Innovatrek AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Innovatrek AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Spindel i nätet chef m medicinsk erfarenhet, ansvar deltagare, försäljning

Försäljningschef
Läs mer Jan 11
Lagandan tar emot personer som behöver arbetsträna efter lång frånvaro från arbetslivet, sköra personer som har behov av arbete eller sysselsättning i en ovanligt god miljö och får bistånd enligt SoL, samt personer som enligt LSS har rätt till daglig verksamhet. Vi finns i Nacka, endast 5 minuters bilväg från Södermalm.
Detta har vi gjort i hela 30 år, sedan 1991. Många av våra brukare har varit med oss hela vägen, då det är en verklig plats att trivas på. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter inom montering och förpackning, orderplock och packning samt lagerarbete. För att kunna erbjuda normala arbetsuppgifter, vilket vi tycker är mycket viktigt, har vi byggt upp en stabil kundkrets från olika branscher i näringslivet. Vi har uppdrag med lagerhållning, distribution, montering och förpackning.
Vi arbetar nu med att expandera vår kundkrets till en internationell marknad med fokus på den nord och sydamerikanska marknaden. Rollen innebär ett arbete som innefattar flertalet olika aspekter som kräver att du har erfarenhet av olika typer av arbete då Lagandan inte är en vanlig arbetsplats.
Vi ser att du har:
Minst 5 års erfarenhet av arbete med människor med fysiska och psykiska sjukdomar
Minst 3 års erfarenhet av chefsyrke med personal samt ekonomiskt ansvar
Har du medicinsk utbildning är det starkt meriterande då vi i arbetet med våra deltagare kan ha plötsliga medicinska akuttillstånd så som epileptiska anfall.
Minst 3 års erfarenhet av försäljning, kundhantering samt ekonomi. Du ska kunna hantera flera bollar i luften, ha hög tolerans för stress samt hantera siffror utan problem. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av detta.
Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift.
Du ska även behärska minst två av följande språk på professionell nivå för att kunna kommunicera med kunder: franska, spanska, portugisiska eller tyska.
Du ska ha minst 2 års dokumenterad erfarenhet av någon typ av industriell bransch.
Du ska ha erfarenhet av att hantera internationella kunder, och samtidigt vara redo att vid behov arbeta tider utanför ordinarie öppettider då detta kan krävas på grund av tidsskillnad.I din roll har du kontakt med våra kunder, ansvar för att se till att arbetet rullar på dels genom att själv utföra vissa delar men även fokus på att framförallt genom att fördela arbetsuppgifterna till medarbetare. Du har även hand om att det blir korrekt registrerat vad som har gjorts och ska faktureras. Därför är det viktigt att du är både noggrann och serviceinriktad.
Du ska inte heller ha något problem med att hjälpa till med att packa och montera då detta ibland behövs. Du ska således ha en hög fysisk kapacitet.
Din profil
Vi söker dig som är står stabilt med bägge fötterna på jorden och som har ett tydligt servicetänk. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi ser att du är flexibel och kan samarbeta väl, även när dagen inte blir som planerat.
Vi söker 1 tillsvidaretjänst på ca 80% med start omgående.
Intervjuer sker löpande, så skicka gärna din ansökan direkt!
Läs gärna mer om Lagandan på www.lagandan.com

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm växer och söker ny Specialist i allmänmedicin

Specialistläkare
Läs mer Dec 11
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7600 listade patienter. Vårdcentralen är omtyckt och ligger högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Vi växer och önskar nu anställa en specialist i allmänmedicin till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med mottagningsbesök och hemsjukvård.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi har friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänstgöringsgrad deltid eller heltid.
Titta gärna på vår hemsida och lär dig mer om Sofia Vårdcentral: www.sofiavardcentral.se
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare.

Ansök nu

Psykolog till Älvsjös nya vårdcentral deltid

Psykolog
Läs mer Nov 27
Hej,
Vi är läkare som aktuellt driver en omtyckt vårdcentral i centrala Stockholm och i Älvsjö. Denna ligger precis vid stationen i stora, luftiga och nyrenoverade lokaler. Vårdcentralen har stadigt växt och vi har för närvarande 5000 patienter listade. Vi har redan två psykologer i teamet och ett välfungerande flöde.
För oss är det viktigt att hitta personal som är arbetar helhjärtat för patientens bästa. Samtidigt är vi även måna om att personalen ska ha goda villkor och en god arbetsmiljö.
Flexibelt tillträde möjligt. Deltid till att börja med men detta kan förändras med att mottagningen växer.
Fördelaktigt är om du är van vid att arbeta med barn men det är inte ett krav.
Välkommen med din ansökan, vi håller intervjuer löpande!

