Xamera AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Xamera AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Rekryterande konsultchef till Xameras team i Stockholm!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Okt 21
Vad söker vi?
Xamera är bryggan mellan det sociala studentlivet och leveranskraven inom jobbvärlden. Vi ser till att studenter inom IT, teknik och ekonomi inte bara får ett jobb, vi ger dem rätt jobb från början!

Nu fortsätter Stockholmskontoret att växa! ???? Som rekryterande konsultchef är du en viktig nyckelperson för Xameras fortsatta tillväxtresa. Att skapa framgång hos våra kunder och kandidater är det som driver oss framåt. Att ha en tät kommunikation är verktyget för att lyckas och det vi strävar efter varje dag. Tillsammans med kollegor kommer vi på ett professionellt sätt att leda Xamera mot målet, att alltid tillgodose kund och kandidats behov. Förutom detta har vi även som målsättning att varje arbetsdag ska vara rolig och innehålla mycket skratt! ????

Din roll som rekryterande konsultchef är bred och innebär att du kommer att ansvar för hela rekryteringsprocessen. Du kommer att kartlägga kunders rekryteringsbehov, intervjua och searcha efter kandidater med olika rekryteringsverktyg så som LinkedIn Recruiter och Team Tailor samt träffa kandidater och kunder i många olika sammanhang så som mässor, events och olika karriärkvällar. Du kommer även att stötta, utveckla och skapa mervärde för dina konsulter som börjar sin resa genom oss!

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk bakgrund inom exempelvis personal, beteendevetenskap eller ekonomi, alternativt har tidigare erfarenheter inom branschen. Har du tidigare arbetat extra vid sidan av studierna inom exempelvis rekrytering och search av kandidater är det en stark merit. Viktigast för oss är att vill vara med på en spännande tillväxtresa som rekryterande konsultchef i en omväxlande vardag där vi alltid strävar efter att nå högre! ????

Vi tror att du brinner för service och älskar att ha kontakt med människor. Dina tidigare erfarenheter från serviceyrken kombinerat med att du har en fallenhet för kommunikation och resultat gör att du trivs som fisken i vattnet. Eftersom du ofta blir den första kontaktpersonen med våra kandidater så är det viktigt att du tycker om att ta kontakt med nya människor och har en god kommunikationsförmåga. På Xamera skapar vi framgång tillsammans, därav söker vi dig som värderar nära samarbete med kollegor högt.

Vilka är vi?
På Xamera ser vi till att unga ingenjörer och studenter inom IT/teknik & Ekonomi & Management får rätt jobb från början. För att lyckas med det har vi behövt vända upp och ner på hur det här med karriärsamtal, jobbsökande och hur rekryteringar fungerar. För oss betyder det mycket att göra saker annorlunda och att överraska omgivningen.

Vi är ett rekryteringsföretag med engagerade kollegor som gemensamt drivs framåt av att utveckla bolaget såväl som oss själva. I dagsläget har vi kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna. Hos oss får du möjlighet att bygga ett stort nätverk med både kandidater och kunder!

Vad erbjuder vi?
Trevliga kollegor, en spännande utvecklingsresa i din karriär, ett stort nätverk, ja ett riktigt dynamiskt arbete helt enkelt! Vårt Stockholmskontor är beläget i World Trade Center vid Klarabergsviadukten, ett stenkast från Centralen. Vi är ett nära team som tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som vi arbetar för att göra vårt yttersta för våra kandidater. Denna vision tror vi att du delar och tillsammans kommer vi arbeta för att nå högre!

Startdatum:
Så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Allmän information till Xamera:
Ansök genom länken nedan. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta alice@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ansök nu

Systemutvecklare med fokus på fri programvara & Python!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 14
Om tjänsten:
Vill du vara med och utveckla framtidens affärssystem i en föränderlig bransch? Nu har du chansen! Vertel är ett litet och familjärt företag med korta beslutsvägar, här får du vara med och skapa förändring hos Vertels kunder. Nu söker vi systemutvecklare som vill vara med och implementera affärssystemet ODOO- ett system baserat på fri programvara som går att skräddarsy med oändliga möjligheter. Det passar både stora och små företag, vilket också speglar Vertels kundstock där det finns en stor bredd av företag, från små konsultbolag till stora statliga myndigheter, och allt där emellan.

Som ditt primära uppdrag kommer du att arbeta som konsult ute hos en av Vertels kunder, som är en av Sveriges största förvaltningsmyndigheter. I rollen som systemutvecklare får du jobba med moderna verktyg som Python, JavaScript och Bootstrap, du kommer även få möjlighet att bli expert på Ubuntu. Affärssystemsbranschen står inför ett stort skifte och du får chans att vara med i en spännande fas av utveckling och förändring med stort fokus på programmering inom Open Source.

Du får chans att ta egna initiativ och tänka kreativt när du hjälper Vertels kunder att nå sina mål och ambitioner med hjälp av programvaran ODOO.

Genom att delta i kundprojekt, gå interna utbildningar och ta del av ett mentorskap kommer din utveckling på Vertel vara tydlig.

Vi söker dig som:
Har en hög- eller civilingenjörsutbildning inom data/programmering eller systemutveckling. Du har god vana av framförallt Python och JavaScript, samt god språklig förmåga i svenska och engelska. Du ska ha jobbat i något eller några år för att passa bra i rollen.

Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av affärssystem eller ODOO.

Som person är du engagerad med en god samarbetsförmåga och självklart ett gediget intresse av teknik och programmering! För att passa på Vertel är du ödmjuk och siktar mot en långsiktig roll där du kan växa och bli riktigt duktig.

Om företaget:
Vertel hjälper företag med skräddarsydda lösningar, support och utbildning inom fri programvara, webbutveckling och affärssystem.

Vertel har verkat i över ett decennium i branschen - något dom är väldigt stolta över! Företaget är fristående från Odoo SA och andra storägare. Alla är engagerade på ett långsiktigt plan, och målet är att leva med företaget i en lång tid fram över. Vertel tror på en filosofi där alla har inflytande över sin egen och företagets utveckling.

Gemensamt för samtliga av Vertels lösningar är fri programvara. Programvaran utvecklas och finansieras av dem som brukar den. All bra programvara har en aktiv och drivande användarförening, fri programvara utvecklas och finansieras av användarföreningen.

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Vertel.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum:
Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Allmän information:
Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1341077-systemutvecklare-med-fokus-pa-fri-programvara-python) Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ebba@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm

Ansök nu

Junior redovisningsekonom till Surfboard Payments

Redovisningsekonom
Läs mer Dec 1
Om tjänsten
Vill du arbeta som redovisningsekonom med fokus på både finans och betalningsprocesser? Vill du bli en del av ett företag som ligger i framkant vad gäller tekniska lösningar och utveckling? Är du passionerad för ekonomi och revision och vill arbeta på ett företag med grundtanken ”rätt individ på rätt plats leder till bästa resultat”? Då har vi rollen för dig! Tjänsten är på heltid och du kommer att vara baserad på deras huvudkontor på Torsgatan 30 i Stockholm.

Surfboard fortsätter växa och letar nu efter en redovisningsekonom som vill ta sig an en bred roll med mycket möjligheter. Som redovisningsekonom kommer du spela en viktig roll i deras verksamhet samt framtida tillväxt och effektivisering. Du kommer analysera information angående det ekonomiska resultatet, göra prognoser och se till att ledningen får den ekonomiska information som behövs. Du kommer ansvara för att förbättra processer och implementera deras system. Du kommer ingå i ett team där du får stöd av dina andra två kollegor inom ekonomi.

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

- Bokföring
- Kundfakturor
- Ekonomisk analys
- Bokslut
- Rapportering till myndigheterVi söker dig som
Vi söker dig som är nyexaminerad ekonom och har intresse för revision och frågor gällande ekonomi. Det är meriterande är om du har erfarenhet av redovisning sedan tidigare i form av extraarbete eller motsvarande. Du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift.

Vi söker dig som är snabblärd och har stark ansvarskänsla med ambitionen att ta dig an en bred roll. Vi söker dig som har som lätt att förstå nya områden samt besitter ett detaljinriktat fokus. Du uppskattar trygga och korrekta processer med förståelse för hur varje enskild del är av vikt för goda resultat. På Surfboard finns tron att rätt personer gör allt möjligt. Ja det är sant!

Om företaget
Surfboard Payments är revolutionärer inom fältet för betalningar i fysisk handel. Företaget vill förbättra den fysiska handeln och ligger i framkant vad gäller utvecklandet av digitala lösningar. Surfboard är en svensk Fintech-startup baserad i Stockholm, Sverige (HQ) och Chennai, Indien. Hos Surfboard byggs nästa generation av betalningsupplevelser i fysisk butik genom att dra nytta av de senaste PCI-certifierade lösningarna, SPOC och CPOC. Deras kärnkompetens ligger i att förenkla hela processen vilket höjer användarupplevelsen i butik och ger fördelar för kunderna.

Surfboard tror att fantastiska företag byggs av fantastiska människor och de vill nu växa med individer som kan leda den kommande vågen. De är ett team av passionerade medarbetare som drivs och motiveras av kulturen på arbetsplatsen. Som medarbetare hos oss surfar du på vågor av trender och förändringar inom betalningslösningar.

Surfboards inkluderande kultur säkerställer att de värdesätter karaktär lika mycket som framgången för deras produkter. De letar efter surfare med en iver att växa och påverka. Alla surfare har valts ut för att säkerställa kulturell passform och den rätta ambitionen. De har en öppen arbetsmiljö och alla uppmuntras därför att säga sin mening. För att underlätta mer personliga relationer arrangerar de regelbundna AW:s och andra sociala aktiviteter. Surfboard har stark tro på individen - Great People skapar bra företag.

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos Surfboard Payments. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1427713-junior-redovisningsekonom-till-surfboard-payments) Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-12-01.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Junior applikationskonsult till Lime Technologies Traineeprogram

Applikationskonsult
Läs mer Nov 24
Om tjänsten:
Har du ett stort intresse för programmering och vill du få chansen att vara en del av ett spännande och utvecklande Traineeprogram? Se hit!

Vi söker just nu applikationskonsult till Limes Traineeprogram med start 10 januari. Limes traineeprogram inleds med fyra veckor introduktion i Lund där du får bekanta dig med Lime som bolag, deras produkter och hur det är att jobba hos Lime. Inledningsvis kommer alla trainees köra tillsammans för att sedan bli anpassat utifrån din roll som applikationskonsult. Du kommer bo tillsammans med dina kollegor och få möjlighet att lära känna andra som deltar i Traineeprogrammet, både från Sverige och andra länder. När introduktionen är över kommer du fortsätta på ditt lokala kontor där du kommer påbörja ditt arbete med stöd från en mentor.

I din roll som applikationskonsult på Lime kommer du arbeta nära tillsammans med en projektledare för att skräddarsy lösningar till kunderna. För att trivs i rollen som applikationskonsult på Lime utveckling och kod ett stort intresse. Men oroa dig inte, vi förväntar oss inte att du är expert på allt innan du börjar - du lär dig på vägen! Dina dagar kommer inte enbart handla om kodning.

Det är en 75/25 procentig fördelning mellan utveckling och kundkontakt. Du kommer att arbeta internt på vårt fantastiska Stockholmskontor och ha kontinuerlig kontakt med våra kunder samt ha ett brett samarbete över Limes avdelningar. Arbetet är varierande då du ena dagen jobbar i och hanterar integrationer med SSIS och Rest API:er. Nästa dag kan du arbeta med skräddarsydda anpassningar där Python och TypeScript primärt är i fokus. Lime ser långsiktigt på din anställning och det finns möjligheter att testa andra roller och områden framöver. Limes CRM-system är en plattform med oändliga möjligheter att anpassa efter våra slutanvändares behov och arbetssätt. Som applikationskonsult ansvarar du inte för utveckling av produkten - du utvecklar och anpassar lösningar för den specifika kunden.

Vi söker dig som:
Vi tror att du har läst en Högskole- eller Civilingenjörsutbildning inom systemutveckling, data, IT eller annan relevant utbildning. För att lyckas i den här tjänsten är det viktigt att du har ett intresse för utveckling men också intresse för interaktion med människor. Som person är du därför kommunikativ, strukturerad och har ett stort engagemang för det du gör. Du gillar att lösa problem och har en god samarbetsförmåga med andra. För denna tjänst är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska väl.

Om företaget:
Lime etablerades för 30 år sedan i Lund och strävar ständigt efter att fortsätta växa. Lime är ett produktbolag som utvecklar och säljer sina egna CRM-system och erbjuder sina kunder en helhetsupplevelse och ett smartare sätt att driva affärer. I Sverige har företaget idag kontor i Lund, Stockholm, Göteborg och Gävle. Majoriteten av de anställda sitter i Sverige men företaget finns även i Köpenhamn, Nederländerna och Tyskland. Totalt arbetar ca 350 personer i företaget. Företaget värnar om att du som ny på arbetsplatsen ska snabbt bli en del av vårt team. Därför är Lime stolta över sin inkluderande kultur som uppmuntrar till en stark gemenskap och högt i tak mellan kollegor.

Du kan läsa mer om Lime Technologies och Traineeprogrammet här:

https://jobs.lime-technologies... (https://jobs.lime-technologies.com/trainee/)

https://www.instagram.com/lime... (https://www.instagram.com/lime_technologies/?hl=sv)

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Lime Technologies.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Allmän information: Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-11-24.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Junior utvecklare med intresse för webbutveckling

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 25
Om tjänsten:

Nu finns chansen för dig som junior utvecklare med intresse för webbutveckling att bli en del av Waitwhile i Stockholm. Waitwhile erbjuder en app för tidsbokning och virtuell väntelista och möjliggör att företag bättre kan utnyttja sina kunders värdefulla tid. Som junior utvecklare på Waitwhile erbjuds flertalet möjligheter inom utveckling och programmering och du kommer få chansen att arbeta inom antingen front end, back end eller fullstack. Du kommer få vara en del av hela processen och bland annat bygga automatiserade test-case. På Waitwhile kommer du få chansen att lära dig bygga upp funktioner, frihet att kunna välja dina uppgifter och vara en viktig del i företagets fortsatta utveckling.

Du har nu chansen att bli en del av Waitwhiles nyetablerade kontor i Stockholm. Det kommer finnas möjlighet till distansarbete, flexibla arbetstider och många spännande utmaningar. Waitwhile har en positiv, mångsidig och stöttande kultur. Det som förenar alla som jobbar här är strävan efter att tillsammans vara fyndiga, ödmjuka, ambitiösa och framförallt samarbetsinriktade. Teamet består av sex utvecklare, fyra i Sverige och två i Polen men fokus nu är att fortsätta växa i Stockholm. Du kommer få testa på både front end och back end med ett primärt fokus på Typescript, Javascript och React. Har du erfarenhet av dessa sedan tidigare är det meriterade, framför allt inom React. I den här rollen är ett stort intresse för programmering viktigt. Waitwhile är fortfarande ett start-up och du kommer här få chansen att vara en del av häftig resa när företaget nu fortsätter att växa.

Vi söker dig som:

Vi tror att du har läst en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom data, IT, mjukvaruutveckling eller motsvarande. Som person är du en problemlösare med ett driv för att utvecklas. Du är en lagspelare, gillar att arbeta med andra och är van vid snabba förändringar. Du har ett stort intresse för programmering och ser positivt på en framtid inom Waitwhile. För att lyckas i denna roll är du nyfiken, uppfinningsrik och strävar efter att vara lite bättre varje dag. Det är meriterande med kunskaper inom Typescript, Javascript och React då det främsta arbetet sker inom dessa. För denna tjänst är det viktigt att du behärskar svenska och engelska väl då du kommer ha kontakt med kollegor runt om i världen.

Om företaget:

Waitwhile erbjuder en app för tidsbokning och virtuell väntelista och möjliggör att företag bättre kan utnyttja sina kunders värdefulla tid. Företaget arbetar med verktyg som eliminerar den enorma mängden tid som människor spenderar väntandes i köer. Deras plattform för kösystemet är betrodd av över 10 000 företag runt om i världen och har hjälpt miljontals människor få en bättre upplevelse av att behöva vänta i kö. Waitwhile är ett ungt och modernt företag som funnits sedan 2016 och har idag kontor i San Francisco och Stockholm med ca 30 anställda globalt.

Om anställningen:

Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Waitwhile.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information: Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1336714-junior-utvecklare-med-intresse-for-webbutveckling). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-11-25.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Junior utvecklare till Lime Technologies Traineeprogram

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 25
Om tjänsten:

Har du ett stort intresse för programmering och vill du få chansen att vara en del av ett spännande och utvecklande Traineeprogram? Se hit!

Vi söker just nu utvecklare till Limes Technologies Traineeprogram med start 10e januari. Lime är ett produktbolag som utvecklar och säljer sina egna CRM-system och erbjuder sina kunder en sömlös helhetsupplevelse och ett smartare sätt att driva affärer. Limes traineeprogram inleds med fyra veckor introduktion i Lund där du får bekanta dig med Lime som bolag, deras produkter och hur det är att jobba där. Inledningsvis kommer alla trainees köra tillsammans för att sedan bli mer anpassat utifrån din roll som utvecklare. Du kommer bo tillsammans med dina kollegor och få möjlighet att lära känna de andra som också deltar i Traineeprogrammet, både från Sverige och andra länder.

När introduktionen är över kommer du fortsätta på ditt lokala kontor där du kommer påbörja ditt arbete med stöd från en mentor. I din roll som utvecklare på Lime kommer du få möjlighet att driva dina egna projekt och utvecklingsmöjligheterna är många och stora. Det kommer vara ett stort fokus på teknik och programmering där du kommer arbeta i Python och TypeScript. Du kommer få utveckla Limes CRM-system och det är du tillsammans med dina kollegor som ska förstå vad kunderna vill åstadkomma och vad det är som behövs för att vidareutveckla företagets plattform. Lime är ett etablerat företag men med ett mindre företags känsla där gemenskap och en öppen kultur är i fokus. Företaget värnar om att det ska vara roligt på jobbet med högt i tak och ett brett samarbete över avdelningarna. Du kommer bli en del av ett team på 5-7 personer där tätt samarbete är i fokus. Lime ser långsiktigt på din anställning och det finns möjligheter att testa andra roller och områden framöver.

Vi söker dig som:

Vi tror att du har läst en Högskole- eller Civilingenjörsutbildning inom data, IT eller annan relevant utbildning. För att lyckas i den här tjänsten är det viktigt att du har ett stort intresse för programmering och teknik. Som person är du kommunikativ, strukturerad och har ett stort engagemang. Du gillar att lösa problem och har en god samarbetsförmåga med andra. Har du tidigare erfarenheter av Python och TypeScript är det meriterande. För denna tjänst är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska väl.

Om företaget:

Lime Technologies etablerades för 30 år sedan i Lund och strävar ständigt efter att fortsätta växa. Lime är ett produktbolag som utvecklar och säljer sina egna CRM-system och erbjuder sina kunder en sömlös helhetsupplevelse och ett smartare sätt att driva affärer. I Sverige har företaget idag kontor i Lund, Stockholm, Göteborg och Gävle. Majoriteten av de anställda sitter i Sverige men företaget finns även i Köpenhamn, Nederländerna och Tyskland. Totalt arbetar cirka 350 personer i företaget.

Du kan läsa mer om Lime Technologies och Traineeprogrammet här:

https://jobs.lime-technologies... (https://jobs.lime-technologies.com/trainee/)

https://www.instagram.com/lime... (https://www.instagram.com/lime_technologies/?hl=sv)

Om anställningen:

Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Lime Technologies.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Allmän information: Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1396155-junior-utvecklare-till-lime-technologies-traineeprogram). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-11-25.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Junior systemutvecklare till globalt företag!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 23
Om tjänsten:

Är du nyexaminerad inom datateknik och har ett stort intresse för systemutveckling och säkerhet? Då har vi tjänsten för dig!

För kunds räkning söker vi nu en systemutvecklare med stort intresse för IT och säkerhet. Du kommer bli en del av ett team som arbetar med ett utvecklingsmiljösystem och bygger upp utvecklarnas plattform. Problemlösning i alla dess former kommer vara en central del av ditt arbete och du kommer arbeta både i Windows och/eller Linux och ibland delegera eller samarbeta med andra team för att nå en lösning. Du kommer dessutom få vara en del av det viktiga utvecklingsarbetet av kundens olika klientmiljöer. Rollen som systemutvecklare är bred och du kommer bland annat få möjlighet att fördjupa dig i infrastruktur, nätverk och brandväggar, uppdatera mjukvara och användarsupport. Teamet består av i dagsläget av 7 personer som är en del av en större grupp på ca 30 personer inom säkerhetsavdelningen där du och dina kollegor ser till så att alla utvecklares miljö ständigt är användbar.

Vi söker dig som:

Vi tror att du har en Högskole- eller Civilingenjörsutbildning inom datateknik, IT eller annan relevant utbildning. Du har ett genuint intresse för IT, säkerhet och systemutveckling och vill gärna vara i teknologins framkant. Har du goda kunskaper i antingen av Windows eller Linux meriterande.

Som person är du noggrann, engagerad och lyhörd. Du är en lagspelare, gillar att arbeta med andra och har ett stort driv för att utvecklas. För att lyckas i den här rollen trivs du i en prestigelös och öppen kultur med en transparant kommunikation. Du vill arbeta i en internationell miljö och behärskar därför både svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Om företaget:

Vår kund är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.?Ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Med över 15 500 medarbetare och verksamhet på samtliga kontinenter är de tekniskt ledande inom många områden.

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos?kundföretaget. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1159172-nyexaminerad-vi-soker-utvecklare-med-fokus-pa-c-net). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-11-23.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Junior mjukvaruutvecklare till globalt företag

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 23
Om uppdraget:

Vill du arbeta inom elektroniskt försvar? Är du nyexaminerad inom datateknik och har en förkärlek till mjukvaruutveckling? Ser du dig själv arbeta i en större organisation med stora utvecklingsmöjligheter? Om du har svarat ja på dessa frågor har vi tjänsten för dig!

För kunds räkning söker vi en junior mjukvaruutvecklare med stort tekniskt intresse. Då det finns flertalet behov hos kunden kan du beroende på vilket team du hamnar i komma att använda dig av tekniker så som C++, Python eller Java. Dina möjligheter att gå åt det hållet som intresserar just dig är därmed stora. Här erbjuds en kreativ arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, professionalism och arbetsglädje. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas vidare i din karriär och på så sätt fördjupar dina kunskaper.

Vi söker dig som:

Civilingenjör eller högskoleingenjör inom datateknik, teknisk fysik, elektroteknik eller annan relevant utbildning. Du har ett genuint intresse för programmering, men känner dig troligen vassast i C++, Python eller Java.

Som person är du nyfiken, lyhörd och noggrann samt har ett starkt tekniskt intresse och naturlig drivkraft. Du trivs i en prestigelös och öppen kultur med en transparant kommunikation. Med en god problemlösningsförmåga, analytiska tänk och samarbetsförmåga är du helt rätt person för tjänsten! Till sist tror vi att du vill arbeta i en internationell miljö, därför är det också av vikt att du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.

Om företaget:

Vår kund är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.?Ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Med över 15 500 medarbetare och verksamhet på samtliga kontinenter är de tekniskt ledande inom många områden.?

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos?kundföretaget. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: LÄNK. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-11-23.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Surfboard Payments

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 11
Om tjänsten
Vill du arbeta i en serviceinriktad och administrativ roll tillsammans med ett engagerat och sammansvetsat team? Vill du bli en del av ett företag som ligger i framkant vad gäller tekniska lösningar och utveckling? Vill du arbeta på ett företag med grundtanken ”rätt individ på rätt plats leder till bästa resultat”? Då har vi rollen för dig!

Surfboard fortsätter växa och letar nu efter en kundtjänstmedarbetare. Tjänsten är på heltid och belägen i centrala Stockholm där du kommer ingå i Surfboard Payments Operationsteam och rapportera till bolagets COO. Det finns viss möjlighet till distansarbete i överenskommelse med närmaste chef.

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

- Hantera inkommande frågor och ärenden till deras kundtjänst.
- Vid behov genomföra utgående samtal eller förfrågningar till kunder.
- Skapa och underhålla kundmasterdata i bolagets interna system.
- Proaktivt analysera och följa upp kunddata.


- Bidra till att få deras kunder att fungera som ambassadörer åt bolaget.
- Kontinuerligt komma med idéer för att utveckla och effektivisera processer för deras kundtjänst.


Vi söker dig som
Vi söker dig som är utåtriktad, social och trivs med att hantera flertalet kontaktpunkter både internt och externt. Du är ödmjuk och har en god förmåga att lyssna in kundens behov. Du är lösningsorienterad och kan hantera komplexa samband och processer med en positiv inställning. Du är en person som ser lösningar snarare än problem. Vi söker en person som är noggrann, ser detaljer och trivs med att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med kundservice eller haft kundkontakt då den kommunikativa förmågan är viktig för tjänsten. Har du god datorvana och erfarenhet av B2B-och/eller branschen är det starkt meriterande. Surfboard Payments använder Zendesk så erfarenhet av att jobba i detta system är ett plus men inte ett krav. Du behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift. På Surfboard tror vi att rätt personer gör allt möjligt. Ja det är sant!

Om företaget

Surfboard Payments är revolutionärer inom fältet för betalningar i fysisk handel. Företaget vill förbättra den fysiska handeln och ligger i framkant vad gäller utvecklandet av digitala lösningar. Surfboard är en svensk Fintech-startup baserad i Stockholm, Sverige (HQ) och Chennai, Indien. Hos Surfboard byggs nästa generation av betalningsupplevelser i fysisk butik genom att dra nytta av de senaste PCI-certifierade lösningarna, SPOC och CPOC. Deras kärnkompetens ligger i att förenkla hela processen vilket höjer användarupplevelsen i butik och ger fördelar för kunderna.

Surfboard tror att fantastiska företag byggs av fantastiska människor och de vill nu växa med individer som kan leda den kommande vågen. De är ett team av passionerade medarbetare som drivs och motiveras av kulturen på arbetsplatsen. Som medarbetare hos oss surfar du på vågor av trender och förändringar inom betalningslösningar.

Surfboards inkluderande kultur säkerställer att de värdesätter karaktär lika mycket som framgången för deras produkter. De letar efter surfare med en iver att växa och påverka. Alla surfare har valts ut för att säkerställa kulturell passform och den rätta ambitionen. De har en öppen arbetsmiljö och alla uppmuntras därför att säga sin mening. För att underlätta mer personliga relationer arrangerar de regelbundna AW:s och andra sociala aktiviteter. Surfboard har stark tro på individen - Great People skapar bra företag.

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan går över i en anställning hos Surfboard Payments. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information: Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-11-11.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Analytiker på deltid till Surfboard Payments

Finansanalytiker
Läs mer Nov 9
Om tjänsten:

Vill du arbeta som analytiker på ett företag som ligger i framkant vad gäller utveckling och tekniska lösningar? Söker du ett extraarbete där du får möjlighet att stötta bolagets team inom affärsutveckling, finans och operations? Då har vi rollen för dig! Tjänsten är på deltid och du kommer att vara baserad på huvudkontoret på Torsgatan 30 i Stockholm med möjlighet till distansarbete.

Vi söker nu en analytiker till Surfboard Payments som vill fortsätta utvecklas och växa tillsammans med företaget och sina kollegor. Surfboard kommer lansera en mobilapplikation för den svenska marknaden inom kort och behöver därför stärka upp teamet med en analytiker, för att säkerställa effektivitet i verksamheten och kapitalisera på försprånget på marknaden. Du kommer att stötta bolagets Business Analyst och CFO/COO i såväl längre projekt som mindre ad hoc uppgifter i det dagliga arbetet utefter behov.

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

- Marknadsundersökning och annan research för att stötta strategiska och finansiella beslut, samt säkerställa regelefterlevnad i bolagets verksamhet.
- Upprätta budget och finansiella modeller för olika affärsscenarion och kundprojekt samt bolagets interna prognoser.


- Stötta diverse projekt, t.ex. att upprätta ansökningar och rapporter av regulatorisk karaktär.
- Skapa och stötta dokumentation och kravspecifikationer för operationella processer.
- Möjlighet finns att påverka rollens utformning utifrån intresse och du ska vara motiverad till att hjälpa till på många områden utefter bolagets behov.


Tjänsten är på deltid och omfattning bestäms efter överenskommelse. Du kommer att rapportera till bolagets Business Analyst. Vi ser gärna att du har ett tag kvar på din utbildning och är intresserad av en längre internship, alternativt att du är intresserad av en heltidsroll efter avslutad utbildning.

Vi söker dig som:

Studerar ekonomi med starkt intresse för analys och problemlösning. Troligen befinner du dig i mitten eller slutet av din utbildning och är redo att kombinera dina studier med ett extraarbete. Har du tidigare erfarenheter inom strategi, affärsutveckling eller finans är det meriterande. Du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift.

Vi söker dig med en förmåga att tänka i egna banor och har ambitionen att ta dig an nya komplexa arbetsuppgifter. Du trivs i en miljö där du får ha kontroll över ditt eget arbete och få stå på egna ben, ta initiativ samt utmanas i en bredare roll. Förutom en stark ansvarskänsla söker vi en person som har lätt att snabbt sätta sig in i nya sammanhang och en vilja att lära sig. Har du god vana av Microsoft Office, främst Excel och Word är det meriterande. På Surfboard tror vi att rätt personer gör allt möjligt. Ja det är sant!

Om företaget:

Surfboard Payments är revolutionärer inom fältet för betalningar i fysisk handel. Företaget vill förbättra den fysiska handeln och ligger i framkant vad gäller utvecklandet av digitala lösningar. Surfboard är en svensk Fintech-startup baserad i Stockholm, Sverige (HQ) och Chennai, Indien. Hos Surfboard byggs nästa generation av betalningsupplevelser i fysisk butik genom att dra nytta av de senaste PCI-certifierade lösningarna, SPOC och CPOC. Deras kärnkompetens ligger i att förenkla hela processen vilket höjer användarupplevelsen i butik och ger fördelar för kunderna.

Surfboard tror att fantastiska företag byggs av fantastiska människor och de vill nu växa med individer som kan leda den kommande vågen. De är ett team av passionerade medarbetare som drivs och motiveras av kulturen på arbetsplatsen. Som medarbetare hos oss surfar du på vågor av trender och förändringar inom betalningslösningar.

Surfboards inkluderande kultur säkerställer att de värdesätter karaktär lika mycket som framgången för deras produkter. De letar efter surfare med en iver att växa och påverka. Alla surfare har valts ut för att säkerställa kulturell passform och den rätta ambitionen. De har en öppen arbetsmiljö och alla uppmuntras därför att säga sin mening. För att underlätta mer personliga relationer arrangerar de regelbundna AW:s och andra sociala aktiviteter. Surfboard har stark tro på individen - Great People skapar bra företag.

Om anställningen:

Du bli anställd av oss på Xamera, men arbetar direkt mot Surfboard Payments. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-11-09.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Junior redovisningsekonom till Surfboard Payments

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 9
Om tjänsten
Vill du arbeta som redovisningsekonom med fokus på både finans och betalningsprocesser? Vill du bli en del av ett företag som ligger i framkant vad gäller tekniska lösningar och utveckling? Är du passionerad för ekonomi och revision och vill arbeta på ett företag med grundtanken ”rätt individ på rätt plats leder till bästa resultat”? Då har vi rollen för dig! Tjänsten är på heltid och du kommer att vara baserad på deras huvudkontor på Torsgatan 30 i Stockholm.

Surfboard fortsätter växa och letar nu efter en redovisningsekonom som vill ta sig an en bred roll med mycket möjligheter. Som redovisningsekonom kommer du spela en viktig roll i deras verksamhet samt framtida tillväxt och effektivisering. Du kommer analysera information angående det ekonomiska resultatet, göra prognoser och se till att ledningen får den ekonomiska information som behövs. Du kommer ansvara för att förbättra processer och implementera deras system. Du kommer ingå i ett team där du får stöd av dina andra två kollegor inom ekonomi.

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

- Bokföring
- Kundfakturor
- Ekonomisk analys
- Bokslut
- Rapportering till myndigheterVi söker dig som
Vi söker dig som är nyexaminerad ekonom och har intresse för revision och frågor gällande ekonomi. Det är meriterande är om du har erfarenhet av redovisning sedan tidigare i form av extraarbete eller motsvarande. Du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift.

Vi söker dig som är snabblärd och har stark ansvarskänsla med ambitionen att ta dig an en bred roll. Vi söker dig som har som lätt att förstå nya områden samt besitter ett detaljinriktat fokus. Du uppskattar trygga och korrekta processer med förståelse för hur varje enskild del är av vikt för goda resultat. På Surfboard finns tron att rätt personer gör allt möjligt. Ja det är sant!

Om företaget
Surfboard Payments är revolutionärer inom fältet för betalningar i fysisk handel. Företaget vill förbättra den fysiska handeln och ligger i framkant vad gäller utvecklandet av digitala lösningar. Surfboard är en svensk Fintech-startup baserad i Stockholm, Sverige (HQ) och Chennai, Indien. Hos Surfboard byggs nästa generation av betalningsupplevelser i fysisk butik genom att dra nytta av de senaste PCI-certifierade lösningarna, SPOC och CPOC. Deras kärnkompetens ligger i att förenkla hela processen vilket höjer användarupplevelsen i butik och ger fördelar för kunderna.

Surfboard tror att fantastiska företag byggs av fantastiska människor och de vill nu växa med individer som kan leda den kommande vågen. De är ett team av passionerade medarbetare som drivs och motiveras av kulturen på arbetsplatsen. Som medarbetare hos oss surfar du på vågor av trender och förändringar inom betalningslösningar.

Surfboards inkluderande kultur säkerställer att de värdesätter karaktär lika mycket som framgången för deras produkter. De letar efter surfare med en iver att växa och påverka. Alla surfare har valts ut för att säkerställa kulturell passform och den rätta ambitionen. De har en öppen arbetsmiljö och alla uppmuntras därför att säga sin mening. För att underlätta mer personliga relationer arrangerar de regelbundna AW:s och andra sociala aktiviteter. Surfboard har stark tro på individen - Great People skapar bra företag.

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos Surfboard Payments. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-11-09.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Är du HR-surfaren som leder Surfboard upp på nästa våg?

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Nov 9
Om tjänsten

Vill du arbeta som HR-generalist med rekryteringsansvar på ett företag som ligger i framkant vad gäller utveckling och tekniska lösningar? Har du erfarenhet av HR och rekrytering, och vill arbeta på ett företag med grundtanken ”rätt individ på rätt plats leder till bästa resultat”? Då har vi rollen för dig! Tjänsten är på heltid och du kommer att vara baserad på deras huvudkontor på Torsgatan 30 i Stockholm.

När Surfboard Payments fortsätter att växa, letar de nu efter en HR-generalist för att säkerställa att de får de bästa talangerna ombord och implementerar en effektiv rekryteringsprocess. Du kommer vara ansvarig för rekryteringsprocessen från början till slut och ansvara för initiativ som berör medarbetarnöjdhet och personlig utveckling. Du kommer att arbeta med både strategiska och operativa HR- och rekryteringsfrågor och i takt med att Surfboard utökar verksamheten kommer det att finnas ett internationell fokus som genomsyrar ditt arbete. Som HR-generalist kommer du att spela en viktig roll i deras verksamhet och framtida tillväxt och rapporterar direkt till COO.

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

- Forma en HR-plan, ta fram strategier och processer för att stödja verksamheten.
- Identifiera, rekrytera och introducera nya medarbetare.
- Se till att anställda växer, utvecklas och integreras in i företaget.
- Arbeta aktivt med ledningen för att förebyggande identifiera nya personalbehov.
- Förbättra anställnings-, introduktions- och medarbetarupplevelsen.
- Bidra till att forma och utveckla företagskulturen samt arbetsmiljön.
Vi söker dig som
Har en examen inom personalvetenskap, beteendevetenskap, ekonomi eller annan motsvarande utbildning. Vi tror att du har ett par års arbetslivserfarenhet inom HR eller rekrytering och är redo att ta nästa steg i din karriär. Du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift.

Förutom en stark ansvarskänsla bör du ha förmågan att få kontakt och kommunicera med ett brett spektrum av människor och personligheter. Vi söker dig som har som lätt att förstå nya områden och koncept samt besitter förmågan att leda rekrytering inom alla områden efter företagets behov. Vi söker en person med hög ambition som trivs i en bredare roll där stora utvecklingsmöjligheter erbjud. Du ser starkt på frågor som företagskultur och arbetsmiljö samt inser vikten av att bibehålla en god kultur. På Surfboard finns tron att rätt personer gör allt möjligt. Ja det är sant!Om företaget
Surfboard Payments är revolutionärer inom fältet för betalningar i fysisk handel. Företaget vill förbättra den fysiska handeln och ligger i framkant vad gäller utvecklandet av digitala lösningar. Surfboard är en svensk Fintech-startup baserad i Stockholm, Sverige (HQ) och Chennai, Indien. Hos Surfboard byggs nästa generation av betalningsupplevelser i fysisk butik genom att dra nytta av de senaste PCI-certifierade lösningarna, SPOC och CPOC. Deras kärnkompetens ligger i att förenkla hela processen vilket höjer användarupplevelsen i butik och ger fördelar för kunderna.

Surfboard tror att fantastiska företag byggs av fantastiska människor och de vill nu växa med individer som kan leda den kommande vågen. De är ett team av passionerade medarbetare som drivs och motiveras av kulturen på arbetsplatsen. Som medarbetare hos oss surfar du på vågor av trender och förändringar inom betalningslösningar.

Surfboards inkluderande kultur säkerställer att de värdesätter karaktär lika mycket som framgången för deras produkter. De letar efter surfare med en iver att växa och påverka. Alla surfare har valts ut för att säkerställa kulturell passform och den rätta ambitionen. De har en öppen arbetsmiljö och alla uppmuntras därför att säga sin mening. För att underlätta mer personliga relationer arrangerar de regelbundna AW:s och andra sociala aktiviteter. Surfboard har stark tro på individen - Great People skapar bra företag.Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos Surfboard Payments. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-11-09.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Junior mjukvaruutvecklare till SAAB

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 25
Om uppdraget:

Vill du arbeta inom elektroniskt försvar? Är du nyexaminerad inom datateknik och har en förkärlek till mjukvaruutveckling? Ser du dig själv arbeta i en större organisation med stora utvecklingsmöjligheter? Om du har svarat ja på dessa frågor har vi tjänsten för dig!

För kunds räkning söker vi en junior mjukvaruutvecklare med stort tekniskt intresse. Då det finns flertalet behov hos kunden kan du beroende på vilket team du hamnar i komma att använda dig av tekniker så som C++, Python eller Java. Dina möjligheter att gå åt det hållet som intresserar just dig är därmed stora. Här erbjuds en kreativ arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, professionalism och arbetsglädje. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas vidare i din karriär och på så sätt fördjupar dina kunskaper.

Vi söker dig som:

Civilingenjör eller högskoleingenjör inom datateknik, teknisk fysik, elektroteknik eller annan relevant utbildning. Du har ett genuint intresse för programmering, men känner dig troligen vassast i C++, Python eller Java.

Som person är du nyfiken, lyhörd och noggrann samt har ett starkt tekniskt intresse och naturlig drivkraft. Du trivs i en prestigelös och öppen kultur med en transparant kommunikation. Med en god problemlösningsförmåga, analytiska tänk och samarbetsförmåga är du helt rätt person för tjänsten! Till sist tror vi att du vill arbeta i en internationell miljö, därför är det också av vikt att du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.

Om företaget:

Saab är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.?Ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Med över 15 500 medarbetare och verksamhet på samtliga kontinenter är de tekniskt ledande inom många områden.?De behöver nu förstärkning av dig som vill vara med på uppdraget tillsammans med ett härligt gäng. På Saab har du stora möjligheter till personlig utveckling eftersom Saab både är ett stort och internationellt företag. Saab ser det som en självklarhet att ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos Saab. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: LÄNK. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-11-25.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare på jakt efter nya jobbmöjligheter till årsskiftet?

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Nov 8
Om uppdraget:
Har du ett brinnande intresse för mjukvaruutveckling, är i slutskedet på din utbildning eller kanske till och med redan arbetat ett par år som utvecklare? Kanske står du och trampar i en roll där du inte längre utvecklas, kanske har du ett intresse för att utmanas i ett nytt teknikområde eller kanske känner du dig helt enkelt bara nyfiken på vilka möjligheter som står på glänt för dig härnäst.

Vi på Xamera har ett brett nätverk och samarbetar med många av de främsta och mest högteknologiska bolagen inom IT och teknik som ständigt har behov av skarp kompetens inom mjukvaruutveckling. Teknikområdena är många, men är du till exempel intresserad av att jobba med IT-säkerhet, webbapplikationer, molnbaserade tjänster, civil säkerhet, självkörande fordon eller telekom, för att nämna några, så har vi definitivt intressanta möjligheter för dig.

Vi söker dig som:
Troligtvis har du en högskole- eller universitetsutbildning inom datateknik, IT eller motsvarande. Kanske har du precis tagit examen nu till sommaren och söker första jobbet inom mjukvaruutveckling. Vi har möjligheter inom både front end-, back end, fullstack och embedded-utveckling och ser fram emot att få matcha din kompetens med rätt tjänst. Vi letar därför efter dig med god programmeringsvana med kunskap i till exempel Javascript, C#, PHP, Java, Python, C eller C++. Möjligheterna är många, så tveka inte på att höra av dig till oss för att diskutera ditt nästa steg i karriären!

Eftersom vi på Xamera samarbetar med några av de mest högteknologiska bolagen inom Stockholmsregionen är det viktigt att du har en stark drivkraft och en nyfikenhet för att ta dig an nya utmaningar. Du har en vilja att jobba i team, exempelvis med scrum, och trivs som bäst när du får utvecklas och samarbeta med kollegor som har samma höga ambitionsnivå som du.

Vi ser fram emot att höra mer ifrån dig och se hur vi tillsammans kan se till att år 2022 blir så utvecklande som möjligt för dig!

Om företaget:
Xamera är karriärföretaget som stödjer företag med kompetensförsörjning och rekrytering. Vi samarbetar vi med ett stort urval av högteknologiska bolag där möjligheter inom mjukvaruutveckling är många. Vi samarbetar med allt ifrån stora globalt ledande bolag till små familjära bolag i en mängd olika branscher. Under ett karriärsamtal pratar vi om vad du är intresserad av att göra härnäst, vilka som är de viktigaste faktorerna för att du ska trivas på en arbetsplats och vägleder dig sedan mot nästa steg i din karriär!

Startdatum:
Enligt överenskommelse.

Allmän information:
Sök via länken nedan. Hittar du den inte? Klicka här: Har du frågor gällande jobbmöjligheter via oss på Xamera kan du kontakta rebecka@xamera.se.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-11-08.

Ansök nu

Säljande ekonom till Briljant ekonomisystem!

Systemsäljare
Läs mer Sep 29
Om tjänsten:
Har du erfarenhet av redovisning eller bokföring men vill lyfta blicken från siffrorna och jobba i en mer säljande och konsulterande roll? Då har du kommit rätt! Briljant Ekonomisystem är ett komplett ekonomisystem utvecklat av svenska ekonomer med kunder över hela Sverige. Nu söker vi dig som vill utveckla Briljants kunders verksamhet och hjälpa dem att få ut så mycket som möjligt av Briljants ekonomisystem.

För att kunna förstå dina kunders vardag och utmaningar kommer du att få nytta av din bakgrund inom redovisning för att göra de bästa kundanpassningarna utifrån deras specifika behov och önskemål. Ibland har inte kunden konkreta önskemål och då kommer det krävas av dig att vara vägledande och ge förslag på lösningar som kan fungera både i dagsläget och i framtiden. Med andra ord kommer du jobba med problemlösning på daglig basis! Du kommer lära känna dina kunders verksamheter på djupet och vara den som tänker steget längre för att hjälpa dem att optimera sin verksamhet. Du kommer tillsammans med utvecklarna på Briljant ekonomisystem att gå igenom och diskutera programtekniska lösningar och behöver således inte själv ha erfarenhet eller kunskap inom systemutveckling.

Vi söker dig som:
Förmodligen tycker du det är kul att hantera mycket information och ser det som en utvecklande process att översätta kundens problem till tekniska lösningar tillsammans med systemutvecklarna. Vi ser att du har bakgrund inom redovisning men är redo för att lämna siffrorna till fördel för en mer konsulterande och säljande roll. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du kan Briljants ekonomisystem som ett rinnande vatten. Därför är det just det du kommer du lägga mest tid på under de första månaderna. Parallellt kommer du att ta över befintliga kunder för att avlasta en av dina kollegor och börja lära känna kundernas verksamheter.

När du har blivit varm i kläderna kommer du att börja bearbeta dina första egna kunder och sälja Briljants ekonomisystem på egen hand. Försäljning sker primärt mot befintliga kunder i form av merförsäljning. Du kommer vara mycket på plats ute hos kunderna och verkligen lära känna dem på djupet. Därför ser vi att du gillar relationsbyggande och är en problemlösande person som gillar att klura på lösningar och känna dig stolt över dina resultat. I denna roll kommer du att kunna påverka mycket och vi ser gärna att det är något som motiverar dig!

Om företaget:
Briljant Ekonomisystem är utvecklat i Sverige av personer med bakgrund från redovisning, revision, ekonomi och administration. Vi har varit verksamma sedan 1994 och är idag 35 personer och omsätter cirka 35 miljoner kronor. Programmet används av företag inom många olika branscher som entreprenörer, fastighetsförvaltare, redovisningsbyråer, revisionsbyråer och tekniska konsulter. Idag sköter mer än 60 000 företag sin redovisning i Briljant.

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Briljant Ekonomisystem.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom Ekonomi och IT/teknik. Vårt mål är att hjälpa dig som är ekonom eller ingenjör till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektorn.

Startdatum:
Snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägning.

Allmän information:
Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid. Ansök till tjänsten via länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1365591-saljande-ekonom-till-briljant-ekonomisystem) För tjänsten tillämpas löpande urval, så tveka inte på att skicka iväg din ansökan. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se.

Ort: Stockholm

Ansök nu

Säljande ekonom till Briljant ekonomisystem!

Systemsäljare
Läs mer Okt 26
Om tjänsten:
Har du erfarenhet av redovisning men vill lyfta blicken från siffrorna och jobba i en mer säljande och konsulterande roll? Då har du kommit rätt! Briljant Ekonomisystem är ett komplett ekonomisystem utvecklat av svenska ekonomer med kunder över hela Sverige. Nu söker vi dig som vill utveckla Briljants kunders verksamhet och hjälpa dem att få ut så mycket som möjligt av Briljants ekonomisystem.

För att kunna förstå dina kunders vardag och utmaningar kommer du att få nytta av din bakgrund inom redovisning för att göra de bästa kundanpassningarna utifrån deras specifika behov och önskemål. Ibland har inte kunden konkreta önskemål och då kommer det krävas av dig att vara vägledande och ge förslag på lösningar som kan fungera både i dagsläget och i framtiden. Med andra ord kommer du jobba med problemlösning på daglig basis! Du kommer lära känna dina kunders verksamheter på djupet och vara den som tänker steget längre för att hjälpa dem att optimera sin verksamhet.

Vi söker dig som:
Förmodligen tycker du det är kul att hantera mycket information och ser det som en utvecklande process att översätta kundens problem till tekniska lösningar. Vi ser att du har bakgrund inom redovisning men är redo för att lämna siffrorna till fördel för en mer konsulterande och säljande roll. För att lyckas i denna roll är det viktigt att du kan Briljants ekonomisystem som ett rinnande vatten. Därför är det just det du kommer du lägga mest tid på under de första månaderna. Parallellt kommer du att ta över befintliga kunder för att avlasta en av dina kollegor och börja lära känna kundernas verksamheter.

När du har blivit varm i kläderna kommer du att börja bearbeta dina första egna kunder och sälja Briljants ekonomisystem på egen hand. Försäljning sker primärt mot befintliga kunder i form av merförsäljning. Därför ser vi att du gillar relationsbyggande och är en problemlösande person som gillar att klura på lösningar och känna dig stolt över dina resultat. I denna roll kommer du att kunna påverka mycket och vi ser gärna att det är något som motiverar dig!

Om företaget:
Briljant Ekonomisystem är utvecklat i Sverige av personer med bakgrund från redovisning, revision, ekonomi och administration. Vi har varit verksamma sedan 1994 och är idag 35 personer och omsätter cirka 35 miljoner kronor. Programmet används av företag inom många olika branscher som entreprenörer, fastighetsförvaltare, redovisningsbyråer, revisionsbyråer och tekniska konsulter. Idag sköter mer än 60 000 företag sin redovisning i Briljant.

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Briljant Ekonomisystem.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom Ekonomi och IT/teknik. Vårt mål är att hjälpa dig som är ekonom eller ingenjör till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektorn.

Startdatum:
Snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägning.

Allmän information:
Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid. Ansök till tjänsten via länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1365591-saljande-ekonom-till-briljant-ekonomisystem) För tjänsten tillämpas löpande urval, så tveka inte på att skicka iväg din ansökan. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta ellen@xamera.se.

Ort: Stockholm

Ansök nu

Account manager till Xamera - Årets rekryteringsföretag!

Account manager
Läs mer Nov 1
Vad söker vi?

Xamera är det snabbväxande gasellföretaget som nyligen blev utsedda till årets rekryteringsföretag. Vi vill vara bryggan mellan det sociala studentlivet och leveranskraven inom jobbvärlden. Vi ser till att studenter inom IT, teknik och ekonomi inte bara får ett jobb, vi ger dem rätt jobb från början!

Under det senaste året har det hänt mycket på Xamera. Trots Coronapandemin har vi anställt nya medarbetare, tecknat spännande ramavtal och fått förmånen att jobba med allt ifrån spännande start-ups till världsledande företag. Senast blev vi också utnämnda till Superföretag av Bisnode och Veckans affärer. Stockholmskontoret är vår senaste satsning och som Account manager är du en viktig nyckelperson för Xameras fortsatta tillväxtresa i huvudstaden. Att skapa framgång hos våra kunder och kandidater är det som driver oss framåt. Att ha en tät kommunikation är verktyget för att lyckas och det vi strävar efter varje dag. Tillsammans med kollegor kommer vi på ett professionellt sätt att leda Xamera mot målet, att alltid tillgodose kund och kandidats behov. Förutom detta har vi även som målsättning att varje arbetsdag ska vara rolig och innehålla mycket skratt!

I rollen som Account manager får du träffa företrädare för spännande bolag och tillsammans med dessa identifiera behov. Här får du möjlighet att hjälpa våra kunder med tillväxt och realisera våra gemensamma ambitioner om god hållbar kompetens. Du får ett brett nätverk bygger långsiktiga relationer! Med Xameras nya Talangprogram har du också något spännande att prata om!

Vem söker vi?

Dig som värdesätter att ha roligt på jobbet och utvecklas snabbt i din roll! Du levererar hög service och älskar att nätverka med människor. Dina tidigare erfarenheter från service och försäljning alternativt starka vilja att jobba med försäljning, kombinerat med att du gillar omväxling gör dig till en bra säljare. Du trivs i en entreprenöriell vardag, med högt tempo och snabba puckar där det hela tiden händer saker.

Xamera är ett kulturdrivet bolag och vi som jobbar här vilar tryggt i våra värderingar; personliga, påhittiga och framåtsträvande. Vi gör alltid i första hand affärer med människor och i andra hand företag vilket innebär att ödmjukhet är en central egenskap. Du gillar att vara kreativ och driva affärer och samarbeten framåt, vi tror också att förmågan att bygga långsiktiga relationer är viktig.

Vi tror att du drivs av resultat och inte tvekar på att ge ditt yttersta för att göra kandidater och kunder nöjda. Allra viktigast är dock att vi alla trivs och har kul tillsammans! Låter detta spännande? Vill du bli en del av Xamera? Ansök redan idag!

Vilka är vi?
På Xamera ser vi till att unga ingenjörer och studenter inom IT, teknik och ekonomi får rätt jobb från början. För att lyckas med det har vi behövt vända upp och ner på hur det här med karriärsamtal, jobbsökande och hur rekryteringar fungerar. För oss betyder det mycket att göra saker annorlunda och att överraska omgivningen.

Vi är ett rekryteringsföretag med engagerade kollegor som gemensamt drivs framåt av att utveckla bolaget såväl som oss själva. I dagsläget har vi kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna. Hos oss får du möjlighet att bygga ett stort nätverk med både kandidater och kunder!

Vad erbjuder vi?
Trevliga kollegor, snabb utveckling, ett stort nätverk, en tät koppling till Universitetet, ja ett riktigt dynamiskt arbete helt enkelt! Vi sitter centralt vid centralen i World Trade Center så närhet till lunchställen finns alltid! Vi är ett nära team som tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som vi arbetar för att göra vårt yttersta för våra kunder och kandiater. Denna vision tror vi att du delar och tillsammans kommer vi arbeta för att nå högre!

Startdatum:
Så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Allmän information till Xamera:
Ansök genom länken nedan! Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta David Törner på david@xamera.se eller 0763-21 93 61. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ansök nu

Junior mjukvaruutvecklare till globalt företag

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Okt 1
Om uppdraget:

Vill du arbeta inom elektroniskt försvar? Är du nyexaminerad inom datateknik och har en förkärlek till mjukvaruutveckling? Ser du dig själv arbeta i en större organisation med stora utvecklingsmöjligheter? Om du har svarat ja på dessa frågor har vi tjänsten för dig!

För kunds räkning söker vi en junior mjukvaruutvecklare med stort tekniskt intresse. Då det finns flertalet behov hos kunden kan du beroende på vilket team du hamnar i komma att använda dig av tekniker så som C++, Python eller Java. Dina möjligheter att gå åt det hållet som intresserar just dig är därmed stora. Här erbjuds en kreativ arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, professionalism och arbetsglädje. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas vidare i din karriär och på så sätt fördjupar dina kunskaper.

Vi söker dig som:

Civilingenjör eller högskoleingenjör inom datateknik, IT eller annan relevant utbildning. Du har ett genuint intresse för programmering, men känner dig troligen vassast i C++, Python eller Java.

Som person är du nyfiken, lyhörd och noggrann samt har ett starkt tekniskt intresse och naturlig drivkraft. Du trivs i en prestigelös och öppen kultur med en transparant kommunikation. Med en god problemlösningsförmåga, analytiska tänk och samarbetsförmåga är du helt rätt person för tjänsten! Till sist tror vi att du vill arbeta i en internationell miljö, därför är det också av vikt att du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.

Om företaget:

Vår kund är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.?Ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Med över 15 500 medarbetare och verksamhet på samtliga kontinenter är de tekniskt ledande inom många områden.?

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos?kundföretaget. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: LÄNK. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-10-01.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Junior applikationskonsult till Lime Technologies Traineeprogram

Applikationskonsult
Läs mer Okt 20
Om tjänsten:
Har du ett stort intresse för programmering och vill du få chansen att vara en del av ett spännande och utvecklande Traineeprogram? Se hit!

Vi söker just nu applikationskonsult till Limes Traineeprogram med start 10 januari. Limes traineeprogram inleds med fyra veckor introduktion i Lund där du får bekanta dig med Lime som bolag, deras produkter och hur det är att jobba hos Lime. Inledningsvis kommer alla trainees köra tillsammans för att sedan bli anpassat utifrån din roll som applikationskonsult. Du kommer bo tillsammans med dina kollegor och få möjlighet att lära känna andra som deltar i Traineeprogrammet, både från Sverige och andra länder. När introduktionen är över kommer du fortsätta på ditt lokala kontor där du kommer påbörja ditt arbete med stöd från en mentor.

I din roll som applikationskonsult på Lime kommer du arbeta nära tillsammans med en projektledare för att skräddarsy lösningar till kunder till Lime. För att vara en applikationskonsult på Lime är kodning är något du brinner för. Men oroa dig inte, vi förväntar oss inte att du är expert på allt innan du börjar - du lär dig på vägen! Dina dagar kommer inte bara att handla om kodning.

Det är en 75/25 delning mellan programmering och kundkontakt. Du kommer att arbeta internt på ett av våra fantastiska kontor och ha kontinuerlig interaktion med våra kunder och ha ett brett samarbete över Limes avdelningar. Arbetet är varierande då du en dag utvecklar du i och hanterar integrationer med SSIS och Rest API. Nästa dag kan du arbeta med skräddarsydda anpassningar i Python, HTML eller JavaScript. Lime ser långsiktigt på din anställning och det finns möjligheter att testa andra roller och områden framöver. Du kommer att arbeta med kundorienterad programmering av våra produkter. Lime CRM är en plattform med oändliga möjligheter att anpassa efter våra slutanvändares behov och arbetssätt.

Vi söker dig som:
Vi tror att du har läst en Högskole- eller Civilingenjörsutbildning inom systemutveckling, data, IT eller annan relevant utbildning. För att lyckas i den här tjänsten är det viktigt att du har ett intresse för utveckling men också intresse för interaktion med människor. Som person är du därför kommunikativ, strukturerad och har ett stort engagemang för det du gör. Du gillar att lösa problem och har en god samarbetsförmåga med andra. För denna tjänst är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska väl.

Om företaget:
Lime etablerades för 30 år sedan i Lund och strävar ständigt efter att fortsätta växa. Lime är ett produktbolag som utvecklar och säljer sina egna CRM-system och erbjuder sina kunder en helhetsupplevelse och ett smartare sätt att driva affärer. I Sverige har företaget idag kontor i Lund, Stockholm, Göteborg och Gävle. Majoriteten av de anställda sitter i Sverige men företaget finns även i Köpenhamn, Nederländerna och Tyskland. Totalt arbetar ca 350 personer i företaget. Företaget värnar om att du som ny på arbetsplatsen ska snabbt bli en del av vårt team. Därför är Lime stolta över sin inkluderande kultur som uppmuntrar till en stark gemenskap och högt i tak mellan kollegor.

Du kan läsa mer om Lime Technologies och Traineeprogrammet här:

https://jobs.lime-technologies... (https://jobs.lime-technologies.com/trainee/)

https://www.instagram.com/lime... (https://www.instagram.com/lime_technologies/?hl=sv)

Om anställningen:
Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Lime Technologies.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Allmän information: Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta andrea.zanders@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-10-20.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Junior systemutvecklare till Rymd- och Fordonsindustrin

Databasutvecklare
Läs mer Okt 7
Om uppdraget:

Vill du arbeta inom rymd- och fordonsindustrin? Är du i starten av din karriär och gärna sätter din egen prägel på ditt arbete? Ser du dig själv arbeta på ett högteknologiskt företag där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter? Om du har svarat ja på dessa frågor har vi tjänsten för dig!

För kunds räkning söker vi nu en junior Systemutvecklare med systemansvar. Då du blir områdesansvarig får du möjlighet att sätta din egen prägel på arbetet. Rollen är bred och dina arbetsuppgifter innefattar allt från administration, utbildning av nyanställda och support internt till att uppdatera mjukvarumiljön samt stort fokus på databashantering. Microsoft365 och SharePoint ligger till grund och allting finns i molnet. I denna tjänst kommer du till störst del använda dig av databaser så som samt operativsystemen Windows och Linux.

Denna tjänst erbjuder dig chansen att arbeta i teknikens framkant med det senaste inom rymdteknik, elfordon och andra elektroniska lösningar där en spännande och varierad vardag utlovas. Då kunskapsdelning är en stor del hos APR tror vi att du trivs i en lärorik miljö där du får möjlighet att utvecklas vidare åt det håll som främst intresserar dig. Du kommer bli en del av ett prestigelöst team på runt 15-25 personer där kulturen verkligen satt sin prägel. En avslappnad och dynamisk miljö med fokus på engagemang och samarbete där varje medarbetare ges möjlighet att utvecklas framåt. APR är måna om Work-life-balance och ger därför samtliga möjlighet till delvis remote arbete vilket är en av delarna i ett generöst förmånspaket.

Vi söker dig som:

Nyutexaminerad civil- eller högskoleingenjör inom Datateknik, Farkostteknik eller likvärdig teknisk inriktning. Det viktigaste är ditt genuina intresse för databashantering samt att du trivs i teknologins framkant. Du har grundläggande kunskaper i operativsystemet Windows alternativt Linux och känner dig trygg i databaser. Det är meriterande om du tidigare känner till Microsoft365 och SharePoint Kanske har rymdteknik, elfordon eller andra elektroniska lösningar länge lockat dig? Eller kanske är det ett nyfunnet och spännande område som du vill lära dig mer om?

Vi tror att du trivs i en bred roll där du får möjlighet att ansvara för stora delar av ditt arbete. Du beskrivs förmodligen som en initiativtagande, ambitiös och kreativt lagd person som älskar att grotta ned sig i det tekniska. Du kan med enkelhet avgöra vad som blir nästa naturliga steg och trivs med att driva ditt arbete framåt.

Om företaget:

APR Technologies grundades år 2011 och är ett svenskt högteknologiskt företag med sin bas i Enköping. APR tillhandahåller produkter baserade på innovativ teknik och erbjuder nästa generation inom elektroniska lösningar. De strävar efter att få ny teknik till världen som kan förbättra energieffektiviteten i flera applikationer. Tekniken som utvecklas finns till för att förbättra prestandan för bland annat rymdfarkoster, elfordon och batteripaket. Tillsammans med dina kollegor arbetar du i teknikens framkant i en unik miljö.

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos APR Technologies. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: LÄNK. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Enköping.

Publiceringsdatum: 2021-10-07.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Junior utvecklare till Lime Technologies Traineeprogram

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Okt 19
Om tjänsten:

Har du ett stort intresse för programmering och vill du få chansen att vara en del av ett spännande och utvecklande Traineeprogram? Se hit!

Vi söker just nu utvecklare till Limes Technologies Traineeprogram med start i januari. Lime är ett produktbolag som utvecklar och säljer sina egna CRM-system och erbjuder sina kunder en sömlös helhetsupplevelse och ett smartare sätt att driva affärer. Limes traineeprogram inleds med fyra veckor introduktion i Lund där du får bekanta dig med Lime som bolag, deras produkter och hur det är att jobba där. Inledningsvis kommer alla trainees köra tillsammans för att sedan bli mer anpassat utifrån din roll som utvecklare. Du kommer bo tillsammans med dina kollegor och få möjlighet att lära känna de andra som också deltar i Traineeprogrammet, både från Sverige och andra länder.

När introduktionen är över kommer du fortsätta på ditt lokala kontor där du kommer påbörja ditt arbete med stöd från en mentor. I din roll som utvecklare på Lime kommer du få möjlighet att driva dina egna projekt och utvecklingsmöjligheterna är många och stora. Det kommer vara ett stort fokus på teknik och programmering där du kommer arbeta i Python och TypeScript. Du kommer få utveckla Limes CRM-system och det är du tillsammans med dina kollegor som ska förstå vad kunderna vill åstadkomma och vad det är som behövs för att vidareutveckla företagets plattform. Lime är ett etablerat företag men med ett mindre företags känsla där gemenskap och en öppen kultur är i fokus. Företaget värnar om att det ska vara roligt på jobbet med högt i tak och ett brett samarbete över avdelningarna. Du kommer bli en del av ett team på 5-7 personer där tätt samarbete är i fokus. Lime ser långsiktigt på din anställning och det finns möjligheter att testa andra roller och områden framöver.

Vi söker dig som:

Vi tror att du har läst en Högskole- eller Civilingenjörsutbildning inom data, IT eller annan relevant utbildning. För att lyckas i den här tjänsten är det viktigt att du har ett stort intresse för programmering och teknik. Som person är du kommunikativ, strukturerad och har ett stort engagemang. Du gillar att lösa problem och har en god samarbetsförmåga med andra. Har du tidigare erfarenheter av Python och TypeScript är det meriterande. För denna tjänst är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska väl.

Om företaget:

Lime Technologies etablerades för 30 år sedan i Lund och strävar ständigt efter att fortsätta växa. Lime är ett produktbolag som utvecklar och säljer sina egna CRM-system och erbjuder sina kunder en sömlös helhetsupplevelse och ett smartare sätt att driva affärer. I Sverige har företaget idag kontor i Lund, Stockholm, Göteborg och Gävle. Majoriteten av de anställda sitter i Sverige men företaget finns även i Köpenhamn, Nederländerna och Tyskland. Totalt arbetar cirka 350 personer i företaget.

Om anställningen:

Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Lime Technologies.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information: Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: LÄNK. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-10-19.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Back end utvecklare till Lynx tradingsystem

Backend-utvecklare
Läs mer Okt 4
Om uppdraget:

Är du i början av din karriär och har ett passionerat intresse för utveckling och kod? Vill du vara med och utveckla Lynx Asset Managements tradingsystem? Lynx expanderar och söker därmed en systemutvecklare till deras Stockholmskontor.

Du kommer ingå i ett sammansvetsat och öppet team som tillsammans med dig ansvarar för att vidareutveckla kärnan i Lynx verksamhet - nämligen deras skräddarsydda handlingssystem. Det är ett affärskritiskt system som automatiskt handlar på alla marknader. Med kontor beläget i centrala Stockholm sitter alla funktioner som behövs för fondförvaltning av högsta kvalité. Den huvudsakliga programmeringen sker i C#.NET, utöver det kommer du använda dig av relationsdatabaser samt open source lösningar så som Kafka. Majoriteten som arbetar på Lynx har någon form av teknisk bakgrund vilket har präglat deras kultur. En glad, skojig och lärande kultur med avslappnad stämning där dörren alltid står öppen. Här blir du erbjuden schyssta förmåner samt goda utvecklingsmöjligheter för din fortsatta karriär framåt. Det kommer läggas stor vikt vid din introduktion och du kommer få möjlighet till en mentor för att din första tid på Lynx ska bli så bra som möjligt.

Vi söker dig som:

Är nyutexaminerad Högskole- eller Civilingenjör med inriktning datateknik, IT, mjukvaruutveckling eller annan likvärdig utbildning. Du har ett genuint intresse för programmering och trivs i teknologins framkant. Troligen är du bekvämast i C#, Java eller C++ men viktigaste för Lynx är ditt engagemang och intresse för kod och utveckling! Då systemet de tillhandahåller är affärskritiskt läggs stort vikt på noggrannhet och kvalitet. Du beskrivs förmodligen som en kvicktänkt, kommunikativ och analytiskt lagd person som älskar att grotta ned sig i det tekniska. Kanske har finansbranschen länge lockat dig eller kanske är det en nyfunnen och spännande bransch du vill lära dig mer om. Du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift.

Om företaget:

Lynx är ledande inom kvantitativ och systematisk fondförvaltning och i världen en av de främsta. De är övertygande om att medarbetarna är deras viktigaste resurs samt grunden till framgång. Lynx fokuserar på välmående medarbetare och har därmed generösa förmåner och stort hälsofokus. Forskning har varit en del av deras DNA sedan start och kommer fortsätta vara grunden i utvecklandet av deras produkterbjudande inom modellbaserad kapitalförvaltning.

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos Lynx. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1340347-back-end-utvecklare-till-lynx-tradingsystem). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-10-04.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Game Client Developer till ELK Studios

Frontend-utvecklare
Läs mer Sep 29
Om uppdraget:

Söker du ett kreativt arbete där du får vara med och skapa underhållning? Här får du chansen att utveckla onlineautomatspel i världsklass. ELK Studios expanderar med en ny spelstudio i Stockholm!

Som Game Client Developer är du ansvarig för spelprogrammeringen, allt i nära samarbete med animatörer, grafiker samt externa ljudtekniker och serverlogikprogrammerare för att skapa bästa möjliga produkt. Programmeringen sker huvudsakligen i JavaScript. Här får du möjlighet att hitta kreativa lösningar tillsammans med dina kollegor för att optimera spelen för bästa prestanda. Det är en bred roll där du får möjlighet att utvecklas både på ett professionellt och personligt plan.

Du kommer ta del av en kreativ och fokuserad spelstudio av hög kvalitet vars kultur kännetecknas av en öppensinnad, dedikerad och kreativ teamarbetande atmosfär. Med huvudkontor i centrala Stockholm kommer du sitta i fräscha och ljusa lokaler med öppen planlösning.

Vi söker dig som:

Har en högskole- eller Civilingenjörsutbildning inom Datateknik, spelprogrammering eller motsvarande. Vi tror att du är en skicklig och passionerad programmerare som är nyfiken på att utveckla actionfyllda spel med en hög grad av underhållningsvärde. Det är meriterande om du har erfarenhet utav branschen sedan tidigare men det viktigaste är ditt intresse och driv. Du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift. För att passa in i rollen tror vi att du är en kommunikativ, idérik och engagerad person med ett stort tekniskt intresse och goda programmeringskunskaper. Initiativtagare, driv och lagspelare är ord som genomsyrar din personlighet. Du har ett självgående arbetssätt och trivs i en framåtsträvande, kreativ och prestigelös kultur.

Om företaget:

ELK Studios är en snabbväxande svensk kasinospelleverantör som rekryterar bland annat Game Client Developers, 2D Animators, Graphical Leads för att skapa de bästa onlineautomatspelen! ELK Studios arbetar i små spelteam med korta utvecklingscykler och stort gemensamt engagemang för slutprodukten!

Om anställningen:

Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd?hos ELK Studios.?Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1199465-game-client-developer-till-elk-studios). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-09-29.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Junior systemutvecklare till globalt företag!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Sep 27
Om tjänsten:

Är du nyexaminerad inom datateknik och har ett stort intresse för systemutveckling och säkerhet? Då har vi tjänsten för dig!

För kunds räkning söker vi nu en systemutvecklare med stort intresse för IT och säkerhet. Du kommer bli en del av ett team som arbetar med ett utvecklingsmiljösystem och bygger upp utvecklarnas plattform. Problemlösning i alla dess former kommer vara en central del av ditt arbete och du kommer arbeta både i Windows och/eller Linux och ibland delegera eller samarbeta med andra team för att nå en lösning. Du kommer dessutom få vara en del av det viktiga utvecklingsarbetet av kundens olika klientmiljöer. Rollen som systemutvecklare är bred och du kommer bland annat få möjlighet att fördjupa dig i infrastruktur, nätverk och brandväggar, uppdatera mjukvara och användarsupport. Teamet består av i dagsläget av 7 personer som är en del av en större grupp på ca 30 personer inom säkerhetsavdelningen där du och dina kollegor ser till så att alla utvecklares miljö ständigt är användbar.

Vi söker dig som:

Vi tror att du har en Högskole- eller Civilingenjörsutbildning inom datateknik, IT eller annan relevant utbildning. Du har ett genuint intresse för IT, säkerhet och systemutveckling och vill gärna vara i teknologins framkant. Har du goda kunskaper i antingen av Windows eller Linux meriterande.

Som person är du noggrann, engagerad och lyhörd. Du är en lagspelare, gillar att arbeta med andra och har ett stort driv för att utvecklas. För att lyckas i den här rollen trivs du i en prestigelös och öppen kultur med en transparant kommunikation. Du vill arbeta i en internationell miljö och behärskar därför både svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Om företaget:

Vår kund är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.?Ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Med över 15 500 medarbetare och verksamhet på samtliga kontinenter är de tekniskt ledande inom många områden.

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos?kundföretaget. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1159172-nyexaminerad-vi-soker-utvecklare-med-fokus-pa-c-net). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-09-27.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Entreprenadingenjör till Bravidas Traineeprogram!

Civilingenjör, bygg
Läs mer Sep 23
Om uppdraget:

Är du nyexaminerad och vill ta del av ett roligt och lärorikt traineeprogram? Bra Ingenjörer är Bravidas nordiska traineeprogram, här ges möjligheten att utvecklas vidare inom ledarskap, affärsmannaskap, verksamhetsutveckling samt lära sig mer om Bravidas arbetssätt - även kallat Bravida Way.

Under ditt år som trainee kommer du få delta i nätverksträffar med traineer från hela Norden. Här får du chansen att skapa värdefulla kontakter med både juniora talanger som du själv och ledande personer i företaget. Utöver det kommer du vid givet tillfälle få göra ett projektarbete som syftar till att vidareutveckla något område inom Bravida. Du får själv vara med och påverka ämne utifrån dina intressen och preferenser. I slutet av traineeprogrammet kommer ni som arbetsgrupp få presentera ert projektarbete, det kommer sedan utses en vinnare för bästa idé.

Du kommer få ta del av ett större projekt där du får möjlighet att vara med i projektets alla delar. Som Entreprenadingenjör blir du projektledarens högra hand, här får du möjlighet att bidra med dina egna insikter och erfarenheter! Du kommer få en bred insyn i teknikområdet VS. Dina arbetsuppgifter kommer innebära ett proaktivt arbete framåt för avdelningen, att forma en struktur, säkerställa kvalitet och miljö - KMA (kvalitet, miljö, arbetsmiljö) etc. Det är en bred och flexibel tjänst vars roll formas efter vad projektet behöver samt dina intresseområden. Du kommer bli en del av ett härligt och framåtsträvande team vars kultur kännetecknas av laget före jaget anda. Med värdegrund - inkluderande ledarskap kommer du till en arbetsplats med prestigelös inställning och högt engagemang. Här finns stora utvecklingsmöjligheter för den som vill göra karriär inom Bravida!

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är nyexaminerad Byggnadsingenjör eller har annan relevant utbildning inom byggteknik. Vi ser att du har ett intresse för VS och gärna arbetar med miljöfrågor då hållbarhet är en viktig punkt för Bravida. Du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Förmodligen beskrivs du som en kommunikativ, lösningsorienterad och socialt kompetent person som gärna skapar nya kontaktytor. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med starkt engagemang och trivs på en arbetsplats där ni arbetar tillsammans. Struktur, lagarbete, driv och nyfikenhet är ord som genomsyrar din personlighet. Med en prestigelös och ödmjuk inställning är du helt rätt person för tjänsten som Entreprenadingenjör!

Om företaget:

Bravida är det större företaget med lokal närvaro i hela Norden. Deras affärsmodell bygger på att arbeta som ETT företag: med samma arbetssätt och strategier på alla avdelningar. Tillsammans skapar de marknadens bästa kunderbjudande - Bravida Way. Bravida har 302 avdelningar i Norden och varje lokal avdelning har sin specialisering, men kunderna är gemensamma. Med tätt samarbete mellan avdelningarna, både på orterna och Bravida i stort skapar de ett unikt helhetserbjudande till varje kund. Medarbetarna är deras viktigaste resurs. Med gemensamma värderingar, arbetssätt och verktyg skapar de tillsammans en hållbar och lönsam verksamhet för sina anställda och deras kunder.

Om anställningen:

Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Bravida.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1180041-entreprenadingenjor-till-bravidas-traineeprogram-sokes). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-09-23.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Junior utvecklare med intresse för webbutveckling

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Sep 10
Om tjänsten:

Nu finns chansen för dig som junior utvecklare med intresse för webbutveckling att bli en del av Waitwhile i Stockholm. Waitwhile erbjuder en app för tidsbokning och virtuell väntelista och möjliggör att företag bättre kan utnyttja sina kunders värdefulla tid. Som junior utvecklare på Waitwhile erbjuds flertalet möjligheter inom utveckling och programmering och du kommer få chansen att arbeta inom antingen front end, back end eller fullstack. Du kommer få vara en del av hela processen och bland annat bygga automatiserade test-case. På Waitwhile kommer du få chansen att lära dig bygga upp funktioner, frihet att kunna välja dina uppgifter och vara en viktig del i företagets fortsatta utveckling.

Du har nu chansen att bli en del av Waitwhiles nyetablerade kontor i Stockholm. Det kommer finnas möjlighet till distansarbete, flexibla arbetstider och många spännande utmaningar. Waitwhile har en positiv, mångsidig och stöttande kultur. Det som förenar alla som jobbar här är strävan efter att tillsammans vara fyndiga, ödmjuka, ambitiösa och framför allt samarbetsinriktade. Teamet består av sex utvecklare, fyra i Sverige och två i Polen men fokus nu är att fortsätta växa i Stockholm. Du kommer få testa på både front end och back end med ett primärt fokus på Typescript, Javascript och React. Har du erfarenhet av dessa sedan tidigare är det meriterade, framför allt inom React. I den här rollen är ett stort intresse för programmering viktigt. Waitwhile är fortfarande ett start-up och du kommer här få chansen att vara en del av häftig resa när företaget nu fortsätter att växa.

Vi söker dig som:

Vi tror att du har läst en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom data, IT, mjukvaruutveckling eller motsvarande. Som person är du en problemlösare med ett driv för att utvecklas. Du är en lagspelare, gillar att arbeta med andra och är van vid snabba förändringar. Du har ett stort intresse för programmering och ser positivt på en framtid inom Waitwhile. För att lyckas i denna roll är du nyfiken, uppfinningsrik och strävar efter att vara lite bättre varje dag. Det är meriterande med kunskaper inom Typescript, Javascript och React då det främsta arbetet sker inom dessa. För denna tjänst är det viktigt att du behärskar svenska och engelska väl då du kommer ha kontakt med kollegor runt om i världen.

Om företaget:

Waitwhile erbjuder en app för tidsbokning och virtuell väntelista och möjliggör att företag bättre kan utnyttja sina kunders värdefulla tid. Företaget arbetar med verktyg som eliminerar den enorma mängden tid som människor spenderar väntandes i köer. Deras plattform för kösystemet är betrodd av över 10 000 företag runt om i världen och har hjälpt miljontals människor få en bättre upplevelse av att behöva vänta i kö. Waitwhile är ett ungt och modernt företag som funnits sedan 2016 och har idag kontor i San Francisco och Stockholm med ca 30 anställda globalt.

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos?kundföretaget. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra! Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information: Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: LÄNK. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-09-10.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Back end utvecklare till Lynx tradingsystem

Backend-utvecklare
Läs mer Sep 13
Om uppdraget:

Är du i början av din karriär och har ett passionerat intresse för utveckling och kod? Vill du vara med och utveckla Lynx Asset Managements tradingsystem? Lynx expanderar och söker därmed en systemutvecklare till deras Stockholmskontor.

Du kommer ingå i ett sammansvetsat och öppet team som tillsammans med dig ansvarar för att vidareutveckla kärnan i Lynx verksamhet - nämligen deras skräddarsydda handlingssystem. Det är ett affärskritiskt system som automatiskt handlar på alla marknader. Med kontor beläget i centrala Stockholm sitter alla funktioner som behövs för fondförvaltning av högsta kvalité. Den huvudsakliga programmeringen sker i C#.NET, utöver det kommer du använda dig av relationsdatabaser samt open source lösningar så som Kafka. Majoriteten som arbetar på Lynx har någon form av teknisk bakgrund vilket har präglat deras kultur. En glad, skojig och lärande kultur med avslappnad stämning där dörren alltid står öppen. Här blir du erbjuden schyssta förmåner samt goda utvecklingsmöjligheter för din fortsatta karriär framåt. Det kommer läggas stor vikt vid din introduktion och du kommer få möjlighet till en mentor för att din första tid på Lynx ska bli så bra som möjligt.

Vi söker dig som:

Är nyutexaminerad Högskole- eller Civilingenjör med inriktning datateknik, IT, mjukvaruutveckling eller annan likvärdig utbildning. Du har ett genuint intresse för programmering och trivs i teknologins framkant. Troligen är du bekvämast i C#, Java eller C++ men viktigaste för Lynx är ditt engagemang och intresse för kod och utveckling! Då systemet de tillhandahåller är affärskritiskt läggs stort vikt på noggrannhet och kvalitet. Du beskrivs förmodligen som en kvicktänkt, kommunikativ och analytiskt lagd person som älskar att grotta ned sig i det tekniska. Kanske har finansbranschen länge lockat dig eller kanske är det en nyfunnen och spännande bransch du vill lära dig mer om. Du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift.

Om företaget:

Lynx är ledande inom kvantitativ och systematisk fondförvaltning och i världen en av de främsta. De är övertygande om att medarbetarna är deras viktigaste resurs samt grunden till framgång. Lynx fokuserar på välmående medarbetare och har därmed generösa förmåner och stort hälsofokus. Forskning har varit en del av deras DNA sedan start och kommer fortsätta vara grunden i utvecklandet av deras produkterbjudande inom modellbaserad kapitalförvaltning.

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos Lynx. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: LÄNK. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-09-13.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Rekryterande konsultchef till Xameras team i Stockholm!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 10
Vad söker vi?
Xamera är bryggan mellan det sociala studentlivet och leveranskraven inom jobbvärlden. Vi ser till att studenter inom IT, teknik och ekonomi inte bara får ett jobb, vi ger dem rätt jobb från början!

Nu fortsätter Stockholmskontoret att växa och som rekryterande konsultchef är du en viktig nyckelperson för Xameras fortsatta tillväxtresa. Att skapa framgång hos våra kunder och kandidater är det som driver oss framåt. Att ha en tät kommunikation är verktyget för att lyckas och det vi strävar efter varje dag. Tillsammans med kollegor kommer vi på ett professionellt sätt att leda Xamera mot målet, att alltid tillgodose kund och kandidats behov. Förutom detta har vi även som målsättning att varje arbetsdag ska vara rolig och innehålla mycket skratt!

Din roll som rekryterande konsultchef är bred och innebär att du kommer att ansvar för hela rekryteringsprocessen. Du kommer att kartlägga kunders rekryteringsbehov, intervjua och searcha efter kandidater med olika rekryteringsverktyg så som LinkedIn Recruiter och Team Tailor samt träffa kandidater och kunder i många olika sammanhang så som mässor, events och olika karriärkvällar. Du kommer även att stötta, utveckla och skapa mervärde för dina konsulter som börjar sin resa genom oss!

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk bakgrund inom exempelvis personal, beteendevetenskap eller ekonomi, alternativt har tidigare erfarenheter inom branschen. Har du tidigare arbetat extra vid sidan av studierna inom exempelvis rekrytering och search av kandidater är det en stark merit. Viktigast för oss är att vill vara med på en spännande tillväxtresa som rekryterande konsultchef i en omväxlande vardag där vi alltid strävar efter att nå högre!

Vi tror att du brinner för service och älskar att ha kontakt med människor. Dina tidigare erfarenheter från serviceyrken kombinerat med att du har en fallenhet för kommunikation och resultat gör att du trivs som fisken i vattnet. Eftersom du ofta blir den första kontaktpersonen med våra kandidater så är det viktigt att du tycker om att ta kontakt med nya människor och har en god kommunikationsförmåga. På Xamera skapar vi framgång tillsammans, därav söker vi dig som värderar nära samarbete med kollegor högt.

Vilka är vi?
På Xamera ser vi till att unga ingenjörer och studenter inom IT och teknik får rätt jobb från början. För att lyckas med det har vi behövt vända upp och ner på hur det här med karriärsamtal, jobbsökande och hur rekryteringar fungerar. För oss betyder det mycket att göra saker annorlunda och att överraska omgivningen.

Vi är ett rekryteringsföretag med engagerade kollegor som gemensamt drivs framåt av att utveckla bolaget såväl som oss själva. I dagsläget har vi kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna. Hos oss får du möjlighet att bygga ett stort nätverk med både kandidater och kunder!

Vad erbjuder vi?
Trevliga kollegor, snabb utveckling, ett stort nätverk, en tät koppling till Universitetet, ja ett riktigt dynamiskt arbete helt enkelt! Vårt Stockholmskontor är beläget i World Trade Center vid Klarabergsviadukten, ett stenkast från Centralen. Vi är ett nära team som tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som vi arbetar för att göra vårt yttersta för våra kandidater. Denna vision tror vi att du delar och tillsammans kommer vi arbeta för att nå högre!

Startdatum:
1 november eller enligt överenskommelse.

Allmän information till Xamera:
Ansök genom länken nedan. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta anders@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ansök nu

Rekryterande konsultchef till Xameras team i Stockholm!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Sep 7
Vad söker vi?
Xamera är bryggan mellan det sociala studentlivet och leveranskraven inom jobbvärlden. Vi ser till att studenter inom IT, teknik och ekonomi inte bara får ett jobb, vi ger dem rätt jobb från början!

Nu fortsätter Stockholmskontoret att växa och som rekryterande konsultchef är du en viktig nyckelperson för Xameras fortsatta tillväxtresa. Att skapa framgång hos våra kunder och kandidater är det som driver oss framåt. Att ha en tät kommunikation är verktyget för att lyckas och det vi strävar efter varje dag. Tillsammans med kollegor kommer vi på ett professionellt sätt att leda Xamera mot målet, att alltid tillgodose kund och kandidats behov. Förutom detta har vi även som målsättning att varje arbetsdag ska vara rolig och innehålla mycket skratt!

Din roll som rekryterande konsultchef är bred och innebär att du kommer att ansvar för hela rekryteringsprocessen. Du kommer att kartlägga kunders rekryteringsbehov, intervjua och searcha efter kandidater med olika rekryteringsverktyg så som LinkedIn Recruiter och Team Tailor samt träffa kandidater och kunder i många olika sammanhang så som mässor, events och olika karriärkvällar. Du kommer även att stötta, utveckla och skapa mervärde för dina konsulter som börjar sin resa genom oss!

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen ser vi att du har en akademisk bakgrund inom exempelvis personal, beteendevetenskap eller ekonomi, alternativt har tidigare erfarenheter inom branschen. Har du tidigare arbetat extra vid sidan av studierna inom exempelvis rekrytering och search av kandidater är det en stark merit. Viktigast för oss är att vill vara med på en spännande tillväxtresa som rekryterande konsultchef i en omväxlande vardag där vi alltid strävar efter att nå högre!

Vi tror att du brinner för service och älskar att ha kontakt med människor. Dina tidigare erfarenheter från serviceyrken kombinerat med att du har en fallenhet för kommunikation och resultat gör att du trivs som fisken i vattnet. Eftersom du ofta blir den första kontaktpersonen med våra kandidater så är det viktigt att du tycker om att ta kontakt med nya människor och har en god kommunikationsförmåga. På Xamera skapar vi framgång tillsammans, därav söker vi dig som värderar nära samarbete med kollegor högt.

Vilka är vi?
På Xamera ser vi till att unga ingenjörer och studenter inom IT och teknik får rätt jobb från början. För att lyckas med det har vi behövt vända upp och ner på hur det här med karriärsamtal, jobbsökande och hur rekryteringar fungerar. För oss betyder det mycket att göra saker annorlunda och att överraska omgivningen.

Vi är ett rekryteringsföretag med engagerade kollegor som gemensamt drivs framåt av att utveckla bolaget såväl som oss själva. I dagsläget har vi kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna. Hos oss får du möjlighet att bygga ett stort nätverk med både kandidater och kunder!

Vad erbjuder vi?
Trevliga kollegor, snabb utveckling, ett stort nätverk, en tät koppling till Universitetet, ja ett riktigt dynamiskt arbete helt enkelt! Vårt Stockholmskontor är beläget i World Trade Center vid Klarabergsviadukten, ett stenkast från Centralen. Vi är ett nära team som tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som vi arbetar för att göra vårt yttersta för våra kandidater. Denna vision tror vi att du delar och tillsammans kommer vi arbeta för att nå högre!

Startdatum:
1 november eller enligt överenskommelse.

Allmän information till Xamera:
Ansök genom länken nedan. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta anders@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag!

Ansök nu

Account manager till Xamera - Årets rekryteringsföretag!

Account manager
Läs mer Sep 7
Vad söker vi?

Xamera är det snabbväxande gasellföretaget som nyligen blev utsedda till årets rekryteringsföretag. Vi vill vara bryggan mellan det sociala studentlivet och leveranskraven inom jobbvärlden. Vi ser till att studenter inom IT, teknik och ekonomi inte bara får ett jobb, vi ger dem rätt jobb från början!

Under det senaste året har det hänt mycket på Xamera. Trots Coronapandemin har vi anställt nya medarbetare, tecknat spännande ramavtal och fått förmånen att jobba med allt ifrån spännande start-ups till världsledande företag. Senast blev vi också utnämnda till Superföretag av Bisnode och Veckans affärer. Stockholmskontoret är vår senaste satsning och som Account manager är du en viktig nyckelperson för Xameras fortsatta tillväxtresa i huvudstaden. Att skapa framgång hos våra kunder och kandidater är det som driver oss framåt. Att ha en tät kommunikation är verktyget för att lyckas och det vi strävar efter varje dag. Tillsammans med kollegor kommer vi på ett professionellt sätt att leda Xamera mot målet, att alltid tillgodose kund och kandidats behov. Förutom detta har vi även som målsättning att varje arbetsdag ska vara rolig och innehålla mycket skratt!

I rollen som Account manager får du träffa företrädare för spännande bolag och tillsammans med dessa identifiera behov. Här får du möjlighet att hjälpa våra kunder med tillväxt och realisera våra gemensamma ambitioner om god hållbar kompetens. Du får ett brett nätverk bygger långsiktiga relationer! Med Xameras nya Talangprogram har du också något spännande att prata om!

Vem söker vi?

Dig som värdesätter att ha roligt på jobbet och utvecklas snabbt i din roll! Du levererar hög service och älskar att nätverka med människor. Dina tidigare erfarenheter från service och försäljning alternativt starka vilja att jobba med försäljning, kombinerat med att du gillar omväxling gör dig till en bra säljare. Du trivs i en entreprenöriell vardag, med högt tempo och snabba puckar där det hela tiden händer saker.

Xamera är ett kulturdrivet bolag och vi som jobbar här vilar tryggt i våra värderingar; personliga, påhittiga och framåtsträvande. Vi gör alltid i första hand affärer med människor och i andra hand företag vilket innebär att ödmjukhet är en central egenskap. Du gillar att vara kreativ och driva affärer och samarbeten framåt, vi tror också att förmågan att bygga långsiktiga relationer är viktig.

Vi tror att du drivs av resultat och inte tvekar på att ge ditt yttersta för att göra kandidater och kunder nöjda. Allra viktigast är dock att vi alla trivs och har kul tillsammans! Låter detta spännande? Vill du bli en del av Xamera? Ansök redan idag!

Vilka är vi?
På Xamera ser vi till att unga ingenjörer och studenter inom IT, teknik och ekonomi får rätt jobb från början. För att lyckas med det har vi behövt vända upp och ner på hur det här med karriärsamtal, jobbsökande och hur rekryteringar fungerar. För oss betyder det mycket att göra saker annorlunda och att överraska omgivningen.

Vi är ett rekryteringsföretag med engagerade kollegor som gemensamt drivs framåt av att utveckla bolaget såväl som oss själva. I dagsläget har vi kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna. Hos oss får du möjlighet att bygga ett stort nätverk med både kandidater och kunder!

Vad erbjuder vi?
Trevliga kollegor, snabb utveckling, ett stort nätverk, en tät koppling till Universitetet, ja ett riktigt dynamiskt arbete helt enkelt! Vi sitter centralt vid centralen i World Trade Center så närhet till lunchställen finns alltid! Vi är ett nära team som tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som vi arbetar för att göra vårt yttersta för våra kunder och kandiater. Denna vision tror vi att du delar och tillsammans kommer vi arbeta för att nå högre!

Startdatum:
Så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Allmän information till Xamera:
Ansök genom länken nedan! Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta David Törner på david@xamera.se eller 0763-21 93 61. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ansök nu

Nyexaminerad utvecklare med fokus på C#.NET

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Aug 26
Om uppdraget:

Har du ett stort intresse för teknik och söker nya utmaningar inom mjukvaruutveckling? Besitter du några års arbetslivserfarenhet och känner att det är dags för nya utmaningar? Eller är du helt nyutexaminerad och är taggad på att komma ut i arbetslivet som utvecklare? Oavsett, kan du vara aktuell för tjänsten som systemutvecklare hos Addsystems!

Som systemutvecklare ansvarar du huvudsakligen för utvecklingen i Addsystems egna webbplattform Add med fokus på C#.NET. Det är en bred roll där du får möjlighet att ta dig an varierande arbetsuppgifter samt utföra löpande arbete och underhåll av plattformen. Du kommer ingå i ett team om 11 personer varav 3 i dagsläget sitter med utvecklingen av plattformen. I rollen som systemutvecklare läggs vikt på att arbeta i team likaväl som att självständig kunna ansvara för sina egna arbetsuppgifter.

Hos Addsystems välkomnas du till en arbetsplats med öppet klimat, goda utvecklingsmöjligheter och fina förmåner så som generöst friskvårdsbidrag, en trygg sjukvårdsförsäkring, pension etc. Tillsammans med dina engagerade kollegor kommer du sitta i ljusa och fräscha lokaler på Kungsgatan i centrala Stockholm. Företaget genomsyras av hög flexibilitet, korta beslutsvägar samt en lättsam och inspirerande arbetsmiljö. Addsystems söker nu dig som vill vara med på resan och vidareutveckla deras unika plattform.

Vi söker dig som:

Har ett stort intresse för teknik och systemutveckling. Vi ser att du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom data/IT eller motsvarande. Du behärskar C#.NET och känner till Microsoft . Du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Du beskrivs förmodligen som en problemlösare av rang som trivs med ett strukturerat arbetssätt där du får vara med och påverka din egen arbetssituation. Du ser dig själv arbeta i en mindre organisation där frihet under ansvar är a och o. För denna tjänst läggs stort vikt vid dina personliga egenskaper samt en vilja att utvecklas vidare med företaget och plattformen. Med en god analytisk förmåga, noggrann inställning och ett självgående arbetssätt är du helt rätt person för rollen hos Addsystems!

Om företaget:

Mjukvaruföretaget Addsystems består av ett litet och fokuserat team på 11 personer som sitter i charmiga lokaler på Kungsgatan i centrala Stockholm. De erbjuder idag en av marknadens mest avancerade webbplattformar för verksamhetsledning.

Addsystems har i dagsläget 120 kunder, där flertalet har varit med sedan starten för hela 20 år sedan. Webbplattformen, Add används idag i 15 länder samt på 13 olika språk. Addsystems befinner sig just nu i en expansiv fas och ser en fortsatt god tillväxt framöver med nya taggade medarbetare.

Om anställningen:

Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Addsystems.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1159172-nyexaminerad-vi-soker-utvecklare-med-fokus-pa-c-net). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-08-26.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Junior mjukvaruutvecklare till globalt företag

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Aug 25
Om uppdraget:

Vill du arbeta inom elektroniskt försvar? Är du nyexaminerad inom datateknik och har en förkärlek till mjukvaruutveckling? Ser du dig själv arbeta i en större organisation med stora utvecklingsmöjligheter? Om du har svarat ja på dessa frågor har vi tjänsten för dig!

För kunds räkning söker vi en junior mjukvaruutvecklare med stort tekniskt intresse. Då det finns flertalet behov hos kunden kan du beroende på vilket team du hamnar i komma att använda dig av tekniker så som C++, Python eller Java. Dina möjligheter att gå åt det hållet som intresserar just dig är därmed stora. Här erbjuds en kreativ arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, professionalism och arbetsglädje. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas vidare i din karriär och på så sätt fördjupar dina kunskaper.

Vi söker dig som:

Civilingenjör eller högskoleingenjör inom datateknik, IT eller annan relevant utbildning. Du har ett genuint intresse för programmering, men känner dig troligen vassast i C++, Python eller Java.

Som person är du nyfiken, lyhörd och noggrann samt har ett starkt tekniskt intresse och naturlig drivkraft. Du trivs i en prestigelös och öppen kultur med en transparant kommunikation. Med en god problemlösningsförmåga, analytiska tänk och samarbetsförmåga är du helt rätt person för tjänsten! Till sist tror vi att du vill arbeta i en internationell miljö, därför är det också av vikt att du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.

Om företaget:

Vår kund är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.?Ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Med över 15 500 medarbetare och verksamhet på samtliga kontinenter är de tekniskt ledande inom många områden.?

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos?kundföretaget. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: LÄNK. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-08-25.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Nyexaminerad Civilingenjör? Vi söker IT-säkerhetskonsulter!

Säkerhetsanalytiker, IT
Läs mer Aug 26
Om uppdraget:

Är du nyexaminerad Civilingenjör och söker ditt första arbete efter examen? Intresserar du dig för informationssäkerhet och IT-säkerhet? Fördjupar du dig gärna i detaljer? Eller trivs du bättre i en roll med helhetsperspektiv? Oavsett, kan Simovits ha tjänsten för dig!

Simovits söker dig med starkt intresse och engagemang för frågor som berör informationssäkerhet och/eller IT-säkerhet. Detta berör alltså två olika roller men som högst sannolikt kommer överlappa varandra, vilket innebär att tjänsten kan variera beroende på dina preferenser och intressen. Här får du utlopp för ditt analytiska tänkande och problemlösningsförmåga. I din roll som informationssäkerhetskonsult eller IT-säkerhetskonsult kan arbete ute hos kund såväl som inhouse uppdrag vara aktuella. Här får du möjlighet att arbeta med stora intressanta kunder i en organisation vars kultur präglas av prestigelöshet och kunskapsdelning.

Det finns idag höga krav på cybersäkerhet från både lagar och avtal. Du som expert inom området hjälper kunderna att etablera en god säkerhetskultur och ett strukturerat arbetssätt med IT-säkerhet och informationssäkerhet. Du anpassar IT-säkerhet och informationssäkerhetsarbetet utifrån kundens specifika verksamhetsbehov så att det blir en naturlig del av verksamheten.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är nyutexaminerad Civilingenjör inom Datateknik, Teknisk fysik, Elektroteknik eller annan teknisk utbildning vi bedömer motsvarande. Vi ser att du har ett genuint intresse för IT och teknik, närmare bestämt informationssäkerhet och/eller IT-säkerhet. Behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Du beskrivs förmodligen som en kommunikativ, socialt kompetent och självgående individ som gärna tar egna initiativ framåt. Du trivs i en kunskapsfrämjande kultur där du får nyttja ditt analytiska och lösningsorienterade tänk. Förutom ett starkt driv och engagemang lägger du stor vikt vid transparangs och ärlighet. Med en prestigelös och ödmjuk inställning är du helt rätt person för tjänsten som Informationssäkerhetskonsult eller IT-säkerhetskonsult.

Om företaget:

Simovits är ett konsultbolag med specialisering inom informations- och IT-säkerhet. Simovits Consulting är en av marknadens främsta leverantörer av tjänster inom områdena cybersäkerhet och säkerhetsanalyser avseende fysisk säkerhet. Målet är att erbjuda en långvarig relation till deras kunder där säkerhetsarbetet blir en naturlig del av den totala IT-verksamheten. De strävar efter att vara förstahandsval som leverantör då de ger deras kunder rätt nivå av säkerhet, anpassad till deras verksamhet, behov och möjligheter samt deras potentiella hot.

Informations- och IT-säkerhet har blivit vardag för företag och myndigheter. Verksamhetens krav på tillgänglighet vägs mot behovet att skydda informationen. Med komplexa IT-lösningar blir det svårare att upptäcka brister. Man antar att allting är tillräckligt bra - tills en incident sker. Som experter kan Simovits se över befintliga Informations- och IT-säkerhet. Simovits hjälper att säkerställa säkerheten under utveckling av IT-miljön. De kan analysera marknadens verktyg och se hur dessa passar kundens säkerhetskrav. - Simovits gör säkerhet till en konkurrensfördel för deras kunder.

Om anställningen:

Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Simovits.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1183152-nyexaminerad-civilingenjor-vi-soker-it-sakerhetskonsulter). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-08-26.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Front end utvecklare till digital webbyrå

Frontend-utvecklare
Läs mer Aug 26
Om uppdraget:

Har du ett stort intresse för programmering och vill arbeta på ett mindre och öppet företag där du är med och skapar kundvärde på riktigt? Besitter du några års arbetslivserfarenhet och känner att det är dags för nya utmaningar eller är du nyutexaminerad och taggad på att komma ut i arbetslivet som utvecklare? Oavsett, kan du vara aktuell för tjänsten som utvecklare hos Causality Agency!

Tillsammans med ditt team tar ni er an projekt där ni får möjlighet att arbeta med spännande och intressanta kunder i en familjär organisation med snabba beslutsvägar. Här ges möjlighet att självständigt och tillsammans med ditt team utvecklas och växa i din roll som bjuder på mycket stor variation och utmanande arbetsuppgifter.

Här välkomnas du till en arbetsplats med öppet klimat, goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer ingå i ett härligt och prestigelöst team som i dagsläget består av 9 personer. Företaget genomsyras av hög flexibilitet, korta beslutsvägar samt en lättsam och inspirerande arbetsmiljö.

Vi söker dig som:

Vi ser gärna att du känner dig bekväm med Wordpress (gärna Bedrock och ACF) Du känner dig trygg med HTML, CSS , JavaScript och PHP. Du har ett stort intresse för programmering och har din tyngd i front end. Förmodligen är du nyutexaminerad, men har du erfarenhet sedan tidigare eller kombinerat med dina studier är det mycket meriterande.

I och med att Causality Agency är ett mindre företag så är de extra måna om personkemin. Du jobbar aktivt för att höja kundvärdet i både stort och smått. Förmodligen beskrivs du som en samarbetsvillig, driven och självgående individ som är mån om att utvecklas vidare i din karriär. Du trivs i en kunskapsfrämjande kultur där du får nyttja ditt analytiska och lösningsorienterade tänk. Förutom ett starkt driv och engagemang lägger du stor vikt vid öppenhet och flexibilitet. Med en prestigelös och ödmjuk inställning är du helt rätt person för tjänsten hos Causality Agency!

Om företaget:

Causality Agency är en digital webbyrå som skapar positiv utveckling genom sina strategier, digitala möjliggöranden, kostnadsreduceringar och intäktsoptimeringar.

De är experter inom sitt område och hjälper till med webbplatser, applikationer, strategier, verktyg samt proaktiv förvaltning. Här är allt som produceras baserat på affärsanalys. Causality Agency satsar på att förstå och sätta sig in i kundens specifika verksamhetsbehov. - Result-driven digital productions correlating the cause to the effect.

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan går över i en anställning hos?kundföretaget. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1245891-front-end-utvecklare-till-digital-webbyra). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-08-26.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Systemutvecklare till Sweco - IT för samhällsutveckling

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Aug 24
Om uppdraget:

Som Systemutvecklare hos Sweco erbjuds du ett varierat arbete inom geografisk informationsteknik för samhällsutveckling. Hos en internationell arbetsgivare som har ett tydligt hållbarhetsfokus och som lägger stort fokus på välmående medarbetare. Här får du möjlighet att göra skillnad i samhället samtidigt som du blir en del av ett kompetent och prestigelöst team!

Som systemutvecklare är du expert inom ditt område. Tillsammans med ditt team tar ni er an projekt där ni får möjlighet att arbeta med spännande och intressanta kunder. Företagskulturen genomsyras av hög flexibilitet, acceptans samt en lättsam och inspirerande arbetsmiljö.

Hos Sweco har du stora möjligheter att själv forma och anpassa dina dagar för att få ett sådant fritt och flexibelt arbete som passar just dig. Det kommer läggas stor vikt vid din introduktion och du kommer få möjlighet att jobba tätt tillsammans med en erfaren kollega.

Vi söker dig som:

Har högskole- eller civilingenjörsutbildning inom Data, IT eller systemutveckling eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du känner väl till Java, JavaScirpt och Node.JS samt har ett starkt och gediget intresse för programmering.

Som person tror vi att du är driftig, ansvarsfull och engagerad, du gillar att knyta nya kontakter och att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Vidare tror vi att du är en nyfiken person som kan arbeta såväl självständigt som i grupp.?Känner du att ovanstående passar in på dig? Tveka inte att söka tjänsten idag.

Om företaget:

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av Swecos arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. De har 16?000 medarbetare i Europa och kan erbjuda varje sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Sweco genomför uppdrag i över 70 länder och är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK.?

På Sweco i Stockholm är de cirka 85 medarbetare, det är ett sammansvetsat gäng som gärna hittar på saker tillsammans som exempelvis ta en öl på stan eller anordna spelkväll på kontoret. De sitter i ljusa och öppna lokaler på Kungsholmen med närhet till såväl lunchrestauranger som trevliga promenadstråk.

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos?kundföretaget. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: LÄNK. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-08-24.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Game Client Developer till ELK Studios

Frontend-utvecklare
Läs mer Aug 24
Om uppdraget:

Söker du ett kreativt arbete där du får vara med och skapa underhållning? Här får du chansen att utveckla onlineautomatspel i världsklass. ELK Studios expanderar med en ny spelstudio i Stockholm!

Som Game Client Developer är du ansvarig för spelprogrammeringen, allt i nära samarbete med animatörer, grafiker samt externa ljudtekniker och serverlogikprogrammerare för att skapa bästa möjliga produkt. Programmeringen sker huvudsakligen i JavaScript. Här får du möjlighet att hitta kreativa lösningar tillsammans med dina kollegor för att optimera spelen för bästa prestanda. Det är en bred roll där du får möjlighet att utvecklas både på ett professionellt och personligt plan.

Du kommer ta del av en kreativ och fokuserad spelstudio av hög kvalitet vars kultur kännetecknas av en öppensinnad, dedikerad och kreativ teamarbetande atmosfär. Med huvudkontor i centrala Stockholm kommer du sitta i fräscha och ljusa lokaler med öppen planlösning.

Vi söker dig som:

Har en högskole- eller ingenjörsutbildning inom Datateknik, spelprogrammering eller motsvarande. Vi tror att du är en skicklig och passionerad programmerare som är nyfiken på att utveckla actionfyllda spel med en hög grad av underhållningsvärde. Det är meriterande om du har erfarenhet utav branschen sedan tidigare men det viktigaste är ditt intresse och driv. Du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift. För att passa in i rollen tror vi att du är en kommunikativ, idérik och engagerad person med ett stort tekniskt intresse och goda programmeringskunskaper. Initiativtagare, driv och lagspelare är ord som genomsyrar din personlighet. Du har ett självgående arbetssätt och trivs i en framåtsträvande, kreativ och prestigelös kultur.

Om företaget:

ELK Studios är en snabbväxande svensk kasinospelleverantör som rekryterar bland annat Game Client Developers, 2D Animators, Graphical Leads för att skapa de bästa onlineautomatspelen! ELK Studios arbetar i små spelteam med korta utvecklingscykler och stort gemensamt engagemang för slutprodukten!

Om anställningen:

Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd?hos ELK Studios.?Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1199465-game-client-developer-till-elk-studios). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-08-24.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Junior Linux Embedded utvecklare till globalt företag

Backend-utvecklare
Läs mer Aug 18
Om uppdraget:

Vill du arbeta inom elektroniskt försvar? Är du nyexaminerad ingenjör vars intresseområde är inbyggda system? Ser du dig själv arbeta i en större organisation med stora utvecklingsmöjligheter? Om du har svarat ja på dessa frågor har vi tjänsten för dig!

För kunds räkning söker vi en junior ingenjör med hårdvarunära inriktning. I rollen som Embedded utvecklare får du möjlighet att arbeta med verktyg såsom Linux, Python och C. Vikten av att fortsatt vara konkurrenskraftiga är hög, därmed ligger stort fokus på att vara i framkant gällande teknologisk utveckling. Här erbjuds en kreativ arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, professionalism och arbetsglädje. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas vidare i din karriär och på så sätt fördjupar dina kunskaper.

Vi söker dig som:

Civil- eller högskoleingenjör inom teknisk fysik, elektroteknik, datateknik eller annan motsvarande utbildning. Du har ett starkt intresse för inbyggda system, har god vana i operativsystemet Linux samt behärskar Python och C väl. Du ser dig själv arbeta i teknologins framkant och motiveras av tekniska utmaningar.

Som person är du nyfiken, lyhörd och noggrann samt har ett starkt tekniskt intresse och naturlig drivkraft. Du trivs i en prestigelös och öppen kultur med en transparant kommunikation. Med en god problemlösningsförmåga, analytiska tänk och samarbetsförmåga är du helt rätt person för tjänsten! Till sist tror vi att du vill arbeta i en internationell miljö, därför är det också av vikt att du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.

Om företaget:

Vår kund är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.?Ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Med över 15 500 medarbetare och verksamhet på samtliga kontinenter är de tekniskt ledande inom många områden.?

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos?kundföretaget. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: LÄNK. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-08-18.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Entreprenadingenjör till Bravidas Traineeprogram sökes!

Civilingenjör, bygg
Läs mer Aug 30
Om uppdraget:

Är du nyexaminerad och vill ta del av ett roligt och lärorikt traineeprogram? Bra Ingenjörer är Bravidas nordiska traineeprogram, här ges möjligheten att utvecklas vidare inom ledarskap, affärsmannaskap, verksamhetsutveckling samt lära sig mer om Bravidas arbetssätt - även kallat Bravida Way.

Under ditt år som trainee kommer du få delta i nätverksträffar med traineer från hela Norden. Här får du chansen att skapa värdefulla kontakter med både juniora talanger som du själv och ledande personer i företaget. Utöver det kommer du vid givet tillfälle få göra ett projektarbete som syftar till att vidareutveckla något område inom Bravida. Du får själv vara med och påverka ämne utifrån dina intressen och preferenser. I slutet av traineeprogrammet kommer ni som arbetsgrupp få presentera ert projektarbete, det kommer sedan utses en vinnare för bästa idé.

Du kommer få ta del av ett större projekt där du får möjlighet att vara med i projektets alla delar. Som Entreprenadingenjör blir du projektledarens högra hand, här får du möjlighet att bidra med dina egna insikter och erfarenheter! Du kommer få en bred insyn i teknikområdet VS. Dina arbetsuppgifter kommer innebära ett proaktivt arbete framåt för avdelningen, att forma en struktur, säkerställa kvalitet och miljö - KMA (kvalitet, miljö, arbetsmiljö) etc. Det är en bred och flexibel tjänst vars roll formas efter vad projektet behöver samt dina intresseområden. Du kommer bli en del av ett härligt och framåtsträvande team vars kultur kännetecknas av laget före jaget anda. Med värdegrund - inkluderande ledarskap kommer du till en arbetsplats med prestigelös inställning och högt engagemang. Här finns stora utvecklingsmöjligheter för den som vill göra karriär inom Bravida!

