Academic Work Sweden AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Academic Work Sweden AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Färgstark labbtekniker? Titta hit!

Laboratorieassistent
Läs mer Maj 27
Vill du ha mer färg i ditt liv?

Är du en samarbetsinriktad person som gillar att arbeta hands-on i en laborativ miljö, och vill ta nästa steg i karriären på ett företag där du får hugga in och vara med att bidra? Då är detta din nästa utmaning! Vi söker en färgsprakande laboratorietekniker som kan komma in och bidra för att ta vår kunds produkter till nästa nivå. Den här rollen är för dig som gillar kulörer och färg och gillar tanken av att jobba i ett socialt labb där man samarbetar och hjälper varandra. Om detta låter som något för dig - ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Tikkurila är en nordisk ledande färgleverantör kända för sina starka varumärken, hög kvalitet och professionella tjänster - tillsammans med ett högt hållbarhetstänk! Företaget har idag drygt 200 medarbetare som aktivt arbetar med att inspirera och skapa färgstarka upplevelser som lyfter människors vardag.

Nu får du möjlighet att bli en del av ett företag som är på en riktig tillväxtresa.
Färgbranschen är spännande, gillar man kulörer och färg är det här du ska vara! Så mycket som har med färg att göra och vi som har jobbat med färg länge är färgnördar, ser allt i koder. Kulörlabbsteamet är två killar, ett bra team, högt i tak, full fart! Inte något tyst och stängt laboratorium, utan socialt laboratorium där man samarbetar. Är man intresserad kan det finnas utvecklingsmöjligheter.

Vi söker nu en laboratorietekniker som kan komma in och stärka upp vår kunds team med det praktiska laboratoriearbetet. Uppdraget är ett vikariat som sträcker sig fram till årsskiftet, men här finns det goda chanser till förlängning om man visar framfötterna!

För detta uppdrag söker vi dig som trivs med att arbeta mycket praktiskt då majoriteten av arbetet kommer att vara i labbet. Du bör ha en hög initiativförmåga och vilja bidra med ett gott samarbete, och trivs lika bra att arbeta självständigt som i team.

Du erbjuds
- Arbete på ett företag som är i framkant inom sin färgstarka bransch!
- Varma och engagerade kollegor som värdsätter arbetsmiljö och teamwork
- En dedikerad konsultchef och karriärspartner i din vidare utveckling

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Majoriteten av din tid på jobbet kommer du spendera i laboratoriet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
* Producera brytrecept till ett nytt brytkoncept som ska testas hos pilotbutiker under Q1 2024.
* Bryta kulörer på ny brytmaskin
* Mäta reflektionskurvor (spectrofotometer) och justera kulörer vid behov
* Administrera och godkänna resultat
* Ha löpande kontakt med samarbetsteam i Finland


VI SÖKER DIG SOM
- Språk: Svenska, Engelska
- Utbildning: Tekniskt gymnasium
- Goda kunskaper i Microsoft Office

Det är meriterande om du har
- Utbildning: Baskurs eller mer i kemi på universitetet
- Tidigare arbetslivserfarenhet inom färgbranschen eller i labbmiljö

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Resultatinriktad
- Självgående
- Problemlösande
- Samarbetsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Tikkurila är en ledande nordisk färgleverantör, känd för sina starka varumärken, höga kvalitet och professionella tjänster, vilket möjliggör den bästa tänkbara användarupplevelsen på marknaden.

I Sverige har Tikkurila Sverige AB drygt 200 medarbetare som aktivt arbetar med att inspirera och skapa färgstarka upplevelser som lyfter människors vardag. Det lyckas vi bra med – mycket tack vare våra omtyckta och marknadsledande varumärken Alcro, Beckers och Tikkurila (industri).

Varaktigt skydd och hållbar skönhet - sedan 1862.

Ansök nu

Project Coordinator till internationellt modebolag

Orderadministratör
Läs mer Jun 8
Nytt
Här erbjuds du en unik erfarenhet hos ett välkänt och framåtlutad bolag inom mode, där du kommer hantera orderhantering till företagets områden campaign/packaging. Sök tjänsten idag, då start är omgående!

OM TJÄNSTEN
I denna roll kommer du att tillhöra ett team bestående av 6 personer i blandade åldrar, som jobbar i teamet "Operational purchase; Window, Print, Packaging". Teamet ansvarar för att köpa in allt kampanjrelaterat material till företagets olika skyltfönster, men också tryckmaterial, påsar och förpackningar. I denna roll kommer du att stötta båda områden, och samla på dig värdefull kunskap inom både inköp, logistik och koordinering, men också få möjlighet att bredda ditt kontaktnät på ett världskänt bolag.

Uppdraget är med omgående start och pågår till sista november, med eventuell chans till förlängning. Arbetet utgår från Marievik, men det finns även möjlighet att arbeta på något av citykontoren ett par dagar i veckan, samt hemifrån en dag i veckan. Du kommer få en gedigen upplärning och tillhöra ett hjälpsamt team med högt i tak och god sammanhållning.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Hantera orderläggning på projekt enligt fastställd tidsplan. Du kommer främst arbeta i företagets system, samt i Excel.
* Planera och prioritera kommande projekt kopplat till kampanjer.
* Samordna och koordinera aktiviteter inom de projekt du deltar i.
* Samarbeta och ha kontakt med taktiska & strategiska inköpare, samt interna och externa stakeholders.


VI SÖKER DIG SOM
- Tycker att modebranschen och snabbrörliga produkter är intressant.
- Har vana och intresse av att arbeta i olika system, samt goda kunskaper i Excel och Officepaketet.
- Har viss arbetslivserfarenhet inom administration och/eller service.
- Har goda kunskaper i engelska, muntligt och skriftligt.

Vi söker dig som är självständig, orädd och prestigelös. Du driver ditt egna arbete framåt och är duktig på att prioritera mellan olika uppgifter. Du har god kommunikativ förmåga, är serviceinriktad och trivs i samarbete med andra. Vidare är du strukturerad och noggrann.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Business Development Manager, Entry Level Internship

Account manager
Läs mer Maj 25
Brinner du för att bygga kundrelationer och har ett tekniskt intresse? Är du också van att arbeta självständigt och är på sluttampen av dina studier? Vår kund är ett globalt företag som nu söker nästa stjärna med bas i Stockholm, Sverige.

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett globalt företag som finns i 65 länder och är verksamma på alla kontinenter. De arbetar inom en smal teknisk bransch och det svenska kontoret är förhållandevis litet, men täcker även marknaden i några av våra grannländer. Därför kommer arbetsresor att förekomma, och god engelska är ett krav. Essensen i rollen innebär att ligga nära företagets kunder. Du orienterar dig bland kundens produkter, rårger dem och identifierar framtida behov och möjligheter i samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Kartläggning av befintliga kunder (inledningsvis/i sommar stort fokus på detta)
* Strategiskt arbete med att identifiera och förstå behov av produktportfölj hos nya kunder, prospektering
* Aktivitet på sociala medier, främst LinkedIn
* Möten digitalt och fysiskt med både nya och gamla kunder
* Resor i Norden för att följa upp hos kunder och presentera produkter ~2 st /månad


VI SÖKER DIG SOM
Nu letar vi efter dig som har 1-2 terminer kvar av dina studier och som längtar efter att få arbeta med implementeringen av framtidens teknik i dagens samhälle. För att trivas i rollen har du ett brinnande intresse för teknisk utrustning och du trivs i en relationsskapande roll. Dessutom är du självgående och har inga problem att strukturera ditt eget schema. Vi tror också att du är nyfiken och lättlärd, och att du gillar att nätverka och du har en förmåga att snappa upp och vara lyhörd för kunders önskemål och behov.

Skallkrav:
- Språk: Svenska (flytande), Engelska (akademisk nivå)
- Utbildning: Högskola eller yrkesförberedande utbildning med 1-2 terminer kvar
- Körkort: B - Bil
- Tekniskt intresse

Det är meriterande om du har
- Språk: någon typ av kunskap i Danska, Norska eller Finska
- Tidigare erfarenhet av försäljning eller arbete med teknisk utrustning
- Erfarenhet av arbete med sociala medier

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Självgående
- Strategisk
- Kommunikativ

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Internkommunikatör på deltid till Martin & Servera

Informatör/Kommunikatör
Läs mer Jun 7
Du som är duktig på att engagera genom dina texter och vill skapa kärnfullt och intressant innehåll - se hit! Vi söker en Internkommunikatör på deltid till Martin & Servera med start nu i september!

OM TJÄNSTEN

Som Internkommunikatör kommer du att ingå i det interna kommunikationsteamet som består av fyra personer. Den interna kommunikationen är högt prioriterad i Martin & Servera-gruppen och är centrerad kring deras prisbelönta koncernintranät. Genom ett levande nyhetsflöde berättar de koncernens pågående historia och bygger företagskulturen. Det kan bland annat innebära artiklar om koncernens affärsstrategi, hur de arbetar för att bli en så attraktiv arbetsgivare som möjligt samt lyfta viktiga samhällsperspektiv.

Din roll kommer innebära att arbeta både operativt och strategiskt med den interna kommunikationen genom att planera, producera och publicera målgrupps- och kanalanpassat innehåll på deras koncernintranät. Du använder din förmåga att göra det krångliga enkelt och att formulera ditt budskap på ett sätt som både fångar och engagerar medarbetarna. Du ser även till att ta bidra med egna idéer och andra initiativ som leder till en mer effektiv och engagerande informations- och kunskapsdelning internt.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Skapa målgruppsanpassat och slagkraftigt innehåll till intranätet
* Arbeta strategiskt med att ta fram kommunikationsplaner
* Bidra med egna initiativ gällande intern kommunikation


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
- Har tidigare arbetslivserfarenhet inom kommunikation
- Har en portfolio att visa upp i din ansökan
- Har flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har
- Kunskap av publiceringsverktyg, t.ex Episerver
- Erfarenhet av bild- och filmredigeringsverktyg, t.ex Photoshop och Adobe Premiere

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper
- Strukturerad och ser till att komma framåt i ditt arbete
- Flexibel och bidrar gärna med egna initiativ och idéer
- Snabblärd och har lätt för att sätta dig in i nya ämnen

Övrig information
- Start: 1 september
- Omfattning: 2 dagar/vecka, med möjlighet att arbeta till viss del hemifrån
- Placering: Stadshagen, Stockholm

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Martin & Servera-gruppen är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. De består av sjutton bolag med starka varumärken specialiserade inom olika delar i grossistledet. De erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till deras kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet. De drivs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.

Ansök nu

Student med intresse för designbranschen? Säkra höstens deltidsjobb idag!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 31
För dig som studerar och tycker om att arbeta med service och mode så finns nu chansen att söka tjänsten som kundtjänstmedarbetare hos Oscar Magnuson Spectacles. Företaget är ett exklusivt designermärke inom glasögonbranschen. Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill ha ett arbete vid sidan av dina studier, ge service i världsklass och verka inom en spännande bransch.

OM TJÄNSTEN

Som kundtjänstmedarbetare på Oscar Magnuson Spectacles kommer du vara företagets ansikte utåt vad gäller service och support. Du kommer ansvara för att på ett serviceinriktat och lösningsorienterat sätt bemöta och hjälpa företagets kunder med frågor rörande produkten och order per telefon och mejl. Du kommer att främst bemöta återförsäljare och samarbetspartners men även privatpersoner. Då företaget verkar och arbetar internationellt kommer en stor del av arbetet ske på engelska, då du kommer att ha dialoger med människor från andra länder. Vidare kan du även komma att hantera olika administrativa uppgifter rörande orderläggning och orderhantering.
Du kommer bli en del av ett mindre team på fyra personer med positiv energi, mycket kreativitet och stark sammanhållning. Du kommer att jobba nära företagets och märkets grundare och få god insyn i verksamheten. Du kommer arbeta cirka 10-15 timmar per vecka och ha möjligheten att anpassa dina arbetspass utifrån ditt eget schema. De tider som företaget är i störst behov av hjälp är från cirka kl. 12:00 – 19:00 vardagar och arbetspassen kommer i största utsträckning att förläggas under dessa tider. De har behov även under ledigheter såsom sommar/jul så möjligheten att arbeta mer under dessa tider finns. Arbetet sker på kontoret på Östermalm.

Du erbjuds
- Erfarenhet inom den exklusiva designerbranschen

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Hjälpa kunder via telefon och mejl med olika ärenden


VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande vid en eftergymnasial utbildning och har minst 1 år kvar av dina studier
- Har tidigare erfarenhet av kundservice
- Har flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då det används i det dagliga arbetet
- Har god dator- och telefonvana, då dessa är dina främsta arbetsverktyg
- Har möjlighet att börja arbeta i slutet på augusti/början av september

Det är meriterande om du
- Studerar till optiker
- Har intresse för och/eller erfarenhet av branschen
- Har kunskaper i franska eller tyska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Serviceinriktad
- Problemlösande
- Ansvarstagande

Vi ser att du är en social och utåtriktad person som brinner för att skapa positiva och professionella kundupplevelser.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Finance Specialist Treasury Operations Administrator till Vattenfall

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 9
Nytt
Har du erfarenhet av att arbeta med treasury och vill få en meriterande erfarenhet hos Sveriges största producent av fossilfri el. Detta är ett föräldravickariat med avslut 2023-11-10 och start kommer ske omgående alternativt i mitten av augusti. Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa din chans!

OM TJÄNSTEN
Group Treasury ansvarar för att säkra långfristig finansiering, hantera överskottslikviditet och säkra valutaexponering för koncernen. Den fungerar också som intern bank gentemot deras interna motparter.

Du kommer ansvara för behandlingen av alla finansiella transaktioner hos Group Treasury, internt såväl som externt. Du kommer att ha omfattande interna och externa kontakter med deras motsvarigheter och fungerar som den enda kontaktpunkten för administrativa frågor.
Ditt ansvar är att säkerställa att Vattenfall fullgör sina skyldigheter, att alla transaktioner matchas, regleras och betalas i tid. Förutom att bearbeta transaktioner ansvarar du även för kortsiktig likviditetsprognoser, hantering av margin calls, lagstadgad statistikrapportering. Du är också involverad i tester av deras Treasury System i samband med systemuppgraderingar.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant avslutad eftergymnasial utbildning
- Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med treasury
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Den framgångsrika kandidaten är kommunikativ, entusiastisk, välstrukturerad, pålitlig och en sann lagspelare. Vårt team är skickligt och dedikerat men också litet. Vi arbetar alla tillsammans som ett team och delar på alla uppgifter som måste göras.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Driven ekonom med HR-intresse sökes till Theta Engineering AB!

Ekonomikonsult
Läs mer Jun 9
Nytt
Är du en nyfiken, självgående och administrativt lagd person som har en examen inom ekonomi? Nu har du möjlighet att ta ditt nästa kliv inom karriären som Ekonom på Theta Engineering AB. Verksamheten befinner sig i expansiv fas där du kommer att erbjudas en långsiktig och trygg anställning. Det är fördelaktigt om du som person trivs med att arbeta i en föränderlig miljö som även drivs av att arbeta inom en bransch som bidrar till samhällsnytta. Har du som person även ett intresse för HR och personalfrågor? Då låter detta som rätt tjänst för dig, välkommen in med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN

Vi söker för vår kunds räkning efter en Ekonom med intresse för personal- och HR-frågor. Theta Engineering AB kompletterar marknaden med erfarenheter för att leverera projekt under byggskedet. De erbjuder spetskompetens på en bred marknad där unika egenskaper i projektledningsorganisationen söks. Kunder som Theta Engineering AB arbetar med just nu är exempelvis Trafikverket, Region Stockholm, Trafikförvaltningen med flera. Verksamheten består idag av runt 20 medarbetare och har sitt kontor i Gamla stan.

Du som Ekonom kommer ha en något hybrid roll men med primära arbetsuppgifter inom ekonomi. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av löpande arbete med kostnadsanalys samt avstämningar i samband med månad- och årsboksslut, rapportering till styrelsen, stämma av budget med styrelsen, redovisning samt bokföring inom Visma. Du kommer även vara ansvarig för personalfrågor, försäkringar och pension m.m. Utöver det kommer du även att arbeta med administrativa delar inom bolaget såsom marknadsföring, förmedla intern information till medarbetare, följa upp och föra anteckningar på interna möten med styrelsen.

Du erbjuds
- Goda utvecklingsmöjligheter inom en mindre verksamhet som kommer ge dig en gedigen bredd i arbetet.
- En trygg och långsiktig anställning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Löpande arbete med bokföring, kostnadsanalys samt avstämningar vid kvartals- och årsbokslut.
* Rapportering till styrelsen, kvartalsvis på respektive enhet samt totalt och stämma av mot budget m.m.- Bokslut och årsstämmoprotokoll.
* Bokslut och årsstämmoprotokoll.
* Redovisning skatt, arbetsgivaravgifter, löneskatt, preliminärskatt etc.
* Hantera och revidera uppgifter på Bolagsverket.
* Hantera kundfakturor, leverantörsfakturor och följa upp inbetalningar.
* Agera stödfunktion, förbereda månadsmöten med ledningsgrupp samt protokollskrivning.
* Bevaka beläggning, avtalslängder, index, faktureringsgrad, rapportering etc.
* Administrera MSO/e-mail och abonnemang.
* HR ansvar gällande personalfrågor, försäkringar, pension, semester, VAB etc.- Kvalitetssäkra arbetssätt, systematisera och dokumentera.
* Sitta i ledningsgruppen för Theta, göra anteckningar och följa upp mellan möten.


VI SÖKER DIG SOM
- Innehar en universitets/högskoleutbildning inom ekonomi, minst 180 HP. Vänligen bifoga ditt examensbevis i din ansökan.
- Intresse för HR- och personalfrågor.
- Innehar mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska, i både tal och skrift då språken kommer användas i det dagliga arbetet.
- Besitter goda kunskaper inom MS-paketet, primärt Excel.
- Kunskap inom ett bokföringssystem, med fördel inom Visma.

