Bemanning Sverige Byrå AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Bemanning Sverige Byrå AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Erfaren fastighetsskötare till fastighetsbolag på Östermalm

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Dec 1
Har du erfarenhet av att jobba som fastighetsskötare? Är du social och diplomatisk? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Vi söker nu en erfaren och trevlig fastighetsskötare till ett företag som ligger centralt. Vi erbjuder ett roligt arbete med varierande arbetsuppgifter. Företaget har både teknisk och ekonomisk förvaltning av fastigheterna. Företaget förvaltar 52 bostadsfastigheter framförallt belägna på Östermalm.

Om tjänsten

På företaget ansvarar du för felanmälningar och skötsel, underhåll och reparationer inom ditt område. Du kommer att ansvara för ca fem fastigheter per dag. Arbetet innebär att avhjälpa fel i lägenheter och allmänna utrymmen, rondering och tillsyn. Du kommer att ha daglig kontakt med våra hyresgäster. Rollen innebär att du ansvarar för att fastigheterna är välskötta, vilket innebär allt från städning av soprum, lövkrattning till reparationer och injustering av fläktar och fjärrvärme. Jour ingår var 4:e vecka, dygnet runt, med ca 2 utryckningar i snitt per vecka och en del samtal.

Kvalifikationer

- Erfaren fastighetsskötare med god kunskap i yrket.
- Kunskap om underleverantörer
- Viss VVS kunskap
- Flytande svenska tal och skrift.
- Minst B-Körkort
- Datavana Basic


Meriterande

- Alla kunskaper kring verktyg maskiner är meriterande.
- Skolad fastighetsskötare


Personliga egenskaper

- Social, diplomatisk, erfaren och ordnings sam.

Anställning: Tillsvidare

Arbetstider: Ca 07:00 - 16:00

Lön: Enligt överenskommelse

Känner du att det här skulle vara en rolig och passande tjänst för dig ser vi varmt fram emot din ansökan snarast möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Rekrytering Stockholm Byrå AB är ett av landets mest erfarna rekryteringsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Rekrytering Stockholm Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Kranbilschaufför

Kranbilsförare
Läs mer Nov 25
Om Företaget

Vi vill ligga i framkant med att på riktigt tänka hållbarhet och cirkulär ekonomi inom Transport, Logistik och Entreprenad i Stockholmsregionen. Vår ambition är att ligga i framkant med utveckling av produkter och tjänster för framtidens transportsektor. Vi värnar om vår moder jord och vi vill att även nästa generation ska kunna vistas och leva utan att riskera att bli sjuka.

Om Tjänsten
Du kommer utföra brädgårdstransporter men även mark entreprenad transporter till våra kunder runt om i Stockholms län, mestadels Norrort.

Som arbetsverktyg har du nya fordon bestående av kranbilar i storlek från C-kort

till 4axliga Kranbilar. Du hanterar vanliga småkranar från 5 TM upp till 26 TM.

Vid samtliga tillfällen kranar utöver 26 TM används erbjuder vi internutbildning,

men även externutbildning förekommer.

Även kranar med jibb används.

Om dig
Du innehar körkort för lastbil minst klass C.

Digitalt färdskrivarkort.

Färdig YKB.

God lokalkännedom då stadstrafik är en stor del av arbetsuppgifterna.

Stor vana av att manövrera en kran.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

I denna rekrytering använder vi oss av Bemanning Sverige som gärna svarar på dina frågor angående tjänsten!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

YA anläggare

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Nov 29
Vi söker nu ett antal anläggare för tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Anläggare arbetar du med olika typer av mark och anläggningsarbeten som grundläggning, rörläggning, schaktarbete och stensättning. Du har ett omväxlande jobb och arbetar för det mesta utomhus. Du bör hantera flera arbetsuppgifter parallellt och prestera bra även under tidspress. Du har till din hjälp en maskinförare samt olika typer av specialutrustningar. Yrkesstolthet och prestigelöshet är A och O för en Anläggare.

Du ingår i ett team med Platschef, Arbetsledare och Mätningstekniker på arbetsplatsen.

Kompetensprofil:

Vi söker dig som har gått Bygg- och anläggningsprogrammet
Du skall ha minst två års erfarenhet av VA
Körkort B krävs
God fysik är en förutsättning
Yrkesbevis Anläggning är meriterande

Personliga egenskaper:

En Anläggare ska kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten, tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Yrkesstolthet och att vara en god ambassadör är A och O.

Vad erbjuder vi?

Företaget du skall arbeta på har planer på att växa successivt de kommande åren. Vi värdesätter våra medarbetare och vi prioriterar personalens välbefinnande högt. Vi strävar efter en familjär och öppen stämning där alla känner alla i organisationen, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Det är viktigt med friskvård tycker vi och erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag, trevliga sammankomster och företagshälsovård. Välkommen med din ansökan till ett spännande företag i en familjär atmosfär med goda utvecklingsmöjligheter.

Entreprenader med schakt, rör och större ytor, typ asfalt och normal finplanering

Viktigaste är att man är självgående och kan läsa ritningar, ställa in laser, z-fix och förstå vad som skall göras framåt

Låter det här som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Bemanning Sverige
Bemanning Sverige Byrå AB är en av landets mest erfarna bemanning & rekryteringsbyrå idag som arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Snickare nyproduktion till Rimbo

Träarbetare/Snickare
Läs mer Nov 22
Vi söker nu flera duktiga snickare som innehar yrkesbevis med minst fem års erfarenhet som byggsnickare. Pågående och kommande stora projekt i Rimbo, Östhammar och Österåker. Tillträde är omgående.

Om tjänsten

Arbetet innebär en del framförhållning och ritningsläsning samt uppdragsbeskrivningar på svenska. Det är därför viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Tjänsten innebär att du självgående skall kunna arbeta med traditionellt förekommande snickeriarbeten inom Formsättning, nyproduktion, renovering, servicearbeten, mm.

Vi samarbetar enbart med stora aktörer inom byggnads som tänker på kvalité och miljö, samt som ger fina villkor och utvecklingsmöjlighet för de anställda.

Arbetstid är heltid, tillsvidare.

Om dig

Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet som yrkessnickare med goda referenser.

Du skall vara: Driven, positiv och stolt yrkesarbetare samt intresserad och självgående. Du ska kunna behärska svenska språket i både tal och skrift.

B körkort är ett krav.

Känner du att det här skulle vara en rolig utvecklande och passande tjänst för dig så ser vi varmt fram emot din ansökan snarast möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bygg bemanning & rekryteringsbyrå idag som arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Mekaniker entreprenadmaskiner

Resemontör, maskin
Läs mer Nov 8
Våran uppdragsgivare växer och söker nu en mekaniker på heltid till deras verkstad i Upplands Väsby.

Dom har en specialanpassad maskinpark för att kunna utföra arbeten inom Berg, Betong och Grund. Som mekaniker kommer du reparera och underhålla specialmaskiner och ingå i ett erfaret team av andra mekaniker. Du arbetar på kundens verkstad i Upplands Väsby, men även i förekommande fall på fältet. Det finns goda möjligheter till personlig utveckling!

Vi söker dig som är mekaniker och har erfarenhet av entreprenadmaskiner.

Meriterande om du arbetat med grundläggningsmaskiner och eller borriggar. Du är noggrann, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är positiv, utåtriktad och inte rädd att hugga i där det behövs. Du kommer att ha många olika kontakter, både internt och externt, och det är därför av stor vikt att du är duktig på att uttrycka dig i tal och skift samt har kunskaper i engelska. Du ska ha god IT-vana och hantera Officepaketet samt Windows. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
Ansökan
Är detta utmaningen för dig?
B körkort ett krav


Start: Snarast
Arbetstider: Heltid 07-16 måndag-fredag
Löneform: Månadslön
Provanställning med ev. möjlighet till tillsvidareanställning.

Som medarbetare erbjuds du fortlöpande utbildning och vidareutveckling för att ge ökat ansvar, personlig utveckling och arbetsglädje. Företagshälsovård en viktig del. Det utförs regelbundna hälsoundersökningar för att ge de anställda gott skydd mot ohälsa. Våra medarbetare har även tillgång till bland annat friskvårdsbidrag.
Bolaget driver maskinverksamhet med specialutvecklade maskiner och kapacitet att anpassa maskiner efter behov. Maskinparken innehåller specialmaskiner som till exempel injekteringsmaskiner, sprutrobotar, borriggar och pålmaskiner.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna process samarbetar uppdragsgivaren med Bemanning Sverige som besvarar dina frågor och behandlar din ansökan.

Bemanning Sverige är ett av landets mest erfarna rekrytering och bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ansök nu

Stensättare

Stensättare
Läs mer Nov 18
Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Stockholms gator till perfektion!

Företaget är i ett expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Därför söker vi nu fler erfarna stensättare till vårt team. Som stensättare hos oss kommer dina arbetsuppgifter variera och vi söker därför dig som är bred i din kompetens. Arbetet bedrivs såväl självständigt som del av större arbetslag. Du kommer ha mycket frihet under eget ansvar.

Du som söker har minst 3 års erfarenhet utav stensättning. Du ska kunna hantera laser och padda. Kantsten, gatsten och plattor är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska eller engelska.

Vi erbjuder

- Lön enligt överenskommelse baserat på din kompetens och personliga driv
- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett snabbväxande företag
- Uppskattning för väl utfört arbete
- Trevliga arbetsplatser och omväxlande projekt


Om Bemanning Sverige
Bemanning Sverige Byrå AB är en av landets mest erfarna bemanning & rekryteringsbyrå idag som arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Anläggare Stensättare

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Nov 19
Vi söker nu efter drivna anläggare och stensättare som vill vara med på den här framgångsresan och bygga Stockholms gator till perfektion!

Företaget är i ett mycket expansivt skede med många projekt av varierande art och storlek. Som anläggare och stensättare hos oss kommer dina arbetsuppgifter variera.

