Ideella Fören Ersta Diakonisällskap Med Firmaers jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Ideella Fören Ersta Diakonisällskap Med Firmaers i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Undersköterskor till Ersta hemtjänst i Stockholm

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Jan 8
Människors behov av vård och omsorg växer. Så det gör vi också. Vi får fler kunder till vår hemtjänstverksamhet och söker därför dig som vill vara med och hjälpa fler.

Ersta diakoni söker undersköterskor, vårdbiträden eller dig som är under pågående utbildning till våra hemtjänstverksamheter i Stockholm. Vi har flera kontor - på Södermalm, Östermalm, Kungsholmen.

Som undersköterska hos oss erbjuds du ett stimulerande, självständigt arbete med stort ansvar. Du kommer att ingå i ett härligt gäng med duktiga, målinriktade kollegor och engagerade närvarande chefer.

Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör. Och där vi till skillnad från andra vård- och omsorgsaktörer återinvesterar vi överskottet för att kunna hjälpa fler. Inga konstigheter egentligen. Det är bara så som det borde vara.

Vi söker dig som vill jobba extra, heltid eller deltid. Söker du jobb till sommaren är du också välkommen redan nu!

ARBETSUPPGIFTER
Utifrån biståndsbeslut, planerar och utför du kvalificerat omsorgsarbete i kundens hem. I vår verksamhet är det kundens behov, intressen och vanor som bestämmer hur hemtjänsten utformas. Därför är en stor del i din roll att planera omsorgen tillsammans med kunden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som du kommer hjälpa våra kunder med är
• hjälp med personlig hygien
• tillagning av mat
• leverans av mat
• handling, tvätt och städ
• ledsagning

Arbetstider och schema
Vi arbetar med en schemamodell som ska främja kontinuiteten för hela verksamheten. Arbetstiderna är dag- eller kvällstid och du förväntas kunna arbeta både vardagar och vissa helger.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst ser att du är utbildad undersköterska eller vårdbiträde alternativt är i pågående utbildning. Meriterande om du har erfarenhet av arbete i hemtjänst eller äldreomsorg. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att det är ett krav att ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Hos oss kör vi bil eller cyklar, cykelvana är ett krav och B-körkort är meriterande.

Det är viktigt att du har ett engagemang för att arbeta med människor och en drivkraft att utveckla och förbättra. Du är samarbetsinriktad, flexibel och ser ett gott bemötande och en respekt för andra människor som en självklarhet - både när det handlar om dina kollegor eller personer som du ska ge stöd åt.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Vi erbjuder bland annat rekryteringsbostad under en period på ca 2 år. Som månadsavlönad har du tillgång till Förmånsporten Benify där du hittar mängder av rabatter och ditt friskvårdsbidrag på 3000 kr. Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här: https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sektionschef till Ersta hjärtsektion, Ersta sjukhus

Sektionschef, sjukhus
Läs mer Mar 26
Är du specialistläkare i kardiologi eller sjuksköterska och har ledarerfarenhet? Vill du vara med och skapa en verksamhet där vi kan ta ett helhetsansvar för den kardiologiska öppenvårdspatienten? Vi har den stora glädjen att utöka verksamheten och söker nu en sektionschef till vår hjärtsektion!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2024.

Medicinkliniken är en av de största klinikerna på sjukhuset. Mottagningarna ligger i vårt helt nybyggda sjukhus är väl utrustade och har genomtänkta patientflöden. Genom att använda våra resurser på bästa sätt kan vi erbjuda en evidensbaserad och personcentrerad vård av högsta kvalitet.

Vi är nu inne i en spännande fas med stort utvecklings- och expansionsfokus där vi på hjärtmottagningen:
• expanderar vår kardiologiska öppenvårdsverksamhet
• expanderar vår forskningsverksamhet
• implementerar e-hälsa
• arbetar personcentrerat

I nuläget har vi en mottagning med bred allmänkardiologisk kompetens där både läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och biomedicinska analytiker samarbetar i team för att erbjuda bästa möjliga omhändertagande av patienter med hjärtsjukdomar. Vi skapar sammanhängande vårdkedjor med nära samarbete avseende diagnostik och behandling och ser också flera utvecklingsmöjligheter av verksamheten för att säkerställa bästa möjliga vård.

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För dig som behöver finns möjlighet till rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
Här får du möjlighet att bidra till att forma en hjärtmottagning så som den borde vara! Som sektionschef kommer du att vara övergripande ansvarig för drift och utveckling av vår kardiologiska mottagning. Ditt chefsuppdrag kommer att vara kombinerat med klinisk tjänstgöring inom någon av de professioner som finns på enheten. I chefsuppdraget ingår förutom utvecklingsansvar också ansvar för enhetens ekonomi, kvalitet och cirka 25 medarbetare. Du rapporterar till klinikens verksamhetschef och är en del av klinikens ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är verksam inom någon av de professioner som arbetar på enheten och har en utbildning som specialistläkare inom kardiologi och/eller klinisk fysiologi alternativt sjuksköterska, gärna med hjärtspecialisering. Du har tidigare erfarenhet av ledningsuppdrag. Forskningserfarenhet är meriterande.

Du är en framåtblickande problemlösare som med ett tydligt ledarskap vågar prova nytt. Samtidigt är du lyhörd och ser människan i verksamheten, både bland medarbetare och patienter. Du har en god samarbetsförmåga och är närvarande i ditt ledarskap.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. Vi har nyligen invigt vårt nya sjukhus på Folkungagatan placerad i direkt anslutning till vår nuvarande sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till sommarjobb på Ersta sjukhus palliativa vårdavdelning

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 8
Är du sjuksköterska och vill bidra till att ge våra patienter ett så fint avslut på livet som möjligt? Hos oss gör du med din kompetens stor skillnad för både patienter och deras anhöriga. Just nu öppnar vi möjligheten för dig som vill sommarjobba hos oss.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2023/2024.

Ersta Palliativa vårdavdelning är en specialiserad vårdavdelning med 20 vårdplatser. Vi har en personalgrupp som trivs här och ett gott rykte som vi är måna om att leva upp till. Vi är en jämställd arbetsplats och förenas i vårt starka engagemang för våra patienter. Vårt team består av läkare, distriktssjuksköterskor, sjuksköterskor, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, arbetsterapeuter och undersköterskor med stor kompetens inom palliativ vård. Vi har även samarbete med Ersta ASIH dygnet runt och hjälps åt där det behövs. Präst och diakon finns knuten till vår verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska hos oss vårdar du patienter i livets slutskede och möter patienter som har stort omvårdnadsbehov och många medicinsktekniska insatser.

Vi arbetar utifrån en helhetssyn på människan som innefattar alla aspekter av livet. Varje patient har unika behov och vi strävar efter att se människan i varje möte. Vården är inriktad på att lindra patientens symtom och skapa största möjliga livskvalitet, där du med din kompetens kan göra stor skillnad. Du har också en hel del kontakt med patienternas närstående.

KVALIFIKATIONER
Vi söker sig som är legitimerad sjuksköterska och som har erfarenhet av patientnära omvårdnadsarbete, medicinsktekniska insatser och närståendekontakt. Specialistutbildning i onkologi eller palliativ vård är meriterande.

Du är trygg i din yrkesroll och tycker om att jobba i team. Vi söker dig med god samarbetsförmåga, som är lyhörd och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. Vi har nyligen invigt vårt nya sjukhus på Folkungagatan placerad i direkt anslutning till vår nuvarande sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Spontanansökan för jobb som sjuksköterska och undersköterska, Ersta sjukhus

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 25
Är du sjuksköterska, specialistsjuksköterska , undersköterska eller specialistundersköterska och nyfiken på Ersta sjukhus?

Sveriges första sjuksköterska utbildades inom Ersta diakoni och vår tradition och erfarenhet sträcker sig från 1851. I över 170 år har vi funnits i Stockholm och idag är vi Sveriges största idéburna vård och omsorgsaktör!

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med både bredd och spetskompetens. Vårt nybyggda sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder, i direkt anslutning till vår sjukhusbyggnad på Fjällgatan som nu är under renovering. På Ersta sjukhus trivs medarbetarna och vi har en god gemenskap över klinikgränserna. Sedan 2021 är vi en universitetssjukvårdsenhet med tre uppdrag; vård, forskning och utbildning. Vi har enbart planerad vård, ingen akutmottagning. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2024 - och därför behöver vi också bli fler!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som vill arbeta till exempel inom:
• vår nystartade geriatrik
• kirurgi och anestesi, där vi öppnar upp en dagkirurgisk avdelning
• palliativ vård, inklusive vår växande ASIH
• vår nya specialiserade rehabilitering efter akutsjukvård.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, specialistsjuksköterska eller utbildad undersköterska med erfarenhet av att jobba på sjukhus, gärna med specialistutbildning. Vi söker dig som vill jobba dag, natt eller som timavlönad.

ÖVRIGT
Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta. Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att vi drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din spontanansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till växande Ersta ASIH

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 6
Trivs du i en självständig roll där du har möjlighet att styra hur du lägger upp din arbetsdag? Ersta ASIH växer och vi söker nu fler sjuksköterskor till vårt engagerade och sammansvetsade team!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2024.

Inom vår avancerade hemsjukvård (ASIH) erbjuder vi vård i hemmet för svårt sjuka patienter i alla åldrar, dygnet runt. Merparten av våra patienter befinner sig i olika palliativa skeden, men vi vårdar också vissa patienter med botbara sjukdomar. Inom ASIH arbetar vi för att patienterna, trots svår sjukdom, ska känna sig trygga med att vårdas i hemmet. Ett viktigt fokus är även att patienternas närstående ska känna tillit till vården.

Hos oss gör du som sjuksköterska stor skillnad och får möjlighet att fortsätta lära och utvecklas i din roll. Här har du möjlighet att planera din arbetsdag och ett arbete under stor frihet. Vår arbetsgrupp präglas av en varm och familjär känsla där alla känner alla - något som vi är måna om att bibehålla när vi nu växer.

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. Möjlighet till personalbostad centralt på Södermalm finns.

ARBETSUPPGIFTER
Här ingår du i ett tvärprofessionellt team, vilket betyder att du arbetar nära andra professioner som tillsammans verkar för att patienten ska uppnå högsta möjliga livskvalitet. Du startar dina arbetsdagar på plats på Ersta, där du leder och deltar aktivt i planeringen runt patientens dagliga vård tillsammans med övriga i teamet, för att sedan förbereda och åka ut på dina patientbesök.

Att möta patienterna i deras hemmiljö ger utrymme för både samtal och relationsuppbyggnad - men kan också innebära att du ställs inför situationer och utmaningar som kräver att du improviserar lite. Du hanterar även flera olika typer av medicinteknisk utrustning.

På eftermiddagen återsamlas arbetsgruppen på kontoret och du dokumenterar dina besök, tar patientsamtal och hanterar övrigt som behövs. I arbetet ingår även samarbete med andra vårdgivare och att delta aktivt i verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• är legitimerad sjuksköterska
• har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• har B-körkort

Erfarenhet av palliativ vård är meriterande.

Som sjuksköterska inom ASIH behöver du vara trygg i dig själv och din yrkesroll. Du har mod att möta patienterna och deras närstående, även i svåra situationer. Då du kommer att arbeta självständigt på dina patientbesök behöver du känna dig bekväm med att prioritera och fatta beslut i samråd med kollegor, patient samt närstående. Givetvis arbetar du evidensbaserat och värnar om att sätta patienten först. Du har förmåga och uppskattar att samarbeta med kollegor i av andra professioner.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. Vi har nyligen invigt vårt nya sjukhus på Folkungagatan placerad i direkt anslutning till vår nuvarande sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fysioterapeut med specialistkompetens till Aktiv Fysioterapi Ersta

Fysioterapeut
Läs mer Mar 8
Är du en engagerad och specialistutbildad fysioterapeut som lockas ett varierade och flexibelt jobb? Vi utökar och söker nu fler kollegor till våra verksamheter i Farsta strand och på Södermalm. Hos oss får du användning för din kompetens och möjlighet att fortsätta utvecklas tillsammans med kunniga kollegor!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

Aktiv fysioterapi tillhör Ersta sjukhus och finns på Erstaklippan på Södermalm och i Farsta strand. Vi har avtal med region Stockholm och ingår i vårdvalet för specialiserad fysioterapi. Verksamheterna präglas av stark sammanhållning och en god arbetsmiljö. Fysioterapeuten Elin är specialiserad inom ortopedisk manuell terapi (OMT) och anställd på Ersta sedan ett år tillbaka. "Det som lockade mig hit var att det är just en specialistmottagning - det tilltalade mig både kollegialt och patientmässigt." Hon har inte blivit besviken. "Att vi är flera specialister inom samma inriktning är en otrolig tillgång. Tillsammans kan vi utbyta tankar, fördjupa oss och diskutera olika case. Jag tycker att det är fantastiskt att få 'nörda' med mina kollegor!"

Som medarbetare hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För dig som behöver finns möjlighet till rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss träffar du patienter inom ditt specialistområde. Du lägger ditt eget schema och styr själv hur du vill lägga upp ditt arbete med andel nybesök och återbesök. Du har tillgång till en rymlig träningslokal med gymutrustning och möjlighet till att hålla grupper. Du ges frihet att utforma ditt uppdrag utifrån ditt eget engagemang och tidigare erfarenheter. Vi har en verksamhetskoordinator som hjälper till med bokningar.

"Jämfört med primärvården som jag tidigare har arbetat inom är det ett lite lugnare tempo här, vilket ger mig möjlighet att hinna med det jag vill och behöver med patienterna. Det är jätteskönt!", beskriver Elin. "Här finns också ett annat patientklientel och jag kan styra mer så att jag verkligen får de patienter som jag kan hjälpa. Vi tar också hjälp av varandra mellan specialiteterna när det behövs.", fortsätter hon.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med godkänd specialistkompetens av yrkesförbundet Fysioterapeuterna inom något av nedan områden:
• ortopedi
• ortopedisk manuell terapi (OMT)
• fysisk aktivitet & idrottsmedicin
• smärta & smärtrehabilitering
• obstetrik-gynekologi-urologi
• respiration
• pediatrik
• geriatrik.

Tidigare öppenvårdserfarenhet är meriterande.

Ditt personliga engagemang och förmåga att möta varje unik patients behov och förutsättningar är en nyckel för att du ska trivas hos oss.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

På Ersta sjukhus trivs medarbetarna och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2024.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till nystartad kognitiv mottagning, Ersta sjukhus

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 12
Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs medarbetarna och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2024.

Vår kognitiva mottagning planeras att öppna i september 2024. Här kommer specialister på kognitiv sjukdom/demenssjukdom att arbeta med att utreda personer över 65 år. Vi kommer ta emot remisser från hela Region Stockholm. I uppdraget ingår att bedöma vårdbehov och hjälpa till med vårdkontakter samt farmakologisk behandling där så är möjligt.