Ansök nu

Ssk till omtyckt vårdcentral Södermalm

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 21
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7700 listade patienter. Vårdcentralen är omtyckt och ligger högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Många i personalen har har jobbat mer än tio år på mottagningen. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Nu ska en av våra sjuksköterskor vidareutbilda sig till distriktssköterska och vi letar därför efter en ny förmåga till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med hemsjukvård, mottagningsbesök och telefonrådgivning. Du har dessutom möjlighet att ibland förlägga delar av ditt arbete hemifrån. Du behöver inte ha körkort.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete. Vi har friskvårdsbidrag och möjlighet till schema som ger flexibilitet.
Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Möjlighet till deltidsarbete finns om så önskas.


www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

ST-läkare till nyöppnad vårdcentral vid Älvsjö Station(deltid/heltid)

ST-läkare
Läs mer Nov 21
Vi är har sedan september 2022 öppnat en läkardriven vårdcentral i Älvsjö. Vårt patientantal växer stadigt och nu har vi nått ca 5000 patienter. Vi har i samband med detta möjlighet till ytterligare en ST-läkare i vårt team. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med en liten hemsjukvård och mottagningsbesök. Du får en fast handledare och tydlig planering från start kring randningar samt kurser. Hos oss arbetar specialister som är både vana och trivs med handledning.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete. Vi har friskvårdsbidrag och möjlighet till schema som ger flexibilitet.
Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Möjlighet till deltidsarbete finns vid önskan.

Ansök nu

Praktisk tjänstgöring vårdcentral

Läkare
Läs mer Dec 7
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7700 listade patienter. Vårdcentralen är omtyckt och ligger högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Många i personalen har har jobbat mer än tio år på mottagningen. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Vi söker dig som ser en framtid i Sverige och inom svensk sjukvård men behöver göra praktisk tjänstgöring för att nå svensk läkarlegitimation.
Det är en tidsbegränsad anställning där dina medicinska kunskaper och färdigheter bedöms.
Vi ser att du förutom C1 eller motsvarande talar engelska utan förhinder. Talar du även persiska är detta ett plus. Vi ser det som meriterade om du har minst 4 års tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete samt erfarenhet av forskning.
Du som söker praktisk tjänstgöring är läkare med utländsk utbildning och legitimation utanför EU/EES. Du har klarat Socialstyrelsens kunskapsprov och har goda kunskaper i svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av svensk hälso- och sjukvård under praktik som läkare eller arbete som annan vårdpersonal. Tidigare erfarenheter av Region Stockholm är också meriterande.


Din ansökan måste innehålla:
1.Beslut från Socialstyrelsen om 6 månader praktisk tjänstgöring. Detta innebär att du behöver ha blivit godkänd i både teoretiska och praktiska kunskapsprovet. Om du inte har klarat av praktiska delen av kunskapsprovet är du välkommen att skicka in din ansökan med bifogat resultat av det teoretiska provet.
2.Betyg/intyg i svenska språket motsvarande Svenska 3/Svenska som andraspråk 3, nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen för språk (GERS) eller kurs/prov som ger behörighet till högskolestudier
3.CV
4. Personligt brev
Berätta också i din ansökan om du befinner dig i Sverige eller i något annat land och om du har arbetstillstånd eller uppehållstillstånd för studier från Migrationsverket.

Ansök nu

Vårdcentral på Södermalm söker sjuksköterskevikarie vid behov

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 31
Vi är en läkardriven vårdcentral, Sofia Vårdcentral på Södermalm med 7600 listade patienter. Vi är en stabil personalgrupp som nu letar efter en sjuksköterska som kan vara vikarie hos oss vid behov.
Är du kanske pensionär och bor i närheten? Vi behöver ofta med kort varsel någon som kan komma in och jobba delar eller hela dagar.
Kanske jobbar du deltid någon annanstans och vill kombinera?
Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med fokus på mottagningsbesök, telefonrådgivning samt hemsjukvård m
Vi ser att du är prestigelös och en person som "ser" behoven på mottagningen då rollen till stor del handlar om att vara en spindel i nätet för flera delar i den dagliga verksamheten. Vi cyklar till våra hembesök så det är viktigt att du är bekväm med att cykla.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm söker underläkare

Läkare
Läs mer Okt 19
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7600 listade patienter. Vårdcentralen är omtyckt och ligger högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Vi vill nu utöka teamet med en underläkare. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med mottagningsbesök och hemsjukvård. Du tilldelas en handledare som följer dig genom hela tiden på mottagningen.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi har friskvårdsbidrag och generellt en flexibel miljö. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Möjlighet till deltidsarbete finns.
Titta gärna på vår hemsida och lär dig mer om Sofia Vårdcentral: www.sofiavardcentral.se
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare.

