AcadeMedia Support AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos AcadeMedia Support AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Vi söker elevassistent till Montessori Mondial Mälarhöjden

Elevassistent
Läs mer Maj 22
Montessori Mondial består av åtta grundskolor varav tre med integrerad förskola. Skolorna bedriver en modern och resultatinriktad montessoripedagogik med specialistutbildade lärare och optimala lärmiljöer. Montessori Mondial finns i Kristianstad, Malmö, Linköping, Lund och Stockholm. Montessori Mondial är en del av AcadeMedias grundskolor.

På Montessori Mondial Mälarhöjden anpassar vi beprövad montessoripedagogik efter den senaste forskningen och arbetar utifrån en vetenskaplig grund. Hos oss lär sig eleverna att bry sig om sina medmänniskor och miljön runt omkring sig. När du besöker vår skola möts du inte bara av aktiva, motiverade elever och behöriga montessoripedagoger – du möts av ett engagemang som suttit i väggarna sedan skolan grundades år 2000.

Elevassistent till Montessori Mondial Mälarhöjden

Ditt uppdrag

Vi söker nu en elevassistent med erfarenhet och kunskap om relationellt och lågaffektivt förhållningssätt. I första hand söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta i skola och fritids. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang.

Vi söker dig med ett stort personligt engagemang för lärande, kollegialt lärande och att utveckla våra elevers kunskap. Som pedagog är du lyhörd och vill vägleda våra elever inför framtiden. Du är också kreativ, öppen och strukturerad. Under dagen arbetar du i både klass som resurs och sedan på fritidshemmet med pedagogisk verksamhet. Erfarenhet av elever i behov av stöd är meriterande.

Vi erbjuder

Är du genuint nyfiken på elevers naturliga drivkrafter och höga potential? Vill du arbeta i en skola där elevernas perspektiv värdesätts? Då är vi rätt skola för dig. Vi lyssnar in samhällets utveckling och anpassar alltid undervisningen efter eleven och inte tvärtom. Vi vet att struktur ger trygghet, att arbetsro skapar möjligheter och att respekt bygger självkänsla. Med beprövad montessoripedagogik och moderna metoder ser vi till att eleverna når sina mål samtidigt som de lär sig att ta ansvar och lita till sin egen förmåga. På Montessori Mondial Mälarhöjden erbjuder vi en möjlighet att arbeta i arbetslag där vi tillsammans hjälps åt för att våra elever ska utveckla sin högsta potential.

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är tidsbegränsad på ett läsår men med möjlighet till förlängning och tillsvidareanställning. med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Diana von Rosen på mailadress diana.vonrosen@montessorimondial.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lärare i tyska som moderna språk

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jun 8
Nytt
Lärare i tyska som moderna språk, deltid

Undervisningen sker via fjärr

Omfattning: Deltid, 45%

Varaktighet: 12 månader eller längre

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet

Linguista är en verksamhet inom AcadeMedia som erbjuder flera olika språktjänster både via fjärr och på plats. De tjänster som erbjuds är moderna språk, modersmålsundervisning och studiehandledning.

Vi arbetar mest med grund- och gymnasieskolor, ibland inom vuxenutbildningen utifrån elevernas olika behov.

Linguista finns på tre orter, Stockholm, Göteborg och Umeå, där vi erbjuder vissa av våra tjänster på plats (mest i Stockholm) i de skolor vi samarbetar med, men vi jobbar även med fjärrundervisning till övriga orter i Sverige. Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.linguista.se.

I ditt uppdrag ska du:

- Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov

- Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen

- Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas

- Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande

Arbetsuppgifter

Arbetet består av undervisning i tyska som moderna språk både i gymnasieskolor och i grundskolor. Undervisning ges endast via fjärr. Uppdraget innebär planering, genomförande och utvärdering i ämnet moderna språk, enl. läroplanen. Som pedagog gäller det att anpassa undervisningen till eleverna och stödja deras kunskapsutveckling.

Kvalifikationer

Vi ser språkundervisning som en mycket viktig del i elevens språkutveckling och måluppfyllelse. Ett kvalitativt språkutvecklande arbetssätt är därför högt prioriterat. Vi förväntar oss att du har en helhetssyn på elevernas lärande och är nyfiken på att utveckla din profession hos oss. Lärarutbildning med behörighet i aktuellt språk är ett krav.

Du har:

- lärarlegitimation med behörighet att undervisa i tyska på gymnasie-nivå

- erfarenhet av arbete i gymnasie- och grundskola samt mycket goda datorvana (G Suite eller liknande digitala miljöer)

- Intresse av pedagogisk utveckling samt varierad pedagogisk fallenhet

- goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Övrigt

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI.

Vid anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att behöva uppvisas: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Endast behörig lärare kan erhålla tillsvidareanställning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att behov kvarstår. Anställningen kan komma att tas i anspråk vid eventuell övertalighet.

Linguista arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Vi tar endast emot ansökningar via detta rekryteringsverktyg. Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mejl.

Om anställningen

Lön: Månadslön, ange löneanspråk.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Omfattning: heltid

Tillträdesdag: augusti 2023

Sista ansökningsdag: 2023-06-30. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Arbetsgivaren

Linguista

www.linguista.se

Postadress

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 Stockholm

Kontakt

Susanna Caliolo, bitr. enhetschef

Telefon: 076 1032906

susanna.caliolo@linguista.se

Ansök nu

Skolläkare till Stockholm

Läkare
Läs mer Jun 8
Nytt
Vill du som läkare vara med och bidra till att våra elever får bästa möjlighet till att utbildas, utvecklas och mogna? Vill du samtidigt ha bra arbetstider utan jourer? Var då med och arbeta i en modern skolmedicinsk verksamhet!

Om tjänsten

Som skolläkare i våra skolor får du möjlighet att möta resursstarka lokala team men också möjlighet till centralt stöd tillsammans med andra skolläkare och skolöverläkare. Du kommer att vara en viktig del i den lokala elevhälsans systematiska kvalitetsarbete och påverka de delar du anser vara i behov av förbättring för att nå målet. Du kommer att ha en stödjande funktion utifrån din medicinska kompetens och den kan förutom vid mottagning med elever användas till handledning och utbildning av såväl personal som vårdnadshavare.

I uppdraget ingår att tillsammans med samlade elevhälsoteam stödja eleverna att nå utbildningens mål. Tillsammans med skolsköterska, skolpsykolog, skolkurator, specialpedagog och rektor kan du gemensamt med elevernas lärare göra skillnad och nå önskat resultat.

AcadeMedia strävar efter att modernisera och effektivisera kommunikationen inom elevhälsan med hjälp av digitala verktyg och hjälpmedel. Det innebär att vi öppnat upp möjligheten för att utföra viss del av arbetet på distans med hjälp av digitala medel.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40% fördelat på 8 olika grundskolor i Stockholm.

Fortbildning ingår i uppdraget och interna utbildningar anordnas regelbundet, både inom läkarprofessionen och inom elevhälsans samlade kompetens. Vi ser gärna att du även deltar i extern fortbildning vid Skolläkardagarna varje år, vilket vi bekostar.

Vi har flera specialister i skolhälsovård i vår organisation, så det finns möjlighet att göra ST i skolhälsovård med intern handledare.

Din närmaste chef är barnläkare och skolöverläkare.

Profil vi söker

Vi söker dig som vill arbeta i ett samlat elevhälsoteam utifrån ett medicinskt perspektiv.

Du har allra helst kvalifikationer som specialist inom barn- och ungdomsmedicin, allmänmedicin, skolhälsovård, eller barn- och ungdomspsykiatri. Ett krav är att du har arbetserfarenhet inom något av dessa områden. Det är meriterande om du även arbetat inom företagshälsovård. Du är legitimerad läkare med intresse för barn och ungdomar, samhällsutveckling och förbättringsarbete. Du är kreativ och har ett intresse för att bidra till skolutveckling på ett lokalt plan utifrån din medicinska expertis.

Du har god datorvana och känner dig väl förtrogen med digital dokumentation. Tjänsten ställer krav på att du kan hantera Officepaketet och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Som person är du nyfiken och kommer gärna själv med nya idéer. Du gillar att arbeta inom tvärprofessionella team och på ett ödmjukt sätt utmanar du andra genom att tänka utanför boxen.

Frågor och ansökan

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta personalansvarig skolöverläkare Therése Saksø på telefon 072-556 42 95 eller therese.sakso@academedia.se.

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev, där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Intervjuer sker löpande under annonseringsperioden, så vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Tillträde i mitten av augusti eller enligt överenskommelse.

Ansök nu

Vi söker Lärare i HKK till Innovitaskolan Södermalm

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 2
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.innovitaskolan.se/sodermalm

Var med och ge barn förutsättningarna att forma sin egen framtid

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi erbjuder nu en tjänst på 50% för undervisning i HKK för undervisning i åk 6-9.

Din profil

De frågvisa. De vetgiriga. De lösningsorienterade. De som alltid utforskar framtidens möjligheter och utmanar normen med nya perspektiv. Det är dem vi letar efter. Eftersom de är mycket sällsynta blir vi överlyckliga när vi hittar dem. Är det dig vi talar om?

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom HKK. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad och en tydlig ledare i klassrummet.

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet.) Tillträde enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Cecilia Mankowitz på tel 076 133 13 59eller mailadress cecilia.mankowitz@innovitaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

IT-tekniker med erfarenhet av Azure och Microsoft 365

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Apr 14
Är du en erfaren IT-tekniker som vill vidare till nya spännande utmaningar? Vi söker en driven person som vill vara en del av vårt IT drift-team och leverera förstklassig IT till vår organisation.

AcadeMedia är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge, Storbritannien och Tyskland. Vi är ca 18 5000 medarbetare på våra drygt 700 enheter, fördelat på förskolor, grundskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och stabsfunktioner. Vår storlek skapar trygghet och ger oss förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget. Vi tror på förändring genom utbildning och att samtidigt skapa förutsättningar för att bidra till ett bättre samhälle. Vi tror starkt på att skapa en utbildning av så god kvalitet att alla de ca 180 000 elever i våra verksamheter ska nå utbildningens mål och på så sätt nå sin fulla potential.

Academedia IT

IT drift ingår i AcadeMedia IT som totalt idag består av ca 60 medarbetare. Inom IT drift är vi 15 personer.

IT drift är ett dynamiskt team med tre grupper, där du ingår i en av grupperna tillsammans med fem andra kollegor. Avdelningen tillhandahåller teknisk kompetens och resurser som på ett effektivt sätt stöttar varandra både inom det egna teamet och även AcadeMedia stabsfunktioner och verksamhet på rätt sätt i rätt tid. I uppdraget bidrar vi aktivt till arbetet i våra tvärfunktionella team, och med rätt kompetens skapar vi både trygghet, effektivitet och stolthet i vårt gemensamma arbete som vi driver tillsammans.

AcadeMedia IT ska aktivt bidra till att förverkliga visionen om att leda utvecklingen av framtidens utbildning genom att säkerställa en stabil, effektiv, trygg och framtidssäkrad IT-miljö.

Vad kommer du att göra i rollen?

Rollen som IT-tekniker hos oss på IT drift är både djup och bred. En stor del av ditt fokus kommer vara knutet till ett av våra tvärfunktionella team där du ska agera teknisk expert inom Azure och Microsoft 365. Utöver fokus inom tvärfunktionellt teamet kommer du tillsammans med dina närmsta kollegor ansvara för drift och underhåll inom fler förvaltningsområden som innebär bland annat linjearbete såsom ärendehantering, delta i uppdrag och projektarbeten.

Exempel på uppgifter som ingår i rollen är:

• Aktiv delaktighet i tvärfunktionellt team
• Ärendehantering, reaktivt och proaktivt arbete tillsammans med kollegorna inom IT drift.
• Övervakning, drift och konfiguration av vår Windowsplattform, felsökning och problemlösning inom exempelvis nätverksrelaterade ärenden, kontohantering i AD med mera.
• Vara teknisk resurs i olika IT-relaterade uppdrag eller projekt och stötta med kompetens,
• t ex i nya skoletableringar, förvärv, migreringar, utrullningar och övriga förändringar i vår infrastruktur.
• Arbeta nära kollegorna inom projekt & koordinering, IT-arkitekter och tjänsteansvariga i större uppdrag och förvaltningsarbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom Azure och Microsoft 365 och som har byggt upp en gedigen kunskap kring dessa verktyg och funktioner. Du behärskar Powershell samt är bekväm i konfiguration av en Microsoft 365-tenant.

Meriterande är om du även har jobbat med andra plattformar som till exempel Google och övriga molnlösningar som t ex AWS samt har erfarenhet av MDM system likt SCCM, Workspace One eller Intune. Du hanterar Active Directory och GPO:er utan hinder och har god förståelse kring nätverk. Du är trygg i rollen som problemlösare och drivs av att komma med smarta, hållbara och effektiva lösningsförslag.

För att lyckas och trivas i denna roll behöver du vara trygg i din kompetens och erfarenhet. Du har ett naturligt sätt att kommunicera med alla inom och utanför IT. Du värdesätter och bidrar aktivt till tydlighet i form av väl dokumenterade processer och rutiner. Som person är du driven och hungrig på ny kunskap och att dela med dig av din erfarenhet. Förutom att du är social, tillmötesgående och har lätt att samarbeta med andra, tar du gärna initiativ och gillar att ha en rådgivande roll för att driva arbetet framåt tillsammans med kollegor och andra intressenter. Arbetet på IT drift kräver att du ska kunna ta snabba, men genomtänkta beslut i krävande situationer.

Vad får du av oss?

AcadeMedia ger dig som individ stor frihet och goda förutsättningar att själv forma din roll inom de givna ramarna. Vi värdesätter personer med stort personligt driv som vill utvecklas vidare och stöttar gärna denna utveckling. Du kommer att jobba med kompetenta och erfarna kollegor i ett trevligt team och ha en stor del eget ansvar. Du har stor möjlighet att vara innovativ och lösningsfokuserad i din roll för att verkligen bidra till vår verksamhets digitalisering och effektivisering. Vi tror på work life/balance och tycker det är viktigt att kunna kombinera yrkesliv med privatliv.

Tillträdesdag: Så snart som möjligt.
Placeringsort: Hybrid med huvudsäte Stockholm - vi sitter i nya fina lokaler centralt i Stockholms City.
Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med obligatorisk 6 månaders provanställning.

Kontaktpersoner
Vid frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta Stefan Törnblom som ansvarar för rekryteringen: stefan.tornblom@academedia.se eller avdelningschef för IT drift och support - Jessica Ericsson jessica.ericsson@academedia.se

Rekrytering och ansökan
Rekryteringen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt val för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster eller andra företag.

Ansök nu

Legitimerad lärare i bild/ textil- och trä/metallslöjd och hem- och konsume

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Läs mer Maj 2
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Legitimerad lärare i bild/ textil- och trä/metallslöjd och hem- och konsumentkunskap.

En skola skapad för framtidens behov

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Om oss:

INNOVITASKOLAN VÄLLINGBY PARK bedriver verksamhet i ljusa fina lokaler. Här kan elever gå från förskola upp till åk 6. Förskolan har 5 avdelningar indelade i mindre grupper efter behov och undervisningens innehåll. Alla elever och barn har goda förutsättningar att bli sedda och utvecklas utifrån sina förutsättningar. Skolgården utvecklas ständigt och närheten till grönområden utnyttjas flitigt.

Om du vill veta mer om Innovitaskolan Vällingby Park kan du gå in på vår hemsida.

Ditt uppdrag:

Du ansvarar för och undervisar i ämnena textil/träslöjd, bild samt hem och konsumentkunskap. Du planerar och förbereder din egen undervisning men ingår också i ett arbetslag tillsammans med andra lärare på skolan. Du kommer att ingå i båda våra arbetslag F-3 och 4-6 och undervisa eleverna i åk 2-7.

Din profil:

Vi söker dig som har ämneskombinationerna bild/ textil- och trä/metallslöjd och hem- och konsumentkunskap och har tidigare erfarenhet av att arbeta på fritids.

Du är en person som har lätt att skapa relationer och att samarbeta med andra. Du har god förmåga att ämnesintegrera inom dina egna ämnen men även med de teoretiska ämnena för att skapa ett sammanhang och en röd tråd mellan ämnena och för att eleverna ska få möjlighet att koppla teori med praktik.

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt:

Tjänstgöringsgrad 100%.

Tillträde 2023-08-14.

Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag 2023-06-30.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna:

Midia.skau@innovitaskolan.se

Ansök nu

Lärare i Hem och konsumentkunskap Pops Östermalm

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Jun 8
Nytt
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

Pops Academy Stockholm är en 4-9 skola belägen på Östermalm. Vi har akademisk kvalitet som ett prioriterat område i kombination med kreativitet och en musikprofil. Genom att förena hög akademisk kvalitet, musik och kreativitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential.

Anser du att dessa delar har en självklar plats i modern utbildning, då är Pops Academy Stockholm rätt plats för dig.

Skolan har sedan ett år tillbaka en ny skolledning, utökning av specialpedagog, kurator och skolsköterska samt legitimerade lärare i alla ämnen.

Om tjänsten

Vi söker en legitimerad lärare i hem och konsumentkunskap, med undervisning i årskurserna 6, 8 och 9. I tjänsten ingår planering och undervisning i ämnet hemkunskap. Även inköp av varor till undervisningens praktiska moment ingår, vilket genomförs genom att läraren beställer varor från en matbutik med utkörning till skolans byggnad. Undervisningen i hemkunskap bedrivs i halvklass, på skolan finns ett klassrum med tre kök, eleverna har digitala verktyg samt fysiska böcker som läromedel. Mentorskap för en klass med en mentorskollega kan ingå i tjänsten.

Du kommer arbeta med planering, utvärdering och dokumentation samt ansvara för övriga uppgifter som ingår i läraryrket. Vi använder SchoolSoft som verktyg för dokumentation och elev- och föräldrakontakter. Kollegialt lärande, sambedömning och ämnesutveckling är också en del i tjänsten, tillsammans med ämneskollegor från de andra Popsskolorna i Sverige.

Tjänsten är en deltidstjänst med tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad om 50-60 % med undervisning förlagd på tre veckodagar.

Vem är du?

Vi söker dig som har behörighet och lärarlegitimation, eller annan erfarenhet som är relaterat till tjänsten vi söker. Erfarenhet av annan arbetslivserfarenhet, arbete i pedagogisk verksamhet eller liknade ses som meriterande. Det är meriterande om du har erfarenhet, dock inget krav.

Det viktiga är att du som person har ett gott bemötande, en god förmåga att planera och ett mod att fråga när det behövs. Du har en god samarbetsförmåga och intresse av att arbeta tillsammans i team. Du är flexibel, lyhörd och har lätt för att skapa förtroende och goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Hos oss får du arbeta tillsammans med drivna och engagerade kollegor som tillsammans med eleverna hittar nya vägar att lära och förstå sin omvärld och där digitalisering är en naturlig del av lärandet.

