Resultat i Sverige AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Resultat i Sverige AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Redovisningskonsult till Tre Ekonomer

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 25
Är du en redovisningskonsult som älskar kundkontakt och trivs i en konsultativ roll mot dina kunder? Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss!
Tre Ekonomer är ett etablerat varumärke som är förknippat med trygghet och förtroende. Vi hjälper företag och företagare att nå sina mål och strävar alltid efter att leverera mer än vad som förväntas av oss.
Här får du chansen att arbeta tillsammans med kollegor som tar initiativ och ansvar. Vi arbetar med starka värdegrunder, och är ett företag där du som medarbetare har möjlighet till att utvecklas och påverka!Om företaget
Tre Ekonomer är en etablerad redovisningsbyrå som grundades 2005 och har idag ca 25 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Här arbetar auktoriserade redovisningskonsulter och lönekonsulter. Vi är medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och följer REX för kvalificerade redovisningstjänster samt SALK för kvalificerade lönetjänster.
Vi är en familjär byrå med en hög digitaliseringsgrad. Vi som arbetar här tar initiativ, tar ansvar, är stolta över det vi gör, visar respekt för varandra och har en öppen kommunikation. Vi som arbetar här kan och vill påverka vår egen, företagets och våra kunders utveckling.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.treekonomer.se.


Dina arbetsuppgifter
Du tillhör ett team om ca 25 kollegor som arbetar som redovisnings- och lönekonsulter. I din roll som redovisningskonsult kommer du för dina kunders räkning sköta den löpande bokföringen, bokslut, årsredovisningar, deklarationer samt andra ekonomiska arbetsuppgifter och rådgivning kring dessa. Rådgivning inom skatt- och ekonomistyrning är vanligt förekommande bland våra kunder. Viss enklare löneadministration kan även förekomma. Vi arbetar i team, och på de flesta av uppdragen du arbetar med kommer du att samarbeta med andra kollegor.

Din profil
Vi söker dig med ekonomisk utbildning och som har minst två års erfarenhet av att ha arbetat på redovisningsbyrå. För att lyckas i rollen som redovisningskonsult ser vi att du är engagerad och trivs i kundkontakten samt att du är kommunikativ och kvalitetsmedveten. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt samt är noggrann och ansvarsfull. Du är också nyfiken, proaktiv och vill gärna förbättra och förenkla ditt arbete.
Du har med fördel en grundläggande systemförståelse, och kan med enkelhet sätta dig in i nya system. Bokföringen sköts i stort sett uteslutande i Fortnox. För bokslut, skatt och byråstöd använder vi Wolters Kluwers programvaror. Det är meriterande om du har erfarenhet av dessa sedan tidigare. Goda kunskaper i Excel är också meriterande.


Framgångsfaktorer
- Minst 2 års erfarenhet av arbete som redovisningskonsult på redovisningsbyrå.
- Meriterande med tidigare erfarenhet av Fortnox och Wolters Kluwers programvaror.
- Goda kunskaper i Excel.
- Flytande svenska i tal oh skrift.

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Kungsholmen, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James, 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-22

Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir direkt anställd av vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande eftersom tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara på telefonnummer 072-215 15 34.

Ansök nu

SENIOR REDOVISNINGSKONSULT TILL ETT GLATT GÄNG I STOCKHOLM!

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 26
Är du en Redovisningskonsult med några års erfarenhet av att arbeta på byrå? Har du viljan att växa och ta nästa steg i ett trivsamt bolag? Då har vi tjänsten för dig!

Om företaget
Vår kund är en redovisningsbyrå i centrala Stockholm med verksamhet i hela Stockholms län. De strävar efter ett långsiktigt och personligt samarbete med sina kunder och erbjuder allt inom redovisningstjänster, företagsekonomisk rådgivning, skatterådgivning och lönehantering. Här finns även goda utvecklingsmöjligheter på sikt. De jobbar ständigt efter att arbeta mer digitaliserat och hoppas du vill vara med på resan!

Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningskonsult hos vår kund ansvarar du för din egen kundportfölj. Kunderna kan vara allt ifrån enskilda firmor till medelstora aktiebolag. Du kommer arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, månads– och årsbokslut, moms- och skattedeklarationer samt rapportering. Du kommer även bistå med ekonomisk rådgivning och du kommer att planera ditt arbete och upplägg tillsammans med dina kunder varför din kunskap inom ekonomi och redovisning bör vara gedigen.

Din profil
Vi tror att du som söker tjänsten har några års erfarenhet från en annan redovisningsbyrå och är självständig i hela flödet. Du har även viljan och drivet att lära dig ännu mer och få utvecklat ansvar med tiden!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en samarbets- och serviceinriktad person med god social förmåga. Vidare är du noggrann i ditt arbete och har en stark analytisk förmåga och kan kombinera helhetssyn med detaljgranskning. Som person är du driven, noggrann, kommunikativ och ansvarstagande.

Framgångsfaktorer
• 3-5 års erfarenhet från att arbeta på redovisningsbyrå i en självständig roll
• Erfarenhet från helhetsansvar, ax till limpa, inom ekonomi
• Tidigare arbete i Fortnox och/eller Visma är meriterande, ej krav
• Framåt, driven och utåtriktad
• Gilla en roll med kundkontakt där du får agera rådgivande

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Januari 2022
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-10

Denna tjänst är en rekrytering där du är anställd hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Skicka gärna in din ansökan redan idag! På grund av kommande semesterperiod kommer ansökningarna hanteras från vecka 32 och framåt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073-311 68 62

Ansök nu

JUNIOR REDOVISNINGSEKONOM TILL BRASSERIEGRUPPEN

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 16
Har du tidigare erfarenhet av brett arbete som ekonomiassistent eller har du tagit dina första steg som redovisningsekonom? Söker du dig nu vidare till en varierande och social roll med mycket eget ansvar?
Här har vi tjänsten för dig!


Om företaget
Brasseriegruppen är ett hus av moderna krogklassiker, med välkända varumärken som bland annat Prinsen, East, Villa Godthem, Gastrotek Zink och Trattorian i sin portfölj. Bakom Brasseriegruppen står två bröder, Daniel och Filip Guven. De föddes mer eller mindre i ett restaurangkök och växte upp med matoset från familjens krogar. Varje krog har sitt alldeles egna uttryck, stil och atmosfär – men det är individerna som utgör Brasseriegruppen-familjen som är det absolut värdefullaste de har.

Brasseriegruppen söker just nu två redovisningsekonomer som vill vara med på bolagets fortsatta resa och därmed förstärka den befintliga ekonomiavdelningen som idag består av CFO samt Redovisningschef.


Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningsekonom hos Brasseriegruppen kommer du få helhetsansvaret över redovisningen för ett flertal av bolagets krogar och restauranger. Brasseriegruppen består idag av ca 20 verksamheter vars redovisning idag hanteras av en extern byrå, men som framåt ska hanteras internt och det kommer då vara just din uppgift att ansvara för ett flertal av dessa. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
- Kund- och leverantörsreskontra
- Löpande bokföring
- Avstämningar
- Månadsbokslut
- Kassahantering

Arbetsuppgifterna som presenteras ovan utgör grunden för tjänsten, men andra delar kan dyka upp och möjligheterna för dig att påverka din tjänst för att bredda den ytterligare är väldigt goda!


Din profil
För vara rätt i rollen som Redovisningsekonom hos Brasseriegruppen ser vi att du är en person som är i början av din karriär. Du är redo att ta nästa kliv och vill nu att din nästa roll ska vara en kul utmaning där du får möjlighet att sätta din egen prägel. Det här är en roll för dig som är social och som tycker att en tjänst som innefattar helhetsansvar med flera kontaktytor låter perfekt för dig. Det är då du får nyttja utmärkta kommunikationsförmåga. Vidare är du en problemlösare som är van och som framför allt gillar att ta egna initiativ. Du tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter och sköter dem noggrant.

Erfarenhetsmässigt har du erfarenhet av hela flödet på kund- och leverantörsreskontra, avstämningar samt löpande bokföring. Har du tidigare erfarenhet av kassahantering är det meriterande då det förekommer mycket transaktioner ute i verksamheterna. Du behärskar svenska i tal och skrift.


Framgångsfaktorer
• Du är i början av din karriär, 1- 4 års erfarenhet
• God kunskap inom kund- och leverantörsreskontra
• Tidigare erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå är starkt meriterande
• Vana av kassahantering är meriterande
• Social och kommunikativ
• Goda kunskaper i svenska, tal och skrift


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-07

Detta är en rekrytering där rekryteringsprocessen hanteras av Resultat AB, men du blir anställd av Brasseriegruppen. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsterna ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073 – 311 68 62.

Ansök nu

JUNIOR REDOVISNINGSEKONOM TILL BRASSERIEGRUPPEN

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 18
Har du tidigare erfarenhet av brett arbete som ekonomiassistent eller har du tagit dina första steg som redovisningsekonom? Söker du dig nu vidare till en varierande och social roll med mycket eget ansvar?
Här har vi tjänsten för dig!


Om företaget
Brasseriegruppen är ett hus av moderna krogklassiker, med välkända varumärken som bland annat Prinsen, East, Villa Godthem, Gastrotek Zink och Trattorian i sin portfölj. Bakom Brasseriegruppen står två bröder, Daniel och Filip Guven. De föddes mer eller mindre i ett restaurangkök och växte upp med matoset från familjens krogar. Varje krog har sitt alldeles egna uttryck, stil och atmosfär – men det är individerna som utgör Brasseriegruppen-familjen som är det absolut värdefullaste de har.

Brasseriegruppen söker just nu två redovisningsekonomer som vill vara med på bolagets fortsatta resa och därmed förstärka den befintliga ekonomiavdelningen som idag består av CFO samt Redovisningschef.


Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningsekonom hos Brasseriegruppen kommer du få helhetsansvaret över redovisningen för ett flertal av bolagets krogar och restauranger. Brasseriegruppen består idag av ca 20 verksamheter vars redovisning idag hanteras av en extern byrå, men som framåt ska hanteras internt och det kommer då vara just din uppgift att ansvara för ett flertal av dessa. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
- Kund- och leverantörsreskontra
- Löpande bokföring
- Avstämningar
- Månadsbokslut
- Kassahantering

Arbetsuppgifterna som presenteras ovan utgör grunden för tjänsten, men andra delar kan dyka upp och möjligheterna för dig att påverka din tjänst för att bredda den ytterligare är väldigt goda!


Din profil
För vara rätt i rollen som Redovisningsekonom hos Brasseriegruppen ser vi att du är en person som är i början av din karriär. Du är redo att ta nästa kliv och vill nu att din nästa roll ska vara en kul utmaning där du får möjlighet att sätta din egen prägel. Det här är en roll för dig som är social och som tycker att en tjänst som innefattar helhetsansvar med flera kontaktytor låter perfekt för dig. Det är då du får nyttja utmärkta kommunikationsförmåga. Vidare är du en problemlösare som är van och som framför allt gillar att ta egna initiativ. Du tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter och sköter dem noggrant.

Erfarenhetsmässigt har du erfarenhet av hela flödet på kund- och leverantörsreskontra, avstämningar samt löpande bokföring. Har du tidigare erfarenhet av kassahantering är det meriterande då det förekommer mycket transaktioner ute i verksamheterna. Du behärskar svenska i tal och skrift.


Framgångsfaktorer
• Du är i början av din karriär, 1- 4 års erfarenhet
• God kunskap inom kund- och leverantörsreskontra
• Tidigare erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå är starkt meriterande
• Vana av kassahantering är meriterande
• Social och kommunikativ
• Goda kunskaper i svenska, tal och skrift


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-07

Detta är en rekrytering där rekryteringsprocessen hanteras av Resultat AB, men du blir anställd av Brasseriegruppen. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsterna ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073 – 311 68 62.

Ansök nu

JUNIOR MARKNADSANSVARIG TILL RESULTAT

Marknadsassistent
Läs mer Okt 29
Är du en kreativ, ansvarsfull och målinriktad person som är i början av din karriär och som nu vill axla rollen att självständigt få driva ett företags marknadsföring? I så fall ska du jobba hos oss!

Om företaget
Resultat är ett bemanningsföretag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är ett bolag med höga ambitioner och snabb tillväxttakt. Våra kunder är alltifrån mindre till större bolag i huvudsakligen Stockholm- och Göteborgsområdet. Vår ambition är att vara det mest Personliga och Engagerade bemanningsföretaget på marknaden.

Mer information om oss hittar du på: www.resultatab.se eller www.instagram.com/resultatab


Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett utmanande och intressant arbete i den nyinrättade tjänsten som vår Marknadsansvarig. Vi är ett expansivt företag som 2021 gör vårt bästa år hittills och i januari firar 10-årsjubileum. Det är mycket som händer med andra ord där stora möjligheter ges till personlig utveckling och påverkan, både på ditt egna arbete men också på företaget i stort.

Som Marknadsansvarig kommer du ha fullt ansvar för planering, koordinering och utförande av företagets marknads- och strategiplan. Där ingår bl.a.:
- Drivande av samtliga SoMe-kanaler (LinkedIn, Instagram, Facebook)
- Drift av hemsida samt visst SEO-arbete
- Framtagande av profilmaterial
- Kundevents i både Stockholm och Göteborg samt digitalt
- Utskick av nyhetsbrev och annan information

Vidare är du vår kontaktperson mot nya och befintliga leverantörer inom marknad, IT, hemsida och profilmaterial.

Eventuellt kan vårt arbete med internrekrytering av personal helt eller delvis ingå i denna tjänst.

Din profil
Vi söker dig som vill vara med på en fantastiskt rolig resa där vi tillsammans bygger ett framgångsrikt företag. Du har en vilja att ta dig an utmaningar och är mån om att nå dina mål. Du trivs i en miljö där det är högt i tak, stor frihet under lika stort ansvar och raka puckar.