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är nyexaminerad Byggnadsingenjör eller har annan relevant utbildning inom byggteknik. Vi ser att du har ett intresse för VS och gärna arbetar med miljöfrågor då hållbarhet är en viktig punkt för Bravida. Du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Förmodligen beskrivs du som en kommunikativ, lösningsorienterad och socialt kompetent person som gärna skapar nya kontaktytor. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med starkt engagemang och trivs på en arbetsplats där ni arbetar tillsammans. Struktur, lagarbete, driv och nyfikenhet är ord som genomsyrar din personlighet. Med en prestigelös och ödmjuk inställning är du helt rätt person för tjänsten som Entreprenadingenjör!

Om företaget:

Bravida är det större företaget med lokal närvaro i hela Norden. Deras affärsmodell bygger på att arbeta som ETT företag: med samma arbetssätt och strategier på alla avdelningar. Tillsammans skapar de marknadens bästa kunderbjudande - Bravida Way. Bravida har 302 avdelningar i Norden och varje lokal avdelning har sin specialisering, men kunderna är gemensamma. Med tätt samarbete mellan avdelningarna, både på orterna och Bravida i stort skapar de ett unikt helhetserbjudande till varje kund. Medarbetarna är deras viktigaste resurs. Med gemensamma värderingar, arbetssätt och verktyg skapar de tillsammans en hållbar och lönsam verksamhet för sina anställda och deras kunder.

Om anställningen:

Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Bravida.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1180041-entreprenadingenjor-till-bravidas-traineeprogram-sokes). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-08-23.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Entreprenadingenjör till Bravidas Traineeprogram sökes!

Civilingenjör, bygg
Läs mer Aug 23
Om uppdraget:

Är du nyexaminerad och vill ta del av ett roligt och lärorikt traineeprogram? Bra Ingenjörer är Bravidas nordiska traineeprogram, här ges möjligheten att utvecklas vidare inom ledarskap, affärsmannaskap, verksamhetsutveckling samt lära sig mer om Bravidas arbetssätt - även kallat Bravida Way.

Under ditt år som trainee kommer du få delta i nätverksträffar med traineer från hela Norden. Här får du chansen att skapa värdefulla kontakter med både juniora talanger som du själv och ledande personer i företaget. Utöver det kommer du vid givet tillfälle få göra ett projektarbete som syftar till att vidareutveckla något område inom Bravida. Du får själv vara med och påverka ämne utifrån dina intressen och preferenser. I slutet av traineeprogrammet kommer ni som arbetsgrupp få presentera ert projektarbete, det kommer sedan utses en vinnare för bästa idé.

Du kommer få ta del av ett större projekt där du får möjlighet att vara med i projektets alla delar. Som Entreprenadingenjör blir du projektledarens högra hand, här får du möjlighet att bidra med dina egna insikter och erfarenheter! Du kommer få en bred insyn i teknikområdet VS. Dina arbetsuppgifter kommer innebära ett proaktivt arbete framåt för avdelningen, att forma en struktur, säkerställa kvalitet och miljö - KMA (kvalitet, miljö, arbetsmiljö) etc. Det är en bred och flexibel tjänst vars roll formas efter vad projektet behöver samt dina intresseområden. Du kommer bli en del av ett härligt och framåtsträvande team vars kultur kännetecknas av laget före jaget anda. Med värdegrund - inkluderande ledarskap kommer du till en arbetsplats med prestigelös inställning och högt engagemang. Här finns stora utvecklingsmöjligheter för den som vill göra karriär inom Bravida!

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är nyexaminerad Byggnadsingenjör eller har annan relevant utbildning inom byggteknik. Vi ser att du har ett intresse för VS och gärna arbetar med miljöfrågor då hållbarhet är en viktig punkt för Bravida. Du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Förmodligen beskrivs du som en kommunikativ, lösningsorienterad och socialt kompetent person som gärna skapar nya kontaktytor. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med starkt engagemang och trivs på en arbetsplats där ni arbetar tillsammans. Struktur, lagarbete, driv och nyfikenhet är ord som genomsyrar din personlighet. Med en prestigelös och ödmjuk inställning är du helt rätt person för tjänsten som Entreprenadingenjör!

Om företaget:

Bravida är det större företaget med lokal närvaro i hela Norden. Deras affärsmodell bygger på att arbeta som ETT företag: med samma arbetssätt och strategier på alla avdelningar. Tillsammans skapar de marknadens bästa kunderbjudande - Bravida Way. Bravida har 302 avdelningar i Norden och varje lokal avdelning har sin specialisering, men kunderna är gemensamma. Med tätt samarbete mellan avdelningarna, både på orterna och Bravida i stort skapar de ett unikt helhetserbjudande till varje kund. Medarbetarna är deras viktigaste resurs. Med gemensamma värderingar, arbetssätt och verktyg skapar de tillsammans en hållbar och lönsam verksamhet för sina anställda och deras kunder.

Om anställningen:

Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Bravida.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1180041-entreprenadingenjor-till-bravidas-traineeprogram-sokes). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-08-23.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Mjukvaruutvecklare på jakt efter nya jobbmöjligheter i höst?

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jul 16
Om uppdraget:
Har du ett brinnande intresse för mjukvaruutveckling, är i slutskedet på din utbildning eller kanske till och med redan arbetat ett par år som utvecklare? Kanske står du och trampar i en roll där du inte längre utvecklas, kanske har du ett intresse för att utmanas i ett nytt teknikområde eller kanske känner du dig helt enkelt bara nyfiken på vilka möjligheter som står på glänt för dig härnäst.

Vi på Xamera har ett brett nätverk och samarbetar med många av de främsta och mest högteknologiska bolagen inom IT och teknik som ständigt har behov av skarp kompetens inom mjukvaruutveckling. Teknikområdena är många, men är du till exempel intresserad av att jobba med IT-säkerhet, webbapplikationer, molnbaserade tjänster, civil säkerhet, självkörande fordon eller telekom, för att nämna några, så har vi definitivt intressanta möjligheter för dig.

Vi söker dig som:
Troligtvis har du en högskole- eller universitetsutbildning inom datateknik, IT eller motsvarande. Kanske har du precis tagit examen nu till sommaren och söker första jobbet inom mjukvaruutveckling. Vi har möjligheter inom både front end, back end och embedded-utveckling och ser fram emot att få matcha din kompetens med rätt tjänst. Vi letar därför efter dig med god programmeringsvana med kunskap i till exempel JavaScript, React, C#.NET, PHP, Java, Python eller C/C++. Möjligheterna är många, så tveka inte på att höra av dig till oss för att diskutera ditt nästa steg i karriären!

Eftersom vi på Xamera samarbetar med några av de mest högteknologiska bolagen inom Stockholmsregionen är det viktigt att du har en stark drivkraft och en nyfikenhet för att ta dig an nya utmaningar. Du har en vilja att jobba i team, exempelvis med scrum, och trivs som bäst när du får utvecklas och samarbeta med kollegor som har samma höga ambitionsnivå som du.

Vi ser fram emot att höra mer ifrån dig och se hur vi tillsammans kan se till att år 2021 blir så utvecklande som möjligt för dig!

Om företaget:
Xamera är karriärföretaget som stödjer företag med kompetensförsörjning och rekrytering. Vi samarbetar vi med ett stort urval av högteknologiska bolag där möjligheter inom mjukvaruutveckling är många. Vi samarbetar med allt ifrån stora globalt ledande bolag till små familjära bolag i en mängd olika branscher. Under ett karriärsamtal pratar vi om vad du är intresserad av att göra härnäst, vilka som är de viktigaste faktorerna för att du ska trivas på en arbetsplats och vägleder dig sedan mot nästa steg i din karriär!

Startdatum:
Enligt överenskommelse.

Allmän information:
Sök via länken nedan. Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1255085-mjukvaruutvecklare-pa-jakt-efter-nya-jobbmojligheter-i-host) Har du frågor gällande jobbmöjligheter via oss på Xamera kan du kontakta mig på rebecka@xamera.se.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-07-16.

Sista ansökningsdatum: 2021-08-31.

Ansök nu

Front end utvecklare till digital webbyrå

Frontend-utvecklare
Läs mer Jul 7
Om uppdraget:

Har du ett stort intresse för programmering och vill arbeta på ett mindre och öppet företag där du är med och skapar kundvärde på riktigt? Besitter du några års arbetslivserfarenhet och känner att det är dags för nya utmaningar eller är du nyutexaminerad och taggad på att komma ut i arbetslivet som utvecklare? Oavsett, kan du vara aktuell för tjänsten som utvecklare hos Causality Agency!

Tillsammans med ditt team tar ni er an projekt där ni får möjlighet att arbeta med spännande och intressanta kunder i en familjär organisation med snabba beslutsvägar. Här ges möjlighet att självständigt och tillsammans med ditt team utvecklas och växa i din roll som bjuder på mycket stor variation och utmanande arbetsuppgifter.

Här välkomnas du till en arbetsplats med öppet klimat, goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer ingå i ett härligt och prestigelöst team som i dagsläget består av 9 personer. Företaget genomsyras av hög flexibilitet, korta beslutsvägar samt en lättsam och inspirerande arbetsmiljö.Vi söker dig som:

Vi ser gärna att du känner dig bekväm med Wordpress (gärna Bedrock och ACF) Du känner dig trygg med HTML, CSS , JavaScript och PHP. Du har ett stort intresse för programmering och har din tyngd i front end. Förmodligen är du nyutexaminerad, men har du erfarenhet sedan tidigare eller kombinerat med dina studier är det mycket meriterande.

I och med att Causality Agency är ett mindre företag så är de extra måna om personkemin. Du jobbar aktivt för att höja kundvärdet i både stort och smått. Förmodligen beskrivs du som en samarbetsvillig, driven och självgående individ som är mån om att utvecklas vidare i din karriär. Du trivs i en kunskapsfrämjande kultur där du får nyttja ditt analytiska och lösningsorienterade tänk. Förutom ett starkt driv och engagemang lägger du stor vikt vid öppenhet och flexibilitet. Med en prestigelös och ödmjuk inställning är du helt rätt person för tjänsten hos Causality Agency!

Om företaget:

Causality Agency är en digital webbyrå som skapar positiv utveckling genom sina strategier, digitala möjliggöranden, kostnadsreduceringar och intäktsoptimeringar.

De är experter inom sitt område och hjälper till med webbplatser, applikationer, strategier, verktyg samt proaktiv förvaltning. Här är allt som produceras baserat på affärsanalys. Causality Agency satsar på att förstå och sätta sig in i kundens specifika verksamhetsbehov. - Result-driven digital productions correlating the cause to the effect.

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan går över i en anställning hos?kundföretaget. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: LÄNK. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-07-07.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Junior mjukvaruutvecklare till globalt företag

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jul 6
Om uppdraget:

Vill du arbeta inom elektroniskt försvar? Är du nyexaminerad inom datateknik och har en förkärlek till mjukvaruutveckling? Ser du dig själv arbeta i en större organisation med stora utvecklingsmöjligheter? Om du har svarat ja på dessa frågor har vi tjänsten för dig!

För kunds räkning söker vi en junior mjukvaruutvecklare med stort tekniskt intresse. Då det finns flertalet behov hos kunden kan du beroende på vilket team du hamnar i komma att använda dig av tekniker så som C++, Python eller Java. Dina möjligheter att gå åt det hållet som intresserar just dig är därmed stora. Här erbjuds en kreativ arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, professionalism och arbetsglädje. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas vidare i din karriär och på så sätt fördjupar dina kunskaper.

Vi söker dig som:

Civilingenjör eller högskoleingenjör inom datateknik, IT eller annan relevant utbildning. Du har ett genuint intresse för programmering, men känner dig troligen vassast i C++, Python eller Java.

Som person är du nyfiken, lyhörd och noggrann samt har ett starkt tekniskt intresse och naturlig drivkraft. Du trivs i en prestigelös och öppen kultur med en transparant kommunikation. Med en god problemlösningsförmåga, analytiska tänk och samarbetsförmåga är du helt rätt person för tjänsten! Till sist tror vi att du vill arbeta i en internationell miljö, därför är det också av vikt att du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.

Om företaget:

Vår kund är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot.?Ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Med över 15 500 medarbetare och verksamhet på samtliga kontinenter är de tekniskt ledande inom många områden.?

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos?kundföretaget. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: LÄNK. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-07-06.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Junior utvecklare till ImagineCare

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jul 5
Om uppdraget:

Är du nyexaminerad utvecklare och vill jobba med Sveriges ledande företag inom egenmontering? Vill du vara med och skapa en trygg digital vård för alla? Oavsett om ditt intresse går mer mot front end eller back end kan du vara aktuell för tjänsten som utvecklare hos ImagineCare.

I rollen som utvecklare kommer du bli en del av ImagineCares utvecklingsteam med ansvar för att bygga applikationer som används av vården och patienter. Här sker den primära utvecklingen i JavaScript, React och .NET. Du kommer bli en del av ett härligt och inbjudande team vars kultur kännetecknas av en öppen och prestigelös miljö.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

- Arbeta med hela tech stacken med fokus mot webben.
- Utveckling med modern teknik i en mikrotjänst-arkitektur.
- Ansvara för att höja kvalitet i leverans och ta fram teststrategier.
- Förfina och utveckla befintliga arbetssätt, tillsammans med övriga i utvecklingsteamet.
- Ta fram en plan för hur ImagineCare kontinuerligt håller deras arkitektur och kodbas up-to-date.
- Vara delaktig i deras utvecklingsteam där de skapar tekniska förutsättningar för deras kliniska flöden.


Vi söker dig som:

Är Civil- eller högskoleingenjör inom datateknik, IT eller annan relevant utbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av webbutveckling inom JavaScript och/eller React samt av att bygga REST API:er inom .NET. De använder i dagsläget Azure DevOps och Kubernetes så det är ett plus om du har erfarenhet av det eller andra CI/CD och containerlösningar.

Allra viktigast är dock ditt intresse inom området samt dina personliga egenskaper. De söker dig som brinner för att bygga säkra, användarvänliga samt effektiva applikationer och som drivs av att lösa problem. Utöver detta ser vi att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då mycket av dokumentationen sker på engelska medan kundkontakten är på svenska.

Om företaget:

ImagineCare är en marknadsledande aktör inom digital hälsomonitorering av patienter, så kallad egenmonitorering. ImagineCares datadrivna plattform skapar förutsättningar för hälsofrämjande och förebyggande egenvård. Människor med kroniska sjukdomar, såsom bland annat hjärtsvikt och diabetes, ges stöd där tryggheten är som störst - i hemmet eller var än patienten befinner sig.

Med tron på att den moderna vården måste sätta människan i centrum, såväl patienter som medarbetare och det kan ske genom att använda dagens uppkopplade och datadrivna teknik, vilket skapar möjligheter till nya arbetssätt. Med hjälp av ImagineCare så kan patienter få ökad kontroll över sin egen hälsa, och vårdpersonalen kan få mer tid över till det som betyder mest - patienterna.

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos ImagineCare. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: LÄNK. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-07-05.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Är du nyexaminerad civilingenjör och vill arbeta som hårdvarudesigner? S...

Backend-utvecklare
Läs mer Aug 18
Om uppdraget:

Vill du vara med och utveckla framtidens 5G-nätverk och arbeta med de senaste teknikerna? Söker du en arbetsplats som kan ge dig allt och lite till i utvecklingsväg? Då har du hittat rätt!

Vi söker för kunds räkning nästa taggade hårdvarudesigner som vill jobba inom Telecom. Du kommer arbeta i ett ungt och sammansvetsat team med starkt engagemang och framåtanda. Här arbetar du nära dina kollegor där ni hjälper och stöttar varandra framåt. Du kommer bli del av Network Computer Hardware teamet vars kultur kännetecknas av öppenhet, innovation och prestigelöshet.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära design, dokumentation, implementering, granskning och underhåll av hårdvarulösningar. Du kommer även arbeta med designintegration och verifiering samt kostnadsoptimering. Tillsammans med dina kollegor är du ansvarig för både befintlig (5G) och kommande generation (6G) av digitala plattformar som möjliggör hög kapacitet och prestanda till slutkunderna. Vikten av att fortsatt vara konkurrenskraftiga är hög, därmed ligger stort fokus på att vara i framkant gällande teknologisk utveckling.

Vi söker dig som:

Har en gedigen civilingenjörsexamen inom Elektroteknik, Teknisk fysik eller annan teknisk utbildning som vi bedömer är motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cadence Concept-verktyget och radiofrekvensteknik sedan tidigare. Då du kommer arbeta i en internationell koncern är det ett krav att du kan kommunicera och skriva både på engelska och svenska.

Du beskrivs förmodligen som en kommunikativ, initiativrik och logiskt lagd person som värnar om att leverera goda resultat. Med en hög analytisk förmåga tar du dig an problem och hittar lösningen. Förutom ett starkt driv och engagemang så värdesätter du en arbetsplats där du och dina kollegor växer och utvecklas tillsammans. Med ett stort tekniskt intresse och vilja att lyckas är du helt rätt person för tjänsten som Hardware Design Engineer.

Om företaget:

Vår kund är en av de ledande leverantörerna av Information and Communication Technology (ICT) till tjänsteleverantörer och idag passerar mer än 40% av världens mobiltrafik genom någon av deras produkter. De möjliggör det fulla värdet av bra anslutning genom att skapa avgörande teknik och tjänster som är lätta att använda, ta sig an och skala, vilket gör deras kunder framgångsrika i en helt ansluten värld.

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos?kundföretaget. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1167431-hardware-design-engineer-inom-telecom). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-07-15.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Systemutvecklare till Sweco - IT för samhällsutveckling

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 24
Om uppdraget:

Som Systemutvecklare hos Sweco erbjuds du ett varierat arbete inom geografisk informationsteknik för samhällsutveckling. Hos en internationell arbetsgivare som har ett tydligt hållbarhetsfokus och som lägger stort fokus på välmående medarbetare. Här får du möjlighet att göra skillnad i samhället samtidigt som du blir en del av ett kompetent och prestigelöst team!

Som systemutvecklare är du expert inom ditt område. Tillsammans med ditt team tar ni er an projekt där ni får möjlighet att arbeta med spännande och intressanta kunder. Företagskulturen genomsyras av hög flexibilitet, acceptans samt en lättsam och inspirerande arbetsmiljö.

Hos Sweco har du stora möjligheter att själv forma och anpassa dina dagar för att få ett sådant fritt och flexibelt arbete som passar just dig. Det kommer läggas stor vikt vid din introduktion och du kommer få möjlighet att jobba tätt tillsammans med en erfaren kollega.

Vi söker dig som:

Har högskole- eller civilingenjörsutbildning inom Data, IT eller systemutveckling eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du känner väl till Java, JavaScirpt och Node.JS samt har ett starkt och gediget intresse för programmering.

Som person tror vi att du är driftig, ansvarsfull och engagerad, du gillar att knyta nya kontakter och att samarbeta med såväl kollegor som kunder. Vidare tror vi att du är en nyfiken person som kan arbeta såväl självständigt som i grupp.?Känner du att ovanstående passar in på dig? Tveka inte att söka tjänsten idag.

Om företaget:

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av Swecos arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. De har 16?000 medarbetare i Europa och kan erbjuda varje sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Sweco genomför uppdrag i över 70 länder och är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK.?

På Sweco i Stockholm är de cirka 85 medarbetare, det är ett sammansvetsat gäng som gärna hittar på saker tillsammans som exempelvis ta en öl på stan eller anordna spelkväll på kontoret. De sitter i ljusa och öppna lokaler på Kungsholmen med närhet till såväl lunchrestauranger som trevliga promenadstråk.

Om anställningen:

Tjänsten är en del av Xameras Allt-i-Ett Karriär som syftar till att du ska hitta helt rätt i karriären samt få kompetensutveckling och trygghet i din anställning via oss!

Du är heltidsanställd hos Xamera den första perioden, där ambitionen är att du?sedan du går över i en anställning hos?kundföretaget. Under tiden du är anställd hos oss gör vi allt för att du ska trivas, få en bra onboardning och att ditt nya jobb matchar dina förväntningar och mer därtill. Genom en coachande och närvarande konsultchef, månadsvisa kompetensutvecklingstillfällen för att boosta starten på karriären, samt ett nätverk med roliga after works och event ser vi till att starten på ditt nya jobb blir riktigt bra!

Xamera arbetar för att du ska trivas och utvecklas på ditt nya jobb, därför finns vi med i alla skeden för att guida och stötta dig med stort och smått, Allt-i-Ett Karriär helt enkelt!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: LÄNK. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-06-24.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Sigma söker React utvecklare

Frontend-utvecklare
Läs mer Feb 12
Om uppdraget:

Vill du vara en del av ett större bolag och älskar programmering? Sigma söker nu flertalet utvecklare med fokus på React och AWS!

Sigma Technology Insights växer och letar efter fler taggade utvecklare till teamet. Som konsult hos Sigma får du arbeta med spännande uppdrag ute hos kund, vilket gör det ännu viktigare att du som person trivs med nya människor och situationer. Sigma vill att du ska känna dig hemma och trygg, även fast du arbetar ute hos kund.

Vi söker dig som:

Har erfarenhet av React och AWS, både du som är junior och precis börjat samla erfarenhet inom området, eller du som har några års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du är certifierad i AWS.

Som person är du social, framåt och trivs med att arbeta i team och träffa nya människor. Störst vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt driv att utvecklas tillsammans med ditt team och dina kollegor. Känner du att ovanstående beskrivning passar in på dig? Tveka inte på att söka tjänsten idag.

Om företaget: Sigma är ett ledande konsultföretag med omkring 4000 medarbetare i 12 olika länder. Hos Sigma Technology Insights får du ta del av spännande uppdrag inom många olika branscher exempelvis fordon, försvars, telekom, MedTech, industri eller FinTech. Sigma är en trygg arbetsgivare med en stadig tillväxt och söker nu nya medarbetare till det nyuppstartade kontoret i Stockholm!

Sigma värnar om att du ska ha roligt på jobbet och anordnar därför många roliga event och aktiviteter som du får ta del av tillsammans med dina nya kollegor. På så vis får du möjligheten att knyta många nya kontakter, både externt och internt. Sigma Technology röstades dessutom fram av sina medarbetare som en av Sveriges bästa arbetsgivare 2017!

Om anställningen:

Xamera är karriärföretaget som specialiserar sig på att du ska hitta rätt i karriären inom IT- och tekniksektorn. Vårt mål är att du ska känna trygghet, trivas och utvecklas på bästa sätt under din tid hos oss. Därför har du dels regelbundna tillfällen för kompetensutveckling för att ge dig de verktyg du behöver för att känna att du utvecklas och utmanas hos oss. Du har också din konsultchef från Xamera som coachar och stöttar dig kring stort och smått under anställningen. Din anställning kommer börja hos oss på Xamera under första halvåret, där målet sedan är att du ska gå över i en anställning hos vårt kundföretag.

Vi på Xamera har varit verksamma sedan 2013 med visionen, ambitionen och målet att skapa skönare karriärer inom IT och teknik. Det gör vi genom att vara specialiserade på våra kandidater, kunder och målgrupp för att alltid hjälpa dig som kandidat till dom bästa möjligheterna som är skräddarsydda just för dig. De senaste åren har vi tilldelats flera utmärkelser så som Årets Gasellföretag i Östergötland 2019, Gasellföretag 2020 och Superföretag 2020. Vi tror på att skapa en skönare karriär och jobbar alltid för att hjälpa dig att hitta rätt i karriären!

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: LÄNK. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-02-12.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Account manager till Xamera - Årets rekryteringsföretag!

Account manager
Läs mer Jun 28
Vad söker vi?

Xamera är det snabbväxande gasellföretaget som nyligen blev utsedda till årets rekryteringsföretag. Vi vill vara bryggan mellan det sociala studentlivet och leveranskraven inom jobbvärlden. Vi ser till att studenter inom IT, teknik och ekonomi inte bara får ett jobb, vi ger dem rätt jobb från början!

Under det senaste året har det hänt mycket på Xamera. Trots Coronapandemin har vi anställt nya medarbetare, tecknat spännande ramavtal och fått förmånen att jobba med allt ifrån spännande start-ups till världsledande företag. Senast blev vi också utnämnda till Superföretag av Bisnode och Veckans affärer. Stockholmskontoret är vår senaste satsning och som Account manager är du en viktig nyckelperson för Xameras fortsatta tillväxtresa i huvudstaden. Att skapa framgång hos våra kunder och kandidater är det som driver oss framåt. Att ha en tät kommunikation är verktyget för att lyckas och det vi strävar efter varje dag. Tillsammans med kollegor kommer vi på ett professionellt sätt att leda Xamera mot målet, att alltid tillgodose kund och kandidats behov. Förutom detta har vi även som målsättning att varje arbetsdag ska vara rolig och innehålla mycket skratt!

I rollen som Account manager får du träffa företrädare för spännande bolag och tillsammans med dessa identifiera behov. Här får du möjlighet att hjälpa våra kunder med tillväxt och realisera våra gemensamma ambitioner om god hållbar kompetens. Du får ett brett nätverk bygger långsiktiga relationer! Med Xameras nya Talangprogram har du också något spännande att prata om!

Vem söker vi?

Dig som värdesätter att ha roligt på jobbet och utvecklas snabbt i din roll! Du levererar hög service och älskar att nätverka med människor. Dina tidigare erfarenheter från service och försäljning alternativt starka vilja att jobba med försäljning, kombinerat med att du gillar omväxling gör dig till en bra säljare. Du trivs i en entreprenöriell vardag, med högt tempo och snabba puckar där det hela tiden händer saker.

Xamera är ett kulturdrivet bolag och vi som jobbar här vilar tryggt i våra värderingar; personliga, påhittiga och framåtsträvande. Vi gör alltid i första hand affärer med människor och i andra hand företag vilket innebär att ödmjukhet är en central egenskap. Du gillar att vara kreativ och driva affärer och samarbeten framåt, vi tror också att förmågan att bygga långsiktiga relationer är viktig.

Vi tror att du drivs av resultat och inte tvekar på att ge ditt yttersta för att göra kandidater och kunder nöjda. Allra viktigast är dock att vi alla trivs och har kul tillsammans! Låter detta spännande? Vill du bli en del av Xamera? Ansök redan idag!

Vilka är vi?
På Xamera ser vi till att unga ingenjörer och studenter inom IT, teknik och ekonomi får rätt jobb från början. För att lyckas med det har vi behövt vända upp och ner på hur det här med karriärsamtal, jobbsökande och hur rekryteringar fungerar. För oss betyder det mycket att göra saker annorlunda och att överraska omgivningen.

Vi är ett rekryteringsföretag med engagerade kollegor som gemensamt drivs framåt av att utveckla bolaget såväl som oss själva. I dagsläget har vi kontor i Linköping, Göteborg och Stockholm och samarbetar med både stora, medelstora och små bolag i de olika regionerna. Hos oss får du möjlighet att bygga ett stort nätverk med både kandidater och kunder!

Vad erbjuder vi?
Trevliga kollegor, snabb utveckling, ett stort nätverk, en tät koppling till Universitetet, ja ett riktigt dynamiskt arbete helt enkelt! Vi sitter centralt vid centralen i World Trade Center så närhet till lunchställen finns alltid! Vi är ett nära team som tycker om att ha roligt på jobbet samtidigt som vi arbetar för att göra vårt yttersta för våra kunder och kandiater. Denna vision tror vi att du delar och tillsammans kommer vi arbeta för att nå högre!

Startdatum:
Så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Allmän information till Xamera:
Ansök genom länken nedan! Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta David Törner på david@xamera.se eller 0763-21 93 61. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ansök nu

Säljare till Projektportalen

Account manager
Läs mer Jun 4
Om uppdraget:

Är du en framåt, säljintresserad och framförallt kundorienterad person som trivs där du kan få utlopp för din kreativitet? Motiveras du även av ett öppet arbetsklimat samt möjligheten att få dela med dig av dina insikter till såväl kollegor som kunder? Då är du helt rätt säljare för Projektportalen!

Projektportalen är det flexibla och framåtsträvande företaget med korta informella beslutsvägar och hög lagkänsla. Teamet består i dagsläget av 10 personer som samtliga brinner för produkten. De befinner sig i en expansiv fas och söker nu flertalet drivna säljare med vinnarskalle och samma hungriga inställning och engagemang. Som säljare ansvarar du för hela säljprocessen och bearbetar såväl nya som befintliga bolag. Dina arbetsuppgifter innefattar både att skapa nya affärsmöjligheter och att bygga relation med dina befintliga kunder. Kontoret är beläget i centrala Stockholm. Förutom ett härligt gäng kollegor erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter i din resa framåt!

Projektportalen är en produkt som finns till för att underlätta hantverkares vardag. Detta genom bland annat enkel dokumentation, kommunikation och tidsrapportering direkt i portalen. Hos Projektportalen är alla medarbetare en nyckelperson, du kommer därmed bli en viktig spelare i deras resa framåt.

Vi söker dig som:

Har ett intresse för att göra affärer, är förtroendeingivande samt har en stark vilja att utvecklas. För oss väger din personlighet, engagemang och driv tungt. Här finns möjligheter både för dig som är junior men ivrig att lära samt dig som redan har några års försäljningserfarenhet.

Du blir sannolikt beskriven som en målmedveten, samarbetsvillig och nyfiken person som gärna utför och driver sitt arbete på egen hand. Med rätt inställning, en social framtoning samt ett strukturerat arbetssätt är du Projektportalens nästa säljare! Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av hantverksbranschen.

Om företaget:

Projektportalen lanserades för 6 år sedan och är ett verksamhetssystem för bygg- och servicebranschen. De har lång erfarenhet av projektledning, kundservice och utbildning. Projektportalen utvecklas ihop med branschförbunden och dess medlemsföretag. De gör olika branschanpassningar för att ytterligare förbättra systemet. Med över 250 kunder och över 177 000 skapade projekt finns det idag runt 3500 dagliga användare. Här får du möjligheten att ta dig an en mer aktiv roll och växa i takt med företagets utveckling.

Om anställningen:

Anställningen är på heltid 100 % och det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Projektportalen. Xamera är karriärföretaget som specialiserar sig på att du ska hitta helt rätt i karriären inom IT- och tekniksektorn och vi stödjer företag med kompetensförsörjning och rekrytering.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information: Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1070657-saljare-till-projektportalen). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Lön: Fast lön + provision.

Publiceringsdatum: 2021-06-04.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Graphical Artist till ELK Studios!

2D-grafiker
Läs mer Jun 2
Om uppdraget:

Söker du ett kreativt arbete där du får vara med och skapa underhållning? Här får du chansen att skapa spelgrafik för onlineautomatspel i världsklass. ELK Studios expanderar med en ny spelstudio i Stockholm!

Vi letar efter en Junior 2D Graphical Artist! Tjänsten kommer innefatta 50 % bearbetning av andras grafik samt 50 % skapande av egen grafik. Rollen involverar både grafisk design och UI-färdigheter. Allt i nära samarbete med 2D-animatörer och programmerare, för att skapa de bästa spelen tillsammans. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter innefatta:

- Anpassa grafiska material för spel.
- Ta fram information till vinsttabeller i spel.
- Skapa och förbereda 2D-grafik för animationer.
- Skapa och förbereda grafik för marknadsföringsmaterial


Du kommer ta del av en kreativ och fokuserad spelstudio av hög kvalitet vars kultur kännetecknas av en öppensinnad, dedikerad och kreativ teamarbetande atmosfär. Med huvudkontor i centrala Stockholm kommer du sitta i fräscha och ljusa lokaler med öppen planlösning.

Vi söker dig som:

Vi tror att du är en praktisk och passionerad grafisk konstnär eller designer med goda färdigheter i att rita och måla. Du har ett gott öga för att skapa och förbättra grafik som skapar spel i världsklass! Vi ser att du har mycket goda kunskaper i Photoshop. Erfarenhet av att designa och skapa högkvalitativa 2D-grafiska spelobjekt, logotyper och spelmiljöer är mycket meriterande men det viktigaste är ditt intresse och driv. Du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

För att passa in i rollen tror vi att du är en kommunikativ, idérik och engagerad person som har ett kreativt arbetssätt samt ett gott öga för detaljer. Initiativtagare, driv och lagspelare är ord som genomsyrar din personlighet. Du har ett självgående arbetssätt och trivs i en framåtsträvande, kreativ och prestigelös kultur.

Om företaget:

ELK Studios är en snabbväxande svensk kasinospelleverantör som rekryterar bland annat Game Client Developers, 2D Animators, Graphical Leads för att skapa de bästa onlineautomatspelen! ELK Studios arbetar i små spelteam med korta utvecklingscykler och stort gemensamt engagemang för slutprodukten!

Om anställningen:

Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd?hos ELK studios.?Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: LÄNK. Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-06-02.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu

Entreprenadingenjör till Bravidas Traineeprogram sökes!

Civilingenjör, bygg
Läs mer Jun 9
Om uppdraget:

Är du nyexaminerad och vill ta del av ett roligt och lärorikt traineeprogram? Bra Ingenjörer är Bravidas nordiska traineeprogram, här ges möjligheten att utvecklas vidare inom ledarskap, affärsmannaskap, verksamhetsutveckling samt lära sig mer om Bravidas arbetssätt - även kallat Bravida Way.

Under ditt år som trainee kommer du få delta i nätverksträffar med traineer från hela Norden. Här får du chansen att skapa värdefulla kontakter med både juniora talanger som du själv och ledande personer i företaget. Utöver det kommer du vid givet tillfälle få göra ett projektarbete som syftar till att vidareutveckla något område inom Bravida. Du får själv vara med och påverka ämne utifrån dina intressen och preferenser. I slutet av traineeprogrammet kommer ni som arbetsgrupp få presentera ert projektarbete, det kommer sedan utses en vinnare för bästa idé.

Du kommer få ta del av ett större projekt där du får möjlighet att vara med i projektets alla delar. Som Entreprenadingenjör blir du projektledarens högra hand, här får du möjlighet att bidra med dina egna insikter och erfarenheter! Du kommer få en bred insyn i teknikområdet VS. Dina arbetsuppgifter kommer innebära ett proaktivt arbete framåt för avdelningen, att forma en struktur, säkerställa kvalitet och miljö - KMA (kvalitet, miljö, arbetsmiljö) etc. Det är en bred och flexibel tjänst vars roll formas efter vad projektet behöver samt dina intresseområden. Du kommer bli en del av ett härligt och framåtsträvande team vars kultur kännetecknas av laget före jaget anda. Med värdegrund - inkluderande ledarskap kommer du till en arbetsplats med prestigelös inställning och högt engagemang. Här finns stora utvecklingsmöjligheter för den som vill göra karriär inom Bravida!

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är nyexaminerad Byggnadsingenjör eller har annan relevant utbildning inom byggteknik. Vi ser att du har ett intresse för VS och gärna arbetar med miljöfrågor då hållbarhet är en viktig punkt för Bravida. Du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Förmodligen beskrivs du som en kommunikativ, lösningsorienterad och socialt kompetent person som gärna skapar nya kontaktytor. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med starkt engagemang och trivs på en arbetsplats där ni arbetar tillsammans. Struktur, lagarbete, driv och nyfikenhet är ord som genomsyrar din personlighet. Med en prestigelös och ödmjuk inställning är du helt rätt person för tjänsten som Entreprenadingenjör!

Om företaget:

Bravida är det större företaget med lokal närvaro i hela Norden. Deras affärsmodell bygger på att arbeta som ETT företag: med samma arbetssätt och strategier på alla avdelningar. Tillsammans skapar de marknadens bästa kunderbjudande - Bravida Way. Bravida har 302 avdelningar i Norden och varje lokal avdelning har sin specialisering, men kunderna är gemensamma. Med tätt samarbete mellan avdelningarna, både på orterna och Bravida i stort skapar de ett unikt helhetserbjudande till varje kund. Medarbetarna är deras viktigaste resurs. Med gemensamma värderingar, arbetssätt och verktyg skapar de tillsammans en hållbar och lönsam verksamhet för sina anställda och deras kunder.

Om anställningen:

Anställningen är på heltid 100 %, det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Bravida.

Xamera är karriärföretaget som ger dig möjlighet att ta ställning till de mest intressanta karriärmöjligheterna inom IT/Teknik & Ekonomi. Vårt mål är att hjälpa till att kickstarta karriären för dig som är ingenjör, ekonom eller teknisk profil till spännande möjligheter hos företag inom primärt IT- och tekniksektor.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1180041-entreprenadingenjor-till-bravidas-traineeprogram-sokes). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta rebecka@xamera.se. Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Stockholm.

Publiceringsdatum: 2021-06-09.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande.

Ansök nu