Academic Work Sweden AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Academic Work Sweden AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Webb- och applikationsutvecklare inom .Net till Cramo!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 29
Vill du vara med på den fortsatta resan att digitalisera uthyrningsbranschen? Då har du kommit rätt! Cramo använder de senaste webb- och Microsoftteknologierna och är måna om att ligga i digital framkant. Digitaliseringen har gjort deras vardag både effektivare och mer flexibel och detta vill de såklart även främja inom uthyrnings- och byggsektorn. De befinner sig just nu i en spännande tillväxtresa och för att fortsätta utvecklas söker de flera fullstack .Net utvecklare till sitt webb- och applikationsteam i Stockholm. Låter det intressant för dig? Läs vidare!

OM TJÄNSTEN
Som .Net utvecklare kommer du att arbeta med att utveckla och förvalta intern- och kundlösningar för ökad produktivitet i Cramos digitala miljö. Cramo är en del av den internationella koncernen Boels och här får du arbeta i en internationell miljö med kollegor i såväl Sverige som i Nederländerna.

Du kommer att tillhöra ett team om cirka 15 personer som ingår i en större enhet med, både utvecklare, UX/UI, lead developer och arkitekt. Cramo använder de senaste webb- och Microsoftteknologierna och du kommer att vara involverad i hela produktlivscykeln, från idé till produktion, implementation och support av produkten. Tyngdpunkten i rollen ligger på nyutveckling av webbapplikationerna.

Du erbjuds:


* Att ingå i ett prestigelöst team med högt i tak, där nya idéer välkomnas och uppmuntras
* En chef som är mån om sina medarbetare och premierar individuell utveckling för dig som teammedlem
* Möjligheten att jobba nära verksamheten och se tydliga resultat av ditt arbete och hur du bidrar till utvecklingen av Cramos digitala tillväxtresa


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Arbeta med nyutveckling och underhåll av webb- och e-handelsplattformen samt digitala tjänster
* Samarbeta nära tillsammans med teammedlemmarna inom utveckling, arkitektur, lead developers och UI/UX design
* Arbeta i en molnbaserad teknikstack med tunna front-end klienter och microservices i backend, där tyngdpunkten i ditt arbete ligger på backendutveckling i .NET med en del utveckling i frontend (Angular)


VI SÖKER DIG SOM
- Har ett par års arbetslivserfarenhet av webb- eller applikationsutveckling med C# .Net
- Har erfarenhet av att jobba med Microsoft Azure eller annan liknande molnplattform
- Har erfarenhet av frontend utveckling i Angular eller likdanande ramverk så som React
- Har erfarenhet av att jobba agilt, exempelvis enligt SCRUM och DevOps metodik
- Har erfarenhet av implementation av standardsystem, t.e.x CMS, CRM, Commerce eller likvärdigt
- Har mycket goda kunskaper i engelska då detta Cramos koncernspråk

Det är meriterande, dock inget krav om du har


* Erfarenhet av Jira, Confluence eller annat ärendehanteringssystem
* Erfarenhet av system för identitetshantering, t.ex. Azure AD, Azure B2C, Okta eller liknande
* Jobbat med Episerver CMS, Umbraco eller annat CMS system
* Jobbat med Episerver Commerce eller annan e-handelsplattform
* Kunskaper i svenska då språket också används på Stockholmskontoret, men främst i sociala sammanhang


De personliga kompetenser vi kommer lägga störst vikt vid är:


* Samarbetsinriktad
* Serviceinriktad
* Självutvecklande
* Självgående


Övrig Information:


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Solna, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cramos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
* Frågor om rekryteringsprocessen hanteras av ansvarig rekryterare Jessica Billquist, jessica.billquist@academicwork.se eller rekryteringskoordinator Minna Loosaar, minna.loosaar@academicwork.se
* Vi tar inte emot ansökningar via mejl utan hänvisar alla sökande till att söka via annonsen genom att klicka på ”Ansök här!”


Information om rekryteringsprocessen:


* Telefonintervju med Academic Work
* Personlighets- och problemlösningstester
* Djupintervju med Acadmeic Work
* Intervjuer med Cramo
* Referenstagning och bakgrundskontroll


INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Cramo och hur det är att jobba hos dem här!

Ansök nu

Juriststudent sökes till Fastighetsbyrån!

Juristassistent/Paralegal
Läs mer Dec 1
Nytt
Är du juristststudent och vill få praktisk erfarenhet av hur det är att arbeta med juridiska frågor från fastighetsmäklare? Swedbank Fastighetsbyrå AB (Fastighetsbyrån) söker just nu en engagerad och strukturerad student till sitt huvudkontor i centrala Stockholm. Ta chansen och ansök nu för att bli en del av Sveriges största mäklarkedja!

OM TJÄNSTEN
Fastighetsbyrån är Sveriges största fastighetsbyrå och i rollen hos dem kommer du få en inblick i hur det är att arbeta på en fastighetsbyrå som förmedlar en fjärdedel av alla bostadsaffärer i Sverige. Du kommer att arbeta i ett team med fyra jurister vars främsta uppgifter är att ge rådgivning till mäklarna i olika juridiska frågor. Du tillsammans med dem kommer ge stöttning till alla 270 kontor runt om i landet.

Vi söker dig som vill utvecklas, vågar ta egna initiativ och gillar att nätverka med kollegor. På måndagar och onsdagar är det interna möten och där värdesätter Fastighetsbyrån din medverkan för att du ska få så god insyn som möjligt i verksamheten.

Tjänsten är på deltid under kontorstider vid sidan av studierna. Uppdraget kommer att sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
- En fot in på ett stort bolag med chans till framtida karriärmöjligheter
- Ett meriterande extraarbete vid sidan om studierna

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Stötta juristerna i deras dagliga arbete
* Ta fram utbildningsmaterial och artiklar inom juridik
* Svara på frågor och vara en stöttande funktion i enklare juridiska ärenden
* Administrera reklamationsärenden, som att exempelvis ha kontakt med mäklarna, samla in handlingar, läsa beslut och följa upp statistik


VI SÖKER DIG SOM
- Har ungefär 1 år kvar på din juristutbildning
- Talar och skriver svenska flytande då det är det språket du kommer att använda i arbetet.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Nätverkande
- Självgående

I rekryteringsprocessen kommer ett utdrag ut belastningsregistret samt kreditupplysning behöva göras.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Swedbank Fastighetsbyrå AB, även kallat Fastighetsbyrån har samma mål idag som när dåvarande Sparbanken startade Fastighetsbyrån 1966: att vara bäst i landet på att förmedla villor, bostadsrätter och fritidshus på ett affärsmässigt och professionellt sätt till både köpare och säljare. Fastighetsbyrån har som intresse att ständigt fortsätta utvecklas vilket även är en självklar del av att arbeta på Fastighetsbyrån. Inställningen bottnar i deras vision som är: "Vi vill vara det mest rekommenderade företaget i Sverige. Vi sätter rekommendationen i centrum eftersom det är det yttersta beviset på att kunden upplevt något positivt".

Ansök nu

.NET utvecklare till Brandkontoret i Gamla Stan

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 1
Nytt
I en av Stockholms äldsta och mest anrika byggnader, med kungliga slottet som närmaste granne, sitter Stockholms Stads Brandförsäkringskontor. IT-miljön är däremot inte från 1700-talet, utan här arbetar du med moderna tekniker som Microsoft Azure, .NET och Visual Basic. Söker du en familjär arbetsplats där du får växa som utvecklare, läs vidare och skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Här kommer du till ett specialiserat försäkringsbolag som i snart 300 år har varit ett av de ledande fastighetsförsäkringsbolagen i Stockholm. Brandkontoret har idag 15 anställda - som alla har avgörande roller för bolagets fortsatta tillväxt. Du blir också en viktig spelare för Brandkontoret och får ett stort utrymme att påverka genom korta interna ledtider i en platt organisation utan strikta hierarkier att förhålla sig till.

På Brandkontoret består IT-avdelningen idag av IT-chefen, som du kommer att arbeta nära tillsammans med. IT är ett växande område hos Brandkontoret och nu söker de ytterligare en person som får vara med och driva IT-området framåt!

I rollen arbetar du brett med att supportera Brandkontorets medarbetare både genom att utveckla systemen de arbetar i och med diverse IT-relaterade frågor. Du arbetar övervägande med att utveckla nya funktioner i Brandkontorets två egenutvecklade försäkringssystem som hanterar både årsvisa försäkringar och Allframtidsförsäkringar. Systemen är integrerade mot externa leverantörer för exempelvis fakturering och e-brevlåda. Du jobbar med att utveckla såväl API mot dessa leverantörer som med att utveckla användargränssnittet för interna användare.

Du erbjuds
- En stabil och trygg arbetsgivare som värdesätter sina medarbetare och ger dig ett stort förtroende
- En arbetsplats med kunniga kollegor som är specialiserade inom sina områden och trivs med att arbeta tillsammans i en företagskultur som präglas av prestigelöshet, hjälpsamhet och tillit
- Möjlighet att komma till en arbetsplats där du blir en avgörande del av IT-avdelningen och den tekniska utvecklingen för Brandkontoret nu och framöver
- En plats där du kan växa både som medarbetare och kunskapsmässigt, då du i rollen får ett brett ansvarsområde som över tid gör dig till både specialist och generalist!

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Kravställning och utveckling av nya funktioner i Brandkontorets två egenutvecklade försäkringssystem som är utvecklade med .NET och Visual Basic
* Dokumentera, testa och driftsätta koden du utvecklar
* Skriva system- och processinstruktioner till dina kollegor som är användare av system och funktionerna du utvecklar
* Stötta och hjälpa dina kollegor i olika typer av frågor gällande IT, vilket kan vara både högt och lågt
* Arbeta med uppdatering och underhålla av IT-infrastrukturen genom att hantera databas, server och säkerhet i Microsoft Azure


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av att självständigt utveckla funktioner i .NET och det är meriterande ifall du också är självständig i att utveckla i Visual Basic
- Vill bidra och ta dig an en viktig roll inom bolaget som kommer att bidra till en fortsatt tillväxt för Brandkontoret
- Har viljan att lära dig och vidareutvecklas i rollen
- Talar och skriver flytande på svenska då du i rollen arbetar med dokumentation på svenska

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av att arbeta inom försäkringsområdet, gärna som utvecklare
- Erfarenhet av att arbeta med databas och serverhantering
- Erfarenhet av att arbeta med Microsofts molnplattform Azure med tillhörande säkerhetstjänster

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Serviceinriktad
- Anpassningsbar

Information om rekryteringsprocessen:
- Telefonintervju med Academic Work
- Personlighets- och problemlösningstester
- Djupintervju med Academic Work
- Programmeringstester
- Intervjuer med Brandkontoret
- Bakgrundskontroll och referenstagning

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work och ansvarig rekryterare Jessica Billquist, jessica.billquist@academicwork.se, eller rekryteringskoordinator Minna Loosaar, minna.loosaar@academicwork.se.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Här kan du läsa mer om Brandkontoret!

Ansök nu

Business Controller till Story House Egmont!

Business controller
Läs mer Nov 29
Har du ett par års erfarenhet av att arbeta i en roll som Business Controller, fortsätt då att läsa!

Egmont är arbetsplatsen som tror på att ge sina medarbetare friheten att blomstra och utvecklas. Så om du söker en arbetsplats där du kan vara dig själv, bidra till ett starkt team och samtidigt ha friheten att arbeta självständigt, då är Egmont platsen för dig. Kom och bli en del av deras resa, där de skapar framgång tillsammans i en vänlig och professionell miljö! Välkommen in med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN

Som Business Controller på Story House Egmont kommer du att arbeta nära verksamheten och du kommer att så gott som dagligen ha kontakt med marknadschefer och chefredaktörer som ansvarar för deras olika varumärken. I rollen kommer du att få mycket frihet och därför är det av stor vikt att du som person är lyhörd och kan fånga upp idéer och önskemål från verksamheten. Egmonts redovisning sköts från Polen där de också har verksamhet och som Business Controller fungerar du bland annat som kvalitetsgranskare av leveransen därifrån. Du rapporterar direkt till Finance Director som är baserad i London och kommer även under hela uppdraget att få stöd från Finance Manager, Finance Director och andra delar av finance organisationen. För att trivas här förväntar vi oss att du tar ansvar och visar en viss nivå av autonomi.

Egmont är en fantastisk arbetsplats, där kulturen genomsyras av en platt organisation och en öppen atmosfär. Egmont är stolta över att skapa en vänlig och inkluderande miljö, där människor från olika bakgrunder och med olika kompetenser trivs. Hos Egmont hittar du en mångfald av individer, från kreativa själar till skickliga säljare, marknadsförare, finansexperter och många fler. Den platta organisationen främjar samarbete och öppen kommunikation, medarbetarna är som en familj där teamarbetet är hjärtat i deras framgång. Att uttrycka sina idéer och åsikter uppmuntras starkt – här är det viktigt att "speak up" för att göra skillnad.

Du erbjuds
- Ett långsiktigt och tryggt uppdrag.
- Möjligheten att växa och utvecklas i rollen som Business Controller.
- En dedikerad konsultchef som kommer vara närvarande under hela uppdraget.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Månadsbokslut, analys, kvalitetssäkring och kontroll av avvikelser.
* Ekonomisk rapportering, lönsamhetsanalys och uppföljning av verksamhetens KPI:er.
* Stöd till verksamhets- och avdelningschefer med ekonomisk uppföljning och kalkyler.
* Arbete med budget- och prognosprocesser.
* Ta fram business cases, scenario- och ad-hoc analyser.
* Identifiera utvecklingsmöjligheter.
* Ta fram beslutsunderlag inför avtalsförhandlingar, förvärv, omorganisationer etc.
* Ta fram nya och förbättra befintliga nyckeltal.
* Bidra till att öka kostnadsmedvetenhet i verksamheten.
* Utveckla och förbättra rutiner och processer avseende ekonomi/controlling.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.
- Minst 3 års erfarenhet av en roll som Business Controller.
- Har obehindrade kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har:
- En bakgrund inom redovisning eller tidigare arbetat med affärsorienterad revision.
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i Navision eller Power BI.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Strategisk
- Flexibel/Anpassningsbar
- Affärsförståelse

Som Business Controller kommer du att arbeta självständigt, men du har även en viktig roll i att stötta och samarbeta med chefer och ledning inom Story House. I arbetet kommer du att ha stor nytta av att du är kommunikativ och har ett serviceinriktat sätt. Vi hoppas att du, liksom vi, uppskattar en platt organisation samt en miljö där ödmjukhet och lättsamhet är viktigt. Rollen kräver också att du är duktig på analys och har en hög integritet.

Vår rekryteringsprocessDenna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Livet hos Story House Egmont – en del av något större.

Vi som jobbar inom Story House Egmont står för kreativitet, långsiktighet och öppenhet. Vi jobbar i team och vi hjälper och stöttar varandra för att tillsammans utveckla de bästa berättelserna och produkterna.
Vi välkomnar kompetenta, drivna och innovativa människor. Lika viktigt är att du är snäll, positiv och gillar olikheter.
Som medarbetare i en av Sveriges ledande medieverksamheter är du också en del av något större. Egmont är en internationell och expansiv mediekoncern fylld av passionerade och kompetenta människor med olika bakgrunder, kunskaper och erfarenheter.
Egmont är en helägd stiftelse som verkar utifrån ett dubbelt syfte: att utveckla verksamheten och att stötta utsatta barn och unga. Som anställd i Egmont är du med och ger tillbaka till samhället och skapar förutsättningar för ett bra liv för nästa generation.

Ansök nu

Reparation- och lagerkoordinator till Kavo

Orderadministratör
Läs mer Dec 2
Nytt
Söker du en spännande och koordinerande roll inom administration och service? Är du nyfiken på en tvådelad roll med varierande arbetsuppgifter? Då har du hittat rätt! Kavo letar efter en driven reparations-och lagerkoordinator som kommer att spela en nyckelroll i att säkerställa smidiga och effektiva arbetsflöden inom företaget. Ansök redan idag då behovet är omgående!

OM TJÄNSTEN
Detta är en tvådelad roll med flera varierande arbetsuppgifter. Som KavoBox hanteringskoordinator kommer du att vara ansvarig för effektiv och smidig hantering av företagets instrumentreparationer, särskilt fokuserat på KavoBox-processen. Som lager- och fraktkoordinator kommer du att vara backup och hjälpa vår huvudkontakt (SPOC) för inkommande och utgående gods.

Nedan beskrivs de huvudsakliga ansvarsområdena:

KavoBox administration:
- Hantera beställningar på instrumentreparationer från kunder via portalen och CRM.
- Ansvara för den administrativa hanteringen av KavoBox-processen.

Kundsupport:
- Daglig support för kunder som skickar in sina instrument, inklusive hantering av paketupphämtning och leverans till Tyskland.
- Uppföljning av beställningar och kommunikation med kunder angående deras instrument.

Kostnadsadministration:
- Administrera kostnadsförslag till kunder och serviceavdelningen i Tyskland.
- Ansvara för fakturering och kostnadsuppföljning i samband med KavoBox-hanteringen.

Uppföljning och analys:
- Följ upp statistik och viktiga nyckeltal för att säkerställa framgångsrik hantering av KavoBox-processen.
- Identifiera möjligheter till förbättring och effektivisering av processen.

Inkommande & utgående försändelse:
- Dagligen supporta logistikavdelningen men inkommande samt utgående gods.
- Ta emot och kontrollera leveranser för att säkerställa korrekt mängd, typ av varor och organisera dem på hyllor vid behov.
- Förbereda kunders beställningar genom att samla och lasta varor.
- Koordinera transportrörelser och ordna nödvändiga tjänster.
- Använda SAP samt nShift för dagliga arbetsflödet.

VI SÖKER DIG SOM
- Har 1-2 års erfarenhet av administrativt arbete och kundservice.
- Har en god kommunikationsförmåga och förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
- God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med olika team.
- Är flexibel och strukturerad i sitt arbete.

