Indiska Magasinet AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Indiska Magasinet AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Graphical designer to Indiska Magasinet

Grafisk formgivare
Läs mer Nov 26
Indiska is a Swedish company established 120 years ago. Indiska's products are sold in 48 stores in Sweden and Finland and via the international website www.indiska.com as well as through a number of platforms, where Zalando is the largest. Indiska offers home furnishings, clothes and accessories in modern Nordic design with influences from all corners of the world - a wide range of everything from comfortable basic garments, exclusive furniture and that little extra that adds a golden edge to everyday life. Indiska strives for sustainability at all levels and to be able to offer customers products that are easy to use, easy to love and affordable.

Indiska is in the midst of an intense turnaround where we will take our customer offering and brand to the next level. As an employee, it places high demands on flexibility, entrepreneurship and great drive. If you are interested in fashion and interior design and are passionate about making a difference, you will fit right in. We hope you will join us for the ride!


Graphical designer

Indiska is looking for a thorough, effective and creative person to take part in the journey of developing Indiska’s colourful brand. The work involves short deadlines to design and produce material for stores and digital channels. We are looking for a person with entrepreneurial mindset, who enjoys coming up with new ideas and can drive a project from start to finish. 

 

Tasks:

Produce according to guidelines:

Banners for Indiska.se, adds and CRM-communication

Inspiring digital content for campaigns, moving media, and images

Posters, signs and other in-store material

Editing video content in After Effects or Premier Pro

Design and produce invitations, flyers, folders etc.

Photoshop pictures

Participate in campaign photo-shoots

Requirements:

An education within graphical design

Knowledge and interest in working based on existing visual identity and templates

Used to working with several products at the same time, and to deliver completed originals to print and digital channels

Interest in fashion and home interior

Fluent in English (both written and oral)

 

You work independently in Adobe CS, office, InDesign, Photoshop, Illustrator and After Effects / Premier Pro.

 

As a person you are:

Creative with a strong visual ability

Eager to come up with your own ideas

Work well under pressure

Communicative and have a pro-active approach to your work

Structured, and used to work on several tight deadlines at the same time

Thorough, self-going and ambitious

Professional and eager to develop

Team player

 

The position is a fulltime maternity cover for approximately 12 months starting in March. 

Please attach your portfolio to the application. We are looking forward to your application!


For more information about our company visit our web site www.indiska.com

Ansök nu

Indiska söker Printdesigner

Designer
Läs mer Nov 25
Indiska är ett svenskt företag som har funnits i 120 år. Indiskas produkter säljs i 48 egna butiker i Sverige och Finland samt via den internationella hemsidan www.indiska.com och genom ett antal plattformar, där Zalando är den största. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn - ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer och efter att kunna erbjuda kunderna produkter som är enkla att använda, enkla att älska och till överkomliga priser.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

I rollen som printdesigner har du som uppgift att tillsammans med teamet ta fram nya kommersiella produkter till våra målgrupper och kommande kollektioner. Du jobbar främst med fashion produkter men finns till hands om kollegorna på home behöver hjälp. Du är en viktig länk i produktframtagandet genom att med hjälp av visual goals, omvärldsanalys och kunskap om vårt sortiment och vår målgrupp ta fram skisser och artwork.

Du har en nära dialog med inköp och design och du skapar, uppdaterar mönsteroriginal och färgställningar utifrån planerad sortimentsplan. Du assisterar Konceptdesignern vid planering och byggande av print, färgkartor och presentationsmaterial för både Fashion & Home.

Vi söker dig som har en god känsla för färgkombinationer och proportioner som du kan kombinera med ett kommersiellt tänk. Du drivs av utmaningen att vara med och skapa den bästsäljande produkten och bidra till ett uppdaterat kunderbjudande.

Vem är du?

Vi tror att du har en ständig vilja att förbättra, utveckla och effektivisera arbetsmetoder och processer i din roll. Du behöver vara bekväm i att ta egna initiativ och prioritera. För att lyckas i rollen behöver du ha en mycket god kommunikativ förmåga för att tydligt förmedla visuella idéer och mål, samt trivas med att arbeta i högt tempo utan att tappa helhetssynen. Att du är prestigelös och en positiv teamplayer och älskar mode ser vi som en självklarhet!

  Vi söker dig som har:


• Ett kommersiellt och försäljningsdrivet mindset
• God känsla för färgkombinationer och proportioner
• 1-3 års erfarenhet från liknande tjänst
• Eftergymnasial utbildning inom design eller motsvarande relevant utbildning
• Kunskap i textila printtekniker och rapportering
• Har kunskap om och behärskar sambandet mellan produkt, material och print
• Har god kunskap inom följande program; Illustrator & Photoshop
• Talar engelska obehindrat i tal och skrift

  

Vem är du?


• Självgående med förmåga att prioritera och organisera det egna arbetet
• Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Driven och resultatorienterad
• Kommunicerar effektivt med olika målgrupper
• Drivs av utmaningen att skapa den bästsäljande produkten
• En positiv teamplayer med förmågan att se möjligheter och agera på dem

  

Är det här rätt utmaning för dig? Då ser vi fram emot din ansökan tillsammans med din portfolio senast 12 december.

Om tjänsten:

Tjänsten en tillsvidareanställning på heltid och är placerad i Värtahamnen i Stockholm.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta Inköpschef Lena von Segebaden: lena.vonsegebaden@indiska.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Indiska letar CTO

CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Läs mer Nov 19
Indiska är ett svenskt företag som har funnits i 120 år. Indiskas produkter säljs i 48 egna butiker i Sverige och Finland samt via den internationella hemsidan www.indiska.com och genom ett antal plattformar, där Zalando är den största. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn - ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer och efter att kunna erbjuda kunderna produkter som är enkla att använda, enkla att älska och till överkomliga priser.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!Vad erbjuder vi?

Vi på Indiska ser oss som ett teknikbolag som säljer mode och inredning, inte tvärtom, och vi letar nu efter vår nya CTO för att fortsätta driva vår teknikresa ihop med oss. Under två års tid har vi gjort en kraftansträngning med att byta ut alla ”sjuka” system till en frisk och fräsch system-flora, detta innebär bl.a. ny POS-plattform, ett utbytt affärssystem, en state of the art e-handelsplattform, samt investering i att ta in utvecklare inhouse. Du kommer alltså ha en solid bas att stå på för att säkerställa vår målsättning att hålla oss i teknikens framkant.

Vi letar efter dig som vill ta plats i vår ledningsgrupp samt leda och utveckla tekniken vidare mot nya höjder i takt med att vi växer internationellt. Projekt vi ser i vår teknikpipeline under nästkommande 3 år är bl.a. vidare teknikutveckling kopplat till distribution, shoppingupplevelse i våra butiker samt RFID för alla våra produkter.

Teamet består av 6 FTE och tillsammans med dem ansvarar du för den tekniska miljön som utöver tidigare nämnda områden även innefattar telefoni, infrastruktur samt IT-service till organisationen. Vi är en liten organisation där man tar helhetsansvar för sin funktion och behöver växla sitt arbete mellan att arbeta med strategiska uppgifter till att vara hands on.

 

Vem är du?


• Du har dokumenterad erfarenhet som ledare inom IT med personalansvar och från en organisation som haft betydande inverkan på affären
• Du har en akademisk examen, civilingenjör eller liknande
• Du har förståelse för hur du konverterar företagets målsättningar till IT- strategi
• Du har erfarenhet samt är bekväm med kravställning, förhandlingar och upphandlingar
• Du har hög ambitionsnivå och driv och duktig på att kommunicera och dela detta med ditt team
• Du trivs i en snabbfotad miljö och drivs av utmaningar
• Du kommunicerar både på svenska och engelska


Start: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm, Sverige

 

Vid frågor om tjänsten kontakta Emma Stohr, HR- Manager på:  emma.stohr@indiska.se

Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

Indiska söker praktikant inom PR, content och sociala medier

Marknadsassistent
Läs mer Nov 16
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn – ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Vi har idag ca 45 butiker i Sverige och Finland, samt e-handel i hela Europa och försäljning via plattformar såsom Zalando. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv.

Brinner du för PR, content, sociala medier och vill vara med och forma Indiskas kommunikation? Då har vi vårens roligaste praktikplats! 

 

Ansvar och arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att stötta PR- och contentansvarig med: 

 


• Planering och skapande av innehåll till sociala medier (detta inkluderar enklare bildhantering i Photoshop, videoredigering samt skrift på både svenska och engelska)
• Pressrelaterat arbete (pressutskick, tipsmail, pressmeddelanden, PR-event) 
• Skriva artiklar till Indiska’s The Journal (https://www.indiska.com/se/journal) 
• Stötta vid kampanjfotograferingar 

 

Vem är du?

Vi söker dig som studerar relevant utbildning inom media/kommunikation/PR där praktik ingår som en del i utbildningen. Vi ser även gärna att du är intresserad av mode, livsstil och det digitala medielandskapet.

 

Låter det här som en utmaning för dig?

Ditt personliga brev ska besvara frågorna:

1) Varför Indiska?

2) Varför söker du rollen?

3) Vad kan du bidra med?

 

Praktikperioden bör sträcka sig under våren 2022, gärna med start i januari/februari.

 

Ansök genom att skicka CV och personligt brev senast 12 december, intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök nu

Säljare sökes till vår butik i Femman, Göteborg

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 2
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiskas produkter säljs i 48 butiker i Sverige och Finland, i vår internationella online shop indiska.com samt genom flera olika externa plattformar där Zalando är den största. Indiska erbjuder mode, inredning och accessoarer i modern skandinavisk design med internationella inslag – ett brett sortiment med allt från bekväma baskläder, exklusivt möblemang och färgstarka trendplagg. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer samt att erbjuda våra kunder produkter som är enkla att använda och älska, till ett bra pris.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Indiska söker nu säljare som älskar mötet med kunden och vill jobba i vår butik i Göteborg


I vårt arbete är ingen dag den andra lik, vi möter dagligen en mängd olika kunder och stöter hela tiden på nya utmaningar. Här är tempot högt, det blir sällan långtråkigt och vi gillar verkligen det vi gör; att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien som tilltalar många. För att bidra till och stärka denna helhetsupplevelse söker vi nu säljare.

Ansvar och arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos oss får du en bred roll där mötet med kunden alltid står i fokus, där du bland annat jobbar med att;


• Bidra till en fantastisk shoppingupplevelse för våra kunder, med ett tydligt säljfokus
• Tillsammans med dina kollegor ansvara för att butiken är välfylld och kommersiell
• Packa upp varor, bygga säljande varulägg och varuplacering
• Arbete i kassa
• Att alltid bemöta våra kunder på ett vänligt, kunnigt och hjälpsamt sätt

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en inspirerande butiksmiljö där både samarbete, värme och högt tempo genomsyrar vår vardag!

Vem är du?


• Kommunicerar på ett öppet och ärligt sätt där du når ut till olika målgrupper
• Har en stor passion för mode och inreredning
• Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Driven och resultatorienterad
• Utstrålar glädje, värme och engagemang i mötet med kunden och kollegor
• Trivs med att jobba i högt tempo
• Är ansvarstagande och ser vad som behöver göras, och agerar på det!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 17h/v med start omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!


Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Indiska is looking for an Intern for eCommerce

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 1
Indiska is a Swedish lifestyle brand established in 1901. Indiska's products are sold in 48 stores in Sweden and Finland, on the international website Indiska.com and through a number of external platforms of which Zalando is the largest. Indiska offers fashion, interior, and accessories in a modern Scandinavian design with influences from across the world – a wide assortment of everything from comfortable basics, exclusive furniture, and colorful fashion pieces. Indiskas strives for sustainability on all levels, and to offer our customers products that are easy to use and love, at an affordable price.

 

Indiska eCommerce has seen strong growth since the launch of the new platform Episerver in February 2020. We are currently looking for a driven intern who is passionate about eCommerce and driving digital growth.

 

You are either studying and would like to do the internship part-time, or you have a planned internship in your studies and would like to spend full time at Indiska.

 

About the role

As an Intern eCommerce you will be exposed to and learn about:

 


• Manage content and campaigns on site (e.g. update campaigns, visual content and copy according to content plan)
• Structure and build emails to our membership club
• Support on eCommerce related projects
• Day to day activities in a growing ecommerce business

 

About you


• You are self-propelled, analytical and love problem solving
• You have an entrepreneurial mindset
• You have a passion for eCommerce
• Your commercial and analytical mindset is paired with a strong preference for action

 

Your experience


• We believe that you are studying marketing, ecommerce, business administration or engineering
• Structured communicator, fluent in Swedish and English
• Experience from working with Episerver is a plus but not a requirement


For questions on the role please contact Emma.hellstadius@indiska.se.

Ansök nu

Business Controller Inköp till Indiska

Business controller
Läs mer Okt 21
Indiska är ett svenskt företag som har funnits i 120 år. Indiskas produkter säljs i 48 egna butiker i Sverige och Finland samt via den internationella hemsidan www.indiska.com och genom ett antal plattformar, där Zalando är den största. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn - ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer och efter att kunna erbjuda kunderna produkter som är enkla att använda, enkla att älska och till överkomliga priser.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!Tycker du om att vara operativt engagerad men ändå behålla ett strategiskt helhetseende? Då kanske det är dig vi söker!

Vi söker en person med erfarenhet inom ekonomi och inköp, gärna inom mode, textil eller detaljhandel. Vi tror att du idag har en liknande befattning inom ett mellanstort eller stort internationellt företag med ett antal års erfarenhet i rollen. Huvuduppgifter i tjänsten är att arbeta med inköpsbudget, kostnadsuppföljning, statistik samt analyser.