Ansök nu

Vårdcentral på Södermalm söker undersköterska deltid förmiddag

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Okt 12
Vi är en läkardriven vårdcentral, Sofia Vårdcentral på Södermalm med 7600 listade patienter. Vi är en stabil personalgrupp som nu letar efter en ny undersköterskekollega. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Vi växer och önskar nu anställa en ny undersköterska. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med största fokus på hemsjukvård men även visst arbete med mottagningsbesök, reception samt laboratrium. Vi ser att du är prestigelös och en person som "ser" behoven på mottagningen då rollen till stor del handlar om att vara en spindel i nätet för flera delar i den dagliga verksamheten. Vi cyklar till våra hembesök så det är viktigt att du är bekväm med att cykla.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete.
Du talar svenska flytande och får gärna behärska även engelska. Har du erfarenhet av arbete i labb och i reception är det också en stor fördel.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Möjlighet till heltidsarbete kan eventuellt finnas om ett par månader.
www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

Barnpsykolog till Södermalm deltid

Psykolog
Läs mer Aug 9
Om jobbet
Vi ären läkardriven vårdcentral på Södermalm med ca 7600 listade patienter. Vårdcentralen är omtyckt och ligger högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet.
Vi vill satsa på att i större utbredning kunna möta den växande psykiska ohälsan som vi ser och har därför under senaste året byggt upp ett psykosocialt team på vårdcentralen och vill nu utöka detta med en psykolog med erfarenhet av arbete mot barn. Man behöver ha minst 2 års dokumenterad erfarenhet av arbete med barn.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter.
Tjänsten är mellan ca 20-40%
Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

Ssk till nyöppnad vårdcentral vid Älvsjö Station(deltid/heltid)

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jul 26
Vi är har sedan september 2022 öppnat en läkardriven vårdcentral i Älvsjö. Vårt patientantal växer stadigt och vi har nu behov av ytterligare en sjuksköterska i vårt team. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med en liten hemsjukvård, mottagningsbesök och telefonrådgivning. Då vi är en liten enhet är det viktigt för oss att du är flexibel och kan hjälpa till med lite allt möjligt när det väl behövs.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete. Vi har friskvårdsbidrag och möjlighet till schema som ger flexibilitet.
Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.

Ansök nu

Spindel i nätet/kundansvarig till montering/lagerverksamhet

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Läs mer Jul 24
Lagandan tar emot personer som behöver arbetsträna efter lång frånvaro från arbetslivet, sköra personer som har behov av arbete eller sysselsättning i en ovanligt god miljö och får bistånd enligt SoL, samt personer som enligt LSS har rätt till daglig verksamhet. Vi finns i Nacka, endast 5 minuters bilväg från Södermalm.
Detta har vi gjort i hela 30 år, sedan 1991. Många av våra brukare har varit med oss hela vägen, då det är en verklig plats att trivas på. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter inom montering och förpackning, orderplock och packning samt lagerarbete. För att kunna erbjuda normala arbetsuppgifter, vilket vi tycker är mycket viktigt, har vi byggt upp en stabil kundkrets från olika branscher i näringslivet. Vi har uppdrag med lagerhållning, distribution, montering och förpackning
Vi letar nu efter en ny stjärna och nyckelperson till vårt team!
I din roll har du kontakt med våra kunder, ansvar för att se till att arbetet rullar på dels genom att själv utföra vissa delar men framförallt genom att fördela arbetsuppgifterna till deltagarna. Du har även hand om att det blir korrekt registrerat vad som har gjorts och ska faktureras. Därför är det viktigt att du är både noggrann och serviceinriktad.
Du arbetar tillsammans med dina kollegor för att stötta deltagare utifrån var och ens behov.
Då stor del av ditt arbete handlar om kundkontakt med våra kunder så det gäller att ha ett servicetänk och kunna hålla många bollar i luften.
Du ska inte heller ha något problem med att hjälpa till med att packa och montera då detta ibland behövs.
Din profil
Vi söker dig som är står stabilt med bägge fötterna på jorden och som har ett tydligt servicetänk. Du behöver behärska svenska flytande i tal och skrift. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi ser att du är flexibel och kan samarbeta väl, även när dagen inte blir som planerat.
Har du erfarenhet av arbete med verksamheter inom LSS och/eller SoL är det självklart en merit.


Vi erbjuder en stabil och flexibel miljö med högt i tak för våra medarbetare. Veksamheten har öppet 8-17 på vardagar.
Vi söker 1 tillsvidaretjänst på ca 60-100% med start efter sommaren.
Intervjuer sker löpande, så skicka gärna din ansökan direkt!
Läs gärna mer om Lagandan på www.lagandan.com

Ansök nu

Ssk till omtyckt vårdcentral på Södermalm, möjlighet till arbete hemifrån

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 13
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7700 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, har låg personalomsättning och ligger högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Många i personalen har har jobbat mer än tio år på mottagningen. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Nu ska en av våra sjuksköterskor vidareutbilda sig till distriktssköterska och vi letar därför efter en ny förmåga till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med hemsjukvård, mottagningsbesök och telefonrådgivning. Du har dessutom möjlighet att förlägga delar av ditt arbete hemifrån. Du behöver inte ha körkort.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete. Vi har friskvårdsbidrag och möjlighet till schema som ger flexibilitet.
Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Möjlighet till deltidsarbete finns om så önskas.


www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

Driven redovisningsekonom till expansivt vårdföretag (50-100%)