Egenskaper
- Du har ett stort intresse för digitala trender
- Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift
- Du har god kunskap om digital kundanskaffning
- Du är resultatinriktad och initiativtagande

Vidare har du en god förståelse för olika sociala medieplattformar, brinner för att skapa engagerande innehåll och drivs av kreativitet. Du utvärderar och använder dagligen din analytiska förmåga för att fatta rätt beslut. I ditt arbete ingår det att hålla dig uppdaterad inom digitala trender.

Hos oss har du stor möjlighet att utvecklas och får snabbt mycket ansvar. Dina insikter och förslag inom ditt område väger tungt i vårt framtida marknads- och strategiarbete.

Glädje, Balans och Entreprenörsanda är något som starkt präglar vår vardag och är viktiga värderingar för oss.

Framgångsfaktorer
- Du ska behärska svenska (flytande) i både tal och skrift
- Du har relevant eftergymnasial utbildning inom Marknadsföring
- Erfarenhet av Google analytics
- Erfarenhet av CMS som WordPress, Litium eller liknande
- Produktion av innehåll för digitala kanaler
- Kunskap kring Paid search / Google Ads
- Kunskap inom Adobe Creative Suite eller liknande

Om oss
Resultat är ett bemanningsföretag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är ett bolag med höga ambitioner och snabb tillväxttakt. Våra kunder är alltifrån mindre till större bolag i huvudsakligen Stockholm- och Göteborgsområdet. Vår ambition är att vara det mest Personliga och Engagerade bemanningsföretaget på marknaden.

Mer information om oss hittar du på: www.resultatab.se eller www.instagram.com/resultatab

Ansökan
START: Q1 2022
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Göteborg eller Stockholm
LÖN: Fast månadslön
KONTAKT: Anders Hedman, 070-970 17 17
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-05

Ansök nu

REDOVISNINGSEKONOMER FÖR INTERIMSUPPDRAG MED START OMGÅENDE

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 19
Är du en lösningsorienterad,trygg och noggrann Redovisningsekonom? Gillar du att hoppa in där det händer mycket och ta stort ansvar för dina egna arbetsuppgifter? I så fall har vi uppdrag till dig!

Om företaget
Vi söker just nu redovisningsekonomer till några av våra kunder för interimsuppdrag på 3-6 månader. Våra kunder är verksamma inom flera olika branscher och uppdragens längd kan komma att variera.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som redovisningsekonom kan bland annat innefatta:
• Löpande bokföring och avstämningar
• Månads- och årsbokslut
• Årsredovisning
• Moms- och skattredovisning
• Kund- och leverantörsreskontra samt fakturering


Din profil
Du har flera års erfarehet av redovisning och känner dig trygg i din roll. Du har tidigare arbetat med löpande bokföring, avstämningar, självständigt genomfört månads, årsbokslut- och årsredoviningar.

Som person är du strukturerad, noggrann och kommunikativ. Det krävs att du har god datorvana och arbetar självständigt. Vidare har du ett driv, gillar att ta dig an nya utmaningar och sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Framgångsfaktorer
• Självständig utför månads- och årsbokslut samt årsredovisningar
• Självgående och kommunkativ
• Goda systemkunskaper
• Strukturerad, noggrann och driven som person

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-12-03

Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdragen ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073 – 311 68 62.

Ansök nu

Redovisningsekonom till bolag i city

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 8
Om företaget
Vi söker nu en Redovisningsekonom till vår kund i centrala Stockholm. Kunden är en Nordisk
konsultleverantör med fokus på IT, telekom, teknik och organisationsutveckling. Detta är en direktrekrytering
vilket innebär att du blir anställd direkt hos vår kund med start enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter
-Redovisningsansvarig för ett eller flera bolag inom koncernen
-Bokslut, månads-, kvartals- och årsvis
-Avstämning och rapportering av moms- och skattedeklarationer
-Statistikrapportering
-Upprättande av årsredovisning
-Hantering av lön och kontakt med extern lönepartner
-Kontakt med revisorer
-Stötta kollegor i redovisnings- och skattefrågor mm.
-Bankhantering som tex administration av behörigheter, rapportering mot bank, öppna/stänga konton, växla
valutor etc.
-Support i betalningsärenden gällande bankuppgifter, saknade betalningar etc.


Din profil
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av arbete i liknande roller, samt en KY- eller YH-utbildning inom
ekonomi i grunden. Då rollen är bred ser vi att du är prestigelös och flexibel som person och ser det som en
självklarhet att stötta och hjälpa kollegor i deras arbete. Du är en teamplayer som gillar att jobba i grupp!
Vidare är du självständig och arbetar självgående med dina uppgifter då du känner dig trygg i dem. Du tar stort
ansvar för ditt arbete och tar gärna egna initiativ och driver på dessa framåt. Som person är du positiv och har
ett bra sätt att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter.


Framgångsfaktorer
-KY- eller YH-utbildning inom ekonomi alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
-Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom redovisning
-Goda kunskaper inom Excel
-Flytande i engelska och svenska i tal och skrift
-Erfarenhet av att arbeta i större affärssystem där Agresso är meriterande


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James, 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-30
Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Westin-James på 072-215 15 34.

Ansök nu

SERVICEINRIKTAD EKONOM TILL STARKT VÄXANDE BOLAG I CITY

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 19
Vill du arbeta i ett starkt växande bolag där du självständigt har hand om ekonomin för en egen kundbas? Brinner du för god service och alltid sätter laget före jaget? Då har vi tjänsten för dig!

Om företaget
För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren ekonom med god servicekänsla som vill arbeta i ett ungt växande bolag präglad av entreprenörsanda och driv. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund med omgående start.

Dina arbetsuppgifter
• Helhetsansvar för ekonomin för din egen kundbas
• Självständigt upprätta kvartalsrapporter, budget och årsredovisning
• Analys av rapporter
• Kontinuerliga avstämningar med dina kunder


Din profil
För att trivas i rollen bör du vara en person med en hög servicekänsla som tycker om att arbeta med människor. Du kommer att ha daglig kundkontakt och agera som bolagets ansikte utåt. Att skapa långsiktiga relationer och bygga förtroende faller sig naturligt för dig.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete, gärna från revisions- eller redovisningsbyrå. Du tar stort ansvar för ditt arbete, har ett strakt inre driv, gillar att ta egna initiativ och kan driva dina processer framåt. Du kommer att arbeta i ett glatt ungt gäng med positiv stämning och hög teamkänsla. Gruppen sitter tillsammans i ett öppet kontorslandskap.


Framgångsfaktorer
• Eftergymnasial examen inom ekonomi
• Minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete med bokslut
• Driven, prestigelös och ansvarstagande
• Tidigare erfarenhet från service och kundrelationer är meriterande
• Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Centralt i Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10-30

Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir direkt anställd av vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande eftersom tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella på telefonnummer 073-311 68 62.

Ansök nu

SENIOR REDOVISNINGSKONSULT TILL DIGITAL REDOVISNINGSBYRÅ

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 19
Har du viljan att växa och ta nästa steg i ett nyskapande och expansivt bolag? Trivs du i en roll där du är länken mellan kunden och ditt egna team?
Då har vi tjänsten för dig!

Om företaget
Vår kund söker just nu en Senior Redovisningskonsult till sitt team. Bolaget är i en väldigt expansiv fas så detta är en fantastisk möjlighet att få vara med på deras resa.

Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningskonsult hos vår kund kommer du få möjlighet att arbeta med ekonomi på ett mer analytiskt och problemlösande sätt.
Du ansvarar för din egen kundportfölj och stöttar dem i analys, rådgivning och kundkontakt. Du sköter även mer avancerad redovisning, så som månads- och årsbokslut samt deklarationer. Gällande det löpande arbetet får du stöttning av ett redovisningsteam.

Din profil
Eftersom du kommer bistå med ekonomisk rådgivning och planera ditt arbete tillsammans med kunder är din kunskap inom ekonomi och redovisning gedigen. Vi tror att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet från en redovisningsbyrå i en liknande roll.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en samarbets- och serviceinriktad person med god social förmåga som på ett pedagogiskt sätt kan leda ett team.

Vidare är du noggrann i ditt arbete och har en stark analytisk förmåga och kan kombinera helhetssyn med detaljgranskning. Som person är du driven, noggrann, kommunikativ och affärsinriktad.


Framgångsfaktorer
• Gedigen erfarenhet inom ekonomi och redovisning
• Minst ett par års erfarenhet av arbete på en redovisningsbyrå
• Analytisk, serviceminded och noggrann
• Tidigare arbete som teamledare är meriterande


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).


Ansökan
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban, 073-311 68 62
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-19

Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat ansvarar för rekryteringsprocessen och där du blir anställd direkt hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073-311 68 62

Ansök nu

REDOVISNINGSEKONOM TILL SVENSK FÖRSÄKRING ADMINISTRATION AB

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 12
Är du en klippa inom löpande redovisning som gillar att arbeta brett och som trivs i rollen som redovisningsekonom? Vill du vara en del av ett trivsamt team som arbetar i organisationer kopplade till samhällsnytta? Då ska du läsa vidare, det här kan vara den rätta rollen för dig!

Om företaget
Svensk Försäkring Administration AB är ett Shared Service Center som tillhandahåller gemensamma tjänster inom områdena ekonomi, HR, IT, kontors- och konferensservice, kommunikation och projektledning. Deras kunder är organisationer som ingår i Svensk Försäkring i samverkan (Svensk Försäkring, Försäkringsbranschens Arbetsgivareorganisation, Trafikförsäkringsföreningen, Patientförsäkringsföreningen och Svenska Försäkringsföreningen med nämnder och dotterbolag). Läs mer på www.sfadm.se.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som redovisningsekonom i ett Shared Service Center. I arbetsuppgifterna ingår bland annat kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, månatliga bokslutsavstämningar samt momsdeklarationer.

Du kommer att arbeta i en grupp om 10 personer där fokus är att ge kunderna professionell och bra service samt att ha roligt tillsammans. De sitter i ljusa och fräscha lokaler på Karlavägen i Stockholm.


Din profil
Du har god erfarenhet av att arbeta med löpande bokföring och känner dig trygg i rollen som redovisningsekonom. Du har lägst gymnasieutbildning samt gärna någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Har du tidigare erfarenhet av Visma Control är det meriterande.

Som person är du positiv, flexibel och prestigelös. Dessutom är du strukturerad, noggrann samt van att leverera i tid. Då du kommer att ha många kontaktytor och behöver kunna finnas till hands och svara på frågor, så är det viktigt att du är kommunikativ och har en god servicekänsla.


Framgångsfaktorer
- God erfarenhet av att arbeta med löpande bokföring
- Social, kommunikativ och serviceinriktad
- Tidigare erfarenhet av Visma Control är meriterande


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-26

Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir direkt anställd av Svensk Försäkring Administration. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073 – 311 68 62.

Ansök nu

REDOVISNINGSEKONOMER TILLL UPPDRAG I STOCKHOLM!

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 25
Har du erfarenhet av redovisning och vill fortsätta utvecklas i din roll? Då kan vi skapa nya möjligheter för dig!

Om företaget
Vi söker just nu redovisningsekonomer till kunder i Stockholm, både för våra aktuella och kommande uppdrag. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragen kan variera i längd från några månader och uppåt. Uppdragen kan vara såväl på heltid som deltid.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som redovisningsekonom kan bland annat innefatta:
• Löpande bokföring och avstämningar
• Kund- och leverantörsreskontra samt fakturering
• Månads- och årsbokslut
• Årsredovisning
• Moms- och skattredovisning
• Analys gällande lön och pension
• Effektivisering och processförbättring

Din profil
Du har en relevant utbildning för arbetet samt praktisk erfarenhet av redovisningsarbete där du känner dig trygg i din roll. Du har tidigare arbetat med löpande bokföring, avstämningar och varit delaktig eller självständigt genomfört månads och årsbokslut. Som person är du strukturerad och noggrann. Det krävs att du har god datorvana och arbetar självständigt. Vidare har du ett driv, gillar att ta dig an nya utmaningar och sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Framgångsfaktorer
• Relevant högskole- eller universitetsutbildning
• Erfarenhet av allt från löpande bokföring till avstämningar och bokslut
• Självgående inom redovisning
• Goda systemkunskaper
• Strukturerad, noggrann och driven som person

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid eller deltid
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James, 072 – 215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-26

Tjänsten är en hyra där du kommer att bli anställd av oss på Resultat och uthyrd till kund. Låter detta som något för dig? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpandet. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Westin-James, 072 – 215 15 34.

Ansök nu

EKONOMICHEF TILL MIDROC PROJECT MANAGEMENT

Ekonomichef
Läs mer Nov 19
Vi söker just nu en Ekonomichef med fokus på Business Controlling till Midroc Project Management med start enlig överenskommelse.

Om företaget
På Midroc Project Management är du med och utvecklar samhället till det bättre. Vi utvecklar lösningar inom Energi, Industri och Samhällsbyggnad och erbjuder inom dessa områden kompletta projektorganisationer, projektledning, miljö- och energilösningar, Asset Management, konstruktion och utbildningar.

Som Ekonomichef kommer du att ansvara för den samlade administrativa verksamheten vilket inkluderar Ekonomi och Redovisning. I den fas Midroc Project Management befinner sig kommer ekonomichefen vara starkt delaktig i att optimera och utvärdera kostnadsbasen.


Dina arbetsuppgifter
• Att leda en effektiv ekonomi- och finansfunktion som aktivt bidrar till att Bolaget och dess dotterbolag uppnår sina mål.

• Forecast/Budget Process:
- Ansvar för budget och scenarioprocessen
- Utveckla och utmana scenarioprocessen
- Stöd till verksamhetscheferna

• Monthly/Tertial reporting:
- Finansiell rapportering: månad, tertial och år
- Löpande redovisning
- Skattefrågor
- Likviditetsplanering
- Management av förmånsbilar
- Ansvara för rapportering och kommunikation för finansiell och operativ analys
- Uppföljning av enheternas utveckling
- Månadsrapporter till AOC, VD och Styrelsen
- Ta fram material och analyser

• Audit/Revision:
- Årsredovisning och årsbokslut
- Inkomstdeklaration
- Revisionsarbete
- Kontakter extern revision
- Rapporteringsansvar till styrelsen

• Business Control:
- Controlling – Analysera befintliga verksamheter och identifiera svagheter och möjligheter
- Ta fram financial reporting, financial planning, working capital management och affärsanalyser som stöd till kort och långsiktiga bolagsmål
- Verksamhetsstyrning
- Riskbedömning
- Intern kontroll

• Strategi and Business Development
- Strategisk utveckling av verksamhet
- Driva arbete med effektivisering och digitalisering av processer ex att effektivisera faktureringsprocessen.
- Fortsätta att utveckla Unit4


Din profil
Vi ser att du har flerårig erfarenhet inom liknande roller. Du besitter en stark kommersiell förståelse med god förmåga att påverka strategiska såväl som taktiska frågor. Med energi, affärsorientering och handlingskraft agerar du aktivt i en kapitalintensiv och tekniskt komplicerad verksamhet. Förståelse och erfarenhet av konsultföretag är meriterande. Du är trygg i ditt ledarskap och är synlig i organisationen.

Framgångsfaktorer
• Minst 5 års erfarenhet inom liknande roller.
• Meriterande med erfarenhet av Unit4.
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Solna
LÖN: Enligt överenskommelse
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-21

Denna tjänst är en hyrrekrytering där du börjar som anställd hos oss på Resultat AB och arbetar ute hos vår kund och sedan blir anställd utav kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Westin-James; 072 215 15 34

Ansök nu

REDOVISNINGSEKONOM TILL BOLAG I STARK TILLVÄXT I NORRORT

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 8
Vill du utvecklas inom redovisning och arbeta i en bred roll?

Om företaget
Vår kund är ett bolag i stark tillväxt inom industribranschen, lockas du av ett företag som är i en spännande utvecklingsfas med tillväxt i fokus? Här får du möjighet att arbeta nära redovisningsansvarig med eget ansvar och möjligheter att även utvecklas i din roll och profession. Tjänsten är placerad i Rotebro men resor till andra kontor i Kungsör och Örebro kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter

• Ansvar för kund/lev reskontra
• Utläggsredovisning
• Löpande redovisning
• Avstämningar
• Div kontorsuppgifter
• Stötta redovisningsansvarig i dennes dagliga arbete


Din profil
Vi söker dig med några års erfarenhet inom redovisning som arbetat med liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du har arbetat i stora bolag tidigare, gärna i liknande bransch. Du är bekväm med projektredovisning, och har med fördel arbetat i Hantverksdata.

Vidare har du goda kunskaper i hur redovisningsflödet från ax till limpa bör och kan se ut. Du uttrycker dig utan svårigheter på svenska och engelska i tal och skrift.

För att vara framgångsrik i tjänsten har du en trygghet i din kunskap, du trivs i en roll med många kontaktytor och du har lätt att kommunicera med din omgivning. Du angriper ditt arbete på ett strukturerat, proaktivt sätt och du kan sätta din egen agenda och arbeta mot dina uppsatta mål. Du är initiativtagande och att ta dig an projekt och ser värdet i att komma i mål med dina uppgifter.


Framgångsfaktorer
- Erfarenhet från arbete i stora bolag
- Tidigare arbetat med projektredovisning
- Kommunikativ och trygg i din roll
- Uttrycker dig utan problem på både svenska och engelska i tal och skrift

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Rotebro, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James
SISTA ANSÖKNINGSDATUM 2021-11-22

Denna tjänst är en hyrrekrytering där du blir anställd på Resultat och uthyrd till vår kund, för att sedan bli övertagen av vår kund.
Låter detta som en intressant utmaning?

Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Westin-James på telefonnummer 072 215 15 34.

Ansök nu

Business Controller/CFO sökes till Boeno Sverige AB.

Business controller
Läs mer Nov 8
Vill du vara med på en tillväxtresa och vara en viktig del i ett snabbt växande bolag?
Då har vi tjänsten för dig!


Om företaget
Boeno är ett fastighetsutvecklingsbolag i snabb tillväxt. Sedan 2016 har bolaget arbetat systematiskt med att skapa byggrätter i landsbygdsnära områden runt omkring storstadsregioner. I takt med att bolaget vuxit både organiskt och via förärv skapas allt större värde och kvalitét i hela kedjan från mark till färdiga bostäder.
Företaget växer med stor takt för varje år och att vi lyckats med detta beror på att vi aldrig tappat tron på vår affärsmodell som bygger på långsiktighet, proaktivitet och systematik.
Boeno har en resa framför sig som kommer bli fantastiskt kul! Innovation ligger i företagets DNA och samtliga i koncernen brinner för utveckling och att hela tiden förbättra verksamheten och sig själva.
De söker nu en Business Controller som kommer få möjlighet att arbeta ovanligt nära affären. I dagsläget är det två personer som jobbar på ekonomiavdelningen men stora möjligheter finns att bygga vidare på detta. För rätt person finns möjligheten att successivt axla rollen som CFO. Organisationsstrukturen förutsätter att du är villig att ta i och bidra med både enklare och mer avancerade arbetsuppgifter.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Business Controller kommer du att arbeta nära VD och grundare med allt från uppköp av mark till prognoser framåt. Du kommer att få ta dig an många operativa arbetsuppgifter men också få möjligheten att bidra i strategiska delar och med din expertkunskap inom ekonomi stötta VD och ledning i den fortsatta resan framåt. Dina ansvarsområden kommer bland annat att innefatta:
• Likviditetsplanering
• Transaktioner
• Projektredovisning
• Analys/budget
• Överblick av månadsbokslut/årsredovisning
• Kan förekomma viss löpande bokföring
• Prioritering av projekt/förvärv


Din profil
Vi tror att du är en Business controller som så småningom vill ta nästa kliv till CFO, alternativt är du en CFO som varit med om en tillväxtresa innan och vill tillbaka till det! Det är meriterande med erfarenhet från fastighetsbranschen men inget krav. Du har tidigare jobbat med förvärv av bolag, vidare så känner du dig trygg med projektredovisning och gillar att jobba i ett högt tempo.
Prestigelös, Engagerad och Driven är en beskrivning som du känner igen dig i, vidare så gillar du att tänka långsiktigt.


Framgångsfaktorer
• Relevant universitet-/högskoleutbildning
• Erfarenhet från Fastighetsbranschen/Entreprenad
• Tidigare erfarenhet från en roll som CFO och/eller Business Controller
• Vana av att driva förändringsprocesser och att aktivt bidra till affärsutveckling
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!
För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).


Ansökan
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Markus Kask tel. 0763-097335
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-15. Ansök redan idag, urval sker löpande.
Denna tjänst är en Direktrekrytering där du blir anställd direkt utav Boeno. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Markus på telefonnummer 0763-097335.

Ansök nu

Business Controller/CFO sökes till Boeno Sverige AB.

Business controller
Läs mer Okt 18
Vill du vara med på en tillväxtresa och vara en viktig del i ett snabbt växande bolag?
Då har vi tjänsten för dig!


Om företaget
Boeno är ett fastighetsutvecklingsbolag i snabb tillväxt. Sedan 2016 har bolaget arbetat systematiskt med att skapa byggrätter i landsbygdsnära områden runt omkring storstadsregioner. I takt med att bolaget vuxit både organiskt och via förärv skapas allt större värde och kvalitét i hela kedjan från mark till färdiga bostäder.
Företaget växer med stor takt för varje år och att vi lyckats med detta beror på att vi aldrig tappat tron på vår affärsmodell som bygger på långsiktighet, proaktivitet och systematik.
Boeno har en resa framför sig som kommer bli fantastiskt kul! Innovation ligger i företagets DNA och samtliga i koncernen brinner för utveckling och att hela tiden förbättra verksamheten och sig själva.
De söker nu en Business Controller som kommer få möjlighet att arbeta ovanligt nära affären. I dagsläget är det två personer som jobbar på ekonomiavdelningen men stora möjligheter finns att bygga vidare på detta. För rätt person finns möjligheten att successivt axla rollen som CFO. Organisationsstrukturen förutsätter att du är villig att ta i och bidra med både enklare och mer avancerade arbetsuppgifter.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Business Controller kommer du att arbeta nära VD och grundare med allt från uppköp av mark till prognoser framåt. Du kommer att få ta dig an många operativa arbetsuppgifter men också få möjligheten att bidra i strategiska delar och med din expertkunskap inom ekonomi stötta VD och ledning i den fortsatta resan framåt. Dina ansvarsområden kommer bland annat att innefatta:
• Likviditetsplanering
• Transaktioner
• Projektredovisning
• Analys/budget
• Överblick av månadsbokslut/årsredovisning
• Kan förekomma viss löpande bokföring
• Prioritering av projekt/förvärv


Din profil
Vi tror att du är en Business controller som så småningom vill ta nästa kliv till CFO, alternativt är du en CFO som varit med om en tillväxtresa innan och vill tillbaka till det! Det är meriterande med erfarenhet från fastighetsbranschen men inget krav. Du har tidigare jobbat med förvärv av bolag, vidare så känner du dig trygg med projektredovisning och gillar att jobba i ett högt tempo.
Prestigelös, Engagerad och Driven är en beskrivning som du känner igen dig i, vidare så gillar du att tänka långsiktigt.


Framgångsfaktorer
• Relevant universitet-/högskoleutbildning
• Erfarenhet från Fastighetsbranschen/Entreprenad
• Tidigare erfarenhet från en roll som CFO och/eller Business Controller
• Vana av att driva förändringsprocesser och att aktivt bidra till affärsutveckling
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!
För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).


Ansökan
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Markus Kask tel. 0763-097335
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-15. Ansök redan idag, urval sker löpande.
Denna tjänst är en Direktrekrytering där du blir anställd direkt utav Boeno. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Markus på telefonnummer 0763-097335.

Ansök nu

EKONOMICHEF TILL MIDROC PROJECT MANAGEMENT

Ekonomichef
Läs mer Nov 2
Vi söker just nu en Ekonomichef med fokus på Business Controlling till Midroc Project Management.

Om företaget
På Midroc Project Management är du med och utvecklar samhället till det bättre. Vi utvecklar lösningar inom Energi, Industri och Samhällsbyggnad och erbjuder inom dessa områden kompletta projektorganisationer, projektledning, miljö- och energilösningar, Asset Management, konstruktion och utbildningar.

Som Ekonomichef kommer du att ansvara för den samlade administrativa verksamheten vilket inkluderar Ekonomi och Redovisning. I den fas Midroc Project Management befinner sig kommer ekonomichefen vara starkt delaktig i att optimera och utvärdera kostnadsbasen.


Dina arbetsuppgifter
• Att leda en effektiv ekonomi- och finansfunktion som aktivt bidrar till att Bolaget och dess dotterbolag uppnår sina mål.

• Forecast/Budget Process:
- Ansvar för budget och scenarioprocessen
- Utveckla och utmana scenarioprocessen
- Stöd till verksamhetscheferna

• Monthly/Tertial reporting:
- Finansiell rapportering: månad, tertial och år
- Löpande redovisning
- Skattefrågor
- Likviditetsplanering
- Management av förmånsbilar
- Ansvara för rapportering och kommunikation för finansiell och operativ analys
- Uppföljning av enheternas utveckling
- Månadsrapporter till AOC, VD och Styrelsen
- Ta fram material och analyser

• Audit/Revision:
- Årsredovisning och årsbokslut
- Inkomstdeklaration
- Revisionsarbete
- Kontakter extern revision
- Rapporteringsansvar till styrelsen

• Business Control:
- Controlling – Analysera befintliga verksamheter och identifiera svagheter och möjligheter
- Ta fram financial reporting, financial planning, working capital management och affärsanalyser som stöd till kort och långsiktiga bolagsmål
- Verksamhetsstyrning
- Riskbedömning
- Intern kontroll

• Strategi and Business Development
- Strategisk utveckling av verksamhet
- Driva arbete med effektivisering och digitalisering av processer ex att effektivisera faktureringsprocessen.
- Fortsätta att utveckla Unit4


Din profil
Vi ser att du har flerårig erfarenhet inom liknande roller. Du besitter en stark kommersiell förståelse med god förmåga att påverka strategiska såväl som taktiska frågor. Med energi, affärsorientering och handlingskraft agerar du aktivt i en kapitalintensiv och tekniskt komplicerad verksamhet. Förståelse och erfarenhet av konsultföretag är meriterande. Du är trygg i ditt ledarskap och är synlig i organisationen.

Framgångsfaktorer
• Minst 5 års erfarenhet inom liknande roller.
• Meriterande med erfarenhet av Unit4.
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift.


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Solna
LÖN: Enligt överenskommelse
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-21

Denna tjänst är en hyrrekrytering där du börjar som anställd hos oss på Resultat AB och arbetar ute hos vår kund och sedan blir anställd utav kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Westin-James; 072 215 15 34

Ansök nu

REDOVISNINGSANSVARIG TILL BOLAG I STARK TILLVÄXT I NORRORT

Redovisningschef
Läs mer Nov 8
Vi söker en kommunikativ och trygg Redovisningsansvarig. Du är initativtagande samt arbetar strukturetat och proaktivt. Är det dig vi söker?

Om företaget
Vår kund är ett bolag i stark tillväxt inom industribranschen där du kommer ingå i en ekonomiavdelning på tre personer och rapportera direkt till VD.
Bolaget har kontor i Rotebro där du är stationerad samt Kungsör och Örebro dit resor kan förekomma.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i en bred roll med allt från att aktivt delta i redovisningsarbetet till att leda och fördela arbetet på ekonomiavdelningen. Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av redovisning och lockas av att arbeta på ett bolag, ledande i branschen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Avstämningar
• Löpande redovisning
• Bokslut och rapporteringar
• Support och intern utbildning
• Projektredovisning
• Anläggningsregister
• Skatteredovisning
• Årsredovisning
• Finansiell leasing


Din profil
Vi söker dig med mångårig erfarenhet inom redovisning som arbetat med liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du har arbetat i stora bolag tidigare, gärna i liknande bransch. Du är bekväm med projektredovisning, K3 regelverk samt har med fördel arbetat i Hantverksdata.

Vidare har du goda kunskaper i hur redovisningsflödet från ax till limpa bör och kan se ut. Du uttrycker dig utan svårigheter på svenska och engelska i tal och skrift.

För att vara framgångsrik i tjänsten har du en trygghet i din kunskap, du trivs i en roll med många kontaktytor och du har lätt att kommunicera med din omgivning. Du angriper ditt arbete på ett strukturerat, proaktivt sätt och du kan sätta din egen agenda och arbeta mot dina uppsatta mål. Du är initiativtagande och att ta dig an projekt och ser värdet i att komma i mål med dina uppgifter.


Framgångsfaktorer
- Erfarenhet från arbete i stora bolag
- Bekväm med projektredovisning och K3 regelverk.
- Kommunikativ och trygg i din roll
- Uttrycker dig utan problem på både svenska och engelska i tal och skrift

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Rotebro, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James
SISTA ANSÖKNINGSDATUM 2021-11-22

Denna tjänst är en hyrrekrytering där du blir anställd på Resultat och uthyrd till vår kund, för att sedan bli övertagen av vår kund.
Låter detta som en intressant utmaning?

Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Westin-James på telefonnummer 072 215 15 34.

Ansök nu

ERFAREN EKONOMIASSISTENT TILL BIOGAIA

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 25
Har du tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent? Söker du en varierande och social roll? Då har vi en passande tjänst för dig!

Om företaget
BioGaia är ett svenskt världsledande hälsoföretag som utvecklar, marknadsför och säljer probiotiska produkter med dokumenterade hälsoeffekter. Produkterna säljs genom distributörer i över 100 länder. BioGaia har 160 anställda placerade i Stockholm, Lund, Eslöv i Sverige samt i USA, Japan, Singapore och Finland. Kontoret i Stockholm består av ca 50 medarbetare, varav 6 personer på ekonomiavdelningen, och är beläget på Kungsbroplan.

BioGaia söker nu en ekonomiassistent för ett vikariat på minst ett år med start i januari 2022.


Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent kommer du arbeta med:
• Leverantörsreskontra – registrering, attestering och bokföring av fakturor
• Löpande bokföring och avstämningar inför bokslut
• Kort- och kvittoredovisning
• Back up för receptionen vid behov


Din profil
För att kunna ta dig an rollen på BioGaia ser vi att du som minst har en gymnasieutbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Du kan snabbt sätta dig in i arbetsuppgifterna och har en god förståelse för helheten på en ekonomiavdelning. Tjänsten innebär mycket kontakter inom företaget där du säkerställer att du fått in underlag, samt kontakter ut mot leverantörer vid behov, du bör därför trivas i en social roll och ha en god kommunikationsförmåga.

Arbetsuppgifterna som presenteras ovan utgör grunden för tjänsten, men andra delar kan dyka upp så det är viktigt att du trivs med en blandad roll och känner dig trygg med att hugga i där det behövs. Vidare ser vi att du är prestigelös, noggrann och van att självständigt driva ditt arbete framåt.

Flytande kunskap i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. En god systemvana är positivt och har du tidigare jobbat inom Microsoft Dynamics AX eller D365 är detta starkt meriterande.


Framgångsfaktorer
• Ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra
• Snabblärd och god förståelse för arbetet på en ekonomiavdelning
• Social och kommunikativ
• Prestigelös, noggrann och driven
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
• Systemvana – erfarenhet av Microsoft Dynamics AX eller D365 är extra meriterande


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Januari 2022
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-18

Denna tjänst är ett konsultuppdrag där du är anställd av oss på Resultat AB och arbetar hos BioGaia. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073 – 311 68 62.

Ansök nu

SENIOR REDOVISNINGSKONSULT TILL DIGITAL REDOVISNINGSBYRÅ

Redovisningskonsult
Läs mer Nov 5
Har du viljan att växa och ta nästa steg i ett nyskapande och expansivt bolag? Trivs du i en roll där du är länken mellan kunden och ditt egna team?
Då har vi tjänsten för dig!

Om företaget
Vår kund söker just nu en Senior Redovisningskonsult till sitt team. Bolaget är i en väldigt expansiv fas så detta är en fantastisk möjlighet att få vara med på deras resa.

Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningskonsult hos vår kund kommer du få möjlighet att arbeta med ekonomi på ett mer analytiskt och problemlösande sätt.
Du ansvarar för din egen kundportfölj och stöttar dem i analys, rådgivning och kundkontakt. Du sköter även mer avancerad redovisning, så som månads- och årsbokslut samt deklarationer. Gällande det löpande arbetet får du stöttning av ett redovisningsteam.

Din profil
Eftersom du kommer bistå med ekonomisk rådgivning och planera ditt arbete tillsammans med kunder är din kunskap inom ekonomi och redovisning gedigen. Vi tror att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet från en redovisningsbyrå i en liknande roll.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en samarbets- och serviceinriktad person med god social förmåga som på ett pedagogiskt sätt kan leda ett team.

Vidare är du noggrann i ditt arbete och har en stark analytisk förmåga och kan kombinera helhetssyn med detaljgranskning. Som person är du driven, noggrann, kommunikativ och affärsinriktad.


Framgångsfaktorer
• Gedigen erfarenhet inom ekonomi och redovisning
• Minst ett par års erfarenhet av arbete på en redovisningsbyrå
• Analytisk, serviceminded och noggrann
• Tidigare arbete som teamledare är meriterande


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).


Ansökan
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban, 073-311 68 62
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-19

Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat ansvarar för rekryteringsprocessen och där du blir anställd direkt hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073-311 68 62

Ansök nu

EKONOMIASSISTENTER SÖKES FÖR KOMMANDE UPPDRAG I STOCKHOLM

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 21
Är du en ekonomiassistent som är redo för nya utmaningar? Vi är här för att hjälpa dig hitta ditt nästa jobb!

Om företaget
Vi på Resultat AB söker just nu efter ekonomiassistenter för kommande uppdrag hos våra kunder i Stockholm. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragen kan variera från ett par månader och uppåt, samt vara både del- och heltidstjänster.

Dina arbetsuppgifter
Exakta arbetsuppgifter varierar givetvis beroende på uppdrag, men mest förekommande är:

• Kundreskontra
• Leverantörsreskontra
• Löpande bokföring
• Avstämningar
• Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning


Din profil
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från tidigare arbete som ekonomiassistent. Du kan ha arbetat med exempelvis kund- eller leverantörsreskontra, löpande bokföring samt varit delaktig inom avstämningar inför månadsbokslut.

Som person bör du vara strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du kommer att utgöra ett viktigt stöd i de uppgifter som hör en ekonomiavdelning till, därför är det viktigt för oss att du även är serviceinriktad. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för siffror, är social och ser dig själv som en självklar lagspelare.

Framgångsfaktorer
• Minst 1 års erfarenhet från arbete som ekonomiassistent
• Relevant utbildning från universitet eller yrkeshögskola är meriterande
• God datorvana
• Erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem är meriterande
• Driven, noggrann och strukturerad

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid eller deltid
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James 072 - 215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-19

Denna tjänst är en hyra, där du är anställd hos oss på Resultat. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Sara Westin-James 072 - 215 15 34

Ansök nu

KUNDTJÄNSTMEDARBETARE MED KÄNSLA FÖR SERVICE SÖKES!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 5
Är du serviceminded och brinner för att sätta kunden i fokus? I så fall har vi tjänsten för dig!

Om företaget
Vår kund med centralt belägna kontor söker just nu en person till sin kundtjänst.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett administrativt team om tre personer där du är ensamt ansvarig över kundtjänst men även kommer bistå med support gällande exempelvis kontorsunderhåll.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

- Vara företagets ansikte utåt och besvara kundfrågor via telefon och e-post
- Bistå deltagare vid anmälningar till evenemang
- Posthantering
- Beställning och mottagande av kontorsmaterial samt IT-tillbehör
- Allmänt kontorsunderhåll


Din profil
Vi söker dig som tidigare arbetat i kundtjänst och som inte är rädd för att hugga i där du ser att det behövs. Att vara serviceminded och social kommer naturligt för dig och du tar stort ansvar för dina egna arbetsuppgifter.

Det är av stor vikt att du är kommunikativ och noggrann i ditt arbete och trivs i en roll med breda arbetsuppgifter.


Framgångsfaktorer
- Tidigare erfarenhet från arbete i kundtjänst
- Social, serviceminded – och kommunikativ
- Flytande Svenska i tal och skrift
- Mycket goda kunskaper i Engelska tal och skrift


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).


Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James
SISTA ANSÖKNINGSDATUM 2021-11-19

Denna tjänst är en hyrrekrytering där du blir anställd på Resultat och uthyrd till vår kund under sex månader, för att sedan bli övertagen av vår kund.
Låter detta som en intressant utmaning?

Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Westin-James på telefonnummer 072 215 15 34.

Ansök nu

REDOVISNINGSEKONOM TILL SVENSKA LUMON AB

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 29
Är du en senior redovisningsekonom som söker efter nästa utmaning? Sök då tjänsten hos Svenska Lumon AB redan idag!

Om företaget
Lumon är en internationell koncern som är marknadsledande tillverkare av balkonginglasningar. De tar hand om tillverkning, montering och försäljning av ramlösa balkong- och terrassprodukter. Svenska Lumon AB är ett dotterbolag till Lumon International OY i Finland. Företaget har även dotterbolag i Norge, Spanien, Tyskland, Kanada, USA, Ryssland, Frankrike, Danmark och Schweiz. Lumons balkonginglasningar exporteras till ytterligare 25 länder med en total omsättning på 120 miljoner euro. I koncernen jobbar det ca 850 personer. I Sverige är det i dagsläget 80 anställda och de har kontor i Stockholm, Göteborg och inom kort även i Malmö.


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:

• Kundreskontra
• Löpande bokföring
• Avstämningar
• Moms- och skattedeklarationer
• Månads- och årsbokslut
• Löneavstämningar
• Förbättra och utveckla rutiner och processer

Din profil
Vi tror att du som söker tjänsten har minst 5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, samt relevant universitets- eller högskoleutbildning. Vi tror att du är en individ som är strukturerad, effektiv och utvecklingsdriven. Flytande svenska och engelska i tal och skirft är ett krav. Tidigare erfarenhet av ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 är myckt meriterande.

Framgångsfaktorer
• Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Meriterande med erfarenhet av Microsoft Dynamics 365
• Flytande svenska och engelska i tal och skirft

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm, Vällingby
LÖN: Enligt överenskommelse
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-17

Denna tjänst är en hyrrekrytering där du börjar som anställd hos oss på Resultat AB och arbetar ute hos vår kund och sedan blir anställd utav kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Westin-James; 072 215 15 34

Ansök nu

ERFAREN EKONOMIASSISTENT MED FOKUS PÅ KUNDPROCESSEN TILL BOLAG I SÖDERORT

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 3
Trivs du i bolag med högt tempo där det händer mycket? Lockas du av en roll med mycket kontaktytor, både internt och externt? Då kan vi ha ett spännande uppdrag för dig!

Om företaget
För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren ekonomiassistent som är van att arbeta med kundfakturaprocessen. Du kommer till en drivande ekonomiavdelning där alla tar stort ansvar för sitt arbete samtidigt som teamkänslan är stark och man ställer upp och stöttar varandra. Interimsuppdraget är på heltid med omgående start och sträcker sig ca sex månader framåt.

Dina arbetsuppgifter
Rollen innebär eget ansvar för bland annat:
• Hela flödet inom kundfakturaprocessen inklusive inbetalningar
• Löpande bevakning av förfallna fakturor inklusive påminnelsehantering
• Avstämning av kundrelaterade balanskonton
• Avstämning av bankkonton i olika valutor
• Uppdatering av kundregister
• Driva och vidareutveckla kundfakturaprocessen
• Delaktig i månads- och årsbokslut med ansvar för avstämning av balanskonton

Arbetet innebär mycket kommunikation med kunder, framför allt utländska, men även internt inom koncernen.


Din profil
Vi söker dig som har arbetat som ekonomiassistent under flera år och som har en god inblick i hela ekonomiflödet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kundfakturaprocessen i synnerhet. Har du dessutom erfarenhet från redovisning är detta ett plus.

Prestigelös, utåtriktad, kommunikativ och initiativrik är exempel på viktiga egenskaper som vi eftersöker för rollen. Trivs du i en kommunikativ roll med mycket kontaktytor både internt och externt så tror vi att denna roll kommer passa dig utmärkt!


Framgångsfaktorer
• Minst 5 års erfarenhet som ekonomiassistent
• Tidigare ansvar för kundfakturaprocessen
• Erfarenhet från tillverkande bolag är ett plus
• Utåtriktad, lösningsorienterad och med en hög arbetsmoral
• God vana från större affärssystem där Microsoft Dynamics AX och D365 är meriterande
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, där engelskan är koncernspråk


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).


Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Stockholm, Söderort
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-17

Denna tjänst är en hyra där du är anställd av oss på Resultat AB och arbetar ute hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073 – 311 68 62

Ansök nu

REDOVISNINGSEKONOM MED KUNDANSVAR TILL UPPDRAG I CITY

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 4
Om företaget
Vår kund söker nu en Redovisningsekonom för ett uppdrag med omgående start fram till mars 2022 med möjlighet till förlängning. Kontoret är placerat centralt i Stockholm, med möjlighet till delvis distansarbete,

Företaget riktar sig mot olika organisationer där de stöttar och genomför deras ekonomiska och administrativa arbete. Du blir här del av ett team med redovisningsekonomer och arbetar i en bred roll ut mot dina kunder.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som redovisningsekonom får du helhetsansvar för ett antal kunder där arbetet bl.a. omfattar:
• Löpande redovisning, reskontror och avstämningar
• Bokslutsarbete, moms- och skatteverksrapportering
• Upprätta årsredovisningar och deklarationer
• Samt ytterligare delar inom exempelvis lönehantering beroende på din tidigare erfarenhet.


Din profil
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta inom ekonomi och trivs bra i en bred roll. Du har kompetens i allt från löpande bokföring till årsbokslut och trivs med att arbeta i en social roll med kundkontakt. Har du även erfarenhet av lönehantering är detta meriterande.

Inom ekonomiavdelningen arbetar 5 personer. Det är en hjälpsam och trevlig grupp som värdesätter ett gott samarbete. Vi söker därför en prestigelös person som tar ansvar för sitt arbete men som också gärna hjälper till där det behövs. Det är viktigt att du har ett eget driv och kan planera och driva ditt arbete framåt.


Framgångsfaktorer
• Minst 3 års erfarenhet från arbete inom ekonomifunktionen
• Självgående inom redovisning, från löpande arbete till årsredovisning och deklaration
• Erfarenhet av lönehantering är meriterande
• Driven, prestigelös och ansvarstagande
• God systemvana


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!
Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).


Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-12

Denna tjänst är en hyra där du är anställd av oss på Resultat AB och arbetar ute hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073-311 68 62.

Ansök nu

DRIVEN EKONOMIASSISTENT PÅ DELTID TILL LOOKLET AB

Ekonomiassistent
Läs mer Okt 21
Är du en ekonomiassistent som söker en ny utmaning på deltid? Har du grundkunskaper inom bokföring och momshantering? Du har vi rollen för dig!

Om företaget
Looklet AB är ett internationellt B2B techbolag. Deras unika kombination av hård-och mjukvaruteknologier revolutionerar traditionell fotoproduktion för E-handel globalt.
De erbjuder en arbetsmiljö med högt tempo och omväxlande arbetsuppgifter. Huvudkontoret är beläget i Stockholm city, men här erbjuds flexibilitet och möjlighet att blanda kontors- och hemarbete. De är cirka 35 anställda med olika bakgrund och färdigheter som arbetar tillsammans i en kunskapsdelande atmosfär.

Just nu söker vi en ekonomiassistent på ca 50% till detta familjära bolag för att fylla en viktig funktion på deras ekonomiavdelning under en föräldraledighet på ca 6 månader. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en positiv och noggrann person. Du är ansvarstagande och har en god problemlösningsförmåga. På ekonomiavdelningen sitter ett litet team som har ett nära samarbete och en härlig stämning!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent är du involverad i flertalet olika delar av ekonomiarbetet. Du kommer exempelvis arbeta med:
• Leverantörsreskontra
• In- och utbetalningar
• Momsrapportering
• Reseräkningar
• Bokföring av bl.a. skatter, sociala avgifter och löner
• Avstämningar inför månadsbokslut
• Periodiseringar


Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av bokföring och tycker det är kul! Du trivs med att arbeta i en blandad roll och har en trygg grundkunskap inom ekonomi. I arbetet ingår momsrapportering och du bör ha tidigare erfarenhet av och kunskap inom momshantering. Det är viktigt att du är noggrann och ser till att arbetet blir rätt från början.

Hos Looklet AB finns alltid mycket att göra och du kommer vara en viktig del inom ekonomiavdelningen. Ansvarstagande, lösningsorienterad och självgående är exempel på tre viktiga egenskaper som vi eftersöker för rollen. Trivs du med att ta på dig nya arbetsuppgifter och driva arbetet i mål så tror vi att denna roll kommer passa dig utmärkt!


Framgångsfaktorer
• Minst 2–3 års erfarenhet av arbete inom bokföring
• Erfarenhet av momshantering
• Ansvarstagande, lösningsorienterad och självgående
• Erfarenhet av Dynamics 365 och Skovik är meriterande
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!
Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).


Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Deltid, 50%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-08

Denna tjänst är en hyra där du är anställd av oss på Resultat AB och arbetar ute hos Looklet AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073 – 311 68 62

Ansök nu

ÄLSKAR DU RELATIONSSÄLJ? DÅ ÄR DU VÅR NÄSTA KOLLEGA!

Account manager
Läs mer Okt 1
Är du en person som gillar högt tempo, stora kontaktytor och vill få möjligheten att jobba i ett expansivt bolag med fantastiska kollegor? I så fall ska du jobba hos oss!

Om företaget
Resultat är ett bemanningsföretag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är ett bolag med höga ambitioner och snabb tillväxttakt. Våra kunder är alltifrån mindre till större bolag i Stockholm- och Göteborgsområdet. Nu söker vi en Kundansvarig till vårt kontor på Södermalm i Stockholm.

Mer information om oss hittar du på: www.resultatab.se eller www.instagram.com/resultatab


Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett utmanande och intressant arbete som Kundansvarig i ett expansivt företag där stora möjligheter ges till personlig utveckling och påverkan, både på ditt egna arbete men också företaget i stort.

Som Kundansvarig hos oss ansvarar du för din egen kundstock och budget och bedriver ditt försäljningsarbete självständigt, både gällande nyförsäljning samt bearbetning och vård av befintliga kunder. Tillsammans med en Konsultansvarig ansvarar du för att hjälpa våra kunder med rekrytering och bemanning till deras ekonomiavdelning.

Vidare är du kundens kontaktperson och har avstämningsmöten med både personal och kunder före, under och efter uppdragens gång.

Vår ambition är att vara det mest Personliga och Engagerade bemanningsföretaget på marknaden.

Din profil
Vi söker dig som vill vara med på en fantastiskt rolig resa där vi tillsammans bygger ett framgångsrikt företag. Du har en vilja att ta dig an utmaningar och är mån att nå dina mål.
Som person är du en relationsskapare ut i fingerspetsarna och du finner det enkelt att kommunicera med människor oavsett kompetensnivå. Du trivs i en miljö där det är högt i tak, stor frihet under lika stort ansvar och raka puckar.

Glädje, Balans och Entreprenörsanda är något som starkt präglar vår vardag och är viktiga värderingar för oss.

Framgångsfaktorer
- Tidigare erfarenhet av försäljning (B2B)
- Du ska behärska svenska (flytande) i både tal och skrift
- B-körkort är ett krav


Om oss
Resultat är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi förtroendearbetstid, 30 dagars semester, en flexibel arbetsplats, friskvårdsbidrag samt kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Januari 2022
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel
KONTAKT: Markus Kask, 076-309 73 35
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10-31

Ansök nu

SERVICEINRIKTAD EKONOM TILL FASTIGHETSBRANCHEN

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 7
Vill du arbeta i ett starkt växande bolag där du självständigt har hand om ekonomin för en egen kundbas? Brinner du för god service och alltid sätter laget före jaget? Då har vi tjänsten för dig!

Om företaget
För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren ekonom med god servicekänsla som vill arbeta i ett ungt växande bolag präglad av entreprenörsanda och driv. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund med omgående start.

Dina arbetsuppgifter
• Helhetsansvar för ekonomin för din egen kundbas
• Självständigt upprätta kvartalsrapporter, budget och årsredovisning
• Analys av rapporter
• Kontinuerliga avstämningar med dina kunder


Din profil
För att trivas i rollen bör du vara en person med en hög servicekänsla som tycker om att arbeta med människor. Du kommer att ha daglig kundkontakt och agera som bolagets ansikte utåt. Att skapa långsiktiga relationer och bygga förtroende faller sig naturligt för dig.
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete, gärna från revisions- eller redovisningsbyrå. Du tar stort ansvar för ditt arbete, har ett strakt inre driv, gillar att ta egna initiativ och kan driva dina processer framåt. Du kommer att arbeta i ett glatt ungt gäng med positiv stämning och hög teamkänsla. Gruppen sitter tillsammans i ett öppet kontorslandskap.


Framgångsfaktorer
• Eftergymnasial examen inom ekonomi
• Minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete med bokslut
• Driven, prestigelös och ansvarstagande
• Tidigare erfarenhet från service och kundrelationer är meriterande
• Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Centralt i Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10-29
Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir direkt anställd av vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande eftersom tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella på telefonnummer 073-311 68 62.

Ansök nu

SERVICEINRIKTAD EKONOM TILL STARKT VÄXANDE BOLAG I CITY

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 8
Vill du arbeta i ett starkt växande bolag där du självständigt har hand om ekonomin för en egen kundbas? Brinner du för god service och alltid sätter laget före jaget? Då har vi tjänsten för dig!

Om företaget
För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren ekonom med god servicekänsla som vill arbeta i ett ungt växande bolag präglad av entreprenörsanda och driv. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund med omgående start.

Dina arbetsuppgifter
• Helhetsansvar för ekonomin för din egen kundbas
• Självständigt upprätta kvartalsrapporter, budget och årsredovisning
• Analys av rapporter
• Kontinuerliga avstämningar med dina kunder


Din profil
För att trivas i rollen bör du vara en person med en hög servicekänsla som tycker om att arbeta med människor. Du kommer att ha daglig kundkontakt och agera som bolagets ansikte utåt. Att skapa långsiktiga relationer och bygga förtroende faller sig naturligt för dig.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete, gärna från revisions- eller redovisningsbyrå. Du tar stort ansvar för ditt arbete, har ett strakt inre driv, gillar att ta egna initiativ och kan driva dina processer framåt. Du kommer att arbeta i ett glatt ungt gäng med positiv stämning och hög teamkänsla. Gruppen sitter tillsammans i ett öppet kontorslandskap.


Framgångsfaktorer
• Eftergymnasial examen inom ekonomi
• Minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete med bokslut
• Driven, prestigelös och ansvarstagande
• Tidigare erfarenhet från service och kundrelationer är meriterande
• Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Centralt i Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10-30

Denna tjänst är en direktrekrytering där du blir direkt anställd av vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande eftersom tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella på telefonnummer 073-311 68 62.

Ansök nu

REDOVISNINGSEKONOM MED KUNDANSVAR TILL UPPDRAG I CITY

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 6
Om företaget
Vår kund söker nu en redovisningsekonom för ett uppdrag med omgående start som sträcker sig minst fyra månader framåt, men kan bli upp till sex månader. De är placerade centralt i Stockholm.

Företaget riktar sig mot olika organisationer där de stöttar och genomför deras ekonomiska och administrativa arbete. Du blir här del av ett team med redovisningsekonomer och arbetar i en bred roll ut mot dina kunder.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som redovisningsekonom får du helhetsansvar för ett antal kunder där arbetet bl.a. omfattar:
• Löpande redovisning, reskontror och avstämningar
• Bokslutsarbete, moms- och skatteverksrapportering
• Upprätta årsredovisningar och deklarationer
• Samt ytterligare delar inom exempelvis lönehantering beroende på din tidigare erfarenhet.


Din profil
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta inom ekonomi och trivs bra i en bred roll. Du har kompetens i allt från löpande bokföring till årsbokslut och trivs med att arbeta i en social roll med kundkontakt. Har du även erfarenhet av lönehantering är detta meriterande.

Inom ekonomiavdelningen arbetar 5 personer. Det är en hjälpsam och trevlig grupp som värdesätter ett gott samarbete. Vi söker därför en prestigelös person som tar ansvar för sitt arbete men som också gärna hjälper till där det behövs. Det är viktigt att du har ett eget driv och kan planera och driva ditt arbete framåt.


Framgångsfaktorer
• Minst 3 års erfarenhet från arbete inom ekonomifunktionen
• Självgående inom redovisning, från löpande arbete till årsredovisning och deklaration
• Erfarenhet av lönehantering är meriterande
• Driven, prestigelös och ansvarstagande
• God systemvana


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!
Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).


Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10-28

Denna tjänst är en hyra där du är anställd av oss på Resultat AB och arbetar ute hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073-311 68 62.

Ansök nu

Redovisningsekonom till bolag i city

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 5
Om företaget
Vi söker nu en senior Redovisningsekonom till vår kund i centrala Stockholm. Kunden är en Nordisk konsultleverantör med fokus på IT, telekom, teknik och organisationsutveckling. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos vår kund med start enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom arbetar du tillsammans med ett redovisningsteam på fem personer för att säkerställa att koncernens rapportering görs i tid och är av god kvalitet. Teamet sköter redovisning och rapportering, internt och externt, för det svenska moderbolaget och dotterbolagen i Finland, Norge, Danmark, UK samt till viss del Polen, och arbetet utförs i bl.a. Agresso och Excel. Teamet samarbetar med avdelningen Financial Support, där reskontrorna ingår, samt med Controlling-funktionen som bland annat hanterar prognoser och kostnadsfördelningar.