Som medarbetare hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För dig som behöver finns möjlighet till rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska hos oss har du en viktig roll i teamet och inte minst för de patienter och närstående som kommer till oss. Du möter dem i en situation som är både krävande och har stor inverkan på deras liv, där många behöver både stöttande och motiverande samtal.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

• assistera läkare vid nybesök och gör bland annat lumbalpunktioner, blodprover och EKG
• ta egna nybesök vid start av utredning
• kalla patienter och hålla kontakt under utredningen samt efter utredning vid behov
• kunna göra lättare läkemedelsuppföljningar vid behov
• registrera i kvalitetsregister
• delta i ronder
• planering och schemaläggning av patienter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom specialiserad öppenvård och/eller med patienter med kognitiva sjukdomar samt erfarenhet av bemötande för tidigare nämnd patientgrupp.

I den här rollen är det av stor vikt att du lyhörd för patienternas och deras närståendes behov för att kunna möta och stötta dem på bästa sätt. Du trivs med att arbeta i team och kan både ge och ta emot feedback på ett konstruktivt sätt. På vår nya mottagning kommer du som medarbetare att ha en viktig roll i uppbyggnaden av den nya verksamheten. Vi söker därför dig som gillar att hitta nya lösningar, är prestigelös och vill bidra till att sätta en tillåtande kultur där vi litar på varandra och arbetar tillsammans.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. 2023 invigdes den nya delen av sjukhuset som är belägen på Folkungagatan i direkt anslutning till vår sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska, natt, till Specialiserad rehab efter akutsjukvård, Ersta

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 14
Är du sjuksköterska med kompetens inom kirurgisk eftervård och vill vara med i uppstarten av specialiserad rehabilitering på Ersta sjukhus?

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer för att kunna hjälpa fler och planerar för flera nya verksamheter under 2024.

En av de verksamheter som vi planerar att öppna är en slutenvårdsavdelning för specialiserad rehabilitering med 22 vårdplatser. Hit kommer patienter från 18 år och uppåt som behöver rehabilitering efter vård på akutsjukhus. Vi tar emot patienter med kirurgiskt, ortopediskt och medicinskt rehabiliteringsbehov. Gemensam nämnare är fokus på rehabilitering och träning för att kunna återaktivera sig och återfå största möjliga självständighet.

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För dig som behöver finns möjlighet till rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en slutenvårdsavdelning, med fokus på bland annat såromläggning (buksår), stomier (nylagda stomier), infektioner och postoperativ nutrition. Stort fokus kommer även att ligga på mobilisering av patienterna, där du samarbetar med paramedicinska kollegor.

Arbetet på avdelningen sker i multiprofessionella team med mål att förbättra patientens funktions- och aktivitetsförmåga för att återvinna bästa möjliga självständighet samt ge motivation till fortsatt rehabilitering. Vården är patientcentrerad och utgår naturligtvis från Ersta diakonis värdegrund; se hela människan.

Du deltar aktivt i uppstart och utveckling av den nya enheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från slutenvård. Specialistutbildning inom exempelvis hjärtsjukvård, vård av äldre, kirurgisk vård eller infektionssjukvård är meriterande.

Du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du är trygg i din yrkesroll och tycker om att jobba i team. Du är flexibel och har ett högt engagemang och tycker att det är en rolig utmaning att bygga upp en ny avdelning från grunden.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. 2023 invigdes den nya delen av sjukhuset som är belägen på Folkungagatan i direkt anslutning till vår sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här: https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobba på Ersta Susannahemmet i Huddinge

Vårdbiträde
Läs mer Jan 29
Vill du ha ett roligt och varierande sommarjobb där du kommer att göra stor skillnad? Är du student inom ett vårdyrke och vill samla nyttig erfarenhet inför framtiden? Vi söker nu duktiga sommarvikarier till Ersta Susannahemmet i Huddinge!

Som sommarvikarie hos oss erbjuds du:
• Ett roligt och utvecklande sommarjobb där du tillsammans med kollegor och de som bor hos oss kommer att ha fokus på god omvårdnad och meningsfulla aktiviteter
• Ett socialt jobb där du kommer att lära känna olika individer och få ta del av deras livshistorier
• Att bli en del i ett starkt team där vi stöttar och bryr oss om varandra
• Möjlighet till fortsatt extraarbete hos oss även efter sommaren, förutsatt att allt fungerar bra.


ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarie på något av våra äldreboenden får du ett roligt och utvecklande sommarjobb. Vi har ett tydligt fokus på att de som bor hos oss ska få en aktiv och spännande vardag med meningsfulla aktiviteter, trevliga måltider och fina möten.

Du kommer att ha ett nära samarbete med boende, anhöriga, ledare och övriga kollegor i omvårdnaden. Tillsammans ser ni till att de som bor här mår bra genom att de får den hjälp och det stöd som de önskar och behöver.

Vi söker sommarvikarier under perioden juni till augusti. Arbetstiderna är varierande och du förväntas kunna arbeta både vardagar, kvällar och vissa helger enligt rullande schema.

KVALIFIKATIONER
För att sommarjobba hos oss behöver du ha en påbörjad omvårdnadsutbildning på gymnasienivå, en påbörjad sjuksköterske-, fysioterapeut-, arbetsterapeut, socionom- eller läkarutbildning eller vara utbildad undersköterska. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg, men inget krav.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss!
• Du har ett stort intresse för människor och har lätt för att se och förstå andra människors behov
• Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att prata med och samarbeta med dina kollegor
• Att vara professionell i arbetet och skapa tillitsfulla relationer är något du värdesätter.

ÖVRIGT
Ersta äldreboenden är den del av Ersta diakoni. Vi bedriver totalt åtta äldreboenden i Stockholm och Uppsala. Vårt mål är att ge våra boende en trygg och innehållsrik vardag, med aktiviteter, gemenskap och goda och trivsamma måltider. Hos oss ska alla kunna känna sig hemma.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobba på Ersta Mariahemmet i Enskededalen

Vårdbiträde
Läs mer Jan 29
Vill du ha ett roligt och varierande sommarjobb där du kommer att göra stor skillnad? Är du student inom ett vårdyrke och vill samla nyttig erfarenhet inför framtiden? Vi söker nu duktiga sommarvikarier till Ersta Mariahemmet i Enskededalen!

Som sommarvikarie hos oss erbjuds du:
• Ett roligt och utvecklande sommarjobb där du tillsammans med kollegor och de som bor hos oss kommer att ha fokus på god omvårdnad och meningsfulla aktiviteter
• Ett socialt jobb där du kommer att lära känna olika individer och få ta del av deras livshistorier
• Att bli en del i ett starkt team där vi stöttar och bryr oss om varandra
• Möjlighet till fortsatt extraarbete hos oss även efter sommaren, förutsatt att allt fungerar bra.

ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarie på något av våra äldreboenden får du ett roligt och utvecklande sommarjobb. Vi har ett tydligt fokus på att de som bor hos oss ska få en aktiv och spännande vardag med meningsfulla aktiviteter, trevliga måltider och fina möten.

Du kommer att ha ett nära samarbete med boende, anhöriga, ledare och övriga kollegor i omvårdnaden. Tillsammans ser ni till att de som bor här mår bra genom att de får den hjälp och det stöd som de önskar och behöver.

Vi söker sommarvikarier under perioden juni till augusti. Arbetstiderna är varierande och du förväntas kunna arbeta både vardagar, kvällar och vissa helger enligt rullande schema.

KVALIFIKATIONER
För att sommarjobba hos oss behöver du ha en påbörjad omvårdnadsutbildning på gymnasienivå, en påbörjad sjuksköterske-, fysioterapeut-, arbetsterapeut, socionom- eller läkarutbildning eller vara utbildad undersköterska. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg, men inget krav.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss!
• Du har ett stort intresse för människor och har lätt för att se och förstå andra människors behov
• Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att prata med och samarbeta med dina kollegor
• Att vara professionell i arbetet och skapa tillitsfulla relationer är något du värdesätter.

ÖVRIGT
Ersta äldreboenden är den del av Ersta diakoni. Vi bedriver totalt åtta äldreboenden i Stockholm och Uppsala. Vårt mål är att ge våra boende en trygg och innehållsrik vardag, med aktiviteter, gemenskap och goda och trivsamma måltider. Hos oss ska alla kunna känna sig hemma.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobba inom Ersta hemtjänst Österåker

Vårdbiträde
Läs mer Jan 29
Vill du ha ett sommarjobb där du gör stor skillnad? Vi söker nu duktiga sommarvikarier till vår hemtjänst!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

Som sommarvikarie hos oss erbjuds du:

• Ett stimulerande och självständigt arbete där du stöttar människor i deras vardag
• Att bli en del av ett härligt team med stark samhörighet som har roligt på jobbet
• Ett socialt jobb där du kör eller cyklar mellan de kunder du besöker
• En strukturerad introduktion och stöd i arbetet
• Möjlighet till fortsatt extraarbete hos oss även efter sommaren, förutsatt att allt fungerar bra

ARBETSUPPGIFTER
Inom hemtjänsten är ingen dag den andra lik! Du hjälper till med det som våra kunder inte klarar av att utföra själv i vardagen på grund av fysiska, psykiska eller sociala omständigheter, och utifrån vad biståndsbeslutet säger. Det kan vara personlig omvårdnad, inköp av mat, städning, promenader eller andra sociala aktiviteter, eller att vara sällskap i samband med läkar- eller frisörbesök. Vi erbjuder dessutom vissa gemensamma aktiviteter för våra kunder för att sätta mer glädje på tillvaron. Vår värdegrund "Se hela människan" genomsyrar allt vi gör.

Som ny hos oss får du en introduktion som består av två delar; en informativ del där du får veta mer om våra policys, rutiner och genomgå några korta webbutbildningar och en praktisk del där du tillsammans med en handledare går ut på besök till våra kunder. Du får gå ett antal introduktionspass så att du känner dig trygg innan du börjar arbeta själv. Din handledare och andra i verksamheten finns såklart tillgängliga om du skulle behöva fråga något eller behöver hjälp.

Som sommarvikarie får du ett fast schema eftersom du arbetar i stället för en medarbetare som är ledig. Arbetstiderna är varierande och du förväntas kunna arbeta både vardagar och vissa helger. Du kan önska arbetstider om du till exempel föredrar att arbeta dagtid eller kväll, så länge det fungerar för verksamhetens och framför allt kundernas behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker både dig som är utbildad undersköterska eller validerat vårdbiträde, men också dig som går en vårdutbildning eller studerar till socionom eller liknande eller som helt enkelt är intresserad av hemtjänsten. Helst ser vi att du har erfarenhet av arbete i hemtjänst eller äldreomsorg, men det är inget krav. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav för att du ska kunna arbeta hos oss.

Det viktigaste är att du är intresserad av att arbeta med människor, har ett engagemang för ditt arbete och en drivkraft att utveckla och förbättra. Du ska vara samarbetsinriktad, flexibel och se ett gott bemötande och en respekt för andra människor som en självklarhet - oavsett om det handlar om medarbetare eller personer som du ska ge stöd åt.

ÖVRIGT
Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobba inom Ersta hemtjänst Sundsvall

Vårdbiträde
Läs mer Jan 29
Vill du ha ett sommarjobb där du gör stor skillnad? Vi söker nu duktiga sommarvikarier till vår hemtjänst!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

Som sommarvikarie hos oss erbjuds du:

• Ett stimulerande och självständigt arbete där du stöttar människor i deras vardag
• Att bli en del av ett härligt team med stark samhörighet som har roligt på jobbet
• Ett socialt jobb där du kör eller cyklar mellan de kunder du besöker
• En strukturerad introduktion och stöd i arbetet
• Möjlighet till fortsatt extraarbete hos oss även efter sommaren, förutsatt att allt fungerar bra

ARBETSUPPGIFTER
Inom hemtjänsten är ingen dag den andra lik! Du hjälper till med det som våra kunder inte klarar av att utföra själv i vardagen på grund av fysiska, psykiska eller sociala omständigheter, och utifrån vad biståndsbeslutet säger. Det kan vara personlig omvårdnad, inköp av mat, städning, promenader eller andra sociala aktiviteter, eller att vara sällskap i samband med läkar- eller frisörbesök. Vi erbjuder dessutom vissa gemensamma aktiviteter för våra kunder för att sätta mer glädje på tillvaron. Vår värdegrund "Se hela människan" genomsyrar allt vi gör.

Som ny hos oss får du en introduktion som består av två delar; en informativ del där du får veta mer om våra policys, rutiner och genomgå några korta webbutbildningar och en praktisk del där du tillsammans med en handledare går ut på besök till våra kunder. Du får gå ett antal introduktionspass så att du känner dig trygg innan du börjar arbeta själv. Din handledare och andra i verksamheten finns såklart tillgängliga om du skulle behöva fråga något eller behöver hjälp.

Som sommarvikarie får du ett fast schema eftersom du arbetar i stället för en medarbetare som är ledig. Arbetstiderna är varierande och du förväntas kunna arbeta både vardagar och vissa helger. Du kan önska arbetstider om du till exempel föredrar att arbeta dagtid eller kväll, så länge det fungerar för verksamhetens och framför allt kundernas behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker både dig som är utbildad undersköterska eller validerat vårdbiträde, men också dig som går en vårdutbildning eller studerar till socionom eller liknande eller som helt enkelt är intresserad av hemtjänsten. Helst ser vi att du har erfarenhet av arbete i hemtjänst eller äldreomsorg, men det är inget krav. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav för att du ska kunna arbeta hos oss.

Det viktigaste är att du är intresserad av att arbeta med människor, har ett engagemang för ditt arbete och en drivkraft att utveckla och förbättra. Du ska vara samarbetsinriktad, flexibel och se ett gott bemötande och en respekt för andra människor som en självklarhet - oavsett om det handlar om medarbetare eller personer som du ska ge stöd åt.

ÖVRIGT
Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobba inom Ersta hemtjänst Rosenlund, Södermalm

Vårdbiträde
Läs mer Jan 29
Vill du ha ett sommarjobb där du gör stor skillnad? Vi söker nu duktiga sommarvikarier till vår hemtjänst!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

Som sommarvikarie hos oss erbjuds du:

• Ett stimulerande och självständigt arbete där du stöttar människor i deras vardag
• Att bli en del av ett härligt team med stark samhörighet som har roligt på jobbet
• Ett socialt jobb där du kör eller cyklar mellan de kunder du besöker
• En strukturerad introduktion och stöd i arbetet
• Möjlighet till fortsatt extraarbete hos oss även efter sommaren, förutsatt att allt fungerar bra

ARBETSUPPGIFTER
Inom hemtjänsten är ingen dag den andra lik! Du hjälper till med det som våra kunder inte klarar av att utföra själv i vardagen på grund av fysiska, psykiska eller sociala omständigheter, och utifrån vad biståndsbeslutet säger. Det kan vara personlig omvårdnad, inköp av mat, städning, promenader eller andra sociala aktiviteter, eller att vara sällskap i samband med läkar- eller frisörbesök. Vi erbjuder dessutom vissa gemensamma aktiviteter för våra kunder för att sätta mer glädje på tillvaron. Vår värdegrund "Se hela människan" genomsyrar allt vi gör.