Dina uppgifter kommer även omfatta:


• Driva budget- och prognosprocessen inom inköp för samtliga länder/regioner/butiker.
• Ansvarig för analys och uppföljning av försäljning, inköp och nyckeltal kopplade till inköp.
• Rapportering av försäljning och ekonomiskt resultat till Inköpsorganisationen och ledningsgrupp
• Utifrån ekonomisk analys, proaktivt ta fram konkreta åtgärder för att maximera ekonomiskt resultat.
• Administrera och följa upp kampanjer.
• Sammanställning och analys av nyckeltal som lageromsättningshastighet, försäljning, inköpsmarginaler mm.
• Ad hoc analyser inom inköps-och leverantörsledet.
• Stötta och samarbeta med inköpare och produktutvecklare för bästa utveckling.
• Gärna erfarenhet av e-handel inom mode eller närliggande branscher

Vem är du?


• Du har erfarenhet inom inköp, mode och detaljhandel och vi tror att du idag sitter i motsvarande befattning inom ett mellanstort eller stort internationellt företag med ca 3-5 års erfarenhet av rollen.
• Du har akademisk bakgrund, gärna utbildning inom ekonomi.
• Du har mycket goda Excelkunskaper och känner dig bekväm med att använda verktyget, gärna erferenhet av Power BI.
• Erfarenhet av att arbeta med ett produkt sortiment inom mode eller heminredning är starkt meriterande
• Du behärskar engelska i tal och skrift.
• Du har erfarenhet av att driva projekt samt arbeta tvärs flera områden samtidigt.
• Du är prestigelös, samarbetar och kommunicerar lätt med dina kollegor.
• Du är driven med hög ambitionsnivå och arbetar resultatinriktat.
• Du är analytisk och noggrann.

Vid frågor om tjänsten kontakta Christian Paulsson, CFO på christian.paulsson@indiska.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. 

Ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com

Ansök nu

Säljare sökes till vår butik i Stockholm City

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 14
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiskas produkter säljs i 48 butiker i Sverige och Finland, i vår internationella online shop indiska.com samt genom flera olika externa plattformar där Zalando är den största. Indiska erbjuder mode, inredning och accessoarer i modern skandinavisk design med internationella inslag – ett brett sortiment med allt från bekväma baskläder, exklusivt möblemang och färgstarka trendplagg. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer samt att erbjuda våra kunder produkter som är enkla att använda och älska, till ett bra pris.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Indiska söker nu säljare som älskar mötet med kunden och vill jobba i vår butik i Stockholm City


I vårt arbete är ingen dag den andra lik, vi möter dagligen en mängd olika kunder och stöter hela tiden på nya utmaningar. Här är tempot högt, det blir sällan långtråkigt och vi gillar verkligen det vi gör; att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien som tilltalar många. För att bidra till och stärka denna helhetsupplevelse söker vi nu säljare.

Ansvar och arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos oss får du en bred roll där mötet med kunden alltid står i fokus, där du bland annat jobbar med att;


• Bidra till en fantastisk shoppingupplevelse för våra kunder, med ett tydligt säljfokus
• Tillsammans med dina kollegor ansvara för att butiken är välfylld och kommersiell
• Packa upp varor, bygga säljande varulägg och varuplacering
• Arbete i kassa
• Att alltid bemöta våra kunder på ett vänligt, kunnigt och hjälpsamt sätt

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en inspirerande butiksmiljö där både samarbete, värme och högt tempo genomsyrar vår vardag!

Vem är du?


• Kommunicerar på ett öppet och ärligt sätt där du når ut till olika målgrupper
• Har en stor passion för mode och inreredning
• Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Driven och resultatorienterad
• Utstrålar glädje, värme och engagemang i mötet med kunden och kollegor
• Trivs med att jobba i högt tempo
• Är ansvarstagande och ser vad som behöver göras, och agerar på det!

Tjänsten är ett vikariat på 25 tim/v med start omgående och som sträcker sig fram till nästa år.

Varmt välkommen med din ansökan!


Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Säljare sökes till vår butik i Nacka Forum

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 14
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiskas produkter säljs i 48 butiker i Sverige och Finland, i vår internationella online shop indiska.com samt genom flera olika externa plattformar där Zalando är den största. Indiska erbjuder mode, inredning och accessoarer i modern skandinavisk design med internationella inslag – ett brett sortiment med allt från bekväma baskläder, exklusivt möblemang och färgstarka trendplagg. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer samt att erbjuda våra kunder produkter som är enkla att använda och älska, till ett bra pris.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Indiska söker nu säljare som älskar mötet med kunden och vill jobba i vår butik i Nacka Forum


I vårt arbete är ingen dag den andra lik, vi möter dagligen en mängd olika kunder och stöter hela tiden på nya utmaningar. Här är tempot högt, det blir sällan långtråkigt och vi gillar verkligen det vi gör; att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien som tilltalar många. För att bidra till och stärka denna helhetsupplevelse söker vi nu säljare.

Ansvar och arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos oss får du en bred roll där mötet med kunden alltid står i fokus, där du bland annat jobbar med att;


• Bidra till en fantastisk shoppingupplevelse för våra kunder, med ett tydligt säljfokus
• Tillsammans med dina kollegor ansvara för att butiken är välfylld och kommersiell
• Packa upp varor, bygga säljande varulägg och varuplacering
• Arbete i kassa
• Att alltid bemöta våra kunder på ett vänligt, kunnigt och hjälpsamt sätt

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en inspirerande butiksmiljö där både samarbete, värme och högt tempo genomsyrar vår vardag!

Vem är du?


• Kommunicerar på ett öppet och ärligt sätt där du når ut till olika målgrupper
• Har en stor passion för mode och inreredning
• Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Driven och resultatorienterad
• Utstrålar glädje, värme och engagemang i mötet med kunden och kollegor
• Trivs med att jobba i högt tempo
• Är ansvarstagande och ser vad som behöver göras, och agerar på det!

Tjänsten är ett anställning vid behov där du arbetar vid försäljningstoppar och vikarierar vid frånvaro.

Varmt välkommen med din ansökan!


Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Säljare sökes till vår butik på Drottninggatan i Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Okt 14
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiskas produkter säljs i 48 butiker i Sverige och Finland, i vår internationella online shop indiska.com samt genom flera olika externa plattformar där Zalando är den största. Indiska erbjuder mode, inredning och accessoarer i modern skandinavisk design med internationella inslag – ett brett sortiment med allt från bekväma baskläder, exklusivt möblemang och färgstarka trendplagg. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer samt att erbjuda våra kunder produkter som är enkla att använda och älska, till ett bra pris.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Indiska söker nu säljare som älskar mötet med kunden och vill jobba i vår butik i Stockholm City


I vårt arbete är ingen dag den andra lik, vi möter dagligen en mängd olika kunder och stöter hela tiden på nya utmaningar. Här är tempot högt, det blir sällan långtråkigt och vi gillar verkligen det vi gör; att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien som tilltalar många. För att bidra till och stärka denna helhetsupplevelse söker vi nu säljare.

Ansvar och arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos oss får du en bred roll där mötet med kunden alltid står i fokus, där du bland annat jobbar med att;


• Bidra till en fantastisk shoppingupplevelse för våra kunder, med ett tydligt säljfokus
• Tillsammans med dina kollegor ansvara för att butiken är välfylld och kommersiell
• Packa upp varor, bygga säljande varulägg och varuplacering
• Arbete i kassa
• Att alltid bemöta våra kunder på ett vänligt, kunnigt och hjälpsamt sätt

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en inspirerande butiksmiljö där både samarbete, värme och högt tempo genomsyrar vår vardag!

Vem är du?


• Kommunicerar på ett öppet och ärligt sätt där du når ut till olika målgrupper
• Har en stor passion för mode och inreredning
• Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Driven och resultatorienterad
• Utstrålar glädje, värme och engagemang i mötet med kunden och kollegor
• Trivs med att jobba i högt tempo
• Är ansvarstagande och ser vad som behöver göras, och agerar på det!

Tjänsten är ett vikariat på 5-8 timmar med start omgående och som sträcker sig fram till nästa år. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Business Controller Inköp till Indiska

Business controller
Läs mer Okt 11
Indiska är ett svenskt företag som har funnits i 120 år. Indiskas produkter säljs i 48 egna butiker i Sverige och Finland samt via den internationella hemsidan www.indiska.com och genom ett antal plattformar, där Zalando är den största. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn - ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer och efter att kunna erbjuda kunderna produkter som är enkla att använda, enkla att älska och till överkomliga priser.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!Tycker du om att vara operativt engagerad men ändå behålla ett strategiskt helhetseende? Då kanske det är dig vi söker!

Vi söker en person med erfarenhet inom ekonomi och inköp, gärna inom mode, textil eller detaljhandel. Vi tror att du idag har en liknande befattning inom ett mellanstort eller stort internationellt företag med ett antal års erfarenhet i rollen. Huvuduppgifter i tjänsten är att arbeta med inköpsbudget, kostnadsuppföljning, statistik samt analyser.

Dina uppgifter kommer även omfatta:


• Driva budget- och prognosprocessen inom inköp för samtliga länder/regioner/butiker.
• Ansvarig för analys och uppföljning av försäljning, inköp och nyckeltal kopplade till inköp.
• Rapportering av försäljning och ekonomiskt resultat till Inköpsorganisationen och ledningsgrupp
• Utifrån ekonomisk analys, proaktivt ta fram konkreta åtgärder för att maximera ekonomiskt resultat.
• Administrera och följa upp kampanjer.
• Sammanställning och analys av nyckeltal som lageromsättningshastighet, försäljning, inköpsmarginaler mm.
• Ad hoc analyser inom inköps-och leverantörsledet.
• Stötta och samarbeta med inköpare och produktutvecklare för bästa utveckling.
• Gärna erfarenhet av e-handel inom mode eller närliggande branscher

Vem är du?


• Du har erfarenhet inom inköp, mode och detaljhandel och vi tror att du idag sitter i motsvarande befattning inom ett mellanstort eller stort internationellt företag med ca 3-5 års erfarenhet av rollen.
• Du har akademisk bakgrund, gärna utbildning inom ekonomi.
• Du har mycket goda Excelkunskaper och känner dig bekväm med att använda verktyget, gärna erferenhet av Power BI.
• Erfarenhet av att arbeta med ett produkt sortiment inom mode eller heminredning är starkt meriterande
• Du behärskar engelska i tal och skrift.
• Du har erfarenhet av att driva projekt samt arbeta tvärs flera områden samtidigt.
• Du är prestigelös, samarbetar och kommunicerar lätt med dina kollegor.
• Du är driven med hög ambitionsnivå och arbetar resultatinriktat.
• Du är analytisk och noggrann.

Vid frågor om tjänsten kontakta Christian Paulsson, CFO på christian.paulsson@indiska.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. 

Ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com

Ansök nu

Business Controller Inköp till Indiska

Business controller
Läs mer Okt 18
Indiska är ett svenskt företag som har funnits i 120 år. Indiskas produkter säljs i 48 egna butiker i Sverige och Finland samt via den internationella hemsidan www.indiska.com och genom ett antal plattformar, där Zalando är den största. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn - ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer och efter att kunna erbjuda kunderna produkter som är enkla att använda, enkla att älska och till överkomliga priser.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!Tycker du om att vara operativt engagerad men ändå behålla ett strategiskt helhetseende? Då kanske det är dig vi söker!

Vi söker en person med erfarenhet inom ekonomi och inköp, gärna inom mode, textil eller detaljhandel. Vi tror att du idag har en liknande befattning inom ett mellanstort eller stort internationellt företag med ett antal års erfarenhet i rollen. Huvuduppgifter i tjänsten är att arbeta med inköpsbudget, kostnadsuppföljning, statistik samt analyser.

Dina uppgifter kommer även omfatta:


• Driva budget- och prognosprocessen inom inköp för samtliga länder/regioner/butiker.
• Ansvarig för analys och uppföljning av försäljning, inköp och nyckeltal kopplade till inköp.
• Rapportering av försäljning och ekonomiskt resultat till Inköpsorganisationen och ledningsgrupp
• Utifrån ekonomisk analys, proaktivt ta fram konkreta åtgärder för att maximera ekonomiskt resultat.
• Administrera och följa upp kampanjer.
• Sammanställning och analys av nyckeltal som lageromsättningshastighet, försäljning, inköpsmarginaler mm.
• Ad hoc analyser inom inköps-och leverantörsledet.
• Stötta och samarbeta med inköpare och produktutvecklare för bästa utveckling.
• Gärna erfarenhet av e-handel inom mode eller närliggande branscher

Vem är du?


• Du har erfarenhet inom inköp, mode och detaljhandel och vi tror att du idag sitter i motsvarande befattning inom ett mellanstort eller stort internationellt företag med ca 3-5 års erfarenhet av rollen.
• Du har akademisk bakgrund, gärna utbildning inom ekonomi.
• Du har mycket goda Excelkunskaper och känner dig bekväm med att använda verktyget, gärna erferenhet av Power BI.
• Erfarenhet av att arbeta med ett produkt sortiment inom mode eller heminredning är starkt meriterande
• Du behärskar engelska i tal och skrift.
• Du har erfarenhet av att driva projekt samt arbeta tvärs flera områden samtidigt.
• Du är prestigelös, samarbetar och kommunicerar lätt med dina kollegor.
• Du är driven med hög ambitionsnivå och arbetar resultatinriktat.
• Du är analytisk och noggrann.

Vid frågor om tjänsten kontakta Christian Paulsson, CFO på christian.paulsson@indiska.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. 

Ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com

Ansök nu

Servicetekniker till Indiska - vår viktigaste medarbetare

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 7
Indiska är ett svenskt företag som har funnits i 120 år. Indiskas produkter säljs i 48 egna butiker i Sverige och Finland samt via den internationella hemsidan www.indiska.com och genom ett antal plattformar, där Zalando är den största. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn - ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer och efter att kunna erbjuda kunderna produkter som är enkla att använda, enkla att älska och till överkomliga priser.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!Vi letar nu efter Indiskas viktigaste medarbetare – vår service tekniker som bidrar till välmående på arbetsplatsen för över 300 personer. Vi vill vara ett retailbolag i framkant när det kommer till teknik och hoppas du vill dela det målet med oss!

