Ls Jobbet AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Ls Jobbet AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Servicetekniker/Mekaniker

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Nov 22
Vill du arbeta och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke? Nu utökar vi med en erfaren, driven och engagerad servicetekniker för entreprenadmaskiner till vår anläggning i Spånga!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss på Swecon arbetar du med varierande arbetsuppgifter, har stor möjlighet att själv styra hur din arbetsdag ser ut och är delaktig i utvecklingen av verksamheten. Arbetsuppgifterna är allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationsärenden. Du utför service och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner.
Från start kommer du arbeta på vår verkstad, men framöver finns vid intresse goda möjligheter att arbeta på fält ute hos kund. Du får möjlighet till en bra introduktion och vi erbjuder utbildning och vidareutbildning baserat på dina förkunskaper och ditt intresse, bland annat inom el, hydraulik, produktkunskap och personlig säkerhet.
Vi erbjuder dig ett spännande arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar där ingen dag är den andra lik. Du har många kontaktytor, både med dina skickliga kollegor och supportpersonal men förstås också med kunderna. Du tas emot av ett härligt gäng kollegor!
Vi är återförsäljare av och arbetar exklusivt med Volvo Construction Equipment som varumärke, vilket gör att vi har spetskompetens för just Volvo.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon. Du har dessutom erfarenhet av el, teknik och hydraulik. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. Då datorn kommer vara ett av dina främsta arbetsredskap ser vi att du har en mycket god datorvana. B-körkort är ett krav. Har du även travers- eller truckkort är det meriterande.
Som person är du strukturerad, kreativ och har en bra administrativ förmåga. Du kommer arbeta med felsökning och behöver därför vara lösningsorienterad. En del arbeten utförs hos kund och vi ser därför att du är serviceinriktad, kundfokuserad och uppvisar ett förtroendeingivande uppträdande.
Annat bra att veta
Du utgår från anläggningen i Spånga, flexibla lösningar för servicebil/buss finns.
Kan ingå kvällsskift.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund på 070-7772373 eller på lina.haglund@jobbet.se.
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 16 januari. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon
Erfarenhet av el, teknik och hydraulik
Talar och skriver obehindrat på svenska
Goda kunskaper i engelska
Mycket god datorvana
B-körkort

Meriterande
Travers- eller truckkortOm arbetsgivaren - Swecon Anläggningsmaskiner AB
Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland. Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.
Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2020).

Ansök nu

Betongarbetare till norra Stockholm

Betongarbetare
Läs mer Dec 1
Vill du komma till en arbetsplats där du får vara innovativ och utveckla dig själv? Vi söker nu två betongarbetare till norra Stockholm!
Vi på HMB Construction anser att utveckling av våra medarbetare är det som gör vårt företag framgångsrikt. Hos oss är alla lika viktiga och vi ser gärna att våra medarbetare kommer med förslag och idéer hur vi kan göra vårt arbete ännu bättre. I rollen som betongarbetare på Stockholmsavdelningen ingår du i ett ackordslag och tillsammans med våra olika underentreprenörer uppför vi våra projekt som uteslutande består av nyproduktion bostäder. Vi har medarbetare som är engagerade och intresserade och gärna bidrar med synpunkter och kompetens inom material- och metodval, det gör din uppgift som betongarbetare stimulerande och utvecklande.
Vem är du?
Du är en trygg och stabil person med god förmåga att jobba i grupp. Du är kreativ och har ett stort engagemang, vilket gör att du gärna kommer med idéer och förslag på hur man kan göra saker bättre. Du är en välorganiserad person med högt uppdriven ansvarskänsla.
Eftersom HMB har medarbetare som trivs med sitt arbete är vår personalomsättning mycket låg och du får möjligheten att arbeta med yrkesskickliga snickare och betongarbetare som känner engagemang och intresse för både företaget och projekten.
Dina erfarenheter
Din personliga lämplighet är viktigare än din praktiska erfarenhet. Ett grundkrav är dock att du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta på ackord inom nyproduktion. Din svenska är mycket god i tal och skrift.
Vilka är vi?
Vi på HMB Construction är totalt ca 330 st arbetskamrater, varav drygt 10 st i Norra Stockholm, där alla får möjlighet att bli aktieägare. Att vara ett medarbetarägt företag skapar trygghet, vi vill ha roligt och må bra medan vi arbetar - därför vill vi ha en rimlig tillväxt med bibehållen kvalitet i leveransen och bibehållen god stämning på arbetsplatserna. Vi skapar struktur och ordning utan att bli fyrkantiga. Alla får och vågar framföra åsikter och idéer och goda förslag fångas upp och genomförs. Vi vill vara ett modernt företag med ett modernt och nära ledarskap.
Övrig information
Din ansökan vill vi ha senast den 16 januari 2021. Vi kommer dock att bearbeta ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Ansökningar som ej uppfyller kraven bearbetas inte.
Ev. frågor besvaras av Johan Rosenqvist, johan.rosenqvist@hmbcon.com.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Erfarenhet av att jobba på ackord
Erfarenhet av nyproduktion bostäder
God svenska i tal och skrift

Meriterande
B-körkort
Utbildning inom ledarskap och/eller skydd & arbetsmiljöOm arbetsgivaren - HMB Construction AB
HMB Construction är ett av Sveriges stora byggföretag - här kombinerar vi det större företagets strukturer med det mindre företagets korta beslutsvägar och familjära stämning. Det är ingen slump att våra ledord är Allt är möjligt! Som framåtsträvande, medarbetarägt företag har vi skapat gott rykte både som en kvalitativ leverantör och en god arbetsgivare. Vårt huvudkontor finns i Falun och vi har lokal närvaro genom våra platskontor i Örebro, Gävle, Uppsala, Stockholm, Västerås och Eskilstuna. Totalt är vi drygt 300 kollegor som tillsammans skapar allt från nyproducerade bostäder till äventyrsbad, skolor och äldreboenden.

Ansök nu

Är du säljtalangen som kan skapa långvariga affärsrelationer?

Bilförsäljare
Läs mer Okt 14
Då har vi en unik möjlighet till dig som har erfarenhet av B2B-försäljning. Du får ett spännande jobb i en dynamisk bransch med fokus på din personliga och professionella utveckling.
Om rollen
Du får en anställning som B2B-säljare hos en av K.W. Bruuns återförsäljare. Här kommer du arbeta med ett eller fler utav gruppens tre starka varumärken: Opel, Citroën eller Peugeot. Samtidigt blir du deltagare i vårt banbrytande tvååriga talangprogram - K.W. Bruun Professional Talents i Sverige. Erfarenhet från B2B är viktigt – men erfarenhet från bil-branschen är inte ett krav.
Det finns möjligheter i följande orter:
Mobility Motors, Lund och Malmö
Landrins Motor, Västerås
BilByter/AutoPartner, Linköping
Dahlbacka Bil, Nacka
Wahlström Nielsen Bil, Skärholmen
Umeå Van Service, Umeå
Lindells Bil, Billesholm
Thunbergs Bil, Gävle
J BIL, Stockholm
Bli en del av K.W. Bruuns Talangprogram Sverige
Efter starka försäljningsresultat hos återförsäljarna och stor succé hos våra B2B-säljare lanserar vi nu för andra gången K.W. Bruuns Professional Talents i Sverige.
Syftet är att locka till sig motiverade och engagerade säljtalanger som vill förändra branschen. Genom talangprogrammet säkerställer vi att du får fortlöpande utbildning och blir framgångsrik i rollen som B2B-säljare.
K.W. Bruun är en dynamisk och professionell organisation som har ambitiösa mål för att öka affärs- och marknadsandelarna för person- och transportbilar i Sverige. Peugeot har sedan flera år en stark position på marknaden. Citroën och Opel har en oerhörd potential. Alla dessa varumärken har ett starkt och brett modellprogram för person- och transportbilar vilket har gett starka resultat genom ett professionellt och väletablerat återförsäljarnätverk.
Ansvar och arbetsuppgifter:
Bidra till att utveckla ditt varumärke på den svenska marknaden
Självständig planering och implementering av uppsökande försäljningsinsatser
Försäljning av transportbilar samt personbilar till små och medelstora företag
Planera och genomföra en handlingsplan
Identifiera och välja (segmentera) relevanta företag från bilstatistik
Uppsökande av nya kunder genom nätverkande
Behandling och bearbetning av leads från K.W. Bruun
Underhålla och utveckla din kundbas
Uppföljning av aktiviteter och kundmöten
Förbereda kundens affärsupplägg inkl. finansiella och praktiska lösningar
Förbereda anbud för större kunder i samarbete med K.W. Bruun
Deltagande i K.W. Bruun Professional Talent Program – på temadagar och workshops

Bakgrund och kvalifikationer
Vi letar efter dig som har stor drivkraft, är målinriktad och brinner för försäljning. Du har erfarenhet och ett nätverk inom B2B - och lockas av bilbranschen. Dessutom är det av största vikt att du är professionell i din framtoning, är pålitlig och har en god förmåga att etablera och underhålla långsiktiga kundrelationer. Du tycker om att arbeta med B2B och är bra på att kommunicera med människor på alla nivåer, både skriftligt och muntligt.
En klar fördel är att du:
Har sinne för siffror och är en bra förhandlare
Har ett empatiskt förhållningssätt
Arbetar på ett strukturerat och fokuserat sätt och kan prioritera din tid
Brinner för försäljning, gillar bilar och motiveras av både din egen och teamets totala prestation
Har körkort
Har bra kunskap inom Microsoft paketet
Är målmedveten, ger inte upp

Intresserad?
För att söka tjänsten – klicka och välj sedan den/de orterna du är intresserad av och skicka in CV och personligt brev. Vi har löpande intervjuer. Vi tar inte emot ansökningar på mail.
Nya orter tillkommer i hela Sverige så tveka inte att kontakta oss om du är intresserad.
Har du frågor om tjänsterna, kontakta oss gärna: Sara Riis +45 60350700 eller Sandra Lillie +45 53881499
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om arbetsgivaren - K.W. Bruun Automotive AB
K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till 1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. I dag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering.
Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, som med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co.

Ansök nu

Transportledare specialavfall till Stockholm, Saltsjö-Boo

Transportledare
Läs mer Nov 18
Vi på PreZero är marknadsledande inom återvinning, marksanering och vattenhantering och har under årens lopp tagit fram banbrytande och innovativa lösningar som förenklar vardagen för våra kunder. Med fokus på miljö och ekonomi erbjuder vi alla typer av företag och verksamheter helhetslösningar som gör stor skillnad för en hållbar framtid. Nu söker vi en Transportledare till vår anläggning i Saltsjö-Boo!
I rollen som Transportledare kommer du att koordinera, planera, leda och följa upp avdelningens dagliga driftverksamhet. Det ingår även att arbeta med orderuppföljning, systemuppdateringar av olika slag samt kundrelaterade frågor. Vi arbetar med ett antal olika plattformar för hantering av beställningar och transporter. Främst använder vi vårt eget affärssystem med tillhörande stödsystem men även kunders system som t. ex EDP.
Du kommer att tillhöra avdelningen specialavfall där vi arbetar med uppdrag inom Farligt avfall, Elektronik insamling och Slamsugningstjänster. Du har en kollega med samma roll vilket skapar goda möjligheter till kunskapsutbyte. Utöver det har du ett nära samarbete med driftledare och kundservice som tar emot och sorterar inkommande ärenden.
Inom PreZero finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad. PreZero strävar mot ett värdestyrt arbete där våra värdeord Trygghet, Engagemang och Nytänkande är vägledande. En säker arbetsmiljö ger en hållbar och lönsam utveckling - vi sätter människor före krav på ökad produktivitet.
Om dig
Vi söker dig som har flera års yrkeserfarenhet som transportledare. Arbetar du som chaufför inom branschen idag och vill ta nästa steg kan vi vara öppna för det. Du behöver oavsett vara en van dator- och systemanvändare. Det är meriterande om du har erfarenhet från kundorienterad verksamhet och miljöservicebranschen. Praktisk erfarenhet från insamling av avfall samt fordonskunskaper ses också som meriterande.
För att ha framgång i tjänsten behöver du vara serviceinriktad, kommunikativ och strukturerad. Du behöver kunna arbeta självständigt och på eget initiativ identifiera förbättringar i arbetet. Du har ett prestigelöst sätt och tar med stort engagemang tag i det som behöver göras. Du är resultatinriktad och trivs med att arbeta utifrån mål.
Annat viktigt att veta
För oss är det viktigt att all kompentens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsulter Lina Haglund, 070-7772373 eller Andrea Hartwig, 076-7230727.
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan gärna idag men senast den 12 december!
Krav
Flera års yrkeserfarenhet som transportledare eller chaufför
Van dator- och systemanvändare

Meriterande
Erfarenhet från kundorienterad verksamhet
Erfarenhet från miljöservicebranschen
Praktisk erfarenhet från insamling av avfall
FordonskunskaperOm arbetsgivaren - PreZero
PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. Vi samlar in och hanterar restmaterial från våra kunders verksamhet genom återvinning och/eller energiutvinning. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta. Vi är en del av det internationella miljöföretaget PreZero med huvudsäte i Tyskland och verksamhet i åtta länder. I Sverige finns vi på ca 60 platser, vi har drygt 1 100 medarbetare, fler än 50 återvinnings- och mottagningsanläggningar, och vi sköter avfallshanteringen i ett 40-tal svenska kommuner. Vår verksamhet skapar inte bara värde för de kunder vi levererar återvinningstjänster till, utan även för tillverkningsindustrin och energisektorn genom att vi förädlar avfall till värdefull returråvara för nyproduktion. Tillsammans bidrar vi till den cirkulära ekonomin. För mer information besök prezero.se eller läs vår återvinningsblogg. Vill du veta hur vi behandlar personuppgifter läs vår integritetspolicy: https://www.prezero.se/integritetspolicy

Ansök nu

Fordonstekniker med eget driv och mångsidig kunskap sökes

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Läs mer Nov 18
Rindab erbjuder ett brett sortiment av fordonstekniska lösningar och applikationer, vår vision är att vara en ledande distributör i Norden. Nu söker vi en ny tekniker som kan ta vid i vår prototyp och utvecklingsverkstad i Saltsjö-Boo! Vi befinner oss i en expansiv fas och hoppas finna rätt medarbetare som vill vara med på vår resa där vi satsar på produkter med högre teknikinnehåll, säkerhet och miljö.
Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att designa och utveckla olika typer av fästen och kablage för vår belysning på nya bil- och lastbilsmodeller. Du sammanställer monteringsanvisningar och tidsstudier samt skickar ritningar till våra leverantörer för tillverkning. I arbetsuppgifterna ingår också vissa reparationer av våra produkter och ta hand om garantier mot kunder och leverantörer.
Vi är ett relativt ungt gäng som tycker om när det händer saker, har korta och snabba beslutsvägar. Vi har det roligt tillsammans och är en platt organisation med obefintlig detaljstyrning vad gäller arbetssätt. Vi ställer upp för varandra och arbetar både individuellt och i team beroende på vad som krävs av oss för stunden. Alla på företaget arbetar gemensamt mot högt uppsatta mål där vi också delar på framgångarna. Du som söker denna tjänst kommer att bli en viktig kugge i vår plan för framtiden och vi ser fram emot din ansökan.
Om dig
Du har minst ett par års erfarenhet som fordonstekniker och har du en fordonsteknisk utbildning i grunden ser vi det som ett plus. Du bör ha kunskap i både bil-el, svetsning, konstruktion samt kunna ta fram ritningar som tillverkare kan följa. Desto större kunskap man har inom olika områden desto bredare arbetsområde blir det då vi har många produkter som behöver hög kompetens i förädlingen efter kundernas krav. B-körkort är ett krav.
Då monteringsbeskrivningar skall skrivas på engelska samt våra leverantörer finns utomlands är engelska på en relativt hög nivå nödvändigt både i skrift och tal. I övrigt kommer man att supporta våra säljare och återförsäljare både i Sverige och utomlands med tekniska frågor. Kan du även kommunicera på tyska och/eller finska ser vi det som meriterande.
Arbetet är mångsidigt med både administrativa och estetiska uppgifter samt rent mekaniska. Man måste ha ett öga för design och helheten i de arbeten man utför då den färdiga produkten sedan ska säljas in hos våra kunder i stora volymer över hela Europa.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.
Placering: Nacka, Saltsjö-Boo
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christian Rindövia mail, christian@rindab.se.
Vi arbetar löpande med urvalsprocessen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Minst ett par års erfarenhet som fordonstekniker
Kunskap i både bil-el, svetsning och konstruktion
Kunna ta fram ritningar som tillverkare kan följa
B-körkort
Talar och skriver obehindrat på svenska
Goda kunskaper i engelska

Meriterande
Fordonsteknisk utbildning
Kunskaper i tyska
Kunskaper i finskaOm arbetsgivaren - Rindab
Rindab bildades på 70-talet och är i dag ett väl känt familjeföretag inom tillbehör och utrustning till bilar, lastbilar och arbetsfordon av olika slag. Vi är finansiellt starka och har en trippel-A rating med 18 anställda i egna lokaler i Nacka.