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av arbete inom HR- och personalfrågor.
- Arbetslivserfarenhet inom redovisning och bokföring.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:


* Självgående.
* Lösningsfokuserad.
* Noggrann.
* Driven.


Övrig information:
- Start: Omgående.
- Omfattning: Heltid, kontorstider. Tillsvidareanställning.
- Placering: Gamla stan.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Theta Engineering AB: HÄR

Ansök nu

Leveransadministratör till en av Europas största bilkedjor

Administrativ assistent
Läs mer Jun 9
Nytt
Vill du spela en viktig roll i att säkerställa smidiga leveranser och ge utmärkt service? Vi söker en engagerad leveransadministratör med fokus på noggrannhet och organisering. Ta chansen att växa och ha kul på jobbet! Ansök idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
I rollen som leveransadministratör kommer du i ditt dagliga arbeta med högt och lågt. En viktig del av din roll kommer vara att knappa in och verifiera orders för att säkerställa att de behandlas korrekt och levereras enligt överenskommelse. Du kommer noggrant gå igenom alla orders för att kontrollera och bekräfta leveransdetaljer och specifikationer.

Utöver detta så kommer du även att:
- Förbereda samt planera rutiner och resurser för morgondagens leveranser.
- Söka stöd och bistå kollegor samt leverantörer för smidig hantering av leveranser.
- Knappa in och verifiera orders för korrekt behandling och leverans.
- Kontrollera och bekräfta leveransdetaljer samt specifikationer.
- Hantera fakturering och säkerställa korrektheten vid leveranser samt kundbeställningar.
- Kommunicera via telefon och e-post samt svara på frågor.
- Vara behjälplig gentemot interna kollegor och ha kontakt med externa beställare.

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare yrkeserfarenhet av administration
- Har god systemvana
- Har goda kunskaper i Officepaketet
- Kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift då det är koncernspråk och användsdagligen

Vi kommer i denna process att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i teamet och kunna axla den här rollen så tror vi att du som person är prestigelös, med skinn på näsan och har en stark drivkraft att vilja göra ett bra arbete. Du har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter samt lätt för att samarbeta. Du är strukturerad, noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Vidare tror vi att du har är social med stor känsla för service och att du kan kommunicera på ett kompetent och förtroendeingivande sätt.

Vi väntar oss många ansökningar för denna tjänst och kommer (utöver kraven) lägga vikt vid din motivering för tjänsten.

Information om urvalsprocessen:
- Ett första screening samtal med oss på Academic Work
- Vi skickar ut ett Personlighets- och problemlösningstest (ca 40 + 12 minuter)
- En första intervju med oss på Academic Work
- Intervju hos kund

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vår kund är en av Europas största bilkedjor och har idag cirka 5 000 medarbetare som finns på drygt 150 olika kontor och anläggningar i Europa. På deras arbetsplatser har de stor bredd avseende bakgrund och tillsammans talar de över 30 språk.

Vår kund är övertygad om att en arbetsplats som utgörs av medarbetare med olika erfarenhet, kunskap och bakgrund har positiva effekter på såväl arbetsmiljön som företagets lönsamhet. Därav är respekt ett av deras ledord och de lägger stor vikt vid att ha en inkluderande arbetsplats där alla tar plats. Utöver respekt så är även kompetens och engagemang värderingar som genomsyrar företaget.

”När du som medarbetare växer, då växer också vi som företag” är ord som de arbetar efter. De vill hjälpa sina medarbetare att utvecklas i sin karriär och att man ska få arbeta med de arbetsuppgifter som man trivs bäst med.

De arbetar därför med situationsanpassat ledarskap, vilket innebär att deras ledare ska bemöta och coacha sina medarbetare utifrån varje individuell situation och roll.

Ansök nu

Busniess Controller till Zengun!

Financial controller
Läs mer Jun 9
Nytt
Brinner du för siffror och vill ta ditt nästa steg i karriären? Zengun söker nu en prestigelös, analytisk och kommunikativ Business Controller. Har du cirka två års erfarenhet som Business Controller, revision eller liknande? Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Zengun är en innovativ byggentreprenör som driver flera av Stockholms och Mälardalens mest unika och spännande byggprojekt med fokus på hållbarhet och samverkan. På Zengun drivs vi av att driva projekt med stort ansvar och engagemang, och alltid i nära relation till kunden. De verkar bland annat i Stockholm, Uppsala och Västerås i nära samverkan med våra kunder och alltid med projektet och människor i centrum. Zengun hjälper fastighetsägare att förädla sitt fastighetsbestånd, genom att i varje projekt erbjuda kunskap och kompetens som samverkans- och hållbarhetspartner under projektets hela livslängd. Zengun bygger kommersiella fastigheter blandat med utvalda samhällsfastigheter och bostadsprojekt. Zengun arbetar långsiktigt för medarbetare, kunder, omgivning och utvecklas ständigt för att göra varje projekt till ett referensprojekt.

Arbetsuppgifter:
- Bistå i bokslutet och analyser
- Stötta i diverse ekonomirelaterat; fusion, upphandlingar etc.
- Bistå i arbetet med implementering av nytt affärssystem
- Upprätta exempelvis månadsrapporter, styrelseunderlag och andra analysrapporter
- Andra förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen såsom fakturahantering och konteringar, och tids- och lönehantering

Du erbjuds
- Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande
- En meriterande ekonomitjänst, med chans till överrekrytering till Zengun

VI SÖKER DIG SOM
- Har en examen från universitet eller högskola inom ekonomi
- Ca två års erfarenhet av arbete med business controlling, revision eller liknande
- Goda kunskaper i Excel
- Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används i arbetet

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av att analysera månadsbokslut
- Erfarenhet av att upprätta rapporter
- Erfarenhet av att driva arbetsuppgifter i projektform
- Varit med och implementerat nytt affärssystem

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Resultatinriktad
- Serviceinriktad
- Problemlösande
- Kommunikativ

Vi ser även att du är analytisk, kommunikativ och tycker om att hjälpa till och ge service. Du gillar att arbeta effektivt och trivs i ett högt tempo där du är flexibel och problemlösande. Du är nyfiken och utvecklingsintresserad och du har en prestigelös inställning i arbetet.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Extrajobb och sommarjobb som lagermedarbetare i Norsborg!

Lagerarbetare
Läs mer Jun 3
Är du student och vill du jobba som lagermedarbetare på deltid i ett företag med hög säkerhetsklassning? Trivs du i en aktiv roll där du får plocka och packa ordrar? Här är din chans att bli en del av företaget och hjälpa till att bibehålla deras höga säkerhetsstandarder. Sök idag redan idag då start är omgående!

OM TJÄNSTEN
Vi söker en lagermedarbetare på deltid till vår kund som är specialgrossist med fokus på flygbranschen. Företaget har dagliga leveranser till flygplatser i Sverige samt stora flygplatser i Danmark, Norge, Finland och Baltikum. De erbjuder import, export, distribution och försäljning av varor inom flygbranschen i Norden. Uppdraget är inplacerat i säkerhetssklass och för detta krävs godkänd säkerhetsprövning enligt säkerhetsskyddslagen.

Det söker nu dig som vill jobba på deras lager i ett team som idag består av tre personer. Lagret ligger i Norsborg, det är smidigast att ta sig dit med bil.

Du erbjuds
- Ett flexibelt sommarjobb och extrajobb
- Ett jobb där det blir fler arbetstimmar under sommaren och högtider

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Plocka och packa varor enligt säkerhetsklassning rutiner
* Plasta in pallar enligt säkerhetsklassning rutiner
* Packa/ lasta ordar inför frakt
* Allmänt fix på lagret


VI SÖKER DIG SOM
- Är student vid universitet eller högskola i minst 1 år kvar av dina studier
- Tidigare arbetat på lager med plock och pack
- Bor i närheten av Norsborg
- Har ett flexibelt schema
- Kan arbeta flexibelt mellan tiderna 8-16 (måndag-torsdag) och 8-14 (fredagar)
- Kunna jobba minst 5 veckor under sommaren
- Har körkort
- Inte har några prickar i registret

Det är meriterande om du har
- Truckkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Noggrann
- Strukturerad
- Lyhörd
- Fysisk stark

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen.

I processen ingår det en säkerhetsprövningsintervju! För att söka tjänsten kan du inte ha prick i registret eller blivit dömd.

Ansök nu

IT Infrastrukturingenjör till Edisen Sweden AB

Kontrollingenjör
Läs mer Maj 26
Vi söker dig som är intresserad av en spännande utmaning på ett snabbt växande och globalt företag. På Edisen Sweden AB kommer du i rollen som IT Infrastrukturingenjör att få arbeta med marknadsledande varumärken och spännande kunder. Om du har en praktiskt attityd och relevant erfarenhet inom en supporterande roll och/eller infrastruktur, kan detta vara rollen för dig! Sök idag och blir en del av teamet!

OM TJÄNSTEN
Edisen Sweden AB är en oberoende global specialist inom produktions- och marknadskommunikation som drivs av teknik och kreativitet. De har 13 globala kontor och har skapat content för några av världens största och mest innovativa varumärken.

Som IT Infrastrukturingenjör kommer du att ansluta till Edisen Sweden ABs globala IT-team som består av 10 personer, varav 4 som sitter i Stockholm. Du kommer att ges en fantastisk möjlighet att forma din roll till något speciellt tillsammans med dina IT Operations-kollegor, och se till att Edisen Sweden AB når deras mål att leverera en medarbetarupplevelse i världsklass.

I denna roll kommer du att ansvara för att underhålla och utveckla deras systemportfölj, infrastruktur och deras lösning. Dagligen kommer du att samarbeta med flera härliga intressenter inom olika avdelningar och spela en nyckelroll för att göra det möjligt för teamet att arbeta så effektivt som möjligt.

Du erbjuds
- Möjligheten att vara en del av ett snabbrörligt och entreprenöriellt bolag
- Frihet under ansvar med varierande arbetsuppgifter som du själv driver framåt
- En tydlig och gedigen onboarding som ger dig bästa förutsättningar att komma in i rollen

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Tillsammans med dina kollegor i IT teamet utvärdera, konfigurera och övervaka IT-kärnsystemen (bland annat e-post, kommunikations- och samarbetssystem, nätverksinfrastruktur och enhetshanteringssystem)
* Samarbeta med IT-teamet, ledningen och avdelningsledningen för att planera viktiga kommande projekt
* Skapa och underhålla teknisk dokumentation av system och processer
* Implementera automatisering för att göra IT-processer säkra


VI SÖKER DIG SOM
- Har minst 3 års erfarenhet av att arbeta inom IT, fördelaktigt i en roll som IT Systemingenjör eller motsvarande
- Har arbetat i en supportroll
- Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i tjänsten

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av att arbeta inom infrastruktur
- Arbetat med att underhålla och stödja Windows/Linux-servrar
- Kunskap i Azure eller liknande molntjänst

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Kommunikativ
- Flexibel
- Initiativtagande
- Orädd

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Edisen Sweden ABs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Edisen Sweden AB är en oberoende, global specialist inom produktions- och marknadskommunikation som drivs av teknik och kreativitet. De har 13 globala kontor men arbetar som ett team på 400 kreatörer som gör innehåll och har skapat för några av världens största och mest innovativa och igenkännliga varumärken, inklusive Ikea, H&M, Dyson, Absolut, Apple, Shutterstock, Netflix, Warner Brothers och Universal Studios.

Edisen Sweden AB kommer med ett arv från 25 år av förstklassig underhållning och prisbelönta postproduktionstjänster.

Ansök nu

EVT söker Junior Projektör!

Projekteringsingenjör, maskin
Läs mer Maj 30
Är du en junior ingenjör och tycker det är värdefullt med ett miljöfrämjande arbete, har intresse av VA-process och drivs av att vara med i projekt från start till slut? På EVT Umeå finns nu möjligheten att utvecklas i en eftertraktad bransch och lära av deras seniora team på deras kontor i Stockholm!

OM TJÄNSTEN
I rollen som Junior Projektör hos EVT Umeå AB kommer du att arbeta i ett seniort team på en trevlig arbetsplats i Bromma där din främsta uppgift från start kommer vara att modellera i CAD (Autocad) för att hjälpa teamet med ritningar i olika projekt men även avlasta med exempelvis dokumentation. Du kommer få en handledare på plats som kommer stötta dig under projekten och se till att du får en gedigen introduktion där de har en långsiktig ambition att du med tiden kommer bli en erfaren Projektör och vara delaktig i samtliga delar som bland annat utredning, teknikstöd, modellering och handläggning.

EVT arbetar vanligtvis med längre och större projekt och har stora kunder som bland annat Stockholm Vatten & Avfall samt Käppalaförbundet där de är delaktiga i omfattande projekt i Stockholm. Här kommer du ha möjligheten att bidra i projekt som bland annat gäller dricksvattnet till fastigheter, pumpstationer och rening av avloppsvatten vilka samtliga är viktiga ur ett miljöfrämjande perspektiv.

Du erbjuds
- En möjlighet som junior att lära av ett kompetent och seniort team, få bra handledning och stora utvecklingsmöjligheter!
- En chans att bidra i projekt som syftar till att skapa bättre förutsättningar att bibehålla miljön samt förbättra den.
- Att vara delaktig i långa projekt från start till slut - en möjlighet att se resultatet av ditt skapande!
- En trevlig arbetsplats med kollegor som värderar goda relationer, en stillsam och vänlig arbetsmiljö samt kvalitativa leveranser.
- En möjlighet att utvecklas i en eftertraktad bransch inom VA-process!
- En engagerad konsultchef från Academic Work som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär!

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Modellering i CAD
* Beräkningsuppgiftter
* Ritningsproduktion
* Upprättande av teknisk dokumentation


VI SÖKER DIG SOM
- Är utbildad Civilingenjör i Maskinteknik, alternativt Högskoleingenjör i Maskinteknik
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då du dagligen kommer kommunicera med kunder och kollegor på nämnda språk
- Kunskap i CAD, kunskapen i CAD kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller vara självlärd.

Det är meriterande om du har
- Praktisk erfarenhet av CAD eller Autocad
- Erfarenhet av projekt eller arbete inom Vatten & Avlopp
- B-körkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Kommunikativ
- Strukturerad
- Kvalitetsmedveten / Noggrann
- Problemlösande

För att bli framgångsrik i rollen som Projektör hos EVT ser vi det som mycket värdefullt att du är noggrann som person samt problemlösande. Du behöver ha en stark vilja att lära dig och utvecklas, våga ställa frågor och vara öppen för handledning. Dessutom ser vi att du lägger stort värde i att leverera ett kvalitativt arbete och bygga relationer. I rollen kommer du även att samarbeta mycket med både kollegor och kunder och därför tror vi att du är både nyfiken och kommunikativ!

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
EVT Umeå AB är fristående teknikkonsultföretag som erbjuder ingenjörstjänster inom VA-området. De arbetar med 3D-projektering för att ge deras kunder tydliga och översiktliga ritningar och underlag och är speciellt inriktade mot komplexa projekt i krävande storstadsmiljöer. Läs mer HÄR

Ansök nu

Leveransadministratör till en av Europas största bilkedjor

Orderadministratör
Läs mer Maj 24
Vill du spela en viktig roll i att säkerställa smidiga leveranser och ge utmärkt service? Vi söker en engagerad leveransadministratör med fokus på noggrannhet och organisering. Ta chansen att växa och ha kul på jobbet! Ansök idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
I rollen som leveransadministratör kommer du i ditt dagliga arbeta med högt och lågt. En viktig del av din roll kommer vara att knappa in och verifiera orders för att säkerställa att de behandlas korrekt och levereras enligt överenskommelse. Du kommer noggrant gå igenom alla orders för att kontrollera och bekräfta leveransdetaljer och specifikationer.

Utöver detta så kommer du även att:
- Förbereda samt planera rutiner och resurser för morgondagens leveranser.
- Söka stöd och bistå kollegor samt leverantörer för smidig hantering av leveranser.
- Knappa in och verifiera orders för korrekt behandling och leverans.
- Kontrollera och bekräfta leveransdetaljer samt specifikationer.
- Hantera fakturering och säkerställa korrektheten vid leveranser samt kundbeställningar.
- Kommunicera via telefon och e-post samt svara på frågor.
- Vara behjälplig gentemot interna kollegor och ha kontakt med externa beställare.

VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare yrkeserfarenhet av administration
- Har god systemvana
- Har goda kunskaper i Officepaketet
- Kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift då det är koncernspråk och användsdagligen

Vi kommer i denna process att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För att trivas i teamet och kunna axla den här rollen så tror vi att du som person är prestigelös, med skinn på näsan och har en stark drivkraft att vilja göra ett bra arbete. Du har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter samt lätt för att samarbeta. Du är strukturerad, noggrann, ansvarstagande och stresstålig. Vidare tror vi att du har är social med stor känsla för service och att du kan kommunicera på ett kompetent och förtroendeingivande sätt.

Vi väntar oss många ansökningar för denna tjänst och kommer (utöver kraven) lägga vikt vid din motivering för tjänsten.

Information om urvalsprocessen:
- Ett första screening samtal med oss på Academic Work
- Vi skickar ut ett Personlighets- och problemlösningstest (ca 40 + 12 minuter)
- En första intervju med oss på Academic Work
- Intervju hos kund

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vår kund är en av Europas största bilkedjor och har idag cirka 5 000 medarbetare som finns på drygt 150 olika kontor och anläggningar i Europa. På deras arbetsplatser har de stor bredd avseende bakgrund och tillsammans talar de över 30 språk.

Vår kund är övertygad om att en arbetsplats som utgörs av medarbetare med olika erfarenhet, kunskap och bakgrund har positiva effekter på såväl arbetsmiljön som företagets lönsamhet. Därav är respekt ett av deras ledord och de lägger stor vikt vid att ha en inkluderande arbetsplats där alla tar plats. Utöver respekt så är även kompetens och engagemang värderingar som genomsyrar företaget.