Det är meriterande om du:
- Har goda kunskaper i SAP samt nShift.
- Har erfarenhet inom instrumentreparation eller liknande område.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Genomför teserna HÄR innan du skickar in din ansökan.

Ansök nu

Revisionssamordnare till stort energibolag!

Produktionsingenjör, elektronik
Läs mer Dec 2
Nytt
Söker du efter nya utmaningar och har tidigare erfarenhet som revisionssamordnare? Se hit! Vi söker för kunds räkning dig som är en analytisk och initiativtagande teamplayer. Du blir del av ett företag som säkrar stockholmsregionens tillgång till värme, kyla och hantering av avfallstjänster med ett stort fokus på miljö och hållbarhet.

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett stort energibolag i Stockholmsregionen. Idag är fler än 800 000 stockholmare och drygt 400 sjukhus, datahallar och andra verksamheter anslutna till fjärrvärmenätet, kopplat till vår kunds värme- och kraftvärmeanläggningar från Högdalen i söder till Brista i norr. Med gemensam kraft driver de Stockholm framåt med potential att bli världens första klimatpositiva huvudstad.

I denna roll kommer du vara platsansvarig revisionssamordnare, du kommer att samordna revision från planering till överlämning till driftorganisation inklusive revisionsuppföljning och rapportering. Du kommer under revision hålla dagliga möten samt ekonomiuppföljningar.

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Academic Work med varierande arbetsomfattning mellan januari och december 2024.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ta fram en gemensam tidplan för sina revisioner, avstämning mot optimal plan
* Hantera avvikelser mot planerad tidplan och budget genom ändringsbegäran till styrgruppen
* Samordna kommunikation
* Samordningsansvar för arbetsmiljöfrågor
* Sammanfatta anläggningarnas slutrapporter
* Utvärdera genomförandet
* Ta fram etableringsplaner samt APD
* Löpande följa uppsatta mål, avseende tid, omfattning och kvalitet


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande
- Har flerårig erfarenhet av att utföra revisionssamordning eller projektledning av revisioner
- Har erfarenhet av arbetsmiljöarbete och budgetuppföljning
- Har obehindrad kunskap i svenska i tal och skrift

Meriterande kompetenser:


* Erfarenhet av att jobba med underhåll
* Erfarenhet av att jobba inom energibranschen eller processindustri


Vi söker dig som är:


* Problemlösande
* Självgående
* Samarbetsinriktad


Övrig information


* Start: Mitten av januari
* Omfattning: Heltid
* Placering: Hjorthagen, Stockholm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Administrativ Receptionist till Brann!

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Dec 2
Nytt
Är du den strukturerade stjärnan som älskar att skapa en välkomnande atmosfär samtidigt som du jonglerar administrativa uppgifter med lätthet? Då kan rollen som Administrativ Receptionist till Brann vara perfekt för dig! Denna delade roll kräver inte bara noggrannhet och organisatoriska färdigheter utan även en genuin vilja att leverera förstklassig service till klienterna. Välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN

BRANN AB är en av Nordens större fullservicebyråer inom immaterialrätt. De skapar, förvaltar och försvarar över 60 000 rättigheter åt över 4 000 klienter inom samtliga branscher och tekniska områden. Med ca 50 medarbetare och med centralt belägna kontor i Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg erbjuder Brann kvalificerade tjänster och rådgivning inom allt som har med immaterialrätt att göra.

Just nu söker Brann en passionerad och engagerad individ som trivs i gränslandet mellan gästfrihet och administration. Som Administrativ Receptionist som kommer ha en delad roll och kommer alltså att vara företagets ansikte utåt samtidigt som du spelar en central roll i att stödja Branns patentingenjörer och paralegals.

Hos Brann erbjuds du:
- En trivsam och familjär arbetsplats
- Stor utvecklingspotential att växa hos Brann
- Arbete på en byrå som sätter ord som familj och samarbete främst
- Arbete på ett nyrenoverat kontor - mitt i hjärtat av staden!

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Hantering av formalia och dokumentation kring uppfinningar och patent
* Samarbeta med paralegals och patentingenjörer för att säkerställa att alla dokument är korrekta
* Ansvar för att organisera och hantera patentrelaterade dokument, inklusive patentansökningar, korrespondens och andra juridiska handlingar
* Hantera fakturor, in- och utgående post samt kontakt med leverantörer
* Assistera och lasta av paralegals med olika administrativa uppgifter vid behov
* Arbeta i receptionen och ansvara för att kontoret är presentabelt och trivsamt


VI SÖKER DIG SOM
- Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
- Har arbetslivserfarenhet av en administrativ roll
- Har goda datakunskaper

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Kvalitetsmedveten
- Strukturerad
- Anpassningsbar
- Serviceinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Brann här.

Ansök nu

Kravhandläggare till Brocc!

Administratör/Administrativ assistent
Läs mer Dec 2
Nytt
Är du student och ute efter en meriterande samt lärorik roll hos ett spännande bolag? Se hit! Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsorienterad och intresserad av att arbeta med krediter. Tjänsten är med start i början på augusti - välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Brocc är ett snabbt växande fintechbolag vars mål är att skapa en mer rättvis finansbransch. Det som driver företaget och dess medarbetare är möjligheten att kunna utmana, omfördela och därmed ge bättre villkor till alla. Brocc är inne i en spännande fas där de nu har behov att stärka upp sitt befintliga kreditteam med två nya kollegor på deltid.

I rollen som Kravhandläggare kommer du ha kontakt med privatlånskunder vars ärenden gått till inkasso och stötta de med att lägga upp en betalningsplan framåt. Vi söker ett gäng studenter möjlighet att arbeta cirka 3 dagar i veckan med start omgående.

Arbetspassen är förlagda måndagar-lördagar och arbetstiderna är:

Vardagar: 16.00-20.00

Lördag: 10.00-14.00

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Kontakta privatlånskunder via mail och telefon vars krediter har gått till Inkasso
* Påminna kunderna att betala och sätta upp en betalningsplan framåt tillsammans med kunderna
* Rådgiva kunderna och hjälpa kunderna med frågor kring krediter, betalningsplaner etc.
* Kravhandläggning och administrering


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50%, gärna inom ekonomi/finans
- Tidigare erfarenhet av en roll inom service/admin
- Flytande kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har
- Tidigare erfarenhet av kredit- och/eller inkassohantering

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Mätvärdesadministratör till storkund i Solna

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 2
Nytt
För dig som har en analytisk förmåga och är intresserad av teknik finns nu möjligheten att söka rollen som mätvärdesadministratör hos vår kund i Solna. I rollen kommer du lära dig att beställa och administrera mätningsrelaterad infrastruktur för en fungerande mätning och aktivt bidra till att utveckla och förbättra mätinsamlingsprocessen. Låter denna tjänst som något för dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu en mätvärdesadministratör till vår kund i Solna. Verksamheten går ut på att mäta förbrukad energi hos kunder och sedan hantera mätrelaterade avvikelser i såväl interna system som hos kunderna. Teamet är nationellt och utspritt över Sverige i städerna Solna, Trollhättan, Linköping och Luleå. Här finns allt från ordinarie administrativa uppgifter till komplexa tekniska utredningar.

Du erbjuds
Vår kund erbjuder en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. De uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är de måna om att deras medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. De är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och de strävar efter att representera mångfalden bland deras kunder och samhället de verkar i.Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenheter
- Har god vana av att arbeta i olika IT system och har lätt för att lära dig nya system
- Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift
- Är strukturerad och noggrann i ditt arbete

Vi värdesätter dina personliga egenskaper. För att trivas och sedermera lyckas i rollen tror vi att du som söker gillar att jobba i en omväxlande miljö med mycket problemlösning. Du är självständig på din väg mot uppsatta mål. En god förmåga att kunna samarbeta med andra och vara flexibel när det behövs är även viktigt i denna roll.

Det är meriterande om du


* Har erfarenhet av mätinsamling eller mätvärdeshantering
* Har erfarenhet från elkraftsbranschen


Övrig information


* Start: januari
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm, Solna


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Ansök nu

Gear up for an exciting adventure as Data Center Engineer at Onnec!

Drifttekniker, förbränningsstation
Läs mer Dec 1
Nytt
Onnec Group aims to be the heart of cONNECtions and is now looking for a Data Center Engineer to provide the best IT/Tech-service possible!

The role as a Data Center Engineer include supporting projects within data networks, fiber optics, and copper infrastructure. Joining Onnec means joining a dynamic work environment with a flat hierarchy, providing an opportunity to contribute to the company's future development.

Apply today and become a part of the Onnec family!

OM TJÄNSTEN
Onnec Group is a leading network solutions provider and global technology partner. With over 30 years of experience Onnec is offering data center services and computer management solutions and is currently on an exciting growth journey. While operating in a rapidly growing data center market, Onnec is providing services and installations to various data center operators in the Nordic region.

The company has established a strong presence in the market and expanded rapidly. There are many opportunities for development and at Onnec there is a streamlined decision-making process. Despite having over 30 years of industry experience, the business in Sweden is still young, with the ambition to grow even further. As a Support Service Engineer, you will be working with small IT-trouble shooting, data center installations and providing the best support service there is to Onnec's customers.

ARBETSUPPGIFTER

Work tasks


* Installation of equipment racks, servers and other network equipment within technology rooms
* Restack of equipment within existing technology rooms
* Audit and document desktop configuration, including patching and power, for user locations
* Technology room inspections and work order review and assignment
* First line support (regarding reboots on instruction & connections etc.)
* Removal of redundant infrastructure (empty cabinets, powered off devices, redundant cabling etc.) from the technology rooms and workspaces


VI SÖKER DIG SOM
- Knowledge/basic understanding of IT-support and troubleshooting hardware
- Drivers license
- Experience within MS Office (Outlook, Excel, Word etc)
- Previous experience of working in a data center environment (preferably with fibersplicing, testing and coppar)
- Good knowledge of structured cabling standards, installations and cable types

It is meritorious if you have
- Minimum of 1 year working in IT environment.
- Previous training / qualifications within Information Technology field

Knowledge can be gained through education, experience or self-taught.

To succeed in the role, your personal skills are:
- Positive attitude towards learning
- Not afraid of taking initiative
- Serviceminded

Our recruitment process

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the next phase. The process includes two tests: one personality test and one cognitive test. The tests are tools to find the right talent for the right position, to enable equality, diversity, and a fair process.

Ansök nu

Nämndsekreterare på deltid till Järfälla kommun

Arbetsledare, kontorspersonal/Gruppledare, kontorspersonal
Läs mer Dec 1
Nytt
Järfälla kommun söker dig som studerar statsvetenskap och har ett intresse för offentlig förvaltning! Vill du få praktisk erfarenhet av att arbeta med lagar och regler i en politisk styrd organisation samt i en stor kommun där det händer mycket, är detta en stor möjlighet för dig!

OM TJÄNSTEN
Järfälla växer och utvecklas och bygg- och miljöförvaltningen har en viktig roll i detta. Järfälla kommun söker en ny kollega för ett vikariat under hösten som Nämndsekreterare. Förvaltningen har totalt 10 avdelningar och du kommer att ingå i avdelningen kvalitet och verksamhetsstöd som är centralt placerad och stödjer hela förvaltningen.

Avdelningen ansvarar för stödet och ärendehanteringen till den politiska verksamheten som består av tekniska nämnden och miljö- och bygglovsnämnden. Avdelningen stöttar i form av till exempel nämndsekreterarskap, registratur, arkiv och kvalificerad handläggning kring juridik, kvalitetsutveckling, utredningar och miljöledning.

Järfälla har ett viktigt och roligt uppdrag och utgångspunkten för medarbetarna är att vara ett professionellt och kunnigt specialiststöd till såväl de två nämnderna som till förvaltningen.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Du kommer att vara tekniska nämndens sekreterare med ansvar att hålla ihop hela nämndprocessen och för att ge en kvalitativ service till de förtroendevalda och till förvaltningsledningen. Det innefattar bland annat beredning av ärenden, utskick, sekreterarskap vid nämndsammanträden, protokollskrivning och expediering av beslut.I tjänsten ingår att vid behov utbilda övriga handläggare i nämndprocessen, offentlighet och sekretess med mera.Nämndens möten sker på kvällstid en gång per månad och vid behov ska du ersätta nämndsekreteraren i miljö- och bygglovsnämnden, vilket då kan innebära ytterligare ett möte på kvällstid per månad.


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar en högskoleutbildning inom statsvetenskap, juridik eller motsvarande och har minst ett år kvar av studierna
- Är intresserad av att arbeta nära de förtroendevalda, att följa den demokratiska processen på nära håll och att bidra till att upprätthålla den demokratiska processen så som tjänsteman
- Har goda kunskaper i svenska
- Finns tillgänglig för arbete kvällstid max två dagar i månaden enligt schema

Det är meriterande om du


* Har tidigare erfarenhet av ett liknande arbete
* Har erfarenhet från att arbeta i en politiskt styrd verksamhet, gärna kommunal sådan


Som person är du


* Strukturerad och noggrann
* Ansvarstagande
* Självgående


Övrig information


* Start: Omgående
* Slut: Januari 2025
* Omfattning: Deltid 50%, med möjlighet att arbeta hemifrån 50%
* Placering: Järfälla


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Customer Support till TTI Electronics i Upplands Väsby!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Dec 1
Nytt
Hos TTI Electronics erbjuds du en utvecklande roll som Customer Support i ett glatt team där alla tar sig tid att hjälpa varandra. Vidare erbjuds du en stor dos eget ansvar i en spännande bransch. Har du erfarenhet av säljsupport och vill utvecklas i en roll med många kontaktytor? Sök då tjänsten som Customer Support hos TTI Electronics!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en Customer Support till TTI Electronics som arbetar med distribution av elektornikkomponenter. TTI Electronics sitter i fräscha lokaler på InfraCity i Upplands Väsby och kontoret präglas av en mycket god stämning. Kontoret består av 24 personer, varav majoriteten utesäljare, innesäljare och customer support. TTI Electronics har många kompetenta medarbetare med en lång historia inom företaget och därför kan du förvänta dig att välkomnas till ett hjälpsamt team med familjär stämning!

Som administrativ Customer Support kommer du att ingå i ett team på cirka 14 personer som jobbar tillsammans med företagets säljare. Ni är ett litet team i teamet, bestående av tre personer, som jobbar uppstöttande gentemot säljarna samt mot företagets kunder.

Du erbjuds


* En utvecklande roll med många kontaktytor
* En flexibel arbetsplats med engagerade och hjälpsamma kollegor
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Registrera och administrera säljordrar
* Bevaka och uppdatera kunderna angående leveransplaner och prognoser
* Skicka och följa upp leveransförfrågningar till leverantörer


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av ett servicerelaterat jobb inom kundsupport/orderhantering/säljsupport eller liknande
- Har erfarenhet av en roll med fokus på administration
- Har god datorvana och grundläggande kunskaper i Excel
- Har mycket goda kunskaper i både det svenska och engelska språket, då båda dessa språk förekommer i tjänsten

Som person är du nyfiken, orädd och initiativtagande. Du har en god samarbetsförmåga och fungerar lika bra i grupp som i självständigt arbete. Du är serviceminded och har ett välutvecklat självledarskap med god prioriteringsförmåga. Det är meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet, till exempel som Team Leader.

Övrig information


* Start: 2 januari
* Omfattning: Heltid, långsiktigt. Kontrakt skrivs initialt för 6 månaders tid med goda chanser till förlängning
* Placering: Upplands Väsby


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
TTI Electronics är ett internationellt företag med sitt Europahuvudkontor beläget i Tyskland.

Ansök nu

Projektledare till Cancerfonden!

Eventsäljare/Eventförsäljare
Läs mer Dec 1
Nytt
Vill du bidra till Cancerfondens vision att besegra cancer? Har du erfarenhet av projektledning? Cancerfonden söker dig som vill vara en del av deras verksamhetsarbete och vara med och göra skillnad. Sök tjänsten idag, och starta efter årsskiftet!

OM TJÄNSTEN
Cancerfonden är en Sveriges största insamlingsorganisationer och samlar in drygt 950 miljoner årligen för att färre ska drabbas av och överleva cancer. Som Projektledare blir du en del av en organisation som har snabba och agila processer, och som präglas av framåtlut och innovationssanda. Det här är rätt plats för dig som vill vara med och bidra till att göra verklig skillnad i kampen mot cancer samt verka i en modern och engagerad verksamhet.

I rollen som Projektledare kommer du att tillhöra enheten Forskningsfinansiering. Enheten ansvarar för arbetet med Cancerfondens utdelning av forskningsanslag. Vid behov kommer du även arbeta med de andra enheterna på avdelningen Forskning och Hälsa som arbetar med påverkansarbete och
kunskapsspridning.

ARBETSUPPGIFTER

Som Projektledare kommer du att ansvara för att antingen enskilt eller i samarbete med övriga medarbetare utveckla, planera, samordna och genomföra aktiviteter och projekt som planeras inom avdelningen. Du kommer bland annat att:
- Anordna digitala/fysiska informationsmöten för forskare och andra intressenter.
- Planera och stötta genomförandet av konferenser och andra typer av möten.
- Arbeta med administrativa uppgifter som t.ex. bokningar av resor, uppdatering av adressregister, utskick mm.
- Projektleda specifika projekt inom t.ex. omvårdnadsforskning eller forskningsfinansiering.

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst något/några års arbetslivserfarenhet av projektledning/koordinering/event.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt, då båda språken används i arbetet.
- Har erfarenhet av att arbeta digitalt och har god systemvana.

MERITERANDE
- Har erfarenhet av att arbeta med webbinarier.
- Har utbildning inom projektledning/liknande.

Som person är du strukturerad, noggrann och flexibel. Du är duktig på att bygga relationer och har en hög samarbetsförmåga. Samtidigt är du självgående, initiativtagande och kommunikativ. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt, och är bekväm med att hålla presentationer och kommunicera inför olika grupper och ibland publik.