Ansök nu

Skiftledare till Starbucks på Stockholm Central

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 29
Starbucks grundades 1971 i Seattle och har sedan dess jobbat med att på etiskt vis köpa de bästa kaffebönorna som går att finna och rosta dem till perfektion.
Inspirationen kommer från Italien som Howard Schultz (nuvarande chairman, president och CEO) besökte 1983. Han fick där visionen om att ta med en del av denna rika kaffekultur hem till USA och skapa 'a third place', en plats mellan hem och jobb där man kan ha en stund för sig själv eller umgås med vänner och familj.
Idag, med över 18 000 kaféer i 62 länder, är Starbucks världens främsta kafferosteri och återförsäljare av högkvalitetskaffe.
Vi söker skiftledare som brinner för att leda ett team av Servicestjärnor i arbetet att skapa en reseupplevelse som överträffar våra gästers förväntningar.
Hos oss erbjuds du en skräddarsydd baristautbildning och tillsammans levererar vi service i världsklass.
Vi söker dig som är resultatfokuserad och som trivs i att ta ett stort personligt ansvar. Du strävar ständigt efter att utveckla dig själv och andra. Vidare har du god förmåga att samarbeta och du värdesätter att sätta gästen i första rummet. Genom ditt coachande ledarskap inspirerar och motiverar du ditt team.
Om du trivs i att möta människor från världens alla hörn och om du brinner för att arbeta med ledarskap för att leverera förstklassig service så kommer du att trivas hos oss.
SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Vid frågor kontakta Joacim, joacim.farnstrom@ssp.se
Krav
Erfarenhet av att arbeta som skiftledare eller på annat sätt leda team inom café, restaurang, hotel, konferens eller liknande
Flytande Svenska och Engelska i Tal och skrift

Meriterande
Ytterligare språkkunskaper utöver Svenska och Engelska
Baristaerfarenhet
Arbete med konceptstyrd verksamhet inom café


Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Start-up ansvarig kliniska studier

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Nov 25
Vi befinner oss i en expansiv fas med många nya studieförfrågningar och söker därför en kollega som kan vara en del i start-up processen.
Som start-up ansvarig för våra kliniska studier kommer du att ingå i en arbetsgrupp med olika professioner som arbetar i ett nära samarbete kring våra forskningsstudier.
Arbetet är mycket varierande och spännande då du verkar i en miljö som bidrar till utveckling inom det medicinska området.
Om tjänsten
Ditt arbete innebär främst att starta upp de studier som bedrivs på våra kliniker, för närvarande i Uppsala och Stockholm. Det innebär att ha kontakt med sponsorer, samarbetspartners och studieteam för att planera genomförandet av studien. Du är bland annat ansvarig för att ta emot studieförfrågningar och svara på feasibilities, hitta och sätta upp avtal med samarbetspartners, planera patientrekryteringen och finna rekryteringsvägar. Det är också du som tillsammans med studiekoordinatorn kommer att tillgodose att tex avtal, dokument, träningar och eventuell utrustning finns på plats innan studiestart då ansvaret går över helt till studiekoordinatorn.
Tjänsten är en tillsvidareanställning förlagd i huvudsak helgfria dagar dagtid.
Vi söker
Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt, såväl som i team. Du tycker det är roligt och stimulerande att skapa och etablera kontakter. Du har lätt för att arbeta med många projekt samtidigt och har heller inga svårigheter med att lämna över ansvaret och ta dig an nya projekt. Vi arbetar med nya digitala lösningar och modern teknik vilket känns stimulerande för dig.
Övrigt
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Malin Selin via mail malin.selin@clinsmart.se eller telefon 073079 2308.
Krav
Erfarenhet av kliniska studier
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
Utbildning inom hälso- och sjukvård

Meriterande
Erfarenhet av kliniskt arbete med studier
Erfarenhet av starta upp forskningsprojekt
God IT vana

Ansök nu

Personal- och Kundansvarig inom personlig assistans till Stockholm

Personalansvarig
Läs mer Nov 10
Vi är ett engagerat företag med helhetstänk som söker personal- och kundansvarig till vårt nya kontor i Stockholm.
Som personal- och kundansvarig hos oss får du möjlighet till ett självständigt arbete med mycket frihet under ansvar. Tillsammans med dina kunder och din personal formar du en individuellt anpassad och väl fungerande assistans.
På Alma är det högt i tak och kollegorna finns alltid nära till hands om du behöver ett bollplank, eller stöd i någon fråga. Vi är vana att jobba i ett högt tempo med stort ansvar och vi har nära till skratt och glömmer aldrig bort att måna om varandra.
Om dig
Vi söker dig som har kunskap inom LSS och har minst ett par år av ledarerfarenhet eller i annan samordnande roll med personal-/ bemanningsansvar. Har du tidigare erfarenhet av personlig assistans så är det ett plus. B-körkort är ett krav eftersom du behöver kunna ta dig ut till våra kunder.
Som person är du självständig i ditt arbete och gillar att ta eget ansvar. Du har en god samarbetsförmåga och en stark känsla för service. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du har ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.
Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Sista ansökningsdag 10 december 2021.
Tillträde enligt överenskommelse.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Drugge, Regionchef, 070-341 40 70 alternativt?anders.drugge@almaassistans.se.
Välkommen till Almas värld!
Om vill läsa mer om Alma Assistans, besök gärna www.almaassistans.se
Krav
Kunskap inom LSS
Minst ett par års ledarerfarenhet eller av en samordnande roll med personal/-bemanningsansvar
B-körkort

Meriterande
Tidigare erfarenhet av personlig assistansOm arbetsgivaren - Alma Assistans
Välkommen till Almas värld, självständighet och glädje – oavsett förutsättningar
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Gävle, Stockholm, Göteborg, Jönköping och Växjö.

Ansök nu

Arbetsledare Burger King Stockholm Central

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 11
Vi sätter värde på service och kvalitet. Självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Som arbetsledare på Burger King Stockholm Central trivs du som gillar att jobba i team, har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag.
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service. Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.
Som arbetsledare i Burger King är du med och ansvarar för driften av restaurangen. Utvecklar och utbildar personalen. Du är med och ansvarar för gästens upplevelser, matkvalitet och renlighet.
Du som söker denna tjänst har en fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje. Du förstår vikten av att vara en god förebild. Du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut. Du tycker om att utvecklas och lära nytt. Du motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål. Du vill ha flexibel arbetstid. Du har fyllt 18 år och har tidigare erfarenhet av servicebranschen.
Då vi verkar i en internationell miljö talar och skriver du bra svenska och har goda kunskaper i engelska.
Vi är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.
I din ansökan ska du ange medborgarskap och du ska kunna uppvisa pass som styrker ditt medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schewiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd vilket krävs enligt utlänningsförordningen.
Vill du bli en del av ett framgångsrikt koncept? Vänta inte med att skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande.
Vid frågor kontakta johanna.eckeskog@ssp.se
Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på:
http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Torrsugsoperatör Stockholm

Sug- och spolbilsförare
Läs mer Nov 17
Recover är din lokala entreprenör inom industriservice, skadeservice och riv- och håltagning. Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler kompetenta och engagerade kollegor som vill vara med på vår resa.
Just nu rekryterar vi Torrsugsoperatörer till Stockholm. Ta chansen och bli del av ett företag i stark tillväxt – med kollegor som är pålitliga, modiga och omtänksamma!
Mer om tjänsten
I rollen som torrsugsoperatör avlägsnar du olika typer av material så som spån, sand och betong från fastigheter med hjälp av vakuumteknik. Avfallet transporteras sedan till avfallsanläggningar.
Alla våra operatörer på torrsugen jobbar i par och arbetar manuellt med sugslangen för att suga upp materialen in i torrsugens tank. Du och din kollega har du eget ansvar för fordonet och sköter själv kontakt med kund ute på arbetsplatsen.
Vi erbjuder dig en omväxlande roll med stort eget ansvar. Vi är stolta över att kunna erbjuda bra fordon med modern utrustning.
Mer om dig och vad vi söker
För att lyckas i rollen som Torrsugsoperatör har du tidigare erfarenhet från liknande arbete. Du har C-körkort och ett Yrkeskompetensbevis (YKB), meriterande med CE-kort. Arbetet innebär en del tunga moment så god fysik är ett plus.
I rollen som Torrsugsoperatör träffar du dagligen våra kunder på plats och vi tror därför att du har en god känsla för service och för mötet med människor. Som person är du stresstålig, ansvarsfull och van vid att ta egna initiativ. Som förare är du trygg, säker och kan planera din körning väl - både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan.
Övrigt
Recover tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 mån provanställning. Övertid förekommer.
Vi arbetar löpande med urval och intervjuer för den här rekryteringen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår Arbetsledare Simon Johansson på 076-791 19 29.
Krav
C-körkort
YKB

Meriterande
CE-körkort
Erfarenhet från liknande arbeteOm arbetsgivaren - Recover
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 23 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på över 100 kontor över hela Norden.

Ansök nu

Chef till Redovisningsenheten

Ekonomichef
Läs mer Nov 9
Till kommunens centraliserade ekonomiavdelning söker vi en chef till Redovisningsenheten.
Vill du vara med och leda utvecklingen i en av Sveriges vackraste och snabbast växande kommuner? Hos oss har du chansen att göra skillnad, skapa mervärde och utveckla våra fantastiska medarbetare!
Vi söker nu en erfaren chef till vår redovisningsenhet.
I rollen som chef kommer du att leda en grupp redovisningsekonomer inom ekonomiavdelningen. Enheten har för närvarande 9 medarbetare. Enhetens uppdrag är att ansvara för kommunens löpande redovisning och bokslut. Du är direkt underställd ekonomichefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp tillsammans med enhetscheferna för Ekonomi och styrning samt Upphandling. Ekonomiavdelningen är placerad på kommunledningskontoret.
Vår redovisningsavdelning fungerar bra och har väl inarbetade rutiner och processer. Men vi, precis som resten av Värmdö kommun, är i en utvecklingsfas där du som chef kommer att leda förändringsarbetet på kort och lång sikt.
Vi söker därför dig som är van att leda en verksamhet under utveckling och som tycker att förändringsarbetet bör integreras i det dagliga arbetet.
Ditt uppdrag blir att ta tillvara enhetens gemensamma krafter och i samarbete med enheterna för Ekonomi och styrning och Upphandling ge bästa möjliga beslutsunderlag till kommunens politiska ledning.
I din roll som chef för redovisningsenheten krävs att du förstår den kommunala särarten och dess externa respektive interna redovisning.
Inom ditt ansvarar ligger bland annat följande:
Kommunen och de kommunägda bolagens redovisning
Investeringsredovisning/driftsredovisning
Driva bokslutsprocessen och leverera bokslut del/helår.
Kontakt med revisorer
Internkontroll
Sammanställda räkenskaper (kommunkonc)
Koncernredovisning ( AB – koncernen)
Momsfrågor
Pensions och särskild löneskattsbokningar
Inkomstdeklarationer

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på högskolenivå, mångårig erfarenhet av redovisningsarbete från en större organisation och några års chefserfarenhet.
För denna tjänst krävs mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
Vi vill att du har vana av förändringsledning och att du ser verksamhetsutveckling som en naturlig del i den löpande verksamheten. Du är en tydlig ledare och coach med förmåga att skapa engagemang och delaktighet.
Du har god förmåga att samarbeta och lätt för att skapa nya och hållbara relationer.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 5 december 2021.
Urval och intervjuer sker löpande under hela ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger på 0703-426600 eller via e-post sofie.skaranger@jobbet.se . Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Krav
Högskoleutbildning inom ekonomi
Mångårig erfarenhet av redovisning
Tidigare chefserfarenhet
Mycket god svenska i tal och skriftOm arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten.

Ansök nu

Kombibilsoperatör Stockholm

Sug- och spolbilsförare
Läs mer Nov 17
Recover är din lokala entreprenör inom industriservice, skadeservice och riv- och håltagning. Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster och söker efter fler kompetenta och engagerade kollegor som vill vara med på vår resa.
Just nu rekryterar vi Kombibilsoperatörer till Stockholm. Ta chansen och bli del av ett företag i stark tillväxt – med kollegor som är pålitliga, modiga och omtänksamma!
Mer om tjänsten
Rollen som Kombibilsoperatör är omväxlande och ger dig stor frihet under ansvar. Vi arbetar ofta i industrimiljöer, och hjälper även till vid ombyggnad och renovering av fastigheter. På Recover är vi stolta över att arbeta med bra och moderna fordon.
Arbetsmomenten kan till exempel vara:
Slam- och torrsugning
Vacuumschaktning
Högtrycksspolning av avloppsrör
Stamspolning

Mer om dig och vad vi söker
För att lyckas i rollen som Kombibilsoperatör har du tidigare erfarenhet från liknande arbete. Du har C-körkort och ett Yrkeskompetensbevis (YKB), med goda kunskaper om fastighetsteknik. Arbetet innebär en del tunga moment så god fysik är ett plus.
I rollen som Kombibilsoperatör träffar du dagligen våra kunder på plats och vi tror därför att du har en god känsla för service och för mötet med människor. Som person är du stresstålig, ansvarsfull och van vid att ta egna initiativ. Som förare är du trygg, säker och kan planera din körning väl - både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan.
Övrigt
Recover tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Jour ingår i arbetet och där behöver man kunna hantera både spolbil och kombibil.
Vi arbetar löpande med urval och intervjuer för den här rekryteringen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta någon av våra Arbetsledare Petter Stenmo (073-028 12 80) eller Anders Englöf (070-428 14 06).
Krav
C-körkort
YKB

Meriterande
Kunskaper i Fastighetsteknik
CE-körkort
Erfarenhet från liknande arbeteOm arbetsgivaren - Recover
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 23 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på över 100 kontor över hela Norden.