Vi söker dig som

• är väl insatt i Lgr 22 och andra relevanta styrdokument
• bygger relationer med elever och vårdnadshavare
• väl förtrogen med att bedriva differentierad undervisning
• tar initiativ och kommer med förslag på hur vi kan lyfta och utveckla undervisningen för elever på vår skola
• arbetar för att eleverna ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.
• är en lösningsfokuserad, självgående, flexibel och kunnig lärare
• är en trygg och tydlig ledare med elevernas måluppfyllelse i fokus
• brinner för att möta eleverna i deras utveckling
• har förmåga att engagera andra, samverka och leda utveckling tillsammans med andra lärare på våra tre Popsskolor
• god förmåga att kommunicera med både vårdnadshavare och elever
• god digital kompetens

Om skolan

Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4-9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Skolorna samverkar med gemensamma konferensdagar och ämnesforum. Musik kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av Academedias grundskolor.

Skolan är centralt belägen på Valhallavägen i Stockholm med goda kommunikationer via både buss och tunnelbana.

Övrigt

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Om du vill veta mer om Pops Academy kan du gå in på vår hemsida www.popsacademy.se

Fakta om tjänsten

Sysselsättningsgrad: 50-60%

Antal tjänster: 1

Tillträde: 15 augusti 2023

Lön: månadslön, individuell lönesättning

Tjänst: Tillsvidare med provanställning om 6 månader

Kontakt

Joanna Forslund (rektor)

joanna.forslund@popsacademy.se 08 525 222 60, 076- 114 64 81

Ansök nu

Modersmålslärare i tagalog

Modersmålslärare i grundskolan
Läs mer Jun 2
Modersmålslärare i Tagalog

Undervisning via fjärr

Omfattning: Deltid, timanställd, 10 timmar/månad

Varaktighet: 12 månader eller längre

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om oss

Linguista är en verksamhet inom AcadeMedia som erbjuder flera olika språktjänster både via fjärr och på plats. De tjänster som erbjuds är modersmålsundervisning, studiehandledning och moderna språk.

Vi arbetar mest med grund- och gymnasieskolor, ibland inom vuxenutbildningen utifrån elevernas olika behov.

Linguista finns på tre orter, Stockholm, Göteborg och Umeå, där vi erbjuder vissa av våra tjänster på plats (mest i Stockholm) i de skolor vi samarbetar med, men vi jobbar även med fjärrundervisning till övriga orter i Sverige. Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.linguista.se.

Om jobbet

I ditt uppdrag ska du:

- Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov

- Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen

- Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas

- Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande

Arbetsuppgifter

Arbetet består av modersmålsundervisning i tagalog på grundskolenivå. Undervisningen ges via fjärr. Uppdraget innebär planering, genomförande och utvärdering i ämnet modersmål, enl. läroplanen. Som pedagog gäller det att anpassa undervisningen till eleverna och stödja deras kunskapsutveckling.

Kvalifikationer

Vi ser modersmålsundervisning, studiehandledning och undervisning i moderna språk som en mycket viktig del i elevens språkutveckling och måluppfyllelse. Ett kvalitativt språkutvecklande arbetssätt är därför högt prioriterat. Vi förväntar oss att du har en helhetssyn på elevernas lärande och är nyfiken på att utveckla din profession hos oss. Lärarutbildning med behörighet i aktuellt språk är såklart meriterande.

Din profil

Vi söker dig som har:

- aktuellt undervisningsspråk som modersmål.

- Lärarutbildning eller en likvärdig akademisk utbildning med pedagogisk inriktning

- erfarenhet som lärare och erfarenhet av arbete med fjärrundervisning och mycket goda datorvana (G Suite eller liknande digitala miljöer)

- Formativt förhållningssätt. Intresse av pedagogisk utveckling samt varierad pedagogisk fallenhet.

- goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Övrigt

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI.

Vid anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att behöva uppvisas: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Endast behörig lärare kan erhålla tillsvidareanställning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att behov kvarstår. Anställningen kan komma att tas i anspråk vid eventuell övertalighet.

Linguista arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag passerad. Skicka därför din ansökan redan idag. Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar inte emot ansökan via e-post.

Om anställningen

Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Lönetyp: Timlön

Omfattning: deltid, 10 tim/månad

Tillträdesdag: augusti 2023

Sista ansökningsdag: 2023-06-25. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Arbetsgivaren

Linguista

www.linguista.se

Postadress

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 Stockholm

Kontakt

Susanna Caliolo, bitr. enhetschef

Telefon: 076 1032906

susanna.caliolo@linguista.se

Ansök nu

Vi söker Speciallärare/specialpedagog till Innovitaskolan Södermalm

Speciallärare
Läs mer Maj 25
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.innovitaskolan.se/sodermalm

Var med och ge barn förutsättningarna att forma sin egen framtid

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi erbjuder nu en tjänst på 50%] som speciallärare/specialpedagog.

Din profil

De frågvisa. De vetgiriga. De lösningsorienterade. De som alltid utforskar framtidens möjligheter och utmanar normen med nya perspektiv. Det är dem vi letar efter. Eftersom de är mycket sällsynta blir vi överlyckliga när vi hittar dem. Är det dig vi talar om?

I första hand söker vi dig som är legitimerad speciallärare/specialpedagog . På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad och en tydlig ledare i klassrummet.

Som specialpedagog/speciallärare hos oss på Innovitaskolan Södermalm mot åk F-5 får du möjlighet att arbeta med både elever och pedagoger. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam där vi arbetar både främjande och förebyggande. Du kommer arbeta övergripande med analyser och processkapande för verksamhetens fortsatta utveckling. Du kommer göra pedagogiska kartläggningar och ansvara för att upprätta och utvärdera åtgärdsprogram samt arbeta med elever när insats beslutats av rektor inom klassens ram eller med elever som beviljats åtgärdsprogram.

Vem är du? - Vi söker dig som är legitimerad speciallärare/specialpedagog - Vi ser gärna att din spetskompetens är mot läs och skrivutveckling. - Du är väl förtrogen med LGR11 och har god förmåga att uttrycka dig professionellt i tal och skrift. - Du är professionell i din yrkesroll, tar ansvar, är engagerad, motiverad och bidrar i arbetet med ständiga förbättringar. - Du har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare samt kollegor. - Du är en mycket god organisatör, har struktur och ordning samtidigt som du har förmågan att vara mycket flexibel och beredd på snabba vändningar i det dagliga arbetet. Du måste brinna för att arbeta med barn, ha fingertoppskänsla och vara en mycket god kommunikatör.

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Cecilia Mankowitz, cecilia.mankowitz@innovitaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Vi söker Lärare i HKK till Innovitaskolan Södermalm

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 25
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.innovitaskolan.se/sodermalm

Utmana normen, utveckla undervisningen

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi erbjuder nu en tjänst på 20% för undervisning i HKK.

Du har en lärarutbildning och lärarlegitimation ,med inriktning på ämnena hem och konsumentkunskap. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning. I ditt pedagogiska ledarskap är du en tydlig ledare och i klassrummet har du förmågan att skapa en arbetsmiljö som präglas av trygghet, förtroende och respekt. Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilde eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att våra elever ska uppnå kunskapskraven i läroplanen. En viktig del av detta uppdrag är att utföra ingående dokumentation och skriftlig uppföljning. Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete. Du har god förmåga till analys och reflektion och utvecklar ständigt din undervisning. Du ser dig själv som en självklar del för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande och har ett inkluderande förhållningssätt. Förmåner.

Din profil

De frågvisa. De vetgiriga. De lösningsorienterade. De som alltid utforskar framtidens möjligheter och utmanar normen med nya perspektiv. Det är dem vi letar efter. Eftersom de är mycket sällsynta blir vi överlyckliga när vi hittar dem. Är det dig vi talar om?

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare inom HKK. På vår skola har vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang. Därför söker vi dig med ett stort personligt engagemang för lärande och som drivs av att utforska nya metoder och tekniker i undervisningen genom kollegialt samarbete. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är också kreativ, öppen, strukturerad och en tydlig ledare i klassrummet.

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet. Tillträde enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor [Förnamn] [Efternamn] på [telefonnummer] eller mailadress [mailadress].

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lärare i spanska som moderna språk och modersmål

Lärare i gymnasiet
Läs mer Jun 2
Lärare i spanska som moderna språk och modersmål, deltid

Undervisningen sker på plats i Stockholm samt via fjärr

Omfattning: Deltid, 40%

Varaktighet: 12 månader eller längre

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet

Linguista är en verksamhet inom AcadeMedia som erbjuder flera olika språktjänster både via fjärr och på plats. De tjänster som erbjuds är modersmålsundervisning, studiehandledning och moderna språk.

Vi arbetar mest med grund- och gymnasieskolor, ibland inom vuxenutbildningen utifrån elevernas olika behov.

Linguista finns på tre orter, Stockholm, Göteborg och Umeå, där vi erbjuder vissa av våra tjänster på plats (mest i Stockholm) i de skolor vi samarbetar med, men vi jobbar även med fjärrundervisning till övriga orter i Sverige. Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.linguista.se.

I ditt uppdrag ska du:

- Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov

- Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen

- Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas

- Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande

Arbetsuppgifter

Arbetet består av undervisning i spanska som moderna språk och modersmål både i gymnasieskolor (undervisningen ges via fjärr) och i grundskolor (undervisning ges både på plats i Stockholm och via fjärr). Uppdraget innebär planering, genomförande och utvärdering i ämnet moderna språk och modersmål, enl. läroplanen. Som pedagog gäller det att anpassa undervisningen till eleverna och stödja deras kunskapsutveckling.

Kvalifikationer

Vi ser språkundervisning som en mycket viktig del i elevens språkutveckling och måluppfyllelse. Ett kvalitativt språkutvecklande arbetssätt är därför högt prioriterat. Vi förväntar oss att du har en helhetssyn på elevernas lärande och är nyfiken på att utveckla din profession hos oss. Lärarutbildning med behörighet i aktuellt språk är ett krav.

Du har:

- aktuellt undervisningsspråk som modersmål

- erfarenhet av arbete i gymnasie- och grundskola samt mycket goda datorvana (G Suite eller liknande digitala miljöer)

- Intresse av pedagogisk utveckling samt varierad pedagogisk fallenhet

- goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Övrigt

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI.

Vid anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att behöva uppvisas: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Endast behörig lärare kan erhålla tillsvidareanställning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att behov kvarstår. Anställningen kan komma att tas i anspråk vid eventuell övertalighet.

Linguista arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Vi tar endast emot ansökningar via detta rekryteringsverktyg. Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mejl.

Om anställningen

Lön: Månadslön, ange löneanspråk.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Omfattning: heltid

Tillträdesdag: augusti 2023

Sista ansökningsdag: 2023-06-25. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Arbetsgivaren

Linguista

www.linguista.se

Postadress

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 Stockholm

Kontakt

Susanna Caliolo, bitr. enhetschef

Telefon: 076 1032906

susanna.caliolo@linguista.se

Ansök nu

Modersmålslärare i Somaliska

Modersmålslärare i grundskolan
Läs mer Maj 25
Modersmålslärare i Somaliska

Undervisning ges på plats

Omfattning: Deltid, timanställd, 2 timmar/vecka

Varaktighet: 12 månader eller längre

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om oss

Linguista är en verksamhet inom AcadeMedia som erbjuder flera olika språktjänster både via fjärr och på plats. De tjänster som erbjuds är modersmålsundervisning, studiehandledning och moderna språk.

Vi arbetar mest med grund- och gymnasieskolor, ibland inom vuxenutbildningen utifrån elevernas olika behov.

Linguista finns på tre orter, Stockholm, Göteborg och Umeå, där vi erbjuder vissa av våra tjänster på plats (mest i Stockholm) i de skolor vi samarbetar med, men vi jobbar även med fjärrundervisning till övriga orter i Sverige. Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.linguista.se.

Om jobbet

I ditt uppdrag ska du:

- Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov

- Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen

- Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas

- Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande

Arbetsuppgifter

Arbetet består av modersmålsundervisning i somaliska på grundskolenivå. Undervisningen ges på plats i två skolor som ligger i Stockholms stad. Uppdraget innebär planering, genomförande och utvärdering i ämnet modersmål, enl. läroplanen. Som pedagog gäller det att anpassa undervisningen till eleverna och stödja deras kunskapsutveckling.

Kvalifikationer

Vi ser språkundervisning som en mycket viktig del i elevens utveckling och måluppfyllelse. Ett kvalitativt språkutvecklande arbetssätt är därför högt prioriterat. Vi förväntar oss att du har en helhetssyn på elevernas lärande och är nyfiken på att utveckla din profession hos oss. Lärarutbildning med behörighet i aktuellt språk är såklart meriterande.

Din profil

Vi söker dig som har:

- aktuellt undervisningsspråk som modersmål.

- Lärarutbildning eller en likvärdig akademisk utbildning med pedagogisk inriktning

- erfarenhet som lärare och erfarenhet av arbete med fjärrundervisning och mycket goda datorvana (G Suite eller liknande digitala miljöer)

- Formativt förhållningssätt. Intresse av pedagogisk utveckling samt varierad pedagogisk fallenhet.

- goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Övrigt

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI.

Vid anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att behöva uppvisas: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Endast behörig lärare kan erhålla tillsvidareanställning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att behov kvarstår. Anställningen kan komma att tas i anspråk vid eventuell övertalighet.

Linguista arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag passerad. Skicka därför din ansökan redan idag. Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar inte emot ansökan via e-post.

Om anställningen

Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Lönetyp: Timlön

Omfattning: deltid, 2 tim/vecka

Tillträdesdag: augusti 2023 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2023-06-24. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Arbetsgivaren

Linguista

www.linguista.se

Postadress

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 Stockholm

Kontakt

Susanna Caliolo, bitr. enhetschef

Telefon: 076 1032906

susanna.caliolo@linguista.se

Ansök nu

Timvikarier till förskola - Montessori Mondial Kungsholmen

Barnskötare
Läs mer Maj 17
Montessori Mondial består av åtta grundskolor varav tre med integrerad förskola. Skolorna bedriver en modern och resultatinriktad montessoripedagogik med specialistutbildade lärare och optimala lärmiljöer. Montessori Mondial finns i Kristianstad, Malmö, Linköping, Lund och Stockholm. Montessori Mondial är en del av AcadeMedias grundskolor.

På Montessori Mondial Kungsholmen arbetar vi enligt montessoripedagogiken från förskolan ända upp till nionde klass, precis som under vårt tidigare namn Stims. Det innebär att vi tar tillvara på barnens naturliga drivkrafter i undervisningen. Vi anpassar beprövad montessoripedagogik efter den senaste forskningen och arbetar utifrån en vetenskaplig grund. Välkommen till vår fina montessoriskola, vid Rålambshovsparken i Stockholm. Du kan läsa mer om oss på www.montessorimondial.se

Timvikarier till Montessori Mondial Kungsholmen- förskola

Är du genuint nyfiken på barns naturliga drivkrafter och utforskande? Vill du arbeta i en skola där barn och elevers perspektiv värdesätts? Då är vi rätt förskola för dig. Vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang och våra lärare brinner för resultatinriktad montessoripedagogik.

Ditt uppdrag

Vi söker nu efter flera personer som vill arbeta som timvikarier på vår förskolas avdelningar. Är du rätt person finns dessutom möjlighet till ett vikariat på heltid.

Vi lyssnar in samhällets utveckling och anpassar alltid undervisningen efter barnens intressen och behov. Vi vet att struktur ger trygghet, att arbetsro skapar möjligheter och att respekt bygger självkänsla. Med beprövad montessoripedagogik och moderna metoder ser vi till att eleverna når sina mål samtidigt som de lär sig att ta ansvar och lita till sin egen förmåga.

Din profil

Erfarenhet och utbildning av arbete med barn och unga ses som särskilt meriterande såsom förskollärare och barnskötare med erfarenhet av montessoripedagogik eller arbete från montessoriförskola. Som person behöver du vara ansvarstagande, flexibel, samarbetsvillig och inte minst tycka om att arbeta med människor.

Övrigt

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Tjänsten är en visstidsanställning som timvikarie till och med 2024-07-10

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Intervjuer sker löpande och anställningar kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsterna, kontakta gärna biträdande rektor för förskolan , Nathalie Jonasson på 0708-982818 eller mailadress Nathalie.jonasson@montessorimondial.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Vikarierande biträdande rektor med administrativt ansvar Pops Academy Öster

Biträdande rektor
Läs mer Maj 23
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

På Pops Academy Stockholm är en 4-9 skola belägen på Östermalm. Vi har akademisk kvalitet som ett prioriterat område i kombination med kreativitet och en musikprofil. Genom att förena hög akademisk kvalitet, musik och kreativitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential.

Anser du att dessa delar har en självklar plats i modern utbildning, då är Pops Academy Stockholm rätt plats för dig.

Skolan har sedan ett år tillbaka en ny skolledning, utökning av specialpedagog, kurator och skolsköterska samt legitimerade lärare i alla ämnen.

Om tjänsten

Vi söker en biträdande rektor med administrativt ansvar, tjänsten är ett vikariat om 6-9 månader med möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgrad 80-100%.

Tjänsten är en möjlighet för dig som vill arbeta som skolledare, du har ett stort engagemang och intresse av att driva och leda pedagogiskt arbete inom en grundskola. Du kommer arbeta nära rektor och ingå i skolans ledningsgrupp samt skolans elevhälsoteam. I tjänsten ingår pedagogiskt arbete, personalansvar, rekrytering, att arbeta med enskilda elevärenden och att samverka med vårdnadshavare. Även ansvar för administrativa uppgifter ingår i uppdraget, som till exempel att utföra vissa ekonomiska uppgifter, vikariehantering och schemaläggning vid särskilda aktiviteter mm.

Vi använder SchoolSoft som verktyg för dokumentation och elev- och föräldrakontakter.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av pedagogisk arbete och vi ser gärna att du har arbetat med skolutveckling och ledarskap. Som sökande till tjänsten har du erfarenhet av ekonomi och ekonomistyrning, men det är inte ett krav.

Vidare ser vi att du är bekväm i sociala kontaktytor, såväl informella som formella. Du står för fattade beslut och kan förmedla obekväma budskap när det behövs.

Vi söker dig som

• är väl insatt i Lgr 22, i lagar/förordningar samt i övriga styrdokument inom grundskola
• har pedagogisk examen och/eller lärarutbildning
• bygger relationer med elever och vårdnadshavare
• har ett stort intresse för att driva och utveckla den pedagogiska verksamheten där elevens lärande alltid är i centrum
• är en tydlig, lyhörd, kreativ och positiv ledare som har lätt att bygga relationer
• är en lösningsfokuserad och flexibel i det dagliga arbetet
• har god förmåga att kommunicera med både vårdnadshavare och elever
• är en trygg och tydlig ledare med elevernas måluppfyllelse i fokus
• har god digital kompetens

Om skolan

Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4-9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Skolorna samverkar med gemensamma konferensdagar och ämnesforum. Musik kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av Academedias grundskolor.