”När du som medarbetare växer, då växer också vi som företag” är ord som de arbetar efter. De vill hjälpa sina medarbetare att utvecklas i sin karriär och att man ska få arbeta med de arbetsuppgifter som man trivs bäst med.

De arbetar därför med situationsanpassat ledarskap, vilket innebär att deras ledare ska bemöta och coacha sina medarbetare utifrån varje individuell situation och roll.

Ansök nu

Teknisk Kundservice till Invacare

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Maj 24
Brinner du för service, smarta lösningar och är tekniskt intresserad? Invacare är globalt marknadsledare inom medicintekniska hjälpmedel. Nu söker vi en engagerad och glad kollega till deras tekniska kundserviceavdelning i Spånga!

OM TJÄNSTEN
Som teknisk kundservicemedarbetare (b2b) kommer du att vara företagets ansiktet utåt och arbetar med kundärenden kopplade till ditt specifika produktområde, i detta fall avancerad teknisk medicinsk utrustning. Du kommer att ha en central position och fungerar som spindeln i nätet både internt och externt. I den här rollen har du daglig kontakt med såväl kunder som fabriker, samt en tät dialog med övriga funktioner inom organisationen.

Hos Invacare arbetar du med produkter som gör skillnad för dina medmänniskor. Att kunna leverera en hög nivå av service är en förutsättning för att bli framgångsrik i rollen, och du behöver vara lyhörd när det gäller att finna de bästa lösningarna för Invacares kunder. Du är en del av ett team som har roligt tillsammans och där du erbjuds en arbetsmiljö med högt i tak och många skratt.

Arbetstiderna är förlagda till kl. 08-17 och supporten har öppet till 16:30. Arbetet sker på plats på kontoret i Spånga.

Du erbjuds
- Ett utvecklande arbete med brett ansvarsområde
- En möjlighet att fördjupa din kunskap om medicintekniska produkter
- En trygg och stabil arbetsplats med ett tight team
- Parkeringsmöjligheter på plats
- Som heltidskonsult via Academic Work erbjuds du även: Friskvårdsbidrag och en omfattande förmånsportal

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Hantering av inkommande ärenden över telefon och mail
* Orderregistrering
* Hantering av reklamationer
* Produkt- och leveransfrågor
* Reservdelsbeställningar


VI SÖKER DIG SOM
För att lyckas bra och trivas i rollen tror vi att du som söker är genuint serviceinriktad och tekniskt intresserad. Du tycker om att bygga relationer, är noggrann i ditt arbetssätt och har ett öga för detaljer. Du klarar även av att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt och är en problemlösares mindset. Du gör dessutom gärna det lilla extra, både för kunder och kollegor och har en positiv och konstruktiv grundinställning till arbetet.

Skallkrav:
- Språk: Svenska flytande (arbetsspråk) samt grundläggande förmåga att uttrycka sig i och förstå engelska (system och vissa kunder)
- Utbildning: Gymnasieexamen
- Har ett tekniskt intresse och/eller en teknisk bakgrund

Det är meriterande om du:
- Tidigare har arbetat med kundservice
- Utbildning: Eftergymnasial eller teknisk utbildning

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Anpassningsbar
- Kvalitetsmedveten
- Samarbets- och serviceinriktad
- Social, utåtriktad och kommunikativt skicklig

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Invacare är världsledande tillverkare av hjälpmedel för människor med funktionsvariationer, med marknadsnärvaro i över 80 länder och fler än 6 000 medarbetare globalt. De arbetar aktivt med att utveckla och förbättra sina produkter och kundprocesser, allt med gemensamma målet att leverera bästa möjliga service.
Stor del av Invacares produktion sker Sverige, och exporteras till i stort sett hela världen. De har mer än 50 år av svensk historia men grunden av det som idag är Invacare grundades i amerika redan 1885. Idag ligger huvudkontoret i Ohio och de största marknaderna är USA, Kanada, Europa, Australien och Japan.
Invacare hämtar sitt namn från ”Innovation in healthcare”. Läs mer om Invacare här.

Ansök nu

Ekonomiassistent vill Viaplay

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 7
Viaplay söker nästa stjärna till deras Accounts Payable-team för rollen som ekonomiassistent. Uppdraget sträcker sig på sex månader där goda chanser finns till överrekrytering. Vi tror att ett starkt driv är viktigare än tidigare erfarenhet - låter detta passande för dig? Tveka då inte på att ansöka till uppdraget redan idag!

OM TJÄNSTEN
"Vi är ett företag som prioriterar människor framför allt annat — från varje enskild anställd till varenda en av våra miljontals kunder. Det som förenar oss alla på Viaplay Group är vår passion att skapa meningsfulla ögonblick och väcka känslor med vårt innehåll". Detta är ord från Viaplays hemsida och beskriver väl hur deras företagskultur genomsyrar såväl medarbetare som kunder. På kontoret på Ringvägen 52 bjuds det även ofta in till AW:s, förhandsvisningar av nya filmer och serier och dagligen bjuds man som medarbetare på färskpressad juice i deras egna juicebar.

För detta uppdrag söker vi förstärkning i form av en ekonomiassistent till Viaplays Accounts Payable-team som arbetar med bolagets leverantörsreskontra. Teamet består av 9 kompetenta och engagerade medarbetare i olika åldrar och med olika erfarenhetsgrader och det vi söker är nu en hungrig och driven person som vill komma in med ny energi och nya ögon till teamet.

Uppdraget är på 6 månader med omgående start där det efter de 6 månaderna finns goda möjligheter till överrekrytering. Man förväntas arbeta på plats minst två dagar i veckan men resterande tre dagar tillåts man arbeta hemifrån om man önskar.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med leverantörsreskontra.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad examen inom ekonomi alternativt erfarenhet som motsvarar detta
- Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, detta eftersom arbetet kan förekomma på båda språk

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomi

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Initiativtagande
- Målinriktad
- Noggrann

Vidare tror vi att du är hungrig, driven och inte rädd för att visa framfötterna. Du har en positivitet och energi som smittar av sig och tycker om att "hugga i" där det behövs.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vill du veta med om Viaplay? Klicka här!

Ansök nu

Studerande Junior utbildningsadministratör

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Jun 7
Vill du vara en del av vår kund Addimas nya spännande initiativ inom öppna utbildningar? Addima söker en engagerad och driven utbildningsadministratör på deltid för att stödja i lanseringen av utbudet av öppna kurser. Som en del av teamet kommer du att ha ansvar för att planera, organisera och administrera olika kurser samt marknadsföra utbildningarna. Sök redan idag då det är start omgående!

OM TJÄNSTEN
Addima är ett mindre entreprenörsdrivet privatägt svenskt konsult- och utbildningsföretag. Addimas kunder är alltifrån små till stora privata bolag samt offentlig verksamhet. Affärsidén är att skapa förmåga och framgång för deras kunder. Detta sker utifrån beprövad metodik, innovativa verktyg och kundunik anpassning. Addimas övertygelse är att behandla medarbetarna med en mycket stor omsorg, erbjuda utvecklande arbetsuppgifter och skapa bra balans mellan arbetet och fritid och på så sätt bli ännu bättre i att åstadkomma ett fantastiskt värde för kunderna.

Addima Academy är webbplatsen för affärsenhet - Skills, där de fokuserar på att hjälpa individer att förbättra sina färdigheter och kunskaper inom Addimas kompetensområden. De lanserar ett utbud av öppna kurser som är utformade för att möta behoven hos deras kunder och hjälpa dem att nå sin fulla potential.

Du kommer främst att arbeta på distans, men viss närvaro vid deras utbildningsstudio i Kista kan förekomma. Addima erbjuder en stimulerande och entreprenörsdriven arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas i din roll. För rätt person finns det potential att växa och ta på dig större ansvarsområden.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Administrera kurser för öppna utbildningar
* Genomföra marknadsaktiviteter och följa upp marknadsföringsinsatser för att öka medvetenheten om utbildningar samt söka och annonsera efter nya utbildare och föreläsare
* Koordinera med föreläsare och utbildare för att säkerställa att utbildningsprogrammen genomförs på ett framgångsrikt sätt
* Hantera registrering av deltagare och administrera anmälningsprocessen samt fakturering
* Utvärdera utbildningsprogrammen och ge rekommendationer för förbättringar


VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande om minst 50% med minst 1 år kvar inom exempelvis inom administration, marknadsföring och försäljning
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet
- Erfarenhet av att arbeta på distans och förmåga att använda digitala verktyg för samarbete, kommunikation, marknadsföring och andra relevanta ändamål

Vi lägger stor vikt vid personlig matchning för den här tjänsten. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Nätverkande
- Samarbetsinriktad
- Självgående

Övrigt
- Start: Omgående
- Omfattning: Tjänsten är på deltid och uppskattas till ca 5-8 timmar per vecka.
- Placering: Distans

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Addima är ett mindre entreprenörsdrivet privatägt svenskt konsult- och utbildningsföretag. Addimas kunder är alltifrån små till stora privata bolag samt offentlig verksamhet. Affärsidén är att skapa förmåga och framgång för deras kunder. Detta sker utifrån beprövad metodik, innovativa verktyg och kundunik anpassning. Addimas övertygelse är att behandla medarbetarna med en mycket stor omsorg, erbjuda utvecklande arbetsuppgifter och skapa bra balans mellan arbetet och fritid och på så sätt bli ännu bättre i att åstadkomma ett fantastiskt värde för kunderna.

Ansök nu

Affärsutvecklare till West Forest Technologies

Utesäljare
Läs mer Jun 7
West Forest Technologies erbjuder en arbetsplats för dig som vill göra en karriär på ett entreprenörsdrivet bolag där du kan "starta eget" samtidigt som du blir en del av en samhörighet och omringas av kollegor i liknande roller. I rollen som affärsutecklare hos West Forest Technologies ansvarar du för försäljning, rekrytering och eventplanering. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
West Forest Technologies samlar konsulter inom samma community och erbjuder tjänster för företag inom R&D, IT och teknik. Hos dem är varje anställd egenföretagare som arbetar tillsammans under samma varumärke och deras framgång kommer från goda kundrelationer och ett gott rykte.

I rollen som Affärsutvecklare hos West Forest fyller du många funktioner. Du skulle kunna beskrivas som en personlig agent för dina konsulter då du arbetar med att matcha konsulter mot både befintliga och nya kunder. Du arbetar med rekrytering, försäljning mot företagskunder samt som coach och bollplank både för dina konsulter och dina medarbetare. Utöver detta ansvarar du tillsammans med kollegor i liknande roller för att planera och genomföra aktiviteter och event med syfte att stärka West Forest Technologies varumärke både internt och externt.

Rollen passar dig om är egenföretagare eller som är nyfiken på vad det innebär. Hos West Forest Technologies får du möjligheten att driva eget utan att vara ensam. Du har ett starkt tekniskt intresse och du gillar att arbeta varierat där ingen dag är den andra lik.

Du erbjuds
- En välplanerad introduktion och onboardingprocess med syfte att lägga grunden för att du ska lyckas i rollen.
- Friheten att styra över din egen tid och arbetssituation med stöd från kollegor som gjort detta under lång tid.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Tjänsteförsäljning via befintlig kundportfölj såväl som prospektering och nykundsbearbetning.
* Rekrytering av konsulter inom R&D och IT, från första kontakt till avtalsskrivning.
* Eventplanering med syfte att upprätthålla och vårda både kund- och konsultrelationer.
* Uppföljning och löpande kontakt med befintliga konsulter


VI SÖKER DIG SOM
- Har ett stort eget driv och ett stort intresse av IT- och teknik samt erfarenhet av, eller kunskap inom, inbyggda system (embedded systems).
- Har erfarenhet av relationsskapande försäljning eller konsultrekrytering där konsultvård varit en central del av arbetet.
- Har mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift, då språket används i det dagliga arbetet.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående, du kan självständigt fatta beslut för att driva ditt arbete framåt då du i rollen kommer ha ett stort eget ansvar över dina arbetsuppgifter.
- Nätverkande, du är socialt aktiv och kan stärka och fördjupa både nya och befintliga relationer då ett stort fokus i rollen kommer vara att skapa goda långsiktiga relationer till konsulter såväl som kunder.
- Affärsinriktad, du visar förståelse för nuvarande och framtida kundbehov och du skapar lösningar som gynnar både relation och kund då du som affärsutvecklare ansvarar för att skapa goda lösningar som gynnar både dina konsulter, kunder och West Forest Technologies som bolag.
- Samarbetsinriktad, du är inkluderande, närvarande och lyhörd i samarbete med andra och du är mån om att uppmuntra och främja dina kollegors idéer då West Forest tror på att arbeta i ett nära samarbete för att ständigt driva bolaget framåt.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

IT-Affärsansvarig för Sälj samt Koordinator för Service Desk och Kundtjänst

IT-samordnare
Läs mer Maj 31
Som IT-Affärsansvarig hos Reitan Convenience Sweden (RCS) har du en nyckelroll i att såväl hård- och mjukvara, som att nätverken i samtliga Pressbyrån, 7-Eleven och PBX-butikerna både utvecklas och är stabila under löpande drift. RCS är franchisegivare för cirka 400 butiker som drivs av framgångsrika köpmän där din roll är att vidareutveckla tekniken i butikerna tillsammans med såväl säljorganisationen som externa leverantörer. Du kommer till stor del att bidra i arbetet med att vidareutveckla såväl kassasystem som betallösningar. Allt för att skapa bästa möjliga kundupplevelse!

OM TJÄNSTEN
På Reitan Convenience Sveriges (RCS) servicekontor gör vi allt för att underlätta för franchisetagarna i deras arbete ute i våra butiker. Vi är starkt värderingsstyrda där omtänksamhet och att bry sig om varandra är en självklarhet för oss. På vårt nybyggda servicekontor är vi ca 100 medarbetare uppdelade på avdelningarna: Sälj, Marknad & Inköp, HR & Hållbarhet, IT, Bygg & Etablering, Ekonomi, Affärsutveckling och Data Analys. Vi är stolta över vårt hållbarhetsarbete som du kan läsa mer om här.

Du erbjuds
- Att vara en viktig spelare i företagets förändringsresa mot att bli mer digitaliserade där du får stor frihet att förverkliga dina idéer och driva din agenda framåt, på det sätt du tror blir bäst.
- Goda utvecklingsmöjligheter i en bred och platt organisation.
- Goda förmåner och ett arbete där balans mellan arbete och privatliv värdesätts. Exempelvis genom sommartid maj- september, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme samt bra förmåner för föräldralediga.

Arbetsuppgifter i rollen som IT-affärsansvarig innefattar fyra huvudområden, vilka är:


* Koordinering och beställning av utrustning till nyöppning av butiker samt säkerställande av att allt satts upp korrekt och fungerar enligt avtal med leverantörerna
* Agera som RCS partner gentemot leverantörer inom Service Desk och Kundtjänst, med målet att leverera högsta möjliga högsta möjliga service och support för samtliga butiker inom budgetramarna
* Arbeta med leverantörsstyrning och genomföra löpande uppföljning av SLA för att utvärdera och analysera leverantörernas uppfyllnad av SLA, samt att vara kontaktperson för flera strategiska IT-leverantörer gällande nätverk, hårdvara och kommunikation i butikerna
* Samarbeta med säljorganisationen för att samla in, detaljera, planera och genomföra förbättringar av system i butik där du som IT affärsansvarig är drivande i denna process


I tjänsten kan det förekomma enstaka resor till butiker runt om i landet, men främst gäller det resor inom Stockholmsområdet.

VI SÖKER DIG SOM
- Har flera års dokumenterad praktisk arbetslivserfarenhet inom drift, support och underhåll av IT-system samt datakommunikation för fysiska butiker
- Har erfarenhet av att leda andra medarbetare i exempelvis projekt
- Har erfarenhet av att leda leverantörer i pågående samarbeten, samt gällande avtalshantering
- Har bred och relativt djup teknisk kompetens inom datakommunikation, mjuk- och hårdvara
- Mycket goda kunskaper i tal och skrift, i såväl svenska som engelska, då du använder dig av båda språken i ditt dagliga arbete
- Har arbetat med ITIL eller motsvarande ramverk inom IT Service Management

Det är meriterande om du har:
- Eftergymnasial utbildning inom områden som elektronik eller datorteknik

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Problemlösande
- Anpassningsbar
- Självgående

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work och ansvarig rekryterare Jessica Billquist, jessica.billquist@academicwork.se eller rekryteringskoordinator Minna Loosaar, minna.loosaar@academicwork.se

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag i det fall vi gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Information om rekryteringsprocessen:
- Telefonintervju med Academic Work
- Personlighets- och problemlösningstester
- Djupintervju med Academic Work
- Intervju med RCS
- Case med RCS
- Bakgrundskontroll och referenstagning

INFORMATION OM FÖRETAGET
Reitan Convenience Sweden AB servar dagligen 350 000 kunder genom deras cirka 400 butiker. Deras framgång bygger på stolta och framgångsrika franchisetagare för Pressbyrån och 7-Eleven som strävar efter att ge kunderna en bättre dag. Reitan Convenience Sweden AB ägs av det norska familjebolaget REITAN som är verksamt inom affärsområdena dagligvaruhandel, servicehandel och distribution i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Litauen, Estland samt Lettland.

Ansök nu

Innovativt fintechbolag söker affärsutvecklare med känsla för sälj

Account manager
Läs mer Jun 8
Nytt
Har du examen inom ekonomi/business administration och vill du ta steget mot en spännande karriär inom försäljning och FinTech? Motiveras du av att få vara en del av den lösning som får företag att blomstra - där även din personliga utveckling står i fokus? Vi söker nu en analytisk stjärna med intresse för finans och ny teknologi. Vänta inte med att söka - vi jobbar med löpande urval så välkommen in med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Här är rollen för dig som gillar ekonomi, försäljning och digitalisering - tillsammans med ett ambitiöst team har du daglig kontakt med potentiella kunder bestående av CEO's/CFO's inom svenskt näringsliv.

I rollen som affärsutvecklare/business developer är du din egna start-up med en can-do personlighet, som tar sig an en ny marknad med en redan etablerad produkt. Du kommer ansvara för att öppna nya dörrar till potentiella kunder, skapa leads och inleda affären. Vägen mot en framgångsrik karriär inom B2B-försäljning och affärsutveckling börjar här.Bright Analytics är ett av de snabbast växande FinTech-företagen i Belgien. Med deras SaaS-lösning hjälper de företag att automatisera management reporting. BrightAnalytics-teamet består för närvarande av mer än 35 entusiastiska kollegor med en passion för affärsmässighet, ekonomi och ny teknologi. Det nyaetablerade kontoret i Stockholm består i dagsläget av 7 härliga medarbetare - som nu söker fler kollegor för att växa på den skandivaiska marknaden. BrightAnalytics har en platt struktur där alla kan utvecklas fullt ut.

Our future is Bright, let's do this together!

Vi söker nu för BrightAnalytics räkning deras nya stjärna, vi ser att du vill växa med och i företaget som nu tar sig an den svenska marknaden och snart den norska. BrightAnalytics växer ständigt och söker nu nya kollegor, där karriärsmöjligheterna är många. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av försäljning - med rätt personlighet så ges du möjligheten att växa i företaget och axla rollen som expert.

Du erbjuds


* Ett gediget onboardingprogram och Löpande coaching av en engagerad och dedikerad sales coach
* En kontorsplats i centrala Stockholm
* Förmånliga anställningsvillkor med en konkurrenskraftig lön
* Goda utvecklingsmöjligheter då de har höga ambitioner för verksamheten framåt vilket kommer ge dig förutsättningar att klättra inom företaget
* Möjlighet att resa i jobbet, främst till HQ i Belgien


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Som affärsutvecklare kommer du genom prospektering inleda och föra säljprocessen framåt, där du i möten med dynamiska och komplexa företag även skapar engagemang och intresse. Det krävs att du har god förståelse för affärsstrukturer och de utmaningar som CFO's och CEO's möter dagligen.
* Prospektering och nya leads
* Förstå de krav och behov som finns hos prospekterade kunder
* Introducera kunder för BrightAnalytics-berättelsen och skapa engagemang
* Kartlägga affärsmöjligheter genom riktad segmentering
* Öka antalet leads genom riktad säljaktivitet (som försäljningsaktiviteter, mässor och seminarium)
* Hitta nya och kreativa sätt att stärka varumärket


VI SÖKER DIG SOM
- Har en kandidatexamen inom ekonomi, management eller annat relevant område
- Har arbetslivserfarenhet inom sälj
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Vi anser det som meriterande om du har...


* Har en masterexamen inom ekonomi, management eller annat relevant område
* Erfarenhet av SaaS
* Arbetslivserfarenhet inom B2B-försäljning, Business Analyst eller affärsutveckling
* Talar och förstår norska och/eller danska


Som person är du...


* Affärsmässig
* Kommunikativ
* Självgående
* Analytisk


Vi ser att du är utåtriktad och ambitiös - med hög motivation att växa i rollen och vidare i företaget. Som person är det viktigt att du är öppen för utveckling och trivs i en stimulerande miljö - där du inte är rädd för att ta och kommunicera egna initiativ.

I den här processen värderar vi de personliga egenskaperna högt

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kungsholmen, Stockholm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work
Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Lär mer om BrightAnalytics här!

Ansök nu

Account Executive till tillväxtbolaget Avy-Tmpl

Systemsäljare
Läs mer Jun 8
Nytt
Avy-Tmpl är mer än en plats att arbeta på. Här är du omgiven av högpresterande, drivna och passionerade människor som utför stordåd varje dag. Avy-Tmpl är ett SaaS-bolag som utvecklat en mycket uppskattad boendeplattform för fastighetsbolag och dess hyresgäster, med unik kompetens och mycket passion samlat under ett tak. Nu letar vi efter dig som ser lösningar och inte problem, drivs av utmaningar, gillar att skriva om spelreglerna - och vill ta dig an rollen som Avy-Tmpls första Account Executive. Vi ser fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Med en ledande boendeplattform stöttar Avy-Tmpl bostadsbolag i Norden att förbättra boendeupplevelsen för sina kunder. Lösningen når idag 270,000 hushåll och används av nästan 20% av Sveriges hyresgäster. Under 2022 växte Avy-Tmpl med närmare 100% och har nu tagit en ledande position i en allt mer digitaliserad fastighetsbransch – där de bryter mark vad gäller kundens upplevelse från inflyttning till utflytt. De arbetar redan idag med flera av Sveriges största fastighetsbolag och riggar nu för att fortsätta tillväxtresan. Tillsammans skapar Avy-Tmpl fantastiska boendeupplevelser med medarbetare från Stockholm, Uppsala, övriga Europa och Indien. De är ett sammansvetsat gäng om 25 personer, som älskar att ses på huvudkontoret i Stockholm. Du kommer arbeta nära företagets VD samt grundare. Självklart erbjuds en gedigen onboarding för att ge dig de bästa möjliga förutsättningarna att komma in i rollen.

Du erbjuds:


* Att bli en del av och få spela en viktig roll i ett innovativt bolag med en fantastisk tillväxtpotential i en spännande och allt mer digitaliserande fastighetsbransch
* Möjligheten att ta ditt nästa steg i karriären och få driva, ansvara och göra affärer med många av Sveriges största och välkända bolag
* En utvecklande roll i ett växande tech-bolag som är uppbackat av branschens ledande investerare och med internationell potential
* En social och härlig arbetsplats med högt i tak och korta beslutsvägar


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Som Account Executive kommer du att ansvara för hela säljprocessen, från första kontakt till closing samt förvaltning och utveckling av din egen portfölj. Det innebär bland annat att:
* Genomföra sälj- och kundmöten samt följa upp och säkerställa att affären går i hamn
* Arbeta med en stor digitaliseringsresa, komplexa system och unika behov hos kunderna
* Skapa affärsdrivna strategier för att växa din kundportfölj genom att identifiera nya samarbeten med flera nyckelpersoner hos den specifika kunden
* Prospektera en befintlig kundlista, ta första kontakt och boka möten med nya kunder
* Koordinera interna resurser som kan hjälpa dig för att få till affären


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av hela försäljningsprocessen från prospektering, första kontakt till förhandling, closing och förvaltning/account management
- Har tidigare arbetat i en säljorienterad B2B roll som innebär hög aktivitet och proaktivitet
- Talar och skriver obehindrat på både engelska och svenska då du kommer att använda båda språken i ditt dagliga arbete
- Har en eftergymnasial utbildning

Vi ser det som meriterande om du:


* Arbetat med lösningsorienterad försäljning mot fastighetsbranschen och om du har erfarenhet av att arbeta inom IT, kommunikation och/eller affärsutveckling
* Erfarenhet av försäljning inom IT – gärna SaaS


I rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper:


* Resultatinriktad
* Affärsinriktad
* Samarbetsinriktad
* Inspirerande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Avy-Tmpl tillsvidare med 6 månaders provanställning
* Placering: Stockholm, Kungsholmen


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Avy-Tmpl är idag den ledande boendeplattformen i Sverige med fokus på boendeupplevelsen. Bolaget har ett flertal kända fastighetskunder såsom Lundbergs, Wallenstam, SBB, MKB, Huge, Framtidenkoncernen, mfl. Affärsmodellen är en abonnemangsmodell och Avy-Tmpl har idag drygt 20 MSEK i sådana återkommande intäkter.

Genom boendeplattformen kan fastighetsägare och förvaltare erbjuda boende en modernare service, och samtidigt lägga grunden för att arbeta mer kostnadseffektivt och hållbart. Boendeappen som är en hörnsten i produkten samlar det mesta kring boendet på en och samma plats, där hyresgäster kan sköta alltifrån digital betalning av hyra, felanmälan och kommunikation med sin fastighetsägare, till att ta del av noggrant utvalda boendetjänster för en tryggare och enklare boendeupplevelse. Boendeappen tillsammans med unik kundinsikt, ett brett utbud av boendetjänster samt ett öppet ramverk för integration är grunden i Avy-Tmpls produkt som transformerar boendet från att enbart fungera som tak över huvudet, till en upplevelse som är bekväm, trygg och hållbar.

Ansök nu

Frontend-utvecklare till GOC Retail!

Frontend-utvecklare
Läs mer Jun 3
GOC Retail växer och söker nu efter en driven person till rollen som utvecklare med fokus på frontend för att stärka sitt team i Stockholm. Företaget är ett internationellt bolag som med sin stora geografiska täckning återfinns världen över. Företagskulturen präglas av förtroende och flexibilitet, här ges du frihet under ansvar från dag ett och blir en viktig nyckelspelare för företagets framgång. Låter detta som en roll för dig - sök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN
GOC Retail tillhandahåller mjukvarulösningar inom retailbranschen och fungerar även som ett affärsstöd gentemot sina kunder. Utöver att implementera ERP och retail-lösningar hos sina kunder erbjuder även företaget sina egenutvecklade produkter. I denna roll kommer du främst vidareutveckla företagets nya produkt vilket är en följd av företagets satsning att bygga upp organisationen i Europa för att komplettera den de redan har i Australien. GOC Retail har hjälpt många välkända retail-företag och modehus världen över att utveckla, implementera och förvalta tekniska systemlösningar för kassasystem, CRM, ERP, logistik och E-commerce.

Som frontend-utvecklare kommer du in i ett bolag som består av en platt organisation som besitter stor kompetens. GOC Retail genomsyras av en stark företagskultur där det viktigaste är teamwork; här hjälps alla åt där man ständigt jobbar mot gemensamma mål. Är du, likt medarbetarna på GOC Retail, en hårt arbetande person som är nyfiken och lösningsorienterad - då kommer du att trivas i deras dynamiska och internationella miljö där teknisk innovation är en röd tråd.

Du erbjuds
- Samarbete med kreativa och inspirerande kunder, med starka varumärken inom retailbranschen
- Möjligheten att bredda dina programmeringskunskaper i takt med att tekniken utvecklas
- Samarbete med globala team, vilket bland annat öppnar upp för möjligheten till affärsresor
- Flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta remote
- Fast lön, friskvårdsbidrag och 28 semesterdagar

Som ny på jobbet kommer du få en gedigen introduktion där du ges en djupare överblick av bolaget och deras tjänster och produkter.

Exempel på arbetsuppgifter
- Webbutveckling, med fokus på frontend i bland annat ramverken React och Amplify
- Samarbeta i projekt med övriga i teamet

Vi letar efter dig med ett brinnande intresse för kodning, som vill vara en del av verksamhetens fortsatta utvecklingsresa!

VI SÖKER DIG SOM
- Eftergymnasial utbildning inom frontend-utveckling eller liknande
- Goda kunskaper och erfarenhet av frontend-utveckling i React
- Bred teknisk förståelse och intresse
- Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av utveckling i AWS, alternativt Azure eller Google Cloud Platformerna
- Erfarenhet och/eller stark vilja av att lära dig mer inom backend-utveckling, t.ex. i Python

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Orädd
- Problemlösande
- Samarbetsinriktad
- Självgående

För denna tjänst kommer vi lägga stor vikt vid såväl ditt genuina intresse, som djupa kunskap inom kodning. Vi ser därför gärna att du som söker uppvisar en portfölj med tidigare utförda projekt eller liknande.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om företaget här!

Ansök nu

Datasamordnare inom teknisk dokumentation till Norrvatten!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 8
Nytt
På Norrvatten är du med och bidrar till att norra Stockholm förses med rent dricksvatten, samtidigt som du omges av kompetenta kollegor i ett stort kontaktnät. I rollen kommer du vara specialist när det kommer till upprättande av teknisk dokumentation, såväl intern som extern, med huvudsakligt mål att leverera säkra och kvalitativa produkter. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Norrvatten erbjuder ett samhällsviktigt arbete där du får möjlighet att påverka. De ligger i teknikens framkant och driver utveckling av dricksvattenförsörjningen i samarbete med sina medlemskommuner och andra vatten- och miljöaktörer. Norrvatten har hög trivsel och ett högt engagemang för sitt uppdrag.
Som förvaltare av teknisk dokumentation besitter du stort mandat i att sätta upp strukturen för upprättande av teknisk dokumentation, såväl intern som extern. Du kommer vara specialist inom dokumentation och standarder, med huvudsakligt mål att leverera säkra och kvalitativa produkter. I rollen ingår även att utveckla och förtydliga omfattningen av projekt- och anläggningsdokumentationen samt för anläggningsdokumentation samverka med ansvarig person för teknisk dokumentation på vattenverket.

Du erbjuds
- Chansen att komma in i en organisation där beslutsvägarna är korta
- Möjligheten att vara med och bidra till utvecklingen av dricksvattenförsörjning
- Ett gediget förmånspaket med bra friskvårdssatsningar, som exempelvis träningslokal i byggnaden samt möjlighet till massage för reducerat pris

Medarbetarenkäten visar tydligt på hur nöjda medarbetarna är idag, och känslan på arbetsplatsen är familjär med högt i tak. Norrvatten arbetar aktivt för att vara en öppen och inkluderande organisation där medarbetare mår bra och trivs. Detta är en direktrekrytering, där du blir anställd direkt av Norrvatten.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Vara drivande i framtagning av handledningar, styrdokument och strategier inom projektet.
* Ansvara för att säkerställa och kontrollera att Norrvattens handlingar och metadata registreras korrekt i systemet Think Project.
* Agera stöd både vad gäller system och regelverk, samt fungera som stöd till hela projektet gällande dokumentation.
* Utbilda och informera projektdeltagare hur dokumentationsarbetet ska utföras i projekt.
* Förvalta projektets informationssystem
* Besvara frågor om olika handlingar som har kommit in och delta i arbetet med att lämna ut allmänna handlingar och handlingar skyddade av sekretess.-
* Utveckla processen för projektöverlämning samt hur Norrvatten arbetar med anläggningsdokumentation.


VI SÖKER DIG SOM
- Har arbetat med teknisk dokumentation inom ett större projekt
- Har god erfarenhet av teknisk dokumentation och att hantera metadata
- Har relevant gymnasial alt. eftergymnasial utbildning
- Talar och skriver fullständigt professionell svenska samt engelska, då båda används i den dagliga dokumentationen.

Det är meriterande om du har
- Har arbetat med Think Project eller liknande dokumenthanteringssystem

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Samarbetsinriktad
- Självgående

Som person är du strategisk, drivande samt besitter god samarbetsförmåga och organisationsförmåga. Du är bra på att ta eget ansvar för ditt arbete och driver det framåt. I arbetet ingår kontakter och samarbete inom och utanför Norrvatten som ställer höga krav på förmåga att kunna kommunicera i tal och skrift.

Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Norrvatten.
* Omfattning: Heltid, 38.75h/v
* Placering: Sundbyberg
* Övrigt: Norrvatten bedriver säkerhetskänslig verksamhet av betydelse för Sveriges säkerhet och är en aktör i den civila delen av totalförsvaret. Inför anställningen så kommer säkerhetsprövning för inplacering i säkerhetsklass att ske. En sådan prövning innefattar registerkontroll via Säkerhetspolisen.


Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Norrvattens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Norrvatten är ett kommunalförbund som producerar och distribuerar dricksvatten av hög kvalitet till 14 medlemskommuner med stark expansion i norra Storstockholm. Omkring 700 000 människor, flera stora sjukhus samt Arlanda flygplats är beroende av att Norrvatten garanterar ett hälsosamt dricksvatten och därmed möjliggör regionens utveckling. Norrvatten är Sveriges fjärde största dricksvattenproducent med cirka 70 anställda, varav cirka 20 sitter på huvudkontoret i Sundbyberg. Vårt vattenverk, Görvälnverket, ligger i Järfälla kommun. Här producerar vi 1600 liter dricksvatten per sekund.

Ansök nu

Middle Office Controller

Backofficepersonal
Läs mer Jun 8
Nytt
Välkommen till Skandia! Vill du arbeta med att bidra till god intern styrning och kontroll av bankens verksamhet? Vi söker nu en Middle Office Controller till avdelningen Kredit & Kontroll på Skandiabanken. Som Middle Office Controller får du möjligheten att utvecklas i en bred och ansvarsfull roll där dina idéer och tankar värdesätts stort! Nu ser vi fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN

I den här rollen får du arbeta med kontroll- och uppföljningsarbete där samarbete med alla delar av bankens verksamhet ingår. Kontroll och uppföljning sker med fokus på regelefterlevnad av kreditverksamheten men även verksamheten kopplad till värdepapper. Avdelningen Kredit & Kontroll består idag av sju medarbetare och tillsammans kommer ni att spela en viktig roll i Skandiabankens verksamhet. Kredit & Kontroll ansvarar förutom för kontroll av regelefterlevnad även för att hantera inkassoärenden och analys av bankens kreditgivning och kreditrisk, samt övergripande för bankens hållbarhetsarbete.

Du erbjuds:
Skandia tänker långsiktigt, och erbjuder ett stort antal förmåner som kan ge dig förbättrad ekonomi på sikt och som berikar ditt liv och välbefinnande. På banken arbetar de med att kombinera affärsnytta, lönsamhet och samhällsnytta genom olika initiativ. Du sitter i ljusa lokaler med gym och gruppträningsmöjligheter i en lugn del av city, ett stenkast från shopping, grönområden och kollektivtrafik.

VI SÖKER DIG SOM
- Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller annat relevant område
- Minst 1 års erfarenhet inom bank/finans samt erfarenhet av bolåneaffären
- God kommunikativ och skriftlig förmåga, du pratar och skriver svenska och engelska på hög nivå då det är Skandias koncernspråk

Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av arbete inom regelverk och/eller kontroller och/eller har Swedsec-licens inom bolån.

Som person är du:
- Analytisk
- Noggrann
- Ansvarstagande
- Har en god samarbetsförmåga

Övrig information:
- Startdatum: enligt överenskommelse
- Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders inledande provanställning
- Placering: Lindhagensgatan 86
- Skandia tillämpar hybridlösning där du kommer ha möjlighet att arbeta hemifrån och på kontoret

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Backend engineer with a love for gaming

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jun 8
Nytt
Abios Gaming continues to grow and now we are searching for experienced engineers to join their team at their amazing office near Torsplan! Are you a backend engineer who wants to be a part of an exciting growth journey ahead at a company with a unique product that values its employees high? Apply today, we apply continuous selection!

OM TJÄNSTEN
Abios is a Stockholm-based esports data provider, founded in 2013, who distributes industry-leading esports data and technology across the globe. Abios customers include world-famous esports teams, search engines, and sportsbooks. Abios provide their customers with data APIs, data visualization iframes, and odds on top of which they can build the next generation of esports products.
Being a tech scaleup, Abios engineering team has a significant business impact and makes important decisions for the direction of their company. As a backend developer, you will work in small agile teams with clear missions and end-to-end ownership of your product development, utilizing a modern tech stack to create novel data-based esports products.

As a Backend Engineer, your primary responsibility is to design, develop and maintain an application or software's server-side logic and systems. This involves working with different technologies and tools to build scalable, secure, and efficient solutions that meet the needs of the end users.
Your role requires a deep understanding of REST and WebSocket APIs, cloud-based services and infrastructure, microservices, and databases. To be successful in this role, you must possess strong analytical and problem-solving skills, have a passion for delivering high-quality code, and be a great communicator. You should also be comfortable working in a team environment, collaborating with other developers, testers, and project managers to ensure that projects are delivered on time.

You are offered
- Abios is an esports startup at its core, with employees sharing a love for esports and gaming. As such, our Stockholm office has gaming computers and consoles, perfect for in-house tournaments or an after-work CS:GO full-stack. For those interested, there are events on the social calendar including exercising days, breakfast on Fridays, and after work with colleagues.
- We take the health of our employees seriously and understand that sometimes life gets in the way. Hence, we allow our employees to work from home a day per week as needed
- Our competitive salaries and benefits include a generous parental leave program, health benefits, and pension. We offer 30 days of paid leave a year because we believe everyone deserves a healthy work-life balance, and we are open to partly remote work.

ARBETSUPPGIFTER

Work tasks


* Build amazing end-to-end API’s and developer experiences
* Ensure that our APIs are robust, dependable, and high-performing by implementing the necessary measures to ensure their security, reliability, and performance
* Use state of the art technologies to solve real problems for our customers at vast scale
* Work closely with various cross-functional teams to develop and deliver tools or data structures to measure, optimize and scale our product offerings
* Share your knowledge and expertise to help the team evolve best practices; be a mentor and a mentee
* Building the future of the Abios public API’s and contributing to projects with significant outreach, serving tens of millions of user requests daily


VI SÖKER DIG SOM
- A few years of industry experience building high-quality code and infrastructure
- A passion for API:s, infrastructure, and building amazing developer experiences
- Strong problem-solving ability
- Experience shipping high-quality products from start to finish
- Growth mindset and bias for action
- Attention to detail, especially around performance, accessibility, reliability, and security.

To work efficiently with our code-base, we would like to see that you have practical experience in a few of these areas (personal or professional)
- REST & WebSocket APIs
- Golang (primary programming language, but previous experience is not mandatory)
- Cloud-based services and infrastructure
- AWS: EKS, RabbitMQ, Redis, Lambda, Aurora etc
- Microservice infrastructure
- CI/CD pipelines
- dialects & schema design
- Containerisation & Kubernetes

For this role, we only consider candidates based in Sweden.

Our recruitment process

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the next phase. The process includes two tests: one personality test and one cognitive test. The tests are tools to find the right talent for the right position, to enable equality, diversity, and a fair process.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Read more about Abios Gaming here!

Ansök nu

Blandare sökes till Paragon Nordic!

Produktionsassistent
Läs mer Maj 25
Har du ett sinne för precision och noggrannhet och trivs med att arbeta inom produktion? Nu söker vi för Paragon Nordics räkning en produktblandare för att stärka upp ett av produktionsteamen. Detta ger dig möjligheten att vara en del av ett härligt team som genomsyras av en positiv stämning samtidigt som du är en stor del av ett viktigt steg inom produktionen.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu en produktblandare till Paragon Nordic. Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Paragon Nordic. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet finns sedan goda möjligheter att bli överrekryterad. Arbetstiderna är förlagda till 06.42-16.10 måndag-torsdag och 06.42-13.00 på fredagar.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Som blandare kommer du ha en viktig roll inom produktionen av allt från kosmetik till livsmedel. Du kommer i ditt arbete följa fastställda instruktioner för hur processen ska gå till där hygienregler och användande av rätt skyddsutrustning är en stor del av det dagliga arbetet. Mer specifikt kommer du att:- Ansvara för att blandningsinstruktioner följs- Ansvara för att endast godkända kemikalier används


VI SÖKER DIG SOM
Tjänsten passar dig som trivs i en ansvarstagande roll där du får möjlighet att tillämpa din noggrannhet, något som är avgörande för att slutprodukten ska hålla hög kvalité. Vi tror att tjänsten passar dig som är en teamspelare då du kommer ingå i ett produktionsteam och samarbeta med andra blandare och maskinister.


* Är flytande i svenska i tal och skrift
* Kan följa instruktioner noggrant
* Är stresstålig och trivs med fysiskt arbete


Det är meriterande om du har
- Jobbat inom industri tidigare med liknande uppgifter

Vi tror att du som söker denna tjänst trivs med att arbeta inom en spännande roll där du har mycket ansvar. Det är av stor vikt att du känner dig bekväm med att följa instruktion för att slutresultatet ska hålla en god kvalité, varför tjänsten passar dig som är noggrann perfekt.Övrig information


* Start: Omgående.
* Omfattning: Heltid i 6 månader med god chans till överrekrytering.
* Placering: Vallentuna.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Paragon Nordic har i 60 år arbetat med produktutveckling och produktion där de tack vara sin kunskap och sitt engagemang gjort detta med hög kvalité och på ett hållbart sätt. Paragon Nordic utvecklar, producerar och förverkligar produktidéer inom kosmetik, teknik, pharma, livsmedel och hushåll.

Ansök nu

Communications Project Manager to Xylem

Kommunikationsstrateg
Läs mer Maj 30
Xylem is a leading global company in water technology and is now looking for an Communications Project Manager. In the role you are responsible for developing content as well as marketing and PR. Here we can promise good development opportunities, work-life balance and a manager who really cares. Apply today to become part of the Xylem family!

OM TJÄNSTEN
As a communications Project Manager at Xylem you are responsible for developing content as well as marketing and sales assets for product launches, customer-facing events and critical business activities. Your work will be global and focused on technologies related to water treatment, sewage pumping and dewatering. You will work closely with product management and engineering to understand the differential value of Xylems solutions and contribute to creating strong value propositions.

The team you will work in develops content about the companys product, it includes a lot of product launches. To fit into the team you need to be analytical, able and willing to learn about technology. In the roll you will not create campaigning.

We assume you are curious to get to know Xylem better? You can do that easily by watching this video:You are offered
- A workplace where you improve the living conditions of people around the world
- An employer who really cares about your development, well-being and working environment.
- Work closely with a high-quality product that transports and cleans water globally

Xylem has also won several different awards, one of which is the "guldknappen", where they have been named Sweden's most parent-friendly workplace, as they work to ensure that their employees can combine work life with private life.

ARBETSUPPGIFTER

Work tasks


* Develop and implement communication plans for product launches and specific sales targets, together with product management and key regional stakeholders.
* Lead and coach the creative process for global marketing communications assets ensuring alignment with the offering, customer focus and alignment with brand guidelines.
* Advise and produce marketing communications assets for projects involving product updates and upgrades.
* Plan and execute content development projects to strengthen our business brands that highlight engineering expertise and technical innovation as well as impact on society and sustainability.
* Supports regional and country level marketing teams, providing them with relevant content and graphic resources related to products and technologies.
* Effectively prioritize workload with the goal of positively impacting Water Infrastructure's business goals, brand awareness and customer relationship.


VI SÖKER DIG SOM
- Bachelor’s degree in communications or marketing
- 2-5 years experience in marketing communications with both strategic and operative responsibilities
- Experience developing content and most importantly, WANTS to work developing content.
- Strong project management skills and ability to manage multiple projects concurrently, prioritizing appropriately and maintaining professionalism under pressure
- Experience working with technical information within B2B
- Excellent communication skills in English, both verbal and written, is a must

It is meritorious if you have
- Speak Swedish or German
- Good understanding of digital marketing
- Experience of working in engineering and/or industrial companies is a plus

To succeed in the role, your personal skills are:
- Problem solver
- Communicative
- Able to prioritize
- Stress resistant

Our recruitment process

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the next phase. The process includes two tests: one personality test and one cognitive test. The tests are tools to find the right talent for the right position, to enable equality, diversity, and a fair process.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Xylem is a global water technology company that is dedicated to solving the world's most challenging water issues. With a strong focus on innovation and sustainability, Xylem provides a range of products and services to meet the water needs of various industries and communities.

The company's mission is to create innovative solutions that enable the sustainable management and use of water resources. They aim to address critical water challenges such as water scarcity, water quality, and water efficiency. Xylem believes that by advancing water technology and expertise, they can make a positive impact on the environment and society.

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Fudd Finans

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 7
Fudd Finans är en tech-scaleup som sedan 2019 minst sagt fått en rivstart. Med en konkurrenskraftig produkt, inkluderande företagskultur och uppbackning från flera namnkunniga investerare befinner sig företaget i en spännande fas. Vi söker dig som är i början av din karriär, är nyfiken, driven och taggad på att jobba i en start-up miljö! Du blir på Fudd del av ett bra gäng med skön stämning som tillsammans bygger företaget, där varje person räknas. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Fudd bildades 2019 med visionen att bli den ledande aktören i Norden inom lagerfinansiering för fordonshandlare. Nu erbjuder bolaget vid sidan av finansiering även mjukvarulösningar till såväl fordonshandlare som etablerade leasingbolag. Idag består Fudd-gruppen består i dag av tre bolag – samtliga verksamma inom fordonsindustrin men i olika nischer. Fudd har kontor i Stockholm, Linköping och Helsingfors och består idag av 30 engagerade kollegor.

Du erbjuds:


* Att arbeta tätt med alla inom företaget som prioriterar laget före jaget där du har företagets VD och grundare som närmsta chef
* Att vara med på en tillväxtresa där du med rätt motivation och driv har goda chanser att utvecklas inom bolaget
* Att komma in i en roll med frihet under ansvar, stora kontaktytor och i en spännande bransch


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Som Kundservicemedarbetare kommer du tillsammans med dina närmsta kollega att sköta alla inkommande ärenden från deras kunder. Du kommer bland annat att:
* Ta emot inkommande samtal och mail från både nya och befintliga bilhandlare
* Sköta all administration kring respektive ärende i deras interna system
* Svara på inkommande frågor i chattfunktionen på hemsidan


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasieutbildning
- Har goda kunskaper i Officepaketet
- Har tidigare arbetat i en social roll inom exempelvis service eller administration
- Talar och skriver obehindrat på svenska då all kommunikation internt och med kunder kommer ske på svenska

Det är meriterande om du:


* Har studerat på högskola/universitet
* Har erfarenhet av administration av ekonomisk karaktär


I rekryteringsprocessen lägger vi stort fokus på dina pesronliga egenskaper:


* Samarbetsförmåga
* Strukturerad
* Orädd
* Service-inriktad


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Fudd Finans tillsvidare med 6 månaders provanställning
* Placering: Telegrafgatan 6A, Solna


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Fudd Finans bildades 2019 med visionen att bli den ledande aktören i Norden inom lagerfinansiering för fordonshandlare. Bolaget har kontinuerligt breddat sitt produkterbjudande både organiskt och via förvärv. Idag erbjuder bolaget vid sidan av finansiering även mjukvarulösningar till såväl fordonshandlare som etablerade leasingbolag.

Ansök nu

Student sökes som ekonomiassistent till MSAB!

Ekonomiassistent
Läs mer Jun 7
Vi söker dig som är ekonomistudent till vår spännande kund som arbetar med att bekämpa brott. Kan du också starta omgående och finns tillgänglig för arbete två dagar i veckan är du den vi söker. Urval sker löpande så skicka in din ansökan idag!

OM TJÄNSTEN
MSAB är världsledande inom digital kriminalteknik som används för undersökning av mobila enheter, med huvudkontor i Stockholm samt dotterbolag och ett nätverk av distributörer världen över. Deras produkter används av polis, militär, underrättelsemyndigheter och kriminaltekniska laboratorier i fler än 120 av världens länder för att utreda brott, samla underrättelser, utreda bedrägeri och bekämpa korruption.

I rollen som ekonomiassistent hos MSAB kommer du stötta upp deras ekonomiteam på 7 personer med redovisning och leverantörsreskontra. Här får du möjlighet att ta ansvar och bli en del av ett härligt och sammansvetsat team.

Vi förväntar oss att du kan jobba två gånger i veckan och att du kommer in till kontoret på Södermalm. Om samarbetet går bra finns det möjlighet att konsultuppdraget förlängs och blir långsiktigt tills du tar examen.

Du erbjuds
- Ett meriterande och flexibelt arbete vid sidan av studierna
- En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din karriär

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Utläggsredovisning
* Bokföring
* Stötta på leverantörsreskontra


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi med tidigast examen juni 2024
- Har en grundförståelse för debet, kredit och moms
- Har goda kunskaper i svenska och engelska
- Har god datorvana

För denna rekryteringsprocess krävs det att du genomför två tester, MAP och Matrigma. Vi kommer att skicka testerna till dig som uppfyller kraven ovan och du kommer ha 48h på dig att genomföra dessa.

Det är meriterande om du har
- Tidigare arbetslivserfarenhet med liknande, eller andra administrativa arbetsuppgifter

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Kvalitetsmedveten
- Samarbetsinriktad
- Självgående

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om MSAB här

Ansök nu

Redovisningskonsult till Besmarter Ekonomi!

Redovisningskonsult
Läs mer Maj 12
Här har du chansen att komma in i en rolig och bred roll som redovisningskonsult på en växande och framåtdrivande redovisningsbyrå, där du får möjlighet att utvecklas ytterligare inom både redovisning och ledarskap. Vi söker dig som har god erfarenhet inom redovisning och kundrelationer samt som motiveras av att skapa långsiktiga relationer och coacha både kunder och kollegor.

OM TJÄNSTEN
Besmarter Ekonomi är en modern ekonomibyrå där allt är digitaliserat. De lägger stor vikt på den personliga kontakten och relationen med kunderna. Idag är de 7 personer som arbetar heltid med bolagets kunder och nu söker de efter en redovisningskonsult som är engagerad i att skapa och bibehålla goda relationer med företagets kunder. I den här rollen kommer du inte bara att få arbeta med den rena bokföringen, du kommer också att vara ansvarig för några av byråns större kunder och arbeta rådgivande som en långsiktig samarbetspartner.

Du erbjuds därmed


* En stabil och trygg tillvaro med en stark tro på personlig utveckling och framtid, där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att göra kunderna nöjda
* Ett starkt ledarskap med en chef och VD som vill se dig utvecklas i rollen och i bolaget och kommer ge dig den stöttning som du behöver
* En möjlighet att ta mer ansvar i redovisningsarbetet
* En direktanställning hos Besmarter Ekonomi


Arbetsuppgifterna i tjänsten är varierande och innefattar bland annat:
- Lönehantering
- Månads- och årsbokslut
- Proaktiv rådgivning till kunder
- Inkomstdeklarationer, deklarationer till delägare etc.
- Vara ytterst ansvarig gentemot vissa kunder
- Framtidssäkra bolagets erbjudande med innovativa och digitaliserade/automatiska lösningar

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst ca 2 års erfarenhet av att arbeta med redovisning och kan arbeta självständigt med bokföringens alla delar
- Har goda systemtekniska kunskaper
- Har vana av att arbeta kundorienterat
- Skriver och talar svenska och engelska obehindrat, då detta används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har


* Erfarenhet av att lära upp andra
* Vana av att arbeta i Fortnox


I rollen kommer vi lägga störst vikt vid dina personliga egenskaper Vi söker dig som är prestigelös, är van vid att ha kundkontakt och som trivs med att ta stort eget ansvar i ditt arbete. Vidare ser vi att du är initiativtagande, social och är genuint intresserad av att framtidssäkra och utveckla bolagets erbjudande!


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
* Placering: Hammarbykanalen


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Besmarter här!

Ansök nu

Arkivarie sökes till långsiktigt uppdrag

Arkivarie
Läs mer Jun 2
Ta steget in i framtiden som arkivarie med fokus på forskningsdata och e-arkiv! Vill du vara med och bevara värdefull information och stödja spännande forskningsprojekt? Ansök redan idag då vi jobbar med löpande rekrytering!

OM TJÄNSTEN

Som arkivarie med inriktning på forskningsdata och e-arkiv kommer du att ha en central roll i utvecklingen, organisationen och förteckningen av arkiv och e-arkiv. Du kommer också att vara ansvarig för att framställa arkivredovisningar och göra bedömningar av innehållet i handlingar för bevarande och gallring. Dessutom kommer du att ge support till forskningsdataplattformsprojekt ur ett bevarandeperspektiv, i enlighet med aktuella regelverk.

Du kommer inledningsvis att utgå ifrån vår kunds kontor i antingen Södertälje eller Upplands Väsby, vilket ger dig möjlighet att välja den plats som passar dig bäst. På sikt kan uppdraget innebära att du arbetar ute hos vår kunds egna kunder för att tillhandahålla expertis och arkivtjänster.

Arbetsuppgifter:
- Utveckla, ordna och förteckna arkiv och e-arkiv
- Framställa arkivredovisning (e-arkiv)
- Göra bedömningar avseende innehåll i handlingar för bevarande och gallring, samt hur handlingar ska förvaras
- Stötta forskningsdataplattformsprojekt i enlighet med organisationens regelverk ur ett bevarande perspektiv
- Har erfarenhet av dokument- och ärendehanteringssystem
- Har kunskap om standarder som OAIS, METS, PREMIS, PAIMAS

VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom arkivvetenskap
- Har minst ett års erfarenhet av arbete som arkivarie och har då jobbat med e-arkiv
- Har kännedom om lagar och förordningar som styr statlig verksamhet och arkivariers funktion och ansvar
- Är flytande i det svenska och engelska språket i tal och skrift

Som person är du strukturerad, noggrann och har en stark analytisk förmåga. Du trivs med att arbeta självständigt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är också en god lagspelare och har förmågan att samarbeta effektivt med kollegor och intressenter inom organisationen. Vidare är du intresserad av att hålla dig uppdaterad inom ditt område och har en vilja att bidra till utveckling.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Vill du arbeta som Servertekniker med samhällskritiska tjänster? Kika här!

Nätverkstekniker
Läs mer Maj 24
Teracom Samhällsnät bidrar till ett tryggare samhälle genom att med sina tjänster se till att information och kommunikation kan fungera för de allra viktigaste samhällsfunktionerna även i kris och krig. Teracoms uppdrag inkluderar utsändningen av public servicekanalerna för radio och tv, beredskapsuppdraget Viktigt Meddelande till Allmänheten och ansvaret för kommunikationssystemet Rakel (det svenska blåljusnätet). Dom utvecklar och levererar också allt fler beredskapstjänster samt olika typer av kommunikationslösningar till totalförsvarsviktiga aktörer. Teracom är ett statligt bolag och i Sverige är dom ca 500 medarbetare som finns på ca 50 orter i landet. Teracoms vision är att de, i samarbete med deras uppdragsgivare, ska göra Sverige tryggare där det behövs, när det behövs.

OM TJÄNSTEN
Som Servertekniker hos Teracom får du vara med och göra skillnad för landets blåljusaktörer samt medverka till ett säkrare och tryggare samhälle. Inom IT-enheten på Teracom kommer du att få arbeta med IT-plattformarna för Rakelnätet och Teracom Mobilnät tillsammans med hela den tekniska organisationen för Rakel och andra tekniska grupper inom Teracom. Du kommer att tillhöra en driven enhet som tror på att lyfta varandras förmågor och som arbetar agilt med leveranserna av uppdrag. IT-enheten består av cirka 50 medarbetare som arbetar med alla Teracoms IT system.

Du erbjuds:


* Du blir en del av en stor IT organisation som växer ständigt där du får växa, utvecklas och prova på nya saker.
* En kultur som inspirerar till lärande och utveckling där medarbetarna känner engagemang och trivs på jobbet, samtidigt som en balans mellan arbete och fritid är en viktig faktor
* En trygg arbetsgivare som är statligt ägd
* Förmånligt friskvårdsbidrag
* Du får välja mellan att få ett betalt busskort eller rikskort om 2.200kr
* 25 semesterdagar + arbetstidsförkortning om 9 dagar


Kika gärna på nedanstående film om Teracom!ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Som Servertekniker hos Teracom ansvarar du bland annat för att:
* Planera och leverera tillsammans med din grupp på beslutade aktiviteter
* Framtagande av förbättringar och säkerhetshöjande åtgärder
* Dokumentation och framställning av ex. patchunderlag
* Felsökning av rapporterade incidenter
* Tillsammans med din grupp analysera och ta fram möjliga förbättringar


VI SÖKER DIG SOM
- Har en relevant eftergymnasial utbildning
- Är bekväm med VMware och Windows där du förslagsvis har arbetat med detta i en 3rd line support eller motsvarande
- Har erfarenhet av att ha arbetat med lagringslösningar som exempelvis NetApp
- Är bekant med Linux och har grundläggande kunskap inom det
- Är flytande i svenska och engelska

Det är meriterande om du:


* Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat Agilt
* Tidigare har jobbat med mobila nät


Som person är du:


* Kommunikativ
* Ansvarstagande
* Lösningsorienterad
* Samarbetsinriktad


Då anställningen är placerad i säkerhetsklass 2 krävs:


* Godkänd registerkontroll, säkerhetsprövning och bakgrundskontroll
* Svenskt och/eller nordiskt medborgarskap
* Godkänt alkohol- och drogtest


#

Övrig information


* Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid. Beredskap ingår i tjänsten ungefär var 6:e vecka för att jobba med miljöer med höga krav på säkerhet. Arbetet är i huvudsak förlagt till kontorstid men arbete kvällar och helger förekommer. Arbete på distans förekommer sällan för denna tjänst.
* Placering: Stockholm, Kungsholmen


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Teracom här

Ansök nu

Servicetekniker till Q-Free Sverige!

Servicetekniker, data
Läs mer Maj 31
Ta chansen att utvecklas som servicetekniker hos ett företag som arbetar med trafikövervakning och vägavgifter! Hos Q-Free Sverige får du möjligheten att arbeta i en händelserik miljö och verka i en växande marknad. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu efter nästa servicetekniker till Q-Free – ett av världens ledande företag inom ITS (Intelligent Transport Systems) för vägavgifter och trafikövervakning. Företaget har 300 anställda världen över och de ser en snabb tillväxt med spännande projekt runt om i världen. Huvudkontoret ligger i Trondheim, Norge, med övriga kontor i hela världen: Stockholm, Frankrike, Malaysia, Sydafrika och USA.

I rollen som servicetekniker hos Q-free Sverige kommer du att arbeta i ett team om 4 personer, där ni tillsammans ser till att underhålla trafikövervakning. Under din introduktion får du gå sida vid sida med en kompetent kollega för att lära dig tekniken. En medarbetare som har arbetat på Q-free i 12 år beskriver det bästa med jobbet såhär:

”Det bästa med mitt arbete är mångsidigheten. Personalpolitiken är jättebra och vi är en stor organisation vilket tilltalar mig. Sedan finns möjlighet att resa i rollen vilket är roligt. Vi arbetar även inom en bransch som expanderar, och med mycket ny teknik”.

Tjänsten som servicetekniker är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Q-Free. Uppdraget är en 6 månaders visstidsanställning med möjlighet för förlängning förutsatt att samarbetet fungerar bra. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* I rollen som servicetekniker utgår du från kontoret i Solna med tekniska arbetsuppgifter, och arbetar även delvis ute på fältet genom att underhålla servrar. Du arbetar både i grupp, men också självständigt samt håller kontakt med underentreprenader runt om i Sverige.
* Arbete utomhus rörande byten av enheter, underhåll av skåp och utrustning samt installationsarbeten
* Hantera och analysera incidenter, dokumentering och konfigurering
* Koordinering, felsökning och felavhjälpning
* Arbeta med övervakning av nätverk och applikationer


VI SÖKER DIG SOM
I rollen ser vi att du trivs med att arbeta både praktiskt genom att åka ut och underhålla utrustning på fältet - men även tycker om att jobba från kontoret i Solna. Vi söker dig som:
- Har arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst där du varvat praktiskt servicearbete med mer tekniska kontorsuppgifter.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, då det används dagligen i rollen
- Har B-körkort
- Har viss datorvana/IT-kunskaper

Det är meriterande om du:
- Är bekväm att arbeta i Linux-miljö
- Har erfarenhet av scripting, databaser samt elinstallationer
- Har en bakgrund som elektriker, eller annan yrkes- eller högskoleutbildning

Du kommer att arbeta i en spännande och händelserik miljö tillsammans med kunniga och kreativa medarbetare. Därför är det viktigt att du är serviceinriktad, flexibel och strukturerad, samt brinner för kunskap och problemlösning. Vidare vill vi att du är social, har lätt att samarbeta men också van att arbeta självständigt. På så sätt får du ut mesta möjliga av ditt arbete, då det krävs att du kan göra rätt prioriteringar i kvicka situationer.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Serviceinriktad
- Samarbetsinriktad
- Problemlösande

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, efter introduktion och ca 3 månader in kommer du varannan vecka arbeta 06:00-15:00 och den andra 09:00-18:00. Det kan även hända att du kommer arbeta natt och helg vid några fåtal tillfällen när det handlar om större och mer kritiska jobb. I rollen ingår även beredskap var fjärde vecka.
* Placering: Solna


Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Överträffa dig själv som projektledare hos Mire Konsult!

Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Läs mer Jun 6
Om man går in på Google Translate och skriver in ordet "mire" får du fram en översättning från latin som betyder "över förväntan". Det är precis vad Mire Konsult eftersträvar att vara. Nu har du chansen att få vara med på företagets tillväxtresa, som projektledare inom industriprojekt!

OM TJÄNSTEN
Sedan 10 år tillbaka har Mire Konsult varit nischade mot teknikbranschen och haft konsulter inom rörkonstruktion, stål, betong och installation. Roller som är aktuella via Mire Konsult är projektledning, byggledning och installationsledning. Ofta jobbar man med olika investeringsprojekt som exempelvis gäller ny- eller ombyggnationer av processanläggningar, som exempelvis olja, gas eller värmekraftverk. Inom företaget finns inte bara många utvecklingsmöjligheter inom projektledning utan även en samhörighetskänsla som genomsyrar hela organisationen, trots att man kanske inte alltid jobbar tillsammans.

I rollen som projektledare uppmuntras du till att hitta tekniska lösningar och tänka kreativt. Du har ett tekniskt intresse och en teknisk förståelse som innebär att du till exempel förstår logiken i hur man byter ut en pump, men även förstår vad det innebär att projektleda processingenjörer och vilka krav dessa behöver uppnå.

Att jobba hos Mire Konsult innebär att jobba på ett mindre, familjärt bolag som bryr sig om dig som individ. Här ligger fokus på kvalité, inte kvantitet och du har chans att vara en nyckelspelare även som nyanställd.

Du erbjuds
- Vara med på en tillväxtresa där du får chansen att utvecklas inom projektledning
- En dedikerad konsultchef och karriärspartner

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Du kommer arbeta i olika projekt, men arbetsuppgifterna kan till exempel se ut som följande:
* Kvalitetskontroller
* Produktionsplanering
* Teknisk dokumentationshantering
* Samordna entreprenörer
* Kontakt med leverantörer
* Projektleda processingenjörer och förstå vilka krav det medför


VI SÖKER DIG SOM
- Kan kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift
- Civil- eller högskoleingenjörsexamen
- B-körkort
- 2-3 års arbetslivserfarenhet som projektledare inom process- eller tillverkningsindustrin

Det är meriterande om du har
- Språk: Engelska
- Tidigare arbetat i en praktisk roll som exempelvis operatör, montör eller konstruktör

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
Driven
Noggrann
Kommunikativ
Initiativtagande

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Norsktalande kredithandläggare till Avida

Kredithandläggare
Läs mer Jun 5
Är du en norsktalande student som vill lära dig mer om kredithandläggning? Ta då chansen att söka ett meriterande jobb med heltid under sommaren och deltid under hösten. Skicka då in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu efter en kredithandläggare för Avidas räkning. Avida är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder finansiella lösningar och tjänster för privatpersoner och företag i större delen av Norden och övriga Europa. De a?r en snabbt va?xande akto?r pa? finansmarknaden och har fa?tt ta emot utma?rkelsen DI Gasell tva? a?r i rad, vilket bevisar att de vet hur lo?nsam tillva?xt skapas. De är idag cirka 130 anställda, med huvudkontor i centrala Stockholm samt filialer i Oslo och Helsingfors.

I rollen som kredithandläggare kommer du att tillhöra ett team på 10 personer som är en del av avdelning Consumer Finance, där de arbetar med frågeställningar kring lån, krediter och sparkonton för privatpersoner.

Du erbjuds
- Ett meriterande arbete vid sidan av dina studier
- En miljö som är präglas av positiv utveckling och förändring

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Academic Work med heltidsarbete under sommaren och möjlighet att arbeta ca. 2 gånger i veckan vid sidan av studierna under hösten.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Tillhandahålla service gällande kreditprocessen gentemot låneförmedlare och kunder
* Hantera dagliga in- och utbetalningar
* Administrera sparkonton


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasial utbildning
- Har god systemvana
- Kommunicerar väl på svenska och engelska och norska, både i tal och skrift då det används dagligen

För att lyckas i rollen ser vi att du är serviceorienterad, noggrann, stresstålig och flexibel. För denna roll är det ditt öga för detaljer tillsammans med din härliga personlighet det som väger tyngst.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Produktionstekniker på heltid till Nowhere Networks

Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Läs mer Jun 5
Nu ges möjlighet att bli en viktig del av produktionen hos en världsledande nätverksoperatör för den marina industrin. Är du en person som drivs av att arbeta i en praktisk roll, har ett intresse för mekanik och är noggrann som person - då är du den vi söker! Läs mer nedan och ansök redan idag, då vi går igenom ansökningarna löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Nowhere Networks räkning en Produktionstekniker. Uppdraget är på heltid med start omgående och sträcker sig inledningsvis 6 månader med goda chanser till överrekrytering såvida alla parter är nöjda.

Du kommer bli anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos Nowhere Networks. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* I rollen som Produktionstekniker kommer du att arbeta på huvudkontoret i Bromma och dedikerat med produktionen genom såväl praktiskt som mekaniskt arbete. Här är du med i hela kedjan, från uppbyggnad och montering av delar till slutprodukt. För att få ett helikopterperspektiv för hela kedjan och för att få en bättre förståelse av slutprodukten kommer du även få möjlighet att följa med ut på fält där du genomför installationen på däck. Inledningsvis kommer du få en grundlig onboarding där du får praktisk utbildning från en som har liknande roll idag.


VI SÖKER DIG SOM
- Har gymnasieexamen
- Har en förståelse och/eller intresse för mekanik
- Har mycket goda kunskaper i svenska, då det används i det vardagliga arbetet

För rollen värderar vi dina personliga egenskaper högt och söker dig som är praktisk lagd som drivs av att arbeta utefter deadlines och i stundtals högt tempo. Vidare är du noggrann som person då det i denna roll är viktigt att saker och ting görs korrekt i produktionen. För att trivas i rollen är du även kommunikativ och har ett kreativt sinnelag.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 40h/v
* Arbetstid: Måndag - Fredag, kl. 08-17
* Placering: Bromma


Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Nowhere Networks är ett svenskt snabbväxande innovativt högteknologiskt företag med ett 20-tal anställda som utvecklar sin egen kostnadseffektiva radiobaserade bredbandslösning för sjöfartsnäringen. Vår affärsidé är att erbjuda bredbandstjänster med hög hastighet och hög kvalitet till fartyg till en betydligt lägre kostnad jämfört med äldre system och andra tillgängliga lösningar på marknaden.

Ansök nu

Senior redovisningskonsult till Besmarter Ekonomi

Redovisningskonsult
Läs mer Maj 4
Här har du chansen att komma in i en rolig och bred roll som senior redovisningskonsult på en växande och framåtdrivande redovisningsbyrå, där du får chansen att utvecklas ytterligare inom både redovisning och ledarskap. Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet inom redovisning och kundrelationer samt som drivs av att skapa långsiktiga relationer och coacha både kunder och kollegor.

OM TJÄNSTEN
Besmarter Ekonomi är en modern ekonomibyrå där allt är digitaliserat. De lägger stor vikt på den personliga kontakten och relationen med kunderna. Idag är de 7 personer som arbetar heltid med bolagets kunder och nu söker de efter en senior till redovisningskonsult som är riktigt vass på att skapa och bibehålla redan goda relationer. I den här rollen kommer du inte bara att få arbeta med den rena bokföringen, du kommer också att vara ytterst ansvarig för några av byråns största kunder och stötta dina mer juniora kollegor i deras arbete och utveckling. Detta inkluderar att svara på frågor, dubbelkolla arbeten och att självständigt ansvara för månads- och årsbokslut för mer avancerade kunder.

Du erbjuds därmed


* En stabil och trygg tillvaro med en stark tro på personlig utveckling och framtid, där kompetenta, passionerade och serviceinriktade medarbetare är framgångsfaktorn för att göra kunderna nöjda
* Ett starkt ledarskap med en chef och VD som vill se dig utvecklas i rollen och i bolaget
* En möjlighet att ta mer ansvar i redovisningsarbetet och få coacha mer juniora kollegor
* En direktanställning hos Besmarter Ekonomi


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Arbetsuppgifterna i tjänsten är varierande och innefattar bland annat:
* Lönehantering
* Månads- och årsbokslut
* Proaktiv rådgivning till kunder
* Inkomstdeklarationer, deklarationer till delägare etc.
* Vara ytterst ansvarig gentemot vissa kunder
* Stötta och coacha juniora kollegor i deras arbete och utveckling
* Kontrollera juniora kollegors arbeten vid behov
* Framtidssäkra bolagets erbjudande med innovativa och digitaliserade/automatiska lösningar


VI SÖKER DIG SOM
- Har minst ca 4 års erfarenhet av att arbeta självständigt med bokföringens alla delar
- Har goda systemtekniska kunskaper
- Har stor vana av att arbeta kundorienterat
- Skriver och talar svenska och engelska obehindrat, då detta används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har


* Drivit en redovisningsbyrå
* Erfarenhet av att lära upp andra
* Har erfarenhet av att arbeta i Fortnox


I rollen kommer vi lägga störst vikt vid dina personliga egenskaper Vi söker dig som är prestigelös, som är van vid att ha mycket kundkontakt och som trivs med att ta stort ansvar i ditt arbete. Vidare ser vi att du är initiativtagande, social och är genuint intresserad av att framtidssäkra och utveckla bolagets erbjudande!


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
* Placering: Hammarbykanalen


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Besmarter här!

Ansök nu

Lokförare depå/Fordonsoperatörer till SJ!

Fordonsmontör
Läs mer Maj 6
SJ söker nu fler fordonsoperatörer till depån i Solna. Vi söker dig som sätter säkerheten först och som vill bidra till att tågen alltid går i tid! Hos SJ erbjuds du en gedigen utbildning, härliga kollegor och möjligheten att arbeta med något hållbart och meningsfullt. Lockas du av att köra tåg och vill arbeta i en praktisk roll utomhus? Stämmer det här in på dig? Ta då möjligheten och sök!

OM TJÄNSTEN
SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att Sveriges klimatmål ska nås. Som fordonsoperatör utgår du från depån i Hagalund och bidrar varje dag till framtidens sätt att resa. Idag jobbar runt 60 fordonsoperatörer i depån tillsammans med andra yrkesgrupper som tågtekniker och komfortoperatörer. Arbetsgruppen består av både män och kvinnor i olika åldrar som tillsammans bidrar till att leverera hela, rena och trafiksäkra tåg

Som fordonsoperatör inleder du anställningen med en 13 veckors utbildning som introducerar dig för SJ, trafiksäkerhet och olika fordonstyper. Utbildningen är betald och innefattar både teoretiska och praktiska moment. I slutet av utbildningen skriver du prov hos Trafikverket och får ett förarbevis för växling huvudspår. Efter utbildningen arbetar du i tre-skift och tillbringar ungefär 90 % av din tid utomhus, varav det är viktigt att du trivs i en roll med mycket fysisk aktivitet.

Du erbjuds


* En gedigen introduktionsperiod som hjälper dig komma in i rollen som fordonsoperatör. I slutet av utbildningen erhålls förarbevis för växling huvudspår
* Ett företag med god spridning bland män och kvinnor i olika åldrar
* En fysiskt aktiv och varierande roll
* Möjligheten att utvecklas inom SJ och på sikt ta dig an nya roller internt


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


*
* Fordonsförflyttning – Förflyttning till och från verkstad och andra aktiviteter inom depån.

* Klargöring – Du gör i ordning tåget för avgång och startar upp säkerhetssystem och ser till att dessa fungerar.
* Tvätt av tågfordon – Du kör igenom en automattvätt och ansvarar för att leverera rena tåg till resenärerna.
* Växlingslaget – Du kopplar av och på vagnar och ser till så att tågen har rätt sammansättning av vagnar som krävs vid nästa avgång.
* Säkerhetssyn – Besiktning av personvagnar och byte av bromsbelägg.


Titta på filmen nedan för att ta del av hur det är att jobba som fordonsoperatör:VI SÖKER DIG SOM
- Är minst 20 år
- Har avslutad gymnasieutbildning och har godkända betyg i svenska, matematik och engelska
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
- Vill arbeta i en fysiskt aktiv tjänst och som vill jobba skift
- Har god syn, färgseende, god hörsel, är drogfri, samt i övrigt uppfyller krav enligt Transportstyrelsens regler om hälsoundersökning och hälsotillstånd

Det är meriterande om du:


* Har lokförarbevis/förarbevis för växling huvudspår
* Har tidigare erfarenhet inom tågbranschen. Från exempelvis en roll som lokförare, tågtekniker eller växlare.
* Har tidigare erfarenhet av att arbeta skift eller i en fysiskt aktiv tjänst


Övrig information


* Start: v.32 eller v.36
* Omfattning: Tillsvidare med inledande provanställning
* Placering: Stockholm, Hagalundsdepån
* SJ utför yrkespsykologiska tester och tar utdrag ur belastningsregistret som en del i rekryteringsförfarandet. Dessa används i syfte att testa om du har de förutsättningar som ställs på förare av tågfordon i depån enligt riktlinjer från Transportstyrelsen. Som fordonsoperatör utbildas du för ett lokförarbevis som är personligt och gäller i branschen i sin helhet.
* Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Emelie Säfbom, emelie.safbom@academicwork.se
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SJ:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten hanteras av Academic Work


INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om SJ på derashemsida!

Ansök nu

Telekom-Support till Praktikertjänst!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 6
Praktikertjänst söker nu en driven och noggrann telekomsupport till deras supportteam. Är du teknisk, självgående och ansvarsfull med intresse för telekombranchen? Sök rollen redan idag, vi rekryterar löpande!

OM TJÄNSTEN
Som telekomsupport på Praktikertjänst blir du en del av ett team i deras IT-support som totalt består av ungefär 15 personer. Positiv stämning och en god arbetsmiljö värderas här, teamet har ett tätt samarbete och jobbar gemensamt för att nå uppsatta mål. För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort intresse för telefoni och IT, och du har med fördel en bakgrund från Telekom-branschen. Kanske har du jobbat som säljare inom Telekom, som support på en mobiloperatör, med telekommunikation eller administration. Gillar du dessutom att ge service, ha stort eget ansvar och att jobba med telefoni och bredband, är denna roll för dig!

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget är på heltid tillsvidare. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Vara del av ett utrullningsprojekt i en rådgivande, drivande och ansvarstagande roll, gällande bredband och växel- och telefonilösningar till tandvårds- och hälsosjukvårdsmottagningar
* Hantera telefoni- och bredbandsärenden - abonnemang, uppstarter, överlåtelser samt avslut av abonnemang
* Felsöka och utreda felaktiga fakturor mot operatörer


VI SÖKER DIG SOM
- Har en drivande och nyfiken livssyn och gillar utmaningar
- Har teknisk erfarenhet från Telekom-branschen
- Har erfarenhet av administration och fakturahantering
- Har god kännedom av bredband och telefonilösningar
- Har en avslutad gymnasieexamen
- Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift, då språket används i det dagliga arbetet

Som person är du framåt och social, samtidigt som du är noggrann och ansvarstagande. Du kommer jobba på ett stort välkänt bolag och ha hand om känslig information, vilket kräver stor noggrannhet och en bra struktur i ditt arbete. Du bemöter även alla med ett leende och positiv attityd! Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna, så skriv tydligt i ditt personliga brev varför just du passar för den här tjänsten.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 6 700.

Ansök nu

IT - Supporter sökes till kortare uppdrag!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jun 6
Nu söker vi åt kundsräkning en IT - Supporter till ett kortare uppdrag under sommaren. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet att arbeta inom IT - Support samt att du drivs av att hjälpa andra människor! Ansök till tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Under cirka 6 veckors tid kommer du ansvara för IT - supporten ute hos kund. Du kommer ta emot ärenden internt både via mejl och telefon. Arbetsuppgifterna är varierande och det kan vara allt ifrån att hantera nätverk som ligger nere till att sitta med felsökning i deras ärendehanteringssystem.

Du bör tycka om att hjälpa andra människor och ställer gärna upp och stöttar andra när du har det lugnare själv.
Eftersom du kommer arbeta självständigt i supporten ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom IT - support och tycker om problemlösning.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Användarsupport inom Windows, Office, nätverk och telefoni
* Installation av datorer
* Installation av applikationer
* Viss serverdrift
* Systemansvar telefoni
* Hantera beställningar
* Administrera användarkonton och grupper i AD


VI SÖKER DIG SOM
- Som har minst ett års erfarenhet av att arbeta inom IT - support
- Kunskap och erfarenhet inom Microsoft Windows 10, Microsoft Windows server och Active Directory
- Har goda kunskaper inom nätverk
- Kunskap inom Microsoft SCCM
- Har erfarenhet av tele2 växel
- Pratar och skriver obehindrat på svenska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Serviceinriktad
- Problemlösande
- Innovativ

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Network engineer to Telia!

Nätverkstekniker
Läs mer Maj 5
Are you a network engineer wishing to advance in your profession? The international company Telia is seeking their next star to their Datacenter Network Team! Telia provides network access and telecommunication services that help people and companies communicate in an easy, efficient, and environmentally friendly way.

OM TJÄNSTEN
You will be a part of the team that oversees the Cloud & Infrastructure business, the Datacenter Network Team/Common Products & Services. The group is in charge of designing and building data center network infrastructures as well as managing their lifecycles and capacity planning. It is vital to the Telia Company's ability to deliver high production standards and a positive customer experience.

You are offered:


* The possibility to get work experience in an international company that provides network access and telecommunication services that help people and companies communicate.
* An outstanding work-life balance, with the possibility to work partly remotely.


As a consultant for Academic Work, we offer great opportunities for you to grow professionally, build your network and create valuable contacts for the future. Read more about our offer.

ARBETSUPPGIFTER

Work tasks


*
* Lead / work with the design and implementation of the data center network using DevOps principles and practices

* Work with automation frameworks and tools for network programming and automation
* Collaborate with developers and other IT teams to integrate and automate network infrastructure and services
* Work with public and private cloud infrastructure and related services to ensure they are integrated with the data center network
* Ensure that the network is highly available, scalable, and reliable
* Monitor and analyze network performance and forecast capacity requirements
* Evaluate and recommend new technologies and tools to improve the efficiency and effectiveness of the network and cloud infrastructure and related services


VI SÖKER DIG SOM

Requirements:


* Experience leading or working with the design and implementation of data center networks
* Experience with network programming and automation tools such as Python or terraform and GitHub
* Experience with public and/or private cloud computing platforms such as AWS, Azure, or GCP
* Experience of network routing and switching
* Experience of Cisco ACI


It's a plus if you have:


* Experience working with Software defined Networking (VMware, Cisco)
* CCNA or CCNP certification
* AWS Certified Advanced Networking - Specialty


To thrive in the role, we believe that you are a curious and committed person that loves complex problem solving. You are a team player who is communicative and enjoys collaborating in a multi-cultural environment with colleagues. You are an analytical and organized person who has the desire to make constant progress as an individual and as a group member.

In order to be eligible for the role, you will undergo a security check by Telia.

Additional information


* Start: As soon as possible
* Work extent: Full time 8.00-17.00
* Location: Solna, but with a possibility to work partly remote


Our selection process is continuous, and the advertisement may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
"We are the Next Generation Telecom Company, Telia. The goal of everything we do is to connect the world. We provide people with innovative, easy-to-access, and effective ways to keep in touch and communicate with each other anywhere in the world. Networks are the core of our business, but as we are also the pioneers in the digital world, we provide services such as the Internet of Things, data centers, digital identity, and connected cars. We support and stand for diversity and inclusion. Be inspired by our New Generation Telco journey and create the digital future with us!"

Ansök nu

Executive Assistant till Tata Consultancy Services

VD-sekreterare
Läs mer Maj 30
Är du en noggrann och strukturerad person som funderar på att ta nästa steg i karriären? Har du erfarenhet av att arbeta i en planerande och koordinerande roll? Vill du dessutom arbeta på ett företag som rankas som en av världens bästa arbetsgivare i internationella mätningar? Då kan rollen som VD-assistent till Tata Consultancy Services (TCS) vara perfekt för dig! Välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Tata Consultancy Services (TCS) är ett globalt företag som erbjuder konsulttjänster och affärslösningar inom IT för sina kunder. År 2022 ansågs TCS vara det näst mest värdefulla varumärket i branschen. TCS har under många år samarbetat med flera av världens största företag som exempelvis Microsoft, Vodafone och Hitachi under deras digitala transformationsresor.

Som en del av Tata Group, tillhör de ett av Indiens största industriella konglomerat och har närmare 600 000 högutbildade konsulter i 46 länder. TCS etablerades i Norden år 1991 och har i dag över 20 000 medarbetare som arbetar för kunder i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Just nu söker TCS en VD-assistent som kommer att stötta VD:n i sin vardag. Som VD-assistent kommer du att agera administrativt stöd till VD:n och koncernledningen genom att hantera och koordinera kalenderinbokningar, möten och resor. För att lyckas och trivas i tjänsten är det viktigt att du är strukturerad, stresstålig och kan hantera många bollar i luften.

Hos TCS erbjuds du:


* Att vara en del av ett företag som under de senaste tolv åren har rankats som den bästa leverantören av IT-konsulttjänster av sina kunder. TCS har dessutom utsetts till Europas ”Top Employer” två år i rad
* Stor utvecklingspotential och möjlighet att växa i företaget


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Som VD-assistent för Tata Consultancy Services kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
* Ge administrativt stöd på hög nivå till VD:n och andra seniora ledare
* Hantera och ha koll på VD:s kalender
* Hantering och koordinering av resera?kningar, mo?tesbokning samt reseplanering
* Vara den primära kontaktpersonen för interna samt externa intressenter
* Koordinera andra projekt och event vid behov
* Hantera konfidentiell och känslig information med hänsyn
* Hjälpa till med budget- och kostnadsrapporteringar
* Stötta andra avdelningar vid behov
* Hantering av kontraktsskrivningar samt andra juridiska dokument


VI SÖKER DIG SOM
- Har ca 2-3 års erfarenhet av en liknande roll
- Kan kommunicera obehindrat på engelska och har goda kunskaper i svenska
- Besitter god datorvana och har goda kunskaper i Office-paketet
- Har erfarenhet av att hantera konfidentiell och känslig information med hänsyn
- Har ett intresse för tech-branchen

Det är meriterande om du:


* Har arbetat inom tech-branchen
* Har en relevant eftergymnasial utbildning


Vi söker dig som är:


* Strukturerad
* Kvalitetsmedveten
* Anpassningsbar
* Självgående
* Serviceinriktad


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Centralt i Stockholm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Tata Consultancy Services här.

Ansök nu

Linux-utvecklare till en av Sveriges största IT-miljöer!

Mjukvaruutvecklare
Läs mer Jun 2
Linux, Red Hat och Netcool - är det här något du känner igen och vill utvecklas mer inom, titta hit! Till vår kund söker vi nu dig som vill arbeta som utvecklare med inriktning mot övervakning inom Linux. I den här rollen finns möjligheten för dig som vill ha en varierande vardag med fokus på spännande teknik. Hos vår kund välkomnas du av en stimulerande miljö bland kompetenta kollegor och möjligheter utöver det vanliga. Välkommen in med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Som systemutvecklare hos vår kund bidrar du till att utveckla, underhålla och förvalta de centrala övervakningsplattformarna. Här får du möjlighet att arbeta med alla aspekter av vår kunds övervakningsplattform - från serverkonfiguration, via integration med externa system, till gränssnittsutveckling åt deras användare. I din roll kommer du att ha mycket interna kontakter i organisationen samtidigt som du genomför ett självständigt arbete i ett sammansvetsat team.

Du erbjuds


* En fastanställning som konsult hos oss på Academic Work med fast månadslön.
* En roll på en stor arbetsplats med väletablerad IT-organisation.
* En arbetsplats som värnar om din kontinuerliga utveckling samt välmående.


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Utveckla genom scripting av Netcool plattformen för att öka funktionaliteten.
* Sköta beställningar och förfrågningar kopplat till drift och underhåll av övervakningsplattformarna.
* Hantera incidenter.
* Kontinuerligt uppgradera systemen för att säkerställa att senaste standard uppnås.


VI SÖKER DIG SOM
- Har arbetat med Linux distribution i några år.
- Har arbetat med övervakningslpattformar sedan tidigare.
- Behärskar svenska och engelska mycket väl i såväl tal som skrift då språken används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du:


* Har arbetat med Red Hat som Linux distribution.
* Har arbetat i en större Linux miljö.
* Har arbetat med Netcool.
* Har B-körkort då resor för interna ändamål kan förekomma i tjänsten.
* Har utbildning inom IT från universitet/högskola.


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid
* Placering: Du kan arbeta från något av vår kunds kontor beläget runt om i Sverige.
* Rekryteringsprocessen: Om du uppfyller de grundläggande kraven för tjänsten innefattar det första steget av rekryteringsprocessen tester omfattande din personlighet och logiska förmåga. Dessa tester skickas till dig efter att du ansökt tjänsten och vi ser att du uppfyller tjänstens krav.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Administratörer sökes på deltid till välkänt bolag!

Administrativ assistent
Läs mer Jun 2
Är du student och ute efter ett sommarjobb som fortsätter löpa på vid sidan av studierna i höst? Vi söker nu fyra studenter som har god datavana och trivs att arbeta administrativt. För rätt person erbjuder vår kund goda utvecklingsmöjligheter och chans att ta sin an andra roller hos bolaget på sikt. Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett välkänt bolag som erbjuder tjänster inom bank, pension & försäkring. Till följd av ett systembyte söker de nu förstärkning i form av fyra administratörer som kommer ansvara för emigreringen av 25 000 försäkringar från ett system till ett annat. För att trivas i rollen ser vi att du har god datavana och trivs med att arbeta administrativt. Detta är en god möjlighet att få en fot in på bolaget och för rätt person finns det chans att ta sig an andra roller på sikt!

Tjänsten är med start 4 juli och omfattningen är på ca 40%. Vi ser att du är tillgänglig för att arbeta 1-2 dagar i veckan både i sommar och under hösten.

Du erbjuds
- En möjlighet till ett sommarjobb som fortlöper på sidan av dina studier till hösten!
- En fot in på ett välkänt bolag och möjlighet att fortsätta din karriär i andra roller!
- Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Flytta över försäkringar manuellt från ett system till ett annat


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50% och har minst 1 år kvar av studierna
- Har god datavana
- Har goda kunskaper i svenska, då detta är bolagets interna språk

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Noggrann
- Självgående
- Serviceinriktad

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Executive Administrative Assistant to Major International Bank

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jun 2
Do you have broad experience from administrative tasks and want to take the next step in your career? Are you also prepared to take on responsibilities in an international and reputable bank branch? We are now helping our client to find a dedicated person to join their team as executive administrative assistant.

OM TJÄNSTEN
As an Executive Administration Assistant within the Corporate Bank, you will predominantly perform diverse secretarial duties requiring confidentiality, a strong work ethic and common-sense approach. Support requirements will vary from day-to-day dependent on the business covered and all applicants should have a solid PA background and skill set with a strong degree of flexibility given the demanding nature of this role.

The essence of this role lies within administration and communication. It involves contact with both internal and external people; peers, international co-workers and customers, and you need to have previous experience of similar tasks to be able to take on this role.

You are offered
An international workplace with great possibilities to grow within your role. You will gain experience working in a global bank branch. You will also work with a dedicated consultant manager and receive Academic Works benefits and health care allowance.

ARBETSUPPGIFTER

Work tasks


* Advanced, proactive diary management, facilitating swift set-up of client meetings
* Complex, high volume email management (where applicable)
* Client facing position, internal and external client handling. Gate keeping both in person and over the phone
* Shared phone coverage for a busy group, involving significant interaction with clients and senior members of the firm
* Meeting, conference calls, telepresence set up - internally and externally
* Finalise complex travel arrangements: co-ordination of flights, check in, VISAs, accommodation and ground transportation logistics following a Corporate Policy. Manage a multitude of frequent changes at short notice and prepare travel itineraries
* Management of expense processing through Concur, reimbursement, personal amounts owing and account reconciliations
* System functionality expert - utilise internal systems, complete accurate data entry into internal management information systems and responsible for accurate collation of information to senior management
* Become integral part of business, understand group priorities and Banker expectation
* General administration duties (Room bookings, filing, photocopying, faxing) and partnership with assistants across the CIB group to provide coverage for absence where necessary


VI SÖKER DIG SOM
To take on this role, we believe that you have well developed admin skills and that you are comfortable acting as "spider in the web". We think that you are good at handling lots of different things at once, and that you know how to keep the focus in a busy environment. Interpersonal relations is something that you value and you have strong communicational skills. A key requirement is also that you have a well developed language skills in both Swedish and English. Furthermore, we believe that you are a do:er who are comfortable to take initiatives and that you master the nobel art of time management.

Essential skills/experience:


* Professional client handling and relationship building with all client, Bankers and cover groups
* Full competency in diary management, can apply good judgment and has an understanding of competing priorities
* Strong, executive communication style
* Experience of effectively arranging travel, production of accurate itineraries, plan B & C, able to navigate systems well and apply good judgment on how to optimise travellers time
* Can demonstrate pro-activity and ownership within a role
* Strong technical capabilities
* Awareness of expense arena, expense systems and cost control initiatives e.g. can champion expense policy, process expenses in a timely manner and reconcile accounts accurately
* Polished, professional approach, calm and composed manner, ability to work in a pressured environment and partner effectively with peers.
* Exhibits a positive, common sense, constructive attitude to drive bankers schedule and help manage time effectively
* Is flexible, willing and open to change
* Can follow up without prompting and keep 1 step ahead of arrangement and requirements, displays good use of initiative and follow through to completion
* Has a high level of attention to detail and delivers high quality results
* Has an understanding of the culture of Investment Banking and the Corporate Bank
* Is a team player who can build networks and work in partnership. Solution orientated
* Is driven and can manage expectations through communicating proactively and often across different hierarchies
* Can quickly grasp the political landscape and key people within the organization
* Has potential to act as a role model to their peers e.g. lead by example


Key requirement:


* Bi-lingual: Excellent Swedish/ English
* Degree within relevant field
* Senior expereince from similar position
* Adaptable, communicative and alert


We consider it meritorious if you have previous experience from international work environment, some kind of financial experience or interest in the banking industry.

To succeed in the role, your personal skills are:
- Adaptable
- Self-sufficient
- Cooperative and interpersonal skills
- Structured and proactive

Our recruitment process

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the next phase. The process includes two tests: one personality test and one cognitive test. The tests are tools to find the right talent for the right position, to enable equality, diversity, and a fair process.

Ansök nu

HR-Manager/Kvalitetschef till växande bolag!

Personalchef/HR-chef
Läs mer Maj 11
Vill du ta nästa steg i karriären och arbeta i en spännande och omfattande roll inom HR och kvalitet? Då kan den här rollen hos M3 Schakt vara något för dig! De söker nu en person som är redo att ta sig an nya utmaningar i en omfattande roll som innefattar allt från att vara ansvarig för företagets kvalitetsledning, till personalfrågor - till chefsstöd i arbetsrätt. Sök tjänsten redan idag - urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
M3 Schakt AB startade 2008 som ett maskin- och transportförmedlingsföretag inom anläggningssektorn, vilket fortfarande är deras kärnverksamhet. Bolaget förser bygg- och anläggningsföretag med rätt resurs på rätt plats tillsammans med kostnadseffektiva transportlösningar avseende grus och schaktmassor.

Genom en företagskultur som genomsyras av god kommunikation och stort engagemang har de byggt upp långsiktiga relationer med både beställare och leverantörer. M3 Schakt AB:s vision är att vara en ledande leverantör av maskin & transporttjänster.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* I din roll som HR-Manager kommer du att ansvara för M3 Schakts avdelning på cirka 30 personer samt för en mängd underentreprenörer. Du förväntas även vara stöd och avlastning till chefer och mellanchefer i personal och organisationsfrågor.


Arbetet som Kvalitetschef innebär att du kommer bevaka efterlevnad och utveckling av företagets ledningssystem, rutiner, policys och dokument, samt att du har ett övergripande ansvar för företagets kvalitetsledning. Du arbetar operativt som strategiskt och förväntas vara delaktig i ledningsgruppen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden förutom ovan:


* Genomföra kund/leverantör/medarbetar/personalundersökningar för att säkerställa att mätningar görs enligt rutin/ löpande rapporter.
* Lönehantering.
* Driva och bevaka företagets lönsättningsplan.
* Driva företagets arbetsmiljöfrågor både proaktivt och reaktivt.
* MBL förhandlingar.
* Samordning och planering utifrån företagets bästa när det kommer till semester och ATF.
* Teambuilding /eventansvarig.
* Rekrytering - stötta och driva chefer i processen, registerhållning kandidater etc.
* Samordning och introduktion vid nyanställning samt exit-ansvarig.
* Granskning/ utformning av anställningsavtal.
* Registerhållning, anställningsavtal, anhöriga listor, utvecklingssamtal etc.


VI SÖKER DIG SOM
- Har god IT-vana.
- Har kunskap om MBL och LAS etc.
- Har erfarenhet av att ha genomfört liknande arbetsuppgifter innan.
- Har erfarenhet som löneadministratör och kan hantera lönesystem.
- Har erfarenhet av kvalitetsledningssystem så att man kan utföra revisioner.
- Har kunskap om ledningssystem, tex ISO 9001 via utbildning eller erfarenhet.
- Har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift.
- B-körkort.

Som person ser M3 Schakt att du är en individ med ett stort hjärta och ett tydligt coachande ledarskap. Du ska ha en analytisk förmåga och eget driv samt vara initiativtagande, problemlösande och flexibel. Du har också en vana vid att hålla deadlines. M3 Schakts värdeord är: stolta, engagerade, omtyckta - dessa nyckelord genomsyrar organisationen och ska efterföljas.


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
* Omfattning: Heltid.
* Placering: Järna, Södertälje kommun


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och M3 Schakts önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om M3 Schakt HÄR.

Ansök nu

Receptionist till anrikt investmentbolag mitt i city!

Receptionist, telefonist
Läs mer Jun 3
Hoppas inte du är höjdrädd för här erbjuds det högt i tak! Nu söker vi en receptionist till ett av Sveriges ledande investeringsföretag mitt på Stureplan. Fingertoppskänsla och ett öga för detaljer kommer göra dig vass i rollen!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker, för kunds räkning, en receptionist på deltid till deras kontor på Stureplan. Du kommer ingå i ett team om fyra personer där ni tillsammans ansvarar för företagets knutpunkt, receptionen. Tillsammans ser ni till att leverera förstklassig service till både dess besökare och företagets interna medarbetare.

Det befintliga teamet har sedan en tid ansvarat för schemaläggningen sinsemellan, och säkerställt full bemanning under veckorna. Ett ansvar som erbjuder både flexibilitet och en känsla av ägandeskap. Det ni gör är viktigt!

Arbetstiderna är förlagda 7:30.12:30 eller 12:30-17:30 måndag till fredag och det förväntas att du jobbar cirka 15-20h/vecka.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ta emot besökare och inkommande samtal
* Förbereda inför konferensmöten och visa besökare till konferensrummen
* Boka möten och hjälpa till med övrig administration som kan uppkomma
* Förbereda evenemang och dylika sammankomster på kontoret


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar vid universitet eller högskola och har minst 1,5 år kvar.
- Kan och vill arbeta ca 15-20 timmar/vecka.
- Har erfarenhet av service och kundbemötande
- Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då du kommunicerar på detta språk i det dagliga arbetet.

Det är mycket meriterande om du har
- Erfarenhet av att jobba i reception
- Möjlighet att jobba 50%

I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet. För att lyckas i rollen tror vi att du har följande egenskaper:
- Serviceminded
- Prestigelös
- Affärsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Nämndsekreterare på deltid till Järfälla kommun

Kommunsekreterare
Läs mer Jun 1
Vi söker dig som studerar statsvetenskap och har ett intresse för offentlig förvaltning! Som Nämndsekreterare kommer du att arbeta med lagar och regler i en politisk styrd kommun där det händer mycket!

OM TJÄNSTEN
Järfälla växer och utvecklas och bygg- och miljöförvaltningen har en viktig roll i detta. Järfälla kommun söker en ny kollega för ett vikariat under hösten som Nämndsekreterare. Förvaltningen har totalt 10 avdelningar och du kommer att ingå i avdelningen kvalitet och verksamhetsstöd som är centralt placerad och stödjer hela förvaltningen.

Avdelningen ansvarar för stödet och ärendehanteringen till den politiska verksamheten som består av tekniska nämnden och miljö- och bygglovsnämnden. Avdelningen stöttar i form av till exempel nämndsekreterarskap, registratur, arkiv och kvalificerad handläggning kring juridik, kvalitetsutveckling, utredningar och miljöledning.

Järfälla har ett viktigt och roligt uppdrag och utgångspunkten för medarbetarna är att vara ett professionellt och kunnigt specialiststöd till såväl de två nämnderna som till förvaltningen.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Du kommer att vara tekniska nämndens sekreterare med ansvar att hålla ihop hela nämndprocessen och för att ge en kvalitativ service till de förtroendevalda och till förvaltningsledningen. Det innefattar bland annat beredning av ärenden, utskick, sekreterarskap vid nämndsammanträden, protokollskrivning och expediering av beslut.I tjänsten ingår att vid behov utbilda övriga handläggare i nämndprocessen, offentlighet och sekretess med mera.Nämndens möten sker på kvällstid en gång per månad och vid behov ska du ersätta nämndsekreteraren i miljö- och bygglovsnämnden, vilket då kan innebära ytterligare ett möte på kvällstid per månad.


VI SÖKER DIG SOM
- Är i slutfasen av din högskoleutbildning inom statsvetenskap, juridik eller motsvarande
- Är intresserad av att arbeta nära de förtroendevalda, att följa den demokratiska processen på nära håll och att bidra till att upprätthålla den demokratiska processen så som tjänsteman
- Har goda kunskaper i svenska
- Finns tillgänglig för arbete kvällstid max två dagar i månaden enligt schema

Det är meriterande om du


* Har tidigare erfarenhet av ett liknande arbete
* Har erfarenhet från att arbeta i en politiskt styrd verksamhet, gärna kommunal sådan


Som person är du


* Strukturerad och noggrann
* Ansvarstagande
* Självgående


Övrig information


* Start: 28 augusti, med upplärning en period i juni
* Slut: Årsskiftet
* Omfattning: Deltid 50%, med möjlighet att arbeta hemifrån 50%
* Placering: Jakobsberg


Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Logistics Project Lead & Control to Samsung

Controller
Läs mer Maj 31
Are you passionate about delivering exceptional customer experiences? Do you thrive in a fast-paced environment where you can make a tangible impact? As Logistics Project Lead & Control at Samsung, you will have an integral part in ensuring Samsung stay on top of the market and continue to enrich and simplify the consumers’ lives. Does this sound interesting? Submit your application today, as the selection process is ongoing!

OM TJÄNSTEN
At Samsung, the Customer Fulfillment team is responsible for all outsourced logistics operations, including customs clearance, cost control, managing sales of returns as well as monitoring overall performance and drive process and cost improvements. You’ll be working in a team of enthusiastic and competent colleagues as well as with Sales departments, logistic service providers and the finance and cost control departments.

What will this role achieve?
- Samsung put the customer in focus and our job is about fulfilling the customer promise, creating a quality end to end supply chain. Samsungs Customer Fulfillment Controller should be – an ambitious, team focused and supply chain and logistics driven controller! As part of fast paced business the day to day is varied - you seamlessly shift from complex analyses, to follow through your findings with concrete actions taking ownership to drive change and improvement cross functions
- Leading key strategic projects, planning & tracking our costs and key KPIs, as well as challenging & supporting our stakeholder teams with our high quality, data-driven analytical insights in the core decision processes and improvement work
- Working autonomously with our data to create new metrics and reports and maintain existing ones in close cooperation with our Business Integration team & other operational SCM teams such as outsourced logistics, etc
- Be a go-to person for other Controlling Teams, for our Business Intelligence, Central Finance, Operational Logistics teams and Senior Management, providing transparency and decision support

VI SÖKER DIG SOM

We need someone who is a do:er and not afraid of decision-making and taking on resposibility. We think the person we’re looking for has an ability to multi-task, manage, organize and proritize tasks effectively. We’d love someone who’s analytic as well as communicative and can interact within the company across the different functions.
- A background in End to End Supply Chain and Logistics, 5-10 years experience preferably from international organizations
- Advanced Excel skills
- Experience in SAP
- Understanding of database structure and data modelling
- English working proficiency is a requirement

It´s an additional qualification if you have:
- Business Controlling experience
- Auditing experience
- Project management experience
- Swedish working proficiency

The assignment starts as soon as possible and is a 6-month consulting assignment, and if all parties are satisfied with the collaboration, there are good chances of extension.

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Ansök nu

Stort projekt? Paketbox? Ja tack. Vi söker Account Managers till Bring

Utesäljare
Läs mer Jun 3
Tillsammans med Bring letar vi just nu efter Account Managers / säljare som vill vara med på Brings resa till att bli ”first choice” inom logistik i Sverige. Bring genomför flera satsningar i Sverige – men den största satsningen är att lansera paketboxar i Sverige - och letar nu efter dig som har erfarenhet av försäljning och är nyfiken på att arbete med ett projekt. Projektet pågår i snabb fart redan – med paketboxar på över 100 platser i Sverige. Tveka inte att bli en del av det härliga teamet och sök redan idag, urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Som Account Manager i "Projekt Paketbox" hos Bring kommer du att tillsammans med ditt team ansvara för att sälja in Brings paketboxar till utvalda orter och aktörer runt om i Sverige. Du kommer att driva projektet med fokus på att Bring ska lyckas med att lansera denna tjänst till sina kunder.

I tjänsten förekommer resor inom Sverige.

Om projektet:
I Norge har Bring rullat ut paketboxar på 1 750 platser runt om i hela landet och nu fortsätter deras resa även i Sverige. Paketboxar är tänkt som ett komplement till deras paketombud för att möta efterfrågan med den ökade näthandeln, men också för att skapa en mer flexibel vardag för konsumenten när de ska hämta ut paket. Bring har i Norge blivit utnämnd som den mest attraktiva arbetsplatsen tre år i rad och har även nu utsetts till årets mest innovativa företag.

Du erbjuds
- Erfarenhet av arbete i ett stort lanseringsprojekt
- Vidare utvecklingsmöjligheter om båda parter är nöjda

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Kartlägga och undersöka lämpliga platser/områden för Paketbox att implementeras
* Hantera inkommande ansökningar och förfrågningar från kunder
* Sälja in Paketbox till potentiella kunder
* Uppföljning med kunder via telefon
* Avtalssutskick samt bokning/genomförande av besiktningar/inspektioner
* Övrigt administrativt arbete


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet av försäljning och kundkontakt
- Har flytande kunskaper i svenska och engelska då båda språken behövs i rollen
- Tycker om att arbeta i team

Det är meriterande om du har
- Har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljningsarbete och/eller projektledning
- Har en examen i ekonomi, marknadsföring, logistik, administration eller
annat relevant område

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Kommunikativ och social
- Samarbetsinriktad
- Relationsbyggande
- Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Orderadministratör/Lagermedarbetare

Lagerarbetare
Läs mer Jun 3
Ett gott skratt förlänger livet och har man roligt går det fort. Det här är känslan som man får när man träffar teamet på AXS Nordic i Västberga. Det här prestigelösa och familjära gänget söker nu en till person inom order och lagerhantering, is that you?

OM TJÄNSTEN
AXS Nordic söker en ny kollega till sitt team om 6 personer. Du kommer jobba på deras lager med hela orderprocessen från start till mål. Det här innefattar bland annat att packa de ordar som kommer in och se till att skapa och bibehålla goda relationer till företagets alla kunder. Här får du en unik chans att komma in i ett grymt team som hjälper varandra, en arbetsplats där personalen stannar länge.

Du kommer att vara anställd via Academic Work som konsult de första 6 månaderna för att sedan bli fast anställd av företaget om allt har fungerat bra.

Du erbjuds
- Friskvårdsbidrag om 5000kr/år
- En fast tjänst hos företaget efter 6 månader om allt fungerar bra
- Utvecklingsmöjligheter inom företaget

VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasieexamen
- Är van vid att jobba i team och har en hög arbetsmoral

Det är meriterande om du har
- Har arbetat i en liknande roll tidigare
- Har truckkörkort

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller vara självlärd.

I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet. För att lyckas i rollen tror vi att du har följande egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självutvecklande och driven
- Nätverkande

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
AXS Nordic AB är Sveriges snabbast växande säkerhetsgrossist med en omsättning på närmare 400 miljoner kronor.
Bolaget bildades för 10 år sedan och har på den korta tiden redan positionerat sig i pole position som en av landets ledande säkerhetsgrossister.
Idag har AXS 40 anställda vilka är fördelade på två enheter i Västberga och i Mölnlycke där vi lagerhåller allt inom lås & säkerhet, CCTV, passérsystem mm
för våra kunders räkning och levererar till dem med branschens snabbaste leveranser runtom i hela Sverige.

Ansök nu