Ansök nu

Assisterande avdelningschef till SSP på Stockholm Central

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 18
Tjänsten som assisterande avdelningschef i café & butik innebär ett självständigt och utvecklande arbete i en stimulerande och föränderlig miljö. Du ska arbeta aktivt för att skapa en god försäljningsutveckling på ditt ansvarsområde genom att få våra gäster nöjda. Dina arbetsuppgifter handlar därför om att hålla ditt team av medarbetare motiverade genom ett coachande och proaktivt ledarskap. Du assisterar avdelningschefen gällande resultatansvar för enheten. Ansvaret innefattar bland annat hantering av beställningar, fakturering, schemaläggning, rekrytering och introduktion av personal samt övriga arbetsuppgifter som finns kopplade till den dagliga driften.
Vi söker dig som tycker om att vara med ute i driften och möta våra gäster, har höga krav på kvalitet, stort intresse för service och trivs med att coacha personalen. Du har minst 2 års erfarenhet som chef i branschen. Du är lösningsorienterad och handlingskraftig och din personlighet inspirerar och motiverar dina medarbetare. Tycker du om att arbeta med service och är intresserad av en spännande arbetsplats så är detta ett arbete för dig!
Du rapporterar närmast till avdelningschef och till din hjälp har du tillgång till SSP:s samlade kompetens, koncept och erfarenhet.
Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget.
SSP är med i Visita och har kollektivavtal med HRF och Unionen.
I din ansökan ska du ange medborgarskap och du ska kunna uppvisa pass som styrker ditt medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd vilket krävs enligt utlänningsförordningen.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Lämna in din ansökan nu eller tipsa någon du tror skulle passa.
Om du har frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta Nasiha på mail nasiha.selimagic@ssp.se


Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Systemutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 9
Vi behöver förstärka vårt utvecklingsteam med flera utvecklare som vill vara med i vår transformationsresa mot en modern teknisk plattform.
Vi är ett vasst team bestående av 10 utvecklare med olika bakgrund och kompetenser som utvecklar och förvaltar ett stort antal egenutvecklade system. Vi befinner oss i ett spännande skede då vi är mitt i ett teknikskifte. Vi anser oss vara i framkant när det gäller verktyg, ramverk och utvecklingsteknologier. Vi har många spännande utmaningar framför oss och behöver bli fler.
Vi erbjuder dig
Som utvecklare hos Växa Sverige får du möjlighet att vara med i hela utvecklingsprocessen. Från start med att ta fram krav tillsammans med beställare till att realisera tänkt lösning med stöd av kompetenta kollegor. Du får möjlighet att arbeta i spännande uppdrag. Vi har en öppen och generös företagskultur. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet hos oss. Det här är ett utmärkt tillfälle för dig att gå med i ett vinnande lag.
Vi erbjuder även bland annat:
Ett flexibelt arbetsliv
Individuellt anpassad kompetensutveckling
Sjukvårdsförsäkring
Friskvårdsbidrag

Vem är du?
Du är en ansvarstagande person som strävar efter att agera professionellt och gillar att utmana dig själv. Som lagspelare är du bra på att kommunicera och du har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt framgångar likaväl som nedgångar. Du är självgående och har en stark strävan till ständig utveckling och förbättring på alla plan. Det är naturligt för dig och du inser vikten av att bidra med positiv energi till teamet dagligen. Genom att utmana dina kollegor och dig själv bidrar du aktivt till att utveckla dig, de runt omkring dig och teamet. Du är nyfiken och intresserad av att lära dig om den gröna näringen inom Sverige.
Din bakgrund och erfarenhet
Du är systemvetare eller har motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper/erfarenhet av utvecklingsmiljö: Visual Studio och programmeringsspråk C#.
Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av Azure
Praktisk erfarenhet av agila metoder
Använt dig av ramverk för att underlätta utvecklingsprocessen så som Angular eller Bootstrap

Eftersom vi söker mångfald och bra dynamik i vår grupp så ser vi gärna kvinnliga sökande.
Ansökan senast 2021-12-03
Låter det intressant? Ansök redan idag! Rekryteringen startar nu. Urval och intervjuer sker löpande med tillträde enligt överenskommelse.
Omfattning och placeringsort
Heltid och tillsvidare med placering i Eskilstuna eller någon av våra kontor i närheten såsom Örebro, Flen eller Stockholm.
Lön enligt överenskommelse.
För mer information är du välkommen att kontakta
IT-Enhetschef: Armina Avanes, armina.avanes@vxa.se, 070-280 66 64
Facklig kontaktperson: Alexander Svan, alexander.svan@vxa.se, 070-295 71 10
Krav
Du är systemvetare eller har motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet
Du har goda kunskaper/erfarenhet av utvecklingsmiljö: Visual Studio och programmeringsspråk C#

Meriterande
Erfarenhet av Azure
Praktisk erfarenhet av agila metoder
Använt dig av ramverk för att underlätta utvecklingsprocessen så som Angular eller Bootstrap

Om arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom.

Ansök nu

Projektledare/copy/social media manager sökes!

Projektledare, reklam
Läs mer Okt 14
Som projektledare på marknadsavdelningen kommer du ingå i ett starkt och kreativt team där du fyller dagarna med flera olika arbetsuppgifter. Tjänsten är en tillsvidareanställning placerad i Enköping, för senare flytt till Barkarby.
Här eftersöks en ”tulipanros” som kan hantera flera olika ansvarsområden inom marknad! Är du en stark copywriter, en fena inom sociala medier, en grym projektledare och gör skillnad inom PR? Då är det här ett jobb för dig!
Vi söker dig som har relevant erfarenhet inom marknadsföring och reklam där du jobbat inom en rad områden. Tjänsten är uppdelad i flera olika ansvarsområden och ställer höga krav på kapacitet, rätt person och inte minst en positiv inställning till varierande arbetsdagar:
Sociala medier
Här får du verkligen en chans att Facebooka på arbetstid! Ju mer inspiration och nya idéer, desto bättre. Som social media manager är du huvudansvarig för företagets alla sociala kanaler och vet hur du sätter strategier och mål för att maximera synlighet och konvertering. Du kan planera och genomföra kampanjer genom att skapa intressant och engagerande innehåll. Du är van att samarbeta med influencers och förstår vilka som är rätt, både för varumärke och plånbok, och inte.
Copywriting
Tillsammans med AD jobbar du fram starka koncept där du ansvarar för den kommunikativa delen i våra kampanjer för olika kanaler. Du är antagligen allergisk mot särskrivningar och lägger direkt märke till felstavningar och kommer med lätthet på smarta och intresseväckande sätt att kommunicera mot rätt målgrupp.
Projektledning
Inget projekt är för litet eller för stort för dig. Du gillar att jobba tillsammans med både interna och externa samarbetspartners och är bra på att bygga långsiktiga relationer. Du är även en fena på att förhandla och det pirrar lite extra när du får till en riktigt bra deal.
PR
Du vet vad som går hem när det gäller pressmeddelanden och tar snabbt fram intressanta artiklar som får bra spridning. Du tycker att det är kul att intervjua rätt personer för att hitta den bästa vinkeln. Du sitter även på några kreativa idéer för att ta vårt PR-arbete till nästa nivå.
Om dig
Vi tror att du älskar ett varierat arbete som kan bestå av alla punkterna ovan på en och samma dag. Du är lösningsorienterad, kreativ, snabb och drivande i ditt arbete. Dessutom är du en teamspelare och van vid arbete i en kreativ miljö. För att passa i gänget behöver du vara en person som gillar högt tempo och gärna arbetar mot tydliga deadlines. Om du både uppskattar självständigt arbete och teamprojekt så tror vi att du kommer att trivas hos oss.
Är det här du? Känner du att du kan hantera alla dessa områden? Då vill vi gärna träffa dig!
Om oss
Marknadsavdelningen, eller inhouse-byrån om du så vill, är ett litet team där alla jobbar tätt tillsammans. Vi producerar allt marknadsmaterial internt så både tempo och stämning är hög i vårt gemensamma rum och i våra Teams-möten. Vi arbetar delvis hemifrån så du behöver också ha disciplin att kunna göra det, om du inte hellre är på kontoret varje dag.
Vi har många spännande projekt på gång och ett samarbete där vi bygger våra mål tillsammans. Här är alla engagerade, nyfikna och positiva vilket skapar en härlig laganda och vi utvecklas ständigt som team och som individer. Vi respekterar och litar på varandra och har en öppenhet som gör att vi kan utmana varandra och oss själva och på så sätt når vi nya kreativa höjder. Det finns utrymme att lösa saker på sitt eget vis eller ta hjälp av varandra. Trots att våra ansvarsområden skiljer sig åt finns det alltid någon att bolla med.
Läs gärna mer här om hur det är att jobba på KungSängen:
https://www.kungsangen.com/jobba-hos-oss
Annat viktigt att veta
Sista ansökningsdag är 30 november. Du kommer att vara en del av KungSängens marknadsavdelning och rapporterar till vår marknadschef. Tjänsten är placerad i Enköping, för senare flytt till Barkarby (hösten 2022) med arbete delvis på distans. Observera att tjänsten är omgjord från vikariat till tillsvidareanställning.
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Anna Björkegren på anna.bjorkegren@kungsangen.com.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
Erfarenhet av arbete med sociala medier
Erfarenhet av arbete som skribent/ copywriter
Erfarenhet av arbete inom marknadsavdelning, inhousebyrå eller reklambyrå

Meriterande
Erfarenhet av arbete inom detaljhandel
Erfarenhet av arbete med projektledning
Erfarenhet av arbete med PR
Erfarenhet av CRM och marketing automation
Erfarenhet av mediaköp och förhandlingOm arbetsgivaren - KungSängen
KungSängen är en ledande detaljhandelskedja som sedan 1998 tillverkar sängar för hand i Enköping. Vi har ett fyrtiotal butiker runt om i Sverige, från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Vår affärsidé är svensktillverkade kvalitetssängar med högsta standard för komfort och hållbarhet, och vi äger själva hela processen - från försäljning i butik eller online till produktion efter beställning och leverans till kunden. Utöver sängar formger och säljer KungSängen även sängtillbehör och sängkläder. KungSängens mål är att på två olika sätt öka människors livskvalitet: genom att skapa bättre sängar på ett bättre sätt än konkurrenten och genom att vara en bättre arbetsplats för sina anställda. För att uppnå dessa fokuserar vi på design, kvalitet, hantverk och personlig service, samt på att skapa en arbetsmiljö som präglas av samarbete, engagemang och balans i livet.

Ansök nu

Restaurangbiträden till Taco Bar på Stockholm Central

Restaurangbiträde
Läs mer Nov 11
Idén till Taco Bar föddes på Hawaii på det tidiga 1980-talet där Peter, en av grundarna åt sin första Taco. Hos oss på Taco Bar får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap och lång erfarenhet. Vi strävar varje dag efter att leverera förstklassig service.
Vi söker medarbetare som vill jobba deltid eller extra enstaka dagar på Taco Bar på Stockholm Central
Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bl.a. kassahantering, servering och tillberedning av mat.
Vi söker dig som sätter gästen i första rummet och har ett brinnande intresse för mat och service. För att trivas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta, att du trivs i att ta ett stort personligt ansvar, att du är resultatfokuserad och du ständigt strävar efter att utveckla dig själv och andra.
Då vi verkar i en internationell miljö talar och skriver du bra svenska och har goda kunskaper i engelska.
Du behöver vara 20 år då vi serverar alkohol.
Vi är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.
I din ansökan ska du ange medborgarskap och du ska kunna uppvisa pass som styrker ditt medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schewiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd vilket krävs enligt utlänningsförordningen.
Vill du bli en del av ett framgångsrikt koncept? Vänta inte med att skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande.
Vid frågor kontakta johanna.eckeskog@ssp.se
Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på:
http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Barista till Caffè Ritazza på Stockholm central

Barista/Kaffebartender
Läs mer Nov 11
Nu söker vi duktig barista som vill arbeta deltid eller extra enstaka dagar.
Som barista hos oss arbetar du vid espressomaskinen samt förekommande cafésysslor såsom disk, bakning, städning och allra helst att hjälpa oss till en positiv försäljningsutveckling mot våra satta försäljningsmål.
Inom SSP jobbar vi alltid med försäljning och utbildar all vår personal till att bli proffs på sälj och service. Då Caffè Ritazzas vision lyder "the art of great coffee" så får du som medarbetare hos oss även en gedigen baristautbildning.
Vi ställer höga krav på våra medarbetare därför är branschvana ett stort plus. Du har en stor passion för att jobba med service och människor. Du har en stor portion humor och ska vara med att bidra till att skapa en positiv upplevelse för våra gäster och kollegor. Du ska vara stolt över att arbeta på Caffè Ritazza.
Vi ser gärna att du är över 20 år då vi serverar öl och vin på vår enhet.
Det är en fördel om du har nära till arbetet eller har egen bil då det kan bli svårt att ta sig till och från arbetsplatsen med kollektiva färdmedel.
Vid frågor kontaktar du johanna.eckeskog@ssp.se
Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på:
http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Baristas till Starbucks Stockholm Central

Barista/Kaffebartender
Läs mer Nov 8
Vi söker nu personal för deltid och enstaka dagar.
En baristas ansvarsområden består bland annat av att knyta kontakt med gäster och ge service av världsklass. Vara med i den dagliga driften av butiken; göra drycker enligt recept, stå i kassa, mer-försälja, städa. Inspirera dina gäster och medarbetare. Utbilda och informera gäster om kaffe; olika sorter, olika brygg-metoder etc. Vara med och bidra till vår unika ’Starbucks Experience’. Följa riktlinjer för säkerhet, hygien, miljö och hälsa i butiken
Du kan inspirera människor i din närhet; gäster och medarbetare. Du har erfarenhet av att arbeta med service. Du kan ge service i världsklass (ständigt överträffa kundens förväntningar) du är en bra kommunikatör. Jobbar effektivt i högt tempo. Älskar att vara bland människor och vara utåtriktad. Kunna arbeta oregelbundna tider. Kunna svenska flytande och ha mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift.
Det är meriterande om du har arbetat på Starbucks tidigare.
SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning.
Så är din passion service och försäljning? Passar detta in på dig? Tveka inte, utan sök nu.
Vid frågor kontaktar du Joacim, joacim.farnstrom@ssp.se
Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på:
http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Servicestjärnor till Upper Crust på Stockholm Central

Barista/Kaffebartender
Läs mer Nov 8
Är du vår nästa servicestjärna som delar vår passion för att leverera förstklassig kvalitet och service?
Hos oss arbetar du vid espressomaskinen samt med förekommande cafésysslor såsom disk, städning, leveransmottagning och allra helst att hjälpa oss till en positiv försäljningsutveckling mot våra satta försäljningsmål. Vi söker personal för både deltidsarbete och enstaka dagar. Du har en stor passion för att jobba med service och människor. Du trivs med att skapa en positiv upplevelse för våra gäster och kollegor. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenheter från liknande arbete sedan tidigare alternativt ett brinnande intresse för mat och service.
Då vi verkar i en internationell miljö talar och skriver du bra svenska och har goda kunskaper i engelska.
Det är meriterande om du har erfarenhet av kassaarbete, har arbetat som barista eller genomgått baristautbildning.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen. Vi erbjuder friskvårdsbidrag.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Vid frågor kontaktar du Joacim, joacim.farnstrom@ssp.se
Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på:
http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Sjuksköterska/Studiekoordinator

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Okt 13
Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu fler kollegor som vill vara en del av vårt team.
Som studiekoordinator/forskningssjuksköterska kommer du att ingå i en arbetsgrupp med olika professioner som arbetar i ett nära samarbete kring våra forskningsstudier.
Arbetet är mycket varierande och spännande då du verkar i en miljö som bidrar till utveckling inom det medicinska området.
Om tjänsten
Som studiekoordinator/forskningssjuksköterska är du bland annat ansvarig för att koordinera de studier som bedrivs hos oss. Det innebär att planera, koordinera och genomföra studierna efter givna föreskrifter samt att du ansvarar för kontakten med våra externa uppdragsgivare och samarbetspartner.
Du kommer även att arbeta patientnära de forskningspersoner som väljer att delta i våra studier och som kommer till oss för de praktiska studierelaterade momenten.
Tjänsten är en tillsvidareanställning förlagd i huvudsak helgfira dagar dagtid. Kväll och helgpass kan komma att förekomma.
Tjänsten är placerad i våra lokaler på Gamla Karlolinska Sjukhuset i Solna.
Vi söker
Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt så väl som i team. Du tycker det är roligt och stimulerande att kombinera det patientnära arbetet med administrativa uppgifter och du är inte rädd att ta dig an nya arbetsuppgifter. Att vara nogrann och strukturerad är högst väsentligt inom vårt område och då vi arbetar med nya digitala lösningar och modern teknik bör detta ej kännas främmande för dig.
Övrigt
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Malin Selin via mail malin.selin@clinsmart.se eller telefon 073079 2308.
Krav
Legitimerad Sjuksköterska
Ett par års kliniks erfarenhet
Tala och skriva svenska obehindrat samt ha en god förståelse för det engelska spåket.

Meriterande
Erfarenhet av arbete med kliniska studier
ForskningssjuksköterskaOm arbetsgivaren - ClinSmart
ClinSmart Sweden AB utför kliniska forskningsstudier i fas II-IV och vi erbjuder våra kunder moderna, flexibla lösningar med ett starkt digitalt fokus. ClinSmart är en del av CTR koncernen, som bland annat erbjuder full CRO-service.


ClinSmart startades 2020 och befinner sig idag på två forskningsklinker; en i Uppsala nära Akademiska Sjukhuset och en i Stockholm på Gamla Karolinska Sjukhusets sjukhusområde.


Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team där alla bidrar med sin expertis, i en miljö där alla har möjlighet att utvecklas. ClinSmart är en modern arbetsplats som strävar efter att ligga i framkant inom vårt område och där vi alla är öppna för nya innovativa teknologier och lösningar. Genom att genomföra kliniska studier på ett nytänkande sätt bidrar vi till framtidens sjukvård.