Som ny hos oss får du en introduktion som består av två delar; en informativ del där du får veta mer om våra policys, rutiner och genomgå några korta webbutbildningar och en praktisk del där du tillsammans med en handledare går ut på besök till våra kunder. Du får gå ett antal introduktionspass så att du känner dig trygg innan du börjar arbeta själv. Din handledare och andra i verksamheten finns såklart tillgängliga om du skulle behöva fråga något eller behöver hjälp.

Som sommarvikarie får du ett fast schema eftersom du arbetar i stället för en medarbetare som är ledig. Arbetstiderna är varierande och du förväntas kunna arbeta både vardagar och vissa helger. Du kan önska arbetstider om du till exempel föredrar att arbeta dagtid eller kväll, så länge det fungerar för verksamhetens och framför allt kundernas behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker både dig som är utbildad undersköterska eller validerat vårdbiträde, men också dig som går en vårdutbildning eller studerar till socionom eller liknande eller som helt enkelt är intresserad av hemtjänsten. Helst ser vi att du har erfarenhet av arbete i hemtjänst eller äldreomsorg, men det är inget krav. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Cykelvana är ett krav för att du ska kunna arbeta hos oss.

Det viktigaste är att du är intresserad av att arbeta med människor, har ett engagemang för ditt arbete och en drivkraft att utveckla och förbättra. Du ska vara samarbetsinriktad, flexibel och se ett gott bemötande och en respekt för andra människor som en självklarhet - oavsett om det handlar om medarbetare eller personer som du ska ge stöd åt.

ÖVRIGT
Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobba inom Ersta hemtjänst Kungsholmen/Norrmalm

Vårdbiträde
Läs mer Jan 29
Vill du ha ett sommarjobb där du gör stor skillnad? Vi söker nu duktiga sommarvikarier till vår hemtjänst!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

Som sommarvikarie hos oss erbjuds du:

• Ett stimulerande och självständigt arbete där du stöttar människor i deras vardag
• Att bli en del av ett härligt team med stark samhörighet som har roligt på jobbet
• Ett socialt jobb där du kör eller cyklar mellan de kunder du besöker
• En strukturerad introduktion och stöd i arbetet
• Möjlighet till fortsatt extraarbete hos oss även efter sommaren, förutsatt att allt fungerar bra

ARBETSUPPGIFTER
Inom hemtjänsten är ingen dag den andra lik! Du hjälper till med det som våra kunder inte klarar av att utföra själv i vardagen på grund av fysiska, psykiska eller sociala omständigheter, och utifrån vad biståndsbeslutet säger. Det kan vara personlig omvårdnad, inköp av mat, städning, promenader eller andra sociala aktiviteter, eller att vara sällskap i samband med läkar- eller frisörbesök. Vi erbjuder dessutom vissa gemensamma aktiviteter för våra kunder för att sätta mer glädje på tillvaron. Vår värdegrund "Se hela människan" genomsyrar allt vi gör.

Som ny hos oss får du en introduktion som består av två delar; en informativ del där du får veta mer om våra policys, rutiner och genomgå några korta webbutbildningar och en praktisk del där du tillsammans med en handledare går ut på besök till våra kunder. Du får gå ett antal introduktionspass så att du känner dig trygg innan du börjar arbeta själv. Din handledare och andra i verksamheten finns såklart tillgängliga om du skulle behöva fråga något eller behöver hjälp.

Som sommarvikarie får du ett fast schema eftersom du arbetar i stället för en medarbetare som är ledig. Arbetstiderna är varierande och du förväntas kunna arbeta både vardagar och vissa helger. Du kan önska arbetstider om du till exempel föredrar att arbeta dagtid eller kväll, så länge det fungerar för verksamhetens och framför allt kundernas behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker både dig som är utbildad undersköterska eller validerat vårdbiträde, men också dig som går en vårdutbildning eller studerar till socionom eller liknande eller som helt enkelt är intresserad av hemtjänsten. Helst ser vi att du har erfarenhet av arbete i hemtjänst eller äldreomsorg, men det är inget krav. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Cykelvana är ett krav för att du ska kunna arbeta hos oss.

Det viktigaste är att du är intresserad av att arbeta med människor, har ett engagemang för ditt arbete och en drivkraft att utveckla och förbättra. Du ska vara samarbetsinriktad, flexibel och se ett gott bemötande och en respekt för andra människor som en självklarhet - oavsett om det handlar om medarbetare eller personer som du ska ge stöd åt.

ÖVRIGT
Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobba inom Ersta hemtjänst Östermalm

Vårdbiträde
Läs mer Jan 29
Vill du ha ett sommarjobb där du gör stor skillnad? Vi söker nu duktiga sommarvikarier till vår hemtjänst!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

Som sommarvikarie hos oss erbjuds du:

• Ett stimulerande och självständigt arbete där du stöttar människor i deras vardag
• Att bli en del av ett härligt team med stark samhörighet som har roligt på jobbet
• Ett socialt jobb där du kör eller cyklar mellan de kunder du besöker
• En strukturerad introduktion och stöd i arbetet
• Möjlighet till fortsatt extraarbete hos oss även efter sommaren, förutsatt att allt fungerar bra

ARBETSUPPGIFTER
Inom hemtjänsten är ingen dag den andra lik! Du hjälper till med det som våra kunder inte klarar av att utföra själv i vardagen på grund av fysiska, psykiska eller sociala omständigheter, och utifrån vad biståndsbeslutet säger. Det kan vara personlig omvårdnad, inköp av mat, städning, promenader eller andra sociala aktiviteter, eller att vara sällskap i samband med läkar- eller frisörbesök. Vi erbjuder dessutom vissa gemensamma aktiviteter för våra kunder för att sätta mer glädje på tillvaron. Vår värdegrund "Se hela människan" genomsyrar allt vi gör.

Som ny hos oss får du en introduktion som består av två delar; en informativ del där du får veta mer om våra policys, rutiner och genomgå några korta webbutbildningar och en praktisk del där du tillsammans med en handledare går ut på besök till våra kunder. Du får gå ett antal introduktionspass så att du känner dig trygg innan du börjar arbeta själv. Din handledare och andra i verksamheten finns såklart tillgängliga om du skulle behöva fråga något eller behöver hjälp.

Som sommarvikarie får du ett fast schema eftersom du arbetar i stället för en medarbetare som är ledig. Arbetstiderna är varierande och du förväntas kunna arbeta både vardagar och vissa helger. Du kan önska arbetstider om du till exempel föredrar att arbeta dagtid eller kväll, så länge det fungerar för verksamhetens och framför allt kundernas behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker både dig som är utbildad undersköterska eller validerat vårdbiträde, men också dig som går en vårdutbildning eller studerar till socionom eller liknande eller som helt enkelt är intresserad av hemtjänsten. Helst ser vi att du har erfarenhet av arbete i hemtjänst eller äldreomsorg, men det är inget krav. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Cykelvana är ett krav för att du ska kunna arbeta hos oss.

Det viktigaste är att du är intresserad av att arbeta med människor, har ett engagemang för ditt arbete och en drivkraft att utveckla och förbättra. Du ska vara samarbetsinriktad, flexibel och se ett gott bemötande och en respekt för andra människor som en självklarhet - oavsett om det handlar om medarbetare eller personer som du ska ge stöd åt.

ÖVRIGT
Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobba på Ersta Näsbyparks Parkinsonboende i Täby

Vårdbiträde
Läs mer Jan 29
Vill du ha ett roligt och varierande sommarjobb där du kommer att göra stor skillnad? Är du student inom ett vårdyrke och vill samla nyttig erfarenhet inför framtiden? Vi söker nu duktiga sommarvikarier till Ersta Näsbyparks Parkinsonboende i Täby!

Som sommarvikarie hos oss erbjuds du:
• Ett roligt och utvecklande sommarjobb där du tillsammans med kollegor och de som bor hos oss kommer att ha fokus på god omvårdnad och meningsfulla aktiviteter
• Ett socialt jobb där du kommer att lära känna olika individer och få ta del av deras livshistorier
• Att bli en del i ett starkt team där vi stöttar och bryr oss om varandra
• Möjlighet till fortsatt extraarbete hos oss även efter sommaren, förutsatt att allt fungerar bra.

ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarie på något av våra äldreboenden får du ett roligt och utvecklande sommarjobb. Vi har ett tydligt fokus på att de som bor hos oss ska få en aktiv och spännande vardag med meningsfulla aktiviteter, trevliga måltider och fina möten.

Du kommer att ha ett nära samarbete med boende, anhöriga, ledare och övriga kollegor i omvårdnaden. Tillsammans ser ni till att de som bor här mår bra genom att de får den hjälp och det stöd som de önskar och behöver.

Vi söker sommarvikarier under perioden juni till augusti. Arbetstiderna är varierande och du förväntas kunna arbeta både vardagar, kvällar och vissa helger enligt rullande schema.

KVALIFIKATIONER
För att sommarjobba hos oss behöver du ha en påbörjad omvårdnadsutbildning på gymnasienivå, en påbörjad sjuksköterske-, fysioterapeut-, arbetsterapeut, socionom- eller läkarutbildning eller vara utbildad undersköterska. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg, men inget krav.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss!
• Du har ett stort intresse för människor och har lätt för att se och förstå andra människors behov
• Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att prata med och samarbeta med dina kollegor
• Att vara professionell i arbetet och skapa tillitsfulla relationer är något du värdesätter.

ÖVRIGT
Ersta äldreboenden är den del av Ersta diakoni. Vi bedriver totalt åtta äldreboenden i Stockholm och Uppsala. Vårt mål är att ge våra boende en trygg och innehållsrik vardag, med aktiviteter, gemenskap och goda och trivsamma måltider. Hos oss ska alla kunna känna sig hemma.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobba på Ersta Hannahemmet i Bromma

Vårdbiträde
Läs mer Jan 29
Vill du ha ett roligt och varierande sommarjobb där du kommer att göra stor skillnad? Är du student inom ett vårdyrke och vill samla nyttig erfarenhet inför framtiden? Vi söker nu duktiga sommarvikarier till Ersta Hannahemmet i Bromma!

Som sommarvikarie hos oss erbjuds du:
• Ett roligt och utvecklande sommarjobb där du tillsammans med kollegor och de som bor hos oss kommer att ha fokus på god omvårdnad och meningsfulla aktiviteter
• Ett socialt jobb där du kommer att lära känna olika individer och få ta del av deras livshistorier
• Att bli en del i ett starkt team där vi stöttar och bryr oss om varandra
• Möjlighet till fortsatt extraarbete hos oss även efter sommaren, förutsatt att allt fungerar bra.

ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarie på något av våra äldreboenden får du ett roligt och utvecklande sommarjobb. Vi har ett tydligt fokus på att de som bor hos oss ska få en aktiv och spännande vardag med meningsfulla aktiviteter, trevliga måltider och fina möten.

Du kommer att ha ett nära samarbete med boende, anhöriga, ledare och övriga kollegor i omvårdnaden. Tillsammans ser ni till att de som bor här mår bra genom att de får den hjälp och det stöd som de önskar och behöver.

Vi söker sommarvikarier under perioden juni till augusti. Arbetstiderna är varierande och du förväntas kunna arbeta både vardagar, kvällar och vissa helger enligt rullande schema.

KVALIFIKATIONER
För att sommarjobba hos oss behöver du ha en påbörjad omvårdnadsutbildning på gymnasienivå, en påbörjad sjuksköterske-, fysioterapeut-, arbetsterapeut, socionom- eller läkarutbildning eller vara utbildad undersköterska. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg, men inget krav.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss!
• Du har ett stort intresse för människor och har lätt för att se och förstå andra människors behov
• Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att prata med och samarbeta med dina kollegor
• Att vara professionell i arbetet och skapa tillitsfulla relationer är något du värdesätter.

ÖVRIGT
Ersta äldreboenden är den del av Ersta diakoni. Vi bedriver totalt åtta äldreboenden i Stockholm och Uppsala. Vårt mål är att ge våra boende en trygg och innehållsrik vardag, med aktiviteter, gemenskap och goda och trivsamma måltider. Hos oss ska alla kunna känna sig hemma.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobba på Ersta Lydiahemmet i Farsta strand

Vårdbiträde
Läs mer Jan 29
Vill du ha ett roligt och varierande sommarjobb där du kommer att göra stor skillnad? Är du student inom ett vårdyrke och vill samla nyttig erfarenhet inför framtiden? Vi söker nu duktiga sommarvikarier till Ersta Lydiahemmet i Farsta strand!

Som sommarvikarie hos oss erbjuds du:
• Ett roligt och utvecklande sommarjobb där du tillsammans med kollegor och de som bor hos oss kommer att ha fokus på god omvårdnad och meningsfulla aktiviteter
• Ett socialt jobb där du kommer att lära känna olika individer och få ta del av deras livshistorier
• Att bli en del i ett starkt team där vi stöttar och bryr oss om varandra
• Möjlighet till fortsatt extraarbete hos oss även efter sommaren, förutsatt att allt fungerar bra.


ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarie på något av våra äldreboenden får du ett roligt och utvecklande sommarjobb. Vi har ett tydligt fokus på att de som bor hos oss ska få en aktiv och spännande vardag med meningsfulla aktiviteter, trevliga måltider och fina möten.

Du kommer att ha ett nära samarbete med boende, anhöriga, ledare och övriga kollegor i omvårdnaden. Tillsammans ser ni till att de som bor här mår bra genom att de får den hjälp och det stöd som de önskar och behöver.

Vi söker sommarvikarier under perioden juni till augusti. Arbetstiderna är varierande och du förväntas kunna arbeta både vardagar, kvällar och vissa helger enligt rullande schema.

KVALIFIKATIONER
För att sommarjobba hos oss behöver du ha en påbörjad omvårdnadsutbildning på gymnasienivå, en påbörjad sjuksköterske-, fysioterapeut-, arbetsterapeut, socionom- eller läkarutbildning eller vara utbildad undersköterska. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg, men inget krav.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss!
• Du har ett stort intresse för människor och har lätt för att se och förstå andra människors behov
• Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att prata med och samarbeta med dina kollegor
• Att vara professionell i arbetet och skapa tillitsfulla relationer är något du värdesätter.

ÖVRIGT
Ersta äldreboenden är den del av Ersta diakoni. Vi bedriver totalt åtta äldreboenden i Stockholm och Uppsala. Vårt mål är att ge våra boende en trygg och innehållsrik vardag, med aktiviteter, gemenskap och goda och trivsamma måltider. Hos oss ska alla kunna känna sig hemma.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobba på Ersta Sarahemmet i Nacka

Vårdbiträde
Läs mer Jan 29
Vill du ha ett roligt och varierande sommarjobb där du kommer att göra stor skillnad? Är du student inom ett vårdyrke och vill samla nyttig erfarenhet inför framtiden? Vi söker nu duktiga sommarvikarier till Ersta Sarahemmet i Nacka/Älta!

Som sommarvikarie hos oss erbjuds du:
• Ett roligt och utvecklande sommarjobb där du tillsammans med kollegor och de som bor hos oss kommer att ha fokus på god omvårdnad och meningsfulla aktiviteter
• Ett socialt jobb där du kommer att lära känna olika individer och få ta del av deras livshistorier
• Att bli en del i ett starkt team där vi stöttar och bryr oss om varandra
• Möjlighet till fortsatt extraarbete hos oss även efter sommaren, förutsatt att allt fungerar bra.

ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarie på något av våra äldreboenden får du ett roligt och utvecklande sommarjobb. Vi har ett tydligt fokus på att de som bor hos oss ska få en aktiv och spännande vardag med meningsfulla aktiviteter, trevliga måltider och fina möten.

Du kommer att ha ett nära samarbete med boende, anhöriga, ledare och övriga kollegor i omvårdnaden. Tillsammans ser ni till att de som bor här mår bra genom att de får den hjälp och det stöd som de önskar och behöver.

Vi söker sommarvikarier under perioden juni till augusti. Arbetstiderna är varierande och du förväntas kunna arbeta både vardagar, kvällar och vissa helger enligt rullande schema.

KVALIFIKATIONER
För att sommarjobba hos oss behöver du ha en påbörjad omvårdnadsutbildning på gymnasienivå, en påbörjad sjuksköterske-, fysioterapeut-, arbetsterapeut, socionom- eller läkarutbildning eller vara utbildad undersköterska. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg, men inget krav.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss!
• Du har ett stort intresse för människor och har lätt för att se och förstå andra människors behov
• Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att prata med och samarbeta med dina kollegor
• Att vara professionell i arbetet och skapa tillitsfulla relationer är något du värdesätter.

ÖVRIGT
Ersta äldreboenden är den del av Ersta diakoni. Vi bedriver totalt åtta äldreboenden i Stockholm och Uppsala. Vårt mål är att ge våra boende en trygg och innehållsrik vardag, med aktiviteter, gemenskap och goda och trivsamma måltider. Hos oss ska alla kunna känna sig hemma.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobba på Ersta Ednahemmet i Nacka

Vårdbiträde
Läs mer Jan 29
Vill du ha ett roligt och varierande sommarjobb där du kommer att göra stor skillnad? Är du student inom ett vårdyrke och vill samla nyttig erfarenhet inför framtiden? Vi söker nu duktiga sommarvikarier till Ersta Ednahemmet i Nacka!

Som sommarvikarie hos oss erbjuds du:
• Ett roligt och utvecklande sommarjobb där du tillsammans med kollegor och de som bor hos oss kommer att ha fokus på god omvårdnad och meningsfulla aktiviteter
• Ett socialt jobb där du kommer att lära känna olika individer och få ta del av deras livshistorier
• Att bli en del i ett starkt team där vi stöttar och bryr oss om varandra
• Möjlighet till fortsatt extraarbete hos oss även efter sommaren, förutsatt att allt fungerar bra.


ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarie på något av våra äldreboenden får du ett roligt och utvecklande sommarjobb. Vi har ett tydligt fokus på att de som bor hos oss ska få en aktiv och spännande vardag med meningsfulla aktiviteter, trevliga måltider och fina möten.

Du kommer att ha ett nära samarbete med boende, anhöriga, ledare och övriga kollegor i omvårdnaden. Tillsammans ser ni till att de som bor här mår bra genom att de får den hjälp och det stöd som de önskar och behöver.

Vi söker sommarvikarier under perioden juni till augusti. Arbetstiderna är varierande och du förväntas kunna arbeta både vardagar, kvällar och vissa helger enligt rullande schema.

KVALIFIKATIONER
För att sommarjobba hos oss behöver du ha en påbörjad omvårdnadsutbildning på gymnasienivå, en påbörjad sjuksköterske-, fysioterapeut-, arbetsterapeut, socionom- eller läkarutbildning eller vara utbildad undersköterska. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg, men inget krav.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss!
• Du har ett stort intresse för människor och har lätt för att se och förstå andra människors behov
• Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att prata med och samarbeta med dina kollegor
• Att vara professionell i arbetet och skapa tillitsfulla relationer är något du värdesätter.

ÖVRIGT
Ersta äldreboenden är den del av Ersta diakoni. Vi bedriver totalt åtta äldreboenden i Stockholm och Uppsala. Vårt mål är att ge våra boende en trygg och innehållsrik vardag, med aktiviteter, gemenskap och goda och trivsamma måltider. Hos oss ska alla kunna känna sig hemma.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sommarjobba inom Ersta hemtjänst Klippan, Södermalm

Vårdbiträde
Läs mer Jan 29
Vill du ha ett sommarjobb där du gör stor skillnad? Vi söker nu duktiga sommarvikarier till vår hemtjänst!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

Som sommarvikarie hos oss erbjuds du:

• Ett stimulerande och självständigt arbete där du stöttar människor i deras vardag
• Att bli en del av ett härligt team med stark samhörighet som har roligt på jobbet
• Ett socialt jobb där du kör eller cyklar mellan de kunder du besöker
• En strukturerad introduktion och stöd i arbetet
• Möjlighet till fortsatt extraarbete hos oss även efter sommaren, förutsatt att allt fungerar bra

ARBETSUPPGIFTER
Inom hemtjänsten är ingen dag den andra lik! Du hjälper till med det som våra kunder inte klarar av att utföra själv i vardagen på grund av fysiska, psykiska eller sociala omständigheter, och utifrån vad biståndsbeslutet säger. Det kan vara personlig omvårdnad, inköp av mat, städning, promenader eller andra sociala aktiviteter, eller att vara sällskap i samband med läkar- eller frisörbesök. Vi erbjuder dessutom vissa gemensamma aktiviteter för våra kunder för att sätta mer glädje på tillvaron. Vår värdegrund "Se hela människan" genomsyrar allt vi gör.

Som ny hos oss får du en introduktion som består av två delar; en informativ del där du får veta mer om våra policys, rutiner och genomgå några korta webbutbildningar och en praktisk del där du tillsammans med en handledare går ut på besök till våra kunder. Du får gå ett antal introduktionspass så att du känner dig trygg innan du börjar arbeta själv. Din handledare och andra i verksamheten finns såklart tillgängliga om du skulle behöva fråga något eller behöver hjälp.

Som sommarvikarie får du ett fast schema eftersom du arbetar i stället för en medarbetare som är ledig. Arbetstiderna är varierande och du förväntas kunna arbeta både vardagar och vissa helger. Du kan önska arbetstider om du till exempel föredrar att arbeta dagtid eller kväll, så länge det fungerar för verksamhetens och framför allt kundernas behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker både dig som är utbildad undersköterska eller validerat vårdbiträde, men också dig som går en vårdutbildning eller studerar till socionom eller liknande eller som helt enkelt är intresserad av hemtjänsten. Helst ser vi att du har erfarenhet av arbete i hemtjänst eller äldreomsorg, men det är inget krav. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Cykelvana är ett krav för att du ska kunna arbeta hos oss.

Det viktigaste är att du är intresserad av att arbeta med människor, har ett engagemang för ditt arbete och en drivkraft att utveckla och förbättra. Du ska vara samarbetsinriktad, flexibel och se ett gott bemötande och en respekt för andra människor som en självklarhet - oavsett om det handlar om medarbetare eller personer som du ska ge stöd åt.

ÖVRIGT
Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till Ersta Hannahemmet äldreboende/Hannakoti i Bromma

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Mar 1
Lockas du av ett arbete med stort eget ansvar, där du får möjlighet att växa och utvecklas inom yrket? Nu söker vi en sjuksköterska till Ersta Hannahemmet!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

Ersta äldreboenden är den del av Ersta diakoni. Vi bedriver totalt åtta äldreboenden i Stockholm och Uppsala. Vårt mål är att ge våra boende en trygg och innehållsrik vardag, med aktiviteter, gemenskap och goda och trivsamma måltider. Hos oss ska alla kunna känna sig hemma.

Ersta Hannahemmet i Bromma ligger en kort promenad från tunnelbanestationen Råcksta. Vi har nära till grönområden samt en lummig och grönskande innegård. Totalt har vi 54 boende fördelat på sex avdelningar, varav två avdelningar är somatiska och resterande demens. Hannahemmet kommer inom kort att bli stjärnmärkt och vi utbildar även palliativa ombud i personalen.

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För dig som behöver finns möjlighet till rekryteringsbostad centralt på Södermalm under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som sjuksköterska ansvarar du tillsammans med övriga sjuksköterskor för att leda hälso- och sjukvårdsinsatserna på boendet i nära samarbete med övrig omvårdnadspersonal. Du planerar, utför och utvecklar omvårdnadsarbetet utifrån individuella mål och behov och har omvårdnadsansvar för 18 boende. Du har ett nära samarbete med boende, anhöriga, omvårdnadspersonal samt övriga kollegor/chefer. Som sjuksköterska fungerar du också som coach och arbetsledare för omvårdnadspersonalen.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid 7-16, med arbete var tredje helg (totalt 37 timmar/vecka). Vardagar är ni 2-3 sjuksköterskor på plats. På helger, röda dagar och aftnar är en sjuksköterska i tjänst.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen, men det är inget krav. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt goda datorkunskaper. Då Hannahemmet/Hannakoti är ett finsk-svenskt äldreboende är det meriterande om du utöver det svenska språket även talar och förstår finska.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi söker dig som vill utveckla både dig själv och vår verksamhet, och vara en del av ett team där gott bemötande och de boendes välbefinnande står i fokus. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll och tycker om att handleda och lyfta dina kollegor. Skulle du dessutom beskriva dig själv som positiv kollega med ledaregenskaper, så kan det vara dig vi söker.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta äldreboenden är den del av Ersta diakoni. Vi bedriver totalt åtta äldreboenden i Stockholm och Uppsala. Vårt mål är att ge våra boende en trygg och innehållsrik vardag, med aktiviteter, gemenskap och goda och trivsamma måltider. Hos oss ska alla kunna känna sig hemma.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Psykolog till Medicinkliniken, Ersta sjukhus

Psykolog
Läs mer Mar 11
Nu söker vi en psykolog till Ersta sjukhus medicinklinik! Är du den som vill vara med och utveckla vården kring våra patienter och erbjuda Sveriges bästa omhändertagande av den kroniskt sjuka?

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs medarbetarna och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2024. Vi vill även växa inom forskning och utbildning och anammar nya arbetssätt för att erbjuda våra patienter den bästa tänkbara vården.

Medicinkliniken är en specialistenhet där vi tar hand om patienter med en rad olika tillstånd inom gastroenterologi, kardiologi och endokrinologi/diabetes. Till våra mottagningar kommer till största del patienter med kroniska sjukdomar, vilka ofta har stor inverkan på livssituationen. Det är vanligt att sjukdomarna går i skov och patienten kan ställas inför svåra beslut och avväganden. Patientgruppen är bred och varierad både vad gäller ålder, kön och grundsjukdomar. Vi arbetar i team med läkare och omvårdnadspersonal kring patienten och har sedan länge även arbetat med psykologiskt stöd för dessa patienter då vi vill ta ett helhetsansvar för patientens välmående och se hela människan. Vården bedrivs framför allt i öppenvårdsform men ibland i slutenvård.

Som medarbetare hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För dig som behöver finns möjlighet till tjänstebostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
På medicinkliniken kommer du som psykolog att ha egen mottagning där du möter och hjälper patienter i olika faser av deras sjukdomsförlopp. Det kan handla om akuta krisreaktioner, oro/ångestproblematik, copingstrategier, coachning och vägledning kring svåra beslut rörande sjukdomen och dess behandlingar. Detta ger möjligheter till en självständig roll där du själv har möjligheter att bidra till utformningen av verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av psykologisk behandling i öppen eller slutenvård. Du får gärna vara kunnig inom KBT och ha erfarenhet av även digitala vårdmöten och behandlingar via video.

Du är trygg och drivande i din yrkesroll och trivs med teamarbete med både läkare och omvårdnadspersonal. Du gillar förändring och tycker det känns roligt och engagerande att utveckla dina och klinikens arbetssätt.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. 2023 invigdes den nya delen av sjukhuset som är belägen på Folkungagatan i direkt anslutning till vår sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska, helg, till Ersta geriatrik, Ersta sjukhus

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Mar 1
Är du utbildad undersköterska och söker ett kontinuerligt deltidsjobb centralt på Södermalm? Vi söker dig som vill arbeta deltid och främst helger, men det exakta upplägget kan vi styra efter vad som passar dig.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2024.

Vår nya geriatriska klinik startade i oktober med 30 vårdplatser och nu är vi igång med uppstarten av ännu en avdelning som kommer att öppna i mars. I slutet av 2024 kommer kliniken att bestå av tre vårdavdelningar och sammanlagt 80 vårdplatser. Vår vision är att skapa sammanhållen vård för den äldre människans behov. Den nya geriatriska kliniken har unika förutsättningar att åstadkomma något riktigt bra i samarbete med andra inom och utanför Ersta Diakoni. Tillsammans skapar vi framtidens äldrecentrum!

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska blir din roll att som en del i ett multiprofessionellt team säkerställa god vård och omsorg för våra geriatriska patienter. Teamet består av undersköterskor, läkare, sjuksköterskor, dietister, fysioterapeuter, kuratorer och arbetsterapeuter med hög kompetens inom geriatrisk vård.

Arbetet som undersköterska på vår geriatriska vårdavdelning är självständigt, utvecklande och meningsfullt. Du möter patienter i olika utsatta situationer, där du med din kompetens gör stor skillnad. Som undersköterska ansvarar du för omvårdnaden och samarbetar med undersköterskekollegor och sjuksköterskor.

Vi söker dig som vill jobba deltid och kontinuerligt, främst helger. Ta gärna kontakt med rekryterande chef Stephen om du har frågor kring upplägget.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av att arbeta inom slutenvård på sjukhus. Det är meriterande om du har erfarenhet inom geriatrik.

Vi söker dig som är en trygg person och som tycker om att jobba i team. Du är lyhörd och flexibel, har ett högt engagemang, god samarbetsförmåga och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. Vi har nyligen invigt vårt nya sjukhus på Folkungagatan placerad i direkt anslutning till vår nuvarande sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här: https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska, vikariat, till nystartad urologmottagning, Ersta sjukhus

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Mar 12
Är du undersköterska med erfarenhet av och lockas av att vara med i uppstarten av en ny verksamhet? Vi startar nu upp en urologisk öppenvårdsmottagning på Ersta sjukhus och söker en undersköterska för ett kortare vikariat!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2023.

Vi startar nu upp en urologisk mottagning på Ersta sjukhus inom ramen för vårdvalet. Mottagningen kommer att vara belägen i nyrenoverade lokaler på Fjällgatan. Lokalerna delas med Erstas gynekologimottagning, som vi kommer ha ett nära samarbete och kunskapsutbyte med.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska på vår mottagning sköter du mottagandet av patienter, information och provtagning. Du assisterar vid cystoskopi, biopsering av prostata samt vid mindre operationer i lokalbedövning. Du ansvarar för mottagningens Tele-q och bokning av patienter. I rollen ingår även beställning av förrådsvaror.

Du förväntas vara delaktig och bidra till uppstarten av mottagningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, som tidigare har arbetat på mottagning, och har vana att hantera medicinteknisk utrustning. Erfarenhet av att arbeta på en urologisk mottagning är meriterande. Du är bekväm med att sätta katetrar på både män och kvinnor.