Redovisningsekonom
Läs mer Mar 14
Vi är ett läkardrivet vårdföretag som söker en redovisningsekonom med starkt driv. Vi har högt i tak och söker en person som kan arbeta tätt ihop med oss som driver verksamheten.
Vi växer och önskar nu anställa en redovisningsekonom, som bör minst 3 års arbetslivserfarenhet . Våra bolag har tillsammans cirka 70 anställda och dina arbetsuppgifter består bland annat av att sköta bokföringen för dessa. Vi ser gärna att du utöver detta är involverad i den övergripande ekonomiska planeringen.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar för ditt jobb, att du har ett genuint intresse för redovisning samt företagande.
I utbyte får du en trivsam arbetsmiljö, med stark framåtanda och utvecklingsmöjlighet. Det kommer även ges möjlighet att med viss flexibilitet kunna styra din arbetsplats och tider . Vi har en arbetskultur som bygger på frihet under ansvar.
Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänstgöringsgrad deltid eller heltid.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare.

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm växer och söker ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Mar 2
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7800 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, med låg personalomsättningar och ligger högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
En av våra ST-läkare börjar nu bli klar och kvar i företaget och därför önskar vi nu anställa en ny ST-läkare till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med mottagningsbesök och hemsjukvård. Du tilldelas en handledare som följer dig genom hela ST-tiden. Tillsammans ordnar vi tidigt med planeringen av dina 5 år som ST-läkare hos oss. Kurser och randningstjänstgöring varvas med sedvanligt primärvårdsarbete på vårdcentralen.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi har friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Möjlighet till deltidsarbete finns.
Titta gärna på vår hemsida och lär dig mer om Sofia Vårdcentral: www.sofiavardcentral.se
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare.

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm växer och söker ny Specialist i allmänmedicin

Specialistläkare
Läs mer Feb 27
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7800 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, har låg personalomsättningar och ligger högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Vi växer och önskar nu anställa en specialist i allmänmedicin till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med mottagningsbesök och hemsjukvård.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi har friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänstgöringsgrad deltid eller heltid.
Titta gärna på vår hemsida och lär dig mer om Sofia Vårdcentral: www.sofiavardcentral.se
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare.

Ansök nu

Vårdcentral i Älvsjö söker allmänspecialist (Deltid)

Läkare
Läs mer Jan 16
Vi är en läkardriven vårdcentral i Älvsjö som öppnade i september 2022. På kort tid har vi blivit över 2500 patienter. Vi driver sedan flera år tillbaka Sofia Vårdcentral på Södermalm som är mycket omtyckt. . Vi vill nu se till att vår nya vårdcentral fungerar på samma sätt! Vi har högt i tak och nära samarbeten i teamet.
Vi vill nu utöka teamet med en specialist i allmänmedicin. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med mottagningsbesök.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter.
Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänstgöringsgrad efter överenskommelse.
Titta gärna på vår hemsida och lär dig mer om oss: www.alvsjocentrumvc.se
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare.

Ansök nu

Psykolog med erfarenhet av barn 20%-50% Sollentuna

Psykolog
Läs mer Dec 7
Om jobbet
Vi är en läkardriven vårdcentral i Sollentuna med cirka 7500 listade patienter . Vårdcentralen är omtyckt och ligger högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet.
Vi vill satsa på att i större utbredning kunna möta den växande psykiska ohälsan som vi ser och har därför under senaste året byggt upp ett psykosocialt team på vårdcentralerna och vill nu utöka detta med en psykolog med erfarenhet av arbete mot barn. Du får gärna kombinera arbetet med barn och vuxna eller endast arbeta med barn.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam arbetsplats , frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter.
Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.


www.Attundahalsan.se

Ansök nu

DSK till omtyckt vårdcentral på Södermalm, möjlighet till arbete hemifrån

Distriktssköterska
Läs mer Dec 6
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7700 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Många i personalen har har jobbat mer än tio år på mottagningen. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Nu ska en av våra distriktsköterskor byta bana och vi letar därför efter en ny förmåga till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med hemsjukvård, mottagningsbesök och telefonrådgivning. Du har dessutom möjlighet att förlägga delar av ditt arbete hemifrån. Du behöver inte ha körkort. Vi cyklar eller går hem till våra patienter som finns i närområdet.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete. Vi har friskvårdsbidrag och möjlighet till schema som ger en fredag i månaden ledigt.
Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Möjlighet till deltidsarbete finns om så önskas.
www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

Ssk till omtyckt vårdcentral på Södermalm, möjlighet till arbete hemifrån

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 6
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7700 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, har låg personalomsättning och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Många i personalen har har jobbat mer än tio år på mottagningen. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Nu ska en av våra sjuksköterskor vidareutbilda sig till distriktssköterska och vi letar därför efter en ny förmåga till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med hemsjukvård, mottagningsbesök och telefonrådgivning. Du har dessutom möjlighet att förlägga delar av ditt arbete hemifrån. Du behöver inte ha körkort.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete. Vi har friskvårdsbidrag och möjlighet till schema som ger flexibilitet.
Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Möjlighet till deltidsarbete finns om så önskas.