ÖVRIG INFORMATION
- Uppdragslängd: Långsiktigt. Avtal skrivs initialt på 6 månader.
- Start: Januari/början av februari.
- Omfattning: Heltid, 38 h/ vecka.
- Placering: Centrala Stockholm, möjlighet till Remotearbete ett par dagar/vecka.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Ansök nu

Engineer within optics and lithography to Mycronic!

Miljöingenjör/Miljövårdsingenjör
Läs mer Dec 1
Nytt
Think of the most high-tech electronics products you can imagine. Then think one step further. What technology creates the most advanced high-tech of today? Mycronic´s do. With unique and world-leading production solutions, they spearhead the electronics industry. Right now, Mycronic are on a journey of growth, where theycontinue to explore new markets and expand worldwide. Do you have a background in optics and/or lithography, wants to work in a world-leading company in the electronics industry and be a part of this exciting journey? Come join Mycronic!

OM TJÄNSTEN
Mycronic is a Swedish high-tech company and has been a trusted partner to electronics and display manufacturers worldwide forover 40 years. They are headquartered in Stockholm, Täby and with subsidiaries, agents and distributors in more than 50 countries. From the very beginning, when Mycronic introduced the world’s first laser-based mask writer, their innovations have been driven by two main sources, their customers and their employees. Currently, there is no other company in the entire world that can compete with Mycronic's technology. All high-resolution screens you see, whether it's a TV, phone, tablet, Apple Watch, etc., they are made with Mycronic’s machines and this is the technology you will work with! To maintain their world leading position, they need to strengthen one of their R&D teams with a specialist within optics and lithography. You will belong to a team of 15 people, both engineers within optics, lithography, mechatronics and project managers, and in addition to your closest team, you will also collaborate with other functions within the company as well as customers.

Some words from one of your future colleagues

"I have worked at Mycronic for about 5 years, first as a consultant and now as an employee. Here you get to work in a broad role with both R&D work, customer contact and a lot of internal contact points. Some of the many reasons I enjoy Mycronic are the colleagues; everyone is helpful and it´s easy to get into the group. Even though many people have been working here for a long time, the environment is characterized by being open minded and where everyone’s opinion matter when contributing to new ideas or ways of working. We also work with advanced and interesting productsand the work contains a lot of problem solving. I would recommend Mycronic as an employer any day of the week!”

ARBETSUPPGIFTER

Work tasks


* You will work in a broad role with all from pure R&D work in the lab to supporting the operations as well helping customers with their problems and questions. A large part of the R&D work is related to new functionality. For example, changes in the HW, develop the optics and improve the product performance. You will have several internal contact points and participate in project planning, follow up results and provide input on what´s next step in the project. As a part of your role, you will also be responsible for training sessions for both smaller and larger groups (mainly through teams) and attend conferences to meet customers and professionals from the industry.
* Analyze measurement data to determine system capabilities and deficiencies
* Coordinate and cooperate with various disciplines within R&D, like optics, mechanics, electronics and software to achieve optimum lithography result
* Become an expert in microlithography both in theory and practice
* Work with statistical methods to improve monitoring of processes
* Know customers application, and transfer this knowledge into methods and best practice at Mycronic
* Design experiments /tests to identify problems and/or possible improvement potentials


VI SÖKER DIG SOM
In this recruitment, we will place great emphasis on your personal competencies and interest in both the role and lithography as well as Mycronic as a company. You are a good networker, have your own drive and great ability to structure projects.

Furthermore you have…


* At least a master’s degree or PhD in lithography, optics or engineering physics
* At least a few years of work experience with similar tasks
* An interest in working both theoretically and hands on
* Strong knowledge in English


It will be seen as a merit if you have…


* Knowledge in machine learning


Other information
- Start: According to agreement
- Work extent: Full-time
- Location: Täby
- Contact details: Johanna Sörell, Recruitment Consultant, johanna.sorell@academicwork.se
- This recruitment process is handled by Academic Work and the request from Mycronic is that all questions about the recruitment process goes to Academic Work.
- OBS! We do not accept applications via email. Search for the position by clicking "apply here" below.

The recruitment process
- Phone interview with Academic Work
- Teams interview with Academic Work, personality test + problem solving test
- Teams interview + physical interview with Mycronic
- Reference checking + decisionINFORMATION OM FÖRETAGET
Read more about Mycronic on their website: https://www.mycronic.com/
?

Ansök nu

Händig person med tekniskt intresse till Heidelberg Materials Cement!

Underhållsarbetare, bygg och anläggning
Läs mer Okt 13
Är du en händig person som gillar att arbeta hands-on? Vill du bli en del av ett härligt team på ett av Sveriges största byggmaterialföretag? Nu söker vi dig som är driven och vill utvecklas i teamet på depån i Liljeholmen. Låter detta som ditt nästa jobb? Ansök redan idag - vi applicerar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Heidelberg Materials Cement är ett av Sveriges största byggmaterialföretag med tillverkning i Slite och Skövde. För att distribuera cementen effektivt har de depåer längs Sveriges kuster där en är i Liljeholmen, Stockholm. Cementen de tillverkar har en viktig del i samhällsbyggandet när det kommer till exempelvis bostäder och infrastruktur.
I rollen som Depåpersonal blir du en del av ett team bestående av 5 personer i Liljeholmen. Teamet ansvarar för att distribuera cement ut till kunderna. Utöver det tar teamet även hand om fastighetsskötsel både på insidan och utsidan samt löser mekaniska problem som uppstår.

Detta är ett uppdrag på 6 månader till att börja med.

Du erbjuds
- Arbeta på ett av Sveriges största byggmaterialföretag
- Bli en del av ett team med härliga kollegor
- En gedigen onboarding process
- Möjligheter till att utvecklas och växa mycket i din roll

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Arbetsuppgifterna kommer vara varierande från dag till dag och det är viktigt att kunna prioritera vad som behövs göras, exempelvis kommer du att:
* Lossa fartyg och fylla på material
* Stöd till andra kollegor vid behov vilket kan innebära att till exempel hjälpa till och hantlanga verktyg eller lösa enklare mekaniska fel
* Fabriksstädning
* Diverse fastighetsskötsel på byggnader och grönområden


VI SÖKER DIG SOM
- Har B-körkort
- Är en praktiskt lagd person som gillar att arbeta hands-on
- Har ett tekniskt och mekaniskt intresse
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs för att kunna läsa instruktioner och följa säkerhetsföreskrifter
- Har datavana och gärna lär dig nya system
- Är bekväm med höga höjder

Vidare är det meriterande om du har truckkort B1.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Problemlösare
- Samarbetsinriktad
- Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.
- Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten för denna process då Heidelberg Materials Cement genomgår en process för att bli ett säkerhetsklassat bolag.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Heidelberg Materials Cement ingår i den internationella koncernen Heidelberg Materials. De tillverkar och marknadsför cement samt erbjuder kunskap om användning av cementbaserade produkter. Tillverkning sker deras fabriker i Slite på Gotland och i Skövde – platser där det finns god tillgång på det för cementtillverkning viktiga råmaterialet kalksten. Kraven är stora på att cementet kan distribueras ut på marknaden på ett snabbt, effektivt och miljöeffektivt sätt. Därför har de en effektiv transportapparat med fartyg och strategiskt placerade depåer längs Sveriges kuster.

Ansök nu

Support Services Specialis sökes till stort bolag!

Backofficepersonal
Läs mer Dec 1
Nytt
Vi söker en Support Services Specialis som vill vara en del av ett ledande teknikföretag inom elektrifiering och automation. Sök redan idag då vi har ett omgående behov hos vår kund!

OM TJÄNSTEN

Vill du jobba med att engagera interna kunder och driva effektiva tjänster inom olika administrativa områden? Dessutom erbjud en service till den relevanta verksamheten för att möta aktuella behov på ett effektivt sätt? Sök idag då vi jobbar med löpande urval och kommer snabbt gå vidare med kandidater till nästa steg!

Ansvarsområden fokuserar generellt på organisering och samordning på en uppgifts-, projekt- eller programbasis.

Du erbjuds
- En fot in på ett globalt ledande företag med goda möjligheter till långsiktighet
- Att bli en del av ett företag som värnar om en hållbar framtid

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Organisera och koordinera aktiviteter inom administrativa områden
* Stödja processer och interna team genom att utföra varierande administrativa uppgifter
* Leverera på fördefinierade uppgifter och projekt
* Samarbeta med interna kunder för att säkerställa effektiva tjänster och uppfylla deras behov


VI SÖKER DIG SOM
- Erfarenhet av administrativa uppgifter och samordning.
- Förmåga att arbeta självständigt och i team.
- God kommunikationsförmåga.
- Organisationsförmåga och uppmärksamhet på detaljer.
- Förmåga att leverera resultat inom tidsramar.
- Kommunicerar i tal och skrift på svenska och engelska då båda språken används dagligen

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Procurement Specialist Marketing till Samsung

Inköpsassistent
Läs mer Nov 29
Har du erfarenhet av att arbeta med inköp inom Marketing och trivs i en snabbrörlig bransch med högt tempo? Titta då hit! Samsung söker nu en Procurement Specialist Marketing till deras huvudkontor i Kista. Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Samsung Procurement fortsätter att växa och söker nu en Procurement Specialist till deras huvudkontor i Kista. Du kommer att ingå i ett levande, dynamiskt team på sex personer och om du är en person som tycker om lagarbete, i en rolig arbetsmiljö, kommer detta att vara rätt plats för dig!

Du erbjuds
- Samsung är ett dynamiskt företag i en snabbrörlig bransch, det finns många möjligheter att växa och utvecklas! För att trivas med att arbeta hos oss måste du vara en person som uppskattar tempo, förändring och att ta egna initiativ.
- Att få arbeta i ett internationellt bolag som alltid ligger i framkant i tech branschen

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Bygg en pipeline av upphandlingsprojekt för regionen i samarbete med lokala intressenter och genomför lokala och regionala affärer inom överenskomna tidsramar
* Uppnå kostnadsminskningsmål/mervärden, utveckla nya mervärdestrategier och förbättra förhandlingsbara utgifter via inköp och efterfrågehantering
* Leda RFP:er och avtalsförhandlingar och stödja analysen av resultaten i nära samarbete med intressenterna och juridiska teamet
* Minimera avtalsrisker för företaget och hantera affärsrelationer med leverantörer i enlighet med Samsungs inköpsprocesser
* Identifiera och utvärdera befintliga och potentiella leverantörer samt etablera och upprätthålla ett tillvägagångssätt för Supplier Relationship Management
* Administrera och bidra till att driva standardiseringen av Samsungs processer och operationer, och säkerställa efterlevnad av inköpspolicyerna inom organisationen


VI SÖKER DIG SOM
- Kandidat- eller magisterexamen (eller motsvarande), gärna inom inköp, ekonomi eller liknande
- Relevant kunskap om olika kategorier av indirekt tjänsteupphandling inom t.ex. Marknadsföring, PR, Översättning, HR, Facility etc.
- Minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av sourcing och inköp inom området Marketing och från marknadsbolag.
- Utmärkt i skriftlig och muntlig presentation/kommunikation - måste kunna kommunicera flytande på både svenska och engelska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Organisera och genomföra. Planerar framåt och arbetar på ett systematiskt och organiserat sätt. Följer instruktioner och procedurer. Fokuserar på kundnöjdhet och levererar en kvalitetstjänst eller produkt till överenskomna standarder.
- Analysera och tolka. Visar bevis på tydligt analytiskt tänkande. Kommer till kärnan i komplexa problem och frågeställningar. Tillämpar egen expertis effektivt. Lär sig snabbt ny teknik. Kommunicerar väl skriftligt.
- Stötta och samarbeta. Stöttar andra och visar respekt och positiv hänsyn till dem i sociala situationer. Sätter människor först och arbetar effektivt med individer och team, kunder och personal. Uppträder konsekvent med tydliga personliga värderingar som kompletterar organisationens.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Sales Development Representative till den ledande aktören Elaway!

Innesäljare
Läs mer Okt 24
Älskar du att etablera nya kontakter och hitta potentiella affärsmöjligheter? Drivs du av resultat och sälj? Då är den här rollen som Sales Development Representative hos Elaway något för dig. Ta chansen att få vara med på den snabbt växande elbilsmarknaden hos en av de mest framstående aktörerna inom laddningsinfrastruktur för elbilar. Sök redan idag - urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Elaway är en av de ledande leverantörerna av laddning för elbilar till bostadsrättsföreningar och du hittar dem i städer som Oslo, Stockholm och München, och i framtiden över hela Europa. ?Eftersom Elaway växer med enorm hastighet letar de nu efter nya teammedlemmar till deras säljteam som Sales Development Representative.

Elaways säljer laddningsanläggningar och tillsammans med ditt team kommer du att hitta och starta dialoger med deras framtida kunder genom att arbeta aktivt med nya prospects och följa upp leads. Din primära uppgift kommer bli att hitta nya affärsmöjligheter och boka möten med nya potentiella kunder med din telefon och dator som hjälpmedel. På så sätt hittar du deras framtida kunder som är bostadsrättföreningar och samfälligheter.

Du erbjuds
- Otroliga möjligheter till personlig och professionell utveckling hos Elaway, där du kan växa i takt med företaget och säljorganisationen.
- En chans att vara en del av den otroliga tillväxten inom elbilsmarknaden.
- En möjlighet till att göra skillnad för världen genom att bidra till den gröna omställningen samtidigt som du har väldigt roligt på vägen.

VI SÖKER DIG SOM
- Har minst 1 års arbetslivserfarenhet av att arbeta som telefonförsäljare, mötesbokare eller liknande. Då du ska vara bekväm med att sälja över telefonen som ditt närmsta verktyg.
- Har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift. De flesta av Elaways kunder sitter i Sverige och föredrar att kommunicera på svenska. Du ska därför känna dig bekväm med att leda säljprocessen helt på svenska.

Det är meriterande om du har


* B-körkort.


För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Du älskar att sälja, lyfta lur och prata med nya människor. Du ser försäljningsmöjligheter vart du än går och tar med dig massor av energi till bordet. Du är tycker om att lära dig nya saker, är målinriktad och gillar att se resultat. Du är självgående i ditt arbete och har en orädd inställning inför nya arbetsuppgifter. Du ska också trivas med att arbeta efter KPI:er för att mäta din framgång.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Nyckelord: Säljare, Mötesbokare, Sales, Sales Development Representative , Sales Assistant

INFORMATION OM FÖRETAGET
Elaway är en ledande aktör inom laddning av elbilar i Norden och de ägs av två av Norges ledande elbolag. Elaway finns till för att påskynda den gröna omställningen i Europa, från fossila bränslen till el. Det gör dem genom att göra det enkelt att installera och drifta Elbilsladdningsaläggningar för bostadsrättsföreningar. Elaway Sverige startade förra året med målet att elektrifiera Sverige ????.

Ansök nu

Ekonomiassistent till BookBeat!

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 29
Har du ett stort intresse av att utvecklas inom företagsekonomi och söker ett flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier, se hit! Vi söker nu BookBeats nya ekonomiassistent som ska stötta upp teamet i Stockholm. Är du strukturerad, lättlärd och motiverad att prova på nya saker, då är detta en perfekt tjänst för dig! Skicka in din ansökan redan idag, för att få möjligheten att utvecklas tillsammans med BookBeat!

OM TJÄNSTEN

BookBeat fortsätter att expandera till fler europeiska marknader och under de närmaste åren är deras mål att växa och bli en av de ledande ljudbokstjänsterna i Europa. För att lyckas med detta mål bygger de nu det bästa och mest nyfikna teamet på marknaden. Nu behöver BookBeat sin nästa ekonomiassistent som ska arbeta främst mot den svenska marknaden, men även övriga marknader BookBeat är etablerade.

Du kommer att jobba från deras kontor i Stockholm. Idag arbetar det 9 personer inom team finance där alla får plats att utvecklas och driva organisationen framåt.

Behovet är långsiktigt och passen är förlagda under vardagar. Rollen är flexibel och det finns möjlighet att arbeta både hemifrån och på kontoret. Dessutom finns möjligheten att arbeta mer under jul- och sommarledigheter.

Du erbjuds


* Ett utvecklande och meriterande jobb vid sidan av dina studier
* En möjlighet att jobba på ett spännande bolag i centrala Stockholm


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att arbeta med leverantörsreskontran och ta emot fakturor i systemet NetSuite, kontrollera och kontera dem. Du kommer även att boka bank och ha koll på betalningar i samma flöde.


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på universitet eller högskola med inriktning ekonomi eller liknande och har minst 1 år kvar på studierna
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skift då ditt arbete kommer skötas dagligen på båda språken
- Har stort intresse av att lära dig leverantörsreskontra

Det är meriterande om du:
- Har arbetat med financesystem som Netsuite
- Kan tala och skriva på svenska
- Förstår/kan finska eller tyska

Som person är du en "doer" och är nyfiken på att lära dig nya saker. Du är noggrann, strukturerad och initiativtagande.Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Deltid, ca 2-3 dagar i veckan
* Placering: Stockholm, med möjlighet att jobba remote


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Systemutvecklare till Sawubona IT

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Okt 5
Är du en skicklig och ambitiös systemutvecklare som vill verka i en tekniskt intressant miljö tillsammans med sköna kollegor? Lockas du av att bidra med dina kunskaper i ett komplext uppdrag med meningsfull verksamhet, kanske på ett internationellt företag eller en svensk myndighet, samtidigt som du har din tillhörighet i ett mindre sammanhang med varm gemenskap och stora möjligheter att påverka? Då kan rollen som Systemutvecklare till Sawubona IT vara perfekt för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Sawubona IT är ett familjärt företag med en personlig atmosfär där de sätter medarbetarens behov och önskemål i fokus. Bolaget grundades år 2017 och är specialister inom systemutveckling, projektledning och data & analytics. Sawubona IT verkar inom en kunskapsintensiv bransch och tror på det livslånga lärandet. De vill erbjuda den bästa plattformen för vidareutveckling inom sitt område. Genom en nära dialog med sina medarbetare är deras målsättning alltid att kunna erbjuda det bästa uppdraget för varje individ. De arbetar hårt för att hitta det uppdrag som matchar respektive medarbetares önskemål och behov utifrån livssituation, erfarenheter och kompetensutveckling.