Ansök nu

Senior SCADA-ingenjör till Stockholm

Automationsingenjör, elkraft
Läs mer Sep 8
Uppskattar du en öppen stämning, korta beslutsvägar och möjligheten att arbeta självständigt med mycket eget ansvar? Då kommer du att trivas hos oss på Trebor! Det går bra för oss och vi behöver nu förstärka med ytterligare en senior SCADA-ingenjör till vårt team i Stockholm.
Om oss
Trebor Group AB har utvecklat och levererat SCADA-system sedan 1996. Vi utför allt från uppgraderingar av befintliga system till kompletta helhetslösningar, där vi även tar oss an angränsande områden som nätverksarkitektur och konfigurering av hårdvara. Trebor utvecklar även programvaror som är add-ons till SCADA-system eller fristående programvaror, t.ex. trafikledningssystem, integrationslösningar och belysningsstyrningssystem. Vår senaste produkt, Trebor Dali Visualizer, är ett revolutionerande belysningsstyrningssystem där vi applicerat vår erfarenhet inom grafiska system för att skapa något helt nytt på marknaden.
Om tjänsten
Som senior ingenjör på Trebor kommer du att arbeta med att utveckla våra kunders SCADA-system med nya funktioner samt arbeta i och driva integrationsprojekt inom främst fastighetsautomation. Du agerar även som mentor för våra juniora ingenjörer. Vi arbetar primärt med SCADA-systemet Citect SCADA (numera Plant SCADA) i kombination med egenutvecklade produkter och add-ons.
Tjänsten kan till viss del komma att anpassas efter egna önskemål och intresseområden. Vi ser till exempel en ökad efterfrågan på säkerhet inom SCADA-system bland våra kunder, har du kunskap och erfarenhet finns det goda möjligheter att även få arbeta inom det området.
Vårt kontor i Stockholm växer då vi har stora och viktiga uppdragsgivare i regionen. Vårt mål är att fortsatt expandera och vi ser att teamet kontinuerligt kommer växa.
Vi är stolta över att ha utvecklat egna världsunika grafiska lösningar och funktioner som komplement till Citect SCADA och att vi samtidigt driver utvecklingen när det gäller SCADA-system i Norden.
Vem söker vi?
Du som söker skall ha en gedigen erfarenhet som SCADA-ingenjör och ska kunna uppge projektreferenser. Du får gärna vara utbildad automationsingenjör eller ha gått en gymnasieutbildning motsvarande 4-årig teknisk eller ha motsvarande arbetslivserfarenhet. Du behärskar god svenska och engelska i både tal och skrift.
Eftersom en del av ditt arbete kommer ske på plats hos våra kunder vill vi att du har en serviceinriktad och professionell attityd samt att du är öppen och utåtriktad. Då du kommer att ha flera olika projekt på gång samtidigt är det viktigt att du är strukturerad och gillar när det händer mycket.
Krav
Goda kunskaper i Citect SCADA och dess systemstruktur
Programmeringskunskap i CiCode
Erfarenhet av att arbeta i signalmässigt stora SCADA-system
B-körkort

Meriterande
Kunskap om andra SCADA-system, t.ex. iFix
Kunskap om kommunikations-protokoll t.ex. Modbus, OPC DA och UA, Bacnet m. fl.
Kunskap om PLC-system
Kunskap inom programmering,
t.ex. C# och .Net-framework
Kunskap om nätverk - TCP/IP, DHCP, DNS, Routing o.s.v.
Kunskap inom Windows Server operativsystem - AD, DFS, Hyper-V, RD, RemoteApp osv
Kunskaper inom och/eller annan databashantering
Erfarenhet av projektledning

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande!
Vi erbjuder
Hos oss får du ett fritt arbete med mycket eget ansvar där du planerar och strukturerar upp din egen vardag. Det finns dessutom mycket kunskap i organisationen och vi delar gärna med oss av den till dig. Vi är lyhörda för vad våra medarbetare är intresserade av och det kommer att finnas möjlighet att utvecklas inom dessa områden. Vi erbjuder dessutom bra förmåner för våra anställda och möjlighet till hemarbete.
Övrig information
Vi har idag kontor i Uppsala, Stockholm, Linköping, Jönköping samt Växjö. Placeringsort för denna tjänst är Stockholm, introduktionen kommer dock att ske på vårt Uppsalakontor.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 17 oktober 2021.
”På Trebor får jag verkligen nytta för alla de insikter jag har förvärvat under tidens gång. Här väntar ständigt nya utmaningar runt hörnet med nya lärdomar att inhämta och erfarenheter att uppleva. Jag är en vetskapstörstande och serviceinriktad person och här får jag utlopp för båda. Men det allra viktigaste är gemenskapen på företaget. Trots våra olika discipliner hjälps vi åt efter bästa förmåga och vi har väldigt roligt tillsammans. Jag kan helt enkelt inte önska mig mer utav Trebor annat än att vi blir fler så att vi kan utveckla varandra och denna fantastiska arbetsplats.”
Michael Isberg – Senior SCADA-ingenjör, Trebor
Om arbetsgivaren - Trebor Group AB
Trebor Group AB är ett av Nordens största specialistföretag för CitectSCADA. Företaget startades 1995 och idag är vi 21 heltidsanställda i Sverige som ständigt strävar efter kontinuerlig utveckling med ett mål, att ge våra kunder tillgång till det bästa marknaden kan erbjuda.

Ansök nu

Torrsugsoperatörer till Recover Mälardalen

Sug- och spolbilsförare
Läs mer Okt 19
Recover har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi nu 2 torrsugsoperatörer till Mälardalen.
Vi erbjuder dig
I rollen som torrsugsoperatör avlägsnar du olika typer av material så som spån, sand och betong från fastigheter med hjälp av vakuumteknik. Avfallet transporteras sedan till avfallsanläggningar.
Alla våra operatörer på torrsugen jobbar i par och arbetar manuellt med sugslangen för att suga upp materialen in i torrsugens tank. Du och din kollega har du eget ansvar för fordonet och sköter själv kontakt med kund ute på arbetsplatsen.
Vi erbjuder dig en omväxlande roll med stort eget ansvar. Vi är stolta över att kunna erbjuda bra fordon med modern utrustning.
Du som person
Som person är du ansvarsfull och initiativtagande. Du samarbetar bra med andra och har en hög stresstålighet. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Du bör även vara en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan.
Arbetstid: Heltid, 07.00-16.00
Lön/förmåner: Fast lön
Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning. Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 31 oktober.
Välkommen med din ansökan!
Krav
C-körkort
YKB

Meriterande
CE-körkort
Liknande erfarenhetOm arbetsgivaren - Recover
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 23 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på över 100 kontor över hela Norden.

Ansök nu

Medarbetare till O'Learys, Stockholm Central

Servitör/Servitris
Läs mer Okt 7
O'Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O'Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O'Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Vi söker dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O'Learys som varumärke.
Som medarbetare på O´Learys har du varierande arbetsuppgifter såsom t.ex. servering eller arbete i baren. Du möter våra gäster och är inte rädd för att hugga i där det behövs.
Vi söker dig som sätter gästen i första rummet. För att trivas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta, att du trivs i att ta ett stort personligt ansvar, att du är resultatfokuserad och du ständigt strävar efter att utveckla dig själv och andra.
Du är minst 20 år p.g.a. alkoholservering. Du kan jobba skift med rullande schema där arbetstiderna är förlagda vardag som helg, oftast kvällstid. Du har tidigare erfarenhet av arbeta med servering.
Vi söker medarbetar för både deltid och heltid samt extrapersonal.
Vi är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.
Vill du bli en del av vårt framgångsrika team? Vänta inte med att skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande.
Vid frågor kontakta ali.hilal@ssp.se
Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på:
http://www.foodtravelexperts.com/international/

Ansök nu

Transportledare till Stockholm

Transportledare
Läs mer Sep 23
Tillsammans med kollegor inom Recover-koncernen står vi inför en fantastisk spännande utveckling där vi söker de bästa medarbetarna inom branschen. I och med detta söker vi nu en Transportledare till Stockholm.
Om dig
Uppskattar att ha många bollar i luften och är stresstålig
Drivs av att engagera, utveckla och motivera medarbetare ute på fältet
Tycker om att skapa goda kundrelationer och ta snabba beslut
Delar vårt synsätt på säker arbetsmiljö och professionellt ledarskap

Stämmer detta in på dig? Då kan du vara vår nya transportledare!
Om rollen
Du är involverad i både det dagliga arbetet och den långsiktiga planeringen. I ditt arbete leder, planerar och fördelar du det dagliga arbetet samt följer upp att tider och utförande stämmer överens med kundens beställning. Du transportleder våra operatörer som arbetar med spolning av avloppsystem och tömning av brunnar. En stor del av arbetet består av kundkontakt och planering av de olika uppdragen samt finnas närvarande för medarbetare.
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som kan fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du är också duktig på att skapa och hålla struktur i ditt arbete. Vidare har du en utvecklad förmåga att hantera en periodvis hög arbetsbelastning och trivs i en miljö med ett högt tempo. För att trivas i rollen tror vi att du är en relationsskapande och lyhörd person, med god kommunikativ förmåga och är duktig på att ta människor då du har många interna och externa kontakter. Som person är du nyfiken, gillar att lära dig nya saker och lösa problem. Du är en ledare som värdesätter säkerhet, kundnöjdhet och strävar hela tiden efter att utveckla verksamheten för att säkerställa en hög leveranskvalitet.
Om dig
B-körkort är ett krav för tjänsten. Du har goda kunskaper i Microsoft Office och behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.
Tidigare arbetslivserfarenhet av logistik och transportplanering. Erfarenhet inom VA samt orderhantering och datasystem. Vidare ser vi gärna att du har teknisk kunskap gällande tunga/lätta fordon samt tidigare erfarenhet från spol- och sugbilsbranschen.
Är detta du? Då kan vi erbjuda ett stimulerande arbete där du får vara med att påverka och samtidigt utvecklas.
Varaktighet
Tillsvidare, Heltid.
Lön/förmåner
Fast lön, kollektivavtal finns.
Har du frågor som rörande tjänsten kontakta:
Peter Rosenblom, 010-1430121
Peter.rosenblom@recover.se
Krav
B-körkort
Goda kunskaper i Microsoft Office
Behärskar det Svenska och Engelska språket i tal och skrift

Meriterande
Tidigare arbetslivserfarenhet av logistik och transportplanering
Tidigare arbetslivserfarenhet av VA
Tidigare arbetslivserfarenhet av orderhantering och datasystem
Teknisk kunskap gällande tunga/lätta fordon samt tidigare erfarenhet från spol- och sugbilsbranschenOm arbetsgivaren - Recover
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 23 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på över 100 kontor över hela Norden.

Ansök nu

Transportledare till Stockholm

Transportledare
Läs mer Sep 10
Tillsammans med kollegor inom Recover-koncernen står vi inför en fantastisk spännande utveckling där vi söker de bästa medarbetarna inom branschen. I och med detta söker vi nu en Transportledare till Stockholm.
Om dig
Uppskattar att ha många bollar i luften och är stresstålig
Drivs av att engagera, utveckla och motivera medarbetare ute på fältet
Tycker om att skapa goda kundrelationer och ta snabba beslut
Delar vårt synsätt på säker arbetsmiljö och professionellt ledarskap

Stämmer detta in på dig? Då kan du vara vår nya transportledare!
Om rollen
Du är involverad i både det dagliga arbetet och den långsiktiga planeringen. I ditt arbete leder, planerar och fördelar du det dagliga arbetet samt följer upp att tider och utförande stämmer överens med kundens beställning. Du transportleder våra operatörer som arbetar med spolning av avloppsystem och tömning av brunnar. En stor del av arbetet består av kundkontakt och planering av de olika uppdragen samt finnas närvarande för medarbetare.
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som kan fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du är också duktig på att skapa och hålla struktur i ditt arbete. Vidare har du en utvecklad förmåga att hantera en periodvis hög arbetsbelastning och trivs i en miljö med ett högt tempo. För att trivas i rollen tror vi att du är en relationsskapande och lyhörd person, med god kommunikativ förmåga och är duktig på att ta människor då du har många interna och externa kontakter. Som person är du nyfiken, gillar att lära dig nya saker och lösa problem. Du är en ledare som värdesätter säkerhet, kundnöjdhet och strävar hela tiden efter att utveckla verksamheten för att säkerställa en hög leveranskvalitet.
Om dig
B-körkort är ett krav för tjänsten. Du har goda kunskaper i Microsoft Office och behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.
Tidigare arbetslivserfarenhet av logistik och transportplanering. Erfarenhet inom VA samt orderhantering och datasystem. Vidare ser vi gärna att du har teknisk kunskap gällande tunga/lätta fordon samt tidigare erfarenhet från spol- och sugbilsbranschen.
Är detta du? Då kan vi erbjuda ett stimulerande arbete där du får vara med att påverka och samtidigt utvecklas.
Varaktighet
Tillsvidare, Heltid.
Lön/förmåner
Fast lön, kollektivavtal finns.
Har du frågor som rörande tjänsten kontakta:
Peter Rosenblom, 010-1430121
Peter.rosenblom@recover.se
Krav
B-körkort
Goda kunskaper i Microsoft Office
Behärskar det Svenska och Engelska språket i tal och skrift

Meriterande
Tidigare arbetslivserfarenhet av logistik och transportplanering
Tidigare arbetslivserfarenhet av VA
Tidigare arbetslivserfarenhet av orderhantering och datasystem
Teknisk kunskap gällande tunga/lätta fordon samt tidigare erfarenhet från spol- och sugbilsbranschenOm arbetsgivaren - Recover
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 23 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på över 100 kontor över hela Norden.

Ansök nu

Burger King Stockholm Central söker medarbetare

Restaurangbiträde
Läs mer Sep 27
För många är en anställning på Burger King den första anställningen och en bra väg in i arbetsmarknaden.
Vi sätter värde på service och kvalitet. Som medarbetare på Burger King Stockholm Central trivs du som gillar att jobba i team, har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter.
De som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen. Vi utbildar alla nyanställda i alla våra arbetsstationer oavsett erfarenhet så att de får en bra start hos oss.
Hos oss får du erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
Om du har frågor mailar du till johanna.eckeskog@ssp.se

Ansök nu

Växa Sverige söker Systemutvecklare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 14
Vi behöver förstärka vårt utvecklingsteam med flera utvecklare som vill vara med i vår transformationsresa mot en modern teknisk plattform.
Vi är ett vasst team bestående av 10 utvecklare med olika bakgrund och kompetenser som utvecklar och förvaltar ett stort antal egenutvecklade system. Vi befinner oss i ett spännande skede då vi är mitt i ett teknikskifte. Vi anser oss vara i framkant när det gäller verktyg, ramverk och utvecklingsteknologier. Vi har många spännande utmaningar framför oss och behöver bli fler.
Vi erbjuder dig
Som utvecklare hos Växa Sverige får du möjlighet att vara med i hela utvecklingsprocessen. Från start med att ta fram krav tillsammans med beställare till att realisera tänkt lösning med stöd av kompetenta kollegor. Du får möjlighet att arbeta i spännande uppdrag. Vi har en öppen och generös företagskultur. Vi som arbetar här är drivna och motiverade. Att ha balans i livet är en självklarhet hos oss. Det här är ett utmärkt tillfälle för dig att gå med i ett vinnande lag.
Vem är du?
Du är en ansvarstagande person som strävar efter att agera professionellt och gillar att utmana dig själv. Som lagspelare är du bra på att kommunicera och du har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt framgångar likaväl som nedgångar. Du är självgående och har en stark strävan till ständig utveckling och förbättring på alla plan. Det är naturligt för dig och du inser vikten av att bidra med positiv energi till teamet dagligen. Genom att utmana dina kollegor och dig själv bidrar du aktivt till att utveckla dig, de runt omkring dig och teamet. Du är nyfiken och intresserad av att lära dig om den gröna näringen inom Sverige.
Din bakgrund och erfarenhet
Du är systemvetare eller har motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper/erfarenhet av utvecklingsmiljö: Visual Studio och programmeringsspråk C#.
Det är meriterande om du har:
Erfarenhet av Azure
Praktisk erfarenhet av agila metoder
Använt dig av ramverk för att underlätta utvecklingsprocessen så som Angular eller Bootstrap

Eftersom vi söker mångfald och bra dynamik i vår grupp så ser vi gärna kvinnliga sökande.
Ansökan senast 2021-10-04
Låter det intressant? Ansök redan idag! Rekryteringen startar nu. Urval och intervjuer sker löpande med tillträde enligt överenskommelse.
Omfattning och placeringsort
Heltid och tillsvidare med placering i Eskilstuna eller någon av våra kontor i närheten såsom Örebro, Flen eller Stockholm.
Lön enligt överenskommelse.
För mer information är du välkommen att kontakta
IT-Enhetschef: Armina Avanes, armina.avanes@vxa.se, 070-280 66 64
Facklig kontaktperson: Alexander Svan, alexander.svan@vxa.se, 070-295 71 10
Krav
Du är systemvetare eller har motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet
Du har goda kunskaper/erfarenhet av utvecklingsmiljö: Visual Studio och programmeringsspråk C#

Meriterande
Erfarenhet av Azure
Praktisk erfarenhet av agila metoder
Använt dig av ramverk för att underlätta utvecklingsprocessen så som Angular eller BootstrapOm arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom.

