Lernia Bemanning AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Lernia Bemanning AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

CNC-operatörer sökes till kunder i Stockholmsområdet

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jun 22
Har du en utbildning inom CNC och/eller erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och är på jakt efter ett nytt jobb? Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att jobba med människor? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi CNC-operatörer för framtida behov till kunder i Stockholmsområdet.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som CNC-operatör kan exempelvis vara att ansvara, rigga och ställa in maskiner samt arbeta med CNC-styrda maskiner. Det kan även förekomma programmering, ritningsläsning och användning av olika styrsystem (t.ex. Fanuc och Heidenheim). Beroende på vilken kund du arbetar hos kan svårighetsgraden på maskinerna variera.

Om dig

Vi på Lernia Bemanning söker dig som har en utbildning inom CNC och/eller erfarenhet av arbete som CNC-operatör. För alla våra uppdrag är det viktigt att du har ett stort driv och att du har ett metodiskt tillvägagångssätt. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du har en nyfiken inställning till din omgivning.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret. För att öka dina chanser att gå vidare i rekryteringsprocessen vill vi uppmuntra dig att skicka in de intyg som efterfrågas vid ansökan. I rekryteringsprocessen ingår det bland annat digital intervju, referenstagning och utdrag ur belastningsregistret. Din ansökan betraktas som en intresseanmälan för framtida behov som CNC-operatör i Stockholmsområdet. Det innebär att vi kan kontakta dig för olika behov. Uppdragen kan både innebära konsultuppdrag via oss på Lernia Bemanning eller direktrekrytering.

Vänligen kontakta rekryterare Fanny Thoresson via e-post: fanny.thoresson@lernia.se eller telefonnummer: 0722540072 om du har några frågor eller funderingar.

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).

Ansök nu

Kundansvarig till Vattenfall i Solna

Account manager
Läs mer Jun 27
Kundansvarig till Vattenfall i Solna

Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Har du en högskoleutbildning inom relevant område (elkraft, energiteknik) och goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia Bemanning AB en kundansvarig till ett uppdrag som varar 4 månader på Vattenfall i Solna. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att lösa problem och av att sköta kundkontakt. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som kundansvarig ansvarar du för att Ansvara för ett antal kunder med fokus på elnätsfrågor samt Arbeta med framdrift och koordinering av kundärenden, vilket innebär problemlösning i olika faser samt uppföljning och proaktiv dialog. Du kommer också att Förklara pris- och tariffmodeller samt vilka rutiner och processer som gäller vid önskade utökningar eller nyanslutningar samt Agera proaktivt i kunddialoger för att förstå kundens behov på framtiden.

Andra arbetsuppgifter som ingår i jobbet är att

• Agera kundens förlängda arm in i vår organisation, kunna förklara samtidigt som du är en ambassadör för Vattenfall Eldistribution externt
• Driva anslutningsprojekt i tidiga skeden samt ansvara för att avtal tecknas med kund under projektets gång
• Eventuellt delta i utvecklingsprojekt och initiativ för att stärka vår förmåga inom vissa områden

Om dig

Till uppdraget hos Vattenfall söker vi dig som har högskoleutbildning inom relevant område (elkraft, energiteknik). Vidare har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift, B-körkort och god datorvana. Därutöver har du har ett intresse för energibranschen, där erfarenhet från branschen är meriterande, Kunskaper inom elkraft är meriterande, Kan på en övergripande nivå sätta dig in i och förstå såväl tekniska som kommersiella system och samband och Teknisk bakgrund, då såväl teknik som kommersiella frågor kommer att diskuteras med kund.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är också viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du sätter kundens bästa i första hand. Dessutom har du en förmåga att identifiera problem och hittar lösningar. Slutligen tar du ansvar för att dina arbetsuppgifter blir väl utförda.

Det är meriterande om du har erfarenhet av erfarenhet från branschen och Kunskaper inom elkraft.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Om Vattenfall

Vattenfall Eldistribution AB distribuerar el till hushåll, företag och samhälle – dygnet runt året om. Vårt elnät är över 12 000 mil långt och vi distribuerar el till nästan 900 000 kunder. Vi bygger, driver, underhåller och investerar i vårt elnät för att du som kund ska få en tillförlitlig leverans. Vattenfall Eldistribution är ett av Sveriges 170 elnätsföretag och eldistributionen bedrivs inom lokala monopol. Anledningen till att det är monopol är att det skulle bli för dyrt att bygga och driva parallella elnät. Bor du i Vattenfalls nätområde är du hänvisad till oss men du väljer själv vilket elhandelsbolag som du vill köpa elen från.

Besök gärna Vattenfalls konton på Linkedin, Facebook och Instagram eller gå till https://www.vattenfalleldistribution.se/ för att få reda på mer om dem och deras arbete.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Alexandra Kung via e-post: alexandra.kung@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: Start date: 2022-10-01 till 2023-03-31 med möjlighet att anställa efter 6 månader

Placeringsort: Solna

Tillsättning: enligt överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker Outbound Coordinator till Samsung i Kista

Logistiker
Läs mer Jun 23
Outbound coordinator till Samsung i Kista

Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Har du en högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant och erfarenhet av relevant arbetserfarenhet inom logistik? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Just nu söker vi på Lernia Bemanning AB en Outbound Coordinator till Samsungs verksamhet i Kista. I rollen ingår ansvar för hantera and organisera den fysiska distributionen inom Sverige och norra Europa, för att leverera produkter enligt avtal samt ansvara för projekt- och produktionsplanering. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som Outbound Coordinator går först och främst ut på att organisera den fysiska distributionen av varor i de svenska varuhusen samt att underhålla och bevara kontakt med kunder och LSP'er. Du kommer dessutom att bidra till att skapa och förse KPI rapporter till kund och verksamhet.

Det dagliga arbetet innefattar t.ex. att

• Organisera den fysiska utgående verksamheten hos de svenska varuhusen
• Huvudkontakt till kund och LSP'er
• Orderhantering inkl. planering av leveranser
• Skapa och förse korrekta KPI rapporter till kund och förvaltning
• Kommunicera med de huvudsakliga varuhusen samt platsbokade butiker
• Koordinera LSP'er
• Optimera transporteffektivitet och kostnader
• Uppdatera och arbeta i TMS system
• Övervaka leveranstid

Kvalifikationer

Till uppdraget hos Samsung söker vi dig som har högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant.

• 1-2 års relevant arbetserfarenhet inom logistik
• God kännedom om MS Office verktygen (Word, Excel, Outlook etc.)
• Goda kommunikationsförmågor både i engelska & svenska
• Erfarenhet från TMS verktyg & hantering av KPI rapporter

Meriterande

• Kandidatexamen eller liknande inom logistikområdet
• Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetat inom logistik, som koordinator eller liknande roll.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som person är driven och för dig bekvämt i såväl affärsmässig engelska som svenska. Du har ett öga för effektivisering och trivs i en logistisk roll. Du är en lagspelare som har god attityd i team och arbetar för att nå god service. Du är van med att sköta kontakt med kunder och strävar efter att nå utsatt mål.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt. Det är också viktigt att du sätter kundens bästa i första hand och att du har god förmåga att ta strategiska beslut. Dessutom strävar du efter att nå ett så bra resultat som möjligt genom att arbeta målmedvetet. Slutligen ser du det som en del av ditt arbete att skapa och vårda relationer.

För såväl oss på Lernia Bemanning AB som Samsung är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Om Samsung

Established in 2012, Samsung SDS Smart Logistics (part of the Korean multinational Samsung Group) is one of the fastest growing logistics service providers in the world and specializes in innovative logistics services by developing and applying optimized solutions and providing SCM consultancy to customers based on their own Cello platform. The company is active worldwide in 40 countries employing more than 4.500 logistics experts

Besök gärna Samsungs konton på Linkedin för att få reda på mer om dem och deras arbete.

Kontaktuppgifter och ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Alexandra Kung via e-post: alexandra.kung@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, videointervju och slutligen referenstagning.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! Bifoga gärna CV på engelska.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Kista

Typ av anställning: Tillsvidareanställning

Tillsättning: Enligt överenskommelse

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).

Ansök nu

Vi rekryterar 2 instrumenttekniker till Nynäs Oljeraffinaderi

Instrumentelektriker/Instrumenttekniker
Läs mer Jun 3
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. generöst friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal.

Har du utbildning inom industri/teknik och söker ett jobb?

Vi letar efter två utbildade och gärna erfarna instrumenttekniker till Oljeraffinaderiet i Nynäshamn. Du kommer att anställas direkt till kunden.

Arbetsuppgifter

I rollen som instrumenttekniker arbetar du för att upprätthålla raffinaderiets produktionstillgänglighet genom förebyggande och avhjälpande underhåll inom styr-, regler- och instrumentteknisk utrustning. Du tillhör till Underhållsavdelning El & Instrument och samarbetar nära driftorganisationen där du supporterar elektriker, mekaniker och automatiseringsingenjörer för att tillsammans uppnå goda resultat.

Du ansvarar för att utföra servicearbeten, kalibreringar, felsökning samt renovering av den utrustning som finns beläget på raffinaderiet. Vidare ser vi att du visar engagemang och vilja att fortsätt arbeta för kvalitets och miljöförbättrande åtgärder både inom och utanför dina egna ansvarsområden. Du har i rollen stor möjlighet att utveckla dina kunskaper inom instrumentområdena för att på lång sikt kunna arbeta som arbetsledare eller Ingenjör i underhållsorganisation

Nynas är en 24/7-verksamhet vilket även innebär beredskap på kvällar, nätter och helger där beredskapen är upplagd efter ett rullande schema var sjätte vecka. Detta innebär att skall kunna inställa dig på överenskommelsetid på plats.


Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper


• Gymnasial utbildning med teknisk inriktning inom styr-och reglerteknik, automation eller liknande alternativt motsvarade arbetslivserfarenhet.
• Kunskap inom styr- och reglerteknik, meriterande om du har jobbat med Underhåll.
• Förståelse att avläsa ritningar och teknisk dokumentation
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen ser vi att du ser positivt på din egen utveckling och driv samt visar engagemang för Nynas fortsatta utveckling framåt. Vi tror därför att du tar ansvar och initiativ samt är självgående för att utvecklas i din roll på ett framgångsrikt sätt. Du har en god förmåga att systematiskt lösa såväl små som stora problem och du räds inte att konsultera dina kollegor när det behövs. Då arbetet innebär en hel del kontakt och samarbete ser vi att du är social, framåt och trivs i samarbete med andra. Slutligen ser vi att du går i linje med Nynas värderingar; dedikerad, samarbetsvillig och proaktiv.

Om anställningen

Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: 7-16 ** Obs: Jour/beredskap förekommer ca var 5e/6e vecka när man väl är insatt i arbetet.
Placering: Nynäshamn

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd som konsult av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Information

Vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte med att registrera ditt CV och Personligt brev redan idag!

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker handläggare inom kredit och inkasso till Intrum i Sickla

Inkassohandläggare
Läs mer Jun 23
Har du tidigare arbetat med inkassoärenden och trivs i en social roll?

Vi söker nu en erfaren inkassohandläggare med ett stort driv för att förstärka deras nya inkassoavdelning till vår kund i Nacka, Stockholm. Har du arbetat inom branschen ett tag och har bra koll på lagar och regelverk för inkasso? Välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter består också av att handlägga kundens ärenden inom ramen för inkassotjänster. Du fattar beslut om rätt åtgärd i respektive ärende i syfte att driva in utestående fordringar på ett kvalitativt sätt. Vidare säkerställer du att arbetet utförs i rätt tid och på ett kvalitetsmässigt sätt i syfte att medverka till en effektiv inkassoprocess. Som inkassohandläggare samarbetar du mycket internt med kollegorna i teamet. Du utmanar också våra befintliga rutiner och arbetssätt i syfte att skapa en bättre process

Ditt arbete är varierande med stort eget ansvar. Varje dag levererar du service med kunden i fokus och du ser förbättringsarbete som en naturlig del i ditt ansvar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet från ekonomi-, kredit- eller krav/inkassoavdelning alt relevant erfarenhet från energi/fastighetsbranschen. Genom dina erfarenheter har du skaffat dig goda kunskaper i Office-paketet och visat att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med handläggning av inkassoärenden.

Personliga egenskaper

Du är en serviceinriktad och noggrann problemlösare som gillar att arbeta med administration! För att lyckas i rollen behöver du också trivas med ett högt arbetstempo där du prioriterar bland olika arbetsuppgifter och utifrån företagets värderingar fattar egna beslut. Vi värdesätter att du har ett utvecklat affärsmannaskap, där känsla för service och vilja att generera resultat är centrala inslag. Vi ser också att du har förmåga att bygga goda relationer och har lätt för att skapa ett givande samarbete med både kunder och kollegor.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Stockholm, Nacka

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd som konsult av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Information

Vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte med att registrera ditt CV och Personligt brev redan idag!

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

CNC-tekniker sökes till kund i södra Stockholm!

CNC-operatör/FMS-operatör
Läs mer Jun 29
Ser du dig själv som en handlingskraftig person som motiveras av att få mycket ansvar? Skulle du vilja jobba tillsammans med ett nytänkande och kompetent team? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia Bemanning en CNC-tekniker till kund i Tyresö. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att vara noggrann. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som CNC-tekniker ansvarar du för att tillsammans med produktionsledare och produktionsplanerare följa en plan samt säkerställa bra kvalitet på det som produceras. Du kommer också att arbeta i både fräs- och svarvmaskiner samt programmera med hjälp av olika system.

Om dig

Troligtvis har du som söker en YH-utbildning inom CNC samt erfarenhet av arbete som CNC-tekniker eller CNC-operatör. Du har också kunskap om hur man programmerar med hjälp av olika system och svarvning. Därutöver har du tidigare erfarenhet av arbete vid en 5-axlig fleroperativ fräs och skärande bearbetning.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet.

Erbjudande

Vår kund är inom tillverkningsindustrin och har med deras lösningar och tillverkning blivit en av Europas ledande specialister inom de finmekaniska. Då fokuset handlar mycket om skärande och finmekanisk bearbetning så ställs det höga krav på kvalité och funktion. Vår kund erbjuder flexibilitet, frihet och ansvar. Det finns alltid goda möjligheter att utvecklas när man visar vilja och kunskap, de är stolta över deras kunniga personal och är måna om att ge dom de bästa förutsättningarna för att växa. Det är en bra sammanhållning i teamet och stor del av medarbetarna har arbetat kvar under många år.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Fanny Thoresson vid frågor på: fanny.thoresson@lernia.se eller 072-2540072.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Tyresö

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Tillsättning: så snart som möjligt

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).

Ansök nu

Fastighetsskötare till kund i Kungsängen, Stockholm

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Jun 20
Fastighetsskötare till kund i Kungsängen, Stockholm

Ser du dig själv som en lösningsfokuserad person som motiveras av att få mycket ansvar? Har du erfarenhet av arbete som drifttekniker? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia Bemanning AB fastighetsskötare till ett uppdrag som varar 6 månader hos en kund i Kungsängen, Stockholm. Här finns det utmärkta möjligheter att utvecklas och avancera. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare ansvarar du för uppgifter som t.ex. kontorsservice samt brandsäkerhet. Du kommer också att själv vara ansvarig för att se över vad som behöver göras och se till att det görs, t.ex. vaktmästerisysslor som att sätta upp tavlor på kontoren eller montera stolpar och staket på lager.

Är du rätt person för jobbet?

Till uppdraget hos kunden söker vi dig som har t.ex. gymnasieutbildning och/eller annan yrkesutbildning inom relevant område, t.ex. drift och underhåll eller fastighetsskötsel. Vidare vill vi att du har erfarenhet av arbete som drifttekniker eller fastighetsskötare.

• Du talar flytande svenska och kan också kommunicera på engelska för vardagsbruk.
• Du har kunskap om fastighetsskötsel, service/underhåll och truckkörning. Du har behörighet för att köra motviktstruck och skjutstativtruck.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du fokuserar på att hitta lösningar. Det är också viktigt att kunna ha god helhetssyn över vad som behöver göras och ta egna initiativ.

Det är meriterande om du har el-behörighet och gått heta arbeten.

För anställning krävs att vi gör en kontroll i belastningsregistret.

Om kunden

Kunden har ett toppmodernt lager som bedriver tredjepartslogistik för Europas ledande mode- och livsstilsplattform egna kunder. För dem är en god och respektfull arbetsmiljö för alla våra medarbetare helt centralt. Vi är stolta över vår låga personalomsättning och att resultaten i våra medarbetarundersökningar är väldigt positiva. Det inspirerar oss att fortsätta att utveckla vår arbetsplats och att serva vår kund på bästa sätt. Vi är en viktig del av e-handelsekosystemet och vårt center är en professionell och modern anläggning, lika stor som tre fotbollsplaner. För dig som är intresserad av logistik är vi en arbetsplats med engagerade kollegor som erbjuder många utvecklingsmöjligheter.

Hur du ansöker

Har du frågor? Vänligen kontakta rekryterare Alexandra Kung via e-post: alexandra.kung@lernia.se eller telefonnummer: 0722052490.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, kontroll i belastningsregister, videointervju och referenstagning. Går du vidare i processen efter det kommer även intervju att hållas hos kunden.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Uppdragslängd: 6 månader
Placeringsort: Kungsängen, Stockholm

Typ av anställning: allmän visstidsanställning
Tillsättning: enligt överenskommelse
Arbetstid: 2-skift Dagtid antingen 6-14.30 eller 7-15.30, Kvällstid 14.30-23.30

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).

Ansök nu

Vi söker nu en erfaren CNC-tekniker till kund i Tyresö

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Jun 29
Om företaget

Vår kund är inom tillverkningsindustrin och har med deras lösningar och tillverkning blivit en av Europas ledande specialister inom de finmekaniska. Då fokuset handlar mycket om skärade och finmekanisk bearbetning så ställs det höga krav på kvalité och funktion.

Vår kund erbjuder flexibilitet, frihet och ansvar. Det finns alltid goda möjligheter att utvecklas när man visar vilja och kunskap, de är stolta över deras kunniga personal och är måna om att ge dom de bästa förutsättningarna för att växa. Det är en bra sammanhållning i teamet och stor del av medarbetarna har arbetat kvar under många år.

Arbetsuppgifter

Som CNC-operatör/tekniker kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och mångsidig. När du ställs inför komplexa jobb får du stort utrymme att själv ta beslut för att lösa problemet. Du är med i hela tillverkningsprocessen från ritning till färdig detalj. Detta genom att programmera, göra verktygsval, bereda, ställa och anpassa maskiner och genomföra tillverkningen. Du arbetar mestadels självständigt med dina egna arbetsuppgifter men har också nära samarbete med dina kollegor.

Formell kompetens

Du har:

• Erfarenhet som tekniker
• Erfarenhet och goda kunskaper inom CNC
• Erfarenhet av att rigga CNC-maskiner
• Mycket goda kunskaper i mätteknik
• Kunskaper inom CAM

Personliga egenskaper

Du har erfarenhet av att arbeta som CNC-tekniker och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du är en person som tar ansvar över ditt arbete och ser till att tillverkningen görs med hög kvalité. Du är annars som person noggrann, flexibel och inte rädd för att ta egna initiativ.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

• Placeringsort: Tyresö
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Nu söker vi arbetsvilliga gjutare för praktik på globalt företag i Södertäl

Gjutare
Läs mer Jun 7
Har du en utbildning inom industri och/eller viss industrivana?
Skulle du vilja arbeta som gjutare hos Scania i Södertälje i framtiden?

Då finns en chans här för dig då vi nu kan erbjuda praktikplatser på Scanias gjuteri!

Parallellt med att Scania söker kandidater för direktrekrytering erbjuder de även praktik som gjutare! Scania letar efter positiva och energifyllda gjutare med motivation till att driva och utveckla både sitt eget och teamets arbete framåt. Har du ett stort tekniskt intresse och har ett stort säkerhetstänk? Då är du helt rätt för oss!

Om arbetet
Vill du vara med och bygga Scanias framtid som världsledande inom hållbara transportsystem? Vill du skapa framgång och nå dina personliga mål tillsammans med ett av lastbilsbranschens starkaste varumärken? Är du kvalitetsmedveten, flexibel och noggrann? Då är du välkommen att söka tjänsten som praktikant på Scanias gjuteri.

Du kommer att praktisera på gjuteriet där arbetsuppgifterna innebär tillverkning av motorblock och cylinderhuvuden där du använder en rad automatiserade maskiner såsom ugnar, formmaskiner, kärnsättare och fräsmaskiner. Det är ett stort fokus på säkerhet och kvalitetssäkring enligt givna standarder och att på ett ansvarsfullt sätt övervaka olika delar av gjuteriprocessen. Det kan förekomma manuellt och tungt arbete. På Scanias produktionsavdelning får du möjlighet att utmana dig själv och dina kollegor genom att kontinuerligt utveckla arbetsmetoderna.

Vem är du?

• Du har troligen en gymnasieutbildning med inriktning industri/teknik. Du har kanske till och med lite erfarenhet av arbete inom industri eller liknande.
• Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt god fysik och hög arbetsmoral.
• Du kan arbeta skift (2-skift & 3-skift).
• Du har mycket goda förutsättningar att ta dig till arbetsplatsen utifrån de olika skiften. då det ej finns möjlighet till flex.

För att lyckas i rollen är det viktigt att vara en lagspelare som tar egna initiativ när det behövs. Som person sätter du säkerheten i första rummet och är lyhörd för feedback. Du värderar laganda och har ett utåtriktat och positivt förhållningssätt gentemot din omgivning. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Praktik under x antal veckor/Heltid/Södertälje

Praktikstart

Ej fastställt ännu.

Information

I denna process står Lernia Bemanning för rekryteringsarbetet. Vid direkta frågor gällande processen, kontakta rekryteringsansvarig Hanna Karlsson på hanna.karlsson@lernia.se

Alla ansökningar behöver ske direkt på annonsen, vi godtar inga ansökningar till exempel via mail. Bifoga gärna kopia på; CV, utbildningsintyg, pass/uppehållstillstånd samt två aktuella referenser i din ansökan. Spela gärna in kort videopresentation på dig själv- följ instruktionerna i ansökan.

Scania ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Praktikplatserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök nu

Skjutstativare till kund i Brunna, Kungsängen

Truckförare
Läs mer Jun 29
Har du erfarenhet av att köra skjutstativ? Då bör du läsa vidare!

Just nu söker vi på Lernia en truckförare med erfarenhet av skjutstativ till vår kunds verksamhet i Brunna. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om dig

Vi på Lernia söker dig som har erfarenhet av att köra skjutstativ.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du lyssnar in andras behov och önskemål. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du ser vad som behöver göras. Därutöver är du öppen för att utföra uppgifter utanför din arbetsbeskrivning.

Dina arbetsuppgifter

• Köra skjutstativ
• Lagerarbete vid behov

Om vår kund

Kunden är ett internationellt, stort och välkänt företag som verkar inom detaljhandeln. Välkommen till ett E-handelsföretag med fokus på modekläder och livsmedelsprodukter som håller till i rymliga lokaler i Brunna, norra Stockholm.

Övrigt

Placeringsort: Brunna

Typ av anställning: Allmän visstidsanställning

Tillsättning: Omgående

Sista ansökningsdag är den 8 juli 2022 men vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).

Ansök nu

Skjutstativare till kund i Brunna, Kungsängen

Truckförare
Läs mer Jun 29
Har du erfarenhet av att köra skjutstativ? Då bör du läsa vidare!

Just nu söker vi på Lernia en truckförare med erfarenhet av skjutstativ till vår kunds verksamhet i Brunna. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om dig

Vi på Lernia söker dig som har erfarenhet av att köra skjutstativ.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du lyssnar in andras behov och önskemål. Det är också viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och att du ser vad som behöver göras. Därutöver är du öppen för att utföra uppgifter utanför din arbetsbeskrivning.

Dina arbetsuppgifter

• Köra skjutstativ
• Lagerarbete vid behov

Om vår kund

Kunden är ett internationellt, stort och välkänt företag som verkar inom detaljhandeln. Välkommen till ett E-handelsföretag med fokus på modekläder och livsmedelsprodukter som håller till i rymliga lokaler i Brunna, norra Stockholm.

Övrigt

Placeringsort: Brunna

Typ av anställning: Allmän visstidsanställning

Tillsättning: Omgående

Sista ansökningsdag är den 8 juli 2022 men vi kommer att tillsätta uppdraget så snart vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).

Ansök nu

Truckförare med lagervana sökes till söderort!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 1
Är du en driven person med erfarenhet av lager och logistikbranschen? Söker du nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig. Vår kund erbjuder goda förmåner och höga kompensationsnivåer. Välkommen med din ansökan idag.

Om tjänsten

Vi söker truckförare och lagerarbetare till vår kund i södra Stockholm där du kommer arbeta med den dagliga lagerproduktionen. Här är de huvudsakliga arbetsuppgifterna truckkörning, orderplock, lastning och godsmottagningar i arbetsuppgifterna.

Formell kompetens

• Truckkort (A1-A4 och B1-B4)
• Datavana
• Tidigare erfarenhet av truckkörning
• Lagererfarenhet.Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen, ser vi gärna att du i ditt arbetssätt är:

• Noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull
• Kvalité- och produktivitetsmedveten
• God kommunikatör, du är lätt att samarbeta med och knyter enkelt nya kontakter.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Södra Stockholm
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, 40h/v, dagtid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Allmän visstidsanställning om 6 månader som kan komma att förlängas.

Information

Vi tar emot ansökningar via Lernias hemsida där du kan skicka in din ansökan längst ner i annonsen samt registrerar ditt cv och personliga brev. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Service Advisor till Intrums Delgivningsservice

Delgivningsman
Läs mer Jun 17
Om företaget

Nu söker vi en Service Advisor som har erfarenhet av administrativt arbete till Delgivningsservice på Intrum i Sickla. Deras rikstäckande delgivningsorganisation hanterar ett betydande antal uppdrag varje år och för att uppnå god geografisk täckning samarbetar de med lokala partners över hela landet. De tar hand om alla typer av delgivningsuppdrag, exempelvis energidelgivningar, partsdelgivningar och uppsägningar/villkorsändringar av lokaler. Låter detta som en tjänst för dig? Då kanske det är dig vi söker!

Om arbetsplatsen

Vi är ett engagerat team som arbetar administrativt med behandling av delgivningar. Vi söker nu en initiativtagande och prestigelös handläggare som gillar att arbeta med administration och problemlösning i nära samarbete med andra. I rollen som service advisor ingår registrering och redovisning av ärenden, hantering av inkommande post samt efterforskning av information. Du samverkar med delgivningsmän, kunder, myndigheter och kollegor för att hålla en hög lyckandegrad och servicenivå i alla kontakter. Du kommer bli en del av ett positivt och kunnigt team som tillsammans utvecklar arbetet och strävar mot gemensamma mål.

Arbetsuppgifter

Vår business handlar om att hjälpa andra: Vi hjälper dels företag att ha en smidig fakturaprocess och betalningshantering, som i sin tur bidrar till att vi hjälper företagen att få betalt. I ett senare led hjälper vi människor bli skuldfria. Dels hjälper vi företag att delge deras kunder information som är viktig för den juridiska processen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och arbetar aktivt för att erbjuda en riktigt bra arbetsmiljö, ett gott ledarskap och fina anställningsförmåner bl.a. ett generöst friskvårdsbidrag. Våra värderingar är levande i vardagen och vi vet att självledarskap och eget ansvar är nycklar till arbetsglädje och ett hållbart arbetsliv.

Formell kompetens

- Gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi eller administration
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller kundservice är meriterande
- Digital mognad
- Du behärskar svenska i såväl tal som skrift

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som service advisor ser vi att du är en person med förmågan att prioritera och ta initiativ då arbetet ibland innebär korta ledtider och hastigt uppkomna situationer som ställer krav på detta. Vi tror att du har förmågan att arbeta strukturerat och noggrant, samtidigt som du får rutinuppgifter utförda på ett effektivt sätt. Du har kunden i fokus och en kreativ syn på ditt arbete som gör att du gärna tar initiativ till förbättringar av rutiner. Vi ser också att du har förmåga att bygga goda relationer och har lätt för att skapa ett givande samarbete med både kunder och kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom starkt självledarskap, ansvarstagande, noggrannhet och väl utvecklad samarbetsförmåga.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Nacka, Stockholm
Det är ett konsultuppdrag till januari 2023 med goda chanser till förlängning och på sikt fast anställning.

Tillträdesdag

Omgående

Information

Sök gärna redan idag men senast den 16 juni 2022. Intervjuer sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Lättare montering med lager i Jordbro!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 20
Vi söker just nu engagerade tjejer eller killar till vår kund i Jordbro. Är du en driven person som har ett tekniskt intresse och vill arbeta med varierande uppgifter inom logistik och montering? Då har vi jobbet för dig!

CAKE är ett spännande och miljömedvetet företag som just nu letar efter en talang till deras anläggning i Österhaninge för ett längre uppdrag. Du kommer att vara anställd av Lernia Bemanning men arbeta hos CAKE. Är du en prestigelös person med fingertoppskänsla för montering och för-montering av elmotorcyklar och mopeder?

Ta chansen att jobba som produktionsmedarbetare på CAKE genom oss på Lernia Bemanning! Som konsult hos oss kommer du att ha mycket omväxlande och givande arbetsdagar och samtidigt en trygg anställning med många förmåner. Skicka in din ansökan redan idag!

OM FÖRETAGET
CAKE är ett nystartat svenskt företag med fokus på el-drivna mopeder, motorcyklar och motocross. Deras mission är att utveckla hållbara produkter med hög kvalitet för att bidra till ett fossilfritt samhälle. Alla deras motordrivna fordon är byggda med litiumjonbatterier!

Läs mer om företaget här

OM TJÄNSTEN

Som montör på CAKE kommer du arbeta med följande uppgifter:

• Förmontering av motorcyklar
• Montering av motorcyklar
• Packning av produkt
• Lagerhantering
• Lastning och lossning
• Inventering

Du kommer få möjligheten att arbeta på olika stationer på arbetsplatsen och således få en varierande arbetsdag!

OM DIG
Vi söker dig som har:

• Truckkort (A1-A4 och B1-B4) obs ej ett krav!
• Goda kunskaper i det svenska språket (tal och skrift)

Då CAKE strävar efter jämn arbetsfördelning söker vi både kvinnor och män till tjänsten.

Meriterande

Det är meriterande om du har tidigare industrierfarenhet.

Personliga egenskaper

För att lyckas på arbetet söker vi dig som är:

• Prestigelös
• Lyhörd
• Social och har lätt för att knyta kontakt med andra
• Flexibel, du har lätt för att anpassa dig till förändringar och nya processer

OM ANSTÄLLNINGEN

Placeringsort: Jordbro, Österhaninge

Tjänstgöringsgrad: 100%, 40h/v

Arbetstider: 7:00-15:45

Tillträde: Löpande eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning, med chans till tillsvidareanställning och överrekrytering

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta bemanning.stockholm@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Montörer sökes till Tumba!

Elektronikmontör
Läs mer Jun 7
Har du erfarenhet av att arbetat som montör? Vill du arbeta i Tumba på ett välkänt och omtyckt företag där man tar hand om sina anställda? Läs då vidare!

Arbetsuppgifter
Som montör ute hos vår kund kommer du montera robotar som har tusentals komponenter, du arbetar regelbundet med ritningsläsning då du utför mätningar och felsökning med hjälp av el-schema.

Din bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som montör och har generellt goda kunskaper inom mekanik och/eller elektronik. Det viktigaste för oss är kvalitetsmedvetenhet, hög arbetsmoral, tempo, laganda och bra inställning. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Formell kompetens

Utbildning och/eller kunskap inom montering.

Meriterande

- Erfarenhet från industrin

- Industriell utbildning eller annan relevant utbildning

- Ritningsläsning är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
För att trivas på jobbet behöver du vara social, flexibel och noggrann. Vi ser att du är en lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har ett öga för detaljer men kan växla upp tempot när så behövs. Det viktigaste för oss är kvalitetsmedvetenhet, hög arbetsmoral, tempo, laganda och bra inställning.

Om uppdraget
Vi söker en montör för ett uppdrag med uppstart omgående som pågår 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Uppdraget innebär att du blir anställd av Lernia och uthyrd till kunden.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Stockholm/Tumba

Arbetstider: måndag-fredag kl. 07.00-15.45

Tillträdesdag

Omgående

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Montörer sökes till Tumba!

Elektronikmontör
Läs mer Jun 1
Har du erfarenhet av att arbetat som montör? Vill du arbeta i Tumba på ett välkänt och omtyckt företag där man tar hand om sina anställda? Läs då vidare!

Arbetsuppgifter
Som montör ute hos vår kund kommer du montera robotar som har tusentals komponenter, du arbetar regelbundet med ritningsläsning då du utför mätningar och felsökning med hjälp av el-schema.

Din bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som montör och har generellt goda kunskaper inom mekanik och/eller elektronik. Det viktigaste för oss är kvalitetsmedvetenhet, hög arbetsmoral, tempo, laganda och bra inställning. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines.

Formell kompetens

Utbildning och/eller kunskap inom montering.

Meriterande

- Erfarenhet från industrin

- Industriell utbildning eller annan relevant utbildning

- Ritningsläsning är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper
För att trivas på jobbet behöver du vara social, flexibel och noggrann. Vi ser att du är en lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har ett öga för detaljer men kan växla upp tempot när så behövs. Det viktigaste för oss är kvalitetsmedvetenhet, hög arbetsmoral, tempo, laganda och bra inställning.

Om uppdraget
Vi söker en montör för ett uppdrag med uppstart omgående som pågår 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Uppdraget innebär att du blir anställd av Lernia och uthyrd till kunden.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Stockholm/Tumba

Arbetstider: måndag-fredag kl. 07.00-15.45

Tillträdesdag

Omgående

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Utility Engineer

Civilingenjör, kvalitet, elkraft
Läs mer Jun 23
Utility Engineer for Northvolt in Stockholm

Are you looking for a job where you get a lot of responsibility and at the same develop your expeince in leadning roles? Are you motivated by solving complex problems and achieving results with your team? Then you should read on! At Lernia we are currently looking for a Utility Engineer for Northvolt in Stockholm. The role includes responsibility for technical development, routines and safety. Does it sound interesting? Welcome with your application!

Your work assignments

As a Utility Engineer, you have a leading role in coordinating with various roles within the team at Northvolt but also with other teams around the world!

The assignments including the role:


Coordination for equipment availability


Validate the various utility requirements set at the existing factories


Validate usage requirements using various tools


Develop and maintain the various datadriven methods and the automated tools that handle data at the company


Coordinate that the requirements are maintained for equipment

About you

Northvolt is looking for you who have approximately 3 years of experience in mechanical technology, chemicals, electrical engineering, plumbing or heating. With a relevant master's or master's degree. Also used various process tools and data analysis. In addition, you are required to be able to speak English fluently in speech and writing.

To succeed in this role, it is important that you have a great drive and that you take responsibility for your work. It is also important that you have an analytical mindset and that you have a methodical approach. In addition, you have a good ability to work independently. Last but not least, you performed your duties in an organized manner.

It is an advantage if you have experience of / or in the design / technology of industrial, manufacturing or chemical process plants. Exposure to design, delivery base management, purchasing, technology and manufacturing is also extra advanatge for this role.

For employment, an extract from the debit register/ criminal record is required.

About Northvolt

A company that is at the forefront of development for a new generation of large-scale battery manufacturing with a large expansion plans. With a focus on a balance between energy and manufacturing, they have a vision for a carbon-free society. At Northvolt, there is a cross-functional team that works with the entire process to make energy the future.

How to apply

To apply for the service, click on "Apply for the service" above and fill in the form or log in with your Linkedin account below. Please contact recruiter Linn Saxon via e-mail: linn.saxon@lernia.se or telephone number: 072-601 48 37. if you have any questions or concerns.

We work with ongoing selection and may fill the position as soon as we have found the right person. Therefore send in your application as soon as possible!

Welcome with your application!

Other

Location: Stockholm
Type of employment: permanent employment
Appointment: as soon as possible
Worktrips: No

Lernia is the way forward

Lernia is one of Sweden's largest companies in staffing, vocational training and matching of jobseekers. We help people to education and jobs and companies with skills solutions. We have developed individuals' skills according to the needs of the labor market for over 100 years and staffed the Swedish industry for 20 years. In 2020, sales were SEK 2 billion, we have about 6,000 employees and are located all over the country. Our goal is at least 10,000 jobs each year. Read more about our work to develop solutions that lead to jobs and a strong business community at [www.lernia.se] (https://www.lernia.se/).

Ansök nu

Utility Engineer for Northvolt in Stockholm

Civilingenjör, kvalitet, elkraft
Läs mer Jun 23
Utility Engineer for Northvolt in Stockholm

Are you looking for a job where you get a lot of responsibility and at the same develop your expeince in leadning roles? Are you motivated by solving complex problems and achieving results with your team? Then you should read on! At Lernia we are currently looking for a Utility Engineer for Northvolt in Stockholm. The role includes responsibility for technical development, routines and safety. Does it sound interesting? Welcome with your application!

Your work assignments

As a Utility Engineer, you have a leading role in coordinating with various roles within the team at Northvolt but also with other teams around the world!

The assignments including the role:


Coordination for equipment availability


Validate the various utility requirements set at the existing factories


Validate usage requirements using various tools


Develop and maintain the various datadriven methods and the automated tools that handle data at the company


Coordinate that the requirements are maintained for equipment

About you

Northvolt is looking for you who have approximately 3 years of experience in mechanical technology, chemicals, electrical engineering, plumbing or heating. With a relevant master's or master's degree. Also used various process tools and data analysis. In addition, you are required to be able to speak English fluently in speech and writing.

To succeed in this role, it is important that you have a great drive and that you take responsibility for your work. It is also important that you have an analytical mindset and that you have a methodical approach. In addition, you have a good ability to work independently. Last but not least, you performed your duties in an organized manner.

It is an advantage if you have experience of / or in the design / technology of industrial, manufacturing or chemical process plants. Exposure to design, delivery base management, purchasing, technology and manufacturing is also extra advanatge for this role.

For employment, an extract from the debit register/ criminal record is required.

About Northvolt

A company that is at the forefront of development for a new generation of large-scale battery manufacturing with a large expansion plans. With a focus on a balance between energy and manufacturing, they have a vision for a carbon-free society. At Northvolt, there is a cross-functional team that works with the entire process to make energy the future.

How to apply

To apply for the service, click on "Apply for the service" above and fill in the form or log in with your Linkedin account below. Please contact recruiter Linn Saxon via e-mail: linn.saxon@lernia.se or telephone number: 072-601 48 37. if you have any questions or concerns.

We work with ongoing selection and may fill the position as soon as we have found the right person. Therefore send in your application as soon as possible!

Welcome with your application!

Other

Location: Stockholm
Type of employment: permanent employment
Appointment: as soon as possible
Worktrips: No

Lernia is the way forward

Lernia is one of Sweden's largest companies in staffing, vocational training and matching of jobseekers. We help people to education and jobs and companies with skills solutions. We have developed individuals' skills according to the needs of the labor market for over 100 years and staffed the Swedish industry for 20 years. In 2020, sales were SEK 2 billion, we have about 6,000 employees and are located all over the country. Our goal is at least 10,000 jobs each year. Read more about our work to develop solutions that lead to jobs and a strong business community at [www.lernia.se] (https://www.lernia.se/).

Ansök nu

Quality Technician to one of our customer in Stockholm

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Jun 22
Quality Technician to one of our customer in Stockholm

Are you looking for a job where you will be responsible for electrical testing and like to work with sampling, routines and safety? Are you motivated by solving complex problems and being able to make a difference? Then you should read on! At Lernia, we are currently looking for a Quality Technician for a customer in Stockholm. Does it sound interesting? Welcome with your application!

Your work assignments

• Perform electrical tests
• Visual inspections
• Quality controls
• Electrical tests
• Quality assurances

Are you the right person for the job?

The job as a Quality Technician is for you who have good knowledge of both Swedish and English in speech and writing. Furthermore, you have experience of sampling and interest in technology.

To succeed in the role, it is important that you have an analytical mindset and that you take responsibility for your work. It is also important that you feel a great commitment to your work and that you have an efficient way of working. In addition, you have a methodical approach. Last but not least, you have a business mindset and an ability to make rational decisions.

It is an advantage if you have experience of thorough technical knowledge and have previously completed various types of technical tests. It is also a big plus if you have hands-on manufacturing experience. Furthermore, it is also a plus if you have a structured mindset regarding technology.

For employment, an extract from the debit register/criminal record is required.

How to apply

To apply for the service, click on "Apply for the service" above and fill in the form or log in with your Linkedin account below. Please contact recruiter Linn Saxon via e-mail: linn.saxon@lernia.se or telephone number: 072-601 48 37. If you have any questions or concerns.

We work with ongoing selection and may fill the position as soon as we have found the right person. Therefore send in your application as soon as possible!

Welcome with your application!

Other

Location: Stockholm
Type of employment: permanent employment
Appointment: as soon as possible
Business trips: No.

Lernia is the way forward

Lernia is one of Sweden's largest companies in staffing, vocational training and matching of jobseekers. We help people with education and jobs and companies with skills solutions. We have developed individuals' skills according to the needs of the labor market for over 100 years and staffed the Swedish industry for 20 years. In 2020, sales were SEK 2 billion, we have about 6,000 employees and are located all over the country. Our goal is at least 10,000 jobs each year. Read more about our work to develop solutions that lead to jobs and a successful business life at [www.lernia.se] (https://www.lernia.se/).

Ansök nu

Quality Engineer to one of our customers in Stockholm

Civilingenjör, kvalitet, kemiteknik
Läs mer Jun 22
Quality Engineer to one of our customers in Stockholm

Are you looking for a job where you will be responsible for technical development and management but also a supportive but at the same time leading role? Are you motivated by leading and developing others and by developing new technical solutions? Then you should read on! At Lernia, we are currently looking for a Quality Engineer for a customer in Stockholm. We are primarily looking for you who are analytical and responsible in your professional role. Does it sound interesting? Welcome with your application!

Your work assignments:

As a Quality Engineer, you are responsible for:

• Ensure the quality of products.
• A supporting role for the production development team.
• Leading management of deviations.
• Lead problem solving and root cause analyzes.

About you

The job as a Quality Engineer is for you who have approximately 2 years of experience in: quality tools, reading technical specifications and project management. In addition, you have good knowledge of both Swedish and English in speech and writing. To succeed in the role, it is important that you have an analytical mindset and that you take responsibility for your work. It is also important that you have a great drive and that you have an efficient way of working. Furthermore, you perform your tasks in an organized way. It is an advantage if you have experience of working with FMEA and SPC before. It is also a big plus if you have experience of working with quality tools before.

For employment, an extract from the debit register/criminal record is required.

How to apply

To apply for the service, click on "Apply for the service" above and fill in the form or log in with your Linkedin account below. Please contact recruiter Linn Saxon via e-mail: linn.saxon@lernia.se or telephone number: 072-601 48 37. If you have any questions or concerns.

We work with ongoing selection and may fill the position as soon as we have found the right person. Therefore send in your application as soon as possible!

Welcome with your application!

Other:

Location: Stockholm
Type of employment: permanent employment
Appointment: as soon as possible
Business travel: no

Lernia is the way forward

Lernia is one of Sweden's largest companies in staffing, vocational training and matching of jobseekers. We help people with education and jobs and companies with skills solutions. We have developed individuals' skills according to the needs of the labor market for over 100 years and staffed the Swedish industry for 20 years. In 2020, sales were SEK 2 billion, we have about 6,000 employees and are located all over the country. Our goal is at least 10,000 jobs each year. Read more about our work to develop solutions that lead to jobs and a successful business life at [www.lernia.se] (https://www.lernia.se/).

Ansök nu

Quality Specialist - Technical Cleanliness till en av våra kunder i Stockho

Civilingenjör, teknisk fysik
Läs mer Jun 21
Quality Specialist - Technical Cleanliness till en av våra kunder i Stockholm

Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för teknisk utveckling, rutiner och säkerhet? Motiveras du av att utveckla nya tekniska lösningar och av att lösa komplexa problem? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia en Quality Specialist - Technical Cleanliness till en kund i Stockholm. Vi söker framför allt dig som har erfarenhet av renlighetsarbete och van med labbmiljö. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

• Att säkerhetsställa att Northvolt produkter är fria från kontaminering.
• Undersöka avvikelser i prover för att identifiera processproblem.
• Du kommer också att hjälpa till med teknisk renhetstestning.
• Arbeta med renhetsförbättringar gjorda av produktions- och tillverkningsteknik

Är du rätt person för jobbet?

Jobbet som Quality Specialist - Technical Cleanliness är för dig som har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Vidare har du erfarenhet av arbete i labbmiljö och hållbara IT-system. Därutöver har du tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling, Identifiera processproblem och teknisk renlighet.

Specifika kompetenser för rollen är att du har en färdighet i tolkningar av ritningar och specifikationer. Van med att arbeta med QA-praxis och kunna arbeta med avancerade dataanalyser och Excell. Även har en tillräcklig färdighet för att kunna arbeta med små partiklar under en mikroskopisk inspektion.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett analyserande tankesätt.

• Ett analyserande tankesätt.
• Tar ansvar för ditt arbete.
• Förmedlar information på ett tydligt och strukturerat.
• Metodiskt tillvägagångssätt.
• Utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt.
• Förmåga att ta rationella beslut.

Det är meriterande om du har högskole- universitetsutbildning och kandidatexamen i naturvetenskap eller teknik med specifik expertis inom teknisk renlighet, metrologi eller materialvetenskap. Vidare är det även ett plus om du har erfarenhet av 2 års erfarenhet av tillverkning och labbmiljö. Eller detaljerad erfarenhet av all labbutrustning som används vid Morganton-fabriken. Även att du känner till VAD 19 eller ISO 16232.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Linn Saxon via e-post: linn.saxon@lernia.se eller telefonnummer: 072-601 48 37. om du har några frågor eller funderingar.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Stockholm

Tillsättning: så snart som möjligt

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).

Ansök nu

We are looking for a lead projekt planner!

Planeringsarkitekt/Fysisk planerare
Läs mer Jun 3
About the position and the company

We are looking for a lead project planner for Northvolt AB. At Northvolt, sustainability provides a bedrock to our mission of building a green lithium ion battery to enable the European transition to a clean, carbon-neutral energy future. We intend to set a new benchmark for sustainable manufacturing, not only of batteries but for manufacturing at large.

Key Responsibilities:

• Develop level 3 business schedule and baselines for Northvolt new factory programs at Skelleftea, Borlenga and Drie
• All activity required to develop the schedules including coordination workshops
• Produce basis of schedule document to support level 3 business schedules and their handover to execution phase of program/projects
• Report schedule progress on activities within New Factories scope, including concept design, basic design, procurement, and early works and their impact on level 3 business schedule baselines
• Ensure compliance with the Northvolt Planning Manual
• Update Northvolt Planning Manual with best practice or alignment with developing project delivery procedures

Qualifications

You have about eight years of experience within projekt planning. You have leadership experience and great knowledge of P6 Primavera. You also have great English written and oral skills.

Anställningen

• Kompetensområde: Teknik och industri
• Uppdragsperiod: 3 månaders uppdrag 2022-06-19 - 2022-09-17. God chans till förlängning
• Omfattning: 100%
• Placeringsort: Stockholm
• Resor i tjänsten: Ja
• Anställningsform: Visstidsanställd/som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till kund

Information

Vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte med att registrera ditt CV och Personligt brev redan idag!

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Administratör/skadereglerare till Vattenfall i Solna!

Skadereglerare
Läs mer Jun 16
Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Har du en relevant högskoleutbildning och erfarenhet av arbete som administratör, handläggare eller utredare? Då bör du läsa vidare! Just nu söker vi på Lernia en administratör/skadereglerare till ett uppdrag på Vattenfall i Solna. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som administratör/skadereglerare ansvarar du för att hantera rapporter och annan dokumentation. Du kommer att motta reklamationer och skadeståndsanspråk via brev, mejl eller telefon.

Exempel på de arbetsuppgifter som ingår i jobbet är att:

• Hantera inkommande skadeståndsanspråk, reklamationer och frågor om avbrottsersättning
• Reglera skador direkt med hjälp av information i tillgängliga databaser
• Registrera i IT-system

Om dig

Till uppdraget hos Vattenfall söker vi dig som har relevant högskoleutbildning. Vidare har du erfarenhet av handläggning och utredning eller flera års erfarenhet av administrativt arbete. Vi ser också att du har mycket god förmåga att kommunicera på svenska både i tal och skrift. Du är van vid att arbeta med datorn som hjälpmedel och att använda Office-paketet. Det är meriterande om du har erfarenhet av skadereglering i försäkringsbranschen och kunskap kring juridik.

Personliga egenskaper

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du lyssnar in andras behov och önskemål. Det är också viktigt att du har en prestigelös inställning till ditt arbete och är van vid att samarbeta med andra.

Om anställningen

• Placeringsort: Stockholm, Solna
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: 2022-06-30
• Anställningsform: Visstidsanställd/som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till kund
• Omfattning: Ett års uppdrag

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte. Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan med ditt CV på svenska så snart som möjligt!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

We are looking for a Mechanical/HVAC Design Manager for a Company in Stockh

Industridesigner
Läs mer Jun 15
We are looking for a Mechanical/HVAV Design manager for Northvolt in Stockholm. Do you have a Bachelors’ Degree in Mechanical Engineering or equivalent? Do you also have a few years of work experience in this field and great english skills? Welcome with your application!

In order to be a qualified candidate, you need to have swedish residency and have a valid work permit. We only accept your resume in English!

Northvolt AB

At Northvolt, sustainability provides a bedrock to our mission of building a green lithium ion battery to enable the European transition to a clean, carbon-neutral energy future. We intend to set a new benchmark for sustainable manufacturing, not only of batteries but for manufacturing at large.

About the job

As a Mechanical/HVAC Design Manager in the Blueprint team you will guide the work in the Blueprint team and collaborate within the organization by supporting the development of optimized design solutions for current and future design of NV’s factories, ensuring best in class battery manufacturing facilities. You will also support the Northvolt New Factories team to find the most efficient designs & solutions.

Key responsibilities include but are not limited to:

• Review and clarify the relevant heating, cooling, ventilation, and other utility requirements for the different end users for their designated area, and where necessary translate them into a set of functional requirements to be used as a basis of design
• Resolve technical queries, continually assure the quality of the design and review of design documentation
• Collaborate with other engineering disciplines to facilitate a fully integrated, optimized design that meets all functional requirements
• Act as technical authority for concept design of HVAC, heating & cooling systems, as well as fire-safety installations and sprinklers systems
• Provide technical support to the construction and commissioning teams

Skills and Requirements

We believe that you have:

• Bachelors’ Degree in Mechanical Engineering or equivalent
• 3 plus years’ work experience in building industry, preferably designing building services
• Experience in supporting other project functions with input, including estimating, scheduling, ATEX & HSE risk assessments, and constructability reviews
• Experience in concept design of all HVAC disciplines
• Experience with design of heat pumps, chillers, district heating and process piping
• Strong experience with both 3D and 2D design tools such as REVIT or AUTOCAD
• Great English written and oral skills to ensure smooth and efficient communication

A plus if you have:

• Previous experience with large scale projects is strongly desirable but not essential
• Experience with Clean & Dry room systems
• Familiarity with Swedish and European laws and standards

About the employment

• Location: Stockholm
• Employment: Full-time
• Form of employment: Permanent employment
• Start date: As soon as possible

Applications

Attach your CV and personal letter with your application where you describe your relevant experience for the role. We will not read applications received by letter or e-mail.

We're continuously working with our selection and interviews. The position may be filled before the application period ends.

About Lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Electrical technician to a customer in Stockholm!

Elektronikmontör
Läs mer Jun 15
Do you see yourself as a thorough person who believe that there is always a solution to a problem? Do you have good oral and written English skills and experience in electrical assembly? Then you should read on! Right now, we at Lernia are looking for an electrical technician for a customer working with battery manufacturing in Stockholm. Sounds interesting? Welcome with your application!

In order to be a qualified candidate, you need to have swedish residency and have a valid work permit. We only accept your resume in English!

About the job

As an electrical technician you are responsible for working with the assembly of both large and small components as well as maintaining and repairing electrical installations and machinery. You will also read and decipher drawings and mission statements as well as assemble printed circuit boards, cables and other components of electronic products. Your main responsibilitie will be building the electrical prototyping of li-ion battery systems such as modules, packs and racks.

Qualifications

• Education in electronics/mechanical field and/or experience in electrical assembly
• Good knowledge of electricity, hydraulics and mechanics
• Good language skills in English, both written and oral
• Previous work within an industrial setting is a big plus

Personal traits

• An innovative mindset
• Thorough
• Problemsolver

About the employment

• Location: Stockholm
• Employment: Full-time
• Start date: As soon as possible
• Form of employment: Temporary employment 3-6 months

How you apply:

You apply by clicking on apply (ansök) at the bottom of this ad. Attach your CV and personal letter with your application where you describe your relevant experience for the role. We will not read applications received by letter or e-mail.

We're continuously working with our selection and interviews. The position may be filled before the application period ends.

About Lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Projektadministratör för vår kund söks!

Administrativ utvecklare
Läs mer Jun 10
Vill du jobba i en betydelsefull roll som gör skillnad? Se hit!

Om rollen

I rollen som projektadministratör arbetar du i olika projekt med att säkerhetsställa att vi når våra mål mot kund.

Arbetsuppgifterna varierar efter kundens behov men vanligt förekommande uppgifter är:

• Planera turer i trafiken för vår personal på fält utifrån kollektivtrafikens tidtabeller och våra behov i projekten
• Schemalägga uppdragen som vi planerar
• Planera och hålla utbildningar för personalen på fält i vad som krävs för att göra undersökningar efter kundens krav
• Tillhandahålla och ansvara för material till intervjuarna
• Ta emot och följa upp data från undersökningarna

Du kommer att arbeta nära ett team som består av 5 personer.

Våra arbetstider är 08.00 – 17.00 och kontoret är beläget i Södermalm.

Vem är du?

Vi söker dig som både kan arbeta självständigt och samarbeta i team. Som person skall du vara ansvarsfull och noggrann då vi alltid jobbar i projekt och har deadlines att följa. Vi ser gärna att du:

• Har en viss erfarenhet inom administration
• Du är stresstålig och strukturerad
• Du är en problemlösare som agerar när inte allt går som planerat
• Du är social, har bra kommunikationsförmåga och är pedagogisk
• Du har god datorvana
• För oss är rätt personlighet viktigt och väger tungt i våra urvalsprocesser

Vilka är Origo Grop?

Origo Grop är Sveriges ledande insikts- och undersökningsföretag där vi med vår expertis och erfarenhet hjälper våra kunder att utvecklas och förstå sina kunder och den marknad de verkar på.

Vi erbjuder dig ett företag som befinner sig på en spännande tillväxtresa med en positiv miljö med högt i tak och 90 härliga kollegor i tre olika städer! Origo Group har kontor i Stockholm, Göteborg och Linköping och du kommer vara placerad på Stockholms kontor.

Vi levererar insikter och beslutsunderlag inom tjänsteområden som kundupplevelse/CX, medarbetarengagemang, varumärke och tjänsteutveckling.

Om anställningen

• Placeringsort: Stockholm / Södermalm
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, 40 timmar/vecka
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstidsanställning med uppdragslängd på ca 4 månader med möjlighet till förlängning

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

We are looking for several homecleaners for a client in Stockholm!

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Jun 3
Do you want to work with home cleaning in the Stockholm region? Do you also have previous experience? Then it may be you we are looking for!

About the job and the company

As a home cleaner, you will work at a company with the best working conditions in the industry that believes that hard work should provide a fair salary. You will have a secure employment, a healthy working environment and an employer who cares about their employees.

As a home cleaner, you will work both independently and in teams cleaning customers' homes. You work in a structured, customer-focused way and are thorough. You will work in the Stockholm area.

Qualifications

• Experience with home cleaning
• Proficient in Swedish or English in speech and writing
• Not allergic to or afraid of pets

About the employment

• Placement: Stockholm Area
• Part-time/Full-time
• Starting date: Immediately/ as agreed
• Type of employment: Direct recruitment, Permanent position (tillsvidareanställning)

Information

Ansök genom att klicka på " Skicka ansökan". Vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte med att registrera ditt CV och Personligt brev redan idag.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Jobba deltid som HSEQ administratör på Vattenfall i Solna!

Administrativ assistent
Läs mer Maj 13
Om företaget

Vi söker administratörer för ett deltidsjobb på Vattenfall i Solna. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Det innebär att du får möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor.

Arbetsuppgifter

I denna roll hjälper du till med administrationen av Vattenfalls H&S-rapporteringssystem och ser till att alla olyckor och tillbud hittar en ägare i organisationen och ser till att incidentrapporter genereras i linje med SLA:er. Du hanterar dokumentation, ofta i ett flertal olika datasystem. I din roll ingår även att ge service, såväl internt som externt. Dina arbetsuppgifter kan bl.a. omfatta att förbereda ärenden, göra sammanställningar samt administrera inköp, fakturor och resebokningar. Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon.

Formell kompetens

- Gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi eller administration
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller kundservice är meriterande
- God datavana
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Du behärskar svenska i såväl tal som skrift

Personliga egenskaper

Du är strukturerad och noggrann, med en stor kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra samt har en hög arbetsmoral. Du är mogen, analytisk och har förmåga att kunna ta beslut.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Deltid /Solna

Uppdragets längd: omgående till 2022-12-31

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi rekryterar nu ett flertal Purchasing Specialists

Inköpare
Läs mer Maj 23
Om företaget

Kunden består av ett litet, men snabbt växande team med olika bakgrunder. Teamet fokuserar på upphandling av utrustning för montering av batterisystem. De är i en expansiv fas med stort fokus på "time to market". Inköp av utrustning, pågående kontrakts- och relationshantering och kontinuerlig processutveckling är en nyckelfaktor för att leverera på våra ambitiösa planer på det mest effektiva sättet. De värnar om flexibilitet, känsla för kvalitet, vänlighet, motivation och att anta nya utmaningar.

Arbetsuppgifter

• Creation in Purchase Orders in MS Dynamics
• Follow-up on Scheduling and Expediting of placed Purchase Orders
• Negotiation of Delivery Terms of MRO Frame Agreements
• Occasional Travel to Skelleftea Production Site (2-4 Days a month)

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är starkt målinriktad, nyfiken och ivrig att lära sig nytt, även under press och dead lines. Företaget kräver och värdesätter stor självdisciplin och en naturlig talang för att få saker att hända. Du behöver vara organiserad och resultatinriktad samt trivas i en miljö där du både självständigt och tillsammans med de andra i teamet arbetar för att nå målen. Vi ser också att du är en lagspelare som utstrålar god attityd och entreprenörsanda som kan påverka dem i din omgivning.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Uppdragsperiod: Omgående - Tills vidare
• Omfattning: 100%
• Placeringsort: Stockholm
• Resor i tjänsten förekommer

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

We are recruiting a Factory Layout Engineer for client

Civilingenjör, anläggning
Läs mer Maj 23
About the company

At Northvolt, sustainability provides a bedrock to our mission of building a green lithium ion battery to enable the European transition to a clean, carbon-neutral energy future. We intend to set a new benchmark for sustainable manufacturing, not only of batteries but for manufacturing at large

About the position

The Layout Engineer will deliver factory designs created with emphasis on cross-functional compatibility and technical modularity.

Key responsibilities include but are not limited to:

Developing holistically optimized factory designs as an integral part of Northvolt Blueprint Engineering, focused on concept and basic engineering phases.

Generating and managing drawings, models and metadata in 2D and 3D CAD-environments.

Conducting multi-disciplinary coordination, executing technical tasks and delivering great solutions to highly demanding stakeholders.

We are looking for someone with a few years of experience, either from construction design, production development or product industrialization. This role will place you right in the cross-section of all three; coordinating everything that goes unto the factory floor and its interfaces with building and functions.

Competence

We believe that you have:

M.Sc. in Engineering, preferably within Production Management/Logistics/Engineering, Process or Mechanical Engineering or similar.

2-4 years of experience in manufacturing or production development, preferably focused on factory layout, factory/production design, process design or similar.

Professional experience with 2D/3D Factory Design tools such as Autodesk Revit, Inventor, AutoCAD.

Great English written and oral skills.

Anställningen

• Kompetensområde: Process- och produktionsteknik (Teknik och industri)
• Uppdragsperiod: Snarast - Tillsvidare
• Antal resurser: 2
• Omfattning:100%
• Placeringsort: Stockholm
• Resor i tjänsten: Ja. Resor mellan Stockholm-Borlänge kommer att behövas ca 1-2 dagar/vecka.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd direkt till kund.

Information

Vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte med att registrera ditt CV och Personligt brev redan idag!

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker flertal hemstädare till kund i Stockholm!

Hemhjälp
Läs mer Maj 31
Vill du jobba med hemstädning i Stockholmsregionen? Har du dessutom tidigare erfarenhet? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten och företaget

Som hemstädare kommer du att arbeta på ett företag med branschens bästa arbetsvillkor som anser att hårt arbete ska ge en skälig lön. Du kommer att ha en trygg anställning, en sund arbetsmiljö och en arbetsgivare som värnar om sina medarbetare.

I rollen som hemstädare kommer du att arbeta både självständigt och i team med att städa kunders hem. Du arbetar strukturerat, kundfokuserat och är noggrann. Du kommer att arbeta i Stockholmsområdet.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av hemstäd
• Behärskar svenska eller engelska i tal och skrift
• Ej allergisk mot eller rädd för husdjur

Om anställningen

• Placeringsort: Stockholmsområdet
• Tjänstgöringsgrad: Deltid/Heltid
• Tillträde: Omgående/ Enligt överenskommelse
• Anställningsform: Direktrekrytering

Information

Ansök genom att klicka på " Skicka ansökan". Vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte med att registrera ditt CV och Personligt brev redan idag.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker handläggare inom kredit och inkasso

Inkassohandläggare
Läs mer Apr 14
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. generöst friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal.

Har du tidigare arbetat med inkassoärenden och trivs i en social roll?

Vi söker nu en erfaren inkassohandläggare med ett stort driv för att förstärka deras nya inkassoavdelning till vår kund i Nacka, Stockholm. Har du arbetat inom branschen ett tag och har bra koll på lagar och regelverk för inkasso? Välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter består också av att handlägga kundens ärenden inom ramen för inkassotjänster. Du fattar beslut om rätt åtgärd i respektive ärende i syfte att driva in utestående fordringar på ett kvalitativt sätt. Vidare säkerställer du att arbetet utförs i rätt tid och på ett kvalitetsmässigt sätt i syfte att medverka till en effektiv inkassoprocess. Som inkassohandläggare samarbetar du mycket internt med kollegorna i teamet. Du utmanar också våra befintliga rutiner och arbetssätt i syfte att skapa en bättre process

Ditt arbete är varierande med stort eget ansvar. Varje dag levererar du service med kunden i fokus och du ser förbättringsarbete som en naturlig del i ditt ansvar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet från ekonomi-, kredit- eller krav/inkassoavdelning alt relevant erfarenhet från energi/fastighetsbranschen. Genom dina erfarenheter har du skaffat dig goda kunskaper i Office-paketet och visat att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med handläggning av inkassoärenden.

Personliga egenskaper

Du är en serviceinriktad och noggrann problemlösare som gillar att arbeta med administration! För att lyckas i rollen behöver du också trivas med ett högt arbetstempo där du prioriterar bland olika arbetsuppgifter och utifrån företagets värderingar fattar egna beslut. Vi värdesätter att du har ett utvecklat affärsmannaskap, där känsla för service och vilja att generera resultat är centrala inslag. Vi ser också att du har förmåga att bygga goda relationer och har lätt för att skapa ett givande samarbete med både kunder och kollegor.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Stockholm, Nacka

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd som konsult av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Information

Vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte med att registrera ditt CV och Personligt brev redan idag!

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker flera lagerarbetare till kund i Årsta!

Lagerarbetare
Läs mer Maj 31
Har du tidigare lagererfarenhet från att jobba med plock och pack? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten

Som lagerarbetare kommer du att arbeta med att plocka och packa kläder samt skriva ut och sätta på följesedlar och leveransavier. Många av leveranserna sker till andra länder, därmed är det extra viktigt med noggrannhet och struktur i ditt arbete. Arbetet sker manuellt, det förekommer inga tunga lyft. Du kommer till stor del att arbeta självständigt.

Kvalifikationer

• Erfarenhet av lagerarbete, plock och pack
• Kunna läsa och prata svenska obehindrat

Personliga egenskaper

• Noggrann
• Pålitlig
• Snabblärd
• Strukturerad

Om anställningen

• Placeringsort: Stockholm, Årsta
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående
• Arbetstider: 07:00-15:30/14:30-23:30
• Anställningsform: Visstidsanställd/som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till kund.
• Omfattning: 6 veckors garanterad arbetstid, start vecka 26

Information

Ansök genom att klicka på " Skicka ansökan". Vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte med att registrera ditt CV och Personligt brev redan idag.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker montörer och truckförare för kommande uppdrag!

Montör, el- och teleutrustning
Läs mer Apr 21
Om tjänsten

Vi söker erfarna montörer med kunskap från verkstadsindustrin, byggbranschen, industri eller annat relevant yrke där du arbetat dagligen med verktyg som arbetsredskap.

Vi söker också truckförare där du kommer att arbeta inom den daglig lagerproduktion där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är truckkörning eller orderplock. Som truckförare ingår det lastning, orderplock och in- utlastning av lastbilar m.m. i arbetsuppgifterna.

Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål. Vi ser ambition och vilja som stora ingredienser och det kan väga upp mot en tunnare erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att läsa ritningar och el-scheman.

Vi ser gärna att du behärskar det svenska språket och har en positiv inställning. I många av våra uppdrag är det krav på B-körkort. Du behöver också truckkort och gärna minst 1 års erfarenhet av truckkörning.

Låter detta intressant för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

OBS! Notera att detta är en annons för kommande uppdrag, finner vi din ansökan intressant hör vi av oss när vi har ett uppdrag som matchar din profil.

Personliga egenskaper

Som person tror vi att du är en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp med andra då teamkänslan är viktig inom kundföretaget. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines. Egenskaper som flexibilitet och noggrannhet är extra viktiga. Du är noggrann, serviceinriktad, kvalité- och produktivitetsmedveten.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten kan vara både ett konsultuppdrag eller en direktrekrytering till någon av våra kunder. Arbetstiderna kan variera och det kan gälla både Heltid/deltid. Lön enligt avtal.

Som konsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Det innebär att du får möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker dig som vill arbeta som lokal behörighet-/auktoriseringsexpert hos

Databasadministratör
Läs mer Apr 13
Om företaget

Vi söker dig som vill arbeta som behörighetsexpert hos Vattenfall i Solna. Rollen kommer att innebära att du går som bemanningskonsult hos Lernia under uppdraget och är anställd av oss, men jobbar hos vår kunder. Denna roll ingår hos avdelningen "Finance Business Support – SAP & Cognos Business Support".

Arbetsuppgifter

Rollen innebär i stora drag att:

• Ge råd om och hantera främst SAP-systemauktorisering förfrågningar/beställningar på uppdrag av företag
• Säker användarlivscykel utlöst av biljetter från andra system och utföra relaterade återkommande aktiviteter
• Lös behörighetsproblem från användare
• Delta i periodisk användargranskning, revisionsgenomgångar och ta relevant insatser
• Arbeta med ständiga förbättringar av processer och verktyg

Formell kompetens

- Gymnasieutbildning, gärna inom relevant område
- Erfarenhet av SAP auktoriseringsprinciper och processer
- Goda kunskaper i engelska då teamet är internationellt
- Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller kundservice är meriterande
- Tidigare erfarenhet inom controlling-processer och bokföring/dokumentering är meriterande
- God datavana

Personliga egenskaper

Du är strukturerad och noggrann, med en stor kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra samt har en hög arbetsmoral.

Om anställningen

• Placeringsort: Solna
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, 40 timmar/vecka
• Tillträde: 2022-04-25 till 2022-01-30
• Anställningsform: Allmän visstidsanställning

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade.
Denna tjänst är säkerhetsklassad och det kommer därför att genomföras en säkerhetsprövning innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Information

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd som konsult av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte med att registrera ditt CV och Personligt brev redan idag!

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker nu en erfaren CNC-tekniker

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Jun 9
Om företaget

Vår kund är inom tillverkningsindustrin och har med deras lösningar och tillverkning blivit en av Europas ledande specialister inom de finmekaniska. Då fokuset handlar mycket om skärade och finmekanisk bearbetning så ställs det höga krav på kvalité och funktion.

Vår kund erbjuder flexibilitet, frihet och ansvar. Det finns alltid goda möjligheter att utvecklas när man visar vilja och kunskap, de är stolta över deras kunniga personal och är måna om att ge dom de bästa förutsättningarna för att växa. Det är en bra sammanhållning i teamet och stor del av medarbetarna har arbetat kvar under många år.

Arbetsuppgifter

Som CNC-operatör/tekniker kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och mångsidig. När du ställs inför komplexa jobb får du stort utrymme att själv ta beslut för att lösa problemet. Du är med i hela tillverkningsprocessen från ritning till färdig detalj. Detta genom att programmera, göra verktygsval, bereda, ställa och anpassa maskiner och genomföra tillverkningen. Du arbetar mestadels självständigt med dina egna arbetsuppgifter men har också nära samarbete med dina kollegor.

Formell kompetens

Du har:

• Erfarenhet som tekniker
• Erfarenhet och goda kunskaper inom CNC
• Erfarenhet av att rigga CNC-maskiner
• Mycket goda kunskaper i mätteknik
• Kunskaper inom CAM

Personliga egenskaper

Du har erfarenhet av att arbeta som CNC-tekniker och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du är en person som tar ansvar över ditt arbete och ser till att tillverkningen görs med hög kvalité. Du är annars som person noggrann, flexibel och inte rädd för att ta egna initiativ.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

• Placeringsort: Tyresö
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Produktionsmedarbetare sökes till Jordbro!

Lagerarbetare
Läs mer Apr 12
Vi söker just nu engagerade tjejer eller killar till vår kund i Jordbro. Är du en driven person som har ett tekniskt intresse och vill arbeta med varierande uppgifter inom logistik och montering? Då har vi jobbet för dig!

CAKE är ett spännande och miljömedvetet företag som just nu letar efter en talang till deras anläggning i Österhaninge för ett längre uppdrag. Du kommer att vara anställd av Lernia Bemanning men arbeta hos CAKE. Är du en prestigelös person med fingertoppskänsla för montering och för-montering av elmotorcyklar och mopeder?

Ta chansen att jobba som produktionsmedarbetare på CAKE genom oss på Lernia Bemanning! Som konsult hos oss kommer du att ha mycket omväxlande och givande arbetsdagar och samtidigt en trygg anställning med många förmåner. Skicka in din ansökan redan idag!

OM FÖRETAGET
CAKE är ett nystartat svenskt företag med fokus på el-drivna mopeder, motorcyklar och motocross. Deras mission är att utveckla hållbara produkter med hög kvalitet för att bidra till ett fossilfritt samhälle. Alla deras motordrivna fordon är byggda med litiumjonbatterier!

Läs mer om företaget här

OM TJÄNSTEN

Som montör på CAKE kommer du arbeta med följande uppgifter:

• Förmontering av motorcyklar
• Montering av motorcyklar
• Packning av produkt
• Lagerhantering
• Lastning och lossning
• Inventering

Du kommer få möjligheten att arbeta på olika stationer på arbetsplatsen och således få en varierande arbetsdag!

OM DIG
Vi söker dig som har:

• Truckkort (A1-A4 och B1-B4) obs ej krav
• Goda kunskaper i det svenska språket (tal och skrift)

Då CAKE strävar efter jämn arbetsfördelning söker vi både kvinnor och män till tjänsten.

Meriterande

Det är meriterande om du har tidigare industrierfarenhet

Personliga egenskaper

För att lyckas på arbetet söker vi dig som är:

• Prestigelös
• Lyhörd
• Social och har lätt för att knyta kontakt med andra
• Flexibel, du har lätt för att anpassa dig till förändringar och nya processer

OM ANSTÄLLNINGEN

Placeringsort: Jordbro, Österhaninge

Tjänstgöringsgrad: 100%, 40h/v

Tillträde: Löpande eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstidsanställning, med chans till tillsvidare anställning och överrekrytering

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta bemanning.stockholm@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Casino Cosmopol söker nu Casino Associates till Stockholm

Croupier
Läs mer Maj 23
Söker du en tjänst där utvecklingsmöjligheterna är oändliga och trivs med ett socialt arbete? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Casino Associate. Vi söker flertalet personer som vi rekryterar direkt till Casino Cosmopol. Det finns flera heltidstjänster lediga - Välkommen med din ansökan.

Om bolaget

Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Personalen på Casino Cosmopol ska, med fokus på ansvar, skapa minnesvärda upplevelser med gästen i centrum. Det erbjuds en utbildning som även går att nyttja internationellt på liknande verksamheter och med rätt drivkraft kan du vara med och påverka din egna karriärsutveckling. Arbetsgivaren erbjuder dessutom bra förmåner när det gäller friskvård och personalvård.

Om tjänsten

I rollen som Casino Associate har du ett flertal olika arbetsuppgifter där servicen mot gästerna alltid är högsta prioritet. Du kommer att arbeta vid casinots spelbord, kassor, reception och i garderoben. Oavsett arbetsstation är det en förutsättning att du som person är öppensinnad och inkluderande oberoende av vilka människor du möter.

Casinots öppettider är vardagar mellan 16:00 – 02:00 och på helger är det öppet mellan 16:00 – 04:00. Öppettiderna medför att dina arbetstider kommer att vara varierande året runt.

Om dig

• För att vara behörig för tjänsten måste du minst vara 20år
• Grundläggande engelska och/eller svenska är en förutsättning
• Kan tänka dig att arbeta kvällar och helger
• Trivs med omväxlande arbetsuppgifter i en serviceinriktad bransch

Anställningsform/omfattning/tjänstegöringsort/arbetstider

• Heltid
• Stockholm
• Varierande arbetstider

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och var noggrann med att bifoga ditt senaste CV. Se gärna till att filen är i formaten .pdf, .docx, .doc eller .jpg. Kontakt och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Information

Tjänsten omfattar ekonomiskt ansvar i form av hantering av pengar. Därmed kommer vi, om du blir aktuell för tjänsten, att genomföra bakgrundskontroller avseende betalningsanmärkningar och en juridisk bakgrundskontroll. För bakgrundskontroller anlitar vi företaget xx som specialiserat sig på den typen av kontroller.

Belastningsregistret är Polisens eget register på brottsdomar. Därifrån kan enbart den person som det berör efterfråga information. Det betyder att Lernia eller företaget som Lernia anlitar för att genomföra kontrollerna inte kan hämta information från belastningsregistret i bakgrundskontrollen. Bakgrundskontrollen består av att verifiera information från öppna källor tillgängliga för allmänheten samt uppgifter som lämnas av dig som sökande.

Ansök nu

Wa are hiring a Material Flow & Robotics Engineer

Civilingenjör, produktion, maskin
Läs mer Maj 20
Northvolt AB

At Northvolt, sustainability provides a bedrock to our mission of building a green lithium ion battery to enable the European transition to a clean, carbon-neutral energy future. We intend to set a new benchmark for sustainable manufacturing, not only of batteries but for manufacturing at large.

About the job

We are looking for an intralogistics engineer for the Material Flow Automation Team in the Blueprint Organization (e.g. AGVs, Transfer Stations, Automatic Storage Systems or Buffers, Robots, etc). You will play a vital role in designing the infrastructure for enabling efficient and innovative material flow throughout the battery manufacturing process for our next big projects.


Key Responsibilities:


• Shape the future of material handling in the battery manufacturing environment by creating the best solution concepts with suppliers in the design phase for material flow automation systems in advanced factories.


• Coordinate and execute the design work of the equipment together with the suppliers and with other Northvolt departments (e.g. Construction, Strategy, Process, Purchasing, Digitization, Manufacturing).


• Produce process flowcharts & concept documenation, identify interfaces with process equipment, and develop robust equipment solutions


• Identify and interact with key automation solution suppliers in a international setting.


• Ensure suppliers understand and adhere to Northvolt’s technical standards.

Qualifications

You have about three years of experience within industrial engineering, production engineering, intralogistics and/or project planning. You have great English written and oral skills.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Uppdragsperiod: Omgående - Tillsvidare
• Omfattning: 100%
• Placeringsort: Stockholm
• Resor i tjänsten förekommer

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd direkt till kund.

Information

Vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte med att registrera ditt CV och Personligt brev redan idag!

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker en Kundhandläggare till Intrums Internationella inkassotjänst

Inkassohandläggare
Läs mer Maj 19
Gillar du administration och att ge kundservice i världsklass? Har du dessutom erfarenhet av ekonomi samt gillar att jobba internationellt? Då är det dig vi söker!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. generöst friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal.

Om tjänsten

I rollen som Client Consultant Administrator på International arbetar du kundfokuserat, strukturerat och proaktivt samtidigt som du är en del av ett team. Du kommer dagligen samverka med andra interna funktioner såsom systerkontor och partner, Sales & KAM och Client Support. Att jobba med internationella ärenden innebär att all kommunikation sker på engelska till våra systerkontor, partners och till viss del kunder.

Rollen innebär att du på daglig basis svarar på frågor från kunder, agerar rådgivare och till största delen av din dag hanterar administrationen i våra produktionssystem, uppdaterar och håller rutinbeskrivningar levande. Allt för att rutiner och våra leveranser håller den nivån som är överenskommet internt som externt och till och med överträffar förväntningar.

Du strävar också efter ett bättre resultat för alla parter inom ramen för Intrums tjänsteutbud. Du vägleds i ditt arbete av Intrums värderingar, rutiner och regelverk, instruktioner och policys samt avtal och kvalitetskrav. I vårt team finns kunder bland annat inom segmenten Fastighet, Bank & Finans, Energi och offentliga sektorn.

Arbetsuppgifter

• Kundsamtal
• Åtgärda inkommande post och mail från slutkund, kund, ombud och eventuellt myndigheter
• Administrera ekonomiska transaktioner
• Handlägga administrativa åtgärdslistor i produktionssystemet
• Debiteringar/Faktureringar i ärenden och på kundnivå
• Upprätthålla och säkerställa efterlevnad av avtal, rutinbeskrivningar, manualer, mallar och befogenheter
• Vara aktiv i förbättringsarbetet och framföra förbättringsförslag i den dagliga verksamheten
• Delta i interna förbättringsprojekt
• Guida kunder i Intrum Web
• Informationsansvar internt i frågor rörande administration och samverkan som kan påverka samarbetet med kund
• Verka för att hålla en hög servicenivå i alla kontakter såväl internt som externt
• Samarbeta och bidra till lagandan i teamet
• Arbeta för att nå de egna och teamets gemensamma målen

Kvalifikationer

• Gymnasiekompetens
• Erfarenhet av arbete nära kund
• Erfarenhet från ekonomi-, kredit- och/eller krav/inkassoverksamhet
• Förståelse för Intrums affärsmodell, produkter och tjänster
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift samt gärna övriga språkkunskaper

Om dig

Du har tre års erfarenhet från att ha jobbat med administration och ekonomi. Du har förmåga att bygga mycket goda relationer med såväl kunder som interna samarbetspartners. Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom ekonomi, annat relevant område eller är certifierad inkassohandläggare.

Du är en ansvarsfull person som arbetar noggrant och effektivt då arbetet ofta innebär korta ledtider. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till rådande situation. Som den serviceinriktade person du är arbetar du alltid med kundens bästa i fokus. Vidare har du ett gott ekonomiskt sinne och kan ta affärsmässigt sunda beslut.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Stockholm, Nacka

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd som konsult av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.

Ansök genom att klicka på ”Skicka ansökan” Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så skicka din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att få träffa dig!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Information

Vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte med att registrera ditt CV och Personligt brev redan idag!

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

We are recruiting a Factory Layout Engineer for client

Civilingenjör, anläggning
Läs mer Apr 1
About the company

At Northvolt, sustainability provides a bedrock to our mission of building a green lithium ion battery to enable the European transition to a clean, carbon-neutral energy future. We intend to set a new benchmark for sustainable manufacturing, not only of batteries but for manufacturing at large

About the position

The Layout Engineer will deliver factory designs created with emphasis on cross-functional compatibility and technical modularity.

Key responsibilities include but are not limited to:

Developing holistically optimized factory designs as an integral part of Northvolt Blueprint Engineering, focused on concept and basic engineering phases.

Generating and managing drawings, models and metadata in 2D and 3D CAD-environments.

Conducting multi-disciplinary coordination, executing technical tasks and delivering great solutions to highly demanding stakeholders.

We are looking for someone with a few years of experience, either from construction design, production development or product industrialization. This role will place you right in the cross-section of all three; coordinating everything that goes unto the factory floor and its interfaces with building and functions.

Competence

We believe that you have:

M.Sc. in Engineering, preferably within Production Management/Logistics/Engineering, Process or Mechanical Engineering or similar.

2-4 years of experience in manufacturing or production development, preferably focused on factory layout, factory/production design, process design or similar.

Professional experience with 2D/3D Factory Design tools such as Autodesk Revit, Inventor, AutoCAD.

Great English written and oral skills.

Anställningen

• Kompetensområde: Process- och produktionsteknik (Teknik och industri)
• Uppdragsperiod: Snarast - Tillsvidare
• Antal resurser: 2
• Omfattning:100%
• Placeringsort: Stockholm
• Resor i tjänsten: Ja. Resor mellan Stockholm-Borlänge kommer att behövas ca 1-2 dagar/vecka.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd direkt till kund.

Information

Vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte med att registrera ditt CV och Personligt brev redan idag!

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Service Advisor till Intrums Delgivningsservice

Delgivningsman
Läs mer Maj 31
Om företaget

Nu söker vi en Service Advisor som har erfarenhet av administrativt arbete till Delgivningsservice på Intrum i Sickla. Deras rikstäckande delgivningsorganisation hanterar ett betydande antal uppdrag varje år och för att uppnå god geografisk täckning samarbetar de med lokala partners över hela landet. De tar hand om alla typer av delgivningsuppdrag, exempelvis energidelgivningar, partsdelgivningar och uppsägningar/villkorsändringar av lokaler. Låter detta som en tjänst för dig? Då kanske det är dig vi söker!

Om arbetsplatsen

Vi är ett engagerat team som arbetar administrativt med behandling av delgivningar. Vi söker nu en initiativtagande och prestigelös handläggare som gillar att arbeta med administration och problemlösning i nära samarbete med andra. I rollen som service advisor ingår registrering och redovisning av ärenden, hantering av inkommande post samt efterforskning av information. Du samverkar med delgivningsmän, kunder, myndigheter och kollegor för att hålla en hög lyckandegrad och servicenivå i alla kontakter. Du kommer bli en del av ett positivt och kunnigt team som tillsammans utvecklar arbetet och strävar mot gemensamma mål.

Arbetsuppgifter

Vår business handlar om att hjälpa andra: Vi hjälper dels företag att ha en smidig fakturaprocess och betalningshantering, som i sin tur bidrar till att vi hjälper företagen att få betalt. I ett senare led hjälper vi människor bli skuldfria. Dels hjälper vi företag att delge deras kunder information som är viktig för den juridiska processen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och arbetar aktivt för att erbjuda en riktigt bra arbetsmiljö, ett gott ledarskap och fina anställningsförmåner bl.a. ett generöst friskvårdsbidrag. Våra värderingar är levande i vardagen och vi vet att självledarskap och eget ansvar är nycklar till arbetsglädje och ett hållbart arbetsliv.

Formell kompetens

- Gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi eller administration
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom administration och/eller kundservice är meriterande
- Digital mognad
- Du behärskar svenska i såväl tal som skrift

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som service advisor ser vi att du är en person med förmågan att prioritera och ta initiativ då arbetet ibland innebär korta ledtider och hastigt uppkomna situationer som ställer krav på detta. Vi tror att du har förmågan att arbeta strukturerat och noggrant, samtidigt som du får rutinuppgifter utförda på ett effektivt sätt. Du har kunden i fokus och en kreativ syn på ditt arbete som gör att du gärna tar initiativ till förbättringar av rutiner. Vi ser också att du har förmåga att bygga goda relationer och har lätt för att skapa ett givande samarbete med både kunder och kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom starkt självledarskap, ansvarstagande, noggrannhet och väl utvecklad samarbetsförmåga.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Nacka, Stockholm
Det är ett konsultuppdrag till januari 2023 med goda chanser till förlängning och på sikt fast anställning.

Tillträdesdag

Omgående

Information

Sök gärna redan idag men senast den 16 juni 2022. Intervjuer sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Casino Cosmopol söker nu Casino Associates till Stockholm

Croupier
Läs mer Maj 6
Söker du en tjänst där utvecklingsmöjligheterna är oändliga och trivs med ett socialt arbete? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Casino Associate. Vi söker flertalet personer som vi rekryterar direkt till Casino Cosmopol. Det finns möjlighet till heltidstjänst eller om du är ute efter ett extrajobb så erbjuds även deltidstjänster.

Om bolaget

Casino Cosmopol är Sveriges enda riktiga casino och ett dotterbolag till Svenska Spel. Personalen på Casino Cosmopol ska, med fokus på ansvar, skapa minnesvärda upplevelser med gästen i centrum. Det erbjuds en utbildning som även går att nyttja internationellt på liknande verksamheter och med rätt drivkraft kan du vara med och påverka din egna karriärsutveckling. Arbetsgivaren erbjuder dessutom bra förmåner när det gäller friskvård och personalvård.

Om tjänsten

I rollen som Casino Associate har du ett flertal olika arbetsuppgifter där servicen mot gästerna alltid är högsta prioritet. Du kommer att arbeta vid casinots spelbord, kassor, reception och i garderoben. Oavsett arbetsstation är det en förutsättning att du som person är öppensinnad och inkluderande oberoende av vilka människor du möter.

Casinots öppettider är vardagar mellan 16:00 – 02:00 och på helger är det öppet mellan 16:00 – 04:00. Öppettiderna medför att dina arbetstider kommer att vara varierande året runt.

Om dig

• För att vara behörig för tjänsten måste du minst vara 20år
• Grundläggande engelska och/eller svenska är en förutsättning
• Kan tänka dig att arbeta kvällar och helger
• Trivs med omväxlande arbetsuppgifter i en serviceinriktad bransch

Anställningsform/omfattning/tjänstegöringsort/arbetstider

• Heltid eller deltid
• Stockholm
• Varierande arbetstider

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och var noggrann med att bifoga ditt senaste CV. Se gärna till att filen är i formaten .pdf, .docx, .doc eller .jpg. Kontakt och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Information

Tjänsten omfattar ekonomiskt ansvar i form av hantering av pengar. Därmed kommer vi, om du blir aktuell för tjänsten, att genomföra bakgrundskontroller avseende betalningsanmärkningar och en juridisk bakgrundskontroll. För bakgrundskontroller anlitar vi företaget xx som specialiserat sig på den typen av kontroller.

Belastningsregistret är Polisens eget register på brottsdomar. Därifrån kan enbart den person som det berör efterfråga information. Det betyder att Lernia eller företaget som Lernia anlitar för att genomföra kontrollerna inte kan hämta information från belastningsregistret i bakgrundskontrollen. Bakgrundskontrollen består av att verifiera information från öppna källor tillgängliga för allmänheten samt uppgifter som lämnas av dig som sökande.

Ansök nu

Vi söker en HR-advisor till Vattenfall i Solna

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Maj 3
Utveckla din karriär inom HR som konsult via Lernia på Vattenfall i Solna! Här får du en fot in i ett stort internationellt företag där du garanterat kommer att trivas och kommer kunna utveckla dina kunskaper inom HR!


OM FÖRETAGET


Vattenfall är ett europeiskt energiföretag med cirka 20 000 anställda. I mer än 100 år har de elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och moderniserat vårt sätt att leva genom innovation och samarbete. De vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation.

Uppdraget kommer vara en del av Lernias uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av oss och arbetar som konsult hos vår kund. Här får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person finns goda möjligheter att så småningom bli övertagen av kund!

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra avdelningen HR Direct som är kundagent och första kontaktpunkt i Sverige för alla anställda, chefer och HR-affärspartners för HR-relaterade frågor och beställningar.

Dina uppgifter kommer t.ex. att vara:

• Besvara och/eller bearbeta HR-frågor och ärenden för anställda, chefer och HRBP:er baserat på information från hela HR-funktionen (C&B, IR, Payroll, HR admin, rekrytering etc)
• Lösa ärenden, svara på frågor, systemsupport och HR-admin

Kompetens

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom personal och arbetsliv, exempelvis som Personalvetare eller annan likvärdig utbildning inom HR. Du har också arbetat med liknande uppgifter som kanske HR-administratör, HR-assistent eller HR-advisor. Vidare hanterar du svenska och engelska flytande i tal och skrift samt har goda datakunskaper, främst i Officepaketet.

Meriterande

Du har kanske erfarenhet av att jobba inom större organisationer med mer komplexa processer.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är noggrann, metodisk och strukturerad. Du har en god förmåga att prioritera och växla tempo efter arbetets förutsättningar och strävar alltid efter att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, en nyfikenhet för jobbet och dess uppgifter, vilja att lära dig och att kunna anpassa dig efter situation. Du är en serviceinriktad och kommunikativ person som tycker att det är roligt med många kontaktytor. Vidare bör du vara duktig på att uttrycka dig korrekt och övertygande i tal och skrift.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Solna
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Uppdrag: 2022-05-15 till 2023-06-30
• Anställningsform: Visstid

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker en HR-advisor till Vattenfall i Solna

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Maj 2
Utveckla din karriär inom HR som konsult via Lernia på Vattenfall i Solna! Här får du en fot in i ett stort internationellt företag där du garanterat kommer att trivas och kommer kunna utveckla dina kunskaper inom HR!


OM FÖRETAGET


Vattenfall är ett europeiskt energiföretag med cirka 20 000 anställda. I mer än 100 år har de elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och moderniserat vårt sätt att leva genom innovation och samarbete. De vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation.

Uppdraget kommer vara en del av Lernias uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av oss och arbetar som konsult hos vår kund. Här får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person finns goda möjligheter att så småningom bli övertagen av kund!

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra avdelningen HR Direct som är kundagent och första kontaktpunkt i Sverige för alla anställda, chefer och HR-affärspartners för HR-relaterade frågor och beställningar.

Dina uppgifter kommer t.ex. att vara:

• Besvara och/eller bearbeta HR-frågor och ärenden för anställda, chefer och HRBP:er baserat på information från hela HR-funktionen (C&B, IR, Payroll, HR admin, rekrytering etc)
• Lösa ärenden, svara på frågor, systemsupport och HR-admin

Kompetens

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom personal och arbetsliv, exempelvis som Personalvetare eller annan likvärdig utbildning inom HR. Du har också arbetat med liknande uppgifter som kanske HR-administratör, HR-assistent eller HR-advisor. Vidare hanterar du svenska och engelska flytande i tal och skrift samt har goda datakunskaper, främst i Officepaketet.

Meriterande

Du har kanske erfarenhet av att jobba inom större organisationer med mer komplexa processer.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är noggrann, metodisk och strukturerad. Du har en god förmåga att prioritera och växla tempo efter arbetets förutsättningar och strävar alltid efter att nå uppsatta mål. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, en nyfikenhet för jobbet och dess uppgifter, vilja att lära dig och att kunna anpassa dig efter situation. Du är en serviceinriktad och kommunikativ person som tycker att det är roligt med många kontaktytor. Vidare bör du vara duktig på att uttrycka dig korrekt och övertygande i tal och skrift.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Solna
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Uppdrag: 2022-05-15 till 2023-06-30
• Anställningsform: Visstid

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

HR administratör för dokumenthantering sökes till Vattenfall i Solna!

HR-assistent
Läs mer Maj 5
Vill du påbörja din karriär inom HR på ett stort företag och är van vid att arbeta strukturerat? Då har vi på Lernia uppdraget för dig som Hr administratör på Vattenfall!

OM TJÄNSTEN

I rollen som administratör utgör du en viktig del av Vattenfalls dokumenthantering. Dina arbetsuppgifter innefattar därmed att jobba som resurs i dokumenthantering (rensning och arkivering) inom HR.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

KOMPETENS

Du har som minst gymnasieexamen och avslutad vidareutbildning inom området och god erfarenhet av att arbeta i Excel. Du är t.ex. trygg med att skapa pivot-tabeller och kan strukturera data och göra kvalitetskontroller. Du talar flytande svenska samt engelska i tal och skrift.

MERITERANDE

Erfarenhet av HR administration eller utbildning inom HR

OM DIG

Vi önskar att du är en person som arbetar noga och har god struktur, håller ordning & reda samt med integritet. Du söker kanske ditt första jobb efter studier och vill bygga dig en bräda ut i arbetslivet inom HR.

OM ANSTÄLLNINGEN

Placeringsort: Solna
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträde: Omgående
Anställningsform: Visstidsanställning, som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till Vattenfall


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker nu en erfaren CNC-tekniker

Produktionstekniker, maskin/verkstad
Läs mer Maj 4
Om företaget

Vår kund är inom tillverkningsindustrin och har med deras lösningar och tillverkning blivit en av Europas ledande specialister inom de finmekaniska. Då fokuset handlar mycket om skärade och finmekanisk bearbetning så ställs det höga krav på kvalité och funktion.

Vår kund erbjuder flexibilitet, frihet och ansvar. Det finns alltid goda möjligheter att utvecklas när man visar vilja och kunskap, de är stolta över deras kunniga personal och är måna om att ge dom de bästa förutsättningarna för att växa. Det är en bra sammanhållning i teamet och stor del av medarbetarna har arbetat kvar under många år.

Arbetsuppgifter

Som CNC-operatör/tekniker kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och mångsidig. När du ställs inför komplexa jobb får du stort utrymme att själv ta beslut för att lösa problemet. Du är med i hela tillverkningsprocessen från ritning till färdig detalj. Detta genom att programmera, göra verktygsval, bereda, ställa och anpassa maskiner och genomföra tillverkningen. Du arbetar mestadels självständigt med dina egna arbetsuppgifter men har också nära samarbete med dina kollegor.

Formell kompetens

Du har:

• Erfarenhet som tekniker
• Erfarenhet och goda kunskaper inom CNC
• Erfarenhet av att rigga CNC-maskiner
• Mycket goda kunskaper i mätteknik
• Kunskaper inom CAM

Personliga egenskaper

Du har erfarenhet av att arbeta som CNC-tekniker och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du är en person som tar ansvar över ditt arbete och ser till att tillverkningen görs med hög kvalité. Du är annars som person noggrann, flexibel och inte rädd för att ta egna initiativ.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

• Placeringsort: Tyresö
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vi söker en "senior software engineer" med erfarenhet inom React (typescrip

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Mar 4
Om företaget

At Northvolt, sustainability provides a bedrock to our mission of building a green lithium ion battery to enable the European transition to a clean, carbon-neutral energy future. We intend to set a new benchmark for sustainable manufacturing, not only of batteries but for manufacturing at large.

Vi söker dig som är intresserad av en ny utmaning inom inköp och vill vara en del av ett spännande och expanderande företag. Låter detta passande, sök tjänsten idag!

Uppdragsbeskrivning

Northvolt Systems is developing the next generation of its Voltpack Mobile system. We are now looking for an experienced, full-stack software engineer that can drive, and contribute to that development together with the existing team

The assignment includes designing and developing the system architecture for a modern and feature-rich app. The app will work in a local environment using Bluetooth and remote using ethernet. The app is written in Typescript using React. The backend is written in Go and is running on a Linux platform.

We are looking for someone who is comfortable in a fast phased environment, who can lead the development across the entire stack forward. We think you have experience in app development and in similar applications including a remote control solution

Kompetens

• Ca 7 års erfarenhet av att skapa/utveckla system
• Kunskap i React.JS
• App-utveckling
• Flytande engelska i tal & skrift

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som person är driven och för dig bekvämt i såväl affärsmässig engelska som svenska. Du har ett öga för effektivisering och trivs i denna typ av roll. Du är en lagspelare som har god attityd i team och arbetar för att nå god service. Du är van med att sköta kontakt med kunder och strävar efter att nå utsatt mål. Det är också viktigt att du är kommunikativt lagt, och bekväm med att framföra presentationer utifrån analys och rapport.

Du identifierar dig med kundens värdeord: Bold, Passionate and Excellent

Om anställningen

Område: Programmering/utveckling (IT)
Tillträde: Snarast - 2022-09-30
Omfattning: 100%
Placeringsort: Stockholm

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen.

Vänligen bifoga dina dokument på engelska!

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu

Vill du jobba som dokumentationstekniker åt ett storbolag med möjlighet til

Kvalitetsingenjör/-tekniker, elkraft
Läs mer Maj 27
Om företaget

Vi söker dokumentationstekniker åt kund i Stockholm med möjlighet till att arbeta på distans.

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos våra kunder. Det innebär att du får möjlighet att pröva på olika arbetsuppgifter och roller beroende på din bakgrund, dina målsättningar och var i landet du bor.

Du kommer att tillhöra avdelningen IT/Teknik och arbeta i ett av kundens flera team. Avdelningen hanterar främst deras nätinformationssytem NetBas och en hel del annat.

Arbetsuppgifter

Som dokumentationstekniker kommer dina uppgifter bestå av att hantera:

• Kvalitetssäkra, uppdatera samt verkställa anläggningsdokumentationen inom lokalnät i kundens nätinformationssystem NetBas
• Kvalitetsgranska och verkställa externa entreprenörers utförda arbete i nätinformationssystemet

Formell kompetens

• Svenska i tal och skrift
• Tidigare erfarenhet i enlighet med uppdragsbeskrivningen avseende arbete inom anläggningsdokumentation i NetBas eller motsvarande nätinformationssystem.

Meriterande

• Teknisk kompetens inom elkraft
• Kompetens i NetBas
• Branschvana inom energi

Personliga egenskaper

Du är kvalitetsmedveten och noggrann med förmåga att arbeta självständigt. Det är viktigt att du har en hög arbetsmoral och en god attityd.

Om anställningen

• Placeringsort: Stockholm /Solna alternativt på distans
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, 40 timmar/vecka
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstidsanställning med uppdragslängd på 4 månader med möjlighet till förlängning

Kunden är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade.
Denna tjänst är säkerhetsklassad och det kommer därför att genomföras en säkerhetsprövning innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Information

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd som konsult av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte med att registrera ditt CV och Personligt brev redan idag!

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Ansök nu

Truckförare med lagervana sökes till söderort!

Lagerarbetare
Läs mer Maj 4
Är du en driven person med erfarenhet av lager och logistikbranschen? Söker du nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig. Vår kund erbjuder goda förmåner och höga kompensationsnivåer. Välkommen med din ansökan idag.

Om tjänsten

Vi söker truckförare och lagerarbetare till vår kund i södra Stockholm där du kommer arbeta med den dagliga lagerproduktionen. Här är de huvudsakliga arbetsuppgifterna truckkörning, orderplock, lastning och godsmottagningar i arbetsuppgifterna.

Formell kompetens

• Truckkort (A1-A4 och B1-B4)
• Datavana
• Tidigare erfarenhet av truckkörning
• Lagererfarenhet.Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen, ser vi gärna att du i ditt arbetssätt är:

• Noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull
• Kvalité- och produktivitetsmedveten
• God kommunikatör, du är lätt att samarbeta med och knyter enkelt nya kontakter.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Södra Stockholm
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, 40h/v, dagtid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Allmän visstidsanställning om 6 månader som kan komma att förlängas.

Information

Vi tar emot ansökningar via Lernias hemsida där du kan skicka in din ansökan längst ner i annonsen samt registrerar ditt cv och personliga brev. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Ansök nu