Lassila & Tikanoja FM AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Lassila & Tikanoja FM AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Vi söker kollegor till nytt uppdrag

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 19
Vi laddar för framtiden och söker kollegor till nytt uppdrag i Solna

Vårt nya uppdrag startar Q2 2022 i samhällskritisk och teknikintensiv miljö

Vi vill bygga ett starkt och engagerat gäng som präglas av teamkänsla och servicefokus. Vi söker ett flertal tekniska roller där kompetenser och erfarenheter kompletterar varandra. För att möta framtiden med detta spännande avtal söker vi bland annat:
- Drifttekniker
- VVS-tekniker
- Energitekniker
- Gastekniker
- Fastighetstekniker
- Brandtekniker

Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet i teknisk roll och som vill fortsätta att utvecklas. Har du eftergymnasial utbildning exempelvis YH är det meriterande. Hos oss finns möjligheter att växa- och vi satsar alltid på personer som vill utvecklas

Vill du veta mer? Skicka ett mail Anna på HR så berättar hon mer; anna.hovren@l-t.se

Ansök nu

Snickare till Södersjukhuset

Träarbetare/Snickare
Läs mer Nov 24
Tjänsten

Vi söker en snickare till vårt härliga gäng på Södersjukhuset!

Som snickare kommer du att självständigt utföra snickeriarbeten i sjukhuset och jobba med inre underhåll av byggnader. I rollen ingår även montering och mindre om- eller tillbyggnader i befintliga lokaler. Du blir en del av ett arbetsteam som arbetar enskilt utifrån arbetsorderna samt i grupp. Du kommer att samarbeta med olika tekniker som jobbar bland annat med drift, vvs, ventilation eller el.

Placeringen är på Södersjukhuset och du kommer att dela din vardag med cirka 40 andra L&T:s medarbetare som jobbar med drift och underhåll av sjukhuset. Arbetstiden är 7–16 och du rapporterar till gruppchefen som är din närmsta chef. L&T erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget, vi satsar mycket på internutveckling.

Kvalifikationer

• Dokumenterad erfarenhet och fördjupad kunskap inom snickeri
• Svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande

• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Erfarenhet av svetsning
• Heta arbeten
• Fallskydd
• VVS
• El

Din profil

Vi söker dig som är social och har service nära hjärtat, eftersom du jobbar nära kunden och patienter som vistas på sjukhuset. Det som driver dig i arbetet är ”frihet under ansvar”, och du ser till att uppgifterna blir utförda med kvalité och med god självdisciplin.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta

Platschef Åsa Arnerdal: +46 73 068 53 55

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Projektledare Stockholm

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Nov 29
Tjänsten

Nu söker vi på Lassila & Tikanoja FM en driven Projektledare till Södersjukhuset i Stockholm!

Som projektledare jobbar du i nära samarbete med både tekniker och kund, entreprenörer samt fastighetsägare. Du kommer bland annat jobba med projektledning, samordning och uppföljning. Du medverkar även vid besiktningar och hanterar besiktningsanmärkningar, felanmälningar och beställningar. Vidare kommer du att driva kundmöten och vara med i offertskrivningar.

I tjänsten ingår att starta upp, organisera och genomför små som stora projekt inom fastighetsdrift och teknik mot vår fastighetsägare Locum AB.

Du rapporterar till projektchefen och du kommer ingå i vårt härliga gäng som arbetar på Södersjukhuset i Stockholm. Det som genomsyrar hela organisationen är prestigelöst samarbete. Du kommer att få jobba med kompetenta medarbetare i en inkluderande företagskultur. Vidare kommer även att få arbeta med projekt inom brand, styr, automation, teknik, bygg och medverka i Locum Större projekt.

Kvalifikationer

• Gymnasieutbildning
• Minst 3 års projektledarerfarenhet inom fastighetsdrift
• Självständigt kunna leda projekt och koordinera projektresurser
• Erfarenhet av teknik och fastighetsdrift av komplexa fastigheter
• Ekonomisk förståelse i projektarbete
• Goda kunskaper inom IT-system och Office
• B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i vårdmiljö och tekniskt komplexa och utmanande miljö.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du stresstålig, affärsmässig och lösningsfokuserad. Rollen innebär mycket interna och externa kontakter, vilket kräver att du har förmåga att skapa goda relationer, är kommunikativ och har bra samarbetsförmåga. Vidare är du strukturerad och kan hantera olika projekt och arbetsuppgifter parallellt, med bibehållen prioriteringsförmåga. Du kommer driva och styra din egen vardag och växa i rollen som projektledare samt ha stor möjlighet att styra din egen utveckling inom företaget.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta

Platschef Åsa Arnerdal: +46 73 068 53 55

Projektledare Mats Eklöv: +46 70 484 79 25

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Gruppchef Ekerö

Gruppchef, teknik
Läs mer Nov 8
Är du en motiverande och coachande ledare med bakgrund i fastighetsbranschen? Trivs du med ett varierat arbete där du får kombinera teknik, ledarskap och kundkontakt med administration? Då kan du passa som gruppchef hos oss på L&T!

I denna roll har du personalansvar över halva teknikerstaben och ansvar över olika avtalsmoment. Du ansvarar för utvecklingen av dina fastighetstekniker som jobbar med tillsyn, skötsel och felavhjälpande av alla typer av lokaler. Utöver ledarskapet går en stor del av din tid åt att värna om avtalet, kundkontakterna och att jobba proaktivt.

Som gruppchef jobbar du i nära samarbete med både våra tekniker och kunder. Du ansvarar för arbetsledning, samordning av arbetsorderflödet, försäljning och att fakturering sker i tid samt drivs av utvecklig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kund- och driftmöten samt att skriva protokoll, då nära kontakt med kunder, leverantörer och myndigheter tillkommer. I denna tjänst kommer du utgå från vårt driftkontor på Ekerö.

Kvalifikationer

• Minst 1,5 års utbildning motsvarande 300 YH-poäng samt 3 års erfarenhet som arbetsledare eller 5 års erfarenhet som arbetsledare samt och 3 års erfarenhet inom organisation för fastighetsskötsel.
• God datorvana och administrativ förmåga
• B-körkort

För att lyckas i denna tjänst ska du trivas i en arbetsledande roll, gilla eget ansvar samt ha stort tekniskt intresse. Eftersom du kommer att jobba nära kunden så är det viktigt att du är förtroendeingivande, trygg och har förmåga att bygga goda relationer. Vidare är du en driven och prestigelös person som tar dig an ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför att få din ansökan helst idag, men annars så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta

Områdeschef Michael Carlson: +46 73 821 10 04

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Gruppledare inom lokalvård sökes till Stockholm

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Nov 25
Gruppledare inom lokalvård sökes till Stockholms innerstad

Är du en motiverande och social ledare och har en bakgrund i lokalvård? Trivs du med ett varierat arbete där du får kombinera din kompetens inom ledarskap, kundkontakt och lokalvård?

Då kan du passa som gruppledare hos oss på L&T! Denna tjänst är placerad i Stockholm. Du rapporterar till driftchef och arbetar nära övriga gruppledare i Stockholmsområdet.

Som gruppledare ansvarar du för det dagliga serviceutförandet ute hos våra uppdragsgivare. Servicen kan till exempel bestå av lokalvård och andra närliggande tjänster. Du ansvarar för att planera det dagliga arbetet för ditt team och se till att rätt person är på rätt plats. Vidare ansvarar du för att bemanna, ta in vikarier samt leda den praktiska introduktionen till nyanställda. Du är kontaktpersonen mellan kunden och L&T. Du är med i uppstarter, avslut av kunduppdrag, och bidrar med ditt affärsmannaskap till merförsäljning inom befintliga och nya tjänster.

Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas tillsammans med oss i vår strävan mot en miljövänligare framtid.

Kvalifikationer

• Minst 3 års erfarenhet från leverans av servicetjänster inom lokalvård
• Erfarenhet av personalledning
• Mycket god förmåga att kommunicera med kunder och anställda
• Behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift
• God datorvana och administrativ förmåga
• B-körkort

Meriterande

• Språkkunskap inom andra språk
• SRY-utbildning

Du brinner för ledarskap och har förmågan att skapa engagemang i gruppen där vi har roligt och leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vidare har du förmågan att planera och prioritera. Du är van vid att arbeta självständigt och vågar ta egna beslut.

Ansök nu

Kyltekniker till Stockholm

Kylmontör/Kyltekniker
Läs mer Nov 8
Rollen som kyltekniker innefattar främst service, underhåll och installation av kylanläggningar och värmepumpar. Vi erbjuder ett mycket varierande arbete med möjlighet att jobba med många olika typer av anläggningar. I arbetet ingår även planering av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer, samt periodiserade kontroller och årskontroller. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Hos oss kommer du ingå i vårt engagerade team som stöttar varandra för att nå våra mål. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder.

L&T FM erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi är ett stort företag och tillhandahåller kurser, alla våra kyltekniker har Co2 Behörighet.

Kvalifikationer

• Giltigt kylcertifikat, kategori 1
• Kunskap inom kylanläggningar/värmepumpar
• Behärska svenska mycket väl, både i tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Meriterande

• Erfarenhet av serviceyrket
• Styr- och reglerteknisk utbildning

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som kyltekniker ser vi att du är social, lyhörd samt kunnig inom och intresserad av teknik. Då detta är ett fritt och självständigt arbete ställer det krav på dig att vara ansvarstagande och flexibel. Du har ett lösningsorienterat synsätt i de problem som du ställs inför och är duktig på att slutföra dina uppgifter.

Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, god planeringsförmåga och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team där du bidrar till ett gott samarbete i gruppen. Som person är du även kommunikativ och förtroendeingivande med stort kundfokus. I din kontakt med kunder och kollegor representerar du L&T FM med din höga servicekänsla.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Lucas Hammargren: 072-224 42 56

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Nov 25
Vi på L&T jobbar aktivt med att fastigheterna inte ska ha ett bäst före datum. Vill du vara en i gänget och påverka samhället mot en mer miljövänlig framtid? Vi söker just nu en driven drifttekniker för att förstärka vårt team!

Tjänsten

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet som drifttekniker med kunskap inom driftsystem som värme, varmvatten och ventilation. SBA är också den del av ditt arbete. Rollen på heltid med placeringen i Stockholm.

Tjänsten erbjuder ett varierande och fritt arbete under ansvar som skall ske med ständig kundfokus och bästa serviceförmåga. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Kvalifikationer

• Minst två års erfarenhet av arbete som drifttekniker
• Utbildning inom SBA
• Heta arbeten
• Anläggningsskötare brandlarm
• Anläggningsskötare sprinkler
• God administrativ förmåga
• B-körkort

Din profil

För att lyckas i rollen som drifttekniker bör du vara mycket service- och kundorienterad med ett självständigt och problemlösningsorienterat arbetssätt. Vidare är du flexibel samt har en god förmåga att kunna planera och strukturera din arbetsdag. Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga och värdesätter arbetsteamet högt då du löpande kommer behöva ta/ge hjälp av/till dina kollegor.

Ansök nu

Snickare till Södersjukhuset

Träarbetare/Snickare
Läs mer Nov 9
Tjänsten

Vi söker en snickare till vårt härliga gäng på Södersjukhuset!

Som snickare kommer du att självständigt utföra snickeriarbeten i sjukhuset och jobba med inre underhåll av byggnader. I rollen ingår även montering och mindre om- eller tillbyggnader i befintliga lokaler. Du blir en del av ett arbetsteam som arbetar enskilt utifrån arbetsorderna samt i grupp. Du kommer att samarbeta med olika tekniker som jobbar bland annat med drift, vvs, ventilation eller el.

Placeringen är på Södersjukhuset och du kommer att dela din vardag med cirka 40 andra L&T:s medarbetare som jobbar med drift och underhåll av sjukhuset. Arbetstiden är 7–16 och du rapporterar till gruppchefen som är din närmsta chef. L&T erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget, vi satsar mycket på internutveckling.

Kvalifikationer

• Dokumenterad erfarenhet och fördjupad kunskap inom snickeri
• Svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande

• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Erfarenhet av svetsning
• Heta arbeten
• Fallskydd
• VVS
• El

Din profil

Vi söker dig som är social och har service nära hjärtat, eftersom du jobbar nära kunden och patienter som vistas på sjukhuset. Det som driver dig i arbetet är ”frihet under ansvar”, och du ser till att uppgifterna blir utförda med kvalité och med god självdisciplin.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta

Platschef Åsa Arnerdal: +46 73 068 53 55

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Hisstekniker sökes till Södersjukhuset

Kran- och hisstekniker
Läs mer Okt 27
Tjänsten

Är du en driftig och serviceinriktad hisstekniker med lång erfarenhet som kanske har tröttnat på att fara runt på stan med servicebilen. Då söker vi just dig till vårt team.

Med placering på Södersjukhuset söker vi en hisstekniker som har ett genuint intresse för teknik, service och problemlösning. Du kommer att ägna dina dagar åt det du brinner för, tekniken, och jobba med förebyggande underhåll och lättare reparationer av hissar belägna på SÖS. Du ska självständigt kunna utföra tillsyn, skötsel och service samt felsökning av hissar och där tillhörande tekniska installationer.

Hos oss får du jobba med kompetenta medarbetare i en inkluderande företagskultur. Vi är ett glatt gäng på 40-tal personer som arbetar med drift och underhåll av sjukhuset. Vi tar ofta hjälp av varandra då det förekommer olika belastningar eller arbetsområden. Rapporteringen sker till gruppchefen.

Kvalifikationer

• Minst 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller motsvarande Yrkeserfarenhet.
• Behörig för hissarbeten, gällande föreskrifter enligt BFS (Grundförfattning 2011:12 H12 kapitel 4, inklusive ändringsförfattningar)
• Dokumenterad erfarenhet och minst 5-års fördjupad kunskap som hisstekniker på tekniska komplexa objekt
• Goda kunskaper inom relevanta IT-system och Office
• God svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande

• Tidigare jobbat som servicetekniker och felsökare
• Kunskaper inom el

Din profil

Vi söker dig som är ordningsam och har ett eget driv. Du har ett lösningsorienterat arbetssätt men räds inte att jobba i stundtals stressiga eller akuta situationer. Det som motiverar dig på jobbet är att ge bra service, eftersom du kommer att vara ansiktet utåt mot kunden och patienterna, samt jobba tätt ihop med dina kollegor. Med andra ord trivs du i en omväxlande miljö.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta:

Gert Warnas: 073-084 76 23

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Okt 25
Vi på L&T jobbar aktivt med att fastigheterna inte ska ha ett bäst före datum. Vill du vara en i gänget och påverka samhället mot en mer miljövänlig framtid? Vi söker just nu en driven drifttekniker för att förstärka vårt team!

Tjänsten

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet som drifttekniker med kunskap inom driftsystem som värme, varmvatten och ventilation. SBA är också den del av ditt arbete. Rollen på heltid med placeringen i Stockholm.

Tjänsten erbjuder ett varierande och fritt arbete under ansvar som skall ske med ständig kundfokus och bästa serviceförmåga. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Kvalifikationer

• Minst två års erfarenhet av arbete som drifttekniker
• Utbildning inom SBA
• Heta arbeten
• Anläggningsskötare brandlarm
• Anläggningsskötare sprinkler
• God administrativ förmåga
• B-körkort

Din profil

För att lyckas i rollen som drifttekniker bör du vara mycket service- och kundorienterad med ett självständigt och problemlösningsorienterat arbetssätt. Vidare är du flexibel samt har en god förmåga att kunna planera och strukturera din arbetsdag. Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga och värdesätter arbetsteamet högt då du löpande kommer behöva ta/ge hjälp av/till dina kollegor.

Ansök nu

Gruppledare inom lokalvård sökes till Stockholm

Städare/Lokalvårdare
Läs mer Okt 26
Gruppledare inom lokalvård sökes till Stockholms innerstad

Är du en motiverande och social ledare och har en bakgrund i lokalvård? Trivs du med ett varierat arbete där du får kombinera din kompetens inom ledarskap, kundkontakt och lokalvård?

Då kan du passa som gruppledare hos oss på L&T! Denna tjänst är placerad i Stockholm. Du rapporterar till driftchef och arbetar nära övriga gruppledare i Stockholmsområdet.

Som gruppledare ansvarar du för det dagliga serviceutförandet ute hos våra uppdragsgivare. Servicen kan till exempel bestå av lokalvård och andra närliggande tjänster. Du ansvarar för att planera det dagliga arbetet för ditt team och se till att rätt person är på rätt plats. Vidare ansvarar du för att bemanna, ta in vikarier samt leda den praktiska introduktionen till nyanställda. Du är kontaktpersonen mellan kunden och L&T. Du är med i uppstarter, avslut av kunduppdrag, och bidrar med ditt affärsmannaskap till merförsäljning inom befintliga och nya tjänster.

Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas tillsammans med oss i vår strävan mot en miljövänligare framtid.

Kvalifikationer

• Minst 3 års erfarenhet från leverans av servicetjänster inom lokalvård
• Erfarenhet av personalledning
• Mycket god förmåga att kommunicera med kunder och anställda
• Behärskar svenska och engelska väl, både i tal och skrift
• God datorvana och administrativ förmåga
• B-körkort

Meriterande

• Språkkunskap inom andra språk
• SRY-utbildning

Du brinner för ledarskap och har förmågan att skapa engagemang i gruppen där vi har roligt och leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vidare har du förmågan att planera och prioritera. Du är van vid att arbeta självständigt och vågar ta egna beslut.

Ansök nu

Gruppchef Ekerö

Gruppchef, teknik
Läs mer Okt 4
Är du en motiverande och coachande ledare med bakgrund i fastighetsbranschen? Trivs du med ett varierat arbete där du får kombinera teknik, ledarskap och kundkontakt med administration? Då kan du passa som gruppchef hos oss på L&T!

I denna roll har du personalansvar över halva teknikerstaben och ansvar över olika avtalsmoment. Du ansvarar för utvecklingen av dina fastighetstekniker som jobbar med tillsyn, skötsel och felavhjälpande av alla typer av lokaler. Utöver ledarskapet går en stor del av din tid åt att värna om avtalet, kundkontakterna och att jobba proaktivt.

Som gruppchef jobbar du i nära samarbete med både våra tekniker och kunder. Du ansvarar för arbetsledning, samordning av arbetsorderflödet, försäljning och att fakturering sker i tid samt drivs av utvecklig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kund- och driftmöten samt att skriva protokoll, då nära kontakt med kunder, leverantörer och myndigheter tillkommer. I denna tjänst kommer du utgå från vårt driftkontor på Ekerö.