www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

Barnpsykolog till Södermalm och Sollentuna på ca 40%

Psykolog
Läs mer Nov 9
Om jobbet
Vi är två läkardrivna vårdcentraler på Södermalm och i Sollentuna (precis vid E4:an) med ca 8000 listade patienter. Vårdcentralerna är omtyckta och ligger högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet.
Vi vill satsa på att i större utbredning kunna möta den växande psykiska ohälsan som vi ser och har därför under senaste året byggt upp ett psykosocialt team på vårdcentralen och vill nu utöka detta med en psykolog med erfarenhet av arbete mot barn. Man behöver ha minst 2 års dokumenterad erfarenhet av arbete med barn.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter.
Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
www.sofiavardcentral.se
www. attundahalsan.se

Ansök nu

DSK till omtyckt vårdcentral på Södermalm, möjlighet till arbete hemifrån

Distriktssköterska
Läs mer Okt 17
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7700 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Många i personalen har har jobbat mer än tio år på mottagningen. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Nu ska en av våra distriktsköterskor byta bana och vi letar därför efter en ny förmåga till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med hemsjukvård, mottagningsbesök och telefonrådgivning. Du har dessutom möjlighet att förlägga delar av ditt arbete hemifrån. Du behöver inte ha körkort. Vi cyklar eller går hem till våra patienter som finns i närområdet.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete. Vi har friskvårdsbidrag och möjlighet till schema som ger en fredag i månaden ledigt.
Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Möjlighet till deltidsarbete finns om så önskas.
www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

Ny vårdcentral i Älvsjö söker underläkare

Läkare
Läs mer Okt 17
Vi är en läkardriven nystartad vårdcentral i Älvsjö. Vi driver sean flera år tillbaka Sofia Vårdcentral på Södermalm som är mycket omtyckt och ligger högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Vi vill nu se till att vår nya vårdcentral fungerar på samma sätt! Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Vi vill nu utöka teamet med en underläkare. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med mottagningsbesök. Du tilldelas en handledare som följer dig genom hela tiden på mottagningen.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter.
Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänstgöringsgrad efter överenskommelse. Möjlighet till deltidsarbete finns.
Titta gärna på vår hemsida och lär dig mer om oss: www.alvsjocentrumvc.se
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare.

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm växer och söker ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Sep 19
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7800 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, med låg personalomsättningar och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
En av våra ST-läkare börjar nu bli klar och kvar i företaget och därför önskar vi nu anställa en ny ST-läkare till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med mottagningsbesök och hemsjukvård. Du tilldelas en handledare som följer dig genom hela ST-tiden. Tillsammans ordnar vi tidigt med planeringen av dina 5 år som ST-läkare hos oss. Kurser och randningstjänstgöring varvas med sedvanligt primärvårdsarbete på vårdcentralen.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi har friskvårdstimme varje vecka som tas ut flexibelt, friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Möjlighet till deltidsarbete finns.
Titta gärna på vår hemsida och lär dig mer om Sofia Vårdcentral: www.sofiavardcentral.se
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare.

Ansök nu

Psykolog till Älvsjös nya vårdcentral

Psykolog
Läs mer Sep 14
Hej,
Vi är läkare som aktuellt driver en omtyckt vårdcentral i centrala Stockholm och på måndag 19/9 öppnar vi en ny vårdcentral i Älvsjö. Denna ligger precis vid stationen i stora, luftiga och nyrenoverade lokaler.
För oss är det viktigt att hitta personal som är arbetar helhjärtat för patientens bästa. Samtidigt är vi även måna om att personalen ska ha goda villkor och en god arbetsmiljö.
Är du psykolog och skulle tycka det vore trevligt att vara med i uppbyggandet av en nyöppnad vårdcentral så tveka ej att höra av dig. Flexibelt tillträde möjligt. Deltid till att börja med men detta kan förändras med att mottagningen växer.
Fördelaktigt är om du är van vid att arbeta med barn men det är inte ett krav.
Välkommen med din ansökan, vi håller intervjuer löpande!

Ansök nu

Psykolog med erfarenhet av barn 20-50% på Södermalm

Psykolog
Läs mer Sep 14
Om jobbet
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7700 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, har låg personalomsättningar och ligger högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet.
Vi vill satsa på att i större utbredning kunna möta den växande psykiska ohälsan som vi ser och har därför under senaste året byggt upp ett psykosocialt team på vårdcentralen och vill nu utöka detta med en psykolog med erfarenhet av arbete mot barn.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter.
Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

DSK till omtyckt vårdcentral på Södermalm, möjlighet till arbete hemifrån

Distriktssköterska
Läs mer Sep 5
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7700 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, har låg personalomsättning och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Många i personalen har har jobbat mer än tio år på mottagningen. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Nu ska en av våra distriktsköterskor byta bana och vi letar därför efter en ny förmåga till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med hemsjukvård, mottagningsbesök och telefonrådgivning. Du har dessutom möjlighet att förlägga delar av ditt arbete hemifrån. Du behöver inte ha körkort. Vi cyklar eller går hem till våra patienter som finns i närområdet.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete. Vi har friskvårdsbidrag och möjlighet till schema som ger en fredag i månaden ledigt.
Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Möjlighet till deltidsarbete finns om så önskas.
www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