Skolan är centralt belägen på Valhallavägen i Stockholm med goda kommunikationer via både buss och tunnelbana.

Övrigt

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Om du vill veta mer om Pops Academy kan du gå in på vår hemsida www.popsacademy.se

Fakta om tjänsten

Sysselsättningsgrad: 80-100%

Antal tjänster: 1

Tillträde: omgående

Lön: månadslön, individuell lönesättning

Tjänst: tidsbegränsad anställning med möjlighet till förlängning

Kontakt

Joanna Forslund (rektor)

joanna.forslund@popsacademy.se 08 525 222 60, 076- 114 64 81

Ansök nu

Lärare i Spelprogrammering till LBS Stockholm Södra

Lärare i gymnasiet
Läs mer Apr 10
LBS Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år. Vi är en skola i framkant med nära kontakt med näringslivet. Vårt jobb är att lotsa eleverna genom gymnasietiden och under den resan förbereda dem inför framtidens kreativa branscher. Vår idé är "dagens utbildning för morgondagens jobb".

Läs mer om oss på www.lbs.se.

Lärare i Programmering/Spelprogrammering med fokus på Unity - Bli en del av LBS Stockholm Södras kreativa och inspirerande team!

Är du en passionerad och engagerad lärare med kompetens inom programmering och spelutveckling? Har du erfarenhet av spelplattformen Unity och vill dela med dig av dina kunskaper till en ny generation av kreativa talanger? Då kan du vara den vi söker!

Vi på LBS Stockholm Södra söker en lärare i programmering och spelprogrammering, med fokus på Unity. Som lärare på LBS kännetecknas du av kreativitet, nyfikenhet och nyskapande.

Utöver din skarpa ämneskompetens vill du bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling, ämnesutvecklingen samt för att utveckla din egen yrkeskompetens. Du tycker om att skapa och uttrycka dig och är en person som alltid sätter elevens behov först.

Du är kreativ i din planering och genomförande av din undervisning, du skapar lust och motivation att lära och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter. I klassrummet är du en trygg ledare och du är bra på att skapa relationer med både elever och föräldrar. Det är meriterande om du har andra kreativa kompetenser eller intressen.

Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen. Vi söker dig som är den trygghet och stabilitet som eleverna behöver och som tillsammans med oss vill erbjuda utbildningar av hög kvalitet som leder till en kreativ framtid.

Kvalifikationer:

- Relevant högskoleutbildning inom programmering och/eller spelutveckling

- Erfarenhet av spelplattformen Unity

- Pedagogisk erfarenhet och/eller pedagogisk utbildning är meriterande

- Goda kommunikations- och samarbetsförmågor

- Flexibilitet och anpassningsförmåga

- Kreativitet och nyfikenhet

Vi erbjuder dig en kreativ och dynamisk arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Tillsammans med dina kollegor kommer du vara med och forma framtidens talanger inom spelindustrin.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Sysselsättningsgraden kan variera mellan 40% och 80%. Tillträde enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 18 juni 2023. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Petter Gjöres på 076 104 76 70 eller biträdande rektor Karl Martin Duke på 076 100 79 62. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lärare i svenska och matematik till LBS Stockholm Södra

Lärare i gymnasiet
Läs mer Apr 10
LBS Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år. Vi är en skola i framkant med nära kontakt med näringslivet. Vårt jobb är att lotsa eleverna genom gymnasietiden och under den resan förbereda dem inför framtidens kreativa branscher. Vår idé är "dagens utbildning för morgondagens jobb".

Läs mer om oss på www.lbs.se.

Lärare i svenska (i kombination med annat ämne) och matematik - Bli en del av LBS Stockholm södras engagerade och inspirerande team!

Är du en passionerad och engagerad lärare med kompetens inom svenska, ett valfritt annat ämne samt matematik? Vill du dela med dig av dina kunskaper och inspirera en ny generation? Då kan du vara den vi söker.

Vi på LBS Stockholm södra söker en lärare i svenska (i kombination med ett annat ämne) och och en lärare i matematik. Som lärare hos oss kännetecknas du av kreativitet, nyfikenhet och nyskapande. Båda tjänsterna är på deltid men kan kombineras tillsammans med andra tjänster till en heltidstjänst.

Utöver din skarpa ämneskompetens vill du bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling, ämnesutvecklingen samt för att utveckla din egen yrkeskompetens. Du tycker om att skapa och uttrycka dig och är en person som alltid sätter elevens behov först.

Du är kreativ i din planering och genomförande av din undervisning, du skapar lust och motivation att lära och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter. I klassrummet är du en trygg ledare och du är bra på att skapa relationer med både elever och föräldrar.

Som lärare på LBS Stockholm södra är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen. Vi söker dig som är den trygghet och stabilitet som eleverna behöver och som tillsammans med oss vill erbjuda utbildningar av hög kvalitet som leder till en kreativ framtid.

Kvalifikationer:

- Relevant högskoleutbildning inom svenska, matematik och/eller annat ämne

- Pedagogisk erfarenhet och pedagogisk utbildning

- Goda kommunikations- och samarbetsförmågor

- Flexibilitet och anpassningsförmåga

- Kreativitet och nyfikenhet

Vi erbjuder dig en kreativ och dynamisk arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Tillsammans med dina kollegor kommer du vara med och forma framtidens talanger. Sysselsättningsgraden får båda tjänsterna kan variera beroende på kombination med andra ämnen.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 18 juni 2023.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Petter Gjöres på 076 104 76 70 eller biträdande rektor Karl Martin Duke på 076 100 79 62. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Talent management och employer branding specialist

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Maj 25
Vill du vara med och utveckla framtidens ledare?
AcadeMedia, norra Europas ledande utbildningsföretag, söker en senior HR-specialist med inriktning på Talent Management och Employer Branding. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med kollegor från förskola till vuxenutbildning, som alla förenas i en vilja att genom utbildning och lärande göra skillnad i samhället.

Vi uppskattar om bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser avstår från att kontakta oss direkt angående denna position.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill leda och driva strategiska processer för att skapa en attraktiv arbetsmiljö, samt vara med och identifiera och utveckla framtidens ledare.

Som vår nya Talent management/Employer branding-specialist kommer du att rapportera till HR-direktör och främst arbeta med att:

• kartlägga och utveckla vår kompetensförsörjning, vilket inkluderar ansvar för kompetenskartläggning, performance management och talent review-processer, samt att driva urvalsarbetet för AcadeMedia Academys utvecklingsprogram och strategiska initiativ för intern ledarförsörjning.
• arbeta operativt med uppdrag inom ditt specialistområde, och ge såväl direkt som indirekt stöd till AcadeMedias ledare i kompetensförsörjningsfrågor.

• bidra till att utveckla rekryterings- och urvalsprocesser och att säkerställa en värdefull första kontakt med AcadeMedia.
• samordna medarbetare inom HR, kommunikation och marknadsföring för att stärka vår employer branding och skapa effektiva arbetsflöden och goda samarbeten.

Kvalifikationer och bakgrund
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR eller likvärdig utbildning och gärna några års erfarenhet från en liknande specialistroll. Du har mycket goda kommunikativa färdigheter (både svenska och engelska) och du besitter hög digital kompetens. Du är en ansvarsfull, noggrann och analytisk person med förmåga att skapa struktur i en komplex och föränderlig miljö.

Vi ger dig goda förutsättningar och möjligheter att växa
Vi erbjuder dig en plats där du kan växa, där din utveckling är central och där du blir en del av ett team som drivs av utbildning och lärande. Vi erbjuder också tryggheten av att vara en del av en av Sveriges största oberoende utbildningsorganisationer, med goda anställningsvillkor för alla medarbetare.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt huvudkontor i Stockholm. Vi tillämpar sex månaders provtjänstgöring. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag.

Sista ansökningsdag är 2023-06-16

Om du har några frågor om oss eller tjänsten, är du välkommen att kontakta HR-chef, Anna Westlund anna.westlund@academedia.se.

Anmäl ditt intresse nu och ta steget mot en framtid där du är med och formar framtidens samhälle genom utbildning.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Fantastiska Innovitaskolan Joriel söker fantastisk resurs

Elevassistent
Läs mer Maj 25
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Fantastisk skola söker fantastisk resurs!

Läs igenom hela annonsen innan du söker, så att du förstår vilken typ av skola vi är och vad vi söker hos dig!

Är du intresserad av att arbeta med människor? Tycker du om att hitta de bästa lösningarna för personer i din omgivning och möta barn och ungdomar där de är? Då kanske du är rätt person för oss! Nu rekryterar vi inför nästa läsårs start i augusti.

Innovitaskolan Joriel, som befinner sig i vackra Långbro park i Fruängen, är en specialskola (Grund- och grundsärskola/anpassad grundskola med årskurserna F-9) som även inkluderar fritidsverksamhet och korttidstillsyn för elever med olika typer av fysiska och i många fall även intellektuella funktionsnedsättningar. Skolan har inriktningarna kommunikation och konduktiv pedagogik.

I ditt arbete som resurs får du på olika sätt hjälpa elever genom skola och fritids samt på raster. De behöver hjälp i olika grad i alla moment under skoldagen. Våra elever läser allt från grundskola till grundsärskola/anpassad grundskola olika kursplaner och kommunicerar på en rad olika sätt.

Många av våra elever har inte ett talat språk, utan kommunicerar med sin omgivning på andra sätt. Exempelvis med hjälp av olika typer av AKK (Alternativ och kompletterande kommunikation) som kan utgöras av exempelvis tecken som stöd, ögonpekningsdator eller bildkommunikation. För att kunna kommunicera och tillgodogöra sig skolarbetet behöver de alla stöd - på många olika sätt. Har du kunskaper inom teckenspråk eller tecken som stöd är det meriterande, men du behöver även behärska svenska i tal och skrift. Alla elever använder många hjälpmedel under en dag - men det kan du lära dig när du kommer hit. God talad svenska är en förutsättning för att kunna kommunicera med våra elever och förstå det komplexa i vår verksamhet. Arbetet är emellanåt fysiskt krävande, så du behöver även ha en god fysik.

Det viktigaste för oss är att du är en person som är intresserad av människor, vill hjälpa våra elever att kunna bli så självständiga som möjligt och är flexibel och öppen för vad dagen kan innebära!

Känner du att detta är en beskrivning på dig? Varmt välkommen att söka! Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://innovitaskolan.se/joriel/

Skicka in ditt personliga brev och CV om du känner att du är rätt person för oss!

Vår rekryteringsprocess är denna:

1. De som tas ut till steg 1 blir inbjudna på intervju, grupp eller individuellt.
2. De som därefter går vidare till steg 2, blir inbokade på en förlängd intervjudag, vilket betyder att du är med i verksamheten en heldag som avslutas med ett samtal/intervju igen.
3. Vi ringer dina referenser och därefter får du ett besked från oss.

Alla som arbetar hos oss behöver uppvisa utdrag från belastningsregistret, så har du ett giltigt, ta gärna med eller beställ ett redan nu.

Ansök nu

Fantastiska Innovitaskolan Joriel söker fantastisk teckenspråkig resurs

Elevassistent
Läs mer Maj 25
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Fantastisk skola söker fantastisk resurs!

Läs hela annonsen innan du skickar in din ansökan så att du förstår vilken typ av skola vi är och vad vi letar efter!

Är du intresserad av att arbeta med människor? Tycker du om att hitta de bästa lösningarna för personer i din omgivning och möta barn och ungdomar där de är? Då kanske du är rätt person för oss! Vi söker nu dig som behärskar svenskt teckenspråk samt svenska i tal och skrift.

Innovitaskolan Joriel, som befinner sig i vackra Långbro park i Fruängen, är en specialskola (Grund- och grundsärskola/anpassad grundskola F-9) som även inkluderar fritidsverksamhet och korttidstillsyn för elever med olika typer av fysiska och, i många fall, även intellektuella funktionsnedsättningar. Skolan har inriktningarna kommunikation och konduktiv pedagogik.

I ditt arbete som resurs får du på olika sätt hjälpa elever genom skola och fritids samt på raster. De behöver hjälp i olika grad i alla moment under skoldagen. Våra elever läser allt från grundskola till grundsärskolans olika kursplaner och kommunicerar på en rad olika sätt.

Många av eleverna har inte ett talat språk, utan kommunicerar med sin omgivning på andra sätt. Exempelvis med hjälp av olika typer av AKK (Alternativ och kompletterande kommunikation) som kan utgöras av exempelvis tecken som stöd, ögonpekningsdator eller bildkommunikation. För att kunna kommunicera och tillgodogöra sig skolarbetet behöver de alla stöd - på många olika sätt. Alla elever använder många hjälpmedel under en dag - men det kan du lära dig när du kommer hit. God talad svenska är en förutsättning för att kunna kommunicera med våra elever och förstå det komplexa i vår verksamhet. Arbetet är emellanåt fysiskt krävande, så du behöver ha en god fysik.

Det viktigaste för oss är att du är en person som är intresserad av människor, vill hjälpa våra elever att kunna bli så självständiga som möjligt och är flexibel och öppen för vad dagen kan innebära!

Känner du att detta är en beskrivning på dig? Varmt välkommen att söka! Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://innovitaskolan.se/joriel/

Skicka in ditt personliga brev och CV

Vår rekryteringsprocess är denna:

1. De som tas ut till steg 1 blir inbjudna på intervju, grupp eller individuellt.
2. De som därefter går vidare till steg 2, blir inbokade på en förlängd intervjudag, vilket betyder att du är med i verksamheten en heldag som avslutas med ett samtal/intervju igen.
3. Vi ringer dina referenser och därefter får du ett besked från oss.

Alla som arbetar hos oss behöver uppvisa utdrag från belastningsregistret, så har du ett giltigt, ta gärna med eller beställ ett redan nu.

Ansök nu

Annons / Vi söker ämneslärare för årskurs 7 med behörighet i engelska - Inn

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 15
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan består av 28 grundskolor varav 14 har en integrerad förskola. Vi är en del av AcadeMedia och finns i hela Sverige; från Kalix i norr till Landskrona i söder. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever rätt kompetenser och förutsättningar i en föränderlig värld.

Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för varje framtid. Detta gör vi med en pedagogik som tar avstamp i EU:s åtta nyckelkompetenser som är framtagna för att främja ett livslångt lärande. Dessa nyckelkompetenser har vi satt vår egen prägel på och implementerat i utbildningen – vi ser dem som nycklar till barn och elevers utveckling. Vi har valt att kalla dessa kompetenser för Innovita Skills och ringat in tre fokusområden: Explore, Innovate, Balance.

Som medarbetare hos oss får frihet att arbeta normbrytande och komplettera läroplanen med nya metoder, rutiner och tekniker där det kan behövas. Genom Innovita Skills kombinerar vi höga ämneskunskaper med ett verklighetsnära, upplevelsebaserat och utforskande arbetssätt. Läs mer om vårt pedagogiska koncept Innovita Skills.

Du som arbetar hos oss behöver därför hänga med i forskning gällande samhällsutvecklingen särskilt i den digitala utvecklingen som snabbt förändrar både liv och yrkesroller. Du behöver vara modig och utmanande för att våga testa nytt. Vi på Innovitaskolan arbetar med digital kompetens och moderna digitala hjälpmedel i kombination med traditionell undervisning.

Som anställd på en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom AcadeMedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Om oss

Innovitaskolan Vällingby Park är en liten skola med ljusa, öppna och ändamålsenliga lokaler. Våra två skolhus ligger på Östersundsgatan 5 och Råcksta gårdsväg 7 med närhet till både grönområden och kollektivtrafik. Här går ca 120 barn i förskolan och 175 elever i förskoleklass till årskurs 6. Hösten 2023 startar vi även högstadium.

Majoriteten av våra grundskollärare har lärarlegitimation och är behöriga. Vi har barnskötare och fritidsledare i blandade åldrar, samt en egen kök där maten tillagas.

Innovitaskolan Vällingby Park består av två arbetslag, det ena arbetslaget innehåller förskoleklass till årskurs 3 och det andra arbetslaget består av årskurserna 4–7. Vi arbetar ibland i ämnesintegrerade temaarbeten. Förskolan består av fem avdelningar som är uppdelade baserat på åldrar, utifrån de barn vi har hos oss. Avdelningarna arbetar både uppdelat och i gemensamma temaarbeten där stora och små möts.

På vår skola skapar vi möjlighet för ökad aktivitet och trivsel på rasterna. Genom organiserad rastverksamhet på skolan ökar vi tryggheten och gemenskapen för eleverna.

Du som arbetar hos oss Innovitaskolan Vällingby Park är intresserad av att möta barn och elever i en mångkulturell miljö och du tycker att olikhet är bra och eftersträvar det.

Om jobbet

Vi strävar efter att varje elev ska få ett framgångsrikt liv med många valmöjligheter. Därför anser vi att utbildningen ska fokusera på förmågor (EU:s nyckelkompetenser) som gör våra barn och elever förberedda på en föränderlig framtid.

Du ska vara legitimerad lärare med behörighet att undervisa i engelska åk7 -9 alternativt åk4-9.
Som ämneslärare för årskurs 7 i engelska kommer du att ingå i arbetslag 4-7 och tycker om att arbeta i team, samarbeta och lära tillsammans. Du kommer även att ha delat mentorskap vilket bland annat innebär utvecklingssamtal och gott samarbete med vårdnadshavare samt följa upp elevernas resultat i vårt bedömningssystem i skolplattformen Schoolsoft.

Vi erbjuder
Friskvårdsbidrag
Fria pedagogiska måltider
Tydligt arbete och tydliga uppföljningar i det systematiska kvalitetsarbetet.
AcadeMedia, som är vår huvudman, erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling.
Kompetensutveckling inom vårt pedagogiska koncept Innovita Skills. Läs mer om Innovita Skills här.
Du får kollektivavtalade förmåner och försäkringar utöver friskvårdsbidrag får du pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom Benify.
Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde i augusti 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta
Monica Fernqvist på:
monica.fernqvist@innovitaskolan.se eller
Midia Skau på :
midia.skau@innovitaskolan.se

Ansök nu

Vi söker skoladministratör till Innovitaskolan Enskede

Administrativ assistent
Läs mer Maj 15
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

På Innovitaskolan Enskede går ca 130 elever från förskoleklass till årskurs 6. Här får de en stabil grund att stå på och blir förberedda inför en framtid full av möjligheter. Med de tre ledorden trygghet, kunskap och miljö arbetar vi tillsammans för varje elevs bästa och för ett livslångt lärande. Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.innovitaskolan.se/enskede

En skola skapad för framtidens behov

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi söker nu en skoladministratör och erbjuder en tjänst på 100%.