Kvalifikationer

• Minst 1,5 års utbildning motsvarande 300 YH-poäng samt 3 års erfarenhet som arbetsledare eller 5 års erfarenhet som arbetsledare samt och 3 års erfarenhet inom organisation för fastighetsskötsel.
• God datorvana och administrativ förmåga
• B-körkort

För att lyckas i denna tjänst ska du trivas i en arbetsledande roll, gilla eget ansvar samt ha stort tekniskt intresse. Eftersom du kommer att jobba nära kunden så är det viktigt att du är förtroendeingivande, trygg och har förmåga att bygga goda relationer. Vidare är du en driven och prestigelös person som tar dig an ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför att få din ansökan helst idag, men annars så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta

Områdeschef Michael Carlson: +46 73 821 10 04

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Snickare till Södersjukhuset

Träarbetare/Snickare
Läs mer Okt 4
Tjänsten

Vi söker en snickare till vårt härliga gäng på Södersjukhuset!

Som snickare kommer du att självständigt utföra snickeriarbeten i sjukhuset och jobba med inre underhåll av byggnader. I rollen ingår även montering och mindre om- eller tillbyggnader i befintliga lokaler. Du blir en del av ett arbetsteam som arbetar enskilt utifrån arbetsorderna samt i grupp. Du kommer att samarbeta med olika tekniker som jobbar bland annat med drift, vvs, ventilation eller el.

Placeringen är på Södersjukhuset och du kommer att dela din vardag med cirka 40 andra L&T:s medarbetare som jobbar med drift och underhåll av sjukhuset. Arbetstiden är 7–16 och du rapporterar till gruppchefen som är din närmsta chef. L&T erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget, vi satsar mycket på internutveckling.

Kvalifikationer

• Dokumenterad erfarenhet och fördjupad kunskap inom snickeri
• Svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande

• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Erfarenhet av svetsning
• Heta arbeten
• Fallskydd
• VVS
• El

Din profil

Vi söker dig som är social och har service nära hjärtat, eftersom du jobbar nära kunden och patienter som vistas på sjukhuset. Det som driver dig i arbetet är ”frihet under ansvar”, och du ser till att uppgifterna blir utförda med kvalité och med god självdisciplin.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta

Platschef Åsa Arnerdal: +46 73 068 53 55

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Kyltekniker till Stockholm

Kylmontör/Kyltekniker
Läs mer Okt 7
Rollen som kyltekniker innefattar främst service, underhåll och installation av kylanläggningar och värmepumpar. Vi erbjuder ett mycket varierande arbete med möjlighet att jobba med många olika typer av anläggningar. I arbetet ingår även planering av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer, samt periodiserade kontroller och årskontroller. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Hos oss kommer du ingå i vårt engagerade team som stöttar varandra för att nå våra mål. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder.

L&T FM erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi är ett stort företag och tillhandahåller kurser, alla våra kyltekniker har Co2 Behörighet.

Kvalifikationer

• Giltigt kylcertifikat, kategori 1
• Kunskap inom kylanläggningar/värmepumpar
• Behärska svenska mycket väl, både i tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Meriterande

• Erfarenhet av serviceyrket
• Styr- och reglerteknisk utbildning

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som kyltekniker ser vi att du är social, lyhörd samt kunnig inom och intresserad av teknik. Då detta är ett fritt och självständigt arbete ställer det krav på dig att vara ansvarstagande och flexibel. Du har ett lösningsorienterat synsätt i de problem som du ställs inför och är duktig på att slutföra dina uppgifter.

Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, god planeringsförmåga och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team där du bidrar till ett gott samarbete i gruppen. Som person är du även kommunikativ och förtroendeingivande med stort kundfokus. I din kontakt med kunder och kollegor representerar du L&T FM med din höga servicekänsla.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Lucas Hammargren: 072-224 42 56

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Kyltekniker till Stockholm

Kylmontör/Kyltekniker
Läs mer Aug 23
Rollen som kyltekniker innefattar främst service, underhåll och installation av kylanläggningar och värmepumpar. Vi erbjuder ett mycket varierande arbete med möjlighet att jobba med många olika typer av anläggningar. I arbetet ingår även planering av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer, samt periodiserade kontroller och årskontroller. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Hos oss kommer du ingå i vårt engagerade team som stöttar varandra för att nå våra mål. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder.

L&T FM erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi är ett stort företag och tillhandahåller kurser, alla våra kyltekniker har Co2 Behörighet.

Kvalifikationer

• Giltigt kylcertifikat, kategori 1
• Kunskap inom kylanläggningar/värmepumpar
• Behärska svenska mycket väl, både i tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Meriterande

• Erfarenhet av serviceyrket
• Styr- och reglerteknisk utbildning

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som kyltekniker ser vi att du är social, lyhörd samt kunnig inom och intresserad av teknik. Då detta är ett fritt och självständigt arbete ställer det krav på dig att vara ansvarstagande och flexibel. Du har ett lösningsorienterat synsätt i de problem som du ställs inför och är duktig på att slutföra dina uppgifter.

Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, god planeringsförmåga och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team där du bidrar till ett gott samarbete i gruppen. Som person är du även kommunikativ och förtroendeingivande med stort kundfokus. I din kontakt med kunder och kollegor representerar du L&T FM med din höga servicekänsla.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Lucas Hammargren: 072-224 42 56

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Elektriker till Danderyds sjukhus

Driftelektriker
Läs mer Aug 23
Är du en driven lagspelare som gillar att jobba i högt tempo? Är du dessutom elektriker några års erfarenhet? Då vill vi gärna ha med dig i vårt team!

Elektriker till Danderyds sjukhus

Vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker, med placering på Danderyds sjukhus. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter som förekommer på ett sjukhus. Fokus på arbetet ligger på service och skötsel av elanläggningar och att lösa de felanmälningar som rullar in under dagen. Övergripande jobbar du för att sköta de byggnader som omfattas av entreprenaden utan avbrott och skador med stor fokus på energioptimering. All rapportering sker elektronisk via mobilen. Detta jobb är extra spännande eftersom du kommer att jobba med fastighetsdriften på ett förvaltningsobjekt som är från 20-talet. Då Danderyds sjukhus byggs om får du jobba med nya komplexa och intressanta byggnader samt teknik. Du kommer att ingå i vårt engagerade team på ca 35 personer och ha duktiga arbetsledare som bollplank. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet. Beredskap kan komma att ingå.

Kvalifikationer

• Minst 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller med högskolebehörighet.
• Några års erfarenhet av yrket
• God datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• Behärska svenska mycket väl, både i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande

• Kunskap inom styr & reglerteknik
• Arbete i vårdmiljö
• Erfarenhet av service & underhåll även inom andra teknikområden såsom ventilation, värme, energi och VVS

Din profil

Du gillar att lära dig nya saker och lösa problem eftersom arbetsuppgifter som inte är rutinmässiga förekommer ofta. Vidare är du duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer, eftersom dina arbetsuppgifter drivs av de felanmälningar som du får. Du har daglig kontakt med både personal och interna och externa kunder, vilket ställer krav på dig att ha en god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera de förekommande arbetsuppgifterna och situationerna på ett professionellt sätt.

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför att få din ansökan helst idag, men annars så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta

Rekryterande chef: Anna Petterson +46 73 043 92 56

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Erfarenhet av kyla?

Kylmontör/Kyltekniker
Läs mer Aug 23
L&T växer och vi söker nu personer som tidigare arbetat med kyla och är intresserad av att göra det i framtiden.

Rollen innefattar främst service, underhåll och installation av kylanläggningar och värmepumpar. Vi erbjuder ett mycket varierande arbete med möjlighet att jobba med många olika typer av anläggningar. I arbetet ingår även planering av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer, samt periodiserade kontroller och årskontroller. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Hos oss kommer du ingå i vårt engagerade team som stöttar varandra för att nå våra mål. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder.

L&T FM erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi är ett stort företag och tillhandahåller kurser, alla våra kyltekniker har Co2 Behörighet.

Kvalifikationer

• Tidigare haft eller har kylcertifikat 1
• Kunskap inom kylanläggningar/värmepumpar
• Behärska svenska mycket väl, både i tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Meriterande

• Erfarenhet av serviceyrket
• Styr- och reglerteknisk utbildning
• Erfarenhet av el

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Ansök nu

Elektriker till Danderyds sjukhus

Driftelektriker
Läs mer Sep 28
Är du en driven lagspelare som gillar att jobba i högt tempo? Är du dessutom elektriker några års erfarenhet? Då vill vi gärna ha med dig i vårt team!

Elektriker till Danderyds sjukhus

Vi behöver förstärka vårt team med ännu en elektriker, med placering på Danderyds sjukhus. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter som förekommer på ett sjukhus. Fokus på arbetet ligger på service och skötsel av elanläggningar och att lösa de felanmälningar som rullar in under dagen. Övergripande jobbar du för att sköta de byggnader som omfattas av entreprenaden utan avbrott och skador med stor fokus på energioptimering. All rapportering sker elektronisk via mobilen. Detta jobb är extra spännande eftersom du kommer att jobba med fastighetsdriften på ett förvaltningsobjekt som är från 20-talet. Då Danderyds sjukhus byggs om får du jobba med nya komplexa och intressanta byggnader samt teknik. Du kommer att ingå i vårt engagerade team på ca 35 personer och ha duktiga arbetsledare som bollplank. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet. Beredskap kan komma att ingå.

Kvalifikationer

• Minst 3-årig gymnasieutbildning med yrkesexamen eller med högskolebehörighet.
• Några års erfarenhet av yrket
• God datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• Behärska svenska mycket väl, både i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande

• Kunskap inom styr & reglerteknik
• Arbete i vårdmiljö
• Erfarenhet av service & underhåll även inom andra teknikområden såsom ventilation, värme, energi och VVS

Din profil

Du gillar att lära dig nya saker och lösa problem eftersom arbetsuppgifter som inte är rutinmässiga förekommer ofta. Vidare är du duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer, eftersom dina arbetsuppgifter drivs av de felanmälningar som du får. Du har daglig kontakt med både personal och interna och externa kunder, vilket ställer krav på dig att ha en god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera de förekommande arbetsuppgifterna och situationerna på ett professionellt sätt.