Ssk till omtyckt vårdcentral på Södermalm, möjlighet till arbete hemifrån

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 1
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7700 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, har låg personalomsättning och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Många i personalen har har jobbat mer än tio år på mottagningen. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Nu ska en av våra sjuksköterskor vidareutbilda sig till distriktssköterska och vi letar därför efter en ny förmåga till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med hemsjukvård, mottagningsbesök och telefonrådgivning. Du har dessutom möjlighet att förlägga delar av ditt arbete hemifrån. Du behöver inte ha körkort.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete. Vi har friskvårdsbidrag och möjlighet till schema som ger en fredag i månaden ledigt.
Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Möjlighet till deltidsarbete finns om så önskas.


www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm växer och söker ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Jun 20
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7800 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, med låg personalomsättningar och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
En av våra ST-läkare börjar nu bli klar och kvar i företaget och därför önskar vi nu anställa en ny ST-läkare till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med mottagningsbesök och hemsjukvård. Du tilldelas en handledare som följer dig genom hela ST-tiden. Tillsammans ordnar vi tidigt med planeringen av dina 5 år som ST-läkare hos oss. Kurser och randningstjänstgöring varvas med sedvanligt primärvårdsarbete på vårdcentralen.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi har friskvårdstimme varje vecka som tas ut flexibelt, friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Möjlighet till deltidsarbete finns.
Titta gärna på vår hemsida och lär dig mer om Sofia Vårdcentral: www.sofiavardcentral.se
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare.

Ansök nu

Sjuksköterska till omtyckt vårdcentral på Södermalm

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jun 16
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7700 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, har låg personalomsättning och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Många i personalen har har jobbat mer än tio år på mottagningen. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Nu ska en av våra sjuksköterskor vidareutbilda sig till distriktssköterska och vi letar därför efter en ny förmåga till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med hemsjukvård, mottagningsbesök och telefonrådgivning.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete. Vi har friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och möjlighet till schema som ger en fredag i månaden ledigt.
Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Möjlighet till deltidsarbete finns om så önskas.


www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

Sjuksköterksa sommarvik v27-33 Södermalm (hög ersättning)

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 16
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7700 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, har väldigt låg personalomsättning och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Samtliga sköterskor har jobbat mer än tio år på mottagningen. Vi har högt i tak och nära samarbeten.


Vi växer och önskar nu anställa en ny sjuksköterska. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med hemsjukvård, mottagningsbesök och telefonrådgivning.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete.
Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.


Möjlighet till deltidsarbete finns om så önskas.


www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm söker underläkare

Läkare
Läs mer Mar 28
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7800 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Vi vill nu utöka teamet med en underläkare. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med mottagningsbesök och hemsjukvård. Du tilldelas en handledare som följer dig genom hela tiden på mottagningen.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi har friskvårdstimme varje vecka som tas ut flexibelt, friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Möjlighet till deltidsarbete finns.
Titta gärna på vår hemsida och lär dig mer om Sofia Vårdcentral: www.sofiavardcentral.se
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare.

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm växer och söker ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Jan 17
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7800 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, har låg personalomsättningar och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Vi växer och önskar nu anställa en ny ST-läkare till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med mottagningsbesök och hemsjukvård. Du tilldelas en handledare som följer dig genom hela ST-tiden. Tillsammans ordnar vi tidigt med planeringen av dina 5 år som ST-läkare hos oss. Kurser och randningstjänstgöring varvas med sedvanligt primärvårdsarbete på vårdcentralen.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi har friskvårdstimme varje vecka som tas ut flexibelt, friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Möjlighet till deltidsarbete finns.
Titta gärna på vår hemsida och lär dig mer om Sofia Vårdcentral: www.sofiavardcentral.se
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare.

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm söker fotterapeut/usk/receptionist

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Aug 22
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7700 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Vi växer och önskar nu anställa en person till en kombinationstjänst. Vi söker dig som är medicinsk fotterapeut och undersköterska. Tjänsten innebär arbete både med medicinsk fotvård samt sedvanligt arbete som undersköterska och receptionist på vårdcentralen.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete. Vi friskvårdstimme varje vecka som tas ut flexibelt, friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö. Till exempel har vi aldrig avslagit en semesteransökan! För oss är personalens trivsel A och O.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
Möjlighet till deltidsarbete finns om så önskas.
www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm söker receptionist och medicinsk sekreterare

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Aug 3
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7800 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt och ligger väldigt högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Arbetsuppgifter
Vi behöver nu anställa en ny teammedlem som kan hjälpa oss med att arbeta i receptionen samt som medicinsk sekreterare med bland annat skrivning av diktat. Även fakturahantering är en del av det dagliga arbetet.
För att vara framgångsrik i denna roll är det allra viktigaste att du har en hög social kompetens och brinner för att ge patienter en utmärkt service och bemötande. Du behöver även vara stresstålig och hantera att det kan komma oväntade uppgifter under dagen. Din roll som spindeln i nätet på vårdcentralen kräver att man kan hålla många bollar i luften med ett leende. Du behöver kunna flytande svenska i tal och skrift. Engelska är meriterande.
Du ska vara medicinsk sekreterare och ha erfarenhet av att skriva journaler. Vi använder oss av Take Care.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna.
Hos oss kan förutsättningarna snabbt förändras, det är därför värdefullt för oss att du kan förhålla dig till dessa och ställa om ditt arbete till en ny situation när så krävs. Ditt engagemang och din nyfikenhet gör att du aktivt identifierar förbättringsmöjligheter och på så sätt bidrar du med att driva verksamheten framåt.
I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi har friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö. Till exempel har vi aldrig avslagit en semesteransökan! För oss är personalens trivsel A och O.
Anställningsvillkor
- Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid ca 80%, med 5 dagars arbetsvecka och vi tillämpar sex månaders provanställning
- Arbetstid dagtid vardagar
- Tillträde enligt överenskommelse, men gänra så snart som möjligt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
OBS! Uppge alltid ett löneanspråk i din ansökan samt när du kan börja.
www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm växer och söker ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Jun 8
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7800 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, har låg personalomsättningar och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Vi växer och önskar nu anställa en ny ST-läkare till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med mottagningsbesök och hemsjukvård. Du tilldelas en handledare som följer dig genom hela ST-tiden. Tillsammans ordnar vi tidigt med planeringen av dina 5 år som ST-läkare hos oss. Kurser och randningstjänstgöring varvas med sedvanligt primärvårdsarbete på vårdcentralen.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi har friskvårdstimme varje vecka som tas ut flexibelt, friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas.


Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Möjlighet till deltidsarbete finns.
Titta gärna på vår hemsida och lär dig mer om Sofia Vårdcentral: www.sofiavardcentral.se
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare.

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm växer och söker ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Apr 26
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7800 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, har låg personalomsättningar och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Vi har högt i tak och nära samarbeten.
Vi växer och önskar nu anställa en ny ST-läkare till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med mottagningsbesök och hemsjukvård. Du tilldelas en handledare som följer dig genom hela ST-tiden. Tillsammans ordnar vi tidigt med planeringen av dina 5 år som ST-läkare hos oss. Kurser och randningstjänstgöring varvas med sedvanligt primärvårdsarbete på vårdcentralen.
För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi har friskvårdstimme varje vecka som tas ut flexibelt, friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas.


Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Möjlighet till deltidsarbete finns.
Titta gärna på vår hemsida och lär dig mer om Sofia Vårdcentral: www.sofiavardcentral.se
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare.

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm söker sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Dec 9
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7700 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, har väldigt låg personalomsättning och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Samtliga sköterskor har jobbat mer än tio år på mottagningen. Vi har högt i tak och nära samarbeten.


Vi växer och önskar nu anställa en ny sjuksköterska. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med hemsjukvård, mottagningsbesök och telefonrådgivning.


För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete. Vi har ledigt en fredag i månaden, friskvårdstimme varje vecka som tas ut flexibelt, friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö. Till exempel har vi aldrig avslagit en semesteransökan! För oss är personalens trivsel A och O.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt. #jobbjustnu


Möjlighet till deltidsarbete finns om så önskas.


www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm söker receptionist och medicinsk sekreterare

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Okt 9
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7800 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, har väldigt låg personalomsättning och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Vi har högt i tak och nära samarbeten.


Arbetsuppgifter
Vi behöver nu anställa en ny teammedlem som kan hjälpa oss med att arbeta i receptionen (ca 30%) samt som medicinsk sekreterare med bland annat skrivning av diktat. Även fakturahantering är en del av det dagliga arbetet.


För att vara framgångsrik i denna roll är det allra viktigaste att du har en hög social kompetens och brinner för att ge patienter en utmärkt service och bemötande.


Vi söker dig som är :
Positiv och stresstålig
Kreativ och initiativtagare
Självständig och strukturerad
Talar flytande svenska i tal och skrift. Engelska är meriterande.Du kan vara medicinsk sekreterare och ha erfarenhet av att skriva journaler. Vi använder oss av Take Care.


För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet.
Hos oss kan förutsättningarna snabbt förändras, det är därför värdefullt för oss att du kan förhålla dig till dessa och ställa om ditt arbete till en ny situation när så krävs. Ditt engagemang och din nyfikenhet gör att du aktivt identifierar förbättringsmöjligheter och på så sätt bidrar du med att driva verksamheten framåt.
I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi har friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö. Till exempel har vi aldrig avslagit en semesteransökan! För oss är personalens trivsel A och O.


Anställningsvillkor
- Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid, vi tillämpar sex månaders provanställning
- Arbetstid dagtid vardagar
- Tillträde enligt överenskommelse


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.


OBS! Uppge alltid ett löneanspråk i din ansökan.
www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm växer och söker ST-läkare

ST-läkare
Läs mer Sep 2
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7900 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, har väldigt låg personalomsättningar och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Vi har högt i tak och nära samarbeten.


Vi växer och önskar nu anställa en ny ST-läkare till vårt team. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med mottagningsbesök och hemsjukvård. Du tilldelas en handledare som följer dig genom hela ST-tiden. Tillsammans ordnar vi tidigt med planeringen av dina 5 år som ST-läkare hos oss. Kurser och randningstjänstgöring varvas med sedvanligt primärvårdsarbete på vårdcentralen.


För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi har friskvårdstimme varje vecka som tas ut flexibelt, friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö. Individuell och konkurrenskraftig lönesättning tillämpas.


Tillträde efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänstgöringsgrad 100 % eller efter överenskommelse. Möjlighet till deltidsarbete finns.
Titta gärna på vår hemsida och lär dig mer om Sofia Vårdcentral: www.sofiavardcentral.se
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss kontakt med förmedlingsfirmor, bemanningsbolag och dylikt. Likaså annonssäljare.

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm söker sjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Sep 10
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7700 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, har väldigt låg personalomsättning och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Samtliga sköterskor har jobbat mer än tio år på mottagningen. Vi har högt i tak och nära samarbeten.


Vi växer och önskar nu anställa en ny sjuksköterska. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med hemsjukvård, mottagningsbesök och telefonrådgivning.


För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi ser att du är positiv och van vid självständigt arbete. Vi har ledigt en fredag i månaden, friskvårdstimme varje vecka som tas ut flexibelt, friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö. Till exempel har vi aldrig avslagit en semesteransökan! För oss är personalens trivsel A och O.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.


Möjlighet till deltidsarbete finns om så önskas.


www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm söker sekreterare/administratör

Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Läs mer Sep 10
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7800 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, har väldigt låg personalomsättning och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Vi har högt i tak och nära samarbeten.


Arbetsuppgifter
Vi behöver nu anställa en ny teammedlem som kan hjälpa oss med diverse olika uppgifter på mottagningen. Arbetet spänner över ett brett område av arbetsuppgifter såsom receptions-och kassarbetet, fakturahantering, posthantering samt assistera VD och verksamhetschef i det dagliga operativa arbetet.
För att vara framgångsrik i denna roll är det allra viktigaste att du har en hög social kompetens och brinner för att ge patienter en utmärkt service och bemötande.


Vi söker dig som är :
Positiv och stresstålig
Kreativ och initiativtagare
Självständig och strukturerad
Talar flytande svenska i tal och skrift. Engelska är meriterande.

Du kan vara medicinsk sekreterare eller ekonomiassistent alternativt ha en annan utbildning eller erfarenhet som gör dig redo för detta arbete.


För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet.
Hos oss kan förutsättningarna snabbt förändras, det är därför värdefullt för oss att du kan förhålla dig till dessa och ställa om ditt arbete till en ny situation när så krävs. Ditt engagemang och din nyfikenhet gör att du aktivt identifierar förbättringsmöjligheter och på så sätt bidrar du med att driva verksamheten framåt.
I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi har friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö. Till exempel har vi aldrig avslagit en semesteransökan! För oss är personalens trivsel A och O.


Anställningsvillkor
- Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid, vi tillämpar sex månaders provanställning
- Arbetstid dagtid vardagar
- Tillträde enligt överenskommelse


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
www.sofiavardcentral.se

Ansök nu

Omtyckt VC på Södermalm växer och söker ssk och/eller dsk

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Maj 19
Vi är en läkardriven vårdcentral på Södermalm med 7700 listade patienter. Vårdcentralen är mycket omtyckt, har väldigt låg personalomsättningar och ligger mycket högt i landstingets mätningar gällande patientnöjdhet. Samtliga sköterskor har jobbat mer än tio år på mottagningen. Vi har högt i tak och nära samarbeten.


Vi växer och önskar nu anställa en ny sjuksköterska eller distriktsköterska. Arbetet är ett varierat sedvanligt primärvårdsarbete med hemsjukvård, mottagningsbesök och telefonrådgivning.


För oss är det viktigt att du känner ett stort ansvar i ditt jobb, att du har ett genuint intresse för patienterna samt en god arbetskapacitet. I utbyte får du en trivsam vårdcentral, frihet att utforma hur du vill lägga upp ditt arbete och en stabil miljö med nöjda patienter. Vi har ledigt en fredag i månaden, friskvårdstimme varje vecka som tas ut flexibelt, friskvårdsbidrag och generellt en mycket flexibel miljö.


Vi intervjuar löpande och hoppas hitta en till stjärna till vårt team så snart som möjligt, så skicka gärna din ansökan snarast möjligt.
www.sofiavardcentral.se

Ansök nu