Vi söker dig som har erfarenhet från att ha arbetat med administration/ekonomi/ledning i grundskola alternativt förskola. Du kommer att arbeta i nära samarbete med rektor med administrativa uppgifter. Du skall tycka om att vara spindeln i nätet och inte vara rädd för att ta egna initiativ och ta ansvar för att driva egna processer. I arbetet ingår även att vara behjälplig vid sammanställning och analys av information, att fungera som administrativt stöd till rektor samt även vara behjälplig vid olika möten. Det är viktigt att du har intresse för verksamhetens behov och är lyhörd för att stödja på bästa sätt.

Du uppskattar omväxlande arbetsuppgifter och har en stark kreativ sida. Du fokuserar på lösningar och möjligheter och är kontaktpersonen för skolan. Att ha ett coachande förhållningssätt är en självklarhet för oss och vi är alla beredda på att stötta varandra i de uppdrag som behövs.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Din profil

Vi söker dig som är effektiv, kommunikativ och gillar ordning och reda. Du är proaktiv i de processer du ansvarar för. Du gillar att organisera och samordna saker så att det flyter på smidigt i verksamheten. När det dyker upp oförutsedda händelser har du lätt för att prioritera om arbetet och tillfälligt lägga något åt sidan.

Vi erbjuder

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader.

Tillträde enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor, Vanessa Hiltunen på mailadress vanessa.hiltunen@innovitaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Vi söker ämneslärare för årskurs 7 med behörighet i engelska - Innovitaskol

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 15
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan består av 28 grundskolor varav 14 har en integrerad förskola. Vi är en del av AcadeMedia och finns i hela Sverige; från Kalix i norr till Landskrona i söder. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever rätt kompetenser och förutsättningar i en föränderlig värld.

Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för varje framtid. Detta gör vi med en pedagogik som tar avstamp i EU:s åtta nyckelkompetenser som är framtagna för att främja ett livslångt lärande. Dessa nyckelkompetenser har vi satt vår egen prägel på och implementerat i utbildningen – vi ser dem som nycklar till barn och elevers utveckling. Vi har valt att kalla dessa kompetenser för Innovita Skills och ringat in tre fokusområden: Explore, Innovate, Balance.

Som medarbetare hos oss får frihet att arbeta normbrytande och komplettera läroplanen med nya metoder, rutiner och tekniker där det kan behövas. Genom Innovita Skills kombinerar vi höga ämneskunskaper med ett verklighetsnära, upplevelsebaserat och utforskande arbetssätt. Läs mer om vårt pedagogiska koncept Innovita Skills.

Du som arbetar hos oss behöver därför hänga med i forskning gällande samhällsutvecklingen särskilt i den digitala utvecklingen som snabbt förändrar både liv och yrkesroller. Du behöver vara modig och utmanande för att våga testa nytt. Vi på Innovitaskolan arbetar med digital kompetens och moderna digitala hjälpmedel i kombination med traditionell undervisning.

Som anställd på en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom AcadeMedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Om oss

Innovitaskolan Vällingby Park är en liten skola med ljusa, öppna och ändamålsenliga lokaler. Våra två skolhus ligger på Östersundsgatan 5 och Råcksta gårdsväg 7 med närhet till både grönområden och kollektivtrafik. Här går ca 120 barn i förskolan och 175 elever i förskoleklass till årskurs 6. Hösten 2023 startar vi även högstadium.

Majoriteten av våra grundskollärare har lärarlegitimation och är behöriga. Vi har barnskötare och fritidsledare i blandade åldrar, samt en egen kök där maten tillagas.

Innovitaskolan Vällingby Park består av två arbetslag, det ena arbetslaget innehåller förskoleklass till årskurs 3 och det andra arbetslaget består av årskurserna 4–7. Vi arbetar ibland i ämnesintegrerade temaarbeten. Förskolan består av fem avdelningar som är uppdelade baserat på åldrar, utifrån de barn vi har hos oss. Avdelningarna arbetar både uppdelat och i gemensamma temaarbeten där stora och små möts.

På vår skola skapar vi möjlighet för ökad aktivitet och trivsel på rasterna. Genom organiserad rastverksamhet på skolan ökar vi tryggheten och gemenskapen för eleverna.

Du som arbetar hos oss Innovitaskolan Vällingby Park är intresserad av att möta barn och elever i en mångkulturell miljö och du tycker att olikhet är bra och eftersträvar det.

Om jobbet

Vi strävar efter att varje elev ska få ett framgångsrikt liv med många valmöjligheter. Därför anser vi att utbildningen ska fokusera på förmågor (EU:s nyckelkompetenser) som gör våra barn och elever förberedda på en föränderlig framtid.

Du ska vara legitimerad lärare med behörighet att undervisa i engelska åk7 -9 alternativt åk4-9.
Som ämneslärare för årskurs 7 i engelska kommer du att ingå i arbetslag 4-7 och tycker om att arbeta i team, samarbeta och lära tillsammans. Du kommer även att ha delat mentorskap vilket bland annat innebär utvecklingssamtal och gott samarbete med vårdnadshavare samt följa upp elevernas resultat i vårt bedömningssystem i skolplattformen Schoolsoft.

Vi erbjuder
Friskvårdsbidrag
Fria pedagogiska måltider
Tydligt arbete och tydliga uppföljningar i det systematiska kvalitetsarbetet.
AcadeMedia, som är vår huvudman, erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling.
Kompetensutveckling inom vårt pedagogiska koncept Innovita Skills. Läs mer om Innovita Skills här.
Du får kollektivavtalade förmåner och försäkringar utöver friskvårdsbidrag får du pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom Benify.
Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde i augusti 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta
Monica Fernqvist på:
monica.fernqvist@innovitaskolan.se eller
Midia Skau på :
midia.skau@innovitaskolan.se

Ansök nu

Vi söker SV/SO lärare för årskurs 7 - Innovitaskolan Vällingby Park

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 11
Innovitaskolan består av 28 grundskolor varav 14 har en integrerad förskola. Vi är en del av AcadeMedia och finns i hela Sverige; från Kalix i norr till Landskrona i söder. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever rätt kompetenser och förutsättningar i en föränderlig värld.

Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för varje framtid. Detta gör vi med en pedagogik som tar avstamp i EU:s åtta nyckelkompetenser som är framtagna för att främja ett livslångt lärande. Dessa nyckelkompetenser har vi satt vår egen prägel på och implementerat i utbildningen – vi ser dem som nycklar till barn och elevers utveckling. Vi har valt att kalla dessa kompetenser för Innovita Skills och ringat in tre fokusområden: Explore, Innovate, Balance.

Som medarbetare hos oss får frihet att arbeta normbrytande och komplettera läroplanen med nya metoder, rutiner och tekniker där det kan behövas. Genom Innovita Skills kombinerar vi höga ämneskunskaper med ett verklighetsnära, upplevelsebaserat och utforskande arbetssätt. Läs mer om vårt pedagogiska koncept Innovita Skills.

Du som arbetar hos oss behöver därför hänga med i forskning gällande samhällsutvecklingen särskilt i den digitala utvecklingen som snabbt förändrar både liv och yrkesroller. Du behöver vara modig och utmanande för att våga testa nytt. Vi på Innovitaskolan arbetar med digital kompetens och moderna digitala hjälpmedel i kombination med traditionell undervisning.

Som anställd på en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom AcadeMedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Om oss

Innovitaskolan Vällingby Park är en liten skola med ljusa, öppna och ändamålsenliga lokaler. Våra två skolhus ligger på Östersundsgatan 5 och Råcksta gårdsväg 7 med närhet till både grönområden och kollektivtrafik. Här går ca 120 barn i förskolan och 175 elever i förskoleklass till årskurs 6. Hösten 2023 startar vi även högstadium.

Majoriteten av våra grundskollärare har lärarlegitimation och är behöriga. Vi har barnskötare och fritidsledare i blandade åldrar, samt en egen kök där maten tillagas.

Innovitaskolan Vällingby Park består av två arbetslag, det ena arbetslaget innehåller förskoleklass till årskurs 3 och det andra arbetslaget består av årskurserna 4–6. Vi arbetar ibland i ämnesintegrerade temaarbeten. Förskolan består av fem avdelningar som är uppdelade baserat på åldrar, utifrån de barn vi har hos oss. Avdelningarna arbetar både uppdelat och i gemensamma temaarbeten där stora och små möts.

På vår skola skapar vi möjlighet för ökad aktivitet och trivsel på rasterna. Genom organiserad rastverksamhet på skolan ökar vi tryggheten och gemenskapen för eleverna.

Du som arbetar hos oss Innovitaskolan Vällingby Park är intresserad av att möta barn och elever i en mångkulturell miljö och du tycker att olikhet är bra och eftersträvar det.

Om jobbet

Vi strävar efter att varje elev ska få ett framgångsrikt liv med många valmöjligheter. Därför anser vi att utbildningen ska fokusera på förmågor (EU:s nyckelkompetenser) som gör våra barn och elever förberedda på en föränderlig framtid.

Som lärare för årskurs 7 i svenska/SO kommer du att ingå i arbetslag 4-6 och tycker om att arbeta i team, samarbeta och lära tillsammans. Behörighet i svenska som andraspråk och SO är en fördel. Du kommer även att ha delat mentorskap vilket bland annat innebär utvecklingssamtal och gott samarbete med vårdnadshavare samt följa upp elevernas resultat i vårt bedömningssystem i skolplattformen Schoolsoft.

Vi erbjuder

• Friskvårdsbidrag
• Fria pedagogiska måltider
• Tydligt arbete och tydliga uppföljningar i det systematiska kvalitetsarbetet.
• AcadeMedia, som är vår huvudman, erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling.
• Kompetensutveckling inom vårt pedagogiska koncept Innovita Skills. Läs mer om Innovita Skills här.
• Du får kollektivavtalade förmåner och försäkringar utöver friskvårdsbidrag får du pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom Benify.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde i augusti 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta Rektor Monica Fernqvist på mail monica.fernqvist@innovitaskolan.se

Ansök nu

Årskurs 5 söker ny klasslärare – Är det du? Klasslärare årskurs 5

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Maj 11
Innovitaskolan består av 28 grundskolor varav 14 har en integrerad förskola. Vi är en del av AcadeMedia och finns i hela Sverige; från Kalix i norr till Landskrona i söder. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever rätt kompetenser och förutsättningar i en föränderlig värld.

Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för varje framtid. Detta gör vi med en pedagogik som tar avstamp i EU:s åtta nyckelkompetenser som är framtagna för att främja ett livslångt lärande. Dessa nyckelkompetenser har vi satt vår egen prägel på och implementerat i utbildningen – vi ser dem som nycklar till barn och elevers utveckling. Vi har valt att kalla dessa kompetenser för Innovita Skills och ringat in tre fokusområden: Explore, Innovate, Balance.

Som medarbetare hos oss får frihet att arbeta normbrytande och komplettera läroplanen med nya metoder, rutiner och tekniker där det kan behövas. Genom Innovita Skills kombinerar vi höga ämneskunskaper med ett verklighetsnära, upplevelsebaserat och utforskande arbetssätt. Läs mer om vårt pedagogiska koncept Innovita Skills.

Du som arbetar hos oss behöver därför hänga med i forskning gällande samhällsutvecklingen särskilt i den digitala utvecklingen som snabbt förändrar både liv och yrkesroller. Du behöver vara modig och utmanande för att våga testa nytt. Vi på Innovitaskolan arbetar med digital kompetens och moderna digitala hjälpmedel i kombination med traditionell undervisning.

Som anställd på en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom AcadeMedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Om oss

Innovitaskolan Vällingby Park är en liten skola med ljusa, öppna och ändamålsenliga lokaler. Våra två skolhus ligger på Östersundsgatan 5 och Råcksta gårdsväg 7 med närhet till både grönområden och kollektivtrafik. Här går ca 120 barn i förskolan och 175 elever i förskoleklass till årskurs 6. Hösten 2023 startar vi även högstadium.

Majoriteten av våra grundskollärare har lärarlegitimation och är behöriga. Vi har barnskötare och fritidsledare i blandade åldrar, samt en egen kök där maten tillagas.

Innovitaskolan Vällingby Park består av två arbetslag, det ena arbetslaget innehåller förskoleklass till årskurs 3 och det andra arbetslaget består av årskurserna 4–6. Vi arbetar ibland i ämnesintegrerade temaarbeten. Förskolan består av fem avdelningar som är uppdelade baserat på åldrar, utifrån de barn vi har hos oss. Avdelningarna arbetar både uppdelat och i gemensamma temaarbeten där stora och små möts.

På vår skola skapar vi möjlighet för ökad aktivitet och trivsel på rasterna. Genom organiserad rastverksamhet på skolan ökar vi tryggheten och gemenskapen för eleverna.

Du som arbetar hos oss Innovitaskolan Vällingby Park är intresserad av att möta barn och elever i en mångkulturell miljö och du tycker att olikhet är bra och eftersträvar det.

Om jobbet - som klasslärare för årskurs 5

Vi strävar efter att varje elev ska få ett framgångsrikt liv med många valmöjligheter. Därför anser vi att utbildningen ska fokusera på förmågor (EU:s nyckelkompetenser) som gör våra barn och elever förberedda på en föränderlig framtid.

Som klassvärd i årskurs 5 ingår du i arbetslag 4–6 och tycker om att arbeta i team, samarbeta och lära tillsammans. Behörighet i svenska som andraspråk och NO är en fördel. Du kommer även att ha mentorskap vilket bland annat innebär utvecklingssamtal och gott samarbete med vårdnadshavare samt följa upp elevernas resultat i vårt bedömningssystem i skolplattformen Schoolsoft.

Vi erbjuder

• Friskvårdsbidrag
• Fria pedagogiska måltider
• Tydligt arbete och tydliga uppföljningar i det systematiska kvalitetsarbetet.
• AcadeMedia, som är vår huvudman, erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling.
• Kompetensutveckling inom vårt pedagogiska koncept Innovita Skills. Läs mer om Innovita Skills här.
• Du får kollektivavtalade förmåner och försäkringar utöver friskvårdsbidrag får du pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom Benify.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde i augusti 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta Rektor Monica Fernqvist på mail monica.fernqvist@innovitaskolan.se

Ansök nu

Vi söker en lärare i MA/NO, årskurs 7 till Innovitaskolan Vällingby Park

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 11
Innovitaskolan består av 28 grundskolor varav 14 har en integrerad förskola. Vi är en del av AcadeMedia och finns i hela Sverige; från Kalix i norr till Landskrona i söder. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever rätt kompetenser och förutsättningar i en föränderlig värld.

Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för varje framtid. Detta gör vi med en pedagogik som tar avstamp i EU:s åtta nyckelkompetenser som är framtagna för att främja ett livslångt lärande. Dessa nyckelkompetenser har vi satt vår egen prägel på och implementerat i utbildningen – vi ser dem som nycklar till barn och elevers utveckling. Vi har valt att kalla dessa kompetenser för Innovita Skills och ringat in tre fokusområden: Explore, Innovate, Balance.

Som medarbetare hos oss får frihet att arbeta normbrytande och komplettera läroplanen med nya metoder, rutiner och tekniker där det kan behövas. Genom Innovita Skills kombinerar vi höga ämneskunskaper med ett verklighetsnära, upplevelsebaserat och utforskande arbetssätt. Läs mer om vårt pedagogiska koncept Innovita Skills.

Du som arbetar hos oss behöver därför hänga med i forskning gällande samhällsutvecklingen särskilt i den digitala utvecklingen som snabbt förändrar både liv och yrkesroller. Du behöver vara modig och utmanande för att våga testa nytt. Vi på Innovitaskolan arbetar med digital kompetens och moderna digitala hjälpmedel i kombination med traditionell undervisning.

Som anställd på en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom AcadeMedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Om oss

Innovitaskolan Vällingby Park är en liten skola med ljusa, öppna och ändamålsenliga lokaler. Våra två skolhus ligger på Östersundsgatan 5 och Råcksta gårdsväg 7 med närhet till både grönområden och kollektivtrafik. Här går ca 120 barn i förskolan och 175 elever i förskoleklass till årskurs 6. Hösten 2023 startar vi även högstadium.

Majoriteten av våra grundskollärare har lärarlegitimation och är behöriga. Vi har barnskötare och fritidsledare i blandade åldrar, samt en egen kök där maten tillagas.

Innovitaskolan Vällingby Park består av två arbetslag, det ena arbetslaget innehåller förskoleklass till årskurs 3 och det andra arbetslaget består av årskurserna 4–6. Vi arbetar ibland i ämnesintegrerade temaarbeten. Förskolan består av fem avdelningar som är uppdelade baserat på åldrar, utifrån de barn vi har hos oss. Avdelningarna arbetar både uppdelat och i gemensamma temaarbeten där stora och små möts.

På vår skola skapar vi möjlighet för ökad aktivitet och trivsel på rasterna. Genom organiserad rastverksamhet på skolan ökar vi tryggheten och gemenskapen för eleverna.

Du som arbetar hos oss Innovitaskolan Vällingby Park är intresserad av att möta barn och elever i en mångkulturell miljö och du tycker att olikhet är bra och eftersträvar det.

Om jobbet

Vi strävar efter att varje elev ska få ett framgångsrikt liv med många valmöjligheter. Därför anser vi att utbildningen ska fokusera på förmågor (EU:s nyckelkompetenser) som gör våra barn och elever förberedda på en föränderlig framtid.

Som lärare för årskurs 7 i matte/NO kommer att ingå i arbetslag 4–6 och tycker om att arbeta i team, samarbeta och lära tillsammans. Du kommer även att ha delat mentorskap vilket bland annat innebär utvecklingssamtal och gott samarbete med vårdnadshavare samt följa upp elevernas resultat i vårt bedömningssystem i skolplattformen Schoolsoft.

Vi erbjuder

• Friskvårdsbidrag
• Fria pedagogiska måltider
• Tydligt arbete och tydliga uppföljningar i det systematiska kvalitetsarbetet.
• AcadeMedia, som är vår huvudman, erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling.
• Kompetensutveckling inom vårt pedagogiska koncept Innovita Skills. Läs mer om Innovita Skills här.
• Du får kollektivavtalade förmåner och försäkringar utöver friskvårdsbidrag får du pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom Benify.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde i augusti 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta Rektor Monica Fernqvist på mail monica.fernqvist@innovitaskolan.se

Ansök nu

Montessoripedagog sökes till Montessori Mondial Kungsholmens förskola

Barnskötare
Läs mer Maj 17
Montessori Mondial består av åtta grundskolor varav tre med integrerad förskola. Skolorna bedriver en modern och resultatinriktad montessoripedagogik med specialistutbildade lärare och optimala lärmiljöer. Montessori Mondial finns i Kristianstad, Malmö, Linköping, Lund och Stockholm. Montessori Mondial är en del av AcadeMedias grundskolor.

Montessoripedagog till Montessori Mondial Kungsholmen- förskola

Är du genuint nyfiken på barns naturliga drivkrafter och utforskande? Vill du arbeta i en skola där barn och elevers perspektiv värdesätts? Då är vi rätt förskola för dig. Vi höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang och våra lärare brinner för resultatinriktad montessoripedagogik.

Ditt uppdrag

Vi söker nu efter en montessoripedagog som vill arbeta på vår förskola. Som montessoripedagog är du en viktig del i arbetslaget som tillsammans ser till att vardagen på förskolan fungerar väl samt att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet vävs samman till en helhet utifrån montessoripedagogiken. Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö, skapas för varje barn och för hela barngruppen. I mötet med vårdnadshavare har du en god kommunikation och agerar dig professionellt och serviceinriktat. Som montessoripedagog hos oss handlar du i enlighet med montessoripedagogiken, läroplanen, uppsatta mål, policys och riktlinjer.

Vi lyssnar in samhällets utveckling och anpassar alltid undervisningen efter barnens intressen och behov. Vi vet att struktur ger trygghet, att arbetsro skapar möjligheter och att respekt bygger självkänsla.

Din profil

Du har montessoriutbildning eller erfarenhet av arbetet i montessoriförskola. Som person behöver du vara ansvarstagande, flexibel, samarbetsvillig och inte minst tycka om att arbeta med människor.

Övrigt

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Tjänsten är en vikariat på 12 månader med möjlighet till förlängning.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Intervjuer sker löpande och anställningar kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsterna, kontakta gärna biträdande rektor för förskolan , Nathalie Jonasson på 0708-982818 eller mailadress Nathalie.jonasson@montessorimondial.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Projektledare- konferenser

Utbildningskoordinator
Läs mer Maj 16
AcadeMedia skapar möjligheter för människor att utvecklas. Våra 17 600 medarbetare på våra drygt 660 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Alla 182 000 barn, elever och vuxenstuderande som går i våra verksamheter under ett år ska få en utbildning som är av så god kvalitet att de når utbildningens mål, samt de förutsättningar de behöver för att nå sin fulla potential.

Vi är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland. Vår storlek skapar trygghet och ger oss förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget.

AcadeMedias vuxenutbildningar bedrivs inom Hermods, Eductus, Matchning & Utveckling, KompetensUtvecklingsInstitutet, NTI-skolan, Movant, Affärshögskolan, Teknikhögskolan, Vårdyrkeshögskolan, KYH, EC Utbildning, Sälj- och marknadshögskolan, Linguista och The Game Assembly. Dessa verksamheter har utbildningar i allt ifrån svenska för invandrare (SFI) och yrkessvenska till vård och omsorg och gymnasiala vuxenutbildningar på distans. Det finns också yrkesutbildningar inom områden som exempelvis IT, marknadsföring och logistik.

Det de dock har gemensamt är uppdraget att hjälpa människor att komma in på arbetsmarknaden, främst genom utbildning men också genom insatser som stöd och matchning i samarbete med arbetsförmedling och näringsliv.

Projektledare konferenser inom företagsutbildningar

Har du erfarenhet av att genomföra konferenser och är intresserad av samhällsfrågor inom välfärdssektorn?

Nu söker vi dig som har erfarenhet av att genomföra konferenser. Du är målinriktad, relationsskapaende och självgående. Vi erbjuder dig ett varierat arbete i en positiv och kreativ miljö.

Årligen genomför vi konferenser inom förskola, LSS-verksamhet och äldreomsorg. Vi växer och söker nu en projektledare som ansvarar för hela processen.

KompetensUtvecklingsInstitutet är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag med gymnasial vuxenutbildning, yrkeshögskoleutbildning och företagsutbildning inom vård, omsorg, förskola, fritid- och friskvårdsverksamhet. Vi vill bidra med kompetens som gör skillnad för individ, grupp, organisation, verksamhet och samhälle.

Välkommen med din ansökan till ett av Sveriges ledande utbildningsföretag! Läs mer om oss på www.kui.se

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Ansvar för hela processen kring våra konferenser

Omvärldsbevakning kring aktuella ämnen och föreläsare

Genomföra marknadsföringsinsatser tillsammans med marknadsavdelningen

Genomföra kundmöten med såväl befintliga som nya kunder

För att du ska vara rätt person för denna tjänst krävs att du:

är målinriktad och affärsmässig

är strukturerad och självgående

har ett genuint intresse och erfarenhet från de områden vi utbildar inom

har arbetat med att genomföra konferenser tidigare

är kommunikativ och har god social kompetens

är en god organisatör med analytisk förmåga

är lösningsfokuserad och flexibel

har en god IT-vana

Tjänsten är tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och är placerad vid vårt utbildningscenter i Stockholm. Du har fast månadslön med möjlighet till individuella mål.

Sista ansökningsdatum den 9 juni 2023.

För information och frågor kontakta Affärsområdeschef Maria Kullberg, tel 08-522 506 05 maria.kullberg@kui.se

Välkommen med din ansökan till ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård, omsorg, barn och fritid.

Ansök nu

Lärare svenska åk 7-9 samt biblioteksansvar

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 8
Montessori Mondial består av åtta grundskolor varav tre med integrerad förskola. Skolorna bedriver en modern och resultatinriktad montessoripedagogik med specialistutbildade lärare och optimala lärmiljöer. Montessori Mondial finns i Kristianstad, Malmö, Linköping, Lund och Stockholm. Montessori Mondial är en del av AcadeMedias grundskolor.

På Montessori Mondial Kungsholmen arbetar vi enligt montessoripedagogiken från förskolan ända upp till nionde klass, precis som under vårt tidigare namn Stims. Det innebär att vi tar tillvara på barnens naturliga drivkrafter i undervisningen. Vi anpassar beprövad montessoripedagogik efter den senaste forskningen och arbetar utifrån en vetenskaplig grund. Välkommen till vår fina montessoriskola, vid Rålambshovsparken i Stockholm. Du kan läsa mer om oss på www.montessorimondial.se

Montessori Mondial Kungsholmen söker lärare i svenska åk 7-9 samt biblioteksansvar

Är du genuint nyfiken på elevers naturliga drivkrafter och höga potential? Vill du arbeta i en skola där elevernas perspektiv värdesätts? Då är vi rätt skola för dig. Vi har höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang och våra lärare brinner för resultatinriktad montessoripedagogik.

Ditt uppdrag

Vi söker nu efter dig som fr.o.m. höstterminen 2023 vill arbeta som lärare och undervisa i svenska i åk 7-9 samt ha ett övergripande ansvar över vårt bibliotek.

På vår skola får du verkligen möjlighet att att fokusera på och utveckla din undervisning. Vi avsätter tid varje vecka till ämneslagen för ämnesdidaktiskt arbete där ni tillsammans diskuterar, planerar och utvärderar undervisningen med fokus på elevernas lärande.

Vi lyssnar in samhällets utveckling och anpassar alltid undervisningen efter eleven och inte tvärtom. Vi vet att struktur ger trygghet, att arbetsro skapar möjligheter och att respekt bygger självkänsla. Med beprövad montessoripedagogik och moderna metoder ser vi till att eleverna når sina mål samtidigt som de lär sig att ta ansvar och lita till sin egen förmåga. På Montessori Mondial Kungsholmen erbjuder vi undervisning av engagerade och ambitiösa elever i undervisningsgrupper om max 20 elever i fantastiska lokaler invid Rålambshovsparken på Kungsholmen.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska på högstadiet. Du har ett stort personligt engagemang för lärande, kollegialt lärande och att utveckla våra elevers kunskap. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är tydlig och trygg i ditt ledarskap samt värdesätter det kollegiala samarbetet i arbetslag och ämneslag. Då tjänsten även innebär ett ansvar för vårt bibliotek är det viktigt att du brinner för litteratur och vill vara med att utveckla läslusten på hela vår skola.

Övrigt

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 7 augusti 2023 med en tjänstgöringsgrad på 100%. Tjänsten innebär i dagsläget undervisning i svenska 50% samt biblioteksansvar 50%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Saknar du legitimation erbjuds du en tidsbegränsad anställning enligt skollagens krav.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor(4-9) Marcus Sandberg på 0708-480828 eller mailadress marcus.sandberg@montessorimondial.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Handläggare sökes till AcadeMedias avdelning för kvalitet och skoljuridik

Administrativ assistent
Läs mer Maj 24
AcadeMedia drivs av människor som arbetar för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle, med utbildning och lärande som grund. Vår vision är att leda utvecklingen av framtidens utbildning och tillsammans rustar vi våra barn, elever och vuxenstuderande med kunskaper och bildning samtidigt som vi ger dem förutsättningar att kunna forma sin egen framtid. Vi är övertygade om att utbildning kan skapa förändring på riktigt, både för enskilda individer och för hela samhällen – vi kallar det ”Change through Education”.

AcadeMedias grund- och gymnasieskolor består av 36 olika huvudmän för cirka 150 gymnasieskolor och 80 grundskolor över hela Sverige. Våra huvudkontor är centralt belägna i Stockholm och Göteborg. Avdelningen för kvalitet och skoljuridik har till uppgift att stödja samtliga huvudmän och rektorer i systematiskt kvalitetsarbete samt i att efterleva lagkraven i de författningar som styr utbildningsverksamheten.

Vi söker nu dig som är administrativt lagd och som ser skoljuridik som ett spännande område att verka inom.

Om handläggarens uppdrag
Avdelningens skoljuridikfunktion utgör en garant för att våra elevers rättigheter tas tillvara. En viktig del i detta handlar om att utreda de klagomål och anmälningar om kränkande behandling som kommer in till huvudmännen. Som handläggare hos oss utreder du självständigt, under handledning av skoljurist, de klagomål och anmälningar om kränkande behandling som kommer in till huvudmännen. Arbetet innebär även att bistå skoljuristerna med andra uppgifter av administrativ karaktär.

Om tjänsten
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara handläggning av olika klagomåls- och anmälningsärenden. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann utan att det påverkar din effektivitet. Det kan tidvis vara en ojämn inströmning av ärenden, varför det är viktigt med ett flexibelt förhållningssätt till arbetet. Arbetet innebär en stor mängd kontakter med såväl personer som arbetar inom våra verksamheter, som med elever och vårdnadshavare. Allteftersom du känner dig mer bekant med rättsområdet kan även utökade arbetsuppgifter förekomma.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Registrera, utreda och dokumentera till huvudman ställda klagomål mot utbildningen samt anmälningar om kränkande behandling och/eller diskriminering från skolor inom segmentet.
• Säkerställa att dokumentation av juridisk karaktär löpande inventeras och underhålls (t.ex. tillstånd för utbildning).
• Bistå skoljuristerna med uppgifter av administrativ karaktär.

Dina erfarenheter och kompetens
Du som söker ser skoljuridik som ett intressant och spännande rättsområde. Du har någon form av eftergymnasial utbildning inom juridik, samhällsvetenskap, pedagogik eller annan för tjänsten relevant utbildning. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska såväl i tal som i skrift och är van vid att använda dator som huvudsakliga arbetsredskap. Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ärendehandläggning eller har arbetat med ärenderegistrering.

Vem är du?
Du som söker är effektiv, strukturerad och noggrann, och arbetar systematiskt och välorganiserat. Du är inlyssnande, flexibel och kommunikativ. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har för tjänsten goda kunskaper i Office-paketet, där Excel och Power-Point kommer att vara viktiga arbetsverktyg.

Tjänstens omfattning och placering
Tjänsten är en visstidsanställning på 1 år, med mycket goda möjligheter till tillsvidareanställning. Tjänsten motsvarar 100%. Tillträde till tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse.

Beroende på bostadsort blir placeringen vid något av våra huvudkontor i Göteborg eller Stockholm. Resor i tjänsten förekommer.

Det här erbjuder vi dig
Tillsammans är vi ett härligt gäng med drivna, målinriktade och engagerade medarbetare. Vi trivs med varandra och det vi gör vilket speglar sig i ett trevligt arbetsklimat.

Är du den vi söker?
Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt men senast det 7 juni. Vi ser fram emot din ansökan! Samtliga sökningar hanteras via vårt rekryteringssystem och inga ansökningar kommer att hanteras via mail.

Har du frågor om tjänsten, varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Matilda Björlingson, matilda.bjorlingson@academedia.se, 076-092 24 66 eller HR linda Silvén linda.silven@academedia.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Ansök nu

Klasslärare åk 4-6 Pops Academy Östermalm

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Maj 15
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

På Pops Academy Stockholm är en 4-9 skola belägen på Östermalm. Vi har akademisk kvalitet som ett prioriterat område i kombination med kreativitet och en musikprofil. Genom att förena hög akademisk kvalitet, musik och kreativitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential.

Anser du att dessa delar har en självklar plats i modern utbildning, då är Pops Academy Stockholm rätt plats för dig.

Skolan har sedan ett år tillbaka en ny skolledning, utökning av specialpedagog, kurator och skolsköterska samt legitimerade lärare i alla ämnen.

Om tjänsten

Vi söker en legitimerad och erfaren klasslärare åk 4-6. Det här är en möjlighet för dig som lärare att få vara med och tillsammans med en annan lärare arbeta som klasslärare kring en av våra nya klasser i årskurs 4. Tanken är att du följer med klassen som klasslärare till årskurs 6. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i årskurserna 4 och 5 med undervisning i ämnena matematik, No och So. Undervisningen bedrivs i hemklassrum och eleverna har digitala verktyg samt fysiska böcker som läromedel.

Du kommer arbeta med planering, utvärdering och dokumentation samt ansvara för övriga uppgifter som ingår i läraryrket. Vi använder SchoolSoft som verktyg för dokumentation och elev- och föräldrakontakter.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning.

Hos oss får du arbeta tillsammans med drivna och engagerade kollegor som tillsammans med eleverna hittar nya vägar att lära och förstå sin omvärld och där digitalisering är en naturlig del av lärandet.

Vi söker dig som

• är väl insatt i Lgr 22 och andra relevanta styrdokument
• bygger relationer med elever och vårdnadshavare
• väl förtrogen med att bedriva differentierad undervisning
• är en erfaren klasslärare
• tar initiativ och kommer med förslag på hur vi kan lyfta och utveckla undervisningen för elever i åk 4-6 på vår skola
• arbetar för att eleverna ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.
• är en lösningsfokuserad, självgående, flexibel och kunnig lärare
• är en trygg och tydlig ledare med elevernas måluppfyllelse i fokus
• brinner för att möta eleverna i deras utveckling
• har förmåga att engagera andra, samverka och leda utveckling tillsammans med andra lärare på våra tre Popsskolor
• god förmåga att kommunicera med både vårdnadshavare och elever
• god digital kompetens

Om skolan

Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4-9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Skolorna samverkar med gemensamma konferensdagar och ämnesforum. Musik kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av Academedias grundskolor.

Skolan är centralt belägen på Valhallavägen i Stockholm med goda kommunikationer via både buss och tunnelbana.

Övrigt

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Om du vill veta mer om Pops Academy kan du gå in på vår hemsida www.popsacademy.se

Fakta om tjänsten

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal tjänster: 1

Tillträde: 15 augusti 2023

Lön: månadslön, individuell lönesättning

Tjänst: Tillsvidare med provanställning om 6 månader

Kontakt

Joanna Forslund (rektor)

joanna.forslund@popsacademy.se 08 525 222 60, 076- 114 64 81

Ansök nu

Modersmålslärare i Japanska

Modersmålslärare i grundskolan
Läs mer Maj 25
Modersmålslärare i Japanska

Undervisning via fjärr

Omfattning: Deltid, timanställd, 10 timmar/månad

Varaktighet: 12 månader eller längre

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om oss

Linguista är en verksamhet inom AcadeMedia som erbjuder flera olika språktjänster både via fjärr och på plats. De tjänster som erbjuds är modersmålsundervisning, studiehandledning och moderna språk.

Vi arbetar mest med grund- och gymnasieskolor, ibland inom vuxenutbildningen utifrån elevernas olika behov.

Linguista finns på tre orter, Stockholm, Göteborg och Umeå, där vi erbjuder vissa av våra tjänster på plats (mest i Stockholm) i de skolor vi samarbetar med, men vi jobbar även med fjärrundervisning till övriga orter i Sverige. Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.linguista.se.

Om jobbet

I ditt uppdrag ska du:

- Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov

- Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen

- Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas

- Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande

Arbetsuppgifter

Arbetet består av modersmålsundervisning i japanska på grundskolenivå. Undervisningen ges via fjärr. Uppdraget innebär planering, genomförande och utvärdering i ämnet modersmål, enl. läroplanen. Som pedagog gäller det att anpassa undervisningen till eleverna och stödja deras kunskapsutveckling.

Kvalifikationer

Vi ser modersmålsundervisning, studiehandledning och undervisning i moderna språk som en mycket viktig del i elevens språkutveckling och måluppfyllelse. Ett kvalitativt språkutvecklande arbetssätt är därför högt prioriterat. Vi förväntar oss att du har en helhetssyn på elevernas lärande och är nyfiken på att utveckla din profession hos oss. Lärarutbildning med behörighet i aktuellt språk är såklart meriterande.

Din profil

Vi söker dig som har:

- aktuellt undervisningsspråk som modersmål.

- Lärarutbildning eller en likvärdig akademisk utbildning med pedagogisk inriktning

- erfarenhet som lärare och erfarenhet av arbete med fjärrundervisning och mycket goda datorvana (G Suite eller liknande digitala miljöer)

- Formativt förhållningssätt. Intresse av pedagogisk utveckling samt varierad pedagogisk fallenhet.

- goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Övrigt

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI.

Vid anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att behöva uppvisas: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Endast behörig lärare kan erhålla tillsvidareanställning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att behov kvarstår. Anställningen kan komma att tas i anspråk vid eventuell övertalighet.

Linguista arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag passerad. Skicka därför din ansökan redan idag. Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar inte emot ansökan via e-post.

Om anställningen

Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Lönetyp: Timlön

Omfattning: deltid, 10 tim/månad

Tillträdesdag: augusti 2023 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2023-06-04. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Arbetsgivaren

Linguista

www.linguista.se

Postadress

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 Stockholm

Kontakt

Susanna Caliolo, bitr. enhetschef

Telefon: 076 1032906

susanna.caliolo@linguista.se

Ansök nu

Modersmålslärare i Ungerska

Modersmålslärare i grundskolan
Läs mer Maj 25
Modersmålslärare i Ungerska

Undervisning via fjärr

Omfattning: Deltid, timanställd, 10 timmar/månad

Varaktighet: 12 månader eller längre

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om oss

Linguista är en verksamhet inom AcadeMedia som erbjuder flera olika språktjänster både via fjärr och på plats. De tjänster som erbjuds är modersmålsundervisning, studiehandledning och moderna språk.

Vi arbetar mest med grund- och gymnasieskolor, ibland inom vuxenutbildningen utifrån elevernas olika behov.

Linguista finns på tre orter, Stockholm, Göteborg och Umeå, där vi erbjuder vissa av våra tjänster på plats (mest i Stockholm) i de skolor vi samarbetar med, men vi jobbar även med fjärrundervisning till övriga orter i Sverige. Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.linguista.se.

Om jobbet

I ditt uppdrag ska du:

- Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov

- Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen

- Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas

- Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande

Arbetsuppgifter

Arbetet består av modersmålsundervisning i ungerska på grundskolenivå. Undervisningen ges via fjärr. Uppdraget innebär planering, genomförande och utvärdering i ämnet modersmål, enl. läroplanen. Som pedagog gäller det att anpassa undervisningen till eleverna och stödja deras kunskapsutveckling.

Kvalifikationer

Vi ser modersmålsundervisning, studiehandledning och undervisning i moderna språk som en mycket viktig del i elevens språkutveckling och måluppfyllelse. Ett kvalitativt språkutvecklande arbetssätt är därför högt prioriterat. Vi förväntar oss att du har en helhetssyn på elevernas lärande och är nyfiken på att utveckla din profession hos oss. Lärarutbildning med behörighet i aktuellt språk är såklart meriterande.

Din profil

Vi söker dig som har:

- aktuellt undervisningsspråk som modersmål.

- Lärarutbildning eller en likvärdig akademisk utbildning med pedagogisk inriktning

- erfarenhet som lärare och erfarenhet av arbete med fjärrundervisning och mycket goda datorvana (G Suite eller liknande digitala miljöer)

- Formativt förhållningssätt. Intresse av pedagogisk utveckling samt varierad pedagogisk fallenhet.

- goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Övrigt

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI.

Vid anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att behöva uppvisas: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Endast behörig lärare kan erhålla tillsvidareanställning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att behov kvarstår. Anställningen kan komma att tas i anspråk vid eventuell övertalighet.

Linguista arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag passerad. Skicka därför din ansökan redan idag. Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar inte emot ansökan via e-post.

Om anställningen

Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Lönetyp: Timlön

Omfattning: deltid, 10 tim/månad

Tillträdesdag: augusti 2023 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2023-06-04. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Arbetsgivaren

Linguista

www.linguista.se

Postadress

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 Stockholm

Kontakt

Susanna Caliolo, bitr. enhetschef

Telefon: 076 1032906

susanna.caliolo@linguista.se

Ansök nu

Lärare i spanska

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 4
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Legitimerad lärare i spanska
En skola skapad för framtidens behov
Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt
arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever
kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.
Om oss:
INNOVITASKOLAN VÄLLINGBY PARK bedriver verksamhet i ljusa fina lokaler. Här kan
elever gå från förskola upp till åk 7. Förskolan har 5 avdelningar indelade i mindre grupper
efter behov och undervisningens innehåll. Alla elever och barn har goda förutsättningar att bli
sedda och utvecklas utifrån sina förutsättningar. Skolgården utvecklas ständigt och närheten
till grönområden utnyttjas flitigt. Vår skola växer, nästa läsår startar vi högstadium med åk 7.
Därefter fortsätter vi att utöka vårt högstadium.
Om du vill veta mer om Innovitaskolan Vällingby Park kan du gå in på vår hemsida.

Ditt uppdrag:
Du ansvarar för och undervisar i ämnet spanska för åk 6 och 7. Du planerar och förbereder din
egen undervisning men ingår också i ett arbetslag tillsammans med andra lärare på skolan. Du
kommer att ingå i båda våra arbetslag 4-7 och undervisa elever i åk 6 och 7.
Din profil:
Vi söker dig som har ämneslärare i spanska.
Du är en person som har lätt att skapa relationer och att samarbeta med andra. Du har god
förmåga att ämnesintegrera inom ditt ämnen men även med de övriga ämnena för att skapa ett
sammanhang och en röd tråd mellan ämnena och för att eleverna ska få möjlighet att koppla
teori med praktik.
Vi erbjuder
På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att
utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela
Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i
norr till Landskrona i söder.
Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare
kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern
professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du
självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag,
pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och
bruttolöneväxling.

Övrigt:
Tjänstgöringsgrad 20%.
Tillträde 2023-08-14.
Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning.
Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag 2023-
06-30.
Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.
Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna:
Midia.skau@innovitaskolan.se och Monica.fernqvist@innovitaskolan.se

Ansök nu

Lärare spanska Pops Östermalm

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Maj 5
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

På Pops Academy Stockholm är en 4-9 skola belägen på Östermalm. Vi har akademisk kvalitet som ett prioriterat område i kombination med kreativitet och en musikprofil. Genom att förena hög akademisk kvalitet, musik och kreativitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential.

Anser du att dessa delar har en självklar plats i modern utbildning, då är Pops Academy Stockholm rätt plats för dig.

Skolan har sedan ett år tillbaka en ny skolledning, utökning av specialpedagog och skolsköterska samt legitimerade lärare i alla ämnen.

Om tjänsten

Vi söker en legitimerade lärare i spanska med erfarenhet, det är en deltidstjänst med undervisning i spanska i åk 6 och 7. Tjänsten är en tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad 35-45 %. Det här är en möjlighet för dig som lärare i spanska att vara med och utveckla moderna språk på vår skola tillsammans med andra lärare i moderna språk och spanska.

Hos oss får du arbeta tillsammans med drivna och engagerade kollegor som tillsammans med eleverna hittar nya vägar att lära och förstå sin omvärld och där digitalisering är en naturlig del av lärandet.

I moderna språk har eleverna digitala verktyg samt fysiska böcker som läromedel.

Vi söker dig som

• är väl insatt i Lgr 22 och andra relevanta styrdokument
• bygger din undervisning på nära pedagogiska relationer med eleverna
• väl förtrogen med att bedriva differentierad undervisning
• tar initiativ och kommer med förslag på hur vi kan lyfta och utveckla ämnet moderna språk på vår skola
• är en driven, självgående, flexibel och kunnig lärare i spanska
• är en trygg och tydlig ledare med elevernas måluppfyllelse i fokus
• brinner för att möta eleverna i deras utveckling i ämne
• har förmåga att engagera andra, samverka och leda utveckling tillsammans med andra lärare i spanska och moderna språk på våra tre Popsskolor
• god förmåga att kommunicera med både vårdnadshavare och elever
• god digital kompetens

Om skolan

Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4-9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Skolorna samverkar med gemensamma konferensdagar och ämnesforum. Musik kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av Academedias grundskolor.

Skolan är centralt belägen på Valhallavägen i Stockholm med goda kommunikationer via både buss och tunnelbana.

Övrigt

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Om du vill veta mer om Pops Academy kan du gå in på vår hemsida www.popsacademy.se

Fakta om tjänsten

Sysselsättningsgrad: 35-45%

Antal tjänster: 1

Tillträde: 15 augusti 2023

Lön: månadslön, individuell lönesättning

Tjänst: Tillsvidare med provanställning om 6 månader

Kontakt

Joanna Forslund (rektor)

joanna.forslund@popsacademy.se 08 525 222 60, 076- 114 64 81

Ansök nu

Grundlärarare i fritidshem

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Läs mer Maj 4
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

En skola skapad för framtidens behov

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Om oss:

INNOVITASKOLAN VÄLLINGBY PARK bedriver verksamhet i ljusa fina lokaler. Här kan elever gå från förskola upp till åk 7. Förskolan har 5 avdelningar indelade i mindre grupper efter behov och undervisningens innehåll. Alla elever och barn har goda förutsättningar att bli sedda och utvecklas utifrån sina förutsättningar. Skolgården utvecklas ständigt och närheten till grönområden utnyttjas flitigt.

Om du vill veta mer om Innovitaskolan Vällingby Park kan du gå in på vår hemsida.

sökes.

Ditt uppdrag:

Tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget organiserar du för en meningsfull fritid som stimulerar eleverna utifrån läroplanen. Utifrån elevens individuella behov stimulerar du till meningsfulla aktiviteter. Samverkan mellan pedagoger och vårdnadshavare är en viktig del i arbetet. I ditt uppdrag ingår det att ska du planera, genomföra och utvärdera ert arbete i fritidsverksamheten.

Din profil

Vi söker dig som har förmåga att skapa en meningsfull fritid för elever i åldrarna 6-12 år.

Du skapar fina miljöer för lek och lärande kopplat till fritidshemmets mål. Du är skicklig på att få till ett heldagslärande som innebär att eleverna kan befästa kunskaperna de lärt sig under skoldagen, även på fritids.

Du tycker om att arbeta med estetiska lärprocesser som till exempel musik, bild, dans och drama och låter eleverna pröva sina ämneskunskaper i praktiken. Du har erfarenhet av att koppla läroplanens mål till aktiviteter på fritids, samt planera och utvärdera dessa för att utveckla verksamheten.

Du är en person som har lätt för att skapa relationer och samarbeta med andra. Du får med dig andra i genomförandet av nya kreativa idéer och kan skapa rutiner där eleverna är med och påverkar.

Känner du igen dig i denna beskrivning och är examinerad Grundlärare mot fritidshemmet så är du varmt välkommen med en ansökan.

Vi erbjuder

På Innovitaskolan får du förutsättningar att ständigt utmanas som pedagog och möjlighet att utveckla framtidens kompetenser hos morgondagens generation. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, vilket möjliggör gemensamt utvecklingsarbete och kollegial samverkan från Kalix i norr till Landskrona i söder.

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt:

Tjänstgöringsgrad 100%.

Tillträde 2023-08-11.

Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag 2022-06-04.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna:

Midia.skau@innovitaskolan.se

Ansök nu

Innovitaskolan Vällingby Park söker legitimerad grundskollärare till mellan

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Läs mer Maj 3
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan består av 28 grundskolor varav 14 har en integrerad förskola. Vi är en del av AcadeMedia och finns i hela Sverige; från Kalix i norr till Landskrona i söder. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever rätt kompetenser och förutsättningar i en föränderlig värld.

Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för varje framtid. Detta gör vi med en pedagogik som tar avstamp i EU:s åtta nyckelkompetenser som är framtagna för att främja ett livslångt lärande. Dessa nyckelkompetenser har vi satt vår egen prägel på och implementerat i utbildningen – vi ser dem som nycklar till barn och elevers utveckling. Vi har valt att kalla dessa kompetenser för Innovita Skills och ringat in tre fokusområden: Explore, Innovate, Balance.

Som medarbetare hos oss får frihet att arbeta normbrytande och komplettera läroplanen med nya metoder, rutiner och tekniker där det kan behövas. Genom Innovita Skills kombinerar vi höga ämneskunskaper med ett verklighetsnära, upplevelsebaserat och utforskande arbetssätt. Läs mer om vårt pedagogiska koncept Innovita Skills.

Du som arbetar hos oss behöver därför hänga med i forskning gällande samhällsutvecklingen särskilt i den digitala utvecklingen som snabbt förändrar både liv och yrkesroller. Du behöver vara modig och utmanande för att våga testa nytt. Vi på Innovitaskolan arbetar med digital kompetens och moderna digitala hjälpmedel i kombination med traditionell undervisning.

Som anställd på en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom AcadeMedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Om oss

Innovitaskolan Vällingby Park är en liten skola med ljusa, öppna och ändamålsenliga lokaler. Våra två skolhus ligger på Östersundsgatan 5 och Råcksta gårdsväg 7 med närhet till både grönområden och kollektivtrafik. Här går ca 120 barn i förskolan och 175 elever i förskoleklass till årskurs 6. Hösten 2023 startar vi även högstadium.

Majoriteten av våra grundskollärare har lärarlegitimation och är behöriga. Vi har barnskötare och fritidsledare i blandade åldrar, samt en egen kök där maten tillagas.

Innovitaskolan Vällingby Park består av två arbetslag, det ena arbetslaget innehåller förskoleklass till årskurs 3 och det andra arbetslaget består av årskurserna 4–6. Vi arbetar ibland i ämnesintegrerade temaarbeten. Förskolan består av fem avdelningar som är uppdelade baserat på åldrar, utifrån de barn vi har hos oss. Avdelningarna arbetar både uppdelat och i gemensamma temaarbeten där stora och små möts.

På vår skola skapar vi möjlighet för ökad aktivitet och trivsel på rasterna. Genom organiserad rastverksamhet på skolan ökar vi tryggheten och gemenskapen för eleverna.

Du som arbetar hos oss Innovitaskolan Vällingby Park är intresserad av att möta barn och elever i en mångkulturell miljö och du tycker att olikhet är bra och eftersträvar det.

Om jobbet -

Vi strävar efter att varje elev ska få ett framgångsrikt liv med många valmöjligheter. Därför anser vi att utbildningen ska fokusera på förmågor (EU:s nyckelkompetenser) som gör våra barn och elever förberedda på en föränderlig framtid.

Som mentor på mellanstadiet ingår du i arbetslag 4–6 och tycker om att arbeta i team, samarbeta och lära tillsammans. Behörighet i svenska som andraspråk och NO är en fördel. Du kommer även att ha mentorskap vilket bland annat innebär utvecklingssamtal och gott samarbete med vårdnadshavare samt följa upp elevernas resultat i vårt bedömningssystem i skolplattformen Schoolsoft.

Vi erbjuder

• Friskvårdsbidrag
• Fria pedagogiska måltider
• Tydligt arbete och tydliga uppföljningar i det systematiska kvalitetsarbetet.
• AcadeMedia, som är vår huvudman, erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling.
• Kompetensutveckling inom vårt pedagogiska koncept Innovita Skills. Läs mer om Innovita Skills här.
• Du får kollektivavtalade förmåner och försäkringar utöver friskvårdsbidrag får du pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom Benify.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde i augusti 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta Rektor Monica Fernqvist på mail monica.fernqvist@innovitaskolan.se

Ansök nu

Skoladministratör/SYV till LBS Kreativa gymnasiet - Stockholm södra

Studieadministratör
Läs mer Mar 6
LBS Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i drygt 20 år. Vi är en skola i framkant med nära kontakt med näringslivet. Vårt jobb är att lotsa eleverna genom gymnasietiden och under den resan förbereda dem inför framtidens kreativa branscher. Vår idé är "dagens utbildning för morgondagens jobb".

Läs mer om oss på www.lbs.se.

Vi söker en skoladministratör och SYV på 70% till LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm södra.

LBS-Kreativa gymnasiet söker nu en skoladministratör och SYV på 70% som kommer att ha det huvudsakliga ansvaret för skolans administration (50 % av tjänsten) och utöver det vara ett stöd för eleverna i deras studie- och yrkesval samt att ge vägledning och information om vidare studier och arbete. Inom skoladministration ingår, bland annat: inköp, Schoolsoft-administration, Google Suite-administration, CSN-hantering, vikariehantering och datahantering i form av t.ex. individuella val. Du ska vara väl förtrogen med Schoolsoft och ha god kännedom om datahanteringsprogram (som Google Spreadsheets). Tjänsten ingår också i skolans kvalitetsarbete och pedagogiska utveckling.

Vi på LBS-Kreativa gymnasiet strävar efter att kombinera kreativa lärprocesser med ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete. Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar, men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Som skoladministratör och SYV hos oss på LBS-Kreativa gymnasiet kommer du att ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor. Vi söker dig som utöver din erfarenhet av arbete som skoladministratör och SYV även vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling samt för att utveckla din egen yrkeskompetens.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den onsdag 31 maj 2023. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Petter Gjöres på 076 104 76 70 eller biträdande rektor Karl Martin Duke på 076 100 79 62. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Dataskyddsombud, DSO AcadeMedia

Datasäkerhetsansvarig
Läs mer Apr 24
AcadeMedia är med sina 18 800 medarbetare och 180 000 elever, norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge, Tyskland och Nederländerna. Vår storlek skapar trygghet och ger oss förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget.

AcadeMedia drivs av människor som arbetar för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle, med utbildning och lärande som grund. Vår vision är att leda utvecklingen av framtidens utbildning och tillsammans rustar vi våra barn, elever och vuxenstuderande med kunskaper och bildning samtidigt som vi ger dem förutsättningar att kunna forma sin egen framtid. Vi är övertygade om att utbildning kan skapa förändring på riktigt, både för enskilda individer och för hela samhällen- vi kallar det ”Change through Education”.

Välkommen att jobba med oss som dataskyddsombud!

I rollen som dataskyddsombud och ledare för vårt dataskyddsteam är du ett stöd för våra verksamheter i tillämpning och efterlevnad av GDPR och annan tillämplig dataskyddslagstiftning avseende hanteringen av personuppgifter för elever, medarbetare och vårdnadshavare. I uppdraget ingår även att bevaka, kontrollera och rapportera eventuella brister och utvecklingsbehov till ledningen.

DSO tillhör organisatoriskt koncernens stödfunktioner och leds närmast av chefen för it- och informationssäkerhet.

Ytterligare arbetsuppgifter som ingår i din roll är att:

• leda teamet av dataskyddssamordnare som arbetar med dataskydd inom AcadeMedia- koncernen
• vara ett kunskapsstöd, informera och ge råd till våra verksamheter avseende GDPR och annan tillämplig dataskyddslagstiftning
• övervaka den interna efterlevnaden av de bestämmelser som finns i GDPR och annan tillämplig dataskyddslagstiftning
• rapportera till koncernledning och styrelse gällande dataskyddsfrågor och status på vårt dataskyddsarbete
• identifiera kompetensutvecklingsbehov och planera utbildningar inom dataskyddsfrågor för våra medarbetare och dataskyddssamordnarna
• ge råd vid genomförande av konsekvensbedömning avseende dataskydd och övervaka genomförandet av den
• tillsammans med annan personal kravställa och arbeta för att införa säkerhetsåtgärder i enlighet med dataskyddsförordningen
• omvärldsbevaka och hålla dig underrättad om utvecklingen av lagstiftningen inom området för behandling av personuppgifter och utveckla AcadeMedias dataskyddsarbete i enlighet
• vara kontaktperson för Integritetsskyddsmyndigheten
• driva och vidareutveckla processer för dataskydd
• Samverka med dataskyddsansvariga på AcadeMedias internationella verksamhetDina erfarenheter

Du som söker bör ha goda kunskaper i dataskyddsförordningen (GDPR) och annan närliggande lagstiftning, samt god förståelse för dataskyddsfrågor i stort. Du bör ha en för uppdraget relevant utbildning och god erfarenhet av nationell och europeisk dataskyddslagstiftning och praxis.