Du som söker har minst 3 års erfarenhet av anläggning, stensättning är ett plus. Du ska kunna hantera laser, lägga kantsten, gatsten och plattor. Vidare är du självgående och har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en bra lagspelare. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska.

Vi erbjuder dig!

- Lön enligt överenskommelse baserat på din kompetens och personliga driv.
- Goda utvecklingsmöjligheter hos ett etablerat och växande företag.
- Trevliga projekt och en bra arbetsgivare med utvecklingsmöjligheter.


Om Bemanning Sverige
Bemanning Sverige Byrå AB är en av landets mest erfarna bemanning & rekryteringsbyrå idag som arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Markanläggare

Väg-och anläggningsarbetare
Läs mer Nov 15
Vi söker nu ett antal anläggare för tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Anläggare arbetar du med olika typer av mark och anläggningsarbeten som grundläggning, rörläggning, schaktarbete och stensättning. Du har ett omväxlande jobb och arbetar för det mesta utomhus. Du bör hantera flera arbetsuppgifter parallellt och prestera bra även under tidspress. Du har till din hjälp en maskinförare samt olika typer av specialutrustningar. Yrkesstolthet och prestigelöshet är A och O för en Anläggare.

Du ingår i ett team med Platschef, Arbetsledare och Mätningstekniker på arbetsplatsen.

Kompetensprofil:

Vi söker dig som har gått Bygg- och anläggningsprogrammet
Du skall ha minst två års erfarenhet av VA
Körkort B krävs
God fysik är en förutsättning
Yrkesbevis Anläggning är meriterande

Personliga egenskaper:

En Anläggare ska kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten, tycka om att jobba utomhus i en fysisk tung arbetsmiljö både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Yrkesstolthet och att vara en god ambassadör är A och O.

Vad erbjuder vi?

Företaget du skall arbeta på har planer på att växa successivt de kommande åren. Vi värdesätter våra medarbetare och vi prioriterar personalens välbefinnande högt. Vi strävar efter en familjär och öppen stämning där alla känner alla i organisationen, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Det är viktigt med friskvård tycker vi och erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag, trevliga sammankomster och företagshälsovård. Välkommen med din ansökan till ett spännande företag i en familjär atmosfär med goda utvecklingsmöjligheter.

Entreprenader med schakt, rör och större ytor, typ asfalt och normal finplanering

Viktigaste är att man är självgående och kan läsa ritningar, ställa in laser, z-fix och förstå vad som skall göras framåt

Låter det här som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Bemanning Sverige
Bemanning Sverige Byrå AB är en av landets mest erfarna bemanning & rekryteringsbyrå idag som arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Smed / Svetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Okt 29
GRUNDLÄGGNING Alla förekommande arbeten tex montering och svetsning av hammarband, svetsning av pålar och spont, gasskärning, demontering och kapning.

Heta arbeten och licens på svart 111 HLO45

SVETSNING MIG, MAG-svetsning-135, 136, 138, Pinn/Elektrodsvetsning-111, TIG-svetsning-141.

Att arbeta hos oss innebär arbete i många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att nå bästa resultat och överträffa kundens förväntningar. Det kräver team med en stark gemenskap och en kultur som präglas av engagemang, intresse, tekniskt kunnande och samarbete. Visionen är att vi ska bli ett ställe för skickliga människor inom olika områden att samarbeta på. Målet är att alla ska kunna styra sin vardag och påverka sin utveckling och arbetssituation.Som person ser vi gärna att du är kvalitetsmedveten och detaljorienterad. Du har några års erfarenhet och är självgående när det gäller tillverkning, svetsning, montage och ritningsläsning. Du är van att arbeta med olika material och har ett viss konstruktionskunnande. Erfarenhet av att hantera vanligt förekommande verkstadsmaskiner. Vi tror att du är en driftig och målinriktad svetsare som är mångsidig och flexibel och har god samarbetsförmåga. Att effektivt kunna planera ditt eget arbete och arbeta med kundspecifika problemlösningar är en förutsättning för att lyckas i detta arbete. Du ska vara motiverad till att utveckla ditt eget och gruppens arbete samt bidra till ständiga förbättringar, vi tror också att du är noggrann med stort tekniskt intresse och att du anser att det är viktigt att leverera i tid och med rätt kvalitet. I det dagliga arbetet tar du ansvar för din och andras hälsa och säkerhet. Du behärskar svenska och/eller engelska flytande i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder företagshälsovård, friskvårdsbidrag samt mycket goda utvecklingsmöjligheter.

B-körkort ett krav.Det är en fördel om du bor i Stockholm med omnejd.

Varaktighet och tillträde Tjänsten kommer att tillsättas omgående vid rätt kandidat, tjänsten är heltid, tillsvidare och arbetstider är 07:00 -16:00, övertid med överenskommelse kan förekomma.Varmt välkommen med din ansökan!

I denna process samarbetar uppdragsgivaren med Bemanning Sverige som besvarar dina frågor och behandlar din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bemanning Sverige är ett av landets mest erfarna rekrytering och bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ansök nu

Håltagare Betongborrare

Betonghåltagare
Läs mer Okt 29
Vi söker nu betongborrare och håltagare till en av Sveriges ledande aktörer inom anläggning.Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär kortfattat att du kommer att jobba med olika typer av underhåll, reparationer, förstärkningar, bilning, håltagning, betongsprutning, ytskyddsbehandlingar av olika slag.

Vi söker i första hand dig som har dokumenterad betongkompetens och erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen

Vana vid att arbeta i grupp och gärna ha intresse för att meka med maskiner och fordon.

Erfarenhet som maskinförare är meriterande..

Ha god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och inte rädd att hugga i där det behövs. Lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Du har en vilja att lära dig mer och är nyfiken och du är social och serviceinriktad. Du känner dig trygg på en arbetsplats och jobbar för nöjda kunder och kollegor. Du har god fysik och inga kroppsliga besvär - Utbildningar Krav- God fysik - Svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder företagshälsovård, friskvårdsbidrag samt mycket goda utvecklingsmöjligheter.

B-körkort ett krav, BE och C körkort meriterande.

Det är en fördel om du bor i Stockholm med omnejd.

Varaktighet och tillträde Tjänsten kommer att tillsättas omgående vid rätt kandidat, tjänsten är heltid, tillsvidare och arbetstider är 07:00 -16:00, övertid med överenskommelse kan förekomma.Varmt välkommen med din ansökan!

I denna process samarbetar uppdragsgivaren med Bemanning Sverige som besvarar dina frågor och behandlar din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Bemanning Sverige är ett av landets mest erfarna rekrytering och bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ansök nu

Berg / betongarbetare

Betonghåltagare
Läs mer Okt 29
Vi söker nu berg-/betongarbetare på heltid. Tjänsterna är förlagda till projekt över hela landet men utgår ifrån Stockholm.

Arbetsuppgifter:

Vi söker i första hand dig som har dokumenterad betongkompetens och erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, men vi söker även dig som är nyfiken på att komma in i en spännande, växande och intressant bransch.

Du skall ha vana vid att arbeta i grupp och gärna ha intresse för att meka med maskiner och fordon.

Erfarenhet som maskinförare är meriterande.

Vi ser att du har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och inte rädd att hugga i där det behövs. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet!

Du pratar, läser och skriver på svenska
Du har minst 5 års erfarenhet från betongarbeten
Du läser ritningar
Du är självgående, är van att arbeta självständigt samt följer säkerhetsregler
Meriterande om du har yrkesbevis.Företaget erbjuder företagshälsovård, friskvårdsbidrag samt goda utvecklingsmöjligheter.

B-körkort ett krav, BE och C körkort meriterande.

Det är en fördel om du bor i Stockholm med omnejd.

Varaktighet och tillträde.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående vid rätt kandidat, tjänsten är heltid, tillsvidare och arbetstiderär 07.00 - 16.00, övertid med överenskommelse kan förekomma.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna process samarbetar uppdragsgivaren med Bemanning Sverige som besvarar dina frågor samt behandlar din ansökan.

Bemanning Sverige är ett av landets mest erfarna rekrytering och bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från HK Stockholm Globen Business Tower.

Ansök nu

Fastighetsskötare med erfarenhet av drift

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 15
För kunds räkning söker vi en fastighetsskötare som är van att arbeta med driften av fastigheter.

Om tjänsten
Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt men ändå har lätt för lagarbete. Arbetsuppgifterna innebär traditionella fastighetsskötaruppgifter som drift och skötsel av framför allt bostadsrättsföreningar. Du sköter tillsynen av byggnader och angränsande ytor samt reparationer och underhåll.

Tjänsten är på heltid och är en så kallad hyrrekrytering, vilket innebär att du blir först blir anställd av oss, för att sedan bli anställd hos vår uppdragsgivare om båda parter trivs med varandra.

Kompetens och erfarenhet
Erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller erfarenhet av praktiskt arbete inom bygg-/ fastighetsområdet, enklare El- och VVS-arbeten. Du har kunskap om datoriserade styr- och reglerfunktioner.

Arbetet innebär många dagliga kontakter med bostadsrättsinnehavare och andra människor som vistas i lokalerna, vilket kräver en god social kompetens och samarbetsförmåga.

Datorvana och B-körkort (manuell) är ett krav.

Arbetet är beläget mestadels runt Stockholm.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Bemanning Sverige Byrå AB är en av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Erfarna byggmålare sökes

Målare
Läs mer Okt 15
Vi söker nu flera duktiga yrkesmålare med minst fem års erfarenhet. Till pågående och kommande projekt i Stockholm.

Tillträde är omgående.

Om tjänsten

Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Tjänsten innebär att du är en självgående målare som skall kunna arbeta med projekt inom, nyproduktion, renovering, servicearbeten, mm.

Vi samarbetar enbart med stora aktörer inom byggnads som tänker på kvalité och miljö, samt som ger fina villkor och utvecklingsmöjligheter för de anställda.

Arbetstid är heltid, tillsvidare.

Om dig

Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet som yrkesmålare med goda referenser.

Du skall vara: Driven, positiv och stolt yrkesmålare som är intresserad och självgående. Du ska kunna behärska svenska språket i både tal och skrift.

Känner du att det här skulle vara en rolig utvecklande och passande tjänst för dig så ser vi varmt fram emot din ansökan snarast möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bygg bemanning & rekryteringsbyrå idag som arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Brädgårdssäljare till norr-och söderort

Lagerarbetare
Läs mer Apr 26
För kunds räkning söker vi brädgårdsarbetare med start omgående.

Om arbetet
Som brädgårdsarbetare arbetar du huvudsakligen på brädgården inne och ute med orderplock, det kan dock vid behov förekomma visst arbete i filialens butik. Rollen innebär mycket kundkontakt där du som företagets ansikte utåt bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbil.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete då helst inom byggvaruhandeln och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ordningsam och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial är ett krav.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Brädgårdssäljare till norr-och söderort

Lagerarbetare
Läs mer Apr 21
För kunds räkning söker vi brädgårdsarbetare med start omgående.

Om arbetet
Som brädgårdsarbetare arbetar du huvudsakligen på brädgården inne och ute med orderplock, det kan dock vid behov förekomma visst arbete i filialens butik. Rollen innebär mycket kundkontakt där du som företagets ansikte utåt bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbil.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete då helst inom byggvaruhandeln och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ordningsam och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial är ett krav.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Fastighetsskötare med erfarenhet av drift

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 4
För kunds räkning söker vi en fastighetsskötare som är van att arbeta med driften av fastigheter.

Om tjänsten
Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt men ändå har lätt för lagarbete. Arbetsuppgifterna innebär traditionella fastighetsskötaruppgifter som drift och skötsel av framför allt bostadsrättsföreningar. Du sköter tillsynen av byggnader och angränsande ytor samt reparationer och underhåll.

Tjänsten är på heltid och är en så kallad hyrrekrytering, vilket innebär att du blir anställd av oss till en början för att sedan bli anställd hos vår uppdragsgivare om båda parter trivs med varandra.

Kompetens och erfarenhet
Erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller erfarenhet av praktiskt arbete inom bygg-/ fastighetsområdet, enklare El- och VVS-arbeten. Du har kunskap om datoriserade styr- och reglerfunktioner.

Arbetet innebär många dagliga kontakter med bostadsrättsinnehavare och andra människor som vistas i lokalerna, vilket kräver en god social kompetens och samarbetsförmåga.

Datorvana och B-körkort (manuell) är ett krav.

Arbetet är beläget mestadels runt Liljeholmen så en stor fördel är om du bor i söderort.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Bemanning Sverige Byrå AB är en av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Utbildade Målare sökes

Målare
Läs mer Sep 4
Är du en social och självgående yrkesmålare? Vill du arbeta i ett väletablerat måleribolag i Stockholm med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om företaget

Företagen vi jobbar med arbetar med både nyproduktion och renoveringar samt service. Det är därför en stor fördel om du har körkort samt egen bil.

Med lång erfarenhet och bred produktportfölj har bolagen möjlighet att ta både mindre entreprenader till större totalentreprenader.

Om tjänsten

Arbetet innebär en del framförhållning och ritningsläsning samt uppdragsbeskrivningar på svenska, då det är viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Du skall självgående kunna arbeta med traditionellt förekommande måleriarbeten inom nyproduktion, renovering, spackling, bättringsarbeten, servicearbeten mm.

Arbetstid är heltid/dagtid och i enlighet med kundens och byggnadens arbetstider. Möjlighet till fast anställning med utvecklings och karriärmöjligheter.

Om dig

Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet som yrkesmålare med goda referenser, alternativt har en traditionell och dokumenterat gedigen utbildningsstege.

Den person vi söker ska vara lojal, stresstålig, positiv och ha bättre dokumenterad erfarenhet av att jobba inom måleri. Du ska vara självgående, drivande, alert och social.

Du som person skall vara arbetsvillig och vara van att kunna arbeta både självständigt och i lag, samt vara fysiskt stark och frisk. Du är en strukturerad person som klarar av högre tempo och som är noggrann.

Denna tjänst är en rekrytering till kund. Löner och förmåner diskuteras med handläggare/rekryterings-specialist inom byggnads.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!

Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Innesäljare Proffssäljare inom byggvaruhandeln

Innesäljare
Läs mer Sep 4
Är du en erfaren proffssäljare inom bygghandel? Vill du få möjligheten att utvecklas inom ett företag som ligger i framkant inom sin bransch? Då har vi rätt tjänst för dig!.

Du kommer till ett företag med stark gemenskap.

Affärsmässigt - Trovärdighet - Nytänkande - Personlig utveckling - Teamwork - Ledarskap

Detta är våra ledord som är en del av vår vardag. Hos oss kommer du att få en viktig roll och uppskattning för att du tar hand om våra kunder med engagemang och stolthet. Dina personliga egenskaper sätter vi därför högt värde på.

Om tjänsten

Befattningens uppdrag är att agera länk mellan ditt företag och marknaden, genom att i team, med en eller flera, säljare ansvara för ett antal definierade bearbetningskunder. Tillsammans med Säljansvarig ska du utforma, genomföra och följa upp kundplaner, definierade ansvarskunder samt årlig genomgång av dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- Arbeta med proaktiv försäljning via kundbesök och telefon till en definierad målgrupp av kunder, i samarbete med andra avdelningar och kollegor.
- Uppfylla de sälj mål och övriga mål som sätts upp tillsammans med Försäljningschef och per kund och därigenom ligger i linje med företagets övergripande strategi.
- Nykundsbearbetning
- Använda sig av arbetssätt och verktyg inom ramen för lagd säljstrategi samt med systemstöd för att effektivare kunna bearbeta marknaden med kundpotential och merförsäljning i syfte att uppnå satt mål.
- Aktivt delta i den personliga utvecklingen för att höja kompetensen inom ramen för lokala utbildningsplaner.
- Kunderna tillhandahålls varuinformation, utbildas och bistås vid beställningar.
- Rapportera övriga avvikelser enligt rutin i företagets-avvikelse program.


I befattningen ingår följande:

- Offerera i enlighet med bolagets prisstrategi och avtalsstruktur.
- Avvikelser från lageravtal görs i samråd med Säljchef.
- Rutiner, riktlinjer och regler ska efterlevas och vara en hjälp i var och ens vardag.


- Ekonomiska befogenheter och attestmandat i enlighet med fastställda nivåer i Internkontrollpärmen.
- Att i medarbetarskapet verka för och säkerställa att lagar, avtal, ledningssystem, policys, rutiner och att de riktlinjer som finns i Personalhandboken efterföljs.
- Ta del av och verka i samförstånd med våra ledord. Ansvara för och säkerställa att medarbetarna får ta del av och verkar för efterlevnad av dem. I övrigt allt för befattningen förekommande uppgifter i enlighet med företagets anvisningar.


Om dig

- Driven
- Service minded
- Socialt kompetent
- Kommunikativ


Förmåner

- Friskvårdsbidrag: 4000 kr/år.

Anställning: Tillsvidare

Beräknad tillträdesdag: Omgående

Känner du att det här skulle vara en rolig och passande tjänst för dig ser vi varmt fram emot din ansökan snarast möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Kund med Bemanning Sverige Byrå AB som är ett av landets mest erfarna rekrytering och bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ansök nu

Brädgårdsarbetare till södra Stockholm

Virkessorterare
Läs mer Sep 4
För kunds räkning söker vi erfarna brädgårdsarbetare till södra Stockholm med start omgående, denna rekryteringsprocess gäller fast tjänst till de större aktörerna inom Byggvaruhandeln.

Om arbetet
Som brädgårdsarbetare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock, det kan dock vid behov förekomma visst arbete i filialens butik. Rollen innebär mycket kundkontakt där du som företagets ansikte utåt bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbil.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ordningsam och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial är ett krav.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Innesäljare Proffssäljare inom byggvaruhandeln

Innesäljare
Läs mer Jul 4
Är du en erfaren proffssäljare inom bygghandel? Vill du få möjligheten att utvecklas inom ett företag som ligger i framkant inom sin bransch? Då har vi rätt tjänst för dig!.

Du kommer till ett företag med stark gemenskap.

Affärsmässigt - Trovärdighet - Nytänkande - Personlig utveckling - Teamwork - Ledarskap

Detta är våra ledord som är en del av vår vardag. Hos oss kommer du att få en viktig roll och uppskattning för att du tar hand om våra kunder med engagemang och stolthet. Dina personliga egenskaper sätter vi därför högt värde på.

Om tjänsten

Befattningens uppdrag är att agera länk mellan ditt företag och marknaden, genom att i team, med en eller flera, säljare ansvara för ett antal definierade bearbetningskunder. Tillsammans med Säljansvarig ska du utforma, genomföra och följa upp kundplaner, definierade ansvarskunder samt årlig genomgång av dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- Arbeta med proaktiv försäljning via kundbesök och telefon till en definierad målgrupp av kunder, i samarbete med andra avdelningar och kollegor.
- Uppfylla de sälj mål och övriga mål som sätts upp tillsammans med Försäljningschef och per kund och därigenom ligger i linje med företagets övergripande strategi.
- Nykundsbearbetning
- Använda sig av arbetssätt och verktyg inom ramen för lagd säljstrategi samt med systemstöd för att effektivare kunna bearbeta marknaden med kundpotential och merförsäljning i syfte att uppnå satt mål.
- Aktivt delta i den personliga utvecklingen för att höja kompetensen inom ramen för lokala utbildningsplaner.
- Kunderna tillhandahålls varuinformation, utbildas och bistås vid beställningar.
- Rapportera övriga avvikelser enligt rutin i företagets-avvikelse program.


I befattningen ingår följande:

- Offerera i enlighet med bolagets prisstrategi och avtalsstruktur.
- Avvikelser från lageravtal görs i samråd med Säljchef.
- Rutiner, riktlinjer och regler ska efterlevas och vara en hjälp i var och ens vardag.


- Ekonomiska befogenheter och attestmandat i enlighet med fastställda nivåer i Internkontrollpärmen.
- Att i medarbetarskapet verka för och säkerställa att lagar, avtal, ledningssystem, policys, rutiner och att de riktlinjer som finns i Personalhandboken efterföljs.
- Ta del av och verka i samförstånd med våra ledord. Ansvara för och säkerställa att medarbetarna får ta del av och verkar för efterlevnad av dem. I övrigt allt för befattningen förekommande uppgifter i enlighet med företagets anvisningar.


Om dig

- Driven
- Service minded
- Socialt kompetent
- Kommunikativ


Förmåner

- Friskvårdsbidrag: 4000 kr/år.

Anställning: Tillsvidare

Beräknad tillträdesdag: Omgående

Känner du att det här skulle vara en rolig och passande tjänst för dig ser vi varmt fram emot din ansökan snarast möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Kund med Bemanning Sverige Byrå AB som är ett av landets mest erfarna rekrytering och bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ansök nu

Trädgårdsarbetare

Trädgårdsanläggare/Trädgårdsanläggningsarbetare
Läs mer Jul 4
Vi söker nu Trädgårdsarbetare för skötsel av park-och fastighetsmark.
Arbetsuppgifter
Du kommer bland annat utföra beskärning, plantering, gräsklippning, ogräsrensning, lövblåsning och renhållning.

Vi söker dig som:
- Har relavant utbildning inom trädgård, tex. gymnasial trädgårdsutbildning eller motsvarande.
- Eller längre erfarenhet av yrket samt maskinförarbevis.
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Körkort B


Som person är du serviceinriktad och gillar att lämna arbeten som är utförda med hög kvalitet. Du har inga problem med att arbeta självständigt, men besitter ändå en god samarbetsförmåga.

Välkommen med din ansökan!
Om Bemanning Sverige:
Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanning & rekryteringsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Fastighetsskötare med erfarenhet av drift

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jul 4
För kunds räkning söker vi en fastighetsskötare som är van att arbeta med driften av fastigheter.

Om tjänsten
Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt men ändå har lätt för lagarbete. Arbetsuppgifterna innebär traditionella fastighetsskötaruppgifter som drift och skötsel av framför allt bostadsrättsföreningar. Du sköter tillsynen av byggnader och angränsande ytor samt reparationer och underhåll.

Tjänsten är på heltid och är en så kallad hyrrekrytering, vilket innebär att du blir anställd av oss till en början för att sedan bli anställd hos vår uppdragsgivare om båda parter trivs med varandra.

Kompetens och erfarenhet
Erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller erfarenhet av praktiskt arbete inom bygg-/ fastighetsområdet, enklare El- och VVS-arbeten. Du har kunskap om datoriserade styr- och reglerfunktioner.

Arbetet innebär många dagliga kontakter med bostadsrättsinnehavare och andra människor som vistas i lokalerna, vilket kräver en god social kompetens och samarbetsförmåga.

Datorvana och B-körkort (manuell) är ett krav.

Arbetet är beläget mestadels runt Liljeholmen så en stor fördel är om du bor i söderort.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Bemanning Sverige Byrå AB är en av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Brädgårdsarbetare till söderort

Diversearbetare
Läs mer Jul 4
För kunds räkning söker vi brädgårdsarbetare med start omgående.

Om arbetet
Som brädgårdsarbetare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock, det kan dock vid behov förekomma visst arbete i filialens butik. Rollen innebär mycket kundkontakt där du som företagets ansikte utåt bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbil.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ordningsam och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial är ett krav.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Utbildade Målare sökes

Målare
Läs mer Jun 29
Är du en social och självgående yrkesmålare? Vill du arbeta i ett väletablerat måleribolag i Stockholm med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om företaget

Företagen vi jobbar med arbetar med både nyproduktion och renoveringar samt service. Det är därför en stor fördel om du har körkort samt egen bil.

Med lång erfarenhet och bred produktportfölj har bolagen möjlighet att ta både mindre entreprenader till större totalentreprenader.

Om tjänsten

Arbetet innebär en del framförhållning och ritningsläsning samt uppdragsbeskrivningar på svenska, då det är viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Du skall självgående kunna arbeta med traditionellt förekommande måleriarbeten inom nyproduktion, renovering, spackling, bättringsarbeten, servicearbeten mm.

Arbetstid är heltid/dagtid och i enlighet med kundens och byggnadens arbetstider. Möjlighet till fast anställning med utvecklings och karriärmöjligheter.

Om dig

Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet som yrkesmålare med goda referenser, alternativt har en traditionell och dokumenterat gedigen utbildningsstege.

Den person vi söker ska vara lojal, stresstålig, positiv och ha bättre dokumenterad erfarenhet av att jobba inom måleri. Du ska vara självgående, drivande, alert och social.

Du som person skall vara arbetsvillig och vara van att kunna arbeta både självständigt och i lag, samt vara fysiskt stark och frisk. Du är en strukturerad person som klarar av högre tempo och som är noggrann.

Denna tjänst är en rekrytering till kund. Löner och förmåner diskuteras med handläggare/rekryterings-specialist inom byggnads.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!

Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Kranbilschaufförer till Norra och Södra Stockholm

Kranbilsförare
Läs mer Jun 19
Om Företaget

Vi vill ligga i framkant med att på riktigt tänka hållbarhet och cirkulär ekonomi inom Transport, Logistik och Entreprenad i Stockholmsregionen. Vår ambition är att ligga i framkant med utveckling av produkter och tjänster för framtidens transportsektor. Vi värnar om vår moder jord och vi vill att även nästa generation ska kunna vistas och leva utan att riskera att bli sjuka.

Om Tjänsten
Du kommer utföra brädgårdstransporter och mark entreprenad transporter till våra kunder runt om i Stockholms län.

Som arbetsverktyg har du nya fordon bestående av

kranbilar i storlek från C-kort Pickup`s till 4axliga Kranbilar. Du hanterar vanliga småkranar från 5 TM upp till 26 TM.

När kranar utöver 26 TM används erbjuder vi intern utbildningar, men även externutbildning förekommer.

Även kranar med jibb används.

Om dig
Du innehar körkort för lastbil minst klass C.

Digitalt färdskrivarkort.

Färdig YKB.

God lokalkännedom då stadstrafik är en stor del av arbetsuppgifterna.

Stor vana av att manövrera en kran.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

I denna rekrytering använder vi oss av Bemanning Sverige som svarar på din ansökan och frågor angående tjänsten!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fastighetsskötare med erfarenhet av drift

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 19
För kunds räkning söker vi en fastighetsskötare som är van att arbeta med driften av fastigheter.

Om tjänsten
Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt men ändå har lätt för lagarbete. Arbetsuppgifterna innebär traditionella fastighetsskötaruppgifter som drift och skötsel av framför allt bostadsrättsföreningar. Du sköter tillsynen av byggnader och angränsande ytor samt reparationer och underhåll.

Tjänsten är på heltid och är en så kallad hyrrekrytering, vilket innebär att du blir anställd av oss till en början för att sedan bli anställd hos vår uppdragsgivare om båda parter trivs med varandra.

Kompetens och erfarenhet
Erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller erfarenhet av praktiskt arbete inom bygg-/ fastighetsområdet, enklare El- och VVS-arbeten. Du har kunskap om datoriserade styr- och reglerfunktioner.

Arbetet innebär många dagliga kontakter med bostadsrättsinnehavare och andra människor som vistas i lokalerna, vilket kräver en god social kompetens och samarbetsförmåga.

Datorvana och B-körkort (manuell) är ett krav.

Arbetet är beläget mestadels runt Liljeholmen så en stor fördel är om du bor i söderort.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Bemanning Sverige Byrå AB är en av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Transportledare Byggvaruhandeln

Transportadministratör
Läs mer Jun 2
Är du en erfaren transportledare inom bygghandeln eller bygg? Vill du få möjligheten att utvecklas inom ett företag som ligger i framkant inom sin bransch? Då har vi rätt tjänst för dig!

Om 100% PROFFS i Bandhagen
Vi hjälper byggproffs att göra bättre affärer genom att erbjuda byggvaror, tjänster och utbildningar med hög kvalitet samt med kundanpassade leveranser.

100% Proffs är ett privatägt företag med anläggningar i Rotebro och Bandhagen. Vi är medlemmar i Woody vilket ger oss tillgång till byggmaterial från ledande leverantörer med rätt villkor.

Om tjänsten
100% Proffs söker Transportledare till sitt logistikteam i Bandhagen.I teamet ansvarar du tillsammans för logistiken med en kollega till och från anläggningen. Teamet ropar dagligen av bilar utöver våra egna fasta från 3-4 åkerier. Utöver transportplanering och orderhantering kan arbetet omfatta bl.a. truckansvar, lastning, lossning, samt orderplock och visst inköpsarbete.

Kritiska kompetenser:
Samarbeta med andra- Passar in i gruppen och skapar en bra laganda. Skapar goda relationer till våra kunder, kollegor och leverantörer. Lyssnar och rådfrågar andra och kommunicerar proaktivt.

Leda och organisera sitt arbete- är punktlig och följer instruktioner. Fokuserar på kundtillfredsställelse och levererar service av hög kvalitet. Tar initiativ och arbetar självständigt.
Förstå och möta kunders behov- Lyssnar på kunderna. Prioriterar kundernas behov och ser till att de uppfylls.

Krav:

- Har mångårig erfarenhet av transportledning.
- Kommer från transportledning inom Bygg eller bygghandeln.
- Datorvana.
- B- körkort Önskemål: Truckkort/Truckvana
- Har du arbetat i Fleet eller motsvarande transportledningssystem är det meriterande.


Företagsgemensamma värderingar:

Trygghet- Vi är trygga i vår egen kompetens, har förtroende för varandra och bygger en stark gemenskap med våra kunder.
Engagemang- Vi ställer upp till hundra procent för varandra och kunderna.

Vi tar ansvar för det arbete vi går och har våra kunders affärer i fokus. Flexibilitet- Vi ser möjligheter, inte problem. Med hög kunskap, service och tillgänglighet hittar vi lösningar i alla situationer.

Känner du även för att vara med att förändra och effektivisera byggprocessen och trivs på en arbetsplats i ständig utveckling där vardagen genomsyras av engagemang, glädje och gemenskap?

Då ser vi fram emot din ansökan!I den här rekryteringen samarbetar 100% Proffs med Bemanning Sverige Byrå AB som tar emot eventuella frågor och ansökningar.

Om Bemanning Sverige!
Bemanning Sverige är ett bemanning & Rekryteringsföretag med över 20 års erfarenhet och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva bemanning och rekryteringslösningar igenom professionella processer.

Ansök nu

Utbildade Målare sökes

Målare
Läs mer Maj 12
Är du en social och självgående yrkesmålare? Vill du arbeta i ett väletablerat måleribolag i Stockholm med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om företaget

Företagen vi jobbar med arbetar med både nyproduktion och renoveringar samt service. Det är därför en stor fördel om du har körkort samt egen bil.

Med lång erfarenhet och bred produktportfölj har bolagen möjlighet att ta både mindre entreprenader till större totalentreprenader.

Om tjänsten

Arbetet innebär en del framförhållning och ritningsläsning samt uppdragsbeskrivningar på svenska, då det är viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Du skall självgående kunna arbeta med traditionellt förekommande måleriarbeten inom nyproduktion, renovering, spackling, bättringsarbeten, servicearbeten mm.

Arbetstid är heltid/dagtid och i enlighet med kundens och byggnadens arbetstider. Möjlighet till fast anställning med utvecklings och karriärmöjligheter.

Om dig

Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet som yrkesmålare med goda referenser, alternativt har en traditionell och dokumenterat gedigen utbildningsstege.

Den person vi söker ska vara lojal, stresstålig, positiv och ha bättre dokumenterad erfarenhet av att jobba inom måleri. Du ska vara självgående, drivande, alert och social.

Du som person skall vara arbetsvillig och vara van att kunna arbeta både självständigt och i lag, samt vara fysiskt stark och frisk. Du är en strukturerad person som klarar av högre tempo och som är noggrann.

Denna tjänst är en rekrytering till kund. Löner och förmåner diskuteras med handläggare/rekryterings-specialist inom byggnads.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!

Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Kranbilschaufförer till Norra och Södra Stockholm

Kranbilsförare
Läs mer Maj 10
Om Företaget

Vi vill ligga i framkant med att på riktigt tänka hållbarhet och cirkulär ekonomi inom Transport, Logistik och Entreprenad i Stockholmsregionen. Vår ambition är att ligga i framkant med utveckling av produkter och tjänster för framtidens transportsektor. Vi värnar om vår moder jord och vi vill att även nästa generation ska kunna vistas och leva utan att riskera att bli sjuka.

Om Tjänsten
Du kommer utföra brädgårdstransporter och mark entreprenad transporter till våra kunder runt om i Stockholms län.

Som arbetsverktyg har du nya fordon bestående av

kranbilar i storlek från C-kort Pickup`s till 4axliga Kranbilar. Du hanterar vanliga småkranar från 5 TM upp till 26 TM.

När kranar utöver 26 TM används erbjuder vi intern utbildningar, men även externutbildning förekommer.

Även kranar med jibb används.

Om dig
Du innehar körkort för lastbil minst klass C.

Digitalt färdskrivarkort.

Färdig YKB.

God lokalkännedom då stadstrafik är en stor del av arbetsuppgifterna.

Stor vana av att manövrera en kran.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

I denna rekrytering använder vi oss av Bemanning Sverige som svarar på din ansökan och frågor angående tjänsten!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Utbildad Målare sökes

Målare
Läs mer Dec 4
Är du en social och självgående yrkesmålare? Vill du arbeta i ett väletablerat måleribolag i Stockholm med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om företaget

Företagen vi jobbar med arbetar med både nyproduktion och renoveringar samt service. Det är därför en stor fördel om du har körkort samt egen bil.

Med lång erfarenhet och bred produktportfölj har bolagen möjlighet att ta både mindre entreprenader till större totalentreprenader.

Om tjänsten

Arbetet innebär en del framförhållning och ritningsläsning samt uppdragsbeskrivningar på svenska, då det är viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Du skall självgående kunna arbeta med traditionellt förekommande måleriarbeten inom nyproduktion, renovering, spackling, bättringsarbeten, servicearbeten mm.

Arbetstid är heltid/dagtid och i enlighet med kundens och byggnadens arbetstider. Möjlighet till fast anställning med utvecklings och karriärmöjligheter.

Om dig

Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet som yrkesmålare med goda referenser, alternativt har en traditionell och dokumenterat gedigen utbildningsstege.

Den person vi söker ska vara lojal, stresstålig, positiv och ha bättre dokumenterad erfarenhet av att jobba inom måleri. Du ska vara självgående, drivande, alert och social.

Du som person skall vara arbetsvillig och vara van att kunna arbeta både självständigt och i lag, samt vara fysiskt stark och frisk. Du är en strukturerad person som klarar av högre tempo och som är noggrann.

Denna tjänst är en rekrytering till kund. Löner och förmåner diskuteras med handläggare/rekryterings-specialist inom byggnads.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!

Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Licenssvetsare

Svetsare, manuell
Läs mer Dec 4
Nu söker vi efter erfarna svetsare.

I det närmsta projektet är det svetsning kyla, rostfritt.

Har du:
minst 5 års erfarenhet?

nödvändiga intyg, certifieringar och licenser?

talar och skriver svenska obehindrat?

körkort B?

Då ser vi fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Proffssäljare till Bygma

Innesäljare
Läs mer Sep 1
Är du en erfaren proffssäljare inom bygghandel? Vill du få möjligheten att utvecklas inom ett företag som ligger i framkant inom sin bransch? Då har vi rätt tjänst för dig!

Vi söker nu en innesäljare till Bygma Spånga.

Om företaget

Bygma är en familjeägd byggmaterialhandel som etablerades 1958. Vår ambition är att vara bland de tre största aktörerna på de marknader där vi är verksamma.

Du kommer till ett företag med stark gemenskap.

Affärsmässigt - Trovärdighet - Nytänkande - Personlig utveckling - Teamwork - Ledarskap

Detta är våra ledord som är en del av vår vardag. Hos oss kommer du att få en viktig roll och uppskattning för att du tar hand om våra kunder med engagemang och stolthet. Dina personliga egenskaper sätter vi därför högt värde på.

Om tjänsten

Befattningens uppdrag är att agera länk mellan Bygma och marknaden, genom att i team, med en eller flera, säljare ansvara för ett antal definierade bearbetningskunder. Tillsammans med Säljansvarig ska du utforma, genomföra och följa upp kundplaner, definierade ansvarskunder samt årlig genomgång av dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- Arbeta med proaktiv försäljning via kundbesök och telefon till en definierad målgrupp av kunder, i samarbete med andra avdelningar och kollegor.
- Uppfylla de säljmål och övriga mål som sätts upp tillsammans med Försäljningschef och per kund och därigenom ligger i linje med företagets övergripande strategi.
- Nykundsbearbetning
- Använda sig av arbetssätt och verktyg inom ramen för lagd säljstrategi samt Bygmas systemstöd för att effektivare kunna bearbeta marknaden med kundpotential och merförsäljning i syfte att uppnå satt mål.
- Aktivt delta i den personliga utvecklingen för att höja kompetensen inom ramen för lokala utbildningsplaner.
- Kunderna tillhandahålls varuinformation, utbildas och bistås vid beställningar.
- Rapportera övriga avvikelser enligt rutin i Bygmas-avvikelse program.


I befattningen ingår följande:

- Offerera i enlighet med Bygmas prisstrategi och avtalsstruktur, max 200 000 Skr per offertrad.
- Avvikelser från lageravtal görs i samråd med Säljchef.
- Rutiner, riktlinjer och regler för Bygma Gruppen ska efterlevas och vara en hjälp i var och ens vardag.


- Ekonomiska befogenheter och attestmandat i enlighet med fastställda nivåer i Internkontrollpärmen.
- Att i medarbetarskapet verka för och säkerställa att lagar, avtal, ledningssystem, policys, rutiner och att de riktlinjer som finns i Personalhandboken efterföljs.
- Ta del av och verka i samförstånd med våra ledord. Ansvara för och säkerställa att medarbetarna får ta del av och verkar för efterlevnad av dem. I övrigt allt för befattningen förekommande uppgifter i enlighet med företagets anvisningar.


Om dig

- Driven
- Serviceminded
- Socialt kompetent
- Kommunikativ


Har du erfarenhet av vårt affärssystem Trygg är det en fördel. Det är starkt meriterande men inte ett krav om du har erfarenhet från vår bransch.

Förmåner

- Friskvårdsbidrag: 4000 kr/år.

Anställning: Tillsvidare

Beräknad tillträdesdag: Omgående

Känner du att det här skulle vara en rolig och passande tjänst för dig ser vi varmt fram emot din ansökan snarast möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Bygma med Bemanning Sverige Byrå AB som är ett av landets mest erfarna rekryteringsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ansök nu

Licenssvetsare

Industrirörmontör
Läs mer Nov 18
Nu söker vi efter erfarna svetsare.

I det närmsta projektet är det svetsning kyla, rostfritt.

Har du:
minst 5 års erfarenhet?

nödvändiga intyg, certifieringar och licenser?

talar och skriver svenska obehindrat?

körkort B?

Då ser vi fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Utbildad Målare sökes

Målare
Läs mer Nov 20
Är du en social och självgående yrkesmålare? Vill du arbeta i ett väletablerat måleribolag i Stockholm med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om företaget

Företagen vi jobbar med arbetar med både nyproduktion och renoveringar samt service. Det är därför en stor fördel om du har körkort samt egen bil.