Din profil
Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete inom redovisning, samt besitter relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna tidigare i en internationell miljö. Du är prestigelös och flexibel som person och ser det som en självklarhet att stötta och hjälpa kollegor i deras arbete. Du är en teamplayer som gillar att jobba i grupp! Vidare är du självständig och arbetar självgående med dina uppgifter då du känner dig trygg i dem. Du tar stort ansvar för ditt arbete och tar gärna egna initiativ och driver på dessa framåt. Som person är du positiv och har ett bra sätt att strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter. Flytande i engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Framgångsfaktorer
• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
• Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom redovisning
• Goda kunskaper i excelill
• Flytande i engelska och svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av att arbeta i större affärssystem där Agresso är meriterande
• Meriterande att ha arbetat i en internationell miljö


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, interim 4-6 månader med möjlighet till övertag.
PLACERING: Stockholm City
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James, 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10-25
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos vår kund. Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Sara Westin-James; 072-215 15 34

Denna tjänst är en hyra, där du är anställd hos oss på Resultat. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Sara Westin-James, 072-215 15 34

Ansök nu

Senior Redovisningsekonom till internationellt IT-bolag

Redovisningsekonom
Läs mer Okt 7
Om företaget
Vi söker nu en senior Redovisningsekonom till ett internationellt IT-bolag med kontor beläget i norra Stockholm för ett interim-uppdrag på ca 2 månader med möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett team om fyra personer och dina arbetsuppgifter kommer bl.a. innefatta:
• Projektredovisning
• Avstämningar och rapportering av projekt
• Hantering av löner
• Ansvarig för moms, kontroll och rapportering
• Avstämning i bokslut av allt projektrelaterat
• Delaktig i bokslutsprocessen, rapportering m.m.
• Löpande redovisning


Din profil
Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet som Redovisningsekonom. Du är systemkunnig och har goda kunskaper inom Excel. Goda kunskaper inom Dynamics 365 eller AX är mycket meriterande. Du har tidigare arbetat med projektredovisning, gärna med tidigare erfarenhet inom internationella företag. Du trivs i en framåtlutad och dynamisk miljö och drivs av att arbeta mot högt uppsatta mål. Du är öppen, tillmötesgående och prestigelös som person och har ett gediget helhetstänk. Koncernspråket är engelska, därav krav på att kunna kommunicera obehindrat på både engelska och svenska.

Framgångsfaktorer
• Tidigare erfarenhet inom projektredovisning.
• Goda kunskaper inom Dynamics 360 eller AX är mycket meriterande.
• Mycket meriterande att ha jobbat inom ett internationellt bolag tidigare.
• Ett strukturerat och dynamiskt arbetssätt med hög prioriteringsförmåga.
• Förtroendeskapande och kommunikativ.
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Solna, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10- 22
Denna tjänst är en hyra där du är anställd av oss på Resultat AB och arbetar ute hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Sara Westin-James, 072-215 15 34

Ansök nu

Utvecklingsdriven ekonom till bolag i Kungsängen

Ekonomiassistent
Läs mer Sep 10
Om företaget
Vi söker just nu en analytisk och prestigelös ekonom som trivs att arbeta verksamhetsnära med många kontaktytor och breda arbetsuppgifter. Denna tjänst är en hyrrekrytering, där du först blir uthyrd av oss för att sedan bli direkt anställd av vår kund.

Dina arbetsuppgifter
Rollen är bred och kommer att kunna utvecklas med tiden. Dina arbetsuppgifter kan bl.a. komma att innefatta:
• Ansvar för kund- och leverantörsreskontra
• Avstämningar
• Rapportering
• Löpande bokföring
• Månads- och årsbokslut
• Produktionsplanering
• Orderhantering
• Telefon- och mailkontakt med kunder och leverantörer


Din profil
Vi ser att du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kommer ha ett stort ansvar för ditt eget område, så du måste vara ansvarstagande, flexibel och lösningsorienterad i ditt arbete och drivas av problemlösning och förbättringsarbete. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av affärssystemet Pyramid är mycket meriterande.

Framgångsfaktorer
• Minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
• Tidigare erfarenhet inom Pyramid är mycket meriterande.
• Flytande svenska, samt goda kunskaper inom engelska i tal och skrift ett krav.


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Oktober / November 2021
OMFATTNING: Heltid, Hyrrekrytering
PLACERING: Kungsängen, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10-01
Denna tjänst är en hyrrekrytering, där du först blir uthyrd av oss för att sedan bli direkt anställd av vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Sara Westin-James, 072-215 15 34

Ansök nu

EKONOMIASSISTENTER SÖKES FÖR KOMMANDE UPPDRAG I STOCKHOLM

Ekonomiassistent
Läs mer Aug 26
Är du en ekonomiassistent som är redo för nya utmaningar? Vi är här för att hjälpa dig hitta ditt nästa jobb!

Om företaget
Vi på Resultat AB söker just nu efter ekonomiassistenter för kommande uppdrag hos våra kunder i Stockholm. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragen kan variera från ett par månader och uppåt, samt vara både del- och heltidstjänster.

Dina arbetsuppgifter
Exakta arbetsuppgifter varierar givetvis beroende på uppdrag, men mest förekommande är:

• Kundreskontra
• Leverantörsreskontra
• Löpande bokföring
• Avstämningar
• Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning


Din profil
För att trivas i rollen som ekonomiassistent ska du vara strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du kommer att utgöra ett viktigt stöd i de uppgifter som hör en ekonomiavdelning till, därför är det viktigt för oss att du även är serviceinriktad. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för siffror, är social och ser dig själv som en självklar lagspelare.

Framgångsfaktorer
• God datorvana
• Relevant gymnasieutbildning eller högskole- eller universitetsutbildning
• Erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem är meriterande
• Meritande att tidigare ha arbetat som ekonomiassistent


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid eller deltid
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban 073 – 311 68 62
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-09-30

Är du redo att ta dig an ett spännande uppdrag hos någon av våra kunder inom ekonomiområdet? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så tveka inte, skicka in en ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella Urban på telefonnummer 073-311 68 62.

Ansök nu

SENIOR REDOVISNINGSKONSULT TILL ETT GLATT GÄNG I STOCKHOLM!

Redovisningskonsult
Läs mer Aug 31
Är du en Redovisningskonsult med några års erfarenhet av att arbeta på byrå? Har du viljan att växa och ta nästa steg i ett trivsamt bolag? Då har vi tjänsten för dig!

Om företaget
Vår kund är en redovisningsbyrå i centrala Stockholm med verksamhet i hela Stockholms län. De strävar efter ett långsiktigt och personligt samarbete med sina kunder och erbjuder allt inom redovisningstjänster, företagsekonomisk rådgivning, skatterådgivning och lönehantering. Här finns även goda utvecklingsmöjligheter på sikt. De jobbar ständigt efter att arbeta mer digitaliserat och hoppas du vill vara med på resan!

I dagsläget har de tre redovisningsgrupper och en lönegrupp.

Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningskonsult hos vår kund ansvarar du för din egen kundportfölj. Kunderna kan vara allt ifrån enskilda firmor till medelstora aktiebolag. Du kommer arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, månads– och årsbokslut, moms- och skattedeklarationer samt rapportering. Du kommer även bistå med ekonomisk rådgivning och du kommer att planera ditt arbete och upplägg tillsammans med dina kunder varför din kunskap inom ekonomi och redovisning bör vara gedigen.

Din profil
Vi tror att du som söker tjänsten har några års erfarenhet från en annan redovisningsbyrå och är självständig i hela flödet. Du har även vilja och drivet att lära dig ännu mer och få utvecklat ansvar med tiden!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en samarbets- och serviceinriktad person med god social förmåga. Vidare är du noggrann i ditt arbete och har en stark analytisk förmåga och kan kombinera helhetssyn med detaljgranskning. Som person är du driven, noggrann, kommunikativ och ansvarstagande.

Framgångsfaktorer
• 3-5 års erfarenhet från att arbeta på redovisningsbyrå i en självständig roll
• Erfarenhet från helhetsansvar, ax till limpa, inom ekonomi
• Tidigare arbete i Fortnox och/eller Visma är meriterande, ej krav
• Framåt, driven och utåtriktad
• Gilla en roll med kundkontakt där du får agera rådgivande

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Hösten 2021
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Ebba Jensen
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-09-23

Denna tjänst är en rekrytering där du är anställd hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Skicka gärna in din ansökan redan idag! På grund av kommande semesterperiod kommer ansökningarna hanteras från vecka 32 och framåt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ebba Jensen, 073-039 44 00.

Ansök nu

REDOVISNINGSANSVARIG TILL FASTIGHETSBOLAG

Redovisningschef
Läs mer Sep 9
Om företaget
Vi söker just nu efter en Redovisningsansvarig till vår kund i centrala Stockholm. Bolaget verkar inom fastighetsbranschen och uppdraget förväntas bli minst 6 månader.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
• Hantera transaktioner (förvärv samt i mindre omfattning även försäljning): analys inför förvärv, tillträdesbokslut - ta emot, granska, ifrågasätta - bokföra, följa genom system - dialog med Förvaltningen
• Bokslut - avstämningar genom flera bolag (ett 70-tal bolag idag)
• ”Avancerad bokföring”, ta fram underlag för bokföringsorder till ekonomiassistent (ex lånereskontra, fastighetskatt etc)
• Fusioner, hantera bokföringsmässigt i samtliga system (inkl koncernen)
• Bonus om koncernredovisning (kvartalsvis i Aaro) kan hanteras i samma roll


Din profil
Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet som Redovisningsansvarig. Det är mycket meriterande att tidigare ha arbetat i fastighetsbranschen. Har du arbetat med koncernredovisning är det ett stort plus. Även meriterande att ha arbetat i Vitec, Aaro samt Visma.

Som person bör du vara initiativtagande, analytisk och prestigelös. För att lyckas i rollen är du kommunikativ och lyhörd i ditt samarbete med såväl kollegor internt som externt. Du är van att arbeta självständigt och driva både ditt eget samt företagets arbete framåt.


Framgångsfaktorer
• Minst 5 års erfarenhet av en liknande roll
• Meriterande att tidigare ha arbetat i fastighetsbranschen
• Meriterande med koncernredovisning
• Meriterande att ha arbetat i Vitec, Aaro eller Visma

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, 6 månader
PLACERING: Centrala Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-09-24

Denna tjänst är en hyra, där du är anställd hos oss på Resultat. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Hanna Eriksson, 072-230 99 89

Ansök nu

Controller med erfarenhet av Projektredovisning

Controller
Läs mer Sep 3
Om företaget
Vi söker nu för kunds räkning en utvecklingsdriven controller med flera års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter, gärna med tidigare erfarenhet inom installationsbranschen eller entreprenader. Denna tjänst är en hyrrekrytering, där du först blir uthyrd av oss för att sedan bli direkt anställd av vår kund.

Dina arbetsuppgifter
Som Controller ansvarar du för verksamhetens;
• Projektredovisning: uppföljning, sammanställning och analys
• Stöd och bollplank till chefer, projektledare och tekniker
• Rapportering
• Budget och prognoser
• Samt hantering av efterföljande administration såsom utbildning, projektavslut, aktivering, mm

Vidare arbetar du med att utveckla processer och strukturer för att vidareutveckla arbetsflöden och system. Du kommer ha många kontaktytor inom bolaget och samarbetar med flera funktioner. Du utgår från kontoret i Kista och resor förekommer regelbundet till våra övriga andra kontor.


Din profil
Vi söker dig med relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi, alternativt motsvarande erfarenheter. Du är en rutinerad och självgående Controller med flera års erfarenhet inom liknande roller.

Vidare är du kommunikativ och drivande i ditt arbete och du trivs i en utvecklingsdriven och affärsnära roll och drivs av att arbeta mot högt uppsatta mål. Du är noggrann och detaljinriktad som person och drivs av ett gediget servicefokus. Du är systemkunnig med mycket goda kunskaper inom Excel. Har du tidigare erfarenhet av Pyramid är det mycket meriterande.


Framgångsfaktorer
• Kandidatexamen inom ekonomi eller administration alternativt motsvarande erfarenheter
• Erfarenhet av liknande roll, minst 3 år.
• Mycket goda kunskaper i Excel och Office-paketet
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
• Meriterande med erfarenheter av Pyramid
• Meriterande med erfarenheter av redovisning och ekonomistyrning inom installationsbranschen eller entreprenader


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Kista, Stockholm. Resor ingår i tjänsten.
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-10-24
Denna tjänst är en hyrrekrytering, där du först blir uthyrd av oss för att sedan bli direkt anställd av vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Sara Westin-James, 072-215 15 34

Ansök nu

REDOVISNINGSEKONOM TILL VASABYRÅN I STOCKHOLM

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 31
Om företaget
Vasabyrån är en servicebyrå som växer tillsammans med nya kunder och uppdrag. Med hjälp av moderna systemstöd och arbetssätt är vi inriktade på att erbjuda fackförbund, organisationer och stiftelser administrativa tjänster inom redovisning, lönehantering, medlemsavisering och verksamhetsstöd. Våra medarbetare tar ett helhetsansvar och levererar med hög kvalitet i nära samarbete med våra kunder.

Vasabyrån har sina lokaler centralt i Stockholm, och behöver nu förstärka teamet med en redovisningsekonom som kommer att arbeta i en bred roll med både redovisning och lönehantering. Som anställd hos Vasabyrån har du kollektivavtal med tjänstepension samt erbjuds friskvårdsbidrag.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som redovisningsekonom på Vasabyrån får du helhetsansvar för ett antal kunder där arbetet bl.a. omfattar:
• Löpande redovisning, reskontror och avstämningar
• Bokslutsarbete, moms- och skatteverksrapportering
• Upprätta årsredovisningar och deklarationer
• Lönehantering

Din profil
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta inom ekonomi och trivs bra i en bred roll. Du har kompetens i allt från löpande bokföring till årsbokslut och trivs med att arbeta i en social roll med kundkontakt. Utöver redovisningen kommer du även ansvara för dina kunders löner och du bör ha tidigare erfarenhet av detta.

Inom ekonomiavdelningen arbetar 5 personer. Det är en hjälpsam och trevlig grupp som värdesätter ett gott samarbete. Vi söker därför en prestigelös person som tar ansvar för sitt arbete men som också gärna hjälper till där det behövs. Det är viktigt att du har ett eget driv och kan planera och driva ditt arbete framåt.

Vasabyrån arbetar i redovisningssystemet BL sam Hogia lön plus. Har du arbetat i dessa program tidigare är det meriterande men inget krav. Det viktigaste är en god systemförståelse och en vilja att lära sig!

Framgångsfaktorer
• Minst 3 års erfarenhet från arbete inom ekonomifunktionen
• Självgående inom redovisning, från löpande arbete till årsredovisning och deklaration
• Erfarenhet av lönehantering
• Driven, prestigelös och ansvarstagande
• God systemvana

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Hösten 2021
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Ebba Jensen
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-09-24

Denna tjänst är en rekrytering där du är anställd hos Vasabyrån AB. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ebba Jensen, 073-039 44 00

Ansök nu

ERFAREN LÖNEADMINISTRATÖR MED MYCKET GODA KUNSKAPER I TYSKA

Löneadministratör
Läs mer Sep 8
Om företaget
Vi söker för vår kunds räkning efter en erfaren löneadministratör som har goda kunskaper i tyska. Har du flera års erfarenhet inom lön och känner dig bekväm med att använda tyska i ditt dagliga arbete? Då kan denna tjänst vara något för dig! Tjänsten är en rekrytering där du blir direkt anställd av vår kund.

Dina arbetsuppgifter
I dina dagliga arbetsuppgifter ingår löneberedning, arbetsgivardeklarationer, statistik och hantering av diverse förmåner samt rapportering av tjänstepension. Vidare kommer du ha daglig kundkontakt med tyska bolag i varierande branscher.

Din profil
Du präglas av en stark servicekänsla, är noggrann och strukturerad, du har bra samarbetsförmåga gentemot dina kollegor och har lätt för att arbeta med gemensamma rutiner. För att trivas hos vår kund ska du även vara driven och öppen för nya utmaningar. Du har flera års erfarenhet av att arbeta med löner och kan självständigt hantera löneprocessen. Goda kunskaper i tyska är en förutsättning då en stor del av kommunikationen sker på tyska.

Framgångsfaktorer
• Utbildning inom ekonomi eller lön
• Minst 1 års erfarenhet av självständigt lönearbete som löneadministratör
• Flytande i svenska och tyska, i både tal och skrift
• Du är van att dagligen arbeta i Microsoft Office


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!
För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).


Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Centrala Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Gabriella Urban
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-09-22

Denna tjänst är en rekrytering där du blir anställd av vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella Urban på telefonnummer 073-311 68 62.

Ansök nu

Finsktalande ekonomiassistent inom kundreskontran till bolag i söderort

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 21
Om företaget
Är du en fena på språk och talar finska, svenska och engelska? Vi söker just nu en finsktalande ekonomiassistent inom kundreskontran till ett bolag i södra Stockholm. Start kommer troligen att ske i september och tjänsten är på heltid. Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat ansvarar för rekryteringsprocessen och där du blir anställd direkt hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent på kundreskontran arbetar du i ett team om ca 14 kollegor. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
• Matchning av kundinbetalningar
• Inkommande posthantering, fysisk samt elektronisk
• Kreditverksamhet, kreditkontroll samt limitsättning
• Kundupplägg, nya kunder
• Återbetalningar
• Handlägga Inexchange: fakturering, fakturor i retur
• Telefonsupport
• Handlägga krav, inkasso, räntefakturering via vår leverantör av dessa tjänster
• Viss fakturering
• Arkivering
• Kontoavstämningar
• Backup för annan ek assistent på kundreskontra vid frånvaro
• Periodredovisning
• Uppdatering av rutindokument avseende sitt eget ansvarsområde
• I övrigt förekommande uppgifter som kan ingå i rollen


Din profil
Vi ser att du som minst är gymnasieekonom och har åtminstone 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från kundreskontran. Du kommer ha stort ansvar för ditt eget område, så du måste vara ansvarstagande, flexibel och lösningsorienterad i ditt arbete och gilla högt tempo. Vi ser även att du är en glädjespridare som inte räds att ta dig an nya utmaningar.

Extra viktigt är att du kommunicerar obehindrat på såväl finska, svenska som engelska. Du har goda kunskaper i Excel, tidigare erfarenhet av Jeeves är mycket meriterande.


Framgångsfaktorer
• Du behärskar både det finska, svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.
• Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på kundreskontran.
• Goda kunskaper i Excel
• Tidigare erfarenhet av Jeeves är mycket meriterande.


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: September 2021
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Söderort
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-08-30

Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat ansvarar för rekryteringsprocessen och där du blir anställd direkt hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Sara Westin-James, 072-215 15 34

Ansök nu

Redovisningsekonom till internationellt bolag i Kista

Redovisningsekonom
Läs mer Aug 17
Om företaget
Vi söker nu en Redovisningsekonom till ett internationellt bolag med kontor beläget i Kista, Stockholm med omgående start.
Denna tjänst är en hyrrekrytering, där du först blir uthyrd av oss för att sedan bli direkt anställd av vår kund.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för att strukturera, leda och kvalitetssäkra det dagliga redovisningsarbetet. Du kommer att ansvara för månadsvis-, kvartals- och årsbokslut, inklusive granskning av årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Utveckla ekonomifunktionen och driva interna projekt som syftar till att skapa effektivare samt mer affärsorienterade processer för redovisning och ekonomisk styrning samt affärspartner för ERP relaterade frågor inom organisationen.
Rollen är bred och innefattar arbete med löner och löneprocesser. Därför är det meriterad tidigare erfarenhet inom lönehanteringen.


Din profil
Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av redovisning och ekonomistryrning, samt besitter relevant universitets- eller högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har stort intresse av ekonomi- och affärssystem, då bolaget nyligen implementerat ett nytt ERP-system. Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift är ett krav. Som person är du analytisk och strukturerad och ser värdet i att bygga förtroendefulla relationer internt och externt.


Framgångsfaktorer
- Relevant universitets- eller högskoleutbildning
- Minst 3 - 5 års erfarenhet av redovisning och ekonomistyrning
- Goda kunskaper inom redovisning av- moms, skatter och företagsbeskattning.
- Goda kunskaper inom löneprocesser, lönehanteringen och lönerapportering
- Goda kunskaper inom upprättande av finansiella rapporter
- Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift
- Goda kunskaper i Officepaketet (Excel, word och Outlook)
- Tidigare erfarenhet inom Microsofts ERP system Business Central mycket meriterande


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Kista, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James, 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-09-09
Denna tjänst är en hyrrekrytering, där du först blir uthyrd av oss för att sedan bli direkt anställd av vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Sara Westin-James, 072-215 15 34

Ansök nu

SENIOR REDOVISNINGSKONSULT TILL ETT GLATT GÄNG I STOCKHOLM!

Redovisningskonsult
Läs mer Jul 5
Är du en Redovisningskonsult med några års erfarenhet av att arbeta på byrå? Har du viljan att växa och ta nästa steg i ett trivsamt bolag? Då har vi tjänsten för dig!

Om företaget
Vår kund är en redovisningsbyrå i centrala Stockholm med verksamhet i hela Stockholms län. De strävar efter ett långsiktigt och personligt samarbete med sina kunder och erbjuder allt inom redovisningstjänster, företagsekonomisk rådgivning, skatterådgivning och lönehantering. Här finns även goda utvecklingsmöjligheter på sikt. De jobbar ständigt efter att arbeta mer digitaliserat och hoppas du vill vara med på resan!

I dagsläget har de tre redovisningsgrupper och en lönegrupp.

Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningskonsult hos vår kund ansvarar du för din egen kundportfölj. Kunderna kan vara allt ifrån enskilda firmor till medelstora aktiebolag. Du kommer arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, månads– och årsbokslut, moms- och skattedeklarationer samt rapportering. Du kommer även bistå med ekonomisk rådgivning och du kommer att planera ditt arbete och upplägg tillsammans med dina kunder varför din kunskap inom ekonomi och redovisning bör vara gedigen.

Din profil
Vi tror att du som söker tjänsten har några års erfarenhet från en annan redovisningsbyrå och är självständig i hela flödet. Du har även vilja och drivet att lära dig ännu mer och få utvecklat ansvar med tiden!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en samarbets- och serviceinriktad person med god social förmåga. Vidare är du noggrann i ditt arbete och har en stark analytisk förmåga och kan kombinera helhetssyn med detaljgranskning. Som person är du driven, noggrann, kommunikativ och ansvarstagande.

Framgångsfaktorer
• 3-5 års erfarenhet från att arbeta på redovisningsbyrå i en självständig roll
• Erfarenhet från helhetsansvar, ax till limpa, inom ekonomi
• Tidigare arbete i Fortnox och/eller Visma är meriterande, ej krav
• Framåt, driven och utåtriktad
• Gilla en roll med kundkontakt där du får agera rådgivande

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Hösten 2021
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Ebba Jensen
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-08-20

Denna tjänst är en rekrytering där du är anställd hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Skicka gärna in din ansökan redan idag! På grund av kommande semesterperiod kommer ansökningarna hanteras från vecka 32 och framåt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ebba Jensen, 073-039 44 00.

Ansök nu

BUSINESS SALES SUPPORT TILL DAHL SVERIGE AB

Administrativ assistent
Läs mer Jul 9
Är du en noggrann och driven person som vill arbeta med många bollar i luften i en framgångsrik och väletablerad koncern? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Dahl söker nu en ny kollega till deras avdelning Affärsstöd. Arbetsplatsen är belägen på Dahls kontor i Bromma, Stockholm.


Om företaget
Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är deras kärnverksamhet. De ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Deras vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen.

Dahl drivs av att skapa värde för deras kunder, de är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge sina kunder det lilla extra. På Dahl är de 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Var och en strävar tillsammans efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta.


Dina arbetsuppgifter
Som Business Sales Support bidrar du till en än mer professionell back office-funktion, bibehåller en hög tillförlitlighet i organisationen liksom upprätthåller en god struktur. Detta genom att paketera och hantera stora datamängder och presentera dem på ett enkelt och värdeskapande sätt, för Dahl och dess kunder. Du arbetar nära affären och bistår säljare och försäljningschefer med både statistik och kundvård. Du följer upp grundorsaker till avvikelser och utmanar till korrigerande åtgärder och förbättringar.

Exempel på arbetsuppgifter;
• Framtagning av olika former av statistik, inkluderad viss analys/utredning.
• Kundupplägg och registervård.
• Besvara samt hantera olika typer av frågeställningar rörande kund/avtal.
• Pris och matris uppdatering.
• Felrättningar.
• Vidarefakturering.
• Bokning av leverantörsstöttningar.
• Fakturahantering.
• Driva utveckling av dina ansvarsområden.

Din profil
Som sökande till tjänsten är det meriterande om du har en ekonomiutbildning på högskolenivå (eller likvärdigt) samt erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Du bör ha goda kunskaper i program som hanterar stora datamängder (primärt Excel) för att kunna kontrollera data, leverera statistik samt paketera utredningar på bra vis.

Du har ett genuint intresse för kundservice och trivs bäst när du arbetar nära affären och kan bidra med ditt strukturerade arbetssätt för att skapa tillförlitlighet till Dahls leverans. Rollen passar dig som arbetar noggrant, tycker om att ha många bollar i luften och har enkelt för att ta eget ägandeskap samtidigt som du trivs med att jobba i team.

Som Business Sales Support hanterar du många uppgifter samtidigt vilket kräver ett metodiskt och strukturerat arbetssätt samt förmågan att prioritera och hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

Framgångsfaktorer
• Relevant arbetslivserfarenhet och/eller universitets-/högskoleutbildning
• Goda kunskaper i program som hanterar stora datamängder, framförallt Excel
• Genuint intresse för kundservice samt att du gillar att ha många bollar i luften

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Bromma, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James, 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-08-09

Denna tjänst är en hyrrekrytering på 6 månader, där du först blir uthyrd av oss för att sedan bli direkt anställd av vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Eriksson, 072-230 99 89

Ansök nu

Ekonomiassistent till Nacka med start i augusti

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 9
Vår kund i Nacka söker just nu en ekonomiassistent med start i slutet av augusti.
Uppdraget kommer till en början sträcka sig 1–2 månader.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett team om 3 personer där du främst kommer arbeta med leverantörsreskontran. Mer ingående innefattar arbetet:
• Administrera bokföring och ekonomisk redovisning av alla in- och utbetalningar
• Kontera och säkerhetsställa rätt kont/kostnadsställe och projekt av inskannade leverantörsfakturor samt rätt attestant
• Allmänna administrativa uppgifter och kontorsgöromål
• Valutahantering


Din profil
Vi ser att du lägst har Gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande, gärna en eftergymnasial yrkesutbildning inom redovisning/ekonomi. Vidare har du 3–5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du bör även ha erfarenhet inom valutahantering då detta kommer att ingå i arbetsuppgifterna.

För att passa in i rollen är du strukturerad, noggrann och ansvarsfull. Du har lätt för siffror och är stresstålig. Du är självgående, har eget driv och kan agera proaktivt i en händelserik organisation med stark tillväxt. Vidare tycker du om att arbeta mot deadlines och har god kommunikativ förmåga.

Det a¨r meriterande om du har tidigare erfarenhet av Visma Net och Centsoft. Dina Excelkunskaper a¨r goda.

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och god engelska i tal och skrift.


Framgångsfaktorer
• Gymnasieutbildning inom ekonomi
• Minst 3 års erfarenhet av ekonomi och bokföring
• Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och god engelska i tal och skrift.
• Meriterande att tidigare ha arbetat med Visma Net och Centsoft.


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Slutet av augusti 2021
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Nacka, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James, 072 215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-08-13
Låter detta som en intressant utmaning? Då vill vi gärna höra från dig! Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Sara Westin-James, 072 215 15 34.
Ansökningarna kommer att hanteras fr.o.m. v.32.

Ansök nu

EKONOMIASSISTENTER TILL STOCKHOLM

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 7
Är du en ekonomiassistent som är redo för nya utmaningar, ansök redan idag så kan vi hjälpa dig till ditt nästa jobb!

Om företaget
Resultat AB är ett bemanningsbolag som jobbar med uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi erbjuder stöd i all typ av ekonomiarbete, oavsett vem kunden är eller vilken arbetsuppgiften är. Vi är helt enkelt Experter på Ekonomer!

Vi söker just nu efter ekonomiassistenter i proaktivt syfte till våra kunder! Vi kan erbjuda både rekryteringar och konsultuppdrag. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragen kan vara såväl heltid som deltid.Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kan bland annat bestå av:

- Leverantörsreskontra
- Kundreskontra
- Avstämningar
- In- och utbetalningar
- Support
- Påminnelser
- Kravhantering


Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi. Du har jobbat som ekonomiassistent i minst 1-3 år och har god förståelse för det ekonomiska flödet. Du är systemkunnig och har goda kunskaper i Excel.

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent är det viktigt att du är en driven person som har viljan och målet att utvecklas. Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och lösningsfokuserad. Du bör ha vanan att arbeta i en föränderlig miljö med högt tempo. Du arbetar självständigt och har en god samarbetsförmåga samt sprider engagemang på arbetsplatsen.

Framgångsfaktorer
- 1-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Relevant utbildning
- Systemvan och erfarenhet av Excel
- Ekonomisk utbildning


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT:Sara Westin-James, 072 215 15 34.
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-08-09

Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Sara Westin-James, 072 215 15 34.

Ansök nu

REDOVISNINGSEKONOMER TILL STOCKHOLM

Redovisningsekonom
Läs mer Jul 7
Är du en redovisningsekonom som är redo för nya utmaningar, ansök redan idag så kan vi hjälpa dig till ditt nästa jobb!

Om företaget
Resultat AB är ett bemanningsbolag som jobbar med uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi erbjuder stöd i all typ av ekonomiarbete, oavsett vem kunden är eller vilken arbetsuppgiften är. Vi är helt enkelt Experter på Ekonomer!

Vi söker just nu efter redovisningsekonomer i proaktivt syfte till våra kunder! Vi kan erbjuda både rekryteringar och konsultuppdrag. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragen kan vara såväl heltid som deltid.Dina arbetsuppgifter
Dina kommande arbetsuppgiter kan bland annat innebär:
• Löpande bokföring
• Avstämningar
• Månads-, kvartals- och årsbokslut
• Moms- och skattedeklarationer
• Årsredovisningar/delårsrapporter

Din profil
Vi söker dig som har relevant högeskole eller universitetsutbildning. Du har jobbat med redovisning i minst två år, du har god förståelse för det ekonomiska flödet är van att arbeta ax till limpa. Du är systemkunnig och har goda kunskaper i Excel.

Vi söker efter dig som är noggrann, social och har ett brinnande intresse för siffror. Du ser dig själv som en uttalad lagspelare och bidrar med till en god stämning.


Framgångsfaktorer
- Relevant högskole- eller universitetsutbildning
- Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Goda kunskaper i Excel
Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James, 072 215 15 34.
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-08-09

Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sara Westin-James, 072 215 15 34.

Ansök nu

EKONOMIASSISTENT LEVERANTÖRSRESKONTRA OMGÅENDE

Ekonomiassistent
Läs mer Jul 2
Om företaget
Vi på Resultat söker just nu en ekonomiassistent till en av våra kunder på Södermalm. Ett internationellt bolag i framkant!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett team om 12 personer där du arbetar med leverantörsreskontran. Uppdraget förväntas börja omgående till sista oktober 2021. Du kommer kunna vara ledig några strödagar i juli samt någon/några veckor i augusti. Överlämning förväntas ske på kontoret, sedan är det mer flexibelt vart du arbetar.

Din profil
Vi ser att du lägst har Gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande, gärna en eftergymnasial yrkesutbildning inom redovisning/ekonomi. Vidare är du en senior ekonomiassistent och erfaren inom leverantörsreskontran.

För att passa in i rollen räds du inte för högt tempo och du gillar att prioritera och leda ditt eget arbete. Det är viktigt att du har kan arbeta på engelska. Vidare är det meriterande om du har arbetat med Netsuite.


Framgångsfaktorer
• Senior ekonomiassistent inom leverantörsreskontran
• Krav på att kunna arbeta på engelska
• Meriterande att ha arbetat Netsuite


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Stockholm, Södermalm/Distans
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Hanna Eriksson 072-230 99 89
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-07-08

Denna tjänst är en hyra där du blir uthyrd av oss på Resultat. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Eriksson, 072-230 99 89

Ansök nu

KONSULTANSVARIG TILL RESULTAT

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jun 9
Är du en person som gillar högt tempo, stora kontaktytor och vill få möjligheten att jobba i ett expansivt bolag med fantastiska kollegor? I så fall ska du jobba hos oss!

Om företaget
Resultat är ett bemanningsföretag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är ett bolag med höga ambitioner och snabb tillväxttakt. Våra kunder är alltifrån mindre till större bolag i framför allt Stockholms- och Göteborgsområdet. Vi vill nu utöka vårt team med nya kollegor som vill vara delaktiga i vår fortsatta expansion.

Mer information om oss hittar du på: www.resultatab.se eller www.instagram.com/resultatab


Dina arbetsuppgifter
Som Konsultansvarig hos oss kommer du ha en viktig funktion med ett stort ansvar. Du kommer vara ansvarig för tillsättning och bemanning av våra uppdrag och tjänster, i nära samarbete med våra Kundansvariga samt våra kunder. Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen vilket innebär alltifrån:

- Utformning av kravspecifikation i samråd med kund
- Annonsering
- Urval av inkomna ansökningar
- Searcharbete
- Intervjuer
- Bakgrundskontroller
- Ansvar över uthyrda konsulter
- Övriga personaladministrativa ärenden

Vidare kommer du även bedriva viss nyförsäljning samt merförsäljning mot både nya och gamla kunder.


Din profil
Vi söker dig som vill vara med på en fantastiskt rolig resa där vi tillsammans bygger ett framgångsrikt företag! Det är inte avgörande för oss vad du har för arbetslivserfarenhet, utan vi söker dig med viljan att jobba för just oss. Om du har tidigare arbetslivserfarenhet eller utbildning inom ekonomiområdet så ser vi det som högt meriterande. Då vi är ett företag med högt ställda krav på servicenivå är det viktigt att du som person är social och har en god förmåga att kommunicera. Som person är du prestigelös och tävlingsinriktad med höga ambitioner.Framgångsfaktorer
- Det är högt meriterande med tidigare arbetslivserfarenheter och/eller utbildning inom ekonomi
- Eftergymnasial utbildning
- Du ska behärska svenska (flytande) i både tal och skrift
- Körkort är ett krav

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi förtroendearbetstid, 30 dagars semester, en flexibel arbetsplats, friskvårdsbidrag samt kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Augusti 2021
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Stockholm
LÖN: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel
KONTAKT: Sara Lindgren, 072 334 94 19
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-07-02

Låter detta som en intressant utmaning? Ansök omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Lindgren, 072 334 94 19 eller sara@resultatab.se

Ansök nu

LÖNEADMINISTRATÖR TILL STOCKHOLM

Löneadministratör
Läs mer Jun 4
Är du löneadministratör som letar efter din nästa utmaning?
Ansök redan idag för kommande konsultuppdrag och rekryteringar!

Om företaget
Resultat AB är ett bemanningsbolag som jobbar med uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi erbjuder stöd i all typ av ekonomiarbete, oavsett vem kunden är eller vilken arbetsuppgiften är. Vi är helt enkelt Experter på Ekonomer!

Vi söker just nu efter löneadministratöreri proaktivt syfte till våra kunder! Vi kan erbjuda både rekryteringar och konsultuppdrag. Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragen kan vara såväl heltid som deltid.

Dina arbetsuppgifter
Som löneadministratör kan dina arbetsuppgifter innefatta:

• Löneadministration ax till limpa
• Rapporteringar till myndigheter
• Bokföring av löner
• Kollektivavtals frågor
• Lönekörning
• Administration

Din profil
Vi ser gärna att du har en utbildning inom lön och minst 1-2 års erfarenhet inom en liknande roll. Du har arbetat med hela lönekedjan och gärna med både kollektivare och tjänstemän. Har du arbetat med flertalet kollektivavtal är det meriterande.

Som person ser vi att du är prestigelös, driver ditt eget arbete framåt och arbetar strukturerat och noggrant.

Framgångsfaktorer
• Relevant utbildning
• Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att arbeta med hela lönekedjan
• Meriterande att ha arbetat med olika kollektivavtal

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Deltid/ Heltid, beroende på behov.
PLACERING: Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Sara Westin-James, 072-215 15 34
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-07-01

Ansök nu

SALES OCH SERVICE COORDINATOR TILL EPTON TRADING

Administrativ assistent
Läs mer Jun 15
Är administration det bästa du vet? Vill du jobba på ett familjärt bolag där du verkligen kan vara med och bidra? Se hit!

Om företaget
Epton Trading är ett framgångsrikt familjeföretag som sedan 1988, är generalagent i Sverige för det världsledande elbilsföretaget Club Car. Med sitt stora utbud av eldrivna transportfordon har de byggt upp en stark och marknadsledande position i Sverige. De växer år från år inom områden där såväl kunder som miljön har glädje och nytta av deras produkter.

Epton Trading är ett stabilt bolag och har för närvarande ca 18 anställda med huvudkontor, produktion och centrallager i Vallentuna. Se vidare: www.epton.se

Arbetstiderna är 7-16.30 måndag-torsdag samt 7-13.15 på fredagar. Till företagets lokaler kan du endast ta dig med bil.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett härligt gäng om ca 18 anställda, du kommer främst att arbeta med diverse administrationsuppgifter kring bilarna där du ansvarar för produktion och leverans. Se mer ingående nedan:

• Administration av beställda bilar, uppdatera lagerlistor
• Administration gällande besiktningar
• Telefon – förfrågningar/beställning m.m. från kunder
• Försäljning – bilar nya och begagnade
• Försäljningsadministration i form av fakturering, statistik, prislistor, biladministration, offerter, avtal, order, mm.
• Ansvara för produktions- och leveransplanering tillsammans med produktionsansvarig
• Följa företagets mål och uppfylla egna eventuella säljmål.

Behjälplig/backup till följande arbetsuppgifter:

• Backup för servicebokningar,
• Postbilshantering, skrotning
• Vara ekonomifunktionen behjälplig med reskontror, bokföring mm
• Vara behjälplig vid förfrågningar från kunder och kontakter avseende offert, avtal, leasing, orderskrivning, fakturering.

Din profil
För att passa i rollen ser vi att du sedan innan har arbetat på ett mindre bolag och vet vad det innebär. Du är en van administratör, har god datorvana och är systemintresserad. Du har grundläggande kunskaper i Excel.

Vidare är du en teamplayer som inte har några problem att kavla upp ärmarna där det behövs. Du är noggrann och har ett ordningssinne. Du är en fena på att dokumentera och du älskar att lära dig nya saker!

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomi. Du bör känna dig bekväm att ibland kunna kommunicera på engelska.


Framgångsfaktorer
• Erfaren administratör, gärna från ett mindre bolag
• God datorvana, systemintresserad grundläggande kunskaper i Excel
• Meriterande att ha arbetat med ekonomi
• Systemintresserad


Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: september 2021
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Stockholm, Vallentuna
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Hanna Eriksson 072-230 99 89
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-06-30

Denna tjänst är en hyrrekrytering, där du först blir uthyrd av oss för att sedan bli direkt anställd av vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Eriksson, 072-230 99 89

Ansök nu

REDOVISNINGSKONSULT TILL MIDECO REDOVISNING

Redovisningskonsult
Läs mer Jun 16
Om företaget
Mideco Redovisning AB är en redovisningsbyrå i centrala Stockholm med kontor beläget i DN-skrapan med oslagbar utsikt över staden. De erbjuder moderna lösningar med service från hjärtat. För att lyckas tror dem på personliga relationer, flexibilitet, effektivitet och ett starkt engagemang för deras kunder. Deras erfarenhet är främst fördjupad inom restaurangbranschen.

Dina arbetsuppgifter
Som Redovisningskonsult hos Mideco ansvarar du för din egen kundportfölj om 10 kunder inom restaurangbranschen. Du kommer arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, månads– och årsbokslut, moms- och skattedeklarationer samt rapportering. Du kommer även bistå med ekonomisk rådgivning och du kommer att planera ditt arbete och upplägg tillsammans med dina kunder varför din kunskap inom ekonomi och redovisning bör vara gedigen.

Din profil
Vi tror att du som söker tjänsten har 3–5 års erfarenhet från liknande arbete, alternativt på en annan redovisningsbyrå eller inhouse. Du bör vara självständigt i årsbokslut, åtminstone att du sedan tidigare har varit behjälplig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en samarbets- och serviceinriktad person med god social förmåga. Vidare är du noggrann i ditt arbete och har en stark analytisk förmåga och kan kombinera helhetssyn med detaljgranskning. Som person är du driven, noggrann, kommunikativ och ansvarstagande.

Har du arbetat i Fortnox eller Wolter Kluwer är det mertierande.


Framgångsfaktorer
- Minst tre års erfarenhet av liknande uppgifter
- Serviceinriktadperson med god social förmåga
- Fortnox eller Wolter Kluwer erfarenhet är meriterande

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer!

Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: september 2021
OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Kungsholmen, Stockholm
LÖN: Enligt överenskommelse
KONTAKT: Hanna Eriksson 072-230 99 89
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-06-27

Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat ansvarar för rekryteringsprocessen och där du blir anställd direkt hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök nu