Du har mycket goda ledaregenskaper och är van att leda arbete i team. Initialt har du inte personalansvar men kan komma att få det i framtiden, varför du behöver ha erfarenhet inom personalfrågor.

Arbetar du idag med personuppgiftsfrågor eller har erfarenhet av att ha arbetat som dataskyddsombud är detta starkt meriterande. Det också är meriterande att ha erfarenheter inom exempelvis skola, skoljuridik eller marknadsföring.

Då arbetet till stor del innebär att leda AcadeMedias dataskyddsarbete och dataskyddssamordnare, ta fram policydokument och rapporter samt att ge råd, stöd till våra verksamheter, krävs att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska på ett pedagogiskt sätt.

Vem är du?
Som person är du driven, strukturerad och trygg och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är tydlig i din kommunikation och har en god förmåga att förklara, utbilda och skapa förståelse med hänsyn till verksamheterna i deras uppdrag och samtidigt säkerställa lagstiftningens krav. Detta kräver att du kan skapa ett förtroendeingivande och professionellt förhållningssätt till de olika intressenter som du möter i arbetet. Ett genuint intresse för dataskyddsfrågor är en förutsättning för att lyckas i rollen som Dataskyddsombud. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänstens omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående/enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.
Placeringsort är i första hand Stockholm alternativt Göteborg.
Resor i tjänsten kan förekomma.

Det här erbjuder vi dig
Vi erbjuder, förutom en dynamisk och trivsam arbetsmiljö med drivna, och engagerade medarbetare, även kollektivavtalade förmåner och försäkringar, friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider, pensionsförsäkringar och rådgivning, möjligheter till löneväxling, personalrabatter etc genom vår förmånsportal.

Är du den vi söker?
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Sista ansökningsdag är den 31 maj 2023.

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så vänta inte med att ansöka om du tror du är rätt person för rollen!

För frågor om tjänsten, kontakta it- och informationssäkerhetschef, Johan Blom på johan.blom@academedia.se

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Ansök nu

Lärare till vårt Estetiska program på LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Norr

Lärare i gymnasiet
Läs mer Maj 16
LBS Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i 30 år. Vi är en skola i framkant med nära kontakt med näringslivet. Vårt jobb är att lotsa eleverna genom gymnasietiden och under den resan förbereda dem inför framtidens kreativa branscher. Vår idé är "dagens utbildning för morgondagens jobb".

Läs mer om oss på www.lbs.se.

Vi erbjuder

På LBS – Kreativa gymnasiet kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Ditt uppdrag

Brinner du för att lära ut dina estetiska kunskaper!

Då erbjuder vi nu en tjänst på 80%-100% för undervisning i de estetiska kurserna animation, digitalt skapande, grafiskdesign. I tjänsten ingår det mentorskap samt stödundervisning för elever som behöver lite extra hjälp. Du kommer också ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor. Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Vi söker dig som utöver din skarpa ämneskompetens vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola. Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling, ämnesutvecklingen samt för att utveckla din egen yrkeskompetens. Du är en person som alltid sätter elevens behov först. Du är kreativ i din planering och genomförande av din undervisning, skapar lust och motivation att lära och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter. I klassrummet är du en trygg ledare och du är bra på att skapa relationer med både elever och föräldrar. Det är meriterande om du har andra kreativa kompetenser eller intressen.

Övrigt

Tjänsten är tillsvidaretjänst med 6-månaders provanställning förutsatt att den sökande uppfyller Skolverkets legitimationskrav. Tillträde den 7 augusti 2023. Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 31/5. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Stefan Ställ på stefan.sall@lbs.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Ansök nu

Lärare i Teknik och Cad till LBS Stockholm Norra

Lärare i gymnasiet
Läs mer Maj 16
LBS Kreativa gymnasiet är en stabil verksamhet som funnits i 30 år. Vi är en skola i framkant med nära kontakt med näringslivet. Vårt jobb är att lotsa eleverna genom gymnasietiden och under den resan förbereda dem inför framtidens kreativa branscher. Vår idé är "dagens utbildning för morgondagens jobb".

Läs mer om oss på www.lbs.se.

Vi erbjuder

På LBS – Kreativa gymnasiet Stockholm Norra kombinerar vi ett välutvecklat systematiskt kvalitetsarbete med kreativa lärprocesser. Det ställer höga krav på alla som arbetar hos oss, på lärmiljön och på organisationen men ger också väldigt mycket tillbaka till dig som medarbetare genom stora möjligheter att i en stimulerande arbetsmiljö utvecklas i din profession och att arbeta med kollegialt lärande på riktigt.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Ditt uppdrag

Brinner du för att lära ut dina kunskaper inom teknik, konstruktion och cad!

Då erbjuder vi nu en tjänst på 100% för undervisning i kurserna Teknik 1, Konstruktion och Cad 1. I tjänsten ingår även mentorskap. Du kommer också ha en viktig roll i att kontinuerligt utveckla skolans utbildningar tillsammans med dina kollegor. Som lärare på LBS är du i hög grad delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och den pedagogiska utvecklingen.

Din profil

I första hand söker vi dig som är en legitimerad lärare. Vi söker dig som utöver din skarpa ämneskompetens vill bidra med engagemang, humor och prestigelöshet till vår skola.

Du tar tillsammans med rektor och kollegor ansvar för skolans pedagogiska utveckling, ämnesutvecklingen samt för att utveckla din egen yrkeskompetens. Du är kreativ i din planering och genomförande av din undervisning, skapar lust och motivation att lära och har förmågan att se eleverna som individer med olika behov och drivkrafter. I klassrummet är du en trygg ledare som sätter elevens behov först och du är bra på att skapa relationer med både elever och föräldrar.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader (såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet). Tillträde den 7 augusti 2022.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 31/5. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Stefan Ställ på stefan.sall@lbs.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Lärare NO/Teknik åk 6-9, Pops Academy Östermalm

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Apr 21
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

På Pops Academy Stockholm är en 4-9 skola belägen på Östermalm. Vi har akademisk kvalitet som ett prioriterat område i kombination med kreativitet och en musikprofil. Genom att förena hög akademisk kvalitet, musik och kreativitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential.

Anser du att dessa delar har en självklar plats i modern utbildning, då är Pops Academy Stockholm rätt plats för dig.

Skolan har sedan ett år tillbaka en ny skolledning, utökning av specialpedagog och skolsköterska samt legitimerade lärare i alla ämnen.

Om tjänsten

Vi söker en legitimerad lärare i NO/teknik åk 6-9 med erfarenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad 50- 100%. Det här är en möjlighet för dig som lärare i NO/teknik vara med och utveckla NO-ämnena och Teknikämnet på skolan.

Hos oss får du arbeta tillsammans med drivna och engagerade kollegor som tillsammans med eleverna hittar nya vägar att lära och förstå sin omvärld och där digitalisering är en naturlig del av lärandet.

I NO/teknik har eleverna digitala verktyg samt fysiska böcker som läromedel.

Vi söker dig som

• är väl insatt i Lgr 22 och andra relevanta styrdokument
• bygger din undervisning på nära pedagogiska relationer med eleverna
• väl förtrogen med att bedriva differentierad undervisning
• tar initiativ och kommer med förslag på hur vi kan lyfta och utveckla ämnena NO/teknik på vår skola
• är en driven, självgående, flexibel och kunnig NO/teknik- lärare
• är en trygg och tydlig ledare med elevernas måluppfyllelse i fokus
• brinner för att möta eleverna i deras utveckling i ämne
• har förmåga att engagera andra, samverka och leda utveckling tillsammans med andra lärare i NO/teknik på våra tre Popsskolor
• god förmåga att kommunicera med både vårdnadshavare och elever
• god digital kompetens

Hos oss får du arbeta tillsammans med drivna och engagerade kollegor som tillsammans med eleverna hittar nya vägar att lära och förstå sin omvärld och där digitalisering är en naturlig del av lärandet.

Om skolan

Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4-9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Skolorna samverkar med gemensamma konferensdagar och ämnesforum. Musik kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av Academedias grundskolor.

Skolan är centralt belägen på Valhallavägen i Stockholm med goda kommunikationer via både buss och tunnelbana.

Övrigt

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Om du vill veta mer om Pops Academy kan du gå in på vår hemsida www.popsacademy.se

Fakta om tjänsten

Sysselsättningsgrad: 50-100%

Antal tjänster: 1-2

Tillträde: 15 augusti 2023

Lön: månadslön, individuell lönesättning

Tjänst: Tillsvidare med provanställning om 6 månader

Kontakt

Joanna Forslund (rektor)

joanna.forslund@popsacademy.se 08 525 222 60, 076- 114 64 81

Gabriella Groth (biträdande rektor)

gabriella.groth@popsacademy.se 08 522 990 60, 076- 114 96 43

Ansök nu

Vikarierande lärare i SO åk 7-9, Pops Academy Östermalm

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Apr 21
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

På Pops Academy Stockholm är en 4-9 skola belägen på Östermalm. Vi har akademisk kvalitet som ett prioriterat område i kombination med kreativitet och en musikprofil. Genom att förena hög akademisk kvalitet, musik och kreativitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential.

Anser du att dessa delar har en självklar plats i modern utbildning, då är Pops Academy Stockholm rätt plats för dig.

Skolan har sedan ett år tillbaka en ny skolledning, utökning av specialpedagog och skolsköterska samt legitimerade lärare i alla ämnen.

Om tjänsten

Vi söker en legitimerade lärare i SO. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning, under läsår 23/24, på grund av föräldraledighet med sysselsättningsgrad 100%. I tjänsten ingår mentorskap för en klass i åk 7-9 tillsammans med en annan lärarkollega.

Hos oss får du arbeta tillsammans med drivna och engagerade kollegor som tillsammans med eleverna hittar nya vägar att lära och förstå sin omvärld och där digitalisering är en naturlig del av lärandet.

I SO-ämnena har eleverna digitala verktyg samt fysiska böcker som läromedel.

Vi söker dig som

• är väl insatt i Lgr 22 och andra relevanta styrdokument
• bygger din undervisning på nära pedagogiska relationer med eleverna
• väl förtrogen med att bedriva differentierad undervisning
• tar initiativ och kommer med förslag på hur vi kan lyfta och utveckla SO - ämnen på vår skola
• är en driven, självgående, flexibel och kunnig SO - lärare
• är en trygg och tydlig ledare med elevernas måluppfyllelse i fokus
• brinner för att möta eleverna i deras utveckling i ämne
• har förmåga att engagera andra, samverka och leda utveckling tillsammans med andra lärare i SO- ämnen på våra tre Popsskolor
• god förmåga att kommunicera med både vårdnadshavare och elever
• god digital kompetens

Om skolan

Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4-9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Skolorna samverkar med gemensamma konferensdagar och ämnesforum. Musik kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av Academedias grundskolor.

Skolan är centralt belägen på Valhallavägen i Stockholm med goda kommunikationer via både buss och tunnelbana.

Övrigt

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Om du vill veta mer om Pops Academy kan du gå in på vår hemsida www.popsacademy.se

Fakta om tjänsten

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal tjänster: 1

Tillträde: 15 augusti 2023

Lön: månadslön, individuell lönesättning

Tjänst: Tidsbegränsad, från augusti 2023 till juni 2024

Kontakt

Joanna Forslund (rektor)

joanna.forslund@popsacademy.se 08 525 222 60, 076- 114 64 81

Gabriella Groth (biträdande rektor)

gabriella.groth@popsacademy.se 08 522 990 60, 076- 114 96 43

Ansök nu

Lärare NO/Teknik åk 6-9, Pops Academy Östermalm

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Läs mer Apr 21
Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4 till 9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Musik, sång och dans kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av AcadeMedias grundskolor.

På Pops Academy Stockholm är en 4-9 skola belägen på Östermalm. Vi har akademisk kvalitet som ett prioriterat område i kombination med kreativitet och en musikprofil. Genom att förena hög akademisk kvalitet, musik och kreativitet hjälper vi våra elever att nå sin fulla potential.

Anser du att dessa delar har en självklar plats i modern utbildning, då är Pops Academy Stockholm rätt plats för dig.

Skolan har sedan ett år tillbaka en ny skolledning, utökning av specialpedagog och skolsköterska samt legitimerade lärare i alla ämnen.

Om tjänsten

Vi söker en till två legitimerade lärare i NO/teknik åk 6-9 med erfarenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad 50- 100%. Det här är en möjlighet för dig som lärare i NO/teknik vara med och utveckla NO-ämnena och Teknikämnet på skolan.

Hos oss får du arbeta tillsammans med drivna och engagerade kollegor som tillsammans med eleverna hittar nya vägar att lära och förstå sin omvärld och där digitalisering är en naturlig del av lärandet.

I NO/teknik har eleverna digitala verktyg samt fysiska böcker som läromedel.

Vi söker dig som

• är väl insatt i Lgr 22 och andra relevanta styrdokument
• bygger din undervisning på nära pedagogiska relationer med eleverna
• väl förtrogen med att bedriva differentierad undervisning
• tar initiativ och kommer med förslag på hur vi kan lyfta och utveckla ämnena NO/teknik på vår skola
• är en driven, självgående, flexibel och kunnig NO/teknik- lärare
• är en trygg och tydlig ledare med elevernas måluppfyllelse i fokus
• brinner för att möta eleverna i deras utveckling i ämne
• har förmåga att engagera andra, samverka och leda utveckling tillsammans med andra lärare i NO/teknik på våra tre Popsskolor
• god förmåga att kommunicera med både vårdnadshavare och elever
• god digital kompetens

Om skolan

Pops Academy består av tre grundskolor från årskurs 4-9. Skolorna delar filosofin att musik och kreativitet ger goda förutsättningar för lärande och utveckling. Skolorna samverkar med gemensamma konferensdagar och ämnesforum. Musik kombineras med kvalitativ undervisning, studiero och tydliga strukturer. Pops Academy finns i Stockholm, Umeå och Örebro och är en del av Academedias grundskolor.

Skolan är centralt belägen på Valhallavägen i Stockholm med goda kommunikationer via både buss och tunnelbana.

Övrigt

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Om du vill veta mer om Pops Academy kan du gå in på vår hemsida www.popsacademy.se

Fakta om tjänsten

Sysselsättningsgrad: 50-100%

Antal tjänster: 1-2

Tillträde: 15 augusti 2023

Lön: månadslön, individuell lönesättning

Tjänst: Tillsvidare med provanställning om 6 månader

Kontakt

Joanna Forslund (rektor)

joanna.forslund@popsacademy.se 08 525 222 60, 076- 114 64 81

Gabriella Groth (biträdande rektor)

gabriella.groth@popsacademy.se 08 522 990 60, 076- 114 96 43

Ansök nu

Lärare musik åk 1-9 Montessori Mondial Kungsholmen

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Läs mer Apr 27
Montessori Mondial består av åtta grundskolor varav tre med integrerad förskola. Skolorna bedriver en modern och resultatinriktad montessoripedagogik med specialistutbildade lärare och optimala lärmiljöer. Montessori Mondial finns i Kristianstad, Malmö, Linköping, Lund och Stockholm. Montessori Mondial är en del av AcadeMedias grundskolor.

På Montessori Mondial Kungsholmen arbetar vi enligt montessoripedagogiken från förskolan ända upp till nionde klass, precis som under vårt tidigare namn Stims. Det innebär att vi tar tillvara på barnens naturliga drivkrafter i undervisningen. Vi anpassar beprövad montessoripedagogik efter den senaste forskningen och arbetar utifrån en vetenskaplig grund. Välkommen till vår fina montessoriskola, vid Rålambshovsparken i Stockholm. Du kan läsa mer om oss på www.montessorimondial.se

Montessori Mondial Kungsholmen söker lärare i musik åk 1-9

Är du genuint nyfiken på elevers naturliga drivkrafter och höga potential? Vill du arbeta i en skola där elevernas perspektiv värdesätts? Då är vi rätt skola för dig. Vi har höga ambitioner för våra barns lärande och utveckling och vårt arbete präglas av ett högt engagemang och våra lärare brinner för resultatinriktad montessoripedagogik.

Ditt uppdrag

Vi söker nu efter dig som fr.o.m. höstterminen 2023 vill arbeta som lärare och undervisa i musik åk 1-9.

På vår skola får du verkligen möjlighet att att fokusera på och utveckla din undervisning. Vi avsätter tid varje vecka till ämneslagen för ämnesdidaktiskt arbete där ni tillsammans diskuterar, planerar och utvärderar undervisningen med fokus på elevernas lärande.

Vi lyssnar in samhällets utveckling och anpassar alltid undervisningen efter eleven och inte tvärtom. Vi vet att struktur ger trygghet, att arbetsro skapar möjligheter och att respekt bygger självkänsla. Med beprövad montessoripedagogik och moderna metoder ser vi till att eleverna når sina mål samtidigt som de lär sig att ta ansvar och lita till sin egen förmåga. På Montessori Mondial Kungsholmen erbjuder vi undervisning av engagerade och ambitiösa elever i undervisningsgrupper om max 20 elever i fantastiska lokaler invid Rålambshovsparken på Kungsholmen.

Din profil

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik för grundskolan. Du har ett stort personligt engagemang för lärande, kollegialt lärande och att utveckla våra elevers kunskap. Som lärare är du lyhörd och vill vägleda eleverna inför framtiden. Du är tydlig och trygg i ditt ledarskap samt värdesätter det kollegiala samarbetet i arbetslag och ämneslag.

Övrigt

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 7 augusti 2023 med en tjänstgöringsgrad på 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Saknar du legitimation erbjuds du en tidsbegränsad anställning enligt skollagens krav.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna biträdande rektor(4-9) Marcus Sandberg på 0708-480828 eller mailadress marcus.sandberg@montessorimondial.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Vi söker Biträdande rektor med administrativt ansvar till Innovitaskolan S

Biträdande rektor
Läs mer Apr 18
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Innovitaskolan Södermalm är en väletablerad skola sedan 20 år tillbaka och vi finns centralt på Södermalm, med tillgång till flera lekparker och innergårdar både på för- och grundskolan.

Hos oss kan barn och elever gå från förskola ända upp till årskurs 9. På så sätt hoppas vi att eleverna får en fin start i sin kunskapsutveckling, känner sig trygga och kan skapa goda sociala relationer för framtiden.

Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.innovitaskolan.se/sodermalm

En skola skapad för framtidens behov

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Vi söker nu en Biträdande rektor med administrativt ansvar och erbjuder en tjänst på 100%.

Inför det kommande läsåret söker Innovitaskolan Södermalm dig som vill ta dig an den nya rollen som biträdande rektor med administrativt ansvar. Tillsammans med skolans rektor och medarbetare driver du verksamheten framåt på ett ambitiöst, strukturerat och omsorgsfullt vis.