Ansök nu

Serveringspersonal och arbetsledare till event- och cateringuppdrag

Cateringarbetare
Läs mer Jul 13
Vill du ha ett extrajobb där ingen dag är den andra lik? Vi på Cajsa´s Kök söker nu serviceproffs och arbetsledare till våra cateringevent runt om i Uppsala och Stockholm med omnejd. Både ansvariga ute på våra event, vilket innefattar allt från bröllop till mindre middagar och mingel, samt serveringspersonal som vill få chansen att sprida glädje bland våra kunder. Här får du chansen att uppleva något nytt varje event, träffa fantastiska människor och lära dig mer om restaurang och service.
Vi söker dig som är:
Lyhörd
Problemlösare
Initiativtagande
Social och utåtriktad
Stresstålig

Om tjänsten
För oss som arbetar på Cajsa´s Kök är den ena dagen sällan lik den andra. Vi arbetar med alla typer av tillställningar så som bröllop, dop, privat och företags fester, event, konserter och galamiddagar. Vi serverar högkvalitativ mat och service i ett högt tempo där gästen alltid är i fokus. Arbetstiderna är varierande, vilket kan innebära jobbpass dagtid, kvällstid och helger, och antal tillgängliga pass varier mellan perioder.
Vi följer HRFs kollektivavtal.
Om dig
För oss är personligheten viktigast. Vi värderar en proffsig attityd, uppmärksamhet och viljan att lära. Tidigare catering- eller restaurangerfarenhet är en fördel men inte ett måste. Körkort är ett stort plus.
Läs mer om oss på www.cajsas-kok.se.
Krav
Du är minst 18 år eller fyller under året.
Du förstår Svenska i tal och skrift.

Meriterande
B-körkort.
Tidigare erfarenhet av catering eller restaurang.Om arbetsgivaren - Cajsas Take Away AB
Cajsa´s Kök är ett väletablerat restaurang- och cateringföretag i Uppsala. Företaget driver fem lunchrestauranger och levererar färdigmat till ett 15-tal livsmedelsbutiker i Uppsala. Cajsa’s Kök driver konferensverksamhet och levererar fest- och eventcatering i Uppsala och Stockholm med omnejd.
Vår affärsidé: Cajsa´s Kök är ett matföretag som levererar vällagad mat och inspirerande matupplevelser till företag, privatpersoner och livsmedelsbutiker.
Vår mission: Med maten som medel berikar vi människors vardag, möten och fester. Vi bidrar med energi, välmående och glädje!

Ansök nu

Projektledare – HMB Norra Stockholm

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 28
Till vår verksamhet i Norra Stockholm söker vi ännu en driven och engagerad projektledare.
Om tjänsten
Som projektledare hos HMB Construction har du ett kreativt och fritt arbete. Du medverkar i våra byggprojekt, ofta har du varit med redan vid kalkylering och offertarbete för att sedan hålla i trådarna från tidiga skeden med uppstart och projekteringsledning, till slutfört projekt och överlämning till kunden.
Du arbetar i nära samarbete med platscheferna i dina projekt, tillsammans fördelar ni ansvar och planerar för tid- och projektplan, resurssättning, materialbehov, upphandlar leverantörer och underentreprenörer. Du har vanligtvis flera projekt som drivs parallellt, dock i olika faser. Du har budgetansvar för projekten och rapporterar till avdelningschefen.
Vem är du?
Du är en trygg och stabil person med förmågan att på ett flexibelt och kreativt sätt lösa problem, såväl byggtekniska som mänskliga. Du är bra på att hitta och förmedla de gemensamma nämnarna som gör att olika intressenter i ett projekt samarbetar väl med varandra. Du är van att samordna och planera projekt, du har ett intresse för och en erfarenhet av att ha ansvar för projektbudget. En av dina styrkor är förmågan att överblicka komplexa helheter, peka ut mål och riktning och följa upp dem.
Som projektledare hos HMB får du stor frihet att själv planera och driva dina projekt. Du medverkar i moment som kalkylering, projektering, genomförande och uppföljning/kunskapsåterföring. Till din hjälp har du ett modernt projekthanteringssystem, stöd av controller i budgetuppföljning och goda bollplank i såväl dina projektledarkollegor som i avdelningschef, platschefer och arbetsledare. Du har viljan att lära dig nytt och arbeta med ständiga förbättringar. Eftersom HMB har medarbetare som trivs är vår personalomsättning låg och du får möjligheten att arbeta med yrkesskickliga snickare och betongarbetare som känner engagemang och intresse för projekten.
Din formella bakgrund
Du kan vara högskoleutbildad eller ha arbetat dig fram den praktiska vägen - vad som är viktigt är ditt kunnande, inte hur du skaffat det. Du har minst ett par års erfarenhet som byggprojektledare. Du har erfarenhet och intresse för att hantera ekonomi och budgetansvar. Din svenska är mycket god i såväl tal som skrift. Grundläggande kunskaper i engelska är meriterande. Självklart är du van vid datorn som ditt dagliga arbetsredskap och du har körkort för personbil. Du har byggtekniskt kunnande, kan läsa och tolka byggtekniska beskrivningar och ritningar. Du har insyn i entreprenadjuridiken och goda upphandlingskunskaper. Kunskap inom kalkylering, el eller VVS ser vi som meriterande.
Vilka är vi?
Vi är 300 arbetskamrater där alla får möjlighet att bli delägare. Att vara ett medarbetarägt företag skapar trygghet, vi vill ha roligt och må bra medan vi arbetar - därför vill vi ha en rimlig tillväxt med bibehållen kvalitet i leveransen och bibehållen god stämning på arbetsplatserna. Vi skapar struktur och ordning utan att bli fyrkantiga. Alla får och vågar framföra åsikter och idéer och goda förslag fångas upp och genomförs. Vi vill vara ett modernt företag med ett modernt ledarskap, därför har vi under de senaste åren satsat på att utveckla vårt ledarskap.
Visst har vi också utvecklingsområden och det är därför vi trivs - det finns alltid något nytt att förbättra när allt är möjligt!
Övrig information
Ansökningar kommer behandlas löpande men vi ser gärna att din ansökan kommer till oss senast 2021-09-10. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Ansökningar som ej uppfyller kraven bearbetas inte.
Eventuella frågor besvaras av Johan Rosenqvist. Johan.rosenqvist@hmbcon.com
Varmt välkommen med din ansökan!


Krav
Ett par års erfarenhet som byggprojektledare
Erfarenhet av budgetansvar
Erfarenhet av att läsa och tolka byggtekniska beskrivningar och ritningar
Byggtekniskt kunnande genom antingen utbildning eller flerårig yrkeserfarenhet
Kunskap inom entreprenadjuridik och upphandlingar
God svenska i tal och skrift
Grundläggande kunskaper i Engelska
God datorvana
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet som projekteringsledare
Erfarenhet av kalkylering
Kunskap inom el och VVS
Erfarenhet av kalkyleringOm arbetsgivaren - HMB Construction AB
HMB Construction är ett av Sveriges stora byggföretag - här kombinerar vi det större företagets strukturer med det mindre företagets korta beslutsvägar och familjära stämning. Det är ingen slump att våra ledord är Allt är möjligt! Som framåtsträvande, medarbetarägt företag har vi skapat gott rykte både som en kvalitativ leverantör och en god arbetsgivare. Vårt huvudkontor finns i Falun och vi har lokal närvaro genom våra platskontor i Örebro, Gävle, Uppsala, Stockholm, Västerås och Eskilstuna. Totalt är vi drygt 300 kollegor som tillsammans skapar allt från nyproducerade bostäder till äventyrsbad, skolor och äldreboenden.

Ansök nu

Projektledare – Norra Stockholm och Västerås

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jun 28
Vi söker två engagerade och drivna projektledare, en person till vår verksamhet i Norra Stockholm och en person i Västerås.
Om tjänsten
Som projektledare hos HMB Construction har du ett kreativt och fritt arbete. Du medverkar i våra byggprojekt, ofta har du varit med redan vid kalkylering och offertarbete för att sedan hålla i trådarna från tidiga skeden med uppstart och projekteringsledning, till slutfört projekt och överlämning till kunden.
Du arbetar i nära samarbete med platscheferna i dina projekt, tillsammans fördelar ni ansvar och planerar för tid- och projektplan, resurssättning, materialbehov, upphandlar leverantörer och underentreprenörer. Du har vanligtvis flera projekt som drivs parallellt, dock i olika faser. Du har budgetansvar för projekten och rapporterar till avdelningschefen.
Vem är du?
Du är en trygg och stabil person med förmågan att på ett flexibelt och kreativt sätt lösa problem, såväl byggtekniska som mänskliga. Du är bra på att hitta och förmedla de gemensamma nämnarna som gör att olika intressenter i ett projekt samarbetar väl med varandra. Du är van att samordna och planera projekt, du har ett intresse för och en erfarenhet av att ha ansvar för projektbudget. En av dina styrkor är förmågan att överblicka komplexa helheter, peka ut mål och riktning och följa upp dem.
Som projektledare hos HMB får du stor frihet att själv planera och driva dina projekt. Du medverkar i moment som kalkylering, projektering, genomförande och uppföljning/kunskapsåterföring. Till din hjälp har du ett modernt projekthanteringssystem, stöd av controller i budgetuppföljning och goda bollplank i såväl dina projektledarkollegor som i avdelningschef, platschefer och arbetsledare. Du har viljan att lära dig nytt och arbeta med ständiga förbättringar. Eftersom HMB har medarbetare som trivs är vår personalomsättning låg och du får möjligheten att arbeta med yrkesskickliga snickare och betongarbetare som känner engagemang och intresse för projekten.
Din formella bakgrund
Du kan vara högskoleutbildad eller ha arbetat dig fram den praktiska vägen - vad som är viktigt är ditt kunnande, inte hur du skaffat det. Du har minst ett par års erfarenhet som byggprojektledare. Du har erfarenhet och intresse för att hantera ekonomi och budgetansvar. Din svenska är mycket god i såväl tal som skrift. Grundläggande kunskaper i engelska är meriterande. Självklart är du van vid datorn som ditt dagliga arbetsredskap och du har körkort för personbil. Du har byggtekniskt kunnande, kan läsa och tolka byggtekniska beskrivningar och ritningar. Du har insyn i entreprenadjuridiken och goda upphandlingskunskaper. Kunskap inom kalkylering, el eller VVS ser vi som meriterande.
Vilka är vi?
Vi är 300 arbetskamrater där alla får möjlighet att bli delägare. Att vara ett medarbetarägt företag skapar trygghet, vi vill ha roligt och må bra medan vi arbetar - därför vill vi ha en rimlig tillväxt med bibehållen kvalitet i leveransen och bibehållen god stämning på arbetsplatserna. Vi skapar struktur och ordning utan att bli fyrkantiga. Alla får och vågar framföra åsikter och idéer och goda förslag fångas upp och genomförs. Vi vill vara ett modernt företag med ett modernt ledarskap, därför har vi under de senaste åren satsat på att utveckla vårt ledarskap.
Visst har vi också utvecklingsområden och det är därför vi trivs - det finns alltid något nytt att förbättra när allt är möjligt!
Övrig information
Ansökningar kommer behandlas löpande men vi ser gärna att din ansökan kommer till oss senast 2021-09-10. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan så snart som möjligt! Ansökningar som ej uppfyller kraven bearbetas inte.
Eventuella frågor besvaras av Johan Rosenqvist. Johan.rosenqvist@hmbcon.com
Varmt välkommen med din ansökan!


Krav
Ett par års erfarenhet som byggprojektledare
Erfarenhet av budgetansvar
Erfarenhet av att läsa och tolka byggtekniska beskrivningar och ritningar
Byggtekniskt kunnande genom antingen utbildning eller flerårig yrkeserfarenhet
Kunskap inom entreprenadjuridik och upphandlingar
God svenska i tal och skrift
Grundläggande kunskaper i Engelska
God datorvana
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet som projekteringsledare
Erfarenhet av kalkylering
Kunskap inom el och VVS
Erfarenhet av kalkyleringOm arbetsgivaren - HMB Construction AB
HMB Construction är ett av Sveriges stora byggföretag - här kombinerar vi det större företagets strukturer med det mindre företagets korta beslutsvägar och familjära stämning. Det är ingen slump att våra ledord är Allt är möjligt! Som framåtsträvande, medarbetarägt företag har vi skapat gott rykte både som en kvalitativ leverantör och en god arbetsgivare. Vårt huvudkontor finns i Falun och vi har lokal närvaro genom våra platskontor i Örebro, Gävle, Uppsala, Stockholm, Västerås och Eskilstuna. Totalt är vi drygt 300 kollegor som tillsammans skapar allt från nyproducerade bostäder till äventyrsbad, skolor och äldreboenden.

Ansök nu

Växa Sverige söker Strateg Digitala affärer!

Affärsutvecklare
Läs mer Jul 9
Genom våra digitala tjänster kan de svenska lantbruksföretagen utveckla sin produktion och lönsamhet! Vi tillhandahåller både operativa och strategiska tjänster. Våra operativa tjänster hjälper företagen att följa upp och övervaka produktionen medan våra strategiska tjänster ger våra kunder möjlighet att planera och prognostisera olika scenarier i sin verksamhet.
Just nu befinner vi oss i en transformation där gamla system och arbetssätt ersätts med nya. Vår ambition är att hitta nya innovativa användningsområden för den stora mängd data som vi har tillgång till från våra kunder. Med modern AI teknologi och självlärande IT-system ska vi leverera nya tjänster såsom tidiga varningssystem och högre automatiseringsgrad.
Våra digitala verktyg har traditionellt tillhandahållits som ett komplement till våra rådgivningstjänster. I framtiden ser vi att våra digitala tjänster ännu tydligare ska stå på egna ben.
För att förstärka teamet söker vi nu en Affärsstrateg för Digitala tjänster. Affärsstrategen kommer att ha en nyckelroll i att forma vårt framtida erbjudande för att våra kunder ska kunna nå hög lönsamhet och leva upp till konsumenternas högt ställda krav om bl.a. god djurvälfärd och hållbarhet
I uppdraget som Affärsstrateg Digitala tjänster kommer du att:
Upprätta produktvision och roadmap för nya och befintliga digitala tjänster
Utveckla och förtydliga vår affärsmodell för digitala tjänster samt plan för implementering i företaget
Bedriva kontinuerlig omvärldsbevakning och konkurrensanalys
Tillsammans med Marknads- och kommunikationsavdelningen utarbeta försäljningsstrategier och kunderbjudanden
Agera produktägare för MinGård®, som är vårt främsta digitala managementverktyg

Då den aktuella tjänsten är nyinrättad kommer du ha stora möjligheter att forma tjänsten utifrån dina kunskaper och ditt arbetssätt.
För att passa i rollen tror vi att du:
Har en akademisk examen inom relevant område; t.ex. IT, företagsekonomi eller marknadsföring.
Tidigare flerårig arbetslivserfarenhet av utveckling och marknadsföring av digitala tjänster
Behärskar svenska och engelska på god nivå
Det är meriterande med erfarenhet av agila arbetsmetoder
Det är vidare meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från lantbruksbranschen, produktägarskap och/eller med IT-projektledning

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom egen drivkraft och initiativförmåga. Vi tror att du har lätt för att leda och samordna kollegor med många olika kompetenser och infallsvinklar, samt att du är strukturerad och tydlig.
Omfattning och placeringsort
Heltid och tillsvidare med placering i Uppsala, Eskilstuna eller Stockholm. Annan placeringsort kan eventuellt diskuteras.
Lön enligt överenskommelse.
För mer information är du välkommen att kontakta Utvecklingschef Fredrik von Unge, fredrik.vonunge@vxa.se 070-298 11 95 Facklig kontaktperson: Jessica Stenvall, jessica.stenvall@vxa.se 070-269 29 15
Ansökan senast 2021-09-04 Under juli och första veckan i augusti har vi semester, därefter påbörjar vi processen. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom.