Med lång erfarenhet och bred produktportfölj har bolagen möjlighet att ta både mindre entreprenader till större totalentreprenader.

Om tjänsten

Arbetet innebär en del framförhållning och ritningsläsning samt uppdragsbeskrivningar på svenska, då det är viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Du skall självgående kunna arbeta med traditionellt förekommande måleriarbeten inom nyproduktion, renovering, spackling, bättringsarbeten, servicearbeten mm.

Arbetstid är heltid/dagtid och i enlighet med kundens och byggnadens arbetstider. Möjlighet till fast anställning med utvecklings och karriärmöjligheter.

Om dig

Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet som yrkesmålare med goda referenser, alternativt har en traditionell och dokumenterat gedigen utbildningsstege.

Den person vi söker ska vara lojal, stresstålig, positiv och ha bättre dokumenterad erfarenhet av att jobba inom måleri. Du ska vara självgående, drivande, alert och social.

Du som person skall vara arbetsvillig och vara van att kunna arbeta både självständigt och i lag, samt vara fysiskt stark och frisk. Du är en strukturerad person som klarar av högre tempo och som är noggrann.

Denna tjänst är en rekrytering till kund. Löner och förmåner diskuteras med handläggare/rekryterings-specialist inom byggnads.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!

Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Fastighetsskötare med erfarenhet av drift

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 27
För kunds räkning söker vi en fastighetsskötare som är van att arbeta med driften av fastigheter.

Om tjänsten
Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt men ändå har lätt för lagarbete. Arbetsuppgifterna innebär traditionella fastighetsskötaruppgifter som drift och skötsel av framför allt bostadsrättsföreningar. Du sköter tillsynen av byggnader och angränsande ytor samt reparationer och underhåll.

Tjänsten är på heltid och är en så kallad hyrrekrytering, vilket innebär att du blir anställd av oss till en början för att sedan bli anställd hos vår uppdragsgivare om båda parter trivs med varandra.

Kompetens och erfarenhet
Erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller erfarenhet av praktiskt arbete inom bygg-/ fastighetsområdet, enklare El- och VVS-arbeten. Du har kunskap om datoriserade styr- och reglerfunktioner.

Arbetet innebär många dagliga kontakter med bostadsrättsinnehavare och andra människor som vistas i lokalerna, vilket kräver en god social kompetens och samarbetsförmåga.

Datorvana och B-körkort (manuell) är ett krav.

Arbetet är beläget mestadels runt Liljeholmen så en stor fördel är om du bor i söderort.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Bemanning Sverige Byrå AB är en av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Brädgårdsarbetare till norr-och söderort

Lagerarbetare
Läs mer Okt 27
För kunds räkning söker vi brädgårdsarbetare med start omgående.

Om arbetet
Som brädgårdsarbetare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock, det kan dock vid behov förekomma visst arbete i filialens butik. Rollen innebär mycket kundkontakt där du som företagets ansikte utåt bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbil.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ordningsam och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial är ett krav.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Fastighetsskötare med erfarenhet av drift

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Okt 13
För kunds räkning söker vi en fastighetsskötare som är van att arbeta med driften av fastigheter.

Om tjänsten
Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt men ändå har lätt för lagarbete. Arbetsuppgifterna innebär traditionella fastighetsskötaruppgifter som drift och skötsel av framför allt bostadsrättsföreningar. Du sköter tillsynen av byggnader och angränsande ytor samt reparationer och underhåll.

Tjänsten är på heltid och är en så kallad hyrrekrytering, vilket innebär att du blir anställd av oss till en början för att sedan bli anställd hos vår uppdragsgivare om båda parter trivs med varandra.

Kompetens och erfarenhet
Erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller erfarenhet av praktiskt arbete inom bygg-/ fastighetsområdet, enklare El- och VVS-arbeten. Du har kunskap om datoriserade styr- och reglerfunktioner.

Arbetet innebär många dagliga kontakter med bostadsrättsinnehavare och andra människor som vistas i lokalerna, vilket kräver en god social kompetens och samarbetsförmåga.

Datorvana och B-körkort (manuell) är ett krav.

Arbetet är beläget mestadels runt Liljeholmen så en stor fördel är om du bor i söderort.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Bemanning Sverige Byrå AB är en av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Fastighetsskötare med erfarenhet av drift

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Sep 8
För kunds räkning söker vi en fastighetsskötare som är van att arbeta med driften av fastigheter.

Om tjänsten
Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt men ändå har lätt för lagarbete. Arbetsuppgifterna innebär traditionella fastighetsskötaruppgifter som drift och skötsel av framför allt bostadsrättsföreningar. Du sköter tillsynen av byggnader och angränsande ytor samt reparationer och underhåll.

Tjänsten är på heltid och är en så kallad hyrrekrytering, vilket innebär att du blir anställd av oss till en början för att sedan bli anställd hos vår uppdragsgivare om båda parter trivs med varandra.

Kompetens och erfarenhet
Erfarenhet av fastighetsskötsel och/eller erfarenhet av praktiskt arbete inom bygg-/ fastighetsområdet, enklare El- och VVS-arbeten. Du har kunskap om datoriserade styr- och reglerfunktioner.

Arbetet innebär många dagliga kontakter med bostadsrättsinnehavare och andra människor som vistas i lokalerna, vilket kräver en god social kompetens och samarbetsförmåga.

Datorvana och B-körkort (manuell) är ett krav.

Arbetet är beläget mestadels runt Liljeholmen så en stor fördel är om du bor i söderort.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Bemanning Sverige Byrå AB är en av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Brädgårdsarbetare

Truckförare
Läs mer Aug 26
För kunds räkning söker vi brädgårdsarbetare med start omgående.

Om arbetet
Som brädgårdsarbetare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock, det kan dock vid behov förekomma visst arbete i filialens butik. Rollen innebär mycket kundkontakt där du som företagets ansikte utåt bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbil.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ordningsam och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial är ett krav.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Proffssäljare till Bygma

Innesäljare
Läs mer Aug 19
Är du en erfaren proffssäljare inom bygghandel? Vill du få möjligheten att utvecklas inom ett företag som ligger i framkant inom sin bransch? Då har vi rätt tjänst för dig!

Vi söker nu en innesäljare till Bygma Spånga.

Om företaget

Bygma är en familjeägd byggmaterialhandel som etablerades 1958. Vår ambition är att vara bland de tre största aktörerna på de marknader där vi är verksamma.

Du kommer till ett företag med stark gemenskap.

Affärsmässigt - Trovärdighet - Nytänkande - Personlig utveckling - Teamwork - Ledarskap

Detta är våra ledord som är en del av vår vardag. Hos oss kommer du att få en viktig roll och uppskattning för att du tar hand om våra kunder med engagemang och stolthet. Dina personliga egenskaper sätter vi därför högt värde på.

Om tjänsten

Befattningens uppdrag är att agera länk mellan Bygma och marknaden, genom att i team, med en eller flera, säljare ansvara för ett antal definierade bearbetningskunder. Tillsammans med Säljansvarig ska du utforma, genomföra och följa upp kundplaner, definierade ansvarskunder samt årlig genomgång av dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- Arbeta med proaktiv försäljning via kundbesök och telefon till en definierad målgrupp av kunder, i samarbete med andra avdelningar och kollegor.
- Uppfylla de säljmål och övriga mål som sätts upp tillsammans med Försäljningschef och per kund och därigenom ligger i linje med företagets övergripande strategi.
- Nykundsbearbetning
- Använda sig av arbetssätt och verktyg inom ramen för lagd säljstrategi samt Bygmas systemstöd för att effektivare kunna bearbeta marknaden med kundpotential och merförsäljning i syfte att uppnå satt mål.
- Aktivt delta i den personliga utvecklingen för att höja kompetensen inom ramen för lokala utbildningsplaner.
- Kunderna tillhandahålls varuinformation, utbildas och bistås vid beställningar.
- Rapportera övriga avvikelser enligt rutin i Bygmas-avvikelse program.


I befattningen ingår följande:

- Offerera i enlighet med Bygmas prisstrategi och avtalsstruktur, max 200 000 Skr per offertrad.
- Avvikelser från lageravtal görs i samråd med Säljchef.
- Rutiner, riktlinjer och regler för Bygma Gruppen ska efterlevas och vara en hjälp i var och ens vardag.


- Ekonomiska befogenheter och attestmandat i enlighet med fastställda nivåer i Internkontrollpärmen.
- Att i medarbetarskapet verka för och säkerställa att lagar, avtal, ledningssystem, policys, rutiner och att de riktlinjer som finns i Personalhandboken efterföljs.
- Ta del av och verka i samförstånd med våra ledord. Ansvara för och säkerställa att medarbetarna får ta del av och verkar för efterlevnad av dem. I övrigt allt för befattningen förekommande uppgifter i enlighet med företagets anvisningar.


Om dig

- Driven
- Serviceminded
- Socialt kompetent
- Kommunikativ


Har du erfarenhet av vårt affärssystem Trygg är det en fördel. Det är starkt meriterande men inte ett krav om du har erfarenhet från vår bransch.

Förmåner

- Friskvårdsbidrag: 4000 kr/år.

Anställning: Tillsvidare

Beräknad tillträdesdag: Omgående

Känner du att det här skulle vara en rolig och passande tjänst för dig ser vi varmt fram emot din ansökan snarast möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Bygma med Bemanning Sverige Byrå AB som är ett av landets mest erfarna rekryteringsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ansök nu

Brädgårdsarbetare till söderort

Lagerarbetare
Läs mer Aug 3
För kunds räkning söker vi brädgårdsarbetare med start omgående.

Om arbetet
Som brädgårdsarbetare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock, det kan dock vid behov förekomma visst arbete i filialens butik. Rollen innebär mycket kundkontakt där du som företagets ansikte utåt bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbil.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ordningsam och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial är ett krav.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Proffssäljare till Bygma

Innesäljare
Läs mer Jul 29
Är du en erfaren proffssäljare inom bygghandel? Vill du få möjligheten att utvecklas inom ett företag som ligger i framkant inom sin bransch? Då har vi rätt tjänst för dig!

Vi söker nu en innesäljare till Bygma Spånga.

Om företaget

Bygma är en familjeägd byggmaterialhandel som etablerades 1958. Vår ambition är att vara bland de tre största aktörerna på de marknader där vi är verksamma.

Du kommer till ett företag med stark gemenskap.

Affärsmässigt - Trovärdighet - Nytänkande - Personlig utveckling - Teamwork - Ledarskap

Detta är våra ledord som är en del av vår vardag. Hos oss kommer du att få en viktig roll och uppskattning för att du tar hand om våra kunder med engagemang och stolthet. Dina personliga egenskaper sätter vi därför högt värde på.

Om tjänsten

Befattningens uppdrag är att agera länk mellan Bygma och marknaden, genom att i team, med en eller flera, säljare ansvara för ett antal definierade bearbetningskunder. Tillsammans med Säljansvarig ska du utforma, genomföra och följa upp kundplaner, definierade ansvarskunder samt årlig genomgång av dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- Arbeta med proaktiv försäljning via kundbesök och telefon till en definierad målgrupp av kunder, i samarbete med andra avdelningar och kollegor.
- Uppfylla de säljmål och övriga mål som sätts upp tillsammans med Försäljningschef och per kund och därigenom ligger i linje med företagets övergripande strategi.
- Nykundsbearbetning
- Använda sig av arbetssätt och verktyg inom ramen för lagd säljstrategi samt Bygmas systemstöd för att effektivare kunna bearbeta marknaden med kundpotential och merförsäljning i syfte att uppnå satt mål.
- Aktivt delta i den personliga utvecklingen för att höja kompetensen inom ramen för lokala utbildningsplaner.
- Kunderna tillhandahålls varuinformation, utbildas och bistås vid beställningar.
- Rapportera övriga avvikelser enligt rutin i Bygmas-avvikelse program.


I befattningen ingår följande:

- Offerera i enlighet med Bygmas prisstrategi och avtalsstruktur, max 200 000 Skr per offertrad.
- Avvikelser från lageravtal görs i samråd med Säljchef.
- Rutiner, riktlinjer och regler för Bygma Gruppen ska efterlevas och vara en hjälp i var och ens vardag.


- Ekonomiska befogenheter och attestmandat i enlighet med fastställda nivåer i Internkontrollpärmen.
- Att i medarbetarskapet verka för och säkerställa att lagar, avtal, ledningssystem, policys, rutiner och att de riktlinjer som finns i Personalhandboken efterföljs.
- Ta del av och verka i samförstånd med våra ledord. Ansvara för och säkerställa att medarbetarna får ta del av och verkar för efterlevnad av dem. I övrigt allt för befattningen förekommande uppgifter i enlighet med företagets anvisningar.


Om dig

- Driven
- Serviceminded
- Socialt kompetent
- Kommunikativ


Har du erfarenhet av vårt affärssystem Trygg är det en fördel. Det är starkt meriterande men inte ett krav om du har erfarenhet från vår bransch.

Förmåner

- Friskvårdsbidrag: 4000 kr/år.

Anställning: Tillsvidare

Beräknad tillträdesdag: Omgående

Känner du att det här skulle vara en rolig och passande tjänst för dig ser vi varmt fram emot din ansökan snarast möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Bygma med Bemanning Sverige Byrå AB som är ett av landets mest erfarna rekryteringsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ansök nu

Proffssäljare till Bygma

Innesäljare
Läs mer Jul 8
Är du en erfaren proffssäljare inom bygghandel? Vill du få möjligheten att utvecklas inom ett företag som ligger i framkant inom sin bransch? Då har vi rätt tjänst för dig!

Vi söker nu en innesäljare till Bygma Spånga.

Om företaget

Bygma är en familjeägd byggmaterialhandel som etablerades 1958. Vår ambition är att vara bland de tre största aktörerna på de marknader där vi är verksamma.

Du kommer till ett företag med stark gemenskap.

Affärsmässigt - Trovärdighet - Nytänkande - Personlig utveckling - Teamwork - Ledarskap

Detta är våra ledord som är en del av vår vardag. Hos oss kommer du att få en viktig roll och uppskattning för att du tar hand om våra kunder med engagemang och stolthet. Dina personliga egenskaper sätter vi därför högt värde på.

Om tjänsten

Befattningens uppdrag är att agera länk mellan Bygma och marknaden, genom att i team, med en eller flera, säljare ansvara för ett antal definierade bearbetningskunder. Tillsammans med Säljansvarig ska du utforma, genomföra och följa upp kundplaner, definierade ansvarskunder samt årlig genomgång av dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- Arbeta med proaktiv försäljning via kundbesök och telefon till en definierad målgrupp av kunder, i samarbete med andra avdelningar och kollegor.
- Uppfylla de säljmål och övriga mål som sätts upp tillsammans med Försäljningschef och per kund och därigenom ligger i linje med företagets övergripande strategi.
- Nykundsbearbetning
- Använda sig av arbetssätt och verktyg inom ramen för lagd säljstrategi samt Bygmas systemstöd för att effektivare kunna bearbeta marknaden med kundpotential och merförsäljning i syfte att uppnå satt mål.
- Aktivt delta i den personliga utvecklingen för att höja kompetensen inom ramen för lokala utbildningsplaner.
- Kunderna tillhandahålls varuinformation, utbildas och bistås vid beställningar.
- Rapportera övriga avvikelser enligt rutin i Bygmas-avvikelse program.


I befattningen ingår följande:

- Offerera i enlighet med Bygmas prisstrategi och avtalsstruktur, max 200 000 Skr per offertrad.
- Avvikelser från lageravtal görs i samråd med Säljchef.
- Rutiner, riktlinjer och regler för Bygma Gruppen ska efterlevas och vara en hjälp i var och ens vardag.


- Ekonomiska befogenheter och attestmandat i enlighet med fastställda nivåer i Internkontrollpärmen.
- Att i medarbetarskapet verka för och säkerställa att lagar, avtal, ledningssystem, policys, rutiner och att de riktlinjer som finns i Personalhandboken efterföljs.
- Ta del av och verka i samförstånd med våra ledord. Ansvara för och säkerställa att medarbetarna får ta del av och verkar för efterlevnad av dem. I övrigt allt för befattningen förekommande uppgifter i enlighet med företagets anvisningar.


Om dig

- Driven
- Serviceminded
- Socialt kompetent
- Kommunikativ


Har du erfarenhet av vårt affärssystem Trygg är det en fördel. Det är starkt meriterande men inte ett krav om du har erfarenhet från vår bransch.

Förmåner

- Friskvårdsbidrag: 4000 kr/år.

Anställning: Tillsvidare

Beräknad tillträdesdag: Omgående

Känner du att det här skulle vara en rolig och passande tjänst för dig ser vi varmt fram emot din ansökan snarast möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Bygma med Bemanning Sverige Byrå AB som är ett av landets mest erfarna rekryteringsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ansök nu

Kranbilschaufför

Distributionsförare
Läs mer Jul 8
Om Företaget

Vi vill ligga i framkant med att på riktigt tänka hållbarhet och cirkulär ekonomi inom Transport, Logistik och Entreprenad i Stockholmsregionen. Vår ambition är att ligga i framkant med utveckling av produkter och tjänster för framtidens transportsektor. Vi värnar om vår moder jord och vi vill att även nästa generation ska kunna vistas och leva utan att riskera att bli sjuka.

Om Tjänsten
Du kommer utföra brädgårdstransporter och markentreprenadtransporter till våra kunder runt om i Stockholms län.

Som arbetsverktyg har du nya fordon bestående av

kranbilar i storlek från C-kort Pickup`s till 4axliga Kranbilar. Du hanterar vanliga småkranar från 5 TM upp till 26 TM.

När kranar utöver 26 TM används erbjuder vi interutbildninar, men även externutbildning förekommer.

Även kranar med jibb används.

Om dig
Du innehar körkort för lastbil minst klass C.

Digitalt färdskrivarkort.

Färdig YKB.

God lokalkännedom då stadstrafik är en stor del av arbetsuppgifterna.

Stor vana av att manövrera en kran.

Du behärskar svenska i tal och skrift.

I denna rekrytering använder vi oss av Bemanning Sverige som gärna svarar på dina frågor angående tjänsten!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Brädgårdsarbetare till söderort

Truckförare
Läs mer Jul 2
För kunds räkning söker vi brädgårdsarbetare med start omgående.

Om arbetet
Som brädgårdsarbetare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock, det kan dock vid behov förekomma visst arbete i filialens butik. Rollen innebär mycket kundkontakt där du som företagets ansikte utåt bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbil.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ordningsam och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial är ett krav.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Utbildad Målare sökes

Målare
Läs mer Jun 18
Är du en social och självgående yrkesmålare? Vill du arbeta i ett väletablerat måleribolag i Stockholm med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om företaget

Företagen vi jobbar med arbetar med både nyproduktion och renoveringar samt service. Det är därför en stor fördel om du har körkort samt egen bil.

Med lång erfarenhet och bred produktportfölj har bolagen möjlighet att ta både mindre entreprenader till större totalentreprenader.

Om tjänsten

Arbetet innebär en del framförhållning och ritningsläsning samt uppdragsbeskrivningar på svenska, då det är viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Du skall självgående kunna arbeta med traditionellt förekommande måleriarbeten inom nyproduktion, renovering, spackling, bättringsarbeten, servicearbeten mm.

Arbetstid är heltid/dagtid och i enlighet med kundens och byggnadens arbetstider. Möjlighet till fast anställning med utvecklings och karriärmöjligheter.

Om dig

Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet som yrkesmålare med goda referenser, alternativt har en traditionell och dokumenterat gedigen utbildningsstege.

Den person vi söker ska vara lojal, stresstålig, positiv och ha bättre dokumenterad erfarenhet av att jobba inom måleri. Du ska vara självgående, drivande, alert och social.

Du som person skall vara arbetsvillig och vara van att kunna arbeta både självständigt och i lag, samt vara fysiskt stark och frisk. Du är en strukturerad person som klarar av högre tempo och som är noggrann.

Denna tjänst är en rekrytering till kund. Löner och förmåner diskuteras med handläggare/rekryterings-specialist inom byggnads.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!

Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Proffssäljare till Bygma

Innesäljare
Läs mer Jun 18
Är du en erfaren proffssäljare inom bygghandel? Vill du få möjligheten att utvecklas inom ett företag som ligger i framkant inom sin bransch? Då har vi rätt tjänst för dig!

Vi söker nu en innesäljare till Bygma Spånga.

Om företaget

Bygma är en familjeägd byggmaterialhandel som etablerades 1958. Vår ambition är att vara bland de tre största aktörerna på de marknader där vi är verksamma.

Du kommer till ett företag med stark gemenskap.

Affärsmässigt - Trovärdighet - Nytänkande - Personlig utveckling - Teamwork - Ledarskap

Detta är våra ledord som är en del av vår vardag. Hos oss kommer du att få en viktig roll och uppskattning för att du tar hand om våra kunder med engagemang och stolthet. Dina personliga egenskaper sätter vi därför högt värde på.

Om tjänsten

Befattningens uppdrag är att agera länk mellan Bygma och marknaden, genom att i team, med en eller flera, säljare ansvara för ett antal definierade bearbetningskunder. Tillsammans med Säljansvarig ska du utforma, genomföra och följa upp kundplaner, definierade ansvarskunder samt årlig genomgång av dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- Arbeta med proaktiv försäljning via kundbesök och telefon till en definierad målgrupp av kunder, i samarbete med andra avdelningar och kollegor.
- Uppfylla de säljmål och övriga mål som sätts upp tillsammans med Försäljningschef och per kund och därigenom ligger i linje med företagets övergripande strategi.
- Nykundsbearbetning
- Använda sig av arbetssätt och verktyg inom ramen för lagd säljstrategi samt Bygmas systemstöd för att effektivare kunna bearbeta marknaden med kundpotential och merförsäljning i syfte att uppnå satt mål.
- Aktivt delta i den personliga utvecklingen för att höja kompetensen inom ramen för lokala utbildningsplaner.
- Kunderna tillhandahålls varuinformation, utbildas och bistås vid beställningar.
- Rapportera övriga avvikelser enligt rutin i Bygmas-avvikelse program.


I befattningen ingår följande:

- Offerera i enlighet med Bygmas prisstrategi och avtalsstruktur, max 200 000 Skr per offertrad.
- Avvikelser från lageravtal görs i samråd med Säljchef.
- Rutiner, riktlinjer och regler för Bygma Gruppen ska efterlevas och vara en hjälp i var och ens vardag.


- Ekonomiska befogenheter och attestmandat i enlighet med fastställda nivåer i Internkontrollpärmen.
- Att i medarbetarskapet verka för och säkerställa att lagar, avtal, ledningssystem, policys, rutiner och att de riktlinjer som finns i Personalhandboken efterföljs.
- Ta del av och verka i samförstånd med våra ledord. Ansvara för och säkerställa att medarbetarna får ta del av och verkar för efterlevnad av dem. I övrigt allt för befattningen förekommande uppgifter i enlighet med företagets anvisningar.


Om dig

- Driven
- Serviceminded
- Socialt kompetent
- Kommunikativ


Har du erfarenhet av vårt affärssystem Trygg är det en fördel. Det är starkt meriterande men inte ett krav om du har erfarenhet från vår bransch.

Förmåner

- Friskvårdsbidrag: 4000 kr/år.

Anställning: Tillsvidare

Beräknad tillträdesdag: Omgående

Känner du att det här skulle vara en rolig och passande tjänst för dig ser vi varmt fram emot din ansökan snarast möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Bygma med Bemanning Sverige Byrå AB som är ett av landets mest erfarna rekryteringsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ansök nu

Brädgårdsarbetare till söderort

Truckförare
Läs mer Jun 2
För kunds räkning söker vi brädgårdsarbetare med start omgående.

Om arbetet
Som brädgårdsarbetare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock, det kan dock vid behov förekomma visst arbete i filialens butik. Rollen innebär mycket kundkontakt där du som företagets ansikte utåt bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbil.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ordningsam och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial är ett krav.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!
Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer. Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Utbildad Målare sökes

Målare
Läs mer Jun 1
Är du en social och självgående yrkesmålare? Vill du arbeta i ett väletablerat måleribolag i Stockholm med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om företaget

Företagen vi jobbar med arbetar med både nyproduktion och renoveringar samt service. Det är därför en stor fördel om du har körkort samt egen bil.

Med lång erfarenhet och bred produktportfölj har bolagen möjlighet att ta både mindre entreprenader till större totalentreprenader.

Om tjänsten

Arbetet innebär en del framförhållning och ritningsläsning samt uppdragsbeskrivningar på svenska, då det är viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Du skall självgående kunna arbeta med traditionellt förekommande måleriarbeten inom nyproduktion, renovering, spackling, bättringsarbeten, servicearbeten mm.

Arbetstid är heltid/dagtid och i enlighet med kundens och byggnadens arbetstider. Möjlighet till fast anställning med utvecklings och karriärmöjligheter.

Om dig

Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet som yrkesmålare med goda referenser, alternativt har en traditionell och dokumenterat gedigen utbildningsstege.

Den person vi söker ska vara lojal, stresstålig, positiv och ha bättre dokumenterad erfarenhet av att jobba inom måleri. Du ska vara självgående, drivande, alert och social.

Du som person skall vara arbetsvillig och vara van att kunna arbeta både självständigt och i lag, samt vara fysiskt stark och frisk. Du är en strukturerad person som klarar av högre tempo och som är noggrann.

Denna tjänst är en rekrytering till kund. Löner och förmåner diskuteras med handläggare/rekryterings-specialist inom byggnads.

Vi ser varmt fram emot din ansökan!

Bemanning Sverige Byrå AB är ett av landets mest erfarna bemanningsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Bemanning Sverige Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"

Ansök nu

Proffssäljare till Bygma

Innesäljare
Läs mer Maj 19
Är du en erfaren proffssäljare inom bygghandel? Vill du få möjligheten att utvecklas inom ett företag som ligger i framkant inom sin bransch? Då har vi rätt tjänst för dig!

Vi söker nu en innesäljare till Bygma Spånga.

Om företaget

Bygma är en familjeägd byggmaterialhandel som etablerades 1958. Vår ambition är att vara bland de tre största aktörerna på de marknader där vi är verksamma.

Du kommer till ett företag med stark gemenskap.

Affärsmässigt - Trovärdighet - Nytänkande - Personlig utveckling - Teamwork - Ledarskap

Detta är våra ledord som är en del av vår vardag. Hos oss kommer du att få en viktig roll och uppskattning för att du tar hand om våra kunder med engagemang och stolthet. Dina personliga egenskaper sätter vi därför högt värde på.

Om tjänsten

Befattningens uppdrag är att agera länk mellan Bygma och marknaden, genom att i team, med en eller flera, säljare ansvara för ett antal definierade bearbetningskunder. Tillsammans med Säljansvarig ska du utforma, genomföra och följa upp kundplaner, definierade ansvarskunder samt årlig genomgång av dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- Arbeta med proaktiv försäljning via kundbesök och telefon till en definierad målgrupp av kunder, i samarbete med andra avdelningar och kollegor.
- Uppfylla de säljmål och övriga mål som sätts upp tillsammans med Försäljningschef och per kund och därigenom ligger i linje med företagets övergripande strategi.
- Nykundsbearbetning
- Använda sig av arbetssätt och verktyg inom ramen för lagd säljstrategi samt Bygmas systemstöd för att effektivare kunna bearbeta marknaden med kundpotential och merförsäljning i syfte att uppnå satt mål.
- Aktivt delta i den personliga utvecklingen för att höja kompetensen inom ramen för lokala utbildningsplaner.
- Kunderna tillhandahålls varuinformation, utbildas och bistås vid beställningar.
- Rapportera övriga avvikelser enligt rutin i Bygmas-avvikelse program.


I befattningen ingår följande:

- Offerera i enlighet med Bygmas prisstrategi och avtalsstruktur, max 200 000 Skr per offertrad.
- Avvikelser från lageravtal görs i samråd med Säljchef.
- Rutiner, riktlinjer och regler för Bygma Gruppen ska efterlevas och vara en hjälp i var och ens vardag.


- Ekonomiska befogenheter och attestmandat i enlighet med fastställda nivåer i Internkontrollpärmen.
- Att i medarbetarskapet verka för och säkerställa att lagar, avtal, ledningssystem, policys, rutiner och att de riktlinjer som finns i Personalhandboken efterföljs.
- Ta del av och verka i samförstånd med våra ledord. Ansvara för och säkerställa att medarbetarna får ta del av och verkar för efterlevnad av dem. I övrigt allt för befattningen förekommande uppgifter i enlighet med företagets anvisningar.


Om dig

- Driven
- Serviceminded
- Socialt kompetent
- Kommunikativ


Har du erfarenhet av vårt affärssystem Trygg är det en fördel. Det är starkt meriterande men inte ett krav om du har erfarenhet från vår bransch.

Förmåner

- Friskvårdsbidrag: 4000 kr/år.

Anställning: Tillsvidare

Beräknad tillträdesdag: Omgående

Känner du att det här skulle vara en rolig och passande tjänst för dig ser vi varmt fram emot din ansökan snarast möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Bygma med Bemanning Sverige Byrå AB som är ett av landets mest erfarna rekryteringsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ansök nu