Om rollen

I rollen som service tekniker hos oss ingår du i IT-teamet på 7 personer och arbetar tillsammans med en annan servicetekniker. Du arbetar nära dina kollegor på huvudkontoret i Stockholm men också med kollegorna ute i våra butiker, antingen via stöd på distans eller direkt på plats i butik. Du hjälper till med allt ifrån uppbyggnad av it och teknik i ny butik som att svara på enklare frågor från personal.

 

Om dig

 


• Prestigelös do-er som får saker gjorda
• Positiv och ödmjuk med förståelse för olika nivåer av IT kunskap
• 1-3 års erfarenhet av IT support
• Erfarenhet av kassasystem t.ex. Extenda eller Sitoo är starkt meriterande
• Intresse för IT och teknik
• Goda kunskaper inom Windows 7 och 10
• Goda kunskaper inom Office 365 (onedrive & SharePoint)
• Talar och skriver engelska obehindrat

 

Omfattning: Heltid, 100 %

Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Stockholm, med resor i tjänsten.

 

 Vid frågor om tjänsten kontakta: hr@indiska.se 

Notera: Detta är en direktrekrytering till Indiska och kontakt eller erbjudande från rekryteringsfirmor undanbedes vänligen.

Ansök nu

Indiska söker nu en Lönespecialist med systemvana

Löneadministratör
Läs mer Okt 5
Indiska är ett svenskt företag som har funnits i 120 år. Indiskas produkter säljs i 48 egna butiker i Sverige och Finland samt via den internationella hemsidan www.indiska.com och genom ett antal plattformar, där Zalando är den största. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn - ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer och efter att kunna erbjuda kunderna produkter som är enkla att använda, enkla att älska och till överkomliga priser.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!Vi letar nu efter en av våra viktigaste medarbetare - Indiskas Lönespecialist. Hos oss arbetar man tvärs över hela organisationen, med både tjänstemän och arbetare i Sverige och i Finland i tätt samarbete med HR-chef samt ekonomiavdelningen. 

Du ansvarar för alla typer av ärenden inom löneområdet, samt ger stöd till chefer i våra olika regioner. 

Att ge hög service och trygghet gällande lönefrågor till våra anställda är något som är självklart för dig. Du bidrar till att utveckla och kvalitetssäkra arbetssätt och rutiner för organisationen. Du arbetar självständigt med helhetsansvar för alla löner med HR Chef som stöd och bollplank. Att vara en fena på system samt intresse för att utveckla lösningar i systemen är ett stort plus.

I dagsläget är lönehanteringen för våra ca 40 finska medarbetare outsourcad, men på sikt är detta något vi vill ha inhouse. Upplärning och stöd kommer finnas under en övergångsperiod. 

 

I dina arbetsuppgifter ingår:

Månatlig och årlig löneadministration för Sverige 

Strukturera och förenkla rutiner och processer

Administrera tidssystem och personalsystem

Vara kontaktperson gentemot vår samarbetspartner för de finska lönerna

Hantering av semester

Tolkning av kollektivavtal och arbetsrättsliga lagar

Rapportering och kontakt med myndigheter

Arbetsgivarintyg

Pensionsrapportering

Avstämning av löner inför bokslut

Hålla dig uppdaterad och ta del av företagsinformation, förändringar i lagstiftning och aktivt delta i relevanta möten.

Support mot anställda och chefer

 

Vem är du?

Du har 3-5 års erfarenhet av självständigt arbete med hela löneprocessen och har tidigare arbetat i Hogia Lön Plus. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av nordiska löner och tidssystemen Tidomat och TooEasy.

Som person är du självgående, serviceinriktad, flexibel och ansvarsfull. Du trivs också med att arbeta i en miljö som präglas av förändring och omväxling. Du är engelsktalande då viss kommunikation sker på engelska.

 

Detta är en heltidstjänst på vårt huvudkontor i Värtahamnen med start omgående. Intervjuer sker löpande.


Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Sustainability Coordinator

Produktutvecklare, konfektion
Läs mer Sep 30
Indiska är ett svenskt företag som har funnits i 120 år. Indiskas produkter säljs i 48 egna butiker i Sverige och Finland samt via den internationella hemsidan www.indiska.com och genom ett antal plattformar, där Zalando är den största. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn - ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer och efter att kunna erbjuda kunderna produkter som är enkla att använda, enkla att älska och till överkomliga priser.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!Vi ser en förändring i våra kunders beteende gällande bland annat hållbarhet, miljö och kvalitet. Vi får fler och frågor om material, ursprung och produktionsmetoder. Vi välkomnar detta fokus.

 

Hållbarhet har alltid varit en viktig del av Indiskas DNA. Vi är och vill vara ett företag med offensiva och tydliga målsättningar framåt inom hållbarhet. Vi skall gå i bräschen inom branschen genom att aktivt påverka och bidra till ett mer ansvarstagande och hållbart samhälle i alla led.

 

Som Sustainability Coordinator spelar du en viktig roll i arbetet att tillsammans med Hållbarhetschefen utveckla och driva Indiskas kvalitets- och hållbarhetsarbete framåt.

 

Ansvar och arbetsuppgifter:
• Du kommer att koordinera, driva och implementera kvalitets- och hållbarhetsprojekt tvärfunktionellt
• Du kommer att tillsammans med inköp och produktion arbeta med produktsäkerhet
• Du ansvarar för att produktinformationen i våra system följer aktuella lagar och regelverk
• Du utvärderar och implementerar krav för nya produkter samt uppdaterar våra processer och manualer
• Du stöttar marknadsavdelningen med kvalitets- och hållbarhetskommunikation i våra butiker och digitalt
• Du ger riktlinjer och kriterier för hur vi kommunicerar hållbarhet kopplat till olika certifieringar
• Du arbetar med uppföljning av våra mål och KPIer
• Du ansvarar för att uppdatera vår Care Labels

 

Kompetens och erfarenhet:

 


• Du har akademisk bakgrund, gärna inom textil
• Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst inom heminredninge och/eller mode
• Du har erfarenhet av att koordinera och driva projekt samt arbeta tvärfunktionellt
• Du är prestigelös, samarbetar och kommunicerar lätt med dina kollegor
• Du är driven med hög ambitionsnivå och arbetar resultatinriktat
• Du är strukturerad, analytisk och noggrann
• Du har en stark egen inre motor
• Du behärskar engelska i tal och skrift
• Du har goda kunskaper inom Excel, och det är meriterande om du har erfarenhet av Power BI

 

Du rapporterar till Indiskas Hållbarhetschef.

Vid frågor om tjänsten kontakta Bodil Jönsson Lindgren, Hållbarhetschef på bodil.jonsson-lindgren@indiska.se

 

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Stockholm men i tjänsten ingår även resor till och arbete från vårt produktionskontor i New Delhi i Indien.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Butikschef till Indiska i Liljeholmen!

Butikschef
Läs mer Sep 22
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiskas produkter säljs i 48 butiker i Sverige och Finland, i vår internationella online shop indiska.com samt genom flera olika externa plattformar där Zalando är den största. Indiska erbjuder mode, inredning och accessoarer i modern skandinavisk design med internationella inslag – ett brett sortiment med allt från bekväma baskläder, exklusivt möblemang och färgstarka trendplagg. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer samt att erbjuda våra kunder produkter som är enkla att använda och älska, till ett bra pris.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

 

Som Butikschef hos oss erbjuder vi dig en spännande utmaning där du driver en butik så att försäljningsmålen nås. Du jobbar aktivt med att leda försäljning, alltifrån kassa till golv, merförsäljning samt supporterar det kommersiella uttrycket i butiken tillsammans med ditt team. Du har resultat-, budget- och personalansvar och leder och coachar dina medarbetare mot butikens mål, samtidigt som du är en nyckelperson i den dagliga driften och ett stort föredöme i mötet med våra kunder.

 

Ansvar och arbetsuppgifter

Ansvara och driva butiken mot uppsatta måltal och KPIer såsom resultat, försäljning, personalkostnad, kundnöjdhet, snittkvitto och medarbetarnöjdhet

Identifiera och agera på försäljningsmöjligheter och säkra att butikens mål är tydliga för alla medarbetare

Säkra rätt kompetens i butiken genom rekrytering, upplärning och utveckling av personal

Genom ett coachande arbetssätt motivera och inspirera medarbetarna

Arbetsmiljö: arbeta proaktivt med arbetet kring hälsa och säkerhet i butiken

… självklart med kunden i fokus!

 

Vi söker dig som är:

En naturlig säljledare för ditt team med stor passion för sälj och service med siktet inställt på resultat

Tävlingsinriktad med mycket energi och drivs av utmaningen att göra det omöjliga möjligt

En tydlig kommunikatör som arbetar aktivt med feedback och coaching av ditt team

Motiverad av att arbeta i högt tempo och leda i förändring – skapa engagemang och delaktighet samt snabbt kunna ändra prioriteringar och arbetssätt

Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs

Ledande i utveckling och förändring mot nya utmaningar, genom att vara det goda exemplet och motivera ditt team i det dagliga arbetet

 

Vi söker dig som har:

Tidigare erfarenhet av en ledande roll inom detaljhandeln – gärna inom mode t.ex. som visual merchandiser eller liknande

Eftergymnasial utbildning inom handel, ekonomi eller ledarskap är meriterande.

Goda kunskaper om såväl visuell säljdrift som det personliga kundbemötandet

Förmåga att bygga en varm atmosfär och stark kundrelation

Hög social kompetens med förmåga att skapa förtroende med olika typer av människor

 

Låter det här som en utmaning för dig?

 

Ditt personliga brev ska besvara frågorna:

1) Varför Indiska?

2) Varför söker du rollen?

3) Vad kan du bidra med?

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt under hösten.


Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Internship eller praktik på Indiskas designavdelning

Designassistent
Läs mer Sep 20
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiskas produkter säljs i 48 butiker i Sverige och Finland, i vår internationella online shop indiska.com samt genom flera olika externa plattformar där Zalando är den största. Indiska erbjuder mode, inredning och accessoarer i modern skandinavisk design med internationella inslag – ett brett sortiment med allt från bekväma baskläder, exklusivt möblemang och färgstarka trendplagg. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer samt att erbjuda våra kunder produkter som är enkla att använda och älska, till ett bra pris.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

 

Indiskas designavdelning har arbetat fokuserat med vår förändringsresa och kommit väldigt långt på vägen. Nu letar vi en driven praktikant som älskar mode och vill vara med och påverka och lära. Antingen studerar du just nu och vill ha en praktikplats på deltid, eller så har du en inplanerad praktikperiod i ditt utbildningsprogram och vill vara hos oss på fulltid – oavsett så vill vi höra ifrån dig!

 

Om rollen

Som en praktikant på Indiskas designavdelning kommer du få insyn och kunskap om hur en designavdelning fungerar i stort samt hur det är att arbeta som designer för ett klädföretag. Hos oss får du möjlighet att följa hela designprocessen från inspirationsstadie till säljklara produkter och se hur utvecklingen går till.

Designavdelningen arbetar tätt tillsammans med inköpare och mönsterkonstruktörer och som praktikant kommer du få möjlighet att arbeta med och ta ansvar för bl.a. följande områden:

- Uppdatera ändringar under designprocessen,

- Jämföra labdipps med pantone färger samt kommunicera detta till leverantör

- Skapa eller ändra nya sketcher i CAD form, förberedelser inför möten mm.

 

Om dig

Student inom mode och textil

Passionerad och driven inom mode

Kunnig i Illustrator, inget måste, men det är att föredra då vi till stor del arbetar med det

 

Låter detta som något för dig? Då vill vi höra från dig!

Ansök nu

Indiska is looking for an Intern for eCommerce

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 16
Indiska is a Swedish lifestyle brand established in 1901. Indiska's products are sold in 48 stores in Sweden and Finland, on the international website Indiska.com and through a number of external platforms of which Zalando is the largest. Indiska offers fashion, interior, and accessories in a modern Scandinavian design with influences from across the world – a wide assortment of everything from comfortable basics, exclusive furniture, and colorful fashion pieces. Indiskas strives for sustainability on all levels, and to offer our customers products that are easy to use and love, at an affordable price.

 

Indiska eCommerce has seen strong growth since the launch of the new platform Episerver in February 2020. We are currently looking for a driven intern who is passionate about eCommerce and driving digital growth.

 

You are either studying and would like to do the internship part-time, or you have a planned internship in your studies and would like to spend full time at Indiska.

 

About the role

As an Intern eCommerce you will be exposed to and learn about:

 


• Manage content and campaigns on site (e.g. update campaigns, visual content and copy according to content plan)
• Structure and build emails to our membership club
• Support on eCommerce related projects
• Day to day activities in a growing ecommerce business

 

About you


• You are self-propelled, analytical and love problem solving
• You have an entrepreneurial mindset
• You have a passion for eCommerce
• Your commercial and analytical mindset is paired with a strong preference for action

 

Your experience


• We believe that you are studying marketing, ecommerce, business administration or engineering
• Structured communicator, fluent in Swedish and English
• Experience from working with Episerver is a plus but not a requirement


For questions on the role please contact Emma.hellstadius@indiska.se.

Ansök nu

Business Controller Inköp till Indiska

Business controller
Läs mer Sep 7
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag cirka 50 butiker i Sverige och Finland samt en shop online. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Tycker du om att vara operativt engagerad men ändå behålla ett strategiskt helhetseende? Då kanske det är dig vi söker!

Vi söker en person med erfarenhet inom ekonomi och inköp, gärna inom mode, textil eller detaljhandel. Vi tror att du idag har en liknande befattning inom ett mellanstort eller stort internationellt företag med ett antal års erfarenhet i rollen. Huvuduppgifter i tjänsten är att arbeta med inköpsbudget, kostnadsuppföljning, statistik samt analyser.