Ansök nu

Medarbetare till Taco Bar på Stockholm Central

Restaurangbiträde
Läs mer Aug 2
Idén till Taco Bar föddes på Hawaii på det tidiga 1980-talet där Peter, en av grundarna åt sin första Taco. Hos oss på Taco Bar får du arbeta med ett härligt gäng med bra gemenskap och lång erfarenhet. Vi strävar varje dag efter att leverera förstklassig service.
Vi söker medarbetare som vill jobba heltid eller deltid på Taco Bar på Stockholm Central
Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bl.a. kassahantering, servering och tillberedning av mat.
Profil:
Vi söker dig som sätter gästen i första rummet och har ett brinnande intresse för mat och service. För att trivas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta, att du trivs i att ta ett stort personligt ansvar, att du är resultatfokuserad och du ständigt strävar efter att utveckla dig själv och andra.
Då vi verkar i en internationell miljö talar och skriver du bra svenska och har goda kunskaper i engelska.
Du behöver vara 20 år då vi serverar alkohol.
Övrigt:
Vi är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.
I din ansökan ska du ange medborgarskap och du ska kunna uppvisa pass som styrker ditt medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schewiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd vilket krävs enligt utlänningsförordningen.
Vill du bli en del av ett framgångsrikt koncept? Vänta inte med att skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande.
Vid frågor kontakta johanna.eckeskog@ssp.se
Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP runs restaurants and shops in 30 countries. After more than 60 years in the business you can find us in places where people are on the go, such as railway stations, airports, and arenas. We operate our own and franchised brands for example WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food and O´Learys. Website: www.foodtravelexperts.com/sweden

Ansök nu

Fordonsansvarig

Transportchef
Läs mer Jun 28
Recover har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi nu en Fordonsansvarig med placering i Stockholm, Uppsala eller Västerås.
Om rollen
Tjänsten passar dig som stimuleras av att arbeta i en entreprenörsdriven miljö med ett högt tempo. Din utmaning blir att vidareutveckla vårt arbetssätt och fordonshantering med utgångspunkt från vår hållbarhetsstrategi. Du är en drivande, initiativtagande och självgående person då förutsättningar och arbetssätt är under utveckling och du blir en viktig spelare att tillsammans med chefer sätta strukturer på plats. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, operativ erfarenhet från transportbransch eller liknande, och goda kunskaper om miljöteknik och alternativa drivmedel. Du bör också vara van vid ekonomiska kalkyler, fordons-, bränsle-, och utsläppsuppföljning, avtalsskrivning och skadehantering. Rollen kräver många kontaktytor, både intern och externt, så det är av betydelse att vara lyhörd och kommunikativ. Resor förekommer.
Arbetsuppgifter:
Vara företagets trafiktillståndsansvarig
Administration och handläggning av fordon, drivmedelskort och fordonsregister via webverktyg
Prestationsutvärdering, KPI uppföljning samt analys
Koordinera fordonsfrågor tillsammans med den nordiska verksamheten (Recover group)
Upprätta strategier och utveckla arbetssätt för förebyggande och avhjälpande underhåll
Utveckla upplägg för leasing av fordon
Utveckla våra fordonsverkstäder
Rådgivare till ledning och chefer i fordonsfrågor samt utbilda och coacha
Ta fram lång- och kortsiktiga investerings- och utbytesplaner av fordon
Fördelning, omplacering och avyttring av fordon
Att utveckla processen för fordonshantering
Säkerhetsställa att lagar och förordningar efterlevs för fordon, tankbesiktningar, kontroll färdskrivare mm
Att tillsammans med inköpschef planera och genomföra inköp av fordonsrelaterade produkter och tjänster

Vidare ansvar du för att ta fram och implementera strategiska och operationella planer för att utveckla vår fordonsflotta. Du genomför långsiktig och kortsiktig CAPEX-planering och kontinuerlig prestationsutvärdering av samtliga verksamhetsdelar inom transport och KPI-struktur. Du initierar, driver och/eller följer upp kostnadseffektiviseringsprojekt, t.ex. kostnadsanalyser på samtliga fordon, optimering av fordonsflottan och underhållskostnader, ruttoptimering osv. Du upprättar strategier och arbetssätt för förebyggande och avhjälpande underhåll.
Om dig
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom till exempel ekonomi eller transport alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet samt flera års operativ erfarenhet inom transportbranschen. Du har en fallenhet för att leda personal, förändringsarbete och du drivs av nyckeltal och målstyrning. Det är meriterande om du har yrkestrafiktillstånd/är trafikansvarig och/eller säkerhetsrådgivare/ADR. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga medarbetare. Rollen kan på sikt utvecklas till en chefsbefattning med underställd personal. Befattningen rapporterar till Chef Hållbarhet.
Annat viktigt att veta
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utgången ansökningstid.
Vid frågor kontaktas:
Fredrik Kringberg, Chef Hållbarhet, tfn: 010-143 00 58
alternativt e-post: fredrik.kringberg@recover.se
Välkommen med din ansökan!
Krav
Högskoleutbildning inom ex. ekonomi eller transport alt. motsvarande arbetslivserfarenhet
Flera års operativ erfarenhet inom transportbranschen
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Har yrkestrafiktillstånd/är trafikansvarig och/eller säkerhetsrådgivare/ADROm arbetsgivaren - Recover
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 19 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på 104 kontor över hela Norden.

Ansök nu

Rörinspektör mark till Stockholm

Avloppstekniker
Läs mer Aug 20
Tillsammans med kollegor inom Recover-koncernen står vi inför en fantastisk spännande utveckling där vi söker de bästa medarbetarna inom branschen. I och med detta söker vi nu en rörinspektör till Stockholm med möjlighet att utgå från vårt kontor i Rotebro eller Sätra.
Vi erbjuder dig
Hos oss möter du en varierad arbetsmiljö som ställer olika krav på dig som Rörinspektör. Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande arbete och goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med våra duktiga medarbetare. På Recover är vi stolta över att arbeta med bra och modern utrustning.
Du som person
Du driver oftast dina egna projekt och har lätt att bygga upp kundrelationer, därför är det bra om du har en social och pedagogisk läggning. Du är ansvarstagande samt noggrann och omsorgsfull i din yrkesutövning.
Krav
C-körkort
Certifierad enligt STVF P-93

Arbetstid
Tillsvidare, heltid 07:00-16:00
Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.
Kontaktperson
Anders Englöf, 010 - 143 02 02.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!
Om arbetsgivaren
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 23 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på över 100 kontor över hela Norden.

Ansök nu

Läkare, timanställning/konsultuppdrag

Specialistläkare
Läs mer Jul 7
Vi på ClinSmart utökar vår verksamhet i Uppsala och startar vår nya klinik i Stockholm, därför söker vi nu specialistläkare som är intresserade av timanställning eller konsultuppdrag!
Om tjänsten
Du kommer att arbeta som läkare i olika kliniska studier och träffa patienter självständigt. I vissa studier kommer du att vara ansvarig prövare och i vissa medprövare. ClinSmart har en tydlig inriktning mot virituellt - och digitalt arbete där vi ligger i framkant inom vår bransch. Vissa patientmöten sker via video, men andra genomförs traditionellt. Till din hjälp har du forskningssjuksköterskor men även seniora läkare.
I rollen kommer du även att delta på uppstartsmöten med läkemedelsföretag och vara behjälplig med att ta fram information till studieförfrågningar gällande de medicinska frågorna.
I vilken omfattning du kommer att arbeta beror både på dina möjligheter men även på studiernas upplägg. Uppdraget kan erbjudas i form av konsultuppdrag eller timanställning.
Om dig
Vi söker dig som är specialistläkare med aktuell erfarenhet från kliniskt arbete och som har möjlighet att arbeta på timme som läkare i kliniska studier.Tidigare erfarenhet från kliniska studier och GCP certifikat är mycket meriterande. God svenska och engelska i tal och skrift är nödvändigt samt goda datorkunskaper.
Som person är du nyfiken och intresserad av forskning. Du ser det som en fördel att få lära dig om nya läkemedel och behandlingar. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya områden. Självklart tycker du också att det är roligt med patientmöten!
För rätt person som söker en ansvarsroll finns det möjligheter att växa med verksamheten och vara en del av ClinSmarts utveckling.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är placerad i våra lokaler på Dag Hammarskjöldsväg 10 i Uppsala och/eller Karolinskavägen 22 i Solna.
Frågor om tjänsten besvaras av VD Maria Englund på 070-330 0237.
Rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om arbetsgivaren - ClinSmart
ClinSmart Sweden AB is an infrastructure to facilitate clinical research in phase II-IV by providing our customers with cost-effective conduct, flexible solutions and a strong digital focus. ClinSmart is a part of the CTR group, which offers full CRO-services with focus on clinical conduct.


ClinSmart was founded in 2020 and has the mission to develop new, innovative ways of doing clinical trials with modern technology.


Our co-workers build our company. We believe that our workplace should not only be a place of expertise but also of warmth, transparency and flexibility. A place that is open for fast adaptation to new, innovative techniques and technology. Committed to our work, we aim for high-quality deliverables that will meet your expectations. All to facilitate the clinical trials of the future.

Ansök nu

Håltagare och Maskinförare

Betonghåltagare
Läs mer Jul 15
Nu växer vi med en ökad efterfrågan på våra tjänster inom håltagning, rivning, sanering och polering av betonggolv. Därför söker vi fler håltagare och Maskinförare i Uppsala, Roslagen och Stockholm.
Om tjänsten
Som håltagare hjälper du våra kunder, ofta byggföretag, med håltagning. Uppdragen kan pågå både under kortare och längre tid och kan gälla allt från mindre servicearbeten till stora totalentreprenader. Vår maskinpark är bred och modern för att kunna passa olika uppdrag och för att tillgodose en god arbetsmiljö, vilket är viktigt för oss. Arbetet är varierande och innehåller mycket problemlösning. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.
Som maskinförare arbetar du med rivning med rivningsrobot vid rivningsentreprenader och håltagningsarbeten. Du även behjäplig vid uttransporter med kompaktlastare och minidumprar. Om du har förarbevis för grävmaskin kan det även vara aktuellt med rivningar med bandgrävare.
Vi är ett anrikt företag med gott renommé och bra kunder. Du arbetar tillsammans med trevliga kollegor som har mycket stor kunskap och lång erfarenhet. Eftersom vi arbetar både med service och stora projekt så blir arbetsuppgifterna väldigt varierande.
Du som söker
Du har erfarenhet som håltagare och/eller maskinförare. Yrkesbevis för håltagning är meriterande men inget krav, liksom utbildning i "Heta Arbeten", "Säkra Lyft" och "Fallskydd". Goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift krävs för kommunikationen med våra kunder. B-körkort är ett krav.
Eftersom du genomför dina uppdrag ute hos våra kunder behöver du även ha god social kompetens samtidigt som du är serviceinriktad. För att passa in hos oss bör du även vara engagerad och positiv. Eftersom vi är ett maskinintensivt företag är det naturligtvis även viktigt att du har ”maskinöra”.
Vi tror att du bor i Uppsala, Norrtälje, Enköping eller norra Stockholm.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är heltid och tillsvidare med sex månaders provanställning.
Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Stefan Sandberg via mail stefan.sandberg@betonghal.se.
Vi hälsar dig välkommen till ett marknadsledande, proaktivt och resursstarkt företag med mycket god samhörighet som är mån om sin personal.


Om arbetsgivaren - Betonghål
Betonghål är Sveriges äldsta numera verksamma håltagningsföretag. Företaget bildades 1972, har dryg 30 anställda och omsätter cirka 45 Mkr. I samband med vårt 50-årsjubileum 2022 har vi för avsikt att stärka vår redan starka marknadsposition genom att både höja kompetensen och rekrytera nya duktiga och motiverade medarbetare.

Ansök nu

Projektledare

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Jul 15
Nu växer vi med en ökad efterfrågan på våra tjänster inom håltagning och rivning. Därför söker vi nu en projektledare med placering i Uppsala, Norrtälje, Enköping eller norra Stockholm.
Om tjänsten
Som Projektledare hos oss på Betonghål är det du som ansvarar för att projektet utförs effektivt, säkert och med bra arbetsmiljö. Det är du som driver hela processen framåt, från medverkan vid kontrakt till uppföljning av ekonomi, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Projekten kan variera från rivningar vid större hyresgästanpassningar till håltagningsarbeten för nya installationer men även rivning av hela huskroppar. Projekten kan vara utförandeentreprenader eller totalentreprenader och du sköter kontakten mot beställarens representanter, myndigheter och den egna personalen i projekten.
Du rapporterar till platschef.
Vi är ett anrikt företag med gott renommé och bra kunder. Du arbetar tillsammans med trevliga kollegor som har mycket stor kunskap och lång erfarenhet. Eftersom vi arbetar både med service och stora projekt så blir arbetsuppgifterna väldigt varierande.
Majoriteten av våra uppdrag är i Uppsala med omnejd, men vi utför även kontinuerligt arbeten runt om i Uppland och Stockholmsregionen.
Du som söker
Du har erfarenhet av rivning, håltagning och projektledning eller arbetsledning. Du är en van datoranvändare och hanterar Officepaketet väl. Du kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav. Har du erfarenhet av entreprenadjuridik, saneringsarbeten och/eller utbildning i BAS-U och BAS-P ser vi det som meriterande men inte ett krav.
Du är proaktiv, serviceinriktad och mån om att göra kunden nöjd. Självklart är du en lagspelare och har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som externa aktörer. Du tycker om att arbeta med problemlösning och är duktig på att kommunicera och dokumentera.
Vi tror att du bor i Uppsala, Norrtälje, Enköping eller norra Stockholm.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är heltid och tillsvidare med sex månaders provanställning.
Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Stefan Sandberg via mail stefan.sandberg@betonghal.se.
Vi hälsar dig välkommen till ett marknadsledande, proaktivt och resursstarkt företag med mycket god samhörighet som är mån om sin personal.


Om arbetsgivaren - Betonghål
Betonghål är Sveriges äldsta numera verksamma håltagningsföretag. Företaget bildades 1972, har dryg 30 anställda och omsätter cirka 45 Mkr. I samband med vårt 50-årsjubileum 2022 har vi för avsikt att stärka vår redan starka marknadsposition genom att både höja kompetensen och rekrytera nya duktiga och motiverade medarbetare.

Ansök nu

HR-specialist med fokus på Employer Branding

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jul 7
Vill du arbeta i en bred och omväxlande roll inom HR i en entreprenörsdriven miljö med ett högt tempo?
Recover har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har därför ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi nu en HR-specialist med fokus på Employer Branding, placering i Uppsala eller Stockholm. I rollen kommer du att stötta våra chefer och medarbetare i alla HR-relaterade frågor samt vara en nyckelperson när det kommer till arbetet med att öka vår attraktionskraft som arbetsgivare och se till att vi rekryterar rätt medarbetare, nu och i framtiden.
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Rekrytering vilket innefattar hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till anställningserbjudande
Utveckla Recovers Employer Brand via sociala medier och andra lämpliga kanaler
Coacha och stötta chefer i deras dagliga verksamhet inom alla HR–frågor
Arbeta för att organisationen följer de lagar‚ regler och förordningar som ryms inom HR–området
Driva arbetsrättsliga frågor och fackliga förhandlingar
Kompetensutveckling av ledare och medarbetare
Agera ledarstöd i arbetsrättsliga frågor.

Om dig
Vi söker dig med akademisk utbildning inom HR och som arbetat några år med HR och rekrytering. I den här rollen ser vi en engagerad person som inte är rädd att fatta beslut‚ besitter framåtanda och förmågan att driva sina processer framåt självständigt. Som person är du lösningsfokuserad och du motiverar‚ stödjer och leder utifrån behov. Du har ett starkt eget driv‚ uthållighet och förmåga att tänka långsiktigt. En mycket god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter samt är en strukturerad och en duktig administratör. Vidare är du trygg i din roll och utmärkande karaktärsdrag är att du är ambitiös‚ arbetar effektivt och är självgående i ditt arbete. Du har en stark förmåga att skapa goda relationer och samarbeten såväl internt i organisationen som externt.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utgången ansökningstid.
Vid frågor kontaktas: Gabriella Östlund, HR E-post: gabriella.ostlund@recover.se
Välkommen med din ansökan!
Krav
Akademisk utbildning inom HR
Några års erfarenhet av HR och rekryteringOm arbetsgivaren - Recover
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 23 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på över 100 kontor över hela Norden.

Ansök nu

Säljare som vill vara med och driva på vår tillväxtresa

Säljledare
Läs mer Jul 1
Recover befinner sig i en mycket positiv utveckling och vi har en stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har nu ett behov av fler kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår tillväxtresa och utveckla oss vidare som bolag. I och med detta söker vi nu en Säljare. Tjänsten passar dig som stimuleras av att arbeta i en entreprenörsdriven miljö med ett högt tempo.
I rollen som Säljare ansvarar du bland annat för offerter, anbud, kalkyl och priser på tjänster för alla Recover Industriservice tjänsteområden. Du samordnar och ansvarar för kundträffar och liknande evenemang samt försäljningen på nya och befintliga kunder på de områden som tilldelas. Placeringsort i Mälardalen men försäljning kan ske i alla regioner.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Att sälja och marknadsföra samtliga Recover Industriservice tjänsteområden inklusive jour
Skapa kontakter med nya kunder samt upprätthålla kontakten med befintliga kunder och bidra till ökad volym hos dessa på samtliga orter där vi är representerade
Dokumentera samtal, anbud och offerter i CRM-systemet eller det system som företaget vid varje given tidpunkt utser
Göra varumärket Recover och vår affärsidé känt där vi är representerade
Medverka vid mässor och delta i nätverk
Initiera kundträffar, evenemang samt hålla presentationer vid genomförandet av dessa
Genomföra kampanjer tillsammans med marknadsavdelningen samt vara delaktig i framtagande av marknadsplan och marknadsbudget
Vara ett stöd till andra befattningshavare och arbetsledare vid de säljsituationer de kan hamna i
Aktivt vara med och vidareutveckla försäljningsorganisationen
Genomföra avtalsgenomgång och avtalsöverlämnade till produktion och eventuell kundansvarig samt övriga berörda inom företaget

Du har flerårig erfarenhet inom försäljning där du kunnat påvisa höga resultat. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom försäljning, ekonomi, marknad eller liknande. Du har B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Som person är du nätverkande, kommunikativ och drivande samt har ett stort intresse för människor och affärer. Det är främst din potential och dina personliga egenskaper som avgör om du kommer lyckas och trivas i rollen.
Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga medarbetare. Befattningen rapporterar VD.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utgången ansökningstid.
Vid frågor kontaktas:
Mikael Royson mikael.royson@recover.se, 0771–103 500
Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Flerårig erfarenhet inom försäljning där du kunnat påvisa höga resultat
B-körkort
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Eftergymnasial utbildning, gärna inom försäljning, ekonomi, marknad eller liknandeOm arbetsgivaren - Recover
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 23 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på över 100 kontor över hela Norden.

Ansök nu

Växa Sverige söker framtidens veterinärer!

Veterinär
Läs mer Jun 15
Gillar du kor, vill utvecklas i din yrkesroll och tycker om att arbeta med smittskydd? Vi söker nu en djurhälsoveterinär till vår utvecklingsavdelning. Placeringsort är Eskilstuna, Stockholm eller Uppsala men även andra orter kan diskuteras.
Vill du jobba för ett hållbart och konkurrenskraftigt lantbruk? Brinner du lite extra för smittskyddsarbete? Vill du vara med och utveckla våra djurhälsoprogram och arbeta med strategiska frågor? Då är det dig vi söker!
Vi söker en djurhälsoveterinär som är intresserad av smittskyddsfrågor och som tycker om att bearbeta och analysera djurhälsodata. Du arbetar på avdelningen Djurhälsa utveckling i ett team tillsammans med 13 kollegor. Arbetet innebär att du har en expertfunktion inom djurhälsa/smittskydd. Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat arbete med Mycoplasma bovis, salmonella och våra övervakningsprogram. Du fungerar som stöd till fältverksamheten och tycker om att kommunicera resultat.
Lämplig utbildning, erfarenhet och meriter
Vi lägger stor vikt vid din personliga drivkraft och söker dig som är engagerad och lösningsorienterad. Du kan initiera, leda och driva egna projekt. Goda kunskaper i svenska och bra kommunikationsförmåga är av stor betydelse. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har vana av projektledning, har kunskap om databearbetning och har några års erfarenhet av arbete med nötkreatur.
Omfattning och placeringsort
En tillsvidareanställning 80-100%. Placeringsorten är företrädesvis Eskilstuna, Uppsala eller Stockholm men kan även vara på någon av Växa Sveriges andra driftsplatser.
Har du frågor är du välkommen att kontakta
Andrea Holmström, Affärsområdeschef Djurhälsa utveckling, telefon 010- 471 06 63
Therese de Haan, Djurhälsoveterinär, Facklig förtroendeman för Naturvetarna, telefon 010-471 05 81
Ansökan senast 2021-08-01 Skicka in din ansökan omgående (rekryteringen startar nu och tillsättning kan ske innan ansökningstidens utgång).
Lön/förmåner Fast lön
Arbetsgivare Växa Sverige
Ansökan Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!
Mer om företaget och våra produkter hittar du på hemsidan, www.vxa.se
Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.


Om arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom.

Ansök nu

Burger King Stockholm Central söker arbetsledare

Restaurangbiträde
Läs mer Jun 10
Vi sätter värde på service och kvalitet. Som arbetsledare på Burger King Stockholm Central trivs du som gillar att jobba i team, har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter.
De som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen. Vi utbildar alla nyanställda i alla våra arbetsstationer oavsett erfarenhet så att de får en bra start hos oss.
Arbetsledartjänsten är utpräglat driftsorienterad. Du ansvarar för den dagliga driften och är den som fördelar och styr arbetsuppgifterna. Du ansvarar för att Burger Kings checklistor och rutiner följs till 100%. Du ser till att arbetet utförs enligt överenskomna avtal, standards och hygienregler. I arbetsuppgifterna ingår också bemanning, upplärning av nyanställda, beställning av varor och diverse personalfrågor som kan uppkomma. För att klara tjänsten som arbetsledare bör du ha förmågan att ha många bollar i luften och vara mycket flexibel. Du älskar att ge service åt våra kunder och vill vara ett föredöme för det team du leder. Några års erfarenhet från ledande befattning i fast food/serviceverksamhet är ett absolut krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och viss datavana.
Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
Om du har frågor mailar du till nasiha.selimagic@ssp.se


Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP runs restaurants and shops in 30 countries. After more than 60 years in the business you can find us in places where people are on the go, such as railway stations, airports, and arenas. We operate our own and franchised brands for example WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food and O´Learys. Website: www.foodtravelexperts.com/sweden

Ansök nu

Projektadministratör/ekonom till Recover Skadeservice AB i Sätra

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 4
Recover har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi har ett behov av flera kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare. I och med detta söker vi nu en projektadministratör/ekonom till Sätra i Stockholm.
Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga medarbetare. Tjänsten passar dig som stimuleras av att arbeta med ekonomi och administrativa uppgifter i en entreprenörsdriven miljö.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Projektredovisning
Ekonomisk uppföljning och redovisning
Administration

Din profil
För att lyckas i denna roll ser vi att du en utbildning i ekonomi, några års erfarenhet av administrativt arbete inom ekonomi samt har goda kunskaper och förståelse för projektsystem inom bygg- och saneringsbranschen, gärna Rekyl eller motsvarande system.
Vi ser att du har förmåga att driva och följa upp arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vidare kan du hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt och du har ett stort driv och engagemang. Du trivs bäst i en arbetskultur med ett högt tempo och ett stort eget ansvar. Då du kommer arbeta med administration krävs det även att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Vidare är du kommunikativ, serviceinriktad och har ett öga för detaljer.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är tillsvidare på heltid 07.00-16.00 i Sätra. Startdatum omgående.
Fast lön.
Vid frågor kontaktas Gabriella Östlund, gabriella.ostlund@recover.se

Vi behandlar din ansökningarna löpande så vänta inte med din ansökan!
Krav
Utbildning i ekonomi
Erfarenhet av administrativt arbete inom ekonomi
God förståelse för projektsystem inom bygg- och saneringsbranschen

Meriterande
Erfarenhet av Rekyl eller motsvarande systemOm arbetsgivaren - Recover
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 19 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på 104 kontor över hela Norden.

Ansök nu

Växa söker Projekt- och affärsorganisatör

Agronom
Läs mer Jul 7
Är du strukturerad, driven och gillar jobba med många projekt? Gillar du dessutom kor då är jobbet som projekt- och affärsorganisatör något för dig!
Växa söker en Projekt och affärsorganisatör till avdelningen Rådgivning & Företagande. Rollen som projekt- och affärsorganisatör innebär att du blir den sammanhållande länken i projekt som drivs inom avdelningen och även administrativt stöd till avdelningens chefer.
Arbetsuppgifterna kan vara allt från att ansvara för upphandling och utlysningar av projektmedel till att projektleda och coacha andra i pågående projekt och team. Men kan också innehålla produkt- och kundansvar samt att leda våra specialistteam. I rollen ingår en viss verksamhetsstyrning och att arrangera utbildning.
I tjänsten ingår även att samarbeta med alla avdelningar inom Växa.
Utbildning och erfarenhet Vi ser gärna att du är Agronom eller motsvarande akademisk utbildning.
Utbildning och erfarenheter kring projektledning, projektekonomi och affärsutveckling och försäljning är ett plus. Har du dessutom arbetat med offentliga upphandlingar är det meriterande.
Vi lägger stor vikt vid din personliga drivkraft och sociala kompetens. Arbetet är självständigt och kräver förmåga att strukturera och få saker och ting gjorda.
Som person är du öppen och lyhörd med tydligt affärs– och kundfokus. Du har lätt för att skapa goda relationer och tycker om att samarbeta i team.
Vi erbjuder dig Ett arbete som är rörligt och fritt med stort eget ansvar och du kommer att ingå i ett engagerat och affärsdrivet team med stort hjärta. Och inte minst, du kommer göra skillnad och arbeta tillsammans med hela Växa för ett hållbart lantbruk. Låter det roligt? Då kan detta vara jobbet för dig!
Omfattning och placeringsort Tjänsten är en heltidstjänst och placeringsort är av underordnad betydelse. Vi har 29 kontor från Kristianstad till Ånäset och har stor vana vid digitala möten.
Lön enligt överenskommelse.
För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Olof Persson, avdchef Rådgivning & Företagande, 010-471 07 05 el olof.persson@vxa.se
Jannica Krafft, Akademikerna, 010-471 03 08
Ansökan senast 9 augusti Processen kommer påbörjas efter sista ansökningsdag. Tillträde efter överenskommelse.


Om arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom.

Ansök nu

Senior KAM

Key account manager
Läs mer Maj 21
Vi på Smartab är stolta över våra goda kundrelationer och avtal och ser en stor potential i att utveckla vår KAM-strategi vidare. Nu söker vi dig som vill leda det arbetet framåt! Vi rekryterar därför en ny nyckelroll hos oss som Senior KAM!
Om tjänsten
Även om rollen är ny så har vi på Smartab arbetat med storkunder under alla år, men nu behöver vi dig som ser över helheten och bygger strukturer och strategi.
Som Senior KAM rapporterar du till vår försäljningschef, men rollen är väldigt självständig och vi förväntar oss att det är du som driver planering, budgetering, uppföljning och rapportering för ditt område. Du kommer att ingå i vår KA-avdelning där visst operativt stöd kommer att finnas.
Ditt viktigaste fokus är naturligtvis våra storkunder där du hanterar hela processen från prospektering till kundvård. Kontakten med kunderna tar upp en stor del av din arbetstid.
Arbetet innebär stor kontakt med funktionerna på vårt huvudkontor i Uppsala och självklart även med våra säljare runt om i landet som i de flesta fall jobbar nära storkunderna.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Definiera, planera och genomföra företagets KAM-strategi
Driva förhandlingar från A till Ö
Utveckla och underhålla befintliga affärsrelationer
Identifiera och bearbeta nya affärsrelationer
Säkra avtal och driva merförsäljning
Implementera avtal på ett effektivt sätt
Utveckla affären tillsammans med kunderna
Driva, leda och involvera interna resurser och kompetenser i KAM-arbetet

Dina kontaktytor kommer att vara väldigt varierande och under en arbetsdag kan du ha kontakt med såväl en verkstadchef som en inköps- eller miljöavdelning.
Eftersom det här är en ny roll hos oss kommer det finnas goda möjligheter att påverka utformningen av tjänsten baserat på dina tidigare erfarenheter.
Om dig
Du har minst 5 års erfarenhet som KAM eller liknande och är en van förhandlare. B-körkort och god systemvana är ett krav. Har du arbetat med kemikalier eller mot miljöavdelningar tidigare ser vi det som ett plus. God engelska är ett krav för tjänsten då all kontakt med Autosmart sker på engelska.
Som person är du målmedveten, analytisk och motiveras av att stänga affärer. Du är strukturerad och har en god förmåga att organisera och dokumentera ditt arbete. Du har en god kommunikativ förmåga som kommer till användning såväl externt som internt. Vi förväntar oss att du arbetar värdebaserat och kan sälja våra produkter på rätt sätt. Du är van att arbeta självständigt och driver ditt eget arbete framåt.
Arbetet kommer att innebära en hel del resor över landet och vi ser därför att du bor kommunikationsnära.
Annat viktigt att veta
Vårt huvudkontor finns i Uppsala men vi är öppna för att du kan vara placerad någon annanstans i landet.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lina Haglund på 070-777 23 73 eller rekryteringskonsult Anna Nord på 073-981 64 14.
Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Varmt välkommen till oss på Smartab!


Om arbetsgivaren - Smartab
SMARTAB grundades i Sverige 1993. Verksamheten består i att marknadsföra, sälja och distribuera bilvårdsprodukter och industrikemikalier för yrkesmässigt bruk. Vi fungerar som generalagent för det brittiska företaget Autosmart Ltd, som även utvecklar och tillverkar våra produkter. Autosmart är ett av världens ledande företag inom industrikemikalier för fordonsnäringen. SMARTAB har sedan starten 1993 stadigt ökat sina marknadsandelar och är numera marknadsledande inom vår näring i Sverige.

Ansök nu

Växtodlingsrådgivare

Växtodlingsrådgivare/Växtodlingskonsulent
Läs mer Maj 19
Vill du arbeta med att planera och utveckla växtodlingen på lantbruksföretag och vill ha ett jobb där du kan utvecklas och trivas? Då är det dig vi söker!
Vi erbjuder dig
Ett omväxlande arbete med rådgivning ute i fält, växtodlingsplanering och att skriva rådgivande växtodlingsbrev till lantbrukare. Du kommer initialt även jobba med rådgivning inom Greppa Näringen och Landsbygdsprogrammet. Att göra styrfiler, SAM-ansökningar och anordna kurser/fältvandringar samt jobba med projektledning är andra arbetsuppgifter du kan komma att möta. Inriktning på just din tjänst utformar vi efter kundernas behov och dina specialkompetenser.
På Växa erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter och anställningsvillkor samt personalförmåner som tjänstepension, friskvårdsbidrag och privat sjukvårdsförsäkring.
Välkommen i teamet
På Växa Sverige fokuserar vi på kundens behov och arbetar i team runt våra kunder. Tillsammans med våra produktionsrådgivare, företagsrådgivare, byggrådgivare och andra kompetenser kommer du att arbeta för att utveckla de svenska lantbruks- och landsbygdsföretagen med fokus på konkurrenskraft och hållbarhet.
Vem är du?
Agronom, hortonom, lantmästare eller motsvarande akademisk utbildning. Vi söker en person med stort engagemang och förmåga att möta människor. Arbetet är mycket självständigt och det finns stora möjligheter att utforma tjänsten efter eget intresse.
Meriterande
Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet från lantbruk och har arbetat som rådgivare och/eller säljare i branschen. Har du även kunskap inom något av områdena grovfoderodling, precisionsodling, maskinteknik, vattenhushållning eller ekonomi är det meriterande.
Omfattning och placeringsort
Heltid och tillsvidare med placering i Falkenberg, Laholm eller något av Växas övriga kontor i Sverige. Lön enligt överenskommelse.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Bygg & Växtodlingsrådgivning: Sara Lundberg 010-4710336, 070-8177591
Facklig kontaktperson: Helena Lans Strömblad 010-471 03 19
Ansök senast 2021-06-07
Skicka in din ansökan omgående, urval kommer ske löpande med tillträde enligt överenskommelse.
Krav
Agronom, lantmästare, hortonom eller motsvarande akademisk utbildning
God datorvana
B-körkort
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande
Praktisk erfarenhet av växtodling
Arbetat som rådgivare eller säljare i lantbruksbranschen
Kunskap i grovfoderodlingOm arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom.

Ansök nu

Forskningsundersköterska

Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Läs mer Apr 27
Vill du arbeta med kliniska studier? Är du nyfiken på framtidens kliniska studier och den digitala/virtuella utvecklingen inom området? Trivs du med att kombinera patientkontakt med administrativt arbete? Uppskattar Du en tempofylld och föränderlig miljö? Då är ClinSmart något för Dig! ClinSmart bedriver kliniska studier med ett starkt digitalt fokus. Vi genomför studier på patienter inom många olika områden med olika diagnoser på uppdrag av både industri, sjukvård och akademi.
Vi söker nu dig som vill vara med och bygga upp vår nya klinik i Stockholm. Som forskningsundersköterska ingår du i en arbetsgrupp med olika professioner. Vi ser helst att du är flexibel och uppskattar ett arbete som varierar mellan fysisk patientkontakt, arbete med prover och provhantering, virtuella studiebesök och administration.
Arbetsuppgifter
Som forskningsundersköterska är du ansvarig för prover och provhantering i studier, samtidigt som du arbetar med fysiska och digitala besök i flera studier på kliniken tillsammans med kollegorna. I arbetet ingår även att planera logistiken kring bl.a provhantering och lab.
Granskning av lab-manual
Planering och koordinering av logistik/framtagande av dokument enligt gällande SOPar och interna rutiner.
Planera och vid behov arbeta med rekryteringen av forskningspersoner/patienter
Ansvarig för provtagning och provhantering
Genomförande av patientbesök i studierna
Delta i planerande av mottagningar vad gäller b.la personal, bokningar, logistik och utrustning
Övriga praktiska studierelaterade moment såsom; EKG, blodtryck, puls etc.
Ifyllande av CRF, och andra studierelaterade dokument


Vem är du?
För att trivas i rollen är du:
ansvarsvarstagande och trivs med att arbeta så väl självständigt som tillsammans med andra
driven, lösningsfokuserad och har en positiv inställning
uppskattar nya digitala lösningar och modern teknik
noggrann och strukturerad
uppskattar en tempofylld och föränderlig miljö
inte är rädd för att prova nya arbetsuppgifter
har förmåga att bemöta både kunder och forskningspersoner på ett trevligt och professionellt sätt
bekväm att arbeta med olika datorsystem för t.ex. labsvar, dokumentation, virtuella moment och bokningar.


Arbetstid
I huvudsak helgfria dagar dagtid. Kvälls-och helgpass kan förkomma.
Placering
Huvudplacering på kliniken i Stockholm. Tillfälligt arbete på någon av våra andra kliniker kan förekomma.
Sista ansökningsdag är den 31 maj men urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta Maria Englund på 0703300237 eller maria.englund@clinsmart.se
Krav
Utbildad undersköterska
Klinisk erfarenhet samt erfarenhet av kliniska studier
Tala och skriva svenska obehindrat samt ha god förståelse i engelska språket

Meriterande
Erfarenhet av arbete som forskningsundersköterska
Erfarenhet av kliniska studier med komplicerad provhantering
Erfarenhet av arbete inom digital/virtuell forskning eller sjukvård

Om arbetsgivaren - ClinSmart
ClinSmart Sweden AB is an infrastructure to facilitate clinical research in phase II-IV by providing our customers with cost-effective conduct, flexible solutions and a strong digital focus. ClinSmart is a part of the CTR group, which offers full CRO-services with focus on clinical conduct.
The professional sites for multicenter studies (SMOs) are found in Uppsala with a strong connection and collaboration with our sister company in the CTR Group, CTC Clinical Trial Consultants and a new site will be opening in Stockholm soon.
ClinSmart was founded in 2020 and has the mission to develop new, innovative ways of doing clinical trials with modern technology.
Our co-workers build our company. We believe that our workplace should not only be a place of expertise but also of warmth, transparency and flexibility. A place that is open for fast adaptation to new, innovative techniques and technology. Committed to our work, we aim for high-quality deliverables that will meet your expectations. All to facilitate the clinical trials of the future.

Ansök nu

Växa Sverige söker Kokontrollexpert

Lantbruksrådgivare/Lantbrukskonsulent
Läs mer Maj 11
All data om nötkreatur tillsammans med rådgivningstjänster och digitala verktyg är en kraftfull enhet som vi kallar Kokontrollen. Kokontrollen hjälper våra kunder att se helheten i sin produktion och ger tillgång till träffsäkra rapporter, standardiserad provmjölkning, analyser och branschjämförelser. På avdelningen Kokontroll & KAP arbetar vi även med härstamningskontroll, vars data underlättar kundernas avelsplanering och ger officiell härstamning för renrasiga djur. Vill du också vara med och utveckla Sveriges mjölk- och nötköttsproduktion?
I tjänsten hos oss kommer du att:
Ingå i vår Kokontrollexpertgrupp och arbeta med frågor kring Kokontroll och KAP
Vara vår sakkunnige i härstamningskontroll och verifieringar i SNP-databasen, härstamningsbevis och certifikat
Bistå våra befintliga och nya kunder i frågor kring Kokontroll, KAP och Härstamningskontroll
Ha goda möjligheter till att bidra till avdelningens och Växas framtida utveckling utifrån dina egna intressen och kompetenser

Dina ansvarsområden:
Vara en av våra representanter till ICAR (kvalitetssäkring av vår Kokontroll) och bidra till att upprätthålla vår ICAR-certifiering
Bidra till utvecklingen av avdelningens olika verktyg och Växas digitala tjänster, t.ex. managementprogrammet MinGård, och utveckla nya användningsområden för den omfattande data som finns i kodatabasen och andra datakällor
Bistå i frågor kring datautlämning till t.ex. forskningsorganisationer eller andra anställda inom Växa

Lämplig utbildning och erfarenhet
Akademisk examen inom relevant område; agronom/husdjursvetenskap, IT, bioinformatik eller liknande. Vi tror att du har ett stort intresse för biologi och databashantering/programmering och gärna arbetslivserfarenhet från något av dessa områden. Kunskaper och erfarenhet från lantbrukssektorn är meriterande.
Som person är du noggrann och initiativrik. Du trivs med ett jobb som innehåller en blandning av kreativt nytänkande och en del arbetsuppgifter av mer rutinartad karaktär. Du har lätt för att skapa goda relationer och att samarbeta.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom egen drivkraft, stort engagemang och förmåga att möta människor. Arbetet är självständigt där du aktivt planerar och genomför dina arbetsuppgifter i samråd med chef och kollegor.
Omfattning och placeringsort
Heltid och tillsvidare med placering på någon av våra driftsplatser runt om i landet. Driftsplatser: https://www.vxa.se/om-oss/driftsplatser/
Lön enligt överenskommelse.
För mer information är du välkommen att kontakta Avdelningschef: Jessica Kinnander, jessica.kinnander@vxa.se 073-066 45 67 Facklig kontaktperson: Ann Christin Olsson, anki.olsson@vxa.se 010-471 06 54
Ansökan senast 2021-05-31
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Akademisk examen inom relevant område
Goda kunskaper i svenska språket

Meriterande
Arbetslivserfarenhet databashantering/programmering
Kunskaper och erfarenhet från lantbrukssektornOm arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom.

Ansök nu

Studiekoordinator/Forskningssjuksköterska

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Apr 27
Vill du arbeta med kliniska studier? Är du nyfiken på framtidens kliniska studier och den digitala/virtuella utvecklingen inom området? Trivs du med att kombinera patientkontakt med administrativt arbete? Uppskattar Du en tempofylld och föränderlig miljö? Då är ClinSmart något för Dig! ClinSmart bedriver kliniska studier med ett starkt digitalt fokus. Vi genomför studier på patienter inom många olika områden med olika diagnoser på uppdrag av både industri, sjukvård och akademi. Vi söker nu dig som vill vara med och bygga upp vår nya klinik i Stockholm. Somstudiekoordinator/forskningssjuksköterska ingår du i en arbetsgrupp med olika professioner. Vi ser helst att du är flexibel och uppskattar ett arbete som varierar mellan fysisk patientkontakt, virtuella studiebesök och administration.
Arbetsuppgifter
Som studiekoordinator/forskningssjuksköterska är du ansvarig för att koordinera en eller flera parallella studier, samtidigt som du arbetar som forskningssjuksköterska i flera studier på kliniken tillsammans med kollegorna. Arbetet består i att planera studien med fokus på patienten och genomförande vilket bland annat innebär;
Granskning av studieprotokoll.
Planering och koordinering av den av studier/framtagande av dokument enligt gällande SOPar och interna rutiner.
Ansvar för koordinering av det digitala/virtuella genomförandet
Planera och vid behov arbeta med rekryteringen av forskningspersoner/patienter
Genomförande av patientbesök i studierna
Planera för mottagningar vad gäller b.la personal, bokningar, logistik och utrustning
Dosering av studierelaterade läkemedel och andra ordinerade läkemedel.
Alla praktiska studierelaterade moment såsom; provtagning, provhantering, EKG, blodtryck, puls etc.
Ansvar för utbildning av studiemoment till övrig klinikpersonal
Ifyllande av CRF, och andra studierelaterade dokument
Kontakt och samordning med andra instanser såsom sponsor, CRO, apotek, lab, PET, röntgen mm
Avslutande av studier på kliniken/ förbereda dokument för arkivering

Vem är du?
För att trivas i rollen är du:
ansvarsvarstagande och trivs med att arbeta så väl självständigt som tillsammans med andra
driven, lösningsfokuserad och har en positiv inställning
uppskattar nya digitala lösningar och modern teknik
noggrann och strukturerad
uppskattar en tempofylld och föränderlig miljö
inte är rädd för att prova nya arbetsuppgifter
har förmåga att bemöta både kunder och forskningspersoner på ett trevligt och professionellt sätt
bekväm att arbeta med olika datorsystem för t.ex. labsvar, dokumentation, virtuella moment och bokningar.

Arbetstid
I huvudsak helgfria dagar dagtid. Kvälls-och helgpass kan förkomma.
Placering
Huvudplacering på kliniken i Stockholm. Tillfälligt arbete på någon av våra andra kliniker kan förekomma.
Sista ansökningsdag är den 31 maj men urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta Maria Englund på 0703300237 eller maria.englund@clinsmart.se
Krav
Sjuksköterskelegitimation
Klinisk erfarenhet samt erfarenhet av kliniska studier
Tala och skriva svenska obehindrat samt ha god förståelse i engelska språket

Meriterande
Erfarenhet av arbete som forskningssjuksköterska
Erfarenhet av arbete inom digital/virtuell forskning eller sjukvård

Om arbetsgivaren
ClinSmart Sweden AB is an infrastructure to facilitate clinical research in phase II-IV by providing our customers with cost-effective conduct, flexible solutions and a strong digital focus. ClinSmart is a part of the CTR group, which offers full CRO-services with focus on clinical conduct.
The professional sites for multicenter studies (SMOs) are found in Uppsala with a strong connection and collaboration with our sister company in the CTR Group, CTC Clinical Trial Consultants and a new site will be opening in Stockholm soon.
ClinSmart was founded in 2020 and has the mission to develop new, innovative ways of doing clinical trials with modern technology.
Our co-workers build our company. We believe that our workplace should not only be a place of expertise but also of warmth, transparency and flexibility. A place that is open for fast adaptation to new, innovative techniques and technology. Committed to our work, we aim for high-quality deliverables that will meet your expectations. All to facilitate the clinical trials of the future.

Ansök nu

Servicetekniker/mekaniker, Spånga

Maskinmekaniker, industri/varvsindustri
Läs mer Apr 23
Vill du arbeta och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke? Nu söker vi en erfaren, driven och engagerad servicetekniker för entreprenadmaskiner till vår anläggning i Spånga!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss på Swecon arbetar du med varierande arbetsuppgifter, har stor möjlighet att själv styra hur din arbetsdag ser ut och är delaktig i utvecklingen av verksamheten. Arbetsuppgifterna är allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationsärenden. Du utför service och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner.
Från start kommer du arbeta på vår verkstad, men framöver finns vid intresse goda möjligheter att arbeta på fält ute hos kund. Du får möjlighet till en bra introduktion och vi erbjuder utbildning och vidareutbildning baserat på dina förkunskaper och ditt intresse, bland annat inom el, hydraulik, produktkunskap och personlig säkerhet.
Vi erbjuder dig ett spännande arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar där ingen dag är den andra lik. Du har många kontaktytor, både med dina skickliga kollegor och supportpersonal men förstås också med kunderna. Du tas emot av ett härligt gäng kollegor!
Vi är återförsäljare av och arbetar exklusivt med Volvo Construction Equipment som varumärke, vilket gör att vi har spetskompetens för just Volvo.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon. Du har dessutom erfarenhet av el, teknik och hydraulik. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. Då datorn kommer vara ett av dina främsta arbetsredskap ser vi att du har en mycket god datorvana. B-körkort är ett krav. Har du även travers- eller truckkort är det meriterande.
Som person är du strukturerad, kreativ och har en bra administrativ förmåga. Du kommer arbeta med felsökning och behöver därför vara lösningsorienterad. En del arbeten uförs hos kund och vi ser därför att du är serviceinriktad, kundfokuserad och uppvisar ett förtroendeingivande uppträdande.
Annat bra att veta
Du utgår från anläggningen i Spånga, flexibla lösningar för servicebil/buss finns.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund, rekryteringskonsult Jobbet.se, 070-7772373.
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2021-05-30. Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon
Erfarenhet av el, teknik och hydraulik
Talar och skriver obehindrat på svenska
Goda kunskaper i engelska
Mycket god datorvana
B-körkort

Meriterande
Travers- eller truckkort

Ansök nu

Genetiker för utveckling av avelsarbetet inom mjölk- och köttproduktion

Genetiker
Läs mer Maj 19
Växa Sverige har nationellt ansvar för de officiella uppdragen inom avel, såsom avelsvärden, avelsmål och stambokföring, för de största mjölk- och köttraserna i Sverige. Vi har en omfattande kodatabas med registreringar och information om bland annat produktion, hälsa, härstamning och genomisk profil för de svenska nötkreaturen. Genom att bearbeta och presentera denna information skapar vi verktyg för att de svenska nötkreaturen ska förbli bland de mest välmående i världen samtidigt som produktiviteten kan ökas. Förutom vårt nationella uppdrag arbetar vi även aktivt i nordiska och internationella nätverk för avelsvärdering, som till exempel NAV (Nordisk avelsvärdering), Interbull och Interbeef. Växa Sverige medverkar kontinuerligt i flertalet utvecklingsprojekt för att förbättra den genetiska förmågan hos våra nötkreatur och säkerställa ett fortsatt hållbart och konkurrenskraftigt avelsarbete som gynnar lantbruket inom och utanför Sverige.
Den aktuella tjänsten är placerad i vårt team Kunskap & Utveckling, Avel. Du kommer, tillsammans med dina kollegor och representanter från andra organisationer, att ingå i utvecklingsprojekt inom området avel med syfte att stärka nötkreatursaveln och säkerställa att ny och relevant forskning implementeras i den praktiska lantbruksproduktionen. Arbetet innebär också en del arbetsuppgifter av mer rutinartad karaktär, såsom att förbereda data inför avelsvärderingar och att beräkna avelsvärden.
I tjänsten hos oss kommer du att:
Delta i vårt utvecklingsarbete för att stärka det svenska och nordiska avelsarbetet
Utveckla nya metoder och rutiner för avelsvärdering och implementering av dess resultat i den praktiska mjölk- och köttproduktionen
Följa den senaste forskningen inom området genetik för att applicera ny och relevant forskning och kunskap i Växa Sveriges avelsverksamhet
Leverera kvalitetssäkrat material till de regelbundna avelsvärderingarna och säkerställa resultatet av dessa
I olika sammanhang representera Växa Sverige och informera om vårt avelsarbete
Samverka med nordiska och internationella kollegor för ett gemensamt kvalitetssäkrat och för framtiden hållbart avelsarbete.

Vi står inför en spännande period då avelsarbetet är i ständig utveckling och kundernas krav på avelsvärderingen hela tiden ökar. Som vår nya kollega i Växa Sveriges avdelning Kunskap & Utveckling, Avel arbetar du aktivt med utveckling av lantbruksföretag med mjölk- och köttproduktion och du kommer ingå i ett team med olika kompetenser.
För att passa i rollen ska du:
Ha en akademisk examen inom husdjursvetenskap eller biologi, med inriktning genetik
Behärska svenska och engelska (minst ett av dessa som fullgott arbetsspråk)
Minst tre års arbetslivserfarenhet inom relevant område
Ha lätt för att samarbeta och bygga relationer

Det är även meriterande om du har:
Tidigare erfarenhet av avelsvärdering
Högre universitetsstudier; licentiatexamen eller högre inom genetik

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom egen drivkraft, stort engagemang och förmåga att möta människor. Arbetet är självständigt där du aktivt planerar och genomför dina arbetsuppgifter i samråd med chef och kollegor.
Omfattning och placeringsort Heltid och tillsvidareanställning med placering i Uppsala. Önskemål om annan placeringort eller deltid ner till 75% kan diskuteras.
Lön enligt överenskommelse.
För mer information är du välkommen att kontakta
Affärsområdeschef Kunskap & Utveckling, Avel: Carolina Markey, carolina.markey@vxa.se, 070-537 06 63
Facklig kontaktperson: Jessica Stenvall, jessica.stenvall@vxa.se, 070-269 29 15
Ansökan senast 2021-05-29 Intervjuer kan komma att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom.

Ansök nu