Bravura Sverige AB jobb i Stockholm

Hitta lediga jobb hos Bravura Sverige AB i Stockholm. Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Stockholm.

Support / administratör / masterdata till Dagab

Backofficepersonal
Läs mer Okt 15
Om företaget
Dagab är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor, såväl som för e-handeln där bla Mat.se ingår. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft - och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Som medarbetare på Dagab blir du del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och god kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?

Arbetsuppgifter
Här tillhör du avdelningen Support och Administration som har i uppdrag att säkra kvalitén inom de supporterande och administrativa funktionerna på Dagab. Ditt primära ansvar i rollen innebär att arbeta för att masterdatan är korrekta i systemet. I det dagliga arbetet genomför du registrering och underhåll av masterdata och dokumentation. Utifrån underlag i Excel, ärendehanteringssystem och mail, säkerställer du att data gällande artikel, leverantör och kunder förs in korrekt i systemet. Du ingår i ett team med kollegor som arbetar med samma arbetsuppgifter, men där du är självständigt i det dagliga arbetet. Inledningsvis får du en introduktion till arbetet för att få en förståelse för arbetsuppgifterna och dess innehåll.

Utbildning, erfarenheter och personliga egenskaper
Arbetslivserfarenhet från administrativt arbete

Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i SAP

Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i butik eller lager

För att trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och trivs i en administrativ roll där du tar ansvar och ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Vidare söker vi dig som har en positiv inställning till att komma till jobbet och som trivs med att arbeta både självständigt och i team, då du ser ett mervärde av att arbeta tillsammans med andra för att gemensamt hålla de deadlines som finns i arbetet. Slutligen förstår du vikten av detaljer i ditt arbete samtidigt som du har en bra helhetssyn.

Om tjänsten
Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Dagab. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Torsplan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här (http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/)

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar (https://www.bravura.se/din-karriar#hs_cos_wrapper_widget_1528111162772).

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Nyexad utvecklare / Junior developer / till Strivo

Backend-utvecklare
Läs mer Nov 30
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Strivo.

Om företaget:

Strivo AB grundades 2009 och är ett fristående svenskt värdepappersbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Dom erbjuder ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster, däribland olika typer av depåtjänster med möjlighet för våra depåkunder att spara i ett brett utbud av finansiella produkter och tjänster. Samtliga placeringslösningar som konstrueras och upphandlas av Strivo garanteras av välkända internationella eller inhemska banker med genomgående god kreditvärdighet. Strivo har omkring 50 anställda och kontor i Stockholm och Göteborg.

Strivo står inför en spännande förändringsfas där utvecklingsteamet kommer ansvara för att bygga om produktens arkitektur och byta ut dess back-office system, för att möjliggöra fortsatt utveckling och tillväxt.

Arbetsuppgifter:

Som utvecklare hos Strivo är du delaktig i utveckling och förvaltning av Strivos plattform. Rollen berör främst back-end utveckling och du arbetar i .NET, dock tar du alltid leveransansvar för dina egna ärenden och kommer därmed på sikt kunna utvecklas till fullstack.

I rollen som utvecklare hos Strivo arbetar du i ett team om sex utvecklare med varierande senioratet. Arbetet i teamet är fördelat på att tre av teammedlemmarna arbetar med nyutveckling och övriga med större projekt. Du arbetar med båda delar vilket innefattar ärendehantering, förvaltning och nyutveckling. Som nyanställd tar du del i arbetet genom samarbete med de andra teammedlemmarna med syfte att utvecklas i din roll, arbetet bygger på frihet under ansvar där du samtidigt får möjlighet att utvecklas genom par-programmering. Du får en gedigen introduktion i företagets produkter och en mentor som stöttar dig under din upplärningsperiod. Strivo ser sina medarbetare som dess största tillgång, och satsar därmed mycket på kompetensutveckling och utbildning internt.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Relevant Högskoleutbildning eller KY/YH
• Kunskaper i .NET framework, .NET core och C#
• Viss kunskap i webutveckling, HTML, javascript och CSS
• Viss kunskap i
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för programmering. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och bidra med idéer och nya perspektiv. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Du är prestigelös i ditt arbetssätt, och räds inte för att fråga om hjälp. Du motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem

Vi lägger stor vikt vid personlighet och egenskaper utöver kompetens. Du behöver inte ha djupgående kunskaper i allt som nämns utan snarare vara nyfiken och ha en konstant vilja att utvecklas och lära dig.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Grev Turegatan, Stockholm, möjlighet till distansarbete
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemutvecklare, fullstackutvecklare, Stockholm, nyexad, java, .Net, frontend, backend, dataanalys, utveckling, utvecklare, fullstack, C#, heltid, javascript,

Ansök nu

Konsult / Projektledare inom telefoni- och kundcenterlösningar

Organisationsutvecklare
Läs mer Dec 2
Nytt
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Uclarity.

Om företaget:

Uclarity och Altitude 365 har nyligen gått samman och bildar nu ett gemensamt specialistbolag. Uclarity är specialister på digitala möten, telefoni, kontaktcenter och digitalt arbetssätt. Altitude 365 är specialister på säkerhet, mobilitet och hur bolag kan optimera resan till Microsoft 365.

Uclarity är ett entreprenörsdrivet konsultbolag och ledande rådgivare inom digitala kundmöten och digitalt arbetssätt. De strävar efter att göra det bättre för arbetstagaren på jobbet, oavsett vart det är. De skapar förutsättningarna för en tryggare, skönare och ett mer effektivt arbetsliv. Tekniken Uclarity arbetar med har alltid det mänskliga i fokus och appliceras på ett sätt som skapar en hållbar väg framåt för medarbetarna, miljön och verksamheten i stort hos deras kunder. Arbetskulturen präglas av frihet under ansvar samt nyfikenhet och strävan efter att veta mer, utveckling och öppenhet för nya tankar och idéer samt trygghet vilket innebär genuin välvilja och trygga medarbetare.

Båda bolagen har svenska och internationella kunder från både privat och offentlig sektor. Sammanslagningen resulterar i en organisation på 50+ anställda baserade i Stockholm, Örebro och Göteborg.

Arbetsuppgifter:

I rollen som konsult för telefoni- och kundcenterlösningar agerar du rådgivare och projektledare till kunden inför och under upphandling av teknik för telefoni och digitala kundmöten såsom telefonväxlar, kontaktcenter, telefoniarbetsplatser etc. Du stödjer kunden i frågeställningar och tillvägagångssätt som rör behoven, funktionella krav inom projekt och kundresor. Därtill agerar du även stöd i komplexa organisatoriska, tekniska och ekonomiska frågeställningar från beställaren. Vidare i rollen ansvarar du för att driva projekt vid införande av nya telefoni- och kundcenterlösningar hos kunder. Du skapar och presentera analyser, rapporter och beslutsunderlag för ledningsgrupp och beslutsfattare. Inom projekten förbereder och medverkar du även vid workshops med beställare för att identifiera behov och krav gällande telefoni och digitala kundmöten. Du deltar även i och är kundens rådgivare vid upphandling av telefoni, stödsystem och operatörstjänster.

Du arbetar gentemot både privata och offentliga verksamheter och bygger långsiktiga relationer till kunderna som bygger på en strategisk dialog. Detta innebär även att agera proaktivt för att förstå nuläget och säkerställa att behov hos kunderna tydliggörs och tillgodoses. En central del av rollen är att du bygger upp en affärsmässig kompetens till kunder samtidigt som du inhämtar kunskap om marknadens och kunders behov.

I denna roll förväntas du arbeta ute hos kund ca 2-3 dagar i veckan.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Minst 2-3 års erfarenhet av liknande tjänst/arbetsuppgifter; exempelvis utvecklingsansvarig, affärsutvecklare, IT- och telekom konsult, kundtjänstansvarig, customer operations
• Erfarenhet av arbete inom telekombranschen
• Vi ser även att du besitter erfarenhet av att ingå i projekt mot beslutsfattare i större organisationer
• Flytande och affärsmässiga kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Meriterande
• Tidigare erfarenheter som IT-konsult och besitter ett eget nätverk inom området
• Tidigare erfarenheter inom kundtjänstorganisationer
• Erfarenhet av PMO (projekt management office)

För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann i ditt arbetssätt och ser detaljer utan att tappa de övergripande leveransmålen. Du stimuleras av att leverera till hög kvalitet samtidigt som du är en person som trivs i en entreprenöriell affärskultur. Vidare är du en lagspelare och trivs med att samarbeta med andra personer. Med en välutvecklad social förmåga inger du förtroende hos kunder och medarbetare och därigenom bygger du starka relationer. Du har ett sinne för ordning och struktur samt att du gärna delar med dig av dina tidigare erfarenheter och kunskaper till andra kolleger.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, konsult, teleofnikonsult, telekomkonsult, IT-konsult, utvecklingsansvarig, affärsutvecklare, organisationsutvecklare, customer operations, kundtjänstansvarig, kundservicelösningar, kundservice, kundtjänst

Ansök nu

Fastighetsinjengör / Teknisk förvaltare / Energiexpert

Driftingenjör, elkraft
Läs mer Dec 1
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.sker genom Bravura och du anställs direkt hos ISS.

Om företaget:

Vi söker en fastighetsingenjör till en ledande aktör inom anläggningsförvaltning, fastighetsförvaltning samt Workplace Experience. De utmärker sig genom att skapa platser och miljöer som bidrar till en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro. Som bolag har dom ett stort fokus serviceleverans, och ser medarbetarna som hjärtat i verksamheten.

I den här rollen så arbetar du på plats hos en av organisationens kunder i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter:

Som fastighetsingenjör är du teknisk specialist ansvarar för att optimera fastighetens tekniska system. Du ansvarar för att utveckla drift- och underhållsverksamheten samt har ett kostnadsansvar för detta. Därmed är det viktigt att du har förståelse för samband mellan byggnadens användning, konstruktion, engergipåverkande faktorer, hyresgästkrav och ekonomi. Fastighetsingenjören ansvarar även för de kvalificerade upphandlingarna som berör fastigheten. Rollen innebär även kommunikation, både internt och extern, med kunder, verksamhet, medarbetare och leverantörer. Rollen är till viss del en ledarroll med personalansvar.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Yrkes- och/eller högskoleexamen inom relevant område
• Arbetslivserfarenhet inom relevant område
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Goda kunskaper i el, VA, styr och regler, värme och kyla, ventilation och andra system som kan hänföras till fastigheten

För att trivas i rollen så ser vi att du är kommunikativ och strukturerad. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du uppskattar frihet i din arbetsroll där du ges möjlighet att ta initiativ och bidra med idéer och nya perspektiv. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Du motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att analysera och fördjupa dig i komplexa problem. Slutligen är du öppen för ny kunskap och trivs i en varierande roll där du får arbeta förebyggande istället för händelsestyrt.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Kungsholmen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighetsingejör, fastighetsdrift, Fastighetstekniker, teknik, fastighet, Stockholm, VVS, brandsäkerhet, el, energi, snickeri, tekniker, drift, drifttekniker, heltid, fastighetsservice, fastighetsskötare, anläggningsskötare, fastigheter, fastighet, Stockholm, Heltid

Ansök nu

Dansktalande / Extrajobb / Deltid / Innesäljare B2B till Reliable AB

Innesäljare
Läs mer Nov 23
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i X månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos FÖRETAGET. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att FÖRETAGET har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och FÖRETAGET en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos FÖRETAGET.

Om företaget:

Reliable AB arbetar med nykundsbearbetning inom B2B med att boka möten åt sina kunder. Företaget lägger stor vikt vid att medarbetare ska trivas hos dem, de har högt i tak och de är en härlig stämning på kontoret. Reliable AB har över 20 års erfarenhet från branschen och arbetar med flera av Sveriges mest spännande företag. De har idag kontor i Stockholm.

Arbetsuppgifter:

in huvudsakliga arbetsuppgift är att boka kvalificerade möten B2B, där du arbetar med flera typer av projekt parallellt. Dina intressen och framtidsplaner matchas med passande projekt och kunder, och du får i ditt arbete möjlighet att bearbeta beslutsfattare på Sveriges mest spännande företag. I den här rollen har du danskaporjekt och arbetar proaktivt med mötesbokning på danska.

Arbetet sker i 4 olika pass och du väljer själv hur mycket du vill arbeta och vilka pass. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team och för att skapa en förståelse för företagets kvalitet och arbetssätt erbjuds en introduktion med flera utbildningstillfällen.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet från service och försäljning
• Dansktalande

Som person har du ett intresse för det sociala och tycker om att prata med kunder på ett relationsbyggande sätt. I dessa samtal håller du ett professionellt- och affärsmässigt förhållningssätt och du trivs i att skapa nya affärsmöjligheter. Du drivs av att arbeta mot mål och är prestationsinriktad och tycker att tävlingar är ett bra och roligt sätt att nå dina mål. Du trivs med att driva ditt arbete framåt på ett självständigt och ansvarstagande sätt och räds inte för ett högt arbetstempo. Vidare är du öppen för förändringar och har förmågan att handla och agera utifrån olika situationer.

Övrig information:

Start: Månadsskiftet janurai-februari 2022
Plats: Vasastan, Stockholm
Lön: Fast timlön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Ansök nu

Student / Extrajobb / Deltid / Innesäljare B2B till Reliable AB

Innesäljare
Läs mer Nov 23
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i X månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos FÖRETAGET. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att FÖRETAGET har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och FÖRETAGET en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos FÖRETAGET.

Om företaget:

Reliable AB arbetar med nykundsbearbetning inom B2B med att boka möten åt sina kunder. Företaget lägger stor vikt vid att medarbetare ska trivas hos dem, de har högt i tak och de är en härlig stämning på kontoret. Reliable AB har över 20 års erfarenhet från branschen och arbetar med flera av Sveriges mest spännande företag. De har idag kontor i Stockholm.

Arbetsuppgifter:

in huvudsakliga arbetsuppgift är att boka kvalificerade möten B2B, där du arbetar med flera typer av projekt parallellt. Dina intressen och framtidsplaner matchas med passande projekt och kunder, och du får i ditt arbete möjlighet att bearbeta beslutsfattare på Sveriges mest spännande företag.

Arbetet sker i 4 olika pass och du väljer själv hur mycket du vill arbeta och vilka pass. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team och för att skapa en förståelse för företagets kvalitet och arbetssätt erbjuds en introduktion med flera utbildningstillfällen.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning med examen tidigast höstteminen 2022
• Arbetslivserfarenhet från service och försäljning
• Du talar och skriver obehindrat på svenska
• Meriterande med övriga språkkunskaper utöver svenska

Som person har du ett intresse för det sociala och tycker om att prata med kunder på ett relationsbyggande sätt. I dessa samtal håller du ett professionellt- och affärsmässigt förhållningssätt och du trivs i att skapa nya affärsmöjligheter. Du drivs av att arbeta mot mål och är prestationsinriktad och tycker att tävlingar är ett bra och roligt sätt att nå dina mål. Du trivs med att driva ditt arbete framåt på ett självständigt och ansvarstagande sätt och räds inte för ett högt arbetstempo. Vidare är du öppen för förändringar och har förmågan att handla och agera utifrån olika situationer.

Övrig information:

Start: Månadsskiftet janurai-februari 2022
Plats: Vasastan, Stockholm
Lön: Fast timlön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Ansök nu

Administrativ assistent till Transportföretagen

Backofficepersonal
Läs mer Nov 16
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

En av Transportföretagens anställda ska vara tjänstledig på halvtid och därav finns det nu chansen att få ett konsultuppdrag med placering hos Transportföretagen. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura med goda villkor. I förlängningen kan det finnas en möjlighet till en anställning hos Transportföretagen.

Om företaget:

Transportföretagen samlar transportnäringens bransch- och arbetsgivarorganisationer. I deras sju förbund ingår drygt 9 200 medlemsföretag som tillsammans har cirka 204 700 anställda. Det gör dem till den naturliga samlingspunkten för transportnäringen i Sverige.

Den här tjänstens finns på Transportföretagens avdelning Arbetsgivarservice och juridik. Där arbetar de med att stötta deras medlemsföretag i alla frågor som rör relationer mellan de anställda på medlemsföretagen och medlemsföretagen. Du välkomnas på en avdelning med ca 55 personer som jobbar med såväl arbetsrättslig rådgivning, arbetsmiljöfrågor som medlemsvärvning.