Du har förmågan att arbeta självständigt men uppskattar även teamarbete. Du har god kommunikationsförmåga och är öppen för nya idéer.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. 2023 invigdes den nya delen av sjukhuset som är belägen på Folkungagatan i direkt anslutning till vår sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Behandlare till skyddat boende, Ersta diakoni

Socionom
Läs mer Feb 28
Har du dokumenterad kunskap och erfarenhet inom området våld i nära relation? Vill du bidra till att skapa möjlighet för människor i utsatta livssituationer att leva ett gott och meningsfullt liv? Då ska du söka dig till oss!

Ersta diakoni är Sveriges största ideella aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning, professionellt och utan vinstsyfte.

Vi bidrar till ett bättre samhälle och vi gör skillnad. Ersta Fristad är ett skyddat boende för kvinnor och barn som varit utsatta för hot och våld i nära relation. Vi har plats för 9 kvinnor med eller utan barn. Fristad har funnits sedan 1970 och har lång erfarenhet av att arbeta med våldsutsatta kvinnor och barn. Boendet har HVB-tillstånd med IVO som tillsynsmyndighet. Verksamheten finns på dold, hemlig adress. Hos oss finns utbildad personal dygnet runt, vilket innebär att vi också har intag dygnet runt.

Vi har även en barnverksamhet där två pedagoger arbetar med barnen varje vardagdag, så att barnens vistelse ska vara så "vanlig" som möjligt.

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För dig som behöver finns möjlighet till rekryteringsbostad centralt på Södermalm under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt arbete som behandlare har du ett övergripande kontaktmannaskap för kvinnor och barn. Arbetsuppgifterna är av både praktisk och teoretisk karaktär och innebär bland annat stödsamtal och säkerhetsplaneringar samt samverkan med rättsväsendet, hälso- och sjukvård samt andra myndigheter. Ersta Fristad arbetar på uppdrag av socialtjänsten.

Arbetet innebär bland annat att:
• vara kvinnor och barn behjälpliga i deras vardag.
• samarbeta utifrån kvinnans och barnens situation med socialtjänst och
andra myndighetskontakter.
• hålla strukturerade samtal kring våldet kvinnorna och barnen blivit utsatt för.
• journalföra, dokumentera och formulera genomförandeplan i enlighet med aktuell lagstiftning.
• möta många olika kulturer och religioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• är utbildad socionom eller beteendevetare.
• har goda kunskaper i svenska språket och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
• har erfarenhet av att arbeta med människor från olika kulturer och erfarenhet och kunskap inom området våld i nära relation.

På grund av arbetets art kan vi endast anställa kvinnor.

Vi ser det som meriterande om du har utbildning i följande standardiserade bedömningsmetoder och/eller samtalsmetoder:
• FREDA
• PATRIARK
• I-Risk
• Trappanmodellen

Extra språkkompetens är meriterande.

Som person är du trygg, lugn och relationsskapande samtidigt som du strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Du är lyhörd och utför alla delar i arbetet, såväl praktiska som teoretiska, med stort engagemang och ett empatiskt förhållningssätt.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Specialist i allmänmedicin, välkommen till Ersta vårdcentral!

Specialistläkare
Läs mer Feb 15
Nu öppnar vi upp möjligheten för dig som är specialist i allmänmedicin att bli en del av Ersta vårdcental och tillsammans med oss forma framtidens primärvård.

Ersta vårdcentral är organiserad under Ersta sjukhus - där vi delar ett gemensamt ansvar för att patienten blir väl omhändertagen genom hela sin vårdkedja. Hos oss finns medicinskt ledningsansvarig med i ledningsstrukturen likaså har chefläkare och övriga klinikers medicinska rådgivare centrala roller i utvecklingen av vården. Du som specialist i allmänmedicin har alla möjligheter att med dina tankar och idéer vara med och skapa en kvalitativ vård hos oss!

Vi arbetar utifrån målsättningen 1100 listade patienter per läkare och arbetar aktivt med att skapa en god kontinuitet och tillgänglighet för våra patienter samt en god arbetsmiljö för våra medarbetare. Hos oss är 85% av patienterna listade på namngiven läkare.
Vi är ett kompetent och engagerat team på ungefär 20 personer som tillsammans har hand drygt 8000 listade patienter. Patientgruppen är varierande vilket är stimulerande. Vår vårdcentral har gott renommé, vårt område växer och listningen ökar även den successivt.

Vi har erfarna undersköterskor och distriktssköterskor med egna specialistmottagningar såsom diabetes, hjärta-kärl samt astma/KOL. I vårt team ingår även kurator/rehabkoordinator och psykolog på plats. Genom teamarbete i vårt tvärprofessionella team kan du genom ditt intresse, engagemang och kunskap bidra till bästa möjliga vård för våra patienter. Du som tar ansvar för gruppen och som är intresserad av att vara med och skapa en härlig arbetsplats där vi arbetar tillsammans kommer passa utmärkt hos oss!

Som specialist på Ersta vårdcentral erbjuds du nära samarbete med kollegor inom Kirurgi- och anestesikliniken, Medicinkliniken, Ersta geriatrik samt Röntgenkliniken. Laboratorium och apotek finns i nära anslutning till vårdcentralen.

ARBETSUPPGIFTER
På Ersta vårdcentral sätter vi människan i fokus och arbetar varje dag för hög medicinsk kvalité - här arbetar vi i team med stort fokus på såväl patient som personalens arbetsmiljö och trivsel. Vi har regelbunden fortbildning och gemensamma fallgenomgångar.

Dina arbetsuppgifter:
• Mottagningsarbete med akuta och planerade patientbesök samt distanskontakter via digital vårdplattform
• Handledning av utbildningsläkare, AT och ST-läkare samt studenter
• Schemalagd tid som bakjour/konsultläkare, utan bokade patienter
• Möjlighet till hemsjukvårdsuppdrag som en del av tjänsten

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är specialist inom allmänmedicin och har erfarenhet av primärvård. Du har ett stort engagemang för det allmänmedicinska arbetssättet. Du är van att arbeta med digital vård.

Du har lätt att samarbeta och värdesätter laganda och att lösa utmaningar tillsammans i den tvärprofessionella gruppen. Du bidrar till ett gott arbetsklimat med ett positivt och professionellt förhållningssätt. Du tycker om att ta initiativ och är bra på att strukturera upp ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid din förmåga till flexibilitet.

Vi erbjuder dig:
• Varierat arbete inom det breda allmänmedicinska området
• Korta beslutsvägar och ett bra bemötande som ligger i fokus
• Handledning och stöttning av seniora specialister ur såväl medicinskt som omvårdnadsperspektiv
• En vårdcentral med stort fokus på kontinuitet, kvalitet, patientsäkerhet, fortbildning och utveckling
• Delaktighet i det medicinska planeringsarbetet för vårdcentralen inom nya verktyg, processer samt rutiner och riktlinjer
• Möjlighet till visst distansarbete finns ifall det är önskvärt och när verksamheten så tillåter

Intervjuer och anställning sker fortlöpande. Välkommen till Ersta sjukhus och till oss på Ersta vårdcentral, vi ser fram emot att träffa dig!

ÖVRIGT
Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. 2023 invigdes den nya delen av sjukhuset som är belägen på Folkungagatan i direkt anslutning till vår sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här: https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Ansök nu

Sjuksköterske-/läkarstudent till Ersta geriatrik, Ersta sjukhus

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Feb 29
Studerar du till sjuksköterska eller läkare, har kommit en bit i din utbildning och är på jakt efter ett kontinuerligt extrajobb centralt på Södermalm? Vi söker dig som vill arbeta deltid och främst helger, men det exakta upplägget kan vi styra efter vad som passar dig. Här får du möjlighet att träna dina färdigheter och samla nyttig erfarenhet för framtiden!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2024.

Vår nya geriatriska klinik startade i oktober med 30 vårdplatser och nu är vi igång med uppstarten av ännu en avdelning som kommer att öppna i mars. I slutet av 2024 kommer kliniken att bestå av tre vårdavdelningar och sammanlagt 80 vårdplatser. Vår vision är att skapa sammanhållen vård för den äldre människans behov. Den nya geriatriska kliniken har unika förutsättningar att åstadkomma något riktigt bra i samarbete med andra inom och utanför Ersta Diakoni. Tillsammans skapar vi framtidens äldrecentrum!

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska blir din roll att som en del i ett multiprofessionellt team säkerställa god vård och omsorg för våra geriatriska patienter. Teamet består av undersköterskor, läkare, sjuksköterskor, dietister, fysioterapeuter, kuratorer och arbetsterapeuter med hög kompetens inom geriatrisk vård.

Arbetet som undersköterska på vår geriatriska vårdavdelning är självständigt, utvecklande och meningsfullt. Du möter patienter i olika utsatta situationer, där du med din kompetens gör stor skillnad. Som undersköterska ansvarar du för omvårdnaden och samarbetar med undersköterskekollegor och sjuksköterskor.

Vi söker dig som vill jobba deltid och kontinuerligt, främst helger. Ta gärna kontakt med rekryterande chef Stephen om du har frågor kring upplägget.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är sjuksköterskestuderande och har avslutat termin 4 eller läkarstuderande och har avslutat termin 5. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi söker dig som är en trygg person och som tycker om att jobba i team. Du är lyhörd och flexibel, har ett högt engagemang, god samarbetsförmåga och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. Vi har nyligen invigt vårt nya sjukhus på Folkungagatan placerad i direkt anslutning till vår nuvarande sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här: https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Urolog till nystartad urologmottagning, Ersta sjukhus

Specialistläkare
Läs mer Feb 21
Är du specialistläkare i urologi och lockas av att få vara med och bygga något nytt i en verksamhet med stark värdegrund? Nu finns möjligheten att bli en del av Ersta sjukhus och vår nystartade urologmottagning!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs medarbetarna och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2024.

Som en del i vår mission att hjälpa fler startar vi nu upp en urologisk öppenvårdsmottagning. Hit välkomnas alla patienter som har urologiska besvär för utredning och behandling. Framöver kommer vi även att utföra dagkirurgiska ingrepp.

Som medarbetare hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För dig som behöver finns möjlighet till rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på urologisk mottagning, så som bland annat utredning av LUTS, prostatacancer och hematuri. Du kommer också att utföra perineala fusionbiopsier av prostata och mindre operationer i lokalanestesi. Framåt planerar vi även för en dagkirurgisk verksamhet med inriktning främst patientgrupper som har svårt att få hjälp på annat håll på grund av långa väntetider.

Du deltar aktivt i uppstart och utveckling av den nya mottagningen och till att nå uppsatta mål.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är specialistläkare i urologi och som har erfarenhet av öppenvårdsurologi.

Du är trygg i din yrkesroll, har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp och tycker om teamarbete. Du har god kommunikationsförmåga, är flexibel, har ett högt engagemang och tycker att det är en rolig utmaning att bygga upp en ny mottagning från grunden.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. 2023 invigdes den nya delen av sjukhuset som är belägen på Folkungagatan i direkt anslutning till vår sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsterapeut till sommarjobb på Ersta geriatrik och specialiserad rehab

Arbetsterapeut
Läs mer Jan 26
Är du arbetsterapeut och är intresserad av att sommarjobba på våra nystartade avdelningar inom geriatrik och specialiserad rehabilitering, med stor möjlighet till förlängning? Nu öppnar vi upp möjligheten för dig att bli en del av vårt team på Ersta sjukhus!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer för att kunna hjälpa fler och planerar för flera nya verksamheter under 2024.

Vårt senaste tillskott på Ersta sjukhus är Ersta geriatrik som startade med med 30 vårdplatser i oktober 2023, och växer nu succesivt med ytterligare två vårdavdelningar till totalt 80 vårdplatser under kommande år. Vår vision är att skapa sammanhållen vård för den äldre människans behov. Den nya geriatriska kliniken har unika förutsättningar att åstadkomma något riktigt bra i samarbete med andra inom och utanför Ersta Diakoni.

En av de verksamheter som vi planerar att öppna är en slutenvårdsavdelning för specialiserad rehabilitering med 22 vårdplatser. Hit kommer patienter som behöver rehabilitering efter vård på akutsjukhus. Vi tar emot patienter med kirurgiskt, ortopediskt och medicinskt rehabiliteringsbehov. Gemensam nämnare är fokus på rehabilitering och träning för att kunna återaktivera sig och återfå största möjliga självständighet.

Dina kollegor består av läkare, sjuksköterskor, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, arbetsterapeuter, undersköterskor, logopeder och administratörer med hög kompetens inom sina områden.

ARBETSUPPGIFTER
På Ersta sjukhus ser vi hela människan och din roll blir att i ett multiprofessionellt team säkerställa god vård och omsorg för alla våra patienter.

Du arbetar i ett team och planerar patientens rehabilitering. Arbetsuppgifterna innefattar ADL-bedömning och träning, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, kognitiv bedömning samt överrapportering till olika specialistteam som primärvårdsrehab eller neuroteam. Du är ett stöd till dina kollegor i bland annat hjälpmedelsfrågor eller liknande behov.

Du roterar mellan vår geriatriska avdelning och specialiserad rehabilitering.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad arbetsterapeut och har minst tre års erfarenhet. Meriterande om du har erfarenhet av somatisk slutenvård tex på akutsjukhus, kirurgi, ortopedi, geriatrik eller rehabilitering.

Du är både självständig och har förmåga att samarbeta i det multiprofessionella teamet. Du är flexibel, positiv och tycker om problemlösning. Du bidrar till tydlighet och struktur för att underlätta i det dagliga arbetet.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. 2023 invigdes den nya delen av sjukhuset som är belägen på Folkungagatan i direkt anslutning till vår sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Kurator till sommarjobb på Ersta geriatrik och specialiserad rehab

Sjukhuskurator
Läs mer Jan 26
Är du kurator och är intresserad av att sommarjobba på våra nystartade avdelningar inom geriatrik och specialiserad rehabilitering? Nu öppnar vi upp möjligheten för dig att bli en del av vårt team på Ersta sjukhus!

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer för att kunna hjälpa fler och planerar för flera nya verksamheter under 2024.

Vårt senaste tillskott på Ersta sjukhus är Ersta geriatrik som startade med med 30 vårdplatser i oktober 2023, och växer nu succesivt med ytterligare två vårdavdelningar till totalt 80 vårdplatser under kommande år. Vår vision är att skapa sammanhållen vård för den äldre människans behov. Den nya geriatriska kliniken har unika förutsättningar att åstadkomma något riktigt bra i samarbete med andra inom och utanför Ersta Diakoni.

En av de verksamheter som vi planerar att öppna är en slutenvårdsavdelning för specialiserad rehabilitering med 22 vårdplatser. Hit kommer patienter som behöver rehabilitering efter vård på akutsjukhus. Vi tar emot patienter med kirurgiskt, ortopediskt och medicinskt rehabiliteringsbehov. Gemensam nämnare är fokus på rehabilitering och träning för att kunna återaktivera sig och återfå största möjliga självständighet.

ARBETSUPPGIFTER
På Ersta sjukhus ser vi hela människan och din roll blir att i ett multiprofessionellt team säkerställa god vård och omsorg för alla våra patienter.