På Sawubona IT värderar de trivsel och gemenskap högt. Atmosfären beskrivs av medarbetarna som öppen, omtänksam och välkomnande. Sawubona är stolta över den fantastiskt fina utmärkelsen de har fått som ett Great Place to Work år 2021 och 2022, där hela 100% av medarbetarna anser att Sawubona är en utmärkt arbetsplats.

Hos Sawubona IT erbjuds du:


* Generös ersättning och ett flexibelt upplägg utifrån dina preferenser
* Vinstdelning
* Ett förmånligt friskvårdsbidrag samt regelbundna sportaktiviteter som de gör tillsammans för alla som vill
* Kompetensutveckling med interna träffar, teknikkonferenser, utbildningsverktyg osv.
* Tjänstepension enligt ITP1
* Stor frihet under eget ansvar


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Arbeta i agila utvecklingsteam och utveckla komplexa IT lösningar med fullstack eller backendfokus
* Delta i alla utvecklingsfaser från krav till utveckling, test, leverans och drift
* Utveckla system och applikationer på Microsoft .NET plattform
* Backend- och databasdesign och programmering
* Design och nyutveckling av ny funktionalitet i webbapplikationer
* Programmera underhållsvänlig kod
* Automattesta kod
* Delta i agilt utvecklingsarbete enligt Scrum eller Kanban


VI SÖKER DIG SOM
- Har minst 5 års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare eller liknande
- Har en akademisk utbildning inom data- eller systemvetenskap, eller motsvarande från universitet, högskola eller YH
- Har väldigt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
- Har goda kunskaper inom .NET, C#, Server
- Har erfarenhet av att utveckla molntjänster på Azure plattformen

Vi söker dig som är


* Kvalitetsmedveten
* Självgående
* Strukturerad
* Anpassningsbar


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Centralt i Stockholm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Sawubona är en hälsningsfras på Zulu och betyder “vi ser dig”. Men den egentliga betydelsen är mycket större än så. Sawubona är en inbjudan till ett möte mellan människor där de kommunicerar, utforskar, hjälper varandra. I deras företag utgör medarbetarna kärnan av verksamheten som byggs upp av varje individ som är en del av gruppen. Deras målsättning är att varje individ ska känna sig sedd och lyssnad på och där man kan få sin fulla potential utforskad och bekräftad. Läs mer om Sawubona IT här.

Ansök nu

Kundinriktad projektledare till MarketDirection

Projektledare, IT
Läs mer Nov 29
Bli en del i vårt taggade team som Kundinriktad projektledare! Hos oss på MarketDirection blir du en del av ett stabilt och tryggt företag i en spännande utvecklingsfas. Du kommer att arbeta med kunddriven affärsutveckling för flera uppdragsgivare och projekt samtidigt. I nära samarbete med våra kundansvariga driver, kvalitetssäkrar och utvecklar du det löpande lojalitets-och förändringsarbetet som vi får i uppdrag att göra. Den metod vi använder för att driva arbetet på kallas för Net Promoter Score (NPS) metoden. Motiveras du av att skapa värdefulla kundupplevelser och att bygga starka kundrelationer? Passa på och bidra med dina färdigheter och häng med på en rolig och utvecklande resa tillsammans med oss!

OM TJÄNSTEN
Vi söker en driven operativ projektledare som kommer att jobba nära både våra kundansvariga och våra uppdragsgivare. Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning inom undersökningar, inhämtning av kundfeedback och kunddriven affärsutveckling. Att jobba som Kundinriktad projektledare hos oss innebär att du är operativt ansvarig för projekt och ger stöd till våra kundansvariga och övriga medarbetare vid genomförande av olika typer av uppdrag. Det betyder att du är delaktig, följer upp och stämmer av med kundansvarig och uppdragsgivaren längs de olika projektens faser. Som projektledare erbjuds du en föränderlig och spännande roll på ett bolag med ett varmt och engagerat gäng kollegor. En roll som med tid kan utvecklas från projektledning till kundansvar.

Du blir en del i arbetet att efterleva vår mission – att skapa hållbara och starka kundrelationer samt glada och motiverade medarbetare åt våra uppdragsgivare. Ett oerhört inspirerande och roligt jobb.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Vara aktiv och drivande stöttepelare i alla delar av ett NPS-program (det lojalitets- och förändringsarbete) som vi levererar.
* Driva, kvalitetssäkra och vara delaktig i leveransen av ett undersökningsprojekts olika delar; från uppstartsmöte och framtagande av förslag på frågeunderlag till delaktighet i upprättande av resultatportal och underlag till resultatrapport.
* Vara delaktig i workshops och på kundmöten.
* Vara delaktig, stötta och utveckla våra uppdragsgivare i genomdrivandet av förändringar i syfte att stärka kundrelationer, leverera mer värdefulla kundupplevelser samt peppa och engagera deras medarbetare i arbetet.
* Bygga upp och stärka relationen till uppdragsgivarna genom att lära känna uppdragsgivarna, förstå affären samt förstå hur organisationen ser ut och vilka utmaningar och förutsättningar de har.
* Bidra till att utveckla såväl vår som våra uppdragsgivares affär.


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet och god kompetens av projektledning kopplad till utvecklingsprojekt med kundfokus.
- Har erfarenhet och god kompetens av att jobba med undersökningar och kundfeedback av olika slag samt inom analys och rapportarbete.
- Har stort driv och gärna jobbar såväl självständigt som i team.
- Tycker om att hålla hög kvalitets- och servicenivå.
- Har god affärsförståelse och helhetssyn.
- Skriver och talar svenska samt engelska på en hög nivå då du kommer använda dig av båda språken dagligen i arbetet

Det är meriterande om du har
- Jobbat med Net Promoter Score (NPS-metoden)
- En akademisk bakgrund
- Jobbat med kundupplevelse- och kundnöjdhetsarbete
- Jobbat med projektledning inom internationella företag
- Har erfarenhet från kartläggande och mätning av kundresor
- Har erfarenhet av system inom CX och kundupplevelse

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Driven, nyfiken, social och initiativrik
- Strukturerad och planerande
- Noggrann och detaljinriktad
- Ansvarstagande lagspelare
- Prestigelös inför varierande arbetsuppgifter

Vi önskar att du i denna rekrytering skickar in ditt cv och ett personligt brev som beskriver dig och din ambition med att vara projektledare hos oss!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

INFORMATION OM FÖRETAGET
MarkedDirection är Nordens ledande experter på NPS och helhetsleverantör av NPS-program samt specialister på undersökningar och att driva lönsam förändring med starkt kundfokus. Våra uppdragsgivare är i regel medelstora och stora verksamheter med internationell prägel - inom både B2B och B2C och med stor variation på branscher. Vi jobbar långsiktigt och nära våra uppdragsgivare och ser till att på ett både utmanande och ödmjukt sätt utveckla deras affär.

Vi startade verksamheten 2004. Under årens lopp har vi utfört över 130 NPS projekt och innan NPS fanns på tapeten jobbade vi med annan form av kunddriven affärsutveckling. Exempel på kunder som vi hjälpt genom åren är: Toyota Material Handling, Skanska, ASSA, AGA Linde, Enento, Barncancerfonden (pro bono), Academic Work, Manpower, Puustelli, C More, Memira, SCRO, Läkare Utan Gränser (pro bono), Unicef, Stokab, Golfstore, Marginalen Bank, Alstra Energi, Sitevision och många fler

Ansök nu

Logistikutvecklare sökes till Dagab!

Logistiker
Läs mer Nov 29
Sök rollen som taktisk produktionsoptimerare hos Dagab i Bålsta! Skapa effektivt varuflöde, påverka framtidens arbetssätt, och accelerera din utveckling. Krav: Akademisk bakgrund inom logistik/produktion och minst ett års relevant erfarenhet. Sök nu!

OM TJÄNSTEN

Som taktisk produktionsoptimerare ansvarar du för att skapa förutsättningar för ett utjämnat och förutsägbart varuflöde. Genom analyser av volymer, prognoser och produktivitet - samt med hänsyn till leveransscheman och automationens förutsättningar – utformar du kostnadseffektiva och robusta planer över bemanning, drifttider och produktionsvolymer. Du hanterar och analysera stora informationsmängder vilket du sedan omsätter i konkreta slutsatser och verksamhetsförbättringar.

Vi har delat upp ansvaret i tre tyngdpunkter, där du kommer ha en av följande som ditt specialistområde, men där samarbetet inom taktikergruppen är helt centralt för att lyckas:

•    Inflöde
•    Produktion
•    Bemanning- & schemaläggning

Oavsett tyngdpunkt så blir du Dagabs expert på att förstå och bedöma vilka förutsättningar logistikcenter Bålsta kräver för att uppnå en produktion i framkant. Som representant för Dagab Bålsta i arbetet med gränssnitt inom och utanför Dagab, företräder du enhetens behov samtidigt som du alltid tar ett helhetsperspektiv för Dagab och affärens bästa. Du drivs och inspireras av att skapa framtidens arbetssätt som sätter en ny standard inom Dagab, och den synbarhet det medför i organisationen.

Du kommer alltid driva utveckling genom att ständigt utmana verksamhetens nuläge och leda olika förbättringsprojekt. Du trivs i en synbar roll med många interna och externa kontaktytor där dina insatser har en stor påverkan på vårt samlade resultat.

Du erbjuds

En unik möjlighet att vara med och skapa morgondagens och marknadens bästa logistiklösning samt en arbetsplats och kultur där tillsammans är ledordet. Hos oss erbjuds du en roll med stor möjlighet att utveckla Dagabs uppdrag och möjliggöra Axfoods fortsatta framgång inom dagligvaruhandeln. Våra gemensamma kärnvärden, vi utmanar, vi har koll, butiken är vår scen och vi är starkare tillsammans skapar ett härligt arbetsklimat. Vi är fortfarande bara i början på resan med att forma Dagab Bålsta och i den här rollen finns verkligt stora möjligheter att sätta avtryck och accelerera din personliga utveckling som specialist och ledare.

VI SÖKER DIG SOM
- Språk: Svenska flytande i tal och skrift då det används dagligen
- Utbildning: Du har en akademisk utbildning, gärna med inriktning mot logistik eller produktion.
- Körkort: Gärna, då du jobbar i Bålsta
- Färdigheter: Du har minst ett års relevant arbetslivserfarenhet inom liknande roller.
- Du behöver kunna presentera dina analyser och slutsatser både muntligt och skriftligt på ett tydligt och anpassat sätt.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

Vi tror att du är en analytisk och självgående person som är driven, nyfiken och strukturerad. Du är målfokuserad och har en god förmåga att leverera resultat – både på egen hand och tillsammans med andra.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Dagab driver och utvecklar koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet. Dagab omsätter drygt 67 miljarder kronor (2022) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista.

Dagab är en del av Axfood, vårt gemensamma uppdrag hittar du om du klickar här.

Ansök nu

Junior Embedded Developer to the innovative tech company Maven Wireless!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 29
Are you a Junior developer with a passion for Embedded development and Linux? Do you want to be part of the future of wireless communication? Then this opportunity at Maven Wireless might be just what you are looking for! Keep reading to discover more about this exciting opportunity.

OM TJÄNSTEN
Maven Wireless is a young tech company at the forefront of the wireless market. They are active all over the globe with offices in Asia, the Middle East, USA and Europe. With cutting-edge technology they develop world leading products while promoting sustainability.

A career at Maven Wireless gives you the opportunity to be a part of an expert team leading the development of the wireless industry. As a part of their R&D team you get a rare insight in the whole manufacturing process, from start to finish. They work as a team, crossing boundaries between hardware and software to make sure they are as good as they possibly can be.

You are offered:
- Great development opportunities within the organization
- A flexible workplace who prioritizes work-life balance
- To work with innovative technology on a publicly listed company with a strong global growth
- Free parking and gym in the office building

ARBETSUPPGIFTER

Work tasks


* As a Junior Embedded Developer, you will join 10 colleagues in the software team who are a vital part of Maven's R&D. You will mainly work in the backend, jumping between Linux driver development and backend Python. However, the role allows you to evolve into other parts of their stack and build environment.


VI SÖKER DIG SOM
- A relevant post-secondary education in a related field, such as computer science, embedded development, electronical engineering or equivalent
- Skills in Linux
- Fluent in in English, both in speech and writing
- A valid Swedish work permit

It is meritorious if you have
- Knowledge in Swedish both in speech and writing
- Experience in Embedded Linux or Python
- Skills in Yocto

Knowledge can be gained through education, experience or self-taught.

To succeed in the role, your personal skills are:
- Innovative
- Self-sufficient
- Problem solver
- Adaptable

Our recruitment process

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous, and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the next phase. The process includes two tests: one personality test and one cognitive test. The tests are tools to find the right talent for the right position, to enable equality, diversity, and a fair process.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Maven Wireless develops products to enable wireless coverage for current and future mobile communication standards with high energy efficiency and low carbon footprint. Their products are centered around their own hardware platform, based on a powerful FPGA system-on-chip running their own Linux system. Their platform performs digital signal processing of radio signals, streams data at 10s of gigabits per second on high-speed optical links, monitors and controls radio parameters, with everything accessible via a polished and intuitive web interface.

Read more about Maven Wireless here.

Ansök nu

Projektsäljare till Nordiske Medier!

Fältsäljare/Utesäljare
Läs mer Nov 29
Drivs du av att skapa framgångsrika affärsrelationer och att självgående leda projekt till nya höjder? Har du tidigare erfarenhet av, eller vill utvecklas inom, mediebranschen? Nordiske Medier söker nu en passionerad och resultatinriktad projektsäljare till teamet Magasin. Ta chansen att bli en del av ett dynamiskt företag där du får nytta av dina säljfärdigheter och samtidigt påverka framtidens medielandskap. Ansök redan idag och bli en nyckelspelare i Nordiske Mediers fortsatta tillväxt och framgång!

OM TJÄNSTEN
Nordiske Medier har blivit det största B2B-medieföretaget i Norden genom en kombination av stark organisk tillväxt och förvärv av andra medieverksamheter. Deras specialmedier täcker det nordiska näringslivet med konstruktiva, trovärdiga och oberoende nyheter. Alltid med fokus på att inspirera de verksamheter de skriver om och för, samt med fokus på att vara samlingspunkten i de branscher de täcker - både för läsare och annonsörer.

Som projektsäljare kommer du att tillhöra en av Nordiske Mediers nya och spännande satsningar inom teamet Magasin. I rollen kommer du att självständigt driva dina projekt från ax till limpa med framtagning av magasin, vilket inkluderar hela ledet från idé till lansering av färdig produkt. Genom ditt kreativa och nytänkande förhållningssätt söker du upp och identifierar nya möjligheter till affär och kundsamarbeten. Rollen innebär breda kontaktytor och samarbeten såväl internt, som externt.

Du erbjuds
- Möjlighet att vidareutvecklas inom försäljning och skapa en långsiktig karriär inom mediabranschen och Nordiske Medier
- På Nordiske Medier belönas goda prestationer
- En gedigen onboarding och en närvarande chef som stöttar och utmanar dig i ditt arbete, samt ett härligt gäng kollegor som gärna firar framgång tillsammans

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Prospektera och söka nya kundsamarbeten, annonsörer, grafiker etc.
* Samarbeta internt med bl.a. säljare, redaktion och tryck för ett framgångsrikt resultat
* Löpande validera och kvalitetssäkra dina projekt så att de motsvarar de krav och förväntningar kring bl.a. deadline, budget, innehåll


VI SÖKER DIG SOM
- Tidigare arbetat inom projektförsäljning, där du kan visa hur du ansvarat och drivit projekt från start till mål - med ett framgångsrikt resultat
- Tidigare haft budgetansvar och god vana att arbeta gentemot deadline och uppsatta KPI:er

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet inom mediabranschen
- Erfarenhet att söka upp och plocka in potentiella annonsörer

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stort fokus på dina personliga egenskaper och din potential framåt. För att lyckas i rollen ser vi att du trivs och motiveras av att arbeta med försäljning, samt att du är:
- Driven, samt resultat- och målorienterad
- Kommunikativ och vältalig, där du genom din retorik och metodik tar fram en relevant behovsanalys och även förmågan att leda kunden mot önskat resultat
- Initiativtagande, kreativ och nytänkande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Teknisk produktägare till Hydroscand!

Serviceingenjör, elektronik
Läs mer Nov 15
Hydroscand är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter. Deras slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera. Hydroscand söker nu en teknisk produktägare till deras team i Stockholm. Har du tidigare arbetat med hydraulik och är sugen på nästa steg i din karriär? Ta då chansen och sök tjänsten idag - urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
I denna roll som teknisk produktägare kommer du att vara huvudansvarig för teknikområdet hydraulik. Du kommer att ansvara för att hantera och leda produktportföljen tillsammans med tvärfunktioner för att säkra vision och mål. Du kommer också att vara huvudansvarig för att hantera teknisk kvalitetsnivå och efterlevnad. Du kommer vidare att ansvara för att definiera och prioritera de tekniska produktfunktionerna samt kraven och målen utifrån verksamhetens behov.

Några utav dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:
- Hantera teknisk kvalitetsnivå som är lämplig för ändamålet och överensstämmer med standarder.
- Utveckling och nedläggning av produktsortiment för produktområde (Produktlivscykel).
- Granska och/eller godkänna produktdokumentation, CAD, ritningar.
- Se över marknadsutsikter, benchmark och tekniktrender inom produktområdet.
- Följa upp och utvärdera produktens prestanda.

Du erbjuds:
- En trygghet, Hydroscand är en trygg och stabil arbetsgivare. Kollektivavtal och tjänstepension är en självklarhet för dem. De är dessutom ISO-certifierade i Sverige, vilket innebär att de måste leva upp till höga krav.
- Utveckling, Hydroscand är mån om din utveckling och erbjuder därför deras medarbetare utbildning och karriär inom bolaget. Du kommer att få vara med på en förändringsresa de står inför och få chansen att påverka.
- Omtanke, Hydroscand tar hand om sina medarbetare såväl företagshälsovård som friskvårdsbidrag för att främja en säker, ergonomisk och trivsam arbetsmiljö.

VI SÖKER DIG SOM
- Har en gedigen arbetslivserfarenhet inom hydraulik i en roll som exempelvis servicetekniker, serviceingenjör, produktägare eller liknande.
- God övergripande IT-kompetens inom bland annat Microsoft Office 365.
- Har B-körkort.
- Har mycket god kunskap i både det engelska och svenska språken, då du kommer att kommunicera och dokumentera dagligen på båda språken.

Det är meriterande för tjänsten om du har en relevant teknisk utbildning inom exempelvis hydraulik.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Du har ett sinne för att ta initiativ, vara självgående och kunna arbeta tvärfunktionellt i team. Din förmåga att vara både problemlösande och detaljorienterad kommer vara nyckeln till framgång tillsammans med att vara kommunikativ, en lagspelare och strukturerad. Du förväntas vara pålitlig, positiv och professionell i leveransen för att kunna bygga relationer. Du behöver ha mycket god teknisk och analytisk förmåga där du bland annat behöver förstå hur tekniska system fungerar och hur du analyserar de.

Övrigt: Kontoret kommer att flytta till Älvsjö under slutet av 2024.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten 1969, har företaget vuxit till en global koncern och har idag verksamhet i 20+ länder med ca 1650 medarbetare i koncernen.

Ansök nu

Junior redovisningsekonom till Blomström Redovisning AB!

Ekonomiassistent
Läs mer Nov 15
Har du en universitetsexamen/högskoleexamen inom ekonomi och vill ta ett kliv ut i arbetslivet? Då kan den här rollen som junior redovisningsekonom hos redovisningsbyrån Blomström Redovisning AB vara rollen för dig. Här kommer du få värdefull och meriterande erfarenhet inom redovisning som kan kickstarta din karriär. Sök tjänsten idag - urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Redovisningsbyrån Blomström Redovisning AB startades 2020 med målsättningen att erbjuda högkvalitativa tjänster till deras kunder inom redovisning och ekonomi. Byrån drivs av en auktoriserad redovisningskonsult och fokuserar på att erbjuda skräddarsydda lösningar och personlig service till kunderna.

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta brett inom olika områden av redovisning och den ena dagen kommer inte vara den andra lik. Du kommer att arbeta som konsult ute hos olika bolag och förutom arbetsuppgifterna du ser längre ner i annonsen kommer du att agera en support till dina kunder med frågor som rör Fortnox, fakturor, system etc.

Du erbjuds
- En möjlighet att få meriterande erfarenhet inom redovisning, skatt, lön och ekonomi.
- Flexibla arbetstider som kan anpassas till dina studier om det skulle vara så att du tar examen i närtid.
- Utbildning i koncernredovisningsprogrammet Tiego Group Accounting.
- Förmånligt friskvårdsbidrag där du varje vecka får möjligheten att träna med hela kontoret och en personlig tränare.
- Få vara med på en tillväxtresa och på sikt bli auktoriserad redovisningskonsult.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Leverantörsreskontra
* Löpande bokföring
* Periodbokslut
* Årsbokslut
* Momsdeklarationer
* Inkomstdeklarationer
* Koncernredovisning


VI SÖKER DIG SOM
- Har en universitetsexamen/högskoleexamen inom ekonomi eller liknande. Har du inte tagit din examen än men förväntas ta den vid årsskiftet är du också varmt välkommen att ansöka.
- Har mycket god förmåga i tal och skrift på både svenska och engelska då du kommer använda båda språken dagligen i ditt arbete.

Det är meriterande för rollen om du har tidigare arbetslivserfarenhet/har arbetat vid sidan av dina studier som ekonomiassistent, redovisningsassistent eller liknande.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Du ska vara nyfiken och intresserad av att fördjupa dina kunskaper inom redovisning. Du ska se långsiktigt på den här tjänsten och på sikt vilja bli auktoriserad redovisningskonsult. Du behöver vara noggrann, strukturerad, självständig och serviceinriktad. Att hjälpa redovisningsbyråns kunder kommer vara ditt största fokus och du förväntas därför vara engagerad och problemlösande.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Ansök nu

Serviceinriktad student till KONES larmcentral på dagtid i Kista!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 30
Vill du göra skillnad i ditt arbete genom att säkerställa säkerhet för KONEs kunder? Vi utökar nu vår studentpool på deltid hos KONE där du kommer bemanna företagets larmcentral och ta emot felanmälningar. Här får du möjligheten att få in en fot på KONE som är ledande i Sverige inom branschen för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. Läs mer nedan och ansök redan idag, då vi går igenom ansökningarna löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för KONEs räkning en kundservicemedarbetare där du kommer arbeta med felanmälningar i larmcentralen på huvudkontoret i Kista! Du kommer att bidra med ett viktigt jobb för att säkerställa säkerhet för alla som använder företagets produkter. Du kommer att jobba 2 pass i veckan måndag-fredag och förväntas vara flexibel samtidigt som du får ett flexibelt extrajobb!

Starten är omgående. Du förväntas arbeta två pass i veckan under terminerna och uppemot heltid under lov såsom sommar och jul. Det är viktigt att du är tillgänglig för introduktionsutbildning till tjänsten som pågår under ca 3 dagar i följd.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KONE. Deras intention är att konsulten vi söker, likt de som finns där idag, kommer att bli en långsiktigt och naturlig del av arbetsstyrkan.

Som kundservicemedarbetare kommer du ingå i en studentpool och bemanna företagets kundtjänst. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att via telefon ta emot felanmälningar och larm från kunder och privatpersoner. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta mot att nå företagets högt uppställda servicemål. Du kommer till exempel att:

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Identifiera säkerhetssituationer och hantera dessa genom att lämna lämpliga anvisningar
* Hantera ett ärende till dess att ärendet accepterats av en tekniker
* Du kommer att få en gedigen introduktion på plats och ha en Teamleader som närmsta chef. Tillsammans med din teamleader kommer ni att följa upp och du har möjlighet att ständigt utvecklas!


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av serviceinriktat arbete
- Studerar på eftergymnasial nivå och har minst 1,5 år kvar av dina studier
- Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, i så väl i tal som skrift, då det används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du:
- Har erfarenhet av kundservice med telefon som främsta arbetsverktyg

För att lyckas väl i rollen som servicemedarbetare hos KONE krävs det att du är fokuserad på att hjälpa deras kunder och dina kollegor. Vi värdesätter personliga egenskaper som skapar trygghet och relation med alla som kontaktar KONE. Vi tror också att du är en glad och positiv person som gillar att arbeta i en miljö där tempot stundtals är högt. Du kommer att ha mycket kontakt med företagskunder, privatpersoner, servicetekniker och arbetsledare vilket kräver god samarbetsförmåga. Du är en utpräglad lagspelare och har även förmågan att prestera individuellt. Vidare ser vi även att du förstår vikten av ett gott och professionellt beteende på en seriös arbetsplats.

Övrig information
- Start: Omgående och sträcker sig långsiktigt under studieperioden
- Omfattning: Deltid under terminerna och uppemot heltid under sommar/jul
- Arbetstider: 2 pass i veckan vilka är förlagda mellan 7-17. De flesta pass är halvdagar (07-12 eller 11-17) men heldagar kan förekomma
- Placering: Kista

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder smidiga, säkra och bekväma förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare.

Ansök nu

Fullstackutvecklare till Emvico!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Nov 29
Har du en passion för kodning och är nu redo att ta nästa steg i din karriär som utvecklare? Vill du även vara en del av en dynamisk och innovativ arbetsmiljö där ditt tekniska kunnande kan blomstra? I rollen som Fullstackutvecklare till Emvico kommer du att få möjlighet att arbeta med ett ledningsteam som har gedigen teknisk erfarenhet från toppositioner inom stora techbolag. Välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN

Emvico är ett bolag om 20 personer som grundades år 2014 och har en ledning som består av personer med lång teknisk erfarenhet från ledande befattningar i stora techbolag. Emvico erbjuder IT-konsulttjänster av skräddarsydda lösningar och leveranser inom utveckling, arkitektur och ledning. De består i dagsläget av ett mindre team med åtta anställda och 15 near-shore-utvecklare på heltid.

På Emvico arbetar de inte primärt med resurskonsulting, d.v.s. att deras anställda tar uppdrag via konsultmäklare eller liknande, utan deras fokus är att som ett team ta sig an ny- och vidareutveckling av viktiga system för kunder där de har god relation. Emvico har en stabil ekonomi och deras prioritet är att behålla lönsamhet samt kvalitet för kunder och anställda medan de växer i lagom takt. De arbetar inte med en specifik teknik, produktflora eller bransch utan med deras nätverk och kontakter hittar de företag där de ges chans att förstå affären och framgångsfaktorer och bygga den – ofta – skräddarsydda lösning som behövs.

Anställda inom Emvico har och kommer som del av ett litet team åtnjuta stort inflytande. Eftersom deras kapacitet bygger på ett fåtal anställda som utifrån Emvicos principer och mindset kan leda och styra near-shore-resurser kommer du att ha större påverkan på bolaget än ditt eget arbete. Emvico vill vara ett företag som växer i nära samarbete med kunderna de arbetar med. De har en god chans att förvalta nuvarande kundrelationer men också att ta sig in på nya områden och kunder, med ambitionen att växa och utvecklas.

Du erbjuds


* Närhet till ledning och mentorskap från seniora kollegor
* Stor utvecklingspotential att växa i företaget
* Möjlighet till mycket eget ansvar och beslutsfattande
* Chans att gå rakt in i viktig leverans med daglig kommunikation med beställare, och dina kollegor som ett utökat near-shore-utvecklarteam
* Flexibla arbetstider samt möjlighet till distansarbete


ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* I rollen som Fullstacktvecklare hos Emvico kommer du arbeta med pågående förvaltning och vidareutveckling av system hos befintliga kunder men även delta i uppstarten av nya projekt hos nya kunder. Ambitionen är att bli en viktig pusselbit i Emvicos leverans på befintliga konton och möjlighet att ta och växa på nya konton. Därför är din möjlighet och vilja att som utvecklare representera bolaget i diskussioner med kund om behov, funktion och prioritering i olika tillfällen viktigt. Du är med andra ord en mycket viktig rekrytering för fortsatta tillväxt.


VI SÖKER DIG SOM
- Har en utbildning inom datavetenskap, systemvetenskap eller liknande närliggande utbildning
- Har några års arbetslivserfarenhet av en liknande roll samt goda kunskaper i backend-språk som .NET och Java, Vue, React eller liknande ramverk samt frontend-språk som Javascript, HTML och CSS
- Är flytande i både engelska och svenska i tal och skrift, eftersom arbetet kommer ske på båda språken
- Har ett stort intresse för utveckling och har säkerligen pysslat eller pysslar en hel del med det vid sidan av utbildning eller yrke

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Självgående
- Problemlösande
- Strukturerad
- Innovativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Emvico här.

Ansök nu

Koordinator sökes till Bonnier Akademi

Utbildningskoordinator
Läs mer Nov 29
Tillsammans med Bonnier Akademi söker vi en strukturerad och engagerad koordinator. Detta är rollen för dig som är duktig på att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och trivs i mötet med människor. Ta nästa steg i din karriär, bli en del av ett härligt team och en spännande bransch där du kan utvecklas.

OM TJÄNSTEN
I rollen som koordinator på Bonnier Akademi spelar du en viktig roll i det dagliga arbetet i produktionen. Din roll är att koordinera och agera spindeln i nätet för hela verksamheten. Bonnier Akademi driver kursverksamhet som går ut på att ta fram, marknadsföra, sälja och genomföra utbildningar inom olika områden i syfte av kompetensutveckling. I rollen kommer du dagligen att koordinera genomförandet av dessa utbildningar från start till slut. För att vara framgångsrik i detta ser vi att du är duktig på att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt, har en förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter och arbeta utifrån standardiserade processer.

Såhär kan en vanlig dag se ut:
En dag som koordinator är rolig och varierad. Den innebär arbete på kontoret men även på plats i utbildningslokalerna. Ungefär tre dagar per vecka kommer du att åka till utbildningslokaler för att närvara vid kurstillfället. Din närvaro är avgörande för att säkerställa ett smidigt och professionellt genomförande. Du kommer att möta upp kursledare och samordna inför kursstart, säkerställa att lokalen är i ordning, hälsa deltagarna välkomna, svarar på frågor och gå igenom dagens schema och praktiska detaljer med deltagarna. Efter varje utbildning följer du upp och utvärderar. Du granskar betygen för att identifiera eventuella förbättringsområden. Du ger även eventuell feedback till kursledarna och ser till att nödvändiga justeringar görs inför framtida kurser.

Utöver ditt arbete och närvaro på utbildningstillfällena så kommer du löpande hantera tillhörande administration och skapa värdefulla relationer med kursledare.

Dina arbetstider är kl.8-17. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Academic Work med start 8 januari och förväntas pågå 6 månader framåt. Möjlighet till förlänging finns för rätt person.

Du erbjuds
- Möjligheten att arbeta med spännande och varierande arbetsuppgifter.
- Gemenskap i form av ett team med stark sammanhållning och ambition
- En dedikerad konsultchef från Academic Work som följer upp din trivsel

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Löpande kontakt med kursledare, deltagare och konferensanläggningar före och efter utbildningar
* Representera verksamheten under utbildningar
* Deltar i arbetet med att skapa informationssajter för utbildningar
* Deltar i arbetet med att marknadsföra utbildningar genom bland annat e-postutskick
* Delta i arbetet med att kvalitetssäkra utbildningar


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och att prioritera mellan dem
- Har erfarenhet av kundkontakt och trivs i mötet med människor
- Är duktig på att uttrycka dig i skrift
- Har flytande kunskaper i både svenska och engelska, då detta används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du
- Har arbetat med liknande arbetsuppgifter i en tidigare roll

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper
- Du är strukturerad och bra på att hålla ordning
- Du är bra på att samarbeta och trivs med att jobba i team
- Du trivs i mötet med andra människor
- Är initiativtagande och trivs med att ta ansvar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Bonnier Akademi är en organisation inom Bonnier som driver kursverksamhet under olika varumärken. Totalt har de cirka 150 olika utbildningar och gör cirka 500 kurstillfällen per år. Verksamheten går ut på att ta fram, marknadsföra, sälja och genomföra utbildningar inom områden som ledarskap, hållbarhet, bolagsstyrning, kommunikation, marknadsföring, ekonomi, affärsutveckling och vård. Deras uppgift är att förse beslutsfattare och specialister med kunskap, kompetens och inspiration.

Ansök nu

Cybersäkerhetskonsult till Simovits Consulting!

Säkerhetsansvarig, IT
Läs mer Aug 17
Vill du arbeta som cybersäkerhetskonsult hos en av Sveriges främsta leverantörer av konsulttjänster inom cybersäkerhet? Nu har du chansen - Simovits Consulting erbjuder en spännande tjänst där du kommer att arbeta med projekt inom både IT- och informationssäkerhet i branscher som t.ex. myndigheter, finanssektorn och samhällsviktig verksamhet.

OM TJÄNSTEN
Som konsult inom cybersäkerhet hos Simovits Consulting får du insyn i en spännande och starkt växande sektor inom informationsteknologi. Du och dina kollegor är viktiga stöttepelare åt era kunder och utifrån kundens beskrivning av sitt behov kommer du att arbeta med att ta fram förslag på konkreta åtgärder som du levererar till kunden. Simovits tjänster kan sammanfattas i följande områden som du har möjlighet att profilera dig i:
- IT-forensik & incidentutredning, där du och kollegor gör utredningar kopplat till cybersäkerhetsincidenter.
- Informationssäkerhet, vilket exempelvis omfattar säkerhetsstyrning, riskanalyser för enskilda tillgångar samt hela organisationer, etablering av verksamhetsanpassade ledningssystem hos kund samt konsekvensanalyser.
- Säkerhetsgranskningar, vilket inkluderar penetrationstester och sårbarhetsskanningar av system och applikationer.
- Matematisk modellering, vilket omfattar dels metoder att simulera cyberattacker samt att stödja kunder med beräkningar samt riskbedömningar av olika typer av spelsystem.

Din första tid på Simovits Consulting är upplagd som en inskolningsperiod där du får en fadder och gradvis skolas in i arbetet genom en väl utarbetad plan.

Du erbjuds:
- Ett stöttande, prestigelöst team som du kan bolla tankar, idéer och problemlösningar med.
- Du har möjlighet att välja hur du vill utvecklas genom att profilera dig efter din nyfikenhet och intresse.
- Du får bland annat möjlighet att årligen välja marknadsledande utbildningar inom säkerhet för att bredda och fördjupa dina kunskaper.

VI SÖKER DIG SOM
- Är utbildad civilingenjör och/eller PhD med goda betyg samt ett genomfört examensarbete.
- Har 0-5 års arbetslivserfarenhet.
- Har ett svenskt medborgarskap.
- Är lockad av cybersäkerhet.
- Har mycket god förmåga i tal och skrift på både svenska och engelska.

Det är meriterande om du har
- Skrivit examensarbetet på egen hand.
- Tidigare erfarenhet inom programmering, nätverk och operativsystem.
- Tidigare erfarenhet inom projektledning, regelverk och standarder.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Du är analytiskt lagd och duktig på att presentera det du kommit fram till skriftligen såväl som muntligen. Du är strukturerad, socialt lagd och gillar att samarbeta med andra. Vidare behöver du ta ansvar för ditt arbete och vara noggrann, transparent och kreativ.

Övrigt:
- För att din ansökan ska vara komplett krävs CV, personligt brev samt ett utdrag av dina betyg ifrån universitetet.
- Under rekryteringsprocessen genomförs kontroll i olika register samt screening då våra kunder utgörs av samhällsviktig verksamhet med höga säkerhetskrav.
- Placering: arbetet sker huvudsakligen i Stockholmsområdet på Simovits kontor men det kan även innebära resor inom landet.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Simovits Consulting är ett produktoberoende konsultföretag som arbetar leveransorienterat med lösningsfokuserad rådgivning. De är en av marknadens främsta leverantörer av tjänster inom området cybersäkerhet.

Ansök nu

Redovisningskonsult till Hjorth & Partners!

Redovisningskonsult
Läs mer Okt 5
Lockas du av att jobba med redovisning på en mindre och familjär byrå och ser dig själv som en social och driven person? Vill du dessutom vara på en arbetsplats med engagerade kollegor och en stark gemenskap? Då kan rollen som Redovisningskonsult till Hjorth & Partners vara perfekt för dig! Välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN

Hjorth & Partners är en fullservicebyrå inom ekonomi och juridik som hjälper sina kunder med allt från daglig bokföring och lönehantering till kvalificerad rådgivning inom bland annat skatterätt och arbetsrätt.

Hjorth & Partners är ett växande bolag med en inspirerande, inkluderande och energisk arbetsplats som idag består av sex medarbetare. De är i en expansiv fas och söker nu efter en ny redovisningskonsult till teamet.

Hjorth & Partners söker dig som är ute efter en långsiktig roll där möjlighet till att växa och utvecklas inom bolaget finns. Vi ser även att du är mån om att alltid utföra ett korrekt och noggrant arbete och är van att arbeta efter deadlines samt med processer och projekt. Du är en person med energi och stark drivkraft och du inser vikten av att arbeta effektivt och i team med kundens bästa för dina ögon samt att leverera med hög kvalitet.

Hos Hjorth & Partners erbjuds du:
- En trivsam och familjär arbetsplats med en öppen och lättsam stämning bland alla medarbetare
- Stor utvecklingspotential och möjlighet att växa inom bolaget
- Flexibla arbetstider

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Löpande bokföring och redovisning - allt från ax till limpa
* Årsredovisning
* Kundansvar och rapportering till kunder
* Arbeta med kontakter internt och externt


VI SÖKER DIG SOM
- Har flerårig erfarenhet som redovisningskonsult eller liknande från en redovisningsbyrå
- Har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande
- Är självgående och har kunskaper inom redovisning, årsbokslut, bokföring, likviditetsplanering osv.
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
- Har en hög analytisk förmåga
- Har goda kunskaper inom Excel

Det är meriterande om du:
- Har erfarenhet av koncernredovisning
- Har ett stort systemintresse

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Initiativtagande
- Kvalitetsmedveten
- Serviceinriktad
- Anpassningsbar
- Analytisk

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Hjorth & Partners här.

Ansök nu

Redovisningsekonom sökes till Matsmart!

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 30
På Matsmart kommer du att delta i kampen mot matsvinn och bidra till att göra världen till en bättre plats! Vi söker nu en Redovisningsekonom för att täcka upp en vakans i deras redovisningsteam. Är det du? Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN

I rollen kommer du att vara ansvarig för att bidra till den löpande redovisningen för alla dotterbolag. Ditt arbete kommer bland annat att inkludera att hantera leverantörsfakturor och ansvara för att genomföra betalningar till leverantörer.

En annan viktig aspekt av ditt arbete kommer att vara att regelbundet avstämma konton, bankutdrag och finansiella transaktioner. Utöver detta kommer du att stödja teamet under månads- och årsbokslutsprocesserna, samt med allmänna administrativa uppgifter som kan tänkas avlastas.

Du erbjuds

Matsmart erbjuder en social och energifylld arbetsplats där kreativitet och idéer är mer än välkomna och uppskattade. Dom uppmuntrar till utforskning, testning och lärande, att ta ansvar och agera. Dom värdesätter starkt samarbete och att visa omtanke om varandra. Vi vinner och förlorar tillsammans som ett team.

Matsmart växer. Det innebär att Matsmart erbjuder möjligheten att vara en del av en spännande resa där vi växer i termer av team, nya marknader, nya produkter och utvecklingen av plattformen. Tillsammans bygger dom ett framgångsrikt och unikt e-handelsföretag som bidrar till en mer hållbar värld.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Hantera leverantörsfakturor och relevanta godkännanden
* Genomföra betalningar till leverantörer
* Utfärda B2B-fakturor
* Avstämma konton, bankutdrag och finansiella transaktioner
* Förbereda bokföringsposter


VI SÖKER DIG SOM
- Språk: Flytande i tal och skrift i Engelska och Svenska som båda används i det dagliga arbetet
- Utbildning: En kandidatexamen i redovisning eller ett relaterat område
- Färdigheter: Grundläggande förståelse för redovisningsprinciper och praxis samt 1 års arbetslivserfarenhet inom relevant område. Du är även van att arbeta MS Excel eller Google Sheets.

Det är meriterande om du har
- Vana av arbete i systemet Netsuite eller liknande ERP-system

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

För att trivas och blomstra i rollen som redovisningsekonom är dina personliga egenskaper avgörande. Vi söker någon som är orädd, trivs i högt tempo och som tycker om att kommunicera med andra i gruppen. Att vara engagerad, proaktiv och öppen för samarbete är egenskaper som vi värdesätter högt. Om du brinner för att arbeta i en dynamisk och snabbrörlig miljö samtidigt som du uppskattar gemenskapen i ett team, då kan du vara den vi letar efter!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Matsmart är en annorlunda typ av livsmedelsbutik som utmanar tanken kring hållbar konsumtion. Vi är en europeisk dagligvaruhandel på nätet som främjar en hållbar omgestaltning av vårt livsmedelssystem genom att ge alla möjlighet att rädda vår planet på ett enkelt sätt. Vi samarbetar med livsmedels- och FMCG-företag för att rädda produkter som löper risk att slängas genom att sälja dem till rabatterade priser direkt till konsumenter: hållbart, prisvärt och tillgängligt för alla. Idag är våra butiker öppna i Sverige, Finland, Danmark, Tyskland och Österrike. När du arbetar på Matsmart kommer du att delta i vår kamp mot matsvinn och bidra till att göra världen till en bättre plats.

Ansök nu

Business Analyst i finansbranschen med intresse för teknik

Civilingenjör, teknisk fysik
Läs mer Okt 24
Nu söker vi en Business Analyst till Clara Financial Consulting som vill satsa på en karriär som verksamhets- och IT - konsult inom finansbranschen. Här får du en unik möjlighet att bli en del av ett ungt bolag i expansionsfas. Förutom att du kommer ges stora möjligheter att utvecklas både inom finans och IT, kommer du få ett gäng härliga och kompetenta kollegor som du kan lära dig mycket av!

OM TJÄNSTEN
Clara Financial Consulting är ett modernt och kompetent företag, som genom att vara den attraktivaste arbetsgivaren inom sin nisch, kan erbjuda sina kunder de bästa konsulterna på marknaden. Företaget drivs idag av fem partners där samtliga är aktiva i bolaget. Detta gör att du kommer kunna komma med idéer och förslag på nya koncept och faktiskt få dessa uppmärksammade då miljön präglas av en öppen och entreprenöriell atmosfär.

Clara tror även på transparens i bolaget och att du som medarbetare ska ha full insyn i vad som händer. Du kommer komma till ett sammansvetsat konsultteam på 35-40 personer med mycket kompetens inom finansområdet generellt och framförallt inom värdepapper och kapitalförvaltning. Trots att stora delar av arbetet går ut på att vara ute hos kund satsar företaget mycket på att ses internt för att bygga en bra företagskänsla och utbyta erfarenheter. Det görs genom frekventa möten som ofta avslutas med trevliga middagar samt konferenser på härliga platser eller gemensamma after-works på kontoret.

Arbetsuppgifter

En vanlig dag som Business Analyst kan innebära att du arbetar med att analysera kunders behov och IT-lösningar för att sedan kunna identifiera förbättringsområden och implementera dessa via kravställning. Du kommer exempelvis arbeta med att ta fram finansiell data som du med hjälp av system sammanställer, analyserar och gör beräkningar på för att sedan skapa rapporter. En annan viktig del i rollen är att effektivisera kundernas processer och arbetssätt. Beroende på din kompetens och intresse kan även rollen anpassas så att den blir mer teknikinriktad och då innehåller inslag av systemdesign, utveckling och data warehousing.

VI SÖKER DIG SOM
- Universitetsutbildning inom industriell ekonomi, teknisk fysik, eller annan motsvarande utbildning inom finans och teknik
- Viss erfarenhet inom området, från exempelvis relevant extrajobb/examensarbete eller av liknande arbete där du har riktat in dig på teknik och finans
- God systemvana och vana att jobba i exempelvis Excel. Det är högt meriterande med erfarenhet av system för hantering och analys av värdepapper och portföljer
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, detta då du kommer använda båda språken i arbetet

Som person är du stabil och trygg i dig själv. Du tycker om att samarbeta och med hög servicekänsla hjälpa andra. Din kommunikativa förmåga är stark och du har lätt för att anpassa dig till nya situationer.

Meriterande:
- Arbetat i portföljsystem som SimCorp Dimension (SCD), eller motsvarande
- Erfarenhet inom exempelvis , .Net, Java eller webbutveckling

Övrig information:
- Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
- Omfattning: Heltid, tillsvidare
- Placering: Målargatan 7 i centrala Stockholm

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Clara Financial Consulting är ett modernt konsultföretag med 100% fokus på att hjälpa företag inom Finansbranschen med specialistkompetens och bemanning vid arbetstoppar och projekt. Clara grundades 2017 och attraherade snabbt ett antal seniora medarbetare som samlades runt en vision om hur ett modernt, inkluderande och öppet konsultföretag präglat av arbetsglädje och kontinuerligt lärande skulle fungera. Idag är Clara ett stabilt partnerägt företag med en stadig tillväxt av konsulter och kunder.

Ansök nu

Studerande marknadsassistent till Skogsindustrierna!

Business controller
Läs mer Nov 29
Är du studerande och söker efter ett meriterande uppdrag där du får utvecklas och lära dig om skogsindustrin och branschen för massa, papper och kartong? Har du som målsättning att i framtiden arbeta på en marknadsavdelning eller inom en konsultverksamhet? Då är detta den perfekta tjänsten för dig! Sök tjänsten redan idag vi arbetar med löpande urval och kommer att kontakta dig som uppfyller kraven nedan!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Skogsindustriernas räkning en assistent till sin marknadsanalytiker som jobbar mot massa, papper och kartong. Rollen innebär ett ansvar att assistera gruppens marknadsanalytiker att sammanställa information och underlag inför rapporter och analyser avseende massa, papper och kartong. Tjänsten ingår i gruppen för Bransch och marknadsanalys i den näringspolitiska avdelningen som i dagsläget har tolv medarbetare. I tjänsten har man ett nära men självständigt samarbete med ansvarig marknadsanalytiker.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* I rollen kommer du att assistera med informationssammanställning och bearbetning inför analys av massa, papper och kartong.
* Sammanställa information och underlag för analyser av massa, papper och kartong samt förbereda rapporter och presentationsunderlag för skogsindustriernas medlemmar.
* Hjälpa till med insamlingen och bearbetningen av medlemsstatistik rörande produktion-, lager-, orderingång samt leveranser för de olika segmenten på den svenska massa-, papper- och kartongmarknaden.


VI SÖKER DIG SOM
- Du läser en eftergymnasial akademisk utbildning och har gärna minst 1,5 år kvar av studierna, men kan eventuellt redan vara inne på ditt sista år. Gärna inom ekonomi, eller till ingenjör alternativt relaterat till skog eller teknik
- Du har grundläggande kunskaper i Officepaketet och famförallt Excel.
- Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, då tjänsten utförs i dessa språk

Övrig information


* Start: December
* Omfattning: Deltid, 5-12 dagar i månaden
* Placering: Stockholm, flexibelt


Som person är du nyfiken och driven och vill gärna ta initiativ för att lära dig mer och förstå området som du arbetar med. Vi ser även att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och trivs med att arbeta i en självgående roll där du får nyttja din goda analytiska förmåga.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Självgående
- Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Vi söker Application Support Specialist till företag på Lindholmen!

Affärskonsult, IT
Läs mer Nov 29
Vi söker dig med en relevant utbildning från yrkeshögskola, högskola eller universitet som vill ta nästa steg i karriären inom ett globalt företag. Har du även kunskap som supportspecialist eller systemtestare? Då kan denna tjänst vara nästa steg för dig!

OM TJÄNSTEN

Vår kund är ett välkänt globalt företag som arbetar inom fordonsindustrin. Som Application Support Specialist spelar du en nyckelroll som frontlinjen i kunds domänteam när det kommer till drift och support. Detta inkluderar att svara på tekniska frågor, tillhandahålla olika typer av rapporter och datautdrag när så efterfrågas, konfigurering av system, kvalitetsutredningar etc. Du kommer att arbeta nära mjukvaruingenjörer, (arbetande DevOps) i vårt team samt konfiguration- och testledare. Det kommer även att finnas samarbete med kollegor i andra produktdomänteam – för att leverera del av helhetslösningen.

Du erbjuds
- Möjlighet att lära av kompetenta och drivna kollegor på plats
- Ett nästa steg i din karriär
- En hängiven konsultchef på Academic Work under 12 månader

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ta hand om kundsupportens brevlåda och chattkanal. Svara på inkommande frågor antingen själv eller engagera teamet för mer ingående undersökningar
* Bevaka kontinuerligt vår service och system genom övervakning och vidta åtgärder när larm utlöses
* Utför kvalitetsutredningar av kunds tjänster, inklusive incidentutredningar och grundorsaksanalyser. Detta kan involvera utforskande tester, konfigurationsuppdateringar, med mera.
* Assistera med konfigurering av kunds tjänster i test- och produktionsmiljöer
* Delta aktivt i kunds ständiga förbättringsinitiativ för att säkerställa tillgänglighet och korrekt funktion av produkter och lösningar. Dessutom sträva efter att teamet arbetar effektivt


VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleexamen i systemvetenskap, informationsvetenskap, datavetenskap eller liknande
- Har erfarenhet av MongoDB och Elasticsearch (Kibana)
- Har erfarenhet från fordonsindustrin och gärna inom connectivity/IoT
- Behärskar engelska och svenska obehindrat, både i tal och skrift, då båda språk används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du:
- Besitter dokumenterad erfarenhet som teknisk supportspecialist, eller som systemtestare med ambitionen att ta ett bredare ansvar för servicetillgänglighet
- Besitter grundläggande kunskaper om Grafana, Python, Ubuntu och Postman

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:


* Självgående
* Kvalitetsmedveten
* Samarbetsinriktad


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Receptionist till JM i Solna

Kontorsreceptionist
Läs mer Nov 29
Är du redo att skapa ett minnesvärt intryck och sprida glädje i ditt arbete? Vi söker en passionerad receptionist till ett konsultuppdrag hos JM. Start för tjänsten är den 2a januari och sträcker sig till augusti 2024. Om du brinner för att erbjuda exceptionell service och sprider glädje med ett leende, kan detta vara din nästa spännande karriärsteg. Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Du kommer att vara en av två personer som har huvudansvaret för vår reception. Kundtjänstgruppen består totalt av ytterligare 5 personer som hanterar Kundtjänst och Kundservice. Teamet har ett stort hjärta som samarbetar över gränserna, trivs med varandra och har kul på jobbet!

"Jag som chef är väl insatt i de operativa uppgifterna och ger teamet rätt förutsättningar för att jobba lösningsfokuserat" - Så beskriver din framtida chef teamet som du kommer ingå i när du arbetar med reception och växel hos JM. Nordens ledande projektutvecklare inom fastighetsbranschen ser fram emot att välkomna dig den 2a januari till sitt fina huvudkontor i Solna!

Du erbjuds
- God introduktion och mentorskap
- En ovärderlig inblick i bostadsbranschen
- Få erfarenhet av kvalificerad kundservice hos ett bolag som bryr sig om sina medarbetare
- Knyta karriärskontakter hos både Academic Work och JM

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ansvara för att öppna och stänga receptionen på JMs huvudkontor.
* Låna ut passerkort och nycklar mm.
* Hantera mottagande och utlämnande av olika bud.
* Ta emot besökare och hänvisa dom vidare.
* Arbetstiderna är mellan kl. 07-16.


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av att arbeta med service (exempelvis från kundtjänst, butik eller liknande)
- Har kunskaper i Office-paketet, främst Outlook
- Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.
- Har förmåga att vara lugn, strukturerad och organiserad trots stundtals högt tempo
- Har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Serviceinriktad
- Noggrann och kvalitetsmedveten
- Ansvarstagande
- Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Asset Accountant sökes till Unibail-Rodamco-Westfield

Redovisningsekonom
Läs mer Nov 29
Har du minst tre års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom och vill utvecklas vidare? Vill du vara med och driva effektivisering inom ekonomifunktionen under ett fyra-månaders-uppdrag? Då finns här en ypperlig möjlighet - Unibail-Rodamco-Westfield söker en Asset Accountant. Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Nu söker Unibail-Rodamco-Westfield förstärkning! De söker Asset Accountant som vill stötta upp verksamheten. Du kommer ingå i det nordeuropeiska redovisningsteamet som sitter uppdelade i Stockholm och Amsterdam. På plats i Stockholm består redovisningsteamet av tre Asset Accountants och en Accounting Manager, som Asset Accountants rapporterar till. Den nordeuropeiska såväl som den globala ekonomifunktionen implementerar en förändringsprocess där ett nytt affärssystem och en ny ekonomistruktur ska utformas där du som Asset Accountant är involverad. Visst låter det intressant! Uppdraget avser perioden december till mars 2024, med eventuell chans till förlängning.

Du erbjuds
- Möjligheten att utvecklas i en internationell och högpresterande miljö tillsammans med ambitiösa och trevliga kollegor.
- En engagerad konsultchef under hela din anställning som kommer stötta dig i hela din karriär

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Övergripande ansvar för redovisning och rapportering för flera juridiska personer samt redovisning Månads-, kvartals- och årsbokslut enligt IFRS, svenska och danska redovisningsregler
* Ansvarig för moms- och skattehantering i samarbete med företagets skatterådgivare
* Förbereda och genomföra revisionsarbete
* Årsredovisningar och gärna CIT-avkastning enligt svenska och danska GAP
* Löpande arbete med förbättringar och effektiviseringar tillsammans med dina kollegor i ekonomifunktionen
* Stöd mot andra ekonomi- och driftteam


VI SÖKER DIG SOM
- Har minst 3-5 års erfarenhet av redovisning
- Universitetsexamen i företagsekonomi eller ekonomi
- Erfarenhet från affärssystemet SAP och övrigt bokslutsprogram
- Har goda kunskaper i Excel
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande
- Erfarenhet från internationella organisationer och IFRS är meriterande
- Tidigare erfarenhet från fastighetsmäklare är meriterande

Personliga egenskaper
Utöver det ovan nämnda söker vi dig som är analytisk; du är strukturerad och noggrann. Du är lösningsorienterad och proaktiv, du trivs i en snabbrörlig och fartfylld miljö. Därtill håller du hög kvalitet på ditt arbete och är en riktig "doer". Du har en hög ambitionsnivå och motiveras av att både arbeta självständigt och team.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Unibail-Rodamco-Westfield är det ledande europeiska kommersiella fastighetsföretaget med en portfölj värd cirka 54 miljarder EUR. Koncernen har ett tydligt fokus på kommersiella fastigheter med tonvikt på högkvalitativa köpcentrum, inklusive Westfiled Mall of Scandinavia.

Ansök nu

RPA-konsult till Vipetech

Affärskonsult, IT
Läs mer Nov 29
Brinner du för digitalisering och automatisering? Har du ett intresse för processer och är intresserad av hur flöden fungerar och kan optimeras? Då kan rollen som RPA-konsult vara en match för dig! Vipetech letar nu efter sin nästa stjärna som har ett starkt intresse och tycker det är kul att jobba med processer. Sök rollen som RPA-konsult idag- vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Vipetech är ett svenskt bolag som erbjuder programvarulösningar för automatisering av existerande processer och arbetssätt. Deras vision är en värld där företagens arbetsprocesser är automatiserade med lösningar från Vipetech. På kontoret i Solna får du sällskap av ungefär 20 andra medarbetare och du kommer att introduceras in i en välkomnande miljö och erbjuds upplärning och stöttning från dina kollegor.

I rollen som RPA-konsult kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara kopplat till utveckling av utvalda lösningar / produkter ur Vipetechs portfölj. Du kommer att förbättra och automatisera manuella processer för Vipetechs kunder inom flera olika affärsområden. Din roll sträcker sig även till att säkerställa kvalitet genom att testa utvecklade lösningar och dokumentera varje komponent, funktion och förändring. I händelse av incidenter kommer du att använda din analytiska förmåga för att identifiera och lösa problem samt arbeta förebyggande. Längden och antal av uppdrag som du arbetar med kommer att variera och bero på kundens behov.

Du erbjuds
- En arbetsplats med god sammanhållning som värnar om välmående
- Flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta hemifrån
- Möjligheten att utvecklas på ett personligt och yrkesmässigt plan
- Ett givande och socialt arbete

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Designa arkitektur och RPA-lösningar för att förbättra och automatisera manuella processer för en mängd olika branscher
* Analysera fel vid eventuella incidenter och arbeta förebyggande med problemhantering
* Driva och medverka i agil utveckling av nya lösningar och metoder, i projekt- och sprintplanering med kunder och kollegor
* Analysera kunders affärsprocesser, vara rådgivande i hur automatisering kan ge förbättringar och effektiviseringar


VI SÖKER DIG SOM
- Har god förståelse för arbetsprocesser inom ekonomi, logistik eller transport
- Har god förståelse i databashantering ( Server, Oracle, etc.)
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande och din ansökan kommer att prioriteras om du har:
- En akademisk utbildning inom IT, systemvetenskap, teknik eller liknande
- Kunskap inom plattformar för RPA-utveckling t ex Blue prism, UiPath eller Kofax
- Erfarenhet av kodspråk såsom Java, Visual Basic, Python eller C#
- Erfarenheten av att arbeta med integration mot API:er

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Problemlösande
- Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Vipetech här!

Ansök nu

Retail Marketing Officer

Butikssäljare, fackhandel
Läs mer Nov 29
We are looking for you who are passionated abot retail and marketing. Maybe this is the next step in your carreer, a role where you have the mandate to do what you think is needed for the best possible result. We believe you are a natural leader and you strive for managing projects from start to finish.

OM TJÄNSTEN
As Retail Marketing Officer you will report to Marketing Manager. In the Marketing team you will work with others with different functions and responsibilities like media as well as retailer in-store and online experience. This is a high achieving and result oriented team with strong team spirit. You will also work in cross-functional teams and in very close collaboration with Nordic Sales Manager, Product trainers and Field force.

Your resposibilities includes Nordic retail marketing and to plan total in-store environment. This in close collaboration with Sales, Product Management and Marketing. Furthermore you will rresent plans and negotiate with external and internal stakeholders. Furthermore, your responsibilitie is to optimize the retail marketing budget and follow up on in-store execution with field force and product trainers to make sure all efforts are aligned.

Trips within Stockholm area occurs on weekly basis, Nordic trips on quarterly basis

ARBETSUPPGIFTER

Work tasks


* Responsible for Nordic retail marketing for our client´s offers
* Responsible for aligning Nordic retail enhancement strategy with Global Retail Marketing strategy by implementing and maintaining Samsung store displays. Plan total in-store environment in close collaboration with Sales, Product Management and Marketing.
* With the objective of enhancing brand presence in stores and increasing sell out, the responsibility for display roll-outs, maintenance and quality control of our client´s installed base of store displays, across channels and customers.
* Responsible to follow up on retail marketing strategy and secure guidelines to be compliance within in the Nordics.
* Project lead towards external agencies


VI SÖKER DIG SOM
- Project leader for complex projects
- At least 3 years of retail experience
- Preferably experience from consumer electronics business
- Results & performance drive
- Structured with an ability to manage multiple priorities and short deadlines
- Language: Swedish, English. Both written and verbal.

To succeed in the role, your personal skills are:

Organised. The ability to set up a clear plan for the entire project with milestones, final goals and a budget. Complete the entire project without leaving no loose ends. Handles stressful and unexpected situations in a constructive way.
- Convincing/Forceful. Strong initiator who takes ownership and drives her/his tasks forward
- Sociable. Strong collaborator who enjoys working with others but also can argue for her/his standpoint
- Prestige less. Adaptable with focus on win-win in solutions to reach the common goal.

Our recruitment process

This recruitment process is handled by Academic Work and it is our client’s wish that all questions regarding the position is directed to Academic Work.

Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the next phase. The process includes two tests: one personality test and one cognitive test. The tests are tools to find the right talent for the right position, to enable equality, diversity, and a fair process.

Ansök nu

Junior IT-Support till Cary Group!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 29
Cary Group är en europeisk marknadsledare inom hållbara lösningar för reparation och byte av fordonsglas, med ett kompletterande erbjudande för reparation av plåt- och lackskador. Cary Group söker nu en Junior IT-Support till deras first-line i Stockholm. Älskar du att ge service, brinner för teknik och är sugen på nästa steg i din karriär? Ta då chansen och sök tjänsten idag - urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
I denna roll som Junior IT-Support kommer du sitta inhouse på first-line support och ha stöttning ifrån dina kollegor på second-/third-linesupport. Du kommer att hantera inkomna ärenden genom ett ärendehanteringssystem och via telefon, chatt och mejl. Ditt arbete kommer även att, vid behov, inkludera lokal support på plats. Du kommer att ta fullt ägandeskap för tilldelade ärenden och ansvara för att analysera, bedöma och lösa problem från början till slut. Du behöver därför vara tekniskt intresserad och känna till de IT-supporttekniska grunderna samt Microsofts miljö. Vid mer komplexa ärenden kommer du ha möjlighet att slussa vidare till kollegorna på second-/third-linesupport.

Du kommer att vara tekniskt stöd till den svenska organisationen och ditt arbete kommer att inkludera datorklienthantering, nätverksfelsökning, Microsoft 365, Microsoft Active Directory Administration, Teams mm.VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare arbetslivserfarenhet av att ha arbetat som IT-Support i en servicedesk/helpdesk eller liknande.
- Har erfarenhet att administrera Office applikationer, AD, Intune, Azure och Exchange som tjänster.
- Har PC-kunskaper och kunskap av kringutrustning och hårdvara, så att du förstår hur tekniken fungerar.
- Har mycket goda kunskaper om nätverk/TCP-IP.
- Har erfarenhet av Windows-plattformen på server och klientsidan så att du kan navigera i operativsystemet.
- Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har


* En eftergymnasial utbildning med inriktning mot exempelvis IT- och supporttekniker.
* God kännedom inom Microsoft 365 - applikationer (Office, Teams, SharePoint).
* Administration av telefoniabonnemang i Telia Touchpoint
* Supportärendehantering i Atlassian Jira Service management
* Kännedom utav SLA och ITIL


För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Du älskar att ge service till människor och har en teknisk kompetens och intresse i Microsofts produkter, så att du på ett pedagogiskt och lösningsorienterat sätt kan vara ett användarstöd till Cary Groups verkstäder som behöver support. Du är en lagspelare, brinner för att lösa problem och visar på nyfikenhet för att lära dig nya saker. Det kommer krävas att du är tålmodig, orädd och självgående i din roll.

Vad Cary Group erbjuder:


* En familjär och entreprenöriell kultur med högt i tak.
* Trevliga och ljusa lokaler vid Hammarby Kaj i Stockholm.
* En internationell miljö med verksamhet i 10 europeiska länder.


Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag . Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga.

Övrigt: Det kommer att genomföras en bakgrunds- och kreditkontroll inför anställning.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Cary Group är en av marknadsledarna i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien, Spanien, Portugal, Tyskland, Österrike och Luxemburg inom reparation och byte av bilglas med ett kompletterande erbjudande inom reparation av plåt- och lackskador och SMART Repair (Small to Medium Area Repair Techniques).

Ansök nu

Driven person sökes till roll som junior konsultchef!

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Nov 29
Vill du vara med och rekrytera till ett bolag som är ledande inom sin bransch? Vi söker dig som vill vara en del av ett företag vars kultur präglas av höga ambitioner, professionalitet och driv. Om du brinner för att nätverka på lång sikt med potentiella konsulter och drivs av kontakt med människor är detta rätt tjänst för dig!

OM TJÄNSTEN
Vår kund erbjuder dig chansen att jobba på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter då de är inne i en stark tillväxtfas och behöver nya positioner. Deras VD och Vice VD har tidigare arbetat i just denna roll.

Du kommer ingå i ett av de olika rekryteringsteamen, alla team är nischade inom sitt specifika område. Du får använda dig av dina säljkunskaper för att locka rätt person till rätt tjänst och nyttja dina kommunikativa, sociala och strukturerade egenskaper när du roddar hela rekryteringsprocessen från början till slut. En fantastisk möjlighet att utvecklas inom konsult- och rekryteringsbranschen hos ett företag som värnar om såväl en härlig, varm arbetsmiljö som din personliga utveckling. Du erbjuds även en fast grundlön ihop med en rörlig del som utgår från en generös provisionsmodell, för att själv kunna påverka löneutvecklingen och belönas för det driv vi tror att du besitter.

Tjänsten innebär en direktrekrytering vilket betyder att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos kund.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Genom kalla samtal och befintliga urval rekrytera nya konsulter (annonsering, urval, intervjuer etc.)
* Fördjupa relationen till befintliga kunder samt initiera kontakt med nya
* Hantera konsulter ute på uppdrag (gällande arbetsrätt, rehab, karriärcoachning etc.)
* Löpande hantera frågor från såväl konsulter som kunder (såsom lönefrågor, fakturafrågor och avtalsfrågor)


VI SÖKER DIG SOM
- Har tidigare erfarenhet av kundservice
- Är ambitiös och drivs av att jobba mot uppsatta mål
- Älskar att bygga långsiktiga relationer
- Är flytande i tal och skrift i svenska då det kommer att användas i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du:

Har någon form av utbildning inom HR/personalvetare

Som person är du:


* Självgående
* Resultatinriktad
* Relationsskapande


Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Vasastan, Stockholm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Dansktalande Customer Support Agent till BookBeat!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 29
För dig som motiveras av att ge utmärkt service och som är flytande i danska finns nu möjligheten att ta dig an tjänsten som agent i BookBeats supportteam. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar då du kan arbeta hemifrån utifrån ett flexibelt schema. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
I dagsläget består BookBeats supportteam av en blandning av tysk-, svensk-, polsk-, dansk-, och finsktalande supportagenter som tillsammans arbetar för att ge så god service som möjligt till BookBeats användare.

BookBeat växer och behöver utöka den danska delen av supportteamet. Behovet är långsiktigt och passen är förlagda främst under vardagar men även helger kan bli aktuellt. Rollen är flexibel då du kan arbeta varifrån du vill och är således inte knuten till ett kontor.

Du erbjuds:

Som kundsupport kommer du främst att svara på danska, svenska, och engelska kunders frågor i BookBeats webbaserade supportsystem. Det kan vara frågor kring hur tjänsten fungerar, tekniska problem, kontoinställningar, försäljningsfrågor etc. Till din hjälp har du för de vanligaste frågorna färdiga mailmallar som du kan utgå från i din återkoppling till kund. Dina arbetsuppgifter är således:

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Svara på inkommande frågor rörande exempelvis innehåll, kontoinställningar och försäljning från företagets kunder via mail
* Svara på kundfrågor i BookBeats sociala kanaler


VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande och har minst ett år kvar av dina studier
- Har tidigare erfarenhet av kundservice och administrativt arbete
- Har mycket goda kunskaper i danska, svenska och engelska, såväl i tal som i skrift, då all kommunikation externt kommer att ske i samtliga språk

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
Som person är du litteraturintresserad och duktig på att uttrycka dig skriftligt. Du är nyfiken på att lära dig hur saker fungerar samt har en god känsla för kundservice och kundbemötande. Då arbetet är självständigt krävs det också att du har en god problemlösningsförmåga och vågar ta egna initiativ.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
År 2015 påbörjade BookBeat deras resa mot målet att erbjuda Europas ledande tjänst för digitala böcker. 2021, några år efter en bred lansering, används BookBeat av över femhundratusen lyssnare varje månad. De är en ständigt växande startup inom Bonnierkoncernen och alla medlemmar som hänger med på deras resa får chansen att påverka deras utveckling på såväl kort som lång sikt. De har under åren växt till fler än 130 st. nyfikna och engagerade "doers", och de räknar med att bli ännu fler framöver. Är du nyfiken på att bli del av team BookBeat? Kul! Det viktigaste för dem som blir del av deras team är nyfikenhet för deras användare, ny teknik, marknadsföring, design, böcker och självklart dem som organisation. Denna nyfikenhet driver dem till att hela tiden testa nya saker i tjänsten och till att låta användarna visa om de är på rätt väg.

Ansök nu

Kontorsassistent till framgångsrikt globalt bolag i Kista

Kontorsreceptionist
Läs mer Nov 29
Är du en prestigelös person med ett öga för detaljer? Trivs du i en varierande roll där du får möjligheten att växa? Är du dessutom en servicestjärna som är medveten om vikten av ett gott första intryck? Då kan denna roll vara rätt match för dig!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu för Texas Instruments räkning en kontorsassistent till deras Stockholmskontor. I Sverige jobbar cirka 30 personer varav cirka 20 personer på kontoret i Kista som präglas av en familjär stämning och högt i tak. Du kommer vara en nyckelperson vad gäller trivsel på kontoret. Du kommer dels att arbeta självständigt, dels i samarbete med Site Manager samt övriga kollegor på kontoret.

Du tillhör Texas Instrument fina kontor i Kista med fantastisk utsikt ut över staden. Texas Instruments Sverigekontor i Kista och Lund jobbar med försäljning och teknisk support och du kommer att rapportera till deras Site Manager i Stockholm.

I rollen som Kontorsassistent kommer du bland annat:
- Ansvara för att kontoret är presentabelt och trivsamt.
- Ta stort ansvar i att assistera kundarrangemang och andra besökare samt förse dem med förstklassig service.
- Du kommer vara den som organiserar, planerar och ser till att kalendrar är i synk.
- Supportera kontoret med diverse administration och enklare inköp.
- Hantera kontakten med fastighetsägare och leverantörer.

VI SÖKER DIG SOM
- Har god systemvana och grundläggande kunskaper i MS-Office paketet, framförallt Excel och Powerpoint.
- Har viss tidigare arbetslivserfarenhet inom service och/eller administration.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du kommer att kommunicera muntligt och skriftligt på båda språken.

För denna roll kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper samt ditt intresse för tjänsten. Som person är du serviceinriktad, noggrann och har en god förmåga att arbeta självständigt. Vidare är du prestigelös och flexibel. Tjänsten passar dig som trivs att arbeta i en varierande roll där du får möjligheten att växa. Du motiveras av att ta dig an större ansvar framöver, och ser dig långsiktigt i rollen.

ÖVRIG INFORMATION
- Uppdragslängd: Långsiktigt. Avtal skrivs initialt på 6 månader.
- Start: omgående.
- Omfattning: Heltid, 38.75 h/ vecka.
- Placering: Stockholm, Kista.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Texas Instruments är ett världsledande bolag inom halvledarindustrin. Bolaget grundades redan år 1930 och har sitt huvudkontor i Dallas, Texas. Texas Instruments är ett innovativt teknikföretag, med en företagskultur som präglas av deras fem värdeord; "trovärdighet, inkluderande, innovation, konkurrenskraft samt resultat".

Ansök nu

Produktionsansvarig till spännande techbolag!

Produktionschef, tillverkning
Läs mer Nov 29
Vill du vara en nyckelspelare i ett innovativt techbolag med internationell framgång? Nu söker vi en dedikerad Produktionsansvarig som vill vara med och lyfta företaget till nya höjder. Ta chansen att arbeta i en dynamisk miljö där ditt bidrag spelar en avgörande roll. Ansök redan idag för att ta nästa steg i din karriär, vi applicerar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Vår kund har flera internationella patent på sin ventilteknologi och fortsätter att växa. 2005 startade de utvecklingen av en innovativ typ av pneumatisk ventil för tunga fordonsapplikationer. Ventilsortimenten har sedan utökats och anpassats även för industriellt bruk. De skräddarsyr olika ventilsystem till sina kunder, allt efter önskemål. Deras ventiler har en hastighet, noggrannhet och förväntad livslängd som överstiger traditionella ventiler.

Rollen som Produktionsansvarig erbjuder varierande arbetsuppgifter där dina dagar kommer att se olika ut beroende på vad som behöver prioriteras för stunden. Det är en bred och viktig roll på företaget där tjänstens huvudsakliga syfte är att säkerställa pålitliga leveranser med hög kvalitet till deras kunder.

Du erbjuds
- Arbete på ett högteknologiskt företag med en välkomnande och familjär företagskultur
- Möjlighet att samarbeta med seniora kollegor som har omfattande erfarenhet inom branschen
- En roll där du kan följa produkterna från utveckling till produktion och slutligen leverans under samma tak
- Ett långsiktigt uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter i rollen

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Produktionsplanering
* Montering och produktion
* Ankomstkontroll, orderhantering ovh leveransbevakning
* Kontroll av ritningar och andra produktionsunderlag
* Driva förbättringsarbete i produktionen
* Registrering av artiklar och strukturer i affärssystemet Fortnox


VI SÖKER DIG SOM
- Har minst två års erfarenhet av att arbeta inom produktion, gärna inom industri
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet
- Motiveras av att arbeta strategiskt men också hands-on med montering av produkterna

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet från något affärssystem
- Erfarenhet från en liknande roll och/eller en utbildning med inriktning mot produktionsansvar

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Kvalitetsmedveten
- Samarbetsinriktad
- Självgående
- Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Komponentingenjör till livsviktiga Getinge

Elektronikkonstruktör
Läs mer Nov 29
Här får du möjlighet att förena ditt intresse för högteknologisk elektronik med produkter som förbättrar människors livskvalité! Som komponentingenjör ansvarar du för komponentdatabasen och Design Change-uppdrag relaterat till produktvård och nyutveckling av ventilator- och anestesisystem som Getinge är världskända för. Här erbjuds du en kommunikativ roll med tekniska frågeställningar och har kontaktytor internt med kollegor och externt med leverantörer. Du som besitter goda erfarenheter av elektroniska komponenter och vill kombinera detta med ett arbete som gör skillnad för människor är som klippt och skuren för rollen!

OM TJÄNSTEN
Getinge är ett av världens ledande företag inom den medicintekniska branschen. På deras site i Solna utvecklasoch produceras demest avancerade ventilator- och anestesisystem. Företaget genomsyras av en familjär känsla och högt i tak där alla arbetar mot samma mål, att rädda liv.

Ett av dina huvudsakliga ansvarsområden är att ansvara för och uppdatera komponentdatabasen i förhållande till Design Change-uppdrag och förändringar i komponentval. Detta innebär att du tar stort ägandeskap i komponentrelaterade frågor och driver självständigt aktiviteter relaterat till bland annat LTB och uppdateringar av komponentdatabasen. Med andra ord har du en viktig roll där du bär stort ansvar för spårbarheten för Getinges processer och komponenter i relation till befintlig produktvård samt nyutveckling. Du är även delaktig vid audits och arbetar med elsäkerhetskritiska komponenter.

Du erbjuds
- En långsiktig tjänst på ett företag som gör skillnad för människors hälsa
- Ett varierat arbete med högteknologiska medicintekniska produkter
- En "spindeln i nätet"-roll där du får ta del av många tekniska discipliner och tvärfunktionella samarbeten

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Ansvara och aktivt arbeta med komponentdatabasen
* Genomföra Design Change-uppdrag för utbyten av komponenter
* Stödja R&D i val av teknologier, komponenter och leverantörer
* Deltaga vid audits
* Arbeta med kritiska komponentlistan för Getinges produkter


VI SÖKER DIG SOM
- Innehar en civil- eller högskoleingenjörsutbildning i elektroteknik eller mekatronik
- Har väldigt goda kunskaper om elektronikkonstruktion för seriemässig tillverkning
- Har goda kunskaper inom digital - och analog elektronik
- Har goda kunskaper av inbyggda system
- Talar och skriver svenska och engelska obehindrat då det förekommer i dokumentation och intern/extern kommunikation
- Värdesätter noggrannhet och är nyfiken

Det är meriterande om du har
- Tidigare arbetat inom den medicintekniska branschen

Person vi söker:
För att trivas och lyckas i rollen som komponentingenjör på Getinge är det viktigt att du värdesätter noggrannhet och är nyfiken i ditt arbete. Då du är ansvarig för komponentdatabasen och aktiviteter relaterat till denna förväntar vi oss att du har ett lösningsorienterat arbetssätt och driver ditt arbete framåt genom att på egen hand uppsöka information och svar relaterat till ditt ansvarsområde.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Studenter se hit! Jobba deltid i receptionen hos en stor bank

Receptionist, telefonist
Läs mer Nov 29
Tillsammans med ISS söker vi glada och positiva studenter som vill arbeta deltid i receptionen hos en stor bank i Stockholm. Detta är rollen för dig som brinner för service och som vill arbeta med varierade arbetsuppgifter ????????

OM TJÄNSTEN
Tillsammans med ISS söker vi sociala och serviceinriktade studenter som vill arbeta som receptionist på deltid hos en stor bank i Solna, precis intill Mall of Scandinavia. I rollen som receptionist är den röda tråden att säkerställa service i världsklass till besökare och anställda. Detta innefattar arbete i reception men även i konferensytorna. Du är en spindel i nätet och hjälper till där det behövs - din dag är väldigt varierande vilket gör ditt arbete väldigt lärorikt och kul.

Hur kan en dag se ut? Du kommer att jobba i receptionen hos en stor bank i Solna. Banken är en av ISS kunder, så du kommer för ISS men vara placerad ute hos deras kund. Banken ligger precis intill Mall of Scandinavia. Dina arbetstider är flexibla och förlagda mellan kl. 7-18, måndag till fredag. Du har möjlighet att välja mellan att arbeta förmiddagspass, eftermiddagspass eller heldag, beroende på vad som passar dig bäst. Du arbetar minst två pass per vecka. I din roll ansvarar du för att vara välkomnande för besökare och anställda och ge dem den hjälp och service de behöver. Du administrerar passerkort, bokar mötes- och konferensrum samt ser till att dessa är i toppskick. Du hjälper också till vid större möten, konferenser och event om det behövs.

Möjligheten att jobba extra vid jul, sommar och andra ledigheter finns och uppskattas!

Du erbjuds
- Ett roligt och meriterande deltidsjobb på en stor bank
- Härliga kollegor som har roligt på jobbet och ser fram emot att välkomna nya kollegor
- En dedikerad konsultchef från Academic Work som följer upp din trivsel

VI SÖKER DIG SOM
- Är studerande vid universitet / högskola eller annan eftergymnasial utbildning
- Har erfarenhet av kundservice
- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då detta används dagligen i arbetet

Det är meriterande om du
- Har flera år kvar av din utbildning och således kan arbeta långsiktigt i rollen
- Har arbetat som receptionist

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och potential för att ta dig an rollen! Vi letar efter dig som är social, glad och positiv samt serviceinriktad. Vidare ser vi att du är duktig på att samarbeta.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET
ISS Facility Services är en ledande global leverantör av Facility Management-tjänster. Med expertis inom områden som reception, catering, säkerhet, städning och arbetsplatsadministration strävar ISS efter att skapa hållbara, trivsamma och effektiva arbetsmiljöer. ISS fokuserar på att leverera service av hög kvalitet till sina kunder och att skapa en positiv påverkan på människor och verksamheter över hela världen.

Ansök nu

Servertekniker på deltid till Stockholms universitetet!

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Okt 30
Vill du vara med och bidra till Stockholms universitets tekniska framsteg? Här är din chans! Just nu söker vi en Servertekniker på deltid som brinner för att skapa en säker och effektiv IT-miljö. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vara en del av en spännande arbetsmiljö, fortsätt läsa för att ta reda på mer om denna unika möjlighet!

OM TJÄNSTEN
Som Servertekniker kommer du att spela en central roll i att säkerställa Stockholms universitets IT-miljö är i toppskick. Dina ansvarsområden inkluderar att installera, underhålla och optimera servrar samt hantera nätverkskonfigurationer. Om du trivs i en miljö med hög teknisk komplexitet och vill vara en del i att stödja utbildning och forskning, kan detta vara rätt roll för dig.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Installera, underhålla och optimera servrar
* Arbeta med att upprätthålla en säker IT-miljö
* Hjälpa forskare med behörigheter och licencer samt säkerställa rätt säkerhetsnivå på dessa


VI SÖKER DIG SOM
- Har erfarenhet av Linux
- Har gedigna kunskaper vad gäller installation, optimering, administration, drift och backup av Linux-servrar
- Har erfarenhet av säkerhetsfrågor kopplat till IT-miljö
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikation i arbetet sker på båda språken

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet av databashantering, GIT och programmering i exempelvis Shell script, Python, STATA, R och Matlab.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Självgående
- Kommunikativ

Då anställningen är en visstidsanställning med sysselsättningsgrad på cirka 25 % ser vi att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis pågående studier.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Content Marketer med öga för grafisk design

Marknadskommunikatör
Läs mer Nov 29
Cure Media utökar nu marknadsteamet och söker en passionerad och engagerad Content Marketer som vill följa med på en spännande och dynamisk resa mot att bli det första valet för varumärken och influencers i Europa!

OM TJÄNSTEN
Cure Media är den ledande Influencer Marketing-byrån i Norden och har nyligen blivit utnämnd till Årets Influencer Marketing-byrå. Bolaget fokuserar på datadriven och strategisk influencer-marknadsföring och samarbetar med attraktiva och marknadsledande varumärken, såväl nationellt som internationellt. Du kommer att vara en del av ett engagerat marknadsföringsteam där relevant content är ryggraden i marknadsföringsstrategin.

Rollen passar dig som trivs att arbeta både operativt och strategiskt, samt samarbeta med såväl interna som externa kontaktytor. Genom din kommunikativa förmåga skapar du innovativt content, såväl skriftligt som grafiskt, samt är trygg i att presentera din vision och guida kunderna i rätt riktning för att nå önskade resultat. Vidare kommer du att arbeta B2B, samt i nära samarbete med säljteamet och stötta i framtagning av relevant underlag inför kunddialoger. Cure Media har nyligen genomgått en spännande rebrandig av sitt varumärke, där du som Content Marketer har möjlighet att, med hjälp av din kreativa ådra och öga för detaljer, vidareutveckla bolagets visuella vision och plan framåt.

Du erbjuds
- En nyckelroll i ett passionerat och högpresterande team, med en stark företagskultur och som förstår vikten av att hjälpa varandra och ha roligt tillsammans!
- Möjligheten att bli delägare genom deras aktieoptionsprogram
- En trygg arbetsgivare med konkurrenskraftig lön, försäkring och pensionsplan

Arbetsuppgifter:
- Ta fram branschrapporter, marknadsundersökningar och genomföra case-studier tillsammans med kund, samt utbilda marknaden inom influencer marketing
- Producera innehåll och designa grafiskt innehåll till blogginlägg, White Papers, one pagers, nyhetsbrev, webbinnehåll etc.
- Ansvara för Cure Medias sociala mediekanaler kring både planering och genomförande
- Ta fram kreativa sätt att distribuera Cure Medias innehåll till aktuell målgrupp genom olika relevanta kanaler
- Samverka nära med PR för att komma med idéer till nyhetsartiklar och pressmaterial

VI SÖKER DIG SOM
- En avslutad eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller marknadsföring, eller motsvarande
- Minst 2–3 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll där du arbetat B2B
- Kunskap inom Adobe
- Flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift då båda språken förekommer i det dagliga arbetet

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och potential framåt. För att trivas i rollen ser vi att du har en fallenhet för att arbeta självgående och trivs när du får arbeta initiativtagande och nytänkande. I ditt förhållningssätt är du lösningsorienterad och nyfiken kring att ta dig an nya tillvägagångssätt i arbetet. Vidare ser vi att du är resultatorienterad och arbetar hårt för att nå dina mål och deadlines med fina resultat. Givetvis har du ett skarpt öga för detaljer och trivs när du får använda din kreativa ådra!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Teknisk projektledare

Teknikinformatör
Läs mer Nov 29
Har du en skarp förmåga inom projektledning och kommunikation? Är du dessutom tekniskt intresserad? Perfekt! Då är du den vi söker för rollen som Projektledare för tekniska handböcker och utbildning hos SEK Svensk Elstandard. Ditt huvudfokus kommer vara att utforska tekniska områden för att initiera projekt och författa underlag för framtagning av nya SEK-publikationer. Du kommer också stötta i revideringen och förnyelsen av befintliga publikationer. Känner du att det vore spännande att vara med och leda SEK in i framtiden? Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN

Som projektledare för tekniska handböcker och utbildning arbetar du nära marknads- och försäljningsavdelningen för att säkerställa effektiv kommunikation och marknadsföring.

Du erbjuds
- En trygg arbetsplats där du som är kreativ och framåt kan forma och utveckla rollen efter eget initiativ men i nära samarbete med kollegorna i teamet.
- En varierad roll med stort eget ansvar och kommer att fungera som spindeln i nätet i projekten och bredda ditt professionella nätverk med både interna och externa kontakter.
- En egen mentor så att dina förutsättningar att kunna komma in i rollen blir så bra som möjligt. SEK är en stabil organisation som månar om sin personal och du kommer jobba självständigt men nära ett litet och sammansvetsat team.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Säkerställa att projektplaner och tidsramar följs.
* Ansvara för att söka och sammanställa teknisk information och underlag för nya SEK-publikationer.
* Delta i reviderings- och förnyelseprocessen för befintliga SEK-publikationer.
* Utveckla kursmaterial och utbildningspresentationer i linje med SEK:s kurs- och utbildningsverksamhet.
* Säkerställa tidsplaner för lansering av nya publikationer och utbildningar.
* Administrativ koordinering av utbildningar vid behov.


VI SÖKER DIG SOM
- Har god kommunikativ förmåga i både muntlig och skriftlig svenska och engelska eftersom du kommer att projektleda, hantera, skapa och redigera allt ifrån tekniska dokument till handböcker och specifikationer.
- Har en teknisk bakgrund, från studier eller arbetslivet
- Har erfarenhet av projektledning där du är bekväm med att driva en projektgrupp mot uppsatta deadlines

Det är meriterande om du har
- Har teknisk bakgrund inom el

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Självgående
- Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu

Supportingenjör till Rototest!

Serviceingenjör, elektronik
Läs mer Nov 29
Är du utbildad ingenjör och är redo för nästa steg i karriären? Nu söker vi dig med intresse för elektromekanik och som vill arbeta med den senaste tekniken inom fordonsindustrin. I rollen erbjuds du kompetensutveckling och samarbete med erfarna kollegor, samt blir en del av en globalt verksam organisation som befinner sig på en spännande tillväxtresa. Ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN

Detta är den perfekta möjligheten för dig som är utbildad ingenjör och är intresserad av att arbeta med den allra senaste tekniken. Rototest är ett teknikbolag som säljer och tillverkar testutrustning för fordonsutveckling till bilindustrin. Sedan de startade sin verksamhet har de vunnit ett stort godkännande och deras testlösningar används av några av världens mest välkända industriföretag. Nu befinner sig Rototest i ett expansivt skede med en växande efterfrågan över hela världen och söker därför en supportingenjör som vill vara med på tillväxtresan.

Som junior medlem i ingenjörsteamet kommer du initialt att få följa med olika funktioner för att lära och ge stöd där möjligt, för att över tid hitta de funktioner där du kan briljera och stärka teamet som helhet. Du kommer komma in i ett företag där sammanhållning och bra samarbeten värderas högt. Dessutom kommer du få samarbeta med likasinnade globalt och i tjänsten ingår även resor till bland annat USA, Kina, Japan och Europa.

Du erbjuds
- Att få arbeta med den senaste tekniken inom fordonsindustrin
- Anställning på ett företag som värnar som sina medarbetare och främjar dess utveckling
- Möjlighet att skaffa/utöka ditt internationella nätverk

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i Rototest’s multidisciplinära ingenjörsteam. Teamets uppgifter spänner över områden som installationer av kundprojekt, valideringsprov, produktionsstöd, sälj- och supportstöd, utbildning och dokumentation samt testdataanalyser. Du kommer bland annat att:
- Arbeta med systematisk felsökning
- Dokumentera enligt interna processer
- Ha kundkontakt via mejl / telefon och webmöten (och i förekommande fall på plats hos kund) avseende felavhjälpning
- Genomföra installationer/idrifttagning av kundprojekt (i förekommande fall på plats hos kund)
- Stödja för-idrifttagning av kundprojekt
- Genomföra användarutbildningar

VI SÖKER DIG SOM
- Behärskar mycket god engelska och god svenska i tal och skrift, då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
- Har en avslutad akademisk ingenjörsutbildning
- Minst ett års arbetslivserfarenhet, fler år är meriterande
- God erfarenhet (professionell eller privat) inom elektronik / elektromekanik med förmåga att läsa el-schema samt 2D CAD ritningar
- Mycket god datorvana i MS Office
- Körkort: B - Bil

Det är meriterande om du har
- Vana av Python för dataanalys

För att lyckas i rollen är du noggrann och kvalitetsmedveten. I ditt förhållningssätt är du flexibilitet, lösningsorienterad och trivs när du får arbeta fritt under ansvar. Du håller deadlines och kan samarbeta med såväl interna som externa kontaktytor för att nå ett framgångsrikt resultat.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Ansök nu