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför att få din ansökan helst idag, men annars så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta

Rekryterande chef: Anna Petterson +46 73 043 92 56

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Fastighetsingenjör El

Fastighetsingenjör
Läs mer Sep 21
Tjänsten

Vi behöver förstärka vårt team med en fastighetsingenjör el, placering på Danderyds sjukhus!

Detta jobb är extra spännande eftersom du kommer att jobba med fastighetsdriften på ett förvaltningsobjekt som är från 20-talet. Då Danderyds sjukhus byggs om får du jobba med nya komplexa och intressanta byggnader samt teknik. Då L&T är en stor koncern har du även möjlighet att personligt utveckla dig inom organisation- och målstyrning.

Danderyds sjukhus består av 250 000 tekniktäta kvadratmeter. Elanläggningen på fastigheten består av ett distributionsnät 10,5 kV med tillhörande ställverk och transformatorer. Även reservkraft och UPS-kraft finns installerat. I tjänsten ingår anläggnings- och eldriftansvar och det finns även möjlighet att bedriva projekt inom det egna verksamhetsområdet.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter som förekommer på ett sjukhus. I rollen som fastighetsingenjör ska du självständigt kunna utföra tillsyn, skötsel och service samt stödja våra elektriker i felsökning och underhåll på elanläggningen. Specifikt jobbar du för att sköta byggnaderna som omfattas av entreprenaden utan avbrott och skador med stort fokus på energioptimering.

Vi erbjuder ett varierande arbete där din förmåga till självständig problemlösning är A och O. Du kommer att ingå i vårt engagerade team på cirka 35 personer och ha duktiga arbetsledare som bollplank. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet.

Kvalifikationer

• Auktoriserad elinstallatör
• Eftergymnasial utbildning, minst motsvarande 2 års KY-utbildning
• 10 års erfarenhet av elkraft
• Utbildad inom styr- och reglerteknik
• God svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande

• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Arbetat med ställverk
• Reservkraft

Din profil

Du kommer långt om du är en ordningsam person med ett eget driv. Dessutom gillar du att lära dig nya saker och lösa problem eftersom arbetsuppgifter som inte är rutinmässiga förekommer ofta. Vidare är du duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer, eftersom dina arbetsuppgifter drivs av de felanmälningar som du får. Du har daglig kontakt med både intern och extern personal, vilket ställer krav på dig att ha en god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera de förekommande arbetsuppgifterna och situationerna på ett professionellt sätt.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Platschef Daniel Feuk Wallin, +46 70 641 17 68

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Fastighetsingenjör El

Fastighetsingenjör
Läs mer Aug 23
Tjänsten

Vi behöver förstärka vårt team med en fastighetsingenjör el, placering på Danderyds sjukhus!

Detta jobb är extra spännande eftersom du kommer att jobba med fastighetsdriften på ett förvaltningsobjekt som är från 20-talet. Då Danderyds sjukhus byggs om får du jobba med nya komplexa och intressanta byggnader samt teknik. Då L&T är en stor koncern har du även möjlighet att personligt utveckla dig inom organisation- och målstyrning.

Danderyds sjukhus består av 250 000 tekniktäta kvadratmeter. Elanläggningen på fastigheten består av ett distributionsnät 10,5 kV med tillhörande ställverk och transformatorer. Även reservkraft och UPS-kraft finns installerat. I tjänsten ingår anläggnings- och eldriftansvar och det finns även möjlighet att bedriva projekt inom det egna verksamhetsområdet.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter som förekommer på ett sjukhus. I rollen som fastighetsingenjör ska du självständigt kunna utföra tillsyn, skötsel och service samt stödja våra elektriker i felsökning och underhåll på elanläggningen. Specifikt jobbar du för att sköta byggnaderna som omfattas av entreprenaden utan avbrott och skador med stort fokus på energioptimering.

Vi erbjuder ett varierande arbete där din förmåga till självständig problemlösning är A och O. Du kommer att ingå i vårt engagerade team på cirka 35 personer och ha duktiga arbetsledare som bollplank. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet.

Kvalifikationer

• Auktoriserad elinstallatör
• Eftergymnasial utbildning, minst motsvarande 2 års KY-utbildning
• 10 års erfarenhet av elkraft
• Utbildad inom styr- och reglerteknik
• God svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande

• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Arbetat med ställverk
• Reservkraft

Din profil

Du kommer långt om du är en ordningsam person med ett eget driv. Dessutom gillar du att lära dig nya saker och lösa problem eftersom arbetsuppgifter som inte är rutinmässiga förekommer ofta. Vidare är du duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer, eftersom dina arbetsuppgifter drivs av de felanmälningar som du får. Du har daglig kontakt med både intern och extern personal, vilket ställer krav på dig att ha en god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera de förekommande arbetsuppgifterna och situationerna på ett professionellt sätt.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Platschef Daniel Feuk Wallin, +46 70 641 17 68

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Systemspecialist

Systemförvaltare
Läs mer Jul 20
Vardagen hos oss på L&T som systemspecialist kan bäst beskrivas som utmanande, spännande och varierande. Du blir del av ett positivt och kunnigt team om sex personer som tillsammans levererar och supporterar vår organisation med verksamhetskritiska systemtjänster.

Som systemspecialist ansvarar du bland annat för att:

• Systemet ger ett ändamålsenligt stöd till verksamhetsprocesserna
• Administrera behörigheter i affärssystemet
• Hålla anpassade systemutbildningar för verksamhetens olika målgrupper
• Kommunicera systemförändringar med systemägaren, servicedesk och användargrupper
• Utföra ingående felsökningar och dokumentation som 2nd line support
• Formulera felrapporter och rapportera dessa till systemleverantören
• Testa och kvalitetssäkra systemleveranser och förändringar innan driftsättning
• Felsöka och rätta data

Vi ser gärna att du har:

• Eftergymnasial utbildning som systemvetare eller liknande
• Erfarenhet från systemförvaltning (erfarenhet av IFS är meriterande)
• Erfarenhet av att hålla systemutbildningar för slutanvändare

Vi håller på med ett stort uppgraderingsprojekt av sitt affärssystem IFS, så du kommer även att ingå i det projektteamet

Som person beskrivs du bäst som kommunikativ, engagerad och tydlig. Du trivs i dynamiska miljöer där arbetstempot i perioder är högt och där du får använda din förmåga att prioritera. Du är pedagogisk och skapar förtroende genom ditt sätt att förtydliga och förenkla. Vidare är du en utpräglad lagspelare som ställer upp för dina kollegor och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Vi är stolta över att säga att hos L&T får du möjlighet att utvecklas. Så motiveras du av möjligheten att påverka och få växa i din yrkesroll så kommer du att trivas hos oss.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen Kristina Nerg, IT-chef,

Mail: Kristina.nerg@l-t.se eller telefon 070-4847521

Ansök nu

Kyltekniker till Stockholm

Kylmontör/Kyltekniker
Läs mer Jun 7
Rollen som kyltekniker innefattar främst service, underhåll och installation av kylanläggningar och värmepumpar. Vi erbjuder ett mycket varierande arbete med möjlighet att jobba med många olika typer av anläggningar. I arbetet ingår även planering av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer, samt periodiserade kontroller och årskontroller. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Hos oss kommer du ingå i vårt engagerade team som stöttar varandra för att nå våra mål. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder.

L&T FM erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi är ett stort företag och tillhandahåller kurser, alla våra kyltekniker har Co2 Behörighet.

Kvalifikationer

• Giltigt kylcertifikat, kategori 1
• Kunskap inom kylanläggningar/värmepumpar
• Behärska svenska mycket väl, både i tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Meriterande

• Erfarenhet av serviceyrket
• Styr- och reglerteknisk utbildning

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som kyltekniker ser vi att du är social, lyhörd samt kunnig inom och intresserad av teknik. Då detta är ett fritt och självständigt arbete ställer det krav på dig att vara ansvarstagande och flexibel. Du har ett lösningsorienterat synsätt i de problem som du ställs inför och är duktig på att slutföra dina uppgifter.

Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, god planeringsförmåga och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team där du bidrar till ett gott samarbete i gruppen. Som person är du även kommunikativ och förtroendeingivande med stort kundfokus. I din kontakt med kunder och kollegor representerar du L&T FM med din höga servicekänsla.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Lucas Hammargren: 072-224 42 56

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Teknisk förvaltare

Fastighetsförvaltare
Läs mer Jun 28
Teknisk förvaltare Stockholm

Som teknisk förvaltare arbetar du med att förvalta och utveckla fortsatt goda relationer till våra kommersiella kunder. Centralt för rollen är projektledning där du exempelvis går igenom underhållsplanering, framtagande av budget och driftkort. Vidare hanterar du även garantibevakning, bevakningar av avrop samt myndighetsbesiktningar. Således är stor del av ditt arbeta att planera, säkerställa hantering och följa upp våra processer, såväl med interna kontakter som externa.

Kvalifikationer

• Minst två års erfarenhet som förvaltare eller av liknande arbetsuppgifter
• Eftergymnasial utbildning
• God beställarkompetens
• God social kompetens
• Tekniskt kunnande inom fastighetssystem

Du är kommunikativ och förtroendeingivande vilket gör att du framgångsrikt bygger goda relationer. Du är initiativrik och resultatinriktad vilket återspeglas i ditt arbete där du genom proaktivitet och lösningsfokus skapar affärsvärde för alla parter. Vidare trivs du allra bäst att jobba i högt tempo med flera parallella uppgifter i en föränderlig miljö.

Hos oss finns det möjlighet att växa. Förutom en spännande tjänst blir du del av ett drivet och starkt gäng i ett företag som sätter medarbetaren i fokus.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Områdeschef Mathias Johansson: +46 72 585 22 17

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Erfarenhet av kyla?

Kylmontör/Kyltekniker
Läs mer Jun 29
L&T växer och vi söker nu personer som tidigare arbetat med kyla och är intresserad av att göra det i framtiden.

Rollen innefattar främst service, underhåll och installation av kylanläggningar och värmepumpar. Vi erbjuder ett mycket varierande arbete med möjlighet att jobba med många olika typer av anläggningar. I arbetet ingår även planering av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer, samt periodiserade kontroller och årskontroller. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Hos oss kommer du ingå i vårt engagerade team som stöttar varandra för att nå våra mål. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder.

L&T FM erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi är ett stort företag och tillhandahåller kurser, alla våra kyltekniker har Co2 Behörighet.

Kvalifikationer

• Tidigare haft eller har kylcertifikat 1
• Kunskap inom kylanläggningar/värmepumpar
• Behärska svenska mycket väl, både i tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Meriterande

• Erfarenhet av serviceyrket
• Styr- och reglerteknisk utbildning
• Erfarenhet av el

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Ansök nu

Fastighetsingenjör El

Fastighetsingenjör
Läs mer Jun 10
Tjänsten

Vi behöver förstärka vårt team med en fastighetsingenjör el, placering på Danderyds sjukhus!

Detta jobb är extra spännande eftersom du kommer att jobba med fastighetsdriften på ett förvaltningsobjekt som är från 20-talet. Då Danderyds sjukhus byggs om får du jobba med nya komplexa och intressanta byggnader samt teknik. Då L&T är en stor koncern har du även möjlighet att personligt utveckla dig inom organisation- och målstyrning.

Danderyds sjukhus består av 250 000 tekniktäta kvadratmeter. Elanläggningen på fastigheten består av ett distributionsnät 10,5 kV med tillhörande ställverk och transformatorer. Även reservkraft och UPS-kraft finns installerat. I tjänsten ingår anläggnings- och eldriftansvar och det finns även möjlighet att bedriva projekt inom det egna verksamhetsområdet.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag och du kommer att jobba med alla möjliga el-relaterade uppgifter som förekommer på ett sjukhus. I rollen som fastighetsingenjör ska du självständigt kunna utföra tillsyn, skötsel och service samt stödja våra elektriker i felsökning och underhåll på elanläggningen. Specifikt jobbar du för att sköta byggnaderna som omfattas av entreprenaden utan avbrott och skador med stort fokus på energioptimering.

Vi erbjuder ett varierande arbete där din förmåga till självständig problemlösning är A och O. Du kommer att ingå i vårt engagerade team på cirka 35 personer och ha duktiga arbetsledare som bollplank. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet.

Kvalifikationer

• Auktoriserad elinstallatör
• Eftergymnasial utbildning, minst motsvarande 2 års KY-utbildning
• 10 års erfarenhet av elkraft
• Utbildad inom styr- och reglerteknik
• God svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande

• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Arbetat med ställverk
• Reservkraft

Din profil

Du kommer långt om du är en ordningsam person med ett eget driv. Dessutom gillar du att lära dig nya saker och lösa problem eftersom arbetsuppgifter som inte är rutinmässiga förekommer ofta. Vidare är du duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer, eftersom dina arbetsuppgifter drivs av de felanmälningar som du får. Du har daglig kontakt med både intern och extern personal, vilket ställer krav på dig att ha en god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera de förekommande arbetsuppgifterna och situationerna på ett professionellt sätt.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Platschef Daniel Feuk Wallin, +46 70 641 17 68

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Drifttekniker till teknikintensivt uppdrag

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 25
I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta över hela Stockholms län i ett av våra större avtal. Du jobbar självständigt och proaktivt med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du gör dagliga ronderingar samt felavhjälpande och planerat underhåll. I tjänsten kommer att du få lära dig allt möjligt inom värme, ventilation, el och styr & regler.

Du möter olika utmaningar varje dag. Fastigheterna är i olika skick vilket betyder att du kommer att stöta på olika typer av problem dagligen och lösa dessa självständigt eller i samråd med kollegor.

Denna tjänst är ett perfekt tillfälle för dig att lära mer inom ditt yrkesområde, eftersom vi samarbetar med underleverantörer och specialister och har ett brett kontaktnätverk inom området. Vi arrangerar även externa utbildningar som är skräddarsydda för vår enhet, där du kan vässa dina kunskaper inom till exempel ventilation, VVS eller el samt styr/regler.

Kvalifikationer

• Relevant utbildning inom drift/underhåll av fastigheter, eller motsvarande praktisk erfarenhet
• Några års arbetslivserfarenhet med fokus på driftkunskaper och felavhjälpande underhåll
• Behärskar svenska mycket väl både i tal och skrift
• God kompetens Office-paket
• B-körkort är ett krav
• förståelse för styr & regler, samt kunskaper inom ventilation, VVS, SBA och el.

För att lyckas i rollen som drifttekniker är du mycket service- och kundorienterad med ett självständigt och problemlösningsorienterat arbetssätt. Vidare är du driven och flexibel då arbetet innebär att vara spindeln i nätet. Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga och värdesätter arbetsteamet högt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Möllerström, Områdeschef, på telefonnummer 070 484 79 48

Ansök nu

Jobba i kundtjänst under sommaren?

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Jun 17
Vi söker med omgående start en kundtjänstmedarbetare till oss för timanställning under sommaren. Tjänsten innebär mycket telefonkontakt, arbetstid mellan 7-16 och placering i Sköndal

Låter det som något för dig- skicka in din ansökan omgående, vi ser fram emot din ansökan

Ansök nu

Brandtekniker till Danderyds sjukhus

Brandtekniker
Läs mer Maj 31
I denna roll arbetar du med varierande uppgifter inom SBA. Din arbetsdag kan till exempel innebära brandskyddskontroller, till- och frånkoppling av brandlarm och sprinkler, rondering och åtgärder därefter, samt tillsyn & skötsel på avtalade objekt.

Vi söker dig som har service nära hjärtat och är van vid kundkontakt, eftersom du kommer att jobba nära kunden och hyresgästerna. Du har ett eget driv i arbetet och är lösningsorienterad. Även om arbetstempot ibland kan vara högt kan du behålla lugnet och jobba systematiskt och noggrant.

Ett glatt gäng om ca 30 personer blir dina nya kollegor- där positivitet och teamanda är del av kultur.

Kvalifikationer

• Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom brandskyddsarbete

Vi ser även gärna att du har någon typ av certifiering inom brandskydd, t.ex. koordinator, Heta Arbeten, Föreståndare brandfarlig vara eller Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rasha Chahin, Brandskyddssamordnare, på telefonnummer +46 73 096 92 16 eller på mail rasha.chahin@l-t.se

Ansök nu

Modig och affärsmässig områdeschef till Stockholm

Projektledare, bygg och anläggning
Läs mer Maj 14
Det händer mycket roligt och spännande hos oss, och vi behöver bli fler modiga, kloka och engagerade kollegor för att möta framtiden.

Hos oss blir du del av en gemenskap som präglas av affärsfokus och omtanke, där den ena dagen aldrig är den andra lik.

Just nu söker vi dig som brinner lite extra för ledarskap i rollen som Områdeschef. Rollen innefattar ansvar för personal, resultat och mycket kundkontakt.

Vi söker dig med hög ambitionsnivå som gillar att vara där det händer och som motiveras av möjligheten att utvecklas och att göra skillnad. Vidare kännetecknas du av mod och stark kommunikativ förmåga.

Vi ser gärna att du har:

• Erfarenhet av att leda personal (ex som projektledare eller liknande)
• Arbetat med drift och underhåll av fastigheter
• Eftergymnasial utbildning (meriterande)

Utöver en mycket god arbetsmiljö med spännande kunder och härlig gemenskap, så erbjuder vi ett individuellt förmånspaket.

Låter det intressant? skicka gärna in din ansökan

Har du frågor? kontakta Anna Hovrén på anna.hovren@l-t.se

Ansök nu

Drifttekniker Stockholm

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 10
Vi på L&T jobbar aktivt med att fastigheterna inte ska ha ett bäst före datum. Vill du vara en i gänget och påverka samhället mot en mer miljövänlig framtid? Vi söker just nu en driven drifttekniker för att förstärka vårt team!

Tjänsten

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Vi ser gärna att du har cirka 5 års erfarenhet som drifttekniker och har kunskap inom driftsystem som värme, varmvatten och ventilation med fokus styr & regler. För denna roll behöver du även kunskap inom felsökning av dessa system samt byte av eventuella trasiga komponenter. Rollen på heltid med placeringen i Stockholm.

Tjänsten erbjuder ett varierande och fritt arbete under ansvar som skall ske med ständig kundfokus och bästa serviceförmåga. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Kvalifikationer

• Cirka 5 års erfarenhet av arbete som drifttekniker
• Vi söker dig som gärna har utbildning som drifttekniker och inom styr & regler
• Behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Din profil

För att lyckas i rollen som drifttekniker bör du vara mycket service- och kundorienterad med ett självständigt och problemlösningsorienterat arbetssätt. Vidare är du flexibel samt har en god förmåga att kunna planera och strukturera din arbetsdag. Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga och värdesätter arbetsteamet högt då du löpande kommer behöva ta/ge hjälp av/till dina kollegor.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta :

Rekryterande chef Stefan Markovic Nyström : +46 73 078 26 93

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Drifttekniker

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Maj 5
Vi på L&T jobbar aktivt med att fastigheterna inte ska ha ett bäst före datum. Vill du vara en i gänget och påverka samhället mot en mer miljövänlig framtid? Vi söker just nu en driven drifttekniker för att förstärka vårt team!

Tjänsten

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Vi ser gärna att du har cirka 5 års erfarenhet som drifttekniker och har kunskap inom driftsystem som värme, varmvatten och ventilation med fokus styr & regler. För denna roll behöver du även kunskap inom felsökning av dessa system samt byte av eventuella trasiga komponenter. Rollen på heltid med placeringen i Stockholm.

Tjänsten erbjuder ett varierande och fritt arbete under ansvar som skall ske med ständig kundfokus och bästa serviceförmåga. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Kvalifikationer

• Cirka 5 års erfarenhet av arbete som drifttekniker

• Vi söker dig som gärna har utbildning som drifttekniker och inom styr & regler.

• Behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Din profil

För att lyckas i rollen som drifttekniker bör du vara mycket service- och kundorienterad med ett självständigt och problemlösningsorienterat arbetssätt. Vidare är du flexibel samt har en god förmåga att kunna planera och strukturera din arbetsdag. Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga och värdesätter arbetsteamet högt då du löpande kommer behöva ta/ge hjälp av/till dina kollegor.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Markovic Nyström, Gruppchef, på telefonnummer +46 73 078 26 93

Ansök nu

Spännande uppdrag som Gruppchef

Gruppchef, teknik
Läs mer Maj 5
Det händer mycket roligt och spännande hos oss, och vi behöver bli fler modiga, kloka och engagerade kollegor för att möta framtiden.

Hos oss blir du del av en gemenskap som präglas av affärsfokus och omtanke, där den ena dagen aldrig är den andra lik.

Just nu söker vi dig som brinner lite extra för ledarrollen då vi söker ett antal gruppchefer till Stockholmsområdet. En roll där du utöver personalansvar, har mycket kundkontakt.

Vi söker dig med hög ambitionsnivå som gillar att vara där det händer och som motiveras av möjligheten att utvecklas och att göra skillnad. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet i fastighetsteknisk roll, men du behöver inte ha tidigare ledarerfarenhet.

Utöver en mycket god arbetsmiljö med spännande kunder och härlig gemenskap med dina kollegor så erbjuder vi ett individuellt förmånspaket.

Låter detta intressant? Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt

Vill du veta mer? Kontakta Anna Hovrén på anna.hovren@l-t.se

Ansök nu

Kyltekniker till Stockholm

Kylmontör/Kyltekniker
Läs mer Maj 3
Rollen som kyltekniker innefattar främst service, underhåll och installation av kylanläggningar och värmepumpar. Vi erbjuder ett mycket varierande arbete med möjlighet att jobba med många olika typer av anläggningar. I arbetet ingår även planering av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer, samt periodiserade kontroller och årskontroller. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Hos oss kommer du ingå i vårt engagerade team som stöttar varandra för att nå våra mål. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder.

L&T FM erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi är ett stort företag och tillhandahåller kurser, alla våra kyltekniker har Co2 Behörighet.

Kvalifikationer

• Giltigt kylcertifikat, kategori 1
• Kunskap inom kylanläggningar/värmepumpar
• Behärska svenska mycket väl, både i tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Meriterande

• Erfarenhet av serviceyrket
• Styr- och reglerteknisk utbildning

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som kyltekniker ser vi att du är social, lyhörd samt kunnig inom och intresserad av teknik. Då detta är ett fritt och självständigt arbete ställer det krav på dig att vara ansvarstagande och flexibel. Du har ett lösningsorienterat synsätt i de problem som du ställs inför och är duktig på att slutföra dina uppgifter.

Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, god planeringsförmåga och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team där du bidrar till ett gott samarbete i gruppen. Som person är du även kommunikativ och förtroendeingivande med stort kundfokus. I din kontakt med kunder och kollegor representerar du L&T FM med din höga servicekänsla.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Lucas Hammargren: 072-224 42 56

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Erfarenhet av kyla?

Kylmontör/Kyltekniker
Läs mer Mar 31
L&T växer och vi söker nu personer som tidigare arbetat med kyla och är intresserad av att göra det i framtiden.

Rollen innefattar främst service, underhåll och installation av kylanläggningar och värmepumpar. Vi erbjuder ett mycket varierande arbete med möjlighet att jobba med många olika typer av anläggningar. I arbetet ingår även planering av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer, samt periodiserade kontroller och årskontroller. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Hos oss kommer du ingå i vårt engagerade team som stöttar varandra för att nå våra mål. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder.

L&T FM erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi är ett stort företag och tillhandahåller kurser, alla våra kyltekniker har Co2 Behörighet.

Kvalifikationer

• Tidigare haft eller har kylcertifikat 1
• Kunskap inom kylanläggningar/värmepumpar
• Behärska svenska mycket väl, både i tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Meriterande

• Erfarenhet av serviceyrket
• Styr- och reglerteknisk utbildning
• Erfarenhet av el

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Ansök nu

Drifttekniker till Stockholm

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 22
Vi på L&T jobbar aktivt med att fastigheterna inte ska ha ett bäst före datum. Vill du vara en i gänget och påverka samhället mot en mer miljövänlig framtid? Vi söker nu en driven och kommunikativ drifttekniker!

Tjänsten

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Vi ser gärna att du har cirka 5 års erfarenhet som drifttekniker och har kunskap inom driftsystem som värme, varmvatten och ventilation med fokus styr & regler. För denna roll behöver du även kunskap inom felsökning av dessa system samt byte av eventuella trasiga komponenter.

Rollen är med placeringen i Stockholms centralstation där även majoriteten av fastigheterna befinner sig.

Tjänsten erbjuder ett varierande och fritt arbete under ansvar som skall ske med ständig kundfokus och bästa serviceförmåga. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Kvalifikationer

• Cirka 5 års erfarenhet av arbete som drifttekniker

• Vi söker dig som gärna har utbildning som drifttekniker och inom styr & regler.
• Behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Din profil

För att lyckas i rollen som drifttekniker bör du vara mycket service- och kundorienterad med ett självständigt och problemlösningsorienterat arbetssätt. Vidare är du flexibel samt har en god förmåga att kunna planera och strukturera din arbetsdag. Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga och värdesätter arbetsteamet högt då du löpande kommer behöva ta/ge hjälp av/till dina kollegor.

Vid frågor kontakta gruppchef Negin Aidinnezhad 073 083 15 97, negin.aidinnezhad@l-t.se

Ansök nu

Kyltekniker till Stockholm

Kylmontör/Kyltekniker
Läs mer Apr 14
Rollen som kyltekniker innefattar främst service, underhåll och installation av kylanläggningar och värmepumpar. Vi erbjuder ett mycket varierande arbete med möjlighet att jobba med många olika typer av anläggningar. I arbetet ingår även planering av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer, samt periodiserade kontroller och årskontroller. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Hos oss kommer du ingå i vårt engagerade team som stöttar varandra för att nå våra mål. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder.

L&T FM erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi är ett stort företag och tillhandahåller kurser, alla våra kyltekniker har Co2 Behörighet.

Kvalifikationer

• Giltigt kylcertifikat, kategori 1
• Kunskap inom kylanläggningar/värmepumpar
• Behärska svenska mycket väl, både i tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Meriterande

• Erfarenhet av serviceyrket
• Styr- och reglerteknisk utbildning

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som kyltekniker ser vi att du är social, lyhörd samt kunnig inom och intresserad av teknik. Då detta är ett fritt och självständigt arbete ställer det krav på dig att vara ansvarstagande och flexibel. Du har ett lösningsorienterat synsätt i de problem som du ställs inför och är duktig på att slutföra dina uppgifter.

Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, god planeringsförmåga och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team där du bidrar till ett gott samarbete i gruppen. Som person är du även kommunikativ och förtroendeingivande med stort kundfokus. I din kontakt med kunder och kollegor representerar du L&T FM med din höga servicekänsla.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Lucas Hammargren: 072-224 42 56

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Drifttekniker till Stockholmsjouren

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Apr 8
Är du en person med bred teknisk kompetens som trivs med ett varierande arbete? Vi utökar vår jourstyrka med en drifttekniker och vill gärna ha dig i vårt team!

Drifttekniker till Stockholmsjouren

Som drifttekniker hos oss blir du del av ett positivt och engagerat team där vi har roligt ihop och sätter kunden i fokus. Arbetet med felavhjälpande underhåll är både varierande och utmanande. Du behöver klara av allehanda akuta fastighetsrelaterade fel. Du bör ej vara höjdrädd då arbete från lift och tak förekommer. Du bör även vara bekväm med använda smartphone som är ditt arbetsverktyg för de administrativa uppgifterna ute på fältet.

L&T jour arbetar i hela Storstockholm. Jouren arbetsleds av driftledare som sitter på vår rikstäckande driftcentral i Sköndal. Arbetstiden är varierande mellan 16-07 efter schema där du jobbar sju dagar och sedan är ledig sju dagar.

I ditt arbetet är du initiativtagande, serviceinriktad och flexibel. Vidare är du förtroendeingivande och motiveras av att hitta lösningar på problem. Eftersom arbetet innefattar kontaktytor, såväl med kunder som inom verksamheten, är du även social och kommunikativ.

Våra kunder är många med varierande verksamheter. Flera skyddsobjekt ingår, säkerhetsprövning enligt klass 2 är obligatorisk.

Kvalifikationer

• Bred fastighetsteknisk kunskap VVS, ventilation, portar samt access- och styrsystem
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• B-körkort

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Daniel Liliestrand, gruppchef på telefonnummer 073-0589047

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan. Då vi arbetar i skyddsobjekt görs en registerkontroll innan anställning

Ansök nu

Kyltekniker till Stockholm

Kylmontör/Kyltekniker
Läs mer Mar 29
Rollen som kyltekniker innefattar främst service, underhåll och installation av kylanläggningar och värmepumpar. Vi erbjuder ett mycket varierande arbete med möjlighet att jobba med många olika typer av anläggningar. I arbetet ingår även planering av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer, samt periodiserade kontroller och årskontroller. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Hos oss kommer du ingå i vårt engagerade team som stöttar varandra för att nå våra mål. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder.

L&T FM erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi är ett stort företag och tillhandahåller kurser, alla våra kyltekniker har Co2 Behörighet.

Kvalifikationer

• Giltigt kylcertifikat, kategori 1
• Kunskap inom kylanläggningar/värmepumpar
• Behärska svenska mycket väl, både i tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Meriterande

• Erfarenhet av serviceyrket
• Styr- och reglerteknisk utbildning

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som kyltekniker ser vi att du är social, lyhörd samt kunnig inom och intresserad av teknik. Då detta är ett fritt och självständigt arbete ställer det krav på dig att vara ansvarstagande och flexibel. Du har ett lösningsorienterat synsätt i de problem som du ställs inför och är duktig på att slutföra dina uppgifter.

Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, god planeringsförmåga och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team där du bidrar till ett gott samarbete i gruppen. Som person är du även kommunikativ och förtroendeingivande med stort kundfokus. I din kontakt med kunder och kollegor representerar du L&T FM med din höga servicekänsla.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Lucas Hammargren: 072-224 42 56

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Administratör på deltid med fokus på kollektivavtal

Administrativ assistent
Läs mer Mar 17
L&T växer och vi söker en extra resurs att stötta vår löneavdelning! Vi söker dig som studerar i dagsläget och vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att bygga scheman i vårt datasystem IFS på beställning utav driftscheferna i företaget. Det är fyra olika kollektivavtal att hantera, därför bör man ha lätt att förstå och läsa ett kollektivavtal då det i dem framgår arbetstidsregler som gäller att anpassa schemat för.

Tjänsten är en timanställning vid behov, med möjlighet att arbeta hemifrån.

Vi tror att du har:

• Pågående utbildning som personalvetare eller liknande
• Minst 1,5–2 år kvar av studierna
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Erfarenhet av administrativa system är meriterande

Du kommer att trivas i denna roll om du gillar både självständigt arbete och samarbete och värdesätter god kommunikation. Eftersom administrativa arbetsuppgifter ingår i tjänsten behöver du kunna lösa rutinuppgifter noggrant

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta : Fanny Röste 073-0390224

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Drifttekniker med rikstäckande ansvar

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 10
Vi på L&T jobbar aktivt med att fastigheterna inte ska ha ett bäst före datum. Vill du vara en i gänget och påverka samhället mot en mer miljövänlig framtid? Vi söker just nu en driven och kommunikativ drifttekniker med rikstäckande ansvar!

Tjänsten

I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Vi ser gärna att du har cirka 5 års erfarenhet som drifttekniker och har kunskap inom driftsystem som värme, varmvatten och ventilation med fokus styr & regler. För denna roll behöver du även kunskap inom felsökning av dessa system samt byte av eventuella trasiga komponenter.

Rollen är ambulerande med placeringen i Stockholm där även majoriteten av fastigheterna befinner sig. Men i denna roll kommer du att även att ha ett rikstäckande ansvar för kundens objekt i bland annat Uppsala, Linköping, Malmö och Göteborg. Andra orter har egna tekniker du kommer vara kontaktperson för samtliga objekt vad gäller driftrelaterandefrågor.

Tjänsten erbjuder ett varierande och fritt arbete under ansvar som skall ske med ständig kundfokus och bästa serviceförmåga. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Kvalifikationer

• Cirka 5 års erfarenhet av arbete som drifttekniker

• Vi söker dig som gärna har utbildning som drifttekniker och inom styr & regler.

• Behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• B-körkort

Din profil

För att lyckas i rollen som drifttekniker bör du vara mycket service- och kundorienterad med ett självständigt och problemlösningsorienterat arbetssätt. Vidare är du flexibel samt har en god förmåga att kunna planera och strukturera din arbetsdag. Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga och värdesätter arbetsteamet högt då du löpande kommer behöva ta/ge hjälp av/till dina kollegor.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta :

Rekryterande chef Stefan Markovic Nyström : +46 73 078 26 93

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Kyltekniker till Stockholm

Kylmontör/Kyltekniker
Läs mer Feb 25
Rollen som kyltekniker innefattar främst service, underhåll och installation av kylanläggningar och värmepumpar. Vi erbjuder ett mycket varierande arbete med möjlighet att jobba med många olika typer av anläggningar. I arbetet ingår även planering av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer, samt periodiserade kontroller och årskontroller. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Hos oss kommer du ingå i vårt engagerade team som stöttar varandra för att nå våra mål. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder.

L&T FM erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi är ett stort företag och tillhandahåller kurser, alla våra kyltekniker har Co2 Behörighet.

Kvalifikationer

• Giltigt kylcertifikat, kategori 1
• Kunskap inom kylanläggningar/värmepumpar
• Behärska svenska mycket väl, både i tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Meriterande

• Erfarenhet av serviceyrket
• Styr- och reglerteknisk utbildning

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som kyltekniker ser vi att du är social, lyhörd samt kunnig inom och intresserad av teknik. Då detta är ett fritt och självständigt arbete ställer det krav på dig att vara ansvarstagande och flexibel. Du har ett lösningsorienterat synsätt i de problem som du ställs inför och är duktig på att slutföra dina uppgifter.

Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, god planeringsförmåga och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team där du bidrar till ett gott samarbete i gruppen. Som person är du även kommunikativ och förtroendeingivande med stort kundfokus. I din kontakt med kunder och kollegor representerar du L&T FM med din höga servicekänsla.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Lucas Hammargren: 072-224 42 56

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Fastighetsskötare till Södersjukhuset

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Läs mer Feb 19
Vi jobbar aktivt med att fastigheterna inte ska ha ett bäst före datum. Vill du vara en i gänget och påverka samhället mot en mer miljövänlig framtid? Ansök nu till tjänsten som

FASTIGHETSSKÖTARE till SÖDERSJUKHUSET

Som fastighetsskötare arbetar du med tillsyn och skötsel samt avhjälpande underhåll. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att utföra ronderingar och filterbyten. Den viktigaste förutsättningen för att du ska lyckas i rollen är din fallenhet för service då du är ansiktet utåt mot kunden och hyresgäster. Vi söker dig som är driven, tycker om teknik och att ge service med kvalitet.

Som person är du social, gillar att lära dig nya saker och lösa problem. Vidare är du flexibel samt har en god förmåga att kunna planera och strukturera din arbetsdag. L&T erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget, vi satsar mycket på internutveckling.

Kvalifikationer

• En teknisk utbildningsbakgrund inom teknik, bygg, mekanik eller vvs
• Erfarenhet av fastighetsskötsel eller -service.
• Förmåga att hantera handhållna maskiner (skruvdragare tex)
• Mycket god datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt via handdator
• Behärskar svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande

• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Erfarenhet av svetsning
• Heta arbeten
• Fallskydd
• VVS
• El

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta

Rekryterande chef Ivan Markovic: +46 (0)73 086 12 15

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Drifttekniker till Stockholm

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Mar 4
Vi är ett engagerat och drivet gäng som söker en ny kollega för roligt uppdrag som spänner från Stockholms innerstad till söderort.

Tillsyn, skötsel och underhåll är en central del i din roll som drifttekniker. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du den dagliga driften för en rad olika fastigheter där proaktivitet, hög servicekänsla och teamanda sätts i fokus. Du får en varierad vardag med spännande tekniska utmaningar, mycket kundkontakter och trevliga kollegor. Vi drivs av att göra skillnad för våra kunder och att ha roligt ihop.

Vi tror att du har 2-3 års erfarenhet av liknande roll. Du är initiativrik, duktig på att bygga goda relationer och kvalitetsmedveten. Du är ansvarstagande och trivs med kombinationen av självständigt arbete och arbete i grupp.

Tjänsten kräver B-körkort och vi ser gärna start så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Negin Aidinnezhad, Gruppchef, på telefonnummer 0730-831597

Ansök nu

Fastighetstekniker till Stockholm

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 26
Är du en kommunikativ problemlösare och allkonstnär inom fastighetsteknik? Skulle du vilja jobba på ett branschledande företag med familjär känsla och goda karriärmöjligheter? Ta dig an utmaningen och sök till oss!

FASTIGHETSTEKNIKER

I denna roll kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. Du kommer att göra dagliga ronderingar samt arbeta problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar. Eftersom du jobbar i kundens lokaler och anläggningar har du daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners. En hög servicenivå är någonting som du kommer att behöva i denna tjänst.

Du kommer att ingå i ett positivt gäng med medarbetare med olika specialistkompetenser. För rätt person kan denna tjänst utvecklas efter dina behov. Din kompetens är viktig för oss och vi ser gärna att du utvecklas inom ditt område genom utbildningar och samlad erfarenhet.

Då du som regel utgår från hemmet med servicebil erbjuds hemgaragering i anställningen, som du även kan välja att ha som förmånsbil.

Kvalifikationer

• Minst 1 års erfarenhet av arbete som fastighetstekniker/drifttekniker
• God förmåga att kommunicera med kunder
• God datorvana och administrativ förmåga då all rapportering sker digitalt
• Behärskar svenska, både i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande

• Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens
• Några års arbetsvana från drift i fastighetsbranschen
• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Kunskaper inom ventilation, styr och regler, VVS och el

Har du frågor om tjänsten eller oss som företag är du välkommen att kontakta Stefan Markovic Nyström på telefonnummer 073 078 26 93

Ansök nu

Snickare till Södersjukhuset

Träarbetare/Snickare
Läs mer Feb 23
Snickare till Södersjukhuset

Tjänsten

Vi söker en snickare till vårt härliga gäng på Södersjukhuset!

Som snickare kommer du att självständigt utföra snickeriarbeten i sjukhuset och jobba med inre underhåll av byggnader. I rollen ingår även montering och mindre om- eller tillbyggnader i befintliga lokaler. Du blir en del av ett arbetsteam som arbetar enskilt utifrån arbetsorderna samt i grupp. Du kommer att samarbeta med olika tekniker som jobbar bland annat med drift, vvs, ventilation eller el.

Placeringen är på Södersjukhuset och du kommer att dela din vardag med cirka 40 andra L&T:s medarbetare som jobbar med drift och underhåll av sjukhuset. Arbetstiden är 7–16 och du rapporterar till gruppchefen som är din närmsta chef. L&T erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget, vi satsar mycket på internutveckling.

Kvalifikationer

• Dokumenterad erfarenhet och fördjupad kunskap inom snickeri
• Svenska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande

• Anläggningsskötare brandlarm och sprinkler
• Erfarenhet av svetsning
• Heta arbeten
• Fallskydd
• VVS
• El

Din profil

Vi söker dig som är social och har service nära hjärtat, eftersom du jobbar nära kunden och patienter som vistas på sjukhuset. Det som driver dig i arbetet är ”frihet under ansvar”, och du ser till att uppgifterna blir utförda med kvalité och med god självdisciplin.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta

Rekryterande chef Ivan Markovic: +46 (0)73 086 12 15

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu

Elektriker till Stockholm

Serviceelektriker, installation
Läs mer Feb 11
Elektriker till Stockholm

Är du en självgående elektriker som dessutom har några års erfarenhet inom yrket? Lassila & Tikanoja FM söker nu en till kollega för roligt uppdrag som spänner från Stockholms innerstad till söderort.

Tjänsten

Under dina arbetsdagar jobbar du varierat med service, installationer och felavhjälpande underhåll på elanläggningar inom fastighet. Du utvärderar situationen som uppstått, rapporterar eventuella avvikelser med förbättrings- och åtgärdsförslag samt utför arbetet.

För att kunna lösa dessa uppgifter är din problemlösningsförmåga A och O i arbetet. Du kommer att bli en del av ett glatt gäng av specialister och får tillfället att bekanta dig även med andra teknikområden, såsom ventilation, värme, och energi.

Vi tror att du har 2-3 års erfarenhet av liknande roll. Du är initiativrik, duktig på att bygga goda relationer och kvalitetsmedveten. Du är ansvarstagande och trivs med kombinationen av självständigt arbete och arbete i grupp.

Tjänsten kräver B-körkort och vi ser gärna start så snart som möjligt.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Negin Aidinnezhad, Gruppchef, på telefonnummer 073-0831597

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Business Controller

Business controller
Läs mer Feb 18
I rollen som Business Controller hos oss på L&T får du ett utvecklande och utmanande jobb i ett bolag med hög ambitionsnivå och drivna kollegor. Primärt kommer du att arbeta mot en till två av våra operativa regioner, där bokslut, budget och prognos samt uppföljning och analys är del av dina arbetsuppgifter. Du får en roll med många kontaktytor där ditt uppdrag att agera affärsstöd blir väldigt viktigt. Du blir del av den regionala ledningsgruppen och tillhör en controllergrupp om fem personer och rapporterar till vår chefscontroller.

Vi tror att du har:

• Akademisk utbildning inom företagsekonomi
• 1-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som controller

Vi söker dig som vill utvecklas och motiveras av att vara del i ett företag som befinner sig i en stark förändringsfas, där kreativitet och flexibilitet är starka inslag. Du är analytisk, har sinne för siffror och affärer. Vidare har du förmåga att se helheten och kan på ett pedagogiskt sätt nå fram till andra. Med kunskap, intresse och engagemang inger du förtroende och bygger på så vis goda relationer. Du vågar ta plats, är kommunikativ och driver ditt arbete framåt med genomslagskraft. Utöver din kunskap tillför du mycket energi där du i positiv anda söker löningar på utmaningar och lyfter förbättringsförslag.

Vi är ett bolag som befinner oss i ett spännande skede, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas och att påverka.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Anna Hovrén, rekrytering, på telefonnummer 073 071 12 70 eller Magnus Bruno, Chefscontroller, på telefonnummer 070 764 42 01

Vi kallar till intervju löpande så vänta inte med din ansökan

Ansök nu

Drifttekniker till Stockholm

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 25
Vi är ett engagerat och drivet gäng som söker en ny kollega för roligt uppdrag som spänner från Stockholms innerstad till söderort.

Tillsyn, skötsel och underhåll är en central del i din roll som drifttekniker. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du den dagliga driften för en rad olika fastigheter där proaktivitet, hög servicekänsla och teamanda sätts i fokus. Du får en varierad vardag med spännande tekniska utmaningar, mycket kundkontakter och trevliga kollegor. Vi drivs av att göra skillnad för våra kunder och att ha roligt ihop.

Vi tror att du har 2-3 års erfarenhet av liknande roll. Du är initiativrik, duktig på att bygga goda relationer och kvalitetsmedveten. Du är ansvarstagande och trivs med kombinationen av självständigt arbete och arbete i grupp.

Tjänsten kräver B-körkort och vi ser gärna start så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Negin Aidinnezhad, Gruppchef, på telefonnummer 0730-831597

Ansök nu

Drifttekniker till Stockholmsjouren

Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Läs mer Feb 10
Är du en person med bred teknisk kompetens som trivs med ett varierande arbete? Vi utökar vår jourstyrka med en drifttekniker och vill gärna ha dig i vårt team!

Drifttekniker till Stockholmsjouren

Som drifttekniker hos oss blir du del av ett positivt och engagerat team där vi har roligt ihop och sätter kunden i fokus. Arbetet med felavhjälpande underhåll är både varierande och utmanande. Du behöver klara av allehanda akuta fastighetsrelaterade fel. Du bör ej vara höjdrädd då arbete från lift och tak förekommer. Du bör även vara bekväm med använda smartphone som är ditt arbetsverktyg för de administrativa uppgifterna ute på fältet.

L&T jour arbetar i hela Storstockholm. Jouren arbetsleds av driftledare som sitter på vår rikstäckande driftcentral i Sköndal. Arbetstiden är varierande mellan 16-07 efter schema där du jobbar sju dagar och sedan är ledig sju dagar.

I ditt arbetet är du initiativtagande, serviceinriktad och flexibel. Vidare är du förtroendeingivande och motiveras av att hitta lösningar på problem. Eftersom arbetet innefattar kontaktytor, såväl med kunder som inom verksamheten, är du även social och kommunikativ.

Våra kunder är många med varierande verksamheter. Flera skyddsobjekt ingår, säkerhetsprövning enligt klass 2 är obligatorisk.

Kvalifikationer

• Bred fastighetsteknisk kunskap VVS, ventilation, portar samt access- och styrsystem
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• B-körkort

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Daniel Liliestrand, gruppchef på telefonnummer 073-0589047

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med din ansökan. Då vi arbetar i skyddsobjekt görs en registerkontroll innan anställning

Ansök nu

Kyltekniker till Stockholm

Kylmontör/Kyltekniker
Läs mer Jan 27
Rollen som kyltekniker innefattar främst service, underhåll och installation av kylanläggningar och värmepumpar. Vi erbjuder ett mycket varierande arbete med möjlighet att jobba med många olika typer av anläggningar. I arbetet ingår även planering av underhållsåtgärder, såväl som att hantera akut uppkomna situationer, samt periodiserade kontroller och årskontroller. Vi eftersträvar ständigt en minskad miljöpåverkan och resurseffektivisering hos våra kunder. Därför är energioptimering något vi tror att du också känner stort engagemang för.

Hos oss kommer du ingå i vårt engagerade team som stöttar varandra för att nå våra mål. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder.

L&T FM erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi är ett stort företag och tillhandahåller kurser, alla våra kyltekniker har Co2 Behörighet.

Kvalifikationer

• Giltigt kylcertifikat, kategori 1
• Kunskap inom kylanläggningar/värmepumpar
• Behärska svenska mycket väl, både i tal och skrift
• God datorvana
• B-körkort

Meriterande

• Erfarenhet av serviceyrket
• Styr- och reglerteknisk utbildning

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som kyltekniker ser vi att du är social, lyhörd samt kunnig inom och intresserad av teknik. Då detta är ett fritt och självständigt arbete ställer det krav på dig att vara ansvarstagande och flexibel. Du har ett lösningsorienterat synsätt i de problem som du ställs inför och är duktig på att slutföra dina uppgifter.

Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, god planeringsförmåga och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team där du bidrar till ett gott samarbete i gruppen. Som person är du även kommunikativ och förtroendeingivande med stort kundfokus. I din kontakt med kunder och kollegor representerar du L&T FM med din höga servicekänsla.

Ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer och önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta

Lucas Hammargren: 072-224 42 56

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu