Academic Work Sweden AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Academic Work Sweden AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Regulatory Scientist till marknadsledande bolag!

Kemist
Läs mer Jan 24
Nytt
Vi söker dig med en akademisk naturvetenskaplig grund - gärna inom kemi, som vill tillhöra ett team där du ansvarar för produktsäkerheten och ser till att lagar och myndighetskrav efterlevs. Har du även erfarenhet av arbete inom kemikalielagstiftningar och är redo för en roll där du har kontakt och rapporterar internt såväl som till myndigheter? Då kan detta vara ett jobb för dig. Urval sker löpande så ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Vi söker för kunds räkning en Regulatory Scientist till deras Regulatory and Product Safety avdelning. Du kommer tillhöra ett mindre team på 9 personer med bred utbildningsbakgrund inom det naturvetenskapliga området, där kulturen beskrivs som härlig och prestigelös. I gruppen ser de till att stötta varandra även om man förväntas arbeta självgående i sina arbetsuppgifter.

Avdelningens uppdrag är att hantera alla produktregleringsfrågor inklusive rapportering, produktsäkerhet och applikationer med syfte att utveckla dessa. Gruppen du kommer att ingå i arbetar med nationell och internationell lagstiftning och myndighetskrav och delger information till berörda inom företaget. Vidare stödjer gruppen utvecklingen av nya produkter och hanterar rapporteringen till olika myndigheter.

Då du i din roll som Regulatory Scientist kommer ha täta kontakter med flera avdelningar inom företaget och även med olika myndigheter, ser vi att du som söker denna tjänst är en person som besitter god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Du erbjuds


* Möjlighet att använda och utveckla din kompetens inom lagstiftning och produktsäkerhet.
* Möjlighet att ingå i ett kompetensstarkt team på ett marknadsledande bolag.
* Ett konsultuppdrag på 12 månader för ett vikariat.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


ARBETSUPPGIFTER
* Dokumentation och granskning av ingredienser som används i konsumentprodukter utifrån kemikalielagstiftningarna REACH och CLP.
* Säkerställa efterlevnad av nationell och internationell lagstiftning och myndighetskrav kopplat till ingredieser i produkter som framställs inom verksamheten.
* Dokumentation och granskning av ingredienser ur ett toxikologiskt perspektiv (toxikologiska riskbedömningar).

VI SÖKER DIG SOM
* Har akademisk utbildning inom naturvetenskap med tyngdpunkt på kemi.
* Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i såväl tal som skrift.
* Har ett par års yrkeslivserfarenhet inom kemikalielagstiftningarna REACH och CLP, samt förstå, granska och skapa säkerhetsdatablad.

Vi anser det starkt meriterande om du har


* Erfarenhet av arbete inom tobaks-, livsmedels-, kemi-, kosmetika och/eller läkemedelsindustrin, gärna med frågor angående produktsäkerhet.
* Erfarenhet av regulatoriskt arbete, tolka lagstiftning och implementera lagkrav och policys i praktiken, gärna från tobaks- eller livsmedelsindustrin.
* Förståelse för hur regulatoriska myndigheter arbetar och fungerar, samt regulatoriska ansökningar.
* En bakgrund som toxikolog och/eller erfarenhet av toxikologiska riskbedömningar.


Vi sätter stor vikt vid de personliga egenskaperna och för att passa i rollen tror vi att du är:


* Noggrann
* Självgående
* Kommunikativ


Övrig information


* Start: Omgående.
* Omfattning: Heltid, 39h/vecka, kontorstider.
* Placering: Centrala Stockholm.
* Timbaserad månadslön.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Kickstarta utvecklarkarriären i en roll som Development Support hos Avida

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 22
Avida är en snabbt va?xande akto?r pa? den nordiska finansmarknaden, vars affärsidé är att erbjuda både företag och privatpersoner finansiella tjänster genom enkla och moderna lösningar. Med platt organisationsstruktur och familjär stämning mellan alla roller på kontoret söker de nu en hungrig, nyexaminerad person som vill ta sitt första karriärsteg som intern support med siktet inställt på att utvecklas inom utveckling. Stämmer det in på dig? Läs vidare!

OM TJÄNSTEN
I rollen som Development Support kommer du få chansen att ta ett första kliv in i organisationen, där ditt arbete kommer vara att stötta upp andra medarbetare internt med olika supportärenden. Avida arbetar just nu med flera interna utvecklingsprojekt och nya tekniker såsom .Net Core, AWS och Azure. Denna roll är perfekt för dig som söker en rolig och omväxlande supportroll där det finns goda möjligheter att utvecklas och på sikt få arbeta med utveckling.

Med en gedigen onboarding-process kommer du snabbt att bli en del av Avidas härliga företagskultur. För att på bästa sätt komma in i din nya roll kommer du under första tiden gå bredvid mer seniora kollegor och så småningom ta dig an enklare ärenden.

Hos Avida erbjuds


* Ett företag med korta beslutsvägar
* Gott samarbete med engagerade kollegor
* En informell företagskultur där alla pratar med alla
* En möjlighet att utvecklas i ett erfaret och kompetent team


ARBETSUPPGIFTER
I denna roll kommer du tillhöra utvecklingsteamet som idag består av 8 stycken utvecklare. Tyngdpunkten i arbetet kommer bestå av att hantera inkommande supportärenden från resten av organisationen (2nd line). Ärendena varierar i karaktär och du kommer att behöva hantera både högt och lågt.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att:


* Arbeta proaktivt för att söka, identifiera och åtgärda problem i olika system
* Åtgärda buggar
* Monitorera larm och batchar
* Ha kontakt med och agera support åt resten av organisationen kopplat till IT


VI SÖKER DIG SOM
* Har en eftergymnasial utbildning inom IT alternativt motsvarade arbetslivserfarenhet


* Har erfarenhet av .Net & från skol-, fritidsprojekt och/eller arbete
* Har professionell kunskap i svenska och engelska i tal och skrift
* Vi ser det som mycket meriterade om du har en github eller utvecklingsprojekt att visa upp för Avida.


Som person är du:


* Serviceinriktad
* Strukturerad
* Problemlösande
* Ansvarstagande


INFORMATION OM FÖRETAGET

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, 8-17
* Placering: Södermalm, Stockholm
* Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell och Emelie Säfbom. johanna.sorell@academicwork.se och emelie.safbom@academicwork.se
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Avidas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.


Information om företaget

Avida Finans kreditmarknadsbolag som sedan starten 1983 erbjuder finansiella lösningar och tjänster för privatpersoner och företag i Sverige, Norge och Finland. Vi är idag cirka 130 anställda, med huvudkontor i Stockholm samt filialer i Oslo och Helsingfors. De vill skapa nöjda kunder genom innovativt tänkande, tekniskt kunnande i framkant, samt inte minst engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare.

Ansök nu

Investor Relations assistent till Besqab AB

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 22
Sitter du och tittar på börsen om dagarna och har du ett genuint finansiellt intresse? Är du dessutom en student med god analytisk förmåga och är inte rädd för att ta för dig? Då kanske är det just dig vi söker som Investor Relations assistent till Besqab! Skicka in din ansökan redan idag, då urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN
Besqab beskriver sig själva som en passionerad bostadsutvecklare som sedan starten 1989 utvecklat mer än 8 000 bostäder. De har valt att i första hand koncentrera sig på de lokala marknaderna i Storstockholm och Uppsala stad. Besqab vet att det betyder mycket att ha en djup lokal förankring och att vara engagerade i den plats dem bygger på. Deras huvudkontor ligger i Danderyd och dem har även ett regionkontor i Uppsala.

Några ord från en av Besqabs anställda.

" Tack vare att jag från första dagen fick förtroendet att ta eget ansvar och få utvecklas i min takt, har jag hela tiden stärkt mitt självförtroende. Ingen skyller i från sig utan vi gör arbetet tillsammans hela tiden och eftersom vi är olika, har olika bakgrunder så kompletterar vi varandras kunskap."

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.Läs mer om vårt konsulterbjudande här

ARBETSUPPGIFTER
Investor Relation-funktionen syftar till att bygga och upprätthålla förtroendefulla relationer med bolagets investerare, samt ge kapitalmarknaden goda förutsättningar till en rättvisande värdering av Besqab. Som Investor relations assistent kommer du att hjälpa Investor Relations-ansvarig att ta fram finansiella rapporter och sätta ihop analyser och presentationer. Du kommer även få hjälpa till och stötta upp Besqabs CFO i deras dagliga arbete. Det kommer vara varierande uppgifter men för att nämna några så kommer du att:


* Korrekturläsa och förbereda olika texter och innehåll för års- och hållbarhetsredovisning samt kvartalsrapporter
* Hjälpa till med finansieringsunderlag och uppföljning av lånereskontran
* Gå igenom beslutsunderlag till styrelsen och inför bolagsstämmor
* Ta fram förslag på information som ska upp på hemsidan


I det här uppdraget får du inte bara möjligheten till en fot in i ett spännande bolag, du får även chansen till att utvecklas både i det praktiska, samt vara med och utveckla rollen i sig.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar minst på 50% som civilekonom eller inom fastighet och finans
* Är minst halvvägs i dina studier
* Läser eller har läst kurser inom finans eller affärsjuridik
* Har mycket goda kunskaper i Office paketet, främst Excel
* Talar och skriver svenska obehindrat

Som person har du ett eget driv, en nyfikenhet och en vilja att ta tag i, samt lösa utmaningar du stöter på. Rollen innebär stor insyn i företagets verksamhet och ställer krav på hög integritet. Du är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga och är affärsmässig. Vidare ser vi att du finner glädje i relationer både internt och externt och trivs i sociala sammanhang Då vi lägger stor vikt vid det personliga vill vi därför se en tydlig motivering kopplat till detta i din ansökan!.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid
* Placering: Stockholm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Besqabs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Besqab som företag här

Ansök nu

Utbildning, kundrelationer och ledarskap- här har du drömrollen!

Ekonomikonsult
Läs mer Jan 22
Känner du ett starkt engagemang för att utveckla och stärka team och individer? Nu söker vi dig som vill jobba som utbildare inom ledarskap, projekt- och förändringsledning med beteendevetenskap i fokus hos Wenell Management. Här erbjuds en roll som kombinerar såväl kundrelationer, kundutveckling, utbildning som ledarskap. En roll för dig som har en bakgrund inom beteendevetenskap samt ett brinnande intresse för att utbilda!

OM TJÄNSTEN
Wenell är ett av Nordens ledande konsult- och utbildningsföretag. De hjälper sina kunder att lyckas med sina projekt, sina förändringar och med sitt ledarskap genom skräddarsydda insatser som ger mervärde för såväl kundorganisationer som individer. Wenell har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö samt genomför öppna kurser även i Uppsala, Linköping och Gävle. Med en global marknad har de kunder över hela världen. På Wenell arbetar det idag 15 personer i olika roller som konsulter, kursadministratör, IT ansvarig och VD på de olika kontoren i Sverige.

Du kommer i rollen som utbildningskonsult att tillhöra Stockholmskontoret om nio personer där du jobbar tillsammans med övriga på bolaget. Teamet på Wenell är väl sammansvetsat och stämningen upplevs familjär och varm. Det är prestigelöst och högt i tak och som gruppen själva beskriver det ”Vi har roligt tillsammans, det är bra energi och vi har nära till skratt!”

I rollen kommer du att arbeta med Wenells kunder och skapa samt hålla i olika utbildningar. Wenell ger dig möjligheten att utvecklas i en stimulerande miljö där kundens resultat står i centrum. Du får möjlighet att arbeta med många olika typer av organisationer och företräda ett välrenommerat företag. I början av din tid som utbildningskonsult kommer du få en gedigen introduktion och stöttning av kollegor, du tillåts växa in i rollen allt eftersom du får kunskap och genomför sedan utbildningar själv när du är redo. Wenell vill hålla en hög nivå till sina kunder och deltagare och det är viktigt att du anammar deras metodik. Det är också viktigt att du trivs i rollen som pedagog och utbildare samt har ett genuint intresse för lärande.

" Det bästa med jobbet som senior konsult är att jag ser individer, grupper och företag växa, utvecklas och ta till sig ny kunskap som tillämpas i deras egna miljö. Utbildningarna jag genomför förbereds väl och ger mig inblick i många olika verksamheter samtidigt som jag utvecklar min egen kompetens." Så beskriver en av Wenells seniora utbildare, Kristina Rosén rollen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Wenell.

ARBETSUPPGIFTER
Som utbildningskonsult på Wenell kommer du att vara en del av vårt ledarskapsteam och din huvuduppgift blir att genomföra utbildningar inom förändringsledning och ledarskap, såväl nationellt som internationellt. Du kommer tillsammans med övriga i teamet designa, planera och genomföra utbildningar samt agera coach för deltagare.
Wenell ägnar mycket tid åt praktisk träning och din roll blir att både erbjuda en teoretisk bas samt coacha och stötta i träningsmomenten. När du blivit varm i kläderna kommer dina arbetsuppgifter även omfatta kundvård samt försäljning till både nya och befintliga kunder.

Tjänsten passar dig som trivs i en pedagogisk roll där du får inspirera och motivera andra.

VI SÖKER DIG SOM
* Vi söker dig med en eftergymnasial, beteendevetenskaplig utbildning
* Du har tidigare erfarenhet av projektarbete (inte nödvändigtvis som projektledare) samt är bekant med att hålla utbildningar och workshops samt trivs med att ta eget ansvar, coacha människor och vidareutveckla kundrelationer
* Vi förutsätter att både din svenska och engelska är flytande i både skrift och tal då du kommer att arbeta både på en nationell och internationell basis
* Har möjlighet att resa i tjänsten, du kommer främst arbeta i Stockholmsområdet men även på övriga kontor i Sverige samt göra ett antal utlandsresor per år. Planeringshorisonten är oftast 3-9 månader, vilket innebär att resor kan planeras i god tid.

Det är meriterande om du har kunskap inom Organisational Behaviour Management (OBM).

Som person trivs du med att jobba med kunder och har en stor servicekänsla. Du har en personlig mognad och förmåga att reflektera över dina egna styrkor och utvecklingspunkter. Då rollen kommer att vara mycket självständig ser vi det viktigt att du trivs du med att ta stort eget ansvar, planerar ditt arbete på ett effektivt sätt samt har ett inre driv.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Globenområdet, Stockholm (Arenavägen 63, 121 77 Johanneshov)
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Wenell Managements önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Wenell Management

Ansök nu

Junior processjurist till familjära Partner Inkasso!

Jurist, allmän domstol
Läs mer Jan 22
Är du nyexaminerad jurist eller i början av din karriär och på jakt efter nästa utmaning? Är du intresserad av att arbeta med processrätt på ett familjärt inkassoföretag? Vi rekryterar just nu en processjurist som vill bli en del av Partner Inkasso på heltid. Urval sker löpande så ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
Partner Inkasso grundades 2018 med målsättningen att bli ett bolag med bra tillväxt och lönsamhet i en bransch där de förvärvar förfallna fodringar. Bolagets utveckling har överträffat deras förväntningar och de söker nu ytterligare förstärkning till teamet. Du kommer bli en del av ett mindre team med härlig stämning och familjär kultur. Detta är en direktrekrytering till Partner Inkasso. De sitter i stora och fräscha lokaler med fin utsikt och senaste utrustningen i Upplands Väsby.

Du erbjuds


* Litet bolag men med tryggheten och stabiliteten från starka partners.
* Interna utvecklingsmöjligheter.
* Fri tillgång till anslutande gym.
* Pensionsavsättning enligt upplägg med Söderberg & Partner.
* Privat sjukvårdsförsäkring vid fast anställning.
* Fri parkering med parkeringskort.


ARBETSUPPGIFTER
* Upprätta stämningsansökningar.
* Sköta kontakten gällande aktuella ärenden med myndigheter exempelvis domstol.
* Representera Partner inkasso genom hela processen vilket exempelvis inkluderar muntliga förberedelser och att ingå förlikningar.

Som processjurist hos Partner Inkasso kan en vanlig dag se ut som följande:

Du anländer till kontoret vid 8-8:30 tiden och välkomnas vid dörren av kontorets fyrbenta vän. Du tar dig en kopp kaffe, hälsar på kollegorna och startar igång datorn. Du börjar knåpa på de stämningsansökningar du har framför dig. Du besvarar ett mail från tingsrätten rörande ett av dina ärenden. Dags för lunch så du och kollegorna tar er till en av de lokala restaurangerna och äter en gemensam lunch. Efter lunchen börjar du förbereda dig på en muntlig förberedelse i ett av dina ärenden. Du jobbar vidare tills klockan slår 16-16:30 då det är dags att avsluta dagen.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en uttagen universitetsexamen från juristprogrammet.
* Besitter kunskaper inom grundläggande processjuridik. Antingen som en del av din universitetsutbildning alternativt som en fristående kurs eller utbildning.
* Goda kunskaper i Officepaketet.
* Flytande i svenska i både tal och skrift.


* Har du tidigare arbetslivserfarenhet av processrätt anses det meriterande.
* Har du tidigare erfarenhet av att upprätta stämningar anses det meriterande.
* Har du tidigare arbetslivserfarenhet av att driva processer inom eller gentemot en myndighet anses det meriterande.
* Har du körkort och tillgång till egen bil anses det meriterande.


Vi sätter stor vikt vid de personliga egenskaperna och för att passa i rollen tror vi att du:
* Är noggrann
* Är självgående
* Är ansvarstagande
* Besitter personlig mognad

Övrig information


* Start: Efter överenskommelse
* Omfattning: Heltid, kontorstider.
* Placering: Upplands Väsby.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi ser fram emot din ansökan med ett CV samt personligt brev!

INFORMATION OM FÖRETAGET
Partner Inkasso Sverige AB är ett inkassobolag som i enlighet med god inkassosed bistår uppdragsgivare med krav- och inkassohantering. Vi hjälper våra uppdragsgivare att få betalt, men vi hjälper också dig som blivit kontaktad av oss i ett ärende.

Ansök nu

Digital Marketing Specialist Ework Group

Marknadsförare
Läs mer Jan 22
Are you passionate about digital marketing in the consulting industry? Are you driven by interactions with internal & external players? If yes, then this could be something that might interest you.

OM TJÄNSTEN
Ework Group is a market-leading and independent competence provider operating in Sweden, Denmark, Norway, Finland and Poland. The company focuses on IT, telecom, technology, and business development. Ework Group is bridging the gap between competence and assignments. Through the vast portfolio of services solutions Ework Group makes competence accessible to companies as well as assignments accessible to professionals in order to contribute to a more dynamic, well-functioning and future proof competence market.

Ework was founded in Sweden in 2000 and is listed on Nasdaq Stockholm. The company has framework agreements with over 170 leading corporations in most sectors, and over 11,000 consultants on assignment.
Ework Group has a strong entrepreneurial culture, which is evident in their strong position on the market. As a Digital Marketing Specialist, you get the opportunity to be a part of, as well as contribute to their exciting journey while working with driven and ambitious colleagues.

As a Digital Marketing Specialist, you belong to an international marketing team.

ARBETSUPPGIFTER
Ework are currently looking for a new colleague to coordinate and drive marketing initiatives in Sweden. As Marketing Specialist, you will be responsible for inbound & outbound marketing growth. The work is about ensuring a high-quality deliverance while building relationships with both internal and external stakeholders.

Your main responsibilities & duties as Marketing Specialist are listed below:


* Assist with the development and the execution of the digital marketing strategy and plan for Swedish market.
* Deliver all digital campaigns across all digital channels in consistency with global strategy
* Assist in SEO strategy and plan with the global marketing team
* Review website and digital campaigns ensuring all content is up to date, on brand and consistent.
* Develop and execute social media strategy - plan, schedule, monitor and analyse
* Grow and manage social media channels – post calendar, timely responses, engagement, conversation
* CRM digital marketing coordination
* Work with media buying partners on brand awareness & brand image activities plan.
* Digital advertising budget coordination
* Develop and maintain digital activities to increase brands awareness.
* Assist with conducting and analysing research (primary and secondary) to provide insight into strategy and activity planning.
* Monitor and report on all competitor digital activity in market


VI SÖKER DIG SOM
* Relevant post-secondary education, for example in economics / management / marketing
* At least two years' experience from a similar role
* Experience from digital marketing and digital marketing strategies with a focus on increasing engagement and activity level among visitors
* Experience from performing digital marketing on, for example, social media, website and SEO with tools such as Google Ads and Google Analytics
* Basic knowledge in web design and experience from having managed websites
* Fluent Swedish and English, both orally and in writing
* Experience from the consulting industry is an advantage

As a person, you are a self-propelled person with great ownership of your work tasks. You are a networker who makes contacts within and outside the organization and in a sensitive way understands and captures challenges, and constantly takes a business-driven perspective.

Practical information


* Start: According to agreement
* Work Extent: Full time
* Place of employment: Stockholm City (Possibility to work remotely as well)
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from Ework that all questions regarding the position are handled by Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Ework gives you an open and warm corporate culture where we live by our values: professional, eager & alert. We are receptive to feedback, forward-thinking and hungry to continue to play the leading role and sell our services in Sweden, Norway, Denmark, Finland and Poland

Ansök nu

Junior utvecklare till nystartat konsultbolag

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 22
Har du ett brinnande intresse för IT och har några månaders erfarenhet av utveckling kan detta vara jobbet för dig! Vår kund söker nu en driven och ambitiös junior utvecklare för att stärka sitt nystartade konsultteam. I denhär tjänsten får du möjlighet att jobba som konsult i ett kompetent och positivt team med en familjär kultur. Låter detta som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
I rollen som junior utvecklare kommer du att ingå i ett nystartat konsultteam som kommer att hjälpa sina kunder med olika uppdrag inom IT, främst utveckling i JavaScript och Service Now.

Du kommer att komma in i företagets expansionsfas, vilket är väldigt spännande då det ger dig en chans att verkligen påverka och forma rollen och bolaget.
I denhär tjänsten får du möjlighet att jobba med med kollegor som jobbar teambaserat med en öppen och fri kultur.

Om du brinner för utveckling och vill skaffa dig bred erfarenhet och få insikt i hur olika företag jobbar är detta din chans. Eftersom att du kommer att jobba på ett konsultbolag kan det komma att ge dig en varierad vardag då arbetsuppgifterna kan variera mellan uppdragen.

För att trivas i rollen är du en driven person som brinner för utveckling och tycker om att ständigt utvecklas och lära dig nya saker.

Du erbjuds


* Att få vara en del av ett nystartat IT konsultbolag från start
* Att jobba med ditt team i olika uppdrag
* En roll för dig som brinner för IT och utveckling med goda utvecklingsmöjligheter


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på uppdrag men exempelvis kommer du att jobba med:


* Utveckling och förvaltning i Service Now och JavaScript
* Processutveckling
* Affärsutveckling


VI SÖKER DIG SOM
* 6 månaders arbetslivserfarenhet av utveckling (specifikt språk spelar ingen roll)
* Ha en vilja att lära sig nya tekniker och språk
* Tycker om att jobba i team
* Brinnande intresse för utveckling

Det är meriterande men inget krav om du:
* Erfarenhet av ServiceNow
* Erfarenhet av JavaScript

Som person:


* Är du driven och har ett genuint teknikintresse
* Har en god samarbetsförmåga
* Är du självgående
* Är du problemlösande


Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
* Omfattning: Heltid, löpande och långsiktigt.
* Placering: Stockholm/Remote
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Marknadsadministratör till spännande SISU Idrottsböcker

Marknadsassistent
Läs mer Jan 22
Har du ett genuint intresse och förståelse för administration, utbildning och kommunikation? Är du driven och trivs i en roll där du är spindeln i nätet och får chansen att utveckla och skapa förutsättningar för idrottsrörelsens utbildningar? Gillar du att vara i centrum och möta både användare och kunder? Då kanske du är den marknadskoordinator vi söker! Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
SISU Idrottsböcker är en del av Riksidrottsförbundet och är idrottens förlag. De utvecklar samt inspirerar idrottsrörelsen genom att producera och tillhandahålla utbildningsmaterial tillsammans med deras medlemmar. Allt för att sätta idéer i rörelse och bygga ett starkare Sverige. Med deras förmåga att pedagogiskt fånga upp, samla, strukturera, granska och sprida ny, engagerande idrottskunskap är SISU Idrottsböcker med och skapar framtidens idrottsliv. Här och nu. Alltid tillgänglig för alla som vill vidare.

Idrottsrörelsen är inne i en dynamisk förändringsprocess.? Här bedrivs idrott i förening för att ha roligt, må bra och utvecklas hela livet.?Varje dag tar SISU Idrottsböcker ännu ett steg på resan mot en mer nyfiken och välkomnande idrottsrörelse.? Nu söker vi en marknadskoordinator som vill bli en del av detta härliga team och som får hänga med på resan mot framtidens idrottsrörelse.??

Som marknadskoordinator kommer du övergripande att ansvara för att planera, driva och utvärdera kommunikation och marknadsföring samt innehållet i förlagets webbshop.

Du erbjuds


* Att bli en del av ett expanderande förlag som just nu är på en spännande förändringsresa
* En chans att arbeta i ett team med erfarna och drivna medarbetare där teamet alltid går före jaget
* En tjänst där du får ta eget ansvar samt komma med egna idéer
* Fräscha lokaler i Idrottens hus i Skanstull, där man sitter tillsammans med Riksförbundet och SISU Idrottsbildarna
* Fast lön med förmåner såsom friskvårdsbidrag och 6 veckors semester


SISU Idrottsböcker vet att en jämställd och inkluderande arbetsplats?med ett brett spektrum av?erfarenheter och perspektiv?bidrar till verksamhetens utveckling.?De strävar efter att?spegla hela idrottsrörelsen?och?vill därför?utmana idrottens normer och?se en stor?bredd av sökande.

ARBETSUPPGIFTER
* Vara ansvarig för marknadsföring och kommunikation i samtliga kanaler
* Ge service till deras kunder och stöd till deras kundtjänst och supportavdelning
* Vara ansvarig för struktur och interna rutiner för administrativa processer, avtal och arkiv
* Bistå vid upphandlingar vid inköp av varor och tjänster
* Uppdatera webb och affärssystem
* Vara huvudkontakt och administratör för köp, ordrar och logistik

VI SÖKER DIG SOM
* har en utbildning inom marknad eller liknande
* har tidigare erfarenhet av administration, som webbredaktör och/eller kommunikatör
* har tidigare erfarenhet av CMS- samt CRM-system
* har tidigare erfarenhet av ekonomisystem samt avtalshantering, meriterande
* har väldigt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
* har ett intresse för teknik

Som person är du:

För att trivas i rollen är du driven och engagerad i det du gör.
Du är ansvarstagande, lösningsfokuserad och drivs av en vilja att skapa struktur, ordning och rutiner. Samtidigt ser vi gärna att du trivs med att arbeta långsiktigt med utveckling och förbättringsarbete. Du är duktig på att prioritera och har inga svårigheter att fatta beslut. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift och har en förmåga att kommunicera komplexa uppgifter på ett enkelt sätt. Vidare är du en lyhörd och prestigelös lagspelare.

Kompetenser vi söker:


* Samarbetsförmåga
* Strukturerad
* Flexibel
* Problemlösande


INFORMATION OM FÖRETAGET

Övrig information

• Start: Omgående

• Omfattning: Heltid, Rekrytering

• Placering: Skanstull, Idrottens hus

• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SISU’s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Orderkoordinator till Elesa i Sollentuna

Gruppledare för kontorspersonal
Läs mer Jan 22
Är du ute efter en bred koordinerande roll där du både får arbeta med orderhanteringen, en del ekonomirelaterade uppgifter samt supporta kunder? Då är detta en unik möjlighet där du får tillhöra ett mindre kontor med 5 andra kollegor på ett bolag som är världsledande inom sitt område! Sök tjänsten redan idag, vi jobbar med ett löpande urval.

OM TJÄNSTEN
ELESA grundades 1941 och är idag ett världsledande företag inom framtagning av standardkomponenter i plast och metall framtagna för mekanikindustrin såsom maskiner, automationslösningar och diverse industriell utrustning. Design, produktionsverksamhet och vårt centrallager är koncentrerade till huvudkontoret i Monza i Italien. I vårt logistikcenter lagras över 50 000 unika artikelnummer för distribution runt om i världen. ELESA produkter säljs i mer än 60 länder över hela världen genom 12 dotterbolag och kvalificerade distributörer i de stora industriländerna som säkerställer en effektiv och snabb service.

Du kommer att få tillhöra Elesa Scandinavia AB som är ett helägt dotterbolag. Kontoret ligger i Sollentuna och man är idag 5 kollegor som arbetar i olika roller inom försäljning, marknadsföring, teknisk support samt skeppning av produkter till kunder i Sverige, Norge och i viss mån Finland. Nu vill de utöka teamet med en orderkoordinator.

Du erbjuds


* En bred roll där du får möjlighet att utvecklas och lära dig många olika saker
* Få tillhöra ett sammansvetsat gäng där man hjälps åt för att tillsammans få bolaget att fortsätta gå framåt


ARBETSUPPGIFTER
* Ta emot och registrera kundorders i Elesas affärssystem
* Administrera och skicka beställningar/inköp till deras fabrik
* Uppföljning och ge god kundservice till deras kunder
* Visst ekonomiansvar i form av att bland annat sköta den dagliga faktureringen gentemot deras kunder samt andra förekommande uppgifter
* Assistera på andra avdelningar vid behov med exempelvis bokning av transporter, packning av kundorders mm.

VI SÖKER DIG SOM
* Har gymnasieexamen – gärna inom ekonomi
* Flytande i Svenska och Engelska både i tal och skrift
* Har god datorvana

Det är meriterande och din ansökan kommer att prioriteras om du:


* Har erfarenhet av administrativa tjänster
* Har erfrenhet av kundservice och/eller kundsupport
* Har erfarenhet av att arbeta i affärssystem med orderhantering


Som person är du:


* Flexibel
* Strukturerad
* Har god samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Sollentuna, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elesas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Elesa här.

Ansök nu

Junior Teknisk Säljare till Elesa i Sollentuna

Utesäljare
Läs mer Jan 22
Är du en driven person som brinner för att skapa och underhålla relationer? Har du dessutom ett intresse för teknik och vill ha en roll där du blir kundernas tekniska stöd, så är detta den perfekta kombinationen av roll! Sök tjänsten redan idag då vi jobbar med ett löpande urval!

OM TJÄNSTEN
ELESA grundades 1941 och är idag ett världsledande företag inom framtagning av standardkomponenter i plast och metall framtagna för mekanikindustrin såsom maskiner, automationslösningar och diverse industriell utrustning. Design, produktionsverksamhet och vårt centrallager är koncentrerade till huvudkontoret i Monza i Italien. I vårt logistikcenter lagras över 50 000 unika artikelnummer för distribution runt om i världen. ELESA produkter säljs i mer än 60 länder över hela världen genom 12 dotterbolag och kvalificerade distributörer i de stora industriländerna som säkerställer en effektiv och snabb service.

Du kommer att få tillhöra Elesa Scandinavia AB som är ett helägt dotterbolag. Kontoret ligger i Sollentuna och man är idag 5 kollegor som arbetar i olika roller inom försäljning, marknadsföring, teknisk support samt skeppning av produkter till kunder i Sverige, Norge och i viss mån Finland. Nu vill de utöka teamet med en teknisk säljare.

Du erbjuds


* En fast lön
* Få tillhöra ett sammansvetsat gäng där man hjälps åt för att tillsammans få bolaget att fortsätta gå framåt


ARBETSUPPGIFTER
* Vara Elesas första kontakt genom att ta emot telefonsamtal och mailförfrågningar från kunder avseende frågor kring våra produkter, priser och lagersaldo
* Bearbetning av nya kunder genom uppsökande försäljning via telefon och mail samt leta potentiella kunder på nätet
* Teknisk support
* Framtagning av offerter avseende standardsortiment, volymprojekt samt kundanpassade projekt
* Eget ansvar för att utveckla och vårda både befintliga och nya kunder
* Medverka vid mässor

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst en gymnasieexamen samt gärna någon påbyggnad inom sälj eller marknad


* Någon form av teknisk kunnande/bakgrund eller teknikintresse
* Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
* Har lätt för muntlig redovisning och kan formulera dig i skrift på ett professionellt sätt
* B-körkort


Det är även meriterande om du har


* Tidigare erfarenhet inom komponentförsäljning, industriförsäljning eller teknisk försäljning till små och medelstora företag
* Har tidigare erfarenhet som resande säljare
* Kunskap eller erfarenhet kring ritningsläsning eller CAD


Som person är du:


* Strukturerad
* Självgående
* Har en god samarbetsförmåga
* Relationsskapande


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse men gärna omgående
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Sollentuna, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elesas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [Academic Work](mailto: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se).


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Elesa här.

Ansök nu

Hardware Accountant till välkänt fintechbolag

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 22
Vi söker för vår kunds räkning dig som är en analytisk och kommunikativ team player till rollen som Hardware Accountant. Du kommer att vara en viktig spelare i företagets utveckling och välkomnas till ett härligt team som utgår från deras kontor på Regeringsgatan i Stockholm!

OM TJÄNSTEN
Företagets målsättning är att hjälpa småföretag att lyckas i en värld av jättar. År 2010 lanserade de världens första chipkortläsare och app för mobila kortbetalningar som gör att småföretag kan ta emot kortbetalningar på ett enkelt och prisvärt sätt. Men de slutade inte där. Bolaget grundades i Stockholm, men idag finns de världen över. De erbjuder en rad olika verktyg för småföretag i Europa och Latinamerika för att ta betalt, sälja smartare och växa. De har satsat på detta omfattande och ofta försummade segment eftersom det är helt avgörande för en hållbar ekonomi. Deras framgång är företagets framgång.

Som Hardware Accountant kommer du att ansvara för att övervaka och ta hand om redovisningen för de två europeiska hårdvaruföretagen ur ett lokalt rapporteringsperspektiv, för att säkerställa efterlevnad av redovisningsregler och krav. Dessa ansvarsområden inkluderar att se till att rätt redovisningsstandarder tillämpas, att interna kontroller finns på plats och tjänar sitt syfte och att stödja både den interna och externa rapporteringen. Du kommer att bidra till att skapa processer och rutiner, förbereda årsredovisning och skattedeklaration. Som expert på hårdvaruredovisning kommer du att arbeta tvärfunktionellt med andra intressenter inom verksamheten för att stötta gällande affärsstrategier ur ett ekonomiskt perspektiv. Eftersom vår kund är ett snabbt växande företag behöver du vara en person som gillar en ständigt föränderlig miljö, drivas av samarbeten och ha en förmåga att tänka kreativt.

Detta är ett konsultuppdrag. Academic Work kommer att vara din arbetsgivare och du kommer att arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara heltid.

DETTA SKA INGÅ I DIN ANSÖKAN


* CV på engelska


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ansvara för:


* Säkra korrekt klassificering av balansräkning och resultaträkning
* Säkerställa, förbereda och slutföra den månatliga stängningsprocessen enligt fastställda deadlines i stängningskalendern
* Förbered årsslutet i enlighet med interna och externa deadline
* Förbereda och slutföra årsredovisningar, noter och kassaflödesanalys samt dokumentera och dela relevant stöd i kommunikationen med revisorerna
* Fånga alla affärstransaktioner i bokföringen och säkerställa giltigheten av dem
* Validera enhetsspecifika saldon, till exempel ett lagersaldo
* Extern övervakning av regulatoriska redovisningsändringar och praxis
* Samarbeta med regionala och företagsekonomiska team för att säkerställa att lämpliga lokala krav uppfylls
* Driva förbättring och automatisering inom ditt eget område och stötta teamet vid behov


VI SÖKER DIG SOM
* 2 eller 3 års relevant erfarenhet av redovisning för en affärsenhet (inte enbart leverantörsreskontra eller liknande, utan erfarenhet av fler delar av flödet)


* Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av Supply Chain (har arbetat inom hårdvarubranschen)
* Har utmärkta kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Har god kompetens inom MS Office specifikt inom Excel


Meriterande, men inga krav.


* Erfarenhet av revisionsrutiner och efterlevnadskrav i Sverige och Norge
* Förståelse för bolagsskatt, indirekt skatt och internprissättning
* Kunskap inom SAP & SAP BW och NetSuite


Som person har du analytiska färdigheter i världsklass, du är lösningsfokuserad och detaljorienterad. Du är kommunikativ och har förmågan att bygga relationer och organisatoriskt inflytande i interaktioner med seniora ledare, kollegor och affärspartners.

DETTA SKA INGÅ I DIN ANSÖKAN


* CV & Personligt brev på engelska


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 12 månader med chans till förlängning/överrekrytering
* Placering: Regeringsgatan, Stockholm. Goda möjligheter till Remotearbete.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Credit Accountant till välkänt fintechbolag

Redovisningsekonom
Läs mer Jan 22
Vi söker för vår kunds räkning dig som är en analytisk och kommunikativ team player till rollen som Credit Accountant. Du kommer att vara en viktig spelare i företagets utveckling och välkomnas till ett härligt team som utgår från deras kontor på Regeringsgatan i Stockholm!

OM TJÄNSTEN
Företagets målsättning är att hjälpa småföretag att lyckas i en värld av jättar. År 2010 lanserade de världens första chipkortläsare och app för mobila kortbetalningar som gör att småföretag kan ta emot kortbetalningar på ett enkelt och prisvärt sätt. Men de slutade inte där. Bolaget grundades i Stockholm, men idag finns de världen över. De erbjuder en rad olika verktyg för småföretag i Europa och Latinamerika för att ta betalt, sälja smartare och växa. De har satsat på detta omfattande och ofta försummade segment eftersom det är helt avgörande för en hållbar ekonomi. Deras framgång är företagets framgång.

Som Credit Accountant kommer du att ansvara för att övervaka och sköta redovisningen för vår kunds Kreditbolag ur ett lokalt rapporteringsperspektiv, för att säkerställa efterlevnad av redovisningsregler och krav. Dessa ansvarsområden inkluderar att se till att rätt redovisningsstandarder tillämpas, att interna kontroller finns på plats och tjänar sitt syfte och att stödja både den interna och externa rapporteringen. Du kommer att bidra till att skapa processer och rutiner, förbereda årsredovisning och skattedeklaration. Som expert på kreditredovisning kommer du att arbeta tvärfunktionellt med andra intressenter inom verksamheten för att stödja i affärsstrategier ur ett ekonomiskt perspektiv. Eftersom vår kund är ett snabbt växande företag behöver du vara en person som gillar en ständigt föränderlig miljö, drivas av samarbeten och ha en förmåga att tänka kreativt.

Detta är ett konsultuppdrag. Academic Work kommer att vara din arbetsgivare och du kommer att arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara heltid.

DETTA SKA INGÅ I DIN ANSÖKAN


* CV & Personligt brev på engelska


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ansvara för:


* Säkra korrekt klassificering av balansräkning och resultaträkning
* Säkerställa, förbereda och slutföra den månatliga stängningsprocessen enligt fastställda deadlines i stängningskalendern
* Förbered årsslutet i enlighet med interna och externa deadline
* Förbereda och slutföra årsredovisningar, noter och kassaflödesanalys samt dokumentera och dela relevant stöd i kommunikationen med revisorerna
* Fånga alla affärstransaktioner i bokföringen och säkerställa giltigheten av dem
* Validera enhetsspecifika saldon, till exempel ett lagersaldo
* Extern övervakning av regulatoriska redovisningsändringar och praxis
* Samarbeta med regionala och företagsekonomiska team för att säkerställa att lämpliga lokala krav uppfylls
* Driva förbättring och automatisering inom ditt eget område och stötta teamet vid behov


VI SÖKER DIG SOM
* 2 eller 3 års relevant erfarenhet av redovisning för en affärsenhet (inte enbart leverantörsreskontra eller liknande, utan erfarenhet av fler delar av flödet)


* Har utmärkta kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Har god kompetens inom MS Office specifikt inom Excel


Meriterande, men inga krav.


* Kunskaper i Swedish GAAP (K3). Det är meriterande om du har kunskaper inom kreditredovisning
* Kunskap inom SAP & SAP BWi
* Erfarenhet av revisionsrutiner och efterlevnadskrav i Sverige
* Förståelse för bolagsskatt, indirekt skatt och internprissättning


Som person har du analytiska färdigheter i världsklass, du är lösningsfokuserad och detaljorienterad. Du är kommunikativ och har förmågan att bygga relationer och organisatoriskt inflytande i interaktioner med seniora ledare, kollegor och affärspartners.

DETTA SKA INGÅ I DIN ANSÖKAN


* CV & Personligt brev på engelska


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 12 månader med chans till förlängning/överrekrytering
* Placering: Regeringsgatan, Stockholm. Goda möjligheter till Remotearbete.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Innesäljare till Axema

Säljassistent
Läs mer Jan 22
Vi söker dig som har en stark drivkraft för försäljning och kundservice! Är du en teknikintresserad lagspelare som värnar om att bidra till en positiv stämning och till en öppensinnig företagskultur? Ta då chansen att bli en del av Axema som just nu befinner sig i en stark tillväxtfas!

OM TJÄNSTEN
Acadecmic Work söker för Axemas räkning en innesäljare som vill bidra till att erbjuda marknadens bästa kundsupport. I rollen som innesäljare tar du emot inkommande ärenden över telefon och mail samt tar emot de kunder som besöker Axema på plats. Du ansvarar för att bygga och bevara kundrelationer genom att vägleda och agera rådgivare för att sälja det bästa produktalternativet för kunden. Axema bistår med företasspecifika internutbildningar för att du ska få rätt förutsättningar att skapa dig en kunskapsbank om bolaget och dess produkter.

Du kommer att tillhöra ett sammansvetsat team om fyra innesäljare i nära samarbete med regionsäljarna.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och kommer pågå initialt sex månader med möjlighet till förlängning eller överrekrytering förutsatt att samarbetet fungerar bra mellan samtliga parter.

Du erbjuds


* Möjligheten att vara en del av ett utvecklingsbolag i tillväxtfas
* Stora möjligheter att växa med rollen, teamet och bolaget


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Hantera inkommande kundärenden över telefon, mail och på kontoret
* Arbete i affärssystem med leveranser, offerter och order
* Projekterar, vägleder och säljer det för kunden bästa produktalternativet
* Hantera hämtlager
* Stötta regionsäljare med diverse ärenden

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av att jobba med ett servicerelaterat yrke via telefon
* Kan uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska

Det är meriterande om du


* Har gymnasial utbildning och relevant påbyggnadsutbildningar
* Har god datorvana och eventuellt erfarenhet från affärssystem
* Har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter


Som person är du


* Serviceinriktad
* Ansvarstagande
* Kommunikativ


I denna roll hos Axema lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi ser framförallt att du har ett starkt engagemang för att ge en riktigt bra service för kunden. Vi tror att du som person har medkänsla samt vill kundens bästa för att ge det lilla extra. Vidare har du en drivkraft till att bidra till en positiv stämning på arbetsplatsen där ni stöttar varandra när det krävs. Du är också ödmjuk inför att arbeta med olika ärenden, högt som lågt.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Årsta


INFORMATION OM FÖRETAGET
Axema utvecklar och tillverkar passersystem, porttelefoner, kodlås samt informations- och bokningssystem. Axema har varit verksamt sedan 1992 och är teknikledande i sin bransch med ett produktutbud som är unik inom sitt område. Produkterna säljs i huvudsak på den svenska marknaden men har även internationella kunder. Axema är i dagsläget 37 medarbetare med huvudkontor i Årsta dit också denna tjänst är förlagd.

Ansök nu

Life Science konsult till AFRY!

Valideringsingenjör
Läs mer Jan 22
Vi söker dig som parallellt med studier har införskaffat dig spännande kompetens inom Life Science området, alternativ har några års arbetslivserfarenhet inom relevant område. AFRY, fd. ÅF, är Sveriges attraktivaste arbetsgivare för civilingenjörer enligt Universum, innehar en bred kompetens och lägger stort fokus på medarbetarens egen utveckling. Som konsult kommer du att tillhöra något av kontoren i Stockholmsregionen och bli en del av framgångsrika samarbeten, samtidigt som du får ett stort kontaktnät och inblick i arbetet hos de stora life science- och livsmedelsföretagen i Mälardalen.

OM TJÄNSTEN
AFRY fortsätter att växa och är i behov av fler ingenjörer som kan bli en del av långsiktiga och spännande projekt inom produktionsanläggningar och kvalitetssäkring inom läkemedels-, livsmedels- och bioteknikbranschen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos AFRY. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och på sikt anställd på AFRY, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som konsult inom läkemedel kommer du att arbeta med kreativ problemlösning, grundorsaksanalyser samt förbättringsåtgärder.

Sektionen du kommer att tillhöra består idag av cirka 15-20 duktiga medarbetare, både juniora och seniora, men alla med det gemensamma intresset av teknik och Life Science. Som konsult hos oss får du möjligheten att både arbeta ute hos någon av AFRY:s kunder men även inne på deras kontor vid större projektåtaganden.

Arbetsuppgifter som kan ingå:


* Utredning av produktionsavvikelser - CAPA
* Framtagning av förbättringsförslag
* Optimering av tillverkningsprocesser
* Leda förbättringsprojekt
* Bollplank i nybyggnads-/ombyggnadsprojekt
* Tekniska försök
* Processvalideringar
* Dokumentation
* Projektledning
* Kvalificering/verifiering/validering


Som anställd på uppdrag hos AFRY kommer du att arbeta som konsult ute hos deras kunder, som främst är företag inom läkemedelsbranschen. Du kommer att erbjudas ett utmanande och utvecklande arbete där du får möjlighet att jobba i projektform ute hos kund. Även då arbetet utförs hos olika kunder så värdesätter vår AFRY en stark gemenskap bland sina medarbetare. Det är ett företag som är mycket måna om sina medarbetare och lägger stor vikt vid att erbjuda dem en bra arbetsplats med förmånliga villkor.

Som konsult inom medicinteknik kan du exempelvis arbeta med:

AFRY erbjuder en inspirerande miljö där du dels kan utbyta erfarenheter med mer seniora kollegor, dels få utvecklas i rollen som ingenjör genom interna utbildningar och kurser. Solnakontoret värderar personlig utveckling högt. Du kommer därför att erbjudas stor frihet under ansvar.

Du erbjuds

Förutom en väldigt spännande uppgragsgivare kommer du som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
* Är utbildad civilingenjör gärna med inriktning mot kemiteknik, biokemi och/eller medicinteknik


* Har grundläggande GMP utbildning
* Har goda kunskaper i både engelska samt svenska i både tal och skrift då du kommer att hantera dokumentation och kommunikation internt samt externt


Meriterande:


* Har arbetslivserfarenhet från life-science industrin


Som person är du framåt, driven och ser detta som ett fantastiskt steg i din karriär. För rollen som konsult är det av stor vikt att du har en god kommunikationsförmåga, såväl i tal som skrift och är noggrann i ditt utförande. Du kommer att hantera en del dokumentation och det är viktigt att den dokumentation som granskas och upprättas blir korrekt.

Du har ett förtroendeingivande sätt och en förmåga att bygga relationer. Vidare ser vi att du besitter god struktur och driver projekt och processer framåt. Det är av stor vikt att du tar initiativ, sätter igång aktiviteter samt frågar om det är något du inte förstår.

Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Långsiktigt, anställning hos Afry efter 6 månader förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet
* Placering: Stockholmsregionen, men med huvudbas i Södertälje
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AFRY:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn10@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Ansök nu

Ekonomiadministratör till spännande startup

Controller
Läs mer Jan 22
Vill du fortsätta din utveckling som Ekonomiadministratör på ett innovativt start-up? Vill du även bredda din kompetens samtidigt som du bidrar med strukturerat och organiserat arbetssätt? Då kan detta vara rollen du söker! Skicka in din ansökan redan idag, vi tillämpar ett löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett startup i tech-sektorn och har sedan starten 2016 redan etablerats i Sverige, Tyskland, Spanien och Israel. De är nu i en expansiv fas samtidigt som de byter redovisningsbyrå och behöver därför stöttning av en självgående person som trivs med ett intensivt tempo och nytänkande miljö.

Du erbjuds


* Möjlighet att ta eget ansvar och få en större ekonomisk förståelse
* Kompetensbreddning som gynnar den egna utvecklingen genom möjlighet till olika typer av arbetsuppgifter och uppdrag inom ekonomi.
* Möjlighet till en långsiktig tjänst för rätt kandidat


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Ansvar för fakturering
* Kontakt med redovisningsbyrå
* Kontakt med skattemyndigheten
* Ansvar över månadsprocesser i samband med bokslut

VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomiadministration
* Har grundläggande kunskaper inom Fortnox
* Har grundläggande kunskaper inom Excel
* Har slutfört en utbildning inom ekonomi, exempelvis en KY utbildning

Som person är du


* Problemlösande
* Initiativtagande
* Ansvarstagande


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 100%
* Placering: Du kommer utgå från kontoret i centrala Stockholm med viss flexibilitet att arbeta hemifrån
* Långsiktighet: Uppdraget är beräknas pågå i 6 månader initialt, men för rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Student till flexibelt deltidsjobb inom videoproduktion

Administrativ assistent
Läs mer Jan 22
Detta jobb är nog ett av de mest flexibla som finns. Här kommer du få möjligheten att helt och hållet göra ditt arbete på valfri plats och med bara din dator. Är du en student som är sugen på att jobba mellan 5 och 15 timmar i veckan så ska du söka dig hit!

OM TJÄNSTEN
Vår kund expanderar och behöver därför förstärkning av en ambitiös och självgående student. Här kommer du att jobba på distans med att transkribera och du lägger upp ditt arbete precis som du vill.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du löpande få in uppdrag i form av inspelade videos som du därefter ska transkribera. Om ytterligare intressen finns kan det också, utefter behov, finnas möjlighet till att hjälpa till med simplare uppgifter inom ekonomi.

VI SÖKER DIG SOM
* Har utmärkta kunskaper i svenska
* Är studerande med minst ett och ett halvt år kvar på dina studier

Det är meriterande om du studerar ekonomi samt har ett intresse för politik eftersom det kommer göra tjänsten mer spännande för dig som kandidat.

Som person är du:


* Är uthållig
* Är noggrann
* Är självgående


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Tillsvidare
* Placering: Hemmaarbete
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Mekanikkonstruktör till Boule Medical!

Konstruktör, tillverkningsindustri
Läs mer Jan 22
Vill du arbeta i Sveriges största helsvenska diagnostikföretag? Tycker du om att arbeta i team? Då kan tjänsten som mekanikkonstruktör till Boule vara precis rätt för dig! Ansök idag - vi applicerar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Boule är ett snabbt växande och innovativt företag som utvecklar och säljer ledande system för rutinanalys av blod i människors och veterinärmedicinska miljöer. Boule är ett av få företag på den globala diagnostikmarknaden som utvecklar, tillverkar och marknadsför robusta instrument och förbrukningsvaror för bloddiagnostik under egen ledning. Instrumenten är designade och optimerade med patentskyddade reagenser, vilket säkerställer kvalitet och korrekta analysresultat.

Tjänsten innebär mekanikutvecklingsarbetet av ny utveckling och produktvård av blodanalysinstrument, som består av flödessystem, rörlig mekanik och elektronik.
Boules utvecklingsarbete och produkter ska uppfylla högt ställda regulatoriska krav såsom ISO 13485 och direktivet för In Vitro Diagnostik (IVD) för CE-märkning i Europa samt Quality System Regulation (QSR) för registrering hos FDA i USA.

Du erbjuds


* En familjär stämning med högt i tak
* Möjligheter att vara med och utvecklas i att snabbt växande företag


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Mekanikkonstruktion med SolidWorks Cad och PDM verktyg.
* Utveckling av ny instrument plattform.
* Produktvård och höja kvalitén av befintliga produkter.

VI SÖKER DIG SOM
* Högskole eller civilingenjörsexamen inom mekanik, alternativt liknande erfarenhet.
* Kunskap om design för produktion.
* Behärskar SolidWorks eller liknande CAD system.
* Flytande kunskaper i svenska och engelska då båda språken används.

Det är även meriterande om du:


* Har erfarenhet från utveckling av medicintekniska produkter med vätskeflödessystem.
* Tidigare designat produktionsutrustning.
* Kan hantera svarv och fräsmaskiner.


Som person är du:


* Strukturerad.
* Analytisk.
* Problemlösande.
* Teamplayer.


Övrig information


* Start: Omgående.
* Omfattning: Heltid.
* Placering: Spånga, Stockholm.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Boule Medicals önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Boule Diagnostics AB är ett globalt diagnostikbolag som utvecklar, tillverkar och marknadsför instrument och förbrukningsvaror för komplett blodcellsanalys till den decentraliserade och patientnära marknaden. Försäljningen sker genom ett världsomspännande nätverk av distributörer som täcker över 100 länder. Bolaget fokuserar främst på små och medelstora sjukhus, kliniker och laboratorier inom den icke-institutionella vården, såväl som andra diagnostiska företag inom både human- och veterinärhematologi. Verksamheten bedrivs genom rörelsedrivande dotterbolag i Sverige, USA, Ryssland och Mexico. Boule Medical AB har idag ca 120 medarbetare och finns i Spånga i Stockholm.

Ansök nu

Teknisk Projektledare till Brilliant Future

Projektledare, IT
Läs mer Jan 22
Vår kund Briiliant Future söker dig som vill ta nästa steg i din tekniska karriär. Här får du möjligheten att fördjupa din tekniska kompetens i deras komplexa undersökningsplattform. I rollen som Teknisk projektledare söker vi dig som är lösningsorienterad och strukturerad. Du får utnyttja din förmåga att arbeta brett och varierat med både interna och externa tekniska problem. Sök idag då vi rekryterar löpande!

OM TJÄNSTEN
Som Teknisk projektledare arbetar du i gränslandet mellan verksamhet och IT. I deras webbaserade verktyg, Brilliant Navigator, kan företag mäta allt från kundens upplevelse i realtid till kundlojalitet. Du kommer tillsammans med dina kollegor och i samarbete med kund att ta fram skräddarsydda tekniska lösningar. Det innebär bland annat att du jobbar med att hjälpa och supporta våra kunder, framför allt med Excell. Tillsammans med teamet kommer du att arbeta med allt från planering, genomförande, analys till det förbättringsarbete som följer efter Brilliants kund- och medarbetarundersökningar. Rollen är perfekt för dig som vill arbeta verksamhetsnära, konsultativt, internt och ut mot kund.

Du erbjuds


* Vara en del av ett produktbolag med start-up mentalitet
* Vara del av ett bolag som växer internationellt
* Dagligen arbeta i en unik plattform under ständig utveckling
* Vara en del av ett team med hög kompetens och senioritet


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Teknisk projektledare kommer du bland annat att:


* Hantera tekniska frågor och problem
* Skapa webbaserade enkäter och rapporter som i sin tur skapar underlag för analyser
* Arbeta med och visualisera om statistik till kunders ändamål
* Planera, genomföra och analysera kund- och medarbetarundersökningar med hjälp av bland annat Excel
* Förbättringsarbete där din input kan förändra och förbättra Brilliants undersökningar


VI SÖKER DIG SOM
* Relevant eftergymnasial utbildning inom IT, till exempel systemvetenskap. Alternativt, 2–3 års erfarenhet inom IT-branschen.
* Talar och skriver på svenska och engelska obehindrat
* God vana av kundkontakt och trivs med kombinationen teknik och människa
* Har en bred teknisk förståelse samt vana av Officepaketet, framför allt Excel, till fullo

Det är meriterande om du har:


* Erfarenhet från arbete med personalhanteringssystem så som Workday, SAP eller PeopleSoft
* Kompetens inom webb, teknisk projektledning


Som person är du:


* Lösningsorienterad
* Kommunikativ
* Strukturerad
* Flexibel


Övrig information


* Start: Omgående.
* Omfattning: Heltid.
* Placering: Stockholm, Sveavägen
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Brilliant Futures önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Brilliant Future älskar att se framgång genom engagerade människor, för vi vet att det är just det som får affärerna att blomstra. Med stöd av resultat och statistik från våra kund- och medarbetarundersökningar kan vi presentera värdefulla insikter som guidar kunden till värdeskapande utveckling och därmed större framgång. Vi utgår alltid från analys och fakta och styrkan i Brilliant ligger i att vi hjälper kunden genom hela resan - Mäta, Analysera och Agera.

Välmående, utveckling och engagemang är kärnan i allt vi gör. Det smittar såklart av sig i vår vardag. Vi Brillianter är ett bra gäng som ser efter varandra och som trivs i en varm miljö med högt tempo. I takt med att bolaget växer utmanas vi att växa och jobba med ständig förbättring, vi får stor möjlighet att vara med och påverka och vi får frihet att styra mycket över vårt eget arbete.

Ansök nu

IT-support till ledande företag inom bostadsutveckling

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Jan 22
Är du vår nya IT-support stjärna? Nu söker vi dig som vill bli en del av ett växande och tryggt bolag inom fastighetsbranschen och tillsammans med dina närmaste team stötta verksamheten inom varierade IT-frågor. Skulle du beskriva dig själv som serviceminded, initiativtagande och ansvarsfull? Då är det dig vi söker till detta uppdrag - sök redan idag då vi söker dig som kan börja med omgående start!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu för vår kunds räkning en serviceminded och proaktiv person till deras interna IT-support. I rollen kommer du att stötta fastighetsbolagets medarbetare med varierade IT-relaterade frågor gällande alltifrån behörigheter, felsökningar och installationer. Motiveras du av en varierad vardag, att hugga in där det behövs och göra det lilla extra för dina kollegor? Bra, då har du hittat rätt!

Du erbjuds


* Goda utvecklingsmöjligheter inom ett växande och tryggt företag
* Stort förtroende och en viktig roll i företagets IT-support
* Att arbeta i en av de mest moderna IT-miljöerna i världen tillsammans med ett globalt IT-team i hela Europa.


Detta är initialt ett konsultuppdrag på cirka 3-6 månader som på sikt kan leda till överrekrytering förutsatt att båda parterna är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som IT-support hos vår kund tillhandahåller du teknisk assistans för att lösa hårdvaru-, programvaru-, nätverks- och applikationsrelaterade problem. Du kommer att besvara frågor om grundläggande tekniska problem och ge råd för att lösa dem via telefon och fjärranslutning.

Du kommer bland annat..
* Lösa incidenter och serviceförfrågningar via telefon och använda fjärråtkomst för att hjälpa användarna
* Använda ärendehanteringssystemet för att registrera och kategorisera incidenter, samt eskalera incidenter till andra IT-team
* Att ta äganderätt för supportfrågor, genom att ta in och lösa problemen samtidigt som du ser till så att alla relevanta supportförfaranden följs
* Grundläggande felsökning inom Office-applikationer, nätverk och skrivare

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst en eftergymnasial utbildning inom relevant område
* Har tidigare arbetslivserfarenhet i en liknande roll inom IT-support/Helpdesk
* Har goda kunskaper inom Office 365 och Windows 10
* Har tidigare kunskap av att använda Active Directory
* Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, då arbetsuppgifterna kräver det

Som person är du:


* Självgående och initiativtagande
* Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga
* Flexibel och anpassningsbar


I denna rekryteringsprocess så kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och motivation för tjänsten, därför ser vi att du motiverar ditt intresse väl genom hela rekryteringsprocessen.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, konsultuppdrag
* Placering: Kungsholmen, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Executive Assistant till Envirotainer

Administrativ assistent
Läs mer Jan 22
Från San Francisco till Salvador till Seoul, människor världen över förväntas idag leva långa och hälsosamma liv och läkemedel behöver nå alla delar av jordklotet. Envirotainer säkerställer att temperaturkänsliga läkemedel går från där de produceras till patienten på ett säkert sätt och tillsammans arbetar de för att möta sina kunders behov av innovativa och pålitliga lösningar – tillgängliga från vilken destination som helst. Huvudkontoret i Sollentuna söker nu en Executive Assistant som kommer jobba nära VDn och ledningsgruppen och få en unik inblick i verksamheten. Är du nyexaminerad akademiker med cirka 2 års arbetserfarenhet? Sök tjänsten redan idag då start är omgående!

OM TJÄNSTEN
Envirotainer grundades 1985 och har idag mer än 6000 aktiva temperaturkontrollerade containrar världen över. De fraktar dagligen miljontals doser läkemedel för alla typer av läkemedelstillverkare och täcker idag över 2000 farmaceutiska handelsfält i över 100 länder och 300 flygplatser.

I rollen som Executive Assistant kommer du att arbeta med hela ledningsgruppen, men främst med VDn Peter. Gruppen består av 8 personer i blandade åldrar. Du kommer vara placerad på huvudkontoret i Rotebro, där både Operations, Finans, HR, Business, Marknad och IT är placerade. På kontoret råder mycket god stämning där fikor och andra gemensamma aktiviteter är en självklarhet.

Detta är en långsiktig roll med enorma möjligheter att utvecklas åt det håll som du själv vill åt. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Envirotainer.

Du erbjuds


* En fot in på ett globalt och världsledande bolag i branschen. I den här rollen kommer du att få en unik inblick i olika ledarroller samt samla på dig värdefulla erfarenheter för din utveckling framåt.
* Arbete i ett sammansvetsat team där såväl dina kollegor som chef är måna om att ni har ett bra samarbete och stöttar varandra.
* Arbete i ett ekonomiskt stabilt företag (med start-up känsla!) med en stark ställning på världsmarknaden.
* Möjligheten att arbeta med något mycket samhällsviktigt.


ARBETSUPPGIFTER
I denna roll ges du en unik chans att själv forma och sätta din prägel på rollen, utifrån din kompetens och dina ambitioner.

Du kommer bland annat:


* Stötta VDn i olika administrativa och koordinerande ärenden, till exempel genom att planera möten med ägare, investerare och styrelsen.
* Förbereda presentationsmaterial, föra protokoll, samt sammanfatta och följa upp möten.
* På sikt driva egna projekt, vilket kan vara allt ifrån att göra en analys på ett visst kundsegment till att ta fram underlag för en marknadsstudie.
* Delta i möten med både ledningsgrupp och Envirotainers ägare.


VI SÖKER DIG SOM
I denna roll kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och intresse för tjänsten och Envirotainer som företag. Du är troligtvis en nyfiken person som har en god förmåga att ta beslut som driver dig framåt i arbetet och du fungerar väl i samarbete med andra. Du har en stark kommunikativ förmåga och trivs i en roll med breda kontaktytor. Vidare är du serviceinriktad, strukturerad och har god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter.

Vidare söker vi dig som:


* Har en akademisk examen och har jobbat i cirka 1-2 år vid sidan av studierna, eller efter studierna. Det är meriterande om du är ekonom eller ingenjör.
* Har arbetslivserfarenhet från administrativt arbete på kontor och har grundläggande förståelse för organisationsstruktur.
* Har viss arbetlivserfarenhet från internationell miljö/internationella kontakter.
* Har mycket god dator och systemvana, framförallt kunskaper i Outlook.
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet.


Övrig information


* Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning.
* Placering: Staffans väg 2A. Rotebro, Sollentuna.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Envirotainers önskan är att alla frågor kring tjänsten går till Academic Work.
* Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Maja Cramne, maja.cramne@academicwork.se
* OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail, sök tjänsten genom att klicka på ”ansök här” nedan.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Envirotainer på deras hemsida: https://www.envirotainer.com/about-us/who-we-are/

Ansök nu

Junior HR-generalist till livsviktigt företag

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jan 22
Här har du möjlighet att vässa dina HR-kunskaper i en bred roll, samtidigt som du får möjlighet att göra skillnad varje dag. Vi söker nu en person som vill jobba på ett företag som strävar efter och brinner för att hjälpa kunder att rädda liv och tillhandahålla utmärkt vård.

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett börsnoterat och globalt företag vars produkter gör det möjligt för sjukhus att utföra operationer och hjälper vårdpersonal att behandla akuta hälsotillstånd. De innovativa och marknadsledande produkterna och tjänsterna bidrar varje dag till att rädda liv runt om i världen.

Vår kund erbjuder en erfarenhet från en dynamisk och internationell miljö hos ett marknadsledande företag där du bidrar till en hållbar sjukvård. Du kommer också vara med i förbättringsarbeten och projekt inom HR-området i en spännande bransch.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid i 6 månader till en början. Start är 14/2.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om
vårtkonsulterbjudand

Du erbjuds:


* Jobba på ett värderingsstyrt bolag som kryllar av engagerade medarbetare
* En dedikerad konsultchef och karriärspartner som är mån om din utveckling vi kommer stötta dig i nätverkande med andra efter uppdraget.


ARBETSUPPGIFTER
* Stötta organisationen med HR-administration


* Stötta organisationer med generella frågor kopplat till HR
* Eventuellt delta i olika HR-relaterade projekt


VI SÖKER DIG SOM
* Svenska och engelska i tal och skrift


* Jobbat/ praktiserat minst ett år som HR-administratör eller liknande
* Noggrann så att alla processer följs
* Initiativtagande och orädd
* Självgående där du kan driva ditt arbete framåt på egen hand
* Start: Omgående (14/2-2022)
* Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning
* Placering: Solna
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbanks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Arbeta som assistent inför analysering av COVID-19 prover!

Administrativ assistent
Läs mer Jan 22
Vill du arbeta som assistent i laboratoriemiljö och underlätta att flödet av inkommande COVID-19 prover effektivt kan tas vidare till analys? Vill du göra betydlig nytta för samhället och din omgivning? Sök tjänsten som assistent redan idag då tillträde är omgående!

OM TJÄNSTEN
Unilabs är ett av Europas största diagnostikföretag och ett av få som erbjuder specialisttjänster inom lab, bilddiagnostik och patologi inom samma koncern.
Unilabs var bland de första mikrobiologiska laboratorierna i Sverige som erbjöd PCR-tester för covid-19. De har från start använt metoder som rekommenderats av Folkhälsomyndigheten och allteftersom kunskapsläget ändrats och flera metoder och lösningar har blivit aktuella har de utökat deras produktionsflöde kontinuerligt för att på ett flexibelt sätt leverera PCR-analyser.

Du kommer att arbeta i laboratoriemiljö och bör vara bekväm med att hantera inkommande COVID-19 prover inför att de tas vidare till analys. Det är en simpel med tidskrävande roll som är mycket viktig för att få flödet och processen inför analyser att hanteras effektivt. Uppdraget sträcker sig från den 25e-30e januari med god chans till förlängning.


* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


ARBETSUPPGIFTER
Som assistent hos Unilabs kommer du att arbeta i laboratoriemiljö med inkommande COVID-19 prover. En stor mängd COVID-19 prover kommer in och måste effektivt och snabbt hanteras för att tas vidare till analys. I rollen kommer du främst att


* Ta emot inkommande prover
* Klippa upp testpåsar och placera provrör i provrörsställ


VI SÖKER DIG SOM
* Trivs med att arbeta i delvis högt arbetstempo


* Trivs med ett repetitivt arbete
* Är 18 år eller äldre


Som person är du


* Noggrann
* Självgående
* Samarbetsvillig


Övrig information


* Start: 25e januari
* Längd: 25e januari-30e januari med god chans till förlängning
* Omfattning: Arbetsider är förlagda i 8-timmars skift mellan 08.00-22.00.
* Placering: Unilabs Anderstorspvägen 12, Solna
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Värdepappersadministratör sökes till bank!

Fondförvaltare/Portföljförvaltare
Läs mer Jan 22
Är du en strukturerad person som vill vara med och utveckla fondverksamheten på en av Sveriges mest växande banker? Då kan detta vara något för dig!

OM TJÄNSTEN
Du kommer att få delta i verksamhetens utveckling och implementering av produktförändringar. Du kommer även ha ett nära samarbete med de interna och externa förvaltarna. I din roll kommer du rapportera till chef för portfölj- och fondadministration.

Du erbjuds


* Ett tillfälle att få jobba på ett av Sveriges största försäkringsbolag
* En dedikerad konsultchef och karriärspartner


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Utföra NAV-värdering och priskontroller
* Corporate action
* Uppdatera och säkerställa stamdata för fondernas behov
* Avstämningar av bankkonton och innehav
* Kontroll av interna affärsflödet bl a settlements
* Säkerställa att det interna affärsflödet går igenom i olika system
* Ge övrig stöd till interna och externa förvaltare

VI SÖKER DIG SOM
* Har värdepapperserfarenhet, erfarenhet avseende finansiella instrument och settlement
* Har ett data- och processdrivet arbetssätt
* Har utbildning inom området
* Har minst 1-3 år som erfarenhet som konsult inom aktuellt område eller utfört ett flertal liknande uppdrag
* Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då det används i det dagliga arbetet

Som person är du:


* Positiv
* Strukturerad
* Självgående


Övrig information


* Start: Februari
* Omfattning: Initialt 6 månader med stor chans till förlängning
* Placering: Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Kravhandläggare till Avida Finans

Inkassohandläggare
Läs mer Jan 18
Avida är en snabbt va?xande akto?r pa? den nordiska finansmarknaden, vars affärsidé är att erbjuda både företag och privatpersoner finansiella tjänster genom enkla och moderna lösningar. Med en platt organisationsstruktur och familjär stämning mellan alla avdelningar söker de nu ytterligare en kommunikativ och initiativrik Kravhandläggare till deras kontor på Södermalm i Stockholm. Har du något eller några års erfarenhet inom kravhantering och vill till ett företag där du får vara med och påverka på riktigt? Kom och var med på Avidas fortsatta resa!

OM TJÄNSTEN
Under hösten rekryterade vi in två nya medarbetare till Avida och i och med att de växer är det dags att utöka teamet ytterligare! Som kravhandläggare hos Avida arbetar du i en bred och kundnära roll där du är med och påverkar privatekonomin för många människor. Du kommer att tillhöra ett engagerat team om 10 medarbetare där du och ditt teams huvudsakliga arbetsuppgift är att aktivt bearbeta och hjälpa privatkunder med betalningssvårigheter för att tillsammans med kunden komma fram till en hållbar lösning. Detta är en roll för dig som har inställningen att ”ingenting är omöjligt” och alltid eftersträvar att skapa en bra lösning för både kunden och för Avida

Du erbjuds


* Ett företag med korta beslutsvägar på riktigt! Här får du plats och uppmuntras till innovativa idéer och förslag om hur exempelvis processer, rutiner och arbetssätt kan effektiviseras och utvecklas
* Gott samarbete med engagerade kollegor
* En informell och genuin företagskultur bland företagets alla olika avdelningar
* En modern och fartfylld arbetsgivare där arbetsmiljön präglas av prestigelöshet, arbetsglädje och engagemang
* En flexibel arbetsgivare som är mån om att du ska få ihop både ditt privat- och arbetsliv


ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att fortsatta utvecklingen av avdelningens rutiner och processer med gemensamma mål och strategier för att minska Avidas kreditförluster. Du kommer även att hantera inkommande och utgående samtal med kunder som har hamnat i betalningssvårigheter. I samtalen kommer du att hjälpa kunder att identifiera en fungerande betalningsplan med målsättning att få kunden att komma i fas med sina betalningar.
Du kommer exempelvis…


* Hantera hela kravprocessen från start till mål
* Vara ansvarig för uppföljning och samarbete med vår Inkassobyrå
* Ansvarig för faktura och påminnelser samt uppsägning av konton
* Hantera förberedelser för sanering och inkassering
* Arbeta med uppföljning, prestanda och noggrann övervakning av resultat, leveranser och rapportering
* Arbeta med hantering av dödsbo, skuldavra?kningar, tvister, uppsägningar och vårdnadshavare enligt förhandlingsprocesser
* Arbeta med hantering av hjälpinsatser så som avtalsändringar, fullmakter, ackord m.m.


VI SÖKER DIG SOM
I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och intresse för tjänsten. Då rollen innefattar mycket kundkontakt är det viktigt att du har ett kundorienterat arbetssätt och en god problemlösningsförmåga. Du har hög integritet, god samarbetsförmåga och du arbetar på ett självständigt och noggrant sätt.

Vidare har du…


* Minst 1 års tidigare erfarenhet från en liknande befattning
* Kunskap inom risk, kundservice och inkassoprocesser
* Gymnasieexamen eller motsvarande
* Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift


Vi ser det som meriterande om du har…


* En eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller annat relevant område
* Kunskaper i Norska då Avida även har behov av medarbetare som kan arbeta mot den norska marknaden


Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid med 6 månaders provanställning
* Placering: Södermalm, Stockholm
* Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Avida Finans kreditmarknadsbolag som sedan starten 1983 erbjuder finansiella lösningar och tjänster för privatpersoner och företag i Sverige, Norge och Finland. Vi är idag cirka 130 anställda, med huvudkontor i Stockholm samt filialer i Oslo och Helsingfors. De vill skapa nöjda kunder genom innovativt tänkande, tekniskt kunnande i framkant, samt inte minst engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare.

Ansök nu

UX lead till internationellt bolag inom tech branschen

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Jan 22
Är du på jakt efter en roll som Website Lead i ett stort internationellt bolag som ligger i framkant i tech branschen? Tycker du om att arbeta med planering, produktlanseringar, kampanjer och kommunikation inom IT?
Ta chansen skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
Som Website Lead kommer du se till att vår kunds hemsida uppfyller förväntningarna för konsumenter att upptäcka, välja och köpa produkter från bolaget. Du kommer att planera, geneomföra och följa upp nyckelaktivitter för produktlanseringar, kampanjer och ständig kommunikation för IT-produktkategorierna över sajterna i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

I denna roll kommer du även att vara en viktig del i planering och utveckling av försäljningsdriven merchandising för att paketera och presentera relevanta produkter, merförsäljning och korsförsäljningserbjudanden för IT-produktkategorin. För att kontinuerligt analysera konsumentbeteende kommer du att arbeta nära analytics, CRO, SEO och andra funktioner i det digitala teamet och utvärdera och identifiera insikter och möjligheter som driver prestandan för din produktkategori.

Du erbjuds


* Att få arbeta i ett internationellt bolag som alltid ligger i framkant i tech branschen
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
Exempelvis kommer du att:


* Presentera och positionera kategorierna/produkterna för att möta konsumenternas förväntningar, i alla steg av konsumentresan på bolagets hemsida
* Se till att IT-produkter och -kategoriinnehåll registreras och publiceras i tid och i linje med .com-kalendern och bästa praxis.
* Identifiera möjligheter till webbplatsförbättringar genom analys för att leverera en bästa praxis för användarupplevelsen
* Planera och genomföra merchandising för produktkategorin. Säkerställ produktrekommendationer och erbjuda synlighet i relevanta .com-kontaktpunkter för att öka försäljningen på .com e-butik.
* Planering och genomförande av kommersiella och varumärkeskampanjer. Byggande av bästa praxis-målsidor och användarresor.


VI SÖKER DIG SOM
* Har minst 3 års erfarenhet från arbete med webbproduktion/byråer online
* Har förmågan att identifiera och tillämpa Consumer Insights och bästa praxis för UX
* Har erfarenhet av Adobe/Google Analytics
* Har goda kunskaper inom MS Office, främst Excel, PPT
* Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska då det används i den dagliga kommunikationen

Det är meriterande om du:
* Har erfarenhet av Adobe Photoshop/Illustrator/CS, onlinedatabas och kodning
* Har tidigare arbetat inom en större internationell organisation
* Behärskar norska, danska och finska

Som person är du framåt och har en god förmåga att leda och driva projekt framåt. Du kan självständigt identifiera och förslå lösningar på utmaningar och ser dem som möjligheter. Vidare har du en god analytisk förmåga och kan exemeplvis förvandla digital marknadsföringsstatistik till enkel, effektiv och handlingsbar vägledning.

Övrig information


* Start: Februari 2022
* Omfattning: Heltid
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Kista
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Mer information gällande vår kund kommer senare i rekryteringsprocessen.

Ansök nu

Customer Service Team Leader till internationellt elektronikföretag

Teamledare
Läs mer Jan 19
Vår kund är en global leverantör av elmotorer, motorstyrenheter och hjälputrustning för industri- och fordonssektion. Deras kunder är OEM-tillverkare av el- och hybridfordon som till exempel bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner och truckar. De har höga krav på kvalitet, tillförlitlighet, leverans i tid och kostnadseffektivitet. Vår kund söker nu en Customer Service Team Lead som ska koordinera företagets kundorderhantering för att säkerställa att kunderna får den bästa servicen. Sök idag då urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN
I rollen som Customer Service Team Lead ansvarar du över kundservice-teamet genom att fördela arbetsuppgifter och kundorders. Du är den som håller ihop arbetet i teamet men har även det koordinerande ansvaret gentemot företagets kunder. Du kommer ha en avgörande och viktig roll gällande organisationens orderhandläggning och hantering som innebär att ha koll på många parallella arbetsuppgifter samtidigt.

Du kommer arbeta i SAP med både orderläggning, flödesanalys och lagerstatus och vara point of contact gällande konfirmering och kommunikation för ordrarna gentemot kunder, samtidigt som du har mycket intern kontakt med dina kollegor. I arbetet är det viktigt att vara kreativ och ständigt hitta nya lösningar för att göra kunderna nöjda.

Du erbjuds

En händelserik, utvecklande och framför allt rolig och problemlösande roll där du verkligen får möjligheten till att visa vad du går för! Vår kund ligger i framkant inom sin teknik och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter där de b.la. värdesätter bra work-life balance. Det är en arbetsplats där du har möjlighet att vara med och påverka hur arbetet ska utvecklas framåt.

ARBETSUPPGIFTER
* Samordna och leda arbetet för kundservice-teamet


* Hämta inkommande orders via webbportaler och mail för att sedan lägga beställningar i SAP
* Hantera avvikelser och driva på förbättringsförslag och åtgärder tillsammans med logistikteamet och kund
* Analysera och komma med förslag på hur kundnöjdheten kan öka


VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare erfarenhet av att arbeta inom kundservice


* Har mycket goda kunskaper i SAP, ett extra plus om du är Super User
* Har mycket goda kunskaper i Microsoft Excel och Word
* Talar och skriver flytande svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet


Det är meriterande om du har en kandidatexamen inom exempelvis Business management

Som person är du:


* Kommunikativ
* Initiativtagande
* Serviceminded
* Noggrann


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Tyresö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Marknadskoordinator till Wistrand Advokatbyrå

Marknadskoordinator
Läs mer Jan 21
Nu söker vi dig som har minst 2 års erfarenhet från marknads- och kommunikationsarbete i en operativ koordineringsroll. Har du dessutom meriterande arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, bank eller försäkringsverksamhet och trivs i en operativ hands-on roll? Sök tjänsten redan idag då tillträde är omgående!

OM TJÄNSTEN
Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. De biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet. Nu söker de en marknadskoordinator för ett vikariat på 12 månader som vill vara med och fortsätta utvecklingen och bibehålla deras starka position på marknaden!

Du kommer att tillhöra ett sammansvetsat team som jobbar tätt ihop med att stötta och hjälpa varandra. Kontoret är belägen i centrala Stockholm och tillsammans med dina kollegor får du möjligheten att bland annat skapa kreativa marknadsaktiviteter och roliga event.

Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet av att arbeta t.ex. som marknadsassistent eller koordinator på en marknadsavdelning. För dig är planering och kommunikation a och o för att driva ditt arbete framåt. Vi tror även att du är en noggrann skribent som arbetar självständigt och målvedvetet och som trivs i ett nära samarbete med jurister.

Du erbjuds


* Möjlighet att utvecklas inom marknad i en bred roll med en stor variation av arbetsuppgifter
* Stort utrymme och goda möjligheter att förverkliga ideer
* Vara del av en arbetsplats med god företagskultur, högt i tak och goda utvecklingsmöjligeter
* Tjänstepension, flextimmar, friskvårdsbidrag, 30 semesterdagar, sommararbetstid under juni, juli, augusti


ARBETSUPPGIFTER
* Utveckla och underhålla Wistrand varumärke
* Omvärlds- och branschbevakning
* Framtagande av marknads- och informationsmaterial
* Beställare till mediebyrå vad gäller skisser till t.ex. broschyrproduktion och annonsmaterial
* Ansvara för att skriva pressmeddelande och nyhetsbrev på intranät, hemsida och sociala medier
* Planera, genomföra och utvärdera klientevent och event riktade till studenter

VI SÖKER DIG SOM
* Har minst 2 års arbetslivserfarenhet från marknads- och kommunikationsarbete på marknadsavdelning, PR- eller reklambyrå.
* Goda kunskaper i marknadsföring
* Vana att arbeta i Adobe Indesign och Photoshop
* Goda kunskaper i Officepaketet, främst PowerPoint
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift

Det är även meriterande om du har examen från högskola eller universitet inom marknadsföring/kommunikation/PR. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från advokatbyrå, bank eller försäkringsverksamhet är mycket meriterande.

Som person är du


* Strukturerad
* Noggrann
* Prestigelös


Vi söker en engagerad och målmedveten marknadskoordinator som är handlingskraftig, prestigelös och gärna tar ansvar och projektleder marknadsaktiviteter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, din sociala kompetens och positiva personlighet.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Arbetstider: Kontorstider, möjlighet till flex
* Längd: Vikariat på 12 månader med goda möjligheter till förlängning
* Omfattning: Heltid, 37,5h/vecka
* Placering: Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet. Läs mer om Wistrand

Ansök nu

Driftoperatör till toppmodern miljöanläggning

Drifttekniker, förbränningsstation
Läs mer Jan 21
Miljön är det viktigaste vi har och det tycker vår kund också. De är dessutom ledande i branschen och arbetar ständigt för att göra vårt land mer klimatsmart. I denna tjänst kommer du få vara en del av detta viktiga arbete och även själv bidra till förändring!

OM TJÄNSTEN
För vår kunds räkning söker vi driftoperatörer som vill vara med och starta upp en helt ny anläggning. Vår kund är ett ledande bolag inom miljö och återvinning, och har visionen att det går att göra bra affärer och samtidigt värna om miljön!

Som driftoperatör kommer du arbeta både operativt från kontrollrummet och med rondering ute i driften på anläggningen. I rollen kommer du att arbeta i skiftlag om två personer för att anläggningen ska vara bemannad dygnet runt, året runt. Du kommer arbeta med att bevaka, kontrollera och justera processen i den helt nya anläggningen. Utöver de praktiska momenten kommer du även ha ansvar för bland annat rapportering i underhållssystemen.

Du erbjuds:


* Ett väletablerat företag där kollegor värnar likväl om miljön som om varandra
* Vara en stor del i uppstarten av en ny processanläggning som är unik i sitt slag
* En karriärspartner och dedikerad konsultchef hos Academic Work


Här kan du läsa mer om vårt konsulterbjudande!

ARBETSUPPGIFTER
* Arbeta från kontrollrummet och kontrollera driften
* Rondering av anläggningen
* Sköta interna transporter av råvaror

VI SÖKER DIG SOM
Har tidigare erfarenhet av att arbeta i kontrollrum i fabrik eller industri. Vi kommer lägga stor vikt vid tidigare erfarenhet av liknande roller.

Vi ser även att du samarbetar väl med dina kollegor och övriga medarbetare och kan förstå och sätta dig in i deras arbete för att verksamheten ska kunna fortlöpa smidigt. Du är flexibel och prestigelös, ser vad som behöver göras och villig att hugga in där det behövs. Vi ser att du är praktiskt lagd och lösningsorienterad och är bekväm att arbeta i skiftgång.

Det är meriterande om du:


* Har utbildning inom till exempel VA, VVS eller El
* Tidigare har arbetat på till exempel värmevärk eller i processindustri


Som person är du:


* Flytande på svenska i tal och skrift
* Behjälplig med underhållsarbete
* Intresserad av teknik och processer


För tjänsten krävs att du har B-körkort

INFORMATION OM FÖRETAGET
* Start: Februari 2022


* Omfattning: Heltid
* Placering: Kungsängen, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Ansök nu

Linked rekryterare till PwC

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jan 20
I en stor internationell organisation är det ett viktigt jobb att attrahera rätt medarbetare. Nu finns möjligheten att utvecklas inom rekrytering hos PwC, de söker efter tre nya erfarna sourcers till sitt team.
Har du det som krävs för detta viktiga arbete som bidrar till företagets utveckling? Skicka in din ansökan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Vår kund PwC marknadsledande inom revision och rådgivning med 2 800 medarbetare runt om i landet – de behöver nu dig för att bygga på sin rekryteringsstyrka. PwCs värderingar är att skapa förtroende i hela samhället vilket genomsyrar hela organisationen. Att bygga och stärka relationer mellan människor är en del av företagets grundvision.

I denna roll kommer du tillhöra ett team med nio personer som består av både seniora och juniora rekryterare som du kommer kunna ta rygg på och lära dig av i början. De jobbar varierat och brett inom företaget, där din närmsta chef kommer ge dig utrymme för att utvecklas och komma med nya idéer! Du kommer att arbeta med rekrytering inom risk och eller IT.

Du erbjuds


* Ett långsiktigt uppdrag
* En chans att jobba på en av de största revisonsbyrårena i världen
* En gedigen upplärning från erfarna kollegor
* En chans att bygga upp/ utöka ditt nätverk


Nästa steg i rekryteringsprocessen är ett matrigma test. I länken nedan kan du öva inför testet:

https://www.123test.com/logical-reasoning-test/

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Searcha fram kandidater via Linked search och eller annat system


* Kartläggning av branscher och kandidater
* Administrering av inkommande ansökningar samt kandidater
* Telefonintervju med potentiella kandidater
* Intervjubokning
* Vara med och driva rekryteringsprocessen från start till mål


VI SÖKER DIG SOM
* Studerat relevant utbildning på högskola/ universitet och eller motsvarande arbetslivserfarenhet


* Tidigare arbetslivserfarenhet som Talent Sourcer eller liknande roll på Human Resource Department.
* Tidigare arbetat med serachverktyg och eller Linkedin search
* Har minst 1–4 + års erfarenhet från byrå eller relevant intern erfarenhet av talangförvärv/headhunting
* Har god förståelse för rekryteringslandskapet och komplexiteten på globala talangmarknader/distansanställning
* Har förmågan att kommunicera effektivt och kortfattat med kandidater, teamledare och HR genom hela rekryteringsprocessen
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
* Bekväm att arbeta i ett högt tempo


Som person krävs det att du drivs av utmaningar och arbetar med engagemang och uthållighet även när du stöter på utmaningar i arbetet. Du inger ett förtroende i verksamheten och tar till dig okända arbetsuppgifter utan att ha all kunskap initialt. En stor del av kulturen värdesätter egenskaper som serviceinriktad och relationsskapande. Vidare ser vi att du är flexibel till att anpassa dig efter ändrade förutsättningar och prioritera därefter. Till sist lägger vi även stor vikt vid att du är initiativtagande och kommer med förbättringsförslag och idéer för hur man kan arbeta på ett annat sätt än det vedertagna.

Övrig information


* Start: Omgående eller med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid, ambitionen är ett långsiktigt samarbete
* Placering: Vasastan, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

UX/UI Designer to DigiExam

Interaktionsdesigner
Läs mer Jan 20
Do you want to be a part of a company that helps universities and students all over the world by pushing digital learning and education forward? We are now looking for someone with experience in UX and UI design who is passionate about designing user-friendly applications and who appreciates working autonomously in a tightknit team. Apply for the job today, as we are processing applications on an ongoing basis!

OM TJÄNSTEN
International SaaS and EdTech innovator DigiExam proudly support over +400 leading universities, schools, and professional educators in their quest to offer the best learning experience for staff and students. With an easy-to-use and reliable platform - teachers create, submit and grade high-stakes exams in a fraction of the time versus traditional exams. This leads to less admin and more time spent on teaching - leading to an improved educational experience for everyone.

A new CEO and management team with entrepreneurial, scale-up, and growth experience have been recruited recently to DigiExam. Over the next 12 months, they will start to improve the whole business with the desire to meet demand more directly than ever before. They are now looking for someone who has great competence within UX/UI design that wants to be a part of this journey.

You are offered


* An attractive fixed salary package
* The opportunity to make an impact, on the product and by shaping the future of education
* A great work culture with warm-hearted and inspiring colleagues
* A workplace that cares about your well-being and encourages self-development


ARBETSUPPGIFTER
DigiExams are looking for a talented and enthusiastic UX/UI designer to join their small but growing product team. You will get to own the entire UX value chain by conducting research, conceptualizing solutions, building prototypes, and designing high-fidelity blueprints ready for implementation. Among other tasks, you will…


* Build and maintain design systems using AdobeXD or Figma
* Create high-fidelity UI blueprints ready for code
* Conduct qualitative as well as quantitative user research to discover user problems
* Gather and combine feedback with research to bring meaningful insights and communicate findings to various stakeholders
* Conceptualize and communicate solutions using mockups and prototypes


VI SÖKER DIG SOM
* Relevant post-secondary education or experience corresponding to this
* Has at least 2 years of experience and in-depth knowledge in UX and UI design
* Is fluent in English, both written and spoken
* State-of-the-art portfolio representing your current UX/UI competencies

As a person you are:


* Solutions-oriented
* Flexible
*Communicative
* Positive with a can do attitude


Practical information


* Start: According to agreement
* Work Extent: Full time
* Place of employment: Stockholm City
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from DigiExam that all questions regarding the position are handled b Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Read more about DigiExam here.

Ansök nu

Junior utvecklare till Nordens ledande skönhetskedja!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 20
Är du i början på din karriär och vill ta nästa steg inom systemutveckling? Har du dessutom erfarenhet av Java och vill börja jobba med utveckling inom retail? Look no further! Som utvecklare hos vår kund kommer du bli en viktig teknisk resurs där du med ditt driv kommer få utvecklas tillsammans med företaget. Ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN
För kunds räkning söker vi på Academic Work en systemutvecklare. Företaget är en ledande skönhetskedja med hundratals butiker runt om i Norden och har en modern lösning där fysisk butik och e-handel är integrerat. Dem erbjuder inspirerande skönhetstjänster och har över 25 000 produkter. Företaget genomför nu ett förändringsarbete av deras IT-organisation och söker därför en junior utvecklare som kommer vara med på resan.

Du erbjuds en bred roll och kommer bland annat jobba med teknisk uppgradering av plattformen som b.la. består av Java 8, Oracle/Microsoft , Python, GIT, React och AngularJS. Tillsammans med dina kollegor kommer du växa och utveckla rollen över tid. Målsättningen är att du eftersom kommer ta dig an mer avancerade uppgifter och växa in i en mer ledande roll för utvecklingen, både internt och externt.

Du erbjuds


* Kompetensutveckling hos ett väletablerat företag där din upplärning är individanpassad beroende på din nuvarande kompetens
* Möjligheten att jobba med utveckling inom retail
* En dedikerad konsultchef som erbjuder coachning, professionell utveckling och stöd framåt som karriärpartner


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
* Stötta vidareutveckling samt uppgradering av existerande applikationer
* Vara med och ta fram ett agilt arbetssätt
* Jobba med utveckling och delta i projektmöten
* Arbeta med förvaltning av olika lösningar

VI SÖKER DIG SOM
* Har relevant utbildning för tjänsten, t.ex. system- eller datavetenskap
* Har tidigare erfarenhet av att arbeta i Java
* Goda kunskaper i både svenska och engelska
* Har ett stort intresse för utveckling och vill lära dig mer

Det är meriterande om du även har kunskaper i , React, Python och Angular

Som person är du:


* Problemlösande
* Intiativtagande
* Har god samarbetsförmåga


I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och motivering för tjänsten. För att trivas hos vår kund är det viktig att du är en person med stort engagemang, gillar att ta iniativ och har en vilja att utvecklas.

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Centrala Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Ansök nu

Recruitment coordinator to worlds largest music streaming company

HR-specialist/HR-adviser
Läs mer Jan 20
If you are looking for the next step in your career within HR, have at least 1 year experience with working with HR and/or recruitment administration and have experience working in high-volume recruiting teams. Then this is the role for you!
At our client you will be given the opportunity to be a part of a fast-paced international organization where you will be able to develop your recruitment-skills! Send in your application now!

OM TJÄNSTEN
We are looking for an outstanding Recruiting Coordinator to join our clients Talent Acquisition team in Stockholm. You will assist in all things covering our recruitment processes and also contribute to our internal projects within Talent Acquisition. As a coordinator, you will play an important part in creating an excellent candidate experience and ensure that the best talent will join the band!

ARBETSUPPGIFTER
- Delivering a meaningful and flawless service-experience to managers & candidates involved in the recruitment process.
- Ensure all recruitment activities are accurately tracked in the ATS and other relevant platforms.
- Schedule and coordinate interviews in a global environment.
- Perform administrative tasks and manage ad hoc situations related to recruitment processes
- Continuously suggest improvements areas in our candidate experience

VI SÖKER DIG SOM
- Preferably, you have a Bachelor Degree
- You have experience with HR and/or recruitment administration
- You have experience working in high-volume recruiting teams
- You have excellent interpersonal skills and the ability to interact with professionals at all levels, both internally and externally
- Adaptable to constant change and hence you are flexible and skilled at multitasking
- You have a sound sense of urgency and like getting things done

As a person you:
- Are highly organized and have an eye for details
- Are a self-starter, curious and always willing to step in to help the team
- Are passionate about improving existing processes

Other information


* Start: 2022-02-07
* Work extent: Consultant assignment initially running until 2022-06-30
* Location: Stockholm / Remote

Ansök nu

Junior utvecklare till Leanlink

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 14
Vill du jobba med systemutveckling på ett växande företag inom bemanningssystem med chans att växa in i rollen och utvecklas på sikt? Då är detta den perfekta rollen för dig. Vi söker nu en utvecklare med driv och ambition för att stärka Leanlinks utvecklarteam.

OM TJÄNSTEN
I rollen som utvecklare på Leanlink kommer du att jobba i ett team med två kollegor. Du och ditt team kommer att leda utvecklingen och förvaltningen av Leanlinks bemanningssystem. Din roll blir att leda utvecklingen både ur ett planeringsperspektiv och ansvara för underhåll och utveckling av nya funktioner. Du kommer att bli en del av bolagets core-team tillsammans med VD och vi ser gärna dialoger om fördjupat långsiktigt engagemang i bolaget på sikt.
Du kommer att jobba med tekniker som Symfony, AWS (EC2, S3, SQS, RDS), Elasticsearch, Phpunit, CQRS, CI och hoppas att du jobbar med några av dessa eller vill lära dig. På frontendsidan kommer du att jobba med React och har du kunskaper inom det är det en bonus.

Du erbjuds


* Ett jobb med goda utvecklingsmöjligheter
* Fria arbetstider, möjlighet att jobba remote
* Möjlighet till deltagande i incitamentsprogram


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Delta på dagliga Stand ups
* Utveckla & förvalta Leanlinks system och nya funktioner
* Bugg och incidenthantering

VI SÖKER DIG SOM
* 1-3 års arbetslivserfarenhet av en liknande roll
* Erfarenhet av backendutveckling
* Svenska i tal och skrift

Det är meriterande men inget krav om du:
* Har erfarenhet inom frontend (React)
* Relevant utbildning inom IT
* Erfarenhet/kunskap av Symfony (PHP)
* Erfarenhet/kunskap av AWS

Som person är du:


* Ansvarstagande
* Självgående
* Noggrann


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm, Södermalm/remote
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Leanlinks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

INFORMATION OM FÖRETAGET
Leanlink erbjuder en SaaS-lösning för bemanningsföretag inom ett flertal branscher såsom transport, logistik, lager och sjukvård. Systemet är brett med stöd för rekrytering, avtal, schemaläggning, bokning, fakturering, lön mm. Företaget har funnits sedan 2014, har en stabil tillväxt och ett starkt ägarengagemang.

Ansök nu

Studerande administratör inom trafikplanering till Arriva

Transportledare
Läs mer Jan 18
Arriva är en av Sveriges största operatörer inom kollektivtrafiken och hjälper varje år 170 miljoner resenärer att nå sina resmål. Har du någonsin tänkt på vem det är som ligger bakom tidtabellerna när du söker din resa? – Jo det är trafikplanerarna! Har du precis som dem ett brinnande intresse för kollektivtrafik? Då är den här tjänsten för dig. Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande

OM TJÄNSTEN
Till trafikplaneringsteamet på Arrivas huvudkontor i Liljeholmen söker vi nu en student som vill utvecklas inom planering och kollektivtrafik. Teamet består av 10 heltidsarbetare med mycket hög kunskap inom trafikplanering. Teamets chef beskriver teamet som drivet, med medarbetare som är öppna för olikheter samt genuint intresserade av kollektivtrafik och samhällsutveckling.

Du erbjuds


* Möjlighet att utvecklas och skapa ett attraktivt cv
* Jobba i ett bolag som värdesätter samarbete, kundfokus, innovation och säkerhet
* Ett flexibelt arbete vid sidan av studierna


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör i trafikplaneringsteamet kommer du att stötta trafikplanerarna i det administrativa arbetet högt som lågt! En stor del av arbete kommer vara att arbeta med tidtabellerna. Tre gånger per år byts alla tidtabeller ut och månaderna innan detta händer är arbetstoppen och främst då din hjälp behövs. Du kommer exempelvis att:


* Formatera och förenkla tidtabellerna enligt branschens standard så att de är anpassade för att vara uppsatta på hållplatsernas stolpar och anslagstavlor


VI SÖKER DIG SOM
- Studerar minst två år till på universitet eller högskola, det är meriterande om du exempelvis studerar logistik, samhällsplanering eller trafikplanering.
- Har mycket god datavana
- Har mycket goda kunskaper i svenska
- Har ett genuint intresse för kollektivtrafik, bussar, tåg mm.

Det är meriterande om du har kunskaper i InDesign.

Som person är du:


* Strukturerad
* Ansvarstagande
* Flexibel


I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna och vi ber dig därför motivera väl i ditt personliga brev varför vi ska gå vidare med just dig.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid 2 dagar i veckan
* Placering: Arrivas huvudkontor i Liljeholmen
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Arrivas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Arriva som företag här!

Ansök nu

Studenter sökes för kortare uppdrag som projektassistenter

Administrativ assistent
Läs mer Jan 13
Har du en lugn period i studierna framför dig och vill passa på att tjäna extra pengar? Är du dessutom en social person som tycker om att prata i telefon? Hos Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning får du komma in under en period och hjälpa till med insamlingsarbetet inför undersökningen av skolungdomars alkohol- och narkotikavanor. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu två studenter till CAN – Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning. De genomför årligen en enkätundersökning bland skolelever i årskurs 9 samt år 2 på gymnasiet gällande alkohol- och narkotikavanor. Inför enkätutskicken behöver de förstärkning av studenter som kommer jobba med att kontakta skolor via telefon och mail, för att samla in information om t.ex. antal klasser och elever på skolan.
Arbetet kommer att utföras av två studenter och arbetet sker på vardagar mellan 08.00-15.00 mellan 7/2-25/2. Utöver detta så kommer det även finnas ett behov under vecka 13-14. CAN kommer tillhandahålla allt material du behöver för att genomföra dina arbetsuppgifter och arbetet sker sker ifrån CANs kontor vid Skanstull, Södermalm.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta med att kontakta skolor för att samla in grundläggande information inför enkätutskicken. I de fall där det inte finns en given kontaktperson på skolan, tar du ansvar för att leta upp kontaktuppgifter till lämplig person.

Du kommer till exempel att:
* Ringa och presentera CAN samt undersökningen
* Sammanställa information i Excel samt webbformulär
* Maila information om undersökningen till de som efterfrågar den

Tjänsten passar dig som är flexibel och har en hel tid över till arbete samt tycker om att arbeta med telefon som främsta verktyg. Du har även lätt för att prata med nya människor. I denna roll är det viktigt att vara mycket noggrann samt kommunikativ.

VI SÖKER DIG SOM
* Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50%
* Kan arbeta vardagar kl. 08.00-15.00 mellan 7-25 februari. Samt vecka 13 och 14
* Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, då detta krävs i kontakten med skolorna

Det är meriterande om du…
* Har telefonvana från tidigare arbete
* Har grundläggande kunskaper i Excel

Som person är du:
* Nogrann
* Flexibel
* Kommunikativ

Övrig information


* Start: 7 februari
* Omfattning: Studerande, deltid
* Placering: Skanstull, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CANs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
CAN Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning – är ett nationellt kompetenscentrum inom ANDT-området. Vårt uppdrag är att sprida kunskap om konsumtions- och skadeutvecklingen av alkohol och andra droger i samhället. Det gör vi genom undersökningar, sammanställningar och forskning, men även via kunskapshöjande insatser.

Ansök nu

Har du precis tagit din examen och söker ditt första jobb som utvecklare?

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Dec 23
"Det bästa med mitt arbete är den stora variationen i rollen där man är delaktig i utvecklingen från början till slut. Teamen är självbestämmande i hur vi ska arbeta och vi hjälps alltid åt. Utöver det så har jag fantastiska kollegor som jag har väldigt roligt med" Så beskriver Jenny sitt jobb som systemutvecklare hos Trafikförsäkringsföreningen. Vill du vara en del av teamet? Då är du välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Trafikförsäkringsföreningen (TFF) är ett samarbetsorgan för trafikförsäkringsbolag i Sverige och har en central roll i det svenska trafikförsäkringssystemet. TFF har en förvaltnings- och utvecklingsprocess som knyter ihop affärsbehov och tekniska utvecklingsmöjligheter med löpande förvaltning. Produktmässigt så har TFF Microsoftteknik som bas i de flesta av sina applikationer.

TFFs lokaler ligger på Östermalm/Gärdet på bekvämt avstånd till buss (5 meter) och tunnelbana (450 meter). Precis utanför kontoret finns både träningslokaler och vacker natur och du får kollegor som gärna kör ett träningspass på lunchen eller tar en promenad längs Djurgårdskanalen.

Du erbjuds


* En introduktion där du till en början får arbeta tillsammans med mentorer för att lära dig så mycket som möjligt om rollen och TFFs verksamhet
* Utbildningar som du och TFF väljer tillsammans för att bygga på din kompetens inom IT
* Spännande och svåra utmaningar att lära ifrån; hos TFF måste tekniken ta hänsyn till allt från snåriga regelverk till höga prestandakrav och komplexa samband som skall översättas till begripliga användargränssnitt
* En anställning hos TFF efter 12 månaders arbete, förutsatt att samarabetet mellan alla parter fungerar bra. TFF har kollektivavtal (inklusive tjänstepension) för sina anställda


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som utvecklare kommer du att tillhöra gruppen som arbetar med att utveckla, leverera och förvalta TFFs IT-plattformar. Gruppen består av teamleads, automattestare, manuella testare, kravställare och utvecklare som är fördelade i fyra team. Teamen arbetar agilt i en stabil krav- och utvecklingsprocess med omfattande automatiserat stöd. Teamen ansvarar för såväl teknik som metodik i arbetet, och de ansvarar sedan sinsemellan för fyra olika verksamhetsområden; försäkring, skadereglering, Webb, och gemensamma kärnsystem.

Du kommer till exempel att:


* Delta på dagliga stand ups där teamet stämmer av vad som ska göras
* Parprogrammera med andra utvecklare
* Stötta i kravarbetet med teknisk expertis
* Skriva enhetstester och fixa buggar


Här trivs du om:


* Du brinner för kvalitet - finns det något bättre än att testarna kommer tillbaka och surar för att de inte hittat några fel?
* Du gillar att påverka! Du vill vara med från idé till färdig produkt
* Du älskar kommunikation och att förstå människor - du kommer att prata med handläggare, kravare och testare och ni ska förstå varandra, på riktigt


VI SÖKER DIG SOM
* Har minst en kandidatexamen inom IT


* Har erfarenhet av kodning i C#
* Kan söka information i databaser med (ej DBA-nivå)
* Har kännedom om Git samt en vana av TFS eller Azure DevOps
* Talar och skriver flytande svenska


Som person är du:

Ansvarstagande där du tar ansvar för och driver dina arbetsuppgifter och ansvarsområden framåt för att uppnå gemensamma mål. Vidare tar du initiativ i arbetet och kommer med förslag till arbetssätt. Du har en kommunikativ förmåga och du har lätt för att kommunicera med personer i olika roller. Sammanfattningsvis skall du vara lika rolig och spännande att arbeta med som du vill att dina kollegor skall vara.

I den här rekryteringsprocessen ställer vi höga krav på din ansökan. Sök därför tjänsten med ett CV och personligt brev där du motiverar tydligt ditt intresse för rollen.

Övrig information


* Start: Februari 2022
* Omfattning: Heltid
* Placering: Östermalm/Gärdet
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikförsäkringsföreningens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Business Manager till nytänkande företag!

Key account manager
Läs mer Jan 21
Vår kund söker en person som ska axla rollen som Business Manager i deras nystartade dotterbolag i Sverige. Den här rollen innebär stor variation och ansvar över olika områden. Rollen är för dig som brinner för nya affärsmöjligheter, som vill skapa långsiktiga relationer med andra och vill utvecklas inom försäljning och rådgivning på ett nytänkande och kreativt sätt. Om du vill vara med och bidra till företages fortsatta framgång får du gärna skicka in din ansökan idag!

OM TJÄNSTEN
Om du har ett självdriv och det brinner lite extra i dig när du hör ordet start-up, så är det här din möjlighet. Vår kund har en unik plattform som möjliggör moderna, flexibla kontorslösningar. Företaget är etablerat i Finland och har nu startat sin verksamhet i Sverige och behöver någon som kan driva arbetet framåt på den här sidan av Östersjön. I rollen kommer man främst att arbeta med försäljning och affärstillväxt, och bygga ett stort kontaktnät inom många olika områden.

Du erbjuds


* En utvecklande och lärorik roll där du kommer få en mycket god kännedom för hela säljprocessen
* En roll med stor frihet under ansvar och en chans att påverka och komma med egna initiativ
* Ett flexibelt arbete och trevliga kollegor!


ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat ansvar för kundavtal, kundrelationer och kundutveckling såväl som att aktivt söka nya kundrelationer. Du kommer behöva hugga tag där det behövs, eftersom du kommer att vara företagets brygga till den svenska marknaden. I övrigt består arbetsuppgifterna av:


* Skapa starka affärsrelationer vilket bidrar till ett effektivt och mervärdesskapande samarbete
* Utveckla och aktivt genomföra kundspecifika affärsplaner
* Verkställa planer i enlighet med företagets strategiska plan för året samt överse allt från nya installationer till marknadsföring
* Arbeta mot uppsatta KPI:er och analysera resultat


VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare arbetslivserfarenhet inom B2B-försäljning, Business development, eller Management Consulting
* Förstår hur säljprocessen ser ut och kan driva den framåt
* Är serviceminded och gillar att skapa långsiktiga relationer
* Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska då båda språken används i arbetet

Det är meriterande om du:


* Har tidigare arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen
* Kan prata danska eller norska


I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och intresse för tjänsten. Motivera väl i din ansökan varför du valt att söka.

Vi söker dig som är:


* Resultatinriktad och uthållig med ett starkt engagemang för ditt arbete
* Strukturerad och kan förmedla information till andra på ett tydligt sätt
* Flexibel och anpassningsbar i nya situationer
* Affärsmässig och kan driva säljprocesser på egen hand från start till mål


Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Talang med entreprenörsanda till Ensotech!

Verksamhetsanalytiker
Läs mer Jan 21
Är du en positiv, relationskapande och ansvarstagande lagspelare med stor professionell kapacitet och entreprenörsanda? Ensotech står inför en otroligt spännande och intensiv tillväxtfas samtidigt som intresset för deras tjänster är stort. Leveranserna ska vidareutvecklas, affären optimeras och det finns mycket att göra för att nå ut på marknaden både i Sverige, Norden och Europa. Är du den som kliver in i företaget och gör en skillnad? Ansök tjänsten NU!

OM TJÄNSTEN
Ensotech – Energy Sourcing Technology Sweden AB – är ett konsult- och techbolag med en unik B2B-lösning för industrier och offentliga verksamheters inköpsverksamhet med fokus på energiinköp. Med rådgivning och deras unika system Energy Sourcing Tool erbjuder företaget ett stöd genom hela inköpsprocessen för el från framtagande av inköpsstrategier, upphandling samt löpande kontroll och uppföljning.

Ensotech behöver nu bli fler på deras kontor i centrala Stockholm och är efter "nummer tre" som kommer in i kontoret och hjälper dem att utveckla deras affär. Det kommer finnas stora möjligheter till att utveckla sin egen roll utifrån din egen förmåga och vilja. I början kommer du hjälpa företaget i alla möjliga sammanhang vilket innebär att du får testa olika roller inom företaget. I takt med att du växer in i rollen kommer du att få eget kundansvar, driva egna kundprojekt och kundleveranser alternativt ta en ledande roll i produktutvecklingen av vår unika Saas tjänst.

Du erbjuds


* Möjlighet till att kickstarta din karriär och växa till en viktig roll i ett spännande och växande företag.
* En nytänkande arbetsplats som präglas av innovation och entreprenörskap.
* Teamspelare som brinner för att utveckla, förändra och förbättra en traditionellt ojämlik bransch: Energibranschen.
* Flexibla arbetstimmar och möjlighet till att arbeta på distans delvis.
* Möjlighet till att kombinera arbetet till dina studier innan du tar examen på sommaren.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att inledningsvis främst
* Lära dig systemet och hur elmarknaden fungerar.
* Jobba nära och stötta företagets VD och inköpsspecialist.
* Vara delaktig i arbetet med att vidareutveckla och förfina kundleveranser och erbjudandet tillsammans med kundansvariga konsulter för både konsultverksamhet och företagets unika SaaS tjänst.

VI SÖKER DIG SOM
I denna rekrytering kommer vi lägga stort vikt vid dina personliga kompetenser och ditt intresse för tjänsten och Ensotech som företag. För att söka tjänsten måste du skicka oss ditt CV och motivera väl i din ansökan varför du passar bra för tjänsten.

Vi söker dig som är initiativtagande, självgående och strukturerad i ditt arbetssätt och har intresse, vilja och förmåga att leverera lösningar. Du är utåtriktad och social och jobbar bra med andra människor. Vidare är du noggrann och lägger stor vikt vid att leva upp till uppsatta mål och tidsramar. Då Ensotech är ett litet entreprenöriellt företag trivs du och ser möjligheter i en miljö med snabba förändringar och beslut. Även om du är nyutexaminerad med rätt personlighet och kvalifikationer finns det stora möjligheter.

Du har


* Utbildning från universitet eller högskola, gärna med teknisk inriktning
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, där båda språken används i rollen
* God dator- och systemvana


Meriterande


* Kurser eller utbildning inom programmering
* Några års arbetslivserfarenhet från energibranschen eller konsultvärlden
* Kunskaper i tyska


De personliga kompetenserna som vi ser som särskilt viktiga är:


* Initiativtagande
* Ansvarstagande
* Strukturerad
* Relationsskapande


Övrig information


* Start: Enligt överkommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas
* Placering: Central Stockholm
* Kontaktinformation: Rekryteringskonsult Ella Tarmo, ella.tarmo@academicwork.se.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ensotechs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Ensotech.

Ansök nu

Redovisningsassistent sökes till ett kortare uppdrag

Revisorsassistent
Läs mer Jan 21
Vår kund som är en redovisningsbyrå söker dig som har erfarenhet av balansräkningar, löpande bokföring, avstämningar samt kund- och leverantörsreskontra till en månads uppdrag med chans till förlängning. Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som är utbildad ekonom, alternativt studerar ekonomi idag till ett uppdrag som redovisningsassistent i 1-3 månader. Du kommer stötta 5 stycken redovisningskonsulter med löpande bokföring, balansräkningar och avstämningar.

Du erbjuds


* Meriterande erfarenhet som redovisningsassistent
* Goda kontakter hos oss och hos vår kund för framtiden


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
- Löpande bokföring
- Kund- och Leverantörsreskontra
- Balansräkning
- Avstämningar

VI SÖKER DIG SOM
- Högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- Tidigare erfarenhet av arbete med löpande bokföring, balansräkning och avstämningar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Fortknox.

Som person ser vi att du är noggrann och självgående

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid 1-3 månader
* Placering: Stockholm


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Securities Operations Analyst

Finansanalytiker
Läs mer Jan 21
Our client is now looking for a Securities Operations Analyst to join our Trading Operations team in Stockholm. We want the person to have an interest and curiosity for the financial markets as one will work at the edge of the Nordic financial exchange systems. If you are someone who enjoys working in a results-driven and high-performing international culture, and thrive in a creative and dynamic environment, this is the role for you.

OM TJÄNSTEN
You will be performing important tasks within the area of Trading Operations. You will work closely with the teams that operate our client Derivatives, Fixed Income and Commodities markets including futures and options contracts on Equities, Fixed Income, Power and Seafood.

This is a junior position and the project is estimated to take two months with the possibility to extend beyond this time if needed.

You are offered


* As a consultant at Academic Work you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future. Read more about our offer{target="_blank"}.


ARBETSUPPGIFTER
As a Securities Operations Analyst in the Trading Operations team you will be working closely with market participants providing trading support. Within your role you will participate in enhancement projects, testing of new products/markets and any initiative which would improve the Nordic markets. You will identify risks and propose solutions to minimize these risks and will work with our customers and stakeholders to improve our clients products.

VI SÖKER DIG SOM
* Bachelor degree within Business/Finance or equivalent.


* 0-2 years of experience after graduation, preferable within related areas from bank or mutual fund or equivalent. Clearing/commodities/fixed income experience would be a merit.
* Experience from project based work and testing would be regarded as a merit.
* Ability to prioritize, organize and complete work tasks within given timelines.
* Solid English language skills.


As a person you have a genuine interest in numbers and calculations. In addition, you should possess a strong drive to achieve result, be a good team member and be able to work efficiently both independently and in cooperation with others. We offer an opportunity to develop in the financial domain at the same time as utilizing your knowledge and passion as well as work within a fast pace organization where you have the ability to really make a difference.

Other information


* Start: As soon as possible
* Work extent: Fulltime. 2 months with opportunity for extension.
* Location: Stockholm
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from our client that all questions regarding the position is handled by
Academic Work.


Our selection process is continuous and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

Ansök nu

Ekonomiassistent till vår kund inom teknik och design!

Ekonomiassistent
Läs mer Jan 21
Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent och har god kunskap av att arbeta i ekonomisystem? Vill du arbeta på ett stort, internationellt bolag inom teknik och design? Vi söker dig med bakgrund inom ekonomi som är sugen på en ny utmaning! Sök idag, då tjänsten startar redan nästa vecka!

OM TJÄNSTEN
Vår kund är ett konsult-, ingenjörs-, och designföretag inom områdena energi, industri, infrastruktur och informationsteknik och vi söker nu för vår kunds räkning en ekonomiassistent. I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta i ett glatt team på 15 personer som sitter i samma roll som du.

Du erbjuds


* En spännande arbetsplats i ett härligt team med otrolig sammanhållning.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer primärt att
* Hantera fakturor och registrera dessa i ekonomisystemet IFS eller Visma
* Svara på inkommande mail gällande fakturafrågor

Andra arbetsuppgifter som kan förekomma
* Hantering av kvitton för intern representation
* Bankbetalningar
* Månads- och bokslutsrapportering
* Skapa och uppdatera arbetsflödesprocesser

VI SÖKER DIG SOM
* Avslutad utbildning inom ekonomi
* Erfarenhet av att arbeta i något ekonomisystem, önskvärt IFS eller Visma
* Flytande i svenska och engelska då kommunikation sker på båda språken

Som person är du


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Flexibel


Vidare ser vi att du alltid upprätthåller en positiv, empatisk och professionell inställning till kunder och uppmuntrar till en positiv och utvecklande arbetsmiljö.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, i 2 månader framåt med chans till förlängning
* Placering: Solna, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vår kund är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Dom har 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Ansök nu

Studie- och karriärvägledare

Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Läs mer Jan 21
KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, historia och filosofi.

OM TJÄNSTEN
Det gemensamma verksamhetsstödets (GVS) uppgift är att stödja universitetets kärnverksamhet utbildning och forskning. Det gör vi genom att ge kvalificerat stöd i olika administrativa processer. Samtidigt är vi inom verksamhetsstödet policyskapande och samordnande. Vi ansvarar även för att utföra kvalitetskontroller, uppföljningar och utvärderingar som utvecklar verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Som studie- och karriärvägledare tillhör du enheten för studentservice och gruppen vägledning och stöd som består av 15 medarbetare varav sju studie- och karriärsvägledare. I gruppen ingår Central studie- och karriärvägledning samt stöd till stundenter med funktionsnedsättning genom rekommendation om stöd och tentamenadministration. Du kommer att vara en del av en grupp vars arbete kännetecknas av engagemang och gemenskap. Gruppen sitter i ljusa lokaler på KTH-området.

Du kommer att: 
* Ge studie- och karriärvägledning till presumtiva studenter och programstudenter via telefon, mail och personliga samtal
* Hålla i seminarium och workshops för nationella och internationella studenter
* Samordna och arrangera utbildnings- och karriärsaktiviteter till presumtiva- och programstudenter
* Vara delaktig i samtal för rekommendation om stöd med studenter med kompensatoriskt stöd
* Arbeta med andra förekommande administrativa uppgifter och projekt

Vi erbjuder


* En anställning på ett ledande tekniskt universitet som skapar kunskap och kompetens för en hållbar framtid
* Engagerade och ambitiösa kollegor samt en kreativ, internationell och dynamisk miljö


Läs mer om hur det är att arbeta på KTH.

VI SÖKER DIG SOM
Krav


* Studie- och yrkesvägledarexamen eller motsvarande 
* Erfarenhet av arbete med målgruppen
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska 


Meriterande
* Utbildning i samtalsmetodik 
* Erfarenhet av projektledning
* Erfarenhet av arbete på universitet/högskola eller motsvarande  
* Erfarenhet av att ha arbetat som studie- och yrkesvägledare

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Som person ser du möjligheter framför hinder och är nyfiken och flexibel i ditt arbetssätt. Du liksom vi anser att kommunikation och öppenhet är en förutsättning för framgång och relationer i arbetslivet. Du har god förmåga att leda dig själv i arbetet och arbetar självständigt och strukturerat men trivs också att arbeta i grupp. Därtill ställer vi höga krav på god samarbetsförmåga då det är en förutsättning för att trivas och ha kul på arbetet och för att vi tillsammans ska kunna ge en god studie- och karriärvägledning. 

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida.

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista ansökningsdagen vid midnatt, CET/CEST (CentralEuropean Time/Central European Summer Time).

Om anställningen

Anställningen gäller tidsbegränsat enligt avtal - fram till 2023-09-30 med tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Jämställdhet, mångfald och avståndstagande från alla former av diskriminering är både en kvalitetsfråga och en självklar del av KTH:s värdegrund.

För information om behandling av personuppgifter i samband med rekrytering läs mer här.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: Fast lön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Stockholm

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer: VP-2021-0398

Kontakt: Rebecca Corbell, Rekryteringskonsult på Academic Work, rebecca.corbell@academicwork.se

Publicerat: 2022-01-19

Sista ansökningsdag: 2022-02-19

Ansök nu

Recruitment Coordinator till Academic Work Stockholm

Rekryterare/Rekryteringskonsult
Läs mer Jan 21
Vill du skaffa dig värdefulla erfarenheter inom rekrytering i en koordinerande roll med stort eget ansvar? I denna roll jobbar du med alla delar i rekryteringsprocessen i ett tätt samarbete med dina teamkollegor. Ditt största fokus är att koordinera och prioritera teamets arbete på bästa sätt samt att ge våra kandidater bästa service genom hela rekryteringsprocessen. Här jobbar du i en fartfylld, ansvarsfull och affärsorienterad miljö där ditt arbete är en viktig del för vår fortsatta framgång inom rekryteringsområdet.

OM TJÄNSTEN
Ditt team och ansvarsområde

I rollen som Recruitment Coordinator kommer du arbeta med att stötta våra Recruitment Consultants där ert goda samarbete kommer att vara en förutsättning för att våra rekryteringsuppdrag ska kunna tillsättas. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och affärsområdets fortsatta utveckling och tillväxt.

??Så här beskriver en av våra Recruitment Coordinators sin roll och varför hon trivts så bra i den:

?"Rollen som Recruitment Coordinator är otroligt bred där du får möjligheten att utforma ett framgångsrikt samarbete tillsammans med dina kollegor. Rekryteringsteamet präglas verkligen av glädje, omtanke och goda samarbeten mellan samtliga roller där vi tillsammans arbetar för att nå våra mål. Men det absolut roligaste med min roll är att jag har fått möjlighet att agera karriärpartner till personer som söker sin nästa utmaning i karriären."

Din chef och din utveckling

Din teamledare är Lovisa Flygare och hon arbetar som Senior Recruitment Consultant. Vi har valt att ha operativa chefer för att du ska få bästa stöd i din roll. Vi har ett dedikerat utvecklingsprogram där du i din roll som Recruitment Coordinator har en tydlig utvecklingsplan på årsbasis för att utveckla dina förmågor och vässa dina kompetenser. Vårt utbildningsprogram heter Career Steps och programmet följs upp löpande av din chef.

ARBETSUPPGIFTER
* Rekryteringsprocessen: Selektera ansökningar, genomföra telefonintervjuer och referenstagning samt på sikt genomföra egna fysiska intervjuer


* Kandidatnöjdhet: Ansvara för och vidareutveckla arbetet i ”ditt team”
* Administration: Till exempel registrera underlag i vårt affärssystem och skriva kandidatpresentationer
* Koordinering: Skapa en god struktur i arbetet genom prioritering av uppgifter och delegera till våra rekryteringsassistenter


VI SÖKER DIG SOM
… har följande kompetenser:


* Samarbetsförmåga
* Strukturerad
* Flexibel
* Självgående
* Resultatinriktad


Vad tar du med dig i rollen som Recruitment Coordinator?


* En akademisk examen inom exempelvis Human Resources, beteendevetenskap eller ekonomi
* Tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och behärskar engelska väl i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken
* B-körkort (meriterande men ej krav)


Vår kultur #weareacademicwork


* Vår kultur & våra värderingar
* Vår mission – We make people grow
* Instagram@academicwork
* Facebook


ÖVRIG INFORMATION


* Start: Mars, 2022
* Omfattning: Heltid
* Placering: Academic Work Stockholm Solnavägen 3H
We reward ambition. Det betyder att i din roll som Recruitment Coordinator kommer du att utvecklas genom vårt utbildningsprogram Career Steps. Dina karriärvägar hos oss styr du själv och vi ger dig förutsättningarna.


* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


INFORMATION OM FÖRETAGET
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants
tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Ansök nu

Website Lead till Samsung

Produktchef, marknadsföring
Läs mer Jan 21
Är du på jakt efter en roll som Website Lead i ett stort internationellt bolag som ligger i framkant i tech branschen? Tycker du om att arbeta med planering, produktlanseringar, kampanjer och kommunikation inom IT?
Ta chansen, nu söker Samsung en ny Website Lead! Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Allt som görs på Samsung genomsyras av stor passion och bestående engagemang för att utveckla de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden. I dagens snabbrörliga globala ekonomi sker förändringar konstant och innovation är avgörande för ett företags överlevnad. Samsung siktar in sig på framtiden och förutser marknadsbehov och efterfrågan så att de kan styra företaget mot långsiktig framgång. Du kommer att ha en integrerad del i att se till att de håller sig på toppen av marknaden och fortsätter att berika och förenkla kundernas liv.

Som Website Lead kommer du se till att Samsung.com-kontaktpunkterna uppfyller förväntningarna för konsumenter att upptäcka, välja och köpa Samsungs skärmar och minne på Samsung.com. Du kommer att planera, genomföra och följa upp nyckelaktiviteter för produktlanseringar, kampanjer och ständig kommunikation för IT-produktkategorierna över Samsung.com-sajterna i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Du kommer att vara en viktig del i planering och utveckling av försäljningsdriven merchandising för att paketera och presentera relevanta produkter, merförsäljning och korsförsäljningserbjudanden för IT-produktkategorin. För att kontinuerligt analysera konsumentbeteende kommer du att arbeta nära analytics, CRO, SEO och andra funktioner i det digitala teamet och utvärdera och identifiera insikter och möjligheter som driver prestandan för din produktkategori.

Du erbjuds


* Att få arbeta i ett internationellt bolag som alltid ligger i framkant i tech branschen
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
Exempelvis kommer du att:


* Presentera och positionera kategorierna/produkterna för att möta konsumenternas förväntningar, i alla steg av konsumentresan på Samsung.com.
* Se till att IT-produkter och -kategoriinnehåll registreras och publiceras i tid och i linje med .com-kalendern och bästa praxis.
* Identifiera möjligheter till webbplatsförbättringar genom analys för att leverera en bästa praxis för användarupplevelsen
* Planera och genomföra merchandising för produktkategorin. Säkerställ produktrekommendationer och erbjuda synlighet i relevanta .com-kontaktpunkter för att öka försäljningen på .com e-butik.
* Generera konsumentrecensioner och säkerställa bästa möjliga exponering för att driva engagemang och köpavsikter.
* Planering och genomförande av kommersiella och varumärkeskampanjer. Byggande av bästa praxis-målsidor och användarresor.
* Var Nordic IT samsung.com POC och go-to-person för IT-marknadsföringsteam, produktchefer och digitalt team.
* Byråledning - kortfattat webb-/kreativa/översättningsbyråer om lanseringar av kampanjer. Se till att leveranser och tidslinjer följs.
* Följa upp och utvärdera aktiviteter för att möta uppsatta KPI:er. Ständigt förbättra digitala lärande att tillämpa i framtida projekt och aktiviteter.


VI SÖKER DIG SOM
* Minst 3 års erfarenhet från arbete med webbproduktion/byråer online.
* Förmåga att identifiera och tillämpa Consumer Insights och bästa praxis för UX.
* Erfarenhet av Adobe/Google Analytics.
* Goda kunskaper inom MS Office, främst Excel, PPT
* Behärskar minst ett nordiskt språk, plus engelska.

Det är meriterande om du:
* Har erfarenhet av Adobe Photoshop/Illustrator/CS, onlinedatabas och kodning
* Behärskar Norska, danska och finska

Som person är du framåt och har en god förmåga att leda och driva projekt framåt. Du kan självständigt identifiera och förslå lösningar på utmaningar och ser dem som möjligheter. Vidare har du en god analytisk förmåga och kan exemeplvis förvandla digital marknadsföringsstatistik till enkel, effektiv och handlingsbar vägledning.

Övrig information


* Start: Februari 2022
* Omfattning: Heltid
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Kista
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Samsungs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Samsung arbetar efter en vision om att leverera världens bästa produkter och tjänster. De arbetar med hemelektronik, IT och Mobilkommunikation samt andra enhetslösningar. Med många framgångar inom elektronikverksamheten har de erkänts globalt som en teknologisk branschledare och rankas nu som ett globalt varumärke bland topp 10.

Ansök nu

Junior embedded utvecklare som vill utvecklas långsiktigt mot mjukvara!

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 21
Vår kund är ett tech-konsultbolag med specialister inom systemutveckling, teknik och IT. Dem tror på att utveckla unga talanger och få möjlighet till att utvecklas tekniskt såväl som personligt. Beroende lite på din bakgrund och utbildningsinriktning matchas du mot de projekt som är passande för just dig – det dom efterfrågar i gengäld är nyfikenhet, driv och engagemang! Vill du veta mer? Läs nedan!

OM TJÄNSTEN
Vår kund tror på att man dagligen ska utmanas och utvecklas. I och med att de är ett konsultbolag arbetar de mot olika kunder och branscher men där en av deras största kunder verkar inom fordonsindustrin. Om du vill vara med och både bygga som förvalta deras kunders inbyggda system och samtidigt få en väldigt god erfarenhet framåt så är detta rätt företag för dig.

Du kommer i rollen som embedded utvecklare arbete med och i olika projekt som kan b.la innebära att:


* Förvalta och utveckla Build/Toolchain-processen för inbyggda system
* Utveckla funktioner och unittester på inbyggda system
* Ta fram relaterad dokumentation
* Nyutveckling av kontrollmjukvara för inbyggda system i C/C++
* Utveckling och underhåll av interna system och applikationer i java, C# och/eller Python


Du erbjuds

Vår kund jobbar ofta i teamkonstellationer vilket innebär att du som är mer junior nästan alltid kommer sitta i ett ”team” med en senior handledare och ca. 2–4 mer juniora. Med andra ord är du aldrig själv och kommer alltid ha en point of contact för frågor i det dagliga arbetet. De arbetar idag mot sina kunder i projektform men sitter in-house med vissa platsbesök ute hos kund.

Tanken för denna anställning är att du kommer gå in som konsult via Academic Work men överrekryteras till vår kund framåt. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning mot datateknik, elektronik, mekatronik eller teknisk fysik (med fokus på programmering)


* Goda kunskaper i C++
* Har ett stort intresse för att ta fram funktionell mjukvara
* Talar och skriver flytande engelska


Som person är du framförallt tekniskt intresserad och prestigelös. Du har en vilja av att vara med och påverka och driva dina egna processer och har ett affärsmannatänk i ditt dagliga arbete. Vidare tror både vi och kund att det är väldigt viktigt att ha kul på jobbet och därför ser vi gärna att du är engagerad och har en vilja att vara med och utvecklas!

Övrig information


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Placering: Kista, stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök nu

Atlas Copco are seeking a fullstack developer

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 20
Do you like to seek knowledge and find ways to solve problems together with others? Do you also want to work in a international team and part of a 350 people strong R&D department? Then this is the position for you. Atlas Copco are looking for a fullstack developer that is in the beginning of the career to further strengthen their position as an industry leader in software solutions to industry customers worldwide. Apply today!

OM TJÄNSTEN
The team work in an agile environment close to both their customers and the other products Atlas Copco are developing. This ensures that new initiatives and possibilities constantly emerges. As developer in the team you will participate in all aspects of developing the product; test automation development, product development and 3:rd line support. The product you will be working on is established on the market with a big install base. Within 1-2 years the team will start to develop the next generation of the product which will be a great opportunity to contribute from start in a new product.

You are offered:


* A secure employment in the form of permanent employment at Academic Work
* A thorough onboarding process with training and mentorship.
* Atlas Copco are a diverse multi-cultural team and have a friendly and family-like atmosphere. They have a culture known for respectful interaction, ethical behavior, integrity and good work-life balance. They offer opportunities to grow and develop, as well as the potential to see your ideas realized and make an impact.
* As a consultant at Academic Work you are offered a great opportunity to grow as a professional, extend your network and establish valuable contacts for the future.


ARBETSUPPGIFTER
The skillset you will be working with as a fullstack developer is ASP.NET MVC5, JavaScript, JQuery, HTML5, CSS and the back-end they are using a mostly written in C# and Python. They are using Server and Oracle databases. The development environment are Visual Studio, Git, TeamCity, Jira, Windows Server and VMware.

VI SÖKER DIG SOM

A candidate having:


* A MSc or BSc degree in Computer Science or equivalent.
* Good experience in C#/.NET
* Good experience in web development
* Experience working in a agile work environment
* A Swedish work permit.
* Good communicative skills in English as it is used daily.


As a person you have a curious mindset and passionate about working in an agile environment. You enjoy taking on new challenges and working with a focus on quality and meeting targets. You are humble and easy to interact with as well as eager to learn. You have an analytic mindset and attention to detail.

Other information:


* Start: Immediate employment but flexible start date.
* Work extent: Full time, office hours, 40h/week.
* Location: Stockholm, Nacka.
* Contact information: This recruitment process is conducted by Academic Work. It is a request from Atlas Copco that all questions regarding the position are handled by Academic Work.


Our selection process is continuous, and the advert may close before the recruitment process is completed if we have moved forward to the screening or interview phase.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Atlas Copco are an international team and part of a 350 people strong R&D department in Nacka. They work in an agile environment close to both our customers and the new products Atlas Copco is working on.

Listen to our co-workers what it is like to work for Atlas Copco Industrial Technique. You find a 15 min podcast here (in Swedish): Co-workers about their job in Atlas Copco

Ansök nu

Junior Portföljförvaltare/Utvecklare till Skandias aktieförvaltning

Systemutvecklare/Programmerare
Läs mer Jan 20
Nu söker vi en junior portföljförvaltare/utvecklare till Skandias aktieförvaltning som kommer ingå i utvecklingsteamet som arbetar med indexförvaltning. Rollen passar dig som är tekniskt kunnig och har ett starkt intresse för finans. Det är ett spännande arbete som förstås kräver engagemang och en vilja att utveckla dig själv, kollegorna och affären. Hos Skandia blandas lång erfarenhet med nya tankar och idéer. Vi bryr oss om jobbet och om varandra, så att alla kan prestera och samtidigt må bra på vägen. Nu ser vi fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Skandia Investment Management (SIM) är Skandias kapitalförvaltningsbolag som förvaltar och administrerar betydande delar av Skandia Livs och Skandia Fonders placeringstillgångar. Idag har SIM cirka 40 anställda och cirka 480 miljarder kronor under förvaltning.

SIM:s aktieförvaltning erbjuder produkter inom tre produktområden; Aktiv aktieförvaltning Sverige, Aktiv regelstyrd-aktieförvaltning Globalt samt Indexnära lösningar. Gruppen består av cirka 10 medarbetare.

Aktieförvaltningen söker nu förstärkning till indexgruppen. Indexgruppen förvaltar flertalet mandat och portföljer inom noterade bolag i utvecklade marknader. I denna roll erbjuds du möjligheten att få en djup förståelse samt lära dig kring indexförvaltningens olika delar som bland annat innefattar; portföljkonstruktion, optimering, riskhantering och exekvering.

Du erbjuds:


* En chans att bredda dig där du får utlopp för både din tekniska kunskap och ditt intresse för aktier och finans
* Du blir en del av ett team där det växlas mellan samarbete och självständigt arbete, där alla är lika viktiga och bidrar till helheten!
* Ett arbete på ett stort företag som erbjuder utvecklingsmöjligheter och bra förmåner


ARBETSUPPGIFTER
I rollen kommer du att få arbeta med utveckling, samt stötta i driften av gruppens systemplattform och säkerställa den dagliga driften i IT-infrastrukturen. Du kommer även assistera i den dagliga förvaltningen av gruppens mandat och portföljer och gradvis få ökat ansvar för delar inom portföljförvaltningen. Kortfattat handlar arbetet om följande tre punkter:


* Driften; systemet måste fungera
* Vidareutveckla systemen och hitta nya förbättringar
* Lära dig indexförvaltning och de finansiella delarna i arbetet


VI SÖKER DIG SOM
* Har en relevant utbildning inom t.ex. system- eller datavetenskap, ekonomi, matematik eller statistik
* Har ett brinnande intresse för aktier och finans
* Goda kunskaper inom och databashantering
* Mycket goda kunskaper inom C#, Java eller liknande objekt-orienterad programmering
* Goda kunskaper inom matematik, statistik och optimering
* God samarbetsförmåga och kommunikationsförmåga
* Starkt driv av att vilja utvecklas samt utmanas
* Goda kunskaper i svenska och engelska - i såväl tal som skrift

Vi ser att du är en person som är mycket noggrann, lösningsorienterad och initiativtagande. Som person är du prestigelös och du tar dig an både stora och små uppgifter. Vi tror på en värdedriven kultur som byggs upp av respekt och positiv inställning vilket leder till nöjda medarbetare och framgång i arbetet.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.

Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Ansök nu

Studerande Sales Assistant till Filmic Art!

Säljassistent
Läs mer Jan 20
Är du studerande i dagsläget och söker ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna? Har du ett intresse för film- och reklambranschen och brinner för att skapa kundrelationer? Då kan rollen som Sales Assistant på Filmic Art vara något för dig. Ansök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en Sales Assistant på deltid till regisserande produktionsbolaget Filmic Art. Filmic Art har sitt kontor i Gamla Stan och där möts du av nio kollegor samt ett större antal frilansartister som arbetar i bolagets olika projekt. Detta är ett konsultuppdrag, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Filmic Art. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt framåt. Det finns därför goda möjligheter att arbeta här under hela din studietid.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som Sales Assistant kommer du att stötta företagets VD samt Exekutiva producent som i dagsläget ansvarar för försäljningen hos Filmic Art. Du kommer dels att ringa och boka möten med potentiella kunder men även följa med ut och medverka vid möten med kunder. Filmic Arts kunder är främst olika reklam-/mediebyråer men även andra företag som använder sig av reklamfilmer. I rollen kommer du även att göra research om de bolag du kontaktar för att få en mer övergripande bild av deras verksamhet.

Tjänsten passar dig som brinner för att skapa kundrelationer och som vill få en inblick i reklambranschen. Som person är du driven, orädd och kommunikativ, du trivs med att ha flera kontaktytor och att skapa relationer med kunder. Vidare är du lyhörd och har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete. Du tar gärna egna initiativ och du tar ansvar för ditt eget arbete.

VI SÖKER DIG SOM
- Studerar på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av dina studier
- Har tidigare arbetslivserfarenhet
- Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
- Har ett intresse för sälj och finner reklambranschen spännande

Det är meriterande om du


* Studerar en utbildning inriktad mot film/produktion/media eller liknande
* Har tidigare erfarenhet från denna bransch


Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: 6 timmar/vecka
* Placering: Gamla Stan


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
FILMIC ART – Vi är ett produktionsbolag som regisserar och producerar visuellt engagerande filmer för alla plattformar. Vi är ett kreativt kollektiv med bakgrund inom grafisk design, animation, 3D, VFX och liveaction som tillsammans alltid strävar efter att leverera någonting exceptionellt.

Ansök nu

IT-administratör till kortare uppdrag hos SMC!

Databasadministratör
Läs mer Jan 19
Är du studerande på minst 50% med god datavana? Nu söker vi en IT-administratör för ett kortare uppdrag hos SMC. Där du kommer att hjälpa till vid bytet till deras nya interna system. Du arbetar remote och kan flexibelt styra dina egna arbetstider. Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN
SMC söker nu en IT-administratör för ett kortare uppdrag med start 31 januari tom 11 mars. Dina primära arbetsuppgifter är att flytta filer, återskapa formulär och återskapa landningssidor i deras interna system. Vi söker därför dig som är ansvarstagande, effektiv och har god datorvana.

Du erbjuds:


* Introduktion på plats 31/1, med överlämning av arbetsutrustning
* Ett flexibelt arbete som du kan utföra hemifrån


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Flytta filer från nuvarande till nya systemet


* Återskapa formulär och landningssidor


VI SÖKER DIG SOM
* Är studerande på minst 50%


* Har god datorvana och IT-intresse
* Talar och skriver obehindrat på svenska då det används i det dagliga arbetet


Meriterande:


* Tidigare kunskap eller förståelse för marknadsautomation


Som person är du:


* Flexibel
* Ansvarstagande
* Självgående


Övrig information:


* Start: 31 januari
* Omfattning: Deltid, kontorstider
* Placering: Remote
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårat önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om SMC på deras hemsida.

Ansök nu

B2B Supportmedarbetare till Samsung!

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jan 19
För dig som brinner för att leverera en serviceupplevelse i världsklass finns nu en möjlighet att ansluta dig till Samsungs Customer Satisfaction team där ni tillsammans jobbar för att berika och förenkla era kunders liv!

OM TJÄNSTEN
Som B2B Supportmedarbetare kommer du, tillsammans med teamet, jobba mot Samsungs nordiska eftermarknad där kundnöjdheten är högst upp på prioriteringslistan!

Du erbjuds


* Att få arbeta i ett internationellt bolag som ständigt ligger i framkant i tech branschen.
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande


ARBETSUPPGIFTER
Som B2B Supportmedarbetare kommer du bistå med professionell kundservice med kunden i fokus. Du kommer att hjälpa kunderna med teknisk felsökning gällande Samsungs luftkonditionering, bildskärmar, TV, LFD och mjukvara för företagstelefoner samt boka servicebeställningar och uppföljning av dessa.

Vanliga arbetsuppgifter innefattar:


* Hantering av kunder/ärenden via telefon och e-post
* Uppföljning av ärenden för att säkerställa att lösningen/tjänsten utförts enligt överenskommelse
* Loggning av alla ärenden korrekt för bästa möjliga kundupplevelse


VI SÖKER DIG SOM
* Har minst ett års arbetslivserfarenhet av teknisk support över telefon
* Har väldigt goda kunskaper i MS Outlook och Word
* Är van att hantera telefonsamtal och dator samtidigt
* Har goda kunskaper i Excel
* Talar och skriver obehindrat i svenska samt har väldigt goda kunskaper i engelska

Vi ser det som meriterande om du:
* Har kunskaper i andra nordiska språk
* Har erfarenhet av teknisk support avseende TV, skärmar eller liknande

Som person är du strukturerad, effektiv, driven och nyfiken. Dessutom har du ett bra självförtroende och får kunder att känna sig bekväma.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, kontorstider
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Kista
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Samsungs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Samsung arbetar efter en vision om att leverera världens bästa produkter och tjänster. De arbetar med hemelektronik, IT och Mobilkommunikation samt andra enhetslösningar. Med många framgångar inom elektronikverksamheten har de erkänts globalt som en teknologisk branschledare och rankas nu som ett globalt varumärke bland topp 10.

Ansök nu