Som kurator är du en mycket viktig del av gruppen. Arbetet är självständigt och omväxlande och består bland annat av stödjande samtal till patienter och närstående eller efterlevnadsstöd. Det ingår även stöd och rådgivning kring sociala, ekonomiska och juridiska frågor som kan vara aktuella. Vi arbetar på remiss.

Du roterar mellan vår geriatriska avdelning och specialiserad rehabilitering.

KVALIFIKATIONER
Du är socionom. Meriterande om du är legitimerad hälso- och sjukvårdskurator. Erfarenhet av geriatrisk vård eller specialiserad rehabilitering är meriterande.

Du är trygg i din yrkesroll och tycker om att jobba i team. Vi söker dig med god samarbetsförmåga, lyhörd och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du är flexibel, positiv och inriktar dig på problemlösning.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. Vi har nyligen invigt vårt nya sjukhus på Folkungagatan placerad i direkt anslutning till vår nuvarande sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Fysioterapeut till sommarjobb på Ersta geriatrik och specialiserad rehab

Fysioterapeut
Läs mer Jan 23
Är du fysioterapeut och är intresserad av att sommarjobba på våra nystartade avdelningar inom geriatrik och specialiserad rehabilitering, med stor möjlighet till förlängning? Nu öppnar vi upp möjligheten för dig att bli en del av vårt team på Ersta sjukhus!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer för att kunna hjälpa fler och planerar för flera nya verksamheter under 2024.

Vårt senaste tillskott på Ersta sjukhus är Ersta geriatrik som startade med med 30 vårdplatser i oktober 2023, och växer nu succesivt med ytterligare två vårdavdelningar till totalt 80 vårdplatser under kommande år. Vår vision är att skapa sammanhållen vård för den äldre människans behov. Den nya geriatriska kliniken har unika förutsättningar att åstadkomma något riktigt bra i samarbete med andra inom och utanför Ersta Diakoni.

En av de verksamheter som vi planerar att öppna är en slutenvårdsavdelning för specialiserad rehabilitering med 22 vårdplatser. Hit kommer patienter som behöver rehabilitering efter vård på akutsjukhus. Vi tar emot patienter med kirurgiskt, ortopediskt och medicinskt rehabiliteringsbehov. Gemensam nämnare är fokus på rehabilitering och träning för att kunna återaktivera sig och återfå största möjliga självständighet.

Teamet består av läkare, distriktssjuksköterskor, sjuksköterskor, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, arbetsterapeuter, undersköterskor, logopeder och administratörer med hög kompetens.

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. Vi erbjuder även rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
På Ersta sjukhus ser vi hela människan och din roll blir att i ett multiprofessionellt team säkerställa god vård och omsorg för våra geriatriska patienter.

Du arbetar med bedömningar, träning/behandling, rehabilitering och förskrivning av hjälpmedel. Arbetsuppgifterna innefattar även överrapportering till primärvårdsrehab/neuroteam. Du är ett stöd för övrig personal i bland annat hjälpmedelsfrågor.

Du roterar mellan vår geriatriska avdelning och specialiserad rehabilitering.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Meriterande om du har erfarenhet av somatisk slutenvård tex på akutsjukhus, kirurgi, ortopedi, geriatrik eller rehabilitering.

Du är både självständig och har förmåga att samarbeta i det multiprofessionella teamet. Du är flexibel, positiv och inriktar dig på problemlösning.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. Vi har nyligen invigt vårt nya sjukhus på Folkungagatan placerad i direkt anslutning till vår nuvarande sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Ansök nu

Överläkare i Kardiologi till Medicinkliniken Ersta sjukhus

Specialistläkare
Läs mer Dec 22
Vi har den stora glädjen att utöka verksamheten och söker nu fler överläkare till oss på Hjärtmottagningen.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning, professionellt och utan vinstsyfte. Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder med en fantastisk utsikt.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Detta kombineras med ett bemötande som får varje patient att känna sig sedd. Vi är nu inne i ett intensivt, dynamiskt, skede där vi tar ett kliv in i framtiden, inte minst genom att vi nyligen flyttat in i ett helt nytt toppmodernt sjukhus på Folkungagatan 125.

Beslutsvägarna på Ersta sjukhus är korta och effektiva med god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Förutom specialistsjukvård bedriver vi patientnära forskning och utgår alltid från den enskilda människan i vård, beslut och behandling.

Hjärtmottagningen tillhör medicinkliniken och erbjuder planerade besök vardagar för patienter som har behov av specialistvård inom kardiologi. Mottagningen är modern och väl utrustad med väl utarbetade patientflöden. Genom att använda våra resurser på bästa sätt kan vi erbjuda en evidensbaserad och personcentrerad vård av högsta kvalitet.

Vi är nu inne i en spännande fas med stort utvecklingsfokus och tillväxt där vi:
• Vi är har nu flyttat in i toppmoderna vackra lokaler i ett helt nytt sjukhus på Folkungagatan där Hjärtmottagningen
• Utökar vårt kardiologiska uppdrag
• Expanderar vår forskningsverksamhet
• Implementerar e-hälsa
• Arbetar personcentrerat

Bostad kan erbjudas i drygt 2 år centralt på Södermalm.

ARBETSUPPGIFTER
Vi bedriver kardiologi i öppenvård och samarbetar med övriga kliniker inklusive IVA på sjukhuset och med primärvården.

Vi tar emot ny- och återbesök för patienter som kräver kardiologisk specialistkompetens.
De vanligaste diagnosgrupperna är arytmi, hjärtsvikt, ischemi, klaffel och hypertoni.
Vi utför också preoperativa utredningar, elkonverteringar samt ekokardiografi.

KVALIFIKATIONER
Du är specialistläkare inom kardiologi och gärna även internmedicin.
Du har bred allmänkardiologisk erfarenhet, och tycker om mottagningsarbete i team.
Du kan självständigt utföra och tolka ekokardiografiska undersökningar.
Forskningserfarenhet är meriterande.
God samarbetsförmåga är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska, natt, till Ersta sjukhus Palliativa vårdavdelning

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Feb 27
Är du undersköterska och söker ett självständigt, utvecklande och meningsfullt jobb? Då kan du vara vår nya medarbetare!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs medarbetarna och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2024.

Ersta palliativa vårdavdelning har 21 vårdplatser. Vi vårdar patienter i livets slutskede och möter patienter med stora omvårdnadsbehov och många medicinsktekniska insatser. Vi har en trygg, jämställd arbetsplats där vi trivs på jobbet och förenas i vårt starka engagemang för våra patienter. Varje patient har unika behov och vi strävar efter att se människan i varje möte.

Här arbetar stabila, kompetenta och erfarna sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, fysioterapeuter, dietister, arbetsterapeuter och kuratorer med lång erfarenhet och specialistkunskap inom palliativ vård. Vi har ett gott rykte som vi är måna om att leva upp till.

Som medarbetare hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För dig som behöver finns möjlighet till rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska hos oss är din uppgift att i ett multiprofessionellt team säkerställa god vård och omsorg för våra patienter.

Du möter svårt sjuka patienter i utsatta situationer, där du med din kompetens gör stor skillnad. Som undersköterska ansvarar du för omvårdnaden och samarbetar med undersköterskekollegor och sjuksköterskor. Du är aldrig ensam utan har alltid en duktig kollega bredvid dig varje pass.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta natt. Heltid natt motsvarar 72%, fast schema.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har specialistutbildning och/eller erfarenhet inom palliativ vård.

Du är trygg i din yrkesroll och tycker om att jobba i team. För att passa hos oss ser vi att du behöver ha god samarbetsförmåga, vara lyhörd och kommunicera på ett konstruktivt sätt.

Du delar självklart Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. 2023 invigdes den nya delen av sjukhuset som är belägen på Folkungagatan i direkt anslutning till vår sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska till Ersta hemtjänst Österåker

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Feb 7
Vill du ha ett jobb där du gör stor skillnad? Vi söker nu duktiga medarbetare till vår hemtjänst i Österåker! Vi söker dig som vill jobba dagtid, 85%.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

Som medarbetare hos oss erbjuds du:

• Ett stimulerande och självständigt arbete där du stöttar människor i deras vardag
• Att bli en del av ett härligt team med stark samhörighet som har roligt på jobbet
• Ett socialt jobb där du kör eller cyklar mellan de kunder du besöker
• En strukturerad introduktion och stöd i arbetet

ARBETSUPPGIFTER
Inom hemtjänsten är ingen dag den andra lik! Du hjälper till med det som våra kunder inte klarar av att utföra själv i vardagen på grund av fysiska, psykiska eller sociala omständigheter, och utifrån vad biståndsbeslutet säger. Det kan vara personlig omvårdnad, inköp av mat, städning, promenader eller andra sociala aktiviteter, eller att vara sällskap i samband med läkar- eller frisörbesök. Vi erbjuder dessutom vissa gemensamma aktiviteter för våra kunder för att sätta mer glädje på tillvaron. Vår värdegrund "Se hela människan" genomsyrar allt vi gör.

Som ny hos oss får du en introduktion som består av två delar; en informativ del där du får veta mer om våra policys, rutiner och genomgå några korta webbutbildningar och en praktisk del där du tillsammans med en handledare går ut på besök till våra kunder. Du får gå ett antal introduktionspass så att du känner dig trygg innan du börjar arbeta själv. Din handledare och andra i verksamheten finns såklart tillgängliga om du skulle behöva fråga något eller behöver hjälp.

Som medarbetare får du ett fast schema. Arbetstiderna är varierande och du förväntas kunna arbeta både vardagar och vissa helger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker både dig som är utbildad undersköterska. Helst ser vi att du har erfarenhet av arbete i hemtjänst eller äldreomsorg, men det är inget krav. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav för att du ska kunna arbeta hos oss.

Det viktigaste är att du är intresserad av att arbeta med människor, har ett engagemang för ditt arbete och en drivkraft att utveckla och förbättra. Du ska vara samarbetsinriktad, flexibel och se ett gott bemötande och en respekt för andra människor som en självklarhet - oavsett om det handlar om medarbetare eller personer som du ska ge stöd åt.

ÖVRIGT
Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska till Ersta hemtjänst Österåker, kväll

Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering
Läs mer Feb 7
Vill du ha ett jobb där du gör stor skillnad? Vi söker nu duktiga medarbetare till vår hemtjänst i Österåker! Vi söker dig som vill jobba kvällstid, 70%.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

Som medarbetare hos oss erbjuds du:

• Ett stimulerande och självständigt arbete där du stöttar människor i deras vardag
• Att bli en del av ett härligt team med stark samhörighet som har roligt på jobbet
• Ett socialt jobb där du kör eller cyklar mellan de kunder du besöker
• En strukturerad introduktion och stöd i arbetet

ARBETSUPPGIFTER
Inom hemtjänsten är ingen dag den andra lik! Du hjälper till med det som våra kunder inte klarar av att utföra själv i vardagen på grund av fysiska, psykiska eller sociala omständigheter, och utifrån vad biståndsbeslutet säger. Det kan vara personlig omvårdnad, inköp av mat, städning, promenader eller andra sociala aktiviteter, eller att vara sällskap i samband med läkar- eller frisörbesök. Vi erbjuder dessutom vissa gemensamma aktiviteter för våra kunder för att sätta mer glädje på tillvaron. Vår värdegrund "Se hela människan" genomsyrar allt vi gör.

Som ny hos oss får du en introduktion som består av två delar; en informativ del där du får veta mer om våra policys, rutiner och genomgå några korta webbutbildningar och en praktisk del där du tillsammans med en handledare går ut på besök till våra kunder. Du får gå ett antal introduktionspass så att du känner dig trygg innan du börjar arbeta själv. Din handledare och andra i verksamheten finns såklart tillgängliga om du skulle behöva fråga något eller behöver hjälp.

Som medarbetare får du ett fast schema. Arbetstiderna är kvällstid och du förväntas kunna arbeta både vardagar och vissa helger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker både dig som är utbildad undersköterska. Helst ser vi att du har erfarenhet av arbete i hemtjänst eller äldreomsorg, men det är inget krav. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav för att du ska kunna arbeta hos oss.

Det viktigaste är att du är intresserad av att arbeta med människor, har ett engagemang för ditt arbete och en drivkraft att utveckla och förbättra. Du ska vara samarbetsinriktad, flexibel och se ett gott bemötande och en respekt för andra människor som en självklarhet - oavsett om det handlar om medarbetare eller personer som du ska ge stöd åt.

ÖVRIGT
Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. Vår värdegrund, "Se hela människan", genomsyrar allt vi gör och vi arbetar utefter våra värdeord professionalism, tillit och hopp. Här återinvesteras vinsten för att kunna hjälpa ännu fler.

Inom Ersta diakoni arbetar vi för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till växande Ersta ASIH

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 1
Vill du arbeta i en icke vinstdrivande och idéburen organisation som står stadigt i sin värdegrund att se hela människan? Tycker du om att ha trygghet med erfarna kollegor och där det finns ett stort engagemang och en helhetssyn på människan? Då kan det här jobbet vara något för dig! Ersta ASIH expanderar och söker dig som vill vara med på vår resa och hjälpa fler.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2024.

Inom vår avancerade hemsjukvård (ASIH) erbjuder vi vård i hemmet för svårt sjuka patienter i alla åldrar. Inom ASIH arbetar vi för att patienterna, trots svår sjukdom, ska känna sig trygga med att vårdas i hemmet. Vi lägger också stor vikt vid att närstående ska känna tillit till vården. Vi arbetar i ett multi-professionellt team och vården ges dygnet runt.

Vår verksamhet präglas av ständiga förbättringar och vi värnar om att vi ska må bra på arbetet. Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt ge våra patienter den bästa vården.

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. Möjlighet till personalbostad centralt på Södermalm finns.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som sjuksköterska på Ersta ASIH är självständigt, utvecklande och meningsfullt. Du möter svårt sjuka patienter i utsatta situationer, där du med din kompetens gör stor skillnad. Du leder och deltar aktivt i planeringen runt patientens dagliga vård tillsammans med övriga i teamet. Du arbetar i ett tvärprofessionellt team, vilket betyder att du arbetar nära andra professioner som tillsammans verkar för att patienten ska uppnå högsta möjliga livskvalitet. Du samarbetar även med andra vårdgivare och deltar aktivt i verksamhetens utvecklings- och förändringsarbete.

I patienternas hem ges utrymme för bra patientsamtal och relationsbyggande, vilket är grunden i en personcentrerad vård. Som sjuksköterska har du möjlighet att kunna planera din arbetsdag med tydliga arbetsuppgifter samt arbete under stor frihet. Du hanterar även flera olika typer av medicinteknisk utrustning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• är legitimerad sjuksköterska, erfarenhet av palliativ vård är meriterande
• har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• har B-körkort

Vi söker dig med vana att arbeta självständigt, men som även kan och uppskattar att samarbeta i ett multiprofessionellt team. Då du ska jobba självständigt i patientens hem är det viktigt att du är trygg i dig själv och din roll och känner dig bekväm med att prioritera och fatta beslut i samråd med kollegor, patient samt närstående. Givetvis arbetar du evidensbaserat och värnar om att sätta patienten först.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. Vi har nyligen invigt vårt nya sjukhus på Folkungagatan placerad i direkt anslutning till vår nuvarande sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till ny Specialiserad rehab efter akutsjukvård, Ersta sjukhus

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 2
Är du sjuksköterska med kompetens inom kirurgisk eftervård och vill vara med i uppstarten av specialiserad rehabilitering på Ersta sjukhus?