Arbetsuppgifter:

Du arbetar nära Transportföretagens jurister och din roll är att se till att strukturera det administrativa arbetet. Du arbetar med framtagande av mallar och redigering av dokument, fakturor, post med mera. Vidare är du ansvarig för att skicka ut medlemsinformation där du säkerställer att rätt information kommer till våra medlemmar. Vidare administrerar du och skapar bokningar i samband med konferenser, möten och resor. Dessutom medverkar du i framtagande av material vid kollektivavtalsförhandlingar samt hjälper till att hantera praktiska frågor i samband med förhandlingarna.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial utbildning gärna med inriktning mot ekonomi/administration och/eller motsvarande kunskaper förvärvade genom yrkeslivet.
• God datorvana och erfarenhet av Office 365 och CRM-system.
• Du talar och skriver obehindrat svenska och engelska.

Meriterande
• Tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom Episerver, Pitch, AceAgent, Adobe och Assently.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Ansök nu

Servicekoordinator till Signode Industrial Group

Orderadministratör
Läs mer Dec 1
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Signode.

Om företaget:

Signode är ett globalt företag som tillverkar förpackningsmaterial som skyddar andra produkter under frakt och hantering. Totalt har Signode 95 fabriker och 7000 anställda över hela världen och är en division inom Crown Holdings som är en USA-baserad koncern. I Sverige har Signode verksamhet på 5 orter, varav Täby är deras nav för försäljning och kundservice.

Signode är marknadsledande inom sin bransch och erbjuder en produktportfölj med hundratals pålitliga varumärken och lösningar inom förpackningsindustrin. Företaget är specialister på att anpassa lösningar och system som möter kundens behov för emballering, godsskydd och märkning av gods för att skydda samt säkra varor under transporter. Företagets kunder återfinns bland annat inom metall-, trä, well- och livsmedelindustrin.

I den här tjänsten välkomnas du av ett familjärt team på kontoret i Täby där åtta personer arbetar tätt tillsammans för att leverera och säkerställa en förstklassig service till Signodes skandinaviska kunder.

Arbetsuppgifter:

I rollen som servicekoordinator är du ansiktet utåt där du via telefon samt mejl tar emot och koordinerar kundernas inkommande ärenden för verksamheten. Ärenden som kommer in är av varierande karaktär och innebär förebyggande underhållning, service, nyinstallationer, support, reparationer och felsökningar av maskiner och produkterna hos Signodes kunder. Du registrerar ärenden samt ordar i ett affärssystem och supporterar samt bemöter kundernas olika behov och skickar vidare ärendena till rätt avdelning beroende på kundernas behov. Vidare skapar du fakturor, följer upp offerter samt förfallna fakturor. Rollen innebär många kontaktytor interna såväl som externa. I den här rollen är du primärt ansvarig för Signodes kunder i Sverige och Norge, men det kan tillkomma internationella ärenden.

Därtill ansvarar du för att schemalägga samt planera serviceteknikernas uppdrag efter ärendena som kommer in. Du säkerställer en proaktiv planering av scheman utefter prioriterade ärenden för att effektivisera serviceteknikernas arbete hos kund.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare erfarenhet av kundservice, kundsupport eller servicekoordinator
• Tekniskt intresse
• God datorvana och erfarenhet av Office 365 och CRM-system
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Meriterande
• Grundläggande kunskaper i norska
• Erfarenhet av ERP-system

Vi söker dig med en känsla för koordination och service och ser gärna att du tidigare arbetat i en liknande miljö eller i en servicenära roll. Du är serviceminded och har förmågan att identifiera eventuella behov samt agera kundorienterat och professionellt mot kunderna. Då rollen innebär många interna såväl externa kontakter är du kommunikativ och trivs i en social roll. Du besitter en god problemlösningsförmåga och motiveras av att hitta alternativa lösningar på problem som du stöter på. Därtill räds du inte för periodvis högt arbetstempo samt har en förmåga att bemöta kunder som är under stark press. Vidare har du en flexibel inställning och god förmåga att omprioritera ditt arbete samt skifta fokus mellan olika områden. Då rollen innebär eget ansvar ser vi att du trivs i en roll där du får möjlighet att på egen hand driva ditt arbete framåt och vara med och påverka.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Täby, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: service, servicekoordinator, support, rapporter, administration, administratör, rapport, inredning, fakturering, koordinator, koordinering, Stockholm, heltid, Signode

Ansök nu

NOC-operatör / deltid / extrajobb till Transtema Network Services

Nätverkstekniker
Läs mer Dec 1
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Transtema. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

På Transtema får du vara med och bygga, underhålla och sköta driften av Sveriges kommunikationsnät. Det handlar om framtidens 5G-nät, om att se till att fibernätet aldrig ligger nere och om att bygga ut laddningsinfrastrukturen för elfordon. För att bara nämna några saker.

Du blir en del av ett spännande företag som växer snabbt och där du har goda utvecklingsmöjligheter. Vi har behov av många olika kompetenser, som t. ex. servicetekniker, projektledare och projektörer. Men oavsett din roll så arbetar du ofta nära våra kunder. Vår kultur präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar och engagemang för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt.

Arbetsuppgifter:

Som NOC-operatör kommer du att ingå i ett skiftgående team med uppgift att hålla nätet fritt från driftstörningar 24/7 365 dagar om året. Som NOC-operatör ansvarar du bland annat för att övervaka ett av Sveriges största 3G-nät, analysera incidenter och eskalera dessa till rätt instans för felavhjälpning. Eftersom du kommer att ingå i 24/7-driften kommer du att arbeta treskift vilket innebär dags-, kvälls- och nattpass. Tillsammans arbetar teamet för att säkerställa att det ständigt levereras ett felfritt nätverk. Som timanställd NOC-tekniker kommer du att arbeta vid behov. Vissa pass kommer vara schemalagda (två veckor innan pass) och vissa pass är det en inställelsetid på 24 timmar innan passets start. Under semesterperioder och storhelger kan du räkna med att bli erbjuden många arbetspass. Du kommer att få en gedigen utbildning av Transtema på cirka en månad för att arbeta säkert. Utbildningen är schemalagd dagtid och självklart betald, flexibel utifrån dina studieåtaganden och är en fin merit i CV:t.

Arbetsuppgifter innefattar att:
• Övervaka och filtrera inkommande larm från olika typer av nätverk
• Analysera incidenter, felsöka och skapa felhanteringsärenden.
• Eskalera ärendet till berörd part via samtal och mail vid behov
• Ta ut och analysera statistik från nätet
• Analysera, godkänna och hantera planerade arbeten i nätet
• Skapa arbetsordrar till organisationen Fältservice
• Sköta in- och utpasseringar på siter
• Hantera alla ärenden utifrån satta kund SLA/KPI'er

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

För rollen som NOC-tekniker hos Transtema krävs
• Att du studerar eller har annan sysselsättning på minst 50%
• Har relevant utbildning eller erfarenhet från NOC/driftcentral, alternativt stort intresse för att lära sig
• Har god kännedom om olika nätverk inom IP och telefoni samt deras relation till andra nätverk
Vi tror att du är en driven person som har stort servicemindset och som gillar att lösa problem. Därtill är du en person som trivs med att arbeta i team med andra och i kombination med det kan hantera kunder. Du är dessutom noggrann, har en god prioriteringsförmåga och är ansvarsfull på sin arbetsplats.

Övrig information:

Start: Omgeånde
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Noc, drifttekniker, noc-tekniker, nätverk, säkerhet, nätverksteknik, drift, driftcentral, service, Ip, extrajobb, student, timanställd, dagpass, kvällspass, kvällsjobb, nattpass, nattjobb, sommarjobb, Transtema, Kista, Stockholm

Ansök nu

Junior teknisk innesäljare / Applikationsingenjör till Eaton

Innesäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eaton.

Om företaget:

Eaton är ett mångsidigt företag inom krafthantering. De levererar energieffektiva lösningar som hjälper deras kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. De är tekniskt ledande på den globala marknaden. Utbudet av tjänster och produkter är stort, allt från elektriska produkter och system till hydrauliska och tryckluftsbaserade system för kommersiell och militär användning. Alla tjänster och produkter är utformade för att ge bättre prestanda, effektivare energiförbrukning och ökad säkerhet.

2019 hade Eaton globalt en omsättning på 21,4 miljarder dollar, ca 101 000 anställda och säljer produkter till kunder i över 175 länder.

Arbetsuppgifter:

Eatons innesäljavdelning söker en applikationsingenjör för försäljningsuppföljning, offerthantering och teknisk support. Produktområdena kommer bland annat att vara frekvensomvandlare, motorstartare, kontaktorer etc., och större komplexa lösningar / projekt på dessa. Med fokus på projektering, upprättande av offerter och offertuppföljning, samt teknisk support för dessa. Du kommer att vara med och implementera nya program och samarbeta med flera avdelningar internt. Rätt kandidat har erfarenhet av mjukvara och har en elektrisk bakgrund. Samt erfarenhet från försäljning. Du kommer att ha en central roll på Eatons innesäljavdelning där målet är att vara den bästa innesäljavdelningen i Sverige.

Ansvarsområden:
• Teknisk rådgivning via telefon och mail, både internt samt externt
• Genomförande av lösningar för Eatons kunder, i samarbete med kunder och kollegor både i Sverige och utomlands
• Skapa offerter samt offertuppföljning
• Dokumentation i CRM system
• Hantera kundklagomål och förfrågningar
• Bygga relationer med kunder
• Viss reklamationshantering
• Säljsupport
• Administrera biddar
• Ringa ”kalla” samtal
• Skapa och verifiera leads i CRM

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad utbildning som ingenjör inom elkraft eller automation, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som elektriker med grupp L -certifikat med en yrkesskola
• Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
• God förståelse för produkter och marknader

Som person är du social, öppen och serviceinriktad med stor förståelse för kunders olika behov. Du har förmågan att vara flexibel och att arbeta strukturerat och ordningsamt då flera olika arbetsuppgifter kan vara aktuella under samma dag. För att nå dina uppsatta mål behöver du vara driven och ha ett målinriktat förhållningssätt till dina arbetsuppgifter och är inte den som ger sig i första taget. Vidare trivs du en roll där problemlösning är en stor del av vardagen.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ingenjör, elkraft, automation, elektriker, industri, sälj, försäljning, svenska, engelska, eaton, eaton electrics, support, säljsupport, teknisk försäljning, sverige, kista, stockholm, CRM, heltid, applikationsingenjör

Ansök nu

Teknisk innesäljare / Applikationsingenjör till Eaton

Innesäljare
Läs mer Dec 2
Nytt
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eaton.

Om företaget:

Eaton är ett mångsidigt företag inom krafthantering. De levererar energieffektiva lösningar som hjälper deras kunder att effektivt hantera elektrisk, hydraulisk och mekanisk kraft. De är tekniskt ledande på den globala marknaden. Utbudet av tjänster och produkter är stort, allt från elektriska produkter och system till hydrauliska och tryckluftsbaserade system för kommersiell och militär användning. Alla tjänster och produkter är utformade för att ge bättre prestanda, effektivare energiförbrukning och ökad säkerhet.

2019 hade Eaton globalt en omsättning på 21,4 miljarder dollar, ca 101 000 anställda och säljer produkter till kunder i över 175 länder.

Arbetsuppgifter:

Eatons innesäljavdelning söker en applikationsingenjör för försäljningsuppföljning, offerthantering och teknisk support. Produktområdena kommer bland annat att vara frekvensomvandlare, motorstartare, kontaktorer etc., och större komplexa lösningar / projekt på dessa. Med fokus på projektering, upprättande av offerter och offertuppföljning, samt teknisk support för dessa. Du kommer att vara med och implementera nya program och samarbeta med flera avdelningar internt. Rätt kandidat har erfarenhet av mjukvara och har en elektrisk bakgrund. Samt erfarenhet från försäljning. Du kommer att ha en central roll på Eatons innesäljavdelning där målet är att vara den bästa innesäljavdelningen i Sverige.

Ansvarsområden:
• Teknisk rådgivning via telefon och mail, både internt samt externt
• Genomförande av lösningar för Eatons kunder, i samarbete med kunder och kollegor både i Sverige och utomlands
• Skapa offerter samt offertuppföljning
• Dokumentation i CRM system
• Hantera kundklagomål och förfrågningar
• Bygga relationer med kunder
• Viss reklamationshantering
• Säljsupport
• Administrera biddar
• Ringa ”kalla” samtal
• Skapa och verifiera leads i CRM

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad utbildning som ingenjör inom elkraft eller automation, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet som elektriker med grupp L -certifikat med en yrkesskola
• Försäljningserfarenhet inom industri eller automation
• Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
• God förståelse för produkter och marknader

Som person är du social, öppen och serviceinriktad med stor förståelse för kunders olika behov. Du har förmågan att vara flexibel och att arbeta strukturerat och ordningsamt då flera olika arbetsuppgifter kan vara aktuella under samma dag. För att nå dina uppsatta mål behöver du vara driven och ha ett målinriktat förhållningssätt till dina arbetsuppgifter och är inte den som ger sig i första taget. Vidare trivs du en roll där problemlösning är en stor del av vardagen.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ingenjör, elkraft, automation, elektriker, industri, sälj, försäljning, svenska, engelska, eaton, eaton electrics, support, säljsupport, teknisk försäljning, sverige, kista, stockholm, CRM, heltid, applikationsingenjör

Ansök nu

Inköpare / inköpsansvarig till Erteco

Inköpare
Läs mer Dec 1
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Erteco.

Om företaget:

Erteco är en av de största distributörerna av plast- och gummimaterial på den nordiska marknaden. Materialutbudet sträcker sig från bulkprodukter till mer avancerade kompositmaterial från ledande tillverkare. Ertecos ambition är att vara en aktiv och innovativ partner i kunders utvecklingsprojekt och de erbjuder sina kunder support och service gällande bland annat materialval och simuleringar. De finns representerade med kontor i alla nordiska länder och har totalt 39 anställda, varav 15 är anställda på Stockholmskontoret. Erteco är ett etablerat och stabilt företag som expanderar och satsar nu på att anställa en medarbetare inom inköp.

Som inköpare tillhör du ett team om ytterligare tre medarbetare. Företagskulturen präglas av ett tydligt kundfokus, problemlösning och en vilja att göra affärer. Nu har du chans att vara med på Ertecos expansiva resa!

Arbetsuppgifter:

Som inköpare arbetar du främst operativt med inköp och logistik. Du leder och fördelar det operativa inköpsarbetet, säkerställer lagertillgång, utformar och utför kvalitetskontroller, ansvarar för lagerhållning, följer upp leverantörsprestationer och utför statistiska analyser. I rollen arbetar du tätt med dina kollegor, framförallt ditt närmaste team men också tillsammans med kundsupport och sälj. Du arbetar främst i Visma Business, EazyStock och Excel.

Vidare arbetar du också med att utveckla och förbättra nya och befintliga arbetsprocesser. För rätt person finns det möjlighet att förhandla priser med leverantörer. Det kan också omfatta förhandling av materialtillgång. Du erbjuds också möjlighet att utvecklas i ledarrollen.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Minst fem års erfarenhet som operativ inköpare
• Goda tullkunskaper, inklusive import/export/internationella leveransvillkor
• Goda kunskaper i Excel
• Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande
• Erfarenhet från tillverkande industri
• Kännedom om plastmaterial
• Eftergymnasial utbildning inom relevant område
• Goda kunskaper i Visma Business
• Erfarenhet från ledarskap

För att passa i rollen som inköpare tror vi att du är ödmjuk och prestigelös. Som person har du en naturlig fallenhet för ledarskap, kommunikation och presentationsteknik. Genom din entusiasm får du andra personer att växa och utvecklas i sina roller. Du är analytisk med ett affärsmässigt tänkande och har intresset samt förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Vidare trivs du i ett arbete med stora kontaktytor där du är bra på att förvalta och utveckla relationer. Du trivs i en bred roll och räds inte att kavla upp ärmarna. Slutligen uppskattar du möjligheten att få ta initiativ samtidigt som du kan ta feedback på dina idéer och på så sätt kan vidareutveckla dem till det bättre.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: inköpare, inköpsansvarig, erteco, tillverkningsindustri, operativt, inköp, logistik, purchaser, tullkunskaper, import, export, leveransvillkort, plastmaterial, visma business, stockholm, heltid, jobb, rekrytering

Ansök nu

Student / NOC / Support till ledande telekomoperatör

Drifttekniker, data
Läs mer Dec 1
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på deltid och du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult.

Om företaget:

Företaget är ett internationellt bolag som levererar helhetslösningar inom Företaget verkar inom IT och telekom, till företag och privatpersoner. På en marknad som ständigt växer och förändras finns en förväntan att alltid leverera nya och bättre lösningar.

Att arbeta på hos denna kund innebär att du får arbeta i en kreativ, mångsidig samt flexibel arbetsmiljö. Du kommer att bidra till deras kultur där lagarbete och inkludering leder vägen framåt. Människor är kritiska för företagets framgång och du kommer alltid att se och känna vilken inverkan ditt arbete har på organisationen och dess kunder.

Arbetsuppgifter:

I rollen som NOC-tekniker på deltid arbetar du med att övervaka företagets nät och tjänster. I det ingår att lösa ärenden genom felsökning i samband med larm och vid mer komplexa ärenden eskalera till ansvarigt tekniskt team. I tjänsten ingår även att ansvara för driftinformationsflödet både internt och externt. För att säkerställa att kvalitetsmålen nås och för att leverera de tjänster man lovat kunderna kommer du att arbeta tätt tillsammans med andra avdelningar inom företaget. NOC är bemannad dygnet runt alla dagar om året. Du förväntas kunna arbeta något/några pass per vecka vilka kan vara belagda på vardagar, nätter och helger. Under sommar, jul och nyår vill vi gärna att du kan arbeta mer. Du börjar din anställning med utbildning och under dina arbetspass kommer det alltid finnas mer erfarna kollegor som du kan vända dig till för frågor och hjälp.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Pågående eftergymnasial utbildning inom data/IT. Vi ser gärna att du har minst 1 år kvar av utbildningen.
• Tekniskt intresse
• Intresse av att lära dig mer om nätverk
• Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
• Tidigare erfarenhet av att jobba mot kund, exempelvis i support/kundtjänst/servicedesk (meriterande)

Vi tror att du som söker har ett starkt tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga. Rollen innefattar kundkontakt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har ett intresse för att hjälpa kunden. Du är handlingskraftig och har en god förmåga för att arbeta fokuserat och strukturerat i skarpa lägen. Du tycker om att lära dig nya saker och är en person som gärna delar med dig av dina kunskaper till övriga.

Övrig information:

Start: Januari
Plats: Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: NOC, nätverk, telekom, telecom, Cisco, CCNA, kommunikation, data/IT, systemövervakning, ITsäkerhet, teknik

Ansök nu

Servicecenter assistent / Administratör till Nortech Medical

Ordermottagare
Läs mer Nov 29
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Nortech Medical har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Nortech Medical en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Nortech Medical är ett företag som är specialiserade inom medicinskteknisk utrustning och har servicetekniker runt om i Sverige. Nortech arbetar även i Norden men har sitt huvudkontor i Täby strax utanför Stockholm, där även deras servicecenter är placerat. Nortech är företag med högt engagemang hos sina medarbetare och har idag de nöjdaste kunderna i branschen.

Arbetsuppgifter:

I rollen som servicecenterassistent arbetar du i en bred roll, i det som är navet inom Nortech Medical, servicecentret strax utanför Stockholm. Övergripande ansvarar du för att säkerställa att det är ordning och reda på servicecentret. I rollen ansvarar du därför bland annat för att säkerställa öppning och stängning av centret. Du överser avsändande och mottagande av gods, att trivseln på servicecentret är hög samt att samtliga riktlinjer efterföljs. Vidare arbetar du även med orderhantering genom att ta emot ärenden via telefon och epost och koordinerar dessa ärenden med tekniker på fältet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Erfarenhet av att arbeta med service gentemot kunder eller interna kollegor
• Goda kunskaper i Office-paketet, särskilt i Excel
• Tekniskt intresse
• B-körkort ses som meriterande

För denna tjänst är de personliga egenskaperna av största vikt och med fokus på att du har lätt för att anpassa dig till ett högt tempo och olika typer av arbetsuppgifter. Dessutom har du lätt för att hantera kunder och trivs med kommunikation både i text och tal. Därtill är du en person som motiveras starkt av att ge service såväl internt som mot kund och gör det lilla extra för att bidra med ett mervärde. Du har slutligen en god struktur i ditt arbete som gör att du kan prioritera mellan olika ärenden och har en förmåga att slutföra arbetsuppgifter.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Täby, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: admin, administration, order, assistent, service, serviceminded, servicecenter, medtech, medicin teknik, administratör, ordning, telefon, epost, koordination, täby, Stockholm, heltid

Ansök nu

Servicekoordinator till JLG

Orderadministratör
Läs mer Nov 16
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att JLG har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och JLG en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

JLG Industries Inc. är världens största producent av mobila arbetsplattformar och teleskoplastare. JLG Sverige AB med ansvar för försäljning och service i Norden samt de Baltiska länderna, har under förra året flyttat in i en ny fräsch och toppmodern anläggning i Kungsängen. JLG satsar nu långsiktigt på att utveckla och utvidga deras Service och Eftermarknadsverksamhet i hela Norden.

Arbetsuppgifter:

I rollen som servicekoordinator hos JLG kommer du att stödja, administrera och samordna all aktivitet relaterade till kundvård, teknisk service och support. Du tar emot inkommande serviceuppdrag till verksamheten. Du koordinerar, planerar och fördelar serviceuppdragen till personalen och ser till att de utförs. Du kommer därtill att säkerställa planering och schemaläggning av servicetekniker, entreprenörer och verkstadspersonal, samt hantera arbetsflödet från att ett ärende öppnas till faktureringspunkten. Du kommer att rapportera direkt till servicechefen.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet från en samordnande/koordinerade yrkesroll, exempelvis inom organisatorisk planering.
• God system och datorvana i Officepaketet.
• B-körkort.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
• Meriterande med teknisk kunskap, gärna inom maskinteknik eller fordonskonstruktion .
• Meriterande med erfarenhet i Salesforce, Mapics, MDS och ServiceBench.

För att trivas i rollen ser vi att du är en positiv lagspelare som är organiserad och besitter en god förmåga att strukturera ditt arbete. Då rollen innebär många interna såväl externa kontakter är du kommunikativ och trivs i sociala sammanhang. Du besitter en god problemlösningsförmåga och motiveras av att hitta alternativa lösningar på problem som du stöter på. Då rollen innebär stort ansvar med många bollar i luften ser vi att du trivs i en roll där du på egen hand kan driva ditt arbete framåt samt trivs in en föränderlig miljö. Vidare är du målinriktad och drivs av personlig såväl som organisatorisk utveckling.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: service, servicekoordinator, koordinator, support, rapporter, administration, administratör, rapport, inredning, fakturering, samordning, koordinator, koordinering, Stockholm, heltid,

Ansök nu

Lageransvarig / lagermedarbetare till Naturell AB

Lagerarbetare
Läs mer Nov 30
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Naturell har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Naturell en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Naturell har en lång och framgångsrik historik som tillverkare och produktutvecklare av tabletter och kapslar innehållande, bland annat vitaminer, kosttillskott och naturläkemedel. Produkterna distribueras främst på den polska marknaden via moderbolaget USP Zdrowie Sp. z o i Warszawa. En växande del är emellertid EMV-tillverkning för välkända svenska apoteks- och livsmedelsaktörer. Företaget har idag 20 anställda med produktion och kontor i Åkersberga utanför Stockholm. Naturells verksamhet är ISO-certifierad enligt FSSC 2200.

Arbetsuppgifter:

Som lageransvarig är du ensam medarbetare på Naturells manuella lager. Med din goda flödesförståelse bidrar du till. Dina dagar innefattar sedvanligt lagerarbete såsom godsmottagning, inbokningar, lagerläggning, utbokningar, orderplock och inventering. Vidare arbetar du dagligen i materialhanteringssystem, förser produktion med insatsmaterial och stöttar övriga avdelningar vid behov. Du arbetar ensam på lagret men är daglig kontakt med övriga kollegor i bland annat produktion och logistik. Därmed planerar och strukturerar du dina dagar noggrant samt utvecklar kvalitativa arbetsprocesser som passar både dig och verksamhet. Då lagret är manuellt är inga delar automatiserade utan varje arbetsmoment planeras och utförs av dig.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasial examen
• Erfarenhet från lagerarbete, gärna med något typ av ansvarstillägg
• Truckkort med behörighet för ståstaplare och motviktstruck
• Mycket god truckvana för såstaplare och motviktstruck
• God datavana och erfarenhet från affärs-, MPS- eller lagerhanteringssystem
• Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Övrigt:
• Personer med kraftig gluten-, soja- eller nötallergi avråds att söka denna tjänst då det förekommer på arbetsplatsen
• Tungt arbete samt viss del repetitivt arbete förekommer
• Omfattande hygienkrav råder i vissa delar av lokal och arbetsmoment, därmed förekommer smyckesförbud i dessa delar

Som person är du lösningsorienterad och serviceinriktad. Vidare är du noggrann och har enkelt för att skapa struktur i ditt arbete samt har förmågan att hålla och skapa struktur. Du är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. I rollen är det också viktigt att du är öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Slutligen är du en självgående person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dina processer vidare.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Åkersberga
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lagerarbetare, lagermedarbetare, lageransvarig, naturell, apotek, läkemedel, tillskott, ansvarig, lager, åkersberga, stockholm, heltid

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare / Kundsupport till Eways

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 29
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eways AB.

Om företaget:

Eways är en rikstäckande laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Eways finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Dem tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Dem erbjuder en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. På ett par år har dom därför lyckats få stora företag, fastighetsägare, privatpersoner och kommunala bolag som kunder.

Arbetsuppgifter:

Det här är en serviceinriktad roll och du kommer att vara en del av ett team vars mål är att ge Eways kunder en god upplevelse i alla deras kanaler. Till största del är arbetet operativt och du tar emot och hanterar ärenden. I rollen som kundtjänstmedarbetare hanterar du inkommande ärenden via telefon, mejl och i ärendehanteringssystemet. Du svarar löpande i telefonen, svarar på kundfrågor i ärendehanteringssystemet samt skapar och följer upp mer komplexa ärenden. Ärendena är av varierande karaktär: Eways kunder ringer eller skickar email till kundsupporten när de inte kan ladda eller när de har frågor om laddning av sin elbil. Ofta är det brådskande ärenden då de kanske inte kan använda sin bil annars, vilket gör att kundtjänst förväntas kunna avhjälpa felet direkt. Din arbetsuppgift är således att hitta rätt lösning till deras kunder. Därtill jobbar du även i BackOffice med diverse administrativa göromål.

Rollen som kundtjänstmedarbetare innebär ett teknikinriktat och roligt servicearbete, där du kommer att tillhöra en positiv och energifylld arbetsplats med stark sammanhållning. Du kommer även ges en gedigen introduktion till arbetet, så att du får goda förutsättningar att känna dig trygg i din roll. Arbetet är förlagt måndag-fredag normala kontorstider, men du förväntas även vara med i en jourslinga, där du vissa helgdagar och kvällar hemifrån är tillgänglig via telefon för att vara behjälplig Eways kunder.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet inom service och/eller kundkontakt
• Ett intresse för teknik, utbildning inom el och/eller IT är meriterande
• God datorvana och lätt att förstå nya system
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

För att lyckas i rollen trivs du med mycket kundkontakt och motiveras av att leverera god service. Vidare är du nyfiken och har en positiv inställning. Vi ser även att du är engagerad och självgående med ett drivet och lösningsorienterat tankesätt. Du har förmågan att fatta egna beslut samtidigt som du inte är rädd för att arbeta prestigelöst och be om hjälp vid behov. Därtill är du strukturerad och handlingsinriktad i ditt arbetssätt. Vidare är du en person som jobbar bra i team och är öppen som person.

Övrig information:

Start: Omgåenden
Plats: Stockholm, Stocksund
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, kundsupport, kundservice, service, teknik, Stockholm, upplevelser, el, kundservice, säljare, försäljning, kundupplevelse, team, heltid

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare till Live it / extrajobb / deltid / student

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 15
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Live it. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Sedan 2005 har Live it låtit Sverige uppleva och idag är de marknadsledande inom upplevelsepresenter. Tack vare deras många samarbeten med de bästa arrangörerna i landet får kunderna den högsta kvaliteten och över 2 000 upplevelser att välja bland. Live it erbjuder en helsvensk och rikstäckande upplevelseplattform med presenter för både privatpersoner och företag. Med 100% bytesrätt inom hela sortimentet säkerställer de både nöjda och upplevande kunder. I komplement av produktsortimentet från Greatdays och My day får kunderna ett brett och tillgängligt utbud av upplevelser som är enkla att köpa och uppskattade att få.

Arbetsuppgifter:

Det här är en serviceinriktad roll och du kommer att vara en av ett team vars mål är att ge kunderna en sensationell kundupplevelse i alla deras kanaler. Live it är övertygade om att mötet med deras kunder är helt avgörande. Att skapa en relation med kunden, leda den genom deras produktportfölj och att passionerat berätta om alla fördelar leder både till försäljning och en fantastisk kundservice. I rollen som kundtjänstmedarbetare hanterar du inkommande ärenden via telefon, mejl och chatt, samt möter de kunder som kommer direkt till deras två butiker. Butikerna finns på Stureplan och i anslutning till kontoret på Södermalm. Ärendena är av varierande karaktär: Vilket innebär allt från att rekommendera och sälja upplevelser, till att lösa praktiska problem som att boka, byta och förlänga upplevelser. Din arbetsuppgift är att hitta rätt lösning till deras kunder.

Detta är ett deltidsjobb på ca 30% för dig som studerar, där du tillsammans med din kontaktperson på Liv it kommer överens om när du skall arbeta. Dina arbetstider är förlagda på kontorstid under vardagarna samt under vissa helgdagar och lov, och timmarna varierar beroende på behov. Du kommer sällan arbeta fler än två dagar i veckan, och tjänsten kan därmed enkelt kombineras med studier.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet inom service, kundkontakter och/eller butiksförsäljning
• God datorvana och lätt att förstå nya system
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Intresse för försäljning
• B-körkort är meriterande.

För att lyckas i rollen trivs du med mycket kundkontakt och är serviceinriktad där du säkerställer att servicenivåerna håller den standard som eftersträvas gentemot kunderna. Vidare är du nyfiken och har en positiv inställning. Vi tror att du är engagerad och självgående där du har ett drivet och initiativrikt tankesätt. Du har förmågan att fatta egna beslut samtidigt som du inte är rädd för att be om hjälp vid behov och arbeta prestigelöst. Därtill är du strukturerad och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Vidare är du en person som jobbar bra i team och du är öppen som person.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Södermalm
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, service, Liveit, Stockholm, upplevelser, butik, butiksbiträde, kundservice, säljare, försäljning, kundupplevelse, team, heltid

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare / Kundsupport till Eways

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 22
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eways AB.

Om företaget:

Eways är en rikstäckande laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Eways finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Dem tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Dem erbjuder en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. På ett par år har dom därför lyckats få stora företag, fastighetsägare, privatpersoner och kommunala bolag som kunder.

Arbetsuppgifter:

Det här är en serviceinriktad roll och du kommer att vara en del av ett team vars mål är att ge Eways kunder en god upplevelse i alla deras kanaler. Till största del är arbetet operativt och du tar emot och hanterar ärenden. I rollen som kundtjänstmedarbetare hanterar du inkommande ärenden via telefon, mejl och i ärendehanteringssystemet. Du svarar löpande i telefonen, svarar på kundfrågor i ärendehanteringssystemet samt skapar och följer upp mer komplexa ärenden. Ärendena är av varierande karaktär: Eways kunder ringer eller skickar email till kundsupporten när de inte kan ladda eller när de har frågor om laddning av sin elbil. Ofta är det brådskande ärenden då de kanske inte kan använda sin bil annars, vilket gör att kundtjänst förväntas kunna avhjälpa felet direkt. Din arbetsuppgift är således att hitta rätt lösning till deras kunder. Därtill jobbar du även i BackOffice med diverse administrativa göromål.

Rollen som kundtjänstmedarbetare innebär ett teknikinriktat och roligt servicearbete, där du kommer att tillhöra en positiv och energifylld arbetsplats med stark sammanhållning. Du kommer även ges en gedigen introduktion till arbetet, så att du får goda förutsättningar att känna dig trygg i din roll. Arbetet är förlagt måndag-fredag normala kontorstider, men du förväntas även vara med i en jourslinga, där du vissa helgdagar och kvällar hemifrån är tillgänglig via telefon för att vara behjälplig Eways kunder.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet inom service och/eller kundkontakt
• Ett intresse för teknik, utbildning inom el och/eller IT är meriterande
• God datorvana och lätt att förstå nya system
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

För att lyckas i rollen trivs du med mycket kundkontakt och motiveras av att leverera god service. Vidare är du nyfiken och har en positiv inställning. Vi ser även att du är engagerad och självgående med ett drivet och lösningsorienterat tankesätt. Du har förmågan att fatta egna beslut samtidigt som du inte är rädd för att arbeta prestigelöst och be om hjälp vid behov. Därtill är du strukturerad och handlingsinriktad i ditt arbetssätt. Vidare är du en person som jobbar bra i team och är öppen som person.

Övrig information:

Start: Omgåenden
Plats: Stockholm, Stocksund
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, kundsupport, kundservice, service, teknik, Stockholm, upplevelser, el, kundservice, säljare, försäljning, kundupplevelse, team, heltid

Ansök nu

Servicekoordinator till JLG

Orderadministratör
Läs mer Nov 29
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att JLG har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och JLG en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

JLG Industries Inc. är världens största producent av mobila arbetsplattformar och teleskoplastare. JLG Sverige AB med ansvar för försäljning och service i Norden samt de Baltiska länderna, har under förra året flyttat in i en ny fräsch och toppmodern anläggning i Kungsängen. JLG satsar nu långsiktigt på att utveckla och utvidga deras Service och Eftermarknadsverksamhet i hela Norden.

Arbetsuppgifter:

I rollen som servicekoordinator hos JLG kommer du att stödja, administrera och samordna all aktivitet relaterade till kundvård, teknisk service och support. Du tar emot inkommande serviceuppdrag till verksamheten. Du koordinerar, planerar och fördelar serviceuppdragen till personalen och ser till att de utförs. Du kommer därtill att säkerställa planering och schemaläggning av servicetekniker, entreprenörer och verkstadspersonal, samt hantera arbetsflödet från att ett ärende öppnas till faktureringspunkten. Du kommer att rapportera direkt till servicechefen.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet från en samordnande/koordinerade yrkesroll, exempelvis inom organisatorisk planering.
• God system och datorvana i Officepaketet.
• B-körkort.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
• Meriterande med teknisk kunskap, gärna inom maskinteknik eller fordonskonstruktion .
• Meriterande med erfarenhet i Salesforce, Mapics, MDS och ServiceBench.

För att trivas i rollen ser vi att du är en positiv lagspelare som är organiserad och besitter en god förmåga att strukturera ditt arbete. Då rollen innebär många interna såväl externa kontakter är du kommunikativ och trivs i sociala sammanhang. Du besitter en god problemlösningsförmåga och motiveras av att hitta alternativa lösningar på problem som du stöter på. Då rollen innebär stort ansvar med många bollar i luften ser vi att du trivs i en roll där du på egen hand kan driva ditt arbete framåt samt trivs in en föränderlig miljö. Vidare är du målinriktad och drivs av personlig såväl som organisatorisk utveckling.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: service, servicekoordinator, koordinator, support, rapporter, administration, administratör, rapport, inredning, fakturering, samordning, koordinator, koordinering, Stockholm, heltid,

Ansök nu

Junior systemtekniker / supporttekniker / Infometric

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 29
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Infometric har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Infometric en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Infometric är en ledande och grön leverantör som befinner sig mitt i den intensiva energiomställningen. Dom är experter på att mäta och spara energi och att hjälpa sina kunder att hushålla med våra gemensamma resurser.
Dom erbjuder moderna tekniska lösningar och hållbara energilösningar som lönar sig – för både plånboken och klimatet.
Genom åren har Infometric hjälpt tusentals fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att sänka sina energikostnader med hundratals miljoner kronor. Dom mäter el, varm- och kallvatten och temperatur i fastigheter och i boendes lägenheter. I deras mätsystem ingår också ofta solcellsanläggningar och laddboxar till elbilar.
Sedan starten 1995 har dom samlat in över en miljard mätvärden. Nu växlar dom upp med ambitionen att under de närmaste åren bli en ännu större aktör inom den gröna energiomställningen.
Infometrics huvudkontor är placerat i Sollentuna med omkring 40 anställda. De behöver nu stärka upp teamet med ytterligare en systemtekniker.

Arbetsuppgifter:

I rollen som systemtekniker hos Infometric är du en viktig del av företagets eftermarknadsavdelning där du hjälper företagets kunder med att säkerställa en hög nivå av driftsäkerhet i de olika installationer som finns. Arbetet innebär
att du tar till dig larm, varningar och signaler från de olika insamlingssystemen för att avgöra felorsak samt prioritering. Förankra behov av åtgärd hos kund genom dialog med denne, skapa ärende/order för dokumentation och fakturering. Rollen innebär mycket kontakt via telefon och mejl, både med kund och tekniker och elektriker i fält.

Du tillhör Infometrics eftermarknadsavdelning och arbetar utifrån deras kontor i Sollentuna. Infometric har en strukturerad introduktionsplan under minst tre veckor där du ges alla förutsättningar att klara av sina arbetsuppgifter. De arbetar i verktyget Teams och och bjuder in till frekventa extra utbildningar.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Avslutad gymnasieutbildning inom exempelvis IT, teknik eller el
• Något års erfarenhet i en yrkesroll inom IT/teknik
• Datavana, Officepaketet

Meriterande
• Innehar en eftergymnasial examen inom relevant område
• Erfarenhet inom el, fastighet eller kommunikativ teknik
• Har grundläggande kunskaper inom IP och/eller nätverksteknik

För att vara framgångsrik i rollen som systemtekniker så ser vi att du är en lösningsorienterad och strukturerad person som har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Då du arbetar mot företagets kunder ser vi att du är en social person som trivs med att leverera god service.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Sollentuna
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: System, systemtekniker, junior, 2nd line, support, infometric, Sollentuna, IT, it, Teknik, el, energi, mätning, mätsystem, data, installation, IP, nätverksteknik, felsökning, kvalitetssäkrar, Stockholm, heltid

Ansök nu

Junior Systemtekniker / supporttekniker / Infometric

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 29
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Infometric har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Infometric en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Infometric är en ledande och grön leverantör som befinner sig mitt i den intensiva energiomställningen. Dom är experter på att mäta och spara energi och att hjälpa sina kunder att hushålla med våra gemensamma resurser.
Dom erbjuder moderna tekniska lösningar och hållbara energilösningar som lönar sig – för både plånboken och klimatet.
Genom åren har Infometric hjälpt tusentals fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att sänka sina energikostnader med hundratals miljoner kronor. Dom mäter el, varm- och kallvatten och temperatur i fastigheter och i boendes lägenheter. I deras mätsystem ingår också ofta solcellsanläggningar och laddboxar till elbilar.
Sedan starten 1995 har dom samlat in över en miljard mätvärden. Nu växlar dom upp med ambitionen att under de närmaste åren bli en ännu större aktör inom den gröna energiomställningen.
Infometrics huvudkontor är placerat i Sollentuna med omkring 40 anställda. De behöver nu stärka upp teamet med ytterligare en systemtekniker.

Arbetsuppgifter:

I rollen som systemtekniker hos Infometric är du en viktig del av företagets leverans- och driftsättningsfunktion där du hjälper företagets kunder med att driftsätta mätsystem. I framtiden kan rollen som systemtekniker även innebära arbete på företagets eftermarknadsavdelning. Som systemtekniker arbetar du bland annat med felsökning, kontrollerar och kvalitetssäkrar installatörernas arbete samt säkerställer korrekt leverans och prestanda till företagets kunder.

Du tillhör Infometrics leveransteam och arbetar utifrån deras kontor i Sollentuna. Infometric har en strukturerad introduktionsplan under minst tre veckor där du ges alla förutsättningar att klara av sina arbetsuppgifter. De arbetar i verktyget Teams och bjuder in till frekventa extra utbildningar.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Avslutad gymnasieutbildning inom exempelvis IT, teknik eller el
• Datavana, Officepaketet

Meriterande
• Innehar en eftergymnasial examen inom exempelvis nätverksteknik eller annat relevant område
• Har arbetat i ett serviceyrke tidigare, gärna inom 1st- eller 2nd linesupport
• Har grundläggande kunskaper inom IP och/eller nätverksteknik

För att vara framgångsrik i rollen som systemtekniker så ser vi att du är en lösningsorienterad och strukturerad person som har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Då du arbetar mot företagets kunder ser vi att du är en social person som trivs med att leverera god service.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Sollentuna
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: System, systemtekniker, junior, 2nd line, support, infometric, Sollentuna, IT, it, Teknik, el, energi, mätning, mätsystem, data, installation, IP, nätverksteknik, felsökning, kvalitetssäkrar, Stockholm, heltid

Ansök nu

Orderadministratör / Orderhantering / Inköp till Exclusive Networks

Orderadministratör
Läs mer Nov 29
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Exclusive Networks. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Exclusive Networks är en internationell distributör med fokus på IT-säkerhet, datacenter och molnlösningar. Med noga utvalda leverantörer och ett omfattande nätverk av partners, är deras ambition att bidra med helhetslösningar, kompetens och tjänster till slutkunder. Tillsammans med Exvlusive Networks, deras leverantörer och partners skapas marknadsledande lösningar och kompetens inom alla dessa områden, med målet att leda vägen till en datadriven digital framtid.

Arbetsuppgifter:

I rollen som orderadministratör ansvarar du för leveransbevakning och fakturahantering. Rollen innefattar orderhantering och inköp samt kundkontakt, där du ansvarar för att bevaka och meddela kunder dess leveranstider. Därtill ansvarar du för att ta fram leveransunderlag för kundfakturering, samt att ta fram underlag för inventering. Du ansvarar även för att skicka ut nya produkter samt skicka tillbaka gamla produkter till leverantörer. Det är således en administrativ roll med många kontaktytor, där du kommer att ha en kontinuerlig dialog med lagerpersonal, leverantörer och kunder.

Deras svenska kontor ligger i Mörby Centrum, Stockholm. Totalt är dem runt 30 personer på kontoret, var atmosfär präglas av en familjär och varm arbetskultur. Där du kommer att tillhöra ett nära team på 4 personer. Du kommer även ges en gedigen introduktion till arbetet, så att du får goda förutsättningar att känna dig trygg i din roll.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare erfarenhet av orderhantering och inköp.
• God dator- och systemvana.
• Goda kunskaper i Excel och Officepaketet.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
• Meriterande med erfarenhet från systemet NetSuite Oracle.

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs i en roll där du strukturerar och självständigt driver ditt eget arbete framåt. Du är nyfiken, har en positiv inställning och har lätt för att lära dig nya saker. Då du arbetar mot företagets kunder och leverantörer ser vi även att du är en social person som drivs av att leverera god service. Därtill är du en person som jobbar bra i team, samt är flexibel och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Mörby Centrum.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: order, orderhantering, inköp, inköpare, varuflöde, logistik, koordinator, samordnare, administratör, orderadministratör, administration, service, kundrelationer, leveransfunktion, leveransprocess, avtalsutskick, orderregistrering, kundkontakt, heltid, Stockholm

Ansök nu

Orderadministratör / Orderhantering / Inköpare till Exclusive Networks

Orderadministratör
Läs mer Nov 16
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Exclusive Networks. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Exclusive Networks är en internationell distributör med fokus på IT-säkerhet, datacenter och molnlösningar. Med noga utvalda leverantörer och ett omfattande nätverk av partners, är deras ambition att bidra med helhetslösningar, kompetens och tjänster till slutkunder. Tillsammans med Exvlusive Networks, deras leverantörer och partners skapas marknadsledande lösningar och kompetens inom alla dessa områden, med målet att leda vägen till en datadriven digital framtid.

Arbetsuppgifter:

I rollen som orderadministratör ansvarar du för leveransbevakning och fakturahantering. Rollen innefattar orderhantering och inköp samt kundkontakt, där du ansvarar för att bevaka och meddela kunder dess leveranstider. Därtill ansvarar du för att ta fram leveransunderlag för kundfakturering, samt att ta fram underlag för inventering. Du ansvarar även för att skicka ut nya produkter samt skicka tillbaka gamla produkter till leverantörer. Det är således en administrativ roll med många kontaktytor, där du kommer att ha en kontinuerlig dialog med lagerpersonal, leverantörer och kunder.

Deras svenska kontor ligger i Mörby Centrum, Stockholm. Totalt är dem runt 30 personer på kontoret, var atmosfär präglas av en familjär och varm arbetskultur. Där du kommer att tillhöra ett nära team på 4 personer. Du kommer även ges en gedigen introduktion till arbetet, så att du får goda förutsättningar att känna dig trygg i din roll.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare erfarenhet av orderhantering och inköp.
• God dator- och systemvana.
• Goda kunskaper i Excel och Officepaketet.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
• Meriterande med erfarenhet från systemet NetSuite Oracle.

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs i en roll där du strukturerar och självständigt driver ditt eget arbete framåt. Du är nyfiken, har en positiv inställning och har lätt för att lära dig nya saker. Då du arbetar mot företagets kunder och leverantörer ser vi även att du är en social person som drivs av att leverera god service. Därtill är du en person som jobbar bra i team, samt är flexibel och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Mörby Centrum.
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: order, orderhantering, inköp, inköpare, varuflöde, logistik, koordinator, samordnare, administratör, orderadministratör, administration, service, kundrelationer, leveransfunktion, leveransprocess, avtalsutskick, orderregistrering, kundkontakt, heltid, Stockholm

Ansök nu

First line support/ Junior IT support till Kvalsprak

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Dec 2
Nytt
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Kvalsprak. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Kvalsprak startades för 20 år sedan och är ett stabilt och växande företag som hjälper privata vårdgivare att sköta dokumentation på ett effektivt, tydligt, säkert och lagligt sätt. Kvalsprak erbjuder två typer av produkter, KIV samt FLEX vilka är mjukvaror likt bokföringssystem där information kan dokumenteras vilket förenklar och effektiviserar sjukvårdens dagliga arbete. Lösningarna är skräddarsydda efter kundernas specifika behov, och utöver produkterna erbjuder också Kvalsprak sina kunder rådgivning samt certifieringar vilket innebär vägledning i ledningssystemet samt utbildningar i enlighet med Socialstyrelsens förordningar.

Arbetsuppgifter:

I rollen som First line support ansvarar du för att ta emot inkommande samtal och mail från Kvalspraks kunder. Genom felsökning och felavhjälpning supporterar du de ärenden som kommer in, som främst består i användarsupport, test av mjukvara och konfigurering. De användarfrågor som kommer in behandlar felanmälningar, beställningar, lösenord och dagligt arbete med applikationer. Plattformen är bygd i PHP och du arbetar även med att se över data i -databasen. Ditt arbete går därmed ut på att ge kunderna bästa tänkbara support, att besvara frågor och lösa deras IT-problem.

Du kan antingen utgå från kontoret på Nybrogatan 71 alternativt arbeta på distans. Du erbjuds en gedigen introduktion för att skapa en förståelse kring arbetssätt, system och företagets produkter och tjänster.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

För rollen som Frist line support krävs det att du har
• Relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis YH-utbildning
• Genuint tekniskt intresse och grundläggande förståelse för programmering
• Flytande kunskaper i svenska i tal och skrift samt god kunskap i engelska

Det är meriterande om du har
• Tidigare erfarenhet av kundservice
• Kunskaper inom Wordpress

Du som söker tjänsten som First line support studerar eller arbetar på minst 50% och besitter goda tekniska kunskaper. Du har förmågan att arbeta självständigt och har en god problemlösningsförmåga. Slutligen är du serviceinriktad och har viljan att ge kunder förstklassig service på ett professionellt sätt.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm. Du har möjlighet att arbeta på kontoret i alternativt på distans
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: First line, first line support, 1st line, 1st line support, IT, IT-support, teknisk support, support, supporttekniker, tekniker, servicedesk, servicedeskmedarbetare, service desk agent, helpdesk, helpdeskmedarbetare, kundservice, service, teknik, , PHP, Wordpress, Unique, mjukvara, deltid, systemvetare, programmerare, extrajobb, Stockholm, distans, distansarbete, Kvalsprak, omgående

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare / Kundsupport till Eways

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 18
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eways AB.

Om företaget:

Eways är en rikstäckande laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Eways finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Dem tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Dem erbjuder en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. På ett par år har dom därför lyckats få stora företag, fastighetsägare, privatpersoner och kommunala bolag som kunder.

Arbetsuppgifter:

Det här är en serviceinriktad roll och du kommer att vara en del av ett team vars mål är att ge Eways kunder en god upplevelse i alla deras kanaler. Till största del är arbetet operativt och du tar emot och hanterar ärenden. I rollen som kundtjänstmedarbetare hanterar du inkommande ärenden via telefon, mejl och i ärendehanteringssystemet. Du svarar löpande i telefonen, svarar på kundfrågor i ärendehanteringssystemet samt skapar och följer upp mer komplexa ärenden. Ärendena är av varierande karaktär: Eways kunder ringer eller skickar email till kundsupporten när de inte kan ladda eller när de har frågor om laddning av sin elbil. Ofta är det brådskande ärenden då de kanske inte kan använda sin bil annars, vilket gör att kundtjänst förväntas kunna avhjälpa felet direkt. Din arbetsuppgift är således att hitta rätt lösning till deras kunder. Därtill jobbar du även i BackOffice med diverse administrativa göromål.