Dina uppgifter kommer även omfatta:


• Driva budget- och prognosprocessen inom inköp för samtliga länder/regioner/butiker.
• Ansvarig för analys och uppföljning av försäljning, inköp och nyckeltal kopplade till inköp.
• Rapportering av försäljning och ekonomiskt resultat till Inköpsorganisationen och ledningsgrupp
• Utifrån ekonomisk analys, proaktivt ta fram konkreta åtgärder för att maximera ekonomiskt resultat.
• Administrera och följa upp kampanjer.
• Sammanställning och analys av nyckeltal som lageromsättningshastighet, försäljning, inköpsmarginaler mm.
• Ad hoc analyser inom inköps-och leverantörsledet.
• Stötta och samarbeta med inköpare och produktutvecklare för bästa utveckling.
• Gärna erfarenhet av e-handel inom mode eller närliggande branscher

Vem är du?


• Du har erfarenhet inom inköp, mode och detaljhandel och vi tror att du idag sitter i motsvarande befattning inom ett mellanstort eller stort internationellt företag med ca 3-5 års erfarenhet av rollen.
• Du har akademisk bakgrund, gärna utbildning inom ekonomi.
• Du har mycket goda Excelkunskaper och känner dig bekväm med att använda verktyget, gärna erferenhet av Power BI.
• Du behärskar engelska i tal och skrift.
• Du har erfarenhet av att driva projekt samt arbeta tvärs flera områden samtidigt.
• Du är prestigelös, samarbetar och kommunicerar lätt med dina kollegor.
• Du är driven med hög ambitionsnivå och arbetar resultatinriktat.
• Du är analytisk och noggrann.

Vid frågor om tjänsten kontakta Christian Paulsson, CFO på christian.paulsson@indiska.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är den 2:e september 2021.

Ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com

Ansök nu

Indiska söker en Supply Chain Planner

Marknadsanalytiker
Läs mer Jul 27
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 45 fysiska butiker i Sverige och Finland samt en internationell e-handel. Det går även att hitta våra produkter på flera marknadsplatser globalt.

 

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa under vilken vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Utvecklingstakten ställer höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

 

I takt med förändrade köpbeteenden, globalisering och ett växande fokus på en hållbar handel ökar behovet av en optimerad, kostnadseffektiv och flexibel logistikkedja. Som Supply Chain Planner spelar du en avgörande roll för att optimera varuförsörjning till Indiskas samtliga försäljningskanaler och på så sätt maximera försäljning. Du arbetar tätt med resten av logistikavdelningen, centrallagret samt avdelningarna för inköp, e-handel, försäljning och marknadsföring. Genom aktivt arbete för vidareutveckling av Supply Chain-processer bidrar du till att säkra framtidens bästa logistik.

 

Om rollen:


• Tjänsten är placerad i Stockholm
• Du ansvarar för optimering av fördelningsnycklar och kontinuerlig analys för att säkerställa korrekta lagernivåer
• Du driver aktivt frågor för att vidareutveckla avseende lagerhållning och varustyrning både internt och externt
• Du bryter ner försäljningsprognoser, inkommande order och historiskt utfall till bemanningsprognoser för effektiv kapacitetsplanering på centrallagret
• Du arbetar tillsammans med andra avdelningar för att proaktivt agera inför kommande kampanjer och förändrade försäljningsmönster
• Du skapar och förbättrar verktyg för att automatisera och effektivisera processer
• Du är en del av logistikavdelningen och rapporterar till Indiskas logistikchef 

 

Vi tror att du har:


• Akademisk utbildning
• Erfarenhet av att jobba med varuförsörjning och lageroptimering
• Intresse för retail-branschen och god förståelse för en modern logistikkedja
• Mycket god kunskap i Excel och erfarenhet av större affärssystem
• Hög grad av samarbetsförmåga och kommunikation
• Flytande tal och skrift i svenska och engelska
• Körkort

 

Vi tror att du är:


• Nyligen utexaminerad eller har upp till 5 års arbetslivserfarenhet
• Resultatorienterad och drivs av att optimera och förbättra
• En ”doer” med stort engagemang och driv
• Villig att hugga i där det krävs (högt som lågt) och ta fullt ansvar för dit
• Analytisk och snabb på att dra slutsatser från stora datamängder 
• Initiativtagande

 

 

Ansök senast 14:e augusti med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Provmodell till Indiska sökes

Designer
Läs mer Aug 30
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn – ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Vi har idag ca 45 butiker i Sverige och Finland, samt e-handel i hela Europa och försäljning via plattformar såsom Zalando. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv.

 

Om jobbet:

 

Som passformsmodell kommer vi att prova av kläderna på dig. Se att de sitter bra på en människa istället för på en provdocka. Du kommer att jobba tillsammans med våra designers, mönsterkonstruktörer och inköpare och teamet kommer att titta på klädernas form och proportioner. Du får berätta hur det känns att bära kläderna, om det sitter åt eller skaver, och ge feedback kring dess passform. Med hjälp av din feedback kan vi säkra att våra nya plagg får bästa passform för alla storlekar!

 

Är det här en utmaning för dig?

 

Vi letar efter dig som är flexibel och trivs med att jobba i team. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska känna dig bekväm under provningen.

Provningarna sker på Indiskas huvudkontor i Värtahamnen i Stockholm och arbetet omfattar ca 3 timmar per tillfälle, 1-2 gånger i veckan. I dagsläget är det måndagar 12:30-15:30 och/eller tisdagar mellan 9:00-12:00. Detta kan komma att ändras. Dina arbetstider kommer att vara förlagda dagtid, med start så snart som möjligt.

 

Vi söker just nu dig med dessa mått:

 

Storlek 38: Längd 167-172cm, Byst: 88cm, Midja 72cm, Stuss 96cm

 

Vänligen notera att alla mått kommer att bli kontrollerade av en mönsterkonstruktör om en intervju skulle bli aktuell.

 

Är du intresserad och vill bidra med din input och samtidigt tjäna extra pengar så skicka din ansökan med mått enligt ovan samt helkroppsfoto iklädd tights och linne till oss! Vänligen observera att ansökningar som saknar mått och bild ej kommer att behandlas.

 

Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor på vår hemsida www.indiska.com ”

Ansök nu

Indiska söker en Inköpsassistent till Fashion: Jersey, Stickat och Väft

Inköpsassistent
Läs mer Aug 20
Indiska är ett svenskt företag som har funnits i 120 år. Indiskas produkter säljs i 48 egna butiker i Sverige och Finland samt via den internationella hemsidan www.indiska.com och genom ett antal plattformar, där Zalando är den största. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn - ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer och efter att kunna erbjuda kunderna produkter som är enkla att använda, enkla att älska och till överkomliga priser.

Indiska söker nu en Inköpsassistent till inköpsavdelningen på huvudkontoret i Stockholm. Vi letar efter dig som är en prestigelös do-er med sinne för färg, form och kvalité. Som inköpsassistent rapporterar du till Indiskas Inköpschef.


Om rollen Som Inköpsassistent är dina ansvarsområden följande:

• Ansvara för att lägga ordrar i rätt tid och i rätt kvantitet i samråd med inköpare

• Ansvarig för orderuppföljning och uppdatering efter orderplacering

• Ansvara för provhantering

• Aktivt jobba för att tidsplanen hålls

• Ansvarig för press- och fotoprover samt deadline för dessa

• Ansvarig för kollektionsrum och garderober

• Ta del av planering och framtagande av sortiment

• Produktbeskrivningar till E-com


Om dig

• Prestigelös do-er, med ett stort driv som får saker gjorda

• Du har ett stort intresse för mode med ett kommersiellt öga

• Du är organiserad och uppskattar struktur

• Du är en team-player och bidrar med positivitet och can-do anda

• Är flexibel och lösningsorienteradTidigare erfarenhet

• Minst två års erfarenhet av inköpsarbete inom mode

• Utbildning inom textil och inköp


Tjänsten är ett heltidsvikariat med möjlighet till förlängning med placering på huvudkontoret i Stockholm.


Ansök genom att skicka CV och personligt brev senast 3:e september. Intervjuer kommer att ske löpande.


Ditt personliga brev ska besvara frågorna:
1) Varför Indiska? 2) Varför söker du rollen? 3) Vad kan du bidra med?

Ansök nu

Business Controller Inköp till Indiska

Business controller
Läs mer Aug 19
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag cirka 50 butiker i Sverige och Finland samt en shop online. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Tycker du om att vara operativt engagerad men ändå behålla ett strategiskt helhetseende? Då kanske det är dig vi söker!

Vi söker en person med erfarenhet inom ekonomi och inköp, gärna inom mode, textil eller detaljhandel. Vi tror att du idag har en liknande befattning inom ett mellanstort eller stort internationellt företag med ett antal års erfarenhet i rollen. Huvuduppgifter i tjänsten är att arbeta med inköpsbudget, kostnadsuppföljning, statistik samt analyser.

Dina uppgifter kommer även omfatta:


• Driva budget- och prognosprocessen inom inköp för samtliga länder/regioner/butiker.
• Ansvarig för analys och uppföljning av försäljning, inköp och nyckeltal kopplade till inköp.
• Rapportering av försäljning och ekonomiskt resultat till Inköpsorganisationen och ledningsgrupp
• Utifrån ekonomisk analys, proaktivt ta fram konkreta åtgärder för att maximera ekonomiskt resultat.
• Administrera och följa upp kampanjer.
• Sammanställning och analys av nyckeltal som lageromsättningshastighet, försäljning, inköpsmarginaler mm.
• Ad hoc analyser inom inköps-och leverantörsledet.
• Stötta och samarbeta med inköpare och produktutvecklare för bästa utveckling.
• Gärna erfarenhet av e-handel inom mode eller närliggande branscher

Vem är du?


• Du har erfarenhet inom inköp, mode och detaljhandel och vi tror att du idag sitter i motsvarande befattning inom ett mellanstort eller stort internationellt företag med ca 3-5 års erfarenhet av rollen.
• Du har akademisk bakgrund, gärna utbildning inom ekonomi.
• Du har mycket goda Excelkunskaper och känner dig bekväm med att använda verktyget, gärna erferenhet av Power BI.
• Du behärskar engelska i tal och skrift.
• Du har erfarenhet av att driva projekt samt arbeta tvärs flera områden samtidigt.
• Du är prestigelös, samarbetar och kommunicerar lätt med dina kollegor.
• Du är driven med hög ambitionsnivå och arbetar resultatinriktat.
• Du är analytisk och noggrann.

Vid frågor om tjänsten kontakta Christian Paulsson, CFO på christian.paulsson@indiska.se

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är den 2:e september 2021.

Ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com

Ansök nu

Säljare vikariat 5h i veckan till Indiska Stockholm- Fridhemsplan!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Aug 10
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn – ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Vi har idag ca 45 butiker i Sverige och Finland, samt e-handel i hela Europa och försäljning via plattformar såsom Zalando. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv.


Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan! 

Indiska söker nu säljare som älskar mötet med kunden och vill jobba i vår butik i Stockholm - Fridhemsplan!


I vårt arbete är ingen dag den andra lik, vi möter dagligen en mängd olika kunder och stöter hela tiden på nya utmaningar. Här är tempot högt, det blir sällan långtråkigt och vi gillar verkligen det vi gör; att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien som tilltalar många. För att bidra till och stärka denna helhetsupplevelse söker vi nu säljare.

Ansvar och arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos oss får du en bred roll där mötet med kunden alltid står i fokus, där du bland annat jobbar med att;


• Bidra till en fantastisk shoppingupplevelse för våra kunder, med ett tydligt säljfokus
• Tillsammans med dina kollegor ansvara för att butiken är välfylld och kommersiell
• Packa upp varor, bygga säljande varulägg och varuplacering
• Arbete i kassa
• Att alltid bemöta våra kunder på ett vänligt, kunnigt och hjälpsamt sätt

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en inspirerande butiksmiljö där både samarbete, värme och högt tempo genomsyrar vår vardag!

Vem är du?


• Kommunicerar på ett öppet och ärligt sätt där du når ut till olika målgrupper
• Har en stor passion för mode och inreredning
• Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Driven och resultatorienterad
• Utstrålar glädje, värme och engagemang i mötet med kunden och kollegor
• Trivs med att jobba i högt tempo
• Är ansvarstagande och ser vad som behöver göras, och agerar på det!

Tjänsten är ett vikariat på 5h i veckan med start omgående och pågår i ett år.

Varmt välkommen med din ansökan!


Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Säljare 5h i veckan sökes till vår butik i Liljeholmen!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Aug 10
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn – ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Vi har idag ca 45 butiker i Sverige och Finland, samt e-handel i hela Europa och försäljning via plattformar såsom Zalando. 


Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan! 

Indiska söker nu säljare som älskar mötet med kunden och vill jobba i vår butik i Liljeholmen!


I vårt arbete är ingen dag den andra lik, vi möter dagligen en mängd olika kunder och stöter hela tiden på nya utmaningar. Här är tempot högt, det blir sällan långtråkigt och vi gillar verkligen det vi gör; att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien som tilltalar många. För att bidra till och stärka denna helhetsupplevelse söker vi nu säljare.

Ansvar och arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos oss får du en bred roll där mötet med kunden alltid står i fokus, där du bland annat jobbar med att;


• Bidra till en fantastisk shoppingupplevelse för våra kunder, med ett tydligt säljfokus
• Tillsammans med dina kollegor ansvara för att butiken är välfylld och kommersiell
• Packa upp varor, bygga säljande varulägg och varuplacering
• Arbete i kassa
• Att alltid bemöta våra kunder på ett vänligt, kunnigt och hjälpsamt sätt

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en inspirerande butiksmiljö där både samarbete, värme och högt tempo genomsyrar vår vardag!

Vem är du?


• Kommunicerar på ett öppet och ärligt sätt där du når ut till olika målgrupper
• Har en stor passion för mode och inreredning
• Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Driven och resultatorienterad
• Utstrålar glädje, värme och engagemang i mötet med kunden och kollegor
• Trivs med att jobba i högt tempo
• Är ansvarstagande och ser vad som behöver göras, och agerar på det!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 5h i veckan (varannan helg) med start omgående! 

Varmt välkommen med din ansökan!


Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Säljare extra personal vid behov sökes till Indiska i Stockholm!

Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Läs mer Aug 10
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn – ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Vi har idag ca 45 butiker i Sverige och Finland, samt e-handel i hela Europa och försäljning via plattformar såsom Zalando. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan! 

Indiska söker nu säljare som älskar mötet med kunden och vill jobba i vår butik i Stockholm!


I vårt arbete är ingen dag den andra lik, vi möter dagligen en mängd olika kunder och stöter hela tiden på nya utmaningar. Här är tempot högt, det blir sällan långtråkigt och vi gillar verkligen det vi gör; att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien som tilltalar många. För att bidra till och stärka denna helhetsupplevelse söker vi nu säljare.

Ansvar och arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos oss får du en bred roll där mötet med kunden alltid står i fokus, där du bland annat jobbar med att;


• Bidra till en fantastisk shoppingupplevelse för våra kunder, med ett tydligt säljfokus
• Tillsammans med dina kollegor ansvara för att butiken är välfylld och kommersiell
• Packa upp varor, bygga säljande varulägg och varuplacering
• Arbete i kassa
• Att alltid bemöta våra kunder på ett vänligt, kunnigt och hjälpsamt sätt

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en inspirerande butiksmiljö där både samarbete, värme och högt tempo genomsyrar vår vardag!

Vem är du?


• Kommunicerar på ett öppet och ärligt sätt där du når ut till olika målgrupper
• Har en stor passion för mode och inreredning
• Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Driven och resultatorienterad
• Utstrålar glädje, värme och engagemang i mötet med kunden och kollegor
• Trivs med att jobba i högt tempo
• Är ansvarstagande och ser vad som behöver göras, och agerar på det!

Vi behöver extra personal vid behov med start omgående! 

Varmt välkommen med din ansökan!


Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Indiska is looking for a Growth Manager

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Aug 9
Indiska is a Swedish lifestyle brand established in 1901. Indiskas’ s products are sold in 48 stores in Sweden and Finland, on the international website Indiska.com and through a number of external platforms of which Zalando is the largest. Indiska offers fashion, interior, and accessories in a modern Scandinavian design with influences from across the world – a wide assortment of everything from comfortable basics, exclusive furniture, and colorful fashion pieces. Indiskas strives for sustainability on all levels, and to offer our customers products that are easy to use and love, at an affordable price.

 

Indiska eCommerce has seen strong growth since the launch of the new platform Episerver in February 2020. We are now looking for a driven Growth Manager who will be responsible for driving traffic to Indiska.com. As a Growth Manager you will be working closely with our consultants within SEM and paid Some, but you will be focusing mainly on our customer loyalty club and driving sales through CRM. You will report directly to the Head of Marketing and eCommerce. 

 

Indiska is on an intensive expansion and growth journey. As a member of the team, this requires flexibility, entrepreneurial drive, and great problem-solving skills. 

 

About the role

As a Growth Manager your main tasks are to:

 


• Responsible for driving traffic to Indiska.com, both on current markets and new markets outside of Scandinavia
• Continuously analyse current situation to understand performance in each channel and identify business opportunities and customer needs – experiment and test new strategies
• Set strategy for Indiska’s members (one of Sweden’s largest loyalty clubs) and perform rapid A/B testing to convert customers into loyal members, monitoring and maximizing customer lifetime value
• Set strategy for email and sms send-outs, and build automations to reach customers within the different stages of the customer journey / lifecycle
• Product owner of Indiska’s CRM system Voyado
• Working closely to our SEM/paid Some consultants to ensure optimization across channels
• Working closely with marketing team to optimize content and campaigns

 

About you


• You have a commercial mindset and finds way to drive sales both long and short term
• You are data driven and have a customer-centric approach. You love to A/B- and/or multivariate test your way forward to constantly improve
• You are self-propelled and result oriented
• You will use your creativity to make sure Indiska sees an exponential and sustainable growth
• You stay up to speed with latest developments within the field, investigating new technologies that can take us to the next level

 

Your experience


• At least 3 years’ experience of working with CRM or growth hacking
• Minimum B.Sc. degree in relevant area such as ecommerce, marketing, business administration or engineering
• Experience from marketing automation, A/B testing and other analytical tools to ensure customer understanding and campaign results
• Experience from Voyado specifically is a plus
• Extensive experience from working with Google Analytics, BI and Excel.
• Structured communicator and presenter with focus on actionable insights
• Fluent in Swedish and English.

 

This is a full time position. Please send your CV and personal letter no later than 23rd of August.

Ansök nu

Indiska is looking for a Product Coordinator and SEO copywriter

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Aug 9
Indiska is a Swedish lifestyle brand established in 1901. Indiskas’ s products are sold in 48 stores in Sweden and Finland, on the international website Indiska.com and through a number of external platforms of which Zalando is the largest. Indiska offers fashion, interior, and accessories in a modern Scandinavian design with influences from across the world – a wide assortment of everything from comfortable basics, exclusive furniture, and colorful fashion pieces. Indiskas strives for sustainability on all levels, and to offer our customers products that are easy to use and love, at an affordable price.

 

Indiska eCommerce has seen strong growth since the launch of the new platform Episerver in February 2020. We are currently looking for a Product Coordinator to take overall responsibility of how products are presented to our customers on site to increase conversion rates. We also see that you are experienced in SEO copywriting to optimize category and product descriptions to drive organic traffic.  

 

Indiska is on an intensive growth journey to new countries – as a member of the team, this requires flexibility, drive and great problem-solving skills.

 

 

About the role

As a Product Coordinator and SEO copywriter your main tasks are to:

 


• Responsible for how products are presented on site with the goal to increase conversion rates.
• Write product and category descriptions to generate sales and SEO traffic.
• Product owner of PIM and responsible for product catalogue. Enriching products with relevant and correct information and overseeing development of the PIM-system (InRiver).
• Write SEO content for other site pages and meta descriptions.
• Responsible for Indiskas press-pages, ensuring that product information and images are available for press on-time and in an inspiring manner.
• Working closely with marketing team to optimize product images.
• Improve customer journey through participation in eCommerce related projects and development.

 

About you


• You are self-propelled and analytical, always turning to data for answers
• Customer centric and focused on customer experience
• You are very organized and have strong administrative skills
• You stay up to speed on the latest development within SEO
• Interest in home interior and fashion, and the products you will be working with

 

Your experience


• University degree within eCommerce, marketing, or communication
• Digital expertise, experience from working within eCommerce, SEO and/or as a product coordinator
• Fluent in Swedish and English is a must. Other language capabilities are a plus but not a requirement.

 

This is a full time position. Please send your CV and personal letter no later than 23rd of August.

Ansök nu

Indiska söker en Projektledare för fotograferingar

Marknadsassistent
Läs mer Aug 9
Indiska är ett svenskt företag som har funnits i 120 år. Indiskas produkter säljs i 48 egna butiker i Sverige och Finland samt via den internationella hemsidan www.indiska.com och genom ett antal plattformar, där Zalando är den största. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn - ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer och efter att kunna erbjuda kunderna produkter som är enkla att använda, enkla att älska och till överkomliga priser.

 

Indiska söker nu en projektledare för fotograferingar till marknadsteamet på huvudkontoret i Stockholm. Vi letar efter dig som är en prestigelös do-er med sinne för design och styling som vill vara med och ta Indiskas visuella uttryck till nästa nivå. Som projektledare för fotograferingar rapporterar du till Indiskas Marknadschef.

 

 

Om rollen

Som projektledare för fotograferingar är dina ansvarsområden att:

 


• Projektleda fotograferingar utifrån koncept framtagna av vår AD. Boka lokal, modeller, organisera prover och sköta det praktiska runt fotograferingarna.
• Leda och styla Indiskas ehandels-fotograferingar (produktbilder till hemsidan för mode och heminredning). Förbereda inför fotograferingar, boka modell och make-up artist, förbereda produktprover, samt styling av looks inför fotograferingar.
• Överse och organisera alla produktprover för mode och heminredning.
• Som en del av marknadsteamet får man ofta hjälpa och stötta andra områden utanför sin roll. Vi ser att du uppskattar den variationen i arbetet och att du gärna stöttar på andra områden.

 

Om dig


• Prestigelös do-er som får saker gjorda
• Du har ett intresse för mode och inredning med ett öga för styling
• Du är organiserad och uppskattar struktur
• Du är en team-player och bidrar med positivitet och can-do anda
• Är flexibel och lösningsorienterad
• Kunskaper inom grafisk design, photoshoop och in-design är ett plus
• Erfarenhet från fotograferingar / styling / visual är ett plus

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering på huvudkontoret i Stockholm.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev senast 23 augusti, intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök nu

Indiska is looking for a Digital Sales Manager

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Aug 9
Indiska is a Swedish lifestyle brand established in 1901. Indiskas’ s products are sold in 48 stores in Sweden and Finland, on the international website Indiska.com and through a number of external platforms of which Zalando is the largest. Indiska offers fashion, interior, and accessories in a modern Scandinavian design with influences from across the world – a wide assortment of everything from comfortable basics, exclusive furniture, and colorful fashion pieces. Indiskas strives for sustainability on all levels, and to offer our customers products that are easy to use and love, at an affordable price.

 

Indiska eCommerce has seen strong growth since the launch of the new platform Episerver in February 2020. We are now looking for a driven Digital Sales Manager who is passionate about eCommerce and driving digital growth. As a Digital Sales Manager you will oversee strategy, daily sales and site roadmap to drive growth at a very fast pace. You will take overall responsibility of the site, daily operations, content and development thereof, and report directly to the Head of Marketing and eCommerce. 

 

Indiska is on an intensive expansion and growth journey. As a member of the team, this requires flexibility, entrepreneurial drive, and great problem-solving skills.  

 

 

About the role

As a Digital Sales Manager your main tasks are:

 


• Responsible for overall site strategy to reach business objectives
• Responsible for daily operations and optimizations to reach short term sales targets. Continuously analysing current situation according to set KPIs to understand performance and take action
• Conversion rate optimization, including prioritize and conduct rapid A/B testing
• Drive eCommerce related projects and coordinate with other eCommerce related functions such as IT and supply chain
• Lead the expansion of Indiska’s own eCommerce to countries outside of the Nordics
• Oversee site development and prioritize sprints, working closely to in-house developers and consultants
• Working closely with marketing team to optimize content and campaigns

 

About you


• You have a commercial mindset and finds way to drive sales both long and short term
• You are self-propelled, analytical and love problem solving
• You have an entrepreneurial mindset and finds new ways of doing things
• Your background is from a combination of eCommerce, marketing, business, and data-driven decision making
• You stay up to speed with latest developments within the field, investigating new technologies that can take us to the next level
• Your commercial and analytical mindset is paired with a strong preference for action

 

Your experience


• Clear digital expertise, at least 3 years’ experience of growing and developing e-commerce
• Minimum B.Sc. degree in relevant area such as ecommerce, marketing, business administration or engineering
• You have extensive experience from working in Google Analytics
• Structured communicator and presenter with focus on actionable insights
• Experience leading, coaching and inspiring team membersThis is a full time position. Please send your CV and pesonal letter no later than 23rd of August.

Ansök nu

Indiska söker en driven redovisningschef

Redovisningsekonom
Läs mer Jun 4
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn – ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Vi har idag ca 45 butiker i Sverige och Finland, samt e-handel i hela Europa och försäljning via plattformar såsom Zalando. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv.

 

Vi söker efter dig som har 5-10 års erfarenhet från att arbeta på ett internationellt bolag med fördel inom detaljhandel och e-handel. Du är en god lagspelare som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och arbeta operativt tillsammans med din grupp. Du har ett proaktivt synsätt där du arbetar för att hitta lösningar. Då du kommer att arbeta på ett internationellt bolag krävs att du pratar och skriver engelska och svenska obehindrat.

 

Ansvar och arbetsuppgifter


• Ansvar för den löpande redovisningen inom Indiskakoncernen
• Ansvar för koncernens års-, kvartals- och månadsrapportering
• Ansvara för skattedeklarationer momsredovisning och annan liknande rapportering
• Stödja CFO, verksamhet och controllers
• Medverka vid extern och intern revision
• Proaktivt identifiera, driva och utveckla samt implementera förändringsprojekt
• Vidareutveckla och effektivisera arbetet inom redovisningsteamet 

Vem är du?


• Hög social kompetens med förmåga att skapa förtroende med olika typer av människor
• Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Duktig förhandlare som ser möjligheter
• Förtroendeingivande, självgående, envis och strukturerad
• Drivs av att automatisera och effektiviser

Låter det här som en utmaning för dig?

Ditt personliga brev ska besvara frågorna:

1) Varför Indiska?

2) Varför söker du rollen?

3) Vad kan du bidra med?

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering på huvudkontoret i Stockholm.

 

Ansök genom att skicka CV och personligt brev senast 30 juni, intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök nu

Indiska is looking for a CRM Manager

Relationsmarknadsförare
Läs mer Jun 14
Indiska is a Swedish lifestyle brand established in 1901 offering interior and fashion in a unique mix of Scandinavian design and influences from across the globe. Indiska has 45 stores in Sweden, a European eCommerce and presence on Tmall, Zalando and AboutYou.

 

Indiska is on an intensive change journey to take the customer offering and brand to the next level. As a member of the team, this requires flexibility, entrepreneurial drive, and great problem-solving skills.

 

Indiska has one of Sweden’s largest loyalty clubs and is currently looking for an experienced CRM Manager to take overall responsibility of improving the membership offering and increase loyalty. This is a full-time employment and as the CRM Manager you will report to the Head of Marketing-and eCommerce Emma Hellstadius.

 

About the role

As the CRM Manager at Indiska your main tasks are to:

 


• Lead and plan all CRM related initiatives and strategy.
• Plan CRM sprints, managing the roadmap for rapid A/B testing.
• Analyse and act on customer insights to identify business opportunities and customer needs - experiment and test new strategies.
• Plan, create and roll out communication related to the CRM strategy (both automated and personalized communication).
• Monitor and maximize customer lifetime value.
• Customer journey mapping in order to identify opportunities across touchpoints.
• Lead and plan email and sms send-outs.
• Product owner of the CRM-system Voyado.
• Stay at the forefront of industry trends within CRM and loyalty programs.

 

About you


• You are self-propelled and has a love for problem-solving.
• You are data driven and have a customer-centric approach.
• You are an analytical thinker who thrives on using a test-and-learn method.
• You have an entrepreneurial mindset, want to change Indiska’s traditional ways of doing things and have the drive to do it.
• You are result-oriented with strong attention to detail.
• Your commercial and analytical mindset is paired with a strong preference for action.
• You are a structured communicator and presenter with focus on actionable insights, capable of inspiring strong collaboration with team members.

 

Your experience


• A minimum of 4 years experience from working with CRM.
• Experience from marketing automation, A/B testing and other analytical tools to ensure customer understanding and campaign results.
• Experience from Voyado specifically is a plus.
• Extensive experience from working with Google Analytics, BI and Excel.
• Are fluent in Swedish and English.

 

 Do these challenges , qualifications, and opportunities apply to you?

Please, send us your CV and personal letter . The last date for applications is 28th of June 2021.

Ansök nu

Indiska söker praktikant inom till Marknadsavdelningen

Marknadskoordinator
Läs mer Maj 31
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn – ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Vi har idag ca 45 butiker i Sverige och Finland, samt e-handel i hela Europa och försäljning via plattformar såsom Zalando. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv.

Brinner du för PR, content, sociala medier och vill vara med och forma Indiskas kommunikation? Då har vi höstens roligaste praktikplats! 

 

Ansvar och arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att stötta PR- och contentansvarig med: 

 


• Planering och skapande av innehåll till sociala medier (detta inkluderar enklare bildhantering i Photoshop, videoredigering samt skrift på både svenska och engelska)
• Pressrelaterat arbete (pressutskick, tipsmail, pressmeddelanden, PR-event) 
• Skriva artiklar till Indiska’s The Journal (https://www.indiska.com/se/journal) 
• Stötta vid kampanjfotograferingar 

 

Vem är du?

Vi söker dig som studerar relevant utbildning inom media/kommunikation/PR där praktik ingår som en del i utbildningen. Vi ser även gärna att du är intresserad av mode, livsstil och det digitala medielandskapet.

 

Låter det här som en utmaning för dig?

Ditt personliga brev ska besvara frågorna:

1) Varför Indiska?

2) Varför söker du rollen?

3) Vad kan du bidra med?

 

Praktikperioden bör sträcka sig under hösten 2021, gärna med start i augusti/september.

 

Ansök genom att skicka CV och personligt brev senast 12 juni, intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök nu

Indiska is looking for a Summer Intern eCommerce

Marknadsförare
Läs mer Maj 28
Indiska is a Swedish lifestyle brand established in 1901 offering interior and fashion in a unique mix of Scandinavian design and influences from across the globe. Indiska has 45 stores in Sweden, a European eCommerce and presence on Tmall, Zalando and AboutYou.

 

Indiska is on an intensive change journey to take the customer offering and brand to the next level. As a member of the team, this requires flexibility, entrepreneurial drive, and great problem-solving skills.

 

Indiska eCommerce has seen strong growth since the launch of the new platform in February 2020. We are now looking for a driven intern who is passionate about eCommerce and driving digital growth.

 

The role is a paid internship with start immediately in June 2021 and it continues through August / September 2021.

You will report to Head of Marketing-and eCommerce and work closely to both the eCommerce and Marketing team.

 

 

About the role

As Summer Intern eCommerce your tasks will be to:

 


• Manage content and campaigns on site (e.g. update campaigns, visual content and copy according to content plan)
• Structure and build emails to our membership club.
• Support on eCommerce related projects

 

About you


• You are self-propelled, analytical and love problem solving
• You have an entrepreneurial mindset
• You have a passion for eCommerce
• Your commercial and analytical mindset is paired with a strong preference for action

 

Your experience


• We believe that you are studying marketing, ecommerce, business administration or engineering
• Structured communicator, fluent in Swedish and English
• Experience from working with Episerver is a plus but not a requirement

Does this opportunity apply to you?

Please, send us your CV and personal letter. The last day för applications is 2021-06-11.

Ansök nu

Indiska is looking for a Head of Store Operations

Account manager
Läs mer Maj 24
Indiska is a Swedish lifestyle brand established in 1901 offering interior and fashion in a unique mix of Scandinavian design and influences from across the globe. Indiska has 45 stores in Sweden, a European eCommerce and presence on Tmall, Zalando and AboutYou.

 

Indiska is on an intensive change journey to take the customer offering and brand to the next level. As a member of the team, this requires flexibility, entrepreneurial drive, and great problem-solving skills. If you are excited about the next generation retail stores and driving growth in a high pace – we are the right fit for you.

 

As the Head of Store Operations, you will report to the CEO Karin Lindahl and work closely the regional-and store managers

 

About the role

As the Head of Store Operations at Indiska your main tasks are to:

 


• Lead strategy and business planning for retail network
• Identify and engage in new business opportunities
• Develop store concept in line with Indiska’s brand positioning
• Lead local marketing initiatives as well as coordinating marketing activities across retail network
• Steer and support rent negotiations
• KPI-tracking and performance management
• Responsible for customer service

 

About you


• You are self-propelled, analytical and love problem solving
• You have an entrepreneurial mindset, want to change Indiska’s traditional ways of doing things and have the drive to do it
• You have experience from project management and leading teams
• Your commercial and analytical mindset is paired with a strong preference for action

 

Your experience


• A Master / Bachelor degree in Business / Engineering / Finance
• A minimum of 2-3 years experience from top-tier strategy / management consulting firms or strategy/business development
• Structured communicator and presenter with focus on actionable insights
• Experience leading, coaching and inspiring team members

 Do this challenges , qualifications, and opportunities apply to you?

Please, send us your CV and cover letter. Last day for applications is 8th of June 2021.

Ansök nu

Indiska is looking for a CRM Manager

Relationsmarknadsförare
Läs mer Maj 24
Indiska is a Swedish lifestyle brand established in 1901 offering interior and fashion in a unique mix of Scandinavian design and influences from across the globe. Indiska has 45 stores in Sweden, a European eCommerce and presence on Tmall, Zalando and AboutYou.

 

Indiska is on an intensive change journey to take the customer offering and brand to the next level. As a member of the team, this requires flexibility, entrepreneurial drive, and great problem-solving skills.

 

Indiska has one of Sweden’s largest loyalty clubs and is currently looking for an experienced CRM Manager to take overall responsibility of improving the membership offering and increase loyalty.

 

As the CRM Manager you will report to the Head of Marketing-and eCommerce Emma Hellstadius.

 

About the role

As the CRM Manager at Indiska your main tasks are to:

 


• Lead and plan all CRM related initiatives and strategy.
• Plan CRM sprints, managing the roadmap for rapid A/B testing.
• Analyse and act on customer insights to identify business opportunities and customer needs - experiment and test new strategies.
• Plan, create and roll out communication related to the CRM strategy (both automated and personalized communication).
• Monitor and maximize customer lifetime value.
• Customer journey mapping in order to identify opportunities across touchpoints.
• Lead and plan email and sms send-outs.
• Product owner of the CRM-system Voyado.
• Stay at the forefront of industry trends within CRM and loyalty programs.

 

About you


• You are self-propelled and has a love for problem-solving.
• You are data driven and have a customer-centric approach.
• You are an analytical thinker who thrives on using a test-and-learn method.
• You have an entrepreneurial mindset, want to change Indiska’s traditional ways of doing things and have the drive to do it.
• You are result-oriented with strong attention to detail.
• Your commercial and analytical mindset is paired with a strong preference for action.
• You are a structured communicator and presenter with focus on actionable insights, capable of inspiring strong collaboration with team members.

 

Your experience


• A minimum of 4 years experience from working with CRM.
• Experience from marketing automation, A/B testing and other analytical tools to ensure customer understanding and campaign results.
• Experience from Voyado specifically is a plus.
• Extensive experience from working with Google Analytics, BI and Excel.
• Are fluent in Swedish and English.

 

 Do these challenges , qualifications, and opportunities apply to you?

Please, send us your CV and personal letter. Last date for applications is 8th of June 2021.

Ansök nu

Indiska söker en engagerad Customer Service Agent vikariat

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 19
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av skandinavisk enkelhet och influenser från hela världen. Vi har idag ca 50 butiker i Sverige, en växande e-handel, samt försäljning via plattformarna Zalando och AboutYou. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Just nu söker vi en engagerad Customer Service Agent till Indiskas huvudkontor i Stockholm. Som Customer Service Agent har du en mycket viktig roll då du kommunicerar med både online- och butikskunder från olika delar av världen. Nöjda kunder är Indiskas främsta mål och i din roll får du möjlighet att överträffa kundernas förväntningar samt skapa glädjefyllda kundmöten varje dag. 

Arbetsuppgifter


• Ge utomordentlig service till våra kunder via telefon, mejl, sociala medier och chatt
• Bygga långsiktiga relationer med kunder från hela världen
• Hantera produkt-, order- och reklamationsfrågor
• Jobba med rådgivning kring Indiskas produkter
• Hålla koll på Indiskas aktuella sortiment, kampanjer och nyheter
• Koordinerar externa och interna frågor mellan företagets avdelningar
• Effektivt växla mellan en rad olika digitala verktyg så som kundhanteringssystem
• Arbeta effektivt med försäljning mot kund

Vi söker dig som har


• Utbildning riktad mot service
• Erfarenhet från detaljhandel/ servicebranschen. Mode och inredning meriterande
• Mycket god IT-och systemförståelse
• Grundläggande kunskaper i Microsoft Office (Excel, Word, Power Point etc.)
• Erfarenhet av Zendesk är meriterande
• Flytande tal och skrift i såväl svenska som engelska
• Tal och skrift inom andra språk är meriterande

Vem är du


• Du brinner för service och har alltid kunden i fokus
• Du är positiv och lösningsorienterad
• Du tycker om att arbeta i ett högt tempo där frågeställningarna kan vara av skiftande karaktär
• Du drivs av att underlätta för människor, hantera utmaningar och överträffa kundens förväntningar
• Du har hög social kompetens med förmåga att bygga förtroende med olika typer av människor
• Du är handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Du är noggrann, strukturerad och flexibel
• Du förstår vikten av att samarbeta, då arbetet har många kontaktytor både internt och externt
• Du gillar utveckling och tar initiativ för att hitta förbättringar

 

 

Låter det här som en utmaning för dig?

Ditt personliga brev ska besvara frågorna:

1) Varför Indiska?

2) Varför söker du rollen?

3) Vad kan du bidra med?

 

 

Tjänsten är ett vikariat med start 16 augusti 2020 till 31 maj 2022.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev senast 2 juni, intervjuer kommer att ske löpande.

Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Indiska söker en redovisningsansvarig

Redovisningsekonom
Läs mer Maj 17
Indiska söker en driven Redovisningschef

 

Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn – ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Vi har idag ca 45 butiker i Sverige och Finland, samt e-handel i hela Europa och försäljning via plattformar såsom Zalando. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv.

 

Vi söker efter dig som har 5-10 års erfarenhet från att arbeta på ett internationellt bolag med fördel inom detaljhandel och e-handel. Du är en god lagspelare som inte är rädd för att kavla upp ärmarna och arbeta operativt tillsammans med din grupp. Du har ett proaktivt synsätt där du arbetar för att hitta lösningar. Då du kommer att arbeta på ett internationellt bolag krävs att du pratar och skriver engelska och svenska obehindrat.

 

Ansvar och arbetsuppgifter


• Ansvar för den löpande redovisningen inom Indiskakoncernen
• Ansvar för koncernens års-, kvartals- och månadsrapportering
• Ansvara för skattedeklarationer momsredovisning och annan liknande rapportering
• Stödja CFO, verksamhet och controllers
• Medverka vid extern och intern revision
• Proaktivt identifiera, driva och utveckla samt implementera förändringsprojekt
• Vidareutveckla och effektivisera arbetet inom redovisningsteamet 

Vem är du?


• Hög social kompetens med förmåga att skapa förtroende med olika typer av människor
• Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Duktig förhandlare som ser möjligheter
• Förtroendeingivande, självgående, envis och strukturerad
• Drivs av att automatisera och effektiviser

Låter det här som en utmaning för dig?

Ditt personliga brev ska besvara frågorna:

1) Varför Indiska?

2) Varför söker du rollen?

3) Vad kan du bidra med?

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering på huvudkontoret i Stockholm.

 

Ansök genom att skicka CV och personligt brev senast 28 maj, intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök nu

ndiska söker en Etableringsansvarig med placering på valfri ort i Sverige

Fastighetsekonom
Läs mer Maj 11
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiska erbjuder heminredning, kläder och accessoarer i modern nordisk design med influenser från världens alla hörn – ett brett sortiment med allt från bekväma basplagg, exklusiva möbler och det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen. Vi har idag ca 45 butiker i Sverige och Finland, samt e-handel i hela Europa och försäljning via plattformar såsom Zalando. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv.

Indiska har som många andra detaljhandelsföretag varit väldigt påverkade av Covid-19. En viktig del i att klara av denna utmanande tid har varit den löpande dialogen med våra fastighetsägare. I rollen som Etableringsansvarig kommer du att ansvara för all dialog med våra fastighetsägare och hyresvärdar som har visat stort stöd och tålamod under Covid-19. Vi har ett antal ometableringar och ytminskningar på gång och på längre sikt kan säkerligen även nyetableringar bli aktuellt. Rollen kan vara stationerad på valfri ort med visst resande och rapporterar till Indiskas CFO.