Du är delaktig i arbetet med kvalitets- och skolutveckling och i arbetet ingår bland annat att hålla i möten, hantera elevärenden och elevhälsoarbete.

Du har även ansvar för skolans administration vilket bland annat innebär, lokaler, schemaläggning, personal- och ekonomiadministration, köhantering, vikariesamordning, arbete med timplaner och andra praktiska frågor.

Som biträdande rektor med administrativt ansvar är du synlig i verksamheten, stöttar och vägleder och trivs med att arbeta nära elever och personal. I rollen är du skolans ansikte utåt och välkomnar elever, vårdnadshavare och personal till vår skola och ger dem en bra introduktion i verksamheten och har ansvar för skolans administration. Du ansvarar även för att prioritera mellan uppdragen och planera dessa för verksamheten på bästa sätt.

Din profil

Vi söker dig som trivs med att arbeta i skolans miljö och vill göra skillnad. Du får energi av att vara nära verksamheten och vägleda andra. Du drivs av att bygga tillitsfulla relationer med elever såväl som medarbetare och vårdnadshavare. Du arbetar strukturerat, har förmågan att följa upp och hålla i administrativa frågor och har en analytisk kompetens.

Du har erfarenhet av att arbeta med olika IT-system, timplaner och andra administrativa underlag och har en pedagogisk utbildning samt antingen påbörjat eller avslutat den statliga rektorsutbildningen.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat som biträdande rektor med administrativt ansvar där olika arbetsuppgifter såsom schema, personaladministration, personalansvar, arbetsmiljö och dokumentation har ingått.
Du har ett stort engagemang för ditt uppdrag och en mycket god förmåga till flexibilitet. För dig är ett aktivt medarbetarskap nyckeln till framgång. Du har en väl utvecklad strukturell förmåga och samverkar på ett förtroendefullt sätt med elever, vårdnadshavare, medarbetare och ledning. Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att fatta beslut. Som person är du en lagspelare som ser en styrka i att vi tillsammans kan bidra och göra skillnad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
• adekvat högskoleutbildning för uppdraget
• aktuell chefs- och ledarerfarenhet av personal-, schema-, budget- och verksamhetsansvar samt erfarenhet av att arbeta med dessa områden
• insatt i kunskapsuppdraget i förskolan/fritidshemmet/grundskolan
• erfarenhet av systematiskt kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

• intresse och erfarenhet av att arbeta i flera olika system

Vi erbjuder

Som en del av Innovitaskolan och AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader .

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Cecilia Mankowitz på mailadress cecilia.mankowitz@innovitaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Vi söker inspirerande kvalitetsutvecklare inom läs– och skrivutveckling

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Maj 2
AcadeMedia drivs av människor som arbetar för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle, med utbildning och lärande som grund. Vår vision är att leda utvecklingen av framtidens utbildning och tillsammans rustar vi våra barn, elever och vuxenstuderande med kunskaper och bildning samtidigt som vi ger dem förutsättningar att kunna forma sin egen framtid. Vi är övertygade om att utbildning kan skapa förändring på riktigt, både för enskilda individer och för hela samhällen - vi kallar det ”Change through Education”.

Inspirerande kvalitetsutvecklare inom läs– och skrivutveckling

Våra kvalitetsutvecklare har en nyckelroll i att utveckla och förbättra tidiga insatser inom läs- och skrivutveckling på våra grundskolor i syfte att alla elever når kunskapsmålen. Du är idag en engagerade lärare och utbildad specialpedagog eller speciallärare med lång erfarenhet av läs- och skrivinlärning.

Övergripande om tjänsten
I rollen som kvalitetsutvecklare kommer du arbeta både på huvudmannanivå med att stärka rektorerna i att organisera och driva undervisningen genom att handleda och stödja skolorna i operativa insatser och utvecklingsprojekt.

Du kommer vara en del av kvalitetsavdelningen för alla AcadeMedias grundskolor med placering på något av våra kontor i Stockholm och Göteborg. Då våra verksamheter finns representerade på flera orter runtom i landet är resor, såväl över dagen som med övernattning, en naturlig del av arbetet (cirka 6–8 resdagar i månaden).

Arbetsuppgifter

• Stödja och säkerställa hög kvalitet i skolornas arbete med tidig läs- och skrivinlärning.
• Stödja rektorer i organisering och uppföljning och åtgärder kopplade till Läsa, skriva, räkna-garantin.
• Samverka med rektorer, lärare och specialpedagoger på skolorna för att utveckla undervisningen inom läs- och skrivinlärning.
• Organisera och leda övergripande utvecklingsprojekt inom läs- och skrivinlärning för hela grundskolesegmentet.
• Fortbilda och handleda pedagoger inom läs- och skrivutveckling.
• Samarbeta med forskare och experter för att hålla oss uppdaterade med den senaste forskningen inom området.
• Arbeta tillsammans med förstelärare och specialpedagoger för att skapa utbildningsmaterial och resurser för att stödja barnens läs- och skrivutveckling.
• Tillsammans med övriga kvalitetsavdelningen arbeta med det systematiska kvalitetsarbetet inom ditt ansvarsområde.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad specialpedagog eller speciallärare, och har lång erfarenhet av arbete med läs- och skrivutveckling i grundskolan.

Du är väl förtrogen med grundskolans författningar och styrdokument, samt har erfarenhet av förändringsarbete och av att utarbeta, förankra och leda processer som bidrar till utveckling av verksamheten.

Du är drivande och självgående i ditt uppdrag, samtidigt som du aktivt bidrar med kompetens och erfarenhetsutbyte. Du är kommunikativ och kan stå inför grupper av olika storlek och förmedla ditt budskap på ett roligt, inspirerande och kommunikativt sätt. Du har lätt att anpassa dig efter situation och person för att nå fram med ditt budskap, och har en mycket god förmåga att uttrycka dig såväl i tal som i skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Tjänstens omfattning
Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas). Tillträde omgående, enligt överenskommelse.

Ansök
Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 16 maj . Vid frågor kring tjänsten, kontakta kvalitetschef Anna Davidsson på anna.davidsson@academedia.se eller vår HR-business partner Linda Silvén på linda.silven@academedia.se.

Ansök nu

Resurs/elevassistent

Elevassistent
Läs mer Apr 16
Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Fantastisk skola söker fantastisk resurs!

Är du intresserad av att arbeta med människor? Tycker du om att hitta de bästa lösningarna för personer i din omgivning och möta barn och ungdomar där de är? Då kanske du är rätt person för oss! Vi söker både dig som kan börja arbeta inom kort, men även personal inför nästa läsår med start i augusti. Skriv i din ansökan om du söker tjänst inför höstterminen eller med start så snart som möjligt.

Innovitaskolan Joriel, som befinner sig i vackra Långbro park i Fruängen, är en specialskola (Grund- och grundsärskola/anpassad grundskola med årskurserna F-9) som även inkluderar fritidsverksamhet och korttidstillsyn för elever med olika typer av fysiska och i många fall även intellektuella funktionsnedsättningar. Skolan har inriktningarna kommunikation och konduktiv pedagogik.

I ditt arbete som resurs får du på olika sätt hjälpa elever genom skola och fritids samt på raster. De behöver hjälp i olika grad i alla moment under skoldagen. Våra elever läser allt från grundskola till grundsärskola/anpassad grundskola olika kursplaner och kommunicerar på en rad olika sätt.

Många av våra elever har inte ett talat språk, utan kommunicerar med sin omgivning på andra sätt. Exempelvis med hjälp av olika typer av AKK (Alternativ och kompletterande kommunikation) som kan utgöras av exempelvis tecken som stöd, ögonpekningsdator eller bildkommunikation. För att kunna kommunicera och tillgodogöra sig skolarbetet behöver de alla stöd - på många olika sätt. Har du kunskaper inom teckenspråk eller tecken som stöd är det meriterande, men du behöver även ha talad svenska. Andra meriterande kunskaper är om du talar både grekiska och svenska eller vill ha ett arbete med en kombination av arbete som elevassistent och vaktmästare. Alla elever använder många hjälpmedel under en dag - men det kan du lära dig när du kommer hit. God talad svenska är en förutsättning för att kunna kommunicera med våra elever och förstå det komplexa i vår verksamhet. Arbetet är emellanåt fysiskt krävande, så du behöver även ha en god fysik.

Det viktigaste för oss är att du är en person som är intresserad av människor, vill hjälpa våra elever att kunna bli så självständiga som möjligt och är flexibel och öppen för vad dagen kan innebära!

Känner du att detta är en beskrivning på dig? Varmt välkommen att söka! Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://innovitaskolan.se/joriel/

Skicka in ditt personliga brev och CV och skriv i din ansökan om du söker tjänst med start inom kort eller inför höstterminen.

Vår rekryteringsprocess är denna:

1. De som tas ut till steg 1 blir inbjudna på intervju, grupp eller individuellt.
2. De som därefter går vidare till steg 2, blir inbokade på en förlängd intervjudag, vilket betyder att du är med i verksamheten en heldag som avslutas med ett samtal/intervju igen.
3. Vi ringer dina referenser och därefter får du ett besked från oss.

Alla som arbetar hos oss behöver uppvisa utdrag från belastningsregistret, så har du ett giltigt, ta gärna med eller beställ ett redan nu.

Ansök nu

Vi söker inspirerande kvalitetsutvecklare inom svenska som andraspråk till

Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Läs mer Maj 2
AcadeMedia drivs av människor som arbetar för att skapa ett bättre och mer hållbart samhälle, med utbildning och lärande som grund. Vår vision är att leda utvecklingen av framtidens utbildning och tillsammans rustar vi våra barn, elever och vuxenstuderande med kunskaper och bildning samtidigt som vi ger dem förutsättningar att kunna forma sin egen framtid. Vi är övertygade om att utbildning kan skapa förändring på riktigt, både för enskilda individer och för hela samhällen - vi kallar det ”Change through Education”.

Inspirerande kvalitetsutvecklare inom svenska som andraspråk till AcadeMedias grundskolor

Vi söker en erfaren och engagerad lärare inom svenska som andraspråk (SVA) som vill arbeta med att främja elevernas språkutveckling inom AcadeMedias grundskolor.

Som kvalitetsutvecklare kommer du att ha en nyckelroll i att utveckla och förbättra undervisningen för elever med olika språkliga bakgrunder och behov inom AcadeMedias grundskolor. Du kommer vara en del av vår satsning på tidiga insatser i de lägre åldrarna, men även verka för SVA-undervisning för hela grundskolan.

AcadeMedia grundskolor består av cirka 80 skolor med geografisk spridning över hela Sverige.

Övergripande om tjänsten
I rollen som kvalitetsutvecklare kommer du arbeta såväl på huvudmannanivå med att stärka rektorerna i att organisera och driva undervisningen som med att handleda och stödja skolorna i operativa insatser och utvecklingsprojekt.

Du kommer vara en del av kvalitetsavdelningen för alla AcadeMedias grundskolor med placering på något av våra kontor i Stockholm och Göteborg. Då våra verksamheter finns representerade på flera orter runtom i landet är resor, såväl över dagen som med övernattning, en naturlig del av arbetet (cirka 6-8 resdagar i månaden).

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att omfatta

• Stödja och säkerställa hög kvalitet i skolornas arbete med tidiga insatser i undervisning inom svenska som andraspråk.
• Stödja rektorer i organisering och uppföljning av undervisningen och elevernas kunskapsresultat.
• Organisera och leda övergripande utvecklingsprojekt inom SVA för hela grundskolesegmentet.
• Samverka med rektorer, förstelärare och specialpedagoger på skolorna för att utveckla undervisningen inom SVA.
• Fortbilda och handleda pedagoger.
• Samarbeta med forskare och experter för att hålla oss uppdaterade med den senaste forskningen inom området.
• Arbeta tillsammans med förstelärare och specialpedagoger för att skapa utbildningsmaterial, bedömningsstöd och resurser för att stödja skolornas arbete med svenska som andraspråk.
• Tillsammans med övriga kvalitetsavdelningen arbeta med det systematiska kvalitetsarbetet inom ditt ansvarsområde.

Vem är du?

Du som söker är legitimerad grundskollärare och behörig SVA-lärare, och har lång erfarenhet att arbeta med undervisning för elever med annat modersmål än svenska. Du ska både kunna hantverket själv och vara väl förtrogen med aktuell forskning inom området.

Du är väl förtrogen med grundskolans författningar och styrdokument, samt har erfarenhet av förändringsarbete och av att utarbeta, förankra och leda processer som bidrar till utveckling av verksamheten.

Du är drivande och självgående i ditt uppdrag, samtidigt som du aktivt bidrar med kompetens och erfarenhetsutbyte. Du är kommunikativ och kan stå inför grupper av olika storlek och förmedla ditt budskap på ett roligt, inspirerande och kommunikativt sätt. Du har lätt att anpassa dig efter situation och person för att nå fram med ditt budskap, och har en mycket god förmåga att uttrycka dig såväl i tal som i skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Tjänstens omfattning
Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas). Tillträde omgående, enligt överenskommelse.

Ansök
Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 16 maj . Vid frågor kring tjänsten, kontakta kvalitetschef Anna Davidsson på anna.davidsson@academedia.se eller vår HR-business partner Linda Silvén på linda.silven@academedia.se.

Ansök nu

Vi söker förskollärare till Montessori Mondial Kista

Lärare i förskoleklass
Läs mer Apr 24
Montessori Mondial består av åtta grundskolor varav tre med integrerad förskola. Skolorna bedriver en modern och resultatinriktad montessoripedagogik med specialistutbildade lärare och optimala lärmiljöer. Montessori Mondial finns i Kristianstad, Malmö, Linköping, Lund och Stockholm. Montessori Mondial är en del av AcadeMedias grundskolor.

Förskollärare till förskoleklassen, Montessori Mondial Kista

Är du genuint nyfiken på barns naturliga drivkrafter? Vill du arbeta i en grundskola där barnens perspektiv värdesätts? Då är vi rätt skola för dig. På Montessori Mondial Kista arbetar vi i arbetslag med Montessoripedagogik och heldagslärande.

I vår förskoleklass står barnets nyfikenhet och lust att lära i centrum. Förskoleklassens miljöer är anpassade utifrån barnets behov och intressen där varje individ får möjlighet att utveckla ansvarstagande och tillit till sin egen förmåga.

Vi söker nu dig som vill arbeta som förskollärare i vår förskoleklass. Tjänsten är en 100% semestertjänst och du förväntas leda arbetet i förskoleklassen. Vi arbetar med ca 20 elever i klassen och samarbetar tätt med årskurs 1. I förskoleklassen introducerar vi eleverna till skolans värld och alla skolämnen. Du genomför läsa, räkna och skriva garantin och skriver omdömen i schoolsoft som är vår pedagogiska plattform. Du ansvarar för att eleverna börjar lära sig att planera sitt eget lärande i Montessoriboken och genomför utvecklingssamtal.

Vi ser fram emot att lära känna dig och tillsammans utveckla modern montessoripedagogik här i Kista!

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och Montessorilärare. I vår skola går elever från nästan alla världsdelar och svenskan är vårt gemensamma skolspråk. Vi lägger stor vikt vid att din svenska är perfekt då det är viktigt för skolans språkutvecklande arbetssätt och elevernas utveckling. Du har ett stort personligt engagemang för lärande och att utveckla våra barns kunskaper. Som förskollärare är du lyhörd och vill vägleda barnen inför framtiden. Du har en glad och positiv attityd och du vill lära dig nytt och driva utvecklingen tillsammans med dina kollegor. Du är väl insatt i systematiskt kvalitetsarbete och du är också punktlig, bra på att planera och dokumentera ditt och elevernas arbete.

Vi erbjuder

Som en skola inom AcadeMedia erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader såvida du uppfyller Skollagens krav på behörighet. Tillträde enligt överenskommelse, gärna 10 augusti 2023 .

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Inger Alteryd, inger.alteryd@montessorimondial.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Modersmålslärare i Keldanska

Modersmålslärare i grundskolan
Läs mer Apr 14
Modersmålslärare i Keldanska

Undervisning via fjärr

Omfattning: Deltid, timanställd, 10 timmar/månad

Varaktighet: 12 månader eller längre

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om oss

Linguista är en verksamhet inom AcadeMedia som erbjuder flera olika språktjänster både via fjärr och på plats. De tjänster som erbjuds är modersmålsundervisning, studiehandledning och moderna språk.

Vi arbetar mest med grund- och gymnasieskolor, ibland inom vuxenutbildningen utifrån elevernas olika behov.

Linguista finns på tre orter, Stockholm, Göteborg och Umeå, där vi erbjuder vissa av våra tjänster på plats (mest i Stockholm) i de skolor vi samarbetar med, men vi jobbar även med fjärrundervisning till övriga orter i Sverige. Om du vill veta mer om oss kan du gå in på vår hemsida www.linguista.se.

Om jobbet

I ditt uppdrag ska du:

- Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov

- Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen

- Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas

- Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande

Arbetsuppgifter

Arbetet består av modersmålsundervisning och studiehandledning i keldanska på grundskolenivå. Undervisningen ges via fjärr. Uppdraget innebär planering, genomförande och utvärdering i ämnet modersmål, enl. läroplanen. Som pedagog gäller det att anpassa undervisningen till eleverna och stödja deras kunskapsutveckling.

Kvalifikationer

Vi ser modersmålsundervisning, studiehandledning och undervisning i moderna språk som en mycket viktig del i elevens språkutveckling och måluppfyllelse. Ett kvalitativt språkutvecklande arbetssätt är därför högt prioriterat. Vi förväntar oss att du har en helhetssyn på elevernas lärande och är nyfiken på att utveckla din profession hos oss. Lärarutbildning med behörighet i aktuellt språk är såklart meriterande.

Din profil

Vi söker dig som har:

- aktuellt undervisningsspråk som modersmål.

- Lärarutbildning eller en likvärdig akademisk utbildning med pedagogisk inriktning

- erfarenhet som lärare och erfarenhet av arbete med fjärrundervisning och mycket goda datorvana (G Suite eller liknande digitala miljöer)

- Formativt förhållningssätt. Intresse av pedagogisk utveckling samt varierad pedagogisk fallenhet.

- goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Övrigt

Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI.

Vid anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att behöva uppvisas: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Endast behörig lärare kan erhålla tillsvidareanställning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att behov kvarstår. Anställningen kan komma att tas i anspråk vid eventuell övertalighet.

Linguista arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag passerad. Skicka därför din ansökan redan idag. Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar inte emot ansökan via e-post.

Om anställningen

Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Lönetyp: Timlön

Omfattning: deltid, 10 tim/månad

Tillträdesdag: augusti 2023 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2023-05-14. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Arbetsgivaren

Linguista

www.linguista.se

Postadress

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 Stockholm

Kontakt

Susanna Caliolo, bitr. enhetschef

Telefon: 076 1032906

susanna.caliolo@linguista.se

Ansök nu