Rollen som kundtjänstmedarbetare innebär ett teknikinriktat och roligt servicearbete, där du kommer att tillhöra en positiv och energifylld arbetsplats med stark sammanhållning. Du kommer även ges en gedigen introduktion till arbetet, så att du får goda förutsättningar att känna dig trygg i din roll. Arbetet är förlagt måndag-fredag normala kontorstider, men du förväntas även vara med i en jourslinga, där du vissa helgdagar och kvällar hemifrån är tillgänglig via telefon för att vara behjälplig Eways kunder.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Ett stort intresse för teknik, utbildning inom el och/eller IT är meriterande
• God datorvana och lätt att förstå nya system
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Gillar tekniska utmaningar, kompetens inom felsökning är meriterande

För att lyckas i rollen trivs du med mycket kundkontakt och motiveras av att leverera god service. Vidare är du nyfiken och har en positiv inställning. Vi ser även att du är engagerad och självgående med ett drivet och lösningsorienterat tankesätt. Du har förmågan att fatta egna beslut samtidigt som du inte är rädd för att arbeta prestigelöst och be om hjälp vid behov. Därtill är du strukturerad och handlingsinriktad i ditt arbetssätt. Vidare är du en person som jobbar bra i team och är öppen som person.

Övrig information:

Start: Omgåenden
Plats: Stockholm, Stocksund
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, kundsupport, kundservice, service, teknik, Stockholm, upplevelser, el, kundservice, säljare, försäljning, kundupplevelse, team, heltid

Ansök nu

Studenter inom arbetsrätt till DIK

Kanslist
Läs mer Dec 2
Nytt
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som junior rådgivare hos DIK. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

DIK är ett fackförbund för välutbildade, vetgiriga, intellektuella och samhällsintresserade medlemmar. DIK:s 20 000 medlemmar jobbar exempelvis på bibliotek, arkiv, som arkeologer, kulturchefer eller med kommunikation på alla delar av arbetsmarknaden.

Arbetsuppgifter:

I denna roll stöttar du ombudsmännen och handläggare på medlemskap genom att registrera och besvara ärenden av enklare slag som inkommer från DIK:s medlemmar via telefon och mail. Mer komplexa ärenden hänvisas vidare till ombudsman och handläggare medlemskap som finns som backup.

Inledningsvis introduceras du till ditt arbete genom medlyssning för att sedan börja ta egna samtal. Passen är fördelade måndag till fredag förmiddag 8:15-12 som är telefonpass och eftermiddag 12:45-16:30 som är mejlpass. Du kan välja om du vill arbeta hel- eller halvdag.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Du studerar Juridik, Personalvetare eller motsvarande på högskola/universitet och har minst ett år kvar av dina studier
• om du tidigare arbetat inom service och har du arbetat i en supporterande roll tidigare anses det meriterande
• Du har goda kunskaper i svenska och engelska, eftersom support kommer ges på båda språk. Kan du även fler språk är det meriterande

Vi tror att du har en personlig mognad och är uppmärksam, lyhörd och tillmötesgående i ditt bemötande. Med medlemmarna i fokus har du ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter, är flexibel och trivs i samarbete med andra. Slutligen är du prestigelös och ber om hjälp när det behövs. DIK välkomnar olikheter i personalgrupperna och eftersträvar mångfald i alla avseenden.

Övrig information:

Start: Januari
Plats: Bondegatan 21, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Junior rådgivare, medlemssupport, fackförbund, DIK, fackliga frågor, studentbemanning, deltid, extrajobb, studier, student, studentjobb arbetsrätt, Stockholm

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare / Kundsupport till Live it

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 3
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Live it har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Live it en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Sedan 2005 har Live it låtit Sverige uppleva och idag är de marknadsledande inom upplevelsepresenter. Tack vare deras många samarbeten med de bästa arrangörerna i landet får kunderna den högsta kvaliteten och över 2 000 upplevelser att välja bland. Live it erbjuder en helsvensk och rikstäckande upplevelseplattform med presenter för både privatpersoner och företag. Med 100% bytesrätt inom hela sortimentet säkerställer de både nöjda och upplevande kunder. I komplement av produktsortimentet från Greatdays och My day får kunderna ett brett och tillgängligt utbud av upplevelser som är enkla att köpa och uppskattade att få.

Arbetsuppgifter:

Det här är en serviceinriktad roll och du kommer att vara en av ett team vars mål är att ge kunderna en sensationell kundupplevelse i alla deras kanaler. Live it är övertygade om att mötet med deras kunder är helt avgörande. Att skapa en relation med kunden, leda den genom deras produktportfölj och att passionerat berätta om alla fördelar leder både till försäljning och en fantastisk kundservice. Till största del är arbetet operativt med att ta emot och hantera ärenden, samt försäljning kunder. I rollen som kundtjänstmedarbetare hanterar du inkommande ärenden via telefon, mejl och chatt, samt möter de kunder som kommer direkt till deras två butiker. Butikerna finns på Stureplan och i anslutning till kontoret på Södermalm. Ärendena är av varierande karaktär: Vilket innebär allt från att rekommendera och sälja upplevelser, till att lösa praktiska problem som att boka, byta och förlänga upplevelser. Din arbetsuppgift är att hitta rätt lösning till deras kunder.

Du tillhör Service & Sales teamet som i och med denna rekrytering blir totalt tio personer. Initialt introduceras du till att fokuserat ta hand om Greatdays kunder, men planen är att rollen kommer att gälla samtliga varumärken på sikt. Alla samarbetar nära i teamet oavsett varumärkesfokus. Du kommer även ges en gedigen introduktion där du får träffa alla delar av organisationer, för bästa möjliga upplärning.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet inom service, kundkontakter och/eller butiksförsäljning
• God datorvana och lätt att förstå nya system
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Intresse för försäljning
• B-körkort är meriterande.

För att lyckas i rollen trivs du med mycket kundkontakt och är serviceinriktad där du säkerställer att servicenivåerna håller den standard som eftersträvas gentemot kunderna. Vidare är du nyfiken och har en positiv inställning. Vi tror att du är engagerad och självgående där du har ett drivet och initiativrikt tankesätt. Du har förmågan att fatta egna beslut samtidigt som du inte är rädd för att be om hjälp vid behov och arbeta prestigelöst. Därtill är du strukturerad och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Vidare är du en person som jobbar bra i team och du är öppen som person.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Södermalm
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, service, Liveit, Stockholm, upplevelser, butik, butiksbiträde, kundservice, säljare, försäljning, kundupplevelse, team, heltid

Ansök nu

Kundtjänstmedarbetare / Kundsupport till Eways

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 22
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eways AB.

Om företaget:

Eways är en rikstäckande laddoperatör som gör det lätt för både företag och privatpersoner att välja elbil. Eways finns så att framtida generationer ska slippa den stora miljöförstöring som fossila bilar står för. Dem tillhandahåller laddlösningar för enkel, snabb och säker laddning av elbilar hemma, vid arbetsplatsen och publikt. Dem erbjuder en mängd innovativa molntjänster för övervakning, statistik, lastbalansering och betalningslösningar. På ett par år har dom därför lyckats få stora företag, fastighetsägare, privatpersoner och kommunala bolag som kunder.

Arbetsuppgifter:

Det här är en serviceinriktad roll och du kommer att vara en del av ett team vars mål är att ge Eways kunder en god upplevelse i alla deras kanaler. Till största del är arbetet operativt och du tar emot och hanterar ärenden. I rollen som kundtjänstmedarbetare hanterar du inkommande ärenden via telefon, mejl och i ärendehanteringssystemet. Du svarar löpande i telefonen, svarar på kundfrågor i ärendehanteringssystemet samt skapar och följer upp mer komplexa ärenden. Ärendena är av varierande karaktär: Eways kunder ringer eller skickar email till kundsupporten när de inte kan ladda eller när de har frågor om laddning av sin elbil. Ofta är det brådskande ärenden då de kanske inte kan använda sin bil annars, vilket gör att kundtjänst förväntas kunna avhjälpa felet direkt. Din arbetsuppgift är således att hitta rätt lösning till deras kunder. Därtill jobbar du även i BackOffice med diverse administrativa göromål.

Rollen som kundtjänstmedarbetare innebär ett teknikinriktat och roligt servicearbete, där du kommer att tillhöra en positiv och energifylld arbetsplats med stark sammanhållning. Du kommer även ges en gedigen introduktion till arbetet, så att du får goda förutsättningar att känna dig trygg i din roll. Arbetet är förlagt måndag-fredag normala kontorstider, men du förväntas även vara med i en jourslinga, där du vissa helgdagar och kvällar hemifrån är tillgänglig via telefon för att vara behjälplig Eways kunder.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Ett stort intresse för teknik, utbildning inom el och/eller IT är meriterande
• God datorvana och lätt att förstå nya system
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Gillar tekniska utmaningar, kompetens inom felsökning är meriterande

För att lyckas i rollen trivs du med mycket kundkontakt och motiveras av att leverera god service. Vidare är du nyfiken och har en positiv inställning. Vi ser även att du är engagerad och självgående med ett drivet och lösningsorienterat tankesätt. Du har förmågan att fatta egna beslut samtidigt som du inte är rädd för att arbeta prestigelöst och be om hjälp vid behov. Därtill är du strukturerad och handlingsinriktad i ditt arbetssätt. Vidare är du en person som jobbar bra i team och är öppen som person.

Övrig information:

Start: Omgåenden
Plats: Stockholm, Stocksund
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, kundsupport, kundservice, service, teknik, Stockholm, upplevelser, el, kundservice, säljare, försäljning, kundupplevelse, team, heltid

Ansök nu

Junior systemtekniker / supporttekniker / Infometric

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 22
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Infometric har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Infometric en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Infometric är en ledande och grön leverantör som befinner sig mitt i den intensiva energiomställningen. Dom är experter på att mäta och spara energi och att hjälpa sina kunder att hushålla med våra gemensamma resurser.
Dom erbjuder moderna tekniska lösningar och hållbara energilösningar som lönar sig – för både plånboken och klimatet.
Genom åren har Infometric hjälpt tusentals fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att sänka sina energikostnader med hundratals miljoner kronor. Dom mäter el, varm- och kallvatten och temperatur i fastigheter och i boendes lägenheter. I deras mätsystem ingår också ofta solcellsanläggningar och laddboxar till elbilar.
Sedan starten 1995 har dom samlat in över en miljard mätvärden. Nu växlar dom upp med ambitionen att under de närmaste åren bli en ännu större aktör inom den gröna energiomställningen.
Infometrics huvudkontor är placerat i Sollentuna med omkring 40 anställda. De behöver nu stärka upp teamet med ytterligare en systemtekniker.

Arbetsuppgifter:

I rollen som systemtekniker hos Infometric är du en viktig del av företagets eftermarknadsavdelning där du hjälper företagets kunder med att säkerställa en hög nivå av driftsäkerhet i de olika installationer som finns. Arbetet innebär
att du tar till dig larm, varningar och signaler från de olika insamlingssystemen för att avgöra felorsak samt prioritering. Förankra behov av åtgärd hos kund genom dialog med denne, skapa ärende/order för dokumentation och fakturering. Rollen innebär mycket kontakt via telefon och mejl, både med kund och tekniker och elektriker i fält.

Du tillhör Infometrics eftermarknadsavdelning och arbetar utifrån deras kontor i Sollentuna. Infometric har en strukturerad introduktionsplan under minst tre veckor där du ges alla förutsättningar att klara av sina arbetsuppgifter. De arbetar i verktyget Teams och och bjuder in till frekventa extra utbildningar.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Avslutad gymnasieutbildning inom exempelvis IT, teknik eller el
• Något års erfarenhet i en yrkesroll inom IT/teknik
• Datavana, Officepaketet

Meriterande
• Innehar en eftergymnasial examen inom relevant område
• Erfarenhet inom el, fastighet eller kommunikativ teknik
• Har grundläggande kunskaper inom IP och/eller nätverksteknik

För att vara framgångsrik i rollen som systemtekniker så ser vi att du är en lösningsorienterad och strukturerad person som har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Då du arbetar mot företagets kunder ser vi att du är en social person som trivs med att leverera god service.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Sollentuna
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: System, systemtekniker, junior, 2nd line, support, infometric, Sollentuna, IT, it, Teknik, el, energi, mätning, mätsystem, data, installation, IP, nätverksteknik, felsökning, kvalitetssäkrar, Stockholm, heltid

Ansök nu

Junior Systemtekniker / supporttekniker / Infometric

IT-tekniker/Datatekniker
Läs mer Nov 22
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Infometric har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Infometric en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Infometric är en ledande och grön leverantör som befinner sig mitt i den intensiva energiomställningen. Dom är experter på att mäta och spara energi och att hjälpa sina kunder att hushålla med våra gemensamma resurser.
Dom erbjuder moderna tekniska lösningar och hållbara energilösningar som lönar sig – för både plånboken och klimatet.
Genom åren har Infometric hjälpt tusentals fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att sänka sina energikostnader med hundratals miljoner kronor. Dom mäter el, varm- och kallvatten och temperatur i fastigheter och i boendes lägenheter. I deras mätsystem ingår också ofta solcellsanläggningar och laddboxar till elbilar.
Sedan starten 1995 har dom samlat in över en miljard mätvärden. Nu växlar dom upp med ambitionen att under de närmaste åren bli en ännu större aktör inom den gröna energiomställningen.
Infometrics huvudkontor är placerat i Sollentuna med omkring 40 anställda. De behöver nu stärka upp teamet med ytterligare en systemtekniker.

Arbetsuppgifter:

I rollen som systemtekniker hos Infometric är du en viktig del av företagets leverans- och driftsättningsfunktion där du hjälper företagets kunder med att driftsätta mätsystem. I framtiden kan rollen som systemtekniker även innebära arbete på företagets eftermarknadsavdelning. Som systemtekniker arbetar du bland annat med felsökning, kontrollerar och kvalitetssäkrar installatörernas arbete samt säkerställer korrekt leverans och prestanda till företagets kunder.

Du tillhör Infometrics leveransteam och arbetar utifrån deras kontor i Sollentuna. Infometric har en strukturerad introduktionsplan under minst tre veckor där du ges alla förutsättningar att klara av sina arbetsuppgifter. De arbetar i verktyget Teams och bjuder in till frekventa extra utbildningar.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Avslutad gymnasieutbildning inom exempelvis IT, teknik eller el
• Datavana, Officepaketet

Meriterande
• Innehar en eftergymnasial examen inom exempelvis nätverksteknik eller annat relevant område
• Har arbetat i ett serviceyrke tidigare, gärna inom 1st- eller 2nd linesupport
• Har grundläggande kunskaper inom IP och/eller nätverksteknik

För att vara framgångsrik i rollen som systemtekniker så ser vi att du är en lösningsorienterad och strukturerad person som har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Då du arbetar mot företagets kunder ser vi att du är en social person som trivs med att leverera god service.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Sollentuna
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: System, systemtekniker, junior, 2nd line, support, infometric, Sollentuna, IT, it, Teknik, el, energi, mätning, mätsystem, data, installation, IP, nätverksteknik, felsökning, kvalitetssäkrar, Stockholm, heltid

Ansök nu

Projektör / Projektering / Planerare inom väg- och tunnelmiljö till Eltel

Nätplanerare
Läs mer Dec 1
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Eltel Networks har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Eltel Networks en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Eltel Networks är en ledande aktör inom byggnation, installation och underhåll av fibernät, kopparnät och aktiv utrustning. De arbetar med flera av landets största operatörer inom telekom. Företaget är inne i en expansiv fas och söker därför medarbetare som vill vara en viktig del i deras expansion.

Arbetsuppgifter:

I rollen som projektör hos Eltel tillhör du Team Road bestående av 5 personer, projektledare, projektörer och projektadministratörer. Teamet jobbar primärt med avtal gentemot Trafikverket vilket innebär såväl stora om- och nybyggnationer som akut felavhjälpning och underhåll av kundens nät och anläggningar i väg- och tunnelmiljö. Eltel gör allt från projektering till färdiga installationer. Som projektör innebär denna roll en stor variation i vardagen, ena veckan kan bestå av arbetsledning och platsbesök med underentreprenörer medan nästa vecka kan vara fullt fokus på en avancerad nätprojektering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:
- Utföra projektering och kostnadsberäkningar
- Ta fram och uppdatera CAD-ritningar
- Bestämma och beställa material till projekten
- Söka olika typer av tillstånd hos myndigheter
- Skapa arbetshandlingar till utförandepersonal
- Resurssäkra och vara kontaktperson för utförandepersonal
- Hålla tät kontakt med beställare
- Sammanställa dokumentation och leverera den i kundens system

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasieutbildning med teknisk eller ekonomisk inriktning
• Minst 2 års erfarenhet av liknande arbete inom entreprenadbranschen
• Goda kunskaper i Officeprogrammen och övrig systemvana
• Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift
• B-körkort

Meriterande kvalifikationer:
• Praktiskt erfarenhet av telenätens uppbyggnad
• Utbildning i entreprenadjuridik
• Kunskap i AutoCAD eller likvärdigt
• Erfarenhet av arbetsledning
• Erfarenhet av projektledning

För att trivas i rollen ser vi att du besitter ett starkt driv och förmågan att självgående kunna driva dina processer framåt. Du känner ett stort ansvarstagande och engagemang för arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Periodvis kan denna roll innebära högre arbetsbelastning och det är av vikt att du kan hantera dessa perioder samt sätta rätt prioriteringar. Vi ser även att gärna får ha förståelse för branschen och hur det fungerar med underentreprenörer och positivt om du därtill besitter en ekonomisk förståelse och ett lönsamhetsfokus. Slutligen ligger mycket fokus på din sociala förmåga, att du är öppen och lyhörd samt känner dig bekväm med att kunna driva dialog med underentreprenörer och beställare.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Bromma
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledning, AutoCAD, telenät, entreprenadjuridik, entreprenad, projektör, projektadministratör, nätplanerare, nätplanering, projektering, projekt, bygg, väg, trafik, fiber, eltel

Ansök nu

Facility Manager / Facility Coordinator / Vaktmästare till Nackademin

Kontorsvaktmästare
Läs mer Nov 30
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Nackademin har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Nackademin en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Nackademin är ett utbildningsföretag med fler än 30 yrkeshögskoleutbildningar inom bland annat områden som bygg, IT, kommunikation, elteknik, design, pedagogik och hälsa. Nackademin vill genom deras verksamhet vara en aktiv samhällsaktör och arbetar därför kontinuerligt för att kompetensförsörja Sverige genom att tillgodose näringslivets och arbetsmarknadens nuvarande och framtida behov. Nackademin startades för mer än 25 år sedan och utbildar idag ca 2200 studenter årligen och har ett 1000-tal nätverkande arbetsgivare. Nackademin strävar efter mångfald där medarbetares och studenters olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Facility Manager arbetar du som en del av avdelningen Business Support. Du ansvarar därigenom för organisationens lokaler och teknik i en kombinerad roll. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att säkerställa att utbildningsmiljön är hel och ren genom rondering av lokalerna. Du arbetar på ett händigt och prestigelöst sätt genom att säkerställa att du stöttar utbildningsansvariga med det arbetet som krävs för en fungerande daglig drift. Vidare agerar du även projektledare inför planerade event, exempelvis branschdagar där du säkerställer att boka montrar och projektleder för att få ihop allt praktiskt inför och under eventet. Du har kontakt med städpersonal och andra aktörer om det är något omfattande som behöver korrigeras i lokalen. Slutligen är du även ansvarig över det systematiska brandskydds- och säkerhetsarbetet genom att se över lås, larm och passersystem samt är teknisk ansvarig för att allt ställs in rätt inför helgdagar.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet av en liknande arbetsroll, exempelvis som Facility Manager, kontorsansvarig eller vaktmästare
• Tekniskt intresse
• Mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift
• B-Körkort

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en fena på service och kommunikation. Du har ett tekniskt intresse, är lösningsorienterad och händig, därigenom är du mycket noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt med de arbetsuppgifter du ställs inför. Du tar ansvar och driver själv fram ditt arbete på ett prestigelöst sätt då du motiveras av att hjälpa andra.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Facility Manager, Facility Coordinator, vaktmästare, hantverkare, kontorsansvarig, rondering, projektledning, heltid, Stockholm, Solna, Nackademin, utbildning, yrkeshögskola, Business Support

Ansök nu

Teknisk support till SW Automatik

Helpdesktekniker/Supporttekniker
Läs mer Nov 30
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SW Automatik.

Om företaget:

SW Automatik är en framgångsrik leverantör av tekniska produktlösningar inom Tryck, Flöde, Nivå, Temperatur, Mätning, kompressorteknik, Vacuum och pneumatik inom marknadsområden HVAC, Maskin/Process, Medicin och Mobilt. Sedan 2003 är SW Automatik en del av Addtech-koncernen. 2020 fusionerades Allan Rehnström och Stig Wahlström Automatik och bildade namnet SW Automatik. Personalen på SW Automatik besitter ett stort tekniskt kunnande och har ett nära och långsiktigt samarbete med sina leverantörer runtom i världen. Genom fokus på kreativitet, hållbarhet & kvalitet möter SW Automatik de allt hårda kraven som kunderna ställer.
Med 14 anställda på huvudkontoret i Farsta och Logistik i Gävle erbjuder SW Automatik sina kunder stor flexibilitet, korta beslutsvägar och en god teamkänsla tillsammans med den långsiktiga stabilitet och resurser som vår koncerntillhörighet ger. Detta gör också att det för rätt person finns goda möjligheter för intern utveckling och framtida karriärmöjligheter.
Se även SW Automatiks hemsida för mer information: www.swautomatik.se/ samt koncernens hemsida: www.addtech.se/verksamhet/affarsomraden/components

Arbetsuppgifter:

I denna roll arbetar du brett med teknisk support där ditt huvudsakliga ansvarsområde är att stötta i tekniska frågor och lösningar både internt och externt. Ett urval av arbetsuppgifter är att, besvara samtal och mejl från kunder kopplat till tekniska ärenden. Vidare är du behjälplig och stöttar säljarna i tekniska frågor, i form av framtagande av tekniskt underlag så som presales offerter och liknande. I rollen ansvarar du också för hantering av reparations och returärenden. Därtill är du drivande i framtagning av konstruktionsunderlag, skisser och ritningar.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasieutbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning
• Tidigare arbetslivserfarenhet som mekaniker, servicetekniker, montör eller liknande teknisk befattning
• Kunskaper elektronik, pneumatik eller styr- och reglerteknik
• Erfarenhet av en supportroll, meriterande om det varit inom teknik
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

För att lyckas i rollen som Teknisk support tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och är lösningsorienterad. För att lyckas i denna roll värdesätts inställning, vilja att lyckas samt ett proaktivt agerande. Vidare motiveras du av att leverera förstklassig service och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa tekniska problem. Du strävar alltid efter att hjälpa dina kollegor, kunder och leverantörer och kan lösa frågor utan givna svar. Du är även noggrann, strukturerad och kommunikativ i ditt arbete samt trivs med varierande arbetsuppgifter.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Farsta, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, mekaniker, servicetekniker, montör, operatör, teknik, support, befattning, elektronik, inom pneumatik eller styr- och reglerteknik, Stig Wahlström Automatik, stockholm, farsta, heltid, rekrytering

Ansök nu

Kundexpert / Kundservicemedarbetare till Carglass

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 30
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Carglass.

Om företaget:

Carglass grundades av familjen Jacobson 1932. Sedan april 2002 ägs Carglass till 100 % av Belron och ingår därmed i världens största bilglaskoncern, med verksamhet i mer än 30 länder och över 25 000 anställda. I hjärtat av allt dem gör är deras åtagande att alltid leverera kundservice i världsklass. Dem vill göra skillnad för kunder genom att lösa deras problem med verklig omsorg. Trots att Carglass vuxit och idag är över 150 anställda finns familjekänslan kvar i företaget. För att trivas hos dem är du en person som värdesätter deras grundläggande värderingar, omtänksam, genuin, driven och samarbetsvillig. Carlgass är stolta över att deras duktiga medarbetare har olika bakgrund, ålder, kön och nationalitet! Dem erbjuder trygga anställningsvillkor och goda förmåner. Men kanske viktigast av allt erbjuder de ett roligt jobb med härliga kollegor och en stark gemenskap!

Arbetsuppgifter:

I rollen som kundexpert arbetar du mot Carglass svenska marknad och ansvarar för att hantera och koordinera inkommande ärenden via telefon, mail och chatt. Din arbetsuppgift är att hitta rätt lösning till kunden och du administrerar sedan ärendena i affärssystemet. Frågorna du hanterar är av olika omfattning och svårighetsgrad och innefattas av olika typer av försäkringsärenden såväl som skadeanmälningar. Du ansvarar för att dina ärenden blir lösta samt att kunden är informerad under hela processen. Även merförsäljning ingår i tjänsten, där du arbetar med att informera kunderna om bra lösningar kopplat till deras ärende.

Initialt erbjuds du en introduktion för att skapa förståelse för företagets arbetssätt och system. Du tillhör ett kundcenter med ett team om 17 personer.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Erfarenhet från liknande kundservicerelaterad roll, gärna med inslag av att arbeta med telefon som verktyg
• Tekniskt intresse samt goda kunskaper i Office-paketet
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift

I rollen som kundexpert hos Carglass är de personliga egenskaperna av största vikt. Vi ser att du som söker är en ”do’er” och vågar ta för dig. Därtill är du en person som har ett positivt mindset och alltid sätter kunden först. Service är av största vikt för Carglass och deras kunder och vi ser att du alltid har ambitionen att göra det lilla extra för kunderna. Slutligen har du en god struktur i ditt arbete och arbetar noggrant i dina ärenden och sköter en god dokumentation i systemen.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, service, handläggare, handläggning, kundsupport, koordinator, kundkoordinator, telefon, administration, heltid, svenska, engelska,

Ansök nu

Student / NOC / SOC / Drifttekniker till Tele2

Drifttekniker, data
Läs mer Nov 30
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på deltid och du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult.

Om företaget:

Tele2 är ett internationellt bolag som levererar helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer. De verkar på en marknad som ständigt växer och förändras och har en förväntan på sig att alltid leverera nya och bättre lösningar.

Arbetsuppgifter:

I rollen som NOC-tekniker arbetar du med att övervaka Tele2s nät och tjänster. I det ingår att lösa ärenden genom felsökning i samband med larm och vid mer komplexa ärenden eskalera till ansvarigt tekniskt team. I tjänsten ingår även att ansvara för driftinformationsflödet både internt och externt. För att säkerställa att kvalitetsmålen nås och för att leverera de tjänster man lovat kunderna kommer du att arbeta tätt tillsammans med andra avdelningar inom företaget. NOC är bemannad dygnet runt alla dagar om året. Du förväntas kunna arbeta några pass per vecka vilka kan vara belagda på vardagar, nätter och helger. Under sommar, jul och nyår vill vi att du kan arbeta mer. Du börjar din anställning med utbildning och under dina arbetspass kommer det alltid finnas mer erfarna kollegor som du kan vända dig till för frågor och hjälp.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Pågående eftergymnasial utbildning inom data/IT med inriktning meriterande om det är mot IT/nätverk/kommunikation/säkerhet. Vi ser gärna att du har minst 1 år kvar av utbildningen.
• Grundläggande kunskaper inom nätverk
• Kunskaper inom OSI-modellen och kan utföra felsökning utifrån modellen.
• Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
• Tidigare erfarenhet av att jobba mot kund, exempelvis i support/kundtjänst/servicedesk (meriterande)

Vi tror att du som söker har ett starkt tekniskt intresse och en god problemlösningsförmåga. Rollen innefattar kundkontakt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har ett intresse för att hjälpa kunden. Du är handlingskraftig och har en god förmåga för att arbeta fokuserat och strukturerat i skarpa lägen. Du tycker om att lära dig nya saker och är en person som gärna delar med dig av dina kunskaper till övriga.

Övrig information:

Start: Januari
Plats: Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: NOC, nätverk, telekom, telecom, Cisco, CCNA, kommunikation, data/IT, systemövervakning, ITsäkerhet, teknik

Ansök nu

Junior Billing Specialist / Accounting Assistant to a telecom company

Fakturakontrollant
Läs mer Dec 2
Nytt
About Bravura:

Bravura is a staffing and recruitment company for organizations that want to find Next Gen Professionals. We have lots of job opportunities, especially for you at the beginning of your career with 0-8 years of experience. Through us, you can work as a consultant or be recruited. Find your dream job - we help you succeed!

About the job:

This is a consulting assignment with good opportunities for recruitment. In this role, you initially get a job with Bravura, and it is stated that the company intends to offer you a job with them in the long run. This gives both you and the company a good opportunity to get to know each other and evaluate how you feel about your collaboration.

About the company:

The company is a leading player in global corporate communications. They offer cloud-based communication services that enable customers to integrate messaging (SMS), voice application and mobile data services into their business. Communication services are used for handling critical information at, for example, banks, airlines, healthcare players and technology companies. The company was started in 2008 and is headquartered in Stockholm. The company is listed as a top 10 growth company by the Financial Times and # 1 by Bloomberg.

Tasks and responsibilities:

As a billing administrator, you are responsible for the communication of invoicing requests via Salesforce and e-mail between customers. You are responsible for preparing invoicing for submission to customers of various kinds and financial reconciliations. You prepare and review the monthly invoices according to the company's guidelines using financial reports to ensure compliance with deliverable deadlines. You analyze, investigate and solve a number of internal and external customer questions about invoicing status. You work mainly with customers from Sweden and the UK, but as the company has offices in a number of other countries, your schedule may be affected.

Education, Experience and Personal characteristics:

• Work experience from a similar customer-oriented role in a finance function
• Good knowledge in Office and Excel
• Good knowledge in English, speech and writing
• Post-secondary education, preferably in economics, is an advantage
• Knowledge / understanding of / Salesforce / SAP ByD, Hogia is an advantage

You are a person who takes responsibility for your tasks and has the ability to structure and prioritize the right things. You are good at setting up and keeping time frames and are careful to work until the results are achieved. Furthermore, it is important for you to be careful with details in the daily work and you leave nothing undone. In addition, you see no problems with supporting your colleagues in different areas and strive to deliver solutions that make it easier for others. Since the role involves some contact points in the organization, we are happy to see that you thrive in social environments and have a good communicative ability.

Other information:

Start: Upon agreement
Location: Kungsholmen, Stockholm
Salary: Upon agreement

Having questions about Bravura's recruitment process? You can find answers to the most common questions by clicking the link: här

Are you curious about how our recruitment process is structured? You can find more information here: https://www.bravura.se/din-karriar .

If you have questions about the service or about your registration, you are welcome to contact our candidate support on our chat, info@bravura.se or 08-400 240 50 and we will help you. Specify what position and company you are applying for.

We recommend that you submit your application immediately as we make an ongoing selection. Welcome with your application!

Keywords: invocice, accounting assistant, ekonomiassistent, billingadministratör, billing, fakturering, fakturaadministration, , fakturahantering, ekonomi, telekom, administratör, excel, telekom, salesforce, Heltid, Stockholm

Ansök nu

Marketing Specialist / Digital Marketing till Ework Group

Marknadsförare
Läs mer Nov 30
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ework Group.

Om företaget:

Ework Group är en marknadsledande, självständig konsultförmedlare med fokus på IT, telekom, teknik och affärsutveckling. Ework matchar konsulter mot uppdrag i flertalet olika branscher och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. De har ramavtal med över 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag drygt 10 000 konsulter ute på uppdrag. Huvudkontoret är placerat i centrala Stockholm och företaget är noterat på NASDAQ OMX Stockholm.
Här blir du en del av ett snabbväxande företag där möjligheterna är oändliga och ingen dag är den andra lik. Företagskulturen är stark och du blir en del av ett tävlingsinriktat team med högt i tak.

Som Digital Marketing Specialist tillhör du ett internationellt marknadsteam som idag består av tre personer.

Arbetsuppgifter:

Som Digital Marketing Specialist ansvarar du för marknadsaktiviteter på den svenska marknaden. Du har ett brett ansvar med fokus på att bistå Ework med insikter och aktivitetsplaner inom digital marknadsföring. Vidare supporteras du av interna experter med kunskap om betalda kampanjer och SEO. Du arbetar tillsammans med Eworks Marketing Director i frågor kopplat till strategi och analys, samt har ett speciellt fokus på content och sociala medier. Du samarbetar både med det interna kommunikationsteamet samt byråer externt. Rollen innefattar även budgetkoordinering, analys och månatliga resultatrapporter.

Du har ett stort ansvar för att förstå den svenska B2B-konsult-marknaden och de svenska behoven. Du gör därmed regelbundna analyser av marknaden vilket i sin tur ligger till underlag för de aktiviteter du ser är relevanta samt hur de ska vara riktade för att få bästa output.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom ekonomi/management/marketing
• Minst två års erfarenhet från en liknande roll
• Erfarenhet från digital marknadsföring och digitala marknadsföringsstrategier med fokus på att öka engagemang och aktivitetsnivå hos besökarna
• Erfarenhet från utförande av digital marknadsföring på exempelvis sociala medier, hemsida och SEO med verktyg som Google Ads och Google Analytics
• Grundläggande kunskap inom webbdesign och erfarenhet från att ha hanterat hemsidor
• Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift
• Erfarenhet från konsultbranschen är meriterande

Som person är du en självgående person med stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Du är en nätverkare som knyter kontakter över hela organisationen och på ett lyhört sett förstår och fångar utmaningar, samt hela tiden tar ett affärsdrivet perspektiv.

Ework ger dig en öppen och varm företagskultur där vi lever efter våra värderingar: professional, eager & alert. Vi är mottagliga för feedback, framåtlutade och hungriga på att fortsatt inneha rollen som branschens ledande konsultförmedlare och sälja våra tjänster i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: digital marketing specialist, markandsansvarig, marketing, marknadsföring, sverige, internationellt, konsult, konsultbranschen, heltid, ework, rekrytering

Ansök nu

Client Manager till TriOptima

Fondförvaltare/Portföljförvaltare
Läs mer Nov 18
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos TriOptima.

Om företaget:

TriOptima är i grunden ett svenskt Fintech-bolag som levererar lösningar för att reducera och hantera risk i handel med OTC-derivat. Idag ägs TriOptima av ett amerikanskt bolag som heter CME Group, ett multinationellt bolag med omkring 6000 anställda världen över. Huvudkontoret för TriOptima är baserat i Stockholm där centrala funktioner, utvecklingsavdelningen och Service Management finns. TriOptima har även kontor i finansvärldens metropoler; London, New York, Singapore och Tokyo. Deras kunder är främst internationella investmentbanker och andra finansiella aktörer. TriOptima grundades som ett start-up i Stockholm och har idag cirka 160 anställda på Stockholmskontoret.

TriOptima söker dig som vill arbeta i ett växande och innovativt bolag i finansbranchen. Företaget rekryterar en Client Manager till en kundinriktad och teknisk roll där du arbetar nära utvecklare och säljare internt och samt ansvarar för den dagliga kontakten med företagets kunder av internationella banker och finansiella aktörer. Som anställd erbjuds du en stimulerande arbetsroll i en internationell och högteknologisk miljö där du dagligen kommunicerar med kunder och kollegor över hela världen.

Arbetsuppgifter:

Teamen är uppdelade efter företagets produkt- och tjänsteportfölj och de finns representerade på samtliga kontor – vilket erbjuder en rörlighet inom företaget som är unik. Som Client Manager kommer du att tillhöra ett av TriOptimas Service Management Team, där ditt arbete präglas av en kundnära roll med utrymme för analytiskt arbete och skräddarsydda lösningar mot främst investmentbanker där majoriteten finns utomlands. I rollen arbetar du med hela kundresan från onboarding av nya kunder till att kontinuerligt se till att företagets kunder får ut den mesta nyttan av tjänsten. Du ser även till att kundernas affärsdata sätts upp på plattformen samt att du fungerar som en länk mellan våra kunder och produktutveckling.

Rollens bredd ger möjligheter till utveckling inom det område som passar dig bäst, oavsett om det är kundkontakt, produktutveckling eller andra förgreningar inom finans och teknik. På TriOptima uppmuntras all form av personlig vidareutveckling och företaget ser positivt på initiativtagande, utbildning och utmaningar. I rådande tillväxttakt finns stora möjligheter att växa med och i bolaget.

Som Client Manager samarbetar du nära dina kollegor på London-, New York-, Singapore- och Tokyokontoren. Bolaget värdesätter platta strukturer och utbyten mellan de olika kontoren och det finns därför goda möjligheter för dig att få göra längre eller kortare utbyten till något av TriOptimas andra kontor.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Har en kandidatexamen inom relevant område, så som ekonomi, finans eller teknik
• Är i slutet av din utbildning eller i början av din karriär
• Har erfarenhet eller intresse för finans
• Har erfarenhet av servicerelaterat arbete
• Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska

Som person är du analytisk, kommunikativ och driven med ett stort intresse för finans. Du trivs med att samarbeta med kollegor och leverera arbete av hög kvalite. Företagskulturen präglas av prestigelöshet och ett högt tempo för att ge kunderna bästa möjliga service och produktupplevelse. TriOptima är ”the good guys in finance”.

Övrig information:

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: derivat, OTC, swap, Interest rate swaps, CDS, FX, commodities, credit risk management, , nyutexaminerad, civilingenjör, industriell ekonomi, Stockholm, Client Manager, finans, finansiell, matematik, finansbranschen, heltid, IT, data, ingenjör, civilekonom, finance, fin-tech, fintech, finance technology, finansiella intrument, investment banking

Ansök nu

Client Manager / Finans / Ekonomi till TriOptima

Fondförvaltare/Portföljförvaltare
Läs mer Nov 23
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos TriOptima.

Om företaget:

TriOptima är i grunden ett svenskt Fintech-bolag som levererar lösningar för att reducera och hantera risk i handel med OTC-derivat. Idag ägs TriOptima av ett amerikanskt bolag som heter CME Group, ett multinationellt bolag med omkring 6000 anställda världen över. Huvudkontoret för TriOptima är baserat i Stockholm där centrala funktioner, utvecklingsavdelningen och Service Management finns. TriOptima har även kontor i finansvärldens metropoler; London, New York, Singapore och Tokyo. Deras kunder är främst internationella investmentbanker och andra finansiella aktörer. TriOptima grundades som ett start-up i Stockholm och har idag cirka 170 anställda på Stockholmskontoret.

TriOptima söker dig som vill arbeta i ett växande och innovativt bolag i finansbranchen. Företaget rekryterar en Client Manager till en kundinriktad och teknisk roll där du arbetar nära utvecklare och säljare internt och samt ansvarar för den dagliga kontakten med företagets kunder av internationella banker och finansiella aktörer. Som anställd erbjuds du en stimulerande arbetsroll i en internationell och högteknologisk miljö där du dagligen kommunicerar med kunder och kollegor över hela världen.

Arbetsuppgifter:

Teamen är uppdelade efter företagets produkt- och tjänsteportfölj och de finns representerade på samtliga kontor – vilket erbjuder en rörlighet inom företaget som är unik. Som Client Manager kommer du att tillhöra ett av TriOptimas Service Management Team, där ditt arbete präglas av en kundnära roll med utrymme för analytiskt arbete och skräddarsydda lösningar mot främst investmentbanker där majoriteten finns utomlands. I rollen arbetar du med hela kundresan från onboarding av nya kunder till att kontinuerligt se till att företagets kunder får ut den mesta nyttan av tjänsten. Du ser även till att kundernas affärsdata sätts upp på plattformen samt att du fungerar som en länk mellan våra kunder och produktutveckling.

Rollens bredd ger möjligheter till utveckling inom det område som passar dig bäst, oavsett om det är kundkontakt, produktutveckling eller andra förgreningar inom finans och teknik. På TriOptima uppmuntras all form av personlig vidareutveckling och företaget ser positivt på initiativtagande, utbildning och utmaningar. I rådande tillväxttakt finns stora möjligheter att växa med och i bolaget.

Som Client Manager samarbetar du nära dina kollegor på London-, New York-, Singapore- och Tokyokontoren. Bolaget värdesätter platta strukturer och utbyten mellan de olika kontoren och det finns därför goda möjligheter för dig att få göra längre eller kortare utbyten till något av TriOptimas andra kontor.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Har en kandidatexamen inom relevant område, så som ekonomi, finans eller teknik
• Är i slutet av din utbildning eller i början av din karriär
• Har erfarenhet eller intresse för finans
• Har erfarenhet av servicerelaterat arbete
• Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska

Som person är du analytisk, kommunikativ och driven med ett stort intresse för finans. Du trivs med att samarbeta med kollegor och leverera arbete av hög kvalite. Företagskulturen präglas av prestigelöshet och ett högt tempo för att ge kunderna bästa möjliga service och produktupplevelse. TriOptima är ”the good guys in finance”.

Övrig information:

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: derivat, OTC, swap, Interest rate swaps, CDS, FX, commodities, credit risk management, , nyutexaminerad, civilingenjör, industriell ekonomi, Stockholm, Client Manager, finans, finansiell, matematik, finansbranschen, heltid, IT, data, ingenjör, civilekonom, finance, fin-tech, fintech, finance technology, finansiella intrument, investment banking

Ansök nu

Junior Account Executive till HR-tech bolaget Hailey HR

Account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hailey HR.

Om företaget:

Hailey är ett SaaS HR-tech startup som grundades våren 2020. De är idag ett team på 16 personer med lång erfarenhet av både HR och tech som vill modernisera sättet som HR-avdelningar arbetar på. Grundarna av bolaget är en grupp entreprenörer, systemutvecklare och affärsutvecklare med flera framgångsrika företagsbyggen i ryggen inom både HR och tech.

Deras heltäckande HR-plattform täcker hela medarbetarresan; anställning, preboarding, performance, surveys, analytics och offboarding. De hjälper sina kunder att samla all medarbetardata på ett ställe och ger chefer och medarbetare en modern användarupplevelse. Hailey utmanar och digitaliserar det traditionella HR-arbetet.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Account Executive hos Hailey HR kommer du in i en spännande startup på tillväxtresa. Du tillsammans med övriga försäljningsteamet arbetar aktivt för att bygga bolagets kundbas. Ditt primära fokus är B2B-försäljning där du arbetar med ansvar för hela kedjan från prospektering till avslut. Det innefattar att ringa kalla samtal, boka kundmöten samt hålla demos och visa Haileys system, såväl digitalt som fysiskt. Efter godkänd offert lämnas kund över till Customer Success-teamet som i sin tur hanterar själva onboardingen. Du ansvarar tillsammans med din chef för att du når dina uppsatta mål samt budget.

Då du arbetar med olika typer av kunder från olika branscher med fokus på både stora som små bolag, är det viktigt att du har god förståelse för komplex försäljning som involverar flera kontaktytor, konsultation och lyhördhet gentemot kund.

I denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt driv kopplat till försäljning. Saknar du praktisk säljerfarenhet men har erfarenhet av att arbeta nära affären och vill ta större kliv inom försäljning får du med rätt inställning all stöttning du behöver för att kickstarta din säljkarriär.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Erfarenhet som rekryterare, konsultchef eller annan HR-roll
• Förståelse för komplexa affärer där du arbetat med flera olika beslutsfattare
• Eftergymnasial utbildning inom relevant område

Meriterande:
• B-körkort

För att lyckas i rollen som Account Executive letar vi efter dig med ett starkt eget driv för att lyckas och komma framåt, både personligt som professionellt. Du är resultatfokuserad och motiveras av att utvecklas och att arbeta nära affären. Du har även en praktisk och företagsam sida där du får saker gjorda istället för att skjuta upp dem. Vi ser att du är trygg i dig själv, räds inte kvalificerade kunddialoger på hög nivå och har förmåga att snabbt skapa förtroende. Vidare ser vi att du är en person som enkelt skapar struktur och ordning i ditt arbete för att kunna arbeta effektivt. Slutligen så gillar du utmaningen i att arbeta på en snabbväxande och innovativ startup!

Övrig information:

Start: Hösten 2021 enligt överenskommelse
Plats: Hornstull, Stockholm
Lön: Fast + provision/bonus

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: rekrytering, konsultchef, HR-tech, startup, rectech, konsulter, HR-system, SaaS, B2B, försäljning, account manager, account executive, sälj, Stockholm, heltid

Ansök nu

Junior Account Executive / Sales Executive till HR-tech bolaget Hailey HR

Account manager
Läs mer Dec 2
Nytt
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hailey HR.

Om företaget:

Hailey är ett SaaS HR-tech startup som grundades våren 2020. De är idag ett team på 16 personer med lång erfarenhet av både HR och tech som vill modernisera sättet som HR-avdelningar arbetar på. Grundarna av bolaget är en grupp entreprenörer, systemutvecklare och affärsutvecklare med flera framgångsrika företagsbyggen i ryggen inom både HR och tech.

Deras heltäckande HR-plattform täcker hela medarbetarresan; anställning, preboarding, performance, surveys, analytics och offboarding. De hjälper sina kunder att samla all medarbetardata på ett ställe och ger chefer och medarbetare en modern användarupplevelse. Hailey utmanar och digitaliserar det traditionella HR-arbetet.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Account Executive hos Hailey HR kommer du in i en spännande startup på tillväxtresa. Du tillsammans med övriga försäljningsteamet arbetar aktivt för att bygga bolagets kundbas. Ditt primära fokus är B2B-försäljning där du arbetar med ansvar för hela kedjan från prospektering till avslut. Det innefattar att ringa kalla samtal, boka kundmöten samt hålla demos och visa Haileys system, såväl digitalt som fysiskt. Efter godkänd offert lämnas kund över till Customer Success-teamet som i sin tur hanterar själva onboardingen. Du ansvarar tillsammans med din chef för att du når dina uppsatta mål samt budget.

Då du arbetar med olika typer av kunder från olika branscher med fokus på både stora som små bolag, är det viktigt att du har god förståelse för komplex försäljning som involverar flera kontaktytor, konsultation och lyhördhet gentemot kund.

I denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt driv kopplat till försäljning. Saknar du praktiskt säljerfarenhet men har erfarenhet av att arbeta nära affären och vill ta större kliv inom försäljning får du med rätt inställning all stöttning du behöver för att kickstarta din säljkarriär.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Eftergymnasial utbildning inom exempelvis service management, personalvetenskap, psykologi, ekonomi eller liknande
• Erfarenhet av en kundnära roll
• Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
• Meriterande med B-körkort

För att lyckas i rollen som Account Executive letar vi efter dig med ett starkt eget driv för att lyckas och komma framåt, både personligt som professionellt. Du är resultatfokuserad och motiveras av att utvecklas och att arbeta nära affären. Du har även en praktisk och företagsam sida där du får saker gjorda istället för att skjuta upp dem. Vi ser att du är trygg i dig själv, räds inte kvalificerade kunddialogoger på hög nivå och har förmåga att snabbt skapa förtroende. Vidare ser vi att du är en person som enkelt skapar struktur och ordning i ditt arbete för att kunna arbeta effektivt. Slutligen så gillar du utmaningen i att arbeta på en snabbväxande och innovativ startup!

Övrig information:

Start: Hösten 2021 enligt överenskommelse
Plats: Hornstull, Stockholm
Lön: Fast + provision/bonus

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: rekrytering, konsultchef, HR-tech, startup, rectech, konsulter, HR-system, SaaS, B2B, försäljning, account manager, account executive, sälj, Stockholm, heltid

Ansök nu

Applikationskonsult / affärssystemskonsult / SQL till Datema

Applikationskonsult
Läs mer Nov 30
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Datema.

Om företaget:

Datema har sitt huvudkontor i Solna Strand, Stockholm. Nya kontoret rymmer bl.a inspelningsstudio och gott om rum för digitala möten eller utbildningar. Företagets cirka 50 medarbetare är placerade på olika orter i Sverige, Danmark och England. Medarbetarna integrerar med varandra över tre affärsområden – Retail (självskanning), Mobilitet (transport och logistik) och ERP (affärssystemsprocesser).

Väljer du att jobba på Datema kommer du verka i en trivsam miljö med stor sammanhållning både på kontoret och i husets gemensamma träningslokal. Våra IT-specialister, IT-konsulter och applikationsutvecklare hjälper dagligen ca 600 företag över hela världen med tjänster och processer kring kundspecifika lösningar som tillsammans med våra samarbetspartner gör oss till helhetsleverantör.

Arbetsuppgifter:

Som applikationskonsult blir du del av ett team med sex andra konsulter. Tillsammans ansvarar ni för kunder som använder främst affärssystemet iScala och fakturahantering i Palette och Centsoft. Hantering av inköp, inkommande fakturor och ordermatchning mot faktura enligt P2P. Även skanning/tolkning, e-faktura och avtalsmodul finns inom ramen för Datemas helhetsåtagande.

Ni sköter löpande support, uppdateringar, konfigureringar, tester och underhåll för befintliga kunder samt implementerar nya kunder. I rollen som konsult är du expert och jobbar ständigt för högt kundengagemang. Du agerar rådgivare och förväntas i samarbete med andra kollegor och kund driva olika processförbättrande och tekniska åtgärder.

Arbetet innebär förståelse för API mellan affärssystem och fakturahanteringssystem samt sätta sig in i de olika flöden som kunderna använder för sina fakturor och inköpsorder för att på så sätt kunna bistå med support och förbättringsförslag. I vissa fall behöver kontroll ske direkt mot kundens databas och ibland kan informationen tas fram i de administrationsverktyg som systemen tillhandahåller.

Som konsult kommer du emellanåt vara på plats ute hos kunden men sitter i regel i Datemas nya, fina lokaler vid Solna Gate med övriga medarbetare.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad teknisk eftergymnasial utbildning inom data-/systemvetenskap, informatik eller motsvarande erfarenhet
• Grundläggande kunskaper i MS
• Baskunskaper i bokföring ses som meriterande
• Tidigare erfarenhet och förståelse för affärs- och fakturahanteringssystem, erfarenhet av affärssystemet iScala och fakturahantering i Palette ses som mycket meriterande
• Tidigare erfarenhet av roll som konsult ses som meriterande
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi tror att du som söker denna roll har ett tekniskt intresse och lockas av en social roll. Som konsult syftar allt du gör till att skapa större kundengagemang och kundnöjdhet, men utan att tappa fokus på affären och behålla en positiv attityd. För att trivas i den här rollen motiveras du av att arbeta med problemlösning och är nyfiken på tekniska och systemmässiga lösningar.

Då rollen innefattar kundkontakt tror vi att du som söker trivs i en kommunikativ och serviceinriktad roll. Rollens kommunikativa delar rör både kontakter internt i form av kollegor och externt i form av kunder. Du trivs med båda delar och är mån om att skapa goda samarbeten med de du jobbar tillsammans med.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna Gate, Solna
Lön: Enligt överenskommelse, fast lön

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:

Ansök nu

Säljsupport / kundsupport / assistent till börsnoterat techbolag

Försäljningsassistent
Läs mer Nov 29
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på nio månader med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Guideline Geo har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Guideline Geo en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Guideline Geo utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer geofysiska lösningar för undersökningar under markytan. Kärnan i bolaget består av varumärkena ABEM och MALÅ, med historia och rötter tillbaka till 1923 respektive 1937. Företagets lösningar används över hela världen bland annat vid prospektering och kartläggning av grundvattenförekomster, kartläggning av rör och ledningar i marken, kartläggning av underhållsbehov på infrastruktur och vid undersökningar av mark vid nybyggnadsprojekt.

Bolaget har ca 80 anställda och huvudkontoret ligger i Stockholm där 20 medarbetare arbetar. Företagets tillverkning finns i Malå och R&D i Umeå. Utanför Sverige finns kollegor i USA, Colombia, England, Oman och Malaysia.

Företagets produkter säljs redan i ett 90-tal länder, men står nu inför en mycket spännande tillväxtresa.

Guideline Geo´s aktie är noterad på Nasdaq First North.

Arbetsuppgifter:

Som säljsupport besitter du en varierad roll där en dag inte är en annan lik. Genomgående är att du stöttar säljfunktionen i säljcykelns olika steg. Du övervakar och fördelar inkommande leads dagligen, initierar en första kontakt med kund för att utföra en grundläggande behovsanalys samt hanterar och samordnar kommunikation mellan olika avdelningar för att få till en så bra arbetsprocess som möjligt. Du hanterar också inkommande frågor och supporterar sälj i exempelvis dokumentering och administration. Det kan handla om att ta fram offerter, ansvara för uppföljningar och stötta i upphandlingar. Du sitter dagligen i affärssystemet Pyramid som är Guideline Geos ekonomi- och tidrapporterssystem. Vidare arbetar du nära Regional Sales Manager som du supporterar.

I rollen förväntas du också bidra med viss merförsäljning. Det handlar om att proaktivt kontakta befintliga kunder för att följa upp samt stämma av eventuellt nya behov. Därmed initierar du utgående samtal och arbetar med telefonen som verktyg.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Ett till tre års erfarenhet från kundtjänst/innesälj/support
• Goda kunskaper i Office-paketet
• Intresse för teknik och sälj
• Flytande kunskaper i svenska och engelska
• Erfarenhet från CRM-system är meriterande

Som säljsupport tror vi att du trivs i en samordnande stödroll och med långa säljcyklar. Med det sagt ligger dina styrkor i att stötta andra i en roll där du får ge service. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare har du skinn på näsan och känner dig trygg i dig själv och din kommunikation, något som är till din fördel i de många kontaktytor du har. Då du pratar med flertalet kunder dagligen samt förväntas initiera samtal och dialoger, så räds du inte för att ta första steget till ett samtal med telefonen som verktyg. Du motiveras av att lösa andras problem och har ett intresse för att dela med dig av din kunskap till andra.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: försäljningssupport, säljsupport, sälj, assistent, kundtjänst, kundsupport, techbolag, tech, konsult, heltid, tillsvidare, solna, stockholm, geotech

Ansök nu

Lagerarbetare / truckförare / logistik till ledande läkemedelsföretag

Truckförare
Läs mer Nov 29
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i minst 3 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos kundföretaget. Det finns viss möjlighet till förlängning av uppdraget.

Om företaget:

Kundföretaget är ett globalt, marknadsledande och växande företag specialiserat på klinisk nutrition och medicinsk teknik. Företagets produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att människors livskvalitet förbättras.

Arbetsuppgifter:

I rollen som lagermedarbetare / truckförare arbetar du med framförallt med truckkörning och med att plocka och packa varor. Vidare arbetar du med andra förekommande arbetsuppgifter på lagret, så som buntpackning. Du kommer till viss del även arbeta med administration i truck och datorsystem. På lagret arbetar du i ett sammansvetsat team och stöttas av både kollegor och arbetsledare.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Truckkort samt erfarenhet av skjutstativtruck
• Erfarenhet av truckdator (plocksystem) är meriterande
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Vi söker dig som är driven och kan visa på ett stort ansvarstagande för dina arbetsuppgifter. Du har sinne för ordning, är engagerad och värdesätter att arbeta utefter de regler och rutiner som finns på lagret. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du är självgående i dina rutiner. Utöver ovan nämnda krav är det absolut viktigaste att du har vana av truckkörning och är tillgänglig omgående.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Kungsängen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lager, lagermedarbetare, lagerarbetare, läkemedel, Administration, koordination, administratör, planering, trafik, logistik, lager, trafikplanerare, truck, motviktstruck, koordinator, heltid, skjutstativtruck, B-truckkort, uppdrag, Kungsängen, Stockholm

Ansök nu

Junior Billing Specialist / Accounting Assistant till ledande telekombolag

Fakturakontrollant
Läs mer Nov 29
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Företaget är en ledande aktör inom global företagskommunikation. De erbjuder molnbaserade kommunikationstjänster som gör att kunderna kan integrera meddelande (SMS)-, röstapplikations- och mobildatatjänster i sin verksamhet. Kommunikationstjänster används för hantering av kritisk information hos exempelvis banker, flygbolag, aktörer inom sjukvården samt teknikbolag. Bolaget startades under 2008 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Företaget har listats som ett topp 10 tillväxtföretag av Financial Times och #1 av Bloomberg.

Arbetsuppgifter:

Som billingadminsitratör/fakturaansvarig är du ansvarig för kommunikationen av faktureringsförfrågningar via Salesforce och e-post mellan kund. Du ansvarar för att förbereda fakturering för inlämning till kunder av olika slag och finansiella avstämningar. Du förbereder och granskar månadens fakturor enligt företagets riktlinjer med hjälp av finansiella rapporter för att säkerställa överensstämmelse med leveransbara tidsfrister. Du analyserar, undersöker och löser en mängd interna och externa kundfrågor om faktureringsstatus. Du arbetar främst med kunder från Sverige och UK men då bolaget har kontor i en rad andra länder kan ditt schema komma att påverkas.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet från en liknande kundnära roll inom en ekonomifunktion
• Goda kunskaper i Office och Excel
• Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
• Eftergymnasial utbildning gärna inom ekonomi är meriterande
• Kunskaper/förståelse för /Salesforce/SAP ByD, Hogia är meriterande

Du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Därtill ser du inga problem med att stötta dina kollegor på olika områden och anstränger dig för att leverera lösningar som underlättar för andra. Eftersom rollen innebär en del kontaktytor i organisationen så ser vi gärna att du trivs i sociala miljöer och har en god kommunikativ förmåga.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Kungsholmen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, billingadministratör, billing, fakturering, fakturaadministration, , fakturahantering, ekonomi, telekom, administratör, excel, telekom, salesforce, Heltid, Stockholm

Ansök nu

Ekonomiadministratör / Kundreskontra / Fakturering till telekombolag

Fakturakontrollant
Läs mer Nov 29
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Företaget är en ledande aktör inom global företagskommunikation. De erbjuder molnbaserade kommunikationstjänster som gör att kunderna kan integrera meddelande (SMS)-, röstapplikations- och mobildatatjänster i sin verksamhet. Kommunikationstjänster används för hantering av kritisk information hos exempelvis banker, flygbolag, aktörer inom sjukvården samt teknikbolag. Bolaget startades under 2008 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Företaget har listats som ett topp 10 tillväxtföretag av Financial Times och #1 av Bloomberg.

Arbetsuppgifter:

Som billingadminsitratör är du ansvarig för kommunikationen av faktureringsförfrågningar via Salesforce och e-post mellan kund. Du ansvarar för att förbereda fakturering för inlämning till kunder av olika slag och finansiella avstämningar. Du förbereder och granskar månadens fakturor enligt företagets riktlinjer med hjälp av finansiella rapporter för att säkerställa överensstämmelse med leveransbara tidsfrister. Du analyserar, undersöker och löser en mängd interna och externa kundfrågor om faktureringsstatus. Du arbetar främst med kunder från Sverige och UK men då bolaget har kontor i en rad andra länder kan ditt schema komma att påverkas.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet från en liknande kundnära roll inom en ekonomifunktion
• Goda kunskaper i Office och Excel
• Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
• Eftergymnasial utbildning gärna inom ekonomi är meriterande
• Kunskaper/förståelse för /Salesforce/SAP ByD, Hogia är meriterande

Du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Därtill ser du inga problem med att stötta dina kollegor på olika områden och anstränger dig för att leverera lösningar som underlättar för andra. Eftersom rollen innebär en del kontaktytor i organisationen så ser vi gärna att du trivs i sociala miljöer och har en god kommunikativ förmåga.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Kungsholmen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, billingadministratör, billing, fakturering, fakturaadministration, , fakturahantering, ekonomi, telekom, administratör, excel, telekom, salesforce, Heltid, Stockholm

Ansök nu

Ekonomiassistent / Fakturaansvarig / kundreskontra till telekombolag

Fakturakontrollant
Läs mer Nov 29
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Företaget är en ledande aktör inom global företagskommunikation. De erbjuder molnbaserade kommunikationstjänster som gör att kunderna kan integrera meddelande (SMS)-, röstapplikations- och mobildatatjänster i sin verksamhet. Kommunikationstjänster används för hantering av kritisk information hos exempelvis banker, flygbolag, aktörer inom sjukvården samt teknikbolag. Bolaget startades under 2008 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Företaget har listats som ett topp 10 tillväxtföretag av Financial Times och #1 av Bloomberg.

Arbetsuppgifter:

Som billingadminsitratör/fakturaansvarig är du ansvarig för kommunikationen av faktureringsförfrågningar via Salesforce och e-post mellan kund. Du ansvarar för att förbereda fakturering för inlämning till kunder av olika slag och finansiella avstämningar. Du förbereder och granskar månadens fakturor enligt företagets riktlinjer med hjälp av finansiella rapporter för att säkerställa överensstämmelse med leveransbara tidsfrister. Du analyserar, undersöker och löser en mängd interna och externa kundfrågor om faktureringsstatus. Du arbetar främst med kunder från Sverige och UK men då bolaget har kontor i en rad andra länder kan ditt schema komma att påverkas.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet från en liknande kundnära roll inom en ekonomifunktion
• Goda kunskaper i Office och Excel
• Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
• Eftergymnasial utbildning gärna inom ekonomi är meriterande
• Kunskaper/förståelse för /Salesforce/SAP ByD, Hogia är meriterande

Du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess resultat är uppnådda. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Därtill ser du inga problem med att stötta dina kollegor på olika områden och anstränger dig för att leverera lösningar som underlättar för andra. Eftersom rollen innebär en del kontaktytor i organisationen så ser vi gärna att du trivs i sociala miljöer och har en god kommunikativ förmåga.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Kungsholmen
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, billingadministratör, billing, fakturering, fakturaadministration, , fakturahantering, ekonomi, telekom, administratör, excel, telekom, salesforce, Heltid, Stockholm

Ansök nu

Extrajobb / student / deltid som innesäljare / säljare / ekonomi

Kundtjänstmedarbetare
Läs mer Nov 30
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på deltid då du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Sergel.

Om företaget:

Sergel är en av de ledande leverantörerna av kredithanteringstjänster i Norden. De erbjuder tjänster inom kreditscoring, inkasso, köp av fordringar samt meddelande- och betallösningar. Sergel Group har drygt 400 anställda i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Sergel är ett företag som bryr sig om människorna de möter och du möts av en arbetsplats som präglas av personlighet, professionalism och engagemang.

Sergel är ett företag som bryr sig om människorna de möter och du möts av en arbetsplats som präglas av personlighet, professionalism och engagemang. Under parollen We Care arbetar alla i företaget mot det gemensamma målet att skapa marknadens nöjdaste kunder och slutkunder. Sergel är inne i en spännande utvecklingsfas och du som lockas av att vara med på den pågående förändringsresan ges möjlighet att vara med och ta Sergel in i framtiden.

Arbetsuppgifter:

I den här rollen ansvarar du för att kontakta gäldenärer som har en skuld hos inkasso eller Kronofogden. Du ansvarar för att hitta en lösning för varje enskild gäldenär utifrån dennes situation och följer upp dina ärenden under en längre tid för att minska gäldenärens skulder. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team och för att skapa en förståelse för företagets kvalitet och arbetssätt erbjuds en gedigen introduktionsutbildning.

Arbetspassen är förlagda under dagtid och vissa pass under kvällstid. Du förväntas kunna arbeta minst 5 arbetspass per månad. Det finns utrymme för fler timmar om du önskar det.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Pågående eftergymnasial utbildning med examen tidigast januari 2023
• Arbetslivserfarenhet från service eller försäljning
• Erfarenhet av att ha arbetat med telefonen som arbetsverktyg
• Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska

Det viktigaste här är att du har rätt inställning och engagemang då du har möjlighet att påverka ditt resultat direkt från start. Här erbjuds du en tävlingsinriktad och energirik miljö och vi tror därför att du drivs av att arbeta mot mål då du är prestationsinriktad och tycker att tävlingar är ett bra och roligt sätt att nå dina mål. Du brinner för att ge kunden en positiv upplevelse och är service minded. Som person har du vidare ett intresse för att skapa lösningar som resulterar i en lyckad affär. Slutligen så trivs du med att driva ditt arbete framåt på ett självständigt och ansvarstagande sätt.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Uppdelad i en fast del samt en provisionsdel

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:Extrajobb, student, deltid, innesäljare, säljare, ekonomi, kundtjänst, Stockholm, Sergel, service, handläggning, kredit, kundservice, support, reskontra, inkassoärenden, försäljning, sales, outbound, sälj, inkasso, city, centrala Stockholm, försäljning, butik

Ansök nu

Innesäljare / Kundansvarig till Regi

Innesäljare
Läs mer Nov 30
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Regi Research & Strategi har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Regi en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Regi Research & Strategi AB arbetar med researchbaserad analys och konsultativ rådgivning som ger ständig förbättring, kvalitetssäkring och affärsutveckling för att utveckla deras kunders verksamhet. Bland Regis kunder återfinns svenska kommunikationsbyråer, advokatbyråer och stora och medelstora börsnoterade företag i Norden. Regi utför årliga studier som kartlägger hela branscher och ger insikter i förändringar, trender, framtida utveckling och relationer. De genomför också skräddarsydda uppdrag, workshops och konsultativ rådgivning för sina kunder. Varje år deltar de eller arrangerar flera seminarier, event och galor. På företaget råder det en öppen och lättsam stämning där medarbetarna får ta ett stort ansvar samtidigt som de har roligt tillsammans på arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter:

I rollen som innesäljare arbetar du med Regis digitala marknadsplats som företagets kunder använder för att stärka sin marknadsföring och som ger en överblick över utbudet av kommunikationsbyråer. Den digitala plattformen möjliggör för kunderna att välja rätt samarbetspartner. Som innesäljare har du ansvar över Regis befintliga kunder samt att du arbetar med att utöka kundbasen, främst inom Regis nätverk. Du blir expert på den digitala plattformen och arbetar med tillhörande produktförsäljning och orderhantering.

Du använder telefon och mejl som dina främsta verktyg och jobbar nära resterade kollegor i säljteamet. Regi strävar efter att skapa utrymme för individuell utveckling och i rollen finns det utvecklingsmöjligheter. Du arbetar centralt på Regis kontor vid T-centralen och tillhör ett team om 12 personer.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Avslutad gymnasial utbildning
• Tidigare erfarenhet inom försäljning/kundsupport
• Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift
• Kunskap i CRM-system är meriterande
• Erfarenhet av B2B-försäljning är meriterande

För att trivas i rollen är du serviceinriktad och tycker om att möta kunder och samarbetspartners. Då rollen innebär både intern och extern kontakt är du social och har god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift. Vidare är du som person målinriktad och energisk samt motiveras av att prestera högt och kan på ett självständigt sätt driva ditt arbete framåt för att nå goda resultat.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sales, Account Manager, Client Manager, försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, kundansvar, b2b, byråer, stockholm, regi, rekrytering, kommunikation, kundsupport, kundansvarig, innesäljare

Ansök nu