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer för att kunna hjälpa fler och planerar för flera nya verksamheter under 2024.

En av de verksamheter som vi planerar att öppna är en slutenvårdsavdelning för specialiserad rehabilitering med 22 vårdplatser. Hit kommer patienter från 18 år och uppåt som behöver rehabilitering efter vård på akutsjukhus. Vi tar emot patienter med kirurgiskt, ortopediskt och medicinskt rehabiliteringsbehov. Gemensam nämnare är fokus på rehabilitering och träning för att kunna återaktivera sig och återfå största möjliga självständighet.

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För dig som behöver finns möjlighet till rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en slutenvårdsavdelning, med fokus på bland annat såromläggning (buksår), stomier (nylagda stomier), infektioner och postoperativ nutrition. Stort fokus kommer även att ligga på mobilisering av patienterna, där du samarbetar med paramedicinska kollegor.

Arbetet på avdelningen sker i multiprofessionella team med mål att förbättra patientens funktions- och aktivitetsförmåga för att återvinna bästa möjliga självständighet samt ge motivation till fortsatt rehabilitering. Vården är patientcentrerad och utgår naturligtvis från Ersta diakonis värdegrund; se hela människan.

Du deltar aktivt i uppstart och utveckling av den nya enheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från slutenvård. Specialistutbildning inom exempelvis hjärtsjukvård, vård av äldre, kirurgisk vård eller infektionssjukvård är meriterande.

Du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du är trygg i din yrkesroll och tycker om att jobba i team. Du är flexibel och har ett högt engagemang och tycker att det är en rolig utmaning att bygga upp en ny avdelning från grunden.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. 2023 invigdes den nya delen av sjukhuset som är belägen på Folkungagatan i direkt anslutning till vår sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här: https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Överläkare/specialistläkare i palliativ medicin, Ersta palliativa klinik

Specialistläkare
Läs mer Feb 1
Vi vill bli fler! Ersta palliativa klinik växer och vi välkomnar nu ytterligare en överläkare/specialistläkare i palliativ medicin. Vi söker dig som lockas av att vara del i ett team med hög palliativ kompetens, god sammanhållning och intresse för utveckling.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2024.

På palliativa kliniken är vi specialister i palliativ vård och vård i livets slutskede. Vårt mål är att främja livskvalitet och ge trygghet så att våra svårt sjuka patienter kan leva ett så aktivt och värdigt liv som möjligt. Vårt arbete präglas av ett genuint intresse för palliativ vård, människor och teamarbete.

Ersta palliativa klinik har drygt 100 anställda och omfattar tre enheter: En specialiserad palliativ slutenvårdsavdelning, Avancerad sjukvård i hemmet (ASIH) samt Lilla Erstagården med palliativ slutenvård för barn och unga. Vi har tillgång till hela sjukhusets resurser med röntgen, laboratorium och konsulter inom till exempel medicin, kirurgi och anestesi. Hösten 2023 flyttade vår palliativa vårdavdelning in i nya lokaler i den nya sjukhusbyggnaden på Folkungagatan, och nu före sommaren flyttar ASIH in i nyrenoverade lokaler i sjukhusbyggnaden på Fjällgatan.

Vårt läkarteam har en bred kunskapsgrund med specialistkompetens i allmänmedicin, geriatrik, onkologi, kirurgi och psykiatri. Våra läkare är även specialister i palliativ medicin eller har pågående ST-utbildning i palliativ medicin.

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För dig som behöver finns möjlighet till rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar i en grupp med nio andra överläkare och är en del av ett team på ASIH eller på vår palliativa slutenvårdsavdelning. Vi arbetar multiprofessionellt tillsammans med sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator och dietist. Vi har ett nära samarbete med patient, närstående och patientens övriga vårdkontakter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är specialistläkare i en klinisk specialitet. Vi ser positivt på om du tidigare har arbetat inom palliativ vård. Körkort är ett krav. Specialistutbildning eller diplomering i palliativ medicin är meriterande. Vi kan även erbjuda specialisttjänstgöring i palliativ medicin hos oss.

Vi söker dig som vill fortsätta utvecklas inom palliativ medicin och som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. 2023 invigdes den nya delen av sjukhuset som är belägen på Folkungagatan i direkt anslutning till vår sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska, natt, till ny geriatrisk avdelning på Ersta sjukhus

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 30
Är du erfaren sjuksköterska och intresserad av att vara med i uppstarten av en ny avdelning? Vi expanderar nu vår geriatriska verksamhet där du som nattsjuksköterska har möjlighet att vara en del i att hjälpa fler!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2023/2024.

Vår nya geriatriska klinik startade i oktober med 30 vårdplatser och växer successivt med ytterligare två vårdavdelningar till totalt 80 vårdplatser under 2024. Vår vision är att skapa sammanhållen vård för den äldre människans behov. Den nya geriatriska kliniken har unika förutsättningar att åstadkomma något riktigt bra i samarbete med andra inom och utanför Ersta Diakoni. Tillsammans skapar vi framtidens äldrecentrum!

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. Vi erbjuder även rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
Den specialiserade geriatriska vården vid Ersta sjukhus genomsyras av en helhetssyn på människan som innefattar alla aspekter av livet.

Vi söker nu efter dig som är intresserad av att utveckla nya arbetssätt där du redan från början kan vara med och påverka din arbetssituation. Som sjuksköterska utför du sedvanliga arbetsuppgifter som patientnära omvårdnadsarbete med fokus på teamarbete och stöd och hjälp till närstående. Du sätter alltid patienten i centrum vilket innebär att du strävar efter att ge bästa möjliga vård, där patientens individuella behov och önskemål blir tillgodosett.

Vi har ett väl fungerande samarbete med andra enheter inom Ersta sjukhus dygnet runt och hjälps åt där det behövs.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska, har du specialistutbildning geriatrik är det meriterande. Vi ser att du har erfarenhet av patientnära omvårdnadsarbete, medicinsktekniska insatser och närståendekontakt.

Du är trygg i din yrkesroll och tycka om att jobba i team. Vi söker dig med god samarbetsförmåga, du är lyhörd och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. Vi har nyligen invigt vårt nya sjukhus på Folkungagatan placerad i direkt anslutning till vår nuvarande sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Koordinator till nystartade Ersta geriatrik

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Feb 1
Har du erfarenhet av arbete som slutenvårdskoordinator och är intresserad av att vara med när vi bygger upp vår geriatriska klinik? Vi expanderar nu vår geriatriska verksamhet och nu söker vi dig som är sjuksköterska och vill arbeta som koordinator och sjuksköterska hos oss!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte. På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2024.

Vår nya geriatriska klinik startade i oktober med 30 vårdplatser och växer successivt med ytterligare två vårdavdelningar till totalt 80 vårdplatser under 2024. Vår vision är att skapa sammanhållen vård för den äldre människans behov. Den nya geriatriska kliniken har unika förutsättningar att åstadkomma något riktigt bra i samarbete med andra inom och utanför Ersta Diakoni. Tillsammans skapar vi framtidens äldrecentrum!

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. Vi erbjuder även rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
Att vara koordinator och sjuksköterska hos oss är ett spännande och utvecklande arbete där du får möta människor i många olika situationer. Du blir också en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Här kan du räkna med ett varierande arbete med utmanade arbetsuppgifter.

Som koordinator kommer du tillsammans med anhöriga, kommun, hemsjukvård och primärvård arbeta med samordning kring patientens hemgång från avdelningen. En stor del av arbetet sker i LifeCare. Dokumentation sker i TakeCare.

Vi söker en koordinator till avdelning 1 på 100% samt en koordinator på 50% till avdelning 2 som öppnar i slutet på mars. I tjänsten på avdelning 2 finns möjlighet att kombinera koordinatoruppdraget med tjänstgöring som sjuksköterska upp till heltid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet. Erfarenhet från liknande arbete samt kunskap om LifeCare är meriterande.

Du är prestigelös och bemöter människor med respekt. Du är intresserad av att bidra med din kunskap och entusiasm. Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta. Du är positiv och ser möjligheter till utveckling inom verksamheten. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. 2023 invigdes den nya delen av sjukhuset som är belägen på Folkungagatan i direkt anslutning till vår sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här: https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Arbetsterapeut till Palliativa kliniken, Ersta sjukhus

Arbetsterapeut
Läs mer Jan 29
Vill du ha ett självständigt och roligt arbete i en dynamisk miljö? Vi söker nu en arbetsterapeut till våra palliativa verksamheter!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2024.

Palliativa kliniken består av tre verksamheter med täta band och stark framåtanda; Specialiserad palliativ slutenvård (SPSV), Lilla Erstagården och Avancerad sjukvård i hemmet (ASIH). Varje patient har unika behov och vi strävar efter att se människan i varje möte.

I den här tjänsten har du din huvudsakliga placering på SPSV, och en liten del på ASIH. Du arbetar i ett multiprofessionellt team och vårdar svårt sjuka patienter på vårdavdelning och i hemmet. Du arbetar för att förebygga fysisk, psykisk, social och andlig smärta och ser till patientens oberoende och värdighet. Vårt fokus är att främja patientens självständighet och livskvalitet.

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För dig som behöver finns möjlighet till rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
Här arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter för arbetsterapeut inom palliativ vård, vilket innebär att underlätta vardagen för patienten, både på avdelningen och i hemmet. Arbetsuppgifterna innebär bland annat bedömning/kartläggning av aktivitets- och mobilitetsförmåga, utprovning/förskrivning samt uppföljning av hjälpmedel. ADL-bedömning inför vårdplanering, bedömning/anpassning av hemmiljön och handledning av personal och närstående.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som har B-körkort. Erfarenhet från palliativ vård/primärvård är meriterande.

Du är både självständig och har förmåga att samarbeta i det multiprofessionella teamet. Du är flexibel, positiv och inriktar dig på problemlösning.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. 2023 invigdes den nya delen av sjukhuset som är belägen på Folkungagatan i direkt anslutning till vår sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Enhetsledare till nystartad dagkirurgi på Ersta sjukhus

Operationssjuksköterska
Läs mer Jan 26
Är du operations- eller anestesisjuksköterska, bra på att koordinera och trivs med att vara spindeln i nätet? Då kan du vara vår nya enhetsledare!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2024.

Kirurgi- och anestesikliniken är specialiserad på avancerad kirurgi inom mag- och tarmområdet. Vi utför idag cirka 4900 ingrepp årligen, men den siffran kommer att öka under 2024 då vi nu står inför att utöka våra operativa ingrepp med gynekologi och urologi. Som en del i vår expansion startar vi upp ett nytt dagkirurgiskt centrum, som kommer att ansvara för all Erstas dagkirurgi. Här kommer ett specifikt team att arbeta med att utföra elektiva ingrepp inom mag-/tarm-kirurgi, urologi och gynekologi.

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För dig som behöver finns möjlighet till rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
På vår nya dagkirurgiska enhet blir du en del av ett operationsteam som har ett tätt samarbete kring patienterna. Här utför ni många olika typer av ingrepp och hanterar ett högt patientflöde.

Som enhetsledare ansvarar du för den dagliga driften på enheten. Du koordinerar teamen på salarna, säkerställer ett bra vårdflöde och ansvarar för den dagliga personalplaneringen. I dina arbetsuppgifter ingår även att arbeta kliniskt på operationssal tillsammans med dina övriga kollegor. När vårdenhetschefen inte är på plats ansvarar du för att planera och leda enheten

Som enhetsledare arbetar du dagtid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i operationssjukvård eller anestesisjukvård och som har flerårig erfarenhet från denna specialitet.

Vi ser att du är en person som trivs i ett högt tempo, har enkelt att anpassa dig till snabba skiften under din arbetsdag och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är trygg och drivande i din yrkesroll och trivs med teamarbete både inne på och utanför operationssalen.

Dagkirurgi bedrivs idag på Ersta, men med ett dagkirurgiskt centrum går vi in i en ny tid - där du som medarbetare kommer att ha en viktig roll i uppbyggnaden av den nya verksamheten. Vi söker därför dig som gillar att hitta nya lösningar och som vill vara med och skapa välfungerande arbetssätt.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ersta sjukhus bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. Vi har nyligen invigt vårt nya sjukhus på Folkungagatan placerad i direkt anslutning till vår nuvarande sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här: https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Verksamhetschef till Kirurgi- och anestesikliniken, Ersta Sjukhus

Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Läs mer Dec 28
Vill du vara med på vår expansionsresa inom Kirurgi- och anestesikliniken? Nu öppnar vi upp möjligheten för dig som vill vara med och leda kliniken in i framtiden att bli en del av vårt professionella team på Ersta sjukhus!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2023/2024.

Kirurgi- och anestesikliniken är specialiserad på avancerad kirurgi inom mag- och tarmområdet. Sektionens åtta överläkare inom anestesi har ett nära samarbete med klinikens kirurger inom nedre och övre abdominell kirurgi. På Ersta sjukhus utförs cirka 4500 ingrepp årligen. Vi samarbetar med universitetssjukhus regionalt och nationellt, i första hand för patienter i behov av intensivvård och avancerad cancerkirurgi. Vi har nyligen driftsatt vi vår nya sjukhusbyggnad med nya toppmoderna operationssalar och därmed dubblerat vår operationskapacitet - allt i syfte att hjälpa fler.

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. Vi erbjuder även rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef leder och driver du verksamhetens innehåll och utveckling. Du leder arbetet med att expandera kliniken, införande av nya arbetssätt och identifiering av nya patientgrupper. Tillsammans med sjukhusets övriga ledningsgrupp och stödfunktioner arbetar du givetvis också för att uppnå våra gemensamma mål inom Ersta sjukhus och Ersta diakoni.

Du ansvarar för att verksamheten och organisationen utvecklas i takt med de krav och förväntningar som finns i omvärlden. Att skapa en verksamhet som förmår att över tid hålla högsta kvalitet och kompetens samt vara en attraktiv och hållbar arbetsplats är verksamhetschefens viktigaste uppgift.

Du är en självklar del i sjukhusledningen och rapporterar till sjukhuschefen. Du kommer att vara en viktig del i arbetet med utvecklingen av hela Ersta sjukhus.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• erfarenhet av att framgångsrikt etablera och leda en större sjukvårdsverksamhet, gärna i stark tillväxt
• erfarenhet av kirurgi och anestesi, antingen som läkare specialiserad inom kirurgi, anestesi eller motsvarande, alternativt som specialistsjuksköterska med liknande erfarenheter.

Vi söker dig som har förmåga att framgångsrikt skapa driv och engagemang i verksamheten för att effektivt nå gemensamma mål. Du har helhetssyn, är handlingskraftig och förmår att skapa ett klimat som främjar nytänkande. Du har erfarenhet av att framgångsrikt övergripande planera, organisera och prioritera ditt arbete.

Du delar, är ett föredöme och verkar efter Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tester kan förekomma i rekryteringsprocessen.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. Vi har nyligen invigt vårt nya sjukhus på Folkungagatan placerad i direkt anslutning till vår nuvarande sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här: https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Operationssjuksköterska till Ersta Sjukhus

Operationssjuksköterska
Läs mer Feb 5
Välkommen till oss på Ersta sjukhus, vi växer och har flyttat in i nya fina lokaler!

Nu öppnar vi upp möjligheten för dig som är operationssjuksköterska att bli en del av vårt professionella team. Stimuleras du av nya utmaningar och teamarbete? Då har vi arbetet för dig!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning. Ersta sjukhus ligger centralt beläget på Södermalm med fantastisk utsikt över Stockholm. Under hösten 2023 öppnades dörrarna till vår toppmoderna nybyggda sjukhusbyggnad. Vår operationsavdelning och sterilcentral ligger nu på plan fyra i vårt nya toppmoderna sjukhus på Folkungagatan.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2023/2024.

Ersta sjukhus operationsavdelning kännetecknas av arbete inom högteknologisk/ laparoskopiskkirurgi. Ersta Sjukhus har investerat i en robot och kommer börja med robotkirurgi inom kort. Våra kirurger är specialiserade inom nedre - och övre kirurgi. Vi utför tarm-, bråck-, gall- och obesitaskirurgi samt proktologi vilket gör att variationen är vara stor. Vi är en arbetsgrupp med hög kompetens och högt i tak, där du får möjlighet att utveckla din kompetens.

Som anställd vid Ersta diakoni erbjuds du anställningsförmåner såsom 3000 kr i friskvårdsbidrag/år och förmånliga priser via Förmånsporten. Bostad i centrala Stockholm under ca 2 år kan erbjudas.

ARBETSUPPGIFTER
Vården vid Ersta sjukhus genomsyras av en helhetssyn på människan som innefattar alla aspekter av livet.

Som operationssjuksköterska utför du sedvanliga uppgifter. Du sätter alltid patienten i centrum vilket innebär att du strävar efter att ge bästa möjliga vård, där patientens individuella behov och önskemål blir tillgodosett.

Vi tillämpar Individuell schemaläggning med arbetstider företrädelsevis dagtid, vardagar samt beredskap på vardagnätter och på helg dagtid lördagar. Beredskapspassen genererar tid eller pengar som ger möjlighet till utökad ledighet. Vi möjliggör med bra bemanning att utföra kompetensutveckling, arbete med ansvarsområden samt uttag av ledig tid.

Vi har ett väl fungerande samarbete med andra enheter inom Ersta sjukhus dygnet runt och hjälps åt där det behövs.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård och har erfarenhet av arbete på operationsavdelning.

Vi söker dig som är flexibel, tycker om högt tempo och arbeta självständigt. Hos oss är det viktigt att du tycker om samarbete då arbetar vi som ett team där alla är lika viktiga. Du bidrar till ett gott arbetsklimat genom att vara initiativtagande och samarbeta bra med olika yrkeskategorier. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. 2023 invigdes den nya delen av sjukhuset som är belägen på Folkungagatan i direkt anslutning till vår sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här:https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Sjuksköterska till nystartad dagkirurgi på Ersta sjukhus

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 22
Lockas du av att få vara med och forma en helt ny verksamhet? Nu öppnar vi upp möjligheten för dig som sjuksköterska att bli en del av vårt helt nya dagkirurgiska team!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2023/2024.

Kirurgi- och anestesikliniken är specialiserad på avancerad kirurgi inom mag- och tarmområdet. Vi utför idag cirka 4900 ingrepp årligen, men den siffran kommer att öka under 2024 då vi nu står inför att utöka våra operativa ingrepp med gynekologi och urologi. Som en del i vår expansion startar vi upp ett nytt dagkirurgiskt centrum, som kommer att ansvara för all Erstas dagkirurgi. Här kommer ett specifikt team att arbeta med att utföra elektiva ingrepp inom mag-/tarm-kirurgi, urologi och gynekologi.

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För dig som behöver finns möjlighet till rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
På vår nya dagkirurgiska enhet ansvarar du som sjuksköterska för att ta emot och skriva in patienter, vårda dem postoperativt och skriva ut. På enheten arbetar ni dagtid. Viss kvällstjänstgöring kan bli aktuellt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har några års erfarenhet av yrket. Tidigare erfarenhet av dagkirurgisk uppvaksvård är meriterande.

Vi tror att du är en person som trivs i ett högt tempo, har enkelt att anpassa dig till snabba skiften i din arbetsdag och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är trygg och drivande i din yrkesroll och trivs med teamarbete.

Dagkirurgi är inget nytt på Ersta, men det dagkirurgiska centrumet innebär ändå en nystart - där du som medarbetare kommer att ha en viktig roll i uppbyggnaden av verksamheten. Vi söker därför dig som gillar att hitta nya lösningar och som vill vara med och skapa välfungerande arbetssätt.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ersta sjukhus bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. Vi har nyligen invigt vårt nya sjukhus på Folkungagatan placerad i direkt anslutning till vår nuvarande sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här: https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Operationssjuksköterska till nystartad dagkirurgi på Ersta sjukhus

Operationssjuksköterska
Läs mer Jan 22
Är du en trygg operationssjuksköterska som lockas av att få vara med och forma en helt ny operationsverksamhet? Nu öppnar vi upp möjligheten för dig att bli en del av vårt helt nya dagkirurgiska team!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2023/2024.

Kirurgi- och anestesikliniken är specialiserad på avancerad kirurgi inom mag- och tarmområdet. Vi utför idag cirka 4900 ingrepp årligen, men den siffran kommer att öka under 2024 då vi nu står inför att utöka våra operativa ingrepp med gynekologi och urologi. Som en del i vår expansion startar vi upp ett nytt dagkirurgiskt centrum, som kommer att ansvara för all Erstas dagkirurgi. Här kommer ett specifikt team att arbeta med att utföra elektiva ingrepp inom mag-/tarm-kirurgi, urologi och gynekologi.

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För dig som behöver finns möjlighet till rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
På vår nya dagkirurgiska enhet blir du en del av ett operationsteam som har ett tätt samarbete kring patienterna. Här utför ni många olika typer av ingrepp och hanterar ett högt patientflöde. På enheten arbetar ni dagtid. Viss kvällstjänstgöring kan bli aktuellt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i operationssjukvård och som har flerårig erfarenhet från denna specialitet.

Vi ser att du är en person som trivs i ett högt tempo, har enkelt att anpassa dig till snabba skiften under din arbetsdag och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är trygg och drivande i din yrkesroll och trivs med teamarbete både inne på och utanför operationssalen.

Dagkirurgi bedrivs idag på Ersta, men med ett dagkirurgiskt centrum går vi in i en ny tid - där du som medarbetare kommer att ha en viktig roll i uppbyggnaden av den nya verksamheten. Vi söker därför dig som gillar att hitta nya lösningar och som vill vara med och skapa välfungerande arbetssätt.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ersta sjukhus bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. Vi har nyligen invigt vårt nya sjukhus på Folkungagatan placerad i direkt anslutning till vår nuvarande sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här: https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Anestesisjuksköterska till nystartad dagkirurgi på Ersta sjukhus

Anestesisjuksköterska
Läs mer Jan 22
Är du en trygg anestesisjuksköterska som lockas av att få vara med och forma en helt ny operationsverksamhet? Nu öppnar vi upp möjligheten för dig att bli en del av vårt helt nya dagkirurgiska team!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2023/2024.

Kirurgi- och anestesikliniken är specialiserad på avancerad kirurgi inom mag- och tarmområdet. Vi utför idag cirka 4900 ingrepp årligen, men den siffran kommer att öka under 2024 då vi nu står inför att utöka våra operativa ingrepp med gynekologi och urologi. Som en del i vår expansion startar vi upp ett nytt dagkirurgiskt centrum, som kommer att ansvara för all Erstas dagkirurgi. Här kommer ett specifikt team att arbeta med att utföra elektiva ingrepp inom mag-/tarm-kirurgi, urologi och gynekologi.

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. För dig som behöver finns möjlighet till rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
På vår nya dagkirurgiska enhet blir du en del av ett operationsteam som har ett tätt samarbete kring patienterna. Här utför ni många olika typer av ingrepp och hanterar ett högt patientflöde. Som anestesisjuksköterska arbetar du huvudsakligen inne på sal, men stöttar också upp i den postoperativa vården vid behov. På enheten arbetar ni dagtid. På enheten arbetar ni dagtid. Viss kvällstjänstgöring kan bli aktuellt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i anestesisjukvård och som har flerårig erfarenhet från denna specialitet.

Vi ser att du är en person som trivs i ett högt tempo, har enkelt att anpassa dig till snabba skiften under din arbetsdag och gillar att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är trygg och drivande i din yrkesroll och trivs med teamarbete både inne på och utanför operationssalen.

Dagkirurgi bedrivs idag på Ersta, men med ett dagkirurgiskt centrum går vi in i en ny tid - där du som medarbetare kommer att ha en viktig roll i uppbyggnaden av den nya verksamheten. Vi söker därför dig som gillar att hitta nya lösningar och som vill vara med och skapa välfungerande arbetssätt.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. Vi har nyligen invigt vårt nya sjukhus på Folkungagatan placerad i direkt anslutning till vår nuvarande sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här: https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Erfaren sjuksköterska till nystartade Ersta geriatrik

Sjuksköterska, grundutbildad
Läs mer Jan 30
Är du erfaren sjuksköterska och intresserad av att vara med i uppstarten av en ny avdelning? Vi expanderar nu vår geriatriska verksamhet där du har möjlighet att vara en del i att hjälpa fler!

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2023/2024.

Vår nya geriatriska klinik startade i oktober med 30 vårdplatser och växer successivt med ytterligare två vårdavdelningar till totalt 80 vårdplatser under 2024. Vår vision är att skapa sammanhållen vård för den äldre människans behov. Den nya geriatriska kliniken har unika förutsättningar att åstadkomma något riktigt bra i samarbete med andra inom och utanför Ersta Diakoni. Tillsammans skapar vi framtidens äldrecentrum!

Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner som vi hoppas ska ge dig förutsättningar att trivas på jobbet och ha en givande fritid. Som månadsavlönad har du tillgång till Benify där du hittar mängder av rabatter och får ett friskvårdsbidrag på 3000 kr. Vi erbjuder även rekryteringsbostad under en period på cirka två år.

ARBETSUPPGIFTER
Den specialiserade geriatriska vården vid Ersta sjukhus genomsyras av en helhetssyn på människan som innefattar alla aspekter av livet.

Teamet består av läkare, sjuksköterskor, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, arbetsterapeuter, undersköterskor och administratörer med hög kompetens inom geriatrisk vård.

Som sjuksköterska utför du sedvanliga arbetsuppgifter som patientnära omvårdnadsarbete med fokus på teamarbete och stöd och hjälp till närstående. Du sätter alltid patienten i centrum vilket innebär att du strävar efter att ge bästa möjliga vård, där patientens individuella behov och önskemål blir tillgodosett.

Vi har ett väl fungerande samarbete med andra enheter inom Ersta sjukhus dygnet runt och hjälps åt där det behövs.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av patientnära omvårdnadsarbete, medicinsktekniska insatser och närståendekontakt.
Specialistutbildning geriatrik är meriterande.

Du är trygg i din yrkesroll och tycker om att jobba i team. Du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. 2023 invigdes den nya delen av sjukhuset som är belägen på Folkungagatan i direkt anslutning till vår sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

På Ersta diakoni är vi måna om att du ska trivas! Läs mer om dina friskvårdsbidrag och övriga förmåner här: https://www.erstadiakoni.se/att-jobba-pa-ersta/Om-att-jobba-pa-Ersta/dina-formaner/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Undersköterska till sommarjobb på Ersta sjukhus palliativa vårdavdelning

Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Läs mer Jan 19
Är du undersköterska och vill bidra till att ge våra patienter ett så fint avslut på livet som möjligt? Hos oss gör du med din kompetens stor skillnad för både patienter och deras anhöriga. Just nu öppnar vi möjligheten för dig som vill sommarjobba hos oss.

Ersta diakoni är Sveriges största idéburna aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, forskning och utbildning, professionellt och utan vinstsyfte.

På Ersta sjukhus trivs personalen och vi förenas i ett starkt engagemang för patienten. Här är beslutsvägarna korta och effektiva och vi har god samverkan och gemenskap över klinikgränserna. Vi befinner oss nu i ett intensivt och spännande skede där sjukhuset växer och startar nya verksamheter under 2023/2024.

Ersta Palliativa vårdavdelning är en specialiserad vårdavdelning med 20 vårdplatser. Vi har en personalgrupp som trivs här och ett gott rykte som vi är måna om att leva upp till. Vi är en jämställd arbetsplats och förenas i vårt starka engagemang för våra patienter. Vårt team består av läkare, distriktssjuksköterskor, sjuksköterskor, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, arbetsterapeuter och undersköterskor med stor kompetens inom palliativ vård. Vi har även samarbete med Ersta ASIH dygnet runt och hjälps åt där det behövs. Präst och diakon finns knuten till vår verksamhet. om att leva upp till.

ARBETSUPPGIFTER
På Ersta sjukhus ser vi hela människan och din roll blir att i ett multiprofessionellt team säkerställa god vård och omsorg för våra patienter.

Arbetet som undersköterska på vår palliativa vårdavdelning är självständigt, utvecklande och meningsfullt. Du möter svårt sjuka patienter i utsatta situationer, där du med din kompetens gör stor skillnad. Som undersköterska ansvarar du för omvårdnaden och samarbetar med undersköterskekollegor och sjuksköterskor.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad undersköterska. Meriterande om du har specialistutbildning inom palliativ vård. Erfarenhet inom palliativ vård är meriterande.

Du är trygg i din yrkesroll och tycker om att jobba i team. Vi söker dig med god samarbetsförmåga, är lyhörd och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.

Du delar Erstas värdegrund om att se hela människan och våra värdeord; professionalism, tillit och hopp.

ÖVRIGT
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ersta sjukhus är en del av Ersta diakoni och bedriver högkvalitativ och specialiserad sjukvård med såväl bredd som spetskompetens. Den patientnära forskningen och utbildningen sker i samarbete med Karolinska Institutet och Marie Cederschiölds högskola.

Ersta sjukhus ligger centralt i Stockholm på söders höjder. Vi har nyligen invigt vårt nya sjukhus på Folkungagatan placerad i direkt anslutning till vår nuvarande sjukhusbyggnad på Fjällgatan.

Vår värdegrund - Se hela människan; professionalism, tillit och hopp genomsyrar vårt arbete vilket avspeglas i fina resultat på patientnöjdhet, medarbetarenkät och medicinska resultat. Att sjukhuset drivs idéburet innebär även att allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vi arbetar för att förverkliga vår vision; en värdig välfärd för alla - alltid i syfte att hjälpa fler. Vårt arbete är grundat i vetenskap och utförs med hjärta.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu