samtal från kunder. Vidare är du en person som trivs i ett högt tempo, arbetar strukturerat och känner dig trygg med att skapa struktur i ditt arbete.


Övrigt
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och tillsvidare där du blir anställd hos oss på KFX HR-partner.Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00

Ansök nu

Receptionist på deltid till företag på Södermalm

Receptionist, telefonist
Läs mer Apr 1
Om tjänsten
Är du en person som gillar att vara ansiktet utåt och leverera service på hög nivå? Då kanske detta kan vara en perfekt tjänst för dig!

Just nu söker vi en receptionist som vill jobba 50 procent på ett välkänt företag på Södermalm. I tjänsten kommer du att möta mycket människor och tillsammans med dina kollegor arbeta för att alltid ge besökarna bästa möjliga service.


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Med lång erfarenhet, kompetens och nära relationer är vi en ovanligt personlig HR-partner i en alltmer digital värld. Vi ser våra konsulter som mer än bara en resurs vi hyr ut, våra kandidater som kunder och våra kunder som samarbetspartners.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Våra ledord på KFX är stolthet, omtanke och engagemang och dessa genomsyrar allt vi gör.

Om företagetArbetsuppgifter
Som receptionist fyller du en viktig funktion och har en central roll med mycket kontakter både utåt mot kund och internt inom företaget. Tjänsten som receptionist innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en reception. Dina dagar består exempelvis av att:

• Ansvara för telefon och växel
• Ta emot besökare och hänvisa dem rätt
• Skötsel av konferensrum
• Inköp av frukt och fika till kontoret
• Beställning och servering av lunch vid behov

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av service och som förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Du får gärna ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du har en hög social kompetens och är trevlig och mjuk i ditt bemötande. Det är även viktigt att du har goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska. Du har även goda datorkunskaper och har tidigare arbetat med Office-paketet.

Övrigt
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos vår kund på Södermalm. Tjänsten är på deltid och arbetet är fördelat på hela arbetsdagar mellan 8-17 med varierande schema.

Du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Start för tjänsten är i slutet av maj och pågår till årsskiftet.

Vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss via mail på rekrytering.stockholm@kfx.se

Ansök nu

Administrativ koordinator till Alumni

Administrativ assistent
Läs mer Mar 30
Om tjänsten
Är du intresserad av att arbeta med administration och rekrytering i ett härligt team hos en av våra kunder i centrala Stockholm? Vi söker just nu en administrativ koordinator till ett spännande uppdrag hos det framgångsrika konsultbolaget Alumni.

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.
Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Om företaget
Alumni är en internationell, marknadsledande och innovativ konsultfirma med tjänster inom ledarutveckling och Executive Search (chefsrekrytering) med tio kontor i åtta länder. Alumni har funnits på marknaden i drygt 30 år och har ett väletablerat nätverk i toppen av Sveriges näringsliv där de arbetar med klienter inom olika branscher, såväl i den privata som den offentliga sektorn. För Alumnis klienter är det viktigt att alltid hålla en hög standard genom hela processen och ställer därför krav på noggrannhet, professionalitet och kvalitet.

Arbetsuppgifter
I rollen ingår du i funktionen Business Support och kommer att arbeta som del av ett av Alumnis affärsteam, där du stöttar teamet med administrativa uppgifter. Business Support är en viktig funktion på Alumni som bl.a. arbetar med administration kopplat till rekryteringsprocessen, t.ex. att förbereda dokument och presentationer, uppdatera och lägga in uppgifter i affärssystem, hantera bakgrundskontroller och boka kund- och kandidatmöten. Vidare innebär tjänsten mycket kommunikation både internt och externt och andra typer av uppgifter kan förekomma i samråd med teamchefen, t.ex. korrekturläsning och textbearbetning. Syftet med rollen är att säkerställa en hög effektivitet och smidighet i processer, samt att leverera hög kvalitet till bolagets kunder.

Kvalifikationer
För att vara kvalificerad för denna roll har du:
-ett intresse för administration och har gärna flera års erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll med flera kravställare
-god administrativ förmåga och stor noggrannhet
-kunskap och erfarenhet av att arbeta med Powerpoint och Word, samt gärna duktig på Excel
-flytande kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
-erfarenhet av mycket intern och extern kontakt via telefon och mail

För tjänsten är det viktigt att du är van vid ett högt tempo och kan klara deadlines för att gruppen skall kunna leverera i tid. Vi söker dig som har bra prioriteringsförmåga, struktur och hög nivå av noggrannhet. För att lyckas i rollen är du självständig i ditt arbete, representativ och har ett servicetänk.


Övrigt
Samtliga frågor kring tjänsten hänvisas till KFX och ansvarig rekryterare Rebecka Berg på 08-663 99 00.
Observera att vi på slutvald kandidat kan göra en bakgrundskontroll.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Administratör på heltid till centrala Stockholm

Administrativ assistent
Läs mer Apr 5
Om tjänsten
Är du en serviceinriktad person som brinner för att arbeta inom det administrativa? Vill du arbeta i en miljö som präglas av gemenskap och samarbete? Vi söker just nu en administrativ koordinator till ett spännande uppdrag hos en av våra kunder i centrala Stockholm. Låter detta som något för dig? Missa då inte denna möjlighet!

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.
Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter
Som administrativ koordinator kommer du att ha en bred roll som bland annat innefattar traditionella administrativa sysslor som att uppdatera och lägga in uppgifter i affärssystem och hantera dokument. Du kommer att vara en viktig del av bolagets processer mot kund. Tjänsten mycket kommunikation både internt och externt samt andra administrativa uppgifter som kan tillkomma efter behov. Syftet med rollen är att säkerställa en hög effektivitet och smidighet i processer, samt att leverera hög kvalitet till bolagets kunder.

Kvalifikationer
För att vara kvalificerad för denna roll har du:

-Intresse för administration och har gärna flera års erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll med flera kravställare
god administrativ förmåga och stor noggrannhet

-Kunskap och erfarenhet av att arbeta med Powerpoint och Word, samt gärna duktig på Excel
flytande kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

-Erfarenhet av mycket intern och extern kontakt via telefon och mail

För tjänsten är det viktigt att du är van vid ett högt tempo och kan klara deadlines för att gruppen skall kunna leverera i tid. Vi söker dig som har bra prioriteringsförmåga, struktur och hög nivå av noggrannhet. För att lyckas i rollen är du självständig i ditt arbete, representativ och har ett servicetänk.

Övrigt
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos KFX HR-partner men arbetar hos vår kund i centrala Stockholm. Arbetstiderna är 08:00-17.00.

På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida.
Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Rebecka Berg på 08-663 99 00.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Kontorsservicemedarbetare till If Skadeförsäkring

Kontorsvaktmästare
Läs mer Apr 4
Om tjänsten
Söker du en roll där du får arbeta både rörligt och med service? Vill du få erfarenhet av att arbeta på ett större bolag? Då kanske detta är en roll för dig.

Till vår kund If Skadeförsäkring söker vi nu en serviceinriktad och driven person som vill arbeta med deras internservice.
Start för uppdraget är omgående och löper fram till 6/6 med chans till förlängning.

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Om företaget
If är det ledande nordiska sakförsäkringsbolaget med 3,6 miljoner kunder och 6 800 anställda. Tillsammans koncentrerar man sig på skadeförsäkring för att kunna erbjuda sina kunder – både privatpersoner och företag – de bästa produkterna och den bästa servicen. Om något händer ger If hjälp och stöd – det är därför de finns.

Kontorsservice är en del av den nordiska enheten Group Services och består idag av 20 medarbetare i Sverige. Vi finns på kontoren i Stockholm, Nyköping, Malmö, Göteborg och Sundsvall. Kontorsservice ansvarar för Ifs kontor och för funktionerna växel, reception, dokumenthantering, inköp och internservice. Vidare ingår även ansvar för faciliteter som lokalvård, personalmatsalar, personalparkering, växter, frukt, teknik m.m.Arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att arbeta med internservice. Du kommer att hantera och utföra inkomna ärenden i If:s interna system baserat på deras kunders önskemål. Det kan bland annat röra sig om ärenden kopplat till fysiska flyttar inom kontoret, önskemål kring kontorsmöbler, reparationer eller montering av möbler samt övrig kontor-och teknisk utrustning. Rollen i sig är emellanåt fysiskt krävande med en del tunga lyft.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är serviceinriktad och brinner för personlig service. Du trivs i en roll där du får vara ansiktet utåt. Du är driven, strukturerad och lösningsorienterad samt tar ansvar för dina uppgifter. Du är en lagspelare som gillar att arbeta mot både kortsiktiga som långsiktiga mål, individuellt men framförallt i team.

Du har också:
• Erfarenhet av facility management eller fastighetsskötsel
• Flytande kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift.
• B-körkort
• Vana med digitala verktyg så som Excel, Outlook, Microsoft Teams.


Övrigt
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos vår kund If Skadeförsäkring. Start för uppdraget är omgående och löper fram till 6/6 med chans till förlängning. Du arbetar mellan kl. 08.15 – 16.45.

Låter detta intressant? Tveka inte för länge med att skicka in din ansökan, vi välkomnar den idag!

Ansök nu

Receptionist på heltid till företag i Solna

Kontorsreceptionist
Läs mer Mar 30
Om tjänsten
I samarbete med vår kund i Solna söker vi nu en trevlig receptionist med stort fokus på att leverera förstklassig service. Detta är tjänsten för dig som letar efter ett varierande arbete i en spännande bransch!

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.
Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter
Som receptionist fyller du en viktig funktion och har en central roll med mycket kontakter både utåt mot kund och internt inom företaget. Tjänsten som receptionist innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en reception. Dina dagar består exempelvis av att:

- Ansvara för telefon och växel
- Ta emot besökare och hänvisa dem rätt
- Ha övergripande ansvar för receptionen och att internservice fungerar
- Göra beställningar av luncher och fika
- Sköta kontakten med leverantörer
- Kontera fakturor
- Vara behjälplig och ha ansvar för bokningar av konferensrum och poolbilar
- Vara behjälplig gällande telefoni samt starta och avsluta abonnemang
- Vid behov hjälpa till och delta vid företagsevent
- Sköta övriga administrativa arbetsuppgifter

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare serviceerfarenhet och som förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet kundbemötande. Vidare kan du uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du har även goda datorkunskaper samt teknikkunskaper och har tidigare arbetat med Office-paketet.

För att passa i rollen har du hög social kompetens, är utåtriktad, stresstålig och trevlig. Du har även skinn på näsan när det behövs. Vidare är det viktigt att du har förmågan att se vad som behöver göras och att du som person är självständig, ordningsam, prestigelös och flexibel. Vi ser även att du är lösningsorienterad och inte är rädd att söka information på egen hand.

Övrigt
Du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Start för tjänsten är i början av maj och pågår till september. Arbetstiderna är måndag – fredag kl. 8.00 -17.00. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos vår kund i Solna.

Ansök nu

Inscanningsadminstratör sökes för kunds räkning i Stockholm

Administrativ assistent
Läs mer Mar 15
Om tjänsten
Nu söker vi administratörer som är strukturerade och tycker att ordning och reda är en självklarhet. Du trivs i en roll där du arbetar självständigt och ta stort ansvar för ditt arbete. Vidare är du serviceminded och bra på att samarbeta.


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer vid uppdrag att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter
I denna roll arbetar du i ett arkiv som ska digitaliseras. Det är konfidentiell information som ska hanteras, därför ställer vi höga krav på dig som sökande att du är noggrann, strukturerad och har mycket goda datorkunskaper.

Den information som finns ska sorteras för att sedan scannas in och sparas digitalt. Du kommer att arbeta självständigt efter en tidsplan och därför ser vi att du är ansvarstagande, ordningsam och en problemlösare.

Meriterande är om du har erfarenhet från likande eller administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Mycket goda kunskaper i Office 365
Språk: Svenska, Engelska


Övrigt
Uppdraget är på heltid med start i maj. Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag på kfx.se

Ansök nu

Administrativ koordinator

Administrativ assistent
Läs mer Mar 8
Om tjänsten
Är du intresserad av att arbeta med administration och rekrytering i ett härligt team hos en av våra kunder i centrala Stockholm? Vi söker just nu en administrativ koordinator till ett spännande uppdrag hos ett framgångsrikt konsultbolag.

Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.
Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
Som administrativ koordinator kommer du att ha en bred roll som bland annat innefattar traditionella administrativa sysslor som att uppdatera och lägga in uppgifter i affärssystem och hantera dokument. Du kommer att vara en viktig del av bolagets processer mot kund, där du exempelvis bokar tid för intervjuer, samt förbereder och korrekturläser presentationer. Vidare innebär tjänsten mycket kommunikation både internt och externt samt andra administrativa uppgifter som kan tillkomma efter behov. Syftet med rollen är att säkerställa en hög effektivitet och smidighet i processer, samt att leverera hög kvalitet till bolagets kunder.

Kvalifikationer
För att vara kvalificerad för denna roll har du:
- ett intresse för administration och har gärna flera års erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll med flera kravställare
- god administrativ förmåga och stor noggrannhet
- kunskap och erfarenhet av att arbeta med Powerpoint och Word, samt gärna duktig på Excel
- flytande kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
- erfarenhet av mycket intern och extern kontakt via telefon och mail
För tjänsten är det viktigt att du är van vid ett högt tempo och kan klara deadlines för att gruppen skall kunna leverera i tid. Vi söker dig som har bra prioriteringsförmåga, struktur och hög nivå av noggrannhet. För att lyckas i rollen är du självständig i ditt arbete, representativ och har ett servicetänk.


Övrigt
Samtliga frågor kring tjänsten hänvisas till KFX och ansvarig rekryterare Rebecka Berg på 08-663 99 00.
Observera att vi på slutvald kandidat kan göra en bakgrundskontroll.
Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Chefassistent till Sigma Industry

Administrativ assistent
Läs mer Apr 20
Om tjänsten
Vill du arbeta brett inom administrativ support? Söker du ett arbete där få får vara delaktig i att skapa och bibehålla en familjär och rolig intern kultur? Missa då inte denna spännande tjänst!
Just nu söker vi en chefsassistent till vår kund Sigma Industry i Liljeholmen. Tjänsten är på 60-80% av heltid och tillsvidare. Efter tid kan behovet öka ytterligare.


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
Som chefsassistent på Sigma kommer du huvudsakligen tillhandahålla administrativ support. Arbetsuppgifterna består av att avlasta den egna avdelningens sektionschefer (för närvarande 3 st) med administrativa uppgifter samt vara en nära support till avdelningens 50 konsulter. Följande är exempel på arbetsuppgifter:

- Ansvara för hanteringen av konsulters tidrapporter i Visma PX
- Lägga upp uppdrag i PX
- Granska inkommande fakturor
- Ha administrativt ansvar kring on- och offboarding i vårt system HR4Sigma
- Stötta vid rekrytering – leta kandidater, boka in intervjuer samt ta referenser
- Planera interna events och konferenser
- Samordna möten och bokningar
- Beställa luncher, konsultgåvor och liknande
- Hantera kunduppföljningar
- Skapa semesterlistor, presentationsmaterial, digitala anmälningsformulär etc


Kvalifikationer
Erfarenhet av liknande tjänst meriteras men du kan även komma från en projektliknande roll eller med service och administrations erfarenhet. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har överlag en god systemvana. Vi lägger stor vikt vid om man är duktig på bl a Excel, Word, PowerPoint samt Sharepoint/Teams.

Din förmåga att uttala dig professionellt i både text som muntligt, i engelska som svenska, är högst relevant för att du ska vara den vi söker. Du är van att arbeta med deadlines och din flexibilitet gör det enkelt att byta fokus och prioritera. Som person är du orädd inför att ta initiativ, är en lagspelare och drivs av att hjälpa andra.


Övrigt
På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00 eller lisa.hagglund@kfx.se och specificera vilken tjänst du har frågor kring i ditt mail.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Entreprenadansvarig konsultchef till KFX HR-partner i Stockholm

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Apr 12
Om tjänsten
Nu söker vi en driven och strukturerad kollega till rollen som Entreprenadansvarig. I denna roll kommer du som konsultchef att ansvara för KFX entreprenaduppdrag inom bl.a. reception, konferens och internservice. Här består dagarna av spännande möten med nya människor, affärsutveckling och snabba beslut som kräver noggrannhet och en känsla för detaljer.

Om oss
KFX HR-partner är ett tryggt, stabilt och familjeägt bolag med 35 år i branschen. Vi är i dag drygt 300 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Vår målsättning är att kommunikationen, både internt och mot våra kunder, alltid ska präglas av respekt, lyhördhet och tydlighet. Hos oss kan du alltid komma med idéer, input och förslag – oavsett roll eller år inom bolaget!

Vårt arbetsklimat präglas av affärsfokus, entreprenörsanda och teamkänsla! På KFX stöttar vi varandra i motgångar och gläds åt varandras och vår gemensamma framgång.

Arbetsuppgifter
Som Entreprenadansvarig får du en roll med tre huvudsakliga fokusområden;

Ditt första fokus är konsultchefsrollen vilket innebär personalansvar för konsulter på KFX Stockholms entreprenaduppdrag och kundansvar för de kunder där dina konsulter arbetar. Rollen som konsultchef innebär löpande uppföljning med konsulterna, utvecklingssamtal, lönerevisionsarbete, arbetsrättsliga ärenden och avtalsfrågor. Du säkerställa kundnöjdheten genom regelbundna möten med beställande kund och även se över hur KFX kan utveckla affären hos befintlig kund.

Ditt andra fokus är rekryteringen till entreprenaduppdrag då du självständigt kommer att rekrytera de konsulter som du sedan blir ansvarig för. KFX har gedigen och väl genomarbetad rekryteringsprocess där du driver processen från kravprofilsmöte till avtalsskrivning med kandidaten.

Ditt tredje fokus är affärsutveckling. Vi på KFX har högt satta målutsättningar om hur vi ska utveckla affärsområdet entreprenad. Du kommer i din roll därför ha en stor påverkan i hur vi utvecklar vår affär och blir en ännu bättre arbetsgivare för våra konsulter och leverantör till våra kunder.

Kvalifikationer
Hos oss arbetar du tillsammans med kollegor i ett sammansvetsat team där alla hjälps åt och stöttar varandra. Samtidigt kommer du från första dag erbjudas stort ansvar och utmaningar för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Dina arbetsdagar fylls med varierande och roliga arbetsuppgifter.

Du är extrovert, flexibel och handlingskraftig. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att fatta snabba beslut och arbetar strukturerat. Här gläds vi när det går bra och slår våra kloka huvuden ihop för att nå framgång.

Gymnasieutbildning är ett krav och vi ser gärna att du har en högskoleexamen inom exempelvis personal, HR, beteendevetenskap eller ekonomi alternativt att du har en relevant arbetslivserfarenhet inom vår bransch eller inom rekrytering och administration. Du talar och skriver obehindrat på svenska och är bekväm med att kommunicera på engelska. Körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt
Tjänsten är på heltid på vårt Stockholmskontor beläget vid Humlegården. Tillträde sker med fördel under Q1 2022. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Regionchef William Ericson, william.ericson@kfx.se eller 08-663 99 00.

Ansök nu

Rekryterande konsultchef till KFX HR-partner i Stockholm

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Apr 11
Om tjänsten
Kom och bli en del av Stockholmsteamet på KFX HR-partner!

Vi söker nu vår nästa rekryterande konsultchef som i en ”360-roll” kommer arbeta brett inom HR med fokus på rekrytering och konsultansvar. KFX HR-partner var ett av Sveriges första bemanningsföretag och är än idag ett de allra mest välrenommerade med kunder i så gott som alla branscher. Hos arbetar du i en varm och familjär miljö med stor påverkansförmåga.

Har du erfarenhet av rekrytering eller konsultarbete, är nyfiken, framåt och driven ser vi gärna att du skickar in din ansökan!

Om oss
KFX HR-partner är ett tryggt, stabilt och familjeägt bolag med 35 år i branschen. Vi är i dag drygt 300 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Vår målsättning är att kommunikationen, både internt och mot våra kunder, alltid ska präglas av respekt, lyhördhet och tydlighet. Hos oss kan du alltid komma med idéer, input och förslag – oavsett roll eller år inom bolaget!

Vårt arbetsklimat präglas av affärsfokus, teamkänsla och en positiv anda! På KFX stöttar vi varandra i motgångar och gläds åt varandras och vår gemensamma framgång.

Arbetsuppgifter
Som rekryterande konsultchef hos oss arbetar du i ett sammansvetsat team tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Från din första dag kommer du att erbjudas stort ansvar - du kommer självständigt följa upp dina kunder i personliga möten, driva flera parallella rekryteringsprocesser från början till slut samt ha personalansvar för de konsulter du rekryterat.

KFX HR-partner arbetar primärt med tjänster inom kontorsservice och administration och det är till dessa roller du kommer att rekrytera till.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

- Kravprofilsmöten hos våra kunder och utifrån dessa skapa annonser
- Hantera ansökningar och gå igenom urval
- Genomföra telefonintervjuer samt kompetensbaserade djupintervjuer
- Administrera och återkoppla personlighets- och färdighetstester
- Personalansvar för konsulter på längre uppdrag; löpande uppföljning, utvecklingssamtal, lönerevisionsarbete, arbetsrättsliga ärenden och avtalsfrågor
- Kundansvar innebärande löpande möten för uppföljning av konsulter, merförsäljning på befintlig kund, prognosarbete
- Löpande personal- och mötesadministration

Kvalifikationer
På KFX värdesätter vi i första hand din personlighet, ditt engagemang och din inställning! Teamets främsta egenskaper är det genuina intresset för människor, ett lösningsfokuserat samarbete, fokus på affärsmässighet och omtanken för varandra. Vi tror att du som söker känner igen dig i detta och vill vara med att bidra till den goda stämningen på vårt kontor! Som person är du nyfiken, driven, målmedveten och handlingskraftig. Här är ingen dag är den andra lik och du behöver konstant prioritera bland dina arbetsuppgifter. Därför är du flexibel och anpassningsbar samtidigt som du bibehåller struktur och noggrannhet i det du gör. Vidare så trivs du med att ta stort eget ansvar i det arbete och är duktig på att skapa och bibehålla relationer.

För att vara kvalificerad för denna tjänst har du flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift. Vi önskar att du har arbetat med kund- och konsultverksamhet eller med bemanning och rekrytering tidigare. Du har god administrativ vana och framförallt – du brinner för rekrytering! Du har körkort och innehar en högskoleexamen som personalvetare, beteendevetare eller motsvarande.

Övrigt
Tjänsten är på KFX kontor i Stockholm på Sturegatan 38 precis invid Humlegården. Önskvärd start för tjänsten är under Q1 2022. På KFX HR-partner erbjuds du en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner. Denna tjänst är på heltid och tillsvidare.

Samtliga frågor kring rekryteringsprocessen och tjänsten hänvisas till Regionchef, William Ericson på william.ericson@kfx.se. Vi går igenom urvalet löpande, så skicka in din ansökan idag!

Ansök nu

Chefassistent till Sigma Industry

Administrativ assistent
Läs mer Mar 24
Om tjänsten
Vill du arbeta brett inom administrativ support? Söker du ett arbete där få får vara delaktig i att skapa och bibehålla en familjär och rolig intern kultur? Missa då inte denna spännande tjänst!
Just nu söker vi en chefsassistent till vår kund Sigma Industry i Liljeholmen. Tjänsten är på 60-80% av heltid och tillsvidare. Efter tid kan behovet öka ytterligare.


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
Som chefsassistent på Sigma kommer du huvudsakligen tillhandahålla administrativ support. Arbetsuppgifterna består av att avlasta den egna avdelningens sektionschefer (för närvarande 3 st) med administrativa uppgifter samt vara en nära support till avdelningens 50 konsulter. Följande är exempel på arbetsuppgifter:

- Ansvara för hanteringen av konsulters tidrapporter i Visma PX
- Lägga upp uppdrag i PX
- Granska inkommande fakturor
- Ha administrativt ansvar kring on- och offboarding i vårt system HR4Sigma
- Stötta vid rekrytering – leta kandidater, boka in intervjuer samt ta referenser
- Planera interna events och konferenser
- Samordna möten och bokningar
- Beställa luncher, konsultgåvor och liknande
- Hantera kunduppföljningar
- Skapa semesterlistor, presentationsmaterial, digitala anmälningsformulär etc


Kvalifikationer
Erfarenhet av liknande tjänst meriteras men du kan även komma från en projektliknande roll eller med service och administrations erfarenhet. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har överlag en god systemvana. Vi lägger stor vikt vid om man är duktig på bl a Excel, Word, PowerPoint samt Sharepoint/Teams.

Din förmåga att uttala dig professionellt i både text som muntligt, i engelska som svenska, är högst relevant för att du ska vara den vi söker. Du är van att arbeta med deadlines och din flexibilitet gör det enkelt att byta fokus och prioritera. Som person är du orädd inför att ta initiativ, är en lagspelare och drivs av att hjälpa andra.


Övrigt
På KFX arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon, och hänvisar dig att söka direkt via vår hemsida.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00 eller lisa.hagglund@kfx.se och specificera vilken tjänst du har frågor kring i ditt mail.

Välkommen in med din ansökan!

Ansök nu

Rekryterande konsultchef till KFX HR-partner i Stockholm

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 28
Om tjänsten
Kom och bli en del av Stockholmsteamet på KFX HR-partner!

Vi söker nu vår nästa rekryterande konsultchef som i en ”360-roll” kommer arbeta brett inom HR med fokus på rekrytering och konsultansvar. KFX HR-partner var ett av Sveriges första bemanningsföretag och är än idag ett de allra mest välrenommerade med kunder i så gott som alla branscher. Hos arbetar du i en varm och familjär miljö med stor påverkansförmåga.

Har du erfarenhet av rekrytering eller konsultarbete, är nyfiken, framåt och driven ser vi gärna att du skickar in din ansökan!

Om oss
KFX HR-partner är ett tryggt, stabilt och familjeägt bolag med 35 år i branschen. Vi är i dag drygt 300 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Vår målsättning är att kommunikationen, både internt och mot våra kunder, alltid ska präglas av respekt, lyhördhet och tydlighet. Hos oss kan du alltid komma med idéer, input och förslag – oavsett roll eller år inom bolaget!

Vårt arbetsklimat präglas av affärsfokus, teamkänsla och en positiv anda! På KFX stöttar vi varandra i motgångar och gläds åt varandras och vår gemensamma framgång.

Arbetsuppgifter
Som rekryterande konsultchef hos oss arbetar du i ett sammansvetsat team tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Från din första dag kommer du att erbjudas stort ansvar - du kommer självständigt följa upp dina kunder i personliga möten, driva flera parallella rekryteringsprocesser från början till slut samt ha personalansvar för de konsulter du rekryterat.

KFX HR-partner arbetar primärt med tjänster inom kontorsservice och administration och det är till dessa roller du kommer att rekrytera till.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

- Kravprofilsmöten hos våra kunder och utifrån dessa skapa annonser
- Hantera ansökningar och gå igenom urval
- Genomföra telefonintervjuer samt kompetensbaserade djupintervjuer
- Administrera och återkoppla personlighets- och färdighetstester
- Personalansvar för konsulter på längre uppdrag; löpande uppföljning, utvecklingssamtal, lönerevisionsarbete, arbetsrättsliga ärenden och avtalsfrågor
- Kundansvar innebärande löpande möten för uppföljning av konsulter, merförsäljning på befintlig kund, prognosarbete
- Löpande personal- och mötesadministration

Kvalifikationer
På KFX värdesätter vi i första hand din personlighet, ditt engagemang och din inställning! Teamets främsta egenskaper är det genuina intresset för människor, ett lösningsfokuserat samarbete, fokus på affärsmässighet och omtanken för varandra. Vi tror att du som söker känner igen dig i detta och vill vara med att bidra till den goda stämningen på vårt kontor! Som person är du nyfiken, driven, målmedveten och handlingskraftig. Här är ingen dag är den andra lik och du behöver konstant prioritera bland dina arbetsuppgifter. Därför är du flexibel och anpassningsbar samtidigt som du bibehåller struktur och noggrannhet i det du gör. Vidare så trivs du med att ta stort eget ansvar i det arbete och är duktig på att skapa och bibehålla relationer.

För att vara kvalificerad för denna tjänst har du flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift. Vi önskar att du har arbetat med kund- och konsultverksamhet eller med bemanning och rekrytering tidigare. Du har god administrativ vana och framförallt – du brinner för rekrytering! Du har körkort och innehar en högskoleexamen som personalvetare, beteendevetare eller motsvarande.

Övrigt
Tjänsten är på KFX kontor i Stockholm på Sturegatan 38 precis invid Humlegården. Önskvärd start för tjänsten är under Q1 2022. På KFX HR-partner erbjuds du en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner. Denna tjänst är på heltid och tillsvidare.

Samtliga frågor kring rekryteringsprocessen och tjänsten hänvisas till Regionchef, William Ericson på william.ericson@kfx.se. Vi går igenom urvalet löpande, så skicka in din ansökan idag!

Ansök nu

Entreprenadansvarig konsultchef till KFX HR-partner i Stockholm

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Mar 28
Om tjänsten
Nu söker vi en driven och strukturerad kollega till rollen som Entreprenadansvarig. I denna roll kommer du som konsultchef att ansvara för KFX entreprenaduppdrag inom bl.a. reception, konferens och internservice. Här består dagarna av spännande möten med nya människor, affärsutveckling och snabba beslut som kräver noggrannhet och en känsla för detaljer.

Om oss
KFX HR-partner är ett tryggt, stabilt och familjeägt bolag med 35 år i branschen. Vi är i dag drygt 300 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Vår målsättning är att kommunikationen, både internt och mot våra kunder, alltid ska präglas av respekt, lyhördhet och tydlighet. Hos oss kan du alltid komma med idéer, input och förslag – oavsett roll eller år inom bolaget!

Vårt arbetsklimat präglas av affärsfokus, entreprenörsanda och teamkänsla! På KFX stöttar vi varandra i motgångar och gläds åt varandras och vår gemensamma framgång.

Arbetsuppgifter
Som Entreprenadansvarig får du en roll med tre huvudsakliga fokusområden;

Ditt första fokus är konsultchefsrollen vilket innebär personalansvar för konsulter på KFX Stockholms entreprenaduppdrag och kundansvar för de kunder där dina konsulter arbetar. Rollen som konsultchef innebär löpande uppföljning med konsulterna, utvecklingssamtal, lönerevisionsarbete, arbetsrättsliga ärenden och avtalsfrågor. Du säkerställa kundnöjdheten genom regelbundna möten med beställande kund och även se över hur KFX kan utveckla affären hos befintlig kund.

Ditt andra fokus är rekryteringen till entreprenaduppdrag då du självständigt kommer att rekrytera de konsulter som du sedan blir ansvarig för. KFX har gedigen och väl genomarbetad rekryteringsprocess där du driver processen från kravprofilsmöte till avtalsskrivning med kandidaten.

Ditt tredje fokus är affärsutveckling. Vi på KFX har högt satta målutsättningar om hur vi ska utveckla affärsområdet entreprenad. Du kommer i din roll därför ha en stor påverkan i hur vi utvecklar vår affär och blir en ännu bättre arbetsgivare för våra konsulter och leverantör till våra kunder.

Kvalifikationer
Hos oss arbetar du tillsammans med kollegor i ett sammansvetsat team där alla hjälps åt och stöttar varandra. Samtidigt kommer du från första dag erbjudas stort ansvar och utmaningar för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Dina arbetsdagar fylls med varierande och roliga arbetsuppgifter.

Du är extrovert, flexibel och handlingskraftig. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att fatta snabba beslut och arbetar strukturerat. Här gläds vi när det går bra och slår våra kloka huvuden ihop för att nå framgång.

Gymnasieutbildning är ett krav och vi ser gärna att du har en högskoleexamen inom exempelvis personal, HR, beteendevetenskap eller ekonomi alternativt att du har en relevant arbetslivserfarenhet inom vår bransch eller inom rekrytering och administration. Du talar och skriver obehindrat på svenska och är bekväm med att kommunicera på engelska. Körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt
Tjänsten är på heltid på vårt Stockholmskontor beläget vid Humlegården. Tillträde sker med fördel under Q1 2022. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta Regionchef William Ericson, william.ericson@kfx.se eller 08-663 99 00.

Ansök nu

Receptionist till centrala Stockholm

Kontorsreceptionist
Läs mer Mar 2
Om tjänsten
Är du en serviceinriktad och positiv person? Gillar du att ha ansvar och att arbeta med varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara möjligheten för dig! Just nu söker vi en receptionist för DLL:s räkning till deras kontor i centrala Stockholm.

Om företaget
DLL är verksamt i mer än 35 länder och möjliggör för företag att införskaffa och använda den utrustning som behövs för att bedriva sin verksamhet och bidra på ett meningsfullt sätt till världen. DLL:s erbjudande innefattar leasing, leverantörsfinansiering, kommersiell finansiering och “life cycle asset management”.

Arbetsuppgifter
Som receptionist kommer du att ha en central roll med mycket kontakter, både externt och internt inom företaget. Du kommer att ansvara för att ta emot besökare och se till att vår externa kontorsdel är ständigt attraktiv för våra besökare. I rollen kommer bland annat;

-Ansvara för inventering av varor
-Lägga beställningar och ansvara för mottagandet av beställningar
-Säkerhetsställa att kaffemaskinerna och kylar är fyllda
-Post-och budhantering
-Hantera samtal via receptionsslingan

Du kommer även att hantera andra administrativa uppgifter som att uppdatera kundinformation i våra system, genomföra månadsavstämningar med vårt städbolag, beställa nya möbler vid behov samt andra Facility-uppgifter.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av, och brinner för att leverera hög nivå av servicearbete. Du trivs i att arbeta i en bredare roll med mycket eget ansvar. Vi ser även att du är en problemlösare som inte är rädd att hjälpa till där det behövs.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.


Övrigt
Låter detta intressant? Tveka inte med att skicka in din ansökan. Start för tjänsten är i början av april, med tidigare start om möjligt. Du arbetar kontorstider måndag-fredag.
I denna rekryteringsprocess samarbetar DLL med KFX HR-partner och samtliga frågor hänvisas till ansvarig rekryterare på 08-663 99 00.

Ansök nu

Ekonomiassistent inom kund-och leverantörsreskontra till företag i Solna

Ekonomiassistent
Läs mer Mar 31
Om tjänsten
Här är tjänsten för dig med 1-2 års erfarenhet av reskontra och som söker en arbetsplats där engagemang och driv värdesätts högt!

Om oss
KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent innebär dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Hantering av leverantörs- och inköpsfakturor
- Återkoppling till leverantörer och organisation
- Upplägg av leverantörer
- Rejecthantering och påminnelsehantering av leverantörsfakturor
- Utredningsarbete för kund- och leverantörsreskontra
- Kravhantering
- Kundfakturering
- Kontoavstämningar för kund- och leverantörsreskontra
- Månads- och årsbokslut för kund- och leverantörsreskontra
- Upplägg av nya kunder samt kreditberedning


Kvalifikationer
För att vara aktuell för denna tjänst har du en utbildning inom ekonomi, och 1-2 års erfarenhet av arbete med kund- och leverantörsreskontra och goda kunskaper inom Excel.

Vi tror att du som person är positiv, glad och lägger ned stort engagemang i ditt arbete. Du är en person som drivs av utmaningar och tycker att glädje är viktigt på en arbetsplats. Vidare tycker du om att skapa struktur i ditt arbete, komma med idéer och vill gärna vara med och påverka. I ditt arbete är du noggrann, driven och lösningsfokuserad. Du är även kommunikativ och serviceminded samt arbetar bra i både grupp och självständigt.


Övrigt
Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos vår kund i Solna. Arbetstiderna är 8-17 med en timmes lunch.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför tjänsten redan idag! Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00.

Ansök nu

Teamansvarig telefonist till internationellt mediaföretag

Växeltelefonist
Läs mer Mar 11
Om tjänsten
Har du tidigare erfarenhet av service och söker en social- kommunikativ tjänst på ett spännande internationell företag? Vill du ha ett arbete där du får utvecklas och var med att utveckla? Då kan detta vara tjänsten för dig!

För vår kunds räkning, som är ett av Europas ledande mediaföretag beläget i centrala Stockholm, söker vi nu en telefonist med teamansvar på heltid. Arbetstiderna är på rullande schema 7-16 eller 9-18, måndag till fredag. Start för uppdraget är under maj månad.


Om oss
KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.


Arbetsuppgifter
Som teamleader ansvarar du för att det dagliga arbetet löper på och arbetar mycket med att lösa eventuella problem som uppstår. Tillsammans med ditt team på 3 personer tar ni emot inkommande samtal och mail samt ger kunden förstklassigt bemötande och ser till att de blir hänvisade till rätt person. Utöver detta ansvarar du för att uppdatera såväl mallar som system och kommer att få vara delaktig i att utveckla systemet så att det på bästa sätt är anpassat för arbetet som utförs.Kvalifikationer
För att passa som teamansvarig telefonist hos vår kund har du:
- Tidigare erfarenhet av arbete i en liknande serviceroll
- Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och i skrift
- Mycket god telefon, system- och datavana

Som person är du lyhörd, positiv, utåtriktad och har god problemlösningsförmåga.
Du känner dig bekväm i servicerollen och kan hantera tuffa samtal från kunder. Vidare är du en person som trivs i ett högt tempo, arbetar strukturerat och känner dig trygg med att skapa struktur i ditt arbete.


Övrigt
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och tillsvidare där du blir anställd hos oss på KFX HR-partner.Vi arbetar löpande med urval och rekommenderar dig att skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på 08-663 99 00

Ansök nu