Ansvar och arbetsuppgifter


• Ansvara för all löpande dialog med hyresvärdar och fastighetsägare
• Ansvara för hyresförhandlingar
• Driva ometableringar, ytminskningar och nyetaberingar
• Presentera kompletta beslutsunderlag till CFO/VD
• Bistå i arbetet med renoveringar eller ombyggnader av butiker

Vi söker dig som är:


• Högskolexamen eller universitetsexamen
• Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med rikstäckande etablering inom t.ex. detaljhandel, hotell, service och/eller restaurangbranschen
• Goda kunskaper i förhandling, detaljplansarbete, byggnadsjuridik och hyresjuridik

 Vi söker dig som har:


• Hög social kompetens med förmåga att skapa förtroende med olika typer av människor
• Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Duktig förhandlare som ser möjligheter
• Nätverkare och tycker om att interagera med fastighetsägare, myndigheter och övriga beslutsfattare
• Förtroendeingivande, självgående, envis och strukturerad

Låter det här som en utmaning för dig?

Ditt personliga brev ska besvara frågorna:

1) Varför Indiska?

2) Varför söker du rollen?

3) Vad kan du bidra med?

  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, med placering på valfri ort i Sverige

Ansök genom att skicka CV och personligt brev senast 28 maj, intervjuer kommer att ske löpande.

 


Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Inköpsassistent visstidsanställning till Indiska

Inköpsassistent
Läs mer Apr 23
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av skandinavisk enkelhet och influenser från hela världen. Vi har idag ca 50 butiker i Sverige och Norge, en växande e-handel, samt försäljning via plattformarna Zalando och AboutYou. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Indiska söker nu en inköpsassistent till affärsutvecklingsteamet på huvudkontoret i Stocksolm!

Indiska söker en inköpsassisten till affärsutvecklingsteamet på huvudkontoret i Stockholm. I rollen som inköpsassistent kommer du jobba tillsammans med affärsutvecklarna / inköpare främst mot plattformarna Zalando och AboutYou. Du rapporterar till Indiskas marknads-och e-handelschef men kommer ha omfattande kontakt med kollegor från hela bolaget.


 

Ansvar och arbetsuppgifter


• Jobbar hand i hand med ansvariga affärsutvecklare för Zalando och AboutYou
• Artikeladministration såsom uppladdning av produkter på Zalando och AboutYou
• Stötta affärsutvecklare / inköpare med produktöversikter, produktinformation och andra administrativa uppgifter
• Delta i försäljningsmöten med plattformar
• Stötta affärsutvecklare i det löpande arbetet

Kvalifikationer – vi söker dig som:


• Talar och skriver engelska utan svårigheter
• Vi ser gärna att du är utbildad till / studerar textilekonom eller internationell inköpare inom textil och mode
• Har vana att jobba med datorer och Excel

 Vem är du?


• Kreativ, prestigelös och handlingskraftig
• Lagspelare
• Driven, strukturerad och resultatorienterad
• Du kan hålla högt tempo, är snabb och kan enkelt sätta dig in i nya uppgifter och system

Tjänsten är en visstidsanställning med start omgående som sträcker sig till och med 31 augusti 2021. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Passformsmodell, storlek 38 sökes till Indiska

Modell
Läs mer Mar 29
Om företaget

Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. 

Här är tempot högt, det blir sällan långtråkigt och vi gillar verkligen det vi gör; att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien som tilltalar många. För att bli ännu bättre på att utveckla vårt sortiment söker vi nu passformsmodeller, som kan hjälpa oss att prova ut kläder till kommande kollektioner!

 

Om jobbet:

 

Som passformsmodell kommer vi att prova av kläderna på dig. Se att de sitter bra på en människa istället för på en provdocka. Du kommer att jobba tillsammans med våra designers, mönsterkonstruktörer och inköpare och teamet kommer att titta på klädernas form och proportioner. Du får berätta hur det känns att bära kläderna, om det sitter åt eller skaver, och ge feedback kring dess passform. Med hjälp av din feedback kan vi säkra att våra nya plagg får bästa passform för alla storlekar!

 

Är det här en utmaning för dig?

 

Vi letar efter dig som är flexibel och trivs med att jobba i team. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska känna dig bekväm under provningen.

Provningarna sker på Indiskas huvudkontor i Värtahamnen i Stockholm och arbetet omfattar ca 3 timmar per tillfälle, 1 gång i veckan. I dagsläget är det måndagar 12:30-15:30 och/eller tisdagar mellan 9:00-12:00. Detta kan komma att ändras. Dina arbetstider kommer att vara förlagda dagtid, med start från mitten av maj, jobb över sommaren enligt överenskommelse och sedan fortsätta i höst.

 

Vi söker just nu dig med dessa mått:

 

Storlek 38: Längd 167-172cm, Byst: 88cm, Midja 72cm, Stuss 96cm

 

Vänligen notera att alla mått kommer att bli kontrollerade av en mönsterkonstruktör om en intervju skulle bli aktuell.

 

Är du intresserad och vill bidra med din input och samtidigt tjäna extra pengar så skicka din ansökan med mått enligt ovan samt helkroppsfoto iklädd tights och linne till oss! Vänligen observera att ansökningar som saknar mått och bild ej kommer att behandlas.

 

Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor på vår hemsida www.indiska.com

Ansök nu

Business Controller Inköp - Vikariat Indiska Magasinet

Business controller
Läs mer Feb 12
Business Controller Inköp till Indiska

Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag butiker i Sverige och Finland samt en shop online. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Tycker du om att vara operativt engagerad men ändå behålla ett strategiskt helhetseende? Då kanske det är dig vi söker!

Vi söker en person med erfarenhet inom ekonomi och inköp, gärna inom mode, textil eller detaljhandel. Vi tror att du idag har en liknande befattning inom ett mellanstort eller stort internationellt företag med 1-2 års erfarenhet i rollen. Huvuduppgifter i tjänsten är att arbeta med inköpsbudget, kostnadsuppföljning, statistik samt analyser.

 

Dina uppgifter kommer även omfatta:

- Driva budget- och prognosprocessen inom inköp för samtliga länder/regioner/butiker.
- Ansvarig för analys och uppföljning av försäljning, inköp och nyckeltal kopplade till inköp.
- Rapportering av försäljning och ekonomiskt resultat till Inköpsorganisationen och ledningsgrupp
- Utifrån ekonomisk analys, proaktivt ta fram konkreta åtgärder för att maximera ekonomiskt resultat.
- Administrera och följa upp kampanjer.
- Sammanställning och analys av nyckeltal som lageromsättningshastighet, försäljning, inköpsmarginaler mm.
- Ad hoc analyser inom inköps-och leverantörsledet.
- Stötta och samarbeta med inköpare och produktutvecklare för bästa utveckling.

Vem är du?

Du har erfarenhet inom inköp, mode och detaljhandel och vi tror att du idag sitter i motsvarande befattning inom ett mellanstort eller stort internationellt företag med ca 2 års erfarenhet av rollen.

Du har akademisk bakgrund, gärna utbildning inom ekonomi. 

Du har mycket goda Excelkunskaper och känner dig bekväm med att använda verktyget

Du behärskar engelska i tal och skrift. 

Du har erfarenhet av att driva projekt samt  arbeta tvärs flera områden samtidigt.

Du är prestigelös, samarbetar och kommunicerar lätt med dina kollegor. 

Du är driven med hög ambitionsnivå och arbetar resultatinriktat.

Du är analytisk och noggrann.

 

Tjänsten är ett vikariat på heltid, på cirka 1 år med start så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten kontakta HR på hr@indiska.se.

Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.


Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Business Development Logistics sökes till Indiska Magasinet!

Affärsutvecklare
Läs mer Jan 14
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 65 butiker i Sverige, Norge och Finland samt en shop online.

 

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

 

I takt med förändrade köpbeteenden och kundkrav, globalisering och klimatfokus ökar behovet av en snabb, kostnadseffektiv och flexibel logistikkedja. Som motverkande krafter gäller det att hitta den optimala uppsättningen som möjliggör för verksamheten att nå uppsatta mål. Som affärsutvecklare inom logistik erbjuds du spännande utmaningar i en varierande roll. Som en del av vårt Supply Chain team driver du utvecklingsprojekt med målet att skapa marknadens bästa logistikkedja. Du är spindeln i nätet i såväl strategiska som operativa frågeställningar och arbetar nära både resten av logistikavdelningen och övriga verksamhetsområden. Du spelar en viktig roll i att bygga framtidens logistikfunktion, anpassad för en internationell verksamhet.

 

Om rollen:


• Tjänsten är placerad i Stockholm
• Du ansvarar för och driver självständigt logistiska utvecklingsprojekt
• Du är logistikavdelningens representant i tvärfunktionella projekt
• Du stöttar hela logistikteamet i strategiska, taktiska och operativa aktiviteter
• Du är en del av logistikavdelningen och rapporterar till Indiskas logistikchef

 

Vi tror att du har:


• Akademisk utbildning
• Intresse för retail-branschen i allmänhet och logistik i synnerhet, erfarenhet är meriterande
• Erfarenhet av att jobba med förändringsledning/ständiga förbättringar
• Erfarenhet av projektledning
• Mycket god kunskap i Excel
• Flytande tal och skrift i svenska och engelska
• Körkort

 

Vi tror att du är:


• Nyligen utexaminerad eller har upp till 2 års arbetslivserfarenhet, gärna som konsult
• Utvecklings- och resultatorienterad och har öga för förbättringsmöjligheter
• En ”doer” med stort engagemang och driv
• Villig att hugga i där det krävs (högt som lågt) och ta fullt ansvar för ditt område
• En kommunikatör som kan framföra din talan samt stötta resonemang med diskussions- och beslutsunderlag
• En projektledare som självständigt driver projekt från start till mål med goda resultat
• Analytisk och kan snabbt dra slutsatser från stora datamängder

 

Ansök senaste 24 januari med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Indiska söker en vikarierande HR Business Partner!

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Dec 29
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag butiker i Sverige, Norge och Finland samt en shop online. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

 

Indiska söker nu en HR business partner!

I rollen som HR business partner kommer du att ansvara för hela bredden av HR-frågor i företaget, såsom personalutveckling, utbildning, rekryteringsprocesser, arbetsmiljö, rehabilitering och kontakt med våra fackliga kontakter. Du kommer att vara en stark partner till våra chefer och medarbetare där du ger stöd i HR-relaterade frågor samt säkrar att våra HR-processer drivs på ett effektivt sätt. Majoriteten av HR supporten är kopplad till butiksrörelsen i Sverige, Norge och Finland, men du kommer även att jobba mot personal på huvudkontoret samt leda projekt i Indiskas övergripande förändringsplan. Du arbetar tätt ihop med Löneansvarig på daglig basis. 

Ansvar och arbetsuppgifter


• Ansvara för bredden av HR-frågor i hela organisationen
• Stödja framförallt chefer i sitt verksamhets-, personal- och arbetsgivaransvar
• Lag- och avtalstolkning, fackliga kontakter och rehabilitering
• Arbetsmiljöuppföljning och förebyggande arbete
• Sätta rutiner och arbetssätt för nyckelprocesser inom organisationsutveckling
• Ge stöd och råd till chefer och medarbetare utifrån lagar, avtal och policys
• Driva strategiskt utvecklingsarbete samt utforma och driva igenom t.ex utbildningsinsatser och performance managementt

Vi söker dig som har


• Högskolexamen från personalvetarprogrammet eller annan relevant utbildning
• Minst 2 års erfarenhet av en bred, kvalificerad HR-roll
• Kunskap i arbetsrätt
• Erfarenhet av arbete med fackliga parter
• Ledarskapsförmåga 
• Analytisk förmåga 
• Tidigare erfarenhet från detaljhandeln är meriterande
• Tidigare erfarenhet av lönefrågor samt lönesystemet Hogia är meriterande

Vem är du?


• Självgående med förmåga att prioritera och organisera det egna arbetet
• Kommunicerar effektivt med olika målgrupper
• Har förmåga att jobba med såväl stora processer som detaljer och att hitta balansen mellan strategiskt och operativt arbete
• Hög social kompetens med förmåga att skapa förtroende med olika typer av människor
• Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Driven och resultatorienterad

Låter det här som en utmaning för dig?

Ditt personliga brev ska besvara frågorna:

1) Varför Indiska?

2) Varför söker du rollen?

3) Vad kan du bidra med?

 

Tjänsten är ett vikariat på heltid med start i slutet på februari eller mars, enligt överenskommelse och som sträcker sig ca 7 månader fram. Placering på vårt huvudkontor i Värtahamnen, Stockholm.

Om du vill vara med och vända ett över 100 år gammalt bolag och tror att det här kan vara din nästa utmaning så skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev som besvarar frågorna ovan senast den 17 januari. Intervjuer sker löpande.  Varmt välkommen med din ansökan! Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Indiska söker Sveriges vassaste försäljningschef!

Försäljningschef
Läs mer Dec 18
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 80 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!De senaste 10 åren har varit svåra för alla oss som driver butik; minskad trafik och högre kampanjgrad i kombination med ökade hyror och personalkostnader. Om det var svårt att driva butik innan så har 2020 och påverkan av Coronaviruset gett ordet svårt en helt ny innebörd. Som många andra har vi rannsakat butiksbeståndet och stängt en del butiker. Nu ser vi ett svagt ljus i den oändligt mörka tunnel som jag och Indiskas alla butiksmedarbetare har befunnit oss i de senaste 10 månaderna. Någon gång under 2021 så kommer kunderna våga sig tillbaka till butik. Min bedömning är att vi till viss del är väl förberedda: Det senaste året har vi satsat på nya kassor och ny e-handelsplattform därigenom lyckats knyta ihop kundupplevelsen på ett bra sätt. I tillägg har vi renoverat upp ett antal butiker och kommer fortsätta göra ”ansiktslyft” i det butiker där vi ser stor potential. Vår butikspersonal har under 2020 verkligen visat vad de går för när det gäller att ge Indiskas kunder sitt fulla engagemang. Det kommer dock inte att räcka; konkurrensen i detaljhandeln är sylvass, lönsamheten mager, butikspersonal över hela världen behöver ny energi och närvaro och ingen spelare (såvitt vi vet) har ännu knäckt koden hur framtidens butik faktiskt ska se ut. Vi är övertygade vi ska fortsätta erbjuda våra kunder en köpupplevelse som är både fysisk och digital. Nu söker vi en ny försäljningschef som vill ta Indiskas butiksrörelse in framtiden.

Om rollen:


• Tjänsten är placerad i Stockholm med mycket resande över hela Sverige och Finland
• Du har direkt personalansvar över 7 personer och indirekt över personal i ca 60 butiker
• Du har P&L ansvar över hela Indiskas butiksförsäljning
• Du ingår i Indiska ledningsgrupp och rapporter till VD

Vi tror att du har:


• Akademisk utbildning
• Ledarerfarenhet; kan vara från en kedja, men behöver inte vara mode och inredning, kan lika gärna vara mat, sport eller hotell- och restaurang
• Körkort och vilja att resa i jobbet: Vi vill ha en stark närvaro till butikerna och personlig närvaro
• Erfarenhet av att jobba med förändringsledning/lean/ständiga förbättringar
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Vi tror att du är:


• Sälj- och resultatorienterad och lika besatt som oss i att nå våra KPIer
• En doer med stort engagemang och driv
• Villig att hugga i där det krävs (högt som lågt) och ta fullt ansvar för sitt område
• En kommunikatör som fungerar både i dialog med butikspersonal och i ledningsgruppen
• Duktig på att engagera, utbilda och coacha din personal
• En person som vågar ta svåra beslut och samtal
• Intresserad av att höja de visuella och marknadsföringsmässiga elementen i butik
• Intresserad av att utforma vad den framtida butiken ska vara
• Långsiktig: Vi är inte naiva, det kommer ta sin tid att få till en butikskedja i världsklass!

 Ansök senaste 10 januari med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande.

 Varmt välkommen med din ansökan!

 


Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Customer Service Agent vikariat

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 26
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 80 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!
Customer Service Agent vid behov sökes!
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 70 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!


Customer Service Agent

Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca. 70 butiker i Sverige, Norge, Finland samt indiska.com som ständigt växer. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Just nu söker vi en engagerad stand in Customer Service Agent till Indiskas huvudkontor i Stockholm. Som Customer Service Agent har du en mycket viktig roll då du kommunicerar med både online- och butikskunder från olika delar av världen. Nöjda kunder är Indiskas främsta mål och i din roll får du möjlighet att överträffa kundernas förväntningar samt skapa glädjefyllda kundmöten varje dag. Du blir en stjärna i vårt kundtjänstteam som kommer lyfta Indiskas kundtjänst till en ny nivå! Tjänsten är en timanställning där du stöttar teamet vid behov, pikar och högsäsong - uppskattningsvis omkring 40-50 arbetstillfällen per år.

Arbetsuppgifter


• Ge utomordentlig service till våra kunder via telefon, mejl, sociala medier och chatt
• Bygga långsiktiga relationer med våra nordiska och internationella kunder
• Hantera produkt-, order- och reklamationsfrågor
• Jobba med rådgivning kring Indiskas produkter
• Hålla koll på Indiskas aktuella sortiment, kampanjer och nyheter
• Koordinerar externa och interna frågor mellan företagets avdelningar
• Effektivt växla mellan en rad olika digitala verktyg så som kundhanteringssystem
• Arbeta effektivt med försäljning mot kund

Vi söker dig som har


• Utbildning riktad mot service
• Erfarenhet från detaljhandel/ servicebranschen. Mode och inredning meriterande
• Generellt god IT-och systemförståelse
• Grundläggande kunskaper i Microsoft Office (Word, Excel, Power Point etc.)
• God vana i Zendesk är meriterande
• Flytande tal och skrift i såväl svenska som engelska
• Tal och skrift inom andra språk är meriterande

Vem är du


• Du brinner för service och har alltid kunden i fokus
• Du är positiv och lösningsorienterad
• Du tycker om att arbeta i ett högt tempo där frågeställningarna kan vara av skiftande karaktär
• Du drivs av att underlätta för människor, hantera utmaningar och överträffa kundens förväntningar
• Du har hög social kompetens med förmåga att bygga förtroende med olika typer av människor
• Du är handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Du är noggrann, strukturerad och flexibel
• Du förstår vikten av att samarbeta, då arbetet har många kontaktytor både internt och externt
• Du gillar utveckling och tar initiativ för att hitta förbättringar

Ansökan
Ansök genom att skicka in CV och personligt brev. Ditt personliga brev ska besvara frågorna:


• Varför Indiska? 2) Varför söker du rollen? 3) Vad kan du bidra med?

Detta är ett vikariat på heltid fram till mitten på mars 2021 med goda chanser till förlägning. Start omgående.

Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com
Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Junior graphical designer to Indiska Magasinet

Annonsgrafiker
Läs mer Sep 17
Indiska is a Swedish, family-owned chain of stores established in 1901. Today we have approximately 80 stores in Sweden, Norway, Finland, Iceland, Germany and a Shop online. Our business is to sell a unique mix of fashion and interior design inspired by India, which appeals to many. We are a colorful and committed company where the mix of fashion and interior in our own style makes us unique in the market.


Indiska is a Swedish lifestyle company established in 1901 that offers fashion and interior in a unique blend of the colorful Indian heritage and the Scandinavian simplicity. Today we have around 75 stores in Sweden, Norway, Finland and an online shop. Indiska is in the middle of an intensive transformation where we will take our customer offer and brand to the next level. As an employee at Indiska, it imposes high demands on flexibility, entrepreneurship and great drive. Are you a fashion and interior enthusiast, with a desire to make a difference, you will fit right in. We hope you want to join our team on this journey!

 

Graphical designer

Indiska is looking for a thorough, effective and creative person to take part in the journey of developing Indiska’s colourful brand. The work involves short deadlines to design and produce material for stores and digital channels. We are looking for a person with entrepreneurial mindset, who enjoys coming up with new ideas and can drive a project from start to finish.

 

Tasks:

Produce according to guidelines:

Banners for Indiska.se, adds and CRM-communication

Inspiring digital content for campaigns, moving media, and images

Posters, signs and other in-store material

Editing video content in After Effects or Premier Pro

Design and produce invitations, flyers, folders etc.

Photoshop pictures

Support on campaign photo-shoots, everything from styling to more administrative tasks (e.g. booking location etc.)

Requirements:

An education within graphical design

Knowledge and interest in working based on existing visual identity and templates

Used to working with several products at the same time, and to deliver completed originals to print and digital channels

Interest in fashion and home interior

Fluent in English (both written and oral)

 

You work independently in Adobe CS, office, InDesign, Photoshop, Illustrator and After Effects / Premier Pro.

 

As a person you are:

Creative with a strong visual ability

Eager to come up with your own ideas

Work well under pressure

Communicative and have a pro-active approach to your work

Structured, and used to work on several tight deadlines at the same time

Thorough, self-going and ambitious

Professional and eager to develop

Team player

 

Please attach your portfolio to the application. We are looking forward to your application!


For more information about our company visit our web site www.indiska.com

Ansök nu

Customer Service Agent vid behov sökes!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Sep 8
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 80 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!Customer Service Agent

Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca. 70 butiker i Sverige, Norge, Finland samt indiska.com som ständigt växer. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!

Just nu söker vi en engagerad stand in Customer Service Agent till Indiskas huvudkontor i Stockholm. Som Customer Service Agent har du en mycket viktig roll då du kommunicerar med både online- och butikskunder från olika delar av världen. Nöjda kunder är Indiskas främsta mål och i din roll får du möjlighet att överträffa kundernas förväntningar samt skapa glädjefyllda kundmöten varje dag. Du blir en stjärna i vårt kundtjänstteam som kommer lyfta Indiskas kundtjänst till en ny nivå! Tjänsten är en timanställning där du stöttar teamet vid behov, pikar och högsäsong - uppskattningsvis omkring 40-50 arbetstillfällen per år.

Arbetsuppgifter


• Ge utomordentlig service till våra kunder via telefon, mejl, sociala medier och chatt
• Bygga långsiktiga relationer med våra nordiska och internationella kunder
• Hantera produkt-, order- och reklamationsfrågor
• Jobba med rådgivning kring Indiskas produkter
• Hålla koll på Indiskas aktuella sortiment, kampanjer och nyheter
• Koordinerar externa och interna frågor mellan företagets avdelningar
• Effektivt växla mellan en rad olika digitala verktyg så som kundhanteringssystem
• Arbeta effektivt med försäljning mot kund

Vi söker dig som har


• Utbildning riktad mot service
• Erfarenhet från detaljhandel/ servicebranschen. Mode och inredning meriterande
• Generellt god IT-och systemförståelse
• Grundläggande kunskaper i Microsoft Office (Word, Excel, Power Point etc.)
• God vana i Zendesk är meriterande
• Flytande tal och skrift i såväl svenska som engelska
• Tal och skrift inom andra språk är meriterande

Vem är du


• Du brinner för service och har alltid kunden i fokus
• Du är positiv och lösningsorienterad
• Du tycker om att arbeta i ett högt tempo där frågeställningarna kan vara av skiftande karaktär
• Du drivs av att underlätta för människor, hantera utmaningar och överträffa kundens förväntningar
• Du har hög social kompetens med förmåga att bygga förtroende med olika typer av människor
• Du är handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Du är noggrann, strukturerad och flexibel
• Du förstår vikten av att samarbeta, då arbetet har många kontaktytor både internt och externt
• Du gillar utveckling och tar initiativ för att hitta förbättringar

Ansökan
Ansök genom att skicka in CV och personligt brev. Ditt personliga brev ska besvara frågorna:


• Varför Indiska? 2) Varför söker du rollen? 3) Vad kan du bidra med?

Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Extra personal sökes till Indiska Stockholm

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Sep 11
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 77 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online. 

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan! 

Indiska söker nu extra personal som älskar mötet med kunden och vill jobba i våra butiker runt om i Stockholm!


I vårt arbete är ingen dag den andra lik, vi möter dagligen en mängd olika kunder och stöter hela tiden på nya utmaningar. Här är tempot högt, det blir sällan långtråkigt och vi gillar verkligen det vi gör; att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien som tilltalar många. För att bidra till och stärka denna helhetsupplevelse söker vi nu säljare.

Ansvar och arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos oss får du en bred roll där mötet med kunden alltid står i fokus, där du bland annat jobbar med att;


• Bidra till en fantastisk shoppingupplevelse för våra kunder, med ett tydligt säljfokus
• Tillsammans med dina kollegor ansvara för att butiken är välfylld och kommersiell
• Packa upp varor, bygga säljande varulägg och varuplacering
• Att alltid bemöta våra kunder på ett vänligt, kunnigt och hjälpsamt sätt

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en inspirerande butiksmiljö där både samarbete, värme och högt tempo genomsyrar vår vardag!

Vem är du?


• Kommunicerar på ett öppet och ärligt sätt där du når ut till olika målgrupper
• Har en stor passion för mode och inreredning
• Handlingskraftig, prestigelös och inte rädd för att ”hugga i” där det behövs
• Driven och resultatorienterad
• Utstrålar glädje, värme och engagemang i mötet med kunden och kollegor
• Trivs med att jobba i högt tempo
• Är ansvarstagande och ser vad som behöver göras, och agerar på det!

Tjänsten är vid behov med start omgående.  

Varmt välkommen med din ansökan!


Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu

Passformsmodell, strl. 38

Modell
Läs mer Jun 2
Passformsmodell, strl. 38

Om företaget

Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901 som erbjuder mode och inredning i en unik mix av det färgstarka Indiska arvet och den skandinaviska enkelheten. Vi har idag ca 77 butiker i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Island samt en shop online.

Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. 

Här är tempot högt, det blir sällan långtråkigt och vi gillar verkligen det vi gör; att sälja en unik mix av mode och inredning med inspiration från Indien som tilltalar många. För att bli ännu bättre på att utveckla vårt sortiment söker vi nu passformsmodeller, som kan hjälpa oss att prova ut kläder till kommande kollektioner!

Om jobbet

Som passformsmodell kommer vi att prova av kläderna på dig. Se att de sitter bra på en människa istället för på provdocka. Du kommer att jobba tillsammans med våra designers, mönsterkonstruktörer och inköpare och teamet kommer att titta på klädernas form och proportioner. Du får berätta hur det känns att bära kläderna, hur de rör sig och ge feedback kring dess passform. Med hjälp av din feedback kan vi säkra att våra nya plagg får bästa passform för alla storlekar!

Är det här en utmaning för dig?

Vi letar efter dig som är flexibel och trivs med att jobba i team. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska känna dig bekväm under provningen.
Provningarna sker på Indiskas huvudkontor i Värtahamnen i Stockholm och arbetet omfattar ca 3 timmar per tillfälle, 1 gång i veckan. I dagsläget är det onsdagar mellan 9-12. Dina arbetstider kommer att vara förlagda till dagtid, med start omgående.Vi söker just nu dig med dessa mått:

Storlek 38: Längd: 167-172 cm Byst: 88 cm Midja: 72 cm Stuss: 96 cm 

Vänligen notera att alla mått kommer att bli kontrollerade av en mönsterkonstruktör om en intervju skulle bli aktuell. Är du intresserad och vill bidra med din input och samtidigt tjäna extra pengar så skicka din ansökan med mått enligt ovan samt helkroppsfoto till oss! Vänligen observera att ansökningar som saknar mått och bild ej kommer att behandlas. Möt några av våra kollegor och få ytterligare information om företaget och vårt ansvarstagande inom miljö, etik och sociala frågor, på vår hemsida www.indiska.com.

Ansök nu